Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..
nedir bu böyle var mı bir açıklama ? bu nasıl zıplama
Dün 5.41 den girip yüksek oldu galiba derken şuan 6.21 i görmek :hehe:
free-hifi
10-08-2018, 08:21
Cuma namazından sonra düşecek RTE söyledi
7.38 loadinq.............
Mr.Bilal
10-08-2018, 08:21
Euro da / TL yi geçti. Almanya ya göçme sebebi. 1 e 7 nedir ya :/ Allah sonumuzu hayır etsin.
Çok basit...
Dış mihrak ve siz hala büyük oyunu göremiyorsunuz?
Acaba sülalece ülkeden kaçmazlar mı ki ya?
CloudGrey
10-08-2018, 08:22
sıkı tutunun , düşüyoruz ;)
Bence + tuşu basılı kaldı bu artışın sebebi bu olsa gerek :D :D
mikelazi
10-08-2018, 08:22
fox 6.22 diyor
şakamı beyler
açılışta 6 lira üstünü yakalayan kar alsın bence
Berat aciklar, biz sictik simdi sivama yapicaz diye
Se*shop ürünlerinden dolayı der dolar bu şekilde :)
SULTANOGLU
10-08-2018, 08:24
şimdi konuştum kurları yazan kişinin klavyesine şekerli kahve dökülmüş ondanmış bu artış. Tuş takılı kalmış.
doviz.com 6.04 gösteriyor
Beyler dolarla mı alıyorsunuz ya meyveyi sebzeyi hıammınaaaaaaaa koyduk mu.
1,5 ay önce ki pound kuru o :(
geri'den takip ediyorsun
SS alamadım anlık investing ekranında 6.46 yı gördüm ya. Oha bu ne ya.
Gün sonunda 7 ler mi gleiyor yoksa ? Noluyoruz biri de çıkıp bir şey demiyor ki ?
En sağlıklı anlık bilgiyi kim verir aydınlatın hele forumdaşlar.
seneye patatesi soğanı 15 liraya yiyecek kamiller :D
dün de dedim bugünde diyorum bu adamlar sokağa çıktığında peşlerinden giden destek olan sol örgütlerin amk.
gerçi az çok bu ülkeyi tanıyorsam önce yine bizim salak örgütler gider bunlar da dış güçler kömünistler falan der :D
KingoAtmo
10-08-2018, 08:27
Welcome tu newTurkey
ÖmerF.Bayar
10-08-2018, 08:28
Sabah 5,7 diye konuşuyorduk, sigara içtik geldik 6,2
Allah yardımcımız olsun,
GokhanRS
10-08-2018, 08:28
Dedim ki bakın fetöcü diyerek hakaret edip durduğunuz Elvan Aktaş dolar 7 TL normalde dedi.
Bu adama istediğiniz kadar hakaret edin 7,5 TL olmak zorunda diyorsa bir bildiği vardır ve boş konuşmaz.
Dolar 7.5a oturmadan bir daha kimseye bu seviyeden almak çılgınlık demeyin.
Tr kaynaklarla yapılan yorumlar maalesef ki hep hata payı yüksek olacaktır.
SS alamadım anlık investing ekranında 6.46 yı gördüm ya. Oha bu ne ya.
Gün sonunda 7 ler mi gleiyor yoksa ? Noluyoruz biri de çıkıp bir şey demiyor ki ?
En sağlıklı anlık bilgiyi kim verir aydınlatın hele forumdaşlar.
son 2 haftadır bloomberg, businessht ve doviz.com arasında mekik dokuyordum. Bende meraklıyım ama kimse çıkıp 'açık açık' yazmıyor
vectra abi öngörülüydü,burada ki arkadaşlarımızda çok donanımlı biri olduğunu söylediler;ama tahminleri tutmadı bir türlü. Amerika'ya gidecek olan heyetin başarıyla döneceğini söyledi,hafife almayın ağca gibi bir adamı da salarız üstlerine dedi tutmuyor bir türlü. Tutmayacak,çünkü yönetilemiyoruz maalesef acı ama gerçek.
Bu durumdan da kimse hoşnut olmaz,sosyal medyada ki paralı askerler gibi millete sataşmayın. Hepsini geçtim en başında ben hoşnut olmam,1 ay'dan kısa süre düğünüm var bir sürü borcum var. En sevdiğim şey giyinmek,ama t-shirt almaya bile elim gitmiyor. Her şeyden kısmak zorunda kaldım son birkaç aydır,ne mecburiyetim vardı da bugünleri yaşıyorum ?
Yönetilemiyoruz artık anlayın,a kişisi gelse b kişisi gelse konu o değil. Gerektiği zamanda gerektiği yerde sesimizi tam çıkartamadığımız için bugünlere geldik,herkesin canı yanıyor(döviz işi yapanlar hariç) . Buraya yazıp çizen çoğu kişide ortalama bir gelire sahip zaten. Yatları ,katları olan adamların çokta ilgi duymayacağı bir sızlanma bunlar.
ister amerikaya git,istersen pentagona atar gider yap iş işten geçti. Biz o dallamalarla görüşünce kendimizi kabul ettireceğimizi düşünen,ya da memleketten hiç taviz vermeden,bir şeyleri taahhüt etmeden geri dönüleceğine inanan ya hiç kitap okumamıştır ya da sadece belli bir haber kanalını takip ediyordur.
Hala utanmadan geçmiş ile ilgili hesaplaşmalar,bugün olmuş herkes ecevit'in m a l u m fotoğrafını paylaşıyor. Eskiden ne idi şimdi nasıl falan . Şimdi nasıl ki ? Uzman çavuş karşılamadı mı amerikada ?
Yapmayın,şu ülkenin coğrafik konumu altın değerinde. Batısından doğusuna kadar yetişmeyecek tarım ürünü yok,hayvancılık desen gırla yapılır. Sadece bu ikisini sistemli bir şekilde yürütsek dünyaya bile hükmedebiliriz. Turizm desen,hangi ülkede bu kadar çeşitli turistik bölgeler var ?
Hiçbirini yapamıyoruz,kendimizin ürettiği ürünler bile soframıza pahalı geliyor. Bir antep fıstığının kilosu 90 tl olur mu Allah aşkına ?
individual
10-08-2018, 08:33
Beyler bankalarin internet bankaciligi nasil calisiyormu ?
Low-Rider
10-08-2018, 08:35
ing çalışıyor ama yavaş baya
Şu anda 117 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (80 kayıtlı ve 37 misafir)
Bu konu bu kadar hit gördümü acaba daha önce :D
İşcep , sorunsuz çalışıyor şu an.
ahmetgurlek
10-08-2018, 08:35
abiler kardeşler nooldu biri anlatsın? 10 dk da 5.7 lerden 6.4 lere çıktı. bankacı arkadaşlar dolar işlemlerini durdurduk diye haber gönderdi. nooluyor ya?
bişi olmasına gerek yok
kriz başladı
verdiğin faiz o kadar düşükki gecelik swap maliyeti kimseyi acıtmıyor
yabancı basıyor shortu
faizin şu an %25lere gelmesi bir nebze duraksatır firmayı
yoksa her sabah yeni şoklar
fatihcakin
10-08-2018, 08:38
Çalışıyor, sadece kur farkı biraz yüksek tutuyorlar anlık yükselişlerde..
Skyhawk34
10-08-2018, 08:39
İşlemler çok yavaşladı. Bir ekranın açılması uzun sürüyor ya da hata veriyor.
Şu durumda çıkıp bilimsel iktisadi ne bilim bi açıklama beklersin...
Adamın ettiği söz: Onların Doları varsa, bizim Allah'ımız Var!
ÖmerF.Bayar
10-08-2018, 08:40
Fibabank durdurmus döviz alım-şatışını,
enpara çalışmıyor, zorla açılsa da günlük işlem limitinizi doldurunuz diye uyarı veriyor, satamadım
investing sitesi çöktü yav. 6.35'i anlık gördüm şimdi 5.97 devaülasyon hayırlı olsun
vectra abi öngörülüydü,burada ki arkadaşlarımızda çok donanımlı biri olduğunu söylediler;ama tahminleri tutmadı bir türlü. Amerika'ya gidecek olan heyetin başarıyla döneceğini söyledi,hafife almayın ağca gibi bir adamı da salarız üstlerine dedi tutmuyor bir türlü. Tutmayacak,çünkü yönetilemiyoruz maalesef acı ama gerçek.
Bu durumdan da kimse hoşnut olmaz,sosyal medyada ki paralı askerler gibi millete sataşmayın. Hepsini geçtim en başında ben hoşnut olmam,1 ay'dan kısa süre düğünüm var bir sürü borcum var. En sevdiğim şey giyinmek,ama t-shirt almaya bile elim gitmiyor. Her şeyden kısmak zorunda kaldım son birkaç aydır,ne mecburiyetim vardı da bugünleri yaşıyorum ?
Yönetilemiyoruz artık anlayın,a kişisi gelse b kişisi gelse konu o değil. Gerektiği zamanda gerektiği yerde sesimizi tam çıkartamadığımız için bugünlere geldik,herkesin canı yanıyor(döviz işi yapanlar hariç) . Buraya yazıp çizen çoğu kişide ortalama bir gelire sahip zaten. Yatları ,katları olan adamların çokta ilgi duymayacağı bir sızlanma bunlar.
ister amerikaya git,istersen pentagona atar gider yap iş işten geçti. Biz o dallamalarla görüşünce kendimizi kabul ettireceğimizi düşünen,ya da memleketten hiç taviz vermeden,bir şeyleri taahhüt etmeden geri dönüleceğine inanan ya hiç kitap okumamıştır ya da sadece belli bir haber kanalını takip ediyordur.
Hala utanmadan geçmiş ile ilgili hesaplaşmalar,bugün olmuş herkes ecevit'in m a l u m fotoğrafını paylaşıyor. Eskiden ne idi şimdi nasıl falan . Şimdi nasıl ki ? Uzman çavuş karşılamadı mı amerikada ?
Yapmayın,şu ülkenin coğrafik konumu altın değerinde. Batısından doğusuna kadar yetişmeyecek tarım ürünü yok,hayvancılık desen gırla yapılır. Sadece bu ikisini sistemli bir şekilde yürütsek dünyaya bile hükmedebiliriz. Turizm desen,hangi ülkede bu kadar çeşitli turistik bölgeler var ?
Hiçbirini yapamıyoruz,kendimizin ürettiği ürünler bile soframıza pahalı geliyor. Bir antep fıstığının kilosu 90 tl olur mu Allah aşkına ?
İş gereği metal piyasası dolar endeksli, aldığımız kumaş ne yazık ki türkiyede üretemediğimiz içşn euro üzerinden. 1.5 ayda 4 tane alınmış, projesi yapılmış, imalata girecek işimiz iptal edildi. Stoklu çalışamadığımız içinde şuanda fiyat kıramıyoruz artık. 11 çalışanı olan bir şirketiz ve tek bekar ben olduğum için diken üstünde oturuyorum. Patronun gözden çkaracağı ilk adam olacağım.Ekimde nişan düşünüyorduk, nişanlım 7-8 aydır işsiz, bulamadı ve bu piyasada bulmasıda çok zor görünüyor. Erteleyeceğiz herşeyi yine... Durumlar çok kötü. Gelecek kaygısı ve güzel niyet ile yuva kurmak niyetiyle kurduğumuz hayaller hep askıya alındı.
CloudGrey
10-08-2018, 08:43
bura iş yapar , çalışıyor sağlıklı : https://dovizborsa.com/
Daha eylül bir sürü haber var
10 tl yi görür böyle agrasif giderse
GokhanRS
10-08-2018, 08:46
abiler kardeşler nooldu biri anlatsın? 10 dk da 5.7 lerden 6.4 lere çıktı. bankacı arkadaşlar dolar işlemlerini durdurduk diye haber gönderdi. nooluyor ya?
Geri çalışmaya başlayacaktır, şuan biraz tutuştular. Erdoğan dolar satın diyince akpliler bile dolara koştu almak için. Azıcık sussa biraz daha yavaş yükselecekti.
Millet kekle doymadı. 7.5 bandına oturmadan, birileri batmadan ateş sönmeyecek olarak görünüyor dış mihraklar dedikleri kaynaklarda.
Bankalar şuan biraz panikte çünkü çok dolar sattılar 5li rakamlardan. Hani online işlem alım yapıyorsun ama bankaya gelip cekicem hepsini desen karşılığı sıkıntılı olan bankalar var.
YTD.
Yine murat abininde dediği gibi korkunç bir çıkışta yani kaçışta var ülkeden. Çünkü güven sıfıra düştü. Beratın kesinlikle tek adamın emriyle iş yaptığı bağımsız olmayacağı iyice belli oldu.
Bakalım bugün ne yapabilecek. Yazık üzülüyorum ona da, para hırsıyla girdi bu işlere, şimdiyse kayinpederi tarafından günah keçisi durumuna düşürülecek.
Her zaman bir hınzırlık. Bir düşünceler. Bayılıom hesaplarına ��
işimiz bro madem batıyorlar bizide kurtarsınlar her ay 1500 otomatik cebe düşsün arabayı değiştirelim :D
Yazsam ne fayda,bazi kisilerin fikri sabit,degismiyor,aramizda da baya var...
Allah\dolar paritemizde oldu. Bu kadar cahilin ulke basinda olmasının durumu bu. Ne kadar yetismis,duzgun ve ufku acik insan var ama biz yine dayi yegen akrabag dongusu icinde ilerliyoruz. Sebebi belli,kontrolu kolay olsun cunku buyuk korku var...
Kendisinden baska mühim insan yok,dev aynasinda göre göre bu hale geldik.
Biraksak inatlasmayi,batiyoruz. Dis gucler falan değil, kendimiz yaptık bunu.
Inanilmaz kavis var ulkemden,millet seviyeye bakmadan doviz yapip cikiyor.
Skyhawk34
10-08-2018, 08:53
işimiz bro madem batıyorlar bizide kurtarsınlar her ay 1500 otomatik cebe düşsün arabayı değiştirelim :D
O otomatik şekilde her ay aynı parayı çekmesinden bende müzdaribim :D
De maalesef öyle olmuyor :D
Bankadaki mevduatlara göz dikerler mi sizce?
Yurtdışında götü boklu arabalar 7000 Dolar, 8000 Dolar burada dünyanın parası diye dert yanıyordunuz.
Artık burada da aynı götü boklu arabalar 7000 dolar, 8000 dolar oldu. Daha ne konuşuyorsunuz?
Beğenmiyorsunuz hiçbir şeyi.. Vatan hainleri sizi
GokhanRS
10-08-2018, 08:57
Allah\dolar paritemizde oldu. Bu kadar cahilin ulke basinda olmasının durumu bu. Ne kadar yetismis,duzgun ve ufku acik insan var ama biz yine dayi yegen akrabag dongusu icinde ilerliyoruz. Sebebi belli,kontrolu kolay olsun cunku buyuk korku var...
Hangi bankadan ne kadar dolar çıktığını gösteren ekranlar vardı. Yabancı sistemler bile bugün göstermiyor çıkışları. Sanırım türk bankaları yada merkez sistemi kapattı arıza ayağı ile.
Bugün ne kadar büyük çıkış oldu çok meraktayım sende var mı istihbarat. Bildiğin kör ettiler. Bu bile panik sebebi yabancıya.
büyük ihtimal boş kademelerde algoritmalar devreye girdi
6 üzerine hızlı çıkıp hızlı indik
5.70 lere kadar çekiliriz umarım
sonrasında da hükümetten iyi bir açıklama olursa 5.50-5.40
en azından bir süre "dolarda yeni rekor" haberlerini duymayabiliriz
tabi uzun ne kdar uzun acaba 1 hafta mı 1 ay mı?
her düşüş alım fırsatıdır bunu 4.40lardan beri dile getiriyorum
ama haberleri takip etmekte fayda var
ahmetgurlek
10-08-2018, 08:57
sabahki hareket sadece yurt dışı çıkış kaynaklı mıydı? yoksa daha vahim bi durum mu var? döviz hesaplarına el koyma vb?
Ben şuan bitcoin olarak tutuyorum
Kalanda yastık altında
Bankada şuan çerez parası bıraktım
Makarna yağ su stoklarım mevcut
Bir tanede av silahım var
Hazırım :)
öyle birşey yaparlarsa millet çeker bankalar batar bu sefer
GokhanRS
10-08-2018, 08:59
büyük ihtimal boş kademelerde algoritmalar devreye girdi
6 üzerine hızlı çıkıp hızlı indik
5.70 lere kadar çekiliriz umarım
sonrasında da hükümetten iyi bir açıklama olursa 5.50-5.40
en azından bir süre "dolarda yeni rekor" haberlerini duymayabiliriz
tabi uzun ne kdar uzun acaba 1 hafta mı 1 ay mı?
her düşüş alım fırsatıdır bunu 4.40lardan beri dile getiriyorum
ama haberleri takip etmekte fayda var
Umarım dediğin gibi olur ama seninde bildiğin üzere dolar gördüğü rekoru hiç unutmadı bu ülkede. Eskisine görede daha hızlı artık.
ahmetgurlek
10-08-2018, 09:00
öyle birşey yaparlarsa millet çeker bankalar batar bu sefer
neyi çekecek millet güzel kardeşim? yok ki öyle bi para bankalarda. yurt içi yerleşiklerin 180-200 milyar usd mevduatı var. hadi gidelim 1 milyar usd çekmeye çalışalım, hangi babayiğit verecek o parayı?
ChtArdARSL
10-08-2018, 09:01
Ing bank sistemi durdurmus,calismiyor vexneler. Her bankada alis ve satista 20 krs fark var yazik
şimdi bu kadar hızlı kur artışı moratoryum demek
moratoryum demek avrupa bankacılık sektörünü krize sokmak demek
avrupanın derdi tr girsin biz kendimizi kurtaralım
bunun içinde imf gerek
ama reis anladığım kadarıyla imfyi sokmaz borcu ödemez bizi de açlığa mahkum eder
individual
10-08-2018, 09:07
Sikinti var bankalarda calissada izin vermiyorlar.
En para cok yavas calisiyor satisa bakmadim ama yaptirmaz sanirim
enesy sen benim hakkimda bir *** bilmeden,nasil sacma yaziyorsun!
Adam gibi yaz,hakkimda hicbir bilgi bilmeyip sadece laf olsun diye yazma.
Beni bircok insan tanir ama sadece 1 elin parmagi kadar kisiyle samimiyim! Senin gibi ici bos,sadece tatmin icin 3-5 sahsiyet kicina don alsin.
Konu hakkinda yazicak kelimesi olmayip ama bir bahaneyle konu bana geldiginde yazanlar,sayenizde gururum oksaniyor.
Noldu lan senin mütevaziliğine ataşehirin çakma kazanovası ? Param yok diye bana götünde don yok deme hakkını nereden buluyorsun ?
Senin aylık kazancının 1000 de birini kazanıyorum belki 1000 usd civarında yaklaşık. Ama parama kıyıp Calvin Klein don alıyorum. Aynı kırmızı montla , aynı telefon kulaklığı kulağımda gezmiyorum yıllardır.
Hadi götüme don al benim.
Ama milyon dolarlarının bir kısmına kıy da kaliteli birşey al . Alışmamış götte don durmaz *****.
Konu dona gelmiş madem. Yaşlı başlı adamsıın donumu çıkartmamı istemezsin.
Shadow_Dancer
10-08-2018, 09:08
Makaslar inanılmaz..
]http://i.hizliresim.com/5yqzWj.jpg
Trump Reyisten mesaj var
Ben şuan bitcoin olarak tutuyorum
Kalanda yastık altında
Bankada şuan çerez parası bıraktım
Makarna yağ su stoklarım mevcut
Bir tanede av silahım var
Hazırım :)
Saçma atıyorsa bir işe yaramaz. Anca süs niyetine:D
Saçma atıyorsa bir işe yaramaz. Anca süs niyetine:D
Ayçiçeğe attım parçalandı
İş yapar fişekler verdi arkadaş
Domuz öldürürsün dedi :):)
Noldu lan senin mütevaziliğine ataşehirin çakma kazanovası ? Param yok diye bana götünde don yok deme hakkını nereden buluyorsun ?
Senin aylık kazancının 1000 de birini kazanıyorum belki 1000 usd civarında yaklaşık. Ama parama kıyıp Calvin Klein don alıyorum. Aynı kırmızı montla , aynı telefon kulaklığı kulağımda gezmiyorum yıllardır.
Hadi götüme don al benim.
Ama milyon dolarlarının bir kısmına kıy da kaliteli birşey al . Alışmamış götte don durmaz *****.
Konu dona gelmiş madem. Yaşlı başlı adamsıın donumu çıkartmamı istemezsin.
az daha zorlarsa bana menşın at. gözümü kapatıp hatahatata yaparak yazıcam
konunun özüne dönecek olursak özellikle 15 ay askerlik yapıp yarası olanlar hariç bir sorum var
6,20'den 5,95'e düştü iyi oldu güzel oldu da müdahale mi geldi? geldiyse nasıl oldu?
bilen birisi açıklayabilir mi?
yetiş ya muhammed yetiş ya vectra-tuner
Live TV - Bloomberg (https://www.bloomberg.com/live/europe)
bütün avrupa borsalarına işedik :d
türkün gücünden korksunlar
yabancı basın takip ediom ama inşallah vatan haini değilimdir
çocuğa takılan bi çeyrek altın vardı gidiim onu da bozduriim vatanıma milletime reisime faydam olsun
ooo kardeşim hoşgeldin
bu sayfada ne zamandır böyle yorumlar okumuyorduk
iyi oldu geldiğin
naptın sattın mı dolarları bozdun mu yastık altındaki altınları bilezikleri?
allah reisimize zeval vermesin..
Taraf tutma taraftarı değilim.iktidarla zengin olan iktidar gittiğinde ölmeye mahkumdur.Dediklerimi iyi oku aç karnına kulak arkasına güzel tavsiyelerdir.
ghibli06
10-08-2018, 09:34
konunun özüne dönecek olursak özellikle 15 ay askerlik yapıp yarası olanlar hariç bir sorum var
6,20'den 5,95'e düştü iyi oldu güzel oldu da müdahale mi geldi? geldiyse nasıl oldu?
hiç bir şey olmadı, şu anda ekonomiyi yönettiğini zannedenlerin hiç bir etkisi olmadığını gören piyasa kendi oyunlarını oynuyor... bu ülkeyi idare edenler maç izler gibi izliyor ya, inanılır gibi değil... şimdi bu dolar euro bana koymaz benim dolarla hiç işim olmaz diyen kesim var ya, bu krizin ucu onlara hafiften dokunduğunda siz o zaman görün curcunayı...
Selam gençler filtre kahve isteyen var mı döviz.com/investing karşısında iyi gidiyor sade sütlü?
ozyt1000
10-08-2018, 09:35
sabah kalktım, dolar 5,70 olmuş. Doğal olarak yorumlara baktım, piyasayla ilgili bilgi veren konulara hakim ama kırıcı olabilecek detaylar girmeyen yorumlar için linç yapılmaya çalışılmış.
Hani derler ya bilgi konuşur, cehalet bağırır.
ghibli06
10-08-2018, 09:37
Taraf tutma taraftarı değilim.iktidarla zengin olan iktidar gittiğinde ölmeye mahkumdur.Dediklerimi iyi oku aç karnına kulak arkasına güzel tavsiyelerdir.
dediklerimi oku demişsin de, bu krizle alakalı ne söyledin ben mi kaçırdım? Afrin'e de girsek, Rus uçağını da düşürsek, dolar da patlasa hep aynı metin 'dış güçler, milli duruş!' ... asıl bu zihniyetin artık kendini sorgulama zamanı gelmedi mi?
Grimlord
10-08-2018, 09:37
https://s33.postimg.cc/5v8ngxokf/Ads_z.jpg
GokhanRS
10-08-2018, 09:38
Ben alıyım, bugün sağlam risk alıyorum. Şimdilik kar ama her an zarara dönüşebilir.
Selam gençler filtre kahve isteyen var mı döviz.com/investing karşısında iyi gidiyor sade sütlü?
ben bi americano alayım :)
NakkaSss
10-08-2018, 09:39
Böyle giderse 1 dolar 10 doları geçecek :D
sabah kalktım, dolar 5,70 olmuş. Doğal olarak yorumlara baktım, piyasayla ilgili bilgi veren konulara hakim ama kırıcı olabilecek detaylar girmeyen yorumlar için linç yapılmaya çalışılmış.
Hani derler ya bilgi konuşur, cehalet bağırır.
https://panorama-news.de/wp-content/uploads/2017/12/DDQGiUuXUAIcEUx-696x528.jpg
1 sade filtre bir americano var başka?
SULTANOGLU
10-08-2018, 09:40
sabah ibr taksiciyle bağıra çağıra kavga ettim :( bu iyi olmadı :(
1 sade filtre bir americano var başka?
british coffee ***** sterlinciyim. fakir parası dolar para dediğin 7,6 falan olur :D
dediklerimi oku demişsin de, bu krizle alakalı ne söyledin ben mi kaçırdım? Afrin'e de girsek, Rus uçağını da düşürsek, dolar da patlasa hep aynı metin 'dış güçler, milli duruş!' ... asıl bu zihniyetin artık kendini sorgulama zamanı gelmedi mi?
2 seneden beri 29 buhranı gibi bir krizin beklediğini yazıp çiziyorum.herkes beni burda gömdü.reisçiler bizim allahımız var dedi.Solcu kesim bu millete müstehak dedi.siz olayı hala siyasete yoruyorsunuz.Orda benim reisçilik ile suçlanmama karşı bir duruş sergiledim.Ben burda dolardaki yükselişin sebebi reis değil desem gene taşlayacaksınız.ben seneler öncesinden pozisyonumu aldım puromu yaktım izliyorum kim necidir değildir beni bağlamaz.Dünya siyasetini çözen kazanır.
british coffee ***** sterlinciyim. fakir parası dolar para dediğin 7,6 falan olur :D
english breakfast tea verelim bence :)
ahmetgurlek
10-08-2018, 09:45
döviz mevduatı olanlar bir daha satma imkanları olamayabilir diye düşünerek panik halinde döviz sattı, altına falan döndüler. o yüzden biraz geri geldi. ama şimdi gidiyor tekrar
ozyt1000
10-08-2018, 09:45
Ahahahahaha kulakların arası boş olunca güzel cereyan yapar ferah ferah büyük resme bakarsın :)
Yerli ve milli olarak tercihim tabii ki Türk Kahvesi.
https://i.hizliresim.com/Z3naDo.jpg
@MK8880
Niye arayıp işletiyosunuz adamı ayıp değil mi?
https://media.giphy.com/media/pUeXcg80cO8I8/giphy.gif
parası olmayan ve reisçi olmayanlar anlık
Rahip amerikaya giden uçağa binmediği sürece dolar gevşemez!
Anadolu ajansının yaptığı gibi türkçe olarak "sabrımızı zorlamasınlar" deyip ingilizce olarak "yanlış buluyoruz" demeyi yemiyor dünya ülkeleri..
Trump amca "sabırlarını zorlayalım bakalım ne oluyor merak ettim" dedi gibi görünüyor şu anda..
O değil de Rahip in yerinde olsaydım feci gururum okşanırdı.. "Vatandaşı olduğum ülkem, benim için koca bir ülkeyi silkeliyor.. Vay be canım ülkem benim.." derdim..
bence cevap yazmaya gerek yok
çok uzaktalar sesimiz gitmiyor anlamıyorlar
benime bağırasım yok
Yerli ve milli olarak tercihim tabii ki Türk Kahvesi.
Onun yerine ayran verebiliriz zira o biraz arab'a kaçıyor.
GokhanRS
10-08-2018, 09:50
Anadolu ajansının yaptığı gibi türkçe olarak "sabrımızı zorlamasınlar" deyip ingilizce olarak "yanlış buluyoruz" demeyi yemiyor dünya ülkeleri..
Trump amca "sabırlarını zorlayalım bakalım ne oluyor merak ettim" dedi gibi görünüyor şu anda..
O değil de Rahip in yerinde olsaydım feci gururum okşanırdı.. "Vatandaşı olduğum ülkem, benim için koca bir ülkeyi silkeliyor.. Vay be canım ülkem benim.." derdim..
Abi ben rahibe kilise açsak bile düzeleceğini sanmıyorum. Rahip sadece 20-30 kuruş benim analizimde, daha doğrusu şahsi fikrimce.
Konuyu sabah kahvaltısında dedemle görüştük , lakin bu bilgiyi size vermem uygun olmaz kendisi şuan telefonla arayıp ne oluyor diye soruyor
B16
Mikail sana gönderdiğim dolarlar duruyor mu?
CloudGrey
10-08-2018, 09:53
rahip bu olayların sadece %1'i , belki o bile değil...
asıl olay reza..
gerizekalılar dubai gibi bi yer üstünden altın kaçırıyorlar ama pirinç faturası ile..
ya kardeş hırsız olucaksında az birazda s/ke sürülcek aklınız olucak.
DUBAİ TARİHİ BOYUNCA O BÖLGE PİRİNÇ YETİŞMEDİ ...
bu kadarmı mal olunur.
2 dakkada enselendiler..
daha halkbankında gözünü oyucaklar, asıl o zaman izleyin ;)
Abi ben rahibe kilise açsak bile düzeleceğini sanmıyorum. Rahip sadece 20-30 kuruş benim analizimde, daha doğrusu şahsi fikrimce.
Doların bu kadar zıplamasının altında herşey var ki.. Herşey üstüste oldu, daha doğrusu aynı anda oldu..
Trump - Putin çekişmesi
Rahip krizi - Bizim meydan okumamız
Vadesi gelmiş borçlar ve paranın olmaması
vsvs
Hepsi aynı anda geldi..
Apolitik adamı taraf tutmak ile suçladınız.size müstehak hakikaten.yiyin birbirinizi bu saatten sonra
http://sosyobaz.com/public/images/resized/img_5a02e817d49dd_1510139927.jpg
http://sosyobaz.com/public/images/resized/img_5a02e7f761d29_1510139895.jpg
ortamı yumuşatması adına :)
yemin ediyorum hükümet toplumu çok iyi tanıyor
baksanıza 201ten beri gelen krizi herkes rahibe bağlıyor
rahip falan işin tuzu biberi rahibin şu kura etkisi sadece 30kr falandır max
o da tepkilerle beraber
ülkede ödemeler dengesi krizi var
bu da kur krizini tetikledi
bunun üzerine sıkılaşmaya değilde gevşemeye devam edince güven krizine yol açtı
şimdi sırada bankalar var
sonra küçülme ve reel kriz
bunlar 1 günde olmadı bunların olacağı belirliydi
bunlar olurken hükümet hiç bir önlem almadı
piyasa hep hükümetten bişi bekledi hükümet hep geç kaldı
birde bunun üstüne bilmiş bilmiş konuşmalar ve tek adam rejimi gelince iş raydan çıktı
beratı ekonomi bakanı yapmadan önce kur 4.51di
24 temmuzda beklenilen 125bpyi yapmadan önce kur 4.72 idi
şimdi 500 bp faiz arttırsalar kuru 5.40 çekebilirler
ölüye serum takmanın bir anlamı yok iyi ekonomistlerimiz olsaydı tüm hareketleri vaktinde yapar kuru çok daha aşağılarda tutabilrdik
ama 3-5 tane müteahhit ev satacak diye biz faizi tutmaya çalıştık
şimdi o salaklar yeni girdileri en az 2 katına alacaklar
daha önce 300e mal olan ev şimdi 500e mal olacak ve kimse yeni ev alamayacak.
mikelazi
10-08-2018, 09:57
dolarada dbn bağlasak
süresini çok merak ettim mk.
Çinden para gelecekti noldu o iş? Verdiler mi parayı çekik gözlü kardeşlerimiz yoksa kefil ve maaş yazısı falan mı istediler?
KingoAtmo
10-08-2018, 09:58
Zalimin zulmü varsa
Sevenini Allah'ı Var
Döviz 2 günde yüzde 10 dan fazla değer kazandı yada bir diğer deyişle yüzde 10 fakirleştik sadece 2 günde. Ama ilginçtir borsa düşmedi.
Borsada iki günde kim almış kim satmış diye incelediğinizde tek bir kurum öne çıkıyor "Yatırım finansman" tek başına iki günde 550 milyon tl lik alım yapmış şu saat itibariyle akşama doğru ne olur bilemem. Daha önceden de bu kurum üzerinden bu tarz hareketler yapıyorlardı. İlk kredi notu düştüğünde tek başına bütün satışları karşılayıp borsayı yukarı çekmişti. Acaba elinde çok para olan bir fon (!) algı mı yapıyor diye düşündürmüyor değil.
Döviz 2 günde yüzde 10 dan fazla değer kazandı yada bir diğer deyişle yüzde 10 fakirleştik sadece 2 günde. Ama ilginçtir borsa düşmedi.
Borsada iki günde kim almış kim satmış diye incelediğinizde tek bir kurum öne çıkıyor "Yatırım finansman" tek başına iki günde 550 milyon tl lik alım yapmış şu saat itibariyle akşama doğru ne olur bilemem. Daha önceden de bu kurum üzerinden bu tarz hareketler yapıyorlardı. İlk kredi notu düştüğünde tek başına bütün satışları karşılayıp borsayı yukarı çekmişti. Acaba elinde çok para olan bir fon (!) algı mı yapıyor diye düşündürmüyor değil.
borsaya $ cinsinden bakmak lazım
18 k $ doların altında şu an
2008 seviyesine indik
ghibli06
10-08-2018, 10:07
2 seneden beri 29 buhranı gibi bir krizin beklediğini yazıp çiziyorum.herkes beni burda gömdü.reisçiler bizim allahımız var dedi.Solcu kesim bu millete müstehak dedi.siz olayı hala siyasete yoruyorsunuz.Orda benim reisçilik ile suçlanmama karşı bir duruş sergiledim.Ben burda dolardaki yükselişin sebebi reis değil desem gene taşlayacaksınız.ben seneler öncesinden pozisyonumu aldım puromu yaktım izliyorum kim necidir değildir beni bağlamaz.Dünya siyasetini çözen kazanır.
29 buhranı ile ne alakası var? sen küresel krizlerle ülkedeki döviz artışını aynı kefeye koyarsan, senden farklı düşünenlere de 'büyük resme bakın' demekten başka bir çaren kalmaz...
14:30 Damat Ferit Paşa ‘yeni ekonomi modeli’ açıklaması yapacakmış şöyle 5.70 5.80 lere soğutsa
Herşey gezi parkı ile başladı.Süregelen anlaşmalar masaya oturmalar anlaşamamalar yeni dünya düzeninde yeni yerler arayan devletlere yaptırımı olarak düşünülebilir.
29 buhranı ile ne alakası var? sen küresel krizlerle ülkedeki döviz artışını aynı kefeye koyarsan, senden farklı düşünenlere de 'büyük resme bakın' demekten başka bir çaren kalmaz...
https://i2.wp.com/www.world-arts.com/wp-content/uploads/2016/12/defeat-of-the-floating-batteries-at-gibraltar-world-arts-news_web_image.jpg?w=290
altugkocer
10-08-2018, 10:09
Herşey gezi parkı ile başladı.Süregelen anlaşmalar masaya oturmalar anlaşamamalar yeni dünya düzeninde yeni yerler arayan devletlere yaptırımı olarak düşünülebilir.
Hayır kardeşim ilk önce toz bulutuyduk, her şey böyle başladı.
14:30 Damat Ferit Paşa ‘yeni ekonomi modeli’ açıklaması yapacakmış şöyle 5.70 5.80 lere soğutsa
Bizde biraz ters çalışıyor biliyorsunuzdur. Konuştukça artar, Şimdi beratta çıkıp canınızı sıkmayın allah yardım edere bağlarsa...
Bu berat hani acıklama yapacaktı. saat 11 i bekleyin diye insanları ekran basına diktiler.
ABD nin yok olacağına inananlar bence kaybedecek
ABD ile kendini aynı kefeye koyarsan bu sonuçlar çok normal olur
Dünyanın süper gücü diye boşuna demiyorlar
Senin birşeyler söylemen için kendi kendine yeten ekonomin olması gerekir
Herşeyi ithal edersen birisinin kucağına hep gebe kalırsın
Bugünde böyle dolar dersin
Sorun bizde başka yerde sorun aramayın
Sayfalar önce hep yazdık doların düşmesi için bir sebep yok
Çıkması için sebepler bitmez dedik
Yani bugün geliyorum diyordu kaç aydır
Erken seçimin alınma sebebi buydu zaten
Yerel seçimler batladı gibi bakalım nasıl bir yüzsüzlük yapılacak onda da
Pişkinlik ve yüzsüzlük izliyoruz bol bol
ghibli06
10-08-2018, 10:12
konseye almadılar biz de racon kestik haklısın...
Bu 2015’de yeni Typer çıktığından beri önce yalan pist videoları rekorlarıyla spekülasyonlar başlamıştı lanet cenabet araç yollara indiğinden beri dünyada aksiyon gerilim eksik olmadı bence göçük mevzusuyla da olaylar patladı Bar35
11di 14.30mu olmus simdi
Seyfettin777
10-08-2018, 10:14
Bu berat hani acıklama yapacaktı. saat 11 i bekleyin diye insanları ekran basına diktiler.
14:30’a ertelendi.
Bizde biraz ters çalışıyor biliyorsunuzdur. Konuştukça artar, Şimdi beratta çıkıp canınızı sıkmayın allah yardım edere bağlarsa...
Malesef şimdiye kadar dediğiniz gibi hep ters çalıştı bir ümit işte belki bugünlük düz etki yaratır :D
Dolar cinsinden değerlendirmen için yabancı yatırımcıların gözünde yatırım yapılabilir cazip bi pazar olman lazım. Zaten öyle bir şey olsaydı şu an yabancının deli gibi saldırması gerek hisselere çünkü şu kura göre inanılmaz ucuz. Trade eden bir iki yabancı kurum var ama uzun süredir yabancı tarafında net bir alış görmedim aksine sürekli çıkış var.
Yaşını çok merak ettim.
Dolardaki yükselişin sebedi tayip değil de kim ?
Yeni dünya düzeni nedir, bildiğini anlatmanı ve beni aydınlatmanı istiyorum ki eksik kalmayayım.
Dünya siyaseti nedir , nasıl çözülür , neler yapmamız lazım yaklaşık 30 bin gibi nakitim var şuanda. Ülkeyi terk mi etmeliyim yoksa paramın erimesini mi izlemeliyim ?
Son olarak gezi parkında ki hangi anlaşmalar ?
Onlar Allah'sız mı ulan!!
https://i.hizliresim.com/qvyaW3.jpg (https://hizliresim.com/qvyaW3)
Benim teorim çalışıyor.siz istediğiniz kadar yazın çizin.şunları konuşmak bile burda yersiz görüyorum ki tartışmaya değecek bir konu bile ortaya süremiyorsunuz.neyse benim vitaminler portakal olduğunda o zaman konuşuruz.
Ne geziymiş arkadaş ya. Gezi de iş yapamıyoruz diye palalarla saldıranlar nerde şimdi acaba
kafalar pırıl pırıl
boş peynir tenekesi gibi
kapağını tornavidayla kanırtarak açmışız
peynirin bir tek suyu kalmış
içinde sinekler uçuşuyor
nu arada borsa 2009dan beri en düşük seviyede $ bazında
16.200 usd
yabancı bedavaya şirket sahibi oluyor amk
Ne geziymiş arkadaş ya. Gezi de iş yapamıyoruz diye palalarla saldıranlar nerde şimdi acaba
Vitaminleri portakal yapıyorlardır herhalde.
Yaşını çok merak ettim.
Dolardaki yükselişin sebedi tayip değil de kim ?
Yeni dünya düzeni nedir, bildiğini anlatmanı ve beni aydınlatmanı istiyorum ki eksik kalmayayım.
Dünya siyaseti nedir , nasıl çözülür , neler yapmamız lazım yaklaşık 30 bin gibi nakitim var şuanda. Ülkeyi terk mi etmeliyim yoksa paramın erimesini mi izlemeliyim ?
Son olarak gezi parkında ki hangi anlaşmalar ?
Bilgi paradır neden böyle birşey yapayım?Yeni dünya düzeni sadece bir teori ve çalıştığını ispatlamış bir teori.
SULTANOGLU
10-08-2018, 10:19
pala ları sattılar demir çelik pahalılandı :hehe:
Bilgi paradır neden böyle birşey yapayım?Yeni dünya düzeni sadece bir teori ve çalıştığını ispatlamış bir teori.
Sizleri anlamak gerçekten zor biliyormusun ? Ne kadar 1 saati ?
ghibli06
10-08-2018, 10:21
az önce memleketi kurtarıyordun şimdi tefeciliğe mi başladın?
Grimlord
10-08-2018, 10:21
Sizleri anlamak gerçekten zor biliyormusun ? Ne kadar 1 saati ?
Sen iztiyor bilgi, verejek yüs doLLLaarrr :D
Eskiden rolling konuları böyle heyecanlı olurdu..Şimdide döviz konusu :)
5.20 seviyelerinden beri şaşkınlıkla izliyorum..investing+filtre kahve modundayım
Neymiş bu teori anlat bizde öğrenelim.
Burak K.
10-08-2018, 10:22
Dolar yüzünden vertigom azdı
Shadow_Dancer
10-08-2018, 10:22
Senin o profil fotografıyla seri köz istemen gerekmiyor mu moruk ?
Ankara’da esnaf kalmadı abi bu arada durumla alakalı istişareleri bekliyorum
Satılık değil zaten.Öyle birşey olduğunu nerden çıkardın?
Dur abi çözcez arkadaşı şimdi ben merakla bekliyorum cevapları bol kefeden sallamak kolay. Yok yeni dünya düzeni filan eğer kaçmaz ise ben 1 saatlik ücret yatırıcam umarım yeterlidir yeni dünya düzenini anlamak için. Murat abi ve siz gibiler hesaplarınıza attığımız paraları da saklamayın artık :D :D
SekoLive
10-08-2018, 10:23
Apolitik adamı taraf tutmak ile suçladınız.size müstehak hakikaten.yiyin birbirinizi bu saatten sonra
ülkede iki temiz tercih kaldı
ya akp
ya apolitik
diğerleri kabul görmüyor ya taşlanıyosn ya hain ilan ediliyorsun
bende sizin tarafa geçebilirsem güzel olacak apolitiklik en güzeli
bide futboldan uzak durdun mu tamamdır.
5.500 gelir mi bugün?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler
altugkocer
10-08-2018, 10:24
Valla bu konu da dolar gibi yükseliyor F5 yetişmiyor :D Bi su içmeye gidiyoruz 3 sayfa yazılmış :D
Bu gozler finans cepte 6.55 i gordu. Babamın bi lafı vardır külahını önüne koyup düşünüceksin zamanı gelince die külahı önümüze koymadıktan sonra bu iş düzelmez...
:D:D:D:D:D:D
ya forumda hareket oldu mu çok keyifli oluyor ya
şu an mahalle yanarken saçını tarıyan ****** gibiyiz :d
ama napalım amk merkez bankası başkanınında bizden farkı yok
Ayçiçeğe attım parçalandı
İş yapar fişekler verdi arkadaş
Domuz öldürürsün dedi :):)
Yivli almalısın. Ekstra dürbün ve lazer ile iş tamam:) Kalın saçma vermiş, yakın mesafeden iş yapar. Hatta bu işleri yapan bir arkadaş ile bugün sabah konuştuk. Saçma ile ilk iki adamı indirir, sonrası şarjör biter ve 4 kollu:D:D
Shadow_Dancer
10-08-2018, 10:25
Millet safi rüzgar amk :)
6'dan ufak bir miktar daha alım yaptık 6 dan dolar alıcaksın deseler dalga geçerdim gerçek oldu :)
ghibli06
10-08-2018, 10:26
kalmadı Mikail, ben hep ekonomi konularında politika yapmayın diyenlerdendim, geminin içinde olduğumuzu daha iyi anlamıştır inşallah toplum, bu gemi batarsa dolardan rant vuran da gider, kömür yardımıyla geçinen de...
Sen iztiyor bilgi, verejek yüs doLLLaarrr :D
Kanka bize bg yakın leva daha ucuz :D
Tam ben yazcaktım abi , uçuş nereye ucuzsa altın al bize ordan pirinç faturasıyla :D
Mikail huylandırma adamı ben edirnede ilk şubeyi açayım sana bedavaya paslarım işi :D
Satılık değil zaten.Öyle birşey olduğunu nerden çıkardın?
Satılık değilse nasıl para kazanıyorsun bilader ? Madem para kazanmıyorsun yukarıda neden bana para kazanıyorum yazdın :)
:D:D:D:D:D:D
ya forumda hareket oldu mu çok keyifli oluyor ya
şu an mahalle yanarken saçını tarıyan ****** gibiyiz :d
ama napalım amk merkez bankası başkanınında bizden farkı yok
Kanka müdahele alanımızın dışında hepsi biz burda kıçımızıda yırtsak bu ülkeden cacık olmaz ben bunu açık açık söylüyorum. Ne ordumuz kaldı, ne milliyetçilik duygumuz kaldı. Yazılacak daha neler neler neyse bro :D
ülkede iki temiz tercih kaldı
ya akp
ya apolitik
diğerleri kabul görmüyor ya taşlanıyosn ya hain ilan ediliyorsun
bende sizin tarafa geçebilirsem güzel olacak apolitiklik en güzeli
bide futboldan uzak durdun mu tamamdır.
Serkan abi buralar çok güzel :D futboldan uzak durmak ayrı bi rehabilite yapıyor
excellency23
10-08-2018, 10:29
damadin aciklamalari bekliyorum ben. dis gücler yastik altini bozdurun kanal istanbulu yapicaz tarzi giderse konusma 7 yi zorlar.
Tam ben yazcaktım abi , uçuş nereye ucuzsa altın al bize ordan pirinç faturasıyla :D
Mikail huylandırma adamı ben edirnede ilk şubeyi açayım sana bedavaya paslarım işi :D
Satılık değilse nasıl para kazanıyorsun bilader ? Madem para kazanmıyorsun yukarıda neden bana para kazanıyorum yazdın :)
Kanka müdahele alanımızın dışında hepsi biz burda kıçımızıda yırtsak bu ülkeden cacık olmaz ben bunu açık açık söylüyorum. Ne ordumuz kaldı, ne milliyetçilik duygumuz kaldı. Yazılacak daha neler neler neyse bro :D
Parite,endeks,emtia işlemleri ile.
Parite,endeks,emtia işlemleri ile.
Ama böyle çok sıkıcısın hiç güzel olmuyor , anlatsana hep beraber kazanalım. Neden benim kazanmamı istemiyorsun ki . Neden hep bana diyorsunuz ?
Ayakkabı kutusu almalımıyım ?
kalmadı Mikail, ben hep ekonomi konularında politika yapmayın diyenlerdendim, geminin içinde olduğumuzu daha iyi anlamıştır inşallah toplum, bu gemi batarsa dolardan rant vuran da gider, kömür yardımıyla geçinen de...
ben kur sahibi olanların ve hükümet bu vurdumduymazlıkta gidecekse kazanacakları düşüncesindeyim
2 sene sonra aç kalacağız diyorudum
onunda vadesini 1 seneye çekme zamanı geldi
:cool:
https://www.risalehaber.com/d/news/228792.jpg
KingoAtmo
10-08-2018, 10:32
Halkından aldığı vergiler dışında tek geliri yurt dışından döviz ile aldığı krediler olan bir devlet için, kamu çalışanlarına ve emeklilerine maaş ve prim ödemesi öncesinde dövizin bu denli artması gayet karlı bir durum bence.
Beratın, Enerji şirketlerinden devlete sattığı elektriği de dövizle sattığını düşünürsek keyfi oldukça yerindedir veliahdın.
Adam acik acik raaaa yediniz diyor
https://mobile.twitter.com/mehmetakif_ince/status/1027820052282785793/video/1
damat çıkacak "piyasaları yakından izliyoruz durumun farkındayız gerekli adımları atacağız ülke ekonomisini rayına oturtacağız merkez bankamız ve bakanlığımız spekülatif hareketlerin önüne geçecek şüpheniz olmasın" demek zorunda
yoksa bugün bile 7yi görebiliriz katılıyorum
Burak K.
10-08-2018, 10:33
https://www.google.com.tr/amp/s/m.ucankus.com/detay/381374/flas-bebek-teki-mekana-silahli-saldiri-kursunlar-havada-ucustu/amp/
Ama böyle çok sıkıcısın hiç güzel olmuyor , anlatsana hep beraber kazanalım. Neden benim kazanmamı istemiyorsun ki . Neden hep bana diyorsunuz ?
Ayakkabı kutusu almalımıyım ?
konu hakkında bir fikrin yoksa.bir fikri olanı taşlama amacın ne peki?Varsa bi fikrin söyleyeceğin şey söyle.Boş adama yakışır böyle tutumlar
Dolar yüksek olduğu için alınan miktar az buna bağlı kazançta az oluyor.
Misal: 2000tl/5,40=370 dolar yapıyor 2000/0,65= 3076 kron yapıyor . Krona gelecek olan 1 puanlık artışla beraber yaklaşık 30 tl kazanç elde edilebiliyor.
Daha dün yazdım dün, 0,65 olan kron aha dosya ekte.
Asdasdasd - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/yqjvGy)
ghibli06
10-08-2018, 10:35
büyük resme baktım şimdi kendime geldim, bugün hakediş parası yatacaktı %99.9 yatmayacak, haliyle işçiler bekleyecek, esnafa ödeme yapamayacağım, o da malzeme aldıklarına ödeme yapamayacak, birazdan telefonda gerilmeye başlarız telefonda, hatta arada küfür eden de çıkar... ben o moral bozukluğuyla yolda trafikte ilk önüme gelenle tartışırım 'öküz müsün lan görmüyor musun yeşil yandı!' derim, adam da copu alır çıkar sopa yediğimizle kalırız, akşam hatun ne oldu bu halin ne, bir de bu parfüm kimin kokusu der? tartışır gece arabada uyursun...
bu ülkede sokağa çıktığında insanlar neden 2 karış surat anladınız mı?
SekoLive
10-08-2018, 10:35
:cool:
https://www.risalehaber.com/d/news/228792.jpg
Xaviere nolmus böyle abi yaşlanmış resmen
Daha dün yazdım dün, 0,65 olan kron aha dosya ekte.
Asdasdasd - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/yqjvGy)
https://hizliresim.com/yqjvGy
konu hakkında bir fikrin yoksa.bir fikri olanı taşlama amacın ne peki?Varsa bi fikrin söyleyeceğin şey söyle.Boş adama yakışır böyle tutumlar
Boş adam nasıl olur biliyor musun , bildiğini söylemeyip çok bilmiş gibi yapıp atıp tutmakla olur. Burda yazan çizen onca adam var onlar enayi bir tek sen akıllı !
CloudGrey
10-08-2018, 10:40
bende buna hastayım.
ülkenin son 30 yıldır anasını ağlattılar " ılımlı islam " çatısı altında.
ama kime sorsan suçlu geziciler , komünistler , devrimciler...
Konu panayır yeri gibi mk.Her modelden adam yazıyor :D
Boş adam nasıl olur biliyor musun , bildiğini söylemeyip çok bilmiş gibi yapıp atıp tutmakla olur. Burda yazan çizen onca adam var onlar enayi bir tek sen akıllı !
Zamanında yazdık ettik ne oldu değişen hiçbir şey olmadı.Aynı ifadeyi murat abi için konuşmazsan senin boş sıfatının yanına şakşakcı sıfatını da eklerim.
SekoLive
10-08-2018, 10:46
dolar zammının tek sevındırıcı yanı bir konuda f5 yapmayalı uzun zaman olmuştu.
f5ciler beğensin
murat abinin hakkının yendiğini düşünüyorum
forum ortamında kimse kimseyi okumak zorunda değil
kimsenin de nasıl yazacağına başkaları karar veremez
zaten yeterli saygıyı görmeseydi yazdıkları bu kadar ilgi görmezdi
ha gerçi vedat milörü bile harcamaya çalışan sanal ortam murat abiye ne yapmaz ki
bence saygı sınırları korunmalı
ben forum genelinin murat abiyle bir sorunu olmadığını düşünüyorum
bir kaç arkadaş beğenmeyebilir saygı duyarım herkesin tercihi fikri kendine
sataşmalara son verilmesi en mantıklısı.
Beratın konuması öncesi ne pozisyon almayı düşünüyorsunuz? Seviye ne seviyelerde olur konuşmaya göre nasıl fiyatlar piyasa?
Bir de kim Mocha Frappuccino istemişti almamış duruyor burada?
Beratın konuması öncesi ne pozisyon almayı düşünüyorsunuz? Seviye ne seviyelerde olur konuşmaya göre nasıl fiyatlar piyasa?
Aynen ne yapalım Before Berat / After Berat çok kararsız kaldım
Zamanında yazdık ettik ne oldu değişen hiçbir şey olmadı.Aynı ifadeyi murat abi için konuşmazsan senin boş sıfatının yanına şakşakcı sıfatını da eklerim.
Şu zamanında yazıp çizdiklerini bir eklesene buraya bende okuyayım merak ediyorum nereye yazdın çizdin ? Hem boş yapıp hemde bana aynı şekilde konuşman komik olmuş. Şakşak kelimesine hiç girmiyorum bile şakşak yapmıyorsan yaptığın yorumları ekle de okuyalım hep beraber.
murat abinin hakkının yendiğini düşünüyorum
forum ortamında kimse kimseyi okumak zorunda değil
kimsenin de nasıl yazacağına başkaları karar veremez
zaten yeterli saygıyı görmeseydi yazdıkları bu kadar ilgi görmezdi
ha gerçi vedat milörü bile harcamaya çalışan sanal ortam murat abiye ne yapmaz ki
bence saygı sınırları korunmalı
ben forum genelinin murat abiyle bir sorunu olmadığını düşünüyorum
bir kaç arkadaş beğenmeyebilir saygı duyarım herkesin tercihi fikri kendine
sataşmalara son verilmesi en mantıklısı.
Konunun a,b şahsından ziyade artık herkesin birbirine çökme kıvamına gelmesi bence sorun oldu
Yani burada cayır cayır giydiren adamlar zannetmiyorum ki reel hayatta birbirlerine böyle kırıcı olsunlar
Doların tl nin ayrı ayrı amk,birbirmize düşmemiz kadar kötü bir olay var mı?
Bence herkes artık yazan kim olursa olsun birbirine kardeş abi gözüyle baksın ,gözüne batan durumu da es geçsin biz şurada herkesin birbirini bildiği forumda aramızda anlaşamıyorsak memleket kime kalacak
two girls one cup'tan sonra görmek dahi istemediğim içecektir kendisi :hehe: :D :D :D
SULTANOGLU
10-08-2018, 10:54
two girls one cup'tan sonra görmek dahi istemediğim içecektir kendisi :hehe: :D :D :D
birde ibr adamın reçel kavanozu ile savaşı var.
Gün içi %13 yapılan herekette marjlar çok yüksek idi 25 kuruşlara kadar dayandı.konuşma pek bi ferahlık vereceğini zannetmiyorum ama ufak bir ucundan gösterme durumu olabilir.Bu gösterme ufakta olsa aşağı çekecektir.Fiyatlandırma risk olabilir.pozisyon korumak pozisyon açmamak en mantıklı olanı bana göre
x kişiye 2 kişi alıntı yaparsa,digerlerıde akabinde çatur çutur aynı kişiye yardırıyor.herkes tetikçisinimi bekliyor anlamadım ki.hakkaten ne olduysa hep typer konusundan sonra oldu :/
Bugünkü Cuma hutbesini çok merak ediyorum. Bakalım nasıl bir 'mevzu vatan, aynı gemideyiz, birleşelim ühü, destekleyin bizi' goygoyları yapılacak.
Götün rahatken bunlar fetöcü, vatan hainleri, monşer; götün sıkışınca hepimiz aynı vatanın evlatlarıyız.
Yemezler.
Devletime canım feda ama hükümetin ta amk.
https://i.hizliresim.com/7DQp3L.jpg (https://hizliresim.com/7DQp3L)
Ülkede güzel şeyler de oluyor. Avusturyalı Lask tribünlerinin pankartları dün gece maçtan sonra alındı :D :D
damadın konuşmasından sonra etki nolur ? 7 yi görür müyüz
MetalliHead
10-08-2018, 11:07
abi leva mı kaldı, benim yeşil pasaportum tozlandı :D
Burak K.
10-08-2018, 11:09
x kişiye 2 kişi alıntı yaparsa,digerlerıde akabinde çatur çutur aynı kişiye yardırıyor.herkes tetikçisinimi bekliyor anlamadım ki.hakkaten ne olduysa hep typer konusundan sonra oldu :/
159 dolara buji kablosu alanlar utansın PUMA
Damadı beklemeden cuma sırasında alacam tekrar
individual
10-08-2018, 11:11
damadın konuşmasından sonra etki nolur ? 7 yi görür müyüz
damat bugün 11:00'da konuşma yapacaktı.Sonra 14:30'a çekildi.
haklı olarak'da buda bir tepki yaptı piyasalarda.yanlız bütün ekonomisler yapılacak açıklama en büyük sıralam 1abd krizini çözmek 2kamu kemer sıkma yapılmalı diyorlar.
GokhanRS
10-08-2018, 11:16
Başkan aman diyim ha, al sat yapıyorsan iyi incele :D damada değil reise güven kayınpedere güven.
159 dolara buji kablosu alanlar utansın PUMA
$ 159
Değil
$ 150
Lütfen !
Ayrıca
Ben
TL
Olarak
Ödedim
Gerısı
Benı
Ilgılendırmez
.
GokhanRS
10-08-2018, 11:21
onurc ye özel edit gelsin :D
O kadar söylemin içerisinden cumhuriyet gazetesine takılmanıza şaşırmadım.Algıda seçicilik..bu normal birşey.Bunu anlayabilmeniz için derin dünya siyasetini,merkezi otoriteleri,yapılan akıl oyunlarını,arkada çevrilen işleri fark edebilmek gerekiyor.Beni rant ile yandaşlık ile suçladınız.Bence siz benim yazdıklarımı doğru okuyun ve tam anlayın.A haberin yandaşlık yapmadığına belli bir kesime empoze etmeye yönelik olan haberlerin olduğu su götürmez bir gerçek.Cumhuriyet gazetesi olayına gelirsek çok uzun bir konu mobildeyim maalesef.
Çok doğru okudum ben sizin yazdıklarınızı. Benim yazdıklarımı okumadığın belli. Derin dünya siyaseti, merkezi otorite, akıl oyunlarına gerek yok. Arkada çevrilen işler kısmına katılıyorum. Mavi marmara gemisinin hareket ve yakalanma süreci gibi. Dışarda düşman, kapalı kapılar ardında en sıkı dost. Seçim zamanı İsrail gazetelerinin yazılarını da gördük. Savunduğunuz şeyler bana göre geçici, Ülkeyi seven hiç kimse şuanda sevinmiyor, hiç mutlu değil Paramızın değer kaybetmesinden. Bunun sorumluları net. Cumhuriyet gazetesinin kuruluş nedeni Milli Mücadele yıllarında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan bir gazetedir. Tarihi, gelmiş geçmiş yayınları, savunduğu değer herkes için anlaşılır, çağdaş, uygar, adaletli, korkunun hükümdarlığının olmadığı bir Türkiye Cumhuriyeti. Başka tek düze yayın yapan, birilerine bağlı, emirle kurulmuş yayın organları ile karşılaştırmayın.
Mesaj kasayım dedım de becerememişim abi :(
Burak K.
10-08-2018, 11:24
Ona özel bişeyler yolda gidiyor :D
Başkan aman diyim ha, al sat yapıyorsan iyi incele :D damada değil reise güven kayınpedere güven.
Yok başkan uzun vade benimkisi al satı takip edecek zaman olmuyor :)
GokhanRS
10-08-2018, 11:26
Çok doğru okudum ben sizin yazdıklarınızı. Benim yazdıklarımı okumadığın belli. Derin dünya siyaseti, merkezi otorite, akıl oyunlarına gerek yok. Arkada çevrilen işler kısmına katılıyorum. Mavi marmara gemisinin hareket ve yakalanma süreci gibi. Dışarda düşman, kapalı kapılar ardında en sıkı dost. Seçim zamanı İsrail gazetelerinin yazılarını da gördük. Savunduğunuz şeyler bana göre geçici, Ülkeyi seven hiç kimse şuanda sevinmiyor, hiç mutlu değil Paramızın değer kaybetmesinden. Bunun sorumluları net. Cumhuriyet gazetesinin kuruluş nedeni Milli Mücadele yıllarında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan bir gazetedir. Tarihi, gelmiş geçmiş yayınları, savunduğu değer herkes için anlaşılır, çağdaş, uygar, adaletli, korkunun hükümdarlığının olmadığı bir Türkiye Cumhuriyeti. Başka tek düze yayın yapan, birilerine bağlı, emirle kurulmuş yayın organları ile karşılaştırmayın.
bir insan cumhuriyet gazetesine giydiriyor ise, o kişiyi değil cevap verdiğin için seni suçlarım ben açıkçası. Yani böyle düşünen birinin fikirlerini değiştirmek için bir atom zerresi kadar ihtimalin yok iken niye kendini boşa yoruyorsun ki? :) doğru olan görmemezlikten gelmek. Düşün ki mouse bozuldu scrol tuşu yanlışlıkla hızlı kaydı o mesajı gözden kaçırdın, dene bak acayip kafa kuş gibi rahat olmaya başlıyor.
bir insan cumhuriyet gazetesine giydiriyor ise, o kişiyi değil cevap verdiğin için seni suçlarım ben açıkçası. Yani böyle düşünen birinin fikirlerini değiştirmek için bir atom zerresi kadar ihtimalin yok iken niye kendini boşa yoruyorsun ki? :) doğru olan görmemezlikten gelmek. Düşün ki mouse bozuldu scrol tuşu yanlışlıkla hızlı kaydı o mesajı gözden kaçırdın, dene bak acayip kafa kuş gibi rahat olmaya başlıyor.
Haklısınız. İçim el vermiyor görünce dayanamıyorum.
Saygılar...
morgan'ı ciddiye alıp birde yorum yazıyolar :D
Bence damat soyluya bir omuz daha atmalı
Beratın kolpalarına , 1 saat 48 dk kaldı.
morgan'ı ciddiye alıp birde yorum yazıyolar :D
Ben çok yanlış gelmişim, videolar kısmına geri dönüyorum. Orada temiz temiz takılıyorum. :)
Bir tarafta "In God We Trust" bir tarafta, "Bizim de Allahımız var".
Herkese iyi günler iyi haftasonları, hayırlı işler bol kazançlar.
Ben hisse senetlerimi nakite döndürdüm yarışmacılara başarılar dilerim. Şimdi sıra dölar mı TL mı faiz mi kararında. Tufan yatırım danışmanım NakkaSss
kimden bahsedion ya :confused:
:icon_tup:
individual
10-08-2018, 11:50
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, ABD’nin Rus bankacılık işlemleri ve döviz ticaretini hedef alan herhangi bir yaptırım uygulaması halinde kendilerine karşı ekonomik savaş ilan edildiğini kabul edip gerekli karşılığı verecekleri uyarısında bulundu. Medvedev “ABD’li dostlarımız hata yapmamalı” dedi.
Rusya: Ekonomik savaş ilanı olarak görürüz - Türkiye'nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı uzmanpara.com. (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/rusya-ekonomik-savas-ilani-olarak-goruruz/85000/85412/)
Canselmo
10-08-2018, 11:56
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'den seslendi: Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var
Bankaların para ödemediği doğru mu? Başına gelen var mı?
55 kayitli uye 22 misafir.
Zuhaha.
AYIK OLUN!
https://www.youtube.com/watch?v=AHg5MyqN2J0
AYIK OLUN!
tüyler diken diken dik dur eğilme bu millet seninle:D
AYIK OLUN!
İnsanın bir adet kılıç alıp,ilk uçakla new york'a gidesi geliyor.
öğle arası gelince konu sıkılaştı
gideyim de forzada babele falan salliim bari
öğle arası gelince konu sıkılaştı
gideyim de forzada babele falan salliim bari
Forza mı kaldı,hepsi çekirdekçi entel tayfa.
Forza mı kaldı,hepsi çekirdekçi entel tayfa.
bende arada girip sallıyom deli ediom ibneleri :)
3 senedir üyeyim 2 senesi bloklu geçti
orasıda sıkıcı transfer yok iyi oyun yok para yok aynı mevzular konuşuluyor hep
100 kere kısmı önemli.. https://pbs.twimg.com/media/DkO1G0VXoAAa6rt.jpg
kelalper
10-08-2018, 12:45
Çıkmadı mı damat hala. ***** üniversitede ekonomi dersine girmiş diolla ama yalan. Herif okula gitmeden GS Üniversitesinden master diploması aldı. Sınıf arkadaşı bizim arkadaş. Herifin adı sınıf kaydında var değil derse sınava girdiğini görmedik dio.
i-vtec07
10-08-2018, 12:54
Dolar, dolsa ne yazar dolmasa ne yazar..
Techturkey.com da dolar geçersizdir bu saatten sonra. Onaylayanlar like butonuna çöksün. Her like trump a bir pandik.
SULTANOGLU
10-08-2018, 12:54
Çıkmadı mı damat hala. ***** üniversitede ekonomi dersine girmiş diolla ama yalan. Herif okula gitmeden GS Üniversitesinden master diploması aldı. Sınıf arkadaşı bizim arkadaş. Herifin adı sınıf kaydında var değil derse sınava girdiğini görmedik dio.
https://www.youtube.com/watch?v=Opw55OnOemM
Çokt aşaapmamak lazım belki böyle olmuştur :D
Arif in menchester a attıgı golu izlerken ben nasıl buralara geldim :D
Bahisleri alalım;
Berat'ın açıklamaları sonrası dolar düşer diyenler, çıkar diyenler, fezaya zıplar diyenler
Berat'ın açıklamalarını tahmin edene x5
kelalper
10-08-2018, 13:05
x5 ceza mı ne? Öyle çarpı 5 yazmak yok. 1 e 5 dieceksen ayrı.
Mutlu Değerli
10-08-2018, 13:05
https://scontent.fada1-6.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/38752194_1073527006146713_4399074988267667456_o.jp g?_nc_cat=1&oh=49e8e1a9aa133380af15b9ce5a419ce4&oe=5BC61636
AYIK OLUN!
sarjor dolum sesınde bosaldım
Bahisleri alalım;
Berat'ın açıklamaları sonrası dolar düşer diyenler, çıkar diyenler, fezaya zıplar diyenler
damat çıkacak "piyasaları yakından izliyoruz durumun farkındayız gerekli adımları atacağız ülke ekonomisini rayına oturtacağız merkez bankamız ve bakanlığımız spekülatif hareketlerin önüne geçecek şüpheniz olmasın" demek zorunda
yoksa bugün bile 7yi görebiliriz katılıyorum
tahmin değil de demesi gerekenler bunlar
ümidim bu yönde
piyasa hareketli olur
Bankaların para ödemediği doğru mu? Başına gelen var mı?
+++++++++++++++
berat ne zaman başlıyor konuşmaya
hangi kanal verecek
ben dolar çok oynamaz diyorum ama hayırlısı
Bahisleri alalım;
x5 derken?
valla mı
https://hips.hearstapps.com/amv-prod-cad-assets.s3.amazonaws.com/images/15q4/662479/2016-bmw-x5-xdrive40e-plug-in-hybrid-test-review-car-and-driver-photo-662778-s-original.jpg
Açıklama sonrası mutlak surette düşme olur. Hani seçime müteakip ekonomik paket açıklaması şart. Ancak bu paket reform düzeyinde olmalı. Öyle iyileştirme değil bildiğin köklü değişiklikler içermeli. Para bize buradan gelecek adrese kadar vermeli yani. O takdirde düşer hemde ciddi gerileme bekliyorum. Sonrası yavaş yavaş yine ilerleyecektir.
Somut adim olarak bir kac adim atilacak ve kısıtlayıcı bir kac onlem de var.
Satis ve alis yapicaklar ekran basinda olsun cunku Tayyip malesef hala noktada. Savas halindeyiz siyasetini guduyor,yani dolar 10 da olsa dayanin diyor...
Ne yazacagimi bilemiyorum,sali gunu UBS ile yaptigim gorusme malesef dogru cikti.
Artik adim sart,yoksa buraya yazilan yazilar her açtığımızda yine 5 er sayfa 5 er sayfa articak...
Ozel mesaj yazan arkadaslar da alinmasin,kisa kisa cevap verebildim. Ne alim ne satim,ne de bosta duran para,ne ticaret icin girmeyin. Sadece piyasanin icinde olanlar canli islem icin ekranlarda olsun. Sahsi tavsiyem...
TorqueTuning
10-08-2018, 13:33
Açıklama yine mi ertelendi? 16:30 deniyor?
Açıklama varmı? Varsa link alabilirmiyim
GokhanRS
10-08-2018, 13:35
1.73den onaylı kredim vardı. Az önce aradım bankayı tamam yatırın hesabıma dedim. Çok değil 60bincik.
Vermedi parayı. Tek taraflı feshedildi. 2.52 den isterseniz hemen yeni oranla yatıralım dediler. Afiyet olsun almiyim diyip kapattım.
Ülkede son durum bu. Hadi geçmiş olsun.
Reis yaptı açıklamayı daha ne duymak istiyorsunuz.
"Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz"
bitti, dağılın. vatan hainliği yapmayın şurda
14:30'du 16:30 mu oldu?
Civic RS ile 150lik Golf 7 ne olur?
Cimmeria
10-08-2018, 13:36
her şey gezi parkı ile başladı diyen adama gözünüzü seveyim ciddiye alıp cevap vermeyin ya
Berat ortalarda yok. saat oldu 2.40.. Artık ne acıklayacaksa acıklasın.
i-vtec07
Acıklama iptal sanırım tv de bişey yok salak saçma diziler var
SULTANOGLU
abi yinemi ertelendi ya
Yazılımlı 1.0TSI ile Civic RS denicez 16:30'da.
Low-Rider
10-08-2018, 13:37
Canlı Yayın - Anadolu Ajansı (https://www.aa.com.tr/tr/live)
60 kayıtlı 31 misafir var. Dolandırıcılık konusu hiti gibi konu :D
Bahisleri alalım;
60 kayıtlı 31 misafir var. Dolandırıcılık konusu hiti gibi konu :D
bir nevi dolandırılıyoruz :D
Low-Rider
10-08-2018, 13:40
500. sayfa şerefine 500puan gelir mi :p
Berat in şu saatten sonra yapacağı açıklama olsa olsa “Eşhedüüüüü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü”
aklıma "..and justice for all" filmi geldi
ister misiniz berat son dakika şov yapsın :D
bu güzel konudan başka ne takip edilebilir şu yaşadığımız olağan dışı durumda
aklıma "..and justice for all" filmi geldi
ister misiniz berat son dakika şov yapsın :D
yüzük reyizle şaka olmaz. yüzüğü takar duvar askı aparatıyla şakkadanak diye saplar valla :(
SULTANOGLU
10-08-2018, 13:49
Canlı Yayın - Anadolu Ajansı (https://www.aa.com.tr/tr/live)
bu fıçır fıçır ses sizede gleiyormu ?
CloudGrey
10-08-2018, 13:50
aha birileri geldi başlıyo açıklama, ne açıklayacaksa...
sımdı dıkı bızı dolar molar etkılemez. yastık altındakılerı bozun. ekonomık savastayız
individual
10-08-2018, 13:51
CB bayburt'da açıklama yapıyor dolar bize birşey yapmaz diyor.
Doviz altın ne kadar varsa bozun diyor
Müge Anlı'ya mesaj atıcam, Berat kayboldu :d
SULTANOGLU
10-08-2018, 13:54
abi kulaklıkla dinleyince milletin konuşmasını net duyuyorum şu an :D
çok güzel short zamanı ama yemiyor :D
CloudGrey
10-08-2018, 13:56
abi kulaklıkla dinleyince milletin konuşmasını net duyuyorum şu an :D
müziği duyuyomusun peki abi :)
birileri kopuyo
Sırf ben konusuyorum diye berat i cikarmamistir,bu kadar basittir...
Eyvahhh,ekonomik savas ilan edene halkmiz cevap verecek dedi
Korktugum basima geldi,suan sinirden agliyacagim....
Dovizciler,faizciler cevabi alsin dedi...
Yerli paramizla cevap verecegiz dedi..
Allahim biri durdursun su adami ,akp li arkadaslar bu is siyasetten cikti. Dolar bizim yolumuzu kesemez ne demek :(
Yahu sen bile dolarla konusuyorsun,son 5 yilda yaptigin ve taahhüt verdigin projeler hep dolarla...
Yazdikca sinirlerim geriliyor,kontrolden cikti isler.
Berat in aciklamasindan umidim kalmadi...
Hala osmanli,ulu cinar vs diyor :(.....
bu fıçır fıçır ses sizede gleiyormu ?
Rejide birisi sıvazlıyor galiba :D
yerli paramızla cevap vereceğiz diyor :)
reiz bir ülkenin para birimini düsman olarak lanse etmedi oda oldu
yel değirmenleriyle savaşıyor
arkasında milyonlar var
individual
10-08-2018, 14:00
CB konuşması bitmeden çıkmaz arkadaşlar benim düşüncem....