Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..
bi ara ne güzel viopa geliolardı aha dioduk mb satıyor kıyıdan köşeden tutup alıyorduk şimdi direk londraya satıyorlar biz nemalanamıyoruz
yaptırım açıklanırsa 6.40lar bile görülebilir haberiniz olsun
borsa - 5
neden? çünkü trump yaptırımlar geliyor dedi diye
yaptırımlar gelirse ülkeyi kapatıp gidicez demekki
borsa - 5
Anahtarlar kimde nasıl giricez sonra?
individual
14-10-2019, 15:27
herkes tetikde bekliyor konu guncellenmiyor
turbo&quattro
14-10-2019, 15:27
Son birkac gundur aklimda. Bunlarin bankalardaki $$ lara el koyabilme ihtimalleri nedir? Bugune kadar yok artik onuda yapmazlar artik dedigimiz herseyi yaptilarda boyle bir ihtimal olabilirmi?
ahmetgurlek
14-10-2019, 16:02
nedendir bilmiyorum ama bana acayip bi orta oyunu oynanıyormuş gibi geliyor. sanki tüm tepkiler, konuşmalar, aksiyonlar önceden planlanmış da bir bir sahneye konuyor gibi hissediyorum. sanki trump bizimkilere ben şu gün şöyle şöyle yapıcam dedi, bizimkiler de o zaman biz de şöyle şöyle yapalım tamam mı dediler; trump ben falanca gün size şöyle giydiririm sonrasında da şöyle şöyle okşarım sizi biraz dedi, bizimkiler de o zaman biz de önce şöyle bi cevap veririz sonra da iç politikaya dönük şöyle mesajlar veririz falan dediler. en sonunda da 13 kasım'da rte abd'ye gidince işi bağlayıp nihayete erdiririz diye bi anlaşma yaptılar gibi geliyor. ama anlaşmada neler var onu anlayamıyorum bi türlü.
bu ab'nin yaptırım kararları falan da bi senaryo parçası gibi, komik komik rakamlar. fransa silah ambargosu uygulayacakmış, son 10 yılda toplam 20 milyon usd silah almışız. son 5 yılda nerdeyse hiç almamışız. yani hep danışıklı dövüş gibi, acayip acayip hareketler :confused:
nedendir bilmiyorum ama bana acayip bi orta oyunu oynanıyormuş gibi geliyor. sanki tüm tepkiler, konuşmalar, aksiyonlar önceden planlanmış da bir bir sahneye konuyor gibi hissediyorum. sanki trump bizimkilere ben şu gün şöyle şöyle yapıcam dedi, bizimkiler de o zaman biz de şöyle şöyle yapalım tamam mı dediler; trump ben falanca gün size şöyle giydiririm sonrasında da şöyle şöyle okşarım sizi biraz dedi, bizimkiler de o zaman biz de önce şöyle bi cevap veririz sonra da iç politikaya dönük şöyle mesajlar veririz falan dediler. en sonunda da 13 kasım'da rte abd'ye gidince işi bağlayıp nihayete erdiririz diye bi anlaşma yaptılar gibi geliyor. ama anlaşmada neler var onu anlayamıyorum bi türlü.
bu ab'nin yaptırım kararları falan da bi senaryo parçası gibi, komik komik rakamlar. fransa silah ambargosu uygulayacakmış, son 10 yılda toplam 20 milyon usd silah almışız. son 5 yılda nerdeyse hiç almamışız. yani hep danışıklı dövüş gibi, acayip acayip hareketler :confused:
Bu ısın konusuldugu ve harekatın ılk gununden berı aynı seyı soyluyorum.
Panık yok,tam tersı sızde cebınızı doldurun.
borsa - 5
senın bu denli dusunmene sasırdım...
senın bu denli dusunmene sasırdım...
Niye be abi trumpın twitinde sonra düştü bist
Gün sonuna bakınca da satan yabancı alan yerli
Sat de satalım, al de alalım :) ..............
Kapalı konuşmayalım :P ........
Niye be abi trumpın twitinde sonra düştü bist
Gün sonuna bakınca da satan yabancı alan yerli
Pekı bu ısın bılerek yapıldıgını dusunelım bır an. Dususlerde alırmısın?
Yada yukselmıs doları satarmısın?
Yoksa malın varsa borsada satar,dovızı nereye gıderse gıtsın tutarmısın?
Sat de satalım, al de alalım :) ..............
Kapalı konuşmayalım :P ........
Ben sadece genel konusabılırım,oyle olsaydı suan monaco da ki teknemden foto yollardım :)
ahmetgurlek
15-10-2019, 08:05
valla ben şahsen dün euro'ları verdim, 6.54'lerden. daha fazla yükselmeyeceğini ve muhtemelen 13 kasım civarlarında 6.15-6.20'lerden geri koyabileceğimi öngördüm. inşallah haklı çıkarım ki bu 40 yılda bir olur (yaşım 40 bu arada :D)
euro'dan çıkınca, dün yavaş yavaş kardemir toplamaya başladım, hedefim 2.00-2.05 arası bi ortalamadan toplayıp gene kasım ayı içerisinde 2.25'lerden vermek. gelin ata binmiş ya nasip demiş, benimkisi o hesap. bekleyecez, görecez...
Pekı bu ısın bılerek yapıldıgını dusunelım bır an. Dususlerde alırmısın?
Yada yukselmıs doları satarmısın?
Yoksa malın varsa borsada satar,dovızı nereye gıderse gıtsın tutarmısın?
bist benim için hala pahalı mal almam
doları ztn sürekli alıp satıyorum ama şu an kamu londraya tanzim satış çadırı kurduğu için biste oranla yükselmiyor bile sayılır
gün sonu eve nakitle gelme alışkanlığı edindim şimdilik pişman değilim kafam rahat ediyor elde mal tutmayı sevmiyorum
2018 yazına geri döndük
halkbank viopta 5 liradan işlem görüyor
bankalara açığa satış yasağı geldi
saat tam 10da mesaiye başladılar yine
ahmetgurlek
16-10-2019, 09:16
halkbank'ı acayip doğradılar hakkaten, 6.50'lerden 5'e geldi. bu kadar desteksiz nasıl düşebiliyor?
BIKOZ REYSCAR
Son dakika… Halkbank’a ABD’den şok suclama! - Dunya haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-halkbanka-abdden-sok-suclama-5391199/)
halkbank'ı acayip doğradılar hakkaten, 6.50'lerden 5'e geldi. bu kadar desteksiz nasıl düşebiliyor?
bu doğranmış hali değil
açığa satış yasağı var
hele birde robotlar açığa satsaydı o zaman düşün
ama bi anda değil de yavaş yavaş yine oraya gelir alıcısı olmaz bir süre
ahmetgurlek
16-10-2019, 09:25
bu doğranmış hali değil
açığa satış yasağı var
hele birde robotlar açığa satsaydı o zaman düşün
ama bi anda değil de yavaş yavaş yine oraya gelir alıcısı olmaz bir süre
ben bu açığa satışı bi türlü anlayamadım abi, herifler ellerinde olmayan hisse senetlerini mi satıyor napıyorlar?
ben bu açığa satışı bi türlü anlayamadım abi, herifler ellerinde olmayan hisse senetlerini mi satıyor napıyorlar?
senin hisselerini aracı kurumlardan alıp satıyorlar sonra aşağıdan geri yerine koyuyorlar senin bir şeyden haberin olmuyor
ahmetgurlek
16-10-2019, 09:32
senin hisselerini aracı kurumlardan alıp satıyorlar sonra aşağıdan geri yerine koyuyorlar senin bir şeyden haberin olmuyor
halkbank'tan örnek versene abi. mesela benim 6.5'tan aldığım halkbank hissem var, bunu aracı kurumdan kaça alıyor, kaça ve kime satıyor? sonra yerine nasıl koyuyor?
halkbank'tan örnek versene abi. mesela benim 6.5'tan aldığım halkbank hissem var, bunu aracı kurumdan kaça alıyor, kaça ve kime satıyor? sonra yerine nasıl koyuyor?
aracı kurum senin emir verdiğin fiyattan alıyor
ama benim bildiğim kadarıyla açığa satmak için ödünç mal alman lazım ve bunun belli bir süresi var yani bugün aldın sattın 2 gün içinde yerine koyman lazım gibi bir şey borsacı arkadaşlar detay verirler ben hiç açığa satmadım viop var ztn onun yerine
yine swapta tl kısılması emri verilmiş
kur mart mayıs arası hareketlerini yapabilir trade edenler iyi kazanır
ama 5/24 hesaplar lazım bilginize
ahmetgurlek
16-10-2019, 09:42
aracı kurum senin emir verdiğin fiyattan alıyor
ama benim bildiğim kadarıyla açığa satmak için ödünç mal alman lazım ve bunun belli bir süresi var yani bugün aldın sattın 2 gün içinde yerine koyman lazım gibi bir şey borsacı arkadaşlar detay verirler ben hiç açığa satmadım viop var ztn onun yerine
valla çok merak ediyorum ben bu işi. bilen arkadaşlar örnek vererek, rakam vererek açıklarsa çok memnun olurum.
halkbank 5.00'lardan 5.20'ye geldi 40 dk'da, nasıl bi varyasyondur. tam da 5 seviyelerinden alınır aslında, illa ki yükselecektir diyecektim, ben açığa satışı sorana kadar anasının nikahına yükseldi valla.
valla çok merak ediyorum ben bu işi. bilen arkadaşlar örnek vererek, rakam vererek açıklarsa çok memnun olurum.
halkbank 5.00'lardan 5.20'ye geldi 40 dk'da, nasıl bi varyasyondur. tam da 5 seviyelerinden alınır aslında, illa ki yükselecektir diyecektim, ben açığa satışı sorana kadar anasının nikahına yükseldi valla.
PGSUS 70 lirdan 60 liraya geldi 1 dakikada 1 ay önce
alıcı olmayınca en yakın alım fiyatı 60 liradaysa tek 1 lot satışla da gelir oralara
biri 5 liraya onbinlerce lot alım yazmıştır o alımlar karşılanamamış oradan dönmüştür kağıt
muzurasd
16-10-2019, 11:02
açığa satın alan malı karşılığı olması lazım değilse düzeltin lütfen
spk geç kaldı atak yapmakta
Hondafatih
16-10-2019, 14:24
konuyu bölebilir miyim? :)
Elimde cuzzi bir miktar para var seneli vadeli bir hesap mı açmalı yoksa başka bir şeyler mi yapmalı? Konu hakkında sıfır bilgi sahibiyim? Değerlendirme aşamasında ne gibi yön verebilirim? Tavsiye verebilir misiniz?
muzurasd
16-10-2019, 14:33
konuyu bölebilir miyim? :)
Elimde cuzzi bir miktar para var seneli vadeli bir hesap mı açmalı yoksa başka bir şeyler mi yapmalı? Konu hakkında sıfır bilgi sahibiyim? Değerlendirme aşamasında ne gibi yön verebilirim? Tavsiye verebilir misiniz?
hayat kısa ye kardeşim paranı
başkasının parasına akıl vermek kadar zor bişi yok
insan kendini sorumlu hissediyor
Hondafatih
16-10-2019, 14:47
hayat kısa ye kardeşim paranı
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yedim çok şükür ama artık geride bıkacağım bir evladım var dolayısla yemeyim daha. Azı karar çoğu zarar birşeyler bırakayım belki beni geride bırakan rahmetli peder de yapmak isteyip yapamadı.
başkasının parasına akıl vermek kadar zor bişi yok
insan kendini sorumlu hissediyor
Sorumlu olarak düşünmeyelim herkesin bir fikri var elbet ama piyasayı takip edenler en azından az risk çok risk ön görüleri olup fikir sahibi yapabilir sonuç da elbette nihai karar benimdir.
hedef min yıllık %20 kar olmalı
geçen sene 192 bine satılan 0 km 1.4 tsi dizayn paket a4 lere bugün 20 bin kmde 240 lira fiyat biçilmiş
o gün dolar alan adam bu kadar kazanmadı mesela
faizler tlde durmak için çok düşük döviz desen bugün çoktan 6.20leri görüp geri çekilmiş olmamız gerekirken kamu bankaları her hafta 6-7 milyar usd satıyor
elimde yüklü nakitim olsa heralde araba falan kovalardım ben
döviz işi al-sat yapmayacaksanız çok büyük karlar bırakmıyor anca enflasyon oranında gelir paranızı korursunuz
Citi, Halkbank için tavsiyesini 'SAT'a düşürdü, hedef fiyat 3,75 TL
Emeklılık fonlarım ortalama %36 kazandırmıs 10 ayda....
ahmetgurlek
17-10-2019, 09:54
Citi, Halkbank için tavsiyesini 'SAT'a düşürdü, hedef fiyat 3,75 TL
3.75 ne ya? iddia oranı gibi.
3.75'e düşerse halka açık payların toplamı 750 milyon usd falan ediyor yanlış hesaplamıyorsam. 750 milyon usd'ye bankanın % 49'unu alabiliyorsun şaka gibi...
3.75 ne ya? iddia oranı gibi.
3.75'e düşerse halka açık payların toplamı 750 milyon usd falan ediyor yanlış hesaplamıyorsam. 750 milyon usd'ye bankanın % 49'unu alabiliyorsun şaka gibi...
İşte o zaman da gelip onu alırlar bedavadan banka sahibi olurlar
Batıya elini veren kolunu kaptırıyor sistem böyle işliyor
Adamlar senin batman değil daha fazla ucuzlamanı ve daha çok borçlanmanı istiyorlar
Şartlar da yıllardır buna uygun ztn
hangi fonlara yatırım yaptın abi
Işık Ökte tavsiyeleri madde 6 :)
6) ana kuralım portföye aldığım hissenin 12 aylık hedef fiyatının mevduat net getirisinin EN AZ 3 katı olmasıdır... bugün %12 net mevduat faizi varsa, %36 altı TL potansiyele portföy riski almam..
ahmetgurlek
17-10-2019, 13:56
valla ben şahsen dün euro'ları verdim, 6.54'lerden. daha fazla yükselmeyeceğini ve muhtemelen 13 kasım civarlarında 6.15-6.20'lerden geri koyabileceğimi öngördüm. inşallah haklı çıkarım ki bu 40 yılda bir olur (yaşım 40 bu arada :D)
euro'dan çıkınca, dün yavaş yavaş kardemir toplamaya başladım, hedefim 2.00-2.05 arası bi ortalamadan toplayıp gene kasım ayı içerisinde 2.25'lerden vermek. gelin ata binmiş ya nasip demiş, benimkisi o hesap. bekleyecez, görecez...
euro'ları yerine koyamıcaz sanki :(
kardemir toplamaya devam
individual
17-10-2019, 14:06
Yurt içinde yerleşiklerin döviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı
Alıntı:Yurt icinde yerleşiklerin doviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı Yazar Investing.com (https://tr.investing.com/news/economic-indicators/yurt-icinde-yerlesiklerin-doviz-mevduat-hesaplar-son-hafta-461-milyon-azald-1913260)
tl mevduatları da 26.3 milyar tl artmış
40 haftada 60 milyar tl artan tl mevduatları 1 haftada 26 milyar tl artmış
rakamlar çok acayip
Yurt içinde yerleşiklerin döviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı
Alıntı:Yurt icinde yerleşiklerin doviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı Yazar Investing.com (https://tr.investing.com/news/economic-indicators/yurt-icinde-yerlesiklerin-doviz-mevduat-hesaplar-son-hafta-461-milyon-azald-1913260)
Yaw 192 milyarda 461 milyon nedir ki. Bir de haber yapmışlar.
Normal mudiler satmıyor, firmalar satıyor muhtemelen.
Selamlar, küçük bir miktar ile gram altın alıp saklamak mantıklı mı?
mantıklı
hepsi mantıklı
2020 bitmeden 7-7,50 dolar/tl de mantıklı bence
o sırada ons da 1700 lere gelirse öf
düğünlerde takı olayı da re'sen bitmiş olur ülke insanı bu saçma adetten de kurtulur muasır medeniyetler seviyesine 1 adım daha yaklaşır
görüşme sonrası saraydan gelecek açıklamalara göre ya yukarı ya aşağı hareket edecektir kur
böyle durumlarda en iyisi risk azaltmak
görüşme sonrası saraydan gelecek açıklamalara göre ya yukarı ya aşağı hareket edecektir kur
böyle durumlarda en iyisi risk azaltmak
ee zaten kurun başka ne hareketi kaldı :D
Selamlar, küçük bir miktar ile gram altın alıp saklamak mantıklı mı?
Kucugun tanimini yapar misin? Nakit paranin yuzde kaci altinolacak?
Bir miktar gevşedi sanki kur...
Bir miktar gevşedi sanki kur...
Dolar yuzde 0.33 asagi, euro yuzde 0.12 yukari. Gevseme demek cok zor. Anlik degisir bu oranda kurlar bu oranda her zaman.
free-hifi
17-10-2019, 18:42
Dolar yuzde 0.33 asagi, euro yuzde 0.12 yukari. Gevseme demek cok zor. Anlik degisir bu oranda kurlar bu oranda her zaman.
Bir miktar azdı şu a n
Ne konuşuldu kimseden bir açıklama yok?
Serbest piyasa 5.92yi gördü şu an
Olumsuzluk sızdırıldı büyük ihtimal
Caatsa konuşuluyor temsilciler meclisinde eş zamanlı olarak
Muhtemelen burada bir anlaşma çıkmadı görüşme o yüzden uzadı açıklama o yüzden gecikti
Hayırlısı
Yine 5.86 iyi trade dönüyor ama benim piyasa kapalı
individual
17-10-2019, 19:27
5,93 den birden 5,86 dustu hayirdir insallah
individual
17-10-2019, 19:35
foreks turkey alinti
Trump: Türkiye'den iyi haberler var. Teşekkürler Erdoğan
sosyal medyada turkiye ateskes yapiyor iddalari dolaniyor.
kurda boyle birden dustuyse haberler dogru gibi.
ytd
Detaylar bi açıklansın bakalım
Son dakika... ABD: YPG cekilecek - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-abd-heyeti-acikladi-ypg-cekilecek-41352851)
Açıklamaları dinledim,şayet gerçekten 5 gün içerisinde "istediklerimiz" olur ise,mantıklı bir ateşkes olmuştur. Amaca ulaşmak esastır. Umarım,her ne kadar güvenmesem de abd ye,dediklerini yaparlar ve sonuca ulaşırız. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Agam biz bu boku neden yedik fıkrasına dönecek bu iş
Ama suriyeye barışı getirdik sayemizde Esad yıllardır giremediği şehirlere davulla zurnayla tek kurşun atmadan girdi
Abd baskan yardımcısını canlı yayında dınleyen var mı?
Adam ezdı gectı bızı.
Ama onları konusan yok,sorusunu sormak bıle yasak.
Tam piçlerı sıkıstırdık,sehre gırdık,kelle almaya basladık,abılerı geldı,acık acık bıtırırım senı dedı ve gerıcekıldık.
2. Rahıp vakası... Yazık.
Tamda hedefe varıyorduk
geleneksel gaz alma şenliklerine hoşgeldiniz...
hangi fonlara yatırım yaptın abi
Işık Ökte tavsiyeleri madde 6 :)
6) ana kuralım portföye aldığım hissenin 12 aylık hedef fiyatının mevduat net getirisinin EN AZ 3 katı olmasıdır... bugün %12 net mevduat faizi varsa, %36 altı TL potansiyele portföy riski almam..
11 ay once yapmıstım.
%40 dovız
%40 altın
%20 yabancı bono ve para pıyasası.
Sımdı altını degıstırecegım.
Umdugumdan 6-8 puan fazla kazandım . Sukur :)
11 ay once yapmıstım.
%40 dovız
%40 altın
%20 yabancı bono ve para pıyasası.
Sımdı altını degıstırecegım.
Umdugumdan 6-8 puan fazla kazandım . Sukur :)
Benim de cok benzer. 35 doviz (%65 dolar, %35 euro), 35 altin 30 yabanci endeks ( usa ve avrupa). BRIC’de vardi ciktim
Altini yuzde kac yapacaksiniz?
Diger fonlar?
Kucugun tanimini yapar misin? Nakit paranin yuzde kaci altinolacak?
Külçe olursa 15-20 adet, yuvarlak çeyrek altın gibi olursa 25 adet civarında gram altın.
Çocukların BES hesabını kapatmıştım yaklaşık 7 bin tl var o kadar küçük işte :)
üüüf yine ucuza dolar satıyorlar :)
ahmetgurlek
18-10-2019, 08:38
üüüf yine ucuza dolar satıyorlar :)
teknik olarak kaça kadar gerileyebilir dolar? ben, haftaya olmadı en kötü sonraki hafta tekrardan yükselir diye düşünüyorum. bu arada iyi bir noktadan girip 90-95'lerden satılabilir ama ytd tabiki
teknik olarak kaça kadar gerileyebilir dolar? ben, haftaya olmadı en kötü sonraki hafta tekrardan yükselir diye düşünüyorum. bu arada iyi bir noktadan girip 90-95'lerden satılabilir ama ytd tabiki
bi sonraki haftaya kalacağını sanmıyorum bugün bi 83 hareketi gelebilir
yatırım tavsiyesi değildir trade edenler değerlendirebilir
ne zaman h4 te bollingerı yukarı/aşağı kırsa mutlaka geri toparlıyor içeri doğru
bakalım bu sefer de olacak mı
ahmetgurlek
18-10-2019, 08:45
83 kritik bi nokta anladığım kadarıyla, 83'ün altında kalırsa aşağı yönlü gidebilir o zaman. 77'lerden kademeli almak lazım bu durumda, düşerse biraz daha alıp ortalamayı düşürmek mantıklı gibi
dün karara göre kurun hareket edeceği belliydi
geleceği göremediğim için elimde sembolik 1 lot tuttum
şimdi verdiğimi aldım dişe dokunur bi kar gelince satarım baktım 80i zorluyor kıramıyor orada satarım
sürekli takip önemli
ahmetgurlek
18-10-2019, 09:06
bu koduğumun iş bankasında makas çok açık ya, naapsak ki?
Altını 20 yaparım max,eurobond u da dusurecegım.Bıraz borsa ve yurtdısı borsa koyacagım.
Sattıgımız dolarları alma vktı. rebelh hatırlarmısın ne yazıstık.
Altını 20 yaparım max,eurobond u da dusurecegım.Bıraz borsa ve yurtdısı borsa koyacagım.
Sattıgımız dolarları alma vktı. rebelh hatırlarmısın ne yazıstık.
sen 83 te sattın abi :)
5 kademe az ben senin yerinde olsam 65leri beklerim
Kim dedi yav 6 yi bekleyin diye :D bekledik al işte 5.77 suan aldigim fiyatın altına düştü :D ne yapmalıyım tl ye cevirelim mi dolar beklesin mi
sen 83 te sattın abi :)
5 kademe az ben senin yerinde olsam 65leri beklerim
Ben operasyon oncesı hafta almıstım,83-86 arasında verdım yenı aldıklarımı.
O zaman sen cok daha yukarıları beklıyordun ama tıyatro oldugunda ısrarcıydım. Uzamayacak ve bıtecek kısa surede....
67 guzel sevıye,benım noktam yok,parca parca alırım. Hedefım var,ona cok yakınım cok sukur.
Bu adamları bazen sevıyorum.
Kim dedi yav 6 yi bekleyin diye :D bekledik al işte 5.77 suan aldigim fiyatın altına düştü :D ne yapmalıyım tl ye cevirelim mi dolar beklesin mi
Sat demıstık ama....
Ben operasyon oncesı hafta almıstım,83-86 arasında verdım yenı aldıklarımı.
O zaman sen cok daha yukarıları beklıyordun ama tıyatro oldugunda ısrarcıydım. Uzamayacak ve bıtecek kısa surede....
67 guzel sevıye,benım noktam yok,parca parca alırım. Hedefım var,ona cok yakınım cok sukur.
Bu adamları bazen sevıyorum.
95-99 bandını bekledim 9380den döndü
1 lira 20 kuruşla kaçırdık iyi mi :D
neyse dün 91den kapattım pozisyonlarımı risk almamak için
bugün 77den yerine koydum bakalım..
Maxiboost
18-10-2019, 10:13
Aynı işlemleri yaptım bende, diken üstündeyim :D
enes_srb
18-10-2019, 10:16
Arabayi 3-4 lira icin 10 gun beklettim. Dolar da daha fazlasini kaybettik bu hafta :D daha fazla duser mi bozsak mi bilemedim.
walla şu an bir tek bollingera güveniyorum
yoksa daha gevşeme de söz konusu olabilir ama dün iyi düştü bunun illa bir tepkisi olmalı
Valla ben direk yazdim buraya.
Millet nasiplensin diye.
Yoksa 6.04 6.40 falan ruya idi.
Simdi yeni senaryo zamani....
yaptırım açıklanırsa 6.40lar bile görülebilir haberiniz olsun
Valla ben direk yazdim buraya.
Millet nasiplensin diye.
Yoksa 6.04 6.40 falan ruya idi.
Simdi yeni senaryo zamani....
senatodan yaptırım çıkarsa 1 saati geçmez 6.40a gitmesi
son 2 haftada 11 milyar usd satılmamış olsa kamu bankalrından kurun kaça çıkabileceğini hesaplamayı biliyor musun?
kaçtan alım yapacaksın abi? almadan önce söyle de bizde ona göre pozisyon alalım
yoksa genelde "5.76dan almıştım 5.86 dan sattım" falan yazıyorsun bize hiç haber vermiyorsun almadan önce hep sonradan bilgi veriyorsun alamıyoruz senin aldığın seviyelerden
Yoo,ben her zaman yazıyorum. Satim zamanini da yazdim,alkm zamanini da....
Senato aciklamasina gerek yoktu, işin zaten kisa süreceğini,planlanan birsey oldugunu soyledim.
Fazlasini soyleme sansim,yetenegim yok...
Zaten kamu bankalarinin satma amaci buydu.
Operasyondan once kimler doviz almis,3 gun once kimler satmis bak işte....
Ve nefes al,sinir yapma yahu.
:)
sinir yapacağım bişi yok abi merak etme
ne düşünüyorsam onu yazıyorum alırkende satarkende anlık post atıyorum
bunu da sohbet olsun diye yapıyorum kimseye akıl vermenin haddim olmadığını biliyorum
Yoo,ben her zaman yazıyorum. Satim zamanini da yazdim,alkm zamanini da....
Senato aciklamasina gerek yoktu, işin zaten kisa süreceğini,planlanan birsey oldugunu soyledim.
Fazlasini soyleme sansim,yetenegim yok...
Zaten kamu bankalarinin satma amaci buydu.
Operasyondan once kimler doviz almis,3 gun once kimler satmis bak işte....
Ve nefes al,sinir yapma yahu.
Abi cidden alım yaparken haber versen toplu batsak ya da toplu çıksak olmaz mı :D
Sterlin alsaydın şimdi iskenderlerimizi yerken purolarımızı yakıyor olurduk delühanlu.
Maxiboost
18-10-2019, 14:06
Sterlin alsaydın şimdi iskenderlerimizi yerken purolarımızı yakıyor olurduk delühanlu.
50 liradan x-type veriyorum sana iskender diyosun :D yemisim sterlini cok temiz %15 teklif ettim hahah
Abi cidden alım yaparken haber versen toplu batsak ya da toplu çıksak olmaz mı :D
Her xaman yaziyorum.
Hatta bu operasyondan 6 gun once bilerek isteyerek senaryo zamaninin geldigini,ihtiyaclarini oldugunu yazdim.
Operasyondan 3 yada 4 gun sonrada bundan sonra 5.88 ustu her yerin bozum oldugunu yazdim ki ben 86 dan baslamistim.
Batmayalim yahu : )
80-81 bandından kısmen kar alınır duruma göre tekrar bakarız ne olacağına..
83e doğru da fibo direnci var kalan pozisyonları da burada kapatır yatışa geçerim
tekrar 80 altını beklerim büyük ihtimal ama 83ü kırarsa 87-91 hedef olur
muzurasd
21-10-2019, 09:57
borsacılar yorumlar buluşalım mübarekler
walla şu an bir tek bollingera güveniyorum
yoksa daha gevşeme de söz konusu olabilir ama dün iyi düştü bunun illa bir tepkisi olmalı
ne zaman h4te bollinger bantlarıdan taşsa mutlaka içeri doğru tepki veriyor
ne zaman h4te bollinger bantlarıdan taşsa mutlaka içeri doğru tepki veriyor
Bu hafta bir miktar altın bozmam gerekli, altında beklenti nedir acaba?
Bu hafta bir miktar altın bozmam gerekli, altında beklenti nedir acaba?
1 haftalık beklenti yanıtlamak zor çok büyük bir değişim olacağını sanmıyorum ons 1490ı destek yaptı kaldı orda dolara bağlı hareket olur
para lazımsa ve zararda değilseniz bozun gitsin 3-5 daha fazla kazanacağım derken ödemeniz olduğu bir dönemde riske girmeye gerek yok bence
83e doğru da fibo direnci var kalan pozisyonları da burada kapatır yatışa geçerim
tekrar 80 altını beklerim büyük ihtimal ama 83ü kırarsa 87-91 hedef olur
Piyasa kapandı, direkt 5.85 üstü oldu..........
Ben olsam 81 den satmam,zaten bu operasyon zamanında buralarda cok ıslem oldu. En fazla dusecegı yerı gosterdı. Fazlası ıcın ekstra bırsey gerek.
88 lerden satmak gerek 77 lerden alınanları.
Sımdı yarın guzel gun olucak,***** zafer kazandık ya,onun cılası yapılmalı.
Ben olsam 81 den satmam,zaten bu operasyon zamanında buralarda cok ıslem oldu. En fazla dusecegı yerı gosterdı. Fazlası ıcın ekstra bırsey gerek.
88 lerden satmak gerek 77 lerden alınanları.
Sımdı yarın guzel gun olucak,***** zafer kazandık ya,onun cılası yapılmalı.
Yarın güzel gün olacak derken Erdoğan-Putin görüşmesinden olumlu ortak açıklama, döviz de düşüş ve borsa da artış mı bekliyorsunuz?
faiz indirimi fiyatlamasına geçtik gibi duruyor 83 üstü kapandı gece 86-87den dönüp yönünü aşağı çevirebilir
beklentinin üstünde bir faiz indirimi gelirse yine 90ların üstüne çıkabilir
elimde mal yok biraz farklı vadelerde kademe kovalarım bugün
ama sabahki şu düşüş kamu bankalarının müdahelesi
Ben olsam 88 sonrasını gorurdum.
Amerıka,rusya ıle flortumuzden rahatsız. Sımdi mahlallenın kabadayısını düşünün,harac kestıgı bırı baska bır mahallenın kabadayısının hımayesıne gırmeye calısıyor. Ne yapar sızce?
free-hifi
22-10-2019, 12:38
Hakan Atilla?
kv değil ama orta vade için aklınızda bulunsun
diplere yakınız ama dönüş sert ve hızlı olacak diye düşünmeyelim
ponzi gamer lar için korunma azalıyor , her olumsuz haberde artık eskisinden daha hızlı tüyerler buradan
“Turk Lirası'nın carry cazibesi azalıyor” - Bloomberg HT (https://www.bloomberght.com/turk-lirasi-nin-carry-cazibesi-azaliyor-2236051)
muzurasd
22-10-2019, 13:29
kv değil ama orta vade için aklınızda bulunsun
diplere yakınız ama dönüş sert ve hızlı olacak diye düşünmeyelim
ponzi gamer lar için korunma azalıyor , her olumsuz haberde artık eskisinden daha hızlı tüyerler buradan
“Turk Lirası'nın carry cazibesi azalıyor” - Bloomberg HT (https://www.bloomberght.com/turk-lirasi-nin-carry-cazibesi-azaliyor-2236051)
faizin azalmasıyla kaçan para borsaya girmez mi abi
Strich Acht
22-10-2019, 15:47
borsa'nın köpüğü alınsa, kur min. 6,20 olsa yabancı için ilgi çekici olur bist.
kuru buralarda tutma çabalarını da anlamış değilim, 2018 ağustostan itibaren vergi zamları da dahil olmak üzere 6,50'nin altına fiyatlanmayan bir şey kalmadı ülkede. Personel zamları hariç tabii ki.
individual
22-10-2019, 17:22
merkez bankası dolar kuru sene sonu için 6.20 diyormuş bir yerde okumuştum.Tahminimce ona yakın bir değerde sene sonuna kadar tutmayı istiyorlar.
"TCMB Döviz Kuru Beklentileri
2019 yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 6,00 TL iken, bu anket döneminde 6,05 TL'ye
yükselmiştir. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 6,35 TL ve 6,41 TL olarak gerçekleşmiştir"
Merkez bankasının döviz hedefi olmaz enflasyon hedefi olur
O beklenti anketini adı "yıl sonu mb döviz kuru" anketi olduğu için insanlar mb nin hedefi gibi algılıyorlar
Ama orada mb ifadesinin geçme sebebi tr de kur fiyatının mb elinden yapılan değişimle belirlenmesidir
Yoksa ben Bi arkadaşıma 6.50den de satarım ama Bi resmiyet yok mb nin resmiyet var
O anketi sanırım foreks Türkiye yapıyor ver 20 civari ekonomist cevaplıyor
Onlarda cevapların ortalamasını alıp "yıl sonu merkez bankası döviz kuru" diye paylaşıyorlar
Genelde de ztn günlük kura libor ekleyip görüş belirtiyorlar
Bugün anlaşmada ve ateşkeste bir sıkıntı çıkmazsa kur 5.71-5.74 arasına çekilebilir
ABD sayesinde 5 gun dokunulmazlık alan teroristler, Rusya sayesinde 7 gun daha aldı....
Masa başı oyunlari. Ordumuzu cephede durduramayan gotler,masabasinda durduruyor.
Doviz mi? O na suni bir teneffüs,bakin ne kadar iyiyiz sonra yine hemen 88...
Ben olsam bozmazdim....
ahmetgurlek
23-10-2019, 09:11
Bugün anlaşmada ve ateşkeste bir sıkıntı çıkmazsa kur 5.71-5.74 arasına çekilebilir
hadi inşallah. ben dün risk almamak adına kardemir hisselerini 2.16'dan verdim. 2.03 ortalamam vardı, allah bereket versin. aslında beklentim mutabakat ve ateşkeste problem çıkacağı ve borsanın çakılacağı şeklindeydi ama olsun problem olmaması ve dövizin düşmesi borsanın yükselmesi memleket adına olumlu en azından.
ben de düşük seviyelerden dolar toplamaya çalışırım bu durumda. 5.71'e gelirse alınır bence iyi bir seviye olduğunu düşünüyorum.
muzurasd
23-10-2019, 10:37
hadi inşallah. ben dün risk almamak adına kardemir hisselerini 2.16'dan verdim. 2.03 ortalamam vardı, allah bereket versin. aslında beklentim mutabakat ve ateşkeste problem çıkacağı ve borsanın çakılacağı şeklindeydi ama olsun problem olmaması ve dövizin düşmesi borsanın yükselmesi memleket adına olumlu en azından.
ben de düşük seviyelerden dolar toplamaya çalışırım bu durumda. 5.71'e gelirse alınır bence iyi bir seviye olduğunu düşünüyorum.
2.20 oldu abi bende dün trkcm verdim tekrar pozisyon olmadım beklemedeyim
ahmetgurlek
23-10-2019, 11:09
2.20 oldu abi bende dün trkcm verdim tekrar pozisyon olmadım beklemedeyim
olmuş hakkaten. aslında hedefim 2.20 civarıydı ama güvenemiyor insan. suriye, merkez bankası kararı falan hepsi üst üste. bu kadar gündem varken riskli yatırımla diil de elde nakitle geçmek istiyorsun ister istemez.
salih_560
23-10-2019, 14:09
ABD sayesinde 5 gun dokunulmazlık alan teroristler, Rusya sayesinde 7 gun daha aldı....
Masa başı oyunlari. Ordumuzu cephede durduramayan gotler,masabasinda durduruyor.
Doviz mi? O na suni bir teneffüs,bakin ne kadar iyiyiz sonra yine hemen 88...
Ben olsam bozmazdim....
Abi dolar aşağıya saldı kendini bu seviyeden alınır mı peki ??
ahmetgurlek
23-10-2019, 14:21
Abi dolar aşağıya saldı kendini bu seviyeden alınır mı peki ??
aslında daha da salmak istiyor da salamıyor gibi bi durum var sanki, 5.77'lere değiyor değiyor geri dönüyor. 5.77 ciddi bir destek noktası oldu sanki ne dersin rebelh hocam?
aslında daha da salmak istiyor da salamıyor gibi bi durum var sanki, 5.77'lere değiyor değiyor geri dönüyor. 5.77 ciddi bir destek noktası oldu sanki ne dersin rebelh hocam?
yarın faiz indirimi var
indirim sonrası piyasa bir miktar stabilleşir 74-71 beklentim devam ediyor bu hafta yukarı doğru ciddi bir hareket beklemiyorum
Alim hedefiniz olsun,degince alin tabiki.
Seviye veremem ama benim hedefim 72 civari cunku 70 ler görünse bile almak zor oluyor.
Mutlaka yine 88 den satis yapariz.
Ama isiniz yoksa 90+dan bile bozabilirsiniz.
ahmetgurlek
23-10-2019, 14:48
5.74'ten itibaren (73, 72, 71) kademeli almak mantıklı bu durumda. bu durumda ben yarını ve perşembeyi göreceğim, bugün alım yapmayacağım. teşekkürler görüşleriniz için..
Gizem yine güzel bir yorum yapmış
TCMB ne yapar?
Perşembe günü TCMB PPK toplanıyor. Kur tarafında bu haftaya bir miktar gergin başladık. Bunda hem TCMB’den gelecek olan faiz indirim haftası olmasının hem de jeopolitik tarafta beklenen haber akışının yoğunluğu etkili.
Temmuz sonunda faiz indirimlerine başlayan TCMB son iki toplantısında 750 baz puan faiz indirimi ile, %24 olan politika faizini %16.50’ye çekmişti. Bugün jeopolitik tarafta haber akışının olumlu olduğu bir baz senaryoda, piyasa TCMB’den 100-150 baz puan arası bir indirim beklemekte. Yani %16.50 olan politika faizinin %15-15.50 civarlarına düşmesi fiyatlanmış durumda.
Hatırlarsak, politika faizindeki bu indirimler, enflasyonun hızla düşeceği beklentisi ile önden yüklemeli olmuştu. Bunu takiben, mevduat faizinde de önden yüklemeli düşüşler gördük. Her ne kadar enflasyonumuz Ekim gerçekleşmesinde muhtemelen %9’un altına kayacak olsa da, yıl sonunu %12’ler ile bitireceğiz. Fakat, yalnızca yıllık enflasyona değil, ortalama enflasyona bakmamızda da fayda olan bir dönemdeyiz. Ortalama enflasyonumuz halen %15-16’lar civarındadır. Ve bu rakam 2020 ilk yarıda da %10-12 bandında seyredecek gibi durmakta. Diğer önemli bir faiz çeşidine, mevduat faizine de bakarsak, stopajı da arındırdığımızda net mevduat faizi yaklaşık %12’lere gelmekte, ve aslında reel faiz sunmamaktadır. Bunda hem faiz indirimlerinin çok yüklü ve önden olması, hem de mevduat faizinin bu indirimleri daha da önden fiyatlaması etkili olmuştur. TCMB faizi 750-800 baz puan düşerken, mevduat tarafındaki düşüş 1000 baz puana kadar çıkmıştır. Durum böyle olunca da bir miktar dövize kaçışın, dolarizasyonun biraz daha hızlandığını görmekteyiz. Bu para politikasının da etkinliğini azaltan, ve hiç bir merkez bankasının da tercih etmeyeceği bir durumdur aynı zamanda. Dolayısıyla eskiden mücadelemiz yalnızca enflasyon iken, buna son dönemde dolarizasyon da eklenmiştir.
Faiz indirimlerinin hızlı ve yüklü olmasındaki temel dayanak da muhtemelen baz etkisinden hızlı düşen enflasyon ortamının bu indirimleri son derece destekleyici gözükmesidir. Bir sonraki TCMB PPK Aralık ayındadır ve o dönem enflasyon kademeli yükselirken, faiz indirimleri için çok da elverişli bir ortam olmayabilir.
Piyasa, Perşembe günkü TCMB notunda yalnızca faiz indirimi değil, bundan sonrasında da en azından bir süreliğine duracağına dair sinyal arayacaktır. Bu yönde bir sinyal de olumlu algılanır. Fiyatlamaları iyi okumak lazım; TL faizinin yeterince yüksek olduğu ve TL’yi desteklediği ortamdan çıkmaya başladığımızı görüyoruz. Fiyat istikrarından da halen uzağız. Tüm dünyada enflasyon bir türlü gerçekleşmiyorken, ülkemizdeki enflasyon oranları halen çok yüksek. Dolayısıyla asıl bölüm, yani enflasyonu kalıcı tek haneye düşürmeye dair vereceğimiz sınav, Kasım ayıyla beraber başlıyor olacak. Perşembe günü görmemiz muhtemel faiz indirimi ile, bu ilk indirim döngüsünü ve enflasyondaki düşüş fazını tamamlıyoruz. Ardından enflasyonu kalıcı tek haneye çekme mücadelemiz başlayacak. Bunu yaparken de bir taraftan yüksek büyüme arzumuzu da hesaba katmalıyız. Enflasyon düşük çift hanelerde gezerken, ki 2020 ilk yarı muhtemelen böyle olacak, büyüme tarafında dönem dönem destekleyici kredi politikaları görmemiz de çok olası. Hem arzu ettiğimiz yüksek büyüme, hem de tek hane enflasyonu, şu aşamada eş zamanlı tutturmamız pek de kolay olmayabilir.
76>83 long
83>74 short
Şimdi faiz indiriminden sonra yeni bir hikaye aricaz 60-65 mi yoksa daha yukarısı mı
Trumpın açıklamalarıyla birlikte 71e kadar görürüz diye düşünüyorum
Alim hedefiniz olsun,degince alin tabiki.
Seviye veremem ama benim hedefim 72 civari cunku 70 ler görünse bile almak zor oluyor.
Mutlaka yine 88 den satis yapariz.
Ama isiniz yoksa 90+dan bile bozabilirsiniz.
Tam da dedıgım gıbı oklu,keske alıs gırseymısım gece. Almak bazen ımkansız ekran basında olmadan yada emır gırmeden.
Saglık olsun,belkı 75 lerden doner dıyecegım ama zor.
bugün ppk var
150-200 bp indirim gelmesi muhtemel piyasa buna hazır
ama carry trade avantajı son buluyor neredeyse ve mevduat faizlerinin bu kadar çok düşmesi insanları döviz hesaplarına itiyor
dthlar 218 milyar(tam emin değilim) usd civarında yeni bir rekor kırmış yine piyasada nakit dönmüyor
m1 para arzı arttıkça da kur riski artıyor
yılı bir nebze sakin kapatabiliriz belki ama artık son kurşunlar da atılmış durumda yeni bir kur krizi yakın gibi görünüyor ama öncesi bayram olabilir tl için
muzurasd
24-10-2019, 09:51
5.74'ten itibaren (73, 72, 71) kademeli almak mantıklı bu durumda. bu durumda ben yarını ve perşembeyi göreceğim, bugün alım yapmayacağım. teşekkürler görüşleriniz için..
koza ile devam ettim abi bakalım hayırlısı cuma istediğime çıkarsa elden çıkartırım
PiscocuK
24-10-2019, 11:29
USD için öneri yada beklentiniz varmı.Almayı düşünüyorum TL iyice değer kaybetti aylık bir getirisi kalmadı.
Bugün alım yapmayı düşünüyorum varmı bir tavsiyeniz?
USD için öneri yada beklentiniz varmı.Almayı düşünüyorum TL iyice değer kaybetti aylık bir getirisi kalmadı.
Bugün alım yapmayı düşünüyorum varmı bir tavsiyeniz?
69,50 önemli
aşağı kırabilme ihtimali var bu hafta geçen haftaya görece daha sakin geçecektir
faiz indirimini bekliyor piyasa abartılı bir şey yapmazlarsa geri çekilebilir
ama uzun vadeciyseniz bu fiyatlar ztn uygun fiyatlar bir miktar değerlendirilebilir
al-sat yapacaksanız faiz kararını bir görün derim
250 çok bence
piyasayı izlemek lazım ama biraz pozisyon açtım
250 çok bence
piyasayı izlemek lazım ama biraz pozisyon açtım
Yine kontürpiyede bıraktı MB, özellikle TV'ye çıkıp yorum yapan-kesin aralık veren kişileri :)
Yine kontürpiyede bıraktı MB, özellikle TV'ye çıkıp yorum yapan-kesin aralık veren kişileri :)
kendi salaklıkları
piyasayı 150-200 puana hazırlamışsın yapıştır 175i geç
ilmik ilmik gelmişsin buraya kime neyin hareketi bu?
ahmetgurlek
24-10-2019, 13:55
El elde, el başta kaldık valla. Ne döviz alabildik ne de hisse kaldı elimizde. Tl ile kendimizi tatmin edicez artık
şu an mb başkanının yanağını okşayıp "daha fazla tanzim satış mı lazım annem" diye teselli edesim var
Bu indirimin + ve - yönü nedir? Çokça teknik bilgi olmasın lütfen :)
Bu indirimin + ve - yönü nedir? Çokça teknik bilgi olmasın lütfen :)
Mevduat faizine yansıyınca bu indirim, net faizin enflasyon altında kaldığı görülecek, milletin dolar-altına yönlenmesi olacak.
KAsım-aralık aylarında enflasyon artacak ama MB zırt pırt faiz indirip-kaldıramaz. Yılsonu enflasyon 12-13 civarı çıkması bekleniyor.
FED faiz indirirse belki bir nebze faydası olur ama muallak orası.
hala bi 71 beklentisi var en iyisi bir miktar kar alıp ufak bir pozisyonla duruma bakmak
Ben dövizde sıçrama beklerdim şuan. Pozisyonumu o yönde aldım. Ancak dünkü çok çok hatta gereksiz çok olumlu Türkiye açıklamaları ile Trump bu zıplamaların önüne geçmiş oldu sanırım. Yani kısacası nötralize ettirdler durumu gibi görünüyor
Ben dövizde sıçrama beklerdim şuan. Pozisyonumu o yönde aldım. Ancak dünkü çok çok hatta gereksiz çok olumlu Türkiye açıklamaları ile Trump bu zıplamaların önüne geçmiş oldu sanırım. Yani kısacası nötralize ettirdler durumu gibi görünüyor
tldeki volatiliteyi kısmen baskıladılar o yüzden geçen seneki gibi hop yukarı hop aşağı olmuyor zamana yayılmış bir şekilde gerçekleşiyor artık
2 alıs satıs yaptık,cok hareket mutlaka cebınızı vurur.
Sım dı haftaya hazırlanın,satıs yıne yapacagız. Şahsi gorusundur yine,kimseyı baglamaz.
ilkerrrrr
24-10-2019, 17:24
Enflasyona bağlı kredi çekeceğim. Ekim enflansyonun ekimdeki 9.26 dan düşük gelme olasılığı var mı?
Enflasyona bağlı kredi çekeceğim. Ekim enflansyonun ekimdeki 9.26 dan düşük gelme olasılığı var mı?
TV'deki yorumcular 8'li rakamlar bekliyor ekim için.
2 alıs satıs yaptık,cok hareket mutlaka cebınızı vurur.
Sım dı haftaya hazırlanın,satıs yıne yapacagız. Şahsi gorusundur yine,kimseyı baglamaz.
Alım yaptık altın abi,satış için nereleri beklemeliyim? 275 alış
Altin alimi icin dogru zamanlarda miyiz ?
Enflasyon hukumetın baskısı altında,bu kredıyı kısa vadeye cekıceksenız mantıklı.
Altın ıcın kuresel rısk azalıyor. Ekonomık krız de artık ekmek yedırmıyor,daralmadan zaten bıkıldı.
Altında guzel paralar kazanıldı,tekrar sermaye oraya doner mı,bahane lazım....
Bence haftaya yıne dolar tl ekmek yedırecek.
3 kasım diye birşey geziyor sosyal medyada bilgisi olan var mı?
Yukselemeyen Duşer Kuralı İşleyecek, Dolar Cokecek (Peki Neden) (https://www.finans365.com/amp/haber/yukselemeyen-duser-kurali-isleyecek-dolar-cokecek-peki-neden-14449)
Dolarda algı operasyonu başladığına göre yükseliş yakındır.Bıkmadılar arkadaş...
YouTube (https://youtu.be/RC2u6QQXrzM)
Taşşaklarda Taşşaklarda Taşşaklardayım...
https://m.youtube.com/watch?v=pfnnVRhh1oI
YouTube (https://youtu.be/rKTVfDywRo4)
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jgSfEidsYQA)
YouTube (https://youtu.be/rKTVfDywRo4)
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jgSfEidsYQA)
Bedeni 33 ama aklı 5 yaşında olan, bunları paylaşan "kuzenine" söyle klavyeyi yavaşça yere bıraksın ve uzaklaşsın.
YouTube (https://youtu.be/d39m7MzNEow)
YouTube (https://youtu.be/d39m7MzNEow)
Bıkmadın mı? Ciddi soruyorum. Yöneticiler de görmüyor mu bu msjları?
Haftanın ilk günleri değilde ortalarindan itibaren bizimkinden birseyler bekliyorum (sadece oy artimi icin)
Haftanın ilk günleri değilde ortalarindan itibaren bizimkinden birseyler bekliyorum (sadece oy artimi icin)
EYT'lilere hayır dedi, evet mi diyecek acaba ;) :D
Cimmeria
27-10-2019, 17:45
Bu hafta sonuna kadar pound almam gerekiyor, var mı hiç içeriden bilgi bekleyelim mi düşer mi çıkar mı :)
İcerdekilere sormak gerek : )
Ben olsam alirdim,haftanin ikinci yarısına birakmazdim.
Anormal düşüşler var. Girilir mi bu seviyeden sizce altın ya da dolara
Ben olsam dolari buradan almam, 65 leri beklerdim.
Ha alınabilir mi bilemem.
Onceki seviyem 72 idi,geldi.
Yazayimda,faydasi olir belki.
Altin ooabilir. Hem dolar hem altin ayni anda düştü. Bir miktar gr a girilir. Ama ons olarak daha var.
5.71 e doğru yolumuzu aldık gidiyoruz. Balon patlama onayı geldi. Hadi inşallah.
82 den 71 e nasil bi yol bu ?
Kasmayın. Ne dediysek o. Grafikler asla yalan söylemez.
Gecen hafta da 71 ı gorup zıpladı....
Oradan alamadı kımse ama suan bu sevıyeyı bılemedım. Yarın belkı 65-68 arası gorursek gomulmek gerek.
GokhanRS
29-10-2019, 23:46
Yaptırımlar geçmiş meclisten diyorlar. Ne kadar etkili olur göreceğiz sabah. Gerçi daha %100 geçmiş değil.
ABD Türkiye konusunda , yaptırımlar, güvenli bölge ve halkbank davası gibi kararlarda kendi içerisinde tutarsızlıklar yaşarken Kasım ayında Cumhurbaşkanının Trump ziyareti tehlikeli olabilir düşüncesindeyim.
sular ısınıyor yine
piyasa bizde kapalıyken 71leri gördü kur şu anda 74 aşağısına gelemedi henüz
yavaştan longa geçme zamanı gibi bir miktar alıp 71i kıaracak mı aşağı kıramayacak mı izleyeceğim
Kasmayın. Ne dediysek o. Grafikler asla yalan söylemez.
5,71 e dogru yolumuzu aldık dedın 8 ekimde ! bunu soyledıgınde 82 idi. Baktığın grafiklerden sonra 92 lere çıktı kısa sürede.
20 gün sonra 71 e düşünce buraya uğrayıp ne dediysek o diyebiliyorsun yani. :) Grafiklerini al kendine sakla.
:D
ABD Türkiye konusunda , yaptırımlar, güvenli bölge ve halkbank davası gibi kararlarda kendi içerisinde tutarsızlıklar yaşarken Kasım ayında Cumhurbaşkanının Trump ziyareti tehlikeli olabilir düşüncesindeyim.
3 saat sonra gelen açıklama ile kendimi teyit ediyorum :D
Erdoğan’dan flaş ABD ziyareti acıklaması - Guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/erdogandan-flas-abd-ziyareti-aciklamasi-5420415/)
5,71 e dogru yolumuzu aldık dedın 8 ekimde ! bunu soyledıgınde 82 idi. Baktığın grafiklerden sonra 92 lere çıktı kısa sürede.
20 gün sonra 71 e düşünce buraya uğrayıp ne dediysek o diyebiliyorsun yani. :) Grafiklerini al kendine sakla.
:D
Yani teknik dediğimiz olayda kısa vadeli(günlük), orta vadeli(haftalık), uzun vadeli(aylık) olarak 3 e ayrılıyor.
Orta vadeli grafiğin bu yükselişi onaylamadığını suni bir yükseliş olduğunu, tez vakitte millete çakacaklarını belirtmiştim. Ki belirttiğim şeyde ay bitmeden oldu millet ağlıyor sağda solda köşede.
He daha iyisini biliyorsanız sizden de birkaç tüyo kapmak isterim tabiki.
Tabi sizi tanımıyorum. Bu saatten sonra teknik açıklayabilecek durumda da değilim :) hayırlı işler..
Yani teknik dediğimiz olayda kısa vadeli(günlük), orta vadeli(haftalık), uzun vadeli(aylık) olarak 3 e ayrılıyor.
Orta vadeli grafiğin bu yükselişi onaylamadığını suni bir yükseliş olduğunu, tez vakitte millete çakacaklarını belirtmiştim. Ki belirttiğim şeyde ay bitmeden oldu millet ağlıyor sağda solda köşede.
He daha iyisini biliyorsanız sizden de birkaç tüyo kapmak isterim tabiki.
Tabi sizi tanımıyorum. Bu saatten sonra teknik açıklayabilecek durumda da değilim :) hayırlı işler..
5.71 e doğru yolumuzu aldık gidiyoruz. Balon patlama onayı geldi.
Dediğinizde bunun uzun vadeli olarak olacağını belirtmiş oldunuz.. :D
Yükselişin zaten amerikanın konuşmasıyla zıpladığını herkes biliyor. Bu denli çıkışın inişide tık diye olmuştur her zaman gördük bunu.
Benim takıldığım nokta ''belirttiğiniz uzun vade'' tamamlanıncaya kadar ortalıkta olmayışınız.. sonrada gelip 71 oldu kasmayın ne dediysek o demeniz.
Bir ara 3,88 ciler vardı onlarda herhalde 5 sene sonra filan bellki olurda 3,88 i görürsek sizin gibi gelip tekniiin söölesi var bööölesi var anlatmayalım şimdi, dedik işte 3,88 çoook uzun vade de olacak tabiki demesin...
Bende sizi tanımam, zaten siz teknik açıklamayın bana :D size de bol kazançlar.
Dediğinizde bunun uzun vadeli olarak olacağını belirtmiş oldunuz.. :D
Yükselişin zaten amerikanın konuşmasıyla zıpladığını herkes biliyor. Bu denli çıkışın inişide tık diye olmuştur her zaman gördük bunu.
Benim takıldığım nokta ''belirttiğiniz uzun vade'' tamamlanıncaya kadar ortalıkta olmayışınız.. sonrada gelip 71 oldu kasmayın ne dediysek o demeniz.
Bir ara 3,88 ciler vardı onlarda herhalde 5 sene sonra filan bellki olurda 3,88 i görürsek sizin gibi gelip tekniiin söölesi var bööölesi var anlatmayalım şimdi, dedik işte 3,88 çoook uzun vade de olacak tabiki demesin...
Bende sizi tanımam, zaten siz teknik açıklamayın bana :D size de bol kazançlar.
4.88 10 krtr :)
individual
30-10-2019, 21:10
Fed, bu yıl üçüncü kez faiz indirimine gitti ve faiz oranını yüzde 1,50-1,75 seviyesine indirdi
Foreks Haber auf Twitter: "Fed, bu yıl ucuncu kez faiz indirimine gitti ve faiz oranını yuzde 1,50-1,75 seviyesine indirdi
https://t.co/7odrtx6q7O… (https://twitter.com/foreksturkey/status/1189620092956565505?s=21) https://t.co/Z7rW5XjEBT"
Yıne bız kapalıyken 70 in altını zorluyoruz....
İstediğimiz gibi giden birşeyler var da bizim mi haberimiz yok anlamadım :) nedir bu düşüş?
6970e kadar zorladık teknik olarak 6950 önemli bir destekti eğer ki kıramazsa(kıramadı gibi duruyor) 82-83e kadar tekrar yol alabilir ben 6950 stopla dün aldıklarıma mal ekliyorum
PiscocuK
31-10-2019, 08:42
Şuanda gaza gelip bende aldım.Dolar hayatında böyle bir düşüşle karşı karşıya kalmayacaktır eminim :)
rahmitanir
31-10-2019, 08:43
Faiz oranları leş.
ben de gaza gelip dolar aldım, hayırlısı bakalım.
PiscocuK
31-10-2019, 08:44
Faiz oranları leş.
ben de gaza gelip dolar aldım, hayırlısı bakalım.
bu gaz bizi zehirler :)
Bu sevıyelerı 3 dur goruyor. Burayı kırarsa 65 e dogru alırım. Totem yaptım ama satıs bu sefer erken olur. 88 i gecmek ıcın vakıt var.
Bu hafta bası sakın ortasından sonra hareket var demıstım. Dedıgım oldu ama dususun daha fazla olmasını beklemıstım.
Ben olsam beklerdım....
yemiyor en iyisi erkenden stop olmak
uzun vadeciler benim yazdıklarıma göre işlem yapmasın ben anlık alıp satıyorum saatlik hatta dakikalık vade kovalıyorum :)
uzunda her türlü ucuz fiyatlar buralar
yine fibo 50ye değdik geldik :D
komisyon ödediğimizle kaldık iyi mi
bu sefer biraz yükselsin öyle alıcam çok arada
4.88 10 krtr :)
Hhehhehe cok spekülasyon var karıştırdık artık. Tamam onlara 2,5 sene diyelim :D
ahmetgurlek
04-11-2019, 08:23
5.70 seviyesine geldik. burdan aşağı mı yukarı mı acaba?
PiscocuK
04-11-2019, 08:25
Burdanda alım yaparsam ülke ekonomisine ciddi katkım olur bence :) 4,88 hayal olmaz
Ben olsam suni bır ıyı haber beklerdım...
Burdanda alım yaparsam ülke ekonomisine ciddi katkım olur bence :) 4,88 hayal olmaz
benimde elim dolar alışa gidiyoo gidiyo geri geliyo gidiyo gidiyoo geri geliyo çok kararsızım çok :D
PiscocuK
04-11-2019, 08:46
benimde elim dolar alışa gidiyoo gidiyo geri geliyo gidiyo gidiyoo geri geliyo çok kararsızım çok :D
kar edicem diyorsan ellemim ben alırsam 5,5 garanti altını zorlarım :D
ahmetgurlek
04-11-2019, 08:51
ben 3 gündür kademeli alıyorum, demin de aldım biraz. ortalamam 5.71, haydi bismillah...
evet enflasyon beklentisi geldi ve fiyatlama bitti
yine 69.50den döndük gibi duruyor artık bu son dönüş olur inş..
5,7125 den alış yaptım ,hedef dolar 2 lira :D
ahmetgurlek
04-11-2019, 10:25
5,7125 den alış yaptım ,hedef dolar 2 lira :D
hadi bakalım, ortalamamız aşağı yukarı aynı ama benim hedef 5.90 abi :D
De artık bu son 68-69 hareketinin dip olması lazım
Kasım ayı içerisinde 6 nın üzerine ufak da olsa bir hareket gelmeli
En azından ucunu değdirmesi gerek diye düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir teknik göstergelere göre bir yorumlama diyelim
Bu hafta aldık aldık,yoksa satıs zamanı gelıcek....
74,50 direnci var geçemezse tekrar geri gelebilir
kurun aşağı mı yukarı mı gideceğine 68-74.50 seviyeleri karar verecek
aşağıda en fazla 60 ya da bir ihtimal 55 olur diye düşünüyorum
ama yukarı kırarsa dünkü 68 dip olur bir daha buralara gelmez gibi duruyor
Redfish16V
05-11-2019, 09:00
kısa vadede altın ne olur ? 1503lerde şu ons,tekrar 1517lere peak yapar mı ?
5,75 şuan dolar, acaba yukarı çıkışını sürdürür mü?
günü 74.50 üzerinde kapatırsak yön artık yukarı döner
bi kaç saate abd açılınc netleşir ama ben longtayım
$ yıl sonu tahmini 6'yı görür mü acaba?
$ yıl sonu tahmini 6'yı görür mü acaba?
"yıl sonuna kadar" diye soruyorsanız büyük ihtimalle görecektir ama en kötü 5.95lerden kar alınabilir
yıl sonu kapanışı daha düşük seviyelerde olabilir (31 aralık)
ilk kısa vadeli hedef 81-82
Muhterem amerıkaya gotmeden alıs fırsatı olması gerekıyordu ama nedense olmadı.
Ben hala olucagını dusunuyorum. Sonra baya senlık var....
Insallah yenı alım yaparız.
YouTube (https://youtu.be/1ZabVbhvsUQ)
Beyler şuan aldığınız 2.el araç kredi oranları nedir? birde eskiden ennfazla 5 yaşında araç alınabiliyordu şimdi 8 yıllık aracada 2.el kredisi verildiğini okudum. Gerçeklik payı nedir? Maksimum kaç ay kredi alınabiliyor?
YouTube (https://youtu.be/VD4NRU7Aoyg)
anıl turan
07-11-2019, 09:57
Beyler şuan aldığınız 2.el araç kredi oranları nedir? birde eskiden ennfazla 5 yaşında araç alınabiliyordu şimdi 8 yıllık aracada 2.el kredisi verildiğini okudum. Gerçeklik payı nedir? Maksimum kaç ay kredi alınabiliyor?
aracın markasına gore veriyorlar artık 5 yaş üstü.
Geçen sene agustosta 2,02den taşıt kredisi kullanmıştım, dün 1,31den tüketici kredisi kullandım.
Bu arada kendimce yuklu miktarda dolar alacagim, napayim bekleyeyim mi yoksa dolar daha çıkar mı?
PiscocuK
07-11-2019, 10:01
iş bankası araç 1,33 bireysel 1,19 du diğer bankaları bilmiyorum
Aliburakb
07-11-2019, 10:22
2. el taşıtta araç yaşı ve kredi vadesi 10 yılı geçmeyecek şekilde kredi kullandırılıyor. Oran ise kredi rakamına ve vadesine göre değişiyor.
taşıt kredileri neden bireysel ihtiyaçtan daha yüksek oluyor? üstelik onca zahmeti olmasına rağmen.
alınabilecek rakam daha yüksek olduğundan dolayı mı taşıt kredisi kullanılıyor.
Ben şahsen hem oranın düşük olması hem de araç üzerinde rehin olmaması için ihtiyaç çeker aracı öyle alırım.
Düşüş baya oldu. 270e kadar geriledi altın. Abd görüşmesi var,sizce ne olur durum?
enes_srb
07-11-2019, 19:34
bi altin aldik burnumuzdan geldi :D
Fırtına öncesi sessizlik ve huzur mudur bu???
Bende altın alanlardanım. Bakalım ya paparayı ya da y.rragı yicez
Altın ıcın guzel arttı,satın demıstık.
Dolar ıcın bekledıgım sevıye gelmedı. Borsada 2 dır guzel alıcı gelıyor,takas dokumu yayınlansın bakalım ama emınım yıne aynı kuruluslardır.
Su ortamda ve gece gelen haber ıle doların tl karsısında satıs yemesı gerekırdı.
13 kasımdan ıtıbaren ben satıs fırsatı gelıcegını dusunuyorum.
Gramcılar o zaman bozabılır.
bollinger bantları iyice sıkıştı
73 altı kapanışta stop olurum
YouTube (https://youtu.be/086e-v5BFcA)
Ranthor Caesar Yogi
Bu uyrarr nikli kişi yöneticilerden birinin fake adresi falan mı?
Konu dışı paylaşımları gayet rahat yapıyor, silinmiyor, hiç uzaklaştırıldığına falan da denk gelmedim.
Bende kaç kere şikayet ettim, değişen birşey yok..
YouTube (https://youtu.be/086e-v5BFcA)
Abi neden hep y.rak kürek şeyler paylaşıyorsun ? :D
Ranthor Caesar Yogi
Bu uyrarr nikli kişi yöneticilerden birinin fake adresi falan mı?
Konu dışı paylaşımları gayet rahat yapıyor, silinmiyor, hiç uzaklaştırıldığına falan da denk gelmedim.
bu poslarla ilgili hiç bir yaptırım olmaması kötü Evrenoz
ahmetgurlek
11-11-2019, 09:56
sen onu boşver kardeş de 7850 oldu, nedir değerlendirme? direnç noktaları? yukarıda neler var, nerelere gideriz?
uyuz uyuz gidioz işte 81leri görmesi lazım ilk etapta geçen haftadan farklı bişi yok
rebelh hocam 13 nde beklentiniz nedir?
rebelh hocam 13 nde beklentiniz nedir?
walla bi beklentim yok nedense hiç ilgim de yok
kur o kadar ölü ki sıkılıyorum 2 haftadır:)
enes_srb
11-11-2019, 18:03
Altin 269 altini zorluyo gibi nerden girdiysek... 268 gelirse boz tavsiyesi geldi , 10 gunde 10 binlik olduk :D
Gözden kaçıyor malesef, eskisi kadar bakamıyoruz
uyarın bizi, yaptıralım ;)
Ellerin dert görmesin..
Kaç gün tatil aldı?
emresener
12-11-2019, 08:02
sabah kuveytturkten mesaj geldi. ev alma arefesindeyiz. 1.04 ile kullanacaktık. BES yaparsanız 0,95'e düşüyoruz diye. BES zorunluluğu 170tl en dip rakam. 120 ay vadeli kullanıyruz bu arada krediyi. ihtiyacı olan var ise konutta ziraatten iyiler şuan.
kuveytturkte tanıdık va ristanbulda isterseniz yardımcı olurum detaylar için
emresener
12-11-2019, 08:55
kuveytturkte tanıdık va ristanbulda isterseniz yardımcı olurum detaylar için
İstanbul bahçelievler siyavuşpaşa şube ile çalışıyoruz. teşekkürler. şuan gayet yardımcı oluyor arkadaşlar. Kredi kartına taksit imkanı hariç diğer her yönden memnunuz eft havale ücreti falan yok. makul seviyelerde kar payı (faiz) oranları. garantiden sonra ilaç gibi geldi :D
Benimde maaş hesabım kuveytturk faturalarımı falan ödüyorum herhangi bir ücret kesmiyor. Böyle bir şey arayanların bilgisi olsun. Kuveyt bu konularda gayet iyi.
Yıl olmuş neredeyse 2020. Hala Havale EFT ücreti ödeyen kaldımı yahu ?
ING Bank
Aktif Bank
EnPara
Kuveyttürk girişimi olan SeninBankan
CepteTeb
Fiba Bank
Şuanda çalıştığım bu bankaların hiç birinde havale eft ücreti yok.
Diğer bankaların allah tepesinden baksın.
Kaç gün tatil aldı?
şimdilik 1 hafta
muzurasd
13-11-2019, 08:03
Altin 269 altini zorluyo gibi nerden girdiysek... 268 gelirse boz tavsiyesi geldi , 10 gunde 10 binlik olduk :D
abd tahvil piyasasına bakmadan altın alınmaz yatırım olarak zaten bir çok kişide ons geri gelicek dedi forumda
dolarda tık yok
ne yukarı ne aşağı hareket yok
gündemi takip edip bir stop seviyesi belirlemekte fayda var trade edenler için
benim stopum 73 altı kapanış olur 78 üstü kapanmadıkça yukarısı zor ama sürekli 78den satış yiyor
dikkatli olmakta fayda var
ahmetgurlek
13-11-2019, 09:43
küresel piyasalar karışık seyrediyor. ticaret gerginliği hong kong'daki durum, trump'ın azil süreci, fed vs trump mücadelesi falan, sanki bugün görüşmede olumsuz bi hava olsa yürüyüp gidecek gibi dolar, 77-78 arasında takıldı kaldı
Bu sıkışma elbet son bulacak.
Bakalım amerika bizi nasil opucek. Cumadan beri uzagim,haftaya piyasaya dönüyorum.
Altın kıpırdamaya başladı geliyor gönlümün efendisi.
individual
13-11-2019, 17:33
ons istediği kadar yukarı gitsin. bizde dolar düştüğü sürece çok bir getirisi yok.
YTD.
Altında dolarda yükseşile geçti, sizce hareketler yukarı doğru devam eder mi? Bekleteyim mi bozdurayım mı?
Altinda dolarda sabit. Yukselise gectigini sadece 0.50 ile mi karar veriyorsunuz? Yapmayin arkadaşlar, böyle çok küçük hareketlerle alım satım kararı vermeyin.
Suan enistemiz bizi optu,neden öptü ortaya çıkar.
Altin da hem dolarin hem ons un yukseldigi guzel donem gecirdik.
Altinda dolarda sabit. Yukselise gectigini sadece 0.50 ile mi karar veriyorsunuz? Yapmayin arkadaşlar, böyle çok küçük hareketlerle alım satım kararı vermeyin.
Suan enistemiz bizi optu,neden öptü ortaya çıkar.
Altin da hem dolarin hem ons un yukseldigi guzel donem gecirdik.
abi usd alım yapılır mı şu durumda uzun vadeli olarak ?
Suan gecerli bir risk yok.
Asagi gelmesi gerek ama nedense olmadi.
Ben suan almazdim. Hele uzun vade yorum yapmak resmen falcılık güzel ülkemde.
merhaba
uzun zamandır iş yoğunluğundan yorumları güncelleyememiştim.
hissede 16,40 larda 2 li dip oluşumu tamamlandı, ve yukarı hareket başladı. ortalamalar dipten dönüşü onaylıyor
fiyat ortalamaların üzerinde kaldığı sürece ilk direnç 19, sonra 20TL gündeme gelecek
şu an için Stoploss 17,50 ile hisseyi taşımaya devam
https://i.ibb.co/9TfJNgZ/Ekran-Al-nt-s.png (https://imgbb.com/)
ARCLK tarafında yukarıdaki son görüşümde belirttiğim ikili dipten sonra hisse 17-19 fiyat seviyesinde sıkışma yaşadı,
üçgen formasyonunu dün ve bugün kırmaya başlayan hisse bugünkü kapanışı ve pazartesiyi 19 TL civarında kapatabilirse
onaylanan yeni trend ile tekrar kanalın üstteki yeşil direnç seviyesine doğru hareket edebilir
https://i.ibb.co/2ZvD0yh/arc.png (https://ibb.co/WVkbN65)
MGROS tarafında yükselen kanal içinde hareket devam ederken hisse 21,50 TL civarındaki direnci kırarak güzel hareketine devam ediyor.
bir yandan da şirketin açıkladığı 3Ç2019 finansalları beklentilerin bir miktar üzerinde geldi.
Kur şoku yemediğimiz sürece firmanın karlılığının iyileşmesi ve fiyatın artmaya devam etmesini beklerim
kısa vade 23,75 ve 25 TL direnç
temel rasyolara göre önümüzdeki 12 aylık hedef fiyat seviyesi 36 TL tekrar belirtmekte fayda var kur şoku yemediğimiz sürece bu hedef gündemde olabilir. aksi durumda en çok satış yeme potansiyeli olan hisselerden
https://i.ibb.co/rFfWmcf/mgros.png (https://ibb.co/bQRfP2R)
hep kazanan tarafta olmak dileğiyle
merhaba
uzun zamandır iş yoğunluğundan yorumları güncelleyememiştim.
ARCLK tarafında yukarıdaki son görüşümde belirttiğim ikili dipten sonra hisse 17-19 fiyat seviyesinde sıkışma yaşadı,
üçgen formasyonunu dün ve bugün kırmaya başlayan hisse bugünkü kapanışı ve pazartesiyi 19 TL civarında kapatabilirse
onaylanan yeni trend ile tekrar kanalın üstteki yeşil direnç seviyesine doğru hareket edebilir
[url=https://ibb.co/WVkbN65][img]https://i.ibb.co/2ZvD0yh/arc.p
MGROS tarafında yükselen kanal içinde hareket devam ederken hisse 21,50 TL civarındaki direnci kırarak güzel hareketine devam ediyor.
bir yandan da şirketin açıkladığı 3Ç2019 finansalları beklentilerin bir miktar üzerinde geldi.
Kur şoku yemediğimiz sürece firmanın karlılığının iyileşmesi ve fiyatın artmaya devam etmesini beklerim
kısa vade 23,75 ve 25 TL direnç
temel rasyolara göre önümüzdeki 12 aylık hedef fiyat seviyesi 36 TL tekrar belirtmekte fayda var kur şoku yemediğimiz sürece bu hedef gündemde olabilir. aksi durumda en çok satış yeme potansiyeli olan hisselerden
[url=https://ibb.co/bQRfP2R][img]https://i.ibb.co/rFfWmcf/mgros.pn
hep kazanan tarafta olmak dileğiyle
Hisse senedi fikir alışverişinde bulunmak için bir whats app grubu falan var mı? Varsa katılmak isterim.
Hisse senedi fikir alışverişinde bulunmak için bir whats app grubu falan var mı? Varsa katılmak isterim.
bu tür bir WP grubuna dahil değilim aracı kurumların kendi müşterileri özelinde olabilir.
Dedim belki TT içinde oluşturulmuş bir WP grubu vardır.........
Ferhat_V
18-11-2019, 00:41
TT nin whatsapp grubu var 23 katılımcılı ama en son mesaj yaklaşık 1 hafta önce ve ekonomi ile alakasız bir konudan geldi..isterseniz katılın ama paylaşım dönmüyor..forum daha aktif.
ahmetgurlek
18-11-2019, 10:04
sen onu boşver kardeş de 7850 oldu, nedir değerlendirme? direnç noktaları? yukarıda neler var, nerelere gideriz?
burdan bozsaymışız iyiymiş, tekrardan alım fırsatı verecekmiş :(
Deutsche bank 5.55 hedef vermiş
Ne kadar güvenilir bilemiyorum ama 73 altı kapanış stop demek benim için belki shorta bile geçerim
Deutsche: Target 5.55, Entry 5.74, Stop 5.88
herkesin farklı bir pozisyonu var izleyelim bakalım
bist %1.36 yükselmiş dolar %0,26 düşmüş millet black friday için para mı bozduruyor :D