Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
6s'in orijinal deri kılıfı 7'ye uyuyor mu ?
7 nin sadece home tuşu farklı, diğer tuş konumları aynı. home da konum olarak aynı yerde fakat ekranla bütünleşik denebilir. uyar bence :)
6-6S kılıfları birbirine uyar.
6-6S kılıfları 7ye uymaz bizzat denedim.
7nin kamera çapı büyük sığmıyor. Tek sorun kamera kısmı.
Emre Akçay
02-12-2016, 08:29
Uymuyor. Kameradan dolayı olmuyor maalesef bende denedim. Mecbur yeni kılıf aldım 7 için.
Ahmet Bby
02-12-2016, 09:24
Soğuk havalarda telefon şarjı %15-20 civarlarındayken kendini kapatıyor. Açmaya çalıştığımda şarj işareti gösteriyor. Sonra sıcak bi yerde bi müddet bekleyince sanırım oda sıcaklığı.. Telefon açılıyor, sebebi nedir ? Model : 4s
Videoları oynatamayan varmı ? ios 10 kullanıyorum. Bazen videoları oynatmıyor öyle resim gibi kalıyor. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor. Sniper oyununu oynuyorum bu ara sardım o yapıyor sanırım
Soğuk havalarda telefon şarjı %15-20 civarlarındayken kendini kapatıyor. Açmaya çalıştığımda şarj işareti gösteriyor. Sonra sıcak bi yerde bi müddet bekleyince sanırım oda sıcaklığı.. Telefon açılıyor, sebebi nedir ? Model : 4s
Bataryanın değişim vakti gelmiş.Soğukta zafiyet varsa daha çabuk fire verir.
Şirketteki 4s teki sorunda aynı malesef :)
ufuksaracci
02-12-2016, 23:17
Arkadaşlar, eski telefonumun yedeğini yeni telefonuma yükledim fakat uyfulamalar akşam saat 8den beri bekliyor diyor, indirmiyor. Nedir acaba sorun ?
selam dostlar, bir sorum olacak,
app store de app indirirken şifre her daim sorar mı onu çevrim dışı edebiliyor muyuz ?
Şifreyi sormayı kapattım fakat yine de soruyor.
selam dostlar, bir sorum olacak,
app store de app indirirken şifre her daim sorar mı onu çevrim dışı edebiliyor muyuz ?
Şifreyi sormayı kapattım fakat yine de soruyor.
Maalesef.Sebebi güvenlik sanırım. ***** 874238956437TL'lik bir uygulamayı senin hesap bilgilerin ile başka ios cihazlarına indirip kullanmasınlar. Yanlızca daha önce indirilen uygulamayı indirirken şifre sormaz. O uygulamanın da zaten ödemesi yapıldığından ömürboyu kullanıcının hizmetinde oluyor.
Beyler bi yardım edin gözünüzü seveyim.
6s kullanıyorum konuşma esnasında mikrofonu ağzımdan uzaklaştırınca karşıya ses gitmiyor. Çok kötü boğuk şekilde gidiyor. Servise verdim cihaz değişimi yapıldı bundada aynı sıkıntı var.
Bunların hepsinde mi bu durum var. Bana mı denk geldi
Beyler bi yardım edin gözünüzü seveyim.
6s kullanıyorum konuşma esnasında mikrofonu ağzımdan uzaklaştırınca karşıya ses gitmiyor. Çok kötü boğuk şekilde gidiyor. Servise verdim cihaz değişimi yapıldı bundada aynı sıkıntı var.
Bunların hepsinde mi bu durum var. Bana mı denk geldi
Karı koca 6S kullanıyoruz. Cihazın biri ilk çıktığında alındı. En ufak problemimiz yok Allah'a şükür
Karı koca 6S kullanıyoruz. Cihazın biri ilk çıktığında alındı. En ufak problemimiz yok Allah'a şükür
Sıkıntım şöyle. Telefon kulağımdayken mikrofonu ağzımdan yana doğru açıyorum yani ekran yere doğru bakacak şekilde ses gitmiyor.
Şimdi elime iPhone 5 geçti imdada aynı sorun var. Arkadaşımı aradım ondada iphone6 var imdada aynı sorun oldu.
cyclonee16
07-12-2016, 08:13
İ6 dış ekran iç ekran ikiside kırıldı. Nekadara mal olur daha önce basına gelen oldumu
Sıkıntım şöyle. Telefon kulağımdayken mikrofonu ağzımdan yana doğru açıyorum yani ekran yere doğru bakacak şekilde ses gitmiyor.
Şimdi elime iPhone 5 geçti imdada aynı sorun var. Arkadaşımı aradım ondada iphone6 var imdada aynı sorun oldu.
Benim beynim yandı :) Anlayamadım :s
lethaldoze
07-12-2016, 22:12
6 kullanıyorum aynısı bende de var. Değişim yaptıkları iyi oldu. 7 alıcam ve bunu satıcam. Önce değişim yaptırıp öyle satarım. :)
Draniela
07-12-2016, 22:16
benim telefon sıfırlandı aralık ayının 15 inde garanti bitiyordu iyi oldu :D
macbook air garantiye vereceğim. Daha önceden veren var mı nasıl oluyor? (Macten bahsediyorum :D )
iphone gibi değişim mi oluyor?
Benim beynim yandı :) Anlayamadım :s
Ahahaha nasıl tarif edeyim :D :D Bak resimdekinden biraz daha fazla yana açtığını düşün :D
http://i66.tinypic.com/n6akb7.jpg
Draniela
07-12-2016, 23:08
benim telefon sıfırlandı aralık ayının 15 inde garanti bitiyordu iyi oldu :D
macbook air garantiye vereceğim. Daha önceden veren var mı nasıl oluyor? (Macten bahsediyorum :D )
iphone gibi değişim mi oluyor?
bu arada şuan 10 saat üstü kullanım gidiyor.
güncelleme ile iyileştirme mi geldi yoksa telefon yeni diye mi böyle?
%3 teyken 10 saat 16 dakika gösteriyordu :D
mrtngn
ben yanağıma dayadığımdan sorun yok. Sen de daya, sen de mutlu ol :D
Bende artık mecburen öle yapıyorum :D :D EREN34
Gunes G.
08-12-2016, 16:17
Tertemiz 128gb 6s plus turkcellden alinma garantisi devam ediyor, kaca satabilirim ya da istedigim android telefonla takas edebilecegim, bu islemi hakkiyla, adam kaziklamaya calismadan yapabilecegim biri ya da bir yer var midir?
Hangi yetkili servisi öneriyorsunuz iphone için?
Tr garantili İphone 6 bi buçuk yıldır kullanıyordum.şarj bitmeden kapanmaya başladı, tekrar şarja takınca yüzde kaçta kapandıysa orda açılıyor.%60 da %50 de kafasına göre utanmasa tam doluyken kapancak.Şarjda su gibi gidiyor.Belli ki batarya garanti süresi içinde ömrünü tamamlamış.
Aynı sorunla arkadaşım maltepedeki tele servise verdi cihazını bir hafta sonra yeni cihazla değiştirdiler.bende ona güvenerek dün verdim bugün mesaj geldi."cihazınız belirttiğiniz şikayetler doğrultusunda tüm testlerden başarıyla geçmiştir" belli ki umursamamışlar aynı sorunlu cihazı sağlam bu diye geri veriyorlar.O yüzden sorunu mu çözecek yetkili bir apple servisi arıyorum?
Tr garantili İphone 6 bi buçuk yıldır kullanıyordum.şarj bitmeden kapanmaya başladı, tekrar şarja takınca yüzde kaçta kapandıysa orda açılıyor.%60 da %50 de kafasına göre utanmasa tam doluyken kapancak.Şarjda su gibi gidiyor.Belli ki batarya garanti süresi içinde ömrünü tamamlamış.
Aynı sorunla arkadaşım maltepedeki tele servise verdi cihazını bir hafta sonra yeni cihazla değiştirdiler.bende ona güvenerek dün verdim bugün mesaj geldi."cihazınız belirttiğiniz şikayetler doğrultusunda tüm testlerden başarıyla geçmiştir" belli ki umursamamışlar aynı sorunlu cihazı sağlam bu diye geri veriyorlar.O yüzden sorunu mu çözecek yetkili bir apple servisi arıyorum?
Aynı durum başıma geldi cihaz tüm testlerden başarı ile geçmiştir diye müşteri hızmetlerını aradım bıraz kaynadıktan sonra cihazınız gelsın aynı durum devam ederse cıhazı teslım almadan arayın dedıler. Yazılım güncellemesi yapıp göndermişler. Hemen aradım üst departmandan bırıyle görustum tekrar servise gönderdiler cihaz değişimi oldu.
Şöyle bi durum varmış;önce telefonu verdiğiniz bayinin kendi bünyesindeki teknik servisi incelıyor tabı bi halt edemedıklerı için telefon güncellenip yazılım yüklenip geri gönderiliyor. Aynı sorun devam ettiği taktirde bu sefer direk gebzedeki apple'ın kendi servisine gidiyor. Değişim vs olcaksa direk burası ilgileniyor veya onay verıyor
Aynı durum başıma geldi cihaz tüm testlerden başarı ile geçmiştir diye müşteri hızmetlerını aradım bıraz kaynadıktan sonra cihazınız gelsın aynı durum devam ederse cıhazı teslım almadan arayın dedıler. Yazılım güncellemesi yapıp göndermişler. Hemen aradım üst departmandan bırıyle görustum tekrar servise gönderdiler cihaz değişimi oldu.
Şöyle bi durum varmış;önce telefonu verdiğiniz bayinin kendi bünyesindeki teknik servisi incelıyor tabı bi halt edemedıklerı için telefon güncellenip yazılım yüklenip geri gönderiliyor. Aynı sorun devam ettiği taktirde bu sefer direk gebzedeki apple'ın kendi servisine gidiyor. Değişim vs olcaksa direk burası ilgileniyor veya onay verıyor
Tele serviste mi oldu? Eşiminde iphone aynı durumda. O şekilde çözelim bizde.
Enes aynı sorun bendede vardı. Pil sanmıştım şarj entegresi denen yer bozulmuş. Sebebi orjinal olmayan kablo adaptör ve taşınabilir şarj aleti geçmiş olsun.
Yetkili servislerden şikayetçi isen cihaz seri numaran yada appsore giriş yaptığın hesabın ile apple sitesine giriş yap kayıt oluştur dönüş yaparlar.
İlk başta reset atmanı isteyecekler itunes üzerinden yapılan reset bilgilerini yedeklediğine emin ol. Sonrasında çözülmezse cihazı tekrar servise vermen için yönlendirecekler.
Sıvı teması varsa yada ekranı çatlak ise yada alındığı tarihten 2 yıl geçmişse cihazın garanti dışıdır. Piyasada yaptırman gerekir. Ben 250 TLye şarj entegresi yaptırmıştım ekran çatlak olduğu için.
KGüneyli
09-12-2016, 10:06
bugun 5s i emekli edip, 6s plus aldım yurt dısı. pasaport kaydı yapıcam ocak sonu gibi.
sarjı sanırım 5s e göre baya iyi gibi geldi bana ama telefon trafik tabelası gibi iki elle yazıyorum mesajı. :D
Pil ömrü mutlaka fazla olucaktır, daha büyük pil mevcut. Ben ilk defa Samsung a dönücem S8 ile
Arkadaşlar 2012 mid MacbookAir 13" cihazımın sonunda pili uyarı verdi. Şarj %15den sonra performans inanılmaz azalıyor. Pil değişimi ile ilgili önerebileceğiniz güzel bir servis var mıdır? Sanırım değiştirme zamanımız geldi. Zaten pil üzerinde ünlem işareti çıkıyor.
Tele serviste mi oldu? Eşiminde iphone aynı durumda. O şekilde çözelim bizde.
Yok benım pupa yetkılı serviste oldu ama farketmez hepsinde durum bu şekilde işliyor. Mağazaların ve çalışanların belli puan ve yetkileri varmış. Kimisi gebze apple'a göndermedende değişim yapabiliyor. Puanı,kıdemı vs yetmeyen mağazalarda önce kendi bünyesinde tamir işlemine sokuyor düzelmezse gebze apple'a gönderiyor.
Yapmanız gereken telefonu teslim almadan yada aldıysanız cok zaman geçmeden direk Apple ile görüşün düzelmediğini sorunun devam ettiğini mğadur olduğunuzu belirtin. onlar kıdemlı departmanı yönlendiriyorlar ciddi ciddi prof şekilde ilerliyor süreç :)
Yok benım pupa yetkılı serviste oldu ama farketmez hepsinde durum bu şekilde işliyor. Mağazaların ve çalışanların belli puan ve yetkileri varmış. Kimisi gebze apple'a göndermedende değişim yapabiliyor. Puanı,kıdemı vs yetmeyen mağazalarda önce kendi bünyesinde tamir işlemine sokuyor düzelmezse gebze apple'a gönderiyor.
Yapmanız gereken telefonu teslim almadan yada aldıysanız cok zaman geçmeden direk Apple ile görüşün düzelmediğini sorunun devam ettiğini mğadur olduğunuzu belirtin. onlar kıdemlı departmanı yönlendiriyorlar ciddi ciddi prof şekilde ilerliyor süreç :)
Apple id ile randevu alınan yerden iletişime geçiyoruz sanırım?
Önce telefonun satıcısı olan Koç Sistem'in servisine götüreceğim sanırım. Bir el atsınlar, sonrasında Apple ile iletişime geçmek gerekecek sanırım
Apple id ile randevu alınan yerden iletişime geçiyoruz sanırım?
Önce telefonun satıcısı olan Koç Sistem'in servisine götüreceğim sanırım. Bir el atsınlar, sonrasında Apple ile iletişime geçmek gerekecek sanırım
0216 282 15 11. Koç sisteme götürmedende arayın kayıt oluşturun problemı,sorunu onlarda bilsinler ki önündeki süreç daha hızlı ve kolay işler. Biraz saf yap telefonu servis anlamında nereye verebilirim gibilerinden :)
0216 282 15 11. Koç sisteme götürmedende arayın kayıt oluşturun problemı,sorunu onlarda bilsinler ki önündeki süreç daha hızlı ve kolay işler. Biraz saf yap telefonu servis anlamında nereye verebilirim gibilerinden :)
Allah tuttuğunu altın eylesin :)
Gelişmeleri bekliyorum :)
ErayCerit
12-12-2016, 23:21
10.2 gelmiş bulunmakta
.::EmrE::.
12-12-2016, 23:27
Pil ile ilgili sorun yaşayanlar;
Batarya reset deneyin. En azından bir süre pil biraz kendine geliyor.
Telefonunuzu %0 olup kapanana kadar kullanın. Bu süreçte ara ara şarj etmeyin. Tamamen kapanmasını bekleyin. %1'e geldiğinde şaşırtıcı derecede uzun süre dayandığını göreceksiniz.
Şarj tamamen bitip telefon açılmayacak vaziyete gelince, 1-2 saat bekletin. Buradaki süreç ne kadar uzun olursa, recovery o kadar etkili oluyormuş.?....
Telefonunuzu belli bir süre sonra şarja takıp; tamamen şarj olana kadar çıkarmayın.
ufuksaracci
13-12-2016, 00:05
Telefonunuzu %0 olup kapanana kadar kullanın. Bu süreçte ara ara şarj etmeyin. Tamamen kapanmasını bekleyin. %1'e geldiğinde şaşırtıcı derecede uzun süre dayandığını göreceksiniz.
Şarj tamamen bitip telefon açılmayacak vaziyete gelince, 1-2 saat bekletin. Buradaki süreç ne kadar uzun olursa, recovery o kadar etkili oluyormuş.?....
Telefonunuzu belli bir süre sonra şarja takıp; tamamen şarj olana kadar çıkarmayın.
Ben sürekli o şekilde kullanıyorum ama kapanmasını beklemiyorum %1de şarja takıyorum %100 olmadan çıkarmıyorum . Telefon kullanımım bekleme 42 saat kullanım 18 saat civarı oluyor . Bu güne kadar hiç bir seride pil problemi yaşamadım desem yeridir.
Draniela
13-12-2016, 00:08
macbook için de aynı şeyleri söylüyorlar
Ben macte yapıyordum telefonda da yapayım bari. Hazır garanti bitmeden 15 gün önce sıfır cihaz vermişlerken iyi bakalım :D
ErayCerit
13-12-2016, 00:10
en performanslı pil kullanımı %40'lara gelince şarj edip %90 aralığında geri çekmek diyor uzmanlar. Sürekli bitip yeniden dolan pil daha çabuk kendini salıyor diyorlar:beuj:
ufuksaracci
13-12-2016, 00:12
Daha yeni fulledim pili, biterken bir ekran görüntüsü koyayım bari .
KGüneyli
13-12-2016, 13:03
- 6s plus kullanıyorum bi kaç gündür, Telefon sessizdeyken kameradan fotograf cektiğimde. Sesliymiş gibi kamera sesi cıkıyor. yazılımdan dolayımı yoksa baska bi ayar mı var ? gerci ayar oldugunu düsünmüyorum ama.
Şuan 10.2 gelmiş güncelliyorum eğer düzelmezse işimiz var bu sesle :D
.::EmrE::.
13-12-2016, 14:54
macbook için de aynı şeyleri söylüyorlar
Ben macte yapıyordum telefonda da yapayım bari. Hazır garanti bitmeden 15 gün önce sıfır cihaz vermişlerken iyi bakalım :D
en performanslı pil kullanımı %40'lara gelince şarj edip %90 aralığında geri çekmek diyor uzmanlar. Sürekli bitip yeniden dolan pil daha çabuk kendini salıyor diyorlar:beuj:
Sanmıyorum ya, Apple'in kendi sitesinde okudum bu bilgiyi.
- 6s plus kullanıyorum bi kaç gündür, Telefon sessizdeyken kameradan fotograf cektiğimde. Sesliymiş gibi kamera sesi cıkıyor. yazılımdan dolayımı yoksa baska bi ayar mı var ? gerci ayar oldugunu düsünmüyorum ama.
Şuan 10.2 gelmiş güncelliyorum eğer düzelmezse işimiz var bu sesle :D
Bende sessiz idi her zaman. 10.2 kullanıyorum şu an yine sessiz kamera. Bazı telefonlarda bu ülkeden ülkeye değişiyor. Bazı ülkeler kamera sesinin kapatılmasına izin vermiyormuş. Telefonunuz Türkiye cihazı mı?
KGüneyli
13-12-2016, 15:05
Sanmıyorum ya, Apple'in kendi sitesinde okudum bu bilgiyi.
Bende sessiz idi her zaman. 10.2 kullanıyorum şu an yine sessiz kamera. Bazı telefonlarda bu ülkeden ülkeye değişiyor. Bazı ülkeler kamera sesinin kapatılmasına izin vermiyormuş. Telefonunuz Türkiye cihazı mı?
Cihaz yurt dısı
İbrahim33
13-12-2016, 17:34
Telefondaki görüşmeleri kaydedebileceğimiz bir uygulama var mı ?
ufuksaracci
13-12-2016, 17:43
Telefondaki görüşmeleri kaydedebileceğimiz bir uygulama var mı ?
Orijinal yazılımla yok bildiğim kadarıyla. Jailbreak için bilemiyorum
İbrahim33
13-12-2016, 17:48
Orijinal yazılımla yok bildiğim kadarıyla. Jailbreak için bilemiyorum
Jailbreak nedir abi , bende son sürüm yüklü.
ufuksaracci
13-12-2016, 18:06
Orijinal olmayan yazılım ile Appstore'daki uygulamaları ücretsiz indirmeye yarayan, telefonu özelleştirmeye yarayan 3. parti yazılım. Bir nevi Android için olan romlar diyebiliriz. Son sürüm yüklüyse aradığın şeyi bulamazsın bildiğim kadarıyla Apple telefon kaydına izin vermiyor.
Cihaz yurt dısı
Kamera açıkken ortadakı live modunu açın kapatın öyle deneyin
Ekranım kırıldı alt koseden
arka kameramda toz var
pilim az gidiyor
sımdı servıs ık mık yapıyor
448 tl ekranı degısıp garntiye birdaha vericem size dedim
o zaman 1300 e telefonu degıstırelım dıye ayak yaptılar bana bı yardım edın eyyy :D
KGüneyli
14-12-2016, 11:57
Kamera açıkken ortadakı live modunu açın kapatın öyle deneyin
ozamanda cok az bi tik sesi cıkıyor =) Ses her şekilde var yani :D
Kameranın geç açılma hatta açılmama problemi ve spotlight aramasından kişi bulamama sıkıntısı geçmedi bende.
Çok sinir ediyor ikisi de..
sanctuary35
14-12-2016, 22:41
arka kameramda toz var
pilim az gidiyor
o zaman 1300 e telefonu degıstırelım dıye ayak yaptılar bana bı yardım edın eyyy :D
7 iyidir :)
Kameranın geç açılma hatta açılmama problemi ve spotlight aramasından kişi bulamama sıkıntısı geçmedi bende.
Spotlight'taki sorun bende de var, sebebi ne ki ?
7 iyidir :)
6S vercem diyo yerine
arka kameramda toz var
pilim az gidiyor
Benim de ekranın altı kırıldı. =( Değiştirmedim öyle kullanıyorum. Kullanıma engel değil, gözüm de alıştı artık gözümü de tırmalamıyor =)
Bişey dikkatimi çekti sizdede ön kameradan foto çekince görüntü ayna mantığı gibi ters dönüyor mu ?? Sanki önceki cihazımda düz çekiyo gibi hatırlıyorum
arka kameramda toz var
pilim az gidiyor
Kırık ekranlı telefonu servis değiştirmedi. Benim 6da aynı şekildi şarjı az gidiyordu ekranda küçük bir çatlak 1100 TL'ye telefoncuya verdim yeni aldım.
Yeni swap ne ikinci el bundan sonra hep sıfır alırım :D
ufuksaracci
15-12-2016, 20:41
iPhone şarjı hiç gitmiyor diyenlere gelsin .
http://i.hizliresim.com/d8baRp.png (http://hizliresim.com/d8baRp)
ufuksaracci
15-12-2016, 20:42
http://i.hizliresim.com/d8baRp.png (http://hizliresim.com/d8baRp)
Beyler günaydın 6s sahibiyim appstore menüsü ingilizceden çıkmış ispanyolca mı artık bilmediğim bir dil olmuş kendi kendine. Ben bir şey yapmadım nasıl düzeltecem ya
İbrahim33
16-12-2016, 16:35
youtube'den insatgrama video kesip gönderebileceğimiz program var mı ?
Home tusune 2 kere tiklayip tum programlari kapasamda altta sol kosede golge aplikasyon ikonu kaliyor, hic program acik degilse ana ekran ortaya geldiginde gene en altta suanki konumunuza gore yazip aplikasyonu gosteriyor oda bazen navigasyonu acik tutturtuyo, bunu kapama yolu var mi?
KGüneyli
16-12-2016, 17:09
youtube'den insatgrama video kesip gönderebileceğimiz program var mı ?
Onu bende arıyorum :)
Guncellemeyi yukleyem varmi. Varmi degisiklik
Beyler günaydın 6s sahibiyim appstore menüsü ingilizceden çıkmış ispanyolca mı artık bilmediğim bir dil olmuş kendi kendine. Ben bir şey yapmadım nasıl düzeltecem ya
İcloud ve itunes hesaplarından cıkıs yapıp tekrar giriş yap ülke bölge dil falan yeniden seç :)
salih_560
16-12-2016, 21:07
Güncellemeyi yükleyen var mı sıkıntı oluyor hep ilk indiriyorum sonra bi ton hata veriyor makina
Telefonumdan topluca mail silmek istiyorum ama sadece teker teker silebiliyorum bunun hızlı bir yolu var mı acaba çok fazla birikti hafızayı doldurdu iyice :/
Telefonumdan topluca mail silmek istiyorum ama sadece teker teker silebiliyorum bunun hızlı bir yolu var mı acaba çok fazla birikti hafızayı doldurdu iyice :/
Mail'e gir sağ da düzenle var oradan seçip direk silebilirsin.
benim de arada sırada instagrama girince oluyor, kamera geç açılıyor. Neden olabilir ?
Güncellemeyi yükleyen var mı sıkıntı oluyor hep ilk indiriyorum sonra bi ton hata veriyor makina
10.2 den bahsediyorsan ben 6s e yaptım sorunsuz bir şekilde tamamlandı
MD813ZM/A USB GUC ADAPTORU- (5W) - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/md813zma-usb-guc-adaptoru-5w.html)
arkadaşlar bu ürün orjinal midir bilen var mı?appstore daki fiyatla aynı sipariş etmek yerine gidip alayım diyorum.
evdeki orjinal olan bozuldu sanırım çok yavaş dolduruyor güncellemeden sonra(yani denk geldi sanırım).
Jön Türk
18-12-2016, 08:34
Bende en uygun orj şarj kablosu arıyorum ? Nereden kaça alabilirim fiyat bilgisi olan var mı ? iphone 6
10.2 den sonra sarj cok yavas doluyor tel 6
İbrahim33
18-12-2016, 09:57
Arama ekranında rakamlara tıklayınca gelen tuş seslerini kapatmanın bir yolu var mı ?
Bence direk apple'ın sitesinden alın aklınızda soru işareti kalmasın, ücretsiz kargo
MD813ZM/A USB GUC ADAPTORU- (5W) - Vatan Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/md813zma-usb-guc-adaptoru-5w.html)
arkadaşlar bu ürün orjinal midir bilen var mı?appstore daki fiyatla aynı sipariş etmek yerine gidip alayım diyorum.
evdeki orjinal olan bozuldu sanırım çok yavaş dolduruyor güncellemeden sonra(yani denk geldi sanırım).
İsterseniz bende var.
1 tane linktesiniz aynısı.
1 tane İngiliz prizi şeklinde.
İkisinde iPhone 6s kutlusundan çıkan orj. Adaptörlerim. Kesinlikle denemek için dahi kullanılmadı ve jelatinleri üzerinde. İzmit teyim ama haftasonları Anadolu yakasında oluyorum.
Orijinalliğine tamamen kefilim. İstediğin Apple Store dan teyit ettikten sonra ödemesini yapabilirsin.
İlandaki adaptör 70TL
İngiliz adaptör 50TL (***** İngiliz için 5TL ye Koçtaş vb. Bir yerden çevirici soket almak gerekiyor)
Teknik olarak ikisinde aynı adaptör. 5V 1A, yanı 5W
Eğer iPad şarj edeceksiniz yanlış adaptör bakıyorsunuz. Bilginiz olsun :)
Apple MD813ZM/A iPod, iPhone Priz USB Şarj Cihazı (Beyaz) Fiyatı ve Ozellikleri | Troy E-Store (http://www.troyestore.com/Apple-MD813ZM-A-iPod-iPhone-Priz-USB-Sarj-Cihazi-Beyaz-_21655.html)
aynı fiyat artı bilgisayardan. Direk buradan almanızı öneririm. Kargoya da sanırım ücret almıyorlar.
6s im apple in yayınladığı pil değişim programına dahil durumda.
Konuyla ilgili ben pil değil cihaz değişimi isteyeceğim. Sonuçta apple mali ayıplı ürettiğini kabul etmiş durumda. Ayıplı malında tamir değil değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Daha önce böyle bir tamir programı kapsamında cihaz değiştiren var mı?
6s im apple in yayınladığı pil değişim programına dahil durumda.
Konuyla ilgili ben pil değil cihaz değişimi isteyeceğim. Sonuçta apple mali ayıplı ürettiğini kabul etmiş durumda. Ayıplı malında tamir değil değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Daha önce böyle bir tamir programı kapsamında cihaz değiştiren var mı?
6plus kamera muhabettinde hatalıydı. Telefonu değiştirilmesini istedim sadece kamerasını değiştirdiler. Seninki de aynı olur sanırım, pili değiştirirler diye düşünüyorum..
Pil değişim programında cihaz değilde pil değişiyormuş.. Tabiki herşey onların insiyatifinde değişim olmayacak diye birsey yok :)
Draniela
18-12-2016, 21:25
Bence direk apple'ın sitesinden alın aklınızda soru işareti kalmasın, ücretsiz kargo
kesinlikle
Draniela
18-12-2016, 21:27
en son gönderdim telefon 2. ye yenisi ile değişti garanti bitmesine 15 gün vardı. Şimdi 90 gün garanti uzatıldı. Sıkıntılar vardı ama pil mevzusuna çok ayar oluyorum diye göndermiştim tüm sıkıntıları da yazdım a4 boyutunda :D apple care'dan bir bayan müdür aramıştı en son mail adresinden mail attı herhangi bir cihazınızda sorun olduğunda direkt bana ulaşın diye :D
macbook air ı göndereyim diyorum
Ben apple ile bir telefon görüşmesi yapayım. Olmadı tüketici hakem heyeti artık.
Onların hatası yüzünden ben neden tamir edilmiş telefon kullanayım? Ben takılmam da yarın bir satarken takılan çok olacak illa ki.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
EREN34 Baba daha öncede söyledim önce ara görüş kaydını oluştursunlar.. Direk götürdüğün bayinin servisi değilde merkeze göndermek için diret,ısrar et zaten tüketici heyetine gerek bile kalmadan gayet kibar düzgün şekilde dinleyip sorunu çözmeye çalışıyorlar.
Dediğim gibi olan en kötü fazladan 1 hafta telefonsuz kaldığına olur..
EREN34 Baba daha öncede söyledim önce ara görüş kaydını oluştursunlar.. Direk götürdüğün bayinin servisi değilde merkeze göndermek için diret,ısrar et zaten tüketici heyetine gerek bile kalmadan gayet kibar düzgün şekilde dinleyip sorunu çözmeye çalışıyorlar.
Dediğim gibi olan en kötü fazladan 1 hafta telefonsuz kaldığına olur..
Orayı bugün arayacağım. Ben oranın sadece servis kaydı açtığını düşünmüştüm. Anlaşılan fazlası var.
Hayır hayır telefondakı apple yetkilisi ne derse bayi çalışanları onu yapıyor. Hepsi el pençe divan.
Benım telefon güncelleme yapılıp geri gönderildi ıkıncıye aradıgımda kıdemli departman direk bayidekı cocukla konusup telefonu gebzeye gönderin kendım takıpçisiyim dedi. Kımse bisey diyemiyor.
Şuan gelen swap cıhazdada home tuşu çıt çıt ses yapıyor. Uygun zamanda bunuda göndericem
Hayır hayır telefondakı apple yetkilisi ne derse bayi çalışanları onu yapıyor. Hepsi el pençe divan.
Benım telefon güncelleme yapılıp geri gönderildi ıkıncıye aradıgımda kıdemli departman direk bayidekı cocukla konusup telefonu gebzeye gönderin kendım takıpçisiyim dedi. Kımse bisey diyemiyor.
Şuan gelen swap cıhazdada home tuşu çıt çıt ses yapıyor. Uygun zamanda bunuda göndericem
Konuştuk. Bir 5 dk. Randvu almaya çalıştı. Olmayınca saatbaşında deneyin gibi bir akıl verdi ve telefonu kapattık. Pil değişir cihaz değil dedi. Ben ısrarcı olunca da mağazada gerekli teknik açıklama yapılacak vs. dedi.
Sanırım biraz cazgır olmam gerekecek.
Mail'e gir sağ da düzenle var oradan seçip direk silebilirsin.
Teşekkür ederim ama maalsef istediğim gibi olmuyor bana lazım olan hepsini tümden seçip bir kerede hepsini silmek istiyorum
Teşekkür ederim ama maalsef istediğim gibi olmuyor bana lazım olan hepsini tümden seçip bir kerede hepsini silmek istiyorum
icloud' dan giriş yap - oradan biraz daha kolay sanırım.
ufuksaracci
19-12-2016, 14:06
Toplu mail silme işlemi yok, çok sinir bozucu bir şey . En iyisi tarayıcıdan girip silmek .
İspanya Apple Store'dan bir uygulama indirmek istiyorum. Aşağıdaki işlemleri uygulamadım ama İspanyol değil başka versiyonu açıldı. Nerede hatayaptım?
Ayarlar - itunes'dan log-off yaptım.
Apple store'da ilgili uygulamayı bulup indir dedim. Yeni apple kimliği seçtikten sonra ülke seçimini İspanya yapıp istenen bilgileri girdim. Bu iş için yeni mail hesabı oluşturup o mail hesabını girdim.
Apple store İspanyolca'ya döndü. Uygulamayı indirdim.
Uygulama açıldı ve İngilizce :D
Bu uygulama ile uçak bileti alınabiliyor. Açıldıktan sonra deneme amaçlı bir bilet baktım. Uygulama Web istesinden 50€ daha pahalı çıkınca bir terslik olduğunu anladım.
Nerede hata yapıyorum? Biri el atsın hayrına :)
Beyler air2 yi 2yıldır hıc bir reset format sıfırlama hıc bırsey yapmadan kullanıyorum. Yuklenıp sılınen uygulamaların artık ları bırıkıntılerı kalıyormu bu cıhazlarda kalıyorsa ne yapmak lazım. Anroiddeki gibi cleaner davası ios ta da gecerlimi? Gerek varmı?
Format sofırlama gıbı bırseye gerek varmı bunlarda belırlı aralıklarla
Beyler air2 yi 2yıldır hıc bir reset format sıfırlama hıc bırsey yapmadan kullanıyorum. Yuklenıp sılınen uygulamaların artık ları bırıkıntılerı kalıyormu bu cıhazlarda kalıyorsa ne yapmak lazım. Anroiddeki gibi cleaner davası ios ta da gecerlimi? Gerek varmı?
Bahsettiğin tarz program var, kalıntıları temizleyip hafızada yer açtığını söylüyorlar. Yer açıyor (küçük bir miktar) ama perf. anlamında bir faydasını görmedim. Denediğim cihaz iphone 6ydı.
Telefon görüşmelerim uzamaya başladığından iphone-ios uyumlu bir bluetooth ya da wifi kulaklık almak istiyorum. Fiyat olarak uygun bir önerisi olan var mı?
İtunes'tan cihazda kalan hafızadan daha büyük bi film bulup kirala dedikten sonra haliyle yeterli boyut olmadığı için biseyleri siliyo ediyo yer açıyor ama bu önbelleği temizleyip mi yapıyor yoksa baska bisey mi var tam emin değilim
ufuksaracci
20-12-2016, 22:56
Önbelliği siliyor.
AliGizda
21-12-2016, 07:20
iPhone 5s kullanıyorum, Instgram' da fotoğrafları göremiyorum. İlk flu görüntüsü geliyor sonra yüklencekken beyaz bir ekran geliyor fotoğraf yerine.
Fotoğrafı kimin koyduğunu vs görebiliyorum ama fotoğrafı göremiyorum.
Bu tarz olay başına gelen varmıdır, çözümü nedir? Silip baştan yüklüyorum ilk 2 gün sıkıntı yok sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyor.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-aplle-iphone-6s-plus-sifir-16-gb-gold-turkiye-ithalat-2%2C399-tl-340882946/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
Arakdaşım eşine telefon alıcak bunu gönderdi ne diyorsunuz alınır mı?
Başka tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim
Arda 16 ya yanaşılmasın bence. annemin içinde nerdeyse doğru dürüst uygulama bile olmayan 16lık 5s'in'de yer kalmadı, her yeni os geldiğindede kendine ayırdıgı yer artıyor iyice Yogi
iPhone 5s kullanıyorum, Instgram' da fotoğrafları göremiyorum. İlk flu görüntüsü geliyor sonra yüklencekken beyaz bir ekran geliyor fotoğraf yerine.
Fotoğrafı kimin koyduğunu vs görebiliyorum ama fotoğrafı göremiyorum.
Bu tarz olay başına gelen varmıdır, çözümü nedir? Silip baştan yüklüyorum ilk 2 gün sıkıntı yok sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyor.
Cihazın hafızası dolu mu?
5S 9.3.3 de jailbreaklı olarak kullanıyorum, ama jb yüzünden çok ısınmaya başladı telefon bende geri orjinale döndüm, 5S de ios 10 kullanan var mı? Tavsiye edermisiniz :)
AliGizda
22-12-2016, 07:23
Cihazın hafızası dolu mu?
Vallahi hiç bakmıyorum aslında ama bilgisayara bağladığımda falan boş alan epeyi az gösteriyor. Dün tekrar silip yükledim wi-fi açıkken yüklüyor fotoğrafları ama kapattığım an yine beyaz getiriyor. Hafızaylamı alakalı dersiniz?
5s kullanıyorum hala güncelleme geldi ama yapmıyorum bilerek. Çünkü sistemi yavaşlatıp kırmamı istiyor cihazı ibne apple :D
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-aplle-iphone-6s-plus-sifir-16-gb-gold-turkiye-ithalat-2%2C399-tl-340882946/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
16 gb sakın alma!. 1500 e verse de alma..
64 gb olsun en az
Vallahi hiç bakmıyorum aslında ama bilgisayara bağladığımda falan boş alan epeyi az gösteriyor. Dün tekrar silip yükledim wi-fi açıkken yüklüyor fotoğrafları ama kapattığım an yine beyaz getiriyor. Hafızaylamı alakalı dersiniz?
Ben de benzer bir durum yaşamıştım, cihazda boş yer baya azdı. Hafızayı boşalttığımda düzelmişti.
Umut_Akkuş
22-12-2016, 11:51
5s kullanıyorum hala güncelleme geldi ama yapmıyorum bilerek. Çünkü sistemi yavaşlatıp kırmamı istiyor cihazı ibne apple :D
Benimde 5s bende hala güncelleme yapmadım :D 8.4.1 şuan ama bazen yapsam mı diyorum :D
KGüneyli
22-12-2016, 11:53
Ben 2300 e 6s plus 64 GB gold aldım.
apple watch almayı düşünüyorum önerir misiniz? en uyguna nerden bulurum :)
PiscocuK
22-12-2016, 12:39
okunmuş yada bayraklı mailleri tek seferde işaretleyip silemiyormuyuz
baya bakındım hep tek tek işaretlemek gerekiyor sanırım topluca seçip silemiyorum
burak_2885
25-12-2016, 09:51
Arkadaşlar ben şimdi apple telefon aldım ama kulaklığını beğenmiyorum. Telefona uyumlu olacak kulakiçi bi kulaklık önerebilir misiniz? Ama bu kulaklıkla konuşmalarımı gerçekleştirebilmem gerekiyor
İbrahim33
25-12-2016, 09:56
16 gb sakın alma!. 1500 e verse de alma..
64 gb olsun en az
16 gb'nin dezavantajlı nelerdir abi ? Ben 5 aydır kullanıyorum , ne hafızayla ne de telefonla ilgili bir sıkıntım olmadı.
ufuksaracci
25-12-2016, 10:42
Arkadaşlar ben şimdi apple telefon aldım ama kulaklığını beğenmiyorum. Telefona uyumlu olacak kulakiçi bi kulaklık önerebilir misiniz? Ama bu kulaklıkla konuşmalarımı gerçekleştirebilmem gerekiyor
Sennheiser momentum in ear. Ama alırken dikkat etmek lazım android için farklı ios için farklı .
burak_2885
25-12-2016, 15:22
Sennheiser momentum in ear. Ama alırken dikkat etmek lazım android için farklı ios için farklı .
Hocam bu bi telefon parasıymış ya :D yokmu başka bi tavsiyesi olan :)
ufuksaracci
25-12-2016, 16:19
Hocam bu bi telefon parasıymış ya :D yokmu başka bi tavsiyesi olan :)
300 lira civarı fiyatı olması lazım. Yanlış mı baktın acaba ?
16 gb'nin dezavantajlı nelerdir abi ? Ben 5 aydır kullanıyorum , ne hafızayla ne de telefonla ilgili bir sıkıntım olmadı.
Telefonunun boş kapasitesi 16gb. 16gb lık bir kullanım vermiyor sana. iOS yüklendikten sonra, klasik uygulamaları da (whatsapp facebook, instagram,yandex vsvs) yükledikten ve kullanmaya başladıktan 1-2 ay sonra en az 1-1,5 gb yer kaplamaya başlıyor bu uygulamalar.
Sonra sana kalıyor 7-8gb
Apple iOS için güncelleme gönderdiğinde artık 4-5gb boş yerin olsun istiyor.
1-2 gb boşluğun ile dans ediyorsun sen de güncelleme geldiğinde telefon üzerinden güncelleme yapabileyim diye.
Daha fotoğraf çekmedin.. Hiç mp3 yüklü değil.. Müzik yüklemedin. Hiç mail hesabı kurmadın ya da mail almadın.. Spotfy, yandex, youtube banka, uygulamlarını yükleme hayalini bile kurdurtmuyorum bak sana..
16 gb kimler almalı?
Cep telefonunu nokia 5110 gibi kullanan yaşlılar kullanır.
Bazı veliler 10-15 yaş aralığındaki çocuklarına veriyor iletişim kurmak için, ama erişebilirlik ayarlarını yapınca nokia dan farkı olmuyor, onlara olur bu 16gb lık telefon. Başka da olmaz.
Daha basit anlatayım? "Whatsapp ın ne demek olduğunu bilen kimse 16gb lık iPhone kullanmamalıdır."
Apple kulaklığı gayet iyidir. Ama bu kulaklığın ses kalitesi sana yetmiyorsa, üstüne bir de mikrofonu da olsun istiyorsan 350-400 TL çıtasını atlayacaksın bi kere..
"Hem ayranım içilmesin hem vsvs......." olmuyor işte öyle hepsi bi arada..
Arkadaş bir öneride bulunmuş ki fiyatı gayet uygun.
Gerçi Apple kulaklığının verdiği ses kalitesini beğenmiyorsan 2000 TL - 3000TL lere kulaklıklar var artık seni ancak onlar keser herhalde..
İbrahim33
25-12-2016, 18:17
Valla bana gayette yetiyor abi. Bütün popüler ve mecburi ihtiyaç olan uygulamalar yüklü. Telefonda MP3 falan gereksiz geliyor bana. Oyun zaten oynamıyprum , telefonun sağlığı için. Genelde arabaların fotoğrafını çekiyorum , araba satışına da fotoları siliyorum doğal olarak. Bide sürekli temizlik yapıyorum , gereksiz mail whatssap yazışması , gereksiz mesaj hepsini temizlediğini için doğal olarak , hafıza problemi yaşamıyorum.
http://i.hizliresim.com/yNzdOy.png
burak_2885
25-12-2016, 20:47
Apple kulaklığı gayet iyidir. Ama bu kulaklığın ses kalitesi sana yetmiyorsa, üstüne bir de mikrofonu da olsun istiyorsan 350-400 TL çıtasını atlayacaksın bi kere..
"Hem ayranım içilmesin hem vsvs......." olmuyor işte öyle hepsi bi arada..
Arkadaş bir öneride bulunmuş ki fiyatı gayet uygun.
Gerçi Apple kulaklığının verdiği ses kalitesini beğenmiyorsan 2000 TL - 3000TL lere kulaklıklar var artık seni ancak onlar keser herhalde..[/QUOTE]
Ya düzelteyim ben. Problem kalitesi değil aslında, ben işe gidip gelirken çok müzik dinliyorum ve okulaklık dışarı çok ses veriyor. Ondan dolayı başka kulaklık istiyorum. (Mobilden yazıyorum hatalar için özür dilerim)
slowmotion
25-12-2016, 23:40
Cep telefonundan çektigimiz fotografi otomatik olarak evdeki bilgisayara atan ios ve pc programi varmidir?
Cep telefonundan çektigimiz fotografi otomatik olarak evdeki bilgisayara atan ios ve pc programi varmidir?
yandex bulut atıyor bilgisayara bağlayınca internete bilgisayardan daha iyi lazım olursa ordan indirisin
Jön Türk
01-01-2017, 19:07
Sabah 7 gibi 100den çekip öğleye kadar 100 giden 43 42 gibi kapanan bir i6 sıfır ayarında bir cihazım var nisan 2017 ye kadar garantisi mevcut.
Troy mağazasına gittim hemen teslim edin 15 güne sonuçlanır dediler ya değişim ya batarya olur.
Cihazı aldığım yere gittim çok şikayet var 10.3 ü bekle yazılımla düzelebilir dediler sizce ne yapayım ? Swap makina mı ne diyorlar sıfır gelen cihazlara sorun yaşar mıyım?
lethaldoze
01-01-2017, 19:39
Sabah 7 gibi 100den çekip öğleye kadar 100 giden 43 42 gibi kapanan bir i6 sıfır ayarında bir cihazım var nisan 2017 ye kadar garantisi mevcut.
Troy mağazasına gittim hemen teslim edin 15 güne sonuçlanır dediler ya değişim ya batarya olur.
Cihazı aldığım yere gittim çok şikayet var 10.3 ü bekle yazılımla düzelebilir dediler sizce ne yapayım ? Swap makina mı ne diyorlar sıfır gelen cihazlara sorun yaşar mıyım?
Benım cihaz su gibi şarz yiyordu ve %60 da bile kapanabiliyordu. i6 cihaz. Erenköy kvk ya verdim ertesi gün sıfır cihaz verdiler. Şimdilik bı sıkıntı yok. Zaten swap denende mağzadan aldığımız aynı cihazmış. Servis çalışanlarına sormuştum.
Benim de %30-40 gibi kapanmaya başladı son 1-2 haftadır. i6 cihaz.
Jön Türk
01-01-2017, 19:55
Benım cihaz su gibi şarz yiyordu ve %60 da bile kapanabiliyordu. i6 cihaz. Erenköy kvk ya verdim ertesi gün sıfır cihaz verdiler. Şimdilik bı sıkıntı yok. Zaten swap denende mağzadan aldığımız aynı cihazmış. Servis çalışanlarına sormuştum.
Sizin sorun neymiş batarya mı ?
Avrupa yakası güvenilir İphone Tamircisi varmıdır acaba
İphone 6 şarj problemi var soketten değil sanırım. Şarj entegresi dediler. Avcılara yakın tanıdığı olan varmıdır acaba
AliGizda
02-01-2017, 11:10
Benim hatununkide artık 59' larda falan kapanmaya başladı, yakın zamanda bizde vericez garantiye. İnşAllah değişirler :)
İ6'lar patır patır dökülmeye başlamış bakalım benim 6s'e ne zaman sıra gelecek.
HalilMacit
02-01-2017, 13:26
Eşimin 6s i Sesi açık olduğu halde ses gelmiyor aradığımda. Reset atıyorum açıyorum kapatıyorum yine aynı. Bazen var ses ama çoğu zaman çıkmıyor.
serkanokan
02-01-2017, 13:58
Geçen hafta kamerası çalışmayan MacBook Air bilgisayarımı garantiden almaya gittiğimde farkettim, 20 dakika içerisinde yaklaşık 10 kişi hep aynı sorunla telefonlarını garantiye bıraktılar. Hepsinin ortak sorunu şarjı yüzde 50-60 seviyesindeyken telefonlarının direkt olarak kapanmasıydı.
Bu arada bilgisayarımdaki kamera sorununu internette araştırdığımda herkes yazılımsal bir sorundan kaynaklandığını bahsetmiş, ancak garantiden bilgisayarımın ekranını komple değiştirmişler. Garantinin bitmesine sayılı günler kala çözülen bu sorun sonunda elektronik ürünlerde garantinin önemini bir kez daha anladım.
Bende 6s kullanıyorum. Bi kaç kez şarjım %10 civarıyken kapandı son günlerde. 3g açıktı. Ayrıca son güncellemeden sonra(10.2) hücresel ayarı yok. Ben az çeken yerde ayarı edgeye alıp devam ediyordum fakat şimdi bu ayar yok şarjı boş yere yiyor.
Kilitli ekrandan kamerayı açtığımda kameranın donması sorunu da devam ediyor.
Eşimin 6s i Sesi açık olduğu halde ses gelmiyor aradığımda. Reset atıyorum açıyorum kapatıyorum yine aynı. Bazen var ses ama çoğu zaman çıkmıyor.
Hoparlör gidiyor gibi.. 5 te de aynısı bana olmuştu.
Bu arada maşallahı var benim 6 nın şarj %1 e kadar iniyor gayet stabil görüntü şuanlık :D En kötü ağustos sonuna kadar garantisi var :)
atakan67
02-01-2017, 15:27
Bende de aynı sorun var ama %10 - %15 de kapanıyor garantiye yolladim ekranı değiştirip geri yollamışlar hala sorun devam ediyor bugün tekrardan yolladim dedikleri gibi 15 gün içerisinde sonuçlanıyor
Apple destekle görüştüm telefonuma bağlandılar uzaktan bataryanın sorunlu olduğunu söylediler garantinin bataryaya hicbir işlem yapmadığını söyledim tekrar yollayın garantiye gönderdiğiniz yere dediler
Jön Türk
02-01-2017, 15:51
Bende de aynı sorun var ama %10 - %15 de kapanıyor garantiye yolladim ekranı değiştirip geri yollamışlar hala sorun devam ediyor bugün tekrardan yolladim dedikleri gibi 15 gün içerisinde sonuçlanıyor
Apple destekle görüştüm telefonuma bağlandılar uzaktan bataryanın sorunlu olduğunu söylediler garantinin bataryaya hicbir işlem yapmadığını söyledim tekrar yollayın garantiye gönderdiğiniz yere dediler
apple destek benim telefonuma bir türlü bağlanamıyor nasıl çözdünüz ?
atakan67
02-01-2017, 16:07
apple destek benim telefonuma bir türlü bağlanamıyor nasıl çözdünüz ?
Apple destek sayfasına girdim ordan sohbete baglandım sorunumu söyledim bataryanın sorunlu olup olmadigini öğrenmem istiyorum mümkün mü dedim tabi dedi ordaki kişi telefonu wifiye bağlayın ondan sonra gizlilik tanılara girin dedi orda apple ile bilgilerimi paylaş sekmesi çıktı ona bastım sonuçlariniz gönderiliyor dedi 3/4 dk sürdü sonra inceleyen kişi evet bataryanız sorunlu gözüküyor servisin müdahale de bulunması lazim siz tekrar yollayın dedi
Benim iphone5s in pili bitti sanırım. Beni değiştir artık diye yalvarıyor ama yemezler. yüzde 30ken bi anda bye bye diyip kapanmalar falan bi atar gider. Sen hayırdır diyip kafada vuramıyorsun telefona mecbur pilini sıfırlıcam. Anadolu yakasında kime güvenle yaptırabiliriz ?
Bu kısıtlayıcı sistemle alakalı sorum var.
iPad mini retina olmayan usb girişi bozuk. Tamiri için 200-250 istiyorlar ekran kırılabilirmiş açarken. Şuan şarjı %60 gibi ve şarjı bitmesin diye kapattım. iOS 8 var. İçinde 400 den fazla foto var bunları almam lazım. AppStore'daki WiFi transfer yazılımları ios9 istiyor hep. Tabi bunu yapmam mümkün değil şarj olmadan. Önerisi olan ?
Silence45
03-01-2017, 22:23
Bu kısıtlayıcı sistemle alakalı sorum var.
iPad mini retina olmayan usb girişi bozuk. Tamiri için 200-250 istiyorlar ekran kırılabilirmiş açarken. Şuan şarjı %60 gibi ve şarjı bitmesin diye kapattım. iOS 8 var. İçinde 400 den fazla foto var bunları almam lazım. AppStore'daki WiFi transfer yazılımları ios9 istiyor hep. Tabi bunu yapmam mümkün değil şarj olmadan. Önerisi olan ?
Dropbox.
Dropbox on the App Store (https://itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8)
ufuksaracci
03-01-2017, 22:27
iphone 7 ekran değişim ücreti nedir bir bilginiz var mı ? Apple'ın kendi sitesinde 448Tl gibi bir rakam var ama internette 1200 lira gibi fiyatlar dolaşıyor.
iPhone Servis Fiyatlandırması - Apple Destek (https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing)
Benim iphone5s in pili bitti sanırım. Beni değiştir artık diye yalvarıyor ama yemezler. yüzde 30ken bi anda bye bye diyip kapanmalar falan bi atar gider. Sen hayırdır diyip kafada vuramıyorsun telefona mecbur pilini sıfırlıcam. Anadolu yakasında kime güvenle yaptırabiliriz ?
fthdrn ben dün değiştirdim iphone 6 doğubankta , gözüme güzel gelen ilk dükkana girdim.anadolu yakasında kafama göre bi yer bulamadım imkanın varsa geç karşıya hem daha ucuz hem yarım saatte değiştiriyorlar.
Caner B.
03-01-2017, 23:16
iphone 7 ekran değişim ücreti nedir bir bilginiz var mı ? Apple'ın kendi sitesinde 448Tl gibi bir rakam var ama internette 1200 lira gibi fiyatlar dolaşıyor.
iPhone Servis Fiyatlandırması - Apple Destek (https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing)
Ekran dusup kirildiysa telefonda bisey yoksa 448 dir,eger telefonun palleri mi ne olmasi lazim onlarda kirildiysa ekran degisimi yapmiyorlar 1200 e yeni telefon veriyorlar.
Dropbox.
Dropbox on the App Store (https://itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8)
Herhangi bir bulut sistemine 400 den fazla ortalama boyutu 3 mb desek 1.2 GB fotoğrafı canım ülkemin 1mbit upload'ına sahip 16mbit internet ile %60 şarj bitmeden sanırım upload yapamam. :) O yüzden bana direk wireless ile cihazdan cihaza aktarma lazım.
ufuksaracci
03-01-2017, 23:26
Ekran dusup kirildiysa telefonda bisey yoksa 448 dir,eger telefonun palleri mi ne olmasi lazim onlarda kirildiysa ekran degisimi yapmiyorlar 1200 e yeni telefon veriyorlar.
Telefon düşmedi ben balkondan düştüm:D Güya koruyucu cam vardı üzerinde ama ona birşey olmamış . Tam köşeden almış darbeyi dokunmatikte falan sorun yok görüntüde de sorun ama üzerindeki cam çatladı. Dediğin gibi 448 alacaklar herhalde .
ufuksaracci
03-01-2017, 23:28
Herhangi bir bulut sistemine 400 den fazla ortalama boyutu 3 mb desek 1.2 GB fotoğrafı canım ülkemin 1mbit upload'ına sahip 16mbit internet ile %60 şarj bitmeden sanırım upload yapamam. :) O yüzden bana direk wireless ile cihazdan cihaza aktarma lazım.
Kullandığın hat ne ? Turkcell'in kendi life box diye bir programı var çok hızlı atıyor. Benim hat platinyum ekstra ücret ödemiyorum diğer şekilde nasıl bilmiyorum .
Silence45
03-01-2017, 23:28
Sandığından daha kısa sürüyor abi. Hızlı bi sistem. Aynısını PC'yede kurup ortak bir klasör oluşturuyorsun. Direk oraya atar atmaz geliyor zaten. En basit yol bu ki çokta farklı yöntem olduğunu düşünmüyorum :)
Caner B.
04-01-2017, 00:26
Telefon düşmedi ben balkondan düştüm:D Güya koruyucu cam vardı üzerinde ama ona birşey olmamış . Tam köşeden almış darbeyi dokunmatikte falan sorun yok görüntüde de sorun ama üzerindeki cam çatladı. Dediğin gibi 448 alacaklar herhalde .
:D benim cam komple catlamisti 350 tl ile yirtmistim(ip6) senin isi 448 e cozerler kesin abi.
fthdrn ben dün değiştirdim iphone 6 doğubankta , gözüme güzel gelen ilk dükkana girdim.anadolu yakasında kafama göre bi yer bulamadım imkanın varsa geç karşıya hem daha ucuz hem yarım saatte değiştiriyorlar.
iphone 6ı kaça değiştirdiniz doğubankta 1-2 dükkan tanıyorum ama sirkeci terste kalıyor biraz o yüzden anadolu yakası diye şey etmiştim.
iphone 6ı kaça değiştirdiniz doğubankta 1-2 dükkan tanıyorum ama sirkeci terste kalıyor biraz o yüzden anadolu yakası diye şey etmiştim.
Yan sanayi 80 lira
orjinal ( hesapta orjinal ) 100 liraya değiştirdim.
5s daha ucuzdur muhtemelen.
Yan sanayi 80 lira
orjinal ( hesapta orjinal ) 100 liraya değiştirdim.
5s daha ucuzdur muhtemelen.
Banada 100 lira dediler iyisine doğubankta. Artık kötüsü neyse anlamadım :) Ya 5si inatla değiştirmeyeceğim pil koyup devam edicem. Güncelleme de yapmıyorum mis gibi şuan telefon
Jön Türk
04-01-2017, 08:55
Dün apple desteğe bir şekilde bağlandım pil ölçümleri vs yapıldı sorun 10.2 yazılımı yüklenirken eksik yüklenmiş wifi kopmuş olabilir denildi, itunes a yedek aldırdılar sistemi tekrardan kurmamı istediler.
Dün apple desteğe bir şekilde bağlandım pil ölçümleri vs yapıldı sorun 10.2 yazılımı yüklenirken eksik yüklenmiş wifi kopmuş olabilir denildi, itunes a yedek aldırdılar sistemi tekrardan kurmamı istediler.
Aynı sıkıntı bendede mevcut. Sistemi tekrar nasıl kuracağız ben onu bilmiyorum.
Geçmiş olsun benimde ekran köseden kırıldı forumda Orçun arkadaşımız var Bornova da telefon u ona götürüp bilgi alacağım zira 448 den uygun fiyatlar veriyor 6s benim
ufuksaracci
05-01-2017, 00:49
Geçmiş olsun benimde ekran köseden kırıldı forumda Orçun arkadaşımız var Bornova da telefon u ona götürüp bilgi alacağım zira 448 den uygun fiyatlar veriyor 6s benim
Teşekkür ederim . Daha 3 haftalık telefon ondan garantiyi bozmayayım diyorum . İleride bir değişim programı vb olursa yenilemiş olurum .
yusufcan_k
05-01-2017, 07:37
Ankarada guvenilir saglam is yapan yetkili servis var mi ekranimin sol altinda sari bir cizgi gibi leke var ve ahizeden ses gelmiyor denecek kadar az geliyo suan.. Bataryayi da soyleyebilirim hucresel veri acik 24 saat cikarmiyo
Herkese Selamlar keyifli forumlar.
İphone 6 kullanıyorum 16gb almak gibi bi hata yapmışım malesef.
Telefonumdan tüm resimleri mail leri mesajları we birçok uygulamayı silmiş olmama rağmen şuan watsap a bile giremiyor yeterli hafıza mewcut değil uyarısı weriyor.
Son gelen güncellemeyi yapmadım (zaten yapmak istesemde hafıza yok)
Bu durumun sebebinin bir ayar yada sistemle alakalı olduğunu düşünüyorum fakat çözemedim. Çünkü 16 gb olsada herşeyi boşalttığım halde kullanılabilir hafıza sıfır diyor.
Konu hakkında bilgisi olan we yardımcı olabilecek arakadaş warsa sewinirim.
Teşekkürler
Faruk_Vtec
07-01-2017, 11:02
Telefonumdan tüm resimleri mail leri mesajları we birçok uygulamayı silmiş olmama rağmen şuan watsap a bile giremiyor yeterli hafıza mewcut değil uyarısı weriyor.
Bu durumun sebebinin bir ayar yada sistemle alakalı olduğunu düşünüyorum fakat çözemedim. Çünkü 16 gb olsada herşeyi boşalttığım halde kullanılabilir hafıza sıfır diyor.
Teşekkürler
ayarlar > genel > saklama alanı / icloud kullanımı > alanı yönet
bu şekılde gırış yapıp kullanılan ve kullanılabılır olan alanı gorebılırsınız, alttada uygulamalar ve boyutları çıkar onlara bakarak neyı sılıp sılmeyeceğınıze karar verebılırsınız..
ayarlar > genel > saklama alanı / icloud kullanımı > alanı yönet
bu şekılde gırış yapıp kullanılan ve kullanılabılır olan alanı gorebılırsınız, alttada uygulamalar ve boyutları çıkar onlara bakarak neyı sılıp sılmeyeceğınıze karar verebılırsınız..
Teşekkürler.
Söylediğiniz şekilde denedim we biçok uygulamayı sildim.
Uygulamaların kapladığı alanı yaklaşık hesapladım we tel hafızasının yarısı etmiyor olmasına rağmen kullanılabilir hala sıfır gösteriyo
ufuksaracci
07-01-2017, 11:07
itunes'tan film indirmeyi dene, söyle full hd birşeyler. Saklama alanı yok deyip ön belleği siliyordu.
ufuksaracci
07-01-2017, 11:08
itunes'tan film indirmeyi dene, söyle full hd birşeyler. Saklama alanı yok deyip ön belleği siliyordu. Kalan hafızadan büyük bir seç
Teşekkürler
6 plus ta aynı sıkıntım vardı yetkili servise verdim telefonu sıfır cihazla değişim yaptılar. Eğer garantisi varsa bence gönderin.
Faruk_Vtec
07-01-2017, 11:14
Teşekkürler.
Söylediğiniz şekilde denedim we biçok uygulamayı sildim.
Uygulamaların kapladığı alanı yaklaşık hesapladım we tel hafızasının yarısı etmiyor olmasına rağmen kullanılabilir hala sıfır gösteriyo
programları sılsenızde ön belleğı kalıyor ve hafızada yer kaplıyor..
saklama alanınızında kı detayları goremedığım ıçın net bışey dıyemıyorum ama bence whatsappta ön bellek çok, whatsapp'ı sılıp tekrar yuklemeyı denedınız mı?
Teşekkürler.
Birde onu deneyeyim
programları sılsenızde ön belleğı kalıyor ve hafızada yer kaplıyor..
saklama alanınızında kı detayları goremedığım ıçın net bışey dıyemıyorum ama bence whatsappta ön bellek çok, whatsapp'ı sılıp tekrar yuklemeyı denedınız mı?
Teşekkürler.
Whatsapp face insta hepsini silip tekrar yükledim değişen bişey olmadı.
Whatsap sohbetide tamamen sildim hatta
itunes'tan film indirmeyi dene, söyle full hd birşeyler. Saklama alanı yok deyip ön belleği siliyordu. Kalan hafızadan büyük bir seç
Teşekkürler. Deniyorum hemen
6 plus ta aynı sıkıntım vardı yetkili servise verdim telefonu sıfır cihazla değişim yaptılar. Eğer garantisi varsa bence gönderin.
2 ay önce doldu garantisi malesef
ufuksaracci
07-01-2017, 11:32
Teşekkürler. Deniyorum hemen
İşe yaradı mı ?
Faruk_Vtec
07-01-2017, 11:47
Teşekkürler.
Whatsapp face insta hepsini silip tekrar yükledim değişen bişey olmadı.
Whatsap sohbetide tamamen sildim hatta
ıcloud kullanıyormusunuz? o yer kaplıyor olabılır mı..
KGüneyli
07-01-2017, 12:10
dun aksam %10 dayken telefon kapandı. soğuktan falan oldu heralde ayar oldum pazartesi zorluya göndericem :D
ıcloud kullanıyormusunuz? o yer kaplıyor olabılır mı..
İcloud kullanmıyorum.
Ya değiştiricem yada kar'a gömücem bu telefonu birazdan😬
Denizyaren
07-01-2017, 13:51
Şu iPhonelerin en sinir olduğum sorunu soğukta kapanması..
golgeoyunu03
07-01-2017, 14:12
dun aksam %10 dayken telefon kapandı. soğuktan falan oldu heralde ayar oldum pazartesi zorluya göndericem :D
soğukta kapanır normaldir götürmenize gerek yok
Eğer 6s kullanıyor iseniz batarya değişim programı mevcut, eğer uygunsa gidip bataryayı değiştirtebilirsiniz
serkanokan
07-01-2017, 14:28
Bu hafta içi İPhone SE 64gb alacağım. Bildiğiniz herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba?
3 nesildir üretildiği için bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz.
Telefonu sıfırladım. Komple yeniden kurulum yaptım.
Şuan herşey normale döndü şimdilik sorun yok.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Keyifli forumlar
Sattığım iphone 6 nın yerine dün iphone 5 aldım 64gb ios 6 yazılım var.Telefonu sıfırladıktan sonra kendi apple adresim ve şifremi girdim ve iki adımlı güvenlik doğrulaması diye bir şey çıktı ve telefona sms geldi.Bu sms i nereye girmem gerekiyor telefonun ekranında herhangi bir pencere açılmıyor.
Ayrıca bu telefonu bilgisayara vs. bağladığımda ios 6 yazılımı kafasına göre günceller mi?Birazcık ios 6 kullanalım :):)
mbquart417
07-01-2017, 15:26
İphone 6 var bende de hoparlorden az ses gelİyor diŞarda İken konuŞmalarda zorluk cekİyorum , garantİ devam edİyor servİse versem deĞİŞİm yaparmi acaba .
TÜrcel cİhazi
bunu kvk ya mi apple servİse mİ nereye versem dİrek deĞİŞİm yaptirabİlİrİm..
ErayCerit
07-01-2017, 17:34
İphone 6 var bende de hoparlorden az ses gelİyor diŞarda İken konuŞmalarda zorluk cekİyorum , garantİ devam edİyor servİse versem deĞİŞİm yaparmi acaba .
TÜrcel cİhazi
bunu kvk ya mi apple servİse mİ nereye versem dİrek deĞİŞİm yaptirabİlİrİm..
değişim yaparlar garantiden herhangi bir sıvı teması ya da darbesi yoksa. hatta birkaç sorun daha yazdırıp batarya vs gibi değişim bile talep edebilirsin
mbquart417
07-01-2017, 19:40
değişim yaparlar garantiden herhangi bir sıvı teması ya da darbesi yoksa. hatta birkaç sorun daha yazdırıp batarya vs gibi değişim bile talep edebilirsin
Peki bunun için işlemin en hızlı şekilde nerede yaptırırım
İzmird yim Ayymek yetkili servi star
Peki bunun için işlemin en hızlı şekilde nerede yaptırırım
İzmird yim Ayymek yetkili servi star
Izmirde egemek servisini tavsiye ederim.Iphone 6 varken kulakligindan az ses geliyor diye goturdum onu bile sifiriyla degistirdiler :)
ozan gülle
11-01-2017, 17:51
Iphone 5s bugün düştü ekran kırıldı çalışıyor ekran değiştirsem dokunmatik çalışırmı ? Kırık haldeyken çalışıyor Birde yenisini mi alsam diyorum ıphone 6 ile 7 arasında kaldım yurtiçi 32Gb 2600 civarı temizleri var almalımıyım sizce yoksa ıphone 6 mı alsam ikinci el 1400 1500 e? Çok fark varmı 6 ile 7 arasında arasında ve ıphone 7 için 32 Gb hafıza yeterlimidir?
Bilgisayarıma orijinal world ve excel indirdim. Sorunum şu, ne zaman bir dosya açsam world veya excel ile açıyor fakat ben eskisi gibi yine pages ve numbers ile açılmasını istiyorum bunun yolu nedir acaba teşekkürler
serkanokan
11-01-2017, 23:57
Bilgisayarıma orijinal world ve excel indirdim. Sorunum şu, ne zaman bir dosya açsam world veya excel ile açıyor fakat ben eskisi gibi yine pages ve numbers ile açılmasını istiyorum bunun yolu nedir acaba teşekkürler
açmak istediğin dosyaya sağ tıklayarak "şununla aç" seçeneğini seçtikten sonra hangi program ile açılmasını seçip, her zaman bununla aç'ı aktif ederseniz sorun çözülmüş olur.
açmak istediğin dosyaya sağ tıklayarak "şununla aç" seçeneğini seçtikten sonra hangi program ile açılmasını seçip, her zaman bununla aç'ı aktif ederseniz sorun çözülmüş olur.
cevap için teşekkür ederim :)
KGüneyli
12-01-2017, 08:52
Bugun telefonu ofis iletisim'e göndericem mecidiyeköydeki.
üst hoporlerden karsı taraftan gelen ses kısık geliyor baya gürültülü ortamda duymam zorlasıyor.
Birde arasıra dokunmatik donuyor.
bakalım ne cıkacak, değişim olurmu cihaz bilgisi olan varmı? 6splus 64gb
arkadaşlar alışveriş sitelerinden temper cam alanınız alıpta memnun kaldığınız bir marka satıcı linki önerebilir misiniz?
aldığım ürünler 1 ayda kenarlardan açılmaya hava yapmaya başlıyor.
yusufcan_k
12-01-2017, 14:30
arkadaşlar alışveriş sitelerinden temper cam alanınız alıpta memnun kaldığınız bir marka satıcı linki önerebilir misiniz?
aldığım ürünler 1 ayda kenarlardan açılmaya hava yapmaya başlıyor.
sorun bende sanıyodum bende :D meğersem başka yaşayanlarda varmış sol taraftan atıyo benimki hep
aynen sol taraf.kenarlar eğimli oyüzden sıkıntı. 3d aldım oda dandik çıktı
atakan67
12-01-2017, 16:49
sorun bende sanıyodum bende :D meğersem başka yaşayanlarda varmış sol taraftan atıyo benimki hep
aynen sol taraf.kenarlar eğimli oyüzden sıkıntı. 3d aldım oda dandik çıktı
1 senedir spigenin kirilmaz ekranini kullaniyorum hic atma filan olmadi yanliz biraz parmak izi tutuyor gibi telefonumu garantiye yollamistim ekrani degistigi icin yeniden siparis ettim genel olarak memnundum
atakan67
12-01-2017, 16:50
Bugun telefonu ofis iletisim'e göndericem mecidiyeköydeki.
üst hoporlerden karsı taraftan gelen ses kısık geliyor baya gürültülü ortamda duymam zorlasıyor.
Birde arasıra dokunmatik donuyor.
bakalım ne cıkacak, değişim olurmu cihaz bilgisi olan varmı? 6splus 64gb
Bende de dokunmatik ara sira donuyordu ekrani degistirmisler geri yollamislar
KGüneyli
12-01-2017, 16:52
Bende de dokunmatik ara sira donuyordu ekrani degistirmisler geri yollamislar
Benim dokunmatik dediğim, home tusundaki okuyucu kısım yanlış yazmışım :)
atakan67
12-01-2017, 16:59
Benim dokunmatik dediğim, home tusundaki okuyucu kısım yanlış yazmışım :)
Ayni sekilde touch idimde sıkıntiliydi kafasina gore okuyordu hatta batarya problemimde vardi apple destekle gorusmustum telefonuma uzaktan baglanip batarya sorununun(bazen %30 da bazen %10-%15 de kapaniyor kafasina gore) oldugunu onayladilar telefonumu 2. Kez garantiye yolladim yine bataryamda sorun yok diye geri yollamislar
KGüneyli
12-01-2017, 17:02
Ayni sekilde touch idimde sıkıntiliydi kafasina gore okuyordu hatta batarya problemimde vardi apple destekle gorusmustum telefonuma uzaktan baglanip batarya sorununun(bazen %30 da bazen %10-%15 de kapaniyor kafasina gore) oldugunu onayladilar telefonumu 2. Kez garantiye yolladim yine bataryamda sorun yok diye geri yollamislar
Cihaz değişmeden gelirse ertesi gün yine yollucam. Bedavadan cihaz değiştiren adamlar sorunlu cihazın parcasını değiştirip yollarlarsa =)
atakan67
12-01-2017, 17:11
Cihaz değişmeden gelirse ertesi gün yine yollucam. Bedavadan cihaz değiştiren adamlar sorunlu cihazın parcasını değiştirip yollarlarsa =)
Cevremde hic sorunu olmadigi halde degisim alan bir suru kisi var sanirim benim sansizligim.Telefonu aldigim yer yolladi garantiye basari servis diye oyle servis dusman basina telefon hakkinda bilgi almak icin musteri hizmetlerine baglandim 30 dakika surdu ismimi telefonla ilgili bilgileri soyledim tamam beyfendi bekleyin dedi gorusmeyi sonlandirdilar tekrar baglandim oyle bi telefon sistemimizde gozukmuyor dediler guc bela internetten cihaz takip sistemini buldum telefon erzurumda cikti o bayiyi aradin bilgi icin telefonlara cikan olmadi ama ekraninin sifiriyla degistigine eminim ekran koruyucusunun denk gelmedigi yerde kucuk bir cizik vardi yeni ekranda yok
KGüneyli
12-01-2017, 17:20
Cevremde hic sorunu olmadigi halde degisim alan bir suru kisi var sanirim benim sansizligim.Telefonu aldigim yer yolladi garantiye basari servis diye oyle servis dusman basina telefon hakkinda bilgi almak icin musteri hizmetlerine baglandim 30 dakika surdu ismimi telefonla ilgili bilgileri soyledim tamam beyfendi bekleyin dedi gorusmeyi sonlandirdilar tekrar baglandim oyle bi telefon sistemimizde gozukmuyor dediler guc bela internetten cihaz takip sistemini buldum telefon erzurumda cikti o bayiyi aradin bilgi icin telefonlara cikan olmadi ama ekraninin sifiriyla degistigine eminim ekran koruyucusunun denk gelmedigi yerde kucuk bir cizik vardi yeni ekranda yok
Senin durumun enteresan biraz :)
atakan67
12-01-2017, 17:26
Senin durumun enteresan biraz :)
İnsallah sizinkisi degisir umarim :)
1 senedir spigenin kirilmaz ekranini kullaniyorum hic atma filan olmadi yanliz biraz parmak izi tutuyor gibi telefonumu garantiye yollamistim ekrani degistigi icin yeniden siparis ettim genel olarak memnundum
Fiyati biraz tuzlu mesela soyle diyim 5 tl ye falan aldigim 3 ay dayaniyor. 100 tl verdigim nekadar dayanir:) az dayanirsa oda degmez cunku
Herkese iyi günler acil yardımcı olursanız cok sevinirim. İphone 6 16 gb cihazım vardı. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanlarda bataryası öldü diyebilirim. %30 iken kendiliğinden kapanıyordu. Telefon hiç şarj tutmuyordu aktif olarak kullandığım zamanlarda sadece yarım saat dayanıyordu şarjı. Vatan bilgisayardan almıştım garantisi devam ediyordu telefonumu garantiye gönderdim. Şimdi garantiden mesaj geldi kullanıcı hatası olduğunu söylemişler. Sorunun düzeltilmesi için 321,00 TL ödemeniz gerekmektedir diyolar. Ne yapabilirim bununla ilgili. Telefonu arada bir bilgisayardan şarj ediyordum. Oda mecburiyetten fotoğraf vs atmak için bilgisayara takıyordum öyle sürekli bilgisayardan şarj etmiyordum. Bu ücreti ödemeyip dışarıda daha uyguna yaptırabilir miyim? Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. :(
Herkese iyi günler acil yardımcı olursanız cok sevinirim. İphone 6 16 gb cihazım vardı. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanlarda bataryası öldü diyebilirim. %30 iken kendiliğinden kapanıyordu. Telefon hiç şarj tutmuyordu aktif olarak kullandığım zamanlarda sadece yarım saat dayanıyordu şarjı. Vatan bilgisayardan almıştım garantisi devam ediyordu telefonumu garantiye gönderdim. Şimdi garantiden mesaj geldi kullanıcı hatası olduğunu söylemişler. Sorunun düzeltilmesi için 321,00 TL ödemeniz gerekmektedir diyolar. Ne yapabilirim bununla ilgili. Telefonu arada bir bilgisayardan şarj ediyordum. Oda mecburiyetten fotoğraf vs atmak için bilgisayara takıyordum öyle sürekli bilgisayardan şarj etmiyordum. Bu ücreti ödemeyip dışarıda daha uyguna yaptırabilir miyim? Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun. :(
ücreti öde yeni swap telefon gelsin çiziklerden vs kurtulmuş olursun şahsi kararım
Telefonumda çok çizik yok zaten sadece sol üst köşede hafif darbe var oda çok hafif. Mesajda ''Kullanıcı hatası sebebi ile oluşmuş arızasının giderilmesi için'' diyor. Ücreti ödediğim zaman da bataryayı değiştirip aynı telefonu göndericekler diye düşünüyordum. Ödediğimde sıfır telefon gönderirler mi?
Mehmetmert
15-01-2017, 19:26
http://i.hizliresim.com/ErM0VA.jpg (http://hizliresim.com/ErM0VA)
Beyler bugun elimden dustu ekran tuzla buz oldu,telefon calisiyor ekran falan sorun yok.Yan sanayii telefoncular 300-350 lira fiyat cekiyor.Ben orjinal takmak istiyorum. %100 orjinal ekran konusunda bana yardimci olabilirmisiniz.Telefonun 2 yillik garantisi bitti malesef (6plus)
Beyler bugun elimden dustu ekran tuzla buz oldu,telefon calisiyor ekran falan sorun yok.Yan sanayii telefoncular 300-350 lira fiyat cekiyor.Ben orjinal takmak istiyorum. %100 orjinal ekran konusunda bana yardimci olabilirmisiniz.Telefonun 2 yillik garantisi bitti malesef (6plus)
%100 orj. Parça çıkma olmadığı sürece hiç bir yerde yok. Var diyen de yalan söyler. Doğubank civarında orj. Çıkma parça satanlardan alabilirsin.
Piyasada 1. Kalite mallar da orj. İ aratmaz. Zaten satıcı orj. Ekran. Diye satar muhtemel
Mehmetmert
15-01-2017, 19:41
%100 orj. Parça çıkma olmadığı sürece hiç bir yerde yok. Var diyen de yalan söyler. Doğubank civarında orj. Çıkma parça satanlardan alabilirsin.
Piyasada 1. Kalite mallar da orj. İ aratmaz. Zaten satıcı orj. Ekran. Diye satar muhtemel
Onda hem fikirim zaten 300-350 ye takarim diyende orjinal diyorda ben orjinal olmadigindan eminim.Belki orjinal bulurum diye sorayim dedim.Replika ekran taktirip memnun olmayan varmi acaba?
Onda hem fikirim zaten 300-350 ye takarim diyende orjinal diyorda ben orjinal olmadigindan eminim.Belki orjinal bulurum diye sorayim dedim.Replika ekran taktirip memnun olmayan varmi acaba?
Ben Allah'a şükür hiç telimin ekranını kırmadım. Arkadaşın ip6 ekran kırıldığında Kadıköy Mobiltek ten alınan ekran takıldı. En ufak sorun yaşamadı.
ufuksaracci
15-01-2017, 23:29
Mehmetmert 520 lira Apple'ın kendi verdiği fiyat
Silence45
15-01-2017, 23:33
Garantisi bitmiş cihazın fiyatı en sağda yazıyor. O geçerli değil yani.
ufuksaracci
15-01-2017, 23:38
Benim bildiğim o fiyatı verdiğinde yeni telefon veriyorlar direk . Ama yine de emin değilim . Bir arkadaşım neredeyse ikiye bölünmüş telefonu yanda yazan fiyata sıfırladı.
Benim bildiğim o fiyatı verdiğinde yeni telefon veriyorlar direk . Ama yine de emin değilim . Bir arkadaşım neredeyse ikiye bölünmüş telefonu yanda yazan fiyata sıfırladı.
Apple pil ve ekran değiştirip veriyor. Pil veya ekran dışında en ufak bir işçilik yada parça gerekirse direk telefonu değiştiriyor.
Kasası eğik telefonda kasasından dolayı değişmiştir.
6S 16Gb cihazım son dönemde ara ara %50 şarjda kapanma yapıyordu ve ekranımda 1 adet ölü pixel vardı. Apple Lydia'a götürdüm. 7.gün dönüş yaptılar cihazınız yenisi ile değişti gelip alabilirsiniz diye + 330 gün garantim olduğunu söylediler. Cihazım 1.5 senelikti nerdeyse oysa ki. Garantiniz varsa vaktiniz de varsa cihazınızda problem yaşıyorsanız göndermelisiniz.
Mehmetmert
16-01-2017, 09:16
O zaman ben oyle yapayim,garantisi bitmis telefonun ekranini 520 liraya degisiyorlarsa super
ufuksaracci
16-01-2017, 09:47
Mehmetmert yetkili bir satıcıya gidip öğrenmek en iyisi, bende çok emin değilim.
Merhabalar
Bu siralar telefonda video izleyemiyorum. Youtube , whatsapp , messenger gibi uygulamalarda video oynatmiyor. Ag ayarlarini sifirladigim zaman hersey normale dönüyor ancak hafta 2-3 kez olmaya basladi..
Neden yapiyor acaba bilen var midir?
ozan gülle
16-01-2017, 10:04
İphone 7 kullanan arkadaqşlar 32Gb yeterlimidir acaba?
Emre Akçay
16-01-2017, 10:21
Bana yetiyor. Sadece 4K çok fazla video çekersen hafızada sıkıntı olmaya başlıyor.
1 sene garantisi devam eden 6s im kendi kendine yüzde 80 şarj varken kapandı ve birdaha açamadım apple store götürdüğümde anakart sorunu var açılmıyor yenisini vericez dedi ama benim içinde var olan bilgilerim gitti icloudda yedek yapmamıştım bunun için apple a bir yaptırım uygulanabilirmi yapcak bişi yok gidicek dedi bilgileriniz yenisini verdi kızdım ettim napim yenisini desemde ne fayda bugünde apple yeni verdiği telefona mesaj geldi yasal uyarı telefonunuz kayıt dışıdır diye 120 gün içinde kapanacaktır diye şaşırdım
Almanci Tane-R
16-01-2017, 14:45
iPhone alacaklar acele etsin
http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/appledaniphonezammi-mi-geliyor-iphonelarinyeni-turkiye-fiyatlari-ne-olacak,nw2H6tFN80-SFrjnudbLbQ
isteyene Mart ayında teslim edilmek üzere;
Yurtiçi garantili sıfır jelatininde iphone 6, 6S, 7 ve Plus modellerinden uyguna verebilirim. Detay isteyen arkadaş pm atabilir.
256GB hariç hemen hemen her hafıza ve renk seçeneği mevcut.
Benim gözümde 6s 16gb ile aynı,
Kameranın çözünürlüğü sürekli artıyor, video desen 4k.
Uygulamalarda buna paralel olarak boyutları sürekli artışta.
7 alınacaksa bence en az 128gb alınmalı.
Benim gözümde 6s 16gb ile aynı,
Kameranın çözünürlüğü sürekli artıyor, video desen 4k.
Uygulamalarda buna paralel olarak boyutları sürekli artışta.
7 alınacaksa bence en az 128gb alınmalı.
+1
Zaten 16gb çıkarmamalarının sebebi 4k videonun çok yer kaplaması.
Dediğin gibi 7+ alınacaksa 128gb en ideali.
Başına bi zeval gelmedikten sonra uzun yıllar kullanılır.
ufuksaracci
16-01-2017, 15:44
Ben Turkcell lifebox kullanıyorum. Eşleşmeyi otomatik yaptım hiç bir sıkıntı yaşamıyorum . Şu anda 21gb boş alanım var
Ben Turkcell lifebox kullanıyorum. Eşleşmeyi otomatik yaptım hiç bir sıkıntı yaşamıyorum . Şu anda 21gb boş alanım var
lifebox internet paketini kullanıyor mu?
ufuksaracci
16-01-2017, 20:38
lifebox internet paketini kullanıyor mu?
Benim tarife platinyum mu öyle birşey. 500gb saklama alanı veriyor 5gb'lık kullanım. Ekstra ücret ödemiyorum .
Grimlord
16-01-2017, 21:22
Arkadaşlar Ipad mini var, herhangi bir dizi veya film sitesinden video açtığım zaman aşırı takılıyor, bazen ses var görüntü yok. Bunu nasıl çözerim acaba? İnternetle alakalı bir sıkıntı yok.
1 sene garantisi devam eden 6s im kendi kendine yüzde 80 şarj varken kapandı ve birdaha açamadım apple store götürdüğümde anakart sorunu var açılmıyor yenisini vericez dedi ama benim içinde var olan bilgilerim gitti icloudda yedek yapmamıştım bunun için apple a bir yaptırım uygulanabilirmi yapcak bişi yok gidicek dedi bilgileriniz yenisini verdi kızdım ettim napim yenisini desemde ne fayda bugünde apple yeni verdiği telefona mesaj geldi yasal uyarı telefonunuz kayıt dışıdır diye 120 gün içinde kapanacaktır diye şaşırdım
Bir kaç gün içinde kaydederler yeni cihazı.
Benim tarife platinyum mu öyle birşey. 500gb saklama alanı veriyor 5gb'lık kullanım. Ekstra ücret ödemiyorum .
Bende platinium üyesiyim bende de lifebox var, asıl sormak istediğim mesela Fizy internet paketinden kullanmıyor tamamen ücretsiz, benimde merak ettiğim lifeboxta mı öyle, kısaca 10gb paketim var. Diyelimki 9254mb kaldı, lifebox'a 54mb yükleyince 9200 mü kalacak yoksa hiç düşmeden 9254mb mı kalacak :)
Arkadaşlar Ipad mini var, herhangi bir dizi veya film sitesinden video açtığım zaman aşırı takılıyor, bazen ses var görüntü yok. Bunu nasıl çözerim acaba? İnternetle alakalı bir sıkıntı yok.
Şahsi fikrim grafik işlemcisinin yetersiz kalması olabilir. Daha düşük çözünürlüklü film dene istersen?
_driver_
17-01-2017, 06:46
Bende platinium üyesiyim bende de lifebox var, asıl sormak istediğim mesela Fizy internet paketinden kullanmıyor tamamen ücretsiz, benimde merak ettiğim lifeboxta mı öyle, kısaca 10gb paketim var. Diyelimki 9254mb kaldı, lifebox'a 54mb yükleyince 9200 mü kalacak yoksa hiç düşmeden 9254mb mı kalacak :)
Lifebox paketinizin interneti ayrı. Turkcell hesabım uygulamasından takip edebilirsiniz. Benim de 10 gb internet paketim mevcut lifeboxın ayrı 5120 mb paketi gelyior platinum pakette
ufuksaracci
17-01-2017, 09:21
Aylık lifeboxta kullanmak için 5gb veriyor kandi internetinden kullanmıyorsun . Depolama alanı olarakta 500gb
golgeoyunu03
17-01-2017, 09:34
lifebox'ın keşke masaüstü uygulaması olsa..
Grimlord
17-01-2017, 13:34
Şahsi fikrim grafik işlemcisinin yetersiz kalması olabilir. Daha düşük çözünürlüklü film dene istersen?
Eren abi 240p de olsa 1080p de olsa aynı, her şekilde takılıyor. Dün yine denedim,videonun süresi devam ediyor, sesler falan geliyor görüntü sabit kalıyor. Bi çözemedim gitti.
Yakında uygulama ücretlerine yaklaşık %30 zam geliyor.
2,69 TL olan uygulama 3,49 TL,
5,29 TL - 6,99 TL
7,99 TL - 9,99 TL
10,49 TL - 13,99 TL
vsvs
Bunlar yazılım tarafındaki zamlar. Henüz eski fiyatlar geçerli. Yeni fiyatlara geçiş tarihini bildirmedi Apple.
Buna bağlı olarak donanım tarafına da zam eli kulağındadır.
Herkesin bilgisine
Eren abi 240p de olsa 1080p de olsa aynı, her şekilde takılıyor. Dün yine denedim,videonun süresi devam ediyor, sesler falan geliyor görüntü sabit kalıyor. Bi çözemedim gitti.
İlginç bir durum.240p de bile yapıyor dediğinde akan sular durdu.
Dataların yedeğini alıp komple sil ve yedeği kullanmadan makineyi yeni bir ipad olarak kur istersen. Aklıma da başka bir şey gelmiyor inan
Fena zamlanmış buarada
ip7 plus 4.449 baslıyor 256lık 5,449
ip7 den 3.799 başlangıç 256lık 4,799
32 GB iPhone 7: 3 bin 799 TL (Zam öncesi fiyat: 3 bin 199 TL)
128 GB iPhone 7: 4 bin 299 TL (Zam öncesi fiyat: 3 bin 599 TL)
256 GB iPhone 7: 4 bin 799 TL (Zam öncesi fiyat: 3 bin 999 TL)
32 GB iPhone 7 Plus: 4 bin 449 TL (Zam öncesi fiyat: 3 bin 749 TL)
128 GB iPhone 7 Plus: 4 bin 949 TL (Zam öncesi fiyat: 4 bin 199 TL)
256 GB iPhone 7 Plus: 5 bin 449 TL (Zam öncesi fiyat: 4 bin 599 TL)
32 GB iPhone 6S: 3 bin 199 TL
128 GB iPhone 6S: 3 bin 699 TL
32 GB iPhone 6S Plus: 3 bin 699 TL
128 GB iPhone 6S Plus: 4 bin 199 TL
Yakında uygulama ücretlerine yaklaşık %30 zam geliyor.
2,69 TL olan uygulama 3,49 TL,
5,29 TL - 6,99 TL
7,99 TL - 9,99 TL
10,49 TL - 13,99 TL
vsvs
Bunlar yazılım tarafındaki zamlar. Henüz eski fiyatlar geçerli. Yeni fiyatlara geçiş tarihini bildirmedi Apple.
Buna bağlı olarak donanım tarafına da zam eli kulağındadır.
Herkesin bilgisine
Abi şu yazını yazdığın gün görseydim ip7 alacaktım para ayarlıyordum, bu fiyatlara vazgeçtim :(
sağlam artmış. benim cihaz 5500 tl olmuş. ben almanyadan aldım ilk çıktığın zaman. yaklaşık 3000 tl gibi bir rakama gelmişti. (tax free geri alınca. kayıt hariç.)
sağlam artmış. benim cihaz 5500 tl olmuş. ben almanyadan aldım ilk çıktığın zaman. yaklaşık 3000 tl gibi bir rakama gelmişti. (tax free geri alınca. kayıt hariç.)
Yok artık alınmaz apple fln.
3800'den başlayan telefon mu olur.
1500TL altına s7 edge alıyosun nerdeyse :)
6s'imle sonsuz yolculuğa devam valla daha alamam telefon falan .
Yok artık alınmaz apple fln.
3800'den başlayan telefon mu olur.
1500TL altına s7 edge alıyosun nerdeyse :)
2800 - 3300 arası akar s7 edge :D
Ahmet Saraçoğlu
19-01-2017, 10:28
iPad'i etkinleştirilmesi bi süre sonra , telefon çalıyor , ama ekranda tepki yok , iPad de kim olduğu görünüyor , oradan cevap verebiliyorum ve iPad'in hoparlöründen konuşmak zorundayım.Sabahtan beri üç görüşmeyi böyle yapmak zorunda kaldım.neyi açtım yanlışlıkla??nerden kapatabiliriz?
altugkocer
19-01-2017, 10:30
Birkaç gündür belliydi zaten, nereye 7/7 plus sorsam yok :D
N11.com da daha ucuz,sebebı var mı?
Dayım o parayı samsung'a vermem ama air yaptırırız :D
İsteyene iphone7+ 128GB
Sıfır jelatinli TR cihazı.
İstenen renkte 4600e şubat sonunda teslim edebilirim.
Yanlısza 1 cihaz.
Almanci Tane-R
19-01-2017, 11:00
iPhone alacaklar acele etsin
http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/appledaniphonezammi-mi-geliyor-iphonelarinyeni-turkiye-fiyatlari-ne-olacak,nw2H6tFN80-SFrjnudbLbQ
Haber doğruymuş
Ben burdan şimdi 1-1,5k farkla alırım :)
Tr'dekilere geçmiş olsun.
S7 Edge'de 2200-300 civarı.
Tüm sevip de kavuşamayanlar, Kavuşup da sevemeyenler, dolar artarsa artsın ABD düşünsün bana ne diyenler için gelsin o zaman..
Ct6BUPvE2sM
PIKOTARO - PPAP (Pen Pineapple Apple Pen) (Long Version) [Official Video] - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Ct6BUPvE2sM)
Mehmetmert
19-01-2017, 11:44
Turkcellde 2990 tl zamlanmadan kaçırmayınj iphone 7 32 gb
iPhone 7 32 GB - TURKCELL (http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-7-32-gb)
derviscapaci
19-01-2017, 11:49
2. el çiziksiz 20 ay garantili 6S 2000 tl ye alınır mı ?
2. el çiziksiz 20 ay garantili 6S 2000 tl ye alınır mı ?
Alınır, almayacaksan ben alırım. Aldıktan sonra da 1 saat içinde 250-300 tl karla anında satabilirim..
Kısacası varsa ihtiyacın, rakam iyi..
derviscapaci
19-01-2017, 12:18
Alınır, almayacaksan ben alırım. Aldıktan sonra da 1 saat içinde 250-300 tl karla anında satabilirim..
Kısacası varsa ihtiyacın, rakam iyi..
Yeterince açıklayıcı oldu abi teşekkür ederim :)
Bir de sorum olacak telefon arkadaşımın ancak faturası yok olası garantiye gönderme durumunda sorun yaşar mıyım ilk apple cihazım olacak o yüzden bilmiyorum prosedürü :)
onursumer
19-01-2017, 12:41
Yeterince açıklayıcı oldu abi teşekkür ederim :)
Bir de sorum olacak telefon arkadaşımın ancak faturası yok olası garantiye gönderme durumunda sorun yaşar mıyım ilk apple cihazım olacak o yüzden bilmiyorum prosedürü :)
imei den belli bir garanti süresi takibi yapılabilsede bazı durumlarda rafta bekleyen cihazlar için fatura ibrazı istiyorlar , yani garantisi var ama fatura gerek diyebilirler
gecen sene iphone 6 icin imei'den kontrol edip degisim yaptilar, fatura vs. istemeden. Mediamarkt'tan almistim.
derviscapaci
19-01-2017, 13:38
imei den belli bir garanti süresi takibi yapılabilsede bazı durumlarda rafta bekleyen cihazlar için fatura ibrazı istiyorlar , yani garantisi var ama fatura gerek diyebilirler
Pekii garanti sorgusunu nereden yapabilirim ?