Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
---caner---
24-01-2012, 09:40
bu vtilar neden tez vakitte elden çıkarılıyor acaba? mesela ben bayagı dikkatli inceliyorum bu konuyu. Eh vtec 2 ay önce buradan satıldı şimdilerde yine mi satlıyor?
millet bu vtecleri kar amacıyla mı alıyor yoksa alıp tatmin olup mu satıyor?
ben 3 senedir kullanıyorum doyamadım, millet 2 ayda tatmin oluyosa ne güzel :)
vtecburac
24-01-2012, 10:02
bu vtilar neden tez vakitte elden çıkarılıyor acaba? mesela ben bayagı dikkatli inceliyorum bu konuyu. Eh vtec 2 ay önce buradan satıldı şimdilerde yine mi satlıyor?
eh vtecı satan arkadas arkadasımız hayırlı işleri münasebetiyle satıyor ne kar edıcekkı aldıgı fıyatın altına verıyor;)
eh vtecı satan arkadas arkadasımız hayırlı işleri münasebetiyle satıyor ne kar edıcekkı aldıgı fıyatın altına verıyor;)
bilgi için teşekkürler. Sonuç olarak insan acaba diye düşünmeden edemiyor.
vtecburac
24-01-2012, 10:11
vtec alıpta kar amacıyla satmayı dusunlerın aklına tukureyım oyle bır rısk alacagıma pazarda tezgah açarım daha ıyı ve mantıklı:)
sizin arkadaşınıza satan da bizim arkadaşımız.Yine vti bakıyoruz ona bulucaz inşallah.
vtecburac
24-01-2012, 10:22
sizin arkadaşınıza satan da bizim arkadaşımız.Yine vti bakıyoruz ona bulucaz inşallah.
kinayeli bi cümle olmuş ama o zaman koray yalan soyluyor hayırlı işim var o yuzden satıyorum dıye;)
yok yok yanlış anlaşılmasın sedan vti bakıyoruz busefer
ben maddi sıkıntıdan dolayı tekrar satıldığını duydum Allah yardımcısı olsun.
EH vtec i almaya nasiplendik hayırlaştık bile telefonda gerekirse kapora verelim dedik ertesi gün yola çıkacaktık kimsenin kişiliğine laf yok ancak tamamen kişiliksizlik söz konusu farklı farklı şeyler duyduk derken araba biranda satıldı diye haberi geldi. Koray kredi borcunu ödeyemediğinden satacağım dedi Asimos sedan vti bakıyoz alıcaz diyo. Bende EHHH diyorum ,)
ErmanArseven
26-01-2012, 12:09
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 71839138 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-white-fm-vtec-71839138/detay)
beyler varmı bilen :)
Murat Özcan
26-01-2012, 12:55
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 71839138 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-white-fm-vtec-71839138/detay)
beyler varmı bilen :)
alan kişi kar yapıp satma niyetinde ilk ilana çıktıgında 24 500 fıyatı vardı hala durur favorılerımde sımdı 26 500 yazmıslar hayret bir şey ya bırak bakma bile bu araca fazla akıllı bu millet..
Eh vti ben aldım arkadaşlar aracı hiç vti alasım yoktu bi bakayım dedim akşam saat 12.00 da
sabahta gittim işi bitirdim konu açmadım sorgulattırmadım zaman kaybetmedim gittim gördüm aldım
tolgaaydın
26-01-2012, 13:04
alan kişi kar yapıp satma niyetinde ilk ilana çıktıgında 24 500 fıyatı vardı hala durur favorılerımde sımdı 26 500 yazmıslar hayret bir şey ya bırak bakma bile bu araca fazla akıllı bu millet..
araç el değiştirdi. şimdiki sahibi 19-20 yaşlarda bi çocuk olması lazım
Murat Özcan
26-01-2012, 13:04
Eh vti ben aldım arkadaşlar aracı hiç vti alasım yoktu bi bakayım dedim akşam saat 12.00 da
sabahta gittim işi bitirdim konu açmadım sorgulattırmadım zaman kaybetmedim gittim gördüm aldım
helal tuncay abi hiç affetmiyorsun valla :)
Bende 2005 yılından bu yana kullanıyorum :)
Hayırlı olsun ciddi anlamda çok güzel vti almışsınız.
Adamsın :)
Benim mesajımı anlayanlar anladı sanırım. Açıkcası bende kafama yatan bir tane bulsam belki ömürlük binerim. Burada maksat uzun süre binenleri değil binmeyenlerin amacını öğrenmek yoksa vtec bence on numara bir araba.
Benim mesajımı anlayanlar anladı sanırım. Açıkcası bende kafama yatan bir tane bulsam belki ömürlük binerim. Burada maksat uzun süre binenleri değil binmeyenlerin amacını öğrenmek yoksa vtec bence on numara bir araba.
Arkadaşım merhaba, şimdi yazdıklarının hangisine inanalım? yazınamı? yoksa imzadaki yazınamı? :)
kifanhom
26-01-2012, 16:21
sat artık yeter :)
bu arac acaba ıst.danmı gıttı ya murat eskı ılan nerden ?
bnm hocamda wardı bı tane beyaz sedan orj. sekılde bınıyodu. o olabılır dıe dusunuyorum ama :S
civicsi_r
26-01-2012, 17:39
batmanda turbo vtı
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 72077782 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turboooo-vtiii-72077782/detay)
valla helal olsun.bizde satacak diye koray beyden haber bekliyorduk.ne kadar değişik insanlar var yahu:)
Bulut Y.
26-01-2012, 22:52
alınıcak vtec işte burda
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71044335 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kusursuz-mugen-turbo-vtec-71044335/detay)
alınıcak vtec işte burda
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71044335 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kusursuz-mugen-turbo-vtec-71044335/detay)
Yaa bu mutluhan ın mugeni değilmi ? Bunun için hiç iyi şeyler söylemiyolardı hatta önceki aramalarda war.
vtecburac
27-01-2012, 08:43
ya bırakın bu işlerı ya ıyı seyler soylenmıyor kotu dendı bu araba ıcın ben oyle duymustum felan muhabbetlerı hoş degıl, kesın bır bılgı sahıbı olmadan kımse kımsenın arabasını kötülemesin be kardeşim ya..
Bu kadar vti düşmanı adam var :) arabayı ilanını bile koymadan sattım msn de 20dk da :)
vtecburac
27-01-2012, 08:52
Bu kadar vti düşmanı adam var :) arabayı ilanını bile koymadan sattım msn de 20dk da :)
ya kanka sen satarsın senın adın referans:)
Bulut Y.
27-01-2012, 08:53
Yaa bu mutluhan ın mugeni değilmi ? Bunun için hiç iyi şeyler söylemiyolardı hatta önceki aramalarda war.
valla ben kaçırmışım oraları :S bulamadım simdi ne var ne yok bu aracta ??
ya kanka sen satarsın senın adın referans:)
Eywallah kankacım :) Sende aynen :)
overblack
27-01-2012, 10:50
alınıcak vtec işte burda
bi araba fiyatına 2 araba alıcan işte daha ne istiyon bulut :)
Murat Özcan
27-01-2012, 14:40
bu arac acaba ıst.danmı gıttı ya murat eskı ılan nerden ?
bnm hocamda wardı bı tane beyaz sedan orj. sekılde bınıyodu. o olabılır dıe dusunuyorum ama :S
kanka onu bılmıyorumda oncekı plkasıda 16 ydı gne alan kısı bursadan bırısı ama gecmısını bılmıyor oncekı lınkı bende var buyur bak burdan acarsa
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 69162382 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bursadan-vtiiii-69162382/pasif-ilan/#classifiedTitle)
valla ben kaçırmışım oraları :S bulamadım simdi ne var ne yok bu aracta ??
Tam hatırlamıyorum , 1-2ay önce bu aracı birisi burdan sorguladığında iyi şeyler yazılmadı.Araçta ne war ne yok bilmiyorum , yazılan olumlu olumsuz yorumlar ne derece doğru onuda bilmiyorum , ancak benim sana bunu söylememden bile insanlar rahatsızlık duyup , karaladığımı düşünüyolar onuda anlamış değilim.
@asimos
imzanda iddialıymış abi :)
@asimos
imzanda iddialıymış abi :)
PSN = Play Station Network
Tamamen sanal onun dışında bişey yok :D
Talih.b16
27-01-2012, 17:02
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay)
bu aracın sahibi siteye üyemi?
Skyhawk34
27-01-2012, 17:07
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay)
bu aracın sahibi siteye üyemi?
evet siteye üye
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA :icon_tup:.. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE:icon_tup:
Talih.b16
27-01-2012, 17:17
evet siteye üye
bizim yiğen gece görmüş mesaj atmış saat 3 de..ies vardı sattı vtec bakıyoruz sedan geç diye aramamış sabah gelen mesaj:kontürü olmayan adam araba almasın:)
Skyhawk34
27-01-2012, 17:21
bizim yiğen gece görmüş mesaj atmış saat 3 de..ies vardı sattı vtec bakıyoruz sedan geç diye aramamış sabah gelen mesaj:kontürü olmayan adam araba almasın:)
aslında burada 2 tarafda haklı abi
çünkü artık ölücülerden bıkıyorsun msj tarihine bakmadan cevabı yerleştiriyorsun
fiestayı satarken gün içerisinde şu olurmu bu olurmu diye sürekli mesaj atıyorlardı Allah bilir arkadaşta aynı şekilde bu dertten muzdarip olmuştur
TolgaEsentepe
27-01-2012, 17:24
mesaj atanlara ciddi alıcıysan ara diyorum.. cevap gelmiyor bidaha :)
Talih.b16
27-01-2012, 17:26
bizde satıyoruz araç oraya onu koyduysan cevap vericen..vermek istemiyosan msj yoluyla ulaşmayın yazıcan msj atmıcak kimse bunun üstüne atarsa ona istediğini yaz
Talih.b16
27-01-2012, 17:27
mesaj atanlara ciddi alıcıysan ara diyorum.. cevap gelmiyor bidaha :)
sapla samanı ayırıcan aga..
TolgaEsentepe
27-01-2012, 17:34
sapla samanı ayırıcan aga..
yazış tarzından bile belli ediyor abi kendini anlıyorsun :)
Skyhawk34
27-01-2012, 17:35
hele bide 5 lira aşağı fiyat veirse tadından yenmez :D
Talih.b16
27-01-2012, 17:39
anladım sizide cileden cıkaranda oluyodur mutlaka kaile almayısundur cevap bile yazmassın ona ayrı mesele.bu cocuğun para cebinde araştırıyor soru merak ediyo mal alıcak para sayıcak kolay kazanılmıyo biliyosundur bu işleri.merak ettiğini sorar msj ile alıcaksa arar pazarlık yapar yada gider.gece 3 te aracı görüp beni biri arasa vallaha tam olarak buraya yazmıyım ama pek iç acıcı olmaz emin ol:)
Skyhawk34
27-01-2012, 17:51
ee tabi dogru bir düşünce peki ogle vakti aradımı mesaj dan sonra
yoksa aramaya kalmadan mı o cevap geldi
TolgaEsentepe
27-01-2012, 17:53
anladım sizide cileden cıkaranda oluyodur mutlaka kaile almayısundur cevap bile yazmassın ona ayrı mesele.bu cocuğun para cebinde araştırıyor soru merak ediyo mal alıcak para sayıcak kolay kazanılmıyo biliyosundur bu işleri.merak ettiğini sorar msj ile alıcaksa arar pazarlık yapar yada gider.gece 3 te aracı görüp beni biri arasa vallaha tam olarak buraya yazmıyım ama pek iç acıcı olmaz emin ol:)
sizin konuyu baz alarak yazmadım abi :)
Talih.b16
27-01-2012, 17:57
ee tabi dogru bir düşünce peki ogle vakti aradımı mesaj dan sonra
yoksa aramaya kalmadan mı o cevap geldi
sence öyle bi msjdan sonra birdaha ararmı:)
Skyhawk34
27-01-2012, 18:12
öyle tahmin etmiştim zaten
dün gece 02:00 de mesaj geldi bana..son olarak ne diyosunuz araca ? diye yazmış arkadaş.. bende son olarak kontorü olmayan araç almasın.. dedim.. eğer aracı gece 02:00 de gördüysen , numarasını alırsın sabah ararsın... belki internet başındadır diye düşünüyosan , araç hakkında bilgi alırsın..olcaklar bunlardır.. mesajla son fiyat almaya çalışmanın gecesi gündüzü yok aslında..öğlen 2 de olsa o arkadaş son fiyatı öğrenmek için mesaj atıcaktır buna eminim..ama her zaman son fiyat el sıkışınca belli oluyo:) diğer türlü en fazla 3 aşağı 5 yukarı satıcının nabzını yoklamak oluyo...
o arkadaş benim sanırım :)
bi önceki sayfada sahibinden linkine msj atıp gece 3 te sabah olumsuz bi msj aldığınız up vtı ın sahibiyim.ama ben öyle bi mesaj yazmadım o üyeliği 2 3 kişi kullanıyor muhtemelen diğer kişilerden biridir.ben denk gelmedim msja ama emin olun denk gelseydim gece 3 te olsa cevap yazardım.yinede kusura bakmayın..
VTI lar için örnek vermiyorum. İlgili sitede birden fazla araç ilanım oluyor.
Ayrıca mesajla araç alınmaz. Araç hakkında detay istiyorsan bile ciddiyetin var ve paran cebinde ise sabahı/akşamı bekler kontörüne kıyar ararsın.
11-12 ve sonrası kişiler ki muhtemelen aile sahibidir. Araç için vs aranıp rahatsızlık verilmez. Herşeyin bir usulü vardır.
kifanhom
28-01-2012, 00:11
bakalım benim eski ns ne zaman çıkacak buraya merak ediyorum
yesil544
28-01-2012, 00:35
o arkadaş benim sanırım :)
aynen ilandaki araç başka arkadaşın ilanları karıtırarak talih abiyi yanlış bilgilendirdim ilk önce ilan sahibi arkadaştan özür diliyordum.
Sana gelince gündüz nerdeyse hiç imkanım olmuyor nete girmek için ancak gece 12 gibi geldiğimde pc yi açıp bakınabiliyorum. şuan ki saatide baz alırsak :) O saatee ararım ancak yanlış kelime sölenirse külahı değişirm. en azından satıcı arkadaş çok kısa '' Ara '' die msj atsa yine anlarım bizde araba sattık bu ne yanii
yesil544
28-01-2012, 00:38
bi önceki sayfada sahibinden linkine msj atıp gece 3 te sabah olumsuz bi msj aldığınız up vtı ın sahibiyim.ama ben öyle bi mesaj yazmadım o üyeliği 2 3 kişi kullanıyor muhtemelen diğer kişilerden biridir.ben denk gelmedim msja ama emin olun denk gelseydim gece 3 te olsa cevap yazardım.yinede kusura bakmayın..
Arkadaşım kusura bakma yaa ilanları karıştırdım. seninle alakası yok valla saygılar....
aynen ilandaki araç başka arkadaşın ilanları karıtırarak talih abiyi yanlış bilgilendirdim ilk önce ilan sahibi arkadaştan özür diliyordum.
Sana gelince gündüz nerdeyse hiç imkanım olmuyor nete girmek için ancak gece 12 gibi geldiğimde pc yi açıp bakınabiliyorum. şuan ki saatide baz alırsak :) O saatee ararım ancak yanlış kelime sölenirse külahı değişirm. en azından satıcı arkadaş çok kısa '' Ara '' die msj atsa yine anlarım bizde araba sattık bu ne yanii
neyse ben uzatmıcam..dediğim gibi gece veya gündüz farketmez..mesajla son olurunu öğrenmeye çalışan arkadaşlara her zaman eğlenceli cevaplar vermeye devam edicem..aramaya dahi müsait olamıyosan , araç nasıl alıcan oda ayrı mesele..allah yardımcın olsun..işin baya ağırmış..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay#) bilgi alabilirmiyim kafama takıldı bu arac
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 72769069 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bakmadan-gecmessiniz-umarimmm-72769069/detay)
Bilgisi olan var mı?
ufkum1837
30-01-2012, 23:10
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay#) bilgi alabilirmiyim kafama takıldı bu arac
2 sayfa önce yorum yapmıştım
Murat Süslü
30-01-2012, 23:17
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68127085 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-r-e-d-v-t-i-68127085/detay) bu araç hakkında bilgisi olan varmı
Trabzondaki kırmızı hb 98 makyajlıya çevrilen araç hakkında bilgi sahibiolan varmıdır acaba
Murat Süslü
30-01-2012, 23:26
Trabzondaki kırmızı hb 98 makyajlıya çevrilen araç hakkında bilgi sahibiolan varmıdır acaba
onu şimdi ben yazdım abi ilanıda koydum illaki bilen biri çıkar
fbh_honda
31-01-2012, 11:35
ns yı artık ruyanda gorursun abıcım verdıgım arkadasdın sıtelerde falan ısı yok etıketı sevmıyor
vtecburac
31-01-2012, 13:12
hayırlı olsun abi sanada güzel araba almışsın ilk sahibinden son halıne kadar 410 edet eh vtec fotosu mevcuttur elımde ıstersen gonderebılırım:)
seyfi 07
31-01-2012, 19:15
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64902818 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-subaydan-sedan-vti-0-km-garantili-motor-64902818/detay)
bu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar gerı sayflara baktım ama goremedım......
nakayama
31-01-2012, 19:21
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64902818 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-subaydan-sedan-vti-0-km-garantili-motor-64902818/detay)
bu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar gerı sayflara baktım ama goremedım......
:surucu: boşver bunu :icon_tup:
setyfi motoru toplayan bayram usta işin sonudur. motoru güzeldir tahminimce ama kasasını bilmiyorum.
hayırlı olsun abi sanada güzel araba almışsın ilk sahibinden son halıne kadar 410 edet eh vtec fotosu mevcuttur elımde ıstersen gonderebılırım:)
Benden de +5500 hayırlı olsunu
Saolasin burak bi ara alalim ama nasil alicaaz
Bu arada bu arac senin eski aracindi galibaa
vtecburac
31-01-2012, 22:25
Saolasin burak bi ara alalim ama nasil alicaaz
Bu arada bu arac senin eski aracindi galibaa
aynen abi ben 2. sahibiydim ama ilk sahbinden bu yana bütün sahiplerini tanır oldum hiç yabancıya gitmedi valla :) en güzel resimlerinden mail atarım ben sana abi, kazasız belasız inşallah...
kifanhom
31-01-2012, 22:27
ns yı artık ruyanda gorursun abıcım verdıgım arkadasdın sıtelerde falan ısı yok etıketı sevmıyor
satar ve sahibindene koyarsa buraya düşer
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 70787122 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-atmosferik-vti-70787122/detay)
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
yaa bu ıstda 99 fume wardı en son kocaelınden satılıktı.her ay farklı kıısıden satılık ılanı cıkıyodu. sunroofu orjınl olamayn 15 bın tl cıvarında gezınen YJ plakalı. o arac noldu bılgısı olan warmı ?
overblack
01-02-2012, 22:57
yaa bu ıstda 99 fume wardı en son kocaelınden satılıktı.her ay farklı kıısıden satılık ılanı cıkıyodu. sunroofu orjınl olamayn 15 bın tl cıvarında gezınen YJ plakalı. o arac noldu bılgısı olan warmı ?
bursada ona benzeyen bir araba var engin ama emin değilim o arabamı
Turboğuz54
01-02-2012, 23:00
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 70787122 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-atmosferik-vti-70787122/detay)
İzmirden satıldı 19 liraya ilandaydı bursaya gidince level atladı galiba 24 olmuş :)
İzmirden satıldı 19 liraya ilandaydı bursaya gidince level atladı galiba 24 olmuş :)
araç benim..19500 ilanı vardı..19 a aldım...
E.ORANLI
01-02-2012, 23:10
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 52233640 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ruhsat-sahibinden-52233640/detay)
bu araç kimin neyin nesidir bilen varmıdır ?
sen sahibine sordunmu ki ? bilgi vermedimi ?..ön panel ve sağ çamurluk değişmiş..
vtecburac
01-02-2012, 23:16
sen sahibine sordunmu ki ? bilgi vermedimi ? önden kazalı..sağ airbag tamir görmüş..ön panel ve sağ çamurluk değişmiş..
herkes senın gıbı delıkanlı olsada şöyle soylese, helal olsun valla:icon_tup:
arabanı ıyı tanıyanlardanım ılk sahıbınden 3. 4. sahıbıne kadar tanıyorum;)
ne orjinal diye gezinen arabalar var oooo çoğu kımsenın haberı yok böylesi müstehaktır:)
E.ORANLI
01-02-2012, 23:18
sen sahibine sordunmu ki ? bilgi vermedimi ? önden kazalı..sağ airbag tamir görmüş..ön panel ve sağ çamurluk değişmiş..
Helal olsun klardesım tebrik ettim seni açık sözlü olmandan ötürü. ;)
sahibine sormadım burdan sorgulatmak istedim illaki bilen vardır diye
ben gördüm beğendim aldım..aracın görüntüsünü etkileyen bi durum yok..motoruda taş gibi çok şükür..vitrinde saklamıyorum biniyorum:) benden önce vurmuşlar , yaptırmışlar..kuleler şaseler direkler sağlam..benim için bunlar yeterli..aldım direk ilanı koymadım..bakımsız kalmış bisürü eksiğini tamamladım..gazoz kapağıylada yaptıramıyosun para harcıyosun:) aldığım fiyata veremiyorum malesef o yüzden üzgünüm..fiyatı bilerek yüksek tuttum..nasılsa öldürüyolar:) efendi gibi niyetine girenle güzel güzel anlaşıyoruz fiyatta..
ben gördüm beğendim aldım..aracın görüntüsünü etkileyen bi durum yok..motoruda taş gibi çok şükür..vitrinde saklamıyorum biniyorum:) benden önce vurmuşlar , yaptırmışlar..kuleler şaseler direkler sağlam..benim için bunlar yeterli..aldım direk ilanı koymadım..bakımsız kalmış bisürü eksiğini tamamladım..gazoz kapağıylada yaptıramıyosun para harcıyosun:) aldığım fiyata veremiyorum malesef o yüzden üzgünüm..fiyatı bilerek yüksek tuttum..nasılsa öldürüyolar:) efendi gibi niyetine girenle güzel güzel anlaşıyoruz fiyatta..
eyw kardeş sağolasın bilgilerin için allah kaza bela vermez inşallah
eyw kardeş sağolasın bilgilerin için allah kaza bela vermez inşallah
allah razı olsun..
vtecburac
01-02-2012, 23:33
sahibinden de fiyatı yüksek tutanlara hak veriyorum çünkü 15 yazıosun 10 veriyolar:D
20 yazıyosun 15 verıyorlar hehehe:D
sahibinden de fiyatı yüksek tutanlara hak veriyorum çünkü 15 yazıosun 10 veriyolar:D
20 yazıyosun 15 verıyorlar hehehe:D
23 yazmıştım 18 verıp benı arama cesaretı bulan vardı :D
aradıysa elini öpmek lazım.D genelde mesaj atıyolar..nasrettin hoca hesabı..ya tutarsa..
vtecburac
02-02-2012, 00:09
ya okan nıye 23 yazdınkı 28 yaz bak gör 23 e bıtermı abı dıcekler:D
Turboğuz54
02-02-2012, 00:13
araç benim..19500 ilanı vardı..19 a aldım...
Aracınızı kötülemek için demedim yanlış anlamayın maşallahı var aracınızın
Aracınızı kötülemek için demedim yanlış anlamayın maşallahı var aracınızın
yok yok yanlış anlamadım..sağol allah razı olsun..
nostra seni tebrik etmek lazım valla .her satıcı senin gibi olsa keşke
Musti PoweR
03-02-2012, 13:15
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72906933 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-pr-168-vti-72906933/detay#)
bilgisi olan ? arkadaşa alıcaz.
Murat Özcan
03-02-2012, 13:41
nostra bravo hocam herkes senın gıbı olsa mıllet bındıgı aracın ne durumda oldugunu rahatlıkla bılır dürüst satıcısın
Büyütmeyin yahu:) olanları söyledim sadece. Ben alırken biliyodum ve benim için önemli olmadıgı için aldım. Benden sonra bincek kiside bilsin. Bilsin ki kulaklarım cinlamasin:)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72906933 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-pr-168-vti-72906933/detay#)
Canlı 1 kere gördüm, geçtiğimiz yaz.
Merter'de benzinlikteydi.
Çok albenili duruyor, Maşallah'ı vardı o zaman.
Şuan nasıl, detayı nedir bilmiyorum.
degısen durmunu bılmıyorum ama gnel olarak guzel duruyodu, komple boyalı zaten, yesılden sıyaha dönme.
böyle kullanıcıdan gönül rahatlıgıyla araç alınır :icon_tup:
powerfuL
04-02-2012, 23:08
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 73362775 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sasirmayin-ihtiyactan-satilik-73362775/detay/) bu arac sorgulandımı arkadaslar bılen eden varmı almayı dusunuyorum
RottingChrist
04-02-2012, 23:20
ahmet te iken bir kez deneme şansımız olmuştu. bildiğim kadarıyla header bile olmayan stock bir vti.
salih_560
06-02-2012, 13:00
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 73362775 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sasirmayin-ihtiyactan-satilik-73362775/detay/) bu arac sorgulandımı arkadaslar bılen eden varmı almayı dusunuyorum
evet arkadaşlar var mı bilgisi olan acaba bu araba ile ilgili bilgi verebilecek ...
Eski MUU 56 vtec, Orhan die bir arkadaştaydı mazisi çok temiz değildir. daha detaylı bilgi verecekler çıkacaktır.
evet arkadaşlar var mı bilgisi olan acaba bu araba ile ilgili bilgi verebilecek ...
Bu araba vtec ise bizimkisi ne :soru:
dj ugurcan
06-02-2012, 13:15
araç muu 56 ise bu araca b18c1 motor swaplayıp turboladılar. hatta Gökmen usta yapmıştı.
salih_560
06-02-2012, 13:34
muu ise benim gördügüm muu ile bunun hiç bi alakası kalmamış :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72037697 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cigerli-vti-arayanlara-at-vtec-72037697/detay/)
arkadaşlar bilgisi olan var mı araç hakkında çok acil bir durumda kusura bakmayın
satılıklar bölümünden incelediim aracı ama gene de size bi danışayım dedim
Ö.öztüRk
06-02-2012, 13:55
araç arkadaşımındır serhat satılıklar bölümüne konu açmıştı, araç güzel araba bildiğimiz bi araba
sağ ön çamurluk işlemli - kaput değişmiş (sağ far tarafından arabaya vurulmuş kaput orjinal kaputla değiştirilip çamurluğa işlem uygulanmıştır, panelde başka hiç bi yerinde işlem yoktur.)
Km'si orjin yürürü gayet sağlıklı içi dışı sürekli temizlenen bi araç
Painkiller
06-02-2012, 14:09
Eski MUU 56 vtec, Orhan die bir arkadaştaydı mazisi çok temiz değildir. daha detaylı bilgi verecekler çıkacaktır.
eski muu 56 ise şubat 2008 de almaya niyetlenmiştim 16000 e bırakıyodu üst kapaktan hafif yağ kaçırdığını ve 3. vites senkromeçlerinde sorun olduğunu sölemişti o zamanki sahibi
muu yu sorgulayan arkdslar bi kac sayfa gerılere dönüp bakarlarsa onlarca bilgi war zaten.
388 sayfanın yarısı aynı aracları sorgulamakla dolu.
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 73594114 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-st-tuning-ten-sari-nesesii-vti-73594114/detay)
sımdı bu arabada bu mu var
http://a1202.hizliresim.com/u/6/2hdh6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ChtArdARSL
06-02-2012, 22:13
Acıklama bıttım Yed Egzos :D
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 73594114 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-st-tuning-ten-sari-nesesii-vti-73594114/detay)
sımdı bu arabada bu mu var
http://a1202.hizliresim.com/u/6/2hdh6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
t28 olayı guzelmıs :)
acaba bu araba Ankara da pert olan sarı vtec mı ?
benımde aklıma dırek o geldı abı,bncede o, cunku hem 96ydı. hem o zamnlarda da km 106 bın flandı.hem sarı flan.bnce o arac.
orhan_guney
07-02-2012, 12:08
Araç benım eskı aracım bendeyken sadece sag camurluk tamır görmuşdu ben oyel aldım . ben turbo yaptım sonra blok degışdım falan fılan ben aracı ızmıte satdım saten ne olduysa ozamanlar oldu kaza yaptılar 2 kere fılan hem altdan hem önden eskii muu ıle alakası kalmammış. ben boyle vermemişdim aracı cok uzuldum.ben 160000km ıken vermişdim.şimdi baya zaman gecdı 2 seneyı buldu üzüldüm bu şekilde görünce :(
Patisever
07-02-2012, 12:18
vti alacaksan 20-22 den rs alacaksan 18 -19 bin tlden asagı olursa bezdirir derim
sanayide dolaştırmayan vti en az 23 lira.
Cimmeria
07-02-2012, 12:23
Araç benım eskı aracım bendeyken sadece sag camurluk tamır görmuşdu ben oyel aldım . ben turbo yaptım sonra blok degışdım falan fılan ben aracı ızmıte satdım saten ne olduysa ozamanlar oldu kaza yaptılar 2 kere fılan hem altdan hem önden eskii muu ıle alakası kalmammış. ben boyle vermemişdim aracı cok uzuldum.ben 160000km ıken vermişdim.şimdi baya zaman gecdı 2 seneyı buldu üzüldüm bu şekilde görünce :(
muu vtec 2005 te 200000 kmyi bulmuştu caddebostan mcteki buluşmalardan hatırlıyorum, siz almadan önce km düşürülmüş demek ki
cengiz üngör
07-02-2012, 12:27
Muu ne hale gelmiş ya murat abideyken orjinaldi çok niyetlenmiştim sonra sanırım siz aldınız sizdeykende gayet güzeldi araba ama acıdım böyle görünce...:(
Motoru fln sen sıfırlamıstın herhalde ?
B16 ya cevirmiştin
B16 Standart Kol Piston Takmıştın dımı ?
3 adet araba birleşiminden ortaya çıkan bi vti.
powerfuL
07-02-2012, 19:00
araca baktım benım crx de izmit te yatak sardı :) sımdı komple motor yaptırıyorum nasıl arac aldıysam bır yerını yaptırıyorum sanayıden cıkmadan baska yerı bozuluyor yaptırmadıgım yerı kalmadı merak edıyorum bakalım sımdı nereden arıza cıkartıcak
overblack
07-02-2012, 22:30
muu vtec 2005 te 200000 kmyi bulmuştu caddebostan mcteki buluşmalardan hatırlıyorum, siz almadan önce km düşürülmüş demek ki
dediğin tarihte airbag'ler açıkken hondam.com'da 14 liraya veriyorlardı kimse yüzüne bakmıyordu. :)
ykavcioglu
07-02-2012, 22:33
Eminmisin? araba tek parça duruyor çünki...
Eminmisin? araba tek parça duruyor çünki...
suan tek parca duruyor :)
ykavcioglu
07-02-2012, 22:52
suan tek parca duruyor :)
izmitden böyle bir vtec beklemezdim kanka:p
Hikmet Gönül
07-02-2012, 23:42
omerım yanlısın olmasın bu arac bu aksam benım dukkana geldı ..baktım ben
tek parcadan olusuyor:)
arka sol camurlukta bayaa bı macun var..onsagdan sıddı hasarı var panel kaput sag camurluk degısık.aırbaglar yok.klıma ıptal.mekanıktede sıkıntıları var..komple boya.
almayı dusunmuyo degılım..tam benlık.proje ıcın bırebır ..DD deki ıtr lerı felan sokup standart bınerım.bunada komple gırerız...full gırtlak atmosferık..nasılll??
hazır sanruuf ta yok..bı ara ugra konusalım kanka!
Hikmet Gönül
07-02-2012, 23:43
bu Arada uc parcadan olusan yesıl hb vtı(TC)plakalı...
R21TURBO 41
07-02-2012, 23:52
omerım yanlısın olmasın bu arac bu aksam benım dukkana geldı ..baktım ben
tek parcadan olusuyor:)
arka sol camurlukta bayaa bı macun var..onsagdan sıddı hasarı var panel kaput sag camurluk degısık.aırbaglar yok.klıma ıptal.mekanıktede sıkıntıları var..komple boya.
almayı dusunmuyo degılım..tam benlık.proje ıcın bırebır ..DD deki ıtr lerı felan sokup standart bınerım.bunada komple gırerız...full gırtlak atmosferık..nasılll??
hazır sanruuf ta yok..bı ara ugra konusalım kanka!
Yolda stabil gidiyosa , gaz bastığında yada fren yaptığında şerit değiştirmiyosa , yağmur yağdığında akvaryum olmuyosa , güneşli havada macunları çatlayıp dökülmüsa , blok sağlamsa alınır , doldurulur gazlanır , hatta sökülür çokta güzel olur.
Hikmet Gönül
07-02-2012, 23:54
burda haala o arac
ufkum1837
08-02-2012, 01:08
aynen öyle piyasaya cıkmış :)
ankarada cok talihsiz bi olay yaşadı eski sahibi cok üzülmüştüm gerçekten. 1000km bile yapmamıştı belkide :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/
ankarada cok talihsiz bi olay yaşadı eski sahibi cok üzülmüştüm gerçekten. 1000km bile yapmamıştı belkide :(
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/)
bende tam linki arıyordum,yoktan var etmişler resmen aracı
bakalım benim eski ns ne zaman çıkacak buraya merak ediyorum
16 ns 460 dan bahsediyorsanız, uzun bir süre çıkmayacak :)
Araç bizdedir, çok yakın bir arkadaşımız kullanıyor :) Foruma üye ama yazmışlığı pek yoktur.
Siz sanırım ist/ümraniyeden birine satmıştınız, arkadaş tesadüfen yolda görüp/beğenip çevirip ondan aldı arabayı :D Komple yaylarına kadar orjinale çevirdi ve öyle kullanıyor.
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/)
bu araba bile toplandıysa, toplanmayacak araba yoktur herhalde.
Arkadaşlar vti değil ama boşuna konu açmak istemedim, kusuruma bakmayın. Benim http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/107091-ae101-corollam.html araçla takas yapmak istiyor. Buda aracın linki Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70095206 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bizimkisi-bir-ask-hikayesi-70095206/detay)
Şimdiden teşekkür ederim.. Yada siz olsanız ne yapardınız? :)
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/#classifiedTitle)
bu araç toplanmış mı gerçekten ?
ozkanfaruk
08-02-2012, 10:51
Arkadaşlar vti değil ama boşuna konu açmak istemedim, kusuruma bakmayın. Benim http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/107091-ae101-corollam.html araçla takas yapmak istiyor. Buda aracın linki Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70095206 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bizimkisi-bir-ask-hikayesi-70095206/detay)
Şimdiden teşekkür ederim.. Yada siz olsanız ne yapardınız? :)
Dikkate almazdım
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 53991756 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-honda-vteg-kaporta-hasarli-96-model-53991756/pasif-ilan/#classifiedTitle)
Ikı ılanın model yılları
Km lerı bıle aynı
alacak olan dusunen arkadaslar dıkkar etsın oyle alsın benım sahsı gorusum boyle bır araba almasın ..
Ikı ılanın model yılları
Km lerı bıle aynı
alacak olan dusunen arkadaslar dıkkar etsın oyle alsın benım sahsı gorusum boyle bır araba almasın ..28.5 el insaf bee.:D Şimdi sahibindende rencide edecem elemanı.:icon13: Eski ilanınıda gösteriyim böyle bi vtec için nası o kadar para istiyolar inanmışlar resmen.:D
Ohaaa sarı noolmuş öle 28.5 mu istiyolar şimdi bu araca?
h.guroglu
08-02-2012, 11:53
sarıyı satan adamı şahsen tanıyorum bu adamdan arabayı bırak vida bile alınmaz okadar söliyim
besyoali
08-02-2012, 11:53
28.5 el insaf bee.:D Şimdi sahibindende rencide edecem elemanı.:icon13: Eski ilanınıda gösteriyim böyle bi vtec için nası o kadar para istiyolar inanmışlar resmen.:D
Ayıp be abi valla ayıp yuhhhhh.....
driftboy
08-02-2012, 12:04
Bunlar para nası kazanılıyo bilmiyo heralde ? 28 küsüre bursadan bebek gibi vtec satıldı.
ykavcioglu
08-02-2012, 12:26
Bunlar para nası kazanılıyo bilmiyo heralde ? 28 küsüre bursadan bebek gibi vtec satıldı.
bana KM yi hatırlatmaaa:D
way arkadaş yaa Allah korkusu yokmu bu insanlarda 28 milyar nedir yaa
28 milyar az paramı yaw o KM 21 civarında satılıkdı ilk :D
8.000rpm
08-02-2012, 12:38
sarının kaporta hasarı mı varmış sadece?
bravo...
28.5 el insaf bee.:D Şimdi sahibindende rencide edecem elemanı.:icon13: Eski ilanınıda gösteriyim böyle bi vtec için nası o kadar para istiyolar inanmışlar resmen.:D
14 bın teklıf edıcem bnde şmdi :D sankı cillop gıb vtı satıyo bıde 28 demıs ya
driftboy
08-02-2012, 12:47
bana KM yi hatırlatmaaa:D
Bir japon atasözü derki yetişemediğin trene arkadan el sallayacaksın :D :D
Bi arkadaş soruyordu aaa bu araba toplanırmı diye ;)
Low-Rider
08-02-2012, 15:56
güzel toplamışlar,kaporta ustalarımıza saygı duyuyorum:D
Biz kazasız şasede panelde hiçbişey olmayan hb'yi ki 97 model 23 lira yazıp o fiyata cebelleştik şunun yaptığına bak
vıtes cercevesı ıkısındede aynı sanırım krom gumus
E.ORANLI
08-02-2012, 17:29
işçilik guzel ama ii toplamıslar tebrik etmek gerekiyor :)))
E.ORANLI
08-02-2012, 17:32
16 ns 460 dan bahsediyorsanız, uzun bir süre çıkmayacak :)
Araç bizdedir, çok yakın bir arkadaşımız kullanıyor :) Foruma üye ama yazmışlığı pek yoktur.
Siz sanırım ist/ümraniyeden birine satmıştınız, arkadaş tesadüfen yolda görüp/beğenip çevirip ondan aldı arabayı :D Komple yaylarına kadar orjinale çevirdi ve öyle kullanıyor.
NS'nin degerını bilin bizim için değerli bir araç :)
jetboy444
08-02-2012, 19:57
Ikı ılanın model yılları
Km lerı bıle aynı
alacak olan dusunen arkadaslar dıkkar etsın oyle alsın benım sahsı gorusum boyle bır araba almasın ..
28 bin gercekten iyimiş:)
sarı vti yı satan kısıyle gorusuldu, kendısı yetrnce saygısız, sanki TR de 1 tane olan vti satıyo.
sarı vti yı satan kısıyle gorusuldu, kendısı yetrnce saygısız, sanki TR de 1 tane olan vti satıyo.
aracamı niyetlendiniz?
CasabLanca
08-02-2012, 22:07
kazalı sarı olan orjinal rengi değil di mi?
Murat Özcan
08-02-2012, 22:11
aracın oncekı sayfalarda kullanılmaz hala gelen resmı vardı sanıırım o vtı toplanmıs
---caner---
08-02-2012, 22:12
aracamı niyetlendiniz?
makarasına bende aradımda değişen yokmuş son 28 olur makine diyo :D
cagri-35
08-02-2012, 23:08
sarısı taksi sarısı gibi
CasabLanca
08-02-2012, 23:09
aracın oncekı sayfalarda kullanılmaz hala gelen resmı vardı sanıırım o vtı toplanmıs
toplandığını anladım da sormak istediğim kazadan önce araç zaten renk değişiminden sarı olmuş galiba ben mi yanlış görüyorum kuleleri yeşil arabanın?
Maşallah toplayan usta ginnes rekorlar kitabına girmeli bence:)
sarıyı toplayan ustaya forum olarak alkış gönderiyoruz satan adam bile inanmış kazasız olduğuna :D
araç, linki verilen kazalı ilandaki araçtır arkadaşlar.2 ay öncesinde görmüştüm 2.sanayide toplanken sağ tarafı baska bi araçtan direk alıp kaynatarak toplandı.
bu fiyat nedir böyle bi anlam veremedim milleti salak sanıyorlar heralde :D
Baya önceleri gri hb vti vardı rallici biri satıyordu.. Plakasını hatırlamıyorum ama ekleri siyahtı boyanmamıştı.. km si 110k civarı, sadece filtresi vardı..21 falan yazıyordu ilanda.. tabi vtiların genel piyasası öyleydi.. 21 e öylesini alıyordunuz.. o arabayı alan buraya üyeydi acaba hala kendisinde mi yoksa sattı mı?
walla iki aracın birleşiminden oluşan vtilar 28 olduysa temizleri typerı geçecek diye korkmaya başladım cidden :D
araç yıgenım kadar sewdıgım bır kardesımın aracıydı suankı sahıbı benı aradı bılgı almak ıcın arabada ne oldugunu dahı bılmıyor okadar soyleyım ben gene yıgen dedıgım arkadasıma soyleyım sıze daha ayrıntılı yazar yada benım adresımden yazar ...o aracıda ben saattım turkıyede ıken araca organ naklı gereklıydı onlar ankara yıldız sanayıden yarım sase almıslar kazalı bır 1.4 is ın aracın yarıdan kesıp ortadan kaynatmıslar gerı kalan tertıbatı eletrık tesısatını yenıden cekmısler tum kaporta parcalarını sokup toplamıslar 2 gun once benı aradı dedı aracın neyın var bız bılmıyoruz arabayı super topladık cıcek gıbı oldu dıye bene guldum zxaten ne zaman cıkıcagını merak edıyordum yıgenımde o sadece artık sıteden takıp edıyor ben ona soylerım ama bende aracı samsundan almısdım motor yuruyenı ıyı dıye sattıgım fıyat 10500 o halıyle sız dusunun..... ama bunun gıbı pıyasada cok fazla arac var onu soyleyım daha ayrıntılı bılgı ısdeyen varsa vere bılırım yada yıgenın numarasını vereyım arayın sıtemıze uye kendısı
ufkum1837
09-02-2012, 02:39
Biz kazasız şasede panelde hiçbişey olmayan hb'yi ki 97 model 23 lira yazıp o fiyata cebelleştik şunun yaptığına bak
aynen aşkın baba diye sewer artıkk :)
ufkum1837
09-02-2012, 02:41
bu sarının ilk rengi zaten turkuazdi sonradan motor ici dahil boyanmış sanırım.
orjınal sarı renkte vtec vtı yok.
h.guroglu
09-02-2012, 06:49
ben şöle bir şey sölemiştim adam direkt apaçi modunda
sarıyı satan adamı şahsen tanıyorum bu adamdan arabayı bırak vida bile alınmaz okadar söliyim
toplandığını anladım da sormak istediğim kazadan önce araç zaten renk değişiminden sarı olmuş galiba ben mi yanlış görüyorum kuleleri yeşil arabanın?
yok dogru dogru, arac yesıl veya turkuazdan sarıya daha önceden dıstan boyalıydı.
g.antepten samsuna,samsunda da ankaraya gıtmstı.
kazadan sonrada motor içi flanda boyanmıs işte :)
28e satarım dıe buyuk bi ümidle ilan acmıs ama aracn ne oldugunu herkes bılıyo sonucta.
18-19a satılırsa cok uzulur tuhh be 28 dıyoduk 18e gıttı diye.
Baya önceleri gri hb vti vardı rallici biri satıyordu.. Plakasını hatırlamıyorum ama ekleri siyahtı boyanmamıştı.. km si 110k civarı, sadece filtresi vardı..21 falan yazıyordu ilanda.. tabi vtiların genel piyasası öyleydi.. 21 e öylesini alıyordunuz.. o arabayı alan buraya üyeydi acaba hala kendisinde mi yoksa sattı mı?
o araba şu an satılık sahibinden.com'da.araç ankara'da.
vaybe bu vti'a bu para isteniyorsa ben hemen benim vtec2 için 38.000tl ye ilan açıyorum, kazasız değişensiz :D
bide o ilanı açan adama böyle bir müşteri lazım :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=378510258831115
sarı olan vti ankaradan samsuna satıldı.... samsundan çamurlukları ıvırı zıvırı toporlanıp ince hasarlı görüntüsü ile izmire satıldı önceki rengi zaten turkuazdı çamurluklar kısmi yerleri kırmızı şu an ise komple içi dışı sarı renkte...28 alınmaz ama 27 gibi düşünüle bilir :)
ercan arseven
09-02-2012, 10:47
https://www.facebook.com/photo.php?v=378510258831115[/QUOTE]
ahahhhaaa koptum..
hahahaha sıkı pazarlıkçı :D
Eskilere gittim baktım ama göremedim Şu araç hakkında bilgisi olan varm mı plakalarıda kapalı hazirandan beri satılık birde
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 52233640 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ruhsat-sahibinden-52233640/detay)
Murat Özcan
09-02-2012, 11:45
o araba sezai die bir arkadaşta değilmiydi istanbulda yaw ne ara ankaraya satılmıs
CasabLanca
09-02-2012, 11:48
Eskilere gittim baktım ama göremedim Şu araç hakkında bilgisi olan varm mı plakalarıda kapalı hazirandan beri satılık birde
imhotep Özgür abinin eski aracıydı galiba
imhotep Özgür abinin eski aracıydı galiba
BF plaka olan mı ?
CasabLanca
09-02-2012, 11:54
BF plaka olan mı ?
buyur hacım :) http://www.techturkey.com/forum/2882340-post6734.html
Çok çok iyi oldu teşekkürler :)
CasabLanca
09-02-2012, 11:57
Çok çok iyi oldu teşekkürler :)
vtec mi arıyorsunuz hacı HB uyarsa pm atabilirsin bana :D
bu araba olduguna emınmısınız kanka ?
vtec mi arıyorsunuz hacı HB uyarsa pm atabilirsin bana :D
Bir arkadaşımız arıyor ya güzel birşey pm atıyorum.
CasabLanca
09-02-2012, 12:01
hacı Özgür abinin yazdığına istinaden attım linki ben :D heralde kullandığı arabayı her türlü tanır. zaten ondan sonraki mesajlarda muhabbeti devam ediyor arabanın
Kesin olarak özgür abinin eski aracı ondan öncede umutun eski JV 229 ;)
o araba sezai die bir arkadaşta değilmiydi istanbulda yaw ne ara ankaraya satılmıs
sezai nın arabası degıl ya bnce o.
İyi toplamışlar valla arabayı :)
bu gıdısle duzgun vtec kalmayacak pıyasada
patla patla topla :)
Murat Özcan
09-02-2012, 12:10
cunku o satmıyordu sanırım karısıklık oldu herhalde
şu ilan sahibine kazali resimleri atsak ya boyali olan 3 parçayi seç göster diyelim :D
ykavcioglu
09-02-2012, 12:15
siyah ekleri olan sezai'nin araç, hâla duruyor. satma gibi bir niyetide yok:D
Murat Özcan
09-02-2012, 12:16
şu ilan sahibine kazali resimleri atsak ya boyali olan 3 parçayi seç göster diyelim :D
bncede atalım adam inanmış arabasının sorunsuz olduguna techturkey farkını gösterilim :D
Murat Özcan
09-02-2012, 12:17
karıştı araçlar yunus anlaşıldı tamam :)
Clio sport sorguları olsada onlarıda ben anlatsam aslında biraz ;)
gsgokhan
09-02-2012, 15:42
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay/) aracı bilen var mı
Murat Özcan
09-02-2012, 16:27
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay/) aracı bilen var mı
çok öncelerde konusu geçmişti önceki sayfaları araştırmalısın
mstfcn28
09-02-2012, 16:50
https://www.facebook.com/photo.php?v=378510258831115
ahahhhaaa koptum..[/QUOTE]
Adam tam leşçi :D
Edit: Direk 3.5 veriyor :D
vtecburac
09-02-2012, 17:07
JV vtec hahaahahaaha:
arkadaşlar sarı vtec benimdi abim dün haber verdi adım serkan merak edenler varsa numaram 505 826 07 31 isdiyen arıya bilir fotoların tamamını atada bilirim kazayı ben yaptım o aracı trafıge cıkarıp kımsenın canını yakmak ısdemedım ıcın o halde sattım parcalıyarak satıcaktım ama ugrasmak ıstemedım merak edilen bir soru var ise ben ter hurlu yardımcı olurum kımsenın canı yansın ıstemem herkeze sewgıler
potter744
09-02-2012, 19:41
budakendi hesabım isdiyenler msjda atabilir ben sadece artık sitede geziyorum yorum yazmıyorum msjlara bakarım ama
E.ORANLI
09-02-2012, 20:27
eminmisiniz bu araç olduguna ?
typeR sorgu nerdeydi bulamadım ? :(
Okumuyor musunuz yazılanları ? :)
hacı Özgür abinin yazdığına istinaden attım linki ben :D heralde kullandığı arabayı her türlü tanır. zaten ondan sonraki mesajlarda muhabbeti devam ediyor arabanın
İyi toplamışlar valla arabayı :)
bu gıdısle duzgun vtec kalmayacak pıyasada
patla patla topla :)
CasabLanca
09-02-2012, 21:27
merhaba ben vizonteledeki deli emin
typeR konusu lav olmuş siz değerli vti cı abilerime 2 3 parça resim atıp kaçacagım aracı tanıyan varmıdır yardımcı olurmusunuz ?
typeR konusu lav olmuş siz değerli vti cı abilerime 2 3 parça resim atıp kaçacagım aracı tanıyan varmıdır yardımcı olurmusunuz ?
Tabiki yaşaR abi bekliyoruz :)
Gece gece yıkıldım :(
Muhtemelen 2005 , plaka yok bilen varmıdır ?
http://b1202.hizliresim.com/u/9/2l1jx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1202.hizliresim.com/u/9/2l1m8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1202.hizliresim.com/u/9/2l1ps.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1202.hizliresim.com/u/9/2l1sq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yarın cevaplara bakarım hepinize şimdiden iyi geceler ;)
50 kuruşum vardı,internet kafede sürem doldu kalkmak zorundayım :D
:Deli::Deli:
gti-selim
09-02-2012, 22:35
Reis sen insan degilsin.........!
bursadan satıldı sıteye uye creey ıdı galıba yalnıs hatılamıyorsam o arkadas aldı dıyarbakır yada gazıantep olması lazım ordan mersın tarafları en son trabzona geldı.burda sağ onden kaza yaptı sağ kule yerıne alındı toplanırkende 99yapıldı.
o araba şu an satılık sahibinden.com'da.araç ankara'da.
Galiba o değilmiş ama merak ettim Ankara'dakini bakayım :D
Clio sport sorguları olsada onlarıda ben anlatsam aslında biraz ;)
Sport mu yoksa RS olarak mı ? Bir araba soracağım da abi RS ler ise :D
cunku o satmıyordu sanırım karısıklık oldu herhalde
Eğer buraya üyeliği varsa veya yoksa da sizin için bir sakıncası yoksa fotoğraflarını vs. koyabilir misiniz? Merak ediyorum da şimdiki halini :) Üsküdar'dan satılıktı yavrucak motoru tozlu, apartman otoparkında.. sol tarafında çimler falan :D Özledim de anılarım depreşti :D
:Deli::Deli:
Kızdınmı kızmadınmı anlayamadım :(
Reis sen insan degilsin.........!
Sen insansan ben hayvanım,hayırlı cumalar reissss :)
Bilen yokmu arkadaşlar ?
Galiba o değilmiş ama merak ettim Ankara'dakini bakayım :D
Sport mu yoksa RS olarak mı ? Bir araba soracağım da abi RS ler ise :D
Eğer buraya üyeliği varsa veya yoksa da sizin için bir sakıncası yoksa fotoğraflarını vs. koyabilir misiniz? Merak ediyorum da şimdiki halini :) Üsküdar'dan satılıktı yavrucak motoru tozlu, apartman otoparkında.. sol tarafında çimler falan :D Özledim de anılarım depreşti :D
Sezai arkadaşımızın arabasının resimlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsin...Anılarım depreşti demişsin, şimdide kafayı sıyırmamak istiyorsan HAA VTI'ın resimlerine bakma bence :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/101311-3-vtec-1-cicek.html
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/102103-gf8-amp-ek4-vti.html
hepside çok temiz makinalar ama haa gercekden temiz duruyor
RS lerin 1-2 tanesi varda bebekler bebeği denilip kötü olan onun için içimden geldi yazdım ;)
Bilen yokmu arkadaşlar ?
Ben biliyorum :)
Bilen yokmu arkadaşlar ?
bu arac satılıkmı
geçmişten kalan fotoğraflar olabilir mi inanası gelmiyor insanın :D
Ahahahahaha Eray insanmsın sen :D
E.ORANLI
10-02-2012, 13:54
Okumuyor musunuz yazılanları ? :)
peki oyle olsun :)
belli evet sen oldugun...
:)
Hayırlı işler...
Arabanın ilk cekılen Fotografları DeiL Bizzat 2 gun once cekılen FotoLar..Tr'de Kalmadı dıyenler için ıbret olsun ..
Kızdınmı kızmadınmı anlayamadım :(
Estafurullah abi ne kızması:) Kadere isyan ettim o kadar:D
bu typer aydındakımı aydında bı typer avrdı tertemz:D
Estafurullah abi ne kızması:) Kadere isyan ettim o kadar:D
Bende isyan ediyorum :)
Ben biliyorum :)
Biliyorsan sus kardeşim :icon_tup:
bu arac satılıkmı
Evet satılık isteyene satılır ama şimdi değil herhalde ben alamadım bilen varmı diye merak ediyorum ;)
bu typer aydındakımı aydında bı typer avrdı tertemz:D
Araba istanbulda :icon_tup:
nakayama
10-02-2012, 20:42
satılıkmı alalım hemen :D
satılıkmı alalım hemen :D
Valla satacak olan arkadaşdan alamadım aracı,şu an satmıyorum diyor,eğer başka birine giderse araç ilk olarak o satanı bulur ....... sonra alanı bulur :) :D
SekoLive
10-02-2012, 20:47
bakmak istesek nerede bakabiliriz :D
bakmak istesek nerede bakabiliriz :D
A noktasında bekliyorsun ben geliyorum 2 arkadaşla sonra kafana çuval yada gözlerin dışarıyı görmeyecek şekilde kapatıyoruz aracın yanına gidiyoruz ,sonra arabaya bakıp aynı şekilde hatda daha hızlı bir şekilde tekrar A noktasına gidiyoruz,gördüklerimizi sonsuzluğa gömüp uzaklaşıyoruz :D :D
Type r satılıksa ılgılenebılırız.
SekoLive
10-02-2012, 20:55
A noktasında bekliyorsun ben geliyorum 2 arkadaşla sonra kafana çuval yada gözlerin dışarıyı görmeyecek şekilde kapatıyoruz aracın yanına gidiyoruz ,sonra arabaya bakıp aynı şekilde hatda daha hızlı bir şekilde tekrar A noktasına gidiyoruz,gördüklerimizi sonsuzluğa gömüp uzaklaşıyoruz :D :D
abi kurtlar vadisi ırak şekli gibisin yaw :D
bende yon duygusu cok kötüdü bilmediğim yere bile istemeden kaybolmadan giderim :D o yönden sıkıntı yok abi :D
maşallah güzel druyor eğer fotoalr 2012 ve istanbulda ise.
mstfcn28
10-02-2012, 20:57
Yaşar abi söyle şu gizli bahçenin yerini:D
nakayama
10-02-2012, 20:58
Bi typer var yarın belli olucak bakalım bi arkadaş sayesinde 2004 model kırmızı 24 bınde :) ilk sahibi amcada...
Bi typer var yarın belli olucak bakalım bi arkadaş sayesinde 2004 model kırmızı 24 bınde :) ilk sahibi amcada...
Ankara da
var 2005 model kırmızı
60.000 kmde
ama satmıyor sahıbı ne yazkkı :(
nakayama
10-02-2012, 21:00
Ankara da
var 2005 model kırmızı
60.000 kmde
ama satmıyor sahıbı ne yazkkı :(
Bizde yeni bulduk bakalım olursa iyi bir rakama alıcaz :)
Type r satılıksa ılgılenebılırız.
Valla dediğim gibi satılık değil ben ugraştım ama olmadı :(
abi kurtlar vadisi ırak şekli gibisin yaw :D
bende yon duygusu cok kötüdü bilmediğim yere bile istemeden kaybolmadan giderim :D o yönden sıkıntı yok abi :D
maşallah güzel druyor eğer fotoalr 2012 ve istanbulda ise.
Serkan o zaman A noktası işi yalan olur sen çok tehlikelisin yemin ederim gittigin yeri görmeden buluyorsan neden götüreyim seni ? :D
Yaşar abi söyle şu gizli bahçenin yerini:D
Bilen çıkar diye bekliyorum:icon_tup: bahçede ama villanın bahçesinde ;)
SekoLive
10-02-2012, 21:02
abi gitsekde yalandan sıkmaya gerek yok cepte typer alıcak paramız şuan yok :D biz bakıcıyız
bide bu 2005ler sayılıydı bu yazılanlar bilinmeyen plakalılarsa sayı artıyor :D
mstfcn28
10-02-2012, 21:04
Bilen çıkar diye bekliyorum:icon_tup: bahçede ama villanın bahçesinde ;)
Selim abiye sorarım ben o iyi bilir gizli bahçeleri...
abi gitsekde yalandan sıkmaya gerek yok cepte typer alıcak paramız şuan yok :D biz bakıcıyız
bide bu 2005ler sayılıydı bu yazılanlar bilinmeyen plakalılarsa sayı artıyor :D
Valla aynı bayiden çıkışlı hep aynı yetkili servise gtmiş bir araç yakında detaylı resimleri paylaşacagım ,sahibini ve plakalrınıda yazarım,ama mutlaka vardır typeR takiipçisi bilen vardır diye umut ediyorum :)
2005 70000 binde yedek anahtarı kullanıp kitapçıgı egzozu boruları bildigin ilk takılanlar :) :(
psikolojim bozuldu serkan :(
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 72077782 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turboooo-vtiii-72077782/detay)
Bu araba vti ise bizimkisi ne :)
Selim abiye sorarım ben o iyi bilir gizli bahçeleri...
Gebzede 12 tane varmış ama hiçbiri bunun gibi değildir emin ol ;)
Bu araba vti ise bizimkisi ne :)
motorumu satıyor arkadaş ? yoksa dükkanla beraber devrenmi satılık ?
SekoLive
10-02-2012, 21:20
Valla aynı bayiden çıkışlı hep aynı yetkili servise gtmiş bir araç yakında detaylı resimleri paylaşacagım ,sahibini ve plakalrınıda yazarım,ama mutlaka vardır typeR takiipçisi bilen vardır diye umut ediyorum :)
2005 70000 binde yedek anahtarı kullanıp kitapçıgı egzozu boruları bildigin ilk takılanlar :) :(
psikolojim bozuldu serkan :(
abi sen gibi gti ya typer psikoloji bozuyosa harbi arba efsanedir :D ben bunu anladım bu msjdan :))))
abi bari hangi kıtada onu söle asyamı avrupamı :D
gebzede bi amcada 2005 model typer var gri renkte satmıor daha arac 35.000 de
tr ye 112den fazla typer gelmıs ya barız
Merhaba arkadaşlar
bu 16 jdm plakalı araç hakkında bılgısı olanlar varmı?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 73884105 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-16-jdm-96-jdm-vti-73884105/detay/)
vtc yatak sarmış hayırlıolsun