Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
home tuşu kalibrasyonu için
http://www.techturkey.com/forum/5705707-post2776.html
hımm yaptım ama pek bısey olmadı sankı donanımsal gıbı.
bırde bıraz fazla tıkırdıyo basınca sankı sert gıbı.
Day Walker
09-04-2012, 08:23
:D sonunda
Apple Store Ülkemize Geliyor!!!
ABD’li Apple, New York, Londra ve Pekin gibi şehirlerde açtığı yenilikçi tasarıma sahip mağazalarla tüm dünyada büyük ses getiriyor. 13 ülkenin ardından şimdi sıra İstanbul’a geldi
EKONOMİ SERVİSİ
590 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en değerli şirketi olan Apple’ın bu noktaya gelmesinde önemli katkısı olan “Apple Store”lar (Apple mağazası) 13 ülkenin ardından şimdi de Türkiye’ye giriş hazırlığı yapıyor.
Türkiye’de bugüne kadar mağazacılık, satış, pazarlama ve teknik servis tarafında Koç grubu bünyesindeki Bilkom’la çalışan ABD’li Apple, geçtiğimz yıl Türkiye ofisini kurarak yeniden yapılanma süreci başlatmıştı.
İlk etapta Türkiye’de pazarlama ayağında daha etkili olma adına kurulan ofis yeni işe alımlarla birlikte büyümesini sürdürüyor. Öte yandan yurtdışından geçen hafta gelen kalabalık bir Apple ekibi İstanbul’da mağaza açılışı için ilk görüşmeleri yapmaya başladı.
Türkiye’ye gelerek finans ve ödeme sistemleri tarafında pazarın büyük oyuncularıyla toplantılarını tamamlayan Apple’ın “Apple Store” ile eş zamanlı olarak Türkiye’de online mağazasını da açacağı belirtiliyor. Bu süreçte Apple uzun süreden bu yana açmadığı online iTunes mağazasını da aktif hale getiriyor olacak.
iPhone’dan bedava konuş!
Başta New York olmak üzere açtığı farklı tasarımlı mağazalarla bulunduğu şehre damgasını vuran Apple’ın İstanbul’da nasıl bir mağaza kuracağı merak konusu. Apple mağazaları büyük metrakereli ölçüleri, içerisindeki deneyim alanları, bilgisayar sistemleri (Mac, iPad) konusundaki eğitim ve teknik servis alanları, çocuklar için hazırlanan özel bölümlerle tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Deneyim tarafında oldukça iddialı olan marka tüm ürünleri kullanıcının kullanmasına izin veriyor hatta iPhone modellerinin içine yerleştirdiği SIM kartlarla ücretsizgörüşme yapılmasını sağlıyor. Apple’ın bu konseptte dünyada 361 mağazası bulunuyor. Türkiye ayağında Bilkom’un açtığı Apple magazalarının da işe devam edeceği bildiriliyor.
Low-Rider
09-04-2012, 08:28
sana bana geliyor sanki adama bak seviniyor:D
sen jb yap herşeyi beleş yükle sonra oleeey apple türkiyeye geliyor diye sevin!!:D
home tuşu kalibrasyonu için
http://www.techturkey.com/forum/5705707-post2776.html
Teşekkürler. İşime yaradı :)
Day Walker
09-04-2012, 08:54
sana bana geliyor sanki adama bak seviniyor:D
sen jb yap herşeyi beleş yükle sonra oleeey apple türkiyeye geliyor diye sevin!!:D
bana geliyo tabii gitcem alış veriş yapcam bilcom sömürmekten başka bişey yapmıyor hacı:)
ayrıca artık 5.1 kullanıyorum pil olayı süper oldu ve jb yapmayı düşünmüyorum artık parası neyse verip alıyorum :D
Low-Rider
09-04-2012, 08:57
bugüne kadar yüklemediklerine say adam niye gelsin türkiyeye senin gibi beleşçiler yüzünden gelmez:D
Day Walker
09-04-2012, 08:59
bugüne kadar yüklemediklerine say adam niye gelsin türkiyeye senin gibi beleşçiler yüzünden gelmez:D
Dinime söven Müslüman olsan indiroide geçtin konuşursun tabii :D
Low-Rider
09-04-2012, 09:00
hacı ben veriyorum parasını alıyorum bak android'de root yaptıktan sonra bir program satın aldım apple'da vermemiştim o kadar para aq:D 6$ kaçtı:D
Ulan gidip Apple Store'dan kılıf bile alınmaz bu ülkede :D Tahtakale olmuş Apple Avm zaten :D
turbo&quattro
09-04-2012, 09:07
Tr de zaten Apple store yokmuydu yahu
Day Walker
09-04-2012, 09:21
hacı ben veriyorum parasını alıyorum bak android'de root yaptıktan sonra bir program satın aldım apple'da vermemiştim o kadar para aq:D 6$ kaçtı:D
ne parası hacı bedava değilmi sizde uygulamalar.
Ulan gidip Apple Store'dan kılıf bile alınmaz bu ülkede :D Tahtakale olmuş Apple Avm zaten :D
Hee yedek şarjı aldında kullanabildinmi kılıf mılıf taamda hacı cihaz falan oralarda büyük sıkıntı alınmaz yani :D
Tr de zaten Apple store yokmuydu yahu
yokdu ki onlar bilcomun mağazaları.
Low-Rider
09-04-2012, 09:25
ne parası hacı bedava değilmi sizde uygulamalar.
Android'de de paralı uygulamalar var ama setup'ını bulup telefona atıp kuruyorsun.
Benim satın aldığımı crack yapmak falan lazım uğraşmamak için satın aldım
devil_berk22
09-04-2012, 09:35
4s için numara engeleyebileceğim program varmı 1-2 numarayı engellemem lazım ancak bulamadım işe yarar bi program
Day Walker
09-04-2012, 09:39
Android'de de paralı uygulamalar var ama setup'ını bulup telefona atıp kuruyorsun.
Benim satın aldığımı crack yapmak falan lazım uğraşmamak için satın aldım
hacı walla artık o kadar kurcalamıyorum.
Day Walker
09-04-2012, 10:23
wayy adi şerefsizler adamların yaptıklarına bak yaa :mad:
Türk işi çakma İphone 4s - Timsah.com (http://www.timsah.com/Turk-isi-cakma-Iphone-4s/Z0T0TiFtzad)
onursumer
09-04-2012, 11:23
wayy adi şerefsizler adamların yaptıklarına bak yaa :mad:
Türk işi çakma İphone 4s - Timsah.com (http://www.timsah.com/Turk-isi-cakma-Iphone-4s/Z0T0TiFtzad)
ohaa ya
hadi çakma çift simkartlı falan birşey bekliyordum da bukadarına dicek birşey buılamıyorum
devil_berk22
09-04-2012, 11:52
anlamayan adamlara geçirirler bu telefonu :)
Low-Rider
09-04-2012, 12:02
yuuh yok artık
ama çakma olduğu bariz belli zaten
Day Walker
09-04-2012, 12:15
bizim gibiler anlarda yaa anlamayan insanlar napsın yazık walla adam 1 boyunca çalışsın maaşını telefon için ayırsın 2 tane kanı sütü bozuk kazıklasın :mad:
abi saçmalamayın kutu ve içerik ok ama telefon aşırı şekilde belli ediyor kendini yaa
Day Walker
09-04-2012, 12:25
abi saçmalamayın kutu ve içerik ok ama telefon aşırı şekilde belli ediyor kendini yaa
hacı diyoz yaa biz anlarız ama herkes biz değil bu ülkede ne insanlar yaşıyo hem bu sadece istanbulda satılmayacak.Bütün illerde satılacak.
Low-Rider
09-04-2012, 12:29
hacı diyoz yaa biz anlarız ama herkes biz değil bu ülkede ne insanlar yaşıyo hem bu sadece istanbulda satılmayacak.Bütün illerde satılacak.
ya bunu elden satamaz ki
alacak adam orda açar bakar en azından
en güzel toptan iteler bunu:D
iphone 4 ilk çıktığında biri anlatmıştı doğru mu bilmyorum ,adamlar birebir aynı kasayı yapıp telefon içine kum doldurmuşlar aynı ağırlıkta olsun diye öyle itelemişler bir telefoncuya
Day Walker
09-04-2012, 12:34
ya bunu elden satamaz ki
alacak adam orda açar bakar en azından
en güzel toptan iteler bunu:D
iphone 4 ilk çıktığında biri anlatmıştı doğru mu bilmyorum ,adamlar birebir aynı kasayı yapıp telefon içine kum doldurmuşlar aynı ağırlıkta olsun diye öyle itelemişler bir telefoncuya
inanırım hacı doğrudur :)
Başıma şuanda gelen bir olay :D
Telefon titremeye başladı ama gelen arama olmadığı halde ve 3 dk'dır durmaksızın titriyo. Hiçbir tuş çalışmıyo ne yaptıysam durmadı şuanda kendi kendine durdu. Başına böyle bişey gelen oldumu daha önce ?
Low-Rider
09-04-2012, 13:06
amerikanın oyunu bunlar hep
buraya store açıcaklar ya
uzaktan tek tuşla telefonları devre dışı bırakıcak operasyonu başlattılar demek ki:D
Day Walker
09-04-2012, 13:10
Başıma şuanda gelen bir olay :D
Telefon titremeye başladı ama gelen arama olmadığı halde ve 3 dk'dır durmaksızın titriyo. Hiçbir tuş çalışmıyo ne yaptıysam durmadı şuanda kendi kendine durdu. Başına böyle bişey gelen oldumu daha önce ?
hacı benim cihaza olsa neysede senin kine olması biraz garip :D
nazardır o nazar :D
Olm durmadı lan bildiğin masaj aleti gibiydi :D şimdi durdu akşama anlaşıldı 5.1 itinayla çakıyorum :D
Day Walker
09-04-2012, 13:17
Olm durmadı lan bildiğin masaj aleti gibiydi :D şimdi durdu akşama anlaşıldı 5.1 itinayla çakıyorum :D
kıpraşımlı olmuş anaa :D ahauahauah :D
yap yap 5.1 candır :)
onursumer
09-04-2012, 13:26
abi eğer titredi ve duryusa hala kullanabiliyorsan şanslısın
benim telefonum serviste bu yuzden :D yazılımsal büyük ihtimalle ama ben değişim istedim :D inş oyle olcak
yuuuhh ama şerefsızlıgınde bu kadarı
vıdeoyu ceken elemanda sanırım yemıs... sınırlı sankı bıraz.
anıl turan
09-04-2012, 16:41
ayfonda telefon rehberimizin tumunu nasıl siliyoruz pampalar? silemiyor muyuz tek tek mi silmemiz lazım???
ayfonda telefon rehberimizin tumunu nasıl siliyoruz pampalar? silemiyor muyuz tek tek mi silmemiz lazım???
al pampa indir, sil..
free
App Store - DeleteContact (http://itunes.apple.com/tr/app/deletecontact/id511618701?l=tr&mt=8)
anıl turan
09-04-2012, 16:55
al pampa indir, sil..
free
App Store - DeleteContact (http://itunes.apple.com/tr/app/deletecontact/id511618701?l=tr&mt=8)
Allah tuttugunu altın etsin abi:)
darkmann
09-04-2012, 16:58
3gs 32gb beyaz renk telefonum var tam 2 yıllık turkcell çıkışlı çizik flan pek yok 700tlye satıcam fiyat iyimidir?
pasaport kaydı yapıldığı halde, ios 5.1 yüklendiği zaman hat çalıştırmayan birkaç tane iphone 4 var elimde. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç? önceki versiyonu 4.3.5
Kesilmiş SİM kullananlarda olabiliyormuş , yeni os'de seçiyor...Microsim alıp deneyebilirsiniz
JB'li ise telefon cydia'dan yapılan yüklemeler alakasız şeyler yaptırabiliyor bazen telefona sanırım öyle birşeydir , donanımsal sorun gibi gelmiyo pek :D
Ahmet Saraçoğlu
09-04-2012, 18:42
Beyler jb gidince ücretli uzak masaüstü programlarına gitti.tavsiye edeceğiniz free ve free kalan adam akıllı uzak masaüstü programı varmı?
onursumer
09-04-2012, 19:05
pasaport kaydı yapıldığı halde, ios 5.1 yüklendiği zaman hat çalıştırmayan birkaç tane iphone 4 var elimde. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç? önceki versiyonu 4.3.5
sim kart kesilmişse çalışmayabiliyor 1-2 tane rasladım
ayrıca pasaport kaydı değil olay iphone fabrikadan unlocked olarak çıkması gerekiyor
eğer fabrika çıkış simkilitli ve 4.3.5 de jb turbo sim gibi şeylerle çalışıyorsa 5.1 de çalışmaz :)
KA®ANLIK
09-04-2012, 19:22
yahu son bir kaç gündür gmail senkronizasyonu yapamıyorum,
şifre hatası veriyor ama şifrem doğru, hatta hiç değiştirmedim bir kaç gün öncesine kadar da sıkıntım yoktu durduk yere şifre hatası veriyor GMAIL de iphone...
hotmail ve exchange lerim sorunsuz senkronize oluyor.
varmı gmail ile ilgili sorun yaşayan başka birileri acaba ?
tam sana göre bir prog :D
daha önce vermiştim :D
Cok iyi oldu bu :D
Tech Turkey seni seviyore :D
Emre Akçay
10-04-2012, 08:48
Bu icloud muhabbeti tam olarak nedir? Bende yeni 4S aldım. Şuan telefon rehberinden sıkıntı çekiyorum illa telefon simgesine tıklayıp ordan rehbere geçmem mi gerekiyor? Birde icloud olayını merak ettim vala.
Çaktım 5.1 telefonun avansı açıldı resmen :D
poker oyununu yükledim artık şirket yapmak çok daha kolay :)
Çaktım 5.1 telefonun avansı açıldı resmen :D
sakalımız da var söyledik zamanında ama, hey heeeey.. dinleyen kim :D :D
Bu icloud muhabbeti tam olarak nedir? Bende yeni 4S aldım. Şuan telefon rehberinden sıkıntı çekiyorum illa telefon simgesine tıklayıp ordan rehbere geçmem mi gerekiyor? Birde icloud olayını merak ettim vala.
icloud; iphone ve ipad kullanıcılarının, apple server larındaki yedekleme yaptığı alan diyebiliriz kısaca.
ama bu konu üzerine bitirme tezi yazılır, orası ayrı tabi :D
sakalımız da var söyledik zamanında ama, hey heeeey.. dinleyen kim :D :D
JB çıksın yine yaparım ama :p
imprezaWRC
10-04-2012, 09:34
Geçen gün şu programı yükledim, fotoğraf çekerken iş görüyor.
App Store - Light Meter Free (http://itunes.apple.com/tr/app/light-meter-free/id410228606?mt=8)
Geçen gün şu programı yükledim, fotoğraf çekerken iş görüyor.
App Store - Light Meter Free (http://itunes.apple.com/tr/app/light-meter-free/id410228606?mt=8)
ne işe yarıyor?.. manuel olarak ışığını mı ayarlıyorsun?
imprezaWRC
10-04-2012, 09:59
ne işe yarıyor?.. manuel olarak ışığını mı ayarlıyorsun?
Dslr varsa, sekonic gibi pahallı bir ışık ölçer yoksa, manuel olarak ayar yapmak için (diyafram, iso, enstantene) bu biraz iş görebiliyor. Yanıldığı da oluyor, çok iyi sonuç verdiği de oluyor. :)
Emre Akçay
10-04-2012, 10:31
icloud; iphone ve ipad kullanıcılarının, apple server larındaki yedekleme yaptığı alan diyebiliriz kısaca.
ama bu konu üzerine bitirme tezi yazılır, orası ayrı tabi :D
Şimdi iphone'dan çektiğimiz fotoğrafı evimizdeki laptoba veya apple tv'ye atabiliyormuşuk öyle mi:D
Şimdi iphone'dan çektiğimiz fotoğrafı evimizdeki laptoba veya apple tv'ye atabiliyormuşuk öyle mi:D
atomu bile parçalarsın iphone ile :)
Emre Akçay
10-04-2012, 10:39
İşte nasıl yapılır merak ettim. Yedekleme işlemini biliyordum da.
İşte nasıl yapılır merak ettim. Yedekleme işlemini biliyordum da.
atom konusunu diyorsan, atomu taşın üzerine koyuyorsun ve üzerine iphone ile hızlıca vuruyorsun. (ceviz kırma mantığı) :D
resimleri atma konusunu soruyorsan, laptopa atmak için özel birşeye gerek yok.. kabloyu pc'e takınca flash disk gibi geliyor karşına.
iphone ile foto çekip hemen yanındaki ipad de görüyorsun.. Yavur yapıyor akü :D
iPhone'dan erkeklere 'ince iş' hizmeti
Erkekler için kız bulma uygulaması geliştirildi
Erkeklerin gece dışarı çıktıklarında daha kolay “kız tavlamalarını” sağlamak için yeni bir iPhone uygulaması geliştirildi. Bu uygulama Facebook ve Foursquare’i tarayarak size en yakın ve bekâr kızın bilgilerini gösteriyor. Eğer kızı beğenirseniz mesaj yolluyorsunuz. Kız sizinle tanışmayı kabul ederse yanına gidiyorsunuz.
GAZETE HABERTÜRK (http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/730190-iphonedan-erkeklere-ince-is-hizmeti)
------------
Hangi prog bu? Söyleyene chivas ısmarlarım :D
Banjo mu ne öyle bişi. :D
Emre Akçay
10-04-2012, 11:19
iPhone'dan erkeklere 'ince iş' hizmeti
Erkekler için kız bulma uygulaması geliştirildi
Erkeklerin gece dışarı çıktıklarında daha kolay “kız tavlamalarını” sağlamak için yeni bir iPhone uygulaması geliştirildi. Bu uygulama Facebook ve Foursquare’i tarayarak size en yakın ve bekâr kızın bilgilerini gösteriyor. Eğer kızı beğenirseniz mesaj yolluyorsunuz. Kız sizinle tanışmayı kabul ederse yanına gidiyorsunuz.
GAZETE HABERTÜRK (http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/730190-iphonedan-erkeklere-ince-is-hizmeti)
------------
Hangi prog bu? Söyleyene chivas ısmarlarım :D
Itunes store'da vardı.:) Çok garipsedim çünkü ücretli uygulamalar kısmında en çok beğenlerde 1. sırada idi.:D
Itunes store'da vardı.:) Çok garipsedim çünkü ücretli uygulamalar kısmında en çok beğenlerde 1. sırada idi.:D
isim alayım isim :D
banjo değil sanki baktım biraz da.. o mu?
banjo benim bildiğim zaten erkekten geçilmiyo bu tarz uygulamalarda bide haber olduysa yandık:D
banjo sanırım bu ama program şu mantıkta çalışıyor.
twitter, facebook, foursquare, instagram, google+ , vs gibi sosyal platform programlarındaki kendi hesabını, bu programın içine yapılandırıyorsun.
Ancak bir şart var tabiki, örneğin twitter kişiler bir şey yazarken ya da paylaşırken locations açık bir şekilde yazacak twitlerini.
Facebook kullanan diğer kişileri Duvarı dışarı kapalıysa göremiyorsun haliyle..
İnstagram kullananların paylaştıkları fotoğrafları ve foursquare kullanan kişilerin yaptıkları check leri sadece arkadaşın olanları görebiliyorsun.
Eskiden twitter ın eski sürümlerinde vardı bu özellik.. nearby diye geçiyordu.
Onu diğer programlarla biraz geliştirip konsilide etmişler.
Ben; app içinden yeni üyelik alınıp o şekilde search ediliyor diye düşünmüştüm.
Sonuç; ben pek beğenmedim.. Fıs.. :)
ygtkrmdnz
10-04-2012, 13:07
en güzeli Foursquare :D
Emre Akçay
10-04-2012, 13:21
isim alayım isim :D
banjo değil sanki baktım biraz da.. o mu?
Banjo değildi sanki ya. İşyerindeyim şimdi de giremiyorum. Akşama bakayım da yazayım.:)
Banjo değildi sanki ya. İşyerindeyim şimdi de giremiyorum. Akşama bakayım da yazayım.:)
beklemedeyim o vakit :)
3069 dan sonra koğuşa çevirdiniz yine ortalığı:D
Emre Akçay
10-04-2012, 13:38
beklemedeyim o vakit :)
Abi fotoğraf çektim evdeki laptopa nasıl atarım?:D
Abi fotoğraf çektim evdeki laptopa nasıl atarım?:D
telefondan kendine mail at :D
sonra git laptoptan maillerine bak :D :D
iGO Primo nun güncellemesi geldi..
ve sürpriz, CANLI TRAFİK EKLENTİSİ FREE !! :)
Zamanında Free indirenler; Asılın.. :)
Not: 464mb
http://a1.mzstatic.com/us/r1000/079/Purple/v4/b2/69/78/b26978ad-786b-81b5-7b10-fe18287d6b7d/mzl.drvnjjkn.320x480-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/106/Purple/v4/29/1a/be/291abeb7-3a33-5435-aae6-542edaadcd1d/mzl.zkehojdx.320x480-75.jpg
Emre Akçay
10-04-2012, 14:21
telefondan kendine mail at :D
sonra git laptoptan maillerine bak :D :D
Kesin ve klasik yöntem diyorsun yani.:D
Kesin ve klasik yöntem diyorsun yani.:D
kesin, klasik ve göbeğini kaşıyarak yapacağın bir yöntem evet :D
ne uğraşıyorsun program falan :D
mustafa-u
10-04-2012, 15:32
iGO Primo nun güncellemesi geldi..
ve sürpriz, CANLI TRAFİK EKLENTİSİ FREE !! :)
Zamanında Free indirenler; Asılın.. :)
Not: 464mb
http://a1.mzstatic.com/us/r1000/079/Purple/v4/b2/69/78/b26978ad-786b-81b5-7b10-fe18287d6b7d/mzl.drvnjjkn.320x480-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/106/Purple/v4/29/1a/be/291abeb7-3a33-5435-aae6-542edaadcd1d/mzl.zkehojdx.320x480-75.jpg
bu igo önceden intallousta vardı bulabiliyordum . ama şimdi yok .nerden ne şekilde bulup kurabilirim ..
makine jb li ..
Telefonla konuşurken mesaj geldiğinde iğrenç bir titreşim ve ses ile irkiliyorum. Bu uyarıyı nasıl kapatırız??
Telefonla konuşurken mesaj geldiğinde iğrenç bir titreşim ve ses ile irkiliyorum. Bu uyarıyı nasıl kapatırız??
alışmayı dene :)
kapatamıyorsun :)
bu igo önceden intallousta vardı bulabiliyordum . ama şimdi yok .nerden ne şekilde bulup kurabilirim ..
makine jb li ..
buradan.. (http://www.iphoneyardim.net/appstore_programlar/50774-yeni-ikrg-igo_primo_turkey_2_3_2011_10-15_02_2012_map_poi_radar_guncellemesi.html#post594 243) :)
Q abi banada yardım et bu kadar yardım severken :D
muzık nasıl yaparız alete atarız nedır ?
Day Walker
10-04-2012, 16:07
oooo 1 gün girmedik kaynatmışınız gene ortalığı :D
@Quantum abim benim o programı apple kaldırdı :D
Q abi banada yardım et bu kadar yardım severken :D
muzık nasıl yaparız alete atarız nedır ?
ne yapmak istiyorsun anlamadım ki?
oooo 1 gün girmedik kaynatmışınız gene ortalığı :D
@Quantum abim benim o programı apple kaldırdı :D
çöpçatan programını mı..
hadi beeeeee :D
Day Walker
10-04-2012, 16:21
ne yapmak istiyorsun anlamadım ki?
çöpçatan programını mı..
hadi beeeeee :D
aynen insanlar şikayetçi oldular. senin dediğin gibi ortamda bulunan herkesim twit,feys vb. hesaplarına ulaşıp uygun kişileri birbirlerine eşliyordu bu melet program aslında güzeldi ama kaldırıldı :D
aynen insanlar şikayetçi oldular. senin dediğin gibi ortamda bulunan herkesim twit,feys vb. hesaplarına ulaşıp uygun kişileri birbirlerine eşliyordu bu melet program aslında güzeldi ama kaldırıldı :D
illegal işlerde yokum iyi olmuş kaldırdıkları o zaman :D
Aygo güzel oldu :D tişikkirler sipermannnnn :D
Aygo güzel oldu :D tişikkirler sipermannnnn :D
ahahaha :D Hep o karikatür geliyor aklıma :D
Emre Akçay
10-04-2012, 17:53
Itunes'tan müzik atıyorsun telefonun içine. Ama gariptir ki ben klip atmayı denedim 5 taneden sonrasına izin vermedi :D
Itunes'tan müzik atıyorsun telefonun içine. Ama gariptir ki ben klip atmayı denedim 5 taneden sonrasına izin vermedi :D
o şekilde değil.. video programları var, itunes tan uygulamalar bölümün en altından ilgili apps tıklayıp dosya ekle şeklinde yapıyorsun.. Anladın mı :D
Telefondan installous 'a girince karakterleri aynen girme ekranınca karakterler çıkmıyor son zamanlarda , fark eden oldumu arkadaşlar ?
Facebook'u da ios4 e güncellemişler iphone2 den giremiyorum :D Başka bi yolu varmı girmenin ? Şuanlık Opera'dan giriyorum :D
Emre Akçay
11-04-2012, 21:57
o şekilde değil.. video programları var, itunes tan uygulamalar bölümün en altından ilgili apps tıklayıp dosya ekle şeklinde yapıyorsun.. Anladın mı :D
Benim dediğim gibi yapsak noluyor abi ? :D
Harita/trafik isleri icin Yandex harita uygulamasi cok cok iyi
M_PROJECT
11-04-2012, 22:03
Harita/trafik isleri icin Yandex harita uygulamasi cok cok iyi
niye gardas sen yandexe ortak misin ?
Low-Rider
11-04-2012, 22:09
iphone uğraştırır biraz:D
niye gardas sen yandexe ortak misin ?
Aplikasyonu ben gelistirdim, 50m dolara Ruslara sattim, ayik ol
Emre Akçay
11-04-2012, 22:14
Sıkıntı yaratıyor. :D
Yaw tek derdimiz mp3 atmak olsun. Arkadasim degisik bir Samsung almis abi menusu ekranlari bildigin zor geldi bana, babannemin ilk cep telefonu deneyiminde yasadiklarini yasadim :) her yerden farkli ekran farkli menu cikiyo bildigin kasti beni
Bi de en buyuk modeli - calinca 'ac da televizyonunla konus' diyorum, sinir stres sonra. İnsallah seninki o model degildir :D
Blood glory çok fena indirmeyin :D
Low-Rider
11-04-2012, 22:32
Yaw tek derdimiz mp3 atmak olsun. Arkadasim degisik bir Samsung almis abi menusu ekranlari bildigin zor geldi bana, babannemin ilk cep telefonu deneyiminde yasadiklarini yasadim :) her yerden farkli ekran farkli menu cikiyo bildigin kasti beni
Bi de en buyuk modeli - calinca 'ac da televizyonunla konus' diyorum, sinir stres sonra. İnsallah seninki o model degildir :D
ahahah olm abartma sende nesi kasıcak %80 benziyor menüler zaten:)
Sekerim o yuzde 20'lik fark iosun kullanim kolayliginin yuzde 80'inin sebebi
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pareto_İlkesi
Bilimsel kanitlarim var :D resim cizmek cok zevkli ama alette
Low-Rider
11-04-2012, 22:42
ya amma abartıyorsunuz
1.5sene kullandım iphone , 2haftadır samsung kullanıyorum 1 saniye bile zorlanmadım
neyin kafası bu sex&7 :D
valla bana görede iphone da jb yapmadığın sürece ekran parlıklığı,wifi 3g aç kapa zordu mecburen menüye giriyordun
bunda tek tıkla yapıyorsun istediğini ana menüden
Alicanrs
11-04-2012, 22:45
ya amma abartıyorsunuz
1.5sene kullandım iphone , 2haftadır samsung kullanıyorum 1 saniye bile zorlanmadım
valla bana görede iphone da jb yapmadığın sürece ekran parlıklığı,wifi 3g aç kapa zordu mecburen menüye giriyordun
hava basma lan :D samsungu övme burda :D
Emre Akçay
11-04-2012, 22:46
Genelde kullanılan app neler? Itunes gerekli gereksiz birçok app. mevcut indirmeden anlayamıyorum :D
ip5 için haziran diyorlar ama sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz : )
Ozgur kabul et pismansin :P belgelerle geldim otesi yok
5 haziranda gelmesin, gelirse cok erken olur genel donguye uymaz, ekim-kasim bu isin oluru
M_PROJECT
11-04-2012, 22:55
ya amma abartıyorsunuz
haci hakkiyla kullanamamissin demekki :D ilk ciktigi ay aldim baska da telefon kullanmiyorum :)
kesinlikle ip4'ten sonra çok tel denedim bu tarz...Kalite ekran ciddi farklı...
Low-Rider
11-04-2012, 22:57
Ozgur kabul et pismansin :P belgelerle geldim otesi yok
5 haziranda gelmesin, gelirse cok erken olur genel donguye uymaz, ekim-kasim bu isin oluru
yoo gayet memnunum:D
bugün 90mb'lık bir dosya indirmem gerekti , şirkette de yasaklı site *****.
chromtophone eklentisi ile linki 1saniyede telefonuma gönderip browser'dan girip indirdim ardından bilgisayara atıp kurdum
böyle birşeyi iphone'da yapmak baya bir sancılı olurdu:D:D
Low-Rider
11-04-2012, 22:58
haci hakkiyla kullanamamissin demekki :D ilk ciktigi ay aldim baska da telefon kullanmiyorum :)
yok kardeşim her şekilde kullandım ben kurcalamayı severim
jb de yaptım stockta kullandım kurulacak herşeyi de kurdum
ama bazı şeyler kullanılabilirlik kolaylık açısından beni sıkıyordu
kendimi hondacılara renault'u savunan ogünmısır gibi hissettim:D
bu arada ben son 5 aydır s2'ye geçsem mi geçmesem mi diye düşündüm durdum,ya alışamazsam kullanamazsam pişman olursam diye ama tam tersi oldu
yoo gayet memnunum:D
bugün 90mb'lık bir dosya indirmem gerekti , şirkette de yasaklı site *****.
chromtophone eklentisi ile linki 1saniyede telefonuma gönderip browser'dan girip indirdim ardından bilgisayara atıp kurdum
böyle birşeyi iphone'da yapmak baya bir sancılı olurdu:D:D
Ogun,
Abi iste burda hitap ettigi insan profili devreye girdi
Yazilimci İT ci gibi heryerine gireyim, sag kulagini sol elle gosterirken burnuyla kettlein dugmesine bassin cayi demlesin istiyosan o zaman eyvallah cok buyuk esneklik sagliyo andriod
Ama applein pazarlamasi belli 'just works' demis adamlar, kullanmasi kolay bir internet device'in yapmasini isteyecegin herseyi rahat rahat yapiyor. Bunlar bana yeter ayrica ilk defa iphone sayesinde Mustafayla ayni fikirdeyim, ilginc bi hissiyat
Low-Rider
11-04-2012, 23:09
gözlerim yaşardı lan senelerdir ilk defa sizin ortak noktada buluştuğunuzu görünce:D
ama hala katılmadığım bir nokta var , o da kullanım kolaylığının iphone'dan farkı yok
kaca aldın sen o frankeştaynı pardon androidi ?
Low-Rider
11-04-2012, 23:12
iphone'dan biraz biraz ucuza:D
Evet benim abarttigim kadar olmadigi kesin ama standart bi kullanici icin ios androide gore kesinlikle cok daha kolay
Ben de cok bilgisayar kurdu adam degilimdir, droid ondan zor yada karisik geldi belki :)
TolgaEsentepe
11-04-2012, 23:32
amünyümün teline hala bi mp3 bile atamadım ya :D
onursumer
11-04-2012, 23:56
tolga olm itunes ile atıcan surukle bırak :D
TolgaEsentepe
12-04-2012, 00:24
tolga olm itunes ile atıcan surukle bırak :D
demesi kolay :D
itools programini indir Tolga, her seyi surukle birakla hallediyosun :)
onursumer
12-04-2012, 00:31
olm bendede var iphone hatta bırak ipod touch kullanıyorum herşeyi elle ayarla yapınca
mp3 leri surukle bırak yapıyorsun en azından bende işe yarıyo :D
itunes te pcdekı arsıvı tarat ituneste tum sarkıların gozukuyo.
daha sonra atcagın sarkıları itunes icinde arsıvde sec.
aletı bagladıktan sonra gıt muzık sekmesıne yapıstır de bıtsın gıtsın :D
By_HaNNibaLL
12-04-2012, 11:20
iFunBox 3.0 ile İGO primo yüklemek için programi yükle dedim ama telefonda görünmüyor order dosyasi olarak telefonda 489mb dosya görünüyo itoolsda ama ne telefonda bulabildim bu klasörü nede program yüklendi yardim edermisiniz
telefonun power tuşu içine göçtü durup dururken telefonu 8 aydır kullanıyorum bir kere bile yere düşmedi bi yere vurmadı su değmedi gayet temiz kullanıldı telefon bir tane çizik bile yok bu tuş neden içi göçmüş olabilirki telefonu elıme aldım sınava girmeden önce kapatmak için tuşa bı basmaya çalıştım içe göçmüş bu problemi daha önce yaşayan oldumu? yaşayanlar ne yaptılar ? telefonu sigorta yaptırmıştım turkcellden direk sigorta çözermi problemi yeni telefon falan verirmi? şimdiden teşekkür ederim...
m-power07
12-04-2012, 20:19
demesi kolay :D
:hahaha::hahaha::hahaha:
AcePlayer tekrar FREE..
Kaçırmayın!
App Store - AcePlayer (http://itunes.apple.com/tr/app/aceplayer/id463242636?mt=8)
Ahmet Saraçoğlu
12-04-2012, 23:43
iphone yada ipad de ; aynı metinde birdanezf la font yada boyut(kalın , italik , altı çizgili gibi) kullanabileceğim bi not alma programı varmı?
Ahmet Saraçoğlu
12-04-2012, 23:58
Güncel ,, yarına fiyat teklifi hazırlamam lazım ; pc başında değilim :D
By_HaNNibaLL
13-04-2012, 00:04
Benim soruna nie cevap vermiyorsunuz yohsa beni beğenmiyormusunuz
SerkanKurt
13-04-2012, 00:18
AT&T kilitli cihazınız varsa eğer simfree yapabiliriz 15dk içinde...
max payne çıkmış güzele benziyor oynayan var mı?
Günün Programı.
Ringtones Global
Link:App Store - Ringtones Global (http://itunes.apple.com/tr/app/ringtones-global/id516075222?l=tr&mt=8)
Price: FREE
Size: 1,6 mb (3G üzerinden de indirilebilir durumda)
İçinde 8000 e yakın zil sesi var.
Yerli Yabancı şarkılardan tutun, dizi müziklerine, Effect lere, Sms tonlarına kadar.. Ayrı ayrı kategorilenmiş durumda.. Başarılı.. Beğendim.. Ayrıca screenshot lara bakmayın, program tamamen Türkçe..
İndirilmeyi hakediyor.
Free iken indirmenizi öneririm.
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/082/Purple/v4/08/26/5a/08265a3f-94a5-80f1-1444-abaa0bfe1ea8/mza_7680069439104430477.320x480-75.jpg http://a1.mzstatic.com/us/r1000/081/Purple/v4/56/5d/40/565d4001-3c32-b4a3-a291-f64cd6208838/mza_4165071571182451438.320x480-75.jpg http://a1.mzstatic.com/us/r1000/085/Purple/v4/c1/8d/c4/c18dc4fb-f855-f8d2-235f-87bcb593b57d/mza_5044988318612663753.320x480-75.jpg
@Quantum abi sende olmasan hiç çekilmicek bu iphone :D
@quantum abi sende olmasan hiç çekilmicek bu iphone :d
:) .
DERAN_TUYNER
13-04-2012, 21:02
Engin kardesim igo 25 dolar olmus ne dersin indireyim mı daha düşermi yoksa sygic tomtom navturk falan mı alayım arabada tomtom var cok memnunum ama ip4 de hangisi iyidir pasam
Engin kardesim igo 25 dolar olmus ne dersin indireyim mı daha düşermi yoksa sygic tomtom navturk falan mı alayım arabada tomtom var cok memnunum ama ip4 de hangisi iyidir pasam
Üstad bana sorarsan hakediyor.
Benim telefon JB iken hepsini denedim. Belki ben iGO ya alıştığım içindir bilmiyorum ama en kullanışlı en anlaşılır POİ leri en fazla olanı igo
itunes kullanıcıları;
Tomtom için 110 oy atmış, 37 kişi rezalet demiş.
iGO için ise 582 oy atılmış, 46 kişi rezalet demiş.
25 usd hakeden bir uygulama bana göre. Ayrıca her ne kadar çok da sağlıklı olmasa da (arada güncelleme gelecektir) canlı trafik özelliği var ve 1 yıl free. Fikir veriyor en azından. Kaç dk gecikme yapacağınızı vs söylüyor
Ayrı bir cihaz üzerinde tomtom evet çok başarılı. Gerek güncelleme sıklıkları, gerekse kullanım rahatlığı.
Ancak mobil cihazlar üzerinde igo primo dur fikrim..
Karar senin :)
bu arada fiyatı da iyi düşmüş. Biraz beklesen düşer mi daha yükselir mi yoksa bilmiyorum ama, free yapacaklarını pek sanmıyorum. keşke yapsalar da duyursam buradan yine :)
By_HaNNibaLL
13-04-2012, 21:28
iFunBox 3.0 ile İGO primo yüklemek için programi yükle dedim ama telefonda görünmüyor order dosyasi olarak telefonda 489mb dosya görünüyo itoolsda ama ne telefonda bulabildim bu klasörü nede program yüklendi yardim edermisiniz
GÜnceel :P
yok mu yardim edecek 2 gündür uğraşiyorum
GÜnceel :P
yok mu yardim edecek 2 gündür uğraşiyorum
uğraşma.. bak 25dolara düşmüş :D
DERAN_TUYNER
13-04-2012, 21:52
Sagol pasam zannetmiyorum dahada düşsün a sonra indirim gibi fena kaşıntı tuttu :)
minimal_freak
13-04-2012, 22:32
@ quantum ; ringtones global çok basarılı cok tesekkurler ama ındırdıklerımı nasıl zıl sesı yapıcam onu beceremedım :(
Arkadaşlar itunes sapıttı , ekran görüntüm de bu :) Sebebi ne olabilir ? (Son sürüm)
http://img853.imageshack.us/img853/7594/ssscp.jpg
@ quantum ; ringtones global çok basarılı cok tesekkurler ama ındırdıklerımı nasıl zıl sesı yapıcam onu beceremedım :(
Once download ediyorsun.
sonra telefonu pc ye takıp itunes açıyorsun
soldaki menüden telefonu seçip sağdaki bölümde üstteki menüden uygulamalar kısmını açıyorsun.
telefonunun tüm ekranlarının olduğu ekran burası
sayfanın en altına inip, ringtones simgesini görüyorsun. tıkladığında hemen yanında senin down ettiğin sesleri görüyorsun. kaydet butonu ile pc de bir klasöre kaydediyorsun.
sonra solda müziklerin altında zil seslerini seçip, sanki telefona mp3 ekler gibi o zil seslerini sürükleyip bırakıyorsun.
en sonda da eşzamanlama.. bitti gitti.. Karışık anlattım biraz galiba :)
@efe.. makinayı kapatıp tekrar açınca sorun düzelmiyorsa itunes kaldırıp tekrar kur bence.. ya sistem dosyaların bozulmuş ya da makinanda virus var.
minimal_freak
14-04-2012, 10:23
@ quantum ;
çok teşekkürler dostum, sağolasın ;)
@Quantum , teşekkürler yaw bu 5.01'i yeniden yüklemek isterken hata alıyordum host dosyasıyla baya haşır neşir oldum ondan oldu belkide :(
By_HaNNibaLL
14-04-2012, 14:40
Restore yaptim telefonu fotoraflarim silindi bunlari itunes backup yapmiyor mu yoksa yüklemek için farkli bişey mi yapmak lazim
Once download ediyorsun.
sonra telefonu pc ye takıp itunes açıyorsun
soldaki menüden telefonu seçip sağdaki bölümde üstteki menüden uygulamalar kısmını açıyorsun.
telefonunun tüm ekranlarının olduğu ekran burası
sayfanın en altına inip, ringtones simgesini görüyorsun. tıkladığında hemen yanında senin down ettiğin sesleri görüyorsun. kaydet butonu ile pc de bir klasöre kaydediyorsun.
sonra solda müziklerin altında zil seslerini seçip, sanki telefona mp3 ekler gibi o zil seslerini sürükleyip bırakıyorsun.
en sonda da eşzamanlama.. bitti gitti.. Karışık anlattım biraz galiba :)
@efe.. makinayı kapatıp tekrar açınca sorun düzelmiyorsa itunes kaldırıp tekrar kur bence.. ya sistem dosyaların bozulmuş ya da makinanda virus var.
pekı bu yontemle kendı yaptıgımız zıl seslerınıde atabılırmıyız ?
en sonda da eşzamanlama.. bitti gitti.. Karışık anlattım biraz galiba .
Buraya kadar hersey tamam ama sonra tırt oluyoz gene.. :S daha acık bı sekılde yazabılırmı yapan varsa ?
Emre Akçay
14-04-2012, 17:32
Genelde kullandığınız applicationlar neler?
Buraya kadar hersey tamam ama sonra tırt oluyoz gene.. :S daha acık bı sekılde yazabılırmı yapan varsa ?
kendi yaptığın müziklerin uzantıları ne?
mp3 olmaz
itunes üzerinden m4r uzantılı dosyalar oluşturursun.
bunu windows üzerinden m4a yapıp sonra zil sesleri kısmına sürükleyeceksiniz.
peki nasıl yapacaksın.?
Adım adım mp3 ten zil sesi yapma yöntemi o zaman :)
1- İtunes açıyorsun, müzikler kısmına giriyorsunuz.
2- Zil sesi yapmak istediğin mp3 dosyasının üzerine gelip mouse ile sağ tıkladıktan sonra karşına gelen menüden aşağıda gösterilen AAC sürümü yarat seçeneğine tıklıyorsunuz
http://img534.imageshack.us/img534/706/86251164.jpg
3- iTunes sürümü oluşturduktan sonra aynı isimle az önceki mp3 dosyasının altına hemen yerleştiriyor.
4- Burada ilgili dosyayı kontrol etmeniz gerek.. Bu yeni oluşmuş dosyaya sağ tıklayarak çıkan menüden bu sefer "Bilgi ver" seçeneğini tıklıyorsunuz.
Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi Dosya Türü kısmında "AAC ses dosyası" yazması gerek. MPEG ses dosyası yazıyorsa yanlış dosya üzerinde işlem yapmak üzeresiniz.
http://img641.imageshack.us/img641/8169/11937261.jpg
5- Bu ekranda şimdi "Seçenekler" sekmesine tıklıyorsunuz. Aşağıdaki ekranda olduğu gibi başlangıç ve bitiş zamanlarını ayarlayıp "Tamam" diyerek ekrandan çıkıyorsunuz.
http://img27.imageshack.us/img27/1790/13864461.jpg
6- Şimdi, hep işlem yaptığımız o müzik dosyasının üzerinde yine sağ tıklıyorsunuz.
Bu sefer açılan menüden "Windows gezgininde göster" seçeneğine tıklıyorsunuz ve karşınıza bir pencere içinde oluşturduğunuz şarkı çıkıyor.
dosya ismi burada xxx.m4a şeklinde göreceksiniz. bu m4a uzantısını normal dosya ismi değiştirir gibi m4r şeklinde değiştireceksiniz.
7- Daha sonra itunes ta zil sesleri kısmını açıp bu yeni dosyamızı sürükleyip bırakacaksınız.
http://img845.imageshack.us/img845/5903/35001826.jpg
8- Daha sonra da iphone unuzu itunes a bağlayıp eşzamanlama yapacaksınız.
Ancak burada bir trick var, zil seslerini eşzamanlamak için ekranınızın aşağıdaki resimdeki gibi olmasına dikkat ettikten sonra eşzamanlama yapıyorsunuz.
http://img94.imageshack.us/img94/5710/64644555.jpg
Kolay gelsin. :)
DERAN_TUYNER
14-04-2012, 21:43
Üstad bana sorarsan hakediyor.
Benim telefon JB iken hepsini denedim. Belki ben iGO ya alıştığım içindir bilmiyorum ama en kullanışlı en anlaşılır POİ leri en fazla olanı igo
itunes kullanıcıları;
Tomtom için 110 oy atmış, 37 kişi rezalet demiş.
iGO için ise 582 oy atılmış, 46 kişi rezalet demiş.
25 usd hakeden bir uygulama bana göre. Ayrıca her ne kadar çok da sağlıklı olmasa da (arada güncelleme gelecektir) canlı trafik özelliği var ve 1 yıl free. Fikir veriyor en azından. Kaç dk gecikme yapacağınızı vs söylüyor
Ayrı bir cihaz üzerinde tomtom evet çok başarılı. Gerek güncelleme sıklıkları, gerekse kullanım rahatlığı.
Ancak mobil cihazlar üzerinde igo primo dur fikrim..
Karar senin :)
bu arada fiyatı da iyi düşmüş. Biraz beklesen düşer mi daha yükselir mi yoksa bilmiyorum ama, free yapacaklarını pek sanmıyorum. keşke yapsalar da duyursam buradan yine :)
dun senden sonra ındırdım bugun denedım gercekten harıka otesı yazık valla zananında 400 lıra vermıstım tomtoma sımdı pısman oldum hatta ıgo tomtomu sattıracak galıba bana :)
sagol kardesım tekrardan tavsıyenın cok etkısı oldu
dun senden sonra ındırdım bugun denedım gercekten harıka otesı yazık valla zananında 400 lıra vermıstım tomtoma sımdı pısman oldum hatta ıgo tomtomu sattıracak galıba bana :)
sagol kardesım tekrardan tavsıyenın cok etkısı oldu
Çok sevindim beğendiğine :)
Güle güle kullan :)
Ringtones diye bi prog indirmistim orada telefondaki muzikleri istedigimiz yerden kesi bicip gene telefona kaydediyo ama listede cikarmiyo ituneste gozukuyo telefondan pc ye aliyorum ama sibraki adimlari bilmiyordum
Yarin bakicam artik tesekkurler Q.
Ringtones diye bi prog indirmistim orada telefondaki muzikleri istedigimiz yerden kesi bicip gene telefona kaydediyo ama listede cikarmiyo ituneste gozukuyo telefondan pc ye aliyorum ama sibraki adimlari bilmiyordum
Yarin bakicam artik tesekkurler Q.
Zil sesini m4r ve uzunluğunu 30 saniye yapmayı unutma.. 30 saniye üzeri çalmaz :)
iTools ile istediginiz sarkiyi istediginiz sekilde kirparak zil sesi haline getirip telefona atabiliyorsunuz bu arada
Aklinizdan olsun :)
Ben (L) iTools :D cok iyi program valla
ayfoncu arkadaşlar yurt dışı cihazlar ile ilgili bir sorum olacak :)
İngiltere'den uygun fiyata iphone 4s gelicek bana sim free pasaporta işletildiği zaman sorunsuz bir şekilde güncelleme vs yapıp Türkiye'de kullanabilirmiyim ? (pasaporta işleme Vodafone,Avea yada Turkcell şubelerinde oluyor galiba). Ayrıca işlenilecek pasaport İngiliz pasaportu bu sorun olurmu yoksa yalnızca Türk pasaportuna mı cihazi işliyorlar ?
şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
suleymangunes
15-04-2012, 00:13
herhangi yabanci bi pasaporta isletirsen bi numara soruyorlar sadece o numarada kullanabiliyorsun telefonu eger turk pasaportuna kaydedersen herhangi bir numarayla kullanabilirsin sikintisiz...
simdiden gule gule kullan.
herhangi yabanci bi pasaporta isletirsen bi numara soruyorlar sadece o numarada kullanabiliyorsun telefonu eger turk pasaportuna kaydedersen herhangi bir numarayla kullanabilirsin sikintisiz...
simdiden gule gule kullan.
sağolasın teşekkür ederim.
DERAN_TUYNER
15-04-2012, 00:15
ayfoncu arkadaşlar yurt dışı cihazlar ile ilgili bir sorum olacak :)
İngiltere'den uygun fiyata iphone 4s gelicek bana sim free pasaporta işletildiği zaman sorunsuz bir şekilde güncelleme vs yapıp Türkiye'de kullanabilirmiyim ? (pasaporta işleme Vodafone,Avea yada Turkcell şubelerinde oluyor galiba). Ayrıca işlenilecek pasaport İngiliz pasaportu bu sorun olurmu yoksa yalnızca Türk pasaportuna mı cihazi işliyorlar ?
şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
ben hong kong tan gelırken getırdım kendı pasaportuma ıslettım turkcellde 6 aydır falan sıkıntı yok ama ıngılız pasaportuna ısleyeceklerını zannetmıyorum eger olursa benım neredeyse herhafta bır musterım gelıyor yurtdısından harıka olur valla :)
ben hong kong tan gelırken getırdım kendı pasaportuma ıslettım turkcellde 6 aydır falan sıkıntı yok ama ıngılız pasaportuna ısleyeceklerını zannetmıyorum eger olursa benım neredeyse herhafta bır musterım gelıyor yurtdısından harıka olur valla :)
:) valla fiyat olarak arada baya bir fark var :) 4s 16 gb modeli 500 pound muş İngiltere'de şaka gibi. Türkiye'de resmen kazığı yediriyorlar bize.
arada300 tl gıbı bı fark oluyor sanırım o riske degermı ? 500 pound 1500+TL olmuyormu yanlışmı bılıyorum ?
Onur aldı 4s 1823 tl di sanırım 2 gunde elıne gelmıstı.
izmir'de 2200 tl diyorlardi en son
edit: 2 adet cihaz gelicek zaten bir tanesi Türk pasaportuna işlenilecek. Yabanci pasaportu daha iyi araştırıp one göre karar vericem 2.ye
Konu yurtdışı cihazlar olduğu için tekrar belirtmek istedim.
Bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir belki hala..
Arap ülkelerinde satılan iPhone ların yazılımlarının farklı olduğunu tekrar hatırlatayım, aklınızın bir kenarında dursun :)
iHelal Apps var onlarda :D (FaceTime yok o cihazlarda.. Yükleyemiyorsunuz ayrıca.. Öyle görüntülü konuşma vs ile haram şeyler yapmayın diye :D )
Day Walker
16-04-2012, 09:42
Konu yurtdışı cihazlar olduğu için tekrar belirtmek istedim.
Bilgisi olmayan arkadaşlar olabilir belki hala..
Arap ülkelerinde satılan iPhone ların yazılımlarının farklı olduğunu tekrar hatırlatayım, aklınızın bir kenarında dursun :)
iHelal Apps var onlarda :D (FaceTime yok o cihazlarda.. Yükleyemiyorsunuz ayrıca.. Öyle görüntülü konuşma vs ile haram şeyler yapmayın diye :D )
bunu ilk duyduğumda inanmamıştım sonra araştırdım iharbi çıktı :D
bunu ilk duyduğumda inanmamıştım sonra araştırdım iharbi çıktı :D
hahahaha :D
Day Walker
16-04-2012, 09:50
hahahaha :D
bu arada yeni yaşa yeni avatar :D
onursumer
16-04-2012, 10:01
4s türkiyede garantili ortalama 1900tl civarlarına şuan alınabiliyor ama genede gereksiz fiyatlar daha yurt dışı ile aralarında bayağı fark var :D
imprezaWRC
16-04-2012, 11:50
Günün Programı.
Ringtones Global
Link:App Store - Ringtones Global (http://itunes.apple.com/tr/app/ringtones-global/id516075222?l=tr&mt=8)
Price: FREE
Size: 1,6 mb (3G üzerinden de indirilebilir durumda)
İçinde 8000 e yakın zil sesi var.
Yerli Yabancı şarkılardan tutun, dizi müziklerine, Effect lere, Sms tonlarına kadar.. Ayrı ayrı kategorilenmiş durumda.. Başarılı.. Beğendim.. Ayrıca screenshot lara bakmayın, program tamamen Türkçe..
İndirilmeyi hakediyor.
Free iken indirmenizi öneririm.
Engin abicim, yahu ben bu programı indirdim, yükledim, dün açayım bakayım nesi var nesi yok dedim, program açılıyor ama ortada bitmek bilmeyen bir yükleniyor yazısı çıkıyor. Silip bir daha mı yüklesem ne yapsam...
Engin abicim, yahu ben bu programı indirdim, yükledim, dün açayım bakayım nesi var nesi yok dedim, program açılıyor ama ortada bitmek bilmeyen bir yükleniyor yazısı çıkıyor. Silip bir daha mı yüklesem ne yapsam...
Sen programı açtığında üstte E mi var, yoksa 3G mi yazıyor?
Biraz yükleme yapar ilk açılışta.
wireless te dener misin.
imprezaWRC
16-04-2012, 12:20
Sen programı açtığında üstte E mi var, yoksa 3G mi yazıyor?
Biraz yükleme yapar ilk açılışta.
wireless te dener misin.
Wireless'da da denedim, önce program açılır gibi oluyor, görüyorum arka plandaki zil seçeneklerini sonra iki saat bitmeyen bir yükleniyor ekranı çıkıyor, artık ne yüklüyorsa bitmiyor bende darlanıyorum valla :D
imprezaWRC
16-04-2012, 13:23
Neyse çözdüm :D
Sabret ve Bekle! :D
http://img713.imageshack.us/img713/5602/photo16042012144222.png http://img36.imageshack.us/img36/5750/photo16042012144209.png
Day Walker
16-04-2012, 13:56
Resimleri göremiyorum :(
Resimleri göremiyorum :(
imageshack.us engelli mi şirkette?
whatsapp tan yolladım :)
Day Walker
16-04-2012, 13:57
burası dışında her yer engelli :(
Türkiye'nin En yeni resim yükleme servisi (http://www.resimyukle.com.tr/)
Day Walker
16-04-2012, 13:59
imageshack.us engelli mi şirkette?
whatsapp tan yolladım :)
ringtones globali indirdim
whatsapp bağlanmıyor şimdide :D
Day Walker
16-04-2012, 14:02
ara sıra ios ada reset atmak gerekiyor canımm :D
aç kapa düzeldi :D
@Quantum abiiii ,, düzelmiorr itunessss.... Firefox'un yazıları da sapıttı hafifff......
Virüs programlar bulamıyor....
Low-Rider
16-04-2012, 15:31
@Quantum abiiii ,, düzelmiorr itunessss.... Firefox'un yazıları da sapıttı hafifff......
işte itunes'a muhtaç olmak ne kadan kötü:D
Day Walker
16-04-2012, 15:34
itunes ile firefoxun ne alakası var. sen farklı bişey var.
işte itunes'a muhtaç olmak ne kadan kötü:D
:D pis indiroidçi çık konumuzdan :D
Low-Rider
16-04-2012, 15:35
itunes ile firefoxun ne alakası var. sen farklı bişey var.
:D pis indiroidçi çık konumuzdan :D
gerilla taktiği sergiliyorum vur kaç yapıyorum:D
Day Walker
16-04-2012, 15:38
gerilla taktiği sergiliyorum vur kaç yapıyorum:D
ahuaauhaauha olm gerilla taktiği öyle olmaz gibi rambo gibi olucaksın :D senin ki çingene taktiği çamur at izi kalsın :hehe:
Low-Rider
16-04-2012, 15:40
ahuaauhaauha olm gerilla taktiği öyle olmaz gibi rambo gibi olucaksın :D senin ki çingene taktiği çamur at izi kalsın :hehe:
hade be ordan çingeneymiş:Dben iphone'u hiç kötülemedim sadece karşılaştırdım asıl çingene sensin.:Dbilip bilmeden *** atıyon android'e:D
Low-rider 'ı istemeyenler el kaldırsın euheuhe
Day Walker
16-04-2012, 15:42
hade be ordan çingeneymiş:Dben iphone'u hiç kötülemedim sadece karşılaştırdım asıl çingene sensin.:Dbilip bilmeden *** atıyon android'e:D
olm bi kere ios çakması bunu kabul edin :D neyse değerli vaktimi buna harcamıycam :D
Day Walker
16-04-2012, 15:43
Low-rider 'ı istemeyenler el kaldırsın euheuhe
:D :heyoo:
Şaka bir yanada , cidden android ios'a rakip nasıl gösterilebiliyor :D
Low-Rider
16-04-2012, 15:46
meyve veren ağaç taşlanırmış kardeşim:D
yeniliklere açık değilseniz tekdüzeyseniz ben napiyim yani:D
Şaka bir yanada , cidden android ios'a rakip nasıl gösterilebiliyor :D
ben birşeyi birşeye rakip göstermedim daha iyi demedim ki:Dsohbet ediyoruz işte ama hep saldırıyonuz siz:p
Day Walker
16-04-2012, 15:48
Low bizden taraf değilsen bertarafsın :D
yok yaw size demedim :) Genel :D
Low-Rider
16-04-2012, 15:51
Low bizden taraf değilsen bertarafsın :D
şu konuda en çok mesajı olanlardan biriyim ama kendini geliştirmeye inanırım takılıp kalmam birşeye:p:D:D
Kimler cevaplam1_? - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/misc.php?do=whoposted&t=69377)
Bu aralar Boost 2 oynuyorum fena sarıyor :)
Day Walker
16-04-2012, 15:59
şu konuda en çok mesajı olanlardan biriyim ama kendini geliştirmeye inanırım takılıp kalmam birşeye:p:D:D
Kimler cevaplam1_? - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/misc.php?do=whoposted&t=69377)
http://www.resimyukle.com.tr/view/31899/karikatur3.jpg
Low-Rider
16-04-2012, 16:00
euheuhe iyimiş:D
la bu kımler cevaplamısa nerden bakıyok?
Day Walker
16-04-2012, 16:07
la bu kımler cevaplamısa nerden bakıyok?
konunun yanında sayı yazıyo şu kadar cevap diye ona tıklayınca geliyo :)
Şimdi yeni konu açıcam, iş siyasete girecek, konu kilitlenecek.. en iyisi mi buradan yumuşak yumuşan duyurup geçeyim :D
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarından 100 TL'lik harç alınması uygulamasına geçileceğini bildirdi.
Saygılar,
Q.
:D
100 bin kere ................... Hakaret vs yasak sanırım :D
artik kutusunda degil de "sen kutuyu ac abi, koy diger cebine, oyle gel" diye rica edicez galiba :D
leader_T
17-04-2012, 12:51
artik kutusunda degil de "sen kutuyu ac abi, koy diger cebine, oyle gel" diye rica edicez galiba :D
Aynen öyle.
Bu kadar da olmaz yaa artık nereden ne alacaklarını şaşırdılar. Gitsinler adam gibi vergilerini işletmelerde toplasınlar yandaşlarından almadıkları vergileri bizden çıkarmaya çalışıyorlar... Hepsinin ben ...... kural dışı bir şey yazmayım şimdi.
ygtkrmdnz
17-04-2012, 13:16
az önce home tuş kalibrasyonunu yaptım gerçekten hızlandı mı yoksa psikolojik mi anlamadım :D
Günün Programı
Sinan Özen den herkes için gelsin..
Öpsene Beni.app
Price:FREE
iutefejfvqQ
yaw bu 5,1 jb daha çıkmadı demi
bi mok yükleyemedim free lerdede bi mok yok zaten :D
Day Walker
18-04-2012, 07:21
yaw bu 5,1 jb daha çıkmadı demi
bi mok yükleyemedim free lerdede bi mok yok zaten :D
çıkmadı :D totoro parayla alsana :hehe:
Ahmet Saraçoğlu
18-04-2012, 07:53
Abiler , Cumartesi Ankara'ya gidiyorum ve yaklaşık bı 10 gün ordayim.O 10 gün boyunca evdeki iki bilgisayarı ; dışlarda oldugum zamanlardada Ankaraya getirdiğim laptopu sürekli uzak masaüstü ile kontrol etmem ' cizim yollamam gerekiyor...Teamviewer ise yarıyor , kontrol ediyor ama bilgisayar her açılışında ; o bilgisayara ait kimlik kodunu yeniliyor ve uzun vadede kullanımıma imkan vermiyor.Android zamani phone my pc ile cok is yaptim bu sekilde kucucuk ekranda , ama simdi ipad e gore adam akilli bisey bulamadim bi turlu...Kullanici adı , şifresi sabit bı uzak masaüstü programı bulup şimdiden senkron etmem lazım yoksa hiçbir is yapamam orda.kullananiniz varmı?
benim bildiğim teamviewer da numara değişmiyor sadece şifresi değişiyor. ama ona kendin girebilmek için bir şifre ayarlarsan her zaman girebilirsin. benım ewdekı oyle mesela
Ahmet Saraçoğlu
18-04-2012, 09:32
Suan aktif olarak deneyenbildigim sadece Teamviewer ,,,onun harici 7 tane daha program kurulu iPad de ama zamansızliktan deneyemedim.teamviewer sürekli şifre ve kullanıcı kodu değiştiriyor bende nedense.Oyle oluncada uzaktan kullanabilmem imkansız , pc basında kimse olmayacak cunku , monitör dahi kapalı olacak.
şifre değişmese bile pc başındaki kişinin onay vermesi lazım.
tahmin ettiğim kadarıyla free versiyon bu şekilde.
lisanslı versiyonda durum istediğin gibi zira bende de bu şekilde oluyor.
@yogi senin cihaz jb li ve full versiyon mu kurdun?
Suan aktif olarak deneyenbildigim sadece Teamviewer ,,,onun harici 7 tane daha program kurulu iPad de ama zamansızliktan deneyemedim.teamviewer sürekli şifre ve kullanıcı kodu değiştiriyor bende nedense.Oyle oluncada uzaktan kullanabilmem imkansız , pc basında kimse olmayacak cunku , monitör dahi kapalı olacak.
standart bir şifre koyabiliyorsunuz. sürekli o şifreyi kullanabilirsiniz yani. alternatif olarak logmein de kullanılabilir.
Day Walker
18-04-2012, 15:10
App Store - (http://itunes.apple.com/us/app/touchpal-contacts/id503130474?mt=8)
programın adı touchpal contacts ne işe yarar kişi aramak için numaraları tuşladığınızda en uygun kişiyi ekrana getiriyor.Ayrıca Tr de çalışmayan telesekreter gibi uygulamalarıda mevcut.
Day Walker
18-04-2012, 15:15
Günün ücretsizleri
Call of Mini: Last Stand for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store (http://itunes.apple.com/tr/app/call-of-mini-last-stand/id494829360?mt=8)
Call of Mini: Double Shot for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store (http://itunes.apple.com/us/app/call-of-mini-double-shot/id459012341?mt=8)
indirimdekiler
App Store - Real Racing 2 (http://itunes.apple.com/app/real-racing-2/id386568787?mt=8)
4.99 $ ====>1.99$
Kaçırmayın :D
Teamviewer'da gözetimsiz erişim mi öyle bişi için sabit şifre koyup iPad üstündede onu kaydedip tek tıklama ile bağlanabilirsin.
fatih(fb)
19-04-2012, 00:30
Şimdi yeni konu açıcam, iş siyasete girecek, konu kilitlenecek.. en iyisi mi buradan yumuşak yumuşan duyurup geçeyim :D
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarından 100 TL'lik harç alınması uygulamasına geçileceğini bildirdi.
Saygılar,
Q.
bu harcı alıp kayıt ediceklerse pek kimse bişe demez ama aksi olacaksa başlamak istemiyorum iyi dileklerimi iletmeye:)
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2012, 02:40
standart bir şifre koyabiliyorsunuz. sürekli o şifreyi kullanabilirsiniz yani. alternatif olarak logmein de kullanılabilir.
Teamviewer'da gözetimsiz erişim mi öyle bişi için sabit şifre koyup iPad üstündede onu kaydedip tek tıklama ile bağlanabilirsin.
Çizim yapmaktan beynim sulandı , yarın zihnim yerine gelsin denicem , teşekkürler.
Bu arada yeni bı özellik keşfettim , biliyosunuzdur illaki ,,, Youtube da izlenen video- müzik home tuşuna basınca , yada safari açınca çalmıyor , Youtube daki saniyede kalıyor normalde...ama iki kere home a basıp açtığımız menüde sola kaydırıp ekran parlaklığı , ses seviyesini ayarladigimiz kontrol panelinin ortasındaki play e basınca Youtube da o an ne acıksa altta çalmamıza yardımcı oluyormuş ,, bilmiyordum öyle bı özellik olduğunu...benim gibi pc de mp3 depolamaktansa Youtube'dan dinleyip kapatan biri için büyük kolaylık oldu.
Çizim yapmaktan beynim sulandı , yarın zihnim yerine gelsin denicem , teşekkürler.
Bu arada yeni bı özellik keşfettim , biliyosunuzdur illaki ,,, Youtube da izlenen video- müzik home tuşuna basınca , yada safari açınca çalmıyor , Youtube daki saniyede kalıyor normalde...ama iki kere home a basıp açtığımız menüde sola kaydırıp ekran parlaklığı , ses seviyesini ayarladigimiz kontrol panelinin ortasındaki play e basınca Youtube da o an ne acıksa altta çalmamıza yardımcı oluyormuş ,, bilmiyordum öyle bı özellik olduğunu...benim gibi pc de mp3 depolamaktansa Youtube'dan dinleyip kapatan biri için büyük kolaylık oldu.
bu çok çok iyi oldu benim için.:icon_tup: youtubede birşey dinlerken ekranıda kapatamıyordum, kesiliyordu. bildiğimiz iyi oldu bunu.
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2012, 08:35
Aynen benim icinde büyük kolaylık oldu ,,, altta Youtube dururken o panele geldim bı baktım izlediğim videonun adı yazıyor play in altında ,,, dedim nooluyoruz :D , denedim çalıştı...
teamviewer ın alternatifini ararken hazine buldum :)
LogMeIn
App Store - LogMeIn (http://itunes.apple.com/tr/app/logmein/id479229407?l=tr&mt=8)
www.logmein.com
timviivır hikaye.. Bu çok çok iyi!
teamviewer ın alternatifini ararken hazine buldum :)
LogMeIn
App Store - LogMeIn (http://itunes.apple.com/tr/app/logmein/id479229407?l=tr&mt=8)
www.logmein.com
timviivır hikaye.. Bu çok çok iyi!
Harbiden Sipirmensin sen yaaaaaa :D ağzım ayrılıyodu ofis dışında olduğumda bilgisayarımdan ofistekilere bişeyler yaptırırken :D artık açıp çatır çatır kendi işimi görürüm :)
Davnlod ediyorum :D for dis kompitır :D
Harbiden Sipirmensin sen yaaaaaa :D ağzım ayrılıyodu ofis dışında olduğumda bilgisayarımdan ofistekilere bişeyler yaptırırken :D artık açıp çatır çatır kendi işimi görürüm :)
Üstad.. HD şeklinde görüntü alıyorsun, ve gerçekten çok hızlı..
RemoteDesktop ya da FileSharing (DropBox gibi) özellikleri ayrı ayrı kullanabilirsin dilersen.. Çok başarılı..
ancak şöyle bir handikap var, bağlantı süresi 10dk ile sınırlı. (FREE versiyonlarda) sonra bağlantı kopuyor.
yeni session ile tekrar bağlanmak ise 2 saniye :)
Kurulum gayet kolay ancak bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum. :)
Üstad.. HD şeklinde görüntü alıyorsun, ve gerçekten çok hızlı..
RemoteDesktop ya da FileSharing (DropBox gibi) özellikleri ayrı ayrı kullanabilirsin dilersen.. Çok başarılı..
ancak şöyle bir handikap var, bağlantı süresi 10dk ile sınırlı. (FREE versiyonlarda) sonra bağlantı kopuyor.
yeni session ile tekrar bağlanmak ise 2 saniye :)
Kurulum gayet kolay ancak bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum. :)
Yahu benim bir dosya alıp onu mail attırmam en fazla 30 sn sürer zaten kalan 9 dk 30 saniye onlara bahşiş olsun :D
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2012, 10:52
Hala uğraşmamadım su uzak masaüstünü pc lere oturtmaya ve cumartesi sabah yolcuyum...halletmeden gidersem bı ay işlerin bı ayağı topal kalicak ama zıkkım çıksın hiç zaman yok.su logmein i denirim bı..
Bu arada jb lilere en kralı splashtop , görüntü on numara , video aynı hızda aktarılıyor ve ses pc hoparlöründe kisilip iPad hoparlörüne aktarılıyor....ama bağlantıyı aynı ağ haricinde cozememistim.
Usta App yıkılıyor :) yok böyle bir görüntü kalitesi ve respond time :D Test sürüşünü yaptım bayıldım bayıldım :) tekrardan çok teşekkür ederim :)
http://f1204.hizliresim.com/w/m/4mgwc.jpg
leader_T
19-04-2012, 10:57
Ne gibi bir yardım :)
Usta App yıkılıyor :) yok böyle bir görüntü kalitesi ve respond time :D Test sürüşünü yaptım bayıldım bayıldım :) tekrardan çok teşekkür ederim :)
[IMG]http://f1204.hizliresim.com/w/m/4mgwc.jpg[IMG]
Ne gibi bir yardım :)
"Bağlantı sorunu" yaşamanın alternatifi başka ne olabilir?
Devamlı "not connected" ekranı almanız gibi örneğin? :)
Options da hangi ayarları yapılması gerektiği ile ilgili.. Başka ne olabilir ki..
Makinanıza bağlanma gibi bir isteğim de talebim de yok.. Relax :)
leader_T
19-04-2012, 11:20
"Bağlantı sorunu" yaşamanın alternatifi başka ne olabilir?
Devamlı "not connected" ekranı almanız gibi örneğin? :)
Options da hangi ayarları yapılması gerektiği ile ilgili.. Başka ne olabilir ki..
Makinanıza bağlanma gibi bir isteğim de talebim de yok.. Relax :)
yok yanlış anlama hocam ben merak ettiğim için sordum. Böyle bir hizmette benim çoğunlukla 10 dk'dan daha fazla bağlantı ihtiyacım oluyor. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
yok yanlış anlama hocam ben merak ettiğim için sordum. Böyle bir hizmette benim çoğunlukla 10 dk'dan daha fazla bağlantı ihtiyacım oluyor. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
10dk dan fazla bağlantı ihtiyacı olursa disconnect olduğunda tekrar log in olacaksın. ekran zaten kaldığın yerden devam ediyor.
Ha bunu da istemiyorsan, hiç kopmasın bağlantı ben log out diyene kadar diyorsan,
https://secure.logmein.com/products/pro/purchase.aspx adresiden "BUY" yapacaksın.. :)
Bu tip programlarda crack, JB falan olmaz..
Program firmanın server ı ile bağlantılı çalışıyor.
Bir bilgisayar için yıllık 69,95 USD vereceksin alacaksın hizmeti.. :)
İki bilgisayarım var ikisine da bağlanabileyim diyorsan, 129,90 USD / yıllık
Üç bilgisayarım var hepsine aynı anda bağlanayım diyorsan, 194,85 USD / yıllık
...
..
.
25 bilgisayara kadar internet üzerinden satın alabiliyorsun (25 computer = 1.099.- USD / yıllık)
25 bilgisayardan fazlası lazımsa, 1-866-478-1805 nolu telefon numarasından yardımcı olacaklarını söylüyorlar.. :)
Yoksa 10 dk sonunda disconnect olduğunda, ekrana 2 kere dokunup 3 saniye sonra koptuğun ekranının geri dönmesi durumu FREE.. Seçim senin.. :)
Böyle bir yardımım olsun o halde :D
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2012, 11:52
Kurdum iPad e ,,, mailimi ve herseyimin şifresi olan bı şifrem var onu girdim ,,, bı baktım 3 bilgisayarımda görüyor ..ikisi açık biri kapalı , kapalısında görüyor ,,, dedim töbe bismillah nooluyo :D ,,, sonradan anladım , eski iPad zamanı denemek için kurmuşum pc lere.
Yalnız 20 dakikadir online im hala kopmadı hayret,,,
Hatırlattığınız için çok teşekkürler , bu arada su iki gün boyunca bende deniycem ama ,, o 10 dakikada kopma harici bı problem sezerseniz lütfen uyarın beni Ankara'ya gitmeden arkadaslar.free de 10 dakikada bir kopmanın çözümü yeniden online olmaksa sadece hiç sıkıntı yok , çık bidaa gir , gerekiyorsa iPad i bile yeniden başlatirim rapiddeki modem reset hesabı sorun yok :D
Kurdum iPad e ,,, mailimi ve herseyimin şifresi olan bı şifrem var onu girdim ,,, bı baktım 3 bilgisayarımda görüyor ..ikisi açık biri kapalı , kapalısında görüyor ,,, dedim töbe bismillah nooluyo :D ,,, sonradan anladım , eski iPad zamanı denemek için kurmuşum pc lere.
Yalnız 20 dakikadir online im hala kopmadı hayret,,,
Hatırlattığınız için çok teşekkürler , bu arada su iki gün boyunca bende deniycem ama ,, o 10 dakikada kopma harici bı problem sezerseniz lütfen uyarın beni Ankara'ya gitmeden arkadaslar.free de 10 dakikada bir kopmanın çözümü yeniden online olmaksa sadece hiç sıkıntı yok , çık bidaa gir , gerekiyorsa iPad i bile yeniden başlatirim rapiddeki modem reset hesabı sorun yok :D
Bu 10 dk mevzusunu bizim alt şirketimizin bilgi işlem müdürü söyledi, bilgi verdi.
O konunun ucu da açık aslına bakarsanız. Zira test etmedim. Hani böyle bir şeyle karşılaşırsanız şaşırmayın.. :)
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2012, 12:22
İnatla kopmadı benimki , hala bağlı suan:)
I Want It ROMO!!!
Romo vs Lello on Vimeo (http://vimeo.com/34582395)
Romo (http://kck.st/om1pPu)
By_HaNNibaLL
22-04-2012, 16:19
Türkçe Siri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MxEVU0R5kts&feature=player_embedded#)!
Videodaki gibi bizde kullanabilirmiyiz ?
Türkçe Siri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MxEVU0R5kts&feature=player_embedded#)!
Videodaki gibi bizde kullanabilirmiyiz ?
1 ay free, sonra nurullah semiz amca sunucusuna erişim için para istiyor :) ayda 5 tl :)
al bak ayrıntılar burada
TRSiri (http://trsiri.wordpress.com/)
bana kalırsa az bile istiyor :)
bana kalırsa az bile istiyor :)
sen kendin kullanıyormusun acaba ? merak ettim aramızda kullanan varmı diye ..
tam anlamıyla performansını merak ettim de .. hani ilk siri reklamındaki gibi .. siri mail yaz siri mesajımı oku .. cevap yaz vs vs gibi ..
arfy...
sen kendin kullanıyormusun acaba ? merak ettim aramızda kullanan varmı diye ..
tam anlamıyla performansını merak ettim de .. hani ilk siri reklamındaki gibi .. siri mail yaz siri mesajımı oku .. cevap yaz vs vs gibi ..
arfy...
hayır ben kullanmıyorum. telefonum 4 çünkü.
JB li iken bri ara siri kurmuştum ama tam randımanlı çalışmadı. ben de silmiştim.
telefonunda siri olan arkadaşlarımın hiç birisi de açıkçası kullanmıyor.
Orj. siriyi tam performanslı bir şekilde kullanmak için ingilizceyi iyi bir aksanla konuşmak lazım yoksa her zaman anlamıyor :)
Ha telefonum 4S olsa, ya da gün gelir de güncelleme ile siri gelse kullanır mıyım, hep elimin altında olur mu siri? bilmiyorum. Belki araba kullanırken.. ama ofiste, dışarıda, evde telefona müdahale edebiliyorken siriyi kullanmam gibi.. açar bakarım, kendi işimi kendim yaparım.. :)
aylık 5 lira az bile dememin sebebi ise, adamın bir server / hosting maliyeti var. onu karşılaması gerek. anladığım kadarıyla da oldukça iyi bir server. (donanımhaber de yazıyor bu adam)
ayrıca siriyi alıp kodlarını mıncıklamak, onu türkçeleştirmek her babayiğidin harcı değil. ne kadar performanslı, bug ları var mı, geliştirilmesi gerekiyor mu halen vsvs bakmak lazım ancak bu haliyle bile kullanmak isteyen kişi tabiiki bir bedel ödemek zorunda.. burada istenen 5 lira da oldukça sembolik bir ücret.. çok çok uygun ücreti.. diye düşünüyorum.
Farklı ülkelerin sayfalarından app indirebilmek için itunes'da , illaki her ülke için ayrı hesap gerekiyor sanırım bunun da 1 kısayolu varmıdır :))
suleymangunes
23-04-2012, 03:33
photosynth diye bir program yapmis gavur bildigin turistik mekanlara gidip panaromik fotograf cekesim geliyor, tavsiye ederim ;)
serkanokan
23-04-2012, 13:38
Geçen yıl hepsiburada'dan iphone 3gs aldım. Son bir aydır titreşim butonunu aktif hale getirdiğimde telefonu sessize alıyor ancak titreşim çalışmıyor.Ayarlarda titreşim aktif olarak görünüyor,sanırım titreşim motoru gitmiş telefonun.
Merak ettiğim telefonu garantiye götürdüğümde tamir edilir mi yoksa yeni bir telefon mu verirler?
Kimisi tamir edilir diyo,kimisi 3gs artık bitti, yapılamayacak telefonlara direk iphone4 8gb veriyolar diyo..Fikirlerinizi alabilir miyim?
Geçen yıl hepsiburada'dan iphone 3gs aldım. Son bir aydır titreşim butonunu aktif hale getirdiğimde telefonu sessize alıyor ancak titreşim çalışmıyor.Ayarlarda titreşim aktif olarak görünüyor,sanırım titreşim motoru gitmiş telefonun.
Merak ettiğim telefonu garantiye götürdüğümde tamir edilir mi yoksa yeni bir telefon mu verirler?
Kimisi tamir edilir diyo,kimisi 3gs artık bitti, yapılamayacak telefonlara direk iphone4 8gb veriyolar diyo..Fikirlerinizi alabilir miyim?
iphone 4 vereceklerini hiç sanmıyorum :) garanti kapsamında tamiri yapılır. ayarlarda 2 yerde titreşim bölümü var, ikisinin de açık olduğundan emin misiniz?
3GS in bitmiş olması servisin elinde yedek cihaz bulundurmayacağı anlamına gelmez.Uzun bir süre daha ellerinde yedek telefon tutarlar.Zaten titreşim motoru kolay değiştirilen basit bir parça tamir edip verirler.
aynen benımde titreşim bozuldu yaklaşık kaça yapılır?
serkanokan
23-04-2012, 15:35
Ayarlar bolumundeki iki titresim bolumu de aktif.
Garantiye goturmeye vakti gelmistir o zaman.tesekkur ederim ;)
Burak-Akın
23-04-2012, 16:36
1 hafta öncesine kadar tlefon epey yavaşlamış ve sürekli batarya yer durumdaydı..
Birkaç arkadaşımdan restore etmem gerektigi sölendi.. Restore işleminden sonra gayet hızlı ve 4Gs programının bagzıları geldi. Biraz zahmetli olsada restore işlemini herkeze öneririm
5.01 untethered by by dedik, 5.1 güncel resmi sürüme geçtik..Şarj biraz daha iyi..Tavsiye edebilirim.
Ya bitane 3gs var cihaz jb de cokmus yazilim bitirmiyor itunes simgesinde kaliyor 1 hatasi veriyor anlamadim gitti
TolgaEsentepe
23-04-2012, 21:49
4s şarjı çok iyi gitmye başladı sabah 8de çıkardım şarjdan gün içi görüşmeler falan yüzde 78de şu an çok güzel :D
3G felaket yiyor şarjı :( Operatörler dandik sistem mi kullanıyor anlamıyorum... Yurtdışındada bu kadar azaltıyormu şarjı telefonu zorluyormu acaba ?
Day Walker
24-04-2012, 09:05
En İyi Online Dizi ve Sinema Sitelerinden Safari ile Video İzleme
Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 Filmleri izle (http://filmifullizle.com)
HDSeyir.com | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2012 Filmleri izle, Yabancı film izle, Bluray, 720p, Dvd, (http://hdseyir.com)
fullhdfilmizle.com | Full Hd Film Keyfinin Tadını Çıkarın (http://fullhdfilmizle.com)
Hdfilmsitesi.com Online Tek Parça HD Kaliteli Film izle (http://hdfilmsitesi.com)
Cinemakina.com | Kaliteli Film Burada Izlenir (http://cinemakina.com)
Dizimag - Yabancı dizi izle, diziizle, yabancı diziler (http://dizimag.com)
Dizi izle, online diziizle, canl diziizle, dizi seyret, diziadresi.net (http://diziadresi.net)
Dizi izle, Dizi Seyret, Yabanc Dizi zle, Dizi-izle.Com (http://dizi-izle.com)
Film izle, sinema izle, online film izle, türkçe dublaj film izle (http://filmdeyiz.net)
Kodları kolay kopyalayabilmeniz ve derli toplu olması açısından
http://hakanzn.comule.com/hakan/rlxhkn.html
not:Alıntıdır.
Day Walker
24-04-2012, 09:07
......................
Teşekkür ederiz efenim :)
3g ve hücresel bilgi bildiğin hardcore yapıyor şarja ya. 5.1 versiyonda.
gecen gun paketımde ınternetım bıttı 4 gun 3g ve hücresel bilgiyi kapattım
gun ıcı kullanımım işe gidip gelirken filan muzık dınleme gunde ortalama 2 saat, telefonla konusma gunde ortalama 2 2.5 saat, mesajlasma falan,
3.günde %50 ye geldi beehh dedim.
Day Walker
24-04-2012, 13:06
Teşekkür ederiz efenim :)
Rica ederiz efem ne demek maksat vatandaş yararlansın :D