Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
dasemert
21-03-2016, 21:37
Büyük telefon sevmeyenlere 4" iphone çıktı
http://www.apple.com/tr/iphone-se/
Özellikleri güzel 5s ile ekranı aynı boyutta sanırım.
iPhone da offline müzik dinlemek icin hangi app kullaniyorsunUz
Tubidy kullanıyorum
Bende musify kullanıyorum.
Özellikleri güzel 5s ile ekranı aynı boyutta sanırım.
kasa direk 5s hatta.
kasa direk 5s hatta.
Fiyata göre mantıkı cihaz ama TR iphone kullanıcılarının büyük kısmı iphone un son modelini hava atmak için aldığından ne kadar satar muamma. ***** 2. eli 1000 lira olan tel ile aynı görünüyor.
iPhone da offline müzik dinlemek icin hangi app kullaniyorsunUz
Spotify kullanıyorum ben tabi premium da bitek öyle bir özelliği var.
dasemert
21-03-2016, 23:02
Fiyata göre mantıkı cihaz ama TR iphone kullanıcılarının büyük kısmı iphone un son modelini hava atmak için aldığından ne kadar satar muamma. ***** 2. eli 1000 lira olan tel ile aynı görünüyor.
Muhtemelen 5c modeli gibi olur satışları.Büyük telefon sevmeyenler için dolu bir alternatif ama 6 boyutlarında olsaymış güzel olurmuş.
Muhtemelen 5c modeli gibi olur satışları.Büyük telefon sevmeyenler için dolu bir alternatif ama 6 boyutlarında olsaymış güzel olurmuş.
Satış konusu bana da öyle geliyor. Özellik olarak zaten 6S ile aynı. Adamlar onu daha erken yaptılar :)
5C benim gibi 5Sini özleyenler için ideal Tr pazarında herşeyin en yenisi olsun diyenler almayacağı için fiyatı düşük olur diye düşünüyorum. Mutlaka alacağım :)
16gb 2bin, 64 gb 2400 TL,
5s in hala 1500 semalarında oldugunu düşünürsek fiyatı çok ucurmamışlar
ios 9.3 şimdi güncelledim night shift özelliğini sevdim hoş olmuş
Harika bir telefon olmus 5se
Draniela
22-03-2016, 10:31
9.3 nasıl kullananlar yorumlayabilir mi?
Ben daha şimdi gördüm geldiğini
Day Walker
22-03-2016, 10:35
Şimdilik bi takılma donma yok.
ama vodafone yazıları en üstte eşşek kadar oldu sinir oldum. Büyük harf kullanmışlar.
Şimdilik bi takılma donma yok.
ama vodafone yazıları en üstte eşşek kadar oldu sinir oldum. Büyük harf kullanmışlar.
Aynen sinir oldum bende ona :)
Bende sorun yok ışık kısma olayı güzel oldu notlarda parmak izi ve şifre olması çok iyi bir özellik notları çok kullanırım.
Telefon 6 bu arada
9 sürümleri içindeki en stabil sürüm deniyor, jb çıksada ben de terfi etsem :)
Draniela
22-03-2016, 11:10
ne özellikleri gelmiş ışık kısma muhabbeti ve notlara parmak izi eklemek dışında var mı işe yarar birşeyler ?
SE çok iyi olmuş mantıklı boyuta geri dönebilir :)
ne özellikleri gelmiş ışık kısma muhabbeti ve notlara parmak izi eklemek dışında var mı işe yarar birşeyler ?
yeni iphone modeli için soruyorsan ön kameraya flaş geldi
Draniela
22-03-2016, 21:24
yeni iphone modeli için soruyorsan ön kameraya flaş geldi
yok iphone se için sormamıştım yeni 9.3 patch için sormuştum. Şu ışık zamazingosu güzel gibi duruyor ama iyice sarıya çekince acayip rahatsız etti. Şimdi bunun olayı karaklıkta göz yormasın diye mi yoksa şarj mevzusu mu ? :D
Sadece goz yormasin diye yapildi. Aslinda iphone un en dusuk ekran parlakligi bile gece veya yeni uyandiginizda fazla geliyor. Samsung bu konuda cok daha basarili. En kisik ayarinda ekran okunmuyor nerdeyse
5s ile 5se'nin batarya boyut-uyumlulukları hakkında bilgisi olan var mı? Eğer aynıysa tam swaplık :)
Draniela
22-03-2016, 21:59
Sadece goz yormasin diye yapildi. Aslinda iphone un en dusuk ekran parlakligi bile gece veya yeni uyandiginizda fazla geliyor. Samsung bu konuda cok daha basarili. En kisik ayarinda ekran okunmuyor nerdeyse
normal ışık açıkken ben açtım o dalgametreyi gözlerim ağrıdı :D
Evet karanlıkta normalde öyle oluyor çok göz yoruyor bi gece uyumadan denerim ne gösterecek. Polarize gözlük camı gibi bir ışığı yaratıyor sanki öyle sezdim
5s ile 5se'nin batarya boyut-uyumlulukları hakkında bilgisi olan var mı? Eğer aynıysa tam swaplık :)
Kullanım süresinde uzama pilden ziyade daha yeni nesil olan işlemciden. Daha az güç tüketiyor.
Night shift özelliği çok iyi olmuş ama güncellemeden sonra operatör güncellemesi diye bir şey de onayladım, hem vodafone yazısı değişti büyük harfe döndü hem de full çekmesine rağmen görüşmelerimde ve internet bağlantımda kesilme yaşamaya başladım. Başına gelen var mı benden başka?
Night shift özelliği çok iyi olmuş ama güncellemeden sonra operatör güncellemesi diye bir şey de onayladım, hem vodafone yazısı değişti büyük harfe döndü hem de full çekmesine rağmen görüşmelerimde ve internet bağlantımda kesilme yaşamaya başladım. Başına gelen var mı benden başka?
var aynısını bende yaşıyorum çat diye gidiyor
Day Walker
23-03-2016, 10:20
hat bende de sorun oldu bu sefer :mad:
Benim Turkcell yazısı aynı, hatta da sıkıntı yok 9.3 ile. itunes üzerinden yaptım güncellemeyi. şebeke sağlayıcı güncellemesini de yaptım ayrıca neye gerekli bilmiyorum ama :D
cihaz 6 64gb
9.3 güncellemeyi yaptım. Şebeke güncellemesi nedir bilmiyorum öyle bir şey de sormadı bana. Şebeke yazısı eskisi gibi değişen bir şey yok bu konuda
var aynısını bende yaşıyorum çat diye gidiyor
hat bende de sorun oldu bu sefer :mad:
4G desteği ile ilgiliymiş gelen güncelleme. Hücresel ayarları altında ses ve veriyi 4g den 3g ye çekip denedik şimdilik düzeldi gibi bende. Bir deneyin isterseniz
volume81
23-03-2016, 12:13
SE efsane oldu tam istediğim gibi benchmark testlerinde 6s'den daha iyi :) 6s 132k puan yapmış SE ise 134k
S7 edge 125k yapmıştı.
alıp 3 yıl rahat rahat kullanılır.
Ayarlar/Genel/Erisilebirlik/Kontrasti Artır/Beyaz Noktayı azalt bu seçeneği acarsan parlaklık biraz daha azalır.
İnatla 5s kullanan biriyim. Se alınır :D
İnstagram hesabı açacağım. Giriyorum kaydoldan gerekli adımları takip ediyorum. En son "bu cihazda çok fazla kullanıcı kaydettirildi" diye uyarı alıyorum ve hesap açamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
İnstagram hesabı açacağım. Giriyorum kaydoldan gerekli adımları takip ediyorum. En son "bu cihazda çok fazla kullanıcı kaydettirildi" diye uyarı alıyorum ve hesap açamıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin
Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin
-Açıp kapattım
-Tüplü televizyon misali biraz hırpaladım
-Uygulamayı silip geri yükledim
Bunlar çözüm olmadı :)
-Açıp kapattım
-Tüplü televizyon misali biraz hırpaladım
-Uygulamayı silip geri yükledim
Bunlar çözüm olmadı :)
ana menü ve tuş kilidi düğmesine aynı anda basmak suretiyle reset atmayı deneyin (ekrana elma gelene kadar)
ana menü ve tuş kilidi düğmesine aynı anda basmak suretiyle reset atmayı deneyin (ekrana elma gelene kadar)
Onu yazmayı unutmuşum denedim onuda. Hatta iTunes ve iCloud çıkış yaptım geri tekrar giriş yaptım falan hiç bir türlü olmadı. İnstagram yardımda böyle bir soru bile bulamadım. Aklıma başka yapacak bi şey gelmedi.
Onu yazmayı unutmuşum denedim onuda. Hatta iTunes ve iCloud çıkış yaptım geri tekrar giriş yaptım falan hiç bir türlü olmadı. İnstagram yardımda böyle bir soru bile bulamadım. Aklıma başka yapacak bi şey gelmedi.
Başka bi telefonda hesap açma işlemlerini bitirip kendi telefonunda sadece giriş yapmayı denesen ? Aklıma başka bişey gelmedi :)
_driver_
24-03-2016, 14:12
aplikasyondan değil de instagram sayfasından üyelik almayı denediniz mi?
Başka bi telefonda hesap açma işlemlerini bitirip kendi telefonunda sadece giriş yapmayı denesen ? Aklıma başka bişey gelmedi :)
Cidden o hiç aklıma gelmemişti :D şimdi yaptım giriş yapılıyor hesaba sorun çıkmadı :)
aplikasyondan değil de instagram sayfasından üyelik almayı denediniz mi?
Kayıt olmak için uygulama istiyor. İnstagramın sayfasında seçenek yok yada ben bulamadım. Ama yukarıdaki şekilde çözdüm sorunu.
Selamlar
3 ocakta türkiyeye giriş yapmıs bir pasaporta bugun gelmiş bir iphone veya telefonu işletme sansımız nedir bileniniz varmı acaba herkes farklı birşey söyluyor :)
Selamlar
3 ocakta türkiyeye giriş yapmıs bir pasaporta bugun gelmiş bir iphone veya telefonu işletme sansımız nedir bileniniz varmı acaba herkes farklı birşey söyluyor :)
Ülkeye giriş yapıldıktan sonraki 120 gün içinden kayıt yapılabiliyor.
Vaktiniz var daha :)
Ülkeye giriş yapıldıktan sonraki 120 gün içinden kayıt yapılabiliyor.
Vaktiniz var daha :)
Çok teşekkür ederim :)
izlemem gereken tam olarak yol nedir
pasaportu alıp vergi dairesine mi gideyim ?
Çok teşekkür ederim :)
izlemem gereken tam olarak yol nedir
pasaportu alıp vergi dairesine mi gideyim ?
Bankaya gidip harcını ödemen gerekiyor.
Sonra da edevlet üzerinden kaydını yapacaksan. Tüm olay budur :)
harc internet bankacılığından da yatıyor.
Herkese selamlar,
iPhone 6 kullanıcısıyım. Telefonumun şarj girişinde problem var; jakı tam düz taktığımda (nizami şekilde) şarj olmuyor, jakı sağa kaydırdığımda şarj olmaya başlıyor. Yani temas sağlaması için biraz uğraştırıyor.
Telefonuma şarj halindeyken dokunamıyorum, kablo hareket edince temas kopuyor ve şarj etmiyor.
Garanti kapsamına girer mi? Girerse değişime gider mi? İlginize şimdiden teşekkür ederim..
cyclonee16
25-03-2016, 19:42
Herkese selamlar,
iPhone 6 kullanıcısıyım. Telefonumun şarj girişinde problem var; jakı tam düz taktığımda (nizami şekilde) şarj olmuyor, jakı sağa kaydırdığımda şarj olmaya başlıyor. Yani temas sağlaması için biraz uğraştırıyor.
Telefonuma şarj halindeyken dokunamıyorum, kablo hareket edince temas kopuyor ve şarj etmiyor.
Garanti kapsamına girer mi? Girerse değişime gider mi? İlginize şimdiden teşekkür ederim..
Basit bir sorun ama bazen sarj girişi tozdan tıkanıp temazsızlık yapabiliyor. Temzieyip tekrar deneyebilirsiniz. Ben genelde temizliyorum ve genelde toz birikmiş oluyor
Herkese selamlar,
Öncelikle içini temizlemeyi dene soketin, toz almış olabilir temassızlığa sebep olur. Değil ise benzerini iphone5 ile yaşadım, 1 yıllık uluslararası garantim bittiği için garantiye girmemişti (dış kayıtlıydı cihaz), zorlu da garantiye giriyordu yani.
Basit bir sorun ama bazen sarj girişi tozdan tıkanıp temazsızlık yapabiliyor. Temzieyip tekrar deneyebilirsiniz. Ben genelde temizliyorum ve genelde toz birikmiş oluyor
Öncelikle içini temizlemeyi dene soketin, toz almış olabilir temassızlığa sebep olur. Değil ise benzerini iphone5 ile yaşadım, 1 yıllık uluslararası garantim bittiği için garantiye girmemişti (dış kayıtlıydı cihaz), zorlu da garantiye giriyordu yani.
Temizledim ama değişen bir şey olmadı.
Telefon yurt içi garantili, Eylül 2016 da garantisi bitiyor. Genpa bakıyor, umarım garanti kapsamında değiştirirler.
İlginize tekrardan teşekkür ederim.
Yedek kullanmalık telefon varsa elinde ver bayiye gitsin, icloud dan iphone umu bulu kapatmayı unutma ama verirken, yoksa işlem yapılamıyor..
Şu an güncel harç ne kadar?
Anladığım kadarıyla son 4 ay içinde giriş yapılmış olması gerek. 2 sene durumu gene aynı mı?
Ankarada iphone cam değişimi yapan yer önerisi varmı ?
Elimde sıfır cam mevcut ekranda hasar yok
emresener
29-03-2016, 08:53
şimdi 1 nisan da 4.5G zımbırtısına giricez.
Pek çok sitede farklı farklı bilgiler var.
450mbps ye kadar destekleme ıvır zıvır
300mbps ye kadar destekleme
bu sitelerde bulunana bilgilere göre 450mbps'yi iphone 6s desteklemiyor gözüküyor..iphone 6s 300mbps ye kadar destekliyor gözüküyor. ne yapacağız bize faturalar şişik şişik mi gelecek.
faturanla ne alakası var olm edge den girince farklı 3g den farklımı ödüyon :D
emresener
29-03-2016, 09:11
faturanla ne alakası var olm edge den girince farklı 3g den farklımı ödüyon :D
olm ben aşıyom 4.5g daha çok kota kullanıcak diyorlar :D
olm ben aşıyom 4.5g daha çok kota kullanıcak diyorlar :D
sıralı 6'dan(seversin :hehe:) v10 a geçiyoruz sayın şener ümüğünü sıkman şart
Day Walker
29-03-2016, 09:31
Walla bana da 6 gb yetmiyo şirket hattının 5 gb bile bitiriyorum :D
zaten instagram ve 9gag yetiyo hepsine :hehe:
avea'da 6 gb bitiremiyordum doğru düzgün cekmiyordu. turkcell'e geçtim 10 gb yetmiyor.. 4Gye gecince bakalım ne olacak
Draniela
29-03-2016, 10:20
Şarj girişindeki yeri ne ile temizliyorsunuz?
Benim garantiden değişmeden önce telefonumda benzer sıkıntı vardı. Yapışıyor sanki oraya pislik
Şarj girişindeki yeri ne ile temizliyorsunuz?
Benim garantiden değişmeden önce telefonumda benzer sıkıntı vardı. Yapışıyor sanki oraya pislik
Ben kuru diş fırçası kulanıyorum. Şarj soketi yere bakacak şekilde fırçalıyorum.
Sayenizde islemi hallettim cok teşekkürlerimi sunarım
Kaan abi baya destek verdi çok sağolasn ızmıre geldıgınde caylar şirkettten :D :heyoo:
Draniela
29-03-2016, 22:52
Ben kuru diş fırçası kulanıyorum. Şarj soketi yere bakacak şekilde fırçalıyorum.
sertlikten dolayı zarar verir diye denemek istememiştim onu. Madem ki sıkıntı çıkmıyor ben de uygularım artık. Teşekkürler
golgeoyunu03
29-03-2016, 22:58
sertlikten dolayı zarar verir diye denemek istememiştim onu. Madem ki sıkıntı çıkmıyor ben de uygularım artık. Teşekkürler
Uçlu kalem ile kabaca pislikleri alabilirsiniz, şahsen ben öyle yapıyorum
Kürdan ıslak mendil ikilisiyle temizliyorum. Hiç sorun yaşamadım.
Bilmiyorum aynı şeyi tecrübe eden oldu mu ama Turkcell data paketlerinde biraz yerleştirme politikasını abartıyor sanki. Çok yoğun kullanmadan ayda 4GB biter, aktif kullandım dediğinde 6-7 yersin.. Başka operatör kullanmadım kıyaslayamayacağım ama, Amerika'ya geldiğimden beri ilk dikkatimi çeken şeylerden biri bu oldu. Sabah akşam Google Maps navigasyonu kullandığım oluyor, facebook, snapchat, instagram ve youtube'u bile erinmeden kullanmayla ayda 3GB yetiyor, maksimum 4 harcadım daha..
Bizde bu paketler fazla hızlı tükeniyor, sürekli ekstra 3g kullanımından aşırı faturalar ödedim .. Vodafone'a geçtim yine aynı
Grimlord
30-03-2016, 03:23
Iphone 5se alinir mi sizce? 31 martta 400 dolardan satisa cikacak 16 gb olani. A9 chip varmis,sanirim 6dakinin aynisi. ne dersiniz?
Iphone 5se alinir mi sizce? 31 martta 400 dolardan satisa cikacak 16 gb olani. A9 chip varmis,sanirim 6dakinin aynisi. ne dersiniz?
Ben 6'yı satıp almayı düşünüyorum. 6'yı ne tek elle tam efektif kullanabiliyorum, ne de iki elle kullanınca çabuk işlem yapabiliyorum. se' ölçüleri en ideali phone olarak, phablet için de 6+ ama 6 cidden gereksiz.
SE bekleyenlerdenim hali hazırda 4s var elimde. tek el ile kullanabilmek önemli bence de.
Bende ip6 dan se ye gecicem :) a9 islemcisi 6s de kullanilan islemci orayi duzelteyim. Birde bataryasi 6s den daha iyi kullanim imkani sundugunu yazmislar internette. Kucuk telefon sevenler icin cok iyi secenek
4" ekranlı telefona 2000-2500 TL para vermek pek akıllıca değil açıkçası.
Draniela
30-03-2016, 07:44
ben de se almak isterim fakat kasayı keşke biraz daha inceltselerdi diyorum. Bana böyle ufacık ekran slim telefon lazım :D iphone u bunca yıl hep o yüzden sevdik ya zaten :D
SE bende bekleyenlerdenim büyük ihtimal geçerim. Erkek için ideal
Hatta apple yıllar önce nokia 8210 ile başlayan küçük telefon furyasını bu telefonla başlatabilir.
Akıllı telefonların özellik bakımından çok fazla birbirine fark atamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla boyut rekabeti başlayabilir samsung her modeline mini adıyla başlayan ufak versiyon üretiyor gerçi.
Çanta kullanmıyorsanız özellikle yaz aylarında telefon boyutları pantolon ceplerinde ciddi sorun oluyor. Araç kullanlar için sesli klavye siri vs olsa dahi telefonu tek elle kullanmak cidden çok önemli.
Ben tek düşündüren pil gücü eğer 6 ile aynı sürelere sahipse düşünmeden alırım.
Sayenizde islemi hallettim cok teşekkürlerimi sunarım
Kaan abi baya destek verdi çok sağolasn ızmıre geldıgınde caylar şirkettten :D :heyoo:
Herzaman yardımcı olurum kardeşim. Hallettiysen ne mutlu..
Draniela
30-03-2016, 09:21
keşke ultra slim telefon çıksa ne kadar güzel olur. İphone 6 6s lerin yarısı kalınlığında 5s boyutunda. tadından yenmez kasası da sağlam olacak. Zamanında 8800lar çıktığında nasıl bir etki bıraktıysa şu an aynı etkiyi yaratır bence.
keşke ultra slim telefon çıksa ne kadar güzel olur. İphone 6 6s lerin yarısı kalınlığında 5s boyutunda. tadından yenmez kasası da sağlam olacak. Zamanında 8800lar çıktığında nasıl bir etki bıraktıysa şu an aynı etkiyi yaratır bence.
yukarı kaydırarak acılsın bıde
2000 ler geri gelsin :D
Draniela
30-03-2016, 10:23
yukarı kaydırarak acılsın bıde
2000 ler geri gelsin :D
LG chocolate vardı :D dokunmatik hahaha :D
4s 16 gb kullanıyorum son güncellemede sorun yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
SE bekleyenlere;
https://www.gidello.com/trip/10340/iphone-seyi-dubaiden-alalim
:D:D:D
Grimlord
31-03-2016, 04:25
Turkiye'de olsa kesinlikle alamam ama burada 2.18 x 400 = vergi dahil 1000 lira civarina geliyor 5SE. 3 senedir 4s kullaniyorum,iyice kagni oldu :D
7 slim olacakmış. Bu yüzden 3,5 mm kulaklık girişi iptal bütün olay şarj soketinden olacakmış. Bu daha pahalı kulaklıklar piyasası demek :D Bekleyip göreceğiz :D
Ahmet Bby
31-03-2016, 10:29
4S in son demlerini yaşıyor. iPhone SE kac yıl kullanılır? başına iş getirilmeden :D
4S in son demlerini yaşıyor. iPhone SE kac yıl kullanılır? başına iş getirilmeden :D
4Sin son demlerini yaşadığına göre onun ömründen pay biçebilirsin :)
Draniela
31-03-2016, 10:34
7 slim olacakmış. Bu yüzden 3,5 mm kulaklık girişi iptal bütün olay şarj soketinden olacakmış. Bu daha pahalı kulaklıklar piyasası demek :D Bekleyip göreceğiz :D
7 Slim ise ben alırım :D Kulaklıkla işim yok valla hiç kullanmıyorum çünkü :D
Size birşey anlatayım. İOS sürümlerinde ciddi bir bug buldum.Bulduğum bug ios son sürüm ipad/iphone cihazlarda da oluyordu.
Bunu gittim mail yoluyla rapor ettim. Geri dönüş yaptılar telefondan , uzun bir konuşmadan sonra benden bug ile ilgili videolu anlatım istediler. Yolladım, mühendislik bölümümüze iletiyoruz dediler. Yolladılar gerçekten de bug olduğu tespit edildi ve İrlandayla iletişime geçildiğini onların bu işlerle daha iyi müdahale edip, ilgilendiklerini falan anlattılar sonrasında ses seda kesildi.Tekrardan ne oldu son durum bir gelişme oldumu diye merak ettim mail attım. Birkaç gün sonra telefondan bir teşekkür o kadar,o da zorla. Kocaman firmasın bu mu teşekkürün. Yazık..
Draniela
03-04-2016, 08:58
Size birşey anlatayım. İOS sürümlerinde ciddi bir bug buldum.Bulduğum bug ios son sürüm ipad/iphone cihazlarda da oluyordu.
Bunu gittim mail yoluyla rapor ettim. Geri dönüş yaptılar telefondan , uzun bir konuşmadan sonra benden bug ile ilgili videolu anlatım istediler. Yolladım, mühendislik bölümümüze iletiyoruz dediler. Yolladılar gerçekten de bug olduğu tespit edildi ve İrlandayla iletişime geçildiğini onların bu işlerle daha iyi müdahale edip, ilgilendiklerini falan anlattılar sonrasında ses seda kesildi.Tekrardan ne oldu son durum bir gelişme oldumu diye merak ettim mail attım. Birkaç gün sonra telefondan bir teşekkür o kadar,o da zorla. Kocaman firmasın bu mu teşekkürün. Yazık..
Küfür olayını haketmişler bence
blumenberg
08-04-2016, 15:30
arkadaşlar applestore'dan bazı uygulamalar inmiyor, şu uyarıyı alıyorum. şuanda indirilemiyor, yeniden dene seçenekleri çıkıyor.
twitter, tango, zynga poker, needforspeed, clash royal vs.
arkadaşlar applestore'dan bazı uygulamalar inmiyor, şu uyarıyı alıyorum. şuanda indirilemiyor, yeniden dene seçenekleri çıkıyor.
twitter, tango, zynga poker, needforspeed, clash royal vs.
Son sürüm mü telefon ? bende de yaptı telefonu alır almaz sonra düzeldi 300 mb üstü uygulama ındıremıyorum
blumenberg
08-04-2016, 15:43
Son sürüm mü telefon ? bende de yaptı telefonu alır almaz sonra düzeldi 300 mb üstü uygulama ındıremıyorum
hayır son sürüme yükseltmedim, sıkıntı var diye
Ben GameCenter'a giremiyorum yahu bir kere girdim 11 bildirim gelmiş ondan sonra giremiyorum ne ayarlardan ne uygulamadan. ilginç
Yurtdışını su yolu hale getirene, iPadimde internet olmadan olmuyor abi diyenler için
Apple Sim çıktı.
Ayrıntılar için
http://www.apple.com/tr/ipad/apple-sim/
blumenberg
09-04-2016, 10:10
şuanda son sürüme yükselttim, bi tek tango yüklendi, geriye kalanlarda hala sıkıntı devam ediyor :) acaba app'lerde mi anormal durum var dicem ama tango yüklendi
mannerboy
09-04-2016, 10:37
oyun yüklememeye direniyodum malasef yükledim :S bırakamıyorum
Snapchat sürekli kendi kendıne kapanıyor sılıp yukluyorum hard reset yapıyorum yemıyor
9,3,1 surumu cok boktan sankı ıphone nın
Amerikadan 6-6s isteyen varsa getirtebilirim..
Iphone için kaliteli "fisheye" uygulaması ne var?
emresener
12-04-2016, 13:57
Iphone için kaliteli "fisheye" uygulaması ne var?
ben olloclip lens aldım gayet başarılı
https://www.olloclip.com/
Iphone 5s kac yilina kadar software destegi verilecek bilen varmi acaba?
Iphone 5s kac yilina kadar software destegi verilecek bilen varmi acaba?
tahminim 2 yıl daha verirler en fazla..
AliDogukan
16-04-2016, 22:50
Merhabalar
YouTube'da daha önce yapmış olduğum aramalara ulaşamıyorum yardımcı olabilecek var mı,acaba iOS un bir özelliği mi ?
Vatandan se almayı düşünüyoruz bizim enişteye, lakin taksit kalktığı için kredi kullandırıp 36 aya bölüyorlarmış. Var mı daha önceden odeabank ile kredi kullanıp telefon alan?
oytun200sx
19-04-2016, 19:13
Vatandan Ben 5 ay önce 9 ay taksitle iphone 6 aldım.kredi kartıyla herhangi bi problem olmadı.kullandığım kart finansbanktı.tek dikkat edilmesi gereken fatura da ''telekomünükasyon'' olmayıp ''elektronik cihaz'' olarak görünmesi.
lethaldoze
19-04-2016, 22:21
2,000 TL ye ip 6 64gb almayı düşünüyorum swap yani değişimden gelen sıfır cihaz. Aynı özelliklerde 6s de var 2350-2400 tl civarı. Sizce hangisi mantıklı olur. 2000 tl ye kadar ben para ödemeyeceğim hediye gibi birşey. üstü olursa bende ekleyeceğim.
Arkadaşlar iphone6 şebeke sorunu var telefon wifiye bağlanıyor sim kartı başka telefonda kontrol ettim var mıdır bir çözümü servise mi gitmeliyim?
golgeoyunu03
21-04-2016, 12:48
Arkadaşlar iphone6 şebeke sorunu var telefon wifiye bağlanıyor sim kartı başka telefonda kontrol ettim var mıdır bir çözümü servise mi gitmeliyim?
Operatörü otomatiğe getirin, başka bir simkart deneyin, olmaz ise servis yolu gözükür
Asus Zenfone MAX kullanan var mı?
Operatörü otomatiğe getirin, başka bir simkart deneyin, olmaz ise servis yolu gözükür
Bilgi için teşekkürler çalıştığım bölgede baz istasyonu kaldırılmış telefonda sorun yok :)
Beyler olmaz diyorduk bisey olmuyor diyorduk ama oldu
İpadde virus var ne yapmak gerekli nereyi silmek lazim
Ne demek lazim
256gb Macbook Pro arıyorum.
0 olacak.
5000TL aşağısında satan biri olursa hemen alabilirim. http://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-pro
Arkadaşlar youtubede bulunan müzikleri kayıt etmek ve hücresel veri wifi kullanmadan dinlemek için düzgün çalışan reklamı çok olmayan program tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Arkadaşlar youtubede bulunan müzikleri kayıt etmek ve hücresel veri wifi kullanmadan dinlemek için düzgün çalışan reklamı çok olmayan program tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Tubidy programı youtubedan video olarak çekiyor ama arkaplandan dinleyebiliyorsunuz, o güzelliği var. Soundclouddan da mp3 olarak indirebiliyor.
Amerikadan 6-6s isteyen varsa getirtebilirim..
Yazalı cok olmus ama bi fiyat verirmisin hala mumkunse.
programlara güncellemeler geliyo 2 gündür
hangi programa güncelleme yaptıysam açılmıyor? var mı bu durumda olan? ip5s telefon
Draniela
05-05-2016, 06:50
http://onedio.com/haber/10-yasinda-instagram-da-yazilim-hatasi-buldu-10-bin-dolarin-sahibi-oldu-709123
aramızdan bir arkadaş açık bulmuştu da kuruş vermemişlerdi ya bu sayfaya yazmıştı dimi :D bu başlığı görünce o aklıma geldi
arkadaşlar selam,
yurtdışı iphone 6s bakıyorum. hangi ülkeler tr de sıkıntısız 1 sene garantili kullanılıyor? dubai abd vsvs
blumenberg
06-05-2016, 09:49
arkadaşlar selam,
yurtdışı iphone 6s bakıyorum. hangi ülkeler tr de sıkıntısız 1 sene garantili kullanılıyor? dubai abd vsvs
Ben Usa'dan A1634 modelinden aldım (6s plus), sanırım 6s olanın model adı A1633, özellikle bu modellerin garantisi yok deniyor sosyal ortamda, fakat geldiğinde sorguladım ve 1 sene garantisi var.
_driver_
06-05-2016, 12:50
Ben dubaiden aldım modeli a1688 bir sene garantili fakat facetime özelliği yok telefonda
arkadaşlar selam,
Kıbrıstakiler 2 sene garantili. Sıkıntısız telefonlar
iPhone, iPad veya Mac’imizin pil ömrü ne durumda?
http://www.sihirlielma.com/2016/05/06/iphone-ipad-mac-pil-omru/
iPhone, iPad veya Mac'imizin pil (http://www.sihirlielma.com/2016/05/06/iphone-ipad-mac-pil-omru/)
iphone da çalışmıyormuş :)
iPhone, iPad veya Mac'imizin pil (http://www.sihirlielma.com/2016/05/06/iphone-ipad-mac-pil-omru/)
App store da böyle bi uygulama bulamadım ben:confused:
http://onedio.com/haber/10-yasinda-instagram-da-yazilim-hatasi-buldu-10-bin-dolarin-sahibi-oldu-709123
aramızdan bir arkadaş açık bulmuştu da kuruş vermemişlerdi ya bu sayfaya yazmıştı dimi :D bu başlığı görünce o aklıma geldi
bu geldi aklıma, dün izledim :)
https://www.youtube.com/watch?v=TNqYBePpmLo
Draniela
06-05-2016, 16:13
bu geldi aklıma, dün izledim :)
https://www.youtube.com/watch?v=TNqYBePpmLo
Sabah facebook'ta gördüm bu videoyu gül gül öldüm ya :D 2 bilet verdiler ben de hackledim 100 biletle buyrun gelin beraber izleyelim dedim diyor ahahhahahhaha :D :D
Şöyle bir yeteneğim olsa benim neler yaparım da benim meslek dalga dümenlik bir duruma müsait değil :D
adam banka açığı buluyor, 2 tane sinema bileti veriyor :D Sanki alınamayacak ayda yılda gösterimi bir olan bir şey sinema..
anlayış böyle bir şey işte bizde :)
volume81
17-05-2016, 10:02
iphone 5'i güncelledim bi sıkıntı yok gibi belki çok az hızlanma olmuş olabilir. yada güncellerken cache'i sildiği için hızlanmıştır :)
icloud da bütün fotoğraflar gözükmüyor mesela telefonda ki. Ne yaparak icloud a yükleyip, bilgisayardan çekebilirim ?
Ufak bir sorum var bilir kişilere
Kafeye gittim wireless ine bağlandım
1 - 2 arama yaptım
Sonra 7.40xd teknik özelliklere bakarken sürekli baska Bi sayfaya yönlendirip sunu bunu kazandığınız deneye başladı
Arkadasım wireless kapat DEDİ
Kapattım sorun dizeldi
Telefona Bi sıkıntısı varmı Bu durumun ?
Bu eylül sonu artık 7 çıkar diyorduk yalan oluyor galiba :)
https://www.dunyahalleri.com/iphone-7-2017ye-kaldi/
En azından kablosuz şarj gelsin, batarya adam olsun yeter performansının daha da iyileşmesine gerek yok
AliGizda
23-05-2016, 11:13
5s' te 9.3.2' yi deneyen varmı?
Ufak bir sorum var bilir kişilere
Kafeye gittim wireless ine bağlandım
1 - 2 arama yaptım
Sonra 7.40xd teknik özelliklere bakarken sürekli baska Bi sayfaya yönlendirip sunu bunu kazandığınız deneye başladı
Arkadasım wireless kapat DEDİ
Kapattım sorun dizeldi
Telefona Bi sıkıntısı varmı Bu durumun ?
virüs gibi bir şey o cafenin modemine girmiş.
virüs gibi bir şey o cafenin modemine girmiş.
Tüm ayarları sıfırladım insallah bırdaha sıkıntı olmaz
bır ıkı kısı daha demıs telefonumda problem var dıye
bende modemı sıfırlamalarını soyledım :D
artık dısarda kolay kolay baglanmam wifi ye :D
Silence45
27-05-2016, 20:47
Arkadaşlar merhaba,
Iwatch hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Engin abi yorumlarını bekliyorum.
note 3 telefonum var androıdden sıkıldım 5s e gecmeyı dusunuyorum sızce mantıklımıdır ?
note 3 telefonum var androıdden sıkıldım 5s e gecmeyı dusunuyorum sızce mantıklımıdır ?
alabiliyosan SE al en güzel iphone modeli
Kendi kendine kapanma ve açılma hatta kimi Zaman uzun süre açılamama sorunu
Kapanınca ara sıra ekran mavi. Mavi beyaz boyuna çizgiler oluyo ve uzun bir süre açılmıyor
Bikaç haftadır bu sorunlar sık sık oluyo
İlk olduğunda bi arkadaş buzdolabına koy düzelir demişti ve denedim hakkaten düzeldi ama sonra yine kapandın ve uzun bi süre açılmadı açılınca da bi çağrı geldiğimde tele hemen kendi kendine kapandı şunbi kaç gündür yapmıyor ama :)
Ha bu arada telefon 5s yaklaşık - 1senedir kullanıyorum elimden bırakmamasına :)
Böle bi sorun yaşayan var mı ? Varsa ne dir sorun ?
Merhaba
Orjinal soket fiyatları nedir acaba ? Şarj soketi sıkıntısı yaşayıp değiştiren oldu mu ? (iphone5)
Merhaba
Orjinal soket fiyatları nedir acaba ? Şarj soketi sıkıntısı yaşayıp değiştiren oldu mu ? (iphone5)
2 hafta önce apple zorludaydım Lighting kablosu dedikleri şarj kablosu 69.99 TL Şarj adaptörü 69.99 TL ve kulaklık 129.99 TL yazıyor. Yakın zamanda yeniden gideceğim o zaman yeniden bakarım ama fazla değişceğini sanmıyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Iwatch hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Engin abi yorumlarını bekliyorum.
Yeni gördüm.
Öncelikle İwatch değil Apple Watch. İsim karmaşası olmasın.
Almadan önce çok gerekli değil gibi geliyor ama aldıktan sonra onsuz dışarı çıkamıyorsun. Telefona gelen herhangi bir çağrı mesaj bildirim vs kaçması duymaman vs imkansız. Tüm bildirimler telefondan daha hızlı geliyor saatine. Bu enteresan. Yolda yürürken vs değil ama arabada iken ve arabada da Bluetooth özelliği yoksa baya görüşme yapabiliyorsun saat üzerinden. Yürürken vs tuhaf oluyor. Ben öneririm almanı ancak Çelik kasalı olan Watch modelini değil, sport modelini. Çelik kasalı hem daha ağır hem de watchOS sistemi aynı. Bence gerek yok.
Bir de herhangi bir bilgi yok şu anda ama sanki eylül sonu gibi Watch 2 gelecek diye düşünüyorum. Kuvvetle muhtemel ön yüzüne kamera da koyarlar FaceTime için. Saatin bence şu anda tek eksiği bu.
beyler acayip bi problemim var deli olmak üzereyim:
iphone umu kabloyla pc ye bağlayınca itunes da göremiyorum
telefon şarj oluyor, bilgisayar telefonu görüyor, telefon da bilgisayarı. telefonda çıkan uyarılarda fotolara erişmesine izin ver diyorum, bilgisayara güven diyorum, telefonda tuş kilidinde şifre yok hiç bişey yok.
ama itunes da telefonu göremiyorum ve içine mp3 atamıyorum.
sorun nedir? yoksa artık apple music çıktı diye dışardan mp3 atamıyo muyuz? gerçi icloud ile senkronize olarak bazı mp3 lerim telefona indi kendiliğinden ama o da hepsinde olmuyor. 100 şarkının 2 tanesi telefonda, diğerleri aktif değil.
itunes güncel, kablo yeni, telefon iphone 5 iosu da en yenisi neyse o
turbo&quattro
08-06-2016, 17:20
Son 1 haftadir spotify de muzik dinliyorum kendi iphonemda olan listeye hic girip bakmadim bile. Dun birseyler bakarken farkettimki tum muzik listem gitmis. Nasil gidiyor muzik listesi kendi kendine?
turbo&quattro
08-06-2016, 17:21
Su an son surumdeyim. Iphone 6s 64gb.
ertantamer
08-06-2016, 18:35
Benim note3 üm bozuldu ve şuan 5s kullanıyorum sarjı bariz kötü ios stabil eğer note 3ü tam anlamıyla root ederek romlar yükleyerek kullanırsanız memnun kalırsınız ama standart kullanıcıysanız ben arama yapıyım instagram twitter fotoğraf çekiyim (ön kamera kötü 5sin). Anroid kullanan arkadaşların aslında 2 3 ayda telefon şiştikce sıfırlayıp temiz kurulum yapmaları gerek daha stabil çalışıyor.
Android platformu çok keyifli uğraşmasını seversen ilgin varsa telefondan sıkıldıkca romlar yükleyip sanki başka telefon kullanıyormuş hissi yaşatıyo bilen insan anroid uğraşmak istemeyen stabiliteye önem veren insan ise ios kullanmalı.
telefon şarj oluyor, bilgisayar telefonu görüyor, telefon da bilgisayarı. telefonda çıkan uyarılarda fotolara erişmesine izin ver diyorum, bilgisayara güven diyorum, telefonda tuş kilidinde şifre yok hiç bişey yok.
sorun nedir? yoksa artık apple music çıktı diye dışardan mp3 atamıyo muyuz? gerçi icloud ile senkronize olarak bazı mp3 lerim telefona indi kendiliğinden ama o da hepsinde olmuyor. 100 şarkının 2 tanesi telefonda, diğerleri aktif değil.
yok mu el atan
aynı problem bende de başladı windows 10 dan 7 ye geçiş yaptım itunes yükledim fakat itunes açılamıyo hiç bi uyarıda vermedi
ay
aynı problem bende de başladı windows 10 dan 7 ye geçiş yaptım itunes yükledim fakat itunes açılamıyo hiç bi uyarıda vermedi
ay
tam kanser sebebi
Itunes gormuyorsa google da ararin manuel donanim kurdurma ile duzeliyor nasil yapilacagi yaziyor kolay is basima geldi
cuneytturkoglu
11-06-2016, 14:08
Abi ben 6s aldığım zaman aldığım telefoncuya tüm bilgileri aktarmasını istedim bunların yanında resimleri ve müzikleride aktarmasını istedim. Hepsini yaptı şimdi müzikleri filan ben aktaramadığım için müziklerin ismini not lara yazıyorum daha sonra dışardan bi hafıza kartına indirip telefoncuya gitmeyi düşünüyorum. Ben tek çöxüm yolu olarak bunları gördüm.
Benimde bi sorum var 6s in ekran camı kırıldı kullanımda bi sıkıntı yok ama çatlak görünüyor. Bunu ne kadara yaparlar yaptıkları zaman orjinalinden bi farkı olurmu?
Araştırdığım kadarıyla oluyor ama gene de sormak istedim.
iPhone 6s (iOS 9.3.3) telefonumun ekranı direk tv ye aktarmak yanı mirror screening yapmak istiyorum.
Live Media Player da izlediğim tv kanalının ses ve görüntüsünü kablosuz lg marka tv ne aktarmak istiyorum.
Apple TV 3 alsam, jailbreak vs. Olmadan bu işlemi yapabilir miyim?
Mehmetmert
12-06-2016, 22:23
Arkadasla 6plus kullaniyorum.Ahize sesi cok ama cok azaldi artik,sanirim ahizenin icine toz doldu gecen surede...
Garantisi devam ediyor ama garantiye verio beklemek istemiyorum bunun icin...
Dis fircasi ile deneyim dedim ama bir fark olmadi(haporlordekini bayagi bir cikardi ama)
Tavsiyesi olan varmi disaridan kendim yapabilecegim sekilde,yoksa garantiye vericem acip temizlesinler icini
Arkadasla 6plus kullaniyorum.Ahize sesi cok ama cok azaldi artik,sanirim ahizenin icine toz doldu gecen surede...
Dis fircasi ile deneyim dedim ama bir fark olmadi(haporlordekini bayagi bir cikardi ama)
Tavsiyesi olan varmi disaridan kendim yapabilecegim sekilde,yoksa garantiye vericem acip temizlesinler icini
Çok az alkollü bir sıvı damlatıp kurumasını bekleyin kolonya vs. faydası oluyor
Emre Akçay
13-06-2016, 08:11
Bende bir sorun var, son güncelleme ile birlikte Wi-fi ye bağlı değilken ne zaman telefondan mesaj atsam yada watsapp'a girsem hemen çevredeki wi-fi leri buluyor. Benim de hızlı mesaj yazmam gerektiği zaman oluyor ve bu ekran çıkınca otomatik olarak hiçbirşey yazamamış oluyorum ve sinir oluyorum. Wi-fi yi kapalı konuma getirirsem sorun ortadan kalkıyor fakat eskiden wi-fi açıkken (herhangi bir wi-fiye bağlanmıyorum) bu ekran çıkmıyordu. Nedendir sizce?
Mehmetmert
13-06-2016, 08:45
Tesekkur ederim deneyecegim...
Wifi icin Ayarlar-Wifi-Aga katilmadan sor secenegini aktif etmisiniz sanirim alttaki,onu kapatirsaniz sormayacaktir
Garantiye gönderilen iphone takibini nerden yapıyoruz bimiyorum cahilliğime verin
Itunes gormuyorsa google da ararin manuel donanim kurdurma ile duzeliyor nasil yapilacagi yaziyor kolay is basima geldi
ne gördüysem denedim yaptım donanımı baştan kurdum falan yok hala aynı
cyclonee16
14-06-2016, 15:25
İphone 6 bu ara servise göndericem. Nereye gönderebilirim Bursada genpa var fakat güvenmiyorum. Daha önce gönderenler fikir verebilir mi ?
ıos da hafıza acmak ıstıyorsanız ıtunes e gırın fılm secın kırala dıyın sonra hafıza yetersız dıyecek tamam dıyın kıralamayın kalan dosyaları sıkıstırıyor kalan yer alanı artmıs oluyor
Draniela
14-06-2016, 22:55
İphone 6 bu ara servise göndericem. Nereye gönderebilirim Bursada genpa var fakat güvenmiyorum. Daha önce gönderenler fikir verebilir mi ?
veririz tabi bea :D
Ben gittim direkt elden teslim ettim 3 gün sonra yeni cihaz aldım. Ölü pixel vardı telefonumda. Sıkıntı yaşamadım.
cyclonee16
15-06-2016, 07:26
veririz tabi bea :D
Ben gittim direkt elden teslim ettim 3 gün sonra yeni cihaz aldım. Ölü pixel vardı telefonumda. Sıkıntı yaşamadım.
Hacı simdi tee zorluya mı gidicez baska seçenek yokmu :D
İos 10'da güzel özellikler var :)
https://www.youtube.com/watch?v=-c1ZbopzjwU
Akasya avm vardi apple servis
PiscocuK
16-06-2016, 13:50
whatsapp kullanırken 9 saniyenin üzerinde ses kaydı gönderemiyorum.ara ara nasıl oluyor anlamıyorum bırakana kadar gidiyor ses kaydı ama bir çok defa 9. saniyede otomatik olarak bitiyor bunun bir ayarı varmı?
whatsapp kullanırken 9 saniyenin üzerinde ses kaydı gönderemiyorum.ara ara nasıl oluyor anlamıyorum bırakana kadar gidiyor ses kaydı ama bir çok defa 9. saniyede otomatik olarak bitiyor bunun bir ayarı varmı?
Ekran koruyucu camdan dolayı aynı sorunu yaşayanlar vardı. Parmağı sabit tutmadan kayıt esnasında çok azda olsa buton üzerinde oynatmayı dene başkan :)
PiscocuK
16-06-2016, 14:36
Ekran koruyucu camdan dolayı aynı sorunu yaşayanlar vardı. Parmağı sabit tutmadan kayıt esnasında çok azda olsa buton üzerinde oynatmayı dene başkan :)
teşekkürler deneyeceğim
Mehmetmert
18-06-2016, 15:02
Çok az damlattım beklettim ses iyice azaldı,biraz daha döktüm sonra çok çok çok az bir ses geliyor.Olan kir içine girdi sanırım :D
Yiğit G.
18-06-2016, 15:08
Çok az damlattım beklettim ses iyice azaldı,biraz daha döktüm sonra çok çok çok az bir ses geliyor.Olan kir içine girdi sanırım :D
ben eski iphone um da yıkamacılardaki kompresorden tutardım.Basmayan home tuşu bir anda açılırdı , mikrofon hoparlor hepsinin sesi düzelirdi.Dayardım boşlugundan basardım havayı içine.Tabi yenileri bilmiyorum zarar verebilir sorumluluk size ait ben eski iphone uma yapardım 3gs varken... Ama döktüğünüz sıvı tozu toparlayıp pislik haline getirip katılaştırmış olabilir işe yaramayabilir artık.
Mehmetmert
18-06-2016, 15:24
ben eski iphone um da yıkamacılardaki kompresorden tutardım.Basmayan home tuşu bir anda açılırdı , mikrofon hoparlor hepsinin sesi düzelirdi.Dayardım boşlugundan basardım havayı içine.Tabi yenileri bilmiyorum zarar verebilir sorumluluk size ait ben eski iphone uma yapardım 3gs varken... Ama döktüğünüz sıvı tozu toparlayıp pislik haline getirip katılaştırmış olabilir işe yaramayabilir artık.
Şu anda ses kademeli kademeli artıyor,sanırım ahize hoparlörü ıslandığı için fakat gene ilk yaptığımdan çok daha kısık.Kurusun birazda aşşağıya inip tutucam basınçlı hava...
Yoksa en son çare garantiye göndericemde telefonsuz kalmaktan,yedekleyip tekrar düzenlemekten nefret ediyorum.
Gelişmeleri yazarım...
Bahsettiğim uygulamayı devamlı kulaklığa yapıyorum Faydasını gördüm düzelmemesine üzüldüm kompresör hava iter kirler içeri daha çok girer vakum yapan bişey denerseniz daha iyi olur ama tavsiyem vakit kaybetmeden servise götürmeniz
Mesut-RR
18-06-2016, 16:22
5s'in bataryayı Ifixit'ten aldığım kit ile değiştireyim dedim, değiştirdim değiştirmesine de orijinal bataryanın altından iki adet yapışkan şerit çıktı, muhtemelen bataryayı sabit tutmak için, o iki şerit artık yoklar.Sorun çıkartacak bir şey mi ?
Draniela
18-06-2016, 16:42
Hacı simdi tee zorluya mı gidicez baska seçenek yokmu :D
genpa'ya elden teslim ettim :D o kent meydanının orada
Mehmetmert
18-06-2016, 16:50
Şu anda ses kademeli kademeli artıyor,sanırım ahize hoparlörü ıslandığı için fakat gene ilk yaptığımdan çok daha kısık.Kurusun birazda aşşağıya inip tutucam basınçlı hava...
Yoksa en son çare garantiye göndericemde telefonsuz kalmaktan,yedekleyip tekrar düzenlemekten nefret ediyorum.
Gelişmeleri yazarım...
Kurudukça ses geri geldi ama eskisiyle aynı seviyedeydi.Gidip basınçlı hava tuttum on numara oldu çözüm basınçlı havaymiş :)
Yiğit G.
19-06-2016, 01:41
Gidip basınçlı hava tuttum on numara oldu çözüm basınçlı havaymiş :)
:icon_tup:
Araştırdığım kadarıyla oluyor ama gene de sormak istedim.
iPhone 6s (iOS 9.3.3) telefonumun ekranı direk tv ye aktarmak yanı mirror screening yapmak istiyorum.
Live Media Player da izlediğim tv kanalının ses ve görüntüsünü kablosuz lg marka tv ne aktarmak istiyorum.
Apple TV 3 alsam, jailbreak vs. Olmadan bu işlemi yapabilir miyim?
Cevap vereyim: Yapılabiliyor. Apple TV 3 ile iOS cihazın görüntü aynen TV'de. Bir tek Digiturk App. buna müsade etmiyor. Bilginiz olsun
salih_560
21-06-2016, 10:16
Apple kablosuz kulaklık dağıtıyor! (http://mobil.hurriyet.com.tr/apple-kablosuz-kulaklik-dagitiyor-40120194)
Bu olay nedir anlamadım ama yeni iPhone olan mı yararlanıyor ...
Apple kablosuz kulaklık dağıtıyor! (http://mobil.hurriyet.com.tr/apple-kablosuz-kulaklik-dagitiyor-40120194)
Bu olay nedir anlamadım ama yeni iPhone olan mı yararlanıyor ...
Herhangi bir Mac bilgisayar ya da iPad satın alanlara Beats Solo2 Wireless
iPhone satın alanlara ise (iPhone 6, 6s ve SE) Powerbeats2 Wireless
Cevap vereyim: Yapılabiliyor. Apple TV 3 ile iOS cihazın görüntü aynen TV'de. Bir tek Digiturk App. buna müsade etmiyor. Bilginiz olsun
Youtubeden açılan video tam ekran yansıyor mu acaba ?
Denemedim ama bence olur. Bu akşam senin için denerim. Safari üzerinden x bir sitede dizi/film vs. açtığımda, tam ekran yaptığım an TV'de tam ekran oluyor.
Ana ekranda cihaz dikse görüntü ortada ama yanlarda siyah kısım bir hayli fazla. Eğer yatay yaparsam yanlardaki siyah boşluk baya küçülüyor.
Video çözünürlüğüne bağlı. Leş görüntüleri tam ekran yapmasada baya büyük gösteriyor. kaliteli görüntüleri direk tam ekran yapabiliyor. Kaliteden kastım HD bile değil. HD video izleyeceksen kesinlikle tam ekran yapıyor. Görüntüde gayet iyi.
Apple TV 3 1080p HD zaten
Amerika'dan bir yakınımın Verizon'dan aldığı IPHONE 6'sı var , bu telefonu kırdırıp Tr'de nasıl kullanabiliriz ?
iphone7 / 32 - 802$ / 64 - 927 / 128 yok 256 - 1075$
7 plus / 32 -924 / 64 yok / 128 - 1045$ / 256 - 1197$
7 pro / 32 - 1075 / 64 yok / 128 - 1197 / 256 - 1349$
maşallah, abd satış fiyatı buysa Tr düşünemiyorum.
0 motor parasına satılır artık..
7 pro'yu merak ettim. Sonunda 16gb'ı kaldırmak akıllarına gelmiş.
Apple 32'den başlar :)
telefonun imei nerden sorguluyoruz apple tr garantili oldugunu. Sitesinden bulamadım ama arama motorlarında link cıkıyo güvenemiyorum.
telefonun imei nerden sorguluyoruz apple tr garantili oldugunu. Sitesinden bulamadım ama arama motorlarında link cıkıyo güvenemiyorum.
Bu link iş görür gibi duruyor.
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
link güvenilirmi bende onu buldum ama, imei patlatmasınlar :)
link güvenilirmi bende onu buldum ama, imei patlatmasınlar :)
seri numarasını istiyor, imeilik bir durum yok sanki :)
Seri numarasından imei cıkartırlarmı bilemedim o yüzden apple tr garantili diye aldık telefonu pedere vericez kitlenirse kafamıza telefon yemeyelim hahaha :)
cyclonee16
30-06-2016, 11:13
[QUOTE=Draniela;8137141]genpa'ya elden teslim ettim :D o kent meydanının orada[/QUOTE
İpointten halletim sagolasın :)
Avrupa'da düzgün çalışacak offline navigasyon tavsiyesi alabilir misin? Sygic güzel ama 1 hafta deneme sürümü.
Avrupa'da düzgün çalışacak offline navigasyon tavsiyesi alabilir misin? Sygic güzel ama 1 hafta deneme sürümü.
Ben 3 yıl önce İtalya'da kullanmıştım bir tanesini önceden ülke haritasını indirince çok güzel işimi görmüştü ama şimdi App Store'a baktım hiç birisi tanıdık gelmedi.
Ben o dönem gitmeden 2-3 tane uygulamayı kurup haritaları indirmiştim biri kesmezse başkasını denerim diye. Telefonda yer varsa öyle yapabilirsiniz eğer nokta atışı bir tavsiye gelmezse.
Ben 3 yıl önce İtalya'da kullanmıştım bir tanesini önceden ülke haritasını indirince çok güzel işimi görmüştü ama şimdi App Store'a baktım hiç birisi tanıdık gelmedi.
Ben o dönem gitmeden 2-3 tane uygulamayı kurup haritaları indirmiştim biri kesmezse başkasını denerim diye. Telefonda yer varsa öyle yapabilirsiniz eğer nokta atışı bir tavsiye gelmezse.
Mantıklı. 3-4 tane için yerim yok ama sanırım 2 tane daha indirebilirim. Tavsiye edilenleri indirip dediğin gibi deneme-yanılma yapmayı planlıyorum
Benim soruma gelecek olursak,
kaza ile tel kilidi değişti.
Nasıl açabiliriz bir yolu var mı?
şifre 6 haneli tek tek uğraşmak yıllar alabilir.
eğer tv de YouTube app varsa apple Tvye gerek kalmadan telden direk Tv ye tam ekran aktarılabiliyor.
Co Pilot GPS. Seçtiğiniz ilk harita ücretsiz.
Apple zammı eklemekte geç kalmamış. Geçmiş olsun.
Şu an burası ile Tr arasında 1k fark var
http://i68.tinypic.com/2gtyu0g.jpg
Telefonu satacağım. icloud'a fotoğraflar falan atmıştım. Satacağım kişi İcloud sorunu yaşamadan ve bilgilerime ulaşmadan nasıl veririm ? Sanırım İcould Şifresi sorunu yaşayanlar var. Yada nasıl kaldırırım ?
Cikis yaptiinizda zaten saha giremez. Bide telefonu sifirladinizmi tamamdir
Emre Akçay
11-07-2016, 12:42
Iphone 6'da notlar bölümüne bir takım not kaydetmiştim. Oraya kaydedince hotmail üzerinden e-mail adresime de Notlar diye bir klasör açıp ayrıca oraya da kayıt yapmıştı. Fakat şuan e-mail üzerinden notlarımı görebilmekle birlikte telefonda göremiyorum. Bunun çözümü nedir acaba?
mannerboy
11-07-2016, 12:53
7 den haberi olan varmı
İphone 6s ya da 6s plus alma zamanlarındayım. Şu an güncel olarak note 4 kullanıyorum 2 yıl olacak sizce 7'yi mi bekleyelim ? Araştırdığım kadarıyla anormal bir değişiklik gelmiyor 7'de. Son olarak da turkcell'den vodafone 'a geçmeyi düşünüyorum tavsiye eden var mı ?
İphone 6s ya da 6s plus alma zamanlarındayım. Şu an güncel olarak note 4 kullanıyorum 2 yıl olacak sizce 7'yi mi bekleyelim ? Araştırdığım kadarıyla anormal bir değişiklik gelmiyor 7'de. Son olarak da turkcell'den vodafone 'a geçmeyi düşünüyorum tavsiye eden var mı ?
2 Senedir Vodafone kullanıyorum, ara ara sorun yaşıyordum ama şuan da hiç bir sıkıntı yok.
RED + ' nın vermiş olduğu ekstra avantajlar çok..,
Mesela, budget' dan araç kiralama da ilk 3 gün %50 indirim, x yerde kahve beleş, sinema da 1+1 gibi gibi..
7 de 32 GB geliyor, ben olsam bekle derdim ek olarak 7 Pro geliyor onun farkı nedir hiç bilmiyorum.
16 ya da 64 gb 6 - 6s alacağına 7 32gb alman daha mantıklı açıkçası.
2 Senedir Vodafone kullanıyorum, ara ara sorun yaşıyordum ama şuan da hiç bir sıkıntı yok.
RED + ' nın vermiş olduğu ekstra avantajlar çok..,
Mesela, budget' dan araç kiralama da ilk 3 gün %50 indirim, x yerde kahve beleş, sinema da 1+1 gibi gibi..
7 de 32 GB geliyor, ben olsam bekle derdim ek olarak 7 Pro geliyor onun farkı nedir hiç bilmiyorum.
16 ya da 64 gb 6 - 6s alacağına 7 32gb alman daha mantıklı açıkçası.
Fiyat bandı 4000'i bulur ya da geçerse almam çok para olur işte o zaman . 7'nin beklenen fiyatı belli mi ? 3500 diye biliyorum ama normal 7 alsak tutulmayacak S'i kesin çıkacak zaten . Fiyatları keşke belli olsa kasım aralık gibi satışa çıkacak herhalde
Cuma günü Kıbrıs'tan arkadaşım dönüyor.
Eğer Iphone isteyen varsa gönderebilirim. Burada fiyatlar çok uygun. Almak isteyen varsa kaçırmasın derim.
Cuma günü Kıbrıs'tan arkadaşım dönüyor.
Eğer Iphone isteyen varsa gönderebilirim. Burada fiyatlar çok uygun. Almak isteyen varsa kaçırmasın derim.
abi ne kadar ?
Huzur vodafoneda Anıl :) okadar beklemişken 1-2 ay daha bekle hem ip7 hemde note 7 geliyor kararını verirsin ona göre.
Ayrıca değiştirme kampanyasıyla elindeki note 4'üde vodafone a verirsen (benim ekranı kırık galaxy s5'i 860' saydıklarından yola cıkarak) daha uyguna almış olursun
abi ne kadar ?
6s 16 > 2500
6s 64 > 2750
s7 edge > 2500
Huzur vodafoneda Anıl :) okadar beklemişken 1-2 ay daha bekle hem ip7 hemde note 7 geliyor kararını verirsin ona göre.
Ayrıca değiştirme kampanyasıyla elindeki note 4'üde vodafone a verirsen (benim ekranı kırık galaxy s5'i 860' saydıklarından yola cıkarak) daha uyguna almış olursun
Dayım note 4'ü anneme vermeyi planlıyorum o istiyordu :). Vodafone tarifelerine baktım gerçekten muazzam,turkcell de kazık yiyorum gerçekten . İnşallah sorunsuz ve güzel bir hattır geçiş yapacağım kesinlikle. İphone 7'nin fiyat bandı belli olsa da kararlaştırsak.
Fiyat bandı 4000'i bulur ya da geçerse almam çok para olur işte o zaman . 7'nin beklenen fiyatı belli mi ? 3500 diye biliyorum ama normal 7 alsak tutulmayacak S'i kesin çıkacak zaten . Fiyatları keşke belli olsa kasım aralık gibi satışa çıkacak herhalde
Bunlar sanırım ABD de ki fiyatlar, burada ne olur artık bilemeyeceğim =)
Bunlar sanırım ABD de ki fiyatlar, burada ne olur artık bilemeyeceğim =)
oha :hehe: bir bakıyım dedimde
6s 16gb Abd app store'da 650$($ 2.9 desek bile 1885TL) Tr app storeda 3250 TL
7nin heralde ölüsü 3500 olur :)
oha :hehe: bir bakıyım dedimde
6s 16gb Abd app store'da 650$($ 2.9 desek bile 1885TL) Tr app storeda 3250 TL
7nin heralde ölüsü 3500 olur :)
Baba biz usuldan temizce 6s alalım :) . Ya da note 4'den sonra ekran küçüklüğüne alışır mıyım ki yoksa plus alayım
Baba biz usuldan temizce 6s alalım :) . Ya da note 4'den sonra ekran küçüklüğüne alışır mıyım ki yoksa plus alayım
5,5" ekran çok büyük. Tamam bazen gerek duyulabiliyor ama 5" ideal.
6+ kullanıyordum. Bi daha almam mesela plus. Kot giyiyorsun cebinden taşıyor. Yazın şort giysen sığmıyor vs vs.
5,5" ekran çok büyük. Tamam bazen gerek duyulabiliyor ama 5" ideal.
6+ kullanıyordum. Bi daha almam mesela plus. Kot giyiyorsun cebinden taşıyor. Yazın şort giysen sığmıyor vs vs.
Aynen öyle abi doğru diyorsun note 4'de bazen zorlanıyorum hoş da olmuyor açıkçası. 16 gb 6s yeterli olur mu ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim hatta şu an kullandığım telefonda 1 yıldır oyun oynamıyorum aklıma dahi gelmiyor. Fotoğraf ,instagram facebook internet whatsapp ağırlıklı kullanıcam
Aynen öyle abi doğru diyorsun note 4'de bazen zorlanıyorum hoş da olmuyor açıkçası. 16 gb 6s yeterli olur mu ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim hatta şu an kullandığım telefonda 1 yıldır oyun oynamıyorum aklıma dahi gelmiyor. Fotoğraf ,instagram facebook internet whatsapp ağırlıklı kullanıcam
Paran varsa 64 al kenara çekil. Hee 7'de 16gb'ı kaldırdılar 32gb koydular. En güzelini yaptılar.
Paran varsa 64 al kenara çekil. Hee 7'de 16gb'ı kaldırdılar 32gb koydular. En güzelini yaptılar.
Note 4'den sonra ideal olur mu abi ? Samsung bana artık çin malı gibi geliyor ,arkadaş s7 edge almıştı hiç ama hiç beğenmedim kalite yok sanki telefonda çok basit geliyor .
Note 4'den sonra ideal olur mu abi ? Samsung bana artık çin malı gibi geliyor ,arkadaş s7 edge almıştı hiç ama hiç beğenmedim kalite yok sanki telefonda çok basit geliyor .
S7 ve Edge'in hakkını yememek lazım. Taraftarı olduğum marka yok. S5'te kullandım 6+'da. Bana öyle aman aman fark gelmedi açıkçası.
s7'nin rakibi 6s. Her konuda kafa tutar. Kamera çekimi, ekran netliği vs çok iyi.
Samsung'un tek kaybı Apple gibi Tr'de ana bayisi yok. Yani Apple Store'a girdiğinde belli fiyatları var. Biliyorsun.
Ama Samsung'ta böyle değil. Fiyatı hemen düşebiliyor.
Ahmetfikri
12-07-2016, 14:08
Dün akşam ip5 üstüne dondurma damladı sildim sabah karşıdan ses gelmiyordu hava tuttum düzeldi tabancayı alınca dayanamadım heryerine hava tuttum şimdide mikrofon gitti 2 saatir uğraşıyorum hala düzelmedi sadece direk deliklerden üflersem ses gidiyor basit çözümü varmı yoksa mic değişmesimi gerekli
Valla kararsız kaldım 6s konusunda zaten kararsız bir yapıya sahibim. Anneme vermeyi düşünüyorum şu an kullandığım note 4'ü ,s7 edge cezbediyor güzel özellikleri var note serisi kullandım hep hiç sorun yaşamadım yeni note'u beklesem mi diyorum,bir yandan da samsung'un arayüzleri bile niyeyse çin malı gibi geliyor bana artık çok da hoşuma gitmemeye başladı. Çok fazla değer kaybeden bir marka olması da huylandırıyor. Büyük ekrana alıştım 6s de zorlanır mıyım bilmiyorum,büyük ekranın da eksileri oluyordu bazen sıkıyordu adamı.
Temiz 5s yada duz 5 ariyorum dosta gidicek varmi elinde olan
elımde cok temız 5s var var mıdır 6 veya 6s ıle ttakas yapmak ısteyen?
Valla kararsız kaldım 6s konusunda zaten kararsız bir yapıya sahibim. Anneme vermeyi düşünüyorum şu an kullandığım note 4'ü ,s7 edge cezbediyor güzel özellikleri var note serisi kullandım hep hiç sorun yaşamadım yeni note'u beklesem mi diyorum,bir yandan da samsung'un arayüzleri bile niyeyse çin malı gibi geliyor bana artık çok da hoşuma gitmemeye başladı. Çok fazla değer kaybeden bir marka olması da huylandırıyor. Büyük ekrana alıştım 6s de zorlanır mıyım bilmiyorum,büyük ekranın da eksileri oluyordu bazen sıkıyordu adamı.
plus kullanıyorum kardeşim 6s aldı, bir ver bakayım kullanayım dedim 3 aydır telefon bende=)
plus kullanıyorum kardeşim 6s aldı, bir ver bakayım kullanayım dedim 3 aydır telefon bende=)
O derece iyi diyorsun yani :)
iphone 6 da ios güncellemesi bitti mi ?
emresener
14-07-2016, 08:35
7 için fiyatlar o kadarda ironik değilmiş ABD için. en alt 32gb olması dolayısı ile fiyat artışı bekleniyordu zaten.
eylül gelsin bi bakalım
iphone 6 da ios güncellemesi bitti mi ?
hayır bitmedi
6'dan önce 5/5s var
Beyler benimde bir sorum olacak.
Telefonun fotoğraf ve videoları otomatik alırken her tarih için ayrı klasör açarak alıyor. Bunu nasıl düzeltiriz?
Arkadaşlar 6s 64 almış bulunmaktayım,iyi ki almışım diyorum şu an için :). En son apple olarak 4s kullanmıştım unutmuşum her şeyi,şarz iyileştirmek için neler yapmalıyım ?
Kıbrıstan tel isteyen varsa bgn son gün :)
Ucuz Apple trenini kaçırırsınız sonra :(
Arkadaşlar 6s 64 almış bulunmaktayım,iyi ki almışım diyorum şu an için :). En son apple olarak 4s kullanmıştım unutmuşum her şeyi,şarz iyileştirmek için neler yapmalıyım ?
ilk zamanlar pili pek fazla kastırma. Şarjın da % 3-5 kalmadıkça çok aciliyetin olmadıkça şarj' a takma.
%100 dolmadan da çıkartma. 95 Falan olduğunda baktın acil işin var, çıkar kablodan kapat aç %100 oluyor ( kimse bilmez bunu ) :D
Ayarlar dan arka planda uygulama çalıştırmamaya dikkat et, gereksizleri kapat.
Ben genelde pili %80 den sonra düşük pil moduna alıyorum fakat düşük pil modu da baya bir şeyi kısıtlıyor.
Mesela, maillerin anında düşme kısmında ise yenilemedikçe düşmüyor.
Varsa sorun cevaplarız :)
ilk zamanlar pili pek fazla kastırma. Şarjın da % 3-5 kalmadıkça çok aciliyetin olmadıkça şarj' a takma.
%100 dolmadan da çıkartma. 95 Falan olduğunda baktın acil işin var, çıkar kablodan kapat aç %100 oluyor ( kimse bilmez bunu ) :D
Ayarlar dan arka planda uygulama çalıştırmamaya dikkat et, gereksizleri kapat.
Ben genelde pili %80 den sonra düşük pil moduna alıyorum fakat düşük pil modu da baya bir şeyi kısıtlıyor.
Mesela, maillerin anında düşme kısmında ise yenilemedikçe düşmüyor.
Varsa sorun cevaplarız :)
arka planda görünen şeyleri bildiğimiz yöntemle yok ediyorum ama arka planda çalışan uygulamaları başka nasıl kapatabiliriz ?
Düşük pil modunda kullanmaktan başka pek bir çare yok, ben şarjdan alır almaz açıyorum o modu. İlk aldığımda açmasam bile neredeyse 2 gün gidiyordu ama şu an düşük pil modunda bile artık aynı günün sonunu göremiyorum.
25 eylülde almıştım pre-order'la yaklaşık 10 ay oldu, batarya patatese bağladı. Valla iyi ayarlamışlar ya batarya değişimi ya yeni çıkacak modele geçmeye zorluyor insanı.
Bu arada çok dikkatli kullanırdım zırt-pırt şarja asla takmazdım; günde 1 kez yatarken, o kadar. Şimdi mecburen fırsat buldukça akşama doğru %50-60 civarında girmeye çalışıyorum yoksa gece yarısını getirmiyor.
TarikS yorumlar moral bozdu :D
csr 2 diye bi oyuna dadandık sarj bıtıyo hemen takıyorum
bılıyorum batarya mokoko ama elden bısı gelmıyo :D
arka planda görünen şeyleri bildiğimiz yöntemle yok ediyorum ama arka planda çalışan uygulamaları başka nasıl kapatabiliriz ?
ayarlar - genel - arka planda uygulama yenileme, ihtiyaç olanları tut geri kalanları kapat.
ayarlar - genel - arka planda uygulama yenileme, ihtiyaç olanları tut geri kalanları kapat.
düşük pil modunda etkin değil bro :D
düşük pil modunda etkin değil bro :D
evet, işte düşük pil moduna alınca bir şok şeyi kısıtlıyor sistem =)
Tarık' ın da dediği gibi belli bir süre sonra alışkanlık haline gelecek. =)
evet, işte düşük pil moduna alınca bir şok şeyi kısıtlıyor sistem =)
Tarık' ın da dediği gibi belli bir süre sonra alışkanlık haline gelecek. =)
6'ların şarzından memnun olanda çok ,inşallah onların arasına girerim 1 günü çıkarsın yeterli
Valla ben bir zararını görmedim hiç yavaşlama olarak veya uygulamalar arası geçişte tekrar yüklemeden dolayı zaman kaybı vs. Şarj tüketiminde bariz fark olduğu için her türlü açıyorum ben de :) Bazen denemek için normal modda kullanıyorum onda da "aa lan daha seri çalışıyor telefon" demedim hiç, pil yüzdesindeki hayvani düşüş harici hissedilir bir etkisi yok gibi. :D
Pil durumu telefondaki ram i etkiliyor diye biliyorum.
iPhone larda yanlış yazdığınızda istediğin yere gidemiyor, seçip baştan yazman gerekiyordu.
Çok sıkıntı yaşadım, hatta sistemin sevsiğim tek özelliğide buydu. Bilmiyorum ne kadardır var ama ben biraz önce keşfrettim. Yanlış yazıp düzeltmek istediğinde, herhangi bir harfe basılı tutun mouse görevi görür gibi imleç çıkıyor. 6 ve üstü içinde olabilir, diğerlerinde var mı bilmiyorum.
Ferhat_V
17-07-2016, 18:28
iPhone larda yanlış yazdığınızda istediğin yere gidemiyor, seçip baştan yazman gerekiyordu.
Çok sıkıntı yaşadım, hatta sistemin sevsiğim tek özelliğide buydu. Bilmiyorum ne kadardır var ama ben biraz önce keşfrettim. Yanlış yazıp düzeltmek istediğinde, herhangi bir harfe basılı tutun mouse görevi görür gibi imleç çıkıyor. 6 ve üstü içinde olabilir, diğerlerinde var mı bilmiyorum.
samsungda var bu iphonede cidden yok mu yoksa sizmi geç fark ettiniz :)
Emrecan-R
17-07-2016, 18:59
Dun ip6s aldık usteki bildirim cubugu gelmiyor menude sadece kilot ekraninda geliyor varmi cozumu?
samsungda var bu iphonede cidden yok mu yoksa sizmi geç fark ettiniz :)
ya vallahi ben geç farkettim, umarım yeni olmuştur da rezil olmayalım :)
cidden, güzel işe yarar. Öbür türlü hep sil sil mesaj yazasım gelmiyordu.
Dun ip6s aldık usteki bildirim cubugu gelmiyor menude sadece kilot ekraninda geliyor varmi cozumu?
Sanırım şundan bahsediyorsun ;
Ayarlar - Bildirimler - Anımsatıcılar // Burada, Yukarıda, ortada veya hiç biri seçeneğini seçebilirsin.
Ya da app e göre değiştirebilirsin.
johnie basılı tutunca büyütecin çıkmasından bahsediyorsan ip3den beri var :)
johnie basılı tutunca büyütecin çıkmasından bahsediyorsan ip3den beri var :)
vallahi ben yeni keşfettim, oturup bir şey ile uğraşırken bulunuyor bir şeyler.
whatsapp da mesela, toplu konuşmalarda konuşma karışır. Cevap vermek istediğin mesaja basılı tutup cevaplarsan " alıntı " şeklinde cevaplar bu da benden olsun. :)
var mı gizli özellikler daha ?