PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Day Walker
21-09-2012, 15:52
başlık güzel olmuş :)

Day Walker
21-09-2012, 15:57
:D
http://e1209.hizliresim.com/11/p/d7zxu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Quantum
21-09-2012, 16:02
Paşam son kez emin olmak için soruyorum ıpyardımnoktanettede farklı cevap verdıler şimdi bendeki ipadde 5,1,1 jb var ama ben ios6 ya geçmek istiyorum jb falan istemiyorum ayarlar/genel/yazılım guncelle de ios6 gorunuyor direk oradan wifi üzerinden güncelleyebilirmiyim yoksa itunes üzerinden ne gibi adımlar izlemem lazım shift update yada shift restore mu yapmam lazım (once temiz 5,1,1 lazım mı yoksa direk ios6 mı lazım (link yollarsan iyi olur :)) dfu mode almam gerekirmi (nasıl alınır) shs kaydım yok (nasıl alınır) cihaz newipad 16gb wifi

şimdiden teşekkür ederim

sağlam bir akşam yemeği sözüm olsun :)

usta bi kere shsh kaydını unut.
A5 işlemcilerin shsh kaydı alınmıyor artık. ios6 ya geçtikten sonra geriye dönüş olmayacak. hem dönme de getirileri götürülerinden daha fazla bence :)

İnternette newipad 5.1.1 jb li bir cihazın ios6 ya geçirilmesi ile ilgili bir yorum vs okumadım.

Benim sana önerim önce temiz restore ederek 5.1.1 yapman, daha sonra onun üzerine ios6 kurman.
iki kez restore yapacaksın yani.. Biraz uğraşacaksın artık :)

Bana göre en sağlamı bu..

iOS6 ya geçerken karşılaşacağın sorunlar,
recovery ekranında kalabilir (bunu da tinyumbrella ile kurtarıyorsun)
DFU Ekranında kalabilir (Softreset ile çıkıyorsun)

yalnız bunlardan önce icloud açarak kişiler i yedekle. ios6 yı kurunca rehberin otomatik geri gelecek.

new ipad wifi ios6 için link
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-3515.20120919.OYzOG/iPad3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

new ipad wifi ios 5.1.1 için link
http://appldnld.apple.com/iOS5.1.1/041-4327.20120427.xW6U6/iPad3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw

Ekran görüntüsü ihtiyacı var mı? Sen biliyorsun zaten bir sürü şey :)

çok önemli not!
her cihazın ipsw dosyaları farklıdır!
üstteki linkte yer alan dosyalar sadece New iPAd WiFi için kullanılacak dosyalardır.
iphone 3G, 3GS, 4, 4S,
iPad1, ipad2 wifi, ipad2 3g Wifi, new ipad wifi, vsvs bu cihazların hepsinin linkleri dosyaları farklıdır.

Sakın üstteki linkteki yer alan dosyaları iphone cihazınıza ya da uyumsuz olan cihazınıza kurmayın.

Day Walker
21-09-2012, 16:03
İphone 4 te 3d maps ve navigation etkinleştirme bulunmuş ancak tethered jb gerekiyor.

iOS 6 iPhone 4 te 3D Maps Etkinleştirme (http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/59886-ios_6_iphone_4_te_3d_maps_etkinlestirme.html)

Quantum
21-09-2012, 16:05
İphone 4 te 3d maps ve navigation etkinleştirme bulunmuş ancak tethered jb gerekiyor.

iOS 6 iPhone 4 te 3D Maps Etkinleştirme (http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/59886-ios_6_iphone_4_te_3d_maps_etkinlestirme.html)

kim yönlendirecek beni? :)
SiRi hanım kızımızı istiyorum ben ama elalemin server larına da bağlanmak istemiyorum çakma SiRi için :p :D

Day Walker
21-09-2012, 16:09
kim yönlendirecek beni? :)
SiRi hanım kızımızı istiyorum ben ama elalemin server larına da bağlanmak istemiyorum çakma SiRi için :p :D

kıllısıyla idare etmek gerek yoksa hacı şakir spec :D

ice
21-09-2012, 16:09
Daha önce yazıldıysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden.Bu güncelleme onceden cihazın ayarlar menüsünde otomatik çıkıyordu su an çıkan birşey yok.İos6 farklı bir program mı ? Yada nasıl güncellerim ?

Day Walker
21-09-2012, 16:11
Daha önce yazıldıysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden.Bu güncelleme onceden cihazın ayarlar menüsünde otomatik çıkıyordu su an çıkan birşey yok.İos6 farklı bir program mı ? Yada nasıl güncellerim ?

öncekilerle aynı abi yöntemler aynı bi fark yok ama güncelleme yani programın cihaza yüklendikten sonra içeriğinde değişiklikler var.

Kaan
21-09-2012, 16:33
Paşam son kez emin olmak için soruyorum ıpyardımnoktanettede farklı cevap verdıler şimdi bendeki ipadde 5,1,1 jb var ama ben ios6 ya geçmek istiyorum jb falan istemiyorum ayarlar/genel/yazılım guncelle de ios6 gorunuyor direk oradan wifi üzerinden güncelleyebilirmiyim yoksa itunes üzerinden ne gibi adımlar izlemem lazım shift update yada shift restore mu yapmam lazım (once temiz 5,1,1 lazım mı yoksa direk ios6 mı lazım (link yollarsan iyi olur :)) dfu mode almam gerekirmi (nasıl alınır) shs kaydım yok (nasıl alınır) cihaz newipad 16gb wifi

şimdiden teşekkür ederim

sağlam bir akşam yemeği sözüm olsun :)

1.si cihazında jailbreak var ayarlar>genel>yazılım güncelleme ' den güncellersen cihazın güncellenmez takılı kalır apple logosunda.

2.si iTunes üzerinden temiz bir restore ( geri yükleme ) yapman gerekir bu işi yaparkende ilk once cihazını iTunes'e bağla ve DFU MOD ' a al bu moddayken shift felan basmadan direk restore yani ( geri yükle ) butonuna bas iOS 6 yı indirsin ve kur bu şekilde cihazın apple logosundada kalmaz DFU moddada takılı kalmaz.Hatta ve hatta yazılım inene kadar bağlantısı kesilebilir cihazdan yazılımı kendin indirip DFU moddayken istersen eğer shift+restore ilede kendin geri yükleyebilirsin.

Eski yedeklerinide bence geri yükleme..iClodda varsa 3-5 yedeğin onları kur ayrıca iCloudda ki uygulama yedeklerinide ben hep kapatırım hiç bir zaman onları telefonuma geri atmam sadece rehberimi atarım ki al yapım temiz olsun.

DERAN_TUYNER
21-09-2012, 16:33
iOS6 ya geçerken karşılaşacağın sorunlar,
recovery ekranında kalabilir (bunu da tinyumbrella ile kurtarıyorsun)
DFU Ekranında kalabilir (Softreset ile çıkıyorsun)

Ekran görüntüsüne gerek yok paşam sağol umarım bu sorunlar çıkmaz çunkü orada sıçanzi olurum :)

linkleri indiriim usb ye akşam evde yaparım :)

DERAN_TUYNER
21-09-2012, 16:34
1.si cihazında jailbreak var ayarlar>genel>yazılım güncelleme ' den güncellersen cihazın güncellenmez takılı kalır apple logosunda.

2.si iTunes üzerinden temiz bir restore ( geri yükleme ) yapman gerekir bu işi yaparkende ilk once cihazını iTunes'e bağla ve DFU MOD ' a al bu moddayken shift felan basmadan direk restore yani ( geri yükle ) butonuna bas iOS 6 yı indirsin ve kur bu şekilde cihazın apple logosundada kalmaz DFU moddada takılı kalmaz.

Eski yedeklerinide bence geri yükleme..iClodda varsa 3-5 yedeğin onları kur ayrıca iCloudda ki uygulama yedeklerinide ben hep kapatırım hiç bir zaman onları telefonuma geri atmam sadece rehberimi atarım ki al yapım temiz olsun.

İpad de nasıl alıcaz dfu moduna paşam :) bilmediğim için soruyorum

Kaan
21-09-2012, 16:37
İpad de nasıl alıcaz dfu moduna paşam :) bilmediğim için soruyorum

iPad'i kapat tamamen kapandıktan sonra Power ve home tuşuna 10sn basılı tut 10sn geçtikten hemen sonra power dan elini çek home tuşuna basmaya devam et yaklaşık 15-20 sn sonra bilgisayarında ibare çıkıcak ztn kurtarma moduna alındı diye :)

ben kapatmadanda yapıyorum kafama göre ama doğru olan yukardaki yol :)

DERAN_TUYNER
21-09-2012, 16:40
iPad'i kapat tamamen kapandıktan sonra Power ve home tuşuna 10sn basılı tut 10sn geçtikten hemen sonra power dan elini çek home tuşuna basmaya devam et yaklaşık 15-20 sn sonra bilgisayarında ibare çıkıcak ztn kurtarma moduna alındı diye :)

ben kapatmadanda yapıyorum kafama göre ama doğru olan yukardaki yol :)

bu arada kablo ile pc ye bağlımıyız bağlıysak itunes açık mı kapalı

Kaan
21-09-2012, 16:45
bu arada kablo ile pc ye bağlımıyız bağlıysak itunes açık mı kapalı

evet bağlısın iTunes te açık ztn takar takmaz açılıyor.

twin
ipad e ios6 ile siri geldi çok iyi çalışyıor maşallah

ice
öncekilerle aynı abi yöntemler aynı bi fark yok ama güncelleme yani programın cihaza yüklendikten sonra içeriğinde değişiklikler var.

Eyvallah abi :) Güncelleme gelmedi daha telefona bekleyeceğiz o zaman...

Quantum
21-09-2012, 16:49
verdiğim linkler için önceki sayfada bir açıklama yaptım, buradan da yazayım.

konuyu iyi bilmeyen arkadaşlar kafasına göre verdiğim linklerden dosya indirip cihazına yüklemeye çalışmasın.

her cihazın dosyası farklıdır. ip4 ünki ip4S e uymaz, iphone unki ipad e uymaz.

link isterseniz cihazınızın modelini söyleyip tekrar tekrar link isteyin.
ben ve buradaki bir kaç arkadaşım üşenmez, isteyenlere ayrı ayrı link veririz.
Gerekirse en ayrıntılı en basit şekilde nasıl yapacağınızı da anlatırız ekran görüntüleri ile..

Sorun yaşanmasın yanlışlıkla, sıkıntı olmasın yeter ki..

Q.

c@n
21-09-2012, 17:10
arkadaşlar ip4 üme ios 6 yukledim rehber de ki çoğu numaralar kayboldu acil yardım

Quantum
21-09-2012, 17:13
arkadaşlar ip4 üme ios 6 yukledim rehber de ki çoğu numaralar kayboldu acil yardım

turkcell yedek,
rehber yedekleme programları,
icloud yedeğin (ki muhtemelen bunu almadın, yoksa gelirdi)

yoksa geçmiş olsun.

appstore hesabını girdin mi.. icloud açık olduğuna emin ol.. belki icloud dan farkında olmadan yedeklemeni yapmışsındır.

Onuralp
21-09-2012, 17:16
Arkadaşlar Iphone 3g'miz var telefon kendi kendine kapandı ve açmaya çalıştığımızda "boot" ekranında kalıyor. Elma da kalıyor yani. DFU yaptım iTunes'dan sürüm attım olmadı. Jailbreak yaptım olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım, telefon hiç bir şekilde olmuyor. Ankara'da Necatibey'e götürdüm olmuyor dediler. Anlayan biri varsa lütfen yardım etsin.

c@n
21-09-2012, 17:16
i cloud açık.ama numaralar yok.allah bin belasını versin bu iphone nunda iosunda ymin ederim soğuttu beni bu telefon

başka şekilde geri falan döndürsek gelirmi ki rehber

Quantum
21-09-2012, 17:18
i cloud açık.ama numaralar yok.allah bin belasını versin bu iphone nunda iosunda ymin ederim soğuttu beni bu telefon

e sen yedeğini almıyorsun sonra telefona laf ediyorsun..
telefon napsın?
başkalarının niye yedeği gitmiyor?
bilgisayara mesıncır kurulur gibi bodoslama yapılır mı bu işler

başka türlü geri dönmez.
windows taki gibi sistem geri yükleme gibi bir şey soruyorsan öyle bir şey yok.
yedeğinizi her zaman almalısınız

c@n
21-09-2012, 17:19
e sen yedeğini almıyorsun sonra telefona laf ediyorsun..
telefon napsın?
başkalarının niye yedeği gitmiyor?
bilgisayara mesıncır kurulur gibi bodoslama yapılır mı bu işler

sağol ya zatem canım burnumda bi de sen azarla

c@n
21-09-2012, 17:21
geri falan döndüremezmiyiz ı tunnes dan falan rehberin gelme olasılığı var mıdır
edit cevap gelmiş

Quantum
21-09-2012, 17:21
sağol ya zatem canım burnumda bi de sen azarla

:) azarlamıyorum ama burada hatalı olan telefon değil ki:)
önce yedeğinizi alın, rehberinizi yedekleyin diye kaç kişi kaç kere yazdı burada dimi :)

geçmiş olsun

Quantum
21-09-2012, 17:22
geri falan döndüremezmiyiz ı tunnes dan falan rehberin gelme olasılığı var mıdır

tak bakalım telefonu itunes a..
win işletim sistemin ne? 7 mi vista mı xp mi nedir?

Onuralp
21-09-2012, 17:22
Arkadaşlar Iphone 3g'miz var telefon kendi kendine kapandı ve açmaya çalıştığımızda "boot" ekranında kalıyor. Elma da kalıyor yani. DFU yaptım iTunes'dan sürüm attım olmadı. Jailbreak yaptım olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım, telefon hiç bir şekilde olmuyor. Ankara'da Necatibey'e götürdüm olmuyor dediler. Anlayan biri varsa lütfen yardım etsin.

Yok mu???.............

Quantum
21-09-2012, 17:23
Yok mu???.............

tinyumbrella programını indirip onun üzerinden kurtarmayı denedin mi?

Quantum
21-09-2012, 17:45
Arkadaşlar
özelden soru soran problerini ileten arkadaşlara cevap yazıyorum ancak
bunun yerine buraya yazarsanız sıkıntılarınızı aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da faydalanmış olur bu soru-cevap ları okuyarak.

salih_560
21-09-2012, 17:48
merhaba ios 6 yükledim arkadaşımın account ile ı message ve diger mesajları benim telefonuma geliyor ne yapmamız lazım ???

not: telefonum ikimizinde 3 gs 16 gb yazayım unutmuşum kusura bakmayın ...

Quantum
21-09-2012, 17:51
account u sildiğin halde mi sana geliyor?
ayarlar > Appstore bölmüne bakar mısın hala arkadasının hesabı mı duruyor

salih_560
21-09-2012, 18:02
i cloudatan onun accountu sildim yeni aldıgım üyeligi aktif suanda bir sıkıntı cıkmadı yanlız onun telefonu hala 5.1.1 yüklü herhangi bir sıkıntı yaşaramıyız teşekkür ederim ...

Quantum
21-09-2012, 18:05
o mesajlar account teki email üzerinden geliyor zaten..

onu silip kendi hesabınızı kaydettiyseniz artık gelmeyecek size o mesajlar.

arkadaşınızın telefonunda kayıtlı ise sadece ona gelecek.

ice
21-09-2012, 18:07
4s için link ve kolay kurulum için tarif alabilir miyim :)

salih_560
21-09-2012, 18:08
yani oda yükicek ios 6 yedekleme yaparken sıkıntı yaşamayız degil mi kusura bakmayın daha yeniyim ve direk yükledim telefona bu güncellemeyi keşke yapmasaydım birşey daha sorucam whatsappı onun account yükledim ama benim pcdekim itunestan whatsapp paralı gözüküyor telefonum benim kendi accounttumdan eş zamanladım tekrardan whatsapp almam gerekli telefonumda whatsappım var ama ??

Quantum
21-09-2012, 18:11

Link aşağıda :)

http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7181.20120919.lEuOK/iPhone4,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

kolay kurulumu zoru yok :)
itunes üzerinden de kurulum yapabilirsin direkt, "indir ve kur" diyerek,
telefon üzerinden de kurabilirsin,

ya da önerdiğim şekilde "geri yükle" butonunu shift ile birlikte kullanarak bu linkteki dosyayı göstererek de kurabilirsin :)

temiz kurulum en sağlamı.. arkada ios5 den artıklar kalmasın, ayrıca rehberin yedeğini almayı unutmayın :)

salih_560
21-09-2012, 18:11

abi bende tavisye yükleme hemen sürüm daha yeni oldugu için acıkları var bakma benim ki bir hevesti :D 1 saat 15 dakikamı aldı :D

Quantum
21-09-2012, 18:18
yani oda yükicek ios 6 yedekleme yaparken sıkıntı yaşamayız degil mi kusura bakmayın daha yeniyim ve direk yükledim telefona bu güncellemeyi keşke yapmasaydım birşey daha sorucam whatsappı onun account yükledim ama benim pcdekim itunestan whatsapp paralı gözüküyor telefonum benim kendi accounttumdan eş zamanladım tekrardan whatsapp almam gerekli telefonumda whatsappım var ama ??

yükleme esnasında bu aynı hesabı kullanıp daha sonra hesapları ayırdıysanız ve icloud üzerinden yedekleme yapıyorsanız hiç bir şey karışmaz.

herkes kendi itunes&appstore hesabına bağlı olarak yedeklemelerini alıyor. sorun yok.

whatsapp konusuna gelince, programlar hesaplarla ilişkilendirilir.
yani o yüklediğin whatsapp lisans olarak arkadaşının hesabına bağlı.
senin hesabından alınmış bir program değil
güncelleme çıkana kadar bu şekilde kullanabilirsin.
güncelleme çıktığında arkadaşının accountunu ve şifresini soracak sana.

bilgisayarla senkronize etme esnasında da, pc deki itunes a kendi accountunu yazdığın için, ama o program da arkadaşının accountu üzerinden alındığı için bir hata verecek.
he deyip geçeceksin, :)
ya da pc deki whatsapp ı da telefondaki whatsapp ı da silip, kendi account unun üzerinden yeni program indireceksin(satın alacaksın 0.99usd)

diğer çözüm, arada free ye düşüyor programlar, o aralıkta yakalayacaksın, free olarak kuracaksın.

karışık mı oldu? :)

salih_560
21-09-2012, 18:22
yok çok teşekkür ederim bilgi için çok acık oldu ama benim tavsiyem ios 6 yüklemesin kimse bi 15 gün kadar cünkü ıtunes baglanırken hata veriyor suanda benim yaptıgım hatayı yapmamısıdır iphone kullanıcılarının :D

Quantum
21-09-2012, 18:23
yok çok teşekkür ederim bilgi için çok acık oldu ama benim tavsiyem ios 6 yüklemesin kimse bi 15 gün kadar cünkü ıtunes baglanırken hata veriyor suanda benim yaptıgım hatayı yapmamısıdır iphone kullanıcılarının :D

ben hata almıyorum, almadım hiç.
ne hatası alıyorsun onu çözelim?

telefon üzerinden "itunes bağlanamadı" hatası mı?
apple.com oturum aç ekranı da geliyor mu?

salih_560
21-09-2012, 18:28
ben hata almıyorum, almadım hiç.
ne hatası alıyorsun onu çözelim?

telefon üzerinden "itunes bağlanamadı" hatası mı?
apple.com oturum aç ekranı da geliyor mu?

işin ilginc tarafı itunesa baglantı sorunu yaşıyordum verdigi hata kodunu hatırlamıyorum sizin bu yazınızdan sonra hata vermedi anlamadım ama :D bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hakkınız helal edin ...

Quantum
21-09-2012, 18:28
o zaman şöyle bir bilgi daha vereyim.

wifi ye bağlanamayabilirsiniz ios6 dan sonra.
aynı şekilde itunes bağlanamıyor uyarısı da alabilirsiniz appstore dan program indirmek vs istediğinizde.

wifi bağlanma ekranında wifi ağlarını gördüğünüz yerde istediğiniz ağı seçip şifresini girdiğiniz an 2-3 saniye bağlı kalıp tekrar düşüyorsa,
bunun yanı sıra aşağıdaki ekran da geliyorsa (gelmiyor da olabilir)

http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/E763E9A9-016A-4156-B62E-C74CA823EEE6-172-00000006F37776C7_zps5ed78c16.jpg

direkt gidip ayarlar > Genel > Uluslararası > Bölge Biçimi > İngilizce > Amerika birleşik devletleri

seçin

tekrar wifi bağlanmaya çalışın.. Bağlanacak..

Akabinde appstore girin, girecek..

sonra tekrar aynı yerden amerikayı iptal edip Türkçe olarak seçin.

Sorununuz bitti, Geçmiş olsun.

Quantum
21-09-2012, 18:29
işin ilginc tarafı itunesa baglantı sorunu yaşıyordum verdigi hata kodunu hatırlamıyorum sizin bu yazınızdan sonra hata vermedi anlamadım ama :D bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hakkınız helal edin ...
tabiiki helal olsun :)
herhangi bir sorununuz olursa yazmaktan çekinmeyin.

salih_560
21-09-2012, 18:35
şöle bir sorum daha olacak size ios 6 yükledikten sonra whatsapp taki kişilerin resimleri gözükmüyor whatsappın son sürüm yüklü bende ios 6 dan mı kaynaklı yoksa ben mi bilmiyorum :D

darkmann
21-09-2012, 18:39
aynn whatsappdaki kişilerin profil fotoları çıkmıyor bide program kapalıyken yazılanlar gelmiyor whastapı açınca geliyor

Quantum
21-09-2012, 18:41
şöle bir sorum daha olacak size ios 6 yükledikten sonra whatsapp taki kişilerin resimleri gözükmüyor whatsappın son sürüm yüklü bende ios 6 dan mı kaynaklı yoksa ben mi bilmiyorum :D

alttaki menüden sohbetler ekranındaki listede görünmüyorsa ya o kişi koymamıştır ya da sürüm eskidir.

yok yine alttaki menüde "kişiler" kısmında ya da "favoriler" kısmında görünmüyor diyorsan evet onlar da foto yok :)

her hangi bir yerden açılıp kapanmıyor fotolar

aynn whatsappdaki kişilerin profil fotoları çıkmıyor bide program kapalıyken yazılanlar gelmiyor whastapı açınca geliyor

bildirimlerden açmamışsın sen de :)
bildirimlerini aç, gelir hepsi

salih_560
21-09-2012, 18:43
alttaki menüden sohbetler ekranındaki listede görünmüyorsa ya o kişi koymamıştır ya da sürüm eskidir.

yok yine alttaki menüde "kişiler" kısmında ya da "favoriler" kısmında görünmüyor diyorsan evet onlar da foto yok :)

her hangi bir yerden açılıp kapanmıyor fotolar

bildirimlerden açmamışsın sen de :)
bildirimlerini aç, gelir hepsi

o zaman bu olay tamamen ios 6 ile ilgili oluyor yoksa daha önceden favorimdeki kişilerin resimleri yerinde idi ne zaman bu ios 6 yükledim o zaman bu olay başıma geldi ne iphone neyime benim ios 6 ya :D bilgi için tekrar teşekkürler ...

trgy
21-09-2012, 18:44
iPhone 5 Kutu Icerigi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=D37cWkDzHmo&feature=youtu.be)

elemanın biri 5 i almış ve hemen videosunu yayımlamış.

siyah gerçekten çok şık.

twin
21-09-2012, 18:47
abi ben ipade yükledim 10 numara oldu fakat iphone sanki biraz kasıyor boş 8gb gösteriyor napabilirim

Quantum
21-09-2012, 18:47
o zaman bu olay tamamen ios 6 ile ilgili oluyor yoksa daha önceden favorimdeki kişilerin resimleri yerinde idi ne zaman bu ios 6 yükledim o zaman bu olay başıma geldi ne iphone neyime benim ios 6 ya :D bilgi için tekrar teşekkürler ...

bence ios 6 dan değil whatsapp kaynaklı.. :)
bende de whatsapp var ve bu sorunu yaşamıyorum :)
default ayarlar var üstelik kendime göre bir yeri açıp kapamadım :)

diğer bir ihtimal ise ios kurulumu yaparken bir sorun yaşadın sen.
tekrar kur bence boş bir zamanında.. :)

abi ben ipade yükledim 10 numara oldu fakat iphone sanki biraz kasıyor boş 8gb gösteriyor napabilirim

ios5 in üzerine yüklemeyin.
böyle saçma sapan tepkiler veriyor ondan sonra
önce yükleme dosyanı indir, temiz bir restore yap tekrar yükle.

twin
21-09-2012, 18:50
suan ykledim telefona açtım normal suan pc ye bağlamadan yapabilir miyim bunları ?
edit suan normal oldu baya hızlandı abi :)

Quantum
21-09-2012, 18:53
suan ykledim telefona açtım normal suan pc ye bağlamadan yapabilir miyim bunları ?
edit suan normal oldu baya hızlandı abi :)

hayır pc den yapıyorsun itunes programı üzerinden olmadan olmaz.

salih_560
21-09-2012, 18:54
[QUOTE=Quantum;6228214]bence ios 6 dan değil whatsapp kaynaklı.. :)

abi o zaman şöle bi durum var kendi accounttan indirebiliriyim tekrardan ios 6 acaba ?? cünkü denedim olmadı ??

twin
21-09-2012, 18:58
yok taş gibi oldu maşallah

Quantum
21-09-2012, 19:02
[QUOTE=Quantum;6228214]bence ios 6 dan değil whatsapp kaynaklı.. :)

abi o zaman şöle bi durum var kendi accounttan indirebiliriyim tekrardan ios 6 acaba ?? cünkü denedim olmadı ??

telefon üzerinden tekrar inmez.
yazılımınız güncel der
tekrar yükleme yapmak için bir account a gerek yok bu arada.
bir pc den itunes üzerinden restore etmen gerek Salih

salih_560
21-09-2012, 19:03
[QUOTE=salih_560;6228227]

telefon üzerinden tekrar inmez.
yazılımınız güncel der
tekrar yükleme yapmak için bir account a gerek yok bu arada.
bir pc den itunes üzerinden restore etmen gerek Salih

dedigim gibi bu konuda yeniyim nasıl restore edicem peki acıklarmısın acaba vay arkadaş ne ios muş ya hey allahım ya bela aldık başımıza ...:(:(:(

Quantum
21-09-2012, 19:05
telefonun modeli nedir?

salih_560
21-09-2012, 19:18
3 gs 16 gb abi ...

Quantum
21-09-2012, 19:37
önce pc den aşağıdaki linkteki dosyayı indir.

http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7173.20120919.sDDMh/iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

sonra yine pc de itunes kurulu olacak.
telefonu pc ye bağlayacaksın, itunes içinden göreceksin bağlı olduğunu. solda menü var, orada telefonunu görüyorsun.
sonra soldaki telefon simgesine tıklayıp açılan ekranda "geri yükle" yazan bir buton görüyorsun.

shift e basılı tutup o tuşa tıkladığında az önce indirdiğin dosyayı gösteriyorsun, telefon kendi kendine kuruyor. 3gs olduğu için 20-25 dk sürebilir yükleme işlemi belki biraz daha fazla..

ama bundan önce telefonunu wireless ile bağla, ayarların içinde icloud aç, telefon rehberini işaretledikten sonra yedeklemeni yap.

yeni ios kurduktan sonra account unu girer girmez rehberin gelecektir.

c@n
21-09-2012, 19:54
tak bakalım telefonu itunes a..
win işletim sistemin ne? 7 mi vista mı xp mi nedir?

İsletim sistemi win 7

Quantum
21-09-2012, 20:00
şuraya bak bakim yedek var mı almış mısın..
ve ne zaman almışsın..

C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

salih_560
21-09-2012, 20:28
önce pc den aşağıdaki linkteki dosyayı indir.

http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7173.20120919.sDDMh/iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

sonra yine pc de itunes kurulu olacak.
telefonu pc ye bağlayacaksın, itunes içinden göreceksin bağlı olduğunu. solda menü var, orada telefonunu görüyorsun.
sonra soldaki telefon simgesine tıklayıp açılan ekranda "geri yükle" yazan bir buton görüyorsun.

shift e basılı tutup o tuşa tıkladığında az önce indirdiğin dosyayı gösteriyorsun, telefon kendi kendine kuruyor. 3gs olduğu için 20-25 dk sürebilir yükleme işlemi belki biraz daha fazla..

ama bundan önce telefonunu wireless ile bağla, ayarların içinde icloud aç, telefon rehberini işaretledikten sonra yedeklemeni yap.

yeni ios kurduktan sonra account unu girer girmez rehberin gelecektir.

abi dedigin aynen uygulamadım yanlız whatsapp gene aynı şekilde :(

DERAN_TUYNER
21-09-2012, 22:24
Sonunda halletim arkadaslar dfu mode a aldım 511 i shift restore yaptım olmadı hata verdi sonra direk iOS 6 yi gösterdim oldu teşekkür ederim arkadaslar hepinize yemek sözüm bakidir işyeri sutluce ev Beylikdüzü'nde nereye yakınsanız :)

ygtkrmdnz
21-09-2012, 22:34
5den ilk izlenimler
sorJrMr8kIQ&feature=player_embedded
PYGT5CMoi_Y&feature=player_embedded
upxAQuUTJl0&feature=player_embedded
0xG2sbJVLyQ&feature=player_embedded

fatiii
21-09-2012, 22:50
bu LTE olayı bizim 3g gibi bişeymi diyecem adam LTE yi kapadı 3g çıktı :D ama bende 3g nin çektiği çoğu yerde downloadım 6 civarı oluyo onlarda nie 3g o kadar yavaşki

efe_
21-09-2012, 22:50
ip4 ios 6.0 appstore verimsiz calisiyor bende arkadaslar
Indirmiyor veya yavas indiriyor

turci
21-09-2012, 22:55
bu LTE olayı bizim 3g gibi bişeymi diyecem adam LTE yi kapadı 3g çıktı :D ama bende 3g nin çektiği çoğu yerde downloadım 6 civarı oluyo onlarda nie 3g o kadar yavaşki

lte 4g , türkiye'ye gelene kadar seneler gecer.

fatiii
21-09-2012, 23:00
lte 4g , türkiye'ye gelene kadar seneler gecer.

valla o hızda gelecekse gelmesede olur zaten kötü avea da bile 3g de ben o hızları goruorum download da tabi upload aşmış 4g de

Quantum
21-09-2012, 23:17
Apple iPhone 5 16 GB ( Siyah ) - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/Apple/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbsi&categoryId=371946&utm_source=post&utm_medium=facebook&utm_campaign=iphone5&=excamp=fbk.iphone5)

baha38
21-09-2012, 23:25
O fiyat nedir oyle ya yuhhhhhh

hak_on
21-09-2012, 23:27
Kımse fıyat fln ındermesın bnce 4 ve 4s o nası bı fıyat ya

PunisheR
21-09-2012, 23:41
restore yaptım ios6 yı düzeldi benim sorunlarım

Quantum
22-09-2012, 00:07
3200 e ip5 satılıyorsa ben ip4 ümü 2000 den aşağı vermem :D
prim yaptı çocuk durduk yerde :D

TolgaEsentepe
22-09-2012, 00:24
ahahahha vti cı lar gti cılar gibi bişey oldun birden abi :D

bu arada whatssap bende de fotoğraf göstermiyor. Olmadı müsait bir zaman senin dediğin gibi restore şekli yapmak lazım abi

turci
22-09-2012, 00:43
benim operatörde 749 euro ile satisa cikti,
simdi ben 4ümü verip 5 almak istersem 280 euro gibi bir rakama pesinat olarak aliyorlar,iyi bir alis-veris olmayacagi kanaatindeyim :)

B.Battal
22-09-2012, 01:14
ayarlar/genel/hakkında/reklam bunu reklam takibi sınırla yapın fazla bildirim göndermez.

ayarlar/genel/hakkında/tanılar ve kullanım bunuda isteğe bağlı olarak kapatabilirsiniz

yukardakileri kapatıp bi deneyin bakalım.

:) yok anladım.
2 yeri kapat.. birincisi konum servisleri-sistem servisleri altında Saat dilimi ayarlama ve trafik.. icloud da kapat. çok dataalışverişi yapıyor artık icloud ile..

+ Oğuz un söyledikleri

sonra tekrar deneyip sonuçlarını paylaşır mısın..

Hepsini harfiyen yaptım malesef durum aynı :(

sMh
22-09-2012, 12:14
Yeni sürümle icloud fotograf yayını eklenmis albümde, onu nasıl iptal edebiliriz?

douu
22-09-2012, 12:15
İos6 çok şarj tüketiyor gibi geldi. Sadece bende mi öyle ?

[RaCeR]
22-09-2012, 12:27
3.300tlye iphone 5 alıp mp3 çalar diye mi kullanacaklar nano sim çıktı mı bizde?

vtec_alp
22-09-2012, 12:30
4s whatsapp kullanıyorum ama smillarım yok.Herkes'de böyle mi?

rdmmm
22-09-2012, 12:59
4s whatsapp kullanıyorum ama smillarım yok.Herkes'de böyle mi?

telefona emoji yükleyip klavyelere eklersen sorun çözülür.

vtec_alp
22-09-2012, 13:00
telefona emoji yükleyip klavyelere eklersen sorun çözülür.

nasıl yol izleyeceğim konusunda yardımcı olursan sevinirim.

rdmmm
22-09-2012, 13:10
nasıl yol izleyeceğim konusunda yardımcı olursan sevinirim.

apple storeda aramaya emoji yazip ilk çıkanı indir. Daha sonra Ayarlar>Genel>Klavye ayarlarına gireceksin orda klavyeler yazıyor onu tklayıp yeni klavye ekleyi tıklayıp çıkan listeden emojiyi seçeceksin. Böylece yüklenecek. Yazı yazarken boşluk tuşunun yanındaki dünya gibi şeye tıklayınca smileylar açılacak. Ben hep bunu kullanıyorum. Rehberdeki kişilere bile smiley koyabiliyorsun :)

onursumer
22-09-2012, 13:12
Bu whatsappi e72 imde kullanyorum sorunsuzda

İphone4 aldigimda satin almistim bu yillikmiydi?

Yoksa simdi tekrarmi para vermemi gerek?

Onurkk06
22-09-2012, 13:17
Bu arada copy trans manager programını tavaiye ederim itunesdem çok daha kullanışlı ve kolay

turci
22-09-2012, 13:24
hergün bir app ücretsiz, tavsiye ederim.

App Store (http://itunes.apple.com/de/app/app-des-tages-lade-jeden-tag/id510146032?mt=8)

+ önümüzdeki aydan itibaren itunes yeni yüzü ile geliyor.

c@n
22-09-2012, 16:10
şuraya bak bakim yedek var mı almış mısın..
ve ne zaman almışsın..

C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

böyle bişey yok pc de username den sonrası maalesef

semehe
22-09-2012, 16:15
böyle bişey yok pc de username den sonrası maalesef

gizli klasörleri açın bilgisayarınızda

c@n
22-09-2012, 16:28
sağoalsın buldum.backup 22 temmuzda yapılmış.ama açtığımda içinde 3 tane daha klasör çıkıyor:beuj:

ali-d
22-09-2012, 17:23
Bu whatsappi e72 imde kullanyorum sorunsuzda

İphone4 aldigimda satin almistim bu yillikmiydi?

Yoksa simdi tekrarmi para vermemi gerek?

Yanlış hatırlamıyosam bir uygulamayı aynı kullanıcı adı ve şifre ile sanırım 5 ayrı cihaza ücret ödemeden kurabiliyordunuz. Para vermenize gerek yok yani.

--------------------------------

sağoalsın buldum.backup 22 temmuzda yapılmış.ama açtığımda içinde 3 tane daha klasör çıkıyor:beuj:

Yedek almış demekki telefonunuz. Itunes'da soldaki menüden telefonunuzun isminin üzerine gelip sağa tıklayın ve "yedekten geri yükle" deyin. Eğer birden fazla yedek varsa oradan istediğiniz tarihi veya 22 Temmuz'a geri döndürün.

cem06
22-09-2012, 17:36
Air supremacy fiyatı düşmüş oynamaktan parmağım ağrıdı :)

darkmann
22-09-2012, 18:06
rehberdeki whatsappdaki kişilerin hepsini facebook dakilerle karıştı restore ettim hala aynı yardımcı olabilecek varmı?

turbo&quattro
22-09-2012, 18:19
6 yi yukledim dun gece . Safari dahada hizli yada bana oyle geliyor :)

twin
22-09-2012, 19:10
abi benim 4 uçuşa geçti ama bugün kitlendi bi ara düzeldi suan :)

turci
22-09-2012, 19:40
rehberdeki whatsappdaki kişilerin hepsini facebook dakilerle karıştı restore ettim hala aynı yardımcı olabilecek varmı?

tam emin degilim ama tlf ayarlarindan facebookun rehberinize müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.
en azindan ben öyle yaptim.

darkmann
22-09-2012, 23:59
tam emin degilim ama tlf ayarlarindan facebookun rehberinize müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.
en azindan ben öyle yaptim.

bütün gün uğraştım facebooku halletim şimdide simdeki numaralar ile yeni numaralar çakışıyor pişman etti ios 6 valla

phoenixs
23-09-2012, 09:52
Dün gece geçtim iOS 6 ya ama telefon acayip yavaş şarj oluyor sizlerde de bu sekilde mi Merak ediyorum ?

bugra_0101
23-09-2012, 09:54
aksine bende de hızlı oluyor :s

GokhanE.
23-09-2012, 10:03
Ben sarjına dikkat etmedim ama facebookla rehberi eşlerken numaralarımın birçoğu gitti.

Gko
23-09-2012, 10:05
Ayni sekilde bende de cok yavas sarj olmaya basladi telefon

KGüneyli
23-09-2012, 10:22
apple işte:) bişeyi düzeltiyo bişeyi bozuyo elaman:D Samsungcu olunca elmayı çöpe attım :D

phoenixs
23-09-2012, 10:25
Allah Allah niye şarj olmuyor bu telefon

onursumer
23-09-2012, 10:30
benim ipoda yükledim sanki daha hızlı sarj oluyor ?

ısınmasını engellemek içn belki yavaş şarj etmesini eklemiş olabilirler diyicem ama

%80 diyorsun yani nerdeyse sarj olmuyor gibi birşey

bence telefonuna bi restore yapsan iyi olur :)

dirk
23-09-2012, 10:33
benim telefon acayip hızlı şarj olup acayip hızlı bitiyor :( ama bu bi sorun değil sanırım.

Onamdar
23-09-2012, 10:41
İpad e indirmemisim neyseki :)

mesutt1
23-09-2012, 10:46
nedir bu ios 6 dan çektiğiniz ya :D

Onurkk06
23-09-2012, 11:05
benim telefonda sitelere şifre yazarken falan bi yavaşlama oluyor sizdede oluyor mu ?

-ER-
23-09-2012, 11:17
Telefonda hızlandı şarjına gikkat etmedim ama çoğu takıltılar geçti bende

Sh4rk
23-09-2012, 11:24
beklemedegım yuklesemmı hız vs dısında artı ozellık varmı

Ken_Block
23-09-2012, 11:28
benim ki de daha hızlı şarj oluyor acaba bataryada bi problemmi var sizin yada orjinal şarj kablosunumu kullanmıyorsunuz?

meh66
23-09-2012, 11:39
İyiki yeni surumu guncellememisim

barkinakgul
23-09-2012, 11:40
valla ben hiç bir sıkıntı yaşamadım rehberi giden arkadaşlar kişilere gelip gruplar diyerek oradan kendi numaralarını seçebilirler sarş konusuna gelirsek sanırım benim sarjım daha geç bitmeye başladı :D

Quantum
23-09-2012, 12:09
şarj durumunda sorun yok, ios5 in üzerine kurarsanız telefon üzerinden daha çok sorun yaşarsınız..

öte yandan %80 gibi bir istatistiği nasıl tespit ettin?

Sh4rk
23-09-2012, 12:11
ios6 surumune gecelımmı sorun yok sanırım

Frid
23-09-2012, 12:14
iki arada bir derede kaldım güncellesem mi :D

Sh4rk
23-09-2012, 12:35
heee tamm guncelle deseler guncelıyecem zaten :D

Day Walker
23-09-2012, 12:39
bende hiç bir değişiklik yok şarj olayı aynı

gereksiz bildirimler kapalı
reklam vs bildirimleri kapalı
ekran parlaklığı kısık

ayrı şu foursquare denen illet yok ilk aldığımda vardı şarjım foursquare sayesinde 3 saat gidiyodu devamlı yer bildirimnden dolayı sildim 1 gün gidiyo artık mail feys vs kullanımıyla birlikte

c@n
23-09-2012, 12:42
Sarz benimde cok yavas doluyor nerden gectik ios 6 ya

gokayy
23-09-2012, 12:43
özet : indirin

o.bilge
23-09-2012, 12:45
güncellemediyseniz GÜNCELLEMEYİN derim.

jailbreak çıkmadığı için bütün programlarım gitti (Whatsapp, PES vb.)

numara çevirirken çok kasıyor. müziklerim silindi.

Safak
23-09-2012, 12:51
bende de sıkıntı yok normal şarj oluyor.

Quantum
23-09-2012, 12:51
güncellemediyseniz GÜNCELLEMEYİN derim.

jailbreak çıkmadığı için bütün programlarım gitti (Whatsapp, PES vb.)

numara çevirirken çok kasıyor. müziklerim silindi.

sen jailbreaklı cihazına installious tan yüklediğin programların çalışmayacağını bilmiyor muydun..

yine müziklerinin silineceğini bilmiyor muydun? Yedeklerini almadın mı?

bodoslama bir şeyler yapıyorsunuz, heyecanla, yedek almadan, bilgi sahibi olmadan, bilgi sahibi olan kişilere bir şeyler sormadan, hadi onu da geçtim nette 3 dk ayırıp incelemeden araştırmadan, kimisi müziklerini kaybediyor, diğeri tel rehberini, öteki programını kaybediyor, sonra kabahat telefonda mı oluyor..

hmm.. oldu..

Cihazın şarj olma süresi de çok iyi, şarj harcama durumu da çok iyi.. Apple bana özel program mı yaptı da ben sıfır sorun kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum..

İnsanları yanlış yönlendirmeyin!

bu arada 1500 tl lik telefon kullanıyorsunuz, 1.5 TL devamlı kullandığınız kullanacağınız programlara para veremiyorsunuz.. İroniye gel..

korsan kaçak program kullanmayın!

(Burada da var mesela kul hakkı.. Buyur burdan yak.. )

Sh4rk
23-09-2012, 12:52
arka 4 lu koltukta beklıyorum sıkıntı yok :)

turci
23-09-2012, 12:59
bahsedilen sorunların hiç birini yaşamadım,
yüklemeden önce ne varsa hepsi aynen duruyor,batarya düzgün,wlan ile full çekiyor,3G de bile safari farkedilir derecede hızlı.
bodoslama yapılmadığı sürece sorun yaşanacağını sanmıyorum.

o.bilge
23-09-2012, 13:12
peki youtube? app store'a koydukları uygulama, eskisinin yerini tutar mı? hiç sanmıyorum.

Day Walker
23-09-2012, 13:13
peki youtube? app store'a koydukları uygulama, eskisinin yerini tutar mı? hiç sanmıyorum.

apple storeda bi kaç versiyon mevcut ben genelde safariden açıyorum

Quantum
23-09-2012, 13:17
Günde kaç kez youtube açıyorsun?
Ne kadar elzem bir uygulama o youtube?

youtube olmadığını biliyor muydun ios 6 içinde?

sen araştırdın da mı yükledin ios6 yı?

iOS 6 nedir, ne gibi özellikleri var, nasıl yüklemen gerekir bunları öğrendikten sonra mı yükledin?

"Hiç sanmıyorum"

Hiç sanmıyorum çünkü "beleş" whatsapp ın silinince sinirlendin ve kimse kurmasın diye galeyana geldin.

Problem hata ve eksiklik sende ve insanları yanlış yönlendiriyorsun şu anda.. Yapma..

Safak
23-09-2012, 13:22
Başka bir Youtube ben yükledim... eskisinden daha iyi bu yeni yüklediğim. Daha hızlı

phoenixs
23-09-2012, 13:26
Gece koydum şarja %25 iken sabah %47 di idi şimdi de %60 da şarja koydum 3 saat dışarı çıktım % 37 olmuş nasıl boşalır ya

lucky Jackal
23-09-2012, 13:37
quantum hocam direk telefondan yüklemeyelim mi ios 6 yı? şu anda benim sürümüm 5.1.1 jailbreaksiz 4s kullanıyorum,itunes dan yedeği alıp direk telefondan yapacaktım ama sen bir iki konudur yapmayın diyorsun elim gitmiyor :) ne sıkıntı çıkartır bize direk cihazdan geçmek?

Ultraleggera
23-09-2012, 13:47
Bende 2 gün önce geçtim aksine telefon hızlandı ekstralar çoğaldı vs. bence setup unda bi eksiklik olabilir.

turci
23-09-2012, 13:50

apple storeda bi kaç versiyon mevcut ben genelde safariden açıyorum

bende bir tane indirdim ama hoşuma gîtmedi,
safariden kısayol oluşturup ana ekrana yapıstırdım.

Quantum
23-09-2012, 14:02
quantum hocam direk telefondan yüklemeyelim mi ios 6 yı? şu anda benim sürümüm 5.1.1 jailbreaksiz 4gs kullanıyorum,itunes dan yedeği alıp direk telefondan yapacaktım ama sen bir iki konudur yapmayın diyorsun elim gitmiyor :) ne sıkıntı çıkartır bize direk cihazdan geçmek?

telefon üzerinden yapmamak her zaman daha sağlamdır.
yükleyeceğiniz ios6 işletim sisteminin arkasında ios5 den kalan sistem dosyaları var.
bazılarınızın telefonunda jailbreak var.
bu ios6 a ait sistem dosyalarını ters tetikleyebilir, ki sorun yaşayanların hepsi ios5 üzerine kurulmuş telefonlar.

ios6 kurulum dosyasını ayrı olarak indirip itunes üzerinden restore ederek, kurulum sonrasında da ios5 ten (itunes üzerinden) aldığınız yedeği tekrar yüklemeyerek yapacağınız bir ios6 kurulumu en sağlam, en sorunsuz ve en sıkıntısız yoldur.

Rehber, takvim içi notlarınız, notlar arşiviniz vs bunların hepsi zaten icloud dan geliyor kendi kendine.. hiç bir şey yapmanıza gerek yok..

müzikler ve fotoğraflar ise zaten itunes üzerinden yaptığınız için tekrar senkronize edeceksiniz ios6 dan sonra, onlar da gelecek. Önce fotoğrafların yedeğini alacaksınız. mp3 ler için ise yapacak bir şey yok, arşivinizi tekrar oluşturacaksınız eğer hep kullandığınız itunes üzerinden bu yükleme işleminizi yapmıyorsanız..

mp3 leriniz gitmesin istiyorsanız 5.1.1 de kalın.

Ben telefonda ne şarj ne telefonun yavaşlaması ne başka bir sorun asla yaşamıyorum, gayet hızlı bir işletim sistemi olmuş bu sefer. yeni özellikleri de benim aslında ihtiyacım olan şeylermiş, ilk günden bu yana baya yoğun olarak sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

En küçük bir sorun yaşasam memnun olmasam niye insanlara önereyim niye insanların günahlarını alayım? Çok memnunum ki io6 kurun diyorum insanlara ısrarla.. Hatta dün bir tane iphone ve bir tane de ipad2 kurdum, mükemmel durumda her ikisi de şu anda..
Yükleyin arkadaşlar ios6 yı.. Pişman olmayacaksınız..
Ama günlerdir söylediğim gibi doğru method, doğru yollarla..

vay efendim şöyle pişmanım şöyle kötü aman yüklemeyin ben ettim siz etmeyin tarzı yüz tane konudan yüz tane mesajdan çok sıkıldım.. Bilip bilmeden herkes yazıp çiziyor.

ÖmerF.Bayar
23-09-2012, 14:03
Yav benim ipad im de hala 4.3.3 diye bi surum var onu nasil 5 yapicam bilen varmi yada 6 ?

lucky Jackal
23-09-2012, 14:07
telefon üzerinden yapmamak her zaman daha sağlamdır.
yükleyeceğiniz ios6 işletim sisteminin arkasında ios5 den kalan sistem dosyaları var.
bazılarınızın telefonunda jailbreak var.
bu ios6 a ait sistem dosyalarını ters tetikleyebilir, ki sorun yaşayanların hepsi ios5 üzerine kurulmuş telefonlar.

ios6 kurulum dosyasını ayrı olarak indirip itunes üzerinden restore ederek, kurulum sonrasında da ios5 ten (itunes üzerinden) aldığınız yedeği tekrar yüklemeyerek yapacağınız bir ios6 kurulumu en sağlam, en sorunsuz ve en sıkıntısız yoldur.

Rehber, takvim içi notlarınız, notlar arşiviniz vs bunların hepsi zaten icloud dan geliyor kendi kendine.. hiç bir şey yapmanıza gerek yok..

müzikler ve fotoğraflar ise zaten itunes üzerinden yaptığınız için tekrar senkronize edeceksiniz ios6 dan sonra, onlar da gelecek. Önce fotoğrafların yedeğini alacaksınız. mp3 ler için ise yapacak bir şey yok, arşivinizi tekrar oluşturacaksınız eğer hep kullandığınız itunes üzerinden bu yükleme işleminizi yapmıyorsanız..

mp3 leriniz gitmesin istiyorsanız 5.1.1 de kalın.

Ben telefonda ne şarj ne telefonun yavaşlaması ne başka bir sorun asla yaşamıyorum, gayet hızlı bir işletim sistemi olmuş bu sefer. yeni özellikleri de benim aslında ihtiyacım olan şeylermiş, ilk günden bu yana baya yoğun olarak sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

En küçük bir sorun yaşasam memnun olmasam niye insanlara önereyim niye insanların günahlarını alayım? Çok memnunum ki io6 kurun diyorum insanlara ısrarla.. Hatta dün bir tane iphone ve bir tane de ipad2 kurdum, mükemmel durumda her ikisi de şu anda..
Yükleyin arkadaşlar ios6 yı.. Pişman olmayacaksınız..
Ama günlerdir söylediğim gibi doğru method, doğru yollarla..

vay efendim şöyle pişmanım şöyle kötü aman yüklemeyin ben ettim siz etmeyin tarzı yüz tane konudan yüz tane mesajdan çok sıkıldım.. Bilip bilmeden herkes yazıp çiziyor.saolasın dosyayı indirdim zaten,nedense telefondan yapmak kolayıma geliyor :) pc den yapalım bakalım

Quantum
23-09-2012, 14:24
iPhone 5 dayanıklılık testleri.

Bu sefer iyi olmuş ama kasasını iyi korumak lazım.
Kasa çizikleri konusunda beyaz renk renginden dolayı bir adım önde olsa da siyah diyorum ben hala :)

iPhone 5 Drop Test and Durability Video - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pMvE0lkunBg)

pMvE0lkunBg

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY)

6M5q5TRuAsY

onursumer
23-09-2012, 15:27
kontratlı gelsinde bitane siyah iphone5 alıym ben ya :D

twin
23-09-2012, 16:37
Sorununuz çok basit ayarlara gelin alta inin orda Twitter (varsa) ve Facebook ayarları olacak ona basın 3 seçenek çıkacak kişileri kapatın olacak :)

twin
23-09-2012, 16:41
İpad e indirmemisim neyseki :)

New iPad ise şiirde geliyor yükledim çok iyi çalışıyor :)

mrtysn
23-09-2012, 17:01
Bugun 3gs ve 4e yukledim ios6'yi. Ikisi de alindigindan beri guncellenmemisti, Allah'i sasti telefonlarin hizlandi kendine geldi :D Sarj konusunda da daha hizli sarj olmaya basladi :)

Kadyr
23-09-2012, 18:46
Konunun adimi degismis totom cikti bulana kadar:)
Facebook guncelledim rehbere bir suru kisi geldi tanimadgim nedir bunlar:) sebebini ogrenmeden silip turkcel yedek kullanmak istemiyorum:)

Quantum
23-09-2012, 18:50
Ayarlar > Facebook > Kişiler = kapat

Kadyr
23-09-2012, 18:52
O bende yok ios 5 benimki
Birde numaralar oyle bi yazilmiski baskasi sanki kaydetmis gelip:)

Quantum
23-09-2012, 18:56
O bende yok ios 5 benimki
Birde numaralar oyle bi yazilmiski baskasi sanki kaydetmis gelip:)

ios6 dan sonra değişti sandım :)
ios5 ve yeni facebook bir arada kullanmadım. bir ayarı yok sanıyorum.
ya da bilen yazar birazdan.

Kadyr
23-09-2012, 18:58
Bende baktim ayar bulamadim cozemessem silcem yedekten yuklicem artik:)

phoenixs
23-09-2012, 19:35
İos 5 e nasıl dönebilirim

bugra_0101
23-09-2012, 19:39
dönüş yok diye biliyorum

r3dkit
23-09-2012, 21:07
benim şarjım hızlı oluyor hızlı bitiyor :D ama aşırı hızlandı telefon. (3gs)

sinan-s
23-09-2012, 21:11
Ben güncelledım hiç bir sıkıntı yok gayet ıyı :)

MCN21
23-09-2012, 21:17
ios 6 da cok fazla sorun yasıyan oldu :/ isin komik yanı herkes aynı versiyonu kullanıyor ama kiminin telefonu hızlanmıs kiminin yavaslamıs sarj sorunları v.b. bir sürü problem var ...

VA_VTİ
23-09-2012, 21:19
benimkini nevri döndü abuk sabuk çalışıyor..yüklemez olaydım

Soch_VTECH
23-09-2012, 21:49
bende de eski şarj olma süresinden biraz daha geç doluyor ama telefon çok hızlandı 5.1 e göre..

Sh4rk
23-09-2012, 22:43
bu gece ios6 yuklenır

Mikrop_Ali
23-09-2012, 22:44
evet geç sarj oluyor. 3gs
zamanında yedekleme yapınca sıkıntı olmuyor.

Safak
23-09-2012, 23:08
Telefon OEM 3GS jelbrake mi ne dir bilemiyorum yok bende. Zaten paralı app olarak bitek ihtiyacım olan Watsup vardı, onuda ilk aldığımda 0.99 dolara mı ne yüklemiştim.
Normal şekilde yükledim6 yı hemde ilk çıktığı gün içinde (ayarlar - yazılım güncelleme)... Yüklerken bile telefonu kullandım oyundu, msjlaşmaydı vs vs...

Kapanacak dedi... Kapandı kurdu.
Açıldı... 1-2işlem yaptırdı... 2dk içinde mail, fotoğraflar, mesajlar vs paralı parasız programlar hepsi tam faal hale geldi.

Şarj sorunu:
Ne kullanımda ne dolumda yok! Sıkıntısız...
Numara çevirme sorunu:
Numara ekranı renklerinin açık olması daha iyi olmuş, takılma yavaşlama yok
Safari:
Evet, safari daha hızlı.
Youtube:
İlk kurduğumda birşey eksik dedim kendi kendime
Sonradan Youtube olduğunu ukku söylediğinde farkettim
İtunes'a youtube yazdım... İlk çıkanı yükledim, eskisinden daha kullanışlı ve daha düzgün olduğunu düşündüğüm bir verisyon yada yazılım yükledim.

Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Ztn sürekli elimde, olsa şimdiye kadar olurdu.

CGR328
23-09-2012, 23:10
babamda ve bende 4 ve 4s var ikisinede yükledim çok memnunuz hiç bi sıkıntı yok

zgnn
24-09-2012, 00:02
4 te çok kasıyor telefonu ios6 bilmiyorum başka yaşan varmı

tayreep_john
24-09-2012, 00:31
3gs e yükleyelim mi şimdi 6 yı ??

Safak
24-09-2012, 00:42
3gs e yükleyelim mi şimdi 6 yı ??

2-3 post yukarısını okuduysan...
Hala aklında soru işareti varsa sakın yükleme.

Srf 4 kişinin telefonuna yükledik hemde bidiğiniz telefonun kendi yazılım güncellemesinden kimse sorun yaşamadı... Arada 4 ve 4S te var... Bende 3GS de yaşamadım.

Ama bişi brake mi ne onunla beleş app için sistem kullanıyorsan kurmanı önermiyorlar sanırım. Konuyu okumalısın, karar senin.

Day Walker
24-09-2012, 07:29
Mail adresindeki kişilerin v-cardlarını rehbere senkronize etmiş olabilirsin.

Ayarlar/mail hangi maili kullanıyosan içine girip kişileri kapat.

Bide bunu dene bakalım.

VolcanoS
24-09-2012, 07:36
ios6 dan sonra youtube gitti...

Baran^
24-09-2012, 08:02
Önümüzdeki hafta annemler amerikaya gidiyor ve telefon aldıracağım kendime.

1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.

fatiii
24-09-2012, 08:07
ios6 dan sonra youtube gitti...

ios6 da youtube yok app storedan indirceksin.gerçi oda düzgün çalışmıyor şimdilik safariden gir yeni sürümü çıkınca düzelir sorun o zaman indirirsin

Kadyr
24-09-2012, 08:55
Mail adresindeki kişilerin v-cardlarını rehbere senkronize etmiş olabilirsin.

Ayarlar/mail hangi maili kullanıyosan içine girip kişileri kapat.

Bide bunu dene bakalım.

2 mail kullaniyorumda onlarin ayarlari hep ayniydi.bide oyle biseyki hic birini tanimiyorum:D neyse sildim rehberi yedekten cektim napalim:)

VteC_MaNiaC
24-09-2012, 09:09
Günde kaç kez youtube açıyorsun?
Ne kadar elzem bir uygulama o youtube?

youtube olmadığını biliyor muydun ios 6 içinde?

sen araştırdın da mı yükledin ios6 yı?

iOS 6 nedir, ne gibi özellikleri var, nasıl yüklemen gerekir bunları öğrendikten sonra mı yükledin?

"Hiç sanmıyorum"

Hiç sanmıyorum çünkü "beleş" whatsapp ın silinince sinirlendin ve kimse kurmasın diye galeyana geldin.

Problem hata ve eksiklik sende ve insanları yanlış yönlendiriyorsun şu anda.. Yapma..

alt tarafı bi işletim sistemi için bu kadar yüklenmeye gerek yok insanlara bence... zaten konu hakkında şüpheleri olan herkes google a yazar bi bakar nedir ne değildir diye..

diğer bir yandan konuyu kul hakkınada çekmeye gerek zira öyle bişey varsa amerikalılara elimizden geleni ardımıza koymamamız lazım :)

MeRtCaN
24-09-2012, 09:17
IOS5 de telefon şarj olurken aşırı ısınıyordu ama ıos6 yukledım hıc bır sıkıntı kalmadı
acıkcası memnunum telefon hızlandı problem kalmadı..

baha38
24-09-2012, 09:24
3GS e yükledim telefon daha hızlandı vede tam emin değilim ama sanki şarjı daha çok gidiyo gibime geldi.

powERS
24-09-2012, 09:49
ben 6 ya gecmeyı bı sure daha dusunmuyorum acıkcası. telefonlarda tutarsızlık var kımısı daha hızlı dıyo kımısı daha yavas dıyo kımısı benım pılım 5 gun gıdıyo dıo kımısı 4 saatte bıtıyo dıyo.. sıkıntı var bı yerlerde kesın ama nerde ?

lncdlt
24-09-2012, 09:58
bende iphone yok ama ayni seyden bugun bir arkadasim sikayet ediyordu

Day Walker
24-09-2012, 10:00
2 mail kullaniyorumda onlarin ayarlari hep ayniydi.bide oyle biseyki hic birini tanimiyorum:D neyse sildim rehberi yedekten cektim napalim:)

Peki cihazını başkasının bilgisayarından şarj ettin mi hiç?

Quantum
24-09-2012, 10:15
alt tarafı bi işletim sistemi için bu kadar yüklenmeye gerek yok insanlara bence... zaten konu hakkında şüpheleri olan herkes google a yazar bi bakar nedir ne değildir diye..

diğer bir yandan konuyu kul hakkınada çekmeye gerek zira öyle bişey varsa amerikalılara elimizden geleni ardımıza koymamamız lazım :)

iyi, öteki tarafta söylersin "valla amerika işin içinde diye yedim kul hakkını" diye..

ayrıca programları sadece amerikalılar yapmıyor..

ygtkrmdnz
24-09-2012, 10:28
ios6 da benim tek sorunum appstore yavaş çalışıyor geçişler kasıyor

onun dışında hiçbir sorun yok şarj süresi hemen hemen aynı

raptor
24-09-2012, 10:40
şarj durumunda sorun yok, ios5 in üzerine kurarsanız telefon üzerinden daha çok sorun yaşarsınız..

öte yandan %80 gibi bir istatistiği nasıl tespit ettin?

Hocam senin dediğin şekilde 4s ime önce yedek alarak sonra restore yaparak itunes dan ios 6 yı yükledim.Yanlız appstoredan program indirirken aynı anda appstore da başka programlara bakarkan takılma yapıyor normal midir ?

Quantum
24-09-2012, 10:46
Hocam senin dediğin şekilde 4s ime önce yedek alarak sonra restore yaparak itunes dan ios 6 yı yükledim.Yanlız appstoredan program indirirken aynı anda appstore da başka programlara bakarkan takılma yapıyor normal midir ?

valla denemedim hiç. bir app indirirken deneyeyim.
ancak eski appstore ile yeni appstore arasında hız farkı bariz var. etkiliyor olabilir.

onursumer
24-09-2012, 11:12
yeni app store çokmu yavaş banamı oyle geldi ?

HaKo
24-09-2012, 11:35
yeni apple store tam bir rezalet. tek iyi yanı bişey indirirken apple store dan çıkmıyor ve geri dönünce listeye kaldığın yerden devam edebiliyorsun.

Bende yavaşlama vs. olmadı sadece şarj bana da biraz geç doluyor gibi geldi. telefonum 4s

Chatin
24-09-2012, 12:16
pilin daha çabuk bittiğini biliyorum. ve ben hala beklemedeyim. jb li 5.1.1 ile değmeyin keyfime :)

phoenixs
24-09-2012, 13:19
Youtube da yok bulamıyorum sizlerde var mı

TUGCA
24-09-2012, 15:07
şarj eskiye nazaran en az 2 katı geç şarj oluyor.

Tsport
24-09-2012, 17:45
New iPad ve 4s kullanıyorum en küçük sıkıntı yok yine stabil bi sürüm olmuş. Wifi kullananlarda sıkıntı duydum bir kaç güne ufak bi pack gelir sorun düzelir..

onursumer
24-09-2012, 18:19
yeni ipad kulllananlar için bugun farkettiğim bir sorun

güncellemeden sonra turkcell 3g kullananlarda bağlantı sorunu çıkabiliyor ortaya

internet ayarlarında vpn in içinde internet yazan ismi değiştirince düzeldi

baykara
24-09-2012, 20:22
Sakın yüklemeyin. Gece %73 şarkları bıraktım sabah %13 kalmıştı 5 kez restore ettim dfu modda da restore ettim düzelmedi. Şarjım inanılmaz çabuk bitiyor

By_HaNNibaLL
24-09-2012, 20:30
Benim telefonda ilk yüzde 98 de kalmiş şimdide eve gelince şarja bağladim yarim saattir yüzde 98 de kaldi

Sh4rk
24-09-2012, 20:34
bugun bır arkadasım yuklemıs gayet ıyı hıc bır sıkıntı yok kılıt ekranında arama oldugu sırasında cevaplama msj at vs gıbı ozellıler eklenmıs benımde yukleme vaktım geldı

oytn
24-09-2012, 21:14
bende başka konu açmayayım. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ios 6 beta 3 yüklü normal ios 6 ya geçmeye çalışıyorum nasıl yaparım?

Quantum
24-09-2012, 21:17
apple bana özel yazılım üretmiş vay be :D
gece bırakıp sabah aldığımda %5 gitmiyor benim nasıl beceriyorsunuz bunları? :D
Birazdan %100 yapayım da batarya bittiğinde şarj kullanım screen i alayım :)
3G wireless ve tüm bildirimler açık. en az 2-3 saat kullanmak üzere..
1.5 gün tahmin ediyorum sonucu..

baykara
24-09-2012, 22:34
Sakın yüklemeyin. Gece %73 şarkları bıraktım sabah %13 kalmıştı 5 kez restore ettim dfu modda da restore ettim düzelmedi. Şarjım inanılmaz çabuk bitiyor

Bu sorunu başka yaşayan yokmu. 5.1.1 de iken şarj tam gün gidiyor hatta %30-35 de kalıyordu 6.0 a geçtim günde iki kere şarj ediyorum yine de yetmiyor pil arızalı olsa daha öncede sorun yaratırdı. Örneğin 10 dakikadır safarideyim 25 kalmıştı şu an 15 kaldı
Not:cihaz 4s

raptor
24-09-2012, 22:35
Benimde şarjımda hiç bir sorun yok.12 saatte sadece yüzde 92 ye kadar geriledi.3G hiç kullanmadım gibi birşey , pekde fazla konuşmadım.Bana eskisine göre şarjı daha çok gidiyor gibi geldi sizde neden öyle oluyor anlamış değilim.

baykara
24-09-2012, 22:47
Nette 1 kişide aynı benim şikayetimi yazmış dh sitesinde. Başka kimseden duymadım. Ama aklım almıyor her telde nasıl farklı sonuclar verebiliyor. Sonuçta iTunes den güncelledim. Yarın pili dwgiştirecem (test amaçlı) bide öyle deneyim. Tel 8 aylık pilin bozuk olma ihtimali çok az gibi ama böylede kullanılmıyorki bu tel.

Not: http://www.pressturk.com/teknoloji/haber/99228/ios-6-fos-cikti-.html işte tamda bu şikayetim kullanmadan şarj bitiyor ve ısınıyor

turci
25-09-2012, 08:08
gece yatarken özellikle kontrol ettim,
%45 idi,sabah kalktığımda %44.
anormal bir durum yok açıkcası bahsedilen sekilde.

CTG
25-09-2012, 08:28
şarjda bir sorun yok da benim evdeki wifi ile sıkıntısı var hem telefonda hem ipadde

AFy
25-09-2012, 19:45
Telefon OEM 3GS jelbrake mi ne dir bilemiyorum yok bende. Zaten paralı app olarak bitek ihtiyacım olan Watsup vardı, onuda ilk aldığımda 0.99 dolara mı ne yüklemiştim.
Normal şekilde yükledim6 yı hemde ilk çıktığı gün içinde (ayarlar - yazılım güncelleme)... Yüklerken bile telefonu kullandım oyundu, msjlaşmaydı vs vs...

Kapanacak dedi... Kapandı kurdu.
Açıldı... 1-2işlem yaptırdı... 2dk içinde mail, fotoğraflar, mesajlar vs paralı parasız programlar hepsi tam faal hale geldi.

Şarj sorunu:
Ne kullanımda ne dolumda yok! Sıkıntısız...
Numara çevirme sorunu:
Numara ekranı renklerinin açık olması daha iyi olmuş, takılma yavaşlama yok
Safari:
Evet, safari daha hızlı.
Youtube:
İlk kurduğumda birşey eksik dedim kendi kendime
Sonradan Youtube olduğunu ukku söylediğinde farkettim
İtunes'a youtube yazdım... İlk çıkanı yükledim, eskisinden daha kullanışlı ve daha düzgün olduğunu düşündüğüm bir verisyon yada yazılım yükledim.

Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Ztn sürekli elimde, olsa şimdiye kadar olurdu.
Benimde telefonun özellikler aynı sizin gibi jb'siz. Telden kurmayı düşünüyorum siz rehberinizi yedeklediniz mi yapmadan önce?

Onurkk06
25-09-2012, 20:12
Benim şarjdada skıntı var gece &15 deydi sabah bi kalktım%1 noluo bu tele arkadaş ya

devil_berk22
25-09-2012, 20:27
internete girerken çok sıkıntı oluyor ve wifi de zırt pırt internet gidip geliyor şarjıda daha hızlı tüketiyor ne diye yükledim nalet olsun

ozzi41
25-09-2012, 21:04
Arkadaşlar az önce ıpad im de internete takılırken birden bağlantı koptu şuan hiçbir wifi ağını görmüyor sizce neden olabilir bu ?

fevzi
25-09-2012, 21:20
Önümüzdeki hafta annemler amerikaya gidiyor ve telefon aldıracağım kendime.

1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.

bence gerek yok cunkı bende telefonu senın gıbı kullanan bı kullanıcıyım 5 i beklıyıcektım hem ılk partı sıkıntılar illaki olur hemde o paralar bı telefona verılmez 4s yada 4 al 16 gb sana yeterlı olucaktır bence

sinan-s
25-09-2012, 21:51
Arkadaşlar belı alakası yok ama bendekı beyaz iphone 4s i ,siyahı ile değişmek istiyorum varmıdır değişmek ısteyen arkadaşımız..Bendekı cıhaz 6 aylık genpa garantili 16 gb :)

TolgaEsentepe
25-09-2012, 21:55
beyaz 4s candır değiştirilirmi yaa :)

ygtkrmdnz
25-09-2012, 22:49
oO51iL5308s&feature=related

BONUS :D

B-vZtBzoEs0&feature=related

iphone2 izlediğim bütün testlerde olduğu gibi yine beni şaşırtmadı 3g yi geçti :D

efe-E
25-09-2012, 23:30
iPhone 3GS 8GB'lik modeline iOs6 yukleyen oldu mu hic? Kasma yapiyor mu?

DERAN_TUYNER
25-09-2012, 23:32
Arkadaşlar belı alakası yok ama bendekı beyaz iphone 4s i ,siyahı ile değişmek istiyorum varmıdır değişmek ısteyen arkadaşımız..Bendekı cıhaz 6 aylık genpa garantili 16 gb :)

Görüşelim kardeşim iOS 6 Li navigasyonlu toplamda 200 dolarlık ekstra var

SeK23
26-09-2012, 08:49
IOS 6 yukledıkten sonra az cekme gıbı bı sorun yasayan var mı Turkcell Iphone 4 cıhaz 3g'de neredeyse hıc full gormedı daha

fore
26-09-2012, 09:02
Yeni ipad IOS6'dan sonra uygulamalarda kapanmaya başladı.. Özellikle sahibinden ve sahibinden emlak ta çok sıkıntı yaşatıyor.
Birde yeni IOS'a kadar telefonla bluetooth bağlantısında sıkıntı yoktu, şimdi bağlanmıyor..
Yüklemez olaydım..

Burak E.
26-09-2012, 09:08
iPhone 3GS 8GB'lik modeline iOs6 yukleyen oldu mu hic? Kasma yapiyor mu?

ben yukledim herhangi bir kasma donma yapmadı ve şarjı etkiledi daha az gidiyor sarj

Day Walker
26-09-2012, 09:27
Yeni ipad IOS6'dan sonra uygulamalarda kapanmaya başladı.. Özellikle sahibinden ve sahibinden emlak ta çok sıkıntı yaşatıyor.
Birde yeni IOS'a kadar telefonla bluetooth bağlantısında sıkıntı yoktu, şimdi bağlanmıyor..
Yüklemez olaydım..

Bence sahibinden uygulaması ios6 için guncelleme yapmadığı için kapanıyor.

ali-d
26-09-2012, 09:38
Bence sahibinden uygulaması ios6 için guncelleme yapmadığı için kapanıyor.

4s'dede aynı sorunu yaşıyorum. Kategorileri falan seçiyorum aramayı daraltmak istiyorum model, km vs. seçtikten sonra daralt butonuna tıkladığımda uygulama kapanıyor. Yakın bi zamanda güncelleme gelir inş.

KSK-VTEC
26-09-2012, 09:58
İos 6 da telefonu modem gibi ozelliği kaşkmışmı benmi bulamadım
Birde yApmadan once turkcel yedek almıştım rehberi geri yuklemek istediğimde desteklenmeyen cihaz diyor

turci
26-09-2012, 11:33
modem özelliği hala mevcut.

ali-d
26-09-2012, 11:50
İos 6 da telefonu modem gibi ozelliği kaşkmışmı benmi bulamadım
Birde yApmadan once turkcel yedek almıştım rehberi geri yuklemek istediğimde desteklenmeyen cihaz diyor

Duruyor abi.

Ayarlar -> Genel -> Hücresel -> Kişisel Erişim Noktası

Kekuti*
26-09-2012, 12:01
Arkadaslar ios 6 yuklediimden beri youtube da birsey izleyemedm.
Sildim birdaha yukledim, username password girdim ama vdeo izleyemiorm.

Nedendir acep? Search kismina herhangi bir kelime yazsam dahi bulmuyor

Day Walker
26-09-2012, 12:34
Arkadaslar ios 6 yuklediimden beri youtube da birsey izleyemedm.
Sildim birdaha yukledim, username password girdim ama vdeo izleyemiorm.

Nedendir acep? Search kismina herhangi bir kelime yazsam dahi bulmuyor

Hacı başka bi uygulama yükle apple storeda benzerleri mevcut.

ios 6 ile apple yüklü olan youtube ve google haritaları kaldırdı.

Quantum
26-09-2012, 12:44
safari üzerinden neden izlemiyorsunuz şu app ler içindeki bug lar giderilene kadar?

her seferinde safariye youtube yazmak zor geliyorsa, safarinin menüsüne girip "ana ekrana ekle" olan seçeneği seçin.

baya youtube ikonu falan geliyor ismi de yazıyor altında, bir dahakine tekrar tekrar safariye girip youtube yazmaktan da kurtuluyorsunuz.

aynı şekilde bende youtube, google maps ve bizim forum var.
hepsini de gayet güzel kullanıyorum.

Kekuti*
26-09-2012, 12:48
Youtube disinda kullaniorum bende zaten. Hazir app varken ondan kullanmak istiyorum :)

Neden calismadigini sordum sadece ;) fazla teknolojik olmadigimda anlamiorm

Quantum
26-09-2012, 13:32
Youtube disinda kullaniorum bende zaten. Hazir app varken ondan kullanmak istiyorum :)

Neden calismadigini sordum sadece ;) fazla teknolojik olmadigimda anlamiorm

yok bug var sorunlu o app
yakında güncelleme yaparlar..
o zamana kadar böyle idare :)

rebelh
26-09-2012, 13:36
arkadaşlar yurt dışından iphone 4 geldi hediye ama klavyede t tuşu bazen basmıyor yani genel sorun bazen ekran takılıyor bazen takılmıyor sorun nedir? çözüm nedir?

SeK23
26-09-2012, 13:40
arkadaşlar yurt dışından iphone 4 geldi hediye ama klavyede t tuşu bazen basmıyor yani genel sorun bazen ekran takılıyor bazen takılmıyor sorun nedir? çözüm nedir?

Bende Turkcellden aldıgım telde sol taraf bıldıgın calısmıyordu bazen algılıo bazen algılamıodu sıfır telefon yenisini verdiler ama ekran deısebılır fln dedıler once buyuk ıhtımal snnde ekran deısmesı gerekebilir

baykara
26-09-2012, 14:30
Benim şarjdada skıntı var gece &15 deydi sabah bi kalktım%1 noluo bu tele arkadaş ya

Ben telefonu uçak moduna aldım şarjı bitene kadar kullandım tamamen bitince soğumasını bekledim ve sabaha kadar şarj ettim sorun çözüldü toplam 6 saat oldu bunun 2 saati kullanım 4 saati bekleme ve %25 harcadım %75 daha var. Pil kalibrasyonuymuş yaptığım işlem. Sorunum çözüldü

KA®ANLIK
26-09-2012, 14:33
ios 6 dan sonra sanki pil ömrü uzadı benim de...

Sabah şarjdan aldım,
3G full açık, telefon görüşmeleri de yaptım bolca, şu anda şarj %61...

%50 nin altına inmiş olması lazımdı bu saate...

baykara
26-09-2012, 14:33

Pil kalibrasyonu ile sorunumu çözdüğüm için Bu söylediklerimi de geri alıyorum. Haritası kötü sadece.

arm
26-09-2012, 14:47
Ben iphone 3gs imde ios6 yı yükledikten sonra Ağ/ 3g aç-kapa tuşunu bulamadım. Yardımcı olabilicek olan varmı?

KA®ANLIK
26-09-2012, 14:52
GENEL in içinden HÜCRESEL e girerseniz orada göreceksiniz...

Quantum
26-09-2012, 14:52

servis.. ama garantide olmadığı için bence genpaya teleservice e falan götürme.. telefon kadar para isterler..
iphone tamir eden yerlerden yaptırabilirsin.
full ekranı 100 tl ye değişiyorlar bildiğim kadarıyla

arm
26-09-2012, 14:56
teşekkür ederim, şunu daha kısa bir yere koyamadılar

Quantum
26-09-2012, 14:57
Ben iphone 3gs imde ios6 yı yükledikten sonra Ağ/ 3g aç-kapa tuşunu bulamadım. Yardımcı olabilicek olan varmı?

genel>hücresel

edit cevap verilmiş

DOHC
26-09-2012, 15:26
iOS 6 Tips and Hidden Features | Gadget Lab | Wired.com (http://www.wired.com/gadgetlab/2012/09/ios-6-tips-and-hidden-features/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+wired%2Findex+%28Wired%3A+Top +Stories%29&pid=3792)

burada birkaç tane ipucu verilmiş......

siyahinci34
26-09-2012, 15:42
şarj olayı gayet iyi ama youtube silindi.yeniden yüklediğimde youtube açılmıyor error veriyor.sizdede oldumu arkadaşlar.

c@n
26-09-2012, 15:49
şarj olayı gayet iyi ama youtube silindi.yeniden yüklediğimde youtube açılmıyor error veriyor.sizdede oldumu arkadaşlar.

eğer başka sitelrden link varsa youtube açıyor.ama direk youtube a girip arama yaptığımızda hata veriyor

Low-Rider
26-09-2012, 15:57
"iOS 6 dan sonra telefon %80 yavaş şarj oluyor" başlıklı konu , bu konu ile birleştirilmiştir.

Day Walker
26-09-2012, 16:04
Teşekkürler low.

Ahmet Saraçoğlu
26-09-2012, 16:09
Az once ipad e bi gazla kurdum ,,, ilk garipsediğim mevzu klavye ,, bakalim memnun olucakmıyım.

Day Walker
26-09-2012, 16:11
Az once ipad e bi gazla kurdum ,,, ilk garipsediğim mevzu klavye ,, bakalim memnun olucakmıyım.

ipad zaten kocaman klavye ne kadar fark ettiki :)

elpadre
26-09-2012, 16:19
bu zoktugumun faceboku arkların bılgılerı teefon rehberıme geldıı bunu nasıl engelelrız ?

Day Walker
26-09-2012, 16:21
bu zoktugumun faceboku arkların bılgılerı teefon rehberıme geldıı bunu nasıl engelelrız ?

olm ayarlar/ facebook/ kişileri kapat

c@n
26-09-2012, 16:21
iPhone 5 ve Galaxy S3'e işkence testi! - CHIP Online Video (http://www.chip.com.tr/video/iphone-5-ve-galaxy-s3-e-iskence-testi_2890.html)

içim acıdı

Quantum
26-09-2012, 16:34
turkcell nano sim çıkartmış..
kesmekle vs uğraşmayın.
http://d1209.hizliresim.com/11/r/dbm5c.jpg

STP
26-09-2012, 17:16
İos 6 da youtube olmayinca appstoredan yukledik, birsey aramak isteyince hata tekrar ara diyor bunu nasil cozucez

Omak
26-09-2012, 17:34
İos 6 da youtube olmayinca appstoredan yukledik, birsey aramak isteyince hata tekrar ara diyor bunu nasil cozucez

app de sorun var herkezde öyle şu an çözümü yok güncelleme bekliyoruz. ama youtube sorunsuz video izlemek istiyorsan biraz yukarı çık Prof.İos.user Quantum abeymizin yazdıklarını oku yeter :hahaha:

Ben kendi telefonum dahil 3 adet 4s i ios 6 ya yükselttim. hiç bir problem yok. hatta kendi telefonum için diyebilirimki pil daha uzun gidiyor. hatta telefon biraz daha hızlandı. safariyi söylemeye gerek yok zaten.

denildiği gibi rehberim gitti müziğim gitti diyenler bodozlama girişenler. adam mantıklı bir işletim sistemi yapmış bunu mantığıyla kullanıcaksın kullanmazsan onun bir suçu yok. anlamıyorum diyen gitsin usb bellek tarzı kullanılan diğer telefonlardan alsınlar hem kolay kullansınlar hemde problem yaşamasınlar.

bizim insanımız okumayı sevmiyor. heleki herşeyde türkçe artık ama nafile. bir pencere çıktığında onun içinde yazanları okumadan basıp geçiyorlar sonra veryansın.

neyse; ios 6 nın getirileri götürülerinden fazla ama beni en çok üzen google haritaları olmuştu.
benim navigasyonu kullanış şeklim farklı ben sokak mahalle yazmam
nereye gideceksem şirket olsun sağlık ocağı dahi olsa arattığımda illaki etiketi oluyordu ve direk yol tarifi diyordum işim bitiryordu. malesef apple ın haritalarında etiketleyen yok belki amerikada doludur çok yaygındır ama tr de google ın yer imi ve etiketlerini aratıyor.

sorunumu çözdüm safari ile maps.google.com a girip konum servislerine izinleride verip, ana ekrana kısa yol olarak ekledim artık google haritalarını eskisi gibi kullanıyorum :icon_tup:

Omak
26-09-2012, 17:41
ha bu arada turkcell in rehber yedekleme app sine güvenmeyin. 5.1.1 de uygulama ile yedek alıyorsunuz sonra ios 6 ya rehberinizi geri yükliyemiyorsunuz çünki turkcell rehber yedekleme ios6 da çalışmıyor uyumlu değil.

birde bir arkadaş bu gelen mesaja bakmayınca 2-3 dakika sonra tekrar uyarmasından gıcık olmuştu artık onunda ayarı gelmiş haberi ola.

turci
26-09-2012, 18:09
bugün aldim iphone 5imi :)
ama daha acmadim :D

teshir cihazini inceledim,gercekten ele alinca direk hafiflik ve incelik hissediliyor.
yalniz acinca beni nasil bir süprizin bekledigini bilmiyorum cünkü,
bana söylenen her 3 cihazdan birinin boyali cercevesinde milimetrik ciziklerle cikabilecegi.
beyazlarda bu sorun yok ama cabuk kirlenebilecegini düsünerek yine de siyah tercih ettim.

wrcsinan
26-09-2012, 18:34
arkadaşlar bir soru:

iphone 3 e find my friend programı yükleniyormu?????

Quantum
26-09-2012, 18:59
bugün aldim iphone 5imi :)
ama daha acmadim :D

teshir cihazini inceledim,gercekten ele alinca direk hafiflik ve incelik hissediliyor.
yalniz acinca beni nasil bir süprizin bekledigini bilmiyorum cünkü,
bana söylenen her 3 cihazdan birinin boyali cercevesinde milimetrik ciziklerle cikabilecegi.
beyazlarda bu sorun yok ama cabuk kirlenebilecegini düsünerek yine de siyah tercih ettim.

ne meraksız adamsın açsana :D

turci
26-09-2012, 19:05

korkuyorum :D

edit;
diger cihazi fabrika ayarlarina getirince tamamen temizlenir mi? rehber,fotolar vs önemli, müzik ve app önemli degil.

Quantum
26-09-2012, 19:33
hayır temizlenmez.
yedeklerini alacaksın, restore yapacaksın :)

sinan-s
26-09-2012, 19:43

Ben burdan meraklandım :D:D siyah olanı güzel beyaz da keza öle :)

sinan-s
26-09-2012, 19:45
beyaz 4s candır değiştirilirmi yaa :)

Siyah ta aklım kaldı :D

fatiii
27-09-2012, 08:48
hadi bunuda açıklayın androıd ciler hadi bunuda açıklayın

6M5q5TRuAsY

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY)

ulasoztas1
29-09-2012, 00:29
bir sorunum var... geçen app store bir anda almanca oldu be herhangibir şey indiremiyorum yada güncelleyemiyorum ekranda şu hatayı alıyorum;

account nicht in diesem Store
Ihr account ist nicht für Einkauf im Store für 'deutsch' gültig. sie müssem in den Store für 'Turkisch' wechseln, um Kaufe tatigen zu können
anladığım kadarıyla tekrar türkçe yapmam lazım ama nasıl yaparım bulamadım?? bilen var mı?

CTG
29-09-2012, 08:06
ayarlar-app store-apple kimliğini göster burdan ülke/bölgeyi türkiye yap düzelmesi lazım

ulasoztas1
29-09-2012, 09:05
ayarlar-app store-apple kimliğini göster burdan ülke/bölgeyi türkiye yap düzelmesi lazım

app kimliği kısmından çıkış yapıp tekrar giriş yapınca düzeldi. Teşekkürler :)

turci
30-09-2012, 20:41
şuanda şans eseri ekranımda siyah arka plan üzerinde belli olan kırmızı bir nokta mı diyeyim,piksel mi diyeyim bilmiyorum? buldum.
işin yoksa uğraş. cihaz 4 günlük 5