PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

BerkayKamaci
23-11-2013, 11:00
Spora başlayalı tam 45 gün oldu ikinci yağ ölçümü için salona gittim. Sıfır supplement ve diyeti çok kasmadan fotoğraftaki değerleri yakaladım. Bundan sonra kilo vermem aynı hızla devam eder mi? Şimdi ki süreçte yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

http://i.imgur.com/095ws0C.jpg

TaGo
23-11-2013, 11:04
protein ağırlıklı bir diet ve l-carnitine yardımı ile aynı hızda bu 45 gündede kg vermeye devam edersin.

Cimmeria
23-11-2013, 13:31
arada program değiştirmek çok yarıyor, yeni omuz ve biceps programına başladım bugün şu an her tarafım ağrıyor ne zamandır ne omuzlarımın ne kollarımın bu kadar çalıştığını hissetmemiştim.

excellency23
23-11-2013, 15:22
intermittent fasting yapanlar var mı? aralıklı oruç da deniyor. günün 8 saati 2 veya 3 öğünle beslenip geri kalan 16 saat su, çay, kahve harici bişey yok. şekersiz tabi.

miniks
23-11-2013, 16:29
Ilk ve son hata olur dusuncesındeyım :D:D:D

Tekrar soyluyorum steroıd kullanımı olmadan VG yapılmaz. Fıtness ok ama VG malesef :D:D:D He neden boyle soyluyorum lan senelerdır az cok ugrasıyoruz bı *** oldugu yok :p

Bu sezon sıkı gelıyorum hazır olun :cool::D:icon_wack

Bu arada xanax ı recetesız alan delıkanlı varsa bana ulassın :heyoo::hahaha:

Cok sukur dr

Burak Kasim
23-11-2013, 18:46
Selamlar arkadaslar,

Benimde bir sorum olucak.

Yazin omurilik ameliyati olup, yazin buyuk bolumunde yattigim icin 78 kilolardan 89'a ciktim. :(

Suan cok sukur sagligim yerinde ama hala bole deli gibi kosucak pozisyonda degilim.

Kosu bandinda yuruyerek kilo verebilir miyim yada neler yapmam lazim?

Amacim sadece eski kiloma kavusmak.

Nasil bir program uygulamam lazim?

Ilac muhabbetinin arasinda kaynadik, bana biri tavsiyede bulunursa sevinirim :)

Bad-Fast
23-11-2013, 19:35
bence doktora danışman daha doğru olur , ayrıca tempolu yürüyüşte faydalıdır bi makalede koşmaktan daha iyi olduğunu söleniyordu yağ yakımı için ;) , sen danış doktoruna sıkıntı olmasın .

civelek
23-11-2013, 19:47
Hangi vucutcu kosarki ztn !! Rampa yukari tempolu yuruyus en guzeli

Burak Kasim
23-11-2013, 20:26
bence doktora danışman daha doğru olur , ayrıca tempolu yürüyüşte faydalıdır bi makalede koşmaktan daha iyi olduğunu söleniyordu yağ yakımı için ;) , sen danış doktoruna sıkıntı olmasın .

Doktor kontrollerimi yapiyorum, yurumemde sakinca yok, hatta kosabilirim bile ama yaza kadar kosmayi planlamiyorum.

Doktor sinir ve doku doktoru oldugu icin az ye diyor :)

Onun icin yuruyus yapilarak nasil kilo verebilirim, ne sikliklarla yapmam lazim bunu arastiriyorum.

Suan cok sukur sagligim yerimde.

Bad-Fast
23-11-2013, 21:12
tempolu yürümede sıkıntı olmıycağını düşünüyorsan ki sen kendini iyi biliyorsun doktorluk bi durum yok diyorsan , yukardaki mesajda denildiği gibi tempolu yürüyüşle kilo verebilirsin ;)

cery
24-11-2013, 00:07
Ilk ve son hata olur dusuncesındeyım :D:D:D

Tekrar soyluyorum steroıd kullanımı olmadan VG yapılmaz. Fıtness ok ama VG malesef :D:D:D He neden boyle soyluyorum lan senelerdır az cok ugrasıyoruz bı *** oldugu yok :p

Bu sezon sıkı gelıyorum hazır olun :cool::D:icon_wack

Bu arada xanax ı recetesız alan delıkanlı varsa bana ulassın :heyoo::hahaha:

doğru :)
xanax 3 5 liralık ilaç ama eczaneye trilyon versen 1 kutusunu reçetesiz satamaz.

bu arada sağlık bakanlığı ya da tarım bakanlığı onayı olmayan hiçbir şey türk eczanelerinde satılamaz. ukrayna da orda burda legal olan bişey bizim burda onaysızsa satışı illegaldir. primobolan sustanon pregnyl vs onaylıdır satılır. ama tr de stanozolol etkin maddeli bi ilaca onay yok. varsa da ben bilmiyorum

efe_
24-11-2013, 00:42
intermittent fasting yapanlar var mı? aralıklı oruç da deniyor. günün 8 saati 2 veya 3 öğünle beslenip geri kalan 16 saat su, çay, kahve harici bişey yok. şekersiz tabi.

Çalışanlar için kolay değil diye düşünüyorum. Günün aktif saatlerinde beslenme yapılıyor sadece bu olayda.BB yapıp yağ oranından şikayeti olanlar için çok mantıklı bir yöntem olduğu aşikar.

BaDCaT
24-11-2013, 01:05
doğru :)
xanax 3 5 liralık ilaç ama eczaneye trilyon versen 1 kutusunu reçetesiz satamaz.

bu arada sağlık bakanlığı ya da tarım bakanlığı onayı olmayan hiçbir şey türk eczanelerinde satılamaz. ukrayna da orda burda legal olan bişey bizim burda onaysızsa satışı illegaldir. primobolan sustanon pregnyl vs onaylıdır satılır. ama tr de stanozolol etkin maddeli bi ilaca onay yok. varsa da ben bilmiyorum

Şuan stanazolol,trenbolone(1997de parabolan ismiyle eczane ürünüydü Fransa menşei),boldenone,masteron kesinlikle ve kesinlike dünya da eczane üretimi yoktur.Human Grade klasmanda bir ilaç yok ortada.

Kullanmayın kullandırmayın en güzeli valla :)

onat
24-11-2013, 19:17
Şuan stanazolol,trenbolone(1997de parabolan ismiyle eczane ürünüydü Fransa menşei),boldenone,masteron kesinlikle ve kesinlike dünya da eczane üretimi yoktur.Human Grade klasmanda bir ilaç yok ortada.

Kullanmayın kullandırmayın en güzeli valla :)

hayır mı moruk dine dönmüşsün, hacca mı gittin :hahaha:

miniks
24-11-2013, 21:23
hayır mı moruk dine dönmüşsün, hacca mı gittin :hahaha:

Ahahhaahhahahaahahhaaaa

s2k
24-11-2013, 21:36
Ulan sız adam olmazsınız ahahah :D:D:D

BerkayKamaci
25-11-2013, 08:13
protein ağırlıklı bir diet ve l-carnitine yardımı ile aynı hızda bu 45 gündede kg vermeye devam edersin.

Sağolun teşekkür ederim :)

Spora başlayalı tam 45 gün oldu ikinci yağ ölçümü için salona gittim. Sıfır supplement ve diyeti çok kasmadan fotoğraftaki değerleri yakaladım. Bundan sonra kilo vermem aynı hızla devam eder mi? Şimdi ki süreçte yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

http://i.imgur.com/095ws0C.jpg

Var mı başka öneri?

ahmetgurlek
26-11-2013, 09:38
arkadaşlar 3. ayı bitiriyorum, haftanın 4 günü yapıyorum. diyetime çok dikkat ediyorum ve yağ oranını azaltmak için son 1.5 aydır idman öncesi l-karnitin alıyorum. şu anda bitmek üzere. açıkçası çok fazla faydasını görmedim, etkisini hissetmedim. sizce yeniden l-karnitin mi alayım? yoksa cla+l-karnitin mi yapayım? yoksa termojenik bir yağ yakıcı mı alayım? bu arada piyasada hiç bir şekilde lipo6 ve hydroxycut bulamadım, o da düşündürüyor beni :( ne önerirsiniz?

arkadaşlar öneri bekliyorum, bugün sipariş vereyim diyorum. değerli görüşlerinizi esirgemeyin...

ArMy
26-11-2013, 09:51
arkadaşlar öneri bekliyorum, bugün sipariş vereyim diyorum. değerli görüşlerinizi esirgemeyin...

Ben hydroxycut kullandım gayet faydasını gördüm kullandığım dönemde..Termojenik yağ yakıcı+sağlam diyet güzel sonuçlar çıkartır..

Bolca var sanal pazarda.Bu dükkan da Ankara'da.Kafanızda ürünle ilgili soru olursa elden de alabilrsiniz...

Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite100 Caps 124 TL MultiProteinShop'dan (http://www.sanalpazar.com/Muscletech-Hydroxycut-Hardcore-Elite100-Caps__isp10580207)

BurakYozgat.
26-11-2013, 09:58
Herkese merhaba
Bende geçen ay spora başladım fakat kendimde hiç bir değişiklik sezmiyorum ve bunun sebebini yazılan programa bağlıyorum.
1 ayda yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde 3 kg verebildim. Ve salona hemen hemen hergün gidiyorum. Makinelerde de kaldırabileceğim maks. ağırlıkta çalışıyorum.

Program ;
http://img855.imageshack.us/img855/4853/kjjb.jpg

Karnitin yada başka bir yağ yakıcı kullanmadım henüz.
Açıkçası incelmekten zayıflamaktan çok sıkılaşıp kasa çevirmek istiyorum (en sıkıntılı yer göğüs bölgesi) ama dediğim gibi 1 ayda fazla oldu bi değişiklik göremedim kendimde.
Tavsiyelere açığım yardımcı olan herkese de şimdiden teşekkür ederim.

ahmetgurlek
26-11-2013, 10:00
Ben hydroxycut kullandım gayet faydasını gördüm kullandığım dönemde..Termojenik yağ yakıcı+sağlam diyet güzel sonuçlar çıkartır..

Bolca var sanal pazarda.Bu dükkan da Ankara'da.Kafanızda ürünle ilgili soru olursa elden de alabilrsiniz...

Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite100 Caps 124 TL MultiProteinShop'dan (http://www.sanalpazar.com/Muscletech-Hydroxycut-Hardcore-Elite100-Caps__isp10580207)

bu çok iyi oldu. hemen irtibata geçeceğim. senin önerin termojenik kullanmaktan yana anlaşılan. açıkçası ben de öyle düşünüyordum ama aradığım ürünleri bulamayınca tereddüte düşmüştüm...

Ferhat_V
26-11-2013, 12:01
Herkese merhaba
Bende geçen ay spora başladım fakat kendimde hiç bir değişiklik sezmiyorum ve bunun sebebini yazılan programa bağlıyorum.
1 ayda yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde 3 kg verebildim. Ve salona hemen hemen hergün gidiyorum. Makinelerde de kaldırabileceğim maks. ağırlıkta çalışıyorum.

Program ;

Açıkçası incelmekten zayıflamaktan çok sıkılaşıp kasa çevirmek istiyorum (en sıkıntılı yer göğüs bölgesi) ama dediğim gibi 1 ayda fazla oldu bi değişiklik göremedim kendimde.

biz seninle aynı salondayız herhalde :D sen 96 kg mısın hiç inanamadım :D

yürüyüş 30 dk
bisiklet 30 dk
merdiven 30 dk yap

mekikle şuan işin olmasın zaten yağlısın çekipde yorma kendini..

yeni başladığın için gökmen abi sana uyum programı vermiş 2. aydan sonra değişir programın benim 1 sene doldu 3. programımı değiştim yılbaşında tekrar değişicem...sen her gün gel 90 dk cardio yap (bant-bisiklet-merdiven) düzgün diyetle değişimi göreceksin..ben 120 den 92 düştüm şuan 96 97 yim..

BurakYozgat.
26-11-2013, 12:07
biz seninle aynı salondayız herhalde :D sen 96 kg mısın hiç inanamadım :D

yürüyüş 30 dk
bisiklet 30 dk
merdiven 30 dk yap

mekikle şuan işin olmasın zaten yağlısın çekipde yorma kendini..

yeni başladığın için gökmen abi sana uyum programı vermiş 2. aydan sonra değişir programın benim 1 sene doldu 3. programımı değiştim yılbaşında tekrar değişicem...sen her gün gel 90 dk cardio yap (bant-bisiklet-merdiven) düzgün diyetle değişimi göreceksin..ben 120 den 92 düştüm şuan 96 97 yim..

Akşam bi görüşelim :) yakama kırmızı karanfil takacağım :D

Ferhat_V
26-11-2013, 12:13
Akşam bi görüşelim :) yakama kırmızı karanfil takacağım :D

ben biliyorum seni arabadan tanıdım :) senle göz göze geldik hatta mekik filan çekiyosun hiç uğraşma beni kaç kere gördün çekerken ? :D

yanlız kiloya takıldım ben sen 96 olamazsın :D

BurakYozgat.
26-11-2013, 12:15
ben biliyorum seni arabadan tanıdım :) senle göz göze geldik hatta mekik filan çekiyosun hiç uğraşma beni kaç kere gördün çekerken ? :D

yanlız kiloya takıldım ben sen 96 olamazsın :D

göz göze geldikte niye tanışmadık niye tanıtmıyosn kendini :D :D valla 96ydım pekte bişey veremedim görünürde kaç gösteriyorum bilmiyorm ama öyle :D

Ferhat_V
26-11-2013, 12:22
göz göze geldikte niye tanışmadık niye tanıtmıyosn kendini :D :D valla 96ydım pekte bişey veremedim görünürde kaç gösteriyorum bilmiyorm ama öyle :D

salonda tek çalışıyorum kimseye takılmadan o yüzden konuşmamışımdır :D

sen 110 gösteriyosun 96 olmana çok şaşırdım yağ oranın fazla o zaman..

yearone
26-11-2013, 12:24
Sağolun teşekkür ederim :)

Var mı başka öneri?

Rutine devam etmen gerek ta ki sonuç alana kadar diyet+kardio

BurakYozgat.
26-11-2013, 12:26
salonda tek çalışıyorum kimseye takılmadan o yüzden konuşmamışımdır :D

sen 110 gösteriyosun 96 olmana çok şaşırdım yağ oranın fazla o zaman..

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepten yerin dibine soktun o kadar çok mu gösteriyorum :D akşam 8 gibi salonda oluyorum karşılaştığımızda tanışalımda konuşalım detaylıca valla çok sevinirim :)

i-vtec07
26-11-2013, 12:33
triceps lerde gelişme görüyorum ama bi caps ler aynı :D bilgisi olan varmı neden olabilir ?

miniks
26-11-2013, 14:17
cok kılolu arkadaslar bakın cardıo demek kılo vermek demek ya da yag yakmak demek degıl.

agırlık kaldırırken daha cok yag yakılır.

15dk kosu bandında 6km yuruyus ısın

esnetme

agırlık ıdmanını agır yap ama o programla olmaz.

uzerıne de 20dk HIT yap.

esnetme yaparak konuyu kapat

fazla cardıo uzerıne agırlık yag yakıcam derken yıkım yaparsın. bu ıs acele ısı degıl hem yag yakayım hem kutle kazanayım dıyorsan ayda 3kg vermıssın eger tamamı yagdan ıse mukemmel deger. 10 ayda 30kg yag yapar.

mıde antrenmanı da yap ama 1 gununu ayır orası da buyuk kas grubu.

2 gun ıdmana gıt 1 gun off yap

hergun salona gıdılmez. vucut calısınca degıl dınlenınce gelısır. ıyı uyuyunca da yag yakar. duzenlı bır hayatın yoksa erken yatıp erken kalkmıyorsan yag yakımın gecıkır. ayda 5 verıcekken 3 verırsın. sureklı ıdman yapmakta yag yakımını gecıktırır.

AHMET

s2k
26-11-2013, 15:39
19.11.2013 116.6KG
26.11.2013 114.8KG

Sıfır spor hiç fena değil :D:D:D

Cimmeria
26-11-2013, 17:38
Herkese merhaba

Programla vs ile yorumları miniks yapmış zaten ama ben şu konuda bir yorum yapayım, birincisi spordan ne bekliyorsun bilmiyorum ama beklentilerini çok büyük tutmaman ve sabırlı olman bu işten sonuç almanı kolaylaştırır.

Spora 1 ay oldu başlayalı pek değişiklik sezmiyorum demişsin ama 3 kilo vermişsin :) Bence iyi rakam bu şekilde 5 ay çalışsan 15 kilo vereceksin daha ne olacak ki ?
İkinci ay Brad pitt vücudu bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın.

Sabret, azmet, sıkı çalış, boğazını tut gerisi gelir

Caesar
26-11-2013, 17:44
Parabolon sux kullanmayın, kullandırtmayın :)

http://i.imgur.com/zJrH507l.jpg

typermelih
26-11-2013, 19:09
Herkese merhaba

Program ;

vücudundaki yağlar yılların birikimiyse tabiki yağların kolay erimez
sürece ihriyacın olacaktır
3 kg yağdan attıysan şimdilik fena değil diye düşünüyorum
bu işler zordur hemen olmaz,antenman kaç dk yapıyorsun
40 dk falansa yetmez 1.15 olmalı ortalama...
ozaman daha vermim alırsın,antrenandan sonrada 45 dk kadar birşey yeme,vücut kendindeki yağı harcamaya devam etsin
şayet antrenmandan sonra hemen besine vuruyorsan,vücut onu enerjiye dönüştürür
varolan yağı kullanmaz,çünkü midedeki besini çözmeye gerek kalmadan kullanır.yani vücutta kolay olana saldırır hep :icon_tup:

XoR
26-11-2013, 19:14
19.11.2013 116.6KG
26.11.2013 114.8KG

20.05.2013 97 Kg
25.11.2013 79,7 Kg

Düzenli yürüyüş, haftanın 5 günü düzenli sağlıklı beslenme. 2 günü mide fesatı geçirecek kadar beslenme :D

s2k
26-11-2013, 19:40
20.05.2013 97 Kg
25.11.2013 79,7 Kg

Düzenli yürüyüş, haftanın 5 günü düzenli sağlıklı beslenme. 2 günü mide fesatı geçirecek kadar beslenme :D

6 ay ıcın cok sagılı kılo vermıssın :icon_tup:

Benı bılrn bılıyor ne kadar dengesız oldugumu :D su anda nası gorunce olum sana noolmus lan boole dıyorsa genelde mıllet 3 ay sonra oha lan sana noolmus boyle ene dıycekler ben alıstım :D:D:D

ınsanları sasırtmayı sevıyorum hıaamınaa :p

XoR
26-11-2013, 19:48
6 ay ıcın cok sagılı kılo vermıssın :icon_tup:

Benı bılrn bılıyor ne kadar dengesız oldugumu :D su anda nası gorunce olum sana noolmus lan boole dıyorsa genelde mıllet 3 ay sonra oha lan sana noolmus boyle ene dıycekler ben alıstım :D:D:D

ınsanları sasırtmayı sevıyorum hıaamınaa :p

Vererek şaşırt, alarak değil :hehe:

Aynen moruk zamana yaydım sabırla oldu :)

ki beraber yemişliğimiz var nassı yediğimi gördün :hehe:

Orhan53
26-11-2013, 19:55
20.05.2013 97 Kg
25.11.2013 79,7 Kg

Size bir sorum olacak ; yürüyüşü her gün düzenli mi yaptınız? Spor salonunda mıydı yoksa açık alanda mı yaptınız?

XoR
26-11-2013, 19:57
Size bir sorum olacak ; yürüyüşü her gün düzenli mi yaptınız? Spor salonunda mıydı yoksa açık alanda mı yaptınız?

Nerede bulsam yürüyorum her yürüme fırsatını değerlendiriyorum. Samsung'da Yürüyüş arkadaşı var ondan takip ediyorum günlük ortalamam 10.000 adım civarı :)

Ama öyle sigara yakiyim leyla gibi yürüyim değil, tempolu yürüyorum. Bu tempoya alıştığım içinde normal birisiyle yan yana yürüyemiyorum çok geride kalıyorlar :D

gökan
26-11-2013, 20:04
kürde yenı baslayanlara önerınız nedır

Caesar
26-11-2013, 20:09
Güzel Kg düşüşleri yağ oranıda ölçtürebiliyorsanız ölçtürün.

Benim aylara göre kg düşüşü;

04.2013 - 114 KG - %39 yağ oranı
05.2013 - 109 KG - %36 Yağ oranı
06.2013 - 99 KG - %26 yağ oranı
08.2013 - 84 KG - %12 yağ oranı
11.2013 - 90 KG - %10 yağ oranı

Haziran hedef:
90 KG - %6 yağ oranı
(Bunun içinde marta kadar bulk olarak 105 KG ye çıkmam gerekiyor.)

EMG
26-11-2013, 20:12
5. aydan sonra basmışsın nosu olgar reyiz :D

s2k
26-11-2013, 20:12
Vererek şaşırt, alarak değil :hehe:

Aynen moruk zamana yaydım sabırla oldu :)

ki beraber yemişliğimiz var nassı yediğimi gördün :hehe:

Beraber yedik evet :P sen benı gordun mu ogun yerken :D Bıde utandım amk tam veremedım kendımı sonra ıs cıktı erken kalktık falan 3 uykuluk anca ıste :P bıde buuranınkı var 4 :D:D:D

Caesar
26-11-2013, 20:13
5. aydan sonra basmışsın nosu olgar reyiz :D

50 shot bastım kanka şimdi 200 shot basıcam bu gün kan testine girdim pct den sonra. Herşey çokzel çıktı :) Bastım bugün hediye olarak kendime sustanonu ahaha

O kadar testo dan sonra pct yaptım ve total testo 4.6 çıktı oha dedik:D

XoR
26-11-2013, 20:16
Beraber yedik evet :P sen benı gordun mu ogun yerken :D Bıde utandım amk tam veremedım kendımı sonra ıs cıktı erken kalktık falan 3 uykuluk anca ıste :P bıde buuranınkı var 4 :D:D:D

Cem abiyle 3 dk muhabbet ettim 2 porsiyon yemiştin dönüp baktığımda senin durumun vahim :D

s2k
26-11-2013, 20:17

Haziran hedef:
90 KG - %6 yağ oranı

Lan sen neymıssın be zamanında :D

%31 116.6KG 19.11.2013 :icon_tup:

her ay guncellıycem. Hedef 5/2014 86KG %10 :cool:

siR
26-11-2013, 20:17
şimdi kürlerimizi falan paylaşamıyoruz dimi :D

s2k
26-11-2013, 20:18
Cem abiyle 3 dk muhabbet ettim 2 porsiyon yemiştin dönüp baktığımda senin durumun vahim :D

Ben size uyarmıstım ama bastan yalan mı :D dua edın telefon geldı amk :p

BaDCaT
26-11-2013, 20:24
Ben size uyarmıstım ama bastan yalan mı :D dua edın telefon geldı amk :p

sınırsız sushiye gidicez hee ona göre iyi hazırlan idmanlara başla adamları batırmadan kalkmak yok :D

EMG
26-11-2013, 20:26
50 shot bastım kanka şimdi 200 shot basıcam bu gün kan testine girdim pct den sonra. Herşey çokzel çıktı :) Bastım bugün hediye olarak kendime sustanonu ahaha

O kadar testo dan sonra pct yaptım ve total testo 4.6 çıktı oha dedik:D

ben anlamam testo mesto yazın görüşürüz zuahsudhfaud

s2k
26-11-2013, 20:29
sınırsız sushiye gidicez hee ona göre iyi hazırlan idmanlara başla adamları batırmadan kalkmak yok :D

olum sen yerı ayarla ben adam gıbı antreman cıkarmaya baslıyım hesabını alırız dukkanın :D:D:D

Thracian
26-11-2013, 21:04
1.78cm 26 yaş 99.5kg biriyim. P90x yada tempolu yürüyüş şeklinde kilo vermek istiyorum. Beslenme konusunda protein diyeti yapmak istiyorum. Liste paylaşacak olan varmı? Birde püf nokta neler olmalı, netten okuduğum kadarıyla yemekten 1 saat sonra spor, spordan 1 saat yemek yememek, tuz, şeker, un, yağ, çikolata yasak.

Bilmem gereken başka varmı?

Caesar
26-11-2013, 21:06
ben anlamam testo mesto yazın görüşürüz zuahsudhfaud

Ahaha bu sefer bodrumda lambonun içinden 6packli bi adam inecek ahsudhasd

Caesar
26-11-2013, 21:07
1.78cm 26 yaş 99.5kg biriyim. P90x yada tempolu yürüyüş şeklinde kilo vermek istiyorum. Beslenme konusunda protein diyeti yapmak istiyorum. Liste paylaşacak olan varmı? Birde püf nokta neler olmalı, netten okuduğum kadarıyla yemekten 1 saat sonra spor, spordan 1 saat yemek yememek, tuz, şeker, un, yağ, çikolata yasak.

Spordan en az 1.5 saat önce yemek yiyceksin; spordan sonrada en geç 1 saat sonra yemek yiyeceksin.

Yediğin besinler saf protein ve saf karbonhidrat olmalı. Yağ, tuz ve şeker içermemeli.

Sporda insan kas yakar ve kaslar yıkıma geçer. Buda katabolik dönemdir. Ne kadar çabuk yerse o kadar çabuk anabolik yani yapıcı döneme geçersin. Yağ yakacam diye geç yerseniz kasda yakarsınız. Asıl olay kasları koruyup yağları yakabilmekte.

yearone
26-11-2013, 21:09

Geçen hafta gittim :D 84 parça 2 kişi 50si benimdi :D

Thracian
26-11-2013, 21:25
Spordan en az 1.5 saat önce yemek yiyceksin; spordan sonrada en geç 1 saat sonra yemek yiyeceksin.

Yediğin besinler saf protein ve saf karbonhidrat olmalı. Yağ, tuz ve şeker içermemeli.

Sporda insan kas yakar ve kaslar yıkıma geçer. Buda katabolik dönemdir. Ne kadar çabuk yerse o kadar çabuk anabolik yani yapıcı döneme geçersin. Yağ yakacam diye geç yerseniz kasda yakarsınız. Asıl olay kasları koruyup yağları yakabilmekte.

Kas 0 biri olarak benim için çok bi kayıp olacagını düşünmüyorum ama doğru bilgi her zaman iyi bilgidir.

Yemeklerde baharat kullanabilirmiyiz? Salatalar için Nar ekşisi, limon olabilirmi?

BaDCaT
26-11-2013, 22:58
Geçen hafta gittim :D 84 parça 2 kişi 50si benimdi :D

senide yazdim listeye oh oh canim da cekti :D

Caesar
26-11-2013, 22:59
Kas 0 biri olarak benim için çok bi kayıp olacagını düşünmüyorum ama doğru bilgi her zaman iyi bilgidir.

Yemeklerde baharat kullanabilirmiyiz? Salatalar için Nar ekşisi, limon olabilirmi?

Limon tabii ama nar ekşisinde şeker olabilir.

Tuz harici şeker içermeyen her türlü baharatı bol bol alabilirsin faydalıda bir çoğu.

En önemli olayda günde en az 3 lt su iç her allahın günü bunu es geçme. Çünkü erittiğin yağlar ve ödemler işeyerek çıkar kardeşim. Böbrekleri bol bol temizleki suyla rahat rahat çalışsın.

Caesar
26-11-2013, 23:27
Mesajları temizledim. Roid önerisi isteyemezsiniz ve en önemlisi veremezsiniz.

Tekrarında ban var panpalar lütfen. Biz doktor değiliz kimseye şunu kullan bunu kullan diyemeyiz.

Doğal olarak hiç kimsede bize doktormuşuz gibi soru soramaz.

Ferhat_V
26-11-2013, 23:29
marketlerde satılan konserve mısırlar kilo yaparmı..antreman sonrası ton balığı kuru kuru gitmiyo diye yanında mısırda yiyorum sudan geçirip süzüyorum ama yine karbo olarak yağlandırırmı ? yani yemeye devammı yoksa yemiyimmi?

excellency23
26-11-2013, 23:55

Haziran hedef:
90 KG - %6 yağ oranı

105 kiloda yüzde kaç yağ oranı hedefliyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi.

cookies
26-11-2013, 23:58
Arkadaşlar ara sıra bu konuya uğruyorum fakat genelde kilo verme ve fazlalıkları kasa dönüştürme çabası ağırlıklı, ben kilo almak istiyorum acaba uygun konuda mıyım bana yol gösterseniz :)

Onur Fatih
27-11-2013, 00:05

Beslenmede cok kasmaya gerek yok sabah kahvaltisinda 2-3 tane yumurta olabilir haslanmis. Sadece bir tanesinin sarisini yiyebilirsn. Yagsiz peynir zeytin ufak dikim bi ekmek ilk gunlerde pek kesmez ama alistikca doyuma eristirir.
Ara ogunlerde yogurt tavsiye ederim. Ekmek kesilmeli aksam yemeklerdnden yagsiz olanlari kararinda yiyebilirsin tavuk, firin balik, sebze yemekleri, yagsiz salata vs kisacasi proteinsel. Lor peynirini kasiklayabilirsin :)
Duzenli spor ayrica. Ben zamaninda 3 kilo vermek icin 20 gun denedim bu dediklerimi 5 kilo vermistim. Her iksinde ac tartildim.
Simdide 2 kilo alsam fena olmaz aslinda :) zor degil kolay gelsin

Caesar
27-11-2013, 08:00
105 kiloda yüzde kaç yağ oranı hedefliyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi.

Yağ oranımın çok fazla artacağını sanmıyorum. Tamamen BULK yapacam su oranım ve kas oranım çok artacak.

Merdiven altı bodybuilding de 'etlenmek' olarak algılanan bir BULK yapacam allahın izniyle:)

BurakYozgat.
27-11-2013, 08:30
Programla vs ile yorumları miniks yapmış zaten ama ben şu konuda bir yorum yapayım, birincisi spordan ne bekliyorsun bilmiyorum ama beklentilerini çok büyük tutmaman ve sabırlı olman bu işten sonuç almanı kolaylaştırır.

Spora 1 ay oldu başlayalı pek değişiklik sezmiyorum demişsin ama 3 kilo vermişsin :) Bence iyi rakam bu şekilde 5 ay çalışsan 15 kilo vereceksin daha ne olacak ki ?
İkinci ay Brad pitt vücudu bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın.

Sabret, azmet, sıkı çalış, boğazını tut gerisi gelir

Spordan dediğiniz gibi Brad Pitt gibi vücut beklemiyorum tabiki farkındayım 1-2 ayda hemen bişeyleri olmayacağının fakat hani hiç mi bişey değişmez :D Tek hissettiğim spor yaptığım günden sonra sabahları daha rahat daha dinç uyanıyorum bu kadar :) 3 kg verdiğimi söylemiştim bunun yağ mı yoksa vücuttaki su mu olduğunu bilemiyorum benim sorunum biraz çalıştığım programla alakalıydı dün miniks-Ahmet abinin eğitmen olan bir arkadaşının yanına gittim bu programla zaten ileri değil geri gidersin 50 dk cardio'dan sonra ağırlık çalışılmaz aynı zamanda hergün mide,bel çalışmanı istemiş buda yanlış dedi yeni bir program hazırladı ki yeni hazırladığı program aklıma daha çok yattı bakalım artık önümüzdeki ay içerisinde durum nasıl olacak :soru:

vücudundaki yağlar yılların birikimiyse tabiki yağların kolay erimez
sürece ihriyacın olacaktır
3 kg yağdan attıysan şimdilik fena değil diye düşünüyorum
bu işler zordur hemen olmaz,antenman kaç dk yapıyorsun
40 dk falansa yetmez 1.15 olmalı ortalama...
ozaman daha vermim alırsın,antrenandan sonrada 45 dk kadar birşey yeme,vücut kendindeki yağı harcamaya devam etsin
şayet antrenmandan sonra hemen besine vuruyorsan,vücut onu enerjiye dönüştürür
varolan yağı kullanmaz,çünkü midedeki besini çözmeye gerek kalmadan kullanır.yani vücutta kolay olana saldırır hep :icon_tup:

Antremanı programdaki sıraya göre yapmam isteniyordu 50 dk cardio sonrası aletler yaklaşık toplamda 1.45 falan sürüyodu. Yeni hazırlanan programımda daha çok alet daha az cardio var. Antreman sonrası yemek yemiyorum 1 saat öncesinden yiyip antremana geçiyorum. Bakalım inşallah daha iyi verim alıcam.

BurakYozgat.
27-11-2013, 08:31
Yeni program ;
http://img42.imageshack.us/img42/821/l49c.jpg
Değerler;
http://img7.imageshack.us/img7/8260/jr9q.jpg

Artık sadece hafta içi antreman yapıcam,
1. Gün : Göğüs , Biceps , Sırt , Bel-Mide
2. Gün : Omuz , Triceps , Bacak
3. Gün : Cardio , Bel-Mide
4. Gün : Göğüs , Biceps , Sırt
5. Gün : Omuz , Triceps , Bacak

3. gün hariç her gün antreman öncesi 15 dk bisiklet sonrasıda 25 dakika yürüyüş.
Ben 93 diye seviniyodum dün tekrar tartıldım spora ara vermediğim dikkat ettiğim halde 95 olmuşum :D

i-vtec07
27-11-2013, 08:48
vücüt yağ oranı nasıl ölçülüyo ?

1.82 88kg kaçtır benim tahmini yağ oranım :)

Caesar
27-11-2013, 08:55
vücüt yağ oranı nasıl ölçülüyo ?

1.82 88kg kaçtır benim tahmini yağ oranım :)

%12 ~ %16 arasıdır

i-vtec07
27-11-2013, 09:17
tşk ederim abi bilgi için

Draniela
27-11-2013, 09:26
Kilo alamıyorum ben 2 öküzün yediğinden fazlasını yememe rağmen. üniversite zamanlarında 1 yıldan sonra her akşam içmişimdir bir ara 90 kg olmuştum şimdi 74 kg geliyorum. istiyorum ki göbeksiz 80 olayım ama yok :)

Bu arada efor sarfetmem yasak kalbimde ritm bozukluğu var üstüne kapakçık gevşek ve göçük var. Beslenmekle ilgili bilgi sahibi olan var mı aramızda?

Not: Evde 2 tane dambılla aşırı zorlamadan çalışabilirim şınav mekikte olur koşu hariç tempolu yürüyüşte yapabilirim. İşte yediklerim yaramıyor.

Benim duruma yorum yapacak kimse yok mu ya :D

NOT: 90dan 70 li kilolara diyet yaparak yürüyüş yaparak düşmüştüm tam spora başlayacağım dedim yüz felci geçirdim kortizon tedavisi gördüm çok yedim ve göbeğe gitti yediklerim.

CeM öZeR
27-11-2013, 09:36
Geçen sene spora 1 ay gittim erindim bıraktım. 2 ay önce Muay thaiye 1 ay gittim bıraktım. Bu spora gitmeye erinmek beni öldürüyor. Keşke şu erinme olayını engelleyecek bir yol olsa. Bu isteksizliği daha önce öldürmüş , önerilerde bulunabilecek arkadaşlar var mı ? Kilom aynı kaldığı halde günden güne göbek bölgesinde yağlanma var gibi. Boy 1.76, kilo 83...

Ferhat_V
27-11-2013, 09:49
Geçen sene spora 1 ay gittim erindim bıraktım. 2 ay önce Muay thaiye 1 ay gittim bıraktım. Bu spora gitmeye erinmek beni öldürüyor. Keşke şu erinme olayını engelleyecek bir yol olsa. Bu isteksizliği daha önce öldürmüş , önerilerde bulunabilecek arkadaşlar var mı ? Kilom aynı kaldığı halde günden güne göbek bölgesinde yağlanma var gibi. Boy 1.76, kilo 83...

arkadaş edin..rakip olsun atışıp birbirinize gaz vereceğiniz..yada eş/kız arkadaş la git.

LVIII
27-11-2013, 10:02
Şuan ( 77 kilo )
http://s1311.hizliresim.com/1h/v/uxmvl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Slmcnsl
27-11-2013, 11:22
Beyler sizce dukan diyeti ile kardiyo ve hafif ağırlık idmani bir arada gidermi?
Ideal kiloda inmeye sadece 5 kilo kaldı ama yaklaşık 3 aydır sabitim.

BurakYozgat.
27-11-2013, 11:25
Beyler sizce dukan diyeti ile kardiyo ve hafif ağırlık idmani bir arada gidermi?
Ideal kiloda inmeye sadece 5 kilo kaldı ama yaklaşık 3 aydır sabitim.

Ben dukan diyetini spora gitmediğim bi zamanda yaptım faydasını gördüm 3-4 kg vermiştim 1 haftada. (hoş sonrasında geri aldım ama denedim en azından :D ) Sıkı bi diyet 1 haftada bitmiyo 2. hafta normal beslenip 3. hafta yine proteinle besleniyosunuz. Ne kadar sağlıklı orası tartışılır tabiki halsizlik fazlasıyla oluyodu bende.

doush
27-11-2013, 11:40

Bu tamamen sana kalmış bir şey abi.. Ben dünyadaki en üşengeç adamlardan biriyim heralde.. sabah 5 te uyur, öğlen 3 te kalkar akşam 5 teki dersime geç kalırdım.. Sadece hayatımı düzene sokmak adına kendi adıma karar verdim.. 21 yaşında 2 kat merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorsam dedim bu işte bir yanlışlık var.. Zaten heryere arabayla gidiyoruz.. Bir de aldatılınca kafamı toplamak için güzel bir nedenim oldu :D

1 aydır çok ciddiye alarak gidiyorum.. 2 gün sonra ölçümüm var.. Milleti gördükçe gaza geliyorum... Boyum 1.85, spora başlamadan önce yıllar boyunca 75 kiloyu geçemedim, 70 in altına inmedim kolay kolay.. şimdi sabah aç karnına 78 civarıyım ve tahmin edeceğin üzere göbeğim falan yok hacimleniyorum.. Eskiden hani üst kolumu sıktığım zaman çıkan kas, şimdi normalken çıkıyor falan.. 1 ayda çok değişiklik yok tabi ama ben yine de memnunum. 6 ay için kendimi şartladım :)

Garı gız kaldırmak için değil gerçekten sağlıklı olmak için bu sporu yapıyorum, kanser riskim çok yüksek ve bunun önüne geçmeye de çalışıyorum. Yine de hiç spor yaptığımı söylemediğim insanlar gelip, ya doğuş sende böyle bir gelişme var spor mu yapıyorsun diyince hoşuma gidiyor.. Umarım erinmemen için biraz bir şeyler kapabilirsin :)

yearone
27-11-2013, 11:53
99 kiloyken ( 9 ay öncesi )

İyi iş çıkartmışsın maşallah :)

stlegal
27-11-2013, 13:46
Nerede bulsam yürüyorum her yürüme fırsatını değerlendiriyorum. Samsung'da Yürüyüş arkadaşı var ondan takip ediyorum günlük ortalamam 10.000 adım civarı :)

Ama öyle sigara yakiyim leyla gibi yürüyim değil, tempolu yürüyorum. Bu tempoya alıştığım içinde normal birisiyle yan yana yürüyemiyorum çok geride kalıyorlar :D

Geride kaliyolarmis dotunde yangin var gibi kosuyosun :D

mmustu
27-11-2013, 13:56

o tempolu yürüyüş sayesinde ciddi kilo vermişken g.tü yayıp arabayla gidip gelmeye başladığımdan beri 7 - 8 kilo aldım

XoR
27-11-2013, 13:57

ahahahah kurbanlardan biri Cem abiydi :D Harbiyeden Beyoğluna yürüdük adam meydanı göremedi :hehe:

Day Walker
27-11-2013, 14:20

Yok muydu abi etrafta buzlu badem satan :D

LVIII
27-11-2013, 18:06
İyi iş çıkartmışsın maşallah :)

sağolun teşekkür ederim :)

bartubasot
27-11-2013, 18:18
@LVIII kanki masallah senin yuzunden bizde başladık spora bakalim 4 ay snra bende bole fotolar cekebilcemmi :D

By CrAzY
27-11-2013, 21:08
Buda benden olsun :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1453358_10202660601944389_1251551760_n.jpg

Zorbey
28-11-2013, 17:03
İyi günler 3 haftadır spor salonuna gidiyorum. Programı internetten buldum. Boy 1.78 kilo 71.

Her programda yumurta yemem gerektiği yazıyor. Ancak yumurtaya alerjim var.

Yumurta yediğim zaman gözümü acil serviste açıyorum. Boğazım şişip nefes almamı engelliyor.

Size sormak istediğim yumurtadan alamadığım protein eksiğimi protein tozu ile giderebilirmiyim ?

Ve Protein tozu zararlımıdır ? O kadar çok şey okudum ki karar veremiyorum

siR
28-11-2013, 17:05

Sağlam bir partner lazım benim gibi :D

yearone
28-11-2013, 17:10
İyi günler 3 haftadır spor salonuna gidiyorum. Programı internetten buldum. Boy 1.78 kilo 71.

Yumurta yediğim zaman gözümü acil serviste açıyorum. Boğazım şişip nefes almamı engelliyor.

Size sormak istediğim yumurtadan alamadığım protein eksiğimi protein tozu ile giderebilirmiyim ?

Alerjin için dr'a görünmelisin. Tozun belki alerji yapacak bilemeyiz

Zorbey
28-11-2013, 17:15
Abi doktora göründüm hayatın boyunca yemeyeceksin dedi :D

Yumurtayı kek börek üzerinde yiyebiliyorum. Saf olarak tüketemiyorum.

Uygun dozda alınırsa zararı var mıdır ?

yearone
28-11-2013, 17:19
Valla işin zor o zaman :)

Tozun zararı yok ta alerjin azarsa karışmam :D

Zorbey
28-11-2013, 17:30
Artık deneme yanılma yoluyla sorunumu çözmeye çalışıcam :D

Ağırlık çalışırken tam yük bindiğinde resmen kollarım titriyor. Çabuk yoruluyorum bu benim kas yapım ile mi alakalıdır ?

ceratoniaorg
28-11-2013, 17:37
Artık deneme yanılma yoluyla sorunumu çözmeye çalışıcam :D

Ağırlık çalışırken tam yük bindiğinde resmen kollarım titriyor. Çabuk yoruluyorum bu benim kas yapım ile mi alakalıdır ?

kaldıracak gücün varsa ve bu şekilde oluyorsa beslenmeni bir gözden geçirmelisin diye düşünüyorum. Yeterli enerji alamamandan kaynaklanıyor olabilir.

Zorbey
28-11-2013, 18:08
Beslenmem şuan ciddi anlamda kötü. Günde 3 öğün yemek yiyorum. Kahvaltı çay 1 küçük hamburger ekmeği

Öğlen Çin yemeği. İçinde herşey var :D

Akşamda tavuk ekmek gibi pek sağlıklı olmayan şeyler

ceratoniaorg
28-11-2013, 18:15
e beslenmiyorsan bu işi yapmayacaksın zaten ;)

miniks
28-11-2013, 18:35

yumurtanın sarısına mı beyazına mı alerjın var ?

her ıkısıne de varsa EGG PROTEIN tozu alabılırsın. ama bunun da ganaratısı yok. hastaneye gıdıp denemen lazım :)

olmazsa peynıraltı amıno acıd ve proteın tozu ıle bu acıgı kapatabılırsın. kahvaltını yogurt - peynır - hındı fume ıle tamamlarsın.

yumurta vucut ıcın cok onemlı bır besın. 16 kalorı ıle en kalıtelı amıno acıd lerı barındırmakta. ve 1 yumurta da 6gr proteın mevcut. en ucuz en besleyıcı gıda dıyebılırız.

Zorbey
28-11-2013, 18:41
yumurtanın sarısına mı beyazına mı alerjın var ?

her ıkısıne de varsa EGG PROTEIN tozu alabılırsın. ama bunun da ganaratısı yok. hastaneye gıdıp denemen lazım :)

olmazsa peynıraltı amıno acıd ve proteın tozu ıle bu acıgı kapatabılırsın. kahvaltını yogurt - peynır - hındı fume ıle tamamlarsın.

yumurta vucut ıcın cok onemlı bır besın. 16 kalorı ıle en kalıtelı amıno acıd lerı barındırmakta. ve 1 yumurta da 6gr proteın mevcut. en ucuz en besleyıcı gıda dıyebılırız.

Hilmi abi & Ahmet abi

Abi şöyle bir örnek veriyim. Elimde yumurta kırıldı. Ellerim şişti o derece nalet bi alerji :)
Süt yoğurt ve peyniri sürekli yiyorum.

Şimdi spor yapıyorum ama bu halde ne derece sağlıklı olur bilmiyorum :)

doush
28-11-2013, 22:27
Merhabalar, benim bir sorum var, araştırdım ama bulamadm nasıl yapacağımı..

MusclePharm Creatine, 300 gr (http://www.neosante.com/23510/50207)

Bu kreatini aldım.. Normalde yükleme yapmak gerekiyor, sonra dengeleme zamanı var.. sonra 1 ay kadar ara veriliyor..

Ama bunun açıklamasında günde 3 ölçek için, yükleme gerektirmiyor deniliyor.. Ben hiç ara vermeden her gün kullanacak mıyım bunu?

BerkayKamaci
28-11-2013, 22:38
@BurakYozgat bence cardio suren cok az minimum 1 saat 15dk yapman gerekiyor. Kilon benden az ama yag oranin boydan dolayi benden fazla cikiyor ben 1 bucu saat cardio yapiyorum. 1 gun cardio + agirlik diger gun sadece cardio yapiyorum ve iki gun gidip 1 gun dinleniyorum.

yearone
29-11-2013, 00:07
Merhabalar, benim bir sorum var, araştırdım ama bulamadm nasıl yapacağımı..

MusclePharm Creatine, 300 gr (http://www.neosante.com/23510/50207)

Bu kreatini aldım.. Normalde yükleme yapmak gerekiyor, sonra dengeleme zamanı var.. sonra 1 ay kadar ara veriliyor..

Ama bunun açıklamasında günde 3 ölçek için, yükleme gerektirmiyor deniliyor.. Ben hiç ara vermeden her gün kullanacak mıyım bunu?

Ben de bu ürünü kullanıyorum. Aynen yükleme yok hergün 3 ölçek.

doush
29-11-2013, 00:09
Ben de bu ürünü kullanıyorum. Aynen yükleme yok hergün 3 ölçek.

Bırakmıyoruz değil mi sürekli kullanıyoruz bunu? Memnun musunuz?

yearone
29-11-2013, 00:20
Bırakmıyoruz değil mi sürekli kullanıyoruz bunu? Memnun musunuz?

Bir creatineden ilk defa bu kadar memnun kaldım diyim sen anla :)

Kutu bitince ara ver. Vücut herşeye alışır.

SGTI
29-11-2013, 00:25
Bugun tekrar basladim spora amino acid tarzi seyler kullanmak istemiyorum.
Asagi yukari spordan 2 saat sonra yarim kilo tavuk yogurt yiyorum ve ogrndigim kadariyls spordan sonraki ilk 2 saat onarim aktiviteleri acisndan cok onemli gunde 3 defada toz aliyorum.sizce yeterlimi? Spor yapilan gunler icin kg basina ve day off lar icin kac gram protein almaliyim ?

doush
29-11-2013, 00:28
Bir creatineden ilk defa bu kadar memnun kaldım diyim sen anla :)

Kutu bitince ara ver. Vücut herşeye alışır.

Anladım abi kutu bitene kadar devam o zaman teşekkür ederim :)

coastguard
29-11-2013, 00:30
@berkaykamaci

1 buçuk saat cardio çalışma ayrıntın nasıl tempon vs?

miniks
29-11-2013, 07:06
@BurakYozgat bence cardio suren cok az minimum 1 saat 15dk yapman gerekiyor. Kilon benden az ama yag oranin boydan dolayi benden fazla cikiyor ben 1 bucu saat cardio yapiyorum. 1 gun cardio + agirlik diger gun sadece cardio yapiyorum ve iki gun gidip 1 gun dinleniyorum.

Yanlış bılgı. Agırlık ıdmanının pesıne yapılan 20dk HIT cardıo gunluk yapıcagın 1.5 saatlık cardıo dan daha verımlı. Arastırmalar bunu ortaya koyuyor. Kaldı kı 1-1.30 saat cardıo yapılan gunler de agırlık ıdmanı olmaz.

15 dk ısınma
Agırlık ıdmanı
20dk hıt cardıo
10dk hafıf tempo yuruyus

En ıyı yag yakım programıdır. Gırtlagını tutmazsan ıstersen 24 saat kos genede yag yakamazsın bu da dıpnot olsun.

AHMET

ofli
29-11-2013, 07:29
bende nasıl kilo verdiğimi anlatayım;

117 kg sınırına yaklaşmıştımki artık kilo vermem gerektiğini anladım spora başladım spor salonunda gurup seanslarında step v.s yapmaya başladım 112 kg kadar düşmüştümki ayağım burkuldu lif zedelendi sporu bırakmak zorunda kaldım :(

düzelince kickbox yapmaya karar verdim başladım 106 kg a kadar düştüm hiç yemekten kısmadan. sonra orada kaldım hiç kilo gitmedi anladımki diyetisyene gitmek şart :D diyetisyen eşliğinde sporla şuan 96 kg a kadar düştüm hedef 90 kg bakalım az kaldı 7 aydan beri kickbox yapıyorum 2 aydır da diyetisyene gidiyorum 90 kg a düştüğümde vücüt geliştirme yapacağim kısmetse

BurakYozgat.
29-11-2013, 09:10

Haftada 1 günü cardio'ya zaten ayırıyorum
O günde ;
25 dk bisiklet
25 dk bant
10 dk merdiven yapıyorum arkasından bel mide calısıp bırakıyorum.
Hafta sonu salona gitmiyorum 2gün dinleniyorum.

HCN
29-11-2013, 12:10
Aranızda max-ot çalışan var mı ? Söylendiği kadar faydasını gören oldu mu ?

ogunozcan
29-11-2013, 12:32
spor onesınde ve spor esnasında enerj verıcek uyusukluktan kurtarıcak ne onerırsınız acaba

flexamin
29-11-2013, 12:37
Aranızda max-ot çalışan var mı ? Söylendiği kadar faydasını gören oldu mu ?

ben 1 dönem yaptım.

güç artışında ve hacim artışında bayağı etkili oldu ki o dönemde 5x2 205 kg deadlift yapabiliyordum.

max ot döneminde ki beslenme programım şuankinin 1 bucuk 2 katı idi.

+ o dönem kullandığım supplementler

whey+ assault+ amino +multivitamin+ zma+ recon :)

idman bitiminde sürünerek çıkıyordum salondan. o döenm kilo olarak 86 ları gördüm

alp1903
29-11-2013, 13:00
spor onesınde ve spor esnasında enerj verıcek uyusukluktan kurtarıcak ne onerırsınız acaba

Kafein bulunduran ürünleri tercih ediceksin, en basiti kahve veya sütsüz nescafe olabilir.

frkblt
29-11-2013, 13:05

arkadasın sorusunu bende sorayım.

ancak kahve we turlerını,fıltresı,neskafesı,kapıcınosu falan kesınlıkle ıcemıyorum mıdemı bulandırıyo.

ne tawsıye edersınız.

tesekkurler.

flexamin
29-11-2013, 13:07
kafein hapı alabilirsin :)

pre-workout ürünleri alabilirsin assault- 1mr-grenade 50 calibre falan

frkblt
29-11-2013, 13:17
kafein hapı alabilirsin :)

pre-workout ürünleri alabilirsin assault- 1mr-grenade 50 calibre falan

tesekkurler.

bu konuda kör cahilim bıraz bakındım sımdı google dan hemen herkes cıddı memnun oldugunu soyluyor. sadece uyutmadıgından sıkayet edenler war kı bendede oyle bısey olabılır cunku ne kahwe nede cay ıcen bırısı degılım kakeın bırden denge bozabılır mantıgını yuruttum kendımce.

bır sorumda yaptıgım sadece tempolu bı sekılde 14km yurumek. bunun oncesınde almamın fayda yada zararı olurmu.

tekrar tesekkurler.

flexamin
29-11-2013, 13:20
uyarıcıları uyku vaktine yakın alırsan elbette uyutmaz. idmanları saat kaçta yapıyorsun. nasıl idman yapıyorsun ? bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olabiliriz

frkblt
29-11-2013, 13:27
uyarıcıları uyku vaktine yakın alırsan elbette uyutmaz. idmanları saat kaçta yapıyorsun. nasıl idman yapıyorsun ? bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olabiliriz

daha salona baslamadım acıkcası,neden olarakta bıraz kılo werdıkten sonra salonda (agırlık) calısmamın daha ıyı olucanı soylemelerı. aynı seyı bu konudada okumustum.

sımdılık sadece haftada 3 gun14km tempolu yuruyus yapıyorum 21.00 ile 00.00 arası.

aslında tawsıye yı onumuzdekı haftalar ıcın ıstıyorum cunku 3 gun yuruyus 3 gun salonda olmak ıstıyorum (enazından denıycem bu tempoyu)

salonada işim geregı aynı saatlerde gıdebılıcem.

ilginiz için tekrar teşekkurler

edıt:uyku waktım spor sonrası yatıyorum yanı 00.30-01.00gıbı

flexamin
29-11-2013, 13:39
şöle bir yanılgı var genel olarak.. ağırlık çalışarak da yağ yakımı olur. diet en önemlisi diet olmadan istediğiniz kadar kardiyo ve ağırlık çalışın hiçbir verim elde edilemez.

idman saatlerin geç bir saatte. saat 6-7 gibi olsa pre-workout ürünleri veya kafein kullanın derim ama uyku saatinize yakın idman yapıyorsunuz. kafein vs kullandığınızda uyuyamazsınız.

HCN
29-11-2013, 13:57
ben 1 dönem yaptım.

güç artışında ve hacim artışında bayağı etkili oldu ki o dönemde 5x2 205 kg deadlift yapabiliyordum.

max ot döneminde ki beslenme programım şuankinin 1 bucuk 2 katı idi.

+ o dönem kullandığım supplementler

whey+ assault+ amino +multivitamin+ zma+ recon :)

idman bitiminde sürünerek çıkıyordum salondan. o döenm kilo olarak 86 ları gördüm

Öyle bir antrenman programına beslenmenin önemi tartışılamaz zaten. Program baya sağlam, kime sorsam sürünerek çıkıyorum diyor ki max-ot un amacı zaten son setlerde kasları pes ettirmek :D

Whey + amino + casein kullanacağım ben de. 3 ay sonra sonuçlar ne olacak merak ediyorum.

flexamin
29-11-2013, 14:36
Öyle bir antrenman programına beslenmenin önemi tartışılamaz zaten. Program baya sağlam, kime sorsam sürünerek çıkıyorum diyor ki max-ot un amacı zaten son setlerde kasları pes ettirmek :D

Whey + amino + casein kullanacağım ben de. 3 ay sonra sonuçlar ne olacak merak ediyorum.

max ot yıldı max 2 kere yapılır. çok yoğun ve yorucu bir sistem.

1 aylık bir sistemdir.

miniks
29-11-2013, 14:49
Max ot neymıs ya nasıl bır OT turu ? Kafası cok ıyı heralde 205kg lol

AHMET

flexamin
29-11-2013, 15:40
bir araştır istersen moruk ;) burada yalan söyleyecek kimsenin hali yok.

miniks
29-11-2013, 16:04
Torbacıyı mı arastırayım anlamadım. 205 kg dıyorsun emın mısın ?

Ben bu kg ları anlamıyorum bırı 200kg squat yapar bırı 25kg konsantre sımdı205 deadlıft. Bende problemvar yada gecen ısmılazımdegıl bı vıdeoda ızledıgım 120kg squatı gıbı hareketler laubalı yapılıyor.

Bahsettıgın kg yu yapmayı bırak yerden kaldırmayı bıdaha dene bence abı. Yada real olalım ya da ben O ottan alayım strongest man a katılayım 5 sene snra

Bırde 200+ bar her salonda yok ozellıkle deadlıft ıcın. Myclub hıllsıde sportsınternatıonal mac bunlarda yok mesela

Ahmet

BoraRS
29-11-2013, 16:14
Torbacıyı mı arastırayım anlamadım. 205 kg dıyorsun emın mısın ?

Ben bu kg ları anlamıyorum bırı 200kg squat yapar bırı 25kg konsantre sımdı205 deadlıft. Bende problemvar yada gecen ısmılazımdegıl bı vıdeoda ızledıgım 120kg squatı gıbı hareketler laubalı yapılıyor.

Bahsettıgın kg yu yapmayı bırak yerden kaldırmayı bıdaha dene bence abı. Yada real olalım ya da ben O ottan alayım strongest man a katılayım 5 sene snra

Bırde 200+ bar her salonda yok ozellıkle deadlıft ıcın. Myclub hıllsıde sportsınternatıonal mac bunlarda yok mesela

Ahmet

Meraba Ahmet abi. Ben spora yeni başlıyorum. Bana rica etsem bi proğram önerirmisiniz? Pazularım doğuştan taş gibi. Onları biraz yumuşatmam lazım.

Bide yumurta bende çok gaz yapıyo onu yerine ne yiyim? Kız arkadaşım çok şikayetçi bu durumdan.

:D

onat
29-11-2013, 16:22
bir araştır istersen moruk ;) burada yalan söyleyecek kimsenin hali yok.

serdar abi cidden 205 kg deadlift ciddi bir rakam. 12 senelik doğal vgci bir tanıdığım var. çokta iyi kütleye sahip. deadlift kiloları da hatrı sayılır derecede ama hiçbi zaman 205 kg ı görmedi. şaşırdım valla.

miniks
29-11-2013, 16:26
Meraba Ahmet abi. Ben spora yeni başlıyorum. Bana rica etsem bi proğram önerirmisiniz? Pazularım doğuştan taş gibi. Onları biraz yumuşatmam lazım.

Bide yumurta bende çok gaz yapıyo onu yerine ne yiyim? Kız arkadaşım çok şikayetçi bu durumdan.

:D

Kanka sen ısı bılen adamsın sana bırsey onermek haddıme mı dusmus rıca ederım. Oturup yemek yesek cemalını gorsek bı he ne dersın ? Ozledık

miniks
29-11-2013, 16:29
Kımse kg dan bahsetmesın bence konuda. Mıllet altına gırmeye kalkacak sakatlıklar cıkıcak. 205 ı kaldırmayı denıcem ben mesela sakatlanırsam suclusu bellı. 95+95 takıcam barla beraber 210 86 kg 205 yaparsa ben 110kg yım 210 herturlu kaldırmam lazım gucum kuvvetımde yerınde cok sukur masallah bı deneyım

flexamin
29-11-2013, 16:46
Kımse kg dan bahsetmesın bence konuda. Mıllet altına gırmeye kalkacak sakatlıklar cıkıcak. 205 ı kaldırmayı denıcem ben mesela sakatlanırsam suclusu bellı. 95+95 takıcam barla beraber 210 86 kg 205 yaparsa ben 110kg yım 210 herturlu kaldırmam lazım gucum kuvvetımde yerınde cok sukur masallah bı deneyım

dooru düzgün hiç burda kilolardan bahsetmemiştim.. max ot döneminde besinler+ pre-workout ürünler kullanmadan max ot yani kuvvet (powerlifting ) idmanları yapmak çok zor.

ha şöle söyleyeyim 90 kg olupda 60 kg benchte bir tarafları çıkan adam çok gördüm. yani anlıcağın kilo ile kaldırılan kilolar doğru orantılı değildir. öyle bir oran yok.

zaten o kiloyu çok rahat kaldırdım demedim. o kiloya kadar çıkabildim dedim.

max ot sistemine başlayacak olanlar mutlaka o dönemde günde tek bölge çalışmalı aksi halde diğer bölgeye hal kalmaz.

o dönemde benchte 100kg lara kadar çıkmıştım. 5x2 sonra omuz sakatlandı zaten. her insanın genetiği aynı olmadığı gibi kuvveti de aynı değildir.

flexamin
29-11-2013, 16:53
serdar abi cidden 205 kg deadlift ciddi bir rakam. 12 senelik doğal vgci bir tanıdığım var. çokta iyi kütleye sahip. deadlift kiloları da hatrı sayılır derecede ama hiçbi zaman 205 kg ı görmedi. şaşırdım valla.

deadlift te o dönem yapabildim ha şu var o kiloda ne kadar nizami oldu bilmem. şöyle söleyiyim o dönem squat ta bar dahil 70-80 kilo yu geçemedim. gücüm kalmıyordu setleri yarım bıraktığım bile oluyordu onat.

deadliftte beslenmemin ve kulladığım supplementlerin fazlalığından mı gazdan mı yapabildim bilmiyorum ama en son hafta 5x2 yapabildim. setler arası 5-6 dakika dinlenme ile geçiyordu. tabi 3 gün yatakda sağa sola bile zor döndüm. max ot un son idmanıydı ondan sonra birdaha max ot sistemi yapmadım ama bu kış tekrar yapmayı planlıyorum.

miniks
29-11-2013, 17:01
Şu an kaç KG ile yapıyorsun DEAD lift ?

flexamin
29-11-2013, 17:04
2 aydır deadlift yapmıyorum 2 ay önce en son 135kg 4x6 yapıyordum yine setler arası 3-4 dakika dinlenme.

miniks
29-11-2013, 17:09
2 aydır deadlift yapmıyorum 2 ay önce en son 135kg 4x6 yapıyordum yine setler arası 3-4 dakika dinlenme.

maşallah sana başarılar kardeşim

flexamin
29-11-2013, 17:11
saolasın bro.

gökan
29-11-2013, 17:13
mınıks sen kaldırırsın aman boyuna dıkkat et:)

TaGo
29-11-2013, 17:32

sakatlanamazki, sakatlanabilmek için kaldırabilmek lazım. Nasıl kaldırsın bu kg mı aq :D

ya serdar gel biz votkamızı içelim bırak böyle kg işlerini hacı.

Suleyman
29-11-2013, 17:40
Beyler video da isterik :)

flexamin
29-11-2013, 17:41
sakatlanamazki, sakatlanabilmek için kaldırabilmek lazım. Nasıl kaldırsın bu kg mı aq :D

ya serdar gel biz votkamızı içelim bırak böyle kg işlerini hacı.

hacı 85-86 kg lara tekrar çıkayım. max ot döneminde video çeker koyarım sıkıntı yok..

civelek
29-11-2013, 17:42
Şu an kaç KG ile yapıyorsun DEAD lift ?

hacı siz ztn normal boydaki insanların attığı kiloları atsanız efsane olur boy kol uzunlukları 175lik adam gibi olmaz tabiki !! yani sen göğüste atıyorum 1 metre kaldırırsın kısa adam 30 cm.

aeadlift midir nedir ben okiloyu elimde tutamıyorum 120 den sonra amerikadaki danalar kemer bağlıyolar yük parmaklara binmesin diye onlardan alıp denicem bakalım

civelek
29-11-2013, 17:45
https://www.facebook.com/photo.php?v=162882043859280

180 kg

flexamin
29-11-2013, 17:47
bu 95 kg 2. set 6 tekrar

https://www.facebook.com/Tk342/media_set?set=vb.628176592&type=2

buda 155kg 2 tekrar kemersiz. en son yaptığım 2-3 ay falan oluyor. 5x2. 3.set

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151660934296593&set=vb.628176592&type=3&theater

Suleyman
29-11-2013, 17:52
Gizlilik ayarlarını düzenlerseniz, görünmüyor videolar.

flexamin
29-11-2013, 17:57
düzenledim :)

civelek
29-11-2013, 18:00
155 yalan olmuşta 95 tamamdır :)

stlegal
29-11-2013, 18:04
bu 95 kg 2. set 6 tekrar

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151660934296593&set=vb.628176592&type=3&theater

hocam maşallah hareketin vurması gereken yer hariç her yerin çalışmış

flexamin
29-11-2013, 18:05
155 yalan olmuşta 95 tamamdır :)

kemersiz ve bilekliksiz anca.. o gün kemerle bilekliği çantaya koymayı unuttum sabah apar topar işe geç kaldım diye çıkmıştım.

flexamin
29-11-2013, 18:07
hocam maşallah hareketin vurması gereken yer hariç her yerin çalışmış

:) 155 de malesef kemer ve bağ olmadan 2. sette öyle oldu 1 ay sonra tekrar deadlifte başlıcam ozamn kemer ve bağ ile birlikte yapıp çekerim.

stlegal
29-11-2013, 18:08
:) 155 de malesef kemer ve bağ olmadan 2. sette öyle oldu 1 ay sonra tekrar deadlifte başlıcam ozamn kemer ve bağ ile birlikte yapıp çekerim.

aman dikkat hocam :)

miniks
29-11-2013, 20:29
Vıdeoları ızleyemıyorum abı ama sende 155kg yı de nızamı yapacak bacak kol bel yok. Sen bnce yapma Allah korusun sakatlık kotu bısı. Kg onemlı degıl nızam onemlı

AHMET

HardCore
29-11-2013, 20:38
bu 95 kg 2. set 6 tekrar

Abi bel fıtığı olursun, deadlift öyle yapılmaz
http://www.youtube.com/watch?v=W5qcN_w_m8c

gökan
29-11-2013, 20:39
cok kılo kaldırmak hıcbırzman marıfet degıldır onemlı olan dogru hareket dogru yerın calısması tesekkurler:D

ates
29-11-2013, 21:05
abi sen deadlift yapmıyosonkş bildigin yerden agırlık kaldırıp gerı koyuyosun aman dıkkat fıtık olursun

flexamin
29-11-2013, 21:31
Kemersiz bilekliksiz olunca öyle oldu 155 kg 2 sette. Neyin ne olduğunu biliyoruz . dediğim gibi nizami yapar ceker tekrar o video zaten olesine cekilmis

miniks
29-11-2013, 21:39
95 kg ok

155 yapamiyorasun

205 nasil yapican :)

Yalnis yazdim de gec

Vucudunun 3 kati agirligini kaldiran nadir insaardan degilsin kasma haci abi :)

Hilmi

ates
29-11-2013, 21:49
Kemersiz bilekliksiz olunca öyle oldu 155 kg 2 sette. Neyin ne olduğunu biliyoruz . dediğim gibi nizami yapar ceker tekrar o video zaten olesine cekilmis

Kemerle bilekligin bana beli basmayla olan alakasini aciklarmisin

flexamin
29-11-2013, 21:52
He tmm kardeşim. Yapar koyariz tekrar. Sknti yok videodan sonra ne konusulcak onu merak ediyorum. Su 1-2 ay geçsin eski forma Doneyim

Suleyman
29-11-2013, 21:54
Kimse sana o ağırlığı kaldıramazsın diyemez ama şunu diyebiliriz diye düşünüyorum, o ağırlıkla hareketi nizami şekilde yapamayabilirsin.

bartubasot
29-11-2013, 21:55
Kuruyemıs yedım demın antep fıstıgı 200gram kadar isyan ettim kendime

flexamin
29-11-2013, 22:01
Kimse sana o ağırlığı kaldıramazsın diyemez ama şunu diyebiliriz diye düşünüyorum, o ağırlıkla hareketi nizami şekilde yapamayabilirsin.

Nizami video ceker loyarim diorum bende sadece

emir91
29-11-2013, 22:06
Abi biz powerlifting yapmıyoruzki boşver rekor denemesini vücuda yedirebiliceğimiz maksimum ağırlıkla yapalım tepki versin yeter Allah korusun sakatlık hepten bütün emekleri boşa çıkartır.

BoraRS
30-11-2013, 01:52
Kanka sen ısı bılen adamsın sana bırsey onermek haddıme mı dusmus rıca ederım. Oturup yemek yesek cemalını gorsek bı he ne dersın ? Ozledık

Yavrum takılıyorum. Mısırdaydım bugün geldim. İki gün sonra Casablancaya ucucam. 4-5 gun kalıp donucem sonra buralardayım. Bana bekliyorum bi yemek yeriz bende. Ben de özledim.

s2k
30-11-2013, 11:08
Yavrum takılıyorum. Mısırdaydım bugün geldim. İki gün sonra Casablancaya ucucam. 4-5 gun kalıp donucem sonra buralardayım. Bana bekliyorum bi yemek yeriz bende. Ben de özledim.

Dıyete basladım benım davet gecerlı mı hala :D

BoraRS
30-11-2013, 15:48
Dıyete basladım benım davet gecerlı mı hala :D

Dohtur bey senin davet herzaman geçerli :)

stlegal
30-11-2013, 15:57
He tmm kardeşim. Yapar koyariz tekrar. Sknti yok videodan sonra ne konusulcak onu merak ediyorum. Su 1-2 ay geçsin eski forma Doneyim

Hocam yanlis anlamada 2 ayda o kilolarla nizami deadlift yapicak fizigin yok bide kiloya niye o kodar takiliyosun az yap oz yap senin olsun bak sagini solunu sakatlamissin bir seyleri yanlis yapiyorsun demekki 8 sene yaptim araliksiz tek sakatlik yasadigim yer tricepsim.oldu oda kisa surdu gaza gelme sen

alp1903
30-11-2013, 16:48
Bencede 155kg ile nizami 1 kez cekicegime 100kg 8 nizami çok daha iyi :) hayr cidden o videoda sakatlanmaman mucize yazık vucüduna

Thracian
30-11-2013, 21:15
5 günde sadece yürüyüş ve yemeğe dikkat ederek 3.5kg vermişim. Normal mi Bende mi sorun var

baretta
30-11-2013, 21:18
Bu sabahtan bir kare, olacak zamanla istediğim gibi :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456675_602341079826736_597467480_n.jpg

onat
01-12-2013, 07:31
Back double biceps pozunda daha acman lazım. Açtığında çok güzel gozukecegine eminim.

miniks
01-12-2013, 10:29
Bencede 155kg ile nizami 1 kez cekicegime 100kg 8 nizami çok daha iyi :) hayr cidden o videoda sakatlanmaman mucize yazık vucüduna

yahu adam 205 kg yapıyor :)

155 de neymişki

alp1903
01-12-2013, 12:03
205kg mu o 155kg yazılan yalnış mı yazılmış?

63owen63
01-12-2013, 12:05
Yaptığınız şey, nos yerine hastahane tipi oksijen basmakla birebir....

Allah korusun, kol çıkar yen içinde kalır..

doush
01-12-2013, 12:41
1 aylık emeğimin sonuçları;

Üst kol 3 cm ilerleme
Bacak ve omuz 2 cm ilerleme
Göğüsüm yağlıydı böyle baya 15 yaş genç kız memesi vardı :D 2 cm inceldi topladı
Belim aynı ( kardiyo eklenecek)

Protein tozu ve aminoasit kullandım, yiyeceğime çok dikkat ettim.. Ben mutluyum zaten ölçülere gerek yok kendim de görüyorum geliştiğimi.. Pazrtesi yeni şeyler eklenecek programao zaman foto atarım ölçülerle beraber..

stlegal
01-12-2013, 15:20
Birazdan hilminin videolar gelir deadlift nasil olur :)

flexamin
01-12-2013, 15:44
yahu adam 205 kg yapıyor :)

155 de neymişki

hilmi fazla uzattın.. eski foruma döneyim güzel nizami bir video çeker koyarım..

o zamanda söledim rahatça yaptım nizami yaptım demedim hiçbir zaman.

155kg ile en yakın zamanda kemer+ bileklik kullanarak nizami yapar koyarım. 155 likte de belirttim zaten kemer ve bileklik olmadan yaptım o şekilde diye.. (+ orda 75 kg mım)

çek bir tane o kilolarda nizami yaparak video da görelim öğrenelim nasıl yapılıyormuş.

o cüssenle çok rahat kaldırırsın sen.. video bekliyoruz.

burda kimse sidik yarıştırmıyor.

dediğim gibi çek öğretici bir video o kilolarda bakıp öğrenelim.

kelalper
01-12-2013, 16:59
https://www.youtube.com/watch?v=tF9PznWPmGY&list=UUUw7LDOFPw_tvp1isz5IEvQ#t=152

diettekiler yapabilir.

flexamin
01-12-2013, 17:04
https://www.youtube.com/watch?v=tF9PznWPmGY&list=UUUw7LDOFPw_tvp1isz5IEvQ#t=152

diettekiler yapabilir.

güzelmiş deneyelim bakalım :)

miniks
01-12-2013, 18:36
hilmi fazla uzattın.. eski foruma döneyim güzel nizami bir video çeker koyarım..

o zamanda söledim rahatça yaptım nizami yaptım demedim hiçbir zaman.

155kg ile en yakın zamanda kemer+ bileklik kullanarak nizami yapar koyarım. 155 likte de belirttim zaten kemer ve bileklik olmadan yaptım o şekilde diye.. (+ orda 75 kg mım)

çek bir tane o kilolarda nizami yaparak video da görelim öğrenelim nasıl yapılıyormuş.

o cüssenle çok rahat kaldırırsın sen.. video bekliyoruz.

burda kimse sidik yarıştırmıyor.

dediğim gibi çek öğretici bir video o kilolarda bakıp öğrenelim.

Instagramda izle takip ediyorsun reklama ihtiyacim yok

Haftaya deadlift ile baslicam 170 kg nizami yapar onuda koyarim izlersin

Bana bilekliye gerek yok gardas iki adet havlu ile hallediyorum

Bugun 100 kg barbell rowing de koydum onada bakarsin

Instagram - hilminix

miniks
01-12-2013, 19:15
Bu sabahtan bir kare, olacak zamanla istediğim gibi :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456675_602341079826736_597467480_n.jpg

Kanka sen eskisi yenisi koy degisimi de gorsunler

Birde tatli yeme artik ya :)

arm
01-12-2013, 19:21

tatlı yemek lazım bence, ama şöyle ki tavukgöğsü tarzında tatlılar. yanılıyormuyum? Vucudun şekere ihtiyacı var sonuçta şeker düşerse daha kötü

flexamin
01-12-2013, 19:29
Instagramda izle takip ediyorsun reklama ihtiyacim yok

Haftaya deadlift ile baslicam 170 kg nizami yapar onuda koyarim izlersin

Bana bilekliye gerek yok gardas iki adet havlu ile hallediyorum

Bugun 100 kg barbell rowing de koydum onada bakarsin

Instagram - hilminix

yap koy birader sıkıntı yok.. burda dediğim gibi sidik yarıştırmaya da gerek yok. valla kimsenin reklama yok hilmi ne benim ne senin ne de başkasının.. neyse. uzatmayada gerek yok..

khan
01-12-2013, 20:20
bence gereksiz hirs yapip sakatlanmamak lazim, 6 ay once kendi kendine gaza geldim deadlift calisirken ve sacma bir sekilde sakatlandim, 2 ayimi yedim agri, sizi, psikolojik cokus ve olusan bulging hicbir zaman tam iyilesmeyecek, en iyi senaryoda belim eskisinin yuzde 90 i kadar saglam olabilecek.
sonuc o kilo bu kilo sudur budur cok sacma isler ya, bence eger ovunulecek bir sey varsa , o da antreman duzenini bozmamak, dieti bozmamak vs vs olmali.

onat
01-12-2013, 20:39
tatlı yemek lazım bence, ama şöyle ki tavukgöğsü tarzında tatlılar. yanılıyormuyum? Vucudun şekere ihtiyacı var sonuçta şeker düşerse daha kötü

şeker dünyanın en zararlı şeyi. her hastalığın başlangıcı.

dreamxx
01-12-2013, 20:39
arkadaşlar kanat için en hızlı sonuç veren haraket hangisi

onurcii
01-12-2013, 20:43
Maşallah Hilmi abi videoları izledim Allah beline koluna zeval vermesin :)

Tabi bi ates2000 değil :D

Caesar
01-12-2013, 20:47
500 kg bench yaparım. Hemde ellerimi kullanmadan bkz: 1gr testo

Videosunu cekip gönderim dicemde siteyi kapatırlar

baretta
01-12-2013, 21:18

Abi tatlı hiç yemem ben normalde de hiç aram yoktur zaten ayda yılda bir denk gelirse yerim... Son 2 aydır falan diyeti koyuverdim gitti, sabah kahvaltım çok iyi ama öğle ve akşam yemeklerinde sapıtıyorum... Biraz da nefsimi doyurmak için yapıyorum hazır kış aylarındayken... Program değişikliği yapacağım önümüzdeki günlerde o zaman dikkat eder hale geleceğim :)

Ne yazdım be :)

M3CSL
01-12-2013, 23:47
arkadaşlar kanat için en hızlı sonuç veren haraket hangisi

barbell cable ve rope rowıng hareketlerı

SGTI
01-12-2013, 23:54
şeker dünyanın en zararlı şeyi. her hastalığın başlangıcı.

+ olarak nacizane öğrendiğim kas gelişimini yavaşlatıyormuş

dj_batukaan
01-12-2013, 23:56
bende bugun fitnese kayit oldum bakalim ne olcak ;)

maskman
02-12-2013, 11:25
Düzenli olarak spor yapıyorum artı olarak l-carnitin kullanıyorum hoca haftada 3sefer balık yememi syledi onun yerine balık yağı kapsülü içsem aynı olurmu?

JaSoN
02-12-2013, 13:50
Omuzda ameliyat derecesinde yırtık olan, hatta ameliyat olan arkadaş var mı aramızda? Rotator cuff (Dönen manşet) yırtığı bodycilerde çok görülüyor araştırdığım kadarıyla. Çok da sıkıntılı bir durum. İlaçlar fizik tedaviler falan işe yaramayabiliyor çoğu zaman. Direk ameliyat diyen doktorlara da güven olmuyor. Öte yandan bardak kaldıramayacak durumda olan kişiler kuru iğne denen yöntemle tedavi olabiliyor.
Var mı başından böyle durumlar geçen arkadaşlar???

LVIII
02-12-2013, 14:10
Düzenli olarak spor yapıyorum artı olarak l-carnitin kullanıyorum hoca haftada 3sefer balık yememi syledi onun yerine balık yağı kapsülü içsem aynı olurmu?

Hayır olmaz tabiki hic bir hap takviye yemegin yerini birebir tutmaz

TaGo
02-12-2013, 14:14
Omuzda ameliyat derecesinde yırtık olan, hatta ameliyat olan arkadaş var mı aramızda? Rotator cuff (Dönen manşet) yırtığı bodycilerde çok görülüyor araştırdığım kadarıyla. Çok da sıkıntılı bir durum. İlaçlar fizik tedaviler falan işe yaramayabiliyor çoğu zaman. Direk ameliyat diyen doktorlara da güven olmuyor. Öte yandan bardak kaldıramayacak durumda olan kişiler kuru iğne denen yöntemle tedavi olabiliyor.
Var mı başından böyle durumlar geçen arkadaşlar???

1 MARTTA motor kazası geçirdim. Omzum kolum ve kaburgam kırıldı. Muhtelif kas yırtıkları sinir ezilmeleri cabası. sağ elim zaten sitemizden takip ederseniz 2.5 yıl önce bileğimden koptu. Tüm tendom ve atardamarlarda doğal olarak gitti.

Elim yaklaşık 6-7 ayda düzeldi ağırlık çalışmaya başlamıştım. Omuz ve kol olayı fizik tedaviye gitmediğimden daha uzun sürdü. Yine başladım ve ağır çalışabiliyorum. Yaşımda az değil.

Kısacası kas yırtığı kıl tüy hepsi yalan. İnsan ya yapmak istiyordur yada yapmamak için bahane buluyordur.

cery
02-12-2013, 19:38

balığı etindeki protein için yersiniz. balık yağı kapsülü adı üzerinde yağ var içinde.
size protein lazım en basiti. bu sporu yapmak isteyen yicek. başka yolu yok

JaSoN
02-12-2013, 23:35
1 MARTTA motor kazası geçirdim. Omzum kolum ve kaburgam kırıldı. Muhtelif kas yırtıkları sinir ezilmeleri cabası. sağ elim zaten sitemizden takip ederseniz 2.5 yıl önce bileğimden koptu. Tüm tendom ve atardamarlarda doğal olarak gitti.

Elim yaklaşık 6-7 ayda düzeldi ağırlık çalışmaya başlamıştım. Omuz ve kol olayı fizik tedaviye gitmediğimden daha uzun sürdü. Yine başladım ve ağır çalışabiliyorum. Yaşımda az değil.

Kısacası kas yırtığı kıl tüy hepsi yalan. İnsan ya yapmak istiyordur yada yapmamak için bahane buluyordur.

Geçmişler olsun. Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Duymak istediklerimi yazdığınız için de ayrıca teşekkürler. Doktorlar o kadar karamsar etti ki beni sizin yazdıklarınızla moral buldum. Ben yapmak için bahane arar oldum şu an. Seneler sonra tam motivasyonum yerine gelmişken omuz problemim çıktı. Aslında birkaç senedir var. Daha önce de doktora gittim ama o da güven veremedi bana. Bir de o zamanlar yaptığım işten dolayı ağrının daha çok üstüne gitmek zorunda kaldım. Şimdi masabaşı bir iş yapıyorum ve spora geri dönmek istiyorum.

kelalper
03-12-2013, 09:43
Amerikan Hastanesinde mehmet demirhan var randevu alabilirsen ona muayene ol. Omuz önemli bölge. Evlenme döneminde bende ağrıya rağmen evlenme stresiyle üstüne gittim antremanı kesmedim. Sonra gece uyku uyutmaz oldu. Gittiğimde bi kaç hareket gösterdi yapabiliomuyum diye. Daha koluma komutu verdiğim anda inledim. Mesela biri şu, kolunu bel civarında arkaya koyup vücudundan ayırmaya çalış. Çok net hatırlıorum gözümden yaş gelmişti daha kolum hareket edemeden. MR da bütün omuz kapsülümün içi ödemdi. Bana 15 gün çay bardağı bile taşımayacaksın kolun askıda kalacak dedi. Ağrı kesilsin diye de omuza arkadan koca bi kortizon iğne yaptı. Ağrı anında kesildi. E ağrı gitti idmana ne zaman döniim dedim. Döver gibi baktı.

JaSoN
03-12-2013, 10:38
Amerikan Hastanesinde mehmet demirhan var randevu alabilirsen ona muayene ol. Omuz önemli bölge. Evlenme döneminde bende ağrıya rağmen evlenme stresiyle üstüne gittim antremanı kesmedim. Sonra gece uyku uyutmaz oldu. Gittiğimde bi kaç hareket gösterdi yapabiliomuyum diye. Daha koluma komutu verdiğim anda inledim. Mesela biri şu, kolunu bel civarında arkaya koyup vücudundan ayırmaya çalış. Çok net hatırlıorum gözümden yaş gelmişti daha kolum hareket edemeden. MR da bütün omuz kapsülümün içi ödemdi. Bana 15 gün çay bardağı bile taşımayacaksın kolun askıda kalacak dedi. Ağrı kesilsin diye de omuza arkadan koca bi kortizon iğne yaptı. Ağrı anında kesildi. E ağrı gitti idmana ne zaman döniim dedim. Döver gibi baktı.
Benim yüksek ağrılı dönem çoktan geçti. Sizin dediğiniz hareketi ve doktorun yaptırdığı bütün hareketleri yapıyorum. kolu omuz hizasından yukarı kaldırınca sıkıntı bende. Bana da iğneden falan bahsetti ama sadece ağrı geçer omuzu kullanmak istiyosan ameliyat şart falan dedi. Ben ameliyat olucak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum omzumun...

TaGo
03-12-2013, 12:11

Hacı abi o hareketler neki. Benim omuz başım kırıldı. Hani en sağlam dedikleri yer varya. Eklemin içinde dönen HUMERUS. Sen ödem yaptı dion ya. Benim kırılan bölge daha kalın bağ yaptığı için kolum eklemin içine bile girmiyordu :d nasıl duygu ama :D Gerçe hala tam fonksyon değil. Her gün baya bi ısıtıom sonra çalışmaya başlıyorum. Ağrının üzerine gideceksiniz abi ben bunu gördüm.

Elim koptuğunda medial sinir ve diğer sinirlerimde koptuğundan hissiyatım dahi 1 sene gelmedi. Ama valla %60 maksimum verim alırsın dien doktoırlar bile iyileşmeye şaşırdı.

JaSoN
03-12-2013, 13:47
Hacı abi o hareketler neki. Benim omuz başım kırıldı. Hani en sağlam dedikleri yer varya. Eklemin içinde dönen HUMERUS. Sen ödem yaptı dion ya. Benim kırılan bölge daha kalın bağ yaptığı için kolum eklemin içine bile girmiyordu :d nasıl duygu ama :D Gerçe hala tam fonksyon değil. Her gün baya bi ısıtıom sonra çalışmaya başlıyorum. Ağrının üzerine gideceksiniz abi ben bunu gördüm.

Elim koptuğunda medial sinir ve diğer sinirlerimde koptuğundan hissiyatım dahi 1 sene gelmedi. Ama valla %60 maksimum verim alırsın dien doktoırlar bile iyileşmeye şaşırdı.

Ağrının üzerine gidiceksin de yırtık artar, kemik sivrileşmiş adeleye baskı yapıyor, ilerde daha kötü olucak, ameliyat etsek bile belki eskisi gibi olmayacak diyorlar. Moral falan bırakmadılar valla ya...

miniks
03-12-2013, 14:23
No pain no gain

Skyhawk34
03-12-2013, 15:03
sıkı bir bacak antremanı öncesi herkese merhaba :) 6. ayımıza giriş yaptık

bugün bacak günü yeni programımda lunge hareketi var fakat bu hareketle ilgili sormak istediğim birşey var 17.5 kiloyla (sağ ve sol elde) 13 sağ 13 sol limit (bacak) yaptıgım bir hareket

diz kapagındaki kıkırdak yapıya zararı cok varmıdır

Teşekkürler

BerkayKamaci
03-12-2013, 15:06
3 gündür vizeler yüzünden gidemiyorum salona büyük vicdan azabı oluştu

yearone
03-12-2013, 15:07

bugün bacak günü yeni programımda lunge hareketi var fakat bu hareketle ilgili sormak istediğim birşey var 17.5 kiloyla (sağ ve sol elde) 13 sağ 13 sol limit (bacak) yaptıgım bir hareket

Teşekkürler

Bunu bilemeyiz. Ağrı sızı mı var ?

Skyhawk34
03-12-2013, 15:10
Bunu bilemeyiz. Ağrı sızı mı var ?

agrı sızı yok fakat diz eklemine fazla yük bindiğinden eminim o nedenle sordum

akıl akıldan üstündür bence bilgi çıkacaktır ortaya :)

----------------------------------

edit: bir arka sayfada kaldğı için sorumu tekrar buraya alıntı yapıyorum

Teşekkürler

yearone
03-12-2013, 15:11
Benim yüksek ağrılı dönem çoktan geçti. Sizin dediğiniz hareketi ve doktorun yaptırdığı bütün hareketleri yapıyorum. kolu omuz hizasından yukarı kaldırınca sıkıntı bende. Bana da iğneden falan bahsetti ama sadece ağrı geçer omuzu kullanmak istiyosan ameliyat şart falan dedi. Ben ameliyat olucak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum omzumun...

Kortizon iğne genelde işe yarıyor. Her sene dirseklerime yaptırıyorum. 1,5 sene önce sağ omuzuma iğne oldum geçti. Şimdi sol omuzum sakat. İğne fayda etmedi. Bir kere daha yaptırıcam.

ates
03-12-2013, 22:06
yenı konuda hıc resmım yokmus

http://i40.tinypic.com/ngau0m.jpg

Kakus
03-12-2013, 22:16
Hacı keramet donda mı? : ) Marc Fitt, Jeff Seid... bilumum yeni nesil atletik fizikli sporcu bu dondan giyiyor... : )

Tebrik ederim kanka. Devam et, takipteyim. Daha önceleri de dediğim gibi, kuruyacağın dönemi çok merak ediyorum.

ates
03-12-2013, 22:17
Hacı keramet donda mı? : ) Marc Fitt, Jeff Seid... bilumum yeni nesil atletik fizikli sporcu bu dondan giyiyor... : )

Tebrik ederim kanka. Devam et, takipteyim. Daha önceleri de dediğim gibi, kuruyacağın dönemi çok merak ediyorum.

don merserize canım ;) oda olucak bıgun kurucaz Inşallah

yearone
03-12-2013, 22:22
Maşallah gayet XXXL :D

alp1903
03-12-2013, 22:56
Ateş kütle mütiş cidden, devamlılıgın daim olur inşallah.

b.ustaoglu
03-12-2013, 22:57
arkadaşlar böyle bişey düşünüyorum. faydası var mı boşuna para vermeyelim :) yattığım yerde mekik çekmeyi hiç sevmiyorum o yüzden vucudumda en biçimsiz yer yani :D

VoitBayi.com (http://www.voitbayi.com/Voit-Six-Pac...zellik?PID=935)

veya böyle bişey olsa...

VoitBayi.com (http://www.voitbayi.com/Voit-Rocket-...zellik?PID=140)

VoitBayi.com (http://www.voitbayi.com/Voit-Twister...zellik?PID=653)

veya karın kası için daha iyisi var mı ? ne tavsiye edersiniz

ates
03-12-2013, 23:14
Herkese cok tesekkurler Allah izin verdikce devam

doush
03-12-2013, 23:29
Maşallah.. Ateş şu sırttaki koldaki vs. sivilceler kızarıklıklar için çözüm var mı ya? spora başladığmdan beri arttı sende de baya var gibi?

SGTI
03-12-2013, 23:30
Ateş bu hale gelmen ne kadarlık bir emeğin sonucu ?

JaSoN
03-12-2013, 23:48
Kortizon iğne genelde işe yarıyor. Her sene dirseklerime yaptırıyorum. 1,5 sene önce sağ omuzuma iğne oldum geçti. Şimdi sol omuzum sakat. İğne fayda etmedi. Bir kere daha yaptırıcam.

İğneyi de söylediler bana ama tam olarak işlevini yerine getirmesini istiyorsan ameliyat olucaksın dediler. Kürek kemiğinde sivrilme varmış da köprücük kemiğiyle kürek kemiği arasındaki tendonlara baskı yapıyormuş. O yüzden ilaçla kemiğe müdahale edemeyeceğimiz için ameliyat şart falan diyorlar. Bir de iğne(kortizon ya da lokal steroid sanırım) yırtığı daha da büyütebiliyor diyorlar nettenaraştırdığım kadarıyla.
Kaç gündür kuru iğne tedavisi diye bir şeyi araştırıyorum. Bu işi yapan en meşhur doktor Turan Uslu sanırım. TVye falan çıkmış defalarca. Hasta yorumlarına bakılınca bir dünya duacısı var adamın. Prof. Dr. Turan Uslu - Kuru İğne Tedavisi - Bel Fıtığı - Bel Ağrısı (http://www.turanuslu.com/)
Bilimsel bir tedavi yöntemi ve adamın kendi uydurduğu bir yöntem değil sonuçta. Ne dersiniz? Denemeye değer gibi?

miniks
03-12-2013, 23:56
Bacak idmanlarında diz kapağınızdaki kıkırdaklara zarar vermek istemiyorsanız

İdman öncesi bisiklet cevirerek ısının

Ve idman sırası da asla bacaklarınızı düz yapmayın kaldırdıgınızda belli bir miktar bacaklarınız açılı olsun her düzlediğinizde diz kapaklarınıza zarar verirsiniz diğer türlü stress kasşarda kalır

kelalper
04-12-2013, 07:52

abi ağrının üzerine gideceksin de ağrıdan ağrıya fark var. Bende koldaki biceps ön kol ağrısının üzerine gidiim dedim. Gördüm ebemi. 21 gündür idman yapamıorum. Ağrı azaldı ama tam geçmedi. Hala ani refleksiv hareket ettirdiğim zaman bi ııyklatıo.

stlegal
04-12-2013, 07:59
Maşallah gayet XXXL :D

Haci abi son halini bi resim atarmisn

tequila818
04-12-2013, 08:04
Beyler Ataköy Mac Fit'e giden var mı? Sapanca'dan Ataköy'e taşınacağım iş değişikliği nedeniyle. Mac Fit'i tavsiye ettiler. İyi midir? Pazarlıkla yıllık ne kadara üye olunuyor vs...

onat
04-12-2013, 08:35
Ateşle beraberdik dün. Cidden çok çok iyi kütlesi. Emin olun resimlerden çok daha büyük hacmi. Allah sağlık sihat versin inşallah, en iyi yerlere gelicektir.

Cimmeria
04-12-2013, 08:52
sağ bicepsimin iç kısmında ağır çalıştığım idmandan sonra zaman sürekli bir ağrı oluyor, hafif çalıştığımda olmuyor, doktora gitmeye üşeniyorum kola takıpta bu ağrı ve zorlanmayı engelleyebileceğim bir dizlik benzeri bir şey var mı acaba bilen var mı ?

MDeniz
04-12-2013, 09:32
bende uğraşıyorum inşallah birşeyler yapacağım kararlıyım bu sefer 118 kg 1.93 boy biraz zor oluyor ağrılı ve sızılı ama o ağrı bile zevkli :)

ates
04-12-2013, 10:00
Sivilcelerin bi cozumu varmi herhangi bi fikrim yok kucuklukten beri zaten sivilcelerim vardi takilmamak tek cozum bence 2 yildir bu sporu yapiyorum ama dogal degilim son 1 yildir

Enes-x
04-12-2013, 10:05
Ateş boy kilo ne kanka senin?

ates
04-12-2013, 10:19
1.72 94 suan

cKatmer
04-12-2013, 10:47
Ateş boy kilo ne kanka senin?

1.72 94 suan

Valla bu canovar 4 tane sen resimlerde ufak cıkıyor bu ronaldo kılıklı :D

Orhan53
04-12-2013, 10:53
Sivilcelerin bi cozumu varmi herhangi bi fikrim yok kucuklukten beri zaten sivilcelerim vardi takilmamak tek cozum bence 2 yildir bu sporu yapiyorum ama dogal degilim son 1 yildir

Bu kütleyi 2 senede mi kazandınız ? Maşallah geçekten.

Yiğit Ş.
04-12-2013, 10:57
ateş kilo vermeyi düşünmüyo musun ?

ates
04-12-2013, 10:57
Bu kütleyi 2 senede mi kazandınız ? Maşallah geçekten.
2 sene fittness yaptim yada yaptigimi sandim 2 senedirder body yapiyorum yani toplamda 4 sene diyelim hersey terkedilmemle basladi :) bu kutleyi terkedenlere borcluyum o sinir o hirsla oldu hersey nosluyum yani

ates
04-12-2013, 10:59
ateş kilo vermeyi düşünmüyo musun ?

Yaza kanka yaza bu yaz Allah izin verirse ama ben 90 nin altina dusmek istemiyorum artik sevmiyorum zayif olmayi

doush
04-12-2013, 11:00
2 sene fittness yaptim yada yaptigimi sandim 2 senedirder body yapiyorum yani toplamda 4 sene diyelim hersey terkedilmemle basladi :) bu kutleyi terkedenlere borcluyum o sinir o hirsla oldu hersey nosluyum yani

aldatılanlar ve terkedilenler kulübü hahaha ben de o sinirle başladım :D:D

Yiğit Ş.
04-12-2013, 11:01

Yaza kanka yaza bu yaz Allah izin verirse ama ben 90 nin altina dusmek istemiyorum artik sevmiyorum zayif olmayi

ahaha :D moruk terkedenlerden sonra alkol yerine senin gibi body yapsaydım herhalde yarışmaya katılır derece alırdım :D

SGTI
04-12-2013, 11:02
Masallah ates..

Antrenman sonrasi amino acid sartmidir ? Kas yikimini durduran baska birsey yokmu.hali hazirda gunde 2-3 kere whey protein aliyorum bu arada.

E46
04-12-2013, 11:02
ton balığı yumurta pirinç makarna
ağır squat gireceksin bol bol karbonhidrat protein

bacak basmadan vucut yapamaz kilo alamazsın tek bildiğim bu

ilerleyen zamanlarda da bi suplement kürü yaparsın 1 sene sonra vucut canlanır

ates
04-12-2013, 11:04
Masallah ates..

Antrenman sonrasi amino acid sartmidir ? Kas yikimini durduran baska birsey yokmu.hali hazirda gunde 2-3 kere whey protein aliyorum bu arada.

Sart demek yanlis olur ama kullanilsa guzel olur

Eyup Duygun
04-12-2013, 11:04
yenı konuda hıc resmım yokmus

http://i40.tinypic.com/ngau0m.jpg

kankacım proteinle beraber bu dondanda ıstıyorum :D

yearone
04-12-2013, 11:14
İğneyi de söylediler bana ama tam olarak işlevini yerine getirmesini istiyorsan ameliyat olucaksın dediler. Kürek kemiğinde sivrilme varmış da köprücük kemiğiyle kürek kemiği arasındaki tendonlara baskı yapıyormuş. O yüzden ilaçla kemiğe müdahale edemeyeceğimiz için ameliyat şart falan diyorlar. Bir de iğne(kortizon ya da lokal steroid sanırım) yırtığı daha da büyütebiliyor diyorlar nettenaraştırdığım kadarıyla.
Kaç gündür kuru iğne tedavisi diye bir şeyi araştırıyorum. Bu işi yapan en meşhur doktor Turan Uslu sanırım. TVye falan çıkmış defalarca. Hasta yorumlarına bakılınca bir dünya duacısı var adamın. Prof. Dr. Turan Uslu - Kuru İğne Tedavisi - Bel Fıtığı - Bel Ağrısı (http://www.turanuslu.com/)
Bilimsel bir tedavi yöntemi ve adamın kendi uydurduğu bir yöntem değil sonuçta. Ne dersiniz? Denemeye değer gibi?
Kortizon bağları zedeleyebilir.. Yırtık konusunda bi bildiğim yok. Ama yapışmayan tendonları da iyileştirir. Önermedilerse ben hiç önermem.

Dr'u denemeye değer. Çünkü hastanedeki drlar bu işe nokta atışı yapamıyor maalesef. Geçmiş olsun.

Haci abi son halini bi resim atarmisn

Bir kaç güne yollarım abi

Skyhawk34
04-12-2013, 11:28
Bacak idmanlarında diz kapağınızdaki kıkırdaklara zarar vermek istemiyorsanız

İdman öncesi bisiklet cevirerek ısının

Ve idman sırası da asla bacaklarınızı düz yapmayın kaldırdıgınızda belli bir miktar bacaklarınız açılı olsun her düzlediğinizde diz kapaklarınıza zarar verirsiniz diğer türlü stress kasşarda kalır

Kesinlikle uygulayacagim teşekkür ederim

s2k
04-12-2013, 12:10
Bir kaç güne yollarım abi

Whatsup taki halın ne zamandan :D:D:D

yearone
04-12-2013, 12:16
Whatsup taki halın ne zamandan :D:D:D

Yazın öyleydik işte :D Yaza kısmetse daha baklalı :D

s2k
04-12-2013, 12:17

Hay maşallah :D:D:D

yearone
04-12-2013, 12:20
Hay maşallah :D:D:D

Arada sen profil fotonu değiştir ameke :D Heryerde absolute nasıl olcak :D

s2k
04-12-2013, 12:30
Arada sen profil fotonu değiştir ameke :D Heryerde absolute nasıl olcak :D

Absolute forever :D:D:D kanka 3 mart doğum günümde değiştiricem :icon_tup:

yearone
04-12-2013, 12:33
Absolute forever :D:D:D kanka 3 mart doğum günümde değiştiricem :icon_tup:

Merakla bekliyoruz :D Sonra diyete mi başlıcan ? :D

s2k
04-12-2013, 12:34
19.11.2013 116.6KG
26.11.2013 114.8KG

03.12.2013 113.8KG

O steakhousa gitmiycektim ameke :D:D:D

stlegal
04-12-2013, 13:11

Bulk iyidir haci abi bak dr a hep bulk :D

yearone
04-12-2013, 13:16
Senelerce bulk takıldım artık baklava zamanı :D

stlegal
04-12-2013, 13:21

Ciddi diyet yaptinmi kanka yoksa ?

s2k
04-12-2013, 14:16
Bulk iyidir haci abi bak dr a hep bulk :D

Bulk iyidir Bulk :D:D:D

yearone
04-12-2013, 22:22
Ciddi diyet yaptinmi kanka yoksa ?

Yaptım hacı abi.

stlegal
05-12-2013, 05:01
Antreman gunceli ;))

mert_can 41
05-12-2013, 05:14
aldatılanlar ve terkedilenler kulübü hahaha ben de o sinirle başladım :D:D

Terkedilenler kulübüne +1 bende o hırsla 7 ay dır yapıyorum :D

Bir sorum var 3 gün önce kaldırdığım ağırlıkların bu gün hep 10 eksiğini kaldırabildim buda moralimi çok bozdu neden olabilir yeterince dinlenemiyorum bundan kaynak lanabilirmi birde proteini spordan önce içimek faydalı olurmu :)

XoR
05-12-2013, 06:57
20.05.2013 97 Kg
25.11.2013 79,7 Kg

05.12.2013 78,9 Kg

Günaydın Dohtor :D

Kardiyolog dur demese ben daha inerdim ama artık döşlenme moduna geçiyorum biraz geri alıcam 82-83 civarına geri çıkmam lazım kaşık kadar kaldı suratım :D