Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
kanashibari
28-08-2012, 00:35
Araçta komple boya vardır,sağ ön çamurluk değişip orjinal parça takılmıştır,ağır kazası yoktur, klima radyatörü söküktür,motoru orjinal VTİ motoru oynanmamıştır.ARACIN TAKAS FİYATI FARKLIDIR...Saçma tekliflerde bulunmayınız..
vay bee....
http://img519.imageshack.us/img519/1058/22112008543uy6pg8.jpg
böyle degil ama en azından :D
İlandaki kemalcanın eski arabasına benziyor.
Direğe sarılan araç toplanmadı hurda oldu tuncerin eski arabası ve 98 di. Bildiğim kadaryılada motoru Eg sedan lacivert vtec üzerinde bir dönem bursada da bulundu.
İlandaki araç orj 99 ciddi kazası var.
kanashibari
28-08-2012, 00:37
Bu arac sizcede orjinalden yuksek durmuyormu at gibi bir hali var sanki :)
Yanlışlıkla oem yay alacağına crx oem yayı takınca böyle oluyor. :D
çağlarcoskun
28-08-2012, 00:49
Yukarıda resmi olan araba bu değil. İlandaki kemalcanın eski arabasına benziyor.
Direğe sarılan araç toplanmadı hurda oldu tuncerin eski arabası ve 98 di. Bildiğim kadaryılada motoru Eg sedan lacivert vtec üzerinde bir dönem bursada da bulundu.
İlandaki araç orj 99 fakat önden kazası var.
Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
yok o da en azından kazası böyle değil anlamında koymuş sanırsam. hani o araç bu araç dememiş
kanashibari
28-08-2012, 00:52
yok o da en azından kazası böyle değil anlamında koymuş sanırsam. hani o araç bu araç dememiş
Doğru söylüyorsun ben yanlış anladım.
;) Postu düzeltiyorum oke.
Bulut Y.
28-08-2012, 08:19
İlandaki kemalcanın eski arabasına benziyor.
İlandaki araç orj 99 ciddi kazası var.
ilandaki arac kemalcanın deil benim eski aracım.
kcanın vti'ı sahte vtec jantlarıyla istanbulda geziyor :)
orjıanl havası verelım derken bıraz fazla kacırmıslar ayarını :D
aynen fazla yem vermişler buna baya heybetli duruo :D
dırege sarılmıs olan araba parca parca sokulerek satıldı her seyı
hatta arka stopları bende :)
kanashibari
28-08-2012, 08:34
ilandaki arac kemalcanın deil benim eski aracım.
kcanın vti'ı sahte vtec jantlarıyla istanbulda geziyor :)
Antalya tayfasını karıştırıyorum bazen. :D
emrem123
28-08-2012, 08:37
Antalya tayfasını karıştırıyorum bazen. :D
burda işler karışık :)
salih_560
28-08-2012, 08:52
bi ara tg plakalı satılıktı 23500 ümraniye üsküdar taraflarından o değilmi bu yaa jdm farlı :) izmirden geldi motoru sorunlu falan diyodular ?
Plaka No 34 TG 0157 MarkaHONDA Model 1998 Sahiplik Belge Tarihi 02/07/2012 Tescil Birimi ÜSKÜDAR Renk 1GRİ (Füme) Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
aynen dediğin gibi araç ...
motorunuda lacivert egsedana taktım. güzel arabaydı yazık oldu sağlık olsun. benim bile arşivimde kazalı fotoları olduğu halde hiç bakmazken böyle zaman zaman karşıma çıkması üzücü oluyo. altına gülücük sembolleri koyularak olaylara malzeme oluşuda ayrı bi üzücü. neyse resmi koyan ve alıntı yapan arkadaşlar bi zahmet editlerse çok sevinirim.
Evet aynı araba bahsettiğiniz. Mertcan Abi'nin yardımlarını asla unutmayacağım. Kayserili arkadaşlara da teşekkürler.
Hayırlı olsun Uğur gözü gibi bakardı arabasına çok çok iyi bi vti aldınız hayırlı olsun.
motorunuda lacivert egsedana taktım. güzel arabaydı yazık oldu sağlık olsun. benim bile arşivimde kazalı fotoları olduğu halde hiç bakmazken böyle zaman zaman karşıma çıkması üzücü oluyo. altına gülücük sembolleri koyularak olaylara malzeme oluşuda ayrı bi üzücü. neyse resmi koyan ve alıntı yapan arkadaşlar bi zahmet editlerse çok sevinirim.
aynen oyle ızmırde sevdıgım en guzel vti dı arac
benımde ara sıra pc de denk gelıyor fazla bakmak ıstemıyorum ama
sosyal paylasım sıtelerınde dalga gecercesıne foto ara sıra karsımızıa cıkıyor..
bu da net ortamının pisliği işte bi kere düştümü bitti. Geçen günde bi arkadaş facede gösterdi altındaki yorumlarda neler var neler. yok bmw ile kapışıyodu bmw viraja girdi honda giremedi, bu kaza 60-70 km ile olmuş hondanın kasası zayıf falan filan boş beleş yorumlar. Üzücü işte ama yapcak bişey yok. bu fotoyuda otokurtarıcı çekmişti.
aracın hurda kasası halaa duruyor pro da, güzel araçdı gerçekden..
tuncer vtec aşısını saglam aldın ama :) mşllh.
aşı tuttu :)
bu arabayı hangi usta boyadıysa,çok iyi boyamış yalnız :icon_tup:
fatihyılmaz
28-08-2012, 10:29
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96998289 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kadina-etek-erkege-vtec-96998289/detay)
sayko piyasaya cıktııı !!!
http://i.imgur.com/pyXPW.jpg
bi de utanmadan 120k yazmışlar kmyi
driftboy
28-08-2012, 11:32
Doğru söylüyorsun ben yanlış anladım.
;) Postu düzeltiyorum oke.
Seni seviyorum abi :)
30bıne kadar bebek sedan arıyoruz hatasız bilgisi olan paylasırmı gizli olanlar özellikle
ciddi düşünüyorsan 80-85bin km de kırmızı sedan vardı bir amcada 30bin tl istiyordu araştıralım istersen :)
ykavcioglu
28-08-2012, 13:36
ciddi düşünüyorsan 80-85bin km de kırmızı sedan vardı bir amcada 30bin tl istiyordu araştıralım istersen :)
30'u Sertan abi verdi ona, 40 istiyor sahibi..
galiba İzmirden Faruk alacak bebeği kucağına:D:D
30'u Sertan abi verdi ona, 40 istiyor sahibi..
galiba İzmirden Faruk alacak bebeği kucağına:D:D
Emiceden fitiay :) bu amca ortalığı karıştıracak VTI ların değerini arttıracak desene :D
ykavcioglu
28-08-2012, 13:42
Emiceden fitiay :) bu amca ortalığı karıştıracak VTI ların değerini arttıracak desene :D
bildiğim kadarıyla araç sahibinin oğlu o fiyatı atmış ortaya, satmak istemiyorlar o yüzden uçuk rakam verip gönderiyorlar:D
evet ıste faruk ıle gorustuk soylemıyor :DD:
son alabıldıgınız rakamı alırmısınız bızım ıcın
ızmıre getırelım onu
bildiğim kadarıyla araç sahibinin oğlu o fiyatı atmış ortaya, satmak istemiyorlar o yüzden uçuk rakam verip gönderiyorlar:D
Babasından miras kalsın diye fiyatı yükseltiyor çakalll :D
evet ıste faruk ıle gorustuk soylemıyor :DD:
son alabıldıgınız rakamı alırmısınız bızım ıcın
ızmıre getırelım onu
ben en son 30 bin diye biliyordum ama 40 e çıkmış :D
orhan_guney
28-08-2012, 13:47
telefon numarasını versenıze amcanın bana :)
ykavcioglu
28-08-2012, 13:48
Faruk gerçekten çok ciddi, ilk defa uzun süre binecem diye laflar etti:)
yedirtmeyiz istanbulun fiteğini:p
şaka bir yana satmaya razı olan araç olursa yönlendiririz.
beyaz sedan lpg'li TZ plakalı aracı isterseniz teyzeyi bir daha aratabilirim?
orhan_guney
28-08-2012, 13:49
Tz plakalı aracın ılanı falan fılan varmı ?
telefon numarasını versenıze amcanın bana :)
telefon numarası yok bende başkan...maltepe de oturuyordu herhalde ama senin için yunustan rica ederik belki sertandan alır numarasını...hayırdır dizilerde mi oynatacan amcayı(Ağır roman) :D
lpg'li olsun oğlum nolcak la, hem beyaz hem sedan, sök at lpg'yi aç kapağı temizle subap ayarı vs yaptır sonra bas gaza aşkım bas gaza hahahha :D
ykavcioglu
28-08-2012, 13:51
ben en son 30 bin diye biliyordum ama 40 e çıkmış :D
bu muhabbet önceden olmuştu abi, ben nm'yi satmaya yakın, sonra o araç olmadı vaf'ı aldı sattı
orhan_guney
28-08-2012, 13:51
ben bi görüşüm 40 Bin TL :) alıcam aracını orjinalse aracı boya hata yok ise
telefon numarası yok bende başkan...maltepe de oturuyordu herhalde ama senin için yunustan rica ederik belki sertandan alır numarasını...hayırdır dizilerde mi oynatacan amcayı(Ağır roman) :D
ykavcioglu
28-08-2012, 13:52
Tz plakalı aracın ılanı falan fılan varmı ?
ilanı yok hiç olmadı:)
ykavcioglu
28-08-2012, 13:55
lpg'li olsun oğlum nolcak la, hem beyaz hem sedan, sök at lpg'yi aç kapağı temizle subap ayarı vs yaptır sonra bas gaza aşkım bas gaza hahahha :D
O tam bana göre hem beyaz hem lpg'li, çok koşturdum ama satmadı teyzem.
torunlara bakıyorum araba lazım oluyor vs.dedi:D
ben bi görüşüm 40 Bin TL :) alıcam aracını orjinalse aracı boya hata yok ise
Hayırlısı olsun şimdiden başkanım :p yunus, amcanın teline ulaşbilirmiyiz:)
ykavcioglu
28-08-2012, 14:00
plaka lazım abi, belki bizimkilerde telefonu olabilir.
http://a1208.hizliresim.com/10/v/cbkyz.jpg
Eski EJ
Şimdiki VT
Yarınkı JB Vtec artık Ankara da :)
1.5 sene boyunca ugur a arabaya gozu gıbı baktıgı ıcın tşkler :)
nice bebek yazanlara tas cıkaracak bir arac hayırlısı olsun mertcan abi en azından kıymetini bilecek birine gitti içimiz rahat :)
o amcaya ben mınubus yolun da yakaladım 28000 verdım vermedı ayısıg bakımlı degısensız sadece sol sag on kapıda cıta altı boya var hatta arabayı ısteyen 246 kısıymısım :D not alıyor amaca 84 yasında haydarpasada kendı almıs konteynerden ındıgınde :D
o amcaya ben mınubus yolun da yakaladım 28000 verdım vermedı ayısıg bakımlı degısensız sadece sol sag on kapıda cıta altı boya var hatta arabayı ısteyen 246 kısıymısım :D not alıyor amaca 84 yasında haydarpasada kendı almıs konteynerden ındıgınde :D
waw umut'um resmi felan varmı sende :) adamdaki şanşa bak ya konteynerden sıfır vtı iniyor direk biniyor :D
panpa 2 tane vtec lazım bize :D
o kırmızı sedanlı mübarek amcanın nosunu yollasana pm'den :D
O tam bana göre hem beyaz hem lpg'li, çok koşturdum ama satmadı teyzem.
torunlara bakıyorum araba lazım oluyor vs.dedi:D
görüşüldü araç incelendi ama satmıyorlar ne yazıkki. araç cidden çok güzel gözüküyor. amcanın dediğine göre 20 yle falan bi kere tıklamış birine o kadar başka hiçbirşey yok arabada.
görüşüldü araç incelendi ama satmıyorlar ne yazıkki. araç cidden çok güzel gözüküyor. amcanın dediğine göre 20 yle falan bi kere tıklamış birine o kadar başka hiçbirşey yok arabada.
Kaan benim arkadaşım o beyaz sedan vtı ı kullandı :) üsküdarda tüp geçitinde çalışıyordu sahibi benim arkadaş orada şoför olarak çalışıyordu neyse vtı ın farları sarardığından beyazlatması için göndermiş...arkadaş tüplü haliylede basmış benzinli haliylede basmış çok az fark var diyordu gidişinde...ama araç çok diriymiş ve o sırada satmıyordu :D
Kaan benim arkadaşım o beyaz sedan vtı ı kullandı :) üsküdarda tüp geçitinde çalışıyordu sahibi benim arkadaş orada şoför olarak çalışıyordu neyse vtı ın farları sarardığından beyazlatması için göndermiş...arkadaş tüplü haliylede basmış benzinli haliylede basmış çok az fark var diyordu gidişinde...ama araç çok diriymiş ve o sırada satmıyordu :D
nan olum prj müdürünü araya sokalım bişiler olur belki...:D
orhan_guney
28-08-2012, 22:41
kaan denk gelemiyoruz ;)
abi o zaman farklı araçlardan bahsediyoruz yaw:) ben tanıştığım amca muhasebeciydi yalnış hatırlamıyorsam:) hatta galerici ile bi yalnış anlaşılma olmuş galerici arabayı ucuza kapatmaya çalışırken müdahil oldum sanırım konuya da tehdit etmeye kalktılar falan beni ama saftirikler 25 senedir oturduğum yerde yaptıklarını bilmiyorlardı:))))
kaan denk gelemiyoruz ;)
abim aynen yaaa ben bu aralar çıkmıyorum bile dışarı.. sosyal anlamda işler pek yolunda gitmiyorda bi ara ayarlanalım ama yaw
orhan_guney
28-08-2012, 23:25
tamam sağlam bir gece düzenliyelin bir hafta sonu :)
abim aynen yaaa ben bu aralar çıkmıyorum bile dışarı.. sosyal anlamda işler pek yolunda gitmiyorda bi ara ayarlanalım ama yaw
waw umut'um resmi felan varmı sende :) adamdaki şanşa bak ya konteynerden sıfır vtı iniyor direk biniyor :D
resim yok abim ama denk ılla duserım devamlı goruyorum kazaskerde mınıbusyplunda :Do zman cekerım
çağlarcoskun
28-08-2012, 23:34
nan olum prj müdürünü araya sokalım bişiler olur belki...:D
abi senin leonu gördüm bugün halkalı gümrükten birisi almış heralde park halinde duruyodu :D
cerkez_kral
29-08-2012, 00:50
iyi geceler arkadaşlar şu mersindeki sedan beyaz vti nin geçmişi hakkında bilgisi olan varmı 07 vt plakalı koltuklar kırmızı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90681243 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-vti-90681243/detay)
Allah'ını Seven Üstüne Toprak Atsın !!!
:D
çağlarcoskun
29-08-2012, 00:52
iyi geceler arkadaşlar şu mersindeki sedan beyaz vti nin geçmişi hakkında bilgisi olan varmı 07 vt plakalı koltuklar kırmızı ?
iyigeceler. lacivertten beyaza dönmüş ve sağlam kazaları varmış diye duydum ama gerçeklik payını antalyalı arkadaşlar yazar. biz nedesek boş
çağlarcoskun
29-08-2012, 00:54
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 90681243 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-vti-90681243/detay)
eskiden çoğu böyleydi bigün bu da döner orjinale çıkar karşımıza :)
cerkez_kral
29-08-2012, 00:56
iyigeceler. lacivertten beyaza dönmüş ve sağlam kazaları varmış diye duydum ama gerçeklik payını antalyalı arkadaşlar yazar. biz nedesek boş
bende öyle biliyorum ama arkadaş idda ediyor kaput içi bagaj içi boyasız diyor alacagımdan degil sadece lacivertken yada kazalıyken fotoları olan paylaşırsa sevinirim bu arada o araç antebe satıldı bugün
eskidenmi ?
mesala kaç yıl önce eski ?
Caneration
29-08-2012, 01:02
yok be olm abartma çoğu derken bir elin parmaklarını geçmez ya
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:04
http://f1208.hizliresim.com/10/x/cd6hm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ytg vardı bi aralar beğenirdim bizim mahalleden arkadaşımın aracı. şimdi nerelerde bilen varmıdır
konusunun linki =)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/24310-ek4-vtiim.html
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:06
yok be olm abartma çoğu derken bir elin parmaklarını geçmez ya
geçer geçer emin ol geçer :D ben vteci kötülemiyom yanlış anlaşılmasın bu arada biliyosunuz vtecin yeri ayrıdır benim için.
eskidenmi ?
mesala kaç yıl önce eski ?
2002-2005 yılları arası DTM'li vti lar zamanı mesela
geçer geçer emin ol geçer :D ben vteci kötülemiyom yanlış anlaşılmasın bu arada biliyosunuz vtecin yeri ayrıdır benim için.
2002-2005 yılları arası DTM'li vti lar zamanı mesela
Bence iyi salladın :)
O yıllarda Temple Of Vtec Vardı Nadir Aybek Ertuğ ve KM909 dr bahadırın Vtec ı vardı :)
ıgrenc olan tek vtı puma sponsorlugundakı sedan vti di :)
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:17
Bence iyi salladın :)
O yıllarda Temple Of Vtec Vardı Nadir Aybek Ertuğ ve KM909 dr bahadırın Vtec ı vardı :)
ıgrenc olan tek vtı puma sponsorlugundakı sedan vti di :)
şimdi o yıllarda sadece bu saydığın vtecler 2-3 tane tamponlu ve dtm li falanlı filanlı vtec var diyosan kusura bakma ama sen iyi salladın abi :) ben kötü bişey demedim tartışma yaratsın diyede bişey demedim. bi amacımda yok yani. vtec sevdiğim bi araba daha 1 hafta önce sattım yine sattığım gibi düzgününü bulayım yine alırım :icon_tup:
tamam ben bişi demedimki niye alındın :)
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:21
bende bişey dememiştim :)
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:24
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96133875 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-birisi-v-tec-mi-dedi-96133875/detay)
bilgisi olan varmıdır
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96133875 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-birisi-v-tec-mi-dedi-96133875/detay)
bilgisi olan varmıdır
istanbuldan kayseriye gitti sonra yenıden ıstanbula geldı arac
http://www.techturkey.com/forum/members/16681-yclblgn.html
eskı aracı pm atarak sorabılırsın.
çağlarcoskun
29-08-2012, 01:31
sağol abi :icon_tup: pm attım. bi arkadaşıma hb vti arıyoruz almışken düzgün bişey alalım
Bence aramayın
Duzgun vti burada
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/131260-99-hatasiz-vin-vtec.html
http://i47.tinypic.com/xfosg5.jpg
tz vtec :D
pm atmayın sahibini tanımıyorum:Dpark halinde denk gelmişti
Toprak kabul etmiyor :D (Davaro Kemal Sunal fliminden alıntı)
bende bişey dememiştim :)
Kim dedi bir şey o zaman gecenin 2 sinde :D:D:D
ykavcioglu
29-08-2012, 08:16
panpa 2 tane vtec lazım bize :D
o kırmızı sedanlı mübarek amcanın nosunu yollasana pm'den :D
bende yokki kanka, plaka olursa bi ihtimal çıkartabilirim:(
Temiz vtec ve typer bence bunlar :)
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/123007-98-uz-vtec-amp-04-tt-typer.html
R21TURBO 41
29-08-2012, 08:28
Bence aramayın
Duzgun vti burada
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/131260-99-hatasiz-vin-vtec.html
Bebek.....
emrem123
29-08-2012, 09:02
sen ne dıyon ben çiçek bile ektim ustune :) :D
sen ne dıyon ben çiçek bile ektim ustune :) :D
Çiçek gibi vtec mi olacak kısmetse ileride :p :D:D:D
EmrahERKAN
29-08-2012, 09:25
Mertcan bu araba şu anda Adanada arkadaşım görmüş orda şu anda göz doktoruna gidiyorlar.Geçici görme bozukluğu yaşadı :D
Garajdaki diyaloglar dan ufak bir kesit :)
Arkadaşım : Abi bu arabayı yapan adam kör mü oldu
Sahibi : yok ne alaka ?
Arkadaşım : hiç abi ya sordum öle Tamponun panelle birleşim yerleri felan çok güze olmuş :D
Sahibi : Arkadaşım cok güzel yaptı tamamiyle el işçiliği bu araba
Arkadaşım : güzel :)
Sahibi : k20 mi sipariş versem h22 mi bilemiyorum kararsız kaldım :)
Arkadaşım : Hönk :) yorum yok
Farklı diyalog :)
Sahibi : ustam bu arabadan sesler geliyor sübap ayarı yapılacak sanırm
Usta : sahibine çaktırmadan diğer ustaya ben bakmam amk bu arabaya şuna bak traktör mübarek.
bu arada Distributore bakılır ve distributoru tutan ayak kırılmış :)
Usta : Sesi en az gelicek şekilde ayarlayın gönderin arabayı :D Diğer ustaya Geç marşa bas
diğer usta : Ben basmam marşa felan patlar matlar başıma kalır araba :D
diye giden bir sürü diyalog geçmş :D
emrem123
29-08-2012, 09:32
Mertcan bu araba şu anda Adanada arkadaşım görmüş orda şu anda göz doktoruna gidiyorlar.Geçici görme bozukluğu yaşadı :D
Garajdaki diyaloglar dan ufak bir kesit :)
Arkadaşım : Abi bu arabayı yapan adam kör mü oldu
Sahibi : yok ne alaka ?
Arkadaşım : hiç abi ya sordum öle Tamponun panelle birleşim yerleri felan çok güze olmuş :D
Sahibi : Arkadaşım cok güzel yaptı tamamiyle el işçiliği bu araba
Arkadaşım : güzel :)
Sahibi : k20 mi sipariş versem h22 mi bilemiyorum kararsız kaldım :)
Arkadaşım : Hönk :) yorum yok
Farklı diyalog :)
Sahibi : ustam bu arabadan sesler geliyor sübap ayarı yapılacak sanırm
Usta : sahibine çaktırmadan diğer ustaya ben bakmam amk bu arabaya şuna bak traktör mübarek.
bu arada Distributore bakılır ve distributoru tutan ayak kırılmış :)
Usta : Sesi en az gelicek şekilde ayarlayın gönderin arabayı :D Diğer ustaya Geç marşa bas
diğer usta : Ben basmam marşa felan patlar matlar başıma kalır araba :D
diye giden bir sürü diyalog geçmş :D
:hahaha: :D
yanlısın var mertcan abi ben istanbuldan almadım aracı ?
Antalya dan almıstınız herhalde karıstırmıs olabılırım :)
MrtYILDIZ
29-08-2012, 13:37
http://f1208.hizliresim.com/10/x/cd6hm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ytg vardı bi aralar beğenirdim bizim mahalleden arkadaşımın aracı. şimdi nerelerde bilen varmıdır
konusunun linki =)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/24310-ek4-vtiim.html
araç şuan izmitte
Samet_vti
29-08-2012, 22:30
araç şuan izmitte
kanka hangi vtec bu çıkaramadım :icon_wack
bu ytg baya büyük kazalı önden.
kanashibari
30-08-2012, 00:21
bu ytg baya büyük kazalı önden.
Hyjal nickli biri vardı onun arabası mıydı bu?
çağlarcoskun
30-08-2012, 01:23
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 97744022 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gorulmeye-deger-dohc-vtec-97744022/detay)
çok güzel duruyo hemde 2 parça boya varmış eğer öyleyse kaçırılmıycak bi araç maşallah
Murat Özcan
30-08-2012, 01:39
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 97744022 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gorulmeye-deger-dohc-vtec-97744022/detay)
çok güzel duruyo hemde 2 parça boya varmış eğer öyleyse kaçırılmıycak bi araç maşallah
bu araç tehlikeli kankacım bilgine..
BosphorusBoys
30-08-2012, 11:31
nirden biliyorsun ?
varsa bildiğin birşey paylaşırmısın?
Murat Özcan
30-08-2012, 13:25
nirden biliyorsun ?
varsa bildiğin birşey paylaşırmısın?
pm atıyorum dostum..
teenwolf
30-08-2012, 14:07
pm atıyorum dostum..
bana da bildiklerini pm atarmısın
Resul911
30-08-2012, 15:12
arkadaşlar araç hk. bilgisi olan varmı ?
http://a1208.hizliresim.com/10/y/cfyrb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1208.hizliresim.com/10/y/cfytj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
aracın eski plakası 34 YIU 12, 35 MAF 19, 35 KAS 33, 34 TG 0157
aracı almayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşların olacağını biliyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.
Turboğuz54
30-08-2012, 15:58
One yüksek öyle ya orji yapcam diye off road yay takmış :D
çağlarcoskun
30-08-2012, 16:01
571 sayfa tek tek bakmak zor olur ama bu sayfaların bitanesinde bu araç için motoru izmirdeyken sıkıntılıymış ondan satılmış falan yazıyordu kaportası nasıl bilemem ama ustana gösterirsin motorunda sıkıntı yoksa alıp binersin
driftboy
30-08-2012, 16:07
One yüksek öyle ya orji yapcam diye off road yay takmış :D
ek kasa yayları degil onlar crx yayları ondan öyle duruyo oğuz :D
Resul911
30-08-2012, 17:09
540-541 ci sayfalarda yazmışlar ama tam olarak bu araçtanmı bahsediliyor bilemiyorum?
Murat Özcan
30-08-2012, 19:28
bende diyorum neden leylek spec olmş araba :D
teenwolf
30-08-2012, 21:06
murat, hala yeşil vtecle ilgili bildiklerini paylaşmanı bekliyorum, pm atmana da gerek yok yaz herkes duysun.
murat, hala yeşil vtecle ilgili bildiklerini paylaşmanı bekliyorum, pm atmana da gerek yok yaz herkes duysun.
Senden aldığımızla alakası yok aracın onu merak ediyorsan.
Murat Özcan
30-08-2012, 21:41
pardon önceki postta yazmısın görmedim,sağ sol çamurlukları değişmiş önden kazası oldugunu duydum birde kaldırıma çıkmış alltan hasar almış duyduguma göre hocam olay bu yani
teenwolf
30-08-2012, 22:19
pardon önceki postta yazmısın görmedim,sağ sol çamurlukları değişmiş önden kazası oldugunu duydum birde kaldırıma çıkmış alltan hasar almış duyduguma göre hocam olay bu yani
tamam kardeşim sağolasın ben eski sahibiyim. arkadaş yazmış zaten ben sattıktan sonra olmuş duymamıştım üzüldüm.
çağlarcoskun
31-08-2012, 02:18
murattan al haberi :)
yeni konu açalım çağlar :) VTI Murat Sorgulamaları :D
çağlarcoskun
31-08-2012, 08:24
aynen abi 5664gibi adam valla helal olsun. ama murat patlamaya hazir bi bomba suan. en gec 1haftaya pimi ceker :D
aynen abi 5664gibi adam valla helal olsun. ama murat patlamaya hazir bi bomba suan. en gec 1haftaya pimi ceker :D
VTI sızlığamı dayanamıyor:beuj: :D
çağlarcoskun
31-08-2012, 10:02
turnayı gözünden vuracak gibime geliyo öyle seziyorum :D
tamam kardeşim sağolasın ben eski sahibiyim. arkadaş yazmış zaten ben sattıktan sonra olmuş duymamıştım üzüldüm.
Sendeki gibi kalsaydı şuana kadar çoktan satılmıştı :)
ilkerist
31-08-2012, 10:20
Daha önce yukarıdada sorulmuş ama tam birşey anlamadım olaydan,eski 35 KAS 33 plakalı aracın arka tarafından bir kazası varmış sanırım,hoş araç bugün gelecek bakacağız zatende,sahibi şahin vurmuş arka tarafındna diyor,biraz araştırdığımda ise kamyon vurmuş direkler oynamış muhabbeti dönüyor,konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
Resul911
31-08-2012, 14:13
Daha önce yukarıdada sorulmuş ama tam birşey anlamadım olaydan,eski 35 KAS 33 plakalı aracın arka tarafından bir kazası varmış sanırım,hoş araç bugün gelecek bakacağız zatende,sahibi şahin vurmuş arka tarafındna diyor,biraz araştırdığımda ise kamyon vurmuş direkler oynamış muhabbeti dönüyor,konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
kardeş araca bende müşteri oldum. fakat aracı biraz araştırınca geçmişinin pek temiz olmadığını anladım 4-5 defa motor yapılmış. üst kapak değişti, ayar tutmadı v.s bahsettiğin kazadan, araç sahibi bana hiç bahsetmedi mesela :soru: ama tramerde birşey çıkmıyor.
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.555 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 97798256 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-dohc-vtec-97798256/detay)
Arkadaşlar bu aracın eski sahibi forumumuza üyeydi ve açıklamalar yapmıştı...Hatırlıyan varsa bilgi paylaşmasını rica ederim, öncelikle 99 trafik çıkışlı değildi herhalde :)
jetboy444
31-08-2012, 16:42
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 97874475 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aracimi-askerligmden-dolayi-satiyorum-motor-yeni-daha-1-haftalik-97874475/detay)
çok temiz bir vti daha düştü her yeri orjinal 2parça değişen var:)birde bu vti diğer vti lerden farklımış haberiniz olsun:):)
Ali Burak Şık
31-08-2012, 17:30
97 model pırıl pırıl VTİ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97-model-piril-piril-vti-96515296/detay)
Beyler şu araç için yorumlarınız nedir? Bu zamanda bu fiyata vtec bulmak zor :D
Skyhawk34
31-08-2012, 17:44
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.555 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 97798256 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-dohc-vtec-97798256/detay)
Arkadaşlar bu aracın eski sahibi forumumuza üyeydi ve açıklamalar yapmıştı...Hatırlıyan varsa bilgi paylaşmasını rica ederim, öncelikle 99 trafik çıkışlı değildi herhalde :)
abi eski sahibi pek iç açıcı şeyler soylemedı hatta hatırladıgım kadarıyla yalan soyledıklerını vesayre yazmıstı
97 model pırıl pırıl VTİ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97-model-piril-piril-vti-96515296/detay)
mazisi çoookkk uzun boşver :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 97874475 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aracimi-askerligmden-dolayi-satiyorum-motor-yeni-daha-1-haftalik-97874475/detay)
çok temiz bir vti daha düştü her yeri orjinal 2parça değişen var:)birde bu vti diğer vti lerden farklımış haberiniz olsun:):)
iyi gene baya duzgun hale gelmıs :) 5-6 ay once cok daha vahım durumdaydı :D
fıyat 23 gıbı bı rakamdı.
jetboy444
31-08-2012, 19:12
eski sayfalarda var iyi anlatmıyolar...
çağlarcoskun
31-08-2012, 19:18
geçen ben yazmıştım alınabilir diye yine yazıyorum aynı semtteyiz ama tanımam etmem arabayı bikaçkere denk geldi yolda gördüm. imhotep özgür abinin di sanırsam eski aracı büyük kazalı vs dediler. gerçektende gidip sıkı bi pazarlıkla alınabilir araba düz duruyo öyle bitik ölmüş vti gibi durmuyodu geçerken. ama şunu söliyim park halinde değil normal yolda giderken gördüm ben yanımdan geçmişti..
teenwolf
31-08-2012, 19:25
Sendeki gibi kalsaydı şuana kadar çoktan satılmıştı :)
öyle valla kardeşim boyasız olduğuna ben de inanamamıştım ama arayınca bulunuyor.
teenwolf
31-08-2012, 19:27
aynen öyle adam tekirdağda ama hataydaki araçtan haberi var:) helal osun..
Ali Burak Şık
31-08-2012, 19:29
geçen ben yazmıştım alınabilir diye yine yazıyorum aynı semtteyiz ama tanımam etmem arabayı bikaçkere denk geldi yolda gördüm. imhotep özgür abinin di sanırsam eski aracı büyük kazalı vs dediler. gerçektende gidip sıkı bi pazarlıkla alınabilir araba düz duruyo öyle bitik ölmüş vti gibi durmuyodu geçerken. ama şunu söliyim park halinde değil normal yolda giderken gördüm ben yanımdan geçmişti..
araç kazalıdan toplandıysa harbiden çok diri duruyor , neyse hocam sağolasın :D
@jetboy444: bi dalayım eski sayfalara :)
ilkerist
01-09-2012, 00:17
kardeş araca bende müşteri oldum. fakat aracı biraz araştırınca geçmişinin pek temiz olmadığını anladım 4-5 defa motor yapılmış. üst kapak değişti, ayar tutmadı v.s bahsettiğin kazadan, araç sahibi bana hiç bahsetmedi mesela :soru: ama tramerde birşey çıkmıyor.
Araca bugün baktık,sağolsun aldı Cevizli'ye geldi ama araçta iş çok ve dediğin gibi tramerdende kazası çıkmıyor ama geçmişi olduğu bariz belli,bana demişti araca Kayseri'den bakmaya gelecekler diye,hatta sattım demişti önce bende satılmassa dön bana demiştim bekliyordum çünkü böyle birşeyi :) He alınmaz değil ama iyi para yer orası kesin,bana uymaz,o kadara girdikten sonra temizi alınır sanırım.En temizden sedan vti arıyorum,typer sevdasından limitlerim doğrultusunda temiz bir araç bulamadığım için vezgeçtim,Türkçesi temizine param yetmiyor,***** sitede bazı arkadaşlarımızın ilanları vardı kalkmış şu anda,zaten sitedeki arkadaşlardan biri ile görüştüm aracı için,yolu uzak işlerim uygun duruma gelene kadar gidemeyeceğim,alternatif araçlara bakacağım,satmayı düşünen arkadaşlar pm atarsa dönüş yaparım müsait oldukça,ölünün peşinde değilim,uçanında peşinden gidecek halimiz yok :)
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 97569695 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-hatasiz-97569695/detay)
Temız duzgun vti arayan varsa
yardımcı olurum
Resul911
01-09-2012, 07:47
Araca bugün baktık,sağolsun aldı Cevizli'ye geldi ama araçta iş çok ve dediğin gibi tramerdende kazası çıkmıyor ama geçmişi olduğu bariz belli,bana demişti araca Kayseri'den bakmaya gelecekler diye,hatta sattım demişti önce bende satılmassa dön bana demiştim bekliyordum çünkü böyle birşeyi :) He alınmaz değil ama iyi para yer orası kesin,bana uymaz,o kadara girdikten sonra temizi alınır sanırım.En temizden sedan vti arıyorum,typer sevdasından limitlerim doğrultusunda temiz bir araç bulamadığım için vezgeçtim,Türkçesi temizine param yetmiyor,***** sitede bazı arkadaşlarımızın ilanları vardı kalkmış şu anda,zaten sitedeki arkadaşlardan biri ile görüştüm aracı için,yolu uzak işlerim uygun duruma gelene kadar gidemeyeceğim,alternatif araçlara bakacağım,satmayı düşünen arkadaşlar pm atarsa dönüş yaparım müsait oldukça,ölünün peşinde değilim,uçanında peşinden gidecek halimiz yok :)
aynen kardeşim pazarlığımız bitmişti. tamam demiştik ama araştırınca geçmişi hiç iyi değil, sonra doğal olarak vazgeçtim. sende arabayı canlı olarak görmüşün zaten, bize temiz, ciğeri sağlam vti lazım. nadir bulunur ama bulacağız inş.
Resul911
01-09-2012, 07:57
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 97327660 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-atmosferik-sedan-v-tec-97327660/detay#)
araç hk. bilgisi olan varmı acaba ?
ilkerist
01-09-2012, 17:55
aynen kardeşim pazarlığımız bitmişti. tamam demiştik ama araştırınca geçmişi hiç iyi değil, sonra doğal olarak vazgeçtim. sende arabayı canlı olarak görmüşün zaten, bize temiz, ciğeri sağlam vti lazım. nadir bulunur ama bulacağız inş.
Olacak,olacak :D
evilhunter
01-09-2012, 19:11
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 97327660 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-atmosferik-sedan-v-tec-97327660/detay#)
araç hk. bilgisi olan varmı acaba ?
evet ya bu araç hakkında bilgisi olan ?
evet ya bu araç hakkında bilgisi olan ?
eskıden bıkac bısı denmıstı eskı sahıbı techteydı zaten guzel orjınale cevırmısler valla:)tamponları kotuydu jantlarda sıyahtı
Murat Özcan
01-09-2012, 20:20
anlıyorum hocam aynen oyle olmus
:)
turnayı gözünden vuracak gibime geliyo öyle seziyorum :D
aynen öyle adam tekirdağda ama hataydaki araçtan haberi var:) helal osun..
bakalım sona yaklaştık gibi,5564 e benzedık kanka yani artık napalım :D
napalım abi merak bu tekirdağ hatay farketmiyor türkiye çapı desen daha iyiydi :D
driftboy
01-09-2012, 20:28
Ah be murat al bi vtec artık bizde rahatlayalım sende :D tüm Türkiye senin için seferber olsun çıksın garajlardan amca teyze hacı abi vtı'ları :D
Murat Özcan
01-09-2012, 20:42
Ah be murat al bi vtec artık bizde rahatlayalım sende :D tüm Türkiye senin için seferber olsun çıksın garajlardan amca teyze hacı abi vtı'ları :D
Hahahah tüm türkiye seferber oldu nerdeyse :D dermişim,bakalım hocam alsam rahatlıcak herkez yani :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96954415 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-trde-ender-kalani-2parca-boya-harici-hatasiz-sedan-vti-96954415/detay)
arkadaşlar nedir ne değildir bilen var mı ?
Murat Özcan
01-09-2012, 20:54
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96954415 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-trde-ender-kalani-2parca-boya-harici-hatasiz-sedan-vti-96954415/detay)
alan kişi ahmet diye bir arkadaştan almıştı aracı ufak tefek şeyler dısında hatasız dıye biliyorum,yeni motor yapılmıştı orjinal parçalar toplanarak kazası yok diye biliyorum değişen varmıydı bilmiyorum ama olsada 1 parçaydı sanırım,genel olarak çok temiz vtılardan birisi kendisi direk al bin öyle diyim saygılar..
alan kişi ahmet diye bir arkadaştan almıştı aracı ufak tefek şeyler dısında hatasız dıye biliyorum,yeni motor yapılmıştı orjinal parçalar toplanarak kazası yok diye biliyorum değişen varmıydı bilmiyorum ama olsada 1 parçaydı sanırım,genel olarak çok temiz vtılardan birisi kendisi direk al bin öyle diyim saygılar..
çok teşekkür ederim saygı bizden :)
Murat Özcan
01-09-2012, 21:36
çok teşekkür ederim saygı bizden :)
rica ederim..
ben vtı yımı buldum , para arıyorum sımdı :D
Murat Özcan
02-09-2012, 00:16
ben vtı yımı buldum , para arıyorum sımdı :D
adamsın :D
fatihyılmaz
02-09-2012, 12:01
CESUR nickli üyenin eski aracı sadece 2 paça boya var denmişti diye hatırlıyorum
sayfalara baktım ama gözden kaçırmadıysam bilgi göremedim araçla ilgili bilen kişiler düşüncelerini yazarsa sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 95339918 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-sedan-95339918/detay#)
çağlarcoskun
02-09-2012, 16:57
eski k vtec. guzel bi arac kazasiz diye aklimda kalmis. alinabilecekler listesinde hemde kirmizi sedan misss gibi :)
sayfalara baktım ama gözden kaçırmadıysam bilgi göremedim araçla ilgili bilen kişiler düşüncelerini yazarsa sevinirim
honda civic 1.6 vti 1998 model 30.500 tl sahibinden satılık ikinci el kırmızı renk - 95339918 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-sedan-95339918/detay#)
bildiğim kadar ı ıle temız bı arac sahıbıde heralde polo gtı almak ıcın satıyo lakın tam emın degılım neden sattıgından :)
kanashibari
02-09-2012, 19:02
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 95339918 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-sedan-95339918/detay#)
Araç swordun eski vteclerinden biri.
sword murat abi amcadan alıyor sonra furkana satıyor furkan arabayı komple garip bir kırmızıya boyatıyor forumda konusu bile vardı daha sonra furkan salih diye birine satıyor o arkadaş sanırım motor ve şanzumanı yaptırdı daha sonra ordanda izmite gitti izmitteki arkadaşlarda tekrar arabayı boyattılar komple orjinal rengine.
Furkandayken ön sağ çamurluk kapı ve aynaya yandan otobüs sürtmüş düzeltilmiş.
Biraz detaylı yazdım kusura bakmayın aracı bir dönem bende satın almak istiyordum furkanla pazarlık yapmıştık yakından. ;)
çağlarcoskun
02-09-2012, 19:37
sword murat abi amcadan alıyor sonra furkana satıyor furkan arabayı komple garip bir kırmızıya boyatıyor forumda konusu bile vardı daha sonra furkan salih diye birine satıyor o arkadaş sanırım motor ve şanzumanı yaptırdı daha sonra ordanda izmite gitti izmitteki arkadaşlarda tekrar arabayı boyattılar komple orjinal rengine.
Biraz detaylı yazdım kusura bakmayın aracı bir dönem bende satın almak istiyordum furkanla pazarlık yapmıştık yakından. ;)
orjinal jantlarida izmitte takildi ozaman. bi ara tenekelerle satilikti bi arada degisik bi jantla satilikti.
Murat Özcan
02-09-2012, 19:51
orjinal jantlarida izmitte takildi ozaman. bi ara tenekelerle satilikti bi arada degisik bi jantla satilikti.
muhtemelen oyle olmuştur zaten
kanashibari
02-09-2012, 22:04
Evet öyle oldu. Furkan vtecleri satıp bildiğim rpf1 taktı 17" sonra teneke ile sattı.
Diğer alan arkadaş enkei sc10 taktı o şekilde sattı izmitteki arkadaş taktı vtec jantlarını ama izmitte iki kez el değiştirmiş olabilir.
Gökhan Bilgin
02-09-2012, 22:47
Evet öyle oldu. Furkan vtecleri satıp bildiğim rpf1 taktı 17" sonra teneke ile sattı.
Diğer alan arkadaş enkei sc10 taktı o şekilde sattı izmitteki arkadaş taktı vtec jantlarını ama izmitte iki kez el değiştirmiş olabilir.
izmitte iki el değiştirdi evet değişik bi jant vardı sonra gökhan aldı orjinal jantlarını taktı hatta forumada üye kendisi görürse yazacaktır
çok teşekkürler bilgiler için tüm yazanlara :)
Murat Özcan
03-09-2012, 00:54
çok teşekkürler bilgiler için tüm yazanlara :)
elimizden geleni yaptık reis :D
kkingvtec
03-09-2012, 06:56
Selamlar 2012 polo gtı alacağım için satıyorum.. Çok konuşanlara kapak niteliğende yaptım aracımı patlak çatlak yusyuvarlak şekilde yapmadım:D görüyorumda burda çok bilenler bilmişler bilmeye çalışanlar var milletin malını mundar etmeye çalışanda çok anlıycağınız almak isteyen arkadaşlar direk satan kişiyle iletişime geçerse daha iyi olacağı kanısındayım...Vti aracına binen kişilerin tümünün memnun olduğunu mutlu olduğunu görüyorum...Milletin bu mutluluğunu görünce maşallah kazasız belasız kullanmak demek düşer bize gerisi hikaye ;) Yaşım 19 Type-R da kullandım vti de ama bu zamana kadar hiçbir araç hakkında iyi kötü konuşmadım kendi malıma baktım bu yazdıklarım için kusura bakmayın olay bu...Yazdıklarım için de kusuruma bakmayın bu sayfa için geçerli değil daha önceki 573 sayfayı zaten okumadım...Ayda yılda bir girdiğim tech turkeyde daha değişik araçlara bakmak yerine yorum yazmam bi değişik geldi bana.. teşekkürler kazasız belasız günler...
Selamlar 2012 polo gtı alacağım için satıyorum.. Çok konuşanlara kapak niteliğende yaptım aracımı patlak çatlak yusyuvarlak şekilde yapmadım:D görüyorumda burda çok bilenler bilmişler bilmeye çalışanlar var milletin malını mundar etmeye çalışanda çok anlıycağınız almak isteyen arkadaşlar direk satan kişiyle iletişime geçerse daha iyi olacağı kanısındayım...Vti aracına binen kişilerin tümünün memnun olduğunu mutlu olduğunu görüyorum...Milletin bu mutluluğunu görünce maşallah kazasız belasız kullanmak demek düşer bize gerisi hikaye ;) Yaşım 19 Type-R da kullandım vti de ama bu zamana kadar hiçbir araç hakkında iyi kötü konuşmadım kendi malıma baktım bu yazdıklarım için kusura bakmayın olay bu...Yazdıklarım için de kusuruma bakmayın bu sayfa için geçerli değil daha önceki 573 sayfayı zaten okumadım...Ayda yılda bir girdiğim tech turkeyde daha değişik araçlara bakmak yerine yorum yazmam bi değişik geldi bana.. teşekkürler kazasız belasız günler...
aracın hakkında kötü bir yazı görmedim ben kardeşim rahat ol, aracını ciddi düşünüyoruz :)
arac eskı aracım aracta 2 parca boya dısında bısı yok ne degısen ne el kadar boya cıkar bıerden boyasıda gayet ıyı durumda ne agır cızık ne baska bısı var su cektıgı ıcın ada hondada orjınal olarak toplanmıstır arac yururude gayet guzeldır aracın alınabılıcek vtı lerden masraf etmeden bınılır bu araca 2 parca boyadan baska kaza bela herhangıbı bısı soz konusu degıldır:icon_tup:
kkingvtec
03-09-2012, 08:03
aracın hakkında kötü bir yazı görmedim ben kardeşim rahat ol, aracını ciddi düşünüyoruz :)
Ben zaten bu sayfa için yapmadım daha önceki 573 sayfa için yazdım...Sıkıntı yok yani:D
Murat bu araç nedir ne durumdadır baktın mı? bir arkadaşa da lazım, sen almazsan :) bizim arkadaşa alacağız :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-aile-arabasi-vti-98138895/detay)
SekoLive
03-09-2012, 15:11
buna ek olarak bi düzeltme yapalm K vtec sevdiğimiz takip ettiğimz bi arabaydı
Furkandan araba Tamer abiye geçiyor ondan salihe, salihden anadolu yakasında birsine geçiyor. Ordanda Fa'R'uk abi aldı izmite o sattı. salihdeyken motor şanzuman yapıldıgını bilmiyordm muhtemelen salihden sonraki arkadaş yaptırmıs olablir
şuanki halide cok güzel arabanın maşallah
kanashibari
03-09-2012, 16:26
buna ek olarak bi düzeltme yapalm K vtec sevdiğimiz takip ettiğimz bi arabaydı
Furkandan araba Tamer abiye geçiyor ondan salihe, salihden anadolu yakasında birsine geçiyor. Ordanda Fa'R'uk abi aldı izmite o sattı. salihdeyken motor şanzuman yapıldıgını bilmiyordm muhtemelen salihden sonraki arkadaş yaptırmıs olablir
şuanki halide cok güzel arabanın maşallah
Hehe güzel oldu k vtec kronolojisi :D bu aradakileri bilmiyordum :D
ben k vteci 2005de pılot amcadan 74bınde tek parca boyalı alıp 2007 de 98bınde furkana tek parca boyalı ve vtec jantlı 20bıne sattım gerısını bılmem:)
Fatih Vti
03-09-2012, 19:27
Bu araçta çok fena duruyor, ah ulan ah kalmadı ki elde para alalım düzgün bi sedan vtec
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-aile-arabasi-vti-98138895/detay/)
Bu araçta çok fena duruyor, ah ulan ah kalmadı ki elde para alalım düzgün bi sedan vtec
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-aile-arabasi-vti-98138895/detay/)
Torpido niye açık gri çıkmış fotoğrafta?
Fotoğraftan mı diye baktımda değil.
Murat Özcan
03-09-2012, 20:47
Murat bu araç nedir ne durumdadır baktın mı? bir arkadaşa da lazım, sen almazsan :) bizim arkadaşa alacağız :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-aile-arabasi-vti-98138895/detay)
abi eski bv 001 olan vtec sabri zafer ceylandan aldılar geçenlerde gördüm normal duruyordu..
airbag açmış diye duydum
34 ZD 290 temiz ve stock otesi kirmizi sedan VTi. Yasli amca bana bakip kapisalim mi dedi sok oldum.
Arkadaşlar amcadan kırmızı sedan vtı 'ın plakası bulunmuştur, bilgilerinize :)
Fatih Vti
04-09-2012, 09:04
Torpido niye açık gri çıkmış fotoğrafta?
Fotoğraftan mı diye baktımda değil.
Aynen abi dikkatli bakınca bende farkettim.
ykavcioglu
04-09-2012, 09:09
Aynen abi dikkatli bakınca bende farkettim.
dikkat etmeye gerek yokki:D
bv vtec eskiden çok güzeldi, hayrandım o araca..
flas ile torpido rengi farklı çıkabiliyor tecrübe ile sabittir..
orhan_guney
04-09-2012, 09:44
torpido kapağının rengi değişik :)) 16 yıllık araç bırakında değişik olsun.
ykavcioglu
04-09-2012, 09:57
bu araçtaki ies'in kapağı orası bellide diğer araçlarda plastik aksamda ton farkı olabiliyor..
fakat bu değişmiş, boyasalar 1-1 tutar bence:)
Fatih Vti
04-09-2012, 10:05
Boyatıpta koysaymış keşke :D
Paspaslarıda değişik:eek:
ykavcioglu
04-09-2012, 10:12
varmı orjinal halı vtec paspası isteyen, 1 saat 100 dolar:D
varmı orjinal halı vtec paspası isteyen, 1 saat 100 dolar:D
Vtec benzin fişleride var :D
Konunun iyice ipi çıkmış:)
orhan_guney
04-09-2012, 10:31
ipi değil başkan boku cıkdı izliyorum uzun zamandır bilen bilmeyen herkez yorum yapıyor yok orasında kıl var yok burasında ip var yok orası burası böyle.gerek yok bırakın milletı baksın dalgasına adam kaza ve moturunu soruyor.bakıyom bilen bilmeyen herkez bişey söyluyor.belki hayatında o arabayı görmemiş bile ama adam gınede yorum yapıyor .ne diyim.pes diyorum.
Kaç liralık fişlerin var? 97 oktan mı? dip fiyat alabilir miyim başkanım :D
ipi değil başkan boku cıkdı izliyorum uzun zamandır bilen bilmeyen herkez yorum yapıyor yok orasında kıl var yok burasında ip var yok orası burası böyle.gerek yok bırakın milletı baksın dalgasına adam kaza ve moturunu soruyor.bakıyom bilen bilmeyen herkez bişey söyluyor.belki hayatında o arabayı görmemiş bile ama adam gınede yorum yapıyor .ne diyim.pes diyorum.
Başkan kızma yaw sohbet yeri burası :D araç almak isteyen zaten götürür tamirciye gösterir durum vaziyetini canlı görür :)
orhan_guney
04-09-2012, 10:39
yok başkan nıye kızım orası oyle ben kendım bakıp alıyorum tabıkı sorgulatmak guzel ama bazen bakıyorum tadını kacırıyor bazı arkadaşlar.
Başkan kızma yaw sohbet yeri burası :D araç almak isteyen zaten götürür tamirciye gösterir durum vaziyetini canlı görür :)
Murat Özcan
04-09-2012, 12:28
Arabanın her yerinden bir şey çıkardınız yani :D
orhan_guney
04-09-2012, 12:36
o oo daha neler cıkar aklın şaşar kalır.müneccim arkadaşlar var.
:hahaha::hahaha::D:icon_tup:
ykavcioglu
04-09-2012, 12:45
kanka vtec arıyorsun 25 bin teklif ettiğin araçlarda oldu, bu hemen dibinde neden düşünmüyorsun?
Murat Özcan
04-09-2012, 12:52
Ne güzel gururla izliyorum..
kanka vtec arıyorsun 25 bin teklif ettiğin araçlarda oldu, bu hemen dibinde neden düşünmüyorsun?
bnce sen bu arac hakkında bılgıye sahıpsın dayı, yanıltma sorusu gıbı geldı bana :D
Murat Özcan
04-09-2012, 12:54
metin abiyede söledim ona sorsan daha iyi kanka
ykavcioglu
04-09-2012, 12:59
bnce sen bu arac hakkında bılgıye sahıpsın dayı, yanıltma sorusu gıbı geldı bana :D
yok be müdür:)
fiyat uygun gelince paylaşayım dedim
ykavcioglu
04-09-2012, 13:00
metin abiyede söledim ona sorsan daha iyi kanka
gerek yok hacii
orhan_guney
04-09-2012, 13:12
Allah bu arabayı türkiye sınırlarından içeri sokmasın kıyamet kopar :)
2000 HONDA CIVIC VTI Low Mileage | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/2000-HONDA-CIVIC-VTI-Low-Mileage-/271043664247?pt=Automobiles_UK&hash=item3f1b761977#ht_500wt_1288)
Allah bu arabayı türkiye sınırlarından içeri sokmasın kıyamet kopar :)
2000 HONDA CIVIC VTI Low Mileage | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/2000-HONDA-CIVIC-VTI-Low-Mileage-/271043664247?pt=Automobiles_UK&hash=item3f1b761977#ht_500wt_1288)
Türkiye'de 38-40 lira yazarlar bu araca :)
orhan_guney
04-09-2012, 13:19
40 mı ruyanda görürsün anca :) kıyamet kopar dıyorum sana :) evet beyler bu arac hakkında bılgısı olan varmı ? almayı düşünyoruz ?
Türkiye'de 38-40 lira yazarlar bu araca :)
Murat Özcan
04-09-2012, 13:20
gerek yok hacii
peki reiss
Keske ulkemizdeki vteclerin hepsi vukuatsiz olsa da boyle bir konu acilmis olmasa :)
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98235198 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jr-vtec-eski-u-vtec-98235198/detay)
imkanm olsa 1 sanıye bıle düşünmeden alırım...ibrahim abinin kardeşindeydı bir zamanlar..ciğerli sağlam bir vtii.
bulgarda da ne civicler war ya wallahı bedava, hem ordakıler bızımkılere gore daha orj sayılır pek kurcalanmamıs :))
Murat Özcan
04-09-2012, 13:44
bulgarda da ne civicler war ya wallahı bedava, hem ordakıler bızımkılere gore daha orj sayılır pek kurcalanmamıs :))
valla neleri var ya ordakıler vtı olduklarından bıle haberı yok kullanıyorlar ıste bizde sorun var bence :D
Maalesef ingiltere de araba fiyatları çok ucuz.Gözümün önünde bir abim 700£ a toyota klimalı radyolu 4 kapı 100 küsür k km deki corollasını sattı.Ve yüksek fiyata sattım diye seviniyordu.Ülkemizle karşılaştırınca ne kadar komik geliyor dimi.100k km deki pırıl pırıl civic 2.300£ 200 k kmdeki ölmüş civic 25.000 tl
Murat Özcan
04-09-2012, 13:57
Maalesef ingiltere de araba fiyatları çok ucuz.Gözümün önünde bir abim 700£ a toyota klimalı radyolu 4 kapı 100 küsür k km deki corollasını sattı.Ve yüksek fiyata sattım diye seviniyordu.Ülkemizle karşılaştırınca ne kadar komik geliyor dimi.100k km deki pırıl pırıl civic 2.300£ 200 k kmdeki ölmüş civic 25.000 tl
çok çok haklısın hocam,adamlar vergi olmadığı için arabalarda oyuncak gibi ucuz ucuz gidiyor
ÇALIŞKAN
04-09-2012, 18:11
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98235198 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jr-vtec-eski-u-vtec-98235198/detay)
imkanm olsa 1 sanıye bıle düşünmeden alırım...ibrahim abinin kardeşindeydı bir zamanlar..ciğerli sağlam bir vtii.
çok güzel duruyoo
jetboy444
04-09-2012, 19:32
ülkemizde ucuz olan birsey varmı ki?
Emre turgut
04-09-2012, 21:40
bv benim eski aracımdı bilgi almak isteyen arkadas olursa yardımcı olabilirim
onn_dear
05-09-2012, 01:28
abi fevkaladenin fevkinde vti 2300 euro olur mu ya allahım aklıma mukayet ol :D
ülkemizde ucuz olan birsey varmı ki?
var tabiki iktidarımız ucuz daha ne isteyebilirsinizki?
ilkerist
05-09-2012, 08:02
Helal olsun :)
Tiger_VTi
05-09-2012, 08:18
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
umu_vtec
05-09-2012, 17:27
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98284534 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-vti-pazarliksiz-98284534/detay)
bu aracın sahibi forumdanmı? bilen bilir die bi ilan açıklamasına hiç anlam veremiorum ben bilmiorum ve herkese açık bir sitede araç satıyorsun kimse kimsenin aracını bilmek zorunda değil 98 model bir vti pazarlıksız 31 milyar istiyorsun en azından araçla ilgili bi ilan açılamasını hakkettiğimizi düşünüorum :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98284534 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-vti-pazarliksiz-98284534/detay)
bu aracın sahibi forumdanmı? bilen bilir die bi ilan açıklamasına hiç anlam veremiorum ben bilmiorum ve herkese açık bir sitede araç satıyorsun kimse kimsenin aracını bilmek zorunda değil 98 model bir vti pazarlıksız 31 milyar istiyorsun en azından araçla ilgili bi ilan açılamasını hakkettiğimizi düşünüorum :)
sitedekı cogu kısı aracı bılıyodur ama dedıgınde haklısın, bır arac satıyosan bılgısı verılmelıdır. herkes birilerinin aracını takıp etmıyo sonucta.
tv vti zır stock bayandan alınma :) plakadan dolayı öyle demiş heralde.
fbh_honda
05-09-2012, 17:32
arkat arkadasımızdan arabayı almadıgıma cok pısman oldum
emrem123
05-09-2012, 22:07
arkat arkadasımızdan arabayı almadıgıma cok pısman oldum
Hayrmi sorun nedir ?
CasabLanca
05-09-2012, 23:49
HATASIZ amcadan satılık turbo vtec var B16A2
Araç speclerinde en iyi yürüyen turbodur
Araç sahibi amca hızlı geldiği için satıyor günlük granada kullanıyor düşünen pm atsın yönlendireyim
Ali Burak Şık
05-09-2012, 23:55
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98276289 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1998-model-honda-civic-vti-fjk-ing-vtec-98276289/detay)
Efsane yine satılık , haberiniz olsun derim :D
Aracı Ben bulmuştum
Sıteden Arkat arkadasıma nasıp oldu
aracı buldugumde 96.000 km dedyı
daha 98 yılındakı trıger kayısı duruyordu
bakımsız ve kaportası kotu durumdaydı
3-4 parca boyası vardı
Arkat uygun fıyata aldı masraf ettı boyattı
toplarladı
sattı
alan arkadasda satıyor sımdı
ısteyen ıstedıgı fıyatı ıster
typer pıyasası 50 bın tl ıse
s2000 ler 80 bın tl ıse
vti lar da 30 bın eder :D
Murat Özcan
06-09-2012, 01:57
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98276289 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1998-model-honda-civic-vti-fjk-ing-vtec-98276289/detay)
tadı kaçtı bunun artık al sat al sat :S
hakanguclu
06-09-2012, 02:00
güzelim araba ne hallere düştü :hahaha:
çağlarcoskun
06-09-2012, 02:57
izmirde kimlerle denedi acaba siteden bizden olan birileri varmı ? hani arkadaş iddaalı konuşmuşta king olayında. bilmediğimden soruyorum bilen gören varmıdır
Skyhawk34
06-09-2012, 07:17
FJK yı Allah Aşkına biri açıklasın niye bu kadar al sat yapıldı 1 sene içinde ?
ilkerist
06-09-2012, 08:38
Aracı Ben bulmuştum
3-4 parca boyası vardı
toplarladı
sattı
s2000 ler 80 bın tl ıse
Herkesin malı kendine zaten de şu mantık, ***** site yüzünden işi karıştırıyor,typer hayallerimiz vardı suya düştü :D
borayuksel
06-09-2012, 08:45
izmirde kimlerle denedi acaba siteden bizden olan birileri varmı ? hani arkadaş iddaalı konuşmuşta king olayında. bilmediğimden soruyorum bilen gören varmıdır
kimlerle denedigini bilmiyorum da Caglar, benim kafama takilan su, ne zaman ilan verilse gecen senenin Omer in cektigi fotolar var, guncel fotosunu koymadi, 1 ara ilana cikti Omer deki halinden eser yoktu ben de bunu merak ediyorum? keske guncellese fotolari :)
HaLuK-35
06-09-2012, 08:46
fjk nın su anda ki sahibi benim,cok merak edenler önce cok tanııdkları var ya her yerde beni bi arastırsınlar sonra boşa sarsınlar..kardesim parasını verdik arabayı aldık bindik geziyoruz canım araba değiştirmek istiyo ,param cok keyfim cok satıyorum adama demezler mi kime ne diye? yok efsane satılık yok niye satılıyo? yani ben aldım arabayı sırf burdaki efsane uyeler merak etmesinler yada uyuz olmasınlar diye arabayı satamıcak mıyım,izin mi alcam? :) araba alcak adam gelir bakar , baktırır begenmezse karsılarız masrafını gider öle bi ihtimal olmamasına ragmen , o yuzden oraya da yazdım fazla boş muhabbete gerek yok gucu olan alır olmayan da konusmasın ben ve arabam hakkında,izlemeye devam edin bi maasallah ı da cok görmeyin gunahtır... ;) deneme konusuna gelince de bu sitede herkesin herseyden haberi olmucak bizde burda dostluk abilik kardeslik var genel anlamda gerekeni yazdık plaka soyleyip istemeyenleri acık etmeye gerek yok varsa kedine guvenen gelir deneriz biz burdayız ,arabası olmayıp meraktan ölen de boşa sıkmasın gelsin onu da sag koltuga oturtup gezdiririz sevindiririz ;) hadi size sorgulama mesailerinizde kolay gelsin simdi devam..
Aracı Ben bulmuştum
3-4 parca boyası vardı
toplarladı
sattı
s2000 ler 80 bın tl ıse
herkes istediği fıyatı yazmakta ozgur ona lafımız yok abı de,
31 bın tl ye arac satıyorsun arac hakkında 1 kelıme dahi yok.
bilen bilir. bu ne ya.
bence bu aracı satmak degıl REKLAM etmek :)
HaLuK-35
06-09-2012, 08:52
kimlerle denedigini bilmiyorum da Caglar, benim kafama takilan su, ne zaman ilan verilse gecen senenin Omer in cektigi fotolar var, guncel fotosunu koymadi, 1 ara ilana cikti Omer deki halinden eser yoktu ben de bunu merak ediyorum? keske guncellese fotolari :)
http://img14.imageshack.us/img14/9240/dsc8512l.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/dsc8512l.jpg/)
http://img717.imageshack.us/img717/4646/dsc8524z.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/717/dsc8524z.jpg/)
http://img832.imageshack.us/img832/1711/dsc8530q.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/832/dsc8530q.jpg/)
bunlar 1 aylık fotolar su an tek farkı kafayı iyice bastım :) ömer in makinesi vardı zamanı vardı surekli foto cekiyodu biz burda esnafız sabah 8 akşam 10 dukkandayız fırsat bulamıyoruz biraz dusunelim arkadaslar,yerimiz yurdumuz adresimiz belli gelen görur arabayı bakalım eski halinden bi farkı var mı yok mu burda her hafta piyasadayız kenarda köşede saklanmıyoruz o yuzden uzaklardan takip etcekseniz eger biraz daha sıkı arastırın , var mı baska istegi olan? :)
fjk nın yürürünü gördüm kendi speclerine göre izmirde geçicek başka bi vti yok. çok iyi yürüyor.
HaLuK-35
06-09-2012, 08:57
güzelim araba ne hallere düştü :hahaha:
ne hallere düşmüş genc? geldin gördün mü,baktın mı bindin mi? ilan koyulunca araba bi hallere mi dusmus oluyo? boş muhabbet yapma yeri değil burası araba sorgulama yeri git mahalledeki kahvede otur dedikodu yap burası yanlış yer adamın canını sıkma
HaLuK-35
06-09-2012, 08:57
fjk nın yürürünü gördüm kendi speclerine göre izmirde geçicek başka bi vti yok. çok iyi yürüyor.
Allah razı olsun müdür , cocuk mu eglendircez arabaya mı bincez anlamadım :)
ne hallere düşmüş genc? geldin gördün mü,baktın mı bindin mi? ina koyulunca araba bi hallere mi dusmus oluyo? boş muhabbet yapma yeri değil burası araba sorgulama yeri git mahalledeki kahvede otur dedikodu yap burası yanlış yer adamın canını sıkma
rahat ol kardeşim, herkes tuningçi, herkes arabacı, biz oduncuyuz. ömerden sonra arabayla en haşır neşir olan, en fazla ilgi alaka gösteren biziz, aksini idda eden varsa gelsin arabayı görsün.
borayuksel
06-09-2012, 09:11
merakimi giderdigin icin tesekkurler :) 1 ara ilanda cok degisik halde fotosu vardi sanirim o zaman sahibi sen degildin yada bilmiyorum hatirlamiyorum da, o yuzden sordum ben
bu arada tamam araban var, satmaya calisiyorsun, eminim de 1 suru kisi canini sikiyordur telefonla olsun mesajla olsun ama sitedeki insanlara bence hitap tarzin duzgun olmali burda hepimiz ayni misyon ustune buradayiz, kalp kirmanin alemi yok usta :)
hakanguclu kardesimiz de surekli elden ele degistigi icin o yorumu yapti bence, cok guzel 1 araba xxx sahibi olmasi yerine tek sahibi olsaydi daha guzel olurdu demek istemis belki de :)
merakimi giderdigin icin tesekkurler :) 1 ara ilanda cok degisik halde fotosu vardi sanirim o zaman sahibi sen degildin yada bilmiyorum hatirlamiyorum da, o yuzden sordum ben
bu arada tamam araban var, satmaya calisiyorsun, eminim de 1 suru kisi canini sikiyordur telefonla olsun mesajla olsun ama sitedeki insanlara bence hitap tarzin duzgun olmali burda hepimiz ayni misyon ustune buradayiz, kalp kirmanin alemi yok usta :)
hakanguclu kardesimiz de surekli elden ele degistigi icin o yorumu yapti bence, cok guzel 1 araba xxx sahibi olmasi yerine tek sahibi olsaydi daha guzel olurdu demek istemis belki de :)
senin hakan arkadaşın rahat olsun, b.k atmak kolay bana araba sor ne hallerde olduğunu bol keseden atayım 2dk da. insanlar yazmak için yazmasın, konuşmuş olmak için olmasın ki forum keyifli olsun.
FJK hala çok guzel duruyor bence Alınabılecek en guzel sedan vti ların başında gelir...
borayuksel
06-09-2012, 09:24
hakan in ahmet in mehmet in ne dedigiyle 1 sey degismez sonucta araba yine ayni araba, bu kadar takilmayin siz de :) o zaman kimse yazmasin konusmasin konu takilsin kendi kendine :) oyle olsaydi suan 1oo kusur sayfa olurdu 5oo kusur degil :)
konusulan konusulur dogru yada yanlis olsa da sonucta sorguluyorlar, zaten alan adam arar atlar gelir baktirir alir o ayri mesele, dedim ya takilmayin fazla, fjk guzel 1 araba..
Evet bu arabanin artik marka oldugu bu kdr atip tutmalardan belli :)
Cekemeyen sac jantina plastik kapak taksin,
Haluk kardesim iddali konusmus sonuna kdr hakli da niye dersen spec. Olarak kendisinden daha ustun vtecleri geride biraktigina veya kafa kafaya gittigine sahidim, efendiliginden ve efendiligimizden su plakali vtece bu kdr boy sapladi veya boyle gecti diye ahkam kesip artislik yapacak karakterde biri de degil, izmir ortaminda araba muhabbeti arkadasliklarin dostluklarin kardesliklerin onune gecemez. Evet yurudugu arkadaslar forumdan ama maksat eglence oldugu icin ortada ne bir plaka var ne video var ne de boy hesabi var. Param olsa vtec ariyo olsam alicagim 4,5 vtec ten biridir fjk. Satilik ilanlarinin guncel olmasi arabanin sorunlu oldugu anlamina gelmez, saglam cigeri ve saglam durusu olan bir vtec, alacak adam anahtarini alir goturur baktirir, varsayimlarla veyaa kulaktan dolma isllerle kimse ahkam kesmesin yorum yapmasin,
Sokaktan gecen 60 yasindaki teyze bile arabaya donup tekrar bakiyor, saksakci degilim bilirkisiyim. Saygilar.
HaLuK-35
06-09-2012, 09:26
o zaman sahibi ben değildim o arkadaslarda 1 ay kaldı araba gittik aldık ellerinden.ayrıca biz yıllardr bu ortamdayız daha dun gelip dahil olmadık kimsenin kalbini bugune kadar kırmadık kimsenin malını yeni nesil gibi bilip bilmeden boklamadık aynı misyon ustune burda beraber oldugum insanlarda benim tarzım insanlar zaten , ama bu son zamanlarda bu işlerin cıvkı cıktı misyonunu kaybetmiş boş yorum yapmak sadece vakit gecirmek için buralarda dolaşan asırı fazla insan var laflarımız onlara zaten tutupta herkese aynı sekilde konusmuyoruz araba surekli elden ele değişmiyo ömerdeydi birileri aldı izmre geldi gittim ben aldım kim diyo surekli değişiyo diye? burda kimse benim arabamı espri malzemesi yapmaya calışamaz calışırsa uslubumu bozarım eleştiri veya yorum yapabilirler ama sınırı ,efendiliği koruyarak,senin yazmış oldugun tarza o arkadasa verdiğim gibi cevap vermedim farkındaysan en guzeli burdan pay biç. baska da bi sıkıntı yok
HaLuK-35
06-09-2012, 09:33
FJK hala çok guzel duruyor bence Alınabılecek en guzel sedan vti ların başında gelir...
Tesekkur ederim , zaten işi harbiden bilen , dogru duzgun bseyler yapmaya calışan eskiler olmasa su an buralarda hiç durulmaz..
GokHan35
06-09-2012, 09:52
Fjk ömer arkadaşımızda nasılsa hala aynı şekilde duruyo.gerek yürürü olarak gerekse kasanın diriliği olarakta alınabilcek ender vti'lardan bi tanesidir FJK...
Ama konu her araba konusunda oldugu gibi yine saçma sapan yerlere gitmiş vti hakkında bilgisi olanda olmayanda konuya dahil olmuş.. Forumdaki bazı insanların her konuya bu şekilde dahil olması çok gereksiz ama nitekim yine olucaklar her zamanki gibi onlar KİNG çnkü.. sorsan herşeyide çok iyi bilirler ama allah varki daha koltuguna oturmuşlugu bile yoktur belkide...
''FJK'' gerçekten güzel bi arabadır duruşuyla ve gidişiylede birçok vti'den önde oldugunuda kanıtlamıştır... Haluk kardeşim boşwer sen milletin ne dedğini almak isteyen gelip bakar alıp gider almama gbi bi şansı yok...almıcak arkadaşlarda boş yapmasın artık ... bi karları yok bu işten...
tadı kaçtı bunun artık al sat al sat :S
Alıp satma işinden sanane.Alan memnun satan memnun FJK yı. Milletn satma işi seni niye bu kadar geriyo anlamış değilim. Aracın yeni fotoları ortada zaten. Vti sorgulama diye bir başlık var. Sen yanlış yerlerde dolaşıyosun.
Haluk tekrar maşallah. Bindik gördk zaten bişey ıspatlamaya gerek yok. Aramızdaki denemelerden belli zaten aracın gideri. Allah tekerine taş değdirmesin :icon_tup:
orhan_guney
06-09-2012, 09:59
Haluk kardeşim sen niye sıkıntı yapıyorsun anlamadımki. zaten vtec ciler biliyor FJK ne olduğunu nasıl araba oldugunu boşver konuşsun millet sen bak rahatına mal senın ister satar isterse yakarsın. kimseye acıklama yapmak zorunda değilsin.Bak rahatına :)
HaLuK-35
06-09-2012, 10:02
Haluk kardeşim sen niye sıkıntı yapıyorsun anlamadımki. zaten vtec ciler biliyor FJK ne olduğunu nasıl araba oldugunu boşver konuşsun millet sen bak rahatına mal senın ister satar isterse yakarsın. kimseye acıklama yapmak zorunda değilsin.Bak rahatına :)
Arkadaslar tesekkurler hepinize , hadi bizi tanıyan bilen arkadaslarımız esimiz dostumuz kefilimiz cok ,cok sukur ama her ilan koyan nerdeyse aynı muameleyi goruyo yazık millete valla,harbiden acil sıkışıp ihtiyac için satmaya calışsak vay halimize :)
Orhan abi aynen haklısın ama valla görünce dayanamıyorum illa bi cevap verme istegi oluşuyo:) gercekten yazmamak lazım önemsemiceksin , izlemeye devam etsinler ..
Fjk vteci 2-3 günde bir görüyorum, Ömerdeki halinden hiç bir farkı yok tertemiz duruyor:icon_tup:
Murat Özcan
06-09-2012, 13:23
Alıp satma işinden sanane.Alan memnun satan memnun FJK yı. Milletn satma işi seni niye bu kadar geriyo anlamış değilim. Aracın yeni fotoları ortada zaten. Vti sorgulama diye bir başlık var. Sen yanlış yerlerde dolaşıyosun.
Haluk tekrar maşallah. Bindik gördk zaten bişey ıspatlamaya gerek yok. Aramızdaki denemelerden belli zaten aracın gideri. Allah tekerine taş değdirmesin :icon_tup:
Sen avukatımısın arkadaşın,herkes gibi bnde yorumumu yaptım gerek duyarsa o yorum atardı sana ne oluyor anlamadım,seninde doğru yerde olduğun söylenemez..
umu_vtec
06-09-2012, 14:08
Aracı Ben bulmuştum
3-4 parca boyası vardı
toplarladı
sattı
s2000 ler 80 bın tl ıse
isteyen istediği fiyatı tabiki yazar isterse 100 bin yazsın beni ilgilendirmez ancak ben sahibindene girdiğimde vti lara bakarken bu araca baktığımda bilen bilir pazarlık yoktan başka bi araç bilgisi yazılmıosa banada ben bu aracı bilmiorum diip bilgilerini isteme hakkı doğar ben bunu anlatmak istedim :)
Fjk fitengi umraniye atakekent heryerde goruyorum adam cicek gibi bakiyo arabasina hemde biniyo arabayi yatirmiyo garajda.
orhan_guney
06-09-2012, 14:27
eminmisin ümranıyede olduguna ? FJK lacıvert sedan arac.
Fjk fitengi umraniye atakekent heryerde goruyorum adam cicek gibi bakiyo arabasina hemde biniyo arabayi yatirmiyo garajda.
eminmisin ümranıyede olduguna ? FJK lacıvert sedan arac.
Karistirdm senin arabanla :)))) suc bende bilmedigin konuya niye atliosn:)
orhan_guney
06-09-2012, 14:33
anladım cunku FJK RJH :) cunku araba ızmıre satıldı orda bınıyorlar :) bu arada soal yorumun için.
Karistirdm senin arabanla :)))) suc bende bilmedigin konuya niye atliosn:)
hakanguclu
06-09-2012, 14:40
ne hallere düşmüş genc? geldin gördün mü,baktın mı bindin mi? ilan koyulunca araba bi hallere mi dusmus oluyo? boş muhabbet yapma yeri değil burası araba sorgulama yeri git mahalledeki kahvede otur dedikodu yap burası yanlış yer adamın canını sıkma
Çok şükür kimsenin arabasının arkasından dedikodu yapacak biri değilim özellikle konu eski malımızsa , atarlanmadan önce biraz düşünseydin keşke malının hayrını gör güle güle bin sat ona sözümüz yok , demek istediğim millete makara konusu oldu burda ona üzülüyorum.Konu sorgulamaysa sikinti yok FJK'yı alan yapan biziz boş muhabbet etmeyiz gerekirse :icon_tup:
Sen avukatımısın arkadaşın,herkes gibi bnde yorumumu yaptım gerek duyarsa o yorum atardı sana ne oluyor anlamadım,seninde doğru yerde olduğun söylenemez..
Ben avukatı gibimi gözüküyorum ordan?
emrem123
06-09-2012, 21:11
Sorgulamaktan cikmis :)
ilkerist
06-09-2012, 21:26
Sorgulamaktan cikmis :)
Atara,gidere dönmüş...:)
DBS bir , FJK iki olmuş resmen , sanki arabalar araba değil ünlü manken falan , burdaki bazı arkadaşlar da magazin muhabiri gibi , neden satılık acaba neden bu kadar çok satıldı yeni sevgilisinden neden ayrıldı konuştuğu başka biri mi var fjk yı başka ellerde gördük doğru mu..
Komik olmuş :)
Maşallah fjk ya vtı düşünsem almak isteyeceğim araçlardan
borayuksel
06-09-2012, 22:01
valla onu bunu bilmem fjk degil de benim en begendigim vti ahanda bu :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98168844 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kayseri-den-bir-efsane-vti-daha-98168844/detay)
maasallah subhanallah..
Murat Özcan
06-09-2012, 23:46
gümüş sadan gerçekten çok diri duruyor maşallah
emrem123
07-09-2012, 00:00
Aynen gumus guzelmis kazasz belasz ins
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 98443530 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-b-series-bolt-on-vti-99-98443530/detay)
Her Şeyıne Kefilim
Her vidasına kadar benım elım degmıstır
Bulunabılecek sayılı olan 99 vti lardan dusunen olursa bana pm atsın...
cıvıc_power
07-09-2012, 08:18
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 98443530 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-b-series-bolt-on-vti-99-98443530/detay)
Her Şeyıne Kefilim
Her vidasına kadar benım elım degmıstır
Bulunabılecek sayılı olan 99 vti lardan dusunen olursa bana pm atsın...
Banka kredisine de kefilsen ben alıyım abi :hahaha:
HaLuK-35
07-09-2012, 09:06
DBS bir , FJK iki olmuş resmen , sanki arabalar araba değil ünlü manken falan , burdaki bazı arkadaşlar da magazin muhabiri gibi , neden satılık acaba neden bu kadar çok satıldı yeni sevgilisinden neden ayrıldı konuştuğu başka biri mi var fjk yı başka ellerde gördük doğru mu..
Komik olmuş :)
Maşallah fjk ya vtı düşünsem almak isteyeceğim araçlardan
Eyw kardesim eksik olma :)
Resul911
07-09-2012, 12:41
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98548505 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ihtiyactan-dolayi-satilik-1-6-vti-98548505/detay)
araç hk.bilgisi olan varmı acaba ?
emrem123
07-09-2012, 13:04
daha önce gormedım antalyada.Plaka deısmıs olabılır
Haluk kardesimdir benim.
yalniz fjk bendeki gibi degil bundada haluk suclu degil. arabayi benden alan ark.lar suclu.
kaza bela olarak degil, incik cincik seyler olarak.
fjk bendeyken kusursuz otesiydi acik ve net. paspaslarindan pedal lastiklerine kadar sifir servisten almistim.
4-4luktu kusuru yoktu. suanki hali su zaman 30bin tl edicek bi vti.
kimse abuk subuk yorum yapmasin.
Gökhan Bilgin
07-09-2012, 14:11
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98548505 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ihtiyactan-dolayi-satilik-1-6-vti-98548505/detay)
araç hk.bilgisi olan varmı acaba ?
bursadan satılan fm vtec'e benzettim ama ::beuj: