Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Typer

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

MiaMi
04-03-2015, 10:45
hangi iki koltuk yuh allaşkına bukadar gözü kapalı olmanın ne manası var. komple radyo müzik tesisatını bile koymamış adamlar kıytırık bakır kabloyu bile ağırlık görmüşler demekki :D + klima motoru koltuklar neymiş ama onun yerine cage i koyduk hass. derler adama

Ahahaha berkan işten anlamasan neyse dicem, fuardaki arabaya bi bak ön koltuk nasıl duruyor + klima yeter işte cage için.

Safak
04-03-2015, 10:47
Genç arkadaşlardan çok enteresan yorumlar geliyor şaşırtıcı valla, kanın fazla hızlı kaynamasından herhalde

Bazen susmak güzeldir, Bilmiyorum diyebilmek...
Herkesin bir popisi var...

https://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI

Berkan
04-03-2015, 10:51
bunları benim söylemim değil honda.co nun dedikleri

1- videonun başlıgından belli development car yazıyor kocaman production car değil...

2015 Civic Type R development car .....

2- yine hondanın kendisi yazımıs kocaman banane fuardaki hali nasıldı değildi heralde aracında promoda söküp koymacaklar oraya

The removal of equipment such as air conditioning, the front passenger seat and audio equipment offset the additional weight of a full roll cage (installed specifically for safety reasons and not to add rigidity).

http://hondanews.eu/gb/en/cars/media/pressreleases/44578/new-honda-civic-type-r-throws-down-nrburgring-gauntlet

MiaMi
04-03-2015, 11:01
Berkan 100 kere yazıldı biliyoruz zaten. Siz neyi beğenemediniz bi türlü anlamak istemiyorsunuz.

SekoLive
04-03-2015, 11:08
tayfun abi typer gelir gelmez iyi olur olmaz ama muhtemelen arabanın konusu her geçtiğinde sen gelceksn aklımıza

2009dan beri seni illkez bu kadar iddalı bu kadar honda savunucusu gördm :)

beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez abi neden bu kadar sinirlendin :)

barisy
04-03-2015, 11:11
Videonun sonundaki kesinti için render hatası demişler. Az önce kesinti olmayanı yüklemiş link vermiş yorumlarda Honda.

Berkan
E hala bi koltuktan nolcak diyosn abi stepne sokuk diye ne kavgalar donuyo yeri gelince adam kablosuna kdr sokmuş ne var oluyo. Sende bunu anlamiyosun. Ben ayrıca kotu demiyorum 100kerede yazdim resmi sartlar dahilinde yapsin cikar herkes alkislar zaten

MiaMi
tayfun abi typer gelir gelmez iyi olur olmaz ama muhtemelen arabanın konusu her geçtiğinde sen gelceksn aklımıza

2009dan beri seni illkez bu kadar iddalı bu kadar honda savunucusu gördm :)

beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez abi neden bu kadar sinirlendin :)

Herkese saygım var ama HONDA gibi bir firmaya ali cengiz yaptı dedirtmem diyende kendini avutur. Mevzu bu yoksa Megane da kullandım Seat Volkswagen'de arabacı adam takdir etmesini bilecek.

MiaMi
04-03-2015, 11:13
E hala bi koltuktan nolcak diyosn abi stepne sokuk diye ne kavgalar donuyo yeri gelince adam kablosuna kdr sokmuş ne var oluyo. Sende bunu anlamiyosun. Ben ayrıca kotu demiyorum 100kerede yazdim resmi sartlar dahilinde yapsin cikar herkes alkislar zaten

Hayır koltuktan ne olacak demiyorum anlaşamıyoruz koltuk ve klima cage kilosuna eşittir zaten diyorum.

SekoLive
04-03-2015, 11:14
Herkese saygım var ama HONDA gibi bir firmaya ali cengiz yaptı dedirtmem diyende kendini avutur. Mevzu bu yoksa Megane da kullandım Seat Volkswagen'de arabacı adam takdir etmesini bilecek.

abi yapılmıs olabilirde olmayabilirde en yakınımızda bile ne alicengizler dönüyor honda yapmışsada yapmştır yani cok takılmamak lazım :)

senin avatara da bi ali cengiz olmus bu arada :)

Berkan
04-03-2015, 11:16
Hayır koltuktan ne olacak demiyorum anlaşamıyoruz koltuk ve klima cage kilosuna eşittir zaten diyorum.

Kasa rijitligni sertligo burulmamayi napicaz guzel abim :)

Karakuş
04-03-2015, 11:20

Tamam ama totalde bu kaç saniye fark edecek pistte?? 3-4? Haklısınız, piyasaya sürülecek arabanın bu zamana imza atması lazım ama, sonuçta mal ceviz mi? Gayet ideal, bir honda'dan beklenmeyecek kadar da hızlı pistte

BaDCaT
04-03-2015, 11:20
Rollcage ve cikarilan agirligin dagilimi arac icinde esit midir peki ? Cage kac noktali malzeme cinsi ne ?

Dr.Oetker puding yapmayi nereden ogrendi ?

MiaMi
04-03-2015, 11:21

Heh bak doğru yazarsan konuşuruz. O cage ister istermez rijitlik sağlar yani bizim bildiğimiz şekilde montaj yapıldıysa farklı teknoloji çıktımı bilmiyorum.

Cage olmadan çıkmalı araç zaten resmi olmamasının sebebide bu merak etmeyin yol versiyonuda kıracaktır rekoru.

Karakuş
04-03-2015, 11:23
Birde diğer pistlerde ki zamanlarına bakmak lazım ayrıca. Hochenheim, İstanbul Park, Spa'da falan "tahminimce" Reno'dan daha hızlı olacaktır.

STP
Cadde tipiylede 2sn gec donsun amma uzattiniz

Tayfun.O

Abi maganen da arka koltuklarinda kirmizi 1 tane boru vardi ve 2 cıta arası gidiyordu boru tek parça halinda o boru tek pasina burulmayida azaltır rijitliliğide artırır.
Tamam typerin her yeri cage ama bazilari burulmayi ve rijitligi etkilemez

barisy
04-03-2015, 11:25
Tek çözüm galeriden alınma araba ile tur süresini görmek. Bunun haricinde bu arabanın bagajına 5 kg patates atıp sürsen ya da istepneyi çıkarıp sürsen kimseyi mutlu edemezsin. O pist kısa değil. Zaten kavgası yapılan süre neredeyse 8 dk içinde 3-5 saniye. Zaten bu saniyeler ile rekor kıracak ya da kıramayacak.

BaDCaT
04-03-2015, 11:25
Abi maganen da arka koltuklarinda kirmizi 1 tane boru vardi ve 2 cıta arası gidiyordu boru tek parça halinda o boru tek pasina burulmayida azaltır rijitliliğide artırır.

Pimapen yapicaklarmis o balkon diregi ssssttt caktirmaaa :)

Eren G.
04-03-2015, 11:29
Tamam ama totalde bu kaç saniye fark edecek pistte?? 3-4? Haklısınız, piyasaya sürülecek arabanın bu zamana imza atması lazım ama, sonuçta mal ceviz mi? Gayet ideal, bir honda'dan beklenmeyecek kadar da hızlı pistte

Ya araba cikmadan once hondalar duzde hizli anca turkiyede bu kadar tutuluyor iste yurtdisinda honda adam degil felam deniyordu hep, simdi cikarip suresini tak diye gosterince vuracak baska yer ariyorlar yok iste neden roll bar var bilmem ne. Yahu kirmazsa kirmasin bu araba zaten c63unden e92 sine kadar hepsinin eline vermis durumda meganedan iki saniye hizli olmasin banane. Artik hem duzde pistlerde enselerinde sonucta bu araba gercegi degistirmez. Zaten su konuya yorum yapanlarin %75inin durmadan en ufak seyden acik aramaya calismasindan belli hondanin neleri basardigi :) cok begenmiyorsan yazmazsin ya da yazarsin bir kere susarsin trollemeye calismazsin kisacasi haters gonna hate :)

BaDCaT
04-03-2015, 11:31
Ya araba cikmadan once hondalar duzde hizli anca turkiyede bu kadar tutuluyor iste yurtdisinda honda adam degil felam deniyordu hep, simdi cikarip suresini tak diye gosterince vuracak baska yer ariyorlar yok iste neden roll bar var bilmem ne. Yahu kirmazsa kirmasin bu araba zaten c63unden e92 sine kadar hepsinin eline vermis durumda meganedan iki saniye hizli olmasin banane. Artik hem duzde pistlerde enselerinde sonucta bu araba gercegi degistirmez. Zaten su konuya yorum yapanlarin %75inin durmadan en ufak seyden acik aramaya calismasindan belli hondanin neleri basardigi :) cok begenmiyorsan yazmazsin ya da yazarsin bir kere susarsin trollemeye calismazsin kisacasi haters gonna hate :)

http://wordpress.carthrottle.com/wp-content/uploads/2013/05/vtec-3.jpg

Eren G.
04-03-2015, 11:32
Ki bu araba suan base model tayyar. rs, trophy rs, trophy rs 31, trophy plus hardcore bilmem ne modelleri degil. Daha bunun fabrikasyon mugeni var. rononun elinde olmayan 300 cesit modifiye firmasi var spoonundan tut JUN a kadar.

Berkan
04-03-2015, 11:32
Heh bak doğru yazarsan konuşuruz. O cage ister istermez rijitlik sağlar yani bizim bildiğimiz şekilde montaj yapıldıysa farklı teknoloji çıktımı bilmiyorum.

Cage olmadan çıkmalı araç zaten resmi olmamasının sebebide bu merak etmeyin yol versiyonuda kıracaktır rekoru.

e bende onu diyorum 2gündür. type-r böyle bir arac olarak üretilse kimseden sesi cıkmaz tıpkı trophy gibi. yoksa logoyu bantlayıp production yazıp sabaha kadar dönsün resmi olmadan hiç bir firma kale almazki

cooper gp'ler gibi kendisi öyle aracın sökülüp onun yerine takılma yok

BaDCaT
04-03-2015, 11:38
Ki bu araba suan base model tayyar. rs, trophy rs, trophy rs 31, trophy plus hardcore bilmem ne modelleri degil. Daha bunun fabrikasyon mugeni var. rononun elinde olmayan 300 cesit modifiye firmasi var spoonundan tut JUN a kadar.

RONOOOO'nin kendisinin bunyesinde ki ar-ge JUN BUNdan cok daha fazla ELINDE :)

Eren G.
04-03-2015, 11:43
http://wordpress.carthrottle.com/wp-content/uploads/2013/05/vtec-3.jpg

http://www.tacomaworld.com/forum/attachments/2nd-gen-tacomas/66017d1279492567-traded-tacoma-fx2-sport-peace-ford_circle_problem.jpg

Eren G.
04-03-2015, 11:44
RONOOOO'nin kendisinin bunyesinde ki ar-ge JUN BUNdan cok daha fazla ELINDE :)

RÖNO' nun aftermarket piyasasindan bahsettim orada :) yoksa fabrikalarin kendinarge birikimlerine girerksek ohooooooooooooooooooooo. Honda kac senedir motorsporlari ile ic ice ?

dirk
04-03-2015, 11:50
teyp video oynatıyormu acaba ?

BaDCaT
04-03-2015, 11:51
teyp video oynatıyormu acaba ?

Necvox var cok kral alet gecen bizim emmi sumbule takmis cok fiyakali :P

Berkan
04-03-2015, 11:51
RÖNO' nun aftermarket piyasasindan bahsettim orada :) yoksa fabrikalarin kendinarge birikimlerine girerksek ohooooooooooooooooooooo. Honda kac senedir motorsporlari ile ic ice ?

buraya girersen çıkamassın konu piç olur ama ikiside köklü marka renoya *** atmadan önce bir renault sportu araştır gerekeni bulursun zaten 1970 sonlarından itibaren m.sporlanın icindeler

fkocak
04-03-2015, 11:56
Rekoru kırdı veya kiramadi, savunmak için söylemiyorum kesinlikle ama typer bu sefer galiba hem düzde hem pistte iddali oldu rekordan çok bu on planda olmalı bence

Eren G.
04-03-2015, 12:04
buraya girersen çıkamassın konu piç olur ama ikiside köklü marka renoya *** atmadan önce bir renault sportu araştır gerekeni bulursun zaten 1970 sonlarından itibaren m.sporlanın icindeler

Anlamadiginiz sey su ben renoymus bilmem neymis hic bir markaya *** atmaya ve ya karalamaya calismiyorum bos bos. Yani aman reno ne dandik de honda be supercilik oynamiyirum ben burada. Benim arabam da honda da degil reno da degil ha reno clio rs az bakmadim degil almak icin ama cok km yaptigimdan dizel bir sey aldim. Kisacasi benim demek istedigim sey bu araba kim ne derse desin gayet guzel hos ve iddiali bir hothatch olmus. Bis seylerden dolayi bu kadar asil bu civice *** atilmaya calisilmasi hos degil bence.

MiaMi
04-03-2015, 12:25
Avatarımı değiştirdi ya bi moderatör siz haftasonunu bekleyin asıl süreyi ben yapıcam.

Molev
04-03-2015, 12:48
Senna renoda öldükten sonra daha gözümden düştü honda' dayken ne güzel mis gibiydi nsx de onun eseri :/:/:/ konu kapanmıstır.

CooLeqenD
04-03-2015, 12:49
Ne Renault ile Hondaymış be mübarek. Ulen ne arabaymış 2 günde 40 sayfa yorum yazıldı. :D

Anıl E.
04-03-2015, 12:50
Cadde tipiylede 2sn gec donsun amma uzattiniz

Kabak tadı verdi selçuk abi :D

Molev
04-03-2015, 12:50
Edit. İşyerinde gizli kapaklı baktığım için :D hemen yazıyım dedim yalnış yazmışım. Gözümden düşen '' Ayrton SENNA '' değil '' Renault '' tur.

fthdrn
04-03-2015, 12:53
"30 liralık egzantrikli 106 2 boy saplar"
Bu yazılmadı mı ? :)

CooLeqenD
04-03-2015, 12:54
Megane RS' den sonra konuya birde 106cılar gelirse aman evlere şenlik tam patlamış mısırlık konu olur :D

BaDCaT
04-03-2015, 12:56
Bence 1000 Honda 10 Bin Renault'u yok eder.

MiaMi
04-03-2015, 12:57
106 Wösneer piston üretene kadar yürüyormuydu ya :) hahahahaa, bu mami denilen arkadaş varmış kısa kol piston egzantrik strok falan 10.cu senesinde 106 yürütmeye başladı.

Anıl E.
04-03-2015, 12:58
http://i.hizliresim.com/lk4Y1X.jpg (http://hizliresim.com/lk4Y1X)

Reno'nun kırdığı rekoru biz ep3 ile kırmıştık gardaş ;) ;)

:D :D

CooLeqenD
04-03-2015, 13:02
106 Wösneer piston üretene kadar yürüyormuydu ya :) hahahahaa, bu mami denilen arkadaş varmış kısa kol piston egzantrik strok falan 10.cu senesinde 106 yürütmeye başladı.

Ülkemizde meraklilari tarafindan cok sevilse de uzucu sonuclarla biten kazalar yuzunden kisa surede kotu bir imaj cizdi.Bir spor otomobilin ulasamadigi yol tutus ozelliklerine sahip olmasiydi. Kullanici kitlesinin buyuk bir kismi ehliyetini yeni almis genclerdi ve 106 GTI kesinlikle bir surucunun sahip olacagi ilk otomobil degildi. Bir cok otomobille hayal bile edemeyecegimiz suratlerle viraja giren gencler nedeniyle tatsiz sonuclar dogdu ve ulkemizde viraj hakimiyeti olmayan otomobil olarak un saldi.Halbuki 1997'de Avrupa'da yapilan bir testte , en hizli viraja giren seri uretim otomobil secilmisti. Standart 106 GTI , test yapilan virajda 171 km/s'lik hiziyla Catherham Super Seven , Lotus Elise , BMW M3 , Ferrari 456 GT gibi muthis otomobilleri ciddi hiz farklariyla geride birakmisti.Ingiltere'de olay olan bu test , 1997'nin ikinci yarisinda tekrarlandi ve 106 GTI , tahtini Ferrari 355 Berlinetta'ya kaptirdi Bu ilginc test deneyimlerinden sonra 106 pek cok teste tabi tutuldu , ornegin 520 beygir gucundeki Lamborghini Diablo ile yaptigi pist yarisini onde bitirerek hicbir kompakt otomobilin yapamadigini yapti...

Birde bu hikaye var tabi Tayfun abi :)

taytay
04-03-2015, 13:04
http://i.hizliresim.com/lk4Y1X.jpg (http://hizliresim.com/lk4Y1X)

Reno'nun kırdığı rekoru biz ep3 ile kırmıştık gardaş ;) ;)

:D :D

Bana sattıktan sonra içi clio gibi diodun ak :D

Anıl E.
04-03-2015, 13:05
Bana sattıktan sonra içi clio gibi diodun ak :D

amk thropy'nin içi fulyeeens gibi biz bir şey diyor muyuz :D

sanki sene 2002 :D

MiaMi
04-03-2015, 13:09
http://i.hizliresim.com/JpWLD5.jpg

MiaMi
04-03-2015, 13:10
Araçta toros he severim katırı

Mr.K
04-03-2015, 13:34
o diilde bu kadar kişi yazmış savunmuşta :D kaçıınız alcaanız geçtinizmi siparişleri :hehe: :D ehahuehua

honda valla pilaket vermeli pilaket(piiii :D ) adamları ne savundunuz beea :D

SULTANOGLU
04-03-2015, 13:37
Sayfalar yapış yapış olmuş eski sayfaları açamıyorum.

Tayfun.O
04-03-2015, 13:39
o diilde bu kadar kişi yazmış savunmuşta :D kaçıınız alcaanız geçtinizmi siparişleri :hehe: :D ehahuehua

honda valla pilaket vermeli pilaket(piiii :D ) adamları ne savundunuz beea :D

Belki 10 15 yıl sonra alıcam markayı yucelteyim ki 2.eli fazla olsun ucuz olsun :D

aykutsafakyaman
04-03-2015, 13:40
Bi 106 eksikti o da tam oldu hepten karışsın konu :D

Anıl E.
04-03-2015, 13:41
Belki 10 15 yıl sonra alıcam markayı yucelteyim ki 2.eli fazla olsun ucuz olsun :D

Honda? 2.El ? Ucuz ?

:D

63owen63
04-03-2015, 13:43
Throph -R 'ın rekor kıran arabasını dünya da ki bir bayiden gidip direk satın alabiliyor muyuz ?

burakgunay
04-03-2015, 13:45
Throph -R 'ın rekor kıran arabasını dünya da ki bir bayiden gidip direk satın alabiliyor muyuz ?

alınabilir, türkiyede de alınabilir.

Anıl E.
04-03-2015, 13:46

Sivas oflazlar renault bayii ile görüşüp getirtebiliriz kardeşim istiyor musun ?

Tayfun.O
04-03-2015, 13:47
Honda? 2.El ? Ucuz ?

Amac o abi cok satilsin Şahinden fazla olsun ucuz olur o zaman :D övün şu arabayı 0 dan 100 3 sn de falan cikiyo deyin

miniks
04-03-2015, 13:48
Kıbrısta E30 lar 190 lar aaaah ahhh tayfun 90 larda yaşıyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=UJqLllqaT-Y

Mr.K
04-03-2015, 13:50
Sayfalar yapış yapış olmuş eski sayfaları açamıyorum.

http://youtu.be/Vo4eixG2jbo?t=41s

http://youtu.be/Vo4eixG2jbo?t=41s

63owen63
04-03-2015, 13:52
Sivas oflazlar renault bayii ile görüşüp getirtebiliriz kardeşim istiyor musun ?

Peki sivas' honda bayii bu rekor kıran type-r' ı da satıyor mu, o haliyle ?

Anıl E.
04-03-2015, 13:54

Neden beğenmedim butonunu tuşladın kötü bir şey mi söyledim :D . Type-R'ın rekoru henüz netleşmedi şu an için iddaa'da yakın zamanda belli olur . Fiyatı da belli olmadı kardeşim eğer istersen ilk sıraya da seni yazarız orası da sivas oflazlar honda bayii .

63owen63
04-03-2015, 13:59
Neden beğenmedim butonunu tuşladın kötü bir şey mi söyledim :D . Type-R'ın rekoru henüz netleşmedi şu an için iddaa'da yakın zamanda belli olur . Fiyatı da belli olmadı kardeşim eğer istersen ilk sıraya da seni yazarız orası da sivas oflazlar honda bayii .

Valla 140 bin lira otomobil bütçem olsa, şuan isim yazdırırım type-r'a , ciddi de beğendim aracı, hothatch sınıfı için çok büyük katkısı olacak diger markalar için de faydalı olacak varlıgı, çıta yükselicek , ama şöyle bir olay da var, 'officially ' ring rekortmeni olmakla ' çıktık kırdık ' demek arasında çok fark var.

Anıl E.
04-03-2015, 14:01
Valla 140 bin lira otomobil bütçem olsa, şuan isim yazdırırım type-r'a , ciddi de beğendim aracı, hothatch sınıfı için çok büyük katkısı olacak diger markalar için de faydalı olacak varlıgı, çıta yükselicek , ama şöyle bir olay da var, 'officially ' ring rekortmeni olmakla ' çıktık kırdık ' demek arasında çok fark var.

Valla rekor mekor umrunda olmayacak insanlarda var , senin gibi düşünen insanlarda .

bana göre sıkıntı değil çok ceviz fındık'kırar'' bu araba zaman gösterecek .

STP
04-03-2015, 14:02
Suan 100bin eksigim var :) tamamlarsam evladiyelik binmeye alirim :)

Day Walker
04-03-2015, 14:05

Sen gene iyisin kanka :D azda olsa yakınsın :D

taytay
04-03-2015, 14:05

Daha satışa çıkmayan arabayı nasıl alıcaksın ?

Eworen
04-03-2015, 14:09
Konu ucmus gitmis ***** okumadim yorumlari
Fwd ve 310 hp diyince icim urperdi
Sizde burda hepiniz zamk gibi asfaltta slick lastiklerle yapilan surelere bakip oyy oy dediniz
Sadece pist odakli dusunuyorsaniz peki
Ama turkiye sartlarindaki herhangi bi yolda sadece eziyet cekersiniz
Focus rs zamaninda cok direndi hatta rs500 versiyonu 350 hp di sonra awd ye mecburi donus
Fizik kurallari ile maytap gecilemeyecegi belli
Bence type r in fiyati 130 k tl seviyesini gecerse golf r a taciz olur
awd ve dsg golf r varken type r cilginlik olur o kadar
Alana hayirli olsun keyif elbet

Day Walker
04-03-2015, 14:09
Daha satışa çıkmayan arabayı nasıl alıcaksın ?

Kapora verip siraya girecek başka alternatif yok ki.

taytay
04-03-2015, 14:14
Kapora verip siraya girecek başka alternatif yok ki.

Dolanan video kesin değil, satışa çıktığı zaman cadde versiyonu ile belki tekrar süre yapıcaklar.

63owen63
04-03-2015, 14:14
Valla rekor mekor umrunda olmayacak insanlarda var , senin gibi düşünen insanlarda .

bana göre sıkıntı değil çok ceviz fındık'kırar'' bu araba zaman gösterecek .

Rekor şu açıdan önemli, bu markaların bu tarz pist kasmaları, araçlara dolayısıyla yine bizlere yarayacaktır, rekor kırmak için daha spor daha rijit daha agresif daha tetikte araçlar çıkacak, ben o açıdan önem veriyorum, ha official olarak type-r rekor kıramasa bile ( kırsın çok isterim ama hislerim kıramayacagı yönünde ) ben yine param olsa bu type-r ı alırım :)

Day Walker
04-03-2015, 14:16
Dolanan video kesin değil, satışa çıktığı zaman cadde versiyonu ile belki tekrar süre yapıcaklar.

Walla bunu alacak adam o videolara bakıp alıyosa büyük hata yapar bence.

Yol versiyonunu geçtim TR ye gelecek specler bile farklı olabilir. ***** ülkemizdeki yakıt kalitesi vb. durumlardan dolayı.

raptor
04-03-2015, 14:23
Forum da Honda Türkiye'de çalışan birisi yok mu fiyat konusunda bilgi verecek. 140 - 190 arası deniyor hep .Nedir bu typer' ın günahı acaba ? 150 den sonrası için düşündürücü.

ronay
04-03-2015, 14:27
Aracın ağırlığı hakkında bilgisi olan varmı ?

STP
04-03-2015, 14:35
Bayinin soyledigi rakam 140 giris donanimli fiyati

Tayfun.O
04-03-2015, 14:35

Araba daha piayasada.degil.nasil satsin

onursumer
04-03-2015, 14:36
Forum da Honda Türkiye'de çalışan birisi yok mu fiyat konusunda bilgi verecek. 140 - 190 arası deniyor hep .Nedir bu typer' ın günahı acaba ? 150 den sonrası için düşündürücü.

bayi kanalında daha belli değil ben dun konuştum belli olunca haber vericekler bekliyorum :D

63owen63
04-03-2015, 14:48
Anıl. ile biz farazi konuşuyorduk, ciddi sorular degil retorik sorulardı onlar.

Tayfun.O
04-03-2015, 14:50
Offical degil dediniz development dediniz
offical versiyonunu bekleyin buraya yaziyorum. en az 7.49 yapicak

SekoLive
04-03-2015, 14:52

sivasta typer urfada oxfoRd yok diyorlar

63owen63
04-03-2015, 14:53
sivasta typer urfada oxfoRd yok diyorlar

Ne demek rekor official degil ?

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/997027_1087750824585161_6340171593195615017_n.jpg? oh=fc492d1304dc74bb1abc1a345c5b3fa2&oe=5585D3B2

Tayfun.O
Offical degil dediniz development dediniz
offical versiyonunu bekleyin buraya yaziyorum. en az 7.49 yapicak

Ek olarak Kimse Type R in gücünü ölçmeye kalkmasın

ahmet_xy
130 liraya satılırsa, baya bi satar. 100-120 hp'lik C segmenti araba fiyatlarının 100 liraya dayandığı günümüzde, 310 hp'lik tayyar alınmaz mı hiç? :)

burakgunay
04-03-2015, 15:04
130 falan hayal olur. 2.0 mazda 6 lara bile ne paralar isteniyor. Kaldı ki tayyar bu yani. Min 150 derim

ahmet_xy
04-03-2015, 15:06
130 falan hayal olur. 2.0 mazda 6 lara bile ne paralar isteniyor. Kaldı ki tayyar bu yani. Min 150 derim

150 ve üzeri rakamlarda ancak 5-10 tane satılır diye tahmin ediyorum.

MiaMi
04-03-2015, 15:13
Kıbrısta E30 lar 190 lar aaaah ahhh tayfun 90 larda yaşıyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=UJqLllqaT-Y

Owww hilmi sağlam yerden yakaladın seyrederim bu gece.

Low-Rider
04-03-2015, 15:16

insanlara neden torrik diyorsun ?

Eworen
04-03-2015, 15:16
Leon cupra 129k TL hatta sc versiyonu 120k TL
Kac tane satilmis kac tane satilabilcek ?
Satis patlamasi yapan golf un GTI i kac tane satabildi ? O kadar da kampanya yaptilar
Megane rs 120 k civari idi kac adet satildi 1? 2?
Type r ne kadar satabilecek koskoca forumdan bile alacak kisi sayisi bi kac olur
Yani bu vergilendirmeyle bu tarz araclarin fazla satis adedi TR icin anca hayal olur

MiaMi
04-03-2015, 15:18
Ne demek rekor official degil ?

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/997027_1087750824585161_6340171593195615017_n.jpg? oh=fc492d1304dc74bb1abc1a345c5b3fa2&oe=5585D3B2

Yine o telefon bu adamın elinde telefon varken yanına yaklaşmayın

XoR
04-03-2015, 15:18

Bu akşama güzel maçlar var al gel Mertere 40bini 100bin dönersin eve :D

ahmet_xy
04-03-2015, 15:32
Bu akşama güzel maçlar var al gel Mertere 40bini 100bin dönersin eve :D

koray rica etsem 3-4 maç tiyosu bana yollayabilir misin özelden? :) :)

Cem.B
04-03-2015, 15:34
bende tüyo alayım s3 sedan alcam ama heyecanlanmayın tutarsa :)

BosphorusBoys
04-03-2015, 15:38
Leon cupra 129k TL hatta sc versiyonu 120k TL
Kac tane satilmis kac tane satilabilcek ?
Satis patlamasi yapan golf un GTI i kac tane satabildi ? O kadar da kampanya yaptilar
Megane rs 120 k civari idi kac adet satildi 1? 2?
Type r ne kadar satabilecek koskoca forumdan bile alacak kisi sayisi bi kac olur
Yani bu vergilendirmeyle bu tarz araclarin fazla satis adedi TR icin anca hayal olur

TYPER 120 130 K Lara gelirse yok satar eminim ki. herkes gibi..
ama ben 150 gibi olur diye düşünüyorum
varsayarsak 120 130 k olur ise ;
o fiyatlara gelirse 2016 yı bekler aracın after parçaları kronikleri belli olana kdr beklerim
2016 sonlarında yeni typer sahibi olmus olurum.

_muhaRRem
04-03-2015, 15:39
Yeni typeR a baari tayyar demeyin off.

XoR
04-03-2015, 15:41
koray rica etsem 3-4 maç tiyosu bana yollayabilir misin özelden? :) :)

bende tüyo alayım s3 sedan alcam ama heyecanlanmayın tutarsa :)

Canlı oynuyoruz o yüzden dedim Mertere gel diye :D 3 monitör 3 maç :D

ahmet_xy
04-03-2015, 15:42

yaw etme. sende vardır tiyolar. ver bi MBS 3 lük 3 maç :)))

63owen63
04-03-2015, 15:44
Arkadaşlar Cuma akşamı beyaz futbol tarzında bir oturum gerçekleştirecegiz, moderatörlügünü ben yapıyorum ( inşallah ev sahibi evden kovmaz ) , bu hafta ki gündemimiz ' YENİ TYPE-R ' ve konuyu
pejo cephesinden 'low rider' ve honda nın kawabata style savunucularından 'miami ' , elitist şiwanperver sever kürt ' hakotech' ve big sexy 'yearone' eşliginde masaya yatıracagız :D

Yine o telefon bu adamın elinde telefon varken yanına yaklaşmayın

Cuma' ya hidden cam olcak :P

turbo&quattro
04-03-2015, 15:47
Arkadaşlar Cuma akşamı beyaz futbol tarzında bir oturum gerçekleştirecegiz, moderatörlügünü ben yapıyorum ( inşallah ev sahibi evden kovmaz ) , bu hafta ki gündemimiz ' YENİ TYPE-R ' ve konuyu
pejo cephesinden 'low rider' ve honda nın kawabata style savunucularından 'miami ' , elitist şiwanperver sever kürt ' hakotech' ve big sexy 'yearone' eşliginde masaya yatıracagız :D

P

Sakin cagirayim deme.

XoR
yaw etme. sende vardır tiyolar. ver bi MBS 3 lük 3 maç :)))

Mersin Fener gol var
Bursa 1
Norwich 1

63owen63

Bir tüyo da bana versene xor abi :D

63owen63
04-03-2015, 15:48
Sakin cagirayim deme.

Baltimore, bahçelievler metrobüsüne atla sen , metroporttan alırım ben :P

XoR
04-03-2015, 15:48
Bir tüyo da bana versene xor abi :D

Senin yanında biz U19 kalıyoruz :D

typeRace
04-03-2015, 15:50
1,6 full civic 80k olduğu şu zamanda,2,0 %130 ötv ile 130-140 rakamları hayal olur.. ingiltere fiyatı 30 k sterlin yaklaşık 120.000 tl.. gerisini siz hesap edin..

M_PROJECT
04-03-2015, 15:54
1,6 full civic 80k olduğu şu zamanda,2,0 %130 ötv ile 130-140 rakamları hayal olur.. ingiltere fiyatı 30 k sterlin yaklaşık 120.000 tl.. gerisini siz hesap edin..

Honda has announced that its hot Civic will be priced from £29,995 with the GT version adding £2,300 to that figure

Read more: http://www.autoexpress.co.uk/honda/civic/85978/honda-civic-type-r-2015-revealed-in-geneva-prices-pics-and-video#ixzz3TQeMn3yp

A45 amg gibi patlak bir fiyatla gelir buyuk ihtimalle , burasi Turkiye bi kari olmus gecelik 1500 ...

63owen63
04-03-2015, 15:55
Senin yanında biz U19 kalıyoruz :D

Cuma işin yoksa sen de gel abi, hardcore çigköfte party up !

Eray35
04-03-2015, 16:35
Şimdi typer ring rekorunu eline aldı sanırım 7.50 küsüratla

Cem.B
04-03-2015, 16:44

Oo canlı mı alırım bi dal koray abi :D

Cem.B
04-03-2015, 16:45
Oo canlı mı alırım bi dal koray abi :D

Yanlış uyelik abi caner ben :)

semsialtunbas
04-03-2015, 16:46
http://www.carthrottle.com/post/10-rwd-supercars-that-are-slower-around-the-nurburgring-than-the-new-civic-type-r/

MiaMi
04-03-2015, 16:56
Videonun sonu biraz önce yayınlandı.

https://instagram.com/p/zzWemMG1c7/?modal=true

turbo&quattro
04-03-2015, 16:57
Baltimore, bahçelievler metrobüsüne atla sen , metroporttan alırım ben :P

Sefatown - bevler 10dk:)

MiaMi
04-03-2015, 17:01
Sefatown - bevler 10dk:)

Gel gel güneydoğu olaylarınıda konuşuruz sabaha kadar yolu var. Mehmet stokları yap cumartesi herkes boşta bu arada organikleri ordan alalım işten çıkıp direk gelicem.

MiaMi
04-03-2015, 17:12
Bu arada kupa maçlarına güven olmaz rotasyonlara dikkat edin sonra maraba olmayın.

XoR
04-03-2015, 17:25
Yanlış uyelik abi caner ben :)

Fark ettim :D Jr. Specialist

MiaMi
04-03-2015, 17:38
715 üst 719 üst 721 2 552 iyx 559 iyx 571 iyx takip etmesi kolay olsun :) konuyuda hiç ettiniz buna bende dahilim.

RottingChrist
04-03-2015, 17:50
bir horoz dövüştürmediğiniz kalmış. yani konu hayırlı olsun.

levent
04-03-2015, 18:33
Abi sen megane nın sökük olmadığına dair garanti verebiliyormusun peki ?

Tayfun Megane Trophy R zaten iki koltuklu. Mini GP gibi, bu arada Trophy R da roll cage yok kule gergisi var sadece arkada.

onursumer
04-03-2015, 18:40
oho konu nerelere gelmiş napıyoruz şimdi :D

arabasızadam
04-03-2015, 18:41
Çok hararetli bi konu :) sadece 4 kapı mı üretilecek bunlar ?

Tayfun.O
04-03-2015, 19:05
Tayfun Megane Trophy R zaten iki koltuklu. Mini GP gibi, bu arada Trophy R da roll cage yok kule gergisi var sadece arkada.

Bilmiyordum abi sağol

16EC813
04-03-2015, 19:08
caponun tayyarı ,züğürtün çenesini yorarmış :D

BaDCaT
04-03-2015, 20:28
simdi noldu vtec aciyor mu acmiyor mu ? En son ringte 2 de 80e al gel demisler renaulta..adamlar fransiz..

Tayfun.O
04-03-2015, 20:56
simdi noldu vtec aciyor mu acmiyor mu ? En son ringte 2 de 80e al gel demisler renaulta..adamlar fransiz..

Ahuhaha Abi ne alem adamsın tek başına konuyu p*ç ettin :D

OrcunInce
04-03-2015, 23:02
Orcun yolda denk gelmeyelim :)

Abim yeni gördüm, yolda pek bir hareketim olmaz ama piste beklerim :)

Tolga-R
04-03-2015, 23:36
Abim yeni gördüm, yolda pek bir hareketim olmaz ama piste beklerim :)

yaklaşık bi 3-4 ay önce kavacık yolunda bi deneme yaptık sanırım seninle yanlış hatırlamıyorsam :) Kırmızı fn2 sbr plaka

OrcunInce
04-03-2015, 23:38
yaklaşık bi 3-4 ay önce kavacık yolunda bi deneme yaptık sanırım seninle yanlış hatırlamıyorsam :) Kırmızı fn2 sbr plaka

Ona deneme denemezdi abi, arabayı aldığım ilk gün olacak iş değildi sana rastgelmek :D

cabrioleter
05-03-2015, 02:49
Bilmiyordum abi sağol

daha çok şey öğreneceksin kardeşim biraz sabır.

Day Walker
05-03-2015, 08:18
Konunun hiti düşmüş ohhoo nerden bu Hondacılar :D

XoR
05-03-2015, 08:22

http://kapakyapak.com/kapak-resimleri-b/170_63_851_315_2351-Leyla-ile-Mecnun---Cenaze-dolayisiyla-kapaliyiz.jpg

Day Walker
05-03-2015, 08:23
http://kapakyapak.com/kapak-resimleri-b/170_63_851_351-Leyla-ile-Mecnun---Cenaze-dolayisiyla-kapaliyiz.jpg

Ep3 leri defne ediyolarmış kanka :D

K.Kaan
05-03-2015, 08:27

:)))) abi canlandıralım renaultcuyum avatardan belli olduğu üzere :P ama benimde kanım type r diye akıyor şu anda. :D

görürüm antihondacıları neden düşmüyor bu turbo type r ların fiyatları diye karalamaya çalışacaklar 6 7 sene sonra almak için :))))

renk gelsin...

Jackie
05-03-2015, 08:32

Cuma' ya hidden cam olcak :P

Haydaaaaaa :D

Day Walker
05-03-2015, 08:33
:)))) abi canlandıralım renaultcuyum avatardan belli olduğu üzere :P ama benimde kanım type r diye akıyor şu anda. :D

görürüm antihondacıları neden düşmüyor bu turbo type r ların fiyatları diye karalamaya çalışacaklar 6 7 sene sonra almak için :))))

renk gelsin...

Sen anti hondacı dedin aklıma direk Göki geldi :D nerde acaba çakma pejocu :hehe:

MiaMi
05-03-2015, 09:03
Göki çakmamı hahaha şakasın Day Volkman

BaDCaT
05-03-2015, 09:18
Onumuzden bir taypir mi gecti ?

Buram buram 2.el de yukselme koktu.Nedeni de yeni taypir geliyor hemde NECVOX ekraniyla vuhuuuu

MiaMi
05-03-2015, 09:19
Onumuzden bir taypir mi gecti ?

Buram buram 2.el de yukselme koktu.Nedeni de yeni taypir geliyor hemde NECVOX ekraniyla vuhuuuu

O ekran farklı bi marka çıksın (sony vs.) bak ne yapıyoruz seni :)

K.Kaan
05-03-2015, 09:21

abi bugün fena hondacı olasım var o yüzden diyorum ki ben alırsam type r ı teyp için almıcam isterse supersonic kamasonic koysunlar:)))))

markasını bilmiyorum da doğruya doğru daha göze hitap eden bir ürün olmalıymış:)

BaDCaT
05-03-2015, 09:22

Sony dandik onun yerine Yumatu gelicektir.

Atesi harliyim da aksama kadar malzeme ciksin bana :D

MiaMi
05-03-2015, 09:25
Rolantide giderde Focus RS konusunu aradım küsmüş gitmiş :/ bu arada bi bakalım type r videosu 2. gününde kaç izleyici olmuş.

Day Walker
05-03-2015, 09:28
Göki çakmamı hahaha şakasın Day Volkman

Öz hakiki koç kadar çakma :hehe:

MiaMi
05-03-2015, 09:30
Videonun yenisi yüklenmiş hmm

Cem.B
05-03-2015, 09:31
evet abi geldimi rekor nedir durum

Tayfun.O
05-03-2015, 09:35
evet abi geldimi rekor nedir durum

O raya girme hic isin icinden cıkılmıyor :D

Cem.B
05-03-2015, 09:39
O raya girme hic isin icinden cıkılmıyor :D

en zevkli kısmı orası ama :) keşke awd olsaymış typer

Tayfun.O
05-03-2015, 09:40
en zevkli kısmı orası ama :) keşke awd olsaymış typer

Awd olsaydı katagori degistircekti awd isityorsan bence focus rs

MiaMi
05-03-2015, 09:41
Hihahaa durun durun gazınızı alıcaz

Cem.B
05-03-2015, 09:42
Awd olsaydı katagori degistircekti awd isityorsan bence focus rs

ben öncede söyledim ztn focus daha tarz bence tip olarak ve iç koltuk vs olarak siyah recaro candır :) typerin koltuklar simsiyah olsaydı içi adama benzerdi bence

BaDCaT
05-03-2015, 09:49
ben öncede söyledim ztn focus daha tarz bence tip olarak ve iç koltuk vs olarak siyah recaro candır :) typerin koltuklar simsiyah olsaydı içi adama benzerdi bence

https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046932_1048909195126303_1672893089703968192_n.jp g?oh=f99447757eaaf58d963cdb893ccd54f6&oe=5587818F

Demeyin boyle seyler ama..

https://www.youtube.com/watch?v=Kfj91RvbFEE

Tayfun.O
05-03-2015, 09:50

Bencede focus daha hos duruyor typer la karsilastirilamaz awd oldugu icin ezer karda surmesi cok zevkli olur

Eworen
05-03-2015, 09:58
Focus RS bi önceki nesilde 2521 cc ile geldi TR şartları için olabilecek en kötü hacimdi
Şimdi çıkacak olanda 2.3 motor oda 2.0 üstü olduğu için oda TR de imkansızı oynar
Yoksa bencede çok güzel olmuş yeni RS hemde awd..
Yine Golf VII R harika kombinasyon Dsg awd 280 hp..

MiaMi
05-03-2015, 10:01
Honda 2,3 litre yapsın ağlatır o motor dünyayı.

Cem.B
05-03-2015, 10:01
Focus RS bi önceki nesilde 2521 cc ile geldi TR şartları için olabilecek en kötü hacimdi
Şimdi çıkacak olanda 2.3 motor oda 2.0 üstü olduğu için oda TR de imkansızı oynar
Yoksa bencede çok güzel olmuş yeni RS hemde awd..
Yine Golf VII R harika kombinasyon Dsg awd 280 hp..

ben yeni golf r i canlı hiç görmedim ama fotolara bakarak eskisi daha sportif duruyordu sanki
sedan s3 candır ama
işte herkes böyle sade aabaları sevmiyor typer da onlara cazip geliyor

BaDCaT
05-03-2015, 10:03

Bencede dunya aglar henuz hazir degiliz hele v8 ile falan ciksa hepten yandik hondacilardan.. :P

Cem.B
05-03-2015, 10:06

kanka o değilde 24-26 nasıl olcak şimdi bunlar varmı bir duyumun ?

Blackbird
05-03-2015, 10:14
Bencede dunya aglar henuz hazir degiliz hele v8 ile falan ciksa hepten yandik hondacilardan.. :P

Ford Mustang bile V6 oldu artık :) V8 gibi gereksiz bi motorla zaman kaybetmez Honda :p

XoR
05-03-2015, 10:15

Biraz sıkıntılı oluyor o işte :D

https://www.youtube.com/watch?v=EAEEafAt98A

Tayfun.O
05-03-2015, 10:17

Abi biz 5.500 vtec açan v8 istiyoz ama :D

MiaMi
05-03-2015, 10:17
kanka o değilde 24-26 nasıl olcak şimdi bunlar varmı bir duyumun ?

Abi tam anlamadım ne demek istediğini

XoR
05-03-2015, 10:19
Abi biz 5.500 vtec açan v8 istiyoz ama :D

Gerenk yok :D

It produces 430 bhp (321 kW; 436 PS) at 5900 rpm and 424 lb·ft (575 N·m) at 4600 rpm

Cem.B
Abi tam anlamadım ne demek istediğini

abi 2.0 typermı olur 2.2-2.4-2.6 nasıl olcak şimdi bu

bide motor değişti servislerin ekmek kapısı kapandı abi sandık motor satamıcaklar artık

alp1903
https://www.youtube.com/watch?v=sGM9KWbGG1Y

bu araç epey canlıymış ama şimdikine nazaran.

MiaMi
05-03-2015, 10:20
Tamam tamam abi 2.0 lt. olacak zaten üretime başlandı yakında teslimatada başlarlar.

Tayfun.O
05-03-2015, 10:27
Gerenk yok :D

It produces 430 bhp (321 kW; 436 PS) at 5900 rpm and 424 lb·ft (575 N·m) at 4600 rpm

Ketcapsız makarna olur mu abi yada kıymasız pide veya sossuz iskender onu geçtim gülsüz diken olur mu abi, Cevabın hayırsa Vtecsiz Honda da olmaz abi :D

erhann
05-03-2015, 10:39
1.5 turbolardan hala ses yok sanırım

BaDCaT
05-03-2015, 10:43

Fitenkkkk acmiyorsa olmaz cunku HAYAT 5500'den sonra...asudhauhsduahua gulmekten yazamadim

K.Kaan
05-03-2015, 10:46
Fitenkkkk acmiyorsa olmaz cunku HAYAT 5500'den sonra...asudhauhsduahua gulmekten yazamadim

Vtec le dalga geçiyoruz açılıyor kapanıyor diye ama en azından teknoloji gereği hayata bir renk katıyor heyecan katıyor.. Rutin gidişattan uzaklaştırıyor insanı :)

Tayfun.O
05-03-2015, 11:02
Vtec le dalga geçiyoruz açılıyor kapanıyor diye ama en azından teknoloji gereği hayata bir renk katıyor heyecan katıyor.. Rutin gidişattan uzaklaştırıyor insanı :)

Rutinden hoşlaşmıyosan abi mazda rx-8 alıcan belirli deviden sonra araba evrim geçiriyor :D

Hadi bakalım mazda yı da soktum işin içine çıkın bakalım :D

K.Kaan
05-03-2015, 11:15
Rutinden hoşlaşmıyosan abi mazda rx-8 alıcan belirli deviden sonra araba evrim geçiriyor :D

Hadi bakalım mazda yı da soktum işin içine çıkın bakalım :D

Konu gittikçe heyecanlı bir hal almaya başladı:)))))

Serhat Y.
05-03-2015, 11:28
sedan s3 ü atlamayalım onuda soktular konuya. çok alakalı olur tam konunun arabası olmuş:))

Mutlu Değerli
05-03-2015, 12:06
1.5 turbolardan hala ses yok sanırım

Yolda onlarda, geliyorr... 1.3Turbo VTEC 130hp, 1.5Turbo VTEC 200hp
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/2/S3376412/slug/l/01-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/3/S3376413/slug/l/02-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/4/S3376414/slug/l/03-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/5/S3376415/slug/l/04-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/6/S3376416/slug/l/05-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/7/S3376417/slug/l/06-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/8/S3376418/slug/l/07-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/642/4/S3376424/slug/l/13-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg

burakgunay
05-03-2015, 12:08
jazz berbat olmuş, iç mekanın kalitesizliği burdan bile görülüyor.

Berkan
05-03-2015, 12:23
Honda yakında marjinal olucam diye kendini ..... haberi yok. o nası bir renk nasıl bir stop tasarımı dümdüz tahta gibi ön konsol sembolden hallice kalitede duran ongogus

Tayfun.O
05-03-2015, 12:33
Ahuhahauah motora diyecek yokda o tip nedir laan :D

CooLeqenD
05-03-2015, 12:35
O değilde Jazz' ın arkası İbiza Cupralara benziyor hava girişi falan hahua :D

http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/8/S3376418/slug/l/07-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg

http://www.zercustoms.com/news/images/Seat/Seat-Ibiza-Cupra-Concept-9.jpg

Runo
05-03-2015, 12:36
Jazz'ın arkası önü katliam olmuş ama kokpiti güzel olmuş

MiaMi
05-03-2015, 12:47
Jazz oldum olası sevmem ama bu nedir bildiğin volvo

http://media.ed.edmunds-media.com/volvo/xc60/2013/oem/2013_volvo_xc60_4dr-suv_t6-r-design_rq_oem_2_500.jpg

XoR
05-03-2015, 12:50
Xc90 kanka o araba :D

Day Walker
05-03-2015, 12:50
bende bakıyorum bi saattir bu ne diye :)

MiaMi
05-03-2015, 12:51
Heee sayfa atlayınca anlaşılmamış jazz bildiğin volvo olmuş

individual
05-03-2015, 12:57

Yanlız şu sarı ibiza cupra'dan gelmemesi çok kötü oldu

burakgunay
05-03-2015, 13:01
neyse konu dagılmasın, en son rs type r falan derken birbirimizi yiyoduk, kaldıgımız yerden devam :)

XoR
05-03-2015, 13:02
Heee sayfa atlayınca anlaşılmamış jazz bildiğin volvo olmuş

Stop tasarımında biraz esinlenmişler ama senin bu yukarıda yazdığına ancak :D

http://www.canlihaber.com/d/other/kadir-inanir.jpg

MiaMi
05-03-2015, 13:03
Bursaspor .......

XoR
05-03-2015, 13:09
Bursaspor .......

http://www.izlevideo.net/video/fbookimage/img-gotunekinayaksomsarapoiieaeaeahq-321.jpg

ali
05-03-2015, 13:13
http://i58.tinypic.com/2djpk08.jpg

Mutlu Değerli
05-03-2015, 13:15
neyse konu dagılmasın, en son rs type r falan derken birbirimizi yiyoduk, kaldıgımız yerden devam :)

O zaman devamm :D

https://www.youtube.com/watch?v=BIG5SUaBnBE

https://www.youtube.com/watch?v=BIG5SUaBnBE

MiaMi
05-03-2015, 13:15
Valla totem yaptım gelsin diye, olm ne fesatsın ya istemezmiyim kardeşim kazansın.

XoR
05-03-2015, 13:16
Valla totem yaptım gelsin diye, olm ne fesatsın ya istemezmiyim kardeşim kazansın.

Küçük miami sağolsun kardeşimsin :D giden 1500 sikinti yok

BaDCaT
05-03-2015, 13:45
asil Acura NSX'in arkasi Ibiza Cupra uahsudhauh arka stoplar aston martin.

http://cnet4.cbsistatic.com/hub/i/r/2015/01/12/9ece4d58-9af2-41cd-8d9b-9003c8fabda3/thumbnail/770x433/aa25ed69598cdfe1de93d3fc4b21cb9b/acura-nsx-4832.jpg

http://www.thaismartcar.com/wp-content/uploads/2014/07/Aston-Martin-One-77-%E0%B9%81%E0%B8%95%E0%B9%88%E0%B8%87%E0%B8%AA%E0%B 8%A7%E0%B8%A2.jpg

Prepare FIGHT :D

burakgunay
05-03-2015, 13:51
nsx çok ufak olmuş, eskisi gibi heybetli olaydı keşke biraz

yiğit
05-03-2015, 14:09
Jazz'ın arka tamponu yeni nsx'e takmışlar copy paste olmuş ☺

erhann
05-03-2015, 14:56
1.5 turboyu jazza koymazlar inşallah

burakgunay
05-03-2015, 15:23
1.5 turboyu jazza koymazlar inşallah

ep3 geçen jazz dolar ortalık, felaket olur :D

levent
05-03-2015, 15:28

https://www.youtube.com/watch?v=u1Yu5OKupCM

Tayfun.O
05-03-2015, 15:41

Abi araya mazda rx-8 de sıkıştırmıştım onuda dahil edetsek güzel olur :D

erhann
05-03-2015, 15:42
ep3 geçen jazz dolar ortalık, felaket olur :D
Şakacı olur :D

HondatugraL
05-03-2015, 17:07
Şu caanım jazz ı nerden nereye çevirdiler ya :(

http://img237.imageshack.us/img237/506/img2514.jpg

Güvenc
05-03-2015, 18:18
İşin içine subaru'yuda katalım :)
Subaru levorg
2.0 dit ( yanılmıyorsam 300 hp 400nm tork 0- 100 = 5.7sn)
1.6 dit ( 170 hp 240 nm tork 0 -100 = 7.7sn)

Subaru ,türkiyede yılın son çeyreğinde satışa çıkacağını söyledi :) umarım 1.6 dit modeli 170 hp olarak gelir

2.0 dit 0 100

https://www.youtube.com/watch?v=-30JeGmIXuk

1.6 dit 0 100

https://www.youtube.com/watch?v=CH-hueHAdkc

http://i.hizliresim.com/1Y7B9N.jpg (http://hizliresim.com/1Y7B9N)

Tayfun.O
05-03-2015, 18:29
uvvv subaru abi her türlü

cosekar
05-03-2015, 19:04
İşin içine subaru'yuda katalım :)
Subaru levorg
2.0 dit ( yanılmıyorsam 300 hp 400nm tork 0- 100 = 5.7sn)
1.6 dit ( 170 hp 240 nm tork 0 -100 = 7.7sn)

Subaru ,türkiyede yılın son çeyreğinde satışa çıkacağını söyledi :) umarım 1.6 dit modeli 170 hp olarak gelir

2.0 dit 0 100

https://www.youtube.com/watch?v=-30JeGmIXuk

1.6 dit 0 100

https://www.youtube.com/watch?v=CH-hueHAdkc

http://i.hizliresim.com/1Y7B9N.jpg (http://hizliresim.com/1Y7B9N)

2.0 ın bideosunu izlerken acaba sanzıman ne koymuslar dedim, CVT cıktı.

Tamam hızlanma guzel olabilir ama bence zevksiz...

enes28
05-03-2015, 19:42
http://www.milliyet.com.tr/civic-type-r-dan-pist-rekoru-otomobil-galeri-2022919/

Mutlu Değerli
05-03-2015, 23:24
Spoiler yakından böle bi görünüme sahipp

https://pbs.twimg.com/media/B_V-_QcWQAAr8bh.jpg:large

16EC813
05-03-2015, 23:53
Yolda onlarda, geliyorr... 1.3Turbo VTEC 130hp, 1.5Turbo VTEC 200hp
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/2/S3376412/slug/l/01-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/3/S3376413/slug/l/02-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/4/S3376414/slug/l/03-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/5/S3376415/slug/l/04-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/6/S3376416/slug/l/05-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/7/S3376417/slug/l/06-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/641/8/S3376418/slug/l/07-2016-honda-jazz-geneva-1.jpghttp://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/337/642/4/S3376424/slug/l/13-2016-honda-jazz-geneva-1.jpg

ben bu jazza bayıldım ,1,5 turbo 200 hp çok iyi bide bastınmı off ,ep3 lerin fiyatlar yerlerde :D

2jz
06-03-2015, 00:00
Jazz'ı 4-5 ay önce amerikada görme fırsatım oldu gayet güzel gelmişti gözüme. Renkten dolayı çirkin duruyor galiba. Bende resimleri vardı çekmiştim plazadayken güZel dıruyor laciverti grisi açık mavisi falan

16EC813
06-03-2015, 00:05
bence arabanın kasa tipiyle renk uyumu onnumara tek berbat olan ise dandik jantları :D

turci
06-03-2015, 00:12
Jazz'ı %100 oto programına mı yaptırmışlar ?
arka tampon tam facia bence..

mert_can 41
06-03-2015, 02:06
Karlıkçı halil bir kaç programda gözükmüyodu demeki jazzı fuara yetiştirmeye çalışıyomuş :hehe::hehe:

2jz
06-03-2015, 03:06
http://i59.tinypic.com/mmwf15.jpg

http://i57.tinypic.com/2e3xvgg.jpg

http://i57.tinypic.com/5zks2b.jpg

Jazz'ın farklı renkleri. 19.07.2014'te çekmişim. İçide iyiydi bana göre

Dou
06-03-2015, 05:27
Yeni Honda Jazz (Fit) baya basarili. Detroit Auto Show'da inceleme firsati buldum ve cok begendim. 1.5 lt 130 hp motoru var burada turbo degil yalniz.

En alt donaniminda bile geri gorus kamerasi ve koltuk isitmasi mevcut.

Berkan
06-03-2015, 07:39
Yeni Honda Jazz (Fit) baya basarili. Detroit Auto Show'da inceleme firsati buldum ve cok begendim. 1.5 lt 130 hp motoru var burada turbo degil yalniz.

En alt donaniminda bile geri gorus kamerasi ve koltuk isitmasi mevcut.

atmosferik deme Doğu :D + ordaki donanımla buraya gelmeyeceği için farkı yakında görürüz.

ilk ve ikinci kasa yanınada, genel kitle burda bayan olacagından hangisi motorunun gücüne baksın o tiple burda satarsa iyidir

STP
06-03-2015, 07:44
Vurun abaliya modeli jazza bile *** atiliyo :) abi siz gidin baska marka alin binin uzak durun hondadan bosverin :)

Dou
06-03-2015, 07:59
atmosferik deme Doğu :D + ordaki donanımla buraya gelmeyeceği için farkı yakında görürüz.

ilk ve ikinci kasa yanınada, genel kitle burda bayan olacagından hangisi motorunun gücüne baksın o tiple burda satarsa iyidir

Ilk kasa guzeldi bence, severek kullandim yillarca. Ogrenci icin cok idealdi. Fakat nedense ikinci nesle isinamamistim.

Valla son kasayi bende nisanlima almayi dusunuyorum bu sene icerisinde. Otomatik bir arabaya ihtiyacimiz var markete gitmelik. Si'yi at arabasi gibi kullanmaya gonlum elvermiyor :)

Bu da showroom'da cektigim bir kare. En ust donanima sahip.

http://i59.tinypic.com/dzb87m.jpg

K.Kaan
06-03-2015, 08:49
Fuardan abi geldi, ben sormadan type r ı anlattı şaşırdım açıkçası, hiçbir type r kasasını beğenmeyen adam çok güzel diye baya bir anlattı..:)

Slmcnsl
06-03-2015, 09:04
jazzi bir ben beğendim sanırım=)

K.Kaan
06-03-2015, 09:18
jazzi bir ben beğendim sanırım=)

Jazz ı basmak lazım eksiği o bence leyleklik olmamış:)

B.Koçer
06-03-2015, 09:44
200 lük jazz gelirse piyasa çok fena bozulur :D

arkaya typer yazıp devam ederler hahauha :D

ali
06-03-2015, 10:19
[IMG]http://i588.photobucket.com/albums/ss330/22reg/Forum%20stuff/Screenshot_2015-03-06-00-53-47_1.png[/IMG

ali
06-03-2015, 10:20
http://i588.photobucket.com/albums/ss330/22reg/Forum%20stuff/Screenshot_2015-03-06-00-53-47_1.png

Tayfun.O
06-03-2015, 10:29
fotonun türkçe cevirisi nedir hic bir sey anlamadım

Berkan
06-03-2015, 10:42
yanlış anlamadıysam temmuzda teslim edilcegini foto cekmek istigini belirtmiş yeni sahibiyle . gelen cevapta temmuzda teslim degil eylülden once malesef demiş :)

Tayfun.O
06-03-2015, 10:50
Eyvallah abi şu forumda ingilizce kıtı olan bir benim

levent
06-03-2015, 12:19
Müşteri bayinin kendisi ise en erken Eylül'de teslim alabilirmiş, ki daha önce ön sipariş alınırken de ben yazmıştım teslimatlar Ekim ayında olacakmış diye okudum Honda.co.uk da.

HondatugraL
06-03-2015, 12:48
Eyvallah abi şu forumda ingilizce kıtı olan bir benim

Çaktırmma bide ben :P

BaDCaT
06-03-2015, 21:37
Noldu şimdi hic ses yok rekordan ?Kuzeni mi yazmış rekoru ? şike mi yapmışlar taypara kumpas mı kurmuşlar..Fransız Lobisi,Amerikan Lobisi bir mi olmuş benim caaaanım taypırıma karşı ?

Biraz ateşleyelim konuyu.

STP
06-03-2015, 21:53
Ister yapsin ister yapmasin :) dunya uzerinde hic bi rakibi yok fanatikleri ve alacaklar acisindan.

HondatugraL
07-03-2015, 00:06
Amerikancilari konudan uzaklastiralim lutfen japon konusu hit yapinca kiskanip cemkiriyorlar :D
japonun japondan baska dostu yokmuss

Tayfun.O
07-03-2015, 00:38
Amerikancilari konudan uzaklastiralim lutfen japon konusu hit yapinca kiskanip cemkiriyorlar :D
japonun japondan baska dostu yokmuss

ahuhahauaha niye v8 yaptınızda mi kıskandık :D

hakotech
07-03-2015, 01:11
Miami,hondanın yüzde 3 hissesini almış arkadaşlar,yönetici masaiko himura,tayfun bey istesin 550 beygirlik nsx motorunu kendime takar fezaya uçarım,araları o derece iyimiş :D

63owen63
07-03-2015, 01:28
Miami,hondanın yüzde 3 hissesini almış arkadaşlar,yönetici masaiko himura,tayfun bey istesin 550 beygirlik nsx motorunu kendime takar fezaya uçarım,araları o derece iyimiş :D

Yav ne güldürdünüz bu akşam , ekip bombaydı, ugr lamboya , akp li olan benim'e ve tekere çivi girmiş olayına hala gülüyorum, bu arada low ve miami nin 30 dk lık type-r lansman videosunu izliyorum şuan, tam hidden cam :)

MiaMi
07-03-2015, 01:34
Lowriderın son sözleri olayı özetledi büyük hırs yapmıştı ama sonunda " tamam mantıklı konuşuyorsun ama forumda böyle anlaşılmıyor " diyip köşesine oturdu :)

MiaMi
07-03-2015, 01:35
O.ç. UGR nerden buluyor bu kadar parayı süperdi.

hakotech
07-03-2015, 02:02
Hahahahahaha yaaa ailecenek karikatür tadında yaşıyoruz :D

kelalper
07-03-2015, 08:11
la türkiyede marşına bastılar dün akşam kapatın konuyu :D

stlegal
07-03-2015, 09:40
la türkiyede marşına bastılar dün akşam kapatın konuyu :D

Nerde :D..

rahatsız
07-03-2015, 10:07
satıslardan iki ay sonra %20 zamlanır.

iynn-RS
07-03-2015, 10:41
Bu yeni typerse direct enjeksiyonmu var sanki oyle bisey okumustum. Tfsi lardaki enjeksiyon sisteminin aynisimi.
kaç cc?

Mutlu Değerli
07-03-2015, 10:54
Bu da 2015 HR-V. Hybrid, Dizel, Benzinli motor seçenekleri var (Çok siteye baktım. Hacimleri beygirleri hepsinde farklı yazıyordu o yüzden onları yazmadım)

Sınıfındaki araçlar: Subaru XV Crosstrek, MINI Cooper Countryman, Chevrolet Trax and Nissan Juke.

http://www.carsmagazine.com.ar/wp-content/uploads/2014/10/honda-hrv-1.jpg
http://www.carsmagazine.com.ar/wp-content/uploads/2014/10/honda-hrv-2.jpg
http://www.carsmagazine.com.ar/wp-content/uploads/2014/10/honda-hrv-3.jpg

http://onecarshow.com/wp-content/uploads/2014/10/dashboard-HRV.jpg

levent
07-03-2015, 11:07
Direk enjeksiyonlu K20C1 motor kodu,

K20C1[edit]
Found in:
2015+ Civic Type R (European) (FK2)
Displacement : 1,996 cc (121.8 cu in) (Turbo)
Compression : n/a
Power: 310 bhp (231 kW) @ 6500 rpm
Torque: 295 lb·ft (400 N·m) @ 2500 rpm
Redline: 7000 rpm
Fuel Cutoff: n/a
i-VTEC Engagement Window: n/a

wiki..

mimarsertac
07-03-2015, 11:10
HRV güzel olmuş

levent
07-03-2015, 11:13
Manifold kapak yekpare gibi görünüyor ama Miniks ler oradaydı incelemişlerdir sanıyorum.

http://s2.paultan.org/image/2015/03/Honda-Civic-Type-R-Geneva-Live-25-850x528.jpg

http://s2.paultan.org/image/2015/03/Honda-Civic-Type-R-Geneva-Live-47-850x1273.jpg

http://s1.paultan.org/image/2015/03/Honda-Civic-Type-R-Geneva-Live-48-850x550.jpg

Mutlu Değerli
07-03-2015, 11:34
Motor K, bu demek oluyorki KTuned buna el atar :)

FK2 1.8Type-S (2008-2009) Civiclerinde kasa kodu. (( http://img.photobucket.com/albums/v622/LeeJH/6Wheels008.jpg )) Yeni kasaya niye FK denmiş acaba :confused:

levent
07-03-2015, 11:50
O kasa FN temelde de 1.8 type s ler fn1 iken, 5 kapılılar fk2 di. Bu direk FK2 olarak adlandırılmış sanırım. Dizellerin falan kasa kodu ne ki son kasa?

HondatugraL
07-03-2015, 12:23
ahuhahauaha niye v8 yaptınızda mi kıskandık :D

V8 yapmadan v8 gücünü alabiliyoruz çok şükür hacim güzeldir ama düşük hacimden yüksek güç almakta başarıdır bence :D

BaDCaT
07-03-2015, 12:29
V8 yapmadan v8 gücünü alabiliyoruz çok şükür hacim güzeldir ama düşük hacimden yüksek güç almakta başarıdır bence :D

Dogru diyorsun 3 tane type-ri yan yana koyunca o guc ediyor :hehe:

iynn-RS
07-03-2015, 12:31
Peki bunlarda tfsi gibi enjektor sorunu yasayabilirmi.
rs4 enjektor olmasa 400 ustu cikamiyor mesela tfsi.

STP
07-03-2015, 12:38
Yasarmi sence :)

levent
07-03-2015, 12:42
Ekim ayında araba teslime başlar, yılbaşında enjektör turbo kit vs herşey hazır olur bence.

HondatugraL
07-03-2015, 12:47
Dogru diyorsun 3 tane type-ri yan yana koyunca o guc ediyor :hehe:

Type-r ın kulvarı farklı aynı kulvarda olsalar sankı v8 yapamayacak adamlar.

63owen63
07-03-2015, 12:52
Peki bunlarda tfsi gibi enjektor sorunu yasayabilirmi.
rs4 enjektor olmasa 400 ustu cikamiyor mesela tfsi.

Type-r ın aftermarket üreticileri, tuner markaları , o boşluğu hiç boş bırakmazlar :)

MiaMi
07-03-2015, 13:01
http://4.bp.blogspot.com/-Dl7fBcGa-R0/VPm7OLi4hDI/AAAAAAAABLM/bKx2Tkba6Tg/s1600/privilage.jpg

Mutlu Değerli
07-03-2015, 13:58
HONDA binek araçları için V8 V10 V12 yapmadı ama Formula 1 araç motorlarını araştırırsanız görürsünüz neler yaptıklarını. Örn:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Honda_RA121E_engine_Honda_Collection_Hall.jpg

Düşük ve orta hacimli motorlar üreterek piyasada marka yaptı. Ford'un bir sürü modeli, motor seçeneği, karasörü var. SuperSport'ta üretiyor, Kamyonda...

HONDA Araba, motor, çim makinası, robotta üretiyor... Ha şunuda hatırlatmakta fayda var
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/HondaJet_Ryabtsev.jpg

Yerde işleri bitti şimdide havaya el attılar

iynn-RS
07-03-2015, 14:18
Yasarmi sence :)

Type-r ın aftermarket üreticileri, tuner markaları , o boşluğu hiç boş bırakmazlar :)

Hayat size vay kiki vay vay :)

bumudur yani cevap?

Benim bildiğim aftermarket direct enjeksiyon ureten firma yok.

Tfsi da aftermarket parca konuşunda gayet iyi durumda ama enjektor ureten cikmadi daha. 1 firma uretiyor oda muallak.

MiaMi
07-03-2015, 14:38
Şunu söylemek istediler aslında

Vag Tfsi 4 yılmı sürdü enjektörlerin çıkmasın
Honda 4 ay pazar payı ve amerika faktörü