Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
whatsapp ta mikrofon tuşuna basılı tutup ses gönderebiliyoruz ya.
şu aralar "sesli notu kaydetme başarısız. Uygulama hatası diyor".,
Ayarlar mikrofondan watsapı açın mikrofona izin verin :)
Gruplar diye bi seçenek var orada hepsi işaretli değil mi ? Bende bi ara whatsappta ismi görünen bi arkadaş vardı listede görünmüyordu sonra baktım ki gruplardan bi kaçında tik işareti yok. Onları yaptım görünmüştü listede. Hoş mutlaka yapmışsındır ama gözden kaçmış olabilir.
baktım abi sağol ama işaretli ordakiler. ios 7den sonra böyle oldu araştırdım cözümünü internettede bulamadım telefoncuya gidicem bu hafta
O senin batarya ile ilgili bir sorun işletim sistemi ile değil. Artık ömrünü yarılamış sayın kendisi :)
bence alakası yok benim bataryam da hiç problem yoktu %1 gördüğünde bile kapanmadığı zamanlar oluyordu. ios 6 zamanı. şimdi video çekerken 20-30 sn sonra kapanıyor. %20 altı telefon görüşmesinde kapanıyor. 5-10 dk sonra açılıyor vs vs. hem teflonu çok aşırı kullanan birisi değilim. genelde bekleme modunda.
instegram videolarına müzik eklemek için program tavsiyesi alabilir miyim?
Havalarda soğudu...
CasabLanca
19-11-2013, 23:28
anthill diye karıncalı bir oyun indirdim müptelası oldum paralıyken ücretsiz olmuş
size şimdi çok ciddi bişey sorucam kafayı yemek üzereyim...
telefon iphone5 yazılım ios7 son sürüm
ana menü tuşuna basılı tuttuğumda voicecontrol açılıyor ve sürekli cebimde bu olup birilerini arıyor kapatamadım bir türlü sevabına yardımcı olun nolur girmediğim site kalmadı
By_HaNNibaLL
19-11-2013, 23:44
2 yıllık iphone 4s in bataryasini değiştirsem süre de bi fark olur mu bu kadar kısa sürede batarya ömrünü yitirir mi ?
bence alakası yok benim bataryam da hiç problem yoktu %1 gördüğünde bile kapanmadığı zamanlar oluyordu. ios 6 zamanı. şimdi video çekerken 20-30 sn sonra kapanıyor. %20 altı telefon görüşmesinde kapanıyor. 5-10 dk sonra açılıyor vs vs. hem teflonu çok aşırı kullanan birisi değilim. genelde bekleme modunda.
Konu işletim sistemi ile ilgili bir konu değil ama..
Bu arada daha dün komşunun arabasında da bir sorun yoktu ama bu gün düz yolda durduk yere krank kırmış.. Bu örnekten hiç bir farkı yok yaşadığın sorunun..
size şimdi çok ciddi bişey sorucam kafayı yemek üzereyim...
telefon iphone5 yazılım ios7 son sürüm
ana menü tuşuna basılı tuttuğumda voicecontrol açılıyor ve sürekli cebimde bu olup birilerini arıyor kapatamadım bir türlü sevabına yardımcı olun nolur girmediğim site kalmadı
Ayarlar - Genel - Parola ile kilitleme - Sesle arama (kapalı yap)
Almanci Tane-R
20-11-2013, 14:18
"Anında İletme Bildirimlerini Kullanmak İçin iTunes'a Bağlanın mesajini alıyorum tüm uygulamalara girdiğimde ne yapabilirim ?
Konu işletim sistemi ile ilgili bir konu değil ama..
Bu arada daha dün komşunun arabasında da bir sorun yoktu ama bu gün düz yolda durduk yere krank kırmış.. Bu örnekten hiç bir farkı yok yaşadığın sorunun..
sorunu tek başıma yaşasam eyvallah ta abi. bir çok kişide yaşıyor. hepimizin bataryası aynı zaman aralıklarında mı bozulacak ortak tek nokta ios 7 güncellemesi.
Ayarlar - Genel - Parola ile kilitleme - Sesle arama (kapalı yap)
sesle arama kapalı usta, gene aynı şeyi yapıyor.
ygtkrmdnz
20-11-2013, 20:00
sıfır alınan telefonun ios7 yükledikten sonra sarj sıkıntısı yaşatmasının batarya ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 1,2 kişi değil çoğu kişi yaşıyor bunu ben ve çevremde dahil telefonlar genellikle 5.
benim 4s. direk new iphone olarak güncelleme yapıyorum şimdi yedeksiz. sorun çözülmezse artık garantiye yada 7.1 beklemeye.
akucukdogan
20-11-2013, 20:34
[QUOTE=Quantum;7159734]O senin batarya ile ilgili bir sorun işletim sistemi ile değil. Artık ömrünü yarılamış sayın kendisi :)
Belkide haklısınız sonuçta sizin kadar iyi bilmiyorum ben neyin ne olduğunu fakat şu var 7ye geçtiğim gün itibariyle bunlar oldu ve 5 kullanıpta 7ye geçen bi çok insanda bu var sanırım. Çok duydum yani. Umarım bataryası bozuktur sizin dediğiniz gibi :) göndeririz servise gerekeni yaparlar :)
hediye yollayamıyorum uygulama varmı bu tarz bi sorun yaşayan
itunes e para yükleme nasıl oluyor ? kod falan giriyomuşuz sanırım. KK kullanmıyorum bari bu kod ile yükleyelim para.
bendede 4s var ios 7 den sonra şarj şaştı.şarj %5 gösteriyor şarja takıyorum birden %20 oluyor.ios6 daki kadar şarjım gitmiyor..
bendede 4s var ios 7 den sonra şarj şaştı.şarj %5 gösteriyor şarja takıyorum birden %20 oluyor.ios6 daki kadar şarjım gitmiyor..
Sirf bu yuzden telefonu degistircem
akşam sıfırdan güncelledim, new iphone yaptım. bugün twitter harici internet içeren hiç bir işlem yapmadım.
şarj problemi ios 7.01 veya 02 den sonra oldu.
beta ilk çıktığından beri 2 iphone dada kullanıyorum ne ios 6 da nede beta 7 de böyle bir sorun yoktu. ne zamanki orjinal 7 ye geçtim bu problem olmaya başladı 2 side 4s ikisininde alınma tarihleri arasında 1 sene veya daha fazla var yani biri eski biri yeni 2 side hemen hemen aynı şekilde kullanılıyor, ve 2 hafta arayla beta dan çıktarttım telefonları biri beta diğeri orj iken betada sorun yoktu.
çevremdeki çoğu ip kullanıcısında aynı sorunu görüyorum 4,4s,5 kullananlarda
Bende de 4s var ios 6 kullaniyorum güncellemedim henüz bende de aynı sıkıntı var.
%20 gösterirken birden %3-%5 e düşüyor ve telefon kapanıyor.
Sarja taktığımdada birden yükseliyor.
hondafit
22-11-2013, 11:04
itunes e para yükleme nasıl oluyor ? kod falan giriyomuşuz sanırım. KK kullanmıyorum bari bu kod ile yükleyelim para.
gift card almanız lazım
http://www.teknoblog.com/wp-content/uploads/2012/12/itunes-hediye-kartlari-041212.jpg
https://www.google.com/search?q=apple+premium+reseller+t%C3%BCrkiye
Güzel Manager'lik oyunu tavsiye edebilecek biri var mı?
Galatasaray Fantasy Manager oyunundan sıkıldım.
Transfer yapabiliyorsun ama oyuncu satamıyorsun vs. sürekli oyun içi alım isteyen bir oyun.
turbo&quattro
22-11-2013, 16:31
iPad im imessage gondermiyor 1 haftadir sebebi ne olabilir? ( wi-fi )
Edit
Son surumu guncellememistim simdi guncelledim imessage sorunsuz calisiyor.
Telefonun ahizesinden hiç ses gelmiyor.Düşürme,ıslanma vs hiçbirşey olmadı.Başına gelen var mı ?
sürüm 6.1 ios7 yi sevmediğim için geçmek istemiyorum.Önerisi olan var mı ?
Mesut-RR
23-11-2013, 20:47
İos 7 kullanıyorum sonraki güncellemeleri almadım bilerek.Şimdi 7.0.4'e geçiyorum.
Var mı sıkıntı yaşayan ? Forumlarda garip garip sıkıntılarla karşılaşanlar var.
arkadaşlar 4s satılıp htc one alınırmı sizce?
Garantiden gelen telefonumu garantiye gönderdim sim kilitli gönderdikleri ve bir sürü sorunu çıktığı için, şimdi yenisi geldi.. Şarja takıyorum 15 sn sonra falan sıcaklık uyarısı veriyor şarj edemiyorm telefonum buz gibi kafayı yiyeceğim var mı yardım edebilecek? Allah bu teleservice'in belasını versin!
Kardeşime aldığım 4s te de şarj sorunu var. %7 de kapandı, şarja taktık %7 olarak açıldı. iOS7 yüklü ancak son sürümü değil. Nedir bizim sorunumuz ? Ne yapabiliriz, tavsiyeniz nedir ?
Güzel Manager'lik oyunu tavsiye edebilecek biri var mı?
Galatasaray Fantasy Manager oyunundan sıkıldım.
Transfer yapabiliyorsun ama oyuncu satamıyorsun vs. sürekli oyun içi alım isteyen bir oyun.
Top Eleven 'a bi bak istersen. Fena değildir...
dun aksam beta 7.1 kurdum tertemiz bir şekilde sadece rehber ve notlarım var uygulamaları yüklemedim.
Pil %65 şu anda
Kullanım 2 saat 16 dakika (yarıdan fazlası 3g açık, 1 saatten fazla konuşma,wifi ve konum servisleri hep açık.)
Beklemede 15 saat 30 dakika (ekran full parlaklık,sabah en az 10 dk alarm çalar)
şu an memnunum su gibi akıp gitmiyor hiç olmazsa 1-2 gün böyle kullanıp uygulamaları yüklemeyi düşünüyorum. inşallah uygulamaları yükledikten sonrada böyle devam eder şarj süresi.
not: (pil tasarrufu yaptıracak bazı ayarlar yapılı; mail kontrolu elle, hava durumu elle, borsa kapalı,zaman eşitlemesi kapalı arka plan yenilemesi kapalı, hareketi azalt aktif.)
şu an şarjım %20 ye indi
kullanım 4 saat 25 dakika
bekleme 1 gün 4 saat
üstteki mesajımdan sonra %80 3g açık kullandım diğer şeylerde aynı
dün akşam saat 8 gibi şarjdan çıkarmıştım şu an saat 00:00
bence süper gitti şimdi tekrar şarj ediyorum. tekrar %20 ye indiğinde kısa bir özet geçerim.
(artık telefon eskisi gibi ısınmıyor 3g açık iken)
ceyhun737
26-11-2013, 01:46
İpad mini retina tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Telefonun ahizesinden hiç ses gelmiyor.Düşürme,ıslanma vs hiçbirşey olmadı.Başına gelen var mı ?
sürüm 6.1 ios7 yi sevmediğim için geçmek istemiyorum.Önerisi olan var mı ?
Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Aynı sıkıntı bende de olmuştu iç kulaklık mefta, değişimi gerekiyor büyük ihtimalle :o Servise sordum değişimi parça dahil 85tl dediler. Ben ebaydan sipariş ettim 3$ a kendim değiştireceğim :D Parça bu..
Ear Piece Speaker Replacement Part Earpiece Repair Tools for iPhone 4S | eBay (http://www.ebay.com/itm/Ear-Piece-Speaker-Replacement-Part-Earpiece-Repair-Tools-For-iPhone-4S-/170897412995?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_To ols&hash=item27ca479383)
By_HaNNibaLL
26-11-2013, 16:02
Aynı sıkıntı bende de olmuştu iç kulaklık mefta, değişimi gerekiyor büyük ihtimalle :o Servise sordum değişimi parça dahil 85tl dediler. Ben ebaydan sipariş ettim 3$ a kendim değiştireceğim :D Parça bu..
Ear Piece Speaker Replacement Part Earpiece Repair Tools for iPhone 4S | eBay (http://www.ebay.com/itm/Ear-Piece-Speaker-Replacement-Part-Earpiece-Repair-Tools-For-iPhone-4S-/170897412995?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_To ols&hash=item27ca479383)
değiştirip durumu yazarsaniz bende düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin
speed_emre
29-11-2013, 20:42
arkadaşlar gm discovery aldım. Full net açık olarak ayda kaç gb tüketiyorsunuz?
Yada işiniz olduğu zaman günde 2- 3 saatinizi geçirirseniz tüketim nasıl oluyor?
aveada 3 g çalışıyor dimi?
teşekkürler.
Apple dan Tire Size Calculator için güncelleme onayı bekliyorum. Bir kaç güne gelir herhalde.
2.0 versiyonu için 2 gün FREE yapacagım.
Jant lastik değiştirirken isinize yarayacağını düşünüyorum. :)
http://img853.imageshack.us/img853/2338/22zk.png
program çok iyi abi.
başarılarının devamını severek takipteyiz :D
slowmotion
30-11-2013, 16:52
Buna benzer vardi ama tr olmasi cok memnun etti. Elinize saglik
Rapidshare'dan dosya indirebiliyormuyuz ?
JB neden cıkmadı hala
7.1 çıkmak üzere neyin jb si :)
Bu sefer becerdık bu ısı dıyosun yanı :D:D:D
tahmini ne zamana kadar çıkar? ben betayı yükledim çok memnunum olmuş olmuş :icon_tup:
Teşekkür ederim.
tıre programı guzel 5 lıra suan free olunca hemen ındırcem:)
7.1 ne zaman çıkar ? ve Tire Size uyg. ücretsiz olduğunda söyleyin de indirelim ya :D
İpad mini retina tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Ben ilk versiyon iPad Mini kullanıyorum, çokta memnunum. pratik, taşınabilir vs. Ekran konusunda zayıftı sadece, Retina'sı iyidir.
dun aksam beta 7.1 kurdum tertemiz bir şekilde sadece rehber ve notlarım var uygulamaları yüklemedim.
Pil %65 şu anda
Kullanım 2 saat 16 dakika (yarıdan fazlası 3g açık, 1 saatten fazla konuşma,wifi ve konum servisleri hep açık.)
Beklemede 15 saat 30 dakika (ekran full parlaklık,sabah en az 10 dk alarm çalar)
şu an memnunum su gibi akıp gitmiyor hiç olmazsa 1-2 gün böyle kullanıp uygulamaları yüklemeyi düşünüyorum. inşallah uygulamaları yükledikten sonrada böyle devam eder şarj süresi.
not: (pil tasarrufu yaptıracak bazı ayarlar yapılı; mail kontrolu elle, hava durumu elle, borsa kapalı,zaman eşitlemesi kapalı arka plan yenilemesi kapalı, hareketi azalt aktif.)
şu an şarjım %20 ye indi
kullanım 4 saat 25 dakika
bekleme 1 gün 4 saat
üstteki mesajımdan sonra %80 3g açık kullandım diğer şeylerde aynı
dün akşam saat 8 gibi şarjdan çıkarmıştım şu an saat 00:00
bence süper gitti şimdi tekrar şarj ediyorum. tekrar %20 ye indiğinde kısa bir özet geçerim.
(artık telefon eskisi gibi ısınmıyor 3g açık iken)
yukarıdaki mesajımdan sonraki kullanımların resimlerini çektim aşağıda. şarja takmadan ss aldım hepsi farklı günler farklı şekilde kullanımlar, kullanımın minimum %30 u 3g lidir.
http://imageshack.us/a/img600/2735/d3yv.png http://imageshack.us/a/img822/1230/a31v.png http://imageshack.us/a/img706/3333/jn5b.png http://imageshack.us/a/img59/2784/94az.png
Rehberde sanırım outlookdakı kişiler falanda çıkıyor onların görünmemesi için ne yapmam gerekiyor
Day Walker
02-12-2013, 12:33
Rehberde sanırım outlookdakı kişiler falanda çıkıyor onların görünmemesi için ne yapmam gerekiyor
Ayarlar / rehber / hangi uygulamanın erişmek istediğini görebilirsin
Ayrıca outlook hesabina girip rehberi pasif etmen gerekiyor.
Rehbere girdikten sonra sol üstten Gruplar a gir, Outlook tik ini kaldır :)
Edit : Ya bu 7.2 ne zaman çıkıyor ? Bi tarihi yok mu bunun ? Bu şarj olayını çok kıskandım :D
teşekkür ederim hallettim.
iphone 5S i 2 aydir ofiste sorunsuz kullaniyorum hicbir sekilde modem vs degismedi bugun yaklasik 4 -5 saattir wifi bagli gorunmesine ragmen hicbirsey acamiyorum ofiste kimsenin telefonunda sikinti yok yani modem calisiyo.acip kapadim ,forget this network vs herseyi denedim.Su an bagli gorunuyor fakat no internet connection diyip kaliyo.Varmi onerisi olan?
Whatsapp güncellemesi geldi, bekleyenlere hayırlı olsun
Whatsapp güncellemesi geldi, bekleyenlere hayırlı olsun
Cok hizlisin abi ben yazmk icin girmistim nasil olmus bakalim ;)
Day Walker
03-12-2013, 07:05
Whatsapp güncellemesi güzel olmuş İOS 7 ye uymuş.
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2013, 07:06
evet güzel olmuş wssp
whatsapp ı çok bekledik, baya da geç kaldı. ama güzel olmuş. Şimdi 7.2 yi bekliyoruz :D
serkanokan
03-12-2013, 09:28
Beğenmeyen bi ben varım heralde yeni whatsappı :)
Degisik olmus alisiriz :)
Ahmet Saraçoğlu
03-12-2013, 09:42
gödnerilen resimlerin ekranda büyük ebatta olması ciddi hoş olmuş.
whatsapp ı çok bekledik, baya da geç kaldı. ama güzel olmuş. Şimdi 7.2 yi bekliyoruz :D
daha 7.1 çıkmadı yahu sen 7.2 ye nereden takıldın?
daha 7.1 çıkmadı yahu sen 7.2 ye nereden takıldın?
Aman 7.1 işte :D
ygtkrmdnz
03-12-2013, 15:10
birde eski akıcılığa ulaşırsa efsane olur :)
SC koyabilirmisiniz yeni watsapp ı ios6 olan birisi olarak merak ettim :)
birde eski akıcılığa ulaşırsa efsane olur :)
evet biraz geçişlerde kasıyor
Yarın gece 00:00 a kadar FREE
Güle güle kullanın..
AppStore Download (https://itunes.apple.com/tr/app/jant-lastik-hesaplay-c/id591585545?l=tr&mt=8)
http://img40.imageshack.us/img40/1377/pjgh.jpg
emeğine sağlık abi teşekkürler
slowmotion
05-12-2013, 11:25
Elİnİze saĞlik teŞekkÜrler
beta 7.1 de şarj olaydın dan sonra en çok hoşuma giden şey artık otomatik ekran parlaklığının mükemmel derecede çalışıyor olması. belkide şarjın uzun gitmesinin sebeplerinden biride bu olabilir.
çok sinir oluyordum önceden dışarıda leş gibi güneş varken açmazdı ekranı, bir şeyler görecem diye gözüme sokardım telefonu, gece yatakta açtığımda da flaş gibi kör ederdi bir anda.
7.1 2014 te gelir diyolar ? Sırf şarj için 7.1 i dört gözle bekliyorum.
Ahmetfikri
06-12-2013, 01:05
4s için yan sanayi sarj kablosu sarj olma süresine etki edermi ??
7.1 yılbaşı gibi deniliyor ben beta değilde asıl sürümü bekleyeceğim yine :)
siyah klavye en sevindiğim olay oldu açıkçası..
4s için yan sanayi sarj kablosu sarj olma süresine etki edermi ??
Edebilir. Daha uzun sürede şarj oluyor çakma şarj aletleriyle.
Arkadaşlar, uygulamayı indiren arkadaşlar Appstore'da olumlu / olumsuz yorumlarını yazarlarsa memnun olurum.
http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/23/photos/612000/620x/57612.jpg
https://itunes.apple.com/us/app/12-days-of-gifts/id777716569?mt=8
Apple'ın 26 Aralık 6 Ocak tarihleri arasında 12 gün boyunca bedava uygulama, kitap, müzik, film dağıtacağı uygulama "12 Gün Hediye" çıktı.
15 gün sonra ilk hediyeniz size ulaşacak diyo :D Ne gibi hediyeler veriyor ?
15 gün sonra ilk hediyeniz size ulaşacak diyo :D Ne gibi hediyeler veriyor ?
Apple’ın yılbaşına doğru seçtiği uygulamaları ücretsiz olarak sunduğu özel bir kampanya başlıyor. Buna göre 12 gün boyunca kullanıcılar ücretli bir uygulamayı bedava indirebilecek.
Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı sürprizini yapmaktan geri durmadı. 26 Aralık tarihi itibariyle kullanıcıların indireceği ’12 Days of Gifts’ yani ’12 Gün Hediye’ uygulaması sayesinde kullanıcılar bu tarihten itibaren 12 gün boyunca her gün ücretsiz bir uygulama indirebilecek.
Uygulama kullanıcıya her gün bildirim göndererek ‘x uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz’ uyarısını verecek ve bu sayede kullanıcı da indirebileceği uygulamadan haberdar olacak.
Oyun, uygulama, film, kitap gibi birçok farklı kategoriden Apple’ın seçeceği uygulamaların ücreti ne olursa olsun o gün kullanıcıya ücretsiz olacak. Ancak bunun için kullanıcıların söz konusu uygulamayı telefonlarına indirmeleri ve 26 Aralık tarihini beklemeleri gerekiyor. 6 Ocak tarihine kadar da bu kampanya devam edecek.
Gs maçının kalan 60dakikasını internetten izlesek kaç mg-gb gider ?
iphone 5 te yeni rekorum bu :D
http://imageshack.us/a/img809/2174/gbel.png
Foruma fotoğraf yüklemek için kullanabileceğim app var mı ?
https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000761100320/d9e4f3fd3f6b6b371dc033a433410821.jpeg
AppZapp Pro Ücretsiz.
https://itunes.apple.com/tr/app/appzapp-pro-her-gun-yeni-uygulamalar/id403497183?l=tr&mt=8
Hemen indirin zira kısa süre sonra yayından kalkacak..
Ancak kullanmaya devam edeceksiniz..
Bilgi için teşekkürler abi.Günün uygulaması saçmalığından kurtulmuş olacağım :D
Bugün telefonu çok kullanmadım whatsapp konuşması bi kaç telefon konuşması yaptım.Evde wi-fi den bağlanıyorum.
Kullanım : 2 saat 41 dk
Beklemede : 1 gün 0 saat
Kalan şarj: %62
geçenlerde %10 şarjı kaldığında telefon kapandı anlamadım
hala 7.0.4 kullanıyorum ben. evde wifi, dışarda 3g full açık, arada oyun oynamalı ve tel görüşmeli bu şekilde,
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1505551_626152960775235_992594624_n.jpg
https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000761100320/d9e4f3fd3f6b6b371dc033a433410821.jpeg
AppZapp Pro Ücretsiz.
https://itunes.apple.com/tr/app/appzapp-pro-her-gun-yeni-uygulamalar/id403497183?l=tr&mt=8
Hemen indirin zira kısa süre sonra yayından kalkacak..
Ancak kullanmaya devam edeceksiniz..
Geniş kapsamlı, güzel bir uygulama olmuş. elinize sağlık.
İphone' ye Trafik RAcer oyununu ücretsiz nasıl indirebilirz ya :D bilen duyan var mı
Bu aralar ip 4s cihazimda cabuk sarj bitme ve bi yavaslik mevcut sizde de bu durum var mi nedendir acaba?
By_HaNNibaLL
15-12-2013, 10:39
Bu aralar ip 4s cihazimda cabuk sarj bitme ve bi yavaslik mevcut sizde de bu durum var mi nedendir acaba?
Sabah 8 de şarjdan cıkarttim.
8.30-9 arasi facebook foursquare check in 5 tane falan da vine videosu izledim sınava girdim cıktım eve geldim suan sarj %53
İphone 4s telefon da
geçen hafta genpaya gitti geldi cihazım 4s 16 gb, pil değişimi yapılmış sistem temizlik vs vs. ios7 yüzünden soğudum ve sattım. sapa sağlam cihazımın bedava bataryası da değişti.
By_HaNNibaLL
15-12-2013, 10:42
geçen hafta genpaya gitti geldi cihazım 4s 16 gb, pil değişimi yapılmış sistem temizlik vs vs. ios7 yüzünden soğudum ve sattım. sapa sağlam cihazımın bedava bataryası da değişti.
Fark oluştu mu telefonda batarya değiştikten sonra bende düşünüyorum.
Fark oluştu mu telefonda batarya değiştikten sonra bende düşünüyorum.
hiç kullanmadan sattım. eskisine göre illaki artısı olmuştur. birisi 14 ay kullanılmış batarya birisi sıfır km idi.
Aynenn ya bende artk bktm yani suan sinAvdan cktm arabada sarj edyrm artk bataryayi degstrcm yani bunaltti beni intten guvenilir batarya alacagimiz yer var mi
Aynenn ya bende artk bktm yani suan sinAvdan cktm arabada sarj edyrm artk bataryayi degstrcm yani bunaltti beni intten guvenilir batarya alacagimiz yer var mi
7.1 i bekleyin ve 7.1 ile birlikte tertemiz bir kurulum yapın. 1-2 önceki sayfalarda 7.1 beta ve temiz bir kurulum ile elde ettiğim kullanım değerlerini görebilirsiniz. bende pili değiştirmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim.
7.1 sürüm ile ne yenilik gelecek ?
ben bı saat once ınternetten batarya aldım valla ıos ıyıce sapıttı telefon yavasladıgı barız bellı yatak sardı resmen
7.1 sürüm ile ne yenilik gelecek ?
Bataryayı daha verimli kullanıyor, siyah klavye geliyor bildiğim.
http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/23/photos/612000/620x/57612.jpg
https://itunes.apple.com/us/app/12-days-of-gifts/id777716569?mt=8
Apple'ın 26 Aralık 6 Ocak tarihleri arasında 12 gün boyunca bedava uygulama, kitap, müzik, film dağıtacağı uygulama "12 Gün Hediye" çıktı.
Bugün itibari ile hediyeler düşmeye başladı.
2.hediye 26sında :)
İphone' ye Trafik RAcer oyununu ücretsiz nasıl indirebilirz ya :D bilen duyan var mı
Trafik racer'ı bilmem'de Real Racing'i öneririm :icon_tup:
serkanokan
16-12-2013, 10:01
Hediye şarkımı heyecanla indiriyorum :D
Hediye şarkımı heyecanla indiriyorum :D
Bnm tarzım olmadığı için bu hediyeyi pas geçtim. Bakalım diğer Hediye'de şansımıza ne gelecek ?
Ip5s te whtsp bildirim sesi cinnn diye bi ses bunu degistiremiyormuyum ? Bulamadim
Ip5s te whtsp bildirim sesi cinnn diye bi ses bunu degistiremiyormuyum ? Bulamadim
WhatsApp>Ayarlar>Bildirimler
By_HaNNibaLL
17-12-2013, 23:25
ben bı saat once ınternetten batarya aldım valla ıos ıyıce sapıttı telefon yavasladıgı barız bellı yatak sardı resmen
Bataryayi nerden kaça aldin bide değiştirdiğinde bi bilgi verirsen işe yariyorsa hemen bende ayni yolu izlemek istiyorum :D
WhatsApp>Ayarlar>Bildirimler
Gozumuzun onundeki seyi gormuyoruz ;)
mert_can 41
18-12-2013, 01:21
İphone 5 ten gerçekten sıkılmaya başaldım 2 inci 5 alışım ve yine aynı sorun donmalar ve sapıtlmalar şimdiki sorunum mesaj larım bazen ekrana bildirim olarak düşmüyo menüye girdiğim zaman mesaj lar bölümünde 1 yazıyo ordan anlıyorum mesaj geldiğini bu sorunu nasıl çözebilirm tamamen yazılımsal bir hatamı yoksa bir ayarı varmı sinir bastırdı turkcel ve reklam mesajları ekranda gözüküyo normal mesajlar menüde gözüküyo ekranda gözükmüyo devamlı telefon sesiz de oluncada farkedemiyorum mesaj geldiğini :mad:
5s'ten sonra hayat varmis diyorum ozellikle sarj suan 12 saat oldu ve ayni kullanim ile ip5 arasinda 2 kere sarj vardi :)
İphone 5 ten gerçekten sıkılmaya başaldım 2 inci 5 alışım ve yine aynı sorun donmalar ve sapıtlmalar şimdiki sorunum mesaj larım bazen ekrana bildirim olarak düşmüyo menüye girdiğim zaman mesaj lar bölümünde 1 yazıyo ordan anlıyorum mesaj geldiğini bu sorunu nasıl çözebilirm tamamen yazılımsal bir hatamı yoksa bir ayarı varmı sinir bastırdı turkcel ve reklam mesajları ekranda gözüküyo normal mesajlar menüde gözüküyo ekranda gözükmüyo devamlı telefon sesiz de oluncada farkedemiyorum mesaj geldiğini :mad:
genelde o ekranı açıp kapatınca oraya düşüyor, heralde en sıkıntısız ip5 kullanıcılarından birisi benim (maşallah :D)
Dün bi arkadaşım, arkadaşında gps ile kullanılan ipad olduğunu söyledi. Wi-fi ya da cellular değil. Hazırda satılan böyle bir model var mı ?
Dün bi arkadaşım, arkadaşında gps ile kullanılan ipad olduğunu söyledi. Wi-fi ya da cellular değil. Hazırda satılan böyle bir model var mı ?
Güncel... :D
GPS anteni wifi-3g olsun olmasın hepsinde var
Gps sadece 3G modellerinde var. Hiç bir iPad modelinde Wifi modelinin gps'i yoktur
Ayrıca, Wifi ve Wifi+3g şeklinde iki model var. 3. bir model yok
GPS anteni wifi-3g olsun olmasın hepsinde var
Gps sadece 3G modellerinde var. Hiç bir iPad modelinde Wifi modelinin gps'i yoktur
Ayrıca, Wifi ve Wifi+3g şeklinde iki model var. 3. bir model yok
Teşekkürler. Ben de bu şekilde iletiyim arkadaşa...
"GPS anteni wifi-3g olsun olmasın hepsinde var"
Yanlış olmuş ama.
3G lerin hepsinde gps var. 3G olmayan iPad lerde gps yok. Gps için 3G özelliği şart yani. Bu şekilde paylaş istersen.
genelde o ekranı açıp kapatınca oraya düşüyor, heralde en sıkıntısız ip5 kullanıcılarından birisi benim (maşallah :D)
Bende de sıkıntı yok ya :) Allah korusun :)
volkan_gs
22-12-2013, 16:08
Ios 7 için Jb çıktı hayırlı olsun :)
Day Walker
23-12-2013, 09:48
İos 7 Untethered jailbreak çıktı arkadaşlar.
Aşağıdaki konudan indirebilirsiniz hayırlı olsun :)
iOS 7 Untethered Jailbreak Çıktı! Gözümüz Aydın! - Jailbreak-Unlock - iPhoneYardim.net (http://www.iphoneyardim.net/topic/103086-ios-7-untethered-jailbreak-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1-g%C3%B6z%C3%BCm%C3%BCz-ayd%C4%B1n/)
"GPS anteni wifi-3g olsun olmasın hepsinde var"
Yanlış olmuş ama.
3G lerin hepsinde gps var. 3G olmayan iPad lerde gps yok. Gps için 3G özelliği şart yani. Bu şekilde paylaş istersen.
aklım telefona gitmiş, otomatik olarak 3g li olduğu için hepsinde gps var
3g siz ipadde yok haklısınız :)
Son guncellemeden sonra sahibinden.com acilmiyor sorun yasayan var sanirim
slowmotion
23-12-2013, 10:22
Son guncellemeden sonra sahibinden.com acilmiyor sorun yasayan var sanirim
evet güncelleme gelecek, galiba apple onayı uzun sürüyor
İos 7 Untethered jailbreak çıktı arkadaşlar.
Aşağıdaki konudan indirebilirsiniz hayırlı olsun :)
iOS 7 Untethered Jailbreak Çıktı! Gözümüz Aydın! - Jailbreak-Unlock - iPhoneYardim.net (http://www.iphoneyardim.net/topic/103086-ios-7-untethered-jailbreak-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1-g%C3%B6z%C3%BCm%C3%BCz-ayd%C4%B1n/)
7.0.4 için untethered yapabiliniyormu?
Ipadde telefon numarasının nerede yazdığını görebiliyormuyuz ?
Benim şöyle bir problemim var. Benim apple id'imi kuzenim kullaniyor ve söylememe rağmen ücretli uygulamalar indirmiş. Şifreli değiştirdim ayrıca onun cihazının benim apple id'imi kullanmasını nasıl engellerim.?ayrıca apple id'imi kullanan farklı cihaz var midir onu nasıl öğrenebilirim ??
ıp 4s ın telefonu sessıze alma tusu bozuldu calısmıyor nedır bunun malıyetı ??? aksam aksam canımı sıktı
Benim şöyle bir problemim var. Benim apple id'imi kuzenim kullaniyor ve söylememe rağmen ücretli uygulamalar indirmiş. Şifreli değiştirdim ayrıca onun cihazının benim apple id'imi kullanmasını nasıl engellerim.?ayrıca apple id'imi kullanan farklı cihaz var midir onu nasıl öğrenebilirim ??
1-icloud a sitede giriş yap (www.icloud.com)
2-iphone umu bul de
3-açılan sayfanın orta üst kısmında tüm aygıtlar a bas orada apple id nin kullanıldığı cihazları görebilirsin.
şifreni değiştirdiysen birşey indiremez artık ama en temizi kuzeninin cihazından apple id ni kaldır.
İphone 5 i bilgisayara bağladığım zaman itunes açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
Bilgisayara başka bir iphone bağladığım zaman sorun yok...
İphone 5 i bilgisayara bağladığım zaman itunes açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
Bilgisayara başka bir iphone bağladığım zaman sorun yok...
ayarlarda biyer var iphone u pc ye bağladığımda ıtunes ı otomatik olarak aç diye. onu kapatmışsındır ondan :)
ITunes ac, iphone ununu bağla, sol menüden iPhone ununu seç, karşına gelen ekranda biraz aşağılarda göreceksin.
ip5 imi güncellemek zorunda kaldım, sanki yeni telefon almış gibiyim :D ios7 güzelmiş
Günlerdir uğraşıyorum. Meğerse dock ta sorun varmış. Kendi kablosuyla bağladım. Sorun halloldu teşekkürler..
@alp: Hayırlı olsun :)
ip5 imi güncellemek zorunda kaldım, sanki yeni telefon almış gibiyim :D ios7 güzelmiş
ios7 den çok memnunum bide şu 7.1 gelse de şarj sürelerimiz artsa :D
Sadece denemek için açılmış olan satılık 0 Apple Tv var .
İlgilenenler varsa fiyat için pm atabilir..
Sadece denemek için açılmış olan satılık 0 Apple Tv var .
İlgilenenler varsa fiyat için pm atabilir..
İşlemcisi nedir? Fiyat pm lütfen:D
Günlerdir uğraşıyorum. Meğerse dock ta sorun varmış. Kendi kablosuyla bağladım. Sorun halloldu teşekkürler..
@alp: Hayırlı olsun :)
Sagol, dünya varmış :)
ios7 den çok memnunum bide şu 7.1 gelse de şarj sürelerimiz artsa :D
Evet ona dikkat ettim evde geçe yatarken herşeyi kapatıyorum 3G ve Wireless dahil sabah uyandıgımda %3-5 arası düşüş olmuş oluyo ama io6 kullanırken hiç degişmiyodu bu şarj. Gözlemim bu şimdilik.
Instagram'dan fotoğrafı, tel ya da tablete kaydetmek için herhangi bir program var mı ?
driftboy
25-12-2013, 16:04
Instagram'dan fotoğrafı, tel ya da tablete kaydetmek için herhangi bir program var mı ?
ben ekran görüntüsü alıp kırpıyorum sonra :)
ben ekran görüntüsü alıp kırpıyorum sonra :)
Zaten ilk aklıma o geldi ama onun haricinde bişey var mı acaba :beuj:
Uçak moduna alıp paylaşmayı deneyin direk kaydediyor hafızaya instagrama paylaşmadan
emresener
26-12-2013, 09:03
12 gün hediyesi olarak justın tımberlake live albümü geldi :)
12 gün hediyesi olarak justın tımberlake live albümü geldi :)
aynen indirdim hemen :D
benim ios 6 varken de gece %7-10 civarı tüketiyor, wifi açık.. ios 7 varken de o aralıkta :)
Uçak moduna alıp paylaşmayı deneyin direk kaydediyor hafızaya instagrama paylaşmadan
Uçak moduna alıp nasıl paylaşım yapılacak? Denedim ama olmadı.
Ekrana bile basılı tutsam kaydetmiyor.
benim ios 6 varken de gece %7-10 civarı tüketiyor, wifi açık.. ios 7 varken de o aralıkta :)
Wifi kapalı 3G kapalı iken ios6da %1 belki sabah uyandıgımda düşmüş oluyordu, şimdi ios7 de min %4 düşmüş oluyo kapalı iken wifi ve 3G :)
multispace
26-12-2013, 13:16
merhabalar
en uygun i phone 5s garantili olarak nereden satın alabilirim ? bilginiz var mı
https://itunes.apple.com/au/app/r.s.-monitor/id371642576?mt=8
r.s. monitor uygulamasını kullanan var mı? 0-100 ölçümünü doğru yapma olasılığı nedir acaba?
Arkadaslar ip4s kullaniydm bataryasini degstrdm telefonun sarj olayi suan eskisine nazaran cok iyi tavsiyemdir degistirin
Arkadaslar ip4s kullaniydm bataryasini degstrdm telefonun sarj olayi suan eskisine nazaran cok iyi tavsiyemdir degistirin
orj. batarya demi ? Kaça patladı bu iş ? kardeşimin 4s i için düşünüyorum da :)
merhabalar
en uygun i phone 5s garantili olarak nereden satın alabilirim ? bilginiz var mı
16 GB, 32 GB veya 64 GB iPhone 5s satın alın - Apple Store (Türkiye) (http://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone5s)
biz buradan aldık 2 gün içerisinde geldi havale ile 2.063 tl tek çekim veya 12 aya kadar taksit ile 2.149 tl
sağda solda yok garantisi yok 1 sene garanti filan diyorlar inanma 2 yıl türkiye garantisi var apple dan alıyorsun zaten :D
orj. batarya demi ? Kaça patladı bu iş ? kardeşimin 4s i için düşünüyorum da :)
bılmıyorum orjınal mı degıl mı ama gayet ıyı ***** sıteden 29 tl ye aldım canavar masallah evet 4s ıcın
Enverbah
26-12-2013, 17:06
1 yıldır iphone 5 kullanmaktayim.sabah telefonu elime bi aldım sağ üst köşeden ekran camında açıklık var.cihazı yakın zamanda düşürmedim.garantiye göndereceğim red gelir mi
yagizgokmen
26-12-2013, 18:26
merhaba arkadaşlar apple store dan bugun tam 3. 5s im geldi :)önceki ikisi ve buda günde 1 veya 2 kere parmak izini okutup açtıktan sonra kendine 10 saniyelik restart atıyor.
sizce bu telefonu da yollamalımıyım ( para iadesi için )
yoksa gelicek olacak 7.1 sürümünü mü beklemeliyim
7.1 i bekle derim çok bi vakit kalmadı zaten,
eğer giderilmemiş olursa garantiye yollar, bu dediğiniz bilgiyi ek not olarak düşersiniz. 7.1 i bekledim ancak sorun yazılımsal değil sanırım halen aynı şekilde devam ediyor diyerek..
yagizgokmen
26-12-2013, 22:54
7.1 i bekle derim çok bi vakit kalmadı zaten,
eğer giderilmemiş olursa garantiye yollar, bu dediğiniz bilgiyi ek not olarak düşersiniz. 7.1 i bekledim ancak sorun yazılımsal değil sanırım halen aynı şekilde devam ediyor diyerek..
evet dediğiniz en mantıklısı ben yine şuraya yazıyımda ileride birinin işine yarar
yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile bu restart sorunu 7.03 güncellemesinden sonra başlıyor daha öncekilerde hiç bir sorun yok
yine yabancı bir kullanıcının kendi yaptığı bir çözüm var
ios 7 de gelen menü geçişleri açılış ve kapanış efektini açık tutuyoruz ve bu sorunu bir daha tekrarlamıyor
ayarlar / genel / erişebilirlik / hareketi azalt ( off veya kapalı yazısını görüceksiniz )
7.1 için marttan önce yayımlanmayacak dedikodular var.
Beta sürüm çıkmış ama Mart ayında yayınlanacak diyorlar.
Geliştirici olan arkadaşlar daha net bir şey söyler.
iOS final sürümlerinin ne zaman çıkacağı ile ilgili kehanetlerde bulunan çakma nostradamus lar beni çok güldürüyor :)
Apple bu konuda ser verip sır vermez. Final beklersin, bir beta daha yayınlar. O beta yı yayınladığı an herkesin umudu suya düşer, final sürümünün çıkacağını söyledikleri tarih 1 ay daha ötelenir, akabinde son Beta çıktıktan 2 gün sonra bir beta daha patlatır Apple, ya da ertesi gün Finali çıkarır, herkes apışıp kalır :)
Bu örnek geçmişte aynen yaşandı ios5 ten ios 6 ya geçerken.
O yüzden gülün geçin. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz Apple ın..
Ha şu tahminim vardı benim, geçtiğimiz 1 hafta içinde yayınlanmayacağından emindim zira Christmas tatilleri vardı, noel kutluyorlardı, Apple da dükkan kapalıydı.
Tahmin bu kadarcık olur mantıklı bir sebep sunarsın tahmin ederken.
Dünyanın en büyük uygulama firmalarında çalışan developer lar bilmiyor, adam kalkmış kıçı kırık bilmem ne semtindeki evinde yatağın üzerinde göbeğini kaşıyarak Ocak ortası, şubat başı, mart sonu vs diye işkembeden sallıyor, millet de inanıyor. Itimat etmeyin.
slowmotion
30-12-2013, 08:18
dün itibarıyle jb yaptım, bana birkaç program lazım. bildiğiniz gibi installous da yok. nereden indirebilirim? yardımcı olacak varmı?
dün itibarıyle jb yaptım, bana birkaç program lazım. bildiğiniz gibi installous da yok. nereden indirebilirim? yardımcı olacak varmı?
JB hangi ios için yaptın ? hangi program ?
Popüler mobil seyahat uygulaması Kayak bugünün hediyesi :)
slowmotion
30-12-2013, 13:15
JB hangi ios için yaptın ? hangi program ?
İP5S İOS 7.0.4 için cydia yüklü, installous yerine program indirmek için alternatif arıyorum
Iphone 4'te yan sanayi kabloyla Ios7'de sorun yasayan var mi ? Internetten inceledigimde genelde I5'lerin sorun yasadigini gordum. Evde bostan yatan 4'um var kablosu kayip onu kullaniyim diyorum. Ona gore hareket edecegim, var mi problem ?
Ipad'e whatsapp yüklesek ve onaylamak için gelen şifre için de cep telefonumuzu belirtsek çakışma olur mu?
blumenberg
02-01-2014, 18:47
Ipad'e whatsapp yüklesek ve onaylamak için gelen şifre için de cep telefonumuzu belirtsek çakışma olur mu?
yüklenmiyor diye biliyorum ben?
yüklenmiyor diye biliyorum ben?
Bi arkadaşım, jb yapmadan whatsapp kullanan arkadaşı olduğunu söyledi. Ben de jb yapılmadan kullanılamıyor diye biliyorum..
Iphone 4s in ust tusu(power) bozuldu basmiyor nerdeyse
Nerde nasil yaptirabilirim kolaymidir yapimi ?
Iphone 4s in ust tusu(power) bozuldu basmiyor nerdeyse
Nerde nasil yaptirabilirim kolaymidir yapimi ?
Garantili ise 2 günlük teknik servis süresi var.
Apple, iOS 7.1 işletim sisteminin 3. Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlandı. Apple'ın diğer beta sürümlerinde de yaptığı gibi, bu sürümde de bazı hata gidermeleri ve özellik geliştirmeleri yapıldı.
Şu an iOS 7.1 Beta 2'yi kullanan kullanıcılar cihaza göre boyutu 70MB-140MB arasında değişen OTA ile cihazlarını Beta 3'e güncelleyebilecekler. Kullanıcıların, cihazlarındaki IPSW dosyalarına erişerek güncelleme yapılabilme imkanlarının olması ise bir diğer seçenek.
IPSW dosyasının bu yeni Beta sürümü için kurulum numarası 11d5127c olarak belirlendi. Ayrıca geliştiriciler, Dev Center'da mevcut olan Xcode'un yeni versiyonuna da erişebilecekler.
iOS 7.1 Beta 3 ile gelen yenilikler
•Yeni arama ekranı
•Yeni telefon tuşları
•Kilitli ekranda yada ev ekranında Parallax özelliğini kapatma
•Klavye tasarımında değişiklikler
•Yeni kapatma arayüzü
•Daha koyu simgeler
•Müzik uygulamasında yeni tuşlar
•Erişilebilirlik’te ‘Beyazlığı Azalt’ özelliği
iOS 7.1 erişilebilirlik açısından önemli geliştirmelerle gelmeye devam ediyor. iOS 7 işletim sisteminin Apple'ın daha eski cihazlarında da stabil olarak iyileştirilmesi ve performansının arttırılması konusunda da ciddi ilerlemeler kaydediliyor.
iOS 7.1'i; Pad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Mini Retina, iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, ve 5. jenerasyon iPod Touch destekleyecek.
iOS 7.1'in Final sürümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmaması ile beraber, yayınlanmadan önce yaklaşık 5 yada 6 Beta sürümünün gelmesi bekleniyor.
iOS 7.1 Beta 3 Yayınlandı - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/ios-7.1-beta-3-yayinlandi-49454.html?ref=promo)
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/08/oXWdH.jpg
Final sürümünü daha çok bekleyeceğiz sanırım :icon13:
Day Walker
08-01-2014, 09:50
Klavye ve telefon tuşları iyi olmuş :)
herşey iyi hoş güzelde dün ios 6 yüklü bi ip5 kullandım aman Allah'ım nası bi hızdır öle :D artık göremicez galiba o günleri:)
Gelsin artık,
Şu çekilmiş fotoyu arka plan yaparken yaptığı zoom'u da düzeltseler 6 daki gibi siyah çerçeve eklese telefon.. Çok güzel olacak..
ulasoztas1
12-01-2014, 13:06
bir sorum olacak, İphone'da whatsapp dan yollanan ses dosyası nereye gidiyor? Video ve resimler film rulosuna otomatik kaydoluyor ama ses dosyası olmadı. Dosyayı nasıl pc ye atabilirim ?
bir sorum olacak, İphone'da whatsapp dan yollanan ses dosyası nereye gidiyor? Video ve resimler film rulosuna otomatik kaydoluyor ama ses dosyası olmadı. Dosyayı nasıl pc ye atabilirim ?
Yanlış bilgi vermek istemem, kesin böyledir diyemem ama olmuyor sanırım. Tüm ayarları kurcalamama rağmen bulamamıştım ben.
ulasoztas1
12-01-2014, 16:49
Yanlış bilgi vermek istemem, kesin böyledir diyemem ama olmuyor sanırım. Tüm ayarları kurcalamama rağmen bulamamıştım ben.
bende kurcaladım baya ama telefonun hafızasında bulamadım dosyayı :(
illaki vardır bir yolu bizim bilmediğimiz belki Quantum biliyordur görürse yazar :)
3G, wifi hep açık tüm gün normal kullanım, whatsapp ve telefon görüşmeleri sonucu :(
https://pbs.twimg.com/media/Bdz7DeXCIAAr-dw.png
Benimde ıphone5 in üst tuşu basmıyor telefonu komple söküyorlarmış cesaret edemiyorum bilmediğim yere vermeye kaş yaparken göz çıkarmayalım tavsiye edecek kimse varmıdır ist avr yakası teşekkürler
bence kötü değil, sabah çıkıp akşam eve gelsen şarj edebiliyo olursun :D
bence kötü değil, sabah çıkıp akşam eve gelsen şarj edebiliyo olursun :D
Sabah evden çıktım hala dükkandayım. Akşam eve gelemiyorum işte mesele bu :D ahahah
7.1 i bekliyorum dört gözle, bakalım ne kadar fark edicek :D
Sabah evden çıktım hala dükkandayım. Akşam eve gelemiyorum işte mesele bu :D ahahah
7.1 i bekliyorum dört gözle, bakalım ne kadar fark edicek :D
o zaman usb yi yanına al :)
o zaman usb yi yanına al :)
evde, dükkanda, arabada 1er adet şarj aleti mevcut :D
driftboy
12-01-2014, 23:45
bende aynıyım ya, 3g ışık açık whatsapp-4square-face 3 lüsüyle max 6 7 saat, sonra %10 ların altındayım.
3g, wifi full açık, ışık yarıda, gün içi whatsapp, 4sq, face, twitter yoğun kullanım, günde ortalama 8-10 dk konuşma sonucunda zar zor 15 saat görüyorum :D
ulasoztas1
13-01-2014, 09:17
araştırırken whatsapp'ta ilet'i seçip mail olarak alabilirsiniz demişler ancak bende ilette sadece whatsapptan iletiyor mail seçeneği de çıkmıyor :confused:
arkadaşlar 5S kullanan var mı? siparişini verdim bi iki güne gelecek inşallah şarj sorunu falan var mı ya da herhangi bi kronik sıkıntısı?
slowmotion
13-01-2014, 12:42
arkadaşlar 5S kullanan var mı? siparişini verdim bi iki güne gelecek inşallah şarj sorunu falan var mı ya da herhangi bi kronik sıkıntısı?
hiç bir sıkıntısı yok, şarjı 2 gün yetiyor wi fi açık ve bağlı
Sarji kullanima bagli 1 gun net yetiyor 2 gunu zorlar tabi kullanima bagli
Sarji kullanima bagli 1 gun net yetiyor 2 gunu zorlar tabi kullanima bagli
Dışarıda 3g hep açık oluyor. İş yerine geldiğim zamanda genel olarak wifi kullanıyorum.
Kullanımı falan nasıl ilk defa iphone kullanıcam. İlk çıktığında samsung galaxy s2 aldım maşallah çok iyiydi hala onu kullanıyorum. Sürekli telefon değiştiren bi insan değilim almışken iyisini alıp 3-4 sene kullanmaktan yanayım. 5s de sıkıntı yapmazsa uzun bi süre kullanmak istiyorum
Ipadde, safari'den Facebook'ta herhangi bir sayfa paylaşmak istediğimde paylaşım olmuyor. Fb şifremi girmeme rağmen açılmıyor. App ya da Puffin explorer'dan paylaşım yapabiliyorum.
Sorun nerden kaynaklanır ?
halilcan9455
13-01-2014, 20:03
bir arkadaşın iphone 5 ios 7 yüklü İcloud kitledi telefonda hiçbirşey yapılmıyor.
İcloud hesabının balı olduğu hotmail hesabının da şifresi hatırlanmıyor. hiçbir şifre hiçbir gizli soru bilinmiyor.Bu durumda telefonu nasıl kurtarabiliriz ?
hiç bir sıkıntısı yok, şarjı 2 gün yetiyor wi fi açık ve bağlı
formulu nedir bendede 5s var kullanım bölümünde 9 saat yazıyor şarj yüzde 1 rekorum bu :D
beklemede ise 16 saat yazıyor
HardCore
13-01-2014, 21:22
Dockflow olayının nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
http://img16.imageshack.us/img16/6223/photolnj.jpg
Dockflow olayının nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
http://img16.imageshack.us/img16/6223/photolnj.jg
Jb ve uygun tweak yüklenerek
slowmotion
14-01-2014, 07:18
formulu nedir bendede 5s var kullanım bölümünde 9 saat yazıyor şarj yüzde 1 rekorum bu :D
beklemede ise 16 saat yazıyor
işlerim yoğun pek kullanmıyorum ondandır. sürekli kullanınca 1 gün asla gitmez
Thracian
15-01-2014, 15:12
yurtdışından gelme, orada da kayıp moduna alınmış bi ip 5 im var. İtunes dan yeni telefon olarak tanımlıyordu bilen varmı?
MehmetCanA.
15-01-2014, 21:23
İyi akşamlar.
5. nesil ipod touch kullanıyorum. iOS 6.1.3 sürümü yüklü.
Sorunum şu; iBooks isimli uygulamayı yüklemem için iOS7'ye geçmem gerektiğini söylüyor. Fakat ben iOS6 kullanmak istiyorum.
Yok mudur bunun bi çözüm yolu?
itunes açıldıgında altta çıkan doluluk oranlarında turuncu renkle gosterilen other (diğer) kısmı neyi temsil ediyor :) telefonum bos olmasına ragmen 1 gb dolu oldugunu gosterıyor. acaba bu orher'in icersinde hangi dosyalar var ve bunu temizleyebilirmiyim?
merhabalar, şu anda ip5 imde 6.0.1 yüklü, ios 7 ye geçmeden 6.0.4 yükseltmesi yapabilmem mümkünmüdür?
HardCore
16-01-2014, 08:10
Jb ve uygun tweak yüklenerek
6.1.3 P0sixspwn zaten yaptım, çoğu tweakta sorunsuz çalışmakta ama dockflow tarzı ücretsiz çalışan bir tweak bulamadım ve bu yüzden soruyorum.
Yoksa az çok biliyorum jb ve uygun tweakla mümkün olduğunu
Iphone ve Ipad serilerinde her cihazın kendine özgü bi şarj aleti mi var ?
Çünkü her şarj aleti her apple cihazını şarj etmiyor.
Apple tv 3 için şu an yok ama jailbreak çıkma olasılığı var mı, çıkacaksa ne zaman çıkar?
bu konuda her hangi bilgi yada duyum alan var mı?
sabah cevabını istemiş oldugum bir konu vardı. itunes'de telefonunuzun doluluk oranındaki diğer(others) bölümünü nasıl boşaltırız diye sormusdum. phoneclean programıyla bu sorun cozuluyor. programla ilgili pro versiyonu icin benden lisans kodunu isteyebilirsiniz
aslanneron
17-01-2014, 03:32
Iphone ve Ipad serilerinde her cihazın kendine özgü bi şarj aleti mi var ?
Çünkü her şarj aleti her apple cihazını şarj etmiyor.
abi ben kesin bilmemekle birlikde bozulan ipad şarj aletimin yerine note2 telefonumun sarj aletini kulllanıyorum hiç bir sıkıntıda görmedim
merhabalar, şu anda ip5 imde 6.0.1 yüklü, ios 7 ye geçmeden 6.0.4 yükseltmesi yapabilmem mümkünmüdür?
konu ile ilgili fikir verebilecek var mıdır?
sabah cevabını istemiş oldugum bir konu vardı. itunes'de telefonunuzun doluluk oranındaki diğer(others) bölümünü nasıl boşaltırız diye sormusdum. phoneclean programıyla bu sorun cozuluyor. programla ilgili pro versiyonu icin benden lisans kodunu isteyebilirsiniz
Aynı durumdan sikayetciyim. 16 gb lik telefonun 14 gb dolu ama gorunurde pek bisey yok 1 gb ram olsa 13 gb gorunmeyen veri var
ONURRBAKI
18-01-2014, 10:01
Video ve müzik indirebileceğimiz daha sonra internetsiz ortamda izleyip dinleyebileceğimiz bi program varmı?
telefonun modeline uygun olan 6.0.4 ipsw dosyasını indirip itunes da shift tusuna basılı tutarak restore et diyoruz ve indirdiğiniz ipsw dosyasını sectikten sonra 6.0.4 e guncellemis oluyorsunuz
telefonun modeline uygun olan 6.0.4 ipsw dosyasını indirip itunes da shift tusuna basılı tutarak restore et diyoruz ve indirdiğiniz ipsw dosyasını sectikten sonra 6.0.4 e guncellemis oluyorsunuz
teşekkür ederim..
slowmotion
18-01-2014, 11:26
bunu denedinizmi? apple imzaları kapatalı çok oldu. bu işlemi yaparsanız hata alırsınız
bunu denedinizmi? apple imzaları kapatalı çok oldu. bu işlemi yaparsanız hata alırsınız
ios 7 den 6 ya donus icin imzalar kapalı evet ama
bu dedigim işlemi yaklaşık bir ay önce sorunsuz yaptım
Phoneclean ile yaklasik 400 mb silebildim 9 gb gozukuyor ama hic bisey yuklu degil nasil temizleyeceğim bilmiyorum?
Ipadde, safari'den Facebook'ta herhangi bir sayfa paylaşmak istediğimde paylaşım olmuyor. Fb şifremi girmeme rağmen açılmıyor. App ya da Puffin explorer'dan paylaşım yapabiliyorum.
Var mı cvp verebilecek:beuj:
ben arkadaşın yönlendirmesi ile denemedim fakat olmuyor ne yazıkki..
Ayarlar>Safari> tarihçeyi sil, çerezleri ve verileri sil
Ayarlar>Safari>İleri düzey>Web sitesi verileri> en aşağıda tüm web sitesi verileri sil
Ayarlar>Safari>parolalar/otomatik doldurma>kaydedilen parolalar>düzenle>ilgili site ve app nin bilgisini sil
Ayarlar>Safari>çerezleri engelle>asla
bunları bir deneyelim bakalım belki sorun çözülür.
Ayarlar>Safari> tarihçeyi sil, çerezleri ve verileri sil
Ayarlar>Safari>İleri düzey>Web sitesi verileri> en aşağıda tüm web sitesi verileri sil
Ayarlar>Safari>parolalar/otomatik doldurma>kaydedilen parolalar>düzenle>ilgili site ve app nin bilgisini sil
Ayarlar>Safari>çerezleri engelle>asla
bunları bir deneyelim bakalım belki sorun çözülür.
Olay ya çerezleri sil de ya da çerezleri engelledeymiş sanırım.
Valla çok sağol. Çözük sorunu :icon_tup:
su ıos7 benı sınır edıyr telefonu yavaslattı 4s de gerı ıos 6 ya donsem tum hersey gıdecek degılmı yedeklemeler jealbreak yapsam pekı dosyalar sılınır mı
Olay ya çerezleri sil de ya da çerezleri engelledeymiş sanırım.
Valla çok sağol. Çözük sorunu :icon_tup:
çözülmesine sevindim güle güle paylaş :)
su ıos7 benı sınır edıyr telefonu yavaslattı 4s de gerı ıos 6 ya donsem tum hersey gıdecek degılmı yedeklemeler jealbreak yapsam pekı dosyalar sılınır mı
ios6 ya dönüş yok artık imzalamalar kapalı apple tarafından.
bence son ios7 sürümünün ipsw dosyası ile temiz bir kurulum yap derim. önceki sayfalarda bilgiler mevcut nasıl yapacağına dair. benim 4s gayet hızlı ve iyi ama 7.1 beta var ondan mıdır bilmem ama pilim şarj süresi kesinlikle ondan :icon_tup:
Apple id gizli sorumun cevaplarını unuttum ve ayarlar sayfasında gizli soru sıfırlama ile alakalı herhangi bir şey göremiyorum . Bunu nasıl aşabilirim herhangi bir cözüm önerisi olan varsa çok sevinirim .
Beyler benimde bir sorunum var.
Evimde, dükkanımda vs. her yerde sorunsuz şekilde wireless e bağlanabiliyorum. 1 yer hariç. Oraya da çok sık gidiyorum ve wireless e bağlanamamak canımı sıkıyor, haybeye kota harcıyorum 9 günde 2gb ı bitirdim ayın 20 sine kadar çile çektim :D
Şifreyi defalarca yazdım, ağa katılamıyor diyor. Ağı unutup, tekrar bağlandım yine aynı. Telefona res attım yine aynı. Yanımdaki arkadaşım bağlanıyor, ben bağlanamıyorum :(
Evimde, dükkanımda vs. her yerde sorunsuz şekilde wireless e bağlanabiliyorum. 1 yer hariç. Oraya da çok sık gidiyorum ve wireless e bağlanamamak canımı sıkıyor, haybeye kota harcıyorum 9 günde 2gb ı bitirdim ayın 20 sine kadar çile çektim :D
Şifreyi defalarca yazdım, ağa katılamıyor diyor. Ağı unutup, tekrar bağlandım yine aynı. Telefona res attım yine aynı. Yanımdaki arkadaşım bağlanıyor, ben bağlanamıyorum :(
Buraya yazmam yetti galiba, düzeldi kendi kendine :D
bu ios 7.0.4 güncellemesi yaptıktan sonra icloud sorunu yaşayan oldu mu ve sorunu aşabilen forumda tekim galiba :D
o bağlanan arkadaşın iphone lamı bağlanıyor? aynı modelmi?
bana göre bağlanmaya çalıştığın wireless daki bir yapılandırmadan dolayı bağlanamıyorsun.
bağlanamadığın wireless ın marka modelini yazarmısın ona göre bir kaç öneride bulunayım.
o bağlanan arkadaşın iphone lamı bağlanıyor? aynı modelmi?
bana göre bağlanmaya çalıştığın wireless daki bir yapılandırmadan dolayı bağlanamıyorsun.
bağlanamadığın wireless ın marka modelini yazarmısın ona göre bir kaç öneride bulunayım.
Ben 5 kullanıyorum, arkadaşlarımda 4s ve 5s var ikisi de bağlanıyordu, ben bağlanamıyordum. Dün akşam bağlandım neyse ki :)
slowmotion
22-01-2014, 11:58
arkadaşlar bana aşağıdan yukarıya açılan menüye 3g ve edge ikonlarını ekleyecek repo adı ve tweak adı yazarmısınız? activator istemiyorum
arkadaşlar bana aşağıdan yukarıya açılan menüye 3g ve edge ikonlarını ekleyecek repo adı ve tweak adı yazarmısınız? activator istemiyorum
ah onu keşke normal ios a ekleseler oradaki tuşları kendimize göre seçebilsek süper olacak.
ios7 nin jb lisi nasıl takılma varmı hızlımı ?
xezberkay
25-01-2014, 20:26
Anneme hediye bir İphone4 Aldım. Zaten çok yoğun kullanmayacağından dolayı 4s'e gerek duymadım. Ancak ios7 çok azda olsa yavaş. Geri eski ios 6 sürümüne çekme şansımız varmı?
4s ve 5 lerde ios6'ya cekilmediğini duydum. Ancak 4lerde mümkünmüş. Varmı bir bilginiz acaba?
sbsettingss
mert_can 41
26-01-2014, 15:37
Eveet bu gün itibariyle 3 iphonem olan 6 aylık 5 im servise gidiyo 4 yılda 3 iphone eskittim 3 de servise gitti sıkıldım artık bu durumdan şimdiki sorunum şarjım varken telefon birden kapandı ve açılmıyo yapmadığım şey kalmadı ama en ufak açılma belirtisiyok başka telefonla aradığımda ise hattım çalıyo ama yine telefonda bir belirti yok hattım çalıyo derken arandığında kullanıcı meşgul demiyo sizce servise gitmeden bu sorunu çözebilirmiyim başına gelen varmı eğer servise verir sem en az 1 hafta yok o zamanda benim tüm herşeyim felç olur şirket yazışmalarını falan telefonumdan yapıyodum :(
Daha once sildiğim uygulamayı apple store da tekrar yuklemek istedigimde i could ikonu cikiyor. Demekki i could da kayitli butun sildigim uygulamalar. Ben icoulda nasil ulasirim. Netten yapamadim
emresener
27-01-2014, 10:03
telefondaki rehberi excel olarak pcye aktarabiliyormuyuz ? İ5
telefondaki rehberi excel olarak pcye aktarabiliyormuyuz ? İ5
aktarabilirsin ama itools ile
önce telefonun icloud ayarlarından kişileri kapat daha sonra itools da sol menüde information'a tıkla rehber karşına gelecek
yukarıdan "import/export> export> export as csv file " a tıkladığında csv olarak kaydeder
bu dosyada excelde açılır açtıktan sonra xls olarak ayrı bir kayıt yapabilirsin
CooLeqenD
27-01-2014, 10:18
7.0.4' e JB yapma şansımız varmı ? Sıkıldım artık ya, Samsung falan da almak istemiyorum, ama 1 yıldır düz bir şekilde kullanıyorum sıkılmaya başladım insan evladı nankördür diye boşuna demiyorlar :D
7.0.4' e JB yapma şansımız varmı ? Sıkıldım artık ya, Samsung falan da almak istemiyorum, ama 1 yıldır düz bir şekilde kullanıyorum sıkılmaya başladım insan evladı nankördür diye boşuna demiyorlar :D
evasi0n7 ile JB yapabilirsin.
CooLeqenD
27-01-2014, 10:42
evasi0n7 ile JB yapabilirsin.
Bu sorunlu olanlardan değil dimi ? Bazı JB' ler sorunlu falan oluyordu diye hatırlıyorum, hayatım da 1 kere yapmıştım oda iPhone4 zamanlarındaydı :) Eğer sorunsuz da halledeyim gerçekten daral geldi :)
Bu sorunlu olanlardan değil dimi ? Bazı JB' ler sorunlu falan oluyordu diye hatırlıyorum, hayatım da 1 kere yapmıştım oda iPhone4 zamanlarındaydı :) Eğer sorunsuz da halledeyim gerçekten daral geldi :)
Bence sen bulaşma JB işine :D:D:D sormak istediğin konu tethered konusu ise benim bildiğim bu untethered JB yani sorun olarak neden bahsetiiğini anlamadım ama sonuçta yazılımına müdahale ediyorsun, problem çıkarsa katlanmak zorunda kalırsın ;) ayrıca JB sonrası ben şahsen telefondan banka işlemleri ve alışveriş asla yapmıyorum ne olur ne olmaz :icon_tup:
CooLeqenD
27-01-2014, 10:48
Bence sen bulaşma JB işine :D:D:D sormak istediğin konu tethered konusu ise benim bildiğim bu untethered JB yani sorun olarak neden bahsetiiğini anlamadım ama sonuçta yazılımına müdahale ediyorsun, problem çıkarsa katlanmak zorunda kalırsın ;) ayrıca JB sonrası ben şahsen telefondan banka işlemleri ve alışveriş asla yapmıyorum ne olur ne olmaz :icon_tup:
Ahahaha :D Ya valla abi, JB yapıp keyfime bakmak istiyorum programlar falanlar filanlar biraz özgür takılayım FREE takılayım ya, yiter ya herşeyime karışıyor onu yollama bunu gönderme şurdan şunu paylaşma :D La get bırak ben haraket edeyim ya ben kullanıyorum seni, sen beni değil diyorum ama dinletemiyorum :D Şimdi dediğin Evasi0n7 ı indirdim ben abim, JB sonrası olanlardan tabi ben sorunluyum da program sorunsuzsa zaten sıkıntı olmaz. Ben sadece ücretsiz programlar falanlar için istiyorum o kadar :)
CCtoggles var onu yükle ordan hem üstü hem altı ayarlıyabiliyorsun istedigin gibi bende 5dk önce yaptım. ayrıca BioProtect var onuda indirin her uygulamayı şifreyle yada parmak izi ile açabiliyorsun. Açık olan bütün uygulamaları bikerede silmek içinde Slide2Kill 7
burdan indirip yapabilirsin dün akşam yaptım bende sıkıntı yok şimdilik bakalım
iOS 7 - 7.0.4 Jailbreak: Download Evasi0n 7 For iPhone 5s, 5c, 5, iPad, iPod touch [Windows / Mac] | Redmond Pie (http://www.redmondpie.com/download-evasi0n-ios-7-7.0.4-jailbreak-for-iphone-5s-5c-5-ipad-ipod-touch-windows-mac/)
CCtoggles var onu yükle ordan hem üstü hem altı ayarlıyabiliyorsun istedigin gibi bende 5dk önce yaptım. ayrıca BioProtect var onuda indirin her uygulamayı şifreyle yada parmak izi ile açabiliyorsun. Açık olan bütün uygulamaları bikerede silmek içinde Slide2Kill 7
JB yapmadan kullanabiliyor muyuz bunları ?
JB yapmadan kullanabiliyor muyuz bunları ?
Tabiki hayır :D:D:D
Tabiki hayır :D:D:D
abi hiç anlamıyorum bu jb işlerinden. pek bulaşmakta istemiyorum. Şu 3g kısayolunu koysalar ne olurdu ki :D
4s de konuşma esnasında karşı tarafın sesini kristal netliğinde duyuyorum etraftaki gürültüyü almıyor, aynı şekilde 4s olan birisi ile konuştuğum da onunda sesi bana çok net geliyor benimde sesim ona kristal kalitesinde gidiyor,
ammavelakin 5s olan biri beni aradığında sanki ilk çıkan ericsonn ile arıyormuş gibi aşırı kalitesiz etraftaki bütün ses kirliliği duyuluyor, bende 5s var iken kim hangi telefondan ararsa arasın sesi çok iğrenç duyuyorum, benimde sesim karşı tarafa aşırı kalitesiz gidiyor.
bendeki 5s gold u apple türkiye den aldım, bir arkadaşımda da 5s gold var oda aynı sebepten şikayetçi ve onunda arkadaşlarından 5s gold olanlar aynı şeylerden şikayetçilermiş.
var mı bu problemi yaşayan 5s kullanıcıları??? siyah 5s veya beyaz 5s de durum aynımıdır???
Thracian
27-01-2014, 22:43
yurtdışından gelme, orada da kayıp moduna alınmış bi ip 5 im var. İtunes dan yeni telefon olarak tanımlıyordu bilen varmı?
Bilen varmı?
emresener
28-01-2014, 08:00
aktarabilirsin ama itools ile
önce telefonun icloud ayarlarından kişileri kapat daha sonra itools da sol menüde information'a tıkla rehber karşına gelecek
yukarıdan "import/export> export> export as csv file " a tıkladığında csv olarak kaydeder
bu dosyada excelde açılır açtıktan sonra xls olarak ayrı bir kayıt yapabilirsin
teşekkürler.
arkadaslar telefonla basim dertte. :(
i5 almistim 1yi once, telefonun sarj sikintisi basladi, bazen sarj olmuyo, bazen sarj kablosunu kastirinca calisiyo,bazen hic sorun yok direk takar takmaz calisiyo.
garantiden tamire gonderdim 2 kere ikisindede fiziksel kullanim hatasi diye geri gonderdiler..
dun icini acip baktim fakat bi skinti goremedim..
Ankara'da bu isi kisa surede cozebilecek, kendisi, tanidigi olan var mi?
guvenebilecegim birisi olursa eger cok sevinirim,
cok duyuyorum telefonu acip cakma batarya, gibi malzeme takip farkettirmeden telefonu verenler var..
fiyat ortalama ne kadar tutabilir, yada elinde jack varsa satin alabilirim..
CasabLanca
29-01-2014, 23:45
fizy benzeri arka planda şarkı çalan uygulama var mı? fizy sapıttı 2. şarkıda kesiyor aradığımız şarkı çıkmıyor felan
blumenberg
30-01-2014, 09:12
arkadaslar telefonla basim dertte. :(
i5 almistim 1yi once, telefonun sarj sikintisi basladi, bazen sarj olmuyo, bazen sarj kablosunu kastirinca calisiyo,bazen hic sorun yok direk takar takmaz calisiyo.
garantiden tamire gonderdim 2 kere ikisindede fiziksel kullanim hatasi diye geri gonderdiler..
dun icini acip baktim fakat bi skinti goremedim..
Ankara'da bu isi kisa surede cozebilecek, kendisi, tanidigi olan var mi?
guvenebilecegim birisi olursa eger cok sevinirim,
cok duyuyorum telefonu acip cakma batarya, gibi malzeme takip farkettirmeden telefonu verenler var..
fiyat ortalama ne kadar tutabilir, yada elinde jack varsa satin alabilirim..
esatta bi iphone'cu var, son deerece professinal, aspavalara gelmeden o yol üzerinde solda, yalnız 500m filan gerisinde aspavaların