PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 Tsi Polo Gti,İbiza Cupra Bocanegra Sorunlarınız Önerileriniz Paylaşımlarınız

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

ironwolf
25-03-2014, 15:33
İzmirden ses yok anlasilan

ironwolf
25-03-2014, 17:43
izmirrrrr ses verrr

SGTI
25-03-2014, 18:04
ölçümü lazım size?

ironwolf
25-03-2014, 18:45
ölçümü lazım size?

Ewet dp yapicam borulari ve dirsekleri aldim spiral de aldim 65 lik flans kestiricem sablon cikartmamlazim sokulmus kat bulursam isim kolay olucak

SGTI
25-03-2014, 20:21
Ewet dp yapicam borulari ve dirsekleri aldim spiral de aldim 65 lik flans kestiricem sablon cikartmamlazim sokulmus kat bulursam isim kolay olucak

egzozcu iskender abi vardır maslak sanayide(istanbul) benim aracımın dp sini başka bir gti dan ölçü alarak yapmıştı bende direk montaja gitmiştim.Bu tarz bilgiler paylaşılırmı bilmiyorum ama iskender abiye durumu arz ederseniz belki yardımcı olur

bektas_talay
25-03-2014, 21:32

abi sök aracın üstüne yap 1 gün lük bişey olmaz arabanın üstünde yaparsan iyi olur çünki kat çıkışında sağdan soldan biraz kablo geçiyor söktüğünde görürsün

ayrıca eksozu sarmanı tavsiye ediyorum bi hava filtresi taktığında ciddi şekilde ordaki sıcaklığı düşürüyor çünkü eksoz ile filtre yakın ( itg takılırsa olay ayrı ama ben homemade yapmayı düşünüyorum 4/1 fiyatı gibi bir rakama)

ironwolf
25-03-2014, 22:41
abi sök aracın üstüne yap 1 gün lük bişey olmaz arabanın üstünde yaparsan iyi olur çünki kat çıkışında sağdan soldan biraz kablo geçiyor söktüğünde görürsün

ayrıca eksozu sarmanı tavsiye ediyorum bi hava filtresi taktığında ciddi şekilde ordaki sıcaklığı düşürüyor çünkü eksoz ile filtre yakın ( itg takılırsa olay ayrı ama ben homemade yapmayı düşünüyorum 4/1 fiyatı gibi bir rakama)

Araci yatirma istemiyorum isten vakit buldugum zaman yapicam arkadasin 207 rc ye yaptim sokulmus kat buldu olculerini alip flans kestirip yaptim sicaklik konusunuda soyle cozucem

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim (http://hizliresim.com/K63Ry3)

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim (http://hizliresim.com/w1zPpb)
207 rc ye yaptigim dp

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim (http://hizliresim.com/eoBQNo)
Buda seramik kaplanmis turbo isi yalitimi icin aynisini dp yede uyguluycam sicaklik sorununu cozucek seramik kaplama 1500 dereceye kadar dayniklidir resimdeki arac supra motorlu e36 cabrio bmw

MertSerhanÖ.
25-03-2014, 23:31
aracında forge induction kit'i deneyen varmı?

Tuncay
26-03-2014, 12:15
Bugün aracımı doğuş maslak servise bıraktım hem periyodik bakım olacak hemde şanzıman güncellemesi yapılacak
olumlu olumsuz deneyimlerimi paylaşacağim işlem bitince
servis yetkiliisinin anlattiği memnun olanda var olmayanda serilik bakımından
Ama bu güncellemenın asıl maksadı ileriye dönük sorunsuzluk

ahmet_xy
26-03-2014, 12:17
Bugün aracımı doğuş maslak servise bıraktım hem periyodik bakım olacak hemde şanzıman güncellemesi yapılacak

dsg güncellemesi sonunda yakıt tüketimi azaldı gibi. :)

Tuncay
26-03-2014, 12:34
K&N Apollo Seat Ibiza MKV (6J) 1.4 2011: K&N Apollo Seat Ibiza MKV (6J) 1.4 2011 - YouTube (http://youtu.be/xxmBqCfprvQ)

Bu hafta bu sistemi denicez bakalim :)

Tuncay
26-03-2014, 12:35
K&N Apollo Seat Ibiza MKV (6J) 1.4 2011: K&N Apollo Seat Ibiza MKV (6J) 1.4 2011 - YouTube (http://youtu.be/xxmBqCfprvQ)

berko
26-03-2014, 18:15
Arkadaşlar aracımı satıyorum. 2013, 8000km de boyasız, kazasız kırmızı cupra. Ekstra 3000tl lik D2 coilover, Forge bov, spacer ve özel plaka 34CPR01 var. Ilgilenen varsa görüşelim

bektas_talay
26-03-2014, 23:24
bu arada ben güncelleme yaptıkdan sonra
1-2-3 arasında geçerken vites duraklama yapıyor hala götüremedim

edit: polo gti için arka susturucuya kadar komple krom eksoz var ilgilenenler bana ulaşabilirler satılık bölümüne ilan açamıyorum ilanlarım olduğu için

ürün temizdir başlangıç 70 sonrası 60 krom devam devam etmektedir sonu flanşlı ortası orjinal soketli geçiş

qatrio
27-03-2014, 00:44

o filtre arabanıza kucuk gelicektir tavsiye etmem oem filtre daha çok performans bile verebilir.

Umut
27-03-2014, 08:06
stock araca komple milltek (turbo-back) egsoz yapıp arıza lambası yakmaması için ne yapmak gerekiyor?
taktım 100 km sonraarıza yaktı, ama araçta bir kesiklik yok gibi

golgeoyunu03
27-03-2014, 09:46

edit: polo gti için arka susturucuya kadar komple krom eksoz var ilgilenenler bana ulaşabilirler satılık bölümüne ilan açamıyorum ilanlarım olduğu için

ürün temizdir başlangıç 70 sonrası 60 krom devam devam etmektedir sonu flanşlı ortası orjinal soketli geçiş

Duraklama yapıyor derken biraz daha detay verebilirmisin? Daha fazla mı devir çeviriyor vites geçirirken?

exca-
27-03-2014, 09:50

fiyat pm ler misin kardeşim :)

SGTI
27-03-2014, 10:00
stock araca komple milltek (turbo-back) egsoz yapıp arıza lambası yakmaması için ne yapmak gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla söyliyeyim.
Stok araçta arıza yakarsa araç zenginde çalışmaya başlar fazla yakar.Araç 2013 öncesiyse yazılımcı arızayı silebilir.
Yazılımcı müdahale edemiyorsa yanıltıcılar var.Pek tavsiye edilmez kullanılması.Onu araştırmanız gerek

bektas_talay
27-03-2014, 15:44
Duraklama yapıyor derken biraz daha detay verebilirmisin? Daha fazla mı devir çeviriyor vites geçirirken?

hayır 1-2 ve 2-3 arasında vites geçerken bi duraklama yapıyor yani dip gaz giderken birden bizim kafalar öne gidip geliyor o derece ama 3-4 4-5 vs geçişlerde sorun yok dip gaz giderken yapıyor adaptasyon yaptıkdan sonra oldu servise bırakıcam bidaha bakıcaklar

yanıltıcı var sensörü 3 4 cm uzaklaştırıyor çıkan gazdan bi sakıncası yok he gelen veriyi düzgün okuyamazsınız vag dan ama düzgün yürür yazılımdan sonra onu orjinal mesafeye döndürmek gerekir

fiyat pm ler misin kardeşim :)

gönderdim :)

ukku
27-03-2014, 20:20
Arabamın alt-sağ tarafından, özellikle kalkışta ya da kalkıştan hemen sonra bir vurma sesi gelmeye başlamıştı. Bugün fırsat bulunca hemen Doğuş Oto'ya gittim, derdimi anlattım. Teste çıktık, usta sesi duydu. Tam servise döndüğümüzde teknik danışman (mühendis) bir bayan olaya el attı, sesin fren balatasından geldiğini anlattı.
Her ihtimale karşı arabayı lifte alıp gerekli kontrolleri yaptılar ama gerçekten de hiç problem yoktu.
Kaliperin içinde balatayı oynattığında o yolda rahatsız eden sesi liftteyken de duyduk.
Meğer ölçüsel bi sorun varmış, balata kaliperin içinde biraz geziyormuş ve vurduğunda ses yapıyormuş. VW de bu problemi farketmiş ve balatanın revizyonlusunu üretmiş. Yeni balata siparişi verildi, o gelecek, takılacak ve ses kesilecek.
2013'lerde yani büyük disklilerde olan bi problem bu, sizin de başınıza gelebilir, aklınızda olsun.

arteus
27-03-2014, 20:27
Arabamın alt-sağ tarafından, özellikle kalkışta ya da kalkıştan hemen sonra bir vurma sesi gelmeye başlamıştı. Bugün fırsat bulunca hemen Doğuş Oto'ya gittim, derdimi anlattım. Teste çıktık, usta sesi duydu. Tam servise döndüğümüzde teknik danışman (mühendis) bir bayan olaya el attı, sesin fren balatasından geldiğini anlattı.
Her ihtimale karşı arabayı lifte alıp gerekli kontrolleri yaptılar ama gerçekten de hiç problem yoktu.
Kaliperin içinde balatayı oynattığında o yolda rahatsız eden sesi liftteyken de duyduk.
Meğer ölçüsel bi sorun varmış, balata kaliperin içinde biraz geziyormuş ve vurduğunda ses yapıyormuş. VW de bu problemi farketmiş ve balatanın revizyonlusunu üretmiş. Yeni balata siparişi verildi, o gelecek, takılacak ve ses kesilecek.
2013'lerde yani büyük disklilerde olan bi problem bu, sizin de başınıza gelebilir, aklınızda olsun.

Aynen benimde tam sağ alttan ses geliyodu bende servise gidecektim ama sanırım normalmiş. Gitmeme gerek kalmadı :)

bektas_talay
31-03-2014, 23:40
bizim araçlarda servise gidip de mineralli yağ alıp güncelleme ve adaptasyon yaptıran arkadaşlar
benim yaşadığım sorunu yaşıyorsa sorun şu ;
1 den 2 vitese tam gazda geçerken bi duraklama kafa düşürme silkme
aynı şekilde 2-3 ve 3-4 arasında sertce yapıyor ve bunu hissediyorsanız

maslak oto sanayi GÜMÜŞOK Oktay abi ilgileniyor ve ücretsiz dsg yazılımını atıyor ( stabil olanı )

bende ciddi şekilde vardı hatta daha detaylı bi video da çekerim go pro takılıyken çekmiştim pat küt kafa düşürüyor sanki bi anda fren yapmış gibi oluyordu

şuanda yok kaymak gibi gidiyor tabi ben dsg güncelleme yaptırdığımda ecu yazılım yoktu sonra yaptırdım ve yaptırdığımızda benim mekatroniğin artık görevini yapamadığını düşünmüştük

ama sonra yazılımı düzelttikden sonra sorun kalmadı yaşan olursa her türlü dsg konusundada bilgili ve ilgilidir Oktay abi ben kefilim

Tuncay
01-04-2014, 00:14
bizim araçlarda servise gidip de mineralli yağ alıp güncelleme ve adaptasyon yaptıran arkadaşlar

maslak oto sanayi GÜMÜŞOK Oktay abi ilgileniyor ve ücretsiz dsg yazılımını atıyor ( stabil olanı )

bende ciddi şekilde vardı hatta daha detaylı bi video da çekerim go pro takılıyken çekmiştim pat küt kafa düşürüyor sanki bi anda fren yapmış gibi oluyordu

şuanda yok kaymak gibi gidiyor tabi ben dsg güncelleme yaptırdığımda ecu yazılım yoktu sonra yaptırdım ve yaptırdığımızda benim mekatroniğin artık görevini yapamadığını düşünmüştük

ama sonra yazılımı düzelttikden sonra sorun kalmadı yaşan olursa her türlü dsg konusundada bilgili ve ilgilidir Oktay abi ben kefilim

İlk yani eski yazilimimi yukluyor acaba merak ettim stabil olan derken yazilim zaten online olarak baglanip yapiliyo disardaki servislerde bu baglanti yok

bektas_talay
01-04-2014, 00:17
İlk yani eski yazilimimi yukluyor acaba merak ettim stabil olan derken yazilim zaten online olarak baglanip yapiliyo disardaki servislerde bu baglanti yok

vallaha yaptı düzeldi , eski sürümü atıyor tabi ama şanzuman için en optimal hangisi ise o atılıyor gelişi güzel bi versiyon atılmıyor tabiki ama isterseniz arayın sorun olup olmadığını , en güncel versiyonu değil de eski versiyonları atabiliyorlar ellerinde her sürüm var çünki çoğunluk olarak dsg şanzuman tamiri ile uğraşıyor kendisi

Tuncay
01-04-2014, 00:21
vallaha yaptı düzeldi , eski sürümü atıyor tabi ama şanzuman için en optimal hangisi ise o atılıyor gelişi güzel bi versiyon atılmıyor tabiki ama isterseniz arayın sorun olup olmadığını , en güncel versiyonu değil de eski versiyonları atabiliyorlar ellerinde her sürüm var çünki çoğunluk olarak dsg şanzuman tamiri ile uğraşıyor kendisi

Ben gecen carsamba gunu maslak dogus otoda yaptirdim guncel olani bu tarz bir problem yasamadim
Sadece s modda oynamalar yapmislar biraz daha ekonomik atiyor aracla durmayana kadar 2 den indirmiyor tamamen arac durunca 1 e indiriyor dip gaz basilmadigi surece s te daha erken atiyor

yesil
01-04-2014, 00:46
Ben gecen carsamba gunu maslak dogus otoda yaptirdim guncel olani bu tarz bir problem yasamadim
Sadece s modda oynamalar yapmislar biraz daha ekonomik atiyor aracla durmayana kadar 2 den indirmiyor tamamen arac durunca 1 e indiriyor dip gaz basilmadigi surece s te daha erken atiyor

kick down tuşuna basmadan gazı kökleyince yine 7000'e kadar çeviriyor mu s modda?

golgeoyunu03
01-04-2014, 07:32

Ben bu dediğinizi tapagaz 1. vitesten 2. ye atacağı sırada ayağımı gazdan çekince yaşıyorum, araba bir güzel silkelenmeye başlıyor..
Aracım 2012, servisi arayıp şase no verip sordurdum ancak herhangi bir güncelleme gözükmediğini söylediler.. Yani güncellemesiz bu sorunu yaşamaktayım

Tuncay
01-04-2014, 07:41
kick down tuşuna basmadan gazı kökleyince yine 7000'e kadar çeviriyor mu s modda?

Evet o tusa dokunmadanda ceviriyor 7000

ahmet_xy
01-04-2014, 08:20
o tuş dediğiniz hangisi ya? :)

Doğa977
01-04-2014, 08:45
o tuş dediğiniz hangisi ya? :)
sanıyorum gaz pedalının sonundaki switch

_driver_
01-04-2014, 17:47
bir arkadaşim ibiza fr almış bu araç için en iyi düşüren yay hangisidir ?
elinde olan varsa pm olarak fiyat ve resim de olrsa çok çok iyi olur
hatta çupra jantta olursa tekliflere açığız :)

Suleyman
01-04-2014, 18:58

Nihayet sebebi öğrenebildim, zamanında maslakta kontrol için ustayla beraber teste çıkmıştık aracımla ancak o herhangi bir ses duyamamıştı..

SGTI
01-04-2014, 19:41
Nihayet sebebi öğrenebildim, zamanında maslakta kontrol için ustayla beraber teste çıkmıştık aracımla ancak o herhangi bir ses duyamamıştı..

kardeşim sende ne şanssız çıktın ya her problemi yaşadın resmen :(

Suleyman
01-04-2014, 19:44
kardeşim sende ne şanssız çıktın ya her problemi yaşadın resmen :(

Eksik olma kardeşim :D

C!N
01-04-2014, 22:43
Arkadaşlar P ve N'de iken dip gaz yapıldığında aracın 4000 dd'yi geçmemesi normal mi, evet ise araç bunu neden yapar? (‘13 cupra)

Doqan
01-04-2014, 22:47
Arkadaşlar P ve N'de iken dip gaz yapıldığında aracın 4000 dd'yi geçmemesi normal mi, evet ise araç bunu neden yapar? (‘13 cupra)

Alman teknolojisi motora zararı olduğu için kendini korumaya alıyor.Normal yani bütün alman araçlar bu şekildedir.

bektas_talay
01-04-2014, 23:57
rev limitor denilen olayı vw yanlış anlamış hatta bunu launch olarak algılayan kişiler N de dip gaz verip D ye çekiyor :D sonra gelde servise anlat nasıl olduğunu hahahah yapan çok var cidden...

bu yazılımla kaldırılabiliyor ama peki bi espirisi yok kalıyo işte 4000 binde dizelde 2000 demi 2500 demi ne kalıyor diye biliyorum yanlış olmasın...
manuel i dizeli otomatiği benzinlisi hepsi aynı

HKS99
02-04-2014, 08:50

bir arkadaşımdada polo gti var 2011 olması lazım onunda torpidonun ordan geliyor kalkışta ve kalkıştan hemen sonra acaba aynı şeymidir yoksa başka bir yerden gelen ses midir bilgi verirseniz sevinirim kendisine sıkıntının çözümünü buldum diye müjde vereyim

C!N
02-04-2014, 10:22
Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için, enteresan bir olay

uerbas
03-04-2014, 10:04

aynen abi bende güncellettim 1 e düşmüyo hiç kavrama ömrü için daha iyi oldu
bu arada fazladan 2 adet hr spacer 12mm ve uzun bijonları aldım istiyorsan ayırabilirim

Tuncay
03-04-2014, 10:19
aynen abi bende güncellettim 1 e düşmüyo hiç kavrama ömrü için daha iyi oldu
bu arada fazladan 2 adet hr spacer 12mm ve uzun bijonları aldım istiyorsan ayırabilirim

onlara okeyim ben geçen zaten konuşmuştuk telden no nu atarsan paslaşiriz

HKS99
04-04-2014, 12:48

bir arkadaşımdada polo gti var 2011 olması lazım onunda torpidonun ordan geliyor kalkışta ve kalkıştan hemen sonra acaba aynı şeymidir yoksa başka bir yerden gelen ses midir bilgi verirseniz sevinirim kendisine sıkıntının çözümünü buldum diye müjde vereyim

müjdeli haber verebilmem için soruma yanıt bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim

SGTI
04-04-2014, 12:58
müjdeli haber verebilmem için soruma yanıt bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Yok yok o sorun 2013+larda varmış.Sizin olay kronik silecek altındaki parçanın tırr yapması.Torpidodan gelmiyodur biraz daha önden geliyodur o.Bende olmadı nedense oraya bir sünger koyarsanız problem çözülüyor.

HPMania
05-04-2014, 21:43
Polo Gti aracımın lastiklerini değiştireceğim. Ne önerirsiniz ?
Eski yazışmalara baktım pek fazla seçenek yok gibi ama Pirelli PZero Nero GT nasıldır kullanan var mı ?
Pirelli Pzero Nero GT 215/40ZR17 87W XL (http://www.lastikcim.com.tr/Pirelli-Pzero-Nero-GT-21540R17-87W-ZR-XL,PR-12073.html)

bektas_talay
05-04-2014, 23:05
Eski yazışmalara baktım pek fazla seçenek yok gibi ama Pirelli PZero Nero GT nasıldır kullanan var mı ?
Pirelli Pzero Nero GT 215/40ZR17 87W XL (http://www.lastikcim.com.tr/Pirelli-Pzero-Nero-GT-21540R17-87W-ZR-XL,PR-12073.html)

kullananlar var ben starmaxx st 760 ( petlas pt741 ) modelini kullandım ilk 3 4 bin çok güzel sonrası berbat bi anda asfalta göre karakter değişiyor sert dişli asfalt istiyor haricinde güzel tutunmuyor

215-45-17 conti sc5 bakabilirsiniz bende bu ebata geçicem ebat çok büyümüyor ama jant ufak görünebilir

speed_emre
06-04-2014, 00:00

cem arabasına dediğiniz lastikten takmış olmalı çok memnun :)

ferruh
06-04-2014, 10:49
215 40 17 Tyres reviews - TyreReviews (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/17-Inch-Tyres/215-40-17-Tyres.htm) nokian deneyen varmi???

HKS99
07-04-2014, 13:53
Yok yok o sorun 2013+larda varmış.Sizin olay kronik silecek altındaki parçanın tırr yapması.Torpidodan gelmiyodur biraz daha önden geliyodur o.Bende olmadı nedense oraya bir sünger koyarsanız problem çözülüyor.

arkadaşıma çaktırmadan bi bakayım bakalım ordan mı geliyor sonra müjdesini veririm tşkler

krscan
07-04-2014, 13:57
arkadaşıma çaktırmadan bi bakayım bakalım ordan mı geliyor sonra müjdesini veririm tşkler

2013lerde kronik sanırım. Benim rocco'dan da geliyordu. cam ile torpido arasına cam fitili sıkıstırdım gecti. Bi polosu olan arkadasım da aynı sorun vardı oda 2013'dü.

AykutB.
07-04-2014, 19:57
2013lerde kronik sanırım. Benim rocco'dan da geliyordu. cam ile torpido arasına cam fitili sıkıstırdım gecti. Bi polosu olan arkadasım da aynı sorun vardı oda 2013'dü.

Polodaki durum farklı. Torpidodan geliyor gibi ses ama ses silecek motorundan geliyor. Silecekleri söküp altındaki siyah paneli sökün altında silecek motoru var süngeri oraya sıkıştırın. Sökmüşken içeriye motor sesi veren modülüde sökün araba olsun size mercedes sessiz sedasız kullanın :))

ibizacupra34
08-04-2014, 07:31
bende de aynı ses geliyor özellikle 2.vites bitip 3.vites başladı sırada

SerkanKurt
08-04-2014, 07:45
cupralarda gti larda içeri sanal motor sesi verme olayı tam olarak nedir ? bilen varsa açıklayabilirmi :)

alp1903
08-04-2014, 10:25
Şu sıralar kendime 2013 model düşük km Polo GTI bakıyorum arkadaşlar. Tercihen siyah ve cam tavan olması gerekli. (Tek kapı) olursa tadından yenmez :)

EmiR53
08-04-2014, 10:33
Nisan ayı oldu '13 cupralara hala yazılım çıkmadı varmı bir gelişme veya bir tarih belli mi acaba arkadaşlar ?

AykutB.
08-04-2014, 12:06
cupralarda gti larda içeri sanal motor sesi verme olayı tam olarak nedir ? bilen varsa açıklayabilirmi :)

Sağ amortisör kulesinin üzerinde avuç içi kadar bi modül var. 1.4 tsi motordan çıkmayan sesi kullanıcıyı tatmin etmek için hoparlörden içeriye veriyorlar. Sökersen gayet sessiz oluyor hiç bir zararı yok.

golgeoyunu03
08-04-2014, 14:37
Sağ amortisör kulesinin üzerinde avuç içi kadar bi modül var. 1.4 tsi motordan çıkmayan sesi kullanıcıyı tatmin etmek için hoparlörden içeriye veriyorlar. Sökersen gayet sessiz oluyor hiç bir zararı yok.

Peki bu modülü söktüğümüzde soketi neyle kapatacağız? nem vs için soruyorum
1.4tfsi 122 liklerde de var mı bu dediğiniz?

ahmet_xy
08-04-2014, 14:39

bu ses modülü sadece polo gti, ibiza cupra ve fabia vrs'lerde var.

SGTI
08-04-2014, 15:38

ben poşet + bant yaptım Veya sadece bantla düz bir zemine sabitlenebilir.

kurtbil
08-04-2014, 16:09

Kullanıyorum çok da memnunum. Dunlopla arasında bayağı bir fark var

SGTI
08-04-2014, 16:39
Kullanıyorum çok da memnunum. Dunlopla arasında bayağı bir fark var

aracınız stock mu? Patinaj ve yol tutuşu dunlopla kıyaslarsanız ne dersiniz? veya patinajı en fazla indirgeyecek lastik semi slick dışında nedir?

kurtbil
08-04-2014, 18:07
aracınız stock mu? Patinaj ve yol tutuşu dunlopla kıyaslarsanız ne dersiniz? veya patinajı en fazla indirgeyecek lastik semi slick dışında nedir?

Stock. Dunloplarla bayağı patinaj vardı kalkışlarda ya da düşük hızda ani hızlanmalarda. Nero Gt de neredeyse 1. viteste bile patinaj çekmiyor tozlu zemin değilse. Fren mesafesinde bariz değişme oldu. Abs nin devreye girdiği yerlerde artık abs devreye girmeden duruyorum. Dunloplarla kafadan kayma söz konusuydu, hatta esp devreye giriyorken, Nero Gt ile bayağı azaldı bu durum da. Bu arada Dunlopları da eskimeden dolayı değil, tekinde balon oluştuğu için değişirtirdim. Fiyat olarak da dunlop a göre daha ucuz.

Son soruna net bir cevap veremem açıkcası.Stock kullandığım için benim arabamda Nero Gt gayet başarılı. Stage 1 ve üstü Gti larda nasıl tepkiler verir bilemem.

Eworen
08-04-2014, 19:55
2014 GTI larda Pirelli P7 geliyor
Benim X1 de pirelli P7 var sıradan bi lastik gti için kesin kez iyi bi seçim değil..

alp1903
08-04-2014, 20:17
2014 GTI için fiyat alıcam pazartesi inşallah

ahmet_xy
08-04-2014, 20:29
2014 GTI için fiyat alıcam pazartesi inşallah

hayırlı olsun şimdiden. henüz 192 beygir yeni motor yok değil mi? 180 lik motorla mı getiriyorlar?

speed_emre
08-04-2014, 20:31
6 tane kalmıs türkiyede sanırım öyle duydum :) sonrada gelmicekmiş sanırım makyajlı kasası 2015 te gelicekmiş. Makyajada 10 lira giydirirler valla :)

Eworen
08-04-2014, 21:17
Maslak Dogusta showroom da var su an kirmizi 4 kapi
70 bin kusurat TL fiyati

exca-
08-04-2014, 21:22
yenisi gelince ne fiyat verecekler çok merak ediyorum ya..

ahmet_xy
08-04-2014, 21:26
yenisi gelince ne fiyat verecekler çok merak ediyorum ya..

şimdiki fiyaıtn üzerine +10k eklerler.. ama 192 lik de güzel olur be :D

SGTI
08-04-2014, 22:32
Stock. Dunloplarla bayağı patinaj vardı kalkışlarda ya da düşük hızda ani hızlanmalarda. Nero Gt de neredeyse 1. viteste bile patinaj çekmiyor tozlu zemin değilse. Fren mesafesinde bariz değişme oldu. Abs nin devreye girdiği yerlerde artık abs devreye girmeden duruyorum. Dunloplarla kafadan kayma söz konusuydu, hatta esp devreye giriyorken, Nero Gt ile bayağı azaldı bu durum da. Bu arada Dunlopları da eskimeden dolayı değil, tekinde balon oluştuğu için değişirtirdim. Fiyat olarak da dunlop a göre daha ucuz.

Son soruna net bir cevap veremem açıkcası.Stock kullandığım için benim arabamda Nero Gt gayet başarılı. Stage 1 ve üstü Gti larda nasıl tepkiler verir bilemem.

Aracım stage 2 ama mantıken dunlop a göre yol tutuşunu arttırıp1.vitesde bile patinajı yok denecek kadar azaltıyorsa stage 2 dede işe yarar.Bi bakıcam bu işe hiç memnun değilim dunloplardan.Mümkünse raket ve pinpon topu yapsınlar bitek.Teşekkürler

kurtbil
08-04-2014, 23:09
Aracım stage 2 ama mantıken dunlop a göre yol tutuşunu arttırıp1.vitesde bile patinajı yok denecek kadar azaltıyorsa stage 2 dede işe yarar.Bi bakıcam bu işe hiç memnun değilim dunloplardan.Mümkünse raket ve pinpon topu yapsınlar bitek.Teşekkürler

Ben dunlopların o kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim, Nero Gt takana kadar. Mutlak daha da iyisi vardır yol lastiği olarak ama benim Nero Gt deneyimim bu şekilde. Rica ederim

Umut
09-04-2014, 07:27
Aracımı ilk aldığımda 28.000 km kullanılmış dunlop vardı üzerinde normalde virajlara hızlı girmeyi severim ama hiç güven vermemişti ve diğer arkadaşların dediği gibi fazla patinaja kalıyodu, daha sonra sottozero aldım kışlığa geçtim baya bi yumuşadı araç konforu arttı şu an haliyle yaz geldi ve ne alıyım derken Pzero Nero Gt aldım ilk gün daha yola alışma hamurun yumuşamaması yüzünden hayal kırıklığına uğradım sandım fakat, şu anda lastikten çok memnunum yavaş yavaş virajlara hızlı girerek deneme yapıyorum gayet başarılı, sottozerodan sert bunu söylememe gerek varmı bilmiyorum, lastiği takmamla aracıma komple milltek yapmam aynı zamana geldiği için yol gürültüsü için bir şey söyleyemeyeceğim, aracımda yazılımda var, aman aman bir patinaj problemim yok, sonuç memnunum tavsiye ederim.

kurtbil
09-04-2014, 08:37
Aracımı ilk aldığımda 28.000 km kullanılmış dunlop vardı üzerinde normalde virajlara hızlı girmeyi severim ama hiç güven vermemişti ve diğer arkadaşların dediği gibi fazla patinaja kalıyodu, daha sonra sottozero aldım kışlığa geçtim baya bi yumuşadı araç konforu arttı şu an haliyle yaz geldi ve ne alıyım derken Pzero Nero Gt aldım ilk gün daha yola alışma hamurun yumuşamaması yüzünden hayal kırıklığına uğradım sandım fakat, şu anda lastikten çok memnunum yavaş yavaş virajlara hızlı girerek deneme yapıyorum gayet başarılı, sottozerodan sert bunu söylememe gerek varmı bilmiyorum, lastiği takmamla aracıma komple milltek yapmam aynı zamana geldiği için yol gürültüsü için bir şey söyleyemeyeceğim, aracımda yazılımda var, aman aman bir patinaj problemim yok, sonuç memnunum tavsiye ederim.

Dunlop' a göre daha sesli ama atla deve değil.

3rk4n
09-04-2014, 08:41
2013 Ler için yazılım tarihi falan belli oldumu varmı bişiler ? :)

Merthan
09-04-2014, 08:43
192 olanlar 1.8T motor zannedersem doğru mudur?

ahmet_xy
09-04-2014, 14:36
192 olanlar 1.8T motor zannedersem doğru mudur?

hayır. 1.4 olacak. :icon_tup:

CeM öZeR
10-04-2014, 16:41
Bende Pirelli Pzero Nero GT kullananlardanım. Yaklaşık 5.500 km oldu. Gerçekten çok iyi. Özellikle yağmurlu havalarda Dunlop tam bir çöp... Frende kuru zeminde 2 sefer ciddi anlamda kızakladım ve ciddi anlamda çaresiz durmaya çalıştım şükür ki kaza olmadı... Ani yavaşlamalarda dunlop çok kötü. Patinaj yönünden 10.000 km den sonra dunlop hergeçen gün kötüye gitmişti. Şu an pzero nero gt'den gerçekten çok memnunum. Bridgestone potenza,continental sc3 felan ciddi anlamda bence nero GT'nin gerisinde... Ama Toyonun övgülerini de duyuyorum...

golgeoyunu03
10-04-2014, 17:04
215 40 r17 olarak bende goodyear efficient grip kullanıyorum, sizce nasıl? baska lastik tecrubem olmadığı için yorum yapamıyorum

MertSerhanÖ.
10-04-2014, 18:53
2013 Ler için yazılım tarihi falan belli oldumu varmı bişiler ? :)

hayır,büyük bir sır olarak koruyor kendini :)

Suleyman
10-04-2014, 18:55
Gti da sadece orta iptali yapan birileri var mı istanbul içinde ? :D

AykutB.
10-04-2014, 21:58

Ben yapmıştım zamanında yakıta etkisi yok ses tatminkar polisle sıkıntı olmuyor.

Benim aracın videosu yazılımsız soğuk marş.

Orta Susturucu İptali - Polo Gti - YouTube (http://youtu.be/IHiC8GIdHZ0)

qatrio
10-04-2014, 22:06
beyler aklımda bi fikir var :D simota big tube filtreden gti a intake kit yapmayı deniyicem

bektas_talay
10-04-2014, 23:49

ben hepsini denedim :D

son iptali çok tatlı pırlama ve tokluk veriyor ama geri düşürme yapıyor sanırım

orta iptali içeri çok ses vermiyor ama dışarda hafif bi homurtu oluyor

bende varex var sonda 70 dp 63 devam ediyor sesden çok memnunum kapatıncada sıfır ses

beyler aklımda bi fikir var :D simota big tube filtreden gti a intake kit yapmayı deniyicem

filtrenin kafasınımı kullanıcaksınız yoksa geri kalanınımı :D bende hks ve kazan yapmayı düşünüyorum ama birtürlü zaman bulamıyorum

qatrio
10-04-2014, 23:56
komple big tube kulanıcam :D carbon olarak

MertSerhanÖ.
11-04-2014, 00:42
komple big tube kulanıcam :D carbon olarak

bunların sebebi hep typer dynodayken içerde kalman oldu:(:D:D

qatrio
11-04-2014, 00:50
bunların sebebi hep typer dynodayken içerde kalman oldu:(:D:D

hhahhahahahahahaahha :hahaha: aynen kanka manyak ettim kendimi. o neydi ya orta kulak iptali yaptı resmen bana

Suleyman
11-04-2014, 10:22
Ben yapmıştım zamanında yakıta etkisi yok ses tatminkar polisle sıkıntı olmuyor.

Benim aracın videosu yazılımsız soğuk marş.

Orta Susturucu İptali - Polo Gti - YouTube (http://youtu.be/IHiC8GIdHZ0)

Valla ben de düşünüyorum da performans kaybı olursa da hissedersem hoş olmaz :D

ben hepsini denedim :D

son iptali çok tatlı pırlama ve tokluk veriyor ama geri düşürme yapıyor sanırım

orta iptali içeri çok ses vermiyor ama dışarda hafif bi homurtu oluyor

bende varex var sonda 70 dp 63 devam ediyor sesden çok memnunum kapatıncada sıfır ses

Orta iptalinde kayıp hissetmedin mi?Video çektin mi hiç son halinin merak ettim :D

uerbas
11-04-2014, 10:42
stock 180likte tutunma problemi yaşıyoruz 2014te neyine beygir yükseltiyo bunlar anlamadım :D

ukku
11-04-2014, 11:20
Orta iptali ne güzelmiş yahu. :D

Performans kaybı yaşayan oldu mu acaba?

ahmet_xy
11-04-2014, 11:35

utku sen yaptırdın mı?

Suleyman
11-04-2014, 12:01

:hahaha: net bi cevap bulamadım bu soruya, kayıp yaşayan var, yaşamadım diyen var, az buçuk altlar ölür, ama değer diyen var :):):)

speed_emre
11-04-2014, 12:02
bu duman atma olayı devam ediyor mu arkadaşlar ? :)

uerbas
11-04-2014, 12:33
arkadaşlar elimde 2 adet orjinal hr spacer 12mm+10 adet uzun bijon mevcut, fazla olanları satabilirim

arkaya taktım görsel olarak merak eden varsa
http://i.hizliresim.com/8nE6ra.jpg (http://hizliresim.com/8nE6ra)

ukku
11-04-2014, 14:39
utku sen yaptırdın mı?

Yok abi, videoyu izleyince "ne guzelmis" dedim :)

Ben komple stock + ses modulu iptal. Elektrikli araba kadar sessiz nerdeyse hehehe.

AykutB.
11-04-2014, 17:34
Şöyle bi kayıp olur maximum stock araçla 200e kadar basılsa 1 boy falan farkeder maximum altta zaten sc var kayıp olacağını sanmıyorum. Maliyeti yüksek birşey değil iptal edilmeden denenir iptal edip tekrar denenip bakılır duruma göre geri dönüşü kolay.

Suleyman
11-04-2014, 18:01
Şöyle bi kayıp olur maximum stock araçla 200e kadar basılsa 1 boy falan farkeder maximum altta zaten sc var kayıp olacağını sanmıyorum. Maliyeti yüksek birşey değil iptal edilmeden denenir iptal edip tekrar denenip bakılır duruma göre geri dönüşü kolay.

Teşekkürler.

exca-
11-04-2014, 19:25
uzun zamandır orta iptaliyle kullanıyorum üstüne bi de kumandalı zıbıdı var tabi :D ben hissedilir bir fark olduğunu düşünmüyorum. tadında bir ses veriyor ne az ne çok

edit: bektaş varex açık halinin bi videosunu çekebilir misin, aynı şekil düşünüyorum da yeterince sesliyse açık hali yapiyim bende :D

arteus
11-04-2014, 19:34
Sarı yağ ikazı yanınca kaç litre yağ ekliyorduk ??

Merthan
11-04-2014, 19:40
1 litre eklemeniz lazım.

cembozbey
11-04-2014, 19:58
Arkadaslar aklınızda olsun polo gti ve cupra için oem amortisor yaylar oem intrcooler ve hortumları var elimde

arteus
11-04-2014, 20:15
1 litre eklemeniz lazım.

Teşekkürler Merthan

Merthan
11-04-2014, 22:50
Teşekkürler Merthan
Rica ederim. Sürekli yağ eklemek yerine sarı lamba yandığı anda stop ettikten sonra 10 dakika bekleylp direk 1 litre yağ ekleyerek kontrol bile etmeye gerek duymadan devam etmek daha mantıklı.
Sarı lamba yanması araba için problem teşkil etmiyor,o yüzden fazla eksilten tsi sahiplerinin dediğim şekilde yapmaları daha mantıklı :)

Suleyman
11-04-2014, 22:58
Rica ederim. Sürekli yağ eklemek yerine sarı lamba yandığı anda stop ettikten sonra 10 dakika bekleylp direk 1 litre yağ ekleyerek kontrol bile etmeye gerek duymadan devam etmek daha mantıklı.
Sarı lamba yanması araba için problem teşkil etmiyor,o yüzden fazla eksilten tsi sahiplerinin dediğim şekilde yapmaları daha mantıklı :)

Yalnız tüm yağ 10 dk gibi bi sürede süzülmeyebiliyor yani direk 1 lt yağ eklemek pek doğru olmayabilir, diye düşünüyorum.

Merthan
11-04-2014, 22:59
Yalnız tüm yağ 10 dk gibi bi sürede süzülmeyebiliyor yani direk 1 lt yağ eklemek pek doğru olmayabilir, diye düşünüyorum.
20 dk olsun farketmez hani demek istediğim sürekli ekleyipnher hafta kontrol etmek yerine bu şekilde kafa daha rahat olmaz mı :)

Suleyman
11-04-2014, 23:01
20 dk olsun farketmez hani demek istediğim sürekli ekleyipnher hafta kontrol etmek yerine bu şekilde kafa daha rahat olmaz mı :)

Kesinlikle, bunu en iyi ben bilirim herhalde ***** sık sık ekleme yapmak zorunda kalıyorum :D

Merthan
11-04-2014, 23:46
Kesinlikle, bunu en iyi ben bilirim herhalde ***** sık sık ekleme yapmak zorunda kalıyorum :D
Hangi yağı kullanıyorsun? Biraz klasik olucak ama Castrol kullanıyorsan Motul deneyebilirsin,gerçekten de eksiltmeyi azaltıyor.

OrcunInce
11-04-2014, 23:52

Merthan bizim yağ kolay kolay süzülmüyor. Benim tavsiyem gece yatmış otomobilin sabah yağına bakılması. :)

Merthan
11-04-2014, 23:55

Şimdi diyelimki siz yağı boşalttınız ve filtreyide değiştirdiniz 0 filtre taktınız.
Şuan motorda hiç yağ yok diyelim. Elinizde 4 litrelik yağ var ve hepsini koydunuz.

Sizin koyduğunuz bu 4 litre yağın 3.6 litresini motor kendisi alıyor. Diğer 400 gram'da sizin 0 taktığınız yağ filtresine gidiyor.

Bu koyulan 4 litre yağdan sonra yağ çubuğu kırmızıyla yuvarlak içine aldığım seviyede oluyor.

http://i39.tinypic.com/t4zfah.png

Mavi ile gösterdiğim çizgilerin arası 1 litredir. Eğer eksilirse buna göre ne kadar yağ eklemeniz gerektiğini rahat hesap edebilirsiniz.

Aslında direk B noktasında olmasıda bir problem değil ama daha öncede söylediğim gibi eğer aracınız yağ eksiltiyorsa ummadığınız bir anda yağ ışığı yanar ve eğer yanınızda yağ yoksa sıkıntı yaşarsınız.

Yuvarlak içine aldığım seviyede olması kafanızın rahat olmasını sağlar.
Zaten resimde gösterdiğim alttaki mavi çizgiye geldiğinde anca yağ ışığı yanar.
Daha önce paylaştım bunu şimdide göndereyim dedim belki işine yarayan olur.

Merthan
11-04-2014, 23:57
Merthan bizim yağ kolay kolay süzülmüyor. Benim tavsiyem gece yatmış otomobilin sabah yağına bakılması. :)
O kadar değil be abi naptın :)

Berkayy
12-04-2014, 00:20

Benim arabam 170 lik tsi genel yapısı aynı gti ile orta iptal şu anda herhangi bir performans kaybı yaşamadım ama top speedde düşüş olduğunu iddaa edenler var

Merthan
12-04-2014, 00:24
Benim arabam 170 lik tsi genel yapısı aynı gti ile orta iptal şu anda herhangi bir performans kaybı yaşamadım ama top speedde düşüş olduğunu iddaa edenler var
Orta iptalinden sonra top speed de düşüş olması anlamsız geldi bana.
Top speed de düşüş olmasının tek sebebi dumpvalve in basınç kaçırmasıdır bence. Orta iptali le hiçbir alakası olduğunu zannetmiyorm.

Suleyman
12-04-2014, 00:26
Hangi yağı kullanıyorsun? Biraz klasik olucak ama Castrol kullanıyorsan Motul deneyebilirsin,gerçekten de eksiltmeyi azaltıyor.

Son iki kutudur mobil1 5-30 esp formula kullanıyorum, motulu henüz deneyemedim :)

Berkayy
12-04-2014, 00:38
Orta iptalinden sonra top speed de düşüş olması anlamsız geldi bana.
Top speed de düşüş olmasının tek sebebi dumpvalve in basınç kaçırmasıdır bence. Orta iptali le hiçbir alakası olduğunu zannetmiyorm.

Söyleyenler var abi birazda psikolojik galiba :) bende sıkıntı olmadı aynı yürüyor arabam:)

ukku
12-04-2014, 01:19
Yağı, stop ettikten 1 saat sonra kontrol edince "***** avradını, araba 500-600 ml yağ eksiltmiş" diyen, arabayı akşam kapatıp ertesi gün tekrar kontrol ettiğinde hiç eksiltmemiş olduğunu fark eden arkadaşım var. :D Görürse yazacaktır :D

Orçun'a katılıyorum, 10 dakika bekleyerek falan olmaz bu iş. :)

AykutB.
12-04-2014, 07:39
Aynen 10 dakikada falan süzülmüyor yağ azaldığında stop edip hemen marş yapınca bilgi ekranında sarı ışık yanıyor tam süzülmeyince fazla gelmesin diye max. yarım litre koyuyorum. 2 kez geldi başıma o siyah beyaz ekranda sarı ışık yanmasıda ilginç bi durum :))

MertSerhanÖ.
12-04-2014, 11:27
Oncelikle orta iptali herhangi bir kayip yasatmiyor,son iptali araci geriye dusuruyor.yag konusunda katiliyorum hep basima geliyo dunde geldi.Sabahlari yagima bakiyorum eksiltme yok daha sonra hem aracimin ustasi hem cok yakin arkadasim dukkana cagiriyo 20 dk bekliyo bi bakiyim diyo yag eksik cikiyo tutturuyo yag ekleyelim kanka ya diyorum eksik degil lafta anlatamiyorum:D:D

CenKeR
12-04-2014, 11:45
Oncelikle orta iptali herhangi bir kayip yasatmiyor,son iptali araci geriye dusuruyor.yag konusunda katiliyorum hep basima geliyo dunde geldi.Sabahlari yagima bakiyorum eksiltme yok daha sonra hem aracimin ustasi hem cok yakin arkadasim dukkana cagiriyo 20 dk bekliyo bi bakiyim diyo yag eksik cikiyo tutturuyo yag ekleyelim kanka ya diyorum eksik degil lafta anlatamiyorum:D:D

Aaaaaaa FA Yağ mı eksiltiyor kankacımmm :D :D :D

speed_emre
12-04-2014, 11:49
hepsi yağ eksiltiyor sanırım :D benim burada arkadaşımda harbidende eksiltme hiç yok çok iyi rodajını yaptı şehir dışında :) varsın yağ eksiltsin hiç önemi yok bence inş bende alıcam polo :)

MertSerhanÖ.
12-04-2014, 12:07
Aaaaaaa FA Yağ mı eksiltiyor kankacımmm :D :D :D

yok kankacım eksiltmiyor sadece motor hareket ettiğinde az gösterdiğinden bahsettim.ha duman atmıyomu dp tan diyosan oda yok,dsg kavrama arızalımı diyorsan oda yok :):):)

arteus
12-04-2014, 12:23
Şimdi yarım litremi yoksa 1 litremi ekliyeyeyim :D
Dün ışık sarı yandığında her aracı çalıştırdığımda yağ ikazı veriyordu fakat bu sabah ömerliden eve gelmek için bindim ama ikazdan eser yok :soru:

ironwolf
12-04-2014, 14:58
arkadaslar izmirden polo gti için dp yaptıran varmı ??????

AykutB.
12-04-2014, 15:06
Şimdi yarım litremi yoksa 1 litremi ekliyeyeyim :D
Dün ışık sarı yandığında her aracı çalıştırdığımda yağ ikazı veriyordu fakat bu sabah ömerliden eve gelmek için bindim ama ikazdan eser yok :soru:

Yarım litre koy abi yarın sabah araca marş yapmadan bi bakarsın yağına duruma göre tamamlarsın.

arteus
12-04-2014, 15:21
Yarım litre koy abi yarın sabah araca marş yapmadan bi bakarsın yağına duruma göre tamamlarsın.

Valla Aykutum az önce koydum 1 litre :) nasıl olsa yakıyor fazla olsun az biraz :D

AykutB.
12-04-2014, 17:54
Valla Aykutum az önce koydum 1 litre :) nasıl olsa yakıyor fazla olsun az biraz :D

Fazlasıda zarar abi :D

bektas_talay
13-04-2014, 11:41
uzun zamandır orta iptaliyle kullanıyorum üstüne bi de kumandalı zıbıdı var tabi :D ben hissedilir bir fark olduğunu düşünmüyorum. tadında bir ses veriyor ne az ne çok

edit: bektaş varex açık halinin bi videosunu çekebilir misin, aynı şekil düşünüyorum da yeterince sesliyse açık hali yapiyim bende :D

hep içerden var bi 2 tane ama telefon tabi dış sesi ve rüzgarı kestiği için eksoz seside kısılıyor güneşli bir havada go pro ile çekicem bunlar var 2 3 tane

Instagram (http://instagram.com/p/mnwBR9tckD/)

küfürlü sonu bunun :D

Instagram (http://instagram.com/p/mi52_Btci-/)

speed_emre
13-04-2014, 21:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-polo-1.4-tsi-180-psengelliler-icin-otv.siz-160798648/detay)

arkadaşlar pololar ispanyadamı üretiliyor. Bilgisi olan varmı gti lar hakkında.

bu adam neyden bahsetmiş böyle ?

ahmet_xy
13-04-2014, 21:33
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-polo-1.4-tsi-180-psengelliler-icin-otv.siz-160798648/detay)

arkadaşlar pololar ispanyadamı üretiliyor. Bilgisi olan varmı gti lar hakkında.

bu adam neyden bahsetmiş böyle ?

evet pololar ispanya üretimi. jettalar meksika, golfler ise almanya. :icon_tup:

Merthan
13-04-2014, 21:40
Fazlasıda zarar abi :D
Yağ 1 litre eksildiği zaman sarı lamba yanar. Yani 1 litre eklediği zaman fazla değil tam olmuş oluyor.

speed_emre
13-04-2014, 21:43
adam 60 lıraya 0 getiririm diyor kim bilir nasıl araba gelir oradan artık :)

AykutB.
13-04-2014, 21:46
Yağ 1 litre eksildiği zaman sarı lamba yanar. Yani 1 litre eklediği zaman fazla değil tam olmuş oluyor.

Sabah marş yaptığında yanmamış araç sıcakken tam süzülme olmuyor uzun süre o yüzden stop edip marş bastığında bazen lamba yakıyor erkenden :)

Edit. Çokta farketmez ama max. litrenin 10da1i bence

alp1903
14-04-2014, 15:30
70.500TL bayi fiyatı var. 4 kapı ve cam tavan mevcut beyaz. Ama klima tuşları dijital degil.

ahmet_xy
14-04-2014, 15:34
70.500TL bayi fiyatı var. 4 kapı ve cam tavan mevcut beyaz. Ama klima tuşları dijital degil.

nerde bu araç?

alp1903
14-04-2014, 15:53
Ankara Doguş oto Balgat bayisinde.

Hyjal
14-04-2014, 22:23
Herkese merhaba , polo gti'ın yeni motor kodu olan cth için yağı fazla eksiltip eksiltmeme durumu nedir bilgisi olan var mı acaba ?

Suleyman
14-04-2014, 22:27
Herkese merhaba , polo gti'ın yeni motor kodu olan cth için yağı fazla eksiltip eksiltmeme durumu nedir bilgisi olan var mı acaba ?

Hepsi de yağ eksiltiyor biri 2.000km de bir 1 litre eksiltiyorken diğeri 3-5k arası eksiltiyordur. Bendeki cth motor kodlu ve ortalama 3.000km de bir 1 litre yağ ihtiyacı doğuyor.

ahmet_xy
14-04-2014, 22:34
Hepsi de yağ eksiltiyor biri 2.000km de bir 1 litre eksiltiyorken diğeri 3-5k arası eksiltiyordur. Bendeki cth motor kodlu ve ortalama 3.000km de bir 1 litre yağ ihtiyacı doğuyor.

+1. evet yağ yakmıyor diyen yalan söyler. az-çok hepsi de eksiltiyor ama gülü seven dikenine katlanır. hiç umrumda değil, bagajda 1 lt castrol duruyor :icon_tup:

Suleyman
14-04-2014, 22:35
+1. evet yağ yakmıyor diyen yalan söyler. az-çok hepsi de eksiltiyor ama gülü seven dikenine katlanır. hiç umrumda değil, bagajda 1 lt castrol duruyor :icon_tup:

Kesinlikle, mobil1 esp formula bitsin motul deneyeceğim :)

ahmet_xy
14-04-2014, 22:56
Kesinlikle, mobil1 esp formula bitsin motul deneyeceğim :)

o değil de, 180 hp ile cayır cayır yağ yakan fritöze benzer motoru ne yaptılar da, 192 hp yaptılar satmayı düşünüyorlar :D :D

alp1903
14-04-2014, 23:01
Bence 2013 modellerde 192hp ama 180hp olarak satışa sunuldu yanlışıkla hahha :)

Suleyman
14-04-2014, 23:01
o değil de, 180 hp ile cayır cayır yağ yakan fritöze benzer motoru ne yaptılar da, 192 hp yaptılar satmayı düşünüyorlar :D :D

Kesin tr e gelecek mi, net bir haber var mı?Yoksa geldi de haberim mi yok :hahaha:

ahmet_xy
14-04-2014, 23:06
Kesin tr e gelecek mi, net bir haber var mı?Yoksa geldi de haberim mi yok :hahaha:

gelmiş işte. ben sabah akşam canım çektikçe patates kızartıyorum arabada. :icon_tup: :hahaha: hatta pringles'tan iş teklifi bile geldi :D :D

Suleyman
14-04-2014, 23:10
Bence 2013 modellerde 192hp ama 180hp olarak satışa sunuldu yanlışıkla hahha :)

Stage 2 gti ile denedik geçenlerde, stage 2 li arkadaş pek tatmin olamadı yani demem o ki düşünmüyor değilim :D. Yine deneyeceğiz.

gelmiş işte. ben sabah akşam canım çektikçe patates kızartıyorum arabada. :icon_tup: :hahaha: hatta pringles'tan iş teklifi bile geldi :D :D

Gelmişte sitede niye 180 ps yazıyor hala teknik verilerde? Psikolojimi bozmasanız :icon13: :D

MertSerhanÖ.
15-04-2014, 09:44
Hakkaten 2013 ler 192 hp olabilirmi:D:D:hahaha:

speed_emre
15-04-2014, 09:56
face özel pololara % 7 indirim gelmiş 0 alacak kişiler kaçırmasın fırsatı. Kodu alın gidin bayiye :)

65 e fln alınır su anda polo :D

Merthan
15-04-2014, 10:02
hayır. 1.4 olacak. :icon_tup:
Birisi artık tsi lar 1.8 oldu diye bişey atmıştı ortaya o noldu :D

ahmet_xy
15-04-2014, 10:19
Birisi artık tsi lar 1.8 oldu diye bişey atmıştı ortaya o noldu :D

o haber kolpa çıktı :)

AykutB.
15-04-2014, 10:37
192 hp'lik motor ile beraber 6 ileri manuel vites seçeneği olacağını söylüyorlar bunun aslı var mı?

Merthan
15-04-2014, 10:43
o haber kolpa çıktı :)
Ortalığı ververeye vermeyi ne kadar seviyoruz yaa :D

alp1903
15-04-2014, 10:52
Bitane 2013 GTI kapmam lazım :)

ahmet_xy
15-04-2014, 10:54
Bitane 2013 GTI kapmam lazım :)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-gti-1.4-tsi-180ps-156426298/detay/) :icon_tup:

alp1903
15-04-2014, 10:58
Siyah ve cam tavan şart :D Planlarım o yönde, görsellik olarak.

ahmet_xy
15-04-2014, 11:01
Siyah ve cam tavan şart :D Planlarım o yönde, görsellik olarak.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-hatasiz-full-gti-159920992/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-polo-gti-1.4-tsi-180-ps-tiptr-160070175/detay)

alp1903
15-04-2014, 11:09
Bir tanesi favorimde bu hafta işimi halledersem kısmetse gidip el sıkışmak istiyorum :) Hain planlarım var şimdiden jant coil bakıyorum.

CeM öZeR
15-04-2014, 12:06
Cth'lar 192 hp miş evet belli oldu neden hızlı oldukları. Basıncınız fabrikasyon açık atarı yapıyorsunuz tabi stock CAV motorlu 2011-2012 lere :) Ama yinede stage 2 adam akıllı bir gti'dan 15 boya yakın fark yiyor. :D Yazılımınız bulunsun da öyle gelin :D :hahaha:

Bir çok arkadaşın,kardeşimin,abimin beni tanıdığını bildiğim için samimiyetimden yazıyorum. ;)

Suleyman
15-04-2014, 12:15
Dyno a çıkmak farz oldu :icon_wack

skyserhat
15-04-2014, 13:15

şuanda hiç bir bayi polo gti siparişi almıyor. ve şuan türkiyede 4 ankara balgat bayisinden başka yerde yolda tırda kamyonda bantta polo gti yok. onlarda 2 şeker beyazı 1 refleks gümüş 1 kırmızı hepsi cam tavanlı 4 kapı 1 hafta önce bunların fiyatı 68.750. den başlıyor ve diğer modellerin fiyatı ise 70,500 TL e kadar çıkıyor.

speed_emre
15-04-2014, 13:19
gelmicekmiş sanırım 2014 yılı boyunca 2015 te makyajlı kasası gelir herhalde. Facebookta vw türkiyede pololara özel % 7 indirim varmış. Kodu alıp bayi ile görüşürseniz indirime gidiyorlar :)

AykutB.
15-04-2014, 13:22
şuanda hiç bir bayi polo gti siparişi almıyor. ve şuan türkiyede 4 ankara balgat bayisinden başka yerde yolda tırda kamyonda bantta polo gti yok. onlarda 2 şeker beyazı 1 refleks gümüş 1 kırmızı hepsi cam tavanlı 4 kapı 1 hafta önce bunların fiyatı 68.750. den başlıyor ve diğer modellerin fiyatı ise 70,500 TL e kadar çıkıyor.

Arkadaşım yeni sipariş verdi kırmızı tek kapı deri hariç full araç. temmuz teslim şimdiki kurdan 64'e anlaştı aracın fiyatı 73 müydü neydi. Gti düşünen varsa 70 bin liralık aracı 63e falan alır iyi pazarlık yapın. 1 ay önce tek kapı beyaz deri hariç full 2013 model aracı 59a veriyordu doğuş oto.

ahmet_xy
15-04-2014, 13:23
Cth'lar 192 hp miş evet belli oldu neden hızlı oldukları. Basıncınız fabrikasyon açık atarı yapıyorsunuz tabi stock CAV motorlu 2011-2012 lere :) Ama yinede stage 2 adam akıllı bir gti'dan 15 boya yakın fark yiyor. :D Yazılımınız bulunsun da öyle gelin :D :hahaha:

Bir çok arkadaşın,kardeşimin,abimin beni tanıdığını bildiğim için samimiyetimden yazıyorum. ;)

cem unuttuğun bir şey var: cth'ler yarım kilo patatesi 1 saatte kızartırken, cav'ler 3 saatte kızartıyor. nabeeeer :D :D

Cansın
15-04-2014, 13:29
Demekki cthlara yazılım yapılsa bizle aynı yürüyecek :D
Sizin yazılım çıkana kadar biz çoktan satmış oluruz :D

MertSerhanÖ.
15-04-2014, 13:35

Ama abi sunu unutmayalim pistonlarimiz sizden farkli buda yine daha fazla basinc acabiliriz anlamina geliyo yani stg2 olunca yine gecicez ahah:D:D:):)

SGTI
15-04-2014, 13:40
Arteus diye bi abimiz vardi 2013 gti + para karsiligi 2012 vermeyi teklif etmistim dilerse kafa kafayada takas yapabilirz bilgisi olsun :D

OrcunInce
15-04-2014, 13:48
Demekki cthlara yazılım yapılsa bizle aynı yürüyecek :D
Sizin yazılım çıkana kadar biz çoktan satmış oluruz :D

Cansın farklılıklar sadece kod'dan ibaret diye bana atar yapmıştın hatırladın mı :D

Motor içimizde daha sağlam :p. :D

CeM öZeR
15-04-2014, 13:50
Abovvv konu alev aldı. :D Arkadaşlar donanım biliyorsunuz gti'larda dünya kadar değiştiriyor fiyatı.

http://i.hizliresim.com/mldga0.png (http://hizliresim.com/mldga0)

http://i.hizliresim.com/oQ2qab.png (http://hizliresim.com/oQ2qab)

Ne dördü ne üçü :D Son araç...

Alınan fiyatların hiç bir geçerliliği yok. Satış danışmanı hayali fiyat vermiş. %7 kampanya biterse cebinden mi verecek? % 7 5.000 tl farkeder. %3 de bayi kar marjı var. 2.000 tl de o desen. 7.000 TL ama unutmayalım ki kupon bir arabada 1.000 tl net kar etmeden hiç bir bayii vermez. 1.000 tl net kar etse bir bayii otomatikman fiyat 70.000 tl listesi varsa 65.000 tl ye vergileri ile gelir. Kampanya biterse puffff :) Donanım eksikliğide olabilir tabi.... Neyse dövüşmeyin :D

CeM öZeR
15-04-2014, 13:52
Cansın farklılıklar sadece kod'dan ibaret diye bana atar yapmıştın hatırladın mı :D

Neye göre sağlam :D :p basınca göre mi? Yağlama yüzeyi az olup yağ eksiltme ihtimalini düşürmesi için mi? :) Ya yağlama yüzeyi az olması motorun ömrünü kısaltırsa :eek: Abovvv :p

Cansın
15-04-2014, 13:57

Bana gore oyleydi. Sonuç olarak bende öğreniyorum. Atarım hala geçerli sadece kod farkı var uleeeyn :D
Pistte görüşelim cicim :D

Neye göre sağlam :D :p basınca göre mi? Yağlama yüzeyi az olup yağ eksiltme ihtimalini düşürmesi için mi? :) Ya yağlama yüzeyi az olması motorun ömrünü kısaltırsa :eek: Abovvv :p
Adam haklı beyler :)
Belki yatak saracak belli olmaz :)
Bizim cavleri çok arayacaksınız çoooook :D

ahmet_xy
15-04-2014, 13:58
cth - cav kardeştir. bunları ayıran kalleştir :D :D

Tholl-ga
15-04-2014, 14:01
Cavcandir :D

speed_emre
15-04-2014, 14:02
bence 2 3 ay sonra 2013 modeller satılır 2012 ye dönüş için :D yazılımda yok çıkmaz bu saatten sonrada üretimde yok :D 2015 i bekleyin :D

SGTI
15-04-2014, 14:03
Benim anlamadığım Volkswagen 192 hp lik aracı neden hala 180 hp olarak lanse ediyor ? Bilen bilir bilmeyen kendi bilirmi diyolar acaba :D

BARR
15-04-2014, 14:04
38 YZ Plaka GRİ Polo GTI boyasız alttan darbelidir, serviste kayıt tutulmadan yapılmıştır, GTI camiasının bilgisine.

CeM öZeR
15-04-2014, 14:05
Biz daha hızlısını yapana kadar en hızlısı bu. :cool: CAV motor stage 2 team :D

CeM öZeR
15-04-2014, 14:06
38 YZ Plaka Polo GTI boyasız alttan darbelidir, serviste kayıt tutulmadan yapılmıştır, GTI camiasının bilgisine.

Alttan değil olum yaaaa... Tamamen keyfe keder. Tavan hariç keyfe keder komple değişenli. :D :D :D Tramer kaydında 150.000 TL kayıt çıkıyor mesaj atınca... :hahaha: :hahaha:

ahmet_xy
Benim anlamadığım Volkswagen 192 hp lik aracı neden hala 180 hp olarak lanse ediyor ? Bilen bilir bilmeyen kendi bilirmi diyolar acaba :D

yav bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş demeyin inanacam valla 192 olduğuna :D :p

Cansın
38 YZ Plaka Polo GTI boyasız alttan darbelidir, serviste kayıt tutulmadan yapılmıştır, GTI camiasının bilgisine.
:hahaha: :hahaha:

Biz daha hızlısını yapana kadar en hızlısı bu. :cool: CAV motor stage 2 team :D

Anti- Cth :D

SGTI
15-04-2014, 14:09
yav bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş demeyin inanacam valla 192 olduğuna :D :p

valla olursa kötü olur Süleyman yazılım çıktığı gün saldıracak bana :D

:hahaha: :hahaha:

Anti- Cth :D

Bu cth motorlar yatak sarıyo diyolar doğrumu :D

CeM öZeR
15-04-2014, 14:10
Ayrıca genel olarak cth'larda bulunan şu çakma gti jantlarını da söküp hurdaya atar mısınız lütfen. Replika gibi duruyor ne o parlak parlak. :D Tolga de mi panpa ??? :hahaha:

ahmet_xy
Cem, bayilik kapsamında sevabına bi ispanyadaki polo üreten fabrikayı ziyaret etsen de, şu cth mevzusunu bi çözüversen :)

BARR
2014 POLO GTI'ların yatak sardığı söleniyor?

CeM öZeR
15-04-2014, 14:12

Cansın'ın 2. vites 60 da sardığı gibi bi şekil yok. :D :hahaha:

SDR_07
15-04-2014, 14:13
bizdeki motor halen eski mayısta istanbuldayız varmı deneyecek olan DBS POLO
yazılımlı yazılımsız farketmez maksat muhabbetine;)

speed_emre
15-04-2014, 14:15
oo serdar başkan dbs hazır diyorsun yanı tamamdır :D

BARR
15-04-2014, 14:16
Bu 2014 Polo GTI'ların sıkıntısı çözülmemiş sanırm Cem başgan?

CeM öZeR
Cem, bayilik kapsamında sevabına bi ispanyadaki polo üreten fabrikayı ziyaret etsen de, şu cth mevzusunu bi çözüversen :)

Abi yazılım konusunu diyorsan o iş ferhat ile şirin mevzu gibi. :) Motor konusunu diyorsan blok farklı ve bloğun yağlama alanı az,basınç fazla,beyin farklı. Üst kapak aynı,intercooler aynı.

SDR_07
oo serdar başkan dbs hazır diyorsun yanı tamamdır :D

artık hazır elekte eksik var o delikleride tamaladıkmı unu eleyip eleği asıcaz :D

speed_emre
15-04-2014, 14:19
tamamdır ozaman rc lerle önce dbs yürüsün bakalım antalyada hızlı rc ler var sonuçları nasıl olucak merakediyorum :D

Tholl-ga
15-04-2014, 14:20
Ayrıca genel olarak cth'larda bulunan şu çakma gti jantlarını da söküp hurdaya atar mısınız lütfen. Replika gibi duruyor ne o parlak parlak. :D Tolga de mi panpa ??? :hahaha:

Ahhaha replikalar uzak dursun

Panpa yogunum cok hahahaahhahaa 2-0

bizdeki motor halen eski mayısta istanbuldayız varmı deneyecek olan DBS POLO
yazılımlı yazılımsız farketmez maksat muhabbetine;)

Serdarim gel gel varsa şekliniz rollinge bekleriz :D

Tholl-ga
15-04-2014, 14:26
http://i.hizliresim.com/LP2NAZ.jpg

CAV Delikli polo gti

SDR_07
15-04-2014, 14:30

tollga cansın bir araba önden başlasın ona kıyak yapıcam:D

Tholl-ga
15-04-2014, 14:37
Cansın şimdiden sıkmaya başlasın panpa :D

Cansın
15-04-2014, 14:42

Bu cth motorlar yatak sarıyo diyolar doğrumu :D
Bilmem sence :hahaha:

O jantlar bende de var ayıp oluyor tontiş :D:D:D

Olabilirde olmayabilirde :D:D:D

O gün bizi güldürmedi :D

Yoğunum keltoş. Damarıma basmayın hülooooo :D

tollga cansın bir araba önden başlasın ona kıyak yapıcam:D
Benden size 5 boy avans
260ta bırakırım ona göre :D:D:D
Ben senle demem Serdar kanki :D

AykutB.
15-04-2014, 15:45
Ortalık karışmış hahahah deneme olursa haber verin izleyelim şenliği :D

Sercan AKCAN
15-04-2014, 16:44
Domates biber alayınıza gideR :D

skyserhat
15-04-2014, 16:51
Abovvv konu alev aldı. :D Arkadaşlar donanım biliyorsunuz gti'larda dünya kadar değiştiriyor fiyatı.

http://i.hizliresim.com/mldga0.png (http://hizliresim.com/mldga0)

http://i.hizliresim.com/oQ2qab.png (http://hizliresim.com/oQ2qab)

Ne dördü ne üçü :D Son araç...

Alınan fiyatların hiç bir geçerliliği yok. Satış danışmanı hayali fiyat vermiş. %7 kampanya biterse cebinden mi verecek? % 7 5.000 tl farkeder. %3 de bayi kar marjı var. 2.000 tl de o desen. 7.000 TL ama unutmayalım ki kupon bir arabada 1.000 tl net kar etmeden hiç bir bayii vermez. 1.000 tl net kar etse bir bayii otomatikman fiyat 70.000 tl listesi varsa 65.000 tl ye vergileri ile gelir. Kampanya biterse puffff :) Donanım eksikliğide olabilir tabi.... Neyse dövüşmeyin :D

ben zaten söylediğim gibi geçen hafta baktım dediğiniz gibi opisyonel farklılıklar fiyatta çok fark ettiriyor demekki benim baktığım 4 ten 3 satılmış elde kaldı 1 burdan sonrası için golf gti siparişi alındığını söyledi

alp1903
15-04-2014, 17:17
Valla Ankara Doguşta 1 adet hala duruyor beyaz :)

SDR_07
15-04-2014, 17:21
Domates biber alayınıza gideR :D

bizedemi brütüs;)

Sercan AKCAN
15-04-2014, 17:27
bizedemi brütüs;)

İSTEYENE gideRR

OrcunInce
15-04-2014, 17:29

Abi yazılım konusunu diyorsan o iş ferhat ile şirin mevzu gibi. :) Motor konusunu diyorsan blok farklı ve bloğun yağlama alanı az,basınç fazla,beyin farklı. Üst kapak aynı,intercooler aynı.

Cem, beyine format at gel akşam deneyelim :D

OrcunInce
15-04-2014, 17:30
Bana gore oyleydi. Sonuç olarak bende öğreniyorum. Atarım hala geçerli sadece kod farkı var uleeeyn :D
Pistte görüşelim cicim :D

Adam haklı beyler :)
Belki yatak saracak belli olmaz :)
Bizim cavleri çok arayacaksınız çoooook :D

Pist? Ne zaman? :D :eek:

ukku
15-04-2014, 17:41
Birisi pist mi dedi?
:)

gp74
15-04-2014, 18:14
Varsa stock 1.4 tsi benim 120d ile denemek isterim.

tılsım
15-04-2014, 19:09

Alp abi önümüzdeki hafta seninde müsait olduğun bir gün deneyebiliriz.Sadece ss catback mevcut.Haberleşiriz :)

Suleyman
15-04-2014, 22:53

Lan mahmüd orta iptalinden sonra performans kaybını hissettiğim an vuracağım seni haberin olsun :D

Ortayı iptal ettirmesem denemek isterdim :icon_wack

gp74
16-04-2014, 07:04
Alp abi önümüzdeki hafta seninde müsait olduğun bir gün deneyebiliriz.Sadece ss catback mevcut.Haberleşiriz :)

TSİ mi aldın yoksa :)

gp74
16-04-2014, 07:05
Ortayı iptal ettirmesem denemek isterdim :icon_wack[/QUOTE]

Orta iptalinin cok gerileteceğini düşünmüyorum. İstersen yinede deniyebiliriz...

AykutB.
16-04-2014, 08:39
Ortayı iptal ettirmesem denemek isterdim :icon_wack

Orta iptalinin cok gerileteceğini düşünmüyorum. İstersen yinede deniyebiliriz...[/QUOTE]

Abi ben sana dönemedim hala kusura bakma bakımlar falan yapılacak o yüzden çıkartmıyorum aracı ama aklımdasın dönücem sana.

Suleyman
16-04-2014, 10:43
Orta iptalinin cok gerileteceğini düşünmüyorum. İstersen yinede deniyebiliriz...

Denemem greken bir arac var ondan sonra deneyebiliriz avrupa yakasinda mi oturuyorsunuz

gp74
16-04-2014, 10:45
Denemem greken bir arac var ondan sonra deneyebiliriz avrupa yakasinda mi oturuyorsunuz

Anadolu yakasinda heryer uygun bana...

BTR
16-04-2014, 17:35
pist mi oluuur

yusuf yılmaz
17-04-2014, 09:35
bu arada mini den geliyorum şimdi.. yeni mini Cooper s 2.0 lt 180 bin tl den başlıyor fiyat

yusuf yılmaz
17-04-2014, 09:48
Anadolu yakasinda heryer uygun bana...

Anadolu yakası bana uyar sizin araba kaç kg

individual
17-04-2014, 10:04
Yeni MINI Cooper S Hatch Otomatik 1998cc 192bg 19.500euro 17.550ö 37.050 6.669 43.719 490 44.209euro 130.894tl

*Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları 1 Euro = 2,9608 TL baz alınarak hesaplanmaktadır.
Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kurda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Yazmışlar sitelerinde.

RsErdi
17-04-2014, 10:13
Yeni MINI Cooper S Hatch Otomatik 1998cc 192bg 19.500euro 17.550ö 37.050 6.669 43.719 490 44.209euro 130.894tl

Yazmışlar sitelerinde.
niye 2.0 yapmışlar ya gücü aynı :S enteresan bu adamlar

yusuf yılmaz
17-04-2014, 10:24

*Tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları 1 Euro = 2,9608 TL baz alınarak hesaplanmaktadır.
Borusan Otomotiv önceden bilgi vermeksizin kurda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Yazmışlar sitelerinde.

30 dk evvel Kosifler mini ye gittim 180 bin tl siparişle getiriyorlar

kurtbil
17-04-2014, 13:10
bu arada mini den geliyorum şimdi.. yeni mini Cooper s 2.0 lt 180 bin tl den başlıyor fiyat

180 bine mini alan olursa paranın neyi ifade ettiğini bilmiyor demektir :)

gp74
17-04-2014, 13:17
Anadolu yakası bana uyar sizin araba kaç kg

P.M göderdim.

OrcunInce
17-04-2014, 13:32
2011 Polo GTI ile 2013 Polo GTI denemesini yapmış bulunmaktayız.
4-5 boy fark var arada. İkiside zır stock :)

yusuf yılmaz
17-04-2014, 13:38
2013 mü 4-5 boy fark yapıyor

uerbas
17-04-2014, 13:39

2side cam tavan mı ya da tavansız :), fark baya olmuş

individual
17-04-2014, 13:44

Hangisi önde video varmı ?

OrcunInce
17-04-2014, 13:50
2side cam tavan mı ya da tavansız :), fark baya olmuş

2011'de cam tavan var, 2013'te cam tavan yok.

Hangisi önde video varmı ?

Arkadaş arasında denedik o yüzden video yok abi :)

edit: 2013 önde.

alp1903
17-04-2014, 13:54
Yabancı forum varmı hiç Polo ile ilgili arkadaşlar takip edebilicegimiz?

individual
17-04-2014, 13:54
2011'de cam tavan var, 2013'te cam tavan yok.

Arkadaş arasında denedik o yüzden video yok abi :)

edit: 2013 önde.

2013 ve 2011 arasında fark varmış öyle diyorlar.2013 farklı gidiyormuş sanırım.Gerçi 2 yaş var arasında bir ömür farkı km farkıda olur ama 2013'de BG farkı ufakda olsa varmı acaba.

2013 Cupra 2013 GTI denedinizmi hiç ?

OrcunInce
17-04-2014, 13:59
2013 ve 2011 arasında fark varmış öyle diyorlar.2013 farklı gidiyormuş sanırım.Gerçi 2 yaş var arasında bir ömür farkı km farkıda olur ama 2013'de BG farkı ufakda olsa varmı acaba.

Konunun öncelerinde yazıyor, piston - blok - kol vs. herşey farklı çıktı ikisinde. 2013'ler 1.1 bar'da yürüyorlar o bile farklı. Bizim tahminimiz bir 15 beygir fark var aralarında..

yusuf yılmaz
17-04-2014, 14:02
2013 ler minumum 180 hp çıkıyor 2011 ler max 180 hp

SGTI
17-04-2014, 14:04
Bende stage2 cav var.Stock cav a baya baya indiriyoken geçen cth lı poloyla denedim cidden fark var.Benim araba cam tavan arkadaşın araba tavansız.

OrcunInce
17-04-2014, 14:21
Kantarda tartıldılar zaten, aralarında 15kg fark vardı.
Çok bilimsel bir çalışma oldu.
Lastik basınçları aynı, benzinler aynı vs. :D

yusuf yılmaz
17-04-2014, 14:27
Kantarda tartıldılar zaten, aralarında 15kg fark vardı.
Çok bilimsel bir çalışma oldu.
Lastik basınçları aynı, benzinler aynı vs. :D
kaç kg geldi

OrcunInce
17-04-2014, 14:45

2013 GTI sanırım Cupra'dan daha hızlı yada standart yazılımla dp+bmc hiç etki etmiyor. Yazmıştım daha önce bu konuya. :)

individual
17-04-2014, 14:48
2013 GTI sanırım Cupra'dan daha hızlı yada standart yazılımla dp+bmc hiç etki etmiyor. Yazmıştım daha önce bu konuya. :)

Bizde 2013 ibiza cupra var cam tavanlı standart bir tane 2013 3kapı cam tavanlı polo gti varsa deneyelim.Bende merak ediyorum sanırım 2013 gti daha iyi gidecekmiş gibi geliyor bana.

OrcunInce
17-04-2014, 14:49
Bizde 2013 ibiza cupra var cam tavanlı standart bir tane 2013 3kapı cam tavanlı polo gti varsa deneyelim.Bende merak ediyorum sanırım 2013 gti daha iyi gidecekmiş gibi geliyor bana.

Full standartsa ben deneyebilirim aslında, bmc+dp bir işe yaramış mı o zaman anlaşılır :)

ukku
17-04-2014, 14:51
Agzina kadar dolu girtlak 5 kapi cam tavanli GTI ile tek kapi bombos GTI'in kantardaki farki 30 kg civari arkadaslar, bilginize. 100 kilo falan degil. Dolayisiyla denemede tavan mavan farki olmaz, birisi hizliysa belli eder.

ukku
17-04-2014, 14:53

Full standartsa ben deneyebilirim aslında, bmc+dp bir işe yaramış mı o zaman anlaşılır :)

Bizim gordugumuz bmc intake'li, downpipe'li cupra ile anadan dogma gti bire bir ayni gidiyor.
İkisi de 2013.
Standart arabada bmc ve downpipe ise yaramamis da olabilir, gti fabrikasyon torpilli de olabilir.

individual
17-04-2014, 14:54

Hafta sonu için haberleşelim cumartesi için uygun olursa deneriz... PM atıyorum numaramı...

individual
17-04-2014, 14:59
Bizim gordugumuz bmc intake'li, downpipe'li cupra ile anadan dogma gti bire bir ayni gidiyor.
İkisi de 2013.
Standart arabada bmc ve downpipe ise yaramamis da olabilir, gti fabrikasyon torpilli de olabilir.

Vag yine yapmıştır yapacağını bence marka kayırıyor.

1-audi a1 185HP
2-polo gti 180HP
3-ibiza cupra 180HP
4-fabia RS 180HP

Güç dengesi bence bu şekilde :D

1-audi a1 185HP
2-polo gti 184HP
3-ibiza cupra 182HP
4-fabia RS 180HP

:D Hafif 1-2 beygir farklar var sanırım :D birde araçların egzozlarıda çok önemli tasarımları.Polo gti'da egzoz çok dönmüyor arabanın altında çok dirsek yok ama ibiza cuprada yılan gibi gidiyor borular.Buda bence etkiliyordur bence.

speed_emre
17-04-2014, 15:01
s modla normal attıgınız zaman bile farkı olabilir yani denerken 2 side s modda deneyin :D

OrcunInce
17-04-2014, 15:03
s modla normal attıgınız zaman bile farkı olabilir yani denerken 2 side s modda deneyin :D

Herşey aynı deneniyor her seferinde, merak etme :)

speed_emre
17-04-2014, 15:03
benim arkadaşım denedi dv, dpli egzoslu filtreli işte yazılım hariç hersey var arabada yay dahil.

gtida yazılım yok yayda yok. 2013 cam tavanlı 4 kapı. cupra 2013 cam tavansız 2 boy oluyor 200

km hıza doğru. Cupra gidiyor yani :)

OrcunInce
17-04-2014, 15:05
benim arkadaşım denedi dv, dpli egzoslu filtreli işte yazılım hariç hersey var arabada yay dahil.

gtida yazılım yok yayda yok. 2013 cam tavanlı 4 kapı. cupra 2013 cam tavansız 2 boy oluyor 200

km hıza doğru. Cupra gidiyor yani :)

Biz Ukku'yla denedik, tek kapı ikiside, GTI cam tavansız, Cupra cam tavanlı. 230'a kadar utku'yla birbirimize öpücük atıyorduk camdan cama. Kimse öne geçemedi.

speed_emre
17-04-2014, 15:07
bilemiyorumki gördüğüm o şekildeydi cupra doğuştanmı ciğerli :D polo bakımları yapılıp denedi hemde her seferinde geçiyordu. Videosunu bulursam atarım.

ukku
17-04-2014, 15:09
bilemiyorumki gördüğüm o şekildeydi cupra doğuştanmı ciğerli :D polo bakımları yapılıp denedi hemde her seferinde geçiyordu. Videosunu bulursam atarım.

Sizin o S modda git taktiklerinden falandir o fark. Geride kalan surucu taktikleri bilmiyordur.
Biz iki arabayi da ayni modda deniyoruz, sonuc Orcun'un dedigi gibi.

speed_emre
17-04-2014, 15:13
arkadaşım gelsin gene deneyip koyarız videoyu yada poloda sıkıntı var o zaman arkadaşım 6200 de atıyor vitesleri cuprayı kullanan arkadaşım oda s modda kullanıyordu :)

ahmet_xy
17-04-2014, 15:30
2013 tsi'ların piyasası artacak valla :D :D

MertSerhanÖ.
17-04-2014, 15:30
Bana zamaninda"yani bu araba 2011 2012 yle denese 4-5 boy olur?" Denip evet dedigimde sacmaladigimi,yalanci oldugumu,arabada gizli spec oldugunu,hayal gordugum dusunuluyodu.Belki 7-8 ay oluyor.defalarca denedim hatta ve hatta stock 2011 le denedigimde 4-5 oldu.arkadas revo yazilim koltuk soktu kafa burun gittik.gucler kesinlikle alakasiz.En yakin zamanda dynoya sokucam araci paylasirim burda.

ahmet_xy
17-04-2014, 15:32
pololar 2012 eylülden itibaren cth'li geliyor. peki cupra ve fabialarda durum nasıl? hangi ay ve yıldan sonra cth'li?

josefsalvatini
17-04-2014, 16:06

Stok ile dp li stok arasnda her viteste 1 boy fark oluyor denedim ikiside 2011 cupra idi

josefsalvatini
17-04-2014, 16:08
2011 Cupra kantarda 1200 kg geldi fabia rs sunrooflu 1250 kg

Safak
17-04-2014, 16:57
2011 ile 2013 arasındaki hızlanma farkını anlatmanın ne kolay yolu yazılımlı ve yazılımsız aynı model iki aracın denemesi gibi düşünülebilir.

2011 model GTi 2013 e göre yavaş... 1-2Hp ile doldurulacak bir fark değil.

Sadece GTi sahibi olmak için almayı düşünenler varsa herahangi bir fark olmayacaktır. Gerçi 2013'te frenler 312mm... ama onunda gündelik normal sürüşte farkı çok hissedilmez.

Şunuda söyleyebilirim 2013 GTİ, sanırım kendi modelinde Cupra'dan da hızlı...

OrcunInce
17-04-2014, 17:04
Stok ile dp li stok arasnda her viteste 1 boy fark oluyor denedim ikiside 2011 cupra idi

2011'ler için böyle olabilir, cth'de çok fark yok. :)

AykutB.
17-04-2014, 18:09
Benim araçta yazılım dv kutuiçi varken denemiştim 2013 gti ile ben iki kişiydim o tek o araçta dp+filtre vardı sanırım 2 boy anca geçmiştim 2de 60ta basıp, iki araçta 4kapı cam tavanlı. cthler kesinlikle daha hızlı bu kadar kişi tecrübe etti bunu :)