Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
ben arabasının üstüne böyle oturan bi adamın arabasını almazdım şahsen kendim yaslanmıyorum bile çizilecek iz kalacak die bu üzerine yatmış ya demekki önemsemeyen bakmayan biri die düşünüyorum
biz arabaya toz gelince hemen siliyoruz adam üstünde resmen piknik yapıyo apaçi staylaaa :D
Sefa_vts
06-12-2010, 09:05
15 bin eden vti dan ne beklersin yazısı çok saçma...
Ne eder vti ? Herkes ne isterse o mu eder.. Bugün biri girip sahibinden com da tüm Lada samaraların fiyatını 20-30 bin tl arası yapsa 10 a satılan samara o kadar etmez mi dicez?
Garip adamlarsınız.. Ben vti'ın sahibini tanımam etmem.. 1.4 is e 20.000 veren varken bencede 15 bin az 20.000 olsa arabanın neyi var diye konuşuyor olurdunuz
Ne eder vti ? Herkes ne isterse o mu eder.. Bugün biri girip sahibinden com da tüm Lada samaraların fiyatını 20-30 bin tl arası yapsa 10 a satılan samara o kadar etmez mi dicez?
Garip adamlarsınız.. Ben vti'ın sahibini tanımam etmem.. 1.4 is e 20.000 veren varken bencede 15 bin az 20.000 olsa arabanın neyi var diye konuşuyor olurdunuz
ben 21e satılan 1,6 ies gördüm ama araç stock vtila yürüyecek nerdeyse..1,4 is'e 20bin veriliyorsa eğer o araç full yüklüdür hem görüntü açısından hem motor açısından alanın başını ağrıtmaz..ama 15e alınan vti'la sanayiden çıkamazsın.burdaki insanlar keriz değil temiz vtilara 22-23 versinler.yakınımda 15e vti alanlarda oldu 23e alanlarda oldu fakat 15e alanların yaptığı masraf 23binlik vtiların fiyatını geçtide gidiyo.malını 15e satan adamda piyasanın ne olduğunun farkında alan adamda farkında yani herkes herşeyin farkında merak etme sen saygılar...:icon_tup:
---caner---
06-12-2010, 14:36
ben 21e satılan 1,6 ies gördüm ama araç stock vtila yürüyecek nerdeyse..1,4 is'e 20bin veriliyorsa eğer o araç full yüklüdür hem görüntü açısından hem motor açısından alanın başını ağrıtmaz..ama 15e alınan vti'la sanayiden çıkamazsın.burdaki insanlar keriz değil temiz vtilara 22-23 versinler.yakınımda 15e vti alanlarda oldu 23e alanlarda oldu fakat 15e alanların yaptığı masraf 23binlik vtiların fiyatını geçtide gidiyo.malını 15e satan adamda piyasanın ne olduğunun farkında alan adamda farkında yani herkes herşeyin farkında merak etme sen saygılar...:icon_tup:
+1 ;) ucuz etin suyu kara olur
Cimmeria
06-12-2010, 14:40
ben de tolga'nın gyr'yi öyle çizmiştim ama farkında olmadan :(
amma şaşırmıştık dimi görünce :)
serqan23
06-12-2010, 15:21
15 000 tl lik vti satanlar ikitellide honda çıkmacısı bunu ogrendıgımde korktum zaten aractan =)
8.000rpm
06-12-2010, 15:37
amma şaşırmıştık dimi görünce :)
aklıma geldikçe utanıyorum yemin ederim
çok mahçup olmuştum
aviator35
06-12-2010, 16:58
bı ara konusu olmustu cok ıyı degıl dıye duymustum yıne de yalnıs olmasın
arkadaşlar detaylı olarak bilgisi olan var mı araç hakkında. adam arabaya yatmış doğru, ilginç :) benim için mühim olan motoru yürürü ne durumda araba komple boyalı değil dedi sahibi kazası belası ciddi bişeyi var mı? yağ eksiltiyor mu dedim biraz var dedi vtilarda bu ne derecede kabul edilebilir. araç hakkında bilgi arıyorumm:)
aynen kıl olduğum durumlardan biri de bu
aynı sekılde benımde cok uyuz oluyorum
tamam kardeş sakin yahu :)
Sefa_vts
06-12-2010, 20:04
Di mi sürü nereye biz oraya mantığınız acaip kötü.. Satın satabildiğinizi ben fikrimi belirttim.. 20 ye giden 1.4 yay jant içi karartılmış far 99 spot çift airbag klima abis + sunroof tu.. başka bişi yoktu he bide tesisat denilebilicek parçalar..
benim demek istediğim bu ülkede 1.4 e 20 ye yakın veren mantıkta insanlar olduğu sürece daha çoook vti sizin gözünüzde 22-25 eder :)
Saygılar benden..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kirli-ve-ofkeli-rrrr-33565530/detay/?source=directSearch
bu vtec hakkında bilgisi olan var mı? bi kaç ufak bilgi var ama tam detay lazım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kirli-ve-ofkeli-rrrr-33565530/detay/?source=directSearch
bu vtec hakkında bilgisi olan var mı? bi kaç ufak bilgi var ama tam detay lazım :)
Kanka tahmin yürüttüğüm kadarıyla,
İlan hakkında tek söyleyebileceğim, Araç sahibinin gözlerinin bozuk olduğu :D
O nasıl bir ilan açıklamasıdır ya.
baya baya açıklamiş sahıbı:icon_tup:
ben beğendim fena görünmüyor.
fotolarda cok cacık gerçi onu bi parlatıcan mis...
ya yakından da gördüm pek içime sinmedi.
ama görünüş yanılta biliyor bazen biliyorsun. motor durumu değişen durumu önemli.
fakat ilan açıklaması da beni korkutmadı değil :)
siyah sedanı satmadan önce baya bi takas teklifi yollamıştı bana bu araç için.içime sinmedi bu araç
qwertynord
06-12-2010, 22:24
motora dikkatli bakarsan lpg aparatlarını görürsün.ayrıca sağ arka köşeden olan resimde tamponda lpg dolum ağzı var.
Yapılırken de hergün yanındaydım yapıldıktan sonrada gördüm tüplü değil lpg yok daha nası anlatıyım dolum ağzıda makara ona bakarsan orda 1.4 de yazıyo ne turbo ne vti nede lpg bence o 1.4
Balkona çıktım ordan okudum açıklamayı yakından göremedim :D
KCANN_220
06-12-2010, 22:51
en son msjın senın oldugunu gordum we gene yakısanı yapmıstır dedım we yanılmadım..:D:D
teksın baskan oldurun gulmekten adamı...:D:D:D
34tb9544
06-12-2010, 23:01
sefa 15 e vtı war kanka ben yaptım olucak kızdırmayın sefayı ne dıyosa dogrudur bana sıyah alma dedı 5 ay kırmızı aradım sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
auahahahahhahahahhahhaha :D
mükemmelsin vallaa ne güldüm ya Allah uzun ömür versin saanaaaa :) :) :) :heyoo::D
senın nerde bu stock 1.6 ies vtı la yuruyecek olan kım o????merk ettım
Bulut Y.
07-12-2010, 00:11
o ies gelsinde bi direk saydırayım ;)
en son msjın senın oldugunu gordum we gene yakısanı yapmıstır dedım we yanılmadım..:D:D
teksın baskan oldurun gulmekten adamı...:D:D:D
auahahahahhahahahhahhaha :D
mükemmelsin vallaa ne güldüm ya Allah uzun ömür versin saanaaaa :) :) :) :heyoo::D
Hep beraber nice mutlu günlere arkadaşlar :D
dragon07
07-12-2010, 07:29
diyadin merhaba ben @3 demiş :D
senın nerde bu stock 1.6 ies vtı la yuruyecek olan kım o????merk ettım
stok ies demedim ekürü stok vtila yürüyecek derecede dedim.geçen senelerde 2,sanayide deniyolardı gece nano oto yıkamanın oralarda.sahibini şahsi olarak bende tanımıyorum ama araç gri sedandı.sonra herşeyinle 21e vermiş aracı
aviator35
07-12-2010, 19:20
sedan vti aranıyor:))
auhsudhusdh sende mi :D :D
nakayama
07-12-2010, 19:43
var hb de sedanda satılık ilanı yok 2 sninde
onn_dear
07-12-2010, 19:56
sırf vti almak için vti almayı kimse istemediğine göre;
abs.li havayastıklı temiz bir 1.6ies alınsa;
kalan parayla orj. vti jant-4 2 1 headers-düzboru-güzel bir filtre kiti-son susturucu yapılsa binilse iş görmez mi?...
sırf vti almak için vti almayı kimse istemediğine göre;
abs.li havayastıklı temiz bir 1.6ies alınsa;
kalan parayla orj. vti jant-4 2 1 headers-düzboru-güzel bir filtre kiti-son susturucu yapılsa binilse iş görmez mi?...
iş görür de vtec açmıyor işte. zaten vti denen lanet arabanın insanları cezbeden yanı o deil mi. 1.5 araba fiyatına 2 araba alıon. biri vtec altında biri vtec üstünde :D
bu arada diyadin Allah razı olsun senden. akşam akşam ii güldüm. Allah da seni güldürsün
aviator35
07-12-2010, 21:10
var hb de sedanda satılık ilanı yok 2 sninde
pm alayım ilanı yoksa bilgi amaçlı? sedan lazım..
Sefa_vts
07-12-2010, 21:16
tamam kardeş sakin yahu :)
Yok sinirlenmedim.. bu olay vti değil tüm araçlarda var zaten..
sefa 15 e vtı war kanka ben yaptım olucak kızdırmayın sefayı ne dıyosa dogrudur bana sıyah alma dedı 5 ay kırmızı aradım sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahahah kanka kırmızı yanıo ama di mi hahaha :D
sedan carbonu satarım bu kadar cok ıstıyorsanız pm lere acıgım :D
arkadaslar sedan vtı sız kalmayın
tursurayn
08-12-2010, 14:42
sedan istiyorsanız yakın zamanda ilanını koyacam şu anda ilanı koymadım motoru sıfır yapılmış ve rodaj aşamasında 1998 model lacivert renk 126,000 km
aviator35
08-12-2010, 19:16
ewet, bir sene sonra gelin arabası olacak sedan vti aranıyor:) yaşlanıldığında bakılıp anılacak, iyi bakılacak:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-orjinal-honda-vti-34963364/detay
bu VTİ hakkında fikri olan var mıdır???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-orjinal-honda-vti-34963364/detay
bu vtı bır ara satılmamısmıydı :confused:
okanturan
08-12-2010, 22:47
daha önce de ilanı vardı ist de idi araç sahibindene kondu direk satıldı
araç göründüğü gibi ise yarın bi arıyacağım, bilgi lazım o yüzden.
hatları çok düzgün,tampon birleşim yerleri filan belli ki oynanmamış.
okanturan
08-12-2010, 22:56
düzgün olmasa bir günde satılmazdı 23 gibi bi rakkam dı hatırladığm kadarı ile önceki ilanı
Bulut Y.
08-12-2010, 22:58
Paranın yüzü sıcaktır.. ;)
Niye Kimse HB bakmıyor yaw :D
Paranın yüzü sıcaktır.. ;)
kesinlikle.. bu yüzden takas konusu dezavantajıma :(
düzgün olmasa bir günde satılmazdı 23 gibi bi rakkam dı hatırladığm kadarı ile önceki ilanı
aynı resımler ıle satılıkta suanda
öğlene doğru arıycam bakalım, olur inşallah
ykavcioglu
09-12-2010, 09:32
öğlene doğru arıycam bakalım, olur inşallah
O araç düzgün gerçekten.. şuanki sahibide krediyle almış.
ekmek yemek istedi herhalde fakat kredi faizinden ona birşey kalmadı 2 ayda:)
İnşallah takas olayına girer. o kadar nakitim olsa zaten almaya gider allem eder kullem eder alırdım daha aşağısına fakat takasta biraz zor oluyor. o yüzden bakalım ne diycek.
İnşallah takas olayına girer. o kadar nakitim olsa zaten almaya gider allem eder kullem eder alırdım daha aşağısına fakat takasta biraz zor oluyor. o yüzden bakalım ne diycek.
takasta daha soguk bakıyorlar
paranın yuzu sıcaktır hesabı
Krediyle aldıysa bide ekmek yeme düşüncesindeyse sanmam takas yapacağını
takas yapmıyor arkadaslar bıraz once gorustum..
Konuştum, akşam ilanına bi bakarım dedi. Takas düşünmüyorum aslında filan dedi.
Akşam onun bakmasını beklemeden ben bi daha arıycam :D
dizel araçlarla takas yaparmış, benimle takas yaparsa ucuza gidermiş araç :D :D ulan stock araca 25.500yazmış hala ucuza gider diyor :D
dizel araçlarla takas yaparmış, benimle takas yaparsa ucuza gidermiş araç :D :D ulan stock araca 25.500yazmış hala ucuza gider diyor :D
:icon_tup:dızel felan bahane bende bır ara dızel vardı takas atmadıgım vtı yoktu :D
34tb9544
09-12-2010, 19:31
Yok sinirlenmedim.. bu olay vti değil tüm araçlarda var zaten..
Ahahah kanka kırmızı yanıo ama di mi hahaha :D
kırmızı olsun fazla olsun mantalıtesı sefa allah senden razı olsun kardesım benım
:icon_tup:dızel felan bahane bende bır ara dızel vardı takas atmadıgım vtı yoktu :D
aynen bahane baska bişey değil...:D
aviator35
09-12-2010, 20:30
fiyatlar yüksek vti'lara el uzatamıyoruz:)
fiyatlar yüksek vti'lara el uzatamıyoruz:)
uzatıyoruz da adamlar stock aracı 25üstü satmaya calışıyor:D:D
aviator35
09-12-2010, 20:56
ben de aynı dertten sıkıntılıyım. napalım mal sahibi ister ister:) ben düzgün bir arabaya hakkını vermeye hazırım ama millet 17-18bine aldığı arabaları bahsedilen uçuk rakamlara vermeye çalışıyor.
bu hakkını istemek değil ki bu ayrı bi olay :)
nakayama
09-12-2010, 21:47
bu hakkını istemek değil ki bu ayrı bi olay :)
nedir senin bu vteclerden çektiğin :D
http://img843.imageshack.us/img843/9695/dgrn.jpg (http://img843.imageshack.us/i/dgrn.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Ben gidiyim böyle bi vtec'i satıyım, sonra deli dana gibi vtec arıyım :)
aviator35
09-12-2010, 21:53
sabırla beklicem. illa birisi akıllı başlı bir rakam teklif edecek, ben de koycam parasını ortaya alıcam.
nakayama
09-12-2010, 21:55
http://img843.imageshack.us/img843/9695/dgrn.jpg (http://img843.imageshack.us/i/dgrn.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Ben gidiyim böyle bi vtec'i satıyım, sonra deli dana gibi vtec arıyım :)
haha :d bu senınmıydı tertemız işte:D
nakayama
09-12-2010, 21:57
aynen benimdi turgay ;)
Güzel araçmış keşke satmasaydın bende pişmanım benim vtecde 1 de 200 yapıyordu :D
Bullet07 iyi bilir :D
90bindeydi, ilk sahibinden, adam vefat etmiş eşi de satmıştı ve 13.500gibi bi rakama almıştık :)
makara yapmayın nen :) millet sorgu yapiyi burda. bakarsın benimkini de sorgularlar :D
alican vtec pırılpırılmış yaw. ne die satıyonuz ki böle arabaları
aviator35
09-12-2010, 22:00
şunlardan 1000 tane daha olsaydı trde millet doya doya binse miydi? yoksa böyle kapışmak daha mı zevkli:):)
aviator35
09-12-2010, 22:01
90bindeydi, ilk sahibinden, adam vefat etmiş eşi de satmıştı ve 13.500gibi bi rakama almıştık :)
şimdi 25000 çekerler:D
makara yapmayın nen :) millet sorgu yapiyi burda. bakarsın benimkini de sorgularlar :D
alican vtec pırılpırılmış yaw. ne die satıyonuz ki böle arabaları
sorma, kar amaçlı sattık bilemedik ki bugün 23-24'e satacağımızı :D :D
sorma, kar amaçlı sattık bilemedik ki bugün 23-24'e satacağımızı :D :D
araba nerede :D
VTec_king
10-12-2010, 00:29
bildiğim 1 tane ilk sahibinden var 1 tane turbanlı kadında var
bide uskudarda amcanın teki toz toprak içinde standart gezerken yakaladım telefon numarasınıda aldım.
telefon numarasını parayla satabilirim :):)
benim bildiğim tertemiz 2 tane ayrı amcada sedan lacivert var biri UP plaka ötekini bilmiyorum
bi ayarlayıp roll yaptırsak ona göre fiyat isteseler güzel olur... :)
ykavcioglu
10-12-2010, 07:55
bildiğim 1 tane ilk sahibinden var 1 tane turbanlı kadında var
bide uskudarda amcanın teki toz toprak içinde standart gezerken yakaladım telefon numarasınıda aldım.
telefon numarasını parayla satabilirim :):)
o lacivertin içide çok pis. sayardan alıyor parçaları :D
km yüksek:p
araba nerede :D
araba sakaryaya gitmişti.
ne oldu sonra bilemiyorum.
Talih.b16
10-12-2010, 13:57
yok yaa ole bi vtec sakaryaya gelmedi gelse mutlaka haberım olur..sakaryada en son va vtec sedan vardı oda satıldı lacıverttı rengi benım arkadasımın.bide bende var hb oda baska bıyerdedı o sakaryadaysa ben cozerım o işi..
aracı sattığım yeri biliyorum abicim ben :D
geldide bu halde gelmedi vtec ön ek filan vardı. izmite gitti
SABRİVTEC
10-12-2010, 14:04
Arkadaşlar bu aracı tanıyan varmı ısrarla aracımda boya yok diyor kaza yok diyor
arkadaş tanıyanınız varmı acaba izmirli arkadaşlar yardımm ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-hem-kirmizi-hem-sedan-vtiiiii-36287048/detay
Talih.b16
10-12-2010, 14:04
izmite gittiyse bilmem ama sakaryada diildi yada hemen satıldıysa sakaryadan izmite gormemıs olabılırım ama burda olsa demek icin coktan teklıf gondermıstım mutlaka..bana haberı gelırdı:)
nakayama
10-12-2010, 14:05
Arkadaşlar bu aracı tanıyan varmı ısrarla aracımda boya yok diyor kaza yok diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-hem-kirmizi-hem-sedan-vtiiiii-36287048/detay
yalan uzak dur :D Antalyadan gitme tüplüydü önceden :icon13:
ykavcioglu
10-12-2010, 14:11
yalan uzak dur :D Antalyadan gitme tüplüydü önceden :icon13:
+jantlarda tencere kapaklarından..
izmite gittiyse bilmem ama sakaryada diildi yada hemen satıldıysa sakaryadan izmite gormemıs olabılırım ama burda olsa demek icin coktan teklıf gondermıstım mutlaka..bana haberı gelırdı:)
abi ben sakaryayla izmit'i karıştırdım sakarya nerden cıktı diyorum bende:D :D izmit'e gitti araç;) bi ara o da satılığa cıkarmıştı sonra ne oldu bilmiyorum
SABRİVTEC
10-12-2010, 14:26
yalan uzak dur :d antalyadan gitme tüplüydü önceden :icon13:
çok teşekkürler ...
Talih.b16
10-12-2010, 14:37
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ek4-b16a2-31971417/detay
arkadaslar buda benım kuzenımım arabası cok temızdır ılgılenen olursa yardımcı olmaya calısırım..
serqan23
10-12-2010, 14:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ek4-b16a2-31971417/detay
arkadaslar buda benım kuzenımım arabası cok temızdır ılgılenen olursa yardımcı olmaya calısırım..
bu arac benım dıkkatımı cektı... herhangı bısey warmı aracta? kaza boya degısen ıwır zıwır...
Talih.b16
10-12-2010, 14:48
parca boya falan var tavanında vs vb yok sol camurluk ıslemlı ama sasede altında ustunde yanında hıc bısı yok tertemızdır..ama kullanan nasıl kullandıysa ıcı pırılpırıl hıc yıpranma yok tık ses gelmıyo hıc bır yerınden tavsıye ederım arac bızım dıye solemıyorum yannıs anlasılmasın.vardır ufak tefek seylerı ama cok ıyı gercekten garajda yatıyor 1 senedır kullanılmıyo dogru durust
Talih.b16
10-12-2010, 14:50
hatta bılen varsa bılgı verırse cok sevınırız bız 3. sahıbıyız ılk sahıbını falanda bulduk evelıyatı temız dendi.
serqan23
10-12-2010, 14:59
hatta bılen varsa bılgı verırse cok sevınırız bız 3. sahıbıyız ılk sahıbını falanda bulduk evelıyatı temız dendi.
bilgiler için tesekkur ederım :icon_tup:
vtec arayanlar bu arabayı gördünüz mü?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kusursuz-vtec-36169108/detay
ersin_srndg
10-12-2010, 17:10
bu aracın durumu nedir akadaşlar ?
araç çorumdan geldi daha yeni.ondan önce antalyadaydı lpg vardı sora lpgsi söküldü araba komple elden geçti motor falan yapıldı çoruma gitti.vasat durumda.iç kapı düşemeleri bile orinal değil uydurma bişey var.kazası var aracın ama ne durumda bilmiom.nakayama daha iyi bilir.ayrıca o model kırmızı araba solmadan kalırmı sence:) ayrıca şuanki sahibide biraz gazlı bi tip el freni falan olayları var
bu aracın durumu nedir akadaşlar ?
önceki sayfalara bakarsan bilgi verildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kusursuz-vtec-36169108/detay
benim eski aracım. tek kelime ile mükemmel. eşe dosta tavsiye edilebilecek tek vti... bütün herkes bilir eski ctt vtec...
araçta boya kaza yok meselesi bi kere yalan sol taraftan iyi derece kazalı... biz aracı almaya niyetlendiğimizde bakmıştık. 07AGK34 Plakası eski vti. burda iken araç eski sahibi tüpü söktü tertemiz motor yaptı. yani yeni bi sayfa açmış oldu :D ama içi çok kötüdür baştan belirteyim...
By_FresH
10-12-2010, 18:39
benim eski aracım. tek kelime ile mükemmel. eşe dosta tavsiye edilebilecek tek vti... bütün herkes bilir eski ctt vtec...
saol kardeşim aracı adana ve mersin den üye arkadaşlarda gayet iyi bilir çok üzüle üzüle satıcam ama ev işi olmassa düşünmem bile neyse sağlık olsun
vtecmaniaa
10-12-2010, 19:27
Merhaba arkadaşlar.
yakın bi arkadaşıma vtec bakıyoruz. geçmişe dönük bi 40 sayfa falan inceledim. fakat ilgilendiğimiz bi araç hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-problemsiz-99-vti-35837501/detay
ayrıca sitedeki arkadaşların satılık ilanlarını da inceledim hepsi güzel araçlar fakat onlar dışında da taviye edebileceğiniz varsa ilgilenebilirim
iyi akşamlar
daha önce sorgulanmıştı galiba ama tam bilmiyorum.iyi şeyler söylenmişti
nakayama
10-12-2010, 20:36
Merhaba arkadaşlar.
yakın bi arkadaşıma vtec bakıyoruz. geçmişe dönük bi 40 sayfa falan inceledim. fakat ilgilendiğimiz bi araç hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-problemsiz-99-vti-35837501/detay
ayrıca sitedeki arkadaşların satılık ilanlarını da inceledim hepsi güzel araçlar fakat onlar dışında da taviye edebileceğiniz varsa ilgilenebilirim
iyi akşamlar
siteden capri nickli arkadaşın güzel araçtır.
made ın JAPAN
10-12-2010, 22:02
bu araba avcılarda bızım arka sokaktaydı sahıbı tırcıydı arabada chip vardı chıpten sorun cıktı arac avcılar stadın arkasında baya bi yattı kardesı yakın arkadasımızdı kablo tesisatında sorunlar cıkmıstı cekerek kapının onune cektıler 1 hafta sonra arabayı yurutmeye basladılarr baya bi sorun cıkmıstı ama sonunda sattılar
Merhaba arkadaşlar.
iyi akşamlar
arkadaslarda yazmış arac benim. ilandaki numaradan arayabilirsiniz detay görüşmek için.kredi borcu fena kasmaya basladı o yuzden satmak durumundayım.
saol kardeşim aracı adana ve mersin den üye arkadaşlarda gayet iyi bilir çok üzüle üzüle satıcam ama ev işi olmassa düşünmem bile neyse sağlık olsun
İlanı görür görmez sahibindende mesajı size ben attım bu arabayı satmayın sonra çok üzülürsünüz diye. benim aracımın aynısı. rengi bile aynı. buna rağmen şuan borcum olmasa kredisini çeker alırdım arabanızı. dursun iki tane yanyana
onn_dear
11-12-2010, 13:47
vti arayanların kaçırmaması gereken güzellikte bir araç,
adana mersinde tanıyanlar muratcan kardeşimizin aracına ne kadar iyi baktığını iyi bilir, ev dışında başka bir şey için zaten satılması düşünülmeyen, gerçek anlamda iyi durumda ve son derece bakımlı bir araçtır.
vtecmaniaa
11-12-2010, 14:11
arkadaslarda yazmış arac benim. ilandaki numaradan arayabilirsiniz detay görüşmek için.kredi borcu fena kasmaya basladı o yuzden satmak durumundayım.
anlıyorum. arkadaşım sizinle bi kere görüşmüş zaten. tekrar iletişime geçer sanırım
hayırlı satışlar
gercekten cok temız bır arac
vtecmaniaa
12-12-2010, 14:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-dertsiz-tasasiz-vti-33819330/detay
önceki sayfalarda bi kaç bişey yazıyodu sanırım ama tam net bilgisi olan yoktu galiba. ayrıca fiyatı 20den 19a çekilmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-dertsiz-tasasiz-vti-33819330/detay
önceki sayfalarda bi kaç bişey yazıyodu sanırım ama tam net bilgisi olan yoktu galiba. ayrıca fiyatı 20den 19a çekilmiş
kardeşim araç çok temizdir.tek değişeni kaput boyası kaportası çok düzgün çiziksiz bi araç.içinde deforme falan yok.bakımları tam.magnum ss eksoz takıldı yeni.sürekli yıkanıp cilalanan bi araç.4 kapı sedan almak için satıyo arkadaş.aracı yakından takınıyoruz sıkıntısız bi araç ;)
Talih.b16
12-12-2010, 15:31
bu araba avcılarda bızım arka sokaktaydı sahıbı tırcıydı arabada chip vardı chıpten sorun cıktı arac avcılar stadın arkasında baya bi yattı kardesı yakın arkadasımızdı kablo tesisatında sorunlar cıkmıstı cekerek kapının onune cektıler 1 hafta sonra arabayı yurutmeye basladılarr baya bi sorun cıkmıstı ama sonunda sattılar
cipmi vardı?aracın beynında bı problem vardı oksıtlenme falandı yannıs hatırlamıyosam beyın deişti sorun cozuldu bekleme sebebi ise sahıbı gercekten tırcı beyını yurt dısından getırdı ondan bekledi hatta yapılırken bende ordaydım.benım sordugum kaza belası durumu bizbaktırdık bılıyoruz ama belkı baska işi vardır sonucta satıyoruz yannıs bılgı vermeyelım ınsanlara.madem sahibi arkadasın evlendıgı ıcın sattıgınıda bılıyosundur arızadan falan dııl
vtecmaniaa
12-12-2010, 18:04
kardeşim araç çok temizdir.tek değişeni kaput boyası kaportası çok düzgün çiziksiz bi araç.içinde deforme falan yok.bakımları tam.magnum ss eksoz takıldı yeni.sürekli yıkanıp cilalanan bi araç.4 kapı sedan almak için satıyo arkadaş.aracı yakından takınıyoruz sıkıntısız bi araç ;)
bilgi için teşekkürler yarın öbür gün bi telefon ediyim.
vtecmaniaa
12-12-2010, 18:17
son bişey sorıyım. ilanda dc sports yazıyo onu söküp ss magnum mu taktı
son bişey sorıyım. ilanda dc sports yazıyo onu söküp ss magnum mu taktı
aynen kardeşim geçen hafta takıldı ss
bır tane yukardakı ılanlardakı füme renkte 34 FGR Vardı full orjınal oda malatyadan satılmıs izmire herkesın bılgısıne
kim aldı acaba kesin özdin abi almıştır :)
evet arkadaşalr şimdi baktım özdin abi (speed) almış :)
efet özdin abi almıs masallah cok temız ve delı bır makına
bır tane yukardakı ılanlardakı füme renkte 34 FGR Vardı full orjınal oda malatyadan satılmıs izmire herkesın bılgısıne
Doğrudur.
Biz headers'ı Fatih'ten aldık (FGR'nin sahibi)
O telefonda demişti, biri gelicek almaya, anlaştık demişti.
Demekki aksilik olmadan satıldı.
Hayırlısı olsun 2 taraf içinde.
Favori HB aracımdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-sahibinden-satilik-temiz-129-binde-vtec-hb/detay
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
nakayama
14-12-2010, 11:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-sahibinden-satilik-temiz-129-binde-vtec-hb/detay
. :d
Doğrudur.
Biz headers'ı Fatih'ten aldık (FGR'nin sahibi)
O telefonda demişti, biri gelicek almaya, anlaştık demişti.
Demekki aksilik olmadan satıldı.
Hayırlısı olsun 2 taraf içinde.
Favori HB aracımdır.
iyi olmus temız ve diri bir araç alanada satanada hayırlısı olsun
görünen köy klavuz istemez :)
nakayama
14-12-2010, 19:17
Mapper :D bunumu buldun bula bula abey :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-modifiyeli-honda-civic-1-6-36590000/detay
adam inanmış :D :D :D gece gece kopardı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-ek4-sedan-vti-105bin-km-de/detay
biliyorm önden kazası var boyalı falan.. merak ettiğim kısım yürürü nasıl ? aynı speclerdeki arabalarla nasıl gidiyor ??
8.000rpm
15-12-2010, 08:45
dün akşam balmumcu shell'de 34TC4234 plakalı beyaz sedan vti gördüm
30lu yaşlarında bir bayan kullanıyordu , yanında da sanırım aynı yaşlarda kravatlı bir bey vardı
araç tamamen standart , çıt yok , çıktı yola fısır fısır yürüdü gitti :)
kimdir nedir? siteye üye midir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-ek4-sedan-vti-105bin-km-de/detay
biliyorm önden kazası var boyalı falan.. merak ettiğim kısım yürürü nasıl ? aynı speclerdeki arabalarla nasıl gidiyor ??
ytg hala satılmadı mı yaa.
geçen baharda bi abimize bakıyorduk. istanbuldan birine baktırmıştık. temiz alınabilir demişlerdi. yine de insanın kendi gözüyle görmesi gibi olmuyor. sahibi sıfır a4 alcam o yüzden satıyorum demişti
sahıbındende ılanı olmayan vtec aranıyor :) varmı cıdden ?
nakayama
15-12-2010, 13:17
hb var gri
aviator35
15-12-2010, 15:02
hala arıyorum:)
Bulut Y.
15-12-2010, 16:46
dayaklıksın mustafa buldun temiz araba git al daha ne kurtlanıyosun sağda solda !!
dragon07
15-12-2010, 17:37
dayaklıksın mustafa buldun temiz araba git al daha ne kurtlanıyosun sağda solda !!
adam mala bagladı :icon_tup:
KCANN_220
15-12-2010, 20:44
adam mala bagladı :icon_tup:
iyice şaşırdı yaa:icon_wack
ytg hala satılmadı mı yaa.
geçen baharda bi abimize bakıyorduk. istanbuldan birine baktırmıştık. temiz alınabilir demişlerdi. yine de insanın kendi gözüyle görmesi gibi olmuyor. sahibi sıfır a4 alcam o yüzden satıyorum demişti
ben sadece yürürünü merak ediyorum :D kamer abi vti alacak olsam direk alırdım diyor.. adam yapmış bu kadar hiç mi yarışmamış ya :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-masrafsiz-temiz-36858086/detay
bu aracı ılk defa goruyorum nedır ne degıldır nasıldır bılen varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-masrafsiz-temiz-36858086/detay
bu aracı ılk defa goruyorum nedır ne degıldır nasıldır bılen varmı
değişensiz diye biliyorum.diri bi araç.segman atılmış ilandada belirtilmiş zaten.araç sahibi siteye üye bilgi vericektir
değişensiz diye biliyorum.diri bi araç.segman atılmış ilandada belirtilmiş zaten.araç sahibi siteye üye bilgi vericektir
bugun aradım fakat telefona cvb veren olmadı .. nese bakalım :)
SABRİVTEC
20-12-2010, 15:39
satılık ikinci el 1996 model Honda Civic 1.6 VTi 18.700 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-162-000-km-de-emelsiz-vtc-78-36896573/detay)
BU ARACI TANIYAN VARMI ÇOKK ACİLL AKŞAM YARDIMI LÜTFENNN :(
SABRİVTEC
20-12-2010, 16:19
Acill hellpppp arkadaşlarr :(
satılık ikinci el 1996 model Honda Civic 1.6 VTi 18.700 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-162-000-km-de-emelsiz-vtc-78-36896573/detay)
biz araca istanbulda biz baktık. sahibi kesinlikle boya dahi yok diye iddia etti. ama 96 olduğu için ben vazgeçtim almadım. biraz yorgun duruyodu. kaputta ve tavanda göçükler mevcut. tamponlar ise boya ihtiyacı vardı. gördüğüm kadarıyla..
vtechasan
21-12-2010, 12:30
biz araca istanbulda biz baktık. sahibi kesinlikle boya dahi yok diye iddia etti. ama 96 olduğu için ben vazgeçtim almadım. biraz yorgun duruyodu. kaputta ve tavanda göçükler mevcut. tamponlar ise boya ihtiyacı vardı. gördüğüm kadarıyla..
güzel bir bakımla bu araba güzel olur kanka:)
8.000rpm
21-12-2010, 12:34
yıllar önce hondam.com zamanlarında bir vtc plakalı vardı , kırmızı hb-full standart ,
sahibi aldıktan sonra dynoya çıkmıştı , 160 üzeri birkaç hp vermişti , kompresyonları da tamdı
bu o mu acaba?
pek tavsiye etmem önceden üsküdardı çok hor kullanıyordu motorla ilgili bi sıkıntı oldu die biliyorum o dönemde...
by_hayali
21-12-2010, 14:38
pek tavsiye etmem önceden üsküdardı çok hor kullanıyordu motorla ilgili bi sıkıntı oldu die biliyorum o dönemde...
+ bide kaldırım macerası olmuştu sanki
SekoLive
21-12-2010, 14:42
Honda / Civic / 1.6 VTi / EK4 DOCH VTEC sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ek4-doch-vtec-30697525/detay)
???
ibrahimefeoglu
23-12-2010, 18:24
satılık ikinci el 1997 model Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-acil-subaydan-satilik-temiz-sedan-vtec-vti-35273441/detay) arkadaşlar bu araba hangi arabadır gaziantepte satılık olan mı?Bide durumu nasıldır bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz??
Bi resimde sol kapıyla arka tarafın boya tonu farklı gibi geldi ama belki resimden kaynaklanıyordur :)
satılık ikinci el 1997 model Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-acil-subaydan-satilik-temiz-sedan-vtec-vti-35273441/detay) arkadaşlar bu araba hangi arabadır gaziantepte satılık olan mı?Bide durumu nasıldır bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz??
Kapı içlerindeki foto Antep'teki ilanı anımsatıyor o olmalı
Sanırım havayastığı açmış bi ara sormuştum öyle denilmişti
nakayama
23-12-2010, 18:44
Kapı içlerindeki foto Antep'teki ilanı anımsatıyor o olmalı
Sanırım havayastığı açmış bi ara sormuştum öyle denilmişti
değillll :icon_tup:
kapı içindeki etiketleri göstermek oranın kesinlikle boyasız olduğunu göstermiyor ki.
üzerine kağıtbant çekip gayet de güzel boyanıyor :)
ha macun yoktur o ayrı :)
ben de anteptekine benzettim. ama eksper turgay deil diorsa deil :D
kırmızı hb de çok yorgun görünüyor ve sol arka çamurluk ile kapının boyası arasında ciddi ton farkı war gibi geldi. boyasız nasıl oluor anlamadım :s
satılık ikinci el 1998 model Honda Civic 1.4 iS 26.000 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-bakman-senin-faydana-cunku-yok-boylesi-32644060/detay)
bu arabaya bi bakın derim bence hoş olmuş fiyatta güzel düşünülebilir
caglarcb
23-12-2010, 22:31
satılık ikinci el 1998 model Honda Civic 1.4 iS 26.000 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-bakman-senin-faydana-cunku-yok-boylesi-32644060/detay)
volkan bune? yürüyen k.... :D
bu ıyıymıss :D
bu ıyıymıss :D
Güzel bi arabayı bozmak için bukadar uğraşılır heralde. Yazık ya.Şu tamponlara filan bak ya. Nasıl bi zevk bu adamdaki.
Ozan Özer
24-12-2010, 08:44
kaputtaki no fear olayı bitirmiş
hayır bence kızlar işi bozmuş onun dışında herşey güzel ilerliyor
arkadaşlar şu 2 aracı acil değerlendirirmisiniz .
1998 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-orjinal-vti-32755779/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-vti-1-6-emsalsiz-32501049/detay)
şahsen 2 aracıda almazdım o paralara zaten vtı çok daha düzgünleri bulunabilir.
şahsen 2 aracıda almazdım o paralara zaten vtı çok daha düzgünleri bulunabilir.
abi vtiyı bırakalım ankaradakı ruh46 b20 19.500 :p
aynen yaaa :D
gerçi 15 ede verse almam tarzım değil honda :D
aynen yaaa :D
gerçi 15 ede verse almam tarzım değil honda :D
eke iyiydi be abi :( bindikten sonra arkadan itiş giden araba hastalıgı basladı bende :beuj:
1998 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-orjinal-vti-32755779/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-honda-vti-1-6-emsalsiz-32501049/detay)
yeşil olan 34 fb 965 km orjinaldir. göztepeden 13.000 TL ye satılan bir araba. o zamanda iyiydi yine durumu. Bagaji, sol arka çamurluk, sol arka kapı, sağ ön çamurluk değişme belden aşağısına yakın bir boyası vardı o zaman. 15 dk ile bi arkadaşım kaçırmıştı aracı. Hasarları servis kayıtlıydı hatta, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. değişenleri vardı ama ağır hasar yoktu ( ağır hasardan kastım tek seferde vurulan bir araç değil ayrı zamanlarda 4-5 hasar geçirmiş bir araçtı) fiyat çok yüksek bence.
kırmızıyı bilmiyorum
edit: Kırmızının fotolarında 41 plakalı bi foto var yanlış hatırlamıyorsam bu lacivert FJK vtecle fotoları olan kırmızı vtecti izmitli arkadaşlar bilgi verebilir herhalde.
var mı başka bildiğiniz temiz sedan vti ?
SekoLive
24-12-2010, 15:13
bitane var ;) alamazsak haber ederiz.
bitane var ;) alamazsak haber ederiz.
peki teşekkürler :)
doush
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-model-orjinal-hastasina-vti-35885441/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-clc-vtec-vti-33778060/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-hiiiiic-acelesi-yok-bakimliiii-36629818/detay)
bunları değerlendirebilirsiniz
siyah olanı 24500e mi 25000 tl yemi ne verdi alper abi izmirden şimdi 28500den ilan açmış vay anasını :D
yeşil olan 34 fb 965 km orjinaldir. göztepeden 13.000 TL ye satılan bir araba. o zamanda iyiydi yine durumu. Bagaji, sol arka çamurluk, sol arka kapı, sağ ön çamurluk değişme belden aşağısına yakın bir boyası vardı o zaman. 15 dk ile bi arkadaşım kaçırmıştı aracı. Hasarları servis kayıtlıydı hatta, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. değişenleri vardı ama ağır hasar yoktu ( ağır hasardan kastım tek seferde vurulan bir araç değil ayrı zamanlarda 4-5 hasar geçirmiş bir araçtı) fiyat çok yüksek bence.
kırmızıyı bilmiyorum
edit: Kırmızının fotolarında 41 plakalı bi foto var yanlış hatırlamıyorsam bu lacivert FJK vtecle fotoları olan kırmızı vtecti izmitli arkadaşlar bilgi verebilir herhalde.
tesekkurler ben yesılı merak etmıstım daha cok ama tahmınlerımce dogru cıktı kazaları
siyah olanı 24500e mi 25000 tl yemi ne verdi alper abi izmirden şimdi 28500den ilan açmış vay anasını :D
siyah olanı kovalamıstık ama olmadı ızmırden alper abınındı cok temız arac şimdi alan kısı baya ıyı fıyat cekmıs
yilsonu ucuzlar genelde araclar bunlar zam yapmis, 28 olmus piyasa 10 kagit zam iyiymis :)
Cimmeria
24-12-2010, 17:38
vti da benzin gibi... keşke satmasaymısım ahaha
vti da benzin gibi... keşke satmasaymısım ahaha
benzinin 5lira oldugu gun vtida 30binlira olacak :)
benzinin 5lira oldugu gun vtida 30 lira olacak :)
işteeee bizzz o günnn tükeneceğizzzzz by sezen aksu
Ben 2008'de 22.500 liraya sattım :D
Acaba arabam ne durumda kimde şuanda 34 UL 0396
Ya anlamıyorum kırmızı anahyarıyla bide kitabi olan vti bile 2 bin tl fazla ediyo :D
Kırmızı olan eski KK vtec.
Bi yakın tanıdığımın arabasıydı.
İzmitteyken gayet düzgündü, sahibi çok titiz bi insan olduğu için temizlik olarak 10 üzerinden 9,5 kondisyonu vardı.
Belden aşağı boyalı. Değişenini net bilmiyorum.
22'li rakamlara satıldı burdan.
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/album.php?aid=5617&id=100001033161560)
Kırmızı olan eski KK vtec.
Bi yakın tanıdığımın arabasıydı.
İzmitteyken gayet düzgündü, sahibi çok titiz bi insan olduğu için temizlik olarak 10 üzerinden 9,5 kondisyonu vardı.
Belden aşağı boyalı. Değişenini net bilmiyorum.
22'li rakamlara satıldı burdan.
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/album.php?aid=5617&id=100001033161560)
anladım ömer tesekkur ederım
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-98-model-orjinal-hastasina-vti-35885441/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-clc-vtec-vti-33778060/detay)
1997 Honda Civic 1.6 VTi 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-hiiiiic-acelesi-yok-bakimliiii-36629818/detay)
bunları değerlendirebilirsiniz
Teşekkürler yalnız biraz pahalı sanki :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-hiiiiic-acelesi-yok-bakimliiii-36629818/
sahibi bi arkadaşım bu akşam kullanma fırsatım olacak gibi araba hakkında yorumları binersem yarın yazarım :icon_tup:
SekoLive
25-12-2010, 08:28
dün akşam balmumcu shell'de 34TC4234 plakalı beyaz sedan vti gördüm
30lu yaşlarında bir bayan kullanıyordu , yanında da sanırım aynı yaşlarda kravatlı bir bey vardı
araç tamamen standart , çıt yok , çıktı yola fısır fısır yürüdü gitti :)
kimdir nedir? siteye üye midir?
erhan abi araba çılgın temiz sahibi satmıyor arkadaş saatlerce konstu oluru yok ve arabanın farkında birisi günde 2 kişi soruyormuş bayana. arakdaş satarsa sözü aldı ama bize kalırsa satmıcak :D
SERHATCAN
25-12-2010, 11:41
1999 Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-problemsiz-99-vti-35837501/detay)
yaklaşık 4-5 ay önce almaya niyetlenip para bulamadığım aracı nasipse şimdi almak istiyorum bilen gören arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara
caglarcb
25-12-2010, 13:01
1999 Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-temiz-problemsiz-99-vti-35837501/detay)
yaklaşık 4-5 ay önce almaya niyetlenip para bulamadığım aracı nasipse şimdi almak istiyorum bilen gören arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara
sahibi siteye üye, satılıklarda konusuda var sanırım. görürse detaylı bilgi vericektir.
sahibi capri nickli arkadas sanırım arac ıcın onceden guzel yorumlar yapılmıstı
araç güzel daha önce birçok kez sorgulandı kötü yorum yapan olmamıştı.daha önceki sayfalara bakabilirsen görebilirsin.
evet bu araç için kötü yorum yapan olmadı. modelli ve diri bir araca benziyor..;)
8.000rpm
25-12-2010, 13:18
fiyat ne ucuz ne de çok yüksek
bence tam tadında
kötü yorum yapan da olmamış , baktırılıp arabanın başında el sıkışılabilir bence
fiyat ne ucuz ne de çok yüksek
bence tam tadında
kötü yorum yapan da olmamış , baktırılıp arabanın başında el sıkışılabilir bence
aynen katılıyorum
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kusursuz-ok-gibi-sedan-vti-36478821/detay)
arkadaşlar çok acil bi bakarmısınız araca bi kardeşimiz almayı düşünüyomuş hatta parası falanda hazır bana sordu bende sorgulatayım dedim.yardımlarınızı bekliyorum
Bulut Y.
26-12-2010, 00:45
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kusursuz-ok-gibi-sedan-vti-36478821/detay)
arkadaşlar çok acil bi bakarmısınız araca bi kardeşimiz almayı düşünüyomuş hatta parası falanda hazır bana sordu bende sorgulatayım dedim.yardımlarınızı bekliyorum
ben daha yenı yanındaydım kuzu gibi yatıyo gelip bakın zamanınızı boşa harcamış olmazsınız.
kerem_euk34
26-12-2010, 10:37
selam arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı?
1999 Honda Civic 1.6 VTi 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-short-shift-vti-v-tec-ciddi-dusunenler-lutfen-arayiniz-veya-ms/detay)
kerem_euk34
26-12-2010, 10:47
acill bilgisi olan var mı ?
Bulut Y.
26-12-2010, 11:21
1999 Honda Civic 1.6 VTi 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-short-shift-vti-v-tec-ciddi-dusunenler-lutfen-arayiniz-veya-ms/detay)
antalyadan giden KT vtec 3 sahibide aynı yere patlamıstı bahtsız bi araba agır kazaları var 21 yazmışlar bide :hehe:
150 tl ye oksijen sensoru varsa orjınal hemen alayım yedek :)
servıs fıyatı 590 tl:icon_tup:
atlayin gelin derim direkt :icon_tup: numarami tolgadan alabilirsin siyah vti sedan vardi sanirim sende gecen yaz ciftede tanismistik?
Bulut Y.
26-12-2010, 12:35
150 tl ye oksijen sensoru varsa orjınal hemen alayım yedek :)
servıs fıyatı 590 tl:icon_tup:
bosch 150 tl mertcan kardeşim
morgy_drag
26-12-2010, 12:45
Ben 2008'de 22.500 liraya sattım :D
Acaba arabam ne durumda kimde şuanda 34 UL 0396
Zamanının hasta olduğum vti ydı UL koray biliyorsun:)
Senden sonra hiç iyi şeyler duymadım ama hakkında:)
Tabi duyduklarımız..Gormedik..
kerem_euk34
26-12-2010, 15:35
antalyadan giden KT vtec 3 sahibide aynı yere patlamıstı bahtsız bi araba agır kazaları var 21 yazmışlar bide :hehe:
HOCAM bugun baktım arabaya hiçte 21lik değildi gerçekten 17 falan ederim oda 99 oldugundan.. ağır kaza derken ne olmuş bu arabaya bi kaç kere???
atlayin gelin derim direkt :icon_tup: numarami tolgadan alabilirsin siyah vti sedan vardi sanirim sende gecen yaz ciftede tanismistik?
evet hatırladım hocam tolgada vardı baya muhapbet etmiştik doğru hatırladım dimi :) .bu hafta içi büyük ihtimal alıcaz arabayı bi engel çıkmazsa.bi kaç kişiye daha sordum kimseden olumsuz cevap almadım hayırlısı diyelim :)
nakayama
26-12-2010, 19:59
evet hatırladım hocam tolgada vardı baya muhapbet etmiştik doğru hatırladım dimi :) .bu hafta içi büyük ihtimal alıcaz arabayı bi engel çıkmazsa.bi kaç kişiye daha sordum kimseden olumsuz cevap almadım hayırlısı diyelim :)
+1 de ben versem ne olur :) Gerrçekten güzel bir araç öyle abuk subuk gazlanmamış şuana kadar 1 defa yarış yüzü görmemiş bir vtec.
Bulut Y.
26-12-2010, 20:31
HOCAM bugun baktım arabaya hiçte 21lik değildi gerçekten 17 falan ederim oda 99 oldugundan.. ağır kaza derken ne olmuş bu arabaya bi kaç kere???
sag yada sol on sase kaynakli kardesm baya sikintili kazalar yasadi bi ara guzel topladilar ama su anki durumuda belli benim aracimda 99 bi gece siteden bi arkadas senin araba bu olmasin olm diyip uykusuz gece gecirmeme sebep olmustu :D zamaninda guzel aracti KT allah kaderini benzetmesin..
3 kazasında da aynı virajda 100 lerce ağaç içinde aynı ağaca patlamış.. ilk kazasından önce tertemizmiş km si falan baya düşükmüş..
DogukanB
26-12-2010, 20:45
şuna niye kimse bakmıyo ?
koyulan arabaların yüzde sekseninden iyi duruyor
1999 Honda Civic 1.6 VTi 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-milano-red-vti/detay)
Bulut Y.
26-12-2010, 20:52
şuna niye kimse bakmıyo ?
koyulan arabaların yüzde sekseninden iyi duruyor
1999 Honda Civic 1.6 VTi 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-milano-red-vti/detay)
trabzondan mi gelmisti ankaraya sanki oyle bisey hatirliyorum iyi yorumlari yoktu aracin..
nakayama
26-12-2010, 20:55
trabzondan mi gelmisti ankaraya sanki oyle bisey hatirliyorum iyi yorumlari yoktu aracin..
kayseriiiiiiiiii
_driver_
26-12-2010, 21:00
3 kazasında da aynı virajda 100 lerce ağaç içinde aynı ağaca patlamış.. ilk kazasından önce tertemizmiş km si falan baya düşükmüş..
nasıl bi kaderi varmış aracın
Millet ne sallıyor ya
Kim tutarsa
Ne kayserisinden Bahsediyorsunuz?
valla bilmeden konuşmadan Bence araçlar hakkın yorum yapmasın
Dogukanın koydugu lınktekı araba
SIFIR dan beri Ankara dır
0 km den su ankı km sıne kadar Ankara Honda Bora yetkılı servıs bakımlıdır
Aracın sahıbı Bora plazanın sahıbı Arkadasım Bora nın arabasıdır
Hakkında kotu yorumları hasarlarını ve problemlerını duymak ısterım bılmedıgım ne varmıs bakalım p.m ıle yollayabılırsınız.
DogukanB
26-12-2010, 21:04
abi hergün konya yolundan geçiyorum bu ara yok gerçi plazanın önünde ama sahibinde.comdaki arabaların yüzde sekseninden düzgün duruyor.
takas teklifi düşünseydi çoktan teklif göndermiştim bu ankaradaki vtec'e:)
abi hergün konya yolundan geçiyorum bu ara yok gerçi plazanın önünde ama sahibinde.comdaki arabaların yüzde sekseninden düzgün duruyor.
serviste duruyor aşşagıda şu anda içeride :)
nasıl bi kaderi varmış aracın
wangan midnight ruhu var :D
serviste duruyor aşşagıda şu anda içeride :)
mertcan naber napıosun nasıl gıdıor hayat:D
Benimde bildiğim kadarıyla EJ plakalı kırmızı vti çok düzgün bir araç.
Koltukları falan da çok güzel duruyor. Ah şu 3 kapıya izin olsa..
seyfi 07
27-12-2010, 06:59
Honda / Civic / 1.6 VTi / acil ihtiyaçtan fiyat düştü 1 haftalıgına sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kadina-etek-erkege-vtec-yakisir-30674175/detay)
bu nasılll arkadaslar.......
Honda / Civic / 1.6 VTi / acil ihtiyaçtan fiyat düştü 1 haftalıgına sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kadina-etek-erkege-vtec-yakisir-30674175/detay)
Aracı bilmem fakat açıklama efsane :D
Düz kalın boru, kapalizatör, tampon alt bıyık fln. :D
gözüme güzel görünmedi ya.
vti ruhu yok gibi. fotoları da bi yerden hatırlar gibiyim ama. önceden srgulanmış olabilir
mstpower
27-12-2010, 12:40
adamı bugun aradık sag camurluk kaput ve yarım panel degişti dedi ( yarım panel nasıl oluyor ) anlamadım :))
Talih.b16
27-12-2010, 13:00
adamı bugun aradık sag camurluk kaput ve yarım panel degişti dedi ( yarım panel nasıl oluyor ) anlamadım :))
vallaha cok takılmayın bence 1999 model içi sasesi guzelse fiyatı cok ıyı biraz pazarlık tamamdır.kotu de durmuyo arac tabii yakından bakmak lazım.ben almaktaki amacınız nedir kriter nedir cok merak ettim.?
8.000rpm
27-12-2010, 13:03
linkteki araba h3000 mi?
overblack
27-12-2010, 13:05
linkteki araba h3000 mi?
valla banada öyle geldi erhan :D
TolgaEsentepe
27-12-2010, 13:14
Millet ne sallıyor ya
Kim tutarsa
Ne kayserisinden Bahsediyorsunuz?
valla bilmeden konuşmadan Bence araçlar hakkın yorum yapmasın
Dogukanın koydugu lınktekı araba
SIFIR dan beri Ankara dır
0 km den su ankı km sıne kadar Ankara Honda Bora yetkılı servıs bakımlıdır
Aracın sahıbı Bora plazanın sahıbı Arkadasım Bora nın arabasıdır
Hakkında kotu yorumları hasarlarını ve problemlerını duymak ısterım bılmedıgım ne varmıs bakalım p.m ıle yollayabılırsınız.
:)))))))))))))) valla defalarca Ankara'da görmüş olmasam yıllardır inanıcaktımm:eek::heyoo:
fatih(fb)
27-12-2010, 15:18
linkteki araba h3000 mi?
aynen h3000 önceki sayfalardada sorgulanmıştı:)
H3000 bilen varsa pm atabilirmi detayını? yardımcı olursanız sevinirim...
overblack
27-12-2010, 15:39
gerek bile yok boşver ;)
kankaa bulamadınmı vti :)
H3000'in kaderi fatmagülden beterdi. fatmagüle 3 kişi bindi, h3000'e grup indirimi bile yapılmadı :D
SekoLive
28-12-2010, 08:47
H3000'in kaderi fatmagülden beterdi. fatmagüle 3 kişi bindi, h3000'e grup indirimi bile yapılmadı :D
yılın son iyi espirilerindendi :D maşallah :D :D: D
ahauhauahahahah:D
Çok iyidi çook :D
1997 Honda Civic 1.6 VTi 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-s2000-kirmizisi-temiz-vti-36307180/detay/)
arkadaslar bu araci arkadasima bakiyoruz, gecmisi hakkinda bilginiz var mi? nasil arac?
Low-Rider
30-12-2010, 21:52
ramo si'ın sattığı vti
yeni satmıştı
1997 Honda Civic 1.6 VTi 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-s2000-kirmizisi-temiz-vti-36307180/detay/)
arkadaslar bu araci arkadasima bakiyoruz, gecmisi hakkinda bilginiz var mi? nasil arac?
Ramo nun eski vti yi :)
Bende bnm Si yi bu arkadaştan almiştm faruktan 2.5 sene once :) .hondacidir alir satar alir satar :)
ramo si'ın sattığı vti
yeni satmıştı
Ramo nun eski vti yi :)
Bende bnm Si yi bu arkadaştan almiştm faruktan 2.5 sene once :) .hondacidir alir satar alir satar :)
arkadaslar aracin sorunu var mi? kazasi ne kadardi bilginiz var mi? performansi nasildi?
arkadaslar aracin sorunu var mi? kazasi ne kadardi bilginiz var mi? performansi nasildi?
Ramoya telefonla ulaş en detayi o verir bence sattigi paraya kadar soler belki bilinmez :)
Komple kendisi boyadi diye biliyorum.Sanirim motorda yaptilar.genede yanliş bilgi vermiyim dedigm gibi ramo ya ulaşin.
Low-Rider
30-12-2010, 21:59
Aracın üstünde ki herşeyi o yaptı,boyası yeni kendi boyadı.
Performansı hakkında bilgim yok ramo zaten öyle gazlayan bir adam değil , içi falan temizdi güzeldi arabanın.
Ramo detaylı bilgi verir sana
http://image5.sahibinden.com/photos/30/71/80/36307180uz7.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/30/71/80/36307180ly8.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/06122007001.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m634/brs_egg/23112007008.jpg
Bnm arabanin ilandaki fotolari nerdeyse aynilar.:D Polatlar market önü 2side :)
Konuya kalablik ettm kusura bakmayn ama anilarim depreşti :D
Bulut Y.
30-12-2010, 23:30
vti şahane.
SekoLive
31-12-2010, 12:48
bu araç kimin :) ve cidden yazıldıgı gibimidir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kadina-etek-erkege-vtec-37549547/detay
İZMİRDE BİLEN BİLİR İSİM VERMEYELİM AYIP OLUR Bİ ÇOK VTECLE ROLLİNG YAPMIŞLIĞIMIZ VAR AMA GEÇİLMİŞLİĞİMİZ YOK ÇATARA PATARA PAT PAT.... BU ARADA ARAÇ KEYFE KEDER BOYALIDIR VE BEYAZ VTEC TR DE SAYILI VE EN DEĞERLİ RENKTİR SADECE 2 KAPI SAÇI DEĞİŞİK KEYFE KEDER SATILIKTIR PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN
nakayama
31-12-2010, 12:49
Lacivertten dönme :D Devamını getirmek istemiyorum.
bu araç kimin :) ve cidden yazıldıgı gibimidir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-kadina-etek-erkege-vtec-37549547/detay
İZMİRDE BİLEN BİLİR İSİM VERMEYELİM AYIP OLUR Bİ ÇOK VTECLE ROLLİNG YAPMIŞLIĞIMIZ VAR AMA GEÇİLMİŞLİĞİMİZ YOK ÇATARA PATARA PAT PAT.... BU ARADA ARAÇ KEYFE KEDER BOYALIDIR VE BEYAZ VTEC TR DE SAYILI VE EN DEĞERLİ RENKTİR SADECE 2 KAPI SAÇI DEĞİŞİK KEYFE KEDER SATILIKTIR PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN
lacivertti eskiden. fiyatı görünce zaten şok geçirdim... ölüsüde 22 bin en sağlamıda bu paralar ne iş anlamıyorum yaa.. insanlar şaşırmış ya..
cemsultan
31-12-2010, 14:39
Yahu ilanına ÇATARA PATARA PAT PAT.... yazan adamdan araba alınır mı?
Yahu ilanına ÇATARA PATARA PAT PAT.... yazan adamdan araba alınır mı?
+5500
10 krktr
Vteci açık kalmış :D
pek çok yeri açık kalmış bence :)