:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
http://img59.imageshack.us/img59/9762/ye5y.jpg
ferdi amca :D
şaka şaka
ferdi vs mike mantzer
Şimdi düşündüm de şu zamana kadar personal trainer işine neden girmedim ben ? O kadar şeyi neden bedavaya anlattım antrenman yaptırdım salonda..enayimişim yav çaktım köfteyi :D
abiler karambole gitmesin , 10kat merdiven , 5 dakka dinlenme , sonra bi 10kat daha merdiven , sonra 5 dk dinlen , sonra yine 10 kat merdiven ,,, zayırlamaya faydası - ekstra bi zararı var mı?
plato olayını bilgisizliğime ver abi yani sanırım öyle dedim, %7 yağ 35cm kollarım. ektomorfum veya ektomeso. hareketler sırasıyla: scott curl-hammer curl-dummbell curl. yarın üst göğüs-biceps günüm. biceps te sırsıyla;hammer-incline dummbel-zbar curl yapıcam son hareketin son setinde 21 tekniğini kullanıcam. sonraki gün ağrı vs. olumlu etkisini görürsem buraya yazarım.
olm googlea yazmak hıc aklınıza gelmedımı :D
Muscletech Hydroxycut Elite 100Caps 99,99 TL Sanalpazar.com'da 7793651
Yeni baslik herkese hayirli olsun. birkac sey sormak istiyorum. 1.81 ve 138 kiloydum gecen sene. 1 senede 36 kilo verdim ve su an 102 civarinda geziniyorum. 113 kiloda bayagi bir takildiktan sonra, yaptigim sert ve sagliksiz diyetlerle 102 kiloya dustum. Isvec diyeti gibi. Zayiflamaya yardimci olsa da kaslardan da gittigine inaniyorum cunku sporda gucten dustugumu bariz olarak hissedebiliyorum. Simdi amacim ilk etapta 90 kiloya dusmek ama bunu hem hizli hem de daha saglikli bicimde yapmak istiyorum. Ondan dolayi sabahlari 2 3 yumurta ve biraz peynir aksamlari da az bir yemek ile gunu kapamaya calisiyorum. Ayrica spora da gidiyorum. Yalniz yeme duzeninden pek emin degilim. Yag yakimini hizli bir bicimde yapma derdim oldugundan tavsiye edebileceginiz bir yeme programi var mi acaba? Yag yakici da kullanmak istiyorum. Hydroxycut bulmada sorun var diyorlar. L carnitine ve cla ikilisinden de daha iyi diyorlar. Yardimci olursaniz sevinirim. Ozellikle bel bolgesindeki yaglari eritmek icin nasil bir kardiyo onerirsiniz? Tesekkurler.
okadar az ogunle zayıflayamazsın. vucut ac kaldıgını sanıp kendını korumaya alır metabolızman durur. bende suan zayıflama ıcın ugrasıyorum. benım yemek duzenım su sekılde
sabah 3 yumurta ıkısının beyazı.
oglen 1 2 arası 250 gram ızgara tavuk et yada lıght ton balıgı ve 3 4 yemek kasıgı lapa bulgur
aksam 5 6 arası aynı sekılde
aksam 7 8 gıbı bı ufak kase nesfıt
cla, lcarnıtıne kullanıyorum. yarında hydroxcut eklıycem
tabı bıde 7 gun spor yapıyorum
bulamayanlar arastırmıyor sanırım
Muscletech Hydroxycut Elite 100Caps 99,99 TL Sanalpazar.com'da 7793651
Allah sizi inandirsin, 113 ten 102 ye 1 ayda resmen yemeyerek zayifladim. Hani kotu bir ornek olacak ama gunde sadece 1 simit yiyip, 3 4 bardak kahve ictigimi bilirim. Sagliksizligin dibine vurdum resmen. Ondan dolayi onu istemiyorum artik. Peki bu sistem ile ne kadar surede kac kilo verdiniz?
mide enfeksiyonu kapip 76 kg ye dustum 81 den, azicik spor yapma azmim var.
Hic gobekli olmadim, atletik sayilabilirim, evde yapilcak hareket soyler misiniz, ben spor yaparken (hentbol)mal gibi surekli mekik sinav cekerdim, gene kafama gore takilmsam bir ise yarar mi. Sirtim agriyor o gecsin bari.
ben ocak ayında 133 kıloydum, bu sekılde hazıran sonunda 107 ye ındım.