Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
kanashibari
20-12-2011, 16:24
belamı mıkmıstı bu araba motor kırıkken ankaradan aldım 12,250 tl ye ustune 15.000 tl para harcamıstım yinede adam olmamıstı aklımı mıkım. :D
Bazı arabalar gerçten çok hayırsız oluyorlar. :(
http://img444.imageshack.us/img444/6365/resim001i.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/7240/resim002bk.jpg
sanırım yeterli bir cevap olur :)
haabiptirr.. tam arabasını bulmusum anasını ya.yok abı tırstım vtec fln alamam ben
ersin_srndg
20-12-2011, 17:06
vay anasını be..dünya ne acayip biyer olmuş....
jetboy444
20-12-2011, 18:02
http://a1112.hizliresim.com/s/n/174v4.jpg
Zaten bilenler hatırlayanlar çıkacaktır, ben daha yorum yapmam, bu araba yürüyor şuan, tek bildiğim sahibi siteye üye değil.
bu arabaya şuan düzgün bir vti diyenlerin gözü kör olması gerek :))
vtecburac
20-12-2011, 18:05
Arkadaşım araca yakından bakma imkanım Olmuştu.İzmit ten kalkıp heyecan RIP ın yanına gittim çünkü fotoğraflarda beni çok çok etkilemiş ve alabileceğim araba olarak düşünmüştüm.Araçı incelediğimde öncelikle araba nın komple boyanmış kapı eşikleri arabanın boyasına göre sarımsı bi renkte göze hoş gelmeyecek kadar dikkat çekltiğini gördüm vites topuzu nun ve arka küllüğün olmayışı beni arabadan soğutmaya yetmişti bagajı açtığımda macun çatlakları gözüme çarpınca iyicene yıkılmıştım üzülmüştüm motoru açtığımda motorun yeni yıkanmış olduğunu gördüm ve içime şüphe düştü acaba yağ kaçaklarımı gizlenmeye çalışılmıştı sorunu aklıma getirmeden yapamadım.Araçta beni etkileyen tek şey egzoz olmuştu airmas egzoz sesi hale kulaklarımdadır. Tabi ki bunlar benim gözlemlerim arabadan sıradan bi insan kadar anlarım.Ama arkadaşlar beni en çok üzen noktaysa şahin arkadaşımız davranışları ve tavırları olmuştu.İzmitten çıkarken tek bildiğim şey Vites topuzunun ve aracın komple boyalı olduğu idi tabiki birde aracın fiyatı idi 25 binlira die gittiğim araç bi anda 27100 lira olmuş ve son fiyat olarak düz denmiş 25 binlira die algıladığım rakamı 27 binlira die duyunca gerçekten sinirlenmiştim ve kırıcı olmamak hiç bir yorum yapmadan terk ettim aracı ...Kimse yanlış anlamsın beni bu yaşadığım olay beni vtı lardan soğutmaya yetmişti bu işi ticarete dökmüş insanlara sitem yapmadan geçemeyeceğim..
vtı hak eden insanlarda olmalıdır. VTI aşktır evlattır yaşam tarzıdır diyorum ve yazıma son veriyorum:):):):)....Umarım kimseye kırıcı olmadan içimdekileri sizlere aks etmişimdir arkdaşlarım......
vtı binmek zorunda deılsın be arkadasım takma kafana bır gun ALLAH sanada nasip eder 25 lıra az paramı el insaf:)
belamı mıkmıstı bu araba motor kırıkken ankaradan aldım 12,250 tl ye ustune 15.000 tl para harcamıstım yinede adam olmamıstı aklımı mıkım. :D
uyarmıştım:D
vtecburac
20-12-2011, 18:11
vtec fiyatları şu an şaka gibi,
bu arabaya bizde bindik, bi sürü elimden geldi geçti, fiyatlar uçuk seviyede,
vti yi alan bi stop, bi far takıp 27, 28 yazıyor. vede satıyor çok komik vallahi..
şu piyasayı alan satan yükseltiyo başka hiçbir şey değil...
katılıyorum sana butun piyasa sahibinden de tech de zaten:)
eli ayağı düzgün ekmeği yenmemiş sedan vtı aranıyor fiyatı şişmemiş
vtecburac
20-12-2011, 18:20
eli ayağı düzgün ekmeği yenmemiş sedan vtı aranıyor fiyatı şişmemiş
bu gidişle anca rüyanda görürsün be arkadaşım öyle bir vtı herkes galerici olmuş görüyorsun işte 22 ye alan 23-24 yazmış 24e alan 25-26-27 yazmış, yazanların suçu yok tabiki, arz talep meselesi, suç bu paraları veripte alanlarda:)
Vti ler çok güzel araba yapıcağın tüm modifikasyonlara açık ve karşılığını alabileceğin bir araba ama şuan standart bir vti ye 27-30 gerçekten çok para tamam durumu yani parayı sorun etmeyecek kişi için sorun olmaz ama diğer şekilde bu paralara alınmaz tabiki fiyat alıcı ile satıcı arasındadır ..
Bence km si 100-150 bin arasında değişensiz boyalı olabilir 20-23 bin arası normaldir ;)
ankaradan geri dönüşümüz nasildi :D
Konu sanırım kazalı vtec foto arşivine kayacak gibi, hazırım arşiv sağlam :D
beklemedeyimmmm :)
http://img269.imageshack.us/img269/3698/image028medium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/269/image028medium.jpg/)
http://img696.imageshack.us/img696/4115/fak1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/696/fak1.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/2849/image037medium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/image037medium.jpg/)
driftboy
20-12-2011, 19:24
Tüm kirli çamaşırlar dökülüyo :D
salih_560
20-12-2011, 19:29
VTEC® korkuyorum valla elinde benim favori araclarımdan biri daha cıkacak gene en iyisi bu sevdadan vazgecmek en güzeli bu olacak ...
su vtı arkadanda kazası var mertcan bana yollamıstı:)
su vtı arkadanda kazası var mertcan bana yollamıstı:)
sadece arka mı :D hhahahah
Polemik yaratmak değil amacım motoru hakkında yorum yapmıyorum
fiyatın kaç para olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz tek aracı arkadaşımız emre apel değildir sonuç olarak siz biraz ilgili olsaydınız 20 kişiyi iyi ağırlıya ve hoş görüyle karşılaya bilseydiniz aracı alacak arkadaşıda tanıma imkanı bulur gerekli açıklamaları yapabilirdiniz. neyse bunları tartışmanın anlamı yok dediğiniz gibi umarım araç bi an önce hak eden sahibini bulur...
araç 26.5 buçuk neden 27100 lira yazsın diyen arkadaşım araca 40 gün önce bakmıştım yazmayı unutmuşum....
Şimdiki sahibinden önceki arkadaştayken RIP a bnde bakmaya gitmiştim ciddi ciddi alıcaktım param cebimde gitmiştim ama istedigim gibi fotolardaki gibi çıkmadı çıksaydı almıştım.Kısmet degilmiş ne diyelim,Her alan 2 .3 bin tl üste koyup satıyor :D
Arkadaşlar neden kazalı olan vti ları dile getirmiyorsunuz ? Kötü olacaksanız en azından doğru söyleyip kötü olursunuz.Paralarını binbir türlü güçlüklerle ucu ucuna denkleştirip km. lerce uzaktan işini gücünü bırakıp gelecek olan arkadaşların dualarını alırsınız diye düşünüyorum.Şu 3 günlük dünya için fırıldak olanlara da acıyorum.Allah yardımcıları olsun...
haa gayret beyler bıraz daha vtı pıayasası dusuyo suan :D
ykavcioglu
20-12-2011, 22:13
7-8 parça değişenli sedanlar nam salıyor piyasada...:)))
haa gayret beyler bıraz daha vtı pıayasası dusuyo suan :D
vallahi piyasada uçuşan rakamların üstüne 1-2binlira daha koyup 207gt-rc almak daha mantıklı aslında
nakayama
20-12-2011, 22:22
normal artık kazasız vb terimler kullanmak adam kazasız komple boyalı diyo arabanın seceresini doksem feleğin çemberinden dönmüş..Ki sahibinden.com'da bakıyorum ne vti'lara ne fiyatlar istiyolar zamanında 17diye alınan şaseye kadar girmiş araba şuanda komple boyalı ve 24 lıra :D
http://c1112.hizliresim.com/s/n/17rpd.jpg
Toplanmıstı bu vti
altın sarısı yapmılmıstı sımdı ne durumda bılmıyorum
http://a1112.hizliresim.com/s/n/17rqf.jpg
http://b1112.hizliresim.com/s/n/17rrj.jpg
Bu arabada Topalandı Antalya ya gitti daha sonra adanaya gitti diye bılıyorum
beyaz sedan a bınen arkadaşlar dıkkat :)
nakayama
20-12-2011, 22:33
beyazı biyerden gözüm ısırıyor :D
bu konu böle gitsin vtı piyasasını düşünemiyorum :D
beyaz benım eskı araba sanırım.sadece sag kapı sacı değişmiş diye satmışlardı
Sanmıyorum
97 mıydı senın araba?
yok 98 dı yan sınyaller beyazdı bıde sunroof cızıktı kapalıyken yapmıstı kazayı muhtemelen
bızım burda 97 byeaz sedan yok ama hıc gelmedı yanı
ykavcioglu
20-12-2011, 22:39
honda marka civic vti modeli 2.el fiyatlarına, merkez bankası başvekili Mertcan, müdahale etmeye devam ediyor...
yok 98 dı yan sınyaller beyazdı bıde sunroof cızıktı kapalıyken yapmıstı kazayı muhtemelen
bızım burda 97 byeaz sedan yok ama hıc gelmedı yanı
97 diydi bu araba
gercekten ıyı topladılar ama
hatta orjınal beyaz kaporta parcaları ıle :)
tabı arabanın ılk kazasıydı ve boya yoktu kaza yaptıgında :)
yazık olmuş:( ıbızayı satıyorum varsa bıldıgın vtı dusunebılırım
yazık olmuş:( ıbızayı satıyorum varsa bıldıgın vtı dusunebılırım
Şu an yok
ama olsa bile sıraya girmen gerekır
İlk sırada Sword Murat abı var ona bulacam bebek vti :)
ya oda kullanıp kullanıp atıyor anlamıomkı:D kacıncı 7. vtı alacak :D
acelesı yok zaten ya:)
Sanmıyorum
97 mıydı senın araba?
bir tane 06 plakalı geldi, bir de tt plakalı vardı ki hala burada.. ama o kazalı değildi yani.. onun dışında mavi ve fast and furious tan kaçmış var..
Beyaz vti çalışkan nickli arkadaşın bi ara sahip olduğu araba olabilirmi? öyle hatırladımda
bir tane 06 plakalı geldi, bir de tt plakalı vardı ki hala burada.. ama o kazalı değildi yani.. onun dışında mavi ve fast and furious tan kaçmış var..
TT plaka istanbuldan gelen onunda çıtır bi hasarı vardı soldanda kayda değer bişiy değildi. istanbulda bir arkadaşımız kullanıyordu sade temiz bir arabaydı.
nakayama
21-12-2011, 09:57
edit değilmiş :)
senin araç değil.Bu araç şuanda satılık ama :D:D
jdmpoint
21-12-2011, 09:59
yazıklar olsun patlata patlata piyasada vti bırakmadılar be :( iki elin parmaklarının gecmez heralde değişensiz vti lar :D
ç.tunçer
21-12-2011, 10:04
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66411623 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-radr-guvecesi-ile-doch-vtech-vti-66411623/detay/?favorite=1)
arkadaşlar rica etsem şu arac hakkında bilgisi olan ?
Alacak olsam Mertcanın Vti'ı almak isterim kocası belli zira sadece Mertcan :D ve a'dan z'ye her şeyiyle burda gözümüzün önünde yapıldı :)
kifanhom
21-12-2011, 10:11
lan ne arabaymış şu vti lar kardeşim
lan ne arabaymış şu vti lar kardeşim
+1. al benden de o kadar..
Ö.öztüRk
21-12-2011, 10:16
piyasa karıştıı :) ne arabalar gelmiş geçmiş şuan hala gazlıyorr:) soğudum vti'den yazık yaa:)
jdmpoint
21-12-2011, 10:17
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66411623 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-radr-guvecesi-ile-doch-vtech-vti-66411623/detay/?favorite=1)
motor yeni radarda yapıldı motor yürüyen acısından bi sıkıntısı olucagını sanmıyorum zira ben yıllardır orayla calısıyorum allaha sükür tüm arabalarım yürüdü halada yürüyor....bu aracın arkadan bir kazası oldugunu biliyorum ama ne seviyede bir kaza okadar ayrıntılı bilgim yok...
By_FresH
21-12-2011, 10:20
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67951515 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-girtlaga-kadar-basik-beyaz-sedan-vti-67951515/detay)
bagaj olayı doğru fotoları vardı antalyadan satılıkken.
19bin'e verilcekti filan.
cok uzun süre kaldı satılmış ist'ye gelmiş. iyi fiyat yazılmış, yine piyasaya göre güzel fiyat.
aracın detaylı durumu nedir bilen varmı?
senin dediğin araç bu değil dostum o araç mersinde 07 plakayla satılık 24-25 civarı ;)
SHOCKİNG
21-12-2011, 10:21
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/105020-ah-vti-satilik.html
Siteden satılık ama içimde kalıcağına sorguluyayım dedim. varmı aracın geçmişini bilen kaza-boya-mekanik durumlarını ? önceki sahibi forumdandı diye hatırlıyorum.
Neticede o kadar para bağlıyoruz kolay kazanmıyoruz malesef... Şimdiden teşekkürler bilgi sahibi olanlar p.m atarsa memnun olurum.
Turboğuz54
21-12-2011, 10:29
motor yeni radarda yapıldı motor yürüyen acısından bi sıkıntısı olucagını sanmıyorum zira ben yıllardır orayla calısıyorum allaha sükür tüm arabalarım yürüdü halada yürüyor....bu aracın arkadan bir kazası oldugunu biliyorum ama ne seviyede bir kaza okadar ayrıntılı bilgim yok...
Bi arkadaşım bakmıştı galiba beğenmemişti galiba bu o
Alacak olsam Mertcanın Vti'ı almak isterim kocası belli zira sadece Mertcan :D ve a'dan z'ye her şeyiyle burda gözümüzün önünde yapıldı :)
o araba açık arttırmayla gitse yeridir abi :)
senin dediğin araç bu değil dostum o araç mersinde 07 plakayla satılık 24-25 civarı ;)
bu abi ya:S CYC plakaydı çünkü..
Bende Allah nasip ederse yaza doğru satmayı düşünüyorum yada type-r la takas
Yanlız piyasa fenalarda bakalım yaza direckt type-rla takaslarız böle giderse :D
fatihyılmaz
21-12-2011, 11:14
Beyaz vti çalışkan nickli arkadaşın bi ara sahip olduğu araba olabilirmi? öyle hatırladımda
yok çalışkanın araba değil nakayama şu an satılık deyince uyandım ben de enderin araba sanmıştım antalya denince ama değilmiş
fatihyılmaz
21-12-2011, 11:17
mersine satılan beyaz sedan izmirden satıldı plaka 07 ama izmirden satılıktı o araba plakası da 07 vt 8?? bi de yanlış hatırlamıyosam lacivertten beyaza çevrilmiş diye biliyorum
mersine satılan beyaz sedan izmirden satıldı plaka 07 ama izmirden satılıktı o araba plakası da 07 vt 8?? bi de yanlış hatırlamıyosam lacivertten beyaza çevrilmiş diye biliyorum
doğrudur ..
nakayama
21-12-2011, 11:38
mersine satılan değil bu araç zaten oda baya kötü ama
fatihyılmaz
21-12-2011, 11:41
mersine satılan değil bu araç zaten oda baya kötü ama
evet evet mersine satılan o değil ben sana sormuştum bi ara o arabayı hatırlıyomusun
nakayama
21-12-2011, 11:41
evet evet mersine satılan o değil ben sana sormuştum bi ara o arabayı hatırlıyomusun
evet hatırladım :)
Murat Özcan
21-12-2011, 12:31
vti aranıyor günceli...
jetboy444
21-12-2011, 14:08
her modelin böyle kazalıları mevcuttur arkadaşlar ama gercekten vti almak cok zor gerçekten kaç pazarım yollarda geçti ararken 1 defa kapora verip motoru hakkında kötü seyler duyup kaporayı yaktık vti arayanların ALLAH yardımcısı olsun:)
sagolasın kankacım
sımdıde beyaza boyatıyorum komple ek9 yapacam kısmetse :)
sagolasın kankacım
hadi bakalım.. hep RS'ciler boyatacak değil ya.. :)
sagolasın kankacım
usta ek9 beyazı ve k20 swap ne güzel olur demi :D
Aynen Alican bagajı hafıf vuruk olan araç bu. Sitede fılan satılık ılanı vardı.
Murat Özcan
21-12-2011, 21:38
Aynen Alican bagajı hafıf vuruk olan araç bu. Sitede fılan satılık ılanı vardı.
sahıbı bagajı vuruk şekilde fotolar çekmişti en son bu araç o araç değil mi alan yaptrsın hesabı
benim beklediğim bir araç daha var bakalım nasıl çıkıcak piyasaya :D
benim kardeşimin arkadası vardı sarı vti vardı kaza yapıp kazalı satmısş bakalım nerde çıkıcak sag camurluk degısmıs seklınde :D foto bulsammı acaba
o araç suan toplanıyor :D
izmitrekı sarı deılmı kaplama
sahıbı bagajı vuruk şekilde fotolar çekmişti en son bu araç o araç değil mi alan yaptrsın hesabı
Evet Antalya'dan gıden VTI,Plakası bıle degısmemış.
o araç suan toplanıyor :D
araç izmirde olması lazım sanırım bi ara 1.4 is arıyorlar abi diyordu kardeşim ama bir daha lafı geçmedi aramızda bakalim reng değişimi vardi zaten ama bu sefer ne olarak çıkıcak :D
izmitrekı sarı deılmı kaplama
gokhan bnce o araba degıl cunku, o aracın kaplaması sokuldu, sıyah olarak suan b.paşada..
arkdsların bahsettıg arac BENCEE g.antepten samsuna gıden 96 model vti.
gokhan bnce o araba degıl cunku, o aracın kaplaması sokuldu, sıyah olarak suan b.paşada..
hasarlı hondalarda sahıbınden comda sarı vtı vardı bırtane ama ıcı sıyahtı omu dıye dusundum
hasarlı hondalarda sahıbınden comda sarı vtı vardı bırtane ama ıcı sıyahtı omu dıye dusundum
gercı bu dedıdıgım sarıda ya sıyahtan yada yesılden dönmeydi, sahbndende ki olabılır..ama kaplamalı olan arac degıl yanı.
ufkum1837
21-12-2011, 23:43
samsundanda ankaraya satıldı. turkuazdan sarıya dönmeydi. uzun bir süre önce üzücü bi:( kaza yaptı diye biliyorum.
erdemgorkem
22-12-2011, 01:15
samsundanda ankaraya satıldı. turkuazdan sarıya dönmeydi. uzun bir süre önce üzücü bi:( kaza yaptı diye biliyorum.
sanırım hakılsınız aracı takip ediyordum bi sıralar araç sarı haldeyken bir kaza geçirmişti ö sağdan tavan direğine kadar hasarı vardı büyük ihtimalle o araç
Pitbull...
22-12-2011, 01:17
Konuyla pek alakalı olmiyacak ama bu araba hakkında bana biraz fikir verebilecek arkadai varmı :/
Honda Prelude 2.0i 1990 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67748194 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sirali-lpg-sanruuff-degisensiz-coupe-2-0-i-67748194/detay)
sanırım hakılsınız aracı takip ediyordum bi sıralar araç sarı haldeyken bir kaza geçirmişti ö sağdan tavan direğine kadar hasarı vardı büyük ihtimalle o araç
aynen o araç.
PaSHa-brk
22-12-2011, 03:18
İzmirde su an topluyolar
SHOCKİNG
22-12-2011, 08:26
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/105020-ah-vti-satilik.html
Siteden satılık ama içimde kalıcağına sorguluyayım dedim. varmı aracın geçmişini bilen kaza-boya-mekanik durumlarını ? önceki sahibi forumdandı diye hatırlıyorum.
Neticede o kadar para bağlıyoruz kolay kazanmıyoruz malesef... Şimdiden teşekkürler bilgi sahibi olanlar p.m atarsa memnun olurum.
varmı bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 65252430
arkadaşlar bu araç hakkında DETAYLI bilgisi olan var mı?
road runner
22-12-2011, 11:51
aleykümselam aleykümselam :) bizde iyiyiz saol be :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 65252430
hoş geldiniz :)
sen kimsin :D
zahmet olmazsa bı kac sayfa gerıye bak butun sülalesi belli aracların :D
hakanguclu
22-12-2011, 13:50
sen kimsin :D
zahmet olmazsa bı kac sayfa gerıye bak butun sülalesi belli aracların :D
engin bi kaç sayfa geriye baksada bişey göremez baksada gerekli herşey yazıyor zaten.sende arabamla ilgili konuşma tarzına biraz dikkat edersen sevinirim.
engin bi kaç sayfa geriye baksada bişey göremez baksada gerekli herşey yazıyor zaten.sende arabamla ilgili konuşma tarzına biraz dikkat edersen sevinirim.
orda NET olarak senın arabandan bahsetmıyorum ki + olumsuz bseyde soylemıyorum.
dikkatli okursan, bi kac sayfa gerıde butun ARAÇLARIN gecmısının bılgısınden bahsedıyorum :) senınle veya senın aracınla ılgılı ttek kelımem dahi yok ;)
arkadaşlar aracın plakası 16 jap 10 ilanıda koydum bilgisi olanlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 68136361 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-vti-68136361/detay)
arkadaşlar aracın plakası 16 jap 10 ilanıda koydum bilgisi olanlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 68136361 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-vti-68136361/detay)
sitede satılıklarda vardı bi ara ilanı satan arkadaş foruma üye ztn
tmmdır arkadaşlar başka araçla ilgili bilgisi olanlar varsa bekliyoruz yakın bi arkadaşım araca talip..
baktım ama silinmiş heralde konusu araçla ilgili kötü bişi duymadım ben ztn ilk sahibinden diye geçiyodu ilanda birazdan detaylı bilgi verirler ztn
Kardeşimin arkadası yapmışdı cocuk cok ıyı nıyetle arkasından gelene yol vermıs onunde kamyon varmış goremeden yol verınce saga gecer gezmez otobusun tekı bırakmıs gıtmıs 2 serıtlı yolda cocuk kendını kurtarmıs allahdan foruma uyeydı gorunce aracı tanır zaten soyler sanırım
erdemgorkem
22-12-2011, 21:53
Kardeşimin arkadası yapmışdı cocuk cok ıyı nıyetle arkasından gelene yol vermıs onunde kamyon varmış goremeden yol verınce saga gecer gezmez otobusun tekı bırakmıs gıtmıs 2 serıtlı yolda cocuk kendını kurtarmıs allahdan foruma uyeydı gorunce aracı tanır zaten soyler sanırım
geçmiş olsun arkadaşa ciddi bir kazaydı belli ediyordu kendini zaten kısa bir sürede satılmıstı araç iyi sayılıcak bi fiyata satıyordu konustumuzda öncesinde cok bi hata olmadığı flan soylemişti şimdi anlasılıyorki direkteki hasarın sebebi kamyonmuş yüksek ve büyük bişey olduğu belli oluyordu zaten
skyserhat
23-12-2011, 11:56
[QUOTE=JDM VTİ;2879988]Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67951515 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-girtlaga-kadar-basik-beyaz-sedan-vti-67951515/detay)
bagaj olayı doğru fotoları vardı antalyadan satılıkken.
19bin'e verilcekti filan.
cok uzun süre kaldı satılmış ist'ye gelmiş. iyi fiyat yazılmış, yine piyasaya göre güzel fiyat.
aracın detaylı durumu nedir bilen varmı?[/QUOTE
aracın detayları eski sahibinde :)) yani detaylar bende ne öğrenmek isterseniz sorun söyleyelim
skyserhat
23-12-2011, 12:07
arka bagaj kapağı vuruk olan araç cyc 11 dir aracın eski sahibi antalyadaki sahibi benim arkadaşlar
geçmiş olsun arkadaşa ciddi bir kazaydı belli ediyordu kendini zaten kısa bir sürede satılmıstı araç iyi sayılıcak bi fiyata satıyordu konustumuzda öncesinde cok bi hata olmadığı flan soylemişti şimdi anlasılıyorki direkteki hasarın sebebi kamyonmuş yüksek ve büyük bişey olduğu belli oluyordu zaten
kardesım otobusun altına gırıp cıkmıs aracın sag tarafı ben cekıcıye yuklemısdım ankarada ıdım aracın cok dırenmıs sase olarak arkadasda cocukda uzun yıllardır araba kullanan bırıydı 24 yaslarında kardesımle yasıt 5 metre ıcınde kurtarmıs kendı ama araba sag tarafı obusun altına gırıp cıkmıs allahdan kımseye bısı olmamıs.....
Ama honda hastalıgı devam edıyor bana soyluyor abı motor getırelım bır k20 dıye :D
16 clc 46 suanki plakası 26 up 486
bu araç hakkında bilgisi olan varmı.
SekoLive
24-12-2011, 09:27
beyler bu sarı aracın kazalı fotoları zaten forumda vardı hiç denk gelmedinizmi.
arkadaş bi ara banlıydı potter774 gibi bişeydi nicki.
bende sahibinden resimleri var
driftboy
24-12-2011, 11:13
İlker abiden eskişehire gitti.. Yürürü duruşu gayet sağlıklı ve başarılıydı bursadayken. Yeni sahibinin adınında ilker olması lazım siteye üyeydi oda. Konusunuda açmıştı
By_FresH
24-12-2011, 16:14
vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim :D:D:D
R21TURBO 41
24-12-2011, 16:19
Ben niyetlenmiştim , peş peşe 3. İlker olacaktım alsaydım..99 denk gelince onu aldım..Bence değerlendirilebilecek bir araba.. Sahibi zaten ne var ne yok söylüyor.
skyserhat
24-12-2011, 17:17
vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim :D:D:D
mersindeki araç laciden beyaza dönme kardeşim diğer 07 cyc plaka normal beyaz eski sahibi benim bilgi almak isteyen aracı düşünenler varsa bilgi verebilirim
ufkum1837
24-12-2011, 17:30
saydıklarının noktasına varana kadar dogru söyledin kardeşim antalya izmir mersin :)
By_FresH
24-12-2011, 17:33
teşekkürler bir arkadaşım istiyordu ona bir söyliyimde baksın bakalım ;) çok çok teşekkür ;)
vti bulmak çok zormuş.... ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin...
cok yakın bi arakdaşımın arabası su and eskişehirde araba ve ciddi ciddi yüyürlü bir o kadarda temiz bursadaki sahibi nasıl baktıysa benim kankada öle bakıyo sürekli temizdir arabası bakımlıdır kardeşim 10 üzerinden 9 :D
arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
herşeyiyle on numara serkan abi ztn çürük araba almaz kullanmaz , ilk sahibinden alındı km orjinal .kazasız değişensiz.. yanlışım varsa bilir kişiler düzeltir :)
ykavcioglu
24-12-2011, 22:35
cok yakın bi arakdaşımın arabası su and eskişehirde araba ve ciddi ciddi yüyürlü bir o kadarda temiz bursadaki sahibi nasıl baktıysa benim kankada öle bakıyo sürekli temizdir arabası bakımlıdır kardeşim 10 üzerinden 9 :D
kaporta hakkında bilgin varmı?*
ilk sahibinden alındı filtre egsoz ıslemlerı ılk defa serkan tarafından yapıldı kazasız degısensız tertemiz güzel bir araç tr de temızlık olarak sayılı arabalardan bırıdır...
Vıdeoları falanda var aracın gıderını gormek ıcın tavsıye ederım...
kaanpoyrazoglu
25-12-2011, 15:41
Bir kardeşimdeydi bu araç , yatak sardı ve başka bir kardeşime aldırdım aracı ve radar honda da iğneden ipliğe motoru yapıldı , 0 ölçü kranktan silindir kapağına kadar değişti,fren aksamları ,sensörleri,yürüyen vs vs elden geçti.. Arkadan ufak bir hasarı mevcut,fakat atlan deve bir hasar değil ;)
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA :icon_tup:.. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE:icon_tup:
mira, ellerin dert görmesin aga. yüreğine sağlık, herşeyi doğru düzgün anlattığın için. Keşke herkez senin gibi olsa...
Bu arada, geçmiş olsun, size bişey olmamış valla önemli olan o.
Yürürü çok sağlam bi arabadır. CLC zamanındayken ilker kullanırken seyir etme fırsatım olmuştu. Dediğiniz gibi tek eksiği beyin ve yazılımdır.
Maşallah...
mysterious_vtec
26-12-2011, 02:21
01 SC 352 füme aracın boya durumunu soran arkadaslar tekrar yazıyorum burdan okusunlar:
Ön tampon degişmiş+ sol ön çamurluk+ sol ön kapı+ tavan+ bagaj kapagı olmak üzere 5 parçası boyalıdır. Aracı alacak arkadasların aracın ılk sahıbınden 28bın tl ye alındıgını unutmasınlar. Mutlaka 01 SC 352 plakalı vtec i almadan önce alacak arkadasların paraya kıyıp aracı honda servısınde ekspertize sokmaları alacak arkadaslar için hayırlı olur, sonradan baska süprizlerle karşılaşmamış olurlar.
mysterious_vtec
26-12-2011, 02:24
01 SC 352 füme vti ya tavanda boya ve işlem oldugunu hatırlatmak isterim. Tavanda boya takıntısı olan arkadaslar hiç yanaşmasın derim çünkü satarken çok sıkıntı olur sonradan...
mysterious_vtec
26-12-2011, 02:33
Ayrıyetten 01 SC 352 nin camları lazer cam boyama oldugundan camları eski haline gelememektedir ve camında son gördüğümde cam fitillerinden dolayı çizikler ve sıyrıklar meydana geldiginden çok kötü bir hal aldıgını duydum. Ayrıyetten herhangı bir camın kırılması durumunda aracın camlarının renk tutmama sorunu vardır çünkü lazer yapan firma kapanmıstı o yuzden kırılırsa aracın butun camlarının komple degısmesı gerekır bunuda unutmamak gerekır. Almaya niyetlenenlerin bu sorunları göz onunde bulundurupda araca öyle niyetlensın derım.
düşünenler kaçırmasın.
eyvallah ömer kardeşim allah kimseye kaza bela vermesin.araçlar bişekilde toplanıyo ama sağlık ve huzur bidaha geri gelmiyo...
mira@
abi sana helal olsun, airbaglerin açıldığına kadar söyledin. inşallah gönlüne göre verir Allah'ım.
doğru insan her zaman kazanır ;)
Araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 69137054 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-vti-anlatilmaz-yasanir-69137054/detay#)
ykavcioglu
28-12-2011, 22:28
mira beni yanlış anlama; "ben alırken baktırmadım önemsemedim bilmiyorum vs."demek bana saçma geliyor, çokmu mübarek araçlar, kaportacı bakarsa günahmı olur.
götürün gösterin aracınızı kaportacıya fazlasıyla eksiğiyle liste çıkartsın, hem sen bilirsin aracını hem niyeti olanlar..
UP vti gibi dolu sedan güzel duran o fiyata giderli vtec'de yok zaten
ben önemsemediğim bişeyi niye gidip baktırtayım komple taklalı çıktı direkler yamuk çıktı ne olcak....benim için bunların bi önemi yok ben bunu anlatmak istedim bunları merak eden ciddi düşünen arkadaş gelince kendisi baktırıp alsın ister servise soksun ister kaportacıya isterse ustasıyla gelsin baksın benim için hiç bir mahsuru yok benim bilmek istediğim yer motor ve yürüyeniydi eski sahibini tanıyan varsa da sorabilir aracı kullanmadım bile el sıkıştım notere gittim 23.500 ü saydım aldım ne kaportasından ne boyasından nede yürüyen ve motorundan şikayetim yok...
ykavcioglu
28-12-2011, 22:49
senin için önemi olmayabilir fakat bence kaporta mekanikten daha önemli, orjinallik geri gelmiyor..
ben vti da motor yaptım eskisinden daha iyi oldu, para harcadım karşılığını aldım.
fakat kaportada aynı durum geçerli değil malesef..
sen aracı eskişehirden satıyorsun ve kaportaya önem veren gelip baktırır diyorsun, insanlar araç başında 100 tl nin hesabını yapıyorlar, her araca gelip bakıp hüsran yaşarsalar araba parası yollara dökülür..
ykavcioglu
28-12-2011, 22:50
ben alıcılarıda anlamıyorum, vteclere baktırmak istemiyorlar, çekiniyorlar herhalde:)
bildiğin honda civic işte....
baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....
ykavcioglu
28-12-2011, 23:27
alacak arkadaşlar ilgilensin derken, ben neyi takmıyım?
lütfen araçların mazisini gizlemeyin, kim ne biliyor bilmiyorumda ben bu araçların çoğunu bilirim..
kimsenin ticaretine karışmak istemem ama göz göre görede buna müsade edemem...
orfozvolkan
28-12-2011, 23:56
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69162382 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bursadan-vtiiii-69162382/detay)
16 fm 087 geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim arkadaşlar bu aracın durumu nedir??
alacak arkadaşlar ilgilensin derken, ben neyi takmıyım?
lütfen araçların mazisini gizlemeyin, kim ne biliyor bilmiyorumda ben bu araçların çoğunu bilirim..
kimsenin ticaretine karışmak istemem ama göz göre görede buna müsade edemem...
arkadaşım neden sen cephe aldın anlayamadım herkes araç alırken farklı yerlere takılır bırı motoruna bırı kaprtasına butun vtilerı bılıyorum demıssınde 96 senesınde 0 ı cıkıp 99 da bıten aracın evvelıyatına nereye kadar ınebılırsın vtı cıkığı senede 7 yaşındaymıssın ozmndanmı takiptesın ozmanalr sende bende daha yenı bısıklet kullanıyoduk 5464 e plaka sorgulatmakla arac mazısı çözulmez tek taraflı yaptıtlıan patlayan araçları hesaba katın bu konu burda uzamasın bence
ykavcioglu
29-12-2011, 00:22
arkadaşım neden sen cephe aldın anlayamadım herkes araç alırken farklı yerlere takılır bırı motoruna bırı kaprtasına butun vtilerı bılıyorum demıssınde 96 senesınde 0 ı cıkıp 99 da bıten aracın evvelıyatına nereye kadar ınebılırsın vtı cıkığı senede 7 yaşındaymıssın ozmndanmı takiptesın ozmanalr sende bende daha yenı bısıklet kullanıyoduk 5464 e plaka sorgulatmakla arac mazısı çözulmez tek taraflı yaptıtlıan patlayan araçları hesaba katın bu konu burda uzamasın bence
neyse ben uzatmıyorum, size hayırlı satışlar;)
clc güzeldir....
esmerserseriler
29-12-2011, 12:12
sana katılıyorum 96model araç vs lerin geçmişini bilmek imkansız gibi.zevkin sınırı olmaz .orjinal olunca vitrindemi saklıyoruz araçları .hepimiz gazlıyoruz sonuçta.
yasinipek79
29-12-2011, 13:44
Zaten burada herkes herseyi o kadar iyi biliyorki,insan kendi bildiginden süphe etmeye başliyor.Kutsal seninde dediğin gibi yaş hesaplaninca kim ne zaman neye biniyormus ortaya çıkıyor..
vtecburac
29-12-2011, 17:55
biz ne vtecler gördükkkk.....
orjinal vtec sayısı toplasan 2 elın parmagını gecmez bi rahat olun ya:)
baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun.Kimsenin lafına bakma istiyen istediği fiyata alır satar.Bursadaki İlkerdeyken de sol çamurluk değişikti sizden önce de bn niyetlenmiştim CLC ye kısmet olmadı fiyatta anlaşamadık.Hayırlısı ne ise öyle olsun.Hayırlı satışlar sana her malın bir alıcısı vardır.Ama senin istedigin fiyatı verirlermi bilemem :soru:
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69162382 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bursadan-vtiiii-69162382/detay)
16 fm 087 geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim arkadaşlar bu aracın durumu nedir??
Ewet bende merak ettim bilenler varsa yazarsa sevinirim..
eski CLC yeni UP vti için diyorum ben hayatımda bu zaman kadar cok vti gördüm bi mehmet die bi arkadaşım vardı 20 zh plakalı hat. vti birde up daha temizini görmedim vardır elbet ama gördüğüm ve gerçekten imrenek baktıgım araçlardır kimse aracı b.klayarak işte öleydi böyleydi demesin mira yani lker ii demiş kardeşim paran yoksa binmeyceksin vti a kendim biliyorum arabanın nasıl toplandıgını serviste toplansa öle orginal olmaz gelinsin bakılsın ustasınıda getirsin kazalı oldugunu ilker söylemese anlamazlar bile 23bucuk ilker az diyo etmeyecek araçlar 25 26 diyo adam hakkı olanı zaten söylemiş kazasınıda söylemiş yapılanlarıda daha neyin peşindesin bu kadar bi üstüne düşüyosun almazsın konuyuda uzatmazsın yazamayacaktım ama sonuçta haksız yere bi insanın üstüne geliyosun kardeşim ortalıgı bulandırma.....
powerfuL
30-12-2011, 14:22
slm arkadaslar bu aracı alıyorum varmı bu arac hakkında bılgısı olan burası vti sorgulama ama belkı bır bılen cıkar kımın arabası aracı surdum yururu cok guzel Honda CRX 1.6i-16V 1990 Model 7.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65105274 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cem-auto-crx-cupe-65105274/detay)
powerfuL
30-12-2011, 14:26
ayrıca performans arttırmak ıcın neler yaptırabılırım nereye konu acmam gerekıyor tavsiyelerinizi beklıyorum
34 VA 2945 powertune istanbul Bahadir bey e ait arac hakkında bilgisi olan varmi
slm arkadaslar bu aracı alıyorum varmı bu arac hakkında bılgısı olan burası vti sorgulama ama belkı bır bılen cıkar kımın arabası aracı surdum yururu cok guzel Honda CRX 1.6i-16V 1990 Model 7.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 65105274 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cem-auto-crx-cupe-65105274/detay)
bi başlık açıp sorgularsanız daha iyi olacaktır ama bu araç sorgulanmıştı iyi şeyler söylenmemişti diye hatırlıyorum
Arkadaslar powertune Bahadir beyin aracını bilen varmi
Murat Özcan
31-12-2011, 17:28
o hangisi hocam resmini falan koysan iyi olur
oguzhankutlu
01-01-2012, 02:03
Ben biliyorum araç bayadır bahadır abide yürürü çok güzel ve temiz araçdır.Type r la yürüyebilecek seviyede üzeride çok ekstrası bulunmaktadır.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/106063-ly-vtec.html
bu araç kakkında bilgisi olan varmı
yediemin garajının önünden geçerken denk geldim.araç 5 yerden hacizliymiş. 98 model 139bin kmde , değişen boyanan hakkında bilgim yok fakat içi detaylı bir temizlikle çok iyi olur.
orj jantları ve orj vites topuzu üzerinde ,kol dayamada var :D
bu tür araç alım satım işleri ile ilgilenen arkadaşlara duyurulur :)
http://img861.imageshack.us/img861/1562/fotoraf0086y.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/861/fotoraf0086y.jpg/)
http://img593.imageshack.us/img593/173/fotoraf0087f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/fotoraf0087f.jpg/)
http://img192.imageshack.us/img192/7217/fotoraf0089.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/192/fotoraf0089.jpg/)
http://img827.imageshack.us/img827/2527/fotoraf0090r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/fotoraf0090r.jpg/)
http://img59.imageshack.us/img59/5936/fotoraf0091i.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/59/fotoraf0091i.jpg/)
nakayama
01-01-2012, 20:38
Antalyada olsaydı çıkartırdım sende çıkartabilirsin ihaleleri oluyor tarihini ögrenip girebilirsin
kanka bu araç hakkında detaylı araştırma yapıp girerdim senin yerinde olsam cok orjinal duruyor ki belli de zaten orjinal bi araç bu.
Murat Özcan
01-01-2012, 20:41
bakmak lazım bu araca yaw
SekoLive
01-01-2012, 20:42
bakmak lazım bu araca yaw
işin gücün yoksa git baktır murat :)
bide sorgulat illa bilenler vardır.
içimden bi ses bu arabanın ihalesi standart vtec parasının üstüne biter :D eğer vtecciler ihalede bulusur ise :D
daha önce yollarda görüyodum nerelere gtimiş komple boya vardı heralde.
kanka bu araç hakkında detaylı araştırma yapıp girerdim senin yerinde olsam cok orjinal duruyor ki belli de zaten orjinal bi araç bu.
kanka sedan olsa uğraşırdımda hb bi türlü ısınamadım baska ilgilenen arkadaşlar olursa diye koydum :)
Murat Özcan
01-01-2012, 20:57
işin gücün yoksa git baktır murat :)
bide sorgulat illa bilenler vardır.
içimden bi ses bu arabanın ihalesi standart vtec parasının üstüne biter :D eğer vtecciler ihalede bulusur ise :D
işimiz var allaha şukurde yakın degıl 5 hacızı kaldırmak kolay degıl yaw :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 24400675 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-2-0-12-5-cr-stage3-b20-vtec/detay)
bu araba hakkında ne dusunuyorsunuz
SekoLive
01-01-2012, 21:27
kaza bela gider v.s. bilmem ama araba görselde cok başarılı :D ufakdan gazladıgına denk geldim sesi süperdi :D enteresan bi eg kasa forumda AHM nickli arkadasındı sanrım.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 24400675 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-2-0-12-5-cr-stage3-b20-vtec/detay)
araç hakkında bilgim yokta çok tehlikeli birşeye benzediği kesin.. :D
Mertcan sor soyler ne oldugunu sana
ön tanpondan başka resmi yokki önü 99 arabanın . ben şahsen içinin resmi ve motor resmi olmayan arabalara sıcak bakmam. ayrıca oem bagaj yazılarıda yok bence çok büyük bi eksik.
tramere güvenme sağlam bi honda ustasına göster bence.
ykavcioglu
02-01-2012, 19:33
nede olsa tramer 2003 ve sonrası kayıtlara bakıyor, ve her kaza tramere yansımıyor;)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64487235 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-no-comment-64487235/detay)
acil bilgi almam gerek bu arabayla ilgili beyler.. Size zahmet..
mod cem sorgulamıştı bu arabayı akşam bi ona danış istersen
pm atılmıokı ona :)
mmged_jan
04-01-2012, 14:21
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 69890950 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-99-model-civic-1-4-is-guvenlik-paketli-sari-renk-69890950/detay?source=promotion_topl)
sırf merak bu bakire kimindir acaba :D
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 69890950 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-99-model-civic-1-4-is-guvenlik-paketli-sari-renk-69890950/detay?source=promotion_topl)
sırf merak bu bakire kimindir acaba :D
erkan abilerde alım satım yapıyolar kendileri her ay böle nadide bir parça çıkarıyolar nerden buluyorlar bilmiyorum :D
fatih(fb)
04-01-2012, 15:58
beşiktaşta vardı bundan bitane bayadır gözükmüyor bu o olabilir:)
SekoLive
04-01-2012, 16:01
beşiktaşta vardı bundan bitane bayadır gözükmüyor bu o olabilir:)
köprü yolu besiktas cıkısının sonundaki mi fatih :)
ufkum1837
05-01-2012, 01:33
yediemin garajının önünden geçerken denk geldim.araç 5 yerden hacizliymiş. 98 model 139bin kmde , değişen boyanan hakkında bilgim yok fakat içi detaylı bir temizlikle çok iyi olur.
http://img861.imageshack.us/img861/1562/fotoraf0086y.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/861/fotoraf0086y.jpg/)
http://img593.imageshack.us/img593/173/fotoraf0087f.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/fotoraf0087f.jpg/)
http://img192.imageshack.us/img192/7217/fotoraf0089.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/192/fotoraf0089.jpg/)
http://img827.imageshack.us/img827/2527/fotoraf0090r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/fotoraf0090r.jpg/)
http://img59.imageshack.us/img59/5936/fotoraf0091i.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/59/fotoraf0091i.jpg/)
50 lıralıkta benzin var kimbilir ne zamandan kaldı :)
BurakCengizhanoğlu
05-01-2012, 01:56
Belkide zamanının 20 lirasıdır :)
powertune un açık yeşil renkli egsantrıklı falan oldugunu duydugum hb vtı var bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?? yada araç sahibi buraya üyemi acaba ?
vay yarım saat oldu bu vtı hakkında kimsenin bi bilgisi yok mu yani :D
plakası 34 VA yirmi beş kırk dokuz
buda fotoğrafı
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=295605370474650&set=a.184347001600488.33051.183906864977835&type=3&theater)
nakayama
05-01-2012, 17:14
sulhi abinin sattığı araca benziyor
bugun bornovada 43 plaka kırmızı vtec gordum
sulhi abinin sattığı araca benziyor
ben de eskiden anadolu yakasında olan bi arabaya benzetiyorum ama tam olarak cözemedim bi pm atıyım sulhı ye bakam o mu
yok mu baska fıkır bılgı
Araç rehinli mi acaba o önemli,5 yerden haciz varsa ilk hacizi koyan alacaklı vekili aracı satışa çıkartmalı ihale olucak vs. Biraz işi var onun :)
gökh@n_gr
05-01-2012, 17:32
Va plaka vtec eski mev vtec'tir.Motorunu Tuncer yükledi.Piston,eksantrik,beyin vs dolu bir araç.Detaylı bilgi için tuncere msj atın yanıtlar size.
Va plaka vtec eski mev vtec'tir.Motorunu Tuncer yükledi.Piston,eksantrik,beyin vs dolu bir araç.Detaylı bilgi için tuncere msj atın yanıtlar size.
ne zman oluyor bu iş tuncer nicki de tuncer mi ??
gökh@n_gr
05-01-2012, 18:04
ne zman oluyor bu iş tuncer nicki de tuncer mi ??
Nicki tunceR. Geçen sene bu zamanlar bitmişti araç sonra istanbula satıldı.
Nicki tunceR. Geçen sene bu zamanlar bitmişti araç sonra istanbula satıldı.
pm attım bakalım
jantlarından sulhinin sattığı aracada benziyor ama acaba tuncer arkadaş sulhi ye mi satmıştı yada nedir nedeğildir yazarlar zaten herhalde
gökh@n_gr
05-01-2012, 18:25
Aynı araba.
Eski MEV Vtec, sulhi abinin sattığı.
Yürürü güzelmiş diye biliyorum.
yediemindeki araç izmirdemi...
ufkum1837
05-01-2012, 23:10
yediemindeki araç izmirdemi...
ewet izmir demişlerdi..
benım bılgım yok araç hakkında
tek bıldıgım sey
aracın uzerındekı blok daha once bızdeydı
sonra ızmırden erol abıye sattık
ıyı saglam bır motoru oldugunu soyluyebılırım.
861/1562/fotoraf0086y.jpg[/IMG][/URL]
hp://i3/173/fotoraf0087f.jpg (http:ageshack.us/photo/my-images/593/fotoraf0087f.jpg/)
http://92.imageshack.us/img192/7217/fotoraf0089.jpg (http:/-images/192/fotoraf0089.jpg/)
http://i27.imageshack.us/img827/2527/fotoraf0090r.jpg
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1.İCRA MÜD. 13/03/2007
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1 İCRA MÜD 29/09/2006
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1.İCRA MD 06/11/2006
HACİZLİ YAKALAMALI ÖDEMİŞ 2. İCRA M. 12/09/2007
REHİNLİ (R) TOPRAKBANK AYDIN ŞB. 15/05/2000
HACİZLİ(H) BORNOVA V.D.MÜD 18/10/2008
HACİZLİ(H) BORNOVA VD 04/09/2003
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ D 05/12/2005
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ DAİ 14/12/2000
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ DAİRESİ 27/03/2002
HACİZLİ(H) EFELER VERGİ DAİ. 26/06/2010
HACİZLİ(H) İZMİR SSK MÜDÜRLÜĞÜ 29/10/2001
HACİZLİ(H) KUŞADASI 1.İCRA MÜD 06/08/2008
HACİZLİ(H) KUŞADASI İCRA MD 11/08/2006
HACİZLİ(H) KUŞADASI V.D.MÜD. 09/09/2011
HACİZLİ(H) KUŞADASI VERGİ DAİRESİ 28/04/2010
HACİZLİ(H) Ödemiş 2. İcra Dairesi 24/06/2011
Pek cıkacak gıbı degıl valla :)
ne yapmak lazım bu hacizlerin hepsini toptan kaldırabilmek için?
ne yapmak lazım bu hacizlerin hepsini toptan kaldırabilmek için?
Valla sanırım biraz zor bir iş
hani 2 yerde fln olsa borçları odeyıp bı sekılde kaldırırsın ama
bu vti ın kaderi pek iyi olmamış Allah kimseye göstermesin:(
ya zır stock birde içim gitti açıkcası.
bence halledilebilir iş kitabına uydurulur işlemler hızlandırılı filan.
param olsa değerlendirirdim :(
Murat Özcan
06-01-2012, 00:10
la öde öde bitmez o borçlar ya aşırı koşturmalı iş değmez alan hayrını gorsun ;)
Murat bence bıraz arastır kesın bı proseduru vardır
avukata fln sor
eger satılırsa bu araba kacırma
gayet guzel duruyor
Murat Özcan
06-01-2012, 00:32
Murat bence bıraz arastır kesın bı proseduru vardır
avukata fln sor
eger satılırsa bu araba kacırma
gayet guzel duruyor
ya öylede mertcan 2 3 tane değil ki çok davası var birde yakınımda da değil olsa koşturayım benim gibi arayıpta bulamayan için iyi olurdu olsaydı,hala araba bulmuş değilim canım sıkılmaya başladı artık :S
la öde öde bitmez o borçlar ya aşırı koşturmalı iş değmez alan hayrını gorsun ;)
hiç bulaşma ağlayanın malı gülene hayır getirmez zor işler kolay deil
ya öylede mertcan 2 3 tane değil ki çok davası var birde yakınımda da değil olsa koşturayım benim gibi arayıpta bulamayan için iyi olurdu olsaydı,hala araba bulmuş değilim canım sıkılmaya başladı artık :S
acele etme
olmazsa olmaz da değil
baktın olmadı boşver Murat
vtec alacaksın diye kanun yok, yıpratma kendini kardeşim
ykavcioglu
06-01-2012, 10:35
acele etme
olmazsa olmaz da değil
Apo abi piyasa düşüyor hissediyorum:)
Eski MEV Vtec, sulhi abinin sattığı.
Yürürü güzelmiş diye biliyorum.
sulhi ile de görüşmedim ama onun sattığında egsantrık flaan fılan varmıydı araba da ? suanki sahibi bana bi liste göndermiş bildiğin atmo king la araba :D
sulhiden aldığımda filtre egsoz vardı sadece.. aracı komple kendim yaptırdım üzerinde zor bulunan malzemeler var. 205 hp dynosu var.. portpolish yok oem emme oem kelebek güzel hızlı araçtı . dahada gideri vardı
sulhiden aldığımda filtre egsoz vardı sadece.. aracı komple kendim yaptırdım üzerinde zor bulunan malzemeler var. 205 hp dynosu var.. portpolish yok oem emme oem kelebek güzel hızlı araçtı.
şuan onlarda var herhalde bana soyledıgıne gore ama bakıcaz bakalım hayırlısıysa olur çok teşekkür ederim kardeşim:)
SekoLive
06-01-2012, 14:51
beyler simdi o arabayı almak için bütün bu dairelerle muhattap mu olurz yoksa satısa sunuldugunda parayı verip almıyormuyuz?
soncda borçları bizi bağlamıyorki biz sahibinden almyorz hacizden alıyorz arabayı . ben satısa cıktıgında parayı verilip alınabileceğini biliyordum varmı detaylı ve kesin olarak bilen
şuan onlarda var herhalde bana soyledıgıne gore ama bakıcaz bakalım hayırlısıysa olur çok teşekkür ederim kardeşim:)
rica ederim yardımcı olurum gene.
nakayama
06-01-2012, 14:58
beyler simdi o arabayı almak için bütün bu dairelerle muhattap mu olurz yoksa satısa sunuldugunda parayı verip almıyormuyuz?
soncda borçları bizi bağlamıyorki biz sahibinden almyorz hacizden alıyorz arabayı . ben satısa cıktıgında parayı verilip alınabileceğini biliyordum varmı detaylı ve kesin olarak bilen
kaçıncı icra arabayı hacizden satarsa ordan alıyosunuz ihaleye girip sizde kalırsa adliyeye gidiyosun bütün icraları dolaşıyosun arabanın üzerindeki borçları kapatıyosun 7 gun sonra aracı cıkartabılırsın abi.
SekoLive
06-01-2012, 15:00
teşekkürler turgay.
Cimmeria
06-01-2012, 15:00
yeşil olan eski zs vtec mi ?
yok tolga benim eski araç o bendeyken ea vtecti ben aldığımda mev di şimdi va.
Yeşil eski ZS değil MEV vtec, 2002 senesinde bir arkadaşım için baktığımda sol arka çamurluktan hasar almış yapılmıştı, sol direkte ve tavanda işlem vardı tavan boyalıydı. 34 MEV 18 hatta full stock halini ve APP plakalı halinin fotosu bile var bende. o zamanlar 55.000 km demi neydi. son halini bilmiyorum bilenler paylaşırlar.
http://img256.imageshack.us/img256/8643/adszofq.jpg
Cimmeria
06-01-2012, 15:12
sağolun arkadaşlar :) şimdi sanırım araç balmumcuda duruyor, bizim hanımı almaya giderken park halinde görüyorum beyaz spoonlarla...
eski zs nerde acaba
http://img256.imageshack.us/img256/8643/adszofq.jpg
bende bu fotoyu ve önden sol arkadan olan fotoyu koyacaktım
:)
beyaz spoon varsa zs vtec olabilir tolga istanbula satıldı oda. va vtec enson 5 kollu bi jant vardı çünkü
sağolun arkadaşlar :) şimdi sanırım araç balmumcuda duruyor, bizim hanımı almaya giderken park halinde görüyorum beyaz spoonlarla...
eski zs nerde acaba
Eski ZS izmirdeydi enson ilanlarda çıkmıştı.
izmirde 2 sahip değiştirdi sonra satıldı istanbula.
Cimmeria
06-01-2012, 15:17
hımm o zaman eski zsdir kesin beyaz spoonlar var çünkü
Beyler çok acil olup güzel fiyata verilecek araba bizim imhotepin arabası
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/)
kaçıncı icra arabayı hacizden satarsa ordan alıyosunuz ihaleye girip sizde kalırsa adliyeye gidiyosun bütün icraları dolaşıyosun arabanın üzerindeki borçları kapatıyosun 7 gun sonra aracı cıkartabılırsın abi.
Üstad aracın üzerinde rehin var,ve diğer hacizli alacaklılar aracı kim sattırırsa sattırsın araç yeni sahibine geçtiği zaman arabanın ihale olduğu para ilk önce rehin alacaklısına gider o borcu kapatmaya yetmezse olay orda biter diğer bütün hacizler araç yeni sahibine tescil olduğunda silinir.Yeni sahibi arabayı tertemiz alır ister plakayı değiştirir ister değiştirmeden devam eder.Şayet ihale bedeli rehin alacağını kapatır üzerinede para artarsa onlarda rehin alacaklısından sonra aracın üzerine ilk haciz koyandan itibaren sona doğru borç miktarına göre paylaştırılır. Uzun lafın kısası aracın ihale edilmesi lazım ihale edildiği zaman gidip alabilirsiniz tek yapmanız gereken satışa iştirak etmek sonrasında tescil yaptırıp keyfinize bakmak.
SekoLive
06-01-2012, 15:37
Üstad aracın üzerinde rehin var,ve diğer hacizli alacaklılar aracı kim sattırırsa sattırsın araç yeni sahibine geçtiği zaman arabanın ihale olduğu para ilk önce rehin alacaklısına gider o borcu kapatmaya yetmezse olay orda biter diğer bütün hacizler araç yeni sahibine tescil olduğunda silinir.Yeni sahibi arabayı tertemiz alır ister plakayı değiştirir ister değiştirmeden devam eder.Şayet ihale bedeli rehin alacağını kapatır üzerinede para artarsa onlarda rehin alacaklısından sonra aracın üzerine ilk haciz koyandan itibaren sona doğru borç miktarına göre paylaştırılır. Uzun lafın kısası aracın ihale edilmesi lazım ihale edildiği zaman gidip alabilirsiniz tek yapmanız gereken satışa iştirak etmek sonrasında tescil yaptırıp keyfinize bakmak.
bende aynısını biliyordum. bu sistemde bi değişme olmadıysa.
turgay yakın zamanda yaptnzmı bu işi?
Murat Özcan
06-01-2012, 15:39
hiç bulaşma ağlayanın malı gülene hayır getirmez zor işler kolay deil
banada zor geldi biraz bu iş ama dur bakalım
acele etme
olmazsa olmaz da değil
öylede abi çok uzadı bu iş can sıktı artık bulamadık gitti kafamızdaki aracı bakalım herşey kısmet
öylede abi çok uzadı bu iş can sıktı artık bulamadık gitti kafamızdaki aracı bakalım herşey kısmet
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/
arac benım saglık sorunları nedeniyle acil satmam lazım
Murat Özcan
06-01-2012, 15:41
serkan napıcan alıcan mı bu aracı
benım ıbızayla takaslarmı acaba
burda arayan bi kaç arakadaşım var en son fiyat ne düşünüyosun imhotep aklımda olsun.
SekoLive
06-01-2012, 15:43
serkan napıcan alıcan mı bu aracı
bi arkadaşa düşünüyoruz murat.
bana zaten gelmez bilirsin hb araba işimi görmez sevmiyorumda.
bide vtec zamanımz gelmedi ailesel kullanım var lpgsizde olmaz :)
aklına yatıyorsa murat bu arabayı bi araştır derim belki cok uyguna gelir
bide iesi sattıgına pişmanmısın anlat bakalım :D
tuncer ciddi alıcı arkadasın cıkarsa arasın konusuruz fiyatı
tuncer ciddi alıcı arkadasın cıkarsa arasın konusuruz fiyatı
abi ibizayla takaslarmı acaba.pd130
Ben her hafta yapıyorum,henüz bi değişme olmadı :)
tuncer bu arabayı kim topladı makinayı falan hangi ustada yapmıştın bu arada
bende bu fotoyu ve önden sol arkadan olan fotoyu koyacaktım
:)
koyarmısın o fotolarını yada bana pm atamısın rica etsem
abi ibizayla takaslarmı acaba.pd130
arac benım kardesım.. nakit lazım
Murat Özcan
06-01-2012, 15:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/
arac benım saglık sorunları nedeniyle acil satmam lazım
aracın sizin oldugunuzu bılıyorum abi özelden pm attım..
bi arkadaşa düşünüyoruz murat.
bana zaten gelmez bilirsin hb araba işimi görmez sevmiyorumda.
bide vtec zamanımz gelmedi ailesel kullanım var lpgsizde olmaz :)
aklına yatıyorsa murat bu arabayı bi araştır derim belki cok uyguna gelir
bide iesi sattıgına pişmanmısın anlat bakalım :D
anladım tahmin ettim arkadaşa olucağını,bende sedan istiyorumda buda olabilir aslında biraz teferruatlı sadece belkıde uyguna gelır tabiki
ies i sattıgıma pişman değilim ya on numara arabaydı yavru vtec hesabı hevesımı almıstım zaten ondan hedef büyüttük sadece şimdi olsun gene sürerim iesi :)
SekoLive
06-01-2012, 15:50
teferruat cok yok gibi murat. ihalesini takip edip gidieksn giderken izmirdende bir kaç vtec yazıcaksn :) bunu cıkaramazsan ordakilerle görüşüp alabiliyorsan alıp dönüceksn.
paşaoğlunda yapıldı.
Murat Özcan
06-01-2012, 15:53
teferruat cok yok gibi murat. ihalesini takip edip gidieksn giderken izmirdende bir kaç vtec yazıcaksn :) bunu cıkaramazsan ordakilerle görüşüp alabiliyorsan alıp dönüceksn.
bir avukata danışayım bu olayı ben bakalım nasıl yapabilirz
mavi aracın öncesinden bi kaç kusuru vardı komple boya yada bel altı boyası vardı, tam hatırlamıyorum şimdi yanlışta yönlendirmim ama ucuza alcam diye bozuk araba alma.
SekoLive
06-01-2012, 16:00
tabi murat tunceR in yazdıklarınıda dikkate almak lazım hoop diye zıplamadan ziyade bi araştırmak şart.
aracı zaten hiç bi şekilde motoruna bakamazsın kasasını gösteremezsin resme bakarak araba alıyosun gibi gör işi, satılık vti var alıyorum gibi bişey. kumar yani 10 numarada çıkar illallahta ettirir.
Murat Özcan
06-01-2012, 16:19
mavi aracın öncesinden bi kaç kusuru vardı komple boya yada bel altı boyası vardı, tam hatırlamıyorum şimdi yanlışta yönlendirmim ama ucuza alcam diye bozuk araba alma.
tabi murat tunceR in yazdıklarınıda dikkate almak lazım hoop diye zıplamadan ziyade bi araştırmak şart.
aracı zaten hiç bi şekilde motoruna bakamazsın kasasını gösteremezsin resme bakarak araba alıyosun gibi gör işi, satılık vti var alıyorum gibi bişey. kumar yani 10 numarada çıkar illallahta ettirir.
aynen bende kazası boyası varmı yokmu onu merak edıyordum ıyı oldu bu bılgıler
yok serkan hemen zıplanmaz bu araca :D durum sıkıntılı
arka bagaj yazıları yok zaten boyanmış bagaj kapağı, motor yağ kapağı kırık,buji kapağa yok, teyp yok vs vs. başlıca masrafı şuan
arka bagaj yazıları yok zaten boyanmış bagaj kapağı, motor yağ kapağı kırık,buji kapağa yok, teyp yok vs vs. başlıca masrafı şuan
Orta konsolda çatlak gördüğüm kadarıyla, çok takarım öyle şeyleri ben mesela. Soğudum o arabadan. Masrafları var Tuncer'in dediği gibi.
Bide Murat arabayı ucuza alcanda ne kadar ucuza alcan orasıda var?
Hani alsan 8-10 lira'ya, o bütün masraflar edilir üstüne, şase-kule sağlamsa, arabanın büyük kazası yoksa alınabilir o fiyatlara. Ama onuda bilmek zor anlamak zor. Motor kondisyonu ne durumda oda belli değil. Kısacası kumar oynamak gibi bişey o arabayı almaya niyetlenmek.
evet 3 5 fazla vereceksin içine sinen arabayı alacaksın kalmadı artık temiz
Murat Özcan
06-01-2012, 17:34
Orta konsolda çatlak gördüğüm kadarıyla, çok takarım öyle şeyleri ben mesela. Soğudum o arabadan. Masrafları var Tuncer'in dediği gibi.
Bide Murat arabayı ucuza alcanda ne kadar ucuza alcan orasıda var?
Hani alsan 8-10 lira'ya, o bütün masraflar edilir üstüne, şase-kule sağlamsa, arabanın büyük kazası yoksa alınabilir o fiyatlara. Ama onuda bilmek zor anlamak zor. Motor kondisyonu ne durumda oda belli değil. Kısacası kumar oynamak gibi bişey o arabayı almaya niyetlenmek.
evet 3 5 fazla vereceksin içine sinen arabayı alacaksın kalmadı artık temiz
evet beyler sonuç olarak avukatımızla görüşme yaptım biraz dataylı ve masraflı bir iş olacağını söyledi bana öncelikle zamanımızın belli bölümünü oraya ayırıp gerekirse 2 3 defa gidip gelebileceğimizi ve aracın nesi olup olmadıgını ancak satın aldıktan sonra baktırabılecegımızı bana söyledi,bende bu şekilde araçtan soğudum sizlerinde dediği gibi kaça alıcaz ve kaç lira masraf edicez orası meçhul,ben vazgeçtim ilgilenen arkadaşlar konuyu devam ettirebilir bilgi veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum vti aramaya devam..
Evdeki pcmde eve geçince umarım unutmazsam eklerim problem değil :)
Bilmedigimden soruyorum
2005 den beri vti kullanıyorum
2 sene Honda yetkili servisinde çalıstım az cok Honda bilgim var ama
Fabrikasyon Klimasız VTI hıc gormedım ben Ozgur abı bı yanlısın olmasın ?
bende var diye biliyorum.
96modellerde.
kırmızı hb KOM vtec'te de yoktu.
bende var diye biliyorum.
96modellerde.
kırmızı hb KOM vtec'te de yoktu.
Sunroofsuz gordum ama klıması ılk defa duyuorum :)
TunayK nında 96 tıydı oda klımalıydı mesela
her 96 klimasız değil abi işte.
nakayama
06-01-2012, 19:24
96da klimasız vti vardı bikaçı.
KOM'u biliyorum fabrikasyon klimasızdı.
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 69855687 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-100-honda-1-4-is-degerini-bilene-satiliktir-69855687/detay)
Vti degil ama 1.4 is ,samsunlu olan arkadaşlar var mı aramızda bu aracı bilen ya da gören ?
bu rengı gorunce mor plakalı vtec aklıma geldı bılenler vardır sanırım:)
Fiyat olarak nasıl sizce ?
fiyat normal daha ucuzu zaten problemlidir.
ykavcioglu
08-01-2012, 19:41
96 klimasız vti, Türkiye'ye 3 tane geldi diye biliyorum.
ayrıca 97 1.4 civicler var 97 hp fabrikasyon
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 68204262 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acil-satilik-vti-68204262/detay)
arac hakkında bilgisi olan var mı arkadaslar