PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74

ykavcioglu
10-10-2013, 11:08
Kaan tek fiyat 27500 kardeşim herkeze aynı söylüyorum açığım o kadar kredi çekmek istemiyorum faiz vermek koyuyor bana elimde böyle bi araba var ama alıcı yok ona şaşıyorum

araba 1 senedir herkesle deniyor, hiçbir denemede yada sonrasında kaput'u bile açmadık.
risk almadık normal gazladık, km'si ortada, kaportası ortada, geçmişi belli.
ekstraları belli.
arabayı alan boşaltsa filtre egzoz vafc binse 25'e gelir, genede vb geçilmez!!!

K.Kaan
10-10-2013, 11:14
araba 1 senedir herkesle deniyor, hiçbir denemede yada sonrasında kaput'u bile açmadık.
risk almadık normal gazladık, km'si ortada, kaportası ortada, geçmişi belli.
ekstraları belli.
arabayı alan boşaltsa filtre egzoz vafc binse 25'e gelir, genede vb geçilmez!!!

tamam kanka sakin tanıyoruz biliyoruz aracı:D.. ciddi araba alasım yok ama vb kafamı karıştırıyo çalıcam gibi gözüküyo kapıyı zaten bu gidişle

ykavcioglu
10-10-2013, 11:16
tamam kanka sakin tanıyoruz biliyoruz aracı:D.. ciddi araba alasım yok ama vb kafamı karıştırıyo çalıcam gibi gözüküyo kapıyı zaten bu gidişle

sana demiyorum kanka, millete diyorum.
kimse kusura bakmasın ama vtec alacaksam ilk buna bakarım, vf yi almadan öncede istedim satmadı:D

@umut; satmadın vaktinde bana, uğraş şimdi:d
elinde patlasın :D:D:D:D

MTNVTI
10-10-2013, 13:47
sana demiyorum kanka, millete diyorum.
kimse kusura bakmasın ama vtec alacaksam ilk buna bakarım, vf yi almadan öncede istedim satmadı:D

@umut; satmadın vaktinde bana, uğraş şimdi:d
elinde patlasın :D:D:D:D

Umut senin yüzünden nazar duası ekledi imzasına :)

ENGean
10-10-2013, 17:25
Sekolive-serkan musait oldgnda whatsapp tan yaz bana.yazdm ama gormedin sanirim.

61rd normalde makyajsizdi ama makyajliya cevrilmisti dimi yanlis hatirlamiorsam.avcilardaki hakan abinin arabasi degilmiydi.

blackgetz, hocam bana numarani bi pm atsana.

BlackGetz
10-10-2013, 17:31
Sekolive-serkan musait oldgnda whatsapp tan yaz bana.yazdm ama gormedin sanirim.

61rd normalde makyajsizdi ama makyajliya cevrilmisti dimi yanlis hatirlamiorsam.avcilardaki hakan abinin arabasi degilmiydi.

blackgetz, hocam bana numarani bi pm atsana.

Yolladımm Pm

Mutlu Değerli
10-10-2013, 17:31
Kaan tek fiyat 27500 kardeşim herkeze aynı söylüyorum açığım o kadar kredi çekmek istemiyorum faiz vermek koyuyor bana elimde böyle bi araba var ama alıcı yok ona şaşıyorum

her allahın günü ilanlara bakarım... çok kıt bi zamanda aracını satılıga koydun. nerdeyse 2.5-3aydır mermi gibi olan VTi'lar bile 25 civarı paralara gitmeye başladı. Yok yok... VTi piyasası artık düşer benden demesi

ENGean
10-10-2013, 17:33
Hb vti orjinal spoiler elinde olan varmi bende spoon var takasta yapabilirm ve bir soru daha vti icin orjinal warex dusunuyorum s2000 lerdeki sesi yakalayabilirmiyim????

Bnde orj.spoyler var abi.hemde kirmizi renk. Boyatmana gerekte kalmaz :)

By_HaNNibaLL
10-10-2013, 17:38
gunay 21 lıralık hb vtı nasıl olunabılırse öyle bi vtec hiç incelemedım 1bikackez park halınde gordum 1 tur attm etrafında tek hosuma gıden tarafı arka çamurlukların çizgisi oldu.. gazlamalık araç olarak bakılır :)

Bi arkadaş sordu bende sorma hata dedim de belki iyi bilen vardir diye yazdim.

millet renkten duruştan plakasini söylüyo ya bu amed vitek şu remzinin arabasi falan ahhaha

aLLen
10-10-2013, 17:49
her allahın günü ilanlara bakarım... çok kıt bi zamanda aracını satılıga koydun. nerdeyse 2.5-3aydır mermi gibi olan VTi'lar bile 25 civarı paralara gitmeye başladı. Yok yok... VTi piyasası artık düşer benden demesi

Hayırlısı güzel kardeşim böyle arabalar az kaldı benim istediğim para astronomik değil bana maliyeti daha yukarda ki 135000 km kac tane kaldı

35YJC72
10-10-2013, 18:22
Bnde orj.spoyler var abi.hemde kirmizi renk. Boyatmana gerekte kalmaz :)

yazdım telden donersın bana beklıyorum :)

ykavcioglu
10-10-2013, 19:42
Hayırlısı güzel kardeşim böyle arabalar az kaldı benim istediğim para astronomik değil bana maliyeti daha yukarda ki 135000 km kac tane kaldı

Yeni üye kaydı yap da izleyelim, gözümüz vtec görsün:D

Skyhawk34
10-10-2013, 20:22
ailemde oluşan bir sağlık sıkıntısından dolayı arabayı gözden çıkardım arkadaşlar
şu anda eksiği vs. yok uzun süre bineceğim diye para harcadım ettim ama insanın karşısına ne zaman ne çıkacağı belli olmuyormuş
aracımın 3 parçasında boya olup değişen parçası yoktur tüm camları (kelebeklerde dahil) orjinaldir paspaslardan radyatörüne farlarından külbütör kapagının üzerindeki boyasına kadar herşeyi fabrika çıkısından kalanlardır yansanayi tek bir parça yoktur üzerinde 165 bin kmde 97 model sedan

ekstralar olarak meganracing headers 4-1 , airmass catback , aem cai , vafc , ngk bujji kabloları vs vs. vardır

içinin temizliği olsun gerek kondüsyonu olsun muazzamdır

6 ayda 1 kuafor yapmaktayım ıcıne , taban halısında bile kir bulunmamaktadır normal kullanımdada her gün içini süpürür temizler siler oyle koyarım garajıma
aracın tüm kitapçıkları yedek anahtarlarının tümü sıfırken alınan faturlarına varana kadar bir sürü belgesi elimde bulunmaktadır

aileminde kullanabileceği yüksek model benzinli/dizel araçlarla takas olur normalde düşündüğüm fiyat 28500 dür.

ulaşmak isteyenler için telefon 0538 693 40 27 - Furkan

resatgurcuoglu61
10-10-2013, 22:05
ailemde oluşan bir sağlık sıkıntısından dolayı arabayı gözden çıkardım arkadaşlar
şu anda eksiği vs. yok uzun süre bineceğim diye para harcadım ettim ama insanın karşısına ne zaman ne çıkacağı belli olmuyormuş
aracımın 3 parçasında boya olup değişen parçası yoktur tüm camları (kelebeklerde dahil) orjinaldir paspaslardan radyatörüne farlarından külbütör kapagının üzerindeki boyasına kadar herşeyi fabrika çıkısından kalanlardır yansanayi tek bir parça yoktur üzerinde 165 bin kmde 97 model sedan

ekstralar olarak meganracing headers 4-1 , airmass catback , aem cai , vafc , ngk bujji kabloları vs vs. vardır

içinin temizliği olsun gerek kondüsyonu olsun muazzamdır

6 ayda 1 kuafor yapmaktayım ıcıne , taban halısında bile kir bulunmamaktadır normal kullanımdada her gün içini süpürür temizler siler oyle koyarım garajıma
aracın tüm kitapçıkları yedek anahtarlarının tümü sıfırken alınan faturlarına varana kadar bir sürü belgesi elimde bulunmaktadır

aileminde kullanabileceği yüksek model benzinli/dizel araçlarla takas olur normalde düşündüğüm fiyat 28500 dür.

ulaşmak isteyenler için telefon 0538 693 40 27 - Furkan

Ah Be Furkan Üzüldüm Açıkçası Satmana Hayırlısı Diyelimde Alan İnş Senin Kadar Kıymetini Bilir...

ilkerist
10-10-2013, 23:25
işin içine mecburiyetler girince el kol bağlanıyor maalesef,inş. senin gibi bakacak birisine gider de,ulan bunu da rezil ettiler diye üzülmeyiz...

Skyhawk34
11-10-2013, 06:38
Ah Be Furkan Üzüldüm Açıkçası Satmana Hayırlısı Diyelimde Alan İnş Senin Kadar Kıymetini Bilir...

haylısı ya. işte her şey düşünüldüğü gibi olmuyormuş, bişey nelerden vazgeçmemi sağladı...

işin içine mecburiyetler girince el kol bağlanıyor maalesef,inş. senin gibi bakacak birisine gider de,ulan bunu da rezil ettiler diye üzülmeyiz...

aramızda bunu en üst seviyede yaşanayanda sendin mecburiyet neler neler yaptırıyor ama Allah'a şükür sen toparladın az buçuk gene

inşallah benimde temennim o yönde

taytay
11-10-2013, 07:58
Boş yorum yapmayı sevmiyorum, ama şu an sedan vtec alıcak olsam gider FV vtec'i alırdım duruşu gerçekten çok hoşuma gidiyor . Şu vti piyasasına göre de rakamı uygun bence ne saçma arabalar ne rakamlara gidiyor görüyoruz :) . Bu arada araç sahibi arkadaşla samimiyetim yok pofpoflamak için yazmadım gördüğümü bildigimi yazıyorum.

MTNVTI
11-10-2013, 09:41
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sedan-vti-138984952/detay)

Arkadaşım uygun fiyata sedan vtı bakıyorda bu araç ne dir ne değildir bilgisi olan varmı? 17000 tl lik hasar kaydı varmış doğrumudur?

çağlarcoskun
11-10-2013, 15:12
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sedan-vti-138984952/detay)

Arkadaşım uygun fiyata sedan vtı bakıyorda bu araç ne dir ne değildir bilgisi olan varmı? 17000 tl lik hasar kaydı varmış doğrumudur?

bi ara yine ilanı vardı abi 19du sanırsam. hasar kaydı var diyede yazıyordu

92Sİ
11-10-2013, 17:48
ARABADA LPG VAR DOSTUM.. GERÇİ ARTIK ÇOĞU VTİ DA LPG VAR. bugün bolu plakalı kırmızı sedan vtec i aradım onda bile lpg çıktı. keza aynı şekilde antalyada olan bi kaç sedan vtecte lpg var..

ykavcioglu
11-10-2013, 18:21
Yakında Tüpsüz vtec para etmeyecek:)
Cdti ne güzelmiş özlemişim az yakmayı

sagi
11-10-2013, 19:49
Yakında Tüpsüz vtec para etmeyecek:)
Cdti ne güzelmiş özlemişim az yakmayı

ya bırak bu işleri :) vtecte az yakıyo basmazsan

ilkerist
11-10-2013, 22:31
Ben yakıtından fazlaca memnunum :) lpg li olan sayısı artmaya başlamış olabilir ama çoğu lpg li demek biraz tuhaf...

Emre turgut
11-10-2013, 22:34
bana yakıt olarak mcs den sonra dızel gıbı geliyor :D

MTNVTI
11-10-2013, 23:51
bi ara yine ilanı vardı abi 19du sanırsam. hasar kaydı var diyede yazıyordu

Sağol obey :D

Ben yakıtından fazlaca memnunum :) lpg li olan sayısı artmaya başlamış olabilir ama çoğu lpg li demek biraz tuhaf...

Tüplü olan vtecler öfkeli oluyor ilkerim :D

wollkii
12-10-2013, 00:32
Hb vtec arayan arkadaslar sesleniyorum
23e 24 e alip milyarlarca para harcamayin,paramizla rezil oluyoruz sanayi koselerinde. Arabayi alirken para kazanin. Alin vb yi ici disi kaportasi motoru kusursuz giderinide biliyoruz cincik bi vtec o araba satilsin parayla zor bulursunuz bi daha :)

sagi
12-10-2013, 08:47
23e 24 e alip milyarlarca para harcamayin,paramizla rezil oluyoruz sanayi koselerinde. Arabayi alirken para kazanin. Alin vb yi ici disi kaportasi motoru kusursuz giderinide biliyoruz cincik bi vtec o araba satilsin parayla zor bulursunuz bi daha :)

ne güzel demişsin volkan bencede binicek adam hazır yapılı araba alsın kar edicek olan zaten yanaşmıyo böle araçlara yoksa astarı yüzünü bayaa aşıyor.

burak48
12-10-2013, 09:46
piyasada cok fazla lpg li sedan vti olmaya basladı. ***** siteden rastgele secip ararsanız telefonda soyluyorlar lpg li oldugunu ancak siteye yazmamıslar.

ggtoker
12-10-2013, 13:20
simota air intake kit
hks filtre
4-1 spoon headers
51'lik düz boru
megan son susturucu
port polish
ferrea subap
( ıtr ) egzantrik
p28 beyin li bir vtı ortalama kaç bygır verır arkadaslar... ilgilendiğimiz bir araçta bunlar mevcutta... yardımcı olursanız sevınırım

ENGean
12-10-2013, 14:09
piyasada cok fazla lpg li sedan vti olmaya basladı. ***** siteden rastgele secip ararsanız telefonda soyluyorlar lpg li oldugunu ancak siteye yazmamıslar.

vtı zaten normal kullanımda 1.6ies kadar yakıyor, 1.6ies te 1.4is ten az yakıyor. hala şu arabalara nıe lpg taktırıyolar anlamıyorum :)

tropheus
12-10-2013, 16:49
Değişensiz,komple boyasız,mümkün mertebe stok,160k leri geçmemiş vti ı olupta 1.7dti Corsa yla takaslamak isteyen varmıdır ? :)

Hb - sedan fark etmez düzgün olsun yeter.

ENGean
12-10-2013, 17:33
Değişensiz,komple boyasız,mümkün mertebe stok,160k leri geçmemiş vti ı olupta 1.7dti Corsa yla takaslamak isteyen varmıdır ? :)

komple boyasız vtec in üstüne en az 20 bın isterler kardesım :) şahsen ben olsam bnde isterim :D

35YJC72
12-10-2013, 17:38
vtı zaten normal kullanımda 1.6ies kadar yakıyor, 1.6ies te 1.4is ten az yakıyor. hala şu arabalara nıe lpg taktırıyolar anlamıyorum :)
Ne anlami kaldi ozaman vtec in 1.4 e bin daha iyi

tropheus
12-10-2013, 18:15
komple boyasız vtec in üstüne en az 20 bın isterler kardesım :) şahsen ben olsam bnde isterim :D

Abi sen piyasayı çok yanlış anlamışsın o zaman :) dediğine göre en kötü komple boyası olmayan vti 33-35 lira?

ykavcioglu
12-10-2013, 18:28
simota air intake kit
hks filtre
4-1 spoon headers
51'lik düz boru
megan son susturucu
port polish
ferrea subap
( ıtr ) egzantrik
p28 beyin li bir vtı ortalama kaç bygır verır arkadaslar... ilgilendiğimiz bir araçta bunlar mevcutta... yardımcı olursanız sevınırım

ortalama 170 verir, aracına göre tabi

sagi
12-10-2013, 18:31
Ne anlami kaldi ozaman vtec in 1.4 e bin daha iyi

neden her vtec binen gazlamak zorundamı ?

35YJC72
12-10-2013, 20:12
neden her vtec binen gazlamak zorundamı ?
Gazlamak zorunda degil tabi vti ile yakiti dusunuyorsan binmemek ve okadar para vermemek en mantiklisi1.6 ies 1.4 is daha iyi ayni kasa sonucta he egerki guc istiyorsan kapinda aslan besliyorsanda onun yemi agir olur katlanican sonucta gaz motoru oyle veya boyle bitiriyor bi sekilde..

ENGean
13-10-2013, 00:08
Abi sen piyasayı çok yanlış anlamışsın o zaman :) dediğine göre en kötü komple boyası olmayan vti 33-35 lira?

yok bn yanlıs anlamadım, piyasaya bı bakarsan mantıken o hesap cıkıyo.
örn ; şuanda 1 parca degısenlı bel altı boyalı veya degısensız bel altı boyalı DUZGUN vtec lere ne kadar istiyolar ? 28-29 dimi ?
sence boyasız vtec e ne kadar ısterler ? 32 -33 isterler emin ol.

2-3 parça degısenlı vtecler 24-25 cıvarında.düzgün toplanmıs olanları.tutupta kımse boyasız vtecı 25-26 ya vermez :)

corsa piyasası 12-16 arası ort. 14 diyelim. yine 18-20 arası bı fark var.

bu benım görüşüm tabi :) inş. üzerine 5-10 bın fark vererek bulursunda bınersın kardesım yanlıs anlama sakın :)

ben hem vti hemde corsa sahıbı olarak bunları yazdım.

ggtoker
13-10-2013, 00:43
ortalama 170 verir, aracına göre tabi

tesekkurler dostum...

wollkii
13-10-2013, 07:56

Benimki oyle :) dip boyasi gelmis vtec fiyat soruyorlar bnada o rakamlari istiyorum ama satmicamda :)

taytay
13-10-2013, 08:25
Benimki oyle :) dip boyasi gelmis vtec fiyat soruyorlar bnada o rakamlari istiyorum ama satmicamda :)

satmıcaksan neden o rakamları istiyorsun egonumu tatmin ediosun ? 33 istiyorum ama satılık değilmi diyorsun ilginçmiş .

wollkii
13-10-2013, 09:15
satmıcaksan neden o rakamları istiyorsun egonumu tatmin ediosun ? 33 istiyorum ama satılık değilmi diyorsun ilginçmiş .

Yanlis anladin sen beni demek istiyorum ki o rakamlari vtecte gormek cok zor 25 26 li rakamlara da bende satcak araba yok

MeRtCaN
13-10-2013, 09:16

bende 50 istiyorum

ne fark ederki

niye fiyatları bu kadar sızı ılgılendırıyor anlamıyorum

taytay
13-10-2013, 09:17
Yanlis anladin sen beni demek istiyorum ki o rakamlari vtecte gormek cok zor 25 26 li rakamlara da bende satcak araba yok

kusura bakma yanlış anlamışım .

taytay
13-10-2013, 09:18
bende 50 istiyorum

ne fark ederki

niye fiyatları bu kadar sızı ılgılendırıyor anlamıyorum

50 de istersnn 100 de banane kendi malın ben orda değilim satılık olmayan arabaya rakam istenmiş , ben yanlış anlamışım zaten. Beni kimsenin arabasının fiyatı ilgilendirmiyor.

aknard
13-10-2013, 09:50
50 de istersnn 100 de banane kendi malın ben orda değilim satılık olmayan arabaya rakam istenmiş , ben yanlış anlamışım zaten. Beni kimsenin arabasının fiyatı ilgilendirmiyor.

aynen herkes aracına istediği fiyatı çekebilir ama şu bi gerçek ki özellikle garip rakamlar istendiği sürece alıcıyı güldürmekten öteye gitmiyo :icon_wack

tropheus
13-10-2013, 10:06
degısensız bel altı boyalı DUZGUN vtec lere ne kadar istiyolar ? 28-29 dimi ?

Bende zaten boyasız olsun demiyorumki değişeni olmasın tavanında,kapı içlerinde,kaput içinde boya olmasın yeterli.:)

wollkii
13-10-2013, 10:19

Satiyomusun diyene satmiyorum denir
Direk rakam sorana fiyat verilir!

taytay
13-10-2013, 10:22

sen kendi yazdığını bi daha oku :) , ya sen anlatamadın yada ben yanlış anladım. Senn araban satılık değil ama 33 istiyorsun ben öyle anlıyorum ha yanlış anlama arabanın rakamına bişey demiyorum ( diyemem zaten ) ama olay ilginc geldi söyledim zaten yukarda.

nostra
13-10-2013, 10:54

Burcun ikizler mi?

wollkii
13-10-2013, 10:55
sen kendi yazdığını bi daha oku :) , ya sen anlatamadın yada ben yanlış anladım. Senn araban satılık değil ama 33 istiyorsun ben öyle anlıyorum ha yanlış anlama arabanın rakamına bişey demiyorum ( diyemem zaten ) ama olay ilginc geldi söyledim zaten yukarda.

Konunun senle alakasi yokken Bu kadar detaya tutulcagini nerden bilebilirdim ki ?
Neyse uzatmanin bi manasi yok iyi gunler iyi forumlar...

taytay
13-10-2013, 10:59
Konunun senle alakasi yokken Bu kadar detaya tutulcagini nerden bilebilirdim ki ?
Neyse uzatmanin bi manasi yok iyi gunler iyi forumlar...

Yukarda kusura bakma deyip kestirip attım ama sen üstüne gittin. Forum ortamı sen bişiy yazıyorsan burayada herkezin yazmaya hakkı var, keyifli forumlar.

Skyhawk34
13-10-2013, 11:02
bence burada bırakalım abiler konu saçma sapan yerlere gidecek kalp kırmaya gerek yok herkes istediği fiyatı yazar çizer
kimsede malına yüzyıllarca bende kalacak gibisinden bakıp böbürlenmesin malı veren Allah alan Allah kimseye kalmayacak bu hurda yığınları...

ilkerist
13-10-2013, 11:18
bence burada bırakalım abiler konu saçma sapan yerlere gidecek kalp kırmaya gerek yok herkes istediği fiyatı yazar çizer
kimsede malına yüzyıllarca bende kalacak gibisinden bakıp böbürlenmesin malı veren Allah alan Allah kimseye kalmayacak bu hurda yığınları...

:icon_tup:

adamsın şavki,lafa gelince herşey istenirde,satma zaruriyeti işin içine girince görürüm o şunu istiyorum bunu istiyorum diyenleri,örnekleri dolu,burnunuzun dibine bakın yeter.

HaLuK-35
13-10-2013, 12:06
arabaya talip yokken 30 gordu 35 gordu diyip markanın piyasasını yukarda tutmaya calışanların dunyasında yasıyoruz 25 ler 26 lar goruldugu anda hemen notere, satarken de kardes kaca aldıgını sorarlarsa yuksek soyle olur mu :) sanki yuksek paraya araba satınca cok matah bişey oluyomus gibi sonra dedikodular falan ohoo bi ton iş :) herkes kendi malına deger biçer işine geliyosa verir gelmiyosa vermez bu para muhabbetlerinde detaya girmeye hiç gerek yok her araba bir değil her satıcı bir değil..

ENGean
13-10-2013, 12:29

Bende zaten boyasız olsun demiyorumki değişeni olmasın tavanında,kapı içlerinde,kaput içinde boya olmasın yeterli.:)

ilk mesajında komple boyasız, deyince sen ben öyle anladım :) herhalde yanlıs anladım k.bakma :)

OmeR-FE
13-10-2013, 14:01
:icon_tup:

adamsın şavki,lafa gelince herşey istenirde,satma zaruriyeti işin içine girince görürüm o şunu istiyorum bunu istiyorum diyenleri,örnekleri dolu,burnunuzun dibine bakın yeter.

Allah kimsenin malini acil ihtiyactan sattirmasin.
Zaten o durumdada insan 3une 5ine bakmaz.
InsAllah o durumlardan da pirana insanlar yararlanmaz.

Yukaridaki yazdiklarimla alakali olmayarak :
VB ve FV kiymet bilen insanlara gidecek 2 vti.
Hayirlisi neyse o olsun.

wollkii
13-10-2013, 14:11

Hayirlisi neyse o olsun.

İsin aciliyet kismi kesinlikle farkli... Allah kimseyi o duruma dusurmesin...
Sen bizi piranalardan uzak tut Yarabbim :)

sagi
13-10-2013, 15:19
arabaya talip yokken 30 gordu 35 gordu diyip markanın piyasasını yukarda tutmaya calışanların dunyasında yasıyoruz 25 ler 26 lar goruldugu anda hemen notere, satarken de kardes kaca aldıgını sorarlarsa yuksek soyle olur mu :) sanki yuksek paraya araba satınca cok matah bişey oluyomus gibi sonra dedikodular falan ohoo bi ton iş :) herkes kendi malına deger biçer işine geliyosa verir gelmiyosa vermez bu para muhabbetlerinde detaya girmeye hiç gerek yok her araba bir değil her satıcı bir değil..

hay ağzına sağlık ne güzel demişsin, öleleri bi bitmedi :D

Melih-Ö
13-10-2013, 15:37
hay ağzına sağlık ne güzel demişsin, öleleri bi bitmedi :D

Sende öylesin 30 verdiler vermiyorum :p 20 veriyorum canlı vermiyorsun çizmişlerdi de 19a düştü :D

sagi
13-10-2013, 16:43
Sende öylesin 30 verdiler vermiyorum :p 20 veriyorum canlı vermiyorsun çizmişlerdi de 19a düştü :D

kanka benimki ama 30 görmedi 28 29 gördü lütfen çarpıtmayalım :D

SekoLive
13-10-2013, 17:42
volki olurda 33-34 veren denk gelir ise bana yönlendir herkes muradına ersin...

engin vti
13-10-2013, 17:49

Afferin yeğenim :) nokta olmuş

35YJC72
13-10-2013, 17:50

Faceden durttum seni ekleme gonderemiom sen gonder bari :)

taytay
13-10-2013, 18:08
Afferin yeğenim :) nokta olmuş

seninki kaç gördü gri olan km baya düşüktü görmüştür büyük rakamlar.
olm seni şu konuya yazdıgını görünce gülesim gelio :)

engin vti
13-10-2013, 18:17
seninki kaç gördü gri olan km baya düşüktü görmüştür büyük rakamlar.
olm seni şu konuya yazdıgını görünce gülesim gelio :)

Kanka benim çok farklı oldu Ömer Faruk elma 20 teklif etti ben 2
Sene önce 27.500 e sattım :) :) :)

wollkii
13-10-2013, 18:33
volki olurda 33-34 veren denk gelir ise bana yönlendir herkes muradına ersin...

Kendi aracimdan once sana paslicam ;)

taytay
13-10-2013, 18:34

seninki ters işlemiş :heyoo:

aLLen
13-10-2013, 18:59

Hayirlisi neyse o olsun.

Ben bu isleri çözemedim arabam neden satılmadıgını ama hayırlısı forumdan daha önceden çok arkadaş istedi ama o zman bu araba ben de omurlük kalır doye düşünüyordum her istediğiniz olmuyor maalesef askerlikte evdi derken ben paramı çok şükür tamamladım daha bu saatten sonra sadece keyfi satıyorum aracımı acelesi yok bu özelliklerde bu km kac tane araba kaldı ki zaten VB vtec oldukça tatminkar yürürü olan bi arac hayırlısı demek ki buymuş daha önceden söylediğim fiyata aracımı vermeyi düşünmüyorum artık.
Herkeze keyifli forumlar...

wollkii
13-10-2013, 19:15
Faceden durttum seni ekleme gonderemiom sen gonder bari :)

Ne guzel durtusuyoduk haci :)
Ekledim...

ilkerist
13-10-2013, 19:27

seninki ters işlemiş :heyoo:

çok değişik olmuş bu iş :D

CRX
13-10-2013, 19:29

Haa öyle bisey olmuştu demi.benzinlik te söylediğinde ne gulmustuk araba yikarken pehh yillar gecmis bak :D

gökan
13-10-2013, 19:33
param olsa vb vtecı alırdım 1.4 ısımı satmam lazım

engin vti
13-10-2013, 20:12
Haa öyle bisey olmuştu demi.benzinlik te söylediğinde ne gulmustuk araba yikarken pehh yillar gecmis bak :D

Aynen kanka kardeşiniz bunları yaşadı :D

OmeR-FE
13-10-2013, 20:25

Bahsi gecen ben miyim?
Bensem hatirlayamdim mevzuyu.

engin vti
13-10-2013, 20:33
Bahsi gecen ben miyim?
Bensem hatirlayamdim mevzuyu.

Ömer Faruk Elma sensen evet hatta şöyle dedin; kanka 20 bin vereyim aracı göstermiycem dedin :D eski yazışmalarda dahi var Facede bak göreceksin :)

OmeR-FE
13-10-2013, 20:40
Ömer Faruk Elma sensen evet hatta şöyle dedin; kanka 20 bin vereyim aracı göstermiycem dedin :D eski yazışmalarda dahi var Facede bak göreceksin :)

Tamam bakacagim kardesim ki oyle demissem yine iyi para vermisim o arabaya ;) Ne mutlu sana istedigin paralara satmissin. Kimin neyi ne sattigi umrumda degil acikcasi.
Alanada satanada hayirli olsun volkan'i severim. 10 numarada bakiyor arabaya. Kazasiz belasiz kullansin.
Ayrica boyle bisey yazip benim ismimi kullanip biseyler ortaya atmana anlam veremedim kardesim.
Konuyu uzatmayacagim bi problemin varsa pm veya faceden yazarsin kardesim.

Allah herkezin gonlune gore versin.

engin vti
13-10-2013, 20:47
Tamam bakacagim kardesim ki oyle demissem yine iyi para vermisim o arabaya ;) Ne mutlu sana istedigin paralara satmissin. Kimin neyi ne sattigi umrumda degil acikcasi.
Alanada satanada hayirli olsun volkan'i severim. 10 numarada bakiyor arabaya. Kazasiz belasiz kullansin.
Ayrica boyle bisey yazip benim ismimi kullanip biseyler ortaya atmana anlam veremedim kardesim.

Öyle aklıma geldi yazdım ben kimsenin aracına değer biçmem sende yapmamalısın vt 555 benim gözümde çok daha yukarlarda zaten 20 bin çok teklif ettim dıyorsun bence ayıp ediyorsun arabayı satalı 2 sene oldu geçti gitti zaten senle problemim yok.

OmeR-FE
13-10-2013, 21:09
Öyle aklıma geldi yazdım ben kimsenin aracına değer biçmem sende yapmamalısın vt 555 benim gözümde çok daha yukarlarda zaten 20 bin çok teklif ettim dıyorsun bence ayıp ediyorsun arabayı satalı 2 sene oldu geçti gitti zaten senle problemim yok.

Allah sahit kimse duymamistir benim agzimdan sunun arabasi su kadar eder bunun arabasi bu kadar eder veya senin araban su kadar benim arabam bu kadar eder diye.
Ben kimsenin malina fiyat bicmem kardesim.
Ayrica ben sanada demistim 555i begeniyorum diye mevzularini bildigim halde.Hatta fjk'yi sattigimda ilk seni aramistim kardes gonderiyorum aracina diye. Ayrica aracin senin gozunde tabii daha degerlidir. Benim veya bi baskasinin butcesi o kadardir onu teklif etmistir sende kabul etmemisindir. Bizede herkezede ne teklifler geliyo. Satilik olmayan aracima pazarlik yapanlar biliyorum.
Konusmalara eve gidince bakacagim.
Ama oyle bisey olmadigina eminim.
Ayrica bisey ortaya atipta 2 sene gecmis ustunden bosver demekle olmaz bu isle engin.
Ben takintili adamim takarim kafaya.
Gecmis konusmalara bakip ararim seni veya pm-face bi yerden yazarim.

ykavcioglu
13-10-2013, 21:18
Ben bu isleri çözemedim arabam neden satılmadıgını ama hayırlısı forumdan daha önceden çok arkadaş istedi ama o zman bu araba ben de omurlük kalır doye düşünüyordum her istediğiniz olmuyor maalesef askerlikte evdi derken ben paramı çok şükür tamamladım daha bu saatten sonra sadece keyfi satıyorum aracımı acelesi yok bu özelliklerde bu km kac tane araba kaldı ki zaten VB vtec oldukça tatminkar yürürü olan bi arac hayırlısı demek ki buymuş daha önceden söylediğim fiyata aracımı vermeyi düşünmüyorum artık.

Çooook sevindim, p*ç olmadı!

OmeR-FE
13-10-2013, 21:26

Adina cok sevindim Umut. Facedende konustuk devamli zaten.
Problemi cozmene sevindim. VB gercekten iyi bi vti.
Durumum olsa hep hayalimdi bi hb bi sedan kapiya koymak.
Hb seninki olurdu su zaman para durumumu ayarlayabilseydim.

engin vti
13-10-2013, 21:38
Allah sahit kimse duymamistir benim agzimdan sunun arabasi su kadar eder bunun arabasi bu kadar eder veya senin araban su kadar benim arabam bu kadar eder diye.
Ben kimsenin malina fiyat bicmem kardesim.
Ayrica ben sanada demistim 555i begeniyorum diye mevzularini bildigim halde.Hatta fjk'yi sattigimda ilk seni aramistim kardes gonderiyorum aracina diye. Ayrica aracin senin gozunde tabii daha degerlidir. Benim veya bi baskasinin butcesi o kadardir onu teklif etmistir sende kabul etmemisindir. Bizede herkezede ne teklifler geliyo. Satilik olmayan aracima pazarlik yapanlar biliyorum.
Konusmalara eve gidince bakacagim.
Ama oyle bisey olmadigina eminim.
Ayrica bisey ortaya atipta 2 sene gecmis ustunden bosver demekle olmaz bu isle engin.
Ben takintili adamim takarim kafaya.
Gecmis konusmalara bakip ararim seni veya pm-face bi yerden yazarim.
Tamam sen bak eski konulara üzerinden 2 sene geçti çok iyi hatırlıyorum kafadan sallamam bosyere ama üzülmüştüm çok o yüzden unutmadım Fjk izmire geldigi zaman kendi arabam gibi sevindim biliyorsun

Emre turgut
13-10-2013, 21:43
bende vb adına çok sevindim böyle araçların değerini bilende kalması cok güzel gerçekten problemlerin çözülüp aracın kalmasına bende cok sevindim

Adina cok sevindim Umut. Facedende konustuk devamli zaten.
Problemi cozmene sevindim. VB gercekten iyi bi vti.
Durumum olsa hep hayalimdi bi hb bi sedan kapiya koymak.
Hb seninki olurdu su zaman para durumumu ayarlayabilseydim.

kanka cidden hastasın sen ya :D senin kapıya ben getirip koyucam en sonunda bir hb vti yada senin oradan ev alıcam artık :D

HaLuK-35
13-10-2013, 22:00
Emre boşver sen onu bunu bizim vtec ne alemde çomak listesini kabartmadn mı hala? :D

OmeR-FE
13-10-2013, 22:01
bende vb adına çok sevindim böyle araçların değerini bilende kalması cok güzel gerçekten problemlerin çözülüp aracın kalmasına bende cok sevindim

kanka cidden hastasın sen ya :D senin kapıya ben getirip koyucam en sonunda bir hb vti yada senin oradan ev alıcam artık :D

Hahaa kanka ne guzel olur be. Olm eve gerek yok bizim ev buyuk hemen 2 odayi size ayiririz :))

Emre turgut
13-10-2013, 22:08
Emre boşver sen onu bunu bizim vtec ne alemde çomak listesini kabartmadn mı hala? :D
kanka zamandan bulamıyoruz kı anca görselı tamamlardık bizim mcs le denedik sadece onada gosterdı kendını zaten debriyajı da hallettım mı bakıcaz onumuzde kı maçlara artık :D

Hahaa kanka ne guzel olur be. Olm eve gerek yok bizim ev buyuk hemen 2 odayi size ayiririz :))

Allah razı olsun kardeşim düşünmen yeterli senin gelcem gelcem oralara :D

taytay
14-10-2013, 07:17

:D aynen bekliyoruzz

taytay
14-10-2013, 07:34
edit......

K.Kaan
14-10-2013, 09:49

şimdi anlamadım ben? vb satıştan mı kalktı? e hafta içi bakmaya geliyoduk?

aLLen
14-10-2013, 10:02
şimdi anlamadım ben? vb satıştan mı kalktı? e hafta içi bakmaya geliyoduk?

Yok kardeşim arac satılık sadece bu saatten sonra keyfi :) sen gel ama sana can kurban :) elimden geleni yapmaya çalışırım

K.Kaan
14-10-2013, 10:24
Yok kardeşim arac satılık sadece bu saatten sonra keyfi :) sen gel ama sana can kurban :) elimden geleni yapmaya çalışırım

tamamdır umutum maksat gönüller bir olsun...:_ ticaret yapamazsak özlem gideririz

wollkii
14-10-2013, 13:07

Allah razi olsun dostum tek amacimiz vteclerimiz saglikli bi sekilde yurumesidir Sende cok iyi bakiyosun evlada masallah

35YJC72
14-10-2013, 22:45
Cumleten hayirli bayramlar..allah kabul etsin simdiden..

Burak Demirci
17-10-2013, 14:23
34 ka plakalı yeşil vtec hakkında bilgisi olan varmı eski sahibi çağlarla görüştüm daha evveliyetini bilen varsa yazarsa sevınırım

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-138029369/detay)

wollkii
17-10-2013, 14:54
34 ka plakalı yeşil vtec hakkında bilgisi olan varmı eski sahibi çağlarla görüştüm daha evveliyetini bilen varsa yazarsa sevınırım

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-138029369/detay)

Degisensiz diye biliyorum bel alti temizlik boyali ici disi guzel yururu de speclerine gore oldukca iyi...

MTNVTI
22-10-2013, 16:47
VTI sezonu kapandımı? kimse sorgulama yapmıyor :)

BlackGetz
23-10-2013, 16:18

aynen abi ya bende yazıcaktım geçen soran eden yok :)

Mutlu Değerli
23-10-2013, 16:24

Aynn ölee oldu abii, tekrar tekrar yazmakta fayda var...

VTi piyasası son 3aydır öldü, yerlerde... geçen sene 30liraya satılabilecek olan araçlar şimdi 27liradan satılıga konsa bile sa-tıl-mı-yor. Millet hızlı VAG grubuna yöneldi. Seneye yazın son bi kez üst limitleri yoklar ama 30lira beklemeyin... Şu anki piyasada 25liraya en temiz araç alacaklar var. üst paralar HAYAL DÜNYASI :heyoo:

sagi
23-10-2013, 16:51
Aynn ölee oldu abii, tekrar tekrar yazmakta fayda var...

VTi piyasası son 3aydır öldü, yerlerde... geçen sene 30liraya satılabilecek olan araçlar şimdi 27liradan satılıga konsa bile sa-tıl-mı-yor. Millet hızlı VAG grubuna yöneldi. Seneye yazın son bi kez üst limitleri yoklar ama 30lira beklemeyin... Şu anki piyasada 25liraya en temiz araç alacaklar var. üst paralar HAYAL DÜNYASI :heyoo:

öle senin düşündüğün gibi bi dünyada yok mutlucum adam harcamış harcamış 35 40 liraları bulmuş 25e mi versin

Tuncay
23-10-2013, 17:25
Piyasanın hareketli olması için kovalayanlar olması lazım
Herkes orjinale dönunce yürüyen arabada kalmadı :)

Turboğuz54
23-10-2013, 17:27
Bomboş hiç bi extrası olmayan arabaya 30 bin istenirse ölür piyasa 106 canını yiyim ya :D

kanashibari
23-10-2013, 17:27
Vti ölmez vatan bölünmez :D

ilkerist
23-10-2013, 17:52
Piyasanın hareketli olması için kovalayanlar olması lazım
Herkes orjinale dönunce yürüyen arabada kalmadı :)

Vtecler yürüsün :D

MTNVTI
23-10-2013, 22:10
Vti ölmez vatan bölünmez :D

Vtecler yürüsün :D

Züpersiniz :icon_tup:

Faruk'S
23-10-2013, 22:17
o zaman ben sorayım nasıldır ;
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-firsat-kacmaz-137984155/detay)

ENGean
23-10-2013, 22:23
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-firsat-kacmaz-137984155/detay)

bu aracı almak 17 bınlık kumar oynamak gibi bişey işte :D

OmeR-FE
23-10-2013, 22:30
bu aracı almak 17 bınlık kumar oynamak gibi bişey işte :D

Ön paneli fiberden yapmışlar gibi duruyor :D

OmeR-FE
23-10-2013, 22:38
Vtec candır, gerisi heyecandır :D

MTNVTI
23-10-2013, 22:41

vtec açıyorsa, masrafı şu an yoksa, 1.4 alacağıma bunu alırdım ben:) jantları 1000 tl eder kafadan :)

ykavcioglu
23-10-2013, 22:44
vtec açıyorsa, masrafı şu an yoksa, 1.4 alacağıma bunu alırdım ben:) jantları 1000 tl eder kafadan :)

al elinde patlasın obey:D
sen vtecin masrafını görmedin, alırısn tabii

Tuncay
23-10-2013, 22:45

1.4 lerin icine acsa ilani daha cabuk satar demi obey full araba diye :)

Mutlu Değerli
23-10-2013, 22:47
öle senin düşündüğün gibi bi dünyada yok mutlucum adam harcamış harcamış 35 40 liraları bulmuş 25e mi versin

40lira niye harcıyo sagiii :D delimi dürttü :D Turboysa eyvallahta ... 40lira harcaması için pertini 20liradan alıp toplayıp, motorunu doldurması filan lazım :D :D

Faruk'S
23-10-2013, 22:47

Vtec acmasinda felan sikinti yok arabaya yeni motor yaptirdilar para harcandigini felan biliyorum.super yururu var.kaportası biraz bakım istiyo sadece.

dengi degil ama yüklü 2.0 megane1 coupe ye (yaklasik 160/170 hp) isiklarda kalkista boy boy taktigini gorenler olmus :))
yani demem o ki gidisi fena :))

Tuncay
23-10-2013, 22:54
16 ya aldigini farzet plakaydi yoldu 17 ye gelir istanbula gelisi
Altini ustunu actirip kontrol de sart en az 2 de oyle gider incik boncul lastik derken 1-2 de oule gider
Ee kaportada lazim diyosun :))
Geldi 23-24 e
Paran kalsin cebinde hicdegilse kafa rahat:)

ENGean
24-10-2013, 00:35

abi cepte net 17-18i warsa bu arabayı düşünenin, almasa daha iyi, cunku alıcak 2 gun sonra bı masraf acıcak,hem yaptramycak hemde arabdan olcak :D

al elinde patlasın obey:D
sen vtecin masrafını görmedin, alırısn tabii

Adam biliyo :) ağzı yanmış bi kere :)

40lira niye harcıyo sagiii :D delimi dürttü :D Turboysa eyvallahta ... 40lira harcaması için pertini 20liradan alıp toplayıp, motorunu doldurması filan lazım :D :D

cincik araba arycan bulcan alıcan 28 29 a, sonra ufak tefek hıdırdı boruydu egsozdu beyındı,bırazda gorsellık derken bı bakmıssın aa 35 bın gıtmıs :)

Vtec acmasinda felan sikinti yok arabaya yeni motor yaptirdilar para harcandigini felan biliyorum.super yururu var.kaportası biraz bakım istiyo sadece.

dengi degil ama yüklü 2.0 megane1 coupe ye (yaklasik 160/170 hp) isiklarda kalkista boy boy taktigini gorenler olmus :))
yani demem o ki gidisi fena :))

her vtec süper yürür, taa ki yanına başka bi vtec gelene kadar :D

16 ya aldigini farzet plakaydi yoldu 17 ye gelir istanbula gelisi
Altini ustunu actirip kontrol de sart en az 2 de oyle gider incik boncul lastik derken 1-2 de oule gider
Ee kaportada lazim diyosun :))
Geldi 23-24 e
Paran kalsin cebinde hicdegilse kafa rahat:)

kesınlıkle :icon_tup:

sagi
24-10-2013, 01:14

çevremde var kardeşim o fiyatlara kadar yükselten üstü bile var

ilkerist
24-10-2013, 07:17
Mutlu çok biliyorsun herşeyi be abicim...

serkan demir
24-10-2013, 09:06
her vtec süper yürür, taa ki yanına başka bi vtec gelene kadar :D

haha bunu çok tuttum :)

canpower
24-10-2013, 10:52
vtec ın emsalı varmı ya? hıç kullanmasam 6 aylık vergisi 50 lira.. zaten temiz binildiyse masraf açmaz.. iş görsellikse veya yeni arabaya binmekse karıkıza kendini göstermekse ona bişey diyemem 33 34 e e46 ci alırsın binersin ama masrafı allah kerim.. yada gitmeyen sadece görselliği olan bi araba alırsın binersin.. ;) vti ın fiyatı düşecek diye kendini sevindirmek züğürt tesellisi olur bence.. çünkü araba var araba var..;)

Tuncay
24-10-2013, 11:06
Arkadaşlar sedan araba var ise motor hasarlı kırık uğraşmak istemeyen nakit alıcam hemen

ykavcioglu
24-10-2013, 11:07
arabayı biblo yapsan ne olur, satarken gene sıkıntı değişenler, direklerdeki hasarlar vs..
millet evlenirken bu kadar incelemiyor eşini yemin ederim, sapıtmış vti müşterileri:D

Tuncay
24-10-2013, 11:08
Arkadaşlar sedan araba var ise motor hasarlı kırık uğraşmak istemeyen nakit alıcam hemen

arabayı biblo yapsan ne olur, satarken gene sıkıntı değişenler, direklerdeki hasarlar vs..
millet evlenirken bu kadar incelemiyor eşini yemin ederim, sapıtmış vti müşterileri:D

la bi dur sen yav araba arıyoruz boş muhabbet yapma:D

ykavcioglu
24-10-2013, 11:09
la bi dur sen yav araba arıyoruz boş muhabbet yapma:D

ne yapıcan 3 arabayı bu yaştan sonra, daha pejoyu tatmin edemiyon:D:D

Tuncay
24-10-2013, 11:11
ne yapıcan 3 arabayı bu yaştan sonra, daha pejoyu tatmin edemiyon:D:D

ikiside satıldı gibi
vti de alip yükleyip gazlamak istiyorum :)

ykavcioglu
24-10-2013, 11:14
ikiside satıldı gibi

inş.abi yakışıyor sana fitek, ortam şenleniyor vallahi:)

aLLen
24-10-2013, 12:17
ikiside satıldı gibi

Gel vb verim sana abi :)

SekoLive
24-10-2013, 12:19
Vti piyasası düşmüyor,
ies piyasası düşmüyor,

hatta yükseliyor...

2011den beri takip ediyorum

bayram geçsin düşücek yaz geçsin düşücek
kış gelsin düşücek olayları hep bi umut.

gerçi değer kaybeden ben arabada göremiyorm 20-30 bin bandında.

o yüzden ümitlenmemek lazm :)

taytay
24-10-2013, 12:25
Vti piyasası düşmüyor,
ies piyasası düşmüyor,

hatta yükseliyor...

Tamam vtec ci :)

SekoLive
24-10-2013, 12:28
Tamam vtec ci :)

Kanka vtecci falan değilimde düşüyorsa sen söle :) belki hani 30lara falan satılmıyor olabilir ama düştüğünü ben görmedim.

taytay
24-10-2013, 12:31
Kanka vtecci falan değilimde düşüyorsa sen söle :) belki hani 30lara falan satılmıyor olabilir ama düştüğünü ben görmedim.

Düşmez zaten aga millet model düşük vs vs alternatifler sunuyor iyi de zaten pahalı alsan bile zarar etmeden satarsın her türlü araba düzgünse yani düşük model araba aldım elim de patladı olayı yok ,her zaman alıcısı var çok sıkışırsan biraz aşağı verir satarsın yine yamyamlar bekliyor sürekli zaten :) .
Arz talep meselesi vtec seviliyor bende seviyorum ama bazen abartılıp boku çıkarılabiliyor :D

SekoLive
24-10-2013, 12:37
Düşmez zaten aga millet model düşük vs vs alternatifler sunuyor iyi de zaten pahalı alsan bile zarar etmeden satarsın her türlü araba düzgünse yani düşük model araba aldım elim de patladı olayı yok ,her zaman alıcısı var çok sıkışırsan biraz aşağı verir satarsın yine yamyamlar bekliyor sürekli zaten :) .
Arz talep meselesi vtec seviliyor bende seviyorum ama bazen abartılıp boku çıkarılabiliyor :D

kanka abartan adamın elinde skyline olsa inan o nun bile b.ku cıkar. ondan bine nefret ettirir. :) herkes az cok arabalar hakkında bilgi sahibi ne kadar abartırsan abart eldeki bellidir cok abartanı kaale almamak en temizi

MTNVTI
24-10-2013, 12:42

başkan sana söylediğim rakam çokmuyduki? biraz daha verecektin King olucaktın...iyi düşün cuma günü gelip bakacaklar almazlar ise kaçırma derim...

ykavcioglu
24-10-2013, 12:47
kanka abartan adamın elinde skyline olsa inan o nun bile b.ku cıkar. ondan bine nefret ettirir. :) herkes az cok arabalar hakkında bilgi sahibi ne kadar abartırsan abart eldeki bellidir cok abartanı kaale almamak en temizi

Başkan kendine normal bir araç al, yanınada crx swap falan çek:)
vtec'den aile arabası falan olmaz, kullanışsız araba

SekoLive
24-10-2013, 12:49

swap benlik değil gele crx bana göre hiç değil :)))

lpgli vtec iyi aslnda aile arabası olarak :D

MTNVTI
24-10-2013, 12:49

yunus yine piyasayı düşürmeye çalışıyor...sonra bir bakıyorsunuz bir tane HB VTI almış :D 3 tane sedan VTI ın oldu hala kullanışsız araç mı diyorsun :soru: :D

Tuncay
24-10-2013, 12:50
başkan sana söylediğim rakam çokmuyduki? biraz daha verecektin King olucaktın...iyi düşün cuma günü gelip bakacaklar almazlar ise kaçırma derim...

fiyatla alakali sıkıntı sadece benlik alıp üstüne harcicam stok binemem obey

ykavcioglu
24-10-2013, 12:50

bencede güzel vallahi, şu gri hb alınır aslında 23-24'e falan:D
crx'i bende sevmezdim ama çok keyifli, 2. araç olur be:D

taytay
24-10-2013, 12:52

Ne lpg miş arkadaş yaa :hahaha:

SekoLive
24-10-2013, 12:53
Ne lpg miş arkadaş yaa :hahaha:

dizelini yaptılarda almadık mı aile diyoz birader :D uygunu makbul ucuzu makbul :D

MTNVTI
24-10-2013, 12:53
fiyatla alakali sıkıntı sadece benlik alıp üstüne harcicam stok binemem obey

canlı bi görseydin ucuza verdiğimizi anlardın başkan kısmet işi diyelim:icon_tup:

Tuncay
24-10-2013, 12:55
canlı bi görseydin ucuza verdiğimizi anlardın başkan kısmet işi diyelim:icon_tup:

grücez canlıda başganım
bak organ kunneke vti sayfasına adım dahi atmıyor artık:D

MTNVTI
24-10-2013, 13:04
grücez canlıda başganım

Organ RC aldı ama atarı bitti :D VTI da hızlı ve öfkeliydi :D

aLLen
24-10-2013, 13:14
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=140348164
Abilerim kardeşlerim aracım son 31 Ekim'e kadar nette sonra kalkacak ve garajdaki yerinde durmaya devam edecek Allah nasip ederse 6 Kasım teslim olucam askeriyeye sonra arasan da bulunmayacak bi arac

ykavcioglu
24-10-2013, 13:19
yunus yine piyasayı düşürmeye çalışıyor...sonra bir bakıyorsunuz bir tane HB VTI almış :D 3 tane sedan VTI ın oldu hala kullanışsız araç mı diyorsun :soru: :D

Sevdiğimizden biniyoruz abi, yoksa rahat değil be.
Binerkende diyordum:)

ilkerist
24-10-2013, 13:32
Yahu ben aile ile biniyorum,bi de S40 tan sonra,ne diyim :D Tuncay abi motoru alıp sade kasayı satarım :D

MTNVTI
24-10-2013, 13:36
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=140348164)
Abilerim kardeşlerim aracım son 31 Ekim'e kadar nette sonra kalkacak ve garajdaki yerinde durmaya devam edecek Allah nasip ederse 6 Kasım teslim olucam askeriyeye sonra arasan da bulunmayacak bi arac

12 ay sonra buradasın İNŞALLAH :icon_tup:

MTNVTI
24-10-2013, 13:38
Yahu ben aile ile biniyorum,bi de S40 tan sonra,ne diyim :D Tuncay abi motoru alıp sade kasayı satarım :D

tuncay kaputu açtığında, Baba motor yok motoru çalmışlar :D

orhan_guney
24-10-2013, 13:40
Honda devri benim için kapandı Mutlu huzurluyum :D

grücez canlıda başganım

Metinim 200 beygire kadar olan bütün vtecleri getir ilkerinki hariç :)

Organ RC aldı ama atarı bitti :D VTI da hızlı ve öfkeliydi :D

MTNVTI
24-10-2013, 13:47
Honda devri benim için kapandı Mutlu huzurluyum :D

Metinim 200 beygire kadar olan bütün vtecleri getir ilkerinki hariç :)

Bizi daha kaale almıyorsun yani öylemi obey? :) sana 207 RC lemans getirecem :D

ykavcioglu
24-10-2013, 13:52
Yeni üye gaydı yapacaklar orhan emmiye:D

aLLen
24-10-2013, 13:56
12 ay sonra buradasın İNŞALLAH :icon_tup:

İnsallah Abi'm Allah nasip ederse :)

ENGean
24-10-2013, 15:44
Vti piyasası düşmüyor,
ies piyasası düşmüyor,

hatta yükseliyor...

aynen öyle, askere gıtmeden önce 1.4is m wardı gıderken sattım dedım askerden gelınce pıyasa dusmus olur vtı alırım :D dahada tavan yaptı :))

bu arada kırmızı hb aldınızmı hacı, görusemedık bidaha.

bi aksılık cıkmazsa yarın gidici abi o arac :) tahmn ettıgım ise..

SekoLive
24-10-2013, 15:45
engin aldık kanka arabayı

Tuncay
24-10-2013, 15:46
engin aldık kanka arabayı

Seko vti hakkında bilgiye ihtiyaç duyarsan yakınız galiba sorarsın

SekoLive
24-10-2013, 15:50
Seko vti hakkında bilgiye ihtiyaç duyarsan yakınız galiba sorarsın

abi ben anadolu yakasına taşındım , ihtiyac halinde sorarım tabi :)

Tuncay
24-10-2013, 15:51
abi ben anadolu yakasına taşındım , ihtiyac halinde sorarım tabi :)

ha ok karşıdada adamımız var organ kunnek :D yardımcı olur az çekmedi :)

16EC813
24-10-2013, 16:03
ha ok karşıdada adamımız var organ kunnek :D yardımcı olur az çekmedi :)

agaa bişeye takılı kaldım bu kunik ne gibi bişey :D

Tuncay
24-10-2013, 16:03
agaa bişeye takılı kaldım bu kunik ne gibi bişey :D

Boşfer karıştırma oraları :D

çağlarcoskun
24-10-2013, 17:49
Vti zevki cok baska. Guzel vteclerin hepsi duruyo cok garip

sagi
24-10-2013, 18:56
Vti zevki cok baska. Guzel vteclerin hepsi duruyo cok garip

kanka harbiden çok iyi bee vti'dan sonra şahsen ben zor araç beğenirim

burak48
25-10-2013, 12:59
araç hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-dohc-v-tec-keyfekeder-129223680/detay)

ykavcioglu
25-10-2013, 13:06

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-dohc-v-tec-keyfekeder-129223680/detay)

Bilgi sahibi olmaya gerek yok, mal ortada

Tuncay
25-10-2013, 13:44
Bilgi sahibi olmaya gerek yok, mal ortada

Malin gözünü sevim mal meliyor:D

92Sİ
25-10-2013, 17:13

kanka bana sorsaydın söylerdim sana :D düz boru ve filtreyle 185 bg güç almış sahibi.. sen düşün.. :)

sagi
25-10-2013, 18:02
Malin gözünü sevim mal meliyor:D

mal ceviz :D

çağlarcoskun
27-10-2013, 22:51
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-parca-boyali-degisensiz-hatasiz-sedan-lacivert-fv-vtec-141811941/detay)

arkadaşlar gerçektende sıkıntısız vtece binmek isteyenler 3 ün 5 in lafını yapmasın furkanda yapmaz zaten elinden geldiğince yardımcı olur. kendim gördüm gezdim bindim kullandım çok farklı bi vtec gerçektende..

CasabLanca
28-10-2013, 01:38
Ankarada haftasonu el freniyle sıfır çizen 2 adet vtec gördükten sonra ankaradan 1-2 araba dışında vtec alınmayacağı belirginleşti

burak48
29-10-2013, 10:18
arac hakkında bilgisi olan var mı?

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 135497092 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-temiz-sedan-vti-135497092/detay)

GC8 GT
29-10-2013, 10:35
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 141517999 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-sedan-35-vt-001-hastasindan-141517999/detay)

Arac arkadasımın. izmir icinde butun camia tanır.. 6 yıldır aynı sahibinde. buyuk ozenle bakılıyor hala. ve kullanıp kullanabileceginiz en mukemmel vtec. yağı ve bujisi her 2 bin km de bir değişir. Debriyajı stage 2 dir. Sert degil ve cok optimum kavrama noktası vardır. vites geçişleri, debriyajı, coilover'ı, bu denli basıklıgına karşın hiçbir yere sürtmemesi, 6 yıldır üzerinde olan supersprint eksozla, ızmırdeki en hızlı feh vtec olmasıyla, harika bir arabadır..

Aracın kilometresi orjinaldir, her halükarda doğrulugu kanıtlanır. aracın üst kapagı, hiçbiir sorun olmadan, kapak doldurma amacı ile, 125.000 km de sökülmüştür ve izmir Honda Performance, Bayram usta'nın önderliginde kendisi şahittir, Üst kapagı ilk açan kendisidir.. Arabaya aem beyin, egzantrik, emme, gaz kelebegi yapılmıştır. 3 bin Km kullanılıp, İzmirde Geçebilen hiçbir 106 ya da Saxo olmadı. hiçbi geçebilen başka vtec olmadı.. daha sonra aem beyindeki, geç marş sorunu ve ara sıra stop etme durumlarından ve deneyecek başka hiçbir araba kalmayışından arabanın modifiyesi iptal olma kararı alındı.. üst kapak açılmadan, egz, söküldü. oem ler takıldı.. yeniden subab ayarı vb yapıldı. Contası, orjinal servis ust kapak contasıdır..şu an araba 129.000 km de dir..

ARABA DA 10 TL MASRAF YOKTUR..

" benim ön göğüslügüm daha temiz " diyen 1.6, 1.4ies ya da vtec sahibi varsa, her türlü karşılaştırma yapılır, Cunku bu arabanın iç temizliginden Daha ötesi yok.

Araba masrafsız, ama şöyle bi açıklayalım..

MOTOR ile ÜST kapak arasındaki contadan YAG KACIRMAYAN ender bulunanlardan .. :))

Supersprint eksoz ile dolu veya boş haliyle, herkesin canına okuyan :))

Şanzumanı son 6 sene de 4 kere yapılmıştır. En sonuncuda 1-2-3-4 senkromenc ve tum mansonlar yenılenmıştir. Şanzuman sıfır gibidir..

Motor, 129 bin de olan standart bi b16 nın olacagı gibidir. Üflemesi, terlemesi yok, Yatak vuruntu sesi bilmemne yok .))

Aracın şu anki makyajında, orjinal far stop vardır, ufak ince spoiler sökulmuştur. Onde ufak sıyah ek vardır..

Araçta, Orjinal DC sport headers bulunmakta ve 6 yıldır üzerindedir.. En ufak catlama ıvır zıvır sorunu yaşanmamıştır.. Araçta bayagı kaliteli bi coilover vardır ve yine 6 yıldır üzerindedir. Konforu çok mükemmeldir.. Alt takım da 1 tl masraf yok. Ön düzen ve rot balans ok gibi.

Aracın sadece ön CAMI farklıdır. diger tum camlar fabrikasyondur..

Herkes, arabamda kitapcık falan var diyor ya, Gelin gerçek kitapcıklar nelermiş görün :)) aklınıza gelmeyecek şeyler var..

KAPILARI AÇILIRKEN çat çut ses gelmeyen, ender bulunanlardan :))

Kendi arkadaşımın diye demiyorum, ben hayatımda kendiminkiler dahil 5-6 farklı b16 sürmüşümdür.. Bu en felaketi.. Ozellikle kısa sanzumanla beraber cok keyifli hale geliyor..

arabadaki kısa, 6 yıldır bulunmaktadır, Araba şu anki specleriyle alınmıştır 6 yıl once..en kral feh vtec e, kısa dan dolayı cok fark atmakdatır..

4 jantı da orjinal dir, asla boya, rotus ya da duzeltme islemi uygulanmamıştır..

diger sorular:

553 308 88 89

arkadaşlar, 26-28 gibi teklifleri geçin. arkadasımın babası, telefonda gelen 29 teklifini geri çevirdi. ama telefonda başka yüzyüze başka. Yüzyüze o paraya verir mi Bilemem. Bu notu da düşeyim..

Bir not daha düşeyim, 6 sene önce, 2007 de, bu araç, vtec lerin en babasının 18-19 oldugu dönemlerde, 23.750 Gibi bi tutara, İzmir honda Terraki Satıs muduru Hsyn_cvk nicki Abiden alınmıştır.. :))

Tuncay
29-10-2013, 10:58
Foruma üye recky nick li arkadaşin arabasımıydı bu önceden

edit : vt815 miş recky nin eski araç

kanashibari
29-10-2013, 11:18

Bu o değil o antalyaya satıldı vt815 di plakası.

Met
29-10-2013, 11:20
001 cidden temiz araçtır. Hele içi.. Cidden göğüslüğü, koltukları sıfır gibi. Kapıları tık açılır tık kapanır. Yorulmamış, diri araçtır. Avni çok iyi bakıyor, masraftan kaçınmaz. Kapalı garaj aracıdır. Tavsiye ederim.

E.ORANLI
29-10-2013, 11:23
VT 001 avni adında birinindi suanda typerıda var die hatırlıyorum..

Rpmturk selcuk abı saolsun benım ıcın aramıstı güzel araç birtek kliması yoktu galiba

sagi
29-10-2013, 11:44

aynı yanılgıya bende düştümde değilmiş :D

Met
29-10-2013, 11:45

Rpmturk selcuk abı saolsun benım ıcın aramıstı güzel araç birtek kliması yoktu galiba

Aynen, Avni'nin. Typer ı da İstanbul'a sattı.

GC8 GT
29-10-2013, 12:37

vt001 in klima kiti kenarda durmaktadır. alıcıya teslim edilir..

81bk925
29-10-2013, 14:53
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137984155 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-firsat-kacmaz-137984155/detay)
arkadaslar şu arac kesın sorgulşanmıstır ama bulamadım ???? bilen warmı ???

muratburunce
29-10-2013, 16:10
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137984155 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-firsat-kacmaz-137984155/detay)

aynı aracı bende sormuştum 1-2 hafta önce rakam çok düşük... ucuz aldım diip araba kadar masraf edilecek gibi sanki...

kadirhamamciogl
29-10-2013, 17:49

2 gündür araştırıyorum alıp yapayım diye

-Motoru son demlerini oynuyormuş alt taraf bitmek üzereymiş
-Kaporta Allah'lık

Motor hariç sadece kaportaya 5000 tl para gidiyor bugün hesap yaptırdım.gerisini siz düşünün...

kadirhamamciogl
29-10-2013, 18:21
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 135904089 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lacivert-stock-vti-135904089/detay)

Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 141662770 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ruhsatli-tabanca-141662770/detay)

Bu 2 araç nasıldır arkadaşlar...

hakansiR
29-10-2013, 22:24
kırmızı vk gayet ıyı gıderı var sesı soluğu güzel gece gordugum ıcın kaportası hakkında bı fıkrım yok ama o fıyata alınabilecek en ıyı seçeneklerden sahsen

BlackGetz
30-10-2013, 19:01
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ies-parasina-sedan-vti-141690503/detay)

Varmı Bilgi:soru:

taytay
30-10-2013, 19:14
ön jantlar gunmetal mi balata tozumu yaw :soru:

BlackGetz
30-10-2013, 19:49

valla gunmtal gibime geldi

ENGean
30-10-2013, 19:50
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ies-parasina-sedan-vti-141690503/detay)

bence degerının aracı degıl gıbı. eger öncekı plakası 07 ise ve ist. sultangazi den gıttıyse arac ben yakından gıdıp baktım. ona benzettım. öncekı plakasını ogrenebılırsen sonuc cıkabılır :)

:D balata tozu bnce

taytay
30-10-2013, 19:53
valla gunmtal gibime geldi
arkalar neden değil acaba ozaman :icon_wack

:D balata tozu bnce

arkaların gri olmasına dayanarak ben de öyle tahmin ediyorum :D
neyse ufak bi detay gözüme takıldı ondan yazdım.

burak48
31-10-2013, 10:46

ben arastırdım aracı ama hic olumlu konusan olmadı. yine de gidip bakmak lazım tabi

92Sİ
31-10-2013, 11:02
ben arastırdım aracı ama hic olumlu konusan olmadı. yine de gidip bakmak lazım tabi

araç lpg li buda ayrı bi not..

EmrahERKAN
31-10-2013, 11:12
O gösterdiğiniz araç antalyadan giden VD plakalıdır. Burada kazalı olarak toplanıp satıldı.

burak48
31-10-2013, 12:07
zaten nedense antalya daki cogu VTI da LPG li cıktı. moralim bozuldu.

MTNVTI
31-10-2013, 13:09

Boşuna, ucuz etin yahnisi pek olur...dememişler burak. Antalyada 07 GG plakalı gümüş gri 98 model sedan var satılık ilanı yok ama istiyene satıyor...İstersen konuşurum kaan arkadaşımızla.

EmrahERKAN
31-10-2013, 13:21

Antalyadan LPG li gitmedi araç oralarda takılmıştır başka hangi VTi LPG li cıktı ki vav 77 haricinde

skyserhat
31-10-2013, 14:55
O gösterdiğiniz araç antalyadan giden VD plakalıdır. Burada kazalı olarak toplanıp satıldı.

emrah kardeşimiz açıklamış durumu eski 35 hup 01 antalyada 07 vd 794 kazalı toplandı istanbula gitti istanbuldan sonra da tüplenmiş antalyada tüplü binmez arkadaşlar hepsi at yiğit olsun arpayı bol yesin diyor :D

burak48
31-10-2013, 15:51
Antalyadan LPG li gitmedi araç oralarda takılmıştır başka hangi VTi LPG li cıktı ki vav 77 haricinde

antalyada LPG olan 4 tane sedan vti biliyorum ben. ama burda ifsa etmek dogru olmaz. ***** site ilanına yazmıyorlar ama arayınca telefonda soyluyorlar LPG oldugunu. denemesi bedava. VAV 77 nin LPG li oldugunu da biliyorum. neyse kendi malı birsey diyemezsin. hayırlısı olsun

GC8 GT
01-11-2013, 16:39
LPG nin bence bi zararı yok. Benzine actıgında gayet tabii normal gitmesi gerektigi gibi gider arac, ama bu tarz bi arabanın LPG damgası, pskolojik olarak, a dan z ye herkes için kötü bi izlenim, geçmiş..

ykavcioglu
01-11-2013, 16:54
Boşuna, ucuz etin yahnisi pek olur...dememişler burak. Antalyada 07 GG plakalı gümüş gri 98 model sedan var satılık ilanı yok ama istiyene satıyor...İstersen konuşurum kaan arkadaşımızla.

Vtecin hası.....

fbh_honda
01-11-2013, 19:16
Grı ek 9 hakkında ne dusunuyorsunuz varmı bılgısı fıkrı olan

ENGean
01-11-2013, 23:11

sahıbı sıteye uye, o extralarla bence fıyat cok ıyı.

ycLbLgn
02-11-2013, 06:35
düşünen olursa yardımcı olurum .
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-hb-red-vti-141009829/detay)

buda konusu :
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/164250-yeniden-honda-civic-vti-red.html

canpower
02-11-2013, 20:40
yakın arkadaşıma vti bakıyorum.. fume renk kayserideki sedan hakkında bilgisi olan varsa rica etsem yazabilirmi?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-temiz-sedan-vti-135497092/detay)

ilkerist
02-11-2013, 21:09
yakın arkadaşıma vti bakıyorum.. fume renk kayserideki sedan hakkında bilgisi olan varsa rica etsem yazabilirmi?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-temiz-sedan-vti-135497092/detay)

Yok sana bilgi kanka :p

MTNVTI
02-11-2013, 21:19

eski plakası 34 NM 321. yunus arkadaşımızın arabasıydı. detaylı bilgi isteyebilirsin :)

MTNVTI
02-11-2013, 21:27
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/02/YCuU.jpg

Bu araçta satılıktır arkadaşlar 4.vitesi imanlıdır, fenadır(okunmuştur). Yürürü ve diriliği 10 numaradır. Düşünen arkadaşlara duyurulur.

Can08
03-11-2013, 10:23

şuanda kaçırılmayacak bir araba o fiyata :icon_tup:

OmeR-FE
03-11-2013, 16:04

Ara beni sekerim :)

canpower
03-11-2013, 20:02
Yok sana bilgi kanka :p

kanka hani haber vericekdin bugün? :)

canpower
03-11-2013, 20:05
Ara beni sekerim :)

şekerim bugün yeni egzozla verdim ayarı verdim ayarı..araba egzozla tazmanya şeytanı gibi ses çıkarıor.. hahahha.. :) :) satılık ss vaaaaaaar.. elimi sıkana vericm.. :)

ilkerist
03-11-2013, 20:23
kanka hani haber vericekdin bugün? :)

Haberi verdim,ev taşıdım bugün pertim,ss'e 1tl veririm...

canpower
03-11-2013, 20:36
Haberi verdim,ev taşıdım bugün pertim,ss'e 1tl veririm...

vay babam ss e 1 tl öylemi? kumandan bi bozulsun bak seni görürüm.. :)

ilkerist
03-11-2013, 20:59
vay babam ss e 1 tl öylemi? kumandan bi bozulsun bak seni görürüm.. :)

ahhahaahaaaa Allah kumandama zeval vermesin :)

canpower
03-11-2013, 21:02
[QUOTE=ilkerist;7130225]ahhahaahaaaa Allah kumandama zeval vermesin :)[/QUOTEcümlemizin cümlemizin.. :) :)

agungoren
03-11-2013, 21:20
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/02/YCuU.jpg

Bu araçta satılıktır arkadaşlar 4.vitesi imanlıdır, fenadır(okunmuştur). Yürürü ve diriliği 10 numaradır. Düşünen arkadaşlara duyurulur.

Gercekten 4.vitesi baya basarili birebir sahitim alinacak bi vtec varsa oda gg'dir..sahibinide tanirim adamdir yani..

MTNVTI
03-11-2013, 21:29
Gercekten 4.vitesi baya basarili birebir sahitim alinacak bi vtec varsa oda gg'dir..sahibinide tanirim adamdir yani..

Eski plakası 34 UL 2333 tür. Bacanağımda 5 sene durmuştu. Kaan kardeşimizde güzel baktı. VTI düşünenler bence kaçırmasın :)

Mutlu Değerli
03-11-2013, 22:20
Eski plakası 34 UL 2333 tür. Bacanağımda 5 sene durmuştu. Kaan kardeşimizde güzel baktı. VTI düşünenler bence kaçırmasın :)

+132987546

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151970245495485&set=vb.654665484&type=3&theater

videosunu izleyin ne kadar atarlı görüceksiniz

canpower
03-11-2013, 22:25
peki bi geniş bigi için pm alabilir miyim?

ykavcioglu
03-11-2013, 23:37

Araç aynı zamanda orjinaldir. Davlumbazlarına kadar.

gokcell13
04-11-2013, 00:00
Arac cok sevdiğim bir kardeşimindir.Yemedi yedirdi içmedi icirdi diyebilirim.Sesi solugu mukemmeldir.Surekli el degistirmiş bir Vti değildir.Typer alacagı icin satıyor.İsteyen kacırmasın.

GGvtec
04-11-2013, 05:56
Araç 1.5 yıldır bende üstümüze başımıza almadık evlata yedirdik düzenli olarak kullanıldı cumartesi geceleri hariç yorulmamıştır. :)

Gsr egzantrik
Dc rep headers
60mm düz boru
60 lık otto spec egsoz

Yürürü gidişi az çok biliniyo.

İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilir güzel bi pazarlık yapabiliriz. İyi günler :)

MTNVTI
04-11-2013, 09:02
Araç 1.5 yıldır bende üstümüze başımıza almadık evlata yedirdik düzenli olarak kullanıldı cumartesi geceleri hariç yorulmamıştır. :)

Gsr egzantrik
Dc rep headers
60mm düz boru
60 lık otto spec egsoz

Yürürü gidişi az çok biliniyo.

İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilir güzel bi pazarlık yapabiliriz. İyi günler :)

Motorun kapağını ilk defa kaan kardeşimizde açılmıştır, oda egzantrik konulduğundan dolayıdır.

orhan_guney
04-11-2013, 09:05
metinim bırak şu vtec sevdasını artık gel huzura kavuşturalım seni :)

16EC813
04-11-2013, 09:07

bi ara ben seni bi huzura kavuşturcam laa :D

MTNVTI
04-11-2013, 09:11

Başkan biliyorum 207 GT - RC nin içi felan çok güzel ama hayat Honda da be :D

Skyhawk34
04-11-2013, 10:03

herşey bir cutout a bakar :D :D

16EC813
04-11-2013, 10:37

orhan güneye hayatının 2.baharını yaşatçam :D

MTNVTI
04-11-2013, 10:42
orhan güneye hayatının 2.baharını yaşatçam :D

Orhan da 2. baharı yaşamamak için seni yanına çağırıyor :) herşeyini karşılayacakmış :D

canpower
04-11-2013, 14:04
bi pm alsak gri ile ilgili nedir ne degildir fiyat nedir..degisen nedir boya nedir? :)

Gry
04-11-2013, 14:41
GG vtec te bir ara vtec açma sorunu vardı halloldumu o?

Tuncay
04-11-2013, 14:42

İzmitte H-onda nick li bi arkadaşındı o yunusun sattığı arabaysa izmitte motor yapıldı diye biliyorum

ykavcioglu
04-11-2013, 14:50
O değil gg vtec, vtec açmasa ne olur ya ısı sensörü bile açtırmıyor bazen:D

Tuncay
04-11-2013, 14:59
O değil gg vtec, vtec açmasa ne olur ya ısı sensörü bile açtırmıyor bazen:D

Kaçtane gri vtec alip sattın la at hırsızı:D

MTNVTI
04-11-2013, 15:15
bi pm alsak gri ile ilgili nedir ne degildir fiyat nedir..degisen nedir boya nedir? :)

Kaan'ım kardeşim görünce pm atar :)

Başkan vtec açma sorunu yoktu GG de aracı karıştırıyorsun, benim videolardan izle UL vtec'i nasıl vtec açtığını :)

Kaçtane gri vtec alip sattın la at hırsızı:D

3 tane sedan VTI ı oldu :) füme, gri, yeşil :)

ykavcioglu
04-11-2013, 15:37
Tuncay obey, Erzurum'a geldim 17 ye alıp dönecem siyahı:D

GGvtec
04-11-2013, 17:01
http://m.youtube.com/watch?v=uNjiq2kUmL8. Vtec açma sorunumu :)

35YJC72
04-11-2013, 20:09
herşey bir cutout a bakar :D :D

Hayirlisi olsun nasil kiydin fv ye

canpower
04-11-2013, 20:46
cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim.. :D

MTNVTI
04-11-2013, 22:26
cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim.. :D

Kesinlikle haklısın...ama şunuda iletmek lazım ağzı olan konuşuyor derler ya...bir tane araç sattık ama her arayan araç hakkında yok sattığınız araba için iyi şeyler söylemiyorlar neymiş araç pertmiş arkadan patlatmış vs vs dilden dile yayıp aracı görmeden gözlerinde pert ettiler. bir araba almayı düşünüyorsanız burada yorum alıyoruz araç hakkında ama kesinlikle araç hakkında söylenenlere değil ustanıza baktırın, güzel araçları kaçırmayın :) Birde ustanız sağlam olsun ilanda değişen yazdığı halde gelip baktığında arabada değişen yok demesin:D:D:D

ilkerist
04-11-2013, 22:58

Can,iyisin hoşsun kardeşim bunu yazdında,senden sonra bu aracı alan arkadaşlarda ustalarına baktırarak ve herhangibir olayı yok diye aldılar,onlar da baktırdı aldı sonuçta ve bunu senınle konuştuk,he ben gözümle görmediğim için birşey diyemem,orada değildim sonuçta,ama bu şekilde herkesin görebileceği bir ortamda böyle yazman bence hoş değil,çünkü araç temiz olduğu için senin vereceğin parayı verip,araca baktırmış ve almış olan arkadaşlar var,onları da tanımam ama illa ki duyacaklardır,falan filan...
Sanırım anlatabilmişimdir...

burak48
05-11-2013, 14:29
Arac hakkında bilgisi olan var mıdır?

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sedan-kirmi-vtii-142931333/detay#)

canpower
05-11-2013, 18:09
Can,iyisin hoşsun kardeşim bunu yazdında,senden sonra bu aracı alan arkadaşlarda ustalarına baktırarak ve herhangibir olayı yok diye aldılar,onlar da baktırdı aldı sonuçta ve bunu senınle konuştuk,he ben gözümle görmediğim için birşey diyemem,orada değildim sonuçta,ama bu şekilde herkesin görebileceği bir ortamda böyle yazman bence hoş değil,çünkü araç temiz olduğu için senin vereceğin parayı verip,araca baktırmış ve almış olan arkadaşlar var,onları da tanımam ama illa ki duyacaklardır,falan filan...
Sanırım anlatabilmişimdir...

ılker kardesım sen nıe ustune alındın durduk yere ki? :) ben sana bısı demedım kı? :) burası vtı sorgulamaları dıılmı? ben bıldığımı neden saklayayım ki :) ornek olarak verdım ben hem onu.. aracı ben 2 yere baktırmısdım ayrıa ıkı yerde aynı şeylerı soylemesı ve hatta aracdan anlamayanın bıle gorebılecegı barız seylerı oldugu halde aracı hatasız dıe almıslarsa valla ben bılemem.. :) soksun sofor tarafındakı fıtılı boydan boya kaynağı zaten alım olan anlar.. :) kı zaten bendn sonra araca bakıp alan kısı de baktırmadan almışdı sahıbının soylemesıne gore.. :) neyse satılmıs zaten de .. :) sen alınma ılkerım benı oraya kadar bıldığı halde yoranlar alınsın..;)

canpower
05-11-2013, 18:11
Kesinlikle haklısın...ama şunuda iletmek lazım ağzı olan konuşuyor derler ya...bir tane araç sattık ama her arayan araç hakkında yok sattığınız araba için iyi şeyler söylemiyorlar neymiş araç pertmiş arkadan patlatmış vs vs dilden dile yayıp aracı görmeden gözlerinde pert ettiler. bir araba almayı düşünüyorsanız burada yorum alıyoruz araç hakkında ama kesinlikle araç hakkında söylenenlere değil ustanıza baktırın, güzel araçları kaçırmayın :) Birde ustanız sağlam olsun ilanda değişen yazdığı halde gelip baktığında arabada değişen yok demesin:D:D:D

bende tam olarak bunu açıklamak ıstemistim.. derdime tercuman oldun kardeşim sağolasın.. ;)

White
05-11-2013, 23:45
ArkadaŞlar 06 vth 91 bu arac hakkinda detayli bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm ( cİddİ dÜŞÜnÜyoruz ) eskİ sayfalara baktim fakat arac hakkinda bİlgİ bulamadim .. Tekrar tesekkur ederİm

CasabLanca
05-11-2013, 23:52
ArkadaŞlar 06 vth 91 bu arac hakkinda detayli bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm ( cİddİ dÜŞÜnÜyoruz ) eskİ sayfalara baktim fakat arac hakkinda bİlgİ bulamadim .. Tekrar tesekkur ederİm

şasesinde kulesinde en ufak darbe kusur yok, sol ön çamurluk sökülüp düzeltildi onu değişti olarak göz önüne al. belaltı boyalı tavanda boya felan yok. motor olarak biz alırkende satarkende hiç açılmamış diye biliyorduk konyada motor yedikten sonra açıldığında piston felan çıkmış daha sonra nasıl toparlandı haberimiz yok. içi felan oldukça derli toplu arabaydı. CGTY eski sahibi forumdan

White
05-11-2013, 23:56
şasesinde kulesinde en ufak darbe kusur yok, sol ön çamurluk sökülüp düzeltildi onu değişti olarak göz önüne al. belaltı boyalı tavanda boya felan yok. motor olarak biz alırkende satarkende hiç açılmamış diye biliyorduk konyada motor yedikten sonra açıldığında piston felan çıkmış daha sonra nasıl toparlandı haberimiz yok. içi felan oldukça derli toplu arabaydı. CGTY eski sahibi forumdan

tşk ederim yorum için suanki sahibi ile gorusmemde motorun hic acılmadıgını söyledi iyiki foruma yazmısım ... arkadaslar burdan sizlerin verdigi bilgiye gore pazarlıgımızdada anlasırsak allah nasip ederse getiricem makinayı daha detaylı bilgi verirseniz memnun olurum tekrar tşk ederim ....

ENGean
06-11-2013, 01:40
06 vth ,siyah hb mı arac ? bi ara orj. jantları yoktu üzerinde. eger karıstırmıyorsam ?

_driver_
06-11-2013, 01:43
06 vth ,siyah hb mı arac ? bi ara orj. jantları yoktu üzerinde. eger karıstırmıyorsam ?

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-06-vth-91-atmosferik-machina-134468857/detail/)

sanırım bu araç

CasabLanca
06-11-2013, 02:48
biz alırken motor açılmamış diye aldık satarkende o şekilde söyledik verdik konyada yıkamacı birisine
arabayı alırken hatta vtechasan kontrol etmişti daha sonra uzun zaman sonra motor açtıklarını söyledi
burdayken duruşu kozmetiği güzeldi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/458920_349212671816126_1606215945_o.jpg

White
06-11-2013, 08:04
biz alırken motor açılmamış diye aldık satarkende o şekilde söyledik verdik konyada yıkamacı birisine
arabayı alırken hatta vtechasan kontrol etmişti daha sonra uzun zaman sonra motor açtıklarını söyledi
burdayken duruşu kozmetiği güzeldi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/458920_349212671816126_1606215945_o.jpg

saoalsın babacan aracın sahibi bana kesinlikle kazasız motorun hic acılmadıgını tavan hariç muhtelif bolgelerde temizlik boyası oldugunu soylemişti bakalım daha neler cıkıcak tesekkur ederim eywallah..

ilkerist
06-11-2013, 09:18
ılker kardesım sen nıe ustune alındın durduk yere ki? :) ben sana bısı demedım kı? :) burası vtı sorgulamaları dıılmı? ben bıldığımı neden saklayayım ki :) ornek olarak verdım ben hem onu.. aracı ben 2 yere baktırmısdım ayrıa ıkı yerde aynı şeylerı soylemesı ve hatta aracdan anlamayanın bıle gorebılecegı barız seylerı oldugu halde aracı hatasız dıe almıslarsa valla ben bılemem.. :) soksun sofor tarafındakı fıtılı boydan boya kaynağı zaten alım olan anlar.. :) kı zaten bendn sonra araca bakıp alan kısı de baktırmadan almışdı sahıbının soylemesıne gore.. :) neyse satılmıs zaten de .. :) sen alınma ılkerım benı oraya kadar bıldığı halde yoranlar alınsın..;)

Benim alinacak birşeyim yok kardeşim,iki tarafta arkadasim ve senin oradan Engin ile ne konuşarak ve sözleserek ayrıldığını biliyor ve bu yaptığınin doğru birsey olmadigini düşünüyorum.Ayrıca Metin Abi bize kardesim derde bizim ona oyle hitap etmeye yasimiz musait degil,biraz dikkat kardeşim...:)

MTNVTI
06-11-2013, 09:26
Benim alinacak birşeyim yok kardeşim,iki tarafta arkadasim ve senin oradan Engin ile ne konuşarak ve sözleserek ayrıldığını biliyor ve bu yaptığınin doğru birsey olmadigini düşünüyorum.Ayrıca Metin Abi bize kardesim derde bizim ona oyle hitap etmeye yasimiz musait degil,biraz dikkat kardeşim...:)

Sana boşuna Carbon King demiyoruz ilkerim :icon_tup: ama sıkıntı yok arkadaşın kötü niyetle yazmadığını biliyorum :)

HaLuK-35
06-11-2013, 11:01
izmirdeki kırmızı eski db vtec alınırken de alındıgı sehirde hem ustaya hem servise baktırıldı,yok 2 parca yok bilmemne gerek yok esprilere :) burda baktıran arkadaslar gttikten snra arac sahibi guvenemedi ne olur ne olmaz diye baska yere gidip yine baktırdı,3 kişi baska bişey soyluyo 5 kşşi daha baska,o cıplak gozle baktım araba patlamıs kaynaklanmıs bilmemnelenmiş devirleri bitiyo artık,herkesin kafasına göre yorum yapması insanların kaderini etkiliyo,bizim basımıza da geliyo aynı seyler devir makine devri o arabayı alan arkadasta 7 aydır memnun bi sekilde dualarla arabaya biniyo siz almayı tercih etmemiş olabilirsiniz ama bu sekilde yara desmeye gerek yok size o sekilde 2 kişinin bişey soylemesi onun dogru oldugu anlamına gelmez begenmemişsiniz eyvallah denmiş bitmiş yine almak isteyen yine baktırır işine gelen alır gelmeyen sıfır alır..