Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
Sahalara geri dönüş yaptım beyleer :)
Abi valla çok sevindim tekrardan vti almana. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. :)
berkayGLRN
16-04-2013, 21:13
Hayırlı ugurlu olsun omer abım sl ıcın konusutugmdada bellı etmıstın ta ozaman aklındaydı kazasiz belasiz:):icon_tup:
hayırlı olsun kanka :)
renkdaş olduk senle :D
hayırlı uğurlu olsun kanka :icon_tup:
hafta sonu yanındayım yavrunun, çayını içmeye geliyorum ;)
ykavcioglu
16-04-2013, 21:55
nasil bir donus ?
Sen çok ihtiyarladın sakhee
nasil bir donus ?
Abi onu sana bıraktım.
Ben hb aldım :)
Hayrlı olsun omer :) hangisini aldn :)
arkadaşlar bu araç hakkında değişen falan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 120878653 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-sedan-120878653/detay/)
Araç yakın arkadaşımındır.telde ne varsa söyler zaten.aracın eski sahibide bu siteye üye Gökhan özyılmazdır ( kking )
yokmu yardımcı olacak birileri? :)
Araç yakın arkadaşımındır.herşeyini bilirim kafana takılanları vanada araç sahibi emreyede sorabilirsin aracın durumu gayet iyidir satılma sebebi ALG type-R dır ;)
Alip 1-2 ay aonra satiliga cikaranlarin mantigini cozemedim:)
Kardeş KK için söylüyorsan araç bir senedir emrede satma sebebi ise ALG type-R ı almaktır.
Gökhan Bilgin
17-04-2013, 00:13
Kk nın ilk sahibide foruma üye oda görürse bilgi verir.
fatihyılmaz
17-04-2013, 07:52
Hayrlı olsun omer :) hangisini aldn :)
beyaz hb uz vtec i almış ömer facede görmüştüm
kkingvtec
17-04-2013, 08:49
yokmu yardımcı olacak birileri? :)
Evet eski aracım çok sevdim bir araç kk vtec:)
http://imageshack.us/a/img99/2740/dsc03771bm.jpg
http://imageshack.us/a/img543/4906/46660122293607781785310.jpg
http://imageshack.us/a/img836/6719/4141r.jpg
http://imageshack.us/a/img140/5923/41383823619610982518385.jpg
Kardeş KK için söylüyorsan araç bir senedir emrede satma sebebi ise ALG type-R ı almaktır.
Ne kardeşi ben bile kendimden küçük olanlara bu uslubü kullanmıyorum
Ağzını topla ilk önce sen
Birader sende ozaman kendi fikirlerini kendine sakla isteyen istediği aracı istediği zaman satar.adamın parası vardır alır arabayı 1 ay sonra satar typer alır .boş konuşmicaksın ozaman
Skyhawk34
17-04-2013, 09:19
Birader sende ozaman kendi fikirlerini kendine sakla isteyen istediği aracı istediği zaman satar.adamın parası vardır alır arabayı 1 ay sonra satar typer alır .boş konuşmicaksın ozaman
yaşça senden çok büyük bir insanla konuşuyorsun bendende büyüksün tamam abi demek belki koyuyor olabilir kimsiinin yapısını bozar ama o zamanda güzel bi' üslupla hitap etmelisin hocam
Şakşakçımısın sen sana ne oluyor
Şakşakçımısın sen sana ne oluyor
Ben KK vtı sahibi emre burada hesabım olmadığı için arkadaşın hesaptan yazıyorum.biz şakşakçı değiliz bizim ne olduğumuz belli bunu bilen bilir kimseye bişey ıspatlamaya çalışmıyoruz.burada tartışmada yaratmaya çalışmıyoruz kim hangi üslubu kullanırsa aynı şekilde cevabını alır.
Ben KK vtı sahibi emre burada hesabım olmadığı için arkadaşın hesaptan yazıyorum.biz şakşakçı değiliz bizim ne olduğumuz belli bunu bilen bilir kimseye bişey ıspatlamaya çalışmıyoruz.burada tartışmada yaratmaya çalışmıyoruz kim hangi üslubu kullanırsa aynı şekilde cevabını alır.
kim ne olduğu belli değil kendi kendinize yazıp siliyosunuz
adın sanın bile koymamıssın nick ine. gelmiş burda sokak ağzı yapıyosun bence daha fazla yazma yazdıkça batıyosun
Kardeşim araç seninse istediğin zaman istediğin fiyata satarsın konu o değil ve bu lafı tuncay direk sana yazmadı ortaya yazdı üstüne alınıp forumu birbirine katmayın...
kim ne olduğu belli değil kendi kendinize yazıp siliyosunuz
adın sanın bile koymamıssın nick ine. gelmiş burda sokak ağzı yapıyosun bence daha fazla yazma yazdıkça batıyosun
Adım emre Çelik Gölcük'te oturuyorum ben sokak ağzını bilmem konuyu burada kapatalım mevzu farklı yerlere kayıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lny-plus-vti-106314417/detay
aracın durumunu bilen varmıdır arkadaşlar .
Yaw arkadaşlar az gezin aile spec gezin :) ben 3 senede 13.500 km yaptım :)
Metin abi 20 aydır ccd bende 5340 km yol yapmışım 186.085 km de aldım şuan 191.425 km de ortalama 3 sene sonra 200.000 km yi bende görürüm Allah kaza bela vermezse eğer :)
talhamtyi
18-04-2013, 09:39
41 TC 310 vtec bizim arabadır.
41 TC 310 vtec bizim arabadır.
Arabanın kaç sahibi var anlamadım
Yaw arkadaş birazda anlama...sen onu bunu bırak orhan ile deneme yapıcaz senide bekliyoruz :D
Yaw arkadaş birazda anlama...sen onu bunu bırak orhan ile deneme yapıcaz senide bekliyoruz :D
Gelicem akşam sen raad ol haberim var :):)
mr.korhan
18-04-2013, 14:42
iki erkek kardeş kullanıyorlar arabayı , "kaç sahibi var anlayamadım" gibi bir soru dik bir çıkış olmuş, onların siteye üyelikleri yok , abi - kardeş olarak araç ikisinin ,hangisine sorarsan araç bizim araçtır diyebilirler bu normal. her ikisinide tanıyorum istediğin bir bilgi varsa yardımcı olmak isterim.
iki erkek kardeş kullanıyorlar arabayı , "kaç sahibi var anlayamadım" gibi bir soru dik bir çıkış olmuş, onların siteye üyelikleri yok , abi - kardeş olarak araç ikisinin ,hangisine sorarsan araç bizim araçtır diyebilirler bu normal. her ikisinide tanıyorum istediğin bir bilgi varsa yardımcı olmak isterim.
Ben onlari ve arabasini tanimam etmem
Ortaya bi laf attim espri maiyetinde onlarda ustune alindi alinacak bisi yokki
Kotuleme yok hicbisi yok bi anda arabayi koydular ortaya
Neyse daha fazla polemige gerek yok hayirli satislar
talhamtyi
18-04-2013, 19:04
bizimdir dedim BENİMDİR diyen yok iyi okursanız :D
bi anda koydular derken zoruna gidenmi var acaba :D
şimdi ben espiri yaptım ustune alınma yok :D
esmerserseriler
18-04-2013, 23:03
yakında bu konuyuda kitlerler.. kurtlar vadisi vti sorgulaması olsa daha iyi olur...herkes mafya vari olmuş entresan ..
ilkerist
18-04-2013, 23:21
yakında bu konuyuda kitlerler.. kurtlar vadisi vti sorgulaması olsa daha iyi olur...herkes mafya vari olmuş entresan ..
Gençler yanıyor,atar,atar,fazla atar...
Fatih Vti
18-04-2013, 23:45
Ben anlamıyorum bu vti sorgulamalarını zaten konunun adı sorgulama, araç hakkında bilgin varsa yaz yoksa yazma, sohbet içinde yeterince sayfa var gidin oralarda tartışın sohbet edin. Ha bu arada maşşallah moda oldu herkeste amcadan vtilar, düşük orjinal kmler, daha düne kadar bilmem kaç binin altında vti yok deniyordu. Stock değişensiz vtecler bi anda arttı ne hikmetse. Ne diyim alan memnun, satan memnun.. Kimse üstüne alınmasın, sonra biride çıkıp bana demesin vay efendim benim aracım stock sen ne diyosun bilmem ne. Konunun bilmem nesi çıkmış onu diyorum..
Fatih Vti
18-04-2013, 23:54
Ha birde eklemeyi unutmuşum :
- " bilmem ne stock king vti " aracı bilen var mı?
- Sahibi foruma üye, sorsan söyler.
Kimse yoğurdum ekşi demez abicim, sonra arabayı aldıktan sonra vay efendim onu niye aldın şurasında bu vardı, yok orasında şu vardı. Biliyodunda ben almadan önce niye yazmıyodun.
Neyse iyi geceler beyler :)
bizimdir dedim BENİMDİR diyen yok iyi okursanız :D
bi anda koydular derken zoruna gidenmi var acaba :D
şimdi ben espiri yaptım ustune alınma yok :D
41 tc 310 ferhat özdemirin maşallahı varr aracın
orfozvolkan
20-04-2013, 00:26
06 DA 053 Ankaradaki kırmızı amcadan sedan hakkında detaylı bilgisi olan var mı ? kapıcının oğluna sattığı yazılmış ne zaman el değiştirdi acaba araç araç gazlanıyor mu ? kısacası aracı takipte olan var mı ?
CasabLanca
20-04-2013, 08:41
06 DA 053 Ankaradaki kırmızı amcadan sedan hakkında detaylı bilgisi olan var mı ? kapıcının oğluna sattığı yazılmış ne zaman el değiştirdi acaba araç araç gazlanıyor mu ? kısacası aracı takipte olan var mı ?
arabanın değişeni var artı olarak komple boya istiyor
boyasıydı ıvırıydı zıvırı eksiği gediği headersı egzosu filtresi 35bini bulacak bir araba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-vti-119631589/detay/
Aracı tanıyan bilen varmı arkadaşlar geçmişi aradım ama bulamadım
Emrecan-R
23-04-2013, 20:35
Abiler dededen sedan buldum yalvar yakar alicaz allah nasip ederse
Skyhawk34
23-04-2013, 20:39
keşke birde fotografsız ilan açanlar gibi konu açsaydın resimler akşam yüklenecektir yazsaydın
Emrecan-R
23-04-2013, 20:41
keşke birde fotografsız ilan açanlar gibi konu açsaydın resimler akşam yüklenecektir yazsaydın
Yalnısım varsa ozur dilerim
overblack
23-04-2013, 22:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-vti-119631589/detay/
buda 145 bindeymiş :D vay arkadaş ya...
Low-Rider
23-04-2013, 22:54
son 5senedir vti'ların km'si artmıyor :D
Abi vti'larda kronik sorun. 150 binden sonra km sayaci geri sayiyor :D
Low-Rider
23-04-2013, 23:00
5500'de hayat ile beraber km saatleri de durmuş :D
cemsultan
23-04-2013, 23:02
Kanka ben fena kazık yedim o zaman :D
skyserhat
24-04-2013, 07:54
çünkü herkes hafta sonu biniyor :D normalde işi olsa bile çıkarmayıp yürüyerek(spor olsun diye ) yada taksiye biniyordur :D
mr.korhan
24-04-2013, 08:01
artı bide çoğu garaj arabası bu ayrıntıyıda unutmayalım adamlar panemaraya binip garaj bulamıyor yola parkediyor, bu vti ların tamamı garajda yatıyor ,km muhabbetinizede koptum bu arada çok doğru :D
Küçükyalıdaki yeşil sedan'ı mı buldun yoksa? :)
Emrecan-R
24-04-2013, 10:11
Küçükyalýdaki yeþil sedan'ý mý buldun yoksa? :)
Hayýr arac k.yalida degil ayrica k.yalidada gri sedan var bi bayan kullanýyor baska sedan yok sanirim
ykavcioglu
24-04-2013, 10:14
r leşi:)))
Hayýr arac k.yalida degil ayrica k.yalidada gri sedan var bi bayan kullanýyor baska sedan yok sanirim
zamanında en az 7 tane VTI vardı küçükyalıda :) şu an R plakalı gri sedan ve ben varım :) mavi hb ZK plakalı araçta petrol ofisinin oralarda görüyorum...Dediğim yeşil sedanda ya bostancıda yada küçükyalıda park halinde yatıyormuş burada resmini paylaşmışlardı...
Emrecan-R
24-04-2013, 10:41
zamanında en az 7 tane VTI vardı küçükyalıda :) şu an R plakalı gri sedan ve ben varım :) mavi hb ZK plakalı araçta petrol ofisinin oralarda görüyorum...Dediğim yeşil sedanda ya bostancıda yada küçükyalıda park halinde yatıyormuş burada resmini paylaşmışlardı...
A101in ordaki araba sizin sanirım
A101in ordaki araba sizin sanirım
aynen oralardayım...sende dededen VTI ı alırsın İNŞALLAH :)
Gökhan Bilgin
24-04-2013, 10:54
Arabam garaj arabasıdırı duyunca kilometreyede bakımca garajdan başka yerde kullanmamış heralde diyorum :D
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ?
SametWeb
25-04-2013, 08:47
Bu araçlar 8.000 devirde ve 145.000 KM'de kesiciye giriyor ajruıqnkjasv :)
kifanhom
25-04-2013, 09:17
hacı vtec lan bunlar boru mu
hacı vtec lan bunlar boru mu
alan da pişman satan da :D
Bence yalan atıyon apo :D senin gibi vtec hastası bu lafları söylemez;) yada senin nickinden başkası yazdı bu yazıları:p:p:p
ykavcioglu
25-04-2013, 11:02
vteci satan hiçbir zaman pişman olmaz abi:D
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ?
VTECizm nickli Mutlu forumda engelli oldugu için mesajınıza cevap verememiş. Benden rica etti. Aracın sahibi kendisiyle arkadaşmış. KM'si geri çekilmiş bunu sahibi sölemiş, 2yıl önce 148binde servise girmiş, arkadaş aracı alırken 133bindeymiş, ondan önceki KM'si net degil. Hesaplamalara göre 180bin KM civarı bişeyde olması lazım. ayrıca aracı bizzat kendisi görmüş, denemiş. 8000de kesiciye girdigi filan yok, 8200de giriyo araç ama biraz sagır kalmış. Ayrıca aracın seceresi belli. İzmir Buca'da bi amcanın aracıymış, sonra Gökhan diye bi arkadaş almış, sonra da Bu Gökhan Sagdıç denen arkadaş almış. Sadece arka bagaj kapagı degişik, bel altı boyalı araç.
Dedi kendisi :icon_tup:
Bence yalan atıyon apo :D senin gibi vtec hastası bu lafları söylemez;) yada senin nickinden başkası yazdı bu yazıları:p:p:p
direkt ben kendim yazdım
arkadaş 30 liraya 2010 model araba var ya
direkt ben kendim yazdım
arkadaş 30 liraya 2010 model araba var ya
Orası öyle fiyat abartı ama 2010 model araçtan kaç tane piyasada var? 96-99 yıllarında Türkiye'ye kaç tane VTI gelmiş kaç tane kalmış günümüzde? fiyat tabiki bulunmaz hint kumaşı gibi yüksek olabilir...bak dış ülkede dolu olduğundan VTI lar 6000-7000 tl ye en temizini satıyorlar:D
vteci satan hiçbir zaman pişman olmaz abi:D
Olur kardesim :)
Daha arabayi aldigimin 2. Gunu basladilar satarmisin die sormaya.
Bu milleti anlamiyorum ben.
Araba işi keyif işi model bazında değerlendirmeyelim 2012 model arabada var 20.000 tl ye veya 30.000 50.000 80.000 tl ye herneyse
Alamıyosan veya alma gücün var ama fiyat etmez diyosan onada saygımız var
ykavcioglu
25-04-2013, 16:47
Olur kardesim :)
Daha arabayi aldigimin 2. Gunu basladilar satarmisin die sormaya.
Bu milleti anlamiyorum ben.
hakkini alarak sattiktan sonra arkama bakmam:)
Kardes hakkını vern var ama ayrılmıyorsun satıncada bunun gibisini bulamıyorsun ben vtec arabasından çok memnunum yakıtı olsun gideri olsun beni tatmin ediyor ama bundan daha iyisini almak için üstüne biraz daha nakit gerekiyor :)
Araba işi keyif işi model bazında değerlendirmeyelim 2012 model arabada var 20.000 tl ye veya 30.000 50.000 80.000 tl ye herneyse
Alamıyosan veya alma gücün var ama fiyat etmez diyosan onada saygımız var
ben gecen hafta tekrar aldim vtec
ama o paralari hayatta etmez
yasadigim ikilemler buradan anlasilabilir
VTECizm nickli Mutlu forumda engelli oldugu için mesajınıza cevap verememiş. Benden rica etti. Aracın sahibi kendisiyle arkadaşmış. KM'si geri çekilmiş bunu sahibi sölemiş, 2yıl önce 148binde servise girmiş, arkadaş aracı alırken 133bindeymiş, ondan önceki KM'si net degil. Hesaplamalara göre 180bin KM civarı bişeyde olması lazım. ayrıca aracı bizzat kendisi görmüş, denemiş. 8000de kesiciye girdigi filan yok, 8200de giriyo araç ama biraz sagır kalmış. Ayrıca aracın seceresi belli. İzmir Buca'da bi amcanın aracıymış, sonra Gökhan diye bi arkadaş almış, sonra da Bu Gökhan Sagdıç denen arkadaş almış. Sadece arka bagaj kapagı degişik, bel altı boyalı araç.
Dedi kendisi :icon_tup:
Yardımlarınız için teşekkür ederim km olayına çok takıntılı değilim boyada önemli değil şasede sıkıntı olmasın yeter ama bu motor olayı düşündürdü beni araç tahmini 180 binde ise ve motor sağırsa bu saatten sonra revizyon görmeden sağırlığı gitmez yinede tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.Sizce bu araç için değermi olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Sahibiyle henüz görüşmedim net karar vermediğim için
orfozvolkan
25-04-2013, 22:03
ben gecen hafta tekrar aldim vtec
ama o paralari hayatta etmez
yasadigim ikilemler buradan anlasilabilir
sanırım bu ikilemleri herkes yaşıyor :) bende almamak üzere bi öfkeye sattım şu anda vtı arıyorum...
kifanhom
26-04-2013, 08:59
yok be apocum gayet mutluyum mesela 2 yıldır
yok be apocum gayet mutluyum mesela 2 yıldır
benimde tayparım olunca bende pişman olmayacağım abi :)
ykavcioglu
26-04-2013, 11:12
benimde tayparım olunca bende pişman olmayacağım abi :)
Hadi ozmn haftaya satalım:D:D
o kadar acelesi yok
hele bir istedigim hale gelsin
Vti lar orta sınıf bir insan için gerçekten bulunmaz nimet.
Gerek sorunsuzluk gerek yakıt olsun gerekse performans ve dizayn olsun gerçekten muadili olmayan bir üretim..
96-99 yılları arasında üretilip durdurulması fiyatları yukarı çıkarabiliyor fakat kimseye de zoraki satmıyorlar :)
Yüksek olmasıda bence iyi oluyor.. 10bin TL ye 106 Gti sattılar ne oldu?
Ne kadar apaçisi varsa güzelim arabanın imajını yerle bir ettiler..
ne kadar ekmek o kadar köfte 18-19 a da vtec var 30-32 yede her bütçeye uygun var, niye hala çok pahalı konusu geçiyor oda düşündürücü :)
Al 18 e turşuyu koy kapının önüne madem istiyoruz ucuz olsun, var yok değil 20 ye 19 a 18 e var yani yok değil.
Millet bir acayip kendi mallları olunca çok kıymetli pek emsalsiz başkasının malı *** yada etmez yada haşat olur..
Uzanamadı vti ya mındar der..
Her zaman böyledir böylede gider..
Skyhawk34
27-04-2013, 13:20
"yav şu fiyata bu vti ı satıyor bu arabada ne varki bu kadar istiyorlar"
sanane arkadaşım ben belki çok zenginim paramı nereye harcıyacağımı şaşırdım bu 97 model hurda yıgınına verdim parayı senin zihniyetinle kimsenin zihniyeti bir değilki
en sevmediğim olayda şudur :
arabayı kaça aldın mevzusu, buyrun; genel olarak şu şekilde cevaplıyorum :
http://imageshack.us/a/img163/5615/adszwy.png
http://imageshack.us/a/img844/6670/adsz2cf.png
http://imageshack.us/a/img600/8923/adsz3pn.png
http://imageshack.us/a/img819/3097/adsz4nc.png
http://imageshack.us/a/img11/7776/adsz5vw.png
furkan allah belanı versin senin :D :D
şu facebooktaki jdm gruplarınada hastayım her grup admini kendini honda başkanı sanıyor (aralarında iyileri de vardır illaki ) vtec den sorumlu devlet bakanı sanıolar kendilerini ..
hahahahaha sabah sabah Lütfü kardeşle uyanmak çok yi geldi :)
şu facebooktaki jdm gruplarınada hastayım her grup admini kendini honda başkanı sanıyor (aralarında iyileri de vardır illaki ) vtec den sorumlu devlet bakanı sanıolar kendilerini ..
Öyle deme onlar sokakta yarışçı sanayide usta yan koltukta kanka oluyorlar olm :D
esmerserseriler
28-04-2013, 22:13
vtec-i saticam 20 ye. 23bine 24 bine rengi değişmiş full basık
1.4 alıcam:D az yakar hemde:))
Skyhawk34
29-04-2013, 07:14
vtec-i saticam 20 ye. 23bine 24 bine rengi değişmiş full basık
1.4 alıcam:D az yakar hemde:))
inan bana o işler oyle olmuyor üstad :D lpgde 35 kuruş içen 1.4 is' im ve benzinde 60 kuruş içen otomatik 1.4is ' im olmuştu 1.6 ies almak daha mantıklı daha az yakıyor
inan bana o işler oyle olmuyor üstad :D lpgde 35 kuruş içen 1.4 is' im ve benzinde 60 kuruş içen otomatik 1.4is ' im olmuştu 1.6 ies almak daha mantıklı daha az yakıyor
furkan adam orda espırı yapmıs sen cıddıye almıssın :D anlayışını s2m :D
ama dediğin doğru 1.6ies , 1.4 ten daha az yakıo,bana görede. :)
Skyhawk34
29-04-2013, 19:03
bende 1.4 ün çok yaktıgını soylemeye calıstım illa açtırcaan agzımı sonra yapıcan beni neyzen tevfik :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-sade-122513418/detay
araca dikkat edin ben satarken 208k km deydi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-sade-122513418/detay
araç hangi araç eski ytg mi acaba
orhan_guney
01-05-2013, 11:08
nerde bu 78,000 km :)
araç hangi araç eski ytg mi acaba
yok değil ilk plakası 34 vr idi bendeyken değişmişti :)
nerde bu 78,000 km :)
abi 78k olsa neyse benden sonra hiç mi gezmediler :D 2 sene oldu nerdeyse :soru:
ilkerist
01-05-2013, 12:18
AEM değil mi?
Sade km değil heryerine,dikkkaaaaatttttatatatatattattaat :D
Eski aem aynen.
Kilometre orj olabilir :d kaza durumlarindan pek gezilmedi :D
Ama s2000 den beter yanliyodu :D
ilkerist
01-05-2013, 12:25
Eski aem aynen.
Kilometre orj olabilir :d kaza durumlarindan pek gezilmedi :D
Ama s2000 den beter yanliyodu :D
Km olayı deve de kulak kalır yani... :)
skyserhat
01-05-2013, 14:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eg-swap-b16-121748361/detay
belki sorgulanmıştır ama göremedim bu aracı bilen duyan görmeye giden bilgisi olan bilgi verebilirmi acaba alınabilir mi ?
okanturan
06-05-2013, 13:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bahar-geldi-vtec.ler-acti-123992098/detay
arkadaşlar bu aracı bilen varmıdır .
araç daha önce yalovadan alınmış plaka 41 r ile başlıyormuş
skyserhat
06-05-2013, 14:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eg-swap-b16-121748361/detay
belki sorgulanmıştır ama göremedim bu aracı bilen duyan görmeye giden bilgisi olan bilgi verebilirmi acaba alınabilir mi ?
güncel olsun diyelim cevap bekleyelim yokmu haberi olan duyan eden
Arkadaşlar bacanağımın arabası gerçekten ev alacağından satılıktır. Eşe dosta gidecek arabadır. Bilen bilir demiyoruz gelin canlı görün ve gösterin kaçırılmıyacak araçtır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sedan-tm-vti-124120815/detay
Arkadaşlar bacanağımın arabası gerçekten ev alacağından satılıktır. Eşe dosta gidecek arabadır. Bilen bilir demiyoruz gelin canlı görün ve gösterin kaçırılmıyacak araçtır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sedan-tm-vti-124120815/detay
Maşallahı var arabanın gideri ve deparı sağlam araçtır arayanlara tavsiye edilir...
güncel olsun diyelim cevap bekleyelim yokmu haberi olan duyan eden
ilan pasif durumda isteselerde şu an fikir yürütemezler.
jetboy444
07-05-2013, 19:16
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bahar-geldi-vtec.ler-acti-123992098/detay/?favorite=1
aracı bilen varmı?
Skyhawk34
07-05-2013, 20:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-1999-model-vti-124152610/detay
koltuklarının 98 model araçtan sökülüp takıldıgını iddia ediyor ayrıca bildiğim kadarıyla 99 vti ların motor külbütör kapaklarında honda motor co. yazıyordu yanlışım varsa düzeltin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-1999-model-vti-124152610/detay
koltuklarının 98 model araçtan sökülüp takıldıgını iddia ediyor ayrıca bildiğim kadarıyla 99 vti ların motor külbütör kapaklarında honda motor co. yazıyordu yanlışım varsa düzeltin
Boya rengı orjınal ise
bu renk 99 civic vti yoktur
99 olarak sadece kırmızı sıyah ve acık fume olarak vti gelmiştır
Skyhawk34
07-05-2013, 20:53
Boya rengı orjınal ise
bu renk 99 civic vti yoktur
99 olarak sadece kırmızı sıyah ve acık fume olarak vti gelmiştır
külbütör kapak yazısı hakkında ne diyorsun üstad, herhangi bir bilgin varmı ?
külbütör kapak yazısı hakkında ne diyorsun üstad, herhangi bir bilgin varmı ?
boyamışlar ama ustunu zımparalamamış herhalde
farklı bır yazı goremedım ben
farklılık mı var Furkancım :soru:
honda motor co. si larda var standart. vti külbültör kapağında yazmaz
Skyhawk34
07-05-2013, 21:17
boyamışlar ama ustunu zımparalamamış herhalde
farklı bır yazı goremedım ben
farklılık mı var Furkancım :soru:
honda motor co. si larda var standart. vti külbültör kapağında yazmaz
bildiğim kadarıyla 99' ların kapaklarında honda motor co. yazıyordu
bildiğim kadarıyla 99' ların kapaklarında honda motor co. yazıyordu
yok oyle bısı bence :D sehır efsanesı :)
Yaziyor yaziyor dogru eng mizde ve tj mizde yaziyor
b serisinde b18c1 b16a1 de yazar
http://j1305.hizliresim.com/19/7/muywn.jpg
99 vti eski ararcım bi önceki aracımda 99 ondada yazmıyodu. arkadaşımda da var ondada yazmıyo.
http://j1305.hizliresim.com/19/7/muywn.jpg
99 vti eski ararcım bi önceki aracımda 99 ondada yazmıyodu. arkadaşımda da var ondada yazmıyo.
orjıanl bı kac tane 99 vti miz oldu
hatta sendekılerın 2 tanesıde bızdeydı
onlara yazmıyordu
orjınal 99 vth var onda da yazmıyordu
Bence tr pazarına satlan hıc bı 99 da yazmaz
yazan araçların kulburutorkapagı degısmıstır
Skyhawk34
07-05-2013, 21:30
evet değişik bir tartışmanın fitili ateşlendi :D hayrlı olsun :D
Yaziyor yaziyor dogru eng mizde ve tj mizde yaziyor
orjıanl bı kac tane 99 vti miz oldu
hatta sendekılerın 2 tanesıde bızdeydı
onlara yazmıyordu
orjınal 99 vth var onda da yazmıyordu
Bence tr pazarına satlan hıc bı 99 da yazmaz
yazan araçların kulburutorkapagı degısmıstır
eng ile tj nin farkı ne o zaman ?
evet değişik bir tartışmanın fitili ateşlendi :D hayrlı olsun :D
eng ile tj nin farkı ne o zaman ?
kulburutor kapakları degısmıstır
benım gordugum 10 tane 99 yazmıyordu
2 tanesınde yazması ılgınc degılmı ?
araç kaza yapmıstır kulburtor kapagı degısmıstır zor bısı degıl
veya sılındır kapagını degıstırmıslerdır kulburtorlerıde oyl takılmıstır
Bence onemlı olan kapagın ustunde degıl
kapagın ıc kısmında yazan PR3-1 PR3-2 PR3-3 Yazısıdır
onu soyleyın neyın kapagı oldugunu soyleım sıze
benim bindigim hiçbir ( 6 adet ) :) b16a2 nin külbütör kapagında honda motor co yazmıyordu..
benimkilerde de yazmıyodu abi honda nın izmir pazarı farklımı oluyo acaba :)
:) :) çakmamı bizim bindiklermiz acaba :)
Valla cakmami orjinalmi toplamami herkes kendi elindeki mali bilir
Bilmemek ayip degil ama arastiracagim bunu
99 larin kendine has ozellikleri var
Valla cakmami orjinalmi toplamami herkes kendi elindeki mali bilir
Bilmemek ayip degil ama arastiracagim bunu
99 larin kendine has ozellikleri var
abı 99 ların has ozellıkler
ısıtmalı yan aynalar
mavı desenlı ıc dosemeler
on arka tampon ıcındekı demır koruma demırlerı
obd2b beyın
sag sol kapı ıcındekı extra koruma demırlerı
onun harıcınde bır farklılık yok
makyajlı olması dısına tabı :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hersey-yapildi-sifir-motor-121823113/detay
bu ilanda olan bi 99
çakmaymış bizim vtec ler :D
şöyle bişey buldum :)
turbovtec de var gibi hatırladım eski fotosunu bulunca oldugunu gördüm :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/24489_382031573214_7000178_n.jpg
laa yanındakı kırmızıda benım eskı arac :D
pekı ben bsey sorayım 98 gorunumlu 99 model vtec varmı? yoksa ruhsattamı yanlıs yazılmıstır ? yanı 98 'ın son 6 ay olayı warmı vteclerde. 1.4is ve 1.6ieslerde oldugu gibi ?
Skyhawk34
07-05-2013, 22:01
99 larda işte vites topuzu daha toplu şekilde
birde kapı döşemeleri ilginç bir kumaştan
99 larda işte vites topuzu daha toplu şekilde
birde kapı döşemeleri ilginç bir kumaştan
aa dogru onu unuttum la :) o zamn bızdekı ruhsata yanlıs yazılmıs arac 98 ama 99 yazıyor
okanturan
08-05-2013, 01:19
Benim hoşuma gitmişti kapağı boyarırken denk geldi onu takmıştım.
http://i25.tinypic.com/2meuzc1.jpg
Bu siyah olan zamaninda icinde kirmizi koltuk olan degilmi bursadaki
çağlarcoskun
08-05-2013, 02:13
Bu siyah olan zamaninda icinde kirmizi koltuk olan degilmi bursadaki
bursadaki değilde 41 plakalı istanbulda vardı bitane o olabilir
Usdm b16a2 yazmaz
jdm japon olanlrda yaziyor
Usdm b16a2 yazmaz
jdm japon olanlrda yaziyor
Yok ya olurmu Gökhan yazanlar ya kazalıdır ya da motor yapılırken tükkanda karışmıştır..
Yapılan yorumlara bakıyorumda kaç kişi servisten şase numarası verip baktırdı aracaba merak ediyorum.
''Bizim 99 larda yazmıyordu'' demişssiniz de bir sizin arabanız mı boncuktu da sizinkini baz alıcaz anlamadım..
kimse kimsenin arabasını boklamadı.olan neyse onu soyledik senınkınde vardır ne güzel . bizimkilerde yoktu bunun için araba kötülücek bu durum yok o kapak değişse ne olur ne değişmese ne olur.
Yok ya olurmu Gökhan yazanlar ya kazalıdır ya da motor yapılırken tükkanda karışmıştır..
Yapılan yorumlara bakıyorumda kaç kişi servisten şase numarası verip baktırdı aracaba merak ediyorum.
''Bizim 99 larda yazmıyordu'' demişssiniz de bir sizin arabanız mı boncuktu da sizinkini baz alıcaz anlamadım..
Benim gordugum 3 tane 99 dada yaziyodu hepside kazasiz araba kaput icinde ve panelde boya bile olmayan ve hic kapak acmamis 99 dada ayni
kimse kimsenin arabasını boklamadı.olan neyse onu soyledik senınkınde vardır ne güzel . bizimkilerde yoktu bunun için araba kötülücek bu durum yok o kapak değişse ne olur ne değişmese ne olur.
Kalkipta kapak degismis kazali olabilir derseniz sonuc boyle olur
Arastirmadan sorusturmadan kesin kaniya vardiniz
kazalıdır diye bişey yazmadım. ben yazmaz dedim ve arkasındayım 99 ların kapaklarında yazmıyor. sen arkadaşlarımın 3 ünde yazıyor diyosun ben sahip olduğum araçlarda yazmıyordu diyorum.
kazalıdır diye bişey yazmadım. ben yazmaz dedim ve arkasındayım 99 ların kapaklarında yazmıyor. sen arkadaşlarımın 3 ünde yazıyor diyosun ben sahip olduğum araçlarda yazmıyordu diyorum.
2 tane 99 vti sahibi oldum diyosun sana gelen vti ların kapaklarının değişmiş olma ihtimalı hiç yok mu diyosun?
Arkasinda veya onunde ben diyorumki 3 tane 99 var ucundede yaziyor bizmi caktik yaziyi yada ya kapagi begenmedim yazi cakalim veya kaza yaptik kapak aldik boyle bisey yok diyorum anlatmak istedigim bu kazasik kapak acmamis arabadan bahsediyorum
Arac plakalarini ver bindigin 99 larin bizde bakalim
Su kaniya varman mumkun degilmi 99 larin bazilarinda yaziyor bazilarinda yazmiyor olabilirmi ya da yazmayanlar kapak degistirmis olamazmi
yo ben onları baz alarak yazmadım.
Tuncer dekı kırmızıyı bız 2.sahıbınden aldık
06jb yı ılk sahıbınden almıstı 06ej dı plakası
onlarda boya dahı yoktu
kazada degısebılır dıye ben ornek verdım nıye bu kadar alındın abı anlamadım
benım arabam komple boyalı renk degısık 3 parca da degısen var :)
ben takılmıyorum bu kadar :P
şimdi Honda Çiftkurtlardan yedek parçadaki arkadaşa baktırdım katalogda ne geçiyor diye,
orda da Honda Motor Co. yazılı kapak çıkıyor.
diyeceğim o ki yazması mümkün olmayan bir şey olsa dediğiniz gibi servisin elindeki resmi katalogta neden Honda Motor Co. yazılı kapak çıksın??
Olmayan biseyi niye kabulleneyim mertcan
Yazmayanlar orjinal yazanlar cakma diye bir gorusu savundunuz ama oyle bisi yok
Kapak yazisi cokta onemli degil ama altindakiler cok onemli :icon_tup:
Arkasinda veya onunde ben diyorumki 3 tane 99 var ucundede yaziyor bizmi caktik yaziyi yada ya kapagi begenmedim yazi cakalim veya kaza yaptik kapak aldik boyle bisey yok diyorum anlatmak istedigim bu kazasik kapak acmamis arabadan bahsediyorum
Arac plakalarini ver bindigin 99 larin bizde bakalim
Su kaniya varman mumkun degilmi 99 larin bazilarinda yaziyor bazilarinda yazmiyor olabilirmi ya da yazmayanlar kapak degistirmis olamazmi
o kanıya varmak mümkün ama mantıklımı özel sipariş değilki bunlar standart paket dış aksam hariç oda kanat,paçalık cart curt, senin gördüklerinde yazıyosa sanada hak veriyorum sende gördüğünü savunuyosun. biz orda gülüştük espri yaptık çakma ile ne alaksı var neyi çakma yazı yazmayanlar çin malı mı ?
06JB eskı plakası 06EJ 99 vti
06EU
06VIN
34VTH
34KM909
07 Sarı boyalı antalyada eskıden turboydu
bunlar benım bıldıgım dırek motorunu gordugum araçlar hıc bırınde yazmıyordu
bence ust kulburtor kapagına takılmayın
dırek kapak numarasına bakın
çakma diye birsey yok tabiki ama neden bazılarında yazıyor,bazılarında yazıyor acaba arkadaslar?
ulan furkan gözüne sokiim ortalıgı karıstırdın :D
o kanıya varmak mümkün ama mantıklımı özel sipariş değilki bunlar standart paket dış aksam hariç oda kanat,paçalık cart curt, senin gördüklerinde yazıyosa sanada hak veriyorum sende gördüğünü savunuyosun. biz orda gülüştük espri yaptık çakma ile ne alaksı var neyi çakma yazı yazmayanlar çin malı mı ?
99 vti şase numarası ile kapak almak için servise gittiğinde sana yazısız kapak değil yazılı kapak verirler. Yani 99 vti ların kapakları Honda Motor co. yazılıdır.
yazmayanlar için bişey diyemem kimsenin malını kötülemem.
Çok öğrenmek isteyen varsa da bu durumu ruhsatı ile birlikte servise gidip kapak olarak hangi kapağın aracına uygun olacağını görsün.
çakma diye birsey yok tabiki ama neden bazılarında yazıyor,bazılarında yazıyor acaba arkadaslar?
hahah :)
Ozaman soyle tatlıya baglıyalım
Buyuk bır vti bulusma yapalım Izmıtte
butun vtı ları toplayalım motorlarına bakalım :)
99 vti şase numarası ile kapak almak için servise gittiğinde sana yazısız kapak değil yazılı kapak verirler. Yani 99 vti ların kapakları Honda Motor co. yazılıdır.
Çok öğrenmek isteyen varsa da bu durumu ruhsatı ile birlikte servise gidip kapak olarak hangi kapağın aracına uygun olacağını görsün.
servıstekı Yedek parca EPC katalogu kendı bılgısarımda yuklu baktım ama nedense oyle bır yazı goremedım ben
(2 sene Honda yetkılı servısınde servıs danısmanlıgı yaptım )
Bi bitmediniz:D
99 vti yın şase nosu ile servise gidince sana 96-98 in vites topuzunu veriyolar. bu kesin çözüm değil ama sende haklısın.
hahah :)
Ozaman soyle tatlıya baglıyalım
Buyuk bır vti bulusma yapalım Izmıtte
butun vtı ları toplayalım motorlarına bakalım :)
servıstekı Yedek parca EPC katalogu kendı bılgısarımda yuklu baktım ama nedense oyle bır yazı goremedım ben
(2 sene Honda yetkılı servısınde servıs danısmanlıgı yaptım )
ben şu anda hala orda olan arkadaşıma sordum ondan teyit alarak yazdım
asla varsayımla hareket etmem :)
İzmit buluşması yapılması için daha fazla geç kalmayalım havalar tam kararında şu aralar çıkın gelin misafirimiz olun :)
İzmit buluşması yapılması için daha fazla geç kalmayalım havalar tam kararında şu aralar çıkın gelin misafirimiz olun :)
Servıde gıdıp bakacam bendekı 18.00 versıyon yenı versıyondan bakayım :)
Tuncay abı yapacak organızyonu sozu var :)
Hahaaha izmitlimi oldun sen :)
Omere soylede onumuzdeki haftaya ayarlasin bisiler tam havasi
Bi bitmediniz:D
:D abi ortamdan kopmak istiyorum bırakmıyolar vteci de verdim ama...
ben birazdan bi star'a gidiyim bide orda kurcalıyım bakiim :d ne diycekler.:D
Skyhawk34
08-05-2013, 09:37
engin sendede ne uzantılı şey varmış anasını satıyim uçana kaçana sokuon saplıon :D
Hahaaha izmitlimi oldun sen :)
Omere soylede onumuzdeki haftaya ayarlasin bisiler tam havasi
Olduk gibi bir şey :D
Ömer polisaj makinasından kafayı kaldırırsa yapar organizasyonu :D
Tuncay abı yapacak organızyonu sozu var :)
tuncay abi-sen-ÖFE üçünüz bi el atarsanız abi 1 ay içinde güzel bi org. ayarlarsınızz :icon_tup:
tuncay abi-sen-ÖFE üçünüz bi el atarsanız abi 1 ay içinde güzel bi org. ayarlarsınızz :icon_tup:
3. Su kim anlamadim:D
Tamam anladim mertcan:)
bizde geliriz izmirden tanışırız hem. yada sizizmire gelin şuan cıvıl cıvıl çeşme:)
3. Su kim anlamadim:D
abi;
1.sen
2.mertcan abi (onun mesajını alıntı yaptgm ıcın sen yazdım)
3. ömer faruk :)
bence acele etmeyın genıs zamanda guzel bır bulusma olsun
ızmıtte buyuk alan var butun arabaları cekerız Turkıye Honda gordun
hatta kırmızılar sıyahlar renk renk ayrırız arabaları cok fena olur
Ozaman tarihi ben belirliyim
Deniz sezonu acilmadan bu pazar degil haftaya pazar hazirliklari yapalim
Skyhawk34
08-05-2013, 09:53
bakın nereden nereyeeeee :D hadi hayrlı olsun :D
Ozaman tarihi ben belirliyim
Deniz sezonu acilmadan bu pazar degil haftaya pazar hazirliklari yapalim
Orhan güney gelirse bende gelirim başkanım :D
Orhan güney gelirse bende gelirim başkanım :D
Valla ucari kacari yok orhanda gelicek sende :)
Haftaya pazar plan yapmayin
Valla ucari kacari yok orhanda gelicek sende :)
Haftaya pazar plan yapmayin
Haftaya pazar ben gelemem rolling'im var :D 19 mayıs ta çocukların gösterisi olmazsa kesinlikle oradayım:icon_tup:
mertcan süper yazmışsın uzun zamandır aklımda büyük bir honda buluşması..
zaten paşamın kızı :) evlendi elini ayagını çekti bu işlerden..
şöyle büyük çok araç sıgacak izmitte yer varmı ?
hee izmirde var :) (seferhisar benzinlik) kahvaltı mangal otoban gazlaması vs.. :)
ilkerist
08-05-2013, 10:30
Ohhoooo Tuncay Başkan'ım 1 ay gibi erteleyin yahu ben hayırlısı ile dükkan açacağım 1 aydan önce olursa ben gelemem...
Lan şavki hep senin poh yemen bunlar :D
Skyhawk34
08-05-2013, 10:35
Ohhoooo Tuncay Başkan'ım 1 ay gibi erteleyin yahu ben hayırlısı ile dükkan açacağım 1 aydan önce olursa ben gelemem...
akü varmı akü ?
ilkerist
08-05-2013, 10:53
akü varmı akü ?
olmamı gel var akü
1 ay sonra sahillerde olucaz kim napsin vti bulusmasini o zaman:)
Aynen abi 19 Mayıs uygundur, genel çoğunluk ne der bu duruma bir konu açalım istersen burda daha fazla kirlilik olmasın
Bn orya yazdm usdm olnlrda yazmiyr diye jdm olanlrda yaziyr inanmayan arastrsn
ilkerist
08-05-2013, 11:21
Çok tatil toplumuyuz ya herkes sahillerde plajlarda :D töbe ya :D neyse tarih belli olsun bakalım hayırlısı :)
Bn orya yazdm usdm olnlrda yazmiyr diye jdm olanlrda yaziyr inanmayan arastrsn
Dediğin gibide olabilir Gökhan :icon_tup:
çağlarcoskun
08-05-2013, 11:48
Konuyu kim accaksa acsin artik :)
Skyhawk34
08-05-2013, 11:53
Konuyu kim accaksa acsin artik :)
bence hiç gerek yok konuya istemediğimiz şapkalı amcaların bilgisi dahilinde olmasın farklı şekilde yaymalıyız.
bence hiç gerek yok konuya istemediğimiz şapkalı amcaların bilgisi dahilinde olmasın farklı şekilde yaymalıyız.
Halledicez siz tetikte olun simdiden konu acmaya gerek yok
Yer isini omer halletsin 2 gun onceden acsak olur konuyu simdi acsak daha 1.5 hafta var sapkali amcan seni bekliyo zaten:)
Bana kitlediler zaten gecen cumartesi topkapidan cikarken :)
Ama sapkasi yoktu kaski vardi:)
Skyhawk34
08-05-2013, 12:15
Halledicez siz tetikte olun simdiden konu acmaya gerek yok
Yer isini omer halletsin 2 gun onceden acsak olur konuyu simdi acsak daha 1.5 hafta var sapkali amcan seni bekliyo zaten:)
Bana kitlediler zaten gecen cumartesi topkapidan cikarken :)
Ama sapkasi yoktu kaski vardi:)
çağlarla banada kitlediler accent erayla :D
ataşehire girişte hala kendime gelemedim :D :D
ykavcioglu
08-05-2013, 12:38
çağlarla banada kitlediler accent erayla :D
ataşehire girişte hala kendime gelemedim :D :D
sen gel roll yapacaz:D
Yazi olayi burda yaziyor 1
2 kinds of b series vtec valve cover? - Honda-Tech (http://honda-tech.com/showthread.php?t=2880777)
Yazi olayi burda yaziyor 1
2 kinds of b series vtec valve cover? - Honda-Tech (http://honda-tech.com/showthread.php?t=2880777)
Bilgi icin tesekkurler
Çok tatil toplumuyuz ya herkes sahillerde plajlarda :D töbe ya :D neyse tarih belli olsun bakalım hayırlısı :)
ben hic o tatil toplumundan olamadım :( maraba gibi devam çalışmaya
Sanrufunu aç samet yukarı bak miamide hisset kendini :)
Sağlam fitiay arıyan yok mu yaw kazasız belasız:beuj: :D
esmerserseriler
08-05-2013, 23:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bahar-geldi-vtec.ler-acti-123992098/detay/ bilgisi olan varmı?
çağlarcoskun
09-05-2013, 00:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bahar-geldi-vtec.ler-acti-123992098/detay/ bilgisi olan varmı?
izmit gölcükten satılık vardı bi ara GE plakaydı sanırsam o olabilir eğer oysa eski 07 cyc vtec
Bizim insanımız şunu anlayamadı ''ucuz etin yahnisi yavan olur''
Satan neden ucuza satıyor demek ki var bir karın ağrısı, 28-29 isteyenler boşuna o paraları istemiyorlar.
Sonra bu vti lar neden pahalı cart curt ...
kifanhom
09-05-2013, 07:51
ortadan ikiye bölünen arabalar bile 19 - 20 ye satılıyorsa, satanı hakkaten tebrik etmek lazım
alanı da teselli etmek tabii ki
Annaneden VTI :) aracın sahibi annane forumumuza üyemi:D:D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-annaneden-vti-124383294/detay
Sedan VTI arayanlara gelsin:)
ilkerist
09-05-2013, 10:42
Gençken çalış ihtiyarlayınca rahat edersin :p
Skyhawk34
09-05-2013, 10:48
aynen bak enginde gençken çalışıyor yaşlanınca malummm başı öne eğilecek :D
----
edit :engin, bi' swf geldi aklıma nasıl kaldırabileceğimize dair :D
başım öne eğilince gelirim kaldırırsın hacı no problem :icon_tup:
ilkerist
09-05-2013, 10:54
başım öne eğilince gelirim kaldırırsın hacı no problem :icon_tup:
uufffffffffffffff :D dogvumu samet? :p
Gençken çalış ihtiyarlayınca rahat edersin :p
inşallah diyelim ozaman :D
----
edit :engin, bi' swf geldi aklıma nasıl kaldırabileceğimize dair :D
ahahaha engin @2
skyserhat
09-05-2013, 11:57
izmit gölcükten satılık vardı bi ara GE plakaydı sanırsam o olabilir eğer oysa eski 07 cyc vtec
kocaelindeki GE PLAKA yani ondan önceki 07 CYC 11 dir kesin ve net
ykavcioglu
09-05-2013, 12:56
Annaneden VTI :) aracın sahibi annane forumumuza üyemi:D:D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-annaneden-vti-124383294/detay
ben böyle birşey görmedim, maşallah....
gözü olanın gözü çıksın:D:D
jetboy444
09-05-2013, 19:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bahar-geldi-vtec.ler-acti-123992098/detay
detaylı geçmişi hakkında bilgi verecek biri yokmu?
Skyhawk34
09-05-2013, 19:09
detaylı geçmişi hakkında bilgi verecek biri yokmu?
önceki sayfada bilgi verildi sanarsam fakat kasa motor durumu hariç
jetboy444
09-05-2013, 19:11
önceki sayfada bilgi verildi sanarsam fakat kasa motor durumu hariç
07 cyc 11 olduğu söyleniyo sadece
BG'ye kefilim.
Burak kardeşimde 10 numara adamdır, arabasıda aynı şekilde kusursuzdur.
Onun dışında 19 mayıs pazar gününe hazırlıklı olun beyler.
İzmit'te büyük bir vti buluşması yapıcaz. Konuyu açarız hafta başında :)
BG'ye kefilim.
Burak kardeşimde 10 numara adamdır, arabasıda aynı şekilde kusursuzdur.
Onun dışında 19 mayıs pazar gününe hazırlıklı olun beyler.
İzmit'te büyük bir vti buluşması yapıcaz. Konuyu açarız hafta başında :)
Satma diyoruz illa takmis vtec 2 ye
Son pismanlik fayda etmicek:)
O nu geç Burak sonra bir daha bulamaz anneanne den VTI:D
Şeytan dürtüyor asıl krediye al BG'yide.
Bakalım kısmet :)
Yabancıya gitmicek ya alıcam o arabayı ben kendi kanatlarımın altına :)
Bilen eden arkadaslar ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yabancidan-yabanciya-turkler-alamaz-tax-free-car-for-sale-124253458/detay/
vti burak
09-05-2013, 21:47
O nu geç Burak sonra bir daha bulamaz anneanne den VTI:D
metin abi beni tanımadın yaaaaa:( abi bakalım es ye niyetlendimmm hayırlısı inş. arabam satılık ama kıymetıni bilene:D
vti burak
09-05-2013, 21:48
saol ömerimmmm 19 mayısta hazırla mangalı otobüsle bile olsam gelicemmm ahahahaha
vti burak
09-05-2013, 21:50
abi en kötü kardeşimin tj alırım ama sabit yine sagdan 90 km gelirim ben arkadan:D
saol ömerimmmm 19 mayısta hazırla mangalı otobüsle bile olsam gelicemmm ahahahaha
Sen gelicem de yeterki ben seni gelir alırım istanbuldan kankacım :)
Bilen eden arkadaslar ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yabancidan-yabanciya-turkler-alamaz-tax-free-car-for-sale-124253458/detay/
Insanın agzı sulanıyor dımı gorunce
ama ne yazkkı TR vatandası isen alamazsın
sadece TR de yaşayan yabancılar bu aracı alabılır
gorundugu kadar duzgun bır kaportaya sahıp degıl
ezıgı gocugu cok
tamponları ayarsız
motoru ne durumdadır bılmemem ama arac ıle gazlanmadıgı kesındır
yakından gordum komple boya ıstıyor
ıyı bır elden gecırrısenız 10 numara olur
ama dedıgım gıbı sadece yabancı dan yabancıya satıs yapılablır
vti burak
09-05-2013, 22:35
Sen gelicem de yeterki ben seni gelir alırım istanbuldan kankacım :)
adamın dibisin dibi yavrummmm:D
metin abi beni tanımadın yaaaaa:( abi bakalım es ye niyetlendimmm hayırlısı inş. arabam satılık ama kıymetıni bilene:D
Burak seni niye tanımıyım efendi,dürüst arkadaşsın...ama benden de arkadaş tavsiyesi ES i her zaman bulursun temizini sonra pişman olup bir daha VTI alıyım dediğin zaman çok ararsın...
ezıgı gocugu cok
tamponları ayarsız
Mertcan bence arabanın km side düşürülmüş...Baktığın zaman düz durmuyor :(
ykavcioglu
10-05-2013, 08:19
koy efsane fotoyu obey, gözümüz sayaç görsün:)
bu arada bg'de gözü olanın:D:D:D
cem_subasi
10-05-2013, 12:39
Şuan bildiğiniz temiz satılık vti varmı acaba sedan :)
Tekirdağdaki gri vti bu forumdandı onunla ilgili bilgisi olan yada araç sahibinin :)
Sağlam fitiay arıyan yok mu yaw kazasız belasız:beuj: :D
birde 16 ez 741 hakkında bilgisi olan?
Gözden kaçırdın herhalde diyecem ama pm istemişsin :) tüm bakımları yapıldı aracın yakından incele kesinlikle derim...
Gökhan Bilgin
10-05-2013, 13:04
16 ez plakanın sahibi foruma üye görürse bilgi verir
Km sı orjınal
Aracın sahıbını 2007 yılından bu yana tanıyorum
benı faceebooktan bulmustu
sacam bı honda clubu kurmaya calıstı :)
odtu de calsıyordu sanırım
Tekirdağdaki gri vti bu forumdandı onunla ilgili bilgisi olan yada araç sahibinin :)
tekırdag dakı temız duruyor ama ıyıce bakmak gereklı bence
ezıgı gocugu cok
tamponları ayarsız
Hocam ben zaten yabanci uyrukluyum. hatta arabayi satan arkadasla vatandasiz :)
Sartlar tam yani.
Bu fiyata (4000Dolar+2000TL) bu VTI nasil kisaca, dediklerinizin disinda, ilk alinirsa zaten bir boyaya el atilir orasi kolay. baska soyleyebileceginiz bisey varmidir:)
cem_subasi
10-05-2013, 13:27
valla tekirdağdaki araça niyetlendik bakalım bi konuşursak ne var ne yok :)
fbh_honda
10-05-2013, 14:07
Hocam ben zaten yabanci uyrukluyum. hatta arabayi satan arkadasla vatandasiz :)
Sartlar tam yani.
Bu fiyata (4000Dolar+2000TL) bu VTI nasil kisaca, dediklerinizin disinda, ilk alinirsa zaten bir boyaya el atilir orasi kolay. baska soyleyebileceginiz bisey varmidir:)
Hocam dedıgın adam 30 yasında bızım ülkede yas farkının tabırı Abı kardestır :)
çağlarcoskun
10-05-2013, 14:21
valla tekirdağdaki araça niyetlendik bakalım bi konuşursak ne var ne yok :)
ben dün akşam muratla anlaştım. ilanı kaldırcaktı unuttu sanırsam.. pazartesi yada salı kısmetse babası gelince satışı halletçez yoksa dün akşam gidip alcaktım babası yurt dışında olduğundan önümüzdeki haftaya kaldı.
ben dün akşam muratla anlaştım. ilanı kaldırcaktı unuttu sanırsam.. pazartesi yada salı kısmetse babası gelince satışı halletçez yoksa dün akşam gidip alcaktım babası yurt dışında olduğundan önümüzdeki haftaya kaldı.
Obey hayırlı olsun ben derken yedek mi alacan? HB ve Sedan kardeşliğimi yapacan :D
mr.korhan
10-05-2013, 14:26
arkadaşlar ayrıca bir bilgi daha veriyim MA plakalı yabancı uyruklu vatandaşların araçlarını trafik polisi plakadan bilir ve sürekli denetlerler, zira o arabayı YABANCI DAN VE BİRİNCİ DERECEDEN AKRABASI EŞİ hariç kimse kullanamaz. polis MA ları genelde çevirir bunuda belirtiyim :)
çağlarcoskun
10-05-2013, 14:27
Obey hayırlı olsun ben derken yedek mi alacan? HB ve Sedan kardeşliğimi yapacan :D
sağolasın obeeyy :D yedek gibi bişey abi yabancıda olmıcak kısmetse :)
skyserhat
10-05-2013, 14:38
arkadaşlar ayrıca bir bilgi daha veriyim MA plakalı yabancı uyruklu vatandaşların araçlarını trafik polisi plakadan bilir ve sürekli denetlerler, zira o arabayı YABANCI DAN VE BİRİNCİ DERECEDEN AKRABASI EŞİ hariç kimse kullanamaz. polis MA ları genelde çevirir bunuda belirtiyim :)
bende sadece birinci derece akrabası ve eşi hariç kullanımıyor diye biliyorum. Dediğin gibide misafir araç plakalarını sürekli bi denetleme halindeler.normalde kurtalmıyoz zaten bide böyle bişi olursa kılavuz karga olayı olur :D
ykavcioglu
10-05-2013, 14:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-sedan-120878653/detay#
Beyler acil telefon numarası gerekli, gün batmadan:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-sedan-120878653/detay#
Hayırdır kardes :)
ykavcioglu
10-05-2013, 15:15
Fatih'le emmi Ankara'dan geliyorlar, bi bakacaklar kanka, acil lzm
Hocam dedıgın adam 30 yasında bızım ülkede yas farkının tabırı Abı kardestır :)
Ozur dilerim forumda yas ibaresine gozum alismadi. fark etmedim.
EmrahERKAN
10-05-2013, 15:39
Fotgrafın birinde numarası yazıyor ama bunu mu istiyorsunuz ?
http://image5.sahibinden.com/photos/87/86/53/120878653ptc.jpg
ykavcioglu
10-05-2013, 15:41
çok teşekkürler, göremedik
arkadaş zaten gemideymiş
Fotgrafın birinde numarası yazıyor ama bunu mu istiyorsunuz ?
http://image5.sahibinden.com/photos/87/86/53/120878653ptc.jpg
Zalim ies helal olsun sana biz körmüşüz vallahi göremedik :)
EmrahERKAN
10-05-2013, 16:10
Estafirullah Kadil Fitiay abi :)
skyserhat
10-05-2013, 16:38
arayacağın bu numaradaki kişinin adı emirhan sana yardımcı olacaktır. mutlaka her zaman müsait olmuyor bilgin olsun
canisgen
10-05-2013, 22:42
abi en kötü kardeşimin tj alırım ama sabit yine sagdan 90 km gelirim ben arkadan:D
Pesin ve nakit en son rakamini mesaj atabilir misin?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hayat-onda-120148221/detay/
arabayı bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten niyetliyiz arabaya?
Anlaşılan temiz, kazasız, belasız ve masrafsız araba istenmiyor... Temiz araba aramayanlara gelsin :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hayat-onda-120148221/detay/
arabayı bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten niyetliyiz arabaya?
ARKADAŞLAR BU ARACI ALMAKTAN VAZGEÇTİK BAZI SIKINTILAR YUZUNDEN.
BAŞKA VTI ARIYORUZ BU LİNKTEKİLERİ BEYENDIM ARAMIZDA EMİNİM Kİ VARDIR ARAÇLARI BİLENLER VE ÖNCEKİ SAHİPLERİ.ARACLAR HAKKINDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kosanlar-oto_dan-1997-model-honda-civic-1.6-vtec-sedan-full-124807562/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-plakamiz-referansimizdir-124803933/detay
çağlarcoskun
13-05-2013, 21:19
lacivert olan çok iyi duruyor bi bakılabilir
bide metin abinin bacanağının aracınıda düşünebilirsiniz. TM plakalı lacivert sedan
bu arada bizim vti buluşması ne oldu 19 mayıs denilmişti o gün istanbul parktada organizasyon var bizi etkiliycekmi ? tarih değişecekmi ?
Skyhawk34
13-05-2013, 21:23
aslında istanbul parka organizasyona gidilir orda organize olup kocaeliye devam
çağlarcoskun
13-05-2013, 21:28
aslında istanbul parka organizasyona gidilir orda organize olup kocaeliye devam
istanbul parkta buluşalım :D
E.ORANLI
14-05-2013, 00:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-plakamiz-referansimizdir-124803933/detay/
bu araç kimdir neyin nesidir
ben bir zamanlar antalyadaki KAM Vtege benzettim ama yanılıyorda olabilirim
bilgisi olan varsa pm yada burdan yazabilirmi ?
lacivert olan çok iyi duruyor bi bakılabilir
bide metin abinin bacanağının aracınıda düşünebilirsiniz. TM plakalı lacivert sedan
bu arada bizim vti buluşması ne oldu 19 mayıs denilmişti o gün istanbul parktada organizasyon var bizi etkiliycekmi ? tarih değişecekmi ?
Haziranin ilk haftasi olucak buyuk ihtimal kanka.
Ist. Park org. Var die erteledik.
skyserhat
14-05-2013, 07:42
ARKADAŞLAR BU ARACI ALMAKTAN VAZGEÇTİK BAZI SIKINTILAR YUZUNDEN.
BAŞKA VTI ARIYORUZ BU LİNKTEKİLERİ BEYENDIM ARAMIZDA EMİNİM Kİ VARDIR ARAÇLARI BİLENLER VE ÖNCEKİ SAHİPLERİ.ARACLAR HAKKINDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kosanlar-oto_dan-1997-model-honda-civic-1.6-vtec-sedan-full-124807562/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-plakamiz-referansimizdir-124803933/detay
ilk ilan beyaz olan eski cyc 11 ikinci ilan lacivert olanda sanırım eski konyadaki lacivert. lacivertte yanılıyor olabilirim ama beyaz kesin net cyc 11 motor içi hortumlar falan ne olmuş öyle üst kapak nedir onun hali içler acısı
Skyhawk34
14-05-2013, 07:44
tamamdır o zamana kadar bende işlerimi hallederim yine haberleşiriz
fatihyılmaz
14-05-2013, 07:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-plakamiz-referansimizdir-124803933/detay/ yokmudur durumunu bilen kuzene düşünüyoruz
çağlarcoskun
14-05-2013, 09:28
bu lacivert fazla durmaz :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-plakamiz-referansimizdir-124803933/detay/ yokmudur durumunu bilen kuzene düşünüyoruz
benim eski aracım önceki sayflarda yazmıştım
#12872 nolu posta bakın
edit:tabi benden sonra 2 el değiştirdi
vti burak
14-05-2013, 17:38
bende kimindi diyorumm yaa ok yasinimmm ahah
bende kimindi diyorumm yaa ok yasinimmm ahah
e soraydin abi :)
konyadaki eski sahibiyle gorustum senden aldigim gibi duruyor dedi bendeyken kapak acmamis sekildeydi ve hala oyleymis.
niyeti olan arkadas varsa fazla dusunmesin benden alan kisi sadece tamponlari degistirmis ve genel bakim suanki fiyatlara gore alinabilcek en iyi 3un arasindadir BENCE
ilkerist
14-05-2013, 18:43
Yahu İst.'da olupta TM varken diğer araçlara neden bakılıyor?Bence araç arayanlar önce TM'ye baksın...
Yahu İst.'da olupta TM varken diğer araçlara neden bakılıyor?Bence araç arayanlar önce TM'ye baksın...
İlker'im sağol TM yi yakından görmeden karar ve yorum yapmasınlar bence...Sıkıntı yok acil satılık değil kısmet kimeyse ona olsun, olmazsada sahibi zaten çok seviyor arabasını:)
millet sıkıntılı araç arıyo uğraşmak istiyo anlamıyore..
ercan arseven
14-05-2013, 22:52
e soraydin abi :)
konyadaki eski sahibiyle gorustum senden aldigim gibi duruyor dedi bendeyken kapak acmamis sekildeydi ve hala oyleymis.
niyeti olan arkadas varsa fazla dusunmesin benden alan kisi sadece tamponlari degistirmis ve genel bakim suanki fiyatlara gore alinabilcek en iyi 3un arasindadir BENCE
aynen evet burdaki araçdı yani eski tc vtec 1-1.5 ay kadar önce aydına satıldı..
ilkerist
14-05-2013, 23:34
İlker'im sağol TM yi yakından görmeden karar ve yorum yapmasınlar bence...Sıkıntı yok acil satılık değil kısmet kimeyse ona olsun, olmazsada sahibi zaten çok seviyor arabasını:)
Abi biz yakından gördüğümüz için,arayanlara da yakından görmesini öneriyoruz :icon_tup:,burnunun dibinde araba dururken 500km ötedekine bakmanın espirisi pek yok :)