PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Typer

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38

Ewren
08-03-2017, 14:10
sen sattın tabi dandik arabayı kurtuldun :) neyse ki sorunsuzu çıkıyor bizimkiler çok ucuzlar herkes alır biner hata değerlendirmesi yaparız :D

kasa olarak sizin arabalar çok daha güzel bence. ben dandik demedim emre yanlış anlaşılmasın. sonuçta bu arabaları almak isteyipte alamayan çok insan var. kendine göre çok güzel arabalar.
ben sadece yeni kasa ile ilgili yorumda bulundum. dediğim gibi motoruna zaten lafım yok. çok güzel güçler alınabilir. :)

PiscocuK
08-03-2017, 14:15
kasa olarak sizin arabalar çok daha güzel bence. ben dandik demedim emre yanlış anlaşılmasın. sonuçta bu arabaları almak isteyipte alamayan çok insan var. kendine göre çok güzel arabalar.
ben sadece yeni kasa ile ilgili yorumda bulundum. dediğim gibi motoruna zaten lafım yok. çok güzel güçler alınabilir. :)

yok abi benimki biraz kızım sana diyorum gelinim sen anla oluyor :)

seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok bu arabanın :D fiyatlar 140 olsa ortalık FK2 den geçilmez ama gel gör ki tü kaka :D
umarım yenisi 300 den aşağı gelmez

Ewren
08-03-2017, 14:20
yok abi benimki biraz kızım sana diyorum gelinim sen anla oluyor :)

seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok bu arabanın :D fiyatlar 140 olsa ortalık FK2 den geçilmez ama gel gör ki tü kaka :D
umarım yenisi 300 den aşağı gelmez

o fiyatları göreceğini sanmıyorum. honda sonuçta. çok uçuk olursa satamaz. şu an mevcut olandan biraz daha pahalı olabilir ama arada dağlar olmaz yani. alternatifler çoğalıyor çünkü o fiyatlara çıkınca. ama bence de biraz yüksek olmasında fayda var. en azından ayağa düşmüyor. yani mutlaka zamanı gelince düşecek ama hemen düşmesin. en azından bir 3-5 sene geçsin. :)

997TT
08-03-2017, 14:21
2017 Honda Type R... - YouTube (https://youtu.be/INonxBIgjUA)

PiscocuK
08-03-2017, 15:06
2017 Honda Type R... - YouTube (https://youtu.be/INonxBIgjUA)

Abi birşey soracağımm
Sol taraftaki tuşlar CTBA-CMBS vs tuşlarımı?
Lütfen bu araba öyle birşey olmadığını söyle bana :/

ahk
08-03-2017, 15:11
motor bölmesi fk2 ile %90 aynı içide civic sedanla %90 aynı. Yeni bi konu açıp atsanız şunları güzel olucak.

snrk
08-03-2017, 15:15
20" standart galiba peki 19" opsiyonu olmayacak mıymış?

kalipson
08-03-2017, 15:20
Arabayla beraber bir de yedek jant almak lazım. Ne olur ne olmaz.

997TT
11-03-2017, 09:58
EFE HONDA'DAN HONDA TYPE-R "SIFIR"
İlan No: 408965772
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-efe-honda-dan-honda-type-r-sifir-408965772/detay)

O da ne? Sifir typeR 170 tl etiket fiyati... Ateistler bunu aciklasin :)

Mr.Bilal
11-03-2017, 10:05
Yok yok kesin bir yanlislik vardir. 200 bin den aşağı olmamalı. İlanı şikayet edecekler şimdi

wolrath
11-03-2017, 10:06
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-efe-honda-dan-honda-type-r-sifir-408965772/detay)

sitedeki en temiz ve en ucuz araç, ilginç :D

Alpii
11-03-2017, 10:14

+Alamayan derdine yazsın bizde 200 serbest piyasa ulenn...

+Efe Honda' onu satınca nolcak boş iş bunlar...

+Gösteriş içindir o, 170e varsa hemen nakit veriyim...

+155'e aldığım arabayı tabi 180'e koyarım. Çünkü Honda hayat onda !1!1!!!

ACYV
11-03-2017, 10:15

tech ailesine özel ilan :) ne ısınır bu şimdi sıfır sıfır :)

canimrecepcim
11-03-2017, 10:20
Düşünsenize Honda sahibindeni görüp 2018 type R'ı getirip koyuyor sahibindene alın awk dermiş gibi :D

onursumer
11-03-2017, 11:05

honda cem ilanıda ilgi çekme amaçlı yüksek zaten 2016 isteyende honda cem dekini alabilir 185bin civarına çok rahat

MBuğra
11-03-2017, 11:11
FK2 ile birlikte Type R'ci camianin genel profilinde ilginc bir degisim gozlemliyorum.

Ucundan, kiyisindan, soyle ya da boyle parayi denklestirip FK2 alabilen adamin yaptigi fanatizmi, aracini savunmayi ve sovenizmi, ayni aractan istese 5 tane alabilecek ya da zaten almiş ancak bir otomobile bu kadar fazla anlam yuklemeye gerek olmadigi dusunup sessiz kalanlar yapmiyor.

Bunun sebebinin eskiden bu tur otomobillere sahip olabilmek daha kolay oldugu icin mi yoksa gunumuzde insanlarin artik alcakgonullugu bir erdem saymamasindan mi tam kestiremiyorum.

VTec_king
11-03-2017, 12:53
mavide fena değil hani 165 yazmışlar 800 km de

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ayisigi-honda-dan-2016-honda-civic-type-r-800-km-de-408976075/detay)

Umut_Akkuş
11-03-2017, 20:39
https://www.youtube.com/watch?v=bYE7qoXCQ6Q

Yeni Honda Civic Type R // 2017 Cenevre Otomobil Fuarı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=bYE7qoXCQ6Q)

ENGean
12-03-2017, 00:24
Cok hosuma gitti, tr gelince alıp hemen 3lü egsozu ıptal edip air le basıcam.

!KO
12-03-2017, 00:30
bursadan pert haberımı var 2-2 mı olacakmı bakalım
bence fk2 daha guzel goruntu olarak ben alısamadım daha

twin
12-03-2017, 01:01
Çıkışları 3lü yapmanın özel bir nedeni ve ya görevi var mı, yoksa amaan herkes yapıyor biz de yapalım mı :)

emrekuzdere
12-03-2017, 11:14
Bildiğim kadarıyla;
Ortadaki düşük devir ve comfort modunda gazın atıldığı sessiz çıkış. R modunda diğer gürültülü çıkış olan büyüğe çeviriyor sistem kendini. 1 büyük, 1 küçük saçma bir görüntü olacağı için 2 büyük yapmışlar.

Bknz: Nsx 4'lü egzost sistemi

twin
12-03-2017, 11:20
Bildiğim kadarıyla;
Ortadaki düşük devir ve comfort modunda gazın atıldığı sessiz çıkış. R modunda diğer gürültülü çıkış olan büyüğe çeviriyor sistem kendini. 1 büyük, 1 küçük saçma bir görüntü olacağı için 2 büyük yapmışlar.

mantıklı geldi bana teşekkürler :)

alperaslann
12-03-2017, 18:30
Nede düz yapmadılar acaba? Düz yapıp içini 3e bölmek daha güzel dururdu gibi :)

tremx
12-03-2017, 21:41
https://www.youtube.com/watch?v=VgKs3mqU4YU

Sesi buysa çok iyi..

16EC813
13-03-2017, 08:47
Bildiğim kadarıyla;

bildiğimiz şayinlere takılan vanalı eksoz :D

emrekuzdere
13-03-2017, 17:10
Aslında tam olarak şöyle

https://www.youtube.com/watch?v=0APb40IdAPI

997TT
13-03-2017, 21:07
Daha guclu ve agresıf typeR ne zaman gelıcek bakalım...

kalipson
13-03-2017, 21:20
Reel egzoz sesini çok merak ediyorum. Eğer üstteki videodaki gibiyse süper ötesi

ahk
14-03-2017, 09:04

FK2'de kullandınız bunun da pek farkı yok daha agresifi sadece pistte kullanılır.
Kaputta hava girişi sadece görüntü mü? video da biraz dikkat ettim motor bölümüne açılmıyor gibi. Sizin dikkatinizi çekti mi? Eğer açılmıyorsa hayal kırıklığı....

Tolga-R
14-03-2017, 10:19

gelsin de binip tadını çıkarttığımız, tecrübe ettiğimiz Fk2 lerimizi satıp Fk8 imizi alalım.

997TT
14-03-2017, 11:09
Benim mesajimda demek istedigim;2017 typeR'in,daha guclu ve agresif versiyonu be zaman gelicek. Sonucta planlaniyor. Yani Cupra R gibi,TT-RS gibi. 360-80hp,daha hafif daha agresif yol tutus.
Kaput motor bolumunu sogutuyor. Eski kasa eksikleriyle tarih oldu,2 sene yasadi. Simdi ediniken tum tecrube ve bilgilerle FK8 cikti. Oncekinden cok umitli degildim ki zaman beni yaniltmamisti(ring'de ki derece skandalindan baslayip devam eden surec) ancak FK8'den cok umitliyim. Adam anlatirken gozunden kivilcim ve heves akiyordu. Mesajim surada dursun;FK8 bir cok ilki basaracak. Almanlar;calisin biraz :) (sonunda gecicekler ama 2017 onden cekerde TypeR'in yili olucak)

ahmetmalcok
14-03-2017, 12:18
Egzoz için yukarıda ki videodan daha açıklayıcı bir yazı okumuştum. Onu buraya atıyım. Detaylı fotoğrafta mevcut.
The Civic Type R Exhaust | 2016+ Honda Civic Forum (10th Gen) - Type R Forum, Si Forum - CivicX.com (http://www.civicx.com/threads/the-civic-type-r-exhaust.9545/)

Genel anlamda Honda mühendisleri bir önceki modelde dikkat çeken ve talep edilen kısımlara dokunuşlar yapmışlar. Buda dikkate aldıklarını gösteriyor ki hoş.
- Okuduğum yazılarda ve izlediğim videolarda bir önceki TypeR(FK2) ın günlük kullanımdaki sertliğinden şikayet edildiğini dikkate alarak 3 Mod getirdik dediler.
- Egzoz un sesinin o kadar da güzel olmayışını dikkate alarak böyle bir (3'lü çıkış) yapmışlar. ( Bende bir TypeR Fan'ı olarak sesini az bulmuştum FK2'nin)
- Arkalar bağımsız süspansiyona geçmiş.
- Hava alma kısımlarında iyileştirmeler ... gibi gibi

Şöyle bir nokta var ki FK2 çok uzun bir aradan sonra çıktı ve bence inanılmaz bir reklam( R tuşuna basıp ekranın değiştiği video hala etkisini koruyor bende ) ( her ne kadar Concept'in den sonra tasarım bir hayal kırıklığı yaşatsa da) ve etkiyle geldi. Honda ya yakışan bir şekilde. Bu reklamların Türkiye ayağınıda ekleyebiliriz. İst Park organizasyonu ve denemesi hala konuşuluyor. Şimdide bu FK2 den tecrübe ettikleri noktaları düzeltmeleri de muhtemel. Adamlar o kadar WTCC kovalıyor bu tecrübelerin toplanacağı bir arada olacak tabi ki.
Bir Typer Fan'ı olarak Honda nın yaptıklarını izlemek bana keyif veriyor. Nordschleife ya GENEVA daki sunumda değinmesi bile ne için yapıldığını ve hangi yolda olduğunu gösteriyor. Biraz TypeR da " LOVE IT or HATE IT" durumu var. Bu da zaten aradaki rekabeti heyecanı körüklemiyor mu.

Ama hala benimde gözüme FK2 daha bir Hot Hatch gibi duruyor. Ne diyelim iyiki TypeR var ki konuşulacak konumuz var :)

Grimlord
14-03-2017, 12:33
Alacak olsam kırmızı rengi almazdım heralde, aracı aşırı boğmuş. Füme veya siyah çok güzel olabilir belki.

NakkaSss
14-03-2017, 12:44
Type-R kırsın da bir daha ring rekorunu. Renault Sport ne karşılık verecek en çok onu merak ediyorum.

rahmitanir
14-03-2017, 12:58
Yine çok güzel, yine hayallerimi süsleyen bir araba olmuş.
İnşallah bir gün nasip olur...

snrk
14-03-2017, 14:30

Sadece 10 beygir arttığını duyunca benim de ilk aklıma bu geldi. Bence bu tanıtılan fk8 ile ring'e çıkmayacaklar. "Limited edition" adı altında, daha yüksek güçte, arka koltuksuz ve roll cage'li bir sınırlı üretim gelecek ve bununla rekoru geri alacaklar (bence)

ahk
14-03-2017, 15:10
Egzoz için yukarıda ki videodan daha açıklayıcı bir yazı okumuştum. Onu buraya atıyım. Detaylı fotoğrafta mevcut.
The Civic Type R Exhaust | 2016+ Honda Civic Forum (10th Gen) - Type R Forum, Si Forum - CivicX.com (http://www.civicx.com/threads/the-civic-type-r-exhaust.9545/)

Genel anlamda Honda mühendisleri bir önceki modelde dikkat çeken ve talep edilen kısımlara dokunuşlar yapmışlar. Buda dikkate aldıklarını gösteriyor ki hoş.
- Okuduğum yazılarda ve izlediğim videolarda bir önceki TypeR(FK2) ın günlük kullanımdaki sertliğinden şikayet edildiğini dikkate alarak 3 Mod getirdik dediler.
- Egzoz un sesinin o kadar da güzel olmayışını dikkate alarak böyle bir (3'lü çıkış) yapmışlar. ( Bende bir TypeR Fan'ı olarak sesini az bulmuştum FK2'nin)
- Arkalar bağımsız süspansiyona geçmiş.
- Hava alma kısımlarında iyileştirmeler ... gibi gibi

Şöyle bir nokta var ki FK2 çok uzun bir aradan sonra çıktı ve bence inanılmaz bir reklam( R tuşuna basıp ekranın değiştiği video hala etkisini koruyor bende ) ( her ne kadar Concept'in den sonra tasarım bir hayal kırıklığı yaşatsa da) ve etkiyle geldi. Honda ya yakışan bir şekilde. Bu reklamların Türkiye ayağınıda ekleyebiliriz. İst Park organizasyonu ve denemesi hala konuşuluyor. Şimdide bu FK2 den tecrübe ettikleri noktaları düzeltmeleri de muhtemel. Adamlar o kadar WTCC kovalıyor bu tecrübelerin toplanacağı bir arada olacak tabi ki.
Bir Typer Fan'ı olarak Honda nın yaptıklarını izlemek bana keyif veriyor. Nordschleife ya GENEVA daki sunumda değinmesi bile ne için yapıldığını ve hangi yolda olduğunu gösteriyor. Biraz TypeR da " LOVE IT or HATE IT" durumu var. Bu da zaten aradaki rekabeti heyecanı körüklemiyor mu.

Ama hala benimde gözüme FK2 daha bir Hot Hatch gibi duruyor. Ne diyelim iyiki TypeR var ki konuşulacak konumuz var :)

Çok güzel özetlemişsin bir ekleme yapayım egzoz da bir sorunda kabine fazla ses vermesiydi sanırım bunu da engellemeye çalışıyorlar. (ya da engellediler)
Yanlış anlamadıysam düşük devirlerde 3 egzozda çalışacak ve ortadaki sese engel olacak ama tam gazda ortadaki devre dışı kalıp iki büyüğe yönlenicek ses artıcak.

Kırmızı fk2 sahibiydim canlı rengi muhteşem fakat fotolarda illa bi garip çıkıyor sanırım gözümüzün görmediği renkler foto çekiminde devreye giriyor.
ring için daha güçlü ve daha hafif bir model yaparsa gene bi ton dedikodu olur sonuçta o bir vw olmadığı için taşlarlar.

kalipson
14-03-2017, 15:24
Çok güzel özetlemişsin bir ekleme yapayım egzoz da bir sorunda kabine fazla ses vermesiydi sanırım bunu da engellemeye çalışıyorlar. (ya da engellediler)
Yanlış anlamadıysam düşük devirlerde 3 egzozda çalışacak ve ortadaki sese engel olacak ama tam gazda ortadaki devre dışı kalıp iki büyüğe yönlenicek ses artıcak.

Kırmızı fk2 sahibiydim canlı rengi muhteşem fakat fotolarda illa bi garip çıkıyor sanırım gözümüzün görmediği renkler foto çekiminde devreye giriyor.
ring için daha güçlü ve daha hafif bir model yaparsa gene bi ton dedikodu olur sonuçta o bir vw olmadığı için taşlarlar.

Son paragrafa katılıyorum. İnsanların normalde beğenmeyeceği renkteki arabaları showroomda görüp fikir değiştirmeleri de bu yüzden sanırım. Renklerin değişik algılanması

PiscocuK
14-03-2017, 15:37
Ah ulan şu arabadan bi güzel ses çıksaydı keşke :/

hiç single egzoz takan video çeken olmadımı FK2 kullanıcılarından
bu yaz dayanamayıp birşeyler yapıcam sanırım bende arabaya

öskür
14-03-2017, 15:45

FK8 kırmızısı fk2 kırmızı ile aynı değil,milano red artık yok fk8 rally red bu yüzden renk farklı görünmüyor bildiğin farklı:)

ahk
14-03-2017, 15:55
FK8 kırmızısı fk2 kırmızı ile aynı değil,milano red artık yok fk8 rally red bu yüzden renk farklı görünmüyor bildiğin farklı:)

müdür farklı ışıklarda foto çekince abudik renkler ortaya çıkıyordu. Ne renk alıyosun :) Beyaz iyidir, mat siyah efsane ama uğraşması dert.

öskür
14-03-2017, 16:02
müdür farklı ışıklarda foto çekince abudik renkler ortaya çıkıyordu. Ne renk alıyosun :) Beyaz iyidir, mat siyah efsane ama uğraşması dert.

yok ışık konusunda haklısın,ama renk kodları değişti bende bu kırmızıyı begnmedım yani..
bu arada renk scalası belli fk8 de,
beyaz-siyah-polishmed metal-rally red-nardo grisi gibi gri-mavi okdr...
turkıyeye grıler gelmes yine...mat zate yok...

scorpion
14-03-2017, 17:23
fk2 milltek ile sesi iyi bence ben gayet memnunum. 2.0 turbo 4 silimdir arabadan mucize beklememek gerek diye düşünüyorum ne kadar iyi olabilir ki? Yani 2.0 sıralı 4 silindir ve turbo beslemeli hangi aracın sesi öyle çok güzel çıkıyor?

fk8 ile öyle aman aman bir gelişme olacağınıda sanmıyorum zaten fk2 çok geç çıktığı için arada öyle bir jenerasyon farkıda yok. Elbetteki geliştirmeler vardır olmasıda gerek zaten ama mucize beklememek lazım. Fk8 en büyük avantajı amerikan pazarına çıkacak olması. Çok hızlı şekilde upgrade kitler, aftermarket ürünler çıkacaktır.

997TT
14-03-2017, 17:36
Rıng'e ıkı versıyonlada cıkarlar cunku clubsport tarzı olanın cıkmasına daha var,oyuzden fk8 ıle cıkarlar ama rekor onlara hıc gecmedı.O zaman uretım asamasında olan,serı uretımden bır cok seyı farklı aractı.
Kırmızı cıddı bogucu,canlı gorunce anlıyacaksınız.Ben fume yada koyu grı vs almak ısterım.
Gelmesıne yakın Ozgur ıle kafa yorarız...
Aman aman degıl,baya bır gelıstırme var.Hatta bunu aralık ayında kı roportajında yazmıstım kı,kendısıyle yapılan konusmada verdıgı cevaplar dahıl,sorularıma aldıgım cevaplar bır cok seyı degıstırıp sorun gorduklerı herseye el atmıslar.Burada onemlı olan musterılerden gelen sıkayetler/ıstekler dogrultusunda yapmıslar.
Hatta adam o kadar ıddıalıydı kı;arkamıza yaslanıp seyredıcegız bu sefer dedı....

Black_Eagle
14-03-2017, 17:36
fk2 milltek ile sesi iyi bence ben gayet memnunum. 2.0 turbo 4 silimdir arabadan mucize beklememek gerek diye düşünüyorum ne kadar iyi olabilir ki? Yani 2.0 sıralı 4 silindir ve turbo beslemeli hangi aracın sesi öyle çok güzel çıkıyor?

fk8 ile öyle aman aman bir gelişme olacağınıda sanmıyorum zaten fk2 çok geç çıktığı için arada öyle bir jenerasyon farkıda yok. Elbetteki geliştirmeler vardır olmasıda gerek zaten ama mucize beklememek lazım. Fk8 en büyük avantajı amerikan pazarına çıkacak olması. Çok hızlı şekilde upgrade kitler, aftermarket ürünler çıkacaktır.

Subaru WRX STİ :)

PiscocuK
14-03-2017, 17:39

çok emin olmamakla birlikte evo motoru 4g63 sesi hatırladığım kadarıyla bundan çok daha güzeldi

STP
14-03-2017, 17:39

evo serısı yada stı hıc dınlemedın galıba :)

kalipson
14-03-2017, 17:58
Bu konu ve yeni Type-R beni de Hondacı yaparsa şaşırmam. 4 kapı, superspor altı - spor üstü bir araç olmuş sanki. :)

scorpion
14-03-2017, 20:10
sti sıralı dört değil ki boxer motor. evet sesi çok güzel sti'nin ama boxer motorun sesi o sıralı dörtten o ses çıkmaz. yoksa eski bmw'lerinde sesi güzeldi sıralı 6 silindir zamanında.

evo'nun sesini ben öyle güzel bulmuyorum yani öyle özel çok güzel bir sesi yok bemce.

bu arabanın motoru fk2'deki motorun geliştirilmişi değil mi? yani ses ne kadar fark edebilir ki? egzoz içinde bir sürü farklı egsoz var remustsn milltek'e veya custom yaptıran var istediğinizi alın takın. honda yapınca egsozu çok çok farklı olmayacak yani.

Fk8 güzel olmuş ben beğendim ama beklentileri o kadar ütopik tutarsanız birkaç ay sonra yine honda bizi kandırsı, tanıtımsaki araba bu değildi, o ses başka sesti falan diye yazmaya başlayacaksınız.

PiscocuK
14-03-2017, 20:24
Ben single yapan birini bekliyorum veya youtube falan video eklenirse degerlendirmek istiyorum. Yoksa benimde aklimda milltek var. Sanirim onunda iki versiyonu varmis mecburiyetten birini secicem. Sessiz cekilmiyor benim gozumde hic bir araba. Gunde 14 km araba kullaniyorum hadi sabah uyku olayi vs diyelim ama isten cikinca o stresi atmam gerek son duzlukte

kalipson
14-03-2017, 20:31
Ben single yapan birini bekliyorum veya youtube falan video eklenirse degerlendirmek istiyorum. Yoksa benimde aklimda milltek var. Sanirim onunda iki versiyonu varmis mecburiyetten birini secicem. Sessiz cekilmiyor benim gozumde hic bir araba. Gunde 14 km araba kullaniyorum hadi sabah uyku olayi vs diyelim ama isten cikinca o stresi atmam gerek son duzlukte

Tercih meselesi tabii bu ses olayı ama ben de Megane RSime güzel bir egzoz set-up'ı yaptım. Spor kat + SS Racing. Şimdi arabaya bindiğim zaman daha bi zevk almaya başladım. Bence tadında bi egzoz revizyonu bu tarz arabalarda şart. :)
Siz de yapacaksanız şimdiden hayırlı olsun :)

scorpion
14-03-2017, 21:08

milltek iki tane var evet. roadplus ve race olarak. çoğunluk roadplus kullanıyor race olanı hiç duymadım canlı ama daha çok sesli olduğu kesin. herhangi bir buluşmada roadplus olan kesin denk gelir dinlemek istersen :) hatta zamanında ataşehirde görüşmüştük o zamanda milltek vardı ben de ama downpipe yoktu gerçi egsoz konuşmamıştık hiç.

downpipe ve roadplus sesi benim için tam sınır daha üstünü benim kafa kaldırmaz kumandalı olmadıkça.

singleda ses nasıl olur bilmiyorum ama görüntü baya bozulur bemce şahsen hayatta yapmam tek çıkış. görsellikte önemli :) ama tabi zevk meselesi.

PiscocuK
14-03-2017, 21:10
Tercih meselesi tabii bu ses olayı ama ben de Megane RSime güzel bir egzoz set-up'ı yaptım. Spor kat + SS Racing. Şimdi arabaya bindiğim zaman daha bi zevk almaya başladım. Bence tadında bi egzoz revizyonu bu tarz arabalarda şart. :)
Siz de yapacaksanız şimdiden hayırlı olsun :)

Tesekkurler. Evet yapmayi dusunuyorum. Custom olursa markalar ile yari yariya fiyat fark ediyor ama tatmin edermi bilmiyorum. Biraz tok bir sesi olsaydi super olurdu :/

PiscocuK
14-03-2017, 21:15
milltek iki tane var evet. roadplus ve race olarak. çoğunluk roadplus kullanıyor race olanı hiç duymadım canlı ama daha çok sesli olduğu kesin. herhangi bir buluşmada roadplus olan kesin denk gelir dinlemek istersen :) hatta zamanında ataşehirde görüşmüştük o zamanda milltek vardı ben de ama downpipe yoktu gerçi egsoz konuşmamıştık hiç.

downpipe ve roadplus sesi benim için tam sınır daha üstünü benim kafa kaldırmaz kumandalı olmadıkça.

singleda ses nasıl olur bilmiyorum ama görüntü baya bozulur bemce şahsen hayatta yapmam tek çıkış. görsellikte önemli :) ama tabi zevk meselesi.

Pilavdan donenin kasigi kirilsin ve yansin geceler :) benim kafami istedigi gibi sisirebilir hatta beyinde uyusma bile yapabilir. Apacimi dersin ne dersin bilmiyorum ama sirf ses olsun diye atmosferik arac bile baktim. Kankam ep3 alip tedavi edecek onu bekliyorum. Yoks daha fazla dayanamayip ne olursa olsun diyip giricem bende yapilmis ornekler dogrultusunda. Custom yapip kotu olan bir sesi birde sansa birakmak istemiyorum.

Tek cikis dusunmemin sebebi belki ses bi tık toklasir bi evoya benzer diye ama bilmiyorum duymadan krar veremem ona

dachosen
14-03-2017, 23:22
birgün fk8'de ortadan tek çıkış replika varexin tadına varacak!

mrbars
15-03-2017, 08:20
sti sıralı dört değil ki boxer motor. evet sesi çok güzel sti'nin ama boxer motorun sesi o sıralı dörtten o ses çıkmaz. yoksa eski bmw'lerinde sesi güzeldi sıralı 6 silindir zamanında.

evo'nun sesini ben öyle güzel bulmuyorum yani öyle özel çok güzel bir sesi yok bemce.

bu arabanın motoru fk2'deki motorun geliştirilmişi değil mi? yani ses ne kadar fark edebilir ki? egzoz içinde bir sürü farklı egsoz var remustsn milltek'e veya custom yaptıran var istediğinizi alın takın. honda yapınca egsozu çok çok farklı olmayacak yani.

Fk8 güzel olmuş ben beğendim ama beklentileri o kadar ütopik tutarsanız birkaç ay sonra yine honda bizi kandırsı, tanıtımsaki araba bu değildi, o ses başka sesti falan diye yazmaya başlayacaksınız.

Subaru boxer olmasının yanında headers eşit olmayan uzunlukta, o yüzden öyle hımbır hımbır.
Sıralı 4 için Honda egzosu leziz.

STP
15-03-2017, 08:34
Pilavdan donenin kasigi kirilsin ve yansin geceler :) benim kafami istedigi gibi sisirebilir hatta beyinde uyusma bile yapabilir. Apacimi dersin ne dersin bilmiyorum ama sirf ses olsun diye atmosferik arac bile baktim. Kankam ep3 alip tedavi edecek onu bekliyorum. Yoks daha fazla dayanamayip ne olursa olsun diyip giricem bende yapilmis ornekler dogrultusunda. Custom yapip kotu olan bir sesi birde sansa birakmak istemiyorum.

Tek cikis dusunmemin sebebi belki ses bi tık toklasir bi evoya benzer diye ama bilmiyorum duymadan krar veremem ona

az kaldı gelıyo ep3,yansınmı geceleR

PiscocuK
15-03-2017, 11:00
az kaldı gelıyo ep3,yansınmı geceleR

Al da yakalım artık huh

Diyadin
15-03-2017, 12:32

Single örnek;

FK2 TypeR Single Exhaust Sound by Megachips Chiptuning - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kPqFvxuRXP0)

PiscocuK
15-03-2017, 15:08
Single örnek;

FK2 TypeR Single Exhaust Sound by Megachips Chiptuning - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kPqFvxuRXP0)

Hay Allah razı olsun.O kadar aradım arattım yoktu yeni eklenmiş video demekki.Ses duale göre bir tık daha kalın

rebeloghy
15-03-2017, 16:12
Subaru boxer olmasının yanında headers eşit olmayan uzunlukta, o yüzden öyle hımbır hımbır.
Sıralı 4 için Honda egzosu leziz.

Yani subaruda bile eşit uzunluklu headers kullanıldığında homurtulu boxer sesi daha normal sıralı 4 silindir sesine yaklaşıyor.

Bakınız youtube: Inequal length vs Equal Length headers videoları diye not düşelim merak eden için.

skunk11
15-03-2017, 17:22
Hay Allah razı olsun.O kadar aradım arattım yoktu yeni eklenmiş video demekki.Ses duale göre bir tık daha kalın

Honda Civic Type R FK2 with Milltek Sport Race Exhaust on CK motorsport TV - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=u2qCSVEN0Eo)

single daha hoş geliyor gibi zaten :)

skunk11
15-03-2017, 17:24
Honda Civic Type R FK2 with Milltek Sport Race Exhaust on CK motorsport TV - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=u2qCSVEN0Eo)

single daha hoş geliyor gibi zaten :)

edit geri gelsin

bu daha tercih edilir tabi ki :)
2016 Honda Civic Type R - Armytrix Exhaust (60FPS) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=SglQ2fJn1KU)

PiscocuK
15-03-2017, 17:47
edit geri gelsin

bu daha tercih edilir tabi ki :)
2016 Honda Civic Type R - Armytrix Exhaust (60FPS) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=SglQ2fJn1KU)

Bunun fiyatına bakmıştım biraz ısındıktan sonra sesi baya değişiyor ama yalan olmasın 3000-4000 usd gibi birşeydi.
görüntü kötü olmazsa single kötü olursa mecbur dual :/
araştırmalara başlayalım

kalipson
15-03-2017, 18:00
Single olursa kışın çok kötü bir görüntü olur. Araba dual ise dualden yürümek daha mantıklı bence.

arabasızadam
15-03-2017, 18:12

Konunun geçmiş sayfalarında sıngle beyaz bi araç vardı diye hatırlıyorum , görüntü olarak bence hoş görünmüyordu .

arabasızadam
15-03-2017, 18:14
Edit : paylaşılmış şimdi gördüm pardon.

Faruk_Vtec
15-03-2017, 20:43
bı EP3 type-R değıl tabı ama genede sesı guzelmış.. :)

https://www.youtube.com/watch?v=mzTSElqQEEM

dachosen
15-03-2017, 22:42
Ne zamana 62mm turbo koyarlar acep:)

ayhanas
15-03-2017, 23:13
520 nm artı 120 nm geliyor stg 2 ile az da değil yani .

Yigit-Y
15-03-2017, 23:22
Stage 1 bence yeterli :)

Ewren
16-03-2017, 07:55
tam bilmiyorum yanlış olmasın ama araç usa pazarında da satılacaksa bayağı parça çıkacaktır. biliyorsunuz bu işin cenneti orası. :)

PiscocuK
16-03-2017, 09:49
tam bilmiyorum yanlış olmasın ama araç usa pazarında da satılacaksa bayağı parça çıkacaktır. biliyorsunuz bu işin cenneti orası. :)

hondata bir araç alıp üzerinde çalışmalara başlamıştı diye hatırlıyorum.Olayı çözerlerse değişik şeyler olabilir :D

Diyadin
16-03-2017, 15:12

Daha öncede yazdım yine yazıyorum :)

Turbodan sonra tek çıkış arka tampona kadar gelen boru ikiye sonrada dörde bölünüyor.

Miltek vs sistemlere baktığınızda hışırtılı rüzgarlı bir ses duymanızın sebebi budur. Mugen versiyonu sağda tek çıkış zaten.

Atmo k20 gibi çok yüksek ses olmasada sesi ciddi anlamda toklaşacaktır. Videodaki kamera keşke tamponda olmasaymış.

Ben olsam komple düz 76 boru 76 son yapar sağa takar soldaki boş yeri siyah pleksi ile kapatırdım.

ahmetmalcok
17-03-2017, 22:40
Yeni videolar gün yüzüne çıkmaya başladı ama esas Nürnburgring videosunu bekliyoruz :)

Honda Civic TypeR 2017 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wMiUeiw2K40)

omco
18-03-2017, 11:54
Performans & dinamik açısından çok geliştiğine şüphem yok ama sanki FK2 tasarım olarak bundan daha "tehlikeli" duruyor :icon_wack

ahmetmalcok
18-03-2017, 13:28
Keichi el freni ile dönmeye devam ediyor :) FK2 TypeR vs Gti Clupsport . İkisinide Keichi kullansaymış daha sağlıklı olurmuş. ***** Tsukuba da Keichi geçen pek nadir eşleşme var :)

【土屋圭市】HONDA CIVIC TYPE R vs Volkswagen Golf GTI Clubsports - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xCoGYl_wxME)

onursumer
18-03-2017, 15:07
Keichi el freni ile dönmeye devam ediyor :) FK2 TypeR vs Gti Clupsport . İkisinide Keichi kullansaymış daha sağlıklı olurmuş. ***** Tsukuba da Keichi geçen pek nadir eşleşme var :)

ã€åœŸå±‹åœ*市】HONDA CIVIC TYPE R vs Volkswagen Golf GTI Clubsports - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xCoGYl_wxME)

sanırım onden kaydığını hıssettikçe el freni ile destekliyor kilit de kendini farkettirmiş oluyor haliyle :)

golfu de kendi kullansaymış daha iyi olurmuş :)

PiscocuK
05-04-2017, 15:02
egzoz sistemi olupta satmayı düşünen varmı :D

Mr.Bilal
05-04-2017, 15:14
Fiyatlarda aşağı doğru gidiyor. Hayırdır inşallah

PiscocuK
05-04-2017, 15:23
Fiyatlarda aşağı doğru gidiyor. Hayırdır inşallah

bu sevda bitmez :D

997TT
05-04-2017, 15:53
Artık pıstte ucuzladı,tayyarları bol bol gorelım artık....

nakayama
24-04-2017, 09:19
BREAKING: 2017 Honda Civic #TypeR sets new front-wheel drive lap record at Nürburgring, with a time of 7min 43.8sec. Full story coming up ... #OnlyHonda

http://i.hizliresim.com/2rRRyq.jpg

stlegal
24-04-2017, 09:36
Yeni videolar gün yüzüne çıkmaya başladı ama esas Nürnburgring videosunu bekliyoruz :)

Honda Civic TypeR 2017 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wMiUeiw2K40)

zerre zevk aldıysam namerdim

16EC813
24-04-2017, 09:59
zerre zevk aldıysam namerdim

fantazi olmadan asla :D

Tayfun.O
24-04-2017, 12:57
Honda bey napiyorsunuz

2jz
24-04-2017, 17:59
Rekor kesin mi bu sefer?

mrbars
24-04-2017, 19:19
Videoda tuhaflıklar var. 15 frame çekip 24'e mi tamamlamışlar anlamadım ama direksiyon hareketleri ve pilotun hareketleri bir tuhaf.
Detaylı izlemek lazım.

scorpion
24-04-2017, 19:49
youtube'daki rekor videosunda yine rollcage var araçta. Honda pilotlarını çok seviyor heralde. FK2 rekoru gibi bu rekorda baya tartışılacak muhtemelen.

kalipson
24-04-2017, 19:57
Ben şahsen o Cage olayını özellikle koyduklarını düşünüyorum. Çünkü adam arabayı süre rekoru kırmak için sürüyor. Dibine kadar basıyor adam. En ufak hatada mortingen olmasın diyedir. Rekor kıracaz diye adam ölmesin diyedir o. Ağırlık azaltma simsarlığı için yapıldığını sanmıyorum açıkçası.

MCN21
24-04-2017, 20:02
Ben şahsen o Cage olayını özellikle koyduklarını düşünüyorum. Çünkü adam arabayı süre rekoru kırmak için sürüyor. Dibine kadar basıyor adam. En ufak hatada mortingen olmasın diyedir. Rekor kıracaz diye adam ölmesin diyedir o. Ağırlık azaltma simsarlığı için yapıldığını sanmıyorum açıkçası.

Bende ayni dusuncedeyim :) kirsa ne olur kirmasa ne olur ama adam rekoru kiricam diye sakat kalabilir veya hayatindan olabilir. Soforu guvende hissettirmek araci daha fazla zorlamasina izin vermek demek :) Diger firmalar neden yapmiyor o kismi anlamadim :) sahsen rekor icin piste cikicak olsam bende cage isterdim aracima

free-hifi
16-05-2017, 15:36
Konuya renk gelmesi yakındır.

johnie
18-06-2017, 14:36
Uzun bir aradan sonra Amerika’ya donen Civic Type R’a rekor teklif - LOG (http://www.log.com.tr/uzun-bir-aradan-sonra-amerikaya-donen-civic-type-ra-rekor-teklif/galeri/4/)

onursumer
18-06-2017, 15:18
en azindan iyi bi amaca gitmis

mavide cok iyi durmus

First Honda Civic Type R (VIN 01) to be Auctioned Ahead of Arrival at U.S. Dealerships | Honda In America (https://hondainamerica.com/news/first-honda-civic-type-r-vin-01-auctioned-ahead-arrival-u-s-dealerships/)

Dou
21-06-2017, 22:34
en azindan iyi bi amaca gitmis

mavide cok iyi durmus

First Honda Civic Type R (VIN 01) to be Auctioned Ahead of Arrival at U.S. Dealerships | Honda In America (https://hondainamerica.com/news/first-honda-civic-type-r-vin-01-auctioned-ahead-arrival-u-s-dealerships/)

200.000 USD'ye satildi 01.

Resmi satis fiyati 33.900 USD (ki bence fazla, istedigi kadar rekor kirsin STI / Focus RS kategorisinde degil.), fakat hic bir bayi o fiyata satmiyor. Bayiler talep yuksek diye 5 bin dolardan 25 bin dolara kadar ekstra kar marji koyuyor uzerine. Civicx forumda adamin biri "aracin onerilen fiyatinin uzerine 10 bin dolar ekstra verdim ilk almak icin, diger bayiler 25 bin istiyodu hehe" diye seviniyor yarim akilli. Buranin da gerizekalisi bolmus.

Mehmet Gazihan
21-06-2017, 22:51
Amerika pazarına satılacak olması aftermarket ürünler açısından çok iyi bir gelişme. FK2 deki gibi 3 çeşit malzemeye gebe kalınmayacak..

997TT
21-06-2017, 23:00
Yazik... Gerci 0001'i almanin ticari ve manevi degeri var digerleri suzme salakmis.
Eger tr de 230'u gecmezse bir sekilde alinir ama fazlasi hayal...

MBuğra
21-06-2017, 23:26
Honda USA distributorü Doğuş Oto sanırım :D

Dou
21-06-2017, 23:36
Yazik... Gerci 0001'i almanin ticari ve manevi degeri var digerleri suzme salakmis.
Eger tr de 230'u gecmezse bir sekilde alinir ama fazlasi hayal...

20 yıldır Amerika kıtasına Type-R gelmediği için talep çok. Fakat buradaki 8. ve 9. nesil SI'ların Avrupa pazarındaki FN2 Type-R lardan eksiği yoktu, hatta fazlası vardı (kilit, daha agresif egzantrik, daha iyi emme man., arka bağımsız süspansiyon vs..), fakat ismi Type-R olunca daha çok ilgi çekiyor :D

PiscocuK
22-06-2017, 09:05
beyler fk2 de ana ünite hangi video formatını sorunsuz çalıştırıyor bilen varmı?
birde video oynatıcı bir app yi usb ye indirip ana üniteye kurablirmiyiz?

01ayk01
05-07-2017, 14:10
Ben biseyi merak ediyorum. Yolda normal bi sekilde ilerlerken polis cevirmesine girdiginizde sorun olmuyormu ? Sonucta arka egzoz ucunu goren polis - abart eksoz var kardesm diyerek yada spoyler'i goren kanat takmissin diyip ceza yazabilir.

Mr.Bilal
05-07-2017, 15:27
Ben biseyi merak ediyorum. Yolda normal bi sekilde ilerlerken polis cevirmesine girdiginizde sorun olmuyormu ? Sonucta arka egzoz ucunu goren polis - abart eksoz var kardesm diyerek yada spoyler'i goren kanat takmissin diyip ceza yazabilir.

Merak etme polislerde biliyor hangi arabanın nasıl olduğunu :) sorun olacağını hiç sanmam yoksa bu şekilde fabrikasyon üretilmez

ufuksaracci
05-07-2017, 15:30
Merak etme polislerde biliyor hangi arabanın nasıl olduğunu :) sorun olacağını hiç sanmam yoksa bu şekilde fabrikasyon üretilmez

Fabrikalar Türkiye'deki kurallara göre otomobil üretmiyor ki.

Mr.Bilal
05-07-2017, 15:36
Fabrikalar Türkiye'deki kurallara göre otomobil üretmiyor ki.

Dünyadaki hangi fabrikasyon Otomobili Türkiye de kullanamıyorsun? konuyu uzatmanın bir manası yok bence

997TT
05-07-2017, 15:38
Polislerin elinde tse bikdirgesi yok.
Tavan rengi farkli araclari ceviriyorlardi biara... Orjinal olduguna dair kagit getir diyorlardi. 2003'de sti aldigimda,kanadin orjinal oldugunu ispatlamak icin katalig tasiyordum...
Egsoz ayri dava zaten... Heke birde sesliyse anlat. LP640'da polis sirf killigina egsoz sesi fazla diyip bagliyacakti. Ki herseyi orjinaldi...

ufuksaracci
05-07-2017, 15:42
Dünyadaki hangi fabrikasyon Otomobili Türkiye de kullanamıyorsun? konuyu uzatmanın bir manası yok bence

Sti kullananların zamanında çektiği eziyetleri hiç bilmiyorsun herhalde. Kaç tane otomobil kanadı var diye kapatıldı, hatta polis bayi kataloğuna bunu sen bastırmışsın bile dedi. Bundan dolayı," polisler de biliyor hangi arabanın nasıl olduğunu" söylemin biraz yanlış.

Mr.Bilal
05-07-2017, 17:09
Sene olmuş bilmem kaç. Açar telefonda bakarlar artık.

zx-10rr
05-07-2017, 17:48
vag sever biriyim ama hondayıda herzaman sevmişimdir,f20 k20 makınaları bende herzaman özel olmuştur.tr de ep3 lerin ve fn2 lerin anlamsız pahalı olmasından(donanım performans vsvs gibi kıstaslarda benim için önemlidir.s2k ayrı tutuyorum onu kasa olarak sevmiyorum ama makınası özel)hiç almak istemedim.fakat son yeni kasa gerçekten çok güzel görünüyor.keza 4 çeker severim ayrıca vag grubundada bu tercihim oldu hep.imkanım olsa almak sahip olmak isterim yeni kasaya.teknik olarak burda paylaşımlar harika heran yeni birşey öğrenmek güzel ama rekor kırmış officalmış değilmiş vs vs vs umrumda değil bu araba eşimi kızımı alıp bodruma gidebileceğim kadar konforlu ve aydın otobanında streste atabiliceğim kadar hızlı.yani kullanmadım ama bu yönde bütün yorumlar,
gerçekten imkanım olsa

garajıma mk7-7.5 golf r ve fk8 typer koymak isterim:))

Yiğit G.
06-07-2017, 03:22

en basiti onlarca imprezayı kanatdan veya sarı jantdan bağlandıgını gördüm.Ferrarilerin orj egzos sesinden baglandıgını gördüm ohooo neler neler.

997TT
06-07-2017, 09:17
Ferrarı nın cadde de cok bulunan versıyonlarının sesı yuksek degıldır,yuksekse kesın bır sey vardır.
Ama 2003 yılında sti varken arabamda katalog vardı,o zaman ıcın yenıydı bu araclar pıyasa ıcın,tanınmıyordu.
Ama en komıgı Lp-640 varken polısın arabayı baglamak ıcın gotunu yırtmasıydı...

PiscocuK
06-07-2017, 09:24
Ulan ben arabamda ceset torbası yok diye bağlandım :D kanat but neymiş :D
şahidim Buğra bey :) Gerçi bedevilik konusunda üzerime tanımam en kralınız gelsin elime su dökemez

997TT
06-07-2017, 09:26
Biara ceset torbasi meshurdu...
Polis itlik yapmak istedigi zaman,ceset torbasi soruyordu.

PiscocuK
06-07-2017, 09:34
Biara ceset torbasi meshurdu...
Polis itlik yapmak istedigi zaman,ceset torbasi soruyordu.

Aynen abi ben o araya denk geldim :)

B16
06-07-2017, 09:34
şahidim Buğra bey :) Gerçi bedevilik konusunda üzerime tanımam en kralınız gelsin elime su dökemez

Ciddi mi?
Gerçekse çok komik şakaysa hiç değil.

PiscocuK
06-07-2017, 09:39
Ciddi mi?
Gerçekse çok komik şakaysa hiç değil.

Ciddi ciddi

Mr.Bilal
06-07-2017, 09:46

Allah tan sadece ceset torbası ile yırtmışsın. Ya birde tolu iğne, çengelli iğne felan sorsalardı o zaman ne yapacaktın :)

alp1903
06-07-2017, 09:47
Subaruluların polisle imtihanı - Hurriyet Arşiv Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/subarulularin-polisle-imtihani-11313718)

Sene 2009daki hürriyete verdigimiz röportajdan, polisle yaşadıklarımız. :)

PiscocuK
06-07-2017, 10:26
Allah tan sadece ceset torbası ile yırtmışsın. Ya birde tolu iğne, çengelli iğne felan sorsalardı o zaman ne yapacaktın :)

jeton ceset torbası tebeşir ve küllükte su varmı diye baktı ceset torbasından bağladı.Şaka yapmıyorum

ufuksaracci
06-07-2017, 10:43
Jeton mu ?

997TT
06-07-2017, 10:45
Subaruluların polisle imtihanı - Hurriyet Arşiv Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/subarulularin-polisle-imtihani-11313718)

Sene 2009daki hürriyete verdigimiz röportajdan, polisle yaşadıklarımız. :)
Dusun ozamanlar yaygın,2003 ler de etrafda 10 tane belkı var,dert anlatamıyordum...

alp1903
06-07-2017, 10:50
Doğrudur abi, ilginç ilginç dialoglar yaşıyoduk o zamanlarda. O anlattıgım olayı hiç unutamam olay büyümüştü :)

onursumer
06-07-2017, 10:51
jeton ceset torbası tebeşir ve küllükte su varmı diye baktı ceset torbasından bağladı.Şaka yapmıyorum

106 ile bağlanmıştın dimi :) sanırım senle beraber şanslı 1-2 kişi daha var ceset torbasından bağlanan başkada yok

PiscocuK
06-07-2017, 10:57
Jeton mu ?

evet telefon klubelerinde kullanılan jeton :) ne acı dimi

PiscocuK
06-07-2017, 10:58
106 ile bağlanmıştın dimi :) sanırım senle beraber şanslı 1-2 kişi daha var ceset torbasından bağlanan başkada yok

Aynen Onur :D sonra 8 sap Erkay'ın passata doluşup bostancı sahilde sabahlamış sabah oluncada arabaları kurtarmaya gitmiştik :D

fthdrn
06-07-2017, 11:00
Jeton olası bir afet durumunda ihtiyaç dahilinde kullanılması için araç da bulundurulması gerekli olan bir şeydi sanırım :D

ufuksaracci
06-07-2017, 11:21
Otomobilde jeton arayan polislerimizin her türlü olayda da aynı hassasiyeti göstermelerini temenni ederim.

ayhanas
07-07-2017, 05:22
https://youtu.be/SxHh4gB4BV8

Dou
13-07-2017, 01:04
Buraya geldi sonunda, bayiden parca alirken sans eseri gordum showroom'da.

Goruntusunu begendim, fakat Focus RS ve son kasa STI daha etkileyici duruyor. Bunu biraz fazla zorlamislar saginda solunda fake izgaralar, kaputta scoop falan, o konuda pek begenmedim. Daha once beyaz Typer kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki, beyaz bu kasada o kadar guzel durmamis, belki de jantlar siyah oldugu icindir. Jantlar da muhtemelen Championship White olsaydi daha guzel dururdu diye dusunuyorum. Bu koyu renk jantlarla muhtemelen Kirmizi, mavi ya da fume-gunmetal rengi tercih ederdim. Icini detayli inceleyemedim, kapilar kitliydi.

Gelen araba da daha showrooma girmeden satilmis, gosteris olsun diye koymuslar.

Fotolar gelsin

http://i63.tinypic.com/v4uryr.jpg

http://i67.tinypic.com/r29mjc.jpg

http://i66.tinypic.com/2qscqhh.jpg

01ayk01
13-08-2017, 20:34
Abiler selam , hic yeni bi haber vs varmi acaba ne zaman gelecek ? Fiyat ne olacak ?

997TT
13-08-2017, 21:03
Fiyat 250'den asagi olucak 245-50 arasi diyelim.
Eylul 15 gibi ilk araclar tr ye girmesi bekleniyir ancak sorun amerika. Uretilen bugun kismi amerikaya gidiyor ve kalan dunyaya dagiliyor. Bu yil ilk etapda cok gelemeyebikir ama 2.parti yada sonrakiler piyasayi doyurur. Sanirim eylul sonu bineriz. Buarada kapora alan bayiler var ama bilinmeze aliyorlar. Kime ne verilicek o bile belli degil...

TaxiDriver
13-08-2017, 22:44
FK2 iyiydi. bi süre daha kasa giderdi. Hemen Update yapıp uzay mekigine çevirdiler

TaxiDriver
13-08-2017, 22:45
Bu spor arabalıktan çıktmış. STATİONWAGON upuzun araba olmuş.

01ayk01
14-08-2017, 07:11
Ben 200 - 210 arasi cikar diye tahmin ediyordum. Yine tutmayacak tahminim o halde :)

PiscocuK
14-08-2017, 08:07
bir kaç arkadaşım ile görüşmüştüm 240-250 civarı düşünüyor 60,000 Euro olacak diyordu.Bakalım ne olacak nasıl gelecek kimler alacak.Bir öncekini ısıttık soğuttuk genleşti iyice :) Alper beyi FK8 ile birlikte konuya bekliyoruz :D

STP
14-08-2017, 09:32
Fk2 si olan bi arkadas fk8 icinde on siparis vermis yanina almak adina :) kismet belki fk8 ede bineriz

can2k
14-08-2017, 10:37
Fiyat 250'den asagi olucak 245-50 arasi diyelim.
Eylul 15 gibi ilk araclar tr ye girmesi bekleniyir ancak sorun amerika. Uretilen bugun kismi amerikaya gidiyor ve kalan dunyaya dagiliyor. Bu yil ilk etapda cok gelemeyebikir ama 2.parti yada sonrakiler piyasayi doyurur. Sanirim eylul sonu bineriz. Buarada kapora alan bayiler var ama bilinmeze aliyorlar. Kime ne verilicek o bile belli degil...

Murat abi selam =)
Bende var şuan 1 adet sipariş, 2.si için de alicaz ama biraz belirsizlik var gibi euro çok yüksek.
Fiyat garantisiz 60.000€dan sipariş açıyoruz ama 62-63.000 oynayabilir dendi.
Şu ana kadar bölge müdürlerinin söylediği piyasanın duruma göre bir kur sabitlemeye gidecekler, FK2de 3.50den sabitlemişlerdi.
Renklerde mavi yok dediler kırmızı-mavi-siyah-beyaz geliyor. Siparişlerde 2 renk alternatifi alıyoruz ilk tercihi bulamazlarsa ikinciyi sunacaklar.
Fuar zamanı 230-240 arası demişlerdi ama euro yüksek o yüzden 2 gün önce sorduğumda piyasadaki araçların (Golf-R S3 gibi) üstünde bir fiyat olmayacak dediler. 230-240 gibi bi rakam telefuz etmiyorlar.
Eylül sonu-ekim başı gibi teslim gibi duruyor. Araç çok başarılı Ring pist süresi ve amerikada satışta olması vs, çok fazla aftermarket parça olacak o yüzden heyecanla bekliyoruz:)

can2k
14-08-2017, 10:42
bir kaç arkadaşım ile görüşmüştüm 240-250 civarı düşünüyor 60,000 Euro olacak diyordu.Bakalım ne olacak nasıl gelecek kimler alacak.Bir öncekini ısıttık soğuttuk genleşti iyice :) Alper beyi FK8 ile birlikte konuya bekliyoruz :D

Fk2 si olan bi arkadas fk8 icinde on siparis vermis yanina almak adina :) kismet belki fk8 ede bineriz

fk2leri verip fk8 almicak miyiz :D

STP
14-08-2017, 10:56
200 den sayarsan bizimkiler neden olmasin :D

cabriolet
14-08-2017, 10:59
Ben alıcam gibi fk8 ama marmara hondada çok belirsiz konuştular ondan kararsızım açıkcası fk2 yi ordan almıştım en kötü arabalar gelince bakarım artık fiyata göre karar veririm :)

STP
14-08-2017, 11:02
Can marmarada satis sorumlusu :)

PiscocuK
14-08-2017, 11:14
fk2leri verip fk8 almicak miyiz :D

üzerine 20 verirsen bende alırım :D Selçuk iyi teklif vermiş aslında :D :D :D

Şaka bir yana ben arabamdan memnunum şimdilik :)

cabriolet
14-08-2017, 11:15
Ben hafif kilolu gözlüklü bi arkadaştan almıştım arabayı adı aklıma gelmedi şimdi geçende onunla konuştum fk8 için ama ne fiyat belli ne gelicek renkler garanti ondan kararsız kaldım beklemek daha mantıklı geldi :) bide servisi cidden kötü marmaranın o yüzden servisine götürüceğim yerden alırım herhalde bidaha alırsam fiyatlar aynıysa :)

coolvtec
14-08-2017, 11:17
yine çirkin yine eciş bücüş. robocop caponya bayisi gibi. ben bu honda tasarımcılarının taa ... Allah alacak para yok :))))

STP
14-08-2017, 11:17
Servisin nesinden memnun kalmadin ?

cabriolet
14-08-2017, 11:22
1000 bakımına götürdüm arabayı lifte kaldırıp uzaktan baktılar sonra geri indirip arabayı teslim ettiler direksiyonda az bi yamukluk var dediğim halde.. kontrol bakımında bari bikaç civatayı torkla kontrol et bişey yap beleş diye kaldır indir teslim et yapılmaz başında beklediğimide bildikleri halde yaptılar bunu :) honda çiftkurtlar daha mantıklı servis olarak bana yeri çok ters sadece :)

PiscocuK
14-08-2017, 11:24
1000 bakımına götürdüm arabayı lifte kaldırıp uzaktan baktılar sonra geri indirip arabayı teslim ettiler direksiyonda az bi yamukluk var dediğim halde.. kontrol bakımında bari bikaç civatayı torkla kontrol et bişey yap beleş diye kaldır indir teslim et yapılmaz başında beklediğimide bildikleri halde yaptılar bunu :) honda çiftkurtlar daha mantıklı servis olarak bana yeri çok ters sadece :)

Servis olarak söylediklerin katılırım.

STP
14-08-2017, 11:24
İlginc, bende gittim bir kac bisi icin ozellikle ilgilendiler.

997TT
14-08-2017, 19:44
Murat abi selam =)
Bende var şuan 1 adet sipariş, 2.si için de alicaz ama biraz belirsizlik var gibi euro çok yüksek.
Fiyat garantisiz 60.000€dan sipariş açıyoruz ama 62-63.000 oynayabilir dendi.
Şu ana kadar bölge müdürlerinin söylediği piyasanın duruma göre bir kur sabitlemeye gidecekler, FK2de 3.50den sabitlemişlerdi.
Renklerde mavi yok dediler kırmızı-mavi-siyah-beyaz geliyor. Siparişlerde 2 renk alternatifi alıyoruz ilk tercihi bulamazlarsa ikinciyi sunacaklar.
Fuar zamanı 230-240 arası demişlerdi ama euro yüksek o yüzden 2 gün önce sorduğumda piyasadaki araçların (Golf-R S3 gibi) üstünde bir fiyat olmayacak dediler. 230-240 gibi bi rakam telefuz etmiyorlar.
Eylül sonu-ekim başı gibi teslim gibi duruyor. Araç çok başarılı Ring pist süresi ve amerikada satışta olması vs, çok fazla aftermarket parça olacak o yüzden heyecanla bekliyoruz:)
Selamlar,siz hangi bayidesiniz?
Ben dunya lansmaninda typeR projesinin basinda ki adamla konustugumda,baya heyecanlanmistim. Hatta 2-3 soru sordum vs guzel kisa sohbet olmustu. Haziran ayinda ve gecen hafta yapilan toplantida bazi seyler kesinlesti(Honda Turkiye) suan ki sorun Amerika'nin fazla arac cekmesi. Mavi ve siyah ilk etspda gelmeyecek. Ben polish dusunuyorum.
Fiyat suan icin belli sayilir. Tek sorun bizim talebin belli kismi karsilanicak olmasi...
Bu hafta sizlerede haber gelir.
Bakalim gelsin,ring suresine cok inanmiyorum. Gebel kullanicilarin ulastiklari malesef baya uzak.
Bu sene ki teslimat 2015'den daha guzel olucak...

can2k
15-08-2017, 00:15
Selamlar,siz hangi bayidesiniz?
Ben dunya lansmaninda typeR projesinin basinda ki adamla konustugumda,baya heyecanlanmistim. Hatta 2-3 soru sordum vs guzel kisa sohbet olmustu. Haziran ayinda ve gecen hafta yapilan toplantida bazi seyler kesinlesti(Honda Turkiye) suan ki sorun Amerika'nin fazla arac cekmesi. Mavi ve siyah ilk etspda gelmeyecek. Ben polish dusunuyorum.
Fiyat suan icin belli sayilir. Tek sorun bizim talebin belli kismi karsilanicak olmasi...
Bu hafta sizlerede haber gelir.
Bakalim gelsin,ring suresine cok inanmiyorum. Gebel kullanicilarin ulastiklari malesef baya uzak.
Bu sene ki teslimat 2015'den daha guzel olucak...

ben marmaradayım beylikdüzü fk2 icin bi kaç kere konuşmuştuk :)
eylul 10-15 arası egitim gunleri var typerın bekliyoruz anca o zaman verirler kesin bilgiyi bize, belki daha oncesinde bi pdf filan yollarlarsa paylasırım direk
polish cok iyi renk

997TT
15-08-2017, 01:11
Oncesinden stok ve fiyat bilgisi gelir kesin.
Bakalim alicagim bir tane. Insallah iskonto vs iyi olur. Fiyata cok takilmiyorum,merakdan alicagim. Bu sefer cok guveniyorlar kendilerine.
Polish guzel ama getirme taraftari degiller.
Haber gelirse unutmayin burayi...

Tolga-R
19-08-2017, 11:27
usa da aracı alanlarda kronik sorunlar başlamış. En çok şikayet Rev Match system miş
http://www.civicx.com/attachments/img_1464-jpg.62991/

raptor
19-08-2017, 11:37
2200 mil'de hata vermiş kötü bir başlangıç :soru:

mrbars
19-08-2017, 11:52
Sensör soket bağlantı hatası kaynaklıymış.

997TT
19-08-2017, 12:02
Sensör soket bağlantı hatası kaynaklıymış.

Gizli tayyarcilar ortaya cikiyor ;)
Daha cokk sorun ortaya cikicak,normal... Yeni uretim.

mehmet6r
19-08-2017, 12:43
https://i.hizliresim.com/gWBllO.jpg (https://hizliresim.com/gWBllO)

jeffy
19-08-2017, 13:08

Aynı araba sanırım...

Ciddi bahtsızmış sahibi..

997TT
19-08-2017, 13:37
Sanirim yazilim yapilmis yada powerbox vs takmis...
Eger degilse tek bir arizanin tetikledigi seylerde olabilir.
Yeni araclarda olmasi uzucu ama olucak bunlar... Keske tr'ye 2-3 ay daha gec gelsede hemen ilk guncellemeler yapilsa.

rahmitanir
20-08-2017, 09:32
Buradaki tüm arabalar "elma" değil, bazısı avokado:)

Ama yine de güzel olmuş

https://youtu.be/IxYg1IDrJUs

dqn
20-08-2017, 09:54
a45 çok çok iyi tutunmuş bence rs3'e.2.0 olarak en iddalısı sanırım.Focus Rs ise direk hüsran gibi duruyor :)

HondatugraL
20-08-2017, 10:05
Audi maşallah it gibi yürüyor. Honda sevdiğimi bir kenara bırakırsak bana genede civic hepsinden daha yakışıklı geliyor

mert_can 41
20-08-2017, 10:23
Audi selektöre nos falan bağladı sanırım o nasıl kopuş guruptan golf r şaşırttı o kadar hüsran olmaması lazım bana pek sağlıklı gelmedi bu test açıkçası.

997TT
20-08-2017, 12:02
RS3'un fena reklami olmus...
Ayrica dsg siz GolfR is yapmaz...
Roll de civic guzel yurumus ki A45 erken basiyor.
Gereksiz ve adil olmayan karsilastirma...

dqn
20-08-2017, 12:09
rs3 2.5 tsı 400hp değil mi?

Bana sonuç normal geldi ondan.

STP
20-08-2017, 12:11
Rollde civici bize vermeleri lazimdi :)

i-vtec07
20-08-2017, 15:31
Fk8 çok başarılı bence iyiye iyi kötüye kötü demesini bilmek lazım.

Focus rs sesi çok iyi ama kaç yüz yane videosunu izledim hep yavaş

Dsg siz golf r ılık milkshake gibi güzel ama iş yapmaz serinletmez bu sıcakta

997TT
20-08-2017, 15:58
Bu videodan basarili basarisiz deme sansimiz pek yok.
Pistte ve kapsamli surus dinamiklerinin "rakipleriyle" karsilastirildigi testleri ciddiye almak gerek.
Eski kasanin eksiklikleri giderildi(dedikleri) umarim keyifli ve rekabetci makine olmustur.
Hatta bu sefer modla yere daha iyi guc veriyormus hafifleyen aktarimla birlikte. Cunku ayni guclerde geride kaliyordu tayyar...

excellency23
20-08-2017, 16:21
type-r awd ye gecmeli artik. 0-100 cok kötü kaliyor. bana kalirsa dual clutch da sart ama linc yemeyelim :D

enes_srb
20-08-2017, 17:17
type-r awd ye gecmeli artik. 0-100 cok kötü kaliyor. bana kalirsa dual clutch da sart ama linc yemeyelim :D

awd olsa piyasayi supurur

997TT
20-08-2017, 17:26
Awd olsa hic bir anlami kalmaz.
0-100'un kullanimda katkisi pek onemli degil,ara hizlanma onemli.
Ancak cift kavrama yaparsa "MUHTESEM" olur...

HondatugraL
21-08-2017, 07:37
Hondanın kendi geliştirdiği 3 kavrama var bakarsın ilerde 3 kavrama koyarlar lappss diye :D

ahk
21-08-2017, 08:39

eğer vites kaçırdıysa veya buna benzer sorunda tüm arızaları yakmaya başlıyor.

ahk
21-08-2017, 08:47
Oncesinden stok ve fiyat bilgisi gelir kesin.
Bakalim alicagim bir tane. Insallah iskonto vs iyi olur. Fiyata cok takilmiyorum,merakdan alicagim. Bu sefer cok guveniyorlar kendilerine.
Polish guzel ama getirme taraftari degiller.
Haber gelirse unutmayin burayi...

FK2'de yeni çıkan araba alınmaz önce bir sorunları görelim düzeltsinler diyordunuz bu araçta fikrinizi değiştiren nedir?

olivera7
21-08-2017, 09:34
Net fiyat yokmu daha ya beklemedeyiz :D

ACYV
21-08-2017, 09:41
FK2'de yeni çıkan araba alınmaz önce bir sorunları görelim düzeltsinler diyordunuz bu araçta fikrinizi değiştiren nedir?

fk8 fk2'nin düzeltilmişi de ondan.

olivera7
21-08-2017, 09:49

Fk2 ile alakali isinma probleminden farkli cok one cikan problem var mi ?

997TT
21-08-2017, 09:49

Sagol kardesim,seninle zaten hep ayni dusunuyoruz :)
O kadar yazi yaziyorum,2 senedir fk2 hakkinda. Adamlar bu sefer iddiali olduklarini,yeni otomobili eskiden ders alarak yaptiklarini soyluyorlar.Fk8 de bir cok hata giderildi hatta motor ayni kaldi. Sadece internal daha da guclendi. Yol tutus dinamigi bambaska oldu. Yine hatalar olucak ama bu seferkiler aminim incik boncuk kalicak...

ahk
21-08-2017, 13:01

Fk8 yeni bir kasa yeni bir araç eğer söylediğiniz mantık olsaydı fn2'de ep3'ün düzeltilmişi olması gerekirdi.

ACYV
21-08-2017, 13:47
Fk8 yeni bir kasa yeni bir araç eğer söylediğiniz mantık olsaydı fn2'de ep3'ün düzeltilmişi olması gerekirdi.

hakan selam; motor aynı, intake değişti ısınmama için geri kalan birçok şey Fk2 deki gibi, o yüzden fk2'nin düzeltilmişi dedim ki benim gözümde fk8 fk2'nin düzeltilmişi. 2015 de fk2 Type R çıktı, 2017 Nisan yeni kasası çıktı, bu işte bir saçmalık var gibi. Ya fk2 çok geç çıktı yada fk8 erken çıktı.

cem

997TT
21-08-2017, 14:02
Motor ayni sadece motor ici bazi yerleri guclenmis. Hatta Baybars gecen yazmisti... Intake ve sogutma elden gecmis.
Ama yuruyen bambaska oldu cunku caga ayak uydurmak icin bagimsiza gectiler.
Kasa degisti,o ayri ama adamlarla sahsen konustugum da;fk8 yaparken eskisinden ders alarak yaptik demeleri zaten herseyi acikliyor. Uzerine 2 sene icinde yeni kasa olmasi baska bir sey zaten...

ahk
21-08-2017, 14:35
hakan selam; motor aynı, intake değişti ısınmama için geri kalan birçok şey Fk2 deki gibi, o yüzden fk2'nin düzeltilmişi dedim ki benim gözümde fk8 fk2'nin düzeltilmişi. 2015 de fk2 Type R çıktı, 2017 Nisan yeni kasası çıktı, bu işte bir saçmalık var gibi. Ya fk2 çok geç çıktı yada fk8 erken çıktı.

cem

cem başkan nasılsın, kasa değişmiş kodu değişmiş bambaşka araba bu yüzden fk2'nin düzeltilmişi demeyelim. fk2 çok geç çıktı. intake sistemi bana çok düzeltilmiş gelmedi üsteki duct tarzı motoru soğutucak gibi görünen şeyde çok işlevsel gelmedi tek avantajı ve tek farkı amerika da satılıyor incik cıncık parça olur gerisi reklam :) .
Sattın mı pejoyu neler yapıyosun!

ACYV
21-08-2017, 15:12
cem başkan nasılsın, kasa değişmiş kodu değişmiş bambaşka araba bu yüzden fk2'nin düzeltilmişi demeyelim. fk2 çok geç çıktı. intake sistemi bana çok düzeltilmiş gelmedi üsteki duct tarzı motoru soğutucak gibi görünen şeyde çok işlevsel gelmedi tek avantajı ve tek farkı amerika da satılıyor incik cıncık parça olur gerisi reklam :) .
Sattın mı pejoyu neler yapıyosun!

pejoyu satıyorum, cadillac ile devam edeceğim, biraz yükleme yaptım. bu arada 308gti type r kadar sert süspansiyona sahip neredeyse, mahvetti beni. Cupra'nın yumuşaklığını mumla arattı yeminlen. beline güvenen alsın yani 308 gti :)

ahk
21-08-2017, 17:13
pejoyu satıyorum, cadillac ile devam edeceğim, biraz yükleme yaptım. bu arada 308gti type r kadar sert süspansiyona sahip neredeyse, mahvetti beni. Cupra'nın yumuşaklığını mumla arattı yeminlen. beline güvenen alsın yani 308 gti :)

başkan artık cupra da daha sertleşir jantları büyüttükçe daha da konforsuz oluyor ki fk8 20" jantla geliyor :)

Kutluhan
21-08-2017, 19:03
15 gün içinde rakamları belli olur inşallah

997TT
21-08-2017, 19:28
Rakam belli,sadece bayilere teblig edilmedi.
Insallah kar payi yuksek olur.

nakayama
21-08-2017, 19:46
Ne zaman geleceği konusunda net bir bilgi varmı.

tiMachine
21-08-2017, 19:47
başkan artık cupra da daha sertleşir jantları büyüttükçe daha da konforsuz oluyor ki fk8 20" jantla geliyor :)

cupranın ayrı bir marka olması sonucu cupranın dahada güçlü bir hale geleceğini düşünüyorum artık hem sertleşir hem güçlenir

997TT
21-08-2017, 20:56
Cupra zaten basarili arac...
Bundan sonra 4 ceker ve yeni kasa calisilir...

ACYV
21-08-2017, 21:52
Cupra zaten basarili arac...
Bundan sonra 4 ceker ve yeni kasa calisilir...

dsg ve önden çeker farkı cidden güzel iş çıkartıyor, biraz daha söz dinlese şu dsg çok daha iyi olacak aslında.

997TT
22-08-2017, 01:07
Dsg kendini korumak icin yapiyor malesef o duyarsizliklari.
Ama genelde iyi is cikariyor ve buyuk rahatlik.(pistte-gunlukte)
Her sene daha iyisi cikicaktir. Pdk yi kullansan dsg'den hep nefret edersin ama duz vites ve klasik otomlardan kat be kat rahat.

BaDCaT
23-08-2017, 15:56
Bu adam fazla cesur adamı Türkiye de yaşatmazlar.

https://www.youtube.com/watch?v=UTURtQvSvHI

wolrath
23-08-2017, 16:15
eyvah eyvah :D

abı adam herseyı ne guzel ıncelemıs ıyısı kotusuyle. normalde ızlemem uzun vıdeoları ama tek solukta ızlettı şerro.. cok basarılı olmus :)

raptor
23-08-2017, 16:26
Park sensörü olayı gerçek mi ?

tiMachine
23-08-2017, 16:40

herif typer'dan hızlı konuşuyor :D şaka bir yana kanat olayına çok güldüm

997TT
23-08-2017, 18:03
Soylediklerinde hakli ancak yol tutus-viraj kabiliyeti ve torque steer da cok begenmis.
Park sensoru ve 3 egsoz facia...

TaxiDriver
23-08-2017, 18:28
Doug DeMuro denen youtuber i daha toy ken takip ediyodum. f360 ı vardı. sonra zamanla her arabayı test eder oldu

coolvtec
23-08-2017, 22:07
sadece 3 egsoz ve kanat değil, adamın dediği gibi arka taraf komple facia. aynı arkayı turkiyede bir fiberciye yaptıran olsa techturkey modifiye faciası vb konusu varya, oraya konurdu kesin.

erdem325
23-08-2017, 23:29

asadhahahahahaha :D çok güldüm gece gece yaa :D

tam bi "ricer" olmuş ya la :D

Grimlord
23-08-2017, 23:36
Park sensörü çok saçma olmuş harbiden, bari deliği koymasalarmış :D

can2k
24-08-2017, 07:11
Adam resmen type r i yerden yere vurmus :o

excellency23
25-08-2017, 00:12
https://www.youtube.com/results?sp=EgIIBFAU&q=Chris+Harris+type+r

chris harris de incelemis. ep3 type r i da sürüyor :)

excellency23
25-08-2017, 00:14
https://www.youtube.com/results?sp=EgIIBFAU&q=Chris+Harris+type+r

chris harris de incelemis. ep3 type r i da sürüyor :)

yanlis linki kopyalamisim

https://www.youtube.com/watch?v=UrAP4-Kczso

Tolga-R
30-08-2017, 20:07
https://youtu.be/X_YC4heR4lw?t=3m10s

Tolga-R
30-08-2017, 20:07
edit : karşılaştırma 3:10 sn de

997TT
31-08-2017, 04:32
Kirmizi cok daha iyi ancak yolda arac ici nasil? O onemli...
Ve hangi susturuyu kesti?

997TT
31-08-2017, 04:34
yanlis linki kopyalamisim

https://www.youtube.com/watch?v=UrAP4-Kczso

Video kaldirilmis...

can2k
31-08-2017, 10:02
Chris Harris Drives the 2017 Honda Civic Type R | Top Gear (https://www.topgear.com/videos/chris-harris-drives/chris-harris-drives-2017-honda-civic-type-r)

burda var

997TT
31-08-2017, 11:46
Tesekkurler.
2 gun once amerikada pistte onden ceker rekoru kiran typeR kullanicisi isinma probleminden bahsetmis...
Insallah onemli degildir...

Ewren
05-09-2017, 11:17
en güzel renk nardo gri.
bu renk Türkiye'ye gelmezse şaşırmam. :) yada ekstra para isterler buna.

997TT
05-09-2017, 11:20
en güzel renk nardo gri.
bu renk Türkiye'ye gelmezse şaşırmam. :) yada ekstra para isterler buna.

2 aydir soyluyorum :)
Senin dun gonderdigin renk tam benlik iste. Adi polish...
Daha emin degiller,insallah gelir.

[RaCeR]
05-09-2017, 11:35
https://www.youtube.com/watch?v=shM3f_fUj20
2017 Honda Civic Type R : Polish Metal Metallic : Walkaround - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=shM3f_fUj20)

STP
05-09-2017, 11:36

soylenılen 3 renk ıcınde polısh yok malesef

997TT
05-09-2017, 11:42
2 aydir konusuyoruz,daha belli degil. Bu hafta fiyatlama toplantisi var...
3 renk beyaz-kirmizi ve?

STP
05-09-2017, 11:45
2 aydir konusuyoruz,daha belli degil. Bu hafta fiyatlama toplantisi var...
3 renk beyaz-kirmizi ve?

sıyah.........

STP
05-09-2017, 11:46
ayrıca 270 bın bandına yakın olacakmıs fıyat.

ahk
05-09-2017, 12:19
ohhh gene ilk alanlara sokarlar sonra satamadıkça kampanya yaparlar :)

olivera7
05-09-2017, 12:50
ayrıca 270 bın bandına yakın olacakmıs fıyat.

270 gibi olucagini dusunmuyorumh golf r 275 e satildi en son golf r lar 185-190 iken type r lar 150-155 gibi satildi ki ciftkurtlar 60k euro gibi olucagini soyluyolar listesini

997TT
05-09-2017, 12:51
Malesef once alanlar buyuk zarar ettiler ama bu uretimden ve tedarikten kaynakli sorunlar yuzunden cok gelmeyecek,ayni skandal isler olmaz sanirim.
Siyah-mavi gelmeyecek.(alinan karar bu yonde idi)
Bu hafta fiyat netlesicek.

tiMachine
05-09-2017, 12:54
Özel sipariş olarak polish metal alınabilir mi ? Bu 3 renk sadece bayi araçları için mi geçerli

Ewren
05-09-2017, 13:18

Umarım getirirler. Bu kadar gecikmesi ve henüz netleşmemesi de ilginç gerçi. Araba satışı çıktı çıkacak ama daha hangi renk geleceği ve fiyatları belli değil.
Pist için yaratılmış bir araç. Umarın senin isteklerini karşılayacaktır. Tabi yukarı da dediğin gibi ısınma problemleri yoksa.

Ewren
05-09-2017, 13:20
Özel sipariş olarak polish metal alınabilir mi ? Bu 3 renk sadece bayi araçları için mi geçerli

Türkiye'ye satışı yoksa getireceklerini sanmam. FK2'de de bir üst dolu model (GT pack mi neydi şimdi tam ismini hatırlayamadım) vardı ama buraya getirmediler.

tiMachine
05-09-2017, 13:25
Türkiye'ye satışı yoksa getireceklerini sanmam. FK2'de de bir üst dolu model (GT pack mi neydi şimdi tam ismini hatırlayamadım) vardı ama buraya getirmediler.

Parasıyla değil mi saçmalığa bak müşteri kaybı için çabalamak bu olsa gerek

997TT
05-09-2017, 13:27
Malesef amerika cok arac cektigi icin alinabilicek fazla arac yok.
Zaten cok da getirmiyeceklerdi.
Ben polish cok begendim...

Ewren
05-09-2017, 13:43
Bakalım fiyat ne gelecek. Onu da merak ediyorum.

Emrecan-R
05-09-2017, 22:03
polish gelirse 4 5 yıl sonra alırım birşekilde çok beğendim

ahk
06-09-2017, 14:20
Fazla araç yok yalanına umarım inanmazsınız ;) Çünkü bu araç her yerde satıldığı için üretim yetişmez diye düşünebilirsiniz fakat fk2 sadece 12 ay üretildi. Fk8 ise daha yeni çıkan bir kasa ve makyaj görmeden önce bile 2-3 senesi var illa ki piyasa doyar.

ahk
06-09-2017, 14:23
tabi bu arada fiyat 60k € ve boş paket gelir hayırlı olsun. Umarım standart yazılımı biraz düzeltmişlerdir ki sorunların bi kısmı düzelsin.

olivera7
06-09-2017, 14:30
tabi bu arada fiyat 60k € ve boş paket gelir hayırlı olsun. Umarım standart yazılımı biraz düzeltmişlerdir ki sorunların bi kısmı düzelsin.

Tahmin mi ediyorsunuz yoksa size gelen bilgimi fiyat ?

ahk
06-09-2017, 15:04
Tahmin mi ediyorsunuz yoksa size gelen bilgimi fiyat ?

tahmin veya bilgiye gerek yok, ötv zammından sonra fiyatı 60k € civarı yapmışlardı ve arabanın fiyatı dünyada değişmedi. Sadece kuru ne yapacaklar karar verirler. Önce alanları bir öpsünler her zaman ki gibi :)
Cupra 200k bir arkadaş golf r içinde 275 demiş bu ikisi arasında olmak zorunda.

997TT
06-09-2017, 18:35
Suan arac cidden yok ama zamanla cogalicaktir.
***** bu sefer amerika'da satildigi icin talep suan fazla.
Ayrica onceki tayyar da yapilan kisa surede fazla arac getirilmesi hatasi yapilmiyacak. Hos isteselerde kota yok.
Ama fiyat ve iskonto onemli...

997TT
08-09-2017, 17:03
Sıze yenı bılgıler vereyım:
Yıl sonuna kadar 30 arac planlanıyor.
Beyaz kırmızı ve sıyah harıcınde sonic ve polısh de gelıcek.
Fıyat konusunda hala anlasmazlık var.pazarlama ve yonetım arasında.
Ve ısın bombası,"1" arac plakalandı(41 yz....beyaz) ve tanıtım ıcınde kırmızı.
Eylul sonu bınecegız ınsallah....

uzk
09-09-2017, 00:15
Bakalım fiyat ne gelecek. Onu da merak ediyorum.
245-255bintl derler sonra kampanya 210-220 :)

997TT
09-09-2017, 08:35
Aracı gormek ıcın fabrıkaya davet edıldım,dun fotolarını yollamıslardı.pazartesı ayrıntılı yazarım....

ahk
11-09-2017, 09:25
araç yok sıkıntılı diyip geçen seferkinden bile fazla sayıda tayyar getiren honda yönetimini kutlarım :)

STP
11-09-2017, 09:27
245-255bintl derler sonra kampanya 210-220 :)

bu yazdıgına kendın ınandınmı :)

ahk
11-09-2017, 09:29
doğru yazmış bence sende inan ;) ilk 165'e satıp kur arttıktan sonra 152'ye bile satan bir honda var karşında hatta 1 yıl sonra ötv zammı geldikten sonra 165'e satan bir honda :)

STP
11-09-2017, 09:35
doğru yazmış bence sende inan ;) ilk 165'e satıp kur arttıktan sonra 152'ye bile satan bir honda var karşında hatta 1 yıl sonra ötv zammı geldikten sonra 165'e satan bir honda :)

hıc sanmıyorum, he olsa sevınırım dırek yenı kasayı alırım ama suankı zamlardan vs den sonra ımkansız

Ewren
11-09-2017, 10:28
Aracı gormek ıcın fabrıkaya davet edıldım,dun fotolarını yollamıslardı.pazartesı ayrıntılı yazarım....

var mı gelişme abi? nasıl beğendin mi?

TaGo
11-09-2017, 10:31
60.000 euro ise zaten bugünkü kurla 250 bin tl yapıyor. Yeterince yüksek yani Türkiye için. Geçen defada çıktığı fiyattan 2 sene satış gördü araçlar yine pahalıydı. Hatta 2. eli 0 dan pahalı çekiyordu herkes. Sadece kasası biraz değişen ve motor yürüyeninde köklü değişiklik olmayan bir araç için Türkiyede çok az kişi 100.000 tl fazlayı şak diye sayar. Tabi bu benim görüşüm

997TT
11-09-2017, 11:26
Aracta yuruyen ciddi degiti,arka bagimsiz artik arkadaslar ce on geometri genisledi vs vs.
Zaten sase farkli ve uzun. ahk kac tane arac geldi ki bunu yazdiniz?
Saat 4 gibi gidecegim fabrikaya.

R.S.C
11-09-2017, 11:36
FK2 nurburringte 7,50 ile dönmüş
FK8 7,43

bu kadar büyük bir pistte 7 sn daha hızlı giden bi araç için ekstra 100 bin TL vereceğime Golf 7 R alıp 50 bin TL ye yükler 500+ bg hem günlük 4 ceker hemde pist kovalarım

ahk
11-09-2017, 12:25
STP fiyat yazmadım ama kesin fiyatı lansmandan sonra düşer.
997TT gelicek adeti siz yazmışsınız. fk2 ilk 5 ayda (2015 yılı) 30 civarı gelmişti fk8'de ilk 4 ay 30 (sizin yazdığınız) civarı gelicekmiş.

https://i.hizliresim.com/MaY7OQ.jpg (https://hizliresim.com/MaY7OQ)

https://i.hizliresim.com/QpXq63.jpg (https://hizliresim.com/QpXq63)

https://i.hizliresim.com/XEWAaR.jpg (https://hizliresim.com/XEWAaR)

https://i.hizliresim.com/bL83nd.jpg (https://hizliresim.com/bL83nd)

https://i.hizliresim.com/d7jp1V.jpg (https://hizliresim.com/d7jp1V)

https://i.hizliresim.com/5G9JZj.jpg (https://hizliresim.com/5G9JZj)

VTec_king
11-09-2017, 12:30
https://youtu.be/NGMEE6OY--g

mkerim
11-09-2017, 12:39
STP fiyat yazmadım ama kesin fiyatı lansmandan sonra düşer.
997TT gelicek adeti siz yazmışsınız. fk2 ilk 5 ayda (2015 yılı) 30 civarı gelmişti fk8'de ilk 4 ay 30 (sizin yazdığınız) civarı gelicekmiş.

https://i.hizliresim.com/MaY7OQ.jpg (https://hizliresim.com/MaY7OQ)

https://i.hizliresim.com/QpXq63.jpg (https://hizliresim.com/QpXq63)

https://i.hizliresim.com/XEWAaR.jpg (https://hizliresim.com/XEWAaR)

https://i.hizliresim.com/bL83nd.jpg (https://hizliresim.com/bL83nd)

https://i.hizliresim.com/d7jp1V.jpg (https://hizliresim.com/d7jp1V)

https://i.hizliresim.com/5G9JZj.jpg (https://hizliresim.com/5G9JZj)

akademi.........

bir japon görürse sıkıntı çıkar.

yani fotoları çeken bir daha çekemez

mkerim
11-09-2017, 12:48
bizde oralarda gezindik. demeden olmayacak

https://i.hizliresim.com/2E7XrO.jpg (https://hizliresim.com/2E7XrO)

biraz daha dikkatli olduk tabi resimleri çekerken

STP
11-09-2017, 12:50
FK2 nurburringte 7,50 ile dönmüş
FK8 7,43

bu kadar büyük bir pistte 7 sn daha hızlı giden bi araç için ekstra 100 bin TL vereceğime Golf 7 R alıp 50 bin TL ye yükler 500+ bg hem günlük 4 ceker hemde pist kovalarım

clubsport s ı pıstte gecen arabayı begenmedın demek :)

997TT
11-09-2017, 12:57
Bu fotolar tum wa gruplarinda dolasiyor sabahdan beri.
Arabalar hafta basi geldi. Egitim&tanitim icin. Hatta bana gelen fotolari ayip olmasin diye paylasmamistim,simdi yolladim gruplara.
30 adet kota almislar yil sonuna kadar. Ama fiyat cok onemli,cupra 200tl listesi. Onceden 20.000tl fark vardi simdi 50.000tl fark cokk fahis.
Yani fiyatina gore begenmek zor ama napalim,merak ediyorum alicagim.
Mudur guzel bir laf etti;Honda'nin musteri kitlesine gore fiyati yuksek,dusunmek lazim...
Ring suresine acik ara inanmiyorum buarada cunku videosu garip.
Ama yapilan degisim ve gelistirmelere bakilirsa ciddi calisilmis ve basarili duruyor. Zaten lansmanda japon ile konusurken bunu hissediyor insan.
2 saate aracin basinda olucagim...

individual
11-09-2017, 12:58
bir önceki kasaya göre daha yakışıklı daha sportif duruyor bence.

TR'deki rakiplerine göre bakalım fiyatı ne olucak.

Yeni Golf R 2.0 TSI 310 PS 4MOTION DSG 274.000TL
Yeni LEON 2.0 TSI 300 HP DSG CUPRA 202.500TL

yearone
11-09-2017, 13:14
Türkiye'nin Chris Harris'i de FK8 kullanmıştı :p Otoparkçının diksiyon sorunu var biraz ama idare eder video :)

https://www.youtube.com/watch?v=t1fOSx-RxrQ&t=7s

mkerim
11-09-2017, 13:17
Bu fotolar tum wa gruplarinda dolasiyor sabahdan beri.
Arabalar hafta basi geldi. Egitim&tanitim icin. Hatta bana gelen fotolari ayip olmasin diye paylasmamistim,simdi yolladim gruplara.
30 adet kota almislar yil sonuna kadar. Ama fiyat cok onemli,cupra 200tl listesi. Onceden 20.000tl fark vardi simdi 50.000tl fark cokk fahis.
Yani fiyatina gore begenmek zor ama napalim,merak ediyorum alicagim.
Mudur guzel bir laf etti;Honda'nin musteri kitlesine gore fiyati yuksek,dusunmek lazim...
Ring suresine acik ara inanmiyorum buarada cunku videosu garip.
Ama yapilan degisim ve gelistirmelere bakilirsa ciddi calisilmis ve basarili duruyor. Zaten lansmanda japon ile konusurken bunu hissediyor insan.
2 saate aracin basinda olucagim...

arabalar 25 ağustosta oradaymış