Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 78137821 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-196-hp-78137821/detay)
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Aman KArdeşim Aman :) Evveliyatı Çok Güzeldi Bizim Tayfadan Cıktıktan Sonrası ***** :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 78137821 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-196-hp-78137821/detay)
önden bi kazası mevcut komple boya vardı.geçmiş sayfalarda konusu geçiyor.
ilke-R nickli kardeşimin eski aracı 16 CLC ..
ufkum1837
23-07-2012, 11:49
arkadaslar bu arcı bılen varmı Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91324531 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-bakimli-vti-91324531/detay)
Hiç yanaşma derim 2 sene önce bana 1 parca değişeni var dedilerdii gittim almaya istanbulaa 17yepazarlık yaptık :) gece beni esenlerden aldıı araba yanıyoo ;) gündüz bir gördüm resmen yıkıldım yinede bi göstereyim dedim önden arkadan kazası var sağ sase bükük sonra vazgeçtim adam aradı 15 e veriyim dediydi :)) sonrada bu arkadaş aldı sanırım.
ufkum1837
23-07-2012, 11:52
plakası nedır bu aracın kardesım? AR 7387 ye benzetıyorum ama omu emın degılım. plakasını ogren eger 7387 ise biliyorum ben.
Şöyle bakıldıgında piyasaya gerçkten 23 24 istenen arabalardan daha temizdir diyebilrim ama şahsen bakmiştim 2 parca değişeni var direkleri flan saglam ama motor sagırdır + tavanda boya yoktuu ;) kavrulmuş artık güneşten 18 e verse kuzene geçen sene alcaktım ;)) 18 19 arasına alınabilir.
ufkum1837
23-07-2012, 12:44
[QUOTE=Skyhawk34;6052596]Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94190119 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-beyaz-94190119/detay)
araç hakkında bilğisi olan ?
Skyhawk34
23-07-2012, 13:05
yazılar kayıvermiş galiba ? :)
uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası :)
arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır :D , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam ) :)
hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum :) şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)
Skyhawk34
23-07-2012, 13:39
uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası :)
arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır :D , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam ) :)
hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum :) şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)
km leri fırlamış diyorsun ama sunu hiç düşünüyormsuun adamlar habire geri sarıp sarıp takıyor buda onun 2. veya 3. 150 bininde oluyor :D şaka bir yana sürekli kafalarına göre km sardırılıyor ayrca satılık otomobiller bolumunde var vti ını satan bir kaç kişi forumdan :)
yani bir vti'ın 200 binde 250 binde olması gayet normal
km leri fırlamış diyorsun ama sunu hiç düşünüyormsuun adamlar habire geri sarıp sarıp takıyor buda onun 2. veya 3. 150 bininde oluyor :D şaka bir yana sürekli kafalarına göre km sardırılıyor ayrca satılık otomobiller bolumunde var vti ını satan bir kaç kişi forumdan :)
yani bir vti'ın 200 binde 250 binde olması gayet normal
ya tabi dediinizde haklısınız nıhayetınde 97 çıkışlı bır araba ve bunun 50-60k km de olmasını beklemek saçma olıur ama çok yüksek km oluncada insan ister istemez huylanıyo , aracın sahibi araca nasıl baktı yordumu hor mu kullandı yada kusurlarını saklattıımı fılan huylanmaktan kastım bunlar nihayetınde 20küsur milyar para vericeksın belkide direk 30 ve ileride "ya sağlam bir sıkıntıyla karşı karşıya kalırsam" korkusuna bürünüyosun :D
tabii buldumu 120-130k da , dürüst bir satıcıdan çıkma temiz bakılmış bir VTI, işte onu almamakta saçmalık olur inşallah şu günlerde bir tane karşıma cıkarda parasal işleri hallettikten sonrada bir tane de bize almak kısmet olsa :)
Skyhawk34
23-07-2012, 13:56
İnşallah gönlüne göre bulursun
fakat aklında soru işaretleri varsa alacaksın o aracı bir serviste expertizden geçirceksin olay bu :)
devilboy
23-07-2012, 14:37
01 sc den uzak durun sayfa 362de gerekli bilgiler mevcut:D
uzak durun derken ??? tavanındaki boyadan dolayımı ?? aracın şimdiki sahibini tanımam etmem arabanın ilk sahibini iyi tanırım hala adana daki gibiyse sc emin ol trdeki ilk 3 arasına girecek vti dır başına gelenleri anlatsam kimse inanmaz dalga geçer örnek verecek olursam sol çamurluk neden boyandı ?? araç sahibi odtü de okuyor ilk aldığı zamanlar okulda hep lüks arabalar kızlara hava atmak için geri geri hızla çıkarken çamurluğu çöpe takıyor ve çamurluk serviste boyanıyor aynı bunun gibi sebepler yüzünden boyanıyor tavanada mesela kamyon lastiği düştüğü için camın hemen üstü hala izi duruyordur hafif işlem uygulanarak boyanıyor sebepler bunlar araç sahibi osman abinin anlattıkları bu şekilde anlatmak istediğim olay geçmişini nasıl olduğu bilinmeden bi araç hakkında yorum yapılmasın yazık böyle nice tertemiz arabaların harcandığını biliyorum
canpower
23-07-2012, 15:54
ufkum1937 nick li arkadaşımın sorduğu aracın 3 önceki sahibiyim.. ben izmirden bulmuşdum arabayı..***** beyaz 5 adet falan var.. eski fotoları şase numarasının fotolarına kadar mevcut elimde.. kazası yokdu bendeyken..komple doludan dolayı boyalıydı orjinal rengine.. tertemiz bi şekilde 1 sene kadar bindim.. gidişi vtec açması falan muazzamdı.. eğer öğrenmek istediğin daha bilgi varsa özelden ulaşabilirsin ki eğer niyetin varsa bana özelden kesinlikle ulaşmalısın..
ufkum1837
23-07-2012, 16:01
şuan kendisi ile görüştüm dostum kmsi orjınalmıdır ?
çağlarcoskun
23-07-2012, 16:02
beyaz hb'yi diyorsanız siteden mithat abinin aracı zaten o da görürse bilgilendirir.
ufkum1837
23-07-2012, 16:02
. dostum kmsi sendeyken kactaydı hatırlıyosan ?
canpower
23-07-2012, 16:06
bana özelden ulaşır mısın?
canpower
23-07-2012, 16:10
ben ilk aldığımda plakası ve şekli şemali böyleydi..
http://i50.tinypic.com/34ecf9w.jpg
ozamanlar bodrumda yaşıyordum..
sonra şeklişemali bu oldu..baya bi para harcadım..baskı balatasına kadar yepyeni yapmışdım..
48 vh 005 plakasıydı..
http://i46.tinypic.com/28ivsq9.jpg
canpower
23-07-2012, 16:13
şuan gördüğüm kadarıyla tamponları çıtalı..marjbiyerler boyasız..kapı çıtaları da boyasız..
çağlarcoskun
23-07-2012, 16:16
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/53402-meethot-vti.html
ufkum1837
23-07-2012, 16:30
arkadaş kim ne derse desin hbde typer ekler spoon spoiler tampon citaları iptal olcak ama sedanda tamam orjınal plastık lip citalı boyasız tamponlar olcak ;) benim görüşüm :DDD
Şöyle bakıldıgında piyasaya gerçkten 23 24 istenen arabalardan daha temizdir diyebilrim ama şahsen bakmiştim 2 parca değişeni var direkleri flan saglam ama motor sagırdır + tavanda boya yoktuu ;) kavrulmuş artık güneşten 18 e verse kuzene geçen sene alcaktım ;)) 18 19 arasına alınabilir.
aynen mtoor bıraz sagırmıs ama o aaracn km si orj.diye bılıyorum.bi ara 19 lu rakamlara satılıktı ama suan fıyatı yukselmıs galıba.
şuanda degerlendırılecek guzel araclar bana göre;
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
antalyadan kırmızı S plakalı sedan
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel araclar.
çağlarcoskun
23-07-2012, 16:53
aynen mtoor bıraz sagırmıs ama o aaracn km si orj.diye bılıyorum.bi ara 19 lu rakamlara satılıktı ama suan fıyatı yukselmıs galıba.
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel araclar.
sağolasın abi :icon_tup: ben aracımın fiyatını 28-30 civarı fiyatlara çekicem :D bazı arkadaşlarım okadar kızıyo satmama bu fiyata verilirmi diye haklılarmış gerçekten. en son dün yine aynısı oldu biri aradı ilk sorduğu şey neden 26 ? :D bişey var sanıyorlar arabada :D üstündeki extralar yanında verdiğim orj parçaları falan gerçektende çok güzel fiyatlara geliyo araba ama anlayana işte :) arabamın üstündeki bütün camları bile fabrika çıkışı camıdır değişme falan yok hani bilmem anlatabildimmi :D
canpower
23-07-2012, 17:05
;) aynı fikirdeyim valla..:)
canpower
23-07-2012, 17:07
konyadaki carbon vtec in çamurluğunun falan carbon olması ve kaputun hiç kaza olmuş fikri uyandırmıyormu kimsede yoksa bende mi uyandırıyor bitek..:) yanlış anlaşılmasın şahsi fikrim..ne sahibini tanırım ne de arabayı..
SABRİVTEC
23-07-2012, 17:08
Arkadaşlar düşünenlere elimde eg motorsuz si hb kasa var yapılı hazır birtek istediğiniz motoru koyacaksınız muayenesi daha var isteyenler özelden ulaşabilir.
Bebekler bebegı orjın 140bın de yesil sedan var düşünen irtibat kursun
hata kusur yok..
BosphorusBoys
23-07-2012, 17:42
Bebekler bebegı orjın 140bın de yesil sedan var düşünen irtibat kursun
hata kusur yok..
30 bin mi :)
emrem123
23-07-2012, 17:50
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel aclar.
:) Tesekkurler Kardesim :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
30 bin mi :)
hayır hakkını ıstıcez
dusunuyosan pm
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel araclar.
eyvallah kardeşm sagolll vtı arıyan arkadaşta ta içine sinen begendigi araba vars sahibinde ara butcene uyarsa gt bak baktır begenrsen içine sinersen al burdan yazmakla vtı bulunmaz kardeşm biraz dolşacaksın ama bulursun vtı sahibindede 4 5 arac alınabilir temızlıkte sıkıntısız araclar var
serdar_07
23-07-2012, 19:58
eğer düşnürsen bu benim aracım her şey yazıldığı gibi kesinlikle kazası,değişeni,doğrulan bir tarafı yok allaha şükür km orjinal kesinlikle... aracı izmirden özdin abiden almıştım allah razı olsun... bende alırken çoook araştırdım ama şanslıydım biraz böyle bi araba denk geldi aldığımdan beri sadece yağını değiştirdim..bu sene askerden geldiğimde genel bi bakım yaptım ilandada yazdığım gibi....
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 91721863 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kam-vtec-91721863/detay/)
emrem123
23-07-2012, 20:46
eğer düşnürsen bu benim aracım her şey yazıldığı gibi kesinlikle kazası,değişeni,doğrulan bir tarafı yok allaha şükür km orjinal kesinlikle... aracı izmirden özdin abiden almıştım allah razı olsun... bende alırken çoook araştırdım ama şanslıydım biraz böyle bi araba denk geldi aldığımdan beri sadece yağını değiştirdim..bu sene askerden geldiğimde genel bi bakım yaptım ilandada yazdığım gibi....
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 91721863 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kam-vtec-91721863/detay/)
KAM vtec turkiyenin enden guzelliklerinde ve onder yuruyenlerde bir vtec ilk goruste zaten bunu soyluyorlar
KeremDOGAN
23-07-2012, 21:33
kardeşim ben aracın eskişehirdeki eski sahibiyim ismim ilker ben sakaryaya şu anki sahibine sattım linkte araçla ilgili de bilgiler mevcut umarım işinize yarar aracın tek eksiği mekanik olarak beyindi onuda arakadaşlar yapmış kullanıcı ismi ve nick bi kardeşimindir...http://www.techturkey.com/forum/sohbet/62505-vti-sorgulamalari-362.html
2006 model 80 bın km full focus'um war.
focusu verıp 98 model 200bın km duzgun vtı alamıyorum, moralım cok bozuluyo :D
ercan arseven
24-07-2012, 01:23
konyadaki carbon vtec in çamurluğunun falan carbon olması ve kaputun hiç kaza olmuş fikri uyandırmıyormu kimsede yoksa bende mi uyandırıyor bitek..:) yanlış anlaşılmasın şahsi fikrim..ne sahibini tanırım ne de arabayı..
ben aracın sahibiyim bence bu fikir sadece sende mevcut.. çamurlukların ve kaputun karbona çevrilmesi kaza deil tamamen görsel farlılık yaratmak içindir işlemler uygulanırken aracın orjinal çamurluk ve kaputu sağlam bi şekilde sökülmüştür..
ercan arseven
24-07-2012, 01:25
ENGean´isimli üyeden Alıntı ;
şuanda degerlendırılecek guzel araclar bana göre
mesut un FV1100
sefakoydekı 59 DD
konyadan carbon vtec
eskı FF vtec hb
bunlar guzel araclar.[/QUOTE]
teşekkürler engin..
ykavcioglu
24-07-2012, 02:40
Ercan abi aracı araştırdınmı? ne diyorsun o işe:D
ugr_kskn
24-07-2012, 08:02
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 93991152 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yabanciya-gitmesin-diye-ugrastim-artik-nasip-kiminse-93991152/detay)
Bence şuanda alınabilecek araçlardan biri eski dd çok yakın bir abimin forumuda üye zaten şuanda va vteim var yoksa hiç düşünmeden alırım bilenen bir araç nadir kalmış vteclerden.
canpower
24-07-2012, 08:39
sayın ercan arseven ben sizi tenzih ederek bunları söyledim..
emrem123
24-07-2012, 08:49
2006 model 80 bın km full focus'um war.
focusu verıp 98 model 200bın km duzgun vtı alamıyorum, moralım cok bozuluyo :D
Kardesim renk beyaz ghia de bide tam bnm aradigim arac:)
ercan arseven
24-07-2012, 09:30
Ercan abi aracı araştırdınmı? ne diyorsun o işe:D
uymadı yunus teşekkürler..
Kardesim renk beyaz ghia de bide tam bnm aradigim arac:)
yok hacım, gümüş gri :D benzınlı bide :)
emrem123
24-07-2012, 14:45
yok hacım, gümüş gri :D benzınlı bide :)
hadı ya HB mı :)
bende dayanamadım gene bugün vti aldım bitane daha 99 kırmızı :)
hayırlı olsunnn gule gule kullan:icon_tup:
gökh@n_gr
24-07-2012, 16:06
20 lira vereyim;)
20 lira vereyim;)
sımdı oda senın typra 30 verıcek gorcen :D
cesur sağolsın eyvallah.
gökhan_gr 20 ye euro civic al sen :) 99 kırmızı 2 parçasında boya var sökülüp takılanı yok :)
gökh@n_gr
24-07-2012, 16:11
sımdı oda senın typra 30 verıcek gorcen :D
type-r onun köpeği olsun kanka:)
[QUOTE=gökh@n_gr;6061283]type-r onun köpeği olsun kanka:)[/:icon_tup:
typerıda alcam ondan az kaldı 3 araç çok olur diye bekliyorum :)
izmirdeki :) 99 vtec mi tuncer?
wayy çok iyi yabancıya gitmemiş..:)
ewet yar etmem kimseye :)
hadı ya HB mı :)
sedan bendeki :)
Tuncer araban hayırlı olsun .
Engin focusun rakamı nedir
HaLuK-35
24-07-2012, 16:58
Tuncer hayırlısı olsun ,kazasız belasız :) isteyene benim aracımda satılık arkadaslar,ilanı koydum birazdan guncellenir,otomobilleriniz kısmında baslıgı da var fjk vtec..
tşkr ederim. haluk niye satıyon ya ne güzel araban var.
HaLuK-35
25-07-2012, 10:18
tşkr ederim. haluk niye satıyon ya ne güzel araban var.
parayı baska alanlarda kullanmaya karar verdim artık cok araba oldu :)
çağlarcoskun
25-07-2012, 18:49
negüzel fiyata temiz dolu sedan vtec satalım dedik okadar vtec arayan var tık yok :D hergün arayıpta 23-24 veriyim bakmadan gidicem söz... vs vs diyenlerden bıkmıştım artık.. buna kılsızını aramak denir resmen.. istediğim a3te satııldı zaten :D şimdi fiyat 30.000tl satılmazsada ben onunla gayet mutluyum ne bi masrafı var ne bişeyi. sadece herhafta değilde 2 haftada bir giderim tekirdağa kız arkadaşımın yanına o olur yani :D sıfır motoruda var zaten kafam rahat :icon_tup: geçenlerde demiştim bu fiyatada satılmazsa yüksek fiyata çekicem diye buyrun mal ortada görenler bilenler biliyo aracımın temizliğini benim titizliğimi.. yinede aramızda almak isteyen düşünen varsa hertürlü yardımcı olurum :icon_tup: teşekkürler
Murat Özcan
25-07-2012, 21:59
negüzel fiyata temiz dolu sedan vtec satalım dedik okadar vtec arayan var tık yok :D hergün arayıpta 23-24 veriyim bakmadan gidicem söz... vs vs diyenlerden bıkmıştım artık.. buna kılsızını aramak denir resmen.. istediğim a3te satııldı zaten :D şimdi fiyat 30.000tl satılmazsada ben onunla gayet mutluyum ne bi masrafı var ne bişeyi. sadece herhafta değilde 2 haftada bir giderim tekirdağa kız arkadaşımın yanına o olur yani :D sıfır motoruda var zaten kafam rahat :icon_tup: geçenlerde demiştim bu fiyatada satılmazsa yüksek fiyata çekicem diye buyrun mal ortada görenler bilenler biliyo aracımın temizliğini benim titizliğimi.. yinede aramızda almak isteyen düşünen varsa hertürlü yardımcı olurum :icon_tup: teşekkürler
satma kullan çok uzadı bu iş :D bir daha böyle temizini bulamassın ;)
Ankaraya geldiğimde görmüştüm tunalı caddesinde sıfır gibiydi:)
http://i931.photobucket.com/albums/ad156/som306/2012-07-08091455-1.jpg
onn_dear
26-07-2012, 00:37
bir kaç ay öncesinde bende ankarada bu aracı görmüştüm trafik yogunlugundan durup bakamadım :(
CasabLanca
26-07-2012, 02:15
sahibi kesinlikle satmıyor satsa alacak olan kişi sırada belli bile :D
98 model 97 sonu trafiğe çıkışlı ilk sahibinden yetkili servis bakımlı hb vtec almayı düşünen varsa pm atsın
hayırlı olsun tuncerim,çok güzel bir 99 almışsın valla,kazasız belasız :)
orhan_guney
26-07-2012, 10:16
kışa 2 ay kaldı :)
Odun komurmu satacan orhan:)
orhan_guney
26-07-2012, 10:20
yok başkan kışın vtecleri toplıycam :) sezon ***** pahalı herşey :D
Odun komurmu satacan orhan:)
vtec sezonluk degil orhanım hatta vtec bırak honda bile sezonluk degl bmw mi sandın :) kışın fiyat dusun bi tane duseni görmedim ben :) o kadar çok honda aldım sattım :)
BosphorusBoys
26-07-2012, 10:26
kışda gelse sonbahar ilkbaharda gelse.
İnsanlar Artık 15 yaşındaki araç için Bu kdr yüksek maaliyete araçlar almayacaklardır (bende dahil) 25 26 Lara satılan bir v-tec bir elin parmakların yarısını geçmez. İsteyen istediği rakamı çekmeye özgürdür ama satılmayacağıda aşikardır.
Bu siteyi çok Seviyorum..
Bir ara vti moda yaptılar sonra typer ı $uan hit s2k.
Bu gunSiteden belli başlı insanlar s2k'ları satıp Seat,sti,evo vb. alsalar.
Bak o zmn piyasasını nasıl bitirecekler. Az kaldı bence ama bitecek..
İnsanlar Artık 15 yaşındaki araç için Bu kdr yüksek maaliyete araçlar almayacaklardır (bende dahil) 25 26 Lara satılan bir v-tec bir elin parmakların yarısını geçmez. İsteyen istediği rakamı çekmeye özgürdür ama satılmayacağıda aşikardır.
Mantikli:)
orhan_guney
26-07-2012, 10:30
vtec yazın iyi eder bu boyledır. guzel arabalar ama herzaman eder.kış ile yaz arasında inan çoğu aracda fiyatlar farkediyor.
vtec sezonluk degil orhanım hatta vtec bırak honda bile sezonluk degl bmw mi sandın :) kışın fiyat dusun bi tane duseni görmedim ben :) o kadar çok honda aldım sattım :)
Ben aldim cok keyifli 9 tane arac alip sattim ama vti den aldigim keyif bambaska
Kismet olursa bi aksilik cikmazsa dara dussmessem 5-10 sene rahat binmeyi dusunuyorum 42 lira vergisi var ekmek istemiyo su istemiyo yagini suyunu zamaninda degistir bakimlarini aksatma hayatta yolda birakmaz
Sadece haftasonu kullaniyorum oda full redline baska arac olsa inanki dayanmaz:)
Vti iyidir iyi herkesin kullanmasini isterim
orhan_guney
26-07-2012, 10:45
:icon_tup: aynı kafadayım birde şu hanımları kandırsak tam olacak :D
Ben aldim cok keyifli 9 tane arac alip sattim ama vti den aldigim keyif bambaska
Kismet olursa bi aksilik cikmazsa dara dussmessem 5-10 sene rahat binmeyi dusunuyorum 42 lira vergisi var ekmek istemiyo su istemiyo yagini suyunu zamaninda degistir bakimlarini aksatma hayatta yolda birakmaz
Sadece haftasonu kullaniyorum oda full redline baska arac olsa inanki dayanmaz:)
BosphorusBoys
26-07-2012, 10:49
Bende Kötü demiyorum.
Almak da İstiyorum Açıkcası, Sadece Haftasonları zevk ile binmek için;
bende bilirim bir 106 VTS alıp 10 bini gömüp çok hızlı olmayı ki aynı paraya geliyor, vtiyı boşverip evolara sti lara kafa tutmayı..
bende bilirim 1,8t alıp aynı paraya belki daha ucuza vtiya by by demeyi ;)
Örn ;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/127797-seat-leon-topsport-18-t-180hp.html
Ama Aşikar ki bu fiyatlar çok abartı..
emrem123
26-07-2012, 11:07
Hayalim olan toyota supraya da binsem herhalde vti dan aldigim zevki hicbirzaman unutamam:) hicbir fransiz alman motoru japon motoru kadar iyi olamadi.mukemmel birsey gercekten.
emrem123
26-07-2012, 11:09
Gozlerimin onunde 27 lere 2 arac 29 lara bi arac satildi ;) ve iyi araba herzaman iyidir pahalidir
:icon_tup: aynı kafadayım birde şu hanımları kandırsak tam olacak :D
Tuncay - Orhan size +5500 olarak katılıyorum :) KD yi alalı 1 sene oldu, bana masraf hiç çıkarmadı :) model düşükmüş fark etmez o kadar şıkıştırmaya sorun çıkarmıyorsa daha ne olsun yaw :) bakımını yap yeterki seni yolda bırakmaz yaşı 14 olsada :D
orhan_guney
26-07-2012, 11:56
yani +5500 den sonra tanımam uzarım dıyorsun yani :D
Tuncay - Orhan size +5500 olarak katılıyorum :) KD yi alalı 1 sene oldu, bana masraf hiç çıkarmadı :) model düşükmüş fark etmez o kadar şıkıştırmaya sorun çıkarmıyorsa daha ne olsun yaw :) bakımını yap yeterki seni yolda bırakmaz yaşı 14 olsada :D
Bende Kötü demiyorum.
Almak da İstiyorum Açıkcası, Sadece Haftasonları zevk ile binmek için;
bende bilirim bir 106 VTS alıp 10 bini gömüp çok hızlı olmayı ki aynı paraya geliyor, vtiyı boşverip evolara sti lara kafa tutmayı..
bende bilirim 1,8t alıp aynı paraya belki daha ucuza vtiya by by demeyi ;)
Örn ;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/127797-seat-leon-topsport-18-t-180hp.html
Ama Aşikar ki bu fiyatlar çok abartı..
Turbo bir araba ile atmosferık bır arabayı hem fıyat konusunda hemde saglamlık dayanıklık masraf cıkarmama konusunda karşılastırma
barı bunu sen yapma işten anlıyan adamsın kanka :)
hayırlı olsun tuncerim,çok güzel bir 99 almışsın valla,kazasız belasız :)
sağol abicim allah razı olsun.. :)
yani +5500 den sonra tanımam uzarım dıyorsun yani :D
aynen:p +5500 den sonra devir alır gider başını...:D
Geçen gün kilyosa bi plaja gittim kapıdaki genç görevliler arabadan inerken hızlıca yanıma geldiler ilk laf şu :
Abi vtec mi bu evet dedim iddayı biri kaybetti biri kazandi iddaya girmişler kendi aralarında:)
Bu büyük bir keyif:):):)
Ve daha bunun gibi niceleri:)
BosphorusBoys
26-07-2012, 12:56
Turbo bir araba ile atmosferık bır arabayı hem fıyat konusunda hemde saglamlık dayanıklık masraf cıkarmama konusunda karşılastırma
barı bunu sen yapma işten anlıyan adamsın kanka :)
iŞTEN ANLAYAN birisi olarak anlam veremediğim $eyhler war dile getiriyorum :)
Bugun bir vti sahibi olarak birçok turbo araçlada kalkmışsındır ki farkı yok
sonuçta gazlanmak adrenalin atmak eğlenmek.
turbo yada diil önemli değil.
Sende bir vti Sahibisin söylemlerin olaßilir ama gel gelelim ;
Bütün arabalar bir kapalı kutudur.
ne olup ne olmayacağını asla bilemeyiz yarın için; blok açıp kapak açıp bakamam ki
masraf edecekmiyim etmeyecekmiyim :)
Bnm Maksadım karşılaştırma fiyat konusunda idi ve mantıklı buna kimse itiraz edemez sanırım..
hak verirsin ki her iki öreneğimdede bnm amacıma ulaşacağım seçeneklerdir.
Murat Özcan
26-07-2012, 12:56
Geçen gün kilyosa bi plaja gittim kapıdaki genç görevliler arabadan inerken hızlıca yanıma geldiler ilk laf şu :
Abi vtec mi bu evet dedim iddayı biri kaybetti biri kazandi iddaya girmişler kendi aralarında:)
hahaha sesli güldüm :D
orta okul öğrencileri arabamın yanından geçerken dediler ki ' Adama bak 1.6 ies e vtec jantı takmış' :D
Kim ne derse desin arkadaslar gun gelir tarih doner vti gene frower sikiti yok masraf yok yakit iyi performans guzel ne koyarsan verim alirsin vergisi yok bise yok ve cogu 2010 model 2012 model arabayida hem goruntude hem yururde uzer bu paraya bu zevk cok iyi 15 liraya vtec var 30 lirayada gidersin pazarlik edresin butcene uyani alirsin en iyisini en olu fiyata almak isteyende zor arkadaslar ole bi dunya yok 106 larda keza ole 10 lirayada var 20 lirayada butcene gore alirsin bu kadar basit
orhan_guney
26-07-2012, 13:00
en çok şu benzıncılere gırınce pompacılar dıyor abi kac model :)
BosphorusBoys
26-07-2012, 13:02
Gozlerimin onunde 27 lere 2 arac 29 lara bi arac satildi ;) ve iyi araba herzaman iyidir pahalidir
Bir sözüm wardır etrafımdaki herkezde söyler.
Temiz olsun 1 Lira fazla Olsun ama 5 Lirada fazla olursa enayilik olur.
Bugun Siteden sadece bir iki örnek vereyim.
Ff vtec konyaya satıldı boyandı paklandı İzmir e gitti int. düştü kaç lira para.
bugun fjk vtec ömerden alınalı 3 ay olmadı belkide; kaça sattığını bilmem ama $uan int fiyatı en az 3-4 bin pahalıdır ;)
Vtec alan aldığı paradan 2-3 lira fazla yazıp koyuyor nete.
Bugun için sen bile aracını satmak istemiyorsun belkide; ondan bu kdr yazıyorsun bilemem ama Satılmayacağıda aşikar dır bnm için.
satmak için mi bilmem ama piyasa böle böle yükseliyor.
Araç sahiplerini tanımam etmem lütfen kötü bir uslubum olmuşsa kusuruma bakmasınlar.
orta okul öğrencileri arabamın yanından geçerken dediler ki ' Adama bak 1.6 ies e vtec jantı takmış' :D
:) :) :) bu hep bole
en çok şu benzıncılere gırınce pompacılar dıyor abi kac model :)
Abii kac basiyo nos tupu nerde abi :)
Ff vtec konyaya satıldı boyandı paklandı İzmir e gitti int. düştü kaç lira para.
bugun fjk vtec ömerden alınalı 3 ay olmadı belkide; kaça sattığını bilmem ama $uan int fiyatı en az 3-4 bin pahalıdır ;)
Bugun için sen bile aracını satmak istemiyorsun belkide; ondan bu kdr yazıyorsun bilemem ama Satılmayacağıda aşikar dır bnm için.
Araç sahiplerini tanımam etmem lütfen kötü bir uslubum olmuşsa kusuruma bakmasınlar.
Bence çok haklı konuşmuşsun...ama VTI ların sayısı az olduğundan, kullanımı zevkli ve temizini bulmak gün geçtikçe zor olduğundan fiyatların abartılı olması normaldir. Bu arada ismi lazım değil...bir arkadaşım vtı aldı uygun diye + 2500 tl masraf yaptı halada masrafı var :( yani ucuz etin yahnisi olayına dönüyor :)
Bende 30 isticem satmak istediğim zaman şuankiler az bile istiyor:)
keyif benim mal benim para benim
Murat Özcan
26-07-2012, 13:17
çok haklısın...
kerimvtec
26-07-2012, 13:19
EH sana yaşlı kurt :D :D benım hiç satmaya nıyetım yok ben yaşadım neden benım oglumda VTI ye bınmesın yaa ;)
emrem123
26-07-2012, 13:23
Gecen istanbula gıttım gezmek ıcın :) trafıkte bırı yanastı az modıfıye tutkunu bırısı belkı ama katıl bır modıfıye anlayısı war :) daha sonra abı araban satılıkmı dedı satarız dedım ne dıyorsun dedı 28 dedım ohaaa valla iyimis vtec jantı led stop bıde egzos takıp arkaya vtec yazıp ies e 28 ıstıyorsun dıo almam ben dıo arkadaslarım wardı yanımda bırbırımıze baktık adam az yürüdü yanına yanastım abiii nolur al beee dedım :)
Bu istanbuldan kurtulmak lazım dedım gerı donduk :) kocalene geldık ıesler falan kıtap gıbı :) hıc deılse bılıyor adamlar görmüşler sellektor yapıorlar selam werıorlar bıde 07 olunca :)
Benzıncılerı zaten anlamak zor arabayı aldı alalı ıes ıle vtec farkını anlatmaktan bıktım :)
emrem123
26-07-2012, 13:24
:icon_tup::icon_tup:
emrem123
26-07-2012, 13:25
EH sana yaşlı kurt :D :D benım hiç satmaya nıyetım yok ben yaşadım neden benım oglumda VTI ye bınmesın yaa ;)
TJ yı satarken yüzünden düsen bin parcaydı bunu satarken herhalde kafana sıkarsın abi :)
ne vtecmis arkadas.
şu forum olmasaydı çoğunuz perttten dönme vtecleri alıp binecektiniz hemde 20 22 lere...
ne oluyosa forum sayesinde ;)
ugr_kskn
26-07-2012, 13:31
Aynen abim yıllandıkça güzelleşiyor vti miz va 'm yatıyo bi haftadır garajda bi haftasonu biniyorum inş. allah kısmet ederse benden sonra oğlum binecek ömürlük bende yükseklerde gözümüz yok bizi tatmin ediyo o yeter ;)
ne vtecmis arkadas.
Olayı çözmüşsün tebrikler:)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 94164696 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satarizzzzzzz-94164696/detay)
Araç duplu ılgılenen olursa ılanda yazmayan detayları pm lerım :)
kerimvtec
26-07-2012, 13:33
TJ yı satarken yüzünden düsen bin parcaydı bunu satarken herhalde kafana sıkarsın abi :)
emre hıc hatırlatma kardesım baksana hala avatarımda TJ duruyo :D:D
ama VTI cok baska yaa düşün avatarıma koymaya kıyamıorum :D:D:D
emrem123
26-07-2012, 13:35
emre hıc hatırlatma kardesım baksana hala avatarımda TJ duruyo :D:D
ama VTI cok baska yaa düşün avatarıma koymaya kıyamıorum :D:D:D
Adamin ham maddesi:) iste
HaLuK-35
26-07-2012, 13:38
ustacım kendince yorumlar katıyosun olaylara mantıklı yaklaşıyosun kendine göre okuyorum sabahtan beri ama boşa yoruluyosun bu konular için ayrı baslıklar bile acıldı vti a sahip olamaynlar ve olanlar arasında cok beyin trafikleri yasandı ama sonuc yine aynı sahip olamayanlar ve tetikte bekleyenler piyasa dusurmeye calıştı yok bu paralar cok fazla yok söyle böyle baska araclarla karsılastırmalar yapıldı olanlar da kardesim bizde boyle dedi gecti bu olay arz talep meselesi su an fjk vtec dediğin araba bende arabayı satmak için ilan koyuyorum istediğim rakam belli 28 000 e kadar rakam gördum daha dun ilan koymama ragmen ;) ustune para koyup kar amaclı blmemne komik olmuş en azından benim acımdan bizde hersey seffaf ömerden izmire alım satım benzin masrafıyla beraber 30000 tl maliyeti var arabanın ben araba satarak kar elde etmek istesem butun arkadas cevrem burda galerici vaktimde var 30000 lira vti a para baglayıp aylarca satmayı mı beklerim,otururum dukkana alırım 3 tane fiesta misal oh cevirir dururum parayı o yuzden fazla kafa yorup detaya takılmamak lazım,yolda gidiyoruzarabayı cicekcisi soruyo memuru soruyo benzinlikte pompacı soruyo iş adamının oğlu soruyo demek ki belli bi piyasa yapıp oturmuş bi araba alanı belli satanı belli herkes birbirini de tanıyo ben esasen fanatik 106 cıyım hosuma gitti vtec aldım memnunum da kimse de dusmesini beklemesin boşuna özellikle iyi arabalar her zaman iyi para yukselir ama dusmez..
Ne kadar para o kadar kOfte bu is bole
kerimvtec
26-07-2012, 13:45
ustacım kendince yorumlar katıyosun olaylara mantıklı yaklaşıyosun kendine göre okuyorum sabahtan beri ama boşa yoruluyosun bu konular için ayrı baslıklar bile acıldı vti a sahip olamaynlar ve olanlar arasında cok beyin trafikleri yasandı ama sonuc yine aynı sahip olamayanlar ve tetikte bekleyenler piyasa dusurmeye calıştı yok bu paralar cok fazla yok söyle böyle baska araclarla karsılastırmalar yapıldı olanlar da kardesim bizde boyle dedi gecti bu olay arz talep meselesi su an fjk vtec dediğin araba bende arabayı satmak için ilan koyuyorum istediğim rakam belli 28 000 e kadar rakam gördum daha dun ilan koymama ragmen ;) ustune para koyup kar amaclı blmemne komik olmuş en azından benim acımdan bizde hersey seffaf ömerden izmire alım satım benzin masrafıyla beraber 30000 tl maliyeti var arabanın ben araba satarak kar elde etmek istesem butun arkadas cevrem burda galerici vaktimde var 30000 lira vti a para baglayıp aylarca satmayı mı beklerim,otururum dukkana alırım 3 tane fiesta misal oh cevirir dururum parayı o yuzden fazla kafa yorup detaya takılmamak lazım,yolda gidiyoruzarabayı cicekcisi soruyo memuru soruyo benzinlikte pompacı soruyo iş adamının oğlu soruyo demek ki belli bi piyasa yapıp oturmuş bi araba alanı belli satanı belli herkes birbirini de tanıyo ben esasen fanatik 106 cıyım hosuma gitti vtec aldım memnunum da kimse de dusmesini beklemesin boşuna özellikle iyi arabalar her zaman iyi para yukselir ama dusmez..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ugr_kskn
26-07-2012, 13:47
emrem123
26-07-2012, 13:48
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
BosphorusBoys
26-07-2012, 13:48
Ben 2008 Yılında 17 ye aldığım vts yi 15 binde harcayarak 16 ya sattığımı bilirim.
her yapılan masraf arabaya eklenecekse :) yanmışım way:D
Yorulmuyorum dostum..
Amacım ztn sizin araçlarınızın fiyatı kırmak yada düşürmek değil farkındaysan uslubum yada görüşüm kırıcı değil kırıcı olur ise ve buu anlar isem özür dilemek gibi büyüklüğüde yaparım.
sende bir vti sahibi olarak söylediklerimin Mantıklılığını Kabul ediyorsan bnm için yeterlidir ;)
Allah çarşınızı pazar tekerenizi düz bastırsın..
vti tartışılacak bir arac değil 106 dan masrafsız typer dan ucuz 4 kapı spor bir arac ....
ksıacası efsane
97 gri sedan vti mı hala arıyorum :)
vti tartışılacak bir arac değil 106 dan masrafsız typer dan ucuz 4 kapı spor bir arac ....
ksıacası efsane
97 gri sedan vti mı hala arıyorum :)
Aynen ole ben satiyorum ama satilcak araba degil mecbur satmam gerwkiyo bi daha bulamam belki bole ama hayirlisi olsun
HaLuK-35
26-07-2012, 14:05
Ben 2008 Yılında 17 ye aldığım vts yi 15 binde harcayarak 16 ya sattığımı bilirim.
her yapılan masraf arabaya eklenecekse :) yanmışım way:D
Yorulmuyorum dostum..
Amacım ztn sizin araçlarınızın fiyatı kırmak yada düşürmek değil farkındaysan uslubum yada görüşüm kırıcı değil kırıcı olur ise ve buu anlar isem özür dilemek gibi büyüklüğüde yaparım.
sende bir vti sahibi olarak söylediklerimin Mantıklılığını Kabul ediyorsan bnm için yeterlidir ;)
Allah çarşınızı pazar tekerenizi düz bastırsın..
her yapılan masraf eklenmemiş burda dikkatini cekerim herhangi bi arıza,mod,bakım vs onları katmamış bile :) alım satım benzin demek toplam 300 veya 400 tl olsun,demek ki arabanın kuru parası 29500 demek ki araba 25 e alınıp ustune 5 mlyar karla tarafımdan satılmaya calışılmıyo yeternce acık oldum ve gereksiz bi sekilde hem de sadece haklı olmadıgını anlatabilmek adına :) neyse Allah carsı pazar bulamayıp dolaşanlara daha cok versin vtege binenlerin kafası rahat zaten :)
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:10
on numara en sağlamından kazası olupta toplanıp çiçek gibi diye 25+ bin fiyatlara satılan ve halen at koşturan vtec'çikleri görünce 45.000tl yazasım geliyo.... dün ilanı güncellerken yazıcaktım hatta bu fiyat ne böyle diyenlere ; biz ne vtec'ler gördük, gül gül öldük... :icon_tup:
emrem123
26-07-2012, 14:15
biz ne vtec'ler gördük, gül gül öldük... :icon_tup:
Gecen istanbula gıttım gezmek ıcın :) trafıkte bırı yanastı az modıfıye tutkunu bırısı belkı ama katıl bır modıfıye anlayısı war :) daha sonra abı araban satılıkmı dedı satarız dedım ne dıyorsun dedı 28 dedım ohaaa valla iyimis vtec jantı led stop bıde egzos takıp arkaya vtec yazıp ies e 28 ıstıyorsun dıo almam ben dıo arkadaslarım wardı yanımda bırbırımıze baktık adam az yürüdü yanına yanastım abiii nolur al beee dedım :)
Bu istanbuldan kurtulmak lazım dedım gerı donduk :) kocalene geldık ıesler falan kıtap gıbı :) hıc deılse bılıyor adamlar görmüşler sellektor yapıorlar selam werıorlar bıde 07 olunca :)
Benzıncılerı zaten anlamak zor arabayı aldı alalı ıes ıle vtec farkını anlatmaktan bıktım :)
ıes le vtı farkını anlatmassada ıcın rahat etmıo bu sefer:icon_tup:
emrem123
26-07-2012, 14:17
ıes le vtı farkını anlatmassada ıcın rahat etmıo bu sefer:icon_tup:
evet kardesım :)
maxpower
26-07-2012, 14:22
her vti sahibi alınmasın ama bu konuda "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" atasözü aklıma geliyor :D
en çok geçen replikler/enstantanelerden bir demet sunayım :D
adam ilan koymuş satamıyor ama siz kaybedersiniz bundan sonra fiyatım bilmem ne kdr yazıyor fiyatı arttırıyor
tanıdık biri ilan koyuyor ooo bu vti trde üçe girer dörde girer yediye girer :D
hep geçenlerde xxx bi vti 28e 30a satılmış oluyor, sonrasında ben az bile istiyorum muhabbetleri
bana 30000 verdiler, 30001 den aşağı vermedim
özellikle kimseye yazmadım, alınganlık göstermeye gerek yok
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:24
o bu değilde fjk'yı caner abi zamanından biliyorum hep beraber takılırdık bi ara. gerçi halen aynı duruyo sadece bi coil takıldı bide egsozu değişti diye biliyorum on numaraydı ömerde çok iyi baktı şuanda aynı duruyo o araba durmaz satılır yani :icon_tup: maşallahı var
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:27
her vti sahibi alınmasın ama bu konuda "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" atasözü aklıma geliyor :D
en çok geçen replikler/enstantanelerden bir demet sunayım :D
adam ilan koymuş satamıyor ama siz kaybedersiniz bundan sonra fiyatım bilmem ne kdr yazıyor fiyatı arttırıyor
tanıdık biri ilan koyuyor ooo bu vti trde üçe girer dörde girer yediye girer :D
hep geçenlerde xxx bi vti 28e 30a satılmış oluyor, sonrasında ben az bile istiyorum muhabbetleri
bana 30000 verdiler, 30001 den aşağı vermedim
özellikle kimseye yazmadım, alınganlık göstermeye gerek yok
çok doğru yazmışsın eyvallah alınganlık değil sadece ben açıklama yapmak istedim yanlış anlaşılma olmasın. ben 26.000'e ilanım vardı a3 alıcaktım satıldı araç. her geleninmi 24.000tl'si olur arkadaş :D artık arıyodular direk diyodum 24.bin liran varsa gelme :D bide şu olayı çok yaşadım bu sefer insanlar bişey var sanıyodular adam arıyo 3-4 kişi sordu. neden 26 kardeş bu extralarla :D şimdi ben 30 yazmıyımda kim yazsın :soru:
HaLuK-35
26-07-2012, 14:28
o bu değilde fjk'yı caner abi zamanından biliyorum hep beraber takılırdık bi ara. gerçi halen aynı duruyo sadece bi coil takıldı bide egsozu değişti diye biliyorum on numaraydı ömerde çok iyi baktı şuanda aynı duruyo o araba durmaz satılır yani :icon_tup: maşallahı var
eyvallah kardesim cok sukur :) senin aracınında maasallahı var severek takip ediyoruz ..:)
HaLuK-35
26-07-2012, 14:29
Hepsi yalancı ya bu vtec sahiplerinin ne bicim adamlar anlamadım butun vtecler 22 lira saldırın hadi :)
kerimvtec
26-07-2012, 14:31
Hepsi yalancı ya bu vtec sahiplerinin ne bicim adamlar anlamadım butun vtecler 22 lira saldırın hadi :)
koltuktan düştüm :D:D:D feryad figan gülüyorumm :D:D:D
çok doğru yazmışsın eyvallah alınganlık değil sadece ben açıklama yapmak istedim yanlış anlaşılma olmasın. ben 26.000'e ilanım vardı a3 alıcaktım satıldı araç. her geleninmi 24.000tl'si olur arkadaş :D artık arıyodular direk diyodum 24.bin liran varsa gelme :D bide şu olayı çok yaşadım bu sefer insanlar bişey var sanıyodular adam arıyo 3-4 kişi sordu. neden 26 kardeş bu extralarla :D şimdi ben 30 yazmıyımda kim yazsın :soru:
aynen olee:icon_tup: bundan 2 yada 3 hafta onceye kadar herkez cayır cayır vti arardı sımdı kendı aracımda satılık 3 4 tane alınabılcdek araba var temız ama dedıgın gıbı 24 bınden yukarı parası olan yok 24 bıne versen 30 bın yazıp koycak ılanı
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:32
abi ozamanda neden 22 lira deyip beklerler bişeyi var heralde biraz daha öldürelim diye hauahuahauhaua :D
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:34
yemin ederim 1 dk önce biri aradı abi diyo dün 26'dı bugün 30 yazmışın ne düşünüyosun. dedim araç başında konuşuruz. abi 24.000 liram var düşünürsen geliyim dedi. siteden birimi doğru söyleyin ahauahuahuahaua :D:D:D:D:D
yemin ederim 1 dk önce biri aradı abi diyo dün 26'dı bugün 30 yazmışın ne düşünüyosun. dedim araç başında konuşuruz. abi 24.000 liram var düşünürsen geliyim dedi. siteden birimi doğru söyleyin ahauahuahuahaua :D:D:D:D:D
:D:D:D:Dhahahhh
HaLuK-35
26-07-2012, 14:38
hauahauha :D:D
:) :) :) sirket olmasin :)
çağlarcoskun
26-07-2012, 14:56
:) :) :) sirket olmasin :)
bilmiyorum valla abi şaşırdım yani gülesim geldi hatta adam onu söyledikten sonra :D zor tuttum kendimi. olmaz düşünmüyorum dedim kapadım teli bi kahkaha patlattım kendi kendime güldüm ilk önce bi :D sonra hemen yazdım buraya :D
vti koltuğuna oturduğum zaman yüzüm gülüyo sokim gerisi hikaye..
Murat Özcan
26-07-2012, 15:02
bilmiyorum valla abi şaşırdım yani gülesim geldi hatta adam onu söyledikten sonra :D zor tuttum kendimi. olmaz düşünmüyorum dedim kapadım teli bi kahkaha patlattım kendi kendime güldüm ilk önce bi :D sonra hemen yazdım buraya :D
çağlar sen sevdin bu işleri baya eğleniyorsun :D
duzgun vtı a bınmek ısteyen kesenın agzını acacak boşuna laf kalabalığı eleştiri yapmayacak bi anlamı yok herkes gördü ben 28000 e 2 günde arabamı sattım alan adam keriz mi yok öyle bişey peki ben bugun 28 e 180 - 200 hp arası kullanım maalıyetlerı dusuk sedan araba alabılırmıyım oda yok bu yüzden de mevcut olan para edıyor etmeye de devam edecek
çağlarcoskun
26-07-2012, 15:07
çağlar sen sevdin bu işleri baya eğleniyorsun :D
aynen moruk nasıl gülmiyim yaa bi ara ilanı güncellerken senin numarayıda yazıyım istersen bak gör :D sabahın 7 sinde arayanlarmı dersin neler neler... en çokta arayınca utangaç utangaç konuşuyo anlıyorum hani onunda 24 lirası var utanıyo söylemeye :D onlara kopuyorum yaa. sendedemi 24 var kardeş diyorum. öyle bi evet diyoki :D ee eee eee evet düşünürmüsünz. yok diyorum teşekkürler :icon_tup:
kerimvtec
26-07-2012, 15:07
vti koltuğuna oturduğum zaman yüzüm gülüyo sokim gerisi hikaye..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
çağlarcoskun
26-07-2012, 15:11
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92361874 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97-moedl-piril-pirl-vti-92361874/detay)
murat gel alalım bunu sana bak gördüm bikaçkere sefaköyde düzgün duruyodu öyle durdurup incelemedim tabide yolda giderken gördüm. hazır bu fiyata var gel bakalım yoksa alamıycan vtec bak söyliyim moruk
Murat Özcan
26-07-2012, 15:21
aynen moruk nasıl gülmiyim yaa bi ara ilanı güncellerken senin numarayıda yazıyım istersen bak gör :D sabahın 7 sinde arayanlarmı dersin neler neler... en çokta arayınca utangaç utangaç konuşuyo anlıyorum hani onunda 24 lirası var utanıyo söylemeye :D onlara kopuyorum yaa. sendedemi 24 var kardeş diyorum. öyle bi evet diyoki :D ee eee eee evet düşünürmüsünz. yok diyorum teşekkürler :icon_tup:
anlıyorum senı kanka haklısın bılıyorum o durumları yok kalsın verme benım numarayı ben uykuyu severım erkenden arayan adama 30 verse vermem dermişim :D napsın adamlar utanıyorsa yaw sen gitme çok üstlerine hoşgör :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 92361874 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97-moedl-piril-pirl-vti-92361874/detay)
murat gel alalım bunu sana bak gördüm bikaçkere sefaköyde düzgün duruyodu öyle durdurup incelemedim tabide yolda giderken gördüm. hazır bu fiyata var gel bakalım yoksa alamıycan vtec bak söyliyim moruk
sicili nedir ne değildir araştırsana kanka km hiç inandırıcı gelmedi bana görüyorsan sor bakalım neyın nesı neyin fesi :)
çağlarcoskun
26-07-2012, 15:37
anlıyorum senı kanka haklısın bılıyorum o durumları yok kalsın verme benım numarayı ben uykuyu severım erkenden arayan adama 30 verse vermem dermişim :D napsın adamlar utanıyorsa yaw sen gitme çok üstlerine hoşgör :D
sicili nedir ne değildir araştırsana kanka km hiç inandırıcı gelmedi bana görüyorsan sor bakalım neyın nesı neyin fesi :)
km'ye takılma atla gel buraya bakalım pazarlığını yap al git bu fiyata bidaha bulamazsın diye diyorum
He bide derler bu arabanin ederi 24 bin istersen noyu kaydet ararsin gelip alirim yahu bnm arabamin ederini benden dahami iyi bilcen :) bizde ölücüye ekmek yok:)
serdar_07
26-07-2012, 16:09
arabayı herkez ilk gördüğünde normal bir arabaymış gibi bakıyo küçümsüyorlar anca görünüş deyip geçiyorlar :) ama geçenlerde başıma gelen bi olay antalyadan kemere dönüyorum yolda bi tane mercedes denk geldi kırmızı ışıkta modelini bilmiyorum tek kapıydı yanında kız arkadaşı vardı elamanın.. biz arabada 3 kişiyiz gayet normal moddayız eleman süzdü şöle bi baktı..sonra yeşil yandı patanajla kalktı arkasında sıktım bende 170-180 lerde yakaladım bunu geçtim..öbür kırmızı ışıkta durduk yine baktım gazlıcak bende hazırladım yeşil yandı tapa gaz kalktık geçtim bunu ben öbür ışıta durduk yanyana camı açtı kardeşim bu araba'da ne var dedi bi şey yok dedim nasıl böyle gidiyor peki dedi vtec'ler böle gidiyo dedim :D ben bu arabaya 150.000 bin tl verdim dedi 1,8 210 PS dedi nasıl olurda seni geçemem dedi helal olsun valla sana dedi... eyvallah dedim bende:D :D arabama bi kez daha aşık oldum...vtec CANDIR CAN :)
arabayı herkez ilk gördüğünde normal bir arabaymış gibi bakıyo küçümsüyorlar anca görünüş deyip geçiyorlar :) ama geçenlerde başıma gelen bi olay antalyadan kemere dönüyorum yolda bi tane mercedes denk geldi kırmızı ışıkta modelini bilmiyorum tek kapıydı yanında kız arkadaşı vardı elamanın.. biz arabada 3 kişiyiz gayet normal moddayız eleman süzdü şöle bi baktı..sonra yeşil yandı patanajla kalktı arkasında sıktım bende 170-180 lerde yakaladım bunu geçtim..öbür kırmızı ışıkta durduk yine baktım gazlıcak bende hazırladım yeşil yandı tapa gaz kalktık geçtim bunu ben öbür ışıta durduk yanyana camı açtı kardeşim bu araba'da ne var dedi bi şey yok dedim nasıl böyle gidiyor peki dedi vtec'ler böle gidiyo dedim :D ben bu arabaya 150.000 bin tl verdim dedi 1,8 210 PS dedi nasıl olurda seni geçemem dedi helal olsun valla sana dedi... eyvallah dedim bende:D :D arabama bi kez daha aşık oldum...vtec CANDIR CAN :)
:surucu: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ercan arseven
26-07-2012, 17:51
Boş beleş konuşanlar alın sıze ucuz vti
hemde 1999 model
pazarlıkla 18-19 a alırsınız...
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94558173 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-hb-vti-94558173/detay)
Araçın bıraz gecmısını ınceleyın ama
Ne kadar Ekmek O Kadar köfte demişler..
serdar_07
26-07-2012, 18:36
hemde 1999 model
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94558173 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-hb-vti-94558173/detay)
herkez vtı fiyatlarından dert yanıyo ama 1,6 ies lerin fiyatlarına bakmıyolar hiç :D
1.4 is fiyatlarının da aşağı kalır yanı yok
Olayı çözmüşsün tebrikler:)
aynen ;) :icon_tup:
hemde 1999 model
bu piyasa böyle yüksek olduğu için bu vti'ın fiyatı böyle,yoksa düzgün vteci koy 21 22 ye,bu vtec 16 17'den yukarı etmez.
bu piyasa böyle yüksek olduğu için bu vti'ın fiyatı böyle,yoksa düzgün vteci koy 21 22 ye,bu vtec 16 17'den yukarı etmez.
Benım arabam kendıme gore duzgun getır aynısı 16 17 ye hemen yanına alacam ?
işiniz gucunuz ortalıgı bulandırmak ayaga kaldırmak
başka derdiniz yokmu vteclerden honda lardan başka ?
kendin 206gti satıyosun 19 bin lira istiyosun.
kendin 206gti satıyosun 19 bin lira istiyosun.
Sattıgı 206 cayyolunda duruyor
Denemek ısterım ne kadar çiğerliymiş :)
Deneme konusu gibi hareketlenmis burasi masallah :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: butun olay bu herkes için konuşmuyorum ama alınması gerek alınır zaten vtec almak ister alamaz honda dusmanı olmuştur. o yuzdendir kuyruk acıları olay işte
jetboy444
26-07-2012, 20:09
vtec in düşmanı olduğu kadar hiç bir arabanın düşmanı yoktur sanırım herkezin işi vtecle uğraşmak...
jetboy444
26-07-2012, 20:13
adam arabasına uygun fiyat yazıyo piyasaya göre bunda kesin birsey vardır oluyo pahalı yazıyo bunlar hiç aç kalmamış oluyo ucuz yazıyo bu pert oluyo ne fiyat yazacak vti sahipleri hala anlamış değilim:)
bende biliyorum bu paraları etmediğini ama alan memnun satan memnun şuan 2011 dizel aracım var haftada 200 km yol yapıyorum ginede kırmızı sedan bulsam alcam yani :)
potter744
26-07-2012, 20:19
nekadar saklı sedan warsa hepsı 30 lu fıyatlar yazmıs hayırlı satıslar arkadas ....
kerimvtec
26-07-2012, 20:24
her köşe başında olandan değil ...TR de sayılı kalmış olan bi aractan bahsediliyo...e olsun artık o kadar :D:D:D
İşte piyasa böyle olduğu için zaten bu şekilde,patlağına düzgün parası istiyolar bende bunu demek istiyorum,her türlü fiyat yüksek yani
ayrıca benim ortalığı ayağa kaldırmak gibi bi derdim yok,vtec alma gibi bi derdimde tabi,vteci olan herkes ters ters konusuyor piyasa yüksek kalmalı tabi.
kusura bakma mertcan abi senle ilgili bi durum degil,sen alındın sadece yazıma.
çağlarcoskun
26-07-2012, 22:22
nekadar saklı sedan warsa hepsı 30 lu fıyatlar yazmıs hayırlı satıslar arkadas ....
senin kazali halde 10liraya sattigin pert 22-23 yazmis dostum.. eyw arkadas
çağlarcoskun
26-07-2012, 22:26
heves isi arkadas fiyati bu yani bizde 10lu rakamlara almadik. hevesim vardi bide buna biniyim dedim verdim parayi aldim. hevesi olan verir parayi alir. sene 2005degil. sene 2012..
çağlarcoskun
26-07-2012, 22:28
adam arabasına uygun fiyat yazıyo piyasaya göre bunda kesin birsey vardır oluyo pahalı yazıyo bunlar hiç aç kalmamış oluyo ucuz yazıyo bu pert oluyo ne fiyat yazacak vti sahipleri hala anlamış değilim:)
diger mesajlarimdada aynisini belirttim. 26 yazdim arayan diyoki neden 26 ??? 30yazdik. neden 30..
heves isi arkadas fiyati bu yani bizde 10lu rakamlara almadik. hevesim vardi bide buna biniyim dedim verdim parayi aldim. hevesi olan verir parayi alir. sene 2005degil. sene 2012..
aynen kardesım cok guzel yazmmısn hevesi olan alır aldıkktan sonrada vazgecemezler ben heves ettım 3 kurus fazla verdım cıcek gıbı araba aldım 3 e 5 bakarsan izmirdeki sarı vtec gıbı pertten toplama alırsın mert can abı koymus zaten 20000 vtec var senın aracın gıbı guzel temız dır 30000 var zevk meselesi :D
ercan arseven
26-07-2012, 23:58
aynen katılıyorum heves işi.. hevesimiz vardı, değeri ne ise 1 fazla olsun temiz olsun dedik aldık..:icon_tup:
emrem123
27-07-2012, 00:07
her köşe başında olandan değil ...TR de sayılı kalmış olan bi aractan bahsediliyo...e olsun artık o kadar :D:D:D
abi adam dıo 2006 fıesta ,2011 clıo ,2008 fiesta, 2005 focus ,98 320ci,2005 megane bunlasrı sunuyom sana diyo yınede uste para istıyon dıyo 98 model almak ıcın yalvarıom nerdeyse dıo:)neymıs böle bu diyo
:hahaha:
1 açış 50 tl 3 açış 100 tl:D:D
şaka bir yana
satmak isteyen arkadaşlar satmayın pişman olursunuz sonra almak istersiniz tekrardan sizde ölücü olursunuz:D:D
emrem123
27-07-2012, 00:18
2b olmasa satmazdım kardesım ama elde avucta bısı bırakmıcak:(
ercan arseven
27-07-2012, 00:44
şaka bir yana
satmak isteyen arkadaşlar satmayın pişman olursunuz sonra almak istersiniz tekrardan sizde ölücü olursunuz:D:D
tuncay çok haklısın ama bende ev alacağım için istemeyerek satmak zorundayım..:(
Bir ay olmadı daha vti alali. 30 bine yakın para verdim. Daha önce vti tecrübemde yoktu. Herkesin dediği gibi zevk meselesi. Araca baktirdik yetkili serviste tanıdık ustalardan ok aldık parasını verip aldık. Etrafımdaki Vti bilmeyen es dost herkes bana enayi gözü ile baksada Şimdi vti siz gecen günlerime acıyorum :)
Vtec adım 2.5 senedir yaptığım en iyi yatırım sanırım =)
CasabLanca
27-07-2012, 01:15
Vtec adım 2.5 senedir yaptığım en iyi yatırım sanırım =)
yıkayım mı kardeş :hehe:
Bu arada bir de pilotajini tam manası ile kavradimmi tamam bu is :) hala korkuyorum deviri 5000 den yukarı çıkartmaya :)) arabaya bi haller oluyor :)
Bir ay olmadı daha vti alali. 30 bine yakın para verdim. Daha önce vti tecrübemde yoktu. Herkesin dediği gibi zevk meselesi. Araca baktirdik yetkili serviste tanıdık ustalardan ok aldık parasını verip aldık. Etrafımdaki Vti bilmeyen es dost herkes bana enayi gözü ile baksada Şimdi vti siz gecen günlerime acıyorum :)
Sedan gri olan vti mi sızın araç ?
Kb plaka benm bıldıgım bır tek o araç var ank ıcınde
Sedan gri olan vti mi sızın araç ?
Kb plaka benm bıldıgım bır tek o araç var ank ıcınde
Aynen hocam sahibindende ilanı vardıya 30 bin yazan. Onu aldık.
Hayırlı olsun ozaman gule gule kullan
Ankara rolling gecelerıne beklerız senı arabanı deneyıp gormus olursun :)
Hayırlı olsun ozaman gule gule kullan
Ankara rolling gecelerıne beklerız senı arabanı deneyıp gormus olursun :)
Sagolun Eray kardesle kontak kurdum zaten forumdan. Su anda istanbuldayiz Bayram için mal hazırlıyoruz döndüğümde ilk isim onunla buluşmak olacak kısmet olursa :) vti in hakkı nasıl verilir gösterecek inşallah :)
Hadi bakalım insalla Eray kardeşimizde sıkı vtecidir :)
CasabLanca
27-07-2012, 01:29
Sagolun Eray kardesle kontak kurdum zaten forumdan. Su anda istanbuldayiz Bayram için mal hazırlıyoruz döndüğümde ilk isim onunla buluşmak olacak kısmet olursa :) vti in hakkı nasıl verilir gösterecek inşallah :)
vti konusunda adaleti sağlayacak adam Mertcandır :icon_tup: biz onun çırağı olamayız :D
vti konusunda adaleti sağlayacak adam Mertcandır :icon_tup: biz onun çırağı olamayız :D
ben 106 alacam kanka sıkıldım vtec den :D
http://farm8.staticflickr.com/7011/6533166707_9e25a9c120_b.jpg
Murat Özcan
27-07-2012, 02:18
Aynen hocam sahibindende ilanı vardıya 30 bin yazan. Onu aldık.
hayırlısı olsun hocam temiz araba ;)
tolgaaydın
27-07-2012, 02:30
hayırlısı olsun hocam temiz araba ;)
kardeş sanada inşallah şu mübarek ramazan ayında bitane denk gelir :)
Murat Özcan
27-07-2012, 03:04
kardeş sanada inşallah şu mübarek ramazan ayında bitane denk gelir :)
allah razı olsun hocam,adımız çıkmış bir kere vtı arayan murat dıye :D umarım buluruz :D
Turboğuz54
27-07-2012, 03:31
allah razı olsun hocam,adımız çıkmış bir kere vtı arayan murat dıye :D umarım buluruz :D
Kardeş sen hala alamadın mı ya maşallah sabrına hayran kaldım ben başka modellere geçmeyi bile düşünüyorum sen hala vti alamadın :)
potter744
27-07-2012, 07:11
senin kazali halde 10liraya sattigin pert 22-23 yazmis dostum.. eyw arkadas
bende onu dıyorumya kardesım mıllet harbı aklını peynır ekmekle yemıs ben anlamıyorum dogrudur temızlerıne 26 27 sıne bısı dememde 30da bıraz cok dıye dusunuyorum kardesım kesınlıkle yanlıs anlamayın aracı temız olan arkadasların hakkıdır 26 27 ama usdu cokdur bana gore usdune 10 tl kredıcek tayyar al abı
melbusat
27-07-2012, 07:58
şaka bir yana
Son Zamanlarda En beğendiğim laf olarak kayıtlarıma alıcam :D
41 pf 938 plakalı sedan vti 118 bin km de aldık 22 liraya orjinal 23.500 e sattık 30 mu yazsaydım acaba...
Son Zamanlarda En beğendiğim laf olarak kayıtlarıma alıcam :D
41 pf 938 plakalı sedan vti 118 bin km de aldık 22 liraya orjinal 23.500 e sattık 30 mu yazsaydım acaba...
senden sonra alan kişiye miras kalmış diyelim :)
Murat Özcan
27-07-2012, 11:05
Kardeş sen hala alamadın mı ya maşallah sabrına hayran kaldım ben başka modellere geçmeyi bile düşünüyorum sen hala vti alamadın :)
yok dostum alamadım daha müthiş bir sabır var bende :)
arkadaşlar piyasadki stock olarak yürüyen en iyi vti hangisi sizce ?
bu araç typerla nasıl yürür kaç boy fark oluşur ...
geçen hondamı yıkattım 3 beygir aldım ne yapsam beygir alıyorum araca :)
geçen hondamı yıkattım 3 beygir aldım ne yapsam beygir alıyorum araca :)
:icon_tup: o zaman rollinglere giderken sağlam yıkatayım KaDili belki 5 beygir kazanırım :D:D:D
Stoch type-r da yokki neye göre ölçülsün
turbo fsi sitesinde bir konu var linkini atacağım adamlar kendi kendilerine honda kullanan arkadaşları neden bu kadar küçük düşürmeye çalışıyorlar anlamış değilim ...
bu kadarına pes dedim yanı ...
Bu Nedir yav? VTi :) - TurboFSI Audi Forumları (http://www.turbofsi.net/forum/eglence/21255-bu-nedir-yav-vti.html)
ya buradaki konular ne adamlar neden takmışlar civice :)
çok insanın yarası var galiba baktiniz olursa okuyun derim komik eğlenceli ve .....
stock tayyarla ölçsen ne çıkar ortaya ?
o zaman rollinglere giderken sağlam yıkatayım KaDili belki 5 beygir kazanırım
senın azaban pisken bile beygirli sıkıntı yok :)
Bu Nedir yav? VTi :) - TurboFSI Audi Forumları (http://www.turbofsi.net/forum/eglence/21255-bu-nedir-yav-vti.html)
çok insanın yarası var galiba baktiniz olursa okuyun derim komik eğlenceli ve .....
sert yorumlar var ya :(
2009 konuları ve muhabbetleri normaldir
stock tayyarla ölçsen ne çıkar ortaya ?
ben denemedim tahmin yürütemiyorum ama deneyen arkadaşlar vardır illaki yorum yazarlar
alıcam namussus 1,6 vti aib takıntım çok fazlasıyla hat safhada ...
yada bakırköye yatıcam arkadaşlar tedavi olacam bu ne biçim bir şeydir anlamıyorum .....
Murat Özcan
27-07-2012, 12:58
bunların canları sıkılmıs hondaya sataşmışlar ay allahım ya :D
sataşmışlar da kendi aralarında artık tartışmaya bile başlamışlar ..
can dır bu honda can...
Stok olarak en iyi yürüyen araç KD vtec headers bile yok bilidğim kadarıyla egzoz filitre.. type-r sözde kolay geliyor ama ne kadar ciğerlide olsa KD tutunamaz gibime geliyor.. dile kolay arada 40-50 hp fark var..
Atmosferik olarak en iyi yürüyende İst. için konuşuyorum SR vtec ;) dyno verisi 197 hp biraz tutunabilir stok type-r :D
Stok olarak en iyi yürüyen araç KD vtec headers bile yok bilidğim kadarıyla egzoz filitre.. type-r sözde kolay geliyor ama ne kadar ciğerlide olsa KD tutunamaz gibime geliyor.. dile kolay arada 40-50 hp fark var..
Atmosferik olarak en iyi yürüyende İst. için konuşuyorum SR vtec ;) dyno verisi 197 hp biraz tutunabilir stok type-r :D
Onurcum KD senin crx e daha tutunamıyor :) Type-r'dan boy boy :D
emrem123
27-07-2012, 13:22
Super Yorumlar war :) VTI cılar cocukmus 200 den sonra audıye yol vermesı gerekıyormus :) aranızda sıradan bı audı ye 200 den sonra yol weren warmı ? :hahaha:
Murat Özcan
27-07-2012, 13:23
Super Yorumlar war :) VTI cılar cocukmus 200 den sonra audıye yol vermesı gerekıyormus :) aranızda sıradan bı audı ye 200 den sonra yol weren warmı ? :hahaha:
kendilerini tatmin etmişler,ne yol vermesi atmosferik esayın yolda audiden yol ıstedıgını gordum o kadar diyim saçmalamasınlar artık :D
emrem123
27-07-2012, 13:25
Güçlerine bir şey demiyorum zaten. ama takmış bu tayyarcı abiler 0-100 de 0-100. istedikleri kadar 0-100 hatta 0-500 olsun. değermi 90 küsür model bir araca binlerce dolar harcayıp kütükçe binmeye.kütükçeden kastım kalite. motor kalitesini geçin yine. iç kalite şase kalitesi teknoloji konfor gibi unsurlardan bahsediyorum.tayyarcı abilerin bunlardan haberi yok.
eğer elinizi kalbinize götürüp hala tayyarlar bir almandan bir audiden çok daha üstün diyebiliyorsanız başka bir şey demiyorum ben.Buda benim bir audici olarak sözüm:
"Bir otomobil motordan ibaret değildir"
Eleman Tayyarın ne oldugunu bılmeden konusuyor 90 kusur modelmıs :)
japonyadan 90 kusurlarda cıkıp tukıyeye 2003 de falan anca gelmıs herhalde:)
kam 87
59 dd
kd
iyi araçlar bildiğim kadarı ile diğer araç sahipleri yanlış anlamasın benım bildiğim sadece ...
vti 320 d ile yürüse sonuç ne olur bilen varmı arkadaşlar ben 1,6 iesimle arkasını bırakmıyorum ..
boru eksoz filtre var aracımda ...
audi 102 bg 8 valf olanıda sürdüm 2004 model araç on numara ama gitmeyen aracı napıyım kardeşim sürekli arıza çıkartır yok şanzıman bozuldu 5 lira yok öm akslar değişecek tanesi 1 lira nedir abi alıcan hondayı yağ su koy yoluna bak kardeşim .....
Hondacıların bi sözü vardır : Sen itekle GTI'nı ben geliyorum VTEC'le :)
emrem123
27-07-2012, 13:30
kam 87
59 dd
kd
iyi araçlar bildiğim kadarı ile diğer araç sahipleri yanlış anlamasın benım bildiğim sadece ...
vti 320 d ile yürüse sonuç ne olur bilen varmı arkadaşlar ben 1,6 iesimle arkasını bırakmıyorum ..
orjınal e ısıktan kalktık 3 araba koydum benım kullanmam o kadar da ıyı degıldır o halde kalkana kadar zaten uzuyo az ama 2 3 de yaklasıyorum . bu mesafe yaklasık 800-1200 mt ıcın gecerlıdır trafık o kadar acıktı :)
Ancak yazılımlısı cok hızlı 320 D nın
emrem123
27-07-2012, 13:32
kam 87
59 dd
kd
KAM 87 :icon_tup: :icon_tup:
KAM 87 :icon_tup: :icon_tup:
senın aracını bilmiyorum nasıl yürüyor ondan bir yorum yok kusura kalma arkadaş..
beyler vti alıp şu adiu forumuna dalıcam bekleyin spor gazetesi biri var 1.6 pancar motor a3ü var'' 200 den sonra audiye yol vermeliler'' demiş. sen önce 200 yapta arabanla sonra yol verme olayına bakarız..
aramızda yüksek kimyager olup vti'ı olup hayatında 110'u geçmeyen var mı ya ?
emrem123
27-07-2012, 13:37
senın aracını bilmiyorum nasıl yürüyor ondan bir yorum yok kusura kalma arkadaş..
Sorun degil kardesim
Getmiyo bizimki :)
ya arkadaş bunaldım sıcaktan vti sevdam depreştiii....
Sorun degil kardesim
Getmiyo bizimki :)
gittiği kadar .. yeter vti olsun getmesin :)
haha benim aracımda egsoz da yok şu audiler hangileriymiş yav 200 den sonra yol vermemiz gereken dikkat edelim yolda:)) ) yada 320d :D buyrun gelin kapımız açık dediğim gibi egsozsuz vti zaten sıkıntıdır herkes bilir :))))))
beyler vti alıp şu adiu forumuna dalıcam bekleyin spor gazetesi biri var 1.6 pancar motor a3ü var'' 200 den sonra audiye yol vermeliler'' demiş. sen önce 200 yapta arabanla sonra yol verme olayına bakarız..
aramızda yüksek kimyager olup vti'ı olup hayatında 110'u geçmeyen var mı ya ?
adamsın :)
Konu allak bullak:p
bodoslama dalış yaptım tuncay abi fark ettim de ne o yaaa kaldıran vti ye kaldırıyor anlamadım ben bu işten birşey:D kd eh aj bi çıksak yola ya audi ve bmw abilerimiz üzse:icon_tup:
bodoslama dalış yaptım tuncay abi fark ettim de ne o yaaa kaldıran vti ye kaldırıyor anlamadım ben bu işten birşey:D kd eh aj bi çıksak yola ya audi ve bmw abilerimiz üzse:icon_tup:
Ya 2009 un muhabbetleri onlar fazla takılmamak lazım:D
'kd eh aj bi çıksak yola ya audi ve bmw abilerimiz üzse'
kısa ve öz bukadarı yeter bence kaanım :icon_tup:
'kd eh aj bi çıksak yola ya audi ve bmw abilerimiz üzse'
kısa ve öz bukadarı yeter bence kaanım :icon_tup:
tabi cnm dediğim gibi triple yapsınlar delsinler geçsinler yol alsınlar yol verir gibi yapsınlar yine uzasınlar falan önce biraz eğlenelim sonra bi vites düşüp 5500 de el sallayalım derim:D aha çok eğlendim yaa yalnız olümüne fanatizim kokutuyorum yazımı :D
***** mekandayım bu akşam
2 sıkayımda stress atayım:))
Başkanım hani sen sabah 05:00'te sıkıyordun:beuj: :D
Başkanım hani sen sabah 05:00'te sıkıyordun:beuj: :D
Kuralları yıktınızya:D
Valla ihtiyar mihtiyar hafıza kuvvetli maşallah:D
kerimvtec
27-07-2012, 14:08
yetişemıyoruz kı sana reyissss :D:D stresine ortak olmak istiyorum :D:D
şu alta imzamız nasıl yazılıyor acaba ?
arkaşlar söyleyinde akaşama bende sıkmaya geleyim 1,6 iesimle :)
yetişemıyoruz kı sana reyissss :D:D stresine ortak olmak istiyorum :D:D
Kerimim saat 11 de buluşalım biraz muhabbet sohpet sonra ateşşşş:D:D
kerimvtec
27-07-2012, 14:20
Kerimim saat 11 de buluşalım biraz muhabbet sohpet sonra ateşşşş:D:D
owwww çokkk sertttt :D:D:D
emrem123
27-07-2012, 14:21
yeri degil ama selenoid temizleme bakımı nasıl yapılıo balata spreyıyle falan mı temızlenır? yag kacagı war conta degısecek de :)
abi mevzumu var yine koşan adamın konserinemi gideceksiniz?
:D
abi mevzumu var yine koşan adamın konserinemi gideceksiniz?
:D
Bi koşan adamı ziyareye giedeceğim o akşam bi sıkıntı vardı hallettik bekalım bi deneme yapacağım
Yanlız bu akşam cuma sıkıntı yaşamayın ;)
bendemi gelsem kaşıntım tuttu benimde :)
Bi koşan adamı ziyareye giedeceğim o akşam bi sıkıntı vardı hallettik bekalım bi deneme yapacağım
Başkanım ne sıkıntısı ya, köpek gibi gidiyor EH daha ne olsun:)
Başkan depoyu füllemiştim 97 oktan katkı koyayımmı ağabey dedi eleman koy dedim:)
katkı bujilereden birini inceltmişti yanı tırnağını eritmiş tek piston görevini az yapıyordu ateşlemeden dolayı bujileri değiştirdim katkıda bitti çok şükür
bujiler değişince renk keldi cana:)
Tuncay abi gıdıklamasa gelmez :D
Reis 5 dibi göreceksek basalım :) yoksa basmam 4 ün sonunun tadı yok bende ;)
Yok yaa buji değişti sadece birşey yok:)
arkadaşım var vtec ine ince dokunuşlar yaptı onu göreceğiz bu akşam
karışmış burası hayırdır :D :D
yeri degil ama selenoid temizleme bakımı nasıl yapılıo balata spreyıyle falan mı temızlenır? yag kacagı war conta degısecek de :)
Zor değil de sökmek heryer yağ oluyormuş yoksa ben de arabamınkini sökecektim vazgeçtim :)
Yok yaa buji değişti sadece birşey yok:)
arkadaşım var vtec ine ince dokunuşlar yaptı onu göreceğiz bu akşam
E tamam yine basarız abi sıkıntı yok o zaman :) diğer vteclede basarız maksat denemek zaten :)
E tamam yine basarız abi sıkıntı yok o zaman :) diğer vteclede basarız maksat denemek zaten :)
Telefonlaşırız o zaman .
kalabalık değiliz zaten 3 tane vtec var
Telefonlaşırız o zaman .
kalabalık değiliz zaten 3 tane vtec var
eyvallah 1 VTS 1 206 GTI bizide düşünün abi, daha fazlasına gerek yok bu sefer az kişi olalım ;) konuyuda kirletmeyelim, pmden devam ederiz yada telden :)
kerimvtec
27-07-2012, 14:39
bi tanede ısınma turlarını sonlandırmış nefes egzersızlerı yapan vtec var lütfennnnn :D:D:D
eyvallah 1 VTS 1 206 GTI bizide düşünün abi, daha fazlasına gerek yok bu sefer az kişi olalım ;) konuyuda kirletmeyelim, pmden devam ederiz yada telden :)
bi tanede ısınma turlarını sonlandırmış nefes egzersızlerı yapan vtec var lütfennnnn :D:D:D
ok anlaşıldı:)
ah bir boş yol olsa, dibini bende görmek isterdim:D
ah bir boş yol olsa, dibini bende görmek isterdim:D
Dibini kim görmüşte sende görücen ihtiyar :p
Dibini kim görmüşte sende görücen ihtiyar :p
ohooooooooo biz çok gördük MOR vtec in, AB vtec in hatta EH vtecin dilleri olsada konuşsa :D
ohooooooooo biz çok gördük MOR vtec in, AB vtec in hatta EH vtecin dilleri olsada konuşsa :D
Görkem sen anlamadın ama o anladı:D:D:D
Görkem sen anlamadın ama o anladı:D:D:D
dipte kulvar değiştireceksek ordada varım abi :) sıkıntı yok :)