Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Megane III Coupe
bugrahan
12-08-2012, 23:06
Cahitin araba ok gibi adam ne istese haklı bence;)
Buura,sağ taraftaki ekrandan aynı zamanda hızı digital olarakda görebiliyorsun değilmi ?
Buura,sağ taraftaki ekrandan aynı zamanda hızı digital olarakda görebiliyorsun değilmi ?
Ben kurcaladım biraz da emin değilim sanki görünüyodu :)
bugrahan
12-08-2012, 23:09
Aynen öyle :D reno sonunda biçok şeyi yapmış bence :D
Buura, Emre senden önce cevap veriyor :) bmw'yle takas mı yaptınız noldu ahahah
bugrahan
12-08-2012, 23:18
Buura, Emre senden önce cevap veriyor :) bmw'yle takas mı yaptınız noldu ahahah
herşeyi beraber yapıyoruz ondandır sağolsun:D:D
Takas düşünebilirim aslında emre teklifini pm'den bekliyorum:D:D:D
herşeyi beraber yapıyoruz ondandır sağolsun:D:D
Ne demek kankacım bugün daha başlangıçtı :D :D İyi yorulduk ama değdi :D
darkmann
13-08-2012, 00:45
hayırlı olsun kardeşm keyifle yüklersin inş. bunuda 1.5 sorun değil yüklü 1.5 lerimiz var siz yeterki isteyin :)
Görünüyor, kuzenler de GT-line Coupe mavi almışlar :D
bugrahan
15-08-2012, 19:43
Kozmetik işine ilk farlarla başladık..
Farları bu hale getiren suprolla nickli ufuk kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık bence farlar ateş ediyo :D :D
GT-line loadinggg... :D
http://img269.imageshack.us/img269/539/fotorafv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/269/fotorafv.jpg/)
Kanka simsiyah yerine şeffaf olsaydı daha iyi olmazmıydı?
Yine de güzel ama maşallah
Haftaya hafta içi sendeyim moruk :D
orjinal xenonların tarzında olsaymış iç kısım sanki ... çok koyu duruyor ama güzel maşallh
bugrahan
15-08-2012, 21:09
@dou
kanka dışı şeffaf zaten içini boyadık değişklik olsun diye:D
Gel gel beklerim :D
@efe
kardeşim farlar orjinal zaten biz içinin siyah olmasını istedik bizim zevkimiz bu bikaç eksiği var zaten onlarıda yapınca farlarda daha uyumlu duracaktır..
Farlar zaten orjinal bi-xenon far biz sadece far tasini siyaha boyattik , cami falan seffaf yani folyo falan yok oguzhancim birebir ayni sekli yapmaktansa farkli birseyler yapmak daha guzel bizce ;)
ChtArdARSL
15-08-2012, 21:22
Kardesım hayırlı olsunn saplamak ıcın beklıyorumm
Kanka muzlu pasta noldu ya ben o olayı anlamadım karambole getirdin bizi. :D :D
bugrahan
15-08-2012, 22:32
Sağolasın kardşeim..
seninle yürümem için turbonu ödünc almam lazım kankiii:D:D
bugrahan
15-08-2012, 22:34
hayırlı olsun kardeşm keyifle yüklersin inş. bunuda 1.5 sorun değil yüklü 1.5 lerimiz var siz yeterki isteyin :)
Sağolasın kardeşim araba bi çıksın görelim yazılımlı 1.5leri:D:D tutunucağımı düşünüyorum stok halde bakalım nolcak:D
yüklü 1.5 dediğin enesmi?:D
320 nm tutunmaya yeter bence,özellikle uzunda fark edecektir
şanzuman farklı zaten
darkmann
16-08-2012, 01:18
Sağolasın kardeşim araba bi çıksın görelim yazılımlı 1.5leri:D:D tutunucağımı düşünüyorum stok halde bakalım nolcak:D
yüklü 1.5 dediğin enesmi?:D
yok be enesin araba açık değil manuel var bi tane bide dpli açık yazılımlı var okul coupeden geçilmiyor bizim :Dbi ben alamadım
EBY rodaj yollarında :D İst - İzmit arası rodaj yaptık performansı beni tatmin etti.
http://img29.imageshack.us/img29/6994/fotoraf14r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/29/fotoraf14r.jpg/)
1 saat sonra camlar birazcık zindan oldu :)
http://img440.imageshack.us/img440/171/fotoraf23.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/440/fotoraf23.jpg/)
http://img841.imageshack.us/img841/3924/fotoraf32.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/841/fotoraf32.jpg/)
http://img607.imageshack.us/img607/7499/fotoraf42.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/607/fotoraf42.jpg/)
http://img839.imageshack.us/img839/3817/fotoraf51.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/fotoraf51.jpg/)
Devamı gelecek ;)
bu coupeler .çok hoşuma gidiyor valla.reno sevgisi var biraz içimde ama nerde söylesem küfür ediyolar bana o başka :D
cup ların chipli yada chipsiz olanı ile denesek mi ne olur acep :) dizel benzin farketmez.hatta anadolu yakasında bostancı pendik ümraniye hattında varsa arkadaş tanışıp denemek isterim megane coupe yide yakından görmek isterim. rs i görmüştüm çok kaliteliydi
Maşallah emre&buura :) Aynaları karartmışsınız
Emre 3.16 ile ne olur :D
bu coupeler .çok hoşuma gidiyor valla.reno sevgisi var biraz içimde ama nerde söylesem küfür ediyolar bana o başka :D
cup ların chipli yada chipsiz olanı ile denesek mi ne olur acep :) dizel benzin farketmez.hatta anadolu yakasında bostancı pendik ümraniye hattında varsa arkadaş tanışıp denemek isterim megane coupe yide yakından görmek isterim. rs i görmüştüm çok kaliteliydi
Renault sevgisi olana herkes karşı zaten renault düşmanı çoktur. :)
Bizde biraz rodaj yapalım yazılımlı 1.5 ler ile deniycez bakalım.
Maşallah emre&buura :) Aynaları karartmışsınız
Emre 3.16 ile ne olur :D
3.16 ya ilçe açar :)
Sağolasın oğuzhan bugün daha başlangıç adımlarını attık :D
320 nm'yi dolu dolu yaşatabiliyorsa 1.6 hacimle,gerisi teferruat :)
Şuan tahminimizce yazılımlı 1.5 ile yürürüz tabi motor daha 200 km de biraz daha açılması lazım sonra denemeyi düşünüyoruz zaten.
Birde 1.4 tce ile denesek hiçte fena olmaz :D
Buğra kardeşim tekrardan maşallah :)
Eyup Duygun
16-08-2012, 20:30
Net söylüyorum normal insanı yazılımlı megan ile gider hatta cok cıtırını gecer.
Gürültünün azaltıldığından bahsediliyordu, 1.5ten sessiz mi araç ?
Gürültünün azaltıldığından bahsediliyordu, 1.5ten sessiz mi araç ?
Araba acayip sessiz ben bile inanamadım o kadar diyim :)
Yalıtımda da farklılıklar var sanırsam
Eyup Duygun
16-08-2012, 20:37
En azından kaput kecesi orjınal hehhehe.
Yarın olsunda konuya senlık getirek biraz :D
Nasıl kaput keçesi orjinal :) ?
En azından kaput kecesi orjınal hehhehe.
Yarın olsunda konuya senlık getirek biraz :D
Arabanın sahibi konuda yok gelsinde anlatsın arabayı :)
Aynen yarın renk gelir konuya az çok :D
bugrahan
16-08-2012, 21:22
Valla stok olarak ben denerim yakınız zaten bizde anadolu yakasındayız noluyo ne bitiyo herkes arabasını görür:)
uygun bi günde buluşup deneyelim sıkıntı yok:D
Arabanın sahibi konuda yok gelsinde anlatsın arabayı :)
Aynen yarın renk gelir konuya az çok :D
Hemen atladım konuya:D
araç bu haliyle bile tatminkar bence benim ilk yazılımlı haliyle çok rahat yürücek bi araç alttada üsttede güzel ivmeleniyor stok haliyle 4500 rahat çeviriyor.. sonunda uzun bir şanzıman 6.vites 110 2bin devir uzun yolda çok çok az yakıcağına eminim..top speedide yazılımdan sonra 225-230 civarı diye tahmin ediyorum..
Bide araç gerçekten baya sessiz çalıştığını bile anlamıyorsunuz nerdeyse renault birçok önemli eksiğini değiştirmiş kendisini bu arabayla
açıkcası 1.5'i satıp 1.6dci'ye geçiş yapmakla çok çok iyi yapmışım..
kazasız belasız binmek dileğiyle=))
Buarada esp tamamen devredışı kalmıyor:(
bugrahan
16-08-2012, 21:24
yok be enesin araba açık değil manuel var bi tane bide dpli açık yazılımlı var okul coupeden geçilmiyor bizim :Dbi ben alamadım
Kardeşim getir hepisnide deneyelim dpli dpsiz farkı görürüz:D
Esp ye bir çare bulmak lazım kanka , color edition ne güzeldi ne esp var ne start & stop var bu bize göre değil :D
bugrahan
16-08-2012, 21:29
aynen start&stopta hiç bize göre diil turboyu kucaklamaya birebir:D:D
Espyi söküp satsakmı:D:D
aynen start&stopta hiç bize göre diil turboyu kucaklamaya birebir:D:D
Espyi söküp satsakmı:D:D
Esp stock halde lazım kanka :D
Suprolla konuyu okuyo :D
suprolla
16-08-2012, 21:33
farlar iyi durmuş 1.5lerin piano black boyalı tamponu gibi boyayın tamponu :)
bi uğrayın bana 100km rodajdan bitirirsiniz git gelle :D
Eline sağlık ufuk pampam :D Kanka bugün 250 civarı km yaptık bu hafta içi karşıya geçersek uğrarız yanına
bugrahan
16-08-2012, 21:38
Kardeşim ellerine sağlık ben çok begendim kombinasyonu tamamlayınca dahada güzel olucak:D:D
kanka 1.5te hiç gerek yoktuuu:D
Coil e alıştık tabi 190 da çekince kafa gelecek sanıyoruz :D Şu jantı da halledelim artık olum bu jantlarla araba çok itici. :D
suprolla
16-08-2012, 21:56
Eline sağlık ufuk pampam :D Kanka bugün 250 civarı km yaptık bu hafta içi karşıya geçersek uğrarız yanına
sağolasın panpacım yaptık bişiler :D
bayramdan sonra gelin bi ıslatalım ahahah
Kardeşim ellerine sağlık ben çok begendim kombinasyonu tamamlayınca dahada güzel olucak:D:D
sağolasın buğra sen begendiysen problem yok....bitirn hızlı hızlı işleri :D jantınızı coilinizi egzoz dp yazılım box falan filan artık ne kadar ellettiryosa elleyin :D
Daha biz ıslatamadık kanka arabayı artık buğra bizi nereye götürür bilemem :p :D:D:D
suprolla
16-08-2012, 22:00
bayramdan önce ıslanmaz zaten kanka 1 aydır ıslanmadık çok şey birikti :D :D
bugrahan
16-08-2012, 22:10
Valla box işi kolayda yazılım daha olmıcak heralde şimdilik bekliyoruz :D
oğlum onu bunu al diyosun hep.. ıslatmaya paramı kalıcak:D:D
Kanka araba için al diyoruz önce arabayı bitirelim de sonra ıslatırız o zaman :) Araba ön planda :D
Alex le musayit bi zamanda denicez sizce sonuc ne olur iki tane 130 lik merak ettik
Simdi:)
Alex le musayit bi zamanda denicez sizce sonuc ne olur iki tane 130 lik merak ettik
İki tane 130 luk derken anlayamadım sizin araç nedir ? :)
bugrahan
16-08-2012, 22:20
ağır bi 130luk:D
ağır bi 130luk:D
He pd 130 mu :) Pd deme olum bana rüyalarıma giriyo :D :D
bugrahan
16-08-2012, 22:25
He pd 130 mu :) Pd deme olum bana rüyalarıma giriyo :D :D
Avatrdan anldğm kadarıyla arac passat :D
suprolla
16-08-2012, 22:26
ıslatmak kolay yau bi mangal 2-3 içecek :D
Kanka araba için al diyoruz önce arabayı bitirelim de sonra ıslatırız o zaman :) Araba ön planda :D
aynen bitsin araba kafa rahatlasın :D
Avatrdan anldğm kadarıyla arac passat :D
Deneyelim görelim hem tanışmış oluruz :)
Yaziyorya tdi:) pd 130 agir 130 aynen:D
bugrahan
16-08-2012, 22:29
ıslatmak kolay yau bi mangal 2-3 içecek :D
aynen bitsin araba kafa rahatlasın :D
Yaparik bi mangal ayıp ediyosunuz...
Yaziyorya tdi:) pd 130 agir 130 aynen:D
Cahit kankamda bana kaldırdı:D oda PD130:D:D
suprolla
16-08-2012, 22:46
Yaparik bi mangal ayıp ediyosunuz...
Cahit kankamda bana kaldırdı:D oda PD130:D:D
o ara incik boncuklarıda hallederiz ama ilk ben saplıcam sana önce benle dene stockken :D
Kapatsanıza start stop'u. Sol altta A tuşu ile kapanıyor değilmi?
MehmetAli
17-08-2012, 06:18
Jant ne dusunuyosun (:
320 nm tutunmaya yeter bence,özellikle uzunda fark edecektir
şanzuman farklı zaten
ve daha onceden 50 tane 320Nm iceren mesaj vardi son 2 sayfada dikkatimi cekenler bunlar, ne 320 Nm'ymis arkadas
320Nm akaaarrrr :D :hahaha: :hahaha:
Bugra farlar cok guzel olmus la eline saglik yapan arkadasin, su jantlari da harbiden bi kosu degistir hemen la cok cicekli bocekli duruyor boyle :D
Oğuzhan öyle beygiri ps cinsinden konuşur alıştık artık
106 ps dir arabası bide
şimdi 320 nm başladı :hehe: hakkaten ne 320 miş
Bende 310 um:) bence duzde meg yokusta ben gibi geliyor
Oğuzhan öyle beygiri ps cinsinden konuşur alıştık artık
106 ps dir arabası bide
şimdi 320 nm başladı :hehe: hakkaten ne 320 miş
üstün tecrübelerinle aydınlat bizi dostum :D
neothenew
17-08-2012, 20:16
Şuan tahminimizce yazılımlı 1.5 ile yürürüz tabi motor daha 200 km de biraz daha açılması lazım sonra denemeyi düşünüyoruz zaten.
Birde 1.4 tce ile denesek hiçte fena olmaz :D
Buğra kardeşim tekrardan maşallah :)
Bayram sonrasi musait bir zamanda deneyebiliriz. Merak ediyorum ben de yeni 1.6 dci motoru, kanimca tork avantajiyla önde olur benden. Rodaj bitince haberleşelim.
Bu arada Buğra resimlerde arabanin rengi sedefli beyaz gibi geldi, ve çok beğendim.
Bende 310 um:) bence duzde meg yokusta ben gibi geliyor
Havada karada meg :)
Emre alet cantani hazirla benden telefon bekle :D servisten ciksin bakalim duruma gore ariycam ;)
Bayram sonrasi musait bir zamanda deneyebiliriz. Merak ediyorum ben de yeni 1.6 dci motoru, kanimca tork avantajiyla önde olur benden. Rodaj bitince haberleşelim.
Bu arada Buğra resimlerde arabanin rengi sedefli beyaz gibi geldi, ve çok beğendim.
Tamamdır hem tanışmış oluruz , sizin araçta sadece yazılım mı var peki ?
Havada karada meg :)
Emre alet cantani hazirla benden telefon bekle :D servisten ciksin bakalim duruma gore ariycam ;)
Tamam ben hazırım zaten alo demen yeter :cool: :D
volkan_gs
19-08-2012, 10:22
Hayırlı bayramlar arkadaşlar :)
neothenew
20-08-2012, 10:21
Tamamdır hem tanışmış oluruz , sizin araçta sadece yazılım mı var peki ?
Benim araçta yazilim yok. İki fabrika cikis 130 beygiri kiyaslamak keyifli olur. Hem sonra sizin gelistirmeler sonrasi yine deneyip farki da tecrube edebiliriz.
Herkese iyi bayramlar.
Benim araçta yazilim yok. İki fabrika cikis 130 beygiri kiyaslamak keyifli olur. Hem sonra sizin gelistirmeler sonrasi yine deneyip farki da tecrube edebiliriz.
Herkese iyi bayramlar.
Teşekkürler, evet kıstas almak için güzel olur.
HB gtline inceledim tam dolu mavi, 64500e bırakıyorlar.Takas edelim dedim, üste 30 bin vermem gerekiyormuş hadi eywallah dedim,güzel michelin sport 3 lastik aldım 4 tane misss. kalite olarak fark yok,ufak görsel öğeler değişmiş.Neden bilmiyorum ama benim aracın içi daha tok geldi bana,sanki ses yapacakmış gibi gtline nın içi ama maviden başka almam bu aracı mükkemmel bir tonu var
bugrahan
22-08-2012, 18:24
BY & GY bir zamanlar...
http://img266.imageshack.us/img266/1200/fotorafcw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/266/fotorafcw.jpg/)
bugrahan
22-08-2012, 18:27
HB gtline inceledim tam dolu mavi, 64500e bırakıyorlar.Takas edelim dedim, üste 30 bin vermem gerekiyormuş hadi eywallah dedim,güzel michelin sport 3 lastik aldım 4 tane misss. kalite olarak fark yok,ufak görsel öğeler değişmiş.Neden bilmiyorum ama benim aracın içi daha tok geldi bana,sanki ses yapacakmış gibi gtline nın içi ama maviden başka almam bu aracı mükkemmel bir tonu var
Hem aynı kalite diyosun hemde ses yapacak gibi diyosun ilginç...? aradaki 30 milyar farktan öyle gelmiş olmasın...:D:D
Hem aynı kalite diyosun hemde ses yapacak gibi diyosun ilginç...? aradaki 30 milyar farktan öyle gelmiş olmasın...:D:D
ilgiç hiçbirşey yok :) malzeme kalitesi hiç değişmemiş
BY & GY bir zamanlar...
[IG]http://img266.imageshack.us/img266/1200/fotorafcw.jpg[/IMG] (http://imageshack.us/photo/my-images/266/fotorafcw.jpg/)
Yapma be oğlum :D
Oğuzhan senden hiç beklemezdim malzeme kalitesi aynı diyeceğini :)
bugrahan
22-08-2012, 19:00
ilgiç hiçbirşey yok :) malzeme kalitesi hiç değişmemiş
Arabandan ses şikayetin varmı peki?
Arabandan ses şikayetin varmı peki?
Kardeşim motor iyi,renk iyi gerçekten alıncak araç
bugrahan
22-08-2012, 19:03
Kardeşim motor iyi,renk iyi gerçekten alıncak araç
Yok onu sormuyorum arbandan ses mi geliyor onu söle bana? yazmışın ya ses gelicekmiş gibi kalite aynıysa o zaman senin aracından ses geliyor olması lazım herşey aynı ya hani
kardeşim ses gelir gibi derken,böyle kırmızılar vs çok cıvıl cıvıl hyundai araçları gibi geldi anla işte :)
koltuklar çok güzel yalnız
Hyundai araçlarının neresinde cıvıl cıvıl kırmızıar falan var?? bugün belki i30 incelediğin megane'dan daha kalitelidir.
Önyargıları kırıp, fanatik olmamak lazım diyen sendin sanırsam:rolleyes:
Hyundai araçlarının neresinde cıvıl cıvıl kırmızıar falan var?? bugün belki i30 incelediğin megane'dan daha kalitelidir.
Önyargıları kırıp, fanatik olmamak lazım diyen sendin sanırsam:rolleyes:
i30, yerli megane ayarındadır doğru
Low-Rider
23-08-2012, 18:28
i30, yerli megane ayarındadır doğru
Son kasadan mı bahsediyorsun i30?
Son kasadan mı bahsediyorsun i30?
son kasa dıştan felaket duruyor,binmedim ama
yerli megana sümügünü atmaz yeni değil eski i30 :D
http://newcarsrelease.net/wp-content/uploads/2012/04/2012-Hyundai-i30-Interior-Dashboard.jpg
http://nazingunlugu.com/wp-content/uploads/2012/06/renault-megane-iii-interior-img_12.jpg
bınmedıgın arac hakkında bayaa yorum yapmıssın be kardesım,bınsen demekkı neler yapcan :)
Ben son kasayı kastetmiştim. eski i30 diye birşey yok artık, yeni i30 piyasaya çıkalı kaç ay oldu..
Binmediğin araba hakkında da b.k atıp yorum yapmazsın umarım bundan sonra
Ben son kasayı kastetmiştim. eski i30 diye birşey yok artık, yeni i30 piyasaya çıkalı kaç ay oldu..
Binmediğin araba hakkında da b.k atıp yorum yapmazsın umarım bundan sonra
hunday rulez, çok özür dilerim nasıl affettirebilirim kendimi? aynılarını ben yazsam low-rider tepemde olurdu şuan :)
Merhabalar:).Ben yeni coupe 3 aldım ve yay taktırmayı düşünüyorum yol tutuş için özelden yada buradan tavsiye edebileceklerinizi dinliyorum body kit konusundada kaliteli ve ucuz alınabilecek nereleri var?Teşekkürler arkakadaşlar cevaplar için.
Low-Rider
25-08-2012, 20:53
hunday rulez, çok özür dilerim nasıl affettirebilirim kendimi? aynılarını ben yazsam low-rider tepemde olurdu şuan :)
derdin ne senin benle????????
içine binip incelemediğin arabayı megane ile kıyaslayıp sora gelip bana laf çarpıtıyosun sıkma insanın canını
bugrahan
25-08-2012, 21:34
Merhabalar:).Ben yeni coupe 3 aldım ve yay taktırmayı düşünüyorum yol tutuş için özelden yada buradan tavsiye edebileceklerinizi dinliyorum body kit konusundada kaliteli ve ucuz alınabilecek nereleri var?Teşekkürler arkakadaşlar cevaplar için.
Oncelikle hayirlisi olsun araban konuyu detaylica okursan hepsinin yorumlari mevcut..
yerli megana sümügünü atmaz yeni değil eski i30 :D
http://newcarsrelease.net/wp-content/uploads/2012/04/2012-Hyundai-i30-Interior-Dashboard.jpg
http://nazingunlugu.com/wp-content/uploads/2012/06/renault-megane-iii-interior-img_12.jpg
şu i30 daki konsol fordlardada vardı sanırım o nedir ya oyuncak araba gibi gri çok dandik duruyor zaten.hiç hoş değil meg daha sade ve güzel
Bir efe klasiği yine :D
Hayatında binmediği arabayı kıyaslamalar kötülemeler falan...
Git hyundai bayisine bir test et, korkma forumda *** atıyorsun diye dövmezler :D
derdin ne senin benle????????
içine binip incelemediğin arabayı megane ile kıyaslayıp sora gelip bana laf çarpıtıyosun sıkma insanın canını
yahu ne derdi tasası :)
şu i30 daki konsol fordlardada vardı sanırım o nedir ya oyuncak araba gibi gri çok dandik duruyor zaten.hiç hoş değil meg daha sade ve güzel
yenisini detaylıca bende incelemedim ancak eminim meganeın konsolundan emanet ötesi duran nav. inden daha şık ve kibar durdugu kesin
yenisini detaylıca bende incelemedim ancak eminim meganeın konsolundan emanet ötesi duran nav. inden daha şık ve kibar durdugu kesin
Kardeşim yerli megane'ler gerçekten kötü
@by_alex
2 gün içinde 2 tane eski coupe mi gördüm kanka bunun açıklaması nedir sence ? :D :D
bugrahan
27-08-2012, 21:54
Yeni bir coupe macerası daha mı yoksaaaaa ???
Yeni bir coupe macerası daha mı yoksaaaaa ???
Yok be olum ama BY yi özlemişim valla içim bi tuhaf oldu maşallah :)
bugrahan
27-08-2012, 22:03
alalım sana eski coupelerden yükleyelim hayvan gibi:D
Emre al kanka al dizelim geldi bu gun yapalim bi tane :(
bugrahan
27-08-2012, 22:09
benzinlinin cata patası dizelin dumanı:D:D 2sindende lazım kanki:D
Ya atmosferik benzinli yada dizel kanka bakalım biraz daha zamanı var ama :D
bugrahan
27-08-2012, 22:24
kanka şu anda atmosferik değilmi:D:D:D hala bi çatara patara göremedik:D
kanka şu anda atmosferik değilmi:D:D:D hala bi çatara patara göremedik:D
:D :D :D Olum ne t.şak geçiyosun sefaköyde ki çatarayı hatırlamadın heralde :D
Vaaay cata pata konusu olmus burasi kardes :D hatirlayin cata patayi :D
bugrahan
27-08-2012, 22:33
RS'e rakip geliyo pampaaaa emreye aşılıyorummm 180lik hızlı bişey:D:D
RS'e rakip geliyo pampaaaa emreye aşılıyorummm 180lik hızlı bişey:D:D
Hayırlısı kanka eşeği bi satalımda önce :D
suprolla
27-08-2012, 22:42
:D :D :D Olum ne t.şak geçiyosun sefaköyde ki çatarayı hatırlamadın heralde :D
wtf????:confused:
bugrahan
27-08-2012, 22:50
inşallah kankaaa...
wtf????:confused:
Kanka böyle abidik gubidik şeyler yazma makara yapıyoruz :D
bugrahan
27-08-2012, 22:58
Adam aklımızı aldı sefaköyde hatun 3-5gün kendine gelemedi:D:D:D
Ahahahah şuan yıktın beni kanka :D :D Ayıp oldu ama ne biliyim kanka o kadar kötü olcağını kusura bakma :)
bugrahan
27-08-2012, 23:06
Atmosferik arkadan itiş aldığımda hesaplşacaz kanka:D:D
Atmosferik arkadan itiş aldığımda hesaplşacaz kanka:D:D
Bizimki korkmuyo kanka alıştı artık napsın :D Daha dağıtmayalım olum konuyu megane a dönsün :D
suprolla
27-08-2012, 23:35
Ahahahah şuan yıktın beni kanka :D :D Ayıp oldu ama ne biliyim kanka o kadar kötü olcağını kusura bakma :)
ah ah ahahahahahah :D
MehmetAli
30-08-2012, 12:08
Coupe mi aliyon yoksa. Hayir satilik varda o bakimdan :D
bugrahan
30-08-2012, 16:39
GT-Line loadingg..:D
http://img221.imageshack.us/img221/1545/fotorafw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/221/fotorafw.jpg/)
http://img593.imageshack.us/img593/566/fotorafdx.jpg
darkmann
30-08-2012, 17:16
kardeşim çok güzel olmuş eskisinin ikizini yaratıcaksın heralde :D
bugrahan
30-08-2012, 19:02
Sağolasın kardeşşim:D darısı senin coupene:D seninde megancı olma vaktin geldi artık:D:D
Ondan bi seviye daha üst olucak inşallah KOzmetik işiyle emre-e ilgileniyo bu sefer :D:D:D
maşallh , motor konusunda neler düşünüyorsun bakalım bura
darkmann
30-08-2012, 19:29
emre hakkını verir valla, adam eski BY nin sahibi sonuçta :)
GT-Line loadingg..:D
http://img221.imageshack.us/img221/1545/fotorafw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/221/fotorafw.jpg/)
http://img593.imageshack.us/img593/566/fotorafdx.jpg
yine çok güzel olmuş maaşallah:) hocam bu arka difizörü sizmi üretiyosunuz her araca buluyosun:) bizim araçlarada sağlayamazmıyız gün batabımı:)
Eyup Duygun
31-08-2012, 08:57
Gayet bulunur , her Renault yetkili servisi temin eder.
Bugra bu konuda tecrübeli daha cabuk temin eder :)
Gayet bulunur , her Renault yetkili servisi temin eder.
Bugra bu konuda tecrübeli daha cabuk temin eder :)
:) inan bana izmirde iki bayi de rs dedim bir dakika boş boş baktı bana adam:) heralde rs difüzör filan desem adam şoka girer:)
:) inan bana izmirde iki bayi de rs dedim bir dakika boş boş baktı bana adam:) heralde rs difüzör filan desem adam şoka girer:)
hangi bayiye sordun ki merak ettim yav :) benim bayimden body kitle ilgili olumsuz bir cevap geliceğini zannetmiyorum :) artı şunuda öğrendim geçen gün izmir'deki çoğu bayi fiber ürün yaptırıp orjinal diye kakalıyormuş bu ürünlerin orjinali plastikten ön ek vs.
hangi bayiye sordun ki merak ettim yav :) benim bayimden body kitle ilgili olumsuz bir cevap geliceğini zannetmiyorum :) artı şunuda öğrendim geçen gün izmir'deki çoğu bayi fiber ürün yaptırıp orjinal diye kakalıyormuş bu ürünlerin orjinali plastikten ön ek vs.
menemen ve karşıyaka ya sordum ikiside abartmıyorum konu hakkında bilgi vermek için baya uğraştılar sonra biz sizin telefon numaranızı alalım dediler fakat dönen yok:)
Arka rs difüzör konusunda bilgilendirmisiniz arkadaşlar ?
Hangi bayiden söyleyebilriz ve maliyeti ne olur ?
arkadaşlar elinde satılık aracı olan var mıdır ? varsa ilanları olanları bir görebilir miyim ?
Teşekkurler..
bugrahan
31-08-2012, 17:00
Tampona body kit demen cok hos gercekten
menemen ve karşıyaka ya sordum ikiside abartmıyorum konu hakkında bilgi vermek için baya uğraştılar sonra biz sizin telefon numaranızı alalım dediler fakat dönen yok:)
Arka rs difüzör konusunda bilgilendirmisiniz arkadaşlar ?
Hangi bayiden söyleyebilriz ve maliyeti ne olur ?
ciddi anlamda dusunuyosaniz yardimci olurum ikinizede..
Tampona body kit demen cok hos gercekten
Düşünüyorum kardeşim ama tabiki maliyeti önemli ?
PM bekliyim istersen senden..
ciddi düşünüyorum:) bugünlerde istanbula gelebilirim eğer fiyatla ilgili de bilgi verirsen sevinirim kardeşim pm bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar ESP color edition versiyonunda yok değilmi ?
impressor ve dynamique de var ESP ?
mehmet06
01-09-2012, 12:17
evet color edition da yok...
bugrahan
01-09-2012, 12:29
Jantmax in sahibi cem abi satiyordu 2010 dynamique aracini satiyordu onla bir irtibata gecin isterseniz hala duruyorsa araci..
Jantmax in sahibi cem abi satiyordu 2010 dynamique aracini satiyordu onla bir irtibata gecin isterseniz hala duruyorsa araci..
dur bakalım bi soruşturayım sağolasın
düzeltme: araç satılmış. satan arkadaşlardan haber bekliyoruz güncel..
edit.................................
dur bakalım bi soruşturayım sağolasın
düzeltme: araç satılmış. satan arkadaşlardan haber bekliyoruz güncel..
Kardes ben satmayi dusunuyorum ozelden konusalim
Beyler 2009 meggy 3 için usb nasıl kullanabilirim ?
Eyup Duygun
04-09-2012, 08:37
Oguzhan usb degilde Dou sanırım bu konser tesisatını yapmadan önce vitesin oradaki iki cıkışdan bir taneye dusurup İphone'da kullanıyordu ama kablosu nasıldır degildir bilemiyorum görürse yazar zaten.
çok saol kardeşim aldım mesajını istanbula gelmeden önce haber vericem kardeşim teşekkürler tekrar
Bir megane buluşması yapsanız da bizde misafir olarak katılsak :p :D
yusufsert
04-09-2012, 19:47
Merhaba arkadaşlar bende dizel megane coupe almaya karar verdim... 2011 model otomatik vites dynamique paket sunroof ve navigasyon yok 39.000 km de bi araç fiyat ise 45.000 tl sadece 1 parça boya var değişen yok sizce bu araç uygunmudur... alayım mı ?
bugrahan
05-09-2012, 00:23
Bir megane buluşması yapsanız da bizde misafir olarak katılsak :p :D
Ortada meganmı var??:D
Merhaba arkadaşlar bende dizel megane coupe almaya karar verdim... 2011 model otomatik vites dynamique paket sunroof ve navigasyon yok 39.000 km de bi araç fiyat ise 45.000 tl sadece 1 parça boya var değişen yok sizce bu araç uygunmudur... alayım mı ?
Bence otomatik vites olduğundan dolayı fiyatı makul gibi duruyor..
Oguzhan usb degilde Dou sanırım bu konser tesisatını yapmadan önce vitesin oradaki iki cıkışdan bir taneye dusurup İphone'da kullanıyordu ama kablosu nasıldır degildir bilemiyorum görürse yazar zaten.
Y kablosu diye satılıyor ben media markttan almıştım vaktinde
DoDo_hamann
05-09-2012, 08:51
Bizimde elimizde kalan son megane'ımız satılık beyaz olan ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilirler :)
http://s10.postimage.org/3n3kx81vd/DSCF6455.jpg (http://postimage.org/)
Bu gece buğranın 130 luk coupe yi 105 lik yazılımlı megane ile deneme fırsatımız oldu sağolsun arkadaşlar bizi kırmayıp geldiler.
Bizim aracın sadece son susturucusunu söktük geri kalan herşey orjinal :)
Gelen arkadaşta (105 ) dumanlı yazılım + son susturucu iptali vardı dynoda 140 hp vermiş.
2 de 50 ve 3 te 70 civarı bastık, bastığımız anda 1 boy civarı bir şey 130 luk önde oluyor daha sonra üstlerde yavaş yavaş ayıracaz gibi duruyor ancak yol kalabalıktı uzunda göremedik.
Arkadaş sağolsun kırmadı bizi geldi, kafamızdaki soru işaretini görmüş olduk :D
bugrahan
05-09-2012, 23:03
Yazılımlı meganla yürürüz diye tahmin ediyoduk hep aklımdaydı :D
Denediğimiz çok iyi oldu araç beni şuanlık tatmin etti açıkcası:D:D bide daha bunun yazılımı var..
Oda inşallah yakında çıkarsa çok keyifli bir araba olucak gibi duruyor..
Masallah eby yollardaydi simdi roll kovaliyo :D masallah acikcasi pek sasirmadim bekledigim bi sonucdu benim oranlarin degismeside ise yaramis :)
bugrahan
05-09-2012, 23:07
Sağolasın kankam EBY'nin daha uzuuuuun bi yolu var:D:D
Aynen kankalar beklediğimiz gibi bir sonuç oldu şimdi oturup yazılımı bekleyelim :D
Oturup dill ben gidim alim gelim boyle beklenmez izdirap oluyo :D altinda potansiyel guc mincikliyamiyoruz :( eyuuuuuup oku bunlari :D
bugrahan
05-09-2012, 23:10
o sıkıntı işte:D inşallah vag grubu gibi olmaz...yoksa yandık:D
Adam faz 2 tampon diyorr :D kanki avatar iyi olmuş bi renk gelmiş oraya neydi öyle hep beyaz beyaz :D
o sıkıntı işte:D inşallah vag grubu gibi olmaz...yoksa yandık:D
İnşallah kanka ama ben sanmıyorum o kadar beklemeyiz.
bugrahan
05-09-2012, 23:16
Aynen avatar 10 numara:icon_tup:
Tesekkurlerr kankalarim :) rskingde olcaz :D
darkmann
07-09-2012, 02:08
makyajlı kasa megane coupe jant lastiği var elimde arkadaşımn arabasından söktük isteyen olursa satmayı düşünüyoruz düşünen varsa pm atabilir
http://i.imgur.com/RUshSl.jpg
Evet konuya renk katmanın zamanı geldi :) Bugün EBY nin jantlarını taktık baktık ki araç çok yüksek cem abiden çıkıp direk namın yolunu tuttuk :D Sonuç ortada jantlar 19 te 37 :D Resimler cep çekimidir daha kaliteli resimleri gelecek.
Bütün yardımlarından , sohbetinden , muhabbetinden dolayı ( jantmax ) cem abiye tekrardan teşekkürler. Abi girdin kanımıza rahat durmadık bastık anında :D
http://img560.imageshack.us/img560/1273/fotograf5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/560/fotograf5.jpg/)
http://img191.imageshack.us/img191/7370/fotograf51.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/2060/fotograf4.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/6586/fotograf41.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/7684/fotograf3o.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/4108/fotograf2.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/4347/fotograf21.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/383/fotograf1o.jpg
Buda bonus olsun akşam dükkanı bizim için geç kapatan ustamız pozunu verdi :)
http://img827.imageshack.us/img827/8108/fotograf31.jpg
maşallah.ön farlar aşırı darkness :)
maşallah.ön farlar aşırı darkness :)
Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz :)
darkmann
07-09-2012, 23:16
vay vay çok güzel olmuş jantlar namda orjinallerimi bastırdınız emre?
vay vay çok güzel olmuş jantlar namda orjinallerimi bastırdınız emre?
Aynen erol direk orjinalleri bastık bizce ideal oldu basıklık, en azından atlamalardan geçebiliyoruz :)
darkmann
07-09-2012, 23:28
Valla masallah cok iyi olmus amirtisorde islem varmi?
Valla masallah cok iyi olmus amirtisorde islem varmi?
Sağol kanka :) yok amortisörler orjinal sadece yaylar press.
bugrahan
07-09-2012, 23:39
Disarda oldugumdan resimleri emreden koymasini rica ettim:)
Gercekten ilgisinden ve alakasindan dolayi jantmax cem abiye birkez daha burdan tesekkur ediyorum..:)
Orjinal yaylari presslettik simdilikk coil almaktan vazgectik 19larla lastik camurluk arasi cok kolay kapandi hemde araba sehir ici kullanimdada cok ideal oldu GY'den sonra:D
Benimle ordan oraya kosusturdugun icin cok sagol kardesim:D
bi maşallahta benden süper olmuş zevkli gençler bunlar vesselam:)
belgehan
08-09-2012, 03:20
maaşallah... 10 numara
Benimle ordan oraya kosusturdugun icin cok sagol kardesim:D
Ne demek kanka kozmetik bende demiştim :D Daha ufak detaylar var onlarla dahada güzel olacak aslında bugün kaçabilsen bir kaç çekim yapardık.
Masallah masallah kankalar . Oldu EBY megane cok begendim bende izlemeye devam ediyoruz :D
bugrahan
08-09-2012, 13:53
Herkese iyi dilekleri icin tesekkurler :):)
Kanka vakitli kacabilirsem yapariz makinayi yanima alirim:D
Hizli rstende videolar bekliyoruz artik:D:D
rcbasaran
08-09-2012, 19:10
Buğracım gündüz çekimleri nerde :)
Rica ederim bu arada Buğracım, güle güle kazasız belasız kullan...
bugrahan
08-09-2012, 19:29
Buğracım gündüz çekimleri nerde :)
Rica ederim bu arada Buğracım, güle güle kazasız belasız kullan...
Cem abi gunduz cekimleride tamamdir buyuk ihtimalle sabaha koyariz :D
bura 122tsi ile denedinmi hiç
bugrahan
08-09-2012, 20:21
Yazilimli meganla 122lik tsi nasi oluyosa ona 1-2 boy daha ekleyebilirsin..
yazılım var yazılım var :D
bugrahan
08-09-2012, 20:28
Pasaoglu yazilim 140hp 285tork senin yazilimin gibi boxla alinabilcek gucler degil yani;)
Pasaoglu yazilim 140hp 285tork senin yazilimin gibi boxla alinabilcek gucler degil yani;)
box var box var bura ama haklısın :D
bugrahan
08-09-2012, 20:39
İstanbula yolun duserse her marka boxli meganla deneticem sana
130 luk tsi dan hizli ben denemeden soyliyeyim :D
volkan_gs
09-09-2012, 10:32
Arkadaşlar bakım için tercihen Bostancı' da özel Renault servisine ihtiyacım var tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
eby gercekten yanıyo gecen gun fenerde ara sokakta gordum canlı canlı cok ıyı bu arada bende aracı satıyorum buda linki
Renault / Megane / 1.5 DCi Impressor / Kazasız Boyasız 2012 Coupe 13.000 Km sahibinden.com'da - 98649910 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-boyasiz-2012-coupe-13-000-km-98649910/detay)
Şilenin coupe si de satılık demek :)
Merhabalar.Megane 3 Coupe spoiler hariç ekletme yapıcamda yani ön sag sol ve arka
600 boyalı fiyat iyimidir beyler?
Merhabalar.Megane 3 Coupe spoiler hariç ekletme yapıcamda yani ön sag sol ve arka
600 boyalı fiyat iyimidir beyler?
ekler fibermi
aynen kardeşim fiberglass tabiki:)
Dün kadıköyde bar50'yi gördüm ön ızgarası çok güzel olmuş.Tam olarak ne olmuş anlamadım ama güzel olmuş kafadan güzel duruyor.Maşallah.
Dün kadıköyde bar50'yi gördüm ön ızgarası çok güzel olmuş.Tam olarak ne olmuş anlamadım ama güzel olmuş kafadan güzel duruyor.Maşallah.
Hahah senin yuzune noolmus der gibi:) eyv allah razi olsun
aranızdan ayrılıyorum arkadaslar, perte ayrıldı aracım :(
http://imageshack.us/a/img826/1680/img2563ef.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/826/img2563ef.jpg/)
ayrıca bu arac airbagte açmadı :)
http://imageshack.us/a/img826/1680/img2563ef.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/826/img2563ef.jpg/)
kardeşim çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun...
Eyup Duygun
14-09-2012, 16:49
Cok gecmıs olsun.
Gözüme carpan , ön darbe emici baglantıdan kopmus.Garip bi durum degil mi bu ?
Bu sekılde ıse cok siddetlı bırsey hissetmemişsinizdir kaza da ?
Cok gecmıs olsun.
Gözüme carpan , ön darbe emici baglantıdan kopmus.Garip bi durum degil mi bu ?
Bu sekılde ıse cok siddetlı bırsey hissetmemişsinizdir kaza da ?
şiddet birşey hissettik açıkcasi, hatta sağ koltukta bendede kaval kemiklerimiz davul gibi oldu.
ama onun dışında kabine gelmedi darbe tabi, ben memnunum arabanin güvenliğinden ama bu darbeye airbaglerin açılmamasi bende hala soru işareti.
bugrahan
14-09-2012, 17:13
çok geçmiş olsun... emniyet kemeri takılı olmasına rağmenmi aırbag açmadı??:confused:
Cok gecmis olsun sizde bisi yoksa gerisi muhim degil
Kemerler takiliydi.
Fortwo alicam valla :)
Biraz büyük sanki kardeşim o
Çok geçmiş olsun size bir şey olmaması sevindirici ama airbag açmaması sıkıntılı bir durum.
geçmiş olsun öncelikle,
bence araç yeterli derecede emmiş darbeyi, biraz daha şiddetli olsaymış eğer açılcakmış gibi. limit değerde kalmış yavaşlama ivmesi kısacası G sensöründe. Allah beterinden korusun
volkan_gs
15-09-2012, 07:38
Geçmiş olsun :(
geçmiş olsun kardeşim:/
Bende body kitleri bugün taktırdım beyler.
IMG_2800 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2800 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2800.JPG.html)
IMG_2805 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2805 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2805.JPG.html)
IMG_2771 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2771 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2771.JPG.html)
bugrahan
15-09-2012, 22:37
IMG_2800 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2800 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2800.JPG.html)
IMG_2805 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2805 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2805.JPG.html)
IMG_2771 Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload Resmi IMG 2771 Resimleri - Upload.gen.tr (http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/sb2zlltp/IMG_2771.JPG.html)
Hayirlisi olsun gule gule kullan app plaka Ve yay takmanin sirasi gelmis:)
Hayirlisi olsun gule gule kullan app plaka Ve yay takmanin sirasi gelmis:)
inşallah hepsi sırayla olucak kardeşim saol:)senden fikir alıp alıp yapıcaz yavaş yavaş:)
extreme__
17-09-2012, 10:15
Alp büyük gecmis olsun arabayi öyle gorunce uzuldum ama sana birsey olmamis araba gene alinir
neothenew
17-09-2012, 11:17
Biraz geç gördüm kaza haberini, büyük geçmiş olsun. Sizlerde ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici elbette. Her zaman dedikleri gibi, cana geleceğine mala gelsin, yenisi & daha iyisi elbet alınır; yeter ki Allah daha beterini yaşatmasın.
Herkese kazasız, belasız sürüşler.
İyi haftalar...
Arkadaslar teşekküler.
ACİL olarak,
aracımda König 18" jantlar var daha önce resimlerini paylaşmıştım.
Jantlarda kazadan dolayı bir hasar yok ama kullanımdan ufak tefek çizikleri var.
225/40/18 Conti SC2 lastikler var henuz 7k da ama bir kez pist gördü.
orjinal lastik ve jantla takaslarim üzerine bana bişiler kalıcak şekilde.
yoksa kaskoya gidicek.
benim vaktim yok araç kartal asf de, hatta h&r yaylarda var üstünde onları da alabilir ilgilenen.
pm atarsınız yoksa 2 gün içinde OK vericem böyle gider.
Eyup Duygun
17-09-2012, 14:35
Arkadaslar teşekküler.
ACİL olarak,
Jantlarda kazadan dolayı bir hasar yok ama kullanımdan ufak tefek çizikleri var.
yoksa kaskoya gidicek.
benim vaktim yok araç kartal asf de, hatta h&r yaylarda var üstünde onları da alabilir ilgilenen.
h&r yaylara ne kadar düşünüyorsunuz ?
emre-e
emre-e
kartal asf nin işçilik ücreti söküp takma ücreti + 150 lira versen yeter.
serqan23
17-09-2012, 15:46
emre-e
orjınal jantlarla takas ustune ne ıstersın. cok gecmıs olsun buarada.
serqan23
17-09-2012, 15:47
Arkadaslar teşekküler.
ACİL olarak,
yoksa kaskoya gidicek.
orjınal jantlarla takasta ustune ne ıstersın?? cok gecmıs olsun buarada.
not: biraz once yanlıs mesaja post atmısım kusura bakmayın :)
orjınal jantlarla takas ustune ne ıstersın. cok gecmıs olsun buarada.
pm attim.........
MehmetAli
20-09-2012, 20:31
Arkadaslar p.tesine kadar aracimi aciliyet sebebiyle 48000e vericem suan ilan acamiyorum yarin acicam aklinizda olsun
Arkadaslar teşekküler.
ACİL olarak,
yoksa kaskoya gidicek.
Orjinal jant lastik ustune ne istersin? Bi de yay varsa satmayi dusunuyorsan onun icinde fiyat istiyorum...
Selam arkadaşlar uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum..Sayenizde bir çok şey öğrendim .Üye olup birşeyler yazmak şimdi nasip oldu..
Ben yan çitalarımı piano black yaptırmak istiyorum ama öğrendiğime göre aracın üstündeyken boyatmamız gerekiyormuş..Çitaları sökersek tırnakları kırılıyomuş felan dedi servis.
Bu işlem için ist da nereyi tavsiye edersiniz ?
Orjinal jant lastik ustune ne istersin? Bi de yay varsa satmayi dusunuyorsan onun icinde fiyat istiyorum...
pm attım....
MehmetAli
25-09-2012, 15:11
Arkadaşlar aranızdan ayrılmış bulunmaktayım lakin kalbim sizinle :D
extreme__
25-09-2012, 16:25
hayırlı olsun :) ufuktaki araç nedir
MehmetAli
25-09-2012, 18:09
2011 jetta 1.4 tsi 160 dsg aldim, az yakan gunleri ozluycem sanirim (:
yan çitalarını piano black yaptıran hiçkimse yokmu yaw :)
extreme__
25-09-2012, 18:34
2011 jetta 1.4 tsi 160 dsg aldim, az yakan gunleri ozluycem sanirim (:
baya özliceksiniz sanırım :) bende type-r düşünüyordum ama benzini görünce düşene kadar dizelle devam :D
_driver_
25-09-2012, 18:39
yan çitalarını piano black yaptıran hiçkimse yokmu yaw :)
folyo yaptırabilirsiniz
neothenew
26-09-2012, 08:40
Selam, güzel olmuş ekler. Nerede yaptırdın?
Eyup Duygun
26-09-2012, 08:48
Benzinli ortalama bir arac 50 TL / 100-110km
Cıtır yazılımı bir megane coupe 50 TL / 250km
Yarayı siz düsünün arkadaslar :):)
extreme__
26-09-2012, 09:30
Ben bazen eco spec yapinca 50 tl ye 320 km falan yapiyorum :) kanu arabasi :D
MehmetAli
26-09-2012, 10:18
Yapmayın arkadaşlar etmeyin :D
folyo yaptırabilirsiniz
dikkate alıp cvp yazdığın için tesekkurler..folyo yaptırmak içinde çitaların sökülmesi gerek sanırım..çitalar aracın üstündeyken boyatmayı düşünüyorum ama bostancı sanayiide felan bi yer bakınıyorum bunu yapabilecek..
burda modifiye ile uğraşan baya arkadaş var ama onlar kendi aralarında sohbet etmeyi daha çok seviyolar sanırım :)
folyo nasıl yapılıyor driver? o konuda bilgim yok.çitalar sökülüyo dimi?
MehmetAli
26-09-2012, 18:31
Citalarin sokulmesine gerek yok. Ustasini bulursaniz guzelce yapar fakat boya bence daha iyi daha parlak oluyor ve daha dayanikli oluyor folyo bi zaman sonra parlakligini kaybediyor
Citalarin sokulmesine gerek yok. Ustasini bulursaniz guzelce yapar fakat boya bence daha iyi daha parlak oluyor ve daha dayanikli oluyor folyo bi zaman sonra parlakligini kaybediyor
bende boya dusunuyorum.ama cıtalar ustundeyken bunu guzelce parlak sıyah yapacak usta nasıl bulucaz bakalım..o bakımdan yaptıran varsa belkı tavsıye eder bı yer bana
extreme__
26-09-2012, 22:48
Tavsiye konusunda birşey diyemeyeceğim ancak piano black boya daha sağlıklı olur
Ki ayrıyetten folyo yapılması için ilk önce boyanması lazım zaten plastiğin üzerine folyo olmaz zorla olsada tutmaz yani :) boya kesinlikle
Hocam bursaya yolun dusermi bilmiyorum ama ben bursada boyattim. Ufak tefek cizikleri rutuslarida burdaki ustamda yaptiriyorum yillardir. Herkese tavsiye ederim. O citalari sadece beyaz renge boyamak yetmiyor bir zaman sonra plastik beyaz boyayi emiyor ve tekrar plastik gorunume donuyor. Beyaz renkte plastik olarak dusun. Once o plastiklere astar atiliyor daha sonra bir iki islemden gecip beyaz boyaniyor. Ayni kapinin renginde ve tonunda oluyor. İstersen yardimci olurum.
Selam, güzel olmuş ekler. Nerede yaptırdın?
Hocam tel no su 05075245648 bir görüşün ben seti 600 e yaptırdım memnunumda zaten ufak tefek aksaklıkları kırıgı cıkıgı hemen tamirini yaptırabiliyorsun arkadaş baya emek harcadı 1 gün gitti:)
Arkadaşlar aranızdan ayrılmış bulunmaktayım lakin kalbim sizinle :D
130luk dci meggy alsaydın ! hayırlı olsun
Eyup Duygun
27-09-2012, 11:48
Oguzhan senın peder kesin renoda falan hisse sahibi :D
MehmetAli
27-09-2012, 11:58
130luk dci meggy alsaydın ! hayırlı olsun
Renault benim için bitmiştir.
Yanlış anlaşılma olmasın problemim arabayla değil satıcıyla artık röno almam eşimden dostumdan alanada mani olurum (:
Hocam bursaya yolun dusermi bilmiyorum ama ben bursada boyattim. Ufak tefek cizikleri rutuslarida burdaki ustamda yaptiriyorum yillardir. Herkese tavsiye ederim. O citalari sadece beyaz renge boyamak yetmiyor bir zaman sonra plastik beyaz boyayi emiyor ve tekrar plastik gorunume donuyor. Beyaz renkte plastik olarak dusun. Once o plastiklere astar atiliyor daha sonra bir iki islemden gecip beyaz boyaniyor. Ayni kapinin renginde ve tonunda oluyor. İstersen yardimci olurum.
eyw sagolasın..ben beyaz yaptırmıycam zaten..benımkı color edition..aynalar ve ön kısım orjınalınden pıano black oldugu ıcın yan cıtalarıda aynı sekılde yaparsam guzel durur dıye dusundum..Cam tavanda var , e camlarda simsiyah :) Çitaların parlak siyah olmasıyla araçtaki siyah beyaz uyumu daha ön plana çıkacak..
Bu arada 2-3 ay önce yayları namda preslettim..çok memnunum..Kararsız kalan arkadaşlar varsa sıkıntısız biniyorum tavsiye ederim..
Kasisler en büyük kabusum oldu o ayrı :))
MehmetAli
27-09-2012, 14:29
avatardaki hali basılmış hali mi?
avatardaki hali basılmış hali mi?
evt 3 cm lık yay vardı 3 cm de preslendi..Aşırı basık sevmiyorum ben, bence doğal durmuyo çünkü ( lastiğin çamurluğa girdiği durum )
yandan gorunumü :
http://imageshack.us/a/img818/5558/sany0094a.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/818/sany0094a.jpg/)
Laguna GT nin vites topuzu bizim arabalara uyarmı ?
Bide nerden buluruz bunu serviste varmıdır..Şu anki mevcut vites topuzu tokmak gibi..Güzellikten yoksun
MehmetAli
27-09-2012, 18:17
Abi guzel olmus aracin. Yalniz okadar basiklik icin presli yay riskine degermi bilmiyorum ben fklari preslettigimde arabanin surus karakteri degismisti mesela ani frende bi anda kendini birakip seritten cikariyordu araci gittim red eagle yay aldim inan yol tutusu mukemmele yaklasti arabanin konforuda baya artti basiklik dersen senin aracina cok yakin olmustu.
_driver_
27-09-2012, 18:30
dikkate alıp cvp yazdığın için tesekkurler..folyo yaptırmak içinde çitaların sökülmesi gerek sanırım..çitalar aracın üstündeyken boyatmayı düşünüyorum ama bostancı sanayiide felan bi yer bakınıyorum bunu yapabilecek..
burda modifiye ile uğraşan baya arkadaş var ama onlar kendi aralarında sohbet etmeyi daha çok seviyolar sanırım :)
folyo nasıl yapılıyor driver? o konuda bilgim yok.çitalar sökülüyo dimi?
yan çıtalar sökülmeden de bu işlemi yapabilirler
bi arkadaş plastik üzerinde tutmaz demiş ama düzgün bir ustada ısıtılarak güzelce yapıştırılırsa gayet güzel tutar
ben eski 106 aracımda plastik aksama uygulatmıştım atma çıkma vs. olmadı
Abi guzel olmus aracin. Yalniz okadar basiklik icin presli yay riskine degermi bilmiyorum ben fklari preslettigimde arabanin surus karakteri degismisti mesela ani frende bi anda kendini birakip seritten cikariyordu araci gittim red eagle yay aldim inan yol tutusu mukemmele yaklasti arabanin konforuda baya artti basiklik dersen senin aracina cok yakin olmustu.
bendekilerde fk .o dediklerini hiç yaşamadım kardeşim..sadece body kit oldugu ıcın kasislerde zorlanıyorum sürtmesin diye..yoksa hıc sıkayetım yok..lastikle çamurluk arasına tam bir parmak felan giriyo..Tam istediğim gibi oldu yani.
Yüksek süratlerde ve ani frenlemelerde hepsini denedim.Şeritten çıkma veya negatif herhangi bişey yok..Aracın viraj kabiliyeti inanılmaz arttı.
Buda preslenmeden önceki hali
http://imageshack.us/a/img69/2185/sany0085w.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/69/sany0085w.jpg/)
jantların markasını modelini öğrenebilir miyim? yukarıda ki yorumumda ben beyaz boyattığım için o şekilde tarif ettim. Parlak görünmesini istiyosan kesinlikle astar atılmalı.
jantların markasını modelini öğrenebilir miyim? yukarıda ki yorumumda ben beyaz boyattığım için o şekilde tarif ettim. Parlak görünmesini istiyosan kesinlikle astar atılmalı.
jantları bostancıda 4-5 jantcı dolaşıp begenıp aldım.markasını bılmıyorumda baya hafif jantlar ..pek marka model onemlı değildi benım ıcın..5 kol olarak benım araca gore ne jantlar var elınızde dıye dalıyodum ıcerı...
19 taktırıcaktım ama sıkıntı olabılır dedı bı cok kişi..
jantları bostancıda 4-5 jantcı dolaşıp begenıp aldım.markasını bılmıyorumda baya hafif jantlar ..pek marka model onemlı değildi benım ıcın..5 kol olarak benım araca gore ne jantlar var elınızde dıye dalıyodum ıcerı...
19 taktırıcaktım ama sıkıntı olabılır dedı bı cok kişi..
Bende diyorum bu arabayı bir yerden tanıyorum diye :) diğer forumdan bir kaç kez sohbet etmiştik sizinle ben coupe yi sattım ama yardımcı olmaya çalışırım zaten arkadaşlar yazmış en mantıklısı boyatmak ben folyoya bir türlü ısınamadım :) Bu arada fk 5 lik yay yokmuydu sizde ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Bu jantın bijon aralığı orjinal 114,3 mü yoksa sonradan mı uyarlandı tekrar delik açılarak? bu konuda bir biliginiz var mı?
bana kalırsa 18 takınca bile sıkıntı yaratabilir fakat ben kimseden bir şikayet duymadım.
Bu jantın bijon aralığı orjinal 114,3 mü yoksa sonradan mı uyarlandı tekrar delik açılarak? bu konuda bir biliginiz var mı?
bana kalırsa 18 takınca bile sıkıntı yaratabilir fakat ben kimseden bir şikayet duymadım.
18 - 19 bir sıkıntı yok hatta 19 da basınca daha sağlıklı oluyor lastik çamurluk arası kapanınca yerden daha yüksek oluyor haliyle :) Bir daha megane coupe alsam 20 denerim araba yürümez ama basınca rahat oluyo en azından :D
kozmetiking emre kankam :)
Sana bir surprizle gelicem :)