Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi Sorgulamaları
Mutlu Değerli
06-11-2013, 14:39
izmirdeki kırmızı eski db vtec alınırken de alındıgı sehirde hem ustaya hem servise baktırıldı,yok 2 parca yok bilmemne gerek yok esprilere :) burda baktıran arkadaslar gttikten snra arac sahibi guvenemedi ne olur ne olmaz diye baska yere gidip yine baktırdı,3 kişi baska bişey soyluyo 5 kşşi daha baska,o cıplak gozle baktım araba patlamıs kaynaklanmıs bilmemnelenmiş devirleri bitiyo artık,herkesin kafasına göre yorum yapması insanların kaderini etkiliyo,bizim basımıza da geliyo aynı seyler devir makine devri o arabayı alan arkadasta 7 aydır memnun bi sekilde dualarla arabaya biniyo siz almayı tercih etmemiş olabilirsiniz ama bu sekilde yara desmeye gerek yok size o sekilde 2 kişinin bişey soylemesi onun dogru oldugu anlamına gelmez begenmemişsiniz eyvallah denmiş bitmiş yine almak isteyen yine baktırır işine gelen alır gelmeyen sıfır alır..
+123... Aynn katılıyorum.
Ayrıca Engin abi aracını satmıyordu ki, alıcısı varsa gelsin baksın hakkını versin alsın diyordu. Engin abiye çok aradık Sedan VTi, gitti ZS'yi aldı. Bi kere bu aracın önceki sahipleri belli. Tavanı kesik olsa aracı zorla 1. sahibinden alan abimiz almazdı :icon_tup: Siz baktırmışsınız tavanı kesik demişinizde antalyadan gelip baktıranlar niye öyle bişey demedi ?.. Herneyse. Olmuş bitmiş bişey, ama suçlarmış gibide konuşmayalım lütfen :)
sercanavcı
06-11-2013, 15:13
+123... Aynn katılıyorum.
Ayrıca Engin abi aracını satmıyordu ki, alıcısı varsa gelsin baksın hakkını versin alsın diyordu. Engin abiye çok aradık Sedan VTi, gitti ZS'yi aldı. Bi kere bu aracın önceki sahipleri belli. Tavanı kesik olsa aracı zorla 1. sahibinden alan abimiz almazdı :icon_tup: Siz baktırmışsınız tavanı kesik demişinizde antalyadan gelip baktıranlar niye öyle bişey demedi ?.. Herneyse. Olmuş bitmiş bişey, ama suçlarmış gibide konuşmayalım lütfen :)
onu bunu bilmemde hayvanlar gibi gidiyodu arabası stock olarak izmirde geçmediği kimse kalmadı kondüsyonu tavandı o arabanın :)
abdullah
06-11-2013, 15:21
ArkadaŞlar 06 vth 91 bu arac hakkinda detayli bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm ( cİddİ dÜŞÜnÜyoruz ) eskİ sayfalara baktim fakat arac hakkinda bİlgİ bulamadim .. Tekrar tesekkur ederİm
Araç hemen hemen hergün gördüğüm bi araç bana çok yakın zaten konyaya getiren kişiyi tanıorum şimdiki arkadaşıda uzaktan tanıorum o arabanın beni etkilediği noktası mükemmel bi sesi var gayet atarlı bi sesi var :icon_tup:
Araç hemen hemen hergün gördüğüm bi araç bana çok yakın zaten konyaya getiren kişiyi tanıorum şimdiki arkadaşıda uzaktan tanıorum o arabanın beni etkilediği noktası mükemmel bi sesi var gayet atarlı bi sesi var :icon_tup:
eywallah kardeş fakat ses ile aracın temizligi belli olmuyo yorumun için tsk ederim.... net bilgiler lazım suan sadece bu arac ile ilgileniyorum cumaya kadar gelen yorumlara istinaden gidip araca bakmıcam gidip aracı alıcam nasipse... tekrar tesekkur ederim...
abdullah
06-11-2013, 16:12
eywallah kardeş fakat ses ile aracın temizligi belli olmuyo yorumun için tsk ederim.... net bilgiler lazım suan sadece bu arac ile ilgileniyorum cumaya kadar gelen yorumlara istinaden gidip araca bakmıcam gidip aracı alıcam nasipse... tekrar tesekkur ederim...
illaki tabi ses ile belli olmaz ama aracın duruşu falanda gayet güsel akşam denk gelirse bakarım ben istersen
illaki tabi ses ile belli olmaz ama aracın duruşu falanda gayet güsel akşam denk gelirse bakarım ben istersen
eywallah babacan seviniirim..... arac sahibi bana motorun hic acılmadıgını söyledi fakat forumdaki arkadaslar motorun yeniden toplandıgını soyluyor ... şimdi asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık olayı gibi bişey ....
abdullah
06-11-2013, 16:28
eywallah babacan seviniirim..... arac sahibi bana motorun hic acılmadıgını söyledi fakat forumdaki arkadaslar motorun yeniden toplandıgını soyluyor ... şimdi asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık olayı gibi bişey ....
sen numaranı pm at kardeşim bana ben sana gerekenleri sölerim
CasabLanca
06-11-2013, 17:11
motoru açılmış olması sıkıntı değildir kardeşim tam tersine hakkı verilerek güzelce kapatıldıysa pozitif ekstradır. biz bile stock diye aldık öyle bildik, öyle bindik, öyle sattık, sattıktan nerdeyse 1 sene sonra haberimiz oldu.
canpower
06-11-2013, 17:43
:) doğru araba f16 ydı.. fabrıkasyondan hiç farkı yoktu.. engin de yemin ettirdi söyleme abi kimseye yoksa satamam bu piyasayı biliosun dedi.. bla bla bla neyse olan olmuş hayırlı olsun.. konu uzadıkça uzar.. ayrıca ilkerim ben kime nasıl hitap edeceğimi bilirim sen rahat ol o konuda.. aramızda 5 yaş var ama benim ona kardeşim diyerek neyi kastettiğimi anlayacak olgunlukta bi insan ki bişi dememiş.. bi arabanın amma avukatı varmış aga yaa.. izmirde de bütün arabalar en ii giden benimki dior anlamadım kiminki ii gidior.. :)
ilkerist
06-11-2013, 18:39
Sana boşuna Carbon King demiyoruz ilkerim :icon_tup: ama sıkıntı yok arkadaşın kötü niyetle yazmadığını biliyorum :)
Abi eyw. niyeti iyidir biliyorumda...:beuj:
:) doğru araba f16 ydı.. fabrıkasyondan hiç farkı yoktu.. engin de yemin ettirdi söyleme abi kimseye yoksa satamam bu piyasayı biliosun dedi.. bla bla bla neyse olan olmuş hayırlı olsun.. konu uzadıkça uzar.. ayrıca ilkerim ben kime nasıl hitap edeceğimi bilirim sen rahat ol o konuda.. aramızda 5 yaş var ama benim ona kardeşim diyerek neyi kastettiğimi anlayacak olgunlukta bi insan ki bişi dememiş.. bi arabanın amma avukatı varmış aga yaa.. izmirde de bütün arabalar en ii giden benimki dior anlamadım kiminki ii gidior.. :)
Müsait oldugum da ben seni bu konu ile alakalı arayacağım,ayrıca o gün araca baktırmaya giderken zatren yolda ki halini sen de çok beğendiğini hatta göstermeden falan alsammı diye düşündüğünü söylemiştin ve o İzmir'de ki hızlılardan birisine biniyorsun. ;) Üzerinden 7 ay geçmiş,etmiş o araç senin almadığın gün satılmış,sen başka araç almışsın,ustanın hata yapabileceğini düşünmüyormusun hiç,anlamıyorum ki neyin derdi bu?Seni bilmesem,Engin ile bir derdin var da aracını bokluyorsun diyeceğim ama,hem sen öyle birşey yapmassın hem araç artık Engin'de değil.
Neyse kapansın konu bence,dediğim gibi,müsait olduğum zaman arayacağım seni.
Burda banadamı dedin ?
He bana dediysen ben hava sıkıp söylemedim sana denediklerimi , çoğul kullandığın için üzerima alındım .
Vti arayanlar Caner kardesim satabilirmis arabasini.
HP vti, gri sedan 98.
Eski AL plaka.
Detay isteyen olursa pm atsin sahibinin numarasini vereyim gorusun.
canpower
06-11-2013, 20:58
Burda banadamı dedin ?
He bana dediysen ben hava sıkıp söylemedim sana denediklerimi , çoğul kullandığın için üzerima alındım .
yok artık tayfuncum.. sendemi?:)
canpower
06-11-2013, 20:59
Vti arayanlar Caner kardesim satabilirmis arabasini.
HP vti, gri sedan 98.
Eski AL plaka.
Detay isteyen olursa pm atsin sahibinin numarasini vereyim gorusun.
yavru cebime bi pm atsan.. :) arabayla ilgili.. :)
resatgurcuoglu61
07-11-2013, 22:14
cevap verıldı cok tesekkur ederım.. yalnız yanlış anlamasın kımse benı ama ben herzaman arabayı tavsıye ıle degıl goturup baktırıp almayı ılke edındım kendıme.. şımdı bıkac arkadas arabayı sorduktan sonra oo araba fena gıderı soyle gelırı ucar falan dıye övüyorlar.. tecrübelerime dayanarak ve üstüne basarak söylüyorum herkesı tenzih ederim ki burda zamanında kendime vtec ararken bi çok kişi izmirdeki kırmızı db vtec için süper bilmem ne dediler ama gittik ki arabayı neredeyse ortadan birleştirmişlerdi tavanına kaçak kat çıkmışlardı.. çizgileri düzgün olsa gideri f16 olsa kaç yazar yani araba pert kayıtsız pertti yani.. oyüzden tenzih ederim diyerek konuşuyorum.. burda sahibi sağolsun cevap verdi.. niyetlenirsek eğer gidip baktırıp almak isteriz.. herkese yardımları için çok teşekkür ederim.. :D
DB Vtec Derken Benim Eski Aracımdanmı Bahsediliyor Burda ?
1998corsa
07-11-2013, 22:26
merhabalar;
arkadaşım hb vtec arıyor 98 yada 99 kasa max bütçe 25 yardımlarınızı bekliyorum pm yoluyla ulaşabilirsiniz.
Skyhawk34
07-11-2013, 22:53
DB Vtec Derken Benim Eski Aracımdanmı Bahsediliyor Burda ?
sakin ol trabzonliii
resatgurcuoglu61
07-11-2013, 23:07
sakin ol trabzonliii
Alttaki Yorumları Okudum Tmm O Değilmiş...
vtechasan
07-11-2013, 23:57
biz alırken motor açılmamış diye aldık satarkende o şekilde söyledik verdik konyada yıkamacı birisine
arabayı alırken hatta vtechasan kontrol etmişti daha sonra uzun zaman sonra motor açtıklarını söyledi
burdayken duruşu kozmetiği güzeldi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/458920_349212671816126_1606215945_o.jpg
aynen aracı biz bakarak aldık geldiği günkü gibi duruyor.ramazan abi aldı oda yakupa sattı ustünde sadece vuruntu sensörü yoktu p28 aldık iptal ettim yakup satın aldıktan sonra itr egzantrik taktı termostat yüzünden conta yaktı.kapağı söktük motorun yapılmış olduğunu gördük casablancaya sordum sizde mi yapıldı diye yok dedi.sağlıklı toplanmış motor kapakta herhangi bişey yoktu conta yeniledi 6-7 bin km dir biniyor.kaportası ankaradan geldiği gün gibi duruyor hiç dokunulmadı
aynen aracı biz bakarak aldık geldiği günkü gibi duruyor.ramazan abi aldı oda yakupa sattı ustünde sadece vuruntu sensörü yoktu p28 aldık iptal ettim yakup satın aldıktan sonra itr egzantrik taktı termostat yüzünden conta yaktı.kapağı söktük motorun yapılmış olduğunu gördük casablancaya sordum sizde mi yapıldı diye yok dedi.sağlıklı toplanmış motor kapakta herhangi bişey yoktu conta yeniledi 6-7 bin km dir biniyor.kaportası ankaradan geldiği gün gibi duruyor hiç dokunulmadı
kardeşim yorum için cok tsk ederim allah razı olsun ...... sahibindene girdim arkadasın ilanın suresi dolmus son bir ricam var sizlerden suan o arkadasın adı engin olması lazım bana onun cep telefonu lazım 0541 919 93 32 bu cep numarası bana ait arayıp onun numarasınıda bildirirseniz cok tesekkur ederim...
ilkerist
08-11-2013, 16:56
Alttaki Yorumları Okudum Tmm O Değilmiş...
Laz usagu senuu 12'den sonra okudun demi :D
hey gidi heeey yokmu temiz vti banada alalım bi tane :D
çağlarcoskun
09-11-2013, 14:52
Yakın bi arkadasmda var cok temiz sedan kazasiz kapak acmamis cok dusuk km de. Istersen bi sorayim senin icin. Satarsa aliriz balikesirden :)
06VTH91 bu piyasada alınabılecek en temız vti lardandır..
88bin kmde boyasiz.hb.biliyosun ;)) 40 bin ama 38e birakirim sana :)
Ama hb sana gelmez iste
Mutlu Değerli
09-11-2013, 17:21
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-sedan-vti-143357513/detay)
nasıl bilirsiniz ?? gayet hoş duruyor, kasa hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Yakın bi arkadasmda var cok temiz sedan kazasiz kapak acmamis cok dusuk km de. Istersen bi sorayim senin icin. Satarsa aliriz balikesirden :)
ahahahah gidene dur demeyiz kanka geldiği yere gitti evlat güle güle binsin :)
88bin kmde boyasiz.hb.biliyosun ;)) 40 bin ama 38e birakirim sana :)
Ama hb sana gelmez iste
aynen moruk yoksa alırdım yani biliyosun :D :D
w.bugra_58
10-11-2013, 17:36
Arkadaşlar Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
İlan No 143525425
w.bugra_58
10-11-2013, 17:37
:icon_tup:Arkadaşlar Bu Arada temiz düzgün bir vti aramaktayımm
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kirmizi-1.6-vti-143533323/detay)
ARAC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
SekoLive
11-11-2013, 10:08
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kirmizi-1.6-vti-143533323/detay)
ARAC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
geçen ay satılık olan araba olması yüksek ihtimal.
dıştan fümeydi. orjinalde kırmızıydı kaput içi rengi falan.
JackJones
11-11-2013, 10:17
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-deki-en-temiz-ve-en-orijinal-1.6-vti-vtec-160hp-130815242/detay) Bu arabayı bilen var mı acaba içinizde nedir ne değildir? Km si fazla biraz ama sıkıntı olur mu ? LPG takmışlar Vtec açmasında sıkıntı yaşatır mı bize? bide fiyatı stock bi araba için fazla mı?? Yardımcı olursanız sevinirim...
geçen ay satılık olan araba olması yüksek ihtimal.
dıştan fümeydi. orjinalde kırmızıydı kaput içi rengi falan.
yorum için tesewkkur ederim fakat fumeydi derken ? yani arac orjinal kırmızı iken fumeyemi boyandı sonradan tekrar kırmızıyamı cevrildi? ve fotolarda motor içi on panel falanda boyalı gibi duruyo ?
ykavcioglu
11-11-2013, 11:35
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-deki-en-temiz-ve-en-orijinal-1.6-vti-vtec-160hp-130815242/detay) Bu arabayı bilen var mı acaba içinizde nedir ne değildir? Km si fazla biraz ama sıkıntı olur mu ? LPG takmışlar Vtec açmasında sıkıntı yaşatır mı bize? bide fiyatı stock bi araba için fazla mı?? Yardımcı olursanız sevinirim...
4 parça boya var, kapak açmamış bundan güzel daha ne olabilir?
lpg'yi istemezsen sök at, emin ol motoru çoğu vtecden düzgündür.
sahibinide üzmez araba, duruşundan belli:)
Araç 1.5 yıldır bende üstümüze başımıza almadık evlata yedirdik düzenli olarak kullanıldı cumartesi geceleri hariç yorulmamıştır. :)
Gsr egzantrik
Dc rep headers
60mm düz boru
60 lık otto spec egsoz
Yürürü gidişi az çok biliniyo.
İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilir güzel bi pazarlık yapabiliriz. İyi günler :)
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/02/YCuU.jpg
Bu araçta satılıktır arkadaşlar 4.vitesi imanlıdır, fenadır(okunmuştur). Yürürü ve diriliği 10 numaradır. Düşünen arkadaşlara duyurulur.
HB fiyatına sedan ve LPG hiç takılmamış bir araçtır kaçırmayın derim...
BlackGetz
11-11-2013, 13:35
yorum için tesewkkur ederim fakat fumeydi derken ? yani arac orjinal kırmızı iken fumeyemi boyandı sonradan tekrar kırmızıyamı cevrildi? ve fotolarda motor içi on panel falanda boyalı gibi duruyo ?
varmı tam bilgi ?
aracı bizzat kendim gittim gördüm. daha önceden maslakta doğuş otonun önünde yatıyodu bu araç. orjinal rengi kırmıı olmasına rağmen dıştan füme rengine boyalıydı. Bunun nedeni ise araba taklalı olduğu içindir. tavanındaki macundan kendi heykelinizi yaparsınız eğer tavanı kestirip değiştirmediyse. Sunroof camında takla attığına dair kalıntılar vardı ve aracı 1 ay önce 17 bin liraya satıyodu eski sahibi. şimdiki sahibini arayıp araç nasıldır diye sorarsanız bunları anlatırmı bilmem.. AMA bu insanlar kendilerini neden bu kadar uyanık sanıyo hala anlamış değilim....;)
BlackGetz
11-11-2013, 19:06
aracı bizzat kendim gittim gördüm. daha önceden maslakta doğuş otonun önünde yatıyodu bu araç. orjinal rengi kırmıı olmasına rağmen dıştan füme rengine boyalıydı. Bunun nedeni ise araba taklalı olduğu içindir. tavanındaki macundan kendi heykelinizi yaparsınız eğer tavanı kestirip değiştirmediyse. Sunroof camında takla attığına dair kalıntılar vardı ve aracı 1 ay önce 17 bin liraya satıyodu eski sahibi. şimdiki sahibini arayıp araç nasıldır diye sorarsanız bunları anlatırmı bilmem.. AMA bu insanlar kendilerini neden bu kadar uyanık sanıyo hala anlamış değilim....;)
:D:D:D:D Nokta Olmuşş
CasabLanca
11-11-2013, 19:17
ankaradayken takip ettiğim bir araçtır ilk sahibindendi, üniversitede hocaydı eşi kullanıyordu arkada babysitter felan. lpg son zamanlarda takılmıştı
Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu
Emre turgut
11-11-2013, 20:46
Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu
Görunuse göre Kırmızı zor bır seçenek olmuş :)
bence izmir deki ve Antalya da ki gri lere bakabilirsiniz.
Gönül rahatlığı ile binilecek bi vti.
Ah vb ah ne guzel bi vtecsin sanki japonyadan yeni gelmis :)
Bu arac ***** sitede cok durdu sahibi askere gitti gonul rahatligiyla alinabilcek bi arabaydi Hala satilik mi bilmyrm ama belki babasina sat demistir...
Dip not : ucuza vtec alip milyarlar harcamayin parayi basiin iyisini alin kafaniz rahat olsun bence...
düzgün araç var varda güzel para
Gönül rahatlığı ile binilecek bi vti.
kaportasının düzgün olmadığını duydum ama gozumle gorup sahit olmadım resimlerde guzel duruyo
Bu arac ***** sitede cok durdu sahibi askere gitti gonul rahatligiyla alinabilcek bi arabaydi Hala satilik mi bilmyrm ama belki babasina sat demistir...
Dip not : ucuza vtec alip milyarlar harcamayin parayi basiin iyisini alin kafaniz rahat olsun bence...
aynen volkan o zokayı yiyen biliyor nasıl bişi oldugunu sıfırdan yapmak mantıksız yapılmış araba iyidir
Görunuse göre Kırmızı zor bır seçenek olmuş :)
bence izmir deki ve Antalya da ki gri lere bakabilirsiniz.
Antalyada hg vtec bursada cvc vtec düşünebilir bencede ama antalyada bi kaç tane vti lpg li ...
bu araclar 97 98 model arac gidipte 30 lira vermekte mantık dısı haksızsam soyleyin ..... ozelliklede al aracı 23 24 e tak ustune 2 parca al sana 30 bu nedir yaw...
bu araclar 97 98 model arac gidipte 30 lira vermekte mantık dısı haksızsam soyleyin ..... ozelliklede al aracı 23 24 e tak ustune 2 parca al sana 30 bu nedir yaw...
Ben eski aracımı 34 e malettim 27 ye sattım adam var 25 e alıp hiçbişey eklemeden 27 ye satabiliyo
1.6 iesini kaça 15 emi vericen :)ya da 15 e aldın 20 yemi satıcan buna kimse karışamaz
Emre turgut
12-11-2013, 09:20
Kaca alirsan al vtec e her zaman para harcarsin cunku binmek icin amacin belli sonucta zevk meselesidir bu normal bir 1.4 veya 1.6 olarak hic bir zaman degerler bicilemez o yuzden iyi vtec her zaman iyi paradir.
Ben eski aracımı 34 e malettim 27 ye sattım adam var 25 e alıp hiçbişey eklemeden 27 ye satabiliyo
1.6 iesini kaça 15 emi vericen :)ya da 15 e aldın 20 yemi satıcan buna kimse karışamaz
tabiyki kimse karısamaz fakat her malında bi ederi vardır bununda bilincinde olup fiyat yazmak gerekmiyomu ?
Kaca alirsan al vtec e her zaman para harcarsin cunku binmek icin amacin belli sonucta zevk meselesidir bu normal bir 1.4 veya 1.6 olarak hic bir zaman degerler bicilemez o yuzden iyi vtec her zaman iyi paradir.
sana katılıyorum anlatmak istedigim olay su aracı al 2 parca tak benim arabam on numara fiyatıda 30 lira boyle bi mantık yok be babacan ...
ykavcioglu
12-11-2013, 10:01
Şu vtecler azıcık si kadar kaliteli olsaydı, kimse boşa para savurmazdı.
Çok sorunlu Nazlı arabalar
yok be yunus yaaa ne nazı var sanki moruk bence kaliteliydi güzel arabalar, fiyat konusuda binice ve satıcı'ya göre değişir
sana katılıyorum anlatmak istedigim olay su aracı al 2 parca tak benim arabam on numara fiyatıda 30 lira boyle bi mantık yok be babacan ...
Vtec e binen parayı harcıyo oyle 1-2 parçayla bitmiyor senin düşündüğün gibi :)
babacan atmosferik bir arac yapıyosun max. alacagın guc 205 210 civarı ne parcası takıcak ne parası harcıcak allah askına ustalık parasını fazla veriyosa o arac sahibinin sorunu dogru degilmi ? extra aksesuar parcası takıyosada satarken soksun yada taktıgı her parcayı soksun gelsin forumda satsın bunu araca fiyat olarak ta yansıtmanın bi manası yok ayrıca aracın ustunde fiyatın parcası artmaz tam tersi düşer .... ayrıca yıllardır kosturuyorum cevremde cok vti var cok arkasdasımız var stock binen ne parası harcıcakmıs zevkine harcadıgı parayı aracı satarken cıkartmak istiyosa kusura bakmasın insanlar o kadar KERİZ degil !!! kusura bakma belki biraz agır yazdım fakat bu senin alaycı yorumundan kaynaklı .....
babacan atmosferik bir arac yapıyosun max. alacagın guc 205 210 civarı ne parcası takıcak ne parası harcıcak allah askına ustalık parasını fazla veriyosa o arac sahibinin sorunu dogru degilmi ? extra aksesuar parcası takıyosada satarken soksun yada taktıgı her parcayı soksun gelsin forumda satsın bunu araca fiyat olarak ta yansıtmanın bi manası yok ayrıca aracın ustunde fiyatın parcası artmaz tam tersi düşer .... ayrıca yıllardır kosturuyorum cevremde cok vti var cok arkasdasımız var stock binen ne parası harcıcakmıs zevkine harcadıgı parayı aracı satarken cıkartmak istiyosa kusura bakmasın insanlar o kadar KERİZ degil !!! kusura bakma belki biraz agır yazdım fakat bu senin alaycı yorumundan kaynaklı .....
kusura bakma sende ozaman 20.000 ede vtec var niye almıyorsun
Ne bekliyosun hem orjinal olsun hem düzgün olsun hemde ucuz olsun böyle bir mantık yok
ykavcioglu
12-11-2013, 10:24
yok be yunus yaaa ne nazı var sanki moruk bence kaliteliydi güzel arabalar, fiyat konusuda binice ve satıcı'ya göre değişir
Si daha sağlam, vtec nazlıdır:D
Si daha sağlam, vtec nazlıdır:D
ben bi nazını görmedim aga Allah'a şükür si binmedim bilemicem :)
Tuncay abiye katiliyorum 20 ye de vtec war 30 a da.hersey aracin ustundeki extralara bagli degil.
Guzel araba iyi para.emin ol 21 22ye vtec alan herks ustune bi 5 bin harciyo
Bunu vtec kullanan herkes bilir.
White nickli ardks ,mesela sen kac paraya nasi bir arac ariyosun ? Belirtirsen ona gore yorum yapalim. Bide 1.6ies e ne kadar istiyosun?
kusura bakma sende ozaman 20.000 ede vtec var niye almıyorsun
Ne bekliyosun hem orjinal olsun hem düzgün olsun hemde ucuz olsun böyle bir mantık yok
valla bende 20 liraya arasam sana katılıcamda 25 26 lara cıktık fiyatta hani yine yok yada varda bizmi yanlıs goruyoruz ? bu aracların modeli belli yılı belli kazası belli ederi belli bak sende yazmıssın 35 e mal ettim 27 ye verdim diye ama adam hiçbirsey sey mal etmeden aracın ederide belli iken fiyatı şişiriyosa ya satmaya niyeti yok yada insanları gorundugunden aptal zannediyo.. bi enayi düşer belki diyo haksızsam bu yazdıklarımı tum forum okuyodur cvp larsa sevinirim ... her malın bi ederi var o zaman bende aracı alayım 25 e hicbisey koymiyim ustune 2 sene gezeyim koydugum benzini ekli,yim ustune 30 lira istiyim suanki piyasanın mantıgı bu bence .. ayrıca adamın aracıyla ilgileniyorum ornegin araca 28 yazmıs... aracıyla burdan ilgilendigimizi goruyo ilanını kaldırıyo 30 yazıyo buna ne diceksiniz bakalım ...
valla bende 20 liraya arasam sana katılıcamda 25 26 lara cıktık fiyatta hani yine yok yada varda bizmi yanlıs goruyoruz ? bu aracların modeli belli yılı belli kazası belli ederi belli bak sende yazmıssın 35 e mal ettim 27 ye verdim diye ama adam hiçbirsey sey mal etmeden aracın ederide belli iken fiyatı şişiriyosa ya satmaya niyeti yok yada insanları gorundugunden aptal zannediyo.. bi enayi düşer belki diyo haksızsam bu yazdıklarımı tum forum okuyodur cvp larsa sevinirim ... her malın bi ederi var o zaman bende aracı alayım 25 e hicbisey koymiyim ustune 2 sene gezeyim koydugum benzini ekli,yim ustune 30 lira istiyim suanki piyasanın mantıgı bu bence .. ayrıca adamın aracıyla ilgileniyorum ornegin araca 28 yazmıs... aracıyla burdan ilgilendigimizi goruyo ilanını kaldırıyo 30 yazıyo buna ne diceksiniz bakalım ...
İnşallah istediğin gibi bir araç bulabilirsin 30 gibi rakkamlar tabikide uçuk
Hb mi sedanmı arıyorsun renk farkedermi sana bir yardımcı olalım bari
Tuncay abiye katiliyorum 20 ye de vtec war 30 a da.hersey aracin ustundeki extralara bagli degil.
White nickli ardks ,mesela sen kac paraya nasi bir arac ariyosun ? Belirtirsen ona gore yorum yapalim. Bide 1.6ies e ne kadar istiyosun?
benim suan satmakta oldugum bir aracım yok 25 lira nakit param var ve sedan kırmızı vti arıyorum patlak catlak olmamıs bir arac.. hatckback olupta temiz arac var zaten 25 e ama benim gozumdede hatckback bir kırmızı stock vti nin edecegi rakam bellidir 23 24 arasıdır bu benim dusuncem fakat arac satan 30 ister eywallah saygı duyarım ama ederinde olan araclara !!!!
Arkadaşım ben antalyadaki aracı önerdim GG sedan VTI 'ı...arkadaş ta çok para harcadı verdiği fiyat 25 500...bence değeri 28 000...bu kadar kendini yorma git o arabayı incele bin dua et bize :)
hocam yorum icin tsk ederim fakat bende 1.6 ies yok 25 bin nakitim var ve kırmızı sedan oncelikli olmak sartı ile hatckbackte olabilir uzerindeki specler onemli degil eli ayagı duzgun bir kırmızı sedan vti arıyorum bu paraya zaten 16 cyh 61 cok samimi arkadasım hatckback stock aracını satıyo kırmızı 25 liraya ama benimde bu aracın tek kapısının stock haline verecegim para 23 civarı .. belki zor bulmam ama benim verecegim rakamlar bunlar sedan oılsun 25 vereyim onemli degil sonucta 4 kapı arac boya takıntım yok elbet olur sonucta 15 yasını asmıs bir arac specleri onemli degil uzerinde 3-5 parca vti tadını verecek parca olsun yeterli .... onceki yorumlarda belki kırıcı konustum ama gercekten bunaldım ara ara ara nereye kadar sabır tası olsa catlar işin garip tarafı alırım şimdi bi arac ertesi gun aradıgım ozelliklerde bitane kesin cıkar yada birisi derki ya bizim bi abide vardı bundan daha iyi şusu var busu var gibi bi konusma elbet yasanacaktır ilgi ve alakanızdan dolayı cok tsk ederim
Arkadaşım ben antalyadaki aracı önerdim GG sedan VTI 'ı...arkadaş ta çok para harcadı verdiği fiyat 25 500...bence değeri 28 000...bu kadar kendini yorma git o arabayı incele bin dua et bize :)
daha once onerdin allah razı olsun o gece bi 35 lik rakıyı o aracın fotosuna bakarak içtim :) masallah temiz arac lafım yok yanlız su var cok 1.6 ies alıp sattım 1.4 cok sattım araclarımın alıp satma sebebim hepsinin kırmızıdan farklı bir renk olmasıdır :) ben bu sefer typer alana kadar satmak icin degil gercekten binmek icin arıyorum bu kadar cırpınısım gercektende bu yuzden
Emre turgut
12-11-2013, 10:56
Bende sana katiliyorum abi ;)
daha once onerdin allah razı olsun o gece bi 35 lik rakıyı o aracın fotosuna bakarak içtim :) masallah temiz arac lafım yok yanlız su var cok 1.6 ies alıp sattım 1.4 cok sattım araclarımın alıp satma sebebim hepsinin kırmızıdan farklı bir renk olmasıdır :) ben bu sefer typer alana kadar satmak icin degil gercekten binmek icin arıyorum bu kadar cırpınısım gercektende bu yuzden
tek başına mı içtin :D kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diyorsun yani :) sen bilirsin kardeşim arkadaş hb fiyatına düzgün ve yürürlü araç satıyor bence kaçırılmaz fırsattır :)
kırmızı sedan hepimizin hayali sanırım bende 3 seneye yakın sedan araç aramıştım sonra buldum aldım ama 1.5 sene önce 24e aldım ki 9 bin lira masraf yaptım binici olduğum için bulursun illaki de 35lere mal ediceksin yine bizde diyoruzki temiz ama 24e bulamazsın git 27 28 29 a al emin ol kârlı çıkarsın
tek başına mı içtin :D kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diyorsun yani :) sen bilirsin kardeşim arkadaş hb fiyatına düzgün ve yürürlü araç satıyor bence kaçırılmaz fırsattır :)
yanlız içmek içmesini bilmeyenlerle içmekten daha iyi be abi ;) aslında benim için kaputun altı onemli işin gercegi hanımı kandıramıyorum
kırmızı sedan hepimizin hayali sanırım bende 3 seneye yakın sedan araç aramıştım sonra buldum aldım ama 1.5 sene önce 24e aldım ki 9 bin lira masraf yaptım binici olduğum için bulursun illaki de 35lere mal ediceksin yine bizde diyoruzki temiz ama 24e bulamazsın git 27 28 29 a al emin ol kârlı çıkarsın
25.200 den kurus fazlam yok be babacan olsa ben vermezmiyim ... :)
öleyse o fiyatlara şansına artık düzgün araç çıkarsa zaman ile paran oldukça yapıcan yada paranı biriktiricen biraz daha hiç o işlerle uğraşıp canın sıkılmayacak umarım herşey gönlünce olur :)
Skyhawk34
12-11-2013, 11:45
samimiyetimle söylüyorum kenarda ekstradan 4-5 bin liran olsun
8.000rpm
12-11-2013, 11:45
benim eski arabam antalya'ya gitmişti , orada birkaç el değiştirdi diye biliyorum..
antalya'da yandan ağaca vurmuş , sonra toplamışlar diye de duydum ama tabii şu an nerede kimdedir vs. bilmiyorum
antalya kırmızı sedan denince aklıma geldi iletmek istedim , doğru araştırma yapmanızı şiddetle öneririm
not : lafım kimsenin arabasına değil , tekrar söyleyeyim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-sedan-vti-143357513/detay/)
arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı aracımı satıyorum siteden gelene yardımcı olurum.
samimiyetimle söylüyorum kenarda ekstradan 4-5 bin liran olsun
eywallah kardeşim allah razı olsun
Skyhawk34
12-11-2013, 12:13
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-sedan-vti-143357513/detay/)
arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı aracımı satıyorum siteden gelene yardımcı olurum.
Yine toplu duran bir araç bakışlarını kaybetmemiş bir araç Maşallah
çağlarcoskun
12-11-2013, 12:16
25bine temiz kirmizi sedan Allah yardimcin olsun ustad isin zor hatta ins cnm yhaaa denilcek haldesin bence suan okdar vahim yani :D
hocam o arkadasın ilanınıda bulamadım bi yardımcı olurmusun cep telefonu falan yokmu bi goruselim aracıda bi gorelim.... artık ay sonuna kadar beklicem inş. düşer bi kırmızı sedan vti... düşmezse senin samimiyetine guveni,yorum kısmet artık bakıcaz...
arsenikli
12-11-2013, 12:31
peki farklı bi renk alınıp kırmızı yapılamazmı renk değişim amaçlı kırmızı bulmak bukadar zor ise
peki farklı bi renk alınıp kırmızı yapılamazmı renk değişim amaçlı kırmızı bulmak bukadar zor ise
en az 2000-2500 o dediğin iş :)
Skyhawk34
12-11-2013, 12:37
en az 2000-2500 o dediğin iş :)
birde kaputu kaldırdınmı beyaz gri lacivert yeşil çıkacaksa
hiç gerek yok kaplat daha iyi :D
hocam o arkadasın ilanınıda bulamadım bi yardımcı olurmusun cep telefonu falan yokmu bi goruselim aracıda bi gorelim.... artık ay sonuna kadar beklicem inş. düşer bi kırmızı sedan vti... düşmezse senin samimiyetine guveni,yorum kısmet artık bakıcaz...
Aracın ilanı yok, ismi kaan = 0533 602 07 17
Yine toplu duran bir araç bakışlarını kaybetmemiş bir araç Maşallah
Kesinlikle öyle bir araçtır :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-sedan-vti-143357513/detay/
25bine temiz kirmizi sedan Allah yardimcin olsun ustad isin zor hatta ins cnm yhaaa denilcek haldesin bence suan okdar vahim yani :D
biraz umidim vardı onuda bu yorum sayesinde kaybettim :) tsk ederim :) şu antalyadaki GG vti ye nasıl ulasıcam yokmu tanıyan eden ulasabilecegim bir cep no ?
Aracın ilanı yok, ismi kaan = 0533 602 07 17
biraz umidim vardı onuda bu yorum sayesinde kaybettim :) tsk ederim :) şu antalyadaki GG vti ye nasıl ulasıcam yokmu tanıyan eden ulasabilecegim bir cep no ?
sana pm de attım :) üstteki postta adını telinide yazdım :)
ykavcioglu
12-11-2013, 12:59
Metin abi napıyon, dön gel mail'e ya:D
Metin abi napıyon, dön gel mail'e ya:D
evet haklısın artık işim ile ilgileneyim :D:D:D
sana pm de attım :) üstteki postta adını telinide yazdım :)
eywallah baglantı sıkıntı yarattı gelmedi postlar saolasın allah razı olsun
kanashibari
12-11-2013, 15:10
Antalyadaki 07 s plakalı araç hakkında bilgi var mı arşadaşlar?
BlackGetz
12-11-2013, 15:44
İnşallah istediğin gibi bir araç bulabilirsin 30 gibi rakkamlar tabikide uçuk
Hb mi sedanmı arıyorsun renk farkedermi sana bir yardımcı olalım bari
Başkan max 25.200 e Kırmızı Sedan Arıyo diye biliyorum
Antalyadaki 07 s plakalı araç hakkında bilgi var mı arşadaşlar?
aynen arkadaslar bu arac hakkında bilgsi olan varmı ? forumda soran edende yok bu aracı ?
BlackGetz
12-11-2013, 15:51
Temiz araç istiyosan KK yı satalım :D
Ama o fiyatlar beni ve aracı cezbetmez :P
Temiz araç istiyosan KK yı satalım :D
Ama o fiyatlar beni ve aracı cezbetmez :P
bosver KK yı simdi sen hacı abi .... son arastırdıgın 07 S plakalı bi arac var sahibindende 28 yazan bunu anlat hele nasıldır ne degildir ;)
BlackGetz
12-11-2013, 16:00
bosver KK yı simdi sen hacı abi .... son arastırdıgın 07 S plakalı bi arac var sahibindende 28 yazan bunu anlat hele nasıldır ne degildir ;)
:D:D:D inşallah bulursun o zaman aradığını ben bişey demiyorum:D
ilkerist
12-11-2013, 18:29
25'e sedan olacak,temiz olacak,bir de kırmızı olacak :D yapma bunuuu :D
Skyhawk34
12-11-2013, 18:32
25'e sedan olacak,temiz olacak,bir de kırmızı olacak :D yapma bunuuu :D
çağlar konuşmada bir fotograf paylaşmıştı bu konuyla ilgili ama boyle bir ortama koyamam onu :D :D
ilkerist
12-11-2013, 18:35
çağlar konuşmada bir fotograf paylaşmıştı bu konuyla ilgili ama boyle bir ortama koyamam onu :D :D
O hiç olmaz,bulandırma şimdi :D
Arkadaş JF ve GG'ye baksın 2 gri,2 güzel araç :) harcama mevzusu hakkında ise ben hiç konusmuyorum...:p
SekoLive
12-11-2013, 18:35
beyler abartmayın yaw :) aranızda cok yüksek fiyata vti alanda vardır cok uygun fiyata vti alanda vardır adam maddi olarak eldekini yazmıs, araba olarakda gönlündekini yazmıs hevesini kırmayın arasın belki bulur kime nezaman nasıl araba denk geliceği belli olmuyor.
Şuan ki piyasa şartlarıyla yazdıkları zor olabilir, ama imkansız değildir diye düşünüyorum.
ilkerist
12-11-2013, 18:38
beyler abartmayın yaw :) aranızda cok yüksek fiyata vti alanda vardır cok uygun fiyata vti alanda vardır adam maddi olarak eldekini yazmıs, araba olarakda gönlündekini yazmıs hevesini kırmayın arasın belki bulur kime nezaman nasıl araba denk geliceği belli olmuyor.
Şuan ki piyasa şartlarıyla yazdıkları zor olabilir, ama imkansız değildir diye düşünüyorum.
Valla mevzu harcama vs. gibi şeyleri katıp yere vurmasından karısmısta sonra toparlanmıs ama üzülerek söylüyorum,bence imkansız...:)
BlackGetz
12-11-2013, 18:40
İllaki öyle ama çok sabırsızlanıyo belli ki durum ve konuşmalar onu gösteriyo :)
Aem kişlik kiti olan varmi elinde ??
Ucuza vtec alan arkadaslarda gordum biraz da titizse +10.000 +15.000₺ harcadi omrunden omut gitti buna bende dahilim ama daha cok harcadim ben
İyi para verip sikintisiz bineni de gordum hem benden karli hem arabasi sanayi koselerinde yatmadi
Uzun lafin kisasi zenginsen ucuzunu fakirsen pahalisini al :)
vtec alıp para harcamayan yok :D
kanser gibi lanet araba.
para harcadıkca daha cok baglanıyosun :D
Aynen moruk :) vtec sevgisiyle o sevginin bizi tikmesi farkli bi zevk ahahahah
vtec alıp para harcamayan yok :D
kanser gibi lanet araba.
para harcadıkca daha cok baglanıyosun :D
Temiz daha 5.000₺ si var bende :)
Kiz arkasimla ilgilenseydim bocla ilgilenene kadar coluk cocuga karisirdik simdiye :)
Filitre + Egzoz VTI için candır:) fazlası ekonomiyi canlandırır :)
ilkerist
13-11-2013, 11:29
Filitre + Egzoz VTI için candır:) fazlası ekonomiyi canlandırır :)
Alin,verin :D
07 s bu sabah bursa ya satılmış :)
JackJones
13-11-2013, 12:11
ankaradayken takip ettiğim bir araçtır ilk sahibindendi, üniversitede hocaydı eşi kullanıyordu arkada babysitter felan. lpg son zamanlarda takılmıştı
valla abi bende ciddi takip ediyorum ama maddi açıdan sıkıntı var biraz daha param olsa hemen alırım bir dakika düşünmem. Arabanın sahibi abimiz pm atmış bi fiyat verdim kabul ederse gidip alacağız hemen...
BlackGetz
13-11-2013, 12:48
White mı aldı acaba :D
07 s bu sabah bursa ya satılmış :)
hangı arac acaba 07 s olan ?
hangı arac acaba 07 s olan ?
motor kırık olarak satılan araba heralde 15 emi ne aldılar 07-s kırmızı sedan
sonra topladılar
BlackGetz
13-11-2013, 13:09
sonra topladılar
Deme Abi Aldıysa Kalbine İner :D
Deme Abi Aldıysa Kalbine İner :D
edit : dün sorulmuş white mi almış
Ama neyse kaporta güzel ok gibi
sonra topladılar
Obey hala ihtiyarlamamışsın :) sende daha neler vardır neler :)
Obey hala ihtiyarlamamışsın :) sende daha neler vardır neler :)
olabilitesi yüksek :)
fbh_honda
13-11-2013, 17:55
sonra topladılar
O dedıgın araç deyıl o tuncay ım
ilkerist
13-11-2013, 19:52
Aynen o araç değil,bu S plaka olan Orhan isimli bir arkadasın.
Ok aciklik gelmesi iyi oldu fatihim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-kara-yilan-143220655/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ka-vtec-dikkat-cekiyosun-136628054/detay)
Araçları tanıyan bilen var mı ?
Motor ve kaza durumlarını bilen ? Forumdan fastchild nickli arkadaşa düşünüyoruz
t-jet ali
13-11-2013, 20:45
41 AF 613 bu aracı bilen var mı? bir arkadaşımız aldı.motor oem parçalarla yeni toplanmış, yalnız üst kapak ve egzantrik farklıymış, ne olduğunu kendide tam bilmiyor.aldıktan sonra segman attırdı
Konuya acıklık Getireyim Aynen Cemaat S plakayı Ben Aldım Allah Alanada Satanada Hayırlı Ugurlu Etsin.... Arac Motoru Patlayıp Toplanan Arac Degil... Antalyada Bilinen Bir Arac Benim Kendi Gozlemledigim Ve Ustalara Gosterdigim seceresi belli bir arac Benim Gordugum Ve Aracı Baktırdıgımda Çıkan Sıkıntılarını Yazayım SAG ONDEN KAZASI VAR SAG CAMURLUK VE KAPUT DEGİŞMİŞ PANELDE DUZELME VAR SASELERDE MOTOR İÇİNDE KULELERDE HERHALNİ Bİ SIKINTI YOK MEGESLERİNE KADAR ORJİNAL MASALLAH BİDE SOL ARKA CAMURLUKTA İŞLEM VAR TAVAN HARİÇ BEL ALTI BOYALI.... HE BİDE KRONİK HASTALIK OLARAK BİLİNEN SANZUMANIN 4 UNCU SENKROMECİ UFAKTAN CIRTLIYO SPECLERİ GUZEL TOPLU Bİ ARAC BEGENDİM ALDIM ALLAH TEKRAR ALANADA SATANADA HAYIRLI UGURLU ETSİN
Tez Zamanda Eksiklerini Gidereyim KoyucamForuma İnş..
Turboğuz54
14-11-2013, 00:08
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-kara-yilan-143220655/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ka-vtec-dikkat-cekiyosun-136628054/detay)
Araçları tanıyan bilen var mı ?
Motor ve kaza durumlarını bilen ? Forumdan fastchild nickli arkadaşa düşünüyoruz
Sarı ankarada kaza yapan galiba resimleri vardı sitede
sanırım şu koca forumda beni bitek sen anladım arkadasım allah razı olsun demekki kalbimiz temizmişte bol specli cıtır hasarlı KIRMIZI SEDAN ;) bir vti bu kadar erken zamanda denk gelmiş :)
Valla mevzu harcama vs. gibi şeyleri katıp yere vurmasından karısmısta sonra toparlanmıs ama üzülerek söylüyorum,bence imkansız...:)
demekki buyuk konusmamak lazım arkadasım :)
BlackGetz
14-11-2013, 00:33
sanırım şu koca forumda beni bitek sen anladım arkadasım allah razı olsun demekki kalbimiz temizmişte bol specli cıtır hasarlı KIRMIZI SEDAN ;) bir vti bu kadar erken zamanda denk gelmiş :)
Bol Spec li derken ? (yanlış anlama ) specler neler
Bol Spec li derken ? (yanlış anlama ) specler neler
babacım bize yetecek kadar var allah sukur daha dukkana yeni getirdim yarın baslıcam allah nasip ederse boya koruma detaylı temizlik ufak tefek işlerine hafta sonu neyi var neyi yok koyucam foruma. kazalı fotolarına kadar ;) sonra binicez allah nasip ederse :)
Sarı ankarada kaza yapan galiba resimleri vardı sitede
Arattım ama bulamadım eski plakası vs biliyormusunuz ? Kazası büyükmüydü ?
babacım bize yetecek kadar var allah sukur daha dukkana yeni getirdim yarın baslıcam allah nasip ederse boya koruma detaylı temizlik ufak tefek işlerine hafta sonu neyi var neyi yok koyucam foruma. kazalı fotolarına kadar ;) sonra binicez allah nasip ederse :)
Hayırlı olsun kardeşim, Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
sercanavcı
14-11-2013, 07:50
Arattım ama bulamadım eski plakası vs biliyormusunuz ? Kazası büyükmüydü ?
sarı ata sanayide toplandı benim bildigim kazası vardı sol taraftan baya sonra ayyıldızda bi aksesuarcıda kaldı bi süre ordanda tekrar satılmış tatsız duruo
Hayırlı olsun kardeşim, Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
allah razı olsun tsk edrim eywallah babacan...
allah razı olsun tsk edrim eywallah babacan...
Hayırlı olsun Güle güle kullan white
SekoLive
14-11-2013, 08:03
Konuya acıklık Getireyim Aynen Cemaat S plakayı Ben Aldım Allah Alanada Satanada Hayırlı Ugurlu Etsin.... Arac Motoru Patlayıp Toplanan Arac Degil... Antalyada Bilinen Bir Arac Benim Kendi Gozlemledigim Ve Ustalara Gosterdigim seceresi belli bir arac Benim Gordugum Ve Aracı Baktırdıgımda Çıkan Sıkıntılarını Yazayım SAG ONDEN KAZASI VAR SAG CAMURLUK VE KAPUT DEGİŞMİŞ PANELDE DUZELME VAR SASELERDE MOTOR İÇİNDE KULELERDE HERHALNİ Bİ SIKINTI YOK MEGESLERİNE KADAR ORJİNAL MASALLAH BİDE SOL ARKA CAMURLUKTA İŞLEM VAR TAVAN HARİÇ BEL ALTI BOYALI.... HE BİDE KRONİK HASTALIK OLARAK BİLİNEN SANZUMANIN 4 UNCU SENKROMECİ UFAKTAN CIRTLIYO SPECLERİ GUZEL TOPLU Bİ ARAC BEGENDİM ALDIM ALLAH TEKRAR ALANADA SATANADA HAYIRLI UGURLU ETSİN
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :)
bu arada en korktugum şeydir bilmediğim arabaya kazalı motor bitik v.s. demek sizlerde bunu yapmayın bi gün başınıza gelir canınız sıkılır.
Hayırlı olsun Güle güle kullan white
abi allah razı olsun bu arada adım murat 30 yasındayım 1 kız babasıyım sizinle tanısmak cok guzel su forum ortamını kırahathanerye cevirmissiniz gercekten cok iyi ortam allah razı olsun
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :)
bu arada en korktugum şeydir bilmediğim arabaya kazalı motor bitik v.s. demek sizlerde bunu yapmayın bi gün başınıza gelir canınız sıkılır.
allah razı olsun babacan cok guzel bi konuya deginmişsin :) ayrıca o paralara o bulunmaz imkansız asla olamaz diyede dereyi gormeden pacarı sıvamamak lazım bide bu var :) valla ben esnaf adamım saolsaun aracı aldıgım orhan abide halimizden anladı ev alcıakmıs biraz paraya sıkısmıs allah razı olsun yardımcı oldu ...
kanashibari
14-11-2013, 08:18
Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.
white,kırmızı sedanın hayırlı uğurlu olsun S hakikaten güzel bi araba ALLAH kaza bela vermesin,orhan kendi yaptı bişeyler güzelde yürüttü onu.. :)
Murat hayırlı olsun güle güle kullan allah tekerini düz bastırsın.
amin abim saolsın suan senin aracla yanyanalar ben onlara bakıyorum onlar bana dükkana renk geldi :)
white,kırmızı sedanın hayırlı uğurlu olsun S hakikaten güzel bi araba ALLAH kaza bela vermesin,orhan kendi yaptı bişeyler güzelde yürüttü onu.. :)
allah razı olsun babacan darısı tum dostlarımızın basına
Hayirli ugurlu olsun kaZasiz belasiz binersin ins.. Allah utandirmasin
Hayirli ugurlu olsun kaZasiz belasiz binersin ins.. Allah utandirmasin
allah razı olsun babacan amin insallah
orfozvolkan
14-11-2013, 12:40
41 AF 613 bu aracı bilen var mı? bir arkadaşımız aldı.motor oem parçalarla yeni toplanmış, yalnız üst kapak ve egzantrik farklıymış, ne olduğunu kendide tam bilmiyor.aldıktan sonra segman attırdı
araç benim eski aracım kol çıkarttım blok tamir olmayacak haldeydi üst kapak ona keza fotoğrafları elimde mevcut ben bir arkadaşa sattım o halde da başka bir arkadaş saattı alan arkadaş topladı ama hangi koşullarda toplandı bilmiyorum fazla zaman geçmeden sıkmadan gazlama dan araba tekrar el değiştirdi o alan arkadaşında gazladığını görmedim demek gene el değiştirdi hayırlısı olsun
allah razı olsun babacan amin insallah
Kardesim hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule kullan..
t-jet ali
14-11-2013, 17:30
araç benim eski aracım kol çıkarttım blok tamir olmayacak haldeydi üst kapak ona keza fotoğrafları elimde mevcut ben bir arkadaşa sattım o halde da başka bir arkadaş saattı alan arkadaş topladı ama hangi koşullarda toplandı bilmiyorum fazla zaman geçmeden sıkmadan gazlama dan araba tekrar el değiştirdi o alan arkadaşında gazladığını görmedim demek gene el değiştirdi hayırlısı olsun
cevabınız için teşekkür ederiz,aracı bizim arkadaş aldı.motor yeni toplanmış yağ yakıyordu segman attırdı.valla onun ifadesi ve ona söylenen c4 kapak ,c6 eksantrik varmış, gerisi oem parçalarla toplanmış,olay tam bir muallak
fbh_honda
14-11-2013, 18:21
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan
ilkerist
14-11-2013, 18:30
Kardeşim,hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan ama büyük konusmadım,kriterini sonradan sen kendın değiştirdin,bahsettiğin kritere uyan araçlardan birisi motoru kırıp toplanan S'ti onun da satıldığı para belli,boşa konu laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
Allah kazasız,belasız,ağız tadı ile binmeni nasip etsin,niyetlenip alabilenlerden birisi oldugun içinde sevindim adına.
gokhandemirtas
14-11-2013, 19:33
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın inş. :) ve güzel bir espriyle nokta koymak istiyorum vtec candır gerisi canan :))))
cevabınız için teşekkür ederiz,aracı bizim arkadaş aldı.motor yeni toplanmış yağ yakıyordu segman attırdı.valla onun ifadesi ve ona söylenen c4 kapak ,c6 eksantrik varmış, gerisi oem parçalarla toplanmış,olay tam bir muallak
:) söylenenler güzelmiş.
Tam muallak bi vti oldu.
Ahh ah, AF tr'deki sayılı düzgünlükteki vti'dı. Kaporta olarak hala öyle.
AF'a şuan yapılıcak en güzel şey, ERL veya servisten oem blok ve dolu kapak getirtip ruhsatınada işletip paşalar gibi binmek :)
t-jet ali
14-11-2013, 22:32
:) söylenenler güzelmiş.
Tam muallak bi vti oldu.
Ahh ah, AF tr'deki sayılı düzgünlükteki vti'dı. Kaporta olarak hala öyle.
AF'a şuan yapılıcak en güzel şey, ERL veya servisten oem blok ve dolu kapak getirtip ruhsatınada işletip paşalar gibi binmek :)
aracı sevdiğimiz bir kardeşimiz aldı.araçta ıntegra 1.8 typer kapak,c6 eksantrik,ıntegra emme varmış.vtı hakim olduğum konu değil ama arkadaşında pek hakim olmadığı ortada. ıntegra`lar vtec açıyormu ,c6 eksantrik nedir? gazlıyor ama neye göre, şimdi oem beyni değiştirmeyi planlıyor ne yapmasını tavsiya edersiniz.
Kardesim hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule kullan..
allah razı olsun tsk ederim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan
allah razı olsun babacan tsk ederim ...
Onurkk06
15-11-2013, 00:14
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-full-paket-extra-aksesuarli-servis-bakimli-2001-143917430/detay/)
bu aracı bilen var mı :D
Kardeşim,hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan ama büyük konusmadım,kriterini sonradan sen kendın değiştirdin,bahsettiğin kritere uyan araçlardan birisi motoru kırıp toplanan S'ti onun da satıldığı para belli,boşa konu laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
Allah kazasız,belasız,ağız tadı ile binmeni nasip etsin,niyetlenip alabilenlerden birisi oldugun içinde sevindim adına.
haklısın uzatmanın bi manası yok eywallah faakat ben o diger S plakalı aracı benimkiyle karıstırdınız konusunda laf sokmaya calısmadım sadece aradıgım paralara arac bulamazzsın dediniz birkac yorumuda okursan alay edilir bir his uyandırdı bende. ben buna darıldıgım için ve istedigim paraya istedigim bir arac buluncada sizin imkansız olarak baktıgınız olayı anlatmak icin buyuk konusmayın yazdım kotu bir niyet yok yani yanlısım varsa affola.. yazdıgım bu yorumu tum samimiyetimle soyluyorum ... allah razı olsun iyi dileklerin için cok tsk ederim alanada satanada tekrar hayırlı olsun rabbim cumlemizin tekerini duz bastırsın ...
Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın inş. :) ve güzel bir espriyle nokta koymak istiyorum vtec candır gerisi canan :))))
allah razı olsun babacan.. aynen vtec candır sorma :) neptune eksik babacan guzel bir beyinde olsa hic fena olmucakmıs :) işte o zaman cananda olur handanda candanda :)
aliaslanim
15-11-2013, 09:29
Ucuza vtec alan arkadaslarda gordum biraz da titizse +10.000 +15.000₺ harcadi omrunden omut gitti buna bende dahilim ama daha cok harcadim ben
İyi para verip sikintisiz bineni de gordum hem benden karli hem arabasi sanayi koselerinde yatmadi
Uzun lafin kisasi zenginsen ucuzunu fakirsen pahalisini al :)
99 kırmızı ve kazasızını bulana kadar göbeğim çatladı. 1 sınıf oem parçalarla yurt dışından kendim getirmem ve toplamama rağmen 39.500 ü buldu. full kaskolu 36.500 kasko değeri var şuanda. 25,000 E vti bence rüya gibi :) ++ 5,000 kenarda olması gerek.
Skyhawk34
15-11-2013, 09:36
Satmaktansa kafadan cakmak :D :D
99 kırmızı ve kazasızını bulana kadar göbeğim çatladı. 1 sınıf oem parçalarla yurt dışından kendim getirmem ve toplamama rağmen 39.500 ü buldu. full kaskolu 36.500 kasko değeri var şuanda. 25,000 E vti bence rüya gibi :) ++ 5,000 kenarda olması gerek.
Dip bir fiyat alabilirmiyim ENG için :D
işte ben ruyayı gorenlerdenim kardeşim.. ;) ayrıca uzerinde sadece neptune eksik olan full gırtlak dolu bir sedan red vti rüyası :) allah satandandan binlerce kez razı olsun benden aldıgı parayla aldıgı evde bir omur boyu mutlu mesut yasamayı nasip etsin ....
işte ben ruyayı gorenlerdenim kardeşim.. ;) ayrıca uzerinde sadece neptune eksik olan full gırtlak dolu bir sedan red vti rüyası :) allah satandandan binlerce kez razı olsun benden aldıgı parayla aldıgı evde bir omur boyu mutlu mesut yasamayı nasip etsin ....
bi ara senin full gırtlak vti yi bi görmek isteriz kaç basıyo :D
maşallah kazasız belasız
bi ara senin full gırtlak vti yi bi görmek isteriz kaç basıyo :D
maşallah kazasız belasız
Reyız ban ın kalkmısş sahalardasın yine :)
Reyız ban ın kalkmısş sahalardasın yine :)
hee çok şükür kalktıı kalktı :D
Valla bana düşmez aslında ahlak dersi vermek ama lütfen hitap ederken biraz yaş kısmına dikkat ederseniz iyi olur. Yarın öbürgün yüz yüze gelmek ihtimaliniz yüksek çünkü. Kardeşim dediğiniz adam yaşça oldukça büyük sizden. Benimki sadece bi uyarı, aynı camianın içindeyiz. Araba dediğin 2 çuval civata ;)
Ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız. Bursa'ya fırsat buldukça geliyorum. Çok samimi sevdiğim insanlar var orda ailece görüştüğüm. Eğer imkan olursa bidahaki gelişimde görüşmek isterim. Hem tanışmış oluruz hem vti'ları toplamış oluruz güzel bi fotoğraf çekimi akabinde ufak çaplı bi otoban yaparız :)
Valla bana düşmez aslında ahlak dersi vermek ama lütfen hitap ederken biraz yaş kısmına dikkat ederseniz iyi olur. Yarın öbürgün yüz yüze gelmek ihtimaliniz yüksek çünkü. Kardeşim dediğiniz adam yaşça oldukça büyük sizden. Benimki sadece bi uyarı, aynı camianın içindeyiz. Araba dediğin 2 çuval civata ;)
Ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız. Bursa'ya fırsat buldukça geliyorum. Çok samimi sevdiğim insanlar var orda ailece görüştüğüm. Eğer imkan olursa bidahaki gelişimde görüşmek isterim. Hem tanışmış oluruz hem vti'ları toplamış oluruz güzel bi fotoğraf çekimi akabinde ufak çaplı bi otoban yaparız :)
Dogru bir yaklasim ömer..:icon_tup:
ilkerist
15-11-2013, 18:57
Satmaktansa kafadan cakmak :D :D
Zorun ne senin:soru::soru::soru:
Emre turgut
15-11-2013, 19:05
Hayirli ugurlu olsun WHİTE kirmizi sedanin yeri bende bir baska belkide vti ile ilk tanisikligim oldugundan sanirim.kazasiz belasiz zevkle binmek nasip olur insallah.
Kanka bursa ya sanirim beraber gidecektik degil mi? :D
BlackGetz
15-11-2013, 20:10
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bb8-2.2-vti-4ws-wingswest-agressor-220hp-136204091/detay/)
Varmıdır Bilgi Arkadaşlar?
Skyhawk34
15-11-2013, 20:40
Aşkın ızdırabı diyorum :D :D
dX3iA-QEim0
bnde ona takıldım :)) adamın işi gucu araba pert etmek :D
ahaha vurun furkanı afaroz edin :D
ilkerist
16-11-2013, 15:30
bnde ona takıldım :)) adamın işi gucu araba pert etmek :D
Kanka adam pertciymis haberimiz yok :D
Bi kere afaroz ettik içimiz parcalandi bosver es gecek busefer :p
arac hakkında bilgisi olan?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-sedan-kirmizi-vti-143496933/detay)
hee çok şükür kalktıı kalktı :D
gursel abi sen beni tanımadın ama o aksam uyandın :) su işleri bi bitsin yuruyelim ;)
Formun genelini tanımadıgım icin olabilir.. bi saygısızlık varsa ozur dilerim.. ayrıca guzel bir konuya deginmişsin tşk ederim.bursaya geldiginde mutlaka buyur gel bende tanısmak isterim...
Hayirli ugurlu olsun WHİTE kirmizi sedanin yeri bende bir baska belkide vti ile ilk tanisikligim oldugundan sanirim.kazasiz belasiz zevkle binmek nasip olur insallah.
valla mutlaka beklerim bizde burda 6-7 vti varız guzel bir gun olur benim oto kuaforum var uludag universitesinde sizleri orda misafir ederim hem tanısmıs oluruz dediginiz gibi hem fotograf otoban video falan guzel bir gun olacagını dusunuyorum
Emre turgut
16-11-2013, 23:24
valla mutlaka beklerim bizde burda 6-7 vti varız guzel bir gun olur benim oto kuaforum var uludag universitesinde sizleri orda misafir ederim hem tanısmıs oluruz dediginiz gibi hem fotograf otoban video falan guzel bir gun olacagını dusunuyorum
İnsallah bizde mutlu oluruz tam tarih belli degil ama Araligin ikinci haftasi bursa da olucam mutlaka tanismak isterim dediginiz gibi guzel bir bulusma olur :)
Ali Burak Şık
16-11-2013, 23:53
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japonyada-degil-ankarada-144121805/detay)
bu araç 2-3 ay önce kaza yapan ROL vtec miydi ? :)
ALPhan japan
17-11-2013, 00:02
ROL vtec degil sanırım
CasabLanca
17-11-2013, 00:26
rol vtec değil, rol paramparça oldu
34 plakalı bu araç
gursel abi sen beni tanımadın ama o aksam uyandın :) su işleri bi bitsin yuruyelim ;)
tekrar hayırlı olsun o zaman murat kardeşim :D aynen şu benim eksikleri gedikleri bi bitirelim sıkıntı yok yürürüz hatta koşarız :D
Tabii kanka birlikte gideriz :)
Formun genelini tanımadıgım icin olabilir.. bi saygısızlık varsa ozur dilerim.. ayrıca guzel bir konuya deginmişsin tşk ederim.bursaya geldiginde mutlaka buyur gel bende tanısmak isterim...
Anlayışın için ayrıca teşekkür ederim.
Bana adını ve telefon numaranı pm atabilirmisin?
Gelirken ararım mutlaka.
Geçen sefer geldiğimde öyle illegal bi buluşma yaptık. Baya kalabalıktık. Hb vtilarda vardı. O zaman geldiğimde bendede beyaz hb vti vardı.
Oo süper çok severim oto kuaför işlerini :) Bende geçen hafta oto yıkama devraldım kayınço ile birlikte. Ayrıca polisaj işide yapıyorum ekstra öyle eşe dosta. Biraz titizimdir araba konusunda :) Tamamdır, plan çok güzel. Toplanırız sizin dükkanda, hatta mangal fln yaparız. Fotoğraf çekimi fln yaparız. Gecede bi aksilik olmazsa çıkarız öyle ufak çaplı sıkarız. Güzel dolu dolu bigün geçirmiş oluruz :)
tekrar hayırlı olsun o zaman murat kardeşim :D aynen şu benim eksikleri gedikleri bi bitirelim sıkıntı yok yürürüz hatta koşarız :D
aynen abi benim aracında ufak tefek sıkıntıları var okanın oraya ugrucam bi ara on takımı falnda bi toparlamam lazım.. 4 vites cartlıyo :) allahtan ercan abide varmıs dişlisi... anlayacagın 1 ay içinde melege ceviricez makinalarımızı allahın izniyle
Tabii kanka birlikte gideriz :)
Anlayışın için ayrıca teşekkür ederim.
Bana adını ve telefon numaranı pm atabilirmisin?
Gelirken ararım mutlaka.
Geçen sefer geldiğimde öyle illegal bi buluşma yaptık. Baya kalabalıktık. Hb vtilarda vardı. O zaman geldiğimde bendede beyaz hb vti vardı.
Oo süper çok severim oto kuaför işlerini :) Bende geçen hafta oto yıkama devraldım kayınço ile birlikte. Ayrıca polisaj işide yapıyorum ekstra öyle eşe dosta. Biraz titizimdir araba konusunda :) Tamamdır, plan çok güzel. Toplanırız sizin dükkanda, hatta mangal fln yaparız. Fotoğraf çekimi fln yaparız. Gecede bi aksilik olmazsa çıkarız öyle ufak çaplı sıkarız. Güzel dolu dolu bigün geçirmiş oluruz :)
tahmin ediyorumki sen UZ vtinin sahibi olmalısın gecenlerde oyle bir vti gelmişti bursaya bizim cemaat gitti fakat ben iş yogunlugundan oturu gelememiştim.... pm den gonderdim numaramı aldıgında bana ulasırsan sevinirim bende kaydederim noyu.ayrıca oto kuafor işlerine girmene sevindim kendini geliştirdikce mutlaka bi yerlere varırsın... bide işimde titizim diyosun tam sana gore bi meslek emin ol :) aynen mangal foto muhabbet semaverde cay oh mis ;) ustunede dedigin gibi bi otoban cok keyifli bi gun olur
OguzBasak
17-11-2013, 12:40
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-temiz-sedan-vti-135497092/detay/?favorite=1)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daha-iyisi-yok-137681404/detay/?favorite=1) araçları bilen eden ?
Subaru_STI
17-11-2013, 13:08
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japonyada-degil-ankarada-144121805/detay)
ROL vtec degil sanırım
rol vtec değil, rol paramparça oldu
34 plakalı bu araç
bu araç hakkında acil ve ciddi derecede bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar, alma arefesindeyim ve son olarak sizden detay istiyorum mümkünse.
driftboy
17-11-2013, 14:13
ölmeden önce arabanın eksiklerini gidermeyi düşünüyomusun yaşlı amca ? uahdsuhsa :D
Murat abi 1 yıl kendi kendini yedin dükkanda pc basında ama en sonunda Allah nasip etti, emin ol senin kadar sevindim bende bildiğim için az çok bişeyleri :) Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değdirmesin :)
sedan vti üfler mi dersin, çıtırdan :p :D
OguzBasak
17-11-2013, 15:40
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-temiz-sedan-vti-135497092/detay/?favorite=1)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daha-iyisi-yok-137681404/detay/?favorite=1) araçları bilen eden ?
yokmu aracları bılen ??
ölmeden önce arabanın eksiklerini gidermeyi düşünüyomusun yaşlı amca ? uahdsuhsa :D
Murat abi 1 yıl kendi kendini yedin dükkanda pc basında ama en sonunda Allah nasip etti, emin ol senin kadar sevindim bende bildiğim için az çok bişeyleri :) Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değdirmesin :)
sedan vti üfler mi dersin, çıtırdan :p :D
ozan sanırım sensin kardeşim :) rabbim herkeze nasip etsin artık onumuzdeki maclara bakıcaz :)
38 VT 016 Bildigim Kadarıyla Km orjinal Kesinlikle Motor Açmamıs Orjinal Stock Bir Arac ayrıca komple boyalı fakat kaportasında kaza degişen varmı bilemiyorum
canpower
17-11-2013, 19:04
arkadaşlar çok yakın arkadaşım olan ilyas ın arabası 41 AY beyaz sedan vti satılıkdır.. beraber alıp gelmişdik izmir den.. çok binemedi.. satması gerekiyormuş.. tertemiz değişensiz hatasız tertemiz nadir kalan vti lardandır.. görüşmek isteyenler bana pm yoluyla ulaşabilir.. telefonunu veririm..
ykavcioglu
17-11-2013, 19:07
38 VT 016 Bildigim Kadarıyla Km orjinal Kesinlikle Motor Açmamıs Orjinal Stock Bir Arac ayrıca komple boyalı fakat kaportasında kaza degişen varmı bilemiyorum
Ben motor yaptırdım
ykavcioglu
17-11-2013, 19:09
arkadaşlar çok yakın arkadaşım olan ilyas ın arabası 41 AY beyaz sedan vti satılıkdır.. beraber alıp gelmişdik izmir den.. çok binemedi.. satması gerekiyormuş.. tertemiz değişensiz hatasız tertemiz nadir kalan vti lardandır.. görüşmek isteyenler bana pm yoluyla ulaşabilir.. telefonunu veririm..
Abi'm Balıkesir'den giden beyazmı bu.
Ekstraları nelerdir birde fiyat atsan
canpower
17-11-2013, 19:11
Abi'm Balıkesir'den giden beyazmı bu.
Ekstraları nelerdir birde fiyat atsan
balıkesirden alınan mı bilmiorum..izmirde en son gri sedan ını satan avni nin arabasıydı.. onlar da izmitten almışlardı hatta plakası hala 41 di..
ykavcioglu
17-11-2013, 19:12
balıkesirden alınan mı bilmiorum..izmirde en son gri sedan ını satan avni nin arabasıydı.. onlar da izmitten almışlardı hatta plakası hala 41 di..
98 modelmi, değişen sökülen neler var peki. Camları vs orjimidir
canpower
17-11-2013, 19:17
98 modelmi, değişen sökülen neler var peki. Camları vs orjimidir
arabanın kesinlikle değişeni yoktur.. bi kaç parçasında boya var okadar.. camları da orjinal.. full stok bi arabadır..130 bin km de..
41 AY 767, Avni'nin İzmir'e ilk getirdiği gün baktık, bindim cidden böylesi zor bulunur. Sadece ön tamponda boya var diye biliyorum. Ayrıca kaput altındaki sensörüne, paspas kilidine, arka cam perdesine kadar orjinal ellenmemiş bir araç.
http://imageshack.us/a/img694/417/60406974.jpg
Paspas kilidi
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5925_347380202057690_1364851476_n.jpg
Perde
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/2034_347380268724350_1625341909_n.jpg
Fotoğraflarını çekmiştim İzmir'deyken.
canpower
17-11-2013, 19:32
41 AY 767, Avni'nin İzmir'e ilk getirdiği gün baktık, bindim cidden böylesi zor bulunur. Sadece ön tamponda boya var diye biliyorum. Ayrıca kaput altındaki sensörüne, paspas kilidine, arka cam perdesine kadar orjinal ellenmemiş bir araç.
http://imageshack.us/a/img694/417/60406974.jpg
Paspas kilidi
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5925_347380202057690_1364851476_n.jpg
Perde
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/2034_347380268724350_1625341909_n.jpg
Fotoğraflarını çekmiştim İzmir'deyken.
hala tertemiz.. :)
ykavcioglu
17-11-2013, 19:36
Ön camdaki logo yetti bana fiyat nedir
canpower
17-11-2013, 19:40
ilyas ın numarası : 0507 146 99 10 arayıp görüşürseniz daha iyi olur..
ykavcioglu
17-11-2013, 19:41
Teşekkürler
canpower
17-11-2013, 19:45
rica ederim kardeşim..
Ben motor yaptırdım
aracı 2 hafta once bende arastırmıstım yazdıgım bilgilere ulastım ....
Mutlu Değerli
17-11-2013, 20:33
ROL degil. ROL'ün motoru gri ex'e swaplandı.
Bu araç kocaelinden satılıktı. Aracın sahibi ilanda çok güzel hikaye yazmış, yeyipte bu aracı alanın allah yardımcısı olsun... Gümrük filan hikaye
41 ay plaka olan evet yunus balıkesirden giden araç önce izmir yaptı galiba ordan kocaeli oldu cok temiz düzgün araç
tahmin ediyorumki sen UZ vtinin sahibi olmalısın gecenlerde oyle bir vti gelmişti bursaya bizim cemaat gitti fakat ben iş yogunlugundan oturu gelememiştim.... pm den gonderdim numaramı aldıgında bana ulasırsan sevinirim bende kaydederim noyu.ayrıca oto kuafor işlerine girmene sevindim kendini geliştirdikce mutlaka bi yerlere varırsın... bide işimde titizim diyosun tam sana gore bi meslek emin ol :) aynen mangal foto muhabbet semaverde cay oh mis ;) ustunede dedigin gibi bi otoban cok keyifli bi gun olur
Evet UZ ile gelmistim.
Artik bidaha sefere insAllah.
AS S CDM Yan yana getirelim :)
kanashibari
18-11-2013, 00:10
41 ay plaka olan evet yunus balıkesirden giden araç önce izmir yaptı galiba ordan kocaeli oldu cok temiz düzgün araç
41 ay balıkesir-istanbul-izmit-izmir-izmit şeklinde dolandı.
--Edit
41 ay balıkesir-istanbul-izmit-izmir-istanbul şeklinde dolandı.
Sonuncu sehir istanbul degil izmit olucakti kanka.
Araba suan burda arkadasimda.
Subaru_STI
18-11-2013, 09:54
arkadaşlar birisi yalan diyor birisi çok temiz diyor. yok mu elimizde kesin bir bilgi bu araçla ilgili. çok acil net bilgi lazım almak üzereyim aracı.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japonyada-degil-ankarada-144121805/detay/)
arkadaşlar birisi yalan diyor birisi çok temiz diyor. yok mu elimizde kesin bir bilgi bu araçla ilgili. çok acil net bilgi lazım almak üzereyim aracı.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japonyada-degil-ankarada-144121805/detay/)
ekspertiz e götür bence, ok verirlerse zaten alırsın...
driftboy
18-11-2013, 11:04
yazan fiyatın cok cok altına satıldı onu biliyorumda gerisi hakkında bilgim yok.
ykavcioglu
18-11-2013, 11:04
ekspertiz e götür bence, ok verirlerse zaten alırsın...
bu konu çıktığından beri ekspertiz yalan oldu, burda onay çıktımı bebekler bebeğidir obey:)
bu konu çıktığından beri ekspertiz yalan oldu, burda onay çıktımı bebekler bebeğidir obey:)
:icon_tup: ahaha ama yinede babamdan araba alsam gösteririm hacı :D
Skyhawk34
18-11-2013, 12:02
:icon_tup: ahaha ama yinede babamdan araba alsam gösteririm hacı :D
insan hiç insanı s...... ? Samet ?
haushahushauuhsahushuauhasuhah :D :D :D
Subaru_STI
18-11-2013, 12:03
arkadaşın dediği gibi expertiz şu günlerde pek sağlıklı değil. Çok tanıdığım var bosch car servise bile gittiği halde düzgün araba almayan.
Aracı tabi ki yetkili servise ve bosch car servise götürecem ancak burda paylaşılan bilgilerin hiç birini veremez onlar. Kaç el değiştirdi, kimden geldi kine gidiyor, motor kırdı mı , yapılı mı sıkıntılı mı vs vs her türlü ince detay burda olduğundan, aracı görmeye gitmeden önce bilgi almak istiyorum :)
burakgunay
18-11-2013, 12:33
uzak durun bence, 109 binde boyasız vteci kim veriyo o paralara?
Bu araba burdan giden araba mı?
Bizim arkadaştaydı?
Ona benzettim, eğer oysa kesin ve kesin oysa,
insanları enayi yerine koymaya çalışan bi şahısmış arabanın sahibi.
uzak durun bence, 109 binde boyasız vteci kim veriyo o paralara?
Boyasız yazmamış ki kardeşim nerden vardın o kanıya :)
Değişensiz demek istedin sanırım :D
Mutlu Değerli
18-11-2013, 14:43
arkadaşın dediği gibi expertiz şu günlerde pek sağlıklı değil. Çok tanıdığım var bosch car servise bile gittiği halde düzgün araba almayan.
Aracı tabi ki yetkili servise ve bosch car servise götürecem ancak burda paylaşılan bilgilerin hiç birini veremez onlar. Kaç el değiştirdi, kimden geldi kine gidiyor, motor kırdı mı , yapılı mı sıkıntılı mı vs vs her türlü ince detay burda olduğundan, aracı görmeye gitmeden önce bilgi almak istiyorum :)
Zaten aklımda vti yoktu, arkadaş takas göndermiş, arada 4000 lira fark var kafa kafaya olur diyor, ordan kıllandım biraz. Yoksa vti alacak olsam burda çok güzel aynı fiyatlar çerçevesinde araçlar var referanslı onları tercih ederim :)
ya araç %1.000.000 bu. (renk, jant, vites topuzu aynısı, km'de aynı.)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/995437_499933430086180_864096458_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499933430086180&set=pb.252783074801218.-2207520000.1384782067.&type=3&theater
mutlu nun resmını koydugu arac olabılır bncede.
bi de yurtdısındakı 96 vtı ların % 90 nda nerdeyse sunroof yok.
edit : arkadaslar mutlu nun koydugu resımde sunroof un hemen onunde tam ortada ufak bi göçük var gibi.
sahibinden.com da resımlerı buyutup 6. resme bakın. :)
driftboy
18-11-2013, 16:06
34 Z olan fotoğrafla ilandaki araba aynı. Tavan çıkardı direk ortaya. tam ortada bi göçük var.
mutlu nun resmını koydugu arac olabılır bncede.
bi de yurtdısındakı 96 vtı ların % 90 nda nerdeyse sunroof yok.
edit : arkadaslar mutlu nun koydugu resımde sunroof un hemen onunde tam ortada ufak bi göçük var gibi.
sahibinden.com da resımlerı buyutup 6. resme bakın. :)
Expertiz raporunu verdiğin için teşekkürler :D
Subaru_STI
18-11-2013, 16:07
hmm uzak duruyorum o zaman arkadaşlar bu arabadan, yazana çizene yardımcı olana çok teşekkürler :)
orjinal jantları bile yok zaten
Mutlu Değerli
18-11-2013, 16:50
herzaman dogru olan = 5 fazla olsun saglam, masrafsız olsun. 3 daha fazla olsun Kırmızı olsun, 1 daha fazla olsun KD olsun, amcadan VTi sonuçta :D :D
herzaman dogru olan = 5 fazla olsun saglam, masrafsız olsun. 3 daha fazla olsun Kırmızı olsun, 1 daha fazla olsun KD olsun, amcadan VTi sonuçta :D :D
Amcadan vtec :D:D:D
ROL vtec Konserve kutusu oldu
motoru sokuldu komple sasesı hurdacıya gıttı
ılandakı araba 34 Z plakadır
CasabLanca
18-11-2013, 17:46
34 z plakalı aracı bir kez trafikte gördüm, arabada vtec ruhu yoktu 1.4 sandık baktık vti
canpower
18-11-2013, 19:24
41 AY 767 fiyat nedir
burakgunay
18-11-2013, 20:12
Boyasız yazmamış ki kardeşim nerden vardın o kanıya :)
Değişensiz demek istedin sanırım :D
belki yanlış okumuş olabilirim, ama ilan kalktığı için göremiyorum. ama hala öyle hatırlıyorum ilanı, yanlışsa kusura bakmayın :D
ama zaten boyalı da olsa 109 bindeki vtec 23 binden fazlaya konur bence abi.
ya araç %1.000.000 bu. (renk, jant, vites topuzu aynısı, km'de aynı.)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/995437_499933430086180_864096458_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499933430086180&set=pb.252783074801218.-2207520000.1384782067.&type=3&theater
Ilanda 23 küsür yazmiyormuydu bu aracin...ilan rakami duzenlenmis ve 28 kusure cikarilmis :)
Emre turgut
18-11-2013, 20:45
Ilanda 23 küsür yazmiyormuydu bu aracin...ilan rakami duzenlenmis ve 28 kusure cikarilmis :)
Bu ara millete bir seyler oluyor sanirim :beuj: :D
Aynen birileri burdan araci sorgulattikca degerler artiyor galiba..bu headers filtre beyin gibi bisey hahahah :))
Emre turgut
18-11-2013, 21:18
Değisik bir kafa tech guzel pirim yaptiriyor su vti lere :D
Değisik bir kafa tech guzel pirim yaptiriyor su vti lere :D
Kafa nereye biz oraya Valla aslinda prim yapmasi iyi biyanda be vteclerimiz saglam olsun degerine deger katsin masallah diyelim herkesin aracina allah kimseye kaza bela vermesin yeterki...
BlackGetz
18-11-2013, 22:03
O değil pazarlık payıda bırakmış bak bak bak 28.750 yapmış :D
Ne çok konuşuldu Z plakalı vti
isteyen istedigi fiyatı ister
araba hakkında ciddi olarak bilgisi olan varmı onune gelen boklamış kusura bakmayında
arabayı benım arkadasım aldı
motorunu fln gosterdıler bı sıkıntı yok
96 model araba boya olur normal bence
ben ıcıne baktım gayet duzgun duruyordu koltukları dıreksıonu temız hırpalanmamıs
ama motorunu kaportasını bılmem ısteyen gelıp baktırp pazarlık edıp hosuna gıderse alır
bence daha uzatmayın yanı
O değil pazarlık payıda bırakmış bak bak bak 28.750 yapmış :D
Hahahahah duz olsun 29 teklif edelim
[QUOTE=MeRtCaN;7159070]Ne çok konuşuldu Z plakalı vti
araba hakkında ciddi olarak bilgisi olan varmı onune gelen boklamış kusura bakmayında
ben ıcıne baktım gayet duzgun duruyordu koltukları dıreksıonu temız hırpalanmamıs
ama motorunu kaportasını bılmem ısteyen gelıp baktırp pazarlık edıp hosuna gıderse alır
bence daha uzatmayın yanı[/QUOTaraca *** attigimiz yok kac gundur konusuluyor bu arac e haliyle bilenlerde eveliyatini soyluyor sadece soranlarda bu camiadansa alinir veya alinmaz diye uyariliyor hepsi bu tabi mal adamin 10 da ister 100 de sikinti yok
Emre turgut
18-11-2013, 22:34
Kafa nereye biz oraya Valla aslinda prim yapmasi iyi biyanda be vteclerimiz saglam olsun degerine deger katsin masallah diyelim herkesin aracina allah kimseye kaza bela vermesin yeterki...
Amin vtec candir kiymet bilmek lazim.
Ben arac icin iyi veya kotu bir yorum yapmadim yanlis anlasilma olmasin ;) alanda satanda hayrini gorsun.
Açıkcası bende motor kaporta durumu hakkında pek bılgım yok
ilgilenen olursa yardımcı olurum ama
araba arkadasımda cagırır bakrız ıcıne dısına motoruna kompresorune
bence de daha fazla uzatmaya gerek yok hem araç durduk yere 5 lira zam almış. Konuştukça s 2000 e doğru gider :heyoo:
driftboy
19-11-2013, 00:49
bence de daha fazla uzatmaya gerek yok hem araç durduk yere 5 lira zam almış. Konuştukça s 2000 e doğru gider :heyoo:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
canpower
19-11-2013, 11:07
41 ay satilmistir.. temiz araba cabuk gidiyor.. Alana satana hayirli olsun..
Alanda satanda hayrini gorsun...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-gunlugune-honda-civic-vti-full-dolu-aracim-26-000-tl-dir-144379184/detay)
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? replika jantlar var birde daha önce ilana vermedim diyor. bu aracı hatırlar gibiyim daha önce satılıkken :) bir arkadaşım sorgulatıyor aracıda....
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-gunlugune-honda-civic-vti-full-dolu-aracim-26-000-tl-dir-144379184/detay)
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? replika jantlar var birde daha önce ilana vermedim diyor. bu aracı hatırlar gibiyim daha önce satılıkken :) bir arkadaşım sorgulatıyor aracıda....
İyisin demi metinim :)
canisgen
19-11-2013, 14:21
41 ay satilmistir.. temiz araba cabuk gidiyor.. Alana satana hayirli olsun..
Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla araca 32.500TL isteniyordu, o rakamlara satıldıysa 26-27 bin istenen çok temiz vti'lara çok para diyenlere duyurulur.
ercan arseven
19-11-2013, 14:38
abi araç büyük ihtimal daha önce adıyamandan satılık olan araç oradayken fiyatı uygundu.. daha öncesinde de 16 jl plakaydı turboydu..