Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/335948_10150983231767249_607044771_o.jpg
Yj'den bi görüntü,diğeriyle Alakası yok :))
Murat Özcan
14-06-2012, 10:36
bu araca bır bakarmısınz
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83205902 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-sedan-vti-83205902/detay)
araç aynen ilanda yazıldıgı gibidir duruşu vs.. güzel araç..
plakası farklı göremiyormusunuz...
aLperTunga
14-06-2012, 11:43
bir saat kadar önce camlıca gişelerde önümde ördek yeşili bi civic gidiyordu sedan bende öyle dalmışım sonra sol şeride geçmek için sinyal verdi aramızda 10 metre felan vardı..bi baktım aracın bagajında vti vtec yazıları var..lannn dedim bu vtec hemen arabanın yanına yanaştım 55 yaşlarında bi adam kullanıyordu yanındada 35 40 yaşlarında bi adam vardı..araba fabrikasyon..orjınal eksozu eksozun ucundaki krom kafa vs.. herşey yerinde kaportasını çok inceledim yolda bi sagına bi soluna gectim otobanda..plakası 34 TD xxxx aracı bilen daha önce gören varmı?adamın telefonunu bulup arıycam adamı..
bir saat kadar önce camlıca gişelerde önümde ördek yeşili bi civic gidiyordu sedan bende öyle dalmışım sonra sol şeride geçmek için sinyal verdi aramızda 10 metre felan vardı..bi baktım aracın bagajında vti vtec yazıları var..lannn dedim bu vtec hemen arabanın yanına yanaştım 55 yaşlarında bi adam kullanıyordu yanındada 35 40 yaşlarında bi adam vardı..araba fabrikasyon..orjınal eksozu eksozun ucundaki krom kafa vs.. herşey yerinde kaportasını çok inceledim yolda bi sagına bi soluna gectim otobanda..plakası 34 TD xxxx aracı bilen daha önce gören varmı?adamın telefonunu bulup arıycam adamı..
Bu tarz arabalar inşallah kullanıcıların eline geçer al sat tarzı düşünen arkadaşlar alacağına amcada kalsın daha iyi
aLperTunga
14-06-2012, 11:52
Bu tarz arabalar inşallah kullanıcıların eline geçer al sat tarzı düşünen arkadaşlar alacağına amcada kalsın daha iyi
Alalım satalım piyasaya araba kazandıralım dimi ama :)
şaka bi yana aracı daha önce de gören olmuş mu?
Gti yetmedi Vti'de alıyım diyosun yani :D
merak etme tuncay amcada kalır VTI, amca direk arabasına 30000.TL ister :) Amcalarda uyandı :D
ykavcioglu
14-06-2012, 12:47
td 2336???
arkadaşlar şuan satılıkta olan bir aracı almak için o araç satılana kadar bende sedan vtı ımı satıyorum.
Mutlaka bilenler vardır bilmeyenler içinde konusu zaten imzamda mevcut.
Ne olduğu belli sıkıntısız hızlı sedan vtı arayan ciddi arkadaşlarım ulaşırsa memnun olurum. Konumu okuyup setup ı gören korkmasın fiyatta uçmayacam.
arkadaşlar şuan satılıkta olan bir aracı almak için o araç satılana kadar bende sedan vtı ımı satıyorum.
Mutlaka bilenler vardır bilmeyenler içinde konusu zaten imzamda mevcut.
Ne olduğu belli sıkıntısız hızlı sedan vtı arayan ciddi arkadaşlarım ulaşırsa memnun olurum. Konumu okuyup setup ı gören korkmasın fiyatta uçmayacam.
Takas düşünürmüsün faruk? :D
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/123596-vti-ile-takasli-seat-leon-16-stella.html
Takas düşünürmüsün faruk? :D
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/123596-vti-ile-takasli-seat-leon-16-stella.html
:) abi bu tarz klasik günlük arabam zaten var onun için maalesef ama sen gibi birinin bu araca sahip olmasını inan isterdim.
açıkca yazayım nasipse bi STI var onu almak üzere satma düşüncesine girdim bu yüzden harici takas düşünmüyorum.
Arkadaşlar şu araç hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86100484 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1-60-vti-civic-86100484/detay)
Murat Özcan
14-06-2012, 13:58
td 2336???
merak etme tuncay amcada kalır VTI, amca direk arabasına 30000.TL ister :) Amcalarda uyandı :D
Alalım satalım piyasaya araba kazandıralım dimi ama :)
şaka bi yana aracı daha önce de gören olmuş mu?
ben görmedim dırek yanına gıttım görmeye satmam dedi kovar gibi konusuyordu bıkmış adam bence arama :) bol şanşlar ;)
Arkadaşlar şu araç hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86100484 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1-60-vti-civic-86100484/detay)
pm attım...
ykavcioglu
14-06-2012, 14:00
ben görmedim dırek yanına gıttım görmeye satmam dedi kovar gibi konusuyordu bıkmış adam bence arama :) bol şanşlar ;)
murat, amca benim müşterim çıktı alırık sana onu:D:D
Murat Özcan
14-06-2012, 14:04
murat, amca benim müşterim çıktı alırık sana onu:D:D
hadi ya,adam uyanmış be yunusum yoksa çoktan kaparlardı o aracı bize kalırmı hiç :)
MrtYILDIZ
14-06-2012, 14:20
Aylarca hatta 1 seneyi aşmiş Vtec arayan arkadaslarin kriteri ne acabaa
Dusuk km li amcadan kazasiz belasiz stoch 20.000 tl yemi bunu merak ediyorum :)
hem amca isi olsun hem 20.000 olsun :)
Bumudur olay:) bumudur gol:)
:heyoo::icon_tup:
MrtYILDIZ
14-06-2012, 14:23
Kriterleri temiz ve ederi fiyatında bir vti bulmak olabilir mi ? O donanımda bir araca 30 bin verilmez bence.
Bu mudur stock?
Hocam affına sığınarak söylüyorum kimse kimseye zorla araç satmıyo her keseye göre araç var zaten..polemik yerine başka araçlara yönelebilirler
MrtYILDIZ
14-06-2012, 14:29
aynen bnde izmitte die bılıyorum uzerınde de en son replıca vtec jantları wardı.
arkadaslar arka caprazdan cekılmıs resmı yakınlastrp bakarsanız plaka 21 gibi geldı bana 215x 2 ile 5 arasndakı rakam 3 e benzemıyo.
ilandakı arac 2356.. benim dusuncem aynı arac degıl.
Ewet araç şuan izmitte..:icon_tup:
FJK VTI satılmış :( foruma üye olan birimi aldı acaba?
Biz o arac gibi gorduk plakadan eger tam olarak foto varsa koyarsaniz iyi olur ciddi dusunuoz araci eger duzgunse baktirip alicaz
Araçlar farklı araçlar sorgulanan araç ın eski sahibini tanıyorum.Pert falan degil,motor yapılmıştı yalnıcaz boya vs var eski sahibinin numarasını verebilirim isterseniz pm den.
Caneration
14-06-2012, 17:21
FJK VTI satılmış :( foruma üye olan birimi aldı acaba?
alana da satana da hayırlı olsun
fjk satılmadı arkadaşlar boş muhabbetlerden bıktığım için ilanı çektim...
emrem123
14-06-2012, 18:38
hah işte K20 motorlu.. nerde B16 motorlu VTi'lar? 206 GTi lar bile geçiyor artık :D :D
206 gti isiktan isiga gazlarken bile gormuyoruz artik:). Varsa iddali gti 206 roll istedigi yere kadar cikariz kardesim:) atmosferik dolusu bi gti gormedim 206 olarak warsa buyursun gelsin Orjinal bi vti in neler yapicagi ortada aracimda piston war sadece
pm attım...
sezai o arac bursadan gelen, eskıden ramo si nin vtec mi ?
emrem123
14-06-2012, 18:53
sezai o arac bursadan gelen, eskıden ramo si nin vtec mi ?
Bana mi diyorsun ?
fatih.ogul
14-06-2012, 21:17
bugün bende kartalda yolda gördüm lacivert vti 34ad7989 amcam ufak ufak gidiyordu.ışıklarda denk geldim. amcama sordum ''bunu size herkes soruyordur ama satmayı düşünür müsünüz diye?'' amcam cevabı koydu: ''15 senedir bu araç bende, bundan aldığım zevki hiçbir araçtan almadım.Bu zamana kadar satmayı düşünmedim, düşünmüyorum'' dedi ağır ağır gitti :)
Skyhawk34
14-06-2012, 21:20
bugün bende kartalda yolda gördüm lacivert vti 34ad7989 amcam ufak ufak gidiyordu.ışıklarda denk geldim. amcama sordum ''bunu size herkes soruyordur ama satmayı düşünür müsünüz diye?'' amcam cevabı koydu: ''15 senedir bu araç bende, bundan aldığım zevki hiçbir araçtan almadım.Bu zamana kadar satmayı düşünmedim, düşünmüyorum'' dedi ağır ağır gitti :)
gri hatchbackmi ? :)
fatih.ogul
14-06-2012, 21:30
gri hatchbackmi ? :)
hayır lacivert sedan. yanında oğluda vardı büyük ihtimal ona miras olarak bırakır :)
plakayı yazdın yarın amcanın telefonu çalar artık :D
Skyhawk34
14-06-2012, 21:35
hayır lacivert sedan. yanında oğluda vardı büyük ihtimal ona miras olarak bırakır :)
Allah Sahibine Bağışlasın :)
fatih.ogul
14-06-2012, 21:36
plakayı yazdın yarın amcanın telefonu çalar artık :D
orası arayanın üstün yeteneğine kalmış. alabilene helal olsun derim :)
Bana mi diyorsun ?
yok dostum batonsi nıcklı uyeye sordum :)
Murat Özcan
15-06-2012, 00:26
orası arayanın üstün yeteneğine kalmış. alabilene helal olsun derim :)
yok yaw arasalarda amcalar satmıyor şahsen 5 kere denemiş biri olarak maalesef aramadım sadece amcaları uyandırıyoruz beyler başka birşey değil adamlarda aracını çok değerli sanıp satmıyor :)
çağlarcoskun
15-06-2012, 00:33
yok yaw arasalarda amcalar satmıyor şahsen 5 kere denemiş biri olarak maalesef aramadım sadece amcaları uyandırıyoruz beyler başka birşey değil adamlarda aracını çok değerli sanıp satmıyor :)
Degerli zaten :))) degerli olmasa pesinde kosan olmaz
Murat Özcan
15-06-2012, 00:50
Degerli zaten :))) degerli olmasa pesinde kosan olmaz
bende bu cümleme kim yorum yapar diyordum kankacım sen çıktın :)
driftboy
15-06-2012, 01:06
İçimde azıcık vtı sevgisi vardıysada oda bu gece bitti.. Artık sayılı insanlar dışında bağını bahçesini babasının traktörünü satan vtec almaya başladı artık bitiyo bence.. Bu akşam 2 tane vtı geldi bildigin bariz kro tipler konuşmayı beceremiyolar şahin kullanır gibi vtı kullanıyolar.. Vtı ölüyo..
Murat Özcan
15-06-2012, 01:09
İçimde azıcık vtı sevgisi vardıysada oda bu gece bitti.. Artık sayılı insanlar dışında bağını bahçesini babasının traktörünü satan vtec almaya başladı artık bitiyo bence.. Bu akşam 2 tane vtı geldi bildigin bariz kro tipler konuşmayı beceremiyolar şahin kullanır gibi vtı kullanıyolar.. Vtı ölüyo..
evet b..ku cıktı artık her onune gelen bılmeyen adamlar alırsa olucagı oydu
O aracı 3 sene önce gördüm... o zamandan beri satmıyor malesef :)
ykavcioglu
15-06-2012, 08:02
ben bu adamı çözemedim, bir diyorki satmaya niyetim var yeni kasa alıcam ne veriyorsunuz, sonra satmıyorum vs.vs.
bir araç için böylelerin nazı çekilmez artık:)
driftboy
15-06-2012, 10:29
evet b..ku cıktı artık her onune gelen bılmeyen adamlar alırsa olucagı oydu
VTI'ın sahibinin söyledigini aynen yazıyorum;
'' Simoto fitreyle bi taypır kaç hipi alır ? Biz denedik taypır simoto fitreyle 15 hipi alıyo dinoda ''
Şahinci hesabı bu bırak olmaz öyle şey desekte alıyomuş biz napalım :) vtı filtre eksoz ile 179 hp ölçmüşler :D
jetboy444
15-06-2012, 11:12
'' Simoto fitreyle bi taypır kaç hipi alır ? Biz denedik taypır simoto fitreyle 15 hipi alıyo dinoda ''
Şahinci hesabı bu bırak olmaz öyle şey desekte alıyomuş biz napalım :) vtı filtre eksoz ile 179 hp ölçmüşler :D
ooo maşallah nasıl filtre eksozmus o bizede söylesinler:))))
driftboy
15-06-2012, 11:20
ooo maşallah nasıl filtre eksozmus o bizede söylesinler:))))
Bizim yanlışımız varmış dino'da bakmışlar denemişler :D :D :D bide adını telafuz edebilseler :D :D
2 vtec dediler ben sen geliceksin filan dedim en başında ama gelenleri görmen lazımdı muhabbetleri filan :D bitanesi tutturdu araba bişey attı altından zorlamam deyip duruyo tam kalkıyoruz herkesten önce o sıkıyo filan :D tam şahinciler zaten :D
alla alla sabahtan berı sakin buralar :D hala olay cıkmamıss :))
Murat Özcan
16-06-2012, 23:45
off off böyle yabaniler alırlar araçları bızım gıbı adamlarada araba kalmaz pıyasada şu forumda en çok isyan eden kişi benım araba bulamamak konusunda alırsam herkes rahatlıycak:D
alla alla sabahtan berı sakin buralar :D hala olay cıkmamıss :))
aman kanka bırak cıkmasın iyi böyle sakın sakın :)
ne vtimis be parsi olan 23 liraya vti aliyr bide sanki kirkyillik vtici gibi rollingci piyasaci oluyr nediyimki?)
overblack
17-06-2012, 00:22
burası iyice sohbete dönmüş..
Hani VTI arayanlar sahibindende ilanı olan bütün araçları sorgulayan arkadaşlar nerdeler buyrun satıyorum dedim kimseden ses seda yok.
Hani VTI arayanlar sahibindende ilanı olan bütün araçları sorgulayan arkadaşlar nerdeler buyrun satıyorum dedim kimseden ses seda yok.
Burda böyle, temiz vtec yok mu yok mu diye dolanırlar, iş icraata gelince herkes arazi mafyası.
canisgen
17-06-2012, 19:09
Ben ilanini gormedim. Varsa linkini yazar misin, ya da detaylari pm atar misin?
Burda böyle, temiz vtec yok mu yok mu diye dolanırlar, iş icraata gelince herkes arazi mafyası.
:icon_tup:
Ben ilanini gormedim. Varsa linkini yazar misin, ya da detaylari pm atar misin?
bilinçli olarak ilan açmadım gerçekten almak isteyen zaten görüp duyup bi şekilde ulaşır diye. pm attım.
bilinçli olarak ilan açmadım gerçekten almak isteyen zaten görüp duyup bi şekilde ulaşır diye. pm attım.
Faruk takas edelim diyoruz onada gelmiyon :) artık bacanağımın arabası satılana kadar bekliyecez :(
bi görseydik ya :D
Faruk takas edelim diyoruz onada gelmiyon :) artık bacanağımın arabası satılana kadar bekliyecez :(
karşı taraftan rica ettim ama nafile yoksa ikimizinde işini görmek istedim aslında nakit diyor ihtiyaç durumu için bizde satıp gidicez
bi görseydik ya :D
bu da mı gol değil hee :D
ne vtı mış arkadaş ya millet birbirini yiyecek hırsdan..
canisgen
18-06-2012, 11:32
Arkadaşlar bu nedir yahu, yazık.. insanı VTI'dan soğutuyorlar :(
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90681243 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-vti-90681243/detay)
Skyhawk34
18-06-2012, 12:03
ama ben onu katliamlarda paylaşcaktım :D
Murat Özcan
18-06-2012, 14:32
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90681243 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-vti-90681243/detay)
vatan haini bunlar :D
ceza alıcam ama a.koymuslar arabanın
yazık günah ya yürüyen düğün salonuna çevirmişler resmen:D
Samet_vti
18-06-2012, 16:33
::ZaFeR::
18-06-2012, 16:45
ben nasıl görmedim onu buralarda hayret :D
bide araç dolusur diyo ya neyse ya akşam akşam . . . .
emrem123
18-06-2012, 18:50
birde yazmıslar 24 250 dıye :)) adam katlıam yapmıs ya
Araba mı soğutuyor fiyatı mı dicem de bu konuda yazmaya korkuyorum:D
emrem123
18-06-2012, 19:33
Benım arabada bu hale gelebılıormus dıcem sogucam arabadan :) sahıbınden e spam ılan dıye sıkayet mı etsek :)
bilen varmı arkadaslar bu aracları dusunuyorum Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 84839667 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-honda-civic-vti-hb-jdm-silver-84839667/detay)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68127085 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-r-e-d-v-t-i-68127085/detay)
Kirmizinin onden saglam bi kazasi var die biliyorum oyuzden onu makyajliya cevrildi vazgecmistim almaktan griyle gorustugumde deiseni yok dio ama onu tam olarak bilmiorum
bide araç dolusur diyo ya neyse ya akşam akşam . . . .
Bacanak sana alalım, cadde de ne hava atarız varya :)
ykavcioglu
19-06-2012, 08:01
Gulyabani emmi:D
ÜSTÜNERC
19-06-2012, 11:24
trabzondaki kırmızı VTi nin önden kazası var aracı honda serviste gördüm canlı olarak.abartılacak kadar büyük bi kaza degıl.sonradan aracı komple kırmızıya cevirip tamponları makyajlı kasa yaptılar.aracı trabzonda duzgun kullanıyorlar yani gazlama falan hıc raslamadım.
canisgen
19-06-2012, 13:14
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - Pasif İlan - 87397038 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-vti-1999-87397038/detay)
vti arayanlar
bence hıc dusunmeyın
kacırmayın bu arabayı.
Arkadaşlar, 97-98'lerin 26 bin 28bin gibi rakamlara alıcı bulduğu söylenirken neden mesela TR'de sayılı ve türünün son örneği olma özelliğini taşıyan bu makyajlı 99 VTI hala duruyor? Üstelik araba gayet orijinal görünüyor. Satılıklar bölümünde fiyatın 24'e düştüğünü yazmış arkadaş, daha da pazarlık payı vardır sanırım. Satılmasını bırak, yukarıdaki alıntı yaptığım mesaj dışında üzerine muhabbet bile dönmemiş. Sebebi h/b VTI'ların sedan göre daha az talep görmesi midir yoksa 99 model makyajlı kasalar daha mı az tutuluyor bu konudaki gerekçeli yorumlarınızı bekliyorum :soru:[/QUOTE]
Araç satılmış sanırım, siteden birileri mi aldı acaba?
cabrioleter
19-06-2012, 13:50
Araba mı soğutuyor fiyatı mı dicem de bu konuda yazmaya korkuyorum:D
doğru söze ne denir? :D
bilen varmı arkadaslar bu aracları dusunuyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68127085 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-r-e-d-v-t-i-68127085/detay)
trabzondaki kırmızı VTi nin önden kazası var aracı honda serviste gördüm canlı olarak.abartılacak kadar büyük bi kaza degıl.sonradan aracı komple kırmızıya cevirip tamponları makyajlı kasa yaptılar.aracı trabzonda duzgun kullanıyorlar yani gazlama falan hıc raslamadım.
kirmizi vtecin eski rengi neydi? benim eski aracıma çok benziyor
kanashibari
19-06-2012, 15:04
kirmizi vtecin eski rengi neydi? benim eski aracıma çok benziyor
Senin eski araban zaten. Ama o araç renk değiştirmedi ki. Renk tarafı sanırım FF vtecten karıştırıyorlar. FF orj 99 du bu 98 makyajlıya çevrilmiş önü.
ben satarken 98 di. 99 kaput ve çamurlukları vardı bende onlarla vermiştim. takmışlar geri. ama ne yalan söyleyim 98 daha çok yakışıyor :)
Diyarbakırdan giden araba
Gulyabani emmi:D
tam bayburt luk:D:D:D
white light
19-06-2012, 20:33
arkadaslar bu aracı bılen varmı yıgenıme almaya karar verdık te bır yardım
bu da mı gol değil hee :D
değil maalesef :D :D
takas teklif ettide varmıdır bilen gören..
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 87647568 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-haziran-trafik-cikisli-96-model-degisensiz-200-hp-1-6-vti-87647568/detay)
Skyhawk34
19-06-2012, 21:23
pm attım okan
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 87647568 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-haziran-trafik-cikisli-96-model-degisensiz-200-hp-1-6-vti-87647568/detay)
bu arac ist.da ki eski EBR olabilirmi arkadaslar ?
bu arac hakkında bende bilgi istiyorum
bnde bakmıştım bozukmuş araç
Dün akşam bi arkadaşa bakmaya gittik arkadaşım beğenmedi bende beğenmedim:)
Halbuki gözümüzü kapatmıştık:)
Dün akşam bi arkadaşa bakmaya gittik arkadaşım beğenmedi bende beğenmedim:)
Halbuki gözümüzü kapatmıştık:)
anladım tuncay abi dahasına gerek yok herhalde yoruma :D
kırmızı aracın jantları replica
kırmızı aracın jantları replica
klima tertibatıda yok :)
çok eksiği var fiyat fazla.
çok eksiği var fiyat fazla.
Sahibi çok samimi bir arkadaş çok masraf etmiş
ama arabayı yıkarsınız yagmur yağarya aynı bu şekil bilmem anlatabildimmi
goldbergbrk
21-06-2012, 15:20
izmirden gtti bu araaba aracımı almadan önce bunada bakmıştım karşıyakada otruyodu sahibi bindim içine bastı felan araca baktım içinde safc aem felan vardı yüklemişler baya aracı arabada değişen yok diyordu ben okadar kaportadan anlamam ama kapur kenarları çamuırluklarda arka bagaj kapağında çok macun vardı adam değişen yok ama doğrulan var dedi pişkin pişkin sırıtıyodu asla alınmıcak bir araba. kapısındada komponent ceplikleri felan vardı o araç bu takasta verdi sahibide sanırım
makinist35
21-06-2012, 15:27
2.0 si de cıkmış haberimiz yok
Honda Civic 2.0 Si 2008 Model 35.500,40 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90669060 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-slm-arkadaslar-arbam-cok-temiz-dir-ese-dosta-gelir-arbamdir-90669060/detay)
2.0 si de cıkmış haberimiz yok
Honda Civic 2.0 Si 2008 Model 35.500,40 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90669060 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-slm-arkadaslar-arbam-cok-temiz-dir-ese-dosta-gelir-arbamdir-90669060/detay)
zamnında cok guzel arabaydı ist-yesılpınar veya alıbeykoy cıvarındaydı.
içi flan cok guzeldi ama zamanında :D
şuan satan arkadas kendını aşmış :)
kanashibari
21-06-2012, 17:14
Honda / Civic / 1.6 VTi / ''Bundan daha temizi yok'' diye ilan verenlere itafen sahibinden.com'da - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay)
Yeni ilan düşmüş Rekor arkadaşta sanırım.
Modifiye edilmemiş diyor ama zindan karası film var arabada.
-HAKTAN-
21-06-2012, 17:17
cam fılmı modıfıyemı oluyor?
değişik bir farı vardı galiba zamanında ledli falan... ama gerçekten temiz bir vti
kanashibari
21-06-2012, 17:25
cam fılmı modıfıyemı oluyor?
Bence oluyor ;).
Modifiye demek değiştirmek değil midir türkçe karşılığı? Camlar orjinal olmadığına göre değişmiş demektir. :D
kanashibari
21-06-2012, 17:26
arka yazılar yok..
Haklısın onu atlamışım. ;)
çok zor sanki farı yayı egsozu tak gez boya boyat sonra sök herşeyi orjınale dön aklın sıra en temiz hep fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıldı falan vay amk bi akıllı sizdiniz
ya bide millet böyleleri yüzünden VTI - GTI benzeri araç sahiplerine ayar oluyor. lan nolur herşeyi üzerinde kalsa sen bunları adam gibi taksan baksan etsen modifiye edilmiş dediğinin kilosu ne kadar yani tak vida sök vida bloğun içi ne durumda bi pasta cila herşey orjinal güzel iki foto oldu miss kim bilir kaç kat boya var kim bilir hangi gömlek hangi sekman ne alemde allah ıslah etsin
Usta o değilde dediğin gibi vti kullanıcılarına zaten tam ayar oluyor millet böyle giderse vatan haini ilan edilicez bu adamlar yüzünden:D:D
ya bide millet böyleleri yüzünden VTI - GTI benzeri araç sahiplerine ayar oluyor. lan nolur herşeyi üzerinde kalsa sen bunları adam gibi taksan baksan etsen modifiye edilmiş dediğinin kilosu ne kadar yani tak vida sök vida bloğun içi ne durumda bi pasta cila herşey orjinal güzel iki foto oldu miss kim bilir kaç kat boya var kim bilir hangi gömlek hangi sekman ne alemde allah ıslah etsin
14-15 yasında araca 30 ve ustu veren varsa kı yoktur zannetmem:D motoruda tekrar yaptırır koymaz:)
Murat Özcan
21-06-2012, 21:21
tamamen fiyatı saçmalık satılacağına değil,satma niyetide yoktu nıye koyulmuş anlamadım
az daha sıksak s2000 bine yakın olacak fiyatlar...
Honda / Civic / 1.6 VTi / ''Bundan daha temizi yok'' diye ilan verenlere itafen sahibinden.com'da - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay)
kırmızı arka amblem ve arka bagaj yazıları sokulmus bence modıfıye edılmıs :D
ALPhan japan
21-06-2012, 21:39
35.999 TL bide 999 var sanki gölbaşından tarla satıyo adam :D
Kapi kollari altindan heralde (:
Edit Yanlış konu songül karlıyı arıyodum
borina57
21-06-2012, 22:53
sever böle şeyleri şakacı kardeşim benim :D
Murat Özcan
21-06-2012, 22:55
sever böle şeyleri şakacı kardeşim benim :D
hey gidi borina (ugur davas) burdada mı karsılasacaktık :)
borina57
21-06-2012, 22:58
deli deliyi her yerde bulur muratım :D
Murat Özcan
21-06-2012, 23:17
deli deliyi her yerde bulur muratım :D
aynen oyle bak sen ünala neler yapıo :)
vti verıcegım parayla dugun yapıp 3 cocuk yaparım cocukların calıstıgı parayla vti alırım :D
yoksa vti alıcaz dıye yakında ew satmak gerekıcek.
değişik bir farı vardı galiba zamanında ledli falan... ama gerçekten temiz bir vti
evet değişik bir farı vardı...bende yaklaşık 2006 yıllarına ait resmi var arabasının ve geçen senede ümraniyede canlı gördüm ciddi çok temizdi araç...
vti verıcegım parayla dugun yapıp 3 cocuk yaparım cocukların calıstıgı parayla vti alırım :D
yoksa vti alıcaz dıye yakında ew satmak gerekıcek.
senin çocuklar büyüyüp çalışıp aldıkları parayla yine VTI alamazlar :) o zamanlarda 1 veya 2 tane kalır temiz VTI oda o zamanın en pahalı arabası olur:) gel sen zaman geçmeden al bir tane çocuklarına miras kalır VTI :D
honda_jdm
22-06-2012, 01:56
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 89084720 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-kazasiz-89084720/detay)
araç hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler
melbusat
22-06-2012, 08:53
Kasası duruşu güzel.. peki ya motoru nasıl acaba.?
Skyhawk34
22-06-2012, 09:02
36 bin lirayıda gördüysek tamamdır
melbusat
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91236939 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-91236939/detay) teşekkürler.
ykavcioglu
bagajında 1 tane logosu bile yok, önde plakalık yok vs.vs.
orjinal ise kitap gibi durmalı...
99 Kırmızı Izmıre gıttı fıyat uygundu araba cok temızdı
daha temız vtec varmı dıye sormayın bence :)
kerimvtec
22-06-2012, 09:09
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ahaha arkadaşlar 35.999 yazan benim :D tamamen nabız ölçme amaçlı 32 yazcaktım biri 35 dedi biri 36 dedi bi arkadaşda çıktı 35.999 dedi iyi dedim öyle yazıyım :D sanki ben bilmiyorum o fiyata satılmayacağını :D kendi arabam diye övmüyorum gerçekten temiz bi araba o cam filminin modifiye olduğunu iddia eden arkadaşım hani demişsin ya cam değişmiş diye herhalde film çekilirken camın değişmediğini bilmiyor değilsindir? komik gelicek belki ama benden önceki sahibi eşi arabada rahatsız olmasın diye çektirmiş ben filmsiz alsaydım hayatta film çektirmezdim logolara gelince çok şatafatı sevmiyorum bagajın dört bitarafı dolu honda civic vtec 1.6vti diye hepsini sökmüştüm şuan sadece 1.6 vti yazısı duruyor :)
ahaha arkadaşlar 35.999 yazan benim :D tamamen nabız ölçme amaçlı 32 yazcaktım biri 35 dedi biri 36 dedi bi arkadaşda çıktı 35.999 dedi iyi dedim öyle yazıyım :D sanki ben bilmiyorum o fiyata satılmayacağını :D kendi arabam diye övmüyorum gerçekten temiz bi araba o cam filminin modifiye olduğunu iddia eden arkadaşım hani demişsin ya cam değişmiş diye herhalde film çekilirken camın değişmediğini bilmiyor değilsindir? komik gelicek belki ama benden önceki sahibi eşi arabada rahatsız olmasın diye çektirmiş ben filmsiz alsaydım hayatta film çektirmezdim logolara gelince çok şatafatı sevmiyorum bagajın dört bitarafı dolu honda civic vtec 1.6vti diye hepsini sökmüştüm şuan sadece 1.6 vti yazısı duruyor :)
Değişik bir psikoloji:)
çok zor sanki farı yayı egsozu tak gez boya boyat sonra sök herşeyi orjınale dön aklın sıra en temiz hep fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıldı falan vay amk bi akıllı sizdiniz
Edit: Gerginliğe gerek yok özel mesaj atıyorum ;)
Değişik bir psikoloji:)
ya geziyodum ilanları baktım adamın biri 30 yazmış arabanında maşallahı var daha temizi yok vay anahtarımı bırakırım falan demiş bi aşk geldi ordan :D
ya geziyodum ilanları baktım adamın biri 30 yazmış arabanında maşallahı var daha temizi yok vay anahtarımı bırakırım falan demiş bi aşk geldi ordan :D
Şimdi dağılabilirmiyiz:D
kanashibari
22-06-2012, 10:22
Camların değişmediğini tabiki biliyorum. Değişimden kastım orjinali renkli cam olmayan bir araca film çektirip renklendirmek vs vs.
Bu tip bir nabız yoklama ilanı açacaktın neden ilk siteye girip linki koyup sebebini yazmadım. Zaten üyeymişsin. O şekilde bir açıklama yapsaydın burdaki arkadaşlar belki yorumlarını ona göre yapardılar.
valla sitede pek aktif değilimdir ama yorumları okuyunca bi söz hakkı doğdu birden ya Allah aşkına şu fiyatlar gerçek olabilirmi yani şu fiyata satabileceğini düşünen bi vatandaş kafası olabilirmi ya :)
valla kimse arabasını durduk yere reklam etmek için ilan yayınlamaz.. bence ya tutarsa diye açılmış bi ilan.
kanashibari
22-06-2012, 10:30
valla sitede pek aktif değilimdir ama yorumları okuyunca bi söz hakkı doğdu birden ya Allah aşkına şu fiyatlar gerçek olabilirmi yani şu fiyata satabileceğini düşünen bi vatandaş kafası olabilirmi ya :)
Söz hakkı tabiki doğacaktır. Fakat eleştiri niteliğince bunları düşünmek lazım.
Durumun farkındaysan vesselam. ;)
Söz hakkı tabiki doğacaktır. Fakat eleştiri niteliğince bunları düşünmek lazım.
Durumun farkındaysan vesselam. ;)
aynen öyle :)
valla kimse arabasını durduk yere reklam etmek için ilan yayınlamaz.. bence ya tutarsa diye açılmış bi ilan.
ya tutarsa tabi şimdi gelip birisi 36bin tl koysa önüme hakkını yememek için 1 tl sini geri verir anlından öper arabayı veririm :D :D ama bu fiyatlara gitmiyeceğini bilmek için alim olmaya gerek yok :)
ya tutarsa tabi şimdi gelip birisi 36bin tl koysa önüme hakkını yememek için 1 tl sini geri verir anlından öper arabayı veririm :D :D ama bu fiyatlara gitmiyeceğini bilmek için alim olmaya gerek yok :)
güzel bi son fiyat verirmisin :D
güzel bi son fiyat verirmisin :D
valla 25 in altına vermem arabamı satmayı istemiyorum zaten :) bak 10bin tl pazarlık payı oldu nasıl ama :D
valla 25 in altına vermem arabamı satmayı istemiyorum zaten :) bak 10bin tl pazarlık payı oldu nasıl ama :D
ilandaki resimler güncel halimi? yaylı hali ve ince yanak lastikli hali daha güzeldi...onları takarsan 36000 bin eder fiyatı:)...gerçekten çok temiz araban var;)
ilandaki resimler güncel halimi? yaylı hali ve ince yanak lastikli hali daha güzeldi...onları takarsan 36000 bin eder fiyatı:)...gerçekten çok temiz araban var;)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim onlardan önceki hali :)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim onlardan önceki hali :)
bende ilk sahibindeyken resimleri var akşam müsait olduğumda yüklerim fabrikasyon halini :)
bende ilk sahibindeyken resimleri var akşam müsait olduğumda yüklerim fabrikasyon halini :)
her hali ayrı bi güzel :) bekliyorum fotoları :)
bi tarla var onunla takas edermisin ,tarlanın ederi 35 kiyat :D
bi tarla var onunla takas edermisin ,tarlanın ederi 35 kiyat :D
üzerine 999 tl verirsen olur :D :D fazla geyik yapmayalım isterseniz konunun gidişatı bozulmasın :)
honda_jdm
22-06-2012, 12:23
Aslında bu yazıyı 2010 da yazıcaktım sonra vazgeçmiştim bana satanları allaha havale etmiştim...ama başkalarınında maddi manevi benim gibi canı yanmasın diye kısaca yazıyorum..
Ortak arkadaşım Saadettin mercan vasıtasıyla bi güvenle ramossi ve MHMT kardeşlerden almaya gittim bi akşam sadece sağdan ufak bi hasarı var diye açıkladılar zaten bi güven vardı,ama ben yinede 2004 ten beri gittiğim RDR a götürdüm 34 ZL 4182 s2000 kırmızısı aracı,ŞRF ustanın sözleri benim için senetti o zamanlar daha önceki 5 hondamıda ona gösterip almıştım...Onun böyle bişe yapabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti...BANA ŞRF USTA HİÇ DÜŞÜNME AL DEDİ BİLDİĞİMİZ ARABA MHMT NE DEDİYSE DOĞRUDUR DEDİ BENDE 2 TANE SAĞLAM GÜVENCE OLUNCA TEREDDÜTSÜZ ALDIM...bana satanla ŞRF usta çok samimilermiş daha sonra öğrendim...Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum bana yaptıklarıın bir gün onlardan çıkacağına inanıyorum... BU YAZIYI çok güvendiğiniz kişilere güvenmeden tekrar tekrar düşünmeniz amaçlı yazıyorum...adım Faruk KARAGÜZEL inanmayanlar çok olmuş tekrar söylüyorum bilgi amaçlı yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış....
bu araç %99 o araç tam kesin emin olmak için bakmaya gidenler...
aracın ruhsatta şase numarasında hiç bir şey çıkmıyor 5 İ S yapmışlar anlaşılmasın diye sahtecilik var...
Motor kaputunu açıp ŞASE yi kontrol edin 5 olduğunu göreceksiniz...
Araçda 1 değil 2 PERT kaydı var...Ama ruhsattan belli olmuyor DİKKAT !!!
önden büyük kazalı motor yaslamış...
210000 de konyadan gelmiş...2008 de
şase sorunlu...
Direksiyon sorunlu tamiri olmuyodu bendeyken...
Motor 50 tl yakıtla 1lt yağ yakıyodu...
98 air bag leri var üstünde çalışıyosa...
Kısacası Hırsızlık haricinde her şey vardı araçda...ben satarken 13000 tl ye 2011 yazında beylikdüzüne sattım her şeyini söyleyerek..
Almayı düşünenler bu söylediklerimi kontrol etsinler...Allaha emanet olun...
Tüm olanlara rağmen Honda Hayat Onda...
RottingChrist
22-06-2012, 12:35
özel değil ve sakıncası yoksa aracı kaça almıştınız?
Aslında bu yazıyı 2010 da yazıcaktım sonra vazgeçmiştim bana satanları allaha havale etmiştim...ama başkalarınında maddi manevi benim gibi canı yanmasın diye kısaca yazıyorum..
Ortak arkadaşım Saadettin mercan vasıtasıyla bi güvenle ramossi ve MHMT kardeşlerden almaya gittim bi akşam sadece sağdan ufak bi hasarı var diye açıkladılar zaten bi güven vardı,ama ben yinede 2004 ten beri gittiğim RDR a götürdüm 34 ZL 4182 s2000 kırmızısı aracı,ŞRF ustanın sözleri benim için senetti o zamanlar daha önceki 5 hondamıda ona gösterip almıştım...Onun böyle bişe yapabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti...BANA ŞRF USTA HİÇ DÜŞÜNME AL DEDİ BİLDİĞİMİZ ARABA MHMT NE DEDİYSE DOĞRUDUR DEDİ BENDE 2 TANE SAĞLAM GÜVENCE OLUNCA TEREDDÜTSÜZ ALDIM...bana satanla ŞRF usta çok samimilermiş daha sonra öğrendim...Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum bana yaptıklarıın bir gün onlardan çıkacağına inanıyorum... BU YAZIYI çok güvendiğiniz kişilere güvenmeden tekrar tekrar düşünmeniz amaçlı yazıyorum...adım Faruk KARAGÜZEL inanmayanlar çok olmuş tekrar söylüyorum bilgi amaçlı yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış....
aracın ruhsatta şase numarasında hiç bir şey çıkmıyor 5 İ S yapmışlar anlaşılmasın diye sahtecilik var...
şase sorunlu...
Kısacası Hırsızlık haricinde her şey vardı araçda...ben satarken 13000 tl ye 2011 yazında beylikdüzüne sattım her şeyini söyleyerek..
Murat Özcan
22-06-2012, 12:48
helal olsun HONDA JDM keşke herkes senın gıbı olsa bu araçlar ıcın...
eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
Murat bariz anlaşılıyor zaten :)
Ben 3 gün önce arabaya bakmaya gittim herşey ortada zaten adamda zaten söylüyor
Kimse baktırmadan ettirmeden almaz zaten bu tarz ucuz vtecleri :)
Arkadaşlar eğri oturup düzgün düşünün hep ucuza kaçmayın
üste 2-3 lira verip sorunsuz sıkıntısız araba almak varken
aman ucuz alayım yaptırırım mantığından kurtulun artık
kerimvtec
22-06-2012, 13:07
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
melbusat
22-06-2012, 13:07
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91236939 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-91236939/detay) teşekkürler.
Arkadaşlar arada kaynadı sanırım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. saygılarımla
+5500 sana boşuna Başkan demiyoruz tuncayım :) ucuz alayım yaptırırım diye düşünenler, gerçekten bir laf varya evdeki hesap çarşıya uymuyor...:)
fatihtemizer
22-06-2012, 13:45
Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...
son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr ;)
serqan23
22-06-2012, 14:43
son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr ;)
radar hondadan oncekı sahibindeyken ben aracı almak ıstemıstım. aracın motorunda sıkıntı yoktu cunku yenı yapılmıstı ama kaporta aksamı olarak cok berbat bir araçtı. heryerinde işlem vardı nerdeyse.
Arkadaşlar arada kaynadı sanırım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. saygılarımla
AR 7387 ise plakası ben bılıyorum ama o aracmı anlayamadım, izmirde 2 tane hb sıyah wardı cunku.yanlıs bılgı vermıyım.
radar hondadan oncekı sahibindeyken ben aracı almak ıstemıstım. aracın motorunda sıkıntı yoktu cunku yenı yapılmıstı ama kaporta aksamı olarak cok berbat bir araçtı. heryerinde işlem vardı nerdeyse.
b.koyde galerıdeyken mı bakmıstın knka sen? 2 tane vti satıodu bkoyde galerı biri bu vk1930 du ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay)
araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay)
araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
boyalı parçalarından bahsetmemiş.. :)
boyalı parçalarından bahsetmemiş.. :)
valla abi isterse hiç boyası olmasın bu nedir yahu yazıktır
valla abi isterse hiç boyası olmasın bu nedir yahu yazıktır
dilin kemiği yok.. birisi golf'e istiyor, diğeri 106 GTi'a, bu da VTi'a istemiş.. :)
Sahibi 2 sayfa önce yazmış tamamen nabız ölçme amaçlıymış:D
vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.
vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.
üzerinde parca olunca fıyat dusunuyo orj. degıl hesabı :D
full stock yapınca orj. olup daha pahalıya gıdıyo, yenı moda bu :D
serqan23
22-06-2012, 16:11
AR 7387 ise plakası ben bılıyorum ama o aracmı anlayamadım, izmirde 2 tane hb sıyah wardı cunku.yanlıs bılgı vermıyım.
b.koyde galerıdeyken mı bakmıstın knka sen? 2 tane vti satıodu bkoyde galerı biri bu vk1930 du ?
kanka galeride satılan araç bu bana galerinin sahibi kendi aracım diye sıkmaya calısmıstı ama yemedik tabi :) hatta o zaman sunroof u da arızalıydı bu arabanın. plakasıda o zamanlar 41 di :icon_tup:
serqan23
22-06-2012, 16:13
ea vti gerçekten hakkıyla giden bi vti dı. eline emegıne saglık abi :) istanbula satıldıgı an da cok deneme sansımız olmustu bahadır abiyle. cok guzel gıden bı vti. inş herkes kıymetını bılır...
çağlarcoskun
22-06-2012, 16:21
ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
çağlar hangı aractan bahsedıyosun ? ZL vti danmı ?
çağlarcoskun
22-06-2012, 16:38
çağlar hangı aractan bahsedıyosun ? ZL vti danmı ?
evet zl vti herkes biliyodu ramonun kazali alip topladiggini.
şase sorunlu...
eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
hacı o zman bu adamlar yalanmı söyluyor ?
ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
radar motor ustası ama arac bakmaya göturdugun zaman motor dısında kaporta ve boya durumuna dahi bakıyolar.
honda dısında rover-alfa romeo araçlarda götürduk onların bıle degısen boya durumuna baktılar.
ea vti gerçekten hakkıyla giden bi vti dı. eline emegıne saglık abi :) istanbula satıldıgı an da cok deneme sansımız olmustu bahadır abiyle. cok guzel gıden bı vti. inş herkes kıymetını bılır...
valla özlüyorum ara ara :) şimdi nerde ne oldu kimbilir güzel arabaydı. işallah değerini bilen birindedir.
çağlarcoskun
22-06-2012, 17:05
valla ramoyla nezaman takilsam gezmege ciksak biri sordugu zaman makarasini bile yapiyodu 3defa pert olmusv4uncuye nasip kismet falan diye. arkadan yemis alttan yemis vs gibi lakaplaar takiyoddu. sadece ben degil ozmnlar ramoyla bu siteden cok kisi takilirdi hepsi bilir ama konusmuyolar. ramo sonra abisi mesut abiye verdi aarabay. ramoya sonsuz garanti veririm yalan konusmaz... radar icinde motor ustasi oldugu icin genel konustum. zl halen skntisiz gidiyo. ne vti lar kiriyo ama o devam yani demek istedim. kendi sahsii fikrim motoru iyidir demistir seref yada mehmet abi..
Valla dostum 2sene önceki mevzu bu kimseyle polemiğe gerek yok en başımızdan geçen neyse onu anlattım. baktırdığım yerde radar değildi motoru iyi dediğin araba benim baktırdığım donemde
duman honda özel servisinde hararet tavan yaptı sıkıştırıldığında kimseyede yalan borcumuz yok. kasası içinde telefonda aradık kimse bize bozuk kasa flan demedi düzgün araba die gittik gerisini zaten yazdım.
Edit: Gerginliğe gerek yok özel mesaj atıyorum ;)
editlenmeden önceki halini görmedim bilmiyorum gerginlik nedir onuda bilmiyordum ama pm den görüştük :cool:
e peki kaç tane vtı satıldı
honda_jdm
22-06-2012, 19:14
özel değil ve sakıncası yoksa aracı kaça almıştınız?
18250 ye aldım malesef...hayatımdaki en büyük ders oldu bana...tecrübe sahibi olduk arkadaşlar sayesinde...allah kimseye yaşatmasın...
honda_jdm
22-06-2012, 19:18
Allah razı olsun murat kardeşim...dediğim gibi allaha havale etmiştim ama başkasının canı yanıcağına herkes gerçekleri bilsin..
honda_jdm
22-06-2012, 19:25
evet aynen kardeşim sen şanslıymışsın allah seni kurtarmış...benim yaşadıklarımı bi bilseniz ben zaten yıllardır gittiğim ustaydı RDR her honda ortamında onları önerirdim iyi niyetten...kumpasa geldik yaşanması gerekiyomuş yaşadık sağlık olsun diyorum...
honda_jdm
22-06-2012, 19:29
Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...
çok doğru fatihcim benim suçum 6 yıllık ustama ve arkadaşıma güvenmekti sadece...insanları kandırmak esnaflığa ve insanlığa yakışmaz elbet bir gün çıkacaktır bu yenilen hak...
honda_jdm
22-06-2012, 19:31
TEŞEKKÜRLER Arkadaşım...
honda_jdm
22-06-2012, 19:49
beni aracın yanına arkadaşım saadettin mercan : 05419723418 getirdi,saadettin ramazanın arkadaşıdır bende onun vasıtasıyla tanıştım... gitiiğimde ramazan ve mesutla muhattap olduk araç mesutunmuş ama yaşananları ramazanda gördü ve hiçbir şey söylemedi...malesef aracın motorda bitikti aldığımda aldığımın ertesi günü contayı ŞRF usta yaptı ama taşlamadan takmış üstün körü yaptı...bende yağ ve su yakan arabayı aldığımın 2. günü satmaya karar verdim,,,arabanın pertini mertini ilk gelen müşteri sayesinde öğrendim sonra konyadaki eski sahibi aradı 210000 de sattım abi dedi ben...ondan sonra üçe beşe bakmadım 13000 e sattım 18250 ye aldığım aracı...ruhsatta sahtecilikten mahkemeye bile verdim bir yolunu bulup kurtulmuşlar... bu konuyu 2 sene sonra açmamın tek sebebi başkasınında canı artık yanmasın diyedir yoksa ben çoktan arkadaşları allaha havale ettim...
İNANMAYANLAR...araca bakmaya gittiğimiz anda orda olanları arayabilir
engin uras:05369848600
ufuk malakçı:05353602500 hatta ramo nun arkadaşı saadettini bile arayıp bilgi alabilirsiniz...
evet aynen kardeşim sen şanslıymışsın allah seni kurtarmış...benim yaşadıklarımı bi bilseniz ben zaten yıllardır gittiğim ustaydı RDR her honda ortamında onları önerirdim iyi niyetten...kumpasa geldik yaşanması gerekiyomuş yaşadık sağlık olsun diyorum...
faruk abi senmisin :D
honda_jdm
22-06-2012, 20:00
Valla dostum 2sene önceki mevzu bu kimseyle polemiğe gerek yok en başımızdan geçen neyse onu anlattım. baktırdığım yerde radar değildi motoru iyi dediğin araba benim baktırdığım donemde
duman honda özel servisinde hararet tavan yaptı sıkıştırıldığında kimseyede yalan borcumuz yok. kasası içinde telefonda aradık kimse bize bozuk kasa flan demedi düzgün araba die gittik gerisini zaten yazdım.
Arabada düzgün olan tek bir şey yoktu sen haklısın...verilmiş sadakan varmış KURTULMUŞSUN...Banada anlattılar inandım 2 güvence olunca...benim çektiklerimi bir ben bir allah biliyor...
honda_jdm
22-06-2012, 20:34
faruk abi senmisin :D
Evet benim Barışcım nasılsın iyimisin... :) baktım aracı yine yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar başkasının canının da yanmaması için yazdım her şeyi...
http://img213.imageshack.us/img213/1720/img2012062200086.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/213/img2012062200086.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ender kalanlardan :) duruldu soruldu klasik cvp alındı :D
ykavcioglu
22-06-2012, 20:49
vee oğlu cama çıkar 40 bin diye bağırır:D
silent furious
22-06-2012, 21:11
şase sorunlu...
siz satarken arabaya bizde gelip bakmıştık hatta külbütör kapağı sarı klima kompresörü yok tu kaput ta amortisörler var spoon kanat vardı hatırlarsanız akışveriş merkezinde buluşmuştuk
fatihtemizer
22-06-2012, 21:45
Sagolasin faruk insanlar ayirsinlar gorsunler iyiyi kotuyu...tesekkurler...Allah razi olsun..kimsenin cani yanmasin..
resimler Ünal'a gelsin :)
http://d1206.hizliresim.com/y/q/8jjy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1206.hizliresim.com/y/r/8jkb5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1206.hizliresim.com/y/r/8jkf6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bu abimiz ne demek istemiş??
http://i46.tinypic.com/23sxlec.png
ercan arseven
22-06-2012, 23:20
yeşil vtı ın ilk hali süpermiş stock dediğin böyle olmalı yazılarına kadar..
ercan arseven
22-06-2012, 23:22
http://img213.imageshack.us/img213/1720/img2012062200086.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/213/img2012062200086.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ender kalanlardan :) duruldu soruldu klasik cvp alındı :D
harikaymış yaa maşallah..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay/)
ünal ın aracı satlık kefilim zır stok bi vti :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bundan-daha-temizi-yok-diye-ilan-verenlere-itafen-91169581/detay/)
ünal ın aracı satlık kefilim zır stok bi vti :)
bu fıyatı verıcek olan kefıl aramaz zaten :D
emrem123
23-06-2012, 08:11
Aynen Herkez ucuz arac pesınde ancak sorunsuz bı arac alıp 2 3 bın lıra fazla wermek ve zevkımı almak bnm ıcın daha onemlı daha mantıklı gelıyor zaten ucuza aldıgınız arac sıze masraf acıyor. Ben oyle yaptım bıraz fazla werdım ama 8 aydır 3 kez yag degıstırdım(15 bın km bındım) bı led stop aldım bıde tamponları boyattım bu kadar. Sorunsuz bınıyorum.
ucuza alıyım sorunsuz bınıyım dıye bırsey daha gormedım arkadaslar. Ki 19- 20 lıralık araclardan ne beklıyorsunuz kı :)
emrem123
23-06-2012, 08:20
bu fıyatı verıcek olan kefıl aramaz zaten :D
:icon_tup::icon_tup:
emrem123
23-06-2012, 08:34
:) Anahtar degmemıs nos war Allahım Sen Aklıma Agzıma Mukayet ol :)
modelli araba yanlız alınabılır :D:D:D
Kırmızı sedan vtecli amca ile çok sık karşılaşıyoruz, plakası bene var ama satmakla alakalı hiç derdi yok biniyor aracına.
serqan23
23-06-2012, 09:10
valla özlüyorum ara ara :) şimdi nerde ne oldu kimbilir güzel arabaydı. işallah değerini bilen birindedir.
benım tanıdıgım bi abimizdeydi çok ta güzel bakıldı hatta bildiğim kadarıyla bir iki iyileştirmede yapıldı. tanıdıgı bırısıne sattı o da arabayı :) maşallahı war :icon_tup:
honda_jdm
23-06-2012, 12:46
siz satarken arabaya bizde gelip bakmıştık hatta külbütör kapağı sarı klima kompresörü yok tu kaput ta amortisörler var spoon kanat vardı hatırlarsanız akışveriş merkezinde buluşmuştuk
Merhaba Hatırladım Porsche de teknisyendiniz yanlış hatırlamıyorsam...
honda_jdm
23-06-2012, 12:51
Sagolasin faruk insanlar ayirsinlar gorsunler iyiyi kotuyu...tesekkurler...Allah razi olsun..kimsenin cani yanmasin..
Yardımcı olabiildiysem ne mutlu bana...amin...
Skyhawk34
23-06-2012, 12:58
@honda jdm
zl sendeyken şirinevlerdemi oturuyordun acaba abi ?
honda_jdm
23-06-2012, 13:22
@honda jdm
zl sendeyken şirinevlerdemi oturuyordun acaba abi ?
Evet orda oturuyodum kadeşim...Duman ataata vtec açıyorduk :)
honda_jdm
23-06-2012, 13:33
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 89084720 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-kazasiz-89084720/detay)
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ???
Murat Özcan
23-06-2012, 15:43
Kırmızı sedan vtecli amca ile çok sık karşılaşıyoruz, plakası bene var ama satmakla alakalı hiç derdi yok biniyor aracına.
adamda farkında altındakı makınanın degerının hiç satarmı D:
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 91371722 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazali-atmosferik-b20-vti-91371722/detay)
sahibine geçmiş olsun bursa'dan satılan b20 patlamış
Samet_vti
23-06-2012, 21:16
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 91371722 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazali-atmosferik-b20-vti-91371722/detay)
çok acı bi durum yaa sahibine Allah kuvvet versin :(
Skyhawk34
23-06-2012, 21:56
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 86237273 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-en-kara-vti-86237273/detay)
Aracı yarın öbür gün görmeye gideceğiz çok yakın bir arkadaşıma düşünüyoruz bilgisi olan varmı
caglarcb
23-06-2012, 23:22
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ???
Önüne gelen herkese takas teklifi yollayan bi tip, dikkatli ol abi. Geçtiğimiz sayfalarda biçokkez konuşuldu.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/462430_10150818465476574_873108539_o.jpg
buda gizli bahcelerden olsa gerek var mı bilgisi olan. kayseriden arkadaslar önerdi bana aracı. 99 modelmiş ankaradan servisten alınmış.
arkkadaşlar herkese selamlar.yaklaşık 1 yıldır vti lere ilgi duymaya başladım,ve internette sağdan soldan yazıları okuyarak,vti videoları izleyerek az çok bilgi edindim.maalesef çevremde hiç kimsenin vti i olmadığı için daha direksiyona geçip canlı olarak tecrübe edemedim.bu forumu da tesadüfen buldum ve gerçekten çok sevindim.ciddi manada hemen hemen hepinizin vti aracı var.şimdi arkadaşlar lütfen samimiyetinizle bana bir yol gösterin,dediğim gibi hiçbir vti tecrübem yok,benim olmadığı gibi etrafımdaki arkadaşlarımın v.s de yok.o yüzden muhabbet esnasında vti niyetimin olduğunu kime söylesem o kadar para verilmez,bilmemne gibi tavırlarla karşılaşıyorum.ancak kendi kendimede temiz bir vti alıp kafama göre yaptırıp binmek istiyorum.ben ankarada yaşıyorum ve sahibinden.comda sedan olarak iki ilan var ankarada birtanesi 30.000 yazmış ve aracın çok temiz orjinal olduğunu yazmış.diğeride 26bin ancak resimde araç görünmüyor.30 binlik olan açıkçası hoşuma gitti rengi ve özelliklede hiç oynanmamış olması yüzünden.çünkü ben alıp kendi kafama göre yaptırmak istiyorum.şimdi sizden ricam bana ne önerirsiniz? kardeşim git arabayı gör pazarlığını yap 26-28 arası ver sağa sola göster temizse gerçekten almı dersiniz,yoksa hiç bulaşma kardeşim kafayımı yedin adam gibi bin passatına bak keyfine mi dersiniz.lütfen samimi yorumlarınız bekliyorum.birde forumdan ankarada ikamet eden arkadaş varsa tanışıp,o 30 binlik araca birlikte bakmak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim.
vtec evlat olsa kacırılıp fidye için 30bin isteseler verilmez
arkadaşlar araca kazadan birkaç saat sonra gittim baktım zaten kendisi arkadaşım, sahibiyle anlaşırsanız uygun bir rakama alabilirsiniz, kazadan önceki gün araç servisten çıktı, motor şanzuman ne varsa hepsi sıfırlandı krangına kadar dahil, içi falan çok temiz ve bakımlı bir araçtır, alınıp çok uygun rakamlara binilebilinicek bir araç
emrem123
24-06-2012, 10:52
arkkadaşlar herkese selamlar.yaklaşık 1 yıldır vti lere ilgi duymaya başladım,ve internette sağdan soldan yazıları okuyarak,vti videoları izleyerek az çok bilgi edindim.maalesef çevremde hiç kimsenin vti i olmadığı için daha direksiyona geçip canlı olarak tecrübe edemedim.bu forumu da tesadüfen buldum ve gerçekten çok sevindim.ciddi manada hemen hemen hepinizin vti aracı var.şimdi arkadaşlar lütfen samimiyetinizle bana bir yol gösterin,dediğim gibi hiçbir vti tecrübem yok,benim olmadığı gibi etrafımdaki arkadaşlarımın v.s de yok.o yüzden muhabbet esnasında vti niyetimin olduğunu kime söylesem o kadar para verilmez,bilmemne gibi tavırlarla karşılaşıyorum.ancak kendi kendimede temiz bir vti alıp kafama göre yaptırıp binmek istiyorum.ben ankarada yaşıyorum ve sahibinden.comda sedan olarak iki ilan var ankarada birtanesi 30.000 yazmış ve aracın çok temiz orjinal olduğunu yazmış.diğeride 26bin ancak resimde araç görünmüyor.30 binlik olan açıkçası hoşuma gitti rengi ve özelliklede hiç oynanmamış olması yüzünden.çünkü ben alıp kendi kafama göre yaptırmak istiyorum.şimdi sizden ricam bana ne önerirsiniz? kardeşim git arabayı gör pazarlığını yap 26-28 arası ver sağa sola göster temizse gerçekten almı dersiniz,yoksa hiç bulaşma kardeşim kafayımı yedin adam gibi bin passatına bak keyfine mi dersiniz.lütfen samimi yorumlarınız bekliyorum.birde forumdan ankarada ikamet eden arkadaş varsa tanışıp,o 30 binlik araca birlikte bakmak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim.
30 bın TL bıraz abartılmıs bır rakam ancak 27 lerı satıldıgını cok sahıt oldum ıstersen araca bak uygun werecekse al Alırken ılk once zevk ıcın alacagını unutma yanı zevk aracı oldugunu unutma bu yuzden o fıyatlara alınmıs bır aractan aldıgının uzerıne bır fıyata yaparım satarım dıye dusunme .Ben alırken de 1 mılyar zarar edersem ederım dedım zevkımı alsam yeter dedım ancak fiyatlar bole yukseldı :))
Iı bı arac alırsan Japonların EN guzel Harıkalarını görmus olursun ve ınan pısman olmazsın
resimler Ünal'a gelsin :)
http://d1206.hizliresim.com/y/q/8jjy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1206.hizliresim.com/y/r/8jkb5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1206.hizliresim.com/y/r/8jkf6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Abim sen naptın ya :) ya ben senin arabanın fotolarını koyucan anladım onun için diyorum seninkinin maşallahı var diye :) benim hiç haberim yok bu fotolardan çok duygulandım :) nerden bulmuştun abi bunları Allah razı olsun çok hoşuma gitti :)
CasabLanca
24-06-2012, 11:24
öncelikle hoşgeldiniz abicim, ankaradaki iki sedanında iyi olmadığını söyleyebilirim. gri olanın servise kayıtlı kazaları mevcut, siyah olanında motoru yarım yamalak bir biçimde yapılmıştı çıkma parçalarla. eğer vti nedir ne değildir nasıl gider dersen bir gün görüşelim abicim hem oturur sohbet ederiz, hemde bizim vti ile dolaşma şansımız olur, aklındaki soru işaretleri gider gidişini görürsün.
çağlarcoskun
24-06-2012, 15:32
öncelikle hoşgeldin abi. o gri 30.000lik olan için kaza ve km baya çekilmiş falan deniliyodu ama gidip baktırırsın netlik kazanır. ama sedan olmasada olur hb'de olsa binerim dersen bu siteden bi arkadaşımızda var ankaradan.ilanı yayından kaldırdı sanırsam ama kırmızı hb vti. VTH plaka. onu bi bul görüş beğenceğine eminim. o araç aşırı güzel duruyodu canlı dahada güzel olcağına eminim :icon_tup:
abi öncelikle hoşgeldiniz şöyle söyleyebilir illa almak istiyorsanız yazın geçmesini bekleyin derim ama uygun denk gelir alınır ama şu fiyatlara benim şahsi düşüncem alınmaz bu arada aldıkdan sonra fazla konfor aramıyacaksınız vti da on numara bi kalkış ve on numara bi hızlanmanız olacak fakat bi passat gibi duramayacaksız:D
bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekiyo ama alınır mı her zaman fakat bu paralara degil...
Fatih Vti
24-06-2012, 16:09
abi öncelikle hoşgeldiniz şöyle söyleyebilir illa almak istiyorsanız yazın geçmesini bekleyin derim ama uygun denk gelir alınır ama şu fiyatlara benim şahsi düşüncem alınmaz bu arada aldıkdan sonra fazla konfor aramıyacaksınız vti da on numara bi kalkış ve on numara bi hızlanmanız olacak fakat bi passat gibi duramayacaksız:D
bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekiyo ama alınır mı her zaman fakat bu paralara degil...
Otobanda o passatlara selektör yapmak süper bi keyif, son model araçlar nası sağa atıyo kendisini belli değil :D
mustafaa_akca
24-06-2012, 16:16
walla 4 ay once fln 60 bınde yesıl sedan vti gordum stock oglu stocktu walla:D
walla 4 ay once fln 60 bınde yesıl sedan vti gordum stock oglu stocktu walla:D
kaçtane pm aldın kardeş aracı soran :)
ykavcioglu
24-06-2012, 16:29
Metin abide neredeyse tüm vteclerin gelmiş geçmiş tüm resimleri bilgileri var, bi dokse buraya millet arabasından soguyabilir:))
Yakinda tramer diye mesaj atacaz,))
casablanca,çağlarcoşkun,hkk9ve fatihvti
yorumlarınız için teşekkür ederim.az önce sedan gri vti sahibini aradım konuştum.şu anda izmirde tatildelermiş araçta garajda yatıyormuş.aracın kazası olmadığını söyledi,sadece mart ayında aracı eşi kullanırken rampada geri kaçırmış kalkarken,arkadaki meganeın ön kaportasına yaslamış arabayı.kaporta içeri çökmüş ortadan biraz,sigortadan yaptırmışlar.plakayı istedim 5664 e mesaj attım dediği gibi mart ayında 16 mart 2012 de 518 tl hasar kaydı çıktı.başkada birşey yok.araç kayınpederinin üzerineymiş ve ondan almış zaten kendiside.kayınpederide üstdüzey bi bürokratmış ve aracın tüm bakımlarını makam şöförü makam aracınıda yaptırdığı mercedes servisinde yaptırıyormuş.istersen gelince götür oraya sordur dedi.ufak bir pazarlığımız olur gelince dedi.gelsin bi bakalım görüşelim.
öncelikle hoşgeldiniz abicim, ankaradaki iki sedanında iyi olmadığını söyleyebilirim. gri olanın servise kayıtlı kazaları mevcut, siyah olanında motoru yarım yamalak bir biçimde yapılmıştı çıkma parçalarla. eğer vti nedir ne değildir nasıl gider dersen bir gün görüşelim abicim hem oturur sohbet ederiz, hemde bizim vti ile dolaşma şansımız olur, aklındaki soru işaretleri gider gidişini görürsün.
hocam sende ankaradaymışsın madem inşallah birgün görüşelim isterim.ilgin için teşekkürler.
honda_jdm
24-06-2012, 18:16
Önüne gelen herkese takas teklifi yollayan bi tip, dikkatli ol abi. Geçtiğimiz sayfalarda biçokkez konuşuldu.
Teşekkürler çağlar...
Fatih Vti
24-06-2012, 18:39
casablanca,çağlarcoşkun,hkk9ve fatihvti
yorumlarınız için teşekkür ederim.az önce sedan gri vti sahibini aradım konuştum.şu anda izmirde tatildelermiş araçta garajda yatıyormuş.aracın kazası olmadığını söyledi,sadece mart ayında aracı eşi kullanırken rampada geri kaçırmış kalkarken,arkadaki meganeın ön kaportasına yaslamış arabayı.kaporta içeri çökmüş ortadan biraz,sigortadan yaptırmışlar.plakayı istedim 5664 e mesaj attım dediği gibi mart ayında 16 mart 2012 de 518 tl hasar kaydı çıktı.başkada birşey yok.araç kayınpederinin üzerineymiş ve ondan almış zaten kendiside.kayınpederide üstdüzey bi bürokratmış ve aracın tüm bakımlarını makam şöförü makam aracınıda yaptırdığı mercedes servisinde yaptırıyormuş.istersen gelince götür oraya sordur dedi.ufak bir pazarlığımız olur gelince dedi.gelsin bi bakalım görüşelim.
Hocam sana tek tavsiyem aracı yetkili servise götür, inş. hayırlısı olur istediğin araca kavuşursun.
golfcu0101
24-06-2012, 18:47
bu kayseride sedan satılık ZH KIRMIZI VTİ İÇİN NE DİYORSUNUZ BİLENLER VARMI DURUMUNU 27000 GİBİ BİR RAKAM İSTİYORLAR
Skyhawk34
24-06-2012, 18:52
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 86237273 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-en-kara-vti-86237273/detay)
Güncel sorgulanıyor hala? haftasonuna kadar almayı dusunuyoruz aracı
çağlarcoskun
24-06-2012, 19:26
sahibi siteye üye AT vti'ın. gerekli bilgiyi verir heralde görünce
Metin abide neredeyse tüm vteclerin gelmiş geçmiş tüm resimleri bilgileri var, bi dokse buraya millet arabasından soguyabilir:))
:D:D:Daynen öyle walla tek tek bakmaya kalk 120 dk . sürüyo...
Skyhawk34
24-06-2012, 20:12
sahibi siteye üye AT vti'ın. gerekli bilgiyi verir heralde görünce
konustum üye olmadıgını soyledı
silent furious
24-06-2012, 22:16
Merhaba Hatırladım Porsche de teknisyendiniz yanlış hatırlamıyorsam...
:) evet doğru hatırladınız sizden çıktıktan sonra o arabayı yine gördüm ben pert kaydı olduğunu da benden öğrendi galeriye düşmüş galiba bi ara
konustum üye olmadıgını soyledı
Nasil uye degil yaa boy boy fotolari vardi at vtec in sitede
Hemde satiliktada ilani vardi bundan 2 ay once
Yalan soyluyor yada el degistirdi:)
ercan arseven
24-06-2012, 22:24
evet siteye üye idi belkide araç el değiştirdi fotoları mevcuttu..
Skyhawk34
24-06-2012, 22:29
2 saat once konustum kendısıyledediği şey o
öncelikle hoşgeldin abi. o gri 30.000lik olan için kaza ve km baya çekilmiş falan deniliyodu ama gidip baktırırsın netlik kazanır. ama sedan olmasada olur hb'de olsa binerim dersen bu siteden bi arkadaşımızda var ankaradan.ilanı yayından kaldırdı sanırsam ama kırmızı hb vti. VTH plaka. onu bi bul görüş beğenceğine eminim. o araç aşırı güzel duruyodu canlı dahada güzel olcağına eminim :icon_tup:
Allah razı olsun, işi bilen adam belli oluyor. ;) Öncelikle şunu söyleyim foto işinden anlamadığımız için aracım olduğundan çok kötü çıkıyor fotolarda. Millet görmeden etmeden İNSANIN TADINI KAÇIRACAK ŞEKİLDE fiyat kırıp, ölücülük yapıyorlar. Bu durumdan ve insanlarla uğraşmaktan sıkıldığım için ilanı kaldırdım. Arabadan gerçekten anlayan, değişensiz ve dolu araba isteyenler bana ulaşıp temiz vtec alır.
Tekrar teşekkürler.
CasabLanca
24-06-2012, 23:04
VTH vtec gerçekten gördüğüm en temiz nadir kalan vteclerden birisi. CGTY kardeşimle aracı vtec konusunda duayen olmuş birisinin referansıyla aldık araç ilanda dahi yoktu. satmak gibi bir acelemiz yok araçtan çok memnunuz orjinalliğinin yanı sıra ekstraları yeter.. hayalinde aklında hep temiz bir vtece binmek düşüncesi olan herkese Allah böyle temiz bir araba nasip eder inşAllah
hocam sende ankaradaymışsın madem inşallah birgün görüşelim isterim.ilgin için teşekkürler.
numaramı pm atıyorum abi
Temız duzgun vti arayanlar bence daha dusunmeyın pıyasada pek araba kalmadı Vth guzel arabadır
gelın baktırın bının kullanın zaten az cok arabadan anlıyorsanız solugu noterde alırsınız :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/462430_10150818465476574_873108539_o.jpg
buda gizli bahcelerden olsa gerek var mı bilgisi olan. kayseriden arkadaslar önerdi bana aracı. 99 modelmiş ankaradan servisten alınmış.
ilandaki aracların cogundan iyidir. Eşi zor bulunanlardandır :) . araba benim yakın arkadasımda benimde sayılır 99 model çiçek gibi bir araçtır dogrudur ankaradan alındı arac servisten .
ilandaki aracların cogundan iyidir. Eşi zor bulunanlardandır :) . araba benim yakın arkadasımda benimde sayılır 99 model çiçek gibi bir araçtır dogrudur ankaradan alındı arac servisten .
a dan z ye butun ıslemlerınde bulundum aracın
kayserıye ugura ben gonderdım :)
Tarık V.
25-06-2012, 00:24
2 saat once konustum kendısıyledediği şey o
Sahibi Hüseyin isminde, siteye ilanını ve resimlerini atan "Serhat A." olması lazım araç sahibi değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
bız bu aracı ankarada servıste yerınde gormustuk sıfır orjınal parcalarla motoru toplanıyordu zevkı olarak kasa olarakda superdı bıraz sorun vardı hallettık almaya ama adam kayserıye sattımdemıstı kacırılmıycak arac derım ben....
SIMDI TRABZONDAKI KIRMIZI VTI A ACIKLAMA GETIREYIM....arabayı dıyarbakırdan konya ya bu sekılde aldık....
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205436_164397290284286_5457702_n.jpg
ve aracın 98 kasa oldugu halde 99 cevrılmesı sonra ufak bı kazadan dolayı tekrar 98 kasaya cevrıldıgını ogrendık .. aracı ıyıce gosterttık saselerınde ve dıreklerınde herhangı bı sorun yoktu ama 2 camurluk kabut ve panel 98 ve 99 arasında gıdıp gelmıs :) aracın hıc bı sesı veya ıcınde yıpranması yoktu ama kıllık olcak ya aracın gogusu yamuk duruyordu bı kapı tarafına 2 parmak ve dıger kapı tarafınada yarım parmak gırmıyordu gosterdık kaportadan gogusten olmadıgını ogrendık....aracda tavanda boya yok dedıler gunes yanıgından dolayı orjınalı kacmasın dıe boyatmadım demıslerdı ıcımıze kurt dustu folyoyu sokturduk ve kabut gercektende gunes yanıgı oldugunu gorduk tekrar folyo kaplattık...aracdakı mekanık tek arıza typer haders ı vardı ve sensor arızası vardı ...arada vtec gec gelıyordu yanı ...
dedık toplayalım ve bınelım araca eksılerı gıderdık ve bu hale getırdık
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/310222_251555971568417_1093159129_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/310222_251555968235084_1010219360_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/310222_251555954901752_832480270_n.jpg
bu hale getırdık ve aılevı sebeblerden dolayı aracı sattık trabzona ...trabzondakı arkadasın kaza yaptıgını duyduk ama cıddı bı kazası oldugunu duymadık.....
Abim sen naptın ya :) ya ben senin arabanın fotolarını koyucan anladım onun için diyorum seninkinin maşallahı var diye :) benim hiç haberim yok bu fotolardan çok duygulandım :) nerden bulmuştun abi bunları Allah razı olsun çok hoşuma gitti :)
Ünal senin arabanın içini gösteren resimde elimde mevcud :) onlarıda PM atarım sana müsait olduğumda...bu arada benim arabamında ilk sahibindeykende resimleride mevcud:D
:D:D:D:hahaha::icon_tup:
:D:D:Daynen öyle walla tek tek bakmaya kalk 120 dk . sürüyo...
Bacanak ne o öyle flim mi çekiyoruz 120 dk felan? :D
ykavcioglu
25-06-2012, 08:52
Güncel sorgulanıyor hala? haftasonuna kadar almayı dusunuyoruz aracı
3 sene önce bana alıcaktık, araç küçükyalıdayken..
bindik inceledik gazladık vs. gidişi güzeldi fakat içi hoşuma gitmemişti.
sahibi ozmn 20 istemişti ben 19 vermiştim.
ağır kazası yok diye biliyorum, ön düzgündü birşey olmadıysa..
fakat o paralara sedan daha düzgün araçlar alınır..
yada kayserideki eski AH vteci düşünün.
genel durumu iyidir, fazla sıkıntı yok..