PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Tunacan
05-03-2013, 13:23
20-25dk içinde halletmişlerdi benimkini, balıkçıoğlu işhanını biliyorsundur orda bir çok teknik servis var hemen hallederler:icon_tup:

Saolasın Dodo...

powERS
05-03-2013, 13:27
bi nevi pili karın yapmış oluyosun. :D gerçi li on pillerde olmuyomus diyolar ama ben eksi kafayım düz mantıgım yapmamaya calısıyorum o sekılde. :D

Quantum
05-03-2013, 13:32
iphone ların şarjını %20 nin altına düşürmemeye çalışın.. ne kadar çok şarj ederseniz, ne kadar dolu tutarsanız bataryanın sağlığı açısından o kadar iyidir. 1-2 ayda bir sonuna kadar bitirip tam dolum yapmak faydalıdır. Onun haricinde üstte yazdığım gibi..

"Tam şarj olmadan bağlantıyı kesmek, sonuna kadar bitirdikten sonra şarj etmek ve bunlara dikkat etmek" kuralları nokia 5110 larda, ericsson 388 lerde kaldı :)

powERS
05-03-2013, 13:37
iphone ların şarjını %20 nin altına düşürmemeye çalışın.. ne kadar çok şarj ederseniz, ne kadar dolu tutarsanız bataryanın sağlığı açısından o kadar iyidir. 1-2 ayda bir sonuna kadar bitirip tam dolum yapmak faydalıdır. Onun haricinde üstte yazdığım gibi..

"Tam şarj olmadan bağlantıyı kesmek, sonuna kadar bitirdikten sonra şarj etmek ve bunlara dikkat etmek" kuralları nokia 5110 larda, ericsson 388 lerde kaldı :)

aboo :D demekki ben yapıyomusum pili :D ehueue o zaman bundan sonra 35 i gordukmu kabloyu cıkartalım :D

clioGT
05-03-2013, 13:39
benim de 2 sorum var:

1-ipodu ben evdeki itunesla kullanıyorum. burodaki bilgisayardan şarkı atamıyor muyum içine?

2- başka bir bilgisayara içindeki parçaları atma şansım var mı?

Quantum
05-03-2013, 13:52
benim de 2 sorum var:

1-ipodu ben evdeki itunesla kullanıyorum. burodaki bilgisayardan şarkı atamıyor muyum içine?

itunes ları o iphone için "yetkili" yapmanız gerekir. ondan sonra bu işlemleri yapabiliyorsunuz. hatırladığım kadarıyla da toplamda 5 farklı bilgisayardaki itunes u yetkili yapabilirsiniz.

Aktaş61
05-03-2013, 13:55
olmaz.. devam..

Cok tesekkur ederim bu bilgiler icin icimi rahatlatti :)

eren53
05-03-2013, 14:00
Bende şu pil konusunda çok takıntılıydım bunu okuduğum iyi oldu

sinanbaysal
05-03-2013, 14:11
benim de 2 sorum var:

Aynı sorun bende de vardı saolsun bi abim bana itools u yuklememı soyledı bu program sayesınde hallettım bende :)

Quantum
05-03-2013, 14:15
Şarj konusunda ekleme yapmak istiyorum.

Şarjınızı orjinal ekipmanlarla ya da apple ın onay verdiği markaların üniteleri ile (Örn.araç kitleri) yapın. Ucuz ve çin malı ürünler hem cihazınızı bozar, (ekran dokunmatiği özellikle) hem de bataryanız bir kaç ayda iptal olur. Şarj kablonuz kayboldu ya da kullanılamaz durumda ise 3e 5e bakmayın 100-120 neyse verin, orjinal kablo alın ve onu kullanın..

Bu gün kabloya 100TL vermezsiniz, yarın telefon bozulur 300e ekran/pil değişirsiniz ki Apple yedek parça üretmiyor, takılan yedek parça orjinal olmaz muadil olur.

Q.

Silence45
05-03-2013, 18:01
Telefonu %20 civarı olupta şarj edersem sanki bataryam çok daha iyi gidiyor? Yoksa hemen %99'a düşüyor.

clioGT
06-03-2013, 08:35
itunes ları o iphone için "yetkili" yapmanız gerekir. ondan sonra bu işlemleri yapabiliyorsunuz. hatırladığım kadarıyla da toplamda 5 farklı bilgisayardaki itunes u yetkili yapabilirsiniz.

çok teşekkürler:)

powERS
06-03-2013, 09:43

Şarjınızı orjinal ekipmanlarla ya da apple ın onay verdiği markaların üniteleri ile (Örn.araç kitleri) yapın. Ucuz ve çin malı ürünler hem cihazınızı bozar, (ekran dokunmatiği özellikle) hem de bataryanız bir kaç ayda iptal olur. Şarj kablonuz kayboldu ya da kullanılamaz durumda ise 3e 5e bakmayın 100-120 neyse verin, orjinal kablo alın ve onu kullanın..

Bu gün kabloya 100TL vermezsiniz, yarın telefon bozulur 300e ekran/pil değişirsiniz ki Apple yedek parça üretmiyor, takılan yedek parça orjinal olmaz muadil olur.

Q.

q abi peki orjinal aleti nerden anlıycaz ?

70 liraya da şarj var orjinal diyorlar 90 a da ?

crused
06-03-2013, 09:54
bu sarz konusunda benim ev apple coplugu gibi heryerde beyaz kablolar fiskiriyor. bazen iphonu ipad sarzi ile sarz ediyorum cok cabuk doluyor bunun bi zarari varmidir ???

Ers
06-03-2013, 09:58
Telefonu %20 civarı olupta şarj edersem sanki bataryam çok daha iyi gidiyor? Yoksa hemen %99'a düşüyor.

kalibre et bataryanı , yani tam boşalt bataryayı tel kapansın ve tam şarj et.
sorun ortadan kalkcaktır.

Quantum
06-03-2013, 11:20
q abi peki orjinal aleti nerden anlıycaz ?

70 liraya da şarj var orjinal diyorlar 90 a da ?

belirli yerlerden alacaksın.. Teknosa mediamark larda olmaz orjinal zaten. bilkom, promac, pupabilisim vs gibi sadece apple ürünleri satan mağazalar var. Onlardan satın alacaksınız..
Orjinal ürünle sahte ürünün ayrılmasının başka "kesin" yöntemi yok bence..
çok çok iyi imitasyon ürünler var piyasada. Yanyana getirsen de farkı anlayacak kişi sayısı azdır.

By_HaNNibaLL
06-03-2013, 11:36
Son güncellemeyi yaptiktan sonra telefonda bi donma başladi whatsapp i aciyorum bekliyorum işlem yapilmiyo sonra geliyo kendine home tuşu çalişiyor ana menuye dönüyo ama dokunmatik çalişmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor 3 5 sn sonra problem ne olabilir

mert_can 41
06-03-2013, 11:40
Bu gün çok saçma bi olay geldi başıma babamla ben iphone 4 kullanmaktayız iki gün önce babamın telefonuna müzik yüklemek için bilgisayarıma bağladım ve babam bu gün arayıp benim tüm rehberimin kendi telefonuna geçtiğini söledi bu olay nasıl olabiliyo hiç bi gizliliğim falan kalmadı iphone yüzünden :(

EREN34
06-03-2013, 11:40

Q.

Adaptor kismi ok de pc den usb sarj yaparkende illa orj kablomu? Yan sanayi kablo baltalar mi yani bataryayi?

Emre Akçay
06-03-2013, 12:05
Basit ama önemli bir sorum var. 4S'te mesajın iletildiğini nasıl anlıyoruz? :)

mert_can 41
06-03-2013, 12:06

mesajınız gitmese ünlem işareti çıkyo kırmızı o çıkmazsa msj gitmiş demektir:D

powERS
06-03-2013, 12:07
rapor var acabilirsin.

yada karşı taraf okundu bilgisi göndertiyorsa. ki sanırım sadece imessage da oluyor. başka da yok sanırım.

Emre Akçay
06-03-2013, 12:11
rapor var acabilirsin.

yada karşı taraf okundu bilgisi göndertiyorsa. ki sanırım sadece imessage da oluyor. başka da yok sanırım.

Raporu nasıl açabiliriz?

Quantum
06-03-2013, 12:45
Adaptor kismi ok de pc den usb sarj yaparkende illa orj kablomu? Yan sanayi kablo baltalar mi yani bataryayi?

Eren, kablo takılı iken dokunmatiği sapıtıyorsa, kablo takmazkenki hali ile farklı ise kullanma o kabloyu.. Herhangi bir fark göremiyorsan idare edebilirsin..

sms lerde herhangi bir iletim raporu yok.
ancak imessage da "okundu" bilgisi alabiliyorsun, gönderdiğin mesajın altında küçük bir şekilde yazar. Ayarlar ın altında Mesajlar menüsünün altından açıp kapatabilirsin.

powERS
06-03-2013, 13:00
Raporu nasıl açabiliriz?

enteresan bir şekilde bulamadım. :D var diye hatırlıyorum ama baktım şimdi bulamadım :S

blumenberg
06-03-2013, 13:07
ya benim de bir sorum olacak.. ben ipad'i aldım alalı pc'ye tanıtamadım.. ilk aldığımda ingilterede italyan bir arkadaşın laptop'a tanıtmış olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi? içine fotolar attım birsürü fakat yedeğini alamadım henüz.. nasıl çözücem bilemedim, portları da kalddırdım yine olmadı.. bu arada iphone'umu sorunsuz baglayabiliyorum pc'ye

KGüneyli
06-03-2013, 13:12
- Benimde bir sorum olucak, iPhone5 kullanıyorum 3 4 ay oldu, Prize taktıgım kısım yok suan elimde. Bilgisayar üzerinden orjinal kablosuyla sarj ediyorum. Birkezde dısardan 10liralık prizele sarj etmek istedim dokunmatik sacmaladı. Attım çöpe, Benim bilgisayardan orjinal kabloyla sarj etmemde bisıkıntı olurmu acaba telefonda? ve ara arada Orjinal kablo ile aracta sarj edioyrum ama cakmaklıga taktıgım cihaz orjinal değil.

powERS
06-03-2013, 14:50
itools u indirdim kendi sitesinden. tık tık. gözünü seveyim ne rahatmış ya. sonunda yeni şarkılarımı attım. rahatladım.

Enes-x
07-03-2013, 18:45
1 haftadır apple kimliği şifremi kabul etmiyor, doğru olduğuna %100 eminim. I forgot diyorum hatırlatma sorusu doğum tarihi onuda kabul etmiyor.Defalarca reset mail dedim ,sıfırlamak için mail göndermesi lazım ama hiç bi şekilde gelmiyor o mail.junk İnbox heryere baktım yok.

Şifreme nasıl kavuşabilirim bilgisi olan var mı?

efe_
07-03-2013, 19:13
3G'nin şarjı bizdeki kadar etkilemesi normal mi arkadaşlar yani Avrupadada aynımı acaba durum

FRTDI
07-03-2013, 22:17
Bu IOS 6 ya gectikten sonra telefondan apple store a girince guncellemeler sekmesine girmek asırı uzun suruyo mu sizdede?? Bende bi turlu guncellemeler kısmına girmiyor epey bekliyorum.

KGüneyli
07-03-2013, 22:18
Bu IOS 6 ya gectikten sonra telefondan apple store a girince guncellemeler sekmesine girmek asırı uzun suruyo mu sizdede?? Bende bi turlu guncellemeler kısmına girmiyor epey bekliyorum.

Benim appstore komple agırlastı :)

Kadyr
07-03-2013, 22:26
3G'nin şarjı bizdeki kadar etkilemesi normal mi arkadaşlar yani Avrupadada aynımı acaba durum

Normal sayilabilir cunku telefonda orda ayrintisinda yaziuor zaten etkiler doye.ama avrupa bizden iyidir nedesi ise bizde baz istasyonu azligi 3g cok atlama yapiyor istasyon arasi cekim gucude dusuk dolayisi ile bizde fazla yakiyor:D

Tarık V.
07-03-2013, 22:28

Bende de var o, baya geç giriyor girincede.

fatiii
08-03-2013, 18:09
çoğu zaman gece %100 şarjla bırakıorum aynı kriterlerle sabaha kadar duruyor (wifi kapalı bluetooth falan kapalı) bazen kalkıyorum %98 kalmış bazen kalkıyorum %94 kalmış bu telin psikolojisi falanmı varda canı istediğinde az tüketiyo canı istediğinde çok tüketiyo :D

matthardy
08-03-2013, 22:14
ringtone indirmek için yeni bir program vardı neydi onun adı beyler ?
ama teldeki müzikleri ringtone yapan programı değil direk ringtone indirilen programı arıyorum.

Ers
08-03-2013, 22:39
1 haftadır apple kimliği şifremi kabul etmiyor, doğru olduğuna %100 eminim. I forgot diyorum hatırlatma sorusu doğum tarihi onuda kabul etmiyor.Defalarca reset mail dedim ,sıfırlamak için mail göndermesi lazım ama hiç bi şekilde gelmiyor o mail.junk İnbox heryere baktım yok.

Şifreme nasıl kavuşabilirim bilgisi olan var mı?

enes kardeşim sanırım kullanıcı adı ve şifreni başka birine verdin, oda değiştirdi , mail adresi ve şifreyi , aynısını ablamla yaşadım .

cumhur
08-03-2013, 23:15
ringtone indirmek için yeni bir program vardı neydi onun adı beyler ?
ama teldeki müzikleri ringtone yapan programı değil direk ringtone indirilen programı arıyorum.

cydia dan unlim tones u indirin audiko.com un uygulaması ama sadece jailbreak te var ve anırm şu an site mahkeme kararıyla kapalı ama anlaşmaya varılacağı söyleniyor.üzerine tanımam.

cumhur
08-03-2013, 23:22
- Benimde bir sorum olucak, iPhone5 kullanıyorum 3 4 ay oldu, Prize taktıgım kısım yok suan elimde. Bilgisayar üzerinden orjinal kablosuyla sarj ediyorum. Birkezde dısardan 10liralık prizele sarj etmek istedim dokunmatik sacmaladı. Attım çöpe, Benim bilgisayardan orjinal kabloyla sarj etmemde bisıkıntı olurmu acaba telefonda? ve ara arada Orjinal kablo ile aracta sarj edioyrum ama cakmaklıga taktıgım cihaz orjinal değil.

şarjdayken touch sorunu çıkartan adaptörleri kesinlikle kullanmayın. kablonun orjinal olması iphone 5 te önemli . pc den şarj ederseniz şarj olma süresi uzar şarj süreniz ise daha kısa olur. araçta mümkün mertebe şarj etmeyin derim çok stabil olmaz araçtan gelen voltaj. özellikle cihaz şarjdayken stop edip çalıştırırsanız birdaha onarılamıcak sorunlar dahi çıkabilir

Tarık V.
09-03-2013, 09:19
Telefondan şarkı çalmak için arabadaki cd çalara ne ile bağlayacağız acaba ?
Arabada Aux girişi var falat İphone5 için hangi aparatı almam gerek?

musti2jz
09-03-2013, 21:58
Mesaj yolladıktan sonra kalan sms bildirimini kapatmanın imkanı var mı?

mechanic
10-03-2013, 11:08
Açık olan programları nasıl tamamen kapatıyoruz?

fatiii
10-03-2013, 11:10
Açık olan programları nasıl tamamen kapatıyoruz?

home tuşuna hızlı şekilde 2 kere üst üste bas altta çıkan ekranda herhangi bi uygulamanın üstünde elini basılı tut kapama işaretleri çıkıyo tek tek kapat sonra

mechanic
10-03-2013, 11:14
home tuşuna hızlı şekilde 2 kere üst üste bas altta çıkan ekranda herhangi bi uygulamanın üstünde elini basılı tut kapama işaretleri çıkıyo tek tek kapat sonra

:icon_tup: tşk

Enes-x
11-03-2013, 14:07
enes kardeşim sanırım kullanıcı adı ve şifreni başka birine verdin, oda değiştirdi , mail adresi ve şifreyi , aynısını ablamla yaşadım .

Evet verdim ama değiştirmediğini söylüyor o şahıs :) Peki geri alabildiniz mi ?

Burak
11-03-2013, 14:12
Telefondan şarkı çalmak için arabadaki cd çalara ne ile bağlayacağız acaba ?
Arabada Aux girişi var falat İphone5 için hangi aparatı almam gerek?

İki ucu erkek kulaklık kablosu, bir ucu aux girişine bir ucu telefona.

Ers
11-03-2013, 14:52
Evet verdim ama değiştirmediğini söylüyor o şahıs :) Peki geri alabildiniz mi ?

Ablamda değştirmedim yeni aldım demişti. ancak benim kullanıcı adından değişiklik yapmış.

yani şölye, apple id im A (id diye bişey olmayabilir ama sabit kalan bişey var sonuçta) kullanıcı adım B, şifresi C olsun

Ayarlar , itunesstore/app store/apple kimliğimi göster/apple kimliği buraya girerek

B olan kullanıcı adını D, C olan şifreni E yapmıştı

ancak id sabit sonuçta ve güncellleme veya diğer işlemlerde id üzerinden işlem yapılıyor.

çözüm olarak değişen mail adresi ve şifremi tekrar değiştirdim, ve ablamın cihazdan kullanıcıyı unut deyip yeni hesap aldım.

Ahmetfikri
12-03-2013, 22:50
hanıma 5 aldık onun 4S i ben kullancam ama 4s deki herşeyi 5e en kolay nasıl atarız itunesde uğraşıyorum beceremicem galiba

gfb01
12-03-2013, 23:03
hanıma 5 aldık onun 4S i ben kullancam ama 4s deki herşeyi 5e en kolay nasıl atarız itunesde uğraşıyorum beceremicem galiba

4s takip itunes uzerinden telefonu gorecek ordan backup tikla yedek al sonra 5 i takip ona yukle yada icould uzerinden yedek al 5 i ac ona yukle

Ahmetfikri
13-03-2013, 08:29
Yedeklerin geri yükleme tamamlandı ama şimdi benin sim kartı yükleyeceğim :)

Göki,ZD
13-03-2013, 09:08
cydia dan unlim tones u indirin audiko.com un uygulaması ama sadece jailbreak te var ve anırm şu an site mahkeme kararıyla kapalı ama anlaşmaya varılacağı söyleniyor.üzerine tanımam.

Yok çalısıyor unlime, vpn açık olması gerekiyor.
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/317D965A-7369-4DCC-8BA1-BB04838CE22C-436-00000004EB630BDE.jpg

Unlime den vazgeçtim de, jb de five icon var, appstore da böyle bir uygulama varmı ? Var ise orjinale dönücem getirisinden çok götürüsü oluyor jb nin

B.Koçer
13-03-2013, 20:09
Napacagiz yav :D sesler gitti res attım falan gelmiyor .

http://i.imgur.com/9ceRL8zl.jpg

B.Koçer
13-03-2013, 20:10
http://i.imgur.com/EoUhwpCl.jpg

B.Koçer
13-03-2013, 20:20
Zil sesi tonu mesaj sesi falanda sıfırlanmış ne boktan bişi bu :D

levent
13-03-2013, 20:29
ne yaptın olm sen telefona? :D

Kadyr
13-03-2013, 22:31
durup dururkenmı oldu bu değişik:) restore yapcan sanırım :)

B.Koçer
14-03-2013, 10:53
durup dururkenmı oldu bu değişik:) restore yapcan sanırım :)

Arada bir yapıyordu ama hemen düzeliyordu du . Dün ise mesaj bildirimlerine kadar değişmiş :)

ygtkrmdnz
14-03-2013, 11:19
http://i.imgur.com/EoUhwpCl.jpg

muhtemelen hoparlöre toz kaçmış benim 4de başıma gelmişti biraz üfle geçiyor :D

Kadyr
14-03-2013, 18:23
4s kablomu kaybettim.kaliteli bir kablo nerden alabilirim aciliyeti var

Kubi
15-03-2013, 00:47
Telefonda cektigim fotograflarin olcegini nasil kucultebilirim ? Kaba taslak ornek ile sorucak olursam cektiginiz bir fotografi instagrama koyucaksiniz mesela onu tam olarak nasil instagramin boyutlarina gore olceklendirebilirim ? Gibi :)

B.Koçer
15-03-2013, 06:36
Telefonda cektigim fotograflarin olcegini nasil kucultebilirim ? Kaba taslak ornek ile sorucak olursam cektiginiz bir fotografi instagrama koyucaksiniz mesela onu tam olarak nasil instagramin boyutlarina gore olceklendirebilirim ? Gibi :)

Fotoğrafın üstüne gelip normal ön izlemeye girin altında üstünde bişi olmasın sonra

home + kilit tuşu ile fotoğrafını cekin yani ekran görüntüsünü yakalayın işlem tamam :)

B.Koçer
15-03-2013, 06:39
muhtemelen hoparlöre toz kaçmış benim 4de başıma gelmişti biraz üfle geçiyor :D

Üfledim bakalım ama bence yazılımsal bişi cok sacma :D

yakuzaru
15-03-2013, 06:42
Clash of clans strajedi Oyunları'nda tek.
Hababam bozulan iPhone 4 gome tuşu.
Yalandan vaar olan şarjı.

ulasoztas1
15-03-2013, 09:45
arkadaşlra benim 4S te son bir haftadır oyun oynarken telefonun zis sesi seviyesi kendi kendine yükseliyor. sesi kıssam yada kısmasam bile en açık olduğu halde ses açma tuşuna basmışım gibi ekrande bildim beliriyor. Teknik bir sorunmudur acaba? başıne gelen var mı?

Enes-x
15-03-2013, 11:31

Squaready kullanıyorum , çerçeve yaparak instagrama uygun hale getiriyor.

Tarık V.
16-03-2013, 10:04
belirli yerlerden alacaksın.. Teknosa mediamark larda olmaz orjinal zaten. bilkom, promac, pupabilisim vs gibi sadece apple ürünleri satan mağazalar var. Onlardan satın alacaksınız..

Abi bilkom ile pupabilisim'e baktım da şimdi 25-40 gibi fiyatlara da var, senin önerdiğin birşey olur mu ?
Ya da ben,m orjinal prizi 3'lü , onu çeviriciyle kullansam sıkıntı olur mu ?

Shadow_Dancer
16-03-2013, 13:36
geçen sene amerikadan aldıgım 4s satılık arkadaşlar, tek eksigi yogun kullanımdan sonra ekranın sol üst köşesinde oluşan çok hafif bi sararma, cihaz kendi pasaportuma kayıtlı, kulaklıgı hiç kullanılmadı kutu içerigi tam. ciddi ucuz bi fiyata vermeyi düşünüyorum.

KGüneyli
16-03-2013, 13:37
geçen sene amerikadan aldıgım 4s satılık arkadaşlar, tek eksigi yogun kullanımdan sonra ekranın sol üst köşesinde oluşan çok hafif bi sararma, cihaz kendi pasaportuma kayıtlı, kulaklıgı hiç kullanılmadı kutu içerigi tam. ciddi ucuz bi fiyata vermeyi düşünüyorum.

Fiat alabilirmiyim abi özelden.

Shadow_Dancer
16-03-2013, 13:44
pm attım kardeşim.

gambit49
16-03-2013, 13:54
i phone 5 e sarj yetiremiyorm 4s den sonra bariz kisa geldi sarj suresi genel sorun mu yoksa benim cihazda mi sikinti var

Ertekin
16-03-2013, 14:02
Yav arkadaşlar bana bir akıl verin,abim yurt dışından makineyi getirdi ama abim yabancı pasaportlu olduğu için 6 ay geçerliymiş onun pasaport a işletsem.şimdi 1 ay içinde çıkış giriş yapmış birinide bulamıyorum bunun imei ni kırdırsam ilerde kapanıyormuş,yokmu bir çaresi bir yardım edin makine yatıyor kutusunda.

fatih(fb)
16-03-2013, 16:38
Yav arkadaşlar bana bir akıl verin,abim yurt dışından makineyi getirdi ama abim yabancı pasaportlu olduğu için 6 ay geçerliymiş onun pasaport a işletsem.şimdi 1 ay içinde çıkış giriş yapmış birinide bulamıyorum bunun imei ni kırdırsam ilerde kapanıyormuş,yokmu bir çaresi bir yardım edin makine yatıyor kutusunda.

yok abi mecbur ya pasaport bulup yaptıracaksın yada şu geçici kayıtlardan yaptıracaksın tabi onlarda patlıyor şu sıralar. ya da satacaksın beyaz i5 ise talip olabilirim :D

Kubi
16-03-2013, 20:54
Squaready kullanıyorum , çerçeve yaparak instagrama uygun hale getiriyor.

Teşekkür ederim tam aradığım program :icon_tup:

Tarık V.
17-03-2013, 11:19
Abi bilkom ile pupabilisim'e baktım da şimdi 25-40 gibi fiyatlara da var, senin önerdiğin birşey olur mu ?
Ya da benim kutusuyla gelen orjinal prizi 3'lü , onu çeviriciyle kullansam sıkıntı olur mu ?

Bir de Hücresel veri ve 3G açık olduğunda en üst solda Turcell'İn yanında arkadaşımda 3G yazarken bende hep E yazıyor.
3G yazıp 2222'ye gönderdim ama 3G aboneliğim zaten bulunmaktaymış. İyi mi kötü mü ya da neden kaynaklanıyor anlayamadım ? (telefon yurtdışı)

Kadyr
17-03-2013, 11:22
Bir de Hücresel veri ve 3G açık olduğunda en üst solda Turcell'İn yanında arkadaşımda 3G yazarken bende hep E yazıyor.
3G yazıp 2222'ye gönderdim ama 3G aboneliğim zaten bulunmaktaymış. İyi mi kötü mü ya da neden kaynaklanıyor anlayamadım ? (telefon yurtdışı)

3g çekmediği için olabilir ama heryerde edge yani e mi çıkıyor. bazen e yazıyo iken biraz bekleyincede 3g çıkabiliyor yada 3g yi kapatıp açmak gerekebilir.

Tarık V.
17-03-2013, 11:23
Yok yok ben yaklaşık 1 aydır (hep şehir merkezinde) kullanıyorum, hiç 3G yazısını görmedim. Dün bir arkadaşım Vatan'dan aldı geldi. Yanımda onunkinde 3G yazarken bende E yazıyordu yine.

fatiii
17-03-2013, 11:25
Yok yok ben yaklaşık 1 aydır (hep şehir merkezinde) kullanıyorum, hiç 3G yazısını görmedim. Dün bir arkadaşım Vatan'dan aldı geldi. Yanımda onunkinde 3G yazarken bende E yazıyordu yine.

biraz basit gibi gelebilir ama belki gözden kaçmıştır.telefondan 3G yi açtınmı?

Tarık V.
17-03-2013, 11:26
biraz basit gibi gelebilir ama belki gözden kaçmıştır.telefondan 3G yi açtınmı?

Tabiki abi, mesela sadece 3G'yi açınca hiçbir yazı çıkmıyor.
3G + Hücresel Veri'yi açınca E çıkıyor.
Wifi'de zaten sabit 3 kademeli simge çıkıyor.

Ers
17-03-2013, 11:38

operatörün üz avea mı?

Tarık V.
17-03-2013, 11:41
2'mizin operatörü de Turkcell'di. Hatta onun hattı kesilmiş, benimki orjinal NanoSim.

Boost Up
17-03-2013, 12:47
merhabalar, iTunes um iPhone u görmüyor. tahminim iTunesu update etmem lazım amma velakin edemiyorum. chech for update diyince invalid to access internet diyoda, on numara internete bağlıyım. yardım eli uzatabilcek olan varsa makbul geçer:D

BurakDmrkl
17-03-2013, 18:32
merhabalar, iTunes um iPhone u görmüyor. tahminim iTunesu update etmem lazım amma velakin edemiyorum. chech for update diyince invalid to access internet diyoda, on numara internete bağlıyım. yardım eli uzatabilcek olan varsa makbul geçer:D

Kablonuzda bi sikinti olabilirmi acaba update ile alakasi olcagini sanmiyorum kablonuzu kontrol edin bi baska kabloyla deneyin bakalim . Arkadaslar bana ucretsiz photoshop lazim yardim edebilcek varmi

Kaan
19-03-2013, 17:35
iOS 6.1.3 yayında yükleyelim bakalım ;)

Ers
19-03-2013, 17:42
IOS 6.1.3
Birinin parolayı atlayıp Telefon uygulamasına erişmesini sağlayabilen bir hatayı düzeltir
Japonya için Harita’da iyileştirmeler

Gerek yok bence güncelemeye.

murat86
19-03-2013, 17:47
Boş bi uygulama olmuş bence gerek yok indirmeye

1.6 VTi
19-03-2013, 20:10
Pil ömründe değişiklik gören yazsın lütfen...

Bu arada benim farklı bir sorunum var. Hattım Vodafone.

Kişisel Erişim Noktası... Açıyorum, biri bağlanana kadar duruyor, biri bağlanınca Hücresel menüsü içindeki Erişim Noktası kitleniyor kalıyor, Ayarlar'a ilk bastığınızda en üstteki menüden de yok oluyor ve cihaz artık Wi-Fi'lerde gözükmez oluyor. Bir ara da "Bu cihazdan kişisel erişim nok. açmak için VODAFONE TR ile görüşün" tarzı birşey diyor.

Bunu nasıl çözerim ?

blumenberg
20-03-2013, 13:23
iPhone 6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YbT0xy_Jai0)

turci
20-03-2013, 13:58
yok artık :)

fatiii
20-03-2013, 14:05
oha yazılım güncelleme bölümüne girdim direk indirmeye başladı :D

Ahmet Saraçoğlu
20-03-2013, 17:46
Az önce 6.1.3 yaptım , ama whatsapp ın ipad de sadece jb sonrası çalıştığını öğrendim.
Şimdi jb yapmanın hiçbi imkan ihtimali yok mu?yada whatsapp kullanmanın??

BurakDmrkl
20-03-2013, 21:14
Arkadaslar ise yarar bi photoshop programina ihtiyacim var yardim edebilcek bi bildigi olan varmi

blumenberg
20-03-2013, 21:34
Arkadaslar ise yarar bi photoshop programina ihtiyacim var yardim edebilcek bi bildigi olan varmi

instagram :icon_tup:

Quantum
20-03-2013, 22:54
Az önce 6.1.3 yaptım , ama whatsapp ın ipad de sadece jb sonrası çalıştığını öğrendim.
Şimdi jb yapmanın hiçbi imkan ihtimali yok mu?yada whatsapp kullanmanın??

güncelleme yapmadan önce o sürüme ait jb var mı yok mu onu öğrenip sonra güncelleme yapmak lazım Ahmet.
Şu anda malesef 6.1.3 için jb bekleyeceksin. 6.1.2 için olan jb paketleri senin yüklediğin sürümle uyumsuz.
Bir kaç yerde okuduğum bilgilere göre aslında 6.1.3 jb açıklarını kapamaya yönelik çıkarıldı şeklinde.. Bu bilgi dopru olsa bile er geç jb çıkacaktır. Kısacası şu an beklemedesin.

Ne yapacağına bağlı ancak bu işe adını veren uygulamaların linkleri aşağıda.
http://www.guidingtech.com/assets/postimages/2012/10/Adobe-Photoshop-Express-Review.png
Adobe Photoshop Express
Price: FREE

https://itunes.apple.com/app/id331975235

-----------------------------

http://cdn.ipadincanada.ca/wp-content/uploads/2012/02/adobe-photoshop-touch1-300x300.png
Adobe Photoshop Touch
Price: 10.49 USD

https://itunes.apple.com/app/id495716481

------------------------------

powERS
21-03-2013, 09:37
bende 4 var.

3g wifi acıkken wifi alanı dısına cıkınca dıkkat edıyorum hep E dge de kalıyor.

wifi yi kapatınca 3g ye dönüyor.

1 haftadır filanda ya sanki çekiş düştü gibi :D yada bana öyle geliyor.

1.6 VTi
21-03-2013, 13:09

Kişisel Erişim Noktası... Açıyorum, biri bağlanana kadar duruyor, biri bağlanınca Hücresel menüsü içindeki Erişim Noktası kitleniyor kalıyor, Ayarlar'a ilk bastığınızda en üstteki menüden de yok oluyor ve cihaz artık Wi-Fi'lerde gözükmez oluyor. Bir ara da "Bu cihazdan kişisel erişim nok. açmak için VODAFONE TR ile görüşün" tarzı birşey diyor.

Bunu nasıl çözerim ?

Yardımcı olabilecek yok mu acaba ?

twin
21-03-2013, 13:26
Abi akşam bir oyun indirdim uçaklı bişi açıldı oyun yüklenirken telefon dondu home tuşuna bstım haraket yok kilide bastım haraket yok ondan sonra birden kapandı gibi bişi oldu telefon 5-6 dk öyle durdu sonra kendine geldi neden olmuş olabilir telefondan mı oyundan mı :)

mechanic
21-03-2013, 18:43
6.1.3 oldum ya la! ne oldu gene acaba :D

Aktaş61
21-03-2013, 22:28

Bunu nasıl çözerim ?

bende de buna çok benzer bi durum vardı hücresel veri ağını düzenleyin vodafonedan APN kullanıcı adı vs. ne yazmanız gerektiğini öğrenin benim o şekilde düzeldi.benim hattım avea, hücresel veri ağında sadece APN kısmında internet yazılı diğerleri boş.önceden kullanıcı adın da da internet yazıodu sizin dediğiniz gibi oluodu

Ertekin
21-03-2013, 22:31
Bende 4 var çok kötü fotoğraf çekiyor arkadaşlar.Puslu puslu,bunu nasıl düzgün hale getiricem?

CooLeqenD
21-03-2013, 22:58
Ya bu telefon neden büyük yazma olayı olmuyor onu çözemedim bir türlü ? 2 Kere büyük yapma tuşuna basınca klavyedeki gibi capslock şekline girmesi gerekmiyor mu ? Benimki girmiyor çözemedim bir türlü sorununu ya deli oldum.. 6.1.3 Yüklü i5 telefon.

fatiii
21-03-2013, 23:21
Ya bu telefon neden büyük yazma olayı olmuyor onu çözemedim bir türlü ? 2 Kere büyük yapma tuşuna basınca klavyedeki gibi capslock şekline girmesi gerekmiyor mu ? Benimki girmiyor çözemedim bir türlü sorununu ya deli oldum.. 6.1.3 Yüklü i5 telefon.

Klavye ayarlarina girip buyuk harf kilidini acarsan sorun cozulur

gökan
21-03-2013, 23:27
foursgurmudur nedır onda sehır adını nasıl degıstırebılırız new york yazıyor a.g:D

CooLeqenD
21-03-2013, 23:28
Klavye ayarlarina girip buyuk harf kilidini acarsan sorun cozulur

Eeeeeeeyvallah abicim sagolasin :)

turci
21-03-2013, 23:37
Bende 4 var çok kötü fotoğraf çekiyor arkadaşlar.Puslu puslu,bunu nasıl düzgün hale getiricem?

foto çekerken kılıf varsa üzerinde yapar,kılıfsız foto daha net çıkıyor.

Aktaş61
21-03-2013, 23:58
foursgurmudur nedır onda sehır adını nasıl degıstırebılırız new york yazıyor a.g:D

profil ayarlarından düzenleyebiliyorsun

gökan
22-03-2013, 00:00
profil ayarlarından düzenleyebiliyorsun

profıl ayarına gırıyorum yok oyle birşey:D

Ertekin
22-03-2013, 00:11
foto çekerken kılıf varsa üzerinde yapar,kılıfsız foto daha net çıkıyor.

Yok abi kılıfsız kullanıyorum.çok kötü çekiyor.puslu resmen

1.6 VTi
22-03-2013, 00:41
bende de buna çok benzer bi durum vardı hücresel veri ağını düzenleyin vodafonedan APN kullanıcı adı vs. ne yazmanız gerektiğini öğrenin benim o şekilde düzeldi.benim hattım avea, hücresel veri ağında sadece APN kısmında internet yazılı diğerleri boş.önceden kullanıcı adın da da internet yazıodu sizin dediğiniz gibi oluodu

Bu Vodafone'la alakalıymış sanırım ve Iphone 5'lere özel bir durummuş. HTC One X'imi kullanırken Wi-Fi Hotspot'u rahat rahat kullanıyordum, şimdi dert oldu başıma. :(

Tarık V.
22-03-2013, 12:53
bende 4 var.

3g wifi acıkken wifi alanı dısına cıkınca dıkkat edıyorum hep E dge de kalıyor.

wifi yi kapatınca 3g ye dönüyor.

1 haftadır filanda ya sanki çekiş düştü gibi :D yada bana öyle geliyor.

Bende kullanmaya başladığımdan beri o sıkıntı var abi, hücresel ve 3g açık olduğu halde wifi çekmeyince direk E yazıyor , hiç 3G göremedim :)

Shadow_Dancer
22-03-2013, 16:39
Lanet olsun Turkcelle'de onun sistemlerine de.. Pasaport kaydı yaptıramadıgım için yeni aldıgım telefonu kullanamıyorum, diger operatörlere gittim onlarda da durum aynı.. Ben böyle bi mallık görmedim arkadas..

Ertekin
22-03-2013, 16:40
Neden yaptıramıyorsun?

SeRKaN
22-03-2013, 16:46
Lanet olsun Turkcelle'de onun sistemlerine de.. Pasaport kaydı yaptıramadıgım için yeni aldıgım telefonu kullanamıyorum, diger operatörlere gittim onlarda da durum aynı.. Ben böyle bi mallık görmedim arkadas..

e devlet şifreniz varsa internet üzerindende yaptırabiliyorsunuz.

Shadow_Dancer
22-03-2013, 16:55
BBTK'nın üzerinde sıkıntı varmış güya ama komple yalan, turkcelli aradıgımda lkendi sistemlerinde güncelleme oldugunu söylediler.

Shadow_Dancer
22-03-2013, 16:58
e devlet şifreniz varsa internet üzerindende yaptırabiliyorsunuz.

o nasıl yapılıyor kardeşim.

Aktaş61
22-03-2013, 17:03
profıl ayarına gırıyorum yok oyle birşey:D

hesap ayarlarından profil ayarlarına girince aşağıda konum var orda gözüküyo bende :)

Aktaş61
22-03-2013, 17:04
Bu Vodafone'la alakalıymış sanırım ve Iphone 5'lere özel bir durummuş. HTC One X'imi kullanırken Wi-Fi Hotspot'u rahat rahat kullanıyordum, şimdi dert oldu başıma. :(

o zmaan durum kötüymüş

ygtkrmdnz
22-03-2013, 19:03
6.1.3 de geldi hadi hayırlı uğurlu olsun :)

Parola ile ilgili bir hata ve japonya haritası ile ilgili iyileştirmeleri içeriyormuş

28.5 mb

MehmetCanA.
22-03-2013, 19:26
İphone & İpod tamiri yapan var mı aramızda ? Varsa yardımcı olabilir mi ? İpod touch'ımın wifisinde sorun var. Anteni değişmesi lazım. Ve birde ekran kasaya tam oturamıyor. Yardımcı olabilicek varsa makbule geçer.

SeRKaN
22-03-2013, 19:26
o nasıl yapılıyor kardeşim.

https://www.turkiye.gov.tr/basvur

buradan yapiliyor ama ben yapmadim hic btk imei kaydet tikliyorsun.

Ahmet Saraçoğlu
22-03-2013, 22:11
güncelleme yapmadan önce o sürüme ait jb var mı yok mu onu öğrenip sonra güncelleme yapmak lazım Ahmet.
Şu anda malesef 6.1.3 için jb bekleyeceksin. 6.1.2 için olan jb paketleri senin yüklediğin sürümle uyumsuz.
Bir kaç yerde okuduğum bilgilere göre aslında 6.1.3 jb açıklarını kapamaya yönelik çıkarıldı şeklinde.. Bu bilgi dopru olsa bile er geç jb çıkacaktır. Kısacası şu an beklemedesin.
------------------------------

Herhangi bi downgrate yada jb siz wssap kullanma imkanı yok dimi abi?

cheers
23-03-2013, 07:38
Dün samsung telefonlarda gördüm bir uygulama.Rehberinizde olmayan numarayı kime ait oldugunu gösteriyor.Acaba ıphone da da var mı?

Tarık V.
23-03-2013, 10:09
Adaffix - CIA diye bir program abi.

Quantum
23-03-2013, 11:44
Herhangi bi downgrate yada jb siz wssap kullanma imkanı yok dimi abi?

shsh kaydı alınması gerekiyordu bir zamanlar downgrade için hala öyle mi bilmiyorum.
öyle windows a program kurar gibi bodoslama düşük versiyon ios kuramıyorsun malesef ahmet.. keşke öyle olsa.. ben de bazen tosluyorum bu saçma özelliğe..
whatsapp ın ipad versiyonu da yok.. mecbur jb

Dün samsung telefonlarda gördüm bir uygulama.Rehberinizde olmayan numarayı kime ait oldugunu gösteriyor.Acaba ıphone da da var mı?

https://itunes.apple.com/tr/app/cia/id580455042?l=tr&mt=8

interneteki "yellow page" sayfasından çekiyor bilgiyi. google da olmayan bir tel numarasını göremezsiniz.

ama uygulama mantık olarak başarılı.

EREN34
23-03-2013, 12:53
İphone & İpod tamiri yapan var mı aramızda ? Varsa yardımcı olabilir mi ? İpod touch'ımın wifisinde sorun var. Anteni değişmesi lazım. Ve birde ekran kasaya tam oturamıyor. Yardımcı olabilicek varsa makbule geçer.

Anadolu yakasına gelirsen (kozyatağı) yardımcı oluruz.

MehmetCanA.
23-03-2013, 14:47
Anadolu yakasına gelirsen (kozyatağı) yardımcı oluruz.

Avrupa yakasındayım abi, ama yolum düşerse aramak için bi telefon numarası alabilir miyim pmden. Bi de tahmini ne tutar ?

cheers
24-03-2013, 13:30
Adaffix - CIA diye bir program abi.

https://itunes.apple.com/tr/app/cia/id580455042?l=tr&mt=8

interneteki "yellow page" sayfasından çekiyor bilgiyi. google da olmayan bir tel numarasını göremezsiniz.

ama uygulama mantık olarak başarılı.

Teşekkürler.

alperkmen
24-03-2013, 13:35

forum uyerlerınden cumhur a ulaşırsan sana yardımcı olacaktır.

mert_can 41
24-03-2013, 13:47
şu msj ları hala toplu silme konusunda günceleme veya program çıkarmadılar dimi babam şirket hattı kullanıyo günde 200 tane msj gelyo işi ile ilgili ve her defasında teker teker silmek yorucu oluyo bunun bir çözümü varmı

Quantum
24-03-2013, 23:53
şu msj ları hala toplu silme konusunda günceleme veya program çıkarmadılar dimi babam şirket hattı kullanıyo günde 200 tane msj gelyo işi ile ilgili ve her defasında teker teker silmek yorucu oluyo bunun bir çözümü varmı

öyle bir uygulama yok.
bunun aklıma gelen tek bir yolu var, önce itunes a bağlayacaksınız cihazınızı, yedeklerinizi alacaksınız, yedeklerin içinden mesajlarınızı silip o yedeklerinizi tekrar cihazınıza yükleyeceksiniz.

yoksa mail mantığındaki gibi delete all mantığında bir uygulamaya apple izin vermiyor.

volume81
25-03-2013, 21:13
IP4'de beatsaudio kulak içi kulaklık kullanan varmı ?

HTC'nin beatsaudio logolu herhangi bir telefonu ile karşılaştırırsak fark nasıl olur :)

Fatih_
25-03-2013, 21:26
1 hafta içinde alıcam kararsızlık çok kötü bir durum :D

Samsung s3 mü s3mini mi alırdınız ?

mini nin fiyatı daha cazip özellikleride aynıymış ama Türklük var kanımda pahalı olanı merak edip almak istiyorum :D

ilerde satmak isteyince hangisi daha kolay elden çıkar

EREN34
25-03-2013, 22:01
1 hafta içinde alıcam kararsızlık çok kötü bir durum :D

Samsung s3 mü s3mini mi alırdınız ?

mini nin fiyatı daha cazip özellikleride aynıymış ama Türklük var kanımda pahalı olanı merak edip almak istiyorum :D

ilerde satmak isteyince hangisi daha kolay elden çıkar

Millet samsungu buyuk ekrandan dolayi tercih ediyor daha cok. Ben alacak olsam s3 normal alirdim

mert_can 41
25-03-2013, 23:41
öyle bir uygulama yok.
bunun aklıma gelen tek bir yolu var, önce itunes a bağlayacaksınız cihazınızı, yedeklerinizi alacaksınız, yedeklerin içinden mesajlarınızı silip o yedeklerinizi tekrar cihazınıza yükleyeceksiniz.

yoksa mail mantığındaki gibi delete all mantığında bir uygulamaya apple izin vermiyor.

ilgin için teşekkür ederim abi her gün o sistemi yapmak biraz yorar insanı artık mecbur teli değiştiricek babam :)

efe-E
26-03-2013, 17:59
IP4'de beatsaudio kulak içi kulaklık kullanan varmı ?

HTC'nin beatsaudio logolu herhangi bir telefonu ile karşılaştırırsak fark nasıl olur :)

ben kullanıyorum, inanılmaz da memnunum. ama keşke mikrofonlusunu alsaymışım alırken.

Kadyr
26-03-2013, 18:42
Mesajlari komple silememe olayi basit gibi gorunsede androidciler boyle seyler yuzunden dalga geciyor bizimle:)

Evrenoz
26-03-2013, 19:46
İpad için ekran kilidi/şifre/samsunglardaki gibi çiziktirme bilen var mı?

oxygen
28-03-2013, 12:06
son tam şarjdan sonra geçen süre çalışmıyor.
Dünden beri şarja taktım 2 kere, ikisinde de düzelmedi.
Cihazda jb falan yok.
Var mı çözümünü bilen ?

hondafit
28-03-2013, 15:13
şarj sürem :D

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579207_441551132585697_485280301_n.jpg

KGüneyli
28-03-2013, 15:16
Son güncellemeden sonra 2 Gündür 2 cihazımdada yaşadıgım bi sıkıntı var.

Ara ara görüşmelerden sonra kapattıgımda siyah ekranda kalıyor, Sadece o üst bildirim cubugunu görebiliyorum. Home tuşu veya açma/kapatma tuşu hiçbir işe yaramıyor.

i4s ve i5 cihazlarım. Sorunu nasıl çözücem daha önce karsılasan oldumu böyle bişeyle?

Anıl E.
28-03-2013, 23:18
Acil yardiminiza ihtiyacim var . Az önce bir sorun oldu . Mesajlara tikliyorum mesaj sayfasi acilacakmis gibi olup kapaniyordu hemen ayni sekilde arama kismi da oyle . Telefonu kapatip actim rehber gitmis komple ne alaka anlamadim ya

Anıl E.
28-03-2013, 23:34
Yardimci olacak yok mu :(

Onurkk06
29-03-2013, 19:27
Yardimci olacak yok mu :(

aynısı ablamın telefonunda da oldu bi sebepi var mıdır bunun ya da gide no ları nasıl getireceiz ??? acil yardım

Quantum
29-03-2013, 20:35
Acil yardiminiza ihtiyacim var . Az önce bir sorun oldu . Mesajlara tikliyorum mesaj sayfasi acilacakmis gibi olup kapaniyordu hemen ayni sekilde arama kismi da oyle . Telefonu kapatip actim rehber gitmis komple ne alaka anlamadim ya

telefon model, ios sürüm, jb bilgisi nedir.

bu bilgiler olmadan sorunuz havada kalıyor.

Bundan böyle telefonunuzla ilgili sorular sormadan önce bu bilgileri vermeyi alışkanlık haline getirelim mi?

KeremDOGAN
29-03-2013, 20:51
3gs kullanıcısıyım telefonumu sürekli EDGE kullanıyorum, fakat çok yavaş. 3G bağlantı açtığımda hat kopuyor hiçbir şekilde çekmiyor problem nedir ?

TR malı 6.1.3 sürüm var şuan, merkezde oturuyorum avea ile görüştüm hatta problem yok diyor.

Quantum
29-03-2013, 20:55
3gs kullanıcısıyım telefonumu sürekli EDGE kullanıyorum, fakat çok yavaş. 3G bağlantı açtığımda hat kopuyor hiçbir şekilde çekmiyor problem nedir ?

TR malı 6.1.3 sürüm var şuan, merkezde oturuyorum avea ile görüştüm hatta problem yok diyor.

komik olacak ama; kartın operatör tarafında 3g aboneliği açık mı?

KeremDOGAN
29-03-2013, 20:58
komik olacak ama; kartın operatör tarafında 3g aboneliği açık mı?

Operatör açık olduğunu söylüyor, bölge olarak 3g görmesi gerekiyor. Blackberry'i kullanıyordum 1 hafta öncesinde telefon değişikliği yaptım sadece.

Gko
29-03-2013, 22:22
gece 12de bırakıyorum sarjım %40.

sabah 10da bakıyorm sarjım %16

neden olabilri bu sorun. cihaz 3gs son sürüm yüklü 6.1.3

Onurkk06
29-03-2013, 23:09
telefon model, ios sürüm, jb bilgisi nedir.

bu bilgiler olmadan sorunuz havada kalıyor.

Bundan böyle telefonunuzla ilgili sorular sormadan önce bu bilgileri vermeyi alışkanlık haline getirelim mi?

4s 6.1.2 jailbreak yok hiç olmadı ablam telin sağını solunu kurcalayan biri de değildir

oxygen
29-03-2013, 23:19
son tam şarjdan sonra geçen süre çalışmıyor.
Dünden beri şarja taktım 2 kere, ikisinde de düzelmedi.
Cihazda jb falan yok.
Var mı çözümünü bilen ?

Var mı başına gelen?

http://c1303.hizliresim.com/17/y/llhvt.jpg

Quantum
30-03-2013, 01:24
Operatör açık olduğunu söylüyor, bölge olarak 3g görmesi gerekiyor. Blackberry'i kullanıyordum 1 hafta öncesinde telefon değişikliği yaptım sadece.

4s 6.1.2 jailbreak yok hiç olmadı ablam telin sağını solunu kurcalayan biri de değildir

Konu ile ilgili bilgim yok ama yazılımsal bir sorun gibi görünüyor her ikisi de.. Biraz araştırayım ben de merak ettim.

gece 12de bırakıyorum sarjım %40.

sabah 10da bakıyorm sarjım %16

neden olabilri bu sorun. cihaz 3gs son sürüm yüklü 6.1.3

Bluetooth açık mı? Bir geceleri yapıyor olabilir icloud yedeklemesini..
icloud bölümünden özellikle istemediğiniz uygulamaları ve fotoların yedeklemesini iptal edin. örneğin ben sadece mail rehber notlar ve takvim yedeklemesi yapıyorum. o da 100mb geçmiyor.

Gko
30-03-2013, 09:01
Bluetooht kullanmiyorm zaten abi hic.

İcloud yedeklemesi sadece notlar kisiler ve fotograf acik

Kadyr
30-03-2013, 09:09
Bluetooth diyince bnde sormak istedim bluetooth paylasim kismi var ama cozemedim dosya falan gonderiyormu acaba

Gko
30-03-2013, 09:23
Bluetooth diyince bnde sormak istedim bluetooth paylasim kismi var ama cozemedim dosya falan gonderiyormu acaba

Bluetoohtu kullanan uygulamalar onlar

TarikS
30-03-2013, 14:19
Benim telefonum i4 5.x.x su anda ve JB'li, direk ayarlar menusunden son surume wifi uzerinden update yapsam JB'den dolayi bir veri kaybi yasar miyim? Uzerindeki orijinal uygulamalar ve verilerin uzerine yeni surum mu kurulur sadece?

iTunes sync kullanmadigim icin pc'den update yapamam, zaten pc'm bozuk, HDD icinde sync yapacak kadar yer yok

Quantum
30-03-2013, 14:33
Bluetooht kullanmiyorm zaten abi hic.

İcloud yedeklemesi sadece notlar kisiler ve fotograf acik

restore yapar mısn.. ama aldığın yedekleri geri yükleme.. newiphone olarak seç kurulum yaparken. benim telefon geceleri %3-4 iniyor. baya da mail adresi tanımlı üstelik.

Benim telefonum i4 5.x.x su anda ve JB'li, direk ayarlar menusunden son surume wifi uzerinden update yapsam JB'den dolayi bir veri kaybi yasar miyim? Uzerindeki orijinal uygulamalar ve verilerin uzerine yeni surum mu kurulur sadece?

iTunes sync kullanmadigim icin pc'den update yapamam, zaten pc'm bozuk, HDD icinde sync yapacak kadar yer yok

hangi tweaklar var, hangi uygulamalar var, telefonun sistem dosya ve kodları ile nasıl bir iletişim içindeler bilmiyoruz.
kendi adıma konuşmak gerekirse, şöyle yap böyle yap şu olur ya da olmaz dersem yanlış yönlendirmiş olabilir, farklı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsin/kalabiliriz. Dolayısıyla bu yükün altına girmem. 5 versiyon önceki jb(redsnow) sürümünde sorduğun problemler yaşanmazdı. ancak şu anda nedir nasıldır bilemem, esasında kimse de bilemez.

darkmoon
30-03-2013, 15:37
yaz sonuna iphone5s çıkıyormuş iyi haber bir tanede ucuz iphone çıkıcakmış ios7 ile beraber.

gfb01
31-03-2013, 19:07
Telefonu kapadim actim rehber gitti nasil oldu anlamadim jb yok

Onurkk06
31-03-2013, 23:01
aynen tel açıp kapanınca rehber gidiyormuş bizde bugun farketdik :O

Quantum
31-03-2013, 23:56
Telefonu kapadim actim rehber gitti nasil oldu anlamadim jb yok

aynen tel açıp kapanınca rehber gidiyormuş bizde bugun farketdik :O

nasıl gidiyor? yaptığınız işlemleri anlatır mısınız.. off on tuşuna basınca oluyor demeyin mutlaka bir farklılık var telefonlarınızda..
iclouddan mı alıyorsunuz rehberinizi? iCloud yedeklemeniz açık mıdır? kapalı mıdır?
appstore hesabınızı şifrenizi SADECE siz mi biliyorsunuz?
Appstore hesabınız telefonunuzda set edilmiş durumda mı?
iOS sürümü nedir?
cihazınız jb li midir?

ben son 2 gündür 10 kez telefonu açıp kapadım belki başıma gelmedi böyle bir şey.. Sizin bizlerden mutlaka bir farkınız var. Öyle kapadım açtım uçtu diye bir dünya yok.

athem
01-04-2013, 00:02
Arkadasimda iphone 5 var bildirim isiklari on tarafta niye yanmiyo nerden bulablirz bunu ?

Quantum
01-04-2013, 00:07
Arkadasimda iphone 5 var bildirim isiklari on tarafta niye yanmiyo nerden bulablirz bunu ?

bildirim ışıkları?
ön tarafta yanması?

arandığında arka kameranın yanındaki flash ın yanıp sönmesini mi kastediyorsun?

athem
01-04-2013, 00:12
bildirim ışıkları?
ön tarafta yanması?

arandığında arka kameranın yanındaki flash ın yanıp sönmesini mi kastediyorsun?

Arka muhabbetini biliyorum
Normlde s3 lerde felanda varya atiyorum mesj geldi 3 saniyede bir renkli led isigi yanar onun gibi yokmu ?
Nasil oldugunu soruyorum ama ole bi sistemin olup olmadihinida bilmiyorum acikcasi ;)

Quantum
01-04-2013, 00:13
Arka muhabbetini biliyorum
Normlde s3 lerde felanda varya atiyorum mesj geldi 3 saniyede bir renkli led isigi yanar onun gibi yokmu ?
Nasil oldugunu soruyorum ama ole bi sistemin olup olmadihinida bilmiyorum acikcasi ;)

iPhone da öyle önde yanacak bir led var mı?

athem
01-04-2013, 00:17
iPhone da öyle önde yanacak bir led var mı?

Tam emin olmadigim icin sordum bnde ole tahmin ediyodum size danisiyim dedm
Ilginiz icin tesekkurlrr abi
On kameranin yaninda biseler var onlar nedir peki ?

levent
01-04-2013, 00:17
iPhone'da yok öyle bi led.

Kameranın yanındakiler kulaklık kısmı var

turbo&quattro
01-04-2013, 00:19
Engin abi mujde ip5 aliyorum :D

gfb01
01-04-2013, 00:20
Abi telefonu uzun suredir kapatmamistim bi kapatim dedim kapattim actim telefonla konusacam rehbere bi girdik tertemiz:)) hersey yerinde sadece rehber yok 5.1 yuklu jb yok icould kapali

Quantum
01-04-2013, 00:22
Tam emin olmadigim icin sordum bnde ole tahmin ediyodum size danisiyim dedm
Ilginiz icin tesekkurlrr abi
On kameranin yaninda biseler var onlar nedir peki ?

ön tarafta niye yanmıyor o led deyince var da ben mi bilmiyorum dedim birden :D

yok canım öyle bir led.

kameranın yanındaki o gördüğün siyah nokta, sensör. telefonunu kulağına götürdüğünde ekranın aydınlatmasını kapatılmasını tetikleyen, ekran aydınlatmasını "otomatik" olarak ayarladığında ortam ışığına göre ekran ışığını ayarlamasını sağlayan aparat diyelim.. Oradan asla renkli ışık led vs gibi bişey görmezsin.. sensör sadece..

athem
01-04-2013, 00:24
ön tarafta niye yanmıyor o led deyince var da ben mi bilmiyorum dedim birden :D

yok canım öyle bir led.

kameranın yanındaki o gördüğün siyah nokta, sensör. telefonunu kulağına götürdüğünde ekranın aydınlatmasını kapatılmasını tetikleyen, ekran aydınlatmasını "otomatik" olarak ayarladığında ortam ışığına göre ekran ışığını ayarlamasını sağlayan aparat diyelim.. Oradan asla renkli ışık led vs gibi bişey görmezsin.. sensör sadece..

Cok tesekkur ederim abi ilgin icin kolay gelsin

Quantum
01-04-2013, 00:29
Engin abi mujde ip5 aliyorum :D

yazık etmişsin güzelim ip4 e.. daha götürürdü o seni yaw.. :D
TR de hangi dağda kurt öldü diye bir laf vardır.. Unutmuşsundur hatırlatayım dedim :D

Abi telefonu uzun suredir kapatmamistim bi kapatim dedim kapattim actim telefonla konusacam rehbere bi girdik tertemiz:)) hersey yerinde sadece rehber yok 5.1 yuklu jb yok icould acik

eğer icloud açıksa, rehber in yanındaki switch de açık durumda ise rehberinin gitme ihtimali yok.
appstore menüsüne gir, hesabından çıkış yap, tekrar mail adresini ve şifreni gir rehberin 1-2 dk içinde gelir.

yoksa şifreni birisi biliyordur ve icloud.com üzerinden silmiştir.
iphone'u bul diye bir uygulama var ve sen kendi kendine telefonu sil seçeneğini seçip oynamadın umarım :)

rehber durduk yere gitmez arkadaşlar. ben uygulama yazarken test sırasında defalarca ve hunharca uygulamayı test ederim, bu sırada da telefonu mutlaka kapatır açarım uygulamanın ram üzerindeki performansını kontrol etmek için.

durduk yere olsa benim başıma gelirdi böyle bir şey.

Cok tesekkur ederim abi ilgin icin kolay gelsin

sağol canım :)

turbo&quattro
01-04-2013, 00:33
TR de hangi dağda kurt öldü diye bir laf vardır.. Unutmuşsundur hatırlatayım dedim :D

hahaha $200 telefona vermek gereksiz tavan kaplamami yaparim diyordum ama artik pes ettim surekli donuyor, yavas calisiyor :D

Quantum
01-04-2013, 00:35
hahaha $200 telefona vermek gereksiz tavan kaplamami yaparim diyordum ama artik pes ettim surekli donuyor, yavas calisiyor :D

200 dolar vermek gereksiz mi? 200dolarlar düşsün kafana emi :D

turbo&quattro
01-04-2013, 00:38
gereksizinde otesi hatta da yapacak bisi yok :D

gfb01
01-04-2013, 00:40

eğer icloud açıksa, rehber in yanındaki switch de açık durumda ise rehberinin gitme ihtimali yok.
appstore menüsüne gir, hesabından çıkış yap, tekrar mail adresini ve şifreni gir rehberin 1-2 dk içinde gelir.

yoksa şifreni birisi biliyordur ve icloud.com üzerinden silmiştir.
iphone'u bul diye bir uygulama var ve sen kendi kendine telefonu sil seçeneğini seçip oynamadın umarım :)

rehber durduk yere gitmez arkadaşlar. ben uygulama yazarken test sırasında defalarca ve hunharca uygulamayı test ederim, bu sırada da telefonu mutlaka kapatır açarım uygulamanın ram üzerindeki performansını kontrol etmek için.

durduk yere olsa benim başıma gelirdi böyle bir şey.

sağol canım :)
Abi sadece telefonu kapadim actim baska bisey yapmadim cok kisinin basina gelmis abi

Quantum
01-04-2013, 00:44
Abi sadece telefonu kapadim actim baska bisey yapmadim cok kisinin basina gelmis abi

https://www.icloud.com buradan gir bakalım rehberin burada mı?

gfb01
01-04-2013, 00:46
Rehber kapaliymis baktim abi orda yok yani

Quantum
01-04-2013, 00:51
ayarlarda herhangi bir işlem yaptın mı bilmiyorum ama telefon rehberi icloud a geçmiş olabilir.
icloudda da herhangi bir isim olmdığı için boş geliyordur. aslında isimler cihazın içine kaydedilmiştir.

itools ile kontrol etmeyi dene telin içini.. rehberine bak. eğer oradaysa sonrasını konuşalım.

gfb01
01-04-2013, 00:54
İtools ilede baktim abi bos

Quantum
01-04-2013, 00:57

Appstore şifreni bilen var mı ya da başka bir cihazda online oldun mu o cihaza program yüklemek için vs?

gfb01
01-04-2013, 01:35
Kiz arkadasim biliyor oda yanimdaydi zaten hic ellemedik kapadim actim rehber yok

ümitech
01-04-2013, 02:04
benimde bi sorum olucak iphone5 tendiğer iphone 5 e konuşma yapıldıgında ses boğuk geliyo bunu neden oluyo yardımcı olabilir misiniz??

ümitech
02-04-2013, 00:56
benimde bi sorum olucak iphone5 tendiğer iphone 5 e konuşma yapıldıgında ses boğuk geliyo bunu neden oluyo yardımcı olabilir misiniz??

yokmu yanıtlayacak kimse?

mr.korhan
02-04-2013, 08:08

normalde tam aksi olmalı, her iki iphone5 inde turkcell de olup 3g açık ve 3g şebekesi kapsayan noktada yaptığımız konuşmanın kalitesine hayran kalmıştık, bu arada eğer hatlardan biri yada ikisi avea ise o boğukluk normaldir :)

gfb01
02-04-2013, 11:05
İpad için program şifreleme uygulaması kullanan varmı

cem_subasi
02-04-2013, 11:30

Aynen iphone5 ten iphone 5 konuşma gayet net :) Çakim kalıtesinde bir düşüklük vardır yada etrafta bulunan sinyal bozucu bişey vardır olmaması lazım. Ben şahsen iphone 4s ten nokia ile görüşüyorum hiç bir fark yok :D

twin
02-04-2013, 16:49
telefonumdan pc ye nasıl foto atabilirim itunes ile reşekkürler :)

cem_subasi
02-04-2013, 16:52
telefonumdan pc ye nasıl foto atabilirim itunes ile reşekkürler :)

Telefondan pcye foto atarken itunes'e gerek yok ki zaten iphonu bağladığında karşına çıkan klosörde fotolarını görürsün ama pc'deki fotonu iphone atıcaksan o ayrı :)

levent
02-04-2013, 17:16

normalde tam aksi olmalı, her iki iphone5 inde turkcell de olup 3g açık ve 3g şebekesi kapsayan noktada yaptığımız konuşmanın kalitesine hayran kalmıştık, bu arada eğer hatlardan biri yada ikisi avea ise o boğukluk normaldir :)

Aynen, cam gibi ses kalitesi var i5 ten i5 e Turkcell eşliğinde :D

zetcelsius
02-04-2013, 20:41

Kişiler kısmında sol üstten gruplar diye bir kısım çıkıyor,
hepsini seçili hale getirip bir daha kontrol et..

Evrenoz
02-04-2013, 21:08
ipad'deki kredi kartı bilgisini nasıl silerim? 1 defa kartla apstore'dan program aldım diğer alışlarımda kart bilgisi istemeden direkt alım yaptı..

Ben her seferinde kart bilgisi girmek, ipad üzerinde kart bilgimin tutulmamasını sağlamak istiyorum. Var mıdır bir yolu?

gfb01
02-04-2013, 21:13
ipad'deki kredi kartı bilgisini nasıl silerim? 1 defa kartla apstore'dan program aldım diğer alışlarımda kart bilgisi istemeden direkt alım yaptı..

Ben her seferinde kart bilgisi girmek, ipad üzerinde kart bilgimin tutulmamasını sağlamak istiyorum. Var mıdır bir yolu?

tek sefer gırıyorsun abı her seferınde sormuyor ancak apple store a gırıp banka bılgılerını sıleceksın abı

Quantum
02-04-2013, 23:57

Güvenmiyor ve fazla para çekilmesinden çekiniyorsan internet şubesinden bir tane sanal kart oluşturuyorsun evren.

Bu yeni oluşturduğun sanal kartına da 10tl limit koy, kafan rahat eder, sen de habire kart bilgisi girmemiş olursun.

Evrenoz
03-04-2013, 07:12
Güvenmiyor ve fazla para çekilmesinden çekiniyorsan internet şubesinden bir tane sanal kart oluşturuyorsun evren.

Bu yeni oluşturduğun sanal kartına da 10tl limit koy, kafan rahat eder, sen de habire kart bilgisi girmemiş olursun.

Yok abi, ipadde tanımlı durmasın istedim. Zaten çok sık store kullanmıyorum.
Kaldırdım, kafam rahat etti.

CooLeqenD
04-04-2013, 10:24
Abilerim, bu iphone' da Fotoğrafları gizlemenin bir yolu yokmudur acaba ?

fatiii
04-04-2013, 10:29

ben mydisc diye bir program satın aldım videolar notlar resımler ne ıstıyosan saklayıp şifreliyebiliyorsun..

ücretsiz demosuda var bi indir bak istersen ama belli bir resim sayısına kadar saklıyabılıyosun onla

CooLeqenD
04-04-2013, 10:56
ben mydisc diye bir program satın aldım videolar notlar resımler ne ıstıyosan saklayıp şifreliyebiliyorsun..

ücretsiz demosuda var bi indir bak istersen ama belli bir resim sayısına kadar saklıyabılıyosun onla

Fiyatı neydi Fatih abi ? Bu arada APP Store' da bulamadım abicim programı ismi mi farklı acaba ?

Quantum
04-04-2013, 12:13

Al bakalım

http://www.techturkey.com/forum/2837449-post1333.html

CooLeqenD
04-04-2013, 12:15
Al bakalım

http://www.techturkey.com/forum/2837449-post1333.html

Abim çok sağolasın yaa, kız arkadaşım resim yolluyor çocuklar falan karıştırıyor telefonu rahat edemiyorum eyvallah abicim, akşam 2 tane program denedim hiç biri işe yaramadı anlamadın ben bu işi :))

Quantum
04-04-2013, 12:18
Foto bölumune sıfre koymuyorsun bu uygulama ile.
Şifreli baska bir uygulama var, fotoları alıp onun ıcıne koyuyorsun

Foto klasörunde foto unutma yine gorurler :)

Aktaş61
05-04-2013, 13:45
Onemli bi konuda yardima ihtiyacim var.

Notlar bolumunde yazinin bi kismini sececekken yanlislikla tumunu secip uzerine baska birsey yapistirdim yanlislikla. Dogal olarak yazinin tamami silindi bunu geri getirme imkanim varmi acaba notlardan cikis yapmadim acik beklio suanda ya da itunestan filan yedekleme degilde eszamanlama yapmistim ordan bise olabilirmi?

DERAN_TUYNER
05-04-2013, 14:11
Onemli bi konuda yardima ihtiyacim var.

Notlar bolumunde yazinin bi kismini sececekken yanlislikla tumunu secip uzerine baska birsey yapistirdim yanlislikla. Dogal olarak yazinin tamami silindi bunu geri getirme imkanim varmi acaba notlardan cikis yapmadim acik beklio suanda ya da itunestan filan yedekleme degilde eszamanlama yapmistim ordan bise olabilirmi?

Shake undo açıksa salla telefonu geri gelir

Aktaş61
05-04-2013, 16:41
Shake undo açıksa salla telefonu geri gelir

O ne oluoki bilmiorum? Telefon iphone 5 bu arada

DERAN_TUYNER
05-04-2013, 17:00
Türklçesini bulamadım kusura bakma iPhone Tips: Shake to Undo Typing - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I8X0ACIkKFw)

ukku
05-04-2013, 17:41
GPS'den hızı alan ve bunu video kaydı yaparken ekran görüntüsüne entegre edebilen bir program var mı bildiğiniz?
Hatta bunu kroki çizerek yapabileni varsa daha da iyi :)
Storedan birkaç adet indirdim ama hiç birisi hayal ettiğim gibi çıkmadı.
İyi kayıt yapıyor gibi görünen de kayıtları "fotoğraflar" altında görünmeyen farklı bir alanda depoluyor, paylaşmak eziyet olur.

Aktaş61
05-04-2013, 18:32
Türklçesini bulamadım kusura bakma iPhone Tips: Shake to Undo Typing - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I8X0ACIkKFw)

Tmm abi simdi hatirladim, o an aklima gelmedi suan da olmuo maalesef o tek carem itunestan yedeklemeden halledicem sanirim. Cok tesekkurler bu arada abi

darkred
08-04-2013, 14:15
Bende ios cular iphone cular kervanına katıldım bugün itibariyle.5 yıldır 5800 kullanıyorum anliyacağınız acayip yabancıyım bu telefona :)

Varmı güzel program vs tavsiyesi olan kısa şekilde yazabilirmi acaba :) Konuyu biraz okudum ama çok teknik konuşmalar var fransız kaldım :)

turci
08-04-2013, 15:40
program tavsiyeleri için ayrı bir konu vardı, aratmanızı ve incelemenizi tavsiye ederim.

cem_subasi
08-04-2013, 15:42
Bende ios cular iphone cular kervanına katıldım bugün itibariyle.5 yıldır 5800 kullanıyorum anliyacağınız acayip yabancıyım bu telefona :)

Varmı güzel program vs tavsiyesi olan kısa şekilde yazabilirmi acaba :) Konuyu biraz okudum ama çok teknik konuşmalar var fransız kaldım :)

Bence biraz appstore'yi kurcalalısın :) Orda ücretsiz uygulamalar var incele istediğini indir :) Ama öncesinde bi hesap açman lazım :)

KAYA
08-04-2013, 15:51
Arkadaşlar bu facetime uygulamasını nasıl aktif hale getiriyoruz, facetime ı açıyorum, izin veriyorum fakat görüşme yapamıyorum.
Dubaiden alınma iphone 5 , farklı bir ayar falanmı gerekiyor?

darkred
08-04-2013, 16:56
program tavsiyeleri için ayrı bir konu vardı, aratmanızı ve incelemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim ı phone cu olmadığım için böyle bir konu olduğunu bile bilmiyordum :)

Bence biraz appstore'yi kurcalalısın :) Orda ücretsiz uygulamalar var incele istediğini indir :) Ama öncesinde bi hesap açman lazım :)

Telefonu aldım ancak kullanmaya başlayamadım nano sim vs gerekiyormuş sanırım iş yerinden çıkınca yapabilirsem o işi ondan sonra kurcalarım teşekkür ederim :)

drummer582
08-04-2013, 19:03
2 yıldır kullandığım iphone4 cihazımın bataryası bitmiş durumda,kullanıma bağlı olarak günde 3-4 kere sarj ediyorum.ilk haline kıyasla sarj inanılmaz az gidiyor ve yeni batarya almaya karar verdim.araştırmalarımın sonucunda değişik bilgilere ulaştım.apple ın yedek parça olarak orijinal batarya üretmediğini savunanlar var orijinal batarya sattığını savunanlar var,çok değişken fiyatlar var.
tavsiyeniz nedir nerden batarya almak lazım fiyat ne olmalı? hiç değiştirme alacağın yan sanayi batarya şuankinden kötü olur diyenlerde var,önerileri bekliyorum teşekkürler

Yiğit Güllüler
09-04-2013, 01:32
bayadır telefona format tarzı bıse atmıyodum ıtunesede gırmeye gırmeye baya degısmıs telefon acayıp yavasladı sole kisılerım gıtmeden saglam format nasıl atabılırım vala unuttumusm yav sadece rehberım kalsın yeter

Yiğit Güllüler
09-04-2013, 01:37
hatta whatsapp ta yazı yazarken bıle donuyor baya kotu durumu :( acıl yardım

gfb01
09-04-2013, 01:41
My contact backup indir ordan yedek al yigit

KAYA
09-04-2013, 09:06
Arkadaşlar bu facetime uygulamasını nasıl aktif hale getiriyoruz, facetime ı açıyorum, izin veriyorum fakat görüşme yapamıyorum.

yokmu bilgisi olan arkadaş?

Yiğit Güllüler
09-04-2013, 13:31
My contact backup indir ordan yedek al yigit

rehberı halletıkde :D restore ?

KGüneyli
09-04-2013, 13:53

Bi arkadaşım duabiden alınma i5'lerde facetime özelliğinin olmadıgını söylemişti. Ayarlar kısmında facetime gözüküyormu?

KAYA
09-04-2013, 15:43
Bi arkadaşım duabiden alınma i5'lerde facetime özelliğinin olmadıgını söylemişti. Ayarlar kısmında facetime gözüküyormu?

ayarlar kısmında var açıyorum Faceti mi fakat görüşme yapılamıyor diyor.

Gko
10-04-2013, 10:23
dün modeme res attıgımdan beri iphone'la modeme baglanamıyorum neden olabilir bu sorun. kapattım açtım modeme res attım falan ama hala giremiyorum

Yogi
10-04-2013, 10:45
iphone um kapanmıştı şimdi 1 tane 3g buldum bunda whatsapp çalıştırmak için jailbreak yapmam yeterlimi?

Brs_eg
10-04-2013, 10:51
iphone um kapanmıştı şimdi 1 tane 3g buldum bunda whatsapp çalıştırmak için jailbreak yapmam yeterlimi?

3g son olarak 4.2.1 oluyor sanirim

whatsappta en dusuk 4.3te calişiyor.

mecburen jb yapip.sizin cihazin sürümüne uygun dosya indirilip öyle yükleyebilirsiniz.

turci
10-04-2013, 10:51
ayarlar kısmında var açıyorum Faceti mi fakat görüşme yapılamıyor diyor.

Apple Account'unuz var mı?

Yogi
10-04-2013, 10:55
3g son olarak 4.2.1 oluyor sanirim

whatsappta en dusuk 4.3te calişiyor.

mecburen jb yapip.sizin cihazin sürümüne uygun dosya indirilip öyle yükleyebilirsiniz.

jailbreak konusunda çok cahilim bir suru sitede yazıyo ama bana en kolay ve basit anlatımlı sıteyı rıca etsem lınk olarak atarmısınız?

semprimena
10-04-2013, 11:09
jailbreak konusunda çok cahilim bir suru sitede yazıyo ama bana en kolay ve basit anlatımlı sıteyı rıca etsem lınk olarak atarmısınız?
Buyrun; Jailbreak & Unlock (http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/)

Yogi
10-04-2013, 11:11
İOS 4.2.1 UNTETHERED JAİLBREAK GREENPOSİON (resimli anlatım) (http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/ios-4-2-1-untethered-jailbreak-greenposion-resimli-anlatim-456639.html) bu işe yararmı?

semprimena
10-04-2013, 11:21
İOS 4.2.1 UNTETHERED JAİLBREAK GREENPOSİON (resimli anlatım) (http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/ios-4-2-1-untethered-jailbreak-greenposion-resimli-anlatim-456639.html) bu işe yararmı?
Sürümünüz 4.2.1 ise yarar, uygun redsn0w sürümünü de tavsiye ederim. Linkte fotolu anlarımlar mevcut. Dfu mod'a alırken sıralamalara ve tuş zamanlarına dikkat edin. Bittikten sonra cydia içine repoları eklemeniz gerekli. Kolay gelsin.

KAYA
10-04-2013, 11:33
Apple Account'unuz var mı?

account suz zaten telefonda bir çok işlemi yapamıyorsun, accountum var.

Ahmet Saraçoğlu
10-04-2013, 12:03
arkadaşlar 4 ile 4s i hız ve pil performansı oalrak kıyaslarmısınız , farkedilir farklar varmı?
Eşimde 4 var , pilinden memnunum ama ipad2 ye kıyasla aşırı yavaş.4s te bu yavaşlık giderildi mi?
Pil mah leri ayn mı?Hangisinin pili daha uzun gider?
(Aynı versiyon içerisinde üretim tarihine göre pil performansı fark eden üretimler varmı)

HaKo
10-04-2013, 12:08
arkadaşlar iphone 4 den 5 e geçtim, uygulamalarım ve rehberim diğer telefonda kaldı, bunları nasıl aktarabilirim ? icloud la deniyorum ama beceremedim bi türlü.

paralı uygulamalarım var mesela onları aktarabilirmiyim yeni telefona yoksa tekrar para verip yüklemek zorundamıyım ?

Kadyr
10-04-2013, 12:10
İtunes sifrenle acinca direk indiriyorsun ucretsiz olarak. 4s yedegin varsa ituneste onu yedekle yukle diceksin sadece 5 e

darkred
10-04-2013, 12:32
Beyler birşey sorucam.Telefonu ilk açarken ben bir hesap aldım icould hesabı sanırım.Daha sonra itunes indirdim pc ye.Ancak giriş yapamıyorum sanırım bu ikisi farklı kullanıcı adı ve şifre gerektiriyor.Dün gece bir ara girdi Evrenin iphonu filan dedi itunes da daha sonra sürekli giriş yapmamı istedi şifreyi adı girdim ancak yanlış ID yada Password diyor :)

I tunes a üye olurken kredi kartı bilgisi filan istiyor bende vermeye çekindim ne yapayım ?

HaKo
10-04-2013, 12:41
İtunes sifrenle acinca direk indiriyorsun ucretsiz olarak. 4s yedegin varsa ituneste onu yedekle yukle diceksin sadece 5 e

4s i nasıl yedekleyeceğim i tunes dan telefon üzerinden ?

Kadyr
10-04-2013, 12:45
Kablo ile olur yada icloud a yedekleyebilirsin hb yok dimi

Gko
10-04-2013, 15:43
dün modeme res attıgımdan beri iphone'la modeme baglanamıyorum neden olabilir bu sorun. kapattım açtım modeme res attım falan ama hala giremiyorum

..................

B.Battal
10-04-2013, 15:48
Bir arkadaşım jailbreak yapmıştı ve güncelleme çıktığında telefona düşmüyordu.
Jailbreak yapınca böyle bir sorun yaşar mıyım? Yada çaresi var mıdır?
Bir de 6.1.3 jailbreak çıktımı acaba?

emresener
10-04-2013, 16:06
İphone5 kullanıyorum, şuan büyük bir sıkıntı içine girdim. Üst kilit tuşum eski hassaslığını kaybetmiş durumda şöyleki tek basımda yada ufak dokonuşlarda eskiden kitlenir ve açılırdı ancak suan biraz sert bastırmam gerekiyor varmıdır bu konuda şikayeti olan.
vodafone capacity'dn aldım cihazı götürücem ancak 1 ay telefonsuz kalma durumunu göze alamaz oldum :(

Kadyr
10-04-2013, 16:25
Jb li ise telefona dusmez.itunes ten indirmen gerek . 6.1.3 jb yok

EREN34
10-04-2013, 16:40
arkadaşlar 4 ile 4s i hız ve pil performansı oalrak kıyaslarmısınız , farkedilir farklar varmı?
Eşimde 4 var , pilinden memnunum ama ipad2 ye kıyasla aşırı yavaş.4s te bu yavaşlık giderildi mi?
Pil mah leri ayn mı?Hangisinin pili daha uzun gider?
(Aynı versiyon içerisinde üretim tarihine göre pil performansı fark eden üretimler varmı)

ip4 kullandim su an 4s kullaniyorum. İki cihazida sifir aldim. Karti 4ten sokup 4se taktigimda menu gecisleri va hizinda kayda deger bir fark gorememistim ancak sagak youtube vs hizi bambaska. Sekli semali ayni ama perf. bambaska. pil konusunda durum ayni geldi bana. Guncel ios 6 serisi yazilimla belki ip4 menu gecislerinde yavas kalabilir yada oyunlari acma hizinda falan

Emin olmamakla birlikte ipad2 ile ip4s islemci ayni

Kadyr
10-04-2013, 21:57
elimde açılmamış 4s kulaklığı var. iphone 5 kulaklığı ile takas düşünen varmı üstünü konuşalım anlaşalım:)

darkred
11-04-2013, 00:04
Beyler birşey sorucam.Telefonu ilk açarken ...

.....

Edit kalkmış yeni post atmak zorunda kaldım :) Sıkıntımı çözdüm sonunda :) Ayrıca 2 günlük uğraş sonucu rehberimide iphone a aktarabildim rahatladım :D

ümitech
11-04-2013, 02:08
İphone 5 hiç ama hiçbir şekilde ios 5 sürüme düşüremezmiyim ? Rezalet bi versiyon bu i6

Kadyr
11-04-2013, 05:04
Dusmez:)..

SkY
11-04-2013, 08:12
aralık 12 de aldığım 4s için bugüne kadar 3 defa güncel yazılım güncellemesi yaptım şu an son sürümde ,fakat önceleri çok az başıma gelen programların kendi kendine açılmadan kapanması durumu artık daha sık olmaya başladı.sizce sebebi ne olabilir?

Silence45
11-04-2013, 12:14
iphone 5 orjinal kulaklığını türkiye'den güvenilir şekilde nereden alabilirim? Veya yurtdışı site de farketmez alabilirim.Elinde sıfır olup satmayı düşünen varsa da konuşabiliriz.

Tunacan
11-04-2013, 13:02
Beyler acil yardımınız lazım.
Pederin ip4 e 6.1.3 yükledim. fakat rehber uçtu. Nasıl çözeriz bu işi?

Ahmet Saraçoğlu
12-04-2013, 21:03
küçük bi soru ,,,
4s mi 5 mi?:D

gfb01
12-04-2013, 21:26
almışken 5 iyidir

Kadyr
12-04-2013, 21:38
elimde açılmamış 4s kulaklığı var. iphone 5 kulaklığı ile takas düşünen varmı üstünü konuşalım anlaşalım

Ahmet Saraçoğlu
15-04-2013, 14:32
Arkadaşlar iphone alırken neye dikkat etmek lazım?simfree ne gevey ne ,, aynı şeymi farklı mı?
Her ios güncellemesi yapılabilmesi için ne almam lazım yurtdışı telefonda?

KGüneyli
15-04-2013, 14:33
Arkadaşlar iphone alırken neye dikkat etmek lazım?simfree ne gevey ne ,, aynı şeymi farklı mı?
Her ios güncellemesi yapılabilmesi için ne almam lazım yurtdışı telefonda?

Simfree olucak güncellemeleri alabilmen için .