PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74

modhib
10-03-2011, 06:15
antepten giden araç kapı içi etiketleri fotoğrafları vardı hatta :)

eger o aracsa sol arka taraftan bır kazası olması lazımdı 20 bın fılan ıstıyorlardı uzun bır sure satılıklardada kalmıstı hatta

ERDINC-VTI07
10-03-2011, 07:51
beyaz için söyledikleriniz güzeldi ... :) :) :)

beni anında soğuttu :)

peki ya kırmızı nasıl bilen gören eden yokmu ?

Istanbul / ataşehir ikametgah'ı

honda civic 1.6 vti 1999 model 23.000 tl sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1999-170000-km-de-hb-vti-44453460/detay?)

dostum sana yardımın şöyle olur. Antalya manavgattan hakan tunalının eskı aracı bu km si orjınal. Yaklaşık 2 yıldır istanbulda ve şu ankı arkadaş aracın 3, sahıbı araba gayet orjınaldı. Hatta şase numarasını al serviste o yıl benım yaptığım expertiz raporunu görebılırsınızzz

fatihyılmaz
10-03-2011, 07:57
Bu araba Ankara arabası degıl
birde boyalı gıbı duruyor
gorunuste fena degıl
baktırmak gerekır tabı
ama çakma video dan sonra mıgde bulandırır.
neden bı ınsan kendı vıdeosunu degılde baska bırının vıdeosunu çalarak
kendı aracının vıdeosu gıbı koyar:soru:

bir de video çekilen araç kırmızı kendi aracı gri kendi salaklığına bakmadan çakallık yapıyo bi de

EMD
10-03-2011, 09:17
Peki Ya Kırmızı Nasıl Bilen Gören Eden Yokmu ?

İstanbul / Ataşehir İkametgah'ı

Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1999-170000-km-de-hb-vti-44453460/detay?)

Bende cevap bekliyorum bu araç hakkında.

TEQUILA
10-03-2011, 09:36
Bu araba Ankara arabası degıl
birde boyalı gıbı duruyor
gorunuste fena degıl
baktırmak gerekır tabı
ama çakma video dan sonra mıgde bulandırır.
neden bı ınsan kendı vıdeosunu degılde baska bırının vıdeosunu çalarak
kendı aracının vıdeosu gıbı koyar:soru:

Sahibinden'e şikayet ettim. Düpedüz dolandırıcılık. :ofk:

MiaMi
10-03-2011, 09:50
Ben şimdi adamı arayıp bi sorayım bakalım video kendisinemi aitmiş.

edit=Konuştum arkadaşla temsili olarak videoyu yüklediğini belirtti sorun yok gerekli düzeltmeyi yapacak.

hakantunali
10-03-2011, 09:51
Beyaz İçin Söyledikleriniz Güzeldi ... :) :) :)

Beni anında Soğuttu :)

Peki Ya Kırmızı Nasıl Bilen Gören Eden Yokmu ?

İstanbul / Ataşehir İkametgah'ı

Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1999-170000-km-de-hb-vti-44453460/detay?)

araç benim eski arabamdır aracın hiç bir kazası belası yoktur 2 parçasında boya vardır iki parçayada vernik atılmıştır. kmsi orj şu anda engin diye bi arkadaşta oda arabasına çok iyi bakar

src106
10-03-2011, 10:06
hakan ın vtec on numara kaçırılmayacak bi vti gerçekten hatasız sa işte bu ........

Skyhawk34
10-03-2011, 12:18
Yanıtlar İçin Treşekkürler...

gundogs
10-03-2011, 21:25
her gün yeni bi vtı...ne arabalar varmış piyasada hepsi birbirinden güzeL ;) hangi vtı kötü kimse bilmiyor..

ibrahim
10-03-2011, 21:32
bende bugün vtimi aldım sedan vti doktordan memurdan hacıdan hocadan değil ilk sahibinden bilgisayar mühendisi olan fatih abimden aldım arabamı daha teslim almadım paramı verdim onunda aldığı arabavar oteslim alana kadar birbirimizle anlaştık onda kalacak aldığı gün bana teslim edecek arabamı resimlerini yakında paylasırım sizlerle :)

SekoLive
10-03-2011, 21:33
hayırlı olsn ibrahim abi

ibrahim
10-03-2011, 21:34
saol serkan

mami78
10-03-2011, 21:37
hayırlı olsun,kazasız belasız

ibrahim
10-03-2011, 21:39
saol kardeşim

Melih-Ö
10-03-2011, 21:43
hayırlı olsun abi :)

taytay
10-03-2011, 21:45
hayırlı olsun :)

ibrahim
10-03-2011, 21:47
saolun arkadaşlar

JDM VTİ
10-03-2011, 21:49
hangi vtec abi o?? hayırlı olsun bu arada

Sh4rk
10-03-2011, 21:52
hadı hayırlı olsun abı :)Allah kazasız belasız agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın.

ibrahim
10-03-2011, 21:52
bildiğiniz gördüğünüz bir vti değil araba gebzede bizde anca 6ayda bir yıkamaya gelince görüyoruz :) ölesölim hava güzel olsun çekip koyarım resimleri orda görürsünüz

ibrahim
10-03-2011, 21:53
saol orkun cümlemize feci kaza yaptım allah bidaha yaşatmasın çok temkinli kullanacağım bu arabayı

TC_VTEC
10-03-2011, 21:57
bende bugün vtimi aldım sedan vti doktordan memurdan hacıdan hocadan değil ilk sahibinden bilgisayar mühendisi olan fatih abimden aldım arabamı daha teslim almadım paramı verdim onunda aldığı arabavar oteslim alana kadar birbirimizle anlaştık onda kalacak aldığı gün bana teslim edecek arabamı resimlerini yakında paylasırım sizlerle :)

on numara vti aldın hayırlı olsun kanka kazası belasız inş ;)

ibrahim
10-03-2011, 22:04
saol birol herşeyde bi hayır varmış derlerya doğru valla hangi arabayı almaya gittiysem geri geldim almadan demekki nasibimiz buymuş stpye herzaman derdim sen vti görmedin die gebzede bi vti var arabayı adam kıyıp sokakta gezdirmiyor satsa alırım die adama yalvarıyoduk satmıyodu bugün gördüm dedim ver arabayı bana sakasına adam al hayrını gördedi sok oldum ve hemen aldım arabayı :)

modhib
10-03-2011, 22:06
saol birol herşeyde bi hayır varmış derlerya doğru valla hangi arabayı almaya gittiysem geri geldim almadan demekki nasibimiz buymuş stpye herzaman derdim sen vti görmedin die gebzede bi vti var arabayı adam kıyıp sokakta gezdirmiyor satsa alırım die adama yalvarıyoduk satmıyodu bugün gördüm dedim ver arabayı bana sakasına adam al hayrını gördedi sok oldum ve hemen aldım arabayı :)

hayırlı ugurlu olsun allah agız tadıyla bınmek nasıp etsın :)

merak ettım dogrusu aracı

ibrahim
10-03-2011, 22:07
hava bi açsın en şık fotolarını paylaşacağım

berkred
10-03-2011, 22:14
hayırlı olsun ibrahim.allah gönlüne göre vermiş.allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Alper_
10-03-2011, 22:16
kalbiniz temiz işte hayırlı uğurlu olsun güle güle binin :)

MiaMi
10-03-2011, 22:23
İbo hayırlısı olsun biraderim güzel günlerde dolaşmanı dilerim.

ibrahim
10-03-2011, 22:24
allah hepinizden razı olsun saolsun kardeşlerim

Murat Özcan
10-03-2011, 22:27
hayırlısı olsun kazasız belasız

VTİ1035
11-03-2011, 09:43
hayırlı uğurlu olsun her işte vardır bi hayır diye boşuna dememişler :) renk nedir abi ve km

YUSUF
11-03-2011, 10:26
dün ta_one nick'li arkadaşa pm attım arabalarımızı takas edelim diye onda fiorino bende vtı var

arkadaşta bana ( arabanı kımden aldıgını kaca aldıgını gecmısını bılıyom yanı bana gelmez usta sana hayırlı ısler ) böyle cevap verdi bende merak ettim benim arabamın geçmişi neymiş ben kaça almışım

arabam hakkında bildiklernizi yazabilirmisiniz bende geçmişini öğrenmek istiyorum şimdiden t.e

arabanın satılık ilan link'i : Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-boyasiz-99-vti-43913469/detay)

myredline
11-03-2011, 10:31
hayırlı olsun ibo güle güle binn.

SekoLive
11-03-2011, 10:32
yusufun arac siteden takip ettiğim kadarıyla

temiz bi kırmızıydı boyama yerine kaplama oldu
en son alg ile videosu var
kaç beygir oldugu konusunda çeşitli sölentiler var

gideri sesi iyi

hatta elinde bitanede stock sedan vti var belki arkadaş onla karıstırmıstır.

MeRtCaN
11-03-2011, 10:32
dün ta_one nick'li arkadaşa pm attım arabalarımızı takas edelim diye onda fiorino bende vtı var

arkadaşta bana ( arabanı kımden aldıgını kaca aldıgını gecmısını bılıyom yanı bana gelmez usta sana hayırlı ısler ) böyle cevap verdi bende merak ettim benim arabamın geçmişi neymiş ben kaça almışım

arabam hakkında bildiklernizi yazabilirmisiniz bende geçmişini öğrenmek istiyorum şimdiden t.e

arabanın satılık ilan link'i : Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-boyasiz-99-vti-43913469/detay)

Senın arabanın Ilk sahıbı Ankara dan orta yaşlı bı abımız
butun bakımları servıste yapılmıs (efe honda) hatasız bı araçtı.
daha sonra osimen aldı ıstanbula gitti
oda pek fazla kullanmadı daha sonrada sen aldın dıye bılıyorum ben :)
Gozum kapalı alacagım vtec lerden bırısıdır FF vtec :icon_tup:

cery
11-03-2011, 10:35

hatta o araba o kadar temizdi ki. onu almak uğruna benim şimdi sahibi olduğum s vteci sattın. boyasız vtec işte boru mu?

YUSUF
11-03-2011, 10:36
hatta o araba o kadar temizdi ki. onu almak uğruna benim şimdi sahibi olduğum s vteci sattın. boyasız vtec işte boru mu?

aynen öyle hala içimde o S vtec çok güzel arabaydı

YUSUF
11-03-2011, 10:37

Allah razı olsun işi bilenler var sitede Allahtan çok teşekkür ederim

chare
11-03-2011, 10:38

boşver kardeşim yaa sen milletin söylediğine ne takılıyosun. almak isteyen gelir baktırır işine gelirse alır. takılma böyle şeylere. kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş...:icon_tup::icon_tup:

cery
11-03-2011, 10:40

cidden öyle valla. insanı kendine bağlıyor namıssız.

abi boşver sen söylenilenleri. bu forumun en azından yarısı senin ff vtecin durumunun ne olduğunu nerden geldiğini biliyor. takılma böyle işlere...

YUSUF
11-03-2011, 10:43
saolun Allah razı olsun insanın canı sıkılıyo şu mubarek herkesin cuması mübarek olsun :)

dgoo
11-03-2011, 10:45
Zaten şurda sorulan vti ların kaç tanesi gerçekten alınmak için soruluyor ki?
Tamam alan var onlara lafımız yok ama cebinde kuruşu olmayan adamda şuraya laf olsun diye ilan sorgulatıyor.

Diyadin
11-03-2011, 10:51

Abi çok güzel bi araba aldın yıllardır gözümüzün önünde ;)
Hayırlı uğurlu olsun arada gelir alırım :D

VTEC®
11-03-2011, 10:55
saolun Allah razı olsun insanın canı sıkılıyo şu mubarek herkesin cuması mübarek olsun :)

Yaa ne kadar mal insan var şu memlekette yaa çamur at izi kalsın herkes birşey uydurmuş olmak için uyduruyor. Yusuf takma kafana Allah aşkına. Arabanı bilen biliyor.

Mertcan herşeyi yazmış zaten.

vtecburhan
11-03-2011, 11:21
insanlarda esnaflık diye bişey kalmadı artık nereye gıdıyor boyle bılmıyorum ama ALLAH sonumuzu hayır etsin

başkasının malını alırken aşagılamayı satarken övmeyi bilen tipler türedi

2 ay önce arabamı sattım vtı mi cogu kısı bılıyor arabam eskıden egemenın arabasıydı
sag camurluk ve kaput degısıktı ve belden asagı boya vardı
arabamı almaya gelen ıkı kişi benım vtı nın sag kapı sol kapı arka kapılar arka BAGAJ sol camurluk degısık oldugunu soyledı bu nasıl bı mantıktır anlamış degılım ve dedım ozamn servıse goturelım eger dedıklerın dogruysa al arabayı para verme yok abı notere gıdelım dendı aldılar arabayı gıttıler
ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye :D :D

cery
11-03-2011, 11:33
abi aslında vtecte artık 1 2 parça değişenin ya da belden aşağı boyanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.

vtec yürümesi beklenen arabadır. kporta cıncık ama motor bitik vtec bnm gözümde çok değerli değildir.

ki zaten ben alınca da basıcam gazlıcam edicem. 1 2 parça değişen benim için sorun değil. motorum sağlam olsun yürüyenim sorunsuz olsun o araba benim için alınacak arabadır.

mesela ben kendi vtecimi alırken kaportaya hiç bakmadım. çalıştırdım sesini dinledim çıktım gazladım. tamamdır aldım dedim :D çok şükür ki bugüne kadar hiç bi şikayetim olmadı. belki 2 parça değişeni var ama sonuçta bakınca yamuk yumuk duran bi araba değil ve bu bana fazlasıyla yetiyor

vtecburhan
11-03-2011, 11:40
abi aslında vtecte artık 1 2 parça değişenin ya da belden aşağı boyanın çok önemli olmadığını düşünüyorum.

vtec yürümesi beklenen arabadır. kporta cıncık ama motor bitik vtec bnm gözümde çok değerli değildir.

ki zaten ben alınca da basıcam gazlıcam edicem. 1 2 parça değişen benim için sorun değil. motorum sağlam olsun yürüyenim sorunsuz olsun o araba benim için alınacak arabadır.

mesela ben kendi vtecimi alırken kaportaya hiç bakmadım. çalıştırdım sesini dinledim çıktım gazladım. tamamdır aldım dedim :D çok şükür ki bugüne kadar hiç bi şikayetim olmadı. belki 2 parça değişeni var ama sonuçta bakınca yamuk yumuk duran bi araba değil ve bu bana fazlasıyla yetiyor

bi laf vardır nefes alsın yeter :D:D:D:D

cery
11-03-2011, 11:42

aldığı nefesi geri vermesi de lazım abi :D

vtecburhan
11-03-2011, 11:48
aldığı nefesi geri vermesi de lazım abi :D

:D:D:D onu biz verdirtiriz

cery
11-03-2011, 11:51
:D:D:D onu biz verdirtiriz

büyüksün abi :D
cCc Burhan Reyiz cCc

Emre turgut
11-03-2011, 15:23

bende katılıorum ne kadar makyaj yaparsan yap yurumedıkten sonra vtec e bınmıssın neye yarar.

01ASU
11-03-2011, 18:38

taştan yumuşak olsun yeter ccc burhan reyizz ccc

gundogs
11-03-2011, 19:21

hayırlısı olsun blader.. kazasız belasız binmek nasip etsin..herkezin gönlüne göre versin..

:icon_tup::icon_tup: Vtiİiiiii

ibrahim
11-03-2011, 22:11
iyidilekleriniz için saolun arkadaşlar nasipse arabama yarın kavusuyorum havada bugünki gibi güzel olursa resim çekip paylaşacağım :)

VTİ1035
11-03-2011, 22:50
merakla bekliyoruz :)

modhib
11-03-2011, 23:56
Honda / Civic / VTi / 96 model honda v-tec vti 185 beygir sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-honda-96-model-honda-v-tec-vti-185-beygir-30943272/detay)

ucuza vtec arayanlar bunu nıe hıc sorusturmadıkı :D her malın bır alıcısı cıkar hesabı ıstıyenler bunada baksın

VTİ1035
12-03-2011, 00:01
bence mantıklı en azından orjinal parçalarla toplanmış arabanın kasası abuk sabuk tamponlar kaput uzatma vs yok :)

modhib
12-03-2011, 09:32
bencede olabılır hatta ıyı de olur yanı en azından otekılerı kadar kaportaya para dokulmez gıbı duruyor

Mutu
12-03-2011, 11:11
insanlarda esnaflık diye bişey kalmadı artık nereye gıdıyor boyle bılmıyorum ama ALLAH sonumuzu hayır etsin

2 ay önce arabamı sattım vtı mi cogu kısı bılıyor arabam eskıden egemenın arabasıydı
arabamı almaya gelen ıkı kişi benım vtı nın sag kapı sol kapı arka kapılar arka BAGAJ sol camurluk degısık oldugunu soyledı bu nasıl bı mantıktır anlamış degılım ve dedım ozamn servıse goturelım eger dedıklerın dogruysa al arabayı para verme yok abı notere gıdelım dendı aldılar arabayı gıttıler
ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye :D :D

Forumdan birinin sözü vardı, 10 yıl önce şerefsizlik dediğimize şimdi uyanıklık deniyor diye :icon_tup:

tansuahci
12-03-2011, 11:41

2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.

yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.

myredline
12-03-2011, 12:54
Forumdan birinin sözü vardı, 10 yıl önce şerefsizlik dediğimize şimdi uyanıklık deniyor diye :icon_tup:

tam ustüne basmış..:icon_tup:

myredline
12-03-2011, 12:56
2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.

yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.

edid bir açıklama :icon_tup:

chare
12-03-2011, 14:30

bahsi geçen araç antalyadan giden eski kt vtec diye biliyorum. yanılmıyosam:soru::soru:

Bulut Y.
12-03-2011, 14:45
bahsi geçen araç antalyadan giden eski kt vtec diye biliyorum. yanılmıyosam:soru::soru:

kt kankim gebzedeydi bi ara sanırsam bu arkadaş almış.

gundogs
12-03-2011, 15:58
millet çok seviyor olur olmaz şekilde konuşmayI..

Skyhawk34
12-03-2011, 19:27
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ek4-doch-vtec-30697525/detay?)

Arkadaşlar Yarın Aracı Görmeye Gitceğim Yardımcı Olurmsuunuz Lütfen Nedir Ne Değildir ?

Teşekkür Ederim...

MiaMi
12-03-2011, 19:31
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-stock-sedan-vti-44403095/detay?)

ilk defa goruyorum ankara merkeze hıc gelemdı gormedım
ankara arabası oldugunu dusunmuyorum
ama guzl yuruyormus vıdeosunu ızledım :D

İlan sahibi gerekli düzeltmeyi yapmış.,

MiaMi
12-03-2011, 19:32
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ek4-doch-vtec-30697525/detay?)

Arkadaşlar Yarın Aracı Görmeye Gitceğim Yardımcı Olurmsuunuz Lütfen Nedir Ne Değildir ?

Teşekkür Ederim...

Eski DRG vti'a benziyor genel olarak güzel deniliyordu,,

Skyhawk34
12-03-2011, 19:37
Eskiden Yeri Neresiydi İl olarak ?

ve kaçıncı sahibidir ? önceki saihpleri falan tandııkmı yanı başka neler biliyoruz araç hakkında DRG vti ise ?

vtecburhan
13-03-2011, 18:40

tansucugum ozaman konuyu acalım muabbetımızı ıyıcene soyleyelımkı yanlış anlaşılmalar olmasın lutfen

ılk msn de konusurken sen alma tarftarı degıldın ben normal olarak degısen kısmını soyledım sana daha sonra iş cıddıye bındıgı zaman sen konyaya gelmeden arabanın tum sorunlarını anlattımkı sende kendı agzınla soyluyorsun buraya geldıgınde degıl gelmeden soyledım dedımkı arka kapıda derın bı cızık var abs lambası yanıyor sag camurluk degısık kaputa orjınal dıyenlerde var degısmıs dıyenlerde var dedım
sen arabaya almaya geldıgınde benım arabanın sag camurluk on ıkı kapı arka ıkı kapı ve bagajın degıstıgını ıdda ettın bende ımkansız oldugunu ınat etıım

arabanın klıması yok dedın pekı benım sana eksıksız bısekılde verdıgım kolı ıcındekı klımayı eve mı taktın sen ???????????

pekı sana verdıgım ıstedmeyı nereye taktın ???????????

kırko dıyorsun ben senden bı araba almıstım onu bana verırken kırkosu varmıydıkı aldıgın arabada kırko arıyorsun evımde olsaydı onuda verırdım bılıyorsun ????????

ve birde tansucugum senın belın dız kapagındamı ???????? cok merak ettım
kendı vucudundan kıyas yaparsan bel altı nedemek oldugunu daha ıyı anlarsın dusuncesındeyım
(bel altı boyalı demek tavan harıcınde boyalı demektır)

motora gelınce cok bılmıs ustana dedınmı abı ben bu motoru 70 km hızla gıderken arkadan gum dıye sıyah bı duman atıp
2 pıstonu kırdıgını hatta motor ıcınde pıstonların olmadıgını ??
darton gomlegı kırdıgınıı??
2 adet manley kolu kırdıgı???
ust kapagı catlatıp subobları egdıgını ??????
goren ustan ınandımı sana 70 km hızla olacagını ?????????????????

o aracın motoru antalyada toplandı geldı sız geldıgınızda arabaya bındıgınızde kopek gıbı gazlamadımmı ben ??
alın arabayı goturun servıse sanayıye ben işe geceyım sız baktırın ıstedıgınız yere demedımmı ??

sen benı konyadan cıktıktan 2 saat sonra aradın motor kırdık dıye sana yapcak bısey yokmu dedım ??
yoksa ankarada erkuta yonlendırdım telefonla gorusturup cekıcı bulalım dedım 10 kez ardım senı

ben noter satısnı vermısım param hesaba gecmıs deyıp ne halın varsa gor muabbetı yapmadım sana .....

haa araba senın artık hala ınat edıyorsan o arabada o kadar degısenın oldugunu
eger bana soranda olursa o arabanın eskı sahıbı olarak bende senın dedıklerını der gecer gıderım canım benım sen kabul ettıkten sonra benım ıcın hıc sorun degıl

senden ve arkadsın kamılden ıkı tane araba aldım kaputunu acıpta motoruna bıle bakmadan usta bıle getırmeden sanayıye bıle gıtmeden degısenını bıle arastırmadan sızın arabnızı aldım dogrumu ?????

( senı severım tansu tıcaretımız oldu tek kızdıgım nokta arabamda degısen sayısı 2 ıken sız 6 parca degısen var dedınız )

neyse atı alan üskudarı gecmıiş her yıgıdın bı yogurt yiyişi vardır ......

allah kaza bela vermesin tansu dunya halibu bı teneke parcasına kalplerımız kırılmasın......

Skyhawk34
13-03-2011, 19:40

Teşekkür Ederim...

Arkadaşlar Arabayı Almayı Düşünüyoruz Lütfen Yardımcı Olurmsuunuz ?

uerbas
13-03-2011, 21:46

arayıp plakasını al dostum plakadan bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

Vtec_2
13-03-2011, 22:41

Teşekkür Ederim...

Bu aracın plakası UL 5488 ise benm okan dıe arkadasımın aracıydı...1 sene oldu satalı..Kendısındeyken guzel gıden bır aractı.Aldıgında aracın motoru sıfırdan yetkılı servıste yapılmıstı.

gökh@n_gr
13-03-2011, 22:46
ul'nin ilanı bu

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-honda-the-power-of-dreams-155000-orj-44765472/detay)

Vtec_2
13-03-2011, 22:47
ul'nin ilanı bu

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-honda-the-power-of-dreams-155000-orj-44765472/detay)

eyvallah.. yazık olmus hakıkaten araca.

OnurD.
14-03-2011, 00:27
Bu aracın plakası UL 5488 ise benm okan dıe arkadasımın aracıydı...1 sene oldu satalı..Kendısındeyken guzel gıden bır aractı.Aldıgında aracın motoru sıfırdan yetkılı servıste yapılmıstı.

Bu Okan Hangi Okan ? Eski Bir arkadaşım vardı Siyah vteci vardı. Dj lik mi Barmenlik mi ne yapıyordu Aynı Okan mı bu. Hatta Okan Saka 'idi soyadı falan. Aynı kişi ise ovtec in nin sağ önden ufak kazası var :)

Skyhawk34
14-03-2011, 06:08

Dediklerie göre asla plakası değişmemeiş

3. sahipleri 2.5 yıldır bunlarda

34 CHF 21
Araç Plakası

Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkürler ancak henü net bir bilgi gelmedii !...

yaşar
14-03-2011, 06:29

34 CHF 21
Araç Plakası

Bu aracı trabzondan gelen bir kardeşimiz alacaktı eger plakayı yanlış hatırlamıyorsam o sana net bir bilgi verir,hatda bir kaç hondacıyı arayıp aracı sordum lakin bilen olmamıştı, serhat yazar sana olan biteni hemen karar verme ! almak için biraz sabret araştır sonra aldıgın yada alacagın arabadan sogursun . ;)

levent
14-03-2011, 07:47

34 CHF 21
Araç Plakası

Furkan çok uzak sayılmaz aslında gidip canlı canlı bakabilirsin, yani ben olsam bakardım :)

Bu arada dikkat ettiklerimi yaziyim, ışık yansımasından olabilir direksiyon göbeği değişik gibi ton farkı var derileri ile ciddi oranda, ön farlar farklı orjinal değil sinyallerin dipleri reflektörlü tiplerden, arka 98 yerine 99 stobu var. Kısacası araştırmakta fayda var. Gidip bakmakta da ;)

Bu arada Gelibolu'da bi gümüş sedan vtec var, görüntüsü kız oğlan kız zır stock , 3 yıldır her yaz görüyorum ondan önce denk gelmemiştim, araç orda 34 plakalı. Bilenler vardır illaki plakanın gerisini hatırlamasam da :)

modhib
14-03-2011, 10:00
Furkan çok uzak sayılmaz aslında gidip canlı canlı bakabilirsin, yani ben olsam bakardım :)

Bu arada dikkat ettiklerimi yaziyim, ışık yansımasından olabilir direksiyon göbeği değişik gibi ton farkı var derileri ile ciddi oranda, ön farlar farklı orjinal değil sinyallerin dipleri reflektörlü tiplerden, arka 98 yerine 99 stobu var. Kısacası araştırmakta fayda var. Gidip bakmakta da ;)

Bu arada Gelibolu'da bi gümüş sedan vtec var, görüntüsü kız oğlan kız zır stock , 3 yıldır her yaz görüyorum ondan önce denk gelmemiştim, araç orda 34 plakalı. Bilenler vardır illaki plakanın gerisini hatırlamasam da :)

dostum senın bahsettıgın o farlar stoplar hem takılanılacak seyler degıl hemde mıllet orjınalı sokup onlardan takıyor ;) airbag da bence flas patlaması genelde boyle oluyor..

VTİ1035
14-03-2011, 10:02
dostum senın bahsettıgın o farlar stoplar hem takılanılacak seyler degıl hemde mıllet orjınalı sokup onlardan takıyor ;) airbag da bence flas patlaması genelde boyle oluyor..

+5500:icon_tup:

SekoLive
14-03-2011, 10:05
chf21 arkadaşımın aracıydı ozaman vteclerle çok ilgili değildim :) üsküdarda tayfundaydı o sattı sanrım bu arkadaş almstı tayfundayken arabaya çok titizdi iy ibakardı kazasıda yokdu diye biliyorum istanbuldas ciiddi alıcıysan bence git bak baktır kafana takılan olursa burda sorgulat.

ibrahim
14-03-2011, 10:32
arkadaşlar artık araba alırken satarken tansu ve burhanın yaşadığı sorunu yaşamak istemiyosdanız türkcellin vermişolduğu hizmetten yararlanın 5664 msj olarak pilakayı yazım neyi var neyi yok hasarmiktarına kadar yazıyor alıp almaytacağınıza msjdan sonra kararverirsiniz bölede tartışma olmaz enazından

SekoLive
14-03-2011, 10:36
arkadaşlar artık araba alırken satarken tansu ve burhanın yaşadığı sorunu yaşamak istemiyosdanız türkcellin vermişolduğu hizmetten yararlanın 5664 msj olarak pilakayı yazım neyi var neyi yok hasarmiktarına kadar yazıyor alıp almaytacağınıza msjdan sonra kararverirsiniz bölede tartışma olmaz enazından

abi eğer arabayı kişi kendi yaptıysa yada cebinden yaptırdıysa kimse onu göremez telefondan. eğer yanlıssam düzeltin yeni bi sistem var ise.

ibrahim
14-03-2011, 10:37
evet orası öle amam bide yapmadığını gözönünde bulundurmaktada fayda var

mmustu
14-03-2011, 10:38
ben benim şahini sorgulatıyorum hasar çıkmıyo :D ama tavan hariç komple değişmiş araba :D

ibrahim
14-03-2011, 10:42
olm araban şahin komple kupayı değişsen 500tl onedenle çıkmaz puhahahaha

levent
14-03-2011, 10:42

ama belli de olmaz, tıklayıp hazır değiştircekken modellisinden takayım demiş olabilir insanlar, şahsen öyle bi seçeneğim olsa düşünürüm :)

Murat Süslü
14-03-2011, 11:10

Burhan ben aranızdaki diyoloğu bilmem o aranızda bende hafta sonu tansu ile pazarlığa gittim aracı inceledim tek de değildim işin piri arkadaşlar vardı yanımda
gerçekten gördüğümüz şu,sol ön çamurluk ön sol kapı sacı değişmiş bariz belli yapan da yapamamış zaten hep çatlaklar var bariz belli ikincisi sağ arka kapı sacıda aynı şekilde değişmiş değişen sacın üstüne birdaha hasar olmuş ve o hasar tamir edilmiş ve sonra macun çatlamış şuan kabarmış o bariz belli zaten arkadan çok ufak kazası var oda bariz belli zaten delikler dala duruyor doğru düzgün kaynak yapıp kapatmamışlar gelelim öne öndende kazası var aracın ön panelde değişmiş ve poryaya kadar gelmiş gördüklerim bunlar ben taraf olarak değil ortada gördüklerimizi söylüyorum bilginize..

SABRİVTEC
14-03-2011, 11:13
Bu arada kusura bakmayın kardeşimin şifresiyle girmiş bakınırken yazmışım bunları ben yazdım bilginiz olsun..

by serçe
14-03-2011, 11:23

araca biz baktık düzgün ve güzel araç fiyatta anlaşamadığımız için almadık ....

modhib
14-03-2011, 11:31
ama belli de olmaz, tıklayıp hazır değiştircekken modellisinden takayım demiş olabilir insanlar, şahsen öyle bi seçeneğim olsa düşünürüm :)

e tabi oyle ıstıyenler de olur ancak far ve stoplardan yola cıkarak yorum yapılması yanlış bence :)

vtecburhan
14-03-2011, 11:32
Burhan ben aranızdaki diyoloğu bilmem o aranızda bende hafta sonu tansu ile pazarlığa gittim aracı inceledim tek de değildim işin piri arkadaşlar vardı yanımda
gerçekten gördüğümüz şu,sol ön çamurluk ön sol kapı sacı değişmiş bariz belli yapan da yapamamış zaten hep çatlaklar var bariz belli ikincisi sağ arka kapı sacıda aynı şekilde değişmiş değişen sacın üstüne birdaha hasar olmuş ve o hasar tamir edilmiş ve sonra macun çatlamış şuan kabarmış o bariz belli zaten arkadan çok ufak kazası var oda bariz belli zaten delikler dala duruyor doğru düzgün kaynak yapıp kapatmamışlar gelelim öne öndende kazası var aracın ön panelde değişmiş ve poryaya kadar gelmiş gördüklerim bunlar ben taraf olarak değil ortada gördüklerimizi söylüyorum bilginize..

murat kardeim araba bendeyken en uak kaza bela yasamadım ben
ben arbayı alırken camurluk degısık ve kaput da karasızlık olarak aldım

ama bunların en guzel cevabını arabanın 7 yıllık sahıbı egemen arkadasımız verır buna emın ol bugun yazar ıns buraya cunku dun egemene tekrardan sordum abı boyle bı durum varmıydı dıye
neyse o yaptıgı tum kazalrı belırtır herkezde ogrenmıs olur

SABRİVTEC
14-03-2011, 11:51
murat kardeim araba bendeyken en uak kaza bela yasamadım ben
ben arbayı alırken camurluk degısık ve kaput da karasızlık olarak aldım

ama bunların en guzel cevabını arabanın 7 yıllık sahıbı egemen arkadasımız verır buna emın ol bugun yazar ıns buraya cunku dun egemene tekrardan sordum abı boyle bı durum varmıydı dıye
neyse o yaptıgı tum kazalrı belırtır herkezde ogrenmıs olur

Şimdi şöyle birşey var burhan kaza onda olmuş bunda olmuş mevzusu değil bir gerçek var ortada araçta olan kazalar ve değişenler ben gördüklerimi ve bildiklerimi yazdım geçtiğimiz hafta sonu itibari ile ve bunlara eklemek istediğim birşey daha var şimdi aklıma geldi oda arka camda değişik orjinal cam değil ön cam gibi değil ki en ufak şeyde hasar görsün vs. sonuç ortada bi gerçek var araçta değişenler var bunların ne zaman nasıl olduğu tartışılmıyor benim gördüğüm araçta değişen var yok muhabbetinin üstüne gördüklerimi yazdım ben tarafsız bir şekilde.

vtecburhan
14-03-2011, 12:09
Şimdi şöyle birşey var burhan kaza onda olmuş bunda olmuş mevzusu değil bir gerçek var ortada araçta olan kazalar ve değişenler ben gördüklerimi ve bildiklerimi yazdım geçtiğimiz hafta sonu itibari ile ve bunlara eklemek istediğim birşey daha var şimdi aklıma geldi oda arka camda değişik orjinal cam değil ön cam gibi değil ki en ufak şeyde hasar görsün vs. sonuç ortada bi gerçek var araçta değişenler var bunların ne zaman nasıl olduğu tartışılmıyor benim gördüğüm araçta değişen var yok muhabbetinin üstüne gördüklerimi yazdım ben tarafsız bir şekilde.

şimdi bi ust mesajında arkadan hafıf bı kaza var dedın sımdıde dıyorsunkı arka cam kolay patlamaz arka camda degısık dıyorsun BUYUK KAZA VAR ARKADAN DIYORSUN :D

neyse kardesım hayırlısı olsun benım basta yapmam gereken paramı almısım kım ne y... mı yerse yesın deyıp gecmem gerekıyordu ..
bu saatten sonrada aynen dedgımden otesıde yok zaten :)=

tansuahci
14-03-2011, 13:04
şimdi bi ust mesajında arkadan hafıf bı kaza var dedın sımdıde dıyorsunkı arka cam kolay patlamaz arka camda degısık dıyorsun BUYUK KAZA VAR ARKADAN DIYORSUN :D

neyse kardesım hayırlısı olsun benım basta yapmam gereken paramı almısım kım ne y... mı yerse yesın deyıp gecmem gerekıyordu ..

Burhan adam gibi konuş biz burda sana güvenip iş yaptık olan ve yaşananlara rağmen hiçbirşeye sesimizi çıkarmadık sen bide üstüne gelmiş burda milletin arkasından atıp tutma. ticaret yapılacak adam değilmişsin sen bunu öğrendik. bi insanla ticaret yapılmıyorda dostluk hiç kurulmaz.

mmustu
14-03-2011, 13:10
yaw bu araç sedan füme olan bizim egemenin arabası mı ?

o araç istanbuldayken boncuk gibiydi.

vtecburhan
14-03-2011, 13:11
Burhan adam gibi konuş biz burda sana güvenip iş yaptık olan ve yaşananlara rağmen hiçbirşeye sesimizi çıkarmadık sen bide üstüne gelmiş burda milletin arkasından atıp tutma. ticaret yapılacak adam değilmişsin sen bunu öğrendik. bi insanla ticaret yapılmıyorda dostluk hiç kurulmaz.

sen ılk basta adam gıbı konus bı dunya yalan soylemısın yok klıma yok yok ıstedme yok ot yok *** yok
ılk basta yukarda yazdıklarıma cevap vermek yerıne zeytın yaglık yapma atamın tepesını attırma a.g arabasınında lastıgınınde

vtecburhan
14-03-2011, 13:12
yaw bu araç sedan füme olan bizim egemenin arabası mı ?

o araç istanbuldayken boncuk gibiydi.

aynen o araba

mmustu
14-03-2011, 13:13
e kanka bu sayılan hasarlar ciddi hasarlar sendeykende bi kazası olmadığını hatırlıyorum bi sıkıntı var ortada ama du bi egemeni arayayım :D

vtecburhan
14-03-2011, 13:15
e kanka bu sayılan hasarlar ciddi hasarlar sendeykende bi kazası olmadığını hatırlıyorum bi sıkıntı var ortada ama du bi egemeni arayayım :D

ben de gram hata olmadı arayın egemenı sorun

tansuahci
14-03-2011, 13:26
sen ılk basta adam gıbı konus bı dunya yalan soylemısın yok klıma yok yok ıstedme yok ot yok *** yok
ılk basta yukarda yazdıklarıma cevap vermek yerıne zeytın yaglık yapma atamın tepesını attırma a.g arabasınında lastıgınınde

lan klavye arkasından erkeklik yapma bana biz geldigimizde stepne mi vardı bagajda klima mı vardı hepsini biz soyledikte getirmedin mi kömürlükten? bana klima sökük mü dedin sanki

SABRİVTEC
14-03-2011, 13:28

evet arkadan ufak kazası var yine söylüyorum sadece o cam nasıl kırıldı öyle büyük kazası yok onu anladım dedim orada ama sen konuları saptırıyorsun senin yaptığın terbiyesizlik ağzından çıkanı kulağın duysun bu x kişide olabilirdi farketmez burada hepimiz bir çatı altında toplanmış arabaya gönül vermiş kişileriz sen öyle dersen bende bir başka birşey derim sonra çıkılmaz hal olur bu forumların kurulmasının tek amacı var aslında sizlerde biliyorsunuz ticaret değil arkadaşlık dostluk birbirine yardım vs. senin konuştuğun laf çok kaba kınıyorum seni senin gibi zihniyet taşıyan insanlar yüzünden işte bu hale geliyor ortam neyse uzun lafın kısası ben gördüklerimi yazdım ama bana öyle geliyor ki sende bazı şeyleri biliyorsun ve kulağının üstüne yatıp konuları saptırıyorsun yazdıklarından anlaşılan bu başka birşey değil.

SABRİVTEC
14-03-2011, 13:32
lan klavye arkasından erkeklik yapma bana biz geldigimizde stepne mi vardı bagajda klima mı vardı hepsini biz soyledikte getirmedin mi kömürlükten? bana klima sökük mü dedin sanki

bence hiç uğraşma yazdıklarından belli ediyor kendini gördüğüm kadarıyla arkadaş baya kaypak suçu başkalarının üstüne atmaya çalışıyor ve destek bekliyor ve sana şunu söyliyim tansu gördüğüm kadarı ile burhan herşeyi biliyor ve sadece mala yatıyor şimdi telefonla arar onu bunu egemen yada vs. işte yazsana bende olan biten birşey yok vs. bırakın bu tezgahları azıcık delikanlı olun çıkın evet biliyordum
ama söylemedim vs. gibi birşey yapın ama ..... küfürlerle bu işler yürümez.

mmustu
14-03-2011, 13:36
yaw benim vteğim olsa hayatta kapı sacı değiştirmezdim :) git hurdacılara çıkma temiz orjinal kapı kaynıyo boyat devam et :D

SABRİVTEC
14-03-2011, 13:38
yaw benim vteğim olsa hayatta kapı sacı değiştirmezdim :) git hurdacılara çıkma temiz orjinal kapı kaynıyo boyat devam et :D

Aynen öylede ona kalana kadar neler var sende biliyorsun neyse boşverr..

tansuahci
14-03-2011, 13:41
bence hiç uğraşma yazdıklarından belli ediyor kendini gördüğüm kadarıyla arkadaş baya kaypak suçu başkalarının üstüne atmaya çalışıyor ve destek bekliyor ve sana şunu söyliyim tansu gördüğüm kadarı ile burhan herşeyi biliyor ve sadece mala yatıyor şimdi telefonla arar onu bunu egemen yada vs. işte yazsana bende olan biten birşey yok vs. bırakın bu tezgahları azıcık delikanlı olun çıkın evet biliyordum

hayır birde haklıymış gibi üste çıkma çabası ve lafı kıvırtmaya çalışması sinirlerimi bozuyor. burhanla ticaret yapan başka bir arkadasım daha var ve adam şuan belini doğrultamadı. biz kimsenin arkasından bildigimiz şeyler olmasına ragmen ne bir laf edip nede baska bir söylenti çıkarmıyoruz erkekliğe yakışmaz kimsenin arkasından konuşmak ama bu kadarda relax olunmaz ki. burhanın korkusu bu piyasada öyle yada böyle kazandığı cevrede saygınlığını kaybetmek ama gördüğüm kadarıyla aslında bunu hiç kazanamamış. Ben hariç birkaç arkadasım da var bu konu ile ilgili söz sahibi olabilecek ortak arakdaslarımızdan ama kimseyi araya sokup birşey dedirtmiyorum verdigim parada helali hoş olsun. benim için burhan ticaret yapılacak biri asla ve asla degildir bu konuda burda kapansın amacının dışına çıktı iyice ama dikkat et ekmek yedirdiğin bebegin var, en büyük günah kul hakkı yemektir diyorum sadece.

vtecburhan
14-03-2011, 13:44

bak guzel kardesım anlatamıyorum galıba anlatmam ıcın ne yapmam gerekıyor sana ??

ben sol camurluk ve kaput harıcı hıc bır bılgım yoktu

eger MUSLUMANSAN ALLAHA INANCIN VAR
BURDA LU YEMINIDE EDIYORUM HARICI BILGIM VARSA 1 ADIM ATMAK NASIP OLMASIN SEVDIKLERIMIN UZERINE YEMİN EDERİM

BANA EN SONUNDA BU YEMINI ETTIRIYORSUNUZ YA

EGER MUSLUMANSAN ZATEN SOYLENCEK BISEYIM YOK

haaa halada ınat edıyorsanız
tmm sızın dedıgıınz olsun

egemen perte cıkardı arkasından ben pertledım araba ıkı kez pert 6 cesıt degısenı varMI DIYEYIM ILLAKI
NEYI ANLATMAYA CALISIYORSUNUZ BEN ZATEN PARAMI ALMISIM KARDESIM SATISI VERMISINM NEYIN DAVASINI YAPIYORSUNUZ BANA ......

SABRİVTEC
14-03-2011, 14:02
bak guzel kardesım anlatamıyorum galıba anlatmam ıcın ne yapmam gerekıyor sana ??

eger MUSLUMANSAN ALLAHA INANCIN VAR
BURDA LU YEMINIDE EDIYORUM HARICI BILGIM VARSA 1 ADIM ATMAK NASIP OLMASIN SEVDIKLERIMIN UZERINE YEMİN EDERİM

BANA EN SONUNDA BU YEMINI ETTIRIYORSUNUZ YA

EGER MUSLUMANSAN ZATEN SOYLENCEK BISEYIM YOK

haaa halada ınat edıyorsanız
tmm sızın dedıgıınz olsun

egemen perte cıkardı arkasından ben pertledım araba ıkı kez pert 6 cesıt degısenı varMI DIYEYIM ILLAKI
NEYI ANLATMAYA CALISIYORSUNUZ BEN ZATEN PARAMI ALMISIM KARDESIM SATISI VERMISINM NEYIN DAVASINI YAPIYORSUNUZ BANA ......

Burhan senin anlamadığın şurada tek şey var yukarıda yazdıklarına bak birde şimdiki yazdığına bak çok tezatlar

bi bunu söylemek var birde aşağıdaki vb. söylemekler var.

ve işin en komik tarafı kaput degısıkken eleman tutturdu kaput orjınal diye :D:D

o yüzden diyorum sanki aşağılar şekilde ve ukala bir tavırla ve bi bilmiyorum demek var birde başka hiçbirşey yok demek var anladın mı burhan ..

SABRİVTEC
14-03-2011, 14:04

bunlar olmuş ise gerçekten kimsenin duymasını istemiyorsan bile sattığın kişiye söyliyeceksin tabi. insanlık delikanlılık budur ..

vtecburhan
14-03-2011, 14:11

bunlar olmuş ise gerçekten kimsenin duymasını istemiyorsan bile sattığın kişiye söyliyeceksin tabi. insanlık delikanlılık budur ..

yukarıda yazdıklarımı guzel okursan daha ıyı anlarsın benı sanırım
kaputa kımısı orjınal kımı dEGISIK DEDI dedım ben
ve degısık olarak kabul edelım ... ettım

ben o arabayı aldıktan sonra en ufak hata olmadı bunada ınat edıyorum harıcı ıspatlayacak delıkanlı varsa cıksın gelsın karsıma........

ve yıne dıyorum anlamıyorsunuz ama yıne dıyorum ıyı okuyun

BEN SOL CAMURLUK VE KAPUT HARICI BILGIM YOKTU YUKARDA DA BUYUK YEMIN ETTIM HALA BU MESAI ATMISIN BILMIYORUM A RTIK

mmustu
14-03-2011, 14:12
Şimdi egemenle konuştum.

sol çamurlukla kaput dışında hiç bir şeyin olmadığını söyledi onuda 30-40 km hızla giderken olduğunu

ön camına mahallede taş attıkları için çatladığını ve değiştirdiğini
arka camının rezistansı bozulduğu için değiştirdiğini
bagaj kapağında sadece plastik plakalık kısmında bi çatlak olduğu için plastik kaynağı yaptırdığını belirtti ;)

akşamada kazanın fotosunu ekleyecek ;)

yaşar
14-03-2011, 14:21
Burhan çok özür dilerimde neden ne için ve niye ugraşıyorsun onu anlamış değilim neyi ispat etmeye çalışıyorsun ?

vtecburhan
14-03-2011, 14:22
Burhan çok özür dilerimde neden ne için ve niye ugraşıyorsun onu anlamış değilim neyi ispat etmeye çalışıyorsun ?

haklısın abı hata yaptım pert dı degsenler dogru deyıp gececktım mılletın pıslıgını temızlıcez dıye kotü oluyoz

vtecburhan
14-03-2011, 14:26
Şimdi egemenle konuştum.

sol çamurlukla kaput dışında hiç bir şeyin olmadığını söyledi onuda 30-40 km hızla giderken olduğunu

ön camına mahallede taş attıkları için çatladığını ve değiştirdiğini
arka camının rezistansı bozulduğu için değiştirdiğini
bagaj kapağında sadece plastik plakalık kısmında bi çatlak olduğu için plastik kaynağı yaptırdığını belirtti ;)

akşamada kazanın fotosunu ekleyecek ;)

tşk ederim mustu şimdi neyişn neoldugu dahada ortaya cıkar resımlede bellı olur zaten

MiaMi
14-03-2011, 14:32
VA nın kazadan sonra gece çekilmiş resimlerini hepimiz gördük bişeyi yok arabanın.

VTec_king
14-03-2011, 14:34
Arkadaşlar araba 8 sene boyunca bendeydi ve herkezin gözü önündeydi ve ilk piyasaya çıkan vteclerden biridir şükür böyle güzel bir arabaya bindim ve hakkınıda verdim
tek kazam var oda s virajından sonraki geniş sokağa girerken oldu oda abs nin gazabına uğradım çukura denk gelince abs devreye girdi sağda park etmiş bir eski amerikan pick up ına dokundum 30 veya 40 la pick umda çizik oldu hafif o kadar tutanak bile tutulmadı.
arkada cam resistansı aptal yıkamacılar yüzünden koptu kaynak yapırdık ama kokular gelmeye basladı yolda giderken patlar korkusuyla değiştirildi .ön camda mahalledeki şerefsiz gençler yüzünden gelen taş yüzünden çatlaklar nedeniyle değiştirildi.
eski plakam 34va3621 tramerdende sorgulayabilirsiniz çıkacak olan şeyler cam değişimi ve mutluhanda 2500 tl ye yakın faturalandırılmış bel altı boyadır.
akşama eve geçince kaza resmini ekliyeceğim

Not: Alptuğ ordaydın resim varsa sende ekliyebilirsin.

FaTiH44
14-03-2011, 14:49
Arkadaşlar 2 tarafıda tanımam etmem ama lafla peynir gemisi yürümez.Madem tereddütleriniz vardı götürüp gösterseydiniz almadan bir ustaya ya da servise,işinizi garantiye alsaydınız.2.el araba alıyorsunuz sonuçta ve 3.sahibi oluyorsunuz bu noktayı atladınız sanırım.

yaşar
14-03-2011, 14:50
Arkadaşlar araba 8 sene boyunca bendeydi ve herkezin gözü önündeydi ve ilk piyasaya çıkan vteclerden biridir şükür böyle güzel bir arabaya bindim ve hakkınıda verdim
tek kazam var oda s virajından sonraki geniş sokağa girerken oldu oda abs nin gazabına uğradım çukura denk gelince abs devreye girdi sağda park etmiş bir eski amerikan pick up ına dokundum 30 veya 40 la pick umda çizik oldu hafif o kadar tutanak bile tutulmadı.
arkada cam resistansı aptal yıkamacılar yüzünden koptu kaynak yapırdık ama kokular gelmeye basladı yolda giderken patlar korkusuyla değiştirildi .ön camda mahalledeki şerefsiz gençler yüzünden gelen taş yüzünden çatlaklar nedeniyle değiştirildi.
eski plakam 34va3621 tramerdende sorgulayabilirsiniz çıkacak olan şeyler cam değişimi ve mutluhanda 2500 tl ye yakın faturalandırılmış bel altı boyadır.
akşama eve geçince kaza resmini ekliyeceğim

Not: Alptuğ ordaydın resim varsa sende ekliyebilirsin.

Güzel açıklama olmuş ,ama aracı alan kimse kendi arabasını mındar etmeye niyetli anladıgım kadarı ile ( Herkezin söyledigine inanılmaz netice itibarı ile etramızda dost dediğimiz ama sindirim bozuklugu çeken bir yıgın dost var ) Bilginiz olsun

vtecburhan
14-03-2011, 15:23
bu kadar kelımelerı yazan vatandaşlar şimdi niye cevap yazmıyorlar nerak ettım

dgoo
14-03-2011, 15:25
Yorgan yanmış kavga bitmez :D

tansuahci
14-03-2011, 16:20
bu kadar kelımelerı yazan vatandaşlar şimdi niye cevap yazmıyorlar nerak ettım

lafla mı ispatlıcaksın bazı şeyleri bu mu yani? konu kapansın dedim susuyorsak bundan yazma bidaha sende

vtecburhan
14-03-2011, 16:23
lafla mı ispatlıcaksın bazı şeyleri bu mu yani? konu kapansın dedim susuyorsak bundan yazma bidaha sende

ben kendı kararlarımı kendım verırım. nezamn ne yazacagımı senden emir almam tansu BEYYYY ;)

BU ARADA yapcak bısey yok sen altı parca degısen var dıyorsan tamamdır bunu beynıne kazır herkez olur bıter

cix boy
14-03-2011, 16:42
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-jdm-olma-yolunda-34853312/detay)
bilmiyorum soran arkadaş varmı diye ama bu vti hakkında bir bılgısı olan varmıdır kaza,boya,değişen durumu nederi tabi varsa

TEQUILA
14-03-2011, 16:47
5-6 sayfa geride bu araç hakkında bir hayli bilgi olacak.

okn84
14-03-2011, 16:49
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-jdm-olma-yolunda-34853312/detay)
bilmiyorum soran arkadaş varmı diye ama bu vti hakkında bir bılgısı olan varmıdır kaza,boya,değişen durumu nederi tabi varsa

daha oncekı sayfalarda bu aracla ılgılı cok yazılan war pert oldu yazılmıstı

nakayama
14-03-2011, 16:50
civic 1.6 vti 1997 model 17.500 tl sahibinden satılık ikinci el[/url]
bilmiyorum soran arkadaş varmı diye ama bu vti hakkında bir bılgısı olan varmıdır kaza,boya,değişen durumu nederi tabi varsa[/quote]

bu araba ile ilgili hiç bi fikrim yok ama ben bu arabayı yarın gidip bakıcam bana uyarsa ister sasesi kopuk olsun isterse pert kaydı olsun kısaca ne olursa olsun kızım çok beğendi bunu aldedi alıcam binicem :)

97 model arabada ben ne sase kayması ararım nede değişmeyen parça illaki olacaktır kazası belası motor iyi olsun bastığımda vtec açsın bana yeter kim nedemiş valla umrumda değil yeterki beni yolda bırakmasın :)

bugün gidip baktım civcive alana hayırlı olsun ben yine typer kovalayayım

. :)

Günkut
14-03-2011, 16:52
Bir araba alırken kardesımden bıle alsam ustama gosterırım baktırırım 1 mılyar dahı olsa para baglıyorsun bıraz dıkkatlı olmak gerekır sonra motorda kırılır kolda cıkar bastan baktırsan belkı bunlar olmıcaktı ?

Madem arabada o kadar kusur vardı neden almadınız baska vti mı yok ?

Anlamadım yani 2 tarafıda tanımam sadece @burhan ile burda konusmuslugumuz var ama neden yalan atsın sıze yalan borcumu varda pert arabaya 2 parca degısenlı dıcek kı oyle bır olayda yok sahıbı soyluyor benımde eskı arabama arkadan motosıklet carptı tavan bıle yamuldu taklalımı oluyor sımdı ???

VTec_king
14-03-2011, 19:44
Before and after şeklinde olsun madem :)

http://img846.imageshack.us/img846/4757/03102008319.jpg (http://img846.imageshack.us/i/03102008319.jpg/)

http://img864.imageshack.us/img864/5666/03102008320.jpg (http://img864.imageshack.us/i/03102008320.jpg/)

http://img222.imageshack.us/img222/5058/03102008321.jpg (http://img222.imageshack.us/i/03102008321.jpg/)

http://img26.imageshack.us/img26/6899/11102008329.jpg (http://img26.imageshack.us/i/11102008329.jpg/)

http://img707.imageshack.us/img707/3562/11102008330.jpg (http://img707.imageshack.us/i/11102008330.jpg/)

http://img263.imageshack.us/img263/9748/11102008331.jpg (http://img263.imageshack.us/i/11102008331.jpg/)

VTec_king
14-03-2011, 19:46
dikkat ederseniz ızgarayı bile değiştirmemiştim :)

AşkınS.
14-03-2011, 19:58
araçta çok güzelmiş,Buda kaza mı ?
ben alacak olsam gözüm kapalı alırdım bu aracı eger bu haldeyse.

ta_one
14-03-2011, 20:10
turkıyede temız vtı bulmaz zorlastı ıyıce ya

ibrahim
14-03-2011, 20:20
http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-4705_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-4705_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-25E2_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-25E2_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-37E7_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-37E7_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-B97F_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-B97F_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-2929_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-2929_4D7E692D.html)
benim yeni vti bugün teslim aldım alıralmazda hemen başladıms300 beyin filtre kiti düzboru egzos yay headers ile arabayı biraz değiştirdim yarın yeni resimleri çekip aracımı sizlere tanıtacağım

modhib
14-03-2011, 20:34
http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-4705_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-4705_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-25E2_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-25E2_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-37E7_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-37E7_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-B97F_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-B97F_4D7E692D.html) http://www.resimyukle.gen.tr/thumb-2929_4D7E692D.jpg (http://www.resimyukle.gen.tr/share-2929_4D7E692D.html)
benim yeni vti bugün teslim aldım alıralmazda hemen başladıms300 beyin filtre kiti düzboru egzos yay headers ile arabayı biraz değiştirdim yarın yeni resimleri çekip aracımı sizlere tanıtacağım

cok guzel maşallah allah kaza bela vermesın

ibrahim
14-03-2011, 20:35
amin saolasın reis

berkred
14-03-2011, 20:47
maşallah çok güzelmiş.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.güzel fotoları hakediyo:)

ibrahim
14-03-2011, 20:53
saol kankacım yarın nasipse cilasını atacağım motor yağbakımını yapacağım cantları lastikleri bigüzel parlatacağım sonra resimçekip sitede resimleri paylaşacağım :)

ibrahim
14-03-2011, 20:55
yarın beyini takacam arabaya yüreğire ayar yaptırıcam nasipse

ta_one
14-03-2011, 21:02

arabanın satılık ilan link'i : Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
----------------------------------------------alıntı------------------------

ben senin arabana pert mi dedim yoo
kazali mi dedim yooo
dassak gecer gibi 10bin ustune isteyerek mesaj atiyorsun
arabanin fiyati belli isime gelmez yazdim o kadar
bana cok abarti geldi 3 daha koyar turbo vtec alirim

Melih-Ö
14-03-2011, 22:17
Bu vti ın çamurlukla kaputu değiştirmişlerdi galiba, değişmesede olurmuş bence bizim peder altından girer üstünden çıkardı valla :D

VTİ1035
14-03-2011, 22:23
buda kazamı bende bi kazalı vtec fotoları var akıllara zarar :D

TEQUILA
14-03-2011, 22:23
Düzeltince daha iyimi olacaktı ki, böyle bir kazadan sonra arabanın değişeni olsa ne olur :)

12-13 yıldır trafikte gezen arabada hiç kaza olmasın, macun olmasın, tavanda boya olmasın (tavan boyanınca ne oluyorsa, sanki taklalı araba boyadan anlaşılıyor)isteniyor.
valla bana komik geliyor, millet artık ne isteyeceğini şaşırdı. :D

VTİ1035
14-03-2011, 22:24

maşallah bune hız araç çok iyi duruyor kazasız belasız :)

Melih-Ö
14-03-2011, 22:25
Düzeltince daha iyimi olacaktı ki, böyle bir kazadan sonra arabanın değişeni olsa ne olur :)

12-13 yıldır trafikte gezen arabada hiç kaza olmasın, macun olmasın, tavanda boya olmasın (tavan boyanınca ne oluyorsa, sanki taklalı araba boyadan anlaşılıyor)isteniyor.

düzeltilme olanağı varsa düzeltilmesi taraftarı olduğum için öyle belirttim değişen parçaya kılım galiba :rolleyes:

TEQUILA
14-03-2011, 22:30
düzeltilme olanağı varsa düzeltilmesi taraftarı olduğum için öyle belirttim değişen parçaya kılım galiba :rolleyes:

Lafım sana değil aslında genel olarak yazdım.
Yani bu değişen hadisesine biraz fazla takığız nedir allah aşkına :)

Misal bu araç işte, tertemiz toplanmış mis gibide olmuş.

Melih-Ö
14-03-2011, 22:36
Lafım sana değil aslında genel olarak yazdım.
Yani bu değişen hadisesine biraz fazla takığız nedir allah aşkına :)

Misal bu araç işte, tertemiz toplanmış mis gibide olmuş.

Abi kusura bakma ben yazınca stüme alındım :) Ben yanlış ifade ettim şöyle diyeyim benim aracım böyle olsaydı babam değiştirmezdi parçaları düzetirdi kaportacı benimki biraz rahatsız :D Tabikide tertemiz olmuş gerçekten ama insanlara anlatamıyosun abi 90 model arabaya boya var mı diye soran zihniyetten ne bekleyebilirsin ki :)

TEQUILA
14-03-2011, 22:42
:) en güzeli kimseyi bişeye ikna etmeye çalışamamak....

vtecburhan
15-03-2011, 07:16
Before and after şeklinde olsun madem :)

http://img846.imageshack.us/img846/4757/03102008319.jpg (http://img846.imageshack.us/i/03102008319.jpg/)

http://img864.imageshack.us/img864/5666/03102008320.jpg (http://img864.imageshack.us/i/03102008320.jpg/)

http://img222.imageshack.us/img222/5058/03102008321.jpg (http://img222.imageshack.us/i/03102008321.jpg/)

http://img26.imageshack.us/img26/6899/11102008329.jpg (http://img26.imageshack.us/i/11102008329.jpg/)

http://img707.imageshack.us/img707/3562/11102008330.jpg (http://img707.imageshack.us/i/11102008330.jpg/)

http://img263.imageshack.us/img263/9748/11102008331.jpg (http://img263.imageshack.us/i/11102008331.jpg/)

egemen resımler ıcın cok tesekkur ederım

pert dıye kıcını yırtanlar bana zorla yemın ettırenler
onları allaha havale edıyorum ...................

yaşar
15-03-2011, 08:26
Kol çıkarmamış vti aranıyor :D

Cimmeria
15-03-2011, 10:02
hastasıyım zaten 15 lira olsun, 97 model olsun, değişeni olmasın, kaportası iyi durumda olsun, boya olmasın ama pırıl pırıl parlasın diye vti arayanların...

istanbulda araba kullanıpta sen bir şey yapmasan bile sağda solda parkederken bile arabayı çizen bir sürü denyo var, napalım satarken laf ederler diye çizik arabalarla mı gezelim ?

src106
15-03-2011, 11:59

aynı fikirdeyim valla bravoo........ çok inceleyen ark.yakında honda ya rica dilekçesiyle başvurmasalar bari bize 97-98 dohc vti üretin diye :):):):):):):)

kusursuz dot arayan dostsuz kalır....

src106
15-03-2011, 12:02

2 hafta önce ist. daydım eski 4 kapı 97-98 vti sahibi olarak füme renk arac süper çıplak gözle gördüm gerçekten güzel kazasız belasız.

arac sahibine de tavsiyem zevkle binsin zamanında 106 vardı gti ozaman sayılıydı resmen herkeste yok taklalı boyalı dediler şimdi tr de o arabayı arıyo pert diyenler :)

Alper_
15-03-2011, 12:37
Kol çıkarmamış vti aranıyor :D

aynen abi kolu çıkmamış ama motoru bitik çok makbule geçer :D

YUSUF
15-03-2011, 12:45

bu kaza içinmi pert olmuş diyolar :D

Dragger
15-03-2011, 13:00
Vallahi millet sasırmıs. :D

kadirhamamciogl
15-03-2011, 13:22
bilmiyorum soran arkadaş varmı diye ama bu vti hakkında bir bılgısı olan varmıdır kaza,boya,değişen durumu nederi tabi varsa[/quote]

ibrahim´isimli üyeden Alıntı
bu araba ile ilgili hiç bi fikrim yok ama ben bu arabayı yarın gidip bakıcam bana uyarsa ister sasesi kopuk olsun isterse pert kaydı olsun kısaca ne olursa olsun kızım çok beğendi bunu aldedi alıcam binicem

97 model arabada ben ne sase kayması ararım nede değişmeyen parça illaki olacaktır kazası belası motor iyi olsun bastığımda vtec açsın bana yeter kim nedemiş valla umrumda değil yeterki beni yolda bırakmasın

----------------------------------------------------------------------------------------------
-Bi açıklama yapayım artık...İbrahim abi bakmaya geldiği zaman onada söledim arada bi kac kişi var diye baktı arabaya kendiside yazar zaten sıkışık olduğum için satmak istediğimi ama o günden sonra satmayacagımı soledim...

-Arabamı 4 kere 5 kere pert ettınız bı araba nasıl 4-5 kere pert olur onu soleyenler acıklasın bana bunu..
-Bi kapora yuzunden benı serefsız ettınız bılmem ne dedınız tanımadan etmeden bı ton laf soledınız hepsıne guldum gectım yasınız buyuk veya kucuk olsun beynınız gelısmemıs yapacak bısey yok bana o lafları soleyenler dırek USTLERINE ALINSINLAR...

-ben arabamı eksz. yaptırdım aldım dedıgınz seyler nıyeyse ben yaptırırken cıkmadı..
-bırı 14 lıraya almıs dıye yazmıs oraya hayır dırek para ıle degıl takas ıle aldım arabamı ve gayette memnunum...
-bırı almak uzereydı arabamı servıse kadar gıttık nıye o dedıklerınız cıkmadı (kredısı cıkmadıgı ıcın alamadı)
-benım arabamı 34 lvt 53 plakalı vtecle karıstıranlar yanılıyorsunuz...
o vtecfabrıkan sıyah olarak cıkmıs ve asla ızmıte gelmemıstır...
-Benım aracım ıse ızmıte gelmıstır...2007 senesınde ızmıtteydı ve fabrıkadan kırmızı olarak cıkmıstır...sonradan sıyaha cevrılmıstır...
-ben arabamı 2007 senesınden berı takıp edıyorum almak ıcın ve sonunda aldım varsa daha baska bısey soleyen bunları okuduktan sonra cevap versın

ta_one
15-03-2011, 15:57
bu arac hakkında bılgısı olan arakdaslar varmı acaba

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-sedan-vti-red-44920713/detay)

overblack
15-03-2011, 16:04
ytg vti bu daha önce sorgusu vardı

Skyhawk34
15-03-2011, 16:57
Bende Merak Ettim Ancak Bulamadım Yardımcı Olurmsuunuz YTG VTI ise ,???*

Cimmeria
15-03-2011, 17:16
bakırköy sahilde pert olmuştu

Skyhawk34
15-03-2011, 17:32
Teşekkürler...

cery
15-03-2011, 18:39
ytg pert miydi yaw?

sitede hyjal nickli üyenindi. detaylı bilgiyi ondan alabilirsiniz

YUSUF
15-03-2011, 18:47
yarın beyini takacam arabaya yüreğire ayar yaptırıcam nasipse

araban hayırlı olsun abi ayarı yaptırda bir deneriz abi nasipse :D

Cimmeria
15-03-2011, 19:24
ytg pert miydi yaw?

sitede hyjal nickli üyenindi. detaylı bilgiyi ondan alabilirsiniz

eski sahibi Cemal yakın arkadaşımızdı, hyjal isimli üyeyi tanımıyorum ama ondan önce olmuştu olay

cery
15-03-2011, 19:32
eski sahibi Cemal yakın arkadaşımızdı, hyjal isimli üyeyi tanımıyorum ama ondan önce olmuştu olay

sen daha iyi bilirsin abi. sen ne diosan o :icon_tup:

ibrahim
15-03-2011, 22:19
araban hayırlı olsun abi ayarı yaptırda bir deneriz abi nasipse :D

hersey hazır yapıldı araba sadece yüreğirin ayar yapması lazım ve çok acil vayband almam lazım pek fazla tecrübem yok kırılır die korkuyorum yusuf beyin yokken senle denemek mantıksızlıkolur onuda geçtim haddimizi biliriz kardeşim sen o arabaya çok emek vermişsin benim arabamın senin araban ile yürümesi komedi filmi gibi olur ama illede deneyelim diosan benim için serefolur denerim kankam:icon_tup:

ibrahim
15-03-2011, 22:27
edittttttttttttttttttttttt

Onur typer
16-03-2011, 01:51
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-model-vti-42903672/detay) gecenkı sorgudakını aldık bıde buna bakalım ıyıyse alalım bunuda (kayserı honda team :)

zekky
16-03-2011, 01:57
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-model-vti-42903672/detay) gecenkı sorgudakını aldık bıde buna bakalım ıyıyse alalım bunuda (kayserı honda team :)

Ben antalyada görmüştüm bu arabayı. Eğer oysa kasası cillop duruyordu:)

dragon07
16-03-2011, 01:57

ben bu araca kefil olurum site huzurunda :)

Onur typer
16-03-2011, 02:03
ben bu araca kefil olurum site huzurunda :)

keyfe kedermı boyandı kanka motorda extra bıse varmı

ibrahim
16-03-2011, 02:44

bu araba ile ilgili hiç bi fikrim yok ama ben bu arabayı yarın gidip bakıcam bana uyarsa ister sasesi kopuk olsun isterse pert kaydı olsun kısaca ne olursa olsun kızım çok beğendi bunu aldedi alıcam binicem

97 model arabada ben ne sase kayması ararım nede değişmeyen parça illaki olacaktır kazası belası motor iyi olsun bastığımda vtec açsın bana yeter kim nedemiş valla umrumda değil yeterki beni yolda bırakmasın

----------------------------------------------------------------------------------------------
-Bi açıklama yapayım artık...İbrahim abi bakmaya geldiği zaman onada söledim arada bi kac kişi var diye baktı arabaya kendiside yazar zaten sıkışık olduğum için satmak istediğimi ama o günden sonra satmayacagımı soledim...

-Arabamı 4 kere 5 kere pert ettınız bı araba nasıl 4-5 kere pert olur onu soleyenler acıklasın bana bunu..
-Bi kapora yuzunden benı serefsız ettınız bılmem ne dedınız tanımadan etmeden bı ton laf soledınız hepsıne guldum gectım yasınız buyuk veya kucuk olsun beynınız gelısmemıs yapacak bısey yok bana o lafları soleyenler dırek USTLERINE ALINSINLAR...

-ben arabamı eksz. yaptırdım aldım dedıgınz seyler nıyeyse ben yaptırırken cıkmadı..
-bırı 14 lıraya almıs dıye yazmıs oraya hayır dırek para ıle degıl takas ıle aldım arabamı ve gayette memnunum...
-bırı almak uzereydı arabamı servıse kadar gıttık nıye o dedıklerınız cıkmadı (kredısı cıkmadıgı ıcın alamadı)
-benım arabamı 34 lvt 53 plakalı vtecle karıstıranlar yanılıyorsunuz...
o vtecfabrıkan sıyah olarak cıkmıs ve asla ızmıte gelmemıstır...
-Benım aracım ıse ızmıte gelmıstır...2007 senesınde ızmıtteydı ve fabrıkadan kırmızı olarak cıkmıstır...sonradan sıyaha cevrılmıstır...
-ben arabamı 2007 senesınden berı takıp edıyorum almak ıcın ve sonunda aldım varsa daha baska bısey soleyen bunları okuduktan sonra cevap versın[/QUOTE]

ben bu tarz konulara dahil olmak istemiyorum yanlış anlama ben orda sadece fikrimi söledim arabankla ilgili kötü bişiyazmadım yazmamda zaten bana düşmez alanada satanada hayırlıolsun paşam

tursurayn
16-03-2011, 04:53

güvenilerek alınacak bi araç sahibi gerçekten özenle emek sarfetmiş ve hiç bir masrafdan kaçınmamıştır .

Skyhawk34
16-03-2011, 05:33
Bi Sürü 20 Liralık Vtec İlanları Açılmış Beyler Hayrlı Olsun Gene Kafamız Şişecek Benden Uyarması :D :D :D :D :D :D :D

Skyhawk34
16-03-2011, 05:42
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ek4-doch-vtec-vti-44984756/detay?)

34 C H F 21

Hakkında Hala Düzgün Bir Bilgi Gelmedi Beyler Lütfen Yardımcı Olabilirmisiniz ???

Cimmeria
16-03-2011, 08:20
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ek4-doch-vtec-vti-44984756/detay?)

34 C H F 21

Hakkında Hala Düzgün Bir Bilgi Gelmedi Beyler Lütfen Yardımcı Olabilirmisiniz ???

sen istanbuldasın araba istanbulda 3-4 gündür bilgi bekleyeceğine al arabayı götür ustana baktır nedir bu aynı şehirde günlerce burdan bilgi bekleme hevesi anlamıyorum.

gerçekten alıcıysan aynı şehirde araba beğenip baktırmamanın mantığını anlamıyorum.

SekoLive
16-03-2011, 08:25
honda civic 1.6 vti 1998 model 22.000 tl sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ek4-doch-vtec-vti-44984756/detay?)

34 c h f 21

hakkında hala düzgün bir bilgi gelmedi beyler lütfen yardımcı olabilirmisiniz ???

ben sana yazdım 2.5 sene önceki sahibi arkadasımdı ondayken temiz oldugunu anlatıyordu 22-24 arası bir fiyata satmıstı bu arkadaşa bence git bi bir bak soncda almak isteyen sensn bizede bilgi vermiş olursun.

SHOCKİNG
16-03-2011, 08:27
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-sedan-vti-44985156/detay)

Bu vti hakkında bilgisi olan pek iç açıcı durmuyor ama merak ettim ?

overblack
16-03-2011, 09:32
sword murat'ın eski arabası.en doğru bilgiyi kendisi verir

hakantunali
16-03-2011, 09:59
aracın sahibi siteye üye zaten görürse yazar ialanda ne yazıyosa aynen öğledir.

VTİ1035
16-03-2011, 10:25
sen istanbuldasın araba istanbulda 3-4 gündür bilgi bekleyeceğine al arabayı götür ustana baktır nedir bu aynı şehirde günlerce burdan bilgi bekleme hevesi anlamıyorum.

gerçekten alıcıysan aynı şehirde araba beğenip baktırmamanın mantığını anlamıyorum.

çok doğru kaç gündür benimde dikkatimi çekiyo haklısın abi.
madem alıcısınız aynı sehirdesiniz gidin gösterin yetkili servise neyi var neyi yok çıksın merakınızdan sorgulatıyosanız o ayrı konu.

TEQUILA
16-03-2011, 10:53
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-sedan-vti-44985156/detay)

Murat'da iken boya ihtiyacı vardı zaten sanıyorum oda boyasıyla vs uğraşmamak için satıp 200 SX almıştı. Hondam.com dan tanıdığım ,O zamanlar rahatsız giden bir vti'dı.

SekoLive
16-03-2011, 11:04

araba siteden sword, k0213(furkan), Admise R1 tamer abi, Desibel, nickli arkadaşlardaydı sırasıyla :) bizde cok bakdık kısmet olmadı :D

tamer abideyken timetrialde çok iyi bi zaman yapmstı vtecler içinde... bi ara dolanan 207 rc geçen vti konusundaki Vti'dır

aşşa yukarı 100lerce sayfa konu okuduk gecelerce :) tam parayı ayarladık araba satıldı...

nettende araştırıp bulabilrsiniz konuları

son durumu nedir bilmiyorum.

nakayama
16-03-2011, 12:00

Çok güzel araç içi olsun dış görünüşü olsun motoru olsun tavsiye ederim.

desibel
16-03-2011, 14:52

ben aracın eski sahibiyim ben sölim sana :D

Bence makul fiyta bıraksa gine gider k-vteci alırım dostum ben aracın ön tarafında dokundum farlar değişti tampon çamurluklar kaput düzeldi ama hasar öle büğük değl uçları düzeldi.

Jant lastik sıfır taktım sattım almayı düşünüyosan motora segman atılması lazım gayet güzel yağ yakıyodu en son:)

Açıkcası motorunu zorladım zaten oyüzden sattım şanzımanı güzeldi enson ama 1 kere shifter kırdım vites atarken :(

Benim gözümde ederi 18 dir daha fazlada vermem ve etmezde.

Sorucağın başka bişey varsa sor söliyim.

desibel
16-03-2011, 14:53
araba siteden sword, k0213(furkan), Admise R1 tamer abi, Desibel, nickli arkadaşlardaydı sırasıyla :) bizde cok bakdık kısmet olmadı :D

tamer abideyken timetrialde çok iyi bi zaman yapmstı vtecler içinde... bi ara dolanan 207 rc geçen vti konusundaki Vti'dır

aşşa yukarı 100lerce sayfa konu okuduk gecelerce :) tam parayı ayarladık araba satıldı...

Serken k-vetc benim sattığım paraya alınırdı bu para abartı:)

TEQUILA
16-03-2011, 15:27
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-tek-kelime-vtec-baska-soze-gerek-yok-33400112/detay)

Daha önce sorulduysa affola :)
Derli toplu duruyor vardır illaki bişyler ama ne boyutta? Bilgisi olan varmı?

dragon07
16-03-2011, 15:30
keyfe kedermı boyandı kanka motorda extra bıse varmı

tamamen keyfe keder boyandı istedigin ustayla istedigin yere götür...

en ufak bi kazadan dolayı boyanmadı araç...spoon sarısı moda oldugu için boyandı...

suan üstünde..

smoke far
99 stop
spoon ayna
spoon kanat
skunk2 orjinal plakalık
ek9 lipler
spoon vites topuzu
ek9 vites körügü var...onun dışında filtre egzoz vs yok ...

by_hayali
16-03-2011, 15:54
tamamen keyfe keder boyandı istedigin ustayla istedigin yere götür...

en ufak bi kazadan dolayı boyanmadı araç...spoon sarısı moda oldugu için boyandı...

suan üstünde..

smoke far
99 stop
spoon ayna
spoon kanat
skunk2 orjinal plakalık
ek9 lipler
spoon vites topuzu
ek9 vites körügü var...onun dışında filtre egzoz vs yok ...

bu sarı ek turbo değilmiydi?

okn84
16-03-2011, 16:00
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-tek-kelime-vtec-baska-soze-gerek-yok-33400112/detay)

Daha önce sorulduysa affola :)
Derli toplu duruyor vardır illaki bişyler ama ne boyutta? Bilgisi olan varmı?

bu aractakı kule gergısı nası o hale gelmıs acaba ortadan yamulmus yandan bı darbe almıs galıba

Skyhawk34
16-03-2011, 16:41

Alıcıysan git bak yoksa burada yazma diyen arkadaşlara hemen durumu izzah ediyim bilgi sıkıntısı yaşıyoruz araçta 2 kez aracı gormeye gittik ben sizden bilgi sitiyorum ama siz 2 kez alıcıysan bak lafını devam ettiriyorsunuz ben size sadece sorgulamak amaçlı soruyorum çünkü aracı plakadan girdiğimizde çok kaza sı çıkıyor sizce ben size şu anda yeterince bilgi vermiş oldummu ???

TEQUILA
16-03-2011, 16:46
ettiriyorsunuz ben size sadece sorgulamak amaçlı soruyorum çünkü aracı plakadan girdiğimizde çok kaza sı çıkıyor sizce ben size şu anda yeterince bilgi vermiş oldummu ???

Bu tip araçların plakaları sıklıkla değiştiriliyor. Plakadan sorgulamak çok sağlıklı olmayabilir.

TEQUILA
16-03-2011, 16:47
bu aractakı kule gergısı nası o hale gelmıs acaba ortadan yamulmus yandan bı darbe almıs galıba

Haklısın, dikkat etmemişin, enteresanı hala neden o kule gergisi takılı kalır araba üzerinde :rolleyes:

Skyhawk34
16-03-2011, 16:52
Bu tip araçların plakaları sıklıkla değiştiriliyor. Plakadan sorgulamak çok sağlıklı olmayabilir.

Bu nedenle zaten siz işi bilenlere soru soruyorum...

Cimmeria
16-03-2011, 16:56
Alıcıysan git bak yoksa burada yazma diyen arkadaşlara hemen durumu izzah ediyim bilgi sıkıntısı yaşıyoruz araçta 2 kez aracı gormeye gittik ben sizden bilgi sitiyorum ama siz 2 kez alıcıysan bak lafını devam ettiriyorsunuz ben size sadece sorgulamak amaçlı soruyorum çünkü aracı plakadan girdiğimizde çok kaza sı çıkıyor sizce ben size şu anda yeterince bilgi vermiş oldummu ???

benim mantığımda araba alacak adam alacağı araba aynı şehirdeyse, parasıda cebindeyse plakayla falan uğraşmaz.

gider almak istediği arabayı servise götürür, ekspertizini yaptırır zaten arabada kaza bela varsa çıkar. ya da sağlam ustası varsa alır yanına gider bakar arabaya.

sen burdan 3-4 gün bilgi beklersen cebinde parası olan biri gider bakar begenir alır arabayı sende burdan yazmaya devam edersin.

Skyhawk34
16-03-2011, 17:00
benim mantığımda araba alacak adam alacağı araba aynı şehirdeyse, parasıda cebindeyse plakayla falan uğraşmaz.

gider almak istediği arabayı servise götürür, ekspertizini yaptırır zaten arabada kaza bela varsa çıkar. ya da sağlam ustası varsa alır yanına gider bakar arabaya.

sen burdan 3-4 gün bilgi beklersen cebinde parası olan biri gider bakar begenir alır arabayı sende burdan yazmaya devam edersin.

Cebimde Para Var O Araç Gibi Araçları Karşılayacak Olan....

zaten araç alınıcak olursa expertize honda yetkili servise gidecekk

ve son olarak aklımda bir kaç soru işareti kaldı araçla ilgili bilen duyan birisi varsa onlara ulaşmaya çalışıyorum

Pekiiiii benden başka öğrenmek istediğiniz bir şey varmıydı ? sorum haricinde her şeyle ilgilendiniz çok sağolun

S.Özeren
16-03-2011, 17:20
aynı şehirde olabilir sonuçta burda herkes honda fanatiği vti'lar typer'lar hep göz önünde bu forumda

E bu başlıkta sorgulama için açılmış tabiki bilgi beklenmesi yanlış bişey değil bende istanbuldayım ama böyle bi araba alcak olsam bende gitmem bilgi beklerim aceleye gerek duymam bu tip arabalarda

overblack
16-03-2011, 17:23
Cebimde Para Var O Araç Gibi Araçları Karşılayacak Olan....

zaten araç alınıcak olursa expertize honda yetkili servise gidecekk

ve son olarak aklımda bir kaç soru işareti kaldı araçla ilgili bilen duyan birisi varsa onlara ulaşmaya çalışıyorum

Pekiiiii benden başka öğrenmek istediğiniz bir şey varmıydı ? sorum haricinde her şeyle ilgilendiniz çok sağolun

kızsanda adam haklı.burda bazı tanıdığım arabalar hakkında o kadar övücü şeyler yazıyorlarki gülmekten kopuyorum.sen en iyisi kimseye sorma niyetin varsa servise götür.motor ve yürüyen ekspertizini yaptır.kaporta boya konusunda ise güvendiğin işi iyi bilen bir kaportaxı boyacıya götür bence abicim.

dragon07
bu sarı ek turbo değilmiydi?

turbo ek idi...

araçta darton vs yoktu....orjinale 1-2gün içinde döndü...

orjinale dönmesinin sebebide motor kırması şanzıman kırması yada vs degildir.

turbolu istedigimiz fiyata satılmıyordu...
orjinale çevirp satmak istenildi...

Skyhawk34
aynı şehirde olabilir sonuçta burda herkes honda fanatiği vti'lar typer'lar hep göz önünde bu forumda

E bu başlıkta sorgulama için açılmış tabiki bilgi beklenmesi yanlış bişey değil bende istanbuldayım ama böyle bi araba alcak olsam bende gitmem bilgi beklerim aceleye gerek duymam bu tip arabalarda

öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim

2 sefer bu aracı görmeye gittik ancak her seferinde plaka bize sorun çıkardı

34 chf 21 plakadan sorgulatıncada kazalı çıkıyor sahibi ise 2.5 yıldır onda olduğunu bel altı 4 parça boyalı oldğunu söylüyor

yani kısacası aklımda bazı sorular kaldı bu sorularada cevap arıyorum

VTİ1035
16-03-2011, 19:34
öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim

2 sefer bu aracı görmeye gittik ancak her seferinde plaka bize sorun çıkardı

34 chf 21 plakadan sorgulatıncada kazalı çıkıyor sahibi ise 2.5 yıldır onda olduğunu bel altı 4 parça boyalı oldğunu söylüyor

yani kısacası aklımda bazı sorular kaldı bu sorularada cevap arıyorum

tamam işte kardeşim plakayla hiç uğraşma hoşuna gittiyse araba git yetkili servise göster ekspertizini yaptır.kazalı çıkarsa hayırlı müşteriler der döner gidersin adamın dediği gibi 4 parça boyalı çıkarsada hayırlı olsun der noterin yolunu tutarsın.
tramer kayıtlarına pek güvenme ben sıfır arabamı satarken tramerde 1500 tl hasar gözüküyodu alan arkadaş yetkili serviste ekspertiz yaptırdı değişen boyanan yok sıkıntısız.işin rengi noterde belli oldu aracın şase numarasını ruhsata yanlış girmişler o yüzden başka aracın hasarı benim arabanın plakasında gözüküyodu trafik şubede hata sistemden düzeltildi satışı verdik gitti bu kadar basit :)

Skyhawk34
16-03-2011, 20:27
tamam işte kardeşim plakayla hiç uğraşma hoşuna gittiyse araba git yetkili servise göster ekspertizini yaptır.kazalı çıkarsa hayırlı müşteriler der döner gidersin adamın dediği gibi 4 parça boyalı çıkarsada hayırlı olsun der noterin yolunu tutarsın.
tramer kayıtlarına pek güvenme ben sıfır arabamı satarken tramerde 1500 tl hasar gözüküyodu alan arkadaş yetkili serviste ekspertiz yaptırdı değişen boyanan yok sıkıntısız.işin rengi noterde belli oldu aracın şase numarasını ruhsata yanlış girmişler o yüzden başka aracın hasarı benim arabanın plakasında gözüküyodu trafik şubede hata sistemden düzeltildi satışı verdik gitti bu kadar basit :)

Sağolun bu haftasonu bakalım arkadaşa falan ayralmaya çalışacağız bir şeyler

VTec_king
16-03-2011, 21:55
ahh ahh ilk sahibinden vtec var ama adam hala vermiyor deliricem telefonlarımı açmıyor artık..
kazası yok modifiyesi yok hala ilk aldıgından beri devamlı bakımlarını ve kaskosunu yatırıyor off off çıldırcam ya..

doush
16-03-2011, 22:09
Numarayı bize verin bir de biz deneyelim :D

Emin007
16-03-2011, 22:28
kardeşim araç tertemiz kesinlikle alınacak vti lerden bitanesidir

Murat Süslü
16-03-2011, 22:54
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-civic-vti-41070427/detay)
burdaki abilerim kadar bilgili değilim vtec alımı satımı neye dikkat edilmeli konusunda çok merak ediyorum bu araç niye hala satılmadı 16000 e çekmiş sahibi

ibrahim
16-03-2011, 23:00
ahh ahh ilk sahibinden vtec var ama adam hala vermiyor deliricem telefonlarımı açmıyor artık..
kazası yok modifiyesi yok hala ilk aldıgından beri devamlı bakımlarını ve kaskosunu yatırıyor off off çıldırcam ya..

egemen sende benim gibi yap ozaman topla bir minübüs adam dayan kapısına yalvar yakar al :) işeyarıyo kanka :hahaha:

zekky
16-03-2011, 23:01
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-civic-vti-41070427/detay)
burdaki abilerim kadar bilgili değilim vtec alımı satımı neye dikkat edilmeli konusunda çok merak ediyorum bu araç niye hala satılmadı 16000 e çekmiş sahibi
Çokta güzel duruyor bende merak ettim şimdi:soru:

Murat Süslü
16-03-2011, 23:01
egemen sende benim gibi yap ozaman topla bir minübüs adam dayan kapısına yalvar yakar al :) işeyarıyo kanka :hahaha:

eğer bu işe yarıyosa benimde var bi tane beyaz vl 9544 98 model beyaz sedan vti hep şişlide takılıyo telefonunu alıyım kapısına dayanıyım :D

fatihyılmaz
16-03-2011, 23:24
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-156-000km-de-98-model-vtec-vti-ufak-bir-pazarlik-payi-var-43255394/detay)

araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

APO
16-03-2011, 23:26
eğer bu işe yarıyosa benimde var bi tane beyaz vl 9544 98 model beyaz sedan vti hep şişlide takılıyo telefonunu alıyım kapısına dayanıyım :D

murat yanılmıyorsam hafta sonlarıda ataşehire geliyo o vtec...;)

Cimmeria
16-03-2011, 23:28

Ramo si eski fitenksi bu

gundogs
16-03-2011, 23:44
ilgilendiğiniz vtı içinize sindiyse pazarlık yapıp, son sözü hayırlısı olsun diyerek sonlandırmakmış..araç hoşunuza gittiyse gerisi yalan... VTI güzel makina

Skyhawk34
17-03-2011, 01:09

O aracı bizzat Ben gördüm hiç bir şeyi hiç bir şeyine uyumlu değil, 110 binde daha, Kaputtan dnden fena girmiş Ve Airbag Açmış Bir Araba Yürüyeni Kusurlu

SHOCKİNG
17-03-2011, 08:08

ben aracın eski sahibiyim ben sölim sana :D

Bence makul fiyta bıraksa gine gider k-vteci alırım dostum ben aracın ön tarafında dokundum farlar değişti tampon çamurluklar kaput düzeldi ama hasar öle büğük değl uçları düzeldi.

Jant lastik sıfır taktım sattım almayı düşünüyosan motora segman atılması lazım gayet güzel yağ yakıyodu en son:)

Açıkcası motorunu zorladım zaten oyüzden sattım şanzımanı güzeldi enson ama 1 kere shifter kırdım vites atarken :(

Benim gözümde ederi 18 dir daha fazlada vermem ve etmezde.

Sorucağın başka bişey varsa sor söliyim.

Murat'da iken boya ihtiyacı vardı zaten sanıyorum oda boyasıyla vs uğraşmamak için satıp 200 SX almıştı. Hondam.com dan tanıdığım ,O zamanlar rahatsız giden bir vti'dı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Temiz vti aramaya devam diyorum.:)

cery
17-03-2011, 10:55
HB de bakın. temiz hb vti'lar da var :D

nakayama
17-03-2011, 11:00
HB de bakın. temiz hb vti'lar da var :D

hani :beuj:

:D :p

Hondafatih
17-03-2011, 11:05
bende geçen gün astoria alış veriş merkezinde otoparkta full orjinal hiç bir modifiyesi bulunmayan gri hb vti gördüm plakası 06 ruk ile başlıyodu bilen duyan varmıdır?

cery
17-03-2011, 11:10
@nakayama

FF vtec
satılık deil ama eski fgr vtec
selçuk abinin sattığı vt 555

pırıl pırıl arabalar bunlar :D

bnmki bu listeye giremez boşuna sulanma :D ama ortalamanın bayağı üzerinde :D

modhib
17-03-2011, 12:56

sahıbıyle gorustugumde on dırege kadar kazasının oldugunu soylemıstı :) ama helal olsun adam dırek soylemıstı

Skyhawk34
17-03-2011, 16:41
Söylemesine gerek yok zaten çekiç izleri , kaputun aşırı uzunlugu , ve kılometresının 110 bınde olması her şeyi ortaya koyuyor

KMR2-GT
17-03-2011, 17:06
20 civarı temiz sedan vti varmı önerebılecegınız? uzak kaldık typer lara bakmaktan :)

Skyhawk34
17-03-2011, 17:10
Temiz yok ancak kazalı isterseniz dolu

Murat Süslü
17-03-2011, 20:20
murat yanılmıyorsam hafta sonlarıda ataşehire geliyo o vtec...;)
hadi yaaaa amcadan kapmışlar mı abi :D
tühhhh mafolduk görürsen ataşehirde bu şişlideki araba diye sorarmısın abi eğer o değilse ben kovalamacaya devam ediyim ve iyi paraya almışlardır kesin :D

sahıbıyle gorustugumde on dırege kadar kazasının oldugunu soylemıstı :) ama helal olsun adam dırek soylemıstı
vay beeee helal olsun

VTİ1035
17-03-2011, 22:19
20 civarı temiz sedan vti varmı önerebılecegınız? uzak kaldık typer lara bakmaktan :)

20bin = temiz vtec :eek: :D

pertleri bile o paralara vermiyolar artık ortalık çok fena :D :D

zekky
17-03-2011, 22:33

Ejder abi vericem diyordu senin arabayı

KMR2-GT
17-03-2011, 23:05
Ejder abi vericem diyordu senin arabayı

kaça vericek acaba:)

SHOCKİNG
18-03-2011, 08:50
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-orjinal-vti-32755779/detay#)

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? komple boyalı gibi görünüyor fakat ciddi derecede kazası varmıdır ? maxs. verilebilicek rakam nedir ?

Şimdiden teşekkürler...

VTİ1035
18-03-2011, 08:54
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-orjinal-vti-32755779/detay#)

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? komple boyalı gibi görünüyor fakat ciddi derecede kazası varmıdır ? maxs. verilebilicek rakam nedir ?

Şimdiden teşekkürler...

daha önce sorgulanmıştı 5 parça değişen vardı hatırladığım kadarıyla.

SHOCKİNG
18-03-2011, 08:56
Daha önce sorgulandığını bende hatırladım fakat konusunu bulamadığım için tekrar sorgulattım ... :) 5 parça değişen mi ? :S

_driver_
18-03-2011, 09:00

ramo nun eski arabası bu. pm atarsan bilgi verir

VTİ1035
18-03-2011, 09:00
evet öyle hatırlıyorum anlatan arkadaş bütün detaylarnı anlatmıştı kazaların nasıl olduğunu ben tam hatırlamıyorum şimdi :) görünce yazar zaten

VTİ1035
18-03-2011, 09:01
ramo nun eski arabası bu. pm atarsan bilgi verir

araç sahibi zaten ön cama kadar kazası olduğunu söylemiş :)

SHOCKİNG
18-03-2011, 09:04
evet öyle hatırlıyorum anlatan arkadaş bütün detaylarnı anlatmıştı kazaların nasıl olduğunu ben tam hatırlamıyorum şimdi :) görünce yazar zaten

Teşekkürler..

cix boy
18-03-2011, 13:35
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-119000-km-de-1999-model-1-6-honda-vti-44949875/detay) arkadaşlar bu aracı bilen varmıdır ciddi düşündüğüm bir araç nasip kısmet meselesi tabi herşey

GKD
18-03-2011, 13:37
istanbulun arabasıydı fatih die bir arkadaşta b20de o yaptı die biliyorum ordan geçmişini öğrenebilirsin...

yasintezcan
18-03-2011, 15:21

araç şahsıma aittir.arkadaşlar zaten gerekeni yazmışlar:)
aracım keyfe keder boyanmıştır.kasası oldukça diridir.hiç bi sıkıntısı yoktur.detaylar ilanda mevcuttur.

omR35
18-03-2011, 15:43
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-119000-km-de-1999-model-1-6-honda-vti-44949875/detay) arkadaşlar bu aracı bilen varmıdır ciddi düşündüğüm bir araç nasip kısmet meselesi tabi herşey

önden kazalı airbag açmış bi araç. onun dışında şuan b20 olması lazım yürürü güzel.

tuner faruk
18-03-2011, 15:57
araç sahibi zaten ön cama kadar kazası olduğunu söylemiş :)

Beyler o aracın camıakadar kazası falan yok aracın orjinal camı araç s2000 kırmızı yapılırken değişti fırına giderken kaput açıldı bilip bilmeden yorum yapanlara inanmayın(Bu söz alıntı yaptığım arkadaşa değil)

cix boy
18-03-2011, 18:45
önden kazalı airbag açmış bi araç. onun dışında şuan b20 olması lazım yürürü güzel.

teşekkür ederim kardeş

Soichiro
18-03-2011, 18:56
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiyede-kalan-son-kazasiz-vti-lardan-44992933/detay)

bu araç hakkında bilginiz var mı?

doush
18-03-2011, 21:26
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiyede-kalan-son-kazasiz-vti-lardan-44992933/detay)

bu araç hakkında bilginiz var mı?

alpbodrum nicki forumda.. kendisine de sorabilirsiniz

Skyhawk34
19-03-2011, 06:28
Bende o aracı merak ettim sahibine sordum yanlız fazla online olmadığını belirtmiş ondan heralde cevap gelmedi

Skyhawk34
19-03-2011, 06:35
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2013-muayneli-sorunsuz-bakimli-masrafsiz-45175651/detay?)

Hihihihihihi :D :D :D :D :D :D :D

Bu Araç 4 Ay Önce yine ilandaydı bi yıkamacının elinde şu anda 15 liraydı
diyorki araba sadece sola dogru yattı
onun dışında kazası yok !

gittim görmeye

12 bin liraya kadar indirdi sırf benim için 8 bin liraya aldğı aracını

Gelelim Aracın Özgeçmişine...

Araçdan en son olarak 2000 yılında haber alındı ve o zaman bi plaza ortağındaydı
km'si 160 binde 4 ay önceki ilandada km'si 160 bindeydi Ancak 4 ay Geçmiş Şimdi 188 binde
Ayrıca Dediği km de ekranda yazana uymuyor 110 binlerde gösteriyor :D

araç 2 kez Düz duvarı 1-2 kez Duran Araçlara ( veya Daha fazla ) 1 kezde takla atmıştır

Buraya Dikkat !!!

AYRICA ARAÇ TERÖR FAALİYETLERİNDE KULLANILMIŞTIR !!!

plakası : 34 AB 42xx ( şu An Hatırlamıyorum)

Aracın tavan döşemesi komple yok aracn iç aksamlarının %85 i Kırık Harap Durmda...

Airbag Yazmış İlanda Ancak araç Öyle Bir Sistemi 10 yıl önce kaybetmiş hepsinin içi boş ve direksiyonda 35 liralık spor direksiyon var (elektrikçiden Alınmış :D )

8 Bin liraya Satılan bir araçtanda bu beklenirdi

Zaten 5850 devirde VTEC açması için motorunda yağ ve Yanında Akü Olması Yeter bu 2 şeye sahip Araç VTEC Açar :D

Vtec Açması Kusursuz Yazmış

01ASU
19-03-2011, 06:51
abisi bilmem ama bunu 11 e alsan köküü 4 liraya bakar 19 a verirsin geri :)

Skyhawk34
19-03-2011, 06:56
aslında mantıklı ama zaman ayırmak gerek bide üstüne yürürü ve motorunun elinde patlaması var yani risk dolu bir araç :S

01ASU
19-03-2011, 07:02
abisi bakacan motor yürüyen sağlamsa baktım boyasıda yeni panjur far stop orjin bagaj kapağı çıtalı arka tampon jant yaparsın 2.5 bunlkara gitse 1.5 da içteki dediğin sıkıntılara vs gitse gayette olur

h.guroglu
19-03-2011, 07:03
macera istiyenler alır aslında güzel bir proje aracı olabilir yada iyi bir pist makinasıda yapılabilir benim fikrimce

ben ne vti lar biliyorum sandık kadar olmuş ama şu anda cayır vayır yürüyor ki 1 tanesi bu siteden birinde ama ısrar etmeyin sölemem kimin aracı olduğunu

01ASU
19-03-2011, 07:05
zaten motorunu şanzımanını satıyorlar faturalı 6.5-7 ye 4 liraya sunrooflu vti koltuklu ek kasa alıosun proje için mantıklı bencede