PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53

4rd4
20-09-2017, 15:49
6s e yükledim bende ıos 11 i telefon hızlandı sanki ama şarj daha hızlı bitiyor.

Skyhawk34
20-09-2017, 18:37
5s te ekran küçük olduğundan puntolar büyürse zaten ekrana hiç bişey sığmaz.
şu an yüklemeyi düşünmüyorum o nedenle

cuneytturkoglu
20-09-2017, 22:00
iOS 11 beğenmeyenler, 10 a geri dönme şansınız halen mevcut.

Nasıl yapıcaz ?

derviscapaci
20-09-2017, 22:32
Bir sorum olacak. Artık yurt dısından gelen TR de kaydı yapılan iphone telefonların 1 yıl garanti hakları kaldırılmış diye duydum bu doğru mudur ?

300E
20-09-2017, 22:38
Nasıl yapıcaz ?

Cihaza uygun iOS 10.3.3 sürümünü indir, iTunes ile yükle.

ufuksaracci
20-09-2017, 22:40
iOS 10 yüklü 128gb 7 isteyen yamacıma gelsin :)

McKrop
20-09-2017, 23:44
bu yeni ios, iphone x te efsane olur sanki, x için alt yapı hazırlanmış gibi

İbrahim33
21-09-2017, 07:46
İnatla yeni sürüm yüklemiyorum. Yüklemeyeceğim :D

Quantum
21-09-2017, 08:04
puntolar gereksiz büyük. control centerdaki wifi kısayolu sacma kapatıyosun ama aslında kapanmıyor sadece ilgili wifi baglantısını kesiyor. yeni versionda degilde ios10 un makyajlısı olmus

iOS 10da da öyleydi, amaç WiFi bağlantısını kesmek zaten. Onu da yapıyor.
Ne olmasını isterdin orada? Ya da ne yapıyor/yapacak sanıyordun?

denizhandinc
21-09-2017, 08:25
iOS 10da da öyleydi, amaç WiFi bağlantısını kesmek zaten. Onu da yapıyor.
Ne olmasını isterdin orada? Ya da ne yapıyor/yapacak sanıyordun?

Abi ios10 da öyle degilse iphone 7 plus alıcak mısın bana? emin olmadan cevap yazmayalım bence.

Ne yapıyor olmalı soruna gelince oradaki kısayolların amacı bence ayarları turn off/turn on yapmak olmalı.

Quantum
21-09-2017, 08:48
Abi ios10 da öyle degilse iphone 7 plus alıcak mısın bana? emin olmadan cevap yazmayalım bence.

Ne yapıyor olmalı soruna gelince oradaki kısayolların amacı bence ayarları turn off/turn on yapmak olmalı.

Az biliyorum ben iPhone kullanmayı da o yüzden bunlar oluyor. Afedersin olmaz bir daha.. :)

Şimdi kontrol ettim,

WiFi den hangi network'e bağlı isen o bağlantıyı kesiyor, WiFi açık kalmaya devam ediyor.

Aynı şey bluetooth için de geçerli.

Bu bir bug. Kontrol ettim, bizimkiler bildirmiş Apple'a.

Bir sonraki güncellemede iOS 10 daki gibi olur.

Sen de sakin ol şampiyon. Kendini, derdini tam olarak ifade edebilme yeteneğini geliştir :)

burak_2885
21-09-2017, 09:05
Ben de dün yükledim hoşuma gitti açıkçası. SS alırken seri alabiliyorsunuz ama arada küçük bi parmak hareketiyle aldığınız ss'i sola kaydırın :)

Şimdilik en çok hoşuma giden yönü Live fotoğraf çekiminde uzun pozlama var. Gerçekten bazı yerlerde çok hoş görüntüler alınabilir :)

Birde home tuşuna çift basıp açık uygulamaları kapatırken en sonda ana ekran olmadığı için tuhafıma gitti :D

Day Walker
21-09-2017, 15:01
Az biliyorum ben iPhone kullanmayı da o yüzden bunlar oluyor. Afedersin olmaz bir daha.. :)

Şimdi kontrol ettim,

WiFi den hangi network'e bağlı isen o bağlantıyı kesiyor, WiFi açık kalmaya devam ediyor.

Aynı şey bluetooth için de geçerli.

Bu bir bug. Kontrol ettim, bizimkiler bildirmiş Apple'a.

Bir sonraki güncellemede iOS 10 daki gibi olur.

Sen de sakin ol şampiyon. Kendini, derdini tam olarak ifade edebilme yeteneğini geliştir :)

Abi sende aypon dan ayos dan anlamıyosun gelmiş burda ahkam kesiyosun :hehe:

Batum
21-09-2017, 15:13
Quantum abi iphone’ ios 11 yükledimde denetime konum’da eklenmicekmiydi ?
Wifi bluetoot haricinde, ses seviyesi kısık halde alarm son seviye sesle çalıyor buda bir sorun sanırım!

Tunacan
21-09-2017, 15:28
İos 11 de mailleri otomatik alıyor. Eskiden "elle" alıyordu. Nasıl değiştirebilirim?

4rd4
21-09-2017, 15:28
Wifi bluetoot haricinde, ses seviyesi kısık halde alarm son seviye sesle çalıyor buda bir sorun sanırım!

Yandaki ses düğmelerini ayarlar sesler düğmelerle değiştir kısmından açmak lazım yoksa yan düğmeler çalışmıyor.

Quantum
21-09-2017, 16:19
Abi sende aypon dan ayos dan anlamıyosun gelmiş burda ahkam kesiyosun :hehe:

Yok yapmayacağım bir daha özür diledim ya zaten.. Gaza gelip ayfon falan kaybedeceğiz yoksa.. :)

Denetim Merkezine eklenecekler hakkında "şunları şunları ekliyoruz haberiniz ola" şeklinde bir ön bildirim yapmadı Apple.. Yapmaz da..
Ben de duymadım öyle bir şey. Belki iOS 11 çıkmadan önce yayılan dedikodulardan birisidir. Bilgim yok.

Ses konusuna gelince, çok alarm kullanan birisi değilim. Ancak zil sesi ve alarm sesi birbiri ile senkron çalışıyordu hatırladığım kadarıyla. Ancak yandaki ses butonlarının hemen üzerinde olan sessize alma switch i ile telefonu sessize aldığınızda yine alarm çalışıyordu diye hatırlıyorum. Switch i off a almadan hemen önceki ses seviyesi neyse alarm da o yükseklikte çalıyordu.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.

Bug'lar olabilir.
Uygulamalarda da, iOS ta da; daha önce public beta versiyonları yayınlanmış çok fazla açık kapatılmış olsa da;
ilk yayınlanmış versionlar bünyelerinde bug bulundurabilir. Bu buglar yavaş yavaş toparlanır.

iOS 11.0.x versiyonlarında da bug olacak. Ta ki iOS 11.1 versiyon çıkana kadar.

11.1 e kadar major bug lar kapatılır.
.1 versiondan sonra minör buglara var güvenlik açıkları ele alınır. (Büyük bir güvenlik açığı varsa direkt müdehale edilir o ayrı konu)

Dolayısıyla demem o ki; iOS 11.1 gelene kadar arada gelecek olan güncellemelerde de bug'lar(*) olabilir, ancak bunlar en kısa sürede toparlanır. Çok takılmayın bunlara.. Hayatınızı, aksatacak hatalar değil bunlar. Ya da hala iOS 10'da iseniz, iOS 11.1 versiyon bekleyin. Herşey toparlansın iyice.

----

(*)
- Mantıksal olmayan çalışma davranışları,
- Tasarımsal/Grafiksel hatalar,
- İşlemciyi yoran işlemler (ki bu tip hatalar bataryanın çabuk bitmesine, cihazın ısınmasına, cihazın kendini korumaya almasına, restart olmasına, vs sebep olur)

Şu an bu bugların hepsi var iOS 11 de.
Ancak kısa sürede stabil hale getirilir zira iOS 11 den ziyade iOS 10s gibi bir işletim sistemi bu.
iOS 6 dan iOS 7 ye geçişteki gibi Amerikayı yeniden keşfetmeyecekler.

Batum
21-09-2017, 17:47
Quantum abi Evet önceden alarm, mevcut ses seviyesiyle senkron çalışıyordu, şuan ses kısığa alsam bile alarm kafasına göre ses seviyesiyle devam ediyor.. bi güncel beklicez o halde.!

Keşke konumda geleydi, alttan çekilen denetimde..

Batum
21-09-2017, 17:49
Yandaki ses düğmelerini ayarlar sesler düğmelerle değiştir kısmından açmak lazım yoksa yan düğmeler çalışmıyor.

Sonradan farkettimde o bölüm kapalıdaymış tekrar denicem.

Quantum
21-09-2017, 17:55
Quantum abi Evet önceden alarm, mevcut ses seviyesiyle senkron çalışıyordu, şuan ses kısığa alsam bile alarm kafasına göre ses seviyesiyle devam ediyor.. bi güncel beklicez o halde.!

Keşke konumda geleydi, alttan çekilen denetimde..

Bug vardır o zaman düzeltirler.

Karakuş
21-09-2017, 18:04
İ7’de gayet memnun kaldım ben. Telefon ciddi hızlanmış hissi verdi, psikolojik olabilir tabii ki. Gelecek güncellemelerle daha da iyi olacaktır

burak_2885
22-09-2017, 09:28
Bende şöyle bi durum gerçekleşti. Tam tarif edebilecek miyim bilmiyorum ama belki anlarsınız.

Whatsappta biriyle konuşurken mesajı yazdım yolladım ve kilit ekranına bastım. Bana cevap geldi ana ekranda gördüm bunu home tuşuna bastım ve direkt whatsapp açıldı. ama ben en son benim yazdığım mesajı görüyorum ve altına gitmiyor. Bi sohbetler sayfasına geri çıkıp tekrar girdiğimde mesajı okuyabiliyorum

cuneytturkoglu
24-09-2017, 23:35
İphone 6s 16gb var ios11 i yüklesem yavaşlama olurmu? Eksi olarak neler yansıtır bana?

EREN34
24-09-2017, 23:49
İphone 6s 16gb var ios11 i yüklesem yavaşlama olurmu? Eksi olarak neler yansıtır bana?

Bende herhangi bir anormallik yada hantallık olmadı. ekran sol uç kısma sert basılı tutunca home tuşuna 2 kere basmış gibi olma fonksiyonu gitti. Bu beni mutsuz etti. home tuşundan daha kullanışlıydı bence

cuneytturkoglu
25-09-2017, 01:49
Bende herhangi bir anormallik yada hantallık olmadı. ekran sol uç kısma sert basılı tutunca home tuşuna 2 kere basmış gibi olma fonksiyonu gitti. Bu beni mutsuz etti. home tuşundan daha kullanışlıydı bence

Teşekkür ederim abi ben o özelliği pek kullanmıyodum zaten aklıma gelmiyodu onu kullanmak benim için bi problem yaşatmaz tek korkum fazla yer yaplaması ve yavaşlaması ondada sıkıntı olmicaksa yapayım bende

EREN34
25-09-2017, 06:38
Teşekkür ederim abi ben o özelliği pek kullanmıyodum zaten aklıma gelmiyodu onu kullanmak benim için bi problem yaşatmaz tek korkum fazla yer yaplaması ve yavaşlaması ondada sıkıntı olmicaksa yapayım bende

Güncelleme için zaten 2 gb boş yer istiyor. Ben hep kapasiteden yana dertli olduğumdan bir fark hissetmedim :)

Aliburakb
25-09-2017, 11:27
merhaba arkadaşlar güncelleme yaptım bende 1 hafta kadar oldu. dün whatsapp dan gelen bir fotoğrafı kaydetmek için uğraştım bir türlü kaydedemedim sonra telefonu kapattım açtım aynı fotoyu 4-5 kere kaydet dediğim için sonrasında hepsini kaydetmiş fazla olanları sildim. akşam bir sorun yoktu sabah eski bir fotoğrafı bulmak için girdiğimde yaklaşık 2 bin fotom görünmüyodu neden olmuş olabilir fotoları geri bulabilir miyim ? :( telefon iphone7 bu arada)

fthdrn
25-09-2017, 12:59
twitterde sürekli batarya sorunundan şikayet ediliyor. Yaşayan var mı son güncellemeden dolayı ?

KGüneyli
26-09-2017, 12:56
twitterde sürekli batarya sorunundan şikayet ediliyor. Yaşayan var mı son güncellemeden dolayı ?

iphone cok severek kullandıgım bi telefon böyle sözler söylemek istemem ama.
keske güncellemeseydim.
ALLAH belasını versin diyorum bazen.

Sabah 9 da sarjdan cıkartıyorum. öğlen 3 te telefonun sarjı %45 oluyor.
Güncellemeden önce aynı kullanımda sarjım 60 65 lerde oluyordu.
Batarya resmen akıyor.
Semtten 3 4 5 arkadas sürekli apple kullanıcısıyız. hepimiz pilden şikayetciyiz. Güncellemeyle batarya p*ç oldu.

+ Olarak. Ekran parlaklığı sürekli otomatik. bunu kapatmayı bulamadım bulan varmı?

fthdrn
26-09-2017, 13:01
keske güncellemeseydim.

Batarya resmen akıyor.
Semtten 3 4 5 arkadas sürekli apple kullanıcısıyız. hepimiz pilden şikayetciyiz. Güncellemeyle batarya p*ç oldu.

+ Olarak. Ekran parlaklığı sürekli otomatik. bunu kapatmayı bulamadım bulan varmı?

Telefon nedir ?
Ben bu tür yavaşlatma ve batarya problemlerini eski telefonların ömrünü tamamlamasını sağlamak olarak görüyorum.

johnie
26-09-2017, 13:04
11 de batarya sorunu ciddi yaşıyorum. Göz göre göre eriyor :)
Ayrıca,

- Wifi ' i ekranı yukarı çekip kapattığınızda arka planda hala çalışıyor. Kapatmak istediğinizde, ayarlar dan girerek kapatın. Ana ekranda ki kısa yoldan kapattığınızda Ayarlar kısmında ki yerden kapanmıyor.

- Kapatma açma tuşuna 5 defa bastığınızda tıbbı kimlik ve SOS özelliği çıkıyor. Allah korusun, arıyacak haliniz yok vs, 5 defa bastığınızda SOS ' u etkin hale getirdiğinizde yanınıza direk Ambulans geldiği söyleniyor ( Denemedim ) :)

KGüneyli
26-09-2017, 13:05
Telefon nedir ?
Ben bu tür yavaşlatma ve batarya problemlerini eski telefonların ömrünü tamamlamasını sağlamak olarak görüyorum.

iphone 7 Daha 1.5 aylık cihaz.

KGüneyli
26-09-2017, 13:06
keske güncellemeseydim.

Batarya resmen akıyor.

Telefonun ara ara reset attığını yazmayı unutmuşum =)

Day Walker
26-09-2017, 13:20
6 plusa yükledim yavaşlama oldu ama öyle sinir bozucu düzeyde değil.

Ama daha gelişmesi lazım sanırım 10. ay içinde güncelleme gelecektir.

salih_560
26-09-2017, 16:09
Arkadaşlar güncellemeyi yükledim yanlız şöyle bir sıkıntı oluştu wifi ile bluetooth otomatik açıyor artı olarak şarj sabah çıkarıyorum mesala 9 gibi öğle 2.30 gibi şarj %30 tekrar şarja bırakıyorum keşke güncelleme yapsaydım dedim cihaz ise 6s 64 gb şarj yüzünden garantiye verebilirim ...

Diyadin
26-09-2017, 16:12
Benim şarjda bir değişme olmadı.

300E
26-09-2017, 16:56
Ben 7+ da 1 hafta kullandım ve öyle büyük bir fark olmadığını gözlemleyerek iOS 10 a geri döndüm, frame atlamaları vardı, 3D Touch özelliği sıkıntılı çalışıyordu, şarj olarak oldukça memnundum, iOS 10 ile bi farkını göremedim. Sarjı nasıl yarı yarıya azalıyor cihazların anlamıyorum.

ümitech
26-09-2017, 16:57
şarj, hız , stabillik hepsinden memnunum ama şöyle bir sorunum var benimde;
telefon otomatik ekran parlaklıgında bir türlü değiştiremiyorum kafasına göre parlaklık açılıyor ya da kapanıyor sıyırmak üzereyim bazen en kısığa alıyor parlaklığı birşey görmek zorlaşıyor..bunu yaşayan bir benmiyim?

_driver_
26-09-2017, 18:08
Bugün gelen tüm aramalarda eksan siyah kalıp bir süre sonra arayan isim ya da numara görünme problemi yaşadım. Aramızda böyle bir sıkıntıya denk gelen var mı acaba?

B.Koçer
26-09-2017, 18:27
Bugün gelen tüm aramalarda eksan siyah kalıp bir süre sonra arayan isim ya da numara görünme problemi yaşadım. Aramızda böyle bir sıkıntıya denk gelen var mı acaba?

alt tusa basılır tutun bazen duelıyor bende de telefon kasmaya basladı :D

ipnephone bu ısı bılıyo ya her guncellemede 2 alt serıyı sıkıstaın

Quantum
26-09-2017, 18:38
11.1 versiyon gelene kadar yani iOS11, 11.0.1, 11.0.2, 11.0.x gibi versiyonlarda;

Cihazınızda yavaşlama hissiyatları, cihaz ısınmaları, şarjın çok gitmesi, nadiren de olsa ekran donmaları(ısınmayla alakalı biraz), otomatik parlaklık vs gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Bu saydığım şeyler bendeki iPad ve iPhoneların hepsinde olan şeyler.

Ufak tefek bug olduğunu düşündüğünüz durumlarla karşılaşabilirsiniz. (ÖRN:Denetim Merkezinden WiFi kapattığınızda aslında WiFi kapatmaması, WiFi ağından çıkartması. Aynı şey Bluetooth için de geçerli)

11.1 versiyona gelindiğinde bu durumların hemen hemen hepsi bitmiş olur. 1 aya kadar güncellemelere siftah yaparlar ve peyderpey devam eder versiyon..

Yazılımlarda versiyon oluşturma şu şekilde yapılıyor.

Ana versiyon.Ara versiyon.Düzeltme

(aşağıdaki örnek alıntıdır)

0.1.0 ilk özelliği ekledik.

0.1.1 bir iki düzeltme yaptık

0.1.2 bir düzeltme daha (bug fix mesela)

0.2.0 yeni bir özellik ekledik.
..
0.3.3
..
..
1.0.0 Hedeflenen ilk sürüme ulaştık.

Buradan hareketle 11.1 sürümüne gelene kadarki arada gelecek olan version ve build lerde neler olacağını/olduğunu artık az da olsa okuyabilir ya da tahmin edebilirsiniz..

"iOS 11.1 çıkana kadar ufak tefek de olsa bug lar olabilir, yavaş yavaş toparlanır" şeklindeki cümlelerim şimdi biraz daha kafanızda şekillendi sanıyorum.

ali-d
26-09-2017, 20:07
iPhone ve iPad için iOS 11.0.1 sürümü yayınlandı :)

https://i.hizliresim.com/g95BRZ.jpg

Uur
27-09-2017, 08:23
İndiriyoruz bakalım 6 Plus'a

Mehmetmert
28-09-2017, 12:32
Arkadaşıma 7plus aldık turkcell bayiisinden , bugun mesaj geldi yasal uyarı adı altında.Ama gelen mesajda 1 tane imei eksik sonundaki 5 harfi yok.

Hani kandırmacamı desem neyi kandırıcak ? 120 gün içerisinde işlem yapınız diyor , turkcell bayiiside tadilata girmiş şu anda...İlk önce buraya yazayım dedim yarın ona göre davranalım ne yapmamız lazım

Kadyr
28-09-2017, 13:37
Arkadaşıma 7plus aldık turkcell bayiisinden , bugun mesaj geldi yasal uyarı adı altında.Ama gelen mesajda 1 tane imei eksik sonundaki 5 harfi yok.

Hani kandırmacamı desem neyi kandırıcak ? 120 gün içerisinde işlem yapınız diyor , turkcell bayiiside tadilata girmiş şu anda...İlk önce buraya yazayım dedim yarın ona göre davranalım ne yapmamız lazım

bazen hatalı gönderimler olabiliyor daha önce başımıza gelmişti hiç bir işlem yapmamıştık e devletten imei sorgulatıp kayıtlı olduğunu görünce tabi.

ek olarak nekadara aldınız 32 lik ise tabi. bende bakıyorum bu aralar. hatta temiz 2. el varsa değerlendirebiliriz

lethaldoze
28-09-2017, 19:33
ios 11 den sonra ses artırma azaltmada ekranda görünmüyor. Hoparlörden de konuşamıyorum. Hoparlöre almaya basıyorum ama değişen bişey olmuyor.

Mehmetmert
28-09-2017, 20:35
bazen hatalı gönderimler olabiliyor daha önce başımıza gelmişti hiç bir işlem yapmamıştık e devletten imei sorgulatıp kayıtlı olduğunu görünce tabi.

ek olarak nekadara aldınız 32 lik ise tabi. bende bakıyorum bu aralar. hatta temiz 2. el varsa değerlendirebiliriz

Eyvallah e devletten sorgulandigini bilmiyordum , simdi sorguladimda anakart degisikligi sebebiyle kayit disi oldugu tespit edilen imei yaziyor. Sanirim swap cihazi sifir diye kitlemisler bize (128gblikt tel)

Kadyr
28-09-2017, 22:00
Eyvallah e devletten sorgulandigini bilmiyordum , simdi sorguladimda anakart degisikligi sebebiyle kayit disi oldugu tespit edilen imei yaziyor. Sanirim swap cihazi sifir diye kitlemisler bize (128gblikt tel)

oo kötü olmuş. iç dış imei de kontrol ettinizmi aynımı? ayrıca swap olsa bile apple bunu sisteme kaydettiriyor. tabi bu bayinin yaptığı pisliğin önüne geçmez

Ewren
29-09-2017, 08:14
iPhone X kaufen - Apple (DE) (https://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-x#00,11)

hddsheriff
29-09-2017, 10:46
ip6 ya ios 11.01 yükledim telefon 2 gün sonra kapandı ve açılmıyor. Bunu yaşayan bir çok kişi var dikkatli olun.

hddsheriff
29-09-2017, 18:21
ip6 ya ios 11.01 yükledim telefon 2 gün sonra kapandı ve açılmıyor. Bunu yaşayan bir çok kişi var dikkatli olun.

telefon açılmıyor , i cloud dan numaraları almak istedim telefondan onay kodu istiyor. Eski numaralarıma nasıl ulaşıcam ?

FaBeRgE
29-09-2017, 18:44
telefon açılmıyor , i cloud dan numaraları almak istedim telefondan onay kodu istiyor. Eski numaralarıma nasıl ulaşıcam ?

onay kodunu telefon araması ile iste belki olur, eğer acil 1-2 numara lazımsa icloud web den bakarsın.

hddsheriff
29-09-2017, 19:40
onay kodunu telefon araması ile iste belki olur, eğer acil 1-2 numara lazımsa icloud web den bakarsın.

onu deniycem umarım onay kodunu aramayla veriyorlardır.

FaBeRgE
29-09-2017, 20:53
onu deniycem umarım onay kodunu aramayla veriyorlardır.

veriyorlar, ben genelde telefon araması ile alıyorum kodu.

Met
29-09-2017, 22:27

güncelledikten hemen sonra gördüm inşallah bişey olmaz

FaBeRgE
30-09-2017, 12:28
ios 11 de şöyle bir problem var, bluetooth kısayoldan kapanmıyor bende, var mı bunu yaşayan ? Alttan çektiğimiz kısayoldan kapatıyorum ama ayarlardan girince bağlı değil gözüküyor.

_driver_
01-10-2017, 10:00
ios 11 de şöyle bir problem var, bluetooth kısayoldan kapanmıyor bende, var mı bunu yaşayan ? Alttan çektiğimiz kısayoldan kapatıyorum ama ayarlardan girince bağlı değil gözüküyor.

11 de herkeste aynı durum söz konusu wi-fi de kapanmıyor kısayoldan

Met
01-10-2017, 10:18

aynen, kapanmıyor. sadece bağlantıyı kapatıyor ama wifi ve bluetooth arkada açık kalıyor.

Mehmetmert
01-10-2017, 11:02
aynen, kapanmıyor. sadece bağlantıyı kapatıyor ama wifi ve bluetooth arkada açık kalıyor.

Ulan bende diyorum bluetooth kapalı nasıl ikide bir arabaya bağlanıyor , şimdi fark ettim dediğiniz gibi.

Ayrıca arabaya bağlandığında kısayol kısmındada kendi kendine aktifleşiyor ana ekrandakiBen diyordum nasıl açılıyor diye :)

gespenster
01-10-2017, 22:50
kulaklık sorunu için servise vermistim 7'yi, 4 gun icerisinde cihazin sifiri geldi. sureye bende sasirdim acikcasi..
son guncelleme bence basarili sarj ve hiz da guzel iyilestirmeler var.

rebelh
02-10-2017, 20:56
telefon ekran görüntüsünü canlı olarak tvye aktarmak istiyorum bunun için ali expreste falan kablolar var deneyen oldu mu işe yarıyor mu?

EREN34
02-10-2017, 22:17
telefon ekran görüntüsünü canlı olarak tvye aktarmak istiyorum bunun için ali expreste falan kablolar var deneyen oldu mu işe yarıyor mu?

Apple TV 3 te aynı işi görür.

Skyhawk34
03-10-2017, 09:40
Bu sabah wifi ye bağlıyken benden habersiz indirmiş ve kurmam için benden onay bekliyor. Ben bu sürümü istemiyorum ve hem bu indirdiğini silmek hemde bir daha böyle birşey yapmasını önlrmek için ne yapmam lazım ?
https://i.hizliresim.com/mJ78p2.jpg (https://hizliresim.com/mJ78p2)

Mr.Bilal
03-10-2017, 09:47
Bu sabah wifi ye bağlıyken benden habersiz indirmiş ve kurmam için benden onay bekliyor. Ben bu sürümü istemiyorum ve hem bu indirdiğini silmek hemde bir daha böyle birşey yapmasını önlrmek için ne yapmam lazım ?

Hiç Wi-fi ye bağlanmamanız lazım. ne yaparsanız yapın wi-fi bağlanınca güncellemeyi indiriyor bildiğim kadarıyla

rebelh
03-10-2017, 09:47
Apple TV 3 te aynı işi görür.

hocam kablolar çok daha ucuz o yüzden sordum

Skyhawk34
03-10-2017, 09:58
Hiç Wi-fi ye bağlanmamanız lazım. ne yaparsanız yapın wi-fi bağlanınca güncellemeyi indiriyor bildiğim kadarıyla

Çok aşırı saçma olur oyle ya kesin bir engeli vardır senelerdir ios 9 da duran arkadaşlarım var senelerdir wi fi ye girmiyormu :D :D

Mr.Bilal
03-10-2017, 09:59
Çok aşırı saçma olur oyle ya kesin bir engeli vardır senelerdir ios 9 da duran arkadaşlarım var senelerdir wi fi ye girmiyormu :D :D

indirme işlemi yapılmıştır ama yükleme işlemi yapılmamıştır.

KGüneyli
03-10-2017, 10:26
Şuan değişimden yeni gelmiş 3 tane mat siyah iphone7 32 GB var elimde.
3 Tanede Kapalı kutu 1 Yıl TR garantili 32GB mat siyah iphone var düşünen olursa yardımcı olurum

Sezgin
03-10-2017, 10:30
indirme işlemi yapılmıştır ama yükleme işlemi yapılmamıştır.

peki bu işlem için gerekli olan 2gb yerimi kurmasam dahi, bi kere indirdiği için sabit olarak yemiş oluyor doğru mudur ?

B16
03-10-2017, 10:32
peki bu işlem için gerekli olan 2gb yerimi kurmasam dahi, bi kere indirdiği için sabit olarak yemiş oluyor doğru mudur ?

Evet
Ayarlara girip silebilirsin ama indirmeyi

Sezgin
03-10-2017, 11:11
Evet
Ayarlara girip silebilirsin ama indirmeyi

nasıl yapabiliyoruz bunu şimdi yükle dışında başka bir seçenek sunmuyor bana ?

YAS
03-10-2017, 11:16
ios 11 in aliminyum telefonu bitirdi resmen,gram memnun değilim

B16
03-10-2017, 11:20
nasıl yapabiliyoruz bunu şimdi yükle dışında başka bir seçenek sunmuyor bana ?

Ayarlar > Genel > Saklama ALanı/iCloud Kullanımı > Alanı yönet (Saklama Alanı üst taraftaki) oraya girip indirilmiş dosyayı silebilirsin. Sonra restart at

hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig

Yukarıda ki adresi Safari'de aç, yükleme işlemlerine 'TAMAM' de. Güncelleme bildirimi almazsın.

Sezgin
03-10-2017, 11:26
Ayarlar > Genel > Saklama ALanı/iCloud Kullanımı > Alanı yönet (Saklama Alanı üst taraftaki) oraya girip indirilmiş dosyayı silebilirsin. Sonra restart at

hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig

Yukarıda ki adresi Safari'de aç, yükleme işlemlerine 'TAMAM' de. Güncelleme bildirimi almazsın.

mis gibi oldu teşekkürler :)

c@n
03-10-2017, 12:27
İos11.01 yüklü telden geri ios 10 a dönmek mümkün mü acaba?

300E
03-10-2017, 13:25
Cihazına güncelleme yapmak istemeyenler, cihazlarına WatchOS4 profili yüklesin, böylece güncelleme gelmez, cihazda yüklü olan yazılım güncel gözükür.

byspeedman
03-10-2017, 15:05
Şuan değişimden yeni gelmiş 3 tane mat siyah iphone7 32 GB var elimde.
3 Tanede Kapalı kutu 1 Yıl TR garantili 32GB mat siyah iphone var düşünen olursa yardımcı olurum

fiyat nedir.

srknzfr
03-10-2017, 15:07
hayırlı forumlar arkadaşlar

bu ios11'in allah belasını versin.

teşekkürler.

johnie
03-10-2017, 15:16
Bilmeyenler vardır, onu yazayım.
Birine bir şey tarif etmek için, anlatacağınıza telefondan direk uygulamalı olarak video gönderebiliyorsunuz.
Ayarşar > Denetim Özellikleri > Denetimleri Özelleştir' den Ekran kaydını eklerseniz eğer listeye ana ekran da yukarı doğru ittiğinizde kayıt çıkıyor.
Tıklayıp 3 saniye bekledikten sonra, ne isterseniz videosunu çekiyor ve durdurduktan sonra' da fotoğraflara video olarak atıyor.
Baya kullanışlı bir şey öneririm.

srknzfr
03-10-2017, 15:28
Birine bir şey tarif etmek için, anlatacağınıza telefondan direk uygulamalı olarak video gönderebiliyorsunuz.
Ayarşar > Denetim Özellikleri > Denetimleri Özelleştir' den Ekran kaydını eklerseniz eğer listeye ana ekran da yukarı doğru ittiğinizde kayıt çıkıyor.
Tıklayıp 3 saniye bekledikten sonra, ne isterseniz videosunu çekiyor ve durdurduktan sonra' da fotoğraflara video olarak atıyor.

yuh.. bu baya iyiymiş :) yemin ediyorum iphone kullanıyorum ama 3210 gibi davranıyorum

salih_560
03-10-2017, 22:24
Güncelleme gelmiş beyler haberiniz olsun ....

arifba
03-10-2017, 22:27

Bende arıyordum nerde diye.Sağolasın.

FaBeRgE
04-10-2017, 01:10
ekran döndürme kilitli olmasına rağmen hala ekran dönüyor :S bu iso11 neymiş ya...

fthdrn
04-10-2017, 15:47
Anadolu yakasında İphone tamiri konusunda güvenilir bir dükkan var mı ?

Kadyr
04-10-2017, 16:03
Anadolu yakasında İphone tamiri konusunda güvenilir bir dükkan var mı ?

Fatih Kadıköy de power elektronik öneriliyor

fthdrn
04-10-2017, 19:06

teşekkürler aldım listeye yarın bi inicem kadiköye 2 dükkan var kafamda

fthdrn
06-10-2017, 23:55

Gittim buraya bi hanım karşıladı. Dedim ki ekran değişimi ve home tuşu montajına ne kadar istiyorsunuz 300 tl dedi 150-200 liralık işe :) Cam yan sanayi ve hiç bi şekilde garanti vermedi. Bi şey soruyorum hallederiz ya ağızları yapıyor. En sevmediğim ağız türü hallederiz. Benim en çok kullandığım tabiri bana satıyor. Hallederiz vurur öldürür aklını alırız abi hallederiz..
Bana dost işi cam ve home tuşu yapabilcek insan evladı bi dükkan gerekiyor. Telefonu sırf içindeki mesajlaşmalar belgeler fotoğraflar için yaptırıyorum yoksa iphone 7 128 gb alacağım.

Tuş kilitli camı ve home tuşu olmayan telefonu itunes harici nasıl pc ye bağlayıp içini görebiliriz bilen var mı acaba ?

Kadyr
07-10-2017, 06:40
Gittim buraya bi hanım karşıladı. Dedim ki ekran değişimi ve home tuşu montajına ne kadar istiyorsunuz 300 tl dedi 150-200 liralık işe :) Cam yan sanayi ve hiç bi şekilde garanti vermedi. Bi şey soruyorum hallederiz ya ağızları yapıyor. En sevmediğim ağız türü hallederiz. Benim en çok kullandığım tabiri bana satıyor. Hallederiz vurur öldürür aklını alırız abi hallederiz..
Bana dost işi cam ve home tuşu yapabilcek insan evladı bi dükkan gerekiyor. Telefonu sırf içindeki mesajlaşmalar belgeler fotoğraflar için yaptırıyorum yoksa iphone 7 128 gb alacağım.

Tuş kilitli camı ve home tuşu olmayan telefonu itunes harici nasıl pc ye bağlayıp içini görebiliriz bilen var mı acaba ?

valla ne yalan söyliyim ben hiç gitmedim gidenler memnundu telefoncu arkadaşlarımdan. telefoncularada güvenmek zor anasını satım.

Enes-x
07-10-2017, 07:00

Tahtakale Tomruk sokak yıldız han.2. Kata çık merdivenler bitince soluna bak o 3 m2 dükkan adını hatırlamıyorum.Tek işleri tamir Fast food gibi olmuş adamlar bakıyo fiyatı söylüyor yoğunsa 40 dk değilse 15 dk ,daha uyguna bi yerde bulamazsın.Parçalar tabiki yan sanayi.

free-hifi
07-10-2017, 08:19
İphone 8 batarya sorunu piyasaya girmiş!

fthdrn
07-10-2017, 11:25
Tahtakale Tomruk sokak yıldız han.2. Kata çık merdivenler bitince soluna bak o 3 m2 dükkan adını hatırlamıyorum.Tek işleri tamir Fast food gibi olmuş adamlar bakıyo fiyatı söylüyor yoğunsa 40 dk değilse 15 dk ,daha uyguna bi yerde bulamazsın.Parçalar tabiki yan sanayi.

Doğubanka gidicem yarın. Olmadı oraya da uğrarım

fthdrn
09-10-2017, 22:28
Telefonu hallettik forumdan SekoLive serkan abi sağolsun yönlendirdi.
Şimdi belgeleri fotoğrafları kurtardık. Simfree İphone 8 uzay gri alınır.

Kadyr
10-10-2017, 05:50
Telefonu hallettik forumdan SekoLive serkan abi sağolsun yönlendirdi.
Şimdi belgeleri fotoğrafları kurtardık. Simfree İphone 8 uzay gri alınır.

bende sana burayı tavsiye edecektim tam. geçmiş olsun
Cep Telefonu Tamir Servisi (https://www.trioservice.com)

fthdrn
11-10-2017, 22:21
İphone 7 mat siyah alınır.

ulas
13-10-2017, 12:16
Arkadaşlar itunestan videoyu iphone (7) ye atmaya çalışıyorum. Amatör videolar diye bir yere düşüyor. Galeriye nasıl alabilirim bilen aydınlatabilir mi ?

fthdrn
14-10-2017, 11:29
Restore yapim derken yanlışlıkla ios sürümünü güncelledim 11 e ne berbat bir şeymiş. Şİmdi mecbur ios 10.3 e geri downgrade yapmam gerekti.

fthdrn
14-10-2017, 12:16
3194 hatasını bir türlü geçemedim.
C:\Windows\System32\drivers\etc
Host dosyasında istenen değişikliği yapıyorum ama yine de kabul etmiyor.
Forumda downgrade işlemini gerçekleştirebilen yazabilirse güzel olur :)

R.I.P
14-10-2017, 21:39
ios11 sonrası ayarlar dışında wifi kapatamama (alt menüden kapatında tekrar açılıyor)sorunu yaşayan var mı?

fthdrn
15-10-2017, 10:27
İos 11 den downgrade yapabilecek bir baba yiğit aranıyor :D

_driver_
15-10-2017, 13:11
ios11 sonrası ayarlar dışında wifi kapatamama (alt menüden kapatında tekrar açılıyor)sorunu yaşayan var mı?

Wi-fi ve bluetooth da herkeste yaşanıyor aynı problem

fthdrn
16-10-2017, 15:22
İos 11 den downgrade yapabilecek bir baba yiğit aranıyor :D

+ olarak iphone 7 için çok kaba olmayan case önerisi olan var mı ? marka model ?

emresener
16-10-2017, 22:18
11.0.3 indirdim.
Whatsap’a girmeden gelen mesajlar düşmüyor. Whatsapa girince patır patır düşmeye başlıo mesajlar.

Başına gelen var mı.
Arka planda uygulama yenile açık bu arasa.

alper_pug
16-10-2017, 22:20
11.0.3 indirdim.
Whatsap’a girmeden gelen mesajlar düşmüyor. Whatsapa girince patır patır düşmeye başlıo mesajlar.

Başına gelen var mı.

Bende ve bir çok arkadaşımda da aynı sorun var. 11.0.2 de de var aynısı.

300E
16-10-2017, 22:48
iOS 11.1 Beta 3 kurdum, bir çok problemi aşmış gibiler, 1 hafta sonra 11.1 final gelir, herşey rayına oturur gibi. Bundan daha önce 11 kullanmıştım ama, imzalar kapanmadan yine de 10.3.3 e dönmüştüm.

fthdrn iOS 10 a dönmek mümkün değil artık, imzalar kapandı, 11.1 Beta 3 yükle, gayet düzgün.

fthdrn
18-10-2017, 11:52
iOS 11.1 Beta 3 kurdum, bir çok problemi aşmış gibiler, 1 hafta sonra 11.1 final gelir, herşey rayına oturur gibi. Bundan daha önce 11 kullanmıştım ama, imzalar kapanmadan yine de 10.3.3 e dönmüştüm.

fthdrn iOS 10 a dönmek mümkün değil artık, imzalar kapandı, 11.1 Beta 3 yükle, gayet düzgün.

Evet bayağı zorladım denemediğim uygulama site kalmadı malesef downgrade edemedim.

İphone 7-8 mat siyah sıfır alınır.

Eworen
18-10-2017, 12:21
Kimsede dememiski iphone x 6100 TL olarak aciklanmis :)
Ben diyim net bi sekilde
Yuh..

srknzfr
18-10-2017, 12:33
11.0.3 ile telefonum bir nebze olsa da düzeldi.

Steve Jobs olsaydı bunların hiçbiri olmazdı

Allah seni bildiği gibi yapsın Tim Cook

4rsenik
18-10-2017, 13:52
iclouddan almış-alacak olduğumuz hafızayı bir hdd bellek gibi kullanmak mümkünmüdür ? aracıma İpad Mini bağlama aşamasındayım ama hafıza yetersiz olduğu için İcloud düşünüyorum müzikleri saklamak ve dinlemek için

burak_2885
18-10-2017, 14:19
11.0.3 indirdim.

Başına gelen var mı.

Sorunu yazmak için girdim baktım ki tek değilim. Saçma sapan oldu çıktı

MK8800
18-10-2017, 14:25
Sorunu yazmak için girdim baktım ki tek değilim. Saçma sapan oldu çıktı

Bende de instagram aynı şekilde bildirimler vs uygulamaya giriş yapmadan çıkmıyor

muratburunce
18-10-2017, 14:31
Bende de instagram aynı şekilde bildirimler vs uygulamaya giriş yapmadan çıkmıyor

aynı sorun whatsapweb içinde geçerli telefondan açmassanız ekran kilidi devreye girerse web bağlantısı kopuyor tuş kilidini açıp whatsapı açmam gerekiyor yazılanların web'e düşmesi için

FaBeRgE
18-10-2017, 14:55
hiçbirini anlamam ama whatsapp düzelmesi şart, yoksa patates

_FaRuK_
18-10-2017, 15:29
hiçbirini anlamam ama whatsapp düzelmesi şart, yoksa patates

5s bitti vallaa :) whatsapp cidden düzelmeli

Molev
18-10-2017, 15:44
telefonu satıcam arkadaşlar 6s sırf şu ios 11 yüzünden s8 alıcam bu ne ya sabah alarmım çalışmadı .....

fthdrn
18-10-2017, 18:23
Sifir iphone 7-8 alinir.

alper_pug
18-10-2017, 19:03
Yıllardır fanatiği olduğum markadan soğudum resmen bu ios11 ile. Eski androidler gibi takılmalar , arama yaparken ilk aramada karşı tarafın telefonu kapalı gibi göstermesi , bildirimlerdeki saçmalıklar , ekranın durup durup titremesi. Sahibindeni açıp s8 ilanlarına baktırdı gerçekten. Telefonum 7 plus bu arada.

Berkan
18-10-2017, 20:18
Senelerdir stabil diye övünülup duruldu adamlarda dayanamadi normal calisan telefonlarinda icine siciverdiler :D

turbo&quattro
18-10-2017, 20:28
Itunes i son surume guncelledim ama acilmiyor simdi. Macbook um yavas ama itunes acamayacak kadar degil. Iphone yedeklememi almam gerek itunes dan ama acamiyorum iki gun oldu. Napmam gerke ?

ottoman32
19-10-2017, 00:56
whatsapp da benimde bildirim gelmeme sorunu vardı facebookta gördüm whatsapptan bildirim ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor falan demişler sıfırladım düzeldi. sizde bir deneyin

by serçe
19-10-2017, 06:36
appstore sorun yaşayan varmı hiç birley indirmiyor beklemede kalıyor

mrtngn
19-10-2017, 10:01
appstore sorun yaşayan varmı hiç birley indirmiyor beklemede kalıyor

O sorunu arkaşımın telefonunda yaşadım. Eğer appstore'dan parmak iziyle indirme açıksa onu kapatıp deneyin. Appstore şifreyi elle girip dene

by serçe
19-10-2017, 10:28
O sorunu arkaşımın telefonunda yaşadım. Eğer appstore'dan parmak iziyle indirme açıksa onu kapatıp deneyin. Appstore şifreyi elle girip dene

teşekkür ederim bilgi için şimdi bakıcam

melihyilmaz
19-10-2017, 14:13
Whatsapp sorununda ayarlrdan bildirimleri aıfırla deyince düzeliyormuş

Demir
20-10-2017, 11:32
Merhabalar, İphone 5S fotograf sorunu mevcut...Normal çekimlerde sıkıntı yok..Lakin flaşlı çekimlerde resimlerde mor renk lekeler oluşuyor..Yazılımsal mı donanımsal mı ? Bu konuda sizden bilgi istiyordum.(İnternette biraz araştırdım.Doğurucu bir bilgiye ulaşamadım)..
Daha iyi kıyas açısından aynı zaman ve mekanda çekilmiş resimleri ekliyorum...

http://i67.tinypic.com/2ufzg93.jpg
http://i65.tinypic.com/313hcuo.jpg

serkanokan
20-10-2017, 13:15
Whatsapp'taki bildirim sorunu bildirim ayarlamalarını sıfırlamama rağmen değişmedi. Halen uygulamayı açıktan sonra mesajlar gelmeye başlıyor.

Batu-R
20-10-2017, 13:39
iOS11'i kurduğum güne lanet olsun. Ne bildirimler geliyor ne stabil çalışıyor salak saçma aptal aptal hareketler yapıyor donuyor kasılıyor klavye çıkmıyor gelen mesajları göremiyorum kafayı yicem. satacam bu telefonu kurtulucam samsunga geçicem.

fthdrn
20-10-2017, 13:42
İphone 8'lerde ios11 ile geliyor değil mi ?

M U R A T
20-10-2017, 13:44
ios 11e geçtikten sonra dokunmatik hassasiyetide kötü oldu bence birde instagram ve whatsapp ta geri tusu zor çalışıyor

Chn53
20-10-2017, 14:23
arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum .

batarya problemim vardı , sürekli şarj ederek kullanıyordum. bir süre sonra telefonun ekran saçmalamaya başladı. kitleme ve orta tuş ile kapatıp açtığımda ekran çok güzel çalışıyor hiç bir problem yok. telefonu kitleyim cebime koyayım 3 dk sonra çıkarıyım telefon yine iptal. ama telefonu kapatıp açtıktan sonra 2 saat sürekli kullansamda dokunmatiğe birşey olmuyor.

telefonculara sordum , batarya şiştiği için ekrana baskı yapıyor olabilir dediler. bataryayı değiştirdim düzelmedi ekran problemi

ios 9 kullanıyordum halen , belki güncellemeyle alakalıdır dedim 11 yükledim yine aynı.

bu sorunla karşılaşan varmı? telefoncular ekran değişecek diyor. ama bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası.

muratburunce
20-10-2017, 14:29

batarya problemim vardı , sürekli şarj ederek kullanıyordum. bir süre sonra telefonun ekran saçmalamaya başladı. kitleme ve orta tuş ile kapatıp açtığımda ekran çok güzel çalışıyor hiç bir problem yok. telefonu kitleyim cebime koyayım 3 dk sonra çıkarıyım telefon yine iptal. ama telefonu kapatıp açtıktan sonra 2 saat sürekli kullansamda dokunmatiğe birşey olmuyor.

telefonculara sordum , batarya şiştiği için ekrana baskı yapıyor olabilir dediler. bataryayı değiştirdim düzelmedi ekran problemi

ios 9 kullanıyordum halen , belki güncellemeyle alakalıdır dedim 11 yükledim yine aynı.

bu sorunla karşılaşan varmı? telefoncular ekran değişecek diyor. ama bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası.

bence parça parça uğraşma kompl etelefonu değiştir batarya + ekran + kasa derken telefon komple değişcek zaten

Chn53
20-10-2017, 15:33
bence parça parça uğraşma kompl etelefonu değiştir batarya + ekran + kasa derken telefon komple değişcek zaten

kasa niye değişiyor abi

300E
20-10-2017, 23:41
Beta profil indirin, iOS 11.1 Beta 3 kurun, gayet stabil, bir çok hatayı gidermişler.

FaBeRgE
21-10-2017, 03:31
bazı uygulamalarda geri tuşu çok zor basıyor,

wifi bt gibi bağlantıları direk kapatamıyorum,

rehberden birisini açıp mesaj tuşuna basınca mal gibi hareket ediyor,

bazen alarm çalmıyor

aklıma gelen ios 11 saçmalıkları, var mı artıran ?

Ssamet
21-10-2017, 08:53
Wifiyi , hücreseli , bluetooth gibi donanımları aç-kapa yaparken çok gecikiyor. 3d touch hassasiyeti azaldı.

muratburunce
21-10-2017, 10:59
kasa niye değişiyor abi

şaka olsun diye yazdım kardeşim baksana sırayla batarya + ekran gidiyosun sıra kasayada gelir illaki :)

ENGean
21-10-2017, 11:06
7 plus cihazımda ios11 den sonra bende de;
Whatsapp sorunu,
Uygulamalarda geri gelme tusunun basmaması
Bazen ekrandaki uygulamalrın yarısı gözükmüyor,genelde ekrwnın üst tarafındakiler,
Şarjım daha az gitmeye başladı.

B.Koçer
21-10-2017, 11:08
Merhabalar, İphone 5S fotograf sorunu mevcut...Normal çekimlerde sıkıntı yok..Lakin flaşlı çekimlerde resimlerde mor renk lekeler oluşuyor..Yazılımsal mı donanımsal mı ? Bu konuda sizden bilgi istiyordum.(İnternette biraz araştırdım.Doğurucu bir bilgiye ulaşamadım)..
Daha iyi kıyas açısından aynı zaman ve mekanda çekilmiş resimleri ekliyorum...

http://i67.tinypic.com/2ufzg93.jpg
http://i65.tinypic.com/313hcuo.jpg

Abi bu bana o duvardakı şamdan mı desem adını tam bılmıyorum onun ıcındekı krıstalların yansıması gıbı geldi

EREN34
21-10-2017, 12:50
ios 11e geçtikten sonra dokunmatik hassasiyetide kötü oldu bence birde instagram ve whatsapp ta geri tusu zor çalışıyor

Ekran yan sanayi ise dokunmatik konusu normal. 11.0.3 ile çözdüklerini söylüyorlar ama denemek lazım

KGüneyli
21-10-2017, 13:57
Ekran yan sanayi ise dokunmatik konusu normal. 11.0.3 ile çözdüklerini söylüyorlar ama denemek lazım

Benim ekran orjinal ama, aynı sorunu ben ve kardesimde yasıyoruz.

ENGean
21-10-2017, 15:33
Bnm ekranda orj, cihazında ilk sahibiyim. İos11 den sonra geri gelme tuşu bazen basmamaya başladı

EREN34
21-10-2017, 15:58
Benim ekran orjinal ama, aynı sorunu ben ve kardesimde yasıyoruz.

Yorum yapamayacağım. Benim ekran da orj. ama en ufak sıkıntı yok :s

serkanokan
22-10-2017, 14:28
Whatsapp'a güncelleme gelmiş, en azından bildirim sorunu düzelmiş gibi görünüyor şimdilik.

fthdrn
22-10-2017, 15:53
case önerisi olan var mı iphone 7 ?

serkanokan
23-10-2017, 09:38
Ios 10 yüklü İphone 6plus'ımda böyle bir sorun yaşıyorum.

Telefondaki fotograflari bilgisayara atmak icin telefonu bilgisayara bagliyorum ama icindeki fotograflarin cok azı görünüyor bilgisayarda. 10-15 dk'da bir refresh yapinca 3'er 5'er geliyor fotograflar, ama tum fotograflarin yuklenmesi neredeyse 6-7 saati buluyor.
Daha once boyle bi problem yaşamıyordum, telefonu bilgisayara bagladigim anda icindekilerin tamami gorunuyordu farkli bilgisayarlarda da ayni problem oluyor sikinti telefondan kaynakli muhtemelen.

Benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

B16
23-10-2017, 09:45
case önerisi olan var mı iphone 7 ?

Sivaslı zencilerden 10TL'ye aldım. Spigen falan kalın kaçıyor telefona

Ios 10 yüklü İphone 6plus'ımda böyle bir sorun yaşıyorum.

Telefondaki fotograflari bilgisayara atmak icin telefonu bilgisayara bagliyorum ama icindeki fotograflarin cok azı görünüyor bilgisayarda. 10-15 dk'da bir refresh yapinca 3'er 5'er geliyor fotograflar, ama tum fotograflarin yuklenmesi neredeyse 6-7 saati buluyor.
Daha once boyle bi problem yaşamıyordum, telefonu bilgisayara bagladigim anda icindekilerin tamami gorunuyordu farkli bilgisayarlarda da ayni problem oluyor sikinti telefondan kaynakli muhtemelen.

Benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

sanırım fotoğraflar iCloud'a atılmış ordan telefona indirmesi gerekiyor. Fotoğrafları tek tek açıp sağ altta yükleme ibaresi çıkıyor mu çıkmıyor mu bi bakın.

serkanokan
23-10-2017, 10:10
Sivaslı zencilerden 10TL'ye aldım. Spigen falan kalın kaçıyor telefona

sanırım fotoğraflar iCloud'a atılmış ordan telefona indirmesi gerekiyor. Fotoğrafları tek tek açıp sağ altta yükleme ibaresi çıkıyor mu çıkmıyor mu bi bakın.

Hocam aynen dediğin gibi, fotoğrafın sağ alt kısmında küçük bir saat ibaresi var, peki bu sorunu nasıl çözebilirim?

B16
23-10-2017, 12:06
Hocam aynen dediğin gibi, fotoğrafın sağ alt kısmında küçük bir saat ibaresi var, peki bu sorunu nasıl çözebilirim?

Olay şu, fotoğrafların iCloud'a yedeklenmiş. Telefonda hafıza yetmediği zaman veya yedekleme yapıp tekrar geri yüklediğin zaman, iCloud'a yüklüyor telefonda daha düşük çözünürlüğü bırakıyor.
Telefonunda yer aç hafıza da ve bütün resimleri tek tek sağ altta ki ibare dolana kadar dolaş. O saat tarzında ki işaret telefonuna indirdiğini gösteriyor. Telefona indirdikten sonra bilgisayar bağlayıp resimleri alabilirsin.

Bir teşekkürü çok görmeyelim emeği saygı +rep pls

fthdrn
23-10-2017, 12:41
Olay şu, fotoğrafların iCloud'a yedeklenmiş. Telefonda hafıza yetmediği zaman veya yedekleme yapıp tekrar geri yüklediğin zaman, iCloud'a yüklüyor telefonda daha düşük çözünürlüğü bırakıyor.
Telefonunda yer aç hafıza da ve bütün resimleri tek tek sağ altta ki ibare dolana kadar dolaş. O saat tarzında ki işaret telefonuna indirdiğini gösteriyor. Telefona indirdikten sonra bilgisayar bağlayıp resimleri alabilirsin.

verdim repini :D

B16
23-10-2017, 12:46
verdim repini :D

6,726 tane postunu eksilemeye başlıcam.
Kırdın beni god damn it! Seni gidi Sivaslı zenci!

fthdrn
23-10-2017, 12:49
6,726 tane postunu eksilemeye başlıcam.
Kırdın beni god damn it! Seni gidi Sivaslı zenci!

:D Lanet olası federaller :D

B16
23-10-2017, 12:55
:D Lanet olası federaller :D

Yazma lan post sayın artıyor.

fthdrn
23-10-2017, 12:57
Yazma lan post sayın artıyor.

Hahahah harbi rahatsızsın :D

serkanokan
23-10-2017, 13:49

Teşekkür +rep :D

Demir
23-10-2017, 23:00
Berkay amplik yansıması değil...
Farklı düz zemin fotograflarında'da aynı sorun mevcut..

http://i67.tinypic.com/2hnw9ds.jpg
http://i64.tinypic.com/4zue0p.jpg

Skyhawk34
24-10-2017, 06:27
Gerçekten çok ilginç bir fotograf sıkıntısı tanıdık telefoncu varsa bi ayak üstü kamerayı değiştirip deneyin derim

burak_2885
25-10-2017, 12:49
Az önce bir şey farkettim. Siri üzerinden ya da normal rehberden bi telefon açıp hoparlöre alamıyorum. Hoparlör ibaresi aktif oluyor ama ses ahizeden gelmeye devam ediyor.

atakan67
25-10-2017, 14:55

Bende de aynı sorun var iphone 6 kullanıyorum bazen ekranı kapatıp açsamda düzelmiyor,klavyede yazı yazarken birden dokunmatik gidiyor,ekran basmıyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor.İos 11 e güncelledikten sonra düzeldi 2/3 gün sonra tekrar aynı şekilde yapmaya başladı.

lethaldoze
25-10-2017, 15:15
Az önce bir şey farkettim. Siri üzerinden ya da normal rehberden bi telefon açıp hoparlöre alamıyorum. Hoparlör ibaresi aktif oluyor ama ses ahizeden gelmeye devam ediyor.

Aynısı bende de olıuyor, bu ara düzeldi gerçi ama nasıl düzeldi onuda bilmiyorum.

fthdrn
28-10-2017, 17:58
Beyler En son iphone 4üne jail break yapmış biri olarak soruyorum;
İos 11 e jail break yapılıyor mu ?

Alpii
28-10-2017, 21:54
7+ için iş yapar mı ? Telefon herhangi bi zarar vermi ? Bazı kaplar iz felan bırakıyormuşta, kullanan varmıdır aramızda?

Alpii
28-10-2017, 21:55
7+ için iş yapar mı ? Telefon herhangi bi zarar vermi ? Bazı kaplar iz felan bırakıyormuşta, kullanan varmıdır aramızda?

Edit geriLinki atmayı unutmusum. http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-7-Plus-Kilif-Ultra-Hybrid-2-Black-043CS21137/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-7-Plus-Kiliflari/urunno=0001724356001?gclid=EAIaIQobChMInI6UudmT1wI VW18ZCh3KsA5wEAQYASABEgJWNvD_BwE#

dulger007
29-10-2017, 18:47
Arama-Çağrı geldiği zaman donma yaşayan varmı hala? Bu soruna çözüm bulan varmı ? Yada önceden böyle bir problemi olup şuan olmayan varmı ? Ben hala aynı sıkıntıyı yaşamaktayım çözemedim.

_driver_
29-10-2017, 23:34
Arama-Çağrı geldiği zaman donma yaşayan varmı hala? Bu soruna çözüm bulan varmı ? Yada önceden böyle bir problemi olup şuan olmayan varmı ? Ben hala aynı sıkıntıyı yaşamaktayım çözemedim.

Bende de aynı sıkıntı devam ediyor

FaBeRgE
30-10-2017, 00:49
Beyler En son iphone 4üne jail break yapmış biri olarak soruyorum;
İos 11 e jail break yapılıyor mu ?

JB 10.2.1 için mevcut, üstü henüz yok :)

brave
30-10-2017, 08:06
6s de pil %10 vs deyken donma yada telefonun dırek kapanan varmı ?

dulger007
30-10-2017, 08:21
Bende de aynı sıkıntı devam ediyor

Vay anası, insanı kanser ediyor. Ben satıp kurtulmuştum ama yine alacam kaşınıyorum. Size çözüm olarak sim kartı değişmenizi öneririm çevrem bu sıkıntıyı yaşayanların sim kart değişip kurtulduğunu gördüm ama bende faydası olmadı hattım turkcell

ottoman32
30-10-2017, 08:47
6s de pil %10 vs deyken donma yada telefonun dırek kapanan varmı ?

bıktım ya cidden %10 a düşecek dışarlardayken diye korkuyorum. 3gs ile ne kadar mutluyduk aslında :)

KGüneyli
30-10-2017, 09:05
Whatsapp'konusmadayken klavye birden bire sizdede kaybolup geri geliyormu ?

EREN34
30-10-2017, 09:25

Bende klavye hazretleri bazen ekranın ortasına yerleşiyor :)

iphone 6S

brave
30-10-2017, 09:41
bıktım ya cidden %10 a düşecek dışarlardayken diye korkuyorum. 3gs ile ne kadar mutluyduk aslında :)

Aynen bende de o korku var powerbang tasıyorum onun için yanımda :)

ottoman32
30-10-2017, 09:48
Aynen bende de o korku var powerbang tasıyorum onun için yanımda :)

bide lanet olası whatsupp muhabbeti var klavyenin üstündeki yazı yazma kutucuğu teee yukarı çıkıyor telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor cidden sıkıldım artık ya s8'e geçiceğim az kaldı

fthdrn
30-10-2017, 10:23
İphone 8 de bu tür sorunların hiç biri yok sanırım bilerek telefonların modellerine göre yazılım yaptırıp sorun çıkarttırıyorlar.

serkanokan
30-10-2017, 10:29

Swiftkey kullanıyorum, IOS 11'den beri özellikle whatasppta çok saçmalamaya başladı. Bazen klavye kayboluyor, bazen otomatikman İPhone orjinal klavyesine geri dönüyor.
IOS 11'in stabil hale gelmesi için bi 2-3 ay daha geçecek sanırım.

ottoman32
30-10-2017, 10:30
rahmetlik sitiv cops abimiz göreydi bunların kulaklarını çekerdi kesin

KGüneyli
30-10-2017, 13:19
Bende klavye hazretleri bazen ekranın ortasına yerleşiyor :)

iphone 6S

vallahi billahi böyle bi saçmalık olamaz abi.

EREN34
30-10-2017, 14:01
vallahi billahi böyle bi saçmalık olamaz abi.

Bende sorun apple da değil whatsapp ta. Bildiğin rezillik

mrtngn
30-10-2017, 16:21
Burdaki sorunları okudukça iyi ki ios11'e geçmemişim diyorum :)

MK8800
30-10-2017, 22:47
Araçta müzik dinlerken en kaliteli sesi veren uygulama hangisi acaba var mı öneriler?

mrtngn
30-10-2017, 22:59
Araçta müzik dinlerken en kaliteli sesi veren uygulama hangisi acaba var mı öneriler?

Spotify gayet güzel, geçen gün fizy denedim o da aynıydı.. Bence ikisinden biri iş görür

300E
30-10-2017, 23:11
iOS 11.2 Beta çıktı.

B16
31-10-2017, 00:24
iOS 11.2 Beta çıktı.

7 var gecim mi yoksa 10 devam mi?

B16
31-10-2017, 00:25

Spotify 320kbps olarak indirebilirsin telefona

300E
31-10-2017, 00:29
7 var gecim mi yoksa 10 devam mi?

Daha normal güncelleme ile gelmez cihazlara da, yarın normal olarak 11.1 Final sürüm cihazalara dağıtılabilir, ben 7+ da 11.1 Beta 5 kullanıyorum şuan, 10.3.3 den geçtim, gayet iyi, sadece sarj eskisi gibi değil sanki, geriye kalan herşey iOS 10 dan iyi.

B16
31-10-2017, 00:32
Daha normal güncelleme ile gelmez cihazlara da, yarın normal olarak 11.1 Final sürüm cihazalara dağıtılabilir, ben 7+ da 11.1 Beta 5 kullanıyorum şuan, 10.3.3 den geçtim, gayet iyi, sadece sarj eskisi gibi değil sanki, geriye kalan herşey iOS 10 dan iyi.

Sanirim en hizli .2 cikan seri bu seri oldu. Telefonda hiz anlaminda fark var mi?

aybarsdnr
31-10-2017, 01:52
Bende de şuan 11.0.3 sürümü var. lanet ediyorum.

- Adını tam bilmiyorum ama klavye değiştirme tuşu, dünya gibi bir sembol. O artık yok. Dolayısıyla ya full türkçe ya da ingilizce klavye kullanabiliyorum.
- Hoparlör %90 çalışmıyor
- Şarjı inanılmaz çabuk bitiyor
- Sürekli kendi kendine wifi açıyor.

Telefon 7 bu arada. Anladığım kadarıyla yeni güncellemeler de çıkmış. umarım düzelir yoksa samsunga geçicem artık. Bıktım bu apple ın numaralarından

fthdrn
31-10-2017, 07:07
Spotify 320kbps olarak indirebilirsin telefona

Spotify mi iyi fizy mi ?
Bende fizy premium var da kullansam mi acaba

Diyadin
31-10-2017, 07:24
Spotify mi iyi fizy mi ?

Spotify ses kalitesi daha iyi kullanımı zor yazılar vs bana küçük geliyor.

Fizy 3 senedir kullanıyorum Türkçe arşivi çok gelişti. Turkcell kullanıyorsan internetten yemiyor. Video özelliğini tam ekran yap torpidoya sabitle arabada ekran yoksa renk oluyor içerde :D

EREN34
31-10-2017, 07:24
Spotify mi iyi fizy mi ?

Bence spotify. Fizy kullandığım dönemde aradığım her şarkıyı bulamıyordum.

B16
31-10-2017, 08:37
Spotify mi iyi fizy mi ?

320kbps ile Spotify ses kalitesi olarak daha iyi

Yeni fizy'i hiç kullanmadım çok eskiden biliyorum o yüzden yorum yapamıyorum. Youtube klipleri mp3 formatına çevirip sunucularına yüklüyolardı.

fthdrn
31-10-2017, 08:47
Teşekkürler turkcell paketmde fizy varmış biraz kurcaliyim bakim. :)

fthdrn
31-10-2017, 10:57
Bi ufak müslüm best 70 yaptım. Usb ye aktardığım 320 kbps parça ile fizydeki parçayı karşılaştırdığımda herhangi bir eksiklik, değişiklik hissetmedim.
https://i.hizliresim.com/zJMERY.png

mrtngn
31-10-2017, 11:24
Türkcelli'lere ücretsiz sanırım fizy eğer öyle bi imkan varsa spotify'a aylık 14 lira vermek saçma olur

FaBeRgE
31-10-2017, 11:52
Türkcelli'lere ücretsiz sanırım fizy eğer öyle bi imkan varsa spotify'a aylık 14 lira vermek saçma olur

Çoğuna ücretsiz, aynı zamanda internette yemiyor bu açıdan bakınca spotify çok gereksiz, ama spotify arşivi ve listeleri çok çok daha iyi.

aybarsdnr
31-10-2017, 17:16

Fizy de ne yazık ki arşiv çok dar.

Alpii
31-10-2017, 22:41
iOS 11.1 gelmiş

fthdrn
01-11-2017, 06:41
300 mb guncelleme gelmiş bakalım ne olucak.

sparcoo
01-11-2017, 07:33
Dün akşam yeni güncellemeyi kurdum, umarım iyidir :)

mechanic
01-11-2017, 10:17
vay arkadas..!!! fotograflarin hepsi cift cift oldu? 1-2 gb bos yer vardi dun, bugun yer yok diyip durdu bi kac program sildim derken kapatip actim ve simdi her foto cift.
neyin nesi bu ya
iphone5s
11.0.1

mechanic
01-11-2017, 10:34
candy crush saga 1.9 gb olmus. abi bu nedir ya

mechanic
01-11-2017, 10:39
candy crush saga 1.9 gb olmus. abi bu nedir ya

programi actim , girdim kapattim, 227 mb oldu. nedir bu ya

FaBeRgE
01-11-2017, 16:56
yeni güncelleme hayırlı olsun 11.1 şu anda yüklüyorum inş. sıkıntılar bitmiştir :)

yalnız 70tane yeni emoji varmış her şey bitti emoji eksikti :D

burak_2885
01-11-2017, 23:56
Bu akşam başıma bi olay geldi. Kız arkadaşımla görüştüm şarjım %20 küsürlerde. Neyse gittiğimiz yerde bi fotoğraf çekilelim dedim telefonu çıkarıp kamerayı açtım o ara şarj%20 uyarısı verdi bende düşük güç modunu seçip devam ettim. Ardından telefonu bıraktım bir daha elime aldığımda %10 uyarısı verdi (kullanılmayan telefon o sürede imkanı yok o kadar şarj yesin). Neyse bir iki tane daha fotoğraf çekip bırakayım dedim %6. İşkillendim ve 5 dk sonra ekranı ışığını yaktığımda şarjım 1 di. Bugün 11.3 güncellemesi yaptım telefon i7. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor çok şaşırdım açıkçası.

brave
02-11-2017, 07:37
bide lanet olası whatsupp muhabbeti var klavyenin üstündeki yazı yazma kutucuğu teee yukarı çıkıyor telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor cidden sıkıldım artık ya s8'e geçiceğim az kaldı

Bende galıba samsunga gerı dönücem az kaldı

ottoman32
02-11-2017, 08:41
11.1 de düzeldi ya şuan hiçbir sıkıntı yaşamıyorum

B16
02-11-2017, 08:41
11.1 de düzeldi ya şuan hiçbir sıkıntı yaşamıyorum

Hangi model kullanıyorsunuz?

Model'den modele fark ediyor

mechanic
02-11-2017, 08:48
sitiv caps mezardan kalksa gelse belki alirim bi daa ayfon. daha da isim olmaz ayfonlan. gugil piksel 2 alcam amk

omco
02-11-2017, 10:04
7plus kullanıyorum, hiçbir güncellemede sorun yaşamadım. Sadece şarjım biraz daha çabuk bitiyor

ottoman32
02-11-2017, 10:19
Hangi model kullanıyorsunuz?

Model'den modele fark ediyor

6s benim şuan şarj dahil düzeldi %20 de sapıtmıyor

srknzfr
02-11-2017, 10:20
6S'de 11.1 tüm sorunları çözmüş gibi görünüyor şu an. telefonumu yeniden sevmeye başladım.

M U R A T
02-11-2017, 10:26
7 de son güncellemeyi yapan var mı güncellemeye korkar oldum :)

canatakann
02-11-2017, 10:31
7 de son güncellemeyi yapan var mı güncellemeye korkar oldum :)

2 gün oluyor her hangi bir problem göremedim henüz :)

fthdrn
02-11-2017, 11:16
sürüme gelen güncellemeleri yüklemekte vayda var yani 10 dan 11 e geçmeyi düşünebilirisin ama 11.0.3 den 11.1 e geçmeyi düşünmeye gerek yok bence :)

M U R A T
02-11-2017, 13:04
sürüme gelen güncellemeleri yüklemekte vayda var yani 10 dan 11 e geçmeyi düşünebilirisin ama 11.0.3 den 11.1 e geçmeyi düşünmeye gerek yok bence :)

bence öyle değil 11.0.2 den memnundum mesela 3 den değilim :)

burak_2885
03-11-2017, 17:14
Sabah 8:15 te şarjdan çıkardım. Şu an (18:13) şarjım yüzde 70. Yeni güncellemeyle baya iyileştirdiler sanırım. Çok abartılı kullanmadım ama az da kullanmadım

mrtngn
04-11-2017, 22:59
Şöyle bi sıkıntı var.

Rehberde örn; Melis adında biri kayıtlı tıklıyorum, numarası vs yazıyor anında whatsapp uyg...... yazıyor hemen altında rehberdeki başka melis'in telefon numarası whatsapp uyg..... diye gözüküyor..

Aynı yada benzer birkaç isimlerde bu durum mevcut mesela Naz kaydının içinde nazlı ve nazmiyeninde telefon numarası gözüküyor.

Sildim düzenledim tekrar eskisi gibi oldu neden böyle birsey yapar.

cemisiblen
04-11-2017, 23:18
İphone x almaya değer mi sizce?

SK10
06-11-2017, 10:23
iphone 5sten falan geçilirde belki de abi 7den geçilmez sadece ekrana 6 bintl çok büyük para

mechanic
09-11-2017, 18:14
Saklama alanı dolmak ğzere uyarısı almaktan bıktım. Gına geldi. Kapatabiliyor muyuz bunuyarıyı ?

ottoman32
09-11-2017, 18:49
Saklama alanı dolmak ğzere uyarısı almaktan bıktım. Gına geldi. Kapatabiliyor muyuz bunuyarıyı ?

abi uyarı geldiğinde itunes den film kiralıyormuş gibi yap ama kiralama alan açılıyor uyarı gidiyor baya bi süre

Anıl E.
09-11-2017, 18:52
Nişanlımın telefonunda bir sıkıntı var . Telefon 5s 16 gb.

Doğru düzgün uygulama yok, şimdi kamerayı bile kullanamıyor hafıza doluluğundan dolayı. Halbuki sile sile bir şey bırakmamış telefondan . Neden olabilir ?

fthdrn
09-11-2017, 22:27
Nişanlımın telefonunda bir sıkıntı var . Telefon 5s 16 gb.

Doğru düzgün uygulama yok, şimdi kamerayı bile kullanamıyor hafıza doluluğundan dolayı. Halbuki sile sile bir şey bırakmamış telefondan . Neden olabilir ?

Telefona format atın abi. Önce i tunes ile yedekleyin. Daha sonra format atın. Hic birsey olmamasına rağmen hafiza sorunu daha once yuklenen ama sonra silinmiş olan uygulamalardan dolayı olabiliyor.

Skyhawk34
10-11-2017, 07:48
Bi yöntem vardı app storedan yüksek hacimli film indirmeye çalışıp

IPHONE CİHAZLARDA PRATİK YER ACMA YONTEMİ - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7bEUxPnjess)

burak_2885
10-11-2017, 09:19

Aynı sorun bende de vardı. iCloudu 50 gb'a yükseltecektim aylık 3 liraya. Sonra vazgeçtim fotoğrafları yedeklemesini iptal ettim. O gün bugündür dolmuyor :D

rcpyldz
10-11-2017, 11:47
iphone 6 cıhazımda tuş kılıt iken whatsappdan mesaj geliyor tuş kilidini actıgım zaman üstten gozukuyordu gelen mesaj suanda olmuyor varmıdır bir çaresi

ümitech
10-11-2017, 12:29
ekran parlaklığı kafasına göre takılıyor bi tam acık bi tam kapalı bi yarım acık..
ios 10'dan 11'e gectiğimden beri bu zıkkım var,yeni güncellemelerle hallederler dedim ama nafile..
var mıdır basına gelen?

_driver_
10-11-2017, 12:32
iphone 6 cıhazımda tuş kılıt iken whatsappdan mesaj geliyor tuş kilidini actıgım zaman üstten gozukuyordu gelen mesaj suanda olmuyor varmıdır bir çaresi

Ayarlar>whatsapp>Bildirimler>başlık olarak göster
Bende bu şekilde görülüyo

rcpyldz
10-11-2017, 15:18
Ayarlar>whatsapp>Bildirimler>başlık olarak göster
Bende bu şekilde görülüyo

bendede ayarlar o şekilde bildirim ayarlarınıda sıfırladım hala aynı sorun devam edıyor

mrtngn
10-11-2017, 17:06
11.1.1 gelmiş sorun yaşayanlar belki bu güncellemeyle düzelir

osmanaydo
10-11-2017, 21:30
iPhone 6s 11.1
Ekranın sol köşesine bastırınca, uygulamalar arası geçiş geri gelmiş. Çok sevindim.

gökan
12-11-2017, 08:05
beyler gunaydın ıphonum bozuldu nereye yollamalıyım adres bılen varmı garantisi 7 ay daha var

Berkan
12-11-2017, 13:19
ekran parlaklığı kafasına göre takılıyor bi tam acık bi tam kapalı bi yarım acık..
ios 10'dan 11'e gectiğimden beri bu zıkkım var,yeni güncellemelerle hallederler dedim ama nafile..
var mıdır basına gelen?

Otomatik parlaklık default açık geliyor yeni guncelemede. Ayarlar-genel-erisilebilirlik ordanda ekran kolaylamalari menusune girip otomatik parlakligi iptal et :)

fthdrn
12-11-2017, 14:00
Otomatik parlaklık default açık geliyor yeni guncelemede. Ayarlar-genel-erisilebilirlik ordanda ekran kolaylamalari menusune girip otomatik parlakligi iptal et :)

Bu çok iyi oldu. Az sövmedim karanlıkta kalmaya :D

ümitech
13-11-2017, 14:10

adamsın ya, gınaa gelmişti artık.

salih_560
13-11-2017, 21:47
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak sizlere arka planda eskiden youtube çalıştırabiliyordum ama artık çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı ??

Vtec
13-11-2017, 22:57
Yetkili serviste; İphone 5 iç kulaklık hoparlörü değişim fiyatını bilen var mı ? (Ses az geliyorda..)

fthdrn
14-11-2017, 05:00
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak sizlere arka planda eskiden youtube çalıştırabiliyordum ama artık çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı ??

Arka planda çalışması için youtube a para vermek gerekiyor diye biliyordum ben ?

salih_560
14-11-2017, 09:54
Arka planda çalışması için youtube a para vermek gerekiyor diye biliyordum ben ?

Eskiden google ya da mozilladan çalıştırılıyordum arka planda artık onuda yapamıyorum başka caresini bilen var mı acaba paralı olduğunu ilk defa duydum ...

Skyhawk34
17-11-2017, 14:04
bilgisayardan ayfona nasıl video atabilirim bilen varmı

Skyhawk34
18-11-2017, 19:09

Güncel olsun. Film falan izleyelim torrent ten indirdiğimiz.

omco
19-11-2017, 18:30

Usb ile telefonu bilgisayara bağlayıp iTunes üstünden videoyu telefona aktarabilirsiniz

Skyhawk34
19-11-2017, 19:04
Usb ile telefonu bilgisayara bağlayıp iTunes üstünden videoyu telefona aktarabilirsiniz

yapamıyorum youtubeda vs. de bulamadım

McKrop
20-11-2017, 10:48
2 ay garantisi kalan turkcellden alınma iphone 6s - 64GB gold full kutu, şarj aleti, kablosu, kulaklığı sıfır hiç kullanılmamış telefon, arka kasasında nokta nokta şeklinde korozyona uğramış gibi lekeler var belli belirsiz. Köşeleride ufak tefek lekeler ama yamulma yok.

Kaç para eder bu telefon?

B16
20-11-2017, 10:49

bana ulaş çözelim

fthdrn
20-11-2017, 11:07
Öğrenince bana da tarif et. Skyhawk34

McKrop
20-11-2017, 11:42

bi kere format .mp4 olacak. Avi mkv falansa güzel bi converter ile dönüştür videoyu. Sonra .mp4 formatlı videoyu atmak için itunes'u aç. Sol üstten < > işaretlerinin yanından Filmeler seçeneğini seç. Arşiv yazan listede Filmler kategorisi işaretli olsun. Sonra .mp4 formatlı filmi tutup sürükleyerek Kalın puntolu büyük karakterli "Filmler" yazan panoya bırak. Itunes attığın filme, arşiv yazan listede Amatör Videolar sekmesinden kontrol et. Orda görünüyorsa, yine < > bu işaretlerin iki yanındaki telefon ikonuna bas, açılan ekranda sağ en aşağıda Eşzamanla diyeceksin.

Attığın video telefonunda, "fotoğraflar>film arşivi" bölümünde olmayacak. Mavi ikonlu "Videolar" simgesini açıp filme ulaşabilirsin

McKrop
20-11-2017, 11:44
Alt yazı eklemek için ise, alt yazıyı filme sabitleyen programlar var. Yani .srt dosyasına gerek kalmadan tümleşik alt yazı olacak. Bu şekilde itunes a atarsanız alt yazılı filmi izleyebilirsiniz.

Benim uyguladığım yöntem bu başka yolu var mıdır denemedim

Yogi
20-11-2017, 13:46
eskiden itools programı ile video atıyordum kendi convert ediyor başka programa gerek yok

Skyhawk34
20-11-2017, 20:45
bi kere format .mp4 olacak. Avi mkv falansa güzel bi converter ile dönüştür videoyu. Sonra .mp4 formatlı videoyu atmak için itunes'u aç. Sol üstten < > işaretlerinin yanından Filmeler seçeneğini seç. Arşiv yazan listede Filmler kategorisi işaretli olsun. Sonra .mp4 formatlı filmi tutup sürükleyerek Kalın puntolu büyük karakterli "Filmler" yazan panoya bırak. Itunes attığın filme, arşiv yazan listede Amatör Videolar sekmesinden kontrol et. Orda görünüyorsa, yine < > bu işaretlerin iki yanındaki telefon ikonuna bas, açılan ekranda sağ en aşağıda Eşzamanla diyeceksin.

Attığın video telefonunda, "fotoğraflar>film arşivi" bölümünde olmayacak. Mavi ikonlu "Videolar" simgesini açıp filme ulaşabilirsin

çok teşekkür ederim.

eskiden itools programı ile video atıyordum kendi convert ediyor başka programa gerek yok

galiba problemde orada eskiden olmasından kaynaklanıyor. programı denemedim ama çalışmadığını söylediler eskisi gibi.

Kahn23
04-12-2017, 14:53
Bugün iphone x aldık. Telefon geldiğinde 2 çalmadan sonra ses kısılıyor. Bilgisi olan!

B16
04-12-2017, 15:37
Bugün iphone x aldık. Telefon geldiğinde 2 çalmadan sonra ses kısılıyor. Bilgisi olan!

iOS ile alakalıdır. Şimdiye kadar çıkmış en sorunlu iOS bu sanırım.10.3.3 devam ederim.