User Tag List

Sayfa 365/498 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.917 ile 6.935 arası

Konu: 2015 Typer

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage konularından anlamıyorum yazılım ve kutu içi filtre vardı. Bana da sorunlu geldi ama kime sorduysam dört çeker arabada +30-40hp'de 2 boy normal dediler. hatta box'ta takmıştım gene 1-2 boy olduğunu @ACYV cem ile konuştuğumuzda da aynı şeyi söyledi. Denemeleri aynı gün aynı arabadan teslim aldığımız arkadaşımla yaptım.
    box ile benim farketti muhtemelen 2 çeker olmasından ama kullanmıyorum, direk stage2 kullanıyorum. turboback, intercooler, dv, carbon intake... bi frenler kötüydü onu da hallettim. bi gece serinliğinde ölçüme çıkarım, bakalım ne vererecek 100-200.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    box ile benim farketti muhtemelen 2 çeker olmasından ama kullanmıyorum, direk stage2 kullanıyorum. turboback, intercooler, dv, carbon intake... bi frenler kötüydü onu da hallettim. bi gece serinliğinde ölçüme çıkarım, bakalım ne vererecek 100-200.
    Bizde soldan direksiyonu çıksa alcaz ahhhhh gırmızı garbon intake o zaman show olucak

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde soldan direksiyonu çıksa alcaz ahhhhh gırmızı garbon intake o zaman show olucak

Oem'de güzel iş yapıyordu ama görseli bile bambaşka Carbon'un. Ben sti'yı merak ediyorum nasıl olacak, uçuk kaçık olmasında ona da binelim.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stage konularından anlamıyorum yazılım ve kutu içi filtre vardı. Bana da sorunlu geldi ama kime sorduysam dört çeker arabada +30-40hp'de 2 boy normal dediler. hatta box'ta takmıştım gene 1-2 boy olduğunu @ACYV cem ile konuştuğumuzda da aynı şeyi söyledi. Denemeleri aynı gün aynı arabadan teslim aldığımız arkadaşımla yaptım.
    1-2 boy 80-150 de belki, hatta onda bile daha fazla fark eder torkta var çünkü. Benim arabamda yaklaşık 50 hp 100-200 de 1.6-1.7 saniye oynatıyor ordan hesaplayın boyu. Boy kavramı karmaşık 30-40 hp 80-230 da belki 6-7 boy da fark eder hız aralığı önemli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 boy 80-150 de belki, hatta onda bile daha fazla fark eder torkta var çünkü. Benim arabamda yaklaşık 50 hp 100-200 de 1.6-1.7 saniye oynatıyor ordan hesaplayın boyu. Boy kavramı karmaşık 30-40 hp 80-230 da belki 6-7 boy da fark eder hız aralığı önemli.
    70-80 gibi başlayıp 200 üstü bırakmışızdır net olarak hatırlamıyorum. Bana da kötü gelmişti ama çevremde yazılımla uğraşan bikaç kişide dört çeker için normal olduğunu söylemişti.
    Sanırım senin araçla stock iken stock tayyarla denenmişti şimdi yazılımlı hali ile yazılımlı tayyar ile denedin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse yanlış anlamasın ama birşey dikkatimi çekti.Bu kadar yeni typer satıldı ama nerde bu arabalar anlamadım bende.Polemik olsun diye yazmıyorum.

Pist günü var çıkan yok araba şişiyormuş zaten ben piste çıkmıyorum deniyor.

Rolling için mesaj atıyorlar deniyelim diyorlar eski typer cupra golf r sahipleri yine yok arabalar.

Nerde by typer'ler merak ediyorum valla.Sanırım herkez alıp garajda saklıyacak bundan 10 yıl sonra 5.000KM typer diye ilanlarını görücez.Yanlız herkez böyle yaparsa ilerde çok temiz km'li typer olucağı için çok değerli olmaz diye düşünüyorum.
    Konu açıldı hatta biçok araba ile denendi ama şu anda sahip olanların amacı bişey ispatlamak olmadığı için aha işte şöyle oldu böyle oldu diye döktürmüyorlar. Mehmet sürekli denemek için yazıyor ki daha aracında filtre, meth. kit, turboback vs. yok.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200km de 0,3-0,4 sec fark 2 boy civari eder....

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70-80 gibi başlayıp 200 üstü bırakmışızdır net olarak hatırlamıyorum. Bana da kötü gelmişti ama çevremde yazılımla uğraşan bikaç kişide dört çeker için normal olduğunu söylemişti.
    Sanırım senin araçla stock iken stock tayyarla denenmişti şimdi yazılımlı hali ile yazılımlı tayyar ile denedin mi?
    Bu hızlar arası 2 boy çok çok az yazılım pek iyi olmamış demekki. Evet Murat abiyi kıramadım o yüzden denedim bir gece ama normalde rollinge ilgim yok o yüzden denemedim kimseyle. Rolling para ile tecrübenin birleşiminden doğan sonuçların yansıması bana göre

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://youtu.be/ubvF064GfTM

Videolar kısmına konusunu acmıstım . 365 lik typer tek kisi 385 hp s3 iki kisi full depo boyle oluyor 70-230 arası, 400 hp civari araba 8 seclere iniyor, kanat cıkarılsa ici sokulse duz 8.0 lere kadar gelisebilir, aynı sekilde s3 de oyle. Gundelik icin ara hızlanmalar acısından s3 ve ya golf r daki keyfi typer la yasamanız mumkun degil bence. İc mekan kalitesi de almanlarda cok önde. Typer in olayı bence agresif tasarımı, yol tutusu ve ciddi tutus saglayan standart frenleri , vites gecislerinide baya begenmiştim hem kısa hemde nereye atıcagınızı direk anlıyosunuz...

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu açıldı hatta biçok araba ile denendi ama şu anda sahip olanların amacı bişey ispatlamak olmadığı için aha işte şöyle oldu böyle oldu diye döktürmüyorlar. Mehmet sürekli denemek için yazıyor ki daha aracında filtre, meth. kit, turboback vs. yok.
    Mehzentte filtre haric yazdiklarinizin hepsi var
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo ile ilgili bi oynama var mı motor içi oynama var mı? meth. kit yaptırdığını bilmiyordum tabi yaptırdıysa. Yazdıklarının hepsi var derken 3 şey yazmışım sonra vs. demişim ki sadece meth. kit yaptırdıysa o söylenir fakat hepsi var şaka gibi olmuş

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi inatla intake kit diyosun bu arabada filtre kiti hiçbir işe yaramaz diyorum inatla intake diyosun...adamların koyduğu dyno verileri falan hikaye bıraksınlar bu işleri..kendi arabama yaptığım run sayısını toplasan avrupadaki fk2ler yapmamıştır.Bir arge çalışması yaptım ona dayanarak söylüyorum..yoksa soldan direksiyonu beklemene gerek yok scoopsuz ben sana getireyim 3000-3500tl vereceksen..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo ile ilgili bi oynama var mı motor içi oynama var mı? meth. kit yaptırdığını bilmiyordum tabi yaptırdıysa. Yazdıklarının hepsi var derken 3 şey yazmışım sonra vs. demişim ki sadece meth. kit yaptırdıysa o söylenir fakat hepsi var şaka gibi olmuş
    Benim arabam 2008 model hala turbo değişmedim 2015 model arabada herşey var derken turbomu değiştirmiş olması lzm ? yapılacak herşey var işte (Hafif jant vs.) yakıt makıt kıl tüy filtre kiti hariç hepsi var.Tahminen kutu içi filtreside vardır diye tahmin ediyorum
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ONUR1000RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi inatla intake kit diyosun bu arabada filtre kiti hiçbir işe yaramaz diyorum inatla intake diyosun...adamların koyduğu dyno verileri falan hikaye bıraksınlar bu işleri..kendi arabama yaptığım run sayısını toplasan avrupadaki fk2ler yapmamıştır.Bir arge çalışması yaptım ona dayanarak söylüyorum..yoksa soldan direksiyonu beklemene gerek yok scoopsuz ben sana getireyim 3000-3500tl vereceksen..
    gırmızı (kevlar olursa daha iyi) ve o borusu ile istiyorum inat ve takıntı yaptım aracı satacak olsam da alıcam Dyno verileri fake olabilir ki 18-20hp gerçekten aldılarsa satış rekorları kırarlar. İntake ve dp'ye dayanamıyorum her aracıma alıyorum.
    Daha kullanıp forumlara yazan denk gelmedi geçen biri aldım heyecanla bekliyorum falan yazmıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

navigasyon

daha önce sormuştum araçta navigasyonu aktif edebilen var mı diye ama cevap gelmemişti. Aktif etmeyi başardım, işine yarayan olursa altta linkini verdiğim forumda ayrıntılar var. Yok özet geç derseniz bence anlatmaya çalışırım ama herhangi bir sorun olursa, medya kafayı falan yerse sorumluluk kabul etmem söyleyeyim

Kısaca, araçta zaten GPS alıcısı var, medya oynatıcıda aslında android 4.0.4 fakat dışarıdan program yüklenmesi engellenmiş. Araçta navigasyon programı olmadığından gps alıcı bir işe yaramıyordu. Linkteki forumda bunu bir şekilde aşmışlar ama her programı kurmak mümkün değil yinede. Fakat deneyerek spotify vs. kurulabilir heralde.

Ben Yandex'i kurdum. Telefondan interneti paylaşıyorum ve sorunsuz çalışıyor. El frenini indirince kapanma, ya da radyoyu engelleme falan gibi şeyler yok. Müzik aynen devam ediyor, navigasyon konuşunca sol hoparlörden ses geliyor.

İligli Link:
    Honda Connect Android System
    Kaçıncı sayfada olduğunu unuttum malesef ama ortalarda bir yerde olmalı. Olmadı boş bir zamanımda ben de anlatmaya çalışırım nasıl yüklendiğini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf R(sunroof, 4 kapı vs dolu paket) fiyat merak edenler için, 208bin TL liste fiyatı.Kur 2,86dan dı sanırım.190 civarı bir fiyata bırakılıyor..TypR ne kadar mantıklı bu fiyata tartışırım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf R(sunroof, 4 kapı vs dolu paket) fiyat merak edenler için, 208bin TL liste fiyatı.Kur 2,86dan dı sanırım.190 civarı bir fiyata bırakılıyor..TypR ne kadar mantıklı bu fiyata tartışırım ben.
    Valla 208 bine golf r alacagima 159 bine type r bana cok daha mantikli geldi.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    190a bırakıyorlar yazmış, 159 a da sıfır type r kalmadı sanırım
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf R ile FK2 kıyaslayacaksam önce dış görünüş başlarım
    Arabacı Ağır japon..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)