Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
muratburunce
06-10-2011, 15:28
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60443316 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farkedilin-60443316/detay/)
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim... Honda Civic almayı düşünüyorum 1.6 si yada 1.4 is olabilir önereceğiniz başka ilanlarıda değerlendirebilirim... fiyat en son 13.000 TL verebilirim ona göre araç önerebilrisniz... şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim...
kırık gibi duruyor :S ama yansıma veyatta ışık kırılmasıda olabilir
kırık değilde üzerinde paten yapılmış gibi.
detaylı bilgi açıklamalara neden yazılmaz acaba :beuj::beuj::beuj::beuj::beuj::soru::soru:
34 vm 4682 vti siyah bu arabayı bilen eden var yada kimde şuan tanıyan?
year_one
06-10-2011, 21:09
sunroof camına ne olmuş ?
bence ters dönüp vtec açmış :)
silent furious
06-10-2011, 22:52
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60807715 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasiyiz-dede-60807715/detay/?)
vay bee eski yemeği pişir üstüne 7 bin lira fazla koy bi daha satılığa çıkar
ZL Vti eski şirinevlerdeki sahibi 14 ün altına bırakıyordu... Şimdi 20.500 TL
arkadaşlar yeni sahibiyle şans eseri cumartesi günü maslak sanayide tanıştım biraz sohbet ettik ve gittik arabasına bakmaya ben şuradan anladım kapak sarı ve klima sökülmüş deyince aha dedim zl vtec hatta üzerinde replika vtec jantı varmı dedim evet dedi neyse gittik arabasına bakmaya düşündüğüm gibi o araba ve ne yazıkki pert kaydı olduğunu benden öğrendi ve daha kötüsü sahibinden de yazan rakam dan pahalı bi rakama satın almış sahibinden de ilanı olduğunu bilmiyormuş techturkey den haberi yok gir bak dedim neler yazmışlar allah yardımcısı olsun iyi temiz kalpli birine benziyor ..
Jön Türk
06-10-2011, 23:02
arkadaşlar yeni sahibiyle şans eseri cumartesi günü maslak sanayide tanıştım biraz sohbet ettik ve gittik arabasına bakmaya ben şuradan anladım kapak sarı ve klima sökülmüş deyince aha dedim zl vtec hatta üzerinde replika vtec jantı varmı dedim evet dedi neyse gittik arabasına bakmaya düşündüğüm gibi o araba ve ne yazıkki pert kaydı olduğunu benden öğrendi ve daha kötüsü sahibinden de yazan rakam dan pahalı bi rakama satın almış sahibinden de ilanı olduğunu bilmiyormuş techturkey den haberi yok gir bak dedim neler yazmışlar allah yardımcısı olsun iyi temiz kalpli birine benziyor ..
onu o arkadaşa satan insan değilmiş.
TolgaEsentepe
06-10-2011, 23:11
doğruysa eğer, yazık olmuş gerçekten..
silent furious
06-10-2011, 23:58
onu o arkadaşa satan insan değilmiş.
söylediğime de üzüldüm hadi pert kaydını söyledin ilandaki fiyatı niye söyledin diye düşündüm muhabbet ederken söylemiş bulundum internetle pek arası yok sanırım yoksa bu arabayı bilmeyen yok
cok temiz 3 parca boyası var Honda Civic 1.6 VTEC LS var arkadaslar bilginize Km :96.000 de gri renkde kaza yok gsm : 0539 289 22 33 Msn den ulasabilirsiniz Özel msj Kapalı : shekil.akn@hotmail.com
manuel fites
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60622526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-vtii-60622526/detay/)
bu aracı bilen var mı gerçi plaka da yok ama
Araçı her gün görüyorum nerdeyse yeni geldi tuzlaya. eski plakası 35 dkj gibi bişeydi tam hatırlamıyorum.daha önce turbo yapılmış sökülmüş die duydum tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum.
Skyhawk34
07-10-2011, 08:24
siinevlerdeki sahbie aracini bi arkadasindan almisti rad-r a gostermis alinir demis
radarin expertizisonrasinda onden buyuk bir kazasi ldugunu ogrenmis
oda zannedersem aldigi fiyata satamamis
simdiki sahibinede boyle biseyi yapan arkadasi cok merak ettim
SekoLive
07-10-2011, 08:25
zl nin sahibine cidden üzüldüm :( millet nasıl araba satıyor . ben diyorum artk devir tanıdıkdan bildikden araba alma devri oldu.. tanımadıgından aldgın araba illa bişi getiriyor başa bu tip araclarda.
dün 35 zk plaka bi hb vti gördüm b.evlerde bizdenmidir? güzeldi
ben burada o satışı yapanın da ortaya cıkarılacagını dusunuyorum. bıraz ilgılenen arkadaslar kendılerını zorlasınlar hersey anlasılır
Skyhawk34
07-10-2011, 08:30
35 zk nin onceki sahibi firewall nickli hasan abinin araci gerekli bilgileriyazacaktir gercekten iyi bi vti iydi
siinevlerdeki sahbie aracini bi arkadasindan almisti rad-r a gostermis alinir demis
rad-r da gosterip soradan pert oldugunu ogrenen kişi faruk olabilir sonradan supriz bicimde ogrenip.Bu arabanin pert kaydi vardi diyerek daha ucuza elden cikardi.daha sora ztn kitleyen kitleyene dolaşiyor araba.
SekoLive
07-10-2011, 08:36
35 zk için bilgiye gerek yok cok güzeldi bizdenmi diye merak ettim yanlıs anlasılma olmasn.
Skyhawk34
07-10-2011, 08:41
35 zk için bilgiye gerek yok cok güzeldi bizdenmi diye merak ettim yanlıs anlasılma olmasn.
yeni sahibini tanimam ama onceki sahibi bizdendi hatta bulusmalarda falanda canli canli gordugum bi aracti gercekten iyiydi
ykavcioglu
07-10-2011, 08:45
ben burada o satışı yapanın da ortaya cıkarılacagını dusunuyorum. bıraz ilgılenen arkadaslar kendılerını zorlasınlar hersey anlasılır
APO abi ticaret bu, kimsenin burda aracı satana birşey söylemeye hakkı yokki:(
alan kişi için kaporta önemliyse servise göstermesi gerekirdi bence..
lafla sözle araba alınmaz, kaldıki vti hiç alınmaz:D
muratburunce
07-10-2011, 08:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farkedilin-60443316/detay/
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim... Honda Civic almayı düşünüyorum 1.6 si yada 1.4 is olabilir önereceğiniz başka ilanlarıda değerlendirebilirim... şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim...
10 liralık arabayı 20 liraya satana kimsenin laf söyleme hakkı yok..... peki öyle olsun aslan
ama bizim de o işi yapanın kim olduğunu öğrenmeye hakkımız var. sonrasını herkes kendi değerlendirecektir
başka bir yönden de...
"Allah şu üç kimseye, kıyamet gününde rahmet ederek bakmaz. Onları kusur ve günahlarından (bağışlayarak) temize çıkarmaz. Ayrıca onlar için çok üzücü bir azap da vardır:
- Elbisesini (kibirle) yerlere kadar salıverene,
- Yaptığı iyilikleri insanların başına kakana,
- Yalan yemin ederek sattığı eşyasına sürüm sağlamaya çalışana..."
(Müslim, Ebu Davud, Nesai,
İbn-i Mace)
kusurlu mal satmak kanunlarda da suctur Yunus
bu arac kırmızı HB mi ?
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60443316 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farkedilin-60443316/detay/)
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim... Honda Civic almayı düşünüyorum 1.6 si yada 1.4 is olabilir önereceğiniz başka ilanlarıda değerlendirebilirim... şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim...
daha önce 1 tane daha böyle sarı varı 8 lira ilanı vardı bu olabilir.. belki ama.
ykavcioglu
07-10-2011, 09:11
10 liralık arabayı 20 liraya satana kimsenin laf söyleme hakkı yok..... peki öyle olsun aslan
ama bizim de o işi yapanın kim olduğunu öğrenmeye hakkımız var. sonrasını herkes kendi değerlendirecektir
başka bir yönden de...
"Allah şu üç kimseye, kıyamet gününde rahmet ederek bakmaz. Onları kusur ve günahlarından (bağışlayarak) temize çıkarmaz. Ayrıca onlar için çok üzücü bir azap da vardır:
- Elbisesini (kibirle) yerlere kadar salıverene,
- Yaptığı iyilikleri insanların başına kakana,
- Yalan yemin ederek sattığı eşyasına sürüm sağlamaya çalışana..."
(Müslim, Ebu Davud, Nesai,
İbn-i Mace)
kusurlu mal satmak kanunlarda da suctur Yunus
Abi biliyorum günah olduğunu, resmiyetde de pert kayıtlı aracı beyan etmeden satmanın yasak olduğunu ama alan kişinin hatası çok büyük, daha ne vtecler satıldı aynı durumda, hâlada satılıyor:)
yani bunu 1-2 kişi yapmıyor istanbul burası abi babanın oğlu olsa güvenmeyeceksin ama gençlik hevesi işte
ben hazmedemiyorum kardeşim neyse...
sen bana araba bakıyomusun :)
ykavcioglu
07-10-2011, 09:18
ben hazmedemiyorum kardeşim neyse...
sen bana araba bakıyomusun :)
cins adam satsa, sana villadan laci sedan hazır abi:D
yeni model çıkınca alıcam dedi bekliyoruz:(
yeni model çıkar yakında
bizde bekleriz :D
Abi biliyorum günah olduğunu, resmiyetde de pert kayıtlı aracı beyan etmeden satmanın yasak olduğunu ama alan kişinin hatası çok büyük, daha ne vtecler satıldı aynı durumda, hâlada satılıyor:)
yani bunu 1-2 kişi yapmıyor istanbul burası abi babanın oğlu olsa güvenmeyeceksin ama gençlik hevesi işte
meraktan soruyorum pert kayıtlı araba satmak sucmu beyan etmeden ?
pert aracı sağlam diye satana ticari dava açılırsa ve ispatlanırsa tüm zarar tazmin edilir. ayrıca satana ceza davası da açılır. Ceza davasında şikayete gerek bile olmayabilir....
muratburunce
07-10-2011, 09:35
daha önce 1 tane daha böyle sarı varı 8 lira ilanı vardı bu olabilir.. belki ama.
o bahsettiğin ilandaki sarı arabanın kaza vs. bi durumu varmıydı peki?
ykavcioglu
07-10-2011, 09:36
tabii, alıcının bilmesi gerekiyor, mevzuat tam nasıl oluyor bilmiyorum ama notere sormak gerekli
tabii, alıcının bilmesi gerekiyor, mevzuat tam nasıl oluyor bilmiyorum ama notere sormak gerekli
tsk ederim arkadaslar turkcell den baska kaydını nerde görebiliriz.
kayıt görmenin en sağlam yolu birkaç (olabildiğince fazla) sigorta şirketinden kasko fiyatı almak bence. o şekilde aracın varsa gizlenmiş eski hasarlarını öğrenmek daha isabetli oluyor
Kanunen hiçbir yaptırımın yok, noterde imzalanan kağıt üzerinde araç üzerindeki tüm olanı biteni kabul ettiğine dair ibareler var. Zamanında 2003 model Vtec2 aldım galeriden, arabanın değişeni yoktu, 1 parça boya vardı. Alttan ıvır zıvır hiçbir yerinden de kazası veya hasarı yoktu.
Arabayı ustalarımıza gösterdik onay geldi arabayı aldık, kasko yaptırırken pert kayıtlı çıktı.
O dönem kanunen çok yol araştırdım , açılan davaların sonuçlarını takip ettim fakat bir sonuç alınamayacağına emin olduktan sonra arabayı galeriye 1000 Tl eksik fiyattan geri sattım.
Onuda kendime ceza yazdım.
yani o işler yazıldığı kadar kolay olmuyor maalesef, hakim mahkemede soruyor, neden baktırmadın arabaya kardeşim, bak noterden de olduğu gibi almayı taahhüt etmişsin bana neden geliyorsun diyor :) Burası türkiye, dosya kapansın işler azalsın.
kayıt görmenin en sağlam yolu birkaç (olabildiğince fazla) sigorta şirketinden kasko fiyatı almak bence. o şekilde aracın varsa gizlenmiş eski hasarlarını öğrenmek daha isabetli oluyor
anladım tsk ederim tekrar yararlı oldu bilgiler bi arkadasımız kaydını söylemeden satmaya calısıyordu da gidip ona ileticem korksun biraz da milleti kazıklamasın.
ykavcioglu
07-10-2011, 09:45
+halk sigorta kesinlikle pert kayıtlı araçlara kasko yapmıyor, en yakın şb.den öğrenebilirsiniz
Kanunen hiçbir yaptırımın yok, noterde imzalanan kağıt üzerinde araç üzerindeki tüm olanı biteni kabul ettiğine dair ibareler var. Zamanında 2003 model Vtec2 aldım galeriden, arabanın değişeni yoktu, 1 parça boya vardı. Alttan ıvır zıvır hiçbir yerinden de kazası veya hasarı yoktu.
Arabayı ustalarımıza gösterdik onay geldi arabayı aldık, kasko yaptırırken pert kayıtlı çıktı.
O dönem kanunen çok yol araştırdım , açılan davaların sonuçlarını takip ettim fakat bir sonuç alınamayacağına emin olduktan sonra arabayı galeriye 1000 Tl eksik fiyattan geri sattım.
Onuda kendime ceza yazdım.
yani o işler yazıldığı kadar kolay olmuyor maalesef, hakim mahkemede soruyor, neden baktırmadın arabaya kardeşim, bak noterden de olduğu gibi almayı taahhüt etmişsin bana neden geliyorsun diyor :) Burası türkiye, dosya kapansın işler azalsın.
kanunlar sizin söylediğiniz şekilde değil. çoğunlukla mahkeme açılmaması nedeni ile insanlar mağduriyetlerini gideremiyorlar. hatta kanunda satanın pert durumunu bilmemesi bile cezadan kurtarmıyor. Alan değil satan bile bilmese durum alıcı lehine burada. noter satışındaki ibare önemli değil. zira herhangi bir sözleşmede kanunlara aykırı olan maddelerin herhangi bir hükmü yoktur. aynı pek çoğumuza imzalatılan iş sözleşmeleri gibi. bunlarda da iş kanunlarına anayasaya aykırı pek çok hüküm oluyor genelde. ama mahkeme durumunda bu hükümlerin bir geçerliliği olmuyor. biraz önce kanun maddelerine göz gezdirirken bir topic e rastladım. uzunca bir topic bu konu ile ilgili. oradaki durumu şöyle özetleyeyim
mağdur alıcı ticari dava açmış, internet satışı ile alınan bir araç ve satış ilanında pert durumundan söz etmiyor. siteden kayıtları istemiş mahkeme ve hakim satıcının beyanlarına itibar etmiyor.
daha sonra ceza davası da açmış savcılık. ceza davası da satış internet üzerinden olduğu için ağır ceza ya devrolmuş ve normal cezanın iki katı taleple yargılama devam ediyor. ticari mahkeme de ceza davası sonucunda karara bağlayacak. bu dava da henüz sonuçlanmamış.
bu gibi olaylarda en büyük mesele dava açmak. dava açtıktan sonra da süre 1 yılı geçiyor malesef. onun dışında birşey yapılamaz diye bir durum asla yok
Yukarıda belirtmeyi unutmuşum o dönemde bir kaç avukat arkadaşım ile de görüştüm.
Konunun uzun ve sancılı olduğunu ve hakimin bakış açısına ve olaya yaklaşımına göre kararnın kimin lehine sonuçlanacağının belli olamayacağını söylediler.
Dediğim gibi google dan da arama yaptırarak bu tarz dava açılan ve sonucu her zaman mutlu biteyen vakalar gördüğüm içinde ben kendi adıma vazgeçtim ve anlattoğım şekilde sorunumu çözdüm.
İşin dolandırıcılık tarafının sizin belirttiğiniz şekilde tesbiti, hatta satıcının bilmemesi durumunda da alıcı lehine karar çıkartılması hepimizin arzusu.
Umarım ben yanılıyorumdur. Ama geçmişte benim incelediğim alıcı aleyhine gelişen olumsuz kararlarda mevcut. Elbette birşey yapılabilir ama her zaman mutlu son olmayabilir demek istediğim.
Bu mağduriyete düşmemek çok kolay esasen, Aracın şase numarasını kaskocunuza telefonla bildiriyorsunuz 1 dk da size karşıdan cevabı gelebiliyor.
SekoLive
07-10-2011, 10:34
bu arac kırmızı HB mi ?
evet engin dediğin gibi hb kırmızı üzerinde orj. vtec jantları var.
evet engin dediğin gibi hb kırmızı üzerinde orj. vtec jantları var.
b.pasada bı tane kırmızı hb war 35 plaka. engin hoca diye bırısınde. forumlara takılmaz belkı onun aracıdır. egr oysa guzel arac hakkaten.
Bu zl vtec hakkında burada tartışılması gereken şey bence ticaret ahlakıdır. eğer aracın pert oldugunu bile bile alıcı kişiye eksik / hatalı bilgi verilip kar edilmeye çalışılmışsa bu gerçekten ayıptır. bunun dışında tabııki serbest piyasa hakim. isteyen istediği fiyata aracı satar buna kimse birşey diyemez. ilanlara bakın 19 lıraya da vti var 30 bin liraya da vti var. bu araçlar kıymetli araçlar oldugu için fiyatların yuksek olmasına kimse itiraz bile etmiyor ama sen sahibinden'e 15 lıralık ikan koyup açıkca pert kaydı var yazıyorsan ve buna rağmen poiyasayı bilmeyen bir adama araç sağlam sana 22 ye veririm diyorsa bu senın ahlakınla ilgili bir durumdur. bi de tabiiki alan arkadaş bu şekilde anlatmış bi de satan adama sormak lazım.
gerçekliğini teyid etmek lazım. alıcı kişi belki pert oldugunu biliyordu ve düşükte bir rakama aldı ama yüksek göstererek kulis yapıyor olabilir. bunlar ihtimal tabii. kesindir demiyorum.
mesaj mı doğru
yoksa imza mı :)
(kendi adıma mesaja katılıyorum)
mesaj mı doğru
yoksa imza mı :)
(kendi adıma mesaja katılıyorum)
mesaja bakalim tabii :)
+
İşin ticaret yanı kısmına da katılmıyorum. Ticareti ahlaklı yapan insanda var ahlaksız yapanda.
Ticaret yapıyoruz diye eğer alıcıyı herhangi bir sebeple düdükleme hakkına sahip sayılmıyoruz.
Satan kişi malının artısını eksisini söyler, malının arkasında durur ona göre bir fiyatı vardır, alıcıda bu artı eksilere göre kafasına yatıyorsa alır. Satıcı dürüst olursa zaten ortada bir sorun kalmaz.
Ben sahibinden.com da ilanlara bakıyorum bazı satıcılar arabaları için pert kaydı vardır gayet dürüstçe yazabiliyorlar. Demekki bu yapılabiliyor. Aksi halde pert arabayı ucuz alıp bilerek birine yüksek değerden arada dünya para kazanarak tertemizmiş gibi satmak ahlaksızlığın daniskasıdır. Yukarıda basedilen arabayı alan yeni sahibi arkadaşa cidden çok üzüldüm, çünkü o anda insanın ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.
Alan adam baksaydı mantığı bana bu ahlaksızlığın temeli gibi geliyor ve bende sindiremiyorum.
o yuzden arabayı bu sekilde kimin sattıgının burada ortaya cıkmasını ıstıyorum. ınsanlar tanısın bu erdemli arkadaşı.........
FiReWaLL
07-10-2011, 13:36
yeni sahibini tanimam ama onceki sahibi bizdendi hatta bulusmalarda falanda canli canli gordugum bi aracti gercekten iyiydi
çok sıkıştığım için satmıştım ZK yı .
ben k.çekmeceye full dolu vaziyette sattım aracı benden aldıktan sonra aracı komple söküp çıtalarla , marşpiyeli bıoyadı sis taktı ş.evlerde bi arkadaşa sattı , ama oda yayları falanda sökmüş batırmışlar arabayı :(
bendeyken böyleydi ;
http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/5885.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
halilkarakas
07-10-2011, 13:37
sefaköydeydi araç ordan demekki başka birine satılmış....güzel araçtı
firewall da iken araç hoşmuş gerçekten.. önü komple makyajlı mı yoksa yarım tampon mu idi?
halilkarakas
07-10-2011, 13:40
firewall da iken araç hoşmuş gerçekten.. önü komple makyajlı mı yoksa yarım tampon mu idi?
araç makyajlı kasa orjinal .
araç makyajlı kasa orjinal .
99 model mi? hmmmmm
edit; evet koltukları görmemişim. bu ilanı olan araç şuan :D tamam şimdi uyandım :D :D
halilkarakas
07-10-2011, 13:42
evet 99 olabilir modelini tam bilmiyorum :)
FiReWaLL
07-10-2011, 14:18
aynen 99 du model ;)
20 küsür tane olan arabayı sattın ha..... :)
insan sonra çok üzülüyor değilmi, keşke satmasaydım sıkıntı mıkıntı dursaydı araba diyor :)
FiReWaLL
07-10-2011, 15:05
:D :D :D
walla sorma cillop gibiydi içim yandı satarken , mecburiyetten
ama iyi yürümüyo işte HB vti bide o var , hele 99 lar 1190 Kg sedan ağır :)
tuner faruk
07-10-2011, 17:11
KArdeşim bir şeyi biliyorsan yaz bilmiyorsan kulaktan dolma bilgiyle milleti boklama burda o aracın kimin tarafından satıldığını nasıl satıldığını bilen kişiler var.
Aracın satılışında bizzat ordaydım Radar kaporta boya servisi değil motor ve yürüyen takın için expertiz yapıldı ve iyi dendi.
Ki kaldıki en büyük kısım araç satılırken önden kazası olduğu kazalı olarak alındığı 2.defa toplandığı alan kişiye söylendi ve alan kişi daha araç 2.defa boyadan çıktığında satmayı düşünmüyoruz dendiği halde zorla bana satın dedi.
Daha sonrasında çevresindekiler alan kişiyi doldurup bu araba alınmaz dendiğinde bana change araba sattılar diye yaygara çıktı onunda çoğu Hondalarda olan S harfinin 5 olarak yazılması oldu anlayacağın satan değil burda alan hatalı.
O nedenle sağdan soldan duyduğun bilgilerle millete yalan yanlış bilgiler söyleyip başkalarını karalama.
Not: Bu yazdıklarım Şirinevlerde alan kişi için yazılmıştır.
Mehmet-a
07-10-2011, 19:04
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 55756701 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kizlara-etek-erkege-vtec-yakisir-55756701/detay/)
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..
Murat Özcan
07-10-2011, 19:28
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 55756701 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kizlara-etek-erkege-vtec-yakisir-55756701/detay/)
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..
pm attım mehmet abi
Mehmet-a
07-10-2011, 19:29
eyw kardeşim ;)
kadirhamamciogl
07-10-2011, 19:34
Pm attım...
Mehmet-a
07-10-2011, 19:50
Pm attım...
sağolasın kardeşim tşk ederim :icon_tup:
Skyhawk34
07-10-2011, 20:57
KArdeşim bir şeyi biliyorsan yaz bilmiyorsan kulaktan dolma bilgiyle milleti boklama burda o aracın kimin tarafından satıldığını nasıl satıldığını bilen kişiler var.
Aracın satılışında bizzat ordaydım Radar kaporta boya servisi değil motor ve yürüyen takın için expertiz yapıldı ve iyi dendi.
Ki kaldıki en büyük kısım araç satılırken önden kazası olduğu kazalı olarak alındığı 2.defa toplandığı alan kişiye söylendi ve alan kişi daha araç 2.defa boyadan çıktığında satmayı düşünmüyoruz dendiği halde zorla bana satın dedi.
Daha sonrasında çevresindekiler alan kişiyi doldurup bu araba alınmaz dendiğinde bana change araba sattılar diye yaygara çıktı onunda çoğu Hondalarda olan S harfinin 5 olarak yazılması oldu anlayacağın satan değil burda alan hatalı.
O nedenle sağdan soldan duyduğun bilgilerle millete yalan yanlış bilgiler söyleyip başkalarını karalama.
Not: Bu yazdıklarım Şirinevlerde alan kişi için yazılmıştır.
İyi çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık...
bende şirinevlerdeki sahibiyle karşılıklı oturdum 1 saat sohbet ettim bana dediklerini anlattım...
E.ORANLI
07-10-2011, 21:58
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 60896745 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-gercek-vti-60896745/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
R21TURBO 41
07-10-2011, 23:33
Adana dan Amasya ya satılan füme 86.000km deki sedan vti ile ilgili net bilgisi olan arkadaş varmı ? .. Arabada bir sıkıntı olduğunu o yüzden 2-3000 lira zararına satılığa çıktığını söyleyenler var , birilerinin uydurmasıda olabilir abartmasıda.. Adana daki eski sahibini yada Amasya daki yeni sahibini tanıyanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 60896745 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-gercek-vti-60896745/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
iyi misin ergin sen ? :D gel msne :)
bu arada istanbul semalarında 97 sedan kırmızı vti gören yok mu hiç bildiklerinin dışında olan bi araç ? eski vti'mi arıyorum bulana hediyem var :cool:
Murat Özcan
08-10-2011, 00:41
bu arada istanbul semalarında 97 sedan kırmızı vti gören yok mu hiç bildiklerinin dışında olan bi araç ? eski vti'mi arıyorum bulana hediyem var :cool:
reis satmayacaktın eskı aracı :) iyiydi o hem kırmızı hem sedan bence yanlıs yaptın :D
TolgaEsentepe
08-10-2011, 02:20
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 54391052 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-b-20-vtec-meraklisina-54391052/detay/)
bu aracı merak ediyorum gerçekten.. Kasası hoşuma gidiyor nedir ne değildir bileni varmıdır acaba ? b20 falan pek anlamam b16dan iyimi gidiyordur yani şimdi bu :) ?
Adana dan Amasya ya satılan füme 86.000km deki sedan vti ile ilgili net bilgisi olan arkadaş varmı ? .. Arabada bir sıkıntı olduğunu o yüzden 2-3000 lira zararına satılığa çıktığını söyleyenler var , birilerinin uydurmasıda olabilir abartmasıda.. Adana daki eski sahibini yada Amasya daki yeni sahibini tanıyanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
ben adanadaki halini gayet iyi biliyorum hiç bir sorunu yoktu ki zaten araca binilmedi bile son 2 yıldır hep kapalı garajda yattı
FiReWaLL
08-10-2011, 08:16
yeni düşmüş buralara :))
Plakası çok Güzel walla JAPON :D
İyi çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık...
bende şirinevlerdeki sahibiyle karşılıklı oturdum 1 saat sohbet ettim bana dediklerini anlattım...
senın sahıbı ıle oturmadıgın bır tane vtec sahıbı varmı?
herkesle oturmussun vallahı helal sana :)
Skyhawk34
08-10-2011, 08:26
şirinevlere gitmiştim arkadaştan dükkanın anahtarını almaya o civardaydı baktım park etti bende selam verip hikayesini dinledim :)
serkan arada yapar öyle bombalar. plaka onun.... plakayı vermez :D :D :D
driftboy
08-10-2011, 09:00
Serkan abinin vtec :) Type-R'ında plakası jap10 du ondan önceki kırmızı vtec'inde :)
road runner
08-10-2011, 09:23
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 58710249 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-sedan-vtec-58710249/detay/)
bu araç ankaradaki turbo olan araçmıdır ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 58710249 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-sedan-vtec-58710249/detay/)
bu araç ankaradaki turbo olan araçmıdır ?
evet eskı 06 vın vtec
tuner faruk
08-10-2011, 10:29
:hehe::hehe:
şirinevlere gitmiştim arkadaştan dükkanın anahtarını almaya o civardaydı baktım park etti bende selam verip hikayesini dinledim :)
Gerçekten güzel hikaye anlatmış :D
Skyhawk34
08-10-2011, 10:45
:hehe::hehe:
Gerçekten güzel hikaye anlatmış :D
evet bende çok sevdim anlattığı hikaye yi peki senin Roman ' ın ne ? :D
Arkadaşı geçtım annesi fln de arıyor vtec sahıplerını :)
Skyhawk34
08-10-2011, 11:10
Arkadaşı geçtım annesi fln de arıyor vtec sahıplerını :)
nasip kısmet olmayınca olmuyor işte ne yapacan :heyoo:
FiReWaLL
08-10-2011, 11:19
Serkan abinin vtec :) Type-R'ında plakası jap10 du ondan önceki kırmızı vtec'inde :)
hmm jap 10 u dabiliyorum ama 34 dü galiba o :confused:
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60622526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-vtii-60622526/detay/?source=directSearch)
hangi fitek bu bilen varmı geçmişi vs..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 60896745
beyler jap10 plakalı gei vti benim.
sormak istediklerinizi yanıtlarım.
aracın boya aşamasındaki tüm resmi var.2 ay önce ilk sahibinden alındı.hatasız darbesiz değişensiz bi vti.yakında giderinin videolarınıda izlersiniz.
kazasız belasız.
tuner faruk
08-10-2011, 11:55
evet bende çok sevdim anlattığı hikaye yi peki senin Roman ' ın ne ? :D
Roman adı: Boş hayaller
Romanın içeriği:Kahramanımız boş hayallerle araç sahipleriyle görüşür tanışır bilmediği araçlar hakkında atıp tutar bildiğini sandığı araçlar hakkında atıp tutar yaşının verdiği ergenlik duygularıyla yanlış kişilere yanlış sözler konuşur ama o bunun hala farkında değildir...
halilkarakas
08-10-2011, 13:03
zaaaaaaaaaaaaaaaa :D çok güldüm yazılara
vitek arayan masum köylüden 15 senedir haber alınamıyor
Skyhawk34
08-10-2011, 13:18
Roman adı: Boş hayaller
Romanın içeriği:Kahramanımız boş hayallerle araç sahipleriyle görüşür tanışır bilmediği araçlar hakkında atıp tutar bildiğini sandığı araçlar hakkında atıp tutar yaşının verdiği ergenlik duygularıyla yanlış kişilere yanlış sözler konuşur ama o bunun hala farkında değildir...
Alıntı yaptıgın şeyi okuyormusun ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60622526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-vtii-60622526/detay/?source=directSearch)
hangi fitek bu bilen varmı geçmişi vs..
Bkn. 5261 nolu post
serkan arada yapar öyle bombalar. plaka onun.... plakayı vermez :D :D :D
ayne hacıabi plaka yı vermıyorum.her aracııma takıp söküp oyle stıyorum.
Aracı 2 ay once tekstılcı bı abıden aldık onun ablasının aracı idi.aldıımızda tavanın on camurlukları sag kapısı sag sol camurlukları bagajı boya yanıgı idi.yataklar ıyı degıldı.adam gıbı boyayıp motoru yaptık. Sımdıde satıyorum.dedımya vtı arayan adam gelıp bakıcak almama gıbı bı lolayı olmıcak :) okadar kefılım.begenmeyenın yol su yemek dıgıturk taksıdı nı oderım :)
tuner faruk
08-10-2011, 13:31
Alıntı yaptıgın şeyi okuyormusun ?
Okumamış olsam cevap yazmam.
Skyhawk34
08-10-2011, 13:46
Okumamış olsam cevap yazmam.
romandaki kurgu ile aranda ki ortak nokta gözle görülür derece de
edit : daha fazla konuyu kirletmeye gerek yok
ayne hacıabi plaka yı vermıyorum.her aracııma takıp söküp oyle stıyorum.
Aracı 2 ay once tekstılcı bı abıden aldık onun ablasının aracı idi.aldıımızda tavanın on camurlukları sag kapısı sag sol camurlukları bagajı boya yanıgı idi.yataklar ıyı degıldı.adam gıbı boyayıp motoru yaptık. Sımdıde satıyorum.dedımya vtı arayan adam gelıp bakıcak almama gıbı bı lolayı olmıcak :) okadar kefılım.begenmeyenın yol su yemek dıgıturk taksıdı nı oderım :)
yakisir :)
E.ORANLI
08-10-2011, 16:55
kanka ben çok iyiym maşallah :hahaha::hahaha:
Bizim arkadaş aldı cvc plakalı ama senin eski vti mi degil mi bilmiyorum ;)
Bizim arkadaş aldı cvc plakalı ama senin eski vti mi degil mi bilmiyorum ;)
bizim bünyamin abinin vti olabilir piston eksantrik falan varsa 16 cvc 67 idi onun plaka benim 29 du sonu.. :)
driftboy
08-10-2011, 17:52
hmm jap 10 u dabiliyorum ama 34 dü galiba o :confused:
Yok bu 16 jap 10 typer. Typer satıldı serkan abi plakayı geri aldı simdide bunda plaka
pm attım mehmet abi
geçenlerde sendin sanırım kardeş takas yollayan.buradanda bilgi alabilirsin.
tuner faruk
09-10-2011, 11:21
romandaki kurgu ile aranda ki ortak nokta gözle görülür derece de
edit : daha fazla konuyu kirletmeye gerek yok
Haklsın kardeşim sen kumdan kaleler yapmaya devam et;)
Elbet bokladığın arabalardan birinin sahibi dersini verir zaten
Murat Özcan
09-10-2011, 11:56
geçenlerde sendin sanırım kardeş takas yollayan.buradanda bilgi alabilirsin.
he doğrudur hocam,sizin üye oldugunuzu bılmıyordum gerekırse burdanda ulasırım sıze saolun ;)
bilgisi olan varmı ?
bi sayfa once konusldu
bıraz araştırsanız forum kırlılıgı olmayacak
bizim bünyamin abinin vti olabilir piston eksantrik falan varsa 16 cvc 67 idi onun plaka benim 29 du sonu.. :)
aynen o araç senin ki değil ;):icon_tup:
onurdestan
09-10-2011, 19:31
21 lira param var vti alamıyorum maşallah beyler :)
21 lira param var vti alamıyorum maşallah beyler :)
düzgünler 26-27 :) bizde arıyoruz aynı paraya
onurdestan
09-10-2011, 19:57
kusura bakmayında e36 ve vti piyasası uçmuş durumda noluyo yani arabaların yaşı ortada durumları ortada kazaları apaçık ortada iyi olana eyvallah 21-22 arası verilir ama 26-27 değil tabiki bu yükseliş biyerde biticek saçma piyasa normale dönücek bekliyoruz :)
jetboy444
09-10-2011, 20:02
23-24bin lirayı hakeden araba gercekten vti
onurdestan
09-10-2011, 20:04
ozaman neden 2 sene önce en iyisini 19 liraya satıyolardı daha gençken haketmiyomuydu ?
mlzeme olanı ederde standartına çok para 24.
jetboy444
09-10-2011, 21:58
dostum 2yıl önce dediğin gibi pahalanması normal araç fiyatları artıyo
onurdestan
09-10-2011, 22:00
sahibi olduğunuz arabayı korumanız normal kimse piyasası düşsün istemez ama öyle olmadığını sizde biliyosunuz piyasa tamamen şişirme
Para çokomel eğrisi...
Tamamen arz talep meselesi...
Piyasa yüksek, o aşikar. Fakat bence hakediyor. Zevk meselesi...
28mi :) ben verirdim valla ömerim :)
TolgaEsentepe
10-10-2011, 00:36
:):icon_tup:
Samimi söylüyorum kanka şuan 35 verseler vermem.
Çok şükür parasal sıkıntım yok, keyifle biniyorum aracıma, MaşAllah'ı var.
Ki 28e vermem zaten satmayı düşünsemde :)
Kimse ukalalık gibi anlamasın fiyat konusunu.
28e vermedin aracım demek kanka vay anasını diyorum sayın seyirciler :)
28e vermedin aracım demek kanka vay anasını diyorum sayın seyirciler :)
Vermem için bi sebep yok ;)
Kendim dışında İzmit'teki düzgün vti'ların 1-2 tanesine şahidim o paraları görüp satmadığına.
Ki yani benim posttaki amacım aracıma verilen para değil, vti'ların bu paraları edip etmeyeceği idi.
Ben editleyim en iyisi o yazdığımı.
Kanka bana göre sebebin bikaç sene sonra o paralara satamayacak olmanız,
O dediğin rakamların ne kadar uçuk olduğunu sende biliyorsun zaten işi bilen adamsın.
Valla helal olsun yani sizlere o paralara vermediyseniz evlat olur bu araçlar size yüksek ihtimal :)
Kanka bana göre sebebin bikaç sene sonra o paralara satamayacak olmanız,
O dediğin rakamların ne kadar uçuk olduğunu sende biliyorsun zaten işi bilen adamsın.
Valla helal olsun yani sizlere o paralara vermediyseniz evlat olur bu araçlar size yüksek ihtimal :)
Başka vti alsaydım, büyük bi ihtimal o paraları gördüğü an satardım.
Fakat,
FJK, Allah nasip ederde bir dert keder vermezse uzun yıllar benimle olucak.
Zaten benim bi huyum var,bir iş oralara gelirse bir malı gözümden çıkarırsam karına zararına bakmam kardeşim.
FJK'nın içine binmişliğim filan vardır, temizliğini düzgünlüğünü biliyorum ya.
Allah kaza bela vermesin nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.
Ak we Fjk unutulamaz :D :D helekı AK CİĞER ;););)
FJK'nın içine binmişliğim filan vardır, temizliğini düzgünlüğünü biliyorum ya.
Allah kaza bela vermesin nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.
Allah razı olsun.
Allah daha iyilerini sana nasip etsin.
ak ciğer bizde kanka sıkıntı yok :D
hala aynı temizlikte düzende maşallah:icon_tup:
ak ciğer bizde kanka sıkıntı yok :D
hala aynı temizlikte düzende maşallah:icon_tup:
o aman daha cok sewındım :D :D
E.ORANLI
10-10-2011, 16:06
Para çokomel eğrisi...
Tamamen arz talep meselesi...
Piyasa yüksek, o aşikar. Fakat bence hakediyor. Zevk meselesi...
kanka 28mi, Hayırlı olsun :=)
:hahaha:
vtecburac
10-10-2011, 16:59
ak ciğer hımm:o
ak ciğer hımm:o
niye değil mi :)
onu geçicek vtec göremiyorum ben şuanda kapak açmamış..
Samimi söylüyorum kanka şuan 35 verseler vermem.
Çok şükür parasal sıkıntım yok, keyifle biniyorum aracıma, MaşAllah'ı var.
Ki 28e vermem zaten satmayı düşünsemde :)
Kimse ukalalık gibi anlamasın fiyat konusunu.
28 e tayyar sattılar be :D
denemek isterdim :icon_tup:
Dusunen varsa 96 kırmızı var
araç duzgun
belaltı boya var
20.000 tl istiyor arkadaşım
araç ankarada
Konı,dc headers,filtre kıtı var uzerınde
f-h-e'lularda king yavru ya :D, maşallahı var abi arabanın cidden :)
bi tanıdığımda roll'lere çıkmıyor, çıkartabilirsem bi ara videolarını filan izlersiniz inşallah.
pıyasada cok cok nadirde olsa ondan daha cıgerlısıde wardır :) ben 2 tane bılıyorum.
e bilmedıklerımızde wardır.
TolgaEsentepe
10-10-2011, 17:31
araç duzgun
belaltı boya var
araç ankarada
kanka bi faceden bi burdan saldırıyorum sana ama....
bi bilgilerini fotosunu falan bana bildirsene bi, sarıyı satarsam vti almayı planlıyorum
Daha ak'ı gecen vtec görmedim ben böyle diyim o zaman uzamasın konu:)
araç duzgun
belaltı boya var
araç ankarada
bende detaylı pm alsam
Ak vtec nerede ?
Istanbula gelmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay denk gelırsek bı roll yaparız.. :)
Tolga bızım dukkanda araba gel bak 10 numara
Ak vtec nerede ?
ak vtec bi arkadaşımda,
benle bile roll'e çıkmıyor çok samimi olduğumuz halde ama yukarda atakan'ın vtec var onla deneyelim f-h-e başka da bişey yok hb beyaz ak'la kafa kafaya gider diye düşünüyorum rakibi bi o yani :)
ak vtec, senin 306 yı geçiyor mu? ;)
beni kapak açmamış gecebilecek vtec hiç ama hic yok malesef abi kapak açmış olması da fark etmez bana:D
kimse de denemedi zaten vteccilerden benle:) ad vtec haricinde.
beni kapak açmamış gecebilecek vtec hiç ama hic yok malesef abi kapak açmış olması da fark etmez bana:D
kimse de denemedi zaten vteccilerden benle:) ad vtec haricinde.
seni geçemiyorsa ciğerli bir VTi değildir :D :D :p
hatta sorun vardır dimi abi :D
sorunmu vardır vti ide alican kanka denediğimizde 1.6 iesdi zati dimi :D :D :D
306 ss e maşallah severek izliyorum kazasız belasız inşallah :)
herkesı gecmeden sattık arabayı tuh:D suya yazı yazan cok ama okunmuyor yav;)
vtecburac
10-10-2011, 21:08
şuanda göremeyebilirsin ben varken ak de vardı fuat samımı arkadasım selamımı soylersen o sana soyler:)
florya mc de arabasının anahtarlarını bana uzattı burak su yaptıgın bakımdan banada yap dıye;)
vtecburac
10-10-2011, 21:11
Daha ak'ı gecen vtec görmedim ben böyle diyim o zaman uzamasın konu:)
daha fazla üsteleme arşivi karıştırsam bak neler çıkar;)
ama fuat samımı arkadasım bı teneke ugruna aramı bozmaya degmez:icon_tup:
bazen kinayeli kinayeli konusuyorsun da yüzüne vurmk istemedikçe devam ediyorsun.
senin bakım dediklerini biliyorum yani ben merak etme, bi araba yürüten biziz havasından çıkın artık;)
maziyle avunmayı da bırakın.
vtecburac
10-10-2011, 21:14
bazen kinayeli kinayeli konusuyorsun da yüzüne vurmk istemedikçe devam ediyorsun.
senin bakım dediklerini biliyorum yani ben merak etme, bi araba yürüten biziz havasından çıkın artık;)
nedıyosun bıraz daha aç ıstersen neyı vurcakmıssında yuzume ?
Talih.b16
10-10-2011, 21:15
hiç denedinmi abisi sen bi arabayla aracını yaptığından beri?vti 106 saxo rs vs vb ne oluyor sonuç?
gerek yok uzatmaya daha neyin nolduğunu biliyorsun sende.. şu genel bakım olayını geç yeter :)
hiç denedinmi abisi sen bi arabayla aracını yaptığından beri?vti 106 saxo rs vs vb ne oluyor sonuç?
denedim abi facebooktan ekle beni özelden yazıyorum ordan izleyebilirsin videoları.
vtecburac
10-10-2011, 21:22
gerek yok uzatmaya daha neyin nolduğunu biliyorsun sende.. şu genel bakım olayını geç yeter :)
bak kardeşim ben maziyle avunmuyorum sen 4 teker git ben pesınden tek teker geleyım ıstersen buda şimdiki olay mazı deyıl haa yenı...
sana sunu soyleyeyım sen bu tavrından bır an evvel vazgec kı araban yurudugundede ki inş istedıgın gıbı yurur hakkını alırsın ki herksede sana maşallah desın, biraz akıllı ol, burda herkesin hedef tahtası halıne gelme nacızane bır tavsıye sana ıster al ıster alma, burda herkesın sana bılenmesıne sebep oluyosun efenın efesı vardır merak etme yanı sen gecılmez deyılsın hıc ummadıgın bır araba gelır felegını sasırrısın, rs ıle gsı beklermeydın hiç? her zaman her donem sürpriz yapan bır arac cıkıcak kendınden cok emın olma yazdıgın yorumlarıda önce bi oku istersen antipati topluyorsun;)
sen böyle yaparak anttipati toplamaya dewam ett
kusura bakmada kardeşim sen babanın arabasını kacırırken laf söylediğin adam kendi arabasıyla nasıl ugaraşlar yapıyodu dun bişeler öğrenip millete sarma ş öğretmeye calışma burda coğu bilgili insan varki bildiklerini paylaşmıyor sırf bilmişlik yapmayalım diye lafımı yanış anlama ama gerekçeler bu
anti pati toplayan ben miyim?
ben hiçbir zaman geçilmezim demedim, geçilmiycek araba yoktur.
arşiv filan diyen sensin, fuat al anahtarı bakım yap dedi bana diye övünen de sensin :)
olamaz mı yani arkadaşın hani takılmış olamaz mı yada belki o zaman gerçekten bilmiyordu olabilir yani ama çocuk yaptı arabasını maşallah gecen vtec görmedim ben daha ne var yani bunda :)
ben yoktum çünkü filan diyorsun.
ara bozmak istemiyorum, ama dediğim gibi bazen kibirli kibirli konusuyorsun birde aynaya bakmak lazım dönüp.
sen böyle yaparak anttipati toplamaya dewam ett
kusura bakmada kardeşim sen babanın arabasını kacırırken laf söylediğin adam kendi arabasıyla nasıl ugaraşlar yapıyodu dun bişeler öğrenip millete sarma ş öğretmeye calışma burda coğu bilgili insan varki bildiklerini paylaşmıyor sırf bilmişlik yapmayalım diye lafımı yanış anlama ama gerekçeler bu
işte bundan bahsediyorum hala aynı tavır ne yapıyordu yani benim babamın arabasını kaçırdığımı nerden biliyorsun :)
dün bişeyler dediğin 5 senedir okuyoruz araştırıyoruz öğreniyoruz öyle herkesin yaptığını yapmıyoruz fikir de alıyoruz tabi ki yeri gelince gerekli kişilerden :icon_tup:
yani bu adam araba yürütüyordu şu şöyle yapıyorduyu geçelim bunlar bahaneler ve onara sığınmak yakışmıyor size:icon_tup:
milletin arabasının beygirinden dolayı birbirinizi kırmaya gerek yok abiler,
tartışılacak daha nice önemli konular var :)
saygılar..
vtecburac
10-10-2011, 21:36
tamam kardesım en hızlı senın araban hıc bır vtecde senı gecemez kapak açsada farketmez senın dedıgın referans, sen bu ısı ve işlerı çok iyi bılıyorsun
tr dekı en hızlı 306 da senın güle güle kazasız belasız kullan.
bu yazdıklarını seneye bır daha oku kendı yazdıgın yazılara gülüceksin zaten gülmezsen gelişim kaydedemiyorsundur, kendini geliştiren insan dününe her zaman gülmüştür, odunda odundur her zaman genel olarak konuşuyorum. sen bılgıdıgın gıbı devam et kardeşim sana başarılar...
tamam kardesım en hızlı senın araban hıc bır vtecde senı gecemez kapak açsada farketmez senın dedıgın referans, sen bu ısı ve işlerı çok iyi bılıyorsun
tr dekı en hızlı 306 da senın güle güle kazasız belasız kullan.
bu yazdıklarını seneye bır daha oku kendı yazdıgın yazılara gülüceksin zaten gülmezsen gelişim kaydedemiyorsundur, kendini geliştiren insan dününe her zaman gülmüştür, odunda odundur her zaman genel olarak konuşuyorum. sen bılgıdıgın gıbı devam et kardeşim sana başarılar...
:D:D istediğin yere çek, ben geçilmezim yazmadım hiçbi zaman da.
neyse uzatmaya gerek yok, açık sözlüyümdür kusura bakmayın;)
benim arabayı da ona buna sormana gerek yok. merak ettiğin bişey varsa bana sorabilirsin gizlimiz saklımız yok:icon_tup:
herkese iyi geceler
Talih.b16
10-10-2011, 21:44
alican maşallah abisi araban güzel yürüyor..o stupta bi vtec sağlıysa geçiyosan aracın iyi yürüyordur.ama buraklar birazda haklı geçerim ederim boş ver geç koy video insanlar maşallah der tebrik eder.eh vaf, vardır başka araçlarda. stock cok güzel yürüyen araçlardı bunlarla deneme yapsan daha iyi görülürdü farkı..tekrar maşallah aracına.
alican maşallah abisi araban güzel yürüyor..o stupta bi vtec sağlıysa geçiyosan aracın iyi yürüyordur.ama buraklar birazda haklı geçerim ederim boş ver geç koy video insanlar maşallah der tebrik eder.eh vaf, vardır başka araçlarda. stock cok güzel yürüyen araçlardı bunlarla deneme yapsan daha iyi görülürdü farkı..tekrar maşallah aracına.
abi eyvallah, gti-6 yürütmek herkesin harcı değildir kapak açmadan bunu da göğüsümü gere gere söylüyorum, araştırdık öğrendik şükür ve yürüttük çok daha iyi şekilde yürütücez inşallah.
Ak vtec nerede ?
bana satsana:D 19 tlm var:)
vtecburac
10-10-2011, 21:52
:D:D istediğin yere çek, ben geçilmezim yazmadım hiçbi zaman da.
neyse uzatmaya gerek yok, açık sözlüyümdür kusura bakmayın;)
benim arabayı da ona buna sormana gerek yok. merak ettiğin bişey varsa bana sorabilirsin gizlimiz saklımız yok:icon_tup:
herkese iyi geceler
senın arabayı kime sormusum??? senın konunda sana modelını kmsını sorduk
ben hayatımda bı tek VTİ bilirim AK vti, bi tek GTI-6 bılırım oda Alıcan aldıktan sonrakı kaderı değiştiği içidir.... daha fazla yorum yapmayalım konu yeterınce tırtladı arkadaslar.... ömer kanka sende 28 e werme araabayı ewlatlık o ewlatlık yafrum ;););)
vtecburac
10-10-2011, 21:56
bu alem gtoğlugt olmuş herkez kaşarlık peşinde birileri sana zarf atıyo sende düşüyosun vay anasını bee ben ne senı tanırım nede arabanın gıdısını bılırım vay be mevzuya bak.
yavuz364
10-10-2011, 22:05
SS ; 306 KİNG Alican......... :D :D
bıgunde bırı cıksın desınkı aracım normal nerde o gunler nedır bu gecmek merakı en ıyı olma merakı
bu alem gtoğlugt olmuş herkez kaşarlık peşinde birileri sana zarf atıyo sende düşüyosun vay anasını bee ben ne senı tanırım nede arabanın gıdısını bılırım vay be mevzuya bak.
uzatmayın bence burda herkesin birbiri arasında ortak arkadaşı var belki aynı ortamda senide görmüşüzdür birileri laf taşır birileride üstüne ekler anlatır bunlar olağan şeyler fuat askerde arkasından ileri geri yazmakta yakışık olmaz
eyvallah beyler sağolun, ALLAH razı olsun :).
king olma gibi bi niyetimizde yok çok şükür, egolarımızı aşmış adamlarız, herkes emeğinin karşılığını alsın inşallah, emeklerin karşılığını almak insanı mutlu eder, millet şöyle böyle demiş umrumda bile dğeil
ben hayatımda bı tek VTİ bilirim AK vti, bi tek GTI-6 bılırım oda Alıcan aldıktan sonrakı kaderı değiştiği içidir.... daha fazla yorum yapmayalım konu yeterınce tırtladı arkadaslar.... ömer kanka sende 28 e werme araabayı ewlatlık o ewlatlık yafrum ;););)
Bişey diyeceğim ama bu sonradan yürütülen araçlar yokken yürütmeyi bilen adamları unutmayın.Bu 306 vtec yürütmek işi çok önceden yapılırdı.Eski adamlara yeni bişey yapılıyomuş gibi anlatmayın derim.:icon_tup:
Her araba geçilir ama bu yeni çıkan bir olay değil.Bunu ilk yapan adamlar hep örnek alınıp yapılmıştır..Sözüm meclisten dışarı ama önceden ne polish vardı ne bişey ama yürütülen arabaları herkesde bilirdi..:icon_tup:
edit:Önceden dediğim zamanda bundan 2-3 sene kadar öncesi..
valla kımse yanlıs anlamasın ama bundan kac sene önce cok saglam vtılar vardı pıyasada onlar hep unutuluyr cebınde 25 lırası olan herkes vtı alıyr sonra banamısın demıyr ılk once bu ıse zamanında gonul vermıs vtı dogmus buyumus ınsanları tanımak lazım
eskiler bişeden cakmıyomus yeni nesil daha bilgili okuyarak öğrenmiş insanlar :D
eskiler bişeden cakmıyomus yeni nesil daha bilgili okuyarak öğrenmiş insanlar :D
evet gizli spec yapmıyoruz, okuyarak öğrenerek yapıyoruz. :D
TolgaEsentepe
10-10-2011, 22:23
Bişey diyeceğim ama bu sonradan yürütülen araçlar yokken yürütmeyi bilen adamları unutmayın.Bu 306 vtec yürütmek işi çok önceden yapılırdı.Eski adamlara yeni bişey yapılıyomuş gibi anlatmayın derim.:icon_tup:
Her araba geçilir ama bu yeni çıkan bir olay değil.Bunu ilk yapan adamlar hep örnek alınıp yapılmıştır..Sözüm meclisten dışarı ama önceden ne polish vardı ne bişey ama yürütülen arabaları herkesde bilirdi..:icon_tup:
edit:Önceden dediğim zamanda bundan 2-3 sene kadar öncesi..
katılıyorum sana, amerikayı keşfedenler çok önce keşfetti :)
evet gizli spec yapmıyoruz, okuyarak öğrenerek yapıyoruz. :D
kaçıncı fırındasın;)
ak ıcın cıgerlı denıyo gercekten ama yurudugunu hıc gormedık acıkcası,
he bu soyledıgım araba yurumuyo anlamına gelmesın yanlıs anlamayın ama,hıc bı aracla denendıgıne şahıt olmadık.
bu arada bızdede cok saglam vtı ve si war cok cok iyi giderli araclar ama daha kımseyle denemedık.sürekli yatırıyoruz cunku aracları :)
he bu soyledıgım araba yurumuyo anlamına gelmesın yanlıs anlamayın ama,hıc bı aracla denendıgıne şahıt olmadık.
bu arada bızdede cok saglam vtı ve si war cok cok iyi giderli araclar ama daha kımseyle denemedık.sürekli yatırıyoruz cunku aracları :)
ak vtec her zaman roll'deydi, çook denedi. şahit oldum yani giderini bilmesem konuşmam
Talih.b16
10-10-2011, 23:04
katılıyorum sana, amerikayı keşfedenler çok önce keşfetti :)
ozaman yapılan araçlarla şu an yapılan araçlar arasında dağlar var..yapan yapmış zamamnında ama su anki teknolojiyle ozamanki bi diil ozaman dc vardı kimse yüzüne bakmıyor şimdi ssr kiddler hytecler var p28 ile yürüyordu araçlar simdi aemler s300ler cerez gibi piyasada.amerika sabit ama vtiler hala yürüyor hergün yeni bi parça cıkıyo.2 3 sene önce port polishmi vardı diyen arkadaşada şimdi garaj usta adı vermiyim ama bu işi senelerdir prof olarak yapanlar var belki bilmiyorsun bi araştır derim bu cok yeni bişi diil:)
TolgaEsentepe
10-10-2011, 23:10
ozaman yapılan araçlarla şu an yapılan araçlar arasında dağlar var..yapan yapmış zamamnında ama su anki teknolojiyle ozamanki bi diil ozaman dc vardı kimse yüzüne bakmıyor şimdi ssr kiddler hytecler var p28 ile yürüyordu araçlar simdi aemler s300ler cerez gibi piyasada.amerika sabit ama vtiler hala yürüyor hergün yeni bi parça cıkıyo.2 3 sene önce port polishmi vardı diyen arkadaşada şimdi garaj usta adı vermiyim ama bu işi senelerdir prof olarak yapanlar var belki bilmiyorsun bi araştır derim bu cok yeni bişi diil:)
tabiki eskiye göre şuan ki parça vs. bir değil.. yaşım sizler kadar büyük olmadığı için o zamanlar araba yürütme yapamıyorduk ama 4 5 yıl önce o zamanın şartlarına göre gayet iyi yürüyen arabalar vardı yani.. 2011 yılında ben amerikayı keşfettim diyene gülerim o manada söyledim abi :)
Talih.b16
10-10-2011, 23:15
tabiki eskiye göre şuan ki parça vs. bir değil.. yaşım sizler kadar büyük olmadığı için o zamanlar araba yürütme yapamıyorduk ama 4 5 yıl önce o zamanın şartlarına göre gayet iyi yürüyen arabalar vardı yani.. 2011 yılında ben amerikayı keşfettim diyene gülerim o manada söyledim abi :)
tabiiki o tartışılmaz eskiden daha denk daha iyi oluyordu bu işler yapılacaklar sabitti malzeme belliydi şimdi herkeste farklı bi setup yetişemiyosun vallaha.bende yaptım yürüttüm falan prof diilim yannış anlama:)sadece eskiden beri takip ettiğimiz ustalar garajlar var dergilerde makallerini okuyup büyüdük bizde sadece honda ile sınırlı diildi hatta honda yoktu desem yannış olmaz opeller kadettler manta lar falan
Ya allah aşkına sen bilirsin senin arkadaşın bilir en fazla..Bana ozamanlara ait bir tane araba veya post gösterirmisin emmesi bilmem nesi polishli araba..ha belki tektük yapılıodur ama ustanın kendisine kalmış.Şimdiki yayılan polishle dağlar kadar fark var bunu herkes söyler..
Aslında kendin yukarıda benim demek istediğimi demişsin..Her parça çerez gibi piyasada ve teknoloji var işin içinde..Ama şu andaki vti ile zamanında yürüyen vti arasında bir fark göremiyorum..Bir iki beyin eklendi,mappedciler çoğaldı polish yayıldı vs vs..Önceden kasap gibi filtre,kaynaklı yarım yamalak düz boru,bakkalın yaptığı yazılıma yürürlerdi.Nerden bir boy alsak diye uğraşırdık ama şimdi herşey hazır,işini bilen usta çok,Gider yapmak çok kolay:)
Talih.b16
10-10-2011, 23:18
Ya allah aşkına sen bilirsin senin arkadaşın bilir en fazla..Bana ozamanlara ait bir tane araba veya post gösterirmisin emmesi bilmem nesi polishli araba..ha belki tektük yapılıodur ama ustanın kendisine kalmış.Şimdiki yayılan polishle dağlar kadar fark var bunu herkes söyler..
Aslında kendin yukarıda benim demek istediğimi demişsin..Her parça çerez gibi piyasada ve teknoloji var işin içinde..Ama şu andaki vti ile zamanında yürüyen vti arasında bir fark göremiyorum..Bir iki beyin eklendi,mappedciler çoğaldı polish yayıldı vs vs..Önceden kasap gibi filtre,kaynaklı yarım yamalak düz boru,bakkalın yaptığı yazılıma yürürlerdi.Nerden bir boy alsak diye uğraşırdık ama şimdi herşey hazır,işini bilen usta çok,Gider yapmak çok kolay:)
yannış anlamada yaş kaç?
yannış anlamada yaş kaç?
Yaşım net 22 abicim.
Şimdi diceksin eski zamanlardan bahsediyosun filan ama yanlış olanımı söylüyorum..
tb turboyken nerdeydiniz :D:D:D:D:D
SekoLive
10-10-2011, 23:25
tb turboyken nerdeydiniz :D:D:D:D:D
:D :D fatih bukadar gerilimli konuda bu iyi geldi :hehe:
:D :D fatih bukadar gerilimli konuda bu iyi geldi :hehe:
unutmuştuk bayadır panpa :D
Talih.b16
10-10-2011, 23:29
Yaşım net 22 abicim.
Şimdi diceksin eski zamanlardan bahsediyosun filan ama yanlış olanımı söylüyorum..
paşaoğlu sence kaç senelik bi garaj?adamlar 2000 lerde araç yapıyodu hatta aybek vardı nette arat bulursun vti 2002 2003 lerde falan tozu dumana katıyordu en iyi adamlar yaptı en güçlüsüydü.şimdi o stupta bi araç yapsın paşaoğlu bakalım ne olucak dahamı hızlı dahamı yavaş..2000 leri hatırlıyosan eyvallah diycek lafım yok
paşaoğlu sence kaç senelik bi garaj?adamlar 2000 lerde araç yapıyodu hatta aybek vardı nette arat bulursun vti 2002 2003 lerde falan tozu dumana katıyordu en iyi adamlar yaptı en güçlüsüydü.şimdi o stupta bi araç yapsın paşaoğlu bakalım ne olucak dahamı hızlı dahamı yavaş..2000 leri hatırlıyosan eyvallah diycek lafım yok
Tabikide hatırlıyorum.Ben farklı bişey yazmadım bir kaç sağlam usta dışında yapan yoktu dedim.Sen bilirsin senin çevredendeki 2-3 kişi bilir dedim.Böyle herkesin filtre egzost polish yapabileceği olay değil dedim farklı bişey demedim.paşaoğlu zaten istisna
Talih.b16
10-10-2011, 23:46
Tabikide hatırlıyorum.Ben farklı bişey yazmadım bir kaç sağlam usta dışında yapan yoktu dedim.Sen bilirsin senin çevredendeki 2-3 kişi bilir dedim.Böyle herkesin filtre egzost polish yapabileceği olay değil dedim farklı bişey demedim.paşaoğlu zaten istisna
neyse heralde yaşdan dolayı benim kafa cok iyi basmıyor dediğini anlayamadım kusura bakma:)ozaman varmıydı dedin var dedim yakın tarih örnek gösterdim bunun daha amerikancısı bilmemnecisi cok vardı halada var eskidende vardı bu kadarını bilmiyoduk teknoloji bak bu siteden öğreniyorsun sende herşeyi bende bilmediğim coğu şeyi burdan öğreniyorum.
neyse heralde yaşdan dolayı benim kafa cok iyi basmıyor dediğini anlayamadım kusura bakma:)ozaman varmıydı dedin var dedim yakın tarih örnek gösterdim bunun daha amerikancısı bilmemnecisi cok vardı halada var eskidende vardı bu kadarını bilmiyoduk teknoloji bak bu siteden öğreniyorsun sende herşeyi bende bilmediğim coğu şeyi burdan öğreniyorum.
Doğrudur..Daha çok öğrenilecek şey var..Bizde bişeyler yaptık oldu olmadı az çok içimizde var elbet..Senin tecrübenle bizimkisi tabi bir olamaz ama az çok demek istediğim anlaşıldı..Eskilere yenilerin bişey öğretmesi kötü bunu demek istiyorum:o
Ö.öztüRk
10-10-2011, 23:56
Ak vtec'i bende takip ediyordum fuat'lada görüşüyodum sürekli, askerde şuan sanırım, kazasız belasız :)
ss 306 King zaten onada diyilecekk söz yok kazasız belasız alican:)
vtecburac gibi vti yürüten adam görmedim tanımadım ben şu zamana kadar.
ve piyasaya 3 tane vti kazandırdı, 3'üde burak'tayken 1 numaraydı.
az kaldı, şimdi piyasa 306gti ile dönüş yapıcak, inanıyorum.
Bi başka arabaya lafım yok. Hepsi çok güzel sıkı yürüyen arabalar. Maşallah...
arkaşlar şimdi soyle bir durum var eskiden 2003 2004 yıllarında kim bana söyliye bilir isdenilen bir parça hemen bulunup alınıp en fazla 2 hafta içinde eline geçdiğini eskiden insanlar türkiyedeki imkanlar dahilinde setuplar yapıyordu yürüyen makıneler ogunun setupları ile yürüyordu bir motorda yazılımla bir yere kadar gele bilirsiniz güç ve performans için kalp açılmali eski setuplarda suankileri karsilastirin en fazla 10 bg bilemedin 15 koymaz bile ama suanki imkanlarla toplanan sıkıstırma oranı yuksek motorlar yazılımlar onu gecdim buji ve eletrik kabloları ile bile güç kazanma çabasında insanlar eskisi gibi isdenilen parçalar zor gelmiyor türrkiyeye ogünlerin imkanı ile buğünün imkanlari çok farklı
belki farkındasınızdır ama size bir ayrıntı geçeyin eskinin motor ustaları o donemin gençleri ile bu yıllarda karşılaşıyorlar ozamanlarda 30 lu yaşlarda olan usta abilerimiz suan tecrübe kazanalarak geldiler ve 40 lı yaşlardalar..Ama birde su var o dönemlerde 17 20 li yaşlarda olan gençlerde internet ortamında yapılanları okuyarak o dönemin abilerinden bilgi alarak hem bilgiye hemde tecrübe kzanara daha ğüçlü daha yaratıcı setuplar çıkara biliyorlar yasal olarka yapılan draglarda bunları göre biliriz söylediklerime katılmayanlarada saygım sonsuz
FiReWaLL
11-10-2011, 12:43
4 sayfadır komple bütün yazılanları okudumda , Herkes ciğerden bahsediyo maşşallah :D
vti ' ların neden iyi yürüyeni makul de temizleri değil ?
yani ter temiz vti olsun ama yürümüyosa 2-3 vti ya geçildiyse işi bitti daha piyasada iş yapmıyo ;)
ciğer olsun gelen gidene atar tutar yapsın ama patlak olsun fark yapmaz görüşünde bi çok kişi .
(yazımı yanlış anlamayın piyasada genel hava bi çok kişide böyle) ;)
Talih.b16
11-10-2011, 12:55
4 sayfadır komple bütün yazılanları okudumda , Herkes ciğerden bahsediyo maşşallah :D
vti ' ların neden iyi yürüyeni makul de temizleri değil ?
yani ter temiz vti olsun ama yürümüyosa 2-3 vti ya geçildiyse işi bitti daha piyasada iş yapmıyo ;)
ciğer olsun gelen gidene atar tutar yapsın ama patlak olsun fark yapmaz görüşünde bi çok kişi .
(yazımı yanlış anlamayın piyasada genel hava bi çok kişide böyle) ;)
ben fotograf cektirip pikniğe gitmek için vtec almam:)
bursada vtı lar rollınge falan çıkmıyor mesela :D
genelde bulvarda yapınmak için vti alınıyor ama benzın almaya geldiği zaman pompacıya 10 tl lık benzın koy deniliyor (o da bulvarda iki sıkımlık benzin)
yaanı şu anda sadece ovvv adamın altında vtı var desınler dıye patlak vtı a 25000 verenler var :D
FiReWaLL
11-10-2011, 13:02
:D :D :D :D
ii güzelde bu araba patlak biliyosun ama yürüyo ciğerli , diğeride ter temiz ama birz ciğer birazda uğraşılmak istiyo tercihini herkes ciğerliden yana kullanıyo ben buna şaşırıyorum işte ;)
herhangi bi araba alırken mesela 1,6 ies inciğini ciciğini inceliyosun değişeni boyası varmı v.s v.s ama iş vti ya gelince ciğer olsun gerisi önemli değil modundayız ;)
FiReWaLL
11-10-2011, 13:03
bursada vtı lar rollınge falan çıkmıyor mesela :D
genelde bulvarda yapınmak için vti alınıyor ama benzın almaya geldiği zaman pompacıya 10 tl lık benzın koy deniliyor (o da bulvarda iki sıkımlık benzin)
yaanı şu anda sadece ovvv adamın altında vtı var desınler dıye patlak vtı a 25000 verenler var :D
güzeldi abi :D
Talih.b16
11-10-2011, 13:09
:D :D :D :D
ii güzelde bu araba patlak biliyosun ama yürüyo ciğerli , diğeride ter temiz ama birz ciğer birazda uğraşılmak istiyo tercihini herkes ciğerliden yana kullanıyo ben buna şaşırıyorum işte ;)
herhangi bi araba alırken mesela 1,6 ies inciğini ciciğini inceliyosun değişeni boyası varmı v.s v.s ama iş vti ya gelince ciğer olsun gerisi önemli değil modundayız ;)
düzgün vti 25 lira yükle oldu 35 lira..sonra arkadaşın dediği gibi cek caddeye otur:)benim 3 tane arabam var vti dışındaki hepsi tertemiz orjinal bakımlı zaten 80 ide geçmiyor hiç biri.vti nin motoru iyi
gerisine cok bakmıyorum acıkcası
herkesı gecmeden sattık arabayı tuh:D suya yazı yazan cok ama okunmuyor yav;)
hay kankacım agzına saglık :)
abi eyvallah, gti-6 yürütmek herkesin harcı değildir kapak açmadan bunu da göğüsümü gere gere söylüyorum, araştırdık öğrendik şükür ve yürüttük çok daha iyi şekilde yürütücez inşallah.
alican guzel kardesım.
sen kaç yıldır araba yurutuyorsun , 1 yıl oldumu? bence 1 yıl cıvarıdır. o zaman bende subaru vardı sanırım sanko sanayide fedo babanın oraya integranı getirmiştin.
farkındayım kendıne bir yer edinmek istiyorsun ama bu sekılde olmamalı daha agır baslı olmalısın. ben burak ıcın konusmuyorum ama bir suru 306 sahibi tanırım arabaları guzel yuruyen yuruten. herkesin harcı değil ne demek onu anlamadım , bir benım harcın der gibisin :) bak boyle bir yorum yaparsan millet sana gotuyle guler komık duruma dusersın. sen arabanı yurut bırak mıllet senı ovsun sen kendını degil. karsındakılerede her zaman saygın olsun.
seni severim abi nasihatı olarak yorumla.
FiReWaLL
11-10-2011, 13:16
düzgün vti 25 lira yükle oldu 35 lira..sonra arkadaşın dediği gibi cek caddeye otur:)benim 3 tane arabam var vti dışındaki hepsi tertemiz orjinal bakımlı zaten 80 ide geçmiyor hiç biri.vti nin motoru iyi
gerisine cok bakmıyorum acıkcası
o zaman şöyle bişe söliim ;)
yürüyen en iyi atmosferik vti lardan biri , önden tavana kadar kazalı , tavandada işlemleri var ;)
bu araçla ilgili bunu pek bilen kimse yoktur , ama araç muhteşem ciğerli olduğu için ,
bunu araç satılcağı zaman alan adama söylesen bile bi anlamı olmaz dimi :)
mısal şu anda bursada gezen cigerli hondalardan birinin kenarından köşesinden bir resim , bu araba ciğerli olsa ne olur allah aşkına :D
http://img282.imageshack.us/img282/2210/081120050041gg.jpg
la oolum ne adamsın sen la :D :D :D :D :D
ankaradan alınan arabamı bu :)
FiReWaLL
11-10-2011, 13:28
mısal şu anda bursada gezen cigerli hondalardan birinin kenarından köşesinden bir resim , bu araba ciğerli olsa ne olur allah aşkına :D
hay ağzın bal yesin abi :D
bende onu anlatmaya çalışıyorum ;)
tabi vti aldınmı arkadaşın dediği gibi piknik te resim çektirmicen , yürücek vti , ama birazda derli toplu olcak ;)
la oolum ne adamsın sen la :D :D :D :D :Dapooo bende ne resımler var , arabanın motoru 20 metre fırlamış öteye , arabanın kafası kopuk , sonra bır toplanıyor çil çil araba (acaba 2 vtı kasasından bır vtı yapınca araba 320 hp olurmu) piyasada dolanan ne vtı lar biliyorum apooo :D
apooo bende ne resımler var , arabanın motoru 20 metre fırlamış öteye , arabanın kafası kopuk , sonra bır toplanıyor çil çil araba (acaba 2 vtı kasasından bır vtı yapınca araba 320 hp olurmu) piyasada dolanan ne vtı lar biliyorum apooo :D
çok kinayeli gördüm sizi imam efendiiiii !!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
senle kavga da edilmez a.q. :D :D :D :D :D :D :D :D :icon_tup::icon_tup:
çok kinayeli gördüm sizi imam efendiiiii !!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
senle kavga da edilmez a.q. :D :D :D :D :D :D :D :D :icon_tup::icon_tup:mıllet dıyo kı neden vtec2 ıle ugrasıyosunuz neden vtı almıyosunuz , harbı temız bır vtı 25000 den aşagı değil , ben zaten çöp bir arabayı almam sırf ciğerli diye , 98 model bır arabayada 25000 vermek içimden gelmiyor , onun için beygirimiz az olsun arabamız iyi olsun :icon_tup:
98 model araba 25 lira etmez
Talih.b16
11-10-2011, 13:46
o zaman şöyle bişe söliim ;)
yürüyen en iyi atmosferik vti lardan biri , önden tavana kadar kazalı , tavandada işlemleri var ;)
bu araçla ilgili bunu pek bilen kimse yoktur , ama araç muhteşem ciğerli olduğu için ,
bunu araç satılcağı zaman alan adama söylesen bile bi anlamı olmaz dimi :)
olur niye olmasın?kimse okadar darbeli biaracı almak istemez zannetmiyorum yani tavana kadar girmiş olanı..araba bu mutlaka ufak tefek kaza olur şase sağlamsa benim için no problem gerisi.bak miniksler satıyo araba söküp kasa düzgün iyi fiyat istiyolar hakkı olanı,motor problemli ona göre az para istiyolar hepsi düzgün olup kzı oğlan kızsa napıcan hesapla adam 25 e almış aracı en azından 10 milyar masraf etmiş ki daha fazla olur yüklü araç malzemesi işçiliği kaca satıcak 40 ***?
FiReWaLL
11-10-2011, 13:54
olur niye olmasın?kimse okadar darbeli biaracı almak istemez zannetmiyorum yani tavana kadar girmiş olanı..araba bu mutlaka ufak tefek kaza olur şase sağlamsa benim için no problem gerisi.bak miniksler satıyo araba söküp kasa düzgün iyi fiyat istiyolar hakkı olanı,motor problemli ona göre az para istiyolar hepsi düzgün olup kzı oğlan kızsa napıcan hesapla adam 25 e almış aracı en azından 10 milyar masraf etmiş ki daha fazla olur yüklü araç malzemesi işçiliği kaca satıcak 40 ***?
orası öylede , boş vti da kalmadıki .
ennn boşunda bile 2-3 bin tl lik exstra var ;)
kanashibari
11-10-2011, 13:55
Arabalarımızı yapıyoruz yapıyoruz hep işçilikler g... giriyor yapacak bişi yok dediğiniz gibi kaça satalım 40 a mı :(
aslan arabaya harcadığımız parayı fiyatına mı ekleyeceğiz :)
Talih.b16
11-10-2011, 13:56
2 3 binlik extra standart vtide olması gereken parcalar zaten artık:)
kanashibari
11-10-2011, 13:57
Yok işte abi o yüzden temizleri az çıtırdan yüklüleri iyi para ediyor. Zaten üst seviye yüklü olanların klasmanı ayrı.
kız oğlan kız deyip
motorun tüm çevre elemanları değişmesi gereken
%90 ihtimal komple boya isteyen
kullanımı konusunda en ufak bilgi olmayan
büyük ihtimal kompresyonlarda fark çıkacak
serkan ın şuan sattığı gibi olmasa da ufaktan bir motor bakımı da isteyecek
bunlar yapıldıktan sonra da
filtresi, boruları, headers i, egzost u derken en az 1 lira daha harcanacak bir arabaya
25 lira isteyene ne diyeceğiz :soru::soru::soru::soru::soru::soru:
edit; amcadan/teyzeden fitenk..... ne güzel istanbul (gerçi iki-üç gündür bozuk ama)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61294034 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hayat-5-5-den-sonra-baslar-61294034/detay/)
konuyla alakası yok ama bu vtec hakkında bilgisi olan varmı..?? bir arkadaş sorduda...:)
..
ben yakınım isterseniz bakabilirim araca.. pm atın yeter
siteden (cery)cahitin eski arabası olabilir abi stopları onunda bi ara eski ve yeni tipti böyle :)
Talih.b16
11-10-2011, 15:03
tuncer yazmış apo arkadaşın imzası:)vti alma olayını gayet güzel acıklamış bence yukarıdaki konuya istinaden yazıyorum:)
ben yakınım isterseniz bakabilirim araca.. pm atın yeter
sağolasın bir ön araştırma yapayım gerekirse rahatsız ederim..;)
siteden (cery)cahitin eski arabası olabilir abi stopları onunda bi ara eski ve yeni tipti böyle :)
sağol Alican..
tuncer yazmış apo arkadaşın imzası:)vti alma olayını gayet güzel acıklamış bence yukarıdaki konuya istinaden yazıyorum:)
dimi...:D
FiReWaLL
11-10-2011, 15:06
kıbrısta sökülüp satılan araçlardan çıkan malzemelerin fiyatlarını düşününce 30 tl ye satılabilecek olsa o arabalar sökülmemesi gerekir gibi çıkıyor hesap
bende bilmiyorum merak ettim sen yazınca
ek9 30 lira varmı kıbrısta?
var var ben ordaki buluşmaya gittim de orda muhabbet geçti , ama bitanesi varki 80 bile verseler vermez kıbrıs drag şampiyonu adam her sene :D
VteC_MaNiaC
11-10-2011, 15:08
YG plaka olanın geçmişi çok düzgündür..
O Arac Sanırım Trabzonda Suan.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61294034 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hayat-5-5-den-sonra-baslar-61294034/detay/)
konuyla alakası yok ama bu vtec hakkında bilgisi olan varmı..?? bir arkadaş sorduda...:)
..
o aracı bende düşünüyorum detaylı bir bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur.
değil ilk sahibinden izmirden geldi yaklaşık 5-6 sene yiğit diye bir arkadaşımızda kaldı sonrada ümraniyeden bir arkadaş almıştı aracı. cerynin araçla alakası yok
TJ 4741 var bide İstanbulda onun hakkında bilgisi olan varmıdır?
eski bar 22 daha sonra kayseriye gitti vh 500 en son istanbula geri döndü...bir çamurluk değişmiş...ama genel olarak birçok vti dan düzgündür...alınabilir...:icon_tup:
daha önce yazmıştım...;)
o aracı bende düşünüyorum detaylı bir bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur.
vtec arıyorsan bı ara bızım servıse ugra guzel bı vti var
vtecburac
11-10-2011, 16:46
komple bel altı boyalı üsküdarda boyandı serdar abinin arabasıydı apo abi.
eski sahibide swordun arkadaşı, kapagıda acıldı dıye bılıyorum conta degısımı sanırım
eski sahibide swordun arkadaşı, kapagıda acıldı dıye bılıyorum conta degısımı sanırım
swordun arkadaşı yiğit'ti o zmnlar niyetlenmişti civic si varken güzel arabaydi.
işte vtec çi geldiii...:D
eyvallah burak sağol...;)
vtecburac
11-10-2011, 16:55
swordun arkadaşı yiğit'ti o zmnlar niyetlenmişti civic si varken güzel arabaydi.
aynen barış yiğitti:icon_tup:
vtecburac
11-10-2011, 16:57
işte vtec çi geldiii...:D
eyvallah burak sağol...;)
apo abi sword ıle konusursan belkı o daha ıyı bılgı verır;)
ahmetle telefonda görüşüldü...
yg vtec vay plaka degısmemış demek:)
http://img684.imageshack.us/img684/3020/dscn2338j.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/1255/1060631img.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/3457/dscn2326t.jpg
Murat Özcan
11-10-2011, 18:06
napmışlar aracı yaw rengarenk :S
bu araba topladımı ???
Murat Özcan
11-10-2011, 19:52
hangı aracmıs la bu :S
Ne Sallamısın be kardesım
Bıraz ufak atta civ civ ler yesın :D
Fotoğrafı çeken benım
Araba Mecanix mustafanın eskı arabası TS vtec
Arabanın motoru su anda ızmırdekı Karaoglan Eg coupe Turbo vtec de
kasası komple Hurdaya gitti
belkı su an senın kullandıgın çaydanlık olmuş olabılır ne dersın ?
http://b1110.hizliresim.com/11/10/11/15209.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/11/15214.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/11/15225.jpg
Talih.b16
11-10-2011, 20:20
burdanda bilmeden görmeden kimsenin arabasını kötülememek gerektiğini anlıyoruz.emin olmadan konuşmak yannış..mertcan resimleride cok sanatsal cekmişsin tam kapaklık olmuş:)
mertcan bende onu dıcektım bu arac hurda olmustu
valla toplanıcak halı kalmamıs robot bıle toplayamaz onu ama arabada ıyı macun varmıs :D
Ayrton Senna
11-10-2011, 20:27
kötümü ediyoruz :) hem benim dikatimi çeken bişey var engin yatınca benzinde yakmıyor lan bu araçlar :)
burdanda bilmeden görmeden kimsenin arabasını kötülememek gerektiğini anlıyoruz.emin olmadan konuşmak yannış..mertcan resimleride cok sanatsal cekmişsin tam kapaklık olmuş:)
Abi 2005 den beri ben vti larla iç içeyim
az cok neyın ne oldugunu
hangı arabanın hangısı oldugunu bılıyorum
kısacası yeni yetme değiliz :)
insanları kandırmanında alemi yok :)
açıkcası kırmızı vti ın konılerını almak ıcın gıtmıstım hurdacıya ozamn cektım resımlerı
daha sonra ızmırden KSK Vtec tolga abıye boyle bır araba oldugunu soylemıstım
oda aracı komple aldı :)
kasası hurdaya gıttı
parcalarını tek tek soktu :)
kısacası arac toplanmadı
combo kazalı vtı oldugu bı lınk vardı bulamadım ben t.h.t de sanırım
Talih.b16
11-10-2011, 20:41
az cok neyın ne oldugunu
açıkcası kırmızı vti ın konılerını almak ıcın gıtmıstım hurdacıya ozamn cektım resımlerı
kasası hurdaya gıttı
kısacası arac toplanmadı
aynen kuzen hep bi dümen var niye bilmem..aslında herkes kimin ne olduğunuda biliyor.şimdi sen bunu yazmasan arabayı satmaya calışan adam nolucak hayatı kaydı satamıycak yazık günah
az cok neyın ne oldugunu
kasası hurdaya gıttı
kısacası arac toplanmadı
VTI alıcak olsam, ilk başvuracağım kişi :) Tr deki hepsini biliyorsun diyorlar Mertcan var mıdır aslı :)
VTI alıcak olsam, ilk başvuracağım kişi :) Tr deki hepsini biliyorsun diyorlar Mertcan var mıdır aslı :)
Yok abı abartma
hepsını bilemem tabıkıde
ama bı sase numarasından ne oldugunu ogrenır cıkartırım
bu arada Ankara da 98 Hb keşfettim yeni
full stock fabrıkadan cıktıgı gıbı :)
araba koyu yeşil renk ve 06 bl plaka nereden gelmiş acaba
@mertcan
Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi :D.
Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler :D
@mertcan
Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi :D.
Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler :D
Aynen oyle kankacım
ben aldım
sonra Balo ya sattım
balo arkaları baskasına sattı
sıfır aldı
onler ıle arkayı takım yaptı eg ye gore sonra sana verdı
sende kıme sattın orası mechul :)
kimse burada yazıcaklarımda bie art niyet aramasın ağalar.
bu ciğerli vti ciğerli typer muhabbetide neyin nesi ?
bir vti düşünün piyasadaki en iyi yürüyen vti olsun bu.nekadar yürür ? vti nin yürümesi gerektiği kadar.fazla bişemi bekliosunuz ? eğer araba stock ise iyi yürüyosa stock vti nin gitmesi gerektiğini gdiyodur diğerleri geçiliyorsa onlarda vardır tersoluk iyi gidende yoktur ilahi bi kıudret :D
kompresyonu tam hakkında ise segmanda en ufak kaçırma yoksa subap ayarı avansı emdiği hava tahliye ettiği egsoz gazı olması gerektiği gibiyse benzin pompası ölçülmüş değerler ok ise enjektörler ok ise trigeri bakımı falan ok ise motor ok dir.
gelelim bunu yere vermeye aksı aks kolları şanzumanda cırtlama yoksa debriyaj volan ok ise motor kulakları tablası yani dağıtıcı ve dağıtıcıyı tutan demirbaşlar stabil ve düz ise tekere gücünü hakkıyla verir genelde.
olay budur.daha ne arıyor bu millet.şu alemde okadar çok tuhaf laflar varki ortaya atmışlar bi ciğerli araba hikayesi :D komik vallahi billahi.fabrika torpilli motorlarmı üretmiş bizim haberimiz yok.birinin motoru daha iyi açılmıştır devir çevirmeye alışıktır ara hızlanmaları daha çok yapmıştır o iyi gider.abartmayın artık ciğerli vti işini ya :) araba pert param parça ama 2 boy daha hızlı 25 lira ediyor :D birisi hakkaten çok iyi motora ve kasaya sahip ama yanlış ellerde yetişmiş 2 boy pertin ardında gidiyor tuuu kaka :D
ya boşversenize :)
bu camiada çok iyi yürümüş vti ler var herkesler plakalarını bilior zaten.herkeşe kazasız belasız ağalar.
Ne Sallamısın be kardesım
Bıraz ufak atta civ civ ler yesın :D
Fotoğrafı çeken benım
Araba Mecanix mustafanın eskı arabası TS vtec
Arabanın motoru su anda ızmırdekı Karaoglan Eg coupe Turbo vtec de
kasası komple Hurdaya gitti
belkı su an senın kullandıgın çaydanlık olmuş olabılır ne dersın ?
Aynen Yusuf, kazalı resmini eklediğin vti hiç toplanmadı yürümedi, eritilmek üzere izmit hurdalığına gitti... JDM Works Musti'nin 200sx'ten önceki arabasıydı, Bursaya satılmıştı... Yanılmıyorsam 2004 başlarında kaza yaptı. Kaza yaptığında hala 34 plakaydı araba. Bursa Küçük sanayide birindeydi en son yürürken gördüğümde ve üzerinde mini ütü masası tarzında siyah bir spoiler vardı, geçmiş zaman parça pinçik hatırlıyorum. Aynı zamanlarda ben de takla atmıştım, hafıza kaydı. :) Siyah 16 AB 255 vardı hb vti o zamanlar Bursada benim poloyla yürürken geçemeyince sağdan kasıtlı çarpmıştı bana ikimiz beraber 3-5 takla atmıştık :) yanılmıyorsam 9. perti filandı o arabanın en son 14üncü perte çıkışında ab vti'yi saymayı bırakmıştım :) sanırım artık bursada da değil...
exvitermini
12-10-2011, 03:29
alacagımdan yada baska bişeyden değil sadece meraktan soruyorum bilen illaki vardır 2007 senesinde nazilliden ilk sahibinden alınan arac mı bu ??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60101391 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mugen-power-60101391/detay/)
2004 senesınde aydında merkezde bı pazar yerı vardı aytepe kampüse cıkmadan orda köşede beyaz vtı vardı acaba neoldu lastıkler ınık duruyrdu duvar dıbınde
bende bi vti merak ediyorum 250 tl için anlaşamamıştık :D 2009 eylül yada ekim ayında ilanı vardı orduda beden eğitimi öğretmenin de kırmızı sedan vti vardı orj 138 km civarındaydı ekstra hiç bişi yoktu orj di param da vardı 250 tl ye inat gittik anlaşamadık :D:D araç zaten ilanı koyduğu gün satılmıştı şimdi nerde acaba?:D