PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

SeRKaN
25-02-2015, 08:32
garanti devam ediyormuydu fark ediyormu acaba?

ben batarya değişim programından değiştirdim garanti bitmişti.

eren53
25-02-2015, 09:54
aynı durum benim 5 te vardı bataraya değişti düzeldi :) akasya apple da baktılar batarya kırmızı sınırın çok altındaydı.

Telefonda nasıl baktılar senin bataryanının durumuna?

telefonla görüştüğümde baktı sistemden bataryanın durumu yeşildi.zaten garantim de bitti telefondaki arkadaş restore et dedi ama önce bi orjinal kablo edinmem lazım sanırım :)

Ers
25-02-2015, 12:17
kablodan fark etmez , önemli olan şarj cihaznın orjinal olması. bataryanızı kalibre edin.

oda olmaz ise , eğer ios güncellemeleri ni wifi ile yapıyorsanız bu tarz batarya sounları verebilir, temiz bi kurulum gerçekleştirin.

turci
25-02-2015, 13:26
ip5 normal kullanimda hic bir sorun yokken, sarja takinca sapitiyor.
kafasina göre birilerini ariyor,mesaj gönderiyor,menülerde dolasiyor falan.dün yine birini ararken yakaladim..

var mi ayni problemi yasayan yada duyan?

EREN34
25-02-2015, 13:32
ip5 normal kullanimda hic bir sorun yokken, sarja takinca sapitiyor.
kafasina göre birilerini ariyor,mesaj gönderiyor,menülerde dolasiyor falan.dün yine birini ararken yakaladim..

var mi ayni problemi yasayan yada duyan?

Eski iphone larda (3gs) yan sanayi adaptör yada kablo kullanımında dokunmatik sapıtırdı. Buna benzer bir olay olabilir mi?

turci
25-02-2015, 13:43
Eski iphone larda (3gs) yan sanayi adaptör yada kablo kullanımında dokunmatik sapıtırdı. Buna benzer bir olay olabilir mi?

kablo orjinal, benim 5 aynı kablo ile yapmıyor gerçi ben son sürüme daha geçmedim.
hanımın ki son sürümde.

EREN34
25-02-2015, 18:13
kablo orjinal, benim 5 aynı kablo ile yapmıyor gerçi ben son sürüme daha geçmedim.
hanımın ki son sürümde.

Son surumde orj. olmayan aksesuarda uyari verip sarji kesebiliyor. Kablo orj.se baska yerlerde aramak lazim kusuru.

levent
25-02-2015, 18:30
soket kısmında sıkıntı oluşu etkileyebilir diye düşündüm ben de..

son sürümde şarjı kesiyor, onun yüzünden yolda şarj edemedim geçenlerde çakmaktan, orj kabloya rağmen..

B16
25-02-2015, 18:55
soket kısmında sıkıntı oluşu etkileyebilir diye düşündüm ben de..

son sürümde şarjı kesiyor, onun yüzünden yolda şarj edemedim geçenlerde çakmaktan, orj kabloya rağmen..

Araç şarj aletleri bataryayı bitiriyor. Akım dengesiz olduğu için.

levent
25-02-2015, 19:54
Araç şarj aletleri bataryayı bitiriyor. Akım dengesiz olduğu için.

Batarya hertürlü bitiyor da :)

Araçta pek şarj etmedim zaten bugüne kadar da, o gece de yolda durup petrolde 15dk mola verdim şarj olsun azıcık diye :)

eren53
26-02-2015, 00:22
kablodan fark etmez , önemli olan şarj cihaznın orjinal olması. bataryanızı kalibre edin.

oda olmaz ise , eğer ios güncellemeleri ni wifi ile yapıyorsanız bu tarz batarya sounları verebilir, temiz bi kurulum gerçekleştirin.

çek teşekkür ediyorum.ne olur ne olmaz orjinal bi kablo alıcam.ondan sonra temiz bi krulum yapıcam.bu kablolarda akımı birden kesiyor yükleme sırasında da bide onla uğraşmayayım

meLaNchoLic
26-02-2015, 00:30
bendeki 5 araçta olsun evde olsun son sürüm olmasına rağmen kablo ayırt etmiyor :D

garantiside devam ediyor temmuza kadar falan.. isteyene satarım kılçıksız 1000 TL ye :D

Kahn23
27-02-2015, 12:33
Sol altta garanti cep şifrematik sabit duruyor bunu nasıl kaldırabiliriz ?

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/02/27/IMG_13561.jpg

GuneyOnur
27-02-2015, 12:36
4S için iyibir araç şarj markası önerebilecek varmı ?

Kahn23
27-02-2015, 13:16
Sol altta garanti cep şifrematik sabit duruyor bunu nasıl kaldırabiliriz ?

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/02/27/IMG_13561.jpg

Handoff'muş sorun. Hallettik :)

PuT
27-02-2015, 13:25
telefon %10 sarjdayken kapanıyor kamera bazen açılıyor ama görüntü gelmiyor sim siyah bi ekran geliyor ve telefon bir süreliğine kilitleniyor.Bu durum oldugunda flaşda açilmiyor simgesi offa düşüyor basamıyorsun garantisi devam ediyor götürsem değiştirebilirmiyim sizce? yoksa yazılımsal bişey midir?

Sezgin
02-03-2015, 11:30
ben telefonun kasasını degıstırmek ıstıyorum, suan beyaz sıyah yapmaya nıyetım var. Telefon 5S. Malıyetı ne olur bıze apple'da ?

coastguard
02-03-2015, 23:27
elimizde bir 5s gold var garantiye vermek istiyoruz , ancak en erken pazar gününe alabildim , acaba perşembe zorluya filan gitsek oradan randevusuz bakma şansları nedir bilgi verebilecek var mı?

Kahn23
03-03-2015, 00:08
İphone'u bul açık değilken cihazı bulma şansımız var mı?

B16
03-03-2015, 00:12
İphone'u bul açık değilken cihazı bulma şansımız var mı?

iCloud ayarlardan kapalıysa bulamazsınız. Programın açık olması gerekmiyor

FaBeRgE
03-03-2015, 01:38
Clash of clans oynayan var mı ?

Oyuna yeni başladım, daha önce accountumu ortak kullandığımız bir arkadaş vardı. O da oynamış vaktinde biraz. Şimdi Onun köyünü yanlışlıkla yükledim. Sıfırdan nasıl başlarım ? Nette biraz araştırdım ama tam sonuca varamadım henüz.

_Emre_
03-03-2015, 14:11
Clash of clans oynayan var mı ?

Oyuna yeni başladım, daha önce accountumu ortak kullandığımız bir arkadaş vardı. O da oynamış vaktinde biraz. Şimdi Onun köyünü yanlışlıkla yükledim. Sıfırdan nasıl başlarım ? Nette biraz araştırdım ama tam sonuca varamadım henüz.

Bildiğim kadarıyla yeni bir game center hesabı açıp oyuna giriş yapmaktan başka kesin bir çözüm yok.

CasabLanca
03-03-2015, 22:49
Iphonedan youtube açmaya kalkıyorum açıyor anında kapatıyor tekrar açmaya kalktığımda hiçbir şekilde açılmıyor, ancak komple silip yeniden yüklüyorum tek seferlik oluyor sonra ikincide sil baştan oluyor problem. Sebebi ne olabilir bunun?

bilalMW
04-03-2015, 06:50
iphone 4sin konuşurken telefonda karşının sesi çok az geliyor hatta dışarıda başkası ile konuşamıyorum. bunu nasıl çözebiliriz. ios 7 sürüm var jb yok.

GuneyOnur
04-03-2015, 11:40
4S için iyibir araç şarj markası önerebilecek varmı ?

Tekrarlıyorum

onursumer
04-03-2015, 11:48
Belkin sarj cihazi + orjinal kablo

cgnozdmr
04-03-2015, 11:52
Tekrarlıyorum

t techler de fena degıl ben 4 umde kullanıyordum.Bu hafta sonu da 6 ıcın aldım sımdılık bı sıkıntı yok.

johnie
06-03-2015, 22:35
Arkadaşta Lumia1520 var , telefonda here maps diye bir program bar nokia , windows telefonlar da var sanırım program.. Plus kullanıyorum fakat öyle bir program bulamadım, bilen eden var mıdır ?
Programda camerayı açıyorsunuz yakında ki cafe, rest her şeyi gösteriyor eksen değiştirdikçe.. Çok iyi bir progam
Windows ve nokia kullananlara tavsiye ederim :)

Runo
07-03-2015, 12:04
iPhone'da telefon görüşmelerini kaydedebileceğim bir program var mı ? Jb'siz ücretli veya ücretsiz olabilir fark etmez. Bildiğiniz varsa önerilerinizi bekliyorum

ozan gülle
07-03-2015, 13:27
İpoda attigimiz muzikleri nasil siralayabiliriz yada soyle soyleyeyim turkcelerle yabancilari nasil ayirabilirim acaba?

johnie
07-03-2015, 16:23
İpoda attigimiz muzikleri nasil siralayabiliriz yada soyle soyleyeyim turkcelerle yabancilari nasil ayirabilirim acaba?

Müzikleri atmadan önce dosya oluşturursun, seçtiğin dosyaya türkçeleri diğer dosyaya da yabancıları atarsın. Dinlemek istediğinde de , yaptığın dosyalar karşına gelir

blumenberg
09-03-2015, 01:22
beyler yurtdışından alınma iphone 6 plus'unu kız kardeş düşürmüş sanırım cam çatlamış, bunu yenisiyle Türkiye Applestore'dan bi meblağ karşılığı değişiminin yapıldığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum yarın arıcam mesai saatlerine yetişemedim bugün, onun dışında sırf cam sormui 1300 TL gibi bi fiyat söylemişler kız kardeşe, ne kadar doğru?

bilalMW
09-03-2015, 07:21
4s'in sesi çok zayıf konuşamıyorum karşısını duymak güç az gürültülü ortamda ama müzik açsam bildiğin beats audio nasıl yaparız?

onursumer
09-03-2015, 08:10
beyler yurtdışından alınma iphone 6 plus'unu kız kardeş düşürmüş sanırım cam çatlamış, bunu yenisiyle Türkiye Applestore'dan bi meblağ karşılığı değişiminin yapıldığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum yarın arıcam mesai saatlerine yetişemedim bugün, onun dışında sırf cam sormui 1300 TL gibi bi fiyat söylemişler kız kardeşe, ne kadar doğru?

fiyatlarından haberim yokta ebay den baktım 300-500 dolar aralığında ekranlar

4s'in sesi çok zayıf konuşamıyorum karşısını duymak güç az gürültülü ortamda ama müzik açsam bildiğin beats audio nasıl yaparız?

ahize kısmı hoparlorde sorun vardır veya pislik vs zamanla içini dolduruyor sokup bakılması gerek basit birşeydir bence

cgnozdmr
09-03-2015, 12:30
bildiğim kadarıyla apple bu tür yazılımlara izin vermiyor.arkadaşım samsung da çok kaliteli kayıt yapabilen bir uygulama kullanıyor o zaman aramıştım bende bu sekılde sonuc almıstım dıye hatırlıyorm.

Silence45
09-03-2015, 12:36

amerika cihazı değilse 350 TL'ye değişim oluyor 6 için.Bildiğim kadarıyla Plus içinde ayın fiyat.

CTG
09-03-2015, 16:37
6 nın camı 900 TL
6 plus 1000 TL

cumartesi aldım fiyat zorlu apple storedan

Runo
09-03-2015, 16:44
900 TL ekran değişimi ? İyi zam yapmışlar gerçekten ekran değişimine. 2 ay önce 200 küsür tl ye değiştirdik apple zorlu'da...

alp1903
09-03-2015, 16:54
Ya ben bundan 2.5ay önce ip5 için ekran degişime 780TL fiyat aldım.

blumenberg
09-03-2015, 19:16
fiyatlarından haberim yokta ebay den baktım 300-500 dolar aralığında ekranlar

ahize kısmı hoparlorde sorun vardır veya pislik vs zamanla içini dolduruyor sokup bakılması gerek basit birşeydir bence

amerika cihazı değilse 350 TL'ye değişim oluyor 6 için.Bildiğim kadarıyla Plus içinde ayın fiyat.

6 nın camı 900 TL
6 plus 1000 TL

cumartesi aldım fiyat zorlu apple storedan

900 TL ekran değişimi ? İyi zam yapmışlar gerçekten ekran değişimine. 2 ay önce 200 küsür tl ye değiştirdik apple zorlu'da...

Ya ben bundan 2.5ay önce ip5 için ekran degişime 780TL fiyat aldım.

Arkadaşlar apple kimliği ile applestore'dan randevu alıp (kargo vs hariç) kendi elimizle götürdüğümüz zaman 380 TL karşılığında değiştirebileceklerini söylediler, diğer yetkili servisler sadece ekranı değiştiremediğinden 1100 TL karşılığında telefonu yenilyebildiklerini söylediler. En uygun sanırım applestore'dan değiştirmek olacak, bir de camera çalışmıyor dedi kardeşim, kamera için de 100 TL demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum, ekranı değiştirirken kamerasının çalışmadığını tespit ederler sanırım

Kahn23
09-03-2015, 20:23
8.2 güncellemesi geldi.

iOS 8.2 ile tahmin edildiği gibi sistemdeki sorunlar düzeltilecek ve sistemin daha stabil çalışması için bir takım değişiklikler yapılacak. İşte iOS 8.2 güncellemesinin tam içeriği.

Sağlık Uygulaması İyileştirmeleri
– Vücut ısısı, ağırlık, uzunluk, mesafe ve kan şekeri ölçüm birimlerini seçme özelliği eklendi
– Uygulama, büyük veri dosyalarını işlerken daha az çökecek hale geldi
– Apple imzası taşımayan egzersiz uygulamalarından gelen verilerin sağlık uygulamasına aktarılması sağlandı
– Medical ID bölümüne fotoğraf eklemeyi engelleyen bir hata düzeltildi
– Vitamin ve mineral birimleri düzeltildi
– Sağlık verilerinin sıralanmasını engelleyen bir hata giderildi
– Bazı grafiklerin veri değerini göstermemesinin önüne geçildi
– Adım sayısı, mesafe ve yükseklik ölçümünü engelleyen bir erişim kilidi eklendi

Stabilite İyileştirmeleri
– Mail
– Apple Haritalar
– Müzik
– VoiceOver
– iPhone işitme yardımları

Hata Düzeltmeleri
– Haritaların favori mekanların görülmesine engel olan bir hatası giderildi
– Hızlı cevap mesajı yazma özelliğinde son kelimenin düzeltilmesini önleyen sorun yok edildi
– Sesli kitapların silinmesini engelleyen hata giderildi
– iCloud verilerinin geri yüklenmesini engelleyen iTunes problemi çözüldü
– iTunes’daki bazı müziklerin ve oynatma listelerinin Music uygulamasına aktarılmasını engelleyen hata giderildi
– Siri Eyes Free özelliği kullanılırken Otomobil hoparlörlerine ses aktarılmasını aksatan hata giderildi
– Bluetooth ile yapılan aramalarda karşı tarafa ses aktarılmaması sorunu çözüldü
– Takvim etkinliklerinin GMT zaman standardında görünmesine neden olan zaman hatası giderildi
– Exchange görüşme notlarının korunmasını engelleyen hata giderildi
– Bir daveti kabul ettikten sonra, aynı tarihteki diğer takvim etkinliklerinin “meşgul” olarak yanıtlanmasını engelleyen sorun çözüldü!

Kahn23
11-03-2015, 12:35
Bi konuda fikrinizi almak istiyorum.

Ipad4 64gb var. Alındığı günden beri kılıfıyla beraber kullanılıyor. Yanında 2si orj. Apple case + 1 taşıma çantası verilecek?
500TL.
Diğer yanda 0 ipad air var. 950TL.

Baktığımda arada 450TL'lik bi fark göremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

B16
11-03-2015, 14:48
Bi konuda fikrinizi almak istiyorum.

Ipad4 64gb var. Alındığı günden beri kılıfıyla beraber kullanılıyor. Yanında 2si orj. Apple case + 1 taşıma çantası verilecek?
500TL.
Diğer yanda 0 ipad air var. 950TL.

Baktığımda arada 450TL'lik bi fark göremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Garantisi suresi varsa ipad4 eger garantisi yoksa air kesinlikle 2 yil boyunca apple garantisine deger. Özellikle çağrı merkezinde ki insanlarla muhabbet için bile yeter �� en az 40 dk konuşuyorum her aradığımda :)

by serçe
11-03-2015, 17:23
app store girilmiyor bende ve etrafımdaki telefonlarda mı bir problem var ?

RottingChrist
13-03-2015, 08:12
8.2 yi indirmeyi deniyorum hata veriyor.

CTG
13-03-2015, 08:18
Arkadaşlar apple kimliği ile applestore'dan randevu alıp (kargo vs hariç) kendi elimizle götürdüğümüz zaman 380 TL karşılığında değiştirebileceklerini söylediler, diğer yetkili servisler sadece ekranı değiştiremediğinden 1100 TL karşılığında telefonu yenilyebildiklerini söylediler. En uygun sanırım applestore'dan değiştirmek olacak, bir de camera çalışmıyor dedi kardeşim, kamera için de 100 TL demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum, ekranı değiştirirken kamerasının çalışmadığını tespit ederler sanırım

cam degistirmek icin zorlu kasmayin ya turkcell vodafone esnaf telefoncu hepsi degistiriyor orijinal cam-ekran istiyorum diyin ayarlarlar ben 200 tl fiyat almistim cam icin, zorlu da sadece cama 250 dedi. randevu falan ugrasmaya degmez 2 saatte hallediyo telefoncular

benim kasa da ayvayi yedigi icin komple cihaz degisimi yaptim zorluda 850 tl ye (iphone 5 icin konusuyorum)

kiz arkadasim 6 plus aldi, merak edip o sordu ben bunun camini kirsam kac para diye appleci cocuk o zaman soyledi 6 900 6+ 1000 tl diye

CTG
13-03-2015, 08:19
+ bi de soyle bi problemim var evdeki wifi'dan 1.60 GB lik bi app var indiremiyorum surekli hata veriyor

ayni wifidan bilgisayarda cok rahat 3-4 gb download kesintisiz yapabiliyorum ama. nasi cozucez bunu? uygulamayi indirmem lazim

Er34
13-03-2015, 09:20
+ bi de soyle bi problemim var evdeki wifi'dan 1.60 GB lik bi app var indiremiyorum surekli hata veriyor

ayni wifidan bilgisayarda cok rahat 3-4 gb download kesintisiz yapabiliyorum ama. nasi cozucez bunu? uygulamayi indirmem lazim

Yeterli hafıza olduğunu kontrol etmek lazım.

evrendogu
13-03-2015, 09:56
son ki gündür apple sites yoğun, bağlantı yapmıyor ve kesinti oluyor. Dün öğleden sonra iyiydi.

Mr.K
13-03-2015, 09:59
Tethered sekilde ios6-7ye gecmek ne kadar güvenli bı yardım edermisiniz,untethered a çevirme imkanı var mı sorasında ?

Cihaz iPad 1 32gb wifi,birçok uygulamayı indirebiliorum gecmis sürümleri sorun olmuyo(suan 5.1.1surum)ama genede sormak istedim.

Ers
13-03-2015, 10:19
apple yedek parça satmıyor. orjinal ekran piyasada bulunmaz.

Sezgin
13-03-2015, 11:24
cam degistirmek icin zorlu kasmayin ya turkcell vodafone esnaf telefoncu hepsi degistiriyor orijinal cam-ekran istiyorum diyin ayarlarlar ben 200 tl fiyat almistim cam icin, zorlu da sadece cama 250 dedi. randevu falan ugrasmaya degmez 2 saatte hallediyo telefoncular

benim kasa da ayvayi yedigi icin komple cihaz degisimi yaptim zorluda 850 tl ye (iphone 5 icin konusuyorum)

kiz arkadasim 6 plus aldi, merak edip o sordu ben bunun camini kirsam kac para diye appleci cocuk o zaman soyledi 6 900 6+ 1000 tl diye

Appleci çocuk en güzeli. Telefoncularda macera aramaya gerek yok, kaldı ki telefoncu diye tabir ettiğin sokak esnaflarında ekranı değiştirirsen telefon garantiden tamamen çıkıyor.

Bu arada Apple Store müşteri memnuniyeti prensipleri gereği en ağır tamirat dahil en fazla 2 saat içinde telefonunuz size teslim edilmek zorunda :) Öyle normal turkcell vodafone vatan mediamarkt gibi aylarca beklemiyorsunuz.

CTG
13-03-2015, 15:38
benim telefonun garantisi dolduğu için apple da yaptırmayı düşünmemiştim. gerçi sonra cihaz değişimi diye gene orda hallettim

Yeterli hafıza olduğunu kontrol etmek lazım.

16 gb boş :D

C!N
14-03-2015, 20:02
Arkadaşlar kullanmakta olduğumuz iphone 6 64 gb gold yurt dışı telefonumuzun ekranı çizgi çizgi oluyordu, geçtiğimiz hafta içinde zorlu avm'ye bir arkadaşımız aracılığı ile randevu alıp gönderdik telefonu, cihaz değişimi bekliyorduk fakat ekran değişimi yapıldı geri geldi. Kullanmaya başladıktan ertesi gün yine aynı şey olmaya başladı, ekran yine çizgi çizgi oluyor, bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. Bunun için ne yapmalıyız, telefonun değişim yapılabilmesi için aynı arızadan kaç kere servise gitmesi gerekiyor ?

evrendogu
14-03-2015, 20:39
Tekrar aynı yere götürün en güzeli.

C!N
14-03-2015, 21:21
Tekrar aynı yere götürün en güzeli.

Mecburen aynı yere götüreceğim de ben şimdi bunların düzgün yapamadıkları iş için ikide bir zar zor randevu alıp, farklı bir şehirde oturuyorum, her seferinde işimi gücümü bırakıp, üzerine yol parası vs. masraf edip sonunda düzgün bir iş çıkaramamalarını mı izleyeceğim? Hoş olmayan bir durum oldu benim açımdan.

DB18a2
14-03-2015, 21:25
Iphone 4 telefonumu güncellerken ekranda bir anda ıtunese baglanması gerektigini gösteren bi resim cıktı, bende her zaman kullandıgım bilgisayarıma telefonumu bagladım direk ekrana geri yüklemem gerektigini yazan bir kutucuk cıktı, geri yükle dedim telefonum tamamen sıfırlandı actıgımda dil ülke seçtikten sonra aktifleştirmem için eski sahibinin e-postası ve şifresini istedi. Eski sahibiyle konustum hiç bir şeyini hatırlamadıgını söyledi. Şimdi ne yapmam gerekir?

hondafit
15-03-2015, 20:06
Iphone 4 telefonumu güncellerken ekranda bir anda ıtunese baglanması gerektigini gösteren bi resim cıktı, bende her zaman kullandıgım bilgisayarıma telefonumu bagladım direk ekrana geri yüklemem gerektigini yazan bir kutucuk cıktı, geri yükle dedim telefonum tamamen sıfırlandı actıgımda dil ülke seçtikten sonra aktifleştirmem için eski sahibinin e-postası ve şifresini istedi. Eski sahibiyle konustum hiç bir şeyini hatırlamadıgını söyledi. Şimdi ne yapmam gerekir?
icloudda iphone'umu bul açık kalmış muhtemelen.iki yöntemi var ya şifreyi bileceksiniz yada elinizde faturanız varsa apple dan destek alacaksınız arayacağınız numara 0216 282 15 11

Tarık V.
17-03-2015, 22:15
Instagram'da resim paylaşırken, farklı bir şehirdeki konumu dün bulmasına rağmen bugün bulmuyor. Konum servislerim hep açıktı hiç oynamadım(hala açık).
Sorun neden kaynaklanabilir?

uygarr
17-03-2015, 23:50
Varmı iOS 8.2 sonrası cihaz şarj desteklemiyor problemi yaşayan ?

hondafit
18-03-2015, 09:16
şarj soketinde pislik olabilir ataç yardımıyla temizleyin kottan çıkan pamuklar tıkayıp tam oturmuyor kablo ve desteklemiyor uyarısı veriyor.

johnie
18-03-2015, 09:36

yan sanayi mi? Yoksa orijinal kullandığınız ürün müdür ? TTECH vs ya da yan sanayi ürünlerde bazen öyle yapıyor

alp1903
18-03-2015, 11:08
Apple ne zaman şu iphonedaki sabit app bölümün rengini değiştirir o zaman güncellerim. :)

uygarr
18-03-2015, 12:52
Yok kendi sarj cihazı

johnie
18-03-2015, 14:47
Kendi şarj cihazınızda ise, farklı şarj cihazı ile deneyin... Başkasında oluyor sizinkinde olmuyor ise garantisi de devam ediyor ise götürün derim.. Sonuçta orj kablo şarj etmiyor

Tarık V.
18-03-2015, 19:33
Farklı hesaptan girince instagrama konum buluyor, ama kendi hesabıma girince Trabzon dışında konum bulamıyor nedense. Çıkış yaptım, silip baştan yükledik, facebook senkronizasyonunu kaldırdım filan ama bir işe yaramadı.

onursumer
26-03-2015, 00:13
beta surumle turkce siri geliyordu

deneme yapmışlar :)

http://video.webtekno.com/ios/turkce-siri-videosu-v478.html

fthdrn
29-03-2015, 12:04
Telefonun saatini ileri alamıyorum şaka gibi ya bu sorunu daha evvel yaşayan var mı ? 5 senedir kendiliğinden saati ayarlayan iphone yerel saatte kaldı. Saati düzenleyemiyorum.

semehe
29-03-2015, 12:07
telefonu aç kapa yaptım kendi otomatik aldı bugun sende bi dene fatih

hondafit
29-03-2015, 12:34
Telefonun saatini ileri alamıyorum şaka gibi ya bu sorunu daha evvel yaşayan var mı ? 5 senedir kendiliğinden saati ayarlayan iphone yerel saatte kaldı. Saati düzenleyemiyorum.
tarih saat ayarında "otomatik ayarla" seçeneği etkin mi?

fthdrn
29-03-2015, 14:29
telefonu resetledim düzeldi semih.

HKND
29-03-2015, 14:30
Ios 8.2 jb den haber var mı?
Bu arada 5s'im şarj durumunda dalgalanmalar oluyor %38 lerden birden %20 e iniyor şarja takınca geri yükseliyor özellikle de 3g açıkken ne yapsam bilemedim garantiye mi versem?

levent
29-03-2015, 21:33
Ios 8.2 jb den haber var mı?
Bu arada 5s'im şarj durumunda dalgalanmalar oluyor %38 lerden birden %20 e iniyor şarja takınca geri yükseliyor özellikle de 3g açıkken ne yapsam bilemedim garantiye mi versem?

Batarya ömrünü tamamlamaya başlıyor..

MCN21
29-03-2015, 21:39
Benimde geçen %10 da kapandı ama uludağdaydım soğuktan oldu sanırım :D

FurkanElsiz
29-03-2015, 23:10
sayın forum üyeleri acil yardımınıza ihtiyacım var. telefonumu bilgisayara bağladım müzik atmak için itunes otomatik olarak yedekleme yaptı. bu arada da "müzikleri eşzamanla" seçeneği aktifmiş ben görmedim. yedekleme geri yüklenir yüklenmez aşağıda bilgi çubuğunda "ses" bölmesi çok kısa sürre görünüp eşzamanlama tamamlandığında kayboluyo. yani müziklerim yedeklemede var ama yükleyemiyorum. acil yardım lazım!!

Sert@ç
30-03-2015, 01:07
Yıllardır kullandığım ipadim 5.x sürüm yüklü yakında hiç bi program güncelleme olmadığı için kullanılmaz hale gelcek
Açıkcası ipadde 7 öncesi sürümü daha rahat buluyorum bide parlak şeyleri sevmiyorum (7 sonrası beyaz tabanlı)
Kısaca bu ipadi normal şekilde 6.x sürüme yükseltebilcek birisi var mıdır ?

Day Walker
02-04-2015, 08:39
Beyler İphone 5S cihazı pantolonun cebinde unuttuk ve makinede yıkadık :hehe:

Şimdi tamirde olmuyo ücretli değişim programı varmış. Yardımcı olabilecek varmı?

Berkan
02-04-2015, 08:47
geçmiş olsun :D

http://www.haberyirmibes.com/images/haberler/terliyken_basa_dokulen_soguk_su_yuz_felcine_neden_ oluyor_h365.jpg

Day Walker
02-04-2015, 08:56
geçmiş olsun :D

http://www.haberyirmibes.com/images/haberler/terliyken_basa_dokulen_soguk_su_yuz_felcine_neden_ oluyor_h365.jpg

onu yaptık zaten şirket hattımı takacam ondan diyorum :)

clioGT
02-04-2015, 09:10

Şimdi tamirde olmuyo ücretli değişim programı varmış. Yardımcı olabilecek varmı?

abooovvvv.
sahibinden tertemiz 5s.

geçmiş olsun valla oğuz:)

Day Walker
02-04-2015, 09:14
abooovvvv.
sahibinden tertemiz 5s.

geçmiş olsun valla oğuz:)

saol kanka yapcak bişey yok hanım bakmamış gitti cihaz :)

evrendogu
02-04-2015, 09:26

Bu numaeayı bi ara, yrdımcı olucak. Adı tayfun ( büyük ihtinal tanıyorsundur ) 0 (539) 589 22 58

hondafit
02-04-2015, 09:37
Yıllardır kullandığım ipadim 5.x sürüm yüklü yakında hiç bi program güncelleme olmadığı için kullanılmaz hale gelcek
Açıkcası ipadde 7 öncesi sürümü daha rahat buluyorum bide parlak şeyleri sevmiyorum (7 sonrası beyaz tabanlı)
Kısaca bu ipadi normal şekilde 6.x sürüme yükseltebilcek birisi var mıdır ?
ipad en son hangi sürüme kadar destek veriyorsa onu yükseltebilirsin sadece. örnek 7'ye kadar destekliyorsa 6 yükleyemezsin.

Day Walker
02-04-2015, 10:04
Bu numaeayı bi ara, yrdımcı olucak. Adı tayfun ( büyük ihtinal tanıyorsundur ) 0 (539) 589 22 58

Evren çok saol konuştum şimdi Tayfunla cihazın imesini göndericem.

alp1903
03-04-2015, 09:43
Yeni Apple Macler Airdan daha ince gelicekmiş ama usb giriş kısmı değişmiş arkadaşlar bilginiz varmı? Ne zaman cıkıyo birde?

hondafit
03-04-2015, 18:35
Yeni Apple Macler Airdan daha ince gelicekmiş ama usb giriş kısmı değişmiş arkadaşlar bilginiz varmı? Ne zaman cıkıyo birde?

12' olucak airdan daha ince retina ekran olucak yakın zamanda da PUPA'ya gelicek.Çıkış fiyatı 4299 öğrenci fiyatı 4049 tl
çözünürlüğü 2304 x 1440

Le10ur
03-04-2015, 18:40
ankara genpa da tanıdık veya forumdan calısan var mıdır?

alp1903
03-04-2015, 23:47
12' olucak airdan daha ince retina ekran olucak yakın zamanda da PUPA'ya gelicek.Çıkış fiyatı 4299 öğrenci fiyatı 4049 tl
çözünürlüğü 2304 x 1440

O bilgilere ulaştımda usb nasıl kullanılıcak çözemedim giriş yok :)

hondafit
04-04-2015, 18:21
O bilgilere ulaştımda usb nasıl kullanılıcak çözemedim giriş yok :)
dönüştürücüyle olucak

Le10ur
04-04-2015, 19:13
telefon acıkken wıfı de skıntı yok ancak kılıtlı duruma gecınde wıfı gıdıyor neden acaba ?

Shadow_Dancer
04-04-2015, 19:15
Ya beyler benim 5i verip apple store'a 6 alabiliyor muyuz? Cihaz çok iyi kondisyonda.

Le10ur
04-04-2015, 19:19
Ya beyler benim 5i verip apple store'a 6 alabiliyor muyuz? Cihaz çok iyi kondisyonda.

oyle olsa keske abı yok ama vodafone a bı sor onların oyle bı kampanyası var

Shadow_Dancer
04-04-2015, 19:22
oyle olsa keske abı yok ama vodafone a bı sor onların oyle bı kampanyası var

Sordum, adam arkaya küregi saklamış gelenin telefonunu mezara sokuyor amk :)

Le10ur
04-04-2015, 19:33
Sordum, adam arkaya küregi saklamış gelenin telefonunu mezara sokuyor amk :)

ahaha:) garantısı varsa gonder abı tanıdık varsa sıfırı ıle degısır oyle verırsın

CasabLanca
05-04-2015, 01:14
telefon acıkken wıfı de skıntı yok ancak kılıtlı duruma gecınde wıfı gıdıyor neden acaba ?

şarj için wifi otomatik kapatıyor, ama stabil birşey değil gibi o bazen kapatıyor bazen kapatmıyor. telefonu açıp kapatınca düzeliyor. düzelmezse insomnia yükle telefona

B16
05-04-2015, 02:34
şarj için wifi otomatik kapatıyor, ama stabil birşey değil gibi o bazen kapatıyor bazen kapatmıyor. telefonu açıp kapatınca düzeliyor. düzelmezse insomnia yükle telefona

Şarj belirli bir seviyenin altına geldiği zaman tuşları kilitlediğiniz zaman wifi kapanır. Şarjı korumak için, o yüzden kapanıyor telefonu açıp kapatmak ile alakası yok.

B16
08-04-2015, 19:45
8.3 güncellemesi resmi olarak geldi. En büyük özellik ise Siri artık TÜRKÇE :D

Kahn23
08-04-2015, 22:05
iOS 8.3 Yayınlandı - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/ios-83-yayinlandi-59600)

fthdrn
08-04-2015, 22:23
Hadi küfür serbest. :D ilk işimiz amcaya pezevenk de olur herhalde.
Az evvel denedim gayet iyi calisiyor ama ne isimizi kolaylastiracak ki.

Kahn23
08-04-2015, 22:25
Menüye girmeden sesli olarak komut verebilirsin mesela :)

B16
08-04-2015, 22:27
Araba kullanırken gelen mesajı oku dersin mesajı okur. Anamı ara baba mı ara dersin yapar. İngilizce siri varken aksan farkından dolayı anlaşamıyordum kızla. Call babam diyordum kalkıp başkasını arıyordu benim için güzel oldu bu :D

fthdrn
08-04-2015, 22:31
Yav siriyi ingilicce kullanıyordum zaten de biz Türküz aga mesaj gelirse açar okuruz yahu ona mı kaldı :D

Day Walker
09-04-2015, 08:15
Bizim şirket Apple serverlarına izin vermiş bende hemen güncellemeye aldım :)

B.Koçer
09-04-2015, 08:53
Siri bugun vaziyetler ne diyorsun vaziyetleri yazıyor haha :D

Berkan
09-04-2015, 08:55
Kazand (http://onedio.com/haber/kazandigi-turkce-konusma-ozelligi-sonrasi-bulbul-gibi-sakiyan-siri-den-inciler-486650)

:hehe:

Day Walker
09-04-2015, 09:30
ahahahah çok iyimiş yaaa :)

fthdrn
09-04-2015, 09:51
Benimki küfür konusunda bana karşılık veriyor. "Semt çocuğuyuz olm biz hayırdır "dedi. :D

CGR328
09-04-2015, 12:25
Srs wow efektlerini yapabilmek için önerebilceğiniz Equalizer tarzı düzgün program varmı

B16
09-04-2015, 12:33
http://store.donanimhaber.com/fd/32/f2/FD32F2C8D4D879564E598D65C166587F.jpg

B.Koçer
09-04-2015, 14:27
http://store.donanimhaber.com/fd/32/f2/FD32F2C8D4D879564E598D65C166587F.jpg

SERVER ERROR diyor

FaBeRgE
09-04-2015, 14:31
Acaba TR'den başka ülkelerde bu diyaloglar yaşanmışmıdır :D Harbi çok komik ya.

B.Koçer
09-04-2015, 14:41

Ben baban kim diye sordum
bugunlerde herkes aynı soruyu sorar oldu diyo :D

kimse anasına avradına küfür etmez bence hasudahdha :D

B16
09-04-2015, 14:58
SERVER ERROR diyor

http://postimg.org/image/rmqb5vri9/

B16
09-04-2015, 14:59
Ben baban kim diye sordum
bugunlerde herkes aynı soruyu sorar oldu diyo :D

kimse anasına avradına küfür etmez bence hasudahdha :D

View image: FD32 F2 C8 D4 D879564 E598 D65 C166587 F (http://postimg.org/image/rmqb5vri9/)

B16
09-04-2015, 16:21

Adamlar düet bile yapmış siri ile,

https://www.youtube.com/watch?v=hckrig2BwNY#t=55

https://www.youtube.com/watch?v=HQ1BGY2dWXk

Frid
12-04-2015, 21:22
6s ne zaman gelir ki ?

Le10ur
15-04-2015, 12:20
çok temız 5s satan var mı?

Berkan
15-04-2015, 12:25
arkadasın telefonda çok agır küfür etme böyle konusma tarzı birşey dedi

en bombası siri bana karı bul dedim. bahçeşehirde şuan kar gözükmüyor hava güneşli dedi :hehe: :hehe:

Jön Türk
16-04-2015, 23:19
squaredroid yerine iphone da hangi programı kullanıyosunuz ?

Kahn23
22-04-2015, 07:45
Whatsapp arama güncellemesi gelmiş :)

Draniela
22-04-2015, 07:57
Whatsapp arama güncellemesi gelmiş :)

ben dün indirdim bi baktım öyle göremedim seçeneği :D

Day Walker
22-04-2015, 08:00
Bende de arama bölümü yok.

Berkan
22-04-2015, 08:19

Melaba Ios :D

Kahn23
22-04-2015, 08:25

Berkan beni arayabiliyor ben onu normal arıyorum. Ben de bulamadım. Bulan varsa haber versin:p

EREN34
22-04-2015, 08:35
Line gibi stabil çalışan bir arama programı varken Whatsapp üzerinden arama yapacağımı şimdilik düşünmüyorum.

Kahn23
22-04-2015, 16:41
12.1 Sürümündeki Yenilikler
- WhatsApp Araması: Aileniz ve arkadaşlarınızı, başka bir ülkede olsalar bile, WhatsApp kullanarak bedava arayın. WhatsApp aramaları, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine İnternet bağlantınızı kullanır. Veri ücreti uygulanabilir. Not:WhatsApp Araması önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yavaş yavaş kullanıma açılacaktır.
- iOS 8 paylaşım uzantısı: Diğer uygulamalardan direkt WhatsApp'la fotoğraf, video, ve bağlantı paylaşın.
- Sohbetlerdeki kamera hızlı erişim tuşu: Artık fotoğraf ve video çekebilir, veya kolayca fotoğraf/video galerisindeki mevcut bir fotoğraf veya videoyu seçebilirsiniz.
- Kişilerini direk WhatsApp'dan düzenle.
- Tek seferde çoklu video gönder ve videoları göndermeden önce kırp ve döndür.

uygarr
22-04-2015, 19:57
İphone 6 mavi ekran sorunu yaşayan arkadaşımız varmı hiç ?

fthdrn
22-04-2015, 20:02
Guncelledim de bisey goremedim :)

Le10ur
23-04-2015, 11:33
beyler bu ıcloud dolmak uzere dıyor yedeklemıyor telefona bakıyorum pek bırsey de yok nasıl yer acarım

driftboy
23-04-2015, 11:45
İphone 6 mavi ekran sorunu yaşayan arkadaşımız varmı hiç ?

6 plus ta yaşadım apple ile görüşmede değişim olacağını söylediler

B16
23-04-2015, 11:46
beyler bu ıcloud dolmak uzere dıyor yedeklemıyor telefona bakıyorum pek bırsey de yok nasıl yer acarım

Ayarlar>iCloud>Saklama Alanı>Alanı Yönet

Orda Fotoğraflar ve Yedekler diye kısımlar çıkıcak istediğine girip silebilirsin veya gereksiz fotoğrafları ve videoları telefondan silip iCloud yedeklemesi yaparsanda olur.

Kahn23
25-04-2015, 17:14
Whatsapp araması sonunda kendi kendine ekranda göründü :)

CasabLanca
25-04-2015, 18:32
benim kamerada çekim kalitesi biraz soluk, iphone 5 telefon. bunun bir ayarı kalitesi felan var mı

gfb01
27-04-2015, 21:39
http://i60.tinypic.com/2aqp1x.jpg
http://i62.tinypic.com/2eb8lg9.jpg
http://i60.tinypic.com/2ag0kqo.jpg
http://i60.tinypic.com/2ijhvm0.jpg

Saat Bugun elimize ulaştı çok güzel olmuş

alp1903
28-04-2015, 10:46
Biraz kullandıktan sonra bilgi verebilirmisin? Bende düşünüyorumda siyah kordonlu olanlarından baya şık duruyo.

Day Walker
28-04-2015, 10:48
Hayılır olsun çok güzel duruyo.

Kahn23
28-04-2015, 10:49
Fiyat nedir?

gfb01
28-04-2015, 20:26
Biraz kullandıktan sonra bilgi verebilirmisin? Bende düşünüyorumda siyah kordonlu olanlarından baya şık duruyo.
Siyah olanı bıraz daha agır duruyor detayları paylaşirim bnde siyah alacam

Fiyat nedir?
Fiyat yüksek ilk kendi kendi getirdiği için bayagı yuksek acele etmeye gerek yok almak için ilk partı 30 40 geldi hafta sonu sattı hepsini az oncede 30 adet daha geldi yine yarısı satıldı 2400 den başlıyor fiyatı ilk partiden almaya gerek yok garantili ürünler gelsin uygun fiyata alırız

johnie
28-04-2015, 20:41
Apple ve Google Markette Marvell in oyunları var , bölümlü güzel zaman öldürmeye 1/1 :) Tavsiye ederim bölümlü bir oyun

CasabLanca
28-04-2015, 22:34
twitterda keşfet sekmesi kalktı, bunu kullanabileceğimiz ikinci bir uygulama bilen var mı

alp1903
29-04-2015, 12:28
2400TL baya sağlam fiyatmış. Fotograftaki 38mm mi yoksa 42mm olan modeli mi?

johnie
05-05-2015, 11:19
Selam sevgili dostlar,
iPhone da şu saklama alanını bir türlü çözemedim varsa bilen bir açıklarsa çok sevinicem. Benim anladığım kadarı ile icloud ile bağlantılı sizin fotoğraflarınızı video konuşma vs kısacası telefonda ki her şeyi wifi gördüğü anda yedekliyor. Burayı yönetebiliyor muyum ? İstemediklerimi silme yetkisine sahip miyim yoksa saklama alanı dolduğunda yeni alan almak zorunda mıyım ? Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. tşk.

hondafit
05-05-2015, 14:06
Selam sevgili dostlar,
iPhone da şu saklama alanını bir türlü çözemedim varsa bilen bir açıklarsa çok sevinicem. Benim anladığım kadarı ile icloud ile bağlantılı sizin fotoğraflarınızı video konuşma vs kısacası telefonda ki her şeyi wifi gördüğü anda yedekliyor. Burayı yönetebiliyor muyum ? İstemediklerimi silme yetkisine sahip miyim yoksa saklama alanı dolduğunda yeni alan almak zorunda mıyım ? Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. tşk.

ayarlar-icloud-saklama alanı-alanı yönet ten yedeklenmesini istemediğin şeyleri kapatabilirsin

Draniela
05-05-2015, 14:12
Selam sevgili dostlar,

icloud olayına kafam benim de attı komple kapattım. Tek tek seçerek bazı istediğim fotoğrafları yüklemek istiyorum fakat öyle bir imkan sunmuyor. Eskiden öyle bir olay vardı şimdi neden yok çözemedim. Belki de ben bulamadım.

Gerçi kurcalayacak kadar zaman harcayacak boş zamanım da yok ama neyse :D

Jön Türk
06-05-2015, 16:39
Swarm'da check in yapamayan var mı ? :D
Şimdi internete bağlanamıyoruz şebekeni kontrol et yada 1 dk sonra dene diye uyarı alıyorum :S

Kahn23
06-05-2015, 16:58
Swarm'da check in yapamayan var mı ? :D
Şimdi internete bağlanamıyoruz şebekeni kontrol et yada 1 dk sonra dene diye uyarı alıyorum :S

O sorun bnm ipad'de oluyor bazen. Ama neden anlamadım. Telefonda çok rahat Check-in yapabiliyorum

johnie
06-05-2015, 16:58
sen dedin diye denedim şu an da yaptı check in bir sorun yok. Telefonun ayarlarından şebekeni kapat aç kendine gelir :)

turci
06-05-2015, 17:37
saatler güzel az önce bende baktım,
su geçiriyor mu diye sordum el yıkayabilirsiniz cevabı aldım :)

havuza girebilir miyim telefonu yanıma alamıyorum doğal olarak dedim,
yok havuza giremezsiniz cevabı alınca ilgim söndü.
halbuki tamamen su geçirmez birşey olsaydı çok süper olurdu tabi..

ayrıca kullanıcı yorumlarında kullanımının diğer ürünler gibi kolay olmadığı söyleniyor.

coastguard
08-05-2015, 21:33
Ustalar uzun zamandır whatsapp kullanmıyordum şimdi yükledim ancak mesaj atana kadar karşı taraftakiler beni görmüyor programın olduğunu! bu durum ne zaman düzelir ? onlar ne zaman uptade yaparlarsa o zaman mı yoksa günlük program kendini yenileyip kontrol ediyor mu listeden yeni biri mi var diye?

fthdrn
10-05-2015, 21:27
İphone telefona virüs bulaşabilir mi ? Bulaşırsa nasıl temizlenir ?

EREN34
10-05-2015, 21:59
İphone telefona virüs bulaşabilir mi ? Bulaşırsa nasıl temizlenir ?

Jailbreak yoksa bulaşmaz. ***** tüm app. ler apple onayından sonra store a ekleniyor. Flash vs desteği *****. O yüzden bulaşmaz diyebilirim.

Jailbreak varsa bulaşabilir. Ios için virus yazıldı mı? En son mac ler için yazılmıştı diye biliyorum ama ios konusunda fikrim yok.

Kadyr
10-05-2015, 21:59
bulasması ımkansız degıl ama cok zor

fthdrn
10-05-2015, 22:17
Şöyle söyleyeyim; facebook reklamlarından birinde filmizleme sitesine yanlışlıkla tıklamam sonucunda ekrana uyarı geldi. İphone'nuza virüs bulaştı vs diye. Dedim noluyor ne virüsü :) fake atmışlar zannedersem.

emi-R
12-05-2015, 21:34
iPhone için hd müzik ve video indirebilecegim bir uygulama önerecek var mı?

SPEEDbit HD kullanıyordum son bir haftadır hata veriyor.

Kahn23
16-05-2015, 10:42
Itunes olmadan telefondaki fotoları yedekleyebileceğim bi yer var mı? Mesela Ipad'e atabilirmiyim?
Ya da icloud'a fln. Yardım pls :)

Uur
16-05-2015, 11:22
Bilgisayar a telefonu takdığında flashdisk gibi görüyor. İçindeki resimler klasör klasör ama hepsini topla al sonra telefondan uçur gitsin. Ben genelde böyle yapıyorum. Eğer bu şekilde yapmayayım diyorsan google drive veya dropbox uygulamasını kurup onun içine at fotolarını. iCloud da tabiki aynı mantık ama alan 5gb olduğundan senin için yeterli olurmu bilemem.

hondafit
16-05-2015, 14:28
Itunes olmadan telefondaki fotoları yedekleyebileceğim bi yer var mı? Mesela Ipad'e atabilirmiyim?
Ya da icloud'a fln. Yardım pls :)
İtunes olmadan dropboxla halledebilirsin.ipad'e atmak istiyorsan da airdrop üzerinden gönderebilirsin çok basittir.

johnie
16-05-2015, 14:36
İtunes olmadan dropboxla halledebilirsin.ipad'e atmak istiyorsan da airdrop üzerinden gönderebilirsin çok basittir.

atarsın, ipad de ki kullanıcını telefona göre ona göre yedekler :) ki öyle sanıyorum abicim akşam hallederiz

Kahn23
20-05-2015, 12:07
Apple, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus ve kılıflarda zam yaptı. En son Ocak ayının başında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus fiyatlarında artışa giden Apple, yapılan yeni fiyat artışının ardından iPhone 6’nın 16 GB’lık versiyonunu 2.699 TL’den satmaya başladı.

iPhone 6’nın (16 GB) Türkiye’de piyasaya sunulduğundaki satış fiyatı 2.349 TL, 1 Ocak’ta yapılan zamdan sonraki satış fiyatı ise 2.499 TL idi. Geçtiğimiz eylül ayının sonunda iPhone 6 Plus’ın 16 GB’lık versiyonu 2.649 TL’den pazardaki yerini almıştı. 1 Ocak’ta yapılan zamla birlikte satış fiyatı 2.849 TL olan iPhone 6 Plus’ın yeni fiyatı ise 3.099 TL oldu.

Kahn23
20-05-2015, 12:08
16 GB iPhone 6: 2.499 TL’den 2.699 TL’ye
64 GB iPhone 6: 2.849 TL’den 3.099 TL’ye
128 GB iPhone 6: 3.199 TL’den 3.499 TL’ye

16 GB iPhone 6 Plus: 2.849 TL’den 3.099 TL’ye
64 GB iPhone 6 Plus: 3.199 TL’den 3.499 TL’ye
128 GB iPhone 6 Plus: 3.499 TL’den 3.899 TL’ye çıkarıldı

16 GB iPhone 5s: 2.049 TL’den 2.249 TL'ye çıktı.

abdullahduymaz
20-05-2015, 14:52
Altın mı aldık telefon mu belli değil :D

arm
20-05-2015, 14:56
mac ürünleri exe dosyası açmadığından virüs bulaşma olasılığı çok düşüktür bu sebeple antivirüs gerektirmez

Draniela
20-05-2015, 15:23
Altın mı aldık telefon mu belli değil :D

Maşallah yatırım için apple almak lazımmış :D

Neyse önceden almanın yararları güzel bindirmişler bozulana kadar değiştirmem zaten ben ya da çpok ekstra birşey yapmaları lazım artık.

Draniela
22-05-2015, 14:01
o değil de örnek vereyim mesela facebook açıyorum 5s çok daha hızlı 6ya göre ayar ediyor insanı.

rcpyldz
23-05-2015, 12:49
telefonumda suan ios 8.0.2 yüklü ve jailbreak yapmak istiyorum youtube da forumlarda denildigi gıbı denedimyapamadım pangu yu acınca itunes versiyonu düşük yazıyor ama en son sürüm yüklü yardımcı olabılecek bir arkadas varmi birde 8.0.2 yi 8.1 e nasıl yukseltirim

Sert@ç
29-05-2015, 12:21
Son 1-2 gündür biliyosunuzdur arapça karakterli bi mesajla telefon saçmalıyor
Dün akşamdan beri telefon elma logosu çıkıp geri kapanıyor
öncesinde mesajlar açılmıyordu

Varmı bunun bi çaresi telefonu kırmamak için zor duruyorum itunesdan bağlayıp güncelleme ve geri yükleme denedim ordanda hata veriyor...

Omak
30-05-2015, 21:45
Son 1-2 gündür biliyosunuzdur arapça karakterli bi mesajla telefon saçmalıyor
Dün akşamdan beri telefon elma logosu çıkıp geri kapanıyor
öncesinde mesajlar açılmıyordu

Varmı bunun bi çaresi telefonu kırmamak için zor duruyorum itunesdan bağlayıp güncelleme ve geri yükleme denedim ordanda hata veriyor...

Apple iOS 8.3'te Arap (http://www.fatihbasaran.com.tr/bilisim/mobil/apple-ios-8-3te-arapca-mesaj-telasi.html)

Apple (http://www.webtekno.com/sektorel/apple-dan-iphone-u-cokerten-mesajla-ilgili-beklenen-cevap-geldi-h7803.html)

bana böyle bir mesaj gelmedi, fakat bunları görmüştüm işe yararmı? denemen lazım.

EmreS13
30-05-2015, 22:02
O arapça yazıları beni teğet geçti :D 😁
Onun esprisi neydi telefonu yeniden açıyo diye biliyorum ama tam olayı nedir?

G.S.İ_07
31-05-2015, 20:15
İphone 5 beyaz kasa değişimi için appale a cihazı veremiyormuyuz?İst dışındayım şu an.Birde oradan gelecek kasa orjinal peki arkasındaki ilk kasa da olan imei numaraları vs nasıl tutacak?Ayrıca başka kasa için sadece dış ön ve arka yer varmı önerebilieceğiniz fiyatıyla?orjinal servis ne ister garanti bitmiş tr cihazı

Draniela
01-06-2015, 08:10
iyi ki yüklü değil betaya gelmemenin faydasını gördüm resmen. sabır işi cidden bende hiç olmayan birşey

C!N
01-06-2015, 23:06
Arkadaşlar telefonumla anlam veremediğim bir sıkıntı yaşıyorum; i Phone 6 64 gb kullanıcısıyım. Normal şartlarda evimde kullandığım wireless modem ile eşleşmiş idi cihazım, wifi'm açık ise eve geldiğimde otomatikman bağlanıyordu. Geçtiğimiz haftasonu şehirdışına çıkmam sebebiyle evimde modemimi kapatıp fişini çekip evimden ayrıldım 2 gün kapalı kaldı. Döndüğümde ise modemi açtığımda cep telefonumun kablosuz internete bağlanmadığını farkettim. Bağlanmak istediğimde bağlanır gibi yuvarlak simge dönüyor fakat asla bağlanmıyor. Öncelikle internet sağlayıcımdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüm, kontrollerimi yaptım bağlantıda problemim yoktu, bilgisayarımdan ve başka telefonlardan sıkıntısız bağlantı sağlayabiliyordum. Sadece benim telefonumla bağlantı sağlanamıyordu. Modemi resetleyip tekrardan kullanıcı girişi yaptım, buna rağmen bağlantıyı sağlayamadım. Modemden kaynaklanacak arıza ihtimallerinin hepsini çürüttükten sonra telefonumun arıza ihtimali üzerine yoğunlaştım. Telefonum da ilginç bir şekilde bağlanmak istediğim bütün wifi bağlantılarına sorunsuzca bağlanıyor, sadece evimdeki modeme bağlanmıyordu, ağ bağlantılarını sıfırladım, bağlantıları yineledim, bana mısın demedi. Şu an aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Kısaca telefonum evimdeki modeme wifi ile bağlanmıyor fakar görüyor diğer bütün modemlere sıkıntısız şekilde bağlantı sağlayabiliyorum, modemim bütün cihazlara bağlantı ve internet sağlıyor sadece benim telefonuma bağlanmıyor, modem markam tp-link, sizce sorun ne olabilir ?

B16
01-06-2015, 23:09
Arkadaşlar telefonumla anlam veremediğim bir sıkıntı yaşıyorum; i Phone 6 64 gb kullanıcısıyım. Normal şartlarda evimde kullandığım wireless modem ile eşleşmiş idi cihazım, wifi'm açık ise eve geldiğimde otomatikman bağlanıyordu. Geçtiğimiz haftasonu şehirdışına çıkmam sebebiyle evimde modemimi kapatıp fişini çekip evimden ayrıldım 2 gün kapalı kaldı. Döndüğümde ise modemi açtığımda cep telefonumun kablosuz internete bağlanmadığını farkettim. Bağlanmak istediğimde bağlanır gibi yuvarlak simge dönüyor fakat asla bağlanmıyor. Öncelikle internet sağlayıcımdan kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüm, kontrollerimi yaptım bağlantıda problemim yoktu, bilgisayarımdan ve başka telefonlardan sıkıntısız bağlantı sağlayabiliyordum. Sadece benim telefonumla bağlantı sağlanamıyordu. Modemi resetleyip tekrardan kullanıcı girişi yaptım, buna rağmen bağlantıyı sağlayamadım. Modemden kaynaklanacak arıza ihtimallerinin hepsini çürüttükten sonra telefonumun arıza ihtimali üzerine yoğunlaştım. Telefonum da ilginç bir şekilde bağlanmak istediğim bütün wifi bağlantılarına sorunsuzca bağlanıyor, sadece evimdeki modeme bağlanmıyordu, ağ bağlantılarını sıfırladım, bağlantıları yineledim, bana mısın demedi. Şu an aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Kısaca telefonum evimdeki modeme wifi ile bağlanmıyor fakar görüyor diğer bütün modemlere sıkıntısız şekilde bağlantı sağlayabiliyorum, modemim bütün cihazlara bağlantı ve internet sağlıyor sadece benim telefonuma bağlanmıyor, modem markam tp-link, sizce sorun ne olabilir ?

ip çakışması olabilir. telefon üzerinden sizin modemi bulduğu zaman bağlantı yerine bu ağı unut diyin sonra telefonu kapat-aç yap sonra tekrar dene bağlanması lazım.

C!N
01-06-2015, 23:37
ip çakışması olabilir. telefon üzerinden sizin modemi bulduğu zaman bağlantı yerine bu ağı unut diyin sonra telefonu kapat-aç yap sonra tekrar dene bağlanması lazım.

Ne yazık ki :( denedim yine aynı şekilde buluyor bağlanmak istiyorum dönüyor dönüyor simge ama bağlanmıyor.

B.Koçer
02-06-2015, 09:15
Ne yazık ki :( denedim yine aynı şekilde buluyor bağlanmak istiyorum dönüyor dönüyor simge ama bağlanmıyor.

Modemi müşteri hizmetlerini arayıp komple sıfırlayın sorun cozulur

johnie
02-06-2015, 10:39

Bu aralar bahsettiğiniz olayın değişik bir kısmı da bende olmaya başladı. Evde ki diğer ipad telefon vs görüyor 6+ kullanıcıyım wireless o görüyor bazen bağlanmıyor deli oluyorum. Telefondan modemi unutup tekrar bağlanmanızı öneririm. Hatta önce başka bir wireless a bağlanın sonra sizinkine sıfırdan bağlanmayı deneyin. Eğer modem kurmayı vs biliyor iseniz modem i tekrar baştan kurun. Kurmadan önce telefondan unut diyin . 162.168.1.1 e girin , oradan zaten sizi yönlendirecek sistem.. wireless ayarlarınızı kontrol edin en azından

mert_can 41
02-06-2015, 21:38
İphonede internet yavaşlaması olan varmı facebook ve instegramda yükleyemiyo kafayı yicem

EREN34
02-06-2015, 22:32
İphonede internet yavaşlaması olan varmı facebook ve instegramda yükleyemiyo kafayı yicem

İns. Kullanmıyorum. Face normal. Cihaz:ip6 şebeke:turkcell

mert_can 41
02-06-2015, 22:53
İns. Kullanmıyorum. Face normal. Cihaz:ip6 şebeke:turkcell

Benimde cihaz iphone 6 hatımda turkcel 2 gündür watsup dışında hiç bir programı kulanamıyorum ne evdeki netten ne dükkandaki netten yazılımın ne peki abi

EREN34
02-06-2015, 23:14
Benimde cihaz iphone 6 hatımda turkcel 2 gündür watsup dışında hiç bir programı kulanamıyorum ne evdeki netten ne dükkandaki netten yazılımın ne peki abi

8.3 jb yok.

Reset attın mı?

mert_can 41
02-06-2015, 23:21
8.3 jb yok.

Reset attın mı?

iki kere telefonu kapadım açtım abi düzelme yok biraz hızlanır gibi yapıyo yine aynı sorun yarın yazılımı güncelicem wiffi iyleştirmesi falan gelmiş oda olmazsa 4 ayda servis yoluna giderek iphone mazimde kendi rekorumu kırıcam :D teşekkür ederim abi yardımın için :)

EREN34
02-06-2015, 23:23
iki kere telefonu kapadım açtım abi düzelme yok biraz hızlanır gibi yapıyo yine aynı sorun yarın yazılımı güncelicem wiffi iyleştirmesi falan gelmiş oda olmazsa 4 ayda servis yoluna giderek iphone mazimde kendi rekorumu kırıcam :D teşekkür ederim abi yardımın için :)

Enteresan. :) Geçmiş olsun.

mert_can 41
03-06-2015, 08:37
Enteresan. :) Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim abi bu gün ilginçtir sorunum kendi kendine düzeldi :D

fthdrn
03-06-2015, 09:48
Teşekkür ederim abi bu gün ilginçtir sorunum kendi kendine düzeldi :D

Abdest önemli :D

BARR
04-06-2015, 10:17
Sinir olduğum bir konu var;

İtunes'a bağladığımda ve eşleştirdiğimde boş alan 5.5gb gözükmesine rağmen, telefonda 2.2gb gözüküyor. Anlamadım daha doğrusu çözemedim sebebini, fotoların videların hepsini sildim, sadece 1.2gb müzik var, uygulamalar 2.7gb tutuyor onun dışında birşey yok kısacası doğru olan 5.5 ama neden telefonda 2.2 gözüküyor?

Bunun gibi bir durum yaşıyan var mı?

Kahn23
04-06-2015, 10:26
Aynısı bende de vardı. Ama çözemedim. Zaten ios deli gibi boş alan alıyor kendine. 16gb 0 bile tel ilk açıldığında bize 11.5-12gb'lık alan veriyor.

Berkan
04-06-2015, 10:29
Aynısı bende de vardı. Ama çözemedim. Zaten ios deli gibi boş alan alıyor kendine. 16gb 0 bile tel ilk açıldığında bize 11.5-12gb'lık alan veriyor.

Huzur androda geçte olsa sanada bulduruacam doğru yolu :D

Cem.B
04-06-2015, 10:31
servis için nereye gitcektik ? apple store dan randevu alamıorum genpayamı gidiyim yoksa hızlı iş çözcek başka yol varmı

Kahn23
04-06-2015, 10:32
Huzur androda geçte olsa sanada bulduruacam doğru yolu :D

Hahaha. Aldık da nooldu.
Hoş S5 alarak iyi seçim yapmışız. Kurcaladıkça güzel özellikler çıkıyor. Ama hala foto Upload işini çözemedik^_^

Kahn23
04-06-2015, 10:33
servis için nereye gitcektik ? apple store dan randevu alamıorum genpayamı gidiyim yoksa hızlı iş çözcek başka yol varmı

Uzman store' gerek yok:)
Şişli'de artı servis var. Direk oraya git. Apple yetkili servis. Randevu fln da yok :)

BARR
04-06-2015, 10:34

Valla IOS kendine aldığı alanla zaten 5.5gb alan olması lazım.

Çünkü bazen eşleştirdikten sonra alan açılıyor tekrar benim tahminim, uygulamaları eşleştirirken telefona tekrar atıyor PC'den ve telefonun alanında tutuyor veya onun gibi bir saçmalık var.

Cem.B
04-06-2015, 10:34
Uzman store' gerek yok:)
Şişli'de artı servis var. Direk oraya git. Apple yetkili servis. Randevu fln da yok :)

hacı peki direk müdahele varmı yoksa bırakcazmı apple store da yerine göre direk değişim yapıolar galiba o yüzden sordum

Kahn23
04-06-2015, 10:40
hacı peki direk müdahele varmı yoksa bırakcazmı apple store da yerine göre direk değişim yapıolar galiba o yüzden sordum

Herşeye bakıyorlar. Değişim gerekiyorsa değişim, tamir gerekiyorsa tamir ediyorlar.

Ara sor istersen. Benim ipadimi değiştirdiler mesela.
Art (http://www.arti.net.tr/index.php/kurumsal/arti-servis)

C!N
04-06-2015, 22:06
Modemi müşteri hizmetlerini arayıp komple sıfırlayın sorun cozulur
Bu bizim reset atmamızdan farklı bir işlem mi oluyor ? Reset attığımız zaman cihaz fabrika ayarlarına geri dönüyor diye biliyorum.

Bu aralar bahsettiğiniz olayın değişik bir kısmı da bende olmaya başladı. Evde ki diğer ipad telefon vs görüyor 6+ kullanıcıyım wireless o görüyor bazen bağlanmıyor deli oluyorum. Telefondan modemi unutup tekrar bağlanmanızı öneririm. Hatta önce başka bir wireless a bağlanın sonra sizinkine sıfırdan bağlanmayı deneyin. Eğer modem kurmayı vs biliyor iseniz modem i tekrar baştan kurun. Kurmadan önce telefondan unut diyin . 162.168.1.1 e girin , oradan zaten sizi yönlendirecek sistem.. wireless ayarlarınızı kontrol edin en azından

Bunların hepsini denedim bir işe yaramadı ne yazık ki :(

Aktaş61
05-06-2015, 13:15
bi konuda yardım isticektim. ben rehberime yeni bir kişi eklediğimde normal rehberden kayıtı göremiyorum. ama whatsapptaki rehberde normal bi şekilde gözüküyor. bunu sebebi ne olabilir acaba bilgisi olan varmı? telefon geçen hafta başka bir sebepten ötürü apple storeda yenisiyle değişti. yedeklememi geri yükledim yine devam ediyor. cihaz iPhone 5

sanctuary35
10-06-2015, 22:05
ıphone ile uyumlu taşınabilir sarj cihazı tavsiyesi olan varmı? 10.000mahlık olması ve en önemlisi telefon sarj etme süresinin kısa olmasını istiyorum

blumenberg
11-06-2015, 12:26
ıphone ile uyumlu taşınabilir sarj cihazı tavsiyesi olan varmı? 10.000mahlık olması ve en önemlisi telefon sarj etme süresinin kısa olmasını istiyorum

ben kısa bir süre araştırma yapmıştım, diğer dandik markaların mah'ları söylendiği kadar uzun süreli dayanmıyor maalesef ve coğu göz boyama şeklinde oluyor. söyledikleri değerin yüzde 75'ini direk baz almak zorunda kalıyorsunuz.

ben apple'ın kendi sitesinde desteklediği ürünlerden techlink 12000 mah'lık versiyonundan aldım, aynı anda 2 telefon veya 1 ipad 1 telefon şarj edebiliyorsunuz. Bir tanesi hızlı şarj diğeri normal. Hatta aynı anda prize bağlayıp hem storage'ın hem de telefon ve ipad'lerin aynı anda şarj olmasını da sağlayabiliyorsunuz

extra olarak üzerinde apple destekli şarj kablosu geliyor ve onu üzerine yerleştirip taşıyabiliyorsunuz. Diğer markalarda hem storage'ı hem de yanınızda şarj kablosu taşımanız gerekmekte.

onun dışında ipad veya iphone'unuzu storage'ın üzerine yerleştirebiliyorsunuz.

ben fiyat olarak biraz uygun aldım, indirim yaptırdım normalde 360, ben 320'ye aldım.

SekoLive
18-06-2015, 08:59
samsungdan rehberi v.s. , en kolay nasıl iphone atarız varmı yardımcı olabilcek birisi :)

Utku85
18-06-2015, 09:15
samsungdan rehberi v.s. , en kolay nasıl iphone atarız varmı yardımcı olabilcek birisi :)

MCBackup işini görür veya turkcell rehberim uygulaması

Android'ten iOS'a geçecek olanlar için whatsapp konuşma, fotoğraf,vs. yani tüm whatsapp konuşmalarını transfer edecek program:
Backuptrans Android Whatsapp to iPhone Transfer (Mac ve PC versiyonları mevcut)

SekoLive
18-06-2015, 09:23
MCBackup işini görür veya turkcell rehberim uygulaması

Android'ten iOS'a geçecek olanlar için whatsapp konuşma, fotoğraf,vs. yani tüm whatsapp konuşmalarını transfer edecek program:
Backuptrans Android Whatsapp to iPhone Transfer (Mac ve PC versiyonları mevcut)

teşekkürler
bu uygulama guvenilirmidir? daaha once kullandınz mı

Day Walker
18-06-2015, 09:45

Kardeşim git turkcell iletişim merkezine 5 tl ye cihazla 5 dk da hallediyolar.

SekoLive
18-06-2015, 09:47
Kardeşim git turkcell iletişim merkezine 5 tl ye cihazla 5 dk da hallediyolar.

abi vodofone kullanıyorum

yaparlarsa sorun değil 5tl sevinrm :) yaparlarmı?

Day Walker
18-06-2015, 09:51
abi vodofone kullanıyorum

yaparlarsa sorun değil 5tl sevinrm :) yaparlarmı?

bi cihaz var Serkan iki tarafınıda cihazları bağlıyosun veri aktarımı yapıyo. yani hatla alakalı bişey değil.

İllaki vodafone da da vardır o cihazdan ilk bulduğun yere sor bakalım çok basit.

SekoLive
18-06-2015, 09:59
bi cihaz var Serkan iki tarafınıda cihazları bağlıyosun veri aktarımı yapıyo. yani hatla alakalı bişey değil.

İllaki vodafone da da vardır o cihazdan ilk bulduğun yere sor bakalım çok basit.

tamam abi bi soraym durumu buraya yazarm

Utku85
18-06-2015, 10:44
teşekkürler
bu uygulama guvenilirmidir? daaha once kullandınz mı

İki uygulama da güvenli, ben sürekli bu ikisini kullanıyorum.

immortalboss
18-06-2015, 10:51
Arkadaşlar iphone 4s almayı düşünüyorum.Çok fazla ios ve iphone konusunda fikrim yok.Herkes tuşların bozulmasından şikayetci.Acaba sadece dokunmatiği kullanarak tuş kilidini açıp kapatmamız mümkün mü?

B16
18-06-2015, 10:54
Arkadaşlar iphone 4s almayı düşünüyorum.Çok fazla ios ve iphone konusunda fikrim yok.Herkes tuşların bozulmasından şikayetci.Acaba sadece dokunmatiği kullanarak tuş kilidini açıp kapatmamız mümkün mü?

assive touch ile mümkün.

SekoLive
18-06-2015, 12:14

abi bakırköyde sanrm 5-6 yer gezdim 3 tanesi tim di

kiminde cihaz var calsmıyor
kiminde cihaz var kullanamıyorlar
kimisinde cihaz yok :)

Day Walker
18-06-2015, 12:20
abi bakırköyde sanrm 5-6 yer gezdim 3 tanesi tim di

kiminde cihaz var calsmıyor
kiminde cihaz var kullanamıyorlar
kimisinde cihaz yok :)

o zaman bizim zeytinburnu olmuş silikon vadisi :hehe: ben bizim orda yaptırmıştım :)

SekoLive
18-06-2015, 12:22
o zaman bizim zeytinburnu olmuş silikon vadisi :hehe: ben bizim orda yaptırmıştım :)

bakırköy bildiğin isteksiz müsteri temsilcileriyle dolu abi :)

Day Walker
18-06-2015, 12:24
bakırköy bildiğin isteksiz müsteri temsilcileriyle dolu abi :)

Ramazanın ilk günü normaldir Seko :) yol üstünde tim bulursan uğra yine.

MBuğra
21-06-2015, 13:07
Beyler merhaba,

Dün kız kardeşimin 4S'inin bataryasını değiştirdim, ancak daha sonra farkettim ki, değiştirirken aşağıda resimde kırmızı içine aldığım parçayı kırmışım. Bu parça ne işe yarıyor? Tamiri mümkün müdür, mümkünse aşağı yukarı ne kadar tutar ve İstanbul-Avrupa'da işinin ehli telefoncu var mı?

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, hayatım tehlikede öyle diyim :)

http://store.donanimhaber.com/32/9e/b3/329EB3DF4D3816ACA6F0C2878B87C349.png

Tunacan
10-07-2015, 10:47
Ios 9 beta çıkmış. Deneyen oldu mu?

Quantum
10-07-2015, 13:39
Bildiğiniz gibi Apple, iOS uygulama fiyatlarında fiyat değişikliği yaptı.

1.99 TL ye satılan uygulamalar 2.69 TL,
4.29 TL ye satılan uygulamalar 5,29 TL,
6.49 TL ye satılan uygulamalar 7.99 TL,
8.49 TL ye satılan uygulamalar 10.49 TL,
10.49 TL ye satılan uygulamalar 12.99 TL,
12.99 TL ye satılan uygulamalar 15.99 TL, vsvsvs (böyle 2.699,99TL ye kadar gider)

şeklinde belirli oranlarda yükseldi.

Ancak şöyle bir yenilik de var, önceden en ucuz uygulama ücreti 1.99TL iken artık uygulama ücretleri olarak 0,59 TL ve 1,29 TL gibi rakamlar da görebileceğiz AppStore'da.
Bilgilerinize..

johnie
10-07-2015, 13:55
Bildiğiniz gibi Apple, iOS uygulama fiyatlarında fiyat değişikliği yaptı.

1.99 TL ye satılan uygulamalar 2.69 TL,
4.29 TL ye satılan uygulamalar 5,29 TL,
6.49 TL ye satılan uygulamalar 7.99 TL,
8.49 TL ye satılan uygulamalar 10.49 TL,
10.49 TL ye satılan uygulamalar 12.99 TL,
12.99 TL ye satılan uygulamalar 15.99 TL, vsvsvs (böyle 2.699,99TL ye kadar gider)

şeklinde belirli oranlarda yükseldi.

Ancak şöyle bir yenilik de var, önceden en ucuz uygulama ücreti 1.99TL iken artık uygulama ücretleri olarak 0,59 TL ve 1,29 TL gibi rakamlar da görebileceğiz AppStore'da.
Bilgilerinize..

Buna ek olarak da , Spotify kullanıcaları eğer ios dan alır ise 12,99 yada 15,99 spotify resmi sitesinden alır ise 9,99 bilginiz olsun

blumenberg
11-07-2015, 21:49
Buna ek olarak da , Spotify kullanıcaları eğer ios dan alır ise 12,99 yada 15,99 spotify resmi sitesinden alır ise 9,99 bilginiz olsun

her ay yenileniyor mu, yoksa tekrar tekrar almak mı gerekiyor

Le10ur
11-07-2015, 21:56
son guncellemeden sonra sarj az gıtmeye basladı sankı

gespenster
11-07-2015, 22:24
son guncellemeden sonra sarj az gıtmeye basladı sankı

aynen oyle, bende aynı sekılde yazmak ıcın konuya girmıstım.
sarj ınanılmaz azaldı, ios 9 cıktıgında sarjı ekonomık kullanmak ıcın yenı bır sekme acmıslar menude. bakalım gorecegız

coder
11-07-2015, 22:29
Silikon olan şarj entegrem gitti. Geçen sene Çin Shenzen'e göndererek yaptırmıştım ama o kadar vakit yok malesef. Kime tamir ettirebiliriz?

Slipshod
14-07-2015, 21:14
arkadaşlar iphone 4'ün yakınlık sensörü çalışmıyor. telefonla konuşurken ekran kapanmıyor tuşlara dokunuyor sessize alıyor falan. telefon alındığından beri jelatinle kullanıldı. sensörün olduğu yere tırnak gezdirince bir kaç dakikalık düzeliyor sonra tekrar gidiyor. sensör mü yenilenmesi lazım var mıdır bir bilgisi olan daha önce başına gelen?

B16
14-07-2015, 21:23
Ios 9 beta çıkmış. Deneyen oldu mu?

Şuan 5S cihazımda deniyorum.

SerkanYazgan.
15-07-2015, 17:16
arkadaşlar iphone 4'ün yakınlık sensörü çalışmıyor. telefonla konuşurken ekran kapanmıyor tuşlara dokunuyor sessize alıyor falan. telefon alındığından beri jelatinle kullanıldı. sensörün olduğu yere tırnak gezdirince bir kaç dakikalık düzeliyor sonra tekrar gidiyor. sensör mü yenilenmesi lazım var mıdır bir bilgisi olan daha önce başına gelen?

15-20 tl lik bir işlem, güvendiğiniz bir telefoncuya bırakın hallederler. Birkaç sene önce başıma gelmişti :)

mrtysn
16-07-2015, 17:05
Istanbul Avrupa yakasinda batarya degistirmek icin duzgun fiyata duzgun esnaf ariyorum. Cihaz Iphone 4.

İbrahim33
16-07-2015, 19:26
İphone 4s , şarjın uzun süre gitmesi için , ekran parlaklığını kısmak dışında ne yapabiliriz ? Her hangi bir uygulama ya da seçenek mevcut mudur ?

mert_can 41
16-07-2015, 19:32
instegramda sorun yaşayan varmı

Karakuş
16-07-2015, 20:35

Bende de oldu. korktum hack yedik diyede, 1~ saat sonra geldi kendine. Sunucu sıkıntısı var herhalde.

gespenster
16-07-2015, 20:38

herhangi bir sorun yok suan

mert_can 41
16-07-2015, 20:41
Bende de oldu. korktum hack yedik diyede, 1~ saat sonra geldi kendine. Sunucu sıkıntısı var herhalde.
aynen aynen aklım çıktı hack yedim sandım bende teşekkür ederim düzeldi :D

herhangi bir sorun yok suan
bende düzeldi teşekkür ederim

mrtysn
22-07-2015, 08:18
Istanbul Avrupa yakasinda batarya degistirmek icin duzgun fiyata duzgun esnaf ariyorum. Cihaz Iphone 4.

Guncelito ?

skunk11
22-07-2015, 08:24
Guncelito ?

Vallahi avrupa yakasında bilmem ancak kadıköy'de electro power var, oradan bahadır ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır. Kaliteli esnaftır kendisi, ama benim tercihim kendin değiş, zaten çok basit 3/1 fiyatına kendin halledersin ;)

Kahn23
22-07-2015, 08:27
Guncelito ?

Mecidiyeköy uyarsa yer tarif edebilirim..

orhansah
22-07-2015, 08:28
Guncelito ?

Detay elektronik/Bakırköy Cumhur arkadaşımız.

mrtysn
22-07-2015, 13:25
Detay elektronik/Bakırköy Cumhur arkadaşımız.

Saol Orhan abi, ulasiyim haftaici bi kendisine.

Mecidiyeköy uyarsa yer tarif edebilirim..

Bakirkoy daha yakin geldi, tesekkurler :)

Vallahi avrupa yakasında bilmem ancak kadıköy'de electro power var, oradan bahadır ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır. Kaliteli esnaftır kendisi, ama benim tercihim kendin değiş, zaten çok basit 3/1 fiyatına kendin halledersin ;)

Ben kesin kirarim biyerini o yuzden bulasmiyorum :D Kadikoy uzak gun ici gidip hallettirmem acisindan, ama tesekkurler cevap icin :)

Er34
23-07-2015, 00:23

detay elektronik cumhur abiye gözün kapalı gidebilirsin.

mrtysn
23-07-2015, 18:30
detay elektronik cumhur abiye gözün kapalı gidebilirsin.

Eyvallah Erce, haftasonu konusucam.

clioGT
27-07-2015, 13:20
telefonda son dönemde aee uzantılı dosyalar var fotoğraflar içinde.

nedir nerden çıktı bunlar bilen var mı?

Draniela
04-08-2015, 08:18
macbook air kullanan varsa pm atabilir mi ?

son çıkan air i almak üzereyim biraz fikir almak istiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Tunacan
04-08-2015, 08:21
Air değil ama retine ekran pro kullanıyorum. Yardımcı olabilirim.

Tunacan
04-08-2015, 08:23
Beyler iphone 6 da kullanmak için görüşmeleri otomatik kayıt eden bir programa ihtiyacım var. Android te ACR vardı. Çok iyi iş görüyordu. İphone da muadilini bulamadım.

Bir de bazen karşı tarafın telefonu çalarken çalma sesi çift olarak çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Dinleniyor muyum?

johnie
04-08-2015, 16:38
bir konu hakkında yardımınızı isteyeceğim.
Windows Phone Nokia520 var, bundaki numaraları ve mailleri iphone6 ya taşımamız gerek. Daha önceden windows phone dan ios a geçen olduysa yardımcı olabilir mi rica etsem ?

Draniela
04-08-2015, 16:46
Air değil ama retine ekran pro kullanıyorum. Yardımcı olabilirim.

genel olarak kullanılabilirlik konusunu merak ettim.. Oyun oynama olayından artık vazgeçtik telefondan ara sıra takıldım 2 3 tane oyunum var onun dışında oynamıyorum. Keyfi pc olacak yani.

Nasıl iphone 6 da hiç kasma vs. yaşamıyorsam pcde de öyle istiyorum o yüzden mac e yöneldim. Ama kullanıcı yorumları çok önemli benim için.

Daha önceden en ufak bir tecrübem olmadı :=

levent
04-08-2015, 17:23
Beyler iphone 6 da kullanmak için görüşmeleri otomatik kayıt eden bir programa ihtiyacım var. Android te ACR vardı. Çok iyi iş görüyordu. İphone da muadilini bulamadım.

Bir de bazen karşı tarafın telefonu çalarken çalma sesi çift olarak çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Dinleniyor muyum?

Çift ses hatla alakalı, karşı taraf yönlendirme yapmış vs olabilir diye düşündüm.

B16
04-08-2015, 18:10

https://www.youtube.com/watch?t=45&v=PVqzTFJEhiA

Yasal uyarı: +18 İzinsiz yapılan kayıtların mahkeme de geçerliliği yok. Kayıt'a başlamadan önce uyarı da bulunulması gerekir.

fthdrn
05-08-2015, 11:27
Herhangi bir uygulamaya girerken şifre koyabileceğimiz bir app. çıkmadı di mi ?
Sırf bu yüzden jailbreak yapıcam yani.

B16
05-08-2015, 11:28
Herhangi bir uygulamaya girerken şifre koyabileceğimiz bir app. çıkmadı di mi ?
Sırf bu yüzden jailbreak yapıcam yani.

o kadar gizlicek şeyin varsa jailbirek yap ayfon öyle uygulamalara pek izin vermiyor

fthdrn
05-08-2015, 11:43
o kadar gizlicek şeyin varsa jailbirek yap ayfon öyle uygulamalara pek izin vermiyor

Banka uygulamalarını kullanıyorum sıklıkla jb sıkıntı olur falan :)

Tunacan
05-08-2015, 11:47
Mac al pişman olmazsın..

Kahn23
06-08-2015, 20:06
Şöyle bi sorunum var. Samsung telefondan internet paylaşımını açıp ipad'den internete vb tüm internet gereken uygulamalara girebiliyorum. İcloud-itunes vs de aynı şekilde. Ama facetime ve imessage kullanamıyorum giriş yapmıyor. Sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nasıl olur ?

http://i.imgur.com/V33rWwKl.jpg (http://imgur.com/V33rWwK)

Draniela
06-08-2015, 20:10
mac aldım canavar bi de battle net sorunu yaşamasam süper olacak.

updating battle net agent oral çıkıyor yarıda kalıyor yüklemiyor kanser edecek

Le10ur
06-08-2015, 20:41
bu aralar 5s ın sarjı cok gıdıyor hemen bıtıyor sızde de oyle mı?

F.KARACA
09-08-2015, 17:07
İphone dan iCloud Hesabı silme nasıl yapabiliriz.zamanında bi hata yaptım hala çözümünü bulamadım.veya iCloud Hesabını nasıl değiştirebiliriz?