Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
Bi 30 dk kadar önce iphone'umun kayıp bildirisi düştü ekrana, birisi sanırım icloud u hacklemeye çalıştı.. Şifreyi değiştirdim fakat başına daha önce gelen var mı? Başka bir şey yapmak gerekir mi diye sormak istedim..
Telefonu Turkcell'den aldım sorun yok o konuda, GMT ye göre bizden 2 saat ileride yerel saati olan birisi gerçekleştirdi bu işi de, Pokemon'dan dolayı şüphelendim açıkçası.. Açık falan mı var acaba?
Arkadaşlar 6s telefonumu şarz'a bırakıyorum ekran kilitli bir şekilde,yarım saat 45 dakika geçtikten sonra bi bakayım diyorum ekranı açıyorum %5 iken taktığım telefon,%7 yi gösteriyor . Bu bir sorun mu ? Ekranı açıyorum hızlı hızlı dolmaya başlıyor bu sefer ya da %5'den %30'a atlıyor birden . Eğer sorun ise garantiye falan yollamam o kadar para verdim sokarım böyle telefona diyip satarım .
Arkadaşlar 6s telefonumu şarz'a bırakıyorum ekran kilitli bir şekilde,yarım saat 45 dakika geçtikten sonra bi bakayım diyorum ekranı açıyorum %5 iken taktığım telefon,%7 yi gösteriyor . Bu bir sorun mu ? Ekranı açıyorum hızlı hızlı dolmaya başlıyor bu sefer ya da %5'den %30'a atlıyor birden . Eğer sorun ise garantiye falan yollamam o kadar para verdim sokarım böyle telefona diyip satarım .
Bendede bazen yapıyor. Düşük pil modu kapalıyken dene bakalım
Yüzdelere takılma tamamen dolması ne kadar sürüyor önemli olan bu.
Home ve tuş kilidi tuşuna aynı anda basarak elma logosu çıkana kadar bekle reset atmış olursun. Şarj göstergesinin bazen kalibrasyonu kaymış olabiliyor :)
Bendede bazen yapıyor. Düşük pil modu kapalıyken dene bakalım
Yüzdelere takılma tamamen dolması ne kadar sürüyor önemli olan bu.
Home ve tuş kilidi tuşuna aynı anda basarak elma logosu çıkana kadar bekle reset atmış olursun. Şarj göstergesinin bazen kalibrasyonu kaymış olabiliyor :)
dayım genel de düşük pil modunda kullanıyorum o yüzden olabilir :)
Şarja taktığında kapat açıkken benimkide geç doluyor :)
Şarja taktığında kapat açıkken benimkide geç doluyor :)
Mario gomez'de gitti hiç tadım tuzum yok :)
Benim de hep düşük pil modunda 6s 64gb, yatmadan önce son kontroller öncesi şarj düşükse %3-5'ken takıyorum pijamamı falan giyene kadar dakikada %1'den hızlı doluyor %10'da alıyorum :D Dolduğu gibi de değil gayet normal tempoda düşüyor 1'e kadar. Ama full sarj için taktığım zamanlar 1 saati net geçiyor.
Bir aralar bende de %30'ken kapanmalar vs oluyordu apple store'a uğruyordum telefonu teste sokup bu sefer Tinder'ı suçluyolardı kendine kendine çöküyormuş uygulama, ondanmış :D Hala kullanıyorum aynı şekilde ama ne zamandır bu sorun tekerrür etmedi.
Benim de hep düşük pil modunda 6s 64gb, yatmadan önce son kontroller öncesi şarj düşükse %3-5'ken takıyorum pijamamı falan giyene kadar dakikada %1'den hızlı doluyor %10'da alıyorum :D Dolduğu gibi de değil gayet normal tempoda düşüyor 1'e kadar. Ama full sarj için taktığım zamanlar 1 saati net geçiyor.
Bir aralar bende de %30'ken kapanmalar vs oluyordu apple store'a uğruyordum telefonu teste sokup bu sefer Tinder'ı suçluyolardı kendine kendine çöküyormuş uygulama, ondanmış :D Hala kullanıyorum aynı şekilde ama ne zamandır bu sorun tekerrür etmedi.
Aldığım için çok memnunum ama sorun çıkartmasın aman diyim :D
Aldığım yer turkcell bayii ile görüştüm sorunumu anlattım,telefonuma güncelleme geldi akşam onu yüklüycem,eğer yine olmazsa garantiye yollar sıfır cihaz isterim. Hiçbir şekilde tamir tadilat yaptırmam diye peşin peşin söyledim daha 1 hafta olmuş hayırdır bizi mi koparıyorsunuz dedim,merhabana merhaba kardeş dediler :D
Arkadaşlar elinde orjinal şarj kablosu olan var mıdır? Satabilirsiniz yada kullanılmamış orjinal apple kulaklık ile takas edebiliriz :)
salih_560
01-08-2016, 08:46
Merhaba arkadaşlar dün akşam bi sorun yaşadım telefonda acaba başına gelen var mıdır telefonu resetledim yedeklerini aldım yedeklerini aldıktan sonra geri yüklerken bütün uygulamaları elimle tek tek yükledim sonra appstoreda güncelle gözüktü bütün herşeyi yeniden yüklememe rağmen güncelleme gözükyordu sonra internetten araştırdım itunnestan güncellemeleri açılmasını söylüyordu denedim oldu ama güncellemeyi kapatığımda aynı şey tekrar oluyor bende tekrar sıfırlayıp tekrar yükleyeyim dedim telefonu bu seferde itunnestan uyarı telefonda arıza olduğu en yakın appstore bakım mağazısına gitmem gerektiği yazıyordu ama bu seferde kendi yüklemeye devam etti bu seferde uygulamaların yarısı geldi yarısı gelmedi bende bu sefer elle tek tek yükledim ve menü eski haline geldi şimdi böle olay başına gelen var mıdır ilk defa böle bir sorun yaşadım bu bana bir sorun teşkil eder mi garantiye götüreyim mi yardımınız gerekli ?
salih_560
01-08-2016, 13:50
Güncel cekeyim gören olur illa ki ??
Güncel cekeyim gören olur illa ki ??
yanlış anlamayın ama o imla ile kimse o mesajı okumaz. okusa da anlamaz. mesajınızı düzenleyin isterseniz.
iPhone 5S bataryasını telefoncuda değiştirdim. Sarjı 1-2 saat bile gitmiyor. Orjinal bataryasını veya daha kalitelisini nereden temin edebilirim ?
Yardım lazım beyler,
Peder İP5 in üstüne su dökmüş. Fazla zorlamadan da kurutmaya çalışmış. Bu sabah bana verdi bir bak diye. Açmaya çalıştığımda sadece elma simgesi çıkıyor ve öylece kalıyor. Bir kere kare + açma tuşuna basılı tuttum, onda da ekranda yazılar çıktı. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İzzet Göçmen
03-08-2016, 09:09
Yardım lazım beyler,
Peder İP5 in üstüne su dökmüş. Fazla zorlamadan da kurutmaya çalışmış. Bu sabah bana verdi bir bak diye. Açmaya çalıştığımda sadece elma simgesi çıkıyor ve öylece kalıyor. Bir kere kare + açma tuşuna basılı tuttum, onda da ekranda yazılar çıktı. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1 Gün pirincte bekletin ama su saaten sınra pek umut kalmamıs denıze girdigim telefonumu öyle kurtardım
İzzet Göçmen
03-08-2016, 09:12
Beyler %30 Da kapanmalar oluyorsa Apple i arayın güncellemeri internetten yapıtıgımızdan dolayı gidip gelmeler oldugundan bazı dosyaları atladıgından oluyor,Sorunum vardı güncellemeyi en bastan yaptım düzeldi.
Bu arada gecen izmir basarı servisine sarj soketim bozuldugundan dolayı servise bıraktım telefonumu data kablomda kopuktu telefonun tusları sert basıyordu ve sol ekran kösesinden gıcırtı gelıyordu,Kondısyonuda iyi degildi acıkcası 4 kosedede vuruklar vardı Telefon 6 -16 Gb degisim verdiler sıfır telefonumu aldım memnunum :D
Ekrem_06
03-08-2016, 10:00
Merhaba arkadaşlar apple için tak kullan belleklerden kullanan var mı? Sandisk piyasaya çıkartmış ixpand diye ama fiyatı çok geldi bana 126 GB baya iyi film falan atmak için.. Kullanan var mıdır?
Selamlar,
Yurtdışından telefon aldığımızda pasaporta kayıt ve vergi dışında extra bir ücret ödeniyormu?
Kısacası eski sistem devam mı ediyor yoksa geçen haftalarda yeni bir vergi çıkarttılar sanırım
iphonlerın fiyatları arttı?
bu vergide extra olarak kaydedilirken ödeniyor mu?
Arkadaşlar Merhaba,
1 hafta önce İphone 6 telefonumun şarjı 2 saat gitmesinden dolayı apple yetkili servisi maltepe park lydia mağazasına teslim etmiştim. Garantisinin dolmasına 3 ay vardı.
Bugün telefon geldi cihazın camı çatlak olduğu için garanti kapsamında değişim yada onarım olmayacağını sadece 1160 TL ödeme yaparsam sıfır cihaz teslim edeceklerini söylediler.
Söyledikleri normal mi? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Draniela
05-08-2016, 15:30
Acil bir sorum olacaktı.
Kardeşimin 5s inde ekran gitti siyah kaldı. Telefon resetlendiğinde elma geliyor saat geldiğinde yine kararıyormuş. Bu nedir? Ne yapmalıyız?
Teşekkürler
blumenberg
05-08-2016, 15:48
Selamlar,
Yurtdışından telefon aldığımızda pasaporta kayıt ve vergi dışında extra bir ücret ödeniyormu?
Kısacası eski sistem devam mı ediyor yoksa geçen haftalarda yeni bir vergi çıkarttılar sanırım
iphonlerın fiyatları arttı?
bu vergide extra olarak kaydedilirken ödeniyor mu?
ben telefonu sanırım nisan ayında almıştım, daha dün kayıt ettirdim e-devlet üzerinden. 138.8 TL ödedim extra başka birşey çıkmadı. o dediğiniz trt bandrolu sanıyorum, o yurt dışından alınanlar için geçerli değil galiba, öyle olsa bende ödemem gerekirdi.
Arkadaşlar Merhaba,
1 hafta önce İphone 6 telefonumun şarjı 2 saat gitmesinden dolayı apple yetkili servisi maltepe park lydia mağazasına teslim etmiştim. Garantisinin dolmasına 3 ay vardı.
Bugün telefon geldi cihazın camı çatlak olduğu için garanti kapsamında değişim yada onarım olmayacağını sadece 1160 TL ödeme yaparsam sıfır cihaz teslim edeceklerini söylediler.
Söyledikleri normal mi? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Bence ekran parasını alalım, pilinden dolayı da değiştirelimi farklı yolla söyleyip iğreti ettirtmiş kendine.
Ben olsam piyasada ekran+pil değiştirip yoluma devam ederim. 3 aylık garanti süresi riske edilebilir bir süre bence.
hondafit
06-08-2016, 02:25
Acil bir sorum olacaktı.
Kardeşimin 5s inde ekran gitti siyah kaldı. Telefon resetlendiğinde elma geliyor saat geldiğinde yine kararıyormuş. Bu nedir? Ne yapmalıyız?
Teşekkürler
Home power tusune uzun basın.elma logosu geldıgınde power tusunu bırakın home tusunu bırakmayın recovery moduna gecıcek.ıtunes'a bağlayın içinde ki yazılımı silin baştan kurun düzelir muhtemelen.
wifi üzeriden yapıldıysa güncellemeler ani int kopmalarında bazen eksik dosya indirebiliyor bu da ileride problem çıkarır
Ahmet Saraçoğlu
07-08-2016, 17:23
iphoneumun ekranı çatlayınca bizim çocuklara verdiim iphone 4 ü aldım ama icloud şifresini bilmiyolar.Tel klidi biliniyor , icloud tanımlı ama şifreyi bilmiyorlar.Muhtemelen kayıtlı mailin şifresinide bulamıycaz.Bunu bilgisayara falan bağlayıp bi şekil komple sıfırlayamıyor muyuz?
Ahmet Saraçoğlu
07-08-2016, 18:03
bu arada ürünün faturası mevcut ama icloudda fatura ibra etmeyle ilgili herhangi biyer bulamadım
sanctuary35
07-08-2016, 21:29
bilgisayardan komple sıfırlanır ama hersey gider
Bence ekran parasını alalım, pilinden dolayı da değiştirelimi farklı yolla söyleyip iğreti ettirtmiş kendine.
Ben olsam piyasada ekran+pil değiştirip yoluma devam ederim. 3 aylık garanti süresi riske edilebilir bir süre bence.
Telefonda tamir olayı çok sağlıklı olmuyor bir kaç tane tamir görmüş cihaz gördüm ekran köşeleri açık vs onları yaptırsam home tuşu yan tuşlar şarj soketi bir süre sonra arıza yapacak :)
zaten 2 sene hizmet etti komple sıfırlayıp 2 sene daha telefon derdini çözmek istiyorum :) bu hafta gelecekmiş
Ahmet Saraçoğlu
08-08-2016, 07:49
bilgisayardan komple sıfırlanır ama hersey gider
önemli bi veri yok , teyzemin ufaklıklar kullanıyordu
Ferhat_V
08-08-2016, 12:46
bu saatten sonra sıfır 5s alınırmı ? yoksa SE mi alınır..en uygun fiyattan sıfır cihazlaa iphone başlama fikirleri ? s6 edgeden hiçbir şekilde memnun değilim.
se daha mantıklı. 5s için bence yazılım desteği 2 sene daha olur. SE daha uzun süre kullanılabilir.
bu saatten sonra sıfır 5s alınırmı ? yoksa SE mi alınır..en uygun fiyattan sıfır cihazlaa iphone başlama fikirleri ? s6 edgeden hiçbir şekilde memnun değilim.
s6 edgeden sonra 5 cücük gibi kalır elinde boyutsal olarak
Arkadaşlar snapchat sizde ne kadar yer kaplıyor. 40-50 arkadaşım var ve 1 Gb civarı yer kaplıyor. Çözümü var mı bunun :)
Arkadaşlar 2 adet iphone 6 yada 6s alıcam sıfır kapalı kutu olabilir, 2. el GARANTİLİ çok az kullanılmış temiz cihazda olabilir, kesinlikle değişim (SWAP) cihazı yurtdışı cihazı istemiyorum.
Arkadaşlar 2 adet iphone 6 yada 6s alıcam sıfır kapalı kutu olabilir, 2. el GARANTİLİ çok az kullanılmış temiz cihazda olabilir, kesinlikle değişim (SWAP) cihazı yurtdışı cihazı istemiyorum.
Yurtdışı istersen verebilirim :) 0
Yurtdışı istersen verebilirim :) 0
Yurt dışı maalesef hocam
Thracian
22-08-2016, 17:23
konuya bi güncel gelsin....
Hem işe başlamam hemde evdeki interneti iptal edip yeni iss ye geçen 2 aylık sürede 2011 mac mini cihazımı pek fazla kullanamadım. Sonrasında eve yine internet bağlandı. Aynı dönem Daha sonra ev içinde bilgisayar masasının yeri değişti. Cihazı bir kaç ufak kullanımım oldu o dönem sonra cihaz, açılsa başlangıç ekranını geçemedi. elma logosu gelip arkasından ilerleme çubuğu arıya kadar hızlı gelip sonrasaında yavaşlıyor. en sona gelincede durup ilerlemiyordu. 10 kereden fazla kapatıp açtım.
Sonrasında cmd+r ile recovery yapmak istedim. fakat ne yüklenecek time machine bulabildim. Nede disk istemciside diski göremedim. uzun süre bekleyince diski gördü. Yeniden başlatınca tekrar aynı sorun devam etti. Alttaki kapağı falan söktüm. RAM leri ve slotları denedim ama aynı sorun devam etti. Birkaç denemeden sonra cihaz tamamen kapandı. Son durumda cihazın güç beslemesi tam ve aktif fakat power tuşuna basınca cihaza elektriki gelmiyor.
Önemli olan harddisk içindeki bilgiler.
bu cihazı güvenip hangi tamirciye yolalyabilirimö
Kararsız kaldım. Sizlerden de yardım almak istiyorum.
Son 2 senede 6+ 16gb ve S5 kullandım. Artık yenileme vakti geldi. IOS yada Android hastası biri değilim. Telefonlara app haricinde en fazla müzik yükler fotoğraf çekerim.
Şimdi S7Edge veya 6s 64gb arasında kaldım. 6s depolamada, S7Edge ise ekran büyüklüğünde önde. Diğer +-'leri de söyleyebilirsiniz.
İleri zamanda akıllı saatlerini de alabilirim.
Böyle arada kalıp siz olsanız hangisini alırdınız.
Not: İkisinin de fiyatları neredeyse aynı :D
Valla en fazla müzik ve fotoğraf çekimi önemliyse ne kadar iphone kullanıcı olsamda arkadaşımın S7 Edge görünce aklımı çeldi. Bundan sonra Samsung'a geçebilirim.
Kararsız kaldım. Sizlerden de yardım almak istiyorum.
Son 2 senede 6+ 16gb ve S5 kullandım. Artık yenileme vakti geldi. IOS yada Android hastası biri değilim. Telefonlara app haricinde en fazla müzik yükler fotoğraf çekerim.
Şimdi S7Edge veya 6s 64gb arasında kaldım. 6s depolamada, S7Edge ise ekran büyüklüğünde önde. Diğer +-'leri de söyleyebilirsiniz.
İleri zamanda akıllı saatlerini de alabilirim.
Böyle arada kalıp siz olsanız hangisini alırdınız.
Not: İkisinin de fiyatları neredeyse aynı :D
valla bizim patrona teknosadan hediye çeki ile beleşe s7 edge aldık, iphone 6 sı vardı önceden, küfrediyor sürekli :D
ben asla apple dan şaşmam, android kutusundan çıkardığınız ilk günkü performansı sonradan vermiyor.
AliGizda
31-08-2016, 11:04
Güncelleme gelmiş, 5S' e yapan varmıdır?
Arkadaşlar merhaba rehberden sildiğimiz numaraların kısa mesaj bölümüne girdiğimizde baş harfini yazdığımızda çıkması gibi bir sorun var.
Yanda çıkan i harfine basıp manuel olarak silmek yerine hızlı bir çözümü var mıdır?
herkese iyi günler. iPhone 5S'im var. Bir kaç gündür kendi kendine kapanıyor. Sadece hard format ile açılıyor kapandımı. Hard Formatla açıldıktan sonra bir süre oynuyorum. İşim bittiğinde ekranı kitleyip bırakıyorum dogal olarak. fakat sonra elime aldığımda kapanmış olduğunu görüyorum. 2 gündür çok sinir bozucu bi hal aldı telefon. Resmen kullanamıyorum kapanıyor hemen. Sizce sorunu nedir ne yapmam gerek?
turbo&quattro
07-09-2016, 20:27
Iphone 7 nin tanitimi yapiliyor su anda.
Iphone 7 nin tanitimi yapiliyor su anda.
Apple September 2016 Event - iPhone 7 Live Stream (Press Conference & Commentary) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=G6I-IKYEVMI)
Jön Türk
07-09-2016, 20:54
13 Eylül İos10
iPhone 7 - Apple (TR) (http://www.apple.com/tr/iphone-7/)
Bakalım fiyatlar ne olacak ?
Kurbanda fransa da olucam 649 dolar abd fiyatı dedi fransadan alma şansımız olurmu acaba :)
turbo&quattro
07-09-2016, 21:22
iPhone 7 - Apple (TR) (http://www.apple.com/tr/iphone-7/)
Bakalım fiyatlar ne olacak ?
Eylul ayinda Tr de olmayacakmis. Geldiginde 4bin tl fln olur heralde :D
6s+ 64 fiyatına yakın ya da bi tık üstü fiyattan Tr'de satılır bence.
Yalnız Apple Usa'den baktığımda hem 7 hem de 7+ sadece 128 ve 256gb olarak gözüküyor.
Satışta 9 Eylülde başlayacakmış
turbo&quattro
07-09-2016, 21:32
9 eylulde siparis tarihi. Kargolanmaya 1 hafta sonra baslayacaklarmis siparis tarihinden. 16gb ve 64gb tarih oldu. Su an mevcut tum gb lari ikiye katlamislar . 32-128-256 . Gereksiz olmus sanki 64 tam kararindaydi.
Su geçirmezlik gelmiş, 8de edge kasa, 9da da samsung logo bekliyoruz :D
Day Walker
07-09-2016, 21:35
Oowww simsiyah olan harika olmuş alırım bi dal :)
Alınacaksa plus alınmalı
Kamera aşmış kendini
16gb 6 serisinden itibaren kalkmalıydı zaten. 64 dediğin gibi 10 numara 5 yıldızdı. Ama 32ye tekrar düşmeleri kötü olmuş.
Oowww simsiyah olan harika olmuş alırım bi dal :)
tövbe bismillah sen de kimsin? :D
Day Walker
07-09-2016, 22:20
tövbe bismillah sen de kimsin? :D
Ahahahha olm her gün farklı bi nick takılıyoruz yüksek yerlerde tanııdklarım var :hehe:
Silence45
07-09-2016, 22:40
Donanım olarak güzel yerlere geliniyor sanki yavaş yavaş ama hem kulaklık girişini kaldırıp hem de içinden kablosuz çıkmayıp sadece çevirici koymaları biraz ters olmuş sanki. Deneyim yapmak için 159$ vermek gerekiyor resmen.
Ayrıca yurtdışından gelecek/gelirken getirebilecek biri varsa yardımcı olabilecek sevinirim.
Jak yerine çift hoparlör geldi
Alışkanlıklar değişicek zamanla demişlerdi
İphone ne zaman ucuz aksesuar sattı ki
Kablosuz sarj sanırım 7s saklıyorlar
16 sında Almanya'da satışa çıkıyor ve 32gb 749€
2 siyah rengi de çok iyi adetlik satar.
Bluetooth kulaklık olayı güzel olmuş fakat kutuda olmayacak galiba. Bu sıkıntı
6s feci gote geldi, 32 gb 2750 128 3150 tl su anda apple in kendi sayfasinda... Ayni gun bu kadar dusus cidden ilk defa oluyor
phoenixs
07-09-2016, 23:30
32 gb 6s de çok fena düşmüş :) 5s ile Şe de hiç düşüş yok
b.ustaoglu
08-09-2016, 06:41
Ulan nasil sovesim var ya. Gecen sene 6s 64'u 3450₺ ye almistim simdi 128gb 3150₺ olmus. Cok pis sogudum telefondan
salih_560
08-09-2016, 06:58
6s 32 gb varmıydı ya ?? Yoksa yeni mi çıktı ??
Apple'ın dün geceki asıl bombası 32gb.
Fiyat çok iyi ama
6s 32 gb varmıydı ya ?? Yoksa yeni mi çıktı ??
Yeni cikti. Hafizayi 7 ye gore yeniden sekillendirmisler. ***** 32 pek yeterli olmayacak 128 e yonlendiriyorlar insanlari. 6s de 64 olursa onu tercih eden insan sayisi articakti.
yilmazcatalbas
08-09-2016, 09:48
İphone 7 çıkacakken bu soru biraz saçma gelebilir ama SE alınır mı? Kullanan varsa yorumları neler? Tamamen kasası ve görüntüsünü sevdiğim için aklımda SE var ne dersiniz?
KGüneyli
08-09-2016, 09:50
- Normalde ios10 aynı gece yayınlanır diye düşünüyordum ama bu sefer salladılar sanki biraz.
Siyahı cok hosuma gitti gelir gelmez alıcam insallah ama bi yazıda cizilir falan diyor. Sıkıntı biraz.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14305380_1053712791344342_2757704617919523429_o.pn g
M U R A T
08-09-2016, 09:57
Amerika da ilk satışta kilitsiz yani tr de kullanılabilen çıkar mı ki??
Parlak siyah olanı favorim :)
Amerika da ilk satışta kilitsiz yani tr de kullanılabilen çıkar mı ki??
SIM-FREE olarak geçiyor yaklaşık 2 hafta sonra satışa sunulur, yalnız bu işlemden önce sıraya girmek gerekiyor ilk çıktığında korkunç bir sıra oluyor. Iphone 6 çıktığında bana sıra gelene kadar arkadaşım Turkcell'de operatörden aldı benden önce
Piano black ve black sadece 7s'te 128 ve 256gb olarak satılacak.
Haftaya fransa almanya hollanda belçikada olucam yakalarsam alıcam
Ama zor gibi :)
Abd den arkadaşlarla bakacaz artıkın :)
İphone 7 çıkacakken bu soru biraz saçma gelebilir ama SE alınır mı? Kullanan varsa yorumları neler? Tamamen kasası ve görüntüsünü sevdiğim için aklımda SE var ne dersiniz?
Kesinlikle hala kullanılır. SE nin tek kötü yanı ön kamerası ip 5s yada 6 ile aynı yeterli ama iyi değil. Geri kalan özelliklerde 6s ile hemen hemen aynı.
kablosuz kulaklık muhteşem bir şey olmuş fakat kutuda olacak mı yoksa 150 dolar ekstra mı vercez ?
Şuan internet sitesinde ki fiyat (Türkiye) 779,00 TL
AirPods - Apple (TR) (http://www.apple.com/tr/shop/product/MMEF2TU/A/airpods)
golgeoyunu03
08-09-2016, 11:14
Şuan internet sitesinde ki fiyat (Türkiye) 779,00 TL
AirPods - Apple (TR) (http://www.apple.com/tr/shop/product/MMEF2TU/A/airpods)
159$ yurtdışı fiyatı.
kablosuz kulaklık muhteşem bir şey olmuş fakat kutuda olacak mı yoksa 150 dolar ekstra mı vercez ?
Ekstra vereceksin sanırım
Day Walker
08-09-2016, 11:16
O kulaklığın şimdi beats versiyonu gelir :D bu kadar para verceksem daha şekilli bişey olmalı :)
Bu arada Ipad fiyatlarında da indirim yapılmış. Ipad Pro 4159'dan 3849TL'ye düşmüş
airpod extra. Kutudan çıkmıyor arkadaşlar.
O kulaklığın şimdi beats versiyonu gelir :D bu kadar para verceksem daha şekilli bişey olmalı :)
siyah & kırmızı kombinasyonlu dimi - benimde aklımdan geçmedi değil :D
159$ yurtdışı fiyatı.
Amerika da o fiyatta olması normaldir fakat ürünün Ekim gibi satışa çıkacağını göz önünde bulundurmak lazım. Baya bir ilgi olacaktır.
Kanada dan alıcam bende büyük ihtimalle 219$ fiyat gözüküyor. ***** Amerikaya göre sıra olayı biraz daha az.
Day Walker
08-09-2016, 12:41
siyah & kırmızı kombinasyonlu dimi - benimde aklımdan geçmedi değil :D
ben dart wader tarzı bişeyler bekliyorum :D
Day Walker
08-09-2016, 12:44
hatta şekli falan da değişik olmalı :D
hatta şekli falan da değişik olmalı :D
#iphone7plus #beatskulaklık :D:D:D:D:D:D:D:D
Day Walker
08-09-2016, 13:19
#iphone7plus #beatskulaklık :D:D:D:D:D:D:D:D
tabi lan ne sandın :D
pis fakirler :hehe:
Tholl-ga
08-09-2016, 13:44
Diyadin bak alıştı yeni nick e çatır çatır yaziyo :D oğuzubillahimineşşeytanirracim :D
Diyadin bak alıştı yeni nick e çatır çatır yaziyo :D oğuzubillahimineşşeytanirracim :D
ahaahaahahah isim babası oldum (gözlerinikapatanmaynumemojisi)
Day Walker
08-09-2016, 14:07
aaahahha elimdeki iş bitsin forum nasıl trollenir göstercem size :D
ahaahaahahah isim babası oldum (gözlerinikapatanmaynumemojisi)
olm yakalamıyım seni :D
Kulağımızdan çalarlar o kulaklıkları. Türkiye burası.
Kulağımızdan çalarlar o kulaklıkları. Türkiye burası.
Kulak kesmezlerse iyi çalmak için, artık kulaklığı takıp, otobüste, metroda uyuma devri bitti :D
Day Walker
08-09-2016, 14:47
O kulaklığın altın versiyonu ve zenci rapçilere özel elmas versiyonu çıkacak daha bekleyin biraz :D
hele araplara yapılan tasarımları saymıyorum bile :hehe:
O kulaklığın altın versiyonu ve zenci rapçilere özel elmas versiyonu çıkacak daha bekleyin biraz :D
hele araplara yapılan tasarımları saymıyorum bile :hehe:
Uzaklarda gitme :D
Cumhurbaşkanı Erdoğan İcin Yapılan iPhone 6 Edition'un Fiyatı Tam 50 Bin TL (http://www.webtekno.com/donanim/iphone-6-edition-erdogan-h7838.html)
Kulak kesmezlerse iyi çalmak için, artık kulaklığı takıp, otobüste, metroda uyuma devri bitti :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/14242387_10154176464793241_8179340427133135516_o.j pg
Türkiye'deki toplu taşımalar için yapılmış :D
Day Walker
08-09-2016, 15:02
Uzaklarda gitme :D
Cumhurbaşkanı Erdoğan İcin Yapılan iPhone 6 Edition'un Fiyatı Tam 50 Bin TL (http://www.webtekno.com/donanim/iphone-6-edition-erdogan-h7838.html)
yakışır moruk :D ama hiç görmedik kullanırken :)
107 sec blink - neden apple diyenlere :)
çok güzel bir video olmuş..
https://www.youtube.com/watch?v=GeoUELDgyM4&feature=share
İbrahim33
09-09-2016, 20:07
millet iphone alıyor kullanıyor , zarar etmeden satıyor. 1 ay önce 3100 tiko para 6s aldım. iyi girdi valla :D gerçi 2-3 sene kullanacağım için çokta farketmez. yıkılana kadar devam. :)
2450 ye aldım 7 ay önce sıfır yurtiçi. Telefoncum sağolsun :)
Telefonun şarj giriş yerinde problem var. Kime güvenle yaptırabiliriz istanbul-anadolu yakasında ?
ozan gülle
10-09-2016, 17:26
Eşim bu hafta miamiye gidiyor kabin memuru kendisi 16 sında satılacakmış alabilirse getirteyim diyorum 3 tane 1 ini kullanıp 2 sini satarım hangisin alsak ki?
SerkanYazgan.
10-09-2016, 17:27
amann beyler 6s 16 lıkları satın fazla zarar etmeden :D Apple büyük darbe yaptı :D
Telefonun şarj giriş yerinde problem var. Kime güvenle yaptırabiliriz istanbul-anadolu yakasında ?
Saj almıyorsa ara ara, toplu iğne veya kürdan vasıtası ile içini temizleyin, düzelecektir.
Saj almıyorsa ara ara, toplu iğne veya kürdan vasıtası ile içini temizleyin, düzelecektir.
Öyle yapınca iyice gitti :D pazar pazar yüzde 50 şarj ile ortada kaldım. Açık bir yer var mıdır ? avmlere bakıyorum ama bulamadım.
Whatsapp'tan gelen instagram linklerine tıkladığımda uygulama açılır resim videoya bakardım. Şimdi gelen linke tıkladığımda instagram safaride açılıyor. Uygulamaları sikdim yükledim falan fayda etmedi. Eski haline nasıl getirebilirim?
Eşim bu hafta miamiye gidiyor kabin memuru kendisi 16 sında satılacakmış alabilirse getirteyim diyorum 3 tane 1 ini kullanıp 2 sini satarım hangisin alsak ki?
Fiyat uygun olursa ben bi 7 alırım gold 32lik
ozan gülle
13-09-2016, 12:35
Fiyat uygun olursa ben bi 7 alırım gold 32lik
Bugün çıktı yola mesela ne kadar olursa alırsınız eğer varsa 3 tane 7s aldıracaktım
ben 3750 tl ye kadar 7 piano black alabilirm
Day Walker
13-09-2016, 23:13
İos 10 güncellemesi çıktı millet ;)
PiscocuK
14-09-2016, 07:11
Onumuzdeki haftaici Almanya seyehati olabilir. Acaba cikarmi aklimda 7 plus var. Alip Turkiye de kullanabilirmiyiz acaba?
iOS 10 da sıçmışlar :D
silah emojisine ne olmuş öyle, 6 lı gitmiş su tabancası gelmiş :D
Biraz önce yükledim , ilk izlenim güzel. Hatalar düzeltilir bir haftaya 10.01.01 çıkar :D
Day Walker
14-09-2016, 17:42
Yeni ios güzel ben beğendim
Özellikle müsic güzel olmuş ve bildirim ekranı çok iyi oldu bu sürümle
metin_1989
15-09-2016, 07:55
sanki bıraz tereddutlu calısıyor gıbı yakında fıxlerler ama genel anlamıyla bence guzel gecmısı baglı kalmadan yorum yapın arkadaslar kesınlıkle bır alışılmışlık var ama bunada alışılıcak ama bence bıldırımler 3d lar guzel olmus
Yeni her zaman iyidir bence. Hızı benim hoşuma gitti bildirim ekranı , 3d touch özellikleri, sesler bence daha iyi. Şarj nasıl onu test edemedim henüz.
İnatla 5s kullanıyorum güncelleme yapsam mı :D
halilcan9455
15-09-2016, 10:27
İos 10'u dün sabah yükledim. sistem birazcık kararsız gibi güncelleme ile daha güzel hale gelecektir.
Yeni Bildirimleri ve music kısmını beğendim ancak fotoğraf kısmı eski kalsaydı daha güzel olurdu.
En mutlu olduğum kısım ise şaşırtıcı bir şekilde şarj kısmı. 1günlük denemeden sonra söyleyebileceğim ;kesinlikle batarya performansı artmış.
İos10 yüklemesinden sonra kilitli ekranda sürekli dakika artışı şeklinde alarm erteleme uyarısı veriyor
onursumer
15-09-2016, 20:15
iphone5 e ios 10 guncellemesi gelirken 5. nesil ipod touch a yok garip geldi valla gerçi çokta lazım değil jb den dolayıda insan merak ediyor sebebini :D
İbrahim33
15-09-2016, 20:23
diğer geliştirmelere dikkat etmedim ama şarjı olumlu anlamda etklemiş bence...
Day Walker
15-09-2016, 20:44
Demin siri yi denemek istedim çalışmıyor.
İos 10 ile bendeki ilk hata çıktı. Önümüzdeki hafta için 10.01 güncellemesi gelebilir.
Shadow_Dancer
15-09-2016, 20:57
Yama gelene kadar yüklemem.. Bi sürü bug çıkar şimdi
ozan gülle
16-09-2016, 09:58
Iphone tamiri yapan iyide anlayan tanıdığı olan varmı acaba 6 nın üstüne oturmuş ekranı kırılmış merdiven altı bi yerde ekranı değiştirmiş ekran tam oturmamış tuş kilidi açılmıyor eşim amerikaya götürmüştü yaptırmak için vakit yeterli kalmamış telefon burada kalmalı falan demişler mother card sanırım anakarttan bahsediyor ve touch bilmem ne demişler yardımcı olacak varsa sevinirim
ios 10 yükledim, fotorğraf bölümü eski kalsaymış keşke şuan çok karışık gözüküyor, Birde şu alttan çekince kısa yol uygulamalarını istediğim gibi seçme değiştirme şansı verseymiş süper olucakmış..!
İnatla 5s kullanıyorum güncelleme yapsam mı :D
Bendede 5S var. Telefon iOS 9'a göre hızlandı. Gerek uygulamaların açılış hızı gerek sayfa geçişleri felan düzeldi bende. Tabii her cihazda kullanıma göre farklılıklar olabılıyor ama benım için cok olumlu oldu
Alpii meraktan yükledim zaten hemen :D
Sadece telefonu acmak icin home tusuna iki kere basmak disinda bi olumsuzluk gormedim.
Şarj olsun gecis hızları olsun bunlar olumlu sonuclanmis.
Sadece telefonu acmak icin home tusuna iki kere basmak disinda bi olumsuzluk gormedim.
Ben ekranı açmak için zaten home tuşu + parmak izi okutuyordum pek farketmedi bana :D
Benim bilmediğim bir durum var iphone ile alakalı.
Galeride albüm oluşturulduğunda, diyelim film rulosundan 10 tane fotoğraf attık albüme,hem ruloda hem yeni açılan klasörde görünüyor.
Peki bu esnada iki kat yer mi kaplıyor aynı fotoğraf? Yani kopyalayıp yapıştırıyor mu, yoksa sadece başka bir yol üzerinden mi aynı fotoğrafa ulaştırıyor?
Ben ekranı açmak için zaten home tuşu + parmak izi okutuyordum pek farketmedi bana :D
Benim parmağım okunmuyor :( 6s de okumuyor 5s de :(
Eger telefon ekrani kapaliysa bir defa home tusana basip ekrani actiktan sonra parmagi cekmeden okuyor(eskiden oldugu gibi). Ama eger power on/off tusundan acilirsa bir kere daha basmak gerekiyor. Sanirim birazcik daha guc tasarufu yapmak icin parmak izi sensorunu sadece orta tusa basildiginda aktif duruma gecirmisler.
Ayarlar-Erişebilirlik-Ana Ekran Düğmesi- Parmağı Koyarak Aç oradan ayarlayabilirsin.
turbo&quattro
16-09-2016, 17:58
Bende buna bir turlu alisamadim.
Bende buna bir turlu alisamadim.
İphonenin makarası oydu, kaydırarak açmak.. diğer telefonlar uygulama ile benzetmeye çalışırlardı hatta. Bence büyük sacmalık.
Ayarlar-Erişebilirlik-Ana Ekran Düğmesi- Parmağı Koyarak Aç oradan ayarlayabilirsin.
Benim parmağımı hiç bir telefon okumuyor. Sorun parmakta :)
"Slide to Unlock" yazisini ozledik be reis..
Benim parmağım okunmuyor :( 6s de okumuyor 5s de :(
Allah Allah :D Eski parmak izini silip, yeni yapmayı denediniz mi ? Belki düzelir :D
Bi iki gündür iPhone 7 videosu var piyasada. Bi elemen çiziyor telefonu ve büküyor. Buda bazıları için baya kötü izlenim yaratmış.
O elemanın samsung yada bi telefon için daha videosu vardı bi süre önce. Yurtdışı sitelerinde baya laf etmişlerdi yalancı felan diye. Zaten ondan sonra kaldırdı galiba videosunu. Yine piyasaya çıkmış. Ona istinaden şu videoyu bırakıyım. Belki iPhone 7 alıcaklar için bi fikir olur.
7 Vs. 6s -->
https://www.youtube.com/watch?v=oJQnbaNGCj0
6s kullanıyorum dün güncellemeyi yaptım. Masadan telefonu kaldırdığımızda ya da cebimizden çıkardığımızda ekranın otomatik yanmasını nasıl önleyebiliriz ?
mannerboy
17-09-2016, 09:07
6s kullanıyorum dün güncellemeyi yaptım. Masadan telefonu kaldırdığımızda ya da cebimizden çıkardığımızda ekranın otomatik yanmasını nasıl önleyebiliriz ?
benim çok hoşuma gitti tuş kullanmayı sevmiyordum iyi oldu :D ekran ayarlarındaydı sanırım
benim çok hoşuma gitti tuş kullanmayı sevmiyordum iyi oldu :D ekran ayarlarındaydı sanırım
Aslında güzel hiçbir tuşu kullanmamış oluruz ve klasik tuş bozulmaları yaşanmaz ama şarz konusunda bilemiyorum.
Ayarlar-Ekran ve Parlaklık-Uyandırmak için kaldır seçeneği kapatılmalı :)
salih_560
17-09-2016, 21:52
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum 6s 64 gb telefonum var satıyorum birisi takas teklif ediyor 6s 16 gb ile yanlız telefon bankadan hediye gelmiş faturası yokmuş herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba bu konuda hakkında bilginiz var mı acaba ??
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum 6s 64 gb telefonum var satıyorum birisi takas teklif ediyor 6s 16 gb ile yanlız telefon bankadan hediye gelmiş faturası yokmuş herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba bu konuda hakkında bilginiz var mı acaba ??
İmei sini kvk , genpa nın web sitelerinden ve e-devletten bide apple ın web sitesinden garanti sorgulatma diye aratıp bakarsan ulaşabilirsin bilgilere.
Ayarlar-Ekran ve Parlaklık-Uyandırmak için kaldır seçeneği kapatılmalı :)
ip6 ya gelmemiş sanırım :D
ip6 ya gelmemiş sanırım :D
Doğrudur 6 ya gelmemiş arkadaşlarınkinde farkettik :D
Draniela
17-09-2016, 23:03
uyku düzeni için bir zımbırtı çıkmış ya ben melodileri acayip beğendim acaba pazartesi nasıl uyandıracak merak içerisindeyim :D
Ben hepsini dinlerken dalmışım yani yatarken dinlemiştim uyuttu beni :D
Draniela
17-09-2016, 23:09
Demin siri yi denemek istedim çalışmıyor.
İos 10 ile bendeki ilk hata çıktı. Önümüzdeki hafta için 10.01 güncellemesi gelebilir.
Denemeden önce oğuzubesmele çektiniz mi :D
Draniela
18-09-2016, 00:25
Apple tv kullanan var mı?
turbo&quattro
18-09-2016, 00:58
Ben kullaniyorum . Bazen baglanti sorunu olsada genel anlamda memnunum .
Draniela
18-09-2016, 01:05
Ben kullaniyorum . Bazen baglanti sorunu olsada genel anlamda memnunum .
ya çeyiz düzer gibi oldum resmen.
video olarak baktım gereksiz mevzulara değinmişler ben orada ted ve youtube dışında başka bir şey kullanmam. Merak ettiğim dahasında neler var yoksa sadece macbooktan iphonedan ekran paylaşma gibi mi kalacak?
Bu arada ipadi 2. ekran olarak macbook air e bağladığımızda oyun oynarken lag spike vs. olur mu o konu hakkında bilgin var mı abi ?
turbo&quattro
turbo&quattro
18-09-2016, 01:21
ya çeyiz düzer gibi oldum resmen.
video olarak baktım gereksiz mevzulara değinmişler ben orada ted ve youtube dışında başka bir şey kullanmam. Merak ettiğim dahasında neler var yoksa sadece macbooktan iphonedan ekran paylaşma gibi mi kalacak?
Bu arada ipadi 2. ekran olarak macbook air e bağladığımızda oyun oynarken lag spike vs. olur mu o konu hakkında bilgin var mı abi ?
turbo&quattro
Ben sadece iphone yda ipad air2 den goruntu almak icin kullaniyorum . Bazen goruntuyu aktramiyor, donuyor az biraz bekleyince normale donuyor vs.. Oyun oynamiyorum hic bilgim yok :)
Day Walker
18-09-2016, 08:44
Denemeden önce oğuzubesmele çektiniz mi :D
3 kulfu bi elham okudum :hehe:
Büyük ihtimal 7s'in Tr fiyatı 3750 ya da 4250'den başlayacak.
3. jenerasyonu kullanıyorum. İpad mini 2 bağlıyorum genelde. Bir sıkıntı problem yok. Klasik apple stabilliği diyebilirim. Tavsiye ederim.
iki kere basma isi fena bozuyor bunu eskisi gibi yapamiyor muyuz?
iki kere basma isi fena bozuyor bunu eskisi gibi yapamiyor muyuz?
Vallahi ben bulamadım.
lethaldoze
18-09-2016, 11:35
Büyük ihtimal 7s'in Tr fiyatı 3750 ya da 4250'den başlayacak.
n11 de ön siparişini görmüştüm. 32gb 3400tl, 128gb ise 3900 tl idi. İnşallah 4 leri bulmaz
Vallahi ben bulamadım.
Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Ana ekran düğmesi-Parmağı koyarak aç seçeneği aktif edilmeli. :)
Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-Ana ekran düğmesi-Parmağı koyarak aç seçeneği aktif edilmeli. :)
Dostum o zaman da parmak izi istiyor. Biz 9daki gbi kaydırıp açmaktan bahsediyoruz. Bu da mümkün değil sanırım :)
Dostum o zaman da parmak izi istiyor. Biz 9daki gbi kaydırıp açmaktan bahsediyoruz. Bu da mümkün değil sanırım :)
Valla ben şifreyle kullandığım için işime geliyo aslında. Kaydırıp açmak yerine direk parmağı okutup açmak daha kolay oluyo araba kullanırken falan. Kaydırmak eskide kaldı desene :D
Draniela
18-09-2016, 14:51
Parmağı koyuyorum kilit açılıyor üstüne bir daha home a basıp ana menüye gelmek çok sinir bozucu ciddi ayar oldum. Karakterler büyümüş ben çok ufak seviyorum o da kötü oldu. Onun dışında pil ömrü güzel oldu sanırım ya da bana öyle geldi.
Parmağı koyuyorum kilit açılıyor üstüne bir daha home a basıp ana menüye gelmek çok sinir bozucu ciddi ayar oldum. Karakterler büyümüş ben çok ufak seviyorum o da kötü oldu. Onun dışında pil ömrü güzel oldu sanırım ya da bana öyle geldi.
Sırf bu yuzden JB yaptım telefona 2 yıldır sıkıntısız home tusuna basmadan kullanıyorum , her işlemi dokunarak hallediyorum
Aynen, bazen basmadan da açılıyor anlamadım açıkçası ama kötü oldu tuş ömrünü sömürüyor bence
6s'te şarj eskisine göre az gidiyo gibime geldi.. Test eden deneyen oldu mu yoksa psikolojik mi :D
Draniela
18-09-2016, 19:13
Aynen, bazen basmadan da açılıyor anlamadım açıkçası ama kötü oldu tuş ömrünü sömürüyor bence
Sırf bu yuzden JB yaptım telefona 2 yıldır sıkıntısız home tusuna basmadan kullanıyorum , her işlemi dokunarak hallediyorum
ömründen ziyade boşuna kanser ediyor insanı. boş beleş zaman kaybı :D
ömründen ziyade boşuna kanser ediyor insanı. boş beleş zaman kaybı :D
Ssamet in yukarıda yazdığı şekilde ayarlayınca rahatladım yazdıktan sonra :)
Draniela
18-09-2016, 21:47
Ssamet in yukarıda yazdığı şekilde ayarlayınca rahatladım yazdıktan sonra :)
oh sonunda :D
6s'te şarj eskisine göre az gidiyo gibime geldi.. Test eden deneyen oldu mu yoksa psikolojik mi :D
Banada öyle geliyor da bu hafta emin olacağım. Geçen hafta tatilde güncelledim ve tatilde kullanım fazla olduğundan emin olamıyorum
Day Walker
19-09-2016, 08:58
Banada şarj az gidiyo gibi geldi ama sonra pil kullanımına bakınca snapchatta çok takıldığımı fark ettim :hehe:
Bende şarjda bi iyileşme hissetmedim ama sabah alıp gece bitene kadar kullanmak lazım. Bu ara hep gece fulleyip sabah kullanıyorum.
Arkadaşlar Almanya'da tanıdığı yada akrabası olan var mı?
iphone7 plus 128 gb arıyorum. renk fark etmez. (pembe hariç)
Cuma günü Almanya'ya gideceğim. Gitmişken almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Yani stok bulma konusunda. Hiç bir yerde yok.
Benim bilmediğim bir durum var iphone ile alakalı.
Galeride albüm oluşturulduğunda, diyelim film rulosundan 10 tane fotoğraf attık albüme,hem ruloda hem yeni açılan klasörde görünüyor.
Peki bu esnada iki kat yer mi kaplıyor aynı fotoğraf? Yani kopyalayıp yapıştırıyor mu, yoksa sadece başka bir yol üzerinden mi aynı fotoğrafa ulaştırıyor?
Bilen eden?
Bilen eden?
fotoğraf aynı fotoğraf, birinden silerseniz diğerinden de silinir
O değil sorduğum, siliniyor ama iki yerde görünürken, atıyorum 3mb bir fotoğrafın boyutu, kopyala yapıştır yapıp 6mb yer mi kaplıyor?
Arkadaşlar Almanya'da tanıdığı yada akrabası olan var mı?
iphone7 plus 128 gb arıyorum. renk fark etmez. (pembe hariç)
Cuma günü Almanya'ya gideceğim. Gitmişken almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Yani stok bulma konusunda. Hiç bir yerde yok.
Mediamarkt da online stok var. Online alıp otel adresinizi verin (3-4 gece kaldığınızı düşünürekten).
Daha uzun konaklama ise kendiniz gidip alın, vergi iade kağıdını da alırsınız.
Ihre Suchergebnisse - Media Markt (http://www.mediamarkt.de/de/search.html?searchProfile=onlineshop&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3DApple%2BiPhone %2B7%26channel%3Dmmdede&channel=mmdede&storeId=48353&langId=-3&query=Apple+iPhone+7&search-submit=suchen)
Şu şarj olayını deneme sonuçlarınızı bekliyorum.. Ayrıca birini arıyorum meşgule atıyor tık diye sesten başka birşey gelmiyor.. Meşgule atıldığını yada aradığım kişinin meşgul oldugunu bile anlayamıyorum
iphone 6s güncelleme sonrası ilk kez bugün std. kullanım şeklimde kullanabildim. Şarj kesinlikle daha iyi.
Şu şarj olayını deneme sonuçlarınızı bekliyorum.. Ayrıca birini arıyorum meşgule atıyor tık diye sesten başka birşey gelmiyor.. Meşgule atıldığını yada aradığım kişinin meşgul oldugunu bile anlayamıyorum
Bugun ben birileri i ararken surekli sorun yasadim, arkadaslarimda surekli face time yada whatsapp aramasi yapti bana yanlislikla :):):)
Rehberde kisiler kismi karisik olmus herkes ayni hataya dusuyor, onun disinda telefon calmasi arama hep bi karmasa vardi.
6 kullanıyorum pil süresinde iyileşme oldu. Fakat telefon kapanana kadar beklemeden şarja taktım. Şarjı oranlarında oynama yaparak yani %20den sonrasını kısa ömürlü yaparak uzun süren şarj algısı yaratmış olabilirler :D
6 kullanıyorum güncellemeden hemen sonra mesajlar ve rehbere girerken ekran donmaları oldu, sonrasında düzeldi, tahminimin aksine telefon hızlandı gibi şu an.
iOS 10 güncellemesinden sonra bazı uygulamalar kullanılamaz hale geldi. Ne güncelleniyor, ne siliniyor.
Ne yapmam gerekiyor ? Açıp kapattım, soft reset attım, iTunes ile bağlandım, yine de müdahale edemedim.
https://c3.staticflickr.com/9/8226/29178460554_91a2e32507_c.jpg
Day Walker
20-09-2016, 08:07
iOS 10 güncellemesinden sonra bazı uygulamalar kullanılamaz hale geldi. Ne güncelleniyor, ne siliniyor.
Ne yapmam gerekiyor ? Açıp kapattım, soft reset attım, iTunes ile bağlandım, yine de müdahale edemedim.
bu uygulamaları silmeden apple storedan tekrar indir sonra silebilirsin.
bu uygulamaları silmeden apple storedan tekrar indir sonra silebilirsin.
o da olmuyor abicim :)
https://c8.staticflickr.com/9/8125/29806258935_f6a3685e08_c.jpg
O değil sorduğum, siliniyor ama iki yerde görünürken, atıyorum 3mb bir fotoğrafın boyutu, kopyala yapıştır yapıp 6mb yer mi kaplıyor?
Kısayol Oluştur tadında bir oluşturma diye biliyorum.
Day Walker
20-09-2016, 08:24
o da olmuyor abicim :)
https://c8.staticflickr.com/9/8125/29806258935_f6a3685e08_c.jpg
hanımın telefonunda da oldu bazılarında yeni güncellemeyle düzelebilir diye düşünüyorum.
hanımın telefonunda da oldu bazılarında yeni güncellemeyle düzelebilir diye düşünüyorum.
13-14 uygulama aynı şekilde şuan. 2-3 tanesini sık kullanıyordum, onlar da gitti :D Bir an önce gelse bari güncelleme.
individual
20-09-2016, 08:29
iOS'da güncelleme için 1-2 hafta beklemek lazım.Neden diyeceksiniz.Çoğu uygulama hemen ios10 uyumluluğu sağlayamıyor.Örnek olarak Gopro ekibi bu ios'daki açılmama güncellenmeme sorununu görücekler ve çalışmaya başlıyacaklar.Sonra ios10 uyumlu hali market'de yükliyecekler.
Aklınızda bulunsun bu tarz güncellemeleri çıktığı gibi değilde aradan 1-2 hafta geçtikden sonra yapın bence arkadaşlar. :)
_driver_
20-09-2016, 11:32
6s te kilitli ekranda kamerayı açınca donma oluyor bende
ygtkrmdnz
20-09-2016, 11:46
bende de var o problem düzeltirler umarım en kısa sürede
6da kilit aktifken telefon geliyor, önce ben kapatacaksam kapama tuşu yok tuş kilidini açıp kapamak gerekiyor :D
6da kilit aktifken telefon geliyor, önce ben kapatacaksam kapama tuşu yok tuş kilidini açıp kapamak gerekiyor :D
Bende 6 kullanıyorum, öyle bi sorunum yok.
aynen 6 da bende de sıkıntı yok
Bende 6 kullanıyorum, öyle bi sorunum yok.
aynen 6 da bende de sıkıntı yok
Şirketten arayarak denedim yapmadı yaptığı görüşmede 30 dk civarı konuşmuştum uzunda yapıyor olabilir.
Kamerada donma bendede vardı. Kapatıp açtım düzeldi haberiniz olsun :D
KGüneyli
20-09-2016, 15:24
Kendim 5s kullanıyorum, hiç bi donma takılma vs yaşamadım.
Şirketten arkadasımda 6 var, telefon günde en az 3 kez donuyor ekran kapatıp açınca düzeliyor. iOs10 iyimi kötümü anlayamadık bişey.
5S iOS 9.3.3 JB ile devam, iOS 10 u beğenemedim. :)
Beyler selamlar bi konu vardı ama bulamadım hasarlı suya düşmüş iPhone 6 16 gb bu teldofnj bu şekilde satmak istiyorum kim yardımcı olur teşekkürler :)
hangisini almak daha mantıklı seçim olur sizce ?
APPLE iPhone 6S 16GB 2700 tl
APPLE iPhone SE 64GB 2300tl
phoenixs
20-09-2016, 17:29
hangisini almak daha mantıklı seçim olur sizce ?
APPLE iPhone 6S 16GB 2700 tl
APPLE iPhone SE 64GB 2300tl
Kesinlikle 6s hocam
Beyler selamlar bi konu vardı ama bulamadım hasarlı suya düşmüş iPhone 6 16 gb bu teldofnj bu şekilde satmak istiyorum kim yardımcı olur teşekkürler :)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-arananlar/219239-arzal-iphone-amp-samsung-telefonlar-aryorum.html
turbo&quattro
20-09-2016, 18:42
Guncellemeden sonra gerek mail gerekse forumlarda yazarken sayfa kaymiyor, alt satira gecmiyor, ne yazdigimi goremiyorum. Cozum nedir ?
sanctuary35
20-09-2016, 19:45
ios 10 çok sıkıntılı bende msj yazarke bnm yazma hızıma yetişemiyor donuyor arada falan :S
phoenixs
20-09-2016, 19:50
Beyler iOS 10 u iPad Pro ve 5s de kullanıyorum iPad de mükemmel 5s i öldürdü Galiba iOS 10 güçlü donanıma uygun çıktı
Guncellemeden sonra gerek mail gerekse forumlarda yazarken sayfa kaymiyor, alt satira gecmiyor, ne yazdigimi goremiyorum. Cozum nedir ?
Ayni dertten bende muzdaribim abi
O bendede oldu bikac kere.. Hatta dedim yanlıslıkla biyeremi bastım ama kapamak istedigimde direk kilit ekranı çıkıyo kilidi açıp kapatabiliyorum..
Sağa kaydırıp kamera bendede sıklıkla donuyor. Hatta whatsapp'ta mesaj yazma ekranından direk foto çekip göndermek istedigimde de donuyor ara ara ios9'dada oldu baya bu..
maalesef ios mıçtı biraz
ios 10 çok sıkıntılı bende msj yazarke bnm yazma hızıma yetişemiyor donuyor arada falan :S
aynısını bende yaşıyorum
iPhone 5 kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun günde 1-2 defa outlook mail hesabının parolasını girin diyor.
Donma takılma şarj gibi hiç sorunum yok çok şükür.
Otomatik indirmelerden AppStore u kapat. Bu uygulamalar güncelleyecek kendini ama bi sorunla karşılaşmış. AppStore u açıp güncellemeler sekmesinden güncelle diyip veya iotal edip düzeltmeyi deneyebilirsin. Büyük ihtimalle internetinle alakalı bir sorun oluşmuş. 4 saat önce bendede aynı sorun oldu bu şekilde çözdüm :)
6S Plus da kullanıyorum ios 10 dediklerinizin hiç birini yaşamadım.Daha da hızlandı gibi geldi telefon.
ip6 ve air2 ye çıktığı gün yükledim hiç takılma yada programların açılmaması durumunu yaşamadım. ip6 bence hızlandı bile.
Teknosa dan dün sıfır jiletin de kutulu iphone aldım, ilk şarja taktığımda şarj aleti orj değil dedi. Sonrasında denedim aynı uyarıyı vermedi, işkillendim kablo ve adaptör de çok orj bir şeye benzemiyor hissi yarattı. Gözle anlaşılabilir detay var mıdır?
Teknosa dan dün sıfır jiletin de kutulu iphone aldım, ilk şarja taktığımda şarj aleti orj değil dedi. Sonrasında denedim aynı uyarıyı vermedi, işkillendim kablo ve adaptör de çok orj bir şeye benzemiyor hissi yarattı. Gözle anlaşılabilir detay var mıdır?
Aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz.
Sahte veya sertifikasız Lightning bağlayıcısı aksesuarlarını belirleme - Apple Destek (https://support.apple.com/tr-tr/HT204566)
Aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz.
Sahte veya sertifikasız Lightning bağlayıcısı aksesuarlarını belirleme - Apple Destek (https://support.apple.com/tr-tr/HT204566)
teşekkür ederim. kabloda yazı hariç hepsi uyuşuyor, yazı yok :D bulabilirsem adaptör ile ilgili detaylara bakayım birazda.
ben aliespressden 10 tane kablo aldım orjinal gibi görüyor şarj hızlı valla sanırım başardı çinliler kablo yapmayı :D
ben aliespressden 10 tane kablo aldım orjinal gibi görüyor şarj hızlı valla sanırım başardı çinliler kablo yapmayı :D
dışarıdan alsam sorun etmem ama kutudan çıkınca insan garip hissediyor :D
altugkocer
21-09-2016, 11:03
Ben de 3 metre ve 5 metre kablo almıştım. Şu ana kadar sıkıntı çekmedim :D
Ben de 3 metre ve 5 metre kablo almıştım. Şu ana kadar sıkıntı çekmedim :D
10 kablodan 2 si çalışmadı 3 tanesini eşe dost hediye ettim dua aldım bende :D
ev araba iş yerinde şarj arama derdimi bitirdim çük bulmak kolayda kablo bulmak çok zor bizim burda :)
Otomatik indirmelerden AppStore u kapat. Bu uygulamalar güncelleyecek kendini ama bi sorunla karşılaşmış. AppStore u açıp güncellemeler sekmesinden güncelle diyip veya iotal edip düzeltmeyi deneyebilirsin. Büyük ihtimalle internetinle alakalı bir sorun oluşmuş. 4 saat önce bendede aynı sorun oldu bu şekilde çözdüm :)
app store dan iptal de edilmiyor ki :D
otomatik indirmeyi de kapattım yine bişey değişmedi.
teşekkür ederim. kabloda yazı hariç hepsi uyuşuyor, yazı yok :D bulabilirsem adaptör ile ilgili detaylara bakayım birazda.
Hocam yazı çok ince ve usb uç tarafına yakın , daha dikkatli bakın görürsünüz :)
melihyilmaz
21-09-2016, 17:39
6s plus kullanıyorum hiç sorun yok aksine şarj ve stabilitesi arttı
Mediamarkt da online stok var. Online alıp otel adresinizi verin (3-4 gece kaldığınızı düşünürekten).
Daha uzun konaklama ise kendiniz gidip alın, vergi iade kağıdını da alırsınız.
Ihre Suchergebnisse - Media Markt (http://www.mediamarkt.de/de/search.html?searchProfile=onlineshop&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3DApple%2BiPhone %2B7%26channel%3Dmmdede&channel=mmdede&storeId=48353&langId=-3&query=Apple+iPhone+7&search-submit=suchen)
stok yok mediamarktta. siz nereden baktınız stok olduğuna? yakında gelecek yazıyor. ön sipariş verin diyor. apple storelarda bile yok. çok nadir geliyor ve anında tükeniyor.
istocknow.com dan takip ediyorum. şu an itibari ile amerika dışında avrupada stok yok. yarın sabah güncellenirse bilemem.
Shadow_Dancer
21-09-2016, 21:39
stok yok mediamarktta. siz nereden baktınız stok olduğuna? yakında gelecek yazıyor. ön sipariş verin diyor. apple storelarda bile yok. çok nadir geliyor ve anında tükeniyor.
istocknow.com dan takip ediyorum. şu an itibari ile amerika dışında avrupada stok yok. yarın sabah güncellenirse bilemem.
Dün amerikada bi kaç apple store gezdim hiç birinde cihaz yok.
Enteresan. Linki paylaştığımda stockta var görünürken şu an stock yok görünüyor.
Hocam yazı çok ince ve usb uç tarafına yakın , daha dikkatli bakın görürsünüz :)
şimdi siz söyleyince daha dikkatli ve detaylı baktım yazı rengi enteresan ve minicik olduğundan fark edememişim. teşekkür ederim.
Ben de 6s te kullanıyorum. Gayet memnunum.
turbo&quattro
22-09-2016, 00:49
Bende dun apple store ugradim iphone 7 hicbiryerde yokmus Abd de. Sim free zaten yokta operator sahiplerine bile store a gidince satis yapmiyorlarmis.
Oğuzhan Ç.
22-09-2016, 02:51
Bu İos 10 dan sonra sarjım çok çabuk bitmeye başladı.. Normalde eve geldigimde %20-%30 kalırdı geçen gün yolda kapandı. Telefonum İphone 6 sarj sorunu yaşayan var mı aramızda ?
Bu İos 10 dan sonra sarjım çok çabuk bitmeye başladı.. Normalde eve geldigimde %20-%30 kalırdı geçen gün yolda kapandı. Telefonum İphone 6 sarj sorunu yaşayan var mı aramızda ?
Yükseltme mi yaptınız? Bilgisayara ipsw dosyasının indirip Shift + restore şekli ile temiz kurulum yapın düzelecektir.
Jön Türk
22-09-2016, 07:47
Benim cihazım 6 ve şarjım daha fazla gitmeye başladı.Tek sıkıntım parmak okuyucu 6s kadar iyi değil.
Bendede 6 var ios10dan sonra şarj uzun gitmeye başladı.
Son şarjdan sonra 5 saat kullanım 27 saat 25 dk bekleme süresi gösteriyor istatistik. Şuan %26. Bugün çok kurcalamazsam 2. günü bitirir :)
Oğuzhan Ç.
22-09-2016, 11:16
Haydaa herkesin sarjı daha çok gitmeye başlamış benimki tam tersi :)
Haydaa herkesin sarjı daha çok gitmeye başlamış benimki tam tersi :)
Yalnız değilsin,güncellemeden önce harika gidiyordu şarj. Şaşırdım hatta iphone'da bu kadar gidebiliyor mu diye ama güncellemeden sonra sapıttı hiç memnun değilim (6S)
PiscocuK
22-09-2016, 13:28
benimde öyle bi aptala bağladı %10 derken bir anda %1 e düştü..bi acaiplik oldu
bu güncelleme olayı 6 lara yaradı sanırım :D bütün gün oynuyorum bitmiyor
ahmet3425
22-09-2016, 14:13
siz ios 10 u manuel mi yukluyorsunuz ? bende suan 9.3.4 gibi bir versiyon yuklu onun da guncellemesı telefona gecen ay geldi.
ve acıkcası hiç memnun değilim whatapp da tel kararıyor ekran arada bi garip garip hareketler yapmaya basladı.
cihaz 6
siz ios 10 u manuel mi yukluyorsunuz ? bende suan 9.3.4 gibi bir versiyon yuklu onun da guncellemesı telefona gecen ay geldi.
ve acıkcası hiç memnun değilim whatapp da tel kararıyor ekran arada bi garip garip hareketler yapmaya basladı.
cihaz 6
evet güncelleme aratın çıkar direk
Stok işlerini şuradan takip edebilirsiniz: iStockNow Live iPhone 7 and 7 Plus Stock Map (http://www.istocknow.com/live/)
Belirli aralıklarla sanki amerika'daki yerlerde güncelleniyor stoklar. saat 5 ve 11 gibi sanki yada şansa denk geliyorum 2dir.
lethaldoze
23-09-2016, 00:15
Arkadaşlar Alman vatandaşı olan tanıdığım aldığında Türkiyeye getirmek için, Taxfree alabilirmi havaalanında.
birde sadece havaalanında mı oluyor.
http://i64.tinypic.com/mrd35x.jpg
Arkadaşım amerikada 4 saat önce almış. Unlock cihaz bulamamış ama.
turbo&quattro
23-09-2016, 02:03
http://i64.tinypic.com/mrd35x.jpg
Arkadaşım amerikada 4 saat önce almış. Unlock cihaz bulamamış ama.
Sim free satisi su an icin yok. Verizon ( benimde operatorum ) telefonlari sim free ama bugun walmarta almaya gittigimde eleman sadece Abd icinde sim free baska ulkelerde calismiyor dedi. Olmaz oyle sey yahu yillardir verizon kullaniyorum Tr de tum cihazlarim calisiyordu dedim ama net sekilde iphone 7 nin calismadigini soyledi.
Çok ilginçmiş. Kendi sitesinde yazdığına göre uluslararası şebekelere daha uyumlu diye yazmışlar :)
turbo&quattro
23-09-2016, 04:46
Çok ilginçmiş. Kendi sitesinde yazdığına göre uluslararası şebekelere daha uyumlu diye yazmışlar :)
Ben elemanin yalancisiyim, baya sacma geldi bana.
dachosen
23-09-2016, 06:17
Arkadaşım US den gelirken getirsin diyorum bende bi 7plus. Beklemek mi gerek bu unlocked cihazları ne zamana çıkar acep
Stok işlerini şuradan takip edebilirsiniz: iStockNow Live iPhone 7 and 7 Plus Stock Map (http://www.istocknow.com/live/)
Belirli aralıklarla sanki amerika'daki yerlerde güncelleniyor stoklar. saat 5 ve 11 gibi sanki yada şansa denk geliyorum 2dir.
adamlar ne güzel sistem yapmışlar
Bende çıktığı günden beri takip ettiriyorum New Yorkta yaşıyan arkadaşımız sürekli takip ediyor eşim için alıcam bi tane
Lakin 7Plus yok 7 bulunabiliyor alayım size diyor ama plus çok ciddi sıkıntı illa rengini falan geçtik plus olsun diye bekliyoruz bakalım takipteyiz..
cihaz 6
Ayarlar Genel Hakkında Yazılım Güncelleme kısmına girsene kardeşim. Orada yazılım güncelleme arıyor ve ios 10u buluyor. Benim telefona da gelmemişti, o şekilde yükledim
3 veya 4 ay sonra her yerde olur bilerek piyasaya bir anda vermiyorlar bence
6s stokları fazla sanırım :)
PiscocuK
23-09-2016, 09:41
Halam Almanya'da iki gündür..Bugün dönüyor bakmadığı yer yok maalesef plus yok normalin 128 gb ise 869 euro alayım mı dedi aldırmadım
çok ciddi bir fiyat farkı var şuan Türkiye'de satılanlarla arasında.Son şans uçağa binmeden bugün bir yere daha bakacak, bakalım bulabilecek mi :)
869€ %10-11 tax free desek : 773 € =2550 TL
Türkiyede 3500 den başlamışlar yurtdışı cihazları satmaya
Bende çıktığı günden beri takip ettiriyorum New Yorkta yaşıyan arkadaşımız sürekli takip ediyor eşim için alıcam bi tane
Lakin 7Plus yok 7 bulunabiliyor alayım size diyor ama plus çok ciddi sıkıntı illa rengini falan geçtik plus olsun diye bekliyoruz bakalım takipteyiz..
Reis ilk girişte NY'de ilk tıkladığım mağazada var ? yoksa ben mi hep şansa stok varken geliyorum :D
http://i.hizliresim.com/VEBPlv.png