Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
Murat Özcan
09-01-2012, 10:30
vti aranıyor günceli
fiyat normal daha ucuzu zaten problemlidir.
Benim 106 ile takas etmek istiyor,lpg de var araçta ..kafa kafaya takas etmek istiyor
Beyler çok acil olup güzel fiyata verilecek araba bizim imhotepin arabası
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay/)
acilll....................
Bilmedigimden soruyorum
2005 den beri vti kullanıyorum
2 sene Honda yetkili servisinde çalıstım az cok Honda bilgim var ama
Fabrikasyon Klimasız VTI hıc gormedım ben Ozgur abı bı yanlısın olmasın ?
ustunde ne tesisat var ne baglantıları klıma panelinda dugme yok kapak var.
vtecburac
09-01-2012, 16:54
klimasız vtı var diye biliyorum özgür abinin dediği gibide ne tesisat var nede düğme klima namına hiç bir sey yok bıldıgım gördüğüm 2 araç var KOM vtı MUU vtı..
aynen burak.
emin olmadan yazmam zaten fabrikasyon yok diye. karsımdakini kandırma gibi bir dusuncem hiç olmadı. çok sukur 3 kurusa tamah etmem sozumun her zaman arkasındayım ;)
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 69855687 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-100-honda-1-4-is-degerini-bilene-satiliktir-69855687/detay)
Vti degil ama 1.4 is ,samsunlu olan arkadaşlar var mı aramızda bu aracı bilen ya da gören ?
vallahi anıl arkadaşım sattı 1.4is mor replika jant lastik sıfır güvenlik paketli +lpg ve98model olması lazımdı 15.000vermişti herşeyi geçtim güvenlik paketi yok araçta en azında 106 iyi kötü bi abs aırbag var
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 69855687 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-100-honda-1-4-is-degerini-bilene-satiliktir-69855687/detay)
Vti degil ama 1.4 is ,samsunlu olan arkadaşlar var mı aramızda bu aracı bilen ya da gören ?
Araç bizim mahallemizde sesi tüplü olmasına rağmen yinede güzel geliyordu . Sahibini tanırım . Resimlerde de son 2 resim evinin önü zaten bizim oturduğumuz yer . Araç dıştan güzel görünüyor gidişi hakkında birşey diyemem fakat sahibi temiz araç alır . Bundan önceki araçlarıda temizdi alıp 2-3 ay kullanıp satan biri .
Vay amake tuplu 1.4 yakinda vti parasi ederse kimsenin zoruna gitmesin. vti 30 da eder
ustunde ne tesisat var ne baglantıları klıma panelinda dugme yok kapak var.
Abı ogrenmıs oldum bende
bılmıyordum bır yasıma daha gırdım :)
bızım cevremızdekıler hep klımalı oldugu ıcın :)
klimasız vtı var diye biliyorum özgür abinin dediği gibide ne tesisat var nede düğme klima namına hiç bir sey yok bıldıgım gördüğüm 2 araç var KOM vtı MUU vtı..
MUU vti hem klımazsız hemde sunroof suz herhalde :)
tam bır melez olmus o :)
hatta pıstonlarıda benım aracımdan cıkan pıston :D
ykavcioglu
09-01-2012, 20:46
muu 96 açık mavi olanmı?
yada yeşil:D
driftboy
09-01-2012, 20:47
Vay amake tuplu 1.4 yakinda vti parasi ederse kimsenin zoruna gitmesin. vti 30 da eder
Bugün bursa otokoop'da bi 1,4 is gördüm, sunroof yok, vtı jantı var sadece üstünde 97ydi büyük ihtimal. Kaput harita gibi, tavan bariz yamuk. Öyle gördüm arabanın sahibinin arkadasına sordum ne istiyo buna diye 19.000 dedi. Hayırdır yaa k20 mi var üstünde dedim 120 bin km'de diye istiyo bu parayı dedi agzım acık kaldı..
vtecburac
09-01-2012, 20:48
aynen sanrufda yok..
oyle deme mert muu eskı kankan:D:D
muu 96 açık mavi olanmı?
yada yeşil:D
http://www.modifiyem.com/foto-galeri-honda-civiv-b18c1-turbo-vtec-897-14.jpg
vtecburac
09-01-2012, 20:53
foruma üye mert bosver mazi oldu :)
foruma üye mert bosver mazi oldu :)
tamam kanka :D
Araç bizim mahallemizde sesi tüplü olmasına rağmen yinede güzel geliyordu . Sahibini tanırım . Resimlerde de son 2 resim evinin önü zaten bizim oturduğumuz yer . Araç dıştan güzel görünüyor gidişi hakkında birşey diyemem fakat sahibi temiz araç alır . Bundan önceki araçlarıda temizdi alıp 2-3 ay kullanıp satan biri .
Bana da 106'yı hanıma alıcam bundan önceki arabamız 106 ydı ona alıştı dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi
BosphorusBoys
11-01-2012, 09:09
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70600602 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-1998-vti-70600602/detay)
bilgisi olan var mı bir ark düşünüyorda ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 25231207 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1998-honda-vtec-turbo/detay/)
uzun süredir sahibindende duruyo bilgisi olan varmı komple motor turbo yapmış serdar usta onun dısında bilgisi olan?
kasası güzel o arabanın shero sahbide yazmış zaten doğru yani.
yaklaşık 3 seneden beri satılık shero :)
Murat Özcan
11-01-2012, 11:04
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70600602 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-1998-vti-70600602/detay)
bilgisi olan var mı bir ark düşünüyorda ?
bende merak edıyorum bunu
bende merak edıyorum bunu
sankı otomatık vites gostgeler takılmıs araca :)
Murat Özcan
11-01-2012, 11:33
valla bilmiyorum ne takmışlar buna :D
kasası güzel o arabanın shero sahbide yazmış zaten doğru yani.
aynen tuncer güzel ama neden bu kadar uzun satılık :cool:
ındıglonun otomatık verısyonunu almıs kadran vtı kadranı
yaklaşık 3 seneden beri satılık shero :)
aynen abi bilgisi olan varsa bilgilendirsin arkadaslar
orhan_guney
11-01-2012, 15:25
typer sorgulamasınıda burdanmı yapıcagız beyleR?
Akihiko Saito
12-01-2012, 02:43
Arkadaşlar şu araç nasıldır? Bilgisi olan varmı? Ön panelde pas var ama önceki kazaları nedeniyle yüksek süratlerde sıkıntı çıkarırmı acaba?
Yürüyeni nasıldır?
Bana nerelerinden masraf açar?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay)
Arkadaşlar şu araç nasıldır? Bilgisi olan varmı? Ön panelde pas var ama önceki kazaları nedeniyle yüksek süratlerde sıkıntı çıkarırmı acaba?
Yürüyeni nasıldır?
Bana nerelerinden masraf açar?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-3-sahibinden-acil-satilik-69611334/detay)
Ciddi anlamda ciğerlidir.. Bindim istersen videoları da var.. :) Kasası söylendiği gibidir ufak tefek makyaj ihtiyacı var gözüktüğü üzere.. Çok büyük kazası yok.. O fiyata alınabilecek en güzel vti'dır..
schizophrenic
12-01-2012, 02:46
............
............
edit yanlış anlaşılma..
bu konuyu kapatalım artık
25 milyarlık 13 yaşındaki arabalarla ilgilenmeyelim
hep beraber karar alırsak bende uyarım, çok sıkıldım bu hondaların astronomik fiyatlarından
Murat Özcan
12-01-2012, 10:13
bu konuyu kapatalım artık
25 milyarlık 13 yaşındaki arabalarla ilgilenmeyelim
hep beraber karar alırsak bende uyarım, çok sıkıldım bu hondaların astronomik fiyatlarından
aynen beyler konuyu kapatalım ilgilenmeyelim aynı şekilde bende uyarım..
aynen beyler konuyu kapatalım ilgilenmeyelim aynı şekilde bende uyarım..
arkadaşlar her arabanın kendine göre bir limiti vardır bu arabaların bi piyasası yok temizliğine geçmişine göre fiyatı değişiyor temiz araba her zaman pirim yapıyor bu arabaların temizi makbul olduğu için o paraları da geçebiliyor
oguzhankutlu
12-01-2012, 11:19
Aynen kapatalım ya kimse satmasın vti ını zaten sıkıntısız sorunsuz araçlar
vtec ciler durmak yok prime dewam.Gelecek yaza 35 lere alıp satıcaz inşallah (biraz kızıştıriyim :D)
25000 tl yi vti ye vericenize ep2 alın veya 5000 tl daha verin 30000 tl fd6 premium alın hem sınıf atlayın hemde biryere gittiğinizde saygınlığınız olsun yamyamlar geldi demesinler:)
25000 tl yi vti ye vericenize ep2 alın veya 5000 tl daha verin 30000 tl fd6 premium alın hem sınıf atlayın hemde biryere gittiğinizde saygınlığınız olsun yamyamlar geldi demesinler:)
Vti kullanan yamyam mı oluyor?
Yorum yaparken 2 kez daha düşünün bence.
oguzhankutlu
12-01-2012, 11:56
yürümedikten sonra ep2 yi yapayım
haa doğru gerçi oda bi soch vtec :)
Sizin yaşınızdaki birine yakıştramadım bu yorumu
Ne yani fd6 saygınlık ibaresimi :) veya ep2 :)
Benim gözümde güzel EK4 EG çooook daha güzel fd6 dan ;)
bende gümbür gümbür egzostla takım elbiseyle gezdim
bende alındım bak şimdi :)
tepkinin karışmaması lazım,
uzun zamandır zaten herkesin ortak görüşü fiyatlar.... bizimki de ona kinaye
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:00
biraz klasik biraz trajik ama bize hayat 5500 de başlar hahahahah :)
Vti kullanan yamyam mı oluyor?
Yorum yaparken 2 kez daha düşünün bence.
Üstüne alınmada gti vti kullanıcılarının birçogu şehiriçi gazlayan tuzlayan milletin canına malına kasteden birçok yamyam var:)
bu benim görüşüm
Allah keyfini bozmasın
ep2 fd6 yla saygınlık oluyosa , quicksilwer lara çarpılıyosunuz ondan sonra Type-r geçtim diyolar :D
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:01
ep2 le yapan yokmu bunları ?
dönüp dolaşıp aynı terane yi duymaktan sıkıldık
ben 5 yıldır vti almak için yırttım biryerlerimi alın teriyleeeee
satılık deqılım aracım ama anlayamıyorum vti a atılan lafları
almayı düşünen araca gidip başında pazarlık yapsın alsın fiyata bakmayın satıcak adam zaten alıcıya yardımcıolurr
ucuza alan ucuza satar pahalı alıp ustune masraf edıp ıstedıgı kıvama getıren ınsan satarsa herhandekı zararına vermek ıstemezz
bırakın vtı ın fıyatları baska araclara yonelın ucuz araba dolu etrafta
sizin hayat çok geç başlıyor o zaman derim bir peugeotcu olarak ahahaha :D
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:04
ne varsa vtec de var zaten 2002 2003 typer 45 lira.Honda bu piyasası yüksek parası olan alsın
Kedi uzanamadığı ciğerli vtec e mundar dermiş hahhahahahaha :D
Geç başlıyo ama uzun sürüyo :D 8300 rpm orjinal limitör
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:05
aile arabası ya ondan =)
ahahahha bu iyiymiş :D
Sene 2012 oldu hala vtec'i savunanlar var :D
ep2 fd6 yla saygınlık oluyosa , quicksilwer lara çarpılıyosunuz ondan sonra Type-r geçtim diyolar :D
Bunlar şehir efsaneleri:)
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:06
süper ya (onkrktr)
dönüp dolaşıp aynı terane yi duymaktan sıkıldık
ben 5 yıldır vti almak için yırttım biryerlerimi alın teriyleeeee
satılık deqılım aracım ama anlayamıyorum vti a atılan lafları
almayı düşünen araca gidip başında pazarlık yapsın alsın fiyata bakmayın satıcak adam zaten alıcıya yardımcıolurr
ucuza alan ucuza satar pahalı alıp ustune masraf edıp ıstedıgı kıvama getıren ınsan satarsa herhandekı zararına vermek ıstemezz
bırakın vtı ın fıyatları baska araclara yonelın ucuz araba dolu etrafta
araçlara laf söylemiyoruz
benim kadar fanatik vtec hayranı da değilsinizdir, ya da en az sizin kadar hastasıyım diyelim :)
adam 28.000-29.000 fiyat yazmış bunun nesi ile pazarlık yapıp anlaşılacak :)
+satılan arabaların hepsi galeriden çıktığı gibi 10 üzerinden 10 muş söylendiğine göre .....
Yıl 2012 oldu hala çekemeyenlerde war :D
Geç başlıyo ama uzun sürüyo :D 8300 rpm orjinal limitör
aile arabası ya ondan =)
5500 e kadar napıosunuz hadii gel artık bak sabırsızlanıorum:D
şaka bir yana vti i seviyorum guzel araba ama bence sedan olmalı butun esprisi sedan da zaten
bizde sıkıntı yok alttan alttan geliyor 7200 e kadar dolu dolu dönüyor :D
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:08
araçlara laf söylemiyoruz
benim kadar fanatik vtec hayranı da değilsinizdir, ya da en az sizin kadar hastasıyım diyelim :)
adam 28.000-29.000 fiyat yazmış bunun nesi ile pazarlık yapıp anlaşılacak :)
+satılan arabaların hepsi galeriden çıktığı gibi 10 üzerinden 10 muş söylendiğine göre .....
mal satıcının para alıcının abi napıcaksın :)
Ben 2 tane vtı aldım sattım ve gerçektekten evli olmasam yine alırdım
Şöyle bir gerçek var bence en kıralının edeceği 21 liradır oda çok hastası olduğundan
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:09
yine bi provakatör kızıştırdı ortalığı :D
almayı düşünen arkadaşlarımıza almayın diyoruz
biz de almayacağız
yaptığımız bu
yine bi provakatör kızıştırdı ortalığı :D
Biri uyandi:):D
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:10
5500 e kadar napıosunuz hadii gel artık bak sabırsızlanıorum:D
şaka bir yana vti i seviyorum guzel araba ama bence sedan olmalı butun esprisi sedan da zaten
havalar düzelsin abi yapacak speclerim var aracıma :)
Yıl 2012 oldu hala çekemeyenlerde war :D
Ya yok benimki çekememezlik değil ama.. :) Çok severim vtec'i.. Kasası görüntüsü gidişi.. Ama bi yere kadar. Sonuçta o da araba yani :) 160 hp'lik bi araba.. O kadar fazla büyütmeyi gerektirecek birşey yok :) Kaldıki istenilen paraları hep saçma bulmuşumdur.. :)
:D
havalar düzelsin abi yapacak speclerim var aracıma :)
havalar duzelsın speclere dokunmadan şu yarım kalan işi bir halledelim :)
Ben 2 tane vtı aldım sattım ve gerçektekten evli olmasam yine alırdım
Şöyle bir gerçek var bence en kıralının edeceği 21 liradır oda çok hastası olduğundan
Bende ewliyim arabamda tek kapı , anormal memnun we mutluyum.
Fiyat konusunda hemfikirim.Sadece çekemeyenleri çekemiyorum.:icon_tup:
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:13
havalar duzelsın speclere dokunmadan şu yarım kalan işi bir halledelim :)
en azından bi basıyım be abi CRV gibi duruyo arabam :D
en azından bi basıyım be abi CRV gibi duruyo arabam :D
bas bas yüksek arabaları sevmiorum :D
oguzhankutlu
12-01-2012, 12:14
bas bas yüksek arabaları sevmiorum :D
belli oluyo zaten resimdende anlaşılıyor :)
Ya yok benimki çekememezlik değil ama.. :) Çok severim vtec'i.. Kasası görüntüsü gidişi.. Ama bi yere kadar. Sonuçta o da araba yani :) 160 hp'lik bi araba.. O kadar fazla büyütmeyi gerektirecek birşey yok :) Kaldıki istenilen paraları hep saçma bulmuşumdur.. :)
:D
İstenilen rakamlar konusunda hemfikiriz dont sıkıntı:icon_tup:
Bende ewliyim arabamda tek kapı , anormal memnun we mutluyum.
Fiyat konusunda hemfikirim.Sadece çekemeyenleri çekemiyorum.:icon_tup:
ALLAH mesut bahtiyar etsin :icon_tup:
Fiyatlara gelince normal seviyeye gelince bende rio dizeli satıp alcam inşallah canım istiyo ya:)
ALLAH mesut bahtiyar etsin :icon_tup:
Fiyatlara gelince normal seviyeye gelince bende rio dizeli satıp alcam inşallah canım istiyo ya:)
Amin cümlemizi inşallah.
iesler 19dan 1.4ler 15ten vtecII ler 28den başlamadığı zaman vti ler düşecek inşallah.Hayırlısıyla
ykavcioglu
12-01-2012, 12:39
şuan amcalar bile ies'leri örnek alıp 20-21 bin tl fiyat istiyorlar.....
nişanlım ve ben honda hastasıyız tutturtu vti alıcazda alıcaz :) 2 ay kaldı yüklenin arkadaşlar fiyat düşsün :)
nişanlım ve ben honda hastasıyız tutturtu vti alıcazda alıcaz :) 2 ay kaldı yüklenin arkadaşlar fiyat düşsün :)
bu fiyatlara siz de almayın :)
Allah mesut bahtiyar etsin
şimdi taksim yolunda hb, gri zır stock bi vti gördüm gri renk, sol stopunda ufak kırık var plakası 34ab ile başlıyor ama kalanları okuyamadım:D
Yenge işini biliyo.:D
Bende hanıma sürdürüyorum öğrendi iyicene.İlk zamanlar 4-5k lerden sonra çok ses çıkıyo bundan , bi sorun war galiba diyodu:D Bazen bas bakiyim diyorum 5000geldimi hemen yükseltiyo vitesi korkuyo sesten:hahaha:
vtec candır.:D Otobanda 5vites 4-5k. rpm 10-15dk. seyretmesi herkesin tatması gereken bi zewktir.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Durmak yok vteclerin piyasasını düşürmicez. :D
ya bendemi vti arasam ne typer var nede s2000 zor valla
şimdi taksim yolunda hb, gri zır stock bi vti gördüm gri renk, sol stopunda ufak kırık var plakası 34ab ile başlıyor ama kalanları okuyamadım:D
aynı aracı bnde cevızlıbagda sanayıde gormustum park halınde.bıraz bakınmıstım ama sahıbı gelmedı.
ya arkadaşlar sizce en güzel en temiz vti hangisi siz daha iyi bilirsiniz
Yenge işini biliyo.:D
Bende hanıma sürdürüyorum öğrendi iyicene.İlk zamanlar 4-5k lerden sonra çok ses çıkıyo bundan , bi sorun war galiba diyodu:D Bazen bas bakiyim diyorum 5000geldimi hemen yükseltiyo vitesi korkuyo sesten:hahaha:
vtec candır.:D Otobanda 5vites 4-5k. rpm 10-15dk. seyretmesi herkesin tatması gereken bi zewktir.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Durmak yok vteclerin piyasasını düşürmicez. :D
abi ne yapıcam bilmiyorum ikimizde çok istiyoruz ama temiz bi vti bulmak çok zor 20 bin tl bütçe ayırdım düğünden sonra alıcaz inş
Cimmeria
12-01-2012, 14:57
saçma sapan vti fiyatlarına yorum yapınca çekememezlik yapılıyor yorumlarına çok gülüyorum ben. Kim neyi çekemesin sanki çok özel bir şey olmuşta temiz vti bulunmuş insanlarda çekemeyip kahroluyor mu zannediyorlar acaba...
arabasını satmak isteyen adam satabileceği fiyatı koyar, öteki türlü anca reklam yapıp kendini tatmin eder. Ben vti'ımı da type r ı mı da satarken satılabilecek rakamlardan koydum ikiside gayet hızlı satıldı, typer a 50 yazmam gerekirdi şimdiki type r ilanlarına bakarsak ama o zaman 8 ay beklerdim satmak için heralde...
Nasılki satıcı istediği parayı istemekte özgürse alıcılar da istediği yorumu yapmakta özgürdür, ben vti'ına 25 üzeri fiyat koyanları gördükçe açıkçası artık gülüyorum komik geliyor bana. Belki ilk arabası ya da ilk spor arabası olanlar bu paralar eder zannediyorlar vti lar ama içine oturunca o hissiyat geçiyor :)
toshiba genel müdürlüğünde teknisyenim güzel temiz bi vti bulan,yardımcı olan arkadaşa i5 işlemcili cihazlardan yüzde 60-70 indirimli vericem :)
ne vtec miş arkadaş..:) piyasa böyle iken araba alınmaz fiyatlar aşırı yükselmiş durumda heleki hondada ies ler 20-21 -22 vti 25 ...vs vs gerisini siz düşünün:D
ykavcioglu
12-01-2012, 17:33
almayı düşünen arkadaşlarımıza almayın diyoruz
biz de almayacağız
yaptığımız bu
Sana alacaz abi inş.dün kaçırdık golü ama atak devam ediyor:D
bu şekilde almam
hiç alternatif araba bilmiyorum ama vtec almam
alırsam da burada konusunu açacağım
noktasına kadar neyi var neyi yok yazacağım
kimden aldığımı
ne kadara aldığımı herşeyini yazacağım
Murat Özcan
12-01-2012, 18:04
bu şekilde almam
hiç alternatif araba bilmiyorum ama vtec almam
alırsam da burada konusunu açacağım
noktasına kadar neyi var neyi yok yazacağım
kimden aldığımı
ne kadara aldığımı herşeyini yazacağım
neler oluyor gölü kaçırdık falan siz düşürün araba sonrada alamayın kardeşiniz burda araba arasın dursun ne guzel dunya be :D
neler oluyor gölü kaçırdık falan siz düşürün araba sonrada alamayın kardeşiniz burda araba arasın dursun ne guzel dunya be :D
gerekirse kendime alacağım arabayı sana alırız
senin almanı kendimden daha çok istiyorum
Yunus bana da haber vermedi öyle bir şeyden
ama anladığım kadarıyla birşeyler olmuş bizden habersiz :)
abi si ı sana vereyim demişti almamıştım
bari onu alsaydım çiçek gibi arabaydı :)
tuner faruk
12-01-2012, 18:10
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69002986 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ankara-da-tek-red-v-tech-69002986/detay)
Eski VCB midir bu ?
Murat Özcan
12-01-2012, 18:11
anladım abi yok sorun olmaz sen kendinede alabilirsin ben senden alırım falan fılan bakılıp ıncelenmesı lazım sonucta evet yunusun gizli gizli yürüttüğü işlerden biri olsa gerek bu :D
abı az bıraz daha bırıkım yapıp 1.4 alsan k20 koysan daha keyıflı olur :)
motora mod. ılerde yavas yavas yaparsın stock olsun header fıltre egzos.gayet te guzel olur o halı bıle.
sahsen ben ole yapmayı dusunuyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69002986 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ankara-da-tek-red-v-tech-69002986/detay)
Eski VCB midir bu ?
Ben eski FS vtec diye bılıyorum bu aracı
Murat Özcan
12-01-2012, 18:35
genel durumu nedır pekı mertcan ?
abı az bıraz daha bırıkım yapıp 1.4 alsan k20 koysan daha keyıflı olur :)
motora mod. ılerde yavas yavas yaparsın stock olsun header fıltre egzos.gayet te guzel olur o halı bıle.
sahsen ben ole yapmayı dusunuyorum
büyük ihtimal yapabilirim
günlük kullanmayacağım çünki
atarım kenara, yavaş yavaş yapmaya çalışırım
2001 1,4 bulunur sunroof una kadar
zaman içinde yapılır
19 500 e zır stock aldım
4 bini geçti harcadığım :)
ne gerek var :)
genel durumu nedır pekı mertcan ?
Ankara da hıc gormedım
sahıbı arkadasım ama
Tıtız bırısıdır
telefonda gorusebılırsınız.
ykavcioglu
12-01-2012, 22:01
Sİ izmir'e gitti erol abi göndermez daha geri:D
güzel bir araç var abi, bakalım kısmetden öteye geçilmez, aksilikler çıkıyor ama kovalıyorum hâla:(
aracı almayı düşünüyorum bilen abilerimiz varsa bi yorum yaparlarsa sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay)
o arac bakırköyde ve sahibi kesinlikle aracını satmayı düşünmüyor ilk sahibinden ve sadece 104.000 kmde sol üst tarafında ufak bi kırık var ve kırık olan stopun ordaki sol camurlukta ufak bi göçüğü var ön tamponunda plakalıgın orda ufak bi yırtık vardı gecenlerde baktım yeni taktırmıs adamın kapısında yalvardım yakardım 3 sene boyunca satmam dedi ab plakalı arac 1996 model bilginize.nişantaşı rumeli caddesinde orta yaşlarda bi beyfendide sedan full orjinal bi vtec gördüm muhteşem ötesi bi makinaydı plakasıda 34 TD 2336 ydı belki bilen arkadaşlar vardır yada gören
ykavcioglu
12-01-2012, 23:07
amcalar bu ara çok artistlendiler, bize teyze lzm
Skyhawk34
12-01-2012, 23:08
o arac bakırköyde ve sahibi kesinlikle aracını satmayı düşünmüyor ilk sahibinden ve sadece 104.000 kmde sol üst tarafında ufak bi kırık var ve kırık olan stopun ordaki sol camurlukta ufak bi göçüğü var ön tamponunda plakalıgın orda ufak bi yırtık vardı gecenlerde baktım yeni taktırmıs adamın kapısında yalvardım yakardım 3 sene boyunca satmam dedi ab plakalı arac 1996 model bilginize.nişantaşı rumeli caddesinde orta yaşlarda bi beyfendide sedan full orjinal bi vtec gördüm muhteşem ötesi bi makinaydı plakasıda 34 TD 2336 ydı belki bilen arkadaşlar vardır yada gören
her bakırkoye giderken aracı görüyorum bir tanede yanında e30 var ufak bir otoparkta duruyorlar araç her zaman tozlu ve jant göbeklerinin 1-2 tanesi yok insanın içi gidiyor
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay)
Aracı tanımıyorum ama çok diri ve giderli duruyor
amcalar bu ara çok artistlendiler, bize teyze lzm
hocam artık teyzelerde artistlesti zamannda bende olmak üzere bircok kişi çok insanı yolda durdurup aracını satarmısın dedi herkes artık aracının ne olduğunu biliyor bunda servislerinde payı büyük!2001 lerde 6000 7000 tl arasındaydı bu şehir efsanesi vtecler 2004 yılından beri devamlı sahibinden de vtec bakarım 2009 dan sora vteclerin fiyatları bayagı arttı 2009 da beyaz hb uz vtec vardı suadiyeden satılıktı bayandan 7 8 ay 21.500 de ilanda kaldı zor bela satıldı yıl 2011 aracı yıne sahibindende gördüm 27.800 lerdeydi 26 yamı ne satılmıs yine 2009 da arkadaşım burak bayandan sedan lacivert vtec aldı ilk sahibinden 34 k plakalıydı 152.000 kmde kazasız boyasız 18.750 ye yanlışım olmasın antalyaya sattı aynı sene içinde peki değisen ne aradaki 2 senede? ya birçok arkadaş vtecin ne oldugunu son zamanlarda anladılar üstüne çok düştüler yada alan üstüne kar koyup satayım derdine girdiler o ondan 20 o ona 22 o ona 23 o ondan 25 derken sonuç ortada vteclerin pahalanmasında en büyük etkende hondanın bidaha vtec ayarında arac getirmemesi (type_R s2k hariç) de bu vtec lerin piyasasını yükseltti bende vtec sahibiyim garajımda hep yatıyor çıkartmıyorum pek fazla orasını burasınıda kurcalamaktan nefret ediyorum evet piyasası pahalı bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum sevinmemin yanını kımse yanlıs anlamasın vtecleri vtecten cıkartcak insanların eline düşmediğine bunun üstüne basa basa söylüyorum güzelim araçlara resmen tecavüz ediyolar!!!!üzülmemin yanıda değerini bilecek arkadaşlarada pahalı gelmesi bu vteclerin özellikle kazasızlarının değeri düşmeyecek bukadar vtec hastası varken 1.4 is 1.6 ies lerın type_R ların fiyatları ortada zaten alan alacak almayanda başka araçlara bakıcak sonuçta bu zevk arabası her zevkinde bi bedeli var bana kimse kızmasın vteclerin fiyatları ortada
her bakırkoye giderken aracı görüyorum bir tanede yanında e30 var ufak bir otoparkta duruyorlar araç her zaman tozlu ve jant göbeklerinin 1-2 tanesi yok insanın içi gidiyor
apartmanda komple o amcanın işte almanyadan emekli olunca buraya gelmiş garajında bide corsa var oda ab plakalı dediğiniz gibi siyah e30 u var yani anlaşıldığı gibi adamın paraya filan ihtiyacı yok sat dersin satmaz gider 15 16 ya galericiye bırakır sorada 35.000 isterler ilk sahibinden kazasız boyasız diye :D
Murat Özcan
13-01-2012, 00:13
apartmanda komple o amcanın işte almanyadan emekli olunca buraya gelmiş garajında bide corsa var oda ab plakalı dediğiniz gibi siyah e30 u var yani anlaşıldığı gibi adamın paraya filan ihtiyacı yok sat dersin satmaz gider 15 16 ya galericiye bırakır sorada 35.000 isterler ilk sahibinden kazasız boyasız diye :D
vay be var böyle tipler satmam diye geçen sene yolda durdurmustumda eşkiyamısın ne istiyorsun benden demişti dedim arabanı satmam kardesım dedı dag basımı burası yok dedım otoban :D
Aracın sahibi siteye üye.
Detaylı şekilde neyi var neyi yok yazmıştı hatta buraya ama bulamadım post'ları.
driftboy
13-01-2012, 00:38
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA :icon_tup:.. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE:icon_tup:
ben önemsemediğim bişeyi niye gidip baktırtayım komple taklalı çıktı direkler yamuk çıktı ne olcak....benim için bunların bi önemi yok ben bunu anlatmak istedim bunları merak eden ciddi düşünen arkadaş gelince kendisi baktırıp alsın ister servise soksun ister kaportacıya isterse ustasıyla gelsin baksın benim için hiç bir mahsuru yok benim bilmek istediğim yer motor ve yürüyeniydi eski sahibini tanıyan varsa da sorabilir aracı kullanmadım bile el sıkıştım notere gittim 23.500 ü saydım aldım ne kaportasından ne boyasından nede yürüyen ve motorundan şikayetim yok...
baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....
msjlar burda ömer abi
Eski 16 CLC yeni 26 UP vtı'ın sahibinin açıklamaları.
hmm baya uzun yazmış ama gidip görmek acıkca muallakta kaldım
tuner faruk
13-01-2012, 01:09
Abi FS nin kmsi daha yüksekti diye hatırlıyorum:beuj:
araç bi abimin arabası merak ettığınız soruları pm atabılrsiniz gayet motoru yürürü sağlıklı bir araç eskı plakası fln da ilanda yazıyor zaten
mstfcn28
13-01-2012, 02:54
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir araç,daha önceki postlarda sahibi neyi var neyi yok açık açık herşeyini yazmıştı ciddi yürürlü bir makine sağından solundan ses gelmiyor kesinlikle:icon_tup:
Edit:Okumuşsun zaten.
ya o değilde bizim kelin pert ettiği füme sedan son plakası BF olan vtec nerede acaba yaw :D
Abi FS nin kmsi daha yüksekti diye hatırlıyorum:beuj:
Evt km yuksektı
hatta eskı satılık ılanında Okan Turan km dusumusler demıstı
yınede tam emın degılım fs 97 mıydı ? eskı konularak baktım
bı cok ortak noktası var ama arastırmak gerek
ykavcioglu
13-01-2012, 20:02
hocam artık teyzelerde artistlesti zamannda bende olmak üzere bircok kişi çok insanı yolda durdurup aracını satarmısın dedi herkes artık aracının ne olduğunu biliyor bunda servislerinde payı büyük!2001 lerde 6000 7000 tl arasındaydı bu şehir efsanesi vtecler 2004 yılından beri devamlı sahibinden de vtec bakarım 2009 dan sora vteclerin fiyatları bayagı arttı 2009 da beyaz hb uz vtec vardı suadiyeden satılıktı bayandan 7 8 ay 21.500 de ilanda kaldı zor bela satıldı yıl 2011 aracı yıne sahibindende gördüm 27.800 lerdeydi 26 yamı ne satılmıs yine 2009 da arkadaşım burak bayandan sedan lacivert vtec aldı ilk sahibinden 34 k plakalıydı 152.000 kmde kazasız boyasız 18.750 ye yanlışım olmasın antalyaya sattı aynı sene içinde peki değisen ne aradaki 2 senede? ya birçok arkadaş vtecin ne oldugunu son zamanlarda anladılar üstüne çok düştüler yada alan üstüne kar koyup satayım derdine girdiler o ondan 20 o ona 22 o ona 23 o ondan 25 derken sonuç ortada vteclerin pahalanmasında en büyük etkende hondanın bidaha vtec ayarında arac getirmemesi (type_R s2k hariç) de bu vtec lerin piyasasını yükseltti bende vtec sahibiyim garajımda hep yatıyor çıkartmıyorum pek fazla orasını burasınıda kurcalamaktan nefret ediyorum evet piyasası pahalı bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum sevinmemin yanını kımse yanlıs anlamasın vtecleri vtecten cıkartcak insanların eline düşmediğine bunun üstüne basa basa söylüyorum güzelim araçlara resmen tecavüz ediyolar!!!!üzülmemin yanıda değerini bilecek arkadaşlarada pahalı gelmesi bu vteclerin özellikle kazasızlarının değeri düşmeyecek bukadar vtec hastası varken 1.4 is 1.6 ies lerın type_R ların fiyatları ortada zaten alan alacak almayanda başka araçlara bakıcak sonuçta bu zevk arabası her zevkinde bi bedeli var bana kimse kızmasın vteclerin fiyatları ortada
katılıyorum sana, uz vtecinde gazetede bile ilanı vardı, sahibide çok efendi birisiydi hatta..
her alan ekmek yemek istiyor fakat dikkat edersen son zamanlarda satışlar durdu..
gerçekten temiz düzgünleri gidiyor 25 e, gerisi internetde kuru kalabalık yapıyor..
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 70985016 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fd-otomotiv-honda-civic-dohc-vti-1999-model-sifir-motor-70985016/detay)
aklımda sarı renk var bu aralar
vay be var böyle tipler satmam diye geçen sene yolda durdurmustumda eşkiyamısın ne istiyorsun benden demişti dedim arabanı satmam kardesım dedı dag basımı burası yok dedım otoban :D
bundan 4 ay öncede bahçelievlerde sabahın 7 sinde bayanı durdurdum resmen yolun ortasına atladım :D 06 h plakalı baya kadına dil döktüm 1998 model gri oda orjinal vtec ti numaramı vereyim satmayı düşündüğünüzde arayın dedim kocam kesinlikle satmaz dedi arkama baka baka geri dödüm maalesef olmayınca olmuyor :(
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 70985016 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fd-otomotiv-honda-civic-dohc-vti-1999-model-sifir-motor-70985016/detay)
aklımda sarı renk var bu aralar
bu araca istanbuldayken tuncay abi baktı ve kasa olarak orjinal olduğunu söyledi yanlız araç siyahtan sarıya boyanmış motor içi siyah aracı merak ediyorsanız tuncay abi aracı bizzat yakından görüp incelemiştir ona sorabilirsiniz almayı düşünüyorsanız eğer
katılıyorum sana, uz vtecinde gazetede bile ilanı vardı, sahibide çok efendi birisiydi hatta..
her alan ekmek yemek istiyor fakat dikkat edersen son zamanlarda satışlar durdu..
gerçekten temiz düzgünleri gidiyor 25 e, gerisi internetde kuru kalabalık yapıyor..
bahsettiğim senelerde 2007 2008 2009 senelerinde en az 80 en fazlada 116 tane vtec ilanı vardı peki nerde bu arabalar suan 45 tane var ilanda arz talep meselesi herkes birbirini örnek alıyor onun kazası var bende yok o 23 istiyor bende 25 diyim o diyor kmsi çok bnm ki az ben daha fazla istiyim o diyor ben sırf bakımlarını serviste yaptırdım o sanayide yaptırmıs vs vs vs valla bende anlamadım memlekette 70.000.000 insan var 800 küsür vtec girmiş perte çıkanları düşersek pertten toplanmışları düşünürsek sağlam kalanları emsal sınıfına girer ve vtec sahibi olmak insanı özel kılar tabiki anlayan insana ALLAH herkesin gönlüne göre versin ALLAH herkesin karşısına iyi insanlar iyi vtecler çıkartsın ve kazadan beladan uzak tutsun.
ykavcioglu
13-01-2012, 22:28
gerçekten orjinal olanda 25 istesin lafım yokta değişeni olan, direkleri gitmiş araçlara o fiyatlar verilmesi çok saçma geliyor..
ben lokal boyalı Si'a bindim ya vtec çokmu eski kaza normal karşılansın anlamıyorum...
E.ORANLI
13-01-2012, 22:39
ya o değilde bizim kelin pert ettiği füme sedan son plakası BF olan vtec nerede acaba yaw :D
bursa'da bitane fume vtı var ama ıstanbuldan gelme :D motor içi azcıkın yuklu :rolleyes:
bursa'da bitane fume vtı var ama ıstanbuldan gelme :D motor içi azcıkın yuklu :rolleyes:
izmirden gelme olabilir o dediğin..daha öncesi istanbul gerçi..
---caner---
14-01-2012, 00:22
şşş yanlış olmasın benimkinden bahsedilmiyo :)
vtecburac
14-01-2012, 10:33
elinde vtec olanlar piyasanın vermiş olduğu gazla moda çoktaaann girmiş zaten,
üzüldüğüm tek nokta vtece yeni binicek arkadaşlar o kadar paraları bayılıcaklar orjinal ayağına, ***** piyasada orjinal diye bilinen çok işlemli araçlarda var ya oda cabası..:(
bilir kişiler bu vtec arayanlara o kadar abartılıcak bir araba olmadığına dair bi akıl verseler iyi olur:)
ykavcioglu
14-01-2012, 10:35
elinde vtec olanlar piyasanın vermiş olduğu gazla moda çoktaaann girmiş zaten,
üzüldüğüm tek nokta vtece yeni binicek arkadaşlar o kadar paraları bayılıcaklar orjinal ayağına, ***** piyasada orjinal diye bilinen çok işlemli araçlarda var ya oda cabası..:(
ztn en acı durumda bu:D:D:D
vtecburac
14-01-2012, 10:38
ztn en acı durumda bu:D:D:D
malesef yapıcak bişe yok kardeşim, 1 müsibet 1000 nasihattan iyidir..:)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-oscardan-gorulmeye-deger-1998-civic-vti-v-tec-70984879/detay/)
galerici taktiği olsa gerek. değişen kaza yok. standart kelime...
araç 98 model ama komple 99 a çevrilmiş, değişen yokmuş.......
jetboy444
14-01-2012, 15:20
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-oscardan-gorulmeye-deger-1998-civic-vti-v-tec-70984879/detay/)
galerici taktiği olsa gerek. değişen kaza yok. standart kelime...
araç 98 model ama komple 99 a çevrilmiş, değişen yokmuş.......
aynen galerici taktiği ön taraf komple değişmiş makyajlı kasa olmus ama değisen yok:)
E.ORANLI
14-01-2012, 15:55
izmirden gelme olabilir o dediğin..daha öncesi istanbul gerçi..
bilmiyorum ayrıntısını siteden tanınan birisinin eski aracıydı ön sagdan kazalı idi kazalı halde alıp topladılar sedan fume yürüyeni güzel bi araç.
Onur typer
14-01-2012, 20:22
arkadasım takas edıcek son durumunu ogrenemk ıstıoruz cok oncekı hallerını bılırız ama son 1-2 senedır bılmıoruz detaylı bılgı sahıbı olan varsa bılgı verırse sewınırız
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71044335 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kusursuz-mugen-turbo-vtec-71044335/detay)
SerkanKurt
14-01-2012, 23:24
Bu aracı ciddi düşünüyoruz arkadaşlar. Haftasonu gidip eskişehirden alıp istanbula gelmeyi düşünüyoruz. 20.000TL' miz var varmı tanıyan bilen ? 20.000liraya verirse arkadaş para hazır :)
2 sayfa geriye gidersen görürsün araç hakkındaki bilgileri.
sanmıyorum 20 bine verecegini..
Bu aracı ciddi düşünüyoruz arkadaşlar. Haftasonu gidip eskişehirden alıp istanbula gelmeyi düşünüyoruz. 20.000TL' miz var varmı tanıyan bilen ? 20.000liraya verirse arkadaş para hazır :)
Sahibi siteye üye, geçmiş sayfalarda açıklaması vardı araç ile ilgili,
SerkanKurt
14-01-2012, 23:36
evet şimdi okudum yazılanları. Eğer vermez diyorsanız 20.000liraya bulabileceğimiz vti varmıdır ? Arkadaş 1 aydır bekliyor bulamadık henüz fiyatlar uçmuş.
Böyle bir araba icin 22.000 tl bıle az bence
ilk once parça listesini okuyun ondan sonra aracın sahıbıne teklıfte bulunun
---caner---
14-01-2012, 23:56
Böyle bir araba icin 22.000 tl bıle az bence
ilk once parça listesini okuyun ondan sonra aracın sahıbıne teklıfte bulunun
:icon_tup: arabayı iyice mındar ettiler
arabanın kazasını vs. önce ki sayfada okuyabilirsiniz. 22binlik sedan vtec hakkında
ykavcioglu
15-01-2012, 00:16
önceki sayfalarda sadece aracın yeni sahibinin yaptığı kaza yazıyor, demekki o tarihe kadar kazasız bir araçtı...
ilkerdeyken kazasi yoktu biliyorum (bursa da)
abi sen nerelerdesin :D puk'u özlemedin mi şimdi pişman mısın sattığına doğru söyle:D
yunusa sattik yabanciya satmadik ki
simdi nasil alicaz mesele o :)
ykavcioglu
15-01-2012, 00:37
abi sen nerelerdesin :D puk'u özlemedin mi şimdi pişman mısın sattığına doğru söyle:D
ben bile pişmanım, si'dan soğuttu beni o puk 1 gecede...
ykavcioglu
15-01-2012, 00:38
yunusa sattik yabanciya satmadik ki
simdi nasil alicaz mesele o :)
abi bi tane çiçekkk var ama çene yapacak biri lazımmmmmmmmmmm:)))))))))
alalım onu sana bin
Allah nasip ederse yaza birseyler olabilir
abi bi tane çiçekkk var ama çene yapacak biri lazımmmmmmmmmmm:)))))))))
alalım onu sana bin
gidip gorelim istersen
ama alirsam bu kez yuklicem, aslinda cok iyi olmayan birsey de alinabilir
bilmiyorum cok kafam karisik
yalniz bu kez omurluk alicam bir daha satmam
nerde type r - vtec videosu gorsem kafayi yiyorum, milletin arabasina nazar edecegiz Allah muhafaza
abi bitik vs. alma.
çiçek gibi bulabiliyorsan al karla sat hiç uğraşma.
etrafta var cok denk geliniyor yani.
ykavcioglu
15-01-2012, 00:44
gidip gorelim istersen
ama alirsam bu kez yuklicem, aslinda cok iyi olmayan birsey de alinabilir
bilmiyorum cok kafam karisik
yalniz bu kez omurluk alicam bir daha satmam
nerde type r - vtec videosu gorsem kafayi yiyorum, milletin arabasina nazar edecegiz Allah muhafaza
abi araba kız gibi, aslında sana göre değil, farları bile sararmış, orjinal jidiem:D
5 lira harcaman lzm ama zamanla yaparsın çokta güzel olur..
adam alıştık arabaya diyor satmıyor, onu hayata küstürecek, aracı aldığına pişman edecek biri lazım
abi araba kız gibi, aslında sana göre değil, farları bile sararmış, orjinal jidiem:D
5 lira harcaman lzm ama zamanla yaparsın çokta güzel olur..
adam alıştık arabaya diyor satmıyor, onu hayata küstürecek, aracı aldığına pişman edecek biri lazım
hecbek mi sedan mi :)
apo abi sen başarabilrisin hadi abi yüklen :D sedan araba.
ykavcioglu
15-01-2012, 00:47
abi ömürlük alacaksan orjinal olsun ya, biliyorsun fümeden çektiklerimi:(
ykavcioglu
15-01-2012, 00:48
hecbek mi sedan mi :)
sedan laci 4 lastik fısır:)
bide gri sedan var metin abi buldu gayrettepede
abi ömürlük alacaksan orjinal olsun ya, biliyorsun fümeden çektiklerimi:(
ya yunus dusunsene kasa temiz olsa ...
motoru komple sok b16b topla
ne sorun olur ki ???
sedan laci 4 lastik fısır:)
bide gri sedan var metin abi buldu gayrettepede
metinin arabayi alsak olmaz mi?
ykavcioglu
15-01-2012, 00:50
ya yunus dusunsene kasa temiz olsa ...
motoru komple sok b16b topla
ne sorun olur ki ???
kasa temiz olsa inan mekanikte arıza vermiyor, zaten o sök taklar vs. bozuyor tüm sensörü ayarları vs.yi..
bi doğan slx parası harcadım walla, typer a niyetlenmiştik masrafından korktuk.
keşke ep3 alsaydım o parayla benzin koyar gezerdim:D
ykavcioglu
15-01-2012, 00:51
metinin arabayi alsak olmaz mi?
o yeni aldı satmaz ama emmiyi sıkıştırırık:D
sen ztn grilere alışıksın:D
konusalim o zaman
para ayarlayayim bende
98 mi araba?
E.ORANLI
15-01-2012, 00:57
vtı mi :) temiz kaldımı 1 haftadır vtı bakıoz piyasadaki hacı teyzeler amcalarda uyanmış artık vitek bu dıo :Deli::Deli::Deli:
ykavcioglu
15-01-2012, 00:57
konusalim o zaman
para ayarlayayim bende
98 mi araba?
araç metin abinin bacanağının
2007 den beri araç onda
'98 sedan gri komple kendi boyattı, kazası belası yok çiçek gibi araba
4 lastik yeni toyo proxes
muayene yeni
dc 2.5 inç headers
60 lık boru
hks replica
stage1 baskı balata
3-4 senkromeç mahşon yeni değişti
selenoid buji yağ bakımı yeni yapıldı
akü 1 aylık
al yıllarca bin abi.
gözü gibi bakıyor.
hem kazasız hem ekstralı, daha ne olsin:D
http://e1201.hizliresim.com/t/h/1tttc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
vtı mi :) temiz kaldımı 1 haftadır vtı bakıoz piyasadaki hacı teyzeler amcalarda uyanmış artık vitek bu dıo :Deli::Deli::Deli:
hacilari teyzeleri bosver ergin :)
herkes uyanmis kafasina gore
24 ler 25 ler havalarda ucuyor
senin takip ettigin arabalar ne durumda
onlardan haber yokmu?
araç metin abinin bacanağının
2007 den beri araç onda
'98 sedan gri komple kendi boyattı, kazası belası yok çiçek gibi araba
4 lastik yeni toyo proxes
muayene yeni
dc 2.5 inç headers
60 lık boru
hks replica
stage1 baskı balata
3-4 senkromeç mahşon yeni değişti
selenoid buji yağ bakımı yeni yapıldı
akü 1 aylık
al yıllarca bin abi.
gözü gibi bakıyor.
hem kazasız hem ekstralı, daha ne olsin:D
22 falan alabilirmisin?
ykavcioglu
15-01-2012, 01:02
22 falan alabilirmisin?
ortada buluşuruk inş, sen ayarla abi güzel araba, yabancı değil ztn camı fitili farı kaşı gözü orjinal daha ne olsin
E.ORANLI
15-01-2012, 01:02
hacilari teyzeleri bosver ergin :)
herkes uyanmis kafasina gore
24 ler 25 ler havalarda ucuyor
senin takip ettigin arabalar ne durumda
onlardan haber yokmu?
abi takiptekilerde uyandı :D bitane peşinde kostugum var gün aşırı arıyom vatandaşı bıktırma politikalarımı kullanıom bigun ya cok pis sövcek yada gel vereyım bıktım senden dıcek :D
ykavcioglu
15-01-2012, 01:04
abi takiptekilerde uyandı :D bitane peşinde kostugum var gün aşırı arıyom vatandaşı bıktırma politikalarımı kullanıom bigun ya cok pis sövcek yada gel vereyım bıktım senden dıcek :D
adamlar açık sözlü "alıştık artık" diyorlar:D
o yesil sedan mi bahsettigin :)
kendine mi alacaksin kardesim yoksa baskasina mi?
ortada buluşuruk inş, sen ayarla abi güzel araba, yabancı değil ztn camı fitili farı kaşı gözü orjinal daha ne olsin
subata kadar beklet gidip alak madem
batti balik yan gider :)
ama ekistiralari begenmedim
headers 4-2-1 mi yoksa 4-1 mi?
sonu orjinale cevirmek masrafli olacak :) (apexi takicam bu kez, olursa cat-back hatta)
yaylar lipler falan
yine 1-1,5 harcatir gibi anladim ben :)
ykavcioglu
15-01-2012, 01:08
headers 4-1
yaylar eibach 4 cm
zannetmem abi, arkaya app plaka istiyor sadece
hayirlisi kardesim
subatta birseyler olur insaallah
ykavcioglu
15-01-2012, 01:13
hayirlisi kardesim
subatta birseyler olur insaallah
inş.abi isterim almanı inan amcadan alsan yapsan daha pahalıya geliyor.
amcaya sorduk 24 lira dedi
kaputu actim arabada bir filtre var at arabasina takilmaz
bombos olsa daha iyi :(
ykavcioglu
15-01-2012, 01:16
amcaya sorduk 24 lira dedi
kaputu actim arabada bir filtre var at arabasina takilmaz
bombos olsa daha iyi :(
Opel Astra 1.6 Elegance 2004 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71060498 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2004-model-110-000-km-de-astra-twinport-sport-paket-71060498/detay)
vtec kullanıp, bunları görünce insan honda'dan soğuyor be abi:D
Opel Astra 1.6 Elegance 2004 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71060498 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2004-model-110-000-km-de-astra-twinport-sport-paket-71060498/detay)
vtec kullanıp, bunları görünce insan honda'dan soğuyor be abi:D
ben honda dan baska araba kullanmak istemiyorum
bana eziyet geliyor
vtec le trafikte 2 saat bile kalsam gunes altinda umurumda olmuyordu
ykavcioglu
15-01-2012, 01:20
ben honda dan baska araba kullanmak istemiyorum
bana eziyet geliyor
vtec le trafikte 2 saat bile kalsam gunes altinda umurumda olmuyordu
farkındayım ama kullanışlı bir araç değilki, manevrası virajı freni vs.
ama sana yakışıyor abi, birde şu jidiem tutkun olmasa:D:D
farkındayım ama kullanışlı bir araç değilki, manevrası virajı freni vs.
ama sana yakışıyor abi, birde şu jidiem tutkun olmasa:D:D
konu pert oldu neyse..... :)
Murat Özcan
15-01-2012, 13:51
hadi bakalım yabancıya gitmesin ortada anlaşın yunus bu sefer gir devreye ortayı bulun ne aşa ne yukarı deme :D
Sahibinden satılık modifiyeli Honda Civic VTi 129000 km' de Gri renk 22.750 TL sahibinden.com'da - 71342672 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-16-jdm-96-71342672/detay)
Tanıyanlar bılenler
nasıl aractır ?
16 CLC 46 bilen warmı :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-vti-fiyat-sondur-22-000-70800130/detay/
kanashibari
17-01-2012, 21:13
clc 46 ile çok bilgi var azıcık gidersen sahibinin ağzındanbir çok yazı vardır araba hakkında.
16 clc 46 önceki sayfalarda bilgileri var aracın sahibi ilker abi Street sana deminde msj attım :) alma arabayı bu arabayı alıcam 2 ay sonra şimdi araya girip ekmeğime kan doğrama canım kardeşim
Ekmeğine kan doğramıyorum abi skıntı yok inş alırsın aracı kazasız belasız binersin :)
16 clc 46 önceki sayfalarda bilgileri var aracın sahibi ilker abi Street sana deminde msj attım :) alma arabayı bu arabayı alıcam 2 ay sonra şimdi araya girip ekmeğime kan doğrama canım kardeşim
inş canım kardeşim rabbim hepimizi uzak tutsun kazalardan belalardan.
amin abi hayırlısı olsun..
inş canım kardeşim rabbim hepimizi uzak tutsun kazalardan belalardan.
nasıl yani şimdi sen bu aracı 2 ay sonra alıcaksın diye başka birisi bu araçla ilgilenemeyecekmi? yada satın alamayacaklarmı?
yada benmi yanlış anladım konuyu? açıklayabilirmisin?
hahaha öyle saçmalıkmı olur yaa 2 ay sen alacan diye kimse yanaşmayacak arabaya bu adam almasada başka birisi alsa arabayı daha mı iyi olacak yapmayın böyle şeyler
poseidon
18-01-2012, 13:56
nasıl yani şimdi sen bu aracı 2 ay sonra alıcaksın diye başka birisi bu araçla ilgilenemeyecekmi? yada satın alamayacaklarmı?
yada benmi yanlış anladım konuyu? açıklayabilirmisin?
Arkadaşım burası sorgulama yeri
Yani adam yardım istiyor alacağım ama tanıyan var mı aracı diye.
Şimdi biri çıkıp buradan başkasının araştırdığı aracı almaya çalışırsa resmen ayıp olur.
Olmaz mı olur gider alırsın kimse seni engelleyemez ama dediğim gibi ayıp olur.
Sen arkdaşının beğendiği kıza yazılır mısın?
parayı veren düdüğü çalar ben bunu bilirim
vay arkadaş namus belası oldu iyi mi :D
şimdi adam kaç zaman önce sorgulatmış arkasından başka biri yeniden sorgulatmış o adamın sorgulamasını görmemiş bile :)
arkadaşlar ticaret işi bu 2 Aydan bahsediyorsunuz o arada kim bilir başka kaç tane ilgilenen çıkacak saçmalamayın adam niyetlenmiş varsa parası şak diye alır
maxpower
18-01-2012, 14:00
bence arkadaş ben alcam alma derken şakasına takılmış, zaten öyle olmasada alacak adam gider alır
Arkadaşım burası sorgulama yeri
Yani adam yardım istiyor alacağım ama tanıyan var mı aracı diye.
Şimdi biri çıkıp buradan başkasının araştırdığı aracı almaya çalışırsa resmen ayıp olur.
Olmaz mı olur gider alırsın kimse seni engelleyemez ama dediğim gibi ayıp olur.
Sen arkdaşının beğendiği kıza yazılır mısın?
yok artık, ne alakası var onla bunun
SHOCKİNG
18-01-2012, 14:05
Öyle şey olmaz.. araç sahibiyle anlaşılır belli bi kapora bırakılır araç sahibi isterse 2 ay bekletir. araç sahibinin bile bişeyden haberi yokken bu tür davranışlar garip geldi..
poseidon
18-01-2012, 14:09
Biraz iyi niyetli yaklaştım.
Yani araba alacaksam bile buradan bir araba bakmam anlamında söyledim.
Büyütülecek bir durum yok.
Yanlış anlaşılmasın.
sıkıntı yok ben wazgeçtim alana hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binsiz inş :)
Bulut Y.
18-01-2012, 15:00
bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır.
kimin yancığı doluysa o alır, kaporasını veren bekletir.
beyler muhabbeti nerelere çekmişsiniz ben tabiki şakayla karışık yaklaştım konuya kimse 2 ay bekletmez aracı sadece inş bana kısmet olur demek istedim.araç için ilker abiye söyledim abi istersen kapora göndereyim beklet dedim ama ilker abi yanaşmadı ki kim olsa yanaşmazdı zaten.Ama yine dediğim gibi CLC ile aramıza girmeyin :) :) :)
Sahibinden satılık modifiyeli Honda Civic VTi 129000 km' de Gri renk 22.750 TL sahibinden.com'da - 71342672 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-16-jdm-96-71342672/detay)
Tanıyanlar bılenler
nasıl aractır ?
guncel ???
BosphorusBoys
19-01-2012, 10:02
guncel ???
VİDEOLAR KISMINDA
aracın videosu mevcud.
debriyajında sıkıntı olduğunu yazmı$lar
ama genel görünüm itibari ile güzel bir araca benziyor.
bursalı arkadaslar daha detaylı bilgi verirler sanırım.
driftboy
19-01-2012, 10:11
guncel ???
http://www.techturkey.com/forum/videolar/108177-cdm-vti-vs-gri-vti.html
roll videosu burda..
Önceki sayfalarda sorgulandı mı bilmiyorum ama Bir arkadaşım düşünüyor bilen var mıdır ? FF vti değil dimi bu ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-oscardan-gorulmeye-deger-1998-civic-vti-v-tec-70984879/detay#)
Önceki sayfalarda sorgulandı mı bilmiyorum ama Bir arkadaşım düşünüyor bilen var mıdır ? FF vti değil dimi bu ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-oscardan-gorulmeye-deger-1998-civic-vti-v-tec-70984879/detay#)
ff deıl ff 99
o zaman FF değilse nasıldır günceli :)
FF kırmızı oldu bildiğim kadarıyla melih
Bulut Y.
19-01-2012, 11:10
zaten kırmızı ve boyasızdı.
ercan arseven
19-01-2012, 11:59
ff in beyaz kaplamaları söküldü şu an kendi rengine kırmızıya boyanıyor araç..
aracın motor kısmı siyah zaten ff olma şansı hiç yok kırmızı olduğuna göre dikkat li bakarsanız
aynen yanlıs yazmısım,ön yamponundaki kaplamaları düzgün sökememişlerdi hatta,valla sesi hala kulaklarımda :)
boyanın dısında 2 camurluk kaput panel zaten degısık. kayserıden 19-20 lı gıbı rakamlara yenı satılmıs olması lazım.
Vti piyasasını pek takip etmiyorumi FF bi ara beyaz olduğu için araçta kaplama olduğu için öylesine sordum cevaplar için teşekkürler. Fotolara detaylı olarakta bakmadım.
boyanın dısında 2 camurluk kaput panel zaten degısık. kayserıden 19-20 lı gıbı rakamlara yenı satılmıs olması lazım.
Sonuç olarak yaramaz gibi görünüyor doğru mu anladım :)
vtecburac
19-01-2012, 17:12
FF değil melih FF in orjınal rengı kırmızıydı, bu lacıvertten donmus beyaza ayrıca arac 98 ama önü 99 makyajlı FF orjınal 99;)
FF değil melih FF in orjınal rengı kırmızıydı, bu lacıvertten donmus beyaza ayrıca arac 98 ama önü 99 makyajlı FF orjınal 99;)
Yarar yaramaz abi ?
vtecburac
19-01-2012, 18:01
Yarar yaramaz abi ?
işin orasını bilemicem melih bilmediğim araba hakkında yorum yaparsam yanlıs olur ama aracın motor içi çok güzel gozukuyor hosuma gıttı benım dısını begenmedım:icon13:
işin orasını bilemicem melih bilmediğim araba hakkında yorum yaparsam yanlıs olur ama aracın motor içi çok güzel gozukuyor hosuma gıttı benım dısını begenmedım:icon13:
Kimsenin arabasını kötülemek istememde kişisel takıntılar vardır ya parça değişimine karşı takıntım var benimde abi ondan vazgeçtik :)
Oben AKMAZ
19-01-2012, 19:48
guncel ???
Iyi görünüyor, 96 olmasına rağmen..
Yaş açısından.
maxpower
19-01-2012, 23:18
Tanıyanlar bılenler
nasıl aractır ?
birkaç ay önce jap plakayla yine bursadan satılık vardı, o heralde
driftboy
19-01-2012, 23:39
birkaç ay önce jap plakayla yine bursadan satılık vardı, o heralde
Jap 10 97 olması lazımdı. Bu 96.. Ayrıca arabayı istanbuldan aldılar.. Yani Jap10 değil bu..
Eski plakasını bilmiyorum, ilanda numarası var zaten kendisiyle iletişime geçerseniz daha net bilginiz olur.. Duruşu gayet güzel arabanın.
ufkum1837
19-01-2012, 23:48
kayseride canını cok aldılar :) lacivert orjınal rengi hatta bunun
maxpower
19-01-2012, 23:58
Jap 10 97 olması lazımdı. Bu 96.. Ayrıca arabayı istanbuldan aldılar.. Yani Jap10 değil bu..
Eski plakasını bilmiyorum, ilanda numarası var zaten kendisiyle iletişime geçerseniz daha net bilginiz olur.. Duruşu gayet güzel arabanın.
16jap10 gri hb vti 96 modeldi, gerçi onun kmsi 230bindi
driftboy
20-01-2012, 00:03
Yanlış hatırlıyo olabilirim..
SHOCKİNG
20-01-2012, 07:45
jap 10 96 modeldi .. jdm plakalı aracın kayseriden bi ara satılık olan 34 ah plakalı olan vti olabilirmi ?
jap 10 96 modeldi .. jdm plakalı aracın kayseriden bi ara satılık olan 34 ah plakalı olan vti olabilirmi ?
34 AH hala kayseride.
SHOCKİNG
20-01-2012, 08:10
34 AH hala kayseride.
Teşekkürler...
16 JDM 96 arkadaşımın aracı..telefonu yazıyo ilanda ararsan sana gerekli bilgiyi verir zaten..niyetine girersen götürür baktırırsın..baktırdığın kişide sana gerekli bilgiyi verir zaten..kısacası gerekli olan tüm bilgiyi baktırarak ve sahibini arayarak alabilirsin..burda arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyo genelde ama bazen yanlış sonuçlar doğurabiliyo...en iyisi kendin bakçaksın , baktırcaksın..
---caner---
20-01-2012, 11:05
16 JDM 96 arkadaşımın aracı..telefonu yazıyo ilanda ararsan sana gerekli bilgiyi verir zaten..niyetine girersen götürür baktırırsın..baktırdığın kişide sana gerekli bilgiyi verir zaten..kısacası gerekli olan tüm bilgiyi baktırarak ve sahibini arayarak alabilirsin..burda arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyo genelde ama bazen yanlış sonuçlar doğurabiliyo...en iyisi kendin bakçaksın , baktırcaksın..
:icon_tup:herkes bişeyler söylüyor, doğru söyleyende var bilmeden konuşanda var çamur atanda var. Gidip kendin bakmak en doğrusu
Biz aradık arkadaşı
cok laubalı bır tavır ıcındeydı arkadasın
2001 model clıo Rs araca takasta 13.000 tl fıyat verdı
bende Sıte ıcınden sormak ıstedım aracı bılmedıgım tanımadıgım ıcın..
yakın bır arkadasıma almayı dusunuyorz
dıstan komple boyanmıs bır arabayı sormak ıstedım.
Oben AKMAZ
20-01-2012, 15:50
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay#)
Varmı bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-71679810/detay#)
Varmı bilgisi olan ?
Bilen yok mu?
Skyhawk34
20-01-2012, 21:47
Bilen yok mu?
çok önceki sayfalar bilenler vardı fakat düzgün şeyler söylenmedi
arkadaşlar Sİ sorgulamalarını bulamadım o yüzden burdan sorayım
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 64117021 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyle-temizini-zor-bulursunuz-64117021/detay)
bu arabayı bilen varsa yardımcı olabilirmi... kazası sorunu mekanik kaporta falan sorunu varmı..
Mehmet Ç.
21-01-2012, 08:36
SeWkicim SI benim eski aracım. Araçta headers vs. var. Motoru gayet güzeldir. Zaten şu anki sahibi de oldukça titiz ve 3 yere baktırdı arabayı. Mekanik bir sorunu yok ve aracı durdurmayı bilirsen müthiş bir ikili olursunuz. Zaten şimdi kullanan da basmıyor hiç heves etmiş tek kapı sunroflu araç diye. Aile olunca tek kapı sorun olabiliyor.
Yaşı itibariyle komple boya ve sadece sol kapı sacı değişikti ona da aldığımda motor çarpmış mı sürtmüş mü ne dediler.. Sıkıntısı yok yani. Bence değerlendir.
Bulut Y.
21-01-2012, 08:41
o kapı ve camurluklara nedense motordan baska bisey carpmıyor hiç, kişisel alınmayın genel konusuyorum.
Mehmet Ç.
21-01-2012, 09:20
Genelde öyledir dediğin gibi ama bana söyenen o. Müslümanın şartı inanmak yapcak bişey yok :)
geri geri gelirken çarptılar derler bide..hiç ileri giderken çarpana rastlamadım:D ben park halindeydim..önümdeki araç geri geri gelirken hafif tıklamış..
skyserhat
21-01-2012, 11:30
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem bir arkadaşım düşünüyor sorgulamamı istedi yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler
Mehmet Ç.
21-01-2012, 12:03
5-6 mesaj yukarıda aynı aracı soran bi arkadaş daha var. Bi göz at bakalım
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69405493 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acilll-satilikk-vti-69405493/detay)
İlandaki aracın 3-4 sene önceki halini biliyorum daha sonra bu araca kimler bindi neler yapıldı başından geçen olay vs.. varmıdır? Bilgisi olan yazarsa ikram olur.
ykavcioglu
21-01-2012, 12:58
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69405493 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acilll-satilikk-vti-69405493/detay)
İlandaki aracın 3-4 sene önceki halini biliyorum daha sonra bu araca kimler bindi neler yapıldı başından geçen olay vs.. varmıdır? Bilgisi olan yazarsa ikram olur.
bir olay yaşandığını duymadık, motoru yeni yapıldı..
kredi borcundan dolayı satılık biliyorum
bir olay yaşandığını duymadık, motoru yeni yapıldı..
kredi borcundan dolayı satılık biliyorum
Motor hakkında bilginiz var mı? Orjinal parçalar takılarak mı rektefiye oldu yoksa farklı işlemler mi mevcut.
ykavcioglu
21-01-2012, 14:02
Motor hakkında bilginiz var mı? Orjinal parçalar takılarak mı rektefiye oldu yoksa farklı işlemler mi mevcut.
orjinal söyleniyor b16b piston var deniliyor..
motor yapılırken görmedim:(
orjinal söyleniyor b16b piston var deniliyor..
motor yapılırken görmedim:(
ilgin için teşekkür ederim bakalım ne çıkacak :)
vtecburac
21-01-2012, 16:46
ilgin için teşekkür ederim bakalım ne çıkacak :)
benım eskı aracım güzeldir orjınal dıye pıyasada gezınen patlak vteclerın hepsındende orjınaldir;)
Murat Özcan
21-01-2012, 17:36
güzel araba o fiyata alınabilecek araçlardan daha iyidir
vtecburac
21-01-2012, 17:37
güzel araba o fiyata alınabilecek araçlardan daha iyidir
daha yüksek fiyata alınabilinicek araçlardan da daha iydir murat;)
Murat Özcan
21-01-2012, 17:45
aynen öyle cümlem biraz değişik olmus ;)
şuan param olsa alıcağım tek araba Eh vtec tir eskiden cok zamanım geçti buraktayken. hala eskisi gibi kalem gibi durmakta fiyatta uygun olmuş baya
ykavcioglu
21-01-2012, 23:39
müdür bana ayarlasana EH'i, rakamı pm atıyorm:D
vtecburac
22-01-2012, 01:28
müdür bana ayarlasana EH'i, rakamı pm atıyorm:D
tamamdır kanka attım bende sana pm:):)
Ya arkadaslar durun be ya :) aylardir vtec ariyorum bana alalim bunu :)) kayseriden size sucuk pastirma gonderiyim su araba hakkind aaz daha bilgi verin araci satan arkadas pek anlamiyor bu islerden
Burak ayrica tavan folyosu sendeyken mi cekildi nedir o tavanin durumu ben araci sendeyken duyup biliyordum ta kayseriye geliyordu sani. Motor sendemi yapildi bilgilerine ihtiyac var acill.. Bide o pm den bana at ;)
vtecburac
22-01-2012, 10:22
Burak ayrica tavan folyosu sendeyken mi cekildi nedir o tavanin durumu ben araci sendeyken duyup biliyordum ta kayseriye geliyordu sani. Motor sendemi yapildi bilgilerine ihtiyac var acill.. Bide o pm den bana at ;)
ahm ben sana tel atıyorum pm den butun bılgılerını vereyım;)
ufkum1837
22-01-2012, 21:46
çok önceki sayfalar bilenler vardı fakat düzgün şeyler söylenmedi
yanaşma 5 senedir aynı fotolar güncellenip güncelleip koyuyolar önden kazası vaar benım bı arkadasıma bakmaya gittigimde tawanda boya yoktu saç görünuyodu sadece ses görüntü var güc yok konsol flan ici flanda hoşuma gitmemişti.. sanırım yeterli
bu vtilar neden tez vakitte elden çıkarılıyor acaba? mesela ben bayagı dikkatli inceliyorum bu konuyu. Eh vtec 2 ay önce buradan satıldı şimdilerde yine mi satlıyor?
millet bu vtecleri kar amacıyla mı alıyor yoksa alıp tatmin olup mu satıyor?