Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53

İbrahim33
05-05-2017, 14:55
İlginç bir sorun ile karşı karşıyayım sanırım. Cihazım 6s. Cihaz kendi kendine rehberimde olmayan yabancı numaraları arama yapıyor. Az önce yabancı bir numaradan 5 adet çağrı geldiğini farkettim. Bir başka numaradan 2 adet çağrı gelmiş. Döndüm aradım ben sizi aramadım dedi 2 kişide. Whatsaptan sesli arama da cevapsız çağrı gözüküyor , ama hiç çağrı geldiğini farketmedim , telefon çalmadı. Son yazılımı şimdi yüklüyorum... Sizce neden olabilir yazılımsal mı yoksa board da mı problem olabilir ?

Ronin_
05-05-2017, 15:09
Bir süredir 2.el ipad air ve air2 kovalıyorum. Air 650-800 civarı, air2 ise 800-1000 civarına alınabilecek cihazlar var.
Yeni çıkan ipad 9.7 32gb modelini ise bugün için 1325 liraya sıfır garantili alabiliyorum.

Tableti airdrop üzerinden foto paylaşıp incelemek maksadıyla alacağım. Arada film ve web için de kullanırım. Hangisini almak mantıklı sizce?

Yeni 9.7yi tavsiye ederim. işinizi fazlasıyla görür acıkcası hepsi görür ancak 0 cihaz pil sıkıntısı olmayacak..

Silence45
05-05-2017, 16:13
İlginç bir sorun ile karşı karşıyayım sanırım. Cihazım 6s. Cihaz kendi kendine rehberimde olmayan yabancı numaraları arama yapıyor. Az önce yabancı bir numaradan 5 adet çağrı geldiğini farkettim. Bir başka numaradan 2 adet çağrı gelmiş. Döndüm aradım ben sizi aramadım dedi 2 kişide. Whatsaptan sesli arama da cevapsız çağrı gözüküyor , ama hiç çağrı geldiğini farketmedim , telefon çalmadı. Son yazılımı şimdi yüklüyorum... Sizce neden olabilir yazılımsal mı yoksa board da mı problem olabilir ?
İcloud adresini başka cihazda mı açtınız?

İbrahim33
05-05-2017, 16:28
İcloud adresini başka cihazda mı açtınız?

Önceki cihazım gözüküyordu , icloud hesaplarımda. Az önce sildim o cihazı.

dulger007
06-05-2017, 21:38
Selamun aleyküm, iphone 5s,6s,7 plus ta dahil bu 3 telefondada arama geldiği zaman ekrana görüntü gelmiyor titreşim ve ses oluyor ama görüntü gelmiyor sadece 2 kez güç butonuna basınca geliyor öyle oluncada gelen aramayı reddediyor birde ekran kilitliyken parmak iziyle açmak için home butonuna bastığımda ekrana görüntü gelmiyor aynı şekilde 2 kez güç butonuna basmak zorunda kalıyorum. İphone 6s cihazımı servise gönderdim 2. kez çözemiyorlar onu beklemeden iphone 7 plus aldım ondada aynısı oldu kilit ekranını açmak için touch id ye basınca titreşim oluyor ama ekrana görüntü gelmiyor işin garip tarafı benim telefonu bir başkası kullanınca o problemler olmuyor. Yeni icloud hesabı açtım sim kart değiştim defalarca resetleyip yeni iphone olarak kurdum çözemedim serviste çözemedi. Kusura bakmayın uzun oldu :) bu problemi benden başka yaşıyan varmı çözümünü bilen varmı ? Konuda açtım burayada yazmak istedim

mrtngn
10-05-2017, 14:11
Sende olan sorun o an telefonu eline başkası aldığında düzeliyor mu ? Yoksa farklı zamanlarda mı oluyor bu ?

Başkasının sim kartını takıp kullanmayı deneyin

dulger007
10-05-2017, 17:00
Sende olan sorun o an telefonu eline başkası aldığında düzeliyor mu ? Yoksa farklı zamanlarda mı oluyor bu ?

Başkasının sim kartını takıp kullanmayı deneyin

O an alıp başka sim kartı takılınca düzeliyor. Sim kartımıda yeniledim yine faydası olmadı şizofren edecek en son bu sorun beni. Bugün ip7 de aldım oda yapmaya başladı aynı problemleri. Telefonu elime almaya korkar oldum :/

dulger007
10-05-2017, 17:00
Selamun aleyküm, iphone 5s,6s,7 plus ta dahil bu 3 telefondada arama geldiği zaman ekrana görüntü gelmiyor titreşim ve ses oluyor ama görüntü gelmiyor sadece 2 kez güç butonuna basınca geliyor öyle oluncada gelen aramayı reddediyor birde ekran kilitliyken parmak iziyle açmak için home butonuna bastığımda ekrana görüntü gelmiyor aynı şekilde 2 kez güç butonuna basmak zorunda kalıyorum. İphone 6s cihazımı servise gönderdim 2. kez çözemiyorlar onu beklemeden iphone 7 plus aldım ondada aynısı oldu kilit ekranını açmak için touch id ye basınca titreşim oluyor ama ekrana görüntü gelmiyor işin garip tarafı benim telefonu bir başkası kullanınca o problemler olmuyor. Yeni icloud hesabı açtım sim kart değiştim defalarca resetleyip yeni iphone olarak kurdum çözemedim serviste çözemedi. Kusura bakmayın uzun oldu :) bu problemi benden başka yaşıyan varmı çözümünü bilen varmı ? Konuda açtım burayada yazmak istedim

Up.. arkadaşlar yardım edecek çözümünü bilen yada bu sorunu benim gibi yaşayan yok mu ?

KGüneyli
11-05-2017, 08:40
severek kullandıgım 6s plus ımdan 2 gündür nefret eder hale geldim.
Facebook instagram gibi uygulamalarda. Ekran yukarı aşağı hareket ederken sanki takılmaya basladı.
Orjinal ekran garanti devam ediyor. göndersemmi acaba değişime? başına gelen çözümünü bilen varmı.

burak_2885
11-05-2017, 09:13
Arkadaşlar bana iPhone 7 plus 32/128 gb kampanyalı fiyat lazım (apple garabtili-ist). Kız arkadaşıma acil almamız gerekiyor

WeLeT
11-05-2017, 09:20
Arkadaşlar bi sorum olucak durum biraz karışık :) İphone 7 kullanıyorum ama sanırım bu özellik bütün İos10'larda mevcut..Ana ekrandayken ekranı hafifçe aşağı çekince bi bölüm açılıyo hani "Siri Uygulama Önerileri" ve arama bölümü var..Burdaki arama bölümüne ne yazarsak telefondaki bütün uygulamaların (twitter, face, instagram vs.) o arama yapılan kelime ile ilgili geçmişi çıkıyo..Şimdi can alıcı soru..Bu geçmişi nasıl sileriz ? Uygulamayı silmeyi, telefonu sıfırlamayı bile düşündüm :D Umarım güzel bi cevabı vardır :)

exca-
11-05-2017, 11:20
Dün telefonu şarja taktım, sabah baktım açılmıyo. Şarj olmuyo şuan, neden olduğuna dair bir fikrim yok. Başına gelen oldu mu, servise vericem öncesinde sorayım dedim. Bir den fazla orjinal kabloyla denedim, evdeki diğer iphone ipadler de sorunsuz çalışıyo kabolar. Şarj olmayan cihaz ip7.

burak_2885
11-05-2017, 11:31
Arkadaşlar bi sorum olucak durum biraz karışık :) İphone 7 kullanıyorum ama sanırım bu özellik bütün İos10'larda mevcut..Ana ekrandayken ekranı hafifçe aşağı çekince bi bölüm açılıyo hani "Siri Uygulama Önerileri" ve arama bölümü var..Burdaki arama bölümüne ne yazarsak telefondaki bütün uygulamaların (twitter, face, instagram vs.) o arama yapılan kelime ile ilgili geçmişi çıkıyo..Şimdi can alıcı soru..Bu geçmişi nasıl sileriz ? Uygulamayı silmeyi, telefonu sıfırlamayı bile düşündüm :D Umarım güzel bi cevabı vardır :)

Ne yazarsan çıkıyor ama mesela whatsappta geçmiş konuşmalardan arıyor (konuşmayı silersen çıkmaz) twitterda kişilerinden arıyor ya da facebook, web vs. Sildiğin bi aratmayı çıkmıyor bende

WeLeT
11-05-2017, 11:35
Ne yazarsan çıkıyor ama mesela whatsappta geçmiş konuşmalardan arıyor (konuşmayı silersen çıkmaz) twitterda kişilerinden arıyor ya da facebook, web vs. Sildiğin bi aratmayı çıkmıyor bende

Twitter aramasında hiç bişey yok hatta geçmiş veri kullanımıda sıfırladım ama yinede oraya bişey yazdığım zaman eskiden profiline girdiğim kişiler çıkıyo..

burak_2885
11-05-2017, 11:41
Twitter aramasında hiç bişey yok hatta geçmiş veri kullanımıda sıfırladım ama yinede oraya bişey yazdığım zaman eskiden profiline girdiğim kişiler çıkıyo..

Çok denedim ama çıkmadı kardeşim malesef. Zaten telefona senden başkası dokunmuyorsa dert etme, he yenge falan varsa sıfırla telefonu her şeyi sonra da dikkatli ol biraz :D

WeLeT
11-05-2017, 11:51
Çok denedim ama çıkmadı kardeşim malesef. Zaten telefona senden başkası dokunmuyorsa dert etme, he yenge falan varsa sıfırla telefonu her şeyi sonra da dikkatli ol biraz :D

Dün az kalsın patlıyodum ondan sonra kafam dank etti zaten :D Sanırım telefonu sıfırlamaktan başka çare yok ?

semprimena
11-05-2017, 17:58
Arkadaşlar bi sorum olucak durum biraz karışık :) İphone 7 kullanıyorum ama sanırım bu özellik bütün İos10'larda mevcut..Ana ekrandayken ekranı hafifçe aşağı çekince bi bölüm açılıyo hani "Siri Uygulama Önerileri" ve arama bölümü var..Burdaki arama bölümüne ne yazarsak telefondaki bütün uygulamaların (twitter, face, instagram vs.) o arama yapılan kelime ile ilgili geçmişi çıkıyo..Şimdi can alıcı soru..Bu geçmişi nasıl sileriz ? Uygulamayı silmeyi, telefonu sıfırlamayı bile düşündüm :D Umarım güzel bi cevabı vardır :) Ayarlar/ genel/ spotlight araması/ siri önerileri'ni kapatırsanız sorununuz düzelecektir.

_driver_
11-05-2017, 18:23
severek kullandıgım 6s plus ımdan 2 gündür nefret eder hale geldim.
Facebook instagram gibi uygulamalarda. Ekran yukarı aşağı hareket ederken sanki takılmaya basladı.
Orjinal ekran garanti devam ediyor. göndersemmi acaba değişime? başına gelen çözümünü bilen varmı.

Geçen gün aynısı başıma geldi hatta mesaj yazarken de yavaştı restart yapınca düzeldi

WeLeT
11-05-2017, 21:53
Ayarlar/ genel/ spotlight araması/ siri önerileri'ni kapatırsanız sorununuz düzelecektir.

Abi çok teşekkür ederim :) Önerileri kapattığımda olmadı ama alttaki uygulamalardan Twitter'ı kapattığım zaman sorun çözüldü..Tekrardan çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :D

gökan
14-05-2017, 20:22
ya arkdslar ıphone 6s kullanıyorum arka planda muzk nasıl dınlrım safarıden acıyrm sonra ana menuye donuyrm kapanıyr sonra muzık ısrateıne tekrar basıyrm devam etmıyr sarkı telefonun ıcındekı muzıkler calıyr sebebı nedır

mert_can 41
14-05-2017, 23:45
3 yıldır iphone 6 kullanıyorum telefonumdan aşırı memnunum genelde 2 yılda pert eder değişirdim. Ama son 2 aydır telefon şarja bağımlı yaşıyor %14 şarj varken kapanmaya başladı bazende birden %1 oluyor. Bataryam öldü sanırım daha önce başına gelip yaptıran varmı yeni pil takılınca eski sağlığına kavuşurmu kavuşursa ücreti ne kadar olur aşağı yukarı. İphone 7 almak istemiyorum tıpa tıp aynılar üstelik arada fiyat farkı çok.

_driver_
14-05-2017, 23:50
ya arkdslar ıphone 6s kullanıyorum arka planda muzk nasıl dınlrım safarıden acıyrm sonra ana menuye donuyrm kapanıyr sonra muzık ısrateıne tekrar basıyrm devam etmıyr sarkı telefonun ıcındekı muzıkler calıyr sebebı nedır
Yazdığınız dili pek anlamamakla birlikte
Fizy kullanmayı denediniz mi?

FaBeRgE
15-05-2017, 03:25

spotify,fizy iş görür :)

dulger007
15-05-2017, 09:28

Bir güncel, bir umut :(

rebelh
16-05-2017, 10:48
iphone 7 plus ekranını akıllı tvye atmak için hdmi kablolar var önerir misiniz?
birde eski telefondaki watsapı aynen yeni telefona aktarmak istiyorum konuşmalar falan kaybolmadan kendim nasıl yaparım 2 cihazda app kimliğiyle bağlı

Gokhan43
16-05-2017, 20:12
iPhone 6 10.2.1 sürüm telefonum var, ne yedekleme yapabiliyorum (PC ve iCloud dahil) ne de itunes üstünden güncelleme yapabiliyorum.

100 GB boş yer olmasına rağmen bilgisayarda, yedekle dediğimde bu pc üzerinde yeteri kadar boş alan olmadığından yedekleme yapılamıyor hatası veriyor.

DCIM klasöründen fotoğrafları almak istediğimde tümünü seçip kopyalasam bile üçte birini alıyor.

2 gündür kafayı yedirtecek, farklı pc'lerde de denedim ama aynı aynı.

Telefondan güncelleme yapmak şu olaylardan sonra korkuttu açıkçası göçer mi falan diye ama bir fikri/yardımı olabilecek varsa çok sevinirim.

Grimlord
16-05-2017, 20:25
Arkadaşlar 4s kullanıyordum hala ama bugün itibariyle miyadını doldurdu. Sizce 6 32gb mı yoksa SE 32 gb mi almalıyım? Hemen hemen aynı fiyattalar. SE ile 6S özellikleri aynıymış sanırım, tam emin olamadım ama

Silence45
16-05-2017, 21:09
iPhone 6 10.2.1 sürüm telefonum var, ne yedekleme yapabiliyorum (PC ve iCloud dahil) ne de itunes üstünden güncelleme yapabiliyorum.

100 GB boş yer olmasına rağmen bilgisayarda, yedekle dediğimde bu pc üzerinde yeteri kadar boş alan olmadığından yedekleme yapılamıyor hatası veriyor.

DCIM klasöründen fotoğrafları almak istediğimde tümünü seçip kopyalasam bile üçte birini alıyor.

2 gündür kafayı yedirtecek, farklı pc'lerde de denedim ama aynı aynı.

Telefondan güncelleme yapmak şu olaylardan sonra korkuttu açıkçası göçer mi falan diye ama bir fikri/yardımı olabilecek varsa çok sevinirim.
Genel anlamda güncellemelerde en azından ara güncellemelerde silinme olmuyor ama her ihtimale karşı çökerse diye yedek almak şart.
Bütün fotoğrafları birden seçip pc'ye atmaya çalışıyorsanız atmaz. 20-20, 30-30 seçip atarsanız muhtemelen pc'ye kopyalar.

Arkadaşlar 4s kullanıyordum hala ama bugün itibariyle miyadını doldurdu. Sizce 6 32gb mı yoksa SE 32 gb mi almalıyım? Hemen hemen aynı fiyattalar. SE ile 6S özellikleri aynıymış sanırım, tam emin olamadım ama
6 yerine kesinlikle SE tavsiye ederim. 6S'ten ayıran ön kamerası ve 3D touch, ekran harici benim bildiğim fark yok.

Gokhan43
16-05-2017, 22:57
Güncelleme yaptım ama nafile.

İşin garibi, evdeki diğer 2 adet iphone yedeklenebiliyor hem de eski sürüm, benim telefon yedeklenmiyor :) Telefonda ne gibi bir sorun olabilir ki bir de pcde boş yer yok hatası verdiriyor çözemedim.

EREN34
17-05-2017, 06:13
Güncelleme yaptım ama nafile.

İşin garibi, evdeki diğer 2 adet iphone yedeklenebiliyor hem de eski sürüm, benim telefon yedeklenmiyor :) Telefonda ne gibi bir sorun olabilir ki bir de pcde boş yer yok hatası verdiriyor çözemedim.

Son güncellemeyi telefondan mı yaptın?

Tel ile wifi üzerinden yapılan güncellemelerde wifi ın anlık cevap vermemesi yüklemeyi durdurmuyor ancak eksik dosya ile tamamladığından böyle abuk durumlarla karşılaşılabiliyor.

Fotoları sabırla 3te1 3te1 kurtarıp, itunes tan telefona yeniden yazılım yükleyin. Son güncelleme sonrası aldığınız yedeği kurmayın, yeni bir iphone olarak başlatın.

Deneyin, sorun çözüldüyse yedekten sadece rehberi alıp tekrar deneyin.

Bu gibi bozukluklarda telefon düzelse bile hata modu yedeklemenin geri yüklenmsiyle tekrar kendini gösterebiliyor

yusufcan_k
17-05-2017, 07:05
Arkadaslar temiz sorunsuz ciziksiz garantisi mart ta bitmis silver 64gb bayandan cikma
İphone 6 kac tl eder sizce.. Kactan satmali

Gokhan43
17-05-2017, 13:57
Son güncellemeyi telefondan mı yaptın?

Tel ile wifi üzerinden yapılan güncellemelerde wifi ın anlık cevap vermemesi yüklemeyi durdurmuyor ancak eksik dosya ile tamamladığından böyle abuk durumlarla karşılaşılabiliyor.

Fotoları sabırla 3te1 3te1 kurtarıp, itunes tan telefona yeniden yazılım yükleyin. Son güncelleme sonrası aldığınız yedeği kurmayın, yeni bir iphone olarak başlatın.

Deneyin, sorun çözüldüyse yedekten sadece rehberi alıp tekrar deneyin.

Bu gibi bozukluklarda telefon düzelse bile hata modu yedeklemenin geri yüklenmsiyle tekrar kendini gösterebiliyor

iTunes malesef güncelleme de yapmıyor. Güncellemeden önce otomatik yedeklemeye geçiyor ve yeterli alan yok uyarısı verdiğinden güncellemeyi de yapmıyor.

Yetkili servis bile çözemedi. Teknik servise gönderelim ama içindekiler sıfırlanır diyor şaka gibi :)
Zaten derdim içindekileri aktarmak ama anlatamadık :)

Garip bir durum artık yapacak birşey yok. Fotoları tek tek atıp sıfırdan tertemiz bir iphone defteri açacağız gibi görünüyor.

burak_2885
17-05-2017, 14:30
Arkadaşlar size güzel bir soru..

Ben bilgisayarımdan telefonuma video aktarmak istiyorum. Bunun en basit yolu nedir ? iTunestan aktarınca videolar bölümüne atıyor (anasayfadaki videolar bölümü, galeri değil)
Dropbox ile denedim ama bi indiriyor bi indirmiyor falan. Uzantıyı beğenmiyorsa indirmiyor.

B16
17-05-2017, 14:34
Arkadaşlar size güzel bir soru..

Ben bilgisayarımdan telefonuma video aktarmak istiyorum. Bunun en basit yolu nedir ? iTunestan aktarınca videolar bölümüne atıyor (anasayfadaki videolar bölümü, galeri değil)
Dropbox ile denedim ama bi indiriyor bi indirmiyor falan. Uzantıyı beğenmiyorsa indirmiyor.

Kablo ile bağlayarak cihazın içerisinde ki resimler ve videolar alınıyor.

burak_2885
17-05-2017, 14:39
Kablo ile bağlayarak cihazın içerisinde ki resimler ve videolar alınıyor.

Telefonuma aktarmak istiyorum

B16
17-05-2017, 14:44
Telefonuma aktarmak istiyorum

Yanlış okumuşum, iCloud hesabına bilgisayardan giriş yapıp oraya upload etmeyi denedin mi?

burak_2885
17-05-2017, 14:49
Yanlış okumuşum, iCloud hesabına bilgisayardan giriş yapıp oraya upload etmeyi denedin mi?

Şimdi onu deniyorum ama 390mb video :D bakalım..

EREN34
17-05-2017, 19:40
iTunes malesef güncelleme de yapmıyor. Güncellemeden önce otomatik yedeklemeye geçiyor ve yeterli alan yok uyarısı verdiğinden güncellemeyi de yapmıyor.

Yetkili servis bile çözemedi. Teknik servise gönderelim ama içindekiler sıfırlanır diyor şaka gibi :)
Zaten derdim içindekileri aktarmak ama anlatamadık :)

Garip bir durum artık yapacak birşey yok. Fotoları tek tek atıp sıfırdan tertemiz bir iphone defteri açacağız gibi görünüyor.

Fotoları kurtarıp aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi yazılımı sil baştan kurun.

Geçmiş yedeklerinizden birini yükleyip olup bitene bakın

Linkteki yüklemede tüm data uçar, yükleme öncesi yedekleme almaz.

iPhone Temiz Bir Yazılım Yukleme İşlemi | iPhone'unuza Ozel (https://www.gevey.biz/iphone-temiz-bir-yazilim-yukleme/)

academian97
17-05-2017, 21:41
Beyler 621 sayfa olmuş, illaki sorulmuştur ancak ben tekrardan soracağım izninizle.

Yaklaşık 3 yıldır iphone5s kullanıyorum, telefondan memnunum ancak bataryası iyiden iyiye kötüleşti, aliexpressten 5 dolara batarya getirtmiştim ama orjinal olmadığı için telefoncuda taktırtsam mı, taktırtmasam mı diye tereddüt içerisindeyim.
Bu konuda yardıma ihtiyacım var, daha evvel batarya değiştiren oldu mu? Telefonun bozulmasını istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

BarışSever
17-05-2017, 21:57
Beyler 621 sayfa olmuş, illaki sorulmuştur ancak ben tekrardan soracağım izninizle.

Yaklaşık 3 yıldır iphone5s kullanıyorum, telefondan memnunum ancak bataryası iyiden iyiye kötüleşti, aliexpressten 5 dolara batarya getirtmiştim ama orjinal olmadığı için telefoncuda taktırtsam mı, taktırtmasam mı diye tereddüt içerisindeyim.
Bu konuda yardıma ihtiyacım var, daha evvel batarya değiştiren oldu mu? Telefonun bozulmasını istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

sakın taktırmayın.hem güvenliğiniz için hemde performans için

academian97
17-05-2017, 22:40
sakın taktırmayın.hem güvenliğiniz için hemde performans için

Güvenlik derken, patlama olayı mı?

Skyhawk34
18-05-2017, 10:08
Son güncellemeyi yükleyen memnun kalmayan varmı ?

BarışSever
18-05-2017, 20:36
Güvenlik derken, patlama olayı mı?

evet.babamın eski nokia telefonu için aliexpresten batarya almıştım.1 hafta batarya akmış:) daha kötü sonuçlar da olabilirdi

academian97
18-05-2017, 20:41
Peki orjinal batarya satılıyor mu? Maliyeti nedir?

BarışSever
18-05-2017, 22:44
Peki orjinal batarya satılıyor mu? Maliyeti nedir?

hocam çinden vs almamanızı öneririm.
güvenilir yerlerden orjinal almaya çalışın.batarya orjinal olmassa şuanki halinden beter olur.
apple store dan felan değiştirebilrseniz iyi olur.

Anıl E.
19-05-2017, 12:26
İos 10.3.2 güncellemesini yapan var mı ?

Ben yaptım , internette yorumları okudum herkes iyi şeyler yazmıştı özellikle şarz konusunda. Benim gözlemlerim ise gözle görülür şekilde sistemde hızlanma var ama şarz çok azalmaya başladı . Akşam bi reset atıcam umarım düzelir . Telefon 6s

_driver_
19-05-2017, 15:03
Son güncellemeyi yükleyen memnun kalmayan varmı ?

İki arkadaşım yükledi ikisi de şarjın çabuk bitmesinden şikayetçi 6ste

Anıl E.
19-05-2017, 15:09
İki arkadaşım yükledi ikisi de şarjın çabuk bitmesinden şikayetçi 6ste

Yalnız değilmişim o zaman abi içine etti şarjın. Anlamadığım 5s de iyileştiriyor 6s de nasıl kötü hale getiriyor.

academian97
19-05-2017, 21:37
Teşekkürler BarışSever.

Beyler son bi soru daha;
Sürekli telefon değiştirip, yani en son çıkan telefonu alma gibi bir huyum yok; şimdi 3 yıldır kullandığım 5S'in yerine 6S'e geçmek mantıklı mı?
Kabin görevlisi arkadaşım aysonunda Kazakistan'dan veya amerikadan getirebileceğini söyledi; prosedür nedir, hala pasaporta işletme olayı var mı? Ne kadar vergi veriyoruz?

DR059
19-05-2017, 22:14
Merhabalar,

Çarşamba sabahı telefonum suya düştü.
Telefon İphone6, önce bazı tuşlar çalışmıyordu, sonra tüm tuşlar gitti, ve en son olarak komple kapandı cihaz.

Çarşamba akşamından bu yana pirinç tedavisi sürmekte ama maalesef değişen bir şey olmadı.

Sizden ricam; Sakarya - İzmit - İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz, güvenilir bir servis, dükkan var mıdır?

Sizce tahmini masraf nedir?
Yani durduk yere fazladan para saçmak da istemiyorum.

ümitech
19-05-2017, 22:49
Arkadaslar kitlendim cok acil yardım lütfen
Babamın telefonuna güncelleme indirirken telefon dondu itunes a baglayıp oradan güncelledim derken acılırken bi kimlik bilgileri istiyor, ***** babam yaşlı hiçbir bilgisi yok bende bişeyler denedim ama giriş sağlayamadım şu anda telefonu kullanamıyor elimiz kolumuz baglandı rica etsem bir el atarmısınız?

ümitech
19-05-2017, 22:52
Kimlik bilgileri girmeden telefon açılmıyor kaldırıp atacazmı bu telefonu nopacaz yardım lütfen???
Tel iphone 6

_driver_
20-05-2017, 00:10
Iphone destekle görüşmeniz gerekiyor imei numarasından bağlanıp yardımcı olabilirler

Anıl E.
20-05-2017, 09:06
6s sahipleri yeni güncellemeyi kesinlikle yüklemesin . Telefonu sattırır .

Mutu
20-05-2017, 11:13
Ben de 6s kullanıyorum bir olumsuzluğa denk gelmedim ama

KGüneyli
20-05-2017, 11:16
Merhabalar,

Telefon İphone6, önce bazı tuşlar çalışmıyordu, sonra tüm tuşlar gitti, ve en son olarak komple kapandı cihaz.

Çarşamba akşamından bu yana pirinç tedavisi sürmekte ama maalesef değişen bir şey olmadı.

Sizden ricam; Sakarya - İzmit - İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz, güvenilir bir servis, dükkan var mıdır?

Cihaz suyla temas ettikten sonra neden kullanmaya calıstınızki. Direk kapatıp en yakın güvenilir biyere götürücektin.

Suan cok gec olabilir.

Anıl E.
20-05-2017, 11:16
Ben de 6s kullanıyorum bir olumsuzluğa denk gelmedim ama

Olumsuzluk beni buldu demek ki . Yukarıda eray abi de 6s ile ilgili olumsuz yazmış. Eskiden böyle değildi , normal birkaç dakikalık telefon görüşmesinde %6-7 azalıyor birden . %28 ken birden %5 e indi mesela. Hiç yaşamadım bu sorunları. Mesela şimdi foruma giriyorum bu mesajı yazdıktan sonra azalacaktır belli şekilde .

KGüneyli
20-05-2017, 11:17
6s sahipleri yeni güncellemeyi kesinlikle yüklemesin . Telefonu sattırır .

Ben suan güncelliyorum 6s plus ne gibi olumsuzluklr var acaba.

DR059
20-05-2017, 11:32
Cihaz suyla temas ettikten sonra neden kullanmaya calıstınızki. Direk kapatıp en yakın güvenilir biyere götürücektin.

Suan cok gec olabilir.

Kullanmaya devam etmedim aslında.
Özet geçmeye çalışmıştım ama anlatayım.

Telefonu kapatmaya çalıştığımda; dokunmatik ekran çalışmadığı ne tuş kilidini açabildim ne de telefonu kapatabildim.
Sonra; telefonu reset yaparak kapatmaya çalıştığımda ise; telefon her defasında kendi başına tekrardan açıldı.

Özetle güvenilir bir yer arayışım halen devam etmekte...

Anıl E.
20-05-2017, 11:55
Ben suan güncelliyorum 6s plus ne gibi olumsuzluklr var acaba.

Benim şarj berbat bir noktaya geldi. Tek olumsuzluk bu ,bana kalırsa en önemlisi zaten ama telefon roket gibi.

Umut_Akkuş
20-05-2017, 19:15
Merhabalar,

izmit outlet center da apple servisi var bir bakın derim.

onursumer
20-05-2017, 19:27
Merhabalar,

biraz geç kalınmış olabilir , genede işi bilen biri açıp kontrol ederse kurtarabilir

Kimlik bilgileri girmeden telefon açılmıyor kaldırıp atacazmı bu telefonu nopacaz yardım lütfen???
Tel iphone 6

fatura ile apple'a başvurmanız gerekli

Vtec
20-05-2017, 21:02
Bu ara 7 veya 7plus düşünüyorum. En uygun nerden alabilirim acaba :soru:

Silence45
21-05-2017, 21:23
Güncellemede sorun yaşayanlar telefonu sıfırlar ise muhtemelen genel hatalar bir nebze olsun düzelir.

İbrahim33
22-05-2017, 22:29
Kullanmaya devam etmedim aslında.
Özet geçmeye çalışmıştım ama anlatayım.

Telefonu kapatmaya çalıştığımda; dokunmatik ekran çalışmadığı ne tuş kilidini açabildim ne de telefonu kapatabildim.
Sonra; telefonu reset yaparak kapatmaya çalıştığımda ise; telefon her defasında kendi başına tekrardan açıldı.

Özetle güvenilir bir yer arayışım halen devam etmekte...

Hiç uğraşıpta paranı falan harcama bence. harcayacağın tamir parasına yazık. Sıvı teması alan elektronik cihaz hiçbi türlü düzen tutmaz. geçmiş olsun.

Jön Türk
23-05-2017, 21:54
5 aylık iphone 7 128gb jet black yapacağı fiyat nedir ? Kullanıma bağlı %5lik deformasyon var

B!Rtan
27-05-2017, 17:20
bu hafta abd den 7 plus 32gb aldım. tax dahil 810$.

mrtngn
27-05-2017, 17:42
Şarjın hızlı düşmesini güncelleme gelmeden önce yazmıştım ama güncellemeden sonra iyice bokunu çıkardılar. 6s'te çatır çatır düşüyor şarj

melihyilmaz
28-05-2017, 09:49
Ya bu yurt dışından gelen iphone ların burda garanti veriyorlarmı daha. En son boyle bir muhabbet donuyordu.

Cihan9
29-05-2017, 15:07
Dün akşam itibari ile kulandığım telefon benden bu kadar dedi ve gitti. Telefona çok yüksek meblağlar bağlayan birisi değilim ve her hangi bir sorun olmazsa minimum 2-3 yıl kullanırım. 5s veya 6 düşünüyorum daha üstüne çıkmaya gönlüm el vermiyor. Birde bu fiyatların biraz altına samsung j7 düşünüyorum. Apple kullananlarda bir yardım alayım dedim. Özellikler 5s-6 arasında tercih edilen hangisi olmalı? şimdiden teşekkürler.

twin
29-05-2017, 19:12
macbook pro'da mac versiyonu olmayan bir online oyunu çalıştırmak istiyorum nasıl yaparı (oyun steamdde var )

melihyilmaz
30-05-2017, 09:29
Dün akşam itibari ile kulandığım telefon benden bu kadar dedi ve gitti. Telefona çok yüksek meblağlar bağlayan birisi değilim ve her hangi bir sorun olmazsa minimum 2-3 yıl kullanırım. 5s veya 6 düşünüyorum daha üstüne çıkmaya gönlüm el vermiyor. Birde bu fiyatların biraz altına samsung j7 düşünüyorum. Apple kullananlarda bir yardım alayım dedim. Özellikler 5s-6 arasında tercih edilen hangisi olmalı? şimdiden teşekkürler.

eğer 5 kasa sizi memnun ederse se alın derim. şu anda 7 ile aynı klasmanda en az 5 sene daha gideri var.

KGüneyli
30-05-2017, 09:31
Ya bu yurt dışından gelen iphone ların burda garanti veriyorlarmı daha. En son boyle bir muhabbet donuyordu.

Pasaport kaydı varsa, Garantili modelse hala devam ediyor.
Bi ara öyle bir söyleti cıktı ama. Suan sıkıntı yok.

serkanokan
30-05-2017, 10:07

İphone SE nokta atışı olur.

Cihan9
30-05-2017, 11:01
İphone SE hiç aklımda yoktu onuda alayım kritere. TEşekkürler. Birde 6 için düşünceleriniz nedir? hiç iphone kullanmadım malesef hiç bilgim yok :( güncel olması açısından 6 da düşünüyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum. Teşekkrler şimdiden.

melihyilmaz
30-05-2017, 11:10
İphone SE hiç aklımda yoktu onuda alayım kritere. TEşekkürler. Birde 6 için düşünceleriniz nedir? hiç iphone kullanmadım malesef hiç bilgim yok :( güncel olması açısından 6 da düşünüyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum. Teşekkrler şimdiden.

şimdi sıralamayı şçyle yapayım

6 ile 6s arasında işlemci farkı var ve nitekim eski bir cihaz örneğin eline telefonu aldıgında ekran acılmaz yada siri sürekli seni dinlemez sadece sarj modunda dinler.
Bunların tümü 6s ve sonrası telefonlarda vardır.

Se ise performans acısından 6s ile 7 arasındadır. Hatta kimi testlerde 7 yi bile geciyor. Kasa ve işlemci uyumu mukemmel applle bu kasada se ile show yaptı deyim yerindeyse.
Kısacası 6 alacagına se al daha uzun ömürlü olur.

EREN34
30-05-2017, 11:22

Vermiyorlar. Benim pil değişim programındaki telefonumu bile servise almadılar.

süleymann
30-05-2017, 13:22
bir haftalık 7 plus şarjı 6 ile aynı gidiyor normalmi sizce?

yusufcan_k
30-05-2017, 14:07

6 nın şarjı normal gitmiyodur bence :D

burak10
30-05-2017, 14:16

Şarj süreniz nasıl? kullanım çokmu?

fthdrn
30-05-2017, 23:45
Son guncelleme ile 5s de uygulamalar arasi geciste gozle gorulur iyilesme var.

süleymann
31-05-2017, 10:02
Şarj süreniz nasıl? kullanım çokmu?

Şarj süresi akşam takıyorum sabah cıkartıyorum.

6 nın şarjı normal gitmiyodur bence :D

Olay cok kullanımla alakalıymış�� Dün sadece telefon görüşmesi için kullandım akşam %60 dı.
Cok iyi gidiyormuş şarjı ��

.::EmrE::.
31-05-2017, 10:50
Hangi oyun?

31-05-2017, 10:53
macbook pro'da mac versiyonu olmayan bir online oyunu çalıştırmak istiyorum nasıl yaparı (oyun steamdde var )

Hangi oyun?

twin
31-05-2017, 11:01
Hangi oyun?

metin2 :D :D

Kahn23
31-05-2017, 11:38

Pasaport kaydı varsa, Garantili modelse hala devam ediyor.
Bi ara öyle bir söyleti cıktı ama. Suan sıkıntı yok.

Vermiyorlar. Benim pil değişim programındaki telefonumu bile servise almadılar.

Bu hala resmiyete kavuşmuş bi bilgi değil. Arkadaşım Zorlu Apple'a sordu garanti geçerli dedi ve geldi buradan (Kıbrıs) 7+ aldı döndü.
Buradaki Apple bayi arkadaşım. Ona sordum biz çatır çatır cihazları Tr'de de garanti kapsamında olacak şeklinde satıyoruz dedi.

EREN34
31-05-2017, 12:01
Bu hala resmiyete kavuşmuş bi bilgi değil. Arkadaşım Zorlu Apple'a sordu garanti geçerli dedi ve geldi buradan (Kıbrıs) 7+ aldı döndü.
Buradaki Apple bayi arkadaşım. Ona sordum biz çatır çatır cihazları Tr'de de garanti kapsamında olacak şeklinde satıyoruz dedi.

Bende apple TR Destek ile telefonda görüştüm. Hizmet alamayacağımı söylediler. Hatta ben ikna olmayınca konferans görüşmeye bir İngiliz dahil oldu ve tartışma sonucu hiç bir yere varamadık.

Bildiğin randevu alınabilen ve pil değişim programına dahil bir cihazın pilini değiştirecek servis neresi var?

Kahn23
31-05-2017, 12:12
Bende apple TR Destek ile telefonda görüştüm. Hizmet alamayacağımı söylediler. Hatta ben ikna olmayınca konferans görüşmeye bir İngiliz dahil oldu ve tartışma sonucu hiç bir yere varamadık.

Bildiğin randevu alınabilen ve pil değişim programına dahil bir cihazın pilini değiştirecek servis neresi var?

Valla uzun zamandır Tr'de değilim ama takip ettiğim kadarıyla söyliyim. Alttaki linkten bi sor istersen. Ben de zamanında pil değişimi yaptırmıştım.

Artı Troy (http://www.arti.net.tr/servis)

EREN34
31-05-2017, 12:36
Valla uzun zamandır Tr'de değilim ama takip ettiğim kadarıyla söyliyim. Alttaki linkten bi sor istersen. Ben de zamanında pil değişimi yaptırmıştım.

Artı Troy (http://www.arti.net.tr/servis)

Çok sağol :)

KGüneyli
31-05-2017, 14:37
değişim yapılıyor.

Ben yurt dısı 7 aldım 1 hafta önce değişim için yolladım ısınma dan dolayı. Değişim cıkmış bugun yarın gelir.

osmanaydo
01-06-2017, 11:04
Ekrana şu ileti geldiğinde telefon donuyor.
Yeniden başlatmadan gitmiyor.
https://c1.staticflickr.com/5/4222/34895655181_625daff0ec_c.jpg (https://flic.kr/p/VaBmxg)image (https://flic.kr/p/VaBmxg) by os (https://www.flickr.com/photos/7505423@N02/), on Flickr

Bu tip mesaj almayı kapatabileceğim bir yol bilen varsa duacı olurum. :)

Silence45
01-06-2017, 11:39
Orada yazan mesajı atmanız yeterli. IZINIPTAL olanı.

osmanaydo
01-06-2017, 14:56

Hahahaha
Yazıyomuş ya, sağol kardeşim. :)

01-06-2017, 19:39
metin2 :D :D

Tek yapabileceğiniz BootCamp ile Windows kurmak veya uğraşamam diyorsanız Parallels Desktop 12 yazılımını satın alıp sanal bir windows kurmanız.Böylece işletim sisteminizden ayrılmadan, sanki bir uygulama çalıştırıyormuş gibi Windows çalıştırıp Metin 2 oynayabilirsiniz.

twin
01-06-2017, 21:24
Tek yapabileceğiniz BootCamp ile Windows kurmak veya uğraşamam diyorsanız Parallels Desktop 12 yazılımını satın alıp sanal bir windows kurmanız.Böylece işletim sisteminizden ayrılmadan, sanki bir uygulama çalıştırıyormuş gibi Windows çalıştırıp Metin 2 oynayabilirsiniz.

teşekkür ederim :)

Jön Türk
05-06-2017, 22:50
İos 11 resmi olarak duyuruldu

Matchless
05-06-2017, 23:38
bi konu hakkında danışmak istedim.
Maal um siteden iPhone 7 plus 128 gb bakıyorum. aklım yurtdışı telefonlarda fakat güvenmelimiyim merak ediyorum. Mağazadan satılık şeklinde paylaşıyorlar aldığımda bir problem olsa sıkıntı yaşar mıyım acaba kaşeli imzalı yazı veya fatura alsam. Birde Amerika cihazı diyorlar bunu Nasıl anlayabilirim. Yoksa hiç o toplara girmemeliyim. Sürçü lisan olduysa affola telefondan yazdım düzeltebildiğim kadar

mrtngn
10-06-2017, 17:23
İtunes ile kafayı yemek üzereyim ne aptal bi programdır bu yaa..

Telefonu itunes üzerinden bilgisayara yedeklemek istiyorum fakat itunes kurarken win7 sp1 ve üzeri istiyor sp1 zor bela yükledim bu sefer windows lisansı patladı.

Win7 sp1 olmadan ben bu programı kullanamaz mıyım ?

Skyhawk34
11-06-2017, 11:17
Itunes kullanmıyorum çok mutluyum.

Adamlar işleri nasıl zorlaştırırız diye düşünmüşler itunesı icat etmişler. Farklı programları deneyin çok kolay.

lethaldoze
11-06-2017, 14:37
Ayda 2,99 tl ye 50gb alan aldım. Gece şarzda ve wifi açksa otomatik yedekliyor sürekli.

mrtngn
11-06-2017, 14:48
Alternatif varsa hemen denicem kafayı yedirtti lanet olası..

Benim işimi 10 gb bile görür ahım şahım bi yedek yok.. Sadece fotoğrafları bilgisayara atayım orda dursun temiz bi kurulum yapayım istedim demez olaydım

Frid
11-06-2017, 15:16
uzun ara sonrası tekrar bir hevesle aldığım iphone se cihazımı elden çıkartarak. android e geri döndüm.

Silence45
11-06-2017, 15:25

Benim işimi 10 gb bile görür ahım şahım bi yedek yok.. Sadece fotoğrafları bilgisayara atayım orda dursun temiz bi kurulum yapayım istedim demez olaydım

PC'ye kablo ile bağladıktan sonra direk telefonda çıkan uyarıya "Güven" dedikten sonra medya aygıtı olarak görüyor bilgisayar. Telefonun içindeki bütün resimleri direk kopyala&yapıştır ile atabilirsiniz. Tekrardan telefona atmak istediğinizde alternatif programlar iş görüyor. Itools vardı hala güncel ise. Ben telefona resim atmayı bıraktığımdan programları da bıraktım. Müzik dinlemek içinde fizy veya Spotify kullandığımdan ara programa hiç ihtiyaç kalmıyor.
Eğer illaki telefona o resimleri atmam gerek dersenizde google drive uygulaması var. Bilgisayardan oraya yüklerseniz her daim telefonunuzda olmasa bile uygulamada olacağından indirebilirsiniz veya erişebilirsiniz. Ben bu kombinasyon ile neredeyse telefonun hafızasını hiç kullanmıyorum. Gerektiğinde Google Drive uygulamasından telefondan bilgisayara da atabiliyorsunuz sadece internet aracılığıyla her an.

EREN34
11-06-2017, 15:40
bi konu hakkında danışmak istedim.
Maal um siteden iPhone 7 plus 128 gb bakıyorum. aklım yurtdışı telefonlarda fakat güvenmelimiyim merak ediyorum. Mağazadan satılık şeklinde paylaşıyorlar aldığımda bir problem olsa sıkıntı yaşar mıyım acaba kaşeli imzalı yazı veya fatura alsam. Birde Amerika cihazı diyorlar bunu Nasıl anlayabilirim. Yoksa hiç o toplara girmemeliyim. Sürçü lisan olduysa affola telefondan yazdım düzeltebildiğim kadar

Daha önce aktivasyon yapılmadığından emin olun yeter. Benim cihazım yurtdışı. Arkadaşıma aldırdım ve faturası Allah Kerim. Şu an serviste garantiden pili değişiyor.

serkanokan
11-06-2017, 15:45

Google fotoğraflar kullanabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafları gerçek çözünürlükte yedeklemek için 15gb, gayet yeterli bir çözünürlükte yedeklemek için ise sınırsız alana sahipsiniz. Ayrıca aynı google fotoğraflar hesabı ile bilgisayar, tablet, telefon kısacası tüm cihazlarınızdaki fotoğrafları tek bir hesapta yedekleyebilirsiniz.

mrtngn
11-06-2017, 19:31
Herkese teşekkür ederim yöntemlerin hepsini denicem artık bulaşmak istemiyorum itunes 'a

Skyhawk34
16-06-2017, 12:36
ses azaltma yükseltme tuşum çalışmamaya başladı acaba nedeni nedir telefon 5s
ben pislik ve toz diye düşünüyorum ama eminde değilim

fthdrn
16-06-2017, 17:21
ses azaltma yükseltme tuşum çalışmamaya başladı acaba nedeni nedir telefon 5s
ben pislik ve toz diye düşünüyorum ama eminde değilim

Benim aklıma birşey geliyor ama buraya yazmıcam mesaj atarım.

salih_560
16-06-2017, 18:14
iphone 6s 64 gb şarjı yetmiyor artık birde ısınma sorunu var telefon garantili değişim yaparlar mı acaba ??

twin
18-06-2017, 09:37

Bu paralell desktop işi aklıma yattı tek bir şey takıldı aklıma bunun içinde windows 10 falan gelmiyor değil mi kendim satın almam veya yüklemem gerekiyor

mert_can 41
19-06-2017, 02:24
iphone 6s 64 gb şarjı yetmiyor artık birde ısınma sorunu var telefon garantili değişim yaparlar mı acaba ??

Sanırım yazılımsal bir problem bu heralde çünkü aynı sorunlar benim iphone 6 telefonumda da oluştu son 2 aydır. Şuan üstelik aşırı yavaş çalışmaya başladı youtube çalışmıyor. Yazılım güncellemek istiyorum hata veriyor. Kafayı yemek üzereyim şarj konusuna girmiyorum bile %17 de kapanıyor bazen günde 3 kere şarja takıyorum. Eylüle kadar nasıl dayanıcam en ufak fikrim yok umarım yeni iphone 8 çabuk gelir yoksa dayanmıyor telefonum.

phoenixs
19-06-2017, 02:28
Beyler iphone7 YouTube Videolar görünüyor ama oynatmıyor hücresel veri WiFi ağ bağlantısı sıfırlama yaptım fayda Yok çözüm bilen var mı ?

mertkan
19-06-2017, 02:39
iphone 7 imde lte açıkkkan youtube videolarını açmıyor doluyor gösteriyor

wifiye baglayınca açılıyor sorun nedir arkadaşlar?

FaBeRgE
19-06-2017, 03:33
ayrı bir konu açmanıza gerek yoktu, bu konudan devam, inşAllah probleminiz çözülür, kendi cihazım garantiye gittiğinden açıp açmadığını bilmiyorum :D

salih_560
19-06-2017, 08:21
Sanırım yazılımsal bir problem bu heralde çünkü aynı sorunlar benim iphone 6 telefonumda da oluştu son 2 aydır. Şuan üstelik aşırı yavaş çalışmaya başladı youtube çalışmıyor. Yazılım güncellemek istiyorum hata veriyor. Kafayı yemek üzereyim şarj konusuna girmiyorum bile %17 de kapanıyor bazen günde 3 kere şarja takıyorum. Eylüle kadar nasıl dayanıcam en ufak fikrim yok umarım yeni iphone 8 çabuk gelir yoksa dayanmıyor telefonum.

Aynen kardeşim sorun bu %1 oldumu telefon kilitleniyor birşeyler oluyor telefona bakalım inşallah yazılımsaldır ...

burak_2885
19-06-2017, 08:28
Youtube problemi düzelmiş sanırım dün akşam bende de sıkıntılıydı şuan hem wifi hem LTE açıyor

Emre Akçay
19-06-2017, 08:59
Şuan bende de Wi-fi bağlantısı görüp bağlanıyor, fakat herhangi bir siteye giremiyorum. 4G'den giriyor. Yada VPN ile bağlanınca yine giriyor. Ama normal Wi-fi bağlantısından giremiyorum. Başka modeme bağlanıp denedim yine olmadı. Ağ ayarlarını sıfırladım farketmedi. Çözümü bilen var mı?

Ahmet Saraçoğlu
19-06-2017, 11:07
İki gündür YouTube açamıyorum.başına gelen var mı?

B.Koçer
19-06-2017, 11:46
İki gündür YouTube açamıyorum.başına gelen var mı?

+1 belki basmıslardır sınırı :D

burak_2885
19-06-2017, 12:56
+1 belki basmıslardır sınırı :D

Bence sınırla alakalı bişey değildi ya sunucularla ilgili bi sıkıntı vardı sanırım. Dün ben de açamadım arabada şarkı dinliycektim içimde kaldı resmen teybi kapattım sonra :D Bugün düzelmiş

mert_can 41
19-06-2017, 15:25
Benim telefon düzelmedi daha youtube videoları açılmıyor :(

phoenixs
19-06-2017, 16:59
Beniöde düzelmedi neyler çözüm bilen vsr mı

lethaldoze
23-06-2017, 10:04
Benim sesli klavye çalışmıyor. Ayarlardan açtım kapadım açtım fayda etmedi. Neden acaba

Alpii
26-06-2017, 18:18
Selamın aleyküm, hayırlı bayramlar herkese.

5S'im var. Kendi kendine kapanıyor bir kaç aydır. Mesela telefonu kullanırken sıkıntı yok ama ne zaman işim bitince ekranı kapatıyorum o zaman genelde telefon kapanmış oluyor. Ancak hard format yöntemiyle bi daha açabılıyorum bi 5 dk sonra. Bataryası kötü durumda zaten. Sizce yazılımsal mı sorun yoksa donanımsal mı ? Telefoncu buyuk ıhtımal bataryan bitmiştir ondan dolayı olabilir dedi ama değişip devam ederse boşa para vermiş olucam.?

mkerim
28-06-2017, 08:10

en son güncellemelerden sonra bende de aynı sorun var

SerkanYazgan.
29-06-2017, 00:42
Arkadaşlar bugün yanlışlıkla gelen bildirimden sürüm güncellemesini tıklamışım farketmeden ve telefon güncellemeyi bitirip açılırken support.apple.com/iphone/restore ekranında itunes logosunda kaldı. Yedeğide yok. İtunesten sürümü indirip güncelleme yaptığımda iphone geri yüklenirken bir hata oluştu 14 hatasını veriyor. İpsw olarak indirip denedim yine aynı hata. Bunu nasıl çözebilirim? Bilgilerimi kaybetmemem gerekiyor.

İtunes sürümü güncel, internette araştırdım fakat tam çözümü bulamadım. Başına gelen varmı ?

salih_560
29-06-2017, 01:14
en son güncellemelerden sonra bende de aynı sorun var

Abi ben günde 2 kere şarj ediyorum artık eski performanslı hiç bir alakası kalmadı büyük ihtimal yazılımsal ben öyle anlıyorum artık inşallah düzelir düzelmezse zaten garantiye gidecek .....

johnie
11-07-2017, 10:05
selamlar,
geçen gün arkadaşın telefonuna format attık. iCloud ile yedekledik. Yedeklemeyi geri yükledikten sonra bu iPhone' u onayla uyarısı çıkıyor.
Bu iPhone' u onaylamak için iCloud'a giriş yapmış diğer aygıtlarınız dan birine gidin demektedir fakat başka iCloud açık cihaz yok, ne yapabiliriz ?

osmanaydo
12-07-2017, 09:02

Değişik kılıklarda gelmeye devam ediyor.
"Geri" "Vazgeç" "Kabul Et" hiçbiri çalışmıyor.
Siriye bir uygulama açtırıp kurtuldum.

https://farm5.staticflickr.com/4295/35872387655_d1461cd503_z.jpg (https://flic.kr/p/WDVn5k)image (https://flic.kr/p/WDVn5k) by os (https://www.flickr.com/photos/7505423@N02/), on Flickr

Silence45
12-07-2017, 09:08
Değişik kılıklarda gelmeye devam ediyor.
"Geri" "Vazgeç" "Kabul Et" hiçbiri çalışmıyor.
Siriye bir uygulama açtırıp kurtuldum.

https://farm5.staticflickr.com/4295/35872387655_d1461cd503_z.jpg (https://flic.kr/p/WDVn5k)image (https://flic.kr/p/WDVn5k) by os (https://www.flickr.com/photos/7505423@N02/), on Flickr

Bu seferde belirtilen numarayla görüşme denenebilir. Öyle belirtmişler en azından.

osmanaydo
12-07-2017, 09:10
Bu seferde belirtilen numarayla görüşme denenebilir. Öyle belirtmişler en azından.

Mesaj kaynağını engellemekten ziyade, telefonun bu tip mesajları almamasını sağlayabilsem daha iyi olacak.

Silence45
12-07-2017, 09:13
Mesaj kaynağını engellemekten ziyade, telefonun bu tip mesajları almamasını sağlayabilsem daha iyi olacak.

Bu şekilde karartmalı ekran mesajları, sadece turkcell'den gelmekte. O yüzden aramaktan başka çare yok. Ben, bana gelen mesajları engellediğim halde gelmeye devam ediyor, hatta artık engellemiyor telefon.

serkanokan
23-07-2017, 17:05
İPhone SE telefonumun ekranı, sağ üst köşesinden başlayarak sağ orta kısmına kadar olan bölgede kasaya tam yapıştırılmamış gibi ve gevşek duruyor, parmağımla bastırdığımda esniyor.
Diğer bir deyişle ekranın sağ üstüne parmağımla bastırdığımda 1-2mm içeri giriyor. Telefonumu şimdiye kadar yere hiç düşürmedim.

Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu? Garantiye verdiğimde bir çözüme ulaşabilir miyim?

Safran
24-07-2017, 12:52
arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım son zamanlarda (yaklaşık 10 gündür) bataryam çok çabuk bitiyo yani elime alıp 10 dk kurcalarsam %20-%30 lara düşüyor acaba bataryasımı bitti yoksa başka bir sorunmu var ?

mrtngn
25-07-2017, 08:52
6s 'te uzun zamandır şarj sorunu yaşıyorum fakat bu ara iyice berbat hale geldi. Resmen 2'şer 2'şer düşüyor şarj

canatakann
25-07-2017, 23:27
İPhone SE telefonumun ekranı, sağ üst köşesinden başlayarak sağ orta kısmına kadar olan bölgede kasaya tam yapıştırılmamış gibi ve gevşek duruyor, parmağımla bastırdığımda esniyor.
Diğer bir deyişle ekranın sağ üstüne parmağımla bastırdığımda 1-2mm içeri giriyor. Telefonumu şimdiye kadar yere hiç düşürmedim.

Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu? Garantiye verdiğimde bir çözüme ulaşabilir miyim?

Benzer problemle 6 modelinde karşılaşan arkadaşım olmuştu değişim için onaylanmıştı eğer yeni cihaz değilse sizinde aynı sebepten olduğunu tahmin ediyorum batarya şişme probleminden kaynaklandığını,ekrana arkadan baskı yaptığı için yerinden oynamaya sebep olduğu söylenmişti.

serkanokan
26-07-2017, 10:20
Benzer problemle 6 modelinde karşılaşan arkadaşım olmuştu değişim için onaylanmıştı eğer yeni cihaz değilse sizinde aynı sebepten olduğunu tahmin ediyorum batarya şişme probleminden kaynaklandığını,ekrana arkadan baskı yaptığı için yerinden oynamaya sebep olduğu söylenmişti.

sağolun hocam, bugün için randevu aldım zaten servisten, götürelim bakalım ne diyecekler.

Mehmet Opc
26-07-2017, 14:28
iphone 6 var ve telefonumun bataryasının ömrü doldu değiştirmek istiyorum zorlu apple 350 lira fiyat çekti. İstanbul içi orjinal pil değişimi yapan bir yer varmı güvenebileceğim yada pili ben satın alıyım telefoncuda değiştirtirim sorun değil

Kadyr
26-07-2017, 15:09
iphone 6 var ve telefonumun bataryasının ömrü doldu değiştirmek istiyorum zorlu apple 350 lira fiyat çekti. İstanbul içi orjinal pil değişimi yapan bir yer varmı güvenebileceğim yada pili ben satın alıyım telefoncuda değiştirtirim sorun değil

power eski bir yer.
Cep Telefonu Tamir Servisi (https://www.trioservice.com/)
burasıda yeni açılmış power a rakip. telefoncu arkadaşım söylemişti bana iyi yer diye. ikiside iyi aslında.

Kadyr
26-07-2017, 15:10
power eski bir yer.
burasıda yeni açılmış power a rakip. telefoncu arkadaşım söylemişti bana iyi yer diye. ikiside iyi aslında.

Elektropower – iPhone Teknik Servis (http://iphoneteknikdestek.com/)
power ın linki atmamışım.

Mehmet Opc
26-07-2017, 17:33
power eski bir yer.

Burayla konuştum 150 lira ve orjinal dedi bakalım hafta sonu gidicem inşallah sorun yaşamam :)

Teşekkür ederim yardımınızı için

Kadyr
26-07-2017, 17:58
Burayla konuştum 150 lira ve orjinal dedi bakalım hafta sonu gidicem inşallah sorun yaşamam :)

Teşekkür ederim yardımınızı için

Benim hic isim olmadi ama eskiden bu sektorde oldugum icin ismini duydum ve memnun kalindigini biliyorum. Inşallah sizde memnun kalirsiniz

İbrahim33
28-07-2017, 22:38
Bu kişiyi ben eklemedim. haritaya tıklayınca konum açılıyor. nedir bu bilen var mı ?

https://i.hizliresim.com/7Nd63m.png

Skyhawk34
29-07-2017, 06:44
benim telefonda son eklediğim bi 10-15 kişiyi rehberden silmiş. bi acayip.

Birde sorum olacak İOS 10.3.3 ' e geçen varmı ? Eğer geçenler varsa telefonda ne değişti ? + ve - leriyle yazabilirmi ?

serkanokan
29-07-2017, 08:46

sağolun hocam, bugün için randevu aldım zaten servisten, götürelim bakalım ne diyecekler.

Telefonu yaşadığım şehirdeki apple store'a götürdüm. Baktıkları an ekran değişim kararı verdiler ve "1 SAAT SONRA!!!!!" ekran,kulaklık ve home butonunu sıfırlayıp teslim ettiler.
Hayatımda böyle bir şey görmedim, Türkiye'de yetkili veya özel farketmez, teknik servisi adıma tahsis etsem herhalde aynı sürede değiştirirlerdi yine :D :D

benim telefonda son eklediğim bi 10-15 kişiyi rehberden silmiş. bi acayip.
Birde sorum olacak İOS 10.3.3 ' e geçen varmı ? Eğer geçenler varsa telefonda ne değişti ? + ve - leriyle yazabilirmi ?

Benim şu an 10.3.3, bence değişen bir şey yok.

Skyhawk34
29-07-2017, 10:50
10.3.3 ' te şarjla yada başka türlü yazılımsal sorun yaşayan oldumu ?

EREN34
29-07-2017, 10:57
10.3.3 ' te şarjla yada başka türlü yazılımsal sorun yaşayan oldumu ?

7 red de şarj ciddi iyileşti

free-hifi
30-07-2017, 19:19
http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV000004FKM6

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8T

Arkadaslar iki cihaz da piyasaya göre 300 400 ucuz hepsi burada direk kendisi satiyor sıkıntı olmasın. Hepsi buradadan iphone alan var mı?

EREN34
30-07-2017, 19:34
http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV000004FKM6

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8T

Arkadaslar iki cihaz da piyasaya göre 300 400 ucuz hepsi burada direk kendisi satiyor sıkıntı olmasın. Hepsi buradadan iphone alan var mı?

Normalde dist. firma 2 yıl garanti için önemli ama satıcı hepsiburada olduğundan sorun olacağını sanmam abi

melihyilmaz
01-08-2017, 21:28
ios 11 beta 4 baya baya stabil calısıyor arkadaslar beta1 den beri yüklüyorum neredeyse hiç hata görmedim beta 4 de

alp1903
02-08-2017, 09:37
ip8 kesin gelicek dimi arkadaşlar?

Tunacan
04-08-2017, 10:30
telefon şarjda %98 de kaldı. yarım saattir bu durumda. sebebi ne olabilir?

Kadyr
04-08-2017, 10:37
bazen oluyor kapat aç yapınca düzeliyor

Safran
07-08-2017, 14:10
arkadaşlar ıphone 6 var son 20 gündür şarj eğer oyun oynarsam veya facebook falan takılırsam %80 den %20 15 dk da düşüyor bataryasımı bitti yoksa virüs bulaşma olayı ios lerdede varmıdır son güncellemeyi kurduktan sonra oldu gibi geliyor sizce sorun nerdedir?

Shadow_Dancer
07-08-2017, 14:26
arkadaşlar ıphone 6 var son 20 gündür şarj eğer oyun oynarsam veya facebook falan takılırsam %80 den %20 15 dk da düşüyor bataryasımı bitti yoksa virüs bulaşma olayı ios lerdede varmıdır son güncellemeyi kurduktan sonra oldu gibi geliyor sizce sorun nerdedir?

Batarya düzenine dikkat edin.. Tam boşaltın sonra tam şarj olana kadar fişten çekmeyin, orijinal ekipman kullanın. Bunlara ragmen düzelmiyorsa batarya sizlere ömür. Deji marka olanını oneririm..

korkmazz
08-08-2017, 01:11
Arkadaşlar merhabalar ıphone 7 nin ekranı kırıldı bu gün ortalama fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır nerde yaptırmamı tavsiye edersiniz cihazımın 1,5 yıl daha garantisi var bazı telefoncular yaparsak garanti dışı kalır diyor bazısında garantisi bozulmaz diyor nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

melihyilmaz
08-08-2017, 07:11
Arkadaşlar merhabalar ıphone 7 nin ekranı kırıldı bu gün ortalama fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır nerde yaptırmamı tavsiye edersiniz cihazımın 1,5 yıl daha garantisi var bazı telefoncular yaparsak garanti dışı kalır diyor bazısında garantisi bozulmaz diyor nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

sanırım grantisi olan cihazları apple piyasa neredeyse piyasa fiyatına tamir ediyor garantiside bitmemiş olur.

iPhone Servis Fiyatlandırması - Apple Destek (https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing)

Skyhawk34
08-08-2017, 11:28
Kendi bataryamı 6-7 ayda bir değiştiriyorum. Orjinali sizlerde biliyorsunuz kendinizi kandırmayın, piyasada yok.

Safran
08-08-2017, 13:58
Batarya düzenine dikkat edin.. Tam boşaltın sonra tam şarj olana kadar fişten çekmeyin, orijinal ekipman kullanın. Bunlara ragmen düzelmiyorsa batarya sizlere ömür. Deji marka olanını oneririm..

abi biraz baktımda 6'nın deji olanından stokta yok çoğu yerde acaba 6s bataryası olurmu?

EREN34
08-08-2017, 14:45
abi biraz baktımda 6'nın deji olanından stokta yok çoğu yerde acaba 6s bataryası olurmu?

Olmaz. 10krtr

300E
08-08-2017, 16:27
Arkadaşlar merhaba, şuan sıfır 32 GB 7 Plus alıp pasaporta kaydetme işlemi ne kadar mantıklı? Cihaz 2800 e geliyor, 150 de kayıt desek, ıvırı zıvırı bize 3000 e maal olacak, renk olarak mat siyah olanını istiyorum. Sizce 1 ay daha bekleyip yeni modelin çıkıp fiyatının düşmesini mi beklemek lazım? Pek fiyat düşeceğini zannetmiyorum da, bu arada 1 sene garanti olayı devam ediyor sanırım.

serkanokan
08-08-2017, 18:12
Arkadaşlar merhaba, şuan sıfır 32 GB 7 Plus alıp pasaporta kaydetme işlemi ne kadar mantıklı? Cihaz 2800 e geliyor, 150 de kayıt desek, ıvırı zıvırı bize 3000 e maal olacak, renk olarak mat siyah olanını istiyorum. Sizce 1 ay daha bekleyip yeni modelin çıkıp fiyatının düşmesini mi beklemek lazım? Pek fiyat düşeceğini zannetmiyorum da, bu arada 1 sene garanti olayı devam ediyor sanırım.

Önceden yeni model çıktığında eskisi 100dolar ucuzluyordu. Eğer şu anki 7Plus fiyatıyla aynı fiyat olacaksa eğer, 7S Plus almak almak çok daha mantıklı olur bence.
İPhone 8'in Amerika fiyatının 1000 dolar civarında olacağı söylentileri var hep.

300E
08-08-2017, 18:22
Önceden yeni model çıktığında eskisi 100dolar ucuzluyordu. Eğer şu anki 7Plus fiyatıyla aynı fiyat olacaksa eğer, 7S Plus almak almak çok daha mantıklı olur bence.
İPhone 8'in Amerika fiyatının 1000 dolar civarında olacağı söylentileri var hep.

Artık her gelen model üstüne koyuyor fiyat olarak, ucuzlamaz gibi sanki, veya aynı paraya da çıkmaz eminim. :)

serkanokan
08-08-2017, 20:51
Artık her gelen model üstüne koyuyor fiyat olarak, ucuzlamaz gibi sanki, veya aynı paraya da çıkmaz eminim. :)

Bence 8 kesinlikle daha pahalı olacak ama S modelleri aynı fiyattan çıkar satışa :)

İbrahim33
10-08-2017, 09:30
ağustos 1 den beri sağlık verileri (adım ve km) kaydedilmemiş. ayarları falan kurcaladım ama bulamadım. bilgisi olan var mı ?

fussy
23-08-2017, 16:00
iPhone 5s in ekranı kırdım dokunmatik çalışıyor kaça patlıyor ekran ?

Aksel35
23-08-2017, 16:33

Batarya hiçbir zaman tam boşaltılmaz hocam ,doğru bir tavsiye değil.

tiMachine
23-08-2017, 16:43
iPhone 5s in ekranı kırdım dokunmatik çalışıyor kaça patlıyor ekran ?

servis tavsiyesi vermemi istersen abi gsm iletişim var kadıköyde - hasanpaşa karakolunun orda metrobüsede yakın, belediyeyi geçince çıkıyor karşına- 100 liraya değişiyordu 5s ekranı 6 ayda garanti veriyorlar. Bir sıkıntı olursa gidiyorsun hallediyorlar hemen 7 kere telefon yaptırdım farklı markalarda

Shadow_Dancer
23-08-2017, 16:46
Batarya hiçbir zaman tam boşaltılmaz hocam ,doğru bir tavsiye değil.

kalibre etmek için söyledim, normalde yüzde 10 gibi takıyorum ben..

Day Walker
23-08-2017, 16:48
yemişim bataryasını dışarı çıkcaksam kaçsa kaç fuller çıkarım :D

EREN34
23-08-2017, 17:44
servis tavsiyesi vermemi istersen abi gsm iletişim var kadıköyde - hasanpaşa karakolunun orda metrobüsede yakın, belediyeyi geçince çıkıyor karşına- 100 liraya değişiyordu 5s ekranı 6 ayda garanti veriyorlar. Bir sıkıntı olursa gidiyorsun hallediyorlar hemen 7 kere telefon yaptırdım farklı markalarda

Hasanpaşa Karakol karşısını diyorsan orası 5-6 ay önce devretti. Tabela aynı ama işletenler ve teknik servis elemanları farklı. Onlar Kadıköy'e iyice yaklaştılar. Lazımsa özelden yaz, cep nosunu vereyim

tiMachine
23-08-2017, 18:19
Hasanpaşa Karakol karşısını diyorsan orası 5-6 ay önce devretti. Tabela aynı ama işletenler ve teknik servis elemanları farklı. Onlar Kadıköy'e iyice yaklaştılar. Lazımsa özelden yaz, cep nosunu vereyim

yok abi yanlış yerden bahsediyor olabilir misin ben pazartesi gittiğimde aynı Mazlum abi oradaydı

EREN34
23-08-2017, 21:03
yok abi yanlış yerden bahsediyor olabilir misin ben pazartesi gittiğimde aynı Mazlum abi oradaydı

Çözmeye kasmayalım :)

fussy
24-08-2017, 10:07
Sultanahmet tarafına geçince bı dogubanka ineyim dedim yan sanayiler çevre si ve girişinde 150 TL iken 2. Katta 100 TL oldu. Temiz orjinal çıkma ekran vardı elinde 120 ye hallettik 5s ekran değişimini

fthdrn
24-08-2017, 11:54
Bende 5s in ekranını duvara fırlatmak sureti ile kırdım. Orjinal çıkma olacak şekilde nerede yaptırabiliz ?

gespenster
24-08-2017, 21:48
3 aylık iphone 7 cihazimda kulaklık sesi az geliyor konusurken, sorun donanımsal (yazılım guncelleme resetleme vs yapıldı.)

diger sorun sebeke ile alakalı; turkcell hat kullanıyorum bazen telefon cektigi halde bana ulasamadıkları oluyor..

aynı veya benzeri durumlari yasayan varmı? servıse verıcegim, tamirmi yoksa yeni cihazmı verilerek çozulur ??

aslanneron
24-08-2017, 22:00
3 aylık iphone 7 cihazimda kulaklık sesi az geliyor konusurken, sorun donanımsal (yazılım guncelleme resetleme vs yapıldı.)

diger sorun sebeke ile alakalı; turkcell hat kullanıyorum bazen telefon cektigi halde bana ulasamadıkları oluyor..

aynı veya benzeri durumlari yasayan varmı? servıse verıcegim, tamirmi yoksa yeni cihazmı verilerek çozulur ??

aynı sorun kız arkadaşımdada mevcut kulaklıgı ters takarak bu sorunu çözüyor şimdilik :D ama konuşurken duymuyorum resmen hemen diyorum kulaklıgı çevir çevirince gayet düzeliyor

gespenster
24-08-2017, 22:07
aynı sorun kız arkadaşımdada mevcut kulaklıgı ters takarak bu sorunu çözüyor şimdilik :D ama konuşurken duymuyorum resmen hemen diyorum kulaklıgı çevir çevirince gayet düzeliyor

telefonun ayrı takılan kulaklıgı degıl, telefonun uzerındekı kendi kulaklıgında benım sorunum :)

aslanneron
24-08-2017, 23:10
telefonun ayrı takılan kulaklıgı degıl, telefonun uzerındekı kendi kulaklıgında benım sorunum :)

yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın :cell:

süleymann
25-08-2017, 19:19
7 plus kullanıyorum hoparlörden konuşunca sesim karşı tarafa cok az gidiyor.
Birde sesi sanki eskisine nazaran az çıkıyor gibi geldi bana ne yapmalıyım?

Mr.K
25-08-2017, 19:22
7 plus kullanıyorum hoparlörden konuşunca sesim karşı tarafa cok az gidiyor.
Birde sesi sanki eskisine nazaran az çıkıyor gibi geldi bana ne yapmalıyım?

temizlik :) kulak pamugunu nemlendirin kibrit çöpü vsvs gibi temizleyin düzelir.

melihyilmaz
26-08-2017, 08:31

kulaklık değilde diğer muhabbet bendeki 6s plustada vardı değiştirdiler.

fthdrn
28-08-2017, 14:25
İphone 7 128 gb siyah satın alınır.

johnie
29-08-2017, 10:58
Dort gozle beklenen iPhone 8'in satış fiyatı ortaya cıktı - LOG (http://www.log.com.tr/dort-gozle-beklenen-iphone-8in-satis-fiyati-ortaya-cikti/)

lethaldoze
29-08-2017, 14:24
128gb yok gibi duruyor. 64 az 256 cok. Aldıkta bu sorun kaldı gerçi.
7 Alırkende 32 az 128 cok 64 ideal diyordum gerçi. :)

fthdrn
04-09-2017, 19:30

Ewren
05-09-2017, 14:25
mesajları bir kerede nasıl sileriz iphone da acaba?

fore
05-09-2017, 14:40

Jet Black var uyarsa.. 17-18 ay kadar daha garantisi var..

fthdrn
05-09-2017, 14:46
Jet Black var uyarsa.. 17-18 ay kadar daha garantisi var..

olabilir detaylı bilgilerini pm atabilir misiniz.
Bu çiziliyor denilen jet black mi mat black mi acaba ?

emresener
05-09-2017, 15:11
telefonumda bir gariplik mevcut
kendi kendine sessize alıyor. soldaki tuş hiç işlev yapmıyor. assistive touch ie sesi açıyorum ancak bir zaman sonra kendi kendine tekrar sessize alıyor.
sebep tuş hariç ne olabilir ?

birde amerikada eski iphone u verip üstüne para ile yeni iphone alımı gibi birşey vardı detayını bilen var mıdır. ekim ayında newyork'a giden var eskileri gönderip 8 alalım diyorum.

SekoLive
05-09-2017, 15:32
5s telefonum var telefonun bataryasını değiştirttim o günden beri tatsz.. ısınma problemi var servise verdim ısınıyor diye bişey bulamadılar geçenlerde şarj bitti kapandı ve daha açamadım... böyle bir olay yaşayan oldu mu ? nedir bunun çözümü servise ver denesinler geri versinlerden ziyade belki daha önce böylesi bir şey yaşyan varsa belki yardımı dokunur. ona göre arızasına baktırayım.

Quantum
05-09-2017, 15:51
https://www.youtube.com/watch?v=PV8_Iucry9Q

Amerikalılara Sorduk: iPhone 8, 5.000 Dolar Olursa Alır mısınız? - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=PV8_Iucry9Q)

fthdrn
12-09-2017, 20:02
İphone 8 tanıtılıyor da 7 den bir farkı yok ki :D
Bu asusun apple ile dalga geçtiği reklama benzedi.

Quantum
12-09-2017, 21:44
iPhone 8 tırt
iPhone X piyasayı öttürür. Fiyatı da öttürecek ama. 64lük fiyatı 5bine yakın olur gibi geliyor bana.

fthdrn
12-09-2017, 21:51
Lansmanın özeti;

https://www.youtube.com/watch?v=_twzRziEMuw

İphone X 10. yıldan dolayı verildi sanırım orayı kaçırdım.

Berkan
13-09-2017, 00:33
8e uvey evlat arada kaynayan 9u hic saymadiklarinin görmüş olduk. Uff denecek yeni birseye sahip olmayan, wireless sarj yok telefonla odeme, ole ekran.... ulkemizde kol gibi fiyatla cikacaktir (note8 5000ise iX kaç olur dusundurdu)

Ayrica Ilk testinde face id nin patlmasi hoş olmadi, zamanında windowsun mavi ekrani gibi :D.

iPhone X FaceID FAIL in the demo | FaceID del iPhoneX no funcionó en la presentación | Apple Event - YouTube (https://youtu.be/QjpuZAalt6k)

https://youtu.be/QjpuZAalt6k

300E
13-09-2017, 01:52
7+ iOS 11 kurdum, gayet güzel olmuş, artık hücresel veri kısayolumuzda mevcut.

Eworen
13-09-2017, 07:39
Buyuk icat diye lanse ettikleri hersey samsung ta var
Ekrani ove ove bitiremediler ee onuda samsung yapti zaten
Biz anlattiklarini kullaniyoruz eskidi bile

B16
13-09-2017, 08:53
iPhone 8 üvey evlat olmuş. 7 ile hemen hemen aynı

iPhone X'de çıtayı yükseltmişler. Android'e yıllar önce gelen herşey var ama onlarda ki stabilite sorununu çözmüş gözüküyor.

Güzel fiyatlı gelirse iPhone X alırım.

Vtec
13-09-2017, 09:25
Iphone 6 ve 7 lerde indirim var haliyle ;

"İndirimle birlikte 3 bin 199 TL olan 32 GB iPhone 6s, 2 bin 699 TL'ye düşerken, iPhone 6s Plus ise 3 bin 699 TL'den 3 bin 299 TL'ye düştü. Her iki modelin de depolama seçenekleri 32 GB ve 128 GB. iPhone SE ise 2 bin 349 TL'den 2 bin 149 TL'ye düştü."

STP
13-09-2017, 09:31
htc U11 alırım mıs gıbıde kullanırım, suan htc 10 kullanıyorum m8 m9 sonrası 10 yaptım. daha 2 sene kullanırım 10 u sonra 11 e gecerım. herkese sıddetle tavsıye ederım

Kadyr
13-09-2017, 09:32
fiyatlar güzel düştü. 1 ay önce 6s satıp mi6 aldım zarar etmeden :)
şimdi kardeşime 7plus alacağız 8 çıkmasını bekliyordum tahmin ettiğim gibi fiyatlar düştü. tam satış başlayınca belki biraz daha düşer

fore
13-09-2017, 09:36
Samsung'la birleşip tek telefon çıkarsınlar hepimiz rahat edelim. Hem ios android kagvası da biter..
Zaten giderek benziyorlar birbirlerine..

fthdrn
13-09-2017, 09:43
fiyatlar güzel düştü. 1 ay önce 6s satıp mi6 aldım zarar etmeden :)
şimdi kardeşime 7plus alacağız 8 çıkmasını bekliyordum tahmin ettiğim gibi fiyatlar düştü. tam satış başlayınca belki biraz daha düşer

Fiyatlar nerede düştü ?

Kadyr
13-09-2017, 10:07
Fiyatlar nerede düştü ?

yukarıda arkadaş paylaşmış. zaten kendi sitesinde de öyle takip ediyordum bir kaç haftadır. şuan 7plus 32 3999tl yazıyor

fthdrn
13-09-2017, 10:56
yukarıda arkadaş paylaşmış. zaten kendi sitesinde de öyle takip ediyordum bir kaç haftadır. şuan 7plus 32 3999tl yazıyor

Ben 7 128 gb baktım da hala aynı fiyat o yüzden sordum

Kadyr
13-09-2017, 11:46
Ben 7 128 gb baktım da hala aynı fiyat o yüzden sordum

anladım sadece 32 liklerde indirim olmuş demekki. tam anlamıysa satışa sunulmasını beklemek lazım belki biraz daha indirim olur

Anıl E.
13-09-2017, 11:47
canım telefonum seni çok seviyorum,ve sana gözüm gibi bakmaya devam edeceğime söz veriyorum.

fthdrn
13-09-2017, 12:10
anladım sadece 32 liklerde indirim olmuş demekki. tam anlamıysa satışa sunulmasını beklemek lazım belki biraz daha indirim olur
Evet bende 8 in satışa sunulmasını bekliyorum

canım telefonum seni çok seviyorum,ve sana gözüm gibi bakmaya devam edeceğime söz veriyorum.
SAkın onu duvara vurup parçalama. Hatta duvara vurduktan sonra eline alıp bi kere daha duvara vurma. Kırılıyor...

Anıl E.
13-09-2017, 12:17
Kıyamam ben ona ,ömrüm benim.. Ön arka her yeri korumalı jelatinli.

delirdik mi lan ,paralara bak amk spor gazetesi. Bu paralara telefon mu alınır . daha cc'ye jant alacaz la

Purmol35
14-09-2017, 00:38
X in fiyatını gördünüz sanırım 6000 TL ki geldikten sonra fiyatlar artarak devam edecek . X çok gereksiz geldi alınırsa yine 7s niyetine 8 alınır .

Anıl E.
14-09-2017, 08:15
Ben 6s 64 kullanıyorum,uzun zamandır da yazılım güncellemiyorum. Mutluyuz,mesutuz . Şu paraları vermek delilik yeminle .

biraz daha ucuzlayınca,garantisi bitmeden satarım 7 plus'a geçerim .

Quantum
14-09-2017, 10:37
X in fiyatını gördünüz sanırım 6000 TL ki geldikten sonra fiyatlar artarak devam edecek . X çok gereksiz geldi alınırsa yine 7s niyetine 8 alınır .

8 in 7 den farkı sadece kablosuz şarj.. İşlemci farkını vs geçelim aradaki hız farkını kullanıcı hissedemez..
7 ve 7 plus varken 8 alacak/alan kişi neyin ne olduğunu bilmiyor ve bilgisizdir. (Senin için demiyorum)

"s niyetine 8 alınır" cümlesi doğru "yanlış tercih" tanımlamasının açılımı bana göre.. Böyle bir şey yapmayın sakın. Fiyatları düşünmeden sadece teknik özellik olarak düşünülürse, iPhone 5 ve telefon değiştirilecekse bütçe varsa iPhone X alınır. Çok üstün cihaz.. Ben o kadar para vermem derseniz iPhone 7. iPhone 8 çok gereksiz bir cihaz. Ha ben kablosuz şarj isterim de isterim diyorsanız iPhone 8 alın ona bişey diyemem..

Ama kablosuz şarj konusundan bağımsız olarak yenilemek amacı ile iPhone 6 ya da 7 varken gidip iPhone 8 almak inanılmaz mantıksız.. Keyfi değiştirecekseniz iPhone X. Yoksa kalın aynı telefonda.

Skyhawk34
14-09-2017, 11:59
İos 11 ne zaman gelecek bizim telefonlara bilgisi olan ?

Anıl E.
14-09-2017, 12:04

güzel mi ki la ?

B16
14-09-2017, 12:10

Bu ayın 27'si
Anıl E.

iOS 11'de mobil veriyi açmak için ayarlara girmiyosun. Müthiş buluş değil mi?

Quantum
14-09-2017, 12:14

iOS 11 - 19 Eylül

WatchOS 4 - 19 Eylül

MacOS (High Sierra) - 25 Eylül

--

Geçen yıl bu tarihlerin hepsi 13 Eylül'dü..

Quantum
14-09-2017, 12:19
https://pbs.twimg.com/media/DJi0gGCX0AAfcPr.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DJilwhaWsAAdPn3.jpg

Anıl E.
14-09-2017, 12:49
Bu ayın 27'si
Anıl E.

iOS 11'de mobil veriyi açmak için ayarlara girmiyosun. Müthiş buluş değil mi?

Ayakta alkışlayamadım.

neyse o zaman eski sürümüne devam edeyim.

KGüneyli
14-09-2017, 13:08
Dün aksam telefonu düşürdüm, instagramda video cektiğimde ses cıkmıyor.
Whatsapp ses kaydı yolladıgımda ses gitmiyor.

kameradan video cektiğimde ses var. Facebook Canlı yayında ses var.
Telefon görüsmesinde sıkıntı yok. Sorun ne olabilir?

Jön Türk
19-09-2017, 18:18
İOS11 için saat 20:00 dediler, yinede yedek alalım mı ?

300E
19-09-2017, 18:49
iOS 11 e 12 eylülde imzalar açıldı zaten, ben yükledim final sürümü, cihazlara ise yarın 20:00 da gelir.

B16
19-09-2017, 19:37
iOS 11 e 12 eylülde imzalar açıldı zaten, ben yükledim final sürümü, cihazlara ise yarın 20:00 da gelir.

Geldi bile

M U R A T
19-09-2017, 19:45
iphone 7 de ios 11 e geçen oldu mu

denizhandinc
19-09-2017, 19:48
iphone 7 de ios 11 e geçen oldu mu

ben gectim cok basarılı buldugumu söyleyemem

mert_can 41
20-09-2017, 01:06
8 kere denedim yok güncellemiyor telefon sorun nedir sizce güncellemeyi indiriyor ama çalıştırmıyor

B16
20-09-2017, 01:09
8 kere denedim yok güncellemiyor telefon sorun nedir sizce güncellemeyi indiriyor ama çalıştırmıyor

Whatsapptan yaz çözelim

300E
20-09-2017, 01:17

Cihazın itunesten yedeğini al, sonra cihaza uygun ipsw dosyasını indirerek, restore ile kur, sonra itunesten yedekleri atarsın, en iyi güncelleme sistemi budur.

B16
20-09-2017, 01:27
Cihazın itunesten yedeğini al, sonra cihaza uygun ipsw dosyasını indirerek, restore ile kur, sonra itunesten yedekleri atarsın, en iyi güncelleme sistemi budur.

En iyi güncelleme iCloud'a yedekleyip, iTunes üzerinden DFU mod'da kurup. iCloud yedeklerini çekerek olur.
iTunes cihazın içerisinde ki cachleri de yedekliyor. Her zaman iCloud yedekleme yapıp DFU mod'da iTunes üzerinden kurup, iCloud yedeklerimi çekerim.

300E
20-09-2017, 01:39
En iyi güncelleme iCloud'a yedekleyip, iTunes üzerinden DFU mod'da kurup. iCloud yedeklerini çekerek olur.
iTunes cihazın içerisinde ki cachleri de yedekliyor. Her zaman iCloud yedekleme yapıp DFU mod'da iTunes üzerinden kurup, iCloud yedeklerimi çekerim.

Neyse iTunes üzerinden kurma konusunda hem fikiriz, sıkıntı yok. :)

Skyhawk34
20-09-2017, 07:46

Asla böyle yapmam
Ayarlar / Güncelle okudum kabul ediyorum nex nex nex

Ewren
20-09-2017, 08:30
ben direkt yükledim 11i. bir sorun görmedim. cihaz 7 plus.
yine ses açma kapama göstergesi ekranın ortasında çıkıyor. bunu sevmiyorum.

SkY
20-09-2017, 08:31
7 plus için bende indiriyorum şimdi..inşallah pişman etmez..

Molev
20-09-2017, 10:07
çakma ios gibi olmuş rehber numaraları vs. sanırım en çok işime yarıycak olan mobil veri aç kapa olucak, genel olarak eski kısa ayar menüsü daha iyi gibiydi vs. vs.

Anıl E.
20-09-2017, 10:34
6s için yükleme yapalım mı ? Nasıl ios 11 ?

B16
20-09-2017, 10:37
6s için yükleme yapalım mı ? Nasıl ios 11 ?

Çoğu yazının fontu ile oynanmış. Numara çevirme ekranında ki rakamlar büyük, kalın ve gri şekilde olmuş.
Wi-fi aç kapat işlevsiz. Sadece bağlı olduğun ağdan çıkmana yarıyor. Arka planda hala wi-fi aramaya devam edip önüne öneriler getiriyor.

Bir kaç tane daha beğenmediğim şey var ama onlarda güncelleme ile düzeliceğini sanmıyorum. Akıcılıkta bi sorun yok.

Anıl E.
20-09-2017, 10:39
Çoğu yazının fontu ile oynanmış. Numara çevirme ekranında ki rakamlar büyük, kalın ve gri şekilde olmuş.
Wi-fi aç kapat işlevsiz. Sadece bağlı olduğun ağdan çıkmana yarıyor. Arka planda hala wi-fi aramaya devam edip önüne öneriler getiriyor.

Bir kaç tane daha beğenmediğim şey var ama onlarda güncelleme ile düzeliceğini sanmıyorum. Akıcılıkta bi sorun yok.

fontu okudum evet ,zaten uzun zamandır güncelleme yapmıyorum yapmamaya da devam edeceğim.

almayacam la iphone x zorla mı ? Telefonumun içine edemezsiniz :(

B.Koçer
20-09-2017, 11:09
İstemsizce 10.3.3 den 11 e geçiyorum bakalım buraya yazıp yazıp sovecekmıyım guncelleme ıle ılgılı :D

johnie
20-09-2017, 11:28
Beğenmediklerim ;
- 6s sonrası ekranın sol tarafına basarak, home x2 tuşu görevini gören sistemi kaldırmışlar.

- Kişilere girdiğinizde "Kişiler" puntosu çok gereksiz büyük, göz alıyor.

şimdilik bunlar, çok karıştırmaya zamanım olmadı, işe yarar bir şeyler olursa paylaşırım.

MCN21
20-09-2017, 11:29
Fontlarda büyümüş :D Kendimi bababannemin telefonunu kullanıyor gibi hissettim :D

c@n
20-09-2017, 11:35
Şirket telefonuna yükledim.Akıcılıkla ilgili problem yok gibi.Fontlar gereksiz büyük.Beklenilen görsel olarak çok bir şey değişmemiş.
öyle bi güncelleme yapmışlar ki yüklesen de fark etmez yüklemesen de

B16
20-09-2017, 12:20
iPhone 5S'te ekran kaydı çalışmıyor. Deneyen oldu mu hiç?

OTA üzerinden güncelleme yaptım

denizhandinc
20-09-2017, 13:45
puntolar gereksiz büyük. control centerdaki wifi kısayolu sacma kapatıyosun ama aslında kapanmıyor sadece ilgili wifi baglantısını kesiyor. yeni versionda degilde ios10 un makyajlısı olmus

c@n
20-09-2017, 14:45
iPhone 5S'te ekran kaydı çalışmıyor. Deneyen oldu mu hiç?

OTA üzerinden güncelleme yaptım

5S de yükledim çalışıyo bi sıkıntı olmadı

Ahmet Saraçoğlu
20-09-2017, 14:47
herşey güzelde instagramda ekran görüntüsü alırken her seferinde onay olayından nefret ettim.Seri ekran görüntüsü alma olayını katletmişler resmen.

mert_can 41
20-09-2017, 14:52
Teşekkür ederim akşam denicem biraz şansımı zorluyor olduğumu düşünsemde :D Telefonum can çekişiyor son günlerde hayırlısı artık :D

Bu yazdığını ben yapana kadar ikimizinde iphone x leri gelir biliyorsun dimi :D :D Denemeye devam akşam evden :D

osmanaydo
20-09-2017, 15:15
Beğenmediklerim ;
- 6s sonrası ekranın sol tarafına basarak, home x2 tuşu görevini gören sistemi kaldırmışlar.

Ben bunu yeni keşfetmiştim. Çok ta hoşuma gidiyordu.

johnie
20-09-2017, 15:25
Ben bunu yeni keşfetmiştim. Çok ta hoşuma gidiyordu.

bende gece güncelledim, sabah her zaman ki gibi sosyal ağ sörfünü yaparken çıkmak istedim ekrana basarak, çıkamayınca olmamış dedim :(

İzzet Göçmen
20-09-2017, 15:32
herşey güzelde instagramda ekran görüntüsü alırken her seferinde onay olayından nefret ettim.Seri ekran görüntüsü alma olayını katletmişler resmen.

Kayittan sonra sola kaydirin kaydi

İph 6 kullaniyorum itunes uzerinden yaptim suan icin sorun gorenedim sadece dusuk pil modunda kasmaya basladi apple 24 ile 48 saat icinde cihaz alisir tum sorunlar gider demis insallah boyle olur yoksa tam perfomansli sekilde gunde 3.4 defa sarja birakirim buda isime yaramaz

300E
20-09-2017, 15:44
iOS 11 beğenmeyenler, 10 a geri dönme şansınız halen mevcut.