Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
ykavcioglu
08-06-2012, 10:00
Honda Civic 1.6 VTi 1992 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 85129081 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jdm-eg-swap-b16-4dr-85129081/detay)
bilgisi olan var mı acaba ?
Atakan kaporta orjinal, aracın içi dışı düzgün ses soluk yok, yaşına göre çok dik duruyor.
alınıp uzun süre sıkıntısız binilebilecek bir araç..
genel olarak artık herkez arabacı herkez usta
basit bi parmak hareketiyle herkez arabasını hayalindeki istediği km ye alarak kendini ve belki bi takım insanları kandırabilir anlayan anlar anlamayan yer satıcıda bunun parasını yer çoluğuna çocuguna yedirir allah onlara hidayet versin.
emrem123
08-06-2012, 10:28
sahibinden VTI ilanları istatistiği
60 adet ilandan
sadece 5 tanesi 200 bin üstü
sadece 20 tanesi 175 bin üstü
Büyük çoğunluk 150 bin de, VTI çok seviyor bu 150'yi ne ileri gidiyor ne geri.
Aralarındaki çok temiz araçlar katagori dışındadır.
Bi istatik de ben verıyım :))
Toplam VTI =60 adet
20.000 Altı fıyatı olan =2 adet
20,000-23,000 fiyatlar= 11 adet
23,000 - 26,000 fiyatlar = 20 adet
26,000 - 30,000 fiyatlar =28 adet
30,000 üstü fiyat =7 adet
30 un ustu turbo :)))
26-30 arası olanların kesın bı prof makınası yada makınası olan bı arkadası war :D ;)
Fiyat konusu görecelidir, bu topic altında yaklaşık 6 ayda bir km istatistiği tutuyorum ve VTI ların zaman geçtikçe daha da gençleştiğini görüyoruz. KM ortalamasında sürekli bir azalma mevcut. Sevindirici bir durum.
yarın telfnu susmaz arac sahıbının hatta suan bıle arayan wardır kesın :D
bugun alıcam bakalımm aradım uyuyourm ben beaa dedı :D
Bu arkadasa nasil ulasiyoruz, arabanin ilani falan var mi biryerde?
cep telefonundan ulaştım :)
Meliii başkaan efsanesin :D
efsaneler her zaman yaşar :D
Ahh melih ahh sabah 8de benim telefonum basladi calmaya cem abiden once :D
hala uyuyor sımdı aradım :D
kadiR_41
08-06-2012, 13:28
Bi istatik de ben verıyım :))
Toplam VTI =60 adet
20.000 Altı fıyatı olan =2 adet
20,000-23,000 fiyatlar= 11 adet
23,000 - 26,000 fiyatlar = 20 adet
26,000 - 30,000 fiyatlar =28 adet
30,000 üstü fiyat =7 adet
30 un ustu turbo :)))
26-30 arası olanların kesın bı prof makınası yada makınası olan bı arkadası war :D ;)
Prof makina istatistiği güzelmiş :D 30,000 lik arabayıda compaq makinayla çekicek değiller :D
emrem123
08-06-2012, 16:41
Prof makina istatistiği güzelmiş :D 30,000 lik arabayıda compaq makinayla çekicek değiller :D
walla oralara gelınce resımlerın kalıtesı degısıyo :D 30 lar ıcınde de telefonla cekende war :) :D
Samet_vti
08-06-2012, 20:02
sahibinden VTI ilanları istatistiği
60 adet ilandan
sadece 5 tanesi 200 bin üstü
sadece 20 tanesi 175 bin üstü
Büyük çoğunluk 150 bin de, VTI çok seviyor bu 150'yi ne ileri gidiyor ne geri.
Aralarındaki çok temiz araçlar katagori dışındadır.
hasar kaydı sorgulattığınızda artık hangi tarihte kaç kilometrede muayneye girdiğide çıkıyo 198 binde 2010 yılında muayneye girip 2012 de 159 binde gireninede tanık olduk vti sen ne mübarek bi arabasın . :D:D
150 bin ve 30 bin, VTI için kritik rakamlar. :D
Saygi duyulacak efsane.......
Her biri birer exulisive
bu vtec ne makina imişş yahuu neden herkez bu kadar dert yaptı anlamadım fiyatlar ortaad almak isteyen alır araca istersen gidersin bakarsın tramerde de çıkıyo artık artık aracım kmsı zaten araca iyice bakılınca anlaşılıyoo zaten isteyen alır ısteyen almaz :)
kimseye hitap etmiyorumsakın yanlış anlamayın arkaşlar genel olarak konuştum ama çok ugraşılıyo bırakın bi kendi haline yahu :)
canisgen
08-06-2012, 22:19
bu vtec ne makina imişş yahuu neden herkez bu kadar dert yaptı anlamadım fiyatlar ortaad almak isteyen alır araca istersen gidersin bakarsın tramerde de çıkıyo artık artık aracım kmsı zaten araca iyice bakılınca anlaşılıyoo zaten isteyen alır ısteyen almaz :)
kimseye hitap etmiyorumsakın yanlış anlamayın arkaşlar genel olarak konuştum ama çok ugraşılıyo bırakın bi kendi haline yahu :)
Hocam senin ilanın vardı bir ara, hala satıyor musun?
Satiyor ama ileride pişman olacak mesut kardesim
Tipki 1 sene once satip pisman olan almak isteyipte alamayan arkadaslar gibi
Sayilari gunbegun azalan bu makinalardan param olsa 1 tane daha alir atarim garaja
ercan arseven
08-06-2012, 22:29
:icon_tup::icon_tup:
aslında alınacak vtı seninkide helebi satıyım arabayı :)
yok kardeşm satmıyorum bi ihtiyacım vardı giderdim fiyat dahi dusurdum ama kmse almadı iyi oldu daha dogrusu fiyatta anlaşamadık ama bi talibi çıkarsa dusunebilirim hakkını verdikten sonra
Sayilari gunbegun azalan bu makinalardan param olsa 1 tane daha alir atarim garaja
kardeşm satarsam projem buyuk typer alcaktım vaz gectim ya swap yapıcam b16c6
yada turbo integra yapıcam çok beygir yapcam uflıcez haram beygirr :)
canisgen
08-06-2012, 22:41
yok kardeşm satmıyorum bi ihtiyacım vardı giderdim fiyat dahi dusurdum ama kmse almadı iyi oldu daha dogrusu fiyatta anlaşamadık ama bi talibi çıkarsa dusunebilirim hakkını verdikten sonra
Tok satıcı pozisyonundaysan yanaşmayalım :D yok ama ciddi niyetin varsa güzel bir fiyat pm yollar mısın?
Tok satıcı pozisyonundaysan yanaşmayalım :D yok ama ciddi niyetin varsa güzel bir fiyat pm yollar mısın?
hahaha tok satıcıyım ama 30 demem merek etme 29 900 oda guzel hatrın için :) şaka bi yana son fiyatımı atarım sana :)
vti candır bu kadar üstüne gidilmesi bundandır.... bende sattım hiç bi araçtan keyif alamıyorum şimdi :(
vti candır bu kadar üstüne gidilmesi bundandır.... bende sattım hiç bi araçtan keyif alamıyorum şimdi :(
aynen katılıyorum kardeşm sana kedi ulaşamadığına mırnav dermiş misali :):):D:D
kerimvtec
08-06-2012, 22:50
aynen katılıyorum kardeşm sana kedi ulaşamadığına mırnav dermiş misali :):):D:D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
laa 16500 kız gıbı vti aldım :D
Vti da kullandm 2 tane typerda buyuk tereddutle clio rs aldm ve baya sasirtti beni gercekten oda cok keyifliymis.vtec isteyenler bence degerlendirsin gercekten tavsiye ederim.
TolgaEsentepe
08-06-2012, 22:52
23bin liram var şöyle güzel bir vti bulamıyorum maalesef..
vtec ole bi araba ki dışardan bakarken bole bi an gözden çıkarıyosun sıkıştıgında ama o koltuga oturup bi sıkıtıgın zaman dunya umrunda olmuyo satanıı s..... diyorum tadı bambaşka bişey yaa
ünlü bi dusunur demişya vtec kadar zevk verseydin vites yerine elini tutardım diye bu sözu soliyeni bulsam elini opcem :) gerçi kız arkdaşımdan ayrılma sebebim oldu ama olsun :)
kerimvtec
08-06-2012, 22:58
vtec ole bi araba ki dışardan bakarken bole bi an gözden çıkarıyosun sıkıştıgında ama o koltuga oturup bi sıkıtıgın zaman dunya umrunda olmuyo satanıı s..... diyorum tadı bambaşka bişey yaa
ünlü bi dusunur demişya vtec kadar zevk verseydin vites yerine elini tutardım diye bu sözu soliyeni bulsam elini opcem :) gerçi kız arkdaşımdan ayrılma sebebim oldu ama olsun :)
Müptelası oldum abi,vazgeçemiyorum....
bir tanede HB im olsun isterdim tuncay şöyle kımızı renk olsaydı bide :D
Bacanak az daha sabret arabanı bir satalımda alacaz İNŞALLAH KİNG bir araba :)
bir tanede HB im olsun isterdim tuncay şöyle kımızı renk olsaydı bide :D
Öyle bir kirmizi olsunki tek olsun
EH olsun:)
kerimvtec
08-06-2012, 23:03
o halde EH sana yaşlı kurt... ;)
23bin liram var şöyle güzel bir vti bulamıyorum maalesef..
Kirmizi var 99 onu al tolga
Turkiyeye giren 21 adet 99 hb ten birtanesi
TolgaEsentepe
08-06-2012, 23:08
Kirmizi var 99 onu al tolga
Turkiyeye giren 21 adet 99 hb ten birtanesi
hangisi abi ? şu komlpe boya isteyen araba mı rahat 3 bin harcatır o :)
ehh candır cann :)
hangisi abi ? şu komlpe boya isteyen araba mı rahat 3 bin harcatır o :)
Normal bi araba alsan zaten 1-2 lira harcican ikinci elde ne alirsan al1-2 kesin harcarsin
99 u kacirma bence pazarligini yap isi bitir bence
Eyvallah mesutum saolasin hepsi birer efsane
birde sahibi eh ten daha candır cann :)
Tutmayin beni turkiyenin kanatlilari arasina katilirim bakin ha:):):)
kerimvtec
08-06-2012, 23:13
:icon_tup::icon_tup: doğru söze ne hacet :)
kimileri fiyatı beğenmez (ki muhtemelen binmek isteyipde binemeyenler)
kimileride fiyatına bakmadan bi tane daha almak ister (binmiş yada binmekte olanlar)
hayat böyle işte
bi de benim gibi maymun iştahlıları var hiç bi şey bağımlılık yapmaz alırım satarım 2 katı para harcarım yaparım ederim 3 katını verirler satmam yada yine vazgeçip yarı fiyatına satarım :D :D
çağlarcoskun
08-06-2012, 23:45
Vti candirrr...
onurdestan
09-06-2012, 01:55
kedi ciğer meselesi değil konuşulanlar ama vteclerin km si 2003 te falan düşürülmeye başlandı 2004 te amcadan aldığımız vtec 353 bin km deydi şimdi tramerde çıksa nolur anca 2 sene sonrasını etkiler ama zaten herbiri 5 defa düşürüldü ayrıca bahsettiğim vtec önden ağır bi kaza yaptı sene 2005 şuan kazasız ve 173 bin km de olarak satılıyor neyse..
CasabLanca
09-06-2012, 02:02
vtec arayan ölücülerin gözüne aydın ;) kaldırdık gelsin şimdi otursunlar Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 81645428 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fazla-soze-gerek-yok-kazasiz-degisensiz-vti-81645428/detay/)
kedi ciğer meselesi değil konuşulanlar ama vteclerin km si 2003 te falan düşürülmeye başlandı 2004 te amcadan aldığımız vtec 353 bin km deydi şimdi tramerde çıksa nolur anca 2 sene sonrasını etkiler ama zaten herbiri 5 defa düşürüldü ayrıca bahsettiğim vtec önden ağır bi kaza yaptı sene 2005 şuan kazasız ve 173 bin km de olarak satılıyor neyse..
hocam hangı aractan bahsedıyosun
servis kayıtlarına bakarsın oda olmadı anlayan biri motora basın içine baksın anlaşılır hepsi kazası belasaı km dusurulup dusurlmediği anlaşılıyoo puf noktaları bilmek yeterlii .. artık motor duzgun oldukdan yorulmadıktan hırpalanmadıktan sonra 200 bnde olsa ne olur honda bi hiç bişey olmaz 350 bnde vtec biliyorum çokta iyi gidiyo en ufak bi yag yakması bile yok
overblack
09-06-2012, 11:57
16 ac 791 yeşil fitek nasıldır bursa arabası 16.500 diyor sahibi sizce alinirmi sedan fiteng :) orta yaşlı bı abide galiba bilmiyor filitre bile takılmamış orjinal kalanlardan ...
Ac vtec' in fiyatı 35 bin liradir.almak isteyen bana gelsin
Turboğuz54
09-06-2012, 12:20
Ac vtec' in fiyatı 35 bin liradir.almak isteyen bana gelsin
Adam 16.500 e aldım diye konu bile açtı siz 35 diyosunuz nası olcak :D
Adam 16.500 e aldım diye konu bile açtı siz 35 diyosunuz nası olcak :D
16.500e aldı 35.000e satıyor olabilir
Reklamın iyisi kötüsü olmaz:)
driftboy
09-06-2012, 12:29
Tekrarlıyorum, cem abi 16.500 e sattım demeden inanmam. Bu işte başka bişey var :D
Tekrarlıyorum, cem abi 16.500 e sattım demeden inanmam. Bu işte başka bişey var :D
piyasayı düşürme taktiği gibi birşey mi diyosunuz ?
Turboğuz54
09-06-2012, 16:52
16.500e aldı 35.000e satıyor olabilir
Aynı adam değil ama kardeş alan
35 000 tl az bence 40 45 arası satılabilir....
yapmayın allah aşkına yazık günah şu paralara.....
30bin liraya vtec mi olur allah aşkınıza ya
hayat çok komik yaw :D arkadaş buyrun www.begemeyenalmasin.com
onurdestan
09-06-2012, 19:36
353 bindeki vtecte aslanlar gibiydi ayağımızı kaldırmadan kumburgaza gidiyoduk ama ozaman neden bütün km ler 150 binde ? ayrıca vteclerde alman arabaları gibi gerçek deri vs gibi malzemeler bulunmadığı için 150 bindekiyle 250 bindekini ayırt etmek öle çok kolay değil
ercan arseven
09-06-2012, 19:44
vtec sen ayrı bi dünyasın..+5500
Tarık V.
09-06-2012, 21:39
arkadaşlar bunun için konu açmak istemedim özellikle izmitten 1.6 ies bakıyorum özellikle izmitli arkadaşlara rica ediyorum 2 buçuk senedir izmitteymis araç bildiklerinizi söylerseniz sevinirim pazartesi bu araca bakmayı düsünuyorum teşekkürler...
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 89426688 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-j-jj-dd-mmm-styleee-89426688/detay)
Çok değil mi 21.500 :beuj:
fıyatı dusunmuyorum suan aciliyeti var aldıktan sonra pısman olmamak benım için daha önemli acıkcası tanıyan bilen arkadaslardan yardım bekliyorum
Trance-R
09-06-2012, 21:44
çok özür dilerim ; parası çok olan honda'ya yatırıyor herhalde :)
Skyhawk34
09-06-2012, 21:49
çok özür dilerim ; parası çok olan honda'ya yatırıyor herhalde :)
kefenin cebi yokki :D
Oben AKMAZ
09-06-2012, 21:57
150 bin ve 30 bin, VTI için kritik rakamlar. :D
Harika tespit :)
borayuksel
09-06-2012, 21:59
Harika tespit :)
vti modeli benim gozumde cok degerli 1 arac, 40 bin - 50bin olmasini bekliyorum o zaman alacagim 1 tane :D
Trance-R
09-06-2012, 22:16
kefenin cebi yokki :D
tercih meselesi , saygı duyuorum ... :)
da bu kadar fiyat biçmeleri , hergün telefonlarının susmamalarından dolayı mı acaba :)
osman die bi arkadaşımızın arabası zannedersem geçen sene almıştı aldığında standarttı baya emek harcadı değişen boya durumunu bilmiyorum ama genel anlamda yürürü fiziği düzgün bi araç.
emrem123
10-06-2012, 21:12
Aynen Öle abı Bunun tadını baska aracta bulurmuyum dıye bazen dusunuyorum :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 88151798 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-joke-machine-88151798/detay)
bilgisi olan var mıdır arkadaslar
emrem123
10-06-2012, 23:20
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 88151798 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-joke-machine-88151798/detay)
Jantı Ve Koltukları yok bunlar VTI nın cıgerı bence :(
emrem123
10-06-2012, 23:24
tercih meselesi , saygı duyuorum ... :)
da bu kadar fiyat biçmeleri , hergün telefonlarının susmamalarından dolayı mı acaba :)
Dusunkı Senın aracın Orjınal Kazasız Degısensız Bır arac modelı ne olursa olsun Senın Aracının AYnısından Kazasını kendı gozlerınle gormussun Bu arac O yuksek dedıgın rakamları ıstıyor ve arac satılıyor.Bı arac daha war senın aynı aracından dusunkı o da alttan yada araba çürük bu araclar Senın O yuksek dedıgın rakamlara satılıyorsa Sen aracına Ne ıstersın ???
benım arabam kıtap gıbı kazası yok degısenı yok kapı gıcırtısı bıle yok yuruyenı guzel dıyorsun o zaman dusuk rakama werırmısın arabandan bı olumsuz sıkayetın yok.
Bu pıyasa bu yuzden bole oluyor. :)
Dusunkı Senın aracın Orjınal Kazasız Degısensız Bır arac modelı ne olursa olsun Senın Aracının AYnısından Kazasını kendı gozlerınle gormussun Bu arac O yuksek dedıgın rakamları ıstıyor ve arac satılıyor.Bı arac daha war senın aynı aracından dusunkı o da alttan yada araba çürük bu araclar Senın O yuksek dedıgın rakamlara satılıyorsa Sen aracına Ne ıstersın ???
benım arabam kıtap gıbı kazası yok degısenı yok kapı gıcırtısı bıle yok yuruyenı guzel dıyorsun o zaman dusuk rakama werırmısın arabandan bı olumsuz sıkayetın yok.
Bu pıyasa bu yuzden bole oluyor. :)
sorması ayıp sen kaca aldın vtı ..yanlıs anlamada sen 3o lıra verırmısın vtı?
emrem123
11-06-2012, 07:27
sorması ayıp sen kaca aldın vtı ..yanlıs anlamada sen 3o lıra verırmısın vtı?
Araba guzelse ben zevkime duskun biriyim sirf zevk alacaksam veririm ama 30 degil 28 falan verilir Heee turboludur doludur veririm :)
Skyhawk34
11-06-2012, 08:38
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89759038 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tamamen-orjinal-oynanmamis-yipranmamis-turkiyede-tek-89759038/detay)
bundan daha temizini bulursanız anahtarı bırakıyormus stock vtec sahiplerine duyrulur bir tane daha olsun istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın doğru ankaraya...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89759038 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tamamen-orjinal-oynanmamis-yipranmamis-turkiyede-tek-89759038/detay)
bundan daha temizini bulursanız anahtarı bırakıyormus stock vtec sahiplerine duyrulur bir tane daha olsun istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın doğru ankaraya...
eleman burada çok abartmış...piyasada hem 98 model olup hemde ne temiz stock VTI lar var amcalarda...yada benim arabayla kıyaslasın kendi arabasını :)
motorda yürüyende kaportada hiç bişeyin olmadığını varsayarsak
1 lira koltuk 1,5 lira jant lastik geldi yine 22,5 liraya :)
yanlış bilmiyorsam son 1 sene içinde araç bursadan izmire sonra tekrar bursaya en son istanbula satıldı izmirde bi ara izmirde 14500 gibi rakamlara ilanı vardı üstünde orj vti koltukları yok spor koltuk olması lazım izmirdeyken motorda üfleme olduğunu söylemişti sahibi,, izmire gitmeden önceki sahibide önden kazası var airbagleri açıldı demişti
20 likle niye uğraşıyorsunuzki anlamıyorum 22-25 arası birsürü makina var:)
Murat Özcan
11-06-2012, 10:15
eleman burada çok abartmış...piyasada hem 98 model olup hemde ne temiz stock VTI lar var amcalarda...yada benim arabayla kıyaslasın kendi arabasını :)
abartmıs yaw amcalarda daha neleri var ah bir satsalardı :D allah ıcın aracı temız ama abartmıs yanı sakın olmalı bıraz :)
ykavcioglu
11-06-2012, 10:19
araba istediği kadar temiz olsun boyasız olsun GÜMÜŞ GRİ...
bitti:)
Ulen yunus bunuda bitirdin :D:D:D
Servis kayıtları cok temız ve kazasız oldugunu soylemıyor ama :)
Eklemek ıstıyorum Km yı ıyı dusurmusler :)
ykavcioglu
11-06-2012, 10:21
Ulen yunus bunuda bitirdin :D:D:D
abi ısınamıyorum gri'ye ya:D
benim gibi çok kişi var gri sevmeyen:D
Bu arada sedan düşüncem var bakalım
takas şekli olabilitesi var benim aslanla
satılık değil sadece takas olursa sedan alırım:)
Murat Özcan
11-06-2012, 10:23
abi ısınamıyorum gri'ye ya:D
benim gibi çok kişi var gri sevmeyen:D
ben renk aramıyorum artık :D yunus hanı fotolar hacı
ykavcioglu
11-06-2012, 10:24
Bu arada sedan düşüncem var bakalım
takas şekli olabilitesi var benim aslanla
satılık değil sadece takas olursa sedan alırım:)
nakit ne diyorsun abi?
yakın zamanda alıcam sezonluk binmek için inş:D
nakit ne diyorsun abi?
yakın zamanda alıcam sezonluk binmek için inş:D
Nakit yok karaoğlan:)
takas değerlendiririm dedim sadece:)
hb sedan takashi:)
ykavcioglu
11-06-2012, 10:27
Nakit yok karaoğlan:)
takas değerlendiririm dedim sadece:)
çok zor abi öyle:D
hadi hayırlısı.
metin abiyi sıkıştır, içinde kırmızı aşkı var:)
çok zor abi öyle:D
hadi hayırlısı.
metin abiyi sıkıştır, içinde kırmızı aşkı var:)
Ona kötülük yapmış olurum EH in kırmızısına binmek zordur hanımdan ayırtır valla
:):)
ykavcioglu
11-06-2012, 10:28
Servis kayıtları cok temız ve kazasız oldugunu soylemıyor ama :)
Eklemek ıstıyorum Km yı ıyı dusurmusler :)
ALLAH razı olsun:)
emrem123
11-06-2012, 12:13
Bole arabaları böle satıcıları gordukce kendı arabamdan suphe etmeye basladım pertten toplama mı acaba :)))) 30 lıraya arabayı alacam bıde boyatacam :) o durumdadır o araba bence
Ona kötülük yapmış olurum EH in kırmızısına binmek zordur hanımdan ayırtır valla
:):)
:) +5500 olarak katılıyorum...
Ne kadar düşürülmüş mertcan km :)
motorda yürüyende kaportada hiç bişeyin olmadığını varsayarsak
1 lira koltuk 1,5 lira jant lastik geldi yine 22,5 liraya :)
evet dogru bi tespit :D
yanlış bilmiyorsam son 1 sene içinde araç bursadan izmire sonra tekrar bursaya en son istanbula satıldı izmirde bi ara izmirde 14500 gibi rakamlara ilanı vardı üstünde orj vti koltukları yok spor koltuk olması lazım izmirdeyken motorda üfleme olduğunu söylemişti sahibi,, izmire gitmeden önceki sahibide önden kazası var airbagleri açıldı demişti
anladim teşekkürler baya şehir gezmiş :D
20 likle niye uğraşıyorsunuzki anlamıyorum 22-25 arası birsürü makina var:)
Ben tekrar 106lara baksam iyi olcak :D
nittin leynnn:D
inventor
12-06-2012, 00:23
madem o kadar temiz neden plakasını kapatmış
plakayı görelimde araştıralım
inventor
12-06-2012, 00:26
yunus elindeki en son gri vti bizmi aldık yani :)
teskocuu
12-06-2012, 02:13
Aylarca hatta 1 seneyi aşmiş Vtec arayan arkadaslarin kriteri ne acabaa
Dusuk km li amcadan kazasiz belasiz stoch 20.000 tl yemi bunu merak ediyorum :)
hem amca isi olsun hem 20.000 olsun :)
Bumudur olay:) bumudur gol:)
Kriterleri temiz ve ederi fiyatında bir vti bulmak olabilir mi ? O donanımda bir araca 30 bin verilmez bence.
Bu mudur stock?
teskocuu
12-06-2012, 07:43
Kriterleri temiz ve ederi fiyatında bir vti bulmak olabilir mi ? O donanımda bir araca 30 bin verilmez bence.
Bu mudur stock?
Kriterleri temiz ve ederi diyorsunda
şu anda düzgün bir 1.5 ex 13-14
düzgün bir si 15-17
düzgün bir 1.4 is 15 ten başlıyo
1.65 iesi hiç söylemiyorum bile:)
Vti alamıyorsa parası yetmiyorsa 1.5 ex alsın onun bunun arabasını bitirmesin yok şu renk yaramaz bu modeli düşük bu makyajlı yürümez bu lpg li bitmiş vb vb vb :)
Artık renge bile *** atıyorlar benim anlamadığım :)
cıvıc si
12-06-2012, 08:22
Kriterleri temiz ve ederi diyorsunda
şu anda düzgün bir 1.5 ex 13-14
düzgün bir si 15-17
düzgün bir 1.4 is 15 ten başlıyo
1.65 iesi hiç söylemiyorum bile:)
Vti alamıyorsa parası yetmiyorsa 1.5 ex alsın onun bunun arabasını bitirmesin yok şu renk yaramaz bu modeli düşük bu makyajlı yürümez bu lpg li bitmiş vb vb vb :)
Artık renge bile *** atıyorlar benim anlamadığım :)
Düşündüklerimin aynısı herkes ister 20bin liaralara amcadan teyzeden vti almak ama geçmiş o işler malesef şu anki fiyatlar bunlar satıcıların istedikleri fiyatlara ve kim kaça satmış ne yapmış bizi ilgilendirmez ve bize yorum yapmak düşmez bence ;)
ykavcioglu
12-06-2012, 09:25
yunus elindeki en son gri vti bizmi aldık yani :)
abi değişiklik olsun diye aldık, o arabada çok güzeldi kız gibiydi bence masrafsız ömürlüktü ama ten uyumu yok aramızda:D
abi değişiklik olsun diye aldık, o arabada çok güzeldi kız gibiydi bence masrafsız ömürlüktü ama ten uyumu yok aramızda:D
Aynen griden nefret ediyorum hayatta özel araba olarak çok çok beleşe düşmezse almam alırsamda kar koyar satarım yani :D
Hele vtı asla almam alıcak renkler kırmızı siyah beyaz laci füme yeşil gri hariç hepsi :D
Murat Özcan
12-06-2012, 10:22
bu araç hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar;
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83205902 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-sedan-vti-83205902/detay)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-rnz-57-bilen-bilir-89915229/detay
yahu zamanında(1 yıl olacak neredeyse) vteci 21.500'e sattık yüzüne bakan olmadı,şimdi sattığımız çocuk 24 dese koşa koşa alacak adamlar var..arabanın şaselerinde kapı içlerinde gram boya yoktu..
uygunmuş düşünenler vardır diye koydum
cemsultan
12-06-2012, 14:22
bu araç hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar;
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83205902 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-sedan-vti-83205902/detay)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 89915229 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-rnz-57-bilen-bilir-89915229/detay)
İkinci linkteki arabanın kule gergisi neden ters duruyor acaba? :D
teskocuu
12-06-2012, 14:32
İkinci ilandaki araba da müthiş derecede kar var:)
İnsan bi plaka değiştirir:)
E.ORANLI
12-06-2012, 15:01
modeli oyledir belki abi :D
inventor
12-06-2012, 21:24
aldığımızda beri Altuğ 800km yol yaptı araba yatıyor :)
ykavcioglu
12-06-2012, 21:31
aldığımızda beri Altuğ 800km yol yaptı araba yatıyor :)
daha 200 bin olmadı ozmn abi:D:D
caglarcb
12-06-2012, 22:06
25 veren varmı hâla vti'lara? :D
emrem123
12-06-2012, 22:10
Bu gidisle ne stok kalacak nede 23-25 bin e vti sedanlar almis basini gdio. :) kirmizi ve lacivertler pasalar gbi satiliyo gri ye laf atiliyo 28.500 e satilan gri biliom :) zevkler ve renkler baska :)
emrem123
12-06-2012, 22:11
25 veren varmı hâla vti'lara? :D
3 tane 27 ve ustune satilan gordum :) arabalari hic sorma :)
ykavcioglu
12-06-2012, 22:14
vtecte popülaritesi olan renkler beyaz kırmızı füme lacivert..
1-2 kişi yüksek fiyat vermiş olabilir, fakat zirveyi her zaman yukardaki 4 renk yaptı..
zevk meselesi fakat anket açın, sedan vtecte yeşil bile griden daha çok tutulur:D:D
Sorgulama almış başını gitmiş konu geyiğe dönmüş:D
VTİ si (ağzı) olan konuşuyo:D
Olmayan dahada çok konuşuyo:icon_wack
caglarcb
12-06-2012, 22:25
3 tane 27 ve ustune satilan gordum :) arabalari hic sorma :)
Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 17-18 ister oldu. bide 1.4 :D Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor.:heyoo: Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Aşırı besleme vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.:beuj:
P.S: 2 tane vti'm oldu, biri hb biri sedan. Kedi, ciğer ilişkisine dönmesin. Vti'ların piyasası buysa rs sahipleri 25 isteseler yeri.
Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 16-17 ister oldu. bide 1.4 :D Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor.:heyoo: Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Tubo vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.:beuj:
Vermiyorsan sorgulamalarda işin ne kardeşim
Birak ciddi vti düşünen arkadaşlar adam gibi sorgulama yapsın
caglarcb
12-06-2012, 22:31
Vermiyorsan sorgulamalarda işin ne kardeşim
Birak ciddi vti düşünen arkadaşlar adam gibi sorgulama yapsın
Nerde sorgulama yapmışım enson abim? Evet bırakalım ciddi vti düşünen arkadaşlar 30 liradan vti alsın.:heyoo:
teskocuu
12-06-2012, 22:32
Nerde sorgulama yapmışım enson kardeşim? Evet bırakalım ciddi vti düşünen arkadaşlar 30 liradan vti alsın.:heyoo:
Ulan gerizekalı velet ağzımı açtıracaksınız yakında
caglarcb
12-06-2012, 22:36
Ulan gerizekalı velet ağzımı açtıracaksınız yakında
pm. :) Bekleriz izmir'e. Veletmi velvetmi ozaman görüşürüz. :icon_wack
teskocuu
12-06-2012, 22:43
pm. :) Bekleriz izmir'e. Veletmi velvetmi ozaman görüşürüz. :icon_wack
Evet pm:heyoo:
kanashibari
12-06-2012, 22:49
Arkadaşlar şu piyasada stok vti 28-30 etmez bence ama 20 ye öyle bir araba yok malesef.
Stock harbi zır olanlar 23 maksimum eder temizliği her zaman işi bozar.
Dolusuda üzerindeki parçalara göre karar verilir.
Yoksa 15 lere 17 lere vti malesef çakal çukal alıp üzerinden deli gibi kar etme güdüsü olan satıcılar yüzünden kalmadı.
Üzücü ama gerçek. Bu piyasayı bizler bu hale getirdik. Mebalinide çekiyoruz.
caglarcb
12-06-2012, 22:49
Arkadaşlar şu piyasada stok vti 28-30 etmez bence ama 20 ye öyle bir araba yok malesef.
Stock harbi zır olanlar 23 maksimum eder temizliği her zaman işi bozar.
Dolusuda üzerindeki parçalara göre karar verilir.
Yoksa 15 lere 17 lere vti malesef çakal çukal alıp üzerinden deli gibi kar etme güdüsü olan satıcılar yüzünden kalmadı.
Üzücü ama gerçek. Bu piyasayı bizler bu hale getirdik. Mebalinide çekiyoruz.
Bak ne güzel söylemiş güzel abim.
Evet pm:heyoo:
Allah aşkınıa diyorum ki; boş atar yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Dolu adam olsan iki tuşla bu konuya cevap yazmak yerine; aynı iki tuşla bana pm atardın. Bak rica ediyorum geçin bu muhabbetleri. Kimse kimseyi tanımadan atar gider yapmasın şu sanal ortamda. İki parça metal için parçalama kendini. Satacaksın arabanı belli 30.000Tl ye kıvranıyosun. Gerek yok.
teskocuu
12-06-2012, 22:52
Allah aşkınıa diyorum ki; boş atar yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Dolu adam olsan iki tuşla bu konuya cevap yazmak yerine; aynı iki tuşla bana pm atardın. Bak rica ediyorum geçin bu muhabbetleri. Kimse kimseyi tanımadan atar gider yapmasın şu sanal ortamda. İki parça metal için parçalama kendini. Satacaksın arabanı belli 30.000Tl ye kıvranıyosun. Gerek yok.
Kelimelerinden sadece iki parça metal parçası nı kaile aldım
ben sana istanbuldan izmire atar yapsam ne olur yapmasan ne olur
çık geldesem adres versem hemen gelirsin demi:heyoo:
caglarcb
12-06-2012, 22:56
Kelimelerinden sadece iki parça metal parçası nı kaile aldım
ben sana istanbuldan izmire atar yapsam ne olur yapmasan ne olur
çık geldesem adres versem hemen gelirsin demi:heyoo:
La ben niye geliym senin ayağına? Velet diyen sensin? Hakaret eden sensin. Benmi gelicem bide. Veleti gösterirler dedim sana burda. Sen gelecen, yerse. :D
teskocuu
12-06-2012, 22:58
La ben niye geliym senin ayağına? Velet diyen sensin? Hakaret eden sensin. Benmi gelicem bide. Veleti gösterirler dedim sana burda. Sen gelecen, yerse. :D
Tekrarlıyorum o zaman GERİZEKALI ERGEN
İlk önce altına bi don alda sonra vti bak
Atışıp tutuşmaya gerek yok saygı çerçevesinden çıkmayalım lütfen
Herkes kendine yakışanı söylesin:)
caglarcb
12-06-2012, 23:04
Ergen dediğin adam, askerliğini bitirmiş, işi kurmuş kendi parasını kazanmaya başlamış; senin rüyanda değil, ebenin anlattığı o masallarda bile göremiyeceğin biri. Sayemde post kastın lan. :) Aracını toplasan 10 parçadır, değişen 15 parça. Sat satabilirsen. Gel seni gezdiriyim izmirde, yobaz. :D
Atışıp tutuşmaya gerek yok saygı çerçevesinden çıkmayalım lütfen
Herkes kendine yakışanı söylesin:)
aynen tuncay kardeşime katılıyorum . ne bu ya lan lun eben falan filan iyice bo..... çıkardınız be ..........:mad:
Honda nın her modeli güzel para ediyor.. Al-sat koşturan arkadaşlarımız için bu grup güzel..
Binmek içinse kişisel zevktir. Mal satıcının , para da alıcının.
Benim bildiğim kimsenin bir diğerinin parasına ortaklıgı yok sanrım. O nedenle parayı verenlere az-çok pahalı ucuz kavramıyla yaklaşmak doğru olmaz..
Sonuçta bunlar sıfır üretimi olmayan araçlar. Ve alanların çoğu da hobi nedeni ile alıyor.
Hobi olmasaydı Herkes 27 VTI yerine , 2005-2006 sunrooflu vtes II ES alırdı :) yada 2008 civic fd6 dream felan :)
Murat Özcan
13-06-2012, 00:07
beyler tartışmasandan konuşsanızda konu dağılmasa daha iyi olmaz mı ?
caglarcb
13-06-2012, 00:30
Evet, neyse sapmasın. Konu güzel gidiyor. Gerek yok böyle muhabbetlere, sanal alem olduğu için, iki duble içip foruma giren arkadaşların ne niyetini anlıyabiliyosunuz nede amacını, bazı şeyler zorlarına gidiyor ve atar gidere başlıyorlar. Kimseye şahsi bi lafım olmadı. Açık ve net gözüküyor yukarıdaki postlarda da. Araca bile laf söylemiyoruz sadece fahiş fiyatlardan bahsediyoruz adam geliyor velet diyor. E sanki şahsına küfür ettik be adam. Nedersin şimdi bu durumda? Yaşım kadar itibarın olsaydı konuya değil, özele gelirdin diyorum cevap yok. :) Neyse doluyum ama susuyorum. Yarın iş güç *****. Boş beleş adamların lafını çekmek zoruma gidiyor bu saatte. Yorumlarınıza da katılıyorum, isteyen istediği fiyatı koyar, alan olur veya olmaz.. Herkesin Allah(c.c) gönlüne göre versin. :heyoo:
teskocuu
13-06-2012, 00:34
Evet, neyse sapmasın. Konu güzel gidiyor. Gerek yok böyle muhabbetlere, sanal alem olduğu için, iki duble içip foruma giren arkadaşların ne niyetini anlıyabiliyosunuz nede amacını, bazı şeyler zorlarına gidiyor ve atar gidere başlıyorlar. Kimseye şahsi bi lafım olmadı. Açık ve net gözüküyor yukarıdaki postlarda da. Araca bile laf söylemiyoruz sadece fahiş fiyatlardan bahsediyoruz adam geliyor velet diyor. E sanki şahsına küfür ettik be adam. Nedersin şimdi bu durumda? Yaşım kadar itibarın olsaydı konuya değil, özele gelirdin diyorum cevap yok. :) Neyse doluyum ama susuyorum. Yarın iş güç *****. Boş beleş adamların lafını çekmek zoruma gidiyor bu saatte. Yorumlarınıza da katılıyorum, isteyen istediği fiyatı koyar, alan olur veya olmaz.. Herkesin Allah(c.c) gönlüne göre versin. :heyoo:
Hala boşbeleş yazıyorsun :mad:
vtı alıncamı olay bıtıyor adam 2 vtı aldı sattızaten ılk defa vtı bınmıyor bence daha duzgun konusalım ınsanları kırmanın kotu soz soylemenın alemı yok ...son cumlem 2ınız ıcın gecerlı beyler
caglarcb
13-06-2012, 00:40
Hala boşbeleş yazıyorsun :mad:
Altı paraflık nerydeyse(!) kompozisyondan sen onu çıkarıyosan, amenna. Diyecek laf yok sana zaten. Bulmuşsun kendini. Bakış açısı.:icon_tup:
vtı alıncamı olay bıtıyor adam 2 vtı aldı sattızaten ılk defa vtı bınmıyor bence daha duzgun konusalım ınsanları kırmanın kotu soz soylemenın alemı yok ...
Hayatında sadece kendi vti'ını dünyanın merkezine koyan adamla muhatabım şaunda gökhanım. Allah(c.c) herkesin gönlüne göre versin, tekrarlıyorum.:)
yok kardesım bosuna ıkınızde bırbırnızı kırıyrsunuz bı metal parcası ondan benı ılgılendırmıyor hayat sızın :)
teskocuu
13-06-2012, 00:44
Altı paraflık nerydeyse(!) kompozisyondan sen onu çıkarıyosan, amenna. Diyecek laf yok sana zaten. Bulmuşsun kendini. Bakış açısı.:icon_tup:
Hayatında sadece kendi vti'ını dünyanın merkezine koyan adamla muhatabım şaunda gökhanım. Allah(c.c) herkesin gönlüne göre versin, tekrarlıyorum.:)
Dünyanın merkezinde olan falan yok
kardeşim vti alıcam ama fiyatları bana biraz yüksek geliyo de
yok öyleymiş böyleymiş kılmış tüymüş türlü türlü çakallıga gerek yok
ya hocam anlamadıgım bırsey var yanlıs anlama senle aynı yastayız sanırım bu vtı muhabbetı fıyat konusu yenı baslamadıkı coktan berıdır var yanı burda caglardan öncede fıyatlara laf eden oldu cok bukdr takılmıcaksın sımdı sen her burda vtı laf edenle tartıssan olmazkı..bende yıllardır hondaya bınıyorum hatta yılalrdır vtı bınen cok dostumuz var sıtede onlarda fıyatlara fazla dıyor ..buna bukadar alınmamak lazım senın araban sana guzelse bırak öyle kalsın takılma fıyatlara :) hadı ıyı geceler kımse kımseyıde bosuna kırmasın:)
caglarcb
13-06-2012, 00:48
ya hocam anlamadıgım bırsey var yanlıs anlama senle aynı yastayız sanırım bu vtı muhabbetı fıyat konusu yenı baslamadıkı coktan berıdır var yanı burda caglardan öncede fıyatlara laf eden oldu cok bukdr takılmıcaksın sımdı sen her burda vtı laf edenle tartıssan olmazkı..bende yıllardır hondaya bınıyorum hatta yılalrdır vtı bınen cok dostumuz var sıtede onlarda fıyatlara fazla dıyor ..buna bukadar alınmamak lazım senın araban sana guzelse bırak öyle kalsın takılma fıyatlara :) hadı ıyı geceler kımse kımseyıde bosuna kırmasın:)
İmzamı atarım. Bukadar basit.
Uzatma, cidden. Vti almam daha da. Israrla söylüyorum o paralara vti alan adamında aklından şüphe ederim. Ne olursa olsun. Hobi olarak ilgilenmiyorum araçlarla artık. Ha almak istesem emin ol alırım. Neden tanımadığım birine çakallık yapayım? Çocukca konuşma. Senden fazla vtec deneyimim vardır bundan da emin olabilirsin. Uzatmayalım, kazasız belasız sürüşler hepimize..
teskocuu
13-06-2012, 00:49
Tamam kapatıyorum konuyu kusura bakma biraz uzadı ama arkadaş lastik misali destansı yazılarla birşey ispatlama derdinde
teskocuu
13-06-2012, 01:14
İş tatlıya bağlanmıştır çaglar kardeşim kusura bakma kullandığım kelimeleri geri alıyorum
ama bokunu çıkarmıştın kusura bakma :)
cevabın kısa ve öz olsun birzahmet
caglarcb
13-06-2012, 01:29
İş tatlıya bağlanmıştır çaglar kardeşim kusura bakma kullandığım kelimeleri geri alıyorum
ama bokunu çıkarmıştın kusura bakma :)
cevabın kısa ve öz olsun birzahmet
İlk cümlene eyvallah. :) Bekliyorum butaraflara yolun düşerse.:icon_tup:
ben daha uzağa işeyebiliyorum :cool:
Bendeee bendeee :D
ama tuvaletlerde çok pahalandı kanka yaw ayıptır söylemesi ben sokağa yapıyom :D
ama tuvaletlerde çok pahalandı kanka yaw ayıptır söylemesi ben sokağa yapıyom :D
Faruk şimdide tuvalet sorgulamasımı yapacaz :) fiyat düşürsünler diyede baskı mı yapalım :)
fatihtemizer
13-06-2012, 09:08
Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 17-18 ister oldu. bide 1.4 :D Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor.:heyoo: Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Aşırı besleme vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.:beuj:
P.S: 2 tane vti'm oldu, biri hb biri sedan. Kedi, ciğer ilişkisine dönmesin. Vti'ların piyasası buysa rs sahipleri 25 isteseler yeri.
arkamdan atıp tutma kırarım seni....
haddini bil...çok sinirliyim almayacaksan alma milletin aracına laf atma..emek hırsızı...sen biliyormusun bir araç nasıl hazırlanıyor..pm.attım...
cemsultan
13-06-2012, 09:16
Şu konuda 30'a araba mı alınır, 25'e mi alınır , vay çok para, vay kim veriyo o parayı, o kadar para verilirmi, ben hayatta vermem mevzularını ezelden beri anlayamadım gitti.
İsteyen 20 verir, 25 verir, 30 verir, millete giren çıkan ne de bu kadar anlamıyorum bunca zamandır.
Edit: Zaten bu konunun da iyice cılkı çıktı, bilgilenmekten ziyade geyik konusuna döndü artık.
fatihtemizer
13-06-2012, 09:18
millet ucuza kapatayımda satarken nasıl olsa karına satarız diye düşünüyor heralde...bu konulara hiç girmezdim ama beni de çıldırttı bu genç...hiç huyum değildir...alan alır satan satar sanane....
yigitblr
13-06-2012, 09:19
para-zevk meselesi tamamen isteyen istediği arabaya istediği parayı verebilir bundan daha doğal ne olabilir ki?
Bulut Y.
13-06-2012, 09:26
mahsun kırmızıgülden geliyorrrr hepiiimiiiizzz kardeşiiiizz bu kavgaaa ne diye aaaa aaahhhh
Ep3 e ne oldu yaa bırakın vtec i vtec yeterince prim yaptı :)
Birazda ep3 fiyatlarını arttırsın şu alamayan almayan grup:hahaha:
2 tane VTI ım oldu demişsin...delikanlıysan yaz buraya kaça aldın arabaları kaça sattın sonra...aldığın fiyattan aşağıya sattıysan ne dersen haklısın kardeşim...
Ep3 e ne oldu yaa bırakın vtec i vtec yeterince prim yaptı :)
Birazda ep3 fiyatlarını arttırsın şu alamayan almayan grup:hahaha:
bence VTi'ların devri bitti.. :)
rollinglerde diğer markalara geçilir oldular, draglarda artık yoklar.. vs vs.. :icon13:
Skyhawk34
13-06-2012, 09:33
2 tane VTI ım oldu demişsin...delikanlıysan yaz buraya kaça aldın arabaları kaça sattın sonra...aldığın fiyattan aşağıya sattıysan ne dersen haklısın kardeşim...
Adamsın... Nokta.
caglarcb
13-06-2012, 09:33
Biri chiefkadirin kadir abinin arabasıydı, ZS vtec. Kadir abi görürse yazar. Aldığım fiyat 17.750 sattığım fiyat 18.000tl. Yapılan masraf, buddyclup prospec specIII egzoz(500tl), kaplama söküldü(50tl), jantlar boyandı(100tl), yağı suyu tuzu değişti(200tl), yay alındı (175tl), komple meguiar's detailing(200tl), ön iki amortisör değişti(250tl), viraj çubukları ve z rotları değişti (150tl) + işçilikleri. Diğeride tanınmayan nete düşmemiş bi sedandı. 18500tl ye aldım 18500tl ye sattım. onada sunroof bakımı yaptırmıştık komple söküldü vs 250 liraya mâl olmuştu.
arkamdan atıp tutma kırarım seni....
haddini bil...çok sinirliyim almayacaksan alma milletin aracına laf atma..emek hırsızı...sen biliyormusun bir araç nasıl hazırlanıyor..pm.attım...
Lafımın senle ne âlakası var anlamadım? Alınganlık yapmaya gerek yok, bizzat izmirdeki kendi yüzyüze baktığım arkadaşım için söyledim ben o lafı. Hayır bilmiyorum. :)
rollinglerde diğer markalara geçilir oldular, draglarda artık yoklar.. vs vs.. :icon13:
Madem vti lerin devri bitti draglarda yok ok:)
ep3 ler hiç yok draglarda:)
mesele bu değilki
mesele bu değilki
yani artık 25-26 gibi rakamlara almaya değmez onu demek istedim.. :)
fatihtemizer
13-06-2012, 09:37
ben senin ne dediğini iyi biliyorum kıvırma...alacaksan al 1.4 ünü milletin aracına laf atıp durma..sen arkadaşının arkasından konuşurmusun hep böyle....arkadaşıymış...yalan söyleme...takip ediyorum seni arananlar kısmında da millete giydirip duruyorsun..yok şöyle yok böyle...millet sana 13 e 1.4 satmak zorunda mı....alda kendip yap....
Bi eksiklik var ykavcıoğlu neredesin sensiz tad vermiyor sorgulamalar :)
Bi taşta sen atıver kuyuya :)
Punisher Vti degılmı ?
benmı yanlıs bılıyorum ?
0-400 12.xx sn :)
Bu arada Hıc oynanmamıs satılık sedan vtı var boya dahı yok renk lacivert 17.500 gıbı bı rakam ıstıyor sahıbı ılgılenen pm atsın..
Faruk şimdide tuvalet sorgulamasımı yapacaz :) fiyat düşürsünler diyede baskı mı yapalım :)
yok hacım bak ben pahalı diye tuvalete değilde sokağa yapıyom :D şey gibi işte hani ortada bişey varya ona pahalı diyen almasın gibi bişey :D
kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı :icon_tup:
[QUOTE=caglarcb;5946506]Biri chiefkadirin kadir abinin arabasıydı, ZS vtec. Kadir abi görürse yazar. Aldığım fiyat 17.750 sattığım fiyat 18.000tl. Yapılan masraf, buddyclup prospec specIII egzoz(500tl), kaplama söküldü(50tl), jantlar boyandı(100tl), yağı suyu tuzu değişti(200tl), yay alındı (175tl), komple meguiar's detailing(200tl), ön iki amortisör değişti(250tl), viraj çubukları ve z rotları değişti (150tl) + işçilikleri. Diğeride tanınmayan nete düşmemiş bi sedandı. 18500tl ye aldım 18500tl ye sattım. onada sunroof bakımı yaptırmıştık komple söküldü vs 250 liraya mâl olmuştu.
O zaman benim sana diyecek lafım yok kardeşim... bir daha VTI alırsan ve yükleyip bakımını yapıp satmayı düşünürsen ilk bana haber ver direk alırım senden arabanı...senin gibilerini bu devirde bulmak zor çünkü...ama şunuda söyliyeyim herkezin dediği gibi arabasını satanda memlun alanda, boşuna kendini yorma burada bence :)
Bulut Y.
13-06-2012, 09:53
mesele bu değilki
dipnot: 10 hazirandaki drag yarısına 2 ep3 katıldı.
caglarcb
13-06-2012, 09:53
[QUOTE=caglarcb;5946506]Biri chiefkadirin kadir abinin arabasıydı, ZS vtec. Kadir abi görürse yazar. Aldığım fiyat 17.750 sattığım fiyat 18.000tl. Yapılan masraf, buddyclup prospec specIII egzoz(500tl), kaplama söküldü(50tl), jantlar boyandı(100tl), yağı suyu tuzu değişti(200tl), yay alındı (175tl), komple meguiar's detailing(200tl), ön iki amortisör değişti(250tl), viraj çubukları ve z rotları değişti (150tl) + işçilikleri. Diğeride tanınmayan nete düşmemiş bi sedandı. 18500tl ye aldım 18500tl ye sattım. onada sunroof bakımı yaptırmıştık komple söküldü vs 250 liraya mâl olmuştu.
O zaman benim sana diyecek lafım yok kardeşim... bir daha VTI alırsan ve yükleyip bakımını yapıp satmayı düşünürsen ilk bana haber ver direk alırım senden arabanı...senin gibilerini bu devirde bulmak zor çünkü...ama şunuda söyliyeyim herkezin dediği gibi arabasını satanda memlun alanda, boşuna kendini yorma burada bence :)
Neyse abi çok uzadı, can sıkıcı olmaya başladı. Israrla söylüyorum zaten, serbest piyasa. İsteyen alsın isteyen satsın, istediği fiyata. Banane.
Daha da yazmıyorum bu konuya, kimsenin aracına bişey demedik üstüne alınan geldi döktürdü. Üstüne üstük yalancıda olduk. Kimsenin kendi şahsına veya aracına bi lafım olmaz abi merak etme. İsteyen istediği paraya da alır satar. Şu alamıyosun triplerinide rica ediyorum geçin. Neden alamıyım anlamadım? Öz eleştiri yapmak lazım birazda, ben satamıyorum demek gerek. İki kere sahip oldum zaten bahsi geçen araçlara, hevesimi aldım fazlasıyla. Şu para çokomel konularında iki bişey söylemek gerçekten yürek istiyor bu forumda. Bukadar alınganlığa gerek yok.
dipnot: 10 hazirandaki drag yarısına 2 ep3 katıldı.
Anlatmak istediğim vtec veya ep3 dragda var veya yok sıkıntı yok olmasada:)
onları seven geçti geçildi diye sevmiyo ruhları yeter:)
Punisher Vti degılmı ?
benmı yanlıs bılıyorum ?
0-400 12.xx sn :)
punisher VTi atmosferik mi?
fatihtemizer
13-06-2012, 09:59
seni Allah a havale ediyorum kardeşim..önce millete giydir... benim arkamdam 'herif utanmadan 'gibi sözler söyle sonra ben kimseye bişey demiyorum alınganlık yapıyorsunuz de..neyse kardeşim...toyluğuna veriyorum.ne dediğini bilmiyorsun daha..bak sana abi tavsiyesi....kimsenin arkasından konuşma.....arkadaşında olsa .......emi...
punisher VTi atmosferik mi?
Evet Atmosferık k20 motorlu bir vti :icon_tup:
Evet Atmosferık k20 motorlu bir vti :icon_tup:
hah işte K20 motorlu.. nerde B16 motorlu VTi'lar? 206 GTi lar bile geçiyor artık :D :D
seni Allah a havale ediyorum kardeşim..önce millete giydir... benim arkamdam 'herif utanmadan 'gibi sözler söyle sonra ben kimseye bişey demiyorum alınganlık yapıyorsunuz de..neyse kardeşim...toyluğuna veriyorum.ne dediğini bilmiyorsun daha..bak sana abi tavsiyesi....kimsenin arkasından konuşma.....arkadaşında olsa .......emi...
yaaa neden uzattın bu kadar bos ver takma herkesın arabası kendıne guzel
mıllet ne derse desın
bence tr dekı en guzel sarı cıvıc aracın gerısı pek onemlı degıl;)
hah işte K20 motorlu.. nerde B16 motorlu VTi'lar? 206 GTi lar bile geçiyor artık :D :D
Varsa denemek ısteyen 206 lar 106 Benım arabam hazır B16 motor ıcı standart ;)
Evet kuyuya bir taş geldi:)
mertcan zaten senden başka VTi sahibi kalmadı arabasına güvenen.. :D
istanbulda 106'lar ortalığı kasıp kavuruyor, bir tane rakip VTi yok karşısına çıkacak.. :)
fatihtemizer
13-06-2012, 10:04
yaaa neden uzattın bu kadar bos ver takma herkesın arabası kendıne guzel
mıllet ne derse desın
bence tr dekı en guzel sarı cıvıc aracın gerısı pek onemlı degıl;)
sağolasın Mertcanım...da bende anlayamadım:)
teskocuu
13-06-2012, 10:05
istanbulda 106'lar ortalığı kasıp kavuruyor, bir tane rakip VTi yok karşısına çıkacak.. :)
Nerede o 206 lar ben niye hiç denk gelmedim :D
valla abıcım ben arabamdakı yuruyenı koltukları dıreksıyonu kadranı satsam bır tane 106 gti alıyorum :)
o degılde Bı tane Honda yapacagım tum pejoları gececek
bır tanede pejo yapacagım tum hondaları gececek kımse konusamayacak sonra :D
ykavcioglu
13-06-2012, 10:06
Bi eksiklik var ykavcıoğlu neredesin sensiz tad vermiyor sorgulamalar :)
Bi taşta sen atıver kuyuya :)
geldim abii, ne diyimki neye cevap verim:)
e6 da cvp verecem ben gerekli kişilere:D:D
valla abıcım ben arabamdakı yuruyenı koltukları dıreksıyonu kadranı satsam bır tane 106 gti alıyorum :)
o degılde Bı tane Honda yapacagım tum pejoları gececek
bır tanede pejo yapacagım tum hondaları gececek kımse konusamayacak sonra :D
yap stroker kit'li N/A B16 bir VTi... :)
ykavcioglu
13-06-2012, 10:09
biz bir gece yaptık o şakayı vtecle hemde 3 kişi, şuan araç söküldü..
sökülmese yapardık gene birşeyler:D
Artık al da bı buluşma yapalım
Bu yaz çok sıcak olacak demekki anlaşıldı :)
Bulut Y.
13-06-2012, 10:10
vti doldurmak isteyen varsa elimde jun stroker kit war 82mm piston alıcak sadece krank ve kol mevcut.
ykavcioglu
13-06-2012, 10:13
kartaldan yeni bir stock king çıkartma vakti geldi:D
kartaldan yeni bir stock king çıkartma vakti geldi:D
Sabırsızlıkla bekliyoruz salih abi :) bir yolluk yaparız artık :)
driftboy
13-06-2012, 10:21
Neyse abi çok uzadı, can sıkıcı olmaya başladı. Israrla söylüyorum zaten, serbest piyasa. İsteyen alsın isteyen satsın, istediği fiyata. Banane.
Daha da yazmıyorum bu konuya, kimsenin aracına bişey demedik üstüne alınan geldi döktürdü. Üstüne üstük yalancıda olduk. Kimsenin kendi şahsına veya aracına bi lafım olmaz abi merak etme. İsteyen istediği paraya da alır satar. Şu alamıyosun triplerinide rica ediyorum geçin. Neden alamıyım anlamadım? Öz eleştiri yapmak lazım birazda, ben satamıyorum demek gerek. İki kere sahip oldum zaten bahsi geçen araçlara, hevesimi aldım fazlasıyla. Şu para çokomel konularında iki bişey söylemek gerçekten yürek istiyor bu forumda. Bukadar alınganlığa gerek yok.
İşte herkeste bundan bahsediyo.. Şampiyonluk yapıp önüne gelene atar yapmana gerek yok.. Sana fazla geliyosa almazsın vtı olur biter :heyoo:
ykavcioglu
13-06-2012, 10:21
Artık al da bı buluşma yapalım
Şimdede yapalım abi manuel perumuz var araba arıyoruz denemeye:)
Şimdede yapalım abi manuel perumuz var araba arıyoruz denemeye:)
Bacanağım alsın VTI da ortalık bir şenlensin yunus :)
Vti´ın ederi 17-21 arasıymış beyler hemen bütün vtec sahiplerine söyleyin fiyatları çeksinler...
Cebinizdeki paraya göre fiyat belirliyosunuz. S2000´lerin ederi de 30-35 arasıdır o zaman amk. Benim bütçem o kadar...
Alayınıza gideR
Akşam hemen deneyelim , denize doğru 3-5 orta kuwetli rüzgara karşı
Alayınıza gideR
aooooouuummm çok sert :D
Alayınıza gideR
züpersin :)
jetboy444
13-06-2012, 10:42
[QUOTE=caglarcb;5946561]
İşte herkeste bundan bahsediyo.. Şampiyonluk yapıp önüne gelene atar yapmana gerek yok.. Sana fazla geliyosa almazsın vtı olur biter :heyoo:
nokta konulmuş bence... fazla gelenler 1.4 alın binin okadar basit yani burda birtarafınızı yırtmaya gerek yok cok para 17 anca yapar diye
ykavcioglu
13-06-2012, 10:43
Vti´ın ederi 17-21 arasıymış beyler hemen bütün vtec sahiplerine söyleyin fiyatları çeksinler...
Cebinizdeki paraya göre fiyat belirliyosunuz. S2000´lerin ederi de 30-35 arasıdır o zaman amk. Benim bütçem o kadar...
kardeşim yazdıklarına bakmıyorum fakat imzandaki yazı çok yanlış.
düşmez kalkmaz bir ALLAH...
Şu konuda 30'a araba mı alınır, 25'e mi alınır , vay çok para, vay kim veriyo o parayı, o kadar para verilirmi, ben hayatta vermem mevzularını ezelden beri anlayamadım gitti.
İsteyen 20 verir, 25 verir, 30 verir, millete giren çıkan ne de bu kadar anlamıyorum bunca zamandır.
Edit: Zaten bu konunun da iyice cılkı çıktı, bilgilenmekten ziyade geyik konusuna döndü artık.
Bide bu rahatsızlıklar hep önceden 1-2 vti a binip satan şuan başka bi araca binen arkadaşlarda oluşuyo:icon_tup:
aooooouuummm çok sert :D
züpersin :)
Adamsınız...:icon_tup:
senin şu aragazı gibi ara giderlerin yokmu beni benden alıyo billahi :D
CasabLanca
13-06-2012, 11:05
o yazıdaki anlamı maddiyata vurmanın bir anlamı yok ters açıdan bakmışsınız bence, vurgulanmak istenen cebinde parası olmayıpta, 1.4is 1.6ies satıpda aynı paraya vti almaya niyetlenen, 1 senedir sorgulama yapıpda daha vti koltuğuna oturmamışlara hitaben
o yazıdaki anlamı maddiyata vurmanın bir anlamı yok ters açıdan bakmışsınız bence, vurgulanmak istenen cebinde parası olmayıpta, 1.4is 1.6ies satıpda aynı paraya vti almaya niyetlenen, 1 senedir sorgulama yapıpda daha vti koltuğuna oturmamışlara hitaben
Bide 1.4 leri ies leri vti alabilmek için fiyatını 1.5la çarpıp satmaya çalışanlara anladığım kadarıyla
ykavcioglu
13-06-2012, 11:11
"hiçbir zaman vtec alamayacaksınız"
driftboy
13-06-2012, 11:14
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/398806_2284554249153_779669618_n.jpg
Gitsin o arkadaş 21liraya bu arabayı alsın. sonra komple boyayıp 30 a satsın kazasız hanım abladan diye..
madem 18 e vtı aldın 18 e sattın, şimdide bu arabanın piyasası 28 lira. al 28 e sat 28 e.. paran yetmiyosa senin için vtı 21 23 lira ederse o paralarada var araba git onlara bin.
ykavcioglu
13-06-2012, 11:17
azimle sıçan betonu deler arkadaş, ben 20 yaşımda bile 1 maaşımda neler yaptım, benim için hondaya değerdi, zarar ettirmezdi.. aldım bindim sattım...
yeri geldi kk.nakit avans çektik kapora verdik:D:D
isteyenler alır biliyorum ama adama koyuyor demekki yaş fiyat orantısında:D
VTI sorgulama bölümü, VTI hk tartışma bölümü oldu :)
Kimse yanlış anlamasın, kimseyi de yargılamıyorum ama konu sorgulamalardan çıkmış. VTI almak isteyen aracın linkini,plakasını atar aracı BİLENLER araç hakkında bilgilerini paylaşır bunun dışında ki konuşmalar gereksizdir. Konunun amacını sapıtır görüldüğü gibi.
Neyse ben fikrimi söyledim herkese iyi günler.
CasabLanca
13-06-2012, 11:31
"hiçbir zaman vtec alamayacaksınız"
bu cümleyi bence okudukça yanlış yerden dem vuruyorsunuz, çok şükür biz de biliyoruz düşmez kalkmaz bir Allah. mal gelip geçici insanlık baki kalıcı ama öyle insanlar var ki resmen karşısındaki çileden çıkartacak kadar ölücülük yamyamlık yapıyorlar, utanmasalar arabalarında ceset torbasıyla dolaşacaklar o kadar ölücüler. bu forumda da böylesine terbiyesizlik yapanlar var özellikle bu konuda.
adamın cebinde parası vardır veya yoktur orasını bilmem ama terbiyesizlik boyutuyla milletin arabasına yanaşırsa hiçbir zaman vtec alamayacaktır. bize temiz vtec var denildiğinde gittik kendi aracımızı 1 lira aşağıya sattık üstünü tamamladık gittik aldık ki temiz araba kaçmasın diye. temiz sorunsuz böyle kupon arabaya binmeye niyetlenen bence az bonkör olmalı, sonuçta aslan besleyen yemine katlanır. boşuna demiyorlar vtec delikanlı arabası :D
VTI sorgulama bölümü, VTI hk tartışma bölümü oldu :)
Metinim iş güç azaldı ***** yaz modu neyapalım atıp tutuyoruz:D:D
mertcan kıraldır herzman soylerım artst olsada:D
mertcan kıraldır herzman soylerım artst olsada:D
Adamsın Gokhan severım senı bılırsın :icon_tup:
Caneration
13-06-2012, 12:22
valla bu mevzular 3-4 sene öncede aynıydı hatırlıyorum ben aracımı yeni almıştım hala sürüyor sürecekte.ben FJK'yı satarken 23-24 en iyi paraydı ben o paralara verdim Ömer arabaya sadece Coilover aldı 29'a yada 30'a verdi şuan piyasa böyle ve o paralara alınmasına karşı 26.500'e satılıyor klasik bi senaryo size kimse kimsenin kaç paraya aldığına sattığına karışamaz tenkit edemez yargılayamaz.isteyen alır isteyen satar ama ben bunu söylemekten bıktım vtec konusu bitmedi..neyse herkese hayırlı satışlar
Biz de biliyoruz dusmez kalkmaz bir Allah, ama insanlarin malina ölücüluk yapmak da ayiptir. İmzamdaki arkadasin kullandigi laf cok dogrudur. 3-5 kurus paraya en temiz vteci almaya calisan arkadaslar, anca burdan sorgulamaya devam ederler. ;)
Adamsın Gokhan severım senı bılırsın :icon_tup:
ehehehehe:D
O zaman bunlarda benden olsun başkanım :)
İstedim vermediler sen Vtec'cisin dediler...
Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına...
2vtec 1 olunca tüneller seyran olur...
VTEC le kalkan zararla oturur...
Bıçak yarası geçer VTEC yarası geçmez...
serseriyim dedim yüz vermediler, vtecim var dedim sıraya dizildiler:D
VTEC'im de açık yolumda...
Yeter mi başkanım? :)
ykavcioglu
13-06-2012, 12:38
bi gri vtec çıksada laf atsak:p
+5500:icon_tup:
fatihtemizer
13-06-2012, 12:42
:D:Dhehehe bu iyiydi..
driftboy
13-06-2012, 12:47
ışıkta durdu V-tec'ler kalkamazsan İ-Tec'ler diye bi lafta var :D
Yaz sıcağında bunlar dahada kasar metinim daha değişik bişeyler lazım:)
Yaz sıcağında bunlar dahada kasar metinim daha değişik bişeyler lazım:)
Tuncayım bunlarda kasıyorsa orta susturucu iptalini yap vanalı egzoz tak bak hayat nasıl değişiyor...Sanki type-r kullanıyorum...bana hayat kattı sana katarmı bilmem ama bu egzoz sesine kalbim veya polis nasıl dayanacak bilmiyorum :)
Tuncayım bunlarda kasıyorsa orta susturucu iptalini yap vanalı egzoz tak bak hayat nasıl değişiyor...Sanki type-r kullanıyorum...bana hayat kattı sana katarmı bilmem ama bu egzoz sesine kalbim veya polis nasıl dayanacak bilmiyorum :)
Benim pr vtec tede vardı o çok değişik bir fantazi:D:D:D
çağlarcoskun
13-06-2012, 14:09
Neden herrkes vti'lara salca oluyo. Ayni durum 106da , typerda ,s2000de de var. Ben cok iyi biliyorum suan cok iyi yuruyen bi typerin 30.000e ilani vardi telde 29a birakiyodu.. Yada suan paha bicilemez olan bir 106gti'in 14-15lere elden ele gezdigini... Parasi olan hevesi olan alir biner uzatmaya gerek yok
abi TR de kac tane kendını ispatlamıs 206 warki b16 tokatlasın :)
hadi alttaki alıntın bir nevi kayde değer bi söz olmuş ama 206 ıcın mıllet bırak agzını baska yerıyle guler be abıcım :)
106 da bu aralar soyledıgıne göre revaçda olabilir ama yıllardır bunlar kafa kafaya giden araclar, hiç bir zaman 106 vti dan iyi olmadı :)
bu konuya yazan herkesın kacıncı vtı bu yanı buraya yazanların cogu vtı kullanmısmı yada nekdr sure kullanmıs merk ettım cunku eskı vtcı lerle yenı vtıcı lerın fıkırlerı cok farklı merak ettım
hah işte k20 motorlu.. Nerde b16 motorlu vti'lar? 206 gti lar bile geçiyor artık :d :d
nerdeymıs o bizi gecen standart 206 gtılar abi nerde gördün :) gelsin bende beklerim
benim arabada standart ;)
bi gri vtec çıksada laf atsak:p
:D salına salına gıdıyor benım vtec yunuscum çiçek aca aca :)))
ykavcioglu
13-06-2012, 17:11
:D salına salına gıdıyor benım vtec yunuscum çiçek aca aca :)))
sanki 62 chevrolet, yakında otomatiğede çevirirsiniz:D
abi dokunun oynayın azıcık ya b16 bu, filtreyle nereye kadar:)
sanki 62 chevrolet, yakında otomatiğede çevirirsiniz:D
abi dokunun oynayın azıcık ya b16 bu, filtreyle nereye kadar:)
:) sanayiyi seviyim ben ondan sonra onla bunla akraba olamam kı :D
mıllet vtı hayat muhasebesıne getrms ;)
SABRİVTEC
13-06-2012, 18:39
Arkadaşlar burası sorgulama yerinden çıkmış lütfen sadece sorgulama olarak kullanalım. iyice eleştiri yeri olmuş lütfen kim ne istedi kim ne kullandı kim ne kadar istedi mal sahibi ister alıcı ister alır ister almaz bu konuları uzatmaya gerek yok bence.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 88046051 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-degisensiz-vti-88046051/detay#)
oncekı postlarda sorgulanmıs ama kımse bısey yazmamıs aracı bılen tanıyan varsa bılgılerını paylasabılırmı
canisgen
13-06-2012, 20:29
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 88046051 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-degisensiz-vti-88046051/detay#)
oncekı postlarda sorgulanmıs ama kımse bısey yazmamıs aracı bılen tanıyan varsa bılgılerını paylasabılırmı
Eğer aşağıda resimleri olan araçsa uzak durabilirsiniz, sanıyorum 4-5 sene önce çekilmiş olan bu fotoğraflar çok şey anlatıyor.
http://i47.tinypic.com/orv4gl.jpg
http://i45.tinypic.com/2mxjx4z.jpg
ykavcioglu
13-06-2012, 20:31
neyi anlatıyor?:S
araç kazalıysa eğer o resimlerini görmek isteriz
canisgen
13-06-2012, 20:37
neyi anlatıyor?:S
araç kazalıysa eğer o resimlerini görmek isteriz
Bu resimler İkitelli'de hurdalıkta çekilmiştir. Araç sanıyorum pertten toplamaydı. Direksiyonun airbag'ini bile uydurma takmışlardı, airbag'in olduğu göbek krem renkti. (Dikkatli bakılınca belki anlaşılabilir) Sağ ön jantı yoktu, sol jantın da bijonları eksikti. Motor ve elektrik aksamında bazı parçaları eksikti; yani epey kötü toplanmıştı. Sonra bu şekilde satıldı ve birkaç el değiştirdi. Alan kişiler sanıyorum olabildiğince düzeltmeye çalışmışlar. Koyduğum resimdeki plaka çok net değil, ben de tamamını hatırlamıyorum. Eğer ilandaki araç buysa evet kazalıydı ve kötü toplanmıştı.
ddıreksıyon aırbagı farklı duruyo ama ilanda farklılık yok.
arac kesın olmadan bnce kımsenın aklına kotu ımaj bırakmamk ıcın yazmasaydınız abıcım keske.
cunku ; bıtane 99 fume yj plaka wardı leş olan. hatırlayanlar wardır 17'' altın sarısı jantları wardı.
sunroofu orjınal olmayan,sagdan veya soldan racıng motor carpmıs zamanında belkı o resımdekı arac bnm bahsettıgım arqctır.
ercan arseven
13-06-2012, 22:13
arac kesın olmadan bnce kımsenın aklına kotu ımaj bırakmamk ıcın yazmasaydınız abıcım keske.
cunku ; bıtane 99 fume yj plaka wardı leş olan. hatırlayanlar wardır 17'' altın sarısı jantları wardı.
sunroofu orjınal olmayan,sagdan veya soldan racıng motor carpmıs zamanında belkı o resımdekı arac bnm bahsettıgım arqctır.
olabilir engin haklısın hatta uygun fiyatlı ilanı vardı bahsettiğin araç izmitte şu an galiba..
Arac Hurdaliktaki arac gibi fotoyu yakinlastirip baktik plaka ayni zaten
canisgen
13-06-2012, 22:18
Evet işte, ben de o araçtan bahsediyorum, benim koyduğum resimdeki de o araç zaten. Plakanın görünen kısımları aynı olduğu için yazdım ama kesin odur da demedim. Resimleri büyütüp plakayı tam olarak okuyabilen varsa durum netleşir ancak TR'ye sayıyı yanlış hatırlamıyorsam topu topu 22 tane gelen bir araçtan eğer seri plaka çıkarmadılarsa bu kadar plaka benzerliği olması da çok mümkün değil gibi.
Plakanin zaten en son rakami gorunmuyo gerisi tutuyo Yakinlastirip baktim ben arac o vazgectik zaten o aractan
olabilir engin haklısın hatta uygun fiyatlı ilanı vardı bahsettiğin araç izmitte şu an galiba..
aynen bnde izmitte die bılıyorum uzerınde de en son replıca vtec jantları wardı.
arkadaslar arka caprazdan cekılmıs resmı yakınlastrp bakarsanız plaka 21 gibi geldı bana 215x 2 ile 5 arasndakı rakam 3 e benzemıyo.
ilandakı arac 2356.. benim dusuncem aynı arac degıl.
ercan arseven
13-06-2012, 22:44
aynen bnde izmitte die bılıyorum uzerınde de en son replıca vtec jantları wardı.
arkadaslar arka caprazdan cekılmıs resmı yakınlastrp bakarsanız plaka 21 gibi geldı bana 215x 2 ile 5 arasndakı rakam 3 e benzemıyo.
ilandakı arac 2356.. benim dusuncem aynı arac degıl.
:icon_tup:aynen bende şimdi onu yazıcaktım.. yani hurdalıktaki araçla ilandaki araç farklı..
aynı araç degil arkadaşlar..
yj 21..diye devam ediyor plakası o koydugunuzun..bu yj ozanda şu an,daha önce de serkan abideydi.sorgularız isterseniz ciddiyseniz.
resımdekı aracta 41 rh 588, eskı plakası 34 yj 2157 idi sanırım bi türlu eskı resımlerını bulamadım çatlıycam sımdı :D
Biz o arac gibi gorduk plakadan eger tam olarak foto varsa koyarsaniz iyi olur ciddi dusunuoz araci eger duzgunse baktirip alicaz
bu konuya yazan herkesın kacıncı vtı bu yanı buraya yazanların cogu vtı kullanmısmı yada nekdr sure kullanmıs merk ettım cunku eskı vtcı lerle yenı vtıcı lerın fıkırlerı cok farklı merak ettım
çok doğru bir tespit :icon_tup:
Bu resimler İkitelli'de hurdalıkta çekilmiştir. Araç sanıyorum pertten toplamaydı. Direksiyonun airbag'ini bile uydurma takmışlardı, airbag'in olduğu göbek krem renkti. (Dikkatli bakılınca belki anlaşılabilir) Sağ ön jantı yoktu, sol jantın da bijonları eksikti. Motor ve elektrik aksamında bazı parçaları eksikti; yani epey kötü toplanmıştı. Sonra bu şekilde satıldı ve birkaç el değiştirdi. Alan kişiler sanıyorum olabildiğince düzeltmeye çalışmışlar. Koyduğum resimdeki plaka çok net değil, ben de tamamını hatırlamıyorum. Eğer ilandaki araç buysa evet kazalıydı ve kötü toplanmıştı.
Bence Bilmediğin arac hakkında yorum yapmayın Arabadan emin değilsin arabaya *** atıyosun Benım aracım plakası 34YJ2356 yani o Arac değil.Görmek isteyen varsa Gelip görebilir.Kafası en düzgün vtilardan birisi oldugundan eminim Ama tabi prof foto lazım ;);)
ondertopcu
14-06-2012, 07:43
Ozan' ın aracı bahsettiğiniz araç değil, o enginin dediği diğer yj olan ;) Ozanın aracı görünce anlarsınız zaten
Skyhawk34
14-06-2012, 08:30
Honda / Civic / 1.6 VTi / SARI BEBEXX sahibinden.com'da - 90182912 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sari-bebexx-90182912/detay)
Sarı bebexx ilk ilanı 30 bin liraydı Ankaradan poter nickli üyenindi hatırlarsanız
canisgen
14-06-2012, 08:40
Bence Bilmediğin arac hakkında yorum yapmayın Arabadan emin değilsin arabaya *** atıyosun Benım aracım plakası 34YJ2356 yani o Arac değil.Görmek isteyen varsa Gelip görebilir.Kafası en düzgün vtilardan birisi oldugundan eminim Ama tabi prof foto lazım ;);)
Arkadasim bu *** atmak degil, "eger o aracsa" dedik bak o arac olmadigi ortaya cikti ve tam tersine arac aklandi. Mesela ben de o arac saniyordum, belki bir suru insan da oyle saniyordu, megerse degilmis, fena mi oldu belki ben alirim :)
ykavcioglu
14-06-2012, 08:46
arkadaşlar günaydın, izmirdeki gri sedan hakkında bilginiz varmı?
hatları düzgün duruyor
ilan başlığı"ummadık vtec izmirden çıkar" olan araç
kasası mekaniği, ilk sahibinden alınış tarihi vs.bilgiler olursa sevinirim.
teşekkürler
Arkadasim bu *** atmak degil, "eger o aracsa" dedik bak o arac olmadigi ortaya cikti ve tam tersine arac aklandi. Mesela ben de o arac saniyordum, belki bir suru insan da oyle saniyordu, megerse degilmis, fena mi oldu belki ben alirim :)
İlk basta net bi şekilde konusmussunuz o yuzden :):) Çok satmak istesem prof foto koyup satmıstım heralde :):) Hoş baska aracları görünce Hep satmaktan vazgecıcem dıyorum galiba bölede olucak. :)
günün her saati burda bi sondaj durumu var :D rast gele cemaat
araci direk canli canli gordum motor sesi ve goruntusu tatmin edici kaput kaldirip motor icersinide inceledim diger fume aracla alakasi yok arkadas uygun fiyat yazdigindan herhalde diger fume ile karistiriyorsunuz