Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
Yarin update ederim telefonu
Günün uygulamasini kullanmanizi tavsiye ederim arada cok guzel programlar oneriyorlar
mechanic
04-02-2013, 21:26
bi sorun yok. normal herşey...
KGüneyli
04-02-2013, 21:34
Yarin update ederim telefonu
Günün uygulamasini kullanmanizi tavsiye ederim arada cok guzel programlar oneriyorlar
Aynen ara sıra güzel şeyler gösteriyor ama genelde boş.
Aynen ara sıra güzel şeyler gösteriyor ama genelde boş.
Dun indirdigim uygulamayla birlikte 250 liralik uygulama indirmisim ama kacini kullaniyorum 3 veya 5 :)
multispace
04-02-2013, 22:12
arkadaşlar bu 4s lerin sim kilitli olup olmadığını kodlarından falan anlama şansımız var mıdır acaba ?
Ya şu wifi a iphone 5 te çare bulamadılar ulan ev adsline bağlanamıyorum kotanın belini kırdım hattımda
.::EmrE::.
05-02-2013, 00:41
Ya şu wifi a iphone 5 te çare bulamadılar ulan ev adsline bağlanamıyorum kotanın belini kırdım hattımda
NAsıl bir hata alıyorsunuz? Modemin şifrelemesini WEP2 - WEP yapmayı deneyin bende düzeldi böyle.
KGüneyli
05-02-2013, 00:48
arkadaşlar bu 4s lerin sim kilitli olup olmadığını kodlarından falan anlama şansımız var mıdır acaba ?
Hattını takarken bi parca koymuyorlarsa simfree'dir
Ama senin sorunada cevap veriyim evet kodlarından mumkun anlaman.
Alttaki bilgiler xForumdan Alıntıdır
Sim Kilitli (Locked) Modeller:
Almanya – T-Mobile
MC603DN/A – 16GB Siyah
MC605DN/A – 32GB Siyah
Japonya – Softbank
MC603J/A – 16GB Siyah
MC605J/A – 32GB Siyah
İspanya – Movistar, Orange, Vodafone
MC603Y/A – 16GB Siyah
MC605Y/A – 32GB Siyah
Amerika Birleşik Devletleri – AT&T
MC608LL/A – 16GB Siyah
MC610LL/A – 32GB Siyah
Apple
MC318LL/A – 16GB Siyah
MC319LL/A – 32GB Siyah
Fransa - Bouygues
MC603FB/A – 16GB Siyah
MC605FB/A – 32GB Siyah
İngiltere(Kontratlı)
MC603B/A – 16GB Siyah
MC605B/A – 32GB Siyah
Kanada
MC603C/A – 16GB Siyah
MC605C/A – 32GB Siyah
İsveç
MC603KS/A – 16GB Siyah
MC605KS/A – 32GB Siyah
İspanya
MC603Y/A – 16GB Siyah
MC605Y/A – 32GB Siyah
Sim Kilitsiz (Factory Unlocked) Modeller:
Avustralya
MC603X/A – 16GB Siyah
MC605X/A – 32GB Siyah
Hong Kong
MC605ZP/A – 32GB Siyah
MC603ZP/A – 16GB Siyah
İtalya
MC603IP/A – 16GB Siyah
MC605IP/A – 32GB Siyah
Yeni Zelanda
MC603X/A – 16GB Siyah
MC605X/A – 32GB Siyah
Singapur
MC603ZA/A – 16GB Siyah
MC605ZA/A – 32GB Siyah
İngiltere(Apple Store)
MC603B/A – 16GB Siyah
MC605B/A – 32GB Siyah
Day Walker
05-02-2013, 07:35
İOS 6x için Jailbreak yayınlandı arkadaşlar.
Ancak şuan için Cydia serverleri kilitlenmiş durumda. :)
multispace
05-02-2013, 08:59
hatali bilgi
Jb yayinlanmis ama hic yapasim yok butun iphone lari jb kullandim bunu legal kullanicam :)
....
bahsettiğiniz liste MC ile başlayanlar iphone 4 için olması gerekir ,
4s ler MD olarak başlar.
siz ve mesajınızdan alıntı yapan arkadaş mesajınızı editlerseniz iyi olur google da arama yapınca çıkıyor.
multispace
05-02-2013, 13:08
tamam alıntıyı düzelttim hocam. telefon sim free bu arada calısıyor.. ama biraz karısık geldi ilk kez kullandıgım için
JB geldi ama hiç hoş gelmedi :D Bir tane bile tweak kuramadım. Aç kurt gibi saldırdı millet :)
Day Walker
05-02-2013, 15:37
Serverları kilit ayrıca bazı tweaklar ücretsiz durumda ancak kimse indiremiyor :)
Jb hemen yayinlaninca kurmamak gerek ilk cikan hep sorunlu olurdu eskiden :)
By_HaNNibaLL
05-02-2013, 18:47
whatsap acilip kapaniyo hemen kapattim actim telefonu vs ne yapmak lazim
Uygulamayi silip tekrar yukle birde
Unlimtones ve tema için jb yaptım, su an için bi sapıtma yok..
Unlimtones damı sorun bilmiyorum ama search yapmıyor, bende içindeki splitter ile teldeki mp3 lerden melodi yapıyorum..siyah tonlarda güzel icon tema bilen varmı :D
6.1 yazılımı da sapıttı.internette dolaşırken,fotoğraf çekerken vs uygulamaları pat diye kapatıyor.aynı durumda olan varmı ?
Not temiz kurulum yapılıp yüklendi.
6.1 yazılımı da sapıttı.internette dolaşırken,fotoğraf çekerken vs uygulamaları pat diye kapatıyor.aynı durumda olan varmı ?
Not temiz kurulum yapılıp yüklendi.
Facebook dan çok atıyor beni son 1 aydır bide ayarlardan atıyofu 3g yi kapatıcagım zaman..
Unlimtones ve tema için jb yaptım, su an için bi sapıtma yok..
Unlimtones damı sorun bilmiyorum ama search yapmıyor, bende içindeki splitter ile teldeki mp3 lerden melodi yapıyorum..siyah tonlarda güzel icon tema bilen varmı :D
Vpn açık oldugunda unlimtones calısıyor..
Bi ben geçmedim galiba 6.1'e :)
Apple açıklama yapmış yeni jb nin eskisi kadar stabil çalışmayacağını işinizin ortasında uygulamaların kapanacağını ses kalitesinde düşüş ve telefon konuşmalarında kalite kaybının olabiliceğini açıklamış.
Day Walker
06-02-2013, 10:53
beter olun :D
Daha yapmadım hala düşünüyorum :D
Apple açıklama yapmış yeni jb nin eskisi kadar stabil çalışmayacağını işinizin ortasında uygulamaların kapanacağını ses kalitesinde düşüş ve telefon konuşmalarında kalite kaybının olabiliceğini açıklamış.
Bunu da kırdılar tabii elleri ayaklarına dolaştı ancak jb yi biz uygulamaları bedava almak için kullanıyoruz.Artık adamlarda bu işin bedava olmayacağını anladı ve cydia daki en çok kullanılan uygulamaları paralı yaptılar :) çoğu kullanıcı ise cihazı kendilerine uyarlamak olarak adlandırıyor.
Ben jb kullanmıyorum ama yine de atıyor namuzsuz :(
Low-Rider
06-02-2013, 10:56
Cydia'da paralı uygulamalar çok komik geliyordu bana ya, bilgisayara crackli oyun indirirken para vermek gibi birşey..
Almanya – T-Mobile
MC603DN/A – 16GB Siyah
MC605DN/A – 32GB Siyah
Japonya – Softbank
MC603J/A – 16GB Siyah
MC605J/A – 32GB Siyah
İspanya – Movistar, Orange, Vodafone
MC603Y/A – 16GB Siyah
MC605Y/A – 32GB Siyah
Amerika Birleşik Devletleri – AT&T
MC608LL/A – 16GB Siyah
MC610LL/A – 32GB Siyah
Apple
MC318LL/A – 16GB Siyah
MC319LL/A – 32GB Siyah
Fransa - Bouygues
MC603FB/A – 16GB Siyah
MC605FB/A – 32GB Siyah
İngiltere(Kontratlı)
MC603B/A – 16GB Siyah
MC605B/A – 32GB Siyah
Kanada
MC603C/A – 16GB Siyah
MC605C/A – 32GB Siyah
İsveç
MC603KS/A – 16GB Siyah
MC605KS/A – 32GB Siyah
İspanya
MC603Y/A – 16GB Siyah
MC605Y/A – 32GB Siyah
Sim Kilitsiz (Factory Unlocked) Modeller:
Avustralya
MC603X/A – 16GB Siyah
MC605X/A – 32GB Siyah
Hong Kong
MC605ZP/A – 32GB Siyah
MC603ZP/A – 16GB Siyah
İtalya
MC603IP/A – 16GB Siyah
MC605IP/A – 32GB Siyah
Yeni Zelanda
MC603X/A – 16GB Siyah
MC605X/A – 32GB Siyah
Singapur
MC603ZA/A – 16GB Siyah
MC605ZA/A – 32GB Siyah
İngiltere(Apple Store)
MC603B/A – 16GB Siyah
MC605B/A – 32GB Siyah
Simkilide bunlara bakarak atlarsanız hata yaparsınız sorgulamadan anlaşılmıyor simfree olduğu halde kilitli çıkan binlerce cihaz var elimde ben artık bu kodlara bakmıyorum bile :)
JB=saçmalık ben stokçuyum hayatta işim oLmaz jb ile
5 kullananlar asıl nanayı TR de 4G başlayınca ayvayı yiyicek A1428 cihazların hepsi çöp olacak :)
apple ın jb hakkında bu şekilde açıklama yapabileceğini pek sanmıyorum.
kaynak alabilir miyim? tam olarak nasıl bir açıklama yapılmış okumak isterdim.
Apple'dan Jailbreak için Resmi Uyarı - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/appledan-jailbreak-icin-resmi-uyari-42808.html) burdan okudum bende abi
Apple'dan Jailbreak için Resmi Uyarı - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/appledan-jailbreak-icin-resmi-uyari-42808.html) burdan okudum bende abi
Teşekkür ederim.
Bazen eski alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum işte.. Apple ın tarzı olmayan açıklamalar bunlar aslında.. Daha doğrusu Apple ın değil, Steve Jobs un tarzı olmayan desek yanlış olmaz.. Adam göçtü gitti kepaze oldu şirket.. JailBreak ile ilgili beyanın varsa onları tanıyorsun demektir.. Ne gerek var ki böyle saçma açıklamalar yapmaya..
katılıyorum abi tim cookla zor gidicek bu şirket
Birsey sorucam
Telefon kilitlenme sesi neredeyse 2 saniye gec geliyor hazir versiyon guncelleyecekken bir de restore etsem bu sorun duzelir mi ?
Ekran karariyor fakat kApanma sesi gec geliyor
onursumer
06-02-2013, 20:09
Simkilide bunlara bakarak atlarsanız hata yaparsınız sorgulamadan anlaşılmıyor simfree olduğu halde kilitli çıkan binlerce cihaz var elimde ben artık bu kodlara bakmıyorum bile :)
5 kullananlar asıl nanayı TR de 4G başlayınca ayvayı yiyicek A1428 cihazların hepsi çöp olacak :)
4g başlayınca neden ne gibi bir problem çıkıcak ? bu bahsettiğiniz hangi cihazlar ?
İlk gelen iphone5 lerde 4g yok diye biliyorum bu yuzden 4g gelince iphone 5 kullananlar 4g den yararlanamayacak
bence vardır olmaz olur mu ta yazın başında aldığım new ipad de 4g var idi yeni çıkan iphone 5 te olmaması garip ve anlamsız değil mi
arkadaşın da yazdığı gibi kutusunda a1428 yazanlarda 4g yok a1429 yazanlarda 4g var bende alırken özellikle buna dikkat ederek almıştım
şu sıralar benim tel sessizdeyken mesaj geldiğinde önce boş bir titriyor ve ışığı yanıyor 2 sn sonra mesaj geliyor ve tekrar titriyor.sanki ilk bi zarf atıyomusta sonrada geliyomuş gibi sebebi ne olabilirki acaba
şu sıralar benim tel sessizdeyken mesaj geldiğinde önce boş bir titriyor ve ışığı yanıyor 2 sn sonra mesaj geliyor ve tekrar titriyor.sanki ilk bi zarf atıyomusta sonrada geliyomuş gibi sebebi ne olabilirki acaba
telefonu kapat aç düzelir. kim bilir kaç aydır açık. ben hiç birzaman hatırlıyamıyorum en son ne zaman kapatıp açtığımı. ios can dır can
a1429 lar nasıldır?
Merhaba , pek vaktim yok geçmişe az çok baktım ama göremedim.
Telefon takıntım pek yoktur sinirlendiğimde kırarım da :D bu yüzden arkadşaın kullanmadığı sağdan soldan denk gelen mesaj atıp konuşabildiğim telefonlar kullanıyorum değişiyor :)
Artık düzgün bir telefon almayı düşünüyorum ama en ufak bir fikrim bile yok..
Iphone mu samsung galaxy mi htc mi , birde bunların birçok versiyonları var.
Iphone hoşuma gidiyor şeklinden dolayı ama siz , kullanıcılar hangisini önerirsiniz.
Iphone 4s ile samsung galaxy s3 arasında kaldım fiyatlar biraz zorlayacak ama arabamın borcu bittiğinden alabilirim :D
Hangisi daha sorunsuz daha kullanışlıdır yada tavsiye edeceğiniz başka telefon varmıdır ?
Teşekkür ederim
telefonla ne yapacağına bağlı sadece güncel olsun diye yeni telefon alıcaksan iki seçenek arasında iphone.
iphone 4s güzeldir hızlı ve kolay ama yok fotoğraf kalitesi ekran boyutu video çözünürlüğü senin için önemliyse s3
Nexus4 e baktinmi nexuslar guzel oluyor ayfonum olmasa dusunurdum fiyatida iyi
multispace
08-02-2013, 21:09
Telefon takıntım pek yoktur sinirlendiğimde kırarım da :D bu yüzden arkadşaın kullanmadığı sağdan soldan denk gelen mesaj atıp konuşabildiğim telefonlar kullanıyorum değişiyor :)
Iphone hoşuma gidiyor şeklinden dolayı ama siz , kullanıcılar hangisini önerirsiniz.
Iphone 4s ile samsung galaxy s3 arasında kaldım fiyatlar biraz zorlayacak ama arabamın borcu bittiğinden alabilirim :D
Hangisi daha sorunsuz daha kullanışlıdır yada tavsiye edeceğiniz başka telefon varmıdır ?
Teşekkür ederim
aynı soruyu kendime sordum , 4s aldım.. s3 cok büyük.. telefon mu tablet mi belli değil
Nexus4 e baktinmi nexuslar guzel oluyor ayfonum olmasa dusunurdum fiyatida iyi
Nexus kullanmışlığınız varmı? eger varsa yorum rica edebilirmiyim?
Arkadasimda nexus 2 var. Android sistemi var google destegi oldugu icin guncellemeler falanda ilk ona geliyor hatta nexus 4 son android surumu var note2 bile yok.boyut olarak note2 den kucuk bence daha kibar diger ozellikleri nette bakarsiniz zaten
KGüneyli
09-02-2013, 02:43
Teşekkür ederim
4 ay kadar s3 kullandım, güzel telefondur. s3'ten öncede 4s kullanıyordum. kesinlikle 4s diyorum. ama imkanın varsa 5:)
Merhabalar bilgili arkadaşlara bişey danışmak istiyorum, iphone 4s telefonumu garantiye gönderdim şarj soketinde arıza olduğunu düşünüyorum.. telefonu değiştirip bana yeni telefon mu gönderirler? yoksa benim makineyi tamir mi ederler ve bu ne kadar sürer ? Turkcell'den almıştım tekrar turkcell'e verdim garanti için..
SEÇKİN172
09-02-2013, 09:40
kendime yeni hat çıkardım iphone taktım yanlız hattı çalıştırmıyor diger ihone takınca çalışıyor ve benim ihone da başka tak takınca çalışıyor yani ikiside çalışıyor ama benim kendi hattımı benimki çalıştırmıyor sizce neden olur ?
Merhabalar bilgili arkadaşlara bişey danışmak istiyorum, iphone 4s telefonumu garantiye gönderdim şarj soketinde arıza olduğunu düşünüyorum.. telefonu değiştirip bana yeni telefon mu gönderirler? yoksa benim makineyi tamir mi ederler ve bu ne kadar sürer ? Turkcell'den almıştım tekrar turkcell'e verdim garanti için..
Buyuk ihtimal degisim olur
İphone ve bb garantide tamir edilmez yenisi ile degistirilir eger urun kusurluysa
Buyuk ihtimal degisim olur
cok tesekkurler
İphone ve bb garantide tamir edilmez yenisi ile degistirilir eger urun kusurluysa
cok tesekkurler
iPhone ile iPad arasinda nasil FaceTime bağlantısı kurabilirim arkadaşlar?
İkisinde de tek Account'umu kullanıyorum. Bir kere çalıyor ve sonra kapanıyor yani görüşme yapılamıyor.
yeni bir Account mu almam lazım,ne yapmalı ?
bu arada iPad de sim kart yok.
ya ben anlamıyorum her sarkı atmak ıstedıgımde neden boyle yapıyor. son gelen guncellemeyı yaptım ondan dolayımı oldu her guncellemeden sonra sarkı atmak ıstersek komple sıldırıcekmı ?
ne yapmam lazım ? sarkı atıcam eszamanlama ıcın cıhazdakı tum lısteyı sılcek sonra eşzamanlancak dıo.. :S
iPhone ile iPad arasinda nasil FaceTime bağlantısı kurabilirim arkadaşlar?
İkisinde de tek Account'umu kullanıyorum. Bir kere çalıyor ve sonra kapanıyor yani görüşme yapılamıyor.
yeni bir Account mu almam lazım,ne yapmalı ?
bu arada iPad de sim kart yok.
Cep telefonundan kendi numaranı çevirdiğinde kendinle konuşabiliyor musun?
O hesap işte.. :)
Farklı hesaplar arasında görüşme yapılır.
Cep telefonundan kendi numaranı çevirdiğinde kendinle konuşabiliyor musun?
O hesap işte.. :)
Farklı hesaplar arasında görüşme yapılır.
anladim teşekkürler.
yeni Account almam gerekecek :)
M_PROJECT
11-02-2013, 13:11
arkadaşın da yazdığı gibi kutusunda a1428 yazanlarda 4g yok a1429 yazanlarda 4g var bende alırken özellikle buna dikkat ederek almıştım
bunun dogruluk orani nedir ? ben amerikada att ile 4g LTE kullandigim telefonumu suan turkcell ile trde kullaniyorum ve a1428 , amerikada 4g LTE desteklerken burda desteklememesinin nedeni nedir ? turkcell'den kaynakli bir durum mu yani ?
bunun dogruluk orani nedir ? ben amerikada att ile 4g LTE kullandigim telefonumu suan turkcell ile trde kullaniyorum ve a1428 , amerikada 4g LTE desteklerken burda desteklememesinin nedeni nedir ? turkcell'den kaynakli bir durum mu yani ?
doğruluk oranı netten edindiğim bilgiye dayanmaktadır.çoğu yerde bu şekilde bilgi veriliyor sebebini bende bilmiyorum.
ipad3 ümün camı çatladı acaba bunu yetkili servisde mi yoksa özel servisde mi yaptırıyım ?
Çok yüksek maliyet çıkmasını istemiyorum zaten ekranda tek bir tane çatlak izi var yani bu şekilde kullanımda sorun yok
6.1.1 yayımlanmış,yükleyen varmı ?
bende 6.1 güncel dedi ??
Telefon nedir ?
Ben 4s kullanıyorum
http://i447.photobucket.com/albums/qq199/ef8vtec/74E81FE2-DCC0-4EDA-9F1C-D0770ED0F108-3028-000003733E7F9081_zpsfaf1b90d.jpg
bende 4 var. zaten sorun 4s teymiş açıklamadakine göre. normal yani :)
6.1.1 yayımlanmış,yükleyen varmı ?
6.1.1 sadece 4S için yayınlandı, diğer modeller için güncel sürüm 6.1'dir.
ygtkrmdnz
12-02-2013, 12:10
6.1 den sonra 4s de facebookda ara sıra takılmalar oluyordu umarım onlarda düzelmiştir yüklüyorum şu an
beyler bu restore işi nasıl yapılıyordu ?
6.1.1 pil sorunlarını cozdu falan yazmıs bi kac kullanıcı deneyen var mı?
telefonum 4s ve 5.1.1. var hala...artık sürümü yükselticem ama şimdi baktım güncel sürüm 6.1 görünüyor benim 4s te? 5.1.1 den direk 6.1.1 e geçilmiyormu?
ygtkrmdnz
12-02-2013, 16:48
yükledim bugün 6.1.1.. facebook eski hızlı günlerine döndü çok şükür :) şarj konusunda daha deneyemedim telefonu kullanmadım fazla ama yarın yazarım son durumunu :) 6.1 de çok fena sömürüyor umarım az da olsa düzeltilmiştir
telefonum 4s ve 5.1.1. var hala...artık sürümü yükselticem ama şimdi baktım güncel sürüm 6.1 görünüyor benim 4s te? 5.1.1 den direk 6.1.1 e geçilmiyormu?
bende bugün göründü mesela ama internete bakındım herkes yüklemiş :) sizdede görünür ara sıra yoklayın
5.1.1 den 6.1.1 e geçer zaten güncellenme telefonunuzda göründüğünde
bende sımdı yukluyordum
telefonun cekımı ve sarjı cok azalmıstı umarım bundan sonra duzelır
bu guncelleme 4s icinmis, benim 4 6.1 e gecitgimden beri pili somuruyor yokmu bunun caresini bilen ?
Sanırım benim 4 tede öyle hocam
Nedense bendede 6.1 pil iyi gidiyor geldi
Dynobox,g-tac fre,PocketDyno tarzı uygulamaların doğruluk oranı nedir
Biran hsktr dedim 6.1 yapıp jb yapıcaktım. 6.1.1 çıktıysa kalıcaktım ortada ki çok şükür hala 6.1 ip4 te hemen güncelliyorum 6.1 ortadan kalkmadan. JB siz çekilmez alet yoksa :)
Güncellemyi wifi bağlantısı mevcutken yapayım dedim indir ve yükle ye bastun. indirme bitti güncelleniyor dedi vs. sonra elma çıktı kayboldu falan derken son 20 dakikadır elma çıkıyor kayboluyor, çıkıyor kayboluyor. Nettik içine mı zıçtık telefonun. JB li idi telefon sapıtmış olma ihtimali nedir. yada bu süreler normalmidir toparlaması için. Resetlemeye çalışmadım daha bekliyrum. varmı fikri olan ?
6.1.1 ile var olan 3g açık iken şebeke sorunum bitti. şükür. upgrade yapcaktım iyi oldu güncelleme.
Power ve Home tuşuna basarak resetlemeye çalıştım onuda yemedi. Eve gidince PC ye bağlamayı denicem bakalımDFU mode falan bakalım ne olcak
Güncellemyi wifi bağlantısı mevcutken yapayım dedim indir ve yükle ye bastun. indirme bitti güncelleniyor dedi vs. sonra elma çıktı kayboldu falan derken son 20 dakikadır elma çıkıyor kayboluyor, çıkıyor kayboluyor. Nettik içine mı zıçtık telefonun. JB li idi telefon sapıtmış olma ihtimali nedir. yada bu süreler normalmidir toparlaması için. Resetlemeye çalışmadım daha bekliyrum. varmı fikri olan ?
Power ve Home tuşuna basarak resetlemeye çalıştım onuda yemedi. Eve gidince PC ye bağlamayı denicem bakalımDFU mode falan bakalım ne olcak
PC ye bağladım ve itunes kurtarma modundan hallettim. şimdi bitti totoyu doğrultması. birkaçgün kullanayım orjinal sonra JB devam.
Selam arkadaşlar geçenlerde 4s aldım neyse şarja taktım pc'ye bağladım itunes'e girdim çıktım flan sıkıntı yoktu biraz önce tel.i şarja taktım sarj oluyor gösteriyor ama sarj gittikçe azalıyor.pc ye bağladım yine sarj oluyor gösteriyor ama sarj olmuyor.sorun ne olabilir ???
4S ler için 6.1.1 çıkmış ona yükseltin versiyonu 6.1 kullanıyorsanız. ***** btaryayı öldürdüğünden falan bahsedildi 6.1 in
.::EmrE::.
14-02-2013, 00:46
Selam arkadaşlar geçenlerde 4s aldım neyse şarja taktım pc'ye bağladım itunes'e girdim çıktım flan sıkıntı yoktu biraz önce tel.i şarja taktım sarj oluyor gösteriyor ama sarj gittikçe azalıyor.pc ye bağladım yine sarj oluyor gösteriyor ama sarj olmuyor.sorun ne olabilir ???
Orjinal olmayan şarj aleti veya şarj kablosu yüksek ihtimalle.
Her versiyonda muhakkak batarya sorunu muabbeti çıkıyor gibi geliyor bana :)
multispace
14-02-2013, 15:43
Arkadaslar iOS 6.1 sürüm ile jailbreak kullanmaktayım. Şimdi güncelleme yapıp 6.1 e güncellesem telefonda ki oyunlar silinir mi rehber vs ? Jailbreak da gider dimi ?
Ahmet Saraçoğlu
14-02-2013, 19:05
İPad mini de 3g yok mu? Yada faklı bi sistem mi var?
Arkadaslar iOS 6.1 sürüm ile jailbreak kullanmaktayım. Şimdi güncelleme yapıp 6.1 e güncellesem telefonda ki oyunlar silinir mi rehber vs ? Jailbreak da gider dimi ?
Gider bastan jb yaparsin
hangi ara jb yaptın ya :)
jb gider jb ile yüklediğin tüm uygulamalar tweekler gider
6.1.1 için jb çıktımı bilmiyorum
multispace
14-02-2013, 20:12
6.1 de calısan jb 6.1.1 ile de calısmakta imiş oyle diyorlar ..
ben en son jb yaptığımda 4.3 sürümdü sanırım :D
Cikti coktan ev0sin 1.3 var fenomac ta anlatiyor herseyi
Arkadaşlar sarj aletinde birşey yokmuş batarya değişti halloldu iş...
İPad mini de 3g yok mu? Yada faklı bi sistem mi var?
Olmaz olur mu. Standart iPad'lerdeki gibi sim yuvası var abi.
İphone'da beni düşündüren tek şeye çözüm bulmuşlar :)
iPhone şarjı aramaya son! Çok yakında güneş imdadınıza yetişecek!
iPhone'unuzu güneşe tutun; çünkü çok yakında güneş ışığıyla onu şarj edeceksiniz!
Aldığı çeşitli patentlerle rakip teknoloji devlerinin arasından sıyrılmaya çalışan Apple'ın aldığı son patent çok ses getirecek. Bütünleşik dokunmatik sensör ve güneş enerjisi paneli başlıklı patentin sahibi olmaya hak kazanan Apple'ın bu sayede iPhone'ların en büyük sorunu olan şarj kabusunu sona erdirmesi bekleniyor.
Apple'ın söz konusu patenti ne yönde kullanacağı elbette netlik kazanmış değil. Ancak şirkete yakın kaynaklar Apple'ın güneş panellerini iPhone'a entegre edeceğini ve iPhone'larda yeni bir dönemin başlayabileceğini işaret ediyor.
orhansah
15-02-2013, 10:45
webden sildiğiniz facebook mesajlarınız telefonunuzda görünmeye devam ediyor mu sizinde?
webden sildiğiniz facebook mesajlarınız telefonunuzda görünmeye devam ediyor mu sizinde?
bazen.
ama telefondakı app ten neden msj sılınmıyor ılgınc0?
orhansah
15-02-2013, 11:15
çok kolay bir yöntemi varmış az önce keşfettim :)))
webden silin mesajlarınızı
sonra cepten oturumunuzu kapatıp tekrar girin şifrenizi :)
çok kolay bir yöntemi varmış az önce keşfettim :)))
webden silin mesajlarınızı
sonra cepten oturumunuzu kapatıp tekrar girin şifrenizi :)
öle yapcagıma sayfayı aşağı çekip güncelliyorum, bitti :)
orhansah
15-02-2013, 11:57
öle yapcagıma sayfayı aşağı çekip güncelliyorum, bitti :)
5 mi kullanıyosun?
güncellesende kalıyordu ama ? belki app. a güncelleme geldiyse düzeltmiş olabilirler.
KA®ANLIK
15-02-2013, 13:13
Arkadaşlar dikkat;
Şoke eden hata
iOS 6.1'de ortaya çıkan bu sorun, bakın iPhone'larda neler yapıyor neler...
Mevcut iOS işletim sistemindeki sorunları düzeltmek ve iyileştirmeler yapmak için belirli aralıklarla yapılan güncellemeler zaman zaman can sıkıcı gelişmelere yol açıyor. Son olarak Apple'ın yayınladığı iOS 6.1 güncellemesinde şaşırtan bir açık bulundu. Kilit ekranını ilgilendiren hatada üçüncü kişiler şifre girmeden de telefona girmeyi başarabiliyor.
iPhone'un şifreli kilit ekranını normal şartlarda şifreyi bilmeyen açamazken, güncelleme sonrası şifreyi bilmeyenler de kilidi birkaç saniye gibi kısa bir sürede açabiliyor. Bunun için ise şu yöntem takip ediliyor: Telefonu kapatmaya çalışıp, ardından vazgeçiyorsunuz. Acil arama başlatıp, iptal edip güç kapatıp açma düğmesine birkaç kez basıyorsunuz. Bu işlem güvenlik kodunu geçmenizi ve telefonu tam olarak kullanabilmenizi sağlıyor.
Apple tespit edilen açık sonrası herhangi bir açıklama yapmasa da, aslında bu ilk kez keşfedilen bir hata değil. Benzer bir sorun iOS 4.1 güncellemesinde de meydana gelmiş ve kullanıcıların şikayetleri üzerine Apple yeni bir yama yayınlamıştı.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Arkadaşlar dikkat;
Şoke eden hata
iOS 6.1'de ortaya çıkan bu sorun, bakın iPhone'larda neler yapıyor neler...
Mevcut iOS işletim sistemindeki sorunları düzeltmek ve iyileştirmeler yapmak için belirli aralıklarla yapılan güncellemeler zaman zaman can sıkıcı gelişmelere yol açıyor. Son olarak Apple'ın yayınladığı iOS 6.1 güncellemesinde şaşırtan bir açık bulundu. Kilit ekranını ilgilendiren hatada üçüncü kişiler şifre girmeden de telefona girmeyi başarabiliyor.
iPhone'un şifreli kilit ekranını normal şartlarda şifreyi bilmeyen açamazken, güncelleme sonrası şifreyi bilmeyenler de kilidi birkaç saniye gibi kısa bir sürede açabiliyor. Bunun için ise şu yöntem takip ediliyor: Telefonu kapatmaya çalışıp, ardından vazgeçiyorsunuz. Acil arama başlatıp, iptal edip güç kapatıp açma düğmesine birkaç kez basıyorsunuz. Bu işlem güvenlik kodunu geçmenizi ve telefonu tam olarak kullanabilmenizi sağlıyor.
Apple tespit edilen açık sonrası herhangi bir açıklama yapmasa da, aslında bu ilk kez keşfedilen bir hata değil. Benzer bir sorun iOS 4.1 güncellemesinde de meydana gelmiş ve kullanıcıların şikayetleri üzerine Apple yeni bir yama yayınlamıştı.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Hürriyet biraz gazetecilik yapsın dünyayı araştırsın.. Her ne hikmetse adamların tüm teknoloji haberleri her zaman donanımhaber.com forumundan altıntı.. Yazık.. Neyse. konuyla ilgili video şudur..
A newly found iOS 6.1 glitch allows you to bypass the passcode lock - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5iLGFYcgW6I)
Hürriyet biraz gazetecilik yapsın dünyayı araştırsın.. Her ne hikmetse adamların tüm teknoloji haberleri her zaman donanımhaber.com forumundan altıntı.. Yazık.. Neyse. konuyla ilgili video şudur..
A newly found iOS 6.1 glitch allows you to bypass the passcode lock - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5iLGFYcgW6I)
Sonuçta böyle bir şey var değil mi? Yalan haber değil anladığım kadarıyla.. Okuyucu kitlesi için olayı daha basite indirgemeleri bence normal.
Apple ile ilgili olumsuz yorum ya da haber yapanlara karşı tavrınız/tepkiniz oldukça dikkatimi çekiyor ne zamandır. Sanırım bu firmada çalışıyorsunuz.
2 gündür fena kaptırdım tavsiye ederim
https://itunes.apple.com/gb/app/score!-classic-goals/id490952152?mt=8
bunuda uzun zamandır oynuyorum
https://itunes.apple.com/us/app/subway-surfers/id512939461?mt=8
http://www.youtube.com/watch?v=xCuctgPKpGQ
aslanneron
16-02-2013, 22:55
Subwayde rekorum 5.5 m. Varmi daha yuksek olan
Whatsapp vb programdan ileti gelip ekranın üst kısmında geçici olarak görüntülenirken menüde sağ-sol yaparken titreme,ağırlaşma sizdede varmı acaba ?
Subwayde rekorum 5.5 m. Varmi daha yuksek olan
9 milyon:)
Sonuçta böyle bir şey var değil mi? Yalan haber değil anladığım kadarıyla.. Okuyucu kitlesi için olayı daha basite indirgemeleri bence normal.
Apple ile ilgili olumsuz yorum ya da haber yapanlara karşı tavrınız/tepkiniz oldukça dikkatimi çekiyor ne zamandır. Sanırım bu firmada çalışıyorsunuz.
Konu ile olumsuz yorum yapmadım.. Hürriyetten hazzetmiyorum sadece..
Ayrıca evet bu firmada çalışıyorum.. Sorun?
arkadaşlar benim nasıl olduysa facebook fotoğraf senkronizasyonu açılmış çektiğim her fotoğraf direk facebook a yükleniyor. bu nasıl kapatılıyor çözemedim bir türlü :)
iPhone veya iPad
Facebook uygulamasını açıp zaman tünelinize gidin
Fotoğraflar'a dokunun
En alttaki Senkronize Edilenler'e dokunun
Çark simgesine (https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/cfs-ak-snc6/84981/852/235511679809549_1599713164.png) dokunun ve Senkronizasyonu Kapat'ı seçin
Fotoğraflarımı senkronize etme'ye dokunun
ayarlarda fotoğraf yayını var onu kapatmalısın sanırım ordan
sorun yaşayanlar / bu özelliği açmak isteyenler, mıncıklamak isteyenler için;
konu hakkında bilgi, açma, kapama, özellikler ve tüm ayarlar aşağıdaki linkte
https://www.facebook.com/help/photosync
iPhone veya iPad
Facebook uygulamasını açıp zaman tünelinize gidin
Fotoğraflar'a dokunun
En alttaki Senkronize Edilenler'e dokunun
Çark simgesine (https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/cfs-ak-snc6/84981/852/235511679809549_1599713164.png) dokunun ve Senkronizasyonu Kapat'ı seçin
Fotoğraflarımı senkronize etme'ye dokunun
sonunda kurtuldum kota düşmanı özellikten yardımınız için teşekkürler :)
bir sorum olucak laptoptan wifi seçeneklerine bakınca telefonumun ismini görüyorum bunu nasıl kapatabilirim acaba yanlışlıkla açtım galiba teşekkürler
bir sorum olucak laptoptan wifi seçeneklerine bakınca telefonumun ismini görüyorum bunu nasıl kapatabilirim acaba yanlışlıkla açtım galiba teşekkürler
genel > hücresel > kişisel erişim noktası > Switch = OFF
ygtkrmdnz
17-02-2013, 11:36
Kesinlikle 6.1.1 bu zamana kadar ki en iyi ios6 surumu oldu 4s icin
Su an oldu daha bi kusurunu gormedim :)
genel > hücresel > kişisel erişim noktası > Switch = OFF
Abi teşekkürler ama bu zaten kapalı sorun başka yerde yada telefonla ilgili diye düşündüm ben ama değil sanırım :)
Abi teşekkürler ama bu zaten kapalı sorun başka yerde yada telefonla ilgili diye düşündüm ben ama değil sanırım :)
burası kapalıysa wireless listesinde telefonun ismi çıkmaz.
hala çıkıyorsa yüklediğin bir uygulama wireless ini çalıştırıyor paylaşıma açıyor.
ya da JB sebepli bir sorun yaşıyorsun (varsa)
hiç birisi değilse restore öneririm.
arkadaşlar ipad mini alınırmı normal ipad farkı varmı şimdidenbilgiler için teşekkür ederim.
ipad 2 nin özell,klerini taşıyor daha hafif daha kullanışlı gibi ve şık bana göre
Bende iPad mini var inan çok kullanışlı,tasarım harika iPad gibi nereye koysam derdi yok.ceketimin cebine çok rahat sığıyor şarj olarak sık kullanımda 7 saat gitti.tavsiye ederim.
Arkadaşlar bisi sorucam.bu benim 3. İphone 4s im (serviste degisim oldugu icin 3 tane degistirdim:) ) 4aydir kiz arkadas olmadigi icin uzun gorusme yapmamistim simdi telefonla konusucam diye uzandim telefonu yatay sekilde tutunca ses gitmiyor 3 telefonumda ayni sekildeydi degisik bir sorun yasayaniniz varmi?
http://i.imgur.com/pGfoHyy.jpg
1.5.0 güncellemesi ile birlikte sonunda ip5 ekran desteği geldi.
İtunesten telefonuma müzik atıcam müzikleri ve videoları elle yönete basıyorum uygula deyince başka bir itunes ile eşzamanlanıyor diyor altında sil ve eş zamanla diye seçenek var ona basarsam neyi silicek ben anlamadım :)
Silence45
19-02-2013, 20:58
6.1.2 çıktı.
Zaten dikiş tutturamaz oldular , sürekli yeni versiyon
multispace
19-02-2013, 21:36
Kesinlikle 6.1.1 bu zamana kadar ki en iyi ios6 surumu oldu 4s icin
Su an oldu daha bi kusurunu gormedim :)
batarya performansı fark etti :)
Tarık V.
19-02-2013, 21:43
Ayın 18'inde AppleStore'dan alındı telefon (Iphone 5), nasipse yarın kullanıma açılacak. ios kaç yüklüdür ? güncelleme vs yapmam gerekli midir? Hiç bir bilgim yok malesef :)
Ayın 18'inde AppleStore'dan alındı telefon (Iphone 5), nasipse yarın kullanıma açılacak. ios kaç yüklüdür ? güncelleme vs yapmam gerekli midir? Hiç bir bilgim yok malesef :)
6.0.1 yüklüdür ve güncelleme olunca uyarı çıkar. görmezden de gelip güncelleme yapmaya da bilirsin. herhangi bir zorunluluk söz konusu değil.
fişe takılı iken güncelledim, güncellediğimde %100 dü..
35dk kullanım, (whatsapp, safari)
1 saat 58dk standby
%99
hele şükür düzene girdi..
Bu güncelleme ile daha iyi oldu sanırım telefon .
Telefonuma whatsapp yükleyemiyorum. Sırf whatsapp için jb yapmak istiyorum ama bilgim de yok yardımcı olabilir misiniz ? Telefon İphone 2g sürümü 3.1.3
Telefonuma whatsapp yükleyemiyorum. Sırf whatsapp için jb yapmak istiyorum ama bilgim de yok yardımcı olabilir misiniz ? Telefon İphone 2g sürümü 3.1.3
Yükleyemezsin..
JB ile de yükleyemezsin. Onay kodu ister. onay kodu sistematiğini değiştiler mutlaka onay kodu ihtiyacı var.
Gereksinimler: iPhone ile uyumlu. iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir. Bu uygulama iPhone 5 için optimize edildi.
https://itunes.apple.com/tr/app/whatsapp-messenger/id310633997?l=tr&mt=8
Bu telefona watsapp yukleyemicez mi yani abi :)
Daha önce jb siz yüklüydü whatsapp telefonda. Parasını veripte almıştım :D
Sonra bi güncelleme geldi whatsapp a kullanamadım. Ahanda bugün dank etti :D
Bu telefona watsapp yukleyemicez mi yani abi :)
valla ben birşey demiyorum.. adamlar 4.3 ve sonrasına yükseltmiş :)
ip2 ler kaça kadar destekliyor ios u? 4.3 kaldırmıyor mu
abi şuan 3.1.3 yüklü ve pc ye bağlayıp güncellemeye kalktığımda son sürüm yüklü diyor.
abi şuan 3.1.3 yüklü ve pc ye bağlayıp güncellemeye kalktığımda son sürüm yüklü diyor.
O zaman en son onu destekliyor.. daha yüksek sürüm ios için daha yüksek modelli bir iphone alman için zorluyor seni. kahrolsun kapitalist düzen :D
O zaman en son onu destekliyor.. daha yüksek sürüm ios için daha yüksek modelli bir iphone alman için zorluyor seni. kahrolsun kapitalist düzen :D
:D işte bütün mesele bu. İnadına s3 mini alayım dicem ona da değmez o paralar :D
Şimdi abi bu telefona kesin ve net olarak whatsapp yükleyemiyomuyuz :D
kıracam telefonu sinir oldum :D
multispace
20-02-2013, 12:27
6.1.2 ye jb ne zaman cıkar acaba ?
:D işte bütün mesele bu. İnadına s3 mini alayım dicem ona da değmez o paralar :D
kırma be nalırım haha :D
güncellemeyi daha yeni gördüm. ne zaman çıktı 6.1.2 ?
iTunes son sürümü yükledim ve açınca hata veriyor, -42110 diye tanınmayan hata oluştu yazısı çıktı.
silip telefonu yine de güncellendim.
ne olabilir bu hata fikri olan var mı?
barajın altında kaldın ne yazık ki :D
6.1.2 ye jb ne zaman cıkar acaba ?
aynı gün çıktı.. hatta 6.1.2 yayınlandıktan 1 saat sonra çıktı..
güncellemeyi daha yeni gördüm. ne zaman çıktı 6.1.2 ?
dün akşam
iTunes son sürümü yükledim ve açınca hata veriyor, -42110 diye tanınmayan hata oluştu yazısı çıktı.
silip telefonu yine de güncellendim.
ne olabilir bu hata fikri olan var mı?
sıcak sıcak çözümü..
FOR MAC OS X
Step 1) Quit iTunes and any other open applications so only Finder is open.
Step 2) Choose Go > Go to Folder (Or you can simply press CMD-Shift-G)
Step 3) Type /Users/Shared/SC Info and click Go.
Step 4) If Finder is not already set to column view, set it by choosing View > as Columns.
Step 5) Select the SC Info folder and move it to the Trash by choosing File > Move to Trash.
Step 6) Open iTunes and choose Store > Check for available downloads.
Step 7) After your rental finishes downloading, choose Store > Authorize.
Step 8)Enter your account name and password, then click the Authorize button.
FOR WINDOWS XP
Step 1) Open My Computer from the desktop or Start Menu.
Step 2) From the Tools menu, choose Folder Options.
Step 3) Click View tab.
Step 4) In the "Advanced settings" pane under "Hidden files and folders," make sure that the "Show hidden files and folders" option is selected.
Step 5) Click OK.
Step 6) Navigate to the following location by either typing it into the address bar, copying and pasting it into the address bar, or clicking through the folder hierarchy listed:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes\
Step 7) Right-click the SC Info folder shown and on the shortcut menu, choose Delete.
Step 8) Restart the computer.
Step 9) Open iTunes and choose Store > Check for available downloads.
Step 10) After your rental finishes downloading, choose Store > Authorize.
Step 11) Enter your account name and password, then click the Authorize button.
FOR WINDOWS VISTA AND WINDOWS 7
Step 1) From the Start menu, choose Computer.
Step 2) From the Organize menu, choose Folder and Search Options.
Step 3) Click the View tab.
Step 4) In the "Advanced settings" pane under "Hidden files and folders," make sure that the "Show hidden files and folders" option is selected.
Step 5) Click OK.
Step 6) Navigate to the following location by either typing it into the address bar, copying and pasting it into the address bar, or clicking through the folder hierarchy listed:
C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes
Step 7) Right-click the SC Info folder shown and from the shortcut menu, choose Delete.
Step 8) Restart the computer.
Step 9) Open iTunes and choose Store > Check for available downloads.
Step 10) After your rental finishes downloading, choose Store > Authorize.
Step 11) Enter your account name and password, then click the Authorize button.
Onurkk06
20-02-2013, 15:57
bu aralar 4sin şarjı daha güzel gitmeye başladı sanki ama feysde fotoğraflara bakarken telefon kitleniyor nedendir ki acaba ?
BurakDmrkl
20-02-2013, 16:17
iphone 4 e ios6.1 jb yaptım ama güzel repo bulamıyorum installous cökdü bilindigi gibi varmı yardım edebilcek
BurakDmrkl
20-02-2013, 16:19
bu aralar 4sin şarjı daha güzel gitmeye başladı sanki ama feysde fotoğraflara bakarken telefon kitleniyor nedendir ki acaba ?
abimde s3 var o sıkıntı andorid telefonlardada var sıkıntı facebook uygulamasından kaynaklanıyo
iphone 4 e ios6.1 jb yaptım ama güzel repo bulamıyorum installous cökdü bilindigi gibi varmı yardım edebilcek
cebinde 1500 tl saydığın telefon var, 1.5 tl verecek paran yok mu
Abi sorumu görmedin sanırım yeniden yazim :) şimdi bu itunes yenilendi ya annemin pc sine yükledim açtım müzik vs atıcam elle yönete tıkladım uygulaya basınca başka bir itunes e yedeklenicek vs gibisinden şeyler söyledi seçeneklerde sil ve geri yükle gibi bişi var yada çıkış başka yolu yok mu acaba sil dersem neleri siler acaba teşekkürler :)
Abi sorumu görmedin sanırım yeniden yazim :) şimdi bu itunes yenilendi ya annemin pc sine yükledim açtım müzik vs atıcam elle yönete tıkladım uygulaya basınca başka bir itunes e yedeklenicek vs gibisinden şeyler söyledi seçeneklerde sil ve geri yükle gibi bişi var yada çıkış başka yolu yok mu acaba sil dersem neleri siler acaba teşekkürler :)
tam uyarıyı söylersen yardımcı olurum.. mümkünse ekran görüntüsü :) anlamadım çünkü :)
http://c1302.hizliresim.com/16/n/k9vrb.png (http://bit.ly/c25MCx)
iphone kan kaybediyor :)
iphone ile 2007den bugune kadar olan bagimi dun itibariyla sonlandirdim. tilki misali mutlaka donerim ancak ip5 ve cikabilecek muhtemel ip5s ten bir beklentim yok. kismet ip6 ya diyelim.
simdi asil soru hangi marka ve model alacak oldugum. hepsine yabanciyim resmen :)
ne alirsam iphone u ozlemem :)
2 gündür youtube ve face deki videolarda playback error veriyor, sorun neyden kaynaklanıyor bilgisi olan ?
mechanic
21-02-2013, 09:11
ayfon5 hepsiorada da 2000e düştü.
tahmin ettiğim kadarıyla annenin bilgilerini silersin bu şekilde.. =)
Tarık V.
21-02-2013, 10:30
Dün açtık telefonumuzu, güncelliyoruz bakalım hadi hayırlısı.
edit: Bir de Iphone' unuzda kullandığınız uygulamalar diye bir topic vardı yanlış hatırlamıyorsam, bulan olursa paylaşabilir mi ? 15 sayfa geriye gittim, arattırdım ama bulamadım ben.
BurakDmrkl
21-02-2013, 14:30
aynısı banada olmuşdu hepsini sil demiştim bikaçtane müzik falan gitmişti uygulama resim tarzı seylere dokunmuyo itunes den ne atabılıyorsan işte ... hatırladıgım kadarıyla telefonunu bagladıgın zaman butun muzıkler zaten itunes de cıkıyodu , bakdın müzikler silindi orda itunes den direk at gitsin hatırladıgım kadarıyla böyle oluyodu :)
BurakDmrkl
21-02-2013, 14:33
cebinde 1500 tl saydığın telefon var, 1.5 tl verecek paran yok mu
mesele 1.5tl lik oyunlar degil onlar sıkıntıda değil tomtom un navigasyonunu demek için jb attım 109tl :)
mesele 1.5tl lik oyunlar degil onlar sıkıntıda değil tomtom un navigasyonunu demek için jb attım 109tl :)
igo kur, 45 tl.
45 değil 145 tl olsa verilir o uygulamaya..
Tarık V.
21-02-2013, 16:18
Bence tomtom daha iyi
Iphone ile daha yeni tanıştım ama TomTom markası navigasyon cihazlarında bile bir işe yaramazken, uygulaması düşünüdürücü:icon_wack
IGO hakkında fikrim yok, bilmiyorum var mıdır ama varsa Garmin'in uygulaması düşünmeden sahip olabilirdim.
Valla telefon disinda nasildir bilmiyorum ama bende igo da var tomtomda var tomtom daha kullanisli geliyor yer bulmama sorunuda yasamadim henuz
igo kur, 45 tl.
abi peki nasıl atıcam ben bu müzükleri :)
BurakDmrkl
21-02-2013, 17:44
igo kur, 45 tl.
tavsiyen için teşekkür ederim saygıdeğer abicim
Tarık V.
21-02-2013, 19:06
Bu kılıf nasıldır ? Bilgisi olan var mıdır ?
iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid | SPIGEN SGP (http://www.spigen.com/iphone-5-case-neo-hybrid-ex-slim-vivid.html)
BurakDmrkl
21-02-2013, 22:18
Bu kılıf nasıldır ? Bilgisi olan var mıdır ?
iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Vivid | SPIGEN SGP (http://www.spigen.com/iphone-5-case-neo-hybrid-ex-slim-vivid.html)
iphone4 için kullanmısdım gayet kullanıslı ve koruyucu
abi peki nasıl atıcam ben bu müzükleri :)
2 yıldır ben müzik kısmını bir kere kullandım desem sana? :)
iphoneun müzik kısmında benden daha çok şey biliyorsundur eminim :)
onursumer
21-02-2013, 23:21
bugun ipodum için philips docking aldım
Philips Fidelio DS700/12 iPhone/iPod Docking Station / Hoparlör - Electro World (http://www.electroworld.com.tr/p/philips-fidelio-ds700-12-iphone-ipod-docking-station-hoparlor/)
kampanyaya girmiş 49tl ihtiyacı olan kaçırmasın çok hoşuma gitti başarılı ses veriyor
bugun ipodum için philips docking aldım
Philips Fidelio DS700/12 iPhone/iPod Docking Station / Hoparlör - Electro World (http://www.electroworld.com.tr/p/philips-fidelio-ds700-12-iphone-ipod-docking-station-hoparlor/)
kampanyaya girmiş 49tl ihtiyacı olan kaçırmasın çok hoşuma gitti başarılı ses veriyor
iphone 5 de giriş aparatı alsak uyum sağlarmı acaba
onursumer
21-02-2013, 23:56
o konuda bi bilgim yok denemeden yorum yapması zor :)
overblack
22-02-2013, 00:03
uzun süredir gündellemiyordum 6.1 sürümü yükledim.şarj dayanmıyor şimdi..böyle bir problem yaşayan varmı?
iphone 5 de giriş aparatı alsak uyum sağlarmı acaba
Çevirici ile kullanırsınız. Sorun olmaz.
mechanic
22-02-2013, 18:53
6.1.2ye geçtik. ne oldu niye geçtik:beuj:
güncel kalalım diye geçtik :D
Silence45
22-02-2013, 21:34
Şarj konusunda çok geliştirme var bence 6.1.2'de.
musti2jz
22-02-2013, 23:50
6.1 mesaj yazarken numarayı girdiğimizde son kullanılan olarak görünüyordu şimdi görünmüyor? bir de telefon 4s.
4S için kamera ayarlarıyla (iso, çekim süresi vs.) detaylı şekilde oynayabileceğim bi program arıyorum...
mechanic
23-02-2013, 09:07
Face de baktığım bi fotoyu nasıl Kaydederim tlfna. ? Ayfon5
Face de baktığım bi fotoyu nasıl Kaydederim tlfna. ? Ayfon5
üzerıne basılı tut abı kaydet cıkıyor
banada foto albumumdekı fotoları tasıyacagım bı program lazım album olusturuyorum tası dıyorum tasımıyor kopyalıyor sectıgımde kesıp yapiştirsın dıger tarafa
Tarık V.
23-02-2013, 17:38
Edittt: Sorun çözüldü..
i4 ü güncelledim psikolojik olarak hızlandı telefon.
ıphonedan facebook fotolarına gırınce en alt sagda senkronoze edıldı dıye bısı cıktı , ona basıncada foto senkronızasyonu, fılm rulondakı fotoları facebook a otomatık olarak ekle, fotoları paylasmak ıstedıgın zamana kadar gılzı olarak kalıcak dıo ? bu nedır. ben oyle bırseyın hazırda bklemesınıde ıstemıyorum nasıl ıptal ederım bunu
barış_erdal
24-02-2013, 21:15
arkadaşlar iphone 4'ümün home tuşu içeride kaldı. tuş sıkıştı mı yoksa bozuldu mu başına gelen var mı? (telefon garantisiz)
kardeşiminkide öyle geride kaldı öle assive touch kullanıyor oda
barış_erdal
24-02-2013, 21:21
kardeşiminkide öyle geride kaldı öle assive touch kullanıyor oda
aynen dediğin gibi kullanacağım da canımı sıktı tuş. telefoncuya sordunuz mu hiç tamir vs. ne yapılır diye?
darkmann
24-02-2013, 22:27
benimde telefon tam çalarken hoparlör patladı heralde ses birden kesildi sabahtan beri 1-2 kere gelip gitti şuan çalışmıyor?su girdi desem suyada girmedi anlamadım gitti
Sanirim 6.1.2 de sarj 6.1.1 e gore daha cabuk bitiyor ilginc olmus bu.edge normalde acik bulunurdu nete girmezdim daha cok dayanirdi sarj simdi oyle olmuyor
benimde telefon tam çalarken hoparlör patladı heralde ses birden kesildi sabahtan beri 1-2 kere gelip gitti şuan çalışmıyor?su girdi desem suyada girmedi anlamadım gitti
Telefonu kapat , aç , ayarlardan AĞ AYARLARINI SIFIRLA ..
iphone 4 yada 5 kulakliklari ipod shuffle'da kullanilabiliyor mu?
shuffle da 3.5 mm jak yokmukı ?
Şuan app store ve itunes store gieremeyen tek kişi ben miyim acaba
darkmann
25-02-2013, 20:36
Telefonu kapat , aç , ayarlardan AĞ AYARLARINI SIFIRLA ..
denedim halloldu teşekkürler :)
emresener
25-02-2013, 20:42
6.1.2 de sanırım sarj konusu iyileştirilmiş. her gun bu saatlerde biterdi suan hala %57 :D
Devamlı ınternette geziyorum ;:D
ayfon5 tel..
Yes sanirsam:)
yapma ya :(
Çabuk bittiğine inanmayanlardanım :)
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/11373_10151452927393641_1963148785_n.jpg
foursquare de eklediğimiz noktaları, iphone veya padlerde harita navigasyon türevi birşeye ekleme şansımız var mı?
Güncellemeden sonra wifi sorunu yaşayan var mı? Telefonu kilitleyince bir süre sonra bağlantı kesiliyor sonra da wifi bulamıyoru telefona reset atmak gerekiyor..
Çabuk bittiğine inanmayanlardanım :)
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/11373_10151452927393641_1963148785_n.jpg
Güzel değerler, tam şarjdan 26 saat sonra 17 saatlik kullanımla %2 görebildim ben de :D
Güncellemeden sonra wifi sorunu yaşayan var mı? Telefonu kilitleyince bir süre sonra bağlantı kesiliyor sonra da wifi bulamıyoru telefona reset atmak gerekiyor..
ağ ayarlarını sıfırla bro, arkadaşımda da aynısı oldu 6.1.1 güncellemesinden sonra.
bu da benden gelsin bu arada, basmayınca cidden yakmıyor :D
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420322_494354230621776_1075734821_n.jpg
galiba şu iphoneu bitek ben abanarak kullanıyorum dayandıramıyorum şarj :)
iyide bu veriler bence sağlıklı değil. kullanımda olan kısımda sen sms te atıyor olabilirsin oyunda oynuyor nettede dolaşabilirsin. hele 3g ile dolaşıyorsan eyvah
iyide bu veriler bence sağlıklı değil. kullanımda olan kısımda sen sms te atıyor olabilirsin oyunda oynuyor nettede dolaşabilirsin. hele 3g ile dolaşıyorsan eyvah
hayır kadir yanılıyorsun.. bu sefer iyi iş çıkardı adamlar.. şarj performansında eski sürümle %50 den daha fazla fark var.. öncede benim 23-24 saat ıkınarak giden şarjım, aynı kullanımda 35 saatlere dayanıyor.. ve 5-6 saat arası kullanım.. Aynı şekilde kullanıyorum yine yani.. wireless + 3G + tüm notificationlar açık, 8 mail adresi tanımlı.. Hesap et..
hayır kadir yanılıyorsun.. bu sefer iyi iş çıkardı adamlar.. şarj performansında eski sürümle %50 den daha fazla fark var.. öncede benim 23-24 saat ıkınarak giden şarjım, aynı kullanımda 35 saatlere dayanıyor.. ve 5-6 saat arası kullanım.. Aynı şekilde kullanıyorum yine yani.. wireless + 3G + tüm notificationlar açık, 8 mail adresi tanımlı.. Hesap et..
bende sürekli gerek face gerek whatsapptan yazışıp, nette dolanıp forum okuyarak, foto bakarak video izleyerek kullanıyorum :)
Ben de beyaz 4S kullanıyorum fakat bir türlü güzel bir kapak bulamadım kimisinin malzemesi kalitesiz kimisinin görünüşü hoşuma gitmedi kimsini aldım çatladı falan. Bir de buraya danışmak istedim. Siz kapak olarak neler kullanıyorsunuz? ya da önerebileceğiniz kapak var mı?
Nette dolaşırken buna rastgeldim bu kapağı (siyahı olursa mühemmel olur) gören duyan var mı nereden temin edebilirim?
http://i52.tinypic.com/v8g2hj.jpg
ebay dan alabilirsin tr de var mı bilmiyorum ilan sitelerine bakınmalısın derim :)
KGüneyli
26-02-2013, 19:55
- Ben şuan 6.1.2 den çokçok memnun'um iPhone5'te.
Günde 15 20 mesaj ara ara whatsapp, ve bikaç telefon görüşmesi dısında pek kullanmıyorum bengerçi..
Bugun istatistikler şöyle. Eski iPhone kullanıcısı olarak konusursam. 6.1.2 gercekten pil konusunda güzel.
http://g1302.hizliresim.com/16/u/kjt5n.jpg
sanırım dün benim telefonda enterasanlık oldu beklemede sömürdü pili. bugün iyiydi. dün niye öyle oldu anlamadım.
Eski bi mesaja ulaşmam lazım onu nasıl bulabilirim acaba kendimde yada attığım kişide
Silence45
26-02-2013, 20:03
Abi eğer sadece söylediğin gibi ve durum buysa benim çok çok iyi :D
- Ben şuan 6.1.2 den çokçok memnun'um iPhone5'te.
Günde 15 20 mesaj ara ara whatsapp, ve bikaç telefon görüşmesi dısında pek kullanmıyorum bengerçi..
Bugun istatistikler şöyle. Eski iPhone kullanıcısı olarak konusursam. 6.1.2 gercekten pil konusunda güzel.
http://g1302.hizliresim.com/16/u/kjt5n.jpg
ebay dan alabilirsin tr de var mı bilmiyorum ilan sitelerine bakınmalısın derim :)
ilgin için teşekkür ederim :)
emresener
27-02-2013, 16:23
3g ve Wifi sürekli acık. whatsap foursquer kullanıyorum çoğunlukla durum bu nasıldır bilmem :D
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/99C780D1-D417-400F-9D25-D14224480ABD-5083-00000240BC72D31B_zpsf7344293.jpg
ip4 te 6.1.2 şarjda bende sıkıntı sankı ya 2 gundur erken bıtıyor gıbı gelıyor bana.
whatsapp hep guncel. bırde ara sıra oyun bakıyorum ama az telefon gorusmesıde gunde yarım saat 45 dk arasıdır.
3g ve Wifi sürekli acık. whatsap foursquer kullanıyorum çoğunlukla durum bu nasıldır bilmem :D
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/99C780D1-D417-400F-9D25-D14224480ABD-5083-00000240BC72D31B_zpsf7344293.jpg
6 saat kullanım, %33 ten şarja taktım az önce 2 gün 1 saat sonra :D
http://a1302.hizliresim.com/16/v/kkn67.png (http://bit.ly/c25MCx) bu nasıldır acaba
Aşağıdaki gibi yapın ayarlarınızı.. Batarya performansında bariz fark hissedeceksiniz..
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_0483_zps425a3763.png
onursumer
27-02-2013, 20:07
son sürümle sarjda ciddi iyileşme olmuş bence oğrenmişler sonunda :D
Tarık V.
28-02-2013, 13:37
Aşağıdaki gibi yapın ayarlarınızı.. Batarya performansında bariz fark hissedeceksiniz..
Hiç ellememiştim etkinleştirip ayarladım abi, peki etkisiz ile etkin olmasının farkı ne acaba ?
Oha süpermiş ya 5 için varsa havada alırım.
O ayarlari ayfon kullandigimdan beri yapiyorum.yapilmayinca ne fark var bilemiyorum tabi:D
şimdi güncel sürümü indirmeye başladım bende bakalım faydası olacak mı :)
Real racing3 guzel oyun dun bedavaydi
bu 6.1.2 bildiğin ırzına geçiyor pilin ya. :S
Real racing3 guzel oyun dun bedavaydi
İndirdim çok güzel olmuş yahu :D
bu 6.1.2 bildiğin ırzına geçiyor pilin ya. :S
1 gün 18 saat bekleme, 4 saat kullanım sürem var şarj durumum %59 şuan..
1 gün 18 saat bekleme, 4 saat kullanım sürem var şarj durumum %59 şuan..
yaklaşık yarım saatlik bir otobus yolculugunda %4 yedi pilden normalde imkansız. 6.1.1 de çok iyiydi.
normalde oyun da oynuyorum onceki surumde nerdeyse 2. gune kosuyordu. sımdı mesaı saatlerıne yetıstıremıyorum.
açık app çoğunluğu, 3g yi yoğun kullanım vs etkilemiş olabilir bence, 6.1.1 den 6.1.2 ye geçince bariz fark etti benimki :)
Telefonuma indirdiğim uygulamalardan bazılarını gizlemek istiyorum , bunun bir yolu var mı ? Ekranda hiç gözükmesini istemiyorum.Ama ihtiyacım oldugundada kullanabileyim.
Telefonuma indirdiğim uygulamalardan bazılarını gizlemek istiyorum , bunun bir yolu var mı ? Ekranda hiç gözükmesini istemiyorum.Ama ihtiyacım oldugundada kullanabileyim.
Klasör aç klasörü tepeleme doldur gereksiz uygulamarla içine at :)
her sayfaya ayrı uygulama atın tek tek en arkalara istemedklerinizi doldurun. piti :D
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/IMG_0483_zps425a3763.png
zahmet olmazsa bi önceki ekranında görüntüsünü alabilirmiyim :)
Klasör aç klasörü tepeleme doldur gereksiz uygulamarla içine at :)
Klasörde hiç gözükmesin istiyorum
zahmet olmazsa bi önceki ekranında görüntüsünü alabilirmiyim :)
Ayarlar -> Gizlilik -> Konum Servisleri -> Sistem Servisleri
arkadaşlar selam.
yurt dişindan herhangi bir ülkeden (irak) sıfır iphone 5 in 560$ gelme gibi bir ihtimali varmidir ?
böyle bişy duydum..hayal ürünümü yoksa sahtekarlikmi bilemedim :)
sinanbaysal
04-03-2013, 11:25
Herkeze merhaba bende 2 hafta önce iP5 aldım . Telefonumu usb ıle bılgısayara baglayıp itunesden muzık atamadım. Yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım.
Herkeze merhaba bende 2 hafta önce iP5 aldım . Telefonumu usb ıle bılgısayara baglayıp itunesden muzık atamadım. Yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım.
bilgisayarınıza itools yukleyın daha kolay atarsınız dosyaları
Yok onu kastetmemistim :) bir onceki ekrandaki uygulamalarin oldugu yerdeki ayarlarini merak etmistim nasil kullaniyor diye :)
sinanbaysal
04-03-2013, 14:13
bilgisayarınıza itools yukleyın daha kolay atarsınız dosyaları
Çok tesekkur ederimm. :)
TanerErbay
04-03-2013, 14:54
tesekkürler
arkadaşlar selam.
yurt dişindan herhangi bir ülkeden (irak) sıfır iphone 5 in 560$ gelme gibi bir ihtimali varmidir ?
böyle bişy duydum..hayal ürünümü yoksa sahtekarlikmi bilemedim :)
abiler,,kardeşler varmıdır boyle ihtimal.duydunuzmu hiç. :D
abiler,,kardeşler varmıdır boyle ihtimal.duydunuzmu hiç. :D
Kanki selamlar,
Iraktan i5 gelcek ama.. Edit:[Telefon geldi] (http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71768741&p=1)
Umarım yardımcı olur.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimin İP4 ünün üst tuşu iptal. çalışmıyor.
Bugün servise bırakacak telefonu. Fakat bırakmadan önce ben içindeki tüm fotoğrafları pc ye kopyaladım. Kişileri de i could ile yedekledim. Bunun haricinde de bütün aplikasyonları siliyoruz. Bunun haricinde yapmamız gereken başka bir şey var mı acaba?
Teşekkürler...
DoDo_hamann
05-03-2013, 07:59
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimin İP4 ünün üst tuşu iptal. çalışmıyor.
Bugün servise bırakacak telefonu. Fakat bırakmadan önce ben içindeki tüm fotoğrafları pc ye kopyaladım. Kişileri de i could ile yedekledim. Bunun haricinde de bütün aplikasyonları siliyoruz. Bunun haricinde yapmamız gereken başka bir şey var mı acaba?
Teşekkürler...
Kızılay'da 20 tl'ye değiştiriyorlar ama servise gönderiyorsan telefon hala garanti kapsamında sanırım? Hafızayı silecekleri bir durum yok aslında.
Telefon garantide Dodo. 20TL si önemli değil de, millet kurcalamasın diye tedbir amaçlı siliyorum aslında. Çünkü telefonu kapatamıyorum tuş çalışmayınca...
Başında beklesem kaç dk da yaparlar ki?
DoDo_hamann
05-03-2013, 13:17
Telefon garantide Dodo. 20TL si önemli değil de, millet kurcalamasın diye tedbir amaçlı siliyorum aslında. Çünkü telefonu kapatamıyorum tuş çalışmayınca...
Başında beklesem kaç dk da yaparlar ki?
20-25dk içinde halletmişlerdi benimkini, balıkçıoğlu işhanını biliyorsundur orda bir çok teknik servis var hemen hallederler:icon_tup:
Bi konuda fikrinizi almak istiyorum arkadaslar
Ben cihazin sarji azaldiginda ornegin %70 oldu disari cikicam ve disarda sarj sikintisi yasamamak icin sarja takiyorum bazen tam doluyor bazen tam dolmadan cikartmak zorunda kaliyorum. Bu durum pile herhangi bi zarar verirmi acaba merak ediyorum?
Bi konuda fikrinizi almak istiyorum arkadaslar
Ben cihazin sarji azaldiginda ornegin %70 oldu disari cikicam ve disarda sarj sikintisi yasamamak icin sarja takiyorum bazen tam doluyor bazen tam dolmadan cikartmak zorunda kaliyorum. Bu durum pile herhangi bi zarar verirmi acaba merak ediyorum?
olmaz.. devam..