User Tag List

Sayfa 95/326 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
6190 sonuçtan 1.787 ile 1.805 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sporda 4 ay bitti. son 2.5 aydır izole olmayan bir protein tozu + l-karnitine (daha sonra 1 kutu hydroxycut elite) kullandım. beslenmeme de dikkat etmeme rağmen yağ oranımda bi azalma olmadı. kas kütlesi olarak da ahım şahım bir gelişme yok. şimdi diyetimi daha da sertleştirmek ve biraz daha hardcore supplementler kullanmak istiyorum.

haftada 4 gün idman yapıyorum, 3 idmanda uzun kardiyo var (bacak günü yok). dolayısıyla idmanlarda enerjim de düşüyor. o nedenle bi pre-work out, bi de post work-out ürün kullanayım diyorum. pre-work out olarak mp assault rasperry, post-work out olarak musclemeds carnivor izole protein tozu nasıl bi ikili olur? kullananlar bu iki ürünün içimi (tatları) konusunda da yorum yapabilirse memnun olurum..

Bence kullandıgın ürünlerde bi sıkıntı yok abicim, alıcagın ürünlerdede bi sıkıntı yok. Gel gelelim bence o makinalara pek güvenmemek gerek, sen aynada farkı görmüyor isen yediklerinde sıkıntı var aldıgın harcadıgından hala fazla demekki, biraz daha sıkı bir diyete geçmeni öneririm sana.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

PUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARkadaşlar bu üründen kullanan var mı fiyat ı çok uygun geldi ?

L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül!
    banada fiyatı cok uygun geldi yokmu acaba kullanan bu üründen

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sporda 4 ay bitti. son 2.5 aydır izole olmayan bir protein tozu + l-karnitine (daha sonra 1 kutu hydroxycut elite) kullandım. beslenmeme de dikkat etmeme rağmen yağ oranımda bi azalma olmadı. kas kütlesi olarak da ahım şahım bir gelişme yok. şimdi diyetimi daha da sertleştirmek ve biraz daha hardcore supplementler kullanmak istiyorum.

haftada 4 gün idman yapıyorum, 3 idmanda uzun kardiyo var (bacak günü yok). dolayısıyla idmanlarda enerjim de düşüyor. o nedenle bi pre-work out, bi de post work-out ürün kullanayım diyorum. pre-work out olarak mp assault rasperry, post-work out olarak musclemeds carnivor izole protein tozu nasıl bi ikili olur? kullananlar bu iki ürünün içimi (tatları) konusunda da yorum yapabilirse memnun olurum..
    burada diyet çok önemli supplementten ziyade. 4 ayda aynı odaklanma ile spor yapıp çok iyi beslenme uygulamanıza rağmen kilo verememe şansınız yok.

Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostlar proteın tozum azalıyor ve spor oncesı ek bı takvıye supplement almak ıstıyorum onerebılecegınız urunler nelerdır ?
    senle milyon kere supplement konuştuk valla ilginç bir kardeşsin sen onur
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senle milyon kere supplement konuştuk valla ilginç bir kardeşsin sen onur [/QUOTE]

aynen abı de spora devam edemıyrm suan malesef tekrar doncem sahalara

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    supplement kombinasyonlarına bu kadar yorulan kafa beslenme - dinlenme - düzenli idman düzenine yorulsa herkes çok daha iyi sonuçlar alacak.

supplementlere bu kadar kafa yormayın bu kadar bel bağlamayın, sonuçta sadece besin desteği bunlar... roid almıyorsunuz onu onla kombinle bunu bunla kombinle 8 çeşit supplement al onun yerine günde 10 saat uykunu uyu adam gibi beslen idmanını düzgün yap sürekli aynı idmanı yapma sabret zaten bir şeyler olacak...

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün itibariyle 77.2 kg olmuş kaldı 8 kg
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PUMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada fiyatı cok uygun geldi yokmu acaba kullanan bu üründen

Kimse kullanmamış sanırım

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saf karbonhidrat vitargo kullanmayı düşünüyorum daha hızlı kilo alabilmek için varmıdır kullanan?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eanday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saf karbonhidrat vitargo kullanmayı düşünüyorum daha hızlı kilo alabilmek için varmıdır kullanan?
    vitargo candır. şiddetle taviye ederim. limonlusu kötü ama portakallısı güzel.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    supplement kombinasyonlarına bu kadar yorulan kafa beslenme - dinlenme - düzenli idman düzenine yorulsa herkes çok daha iyi sonuçlar alacak.
    supplementlere bu kadar kafa yormayın bu kadar bel bağlamayın, sonuçta sadece besin desteği bunlar... roid almıyorsunuz onu onla kombinle bunu bunla kombinle 8 çeşit supplement al onun yerine günde 10 saat uykunu uyu adam gibi beslen idmanını düzgün yap sürekli aynı idmanı yapma sabret zaten bir şeyler olacak...
    Kesinlikle katılıyorum, beslenme düzgün ise zaten idman öncesi alınacak bir pre-workout ürün ile idman sonrası alınacak bir ölçek whey protein tozu zaten fazlasıyla yeterli olacaktır bizler gibi amatörlere.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiye edebileceğiniz başarılı,sağlığı bozmayacak bir karnitin var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde benzer şeyler yazılmış ama atlanılan bazı noktalar var

1- yaşım 35, 25 yaşındaki metabolizmayla aynı değil
    2- annem ve babam obezite derecesinde kilolu insanlar. genetik mirasım kabus gibi. günde sadece 3 öğün yemek yiyerek 10 günde 7-8 kilo alabiliyorum. benzer şekilde 5 günde 5 kilo da verebiliyorum ama aç kalarak. abim endokrin profesörü yani profesyonel destek de aldım bu konuda. kan ve hormon değerlerim normal, ama genetikle birlikte binlerce parametre varmış kiloyla ilgili o nedenle naturel yollardan yapabileceğim fazla bir şey yok. (hardcore tıbbi müdahaleler hariç)
    3- 2 yılda 35 kilo vermiş birisiyim, yani asıl derdim kilo vermek değil. istesem 2 ayda 10 kilo daha verebilirim. ama ne kolumu kaldıracak halim kalır ne de kasım. normal beslenmeye döndüğümde de asla koruyamıyorum zaten, bumerang gibiyim aynen geri alıyorum. bakın normal beslenme diyorum. akşam tavuk yanında salata yiyim kilo alıyorum hem de 2 haftada 5-10 kilo alıyorum. böyle bi bünyem var.
    4- beslenme düzeni olarak sabah 8.00- akşam 19.00 yoğun çalışan biri için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. sıfıra yakın karbonhidrat, sıfır tatlı, sıfır hamur işi, sıfır ekmek. kuru kayısı ve eti form ile günde 2 tane de ara öğün yapmaya çalışıyorum. sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve 1 parça peynir yiyorum. öğlen yemekhanede yemek zorundayım, makarna veya pilav almadığım için ana yemek ve salata veya zeytinyağlı almak zorundayım. günlük aldığım kalori 1500 ü asla geçmiyor, makinada 2300 kalori yakıyor gözüküyorum, ona rağmen bazı günler kilomu korumak bi yana, kilo alıyorum. o nedenle akşam yemeği yemediğim dahi oluyor.
    5- program olarak hocalar ne yazdıysa onu uyguluyorum. haftada 4 gün ayrı kas grubu, 3 gün 1 saat kardiyo da var, bacak günü yok. program doğrudur yanlıştır bir şey diyemem, verileni harfiyen uyguluyorum.
    5- uyku düzeni olarak buradakilerin % 99 undan daha iyiyimdir. 9 yıllık evliyim, gece gezmelerim 1 elin parmağını geçmez. 2 küçük çocuğumuz var. her gece tavuk gibi 9.30 da yatarız, sabah 6.30-7.00 gibi kalkarız. yani öyle düzenli uyu, düzenli beslen her şey güllük gülistanlık olacak benim için geçerli değil maalesef. herkes bu konuda şanslı doğmuyor maalesef. ben genetiğimle savaş halindeyim, o yüzden ekmek kırıntısı kadar ilave bir katkı benim için altın değerinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uykuda sorun yok.
    beslenmede sorun yok.
    idmanda sorun yok.

peki sorun nerede istediğiniz seviyede olmanız için ?

bunu supplementlere bağlıyorsanız, bir supplement satıcısı olarak asla bağlamamnızı öneririm. bırakın supplementleri kimyasal olan,kullanımı yasak dopingler dahi mucize değiller. o yüzden ben nasıl yardımcı olabilirim çözemedim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazıları dedıgınız gibi genetik olarak şanssız maalesef, yada göbek bölgesi yağlanmaya meyilli, bende olduğu gibi. Bazal metabolizmanın yavaş olduğu durumlarda görülüyor daha çok.

Bu tarz durumlarda vucut dengesi; bazal metabolızma+harcanan enerji=alınan kalori dengesine göre, spor faaliyetlerinin arttırılması gerekiyor.
    antremanda temel hareketlerin (enerji harcatıcı)arttırılması deadlift,squat,barfix,izole hareketlenderden kaçınılması, kardiyo hareketlerinin çeşitlendirilmesi benim önerim olacaktır.

Beslenmenin iyi söylediğinize göre akşam yemeklerinin çok hafif yapılması ve 0 carb ilk yapılması gerekenler..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese iyi günler, ben şuan 115 kilo civarıyım yani aşşağı yukarı bi 80 kiloya düşüp yağlarımda sarkmaması için vücut geliştirme yapmak istiyorum 4 ay spor salonuna gittim çok iyi bir sonuç aldım 138 den 115e düştüm fakat sporu bıraktım biraz az ilgilendikleri için bana öneribileceğiniz bir spor programı var mı ?
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uykuda sorun yok.
    beslenmede sorun yok.
    idmanda sorun yok.

peki sorun nerede istediğiniz seviyede olmanız için ?

bunu supplementlere bağlıyorsanız, bir supplement satıcısı olarak asla bağlamamnızı öneririm. bırakın supplementleri kimyasal olan,kullanımı yasak dopingler dahi mucize değiller. o yüzden ben nasıl yardımcı olabilirim çözemedim.
    Sorun bende kardeşim, bünyemde, genetiğimde. Çaresizlikten her şeyden her kelimeden medet umuyorum. Misal hardline protein tozunu kullanıyordum, izole değilmiş. Bi abimiz uyardı bu sende yapılanma yapar diye, bırakıyorum şimdi. Bir başkası senin vücut su tutuyor, saunaya gir dedi. Haftada 1-2 saunaya giriyorum şimdi. Protein tozunu içip saunaya giriyorum, doğru mu yapıyorum bilmem. Karbonhidrat almadığım için idmanda hiç halim olmuyor hele kardiyo da olan günlerde. İdmanları zor çıkarıyorum, 2 haftada bir kilo düşürüyorum nerdeyse, hareketler düGün çıksın diye. Karbonhidrat yesem bu sefer direk kilo alıyorum. Kas falan da değil, yağ. Hani kütle alırım anlarım o da yok. Ölçümde yağ oranı artıyor. Sen şimdi idman öncesi b.k yemen lazım, güç patlaması olur desen denicem valla. Örneğin assault bi boka yaramaz dersin, ya da assault manyak güç verir ama limonlusu didine benzer dersin, ya da onu değil şunun bcaa sını al dersin, hepsi benim için altın değerinde bilgiler. Her şeyi deneyebilirim. Herkes hydroxycut dedi, gittim aldım. Ne nabzım yükseldi, ne midem bulandı, ne uykusuzluk ne de terleme yağ yakımı oldu. Hiç bir faydasını görmedim. Ama her türlü bilgiye ve yönlendirmeye açığım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...
    pre workout için assault çok iyi diyorlar kullanmadım. yearone serkan abi istedi ona gönderdim o çok beğendi. şimdi yeni serisi geldi. o nasıldır bilmiyorum. hydroxycut hardcore elite miydi ? çok iyi bir ürün o nasıl verim alamadınız eğer elite ise şaşırdım valla. elite yaramadıysa size, lipo 6 black olabilir kilo vermek için. birde hydroxycutı nasıl kullandınız ? yani öğünlerden önce alımını falan düzgün yaptınız mı ?

beslenme konusunda salatayı falan abartıyor musunuz ? sonuçta onunda içeriğinde karbonhidrat var. abartıyorsanız o yüzden olabilir. karbo almadığınız için hacim kazanamıyorsunuz hatta kaybıda engelleyemiyorsunuz. bununla ilgili site ismi şimdi aklımda değil ama bir kullanıcı yorum yazmıştı. çokda mantıklı geldi bana. burada da paylaştım linkini. karbo hiçe yakın alıyormuş yorumu yapan adam ama belli oranda yağ tüketiyormuş. bu hem enerjisinin düşmesini engelliyormuş hemde hacimden kaybını azaltıyormuş. yağdan kastı doymamış yağ. aynı stratejiyi benim müsabakaya çıkan bir arkadaşım yaptı. adam resmen mayonez yiyordu. biz manyaksın falan diyorduk. adam yarşma çıkardı bu şekilde. bu tarz bir beslenme planıda uygulanabilir.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2- annem ve babam obezite derecesinde kilolu insanlar. genetik mirasım kabus gibi. günde sadece 3 öğün yemek yiyerek 10 günde 7-8 kilo alabiliyorum. benzer şekilde 5 günde 5 kilo da verebiliyorum ama aç kalarak. abim endokrin profesörü yani profesyonel destek de aldım bu konuda. kan ve hormon değerlerim normal, ama genetikle birlikte binlerce parametre varmış kiloyla ilgili o nedenle naturel yollardan yapabileceğim fazla bir şey yok. (hardcore tıbbi müdahaleler hariç)
    3- 2 yılda 35 kilo vermiş birisiyim, yani asıl derdim kilo vermek değil. istesem 2 ayda 10 kilo daha verebilirim. ama ne kolumu kaldıracak halim kalır ne de kasım. normal beslenmeye döndüğümde de asla koruyamıyorum zaten, bumerang gibiyim aynen geri alıyorum. bakın normal beslenme diyorum. akşam tavuk yanında salata yiyim kilo alıyorum hem de 2 haftada 5-10 kilo alıyorum. böyle bi bünyem var.
    4- beslenme düzeni olarak sabah 8.00- akşam 19.00 yoğun çalışan biri için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. sıfıra yakın karbonhidrat, sıfır tatlı, sıfır hamur işi, sıfır ekmek. kuru kayısı ve eti form ile günde 2 tane de ara öğün yapmaya çalışıyorum. sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve 1 parça peynir yiyorum. öğlen yemekhanede yemek zorundayım, makarna veya pilav almadığım için ana yemek ve salata veya zeytinyağlı almak zorundayım. günlük aldığım kalori 1500 ü asla geçmiyor, makinada 2300 kalori yakıyor gözüküyorum, ona rağmen bazı günler kilomu korumak bi yana, kilo alıyorum. o nedenle akşam yemeği yemediğim dahi oluyor.
    5- program olarak hocalar ne yazdıysa onu uyguluyorum. haftada 4 gün ayrı kas grubu, 3 gün 1 saat kardiyo da var, bacak günü yok. program doğrudur yanlıştır bir şey diyemem, verileni harfiyen uyguluyorum.
    5- uyku düzeni olarak buradakilerin % 99 undan daha iyiyimdir. 9 yıllık evliyim, gece gezmelerim 1 elin parmağını geçmez. 2 küçük çocuğumuz var. her gece tavuk gibi 9.30 da yatarız, sabah 6.30-7.00 gibi kalkarız. yani öyle düzenli uyu, düzenli beslen her şey güllük gülistanlık olacak benim için geçerli değil maalesef. herkes bu konuda şanslı doğmuyor maalesef. ben genetiğimle savaş halindeyim, o yüzden ekmek kırıntısı kadar ilave bir katkı benim için altın değerinde
    sende hıcbır problem yok psıkolojını bozmussun abı sen. benım vucut tıpımle senın kı bırebır aynı. ne yersem kg yapıyor.

onemlı olan kg yı ne olara kaldıgın.

yag
    su
    kas

sen ıdmanını duzgun yaparsan aksam yedıgın kılo yapar dıosn ya yapar ama KAS yapar. bırak terazıye cıkmayı. sen terazıyı takıntı yapmıssın.

sana bı fotograf koyarım 110-116kg dersın kı ımkansız. 110 kg belım 124 ken 116kg belım 97 olcum var.

kılo aldım ewet ama yag yaktım kas kutlesı koydum. sen terazıyı ewden at ılk olarak. koca bır ayna koy ewe. haftada 1 kere aynaya bak. temız beslenmeye dewam et. bulgur ye et ye. oglen sebze yıyorsun ya sırkette evde aksamdan ya da sabah et tavugunu balıgını pısır hangısını tercıh edıosan. sebze yemegının yanına koy. sebze yemegı ıle kımse doymaz. senın agırlık yapıyorsan gunde 3000-5000kalorı alman lazım.

1500kalorı alıp ıdman yaparsan senın kılo alman cok dogal. vucut senden akıllı. sen vucudu ac bırakacaksın cok yorucaksın. vucut aptal mı ? yedıgı herseyı depolar. sonra buraya gelmıs ''ben ne yersem kılo alıyorum'' dıosun. abı senın beslenmen yanlıs ıdmanın yanlıs tek dogru uyku

spor yapmayan bır yetıskın gunde 2000 kalorı almak zorunda. bu ınsanın yakıtı. 2000 kalorı kılo yapmaz (temız 2000 kalorı).

sen ıdman yapıyorsan kac kalorı harcıyorsan bunu vucuduna vermen lazım kı vucut gelıstırme dedıgımız olay olussun. defıne olucagın zaman da 2000 kalorıye dusuruceksın.

her supplementte 2000 calorıe dıet yazar hıc dıkkat etmedınız mı ? ulan bu nıe bunu yazmıs dıe kendı kendınıze sormadınız mı ? 2000 kalorı ıle dıet mı olur dıe dusunmedınız mı ? bodybuıldıng yapan hersahıs defınasyonda sadece vucudun ana kalorı ıhtıyacı ıle defıne olur. bunun altında bır kalorı alması soz konusu degıl. soz konusu olsa vucutta kas namına bırsey kalmaz.

sen herseyı dogru yaptıgını sanıyorsun ama yanlıs yapıyorsun.

bu arada bodybuıldıng yapmanın en ıyı yas aralıgı 30-40 yastır. ''benım yasım 35 25 lık delıkanlı metabolızması bende yok'' dıyerek sadece kendını kandırırsın.

ben 20 - 25 yaslarında gercek bır derece alan bodybuıldıng sporcusu tanımıyorum. hepsı 30-40 aralıgında.

agırlık kaldıran adamın testesteron sevıyesı yuksek olur kalbı normal ınsanlardan daha ıyı calısır. 20 lık delıkanlıyı bıle bozar.

AHMET
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ahmet bey bazı yerlerde yanlışınız var

bu tip bir bünyeniz ve genetiğiniz var ve siz hala hata üstüne hata yapıyorsunuz

Aç yatmak ne demek aç kalmak vucutta neye neden olur

Vucudunuz sizden çok daha akıllı

siz açlığı hissettiğiniz an vucudunuz korumaya geçiyor hele hele bunu çok sık yapıyorsanız vucud en ufak yediğiniz tavugu depo yapıyor ve sizde ertesi gün terazide kilo almış olarak uyanıyorsunuz

büyük hata içindesiniz

sizin vucut tipinizde onlarca insan var ve çözümünüz çok basit

çok sık yemek yemek temiz beslenmek

bu ne demek

yeşillik agırlıklı

asla yediginiz 10 tane hıyar size kilo aldırmaz yada kıvırcık yada göbek salata aldırmaz imkansızdır mesela ıspanak nekadar yerseniz yiyin alamazsınız cünkü yag yoktur şeker yoktur

sizin seçmeniz gereken yagsız ve şekersiz bitkiler yiyecekler

misal patates kereviz havuç turp tarzı kök bitkiler tüketmiceksiniz

asla açlık hissi yaşamıcaksınız midenize bu çileyi çektirmiceksiniz aç kalarak zayıflamak diye birşey yok siz aç kaldıkça vucut içtiginiz suyu bile tutar

bu yanlışları kafanızdan silip atın ciddi olarak söylüyorum dik kafalık yapmaz ve dinlerseniz hayatınız değişir

sabah öğle ve akşam yemeklerinizde 1 domates

sivri biber hıyar roka kıvırcık sınırsız tüketin

her sabah 1 tam haşlanmış yumurta ve 50 gr tam yağlı koyun peyniri yiyin

her sabah kahvaltınızda halk ekmegin tam bugday dilimli kepek ekmegi var ondan 4 adet yiyin yalaşık 70 - 80 gram geliyor 4 dilim

şekersiz 1 bardak yeşil çay iyi gider

tam 3 saat sonra acıkın yada acıkmayın hiç önemli değil o açlığı mideye hissettirmeden 1 fincan şekersiz yeşil çay yanına 3 adet Arı marka mor paket cavdar grissini yiyin

öğlene gelince o salataların yanına pişmiş 150 gr tavuk et balık hangisini tercih ederseniz onu ve 4 çorba kaşıgı pişmiş bulgur pilavı yiyin

3 saat sonra 2 mandalina yada 1 portakal yada 1 elma veyahut bir kutu activia yogurt kuru erikli tercihinize kalmış

akşam yemeğinizde 1 kase çorba (iki kepçe en fazla) YADA 2 dilim halk ekmekten

çorba varsa ekmek yok !
    ekmek varsa çorba yok !

1 tabak yagı suyu süzülmüş zeytin yağlı sebze yemeği ne yapın ne edin ya enginar yataze fasulye ada pırasayi tercih edin

3 saat sonra uyucaksanız eger aç yatmak yok 1 tam haşlanmış yumurta yiyin öyle yatın

uyumucaksanız 1 portakal yada 1 elma yiyin

her ögünden önce kesinlikle yarım litre serin su tüketiceksiniz

SAlataları proteinlerden önce yiceksiniz

çok çok iyi çiğniceksiniz unutmyaın sindirim ağızda başlar

gün içinde kahve çay tüketmek yok şeker yok yag yok

şunu yiyim ne olcakki demek yok

ara ögünlerden öncede su tüketimi şart bu şekilde günde 3 litre su tüketmiş olucaz

1 ayda 6 kilo size garanti ediyorum

bu listenin yanında istediğim tek spor günde yarım saat eşinizle çıkın yürüyüş yapın

dediklerim harici birşey tüketirseniz kuruyemiş yada tuzlu gıda falan filan istediğmiz sonucu alamayız

sizin vucud genetiginizi bahane ederek yaşamanıza gerek yok
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)