Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Typer
kalipson
25-09-2017, 12:29
Vaayy Bee
Şurada daha 1-2 hafta öncesine kadar 220 olur mu ki acaba gibisinden muhabbetler dönüyodu.
270 ağır oldu. :D
Hondacı yetkili abiler, fiyatlandırmadan sorumlu yetkili abilere gerekeni söyler herhalde :D
Grimlord
25-09-2017, 12:32
Artık yatırım için arsa, daire falan almaya gerek yok. Type R alsak yeter
fk2 nıyetınde olanlar bence sımdı alsın yoksa cok gec olacak :D
excellency23
25-09-2017, 12:49
alcak olan 4-5 ay gerekirse 1 sene beklesin fiyatlar dusecektir 270 falan kalmaz. tabi euro 4.70 falan olursa bilemem. ama amerikada bile satis fiyatinin 10-15bin yukarisina satiliyor. talep cok mal yok dogal olarak fiyat artiyor.
kalipson
25-09-2017, 12:54
alcak olan 4-5 ay gerekirse 1 sene beklesin fiyatlar dusecektir 270 falan kalmaz. tabi euro 4.70 falan olursa bilemem. ama amerikada bile satis fiyatinin 10-15bin yukarisina satiliyor. talep cok mal yok dogal olarak fiyat artiyor.
Aynen.
Amiyane tabirle söylüyorum ki tam anlaşılsın. "Hemen atlamamak" lazım.
:)
free-hifi
25-09-2017, 12:59
Yuklu fk2 lerle 100 lira diyekim.
Satis cok agir...
270'i nerden duydun? Ben 5 daha diyorum ve 275...
Ayrica 260'satildigini nerden biliyorsunuz? Fiyat deklere edilmedi ki....
270 i özelden yazdım abi.
bahadırtelli
25-09-2017, 13:00
Fk2 ile takas dusunen olursa aracimi degistirmeyi dusunuyorum.
Bmw f30 2014 328 m paket ic -dis 69000 km de beyaz extrali 280+ hp
Aynen.
Amiyane tabirle söylüyorum ki tam anlaşılsın. "Hemen atlamamak" lazım.
:)
valla cok beklersınız dıyım :)
kalipson
25-09-2017, 13:05
valla cok beklersınız dıyım :)
Günü gelince hatırlatırım diyim :)
olivera7
25-09-2017, 13:48
Bolge mudurunun soyledigi 260 bin tl
PiscocuK
25-09-2017, 13:52
şu arabaları 500+ yapabilsek de vagcıları sustursak :)
adamların herşeyi var biz 2000 li yıllara döndük çip filte eksos hahahahahah
şu arabaları 500+ yapabilsek de vagcıları sustursak :)
adamların herşeyi var biz 2000 li yıllara döndük çip filte eksos hahahahahah
seni de listeye alıyım istersen abi :)
Günü gelince hatırlatırım diyim :)
en hasat ep3 55 lıra suan bıraz bakın derım. gıttıkcede gıdıyor.
FK2 neyse Golf R'a kıyasla alınır fiyatlardaydı , o kısımda tamamen tercih meselesiydi ki hothatch harici alternatifleri de fazla bulunmuyordu .
Ama şuan bakıyorum fiyatı cazipleştirmek yerine vag grubuna denk tutmak bence saçma olmuş . Kaldi ki çok da yükseldiği için fazla alternatif doğdu tercihleri paylaşıyorum şahsen FK8 almazdım illa hothatch olacaksa FK2 veya S3 vs
S3 Sedan ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2015-model-10400-km-de..dogus-cikisli..sedan-476886268/detay)
Corvette C6 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-vision-motors-2007-corvette-c6-grand-sport-body-kid-borla-egsoz-448121476/detay)
TT 2.0 TFSİ ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-nigdeliler-2015-audi-tt-2.0tfsi-quattro-s-line-dogus-4017-481778214/detay)
Cayman ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-ve-bakimli-boyasiz-orjinal-cayman-2010-448482810/detay)
C Coupe ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-garage-2017-mercedes-c-180-coupe-amg-9g-tronic-panoramik-sunroof-479367051/detay)
PiscocuK
25-09-2017, 14:10
seni de listeye alıyım istersen abi :)
Elek edicen dimi :) yemezler :D
kalipson
25-09-2017, 14:16
Araştırılsa az km.lerde 2007-2008 Carrera 4S bile bulunabilir. Ha.. idamesi, amortismanları illa ki farklı olur; o ayrı.
Elek edicen dimi :) yemezler :D
o zaman vaglara bulaşma yok :D
vag candır diyip sözü STP ye birakıp kaçarim :D
PiscocuK
25-09-2017, 14:41
gelecek de bir gün gelecek der bende uzarım :D
dun neden kactınız olm denemeden ozaman :D ancak klavyeden yazın :D
dun neden kactınız olm denemeden ozaman :D ancak klavyeden yazın :D
hiç yakıştı mı şimdi bu cümle :) 1 bar basıyorum dedim sana daha güzel basınclarla gelicem dedim :D
hiç yakıştı mı şimdi bu cümle :) 1 bar basıyorum dedim sana daha güzel basınclarla gelicem dedim :D
yaw hep bahanee hep bahanee ayıptır kardesım :D
Amerika fiyatlarina otv eklediniz mi???
Fk2'nin surus pozisyonu fecahat malesef,allahdan fk8'de duzelmis. Yakinda pistte neler yapiyor gorecegiz.
Fiyat 260 yada 270 ama net degil ki. Ama su gercek,araclarin maliyetleri belli . Geleli cok oldu,yaticak otv si de belli...
Vag 2.0turbo daha homojen kesinlikle ve gunluge daha uygun.
oturus pozısyonu kısıye gore degısır. bana gayet optımum geldı pozısyonu
Sana optimum gelmesi cok sasirtti beni :)
Isinma problemi-yuksek g li virajlarda pompa problemi yada iscilik vs den en cok yazilan sorun oturma pozisyonu malesef...
Hatta yenisinde ki iyi seyler yazilirken,ilk nihayet tavuk tunemis oturma pozisyonu duzeldi yazmisti Evo dergisi. Digerleride buna deginmisti.
Benzin deposu sagolsun....
Eger fabrika lansmandan sonra teslim etmeyi kabul ederse fk2&fk8 kardesiligi olucak....
dedıgım gıbı ben sorun yasamadım,gayet keyıflı gelıyor bana. kalıp gıbıde sıgıyorum sankı bana uretılmıs koltuk
Koltuk cokkk iyi,sadece cokk yuksek.
Direksiyon en yuksekte bile asagida kaliyor yada hiz gostergesini perdeliyor.
Fk8'e oturunca ne demek istedigimi anlarsin yada vag grubuna :)
Fk8 e oturdum, s3 vs de oturdum
olivera7
25-09-2017, 20:10
Koltuk cokkk iyi,sadece cokk yuksek.
Direksiyon en yuksekte bile asagida kaliyor yada hiz gostergesini perdeliyor.
Fk8'e oturunca ne demek istedigimi anlarsin yada vag grubuna :)
Zaten herkes hayiflandigi durum oturus pozisyonuydu ic mekanda benzin deposunu surucu koltugunun altina yaptiklari icin yukarda kaliyodu neyse ki fk8 de duzelttiler :)
Gelde bunu aramızdan bırıne anlat :)
Benim kullanim stilime uygun olamazmi anlamadim ?
scorpion
26-09-2017, 00:50
Sıfır fk8 fiyatıyla kıyaslıyorsak sıfır s3 kaç para ona bakmak lazım. Diğerleri zaten alakasız araçlar özellikle type-r bakan birisi 156hp kağnı mercedes c serisini nasıl tercih edebilir çok merak ettim :)
260 falan çok yüksek rakamlar kesinlikle katılıyorum ama cupra hariç uygun fiyatlı rakip modelde yok.
FK2 neyse Golf R'a kıyasla alınır fiyatlardaydı , o kısımda tamamen tercih meselesiydi ki hothatch harici alternatifleri de fazla bulunmuyordu .
Ama şuan bakıyorum fiyatı cazipleştirmek yerine vag grubuna denk tutmak bence saçma olmuş . Kaldi ki çok da yükseldiği için fazla alternatif doğdu tercihleri paylaşıyorum şahsen FK8 almazdım illa hothatch olacaksa FK2 veya S3 vs
S3 Sedan ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2015-model-10400-km-de..dogus-cikisli..sedan-476886268/detay)
Corvette C6 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-vision-motors-2007-corvette-c6-grand-sport-body-kid-borla-egsoz-448121476/detay)
TT 2.0 TFSİ ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-nigdeliler-2015-audi-tt-2.0tfsi-quattro-s-line-dogus-4017-481778214/detay)
Cayman ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-ve-bakimli-boyasiz-orjinal-cayman-2010-448482810/detay)
C Coupe ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-garage-2017-mercedes-c-180-coupe-amg-9g-tronic-panoramik-sunroof-479367051/detay)
PiscocuK
26-09-2017, 08:13
Geçen sene temmuz ayında arabaya binip ilk söylediğim şey (bana göre) rezalet oturuş pozisyonu ve dacia citroen grubundan alınmış olan havalandırma kapakları oldu.
Bizim içinde ayrılık çanları çalıyor artık en uzun süre bindiğim arabam olacak sanırım FK2 :)
Benim kullanim stilime uygun olamazmi anlamadim ?
Sadece ıskeleti hatta koltu olmasa dahi sen severdin,senı ayrı bır yere koymak gerek.
Tum dunya testlerı ve edıtorlerı,kullanıcılar ve "Honda"nın kendısının kabul ettıgı yanlıslıgı emınım sana kabul ettıremeyız :)
Neyse kı duzelttıler....(sen yıne seversın)
kalipson
26-09-2017, 08:33
Allah Allah
Fuar'da oturmuştum sürücü koltuğuna. Hiç de öyle absürt bi durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya o anki alelacele durumdan anlamadım ya da boyum yeterli geldi. :) 1.78
şu fk8'lerin yarısını bari satsalarda arabalar bir ay bayiilerde sürünmese
Rockford
26-09-2017, 08:45
Sifir s3 sportback esenyurt dogusta 390bin liraydi. Aslinda otvden dolayi tum arabalar gol yedi. Biz ayni aracin az farklisi icin 100binlira fark verilirmi diyoruz da hic degisneden 100bin zam goren arac bile var.
Ha honda turkiye avrupadaki golf r makasini otvyi dahil etsen dahi biraz daha genisletip milleti opmeye calisiyo o ayri :)
kalipson
26-09-2017, 08:50
Sifir s3 sportback esenyurt dogusta 390bin liraydi. Aslinda otvden dolayi tum arabalar gol yedi. Biz ayni aracin az farklisi icin 100binlira fark verilirmi diyoruz da hic degisneden 100bin zam goren arac bile var.
Ha honda turkiye avrupadaki golf r makasini otvyi dahil etsen dahi biraz daha genisletip milleti opmeye calisiyo o ayri :)
390 mı?
Memlekette matematik ya dibe çöktü ya da çok ileri seviyelere geldi de benim haberim yok.
audi öyle 2015'te s3 sedanı alırken üstünde 261k TL yazıyordu 196k TL'ye aldım :)
Honda'ya gore asırı talep var... Isın ılgıncı hala resmi fıyatı deklere etmıyorlar. Ekim'in basında kı lansmana kadar da etmıyecekler sanırım. Sahıs tahmınım pıyasanın nabzını olcuyorlar.
Sergılenme ısınden gerı adım atmıyacaklar,dun son kez konustum. Napalım,bızde 2.partıyı beklerız.
Oturma pozısyonunu kullananlara sormak gerek,ıcınde gecırılen kısa vakıtde olmuyor. ***** kullandıkca bır cok sey gorunuyor. Bende 2015 mart ayında oturdugumda bırsey anlamamıstım. Hatta ılk kullandıgımda da dıyebılırım.... Ne zaman sahıp oldum,ilk 10 dakıka sonra koltugu asagı ındırmeye calıstım ama malesef en asagıdaymıs zaten.
Ozellıkle pıstte sıkıntı yaratır,gunlukte alısılır....
Fıyata gırmek ıstemıyorum ama euro 4,5 olsada aracların malıyetı bellı. Gecen ay sonu ve bu ay bası geldıler....
olivera7
26-09-2017, 09:00
şu fk8'lerin yarısını bari satsalarda arabalar bir ay bayiilerde sürünmese
Su an gelenler zaten hepsi satildi ki yani her bayiye 1 araba geliyo zaten belki bazilarina 2 , o buyuk bayilerinde zaten elinde 3 ten fazla siparis var araclar fk2 gibi bayilerde cok durucagini sanmiyorum
kalipson
26-09-2017, 09:07
Bu telaffuz edilen rakam sayesinde fk2 kadar kalırlar bayilerde diye düşünüyorum. Hemen hemen yakın rakamlarda ya da 210 220 gibi rakamlarda olsalar haklısınız
Su an gelenler zaten hepsi satildi ki yani her bayiye 1 araba geliyo zaten belki bazilarina 2 , o buyuk bayilerinde zaten elinde 3 ten fazla siparis var araclar fk2 gibi bayilerde cok durucagini sanmiyorum
fk2'de çıkmadan önce 150 tane sipariş var demişlerdi. Satılan bir şey yok siz parasını yatırdınız mı? kapora mı verdiniz?
olivera7
26-09-2017, 09:51
fk2'de çıkmadan önce 150 tane sipariş var demişlerdi. Satılan bir şey yok siz parasını yatırdınız mı? kapora mı verdiniz?
kapora verdikte kapora vermiş olmakta satılmış anlamına gelmiyo vazgeçersin iade ederler benim satılmış dediğim her bayiye ilk partide tek araba gelicek onların satılıcagını söylüyorum sonraki gelicek partinin satıp satmıcagını bilemeyiz ama şimdi 1 er tane araba geliceğinin düşünürsek ilk etapta onların satıcagını düşünüyorum
kalipson
26-09-2017, 09:53
İlk etaptakiler bi gazla hemen satılabilir hakkaten. Ama sonraki partiye bişey demek güç
Allah Allah
Fuar'da oturmuştum sürücü koltuğuna. Hiç de öyle absürt bi durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ya o anki alelacele durumdan anlamadım ya da boyum yeterli geldi. :) 1.78
tam olarak aynı boydayız. ben cıddı rahatım kullanırken kı oturus pozısyonu benım ıcın onemlı rahat kullanmak adına.
murat abı cıdden sende alemsın, ısterse dunyada benden baska herkese kotu gelsın bana ıyı gelıyorsa ben rahatsam gerısı kıme ne?
mert_can 41
26-09-2017, 12:53
Sadece ıskeleti hatta koltu olmasa dahi sen severdin,senı ayrı bır yere koymak gerek.
Tum dunya testlerı ve edıtorlerı,kullanıcılar ve "Honda"nın kendısının kabul ettıgı yanlıslıgı emınım sana kabul ettıremeyız :)
Neyse kı duzelttıler....(sen yıne seversın)
Yanlışlıkla beğenmemeye bastım kusura bakma abi :D
tam olarak aynı boydayız. ben cıddı rahatım kullanırken kı oturus pozısyonu benım ıcın onemlı rahat kullanmak adına.
murat abı cıdden sende alemsın, ısterse dunyada benden baska herkese kotu gelsın bana ıyı gelıyorsa ben rahatsam gerısı kıme ne?
Abi öyle oldumu honda bir daha olmaz ki bir tek sen beğenirsen honda beğendiğin modeli bir daha üretmez genel kullanıcı memnuniyeti önemlidir. Hee sen aşıksın kusurlarıyla seversin abi de onun dışında insanları rahatsız eder.
Abıcım kusura bakmayınca fanatıgızde araba kullandırmayan bı koltuk pozısyonunu gozardı edecek kadarda degıl. banane dıger kullanıcılardan ? sonucta ben bu aracı fuarda detaylı ınceledım oturdum ettım altına yattım egzozlarına herseyıne baktım. sonmra pıscocuk emreye aldık onu bayagı kullandım ve cok sevdım. aldım gectım.
kımse kusura bakmasında benımde mılyonluk araba alacak dassagım olsa bende onun otuna bunun copune bılmemnesıne takılırım...
Mılyonluk spor aracların oturma pozısyonu emın ol cokkkk daha rahatsız. Sadece pıstte ıyı,oda gecıcı sure.
Dassaklarda sorun yok,sorun yuksek oturma pozısyonu.
Mesela cupra,308 gtı ıdeal. Golf R konforlu denebılır. S3 tam keyıf cınsınden.
Mılyonluklardan en rahatı Porsche turbo,murcıalego/Ave en rahatsızı,430 nıspeten ıyı ama 458 tam ortası(ne rahatsız ne rahat),astonlar gt zaten,Gt-r hic spor degıl ve malesef yuksek,amg ler konfor odaklı. M ler tam ıdeal,gunlugede uygun vs vs.....
Çok anlamam ama Honda sanırım en iyi oturma pozisyonunu, hatta bence dünyada da sayılıdır S2000'de sağlamıştır :)
Çok anlamam ama Honda sanırım en iyi oturma pozisyonunu, hatta bence dünyada da sayılıdır S2000'de sağlamıştır :)
S2000 deme. Gençlik anılarım aklıma geliyor. :D
EK ve özellikle EG kasalar efsanedir. İçine gömülürsün. EP kasa ile büyü bozuldu yükselmeye başladı hb sınıfı :)
individual
26-09-2017, 15:49
Katiliyorum ;)
S2000 Oturma pozisyonu temsili :D
https://i.hizliresim.com/bL57zd.png (https://hizliresim.com/bL57zd)
smtkrglu
26-09-2017, 16:52
Bende bir Honda kullanıcısıyım uzun zamandır ama tapacak derecede seven bağlı olan arkadaşların yazdıklarını okuyunca tebbessüm etmeden geçermiyorum :)
Honda mühendisleri tasarımda hata var,olmamış deseler dahi yok yok iyi araba sıkıntısız siz ne anlarsınız diyecek tipler var onlar herşeyi bilen tipler mevzu Honda ise herşeyden anlarlar oturduğu yerden beğir tesbiti bile yaparlar :D :D Neyse konu Typer merakla bekliyoruz FK8 i oturuş pozisyonu önceki nesillere göre baya farklılık gösteriyor...
Bende bir Honda kullanıcısıyım uzun zamandır ama tapacak derecede seven bağlı olan arkadaşların yazdıklarını okuyunca tebbessüm etmeden geçermiyorum :)
Honda mühendisleri tasarımda hata var,olmamış deseler dahi yok yok iyi araba sıkıntısız siz ne anlarsınız diyecek tipler var onlar herşeyi bilen tipler mevzu Honda ise herşeyden anlarlar oturduğu yerden beğir tesbiti bile yaparlar :D :D Neyse konu Typer merakla bekliyoruz FK8 i oturuş pozisyonu önceki nesillere göre baya farklılık gösteriyor...
senı guldurebıldıysek ne mutu genc
smtkrglu
26-09-2017, 17:11
senı guldurebıldıysek ne mutu genc
Teşekkürler :)
EK ve özellikle EG kasalar efsanedir. İçine gömülürsün. EP kasa ile büyü bozuldu yükselmeye başladı hb sınıfı :)
yani onları kullanmadım bilemem ama S2000 gerçekten çok efsane.
Zor sığsam, daralsam da :)
Mesela RX7, S2000'in biraz daha rahatı diyebilirim. İkisini de kullandım RX7 daha da iyi, konsolu daha genişti..
HB araçlarda, EG-EK bilmiyorum ama HB sınıfında Typer dahil, Mini'yi tartışmam :)
Cupra'nın spor koltuklarının döt, bel, omuz tutuşu muazzam iyi ancak yüksekte kalıyorum leylek gibin. Koltuğun altındaki kızağı kesesim var.
FK2 de yüksek koltuklu. FK8 görmedim daha.
İnsanoğlunun doğası gereği herşeye alışır o ayrı. İyiye de kötüye de.
Murat FK2 open pite hazır olur mu? Buldun mu 18 janta lastik?
kalipson
27-09-2017, 15:31
Şu fiyatlara bakılırsa Cupra satışta yürür gider.
Bu arada kaçırmışım. Yeni Cupra 300, 4WD mı?
individual
27-09-2017, 15:58
Diger oturma pozisyonu guzel otomobil : kus serisi :)
https://i.hizliresim.com/Gykb8V.jpg (https://hizliresim.com/Gykb8V)
Stationları 4wd.
İlerde belki diğer modellere de gelebilir belki.
kalipson
27-09-2017, 16:22
Stationları 4wd.
İlerde belki diğer modellere de gelebilir belki.
HB modeline de o rakama 4wd gelirse belki ben bile zıplayabilirim Cupra'ya
individual
27-09-2017, 16:33
Cupra R 4wd gelicekmis.
Ama normal cupra suan bildigim onden ceker.
kalipson
27-09-2017, 16:36
Cupra R 4wd gelicekmis.
Ama normal cupra suan bildigim onden ceker.
Güzel bir haber
Acaba ne zaman gelecek? O çekiş sistemi fiyata nasıl yansıyacak?
individual
27-09-2017, 16:44
Güzel bir haber
Acaba ne zaman gelecek? O çekiş sistemi fiyata nasıl yansıyacak?
Valla sinirli sayida uretilecekmis.TR gelmesi cok zor.
3kapi leon cupra ile ozel siparisle zor getirdiler bunuda biri kafayi kirip dogusdan getirmesini isteyecek.
kalipson
27-09-2017, 16:49
Valla sinirli sayida uretilecekmis.TR gelmesi cok zor.
3kapi leon cupra ile ozel siparisle zor getirdiler bunuda biri kafayi kirip dogusdan getirmesini isteyecek.
Cupra R dedikleri versiyon mu acaba bu konuştuğumuz?
O zaman harbi emek ister onu getirtmek.
individual
27-09-2017, 16:54
Cupra R dedikleri versiyon mu acaba bu konuştuğumuz?
O zaman harbi emek ister onu getirtmek.
Standart leon cupra 5kapili geliyor
Standart leon cupra 3kapili eskiden ozel siparisle geliyordu simdi getirmiyorlar sanirim.
Cupra R da cok zor bence.zaten bir onceki mk2 kasa cupra r da satilmamisti trde.
Yeni cupra r icinde zor valla ama cok isteyen biri kavga dovus iletisime gecip zorla getirtir herhalde.
kalipson
27-09-2017, 16:57
Standart leon cupra 5kapili geliyor
Standart leon cupra 3kapili eskiden ozel siparisle geliyordu simdi getirmiyorlar sanirim.
Cupra R da cok zor bence.zaten bir onceki mk2 kasa cupra r da satilmamisti trde.
Yeni cupra r icinde zor valla ama cok isteyen biri kavga dovus iletisime gecip zorla getirtir herhalde.
Anladım
Standart, bildiğimiz 5 kapılı olanın 4wd'lısı gelecekse kapılabilir. Ama R versiyonu zor olabilir.
CupraR 4wd geliceginden eminmisin?
Janti M.Gazihan'dan alicagim yarin,henuz gormedim. Lastik kolay,fabrikaya urettiririm en kotu.
Piste hazir sayilir. Bugun hidroli-balata-motor yahi-fren hortumlari yazilim egsoz hersey degisti. Testleri yapacagim kisa zamanda.
Mr.Bilal
28-09-2017, 09:51
CupraR 4wd geliceginden eminmisin?
Janti M.Gazihan'dan alicagim yarin,henuz gormedim. Lastik kolay,fabrikaya urettiririm en kotu.
Piste hazir sayilir. Bugun hidroli-balata-motor yahi-fren hortumlari yazilim egsoz hersey degisti. Testleri yapacagim kisa zamanda.
Abi merakla bekliyoruz nasıl bir derece çıkacak diye. Senin rekoru FK2 ile kırmayasın :)
VTec_king
28-09-2017, 19:15
jason f1 pistinde ufak ufak ısınma turları atıyormuş :)
Baya gec haberınız olmus yada okumamıssınız.
15 eylul de cıktı,gecen hafta cıktı vs vs....
Baya gec haberınız olmus yada okumamıssınız.
15 eylul de cıktı,gecen hafta cıktı vs vs....
sen 2 günde orada olacak mısın abi ekim etkinliğinde?
Cuma open pit var,araba bugun bitiyor insallah. Aksilik olmazsa ona gorecegim ama cmtesi pazar da gelebilirim.
VTec_king
30-09-2017, 11:50
mutluhan takasda öldürdü, 420 dizel kırmızı cabrio tramersiz ,araç takasa sundum ,saçma sapan bir fiyat söylediler,benim opsiyonlattığım kırmızıyı biri alsın bari..
Mr.Bilal
30-09-2017, 13:26
mutluhan takasda öldürdü, 420 dizel kırmızı cabrio tramersiz ,araç takasa sundum ,saçma sapan bir fiyat söylediler,benim opsiyonlattığım kırmızıyı biri alsın bari..
Kendiniz satıp alin yoksa plazalar resmen opuyorlar takasta. Yazik olur
free-hifi
30-09-2017, 21:12
Mutluhan mahalle galericisinin nakit 42 verdiği kazası boyasi olmayan aracımi 38 e saydi. Ekmeğinde olan bir kaç personel var sanırım
kalipson
30-09-2017, 21:37
Mutluhan mahalle galericisinin nakit 42 verdiği kazası boyasi olmayan aracımi 38 e saydi. Ekmeğinde olan bir kaç personel var sanırım
Çoğu yerde bu muhabbet var.
Firmaların ara sıra yaptığı takas desteği kampanyası bile alanen fason bi olay.
Çok nadir duyduğum bi durumdur, bayiden sıfır araba alacakken takasta arabaların öldürülmemiş olması.
Gökhan Bilgin
30-09-2017, 21:55
Bayilerin takas desteği tırt bi olay sebep belli aracı kendileri almıyor galerilerden fiyat alıp ona göre üç beş lira aşağı söyleyip esnafa veriyorlar suya sabuna dokunmadan kazanma peşindeler ki kazanıyorlarda malesef böyle üçe beşe bakmayıp veren insanlar olduğu sürece bu işler hep karışık yürüyecek
coolvtec
01-10-2017, 10:31
Tayyarın bu fiyat yine iyi.
Bir sonraki kasa 4WD ve OTOMATİK (dsg tarzı) çıksın, siz o zaman görün fiyatı...
Kendi ikinci el departmanı olmayan bayiler , belli başlı galeriler ile çalışıyor ya da satıştaki elemanlar havuz oluşturup karlı arabaları kendileri alıp satıyorlar. 3-4 bayide arkadaşın olsa güzel bir galeri açar epey de para kazanırsın
Arkadaslar, ilan disi 400 hp setupli ,hr helezon, custom spacerleri ,gideri tescilli kirmizi FK2 var. İsteyen ciddi alici ozelden yazabilir
PiscocuK
01-10-2017, 16:31
Param olsada ben alsaaggmmm
Tayyar'i olan tanidiklarim nedense satiyor,sadece "1" tanesi haric. Nedendir?
Bende yeni aldim,hayirlisi bakalim. Bu hafta buyuk isleri bitti,donunce ince ayarlarini bitirip direk piste sokacagim.
Suan ist park'da ki en iyi tayyar derecesi ciddi kotu bir yerde.
Ben ve emre varsa soruda, emreye ev aldik bugun, bende satinca alicam bi tane daha kismetse :) bizde para tinne abi, hersey ayni anda malesef :D
Yok yok,sizlerden bahsetmiyorum,kendinarkadas cevremde olanlardan...
Tabiki tesaduf ama hepsi ayni anda olunca garipsedim...
Pistte surekli kosturan biri olmadi 2015'den beri. Yeni yeni Omer cikiyor,insallah su 2:20 baraji kirilir.
kalipson
01-10-2017, 19:56
Bu kadar çok muhabbeti olan bi arabanın pist namına pek atraksiyonunun duyulmayışı da çok enteresan.
Pist rekorundan falan bahsetmiyorum; yanlış anlaşılmasın
Reklam yapmadik tabi ama temmuzda korfezdeki draga girdim 1 oldum. 8ekimdekine de giriyorum nasipse, murat abi gel kalkariz :)
Pist diyoruz sen drag diyorsun,ne diyim :)
Bana 8-10 saniyelik seyler heyecan vermiyor.
260.000tl resmi rakkam,hayirli olsun....
kalipson
03-10-2017, 08:00
2018 sonunda (kalırsa) 240.000 TL. Resmi tahminim. Hayırlı olsun :D
Mr.Bilal
03-10-2017, 08:01
Hayırlı olsun
PiscocuK
03-10-2017, 08:12
uuuu alsakmı bitane, zaten sayılıda geliyormuş bir seramik kaplama iki shop hoop 300 :)
free-hifi
03-10-2017, 08:43
uuuu alsakmı bitane, zaten sayılıda geliyormuş bir seramik kaplama iki shop hoop 300 :)
İlk seramik yaptıran ekmeği yer ona göre bir de mavi olmalı
PiscocuK
03-10-2017, 08:54
İlk seramik yaptıran ekmeği yer ona göre bir de mavi olmalı
mavi bana yaramıyo :D
kalipson
03-10-2017, 08:57
Mavi gelmeyecek diye okuduydum sanki
kırmızı , beyaz, siyah, sonic grey, polished metal bunlar renkler
Mavi gelmeyecek diye okuduydum sanki
Evet öyle yazılmıştı
Mr.Bilal
03-10-2017, 09:29
kırmızı , beyaz, siyah, sonic grey, polished metal bunlar renkler
Civic RS lerden daha fazla renk seçeneği var en azından :)
Sonic grey yok. Kadimdan sonra...
egemenerenk
04-10-2017, 12:53
Pazar günü piste gidecek var mı? ona göre Samsundan gelmeyi planlıyorumda :)
Rakam net 260 olarak bayilere gelmis arac
Rakam net 260 olarak bayilere gelmis arac
bu net satış rakamı mı indirim var mı ?
bi de hemen teslim mi ?
olivera7
04-10-2017, 17:09
bu net satış rakamı mı indirim var mı ?
bi de hemen teslim mi ?
Bugun yarin bulten aciklanir dediler bayilere gelmis araclar
Pazartesi 260 diye yazmistim ve netto fiyat.
Araclar bayilere dagitildi bugun.
Ama satisi olmayacak hemen.
Ben pistte olacagim.
free-hifi
04-10-2017, 17:53
https://i.hizliresim.com/kXLMy9.png
260.000 liraya civic alan adam gözümde Laf'e 3m verenden daha zengindir bak şaka yapmıyorum :D
Yutkunmadam söylüyorsun düşünsene 'aynen 260 milyara sivik aldık' .d.dd.ddd
coolvtec
04-10-2017, 18:00
Hadi tayyar 2.0 260bin TL. 1.6 CRV'ye ne demeli? 195,500.
free-hifi
04-10-2017, 18:00
260.000 liraya civic alan adam gözümde Laf'e 3m verenden daha zengindir bak şaka yapmıyorum :D
O zaman göcüklü civice de 120 milyar vermesinler?
i-vtec07
04-10-2017, 18:06
Şu fiyatlara bak amk ya
Tüplü yerinden kalkamayan cıvıc bile 100 ü geçmiş
i-vtec07
04-10-2017, 18:07
Edit;
Bknz; Amk=(A)klım (M)antıgım (K)esmiyor
kalipson
04-10-2017, 18:09
Kimse de demiyo ki aga biz ne yapıyoruz? ?
Herkes eline geçecek ilk 260bin lirayla Civic'e yaslanma modunda şu an. :D
O zaman göcüklü civice de 120 milyar vermesinler?
Vermesinler zaten , para ne kadar kolay kazanılırsa kazanılsın ya da fanatiklik ne derece olursa olsun kendimden örnek vereyim ben bile bile göre göre HATALI BİR ÜRÜNÜ almam .
Ha millette ucuza kapattık kafası da var 120'ydi , eee biz 100'e aldık ? Benim yorumum bu da mantıklı değil bile bile lades .
Tabi sonra şemsiye açılınca SEVİYORUZ NAGAZAKİ REYİS BOZUKSA BİZE BOZUK diye video da çekerler :D
Daybar gitse yerine kim gelecek abi? Golf re mi? Onda vututu vasfı yok bi kere.
TypeR'a 260bin isteniyorsa, NSX 2milyona ucuz..
coolvtec
04-10-2017, 19:03
Fiyatların buraya gelmesine neden olan, bizi bu duruma düşürenlerin taaaaaaaaa AMK*.
AMK*=(A)klım (M)antıgım (K)esmiyor
PiscocuK
04-10-2017, 19:57
Bide buna %40 mtv. Abbboooovvvvv.
Aklima sardi korkulaarr s.kecek bunlar karikaturu geldi
kazasız hatasız golf R lara 110-120 TL ler istenen noktada ( marka model sadece örnek) bu araca 260 bin vermek bana mantıklı gelmiyor. Sunacağı çok bir şey yok bu aracın. Pistte süre kasan arkadaşları veya gerçekten fanatiklerini hariç tutuyorum.
Bide buna %40 mtv. Abbboooovvvvv.
Aklima sardi korkulaarr s.kecek bunlar karikaturu geldi
Typer 260k ise mtv'si %40 daha fazla arttı. Sanırım 4400 değil 4800'lü bir rakam.
Shadow_Dancer
04-10-2017, 20:24
https://www.youtube.com/watch?v=DVjj3ne00kc
kalipson
04-10-2017, 20:43
Firmaların yıl sonlarında stok eritme istekleri doğrultusunda %5-%10 'a varan indirim kabiliyetleri dikkate alındığında beklemeye değer rakamlar çıkabilir 2017 sonunda.
Ama tabii sayılı ve özel bi araç olduğu için bu durum tırt da çıkabilir.
İyi analiz etmek ve el altından soruşturmak lazım. :)
olivera7
04-10-2017, 21:17
Firmaların yıl sonlarında stok eritme istekleri doğrultusunda %5-%10 'a varan indirim kabiliyetleri dikkate alındığında beklemeye değer rakamlar çıkabilir 2017 sonunda.
Ama tabii sayılı ve özel bi araç olduğu için bu durum tırt da çıkabilir.
İyi analiz etmek ve el altından soruşturmak lazım. :)
Typer icin konusmuyorum ama eger sadece 2018 modellere zam gelirse mtv den zaten insanlar direk 2017 lere hucum edicek bizim insanimiz sever oyle seyleri o yuzden firmalarin stok eritme derdine giricegini cok dusunmuyorum :)
kalipson
04-10-2017, 21:34
Typer icin konusmuyorum ama eger sadece 2018 modellere zam gelirse mtv den zaten insanlar direk 2017 lere hucum edicek bizim insanimiz sever oyle seyleri o yuzden firmalarin stok eritme derdine giricegini cok dusunmuyorum :)
Mantıklı bir yorum.
yeni tayyarda tek hoşuma giden gt pack gelmesi.
Niye boşuna çene yoruyorsunuz zaten araçlar satılmamış mıydı!!!! zaten almak isteyenler bulamıyordu yok satmıyor muydu!!! Gelen ve gelecekler satıldığına göre bize poh yemek düşer. Kedi ciğer ve züğürt çenesi muhabbetleri oluyor :) :)
kalipson
05-10-2017, 08:59
yeni tayyarda tek hoşuma giden gt pack gelmesi.
Niye boşuna çene yoruyorsunuz zaten araçlar satılmamış mıydı!!!! zaten almak isteyenler bulamıyordu yok satmıyor muydu!!! Gelen ve gelecekler satıldığına göre bize poh yemek düşer. Kedi ciğer ve züğürt çenesi muhabbetleri oluyor :) :)
Valla öyle
Neyin kafasını yaşıyoruz yav ? :D
Alan memnun satan memnun :D
kuzenım marmarada calısıyor. dun foto attı abı geldı dıye. ne kadar dedım 260 ındırım yok dedı. calısan ındırımı dahı yokmus. dedım gelım bı bakım pazarlık yapım yıne de , bu satıldı abı yenısıne yaparsın ancak dedı
kalipson
05-10-2017, 09:01
kuzenım marmarada calısıyor. dun foto attı abı geldı dıye. ne kadar dedım 260 ındırım yok dedı. calısan ındırımı dahı yokmus. dedım gelım bı bakım pazarlık yapım yıne de , bu satıldı abı yenısıne yaparsın ancak dedı
Ne Type-R mış arkadaş yaa
Yemin ediyorum Porsche'nin bile bu kadar haysiyeti olmadı şu memlekette :)
VTec_king
05-10-2017, 10:21
tahminimce hepsi satılacak,çünki bayağı soran var,2. partidede mtv bilmem ne derler 285 290 arasına gelir
yusufcan_k
05-10-2017, 13:24
HONDA HAYAT ONDA MIYDI ??? fotoğraflar alıntıdır..
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22278532_1455926467827907_475146087_n.jpg?oh=f394d c1981ff5ba910fd5a2a03e561aa&oe=59D83637
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22291923_1455926547827899_911083348_n.jpg?oh=4d35c 72c480b820f632ed34ea0724b20&oe=59D77108
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22278409_1455926524494568_1699667287_n.jpg?oh=ea00 93a5bb3b2557c90b37802730b325&oe=59D84CD7
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22323500_1455926544494566_1830392803_n.jpg?oh=5a77 fcb72bcf136f9ef0a2c06256fa62&oe=59D8437C
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22264685_1455926527827901_636291753_n.jpg?oh=35efc 72ae99983475dced4b8bbd0649a&oe=59D8C12C
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22237417_1455926564494564_2013230712_n.jpg?oh=d1da 8664d72c8a736f5c25c203d9af4b&oe=59D87C8D
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22290587_1455926541161233_764567191_n.jpg?oh=6e3de 18aca9d7f55a26caa684f6bd29a&oe=59D8A85A
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22291704_1455926531161234_20246456_n.jpg?oh=af1703 2d1c0d4015087136bf5f9116a7&oe=59D83624
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/22237187_1455926537827900_473313358_n.jpg?oh=6cdbc 0b589feba5b26bec012666c7437&oe=59D873FC
https://i.hizliresim.com/nJm3Y5.jpg
Burası karışacak vaziyet alın
altugkocer
05-10-2017, 13:35
Filli boya edition olmuş bu :D
Birde bu İngiltere yapımı olanmıydı yoksa bizmi yapıoduk??
https://i.hizliresim.com/Oy9pB0.jpg (https://hizliresim.com/Oy9pB0)
fk2 iler de çok farklı değildi.
individual
05-10-2017, 13:43
Birde bu İngiltere yapımı olanmıydı yoksa bizmi yapıoduk??
Sedan'lar Türkiye Hacback İngiltere abi
Alana hayırlı olsun, son fotolardan sonra.
SULTANOGLU
05-10-2017, 13:44
Orjinal punta izi yapılır, fitillerin altı boyanır. aracımız fabrikada yanlışlıkla Type R olarak üretilmiş olup sonradan RS e dönüştürülmüştür.
Mr.Bilal
05-10-2017, 13:48
Olamaz Montaj bu
Olamaz Montaj bu
Evet montaj abi 260.000 tl :D
Stajer boyacının denemeleri üretime karışmış :D
SekoLive
05-10-2017, 13:56
beyler fk8 detay fotolarda yaşlandırma tekniği kullanılmış.
Evet montaj abi 260.000 tl :D
Fk8 mi bu??
Adamlar TR deki boya ve hasar takintisini farkedip araclarin sifirini boyle verelim 2.el de sorun olmasin demis olabilirler.
e bundan tok kapı sesı cıkmaz tabı vw gıbı, böyle işçilik mi olur ((:
kalipson
05-10-2017, 13:59
Bu resimler fk8'e ait ise yazık olmuş bu zamana kadar bu konuda yazı yazan parmaklarıma
Göçüklüyü alan bunu da alır Hondayı seviyoruz tapıyoruz taam üçyüzyirmi beygirr
yusufcan_k
05-10-2017, 14:01
akçalı resmi dist honda :D
fk8 olmayabilir kapı cepliği o kadar dandik değildir.
PiscocuK
05-10-2017, 14:04
siz yatın kalkın dua edin STP yolda :) yoksa yanmıştınız :D :D :D
free-hifi
05-10-2017, 14:17
yusufcan_k 05.. ... .. 92 numaradan arıyoruz Honda Türkiye aç telefonunu konuşacağız.
siz yatın kalkın dua edin STP yolda :) yoksa yanmıştınız :D :D :D
Şimdi onlar düşünsün :D
Kaput amortisörü hangi pakette geliyordu?
Yoksa o teli kaldırınca daha mı yarış arabası gibi oluyor bunlar :D
fotolar sedan civic gibi sanki
Mesajı atan arkadaş bir yazsa da şaibe olmasa :)
PiscocuK
05-10-2017, 14:29
Şimdi onlar düşünsün :D
geldi şimdi yukarı çıkar..Son sözlerinizi yazın beyler max 5 dk nız var :D
free-hifi
05-10-2017, 14:34
geldi şimdi yukarı çıkar..Son sözlerinizi yazın beyler max 5 dk nız var :D
Abi bir yemek yesin , Kahve içsin birden yüklenmeyelim :D
Wc den yaziyorum, su konuda boka sokup cikaranlarin yuzde 90i alacak parasi olsa kosarak alir fk2 yide 8 ide... Birde bakiyosun forum okumaktan ibaret olan arabacilarda efso giydirmeler yapmislar...
Yine ve yine soyluyorum, bokta olsa seviyoruz. Madem *** konusundan cikin ... Ususmeyin basina
Hadi alsın biri de OZ jant verelim :D
kalipson
05-10-2017, 15:30
Bizi maziye götürdü :)
Kasa 2017
İşçilik 1987
Arabayı bilmem de , jantların çok alıcısı var heralde.
https://i.hizliresim.com/5GmO35.jpg
Bugün bayiide inceledim aracı.
Maşpiyeller ve ön lip piyasada satılan en dandik carbon folyodan resmen, hatta ön lipte kıvrımlarda hava kabarcığı bile kalmıştı. Özellikle sordum bu orijinal mi siz mi kapladınız diye, satış temsilcisi göğsünü gere gere orijinal tabi ki dedi. Hadi gerçek Carbon koymadın paran gitmesin diye, bari sulu folyo yap.
Aracı kötülemek değil niyetim ama gerçekten rezillik.
Bugün bayiide inceledim aracı.
Maşpiyeller ve ön lip piyasada satılan en dandik carbon folyodan resmen, hatta ön lipte kıvrımlarda hava kabarcığı bile kalmıştı. Özellikle sordum bu orijinal mi siz mi kapladınız diye, satış temsilcisi göğsünü gere gere orijinal tabi ki dedi. Hadi gerçek Carbon koymadın paran gitmesin diye, bari sulu folyo yap.
Aracı kötülemek değil niyetim ama gerçekten rezillik.
Satıyım mı sana bi taypar
Napıcan beğenmedim mi dicen? Çarpılırsın :D
Japon isciligi zaten bu,ne bekliyorsunuz?
Sitede fk kullanıcıları warsa bi kaç kişi gecmıs sayfalarda atılan resımlerın aynısından atabilirmi acaba?
Gecmıs senelerde bile normal civic lerde o kdar kötü bi boya olayı görmedim ben. O aractamı bi ibnelik var :) hepsimi öyle acaba
Ben ikinci partiden almayi dusunuyorum fiyat artisi olmaz ise. Yada 997TT Murat abi alirsa , satarken ondan alirim bu gidisle
halilcakir
06-10-2017, 08:48
Bana daha çok çekiciden falan düşmüşte sonra serviste tamir edilmiş onuda becerememişler gibi geldi.
Parçayı sıfırıyla değiştirmeyip tamir etmeye çalışıp *** etmek gibi
Geyik yapanlara hiç sözüm yok ama bunu ciddiye alanlar artık araba forumlarına yorum yapmasın ki insanları yanlış yönlendirmesinler. Bu araba hangi kasa veya model veya marka fark etmeksizin fabrikadan böyle çıkamaz. Son kontrolde tekrar boyamaya gönderilir.
Büyük ihtimal yolda veya bekleme yerlerinde başına birşeyler geldi ve yapılırken acele edilip berbat halde yapıldı.
Buraya kadar herşey normal çünkü her markada bu tür olaylar olabiliyor. (yani yolda aracın başına değişik olaylar gelebiliyor.) Fakat bunu satan bayii eğer sorunu anlatmadan satmaya çalışıyorsa büyük problem vardır.
Çok kısa mesafeli max. 3 vites görebildigim fk8 kullandım. Fk2 ile farklarını yazayım ;
İnanılmaz konfor artmış.
Ses sistemi iyileşmiş.
Koltuklar daha yumuşak.
Egzoz sesi tok şekilde güzel olmuş.
Ses izolasyonu artmış.
Pandizot ve bagajdaki delik sorunu ortadan kalkmış.
Ve olması gereken her donanım gelmiş.
Hala tekerler çok içeride. (20" jant var 16-17 gibi görünüyor)
Arka kamera hala berbat. (açısı rahatsız ediyor)
Kalite bir tık artmış olsa da bir iki tık daha artmalıydı. (260k TL fiyat etiketi olan bir araç için)
Aracın body kit'i Volkicar'lar veya rc arabaların üstündeki kep gibi duruyor suçlusuda bana göre jantların içeride olması.
kalipson
06-10-2017, 09:17
Çok kısa mesafeli max. 3 vites görebildigim fk8 kullandım. Fk2 ile farklarını yazayım ;
İnanılmaz konfor artmış.
Ses sistemi iyileşmiş.
Koltuklar daha yumuşak.
Egzoz sesi tok şekilde güzel olmuş.
Ses izolasyonu artmış.
Pandizot ve bagajdaki delik sorunu ortadan kalkmış.
Ve olması gereken her donanım gelmiş.
Hala tekerler çok içeride. (20" jant var 16-17 gibi görünüyor)
Arka kamera hala berbat. (açısı rahatsız ediyor)
Kalite bir tık artmış olsa da bir iki tık daha artmalıydı. (260k TL fiyat etiketi olan bir araç için)
Aracın body kit'i Volkicar'lar veya rc arabaların üstündeki kep gibi duruyor suçlusuda bana göre jantların içeride olması.
FK2 ile arasındaki 100 liraya değer mi?
Hadi iyimser olayım; 80 liraya değer mi? :)
araba Tr de pahalı yoksa ederı kadar araba işte dünyada :)
ozyt1000
06-10-2017, 09:41
Fiyatlar göreceli, golf r liste fiyatı doğuşta 277 bin TL golf e göre bakarsanız daha ucuza, daha agresif görünümlü bir araba alıyorsunuz. Otomobil fiyatlarının geneline bakarsanız tabiki vergilerden dolayı yeni araçların fiyatları ederlerinin oldukça üzerinde. Ben arabayı inceledim bana görefayda maliyet olarak (bütçenizde uygunsa) alinabilecek araçlardan.
Golf R kat be kat ustun. Dsg-malzeme ve ıscılık kalıtesı-surus...
Tum dunya da ucuzken bizde neredeyse aynı...
Eger bu hafta verırlerse alıyorum,daha sımdıden bırcok kısı ındı bındı araclara....
Abi şöyle bir durum var yalnız
Önceki yıl fk2 160k iken cupra 140, golf r 185 liraydı. Dizel otomatik highline golf bile 97-100 arasıydı.
Diğer otomobiller hala bu paraya satılıyorda honda mı 100 lira zam yaptı? :)
Fk2 GT paketle hiç gelmedi. Fiyat listesinde gt yazıyor. Fk2 avrupa fiyatında 5k civarı oynuyordu bu donanımda. 240 olarak beklenen fiyatın 260 civarı çıkma nedenlerinden biride bu olabilir.
Bu fiyatlara hiç birini almam şahsen :)
Ya ona ben nasıl karar vereyim ben almayacaktım ama alma eğilimim arttı. Ben her zaman sıfır sıfırdır derim kasa aynı kalsaydı hiçbirşey değişmeseydi bile 50-60 fazla verip 3 yaş genç olanı alırdım ki şu an bi ton değişiklik var.
Araçlar 14 ekimde teslim edilecek yani fatura kesilebilecek.
ozyt1000
06-10-2017, 09:55
Golf R kat be kat ustun. Dsg-malzeme ve ıscılık kalıtesı-surus...
Tum dunya da ucuzken bizde neredeyse aynı...
Eger bu hafta verırlerse alıyorum,daha sımdıden bırcok kısı ındı bındı araclara....
Hayalet ekran, malzeme kalitesi evet ama sürüş hissi konusunda vag grubunu pek sevemedim. Birde arabaya baktığınızda ayırd edici çok fazla bir detayı yok, sıradan golf gibi duruyor.
kalipson
06-10-2017, 10:11
Hayalet ekran, malzeme kalitesi evet ama sürüş hissi konusunda vag grubunu pek sevemedim. Birde arabaya baktığınızda ayırd edici çok fazla bir detayı yok, sıradan golf gibi duruyor.
Sıradanlık konusunda +100000000....
Geçenlerde bir arkadaş 290 lı rakamlarda yeni s3 veriyorlar gibi bir şey yazmıştı. Leon - Typr-r - golf R- s3 , bunların sıfır fiyatlarını birbirine referans almak mantıklı. Eskiden de aradaki fiyat farkları benzerdi sanki.
Yukarıda bir arkadaşımız güzel özetlemiş durumu. Arabanın aslında Dünya genelinde istenen fiyata göre sundukları normal. Malzeme kalitesi falan da bu çerçevede bakınca göze batmıyor. Fakat Türkiye'de korkunç
VTec_king
06-10-2017, 10:26
Mutluhana füme renk gelmiş , biri füme istiyorum burdan diyordu
Soyle diyim;
Turkiye'deki farki,bak yurtdisinda 5000 euro fark var,birda da 20.000tl olmasi normal diyenin bilgisi malesef eksik.
Buna otv ekleyin,sonra farki dusunun.
Bunaracin 225-230 arasi olmasi gerek.
14 ekim olamaz,16 ekimde faturalar kesilecek.
Ve ben bunu gecen hafta dedigim de aranizdan bazilari olur mu oyke sey,ben arabami alirim vs vs diyordu. Bakin;alamiyorsunuz,anca bakabilirsiniz...
Araclar suan "konsinye". Sakalim da var ama neyse...
Buarada kimse binemez falan diyenlerde vardi,babamin soforu patrona alicaz diye binmis ki sanirim herkes potansiyel alici oluyor binmek icin....
Bana pazartesi/saliha kadar teslim edicek Hinda bayi calisani yada tanidik var mi?
Mutluhana füme renk gelmiş , biri füme istiyorum burdan diyordu
Orayi taniyormusunuz?
bugun hyıne ın celedım kırmızıyı. carbon dandık dıyen arkadaslara seslenıyorum. farklı bır kaplama seklı yapmıslar saglamlıgı gayet ıyı ayrıca bıldıgın folyo kaplama degıl o kısımlar
egemenerenk
06-10-2017, 11:28
Bende birazdan aracı incelemeye Samsun Kamer'e gideceğim, en ince detayına kadar resimleyeceğim aklınızda soru işareti kalmaması adına, akşama atarım resimleri
Emrecan-R
06-10-2017, 11:30
mutluhanda araç varmı şuan showroomda
bu arada arkadaslar,
bır ev alma durumu olustugundan FK2 mı satmayı dusunuyorum. arayan soran olursa ozelden yazabılır. ılanı yok
free-hifi
06-10-2017, 13:38
mutluhanda araç varmı şuan showroomda
Cagirdilar gitsem mi?
Honda Civic in en güçlüsü Yeni Civic Type R 2.0 L VTEC Turbo 320 PS lik motoruyla keşfedilmek üzere Honda Plaza Damla da sizi bekliyor. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. Tel: 0 216 572 42 02 SMS IPTAL http://iptl.eu/QmJ4aUZlQp!b8lTRVGeNkg__ B164
SekoLive
06-10-2017, 13:46
Cagirdilar gitsem mi?
Honda Civic in en güçlüsü Yeni Civic Type R 2.0 L VTEC Turbo 320 PS lik motoruyla keşfedilmek üzere Honda Plaza Damla da sizi bekliyor. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. Tel: 0 216 572 42 02 SMS IPTAL http://iptl.eu/QmJ4aUZlQp!b8lTRVGeNkg__ B164
Mutluhan Damlayı mı satın almış özgür bey.
free-hifi
06-10-2017, 14:05
Mutluhan Damlayı mı satın almış özgür bey.
Yakın ya mutluhan da yoksa kardesimiz damla ya gitsin
egemenerenk
06-10-2017, 15:49
https://i.hizliresim.com/WG16JQ.jpg (https://hizliresim.com/WG16JQ)
https://i.hizliresim.com/o6rYBR.png (https://hizliresim.com/o6rYBR)
https://i.hizliresim.com/ZO7A8g.jpg (https://hizliresim.com/ZO7A8g)
egemenerenk
06-10-2017, 15:54
karbon parçalarda hava kabarcığı görmedim, kapı içinde ise ön çamurluğun iç kısmında ufak bir boya akması vardı sadece
Araba benim,kapilar kitli durur diyen arkadaslarim,camlar bile acik....
Aramizda Honda'da calisan birileri vardi,hatirliyormusunuz? Bana hafta basi teslim ederlerse almak istiyorum.
Aramizda Honda'da calisan birileri vardi,hatirliyormusunuz? Bana hafta basi teslim ederlerse almak istiyorum.
14 ekimden önce fatura kesemiyorlar o gün cumartesi olduğu için vergi işleri ne olur bilmiyorum. Yani 16 ekim pazartesi teslim edilebilir.
Cahilliğime bağışlayın bu arabayı robot boyamıyor mu?
Bu boya akması vs çok enteresan geldi bana.
Emrecan-R
06-10-2017, 16:49
Yakın ya mutluhan da yoksa kardesimiz damla ya gitsin
Mutluhanda baktım inceledim aracı daha showrooma koymamışlar ama. Yılan olmuş yılan çok beğendim polished metal efsane polishte body kit öyle dendiği gibi durmuyor bence
bunun boyasına vs sıne laf edıyorlarya dıger audıysı bmydı bı ıncelesınler
egemenerenk
06-10-2017, 16:56
Biraz yokladım çalıştıralım falan diye bir görevli müdür odasından çıkarsa olur dedi, bir diğeride içerde olmaz dedi ama motor sıcaktı
bu işçilik, bu motor ve bu yürüyeni hak etmiyor sanki.
tasarım konusunda da şunu söylemek istiyorum, hani Almanlar için hep diyoruz ya spor versiyonları normalden çok ayrışmıyor diye;
bu araç da biraz abartılı..
bence bu dengeyi en iyi kuran; STI veya EVO örnek olarak gösterilebilir.
ama Hondanın bu tasarımı abartılı.
kötü olduğunu söylemiyorum, hondacılar hemen alınmasın.
Honda bu arabayı böyle yapmasaydı, ama içimizden biri çıkıp sanayide bu hale getirseydi bir çok olumsuz yorum alırdı.
coolvtec
06-10-2017, 18:45
bu işçilik, bu motor ve bu yürüyeni hak etmiyor sanki.
tasarım konusunda da şunu söylemek istiyorum, hani Almanlar için hep diyoruz ya spor versiyonları normalden çok ayrışmıyor diye;
bu araç da biraz abartılı..
bence bu dengeyi en iyi kuran; STI veya EVO örnek olarak gösterilebilir.
ama Hondanın bu tasarımı abartılı.
kötü olduğunu söylemiyorum, hondacılar hemen alınmasın.
Honda bu arabayı böyle yapmasaydı, ama içimizden biri çıkıp sanayide bu hale getirseydi bir çok olumsuz yorum alırdı.
Alınacak bir şey yok, bir Hondacı olarak hem bu kasayı hem öncekini çirkin buluyorum zaten. FK2 almak için bakmaya gittim, beğenmek için kendimi çok zorladım ama ıhhhııh, Olmadı.
Sen tam hondaci olmamissin ortmen :)
onursumer
06-10-2017, 20:39
honda bayinde çalışan arkadaşımı aradım mümkün değil dedi yoksa rica edicektim
kalipson
06-10-2017, 21:03
Görüntü çok güzel bence.
Ama fiyat yüksek. Yoksa Ferrari de güzel, Bugatti de güzel, vb vb de güzel.
Ama en güzeli ulaşabildiğimiz araba. :)
14 ekım cmtesı,kım fatura kesebılır? Yanı olmayan tarıhı belırtmenın faydası yok.
Ben 16 ekım dıye gunler oncesınden soylemıstım,ama sakal meselesı....
honda bayinde çalışan arkadaşımı aradım mümkün değil dedi yoksa rica edicektim
Benım sofor bıle ıncelemıs aracı...
coolvtec
06-10-2017, 21:27
Fanatizm= Bir şeye körü körüne bağlı olmak.
Daha yakışıklı ve mantıklı fiyatlar ile araç çıkarana kadar değilim maalesef. :)
coolvtec
06-10-2017, 21:28
Fanatizm= Bir şeye körü körüne bağlı olmak.
Daha yakışıklı ve mantıklı fiyatlar ile araç çıkarana kadar değilim maalesef. :)
Wc den yaziyorum, su konuda boka sokup cikaranlarin yuzde 90i alacak parasi olsa kosarak alir fk2 yide 8 ide... Birde bakiyosun forum okumaktan ibaret olan arabacilarda efso giydirmeler yapmislar...
Yine ve yine soyluyorum, bokta olsa seviyoruz. Madem *** konusundan cikin ... Ususmeyin basina
Selçuk sende artık bi yerde frene bas kardeşim, gümrükte hergün görüyorum adam ilk aldı getirdi arabasını 3 4 ay geçmedi sağ ve sol arka sütünda benek benek dalgalanmış saç HONDA bu kaporta karoseri sorunlarını düzeltene kadar gözümde sıfıra inmiştir. Tamam seviyoruz kullandık gazladık vs ama bi yere kadar millet enayi değil. Para veriyorsun yazıktır. Sizin fk2'lerden sonra honda bitmiştir gözümde..
14 ekım cmtesı,kım fatura kesebılır? Yanı olmayan tarıhı belırtmenın faydası yok.
Bize (Honda Cem) siyah geldi.Renk sıkıntı değilse satış müdürü ile konuşayım.
müdüründe sakalı varsa olur bu iş.
onursumer
06-10-2017, 23:42
emraha sordugumda cok zor demisti :D
kalipson
06-10-2017, 23:51
Ama adamlara helal olsun.
Öyle bi algı yaratmışlar ki, ne satışta ne de fiyatta burunlarından kıl aldırmıyorlar ve mütemadiyen araç getiriyorlar. Öyle ya da böyle hepsi de satılıyor.
Bi de Mais'e bakın. Fuar harici TR'ye Renault Sport serisi araç gelmiyor. Ne reklam ne bişey. Anca sümbül satsınlar.
Teaekkur ederım ama sıyah bu kasada sevemedım malesef,fume tercıhım olur. Gercı ınsanlar kırmızı ıstıyor ayrı.
Fume kımde var dı?
müdüründe sakalı varsa olur bu iş.
Sakalımda var ama dınletemıyorum ıste uzun zamandır....
Emrecan-R
07-10-2017, 07:31
Teaekkur ederım ama sıyah bu kasada sevemedım malesef,fume tercıhım olur. Gercı ınsanlar kırmızı ıstıyor ayrı.
Fume kımde var dı?
mutluhanda var
Aracı satmamalarının sebebi nedir?
free-hifi
07-10-2017, 08:17
Showroomlarda sergilemek
mert_can 41
07-10-2017, 09:04
Az sayıda araba geldiği için showroomlarda sergilemeye araba kalmıyor bu yüzden satmıyorlar şuan.
mutluhanda var
Aramızda mutluhan calısanı yada yakınen tanıyan varmıdır?
Az sayıda araba geldiği için showroomlarda sergilemeye araba kalmıyor bu yüzden satmıyorlar şuan.
Bunu cokkk once soyledıgımde bazı arkadaslarım garıp tepkı vermıstı...
Ne dedıysem bır bır oluyor.
Honda ya hak verdıgım noktalar var ama tek katılmadıgım nokta,araclar gelelı 45 gunden fazla oldu,lansman bu kadar gec olması sasırtıcı.
Abi epi topu kaç araç geldi ki zaten.
Neyin sergilemesi bu ?
Showrooma bormal civic bakmaya gelen adam bunu görse ne olur?
“Aa, 100 liraya lpgli civic alacaktım ama dur bu güzelmiş. 260 liraya bunu alıyım. Buna da lpg takarız” mı diyecek?
Arabaya günde 500 kişi inip binse acaba 5 i gerçekten alıcı olur mu?
Öyle yere göğe sığmayacak, günlerce sergilenecek bir araç değil sonuçta.
kalipson
07-10-2017, 09:49
Abi epi topu kaç araç geldi ki zaten.
Neyin sergilemesi bu ?
Showrooma bormal civic bakmaya gelen adam bunu görse ne olur?
“Aa, 100 liraya lpgli civic alacaktım ama dur bu güzelmiş. 260 liraya bunu alıyım. Buna da lpg takarız” mı diyecek?
Arabaya günde 500 kişi inip binse acaba 5 i gerçekten alıcı olur mu?
Öyle yere göğe sığmayacak, günlerce sergilenecek bir araç değil sonuçta.
FK2'ler showroomlardayken de bazı bayiler çok görgüsüzlük yapmıştı. Kapılar kilitli ve anahtar da abidik gubidik yerlerde. Bi oturma mesafesine bakabilir miyiz diye soruyorsun, bin tane trip yiyorsun. Öyle garip hareketler işte.
Sanırsın milyon euro'luk araç.
Tamam; her önüne gelenin kurcalamasını istememiş olmalarını yadırgamıyorum ama zaten bu arabayı sayılı insan bilerek oraya görmeye gitmiştir. Ne bileyim; çok ayıpladığım sahneler oldu yani.
free-hifi
07-10-2017, 10:09
Aramızda mutluhan calısanı yada yakınen tanıyan varmıdır?
Arkadaşımın eşi muhasebede
i-vtec07
07-10-2017, 11:09
FK2'ler showroomlardayken de bazı bayiler çok görgüsüzlük yapmıştı. Kapılar kilitli ve anahtar da abidik gubidik yerlerde. Bi oturma mesafesine bakabilir miyiz diye soruyorsun, bin tane trip yiyorsun. Öyle garip hareketler işte.
Sanırsın milyon euro'luk araç.
Tamam; her önüne gelenin kurcalamasını istememiş olmalarını yadırgamıyorum ama zaten bu arabayı sayılı insan bilerek oraya görmeye gitmiştir. Ne bileyim; çok ayıpladığım sahneler oldu yani.
Sebebi insanların görgüsüzlüğü abi 15 yaşında ep3 type r ın sağ koltuğunda bol bol gezdim 18 yaşinda fn2 type r kullandım(amcamın arabasıydı izmirden satın alıp antalyaya getirmiştim) o kanın kaydadığı yaşta, bu kafaya erişemedim sanki süperspor araba . Şimdi kaç yaşında koca insanlar ilahlaştırıyo bu arabayı .
Sıradan hothatch işte, biz böyle taparsak bayilerde kitler tabi kapısını içine bile binemeden döneriz .
egemenerenk
07-10-2017, 11:11
Soyle diyim;
Turkiye'deki farki,bak yurtdisinda 5000 euro fark var,birda da 20.000tl olmasi normal diyenin bilgisi malesef eksik.
Buna otv ekleyin,sonra farki dusunun.
Bunaracin 225-230 arasi olmasi gerek.
14 ekim olamaz,16 ekimde faturalar kesilecek.
Ve ben bunu gecen hafta dedigim de aranizdan bazilari olur mu oyke sey,ben arabami alirim vs vs diyordu. Bakin;alamiyorsunuz,anca bakabilirsiniz...
Araclar suan "konsinye". Sakalim da var ama neyse...
Buarada kimse binemez falan diyenlerde vardi,babamin soforu patrona alicaz diye binmis ki sanirim herkes potansiyel alici oluyor binmek icin....
Bana pazartesi/saliha kadar teslim edicek Hinda bayi calisani yada tanidik var mi?
Kırmızı uygun ise sordurtacağım yakın bir tanışıma, haftaiçi teslim edilmek üzere
kalipson
07-10-2017, 11:45
Bu 260binin en az 20-30 bini bizim burada yaptığımız muhabbetten dolayı kabaran meblağ anasını satayım :D
Zaten aracın 60.000 eurodan çıkacağı lanse ediliordu. Oda 253.000tl yapıyor. Hoş bu araç Almanyada 41.000 euro. Burası alabilio olsa yine 175.000 tl civarı olacaktı
Ne Typermış arkadaş :)
Ben en çok 20 jant koyup da hala et değerini düzeltemediklerine şaşırıyorum.
Fk2 ıle bugun pıst deneyımı mı yazmak ıstemıyorum.
Sadece begendıklerımı yazayım;
Iyı frenler. Kısısellestırdıgım geometrı sonucunda cok ıyı yol tutus. Net vıtes yolları.
Track daylerdekı en ıyı Honda suresını yaptım ama sadece 1 tur atabıldım malesef.
Iyı frenler. Kısısellestırdıgım geometrı sonucunda cok ıyı yol tutus. Net vıtes yolları.
Track daylerdekı en ıyı Honda suresını yaptım ama sadece 1 tur atabıldım malesef.
Tüm forum sizin yapacağınız süreyi ve deneyimlerinizi bekliyordu.Daha detaylı bekliyoruz desek yalan olmaz sanırım.
olivera7
07-10-2017, 20:35
Abi daha detayli bekliyoruz olumlu olumsuz :)
bugün pist aşırı doluydu,şunu açık söyleyebilirim çoğu kişi sağlıklı süre alamadı bu bir gerçek.
Istanbul Park Track Day en iyi Honda Suresi. 2:22:600 - YouTube (https://youtu.be/yUvqKFPi5Pg)
Istanbul Park Track Day en iyi Honda Suresi. 2:22:600 - YouTube (https://youtu.be/yUvqKFPi5Pg)
ne kadar ısındı araba ki 2. tur olmadı? hayır bunca emeğe yazık, bu kadar zaman ve para yatırıyorsun karşılığı olmadı.
Bıraz sınırım gecsın oyle yazayım.
2 sene once ne dedıysem onlar oldu.
Herseyı ıyı yapılmaya calısılmıs ama basıt ısler yuzunden hayal kırıklıgı.
Soyle dıyım;stabıl yurusun 2 tur,2:19 yapardım.
Ha yag sogutucusu ıle ısler tabıkı cozulur ama aklıma gelmedı bu kadarı....
Mr.Bilal
08-10-2017, 01:30
Abi tebrik mi edeyim. Buyuk sansizlik gecmis olsun mu diye bilemedim. Aracin setup neydi tam olarak
Aracda forge cooler-powershop yazilim-filtre egsoz vardi.
Yuruyusu vs cok stabildi ama pist icin bazi seyleri gozden kacirmis cekik gozlu kardeslerim.
Ilk cikisimda 2:20 netto gelirdi eger stabil yururseydi. 360-70hp lik Honda ile 2:19 mumkun. Coil ile 1 sec daha zorlanabilir.
O yazdigin setupla 400 hp cikiyor mahada fk2
Bıraz sınırım gecsın oyle yazayım.
2 sene once ne dedıysem onlar oldu.
Herseyı ıyı yapılmaya calısılmıs ama basıt ısler yuzunden hayal kırıklıgı.
Soyle dıyım;stabıl yurusun 2 tur,2:19 yapardım.
a45, cla45,e63amg s, gts,c63s vs kullandım İstanbul park'da ve 109 dereceyi geçtiğini görmedim 32derece hava sıcaklığında ki araçlar da hiç cool-down edilmeden kullanıldı. Oil cooler takarak kullanacaksak zaten o araçtan hayır gelmez. Standart olarak dayanıklı olacak, 50bin lira para ekstradan harcayarak değil. FK8'in çok farklı olacağını düşünmüyorum aslında. sana da geçmiş olsun, bunca emeğe, paraya ve en önemlisi ZAMANA yazık.
Mehmet Gazihan
08-10-2017, 12:09
Aracda forge cooler-powershop yazilim-filtre egsoz vardi.
Yuruyusu vs cok stabildi ama pist icin bazi seyleri gozden kacirmis cekik gozlu kardeslerim.
Ilk cikisimda 2:20 netto gelirdi eger stabil yururseydi. 360-70hp lik Honda ile 2:19 mumkun. Coil ile 1 sec daha zorlanabilir.
Yazılımını Pist için elden geçirmenizi tavsiye ederim.. 7mod un arabaları bu tip sorunlar yaşamıyor pistte, daha güçlü olmalarına ragmen
kalipson
08-10-2017, 12:22
a45, cla45,e63amg s, gts,c63s vs kullandım İstanbul park'da ve 109 dereceyi geçtiğini görmedim 32derece hava sıcaklığında ki araçlar da hiç cool-down edilmeden kullanıldı. Oil cooler takarak kullanacaksak zaten o araçtan hayır gelmez. Standart olarak dayanıklı olacak, 50bin lira para ekstradan harcayarak değil. FK8'in çok farklı olacağını düşünmüyorum aslında. sana da geçmiş olsun, bunca emeğe, paraya ve en önemlisi ZAMANA yazık.
Katılıyorum. Onu tak, bunu tak. Nereye kadar.
O yazdigin setupla 400 hp cikiyor mahada fk2
95 oktanla çıkmaz. Vp octanium, torco, toluen ile çıkıyodur :)
Pompa benzini ile cikti...
Bu set up la 400kp hayal,bunu bastan soyleyım.
Ayrıca o aracta meth kıt ve yakıt var,e tabı ona gore program.
Ve bu arac 400hp ıle pıstte kosamaz...
Cok yazmak ıstemıyorum ama fk2 lerle en kısık ayarda bıle yag ısı problemı yasayan ınsanlar stp,bıraz akılcı koru su arabayı. Pıste cıkıp gazlamayan yorum yapınca yanlıs oluyor. Ben neden yuruyemedım?
Yada bu arac stok halde neden problem yasadı ıst park da?(honda resmı sure yaparken)
Ayrıca Cem sana katılıyorum,onu bunu tak nereye kadar.
Bu arac harıka yol tutup duruyor. Sezarın hakkı sezara. Pıstte gazlıyacak olan yag sogutucusu hatta mumkunse radyator alsın.
Bakalım yenısı nasılmıs,ınsallah kısmet olur da alabılırım....
Yazılımını Pist için elden geçirmenizi tavsiye ederim.. 7mod un arabaları bu tip sorunlar yaşamıyor pistte, daha güçlü olmalarına ragmen
Daha ellemıyecegım,satıyorum aracı. Darısı yenının basına artık.
Yaw arabanin isinmasi 400 hp olamayacagi anlaminami geliyor ? Ben kimlerle deneyip nasil yurudugumu biliyorum.amma bokladiniz, almayin binmeyin ,cidden sikti bu mubabbetler
kalipson
08-10-2017, 14:56
Yaw arabanin isinmasi 400 hp olamayacagi anlaminami geliyor ? Ben kimlerle deneyip nasil yurudugumu biliyorum.amma bokladiniz, almayin binmeyin ,cidden sikti bu mubabbetler
Aslında haklısın.
Beğenmeyen almasın. Sanki yeni kasa pür-ü pak, hatasız olacak. İlla ki bişeyi yine çıkacak. Ahanda buraya yazıyorum.
Şikayet edenlerin ortak noktası, arabaları limitlerde kullanıyor olmaları. Bence az da olsa insan önce kendini sorgulaması lazım.
Bende de Megane RS var. Hatta şu anki arabam, 3'üncü RS'im. Totalde 5-55bin bifiil binmişliğim var. Onda da türlü türlü hata kusur bulan var. Yok arıza ışığı varmışmış, yok ASR'si kapatılamıyormuş, vb. vb. Nedense bi bende yakmadı bu arıza ışıkları. En zırtapoz olaylardan lastik basınç sensörü arızası bile vermedi(Gerçi sadece ilk rs.imde vardı lastik sensörü; ama onda da yaklaşık 40bin km yol yaptım)
Sözün özü; limitlerde kullanılan her mekanik eşya bi şekilde hata verecektir diye düşünüyorum. Her marka/modelde kendine has bir kronik sorun var zaten. O konuya girmiyorum bile.