Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
ahmet3425
22-09-2015, 12:06
Valla ben aldigim gibi duruyor iphone 6 yi :) daha guncelleme falan yapmadim ihtiyacimda yok nerde trak orda birak 8 iyidir :D
Day Walker
22-09-2015, 12:45
hayatımı kurtardın
mucxxx! oldu valla:D
operim :D
fasterhan
22-09-2015, 19:00
iphonelarda kırılan ekran değişirken içindeki verilere bişey oluyor mu mesela numaralar felan siliniyor mu acaba ?
iphonelarda kırılan ekran değişirken içindeki verilere bişey oluyor mu mesela numaralar felan siliniyor mu acaba ?
yok olmuyor :)
keşke jailbreak çıksa da öyle geçsek :)
6s we 6+s in ne zaman çıkacağı we fiyatlarının ne olacağı hakkında bilgisi olan warmı acaba arkadaşlar.
Hanıma telefon alacağım beklesemmi acaba?
Güncelleme gelmiş.
LOG dergisinden alıntıdır ;
iOS 9‘un yayınlanmasının ardından henüz 1 hafta geçmişken bugün iOS 9.0.1 güncellemesi duyuruldu.
Apple tarafından yapılan açıklamaya göre yeni güncellemeyle birlikte aşağıda yer alan sorunlar gideriliyor.
– Bazı kullanıcıların güncellemeden sonra ayarlama yardımcısını tamamlayamamalarına neden olan sorun
– Alarmların ve sayaçların bazen çalmaması ile ilgili sorun
– Safari’de ve Fotoğraflar’da videoyu durdurmanın durdurulmuş çerçevenin bozuk görünmesine neden olan sorun
– Profil yoluyla özel APN ayarına sahip olan bazı kullanıcıların hücresel veriyi kaybetmelerine neden sorun
zaten bi kere yükledik hiç umrumda değil artık düşünmeden yüklüyorum.
takılma yaşayan var mı geçişlerde, yoksa tek yaşayan ben miyim ? 6+ var ve takılma yaşıyorum, anlık donmalar 8 küsür varken hiç böyle değildi
adeta telefondan soğudum..
ben sorunsuz yükledim şimdi şıkır şıkır oldu :D
takılma yaşayan var mı geçişlerde, yoksa tek yaşayan ben miyim ? 6+ var ve takılma yaşıyorum, anlık donmalar 8 küsür varken hiç böyle değildi
adeta telefondan soğudum..
Gecikmeler falan var bendede. Spotlight ekranımda istediğim ayarlarda sorunlar var. Ufak tefek bir çok sorun gözlemledim.
Gecikmeler falan var bendede. Spotlight ekranımda istediğim ayarlarda sorunlar var. Ufak tefek bir çok sorun gözlemledim.
arkadaşta 5 var onda takılma yk bizim ki takılıyor deli oldum :)
F.KARACA
24-09-2015, 11:25
Her ihtimale karşı telefonunu apple yedekliyor. (En azından zorlu daki apple öyle yapıyordu)
çok acil olarak iphonedaki kişileri bilgisayara kopyalamam gerekiyor ve beceremiyorum..
Nasıl yapıcaz, yardım edebilir misiniz?
mcbackup progrmı vardı kendıne maıl atıyorsun
Umut_Akkuş
25-09-2015, 13:46
Benim bildiğim telefonu pc ye bağlayıp itunes a girip sol üste iphone simgesine tıklayıp yine sol tarafta bilgi kısmına tıklayıp kişileri eşzamanlamayı işaretlemek umarım işe yarar.
malesef itunes üzerinden yedekleyemiyorum.
clouda atmaya çalışıyorum, tahmini süre hesaplanıyor diyor ve 8 saat çıkıyor tahmini süre. Sadece rehberi işaretliyorum ve 8 saat diyor...
bi daha iphone kullanmayacağım, herşeyi işkence bu telefonun...
GuneyOnur
26-09-2015, 18:11
Ya bu hücresel veride bazı programların veri aktarımını kapatmıştım açıyorum programa giriyorum bağlanmıyor sonra tekrar ayarlara dönüyorum sanki hiç açmamış veri aktarımını gibi kapalı şekilde duruyor nasıl düzelicek bunlar
İp4S - 9.0.1
bu sabah teli normal şekilde kullandım,bir ara cebimden çıkardım baktım kapalı.açmaya çalıştım açılmadı.
şarjının olduğunu bildiğim halde dedim belki bitmiştir,az önce eve geldiğimde taktım herhangi bir kıpırdanma yok.
yani kısaca iPhone 6 çalışmıyor,
başına gelen yada duyan ne bileyim tahmin yürütecek kimse var mı?
iphone 4 ve ios 6 ım la mutlu mesut geçiniyoruz :)
Selam arkadaşlar.
Telefonda eşimle aynı App adresini kullanıyoruz, ben ios 9 a geçtikten sonra bişeyler oldu we benim tüm arama kaydım aynı şekilde eşimin tüm arama kayıtları birbirimizde gözüküyo.
Bunu nasıl düzeltebilirim.
Aynı zamanda heriki telefonda wifi ye bağlı isre gelen aramada aynı anda iki telefonda çalıyo. Bunların sebepleri ne olabilir we nasıl düzeltebilirim.
Teşekkürler
şimdi aklıma geldi, home ve açma tuşuna bastım düzeldi.
Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye çıkış tarihini ve satış fiyatlarını açıkladı. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, İtalya, Meksika, Rusya, İspanya ve Tayvan dahil 40’tan fazla ülkede 9 Ekim’de, Türkiye’de ise 16 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarının inanılmaz bir seviyeye ulaştığını belirten Apple’ın CEO’su Tim Cook, Apple tarihindeki tüm ilk hafta sonu satışlarının çok üzerine çıktıklarını belirtti. Müşterilerin geri bildirimlerinin inanılmaz olduğunu söyleyen Cook, kullanıcıların 3D Touch ve Live Photos’a oldukça ilgi gösterdiklerini ifade etti. Cook, 9 Ekim’de daha da fazla ülkede iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı müşterilere ulaştırmak için sabırsızlandıklarını söyledi. Lansmandan yalnızca üç gün sonra, 13 milyondan fazla yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sattığını duyuran Apple, iPhone 6s’in Türkiye’deki başlangıç satış fiyatının 3.099 TL, iPhone 6s Plus’ın başlangıç satış fiyatının ise 3.499 TL olduğunu açıkladı. Her iki telefonun satış fiyatını haberin devamında ulaşabilirsiniz.
iPhone 6s 16 GB: 3,099 TL
iPhone 6s 64 GB: 3,499 TL
iPhone 6s 128 GB: 3.899 TL
iPhone 6s Plus 16 GB: 3.499 TL
iPhone 6s Plus 64 GB: 3.899 TL
iPhone 6s Plus 128 GB: 4.299 T
turbo&quattro
28-09-2015, 15:14
Ipad air 2 de ligtv ve digiturkwebplay app leri kullaniyorum ama ikisinde de goruntu var ses yok. Baska appleri denedim ses var sadece bu ikisinde yok. Kaldirip yeniden kurdum ama hala ayni. Musteri hizm ararim kalditip kurun duzelir dediler ama onu Zaten birkac kez yaptim. Onceki ipad imde( ipad 4 retina ) sorunsuz calisan app air 2 de neden calismiyor olabilir?
Bence tamamen digiturkun app geliştiricilerinin uygulamayı güncelleyememiş olması, suçu kabul etmeyip kapatın açın düzelir" bahanesiyle gelmişler gibi hissettim ben :)
Uygulama ios9'a optimize edilmemiştir. Güncelleme geldiğinde düzelir.
Guncelleme geldi ve dun gece guncelledim hatta app i sildim geri yukledim ama hala ayni.
Jön Türk
28-09-2015, 15:29
Vay babam vay 6 64gb cihazım var hayatta satmam :D 6s almak çok lüks olmuş artık.
Draniela
28-09-2015, 15:48
Sanki 9 dan sonra pili az gitmeye başladı gibi kullanım süresi iyi ama sanki az gidiyor anlamış değilim :D
Telefon yavaşladı gibi sanki ben anlamadım bu işi hayret bir şey. Sizde de öyle mi ?
emresener
28-09-2015, 15:50
şuan apple.com dan kontratsız 6s almak mümkün değilmi. ben burdan alıcam NY adresime göndericem. ama alım yapabilmem için telefon hatları çıkıyor ıvır zıvır. biri varmıdır bu konuda beni aydınlatabilcek ??
749$ seciyorum sonrasında hat seçmek zorunda bırakıyor :S
Sanki 9 dan sonra pili az gitmeye başladı gibi kullanım süresi iyi ama sanki az gidiyor anlamış değilim :D
Telefon yavaşladı gibi sanki ben anlamadım bu işi hayret bir şey. Sizde de öyle mi ?
telefon yavaş delirtiyor beni. Pilini %80 den sonra düşük güç moduna al çok fark ediyor.
takılma sorunu bende de var, neden çözmüş değilim. bunu satıp 5s almak istiyorum varsa takas etmek isteyen düşünen falan konuşalım.. 6+ 16
turbo&quattro
28-09-2015, 15:58
şuan apple.com dan kontratsız 6s almak mümkün değilmi. ben burdan alıcam NY adresime göndericem. ama alım yapabilmem için telefon hatları çıkıyor ıvır zıvır. biri varmıdır bu konuda beni aydınlatabilcek ??
Kontratsiz satisa ilk yogunluk gectikten sonra basliyor apple. 1 ay fln beklemek gerek en az. Tax dahil $800 lere geliyor fiyatlar, ebay de bulabilirsin o fiyatlara.
Kontratsiz satisa ilk yogunluk gectikten sonra basliyor apple. 1 ay fln beklemek gerek en az. Tax dahil $800 lere geliyor fiyatlar, ebay de bulabilirsin o fiyatlara.
ebay den alınca, burada vergi ödüyor muyuz ? Yoksa sadece kayıt ettirmemiz yeterli mi ?
emresener
28-09-2015, 16:03
bizimkiler 6-16 ekim ny de olucaklar. sıra falan bekleme olayına girmezler. Netten alıp ordaki adrese gönderebileydim iyiydi :D
Ama t-mobile seçtiğimde Pay to fUll olarak direk gönderim çıktı onu çözemedim.
denemekten zarar çıkarmı çıkmazmı bilemedim.
Pederin kartla alıcam ,adresten peder teslim alacak o konuda sıkıntı yok ama ilerde bi kontrat mevzusu dönermi acaba ? tax dahil 783$ civarına geliyor
emresener
28-09-2015, 16:03
ebay den alınca, burada vergi ödüyor muyuz ? Yoksa sadece kayıt ettirmemiz yeterli mi ?
gümrükten geçerse sorunsuz biey olmaz ama takılıp vergi isterlerse yine aynı para :D
turbo&quattro
28-09-2015, 16:04
Ebayde vergi yok. Tr ye kargo icin soruyorsan alamazsin, sokamazsin Ulkeye telefon.
Hadi bir sekilde alindi Tr ye geldi diyelim sadece kayit ettitip kullanabilirsiniz.
turbo&quattro
28-09-2015, 16:09
bizimkiler 6-16 ekim ny de olucaklar. sıra falan bekleme olayına girmezler. Netten alıp ordaki adrese gönderebileydim iyiydi :D
Ama t-mobile seçtiğimde Pay to fUll olarak direk gönderim çıktı onu çözemedim.
denemekten zarar çıkarmı çıkmazmı bilemedim.
Pederin kartla alıcam ,adresten peder teslim alacak o konuda sıkıntı yok ama ilerde bi kontrat mevzusu dönermi acaba ? tax dahil 783$ civarına geliyor
Tmobile den alsan bile Tr de kullanamazsin. Verizondan baska unlock iphone satisi yapan operator yok. Hafatya fln tekrar dene ilk yogunluk belki uzun surmez.
emresener
28-09-2015, 16:10
Tmobile den alsan bile Tr de kullanamazsin. Verizondan baska unlock iphone satisi yapan operator yok. Hafatya fln tekrar dene ilk yogunluk belki uzun surmez.
riske girmeyelim o zmn abi saolasın.
Bide şu ebaydakilere bakayımda onlar sıra bekleyip alıpta satanlarmı oluyor acaba ?
Draniela
28-09-2015, 16:14
telefon yavaş delirtiyor beni. Pilini %80 den sonra düşük güç moduna al çok fark ediyor.
takılma sorunu bende de var, neden çözmüş değilim. bunu satıp 5s almak istiyorum varsa takas etmek isteyen düşünen falan konuşalım.. 6+ 16
Düşük güç modu bildirimleri falan kapatıyor muydu ? Bir de benim telefondaki swarm bildirim olayını hala çözemedim ben. Bütün her şeyi açık hala bildirim gelmiyor
turbo&quattro
28-09-2015, 16:18
riske girmeyelim o zmn abi saolasın.
Bide şu ebaydakilere bakayımda onlar sıra bekleyip alıpta satanlarmı oluyor acaba ?
2 yil sozlesmen bittikten sonra indirimli fiyattan ( $199 olmasi gerek ) tekrardan iki yil sozlesme imzalayipta uc bes birseyler kar etmek isteyenlerin sattiklari telefonlar. Ebayden deneyeceksen eger verizon olmasina dikkat et diger alacagin operatorler Tr de calismiyor.
emresener
28-09-2015, 16:20
2 yil sozlesmen bittikten sonra indirimli fiyattan ( $199 olmasi gerek ) tekrardan iki yil sozlesme imzalayipta uc bes birseyler kar etmek isteyenlerin sattiklari telefonlar. Ebayden deneyeceksen eger verizon olmasina dikkat et diger alacagin operatorler Tr de calismiyor.
tamam abi sağolasın.
Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye çıkış tarihini ve satış fiyatlarını açıkladı. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, İtalya, Meksika, Rusya, İspanya ve Tayvan dahil 40’tan fazla ülkede 9 Ekim’de, Türkiye’de ise 16 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarının inanılmaz bir seviyeye ulaştığını belirten Apple’ın CEO’su Tim Cook, Apple tarihindeki tüm ilk hafta sonu satışlarının çok üzerine çıktıklarını belirtti. Müşterilerin geri bildirimlerinin inanılmaz olduğunu söyleyen Cook, kullanıcıların 3D Touch ve Live Photos’a oldukça ilgi gösterdiklerini ifade etti. Cook, 9 Ekim’de daha da fazla ülkede iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı müşterilere ulaştırmak için sabırsızlandıklarını söyledi. Lansmandan yalnızca üç gün sonra, 13 milyondan fazla yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sattığını duyuran Apple, iPhone 6s’in Türkiye’deki başlangıç satış fiyatının 3.099 TL, iPhone 6s Plus’ın başlangıç satış fiyatının ise 3.499 TL olduğunu açıkladı. Her iki telefonun satış fiyatını haberin devamında ulaşabilirsiniz.
İnsan gibi fiyat koymamışlar :icon_wack
Bu fiyatlarla buradan alınıp TR'de satılır arada 1.100 TL fark var maşallah :)
Ben de tek çare birini seçip kontratsız aldım 749'luk telefon taxle 801'e mi ne geldi. Kontratsız zannediyordum ama unlock değilmiş sanırım :)
Hadi ya :D Ben de diyorum içinde gelen T-Mobile hat niye internet falan çekiyor :D Hemen çıkarıp koydum kenara kendi T-Mobile'ımı taktım. Şimdi ben bunu TR'de kullanamayacak mıyım? :))
abi uçmuşlar iyice ya cidden, fiyatlara şöyle sakin sakin baktımda :) ben satıp 5s alma modundayım hala, deli gibi kullanmıyorum :)
turbo&quattro
28-09-2015, 17:47
Abd den ayrilmadan tmobile ara yurtdisina tatile gidecegini telini gidecegin ulkenin simcardi ile kullanmak istedigini soyle unlock yapmalarini iste. Birkac guvenlik sorusundan sonra hallediyorlar genelde. Eger operatoru aramazsan tr de direkt kullanamaZsin.
At-n-t den olmuyor mu Yusuf abi? Kuzen 3 sene önce 5 i alırken ordan alıp kullanmıştı
turbo&quattro
28-09-2015, 18:36
Verizon haric baba tum operatorler kilitli tel satiyorlar kuzenin nasil kullanmis olabilir hic bir fikrim yok :)
GuneyOnur
28-09-2015, 18:55
Ya bu hücresel veride bazı programların veri aktarımını kapatmıştım açıyorum programa giriyorum bağlanmıyor sonra tekrar ayarlara dönüyorum sanki hiç açmamış veri aktarımını gibi kapalı şekilde duruyor nasıl düzelicek bunlar
İp4S - 9.0.1
Kendim sordum kendim cevap vereyim bari başına gelecek arkadaşlar olursa bu yolu izleyebilirler.
Ayarlar/Genel/Sıfırla/Tüm İçerik ve Ayarları Sil.
Önce yedek alıp sonra bu işlemi yaparsanız daha sağlıklı olur. Rehber,Fotoğraf,İcloud hesabınız kısacası herşey gidiyor çünkü.
fıyatlar aşırı yuksek degılmı yahu hanı 650 dolar olacaktı 6 nın fıyatı dusup 6s o fıyata gelecektı. tr de geçirme yapmışlar. almayı dusunuyordum ama o paraya yazık gunah. yada tahutle falan ancak alınır.
turbo&quattro
28-09-2015, 19:14
Bu konu altinda yazayim bari 3 gun sonra abd ye gidiyorum upgrade hakkim var 6s e gecis yapacagim. 64luk 6 mi satiyorum bilginize :)
bende ısteyen varsa getıreyım dıceksın sandım abi :D
bu arada en son apple aradıgımda abd cıhazlarına burada garantılı ıslem yapmadıklarını soylemıslerdı
turbo&quattro
28-09-2015, 19:22
Kimseye ozel siparis almiyirum :) ben abd apple store da sormustum garanti apple store olan tum ulkelerde gecerli demislerdi.
valla abı bende aradım bana abd şebeke sistemi farklı olduğundan burada parçaları yok oyuzden geçmiyor dedi. avrupada cıhazlarında sıkıntı yok dedi. ama buna rağmen arkadaşım iphone 5i hom tuşundan değişim yaptırdı onuda anlamadım
ABD ve DUBAI Apple ürünleri garanti sıkıntısı çekiyo diye biliyorum Türkiye'de.
ABD'de 6s için Türkiyede pasaport kaydı ile kullanılıcak olan 64gb lık ve 16gb verisiyon fiyatı nedir?
649-749 dolar yazıyor sitesinde
By CrAzY
29-09-2015, 11:59
Bir pizzacının ortlama geliri 700-1000$ nerden baksanız adam 2 hafta calıssa kralını alır 6s'in bize baktığımızda asgari ücretle calısan bir insan 4 ay calısması gerek heleki 3.ülke muamelesi görüpde 16 ekime cekmeleride cabası.
turbo&quattro
29-09-2015, 12:03
Bir pizzacının ortlama geliri 700-1000$ nerden baksanız adam 2 hafta calıssa kralını alır 6s'in bize baktığımızda asgari ücretle calısan bir insan 4 ay calısması gerek heleki 3.ülke muamelesi görüpde 16 ekime cekmeleride cabası.
Pizzacilik cok guzel is yukarida yazdigin parayi 4-5 gunde kazaniyorlar. Ben Abd ye ilk gittitim zamanlarda vize problemleri fln cekerken pizzacilik yapmistim bi ara 350z cabrio almistim ;)
Çok güzel fiyatmış, ordan almak mantıklı.
By CrAzY
29-09-2015, 12:26
Pizzacilik cok guzel is yukarida yazdigin parayi 4-5 gunde kazaniyorlar. Ben Abd ye ilk gittitim zamanlarda vize problemleri fln cekerken pizzacilik yapmistim bi ara 350z cabrio almistim ;)
Bir tanıdığım avusturalyada bu fiyatları söylemişti abi tabi sen kadar bilgim olamaz :)
aynen pizza dağıtan bir kişinin ortalama geliri en az 80€ günlük.
Selam arkadaşlar.
Telefonda eşimle aynı App adresini kullanıyoruz, ben ios 9 a geçtikten sonra bişeyler oldu we benim tüm arama kaydım aynı şekilde eşimin tüm arama kayıtları birbirimizde gözüküyo.
Bunu nasıl düzeltebilirim.
Aynı zamanda heriki telefonda wifi ye bağlı isre gelen aramada aynı anda iki telefonda çalıyo. Bunların sebepleri ne olabilir we nasıl düzeltebilirim.
Teşekkürler
Arkadaşlar tekrar sorayım. Warmı bilgisi olan yardımcı olabilecek biri?
turbo&quattro
29-09-2015, 18:44
Hala digiturkwebplay, digiturk app lerinden ses alamiyorum. Musteri temsilcilerini aradim beyefendi kayit olusturalim dedi. Hic tarzim degil ama bagirdim cagirdim baya surekli kayit olusturuyorsunuz ama sonuc yok diye... Yokmu yahu su problemi cozebilecek?
İnternet paketim neden çabuk bitiyor diyenlere ;
iOS 9’un “Wi-Fi Yardımı” özelliği internet paketini tüketiyor
İlk olarak iOS 9‘un beta sürecinde görülen ve iOS 9’un tam olarak yayınlanmasıyla birlikte tüm kullanıcıların hizmetine sunulan “Wi-Fi yardımı” özelliği, gerektiği zamanlarda Wi-Fi yerine hücresel veriyi kullanıyor ve bu da kullanıcıların veri paketlerinin hızla bitmesine neden oluyor.
Standart olarak açık bir şekilde gelen bu özellik aslında oldukça yararlı ancak günümüzde veri paketlerinin sınırlı olması bu özelliğin kullanıcıların fazladan fatura ödemesine sebep olabilir. Wi-Fi yardımı özelliği açıkken istenen internet üzerinden yapılan herhangi bir işlem sırasında yeterli verimi alamayan telefon otomatik olarak hücresel veriyi kullanmaya başlıyor. Dolayısıyla çok da iyi olmayan bir kablosuz bağlantınız varsa indirmeye çalıştığınız büyük boyutlu dosyalar aslında veri paketinizi sömüre biliyor. Eğer siz de veri paketinizin kullanılmasını istemeyenlerdenseniz ayarlardan hücresel veri kısmına ulaşabilir ve en aşağıdaki Wi-Fi yardımı özelliğini kapatabilirsiniz
sanctuary35
29-09-2015, 23:12
bende niyetleniodum 6s e ama bu sefer cidden pahalı olmuş fiyatlar bu gidişle venus kullancaz herhalde
16 gb dan artik anca atari olur
3500 TL nedir yahu peyy..
Macbook mu aliyoruz iphone mu ...
Vallahi bir tane macbook al birde 5s daha fazla iş yapar..
Ben bu Iphone un fiyatına fena takıldım adamlar TR ye özel fiyat çalışması yapmışlar galiba ..
Bakın global olan fiyat karşılaştırması
Iphone 6s 64 gb İngiltere fiyatı 619£ Amerika fiyatı 749$
Samsung S6 64 GB İngiltere Fiyatı 639 £ Amerika fiyatı 650$
Türkiye Fiyatları Iphone 6S 3500 TL Samsung S6 64 gb 2500 TL
Bu ne laa..
Taahhüt ile birlikte telefonlar 5k ya falan gelicek sanırım. Bir motor parası adeta..
Emin olalım ki Tr ye geldiği gün, Zorlu apple ve Cadde Turkcell de deli gibi kuyruklar olacaktır.
Eğer, deli gibi aktif kullanmıyorsanız gerçekten gereksiz.
1 senedir 6+ kullanıyorum, fazla geliyor açıkçası ve 16 gb yetmiyor belli bir süre sonra
Satıp, 5s e geçmek niyetindeyim. O fiyatlara macbook alırsın rahat rahat işini görür..
inş satılmaz o fiyatı kimse vermez dicem ama illaki verenler olucak az satış olsada düşse fiyatları. abd açıklıyor 2200 tl aşağı yukarı hadi vergiler diyelim bukadar fiyat nedir yahu
inş satılmaz o fiyatı kimse vermez dicem ama illaki verenler olucak az satış olsada düşse fiyatları. abd açıklıyor 2200 tl aşağı yukarı hadi vergiler diyelim bukadar fiyat nedir yahu
bak bu yazdığımı unutma :D
çıktığı ilk gün, cadde turkcell ve zorlu da deli gibi sıralar olacak.
1 senedir 6+ kullanıyorum, fazla geliyor açıkçası ve 16 gb yetmiyor belli bir süre sonra
.
Yazdım daha önce olsa olsa 16gb dan atari olur şu an 32 gb bile yetersiz iken 16gb kesinlikle alınmamalı
Yazdım daha önce olsa olsa 16gb dan atari olur şu an 32 gb bile yetersiz iken 16gb kesinlikle alınmamalı
kesinlikle katılıyorum, 16 gb yerine 32-64-128 yapsalar daha makul olur.
16 cidden yetersiz..
Valla bende 16GB 6+ kullanıyorum ilk çıktığı hafta almıştım, uyguna almıştım hatta 2300gibi bir fiyata Vatandan şimdi 6S+'ı İngiltereden 64GB olarak alıcam çünkü TR fiyatı saçmalık..
Valla bende 16GB 6+ kullanıyorum ilk çıktığı hafta almıştım, uyguna almıştım hatta 2300gibi bir fiyata Vatandan şimdi 6S+'ı İngiltereden 64GB olarak alıcam çünkü TR fiyatı saçmalık..
yani, kayıt ettirebiliyorsan ki sonuçta burada apple bakıyor ürünlere yurt dışından almak oldukça akıllıca.
host arkadaş var, rica edebilirim ondan:)
Kanka fiyat ne ? Benim de kaydetmeme gerek yok telefonu :D
Kanka fiyat ne ? Benim de kaydetmeme gerek yok telefonu :D
Valla aylık ödemeyle alıyorum ben 30pound gibi bir para veriyorum aylık hat ile birlikte :) 24 ay. 64GB.
Valla aylık ödemeyle alıyorum ben 30pound gibi bir para veriyorum aylık hat ile birlikte :) 24 ay. 64GB.
eğer kendin alacaksan, parasını versem bana da getirir misin ? :)
Kayıt işini çözerim bir türlü..
Gidilince haber veririm nakit fiyatını ona göre konuşuruz, birde unlock telefon bulma derdi oluyor :)
Yine pahali arkadas 2470 tl ingiltere fiyati. 16 lik. Ustune vergi ve kayit parasi
Yine pahali arkadas 2470 tl ingiltere fiyati. 16 lik. Ustune vergi ve kayit parasi
vergi, kayıt parası derken ?
6s - 64 lük apple ın sitede 749 $
2250 ye falan geliyor oda, 120 pasaport kayıt.. Başka ücret var mı ?
Host arkadaş var, olmadı ondan rica edicez getirmesi için..
Zorla Samsung aldıracaklar...
Rehberde kayıtlı kişileri spotlight araması bulamıyor..
Okunmamış 4294967294 adet mail olduğunu söylüyor.. (rakam telde yazdığı gibi rastgele basmadım)
Bariz yavaşlama var uygulama açılışlarında..
Ben beta halini de yükleyip bu ne rezillik diyip restore etmiştim. Beta'ya göre hiçbirşey dğeişmemiş sanki..
Telefon 6 64 bu arada..
Spotlight rehber meselesi ciddi sıkıntı oldu bana..
MEcbur girip rehberden buluyorum herkesi
Yok mu başka yaşayan bunu?
kayıt yapan bayi alıyordu galiba 30 40 öyle birşey olması lazım, 3 sene önce benden almışlardı.
İngiltere fiyatı ile TR arasında fark çok oluyordu şimdi baya azalmış pound ***** 4,59 olmuş şişiyor fiyat doğal olarak
golgeoyunu03
30-09-2015, 18:02
kayıt yapan bayi alıyordu galiba 30 40 öyle birşey olması lazım, 3 sene önce benden almışlardı.
İngiltere fiyatı ile TR arasında fark çok oluyordu şimdi baya azalmış pound ***** 4,59 olmuş şişiyor fiyat doğal olarak
İnternetten 120tl yatırmak yeterli oluyor diye biliyorum
yanlıs hatırlamıyorsam baska bır ucret var alanlar soylemışti. abd mı vergı alıyordu ulkeden cıkınca oyle bır seydı
dı dı dı dıımmmm
9.0.2 güncellemesi gelmiş, benden söylemesi.
Suan yurtdisi fiyatlari amerika haric hemen hemen ayni. Deymez bence.. Euro dolar bu kadar yuksekken :(
Vergi 135TL. Başka bişey yok.
Hee kaydetmek için pasaport yoksa bi de onu almak için veriyorsunuz.
İnternet paketim neden çabuk bitiyor diyenlere ;
iOS 9’un “Wi-Fi Yardımı” özelliği internet paketini tüketiyor
İlk olarak iOS 9‘un beta sürecinde görülen ve iOS 9’un tam olarak yayınlanmasıyla birlikte tüm kullanıcıların hizmetine sunulan “Wi-Fi yardımı” özelliği, gerektiği zamanlarda Wi-Fi yerine hücresel veriyi kullanıyor ve bu da kullanıcıların veri paketlerinin hızla bitmesine neden oluyor.
Standart olarak açık bir şekilde gelen bu özellik aslında oldukça yararlı ancak günümüzde veri paketlerinin sınırlı olması bu özelliğin kullanıcıların fazladan fatura ödemesine sebep olabilir. Wi-Fi yardımı özelliği açıkken istenen internet üzerinden yapılan herhangi bir işlem sırasında yeterli verimi alamayan telefon otomatik olarak hücresel veriyi kullanmaya başlıyor. Dolayısıyla çok da iyi olmayan bir kablosuz bağlantınız varsa indirmeye çalıştığınız büyük boyutlu dosyalar aslında veri paketinizi sömüre biliyor. Eğer siz de veri paketinizin kullanılmasını istemeyenlerdenseniz ayarlardan hücresel veri kısmına ulaşabilir ve en aşağıdaki Wi-Fi yardımı özelliğini kapatabilirsiniz
Bulamadıysanız eğer,
Ayarlar
Hücresel / En aşağıda wi-fi yardım var onu kapatın derim.
Her ay rahat rahat 4gb yeterken, fatura 22 sinde kesiliyor 5 inde %80 i dolmuştu.
Sanırım bundan dolayı, çabuk bitiyor internet paketim wi-fi kullanıyorum derseniz kontrol edin derim.
yurtdışı alacaklar için tavsiye, para birimi tl ye karşılık katsayısı az olan ülkeleri tercih edip alım yapın, ciddi fark olacaktır
Day Walker
01-10-2015, 09:54
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/30203820.asp
İOS 9.0.2 yayınlanmış bilginize.
İpad'e de 6Plus'a da kurdum 9.0.2 sıkıntı yok zaten minör hata düzeltmesi vardı 33mb.
Day Walker
01-10-2015, 10:11
Bende kurdum cihazlara bi tek evde ki 5s kaldı :)
Bende kurdum cihazlara bi tek evde ki 5s kaldı :)
evde ki derken kullanmıyorsun sanırım abi onu ? :D
Satar mısın istesem :)
iphone 5 e her gelen güncellemeyi kuruyorum fallafoşing oldu makinna
tek canımı sıkan nokta telefonu acıp kulağa koyunca 1 sn titremeye devam ediyor bu güncellemede inşallah gitmiştir o mevzu :D
VolkanA.
01-10-2015, 19:51
Gevey simi kullanan varmıdır. Sıkıntı çıkartırmı. Dezavantajı varmıdır
6 ve 6+ kullanıp, güncellemeden sonra kaç kişide donma takılma sorunu vs yaşıyor ?
Olanlar paylaşır ise sevinirim..
Az evvel guncelledim. Parola 6 haneli oldu :D
Yani bokunu cikarma yolunda ilerliyorlar.
SerkanYazgan.
02-10-2015, 02:21
Facetime ve imessage da apple kimliğimi girince yabancı bir numara çıktı, sizce bu nasıl olur? Apple kimliğinde sadece benim numaram kayıtlı gözüküyor, kafayı yiyeceğim bu iclouda güven olmaz.
turbo&quattro
02-10-2015, 02:21
Hem ip6 da hemde ipad air 2 de son surum kullaniyorum herhangibir takilma yok, iphone da pil tasarruf modunda sarj suresi eskiye kiyasla oldukca iyi.
iphone 6S bende 9'da da arada ufaktan takılıyordu 9.0.1'de de. özellikle whatsappta güncel olmayan bir pencereye yazdığım zaman anlık bi donmadan sonra gitmesi fix oldu ama o whatsappla alakalıdır sanırım. onun dışında da safaride falan da nadiren afallıyor
ama her şeye rağmen low battery mode'da sabah 8 de şarjdan alıp gece 12'de telefonu gayet çok kullanmış olmama rağmen %50 şarjla durmak süper :D 1,5 yaşındaki 5S'im 4 saatte bitiyordu aynı kullanımda
Az evvel guncelledim. Parola 6 haneli oldu :D
Yani bokunu cikarma yolunda ilerliyorlar.
onu ayarlardan değiştirebilirsin, 4 farklı formatta parola atanabiliyor
Day Walker
02-10-2015, 07:25
evde ki derken kullanmıyorsun sanırım abi onu ? :D
Satar mısın istesem :)
yok kardeşim bizim evde telefonlar çok çabuk bozuluyo onu yedekte tutuyoruz.
6+ ve 6 da hiçbir takılma donma vs yaşamadım. IPAD Mini'de de yavaşlama ya da hızlanma göremedim, aynı.
onu ayarlardan değiştirebilirsin, 4 farklı formatta parola atanabiliyor
Yakın zaman da TR ye gelicek misin ? Gelirsen eğer, para göndersek 6s 64 getirir misin ? :)
6+ ve 6 da hiçbir takılma donma vs yaşamadım. IPAD Mini'de de yavaşlama ya da hızlanma göremedim, aynı.
Ya bende de güncellediğimden beri ufak böyle telefon içinde app açarken yada bir an duraksıyor.
Acaba, komple sıfırlayıp ondan sonra mı yedeklemeyi yüklesem ?
BıD-Clio
02-10-2015, 15:54
Beyler iphone 5 s acayip isiniyor 2 yildir kullaniyorum tahmini son 2 aydir boyle neden acaba
benımde oyle bır problemım vardı ggecen gun telefon kapandı acılmadı sarjı bıttıgını snıp sarja taktım sarj soketının ucu şişti bende soktum randevu alıp gıttım degısım yaptılar cıhazımı eger garantınız bıtmedıyse gonderın bence
nakayama
02-10-2015, 18:44
iphone 6 telefonumu ios 9.0.2 ye güncelledim aşırı derece donma yapıyor yokmu bunun bi çözümü.
Restore cozer buyuk ihtimal.
Bu arada ip 6 64 luk satan varsa ist ici pm atabilir
Eskiden ücretsiz uygulamaları yüklerken ve güncelleme yaparken şifre sormuyordu.
Şimdi mesela 15 uygulamaya güncelleme gelmiş. Aralarından 10 tanesini güncelleyeceğim. Her güncellemeye bastığımda şifre soruyor 10 kere girmem gerekiyor ayrı ayrı.
Bunun çözümü var mıdır?
hddsheriff
03-10-2015, 01:07
Eşimin ip6 sını kızım yere düşürdü. Görünen bir zarar yok ama tuş kilidini dahi açamıyoruz. Ne olmuş olabilir ?
hddsheriff
03-10-2015, 01:30
Eşimin ip6 sını kızım yere düşürdü. Görünen bir zarar yok ama tuş kilidini dahi açamıyoruz. Ne olmuş olabilir ?
Resetledik düzeldi telefon :)
Yakın zaman da TR ye gelicek misin ? Gelirsen eğer, para göndersek 6s 64 getirir misin ? :)
Ocak ayından önce ziyaret görünmüyor maalesef :)
Eskiden ücretsiz uygulamaları yüklerken ve güncelleme yaparken şifre sormuyordu.
Şimdi mesela 15 uygulamaya güncelleme gelmiş. Aralarından 10 tanesini güncelleyeceğim. Her güncellemeye bastığımda şifre soruyor 10 kere girmem gerekiyor ayrı ayrı.
Bunun çözümü var mıdır?
Ayarlarda Passcode ayarlarında "Touch ID'yi şunlar için kullan" gibi bir ibare var, bende Apple Pay ve App & iTunes Store da seçili, ve şimdi dediğiniz şeyi de denedim, yeni uygulama da indiriyorum, hiç şifre sormuyor parmağımı dokunmam yetiyor
Ayarlarda Passcode ayarlarında "Touch ID'yi şunlar için kullan" gibi bir ibare var, bende Apple Pay ve App & iTunes Store da seçili, ve şimdi dediğiniz şeyi de denedim, yeni uygulama da indiriyorum, hiç şifre sormuyor parmağımı dokunmam yetiyor
i5 kullanıyorum. Parmak izi mevcut değil
turbo&quattro
03-10-2015, 15:43
Hala digiturkwebplay, digiturk app lerinden ses alamiyorum. Musteri temsilcilerini aradim beyefendi kayit olusturalim dedi. Hic tarzim degil ama bagirdim cagirdim baya surekli kayit olusturuyorsunuz ama sonuc yok diye... Yokmu yahu su problemi cozebilecek?
Guncel olsun...
Ipadi mac e baglayarak itunes dan tekrar indirdim app leri ama hala ayni, goruntu var ses yok. Taktim iyice, nasil cozecegiz bunu?
Day Walker
03-10-2015, 20:04
Guncel olsun...
Ipadi mac e baglayarak itunes dan tekrar indirdim app leri ama hala ayni, goruntu var ses yok. Taktim iyice, nasil cozecegiz bunu?
Kankacım olay adamların app sinin yazılımını güncellememisinden kaynaklı bişey yapamazsın.
Guncel olsun...
Phone Cleaner diye bir prg. var. Windows tabanlı free var ama mac te durum ne bilmiyorum. Kurup telefonu kablo ile bağlayarak, teldeki hiç bir dataya dokunmadan daha önceki App.lerden kalan kalıntıları temizliyor. Mesela x app. kaldırıp yeniden kurdan bazı ayarları otomatik gelir ya, işte o dosyaları dahi siliyor.
Bu şekilde bir temizlik yapıp yeniden kurmayı deneyebilirsin.
turbo&quattro
03-10-2015, 21:53
Kankacım olay adamların app sinin yazılımını güncellememisinden kaynaklı bişey yapamazsın.
Gecn hafta guncelleme geldi ama duzelmedi.
Phone Cleaner diye bir prg. var. Windows tabanlı free var ama mac te durum ne bilmiyorum. Kurup telefonu kablo ile bağlayarak, teldeki hiç bir dataya dokunmadan daha önceki App.lerden kalan kalıntıları temizliyor. Mesela x app. kaldırıp yeniden kurdan bazı ayarları otomatik gelir ya, işte o dosyaları dahi siliyor.
Bu şekilde bir temizlik yapıp yeniden kurmayı deneyebilirsin.
Deneyip sonuclari yazacagim, tesekkurler.
turbo&quattro
04-10-2015, 00:58
Deneyip sonuclari yazacagim, tesekkurler.
App i indirdim ama bu app sadece tel rehberi icin. Acaba app ismini yanlismi yazdin?
Abi medya oynatma kısmındaki hata hala giderilmemiş. DigiturkWebtv kullanıyorsun sanırım. Bendede aynı sorun var. Bi sonraki güncellemeye düzeltirler inşallah.
evrendogu
04-10-2015, 07:00
Icloud hesapları da aynı olduğu için yapıyor. Cihazlardan birinin icloud hesabını devre dışı bırakın veya yeni bir hesap oluşturun.
Ahmet Saraçoğlu
04-10-2015, 10:44
iphone 6 aldım , storedan her uygulama indirişimde(ücretsiz)şifre sormasından bıktım.touch id ile falan yapamıyor muyuz o indirme öncesi şifre işlemini?
Ahmet Saraçoğlu
04-10-2015, 10:50
bide kılıf alıcam , şunu tr de kargo vs beklemeden alabileceğim biyer varmı?
http://www.selectism.com/files/2014/10/Mujjo-iPhone-6-Case-04.jpg
ahmet itunes ayarlarında böyle bir seçenek yokmuydu şukadar süre içerisinde şifre sor sorma gibi
Tus kılıtlı ıken telefon caldıgında acıp kulagınıza koydugunuzda yıne tıtremeye devam eden yok mu ?
Umut_Akkuş
04-10-2015, 22:40
iphone 6 aldım , storedan her uygulama indirişimde(ücretsiz)şifre sormasından bıktım.touch id ile falan yapamıyor muyuz o indirme öncesi şifre işlemini?
ayarlardan Touch ıd ve parolaya girip , itunes ve app store yeri açık mı baktınız mı?
SerkanYazgan.
05-10-2015, 00:48
Tus kılıtlı ıken telefon caldıgında acıp kulagınıza koydugunuzda yıne tıtremeye devam eden yok mu ?
ios 9 la giderildi diye biliyorum, benim telefonda öyle bir sıkıntı yok :)
Grimlord
05-10-2015, 00:51
hala 4s kullanan var mı bilmiyorum,bilen arkadaşlara bir sorum olacak.
kazara ios 9 yüklemiş annem,telefon zaten aşırı yavaştı,şimdi nerdeyse 10 saniye sonra cevap veriyor.
bunu 8e veya hatta mümkünse ios 7ye falan düşürmenin yolu var mı :D
hala 4s kullanan var mı bilmiyorum,bilen arkadaşlara bir sorum olacak.
kazara ios 9 yüklemiş annem,telefon zaten aşırı yavaştı,şimdi nerdeyse 10 saniye sonra cevap veriyor.
bunu 8e veya hatta mümkünse ios 7ye falan düşürmenin yolu var mı :D
Neden aşağıladın ki şimdi biz 4S'cileri:D:D bildiğim kadarıyla downgrade yapılamıyor, yani ios 7-8'e geçemezsiniz tekrar.
SerkanYazgan.
05-10-2015, 23:53
ios 8 imzaları kapandıysa dönüş malesef mümkün değil.
Merhaba arkadaşlar,
İphone 5 telefonumda yaklaşık 8 ay önce whatsaptan bana gönderilmiş bir şifre gerekli sanırım yedekleme ağustos ayında alınmış daha önce alınmamış yedekleme açık değildi sanırım, whatsaptaki eski konusmalarımı bilgisayar ortamına çekebilirmiyim, yada geri getiren bir program varmı ?
Merhaba arkadaşlar,
İphone 5 telefonumda yaklaşık 8 ay önce whatsaptan bana gönderilmiş bir şifre gerekli sanırım yedekleme ağustos ayında alınmış daha önce alınmamış yedekleme açık değildi sanırım, whatsaptaki eski konusmalarımı bilgisayar ortamına çekebilirmiyim, yada geri getiren bir program varmı ?
Süre olarak soruyor diye hatırlıyorum, yanlış olmasında..
Bilgisayar ortamına da mail atarak alabilirsiniz.
Alınabiliyor diye hatırlıyorum ben yedekten öncekiler..
Süre olarak soruyor diye hatırlıyorum, yanlış olmasında..
Bilgisayar ortamına da mail atarak alabilirsiniz.
Alınabiliyor diye hatırlıyorum ben yedekten öncekiler..
Peki nasıl oluyor ? Daha detaylı anlatımı varmı nette aradım bulamadım şifre çok önemli :(
ios 9 la giderildi diye biliyorum, benim telefonda öyle bir sıkıntı yok :)
Hala aynı en son surum guncel ama hala tıtrıyor kafayı yıcem
emresener
06-10-2015, 15:38
Hala aynı en son surum guncel ama hala tıtrıyor kafayı yıcem
bende de var aynı problem i6 kullanıyorum
ayrıca whatsapp açılırkende siyah ekran geliyor 1 sn lik
bende de var aynı problem i6 kullanıyorum
ayrıca whatsapp açılırkende siyah ekran geliyor 1 sn lik
Evet aynı sekılde banzen whatsappta konusurken baska bırı yazında bıldırım telefonun üst ekranından değilde yanından gelıyor hsudahdha :D
Alttan gelen menüdeki el feneri icon u çalışmıyor. Başına gelen var mı?
Alttan gelen menüdeki el feneri icon u çalışmıyor. Başına gelen var mı?
Kapatıp açınca düzeliyor..
Bende de hala rehber sıkıntısı var başka kimsede yok mu yahu?
Rehberde kayıtlı kişiyi spotlight aramasından bulmuyor..
Bilen yoktur ki bende bilmiyordum bunu :) Araştırmadım da öyle denk geldi şimdi.
http://www.hurriyet.com.tr/her-sey/30257020.asp?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=iphone_da_neden_iki_farkli_arama_cevap lama_ekrani_cikiyor&utm_campaign=her-sey_teknoloji
Digitürk heryerde uygulaması ile ipadden digitürk izliyorum. Bunu lg marka led tv'de kablolu yada kablosuz nasıl izleyebilirim? Jailbreak mevcut
iphone 6 için dış kasayı koruyan kenarları arkası çizilmesin diye yani koruyan ve ince kaba olmayan hangi kılıfları kullanıyorsunuz ?
serkanokan
08-10-2015, 05:11
iphone 6 için dış kasayı koruyan kenarları arkası çizilmesin diye yani koruyan ve ince kaba olmayan hangi kılıfları kullanıyorsunuz ?
Soruya 6+ yı da dahil edebiliriz :)
cabriolet
08-10-2015, 05:26
Ben orjinal kılıfını kullanıyorum çok memnunum bundan :)
Day Walker
08-10-2015, 07:19
Soruya 6+ yı da dahil edebiliriz :)
http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus-Kilif-Spigen-Air-Skin-03-mm-Ultra-ince,PR-795.html
ben bunu kullanıyorum çok ince ama koruma namına bişey yapamaz.
koruma isteen spigen'in slim armor yada neo hybrid modelini alsın diğerlerine göre kibar ve dayanıklılar. hatta ilginçtir ama spigenin sitesinden almak yerine d&r sitesinden bakın orda daha ucuza bulabilirsiniz :)
mesela :
http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Metal-Gercek-Aluminyum-Cerceve,PR-718.html
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-6-Plus-Case-Neo-Hybrid-Series-Gunmetal-SGP11064/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000629654
Draniela
08-10-2015, 07:44
Bu zamana kadar hiç bir telefonumda kılıf kullanmadım herhalde kullanmam da :D Normalde ekran filmi bile kullanmadım da buna ilk defa taktım daha doğrusu zorladılar baya. Önce kırılmaz taktım sonra çıkardım inceden taktırdım :D
ahmet3425
08-10-2015, 22:31
Benim bi yakinim 20 ekim de abd den turkiyeye geliyor hatta action cam aldirdim onuda getirecek:)
İp 6s aldiracaktim ama malesef suan sim free olani satmiyor apple 2 ay sonra falan satmaya baslar dedi. Apple store disinda onumuzdeki 2 hafta icerisinde amerikada sim free olarak cihazi baska nerden alabiliriz bilen var mi adam geliyo bos gelmeseydi iyidi :)
Guncellemelere gelecek olursak ben iphone 6 mi aldigimda 8 yuklu geldi hic guncellemedim hala ayni sikinti yok diren ahmet:D
Bende telefonu satıp, 6s - 64 düşünüyordum gerek yok o zaman 2 ay daha :))
ahmet3425
08-10-2015, 23:33
Bende telefonu satıp, 6s - 64 düşünüyordum gerek yok o zaman 2 ay daha :))
Aynen sim free secenegini sattirmiyomus operatorler ilk ciktiginda anlasma vs.
Merhaba arkadaslar
6 dan 6s e aktarim yapicam yalniz yedekleme sifresini unuttum itunes harici aktarma yapabilcegim farkli bir program varmi yada bu sifreyi nasil acabilirim mailden sifre sifirlama tarzi biseyde yok.
http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus-Kilif-Spigen-Air-Skin-03-mm-Ultra-ince,PR-795.html
ben bunu kullanıyorum çok ince ama koruma namına bişey yapamaz.
Aslinda bu olabilir kenarlari cizilmesin diye az dusuncede kenarlari ezilmesin diye korur sanirim
koruma isteen spigen'in slim armor yada neo hybrid modelini alsın diğerlerine göre kibar ve dayanıklılar. hatta ilginçtir ama spigenin sitesinden almak yerine d&r sitesinden bakın orda daha ucuza bulabilirsiniz :)
mesela :
http://www.spigen.com.tr/iPhone-6-Plus-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Metal-Gercek-Aluminyum-Cerceve,PR-718.html
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-6-Plus-Case-Neo-Hybrid-Series-Gunmetal-SGP11064/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000629654
Buna baktim ama videolarini izledim ses kisma tusu baya zorluyor karar veremedim
Aslinda bu olabilir kenarlari cizilmesin diye az dusuncede kenarlari ezilmesin diye korur sanirim
Buna baktim ama videolarini izledim ses kisma tusu baya zorluyor karar veremedim
1-2 arkadasımda var bende samsung s5'de kullanıyorm dediğim iki kabıda (neo hybrid ve slim armor)
slimin tuşları kaucuk, neo nun ses ve güç tuşları ise daha sert yapılı malzemeden.kap telefona geçirdinmi sanki telefonun kendi tuşuymus gibi bütünleştiği 0'a 0 oturudugu için bırak zorlanmayı telefonun tuşundan daha hisli calısıyor desem yeridir :)
Millet bu kılıflardan parayı fena vurdu be. Her ay kılıf alıyoruz değiştiriyoruz sürekli fena sirkülasyon var :)
Merhaba arkadaslar
6 dan 6s e aktarim yapicam yalniz yedekleme sifresini unuttum itunes harici aktarma yapabilcegim farkli bir program varmi yada bu sifreyi nasil acabilirim mailden sifre sifirlama tarzi biseyde yok.
Arkadaslar yokmu bi fikri olan yaklasik 58gb bi boyutu var icoulda hepsini yedeklesem sonra yeni telefona icouldu kurup aktaramazmiyim bilgileri
Umut_Akkuş
10-10-2015, 10:32
Merhaba arkadaslar
baktın mı bilmiyorum ama sanırım bu işine yardımcı olabilir :)
https://support.apple.com/tr-tr/HT201269
baktın mı bilmiyorum ama sanırım bu işine yardımcı olabilir :)
https://support.apple.com/tr-tr/HT201269
Eyv hocam saol hallettim biraz arastirma sonucu bi program buldum biraz uzun surdu ama sifredeki 3 harfi gosteriyor gorunce dank etti hatirladim :D
Programin adi belki bi gun birisine lazim olur
Isunshare itunes password genius
Umut_Akkuş
10-10-2015, 13:47
sende sağolasın bulmana sevindim :)
Mehmetmert
11-10-2015, 13:27
-Arkadaslar bu sorunu nasil asabilirim sorun degil daha dogrusu...
-Gece yatarken 6-7 tane uygulamaya guncelleme gelmis guncelleye bastim tusu kitledim ve yattim,sabah kalktigimda hala 1 uygulamanin yuklenmekte oldugunu gordum,internette falan sorun yok ama yuklenmiyor.Iptal edio geri bastim sonuna geldiginde kitlenip kaliyordu.
-Neyse uygulamaya girdim (repostly - instagram icin repost) adi degismis programin,bilmem ne protokolunden dolayi guncellestirmenin app indirme ozelligi kaldirdik diyor
-Sorun su:Uygulama telefondan silinmis zaten kendi kendine ama appstore 1 tane guncel uygulaman var diyor oda bu uygulama,yani telefonda uygulama yuklu degil ama appstore yuklu saniyor.Zaten indire basincada yukleyemiyor.Ben cok sinir olurum su an appstore1 yazisi ustunde durdukcasa sinir oluyorum
-Diger sorunda sinir olmaktan ziyade tumunu guncelle dedigimde salak programida indirmeye calisiyor ve assagidaki goruntude kaliyor telefon ve gercekten sinirimi bozuyor.Cozum onerisi olan
Not:Guncellemiyor ama uygulama guncellemeyi iptal edince uygulamada telefonda dolayisiyla yok oluyor
http://i.hizliresim.com/252oPL.png (http://hizliresim.com/252oPL)
Ahmet Saraçoğlu
11-10-2015, 15:43
6 aldım , giriş yaptım şifremle , eski dosya resim program vss geldi.
Fakat yanlışlıkla whatsapp ı sildim , tekrar kurduğumda da eski sohbet yazılarımı resimlerimi ne varsa kaybettim.Aynıları eski 5 imde duruyor.Onları 5 ten 6 ya nasıl aktarabilirim?
Umut_Akkuş
11-10-2015, 16:22
iphone 5 inizden icloud yedeği alıp yapabilirsiniz sanırım.
Ahmet Saraçoğlu
11-10-2015, 16:32
5 i komple yedekleyip 6 ya taşıdığımda ; 6 da 5 ten sonra çektiğim fotolar silinir mi?notlar gider mi?
Umut_Akkuş
11-10-2015, 16:40
abi sadece sohbetlerin yedeğini alıp atsan olmaz mı?
Arkadaşlar benimde garip bi sorunum var.
Mail olarak apple'ın kendi programını kullanıyorum. Ayarlar/mail/yeni hesap ekle/gmail için google'ı seçiyorum/ekran geliyor bilgileri giriyorum/ google hesabını kullanmasına izin istiyor izin veriyorum hooooooop geri atıyor.
Sorunu gidermek için tarayıcıdan google hesabıma girip izin verilen uygulamalardan ios'u kaldırdım. Üstte denediğimi tekrar denedim yine aynı sorunu yaşıyorum. Baktım izin verilen uygulamalara ios gözüküyor ve son izin verdiğim tarihte.
Gözüken hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen neden böyle oluyor? Yıllardır kullanırım şimdi problem çıktı :(
Bunun çözümü var mıdır?
Bu sorunumada çare bulamadım. Cihaz i5
Ayarlara bakıyorum eskisi gibi yani
Satın alınanlar ve uygulama içi alım için 15 dk'dan sonra gereksin işaretli
Ücretsiz indirilenler için parola gerekmesin işaretli
Ama bana her seferinde şifremi yazdırıyor.
Umut_Akkuş
12-10-2015, 08:50
aynı sorunu yaşayan biri telefonu sıfırladığında düzelmiş sanırım tek çare bu
turbo&quattro
12-10-2015, 21:13
Son surume gectikten sonra io6 64 cok yavasladi.. Ozellikle facebookta iken telefonu kilitliyim daha sonrasinda geri actigimda 3-4 saniye bekliyor, son birkac gundurde kamerayi actigimda yine bekleme oluyor.
turbo&quattro
12-10-2015, 21:15
Ayrica telefona gelen imessageler ayni anda ipad e ( air 2 ) gelmez oldu. Iphone da bazi kisilerin isimleri gitti sadece telefon nolari gorunuyor. son uygulama ile ios cekilmez oldu.
turbo&quattro
12-10-2015, 21:33
Mesaj yazarken tel donuyor. yazmaya devam ediyorum hepsi bir anda yaziliyor... ios 9.0.2 tam bir facia.
Mesaj yazarken tel donuyor. yazmaya devam ediyorum hepsi bir anda yaziliyor... ios 9.0.2 tam bir facia.
Yazdığınız pencere de cok eski konuşmalar var ise veya medya benim telefon gibi donuyor dur
Not : Whatsapp yasıyorum bu sorunu
Çözüm konuşma gecmisini silmek
BurakCengizhanoğlu
12-10-2015, 22:00
ios 9.0.2 den nefret ettim resmen telefonu çok yavaşlattı
turbo&quattro
12-10-2015, 22:03
ios 9.0.2 den nefret ettim resmen telefonu çok yavaşlattı
Sabahtan beri forumlari dolasiyorum herkes nefret etmis durumda. Asagidaki linkte yazilanlari yaptim degisim var.
http://osxdaily.com/2015/09/18/slow-ios-9-speed-up-tips/
turbo&quattro
12-10-2015, 22:04
Yazdığınız pencere de cok eski konuşmalar var ise veya medya benim telefon gibi donuyor dur
Not : Whatsapp yasıyorum bu sorunu
Çözüm konuşma gecmisini silmek
Evet cok eski konusmalar var silmek istemedigim . Bir sure daha idare edelim bakalim yeni guncelleme ile duzelecekmi .
Whatsapp geçmişini silmeden kurtulamıycaz mı? Biraz bakındım ama bulamadım bende
İ6 plus tada yaşıyorum sorunu
blumenberg
13-10-2015, 01:04
ben 9.0.2 ye güncellemiştim, fakat bugun telefonda yer kalmayınca mecbur silmek zorunda kaldım,sorun yaşayanlar kullanım kategorisinden silebilirler. bu arada güncellemeden sonra sorun yaşamadım. iphone 6 plus kullanıyorum
ben 9.0.2 ye geçeli 2 hafta oldu aşağı yukarı, 9.0.1 e göre bariz hızlı, takılma vb yok mevcutta. cihaz ip6 64gb.
driftboy
13-10-2015, 10:31
Varmı 5s ine siyah gold kasa isteyen :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t34.0-12/12166359_982087731844204_1507381915_n.jpg?oh=e4ed7 e671beb2cf48fc9aaa1b471a696&oe=561F6FFF&__gda__=1444896883_f7e4e8a6e35d3682fa672fd5d4ebb4d 5
http://images.scroll.com.tr/2013/09/Alt%C4%B1n-Renkli-De%C4%9Fil-Alt%C4%B1n-Kaplama-iPhone-5S-7.jpg
Log dergisinden alıntıdır.
6 serisi çıktıktan 6 ay sonra sanırım zam gelmişti. 4K yı çıkardıktan sonra apple yine Türkiye de adeta bir fahiş fiyat içerisine girmiş. Mac bilgisayarların fiyatları coşmuş.
4K ekranlı iMac’i ve yeni aksesuarlarını Türkiye’de satışa sunan Apple, Türkiye’deki birçok ürününe zam yaptı. Gelen bu zam kapsamında Mac bilgisayarların fiyatlarında artış gerçekleşti. Yeni Apple ürünlerinin fiyatlarına haberin devamında ulaşabilirsiniz.
11 inç MacBook Air 128GB: 2.999 TL’den 3.599 TL’ye
11 inç MacBook Air 256GB: 3.699 TL’den 4.399 TL’ye
13 inç MacBook Air 128GB: 3.399 TL’den – 3.999 TL’ye
13 inç MacBook Air 256GB: 3.999 TL’den 4.799 TL’ye
13 inç MacBook Pro 2.5 GHz: 3.499 TL’den 4.399 TL’ye
13 inç MacBook Pro Retina 2.7 GHz 128GB: 4.299 TL’den 5.199 TL’ye
13 inç MacBook Pro Retina 2.7 GHz 256GB: 4.999 TL’den 5.999 TL
13 inç MacBook Pro Retina 2.9 GHz 512GB: 5.999 TL’den 7.099 TL’ye
15 inç MacBook Pro Retina 2.2 GHz 256GB: 6.699 TL’den 7.899 TL’ye
15 inç MacBook Pro Retina 2.2 GHz 512GB: 8.399 TL’den 9.699 TL’ye
Macbook 1.1 GHz: 4.299 TL’den 5.199 TL’ye
MacBook 1.2 GHz: 5.299 TL’den 6.299 TL’ye
Mac mini 1.4 GHz: 1.749 TL’den 1.949 TL’ye
Mac mini 2.6 GHz: 2.449 TL’den 2.699 TL’ye
Mac mini 2.8 GHz: 3.499 TL’den 3.899 TL’ye
Mac Pro 3.7 GHz Dört Çekirdek: 10.599 TL’den 11.999 TL’ye
Mac Pro 3.5 GHz Altı Çekirdek: 13.999 TL’den 15.999 TL’ye
Apple mi yapti yoksa vergimi? Vestele tesvik icin
aslına bakarsan 4K tl bir makina için ideal.
öbür türlü, 2k ya alacaksın - virüs zart zurtla uğraşacaksın.
2 ayda bir bozulacak falan falan..
bir kere alacaksın tam alacaksın da fiyatlar biraz abartı olmuş..
Fiyatlar cidden uctu maclerin. 256 lik bir pro aliyim desen 6000tl ne demek ki 128 liklerde cidden yer problemi yasaniyor. Ve yinede bazi noktalarda en azindan benim icin windowsa ihtiyac duyuluyor. Kotu 11" mac air bile olmus 3600. 3600 e baya saglam windows makineler mevcut.
Tamam mac in yeri ayri gercekten kullanirken zevk aliyorsunuz kaliteyi hissediyoruzda yinede bu fiyatlari karsilamiyor. Elimdeki mac cop olana kadar daha degistirmem.
emresener
14-10-2015, 11:08
6s isteyen olursa elimde 3 adet var 2 adet gold 1 adet pink 64lük cihazlar...
Ahmet Saraçoğlu
14-10-2015, 13:02
Pil in güç tasarrufu modunda nelerden feragat ediyoruz tam olarak??
64e ne istiyorsunuz ?
Ek olarak - Log Dergisinden alıntı ;
Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye’deki çıkış tarihi ertelendi. Geçtiğimiz ayın sonunda iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın 16 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulacağını açıklayan Apple, yeni iPhone modellerinin Türkiye’deki çıkış tarihinin bir hafta sonrasına ertelendiğini duyurdu.
Apple’ın internet sayfasından aktarılan bilgiye göre iPhone 6s, 23 Ekim’de Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacak. Apple bir haftalık gecikmeyle ilgili ise henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı. Lansmandan yalnızca üç gün sonra, 13 milyondan fazla yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus sattığını duyuran Apple, iPhone 6s’in Türkiye’deki başlangıç satış fiyatını 3.099 TL, iPhone 6s Plus’ın başlangıç satış fiyatını ise 3.499 TL olarak açıklamıştı.
onursumer
14-10-2015, 16:52
fiyat nedir kayıtlı olmaması işime gelir ucuz olsun :)
Teknosadan 6s ön siparişi verenler 1 hafta daha bekleyeceksiniz. Apple ayın 23 üne attı lansmanı
Pil in güç tasarrufu modunda nelerden feragat ediyoruz tam olarak??
Mailler anlık olarak gelmiyor. Elle yenilemek gerekiyor. Başkada hayatımı etkileyecek durumla karşılaşmadım. Whatsapp ve diğer uygulamalar bildirim yolluyor. Sürekli güç tasarrufunda kullanıyorum. Günde 4 kere şarj ettiğim telefonun, akşama kadar şarjı yetiyor.
speed_emre
14-10-2015, 23:03
http://www.chip.com.tr/haber/iphone-6s--6s-plusinizin-islemcisi-hangisi_58702.html?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=G%C3%BCnl%C3%BCk%20B%C3%BClten&utm_keyword=2015-10-14
ıphone almadan evvel okuyun arkadaşlar... Dikkat :)
Arkadaslar soyle bir sorun var iphone 6 ios 8 kullaniyor
Whatsap bildirim sesini en yuksege ayarliyorum fakat video falan izleyince kistigimda whatsap bildirim seside kisiliyor yani video vs sesi ile ayni ayarlaniyor sacma bir durum bu. bunun cozumu varmi yoksa ios 9 da duzeltilmismi
Arkadaslar soyle bir sorun var iphone 6 ios 8 kullaniyor
Whatsap bildirim sesini en yuksege ayarliyorum fakat video falan izleyince kistigimda whatsap bildirim seside kisiliyor yani video vs sesi ile ayni ayarlaniyor sacma bir durum bu. bunun cozumu varmi yoksa ios 9 da duzeltilmismi
Ayarlar/sesler 'e gir. 2'nci sırada "zil sesi ve uyarılar" var. Zil sesini istediğin seviyeye ayarlayıp "Düğmelerle değiştir" seçeneğini kapat.
yaptım buyuk ıhtımalde işe yarar:) mesela htc kullanırken onda zil sesi ayrı ayar bildirim ayrı ayardı iyi oluyordu
Ahmet Saraçoğlu
18-10-2015, 10:54
güç tasarrufu olayı 6 da çok işime yaradı.Günde iki kere şarj ederken bir buçuk güne dayanmaya başladı tel.Sürekli de netteyim 3g açık.Dokunmatik hiçbi telefonum bu süreye ulaşamıştı aynı kullanımda.Acayip memnunum.
golfcu0101
18-10-2015, 11:37
güç tasarrufu olayı 6 da çok işime yaradı.Günde iki kere şarj ederken bir buçuk güne dayanmaya başladı tel.Sürekli de netteyim 3g açık.Dokunmatik hiçbi telefonum bu süreye ulaşamıştı aynı kullanımda.Acayip memnunum.
düşük güç modunu mu açıcaz bunun için ahmet ?
Shadow_Dancer
18-10-2015, 11:44
düşük güç modunu mu açıcaz bunun için ahmet ?
valla efsane bir olay..
Ahmet Saraçoğlu
18-10-2015, 12:48
aynen her şarjda(otomatik olarak kapatıyor çünkü) Ayarlar/Pil/Düşük Güç Modu nu açık yapıcaz.
yaptım buyuk ıhtımalde işe yarar:) mesela htc kullanırken onda zil sesi ayrı ayar bildirim ayrı ayardı iyi oluyordu
Bu seferde bildirim ayari tustan oluyor ses kisilinca herdedafasinda yukseltmek gerekiyor. Yokmu bildirimle video gibi seylerin sesini ayirmak bildirim seslerini sabitlemek?
Apple dan cihaz değişim yeni İphone 5S aldım , ürünün bataryasının ne kadar yeni yada yıpranmış olduğunu test etme şansım var mıdır ?
Bugün gözüme bir şey çarptı. Menü ekranında çift tıklayınca altta her akşam düzenli kullandığım bir uygulamayı hatırlatıyor örneğin "eve vardınız Hesap Makinesi" gibi.. Ben her akşam saatinde eve geldiğimde hesap makinesini açıyorum. Telefon ciddi ciddi akıllı mı yoksa ben mi paranoya oldum bilmiyorum. Yarın gün içinde başka lokasyonlarda da deneyeceğim bakalım çıkacak mı :)
SerkanYazgan.
19-10-2015, 00:32
Bu seferde bildirim ayari tustan oluyor ses kisilinca herdedafasinda yukseltmek gerekiyor. Yokmu bildirimle video gibi seylerin sesini ayirmak bildirim seslerini sabitlemek?
Sen o an whatsappın sesini kısıyorsun yani uygulama sesini kısıyorsun. Video diye ayırmıyor telefon, komple uygulamaya ait sesleri yönetiyor. Dediğin olmaz yani her seferinde açman lazım.
Apple dan cihaz değişim yeni İphone 5S aldım , ürünün bataryasının ne kadar yeni yada yıpranmış olduğunu test etme şansım var mıdır ?
Değişim olan cihazların bataryaları fabrikadan test edilip gönderildiği için 0 gözüküyor. İbackupbot ve itunesi bilgisayara yükleyip bakabilirsiniz ancak.
İphone6 telefonum var son güncellemeyi yaptım. Herkezde şarj daha uzun gidiyor benim telefon hiç kullanmıyorum %100 dolu sabah çıkartıyorum 1 buçuk saat hiç kullanmıyorum nerdeyse sabah %80 e kadar düşüyor :/
Başka bu şekilde sorun yaşıyan var mı
Güncelleme yaptıktan sonra böyle olmaya başladı. Kafayı yiycem kırcam telefonu sonunda
Veya ios 8 e dönebiliyo muyuz. vazgeçicem iphoneden bu gidişle.
saçma sapan nedenden dolayı, 4-5 saatte bitti şarj
Sen o an whatsappın sesini kısıyorsun yani uygulama sesini kısıyorsun. Video diye ayırmıyor telefon, komple uygulamaya ait sesleri yönetiyor. Dediğin olmaz yani her seferinde açman lazım.
işte htc kullanırken bildirim sesi ayrı video sesi muzik sesi ayrıydı iyi oluyordu. 2 senedir iphone kullanmıyorum yeni 6 aldım bu olay saçma olmuş
Day Walker
19-10-2015, 13:34
Az önce zorlu centera cumartesi sabahına 2 dk. sürmeden internet üzerinden randevu aldım :)
http://i62.tinypic.com/2nthfl1.png
Bildirim seslerini şu şekilde sabitliyoruz.
Benim yaptığım ayarlarda bildirim sesleri en üstün biraz altında resimdeki gibi. Videoların müziğin sesi ise denetim merkezinde gözüken şekilde. İki ayar ayrı ve bildirimi istediğin gibi sabitleyebiliyorsun
Ekrem_06
19-10-2015, 20:52
Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben telefon aldım mı iki özellik ararım 1. özelliği sağlam olması 2. akıcı olması takılıp açılıp kapanmamasıdır. Şu an Samsung S2 kullanıyorum, yaklaşık 4 yıldır ,ondan öncede nokia 8800(krom kasa halen çalışıyor) yani demek istediğim aldım mı baya uzun süre kullanıyorum. Şimdi bu iphone 6s'i incelediğimde gerek kasa olarak,gerek donanım olarak güzel bir model yapmışlar. Benim şu an kullandığım telefon iki çekirdekli telefon mesela bu açıdan bakarsanız iphone6s alınır mı yoksa bir sene daha bekle i7 nasıl olsa çıkar mı diyorsunuz..Ne dersiniz değiştireyim istiyorum artık telefonu herhangi bir problemi yok daha hiç kasa açılmadı iki telefonumda da o yüzden aldığım zaman en az bi 4-5 sene gitmesi lazım diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
blumenberg
19-10-2015, 20:59
Az önce zorlu centera cumartesi sabahına 2 dk. sürmeden internet üzerinden randevu aldım :)
bende 1 aydır almaya çalışıyorum ama alamadım :S
http://i62.tinypic.com/2nthfl1.png
Bildirim seslerini şu şekilde sabitliyoruz.
Benim yaptığım ayarlarda bildirim sesleri en üstün biraz altında resimdeki gibi. Videoların müziğin sesi ise denetim merkezinde gözüken şekilde. İki ayar ayrı ve bildirimi istediğin gibi sabitleyebiliyorsun
heh orda zıl sesı ve uyarıların sesı dugmelerden etkılenmeyecek yazıyorya. bende senın gıbı ayarladım ama tuşlardan kıstıgımda ses sevıyesı değişiyor bunun içinde muzıkte kısılıyor whatsapta.sabıt bırakmıyor yanı
Bugün gözüme bir şey çarptı. Menü ekranında çift tıklayınca altta her akşam düzenli kullandığım bir uygulamayı hatırlatıyor örneğin "eve vardınız Hesap Makinesi" gibi.. Ben her akşam saatinde eve geldiğimde hesap makinesini açıyorum. Telefon ciddi ciddi akıllı mı yoksa ben mi paranoya oldum bilmiyorum. Yarın gün içinde başka lokasyonlarda da deneyeceğim bakalım çıkacak mı :)
Bunu yaşayan bir tek benim herhalde :) dün tekrar test ettim yine oldu başka konumda çıkmıyor :)
menu ekranında sola çekince çıkan siri önerileri değil di mi deidğin?:
Day Walker
20-10-2015, 10:02
Bunu yaşayan bir tek benim herhalde :) dün tekrar test ettim yine oldu başka konumda çıkmıyor :)
bende her sabah aynı satte servise bindiğim için banada radyo uygulamasını çıkartıyo :D
menu ekranında sola çekince çıkan siri önerileri değil di mi deidğin?:
Hayir abi menü ekranında çift tıklayıp açık uygulamaları kapadığın arayüzde alt kısımda çıkıyor :)
Day Walker
20-10-2015, 10:13
Hayir abi menü ekranında çift tıklayıp açık uygulamaları kapadığın arayüzde alt kısımda çıkıyor :)
bende öyle çıkmıyo ben onu kapadım.
direk kilit menüsü alt kısma küçük icon şeklinde geliyor :)
emresener
20-10-2015, 10:24
yeni telefonu kayıt ettirmeden 60 gun süre ile hattı takıp kullanabiliyoruz dimi ? 60 gün içinde zaten kayıt ettircemde şuan aktif hale getirsem skıntı olmaz alo der herhalde ?
Day Walker
20-10-2015, 10:29
yeni telefonu kayıt ettirmeden 60 gun süre ile hattı takıp kullanabiliyoruz dimi ? 60 gün içinde zaten kayıt ettircemde şuan aktif hale getirsem skıntı olmaz alo der herhalde ?
süre 120 güne çıktı diye biliyorum
emresener
20-10-2015, 10:30
süre 120 güne çıktı diye biliyorum
o zmn benim kendi pasaport hakkıım olacak hiç kasmıyım :D
eyv...
Kutluhan
20-10-2015, 10:39
iphone 6 benim cihazda güç tasarruf modu falan hiç bir işe yaramadı :) sabah 07:00 %100 telefonu şarjdan çekiyorum şuan saat 11:39 ve şarjım %44 :) günde 3 sefer şarj takmam lazım çok sinir. keşke güncellemeseydim. eskiden 15-16 saat rahat gidiyordu telefonu şarjım. kaldırıp atacam yakında.
IOS 9 ile 6 Plusta şarj daha az gidiyor (daha çabuk bitiyor) dikkatini çeken var mı?
Kutluhan
20-10-2015, 10:43
yukardaki posttumda düzeltme yapamadım ''eskiden saat 15:00 veya 16:00 a kadar şarjım yetiyordu.'' artık 6-7 saatte biter oldu.
Kutluhan
20-10-2015, 10:46
IOS 9 ile 6 Plusta şarj daha az gidiyor (daha çabuk bitiyor) dikkatini çeken var mı?
twitter, facebook vs. kullanmam benim telefondada güncellemeden sonra su gibi bitiyor şarj. (iphone6)
Day Walker
20-10-2015, 10:52
Bende sıkıntı yok bende 6 plus kullanıyorum.
Ama reklam ve tanımalar kapalı bende.
Bide 3g de facebook kullanırsanız deli gibi sömürüyo şarjı ama wi-fi de daha az yiyo bataryayı bende de bu tespit var :)
2-3 gündür apple kimliği doğrulama diye bildirim gelip duruyor. Gelen güncellemeleri de yapamıyorum. Benden başka yaşayan var mı ?
iphone 6 benim cihazda güç tasarruf modu falan hiç bir işe yaramadı :) sabah 07:00 %100 telefonu şarjdan çekiyorum şuan saat 11:39 ve şarjım %44 :) günde 3 sefer şarj takmam lazım çok sinir. keşke güncellemeseydim. eskiden 15-16 saat rahat gidiyordu telefonu şarjım. kaldırıp atacam yakında.
Benimde aynı şekilde sabah 5:30 da şarjdan çıkarıyorum. 7:30 gibi %80 kalıyor hiç kullanmıyorum nerdeyse telefonu 2 kere alo oda birer dakika felan.
Günde 3 kere takıyorum bende güncelleme yaptıktan sonra öyle oldu. (iphone 6 )
Çözümü yok sanırım geride alamıyoruz sürümü,
emresener
20-10-2015, 12:20
Benimde aynı şekilde sabah 5:30 da şarjdan çıkarıyorum. 7:30 gibi %80 kalıyor hiç kullanmıyorum nerdeyse telefonu 2 kere alo oda birer dakika felan.
Günde 3 kere takıyorum bende güncelleme yaptıktan sonra öyle oldu. (iphone 6 )
Çözümü yok sanırım geride alamıyoruz sürümü,
olm 6 mı kaldı vereyim sana 6s ;) ahah şarj konusunda sizin pillerde skntı var herhalde ben 6yı 1.5 gun akfıf olarak kullanıyordum ya.
6s te sabah sarjdan 100 iken çıkardım şuan yeni olduğu için çok kurcalamaktan %68
8 de iken 2 güne yakın kullanıyordum 6Plus'ı şimdi 9 la 1 gün diyelim bir ilginçlik var hiç kullanmadığım zamanda bile azalıyor şarj bir özellik yada program kullanıyor yani.
Day Walker
20-10-2015, 13:05
Ayarlar/Pil
menüden baktığınızda en çok hangi uygulamaların kullandığını görebilirsiniz.
Ayarlar/Genel/Arka Planda Uygulama Yenile
Bide ben arka planda uylama yenile olayını kapadım.
vallahi gecen yatarken telefon düşük pil modundaydı 00:00 da yattım
%41 şarj vardı, sabah kalktığımda %40 olmuştur şarj :)
Çok oynarsanız ciddi yiyiyor evet.
Ama, düşük pil modu işe yarıyor bence. Takılmalar da yaşamasam harika :D
Şu 3g yi kapama açma kısayolu ne zaman gelecek acaba
olm 6 mı kaldı vereyim sana 6s ;) ahah şarj konusunda sizin pillerde skntı var herhalde ben 6yı 1.5 gun akfıf olarak kullanıyordum ya.
6s te sabah sarjdan 100 iken çıkardım şuan yeni olduğu için çok kurcalamaktan %68
6nın pilinide değiştirdim gene aynısını bi değişen yok :/ 6 yı vereyim üste ne kadar lazım değiştirelim ya :D
ozan gülle
20-10-2015, 17:08
5s im youtube uygulamasindan video acmiyor ayrica safaridende acmiyor you tube videolarini internette sorun yok ayni wifi uzerinden bagli olan diger iphone um aciyor wifiyi kapayincada acmiyor bilgisi olan yada fikri olan varmidir
abd de sim free ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ? Tr de kullanabilmek için..
6 ile ben net günü çıkarıyorum, gün içinde arama, whatsapp, oyun, face, inst vs geziniyorum paso :)
emresener
20-10-2015, 19:25
abd de sim free ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ? Tr de kullanabilmek için..
Simfree cikti. Apple storelardab alabitsiniz. Ama webde yok hala
telefon kendi kendine İos 9.02 yi indirmiş , ama çok şükür ki kurmamış.fakat Hafızada 1.1 gb lık yer kaplıyor bu indirdiği yeni İOs . 9.02 yi kullanmak istemiyorum bu indirilen dosyayı telefondan nasıl silebilirim ?
SerkanYazgan.
21-10-2015, 17:33
Ayarlar-saklama alanı-alanı yönete geliyorsun ve ios 9.0.2 yi tıklayıp sil diyorsun.
Ayarlar-saklama alanı-alanı yönete geliyorsun ve ios 9.0.2 yi tıklayıp sil diyorsun.
Çok teşekkürler o kadar kurcaladım bulamamıştım
Jön Türk
21-10-2015, 21:07
9.1 geldi
https://pbs.twimg.com/media/CR3PdIdXAAAS0Le.jpg:large
bugün iphone 6 telefonum yarısına kadar suya girdi 10dk sonra telefoncu tarafından açılıp kurulandı ana kart sağlammış telefonu actı calısıyo ama ekran zarar gormus dokunmatiğinde sıkıntı var garantisi devam ediyor serviste değiştiren varmı fiyatı nedir
bugün iphone 6 telefonum yarısına kadar suya girdi 10dk sonra telefoncu tarafından açılıp kurulandı ana kart sağlammış telefonu actı calısıyo ama ekran zarar gormus dokunmatiğinde sıkıntı var garantisi devam ediyor serviste değiştiren varmı fiyatı nedir
200 küsür diye hatırlıyorum iphone 6 nın ekran fiyatı uygun diye muhabbet geçmişti arkadaş ortamında. geçmiş olsun Aykutun telefon sanırım..
200 küsür diye hatırlıyorum iphone 6 nın ekran fiyatı uygun diye muhabbet geçmişti arkadaş ortamında. geçmiş olsun Aykutun telefon sanırım..
sağolasın levent abi benim telefonum bi zorlu center yolculuğu gözüktü gibi sanki
sağolasın levent abi benim telefonum bi zorlu center yolculuğu gözüktü gibi sanki
Saat tam 00.00 olduğu zaman randevu almaya çalış diğer türlü denk gelmiyor, elden götürünce de yapıyorlardı ama bekletiyorlardı bir de ilk gelen randevusuz 5-10 kişi haricine bakmıyorlar diyim, sabah açılışta gitmek lazım yani..
Unutmuşum yazmayı, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalışsana yarın gündüzden Aykut
(0212) 708 3700 Zorlu Center Apple
(0216) 250 7100 Akasya Üsküdar Apple
telefonları bi ara bakalım..
Yarın ararım tekrar sağolasın olmadı çat kapı gideriz napalım sende dikkat et aman :)
Etmek lazım milli servet :D
Seçime gidip gelince uğrucam dükkana gece polisajı olursa oh misss stres atarız :)
İzzet Göçmen
22-10-2015, 14:08
Yeni güncellemeden memnunum bi arada takılma oluo ekran sifresi girdigimde 50 de 1 defa 2 sn gec acıyor whatsapp arada gec acıyor onun harici sıkıntım yok veya ben cok takıyorum sarjından memnunum beni iş saatleri içersinde rahat rahat haraket ettiriyor
ios9 kullananlar yeni güncellemeden memnunmusunuz. 9.01 deki sarj sorunu giderilmişmi. ben bilerek yüklemedim 8.4 var şarjı çok iyi gidiyor htc one m7 den sonra benim için.
golfcu0101
22-10-2015, 20:10
Bende merak ediyorum 9.1 i yükleyen varmı durum nedir en son güncellemeyi araştırmadan yaptım ve tek şikayetim kasma ve klavyenin ben yazdıktan sonra geç yazması
turbo&quattro
22-10-2015, 21:09
Macbook pro son surum olan el capitan a gectikten donra dahada yavasladi. videolari dona dona izliyorum daha dogrusu izlemiyorum . Nedir cozum ? downgrade oluyormu mac de ?
ipad 3 ün ön camı çatladı nerde ve ne kadara değiştirebiliriz ? değiştirdiğimize derğermi ?
Draniela
22-10-2015, 21:23
Macbook pro son surum olan el capitan a gectikten donra dahada yavasladi. videolari dona dona izliyorum daha dogrusu izlemiyorum . Nedir cozum ? downgrade oluyormu mac de ?
Ben daha yüklemedim. Bekleyeyim o zaman ?
Downgrade olur bence vardır bi yöntemi forumlarda yazan olmamış mı ?
turbo&quattro
22-10-2015, 21:25
Ben daha yüklemedim. Bekleyeyim o zaman ?
Downgrade olur bence vardır bi yöntemi forumlarda yazan olmamış mı ?
Macbook cok nadir kullaniyorum genelde ipad deyim . Bugun ilk kez kullanayim dedim besiktas maci icin ama seyredemedim hic goruntu hep kesik kesik . youtube birkac video denedim keza yine ayni . Forumlari daha arastirmadim nedir ne degildir diye. Bence yeni surume gecme, bekle.
Draniela
22-10-2015, 21:26
9.1 i az önce indirdim kullanıyorum gayet güzel. kasma vs. olmadı henüz ama başlarsa söverim yani :D
Ben hala şu macbooka taktığım hddye telefondan orjinal boyuttaki fotoları atamıyorum. Daha doğrusu telefonun içine klasör olarak bir girsem kesip yapıştırıcam hemen ama işte :D
Draniela
22-10-2015, 21:28
Macbook cok nadir kullaniyorum genelde ipad deyim . Bugun ilk kez kullanayim dedim besiktas maci icin ama seyredemedim hic goruntu hep kesik kesik . youtube birkac video denedim keza yine ayni . Forumlari daha arastirmadim nedir ne degildir diye. Bence yeni surume gecme, bekle.
indirenlerden biri hızlanmasıyla ilgili iyi şeyler yazmış. Performans geliştirmelerini beğendim diye yazan var. Biraz bekleyeyim duruma göre yüklerim o halde
Draniela
22-10-2015, 21:30
abi posta kutun dolu gönderemedim.
How to Downgrade to OS X Yosemite from El Capitan (http://www.gottabemobile.com/2015/09/30/how-to-downgrade-to-os-x-yosemite-from-el-capitan/)
baştan sona okumadım ama yardımcı olur diye düşünüyorum ?
Birazdan yüklicem :D
Şu dikkatimi çekti, %20 yada %10 a gelince şarj uyarısı veriyor..
Bunu, %80 altına inince otomatik düşük güc moduna geçmek istiyor musunuz diye sorsa güzel olurdu sanki..
turbo&quattro
22-10-2015, 21:35
abi posta kutun dolu gönderemedim.
How to Downgrade to OS X Yosemite from El Capitan (http://www.gottabemobile.com/2015/09/30/how-to-downgrade-to-os-x-yosemite-from-el-capitan/)
baştan sona okumadım ama yardımcı olur diye düşünüyorum ?
Evden cikiyorum simdi gece okurum. Tesekkurler :)