PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

buraek4
11-02-2014, 21:48
Universal gh max kullanan varmi aramizda.uzerinde gunde 6 tane idman oncesi 4 yatmadan once 2 olarak kullanim talimati var ama direk yatmadan once 4 al diyenlerde var.bilgisi olan varmi acaba ?

flexamin
11-02-2014, 21:58
ben 2 kutu kullandım yatmadan önce 6 tane alıordum işede çok yaradı. idman öncesi ve sonrası ürünler kullandığım için bu şekilde kullanmıştım.

Onur Fatih
11-02-2014, 22:00
Salona yazılmayı düşünüyorum yardıma ihtiyacım var :) 1.80 boy 75 kiloyum salona başladım diyelim hocalara pek güvenmiyorum program yazıcaz dediler yazdıkları programı burda paylaşırım şimdi ne zaman suplement kullanamaya başlayayım
ya da şöyle sorsam yeni başlayan birinin nelere dikkat etmesi lazım antremanlarım kaç saat sürmeli yardım ederseniz sevinirim

buraek4
11-02-2014, 22:16
ben 2 kutu kullandım yatmadan önce 6 tane alıordum işede çok yaradı. idman öncesi ve sonrası ürünler kullandığım için bu şekilde kullanmıştım.

Biraz arastirdim nette herkes farkli kullanmis.ama gh urunu oldugu icin kafama yatan idman oncesi 2 yatarken 4 oldu.of gunlerdede 3 oglem 3 yatmadan.sizce bu kullanimda verim alirmiyim?

flexamin
11-02-2014, 22:25
Salona yazılmayı düşünüyorum yardıma ihtiyacım var :) 1.80 boy 75 kiloyum salona başladım diyelim hocalara pek güvenmiyorum program yazıcaz dediler yazdıkları programı burda paylaşırım şimdi ne zaman suplement kullanamaya başlayayım
ya da şöyle sorsam yeni başlayan birinin nelere dikkat etmesi lazım antremanlarım kaç saat sürmeli yardım ederseniz sevinirim

hemen supplement falan düşünme.. daha ne geçmişin var bu sporda nede bişeyin.

ilk 6 ay -1 sene beslenme programını oturt. düzenli idman yap uyku düzenin iyi olsun. ondan sonra bakarsın supplementlere.

zaten beslenme adam gibi olmadan istediğin kadar supplement kullan bir boka yaramaz. konuda kaçkere yazıldı çizildi. biraz geçmiş yazıları oku. benim, onatın, serkanın, minikslerin vs çok yararlı bilgiler var bu konuda..

idman programını ve beslenme programını yazarsın. eksik gedik varsa zaten söyleriz sana ..

Biraz arastirdim nette herkes farkli kullanmis.ama gh urunu oldugu icin kafama yatan idman oncesi 2 yatarken 4 oldu.of gunlerdede 3 oglem 3 yatmadan.sizce bu kullanimda verim alirmiyim?

dediğin şekilde de verim alabilirsin.

Onur Fatih
11-02-2014, 22:51
hemen supplement falan düşünme.. daha ne geçmişin var bu sporda nede bişeyin.

ilk 6 ay -1 sene beslenme programını oturt. düzenli idman yap uyku düzenin iyi olsun. ondan sonra bakarsın supplementlere.

zaten beslenme adam gibi olmadan istediğin kadar supplement kullan bir boka yaramaz. konuda kaçkere yazıldı çizildi. biraz geçmiş yazıları oku. benim, onatın, serkanın, minikslerin vs çok yararlı bilgiler var bu konuda..

idman programını ve beslenme programını yazarsın. eksik gedik varsa zaten söyleriz sana ..

dediğin şekilde de verim alabilirsin.
daha önce den çalıştım antrenör hep aynı programa bağladı beni sadece ağırlık arttırdık bi gelişme göremedim beslenemedim sanırım
hocanın programı burda paylaşırım ona göre yanlış doğru yönlendirilirim
göbeğim yok kilolu değilim antreman öncesi 10 dk kardio yeterlidir doğru mu?

flexamin
12-02-2014, 08:48
açıkcası ben ağırlık idmanından önce kardiyo yapılmasına karşıyım. illa kardiyo yapılacaksa başka birgün olmalı

flexamin
13-02-2014, 09:23
konuyu canladıralım :)

sizce bulk döneminde drop set sistemi kullanılır mı ? istenilenden daha fazla yağlanmamak adına yapılabilir gibi geliyor bana

Ertug_T.
13-02-2014, 09:32
konuyu canladıralım :)

sizce bulk döneminde drop set sistemi kullanılır mı ? istenilenden daha fazla yağlanmamak adına yapılabilir gibi geliyor bana

Hacim amacli yapilan butun programlarimda drop set birkac hareket yaptim bolgesel olarak hep abi..gogus biceps ve omuz bolgesinde cogunlukla..

flexamin
13-02-2014, 09:38
ben genelde defi döneminde kullandım drop set sistemini ama bir kaç yerde bulk döneminde de kullananlar olduğunu görünce acaba önümüzdeki ay yapsam mı diye düşündüm :)

bu arada nası gidiyor cut? konuştuğumuz gibi besleniyorsun demi ?

LVIII
13-02-2014, 10:03
http://i.hizliresim.com/e7DzmY.jpg (http://hizliresim.com/e7DzmY)
http://i.hizliresim.com/eyqQ8j.jpg (http://hizliresim.com/eyqQ8j)

Tam gaz devam :smokin:

Yiğit G.
13-02-2014, 11:02
sigara nasıl etkiliyor beyler çalışmaları ?

stlegal
13-02-2014, 11:31
ben genelde defi döneminde kullandım drop set sistemini ama bir kaç yerde bulk döneminde de kullananlar olduğunu görünce acaba önümüzdeki ay yapsam mı diye düşündüm :)

DEFİ döneminden resimler varmı

Ertug_T.
13-02-2014, 11:48

İyi valla simdilik alt karin ust karin incelmeye basladi simdilik ama ip atlayamiyorum 2 haftadir o yuzden bel ve kalca bolgem istedigim gibi incelmiyo henuz..

Sigara her turlu bozuyo isi en basta isteksizlik ve yorgunluk hissiyati veriyor bence..

TaGo
13-02-2014, 12:09
Hareketsiz kalmaktan dolayı aşırı eforsuzum. 3 katlık yere çıkayuım nefessizlikten ölecek gibi oluyorum. Sigara kullanmıyorum.

Efor artırımı için ciddi önerileri olanların tavsiyelerini bekliyorum.

onat
13-02-2014, 12:23
Hareketsiz kalmaktan dolayı aşırı eforsuzum. 3 katlık yere çıkayuım nefessizlikten ölecek gibi oluyorum. Sigara kullanmıyorum.

Efor artırımı için ciddi önerileri olanların tavsiyelerini bekliyorum.

astım olabilir misin tarkan abi ? aynı sorun bende de var ve astımım.

TaGo
13-02-2014, 12:34
Ama ben bu olaya son 1 senede oldum. Önceden bu tip sıkıntım yoktu. Hareketsiz kalmama yordum bende.

flexamin
13-02-2014, 12:40
tarkan doktora bir git efor testinin sonuçları ne çıkıcak bak. şimdi burdan birşey sölemek sağlık açısından sıkıntılı olabilir.

onat
13-02-2014, 12:44
Ama ben bu olaya son 1 senede oldum. Önceden bu tip sıkıntım yoktu. Hareketsiz kalmama yordum bende.

abi bi nefes testine git hastaneye.bende benzer sebeplerden gittim hastaneye. zaten küçükten gelme alerjik bronşit vardı. zamanla alerjik astıma çevirdi. 2 kat merdiven çıkayım iptal oluyorum. daha çok hareket ettiğinde daha rahat nefes alıyorum zamanla. misal hızlı tempo yürüyüşte zamanla artıyor nefes miktarım ve yorulmam ama her zaman diğer insanlara nazaran çok zorlanıyorum.

maskman
13-02-2014, 16:52
Merabalar 5aya yakın düzenli spor salonuna gidiyorum ve şu an hoca hitit 2 programına başladı sizce nasıl bu program yarım saat koşu oda şu şekilde hız 6da gradient % 10 3dk yürüyüs sonra hız 7 gradient %2 2 dakka koşu sonra hız 6 1 dakka yürüme gradient % 12 sonra 8hızda 2 dakka koşu 1dakka 6da yürüme byle 14 hıza kadar gidiyor sonra yarım saat wave sonra ağırlık ondada süper setler halinde bencb press pull over sholder press... Bunun gibi 6hareket sonra bacak ağırlıktan sonrada en son karın bel çalışıyorum program bu şekil nasıl sizce?

onat
13-02-2014, 17:57
Merabalar 5aya yakın düzenli spor salonuna gidiyorum ve şu an hoca hitit 2 programına başladı sizce nasıl bu program yarım saat koşu oda şu şekilde hız 6da gradient % 10 3dk yürüyüs sonra hız 7 gradient %2 2 dakka koşu sonra hız 6 1 dakka yürüme gradient % 12 sonra 8hızda 2 dakka koşu 1dakka 6da yürüme byle 14 hıza kadar gidiyor sonra yarım saat wave sonra ağırlık ondada süper setler halinde bencb press pull over sholder press... Bunun gibi 6hareket sonra bacak ağırlıktan sonrada en son karın bel çalışıyorum program bu şekil nasıl sizce?

merhaba,

öncelikle hitit değilde hitt

bu sistem en ideal yağ yakım sistemi ama ağırlık idmanından sonra yapılmalı. önce ağırlık idmanı sonra hitt.

alp1903
13-02-2014, 20:23
http://imageshack.com/a/img819/9172/33vd.jpg

Mal canlı :D

edit: şikayet yedik ceza almışız :D foto boyutundan.

flexamin
13-02-2014, 21:28
DEFİ döneminden resimler varmı

harddisk lerde wardı bakar koyarım.

Ertug_T.
14-02-2014, 00:03
https://www.facebook.com/photo.php?v=650617631642146

Adam olayi cozmus haberimiz yok :D

Ae86
14-02-2014, 00:23
https://www.facebook.com/photo.php?v=650617631642146

Adam olayi cozmus haberimiz yok :D

Mide değil halkalı çöplüğü...

flexamin
14-02-2014, 12:42
güncel bir foto koyalım :D 78.3 kg

bulk temiz gidiyor gibi. nisan ortası yada nisan başı gibi hardcore defi yapmayı planlıyorum:)

http://imageshack.com/a/img36/3773/3dx4.jpg

Selman
15-02-2014, 21:41
http://imageshack.com/a/img819/9172/33vd.jpg

Mal canlı :D

edit: şikayet yedik ceza almışız :D foto boyutundan.

hangi markette var acaba? iki marka dışında hiç bulamıyorum ben birisi calve diğeri polmak :)

yearone
15-02-2014, 22:30
hangi markette var acaba? iki marka dışında hiç bulamıyorum ben birisi calve diğeri polmak :)

Bu ürün TR'de yok. Şekersiz Calve'ye bakabilirsin.

alp1903
15-02-2014, 22:46
Kıbrıs Rum kesiminden aldım ürünü dahası inşallah Nisanda elimde olur. :)

yearone
15-02-2014, 22:58
Rum tarafına nasıl giriyorsun Alp ? Bizi alıyorlar mı oraya :)

alp1903
15-02-2014, 23:00
Yok abi, kuzenlerim girebiliyo avrupa vatandaşları statüsünde. Yunanistan üzerinden giriş var sadece.

yearone
15-02-2014, 23:04
Bizi almıyorlar evet ama Kıbrıs vatandaşları girebiliryor. 3 yerden de vatandaş olabiliryorlar

Skyhawk34
15-02-2014, 23:11
ufak bir sorum olacaktı uzun bir dönemdir haftanın 6 günü idman yapmaktaydım

fakat sonradan ogrendım ki 6 gün yapılan idman vücudun dinlenmesine zaman tanımıyormuş söylenilene göre..
ben günde 8 saatlik uykumu uyuyan birisiyim ve şu anda 4 gün idman 1 günde plates olarak devam ettiriyorum

sizce boylesi dahamı saglıklı?

not: platese karın kasları gelişimim için gidiyorum zaten agırlıkla idman günla günleri çalısmaktayım

alp1903
15-02-2014, 23:18
Valla beslenmen iyi ise sıkıntı olcagını düşünmüyorum ama belli periyodlarda güzel bi dinlenme yapabilirsin benim düşüncem bu yönde.

Bizi almıyorlar evet ama Kıbrıs vatandaşları girebiliryor. 3 yerden de vatandaş olabiliryorlar

Aynen öyle abicim kıbrıs vatandaşları girebiliyor. avrupa vatandaşlarıda girebiliyor. Biz sadece yunanistan üzerinden gidebiliriz hava ve deniz yolu ile. Hem yeşil hem normal pasaport ile denedik bizim taraftan almıyolar.

Selman
16-02-2014, 09:13
Bu ürün TR'de yok. Şekersiz Calve'ye bakabilirsin.

şekersiz calve dediğin light olanmı abi?

yearone
16-02-2014, 14:36
şekersiz calve dediğin light olanmı abi?

Smooth olan sanırım aklımda kalan bu

Ferhat_V
16-02-2014, 21:50
aklıma burası geldi burdan yazayım dedim..

havalar ısınıyor bisiklet alıp sahilde gezeyim cardio yapmak için fiyatta çok uçmadan 90 kiloyu tartabilecek kalın tekerli asfalt bisikleti nerden alınır ? anadolu yakasındayım ama istanbul içi çeşit ve fiyat kıyaslaması nerden yapabilirim ?

alp1903
17-02-2014, 11:03
Türkiye şampiyonası %90 ihtimalle Samsunda yapılıcaktır bilginize.

onat
17-02-2014, 12:20
merak ediyorum son çıkan doping düzenlemesinden sonra yarışmacılar napıcak. ağa babalar girebilcek mi :) gerçi girip kazanıp sonra kupasıyla kaçanda var muayeneden :D

alp1903
17-02-2014, 12:30
Hhahahah çok dogru diyosun Onat, fazla bi katılım olcagını sanmam yine sıkı olucakmış denetim galiba. Bayan yarışmalarda (ismini vermek olmaz) kontrole cagrıldıgında ben burda yokum diyip herkesi tembih edip tüyen vardı :)

onat
17-02-2014, 12:33
aynen bende 1 olup kaçan duydum. merakla bekliyorum onları gelebilcekler mi acaba :D

alp1903
17-02-2014, 13:06
Bende bekliyo olucam onları :P İnşallah gelmezler hahaha :)

hak_on
17-02-2014, 17:58
sağlam bir yağ yakıcı tavsiyesi almak istiyorum. muscletech hydroxycut alıcaktım fakat bütün sitelerde stokta yok gözüküyor. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

onat
17-02-2014, 18:51
lipo6 black

ayku82
17-02-2014, 18:53
yag yakiciyi nasil kullaniyoruz ? Gece uykuya negatif bir etki yapip ayaga diker mi :)

GKD
17-02-2014, 20:38
bir ara gitmeye kalkmıştım iş değişikliği nedeniyle olmamıştı bugün yine başladım basit bir salonda ne terimleri ne hareketleri biliyorum baya makine var salonda gelişi güzel başladım salon ucuz ve basit olduğundan hocada çok ilgili değil haliyle kendi çapımızda bişeyler yapıcaz kilo almak istemiyorum tavsiyesi veya program çıkartabilecek varmı 1.73 boy 71 kiloyum

hak_on
18-02-2014, 11:26
lipo6 black

bu ürünün 3-4 çeşiti var hangisini almak gerek peki?

http://i.hizliresim.com/xAGJ4L.jpg

onat
18-02-2014, 13:45
içeriklerini göremesemde ultra concentrate daha iyidir diye tahmin ediyorum. önemli olan tr de bulabilmek.

Slmcnsl
18-02-2014, 14:07
içeriklerini göremesemde ultra concentrate daha iyidir diye tahmin ediyorum. önemli olan tr de bulabilmek.

Sanalpazarda var ama insan suphe ediyor orjinallikleri konusunda

onat
18-02-2014, 14:23
Sanalpazarda var ama insan suphe ediyor orjinallikleri konusunda

sanalpazar gibi sitelerden ürün alırken yapılması gereken tek şey memnuniyet oranına bakılması ve varsa bir memnuniyetsizlik yorumlardan takip edilmeli. kaldıki %100 olumlu satışlar yapanlar bile orj olmayan ürün satabilir. bu noktada elden gelen tekşey ürünü teslim aldıktan sonra, orj olup olmadığını anlamak. değilse onay vermemek ve sanalpazar yönetimine haber vermek :)

eski bir dükkan sahibi olarak nacizane fikrim.

hak_on
18-02-2014, 15:34

teşekkürler yurtdışından getirticem.tr de lipo ve muschletech yok malesef

alp1903
18-02-2014, 16:10
Hydroxycut bulun yurtdışından bence. Kıbrıstan elime gelicek 4 5adet siteye söylerim mutlaka.

hak_on
18-02-2014, 17:57
Hydroxycut bulun yurtdışından bence. Kıbrıstan elime gelicek 4 5adet siteye söylerim mutlaka.
son üretim elite serisinden mi gettirmek lazım peki?

GOKTAN
18-02-2014, 22:52
Yogun is temposu sebebiyle 1 aylik ara vermistim.yarin itibariyke tekrarbasliyorum...aramizda dymatize gaba kullanan varmi?duyan? Bilgisi olan?

flexamin
18-02-2014, 23:17
arkadaşım kullanmıştı. defi döneminde. bayağı memnun kalmıştı.

ayku82
19-02-2014, 08:05
L-carnıtıne ve fat burner aynı mantıkta ürünler midir ? Ben genellikle spor oncesi 15 dakıka ısınma mahiyetinde cardio spor sonrasıda 20 dakıka yapıyorum. Carnitine veya fat burner kullansam uyku problemi çeker miyim cafein veya diğer içeriklerden ötürü. Spora genellikle aksam 9 da gidiyorum 1 1.5 saat kalıp eve donuyorum yatmamda 11.30 12.00 genellikle sabah 7.00 7.30'da kalkıp ısbası hazırlıgı :)

HUSNU
19-02-2014, 08:34
Blogumuzun içeriği sim yarışçılığı üzerinedir. Fakat blog yazarımız olan abimiz P90X antremanları , beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine güzel bir yazı yazmış. Okumak isteyen arkadaşlar olur diye burada paylaşmak istedim.

Team Turkiye MotorSport: Team Turkiye MotorSport 2014-02-18 (http://teamturkiyemotorsport.blogspot.com.tr/2014/02/team-turkiye-motorsport-2014-02-18.html)

alp1903
19-02-2014, 09:50
son üretim elite serisinden mi gettirmek lazım peki?

Yeni üretilenler eskilerden farklı çünkü bazı ülkelerde yasaklandı caffein dozundan dolayıydı muhtemelen.

hak_on
19-02-2014, 10:00
Yeni üretilenler eskilerden farklı çünkü bazı ülkelerde yasaklandı caffein dozundan dolayıydı muhtemelen.

eed aynen bende yaptığım araştırmada aşırı derecede titreme hatta panik atağı olanlarda ataklarda artış olmuş. getirteceğim yerde stix ürünü var.onu bi deneyim bakalım

Slmcnsl
19-02-2014, 10:07

Takipp....

alp1903
19-02-2014, 10:23
eed aynen bende yaptığım araştırmada aşırı derecede titreme hatta panik atağı olanlarda ataklarda artış olmuş. getirteceğim yerde stix ürünü var.onu bi deneyim bakalım

Söyle bi durum var, ben eskisinide kullandım gecen sene. Önümüzdeki hafta yenisine başlıycam. Eskisini kullandıgımda son 3gün 3adet almıştım sabah 1 idman öncesi 2adet aldım sadece o zaman elimde titreme oldu onun haricinde 1 adet kullandıgım dönemlerde bi sıkıntı olmadı spor esnasında ciddi bi patlama yaşıyosun ama öyle el titremesi falan çarpıntı son dönemde olmuştu.

Önemli olan kutu acık olmasın ve son kullanma tarihine bakın. Psikolojikmen etkilenip satanlarda oluyor açık kutu olarak ben önermem.

BoraRS
19-02-2014, 11:10
Definasyon kürü sonrasi baya kilo verdim. Kilo verdikce gucumun de azaldigini gordum. Gucumu tekrar artirmak icin ne yapmaliyim tavsiyeleriniz nelerdir? Normalde diyet ve definasyon donemlerinde kas gucunun cok azaldigini biliyorum. Ama bunun bir onlemi var midir?

onat
19-02-2014, 14:07
Definasyon kürü sonrasi baya kilo verdim. Kilo verdikce gucumun de azaldigini gordum. Gucumu tekrar artirmak icin ne yapmaliyim tavsiyeleriniz nelerdir? Normalde diyet ve definasyon donemlerinde kas gucunun cok azaldigini biliyorum. Ama bunun bir onlemi var midir?

yag tüketmek çözecektir sorunu :) bikaç sefer yazdım resmen define dönemde mayonez yiyen arkadaşm var kaşık kaşık :) deriniliğinden, kuruluğundan kaybetmeden yarışma çıkardı.

BoraRS
19-02-2014, 16:19
yag tüketmek çözecektir sorunu :) bikaç sefer yazdım resmen define dönemde mayonez yiyen arkadaşm var kaşık kaşık :) deriniliğinden, kuruluğundan kaybetmeden yarışma çıkardı.

Mayonez mi? Light mi? :D Saka yapma Onat zaten kafam bulanik :D

flexamin
19-02-2014, 16:37
karbı eğer tamamen kestiysen onatın dediği gibi yağ alıcan..

onat
19-02-2014, 16:49
Mayonez mi? Light mi? :D Saka yapma Onat zaten kafam bulanik :D

:hahaha::hahaha:

yok abi ciddiyim :D bildiğin mayonez yiyordu adam :D yarışma öncesi gereğinden fazla su attığı için hacim kaybettı. kaybetmese ankara klasikte 1 olcaktı.

canimrecepcim
19-02-2014, 16:55
:hahaha::hahaha:

yok abi ciddiyim :D bildiğin mayonez yiyordu adam :D yarışma öncesi gereğinden fazla su attığı için hacim kaybettı. kaybetmese ankara klasikte 1 olcaktı.

Onat abi bölüyorum özür dilerim ama,geçen konuşmuştuk 1,87 boy 72 kilodan 78 kiloya yükselmişim bugün tartıldım.Sence bu ideal kilomudur spor ve kaslar için yoksa belirli bir kiloya kadar karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye devam etmeli miyim ?

onat
19-02-2014, 17:41
Onat abi bölüyorum özür dilerim ama,geçen konuşmuştuk 1,87 boy 72 kilodan 78 kiloya yükselmişim bugün tartıldım.Sence bu ideal kilomudur spor ve kaslar için yoksa belirli bir kiloya kadar karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye devam etmeli miyim ?

ideal kilo diye birşey yoktur benim mantığımda. kime ve neye göre ideal ? aynanın karşısına geçip mutluysan ideal odur. sınırını kendin belirlemelisin. benim boy 1.76. birgün tanita ölçümü için kliniğe gittim. ölçtü kadın kas aynı kalmış, yağ oranım 18 den 11 e düşmüş. aaa dedi sen ideal sınırda değilsin. bunu diyen diyetisyen. kas aynı kalıyor, yağ düşüyor ve sağlıksız diyor :D o yüzden tek ölçü sensin. sen memnunsan kilondan devam. yok değilim hacimlencem diyorsan yağsız complex karbo, kuruyacam diyorsan 0 karbo (benim anlayışıma göre ilaçsızsan).

canimrecepcim
19-02-2014, 17:46
ideal kilo diye birşey yoktur benim mantığımda. kime ve neye göre ideal ? aynanın karşısına geçip mutluysan ideal odur. sınırını kendin belirlemelisin. benim boy 1.76. birgün tanita ölçümü için kliniğe gittim. ölçtü kadın kas aynı kalmış, yağ oranım 18 den 11 e düşmüş. aaa dedi sen ideal sınırda değilsin. bunu diyen diyetisyen. kas aynı kalıyor, yağ düşüyor ve sağlıksız diyor :D o yüzden tek ölçü sensin. sen memnunsan kilondan devam. yok değilim hacimlencem diyorsan yağsız complex karbo, kuruyacam diyorsan 0 karbo (benim anlayışıma göre ilaçsızsan).

Pek anlamadığım için danışmak istedim.İdeal gibime geliyor.Çünkü baktığımda karnım sabit şekilde iken ( diyafram ve ciğerler normal şişkinlikte iken ) sarkma gibi durum yok.Kısacası göbek denilen olay yok.Eskiye nazaran biraz daha büyük ve tam ortasında bu büyüklük.Sadece kilo almaya alışkın olmayan biri olarak endişe ettim.Netice itibariyle karbonhidratın üstüne eskisi gibi düşmeyip normal şekilde beslenmeye devam etsem iyi olur herhalde.

Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.

onat
19-02-2014, 18:17
Pek anlamadığım için danışmak istedim.İdeal gibime geliyor.Çünkü baktığımda karnım sabit şekilde iken ( diyafram ve ciğerler normal şişkinlikte iken ) sarkma gibi durum yok.Kısacası göbek denilen olay yok.Eskiye nazaran biraz daha büyük ve tam ortasında bu büyüklük.Sadece kilo almaya alışkın olmayan biri olarak endişe ettim.Netice itibariyle karbonhidratın üstüne eskisi gibi düşmeyip normal şekilde beslenmeye devam etsem iyi olur herhalde.

Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar.

yemek yediğinde miden büyür. mide büyüklüğünü karın sanma. 2 hafta az ye direk eskiye döner miden. önemli olan complex karbolarla yağlanmamak.

Slmcnsl
20-02-2014, 07:10
karbı eğer tamamen kestiysen onatın dediği gibi yağ alıcan..

ayni canan karatay diyeti gibi=)
kadin bas bas bagiriyo carb i sifirlayin tereyagina ete abanin diye=) oaıjfouahdoso :D

Emir-Sb3R
20-02-2014, 22:44
..........

civelek
22-02-2014, 10:42
http://i.hizliresim.com/x8WEXd.jpg (http://hizliresim.com/x8WEXd)

hala peynir gibiyim ama 4 ayda geldğimiz yer iyi gibi ;)

yearone
22-02-2014, 13:43
Kütlen iyi maşallah

civelek
22-02-2014, 14:00
saolasın katı diyeti bozdum ama şeker un tabiki yok bi çıtır yiyorum suan bu sekildede nisan ortasına kadar hacim yapayım diyorum bakalım sonra gene bi süre dayandıgım kadar katı diyet

Skyhawk34
22-02-2014, 14:44
1 aydır sabit kilodaym metabolizmamın hızlı olmasından dolayı

şimdi bende kütleye gitmek için kolları sıvadım artık mutfaktan çıkmayacagım :D

onat
22-02-2014, 15:18

çok çok iyi helal olsun.

emir91
22-02-2014, 15:44
Bir abimizin tavsiyesiyle deneme amaçlı prv sports diye hammaddesi almanyadan gelen burda paketlenen yeni bir markanın proteinini aldım bugün içerik olarak başaralı gözüküyor umarım altından nitrofull gibi falan bir facia çıkmaz :D

M3CSL
22-02-2014, 18:56
o vucut 4 aylıkmı, daha once spor gecmısı varmıdır, cıddı cıddı ıyı ondan dedım, boy kg nedir.

civelek
22-02-2014, 20:09
yanlış anlaşıldık yav :D 4 ay oldu form tutalı bayadır bırakmıstım yoksa geçmiş parça parçada olsa baya eski yanlış anlasılmasın :D boy 1.80 kilo 94 hedef yagı minımuma indirip temiz 95 olmak. idmanları bırakmasam olucakta hep bi bahaneyle ara vermek zorunda kalıyoruz

Selman
22-02-2014, 23:15
Yeni bi fıstık ezmesine rastladım. Şeker yokmuş içinde. Ama biraz fazla yağ içeriyor gibi. Ve fazla tuzlu bi tadı var.

http://i.imgur.com/JBn7ioi.jpg

http://i.imgur.com/RdE4oSU.jpg

Gko
23-02-2014, 08:46
Yeni bi fıstık ezmesine rastladım. Şeker yokmuş içinde. Ama biraz fazla yağ içeriyor gibi. Ve fazla tuzlu bi tadı var.

[IMG]http://i.imgur.com/JBn7ioi.jpg[IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/RdE4oSU.jpg[IMG]

Ben fistik ezmesini evde kendim yapiyorum. Sekeri minimum tutup bal ekliyorum biraz cok guzel oluyo tavsiye ederim:icon_tup:

Selman
23-02-2014, 09:45
Nasıl yapıyosun peki tarif edebilirmisin?

Gko
23-02-2014, 09:55
Nasıl yapıyosun peki tarif edebilirmisin?

fıstıkların kabuklarını vs. ayırıyorum hepsini bi kaba koyuyorum. mutfak robotunda iyice eziyorum sonra içine bal şeker tuz koyup tekrar karıştırıyorum bu kadar :) tuz ve şeker çok çok az koyuyorum ama balın kıvamını iyi ayarlamanız gerekiyo

gökan
23-02-2014, 10:00
scitec l carnıtın nasıl bılgısı olan bırde bana proteın tozu yanına takvıye lazım assualt gıbı

kinyas
23-02-2014, 15:55
dostlar kol gelişimi pek tatmin etmiyor 3. ayın ortasındayım 33 ten 34,5 a çıkarabilmişim gerçi ilk ölçümü ne kadar sağlıklı yaptım onuda bilmiyorum :D

Bülent76
23-02-2014, 17:08
Civelek maşallahın var, gerçekten çok iyisin, kütlen epey sağlam, nazar değmesin.

Le10ur
23-02-2014, 18:55

çok ıyı abı beslenme prog. ve ıdman prog yazarmısın

alp1903
24-02-2014, 10:06
Son 7hafta :)

civelek
24-02-2014, 10:29
Civelek maşallahın var, gerçekten çok iyisin, kütlen epey sağlam, nazar değmesin.

Allah razıolsun abi saolasın.

çok ıyı abı beslenme prog. ve ıdman prog yazarmısın

bende yemenin programı yok kardesim :) yiyebildiğim kadar yemek var. karnımı doyururken sadece protein ve karbo olarak doyurmayı düşünürüm hep olay bu. ama günlük standardım sabah 6 7 arası yulaf sut kuruyemiş (sütü bu ay kestim)protein tozu 9 10 gibi boy yumurta öğlen işteysem diyet bölümünden isime yarayacak şeyler ne varsa tavuk köfte yumurta mantar haslama makarna salata hepsini tepeleme alırım işte degilsem ztn tavuk sarmısak yoğurtlu haslama makarna :) akşam gene tavuk :) eger işime yarıcak ev yemegi varsa ondanda yerim tereyaglı olmak kaydıyla. protein fındık cevizlede günü kapatırım. idman yapmadıysam fazla karbo ve fındık fıstıga girmem. seker tatlı hamur ztn yok.

onat
24-02-2014, 10:31
alp sen yarışmaya mı gircen

alp1903
24-02-2014, 10:37
İnşallah Onat düşünüyorum şuan, bu hafta itibari ile sabah idmanlarınada başladım ekstra :)

onat
24-02-2014, 10:50
hangi kategoride giriceksin ? atletik fizik mi ?

bu doping olayı kalktı ne güzel oldu. nature olanların da önü açıldı. gerçi bi ton dopingli giricek, nasıl olucak bilmiyorum.

civelek
24-02-2014, 11:00
dopingli dopingsiz ikiye ayrılsın katagoriler degişsin :) millet rahat etsin

alp1903
24-02-2014, 11:28
Aynen Onat fizikte giricem zaten başka kategori için daha çok küçügüm. Şuan bile o kategori için çerez gibi duruyorum :)

Doping olayı yüzünden bir çok kişi geçen seferkine girmemişti şimdide bir çok kişi girmeyi düşünmüyormuş. Bana kalsa tabiki dopingsiz olsun ama bu sporla az çok uğraşanlar bazı seviyelerin natural yakalanmıycak olması. Ki doping kullanan herkesde belli seviyeye gelicek diye bişiy yok :)

Ben kendi kategorim için karşıyım ama hahahha :D

VolkanErler
24-02-2014, 12:21
Selam arkadaşlar geçen şubattan beri spor yapıyorum ilk başladım kilo 122.5 tu daha sonra haziraan sonuna kadar 99 kiloları gördüm ama eylül başında üyeliğim bitti falaan 2 ay spora gidemedim 99 dan 105 kiloya geri çıktım tekrar spora devam ettim ve hala şuan 105 104 kilo arası kilom değişiyor veremiyoruorm ve çok sıkıntı yaptım kendime
altta ölçümlerimi verdim
yeme programım şöyle

sabah : 3 haşlanmış tam yumurta yanına lor peynıiri veya yağsız peynir 3 4 dilim etiform etimek
öğlen: ızgara tavuk veya haşlama tavuk üstüne bol kırmızı biber yanına yoğurt
akşam : evde olan corba( ne varsa ) tavuk salata yanına 2 3 yemek kaşığı makarna yada pilav azda olsa yiyorum

ve antremana giriyorum programa ek olarak en son spining dersine giriyorum cardio için

Öncelikle cok bişey bilmiyorum sporla ilgili sadece çalışıyorum öyle
sizce bu kilo ve yağ oranıyla ağırlık calışmam artmalımı yoksa daha da kilo vermelisin yoksa kaslar belli olmaz mı?
kilom var buna bağlı olarak hiç bir suplement destek ürün almadım almalımıyım protein tozu cla bca vs vs ? alırsam hangileri olmalı pek bişey bilmiyorum cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler

http://i.hizliresim.com/KZpDkz.jpg (http://hizliresim.com/KZpDkz)

http://i.hizliresim.com/KdD5bZ.jpg (http://hizliresim.com/KdD5bZ)

onat
24-02-2014, 12:57
Aynen Onat fizikte giricem zaten başka kategori için daha çok küçügüm. Şuan bile o kategori için çerez gibi duruyorum :)

Doping olayı yüzünden bir çok kişi geçen seferkine girmemişti şimdide bir çok kişi girmeyi düşünmüyormuş. Bana kalsa tabiki dopingsiz olsun ama bu sporla az çok uğraşanlar bazı seviyelerin natural yakalanmıycak olması. Ki doping kullanan herkesde belli seviyeye gelicek diye bişiy yok :)

Ben kendi kategorim için karşıyım ama hahahha :D

bana kızma sıkı çalış kardeşim

tr de imkansız başarı. bknz.ers10weys91...

ankara girersen bir nebze imkanın varki ankarada eğer girerlerse 2-3 tane çok sağlam adam var. onlar girerse gene başarı imkansız. bence ciddi bi tempo yakala ve pro seviyede çalış. sonucu aldığında da içiin rahat olsun çok iyi çalıştığın için. doping yapıp çıkmayanda var. erken keser ilacı çıkmaz doping. senle aynı klasmanda olur. o zaman hardcore :D

SGTI
24-02-2014, 13:03
vucüt geliştirmede malesef düzene oturtamıyorum keyifle yapmadığımdan dolayı.Yüzme her zaman 1 tık daha eğlenceli geliyor.Fakat bb-yüzme kıyasla nasıl bir vucüt yapılabilir ? Elimde protein tozu var whey pro.65 kiloyum boy 1.75 .. Çok kararsızım bb başlasam doğru düzgün yapmıyorum yüzme yapsam ne derece verim alırım.Bilgisi tavsiyesi olan olurmu ?

onat
24-02-2014, 13:05
vucüt geliştirmede malesef düzene oturtamıyorum keyifle yapmadığımdan dolayı.Yüzme her zaman 1 tık daha eğlenceli geliyor.Fakat bb-yüzme kıyasla nasıl bir vucüt yapılabilir ? Elimde protein tozu var whey pro.65 kiloyum boy 1.75 .. Çok kararsızım bb başlasam doğru düzgün yapmıyorum yüzme yapsam ne derece verim alırım.Bilgisi tavsiyesi olan olurmu ?

bb sevmiyorsan ömrü hayatın boyunca da sevemezsin. o yüzden yüzmeye devam.

alp1903
24-02-2014, 13:05
Niye kızıyım Onat gerçekleri bende görüyorum. :D şu son 1yılımı bi ben bilriim bi mutfakdaki terazi :) Ben hobi amaçlı bi yola girdim ama kendimi bişi ile ödüllendirmek istiyorum hayırlısı olsun. Benim meslegim başka olsada bu spordan ekmek azda olsa yiyorum zevkte alıyorum çok şükür. :)

Ben şahsen Ersan abiyi rakibim olarak görmem zaten o kazansa ben daha mutlu olurum. Çok sevdigim bi abimdir.

Hardcore durumu başka tabi, öyle bişiy ile karşılaşıcagım kesin zaten. :) Ama fizik kategorisi için ben yeterli olucagını düşünüyorum natural disiplinli birisinin.

onat
24-02-2014, 13:08
....

yağ oranını 15 e çekene kadar ağırlığa fazla kasma bence. haftada 2-3 gün tüm kas grubunu çalıştır ama haftada en az 4 gün cardio yap. akşam karbo alma. pilav vs. salata yiyorsun işte ondan alıyorsun karbo.

onat
24-02-2014, 13:10
Niye kızıyım Onat gerçekleri bende görüyorum. :D şu son 1yılımı bi ben bilriim bi mutfakdaki terazi :) Ben hobi amaçlı bi yola girdim ama kendimi bişi ile ödüllendirmek istiyorum hayırlısı olsun. Benim meslegim başka olsada bu spordan ekmek azda olsa yiyorum zevkte alıyorum çok şükür. :)

Ben şahsen Ersan abiyi rakibim olarak görmem zaten o kazansa ben daha mutlu olurum. Çok sevdigim bi abimdir.

Hardcore durumu başka tabi, öyle bişiy ile karşılaşıcagım kesin zaten. :) Ama fizik kategorisi için ben yeterli olucagını düşünüyorum natural disiplinli birisinin.

işte önemli olan a.fizikte nature girilmesi. nature girerlerse sende emin ol tatmin olursun kendinden ama tr de naturel kaç tane atletik fizikçi varki.. zaten ilk deneyimin olucak. podyum eminim çok farklıdır. o heyecan falan. ben senin adına sevindim cidden. umarımda derece alırsın.

ugurbora
24-02-2014, 13:25
Alp hatayda olacağı yazıyor nette eminmisin samsunda olacağına ?

alp1903
24-02-2014, 13:25
Sagol Onat teşekkür ederim, bu sene gençler kategorisinde benim samimi oldugum 3 kişi var natural giren mesela birisi zaten geçen sene 4. oldu. Ama 3üde bomba gibi maşallah :)

Kesinlikle podyum çok farklı bi heycan, o adrenalin bile yeter bunca hazırlık aşamasına.

alp1903
24-02-2014, 13:29
Uğur, ben federasyon toplantısında bulunan 1. agızdan duydum. Tarih degişmiycek ama %90 ihtimalle Samsun diye.

SGTI
24-02-2014, 13:38
bb sevmiyorsan ömrü hayatın boyunca da sevemezsin. o yüzden yüzmeye devam.

bb yi sevmiyor değilim aslında 2 ay gidip verim alamayınca istemesemde uzaklaşıyorum.2 ayda birşey olmayacağını bende biliyorum.Ama yüzmeye asıl olarak keyif amaçlı gittiğim için daha bi kordine oluyorum.
Asıl soru şurada bb ye kıyasla yüzmede ne kadarlık bir sonuç alınır.Amaç şişmek değil düzgün fizik :)
Bu arada aynı bb programında olduğu gibi yüzerkende protein kulanmamın sakıncası olurmu elimin altında zaten var ?

onat
24-02-2014, 14:04
bb yi sevmiyor değilim aslında 2 ay gidip verim alamayınca istemesemde uzaklaşıyorum.2 ayda birşey olmayacağını bende biliyorum.Ama yüzmeye asıl olarak keyif amaçlı gittiğim için daha bi kordine oluyorum.
Asıl soru şurada bb ye kıyasla yüzmede ne kadarlık bir sonuç alınır.Amaç şişmek değil düzgün fizik :)
Bu arada aynı bb programında olduğu gibi yüzerkende protein kulanmamın sakıncası olurmu elimin altında zaten var ?

2 ayda seninde dediğin gibi hiçbirşey olmaz bb'de. düzgün fizik için yüzme ideal spordur. 3 sene lisansli yüzmüş biri olarak bunu net söyleyebilirim. protein tozu kullanmanda bi engel yok ama kullanarak yüzen kimsede görmedim :)

SGTI
24-02-2014, 14:39
2 ayda seninde dediğin gibi hiçbirşey olmaz bb'de. düzgün fizik için yüzme ideal spordur. 3 sene lisansli yüzmüş biri olarak bunu net söyleyebilirim. protein tozu kullanmanda bi engel yok ama kullanarak yüzen kimsede görmedim :)

Umarım düzgün birşeyler yakalayabilirim.İnsan severek yapmadığı işten verim alamaz düşüncesiyle yüzmeden daha fazla verim alırım diye düşünüyorum.cevabınız için teşekkürler.

alp1903
25-02-2014, 18:50
Ters köşe, yarışma Zonguldakda. :)

tool
25-02-2014, 21:37
Ters köşe, yarışma Zonguldakda. :)

:D zangildakta nasil olcakmis acaba :D

_PunisheR_
26-02-2014, 18:59
herkese merhaba bu sporu şubat ayı dahil 5 aydır yapıyorum supplement kullanmadım ve ilk başladığımdan beri aynı salona gidiyorum salonumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası yağ ölçümü dahi yapılmıyor aydan aya program değişiyor o kadar bana program ve supplement konusunda yardımcı olabilecek var mı

ölçülerim boy 1.80 kilo 71 bel 78 göğüs 103 omuz 124 kol 36 yağlı bi vücudum yok isteyen olursa fotoğraf atabilirim yardım ederseniz sevinirim

onat
26-02-2014, 23:35
herkese merhaba bu sporu şubat ayı dahil 5 aydır yapıyorum supplement kullanmadım ve ilk başladığımdan beri aynı salona gidiyorum salonumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası yağ ölçümü dahi yapılmıyor aydan aya program değişiyor o kadar bana program ve supplement konusunda yardımcı olabilecek var mı

ölçülerim boy 1.80 kilo 71 bel 78 göğüs 103 omuz 124 kol 36 yağlı bi vücudum yok isteyen olursa fotoğraf atabilirim yardım ederseniz sevinirim

ölçüler özellikle bel iyi. geçmişe dönük sayfaları okursan faydalı bilgiler öğrenmiş olursun.

arm
26-02-2014, 23:53
gnc nın sattıgı optimum gold protein tozlarını önerir misiniz?

onat
27-02-2014, 01:45
Gnc harici optimum onermem. Sadece gnc de satilan optimum oneririm.

arm
27-02-2014, 02:36
Gnc harici optimum onermem. Sadece gnc de satilan optimum oneririm.

neden peki?

alp1903
27-02-2014, 10:09
:D zangildakta nasil olcakmis acaba :D

Olcak bakalım 11 Nisanda ordayız :D

hazar
27-02-2014, 10:12
@tool pastaları hazırla başgaaan gelioz :D

onat
27-02-2014, 13:15
neden peki?

sahtesi çok olan bir ürün çünkü.

phoenixs
27-02-2014, 15:08
181 boy 96.6 kiloydum :) zayıflayabileceğime inanmıyordum tam 3.5 hafta da diyet+spor la dün akşam spor dan önce tartıldım 86.9 kiloydum kısaca yaptığımı anlatmak isterim yapmak isteyene faydası olabilir.Birde sizden tavsiye alacağım

sabah 3 adet kayısı 1 elma uyarnır uyanmaz 500ml su
saat 10:00 da 3-4 badem
öğlen ana yemek (tavuk) çorba(kırmızı biber,kara biber,kekik,nane,limon :D),yoğurt su
4 gibi 1 elma daha 18:30 l carnitine in yağ yakıcı bi sıvısı var ondan içiyorum
7 de spora gidiyordum 6-10 KM arası ortalamam 8-9 arası olacak şekilde hızlı yürüyüş+koşu
gelince de 1 portakal

kimseden bilgi vs almadım bu şekilde kısmetse 78 kilo olana kadar spor yapacam

ben 78 olduktan sonra yani ortlaam 4 hafta sonra göğüs kol kası vs yapmak istiyorum protein tozu için erken mi olur ? yada tam anlamıyla ne tavsiye edersiniz

Bülent76
27-02-2014, 15:47
181 boy 96.6 kiloydum :) zayıflayabileceğime inanmıyordum tam 3.5 hafta da diyet+spor la dün akşam spor dan önce tartıldım 86.9 kiloydum kısaca yaptığımı anlatmak isterim yapmak isteyene faydası olabilir.Birde sizden tavsiye alacağım

sabah 3 adet kayısı 1 elma uyarnır uyanmaz 500ml su
saat 10:00 da 3-4 badem
öğlen ana yemek (tavuk) çorba(kırmızı biber,kara biber,kekik,nane,limon :D),yoğurt su
4 gibi 1 elma daha 18:30 l carnitine in yağ yakıcı bi sıvısı var ondan içiyorum
7 de spora gidiyordum 6-10 KM arası ortalamam 8-9 arası olacak şekilde hızlı yürüyüş+koşu
gelince de 1 portakal

kimseden bilgi vs almadım bu şekilde kısmetse 78 kilo olana kadar spor yapacam

ben 78 olduktan sonra yani ortlaam 4 hafta sonra göğüs kol kası vs yapmak istiyorum protein tozu için erken mi olur ? yada tam anlamıyla ne tavsiye edersiniz

Bence bir diyetisyenden tavsiye alın, öğlen dışında protein almıyorsunuz, bu kadar dengesiz bir beslenme ile kas kaybı kaçınılmazdır, verdiğiniz kilo, ilk başta vücuttan attığınız su ve sonrasında oluşan kas kaybıdır. Yani en sağlıksız kilo verme biçimi.

Sierra Rs
27-02-2014, 15:52
Bana da biri gerçek manada göbek nasıl erir onu söyleyebilir mi? 192 boy 85 kiloyum fakat göbeğim 110 kg'mışım gibi :) Şöyle yaza kadar göbeği eritebilsem de rahat etsem..

s2k
27-02-2014, 15:55
http://www.capsomat.com/media/created/qltl88.jpg

blackk35alp
27-02-2014, 16:21
en sonunda gaza gelicem walla:)

blackk35alp
27-02-2014, 16:28
http://i.hizliresim.com/K6GbQl.jpg (http://hizliresim.com/K6GbQl)
http://i.hizliresim.com/KqnpYq.jpg (http://hizliresim.com/KqnpYq)

gecen sene 4 aylık süreçde çıkan sonuç ve 2 yıldır sadece kıx box olarak devam ediyorum :)şu an çok çok daha ii olan mide için definasyondayım.ve burdan teşşekkür ederim sevgilim iyki siktirolup gittin hayatımdan:)

328ia
28-02-2014, 11:12
arkadaşlar ben cok iyi degilim bu konularda cokda bilgim yok.ayrıca cogu kişiye soruyorum spor hocamda dahil herkes başka birşey söylüyor bu konuda.benim boy 1.74 kilo 79.son zamanlarda 6 kilo aldım ve spor salonuna yazıldım bende.haftada 3 gün 30 dk. kardiyo uyguluyorum.40dk kadar aletlerle çalısıyorum.sizce yeterlimi bu durum? bide spordan sonra 2 saat hicbirşey yeme diyorlar bana kilo vermek icin.nette filan bakdım spordan snra bişiler yenmeli diyor..kafam karıştı benimde? sizce hangisi dogru acaba?

Ferhat_V
28-02-2014, 11:23
arkadaşlar ben cok iyi degilim bu konularda cokda bilgim yok.ayrıca cogu kişiye soruyorum spor hocamda dahil herkes başka birşey söylüyor bu konuda.benim boy 1.74 kilo 79.son zamanlarda 6 kilo aldım ve spor salonuna yazıldım bende.haftada 3 gün 30 dk. kardiyo uyguluyorum.40dk kadar aletlerle çalısıyorum.sizce yeterlimi bu durum? bide spordan sonra 2 saat hicbirşey yeme diyorlar bana kilo vermek icin.nette filan bakdım spordan snra bişiler yenmeli diyor..kafam karıştı benimde? sizce hangisi dogru acaba?

kilo vermek için gidiyorsan yeme

kaslanmak için gidiyorsan ye

kısaca böyle bu spor..

328ia
28-02-2014, 11:34
spordan sonra 2 saat birşeyler yemiyoruz anladım.peki bu yaptıgım kardiyo yeterlimi kilo vermek icin

alp1903
28-02-2014, 11:47
Cardio yapılıyo ama nasıl yapılıyo oda önemli. Cardio yapıyorum ama kg veremiyorum diye spor salonunda çogu kişi sitem ediyo ama bakıyosun almış 5km/s ortalama 30dk yürüyo olmazki nabız hep sabit hiç artış yok.

spor sonrası 2 saat yemek yememek nedir anlamadım kim önerir böyle şeyleri anlamam vücut katabolik olarak yıkıma geçer böyle olursa. İdman sonrası depolar azalır ve kan şekeri düşer. İdman sonrası kasların onarımı için protein (amino asit) gerekir ve bunlar içinde gerekli miktarda karbonhidrat (glikojen) bunları almaz isen vücut yıkıma geçer ve gerilemeye başlar. "kaş yaparken göz cıkarmamak gerek"

Aslında diyet yapanlarında şuna dikkat etmesi gerekir. Kortizol'u ne kadar bastırırsa idman sırasında yıkım o kadar az olur çünkü diyette depolar boş oldugu için kortizol direk proteinlerin amino asitlerini yıkıp glikoza cevirmek için uğraşır. Bunu engellemek lazım.

Aslında spor yapanlar şunu unutuyo,

"Yemegi karnınızı doyurmak için degil , vücudu doyurmak için yemek lazım."

M3CSL
28-02-2014, 11:51
Bana da biri gerçek manada göbek nasıl erir onu söyleyebilir mi? 192 boy 85 kiloyum fakat göbeğim 110 kg'mışım gibi :) Şöyle yaza kadar göbeği eritebilsem de rahat etsem..

Olm yersen hamuru patates kızartmayı fenerbahçede göbek çıkar illaki,:) temiz protein ağırlıklı beslen..et süt yumurta baklagil.

blackk35alp
28-02-2014, 18:03
Olm yersen hamuru patates kızartmayı fenerbahçede göbek çıkar illaki,:) temiz protein ağırlıklı beslen..et süt yumurta baklagil.

karbonhidrat diye birsey olmucak aga hayatında.tüm hikaye bu bol kardiyo bol diet

Le10ur
28-02-2014, 18:46
bu urunu kullanan var mı nasıl acabA?

Hardline Whey 3matrix 908 Gr - Hardline Protein Tozu | Supplementler (http://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-908-gr-895)

onat
28-02-2014, 18:47
Bodybuilding.com: Free 2014 Arnold Classic Webcast Sponsored By Optimum Nutrition, BSN, and Cellucor! (http://streaming.bodybuilding.com/2014-arnold-webcast/)

arnold classic beyler. canlı yayın linki. sabahlar olmasın :)

ahmetsahin111
28-02-2014, 18:54
http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-loti-internet-hizmetleri-pazarlama-san-tic-ltd-/34934492 bundan almayı düşünüyorum kullanan varmı fiyatı normalmi saçma sapan bişey çıkmasında bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum :)

Suleyman
28-02-2014, 20:20
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül (http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-loti-internet-hizmetleri-pazarlama-san-tic-ltd-/34934492) bundan almayı düşünüyorum kullanan varmı fiyatı normalmi saçma sapan bişey çıkmasında bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum :)

Live power ı yeni duyuyorum yerinde olsam belli başlı markalar dışında fantezi aramam :)

blackk35alp
01-03-2014, 07:27
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül (http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-loti-internet-hizmetleri-pazarlama-san-tic-ltd-/34934492) bundan almayı düşünüyorum kullanan varmı fiyatı normalmi saçma sapan bişey çıkmasında bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum :)

antreman öncesi sade nescafe (biraz koyu olucak seker yok) 2 adet de bebek aspirini iç. faydasını görürsün ancak illa carnitin dersen weider dan şaşma

Slmcnsl
02-03-2014, 20:56
Survivorda turabi diye bi cocuk var kikboks falan yapiomus. Adam davinci degil ama arnold altin oran:)

Slmcnsl
02-03-2014, 21:00
Ahmet dursun da umit karAn gibi degilbaya iyi bakmis kendine. Futbolcuyken bu kadar iyi fizikli olmadigina eminim. Alpay ozalan ekolu:)

stlegal
02-03-2014, 21:47
vay be bigün buraya yazıcağım aklıma resim koyucağım aklıma gelmezdi 3 aylık sonuç devam :)

stlegal's BodySpace - Bodybuilding.com (http://bodyspace.bodybuilding.com/stlegal/)

arm
02-03-2014, 21:52
sahtesi çok olan bir ürün çünkü.

gnc de boyle bır durum olurmu peki? yada sahte orjınal arasındakı farkı nasıl anlarız..

Kakus
02-03-2014, 21:58
vay be bigün buraya yazıcağım aklıma resim koyucağım aklıma gelmezdi 3 aylık sonuç devam :)

stlegal's BodySpace - Bodybuilding.com (http://bodyspace.bodybuilding.com/stlegal/)

Tebrik ederim abi. : ) Fark ediyordum zaten Facebook'daki yorumlarından, paylaşımlarından falan. Çok daha iyi olacağına eminim.

Bu arada, ben de tekrar spor yapmaya başladım. Lakin çok keyifsizim. N'apıcam hiç bilmiyorum.

stlegal
02-03-2014, 22:00
Tebrik ederim abi. : ) Fark ediyordum zaten Facebook'daki yorumlarından, paylaşımlarından falan. Çok daha iyi olacağına eminim.

Bu arada, ben de tekrar spor yapmaya başladım. Lakin çok keyifsizim. N'apıcam hiç bilmiyorum.

valla kanka motive et kendini mesala biz kız arkadaş edinmiyoruz :D iyi motive ediyor :D

anlıyamazsınız !!!!!
khjUXAdeWR8

Dodoo
02-03-2014, 22:48

Abi 3 ayda çok iyi forma girmişsin, bravo. :)

M3CSL
02-03-2014, 23:07
Survivorda turabi diye bi cocuk var kikboks falan yapiomus. Adam davinci degil ama arnold altin oran:)

Turabı ıyı cıdden, cogu kısı bu sefer ortalamanın uzerınde fızıge sahıp, gokhan keserde ıyı bence fıt duruyor.

yearone
02-03-2014, 23:08

Takipteyim kanka :)

Uur
02-03-2014, 23:29
Dennis Wolf kazanmış vay arkadaş :D Kai'ler Jay Cutler lar filan katılmadı mı bu sene yada ben videoyu çok atlaya atlaya mı izledim:soru:

tool
03-03-2014, 08:33

baskan cok iyi ilerleme;
beslenme planini yazarmisin buraya insanlara ornek olsun :icon_tup:

s2k
03-03-2014, 08:39

Adamsın adam :icon_tup:

stlegal
03-03-2014, 08:59
beyler sağolun özel bir şey yok aslında düşük karbonhitrat bol protein sebze . minikler sevmesede ben biraz fazla toz protein kullanıyorum.içki sıfır yağ zeytinyağı tereyağkullanyorum ama şeker SIFIR bol yumurta öğünlerim belirli gramaja göre gitmiyorum bakıyorum öğün arasında fazla osurdummu gramajları düşürüyorum :)) aslında miniklerin benim instegramda devamlı öğünlerimizi paylaşıyoruz.temmuza kadar kafamda bi ölçü var 8o kiloya inmek bakalım acele yok bir ömür yapmak için başladık plaj vucudu istemiyoruz zaten hepinize kolay gelsin..

metinalan
03-03-2014, 09:53
tebrikler cem abi

alp1903
03-03-2014, 09:56
Tebrik ederim Cem abi böyle devam edersen bence hedefe ulaşırsın. :)

s2k
03-03-2014, 10:32
beyler sağolun özel bir şey yok aslında düşük karbonhitrat bol protein sebze . minikler sevmesede ben biraz fazla toz protein kullanıyorum.içki sıfır yağ zeytinyağı tereyağkullanyorum ama şeker SIFIR bol yumurta öğünlerim belirli gramaja göre gitmiyorum bakıyorum öğün arasında fazla osurdummu gramajları düşürüyorum :)) aslında miniklerin benim instegramda devamlı öğünlerimizi paylaşıyoruz.temmuza kadar kafamda bi ölçü var 8o kiloya inmek bakalım acele yok bir ömür yapmak için başladık plaj vucudu istemiyoruz zaten hepinize kolay gelsin..

Olmadı kanka burda yollarımız ayrılıyo :D:D:D plaj vücudu istemiyorum diye kandırmasın kimse kendini :hahaha:

onat
03-03-2014, 12:58
wolf reis hak ettiği yeri buldu sonunda. ilk defa adaletli bir sonuç çıktı ortaya..

cem abi çok bebeksi bir tenin varmış :D :D :D gidişat gayet güzel, inş dahada iyi olucak.

bu arada arkadaşlar elimde 1 kutu 2-3 ölçek kullanılmış muscletech nitro tech mevcut. 120 tlden vericem. ben kullanmıcam kendime ayırmıştım. işine yarayan ulaşabilir bana.

flexamin
03-03-2014, 13:03
2-3 haftadır idman yapamıyorum. inşallah yarın tekrar başlayacağım.

onata katılıyorum. wolf ne kadar itici gelse de hakkettiği yeri almış.

stlegal
03-03-2014, 14:04
2-3 haftadır idman yapamıyorum. inşallah yarın tekrar başlayacağım.

onata katılıyorum. wolf ne kadar itici gelse de hakkettiği yeri almış.

Askolsun beni begenmedinmi?

flexamin
03-03-2014, 14:06
beğenmezmiyiz.. zımba gibi gidion.. darbeli maktap hesabı :)

şaka bir yana bu disiplinini bozma.

baretta
03-03-2014, 14:19
Ultimate BCAA kullanan var mı daha önce, nasıldır ürünleri ?

telat deniz
03-03-2014, 21:00
arkadaşlar zamandan dolayı spora gidemediğim için optimum marka karbonhidrat'ımı satıyorum son kullanma tarihi 07.07.2015
2 kutu almıştım 1 tanesini bitirdim 1 kutuda yaklasık 3bucuk kilo aldım fiyat 100tl faturası mevcut...
http://i57.tinypic.com/ta0e13.jpg

cMg
03-03-2014, 22:34
grenade thermo detonator kullanan varmı nasıldır?

flexamin
03-03-2014, 22:44
grenade thermo detonator kullanan varmı nasıldır?

kuzenim kullanıyor bayağı memnun. vücut ısımı çok artırıyor sıkıntı yaratıyor bazen diyo. ama genel anlamda memnun.

ahmetgurlek
04-03-2014, 16:47
wolf reis hak ettiği yeri buldu sonunda. ilk defa adaletli bir sonuç çıktı ortaya..

cem abi çok bebeksi bir tenin varmış :D :D :D gidişat gayet güzel, inş dahada iyi olucak.

bu arada arkadaşlar elimde 1 kutu 2-3 ölçek kullanılmış muscletech nitro tech mevcut. 120 tlden vericem. ben kullanmıcam kendime ayırmıştım. işine yarayan ulaşabilir bana.

onat kardeşim muscletech nitrotech izole değil mi? bir de 1816 gr lık kutudan değil mi? eğer öyleyse ben alayım bunu. ankaradayım, ödeme teslim vs bilgilerini özelden konuşalım...

bartubasot
04-03-2014, 17:45
daha öncedende paylaşmıştım resimlerimi şuanki gelişme böyle

http://i.hizliresim.com/Kr4dV3.jpg (http://hizliresim.com/Kr4dV3)

onat
04-03-2014, 17:48
onat kardeşim muscletech nitrotech izole değil mi? bir de 1816 gr lık kutudan değil mi? eğer öyleyse ben alayım bunu. ankaradayım, ödeme teslim vs bilgilerini özelden konuşalım...

1816 gr çikolatalı izole

ahmet abi 1 hafta kadar stp selçuğa opsionlu ürün. selçuk almazsa sana haber veririm.

stlegal
04-03-2014, 17:52
daha öncedende paylaşmıştım resimlerimi şuanki gelişme böyle

http://i.hizliresim.com/Kr4dV3.jpg (http://hizliresim.com/Kr4dV3)

Jatominin igrenc dolaplari muhendis terk

Masallah

STP
04-03-2014, 17:53
1816 gr çikolatalı izole

ahmet abi 1 hafta kadar stp selçuğa opsionlu ürün. selçuk almazsa sana haber veririm.

Haftasonuna kalmaz halledicez kardesim

Vtec
04-03-2014, 21:52
Programın ilk günü omuz bölgesini(sağ-sol) zedeledik biraz :confused: Yeterli ısınmadım sanırım..:no:

http://i.hizliresim.com/eWzEEL.jpg

İbrahim33
04-03-2014, 22:03
bende başlamayı düşünüyorum vücut geliştirmeye.iki bin küsür postu okumak zor geldi :) şükela modu falan olsa iyi olurdu :) şaka bi yana yeni başlayacak olanlara şöyle bi 3-5 madde olarak ne tavsiye edersiniz , ne önerirsiniz ? bu arada boy 1.82 kilo 69.sadece kol ve göğüs kası istiyorum.

alp1903
04-03-2014, 22:26
Omuzun neresi bu zedeledigin ve hangi harakette merak ettimm dogrusu.

Vtec
04-03-2014, 22:35
Daha doğrusu sırt bölgesi işaretlediğim yerler dumbbell pullover hareketi sonrası oldu sanırım. 2-3 sene aralıklarla çalıştım ancak ilk defa böylesi oldu. Isınma hareketleride yaptım öncesinde..

http://i.hizliresim.com/eyWo50.jpg

M3CSL
04-03-2014, 22:46
Pulloverbiraz tehlikeli bi hareket aslında çok aşağılara indirildiğinde sırtı ve omuzları zorlayıp sakatlık riski artıyor, buradada böyle olmuş olabilir.

burak_2885
05-03-2014, 10:07
Ya arkadaşlar bi danışman gerekiyor size. Boyum 194 kilo 85 spora gidiyorum 3 senedir ama doru düzgün çalışmıyorum yalan yok. Bu sezon randımamımı yakaladım güzel idmanlar atıyorum ama iş vs dolayısıyla beslenmeyi düzgün yapamıyorum. Sabah kalktığımda kahvaltıyı özellikle güzel yapamıyorum. Takviye almam lazım, bana en uygun gidecek olan sanırım karborhidrat. (Kilo aldırsın biraz). Siz ne tavsiye edersiniz ?

alp1903
05-03-2014, 10:07
Bence orası yattıgın yere sürtünmekten derin sıkışmış sırt kısmında. Bana öyle geldi.

mmtrıza
05-03-2014, 10:53
Cardio yapılıyo ama nasıl yapılıyo oda önemli. Cardio yapıyorum ama kg veremiyorum diye spor salonunda çogu kişi sitem ediyo ama bakıyosun almış 5km/s ortalama 30dk yürüyo olmazki nabız hep sabit hiç artış yok.

spor sonrası 2 saat yemek yememek nedir anlamadım kim önerir böyle şeyleri anlamam vücut katabolik olarak yıkıma geçer böyle olursa. İdman sonrası depolar azalır ve kan şekeri düşer. İdman sonrası kasların onarımı için protein (amino asit) gerekir ve bunlar içinde gerekli miktarda karbonhidrat (glikojen) bunları almaz isen vücut yıkıma geçer ve gerilemeye başlar. "kaş yaparken göz cıkarmamak gerek"

Aslında diyet yapanlarında şuna dikkat etmesi gerekir. Kortizol'u ne kadar bastırırsa idman sırasında yıkım o kadar az olur çünkü diyette depolar boş oldugu için kortizol direk proteinlerin amino asitlerini yıkıp glikoza cevirmek için uğraşır. Bunu engellemek lazım.

Aslında spor yapanlar şunu unutuyo,

"Yemegi karnınızı doyurmak için degil , vücudu doyurmak için yemek lazım."

bende konuya yeni dahil oldum geriye dönük okumaya çalışıyorum.

günlük beslenmede neler olmalı, spordan önce ve sonra nasıl olmalı bu konuda bilgilendirirseniz iyi olur

Le10ur
05-03-2014, 11:19
ankara kecıoren tarafında spor salonuna gıden varmı?

onat
06-03-2014, 14:13
watch?v=4a9ZusFB-uo

watch?v=2ypYyA9bIOU

idmanlarını aksatmayan herkese gelsin.

alp1903
06-03-2014, 14:18
Güzel geldi Onat ama off günümde bunları izlemek olmadı hahahha :)

onat
06-03-2014, 14:23
off gününde izleyince insan koşa koşa idmana gitmek istiyor :D kötü bir duygu.

ugurbora
06-03-2014, 14:37
Link koysanıza moruk bacak var yarım saate gaza gelelim biraz

alp1903
06-03-2014, 14:38
Hahhaha ya sorma aynen öyle gitsem şimdi şunu çalısırm hafif yarında şunu demeye başladım :)

ugurbora
06-03-2014, 14:39
Hadi beyler ON PRE içtim 2 ölçek elim ayağım durmuyor link alalım :D

kickbuttowski
06-03-2014, 14:40
Link pls.

Benim de bilek düzeldi artık acayip gaza geldim bu aralar. Kreatinimi de aldım ama protein kaldı sadece karboyla olmuyor.

Onat abi artık yavaştan yaz hazırlığına başlamam gerek ama ben karbosuz yapamıyorum. Yaşam isteğim kayboluyor karbonhidrat almadığım gün. Sikilasmak için illa bırakmak mı gerekiyor? Bunun optimum ayarını bulmanın yolu yok mudur?

onat
06-03-2014, 14:43
https://www.youtube.com/watch?v=94Ll_RIkoTY

https://www.youtube.com/watch?v=2ypYyA9bIOU

https://www.youtube.com/watch?v=4a9ZusFB-uo

Suleyman
06-03-2014, 14:43
"Live for Lifting" motivation (ANTH BAILES) (HD) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4a9ZusFB-uo)

Zhasni Bodybuilding - Dreams come true by WORK - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2ypYyA9bIOU&feature=player_embedded)

onat
06-03-2014, 14:48
Link pls.

Benim de bilek düzeldi artık acayip gaza geldim bu aralar. Kreatinimi de aldım ama protein kaldı sadece karboyla olmuyor.

Onat abi artık yavaştan yaz hazırlığına başlamam gerek ama ben karbosuz yapamıyorum. Yaşam isteğim kayboluyor karbonhidrat almadığım gün. Sikilasmak için illa bırakmak mı gerekiyor? Bunun optimum ayarını bulmanın yolu yok mudur?

ya şöyle şimdi kardeşim,

herkesin genetik yapısı farklı. ben her kaçamakta kilo alıyorum, göki 15 ıslak hamburgerde kilo almıyor. bu işler genetiğe bağlı olduğu için net birşey diyemem ama ben kuruma evresinde complex karbo alımını max 100gr veya mümkünse almamayı öneriyorum. tabi bu öneriler nature kişiler için.

karbo almazsan enerjin düşüyor tabi ama burada herkesin sürekli yanılgıya düştüğü bir durum var. herkes yağdan korkuyor belki ama karbo almayıp doymamış yağ alırsanız, vücut karbo yerine yağı kullanıyor. dolayısı ile enerji düşüklüğü olmuyor. birçok kez dedim benim kaşık kaşık mayonez ile yarışma çıkartan arkadaşım oldu :) doymamış yağ ve salata günlük enerji alımını karşılar. çünkü salata da karbo var. vücut onuda kullanıcaktır.

Bülent76
06-03-2014, 15:04
ya şöyle şimdi kardeşim,

herkesin genetik yapısı farklı. ben her kaçamakta kilo alıyorum, göki 15 ıslak hamburgerde kilo almıyor. bu işler genetiğe bağlı olduğu için net birşey diyemem ama ben kuruma evresinde complex karbo alımını max 100gr veya mümkünse almamayı öneriyorum. tabi bu öneriler nature kişiler için.

karbo almazsan enerjin düşüyor tabi ama burada herkesin sürekli yanılgıya düştüğü bir durum var. herkes yağdan korkuyor belki ama karbo almayıp doymamış yağ alırsanız, vücut karbo yerine yağı kullanıyor. dolayısı ile enerji düşüklüğü olmuyor. birçok kez dedim benim kaşık kaşık mayonez ile yarışma çıkartan arkadaşım oldu :) doymamış yağ ve salata günlük enerji alımını karşılar. çünkü salata da karbo var. vücut onuda kullanıcaktır.

Katılıyorum Onat'a, ne zaman kilo vermek istiyorum diyen birisi çıksa, yağı keseceksin diyen birisi de mutlaka çıkıyor, ama neden??? Yağ olmadan beslenme eksik olur. Karbonhidrat azaltıldığı zaman oluşan enerji eksikliği en güzel sağlıklı yağlar ile gideriliyor. Spor olmayan günlerde hiç karbonhidrat almam, yerine ceviz, badem, keten tohumu, fıstık yerim, hatta biraz hatları belirginleştirme kararı versem yine karbonhidratı azaltıp yağ alımını arttırırım, her zaman da işe yarar bu tarz beslenme.

kickbuttowski
06-03-2014, 15:42
Malesef yağ tüketimi bende bazı yan etkilere yol açıyor. . Ben sanırım yine aynı şekilde devam edip ciddi bir kardiyo programını ağırlık çalışmasına ekleyecegim

onat
08-03-2014, 19:30
beyler çok iyi. tribe sokar :D

https://www.youtube.com/watch?v=SgvCMxYPOFs

flexamin
10-03-2014, 19:23
.................................................

LifeStyle
10-03-2014, 19:43
Diyet yaparken viski yada benzer alkol oranı olan içki içmek diyeti etkilermi? İnternetten baktım kalorilerine ama bana pek fazla etkilemez gibi geldi sizinde düşüncelerinizi almak isterim.

flexamin
10-03-2014, 19:45
diet te alkol ? bence biraz daha araştır vg de alkol ün etkilerini.

alp1903
11-03-2014, 10:48
Son 4 hafta :)

flexamin
11-03-2014, 10:55
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

alp şuan ki durumunu merak ettim foto falan varsa koysana :) yada pm at :D

alp1903
11-03-2014, 11:10
Instagramda video ve fotograf paylaşıyorum abi şuan ordan bakabilirsin aslında :)

onat
11-03-2014, 11:56
kubiden anca buldum seni alp :D

alp1903
11-03-2014, 12:44
Yüzel'i diyosan dogrudur, 19senelik arkadaşım :D Bu yeni profilin sanırsam sildinmi digerini ne yaptın ya

flexamin
11-03-2014, 13:12
Instagramda video ve fotograf paylaşıyorum abi şuan ordan bakabilirsin aslında :)

insta adın alpatak1903 mü?

alp1903
11-03-2014, 13:43
Aynen abi,

Technogym ürünlerinde kullanmak için chest band veya saat arıyorum bileniniz varmı bulabilincek bi yer?

flexamin
11-03-2014, 13:45
Aynen abi,

Technogym ürünlerinde kullanmak için chest band veya saat arıyorum bileniniz varmı bulabilincek bi yer?

ülkealan pasajında denk gelmiştim 1 ay kadar oldu

birde şunu buldum

http://www.underarmour.com/shop/us/en/armour39-module-and-strap/pid1255371

onat
11-03-2014, 13:52
Yüzel'i diyosan dogrudur, 19senelik arkadaşım :D Bu yeni profilin sanırsam sildinmi digerini ne yaptın ya

aynen diğerini bir cinnet sonunda silmiştim bu yeni :D aynen yüzel'den buldum. okuldan arkadaşım benimde.

alp1903
11-03-2014, 14:22
Çok pahalı o Serdar abi gerek yok o kadar paraya, ayakkabı alırım o fiyatlara :D bana max 60 70tl lik bi ürün lazım :D

ers10weys91
11-03-2014, 14:24
Son 4 hafta :)

antremandan önce snickers ye yada kremalı püskevit :icon_tup:

alp1903
11-03-2014, 14:25
antremandan önce snickers ye yada kremalı püskevit :icon_tup:

Çok yalnış önerilerde bulunuyosun bana, elimde 1 kutu baklava ile bekliyorum idman saatini sen snickers ve püskevit ye :p

ers10weys91
11-03-2014, 14:30
Çok yalnış önerilerde bulunuyosun bana, elimde 1 kutu baklava ile bekliyorum idman saatini sen snickers ve püskevit ye :p

bundan mı yiyosun yoksa :eek:

http://www.jokesoftheday.net//jokes-archive/2013/03/29/joke-funny-photo-Want-perfect-six-pack-eat-Mado-Turkish-baklava-.jpg.340.jpg

:beuj::beuj:

alp1903
11-03-2014, 14:36
Esktra fıstıklısı benim yedigim evet, sende hemen buldun tabi.

LowSlow
11-03-2014, 23:04
Karın antremanı var mı mümkünse yağ yakımı için değilde direk kas gelişimi için. Ağırlıklı mekik dışında kasıcak şeyler

emrhn28
11-03-2014, 23:30
Herkese merhabalar, Daha önce dünya para ve emek harcayarak ama sonra sakatlık ve düzensiz beslenme ile kaybettiğim forumuma kavuşmak için tekrar spora başladım.
15 Şubatta diet ve spora başladım. 117 kg idim ve şuan 108 kg geliyorum, boyum 190 cm. İlk hafta sadece cardio, sonraki 2 hafta klasik alışma programı ve şimdi A ve B basamaklı ve karın ilaveli programım var, ayrıca 1 saat cardio yapıyorum. Beslenme ise ekmek max 1 dilim tam buğday, sabahları kelogs ve 3 yumurta beyazı, 1 domates 1 salatalık öğlen ve akşam ise çok az karbonhidrat ile haşlama tavuk yada hındı şeklinde ve kesinlikle 6 dan sonra ağzıma bişi sürmüyorum.
Antremandan sonra 4 adet amino beef ve hındı salatası yıyorum.
Tüm yağlarımdan arınmak ve mevcut kaslarımı kaybetmeden şekle girmek istiyorum? ekstra önerileriniz nelerdir? Elimden geldikçe kendime yol çizdim, değeli bir hocamın yardımıyla. Ama sizlerde çok bilgilisiniz!!! Uzun oldu kusura bakamayın :(

Saygılarımla

TünayK
12-03-2014, 08:49
Herkese merhabalar, Daha önce dünya para ve emek harcayarak ama sonra sakatlık ve düzensiz beslenme ile kaybettiğim forumuma kavuşmak için tekrar spora başladım.
15 Şubatta diet ve spora başladım. 117 kg idim ve şuan 108 kg geliyorum, boyum 190 cm. İlk hafta sadece cardio, sonraki 2 hafta klasik alışma programı ve şimdi A ve B basamaklı ve karın ilaveli programım var, ayrıca 1 saat cardio yapıyorum. Beslenme ise ekmek max 1 dilim tam buğday, sabahları kelogs ve 3 yumurta beyazı, 1 domates 1 salatalık öğlen ve akşam ise çok az karbonhidrat ile haşlama tavuk yada hındı şeklinde ve kesinlikle 6 dan sonra ağzıma bişi sürmüyorum.
Antremandan sonra 4 adet amino beef ve hındı salatası yıyorum.
Tüm yağlarımdan arınmak ve mevcut kaslarımı kaybetmeden şekle girmek istiyorum? ekstra önerileriniz nelerdir? Elimden geldikçe kendime yol çizdim, değeli bir hocamın yardımıyla. Ama sizlerde çok bilgilisiniz!!! Uzun oldu kusura bakamayın :(

Saygılarımla

sporu hangi saate yapıyorsun?

free-hifi
12-03-2014, 08:52
hızla kilo alıyorum anlamıyorum az yiyorum 6 ayda 83 den 91 olmuşum 78-80 e nasıl ineceğim bakalım

alp1903
12-03-2014, 10:14
İstedikten sonra inersin :) Disiplin şart

Safran
12-03-2014, 13:11
arkadaşlar bir iki sorum olcak
birincisi omuz ile ilgili ön ömüz alt kısım bicep birleşimi arka omuz üst taraf uc kısımı bir türlü tam geliştiremedim hangi hareketleri önerirsiniz
ikincisi 1 ay sonra yağ yakımına başlıycam hangi kombinasyonu yapmalıyım (protein tozu,amino,yağ yakıcı vs)

ugurbora
12-03-2014, 19:50
Selam arkadaslar omuz antremanından sonra aldığım bir kare :)
Konu aktifligini kaybediyor gibi biraz renklensin artık. Özellikle alp kardeşim yarışmaya hazirlanisini aşamaları yazsan,fotolasan bizede tecrübe olur.

http://i.hizliresim.com/x87VRW.jpg

Le10ur
12-03-2014, 19:51
Konu aktifligini kaybediyor gibi biraz renklensin artık. Özellikle alp kardeşim yarışmaya hazirlanisini aşamaları yazsan,fotolasan bizede tecrübe olur.

http://hizliresim.com/xE4adn

çok ıyı masallah ne kadarlık bı surede bu vucuda ulastınız

emrhn28
12-03-2014, 21:35
sporu hangi saate yapıyorsun?

2 gün akşam 22.00 ile 01.00 arası malesef, 2 gün ise akşam 19.00 dan 22.00 arası olarak 4 gün gidiyorum.

Saygılarımla

Uur
12-03-2014, 21:56

Gayet güzel bir çatı oluşturmuşsunuz tebrikler
Beslenme vs. de yazabilirsen süper olur :)

sweap07
12-03-2014, 22:04
........................

flexamin
12-03-2014, 23:52
ugur omuz gününde trapez çalışıyor musn?

boyununa yakın olan kısmı biraz yükseltsen daha güzel durur gibi. tabi önden görmeden böyle bir yorum yapıyorum ama.. umarım yanlış anlamazsın

ugurbora
13-03-2014, 00:05
çok ıyı masallah ne kadarlık bı surede bu vucuda ulastınız

4. senemdeyim teşekkür ederim

Gayet güzel bir çatı oluşturmuşsunuz tebrikler
Beslenme vs. de yazabilirsen süper olur :)
Saol dostum. beslenme her sporcu gibi yaptığım farklı birşey yok

ugur omuz gününde trapez çalışıyor musn?

boyununa yakın olan kısmı biraz yükseltsen daha güzel durur gibi. tabi önden görmeden böyle bir yorum yapıyorum ama.. umarım yanlış anlamazsın

Niye yanlış anlayayım ayıp ettin :) Demek istediğini tam anlayamadım. Boyunla orantısını diyorsan önden normal görünüyor geniş ^ şeklinde gibi. Evet hem omuz hem sırtta çalırım haftada 2 kere.

yearone
13-03-2014, 00:24
Uğur maşallah full dolu duruyorsun.

onat
13-03-2014, 01:13
uğur şerefsizim ateş ediyorsun. çok çok iyi olmuş.

kickbuttowski
13-03-2014, 04:53
UP!

Sabah antrenmanı yapan yok mu? :)

stlegal
13-03-2014, 06:18
UP!

Sabah antrenmanı yapan yok mu? :)

Sabah 6da gidiyorum antremana :)

kickbuttowski
13-03-2014, 08:18
Sürekli bir şey eksik hissediyorum nedir bulamadım. Programı diyeti değiştirmem gerek ama nasıl bilmiyorum. Kış boyu hayvan gibi yedim bir şey yoktu şimdi kardiyo yaptığım halde gobekten kurtulamiyorum. Bir şeyler yanlış gidiyor ve giderek motivasyonumu yitiriyorum. :(

flexamin
13-03-2014, 09:05
4. senemdeyim teşekkür ederim

Saol dostum. beslenme her sporcu gibi yaptığım farklı birşey yok

Niye yanlış anlayayım ayıp ettin :) Demek istediğini tam anlayamadım. Boyunla orantısını diyorsan önden normal görünüyor geniş ^ şeklinde gibi. Evet hem omuz hem sırtta çalırım haftada 2 kere.

önden geniş ve yüksek durup durmadığından bahsetmiştim. aldım cevabımı. ozaman durmak yok pompaya devam :)

alp1903
13-03-2014, 10:33
Ugur maşallah çok güzel duruyo kütle olarak sırt :) Bu sene sende giriyodun diye hatırlıyorum yarışmaya.

Benimkisi bu sene biraz podyum merakından dolayı oldu, tecrübe güzel olucak inşallah. Yediklerimi içtiklerimi fotograflıyorum inşallah müsait zamanda yüklerim.

Şuan son 1 ay sürecine girdik,

7.haftadan itibaret ekstra sabah idmanları yapıyorum 1gün cift 1gün tek idman gittim sonra 2gün cift 1gün tek şuan 3gün cift 1gün tek. bu hafta sonrası 4gün cift 1gün tek olarak gidicem.

Karbonhidratta beyaz pirinci kestim, kepekli bulgur ve kepekli pirinç yiyorum her ögünde 25-30gr olarak alıyorum. (kinoa diye yeni bişiy deiycem bu hafta inşallah)

Ceviz-Badem her ögünüme ekledim artık 7 8gr alıyorum ögünlerde.

Greyfurt ve Yeşil Elma meyva olarak tercih ediyorum günlük 1 adet sabah kahvaltısında. (cift idmanım var ise sabah cardiosu öncesi 1 adet greyfurt 1tablet hyrdroxycut)

Yeşil sebze tüketimini her ögün yapıyorum (marul, yeşil fasulye, brokoli, kuşkonmaz,ıspanak vs vs)

Cardio sonrası favorim "ıspanaklı-yumurta ceviz badem yeşil çay ve yaş kırmızı biber 1 adet" :)

Min. 3lt su tüketiyorum(bu hafta böyle). 2 büyük kupa yeşil çay ve 1 kupa siyah çay (degişken oluyo) ögün sonraları 1er shot espresso içiyorum.

Aklıma bu detaylar geldi şimdilik.

Ocak 1 itibari ile 79kg olarak başladım hafif tempo ile diyete son 2ay ciddileştirdim kademe olarak şuan 72.6kg olarak devam ediyorum hedefim yarışma tartısında 68 69kg olmak. Ama biliyorumki kütle olarak çok ufak durucam ama elimden gelen ne varsa yaptım o yüzden rahatım. :) Varsa ufak merak ettiginiz şeyler cevaplıyabilirim kendi tecrübemle tabiki her yigidin farklı yogurt yiyişi vardır o ayrı. Biraz zor ve imkan gerektiren spor o yüzden motivasyon çok önemli.

Boyum: 1.75cm bu arada.

Mart sonu (yurtdışından) elime 4 adet Hydroxycut gelicek isteyen varsa kapora vererek onlarada temin edebilirim.

ers10weys91
13-03-2014, 11:14
Bende Alp kardeşimle beraber girecem yarışmaya zevkli olacağından eminim

Bende Sizinle paylaşıyım kısaca yaptıklarımı benim sistemim biraz farklı alp ten

yarışmaya 6 hafta kala diete başladım 450 gr pirinçle su anda 400 ile gidiyorum 81 kilo ile başladım şu anda 79 kiloyum yağ yakımı yavaş olarak ilerliyor mümkün olduğunca kilo düşmemeye çalışıyorum ama düşecek :)

günde 2 idman hergün akşamları cardio ekliyorum

sebze sevmiyorum fazla yemiyorum

yediklerim lapa-tavuk-yumurta o kadar

günde 8 litre su içiyorum ve sadece nescafe

supplement olarak animal serisi

stlegal
13-03-2014, 11:20
Resimler atsanizda gozumuz senlense :)

alp1903
13-03-2014, 11:29

Bende Sizinle paylaşıyım kısaca yaptıklarımı benim sistemim biraz farklı alp ten

yarışmaya 6 hafta kala diete başladım 450 gr pirinçle su anda 400 ile gidiyorum 81 kilo ile başladım şu anda 79 kiloyum yağ yakımı yavaş olarak ilerliyor mümkün olduğunca kilo düşmemeye çalışıyorum ama düşecek :)

Baklava ve Kadayıf ögünlerde söylememişsin. :D

Resimler atsanizda gozumuz senlense :)

Bizle şenlenmez diye bunu koydum abicim idareten hahahahha

http://www.idealhealthandfitness.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/squats-no-squats.jpg

stlegal
13-03-2014, 11:52
Baklava ve Kadayıf ögünlerde söylememişsin. :D

Bizle şenlenmez diye bunu koydum abicim idareten hahahahha

http://www.idealhealthandfitness.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/squats-no-squats.jpg

hahahahah :D sen at at valla merak ettim :)

ugurbora
13-03-2014, 12:38
Ugur maşallah çok güzel duruyo kütle olarak sırt :) Bu sene sende giriyodun diye hatırlıyorum yarışmaya.

Benimkisi bu sene biraz podyum merakından dolayı oldu, tecrübe güzel olucak inşallah. Yediklerimi içtiklerimi fotograflıyorum inşallah müsait zamanda yüklerim.

Şuan son 1 ay sürecine girdik,

7.haftadan itibaret ekstra sabah idmanları yapıyorum 1gün cift 1gün tek idman gittim sonra 2gün cift 1gün tek şuan 3gün cift 1gün tek. bu hafta sonrası 4gün cift 1gün tek olarak gidicem.

Karbonhidratta beyaz pirinci kestim, kepekli bulgur ve kepekli pirinç yiyorum her ögünde 25-30gr olarak alıyorum. (kinoa diye yeni bişiy deiycem bu hafta inşallah)

Ceviz-Badem her ögünüme ekledim artık 7 8gr alıyorum ögünlerde.

Greyfurt ve Yeşil Elma meyva olarak tercih ediyorum günlük 1 adet sabah kahvaltısında. (cift idmanım var ise sabah cardiosu öncesi 1 adet greyfurt 1tablet hyrdroxycut)

Yeşil sebze tüketimini her ögün yapıyorum (marul, yeşil fasulye, brokoli, kuşkonmaz,ıspanak vs vs)

Cardio sonrası favorim "ıspanaklı-yumurta ceviz badem yeşil çay ve yaş kırmızı biber 1 adet" :)

Min. 3lt su tüketiyorum(bu hafta böyle). 2 büyük kupa yeşil çay ve 1 kupa siyah çay (degişken oluyo) ögün sonraları 1er shot espresso içiyorum.

Aklıma bu detaylar geldi şimdilik.

Ocak 1 itibari ile 79kg olarak başladım hafif tempo ile diyete son 2ay ciddileştirdim kademe olarak şuan 72.6kg olarak devam ediyorum hedefim yarışma tartısında 68 69kg olmak. Ama biliyorumki kütle olarak çok ufak durucam ama elimden gelen ne varsa yaptım o yüzden rahatım. :) Varsa ufak merak ettiginiz şeyler cevaplıyabilirim kendi tecrübemle tabiki her yigidin farklı yogurt yiyişi vardır o ayrı. Biraz zor ve imkan gerektiren spor o yüzden motivasyon çok önemli.

Boyum: 1.75cm bu arada.

Mart sonu (yurtdışından) elime 4 adet Hydroxycut gelicek isteyen varsa kapora vererek onlarada temin edebilirim.

Teşekkürler bilgiler için arkadaşlar.
Alp evet bende girecektim fakat biliyorsun yarışma öncesi bir belirsizlik vardı kime sorduysam bu işle ilgili belli değil cevabını aldım. Ben kafamda 12 haftalık bir hazırlık programı kurmuştum. Fakat burda senden öğrendiğimde özellikle Zonguldak'ta olduğunu duyunca yıkıldım. Yine antalyada olur zannediyordum yada daha yakın biryerde. Baba yanında olduğumuz için özellikle şu sıralar zamanlarım çok kısıtlı. Umarım sonbahardakine yetişebilirim çünkü ciddi manada idman yapıyorum bu seneyi boş geçmek istemiyorum.

ugurbora
13-03-2014, 12:39
Uğur maşallah full dolu duruyorsun.

Çok teşekkürler üstad.

uğur şerefsizim ateş ediyorsun. çok çok iyi olmuş.

Kardeşim benim çok saol :)

Ertug_T.
14-03-2014, 12:49
Yaklasik 1 aydir guzel antenmanla diyet yapiyorum ve sadece 1 kilo vermeme ragmen istedigim sekilde bel ve kalca bolgesi inceldi karin cikmaya basladi 4 pack ve adonis olarak :) fakat tam orta gobek kismindan kurtulup 6 pack e gecemiyorum..o yuzden sizlere bir sorum olucak..nisan sonuna dogru CLA,L-carnitine yada Hydroxcut kullanmayi dusunuyorum urunlerin arasindaki farklilillari iyi kotu arastirip ogrendim fakat sizlerin tavsiyesi nedir kullanan arkadaslar? Amacim yaza cok kuru sekilde girmek..Antreman ve diyet konusunda cok katiyimdir zaten ama o bolge gitmiyor kolay kolay :( 3-4 yildir ilk kez karin cikarmaya niyetlendim hayirlisi :D

Yiğit Ş.
14-03-2014, 12:51
sol göğüs sağ göğüse göre daha az şişiyor. napcaz ya bunu :D ufak kalmaya başladı

Slmcnsl
14-03-2014, 13:23
Buda benden gelsin.
http://i.hizliresim.com/K4JWWq.jpg

Tabi istedigim kivama gelmeme cok var . Arti duzenli beslenme ve idman oturtamadim hala ama iyi yolda gidiyorum gibi.

yearone
14-03-2014, 17:17
sol göğüs sağ göğüse göre daha az şişiyor. napcaz ya bunu :D ufak kalmaya başladı

Genetik olabilir kardeşim. Herkesin bir taraf daha azdır :)

picasso
14-03-2014, 19:50
Arkadaslar saunaya spordan once mi yoksa sonra mi girilmeli ??

onat
14-03-2014, 19:53
sonra girilmeli

picasso
14-03-2014, 19:59
Tesekkurler,,,

alp1903
14-03-2014, 21:29
Önce girip mineralleri neden atasın terleyip :) Sonra gir ama her idman sonrası ben tavsiye etmem abi.

Bugünden itibaren kırmızı ete elvedaaa :D

ers10weys91
15-03-2014, 09:14
Önce girip mineralleri neden atasın terleyip :) Sonra gir ama her idman sonrası ben tavsiye etmem abi.

Bugünden itibaren kırmızı ete elvedaaa :D

Şöbiyet'e başla :icon_tup:

alp1903
15-03-2014, 13:08
Gaziantep Koçaktan 1 tepsi baklava geldi gelde idman öncesi sonrası bitirelim şunu. :D

İlbey Dinçer
16-03-2014, 00:28
sürekli takip ettiğim bir sayfa her ne kadar katılım yapmasamda bir fotoda ben koymak istedim yeri geldi çok faydalı bilgiler edindim bu sayfadan :) bende ufak çaplı amatörce bir diyet yaptım 87 den 80 e düştüm :) yarışmaya hazırlanan arkadaşlar hepinize başarılarrr

http://i1098.photobucket.com/albums/g379/ilbey/1010981_10152199727557258_440842763_n_zps25bedfa0. jpg

miniks
16-03-2014, 02:54
Gayet iyi maşallah

miniks
16-03-2014, 03:01

http://i.hizliresim.com/x87VRW.jpg

Maşallah

ışık çok kötü olmuş ugur güzelim pozu mahvetmiş :)

serdarında o yanıltmış trapezlerin yüksek görünmüyor onu diyo sanırsam

ama ciddi kütle koymuşsun geçen sene ile alakan yok

kaç kilo aldın

ugurbora
16-03-2014, 11:18
Maşallah

ışık çok kötü olmuş ugur güzelim pozu mahvetmiş :)

serdarında o yanıltmış trapezlerin yüksek görünmüyor onu diyo sanırsam

ama ciddi kütle koymuşsun geçen sene ile alakan yok

kaç kilo aldın

Saolasın Hilmi yada Ahmet :) evet hem telefon hemde ışık kötü haklısın. Geçen seneden buyana 6 kilo ekledim.

Birde şöyle hafif açarak verdiğim poz vardı . Serdar bu şekilde daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum konuştuğumuz genişlik.

http://i.hizliresim.com/KrGN1N.jpg

onat
16-03-2014, 12:15
bu boya rağmen çok büyük başarı cidden. kendim yapmış gibi seviniyorum.

benim son halimi görseniz evlatları tarafından sokağa atılmış yitik, buruk bir babaya acıdığınız gibi acırsınız :D :D

uğur kardeşim yarışma kovalayacak kıvamda değil misin ? ne alemde formun ?

ugurbora
16-03-2014, 13:10
bu boya rağmen çok büyük başarı cidden. kendim yapmış gibi seviniyorum.

benim son halimi görseniz evlatları tarafından sokağa atılmış yitik, buruk bir babaya acıdığınız gibi acırsınız :D :D

uğur kardeşim yarışma kovalayacak kıvamda değil misin ? ne alemde formun ?

Saol çok tekrardan kardeşim. Yarışma kovalayacak formdayım aslında 8 haftalık bir diyet işimi görürdü fakat herşey tam istediğim gibi olmazsa canım çok sıkılır kendimi biliyorum. Zamanım kısıtlı olmazsa sonbahardakine çok daha sert hazırlanma niyetindeyim.

alp1903
16-03-2014, 18:13
Bugün ankara şampiyonasındaydık güzel geçti derece alan arkadaşlara emeklerini aldıklarını düşünüyorum. :)

onat
17-03-2014, 02:05
Arkadas o atletik fizikteki madalya alanlar neydi yaa... Bu spor gelisir mi allah askina. 70 kg da mide kasi olan cikmis. Ben utandim onlar yerine. O sekilde podyuma cikacagima hic cikmam daha iyi.

flexamin
17-03-2014, 08:59
Saolasın Hilmi yada Ahmet :) evet hem telefon hemde ışık kötü haklısın. Geçen seneden buyana 6 kilo ekledim.

Birde şöyle hafif açarak verdiğim poz vardı . Serdar bu şekilde daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum konuştuğumuz genişlik.

http://i.hizliresim.com/KrGN1N.jpg

aynen demek istediğimi hilmi anlamış. bu fotonda zımba gibi gözüküyor. Maşallah geçen seneye göre ciddi kütle farkı var

alp1903
17-03-2014, 09:41
Arkadas o atletik fizikteki madalya alanlar neydi yaa... Bu spor gelisir mi allah askina. 70 kg da mide kasi olan cikmis. Ben utandim onlar yerine. O sekilde podyuma cikacagima hic cikmam daha iyi.

Ya hadi onlar neysede overallda Bugra ve Emin in derece almaması çok garipti :) Zaten cogu kategori 1 2 kişi girmiş ve madalya alıp indiler :D

onat
17-03-2014, 12:30
Ya hadi onlar neysede overallda Bugra ve Emin in derece almaması çok garipti :) Zaten cogu kategori 1 2 kişi girmiş ve madalya alıp indiler :D

tabi bu ankara olduğu için bu şekilde. türkiye geneli böyle olmayacaktır. oraya daha babalar çıkar. en azından azıcık vg yaptıkları belli olur :D bunlar gibi sokaktan çevirmişsin gibi değil. benden de sana tavsiye çok su atma. bilmiyorum bunları söyleyen yardımcı olan biri var mı yanında ama zaten sikletin düşük olacağı için hepten küçülme.