Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
İphone dan iCloud Hesabı silme nasıl yapabiliriz.zamanında bi hata yaptım hala çözümünü bulamadım.veya iCloud Hesabını nasıl değiştirebiliriz?
http://www.veapple.com/Haber-174-icloud_nasil_silinir.html
Yaklaşık 80GB datam var. MP3 JPEG ağırlıklı.
İhtiyacım olan, bu data içinden, ipad yada iphone'umdan jpegleri görüp, kopyalamak veya mp3leri dinlemek. Airport extreme mi almam gerek? Yada ne gerek? data içindeki mp3 çalıp video oynatma ötesinde bir beklentim yok. Bu hedef doğrultusunda en makul fiyatlı iş nasıl olmalı?
golfcu0101
10-08-2015, 15:00
iphone 6 da izlediğim görüntü yada filimleri lg tv ye aktaramıyorum neden napmam gerek? lg g3 vardı herşey yolundaydı ama iphon 6 ayrıcalık dedik yoldamı kaldık ;)
iphone 6 da izlediğim görüntü yada filimleri lg tv ye aktaramıyorum neden napmam gerek? lg g3 vardı herşey yolundaydı ama iphon 6 ayrıcalık dedik yoldamı kaldık ;)
Bağlama işlemini nasıl yapıyorsunuz ? Kablo, wifi, bluetooth ? Kablo olmadan olmuyor diye biliyorum
hondafit
10-08-2015, 15:52
Bağlama işlemini nasıl yapıyorsunuz ? Kablo, wifi, bluetooth ? Kablo olmadan olmuyor diye biliyorum
apple tv le yababilirsiniz kablosuz olarak
Güncelleme geldi :)
Birşey soracağım, 5s'de parmak izi sapıtan var mı ? Bugün yapıyorum ertesi gün tanımıyor parmağı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
ygtkrmdnz
14-08-2015, 10:43
İphone da soundcloud acabilmek icin bi fikri olan var mi
gespenster
14-08-2015, 10:55
İphone da soundcloud acabilmek icin bi fikri olan var mi
bende uzun zamandır sıkıntısız acılıyor
eşimin kullandığı 5S ios 7 ile mükemmel durumdayken ios8 ile resmen saçmaladı.bugüne kadarki tüm güncellemeler sonunda da herhangi bir düzelme olmadı.tuş kilidinden ekrana açılma anın büyük simgeler ile kitlenmesi,sayfa geçişlerinde kitlenmesi,pilin aşırı çabuk bitmesi vs gibi sıkıntılar oldu.teknik servis garantisi var getirin bakalım dedi.daha önce başına bu sorun gelen var mıdır? yada servisin bu konuda tutumu ne yönde oluyor tamir edebiliyor mu yoksa direk değiştiriyor mu?
bende uzun zamandır sıkıntısız acılıyor
güncellemesi yoktur diye düşündüm onuda yaptım fakat hala açılmıyor. bende kendimde sorun var sanıyordum. Çözen olursa, paylaşırsanız sevinirim.
Draniela
14-08-2015, 11:06
Güncelleme geldi :)
Birşey soracağım, 5s'de parmak izi sapıtan var mı ? Bugün yapıyorum ertesi gün tanımıyor parmağı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
iphone 6 var bende. arkadaş kanser edecek beni bir kere okuyor 25 kere okumuyor gerçi benim eller hep yağlanıyor ondan olabilir :D mühendisim ama her zımbırıtıyı elleyince eller pislik içinde kalıyor :D
iphone 6 var bende. arkadaş kanser edecek beni bir kere okuyor 25 kere okumuyor gerçi benim eller hep yağlanıyor ondan olabilir :D mühendisim ama her zımbırıtıyı elleyince eller pislik içinde kalıyor :D
elde en ufak bir dediğin gibi yağ mağ falan varsa tanımıyor okumuyor. Zaten el izini 3-5 okuttuktan sonra yanlış ise password u girin diyiyor.. Gerçekten çok hassas.
Gece camerasında problem yaşayan var mı ? akşamları fotoğraf çekerken kendimi ilk çıkmış telefondan fotoğraf çekiyormuş gibi hissediyorum. Birde, bu fotoğraf iphone6 ile çekildi diye reklam yapınca iyice delirdim. Servise verdim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Terden dolayı okumuyor bazen, tshirt le siliyorum düzeliyor :D Yada silemeyecek durumdaysam kodla giriyorum :D
ygtkrmdnz
14-08-2015, 12:19
Siteye erisim yasagi var zaten girilmemesinin nedeni o girdiginiz wifi de ip degisikligi varsa giriliyor ama 3g yada farkli wifi ile girilmiyor baska bir cozumu var mi diye sormustum
Draniela
14-08-2015, 12:33
Aynen ben de kodla giriyorum işteyken %90.
Kamera olayında ben de garipsiyorum. Kardeşim diyor abi iphone 6 yla çekilmiş fotoğraflara hiç benzemiyor seninki diyor ben de onların manzaraları güzel ondan öyle diyorum ne diyeyim :D
Arka kamera iyi ama ön kamera çok kötü :D
mtahakorkmaz
14-08-2015, 12:35
dün telefon elimden düştü arka tarafı hasar gördü ses açıp kapama tuşunun üstteki gri çizginin ucuda hafifce kırılmış arka kasayı değişmek mümkünmü acaba
mtahakorkmaz
14-08-2015, 12:37
ha bu arada iphone 6
Kamera olayında ben de garipsiyorum. Kardeşim diyor abi iphone 6 yla çekilmiş fotoğraflara hiç benzemiyor seninki diyor ben de onların manzaraları güzel ondan öyle diyorum ne diyeyim :D
Ön kamerayı 5 ile kıyaslarsam çok daha başarılı ön kamerası özellikle karanlıkta :) Arka ise bence piyasadaki en iyi çekime sahip..
Draniela
14-08-2015, 12:41
Ön kamerayı 5 ile kıyaslarsam çok daha başarılı ön kamerası özellikle karanlıkta :) Arka ise bence piyasadaki en iyi çekime sahip..
Gece çekimiyle alakalı dedim ön kamerayı :) gündüz gayet güzel çekiyor sıkıntı yok :)
bozdemir
14-08-2015, 13:57
Bir arkadaş Twitter da iphone'un Home tuşunu nasıl bozarız diye sormuş. :) Garantisinin bitmesine 1 ay var diyede belirtmiş. Garanti kapsamında değiştirilebiliyor mu telefon? Kullanıcı hatasına giren bir durum değil mi sizcede.
driftboy
14-08-2015, 14:06
8.4.1 geldi ama hata oluştu yüklenemedi diyo 6 plus ta ? :S
mert_can 41
14-08-2015, 14:18
Bir arkadaş Twitter da iphone'un Home tuşunu nasıl bozarız diye sormuş. :) Garantisinin bitmesine 1 ay var diyede belirtmiş. Garanti kapsamında değiştirilebiliyor mu telefon? Kullanıcı hatasına giren bir durum değil mi sizcede.
elde en ufak bir dediğin gibi yağ mağ falan varsa tanımıyor okumuyor. Zaten el izini 3-5 okuttuktan sonra yanlış ise password u girin diyiyor.. Gerçekten çok hassas.
Gece camerasında problem yaşayan var mı ? akşamları fotoğraf çekerken kendimi ilk çıkmış telefondan fotoğraf çekiyormuş gibi hissediyorum. Birde, bu fotoğraf iphone6 ile çekildi diye reklam yapınca iyice delirdim. Servise verdim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Eğer sorununuz düzelirse bilgi verirseniz sevinirim bende de aynı sorun mevcut
Ben değiştirdim zamanında kilit tuşu birde home tuşu iki basışta falan çalışıyodu home tuşu kilit tuşuda çalışmıyodu ikisinide değiştirttim bir sıkıntı çıkmadı :)
Benimde tam tersi ön kameram gece falan çok başarılı arka kameram bildiğiniz iphone 3 terk bu arada iphone 6 kullanıcısıyım
6plus kullanan biri orjinal şarj aletinin adaptör koduna bakıp söyleyebilir mi ?
blumenberg
16-08-2015, 08:34
6plus kullanan biri orjinal şarj aletinin adaptör koduna bakıp söyleyebilir mi ?
A1400 yazıyor
4s'de teelfonla konuşurken ses çok az çıkıyor. Sonda olmasına rağmen bu problemin sebebi nedir nasıl gideririz?
4s'de teelfonla konuşurken ses çok az çıkıyor. Sonda olmasına rağmen bu problemin sebebi nedir nasıl gideririz?
Küçük bir toplu iğneyle üst kısımdaki filtreyi temizle büyük ihtimal tozdan tıkanmıştır. Bi taraftan üfle bi taraftan hassas bi şekilde temizle. Eğer olmaz ise büyük ihtimal ter veya sıvı kaçmış olabilir içine.
A1400 yazıyor
Tesekkurler. Diger telefonlarin adaptorleri ile karisti da hangisi 6+ anlayamadım.
mert_can 41
16-08-2015, 13:05
Tesekkurler. Diger telefonlarin adaptorleri ile karisti da hangisi 6+ anlayamadım.
şimdi kendi şarj aletime baktımda normal 6 nın da modeli A1400 normal altıda aynıysa 5 te aynıdır ozaman her hangibi iphone adaptörüne çök :D
morgy_drag
16-08-2015, 13:18
İphone 6 plus için:
8-10mt suya ve düşmeye carpmaya vs dayanıklı kaliteli bir kılıf tavsiyesi varmı?
şimdi kendi şarj aletime baktımda normal 6 nın da modeli A1400 normal altıda aynıysa 5 te aynıdır ozaman her hangibi iphone adaptörüne çök :D
Evet 4s de de ayniymis smdi farkettim :D en temizine çöktüm kankaa
home tuşunu bilmiyorumda üst tuş için ip5 lerde değişim programı var zaten. üç sene önce yurt dışından aldığım telefonumun üst tuşu bozulunca zorlu centera götürdüm sıfır telefon verdiler sorgusuz sualsiz
Sonunda ; WhatsApp Web nihayet iPhone için kullanımda
http://www.log.com.tr/whatsapp-web-nihayet-iphone-icin-kullanimda/
Draniela
20-08-2015, 13:59
Sonunda ; WhatsApp Web nihayet iPhone için kullanımda
http://www.log.com.tr/whatsapp-web-nihayet-iphone-icin-kullanimda/
Bak bu çok güzel haber :icon_tup:
pc den whatsapp, eski msn gibi .
Ne işe yarıyor bu şimdi?
Web ortamından, bilgisayardan vs whatsapp ı kullanabiliyorsun.
Bilgisayarından oturarak, telefonunu eline almadan whatsapp dan yazabiliyorsun :)
Ohoo iyice yakalanma moduna geldik iyice :)
Ohoo iyice yakalanma moduna geldik iyice :)
acmak icin tarayıcıda cıkan QR kodu whatsappından okutman lazım anca oyle acılıyor ve onlada kalmıyor, telefonun sarjı kritik seviyedeyse sarj et diye acmıyor yada telefonun internete baglı degilse oyüzden sittin sene acamzsın sıkııntı yok :D son secenek whatsapp üstünden qr kodu tanıttıgın pcleri istedigin an silebiliyorsun anında kopuyor baglantı )
iPhone sahipleri yeni Galaxy’leri 30 gün ücretsiz deneyebilecek
Apple-Samsung çekişmesi bitecek gibi durmuyor. Genellikle tek taraflı olsa da ikili her fırsatta birbiriyle didişmekten çekinmiyor. Samsung’un henüz piyasaya çıkan yeni nesil amiral gemileriyle birlikte rekabetin kızışmasını bekliyorduk elbette. Ve bu konuda fitili ilk ateşleyen yine Samsung oldu.
Güney Koreli şirket yeni nesil üst düzey telefonları Galaxy Note 5 ve S6 edge+ için ilginç bir kampanya başlattı. En büyük rakibinden kullanıcı “çalmak” için hiçbir fırsatı kaçırmayan şirket, iPhone kullanıcılarına özel 30 günlük ücretsiz deneme günleri başlattı. Samsung’un Ultimate Test Drive programına kayıt yapan kullanıcılar, Galaxy Note 5 ve S6 edge+ modellerini 30 gün boyunca deneme şansı bulacaklar. Ne yazık ki yalnızca Amerika’da geçerli olan kampanyanın diğer ülkelere gelip gelmeyeceği belli değil.
golfcu0101
21-08-2015, 16:27
kablosuz wifi ile ama olmuyor
eğer iphone6s zamlardan etikelinip 3000 TL civarı plusta 3500 civarı çıkarsa Note 5 ciddi satar.
Mehmetmert
21-08-2015, 16:39
Beyler bu what'sapp isine dikkat edin,benim arkadas kizdan habersiz telefonunu almis QR Kodunu okutmus.
Kiz evde bizimki pcyi acmis yazismalarini canli okuyordu,teknolojiden anlamayanlar aman dikkat :D (androiddi telefonu)
Draniela
21-08-2015, 17:05
iPhone sahipleri yeni Galaxy’leri 30 gün ücretsiz deneyebilecek
Apple-Samsung çekişmesi bitecek gibi durmuyor. Genellikle tek taraflı olsa da ikili her fırsatta birbiriyle didişmekten çekinmiyor. Samsung’un henüz piyasaya çıkan yeni nesil amiral gemileriyle birlikte rekabetin kızışmasını bekliyorduk elbette. Ve bu konuda fitili ilk ateşleyen yine Samsung oldu.
Güney Koreli şirket yeni nesil üst düzey telefonları Galaxy Note 5 ve S6 edge+ için ilginç bir kampanya başlattı. En büyük rakibinden kullanıcı “çalmak” için hiçbir fırsatı kaçırmayan şirket, iPhone kullanıcılarına özel 30 günlük ücretsiz deneme günleri başlattı. Samsung’un Ultimate Test Drive programına kayıt yapan kullanıcılar, Galaxy Note 5 ve S6 edge+ modellerini 30 gün boyunca deneme şansı bulacaklar. Ne yazık ki yalnızca Amerika’da geçerli olan kampanyanın diğer ülkelere gelip gelmeyeceği belli değil.
yalnız iyice birşeyini çıkarmışlar :D
Iphone sapıttı iyice bu aralar, son numarası şu, galericen e-posta atmaya çalışıyorum, kilitlenip kalıyor. Anında ilet işaretli olmasına rağmen mail güncellemiyor.
Kapatıp açmak gerekiyor illaki..
Draniela
21-08-2015, 21:35
vay arkadaş whatsapp ı kurayım dedim whatsapptan gösteriyorum görmüyor :D hata veriyor.
Acaba terastayım ortam ışığı az diye mi ?
Draniela
21-08-2015, 21:41
hallettim farklı bir siteden girmişim :D
Neyse bu zımbırtıyı skype msn vs. gibi indiremiyor muyuz acaba
Beyler bu what'sapp isine dikkat edin,benim arkadas kizdan habersiz telefonunu almis QR Kodunu okutmus.
Kiz evde bizimki pcyi acmis yazismalarini canli okuyordu,teknolojiden anlamayanlar aman dikkat :D (androiddi telefonu)
whatsapp web menüsünde qr kodu taranmış pcler görünüyor istedigin zamn silebilirsin kıllanan arada kontrol etsin kafası rahat olsun
hallettim farklı bir siteden girmişim :D
Neyse bu zımbırtıyı skype msn vs. gibi indiremiyor muyuz acaba
Hayır :D
Draniela
21-08-2015, 23:32
şu olay çok sakat he gidip kaçak kayıt etsen sonra okusan cinayet sebebi bile bulursun. :D amk deli dürtmüş gibi otur oku ne konuşmuş ne yapmış :D dünya minare diyip geçmek lazım :D
6+ kullanmaktayım. Telefonu geç şarj olan var mı ? Güncellemeden sonra sanki biraz daha geç dolmaya başladı. %3 falan dı şarz a taktım, yaklaşık 4 saatte full oldu.. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Draniela
23-08-2015, 15:19
6 var bende ama öyle bir sorun yaşamadım. Şöyle bir şey yapsan, telefonun şarjını telefon kapanana kadar kullan. 1 2 saat dinlendir kapalıyken şarja tak%100 olduktan sonra da 1 2 saat bekle kalibre etsin pil kendini belki sorun düzelir ?
6 var bende ama öyle bir sorun yaşamadım. Şöyle bir şey yapsan, telefonun şarjını telefon kapanana kadar kullan. 1 2 saat dinlendir kapalıyken şarja tak%100 olduktan sonra da 1 2 saat bekle kalibre etsin pil kendini belki sorun düzelir ?
daha önce böyle olmuyordu da güncellemeden sonra oldu. Eğer acil bir işim varsa zaten, ipad in bataryası ile şarj ediyorum, max 30 dakikaya full :D
Draniela
23-08-2015, 15:44
8.4.1 den bahsediyoruz dimi ?
30 dk iyi baya maşallah :D bende 6 var baya hızlı şarj oluyor ama 30 dk gibi bir süre değil :D
8.4.1 den bahsediyoruz dimi ?
30 dk iyi baya maşallah :D bende 6 var baya hızlı şarj oluyor ama 30 dk gibi bir süre değil :D
8.4.1 aynen ama o normal 6 şarj ı ile değil o süre :) varsa eğer ipad yada macbook şarjı onunla dene amper daha fazla olduğu için daha hızlı şarj ediyor.
CasabLanca
24-08-2015, 00:21
6+ kullanmaktayım. Telefonu geç şarj olan var mı ? Güncellemeden sonra sanki biraz daha geç dolmaya başladı. %3 falan dı şarz a taktım, yaklaşık 4 saatte full oldu.. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
bende 5den 6 plusa geçtim şarj çok yavaş doluyor fakat resmen 2 katı uzun sürede bitiyor, netten araştırdım batarya güçlü olduğu için doldururken 1a adaptörler güçsüz kalıyormuş 2a ipad adaptörü daha hızlı dolduruyormuş
bende 5den 6 plusa geçtim şarj çok yavaş doluyor fakat resmen 2 katı uzun sürede bitiyor, netten araştırdım batarya güçlü olduğu için doldururken 1a adaptörler güçsüz kalıyormuş 2a ipad adaptörü daha hızlı dolduruyormuş
Evet, amper i daha fazla olduğu içşn daha hızlı dolduruyor. Fakat ne kadar sağlıklı pil açısından bilmiyorum. Çok acil dışarı çıkıcaksam sadece ipad şarj ı ile dolduruyorum. Ufakta yavaş doldurmaya başladı nedensizce yada bana öyle geliyor..
Evet, Kamerada sorun var diye Artı servise vermiştim. Bir şey yok format atıldı geri verdiler ve bugünde şöyle bir haber ile karşılaştım :)
Aynı sorunu yaşayan varsa, gece camera çekimlerinde sorun yaşayan olursa kaçırmasın.
pple geçtiğimiz yıl eylül ayında yeni nesil iPhone’ları büyük bir şölenle tanıtmış, radikal tasarım değişiklikleri ve büyük ekran sürprizi kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplamıştı. Ancak her şeye rağmen yeni nesil iPhone’lar kusursuz değildi. Bükülme skandalı bir yana iPhone’ların öne çıkan en önemli özelliği, yani kamerası bazı modellerde arızalı çıkmıştı. Apple sonunda o arızalı kameralar için değişim programı başlattığını resmen duyurdu.
iPhone 6’ları kapsamayan, yalnızca iPhone 6 Plus’larda rastlandığı belirtilen kamera arızası, arka kamerayla çekilen fotoğrafların zaman zaman blurlu çıkmasına sebep oluyor. Bu arızayı gidermek için başlatılan iSight kamera değişim programı, eylül 2014 ve ocak 2015 arası üretilen modelleri kapsıyor. Yukarıda verdiğimiz bağlantı adresine giderek telefonunuz seri numarasını yazdıktan sonra telefonunuzun değişim programına uygun olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. Eğer uyuyorsa Apple mağazalarına giderek iPhone 6 Plus’ınızın kamerasının değişmesini talep edebilirsiniz. Bu programın Türkiye’de de geçerli olduğunun altını çizelim.
http://www.log.com.tr/apple-arizali-iphone-6-plus-kameralari-icin-degisim-programi-baslatti/
blumenberg
24-08-2015, 23:17
arkadaşlar 6 plus'ı düşürdüm bende, değişmesi için istanbul applestore'dan randevu mu almak gerekiyor illa, bir de cam fiyatları nedir ? bilen varmı?
mert_can 41
25-08-2015, 02:57
ben de de aynı sıkıntı var peki sizin şarj adaptörünüz aşırı derecede ısınıyomu kutusundan çıkan orjinal adaptörünü kullanıyorum ama %50 dolulukta falan bazen ateş gibi oluyo çekiyorum şarjdan piriz kaynaklı değil çünkü farklı prizler de de başıma geldi
Mehmetmert
25-08-2015, 06:37
Kardesimin sarj aletini kullandim birkac kere,Allah var ben sahte zannediyordum sarjnaletini(sekli bir garip) sonra ip6+ telefonum acayip hizli sarj olmus.Meger ipad sarjiymis.... :D
Ustunde 2.4A yaziyordu,standart kutudsn cikan ise 1Amperlik bayagi fark var yani aralarinda;ama sunuda kesfettim mesela samsungun 2Alik sarj aletinin ucunu kullaniyorum bazen neredeyse orjinal 1Amperlik gibi sarj ediyor ilginc
Draniela
25-08-2015, 07:37
8.4.1 aynen ama o normal 6 şarj ı ile değil o süre :) varsa eğer ipad yada macbook şarjı onunla dene amper daha fazla olduğu için daha hızlı şarj ediyor.
macbook var bende ama şarj yeri ile alakası yok :D yoksa pcye mi bağla diyorsun usb ile ?
Draniela
25-08-2015, 07:38
6 ları da değiştirse apple sıfır verse ne kadar güzel olur :D
driftboy
25-08-2015, 09:57
Orjinal şarj aletinde bile bu sıralar sürekli BU AKSESUAR DESTEKLENMİYOR OLABİLİR uyarısı alıyorum. rahat 50 defa cıkarıp takınca şarj oluyor. nedir bu ya ?
driftboy
25-08-2015, 09:58
arkadaşlar 6 plus'ı düşürdüm bende, değişmesi için istanbul applestore'dan randevu mu almak gerekiyor illa, bir de cam fiyatları nedir ? bilen varmı?
kasada darbe var mı ? varsa eğer 1200 tl.
cyclonee16
25-08-2015, 12:09
Orjinal olduğuna emin misin ? orjinal olmayan donanımda veriyor o hatayı
F.KARACA
25-08-2015, 12:24
3 ayda 1 ipad şarjı bozuluyor. hep de aynı yerden bozuluyor.bunun bir çaresi yokmudur? herhangi bir marka şarj falan veya başka bir çözümü?
Orjinal şarj aletinde bile bu sıralar sürekli BU AKSESUAR DESTEKLENMİYOR OLABİLİR uyarısı alıyorum. rahat 50 defa cıkarıp takınca şarj oluyor. nedir bu ya ?
Soketi taktığın yeri bir temizle, düzelmezse Sıvı teması olabilir. Eski iPhone 5 imde de zaman zaman yaşıyordum o problemi ben de
BıD-Clio
25-08-2015, 14:37
:) 5 s ımın home tusu sankı cıt cıtlı basmaya basladı gıbı veya bana mı ole gelıyor . Bıraz takıntılıyımda ben gostermek lazım mıdır telefonu :)
Draniela
25-08-2015, 14:41
Benim de orta tuş öyle gibi kıtırt gibi geliyor bazen :D ben azıcık daha bozayım göndereceğim :D
driftboy
25-08-2015, 15:05
Orjinal olduğuna emin misin ? orjinal olmayan donanımda veriyor o hatayı
eminim ya kutusundan cıkanla kullanıyorum sadece. evde tek yasıyorum eve giren cıkan yok ki degistirsin :D
Soketi taktığın yeri bir temizle, düzelmezse Sıvı teması olabilir. Eski iPhone 5 imde de zaman zaman yaşıyordum o problemi ben de
neler yaptım neler.. pc den takınca da aynı şeyi söylüyor fakat pc telefonu görüyor şarj olmuyor.
Lanet olası Zorlu dan randevu almak bu kadar mı zor yahu ??
F.KARACA
26-08-2015, 08:36
Lanet olası Zorlu dan randevu almak bu kadar mı zor yahu ??
Gecen hafta bende denedim alamadım. pazar gecesi tam 00:00da girdim randevular açıldı saniyesinde bitti hemen.Size tavsiyem gece 00:00da girmeniz o zaman açık oluyor randevular.ayrıca randevu tarihine iyi bakın ben o hataya düştüm sonraki güne vermişlerdir randevuyu diye zorluya gittim randevumun tam 1 hafta sonra olduğunu öğrendim :D
Gecen hafta bende denedim alamadım. pazar gecesi tam 00:00da girdim randevular açıldı saniyesinde bitti hemen.Size tavsiyem gece 00:00da girmeniz o zaman açık oluyor randevular.ayrıca randevu tarihine iyi bakın ben o hataya düştüm sonraki güne vermişlerdir randevuyu diye zorluya gittim randevumun tam 1 hafta sonra olduğunu öğrendim :D
oda güzelmiş :) icloud kimliği ile giriş yapıyorum, güncelleme istiyor ve soru soruyor ve ben bu sorulara ne cevap verdiğimi hatırlamıyorum :)
Bu sabah Maslak Auto king a araba bıraktım, dedim ki zamanım var Zorluya sabahtan gidimde iSight zımbırtısı için bilgi istim belki 2 duygu sömürüsü yapım değiştirirler. Abi metro dan girdim 09:50 de metro girişinden gittim, yaklaşık girmek için bekleyen avm ye 50 kişi vardı. Abi saat 10:00 olduğunda adamlar bir koşuşturdu size yemin ediyorum resmen bir birlerine girerek o merdivenleri hunharca çıktılar. Kimse k bakmasında bu kadarına da pes.. Anan baban hastaneye falan kaldırıldı desen o kadar azimle koşmaz görünce şok oldum açıkçası. Genuis dan randevu almak için ıkınmaya devam..
Randevu yeri ve saati beğenmeye çalışmayın boşluk gördüğünüz saati direk alın ben anca öyle gidebildim ki arkadaşım apple store da çalışıyor oda yardımcı olamadı bu konuda
Randevu yeri ve saati beğenmeye çalışmayın boşluk gördüğünüz saati direk alın ben anca öyle gidebildim ki arkadaşım apple store da çalışıyor oda yardımcı olamadı bu konuda
dostum, keşke girebilsem :) Saat hiç önemli değil , akşam 9 olsa bile giderim.. *****, 00:00 dan sonra göçüyor girilmiyor bir türlü. Bu akşam evde olacağım, umarım alabilirim..
İphone lar için satılan watershot marka su altıkılıfını kullanan var mı? Ya da bu ürüne alternatif sunabilecek..
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/watershot-pro-iphone-6-6s-su-alti-koruma-kiti-175970478
dostum, keşke girebilsem :) Saat hiç önemli değil , akşam 9 olsa bile giderim.. *****, 00:00 dan sonra göçüyor girilmiyor bir türlü. Bu akşam evde olacağım, umarım alabilirim..
Ben nasıl aldım söyleyeyim. Yazılımcı olduğum için çalışma mantığına bakıyorum biraz. Saat 23:55 gibi login oluyorum ve 5 dk. arada bir F5 e basıyorum. Saat 00:03- 00:05 arasına kadar da sürekli Ctrl+F5 yaparaktan sayfayı yeniliyorum 00:04 gibi çıktığı gibi aldım. Kaçırdıktan sonra birkaç kez bunu takip ettim mecburen. Kadın bana tam 00:00 da sıfırlanıyor ondan sonra hep yenileyin demişti. Randevu almadan da yüzüne bakmıyorlar.
hayrına randevu alabilen birisi olursa, benimde 6+ değişecek :)
CasabLanca
27-08-2015, 21:26
videoda arka fona müzik eklemek için app önerisi olan var mı?
OMTechJr.
28-08-2015, 08:15
dont judge me challange dalgasında sık sık görüyorum musical.ly diye bi site var app'i de var sanırım onla bi dene güzel oluyor görüntü kalitesi falan.
5s telefonumun şarj sıkıntısı var şuanda telefon açılmıyo..***** Zorlu'dan randevu almak imkansız gibi bişey..Telefonun garanti devam ediyo şuanda..Sizce hangi servise vermeliyim ?
git genpa etilere, en iyisi orası vallahi..
Bu arada ek olarak ;
http://www.log.com.tr/iphone-6sin-tanitim-tarihi-belli-oldu/
Arkadaşlar mini3 ekranı patlattık yere düştü alet, puppa ya gittim tamir filan oluyormu diye cam değişimini sadece zorludaki yapıyor biz değişim verebiliriz dedi 900 lira karşılığında,
Zorluyu aradım onlarda cam değişimi olmuyor cihaz değişimi 800 lira dedi.
İnternette 200 liraya 300 liraya cam değişimi yapılır diyenler var, daha önce yaptıran oldumu? Ne kadar sağlıklıdır randıman alınırmı yaptırsak. Yaptıran varsa nerede yaptırdı önerilebilecek yerler varmı?
Arkadaşlar mini3 ekranı patlattık yere düştü alet, puppa ya gittim tamir filan oluyormu diye cam değişimini sadece zorludaki yapıyor biz değişim verebiliriz dedi 900 lira karşılığında,
İnternette 200 liraya 300 liraya cam değişimi yapılır diyenler var, daha önce yaptıran oldumu? Ne kadar sağlıklıdır randıman alınırmı yaptırsak. Yaptıran varsa nerede yaptırdı önerilebilecek yerler varmı?
Eğer apple store'da yaptırma durumunuz yoksa bence en mantıklısı ebay'den sipariş edip kendiniz takın. Çok daha ucuza gelecektir, eğer takma gibi bir durumunuz yoksa mecbur dışarıda yaptıracaksınız..
Eğer apple store'da yaptırma durumunuz yoksa bence en mantıklısı ebay'den sipariş edip kendiniz takın. Çok daha ucuza gelecektir, eğer takma gibi bir durumunuz yoksa mecbur dışarıda yaptıracaksınız..
Çok iddalı, yani elim böyle işlere yatkındır ama ekran konusunda hiç tecrübe yok *****. Yani riske girilirmi bilmiyorum bu kadar, sadece dış cam değişecek onla uğraşırken ekranı patlatırsak birde iyice çöp olabilir
Çok iddalı, yani elim böyle işlere yatkındır ama ekran konusunda hiç tecrübe yok *****. Yani riske girilirmi bilmiyorum bu kadar, sadece dış cam değişecek onla uğraşırken ekranı patlatırsak birde iyice çöp olabilir
F.KARACA
29-08-2015, 18:57
Bugün zorluda ki apple a gittim kardeşimin 5s i düşmediği halde nasıl oluyorsa iç ekranı kırılmış.ekran Değişimi 410tl dediler değişim için 1000tl istediler.ekranı yaptırıyoruz yarın teslim edicekler hatta.randevu Alıp gitmenizde fayda var.
hayrına randevu alabilen birisi olursa, benimde 6+ değişecek :)
Hayırlı olsun o zmn.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/08/30/image.jpg
ChtArdARSL
29-08-2015, 23:55
Haftalarca denedim olmadi sana helal olsun :) simdide denedim bir turku ras gelmiyor,sansmidir anlamadimki..
Haftalarca denedim olmadi sana helal olsun :) simdide denedim bir turku ras gelmiyor,sansmidir anlamadimki..
23:58den sonra denedim. İlk kardeşim için aldım hem de yarına. Ama evde o sora net gidince onaylamadı sanırım. En az 10 defa alabilirdim randevu. Günü 3e ayırıyorlar. Artık hangisine denk gelirsen.
F.KARACA
30-08-2015, 07:34
Randevular 00:00 da açılıyor ve anında bitiyor 00:00da girerseniz randevunuzu alabilirsiniz :)
Bugün zorluda ki apple a gittim kardeşimin 5s i düşmediği halde nasıl oluyorsa iç ekranı kırılmış.ekran Değişimi 410tl dediler değişim için 1000tl istediler.ekranı yaptırıyoruz yarın teslim edicekler hatta.randevu Alıp gitmenizde fayda var.
Ben izmirdeyim, telefonla görüştüm ipadlerde tamir işlemi yokmuş.
Peki arkadaşlar ebaydan cam alalım desek neye dikkat etmemiz lazım ?
F.KARACA
30-08-2015, 13:10
Ben izmirdeyim, telefonla görüştüm ipadlerde tamir işlemi yokmuş.
Peki arkadaşlar ebaydan cam alalım desek neye dikkat etmemiz lazım ?
Bugün Zorlu'ya tekrar gidicem sorarım bi ihtimal belki vardır tamir işlemi.yakın çevrenizde ekran tamir işlemi yapabilen bi yer yokmu bence biraz riskli gibi ekran değişimi.
driftboy
31-08-2015, 14:52
Çıldırcam biri yardım etsin lütfen.
Telefon 6 plus , tr cihazı.
8.4.1 e yükselmiyor, Şimdi Yükle diyince ''güncelleme doğrulanıyor '' uyarısından sonra '' GÜNCELLEME YÜKLENEMEDİ ; İOS 8.4.1 YÜKLENİRKEN BİR HATA OLUŞTU'' yazıyor.
Ayriyetten, telefonu şarja takıyorum , '' BU AKSESUAR DESTEKLENMİYOR OLABİLİR'' uyarısı veriyor, yaklaşık bi 100 defa takıp çıkarınca şarj oluyor. Bazen keyfi kelince tek seferde takınca oluyor. Kabloda bi sıkıntı yok en az 50 tane kablo denedim orjinal yine aynı..
Şarj soketinde sıkıntı yok, sıkıntı olsa pc'den de fişten'de takınca ilk defada görüyor kabloyu bunu yapmazdı. PC'ye takınca usb gibi algılayıp ne istiyosam bakabiliyorum şarj olmuyoken. Ayrıyetten ıtunes görüyor telefonu ama şarj olmuyor.
Home tuşum kendi kendine gitti, basmıyor. Herhangi bişey yokken birden tutukluk yapmaya başladı bi basıyor bi basmıyor, sonra 5 dk içinde gitti hiç basmıyor.
Artık şarjım azaldığında kafayı yiyorum, kırıp atcam bunaldım 2 haftadır.
Bu arada ekran çatlaktı değişti, onunla bi alakası varmıdır bilmiyorum. Bazıları değiştirmeden önce dışarda sakın değişme home çalışmaz diyodu, hadi home tamma ama şarja kim soktu da böyle yaptı anlamadım.
Sıvı teması kesinlikle yok bide.
Day Walker
31-08-2015, 14:57
Telefon 6 plus , tr cihazı.
8.4.1 e yükselmiyor, Şimdi Yükle diyince ''güncelleme doğrulanıyor '' uyarısından sonra '' GÜNCELLEME YÜKLENEMEDİ ; İOS 8.4.1 YÜKLENİRKEN BİR HATA OLUŞTU'' yazıyor.
Ayriyetten, telefonu şarja takıyorum , '' BU AKSESUAR DESTEKLENMİYOR OLABİLİR'' uyarısı veriyor, yaklaşık bi 100 defa takıp çıkarınca şarj oluyor. Bazen keyfi kelince tek seferde takınca oluyor. Kabloda bi sıkıntı yok en az 50 tane kablo denedim orjinal yine aynı..
Şarj soketinde sıkıntı yok, sıkıntı olsa pc'den de fişten'de takınca ilk defada görüyor kabloyu bunu yapmazdı. PC'ye takınca usb gibi algılayıp ne istiyosam bakabiliyorum şarj olmuyoken. Ayrıyetten ıtunes görüyor telefonu ama şarj olmuyor.
Home tuşum kendi kendine gitti, basmıyor. Herhangi bişey yokken birden tutukluk yapmaya başladı bi basıyor bi basmıyor, sonra 5 dk içinde gitti hiç basmıyor.
Bu arada ekran çatlaktı değişti, onunla bi alakası varmıdır bilmiyorum. Bazıları değiştirmeden önce dışarda sakın değişme home çalışmaz diyodu, hadi home tamma ama şarja kim soktu da böyle yaptı anlamadım.
Sıvı teması kesinlikle yok bide.
kesinlikle ekran değişimi ile ilgili bir durum.
bence onlarla bi konuşmalısın.
şu bahsettiğin güncellenmeme durumu benim annemim kullandığı 5s dede var geçen yükle dedim 3-5 kere yapmadı kapattım açtım yapmadı yıldım bıraktım bende. noldu bilmiyorm muhtemelen annem farkında bile degildir :D
driftboy
31-08-2015, 15:30
kesinlikle ekran değişimi ile ilgili bir durum.
bence onlarla bi konuşmalısın.
Adama soyluyorum böyle oldu diye gel tuşu şarj soketini değişiriz düzeltir diyo. oda ayrı bi dövülesi..
driftboy
31-08-2015, 16:54
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/11950798_960849370634707_1375562032_n.jpg?oh=36c29 c1ede922b831c31cf0cc23c4042&oe=55E67787
yakayımmı ben bunu ya ? takıp çıkarınca bunu diyo itunes'te ama görüyo telefonu
Draniela
31-08-2015, 20:20
Bugün şans eseri çözdüm parmak okuyucu işini :) eve geçince yazıcam :) umarım devamlı çözümü bu yönde olur
Şu an randevu açık. Elini çabuk tutan alır
driftboy
01-09-2015, 09:27
kaan abi seni dinlemedim burda ellettim telefonu bak basıma neler geldi :D
parmak izini bekliyorum draniela belki işime yarar :D
Ek bilgi ;
SoundCloud artık ios dan ve bilgisayarlardan dinlenebiliyor. Bilginiz olsun.
Erişim yasağı vardı, kaldırmışlar onuda..
Draniela
01-09-2015, 09:49
Beyler ara sıra parmak izi okuma butonunun parladığını böyle üzerinde kir gibi tabaka olduğunu görüyordum hep böyle yüzeysel parmağımla sildirme gibi yapardım ama dün şans eseri tırnakladım orayı sonra ışık yansımasında çizme gibi sıyırdığını gördüm ama bu tabiki üzerinde oluşan tabakayı kaldırma oldu :D
Biraz uğraştım komple temizleyemedim ama olduğu kadarıyla bile her açıdan tanımladığım her parmağı okudu. Şöyle geniş bir zamanda detaylıca tırnaklamayı düşünüyorum :)
driftboy
01-09-2015, 10:34
İtunes'ten gÜncelleme yapayim dedİm, telefon gİttİ. Gerİ yÜklemede yapamiyorum hata dİyor 18 dİyor 59 dİyor bİ ÇÖzemedİm kafayi yİcem yİne ne s.km İŞtİr anlamadim.
Ekranda İtunes yazisi var Şarj kablosu var oylece duruyor. Aygit bulunamadi dİyor bİŞeyler dİyor.
İtunes'ten gÜncelleme yapayim dedİm, telefon gİttİ. Gerİ yÜklemede yapamiyorum hata dİyor 18 dİyor 59 dİyor bİ ÇÖzemedİm kafayi yİcem yİne ne s.km İŞtİr anlamadim.
Ekranda İtunes yazisi var Şarj kablosu var oylece duruyor. Aygit bulunamadi dİyor bİŞeyler dİyor.
kapatma tuşu ile home tuşuna basıp telefonu bi formatlar mısın. Ondan sonra bilgisayarı da baştan başlat, usb takılı olmasın. Telefon ve bilg kendine gelince bağla bakalım aynı hatayı verecek mi ?
Day Walker
01-09-2015, 10:53
virus programı varsa kapa itunes serverlarına erişimi bazen engelleyebiliyor.
diğer çalışan gereksiz uygulamaları kapa bilgisayarda ve cihaza reset at bakalım ne olcak.
driftboy
01-09-2015, 10:53
home tuşum çalışmıyor :D :D ayrıca itunes yazısı ekranda kaldı, telefon açılmıyor. itunes'e pc den baglanınca eski yazılımı yada güncel yazılmı yükleyemiyorum. hata 53 filan diyor. Kırcam az kaldı. 3 milyar para verdik 3 yıl ömrümü yedi yemin ederim.
Bugün Zorlu'ya tekrar gidicem sorarım bi ihtimal belki vardır tamir işlemi.yakın çevrenizde ekran tamir işlemi yapabilen bi yer yokmu bence biraz riskli gibi ekran değişimi.
Dostum yeni girdiğim için foruma anca görüyorum. Ne oldu sorabildinmi?
O kablonun içinde sadece 2 tane kablo yokki yani data kablosu ayrı şarj için ayrı hatlar geçiyor diye biliyorum. Şarj kablolarında sıkıntı vardır data da yoktur. o yüzden kablodan olabilir. telefonla bi apple mağzasna gir orda onların kablolarıyla dene teşhirdeki açık olan aletlerdekinlerden.
eğer şarj olursa kabloyuda garantiye ver gitsin.
Ha alet garantili değilse teknosadan bitane orjinal kablo al onn fişiyle kabloyu ver sonra 2 kablo olmuş olur en kötü :) fazla kablo göz çıkartmaz sanırım ?
Aynisi bende yaklasik 2 aydir var, gidip orjinal kablo aldim yine ayni degisen bisey yok.
Draniela
02-09-2015, 20:41
beyler macbook air'a iphone u bağladım ama fotoğrafları ancak içe aktar diye kaydedebiliyorum. Normal klasör olarak bulamadım gitti :D
900 tane fotoyu kopyaladım oradan 187 mb gösteriyor kaydettiğim yerde. Orjinal fotoları nasıl kesip alabilirim ? Ayar etti gece gece :D
Caner B.
02-09-2015, 21:16
İp6 kullaniyorum sarj %4-5 te iken telefon kapaniyor.Sarja takinca hemen aciliyor.Pilde sorun mu var acaba ? Basina gelen var mi ?
F.KARACA
02-09-2015, 22:15
@powERS söyledikleri gibi ipad ekran tamiri yapmıyorlar malesef
driftboy
03-09-2015, 10:23
Dostum yeni girdiğim için foruma anca görüyorum. Ne oldu sorabildinmi?
O kablonun içinde sadece 2 tane kablo yokki yani data kablosu ayrı şarj için ayrı hatlar geçiyor diye biliyorum. Şarj kablolarında sıkıntı vardır data da yoktur. o yüzden kablodan olabilir. telefonla bi apple mağzasna gir orda onların kablolarıyla dene teşhirdeki açık olan aletlerdekinlerden.
eğer şarj olursa kabloyuda garantiye ver gitsin.
Ha alet garantili değilse teknosadan bitane orjinal kablo al onn fişiyle kabloyu ver sonra 2 kablo olmuş olur en kötü :) fazla kablo göz çıkartmaz sanırım ?
güncellerken telefon ıtunes'te kaldı gönderdim servise , garantisi yok ekranı dışarda değiştirttim ama bakalım.
en kötü yazılım güncelleyip gönderirler dediler , şansımızı denedik..
SerkanYazgan.
03-09-2015, 16:03
Arkadaşlar 3 gündür iphone 5s telefonum kendi kendine şarj yemeye başladı. Telefonu şarjdan alıyorum 100 den 99a 40 dk da düşen telefon hiç mesajlaşmasam dahi 3 gündür şarj yiyor. Devamlı edge açıktı hiç böyle yapmıyordu, neden olmuş olabilir? Sabah uyandığımda kapanmış oluyor. Son güncellemeyi yapalı baya oldu fakat sorun yeni başladı, zaten son güncellemede böyle hatalar varmış. Sizce yazılımsalmıdır? Haftaya ios 9 çıkıcak onu bekliyorumda başka önerisi olan varmı?
Arkadaşlar 3 gündür iphone 5s telefonum kendi kendine şarj yemeye başladı. Telefonu şarjdan alıyorum 100 den 99a 40 dk da düşen telefon hiç mesajlaşmasam dahi 3 gündür şarj yiyor. Devamlı edge açıktı hiç böyle yapmıyordu, neden olmuş olabilir? Sabah uyandığımda kapanmış oluyor. Son güncellemeyi yapalı baya oldu fakat sorun yeni başladı, zaten son güncellemede böyle hatalar varmış. Sizce yazılımsalmıdır? Haftaya ios 9 çıkıcak onu bekliyorumda başka önerisi olan varmı?
Ayarlar-Gizlilik-Konum Servislerini kontrol edin. Muhtemel bir app sürekli kullanıyor. Mor işaretli olarak gördüklerini kapatarak dene. Şarj durum yanındaki üçgen gittiği an bingo
SerkanYazgan.
03-09-2015, 16:34
Hepsi ayarlı ve defalarca kontrol ettim, dediğim gibi birden oldu. Ayrıca bakıyorum pil kullanımına ordada kaydadeğer birşey yok. YEni güncellemeyi bekleyim eğer olmazsa garantisi devam ediyor İstanbula yol düşerse götürürüm.
@powERS söyledikleri gibi ipad ekran tamiri yapmıyorlar malesef
Sagol tesekkür ederim.
Beyler varmı bildiğiniz tamir için yer
Sagol tesekkür ederim.
İst. Avcılar tarafında var ama şu an kendisi balayında. P.tesiye kadar beklerim derseniz numarasını vereyim
İst. Avcılar tarafında var ama şu an kendisi balayında. P.tesiye kadar beklerim derseniz numarasını vereyim
Bekleriz onda sıkıntı yok ta, genel olarak soruyorum yanlış anlamayın, ipad cam değiştiğinde randıman alı ıyomu bi sıkıntı oluyormu biliyomusunuz? Daha önce yapan varmı yaptıran ?
Camların kalıtelerı varmı mesela ? Sunu alırsak guzel bunu alırsak guzel dıye
Day Walker
04-09-2015, 14:02
Sagol tesekkür ederim.
Tayfun var 0539 589 22 58 Nişantaşında dükkan ara istersen.
Slight sıkıntısı için bugün Zorluya gittim. Arkadaş cameraya baktı ve herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Gece çekimini gösterdim çok rahat bir şekilde bu olabilir. Dedim 3K para veriyor ve karşılığı bu ise dedim reklam yapmacaksınız falan polemiğe girdik biraz. Öncelikle müşteri temsilcilerine çok özgüven depolamışlar.
Adam müşteri ile değilde samimi bir arkadaşı ile konuşuyor sanki.
3K verince iyi fotoğraf çekeceksiniz diye bir şey yok falan dedi, dedim o zaman boy boy reklam yapmayacaksınız.
Öyle gereksiz polemikler oldu, değiştiricem fakat yine aynı olacak dedi. Siz değiştirin kararı ben veririm dedim.
Bakalım verdik, akşam 7 gibi alacağım. Servis bakımından sıkıntılı yermiş cidden. Camera da problem olanlar yani zoom yaptığında pixel ölülüğü olanları değiştiriyorlarmış. Ne kadar site de gözükse de kendileri onaylamadığı sürece değişmiyor.
BıD-Clio
07-09-2015, 15:07
Zorlu centerdan randevu almak bu kadarmı zor hala bır randevu alamadım... Bı onerısı olan varmı
Draniela
07-09-2015, 15:39
beyler macbook air'a iphone u bağladım ama fotoğrafları ancak içe aktar diye kaydedebiliyorum. Normal klasör olarak bulamadım gitti :D
900 tane fotoyu kopyaladım oradan 187 mb gösteriyor kaydettiğim yerde. Orjinal fotoları nasıl kesip alabilirim ? Ayar etti gece gece :D
Güncel olsun
BıD-Clio
07-09-2015, 15:44
Güncel olsun
ben fotolarımı onedrıve ıle hem saklıyorum hem ıstedıgım yere kayıt edebılıyorum . Fotoların oldugu cıhaza onedrıve yukleyıp fotolarınızı oraya yedekleyın sonra dıger cıhazada programı yukleyıp yedeklenmıs resımlerınızden ıstedıgınızı ındırebılırsınız
driftboy
07-09-2015, 17:05
allah başarı kere bin belasını versin, saydığım arızaların yüzünden gönderdim sonuca bak.
mavi ekran hatası
home tuşu çalışmaması
şarj olmaması
güncelleme yaparken itunes'te kalması
Sonuç : Onarım Yapılmadan Geri Gönderildi.
Onarım Yapılmadan Geri Göndermenin Sebebi : YOK, Çünkü Soracak Bi Mıuhattap Yok. !
Zorlu centerdan randevu almak bu kadarmı zor hala bır randevu alamadım... Bı onerısı olan varmı
saat 23:56 gibi sayfayı aç, genius dan zorluya gir randevuya yenile hep f5 ile.. Ben bile zor bela aldım.
İlk gördüğün günü, saat i aldırış etmeden al. 1 hafta sonraya verdi, üşenmedim aldım.
BıD-Clio
07-09-2015, 17:18
saat 23:56 gibi sayfayı aç, genius dan zorluya gir randevuya yenile hep f5 ile.. Ben bile zor bela aldım.
İlk gördüğün günü, saat i aldırış etmeden al. 1 hafta sonraya verdi, üşenmedim aldım.
ınanmazsınız yaklasık 3 haftadır gun gun denıyorum :D bugun hem pcden hemde telefondan o saatlerde gırıp almayı denıcem ıns . gun saat onemı yok yeterkı randevu alıp gıdeyım :)
ınanmazsınız yaklasık 3 haftadır gun gun denıyorum :D bugun hem pcden hemde telefondan o saatlerde gırıp almayı denıcem ıns . gun saat onemı yok yeterkı randevu alıp gıdeyım :)
sorunu nedir? Vallahi ben de abimle almıştımtım saolsun. O telefondan ben bilgisayardan zar zor aldık :)
BıD-Clio
07-09-2015, 17:46
İphone 5s ekranıma dokunun ca cıt cıt sesı gelıyor bırde home tusu cıt cıt seslı olmaya basladı
İphone 5s ekranıma dokunun ca cıt cıt sesı gelıyor bırde home tusu cıt cıt seslı olmaya basladı
ora ile uğraşacağına randevu falan fişman, garantin varsa Mecidiyeköy de Finansbank var karşısında ziraat bankası var. O sokaktan gir sağ tarafta yetkili servis var oraya git sor ya da bırak istersen.
http://www.macbilisim.com/iletisim
BıD-Clio
07-09-2015, 18:03
ora ile uğraşacağına randevu falan fişman, garantin varsa Mecidiyeköy de Finansbank var karşısında ziraat bankası var. O sokaktan gir sağ tarafta yetkili servis var oraya git sor ya da bırak istersen.
http://www.macbilisim.com/iletisim
Garantım var bu sorunla karsılasan cogu kısıye degısım yapmıslar . Bu yetkılı servıse gıtsem aynı sekılde degısım yaparlarmı?
Draniela
07-09-2015, 18:24
ben fotolarımı onedrıve ıle hem saklıyorum hem ıstedıgım yere kayıt edebılıyorum . Fotoların oldugu cıhaza onedrıve yukleyıp fotolarınızı oraya yedekleyın sonra dıger cıhazada programı yukleyıp yedeklenmıs resımlerınızden ıstedıgınızı ındırebılırsınız
Yalnız asıl sorunum o değil :)
Hani macbookta bilgisayarım gibi olan şey finder diye dalgametre ama windowstaki gibi girip bilgisayarıma iphone a girip oradan kes kopyala yapıştır şeklinde işlem yapamamam :)
Garantım var bu sorunla karsılasan cogu kısıye degısım yapmıslar . Bu yetkılı servıse gıtsem aynı sekılde degısım yaparlarmı?
aynen yaparlar. Zorlu ve Akasya dan herkes randv almaya çalışıyor. Emin ol orası da aynı şekilde yapıyor.
Telefonu link de var. Büyük ihtimalle yaparlar. Bende de 6+ vardı artı bilgisayar var Şişli de oraya vermiştim garantisi vardı herhangi bir ücret almadılar, söylediğim yerde almayacaktır.
Apple store artık randevu ve servislere yetişmediği için yetkili servis tanımladı. Buralar da store gibi çalışıyor hiçbir farkı yok. Yalnız bazı ücretli değişim ya da tamirlerde store'a göre yüksek fiyat verebiliyor.
Örnek; arkadaşımın macbook'unun ekranı sorunluydu. Store 1028+kdv derken yetkili servis 1200+kdv dedi
blumenberg
07-09-2015, 23:41
telefonun ekranı kırıldı, randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum
BıD-Clio
08-09-2015, 13:52
aynen yaparlar. Zorlu ve Akasya dan herkes randv almaya çalışıyor. Emin ol orası da aynı şekilde yapıyor.
Telefonu link de var. Büyük ihtimalle yaparlar. Bende de 6+ vardı artı bilgisayar var Şişli de oraya vermiştim garantisi vardı herhangi bir ücret almadılar, söylediğim yerde almayacaktır.
Apple store artık randevu ve servislere yetişmediği için yetkili servis tanımladı. Buralar da store gibi çalışıyor hiçbir farkı yok. Yalnız bazı ücretli değişim ya da tamirlerde store'a göre yüksek fiyat verebiliyor.
Örnek; arkadaşımın macbook'unun ekranı sorunluydu. Store 1028+kdv derken yetkili servis 1200+kdv dedi
tesekkur edıyorum bılgıler ıcın :)
Ankara için Cepa altında Lydia var yetkili servis haberiniz olsun.
Tavsiyenizi ihtiyacım var ;
6+ 16 kullanıyorum bazen sıkılıyorum büyük olduğu için taşıması için vs vs..
Açıkçası biraz da tadını aldım, 6-64 ile değiştirmek mantıklı mı sizce ?
Daha önce böyle bir değişim yapan var mı?
Draniela
09-09-2015, 15:09
Tavsiyenizi ihtiyacım var ;
6+ 16 kullanıyorum bazen sıkılıyorum büyük olduğu için taşıması için vs vs..
Açıkçası biraz da tadını aldım, 6-64 ile değiştirmek mantıklı mı sizce ?
Daha önce böyle bir değişim yapan var mı?
Bence mantıklı. Arkadaşım plus kullanıyor her tarafa arabayla gidip geliyor kendi işi telefon cebinde sorunu vs. yok. Kendisi dana gibi ona rağmen değiştirdi.
Ben de plus baktım ama çok büyük arkadaş ya cidden tablet gibi kullanacağım gerçekten işime yarayacak olsa o zaman alıp kullanırım. Yoksa çekilmez.
http://www.log.com.tr/iphone-6s-ve-iphone-6s-plus-hakkinda-her-sey/
http://www.log.com.tr/129-inc-ekranli-ipad-pro-resmen-duyuruldu/
Anlamadığım nokta Türkiye de milyonlarca kullanıcısı olan marka neden ilk partiyi bu pazara sunmuyor?
BıD-Clio
09-09-2015, 23:12
telefonun ekranı kırıldı, randevu almaya çalışıyorum ama alamıyorum
bende alamıyordum dun ve bugun hem telefon hemde pcden zorlu ve akas ya ıcın randevu almaya calıstım dun saatını secerken hata verdı sonra hemen kayboldu randevular bugunde telefonda akasya ıcınn yenıle yapıodum pcde zorlu ıcın telefondakını yakaladım hemen sectım :)
Valla 5S'imden çok memnundum dün bataryasını arka kapağını ve ön camın çercevesini yenileyeyim derken son anda hiç ettim telefonu. Şimdi geçici bir telefon aldım çıkar çıkmaz bunun kuyruğuna gireceğiz bakalım :D
iPhone resmen 2 kat daha fazla kullanışlı oluyormuş yurtdışında, tüm özellikleri bu kadar aktif şekilde TR'de de çok geçmeden kullanabilir oluruz inşallah.
Draniela
10-09-2015, 07:35
Ben 7 yi beklerim valla :D zaten macbook almışım yeni haşırt on dı bilekbord :D
Ama şu ipad pro çok efsane mac kadar ekranı var. 2. ekran olarak bi çaksam onu tadından yenmez kaç kayme olur acaba
Merhaba,
Arkadaşımın elinde bir tane Ipad Mini mevcut Itunes kilitli şekilde. Cihaz çalıntı falan değil bu arada :) bu cihazı açmanın bir yolu var mıdır?
Ahmet Saraçoğlu
10-09-2015, 10:26
6s çıktı dimi??6dan teknolojik , görsel ne farkalar var?
http://www.log.com.tr/iphone-6s-ve-iphone-6s-plus-hakkinda-her-sey/
http://www.log.com.tr/129-inc-ekranli-ipad-pro-resmen-duyuruldu/
6s çıktı dimi??6dan teknolojik , görsel ne farkalar var?
yukarıda ki link de mevcut :)
12mp kamera iştah açıcı geldi :D
söylentilerde 6s gelmeden 7 olacak diyorlardı s gelmesine sevimdim fiyat makul olursa değerlendirilebilir :D
6+ belki işe yarayabilir bu durumda :) Eğer fiyat farkı çok olmaz ise üstüne üç beş vererek 6s alınabilir :)
Eylul 15 mi 25 mi ole bisi okudum
6s ekim ayinda satilmaya baslanacagi icin ios eylul bitmeden cikar
https://www.youtube.com/watch?v=tRjaTKUvEHs
Kanalın reklamını yapmak için değil ama ilk izlediğim inceleme bu oldu. Rose rengi kadınların gözdesi olur.
Caner B.
10-09-2015, 12:44
Ios 9 15 eylul de gelicekmis.
ozan gülle
10-09-2015, 12:45
İtube parali olmus onun gibi muzik program onerisi olan varmi reklamsiz olursa sevinirim simdi free videos diye bi prog kullaniyorum surekli reklam
İtube parali olmus onun gibi muzik program onerisi olan varmi reklamsiz olursa sevinirim simdi free videos diye bi prog kullaniyorum surekli reklam
Bu da paralı ama bir o kadar da kaliteli.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/202387-spotify.html?highlight=spotify
Sportify i öneririm. Aylık 9,99
Bu olayı geçen hafta arkadaştan duydum, en kısa sürede TR ye de gelirse harika olur :) En azından eziyet çekmeyiz..
Alıntı ;
Dün gerçekleştirilen etkinlikte Apple, iPhone Upgrade Program adında yeni bir program tanıttı. Bu programla birlikte kullanıcılar Apple ile 2 yıl sözleşme yaparak her ay en az 32 dolar ödeyerek yeni bir iPhone sahibi olabiliyor. 12 aylık ödeme sonunda ise Apple, kullanıcıdan eski iPhone’unu isteyerek karşılığında yeni tanıtılan iPhone’u veriyor ve kullanıcı aylık 32 dolar ödemeye devam ediyor. Elbette kullanıcı yeni iPhone’unu aldığında sözleşme de tekrar yenileniyor.
iPhone Upgrade Program kapsamında tüm iPhone modellerinin aylık fiyatlandırması şu şekilde:
iPhone 6s
– 16 GB modeli için 32,41 dolar
– 32 GB modeli için 36,58 dolar
– 128 GB modeli için 40,75 dolar
iPhone 6s Plus
– 16 GB modeli için 36,58 dolar
– 64 GB modeli için 40,75 dolar
– 128 GB modeli için 44,91 dolar
iPhone Upgrade Program her yıl yeni bir iPhone vermekle kalmıyor, kullanıcılara 99$ değerindeki Apple Care+ paketini de ücretsiz olarak veriyor. Apple Care+ paketiyle birlikte kullanıcılar 2 yıllık garanti, telefon desteği ve ekranın kırılması, suyla temas, yere düşme gibi olası kazalara karşı maksimum 2 kere olmak üzere desteğe (sadece servis ücreti ve vergi ödeniyor) de sahip oluyor.
Şimdilik sadece Amerika’daki Apple Store’larda geçerli olan bu programın önümüzdeki senelerde diğer tüm ülkeler için geçerli olması bekleniyor.
Amerika'da C.tesi günü ön sipariş, 25 Eylül'de satışa başlanıyor.
http://www.apple.com/iphone/
Ipad Pro ise Kasım'da satışa sunulacak.
http://www.apple.com/ipad-pro/
Bu tablet bambaşka bişey olmuş :D
Apple developer girişi olan varsa ios 9 golden master ve el capitan indirmek istiyorum biri yardımcı olursa sevinirim (GM versiyonu yüzde 98 son final versiyon oluyor yani cihazlara yollanan)
Musify
Logosu mavi tabana kulaklık şeklinde. download edip, offline da dinleyebilirsin.
emresener
10-09-2015, 15:31
Bu olayı geçen hafta arkadaştan duydum, en kısa sürede TR ye de gelirse harika olur :) En azından eziyet çekmeyiz..
Alıntı ;
Dün gerçekleştirilen etkinlikte Apple, iPhone Upgrade Program adında yeni bir program tanıttı. Bu programla birlikte kullanıcılar Apple ile 2 yıl sözleşme yaparak her ay en az 32 dolar ödeyerek yeni bir iPhone sahibi olabiliyor. 12 aylık ödeme sonunda ise Apple, kullanıcıdan eski iPhone’unu isteyerek karşılığında yeni tanıtılan iPhone’u veriyor ve kullanıcı aylık 32 dolar ödemeye devam ediyor. Elbette kullanıcı yeni iPhone’unu aldığında sözleşme de tekrar yenileniyor.
iPhone Upgrade Program kapsamında tüm iPhone modellerinin aylık fiyatlandırması şu şekilde:
iPhone 6s
– 16 GB modeli için 32,41 dolar
– 32 GB modeli için 36,58 dolar
– 128 GB modeli için 40,75 dolar
iPhone 6s Plus
– 16 GB modeli için 36,58 dolar
– 64 GB modeli için 40,75 dolar
– 128 GB modeli için 44,91 dolar
iPhone Upgrade Program her yıl yeni bir iPhone vermekle kalmıyor, kullanıcılara 99$ değerindeki Apple Care+ paketini de ücretsiz olarak veriyor. Apple Care+ paketiyle birlikte kullanıcılar 2 yıllık garanti, telefon desteği ve ekranın kırılması, suyla temas, yere düşme gibi olası kazalara karşı maksimum 2 kere olmak üzere desteğe (sadece servis ücreti ve vergi ödeniyor) de sahip oluyor.
Şimdilik sadece Amerika’daki Apple Store’larda geçerli olan bu programın önümüzdeki senelerde diğer tüm ülkeler için geçerli olması bekleniyor.
Ekim ayında Amerika seyahati var. Gidip ordan bu şekil de alabiliyorsak 3 kişi gidicez 3 tane alalım gelelim. çok güzel olmuş yeni çıkan ürün olunca eskiyi ver yenisine al olması. yarı fiyatına kullanmış oluyorsun 1 yıl misal ;)
burda 6yı taahhut ile aldık 12 ay olmadan 6s çıktı 12 daha beklemek gerekki yenısını alalım. vodafone turkcelle yapabilir aslında böyle birşey burdada ...
yoksa ben çok yanlışmı anladım :DD:D
Ekim ayında Amerika seyahati var. Gidip ordan bu şekil de alabiliyorsak 3 kişi gidicez 3 tane alalım gelelim. çok güzel olmuş yeni çıkan ürün olunca eskiyi ver yenisine al olması. yarı fiyatına kullanmış oluyorsun 1 yıl misal ;)
burda 6yı taahhut ile aldık 12 ay olmadan 6s çıktı 12 daha beklemek gerekki yenısını alalım. vodafone turkcelle yapabilir aslında böyle birşey burdada ...
cok sapkın degilsen 1 telefon 2 sene götürüyor zaten fazlasıyla. 32 dolarda nerden baksan 100 lira, tcell v.fone avea ile 2 yıl tahüte girsen interneti konusması ıvırı zıvırı aynı mevzuya gelmiyormu zaten.
emresener
10-09-2015, 16:19
cok sapkın degilsen 1 telefon 2 sene götürüyor zaten fazlasıyla. 32 dolarda nerden baksan 100 lira, tcell v.fone avea ile 2 yıl tahüte girsen interneti konusması ıvırı zıvırı aynı mevzuya gelmiyormu zaten.
olm zaten taahhuttum olduğu için yenisine alamıyorum oralardan :D ;)ayrıca taahhutlu en kötü 180lira oluyor telefon :D her türlü zararda en az zararın peşindeyiz :D
satılık iphone 6 nokta hatasız ahahah vereyım sana ;)
ram gene 1 gb batarya aynı
6s bekleneni veremedi...
olm zaten taahhuttum olduğu için yenisine alamıyorum oralardan :D ;)ayrıca taahhutlu en kötü 180lira oluyor telefon :D her türlü zararda en az zararın peşindeyiz :D
satılık iphone 6 nokta hatasız ahahah vereyım sana ;)
ulan keko telefonu ucuza aldında telefonun icine koyacagın hattı bedava vermiyorlar biliyosun dimi :D
mesela: turkcellde 4gb 1000dk 1000sms 85 TL, hadi onada kontrat yaptın 1sene 69 TL. bak oldun yine 170-180 lik pampa :D
emresener
10-09-2015, 16:39
ulan keko telefonu ucuza aldında telefonun icine koyacagın hattı bedava vermiyorlar biliyosun dimi :D
mesela: turkcellde 4gb 1000dk 1000sms 85 TL, hadi onada kontrat yaptın 1sene 69 TL. bak oldun yine 170-180 lik pampa :D
olm kontratım 11/2016 ye kadar devam ediyor ;) yeni aldık 6yı o yuzden vermiyolar bana yeni ıphone anlatamıyorum galiba.ahahaha.
o Sistem sanırım sadece ABD de alınanlarda var, emin değilim. Gitmişken sorun da bari net bilgimiz olmuş olur.
Burada öyle bir şey yapsalar, emin ol Amerika dan fazla zorluda ki apple satar. Yağmalarlar dükkanı :)
ram gene 1 gb batarya aynı
6s bekleneni veremedi...
RAM 2gb
Batarya aynı
turbo&quattro
11-09-2015, 18:42
Foruma ilan acmadan buraya yazayim dedim. Cok cok temiz ip6 16gb var elimde uygun fiyatli verecegim. Ilgilenen varsa iletisime gecsin lutfen.
RAM 2gb
Batarya aynı
Bataryası farklı diyorlar. Kullanım degerleti aynı
Almayı düşünenler bi baksın..
http://www.log.com.tr/16-gblik-iphone-6s-almak-ne-kadar-mantikli/
F.KARACA
13-09-2015, 16:33
RAM 2gb
Batarya aynı
Hayır bataryayı küçülttüler
Silence45
14-09-2015, 14:22
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Uzun süredir 5S kullanıyordum, değiştirdim yine 5S'teyim ancak bu cihazda bir sorunum var. Sürüm 8.3 . Mailler ya da Whatsapp'tan gelen mesajlar 2 gündür kilit ekranını açtığım zaman geliyor. Mailler ise elle güncelleme istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Arkadaşlar batarya nasıl küçüldü, yine 1800 lük gelicek
F.KARACA
15-09-2015, 09:10
Arkadaşlar batarya nasıl küçüldü, yine 1800 lük gelicek
İphone 6 pili 1810 mAh iphone 6s in pili 1715 mAh
6+ 16 yı satmak istesek kaça gider ? Sahibinden de 2,5K dan aşağıya ilan yok :)
Silence45
15-09-2015, 10:18
Arkadaşlar, 8.4.1 e güncelledim. Sorunum bazen yine oluyor. Mesela gece 3 te mail gelmiş ancak bana bildirim gelmiyor. Elle güncelleme yapınca geliyor. Halbuki tüm ayarlar anında ilette. Bir başka sorunumda 10 saat beklemede hiç kullanmadığım telefon arka planda 45 dk boyunca kullanılmış gözüküyor ve doğal olarak şarjım düşüyor boş yere. Bunu nasıl azaltabilirim? Arka planda uygulama yenileme de kapalı. Swarm bildirimlerini bile kapattım ama yine aynı.
İphone 6 pili 1810 mAh iphone 6s in pili 1715 mAh
Rezillik resmen işkenceye daha çok işkence katıyolar
SerkanYazgan.
15-09-2015, 13:33
Arkadaşlar, 8.4.1 e güncelledim.
Aynısı bendede var ve bana sürümle alakalıymış gibi geliyor. telefonum 5s yarın akşam 8-9 gibi ios 9 güncellemesinin dağıtımı başlayacak ve direk güncelleyeceğim.
8.4.1 e güncellediğimde sıkıntı yoktu fakat son 10 gündür nedense telefonum kendi kendine şarj yiyor, sabah uyandığımda şarjı bitmiş oluyor. Bataryanın durumuna baktım 1550 den 1500 mah gözüküyor. 3 saat kullanımı zor alıyorum şuan, telefonu yedekledim ve sıfırlayıp tekrar kurdum. %100 deyken sabah uyandığımda %50 ye düşmüş oluyor. Yarın güncellediğimde hala düzensiz olursa garantiye göndereceğim.
Aynısı bendede var ve bana sürümle alakalıymış gibi geliyor. telefonum 5s yarın akşam 8-9 gibi ios 9 güncellemesinin dağıtımı başlayacak ve direk güncelleyeceğim.
8.4.1 e güncellediğimde sıkıntı yoktu fakat son 10 gündür nedense telefonum kendi kendine şarj yiyor, sabah uyandığımda şarjı bitmiş oluyor. Bataryanın durumuna baktım 1550 den 1500 mah gözüküyor. 3 saat kullanımı zor alıyorum şuan, telefonu yedekledim ve sıfırlayıp tekrar kurdum. %100 deyken sabah uyandığımda %50 ye düşmüş oluyor. Yarın güncellediğimde hala düzensiz olursa garantiye göndereceğim.
o benım eskı telefon da da olmustu maıllerı bırsey yapmıstım telefon sureklı sarj yıyor bırde ısınıyor ınternetı somuruyordu megerse tum maıllerı ındır moduna gecmıs eskıye donuk maıllerı ındırmeye calısıyordu sızınde oyle olmustur o maıl ayarlarını bı kurcalayın duzelır
SerkanYazgan.
15-09-2015, 13:59
Yok kanka ya maili, itunesi, icloudu felan hep kapadım. Apple teknik destekle görüştüm, logları aldılar telefondan arama geçmişiyle ilgili bir sıkıntı görünüyor sadece dediler. İşte yarın ki güncellemeyi bekliyorum umarım düzelir. Ben birgünü çok rahat çıkarıyordum telefonla şimdi her uyandırdığımda şarj %70 se %68 e fln düşüşünü görüyorum canım sıkılıyor hiçbir işlem yapmadan düşmesine. Olmadı satıp yeni bitane alıcam.
Silence45
15-09-2015, 14:24
benim tel 1 haftalık. Bende yazılımdan kaynaklandığını tahmin ediyorum.
driftboy
15-09-2015, 17:08
6+ 16 yı satmak istesek kaça gider ? Sahibinden de 2,5K dan aşağıya ilan yok :)
Valla bende var ekranı değişti 2400 e ilan acmayı düsünüyorum :D
Valla bende var ekranı değişti 2400 e ilan acmayı düsünüyorum :D
2,6 dan ilan açtım, spigen kapaklı - çekeriz olmadı :)
BıD-Clio
15-09-2015, 23:25
apple randevuya ıhtıyacı olan varmı yarın 15:30 olması lazım randevum var gıdemeyecegım ?
İos 9 geldi ancak yükle dediğimde hata ile karşılaşıyorum herkeste aynı sorun oluyor mu yoksa benim cihazda mı sıkıntı ?
nakayama
16-09-2015, 20:29
Arkadaşlar rehberdeki liste haricinde arayan kayıtsız numaraları engellemenin bir yolu varmı
İos 9 geldi ancak yükle dediğimde hata ile karşılaşıyorum herkeste aynı sorun oluyor mu yoksa benim cihazda mı sıkıntı ?
Cihaz ne ? + ilk yorumları okumadan kesinlikle yükleme. Bi bakalım neler sıkıntılı şarj uçuyormu çalışmayan varmı. Hemen yüklemeyin arkadaşlar.
Yoğunluktan hata alıyorsundur serverlar kilit :)
Arkadaşlar rehberdeki liste haricinde arayan kayıtsız numaraları engellemenin bir yolu varmı
Arama kaydında numaranın yanındaki i iconuna bas en altta numarayi engelle var.
guncelleme yapan kullanan var mı ? ınıyor suan:D
Cihaz ne ? + ilk yorumları okumadan kesinlikle yükleme. Bi bakalım neler sıkıntılı şarj uçuyormu çalışmayan varmı. Hemen yüklemeyin arkadaşlar.
Yoğunluktan hata alıyorsundur serverlar kilit :)
evet yoğunluktan hata alıyormuşum artık çok geç yükledim :) bu arada cihaz 5.Şuan ki izlenim güzel alt uygulamalar geçişini değiştirmişler güzel olmuş pil tasarruf modu,car play,arkadaş bul özellikleri eklenmiş bakalım :)
bende yaptım bı fark yok pıl modu var sadece farklı
Draniela
17-09-2015, 06:09
Herhangi bir sıkıntı var mı ? Ona göre ben de yükleyeceğim
emresener
17-09-2015, 08:28
http://www.apple.com/tr/ios/whats-new/
Klavyeyi beğendim ben. arayuz geçişleri biraz kötü olmuş gibi.. Şarj konusunda henuz testteyim :D
byspeedman
17-09-2015, 13:04
çok geç iniyor hayırlısı bakalım
Dünden beri deniyorum daha yarısı anca doldu
hata veriyor i tunes ile indirin.
ben 6 ya dün gece başlattım sabah bitmişti :D ben son kullanılan uygulamalar ekranını begenmedim. Onun dışında bence kullanım süresi kesinlikle artmış . Tabi tek günlük deneyimimle konuşuyoruz.
İphone da hata veriyor bi türlü indiremedim, ipade ilk denemede yüklendi.
Sanki bi hzlılık var ama psikolojik mi bilmiyorum :)
multi task hariç beğendim.
ozan gülle
17-09-2015, 16:05
Beyler iphone 5 s acayip isiniyor 2 yildir kullaniyorum tahmini son 2 aydir boyle neden acaba
Dakika itibariyle yükledim yeni yazılım bana çok yetersiz geldi.Ara geçişler eskisi gibi stabil değil.Tek işe yarayabilecek şey tasarruf modu onu da daha test edemedim.
Bende sabah 5'e yükledim sanki rehber yavaşladı gibi ama 10k kişi olunca normaldir herhalde gerçi eski sürümde böyle bir sıkıntı yoktu 9 da var yavaşlama..
Beyler iphone 5 s acayip isiniyor 2 yildir kullaniyorum tahmini son 2 aydir boyle neden acaba
Aynı sorun benimde başıma geldi..Aşırı ısınıyodu bi süre sonra destekle şarj olmaya başladı bi süre sonra tamamen gitti..Servise yolladım batarya şişmesi nedeniyle yeni telefon yolladılar..Aynı sorun sanırım sizdede mevcut..
halilcan9455
17-09-2015, 17:29
İphone 5s 'e yükledim.
Arayüzde takılmalar var.
Son kullanılan uygulamalar eski hali ile daha güzeldi sanki.
Uygulamalarındaki başlangıcında saniyelik gecikme yaşanıyor. 5s kullanıyorum.
Yeni alınmış 6 16 ile plus takas etmek isteyen var mı?
İphone 5s de müzikçalarım kendi kendine açılıp U2 şarkıları çalıyor , bunun sebebini bilen var mı ? Şarkıları silemiyorumda.
Güncellemeden sonra bagzı smslerim karşı tarafa imessage olarak gidiyor.Gelen mesajlar ise gec geliyor bu sorunu yaşayan var mı?
İphone 5s de müzikçalarım kendi kendine açılıp U2 şarkıları çalıyor , bunun sebebini bilen var mı ? Şarkıları silemiyorumda.
U2 yi silmek için iTunes üzerinden müzikler kısmında satın alınanları aktar gibi bu seçenek olması lazımdı. Onu iptal edersen kaldırmış olursun.
SerkanYazgan.
17-09-2015, 21:23
İlk sürüm olduğu için stabil olmaması normal, whatsapa girerken siyah ekran geliyor 1 saniyelik. Uygulamaların çoğu ios 9 için güncellenmedi, güncellenince düzelir. Ayrıca 9.1 final yakın zamanda yayınlanır ufak tefek hatalar giderilir. Ben 5s e yükledim hiçbir sıkıntı yok hatta ios 8 den hızlı geldi, telefonla ilgili aşırı ısınma ve şarjın kendi kendine bitme sıkıntısı var bu yüzden şimdi dfu modla tekrar restore edip kuruyorum.
güncellemeyi i tunes den mi yapıyorsunuz telefondan mı i tunesden yapayım dedim 4 saattir hala indirecek güncellemeyi iptal mi etsem?
SerkanYazgan.
17-09-2015, 22:13
Ben dün otadan yaptım, sorunsuzdu. 2 saattirde itunesten dfu modda restore yapıyorum. 2 saatte indi yani ilk 200-300 mb yavaş sonradan hızlandı indirme.
indirme de sıkıntı yaşayan var mı ?
2-3 tür indirilemedi hatası veriyor..
bundan sonra da 16 gb çıkartmasınlar bence 32 64 128 mantıklı ..
Yaklaşık 7GB sadece sistem tutuyor :S
SerkanYazgan.
17-09-2015, 22:48
Şuan dfu moddan kurulum yaptım. Cihaza sadece whatsapp yükledim 70 mb yer kaplıyor. 575 kullanılan 11,2 Gb kullanılabilir alan gözüküyor. Bu arada dfudan kurunca ekranda titreme başladı, biraz araştırdım kendiliğinden geçer dediler inşallah öyle olur :)
Yağ gibi akıyor telefon, hiçbir frame atlaması, kasma felan yok.
Bende bi restore yapsam iyi olacak.
6 ya da kurdum şimdi iki dakikada kurdu.
9.1 yok betayı yayınlamışlar 9.0.1 bile değil
6s amerikada hangi gün satışa çıkcak bilen varmı?
25Eylül. Apple daha gün vermeden Apple storelar önünde çadır kurmaya başlamış millet :D
emresener
18-09-2015, 09:14
dun sabah 8de tam sarj çıktım ve suan sarj %4 aktif olarak instagram ve safari kullanıyorum sıksık whatsapp telefon görüşmesi falan. sarj şuan için iyileşmiş gibi geldi bana...
Şu ana ekran duvar kağıdı olayında istediğim fotografı koyarken ZOOM yapmasını engelemek mümkün müdür? foto koyuyorum heme büyütüo piksel piksel olyor fotogram ve tam olarak sığmıyor.
Ben de 5s'e yükledim ilk gün. Takılmalar siyah ekran geçişleri falan bende de var ama şarj olayı ciddi iyileşmiş olarak gözlemledim şu ana kadar. Üşenmezsem gece bi de restore yaparım
Çok sayıda şikayet var ios 9 güncelleyenlerden özellikle 5s'te. 9.1 jb çıkasaya kadar 8.3'te devam.
takılmalar, siyah ekran, kendi kendine kapanmalar.. pişman oldum iyice. Temiz bi restore etmek gerekicek sanırım.
4S'te halen ios7 kullanıyorum. 9'a geçmeli miyim sizce? Yeni telefon almak zorunda kalmayalım:D
turbo&quattro
19-09-2015, 23:57
4S'te halen ios7 kullanıyorum. 9'a geçmeli miyim sizce? Yeni telefon almak zorunda kalmayalım:D
birkac saat once yegenim sinir krizleri geciriyordu telefonunu surekli acip kapamaya calisiordu. 4s i varmis 9 yuklemis telefonu gocmus :)
birkac saat once yegenim sinir krizleri geciriyordu telefonunu surekli acip kapamaya calisiordu. 4s i varmis 9 yuklemis telefonu gocmus :)
Tahmin ettim de bir sorayım demiştim, haklı çıktım:D çok sağol abi
Arayüzde çok fazla hata mevcut. Benim acayip sinirimi bozuyor. Önceki sürümde yağ gibi akıp giden cihazda gecikmeler, siyah ekranlar var malesef.
SerkanYazgan.
20-09-2015, 13:38
Benim 5s te hiçbir takılma, siyah ekran sorunu yok. İlk gün otadan güncelledim whatsapa girerken siyah ekran çıkıyordu. Ertesi gün dfu modda restore yaptım sorun kalmadı.
Bu arada telefonumda şarj sıkıntısı var, ankarada garanti kapsamında elden gösterebileceğim yer var mı? Genpa gibi
turbo&quattro
20-09-2015, 18:00
Ipad air 2 de ligtv ve digiturkwebplay app leri kullaniyorum ama ikisinde de goruntu var ses yok. Baska appleri denedim ses var sadece bu ikisinde yok. Kaldirip yeniden kurdum ama hala ayni. Musteri hizm ararim kalditip kurun duzelir dediler ama onu Zaten birkac kez yaptim. Onceki ipad imde( ipad 4 retina ) sorunsuz calisan app air 2 de neden calismiyor olabilir?
Ipad air 2 de ligtv ve digiturkwebplay app leri kullaniyorum ama ikisinde de goruntu var ses yok. Baska appleri denedim ses var sadece bu ikisinde yok. Kaldirip yeniden kurdum ama hala ayni. Musteri hizm ararim kalditip kurun duzelir dediler ama onu Zaten birkac kez yaptim. Onceki ipad imde( ipad 4 retina ) sorunsuz calisan app air 2 de neden calismiyor olabilir?
Bence tamamen digiturkun app geliştiricilerinin uygulamayı güncelleyememiş olması, suçu kabul etmeyip kapatın açın düzelir" bahanesiyle gelmişler gibi hissettim ben :)
Zorla Samsung aldıracaklar...
Rehberde kayıtlı kişileri spotlight araması bulamıyor..
Okunmamış 4294967294 adet mail olduğunu söylüyor.. (rakam telde yazdığı gibi rastgele basmadım)
Bariz yavaşlama var uygulama açılışlarında..
Ben beta halini de yükleyip bu ne rezillik diyip restore etmiştim. Beta'ya göre hiçbirşey dğeişmemiş sanki..
Telefon 6 64 bu arada..
turbo&quattro
20-09-2015, 18:24
Banada pek sallamadilar gibi geldi. Sozde Sikayet formu doldurdu eleman sonucu ogrenmek icin iki gun sonra ara dedi :D
Uygulama ios9'a optimize edilmemiştir. Güncelleme geldiğinde düzelir.
Benim 5s te hiçbir takılma, siyah ekran sorunu yok. İlk gün otadan güncelledim whatsapa girerken siyah ekran çıkıyordu. Ertesi gün dfu modda restore yaptım sorun kalmadı.
Bu arada telefonumda şarj sıkıntısı var, ankarada garanti kapsamında elden gösterebileceğim yer var mı? Genpa gibi
genpa nın karsısı teleservıce var
dun sabah 8de tam sarj çıktım ve suan sarj %4 aktif olarak instagram ve safari kullanıyorum sıksık whatsapp telefon görüşmesi falan. sarj şuan için iyileşmiş gibi geldi bana...
Şu ana ekran duvar kağıdı olayında istediğim fotografı koyarken ZOOM yapmasını engelemek mümkün müdür? foto koyuyorum heme büyütüo piksel piksel olyor fotogram ve tam olarak sığmıyor.
Galeriden fotoyu açıp ekran resmi alarak arkaplan yap kanka, tek çözüm bu.. ios 7 de ne güzeldi :D
hiçbir zaman sürüm çıktığı gün kurmadım ve hala kurmadım,
zaten radyoda denk geldim bir kaç gün beklenmesini öneriyorlardı.
cgnozdmr
21-09-2015, 12:04
bu sabah kurdum pişman oldum ara geçişlerde yavaşlamalar uygulamaları açarken anlık siyah ekranlar...telefon 6 bu arada
Gün aşırı küfür dağarcığımı genişletiyorum.
Eski telefonlarınıza yeni güncellemeleri yüklemeyin arkadaşlar.
Bi bekleyin, yorumları okuyun ondan sonra yapın. Ondan sonra tırım tırım tırmalıyorsunuz eski sürüme geçmek için..
Day Walker
21-09-2015, 13:35
Bi bende sorun yok galiba tıkır tıkır çalışıyo :)
Bi bende sorun yok galiba tıkır tıkır çalışıyo :)
3 yada 4 kere denedim 6+ da wifi üzerinden yapmadı, bilg dan da yapmak istemedim uğraşmadım :D İyi diyiyorsan denim tekrar abi :)
gurkanerkan
21-09-2015, 14:09
Telefon üzerinden güncelleme yapmak yerine son yayınlanan ipsw dosyasını itunes üzerinden telefonunuza kurarsanız daha sağlıklı olur.
iphone 5 sorunsuz kullanıyorum donma takılma kapanma yok, sadece messenger açarken anlık siyah ekran geliyor. itunes üzerinden yaptım güncellemeyi telefondan değil.
ios9 da bluetooth ile hangi araçlara bağlanabiliyoruz böyle birşey gelmiş galiba?
Day Walker
21-09-2015, 14:27
3 yada 4 kere denedim 6+ da wifi üzerinden yapmadı, bilg dan da yapmak istemedim uğraşmadım :D İyi diyiyorsan denim tekrar abi :)
walla 5 dk da wifi den download etti kendi yaptı ip 6+ bende sorun yok.
Ama ben genelde ipad kullanıyorum. Telde sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum.
İpad şu oldu. Türkçe açıklamaları olan oyunlar ingilizceye dönüştü :)
ios9 oldu tripadvisor kitlendi kaldı
kolum kanadım kırıldı hadi bakalım ayıkla princin taşını anasını satim.
Day Walker
22-09-2015, 11:05
ios9 oldu tripadvisor kitlendi kaldı
kolum kanadım kırıldı hadi bakalım ayıkla princin taşını anasını satim.
uygulamayı kaldır kanka tekrar yükle şayet olmazsa uygulama için güncelleme bekliyeceksin.
Resul911
22-09-2015, 11:24
İphone 6 yı itunes üzerinden güncelledim hiç bi sorun yok hatta şarjda ciddi düzelmeler var.
uygulamayı kaldır kanka tekrar yükle şayet olmazsa uygulama için güncelleme bekliyeceksin.
hayatımı kurtardın
mucxxx! oldu valla:D