Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
abi 14 15 çok değilmi komp değeri olarak orjinali kaç ki acaba ölçümden ölçüme fark mı oluyo
Basınçtan saat aşka gelmiş :)
doğru söze ne denir ömer bizim milletimiz hep ucuzun hep düşeşin peşinde ama ucuz etin yahnisi tuzlu olur demişler. vtı aldık hadı gazlayalım olmuyor etrafımızda cok var 3 bin düşüğe alıp sevinen ama 15 gün sona conta yakan motor kıran .hakı b.kunu geciyor sonra onuda aracın sahıbı bılıyor.işin en kötü yanıda dünya para harcayıp adam edemıyorlar arabayı.ben bunları ılana acıkca yazarken sallamadım etrafımdakı ınsanların durumlarını bıldıgım ıcın yazdım kı sızın de canınız yanmasın.
etrafta fıyata cok dıyorlar atıp tutuyorlar yok 5 daha koy typer al dıye evet alırlar motoru bıtık kasa pert typer :) o kısılere seslenıyorum temız typerın ederı kac acıkca soylesınler
vtı fıyatları ucmadı arkadas otomobıl pıyasası uctu sahın 20 bın , gtı 28bın ,ep3 60 bın sk2 100k cıvarı ıstıyor. daha düne kadar 9-10 liraya satılan corsalar 18 bıne alıcı buluyor.ama mıllet takmıs vtıya eger fıyatı coksa almayın arkadaslar ucuz vtı bakın yada kendı arabam ıcın soylemıyorum bunları ama bu yazıyı okuyan arkadasım sana seslenıyorum elınde kız gibi bır vtı olsa 25bine satarmısın?
temız bir vtı pıyasada nadir var bunu herkes bılıyor ve temızınıde kımse 30dan aşagı ıstemez bunu herkes bılıyor.
saglıcakla kalın
Bu yazının üstüne yazıcam bir şey yok üstad ;)
Beklediğim bir aracın satışa çıkmasından dolayı aracımı kısa süreliğine satışa
Çıkardım.
Kızlar kızı tek parça degisenli stock olup, 97 füme sedandır.
Bütun para etiketleri üzerinde olup, expertize açıktır.
Istediğimiz fiyat 33 bin tl dir. Aşağısını düşünen arkadaslara araç basında ufak bir ikramım olacaktır. Fazlası olmayacaktır.
araç vidasından pacaligina kadar Oem dir. Bu tarz Araç icin fazla diyenler fikirlerini kendine saklasın.
Herkese hayırlı akşamlar.
müdür ZB sendemi ya ? :confused: walla haberım yoktu, cok guzel arac masallah o.
inş daha iyileri için satıyosundur :)
overblack
12-07-2014, 01:43
abi 14 15 çok değilmi komp değeri olarak orjinali kaç ki acaba ölçümden ölçüme fark mı oluyo
150 psi normal o yaştaki motora göre 10,34 bar yapar. servis manuali minimum 135 psi der. sıfır motorda yanlış hatırlamıyorsam 170-180 gibi olması lazım
150 psi normal o yaştaki motora göre 10,34 bar yapar. servis manuali minimum 135 psi der. sıfır motorda yanlış hatırlamıyorsam 170-180 gibi olması lazım
heh bende bunu dicektim 2 tür ölçme var sanırım biri 13 gibi diğeri 130 gibi olcuyo falan değerler farklı olabiliyo hep
mesela ben ölçtürdüğümde böyleydi
http://i60.tinypic.com/p1tme.jpg
müdür ZB sendemi ya ? :confused: walla haberım yoktu, cok guzel arac masallah o.
inş daha iyileri için satıyosundur :)
Aynen bende Engin'im 2 şini birden satmam lazım dediğim arabayı alabilmem için,
Biraz zor ihtimal zaten :) zb hakkında dediklerimi ancak yanına gelip inceleyen anlar :)
2 gün şansım var olmadı seve seve büyük zevkle binmeye devam edicem :)
heh bende bunu dicektim 2 tür ölçme var sanırım biri 13 gibi diğeri 130 gibi olcuyo falan değerler farklı olabiliyo hep
Bende de bu tabloya göre 180-190 arası veriyor ZB de
Carbonu ölçmedim onda iman power var :)
Samet KaDil 16 veriyordu, fabrika çıkış değeri 17 demişti ikiler honda :)
Samet KaDil 16 veriyordu, fabrika çıkış değeri 17 demişti ikiler honda :)
metin abi tek bir ölçüm aleti olsa ona göre bakılsa daha sağlıklı olur aslında ben bunu star hondada yaptırmıştım herkesin farklı çıkıyo hiçbirini anlayamıyorum
Araba yürüsün yeter değere gerek yok sametim :) Yani hakkını versin bizi mahçup etmesin :)
Metin obey Kd nerde şu an İstanbul damı kaldı ?
ilkerist
12-07-2014, 02:48
metin abi tek bir ölçüm aleti olsa ona göre bakılsa daha sağlıklı olur aslında ben bunu star hondada yaptırmıştım herkesin farklı çıkıyo hiçbirini anlayamıyorum
Tamam Samet senın kapak açmamış arabanda 160 çıkarmış zaten ki sen yormadında.Serkan hakkını veriyor,görüyoruz nasıl yürüdüğünü.
Güray,carbon koşmak için doğmuş kanka :)
Tamam Samet senın kapak açmamış arabanda 160 çıkarmış zaten ki sen yormadında.Serkan hakkını veriyor,görüyoruz nasıl yürüdüğünü.
Ağzından akan salyası eksik carbonun , harbiden koşmak için doğmuş kanka :D
Emeği geçen herkesden allah bin kere razı olsun :icon_tup:
he alttaki rakama bakılıyo ozaman :) ben kıyamam :p
ilkerist
12-07-2014, 03:00
Alttan okursan 170psi,üstten okursan 12 bar olacak,benim bildiğim ideali.Stok araç için tabii ki,bu işler ile uğraşan,net bilgisi olan biri yazarsa kesinliğe kavuşur iş,sahur da benden bu kadar :)
overblack
12-07-2014, 16:20
aracın yaşına göre gayet normal bir değer.
phantomLord
12-07-2014, 16:45
herkes kendi malına değer biçer bu arabalar kupon araçlardır piyasada az sayıda temiz oldugu içinde istenilen paralar normaldir.Sonuçta eşi ve benzeri klasmanında olmayan bir araba.
aynı yılllara veya sonraki yıllara ait sedan böyle araç varsa söyleyin onuda alalım:)
Arkadasım alma dediğim halde plaka lazım degil 23 liraya replika vti jant deri koltuklu boya ve kaporta ihtiyacı olan vti aldı.kafasında 2 lira harcarım 25e gelir 28e satarım düşüncesi vardı fakat olmadı öyle 2 kez kapak acıldı 6 bin lira para harcandı araba oldu 29 bin.Nerde bunun boyası orj.ç jantları orj. koltukları?
Bu iş zevk meselesidir herkes binmek ister işin gerçeği ise parası olan biner.
Metin obey Kd nerde şu an İstanbul damı kaldı ?
Muglada. 48N plaka oldu.
Muglada. 48N plaka oldu.
antalya tayfası almadı mı öyle hatırlıyorum ama
antalya tayfası almadı mı öyle hatırlıyorum ama
ömerin dediği gibi araç muğlada samet'im. Sahibi üye foruma :)
Ac vtec Ankara'daki kasasi ve motoru on numara olan sayılı vtecten. Yılların yorgunluğu arabaya uğramamış bile.
halilkarakas
13-07-2014, 03:22
lan olum emre sendekı arabanın reklama ıhtıyacı mı var, reklama ıhtıyacı olan arabalar amcadan teyzeden deyıp süslenıp püslenıp satılıga cıkan arabalar, cık artık şu konudan , bu vti sorgulamaları 7-8 tane vtı piyasasını elinde tuttugunu sanan şakşakçıyla dolu sen onlarla başa cıkamazsın kardeşim , arabanı 28-29 a ver onlara bak neler oluyor sendekı araba turkıyenın ennn bakire vtı oluyor mu olmuyor mu o zaman görelim hep beraber, artık kım ne derse desın kımseye cevap yazma bence
(şimdi o şakşakçılar bu yazdıklarıma cook tepki gösterecek bılıyorum , ilk kim tepkı verırse en büyük şakşakçı odur görürüz zaten )
vuhuuuuu eline sağlık abi tşk ederiz
serkosyan
13-07-2014, 11:24
Bende kiymiyorum kanka hergün roll e cikmiyorum her bindigimdede gazlamiyorum biliyosun memuruz kurallara uymak gerek bnm icin 160 180 bar cikarmis sorun degil araba it gibi yürüyomu yuruyo hakkini veriyomu verio adamin hava ata ata 2000 cc 180 hp dedigi 306 gti ye sapladimmi sapladim gerisini salla gitsin zaten yuvasinda suanda yatiyo ay da bi yikayip geri birakiyorum sen gbi sakliyorum kanka :)
Bende kiymiyorum kanka hergün roll e cikmiyorum her bindigimdede gazlamiyorum biliyosun memuruz kurallara uymak gerek bnm icin 160 180 bar cikarmis sorun degil araba it gibi yürüyomu yuruyo hakkini veriyomu verio adamin hava ata ata 2000 cc 180 hp dedigi 306 gti ye sapladimmi sapladim gerisini salla gitsin zaten yuvasinda suanda yatiyo ay da bi yikayip geri birakiyorum sen gbi sakliyorum kanka :)
ona şüphem yok serkan maşallahın var benden iyi bakıyosun :icon_tup:
Skyhawk34
13-07-2014, 21:00
Guzel araba aldin guzel baktın aga terine tas degmesin E nin
07 EML 82 laci sedan bizim mahalleden biri almış sanırsam
Hay masAllah kankama :)
Sızın mahalle ? Plakası?
Pursaklar. Yeni plakası 06 ya dönmüş ama tam göremedim
Ys plaka olması lazım 2 tane Vtı var orda ivedik tayfası onlar
Ys ayrı onu tanıyorum arkadaşım. Bi tane daha geldi 07 eml.
Ys ayrı onu tanıyorum arkadaşım. Bi tane daha geldi 07 eml.
maşallah ankara vtec doldu 15tane olmuştur bilinen :)
Ys furkanin eski arabasi fv vtec
Jön Türk
15-07-2014, 09:43
Ünal'ın yeşil sedan vti ı(VF) nerde bilen var mı ?
Skyhawk34
15-07-2014, 10:01
cihanın da dediği gibi
ys benim eski aracım merkeze bayağı uzaklar
Ünal'ın yeşil sedan vti ı(VF) nerde bilen var mı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-stok-vti-159887520/detay) bu olması lazım
Skyhawk34
15-07-2014, 13:19
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-meraklisina-degil-hastasina-vti-keyfe-keder-satilik-172057906/detay)
bak bak hele şekillere bak :) tutulcak yeri yok
35 36 yazanlara sesleniyorum 40-45 yazmazsanız adam değilsiniz az istiyorsunuz
kifanhom
15-07-2014, 14:20
15 yıldan sonra bu arabaların km si geriye sarıyor
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-meraklisina-degil-hastasina-vti-keyfe-keder-satilik-172057906/detay)
üstüme alınsammı bilemedim :) piyasadaki çöplere bakarak 35 yazdık adamların recm etmedikleri kaldı 40-45 abowwww
Ev alma VTEC al :)
Güzel araçlar ya. Bu araca binip sattığım halde hala gözüm onlarda :( Nasıl alettir bu arkadaş :)
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine :) Bu sevda bitmez vtı alamasamda :)
üstüme alınsammı bilemedim :) piyasadaki çöplere bakarak 35 yazdık adamların recm etmedikleri kaldı 40-45 abowwww
demekki o çöp arabaların o paraları hak ettiğini kabul etmiş oluyorsunuz.
Adam şansını deniyor, sizde kabul edip piyasayı artırıyorsunuz.
Akıllının biride o paraları verince hoba :)
ep3'ler böle olmadı mı ?
demekki o çöp arabaların o paraları hak ettiğini kabul etmiş oluyorsunuz.
Adam şansını deniyor, sizde kabul edip piyasayı artırıyorsunuz.
Akıllının biride o paraları verince hoba :)
ep3'ler böle olmadı mı ?
bu olayı ep3 yada vtıda kısıtlamayalım
tartişma ortamına girmeden sunu sorayım pıyasası artmayan araç kaldımı çoğu araç 5bin 10 bin koydu üstüne
.vtı typerı sınıf dısı edip örnek vereyım 28 liralık 207rc suan 38bin, 16 binliralık 106gtı 26-28bin.94 bmw 15e almayanı dövüyorlardı simdi 40 bine alıcı buluyor vtec2nın temızı 33bin sıfır fıyatlarından haberınız yok sanırım piyasa kalıcı olarak yükseldi bayram falan hkaye.dolu bir a3 122binlira suan.
vtı ve typere gelince arz talep meselesi illa temizine binecem ok gibi dursun kafam rahat olsun derseniz iyi para verirsiniz
her araba için gecerlı bu dedıgım ama yok çöp alip gazlarım sanayıden cıkamam dersenız 18den baslıyor vtı .ama sonra bu hataya düşen bir cok arkadas gibi kafamı s...yim keske 3-5 fazla verip bu çileyi çekmeseydim dersınız emin olun.18e aldınız araba size en az 25e patlar. trdeki temiz vtı ve typer sayısı kac tane ? bu arz eksıklıgıdır bunun sonucunda fiyat artar . bir e30 m3 neyse suan eminim temiz bir vti typerde ilerde o ilgiyi görecektir.
çöplere gelince bu fıyat olarak 28-30 civarı olarak asla görmüyorum ben bana 20ye verseler almam bu aracı .ne yazıkkı çöpler bu fıyata alıcı buldukları için piyasa artıyor arac.
bir sorum olacak sana elinde temiz bebek gibi bir sedan olsa 30dan aşagı verırmısın? yada 25e
FiReWaLL
15-07-2014, 15:29
dünya üzrerinde bitek Türkiye'de tüm arabaların tek değişeni sağdace sağ yada sol çamurluğu , hiç birinde ikisi birden degişmiş yok :)
Metin abeyy sana vtec yakisiirr :)
Skyhawk34
15-07-2014, 18:05
dünya üzrerinde bitek Türkiye'de tüm arabaların tek değişeni sağdace sağ yada sol çamurluğu , hiç birinde ikisi birden degişmiş yok :)
kafayı komple ele alalım :D
Hay masAllah kankama :)
ömer uz vti suan nerde biliyormusun???
cihanın da dediği gibi
ys benim eski aracım merkeze bayağı uzaklar
10 dk kızılay :))
10 dk kızılay :))
Ferrari f430 veya gtr35 den bahsediyorsaniz evet 10 dk :)
Skyhawk34
15-07-2014, 19:46
aga adam çok hızlı :D :D
Bolkar1st
15-07-2014, 19:49
uz vti muglada diye biliyorum ama ömer daha iyi bilir
Bende Sincan'dan bi vtec acıyorum 5 dakikada Kızılay :)
serkosyan
16-07-2014, 15:15
satılsın satılsın bırakın hepsi el değissin km yapsın orjınaller azalsın :D
satılsın satılsın bırakın hepsi el değissin km yapsın orjınaller azalsın :D
Bencede.Orijinaller azalır ama km yüksek vtiler çoğalmaz. Km düşürülüp düşürülüp boncuk diye satılmaya devam eder
serkosyan
16-07-2014, 18:29
Km azalmasa ne olur motor isticek yapılcak kapak açmamışlar nimet olacak :D
Km azalmasa ne olur motor isticek yapılcak kapak açmamışlar nimet olacak :D
Kapak açılsa ne olur motora böcek kaçtı olmadı toz kaçtı Yada keyfe keder açıp topladık yükledik olacak :) 100 binde 150 binde motor yiyip yapılan araçlardan bahsediyorum .cevresi olan şakşakçısı olan arabayı çöpde olsa satar ıyı fıyata. Honda piyasası bu satılmayacak araba yok .
Mugla'da Mehmet diye bi arkadasimda :)
S.a sedan vti arayan arkadaşım var. Ciddi alıcıdir. Bayrama kadar almam gerekiyor diyo. 25000 lirası var belki birazdaha zorlayabilir. Dikkate alanlar lütfen donus yapsınlar bekliyoruz. Tesekkurler
serkosyan
16-07-2014, 23:30
Kapak açılsa ne olur motora böcek kaçtı olmadı toz kaçtı Yada keyfe keder açıp topladık yükledik olacak :) 100 binde 150 binde motor yiyip yapılan araçlardan bahsediyorum .cevresi olan şakşakçısı olan arabayı çöpde olsa satar ıyı fıyata. Honda piyasası bu satılmayacak araba yok .
Satar ona bişey diyemem parası vardır adam bakmaz pıyasaya alır bu piyasa biyerde patlıcak ama bakalım ne zaman böyle gitmez yani şu ceza olayları biraz düşürür gibime geliyor bakalım hayırlısı
Satar ona bişey diyemem parası vardır adam bakmaz pıyasaya alır bu piyasa biyerde patlıcak ama bakalım ne zaman böyle gitmez yani şu ceza olayları biraz düşürür gibime geliyor bakalım hayırlısı
MeseLa bmvciler uyandı mevZuya ince eleyip sık dokuyolar . Dolduruşa gelip
Motoru bitik kasa yorgun arabaya para vermiyorlar.aynı modeldeki bir e36 40bine bile alıcı buluyor dökükleri 15 bine satılmıyor
sahibindene bakıyoruz 10 tane +30k fiyat çekilmiş vti var..
bu kadar pert, kazalı araba nereye gidiyo onu da anlamış değilim. hepsi boncuk anam hepsi.
serkosyan
17-07-2014, 08:02
ben hondanın sahibinin yerinde olucam türkiyeye özel vti üretirim yeniden sıfır 35 bin tl den açarım kapıyı şahsen ben hemen gider sıfır alırım :D
Busefer o sıfır araca ikinci ele düstükten sonra 50000 tl isterler :)
Orçun Dikayak
17-07-2014, 08:18
Busefer o sıfır araca ikinci ele düstükten sonra 50000 tl isterler :)
Aynen öyle bi milletiz biz:D Ama sıfırı yine aynı kondisyonda çıksa peynir ekmek gibi satar şu forumdan en az 100-150 kişi talip olur eminim:)
Sedan vti arıyoruz bayrama kadar kesin alicaz 25000 hazır. Birazdaha zorlayabiliriz. Iyi gunler
ben hondanın sahibinin yerinde olucam türkiyeye özel vti üretirim yeniden sıfır 35 bin tl den açarım kapıyı şahsen ben hemen gider sıfır alırım :D
35e sifir vti satsinlar. En az 4 tane almazsam serefsizim.
2 hb 2 sedan :D
ykavcioglu
17-07-2014, 11:06
35'e clio vermiyorlar:D
ahahah hepiniz çıldırmışsınız :D turbo typer gelirse alıp ondan saklayın birer tane bence :D
ilkerist
17-07-2014, 12:51
ahahah hepiniz çıldırmışsınız :D turbo typer gelirse alıp ondan saklayın birer tane bence :D
Akıllı adam :icon_tup:
S.a abilerim arkadaşlarım 52 PD 834 plakalı kırmızı sedan aracın akibetini bilen var mı arkadaşımız satın alacak nasip olursa. İlginiz için teşekkürler
haklısın :)
ilkerist
17-07-2014, 14:01
S.a abilerim arkadaşlarım 52 PD 834 plakalı kırmızı sedan aracın akibetini bilen var mı arkadaşımız satın alacak nasip olursa. İlginiz için teşekkürler
Ben Tolga'ya bilgi verdim kardeşim :icon_tup:
serkosyan
17-07-2014, 16:53
35'e clio vermiyorlar:D
Haklısın kardeşim oda doğru linea 45 bın tl olmuş ama suanda typer 50 lıra satılıyo onu baz alarak soylemıstım ben 50 bın tl ye kadar alırız sıfırı ya :D Ama ondan önce fiorinoya binmem lazım beyaz air li bi fiorino vtec i satayım hemen alıcam fiorino onada biraz bimdikmi typer a geçeriz :D
sahibindene bakıyoruz 10 tane +30k fiyat çekilmiş vti var..
bu kadar pert, kazalı araba nereye gidiyo onu da anlamış değilim. hepsi boncuk anam hepsi.
Ahaha kazali boncuklar :icon_tup:
Valla vti candir :)
Typerida bi gormek lazim bi gelsinde hele. :)
Valla vti candir :)
Typerida bi gormek lazim bi gelsinde hele. :)
Şöyle temiz bi Tayyar her Türk gencinin hayali olması gerek :)
samanlıkta ine aramaya benziyor :)
serkosyan
18-07-2014, 09:27
Varmi vti isteyen satalim ?
Bizi anca yeni cikicak sifir typer paklar.
Oteki turlu bulmak cok cok zor :)
Ep3 sevmiom ztn. Fn2 kriterlerimde samanlik igne hesabi.
Sifir km, sifir kokulu typera hayir diyemem. Yenisi ciksinda gorelim hem tipini, hem performansini ve en onemlisi fiyatini :)
Sifir km, sifir kokulu typera hayir diyemem. Yenisi ciksinda gorelim hem tipini, hem performansini ve en onemlisi fiyatini :)
kenara bi 150 bin ayırmak lazım kanka şimdiden :D
driftboy
18-07-2014, 11:03
kenara bi 150 bin ayırmak lazım kanka şimdiden :D
zaten 100 binin altına çıkarsa peynir ekmek gibi satılır bulunmaz sıfırı bayilerde yine karaborsa olur :D
ykavcioglu
18-07-2014, 11:09
en iyi honda pcx'dir:D:D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-sedan-sorunsuz-vti-honda-takasli-165903567/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tursulardan-degil-safkanlardan-164351971/detay)
arakadaşlar bu vtilar hakkında bilgisi olan var mı.
fn2 candır ya temizi kısmet olur ins yoksa yeni tayyar aklımda benimde
yeni typer banko 150 olur onada para yetmez :D ep3 fn2ler ile devam şimdilik
:Fn2 bence sahane bir arac , ep3 un ayrı bi tadı var.Fakat yeni typer fiyatı biraz ucuk olucak sanırım Fn2 devam :icon_tup:
en iyi honda pcx'dir:D:D
hahaha aynen kanka :)
bende pcx de var vti da :)
bu arad AL vtec i satmayı dusunuyorum nasıpse yenı bı honda var aklımda ılgılenen olurmu ? :)
ykavcioglu
20-07-2014, 22:54
bu arad AL vtec i satmayı dusunuyorum nasıpse yenı bı honda var aklımda ılgılenen olurmu ? :)
Abi varyatörü satarmısın:D
AL yi az çok biliyoruz. biraz bilgi verebilirmisin araç ile ilgili
Abi varyatörü satarmısın:D
Arabayi satıyorum dedim bana boya değişen varmi diye soruyorlar :))
Yok ben araba fln satmam
Çürüsün bende hehehe :)
Bu arada varyatoru satmam ama bulabilirim sana
Kac model pcx detayları özelden yazsana :)
Arabayi satıyorum dedim bana boya değişen varmi diye soruyorlar :))
Yok ben araba fln satmam
Çürüsün bende hehehe :)
Bu arada varyatoru satmam ama bulabilirim sana
Kac model pcx detayları özelden yazsana :)
39 bin lira istenen 06AL544 VTİ için boya değişen sormaktan doğal ne var? bakkaldan sakız almıyoruz .insanlarla arkalarından dalga geçerek konuşman senin kaliteni gösteriyor.Kuruyup gitse satma sen azıcık hevesimiz vardı araçla ilgili bu msjınla bitirdin sana hayırlı şatışlar
:)
aynen sana satmam zaten :)
aynen sana satmam zaten :)
komikmisin sen yoksa çok coolmusun yasını başını almış adamsın yakısıyor mu ?
ılgın ıcın teşekkurler kardesım
sahıbınden.com dakı vtı ılanlarını kurcalayabılırsın
ıyı gunler
39 bin lira istenen 06AL544 VTİ için boya değişen sormaktan doğal ne var? bakkaldan sakız almıyoruz .insanlarla arkalarından dalga geçerek konuşman senin kaliteni gösteriyor.Kuruyup gitse satma sen azıcık hevesimiz vardı araçla ilgili bu msjınla bitirdin sana hayırlı şatışlar
Vtec camiasindan olan kime sorarsan boya durumu hakkinda bilgi alabilirsin mertcan abinin sana verdigi tepkiyi ancak o zaman anlayabilirsin
10 yıldır bende olan bir arabanın
5 yılını siyah son yıllarında beyaz olarak geçiren bir arabaya boya durumu sormak biraz garip degolmi ? Yoksa bende mi gariplik var ?
çağlarcoskun
21-07-2014, 22:24
tam takip etmemiştir AL vteci kardeşimiz olsun olur böyle şeyler boya olması önemli değil zaten bilinçli ellerde olması onun extrası :)
Vollki arkadas vti sorgulamalarında fazla yazmasamda sürekli takip eder kimin ne olduğunu bilirim.sen sürekli üstüne vazife olmayan konuşmalara dahil olan arkadaşlarının avukatlığını yapan bir zatsın. Vtı sorgulamalarında hersey öğrenilmiyor yalnız bunu cok iyi bilirim. Hatta sen Boc vti satarken sanada müşteri olduk konuştuk telde. Sen arabanın motorunun orijinal parcalarla yapıldığını sıkıntısız on numara ve değişen yok ancak bi kaç parça boya var dedin. Senden sonra bı kaça kişiye daha sordum herkes onayladı fakat Boc bıZe kısmet olmadı. Ne olduysa sen bocu sattın arabanın Tüm pisliklerini herkes konuşmaya başladı. Turbodan dönme olduğu kol çıkardığı ıcın kapakta kaynak olduğu ve bloğun bitik uzatmaları oynadığını öğrendik hep beraber.mertcanın al vtiyı konusuna gelirsek 3parca değişenli komple renk değişmiş 400binde olan bir araca trde tek Jant bende var diyerek 39 bin istemek hayasıZlıktır. Hele ki bu motorun yeni yapıldığı ve düzen tutmadığı mertcanın da bu yüzden motoru satıp k24 koymak istediği ancak bıtık b16 motoru satamayınca projeden vazgectıgı. Aracı satmaya karar verdiği bilinirken. Araç hakkındaki bilgileri sahibinin ağzından duymak ıstediğim için suç bende mi?
serkosyan
21-07-2014, 23:02
kavgaya tartışmaya gerek yok arkadaslar
Skyhawk34
21-07-2014, 23:08
Vollki arkadas vti sorgulamalarında fazla yazmasamda sürekli takip eder kimin ne olduğunu bilirim.sen sürekli üstüne vazife olmayan konuşmalara dahil olan arkadaşlarının avukatlığını yapan bir zatsın. Vtı sorgulamalarında hersey öğrenilmiyor yalnız bunu cok iyi bilirim. Hatta sen Boc vti satarken sanada müşteri olduk konuştuk telde. Sen arabanın motorunun orijinal parcalarla yapıldığını sıkıntısız on numara ve değişen yok ancak bi kaç parça boya var dedin. Senden sonra bı kaça kişiye daha sordum herkes onayladı fakat Boc bıZe kısmet olmadı. Ne olduysa sen bocu sattın arabanın Tüm pisliklerini herkes konuşmaya başladı. Turbodan dönme olduğu kol çıkardığı ıcın kapakta kaynak olduğu ve bloğun bitik uzatmaları oynadığını öğrendik hep beraber.mertcanın al vtiyı konusuna gelirsek 3parca değişenli komple renk değişmiş 400binde olan bir araca trde tek Jant bende var diyerek 39 bin istemek hayasıZlıktır. Hele ki bu motorun yeni yapıldığı ve düzen tutmadığı mertcanın da bu yüzden motoru satıp k24 koymak istediği ancak bıtık b16 motoru satamayınca projeden vazgectıgı. Aracı satmaya karar verdiği bilinirken. Araç hakkındaki bilgileri sahibinin ağzından duymak ıstediğim için suç bende mi?
çocuk 60 kiloysa, 50 si billurlar..
CasabLanca
22-07-2014, 00:18
adamın arabası değil mi isterse 100 yazar isterse 5 yazar. Gülşen ablamızın dediği gibi ırgalamaz beni ;) şimdi burda uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama Mertcan abi bahsettiği fiyattan ilan açsa emin ol ki satılır bu konudan da eminim. çoğumuzun ekmeğe mama dediği zamandan beri adam vti üstünde
adamın arabası değil mi isterse 100 yazar isterse 5 yazar. Gülşen ablamızın dediği gibi ırgalamaz beni ;) şimdi burda uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama Mertcan abi bahsettiği fiyattan ilan açsa emin ol ki satılır bu konudan da eminim. çoğumuzun ekmeğe mama dediği zamandan beri adam vti üstünde
Mertcanın 10değil 20yıldır Vtı sahibi olması benim yazdıklarımın bir açıklaması değil. Ben gercekleri yazdım . 39 ister ama bana satmayacakmıs artık körün taşı gider biri alır Vtı sorgulayarak alır. Sonra elinde çöp olur araç
Alacağın arabayı cok merak ediyorum konusunu heyecanla takip edicem. Piyasada bi ton turşu Vti var. Be herkes Mertcan abi gibi her olanı biteni paylaşmıyor
boc zaten herkesin bildiği 07vy aybek vtec yıllarca drag koşturdu sayısız kupa aldı sen bunu bilmiyorsan ilber ortaylı abimizin dediği gibi senin cahilliğin :)
mertcan abi ne cevap verir bilmem ama o motor düzen tutmamışsa headersı falan stock olan al vtec vafc li egzantirikli vteci nasıl boy boy geçsin :)
Senden 12 yaş büyük adama ismiyle hitap ediyosun bu bir. İkincisi isterse 100 milyar ister kendi malı. Üçüncüsü vti'ları bilirim takip ederim demişsin, en meşhur arabalardan birinin, önceden siyah olduğunu bilmiyosun daha.
CasabLanca
22-07-2014, 00:33
Mertcanın 10değil 20yıldır Vtı sahibi olması benim yazdıklarımın bir açıklaması değil. Ben gercekleri yazdım . 39 ister ama bana satmayacakmıs artık körün taşı gider biri alır Vtı sorgulayarak alır. Sonra elinde çöp olur araç
körün taşı dedin şimdi üstüme alındım. ef swap projesi için mertcan abinin b16 motoru istemiştik daha sonra proje değişti senin bokladığın gibi bir motor olsa biz niyetlenmezdik. ikinciside ramazan ayı başında ismini vermeyim şimdi eski hızlılardan kulağı kesik vteccilerden bir abimiz mertcan abinin aracına 35 bin teklif etti satmayı düşünmüyorum dedi. yani işin özü adamın malı seni bu kadar kasmasın sen işine bak yoluna bak. Mertcan Özmen gerçekten satmak istese müşterisi dünden hazır, adam tarikat kursa binlerce müridi olur sen daha neyin peşindesin hacı ;)
yorumlarınızı okuduğum kadarıyla hepınız ankaradasınız ve mertcanın arkadaslarısınız yorumlarınız bana gerçekçi gelmedi ne yaZıkkı . Al Vtı hangi vtıyı ne zaman gecmıs? Ben gerçekleri yazdım hepsi bu kadar. İyi akşamlar
yorumlarınızı okuduğum kadarıyla hepınız ankaradasınız ve mertcanın arkadaslarısınız yorumlarınız bana gerçekçi gelmedi ne yaZıkkı . Al Vtı hangi vtıyı ne zaman gecmıs? Ben gerçekleri yazdım hepsi bu kadar. İyi akşamlar
kardesim sen galiba vte01 gri vtecin sahibisin . rolling günlerinde ivediğe sıfır çizen şahinlerin yanına gittiğinden , hangi arabaları geçtiğini görmemen doğal :) :)
CasabLanca
22-07-2014, 00:43
kendini vtec kullanıcısı sanan Orontes (TEMSİLİ)
http://galeri7.uludagsozluk.com/221/fanta-ya-sar%C4%B1-kola-diyen-tipler_303393.jpg
Vte01 şu ivedikteki beyaz Şahin avcısı mı ? Ulan dinime söven Müslüman olsa.
Arkadasi tanıyan varsa bana bi telefon numarasını verebilir mi ? :)
overblack
22-07-2014, 01:09
Cok acil lütfen ....
arkadaşım al vti hangi vti'ı geçmişki sen arabanı satmaya çalışıyorsun? utanmıyormusun :D:D
arkadaşım al vti hangi vti'ı geçmişki sen arabanı satmaya çalışıyorsun? utanmıyormusun :D:D
Hahah :) ya abi valla sorma :) neyse :)
Lan oglum bocun herkes 07 vy oldugunu biliyor. Neyin tribine giriyorsun ? Saklama gibi niyetim olsa plakasini degistirirdim. Sen ne ara boca niyetlend hatirlamiyorum ama kendinin cok sey bildigini dusunup aslinda hicbisey bilmiyosun. Kendinden 12 yas buyuk bi adamla konusman senin zaten karakterini gosteriyor. Kimsenin malina b.k atmak sana dusmez. Yasini ve yerini bil.
Cok acil lütfen ....
Banada yolla abi
Demek yurumuyor duzen tutma alın spor gazatesı
AL Vtec & JR Vtec Roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sBGMoW0vunM&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
AL Vtec & Vtc Vtec 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QPmxPy1EsKk&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
AL Vtec & Vtc Vtec 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=boaUaa4X1L0&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
demek yurumuyor duzen tutmadı
5 de kesıcıye gırıyor bak Allah ın ısıne :heyoo:
AL Vtec 5.vites kesici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=scRicJCBzS8&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg&index=8)
Mikrop_Ali
22-07-2014, 07:32
Orontos git başka yerde oyna Mertcan abi'nin bişeyi anlatmasına gerek yok arabası hakkında satılık ilanı yok çünkü ;)
hep diyorum seçlmiş insanlar var bu arkadaşta onlardan 19 yaşında bu özgüven valla tebrik etmek lazım
Demek yurumuyor duzen tutma alın spor gazatesı
AL Vtec & JR Vtec Roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sBGMoW0vunM&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
AL Vtec & Vtc Vtec 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QPmxPy1EsKk&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
AL Vtec & Vtc Vtec 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=boaUaa4X1L0&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg)
demek yurumuyor duzen tutmadı
5 de kesıcıye gırıyor bak Allah ın ısıne :heyoo:
AL Vtec 5.vites kesici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=scRicJCBzS8&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg&index=8)afr cok stabıl map i kim yaptı maşallah ? :D
şaka bı yana 12.3 -12.1 bandında ayarlamışsın mertcan buda demek oluyo kı bu araba videolarda gördüklerimizden daha da fazla hızlanabilir
AL vti gordugum bindigim en guzel hb vti'lardandir.
Gerek parcalari, gerek durusu.
Motoruna laf edilmiste, Mertcan daha dun bu islerin icinde olam adam degil.
Yetkili servisten tut, cok saglam teorik ve mekanik bilgisi olan biri.
Motoru fabrikasyon kondisyonundan cok daha iyi olduguna eminim..
Bos bos ileri geri konusmanin anlami yok. Adam tam 10 yildir arabanin sahibi ve sadece binici degil ayni zamanda ustasi.
O kadar emek zaman para harcanmis bi arabaya oyle boyle demeye kimsenin hakki yok.
Mal adamin isteyecegi parayida tabiiki o belirler.
Fiyat fazla geliyorsa tesekkur edip beni asiyor demek yeterlidir diye dusunuyorum.
afr cok stabıl map i kim yaptı maşallah ? :D
şaka bı yana 12.3 -12.1 bandında ayarlamışsın mertcan buda demek oluyo kı bu araba videolarda gördüklerimizden daha da fazla hızlanabilir
Oem beyin abi Stock map ile yuriyor
Ama ozamanlar iat arizaliydi daha sonra çözdüm
Su an daha farklı yuriyor :)
Ömer sagol kankacim :)
Oem beyin abi Stock map ile yuriyor
Ama ozamanlar iat arizaliydi daha sonra çözdüm
Su an daha farklı yuriyor :)
Ömer sagol kankacim :)bende dıyorum mertcan nasıl ayarlamış neden zenginde araba :D
AL vti gordugum bindigim en guzel hb vti'lardandir.
Gerek parcalari, gerek durusu.
Motoruna laf edilmiste, Mertcan daha dun bu islerin icinde olam adam degil.
Yetkili servisten tut, cok saglam teorik ve mekanik bilgisi olan biri.
Motoru fabrikasyon kondisyonundan cok daha iyi olduguna eminim..
Bos bos ileri geri konusmanin anlami yok. Adam tam 10 yildir arabanin sahibi ve sadece binici degil ayni zamanda ustasi.
O kadar emek zaman para harcanmis bi arabaya oyle boyle demeye kimsenin hakki yok.
Mal adamin isteyecegi parayida tabiiki o belirler.
Fiyat fazla geliyorsa tesekkur edip beni asiyor demek yeterlidir diye dusunuyorum.
Öncelikle sana ömer Faruk elma değil ömer Faruk Turan demeliyiz. Aranizdaki tek fark o pertleri alıyor macunlayip boyayıp satıyor ama sen bu işi çok daha ucuza hallediyorsun. 2aksesuar bi Egzos koltuklara direksiyona kılıf bi pasta cila sonra Prof foto itele gitsin orijinal bebek Vtı dıye.ama yemezler (forumdan okuduğum tabırle)
şakşakçı tayfanla beraber hasar kayıtlı veya sağ önden kazalı Yada yürümeyen vtıları orjınal bebek diye satıyorsun.şimdki 34zd290 kırmızı sedan arabanda sözde 90 yasında Amca'dan ama amcamız hızlıymış yasına bakmadan si ile kapısırken refüje çıkmış . Km orj 90 bın dıyorsun ama baştaki sıfır neden yerinde değil kayık duruyor ilk senin kadranda gördüm ben. Beni yalanlamak istıyorsan ver şaseyi araştıralım
Mertcanla kankasınız bunu forumdaki birbirinize methiyeler düzen eski yorumlardan anladım.ama herkes seni tanıyor merak etme.al Vtı gördüğün en ıyı Vtı ıse nerde gördün resimde mi videodamı?al Vtı ıle yanyana 1 tek foton varsa ınanalım
Videolara gelince hepsı 1 Yada 2sene öncesının dıkkat ettın mı?
Km olayını söylediğin iyi oldu 400binde bir arabanın motoru ilk günkü kondisyonda ise neden 90bınde Vtı var bende dıye çarşaf çarşaf reklam yapıyorsun.senın yazdığına göre 90bınde olanla 400bınde olan vtıyın hıcbır farkı yok
Ömer Faruk Turan sen Ahmet'i Mehmet'i bosver arabanı parlar cilalı fotoşoklu resim Çek paylaşim yap.
Öncelikle sana ömer Faruk elma değil ömer Faruk Turan demeliyiz. Aranizdaki tek fark o pertleri alıyor macunlayip boyayıp satıyor ama sen bu işi çok daha ucuza hallediyorsun. 2aksesuar bi Egzos koltuklara direksiyona kılıf bi pasta cila sonra Prof foto itele gitsin orijinal bebek Vtı dıye.ama yemezler (forumdan okuduğum tabırle)
şakşakçı tayfanla beraber hasar kayıtlı veya sağ önden kazalı Yada yürümeyen vtıları orjınal bebek diye satıyorsun.şimdki 34zd290 kırmızı sedan arabanda sözde 90 yasında Amca'dan ama amcamız hızlıymış yasına bakmadan si ile kapısırken refüje çıkmış . Km orj 90 bın dıyorsun ama baştaki sıfır neden yerinde değil kayık duruyor ilk senin kadranda gördüm ben. Beni yalanlamak istıyorsan ver şaseyi araştıralım
Mertcanla kankasınız bunu forumdaki birbirinize methiyeler düzen eski yorumlardan anladım.ama herkes seni tanıyor merak etme.al Vtı gördüğün en ıyı Vtı ıse nerde gördün resimde mi videodamı?al Vtı ıle yanyana 1 tek foton varsa ınanalım
Km olayını söylediğin iyi oldu 400binde bir arabanın motoru ilk günkü kondisyonda ise neden 90bınde Vtı var bende dıye çarşaf çarşaf reklam yapıyorsun.senın yazdığına göre 90bınde olanla 400bınde olan vtıyın hıcbır farkı yok
Ömer Faruk Turan sen Ahmet'i Mehmet'i bosver arabanı parlar cilalı fotoşoklu resim Çek paylaşim yap.
güzel kardeşim sen milletin malına niye laf atıyorsun ki ben onu anlamadım adamın malı sanane istediği rakamı ister 30 ister,ister 10 ister seni ırgalamaz o.kafana cebine uymazsa hayırlı satışlar dersin olur biter yok motoru bitmiş yok yok refüje çıkmış yok amcaymış dedeymiş sanane kardeşim az saygılı ol bence.ayrıca ömer bu işi seviyor adam zevkine aracı yapıyor sanane ister satar ister yakar adam bu işe gönül vermiş zevkini keyfini aracına gösteriyor suçmu saçma konuşma lütfen.
BlackGetz
23-07-2014, 01:27
Bu ya milleti tanıyan biri sabır taşına bakıyo yada mübarek Ramazanın seçilmişlerinden :D
Olay senın anladığın gıbı değil cix. Olay cok farklı eski postları okuyun bence.kımsenın fıyatına lafımız yok ama eleştiri yapma hakkımızda olmalı. Buradaki bu yandaşlik bu şakşakçılık bitmeli ben mertcanla konusuyorum oradan birileri atlıyor lafa gırıyor. Muhatap oldugum kısının ağzı yok mu ki üçünçü tekil şahıslar olayı ıyıce kızıştırıyor. Ben kımseden lafımı çekmem bi tanede yandaşım yok varsın doğru söyleyeni dokuz köyden kovsunlar ama gerçekler bunlar kimse değiştiremez. Bu arada ben gercekleri söylerim , mübarek ayda yalan söyleyip milletin malını kötüleyerek günaha girmem. Iyı geceler
Jeandan-R
23-07-2014, 01:48
Yazdıkları doğrudur yalandır bilemem ama ilk defa böyle dobra yazan birini görüyorum. Ben bu konu için değil ama şunu anlamıyorum kardeşlerim abilerim. Bir araç motor kırabilir bu ayıp değil. Bu araç geçmişte motor kırmıştı dendiğinde kavga çıkıyor. Teker teker kaza yapıyor bu vtecler ama kazasız deniyor. Çoğu kmyi düşüyor bizzat bildiğim var. Vtecin zaten bu saatten sonra iyi toplanmışını almak lazım, zaten piyasa fiyatı aldı başını yürüdü. Zaten oraya girmeyelim, ben bile hondadan vazgeçtiysem artık :)
Olay senın anladığın gıbı değil cix. Olay cok farklı eski postları okuyun bence.kımsenın fıyatına lafımız yok ama eleştiri yapma hakkımızda olmalı. Buradaki bu yandaşlik bu şakşakçılık bitmeli ben mertcanla konusuyorum oradan birileri atlıyor lafa gırıyor. Muhatap oldugum kısının ağzı yok mu ki üçünçü tekil şahıslar olayı ıyıce kızıştırıyor. Ben kımseden lafımı çekmem bi tanede yandaşım yok varsın doğru söyleyeni dokuz köyden kovsunlar ama gerçekler bunlar kimse değiştiremez. Bu arada ben gercekleri söylerim , mübarek ayda yalan söyleyip milletin malını kötüleyerek günaha girmem. Iyı geceler
isimim yasin kardeşim ben sana eleştiri yapma demiyorum ama milletin malı için böyle de konuşma en başta yaptığın hata zaten senden kaç yaş büyük birine hitap şeklin yanlış. yok fotoşop yapıyor yok poşet geçiriyor adamın zevki o ona karışamazsın sen o eleştiri değildir adam öyle mutlu oluyor yapıyor bizede saygı duymak düşer ha beğenmiyorsan beğenmiyorum diyip geçersin ama farklı farklı cümlelere gerek yok. ben mertcan abiyi tanımıyorum ömer kardeşimi sevdiğim için cevap yazdım yanlış anlaşılmasın ömerin yaptığı işe saygı duyuyorum.
Kardes oncelikle benim adim omer faruk elma. Turan muran degil bu 1.
Benim saksakci tayfam yok ayrica benim araba alip sattigimda yok. Arabalarimi alanlar hep esim dostum zaten bu 2.
Benim hicbir arabam sag onden kazali veya yurumeyen degildi butun arabalarimin nasil oldugunu senin yasin yetmez bilmeye bu 3.
Ayrica aldigim adam arabanin ilk sahibi ve 75 yasinda. Bunu forumdaki bicok arkadasta benden once biliyordu km'si orjinal kimseye yalan aticak degiliz bu 4.
Senin gibi beyin yoksunu insanlar anca iste boyle yok si ile kapisirken refuje cikti diye senaryo uydurur zaten bu 5.
Evet Mertcan benim dostum ve o yuzden gercekleri soyluorum bu 6.
Sen daha mahallede parkta oynarken Mertcan turbo vti'a biniyordu bu 7.
Ayrica sen bana ozelden numarani atarmisin?
Ben sana benim arabamin sasesinide vereyim, mertcanin arabasiyla olan fotografimida gondereyim.
Boyle klavye basinda atip tutmak ah kam kesmek kolay..
Bu isin icinde bi bit yenigi var kolay kolay kimse bu tarz konusmaya girmez
İnsanin sahsina adini degistirerek malina iftira etmek kolay bisey degil allah islah etsin
Yazdıkları doğrudur yalandır bilemem ama ilk defa böyle dobra yazan birini görüyorum. Ben bu konu için değil ama şunu anlamıyorum kardeşlerim abilerim. Bir araç motor kırabilir bu ayıp değil. Bu araç geçmişte motor kırmıştı dendiğinde kavga çıkıyor. Teker teker kaza yapıyor bu vtecler ama kazasız deniyor. Çoğu kmyi düşüyor bizzat bildiğim var. Vtecin zaten bu saatten sonra iyi toplanmışını almak lazım, zaten piyasa fiyatı aldı başını yürüdü. Zaten oraya girmeyelim, ben bile hondadan vazgeçtiysem artık :)
Kardesım mıllet herşeyi biliyor ama söylemiyor söyleyemiyor . Neden dersen ya arkadaşlar Yada düşman kazanıp kendı arabalarını kötülerler dıye korkuyorlar Yada cekınıyorlar dıyelım. Ben senelerdır okuyorum gecmiste x arabası ıcın pert deyip sonra kendısı Yada arkadaşı alınca araba orjınal bebek oluyor. Mıllet burda kendı arkadaşlarının arabasının kusurunu söylemiyor ama yabancı bırı olunca olmasa bıle kusur söylüyorlar. Allah'ını seven acsın eskılere baksın sorgulamalara mertcan Ankara'daki bütün vtılara ne yorum yapmiş hepsını kötülemiş 1tane ıyı yazmamış çünkü çekmiyor en ıyı tek onunki . Ömer'e gelince eğer satılan araç tanıdıgındaysa ıyı yorum yapmış tanıdığının arabasına kötü yorum asla yapmamış . Mertcanın arabasına yaptıgı yorumun 10 tane benzerı eskı postlarda var baskalarına yapmış. Ama sorgulamayı yapan bir arkadaşı ıse sorgulanan araba yabancıda ise kusurlarını hep özelden pm atmiş konuya hiç yazmamış .hıtap seklıne gelirsek ilk postlarda nedeni var saygıyı haketmıyor. Km çekilen ve kazalı bebek Vtı hep var olacakta
BlackGetz
23-07-2014, 02:19
:D :D :D
hem foruma yazıyo hem mertcanla aramda olan konuşma 3. şahıslar ne karışıyo diosun.
Birbirimizi tanıyoruz ki muhattap oluyoruz
Bu arada ben 654651321. şahıs ;)
Bu çocuk 19 yaşında değil bence.. 19 yaşında ki bi arkadaş bu kadar kolay atıp tutamaz :) Kimi kızdırdınız yine vtec'ciler adam bilenmişte gelmiş :D
Bu arada bence sizde çok fazla mesaj yazıpta prim yaptırmayın buna :) Herkes hangi arabanın ne olduğunu, hangi adamın nasıl olduğunu çok iyi biliyor :)
Adam AL vtec'in siyah halini bilmiyo, gelmişsiniz adama laf anlatmaya çalışıyosunuz.. :) Şahsen vtec alacak olsam ve 40 milyar param olsa gider Mertcan abiye sorarım abi ne kadara verirsin AL'yi diye.. Araba onun rakam onun :)
Sene oldu 2014 hala araba fiyatlarına yorum yapanlar var.. Anlamıyolar bir türlü.. Ben istersem kıçı kırık twingo'ya 25 milyar isterim.. Kime ne spor gazetesi :)
:D :D :D
hem foruma yazıyo hem mertcanla aramda olan konuşma 3. şahıslar ne karışıyo diosun.
Birbirimizi tanıyoruz ki muhattap oluyoruz
Bu arada ben 654651321. şahıs ;)
Bır sorunun mu var senın? Baskasına sorulan soruları cevaplamak kımseye düşmez sorunun cevabını sorulan kişi verir. Sende çürük elmasın unutmadım kazalı kırmızı kk Vtı sahte roll videolarıyla şakşakçılar sayesinde sattığını ....
BlackGetz
23-07-2014, 02:26
:D :D :D ahaahahahhaa
lan dümenci çıkarda maskeni kim olduğunu bilelim.
overblack
23-07-2014, 02:27
adam fbi beyler dağılın :)
BlackGetz
23-07-2014, 02:36
aslanım sahte roll videosu bak
KKing & CCD VTI 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TTMXLG9YRXs&list=UUJdcVjE13o3TZsPwycuuf2Q)
BlackGetz
23-07-2014, 02:37
TTMXLG9YRXs
:D :D :D ahaahahahhaa
lan dümenci çıkarda maskeni kim olduğunu bilelim.
Ben 19 yaşındayım ama 3 senedir Vtı sahıbıyım ve bu forumu 4 senedir takip ediyorum. Bılenmeye gerek yok konuyu bastan sona okuyan herkes kımın ne olduğunu anlar. Sen ıkı lafı bir araya getiremıyorsun diye benide kendi düşük zeka seviyende görme lütfen.
Bu arada fazla Msj yazmayın foyolarınız dökülmesin :)
Şu mübarek günde imanı olan elini vicdanına koysun tarafsız yorum yapsın 3 parca degısenlı komple renk degıstırmıs 400 bındekı araca kaç lira verir , emınım bu fıyat 20 yı geçmez
Çünkü bu araç bı baskasında olsa PERT muamelesi görür tıpkı ilandaki kırmızı sedan gibi
Sen git mertcan abınden al o vtıyı
Olay fıyatı astı okumadan bastan sona yorum yapmayın lütfen
BlackGetz
23-07-2014, 02:43
Allaha şükür imanımızdan eksiltmesinde seninki gibi gıybete iftiraya düşürmesin.
ama baban keşke dışarı boşalsaymış be oğlum .
Lanet japonlar nasi bi araba yaptiysa adamlar TR de 20sene sonra milleti birbirine dusuruyo :D
MAdem yalan dolan konuşuluyor o zaman bu konuyu da mı kaldıralım ? ne dersiniz ?
Buna inanlar açık yüreklilikle yazsın Lütfen
MAdem yalan dolan konuşuluyor o zaman bu konuyu da mı kaldıralım ? ne dersiniz ?
Buna inanlar açık yüreklilikle yazsın Lütfen
Kaldırırsan daha büyük sıkıntı piyasada vti akışı çok daha fazla olucak :)
Burda tozpembe yalanlar dönüyor ama pm ile gerçekler konuşuluyor en azından :))
Burdan modlara açıkça yazıyorum.şu konu içinde 6-7 kişi birbirine sürekli panpalık yaparak burayı kendilerine özel alışveriş ve geyik konusu haline getirdiler.Özgün'ün açtığı başlık tamamen amacından çıkmış durumda.bu konu aynı şekilde devam edecekse ya bu adamları yada konuyu silin lütfen insanlar alacakları araçlar hakkında yanlış bilgileniyor.
Ben kerem abiye katılıyorum sorun çözülürse kaldırılmaya gerek yok.Zaten tayfun gerekli açıklamayı yapmış yabancı bir kişi Yada konuk üye gerçeklere ulaşamıyor gerçekler pm yoluyla eşe dosta iletiliyor .
Ben kerem abiye katılıyorum sorun çözülürse kaldırılmaya gerek yok.Zaten tayfun gerekli açıklamayı yapmış yabancı bir kişi Yada konuk üye gerçeklere ulaşamıyor gerçekler pm yoluyla eşe dosta iletiliyor .
Kaldırırsan daha büyük sıkıntı piyasada vti akışı çok daha fazla olucak :)
Burda tozpembe yalanlar dönüyor ama pm ile gerçekler konuşuluyor en azından :))
bu konuya gerçekler yazılmıyorsa durmasının manası ne ?
bu konuya gerçekler yazılmıyorsa durmasının manası ne ?
Genel anlamda yazılmıyor kanka bana göre.
bu konuda en fazla mesaj atan kişiler kimler, kimlerden şikayetçisiniz tartışalın
Bu konuya mesaj yazan üyelerin mesaj sayıları
Toplam Mesaj Sayısı 18.395
Kullanıcı ismi Mesajlar
ykavcioglu 883
MTNVTI 690
Murat Özcan 660
ENGean 583
Skyhawk34 492
MeRtCaN 421
Tuncay 374
VTİ1035 335
çağlarcoskun 327
OmeR-FE 327
ilkerist 287
JDM VTİ 265
sagi 223
Gry 221
sakhee 186
nakayama 185
canpower 172
orhan_guney 160
SekoLive 155
tunceR 148
taytay 147
overblack 138
aLLen 136
35YJC72 134
gökan 132
kanashibari 131
emrem123 128
cery 126
tibet 119
wollkii 119
vtecburac 116
driftboy 105
serkosyan
23-07-2014, 07:26
Sen hiç 90 binde bi araba gördunmü görmemissin belliki 90 küsür bine gelmiş 100000 olucak elbette basindaki 0 kayik olucak 1 gelio cünki yerine düsünmeden bilmeden bunu yazarak biseyden anlamiyo gözüküyosun daha fazla rezil olma bence
Sen hiç 90 binde bi araba gördunmü görmemissin belliki 90 küsür bine gelmiş 100000 olucak elbette basindaki 0 kayik olucak 1 gelio cünki yerine düsünmeden bilmeden bunu yazarak biseyden anlamiyo gözüküyosun daha fazla rezil olma bence
Serkanim nerden bilsin arkadas. Hic 90binlerde olan vti gormemistir ki.
Dusurulmus olsa zaten ip gibi olur 100bin oldugundada sayilar birbirine girer yamuk yumuk olur.
Ben herseyi tane tane aciklama geregi duymuyorum.
Cok normal km orj. Degil, yok ilk sahibi yasli adamdan degil demeleri.
Cok merak eden olursa satis belgesininde, km dokumaninda fotograflarini atarim.
Problem yok. Alnimiz acik. Yalan dolanla isimiz olmadi olmazda Allaha sukur.
Bu kandil gunu ılımlı yaklasmaya calisiyorum her konuya :)
çok pm geldi geçmiş sayfalara baktım yarısı geyik, ilgilenicem konuyla kilit.