Kahve, acı kalorisi yüksek olmayıp metabolizma hızlandıran doğan ürünlerdir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ankarada crossfitle ilgilenen arkadaslarimiz varmidir hic? Henuz profesyonel salon vs pek girisim yok ankarada malesef ama en azindan kendi aramizda bilgi paylasimi vs yapariz..Tanisip birlikte calismalar duzenleyebiliriz belki![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Base Life'ta 2. yılım crossfit için alan var ama aletler yetersiz.
4 ay yaptım, iki ay bıraktım. Şuan tekrardan başladım ve 30 günü doldurdum. Son durum buInstagramdan filtreli fotolar kusura bakmayın
![]()
Sagolun abilerim
yağsızlık çok önemli çok.. birde genetiği muhteşem olanlar var. 15 ıslak hamburger yiyip damar damar olanlar![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Abilerim bir sorum olacak şimdi ki fitness hocam bende üst göğüsün tam olmadığı için göğüs idmanlarında sadece üst göğüs çalıştırıyor. Üst göğüs çıksın sonra alt göğüsü çalışırız diyor şimdi alt göğüs çalışırsak küçük kalır göğsün büyümez diyor. Bu yaklaşım ne derece doğrudur oysaki daha önceki hocalarım göğüs idmanlarında hep karışık çalıştırıyordu.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)