Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
Low-Rider
27-12-2011, 08:24
action movie fx programı acaip keyifli tavsiye ederim:D
mtahakorkmaz
27-12-2011, 08:25
aynen iki gündür kırıp döküyorum ortalığı acayip keyifli :D
Evet geçen bi kızın videosunu çektim şimdi suratına roket atıyorum :D
Low-Rider
27-12-2011, 08:27
Evet geçen bi kızın videosunu çektim şimdi suratına roket atıyorum :D
:D
facebook'ta paylaştım bir video bak:D
facebook'ta paylaştım bir video bak:D
Bende paylaştım sende benimkine bak :D
Edit : Herkes baksın :D
http://www.facebook.com/photo.php?v=2891305047869
ahauahuahauhauahau izle izle bende ekledim :D
mtahakorkmaz
27-12-2011, 08:33
Bende paylaştım sende benimkine bak :D
Edit : Herkes baksın :D
Kampüste yeni roketatari deniyorum. | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2891305047869)
ahahhha süper olmuşşşş :D
Action movie fx yaziyorum installous a bulamiyor merak ettim programi
Action movie fx yaziyorum installous a bulamiyor merak ettim programi
Jailbreak'de yok zaten program ücretsiz app store'da :)
Ahahaha app ye girmeyeli yil olmus tabi alimisiz beles beles :) sagolasin
Ahahaha app ye girmeyeli yil olmus tabi alimisiz beles beles :) sagolasin
2 tane scene var kullanılabilir. Fazlasını istersen 2'li scene'ler halinde 0,99 Usd'den satılıyor ki bence böyle bir eğlence için para değil :) şuan ofise Roket yağdırıyorum :D
volume81
27-12-2011, 09:00
2 tane scene var kullanılabilir. Fazlasını istersen 2'li scene'ler halinde 0,99 Usd'den satılıyor ki bence böyle bir eğlence için para değil :) şuan ofise Roket yağdırıyorum :D
hahahha :D aynen dosyaları bombalıcam birazdan :D
Action Movie FX Car Smash Test Video - YouTube (http://www.youtube.com/embed/b991_jz7_x0)
Herif çok iyi çekmiş düşen araba sahnesini :)
Sabah Beşiktaşda havadan düşenlerden değil :hehe: :D
Action Movie FX Car Smash Test Video - YouTube (http://www.youtube.com/embed/b991_jz7_x0)
Şimdi çektim bende bunu :D
Benim yerime park etmeyecektin !!! | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=2895734358599)
volume81
27-12-2011, 09:12
yuhara :D ofisin içinde geleni geçeni roketliyorum :D araba felan takla attırıyorum :D baya güzelmiş alınır :D
Low-Rider
27-12-2011, 09:16
buda havadan düşüyo olm:Dayrıca beşiktaş değil fikirtepe united orası:D
buda havadan düşüyo olm:Dayrıca beşiktaş değil fikirtepe united orası:D
Ben bilmem videoda Besikh Tash yazıyo :D
Low-Rider
27-12-2011, 09:18
Ben bilmem videoda Besikh Tash yazıyo :D
uploaded @ besikh tash :D
Open gl es 2.0 hatasi verdi :) 3g kullaniyorum heralde ondan yuklenmiyor
Sportline
27-12-2011, 10:04
versiyon güncellemede, rehber mesajlar aplikasyonlar siliniyor mu?
Ben silinmiyor diye hatırlıyorum ama her ihtimale karşı icloud ile yedekleme yapın.
Low-Rider
27-12-2011, 10:16
senkronize edip backup alırsan hiçbiri silinmez
versiyon güncelledikten sonra tekrar senkronize ettin mi hepsi geri gelir
Sportline
27-12-2011, 10:25
bir deneyelim sağolun .
blumenberg
27-12-2011, 12:30
En önemli uygulama Appzapp.. Buradan güncel uygulamaları takip edebilirsiniz.. Ayrıca fiyat düşen ya da ücretsiz olanları indirebilirsiniz. Ya da takip edebilirsiniz ki fiyatı değiştiğinde ya da güncellendiğinde haber alabilirsiniz..
bir diğer önemli özellik iphone'u bulmak için iphone'u bul uygulaması.. çalındığında ter tespiti için..
bump diye bir uygulama varki arkadaşların arasında uygulamaları fotografları gönderebiliyorsunuz. uygulamalarda appstore'un linkini yolluyor..
Social
Twitter
Facebook
Twitter
foursquare
WhatsApp
Tango
Viber
Windows Live Messenger
Messenger for Facebook
Online Games
Zynga Poker
Games
Temple Run
istunt 2
drift mania
com zombies
blood glory
Asphalt 6
HarborMaster
Zombie Hwy
İstriker
Matcup Pro
Gt
Lane Splitter
Getaway
yusufaltintepe
27-12-2011, 12:34
arkadaşlar 4s te 5.0.1 kullanan varmı sıkıntılar varmış hat problemi şarj gibi bende cesaret edip 5,0 dan 5,0,1 geçiş yapmadım bir türlü
Day Walker
27-12-2011, 12:41
5.0.1 için untethered jailbreak çıktı.
Şu an itunes üzerinden güncelleme yaparsanız 5.0.1 olacak yakında apple 5.1.0 çıkaracakmış bilginiz olsun.
5.0.1 için untethered jailbreak çıktı.
Şu an itunes üzerinden güncelleme yaparsanız 5.0.1 olacak yakında apple 5.1.0 çıkaracakmış bilginiz olsun.
Akşam gelde yapalım :D
volume81
27-12-2011, 12:53
5.1.0 çıksın :D 3GS'de takılma sorunu çözülsün :D hala daha jailbreak yapmadım bir yaparsam appstore'u sömürürüm :D
5.1.0 çıksın :D 3GS'de takılma sorunu çözülsün :D hala daha jailbreak yapmadım bir yaparsam appstore'u sömürürüm :D
Appstore değil Installous :D
volume81
27-12-2011, 12:58
Appstore değil Installous :D
onuda sömürürüm olsun :D ( çaktırma fena androidciydim sonradan fakir işi 3GS'ye kalınca iphone'cu oldum :D )
5.0.1 jailbreak yapan varmi ?
installous calismiyor bende genel bir problem mi yoksa bir yerde hata mi yaptim acaba?
5.0.1 jailbreak yapan varmi ?
installous calismiyor bende genel bir problem mi yoksa bir yerde hata mi yaptim acaba?
installous Pazardan beri çalışmıyor sizle alakalı bir durum değil
ygtkrmdnz
27-12-2011, 16:01
yahu şu 3gs için bir karar veremedim gitti :D jb de çıktı artık iyice kafam karıştı :D 5.1 nasıl olur acaba :D
Day Walker
27-12-2011, 16:09
arkadaşlar 3gs ler artık çok ağırlaşacak hele yeni çıkan oyunlar kapladığı yer bakımından olsun grafik özellikleri olsun çok ağırlar o yüzden cihazlarınıza yeni güncellemeleri yüklerken kasılma ve ağırlaşma gibi sıkıntıları göze alarak yükleyin.
volume81
27-12-2011, 16:26
sırf icloud için yükledim ios5'i :) yoksa bir havası yok :)
ygtkrmdnz
27-12-2011, 16:38
arkadaşlar 3gs ler artık çok ağırlaşacak hele yeni çıkan oyunlar kapladığı yer bakımından olsun grafik özellikleri olsun çok ağırlar o yüzden cihazlarınıza yeni güncellemeleri yüklerken kasılma ve ağırlaşma gibi sıkıntıları göze alarak yükleyin.
fazla oyun yüklemiyorum 2 3 tane oyun 3 4 program var sürekli kullandığım sadece menü geçişlerinde ağır olmamasını istiyorum ios5 yüklü iphone 4 ile 4.3.5 yüklü ipohne 4 arasındaki safari hızı bile çok farklı bende internetin ve menüde biraz daha hızlanması için güncelleyeceğim fark olur mu sence kullandın mı sen 3gs de ios5 ?
iTools ile rahatlıkla atabilirsin
iTools is an Alternative Universe iTunes App Where Jailbreaking is Encouraged | Tech in Asia (http://www.penn-olson.com/2011/10/24/itools-itunes-replacement/)
teşekkür ederim abi :)
Bende 3gs var menulerde falan takilma oluyor ios 4u ariyorum kisacasi
volume81
27-12-2011, 18:25
Bende 3gs var menulerde falan takilma oluyor ios 4u ariyorum kisacasi
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 9 tane oyun var (angry birds,bullet time,sarge vs vs) ve daha bir çok uygulama hiç takıldığını görmedim :) arada sırada yüksek işlemci ve grafik isteyen oyun/uygulamalarda takılıyor 1-2 sn sonra kendine geliyor :)
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 9 tane oyun var (angry birds,bullet time,sarge vs vs) ve daha bir çok uygulama hiç takıldığını görmedim :) arada sırada yüksek işlemci ve grafik isteyen oyun/uygulamalarda takılıyor 1-2 sn sonra kendine geliyor :)
+1
1-2 haftadır ios5 kullanıyorum bende 3gs'de takılma falan olmuyo pek:)
ygtkrmdnz
27-12-2011, 19:03
hep bu fikir ayrımı için insan tedirgin oluyor neden acaba telefondan telefona fark gösteriyor bu meret
valla benım 2. 3gs im ikiside aynı ara sıra kısa bır duraksama yaşıyor bendede az oyun yuklu ayrıca fazla yuklu olsada sorun olmuyorki zaten.özelliklede safaride foruma yazı yazcagım zaman klavye takılma yapabılır ios4 te bukadar yapmıyordu.
Low-Rider
27-12-2011, 19:24
jb yaptım demin
sömürü başlasın:D
aha çıkmış sanırım apple foruma baktım hemen yapayım :D yeter ulaaaan :D
4.2.1 surumundeyim. Cokmu geride kalmisim ? :))
şu kafasına göre titreme problemim olmasa jb yapacağım ama 5.1 versiyonunda bu bug ın düzeltileceğini umarak 5.1 bekleme kararı aldım.
jb ile kullandığım programları 5.0 çıktığından beri kullanmıyorum zaten..
hiç bir eksikliğini de hissetmedim. baya da alıştım jb siz iphone a..
şu kafasına göre titreme problemim olmasa jb yapacağım ama 5.1 versiyonunda bu bug ın düzeltileceğini umarak 5.1 bekleme kararı aldım.
jb ile kullandığım programları 5.0 çıktığından beri kullanmıyorum zaten..
hiç bir eksikliğini de hissetmedim. baya da alıştım jb siz iphone a..
İp4 5.01 Semi-tether JB kullanıyorum, Hiç sıkıntı yaşamadım. Titreme sorunu nede oluyorki Abi ?
jb kurdukta nasıl kullanıcaz bunu . ücretli uygulamaları falan nasıl indiricez :D
Apple turku takip et bence hersey var.
Day Walker
28-12-2011, 07:23
fazla oyun yüklemiyorum 2 3 tane oyun 3 4 program var sürekli kullandığım sadece menü geçişlerinde ağır olmamasını istiyorum ios5 yüklü iphone 4 ile 4.3.5 yüklü ipohne 4 arasındaki safari hızı bile çok farklı bende internetin ve menüde biraz daha hızlanması için güncelleyeceğim fark olur mu sence kullandın mı sen 3gs de ios5 ?
bende 4 var ama 3gs 4e göre daha yavaş kalıyor.
Actİon movİe fx + tum efekler (http://www.iphoneyardim.net/appstore_programlar/41921-action_movie_fx_tum_efekler.html)
likedead
28-12-2011, 08:31
ıphone 4 almayı düşünüyorum bugune kadar hep android kullandım.iphone için internet üzerindeki flashlı siteleri açmıyor diye bi duyum aldım ne kadar doğru acaba..:)
ıphone 4 almayı düşünüyorum bugune kadar hep android kullandım.iphone için internet üzerindeki flashlı siteleri açmıyor diye bi duyum aldım ne kadar doğru acaba..:)
Doğrudur açmaz.
Day Walker
28-12-2011, 08:36
Actİon movİe fx + tum efekler (http://www.iphoneyardim.net/appstore_programlar/41921-action_movie_fx_tum_efekler.html)
Ben cydiadan iap kurucam hacı o programların içindeki paralı uygulamaları bedavaya getiriyor :D bnunuda indirdim akşamdan beri elimden düşmedi herkese roketle saldırıyorum :D
doğrudur flas iphoneda yok.apple özelliklede olmayacağını belirtti. flash sorun ve virus demek.
iap ne nerden indiregandi yapıyosun ?
Bu tema yıkılıyo buarada :D
http://www.iphoneyardim.net/ios_4_x_temalari/33879-iphone_yi_os_x_lion_gorunumu_vermek.html
Day Walker
28-12-2011, 08:46
İPHONE,yi OS X lion GÖRÜNÜMÜ vermek (http://www.iphoneyardim.net/ios_4_x_temalari/33879-iphone_yi_os_x_lion_gorunumu_vermek.html)
cydiadan iap diye arat bi kaç tane çıkıyor ama bazen çalışmıyor çalışana kadar sil yük sil yükle app içindeki paralı uygulamaları bedavaya getiriyor akşama şu fx programının diğer scene lerini indiregandi :D
cydiadan iap diye arat bi kaç tane çıkıyor ama bazen çalışmıyor çalışana kadar sil yük sil yükle app içindeki paralı uygulamaları bedavaya getiriyor akşama şu fx programının diğer scene lerini indiregandi :D
Ben indirdim iTools'dan attım bile telefona. Veriyorum bütün ofise Tornadoyu şimdi :D bide uyuz olduğum bi karı var onuda çapraza alıcam :D
İPHONE,yi OS X lion GÖRÜNÜMÜ vermek (http://www.iphoneyardim.net/ios_4_x_temalari/33879-iphone_yi_os_x_lion_gorunumu_vermek.html)
Dreamboard temalar çok stabil çalışmıyor. şarjını olumsuz yönde de çok etkiliyor. Bu temaların belli bir bilgi birikiminden sonra uygulanmasını öneririm. Videodaki gibi herşey tozpembe olmuyor gündelik hayatta :)
@onurd
sms uyarıları arada saçmalıyor. titresimde yapıyor bunu.
Dreamboard temalar çok stabil çalışmıyor. şarjını olumsuz yönde de çok etkiliyor. Bu temaların belli bir bilgi birikiminden sonra uygulanmasını öneririm. Videodaki gibi herşey tozpembe olmuyor gündelik hayatta :)
@onurd
sms uyarıları arada saçmalıyor. titresimde yapıyor bunu.
Kullananların feed backleri güzel :)
Sen jail break yaparmıydın yahu ? 2012 yaklaştı artık o yüzdenmi acaba :D
Day Walker
28-12-2011, 08:57
Ben indirdim iTools'dan attım bile telefona. Veriyorum bütün ofise Tornadoyu şimdi :D bide uyuz olduğum bi karı var onuda çapraza alıcam :D
aynen bende elimden düşüremedim burda işler birbirini kovalıyor ben hala geyik pehhh be kardeşim :D
aynen bende elimden düşüremedim burda işler birbirini kovalıyor ben hala geyik pehhh be kardeşim :D
Bugünü ios 5.0.1 Jail Break günü ilan ettim çalışmıyorum :D
Day Walker
28-12-2011, 09:05
Bugünü ios 5.0.1 Jail Break günü ilan ettim çalışmıyorum :D
jail break le her gün bayram :D yalnız tüm dünya cydia ya yükleniyor serverlar çok feci durumda ben 2 gün bekliycem öyle sömürmeye başlarım.zaten intallous ta sıkıntılı apptrack tan falan indirip ifunbox ile atarım daha kolay.
forever blitz :D
jail break le her gün bayram :D yalnız tüm dünya cydia ya yükleniyor serverlar çok feci durumda ben 2 gün bekliycem öyle sömürmeye başlarım.zaten intallous ta sıkıntılı apptrack tan falan indirip ifunbox ile atarım daha kolay.
forever blitz :D
Evet bütün dünya şuan emüçyus yaptığından bişey çekmek işkence durumda. Bende çok temel ihtiyaçları çektim kalanını yılbaşından sonra yapacam hem ufak tefek hatalar giderilmiş olur şuan çoğu Source eklerken bile patlıyor eklenmiyor.
Low-Rider
28-12-2011, 09:11
hacılar action movie'yi indirdim iphoneyardım'dan
itools ile içine attım ama çıkmadı efektler?
Day Walker
28-12-2011, 09:11
Snowbreeze in yenisi çıktı bu sabah du bakalım belki akşama üstüne 2. bi jailbreak yaparız belli olmaz :D
Day Walker
28-12-2011, 09:13
hacı apple storedan indir free zaten sonra cydiadan iap diye bi program var onu kur uygulama içi efekler bedavaya gelsin :D
Aynı mesajı yazmak için girdim. :)
Bende itunes ve itools ile atmayı denedim fakat ikisinde de açılmıyor.. Şimdi tekrar appstore'dan indirdim yine 2 tane var :D
Bi el atın :)
Telefonun kalitesi ile alakalı bir durum :cool:
Low-Rider
28-12-2011, 09:15
Telefonun kalitesi ile alakalı bir durum :cool:
arkadaşım sen bana birini android?
arkadaşım sen bana birini android?
Iap Cracker yapın cort diye iniyo hacı sikintisiz :D
Contacting Apple Store yazıyo ve direkt downloading yazıyo :)
Low-Rider
28-12-2011, 09:20
Iap Cracker yapın cort diye iniyo hacı sikintisiz :D
Contacting Apple Store yazıyo ve direkt downloading yazıyo :)
aynen indiriyorum
ya sen galaxy s2 alıyodun yaa noldu çıksana konudan çık çık çık:D
Ama diğer sahneleri beğenmedim. Roket kadar hiçbiri gerçekçi değil :)
Buarada akşam Olga bize geliyo jilet break atıcam :D
Gelin sizde ios 5.0.1 JB meeting yapalım :D
Coyete versiyon arsana benim tele :D
Day Walker
28-12-2011, 09:24
bana uyar gelirim olgaya selam jb ye devam :D
aynen indiriyorum
ya sen galaxy s2 alıyodun yaa noldu çıksana konudan çık çık çık:D
muahuahauhauahauhaua :D :D :D beni birisiyle karıştırdınız sanırım :ramo :Ç :D
Day Walker
28-12-2011, 09:25
dedeler beyler kaçın :D
Coyete versiyon arsana benim tele :D
bana uyar gelirim olgaya selam jb ye devam :D
17:30 çıkıyorum ödünü koparan gelsin :D
Day Walker
28-12-2011, 09:28
Akşama katalogları unutma yoksa evde yatacak yer ayarla :D
17:30 çıkıyorum ödünü koparan gelsin :D
Bugün olmaz uyucam sabahladim yavrum :)
Akşama katalogları unutma yoksa evde yatacak yer ayarla :D
Temem en uygun olanı getiriyorum :D
Day Walker
28-12-2011, 09:32
Melii nerde sabahladın haberimiz yok sen nerelerdesin anlat hele :)
Melii nerde sabahladın haberimiz yok sen nerelerdesin anlat hele :)
Greece welcome athina :)
Day Walker
28-12-2011, 09:34
Greece welcome athina :)
Adamlar batıyo tabii ölücü seni tuttuğunu :D
Adamlar batıyo tabii ölücü seni tuttuğunu :D
Gel hayat ucuz burda :)
Day Walker
28-12-2011, 09:45
Gel hayat ucuz burda :)
yok hacı sarmıyo beni oralar sevmem onları ben pek :D
yok hacı sarmıyo beni oralar sevmem onları ben pek :D
Gel yazın mykonos yaparız :)
http://www.resimlerim.gen.tr/data/media/189/Resim.JPG (http://www.resimlerim.gen.tr)
arkadaşlar telefonumda pil göstergesinin yanında bir işaret belirdi. resimde işaretledim. ne olduğunu bilen var mı?
teletype simgesi o.
telefonun versiyonu nedir?
ayarlar - telefon - altında TTY diye bir şey var mı
evet dostum tty buldum kapattım simge gitti. teşekkürler. bu tty ne işe yarıyor?
teletype simgesi o.
telefonun versiyonu nedir?
ayarlar - telefon - altında TTY diye bir şey var mı
Tele type writer.. TTY deniliyor kısaltılmış haliyle..
İşitme engelliler için ya da duyma zorluğu çekenlerin kullandığı bir cihaz.
Onunla bağlantı kurabiliyor iphone.
Kullanıcı bu sayede kulak içi aparatına sesli olarak sms okutabiliyor ya da sms yazdırabiliyor.
ve son bir sorum daha olacak kusura bakmayın. telefonum 3g ana ekranda nasıl klasör olusturuyoruz tüm oyunları içine nasıl atıyoruz?
bir tane simgeye basılı tutun.. Simgeler titremeye başlayacak..
taşımak istediğiniz simgeyi tutup aynı klasör içinde olmasını istediğiniz diğer simgenin üzerine koyduğunuzda klasör kendisi oluşur.
koyamıyorum diğeri üzerine geldiğinde kaçıyor :)
bir tane simgeye basılı tutun.. Simgeler titremeye başlayacak..
taşımak istediğiniz simgeyi tutup aynı klasör içinde olmasını istediğiniz diğer simgenin üzerine koyduğunuzda klasör kendisi oluşur.
poseidon
29-12-2011, 09:26
koyamıyorum diğeri üzerine geldiğinde kaçıyor :)
versiyon yükselteceksin o zaman.
Ben 4.3.3 kullanıyorum bende mevcut.
yükseltemiyorum sim kilitli :(
versiyon yükselteceksin o zaman.
Ben 4.3.3 kullanıyorum bende mevcut.
Adaşım.. kaç versiyon senin iOS?
adaş benim galiba :) 3.1.3 versiyon jb li
Adaşım.. kaç versiyon senin iOS?
bu arada jb siz ler için güzel bir uygulama var. ücretli uygulamaları takip ediyorlar. ücretsiz olduğunda duyuruyorlar. ¨günün ücretsizleri¨ adında.
adaş benim galiba :) 3.1.3 versiyon jb li
Cydia dan CategoriesSB tweak ını yükle klasör oluşur. :)
bu arada jb siz ler için güzel bir uygulama var. ücretli uygulamaları takip ediyorlar. ücretsiz olduğunda duyuruyorlar. ¨günün ücretsizleri¨ adında.
AppZappPush :)
benim daha öğrenecek çok sey var adaş tekrar tşkkr
darkmann
29-12-2011, 16:14
ios 5.01 e jb çıktımı bugün arkadaşmdan duydum?
Day Walker
29-12-2011, 16:15
ios 5.01 e jb çıktımı bugün arkadaşmdan duydum?
evet 2 gün önce çıktı.
darkmann
29-12-2011, 16:17
kullananlar varmı aramızda herangi bi sorun varmı?
Day Walker
29-12-2011, 16:18
kullananlar varmı aramızda herangi bi sorun varmı?
ben kullanıyorum yazılımsal olarak sorun yok.
Ancak cydia serverları talep çok olduğu için herkes sömürüyor çok yavaşlar jb yi yapıp gerek bi kaç uygulamayı zor bela aldım şimdi bekliyorum 1-2 hafta sonra kurcalamaya başlarım.
Low-Rider
29-12-2011, 20:59
action menu plus pack cydia'dan indirin
kes kopyala yapıştır tümünü seç vs baya kolaylaştırıyor
seçtiğiniz yazıyı wiki yada başka yerde aratabiliyorsunuz
darkmann
29-12-2011, 21:45
ben kullanıyorum yazılımsal olarak sorun yok.
Ancak cydia serverları talep çok olduğu için herkes sömürüyor çok yavaşlar jb yi yapıp gerek bi kaç uygulamayı zor bela aldım şimdi bekliyorum 1-2 hafta sonra kurcalamaya başlarım.
en iysi 1 hafta beklemek :)beceremedim zaten yüklemeyi
slowmotion
29-12-2011, 22:27
bende 5.0.1 jb yaptım, şarj normal. 1 serisini yükledim. sonra 2 çıkmış şimdide 3 geziniyor ortalıkta.
Arkadaşım turkcell kampayasından 3gs aldı ios5 yüklü zerre takılma yok gayet hızlı. Telefonda fazla apps yüklü değil bundan olabilir mi?
Vts_Power
01-01-2012, 19:00
ios5 jb sorunsuz ve çok kolay yüklendi. ama bazı programlar henüz ios 5 e uyumlu hale getirlmemişmi? Barrel çalışmıor mesela bigboss 2.99$ istiyor.bilgisi olan varmı? ilk defa jb yapıorum :D
Low-Rider
01-01-2012, 19:11
ios5 jb sorunsuz ve çok kolay yüklendi. ama bazı programlar henüz ios 5 e uyumlu hale getirlmemişmi? Barrel çalışmıor mesela bigboss 2.99$ istiyor.bilgisi olan varmı? ilk defa jb yapıorum :D
ios 5.0.1 benim ki ve barrel çalışıyor
bazı repo'larda uygulamalar ücretli
xsellize'de hepsi beleş oluyor oradan indirebilirsin
4s lerde ses problemi var mesela msj sesinin ilk notası iki kere takılıyo sonra çalıyo bazende muzik dinlerken kesiciye giriyo :) yeni güncellemeyle bunlar düzeltilcekmi bilgisi olan varmı?
4s lerde ses problemi var mesela msj sesinin ilk notası iki kere takılıyo sonra çalıyo bazende muzik dinlerken kesiciye giriyo :) yeni güncellemeyle bunlar düzeltilcekmi bilgisi olan varmı?
3gs var bendede bu ara mesaj sesi aynen dediginiz gibi oluyo cok sinir oluyorum
4s lerde bazen arayan numara olunca reddet çıkmıyor ben onu çözemedim asıl. sadece sağa kaydırıp cevap ver ikonu çıkıyor. onu bilen var mı?
bu arada ios 5 için olan jb 5.0.1 için de oluyor mu? veya 4s olmasından dolayı bir sorun yok değil mi? ittiresim var açıkcası
Vts_Power
01-01-2012, 19:32
jb 5.0.1 için zaten. ama 4s lerde olmuor şu anda sanırım.
jb 5.0.1 için zaten. ama 4s lerde olmuor şu anda sanırım.
şimdi gördüm ben de ahmet abi. a5 işlemciden dolayı henüz pusuda beklemedeyim ben. ama çıktığı gibi topla tüfekle mg3 le dalacağım
onursumer
01-01-2012, 19:56
ipod 4. nesil ios5 yüklü jb yapsammı ?
dahamı eğlenceli olur ? :D
3gs var bendede bu ara mesaj sesi aynen dediginiz gibi oluyo cok sinir oluyorum
yokmudur bizi bilgilendiricek
Bilgilendiricek bisi yokki boyle devam.yeni yazilim ciksada jb cikmadan guncellemem
Ayrica bi banami yavas geliyir ios5 anlamadm gtti ios 4 e gore yavas bana gore.app cok olsada a olsada ayni biliyosunuz iphone da
4s lerde bazen arayan numara olunca reddet çıkmıyor ben onu çözemedim asıl. sadece sağa kaydırıp cevap ver ikonu çıkıyor. onu bilen var mı?
bu arada ios 5 için olan jb 5.0.1 için de oluyor mu? veya 4s olmasından dolayı bir sorun yok değil mi? ittiresim var açıkcası
tuşkilidinde iken çıkar o kaydırma çubuğu
tuşkilidinde değil iken kabul et ve reddet tuşları çıkar.
normal bir durum yani.. kafasına göre çıkmıyor onlar :)
sen tuş kilidinde iken telefon çaldığında tepedeki on/off tuşuna bir kez basarsan sessize almış olursun. bir kez daha basarsan reddedersin.
jb ios işletim sistemine yapılır zaten. donanımsal bir mevzu değildir.
yazılımsaldır.
telefon modeline göre yapılır ya da yapılmaz diye bir durum söz konusu değil. 3g 3gs 4 4s hepsine jb yaparsın. işletim sistemini kırıyorsun sadece.
Low-Rider
01-01-2012, 20:21
bitesms yüklediğimden beri genellikle gelen mesajlar 2kere geliyor
bu programı daha önceden kullandığımda yoktu böyle bir problem
var mı başına gelen?
ya da bitesms dışında tavsiye edilecek sms programı var mı?
untethered çıktı, 5.0.1 yüklemelimiyiz arkadaşlar ne diyorsunuz ?
Abi Özgür'ün dediği yeni source eklersen problem çözülür aşağıda gerekli source'ları veriyorum :)
cydia.hackulo.us/
cydia.xsellize.com/
sinfuliphonerepo.com/
apt.pwncenter.com/
apple-news.fr/repo/
repo.insanelyi.com
repo.hackyouriphone.org
yokmudur bizi bilgilendiricek
beklemedeyiz :icon13:
untethered çıktı, 5.0.1 yüklemelimiyiz arkadaşlar ne diyorsunuz ?
Hala bekliyomusun:) bi skinti yok
Temel Source ve Uygulamalar (http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/70-temel_source_uygulamalar.html)
Vts_Power
01-01-2012, 20:35
Abi Özgür'ün dediği yeni source eklersen problem çözülür aşağıda gerekli source'ları veriyorum :)
cydia.hackulo.us/
cydia.xsellize.com/
sinfuliphonerepo.com/
apt.pwncenter.com/
apple-news.fr/repo/
repo.insanelyi.com
repo.hackyouriphone.org
kralsınn :) eklenmiştir:icon_tup:
tuşkilidinde iken çıkar o kaydırma çubuğu
tuşkilidinde değil iken kabul et ve reddet tuşları çıkar.
normal bir durum yani.. kafasına göre çıkmıyor onlar :)
sen tuş kilidinde iken telefon çaldığında tepedeki on/off tuşuna bir kez basarsan sessize almış olursun. bir kez daha basarsan reddedersin.
yazılımsaldır.
telefon modeline göre yapılır ya da yapılmaz diye bir durum söz konusu değil. 3g 3gs 4 4s hepsine jb yaparsın. işletim sistemini kırıyorsun sadece.
peki a5 işlemcili ve jb yapılmış bir kişi tanıyor musun?
Jailbreak 5.0.1 Untethered iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad With Redsn0w 0.9.10b1 [Tutroial] (http://cydiahelp.com/jailbreak-5.0.1-untethered-iphone-4-3gs-ipod-touch-4g-3g-ipad-with-redsn0w-0.9.10b1-tutroial/)
4S şuanda desteklemiyor jb.
Jailbreak 5.0.1 Untethered iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad With Redsn0w 0.9.10b1 [Tutroial] (http://cydiahelp.com/jailbreak-5.0.1-untethered-iphone-4-3gs-ipod-touch-4g-3g-ipad-with-redsn0w-0.9.10b1-tutroial/)
4S şuanda desteklemiyor jb.
bak sen :) quantum yanlış mı biliyor yani? kafasına göre şey yazmaz yahu o. bilir kesin:) hatta çok bilir.
Low-Rider
01-01-2012, 21:12
4s in şu anda jb desteklediğini okumadım hiç bir yerde..
4s in şu anda jb desteklediğini okumadım hiç bir yerde..
olsun. quantum dedi olacak! :D
@chatin problemin mi var benimle.. açık açık yaz nedir alıp veremediğin?
Ses sorununun kesin çözümü yokmu arkadaşlar? Mesaj geliyor sanırsın 5 sms gelmiş gibi oluyor.
iphone turkey bizde gordum bugun beta bi sürüm yayınlamış apple orda ses sorunu duzelmıstı yenı yazılım gelebılır
Sıktı artık ya, ios 5 dedi ertesi gün 5.1 dedi şimdi başkamı? satttırcaklar illa
@chatin problemin mi var benimle.. açık açık yaz nedir alıp veremediğin?
problemi geç de ne oldu şimdi ip 4s in jb ı yalan mı oldu? demek ki neymiş öyle atılmamak lazımmış. bilgiçlik taslamamak lazımmış. bak kelimeler benden sen bir cümle senden. söz-gümüş-süküt- altın.
hadi iyi forumlar.
ufak bı sıkıntı ıcın ayfon satılmaz boşver düzeltirler :))
problemi geç de ne oldu şimdi ip 4s in jb ı yalan mı oldu? demek ki neymiş öyle atılmamak lazımmış. bilgiçlik taslamamak lazımmış. bak kelimeler benden sen bir cümle senden. söz-gümüş-süküt- altın.
hadi iyi forumlar.
ben hala yok demedim ama..
nerede canını yaktım senin? içten içe amma kurulmuşsun bana.. :) ne yaptıysam iyi de yapmışım ama.. :)
benden de güzel bir söz o zaman, çekememezlik kötü şey..
dönür dolaşır kendisine zarar verir insanın.. bin yaşına gelmişsin ama şu haline bak.. yazık..
sana da iyi forumlar..
ben hala yok demedim ama..
nerede canını yaktım senin? içten içe amma kurulmuşsun bana.. :) ne yaptıysam iyi de yapmışım ama.. :)
benden de güzel bir söz o zaman, çekememezlik kötü şey..
dönür dolaşır kendisine zarar verir insanın.. bin yaşına gelmişsin ama şu haline bak.. yazık..
sana da iyi forumlar..
yaştan bahseden sen misin? gülmedim ama inceden gülümsedim.
senin canın forumda yazılan şeylere sıkılıyor onu anladık da ben seni bu konu dışında pek hatırlamıyorum. yazıp ettiysen de kusura bakma okumamış olabilirim.
anlaşılan o ki cidden çekilecek gibi değilsin.haklısın. ben de çekemiyorum:)
sonuç itibariyle
yazılımsaldır.
cümlesini sana yılbaşı hediyesi olarak hediye ettim gitti. hadi iyi yıllar :heyoo:
msn'de tartışın arkadaşlar
Telefonu Kapatıp acın
3-4 gun nırmal calısıyor
sonra yıne aynı problem var
3-4 gunde bır kapatırsan telefonu sıkıntı yok :)
barrel ve speedintensifier için hangi sources yüklememem gerekiyordu ?
Telefonu Kapatıp acın
3-4 gun nırmal calısıyor
sonra yıne aynı problem var
3-4 gunde bır kapatırsan telefonu sıkıntı yok :)
Denemem lazım abi birazDan denicem açıp kapamıyoruz dogru duzgun , duzelir ins . :icon_tup:
slowmotion
02-01-2012, 01:19
ios 5.0.1 jb kullanıyorum. sorun yok memnunum sormak istediğiniz varsa pm ile sorabilirsiniz
Denemem lazım abi birazDan denicem açıp kapamıyoruz dogru duzgun , duzelir ins . :icon_tup:
duzelıyor duzelıyor
ben oyle kullanıyorum :D
slowmotion
02-01-2012, 01:23
cydia.hackulo.us/
cydia.xsellize.com/
sinfuliphonerepo.com/
apt.pwncenter.com/
apple-news.fr/repo/
repo.insanelyi.com
repo.hackyouriphone.org
teşekkürler, olmazsa olmaz repoları ekleyin arkadaşlar
Day Walker
02-01-2012, 07:27
Cydia düzelmiş arkadaşlar ilk defa dün gece yüklemeyi tamamladı. :)
Cydia düzelmiş arkadaşlar ilk defa dün gece yüklemeyi tamamladı. :)
Merci conem :D
Quantum Engin'e yapılan çıkış gereksiz olmuş. Sonuçta adam okuduklarını gördüklerini bu konuda bizlerle paylaşıyor. Bende iPhone'nun bir çok bölümünde bilgi sahibi olmama rağmen zilyon tane teraneyi ondan öğrendim. Gerek yok böyle çıkışlara paylaşım yapılan bir ortamda
Day Walker
02-01-2012, 07:47
Sanırım olay biraz şahsi bilmediğimiz başka durumlar var.Yoksa ortada ateş yok duman yok.
Şu temayı kurdum tavsiye ederim tam con con işi :D
onursumer
02-01-2012, 12:13
ipod 4. nesilde ibb trafik çalışmaması ile ilgili bana donuş yaptılar gps olmadığından sorun zaten ortaya çıktı bunla ilgili çalışma yapılıyormuş :)
Sayın Onur SÜMER,
Şikayetiniz gündemimizde olup, 1 ay içerisinde çıkacak İbb CepTrafik güncellemesinde sorunlar giderilecektir.
İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Low-Rider
02-01-2012, 12:20
hızlı mı?
genelde tema sonrası belirgin bir yavaşlık söz konusu
Untethered JB 5.01 sorunsuz arkadaşlar.
Buradan destekle yapabilirsiniz rahatlıkla.
Ses sorununu çözersek sıkıntı kalmayacak, kekeme spek oldu tel. XD
Day Walker
02-01-2012, 12:40
kurdun mu con con :D nasıl hızlı mı bari?
ipod 4. nesilde ibb trafik çalışmaması ile ilgili bana donuş yaptılar gps olmadığından sorun zaten ortaya çıktı bunla ilgili çalışma yapılıyormuş :)
gözün aydın :)
onursumer
02-01-2012, 13:20
gözün aydın :)
evet ya telefon olarak iphone kullanmıyorum sevmediğimden
ipod çok kullanışlı o yüzden onda çalışması lazım :D
evet ya telefon olarak iphone kullanmıyorum sevmediğimden
ipod çok kullanışlı o yüzden onda çalışması lazım :D
bir şey soracağım.
sen bunu çalıştırmaya çalışıyorsun. bunda sorun var değil mi.
App Store - IBB CepTrafik (http://itunes.apple.com/tr/app/ibb-ceptrafik/id487589397?mt=8)
bu versiyon çalışıyor mu?
App Store - İBB Trafik (http://itunes.apple.com/tr/app/ibb-trafik/id305642479?mt=8)
untethered jailbreak şuan için malesef sadece ip4 için var .. 3-3s vs içinde tabi .. ama ipad2 ve ip4s için çıkmadı malesef .. hemen hergün kontrol ediyorum çıktımı diye , çıksada yüklesek...
os x lion temasını kullanıp hızını kaybetmiyor diyen varmı acaba .. tema olayını sevmiyorum ben genelde öyle yada böyle yavaşlamalar oluyor .. mac de os x lion kullanıyorum tel de de kullansam hoşuma giderdi eğer kasmıyorsa :)
turbo&quattro
02-01-2012, 17:08
Yeri burasi degil ama yine sorayim.
Kiz arkadasim yeni yil hediyesi macbook pro almis sagolsun. Windows ile takilmadan donmadan izleyebildigim videolari, kanallari macbook ile ayni hizla seyredemiyorum surekli takiliyor . ( ayni network ile deniyorum ) Sorun ne olabilir ?
untethered jailbreak şuan için malesef sadece ip4 için var .. 3-3s vs içinde tabi .. ama ipad2 ve ip4s için çıkmadı malesef .. hemen hergün kontrol ediyorum çıktımı diye , çıksada yüklesek...
os x lion temasını kullanıp hızını kaybetmiyor diyen varmı acaba .. tema olayını sevmiyorum ben genelde öyle yada böyle yavaşlamalar oluyor .. mac de os x lion kullanıyorum tel de de kullansam hoşuma giderdi eğer kasmıyorsa :)
Bende öyle ciddi bir kasılma olmadı ama Mac kullanmadığım için alışamadım normale döndüm :)
hızlı mı?
genelde tema sonrası belirgin bir yavaşlık söz konusu
kurdun mu con con :D nasıl hızlı mı bari?
Hızlı ama bize göre değil çok karmaşık geldi :D Orjinale çevirene kadar göbeğim çatladı :D
Teli imac yaptik guzel olduda
Duzeltemiorum :D
Yeri burasi degil ama yine sorayim.
Kiz arkadasim yeni yil hediyesi macbook pro almis sagolsun. Windows ile takilmadan donmadan izleyebildigim videolari, kanallari macbook ile ayni hizla seyredemiyorum surekli takiliyor . ( ayni network ile deniyorum ) Sorun ne olabilir ?
%99 flash sürümüyle alakalıdır .. flash versiyonunu güncelleyip deneyebilirseniz iyi olur..
veya birde chrome for mac versiyonunu indirip kurarsanız daha iyi olduğunu düşünüyorum .. her ne kadar da safari kullansam..
*güncelleme yapmak için : en sol üstten elma logosuna tıklayıp , software update tıklayabilirsiniz .. eğer güncelleme bulunursa show details den güncelleme listesinde flash player olup olmadığınada bakabilirsiniz ..
Bende öyle ciddi bir kasılma olmadı ama Mac kullanmadığım için alışamadım normale döndüm :)
kasılma yoksa güzel .. ben alışırım muhtemelen :D tabi önce 4s jailbreak çıkması lazım ..
( ARFY )
onursumer
02-01-2012, 18:19
bir şey soracağım.
sen bunu çalıştırmaya çalışıyorsun. bunda sorun var değil mi.
App Store - IBB CepTrafik (http://itunes.apple.com/tr/app/ibb-ceptrafik/id487589397?mt=8)
bu versiyon çalışıyor mu?
App Store - İBB Trafik (http://itunes.apple.com/tr/app/ibb-trafik/id305642479?mt=8)
evet turkcell versiyonu çalışıyor sorunsuz bir şekilde :D
Teli imac yaptik guzel olduda
Duzeltemiorum :D
Çok güzel ama kendimi kaybettim içinde :D
%99 flash sürümüyle alakalıdır .. flash versiyonunu güncelleyip deneyebilirseniz iyi olur..
veya birde chrome for mac versiyonunu indirip kurarsanız daha iyi olduğunu düşünüyorum .. her ne kadar da safari kullansam..
*güncelleme yapmak için : en sol üstten elma logosuna tıklayıp , software update tıklayabilirsiniz .. eğer güncelleme bulunursa show details den güncelleme listesinde flash player olup olmadığınada bakabilirsiniz ..
kasılma yoksa güzel .. ben alışırım muhtemelen :D tabi önce 4s jailbreak çıkması lazım ..
( ARFY )
Yok kasılma olmadı bende :)
turbo&quattro
02-01-2012, 18:39
( ARFY )
guncellemede gorunmuyor flash player. En son surumu yukledim bakalim ne olacak. Tesekkurler :icon_tup:
Bu mac themasını yüklediğimizde dönmesi çok mu zor? Yapıyorum şimdi de bakalım ne çıkacak karşıma :)
guncellemede gorunmuyor flash player. En son surumu yukledim bakalim ne olacak. Tesekkurler :icon_tup:
hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz şuan ? SL'mı Lion mu ? eğer flash güncellemesi sonuç vermezse farklı bi web browseri deneyin bi derim .. önerim chrome olur ..
drag racing mafetti beni gece 4 lere kadar oynuyorum :D
turbo&quattro
03-01-2012, 02:48
hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz şuan ? SL'mı Lion mu ? eğer flash güncellemesi sonuç vermezse farklı bi web browseri deneyin bi derim .. önerim chrome olur ..
Lion heralde :) . Safariye hic alisamadim kullanmiyorum. Mozilla kullaniyorum yillardir ancak yine ayni . Bugun chrome yukledim ancak sonuc degismedi .
Bu mac themasını yüklediğimizde dönmesi çok mu zor? Yapıyorum şimdi de bakalım ne çıkacak karşıma :)
Yok yahu tek dokunuşla Oem temaya dönebilirsiniz :) Dreamboard'un içinde Oem tema
Day Walker
03-01-2012, 08:51
Ama dreamboardı bulmak mesele :D
Ama dreamboardı bulmak mesele :D
Bulduk la ne var 10 saniye sürdü :D
En beleşinden rulolar hazır reyizzzzz :D
Günün Programı
http://www.technewsworld.com/images/rw104030/app-store.jpg
SkyView Free - Explore the Universe
Price: FREE
Telefonunuza yüklediğiniz bu uygulama ile gökyüzündeki yıldızların isimlerini, gezegenleri, uyduları görebilir arama yaptırabilirsiniz. 3D efektleri ile çok başarılı bir program. Tek yapmanız gereken uygulamayı açıp telefonu gökyüzüne tutmak.. Kameranın bulunduğu yöndeki yıldız ve gezegenleri görebilirsiniz.
Uygulamanın ücretli olan versiyonları da mevcut ancak bu programdan hiç bir fazlası yok..
Muadilleri ücretli olduğundan bu uygulama da bu gün yarın ücretli olabilir. Kullanmayacak olsanız bile indirin, sonra silin. iCloud da olduğu sürece ücretli dahi olsa, daha önce indirdiğiniz için tekrar free olarak indirebilirsiniz.
SkyView Free - Explore the Universe for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store (http://itunes.apple.com/tr/app/skyview-free-explore-universe/id413936865?mt=8)
http://a4.mzstatic.com/us/r1000/084/Purple/ed/63/91/mzl.beskuynn.320x480-75.jpg http://a5.mzstatic.com/us/r1000/118/Purple/d0/ce/ba/mzl.fpkolizo.320x480-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/097/Purple/de/15/ca/mzl.bijdyoms.320x480-75.jpg
İlucu Quantum insanları yıldızlarla kandırıyo :D
İlucu Quantum insanları yıldızlarla kandırıyo :D
illucuyum evet.. :D Bulaşmasın kimse salarım üzerine piramitli tek gözü yoksa.. :D
Day Walker
03-01-2012, 09:27
Bulduk la ne var 10 saniye sürdü :D
En beleşinden rulolar hazır reyizzzzz :D
Nee beleş mi hiç sevmem beleşi :D
http://28.media.tumblr.com/avatar_53c062a4613f_128.png
PowerCam™
App Store - PowerCam (http://itunes.apple.com/tr/app/powercam/id453180850?mt=8)
Free olması enteresan.. Acilen yüklenile..
İsterseniz efektleri ile isterseniz direkt olarak hem foto çekiyor, hem video..
Çok çok başarılı..
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/101/Purple/cb/26/34/mzl.duzewpzo.320x480-75.jpg http://a3.mzstatic.com/us/r1000/109/Purple/6e/eb/94/mzl.uthjjecz.320x480-75.jpg
Sömürdük Quantum of solıs :D
onursumer
03-01-2012, 13:12
Sömürdük Quantum of solıs :D
aynen hemen 2 programıda çektim :D
varsa başka tavsiye alıym jb yok benim ipodda :D
Mümkün olduğu kadar free programlardan seçiyorum buraya zaten.. Beğendiklerimi de koyuyorum :) Herkes JB yapacak diye bir şey yok herkes yararlansın :)
Mümkün olduğu kadar free programlardan seçiyorum buraya zaten.. Beğendiklerimi de koyuyorum :) Herkes JB yapacak diye bir şey yok herkes yararlansın :)
Ücretli olanlarıda koy zengin fakir belli olsun :hehe: :D :D
Alicanrs
03-01-2012, 13:38
ahahaha :D:D ne adamsın ya koray abi :D şu jb işi nasl yapcam 4s te 5.0.1 sürüm
CemilCan
03-01-2012, 13:47
http://28.media.tumblr.com/avatar_53c062a4613f_128.png
PowerCam™
App Store - PowerCam (http://itunes.apple.com/tr/app/powercam/id453180850?mt=8)
Free olması enteresan.. Acilen yüklenile..
İsterseniz efektleri ile isterseniz direkt olarak hem foto çekiyor, hem video..
Çok çok başarılı..
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/101/Purple/cb/26/34/mzl.duzewpzo.320x480-75.jpg http://a3.mzstatic.com/us/r1000/109/Purple/6e/eb/94/mzl.uthjjecz.320x480-75.jpg
bedava olmasi ilginc, harika programmis. tesekkurler...
ahahaha :D:D ne adamsın ya koray abi :D şu jb işi nasl yapcam 4s te 5.0.1 sürüm
4s'de şuan için ancak babayı Jail Break yapabiliyosunuz :D
Alicanrs
03-01-2012, 13:57
hee baba version diosn :D ee zengin fakir belli olsn dedin ya ondan :D:D:D:D
hahaha :D
Al o zaman zengini fakiri görelim :D
999.99 USD :D (yazı ile DokuzYüzDoksanDokuz US Dollars, 99 cent :D )
iVIP Black
App Store - iVIP Black (http://itunes.apple.com/tr/app/ivip-black/id321971059?mt=8)
BarMAx
App Store - BarMax NY (http://itunes.apple.com/tr/app/barmax-ny/id351444198?mt=8)
SekoLive
03-01-2012, 14:05
powercam ı arkadaşlara indirttim :D herkes birbirini efektli fotosunu ceker konuma geçti :D
quantum abi saolasn :D
Shadow_Dancer
03-01-2012, 14:06
varsın jb olmasın 4s candır :)
hee baba version diosn :D ee zengin fakir belli olsn dedin ya ondan :D:D:D:D
Bize beleş size yerleş :D
hahaha :D
Al o zaman zengini fakiri görelim :D
999.99 USD :D (yazı ile DokuzYüzDoksanDokuz US Dollars, 99 cent :D )
iVIP Black
App Store - iVIP Black (http://itunes.apple.com/tr/app/ivip-black/id321971059?mt=8)
BarMAx
App Store - BarMax NY (http://itunes.apple.com/tr/app/barmax-ny/id351444198?mt=8)
Fotoğrafı yüklüyorum şimdi raat ol :D
onursumer
03-01-2012, 14:07
yuhh fiyata bak :D
Day Walker
03-01-2012, 14:09
ivip iyimiş indirdim hemen pardon aldım yani :D
zengin fakir belli olsun :D
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/c98b4f93.jpg
Normal ip4 lerin yapıldığı gibi JB yapılmıyor ip4s lere evet ama onun da üçkağıdını bulmuş Amerikalı yankiler.
ip4 te kullanılan Redsn0w un yayınladığı uygulama ile yine ama 4s i farklı şekillerde tanıtarak yapıyorlar. Cihazı her an elinize alabilirsiniz ama denmiş.. Tavsiye ediliyor mu peki? Tabiki hayır.. Sorumluluk asla kabul edilmiyor..
Daha da sadeleştirerek şöyle düzenleyeyim bu konudaki bilgi kirliliğini..
"Son kullanıcı seviyesinde ip4s e aynen ip4 e yapıldığı gibi JB yapılıyor mu?" sorusunun cevabı, HAYIR..
Biraz da üçkağıt ile yapılıyor mu? Evet..
Bu şu demek.. Yakın zamanda "son kullanıcı seviyesinde" JB yapılıyor olacak.
Peki ip4s lere JB nasıl oluyor diyecek arkadaşlar bir zahmet google dan araştırsın onu da.. Çok uzun ve çetrefilli işler..
Şunu da söylemek isterim ki tabi ki akıl akıldan üstündür.. Tabiiki benim de öğreneceğim bir sürü şey var ve öğreniyorum da..
Lakin; -siteleri kötülememekle birlikte- iPhone ya da iOS konularında bilgileri donanımhaber veya iphoneyardım sitelerinde yazılanlardan ibaret olan kişiler de ahkam kesmesin lütfen..
Q.
Day Walker
03-01-2012, 14:22
çakmağı ben yakarım :D
Day Walker & XoR
Saygım sonsuz her ikinize de :D
Hörmetler :D
Adami delirtmeyin yakarim burayi :D
iVIP indirene Pelitten Kabakli & Cevizli gonderiyolar :D
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/96df0ed6.jpg
imprezaWRC
03-01-2012, 14:28
Photo programı 10 numero oldu, teşekkür ederim quantum of app store :D
Day Walker
03-01-2012, 14:30
hacı dönerci ali ustada bide künefe patlattım ama biyerlerin şişer diye ona resim çekmedim :D
http://d1201.hizliresim.com/t/3/1k7v9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Day Walker
03-01-2012, 14:30
ayrıca resimdeki estantaneye bak adam doktora nakkadan benziyore :D
Alicanrs
03-01-2012, 14:31
İVIP red bedava onu indirek bari :D
Day Walker
03-01-2012, 14:32
Day Walker & XoR
Saygım sonsuz her ikinize de :D
Hörmetler :D
ne demek her zaman :D
o bayanlar için :hehe:layds first :D
Ucuz olma Alican ver parasını çek bak domaldık 999 Usd :D
Day Walker
03-01-2012, 14:35
+ 99 centi unutma hacı :D
+ 99 centi unutma hacı :D
Cent nedir bilmem hep düz rakamlardan bahsederim 1000-10000-100000000 gibi :D
Zengin olanlar Troll Science indirebilir gerzek derecede komik
Bide Bianca360 çok iyi :D
Day Walker
03-01-2012, 14:47
nakedman de çok iyimiş :D
nakedman de çok iyimiş :D
Kankacım bunu gay forumunda paylaş bizimle değil :D
Day Walker
03-01-2012, 14:50
Kankacım bunu gay forumunda paylaş bizimle değil :D
haci bilerek yazdım sana sen parayı buldun ama sözünü yerine getirmedin bu app de sana nasıl yapılacağını gösteriyor :D
Ücretli olarak ABBYY Business Card Reader isimli bir uygulama var.
kartvizitin fotografını çektiğinizde onu direkt (sizin onayınızla) kişi listenize ekliyor. Telefon numaraları telefon alanına, firma ismi, kişi ismi, hepsi yerli yerine.. Sanki manuel olarak yazmışsınız gibi.. Kartvizitlere bakarak kişi listesinde kayıt oluşturma derdi yok bu programla..
Bir aralar bu programın free versiyonu vardı ama kaldırmışlar.
Şu anda 4.99 USD dan satılıyor.. Onu da tavsiye ediyorum.. (JB ciler için sorun yok zaten :D )
AppStore da bir kaç tane bu tip program var. Free ler de mevcut. Benim rastladığım en stabil ve doğru düzgün çalışan bu.. Siz de araştırın isterseniz belki benim rastlamadığım bir uygulama vardır.. "Business Card Reader" ya da "Card Reader" şeklinde aratabilirsiniz.
Çok kullanışlı ve hayatınızı kolaylaştıran programlardandır sayın kendisi..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRopY5SCFADCr-nY4dV_Om4sLLJMt4wuuoQ-QoRB1bn_6v8s94meZGXZ-2E
onursumer
03-01-2012, 14:56
E72 de orjinalinde var bu program :D 2 senedir kullanıyorum
applede herşey para yaw :D
Day Walker
03-01-2012, 14:58
Ücretli olarak ABBYY Business Card Reader isimli bir uygulama var.
kartvizitin fotografını çektiğinizde onu direkt (sizin onayınızla) kişi listenize ekliyor. Telefon numaraları telefon alanına, firma ismi, kişi ismi, hepsi yerli yerine.. Sanki manuel olarak yazmışsınız gibi.. Kartvizitlere bakarak kişi listesinde kayıt oluşturma derdi yok bu programla..
Bir aralar bu programın free versiyonu vardı ama kaldırmışlar.
Şu anda 4.99 USD dan satılıyor.. Onu da tavsiye ediyorum.. (JB ciler için sorun yok zaten :D )
AppStore da bir kaç tane bu tip program var. Free ler de mevcut. Benim rastladığım en stabil ve doğru düzgün çalışan bu.. Siz de araştırın isterseniz belki benim rastlamadığım bir uygulama vardır.. "Business Card Reader" ya da "Card Reader" şeklinde aratabilirsiniz.
Çok kullanışlı ve hayatınızı kolaylaştıran programlardandır sayın kendisi..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRopY5SCFADCr-nY4dV_Om4sLLJMt4wuuoQ-QoRB1bn_6v8s94meZGXZ-2E
bende BC cardreader kullanıyorum yukardakiler de güzel tavsiye ederim indirecek yada satın olacak arkadaşlar pişman olmazlar :)
Alicanrs
03-01-2012, 14:59
O pArayi verdiysen bende bse. Blmiorm ahahaha uyuyamassin telefonundan pahali:)
YavuzNaz
03-01-2012, 15:23
benim installous ta bir sorun var açılmıyor search yapmıyor sadece source sayfası açılıyor uygulamaların browse olduğu sayfayıda açmıyor? ne yapmak lazım
Day Walker
03-01-2012, 15:24
benim installous ta bir sorun var açılmıyor search yapmıyor sadece source sayfası açılıyor uygulamaların browse olduğu sayfayıda açmıyor? ne yapmak lazım
cihazın sürümü nedir. 4.3.3 yada 5.0.1mi?
YavuzNaz
03-01-2012, 15:41
4.3.3 kullanıyorum
4.3.3 te iken apptrackr.org ta sorun olduğunda installous açılmazdı.
yine aynı mantıkta mı çalışıyor? Ona benzer bir şey olabilir belki
Day Walker
03-01-2012, 15:46
4.3.3 kullanıyorum
4.3.3 te iken apptrackr.org ta sorun olduğunda installous açılmazdı.
yine aynı mantıkta mı çalışıyor? Ona benzer bir şey olabilir belki
cydia serverleri düzeldi ancak bu seferde herkes installousa yüklendi zaten installous çok iyi çalışan bi app değildi ben öyüzden apptrack yada başka bi yerden uygulamayı indirip ifunbos ile cihaza atıyorum.
imprezaWRC
03-01-2012, 15:59
Bunu kullanan var mı ?
App Store - ScanBizCards Lite Business Card Scanner + Reader (http://itunes.apple.com/tr/app/scanbizcards-lite-business/id426260937?mt=8)
Bunu kullanan var mı ?
App Store - ScanBizCards Lite Business Card Scanner + Reader (http://itunes.apple.com/tr/app/scanbizcards-lite-business/id426260937?mt=8)
Benzeri çok program var hepsi aşşağı yukarı aynı işi görüyor. Önemli olan business card'ın standartlara yakın olması hizalama vs bakımından :)
Mesela arap müşteri kartlarında iş görmüyo pezevenk sanki Mona Lisa var kartın üstünde ne varsa doldurmuş köşe bucak :D
Tüm avrupa ve Çinli müşterilerde cuk diye aktarıyo tüm bilgileri
jb siz iphone lara free navigasyon yokmudur :) ?
volume81
03-01-2012, 23:40
yabancı dizileri seyredebileceğim bir uygulama varmıdır ?
GTA 3 muhteşem olmuş tavsiye ederim :)
eve koşa koşa geliyorum oynamak için orta 3 teki halime döndüm :D
GTA 3 muhteşem olmuş tavsiye ederim :)
eve koşa koşa geliyorum oynamak için orta 3 teki halime döndüm :D
freesi yok sanırım biz nası indircez jb siz :heyoo: en sevdiğim oyun
slowmotion
04-01-2012, 00:42
nettv var ama işinizi görürmü bilmem
freesi yok sanırım biz nası indircez jb siz :heyoo: en sevdiğim oyun
parasına değer ;)
Ahmet Saraçoğlu
04-01-2012, 01:43
I phone um yok ama ıphone klavye kurduğumdan beri ; tiksindiğim androidime tekrardan bağlandım...
Bi aydrı hatunla yazsışıyoruz whatsapp tan , o yeni aldı ip4 ü , bendede 3 4 aydır htc var ,,, ama eleman anasının karnından iphone la doğmuş gibi seri ve hatasız yazıyo...bende aksine sürekli yanlış ve yavaş:D , yılbaşında geldiinde aldım elinden kurcaladım ; l
klavye harf yerleşimi süper , aralarda boşluk var...androidde öyle deil , fazla bitişik ve insanı hataya düşürüyo... biraz kurcalayınca iphone klavyesi bulabildim ve kurdum ,,, avvayip rahatladı klavye.
Day Walker
04-01-2012, 07:24
Ne yazıkki yok.
App Store - diziTV (http://itunes.apple.com/us/app/dizitv/id415761140?mt=8)
free istiyorsanız en iyisi yandex.
App Store - Yandex.Maps (http://itunes.apple.com/tr/app/yandex.maps/id313877526?mt=8)
Temple Run oynayanlar var mı aramızda 2 gündür iyi sardım. Oynayan varsa skorları görelim şimdilik benimkisi bu :)
http://ressim.net/b/out.php/i5378028_img-0053.png (http://www.ressim.net/i/5378028_img-0053.png.html)
Günün Programı.
ContactClean Address Book Cleaner
App Store - ContactClean - Address Book Cleaner (http://itunes.apple.com/tr/app/contactclean-address-book/id477302021?mt=8)
iPhone larda Contact List i tamamen silmek istediğinizde böyle bir seçenek yok. Kişileri tek tek silmek zorundasınız. Listenizde de yüzlerce kişi varsa bu tam bir işkence haline geliyor. Bu uygulama sorunu tamamen ortadan kaldırıyor.
Simkartınızdan gelen mükerrer kayıtları ya da contact listenizi tümüyle temizliyor.
Sömürün, gün gelir lazım olur.. Kalsın iCloud da..
Zira 0.99 dan kısa süreliğine FREE ye düşmüş durumda ;)
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/112/Purple/ea/ae/ec/mzl.tjznmmsi.320x480-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/112/Purple/eb/da/11/mzl.nghgqbgo.320x480-75.jpg
Nasıl yaptın o rekoru :)
Zor değil 2-3 gün kasarsan rahat yaparsın :)
Sizin skorlar ne durumda
Fuel Smart isminde bir program var.
Bulunduğunuz noktaya en yakın hangi akaryakıt istasyonları var, hangi akaryakıt ürününü ne kadar satıyorlar, bulunduğunuz noktaya en yakın ve en ucuz benzin/mazot ne kadar şeklinde haritada gösterip size rota veriyor o noktaya gitmeniz için.
Amerika, İngiltere, İrlanda ve Portekiz versiyonları var sadece..
Türkiyede de olsaydı ne iyi olurdu..
Çok iyi düşünülmüş bir programmış. Belki iOS uygulamaları yapan firma ya da kişiler sesimizi duyar buradan.. 1.99 dan satsınlar örneğin.. :)
http://a3.mzstatic.com/us/r1000/022/Purple/dd/3c/aa/mzl.kwgfzaok.320x480-75.jpg http://a2.mzstatic.com/us/r1000/048/Purple/05/9b/dc/mzl.guepjqzc.320x480-75.jpg
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/091/Purple/99/b3/0e/mzl.cbcggrni.320x480-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/034/Purple/85/70/3d/mzl.drswgxkh.320x480-75.jpg
Arkadaslar sabah başladı sorun AppStore da free uygulamaları indirmeye çalışıyorum kredi kartı bilgileri istiyor free uygulamaları bile indiremiyorum nedendir basına gelen oldumu hiç
Low-Rider
05-01-2012, 08:06
Arkadaslar sabah başladı sorun AppStore da free uygulamaları indirmeye çalışıyorum kredi kartı bilgileri istiyor free uygulamaları bile indiremiyorum nedendir basına gelen oldumu hiç
dün akşamdan beri böyle bir olay var bende güncelleme yapamadım
Fuel Smart isminde bir program var.
Bulunduğunuz noktaya en yakın hangi akaryakıt istasyonları var, hangi akaryakıt ürününü ne kadar satıyorlar, bulunduğunuz noktaya en yakın ve en ucuz benzin/mazot ne kadar şeklinde haritada gösterip size rota veriyor o noktaya gitmeniz için.
Amerika, İngiltere, İrlanda ve Portekiz versiyonları var sadece..
Türkiyede de olsaydı ne iyi olurdu..
Çok iyi düşünülmüş bir programmış. Belki iOS uygulamaları yapan firma ya da kişiler sesimizi duyar buradan.. 1.99 dan satsınlar örneğin.. :)
http://a3.mzstatic.com/us/r1000/022/Purple/dd/3c/aa/mzl.kwgfzaok.320x480-75.jp http://a2.mzstatic.com/us/r1000/048/Purple/05/9b/dc/mzl.guepjqzc.320x480-75.jp
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/091/Purple/99/b3/0e/mzl.cbcggrni.320x480-75.jp http://a4.mzstatic.com/us/r1000/034/Purple/85/70/3d/mzl.drswgxkh.320x480-75.jp
iGo primo gösteriyo yahu benzin istasyonlarını ama kaça sattıklarını göstermiyor :D
Pull the donkey çektim denemek için. Şuanda hiçbir sıkıntı yok
iGo primo gösteriyo yahu benzin istasyonlarını ama kaça sattıklarını göstermiyor :D
derdim benzin istasyonu görmek değil yahu..
"benzinin lt si ne kadardan satan adam nerede" uygulaması :D
Nasıl düzelir ki bu
Pull the donkey çektim denemek için. Şuanda hiçbir sıkıntı yok
pull the donkey çekmek ?? :)
internet bankacılığından 10 liralık sanal kredi kartı oluşturun, onu yazın itunes a. illa kredi kartı numarası istiyorsan ahanda sana kredi kartı demiş misali :)
beyler şu kaydırmalı şifreli tuş kilidi varya onun app sini bilen biri bana pm atabilirmi acaba?
derdim benzin istasyonu görmek değil yahu..
"benzinin lt si ne kadardan satan adam nerede" uygulaması :D
Yahu 3-5 kr oynuyor zaten, hepsi aynı yerleştiriyo sen sadece rengini seç :D
Nasıl düzelir ki bu
pull the donkey çekmek ?? :)
Pull the donkey diye ücretsiz bir uygulama vardı onu Store'dan ücretsiz olarak çektim :) bir problem yok yani Store'da demek istedim
XOR bey sen bu işlerde yetkili bi abiye benziyon bizim işe bi el atıver
beyler şu kaydırmalı şifreli tuş kilidi varya onun app sini bilen biri bana pm atabilirmi acaba?
Başkan ömrü hayatımda hiç şifre koymadığımdan telefonlara bundada hangi program vardır bilmiyorum :)
Başkan ömrü hayatımda hiç şifre koymadığımdan telefonlara bundada hangi program vardır bilmiyorum :)
kaydırmalı şifreli tuş kilidi ne yahu..
zaten iphone da yok mu o. ayrı bir application yok ki. ben de kilit falan kullanmam orası ayrı :D
yetkili abi bişey bilmiyon sen de bee :D
Ayfonda Oem olarak o kilidi oluşturabilirsin hacı abi
Ayarlar/Genel/Parolayla Kilitleme diye bir bölüm var
Ama sen Andıroyitçilerinki gibin bişey istiyosan onu bilmiyorum :) Hani şu parmağı telefonun üzerinde okşattırmak suretiyle açılan ekran :D