PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

Antalyalogy
28-03-2010, 08:12
Vergi numaran varsa kdvyi çıkarabilirim eğer yoksa kdvyi senden almam gerekir diyor.

O zaman sormak lazım TR mi İng mi lazım diye :(

karsiyakaliozi
29-03-2010, 13:32
207 araçlarimiz için faydalı bir site oem elektronik aksam programlama montaj klavuzu http://www.peugeotdata.eu/data/207.php

Antalyalogy
29-03-2010, 16:20
207 RC nin beyin şeması lazım yardımcı olabilecek var mı ?

Shiftlighter bağlıyacağız beynin devir çıkış lazım...

Mehmet Gazihan
29-03-2010, 16:44
obd portundan devir çıkar..oralara bakın..

Naman
29-03-2010, 22:22
Bu denemler neticesinde aracın motoruna zarar gelme ihtimali yok mu? Deneme tahtasına çevireceğini düşünmezdin senin :confused:
Var tabi..
Yazış şeklimden, evet, deneme tahtası gibi duruyor. Ama sonuçta eskilerden yaptığım bir iş bu. Mekanik elim iyi değildir ama hep optimasyon testlerine çıktım uzun süre. En son bi MCS R53'ten sonra çektiydim elimi ayağımı. Hatta şu da var. Normalde yüklediğim araçların hiçbirinde neler kullandığımı vs. paylaşmazdım :)

iyi güzel demişsin de,değerler safe çizgisini aşmadıktan sonra,denemenin hiçbir sakıncası yoktur bana göre...
Sakıncası hiç yok değil.. Safe değerler var doğru ancak bu oturtmaya çalıştığımız yazılım bu safe eşiklerini kaldırıyor. Bilmeyenin elinde patlayabilir bu derece uçuk bir yazılım.. Şaka değil, 50 bg veriyor tek başına.. Ben de birsürü şey yaşıyorum testlerde ama yazmıyorum buraya 'deli' demesinler diye:)

Yazılım deneyip yazan bir Naman var , şevkini kaçırmayalım bence.Hapimize faydası olur..:icon_tup::icon_tup:
:D Şu üstünde ısrarcı olduğumu tutturabilirsek hepinizi beklerim izmire:)

Merhabalar,
Allah sizi inandırsın 2 günde buraya kadar okudum. Bende de Lemans var. Çok yararlı bilgiler aldım. Hepinizi tebrik ediyorum :) Sürekli takip edicem.
Hoş Geldiniz :)

dizel bu dizel..

tehlikeli dizellerden..

Beni tekrar bu işe sokan da bir dizel oldu :D Skoda dizel.. 170 bg sanırım..

207 RC nin beyin şeması lazım yardımcı olabilecek var mı ?

Shiftlighter bağlıyacağız beynin devir çıkış lazım...

Ben bir bakayım buna..

Kusura bakmayın, pek ilgilenemedim, teste de çıkamadım o yüzden yazamadım. Şu an stok yazılımla turbo basınç grafikleri çıkartıldı yazılımcıya yollandı.. Stock yazılımdayım şu an..

RC'ON
29-03-2010, 23:06
Sakıncası hiç yok değil.. Safe değerler var doğru ancak bu oturtmaya çalıştığımız yazılım bu safe eşiklerini kaldırıyor. Bilmeyenin elinde patlayabilir bu derece uçuk bir yazılım.. Şaka değil, 50 bg veriyor tek başına.. Ben de birsürü şey yaşıyorum testlerde ama yazmıyorum buraya 'deli' demesinler diye:)

valla bence arabaya zarar vermeden bişeyler yapılcaksa,o eşiklerin tölerans gösterebileceği değerleri aşmamak lazım(kendi bilgim doğrultusunda yazdım bunu,eksiğim,hatam vs. olabilir,varsa söyleyin,öğrenirim,gocunmam:));
neyse canım şevk kırmak yok,iyi haberler bekliyoruz sizden:)

RC'ON
29-03-2010, 23:09
207 araçlarimiz için faydalı bir site oem elektronik aksam programlama montaj klavuzu http://www.peugeotdata.eu/data/207.php

faydalı bi linke benziyo:icon_tup:

karsiyakaliozi
30-03-2010, 07:42
:D Şu üstünde ısrarcı olduğumu tutturabilirsek hepinizi beklerim izmire:)

c.tesi muzaffer abının ordaydım sanada baktık yoktun yukedık bişeyler denıyorum bende cok verımlı deyıl seninkinin sonuclarını beklıyorum merakla selamlar.

Naman
30-03-2010, 23:40
ewt söyledi muzaffer abi.. ben şu an uykuya vakit ayıramaz durumda olduğumdan abuk subuk saatlerde eve uyumaya gidiyorum. Geçen hafta da Muzaffer abiye çok ısrar edemedim kaybı vardı diye..dün stock a döndük sanki dizele binmişim gibi etki yapıyor :)

Sendeki yazılımda cutoff iptali var mı deneyebldin mi hiç? Bir tek o yazılım sorunsuz çalışıyordu ama çok bir artısı da yoktu..

RC'ON, ben bozarak öğrenenlerdenim :) O yüzden kırılmaz şevkim :) safe margin'leri aştım evet, itiraf edeyim, silindirleri iptal ettirdiğim de oldu.. Laptop la resetlemesem kalıyordum yolda.. Her ne kadar 'biraz' aşsam da birşeyleri patlatacak kadar aşmıyorum, aşmam da.. Hırslı değilim. cutoff a muadillerine göre erken giren bir motorda birden bire 8000 d/d çevirttirtmem mesela..Bunu merak eden de oldu zamanında çok.. teorikte çevirebilse 250 kms sürat yapıyor demek son viteste sonuçta..

RC'ON
31-03-2010, 00:11
e hayırlsı o zaman,ne diyelim,umarım bozmadan bitmiş olur...

karsiyakaliozi
31-03-2010, 07:49
[QUOTE=Naman;1293511]ewt söyledi muzaffer abi.. ben şu an uykuya vakit ayıramaz durumda olduğumdan abuk subuk saatlerde eve uyumaya gidiyorum. Geçen hafta da Muzaffer abiye çok ısrar edemedim kaybı vardı diye..dün stock a döndük sanki dizele binmişim gibi etki yapıyor :)

Sendeki yazılımda cutoff iptali var mı deneyebldin mi hiç? Bir tek o yazılım sorunsuz çalışıyordu ama çok bir artısı da yoktu..

artısı yok gıbı dogru 5. vitesde istedıgım ıvmelenme hala yok
2-3-4 canlandı oldukca eskiye nazaran cutoff dıkkat etmedım cok uzun sure kullanmadım aracı garajda yatıyo bu hafta yıne denerım bıraz senin datalara gore yeni program gelirse onu deneyebilirim dikkatimi ceken alt devirlerde anı tork yuklemesınden dolayı esp cok erken acması aracı yavaşlatması yani program bana cokda optımum gelmedı yanı tork bandının daha stabıl bı sekılde yayılmasını ıstıyorum ben dyno olmadıgı ıcınde tam verı elımızde yok ne yazıkkı denemeye devam yani selamlar

Antalyalogy
31-03-2010, 09:01
ewt söyledi muzaffer abi.. ben şu an uykuya vakit ayıramaz durumda olduğumdan abuk subuk saatlerde eve uyumaya gidiyorum. Geçen hafta da Muzaffer abiye çok ısrar edemedim kaybı vardı diye..dün stock a döndük sanki dizele binmişim gibi etki yapıyor :)

RC'ON, ben bozarak öğrenenlerdenim :) O yüzden kırılmaz şevkim :) safe margin'leri aştım evet, itiraf edeyim, silindirleri iptal ettirdiğim de oldu.. Laptop la resetlemesem kalıyordum yolda.. Her ne kadar 'biraz' aşsam da birşeyleri patlatacak kadar aşmıyorum, aşmam da.. Hırslı değilim. cutoff a muadillerine göre erken giren bir motorda birden bire 8000 d/d çevirttirtmem mesela..Bunu merak eden de oldu zamanında çok.. teorikte çevirebilse 250 kms sürat yapıyor demek son viteste sonuçta..

Ya bizim araçlarda cut-off 1.3 barda devreye giriyor bunu yukarı almanın yolu nedir?
Map sensörüne yanıltıcı koysak bu sefer oradan geçen 1.3 bar basınca o basınca göre bir voltaj gönderemediği için sensor ( 0-5 V arası çalışıyor ya ) için beyin ona uygun AFR ayarlayamayacak motoru kırma riski ortaya çıkacak???

Mehmet in bana yaptığı ilk yazılımda deli gibi gidiyordu araç ama gazı yapıştırdığımızda anlık basınç 1,2-1,3 olduğu için cut-off a giriyordu basıncı geri çektik..:(

Cem.B
31-03-2010, 09:07
bitane rc gt25 takıyor galiba bakalım nasıl olcak, sizzden birimi

RCkid
31-03-2010, 10:30
bundan lazım 207ye bence
http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=tp&Product_Code=ATP-MCT-002&Category_Code=COOPER

Cem.B
31-03-2010, 10:33
bundan lazım 207ye bence
http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=tp&Product_Code=ATP-MCT-002&Category_Code=COOPER

ya bundanda olabilir mini kitiydi ztn tahminen ama 28 kadarda büyük gelmedi bana belkide öledir ama

Antalyalogy
31-03-2010, 15:21
bitane rc gt25 takıyor galiba bakalım nasıl olcak, sizzden birimi

Taksınlar tabii ya görelim biz de takalım oluyorsa..İnşAllah başarılı olur...

TR de turbo büyülten R56 sahibi var mı varsa ne yaptılar acaba?

dragstar
31-03-2010, 15:49
207 rc lerin orjinal sıkıştırma değeri kaç ?

turbosu k03 olarak okudum önceki sayfalarda ama intercooler kaç litre bulamadım

RC'ON
01-04-2010, 14:42
hadi hayırlısı bakalım,umarım başarılı olurlar...

Antalyalogy
01-04-2010, 21:38
Custom Garage sıkı bir 207 yapıyormuş.Mehmet Gazihan dedi bugün ayrıntıları buraya yazarsa seviniriz...:icon_tup::icon_tup:

Mehmet Gazihan
01-04-2010, 22:29
komple eksoz chip filtre intercooler dan ibaret aslında çok da sıkı değil..

70mm olmasında karar kıldık eksozun..

randevulaştık..yaptığım işlemleri resimler sizinle paylaşırım..

depresif
01-04-2010, 22:48
komple eksoz chip filtre intercooler dan ibaret aslında çok da sıkı değil..

70mm olmasında karar kıldık eksozun..

randevulaştık..yaptığım işlemleri resimler sizinle paylaşırım..
ne kadar güç alıcaksınız ve ortalama maliyet nedir öğrenebilir miyiz?

Mehmet Gazihan
01-04-2010, 23:51
eksoz susturucu hariç 1150 tl
yazılım 750 tl

custom colt air intake kit ve coolerın net fiyatı yok henuz..

220 hp civarı çıkar

Antalyalogy
02-04-2010, 00:56
eksoz susturucu hariç 1150 tl
yazılım 750 tl

custom colt air intake kit ve coolerın net fiyatı yok henuz..

220 hp civarı çıkar

Sevgili Mehmet , yapın bir 207 Turbo uptade de TR de ilk olsun yahu..

Sizin garaja yakışır..:icon_tup::icon_tup:

Şu aralar ciddi şekilde 207 RC piyasası hareketlendi..

Bana en az 3 kişi bir hafta içinde RC sordu..İçlerinden birisi de yarın alıyor İnşAllah..

Bir de benim open pipe dan sonra yazlım güncellemem gerekiyor mu sence?:soru:

Teşekkürler..

RC'ON
02-04-2010, 00:58
bu eksoz yazılım falan hepsi custom mı

RC'ON
02-04-2010, 01:06
Sevgili Mehmet , yapın bir 207 Turbo uptade de TR de ilk olsun yahu..

Sizin garaja yakışır..:icon_tup::icon_tup:

Şu aralar ciddi şekilde 207 RC piyasası hareketlendi..

Bana en az 3 kişi bir hafta içinde RC sordu..İçlerinden birisi de yarın alıyor İnşAllah..

Bir de benim open pipe dan sonra yazlım güncellemem gerekiyor mu sence?:soru:

Teşekkürler..

önceki postlara göre çoktan biri yapmış gibi,burdan mı bu araba?

Cem.B
02-04-2010, 01:42
önceki postlara göre çoktan biri yapmış gibi,burdan mı bu araba?

yakında çıkar heralde sahibi üye ise yazar sanırım

RC'ON
02-04-2010, 01:45
hayırlısı bakalım,ne diyelim,bekleriz biz de

Antalyalogy
05-04-2010, 22:01
Ben bir bakayım buna..

Naman ne oldu bizim devir çıkışı?:(:(

Teşekkürler..

207KITCAR
06-04-2010, 10:35
özgürrr :) kardeşim su sanzıman yağının ismi detayı neydi bi değiştiriyim diyorum :):);)

RC'ON
06-04-2010, 10:58
ohooo,kimseden ses seda yok...

Antalyalogy
06-04-2010, 14:55
özgürrr :) kardeşim su sanzıman yağının ismi detayı neydi bi değiştiriyim diyorum :):);)

Buyrun ;

http://www.mobiloil.com/USA-English/MotorOil/Other_Products/Mobil_1_Fully_Synthetic_Gear_Lube_75W-90LS.aspx

Cırtlama %80 kesiliyor..

RC'ON
06-04-2010, 14:58
Buyrun ;

http://www.mobiloil.com/USA-English/MotorOil/Other_Products/Mobil_1_Fully_Synthetic_Gear_Lube_75W-90LS.aspx

4,25 LT alıyorsunuz...Cırtlama %80 kesiliyor..

faydalı olmuş valla:icon_tup:

RC'ON
06-04-2010, 15:01
beyler bu eksoz olayında deneyip te güzel ses aldığınız bir model var mıdır?

RC'ON
06-04-2010, 15:05
özgürrr,konuda bi sen varsın,sen de cevap vermiyosun ya:D,

editliyorum bu iletiyi,konuda olmasına rağmen cevap yazmayan arkadaşımıza(özgür e) teşekkür ederim,ölmüş bu konu ağlayanı yok...

tuFAN
06-04-2010, 17:03
şanzıman yağı 1.9 litre alıyor yanlışlık olmasın

Antalyalogy
06-04-2010, 18:42
özgürrr,konuda bi sen varsın,sen de cevap vermiyosun ya:D,

editliyorum bu iletiyi,konuda olmasına rağmen cevap yazmayan arkadaşımıza(özgür e) teşekkür ederim,ölmüş bu konu ağlayanı yok...

Ben konuda iken bırakıp dışarı çıkıyorum genelde.. Ama görünce yazarım mutlaka..

Egzos olarak Borla S-Type kullanmıştım ses tonu subarulara yakın çıkıyor -özellikle ara gazlarda..

Streetfire.net de Antalyalogy yaz benim videolarda var birsürü sesi..
:icon_tup:

Antalyalogy
06-04-2010, 18:45
Polislerle problem yaşamamak için bu da güzel bir sistem ;

http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri

FNlgw1COym8

RC'ON
06-04-2010, 18:46
Ben konuda iken bırakıp dışarı çıkıyorum genelde.. Ama görünce yazarım mutlaka..

Egzos olarak Borla S-Type kullanmıştım ses tonu subarulara yakın çıkıyor -özellikle ara gazlarda..

Streetfire.net de Antalyalogy yaz benim videolarda var birsürü sesi..
:icon_tup:

ok o zaman kusura bakma,ben baya bir süre bekledim konudasın yazarsın diye,bir cevap gelmeyince de gocundum:D,yalan yok...

RC'ON
06-04-2010, 18:49
izliyorum videoları :icon_tup:

Antalyalogy
06-04-2010, 19:32

Doğru ben motor yağınınkini yazmışım.. Şanzıman 2 lt alıyor

Antalyalogy
06-04-2010, 19:34
ok o zaman kusura bakma,ben baya bir süre bekledim konudasın yazarsın diye,bir cevap gelmeyince de gocundum:D,yalan yok...

Msn de avatarda var onu da ekle..

cep te 0 532 364 15 63

mesaj gönder kaydedeyim..

karsiyakaliozi
07-04-2010, 08:08
Doğru ben motor yağınınkini yazmışım.. Şanzıman 2 lt alıyor

özgür yag piyasada bulunan bi yagmı 5000 de servisde total koyduk mecburen ama pek memnun deyılım

TarikS
07-04-2010, 09:00
beyler bu eksoz olayında deneyip te güzel ses aldığınız bir model var mıdır?

HKS76mm carbon cok iyiydi

Magnex 60mm oval uclu olan cok iyiydi

HKS 60mm kesik uclu olan igrencti :) duz agizli olanlarindan guzel ses cikar sanirim denemedim

kat dahil tum susturucular iptal, orijinal son susturucuyla fena bi ses cikmiyor GT'de :p

RC'ON
07-04-2010, 09:57

HKS 60mm kesik uclu olan igrencti :) duz agizli olanlarindan guzel ses cikar sanirim denemedim

kat dahil tum susturucular iptal, orijinal son susturucuyla fena bi ses cikmiyor GT'de :p
dediklerin aklımda,ama önceliği çift çıkışa veriyorum,bakalım,eğer düzgün bir model bulamazsam,dediklerini değerlendircem,teşekkür ettim ayrıca:)

Naman
07-04-2010, 12:10
Ya bizim araçlarda cut-off 1.3 barda devreye giriyor bunu yukarı almanın yolu nedir?
Map sensörüne yanıltıcı koysak bu sefer oradan geçen 1.3 bar basınca o basınca göre bir voltaj gönderemediği için sensor ( 0-5 V arası çalışıyor ya ) için beyin ona uygun AFR ayarlayamayacak motoru kırma riski ortaya çıkacak???

Mehmet in bana yaptığı ilk yazılımda deli gibi gidiyordu araç ama gazı yapıştırdığımızda anlık basınç 1,2-1,3 olduğu için cut-off a giriyordu basıncı geri çektik..:(
denediğim tüm yazılımlarda turbo cut-off u da iptal veya daha yukarıda olduğundan
ben 'yazılımla halledilebilir' diyeceğim..
Elektrik bilgim o kadar iyi değil, bilenine ileteceğim sorunu. Ama şunu söyleyebilirim, yüksek basınçlarda ciddi ısı oluşuyor ceketle kurtarabilecğinden hala emin değilim. dv'in contayı erittim bir kez oluşan ısıdan ki bu da biliyorsun turboya yapışık çalışan bir malzeme..

207 rc lerin orjinal sıkıştırma değeri kaç ?

turbosu k03 olarak okudum önceki sayfalarda ama intercooler kaç litre bulamadım
10,5:1

Naman ne oldu bizim devir çıkışı?:(:(

Teşekkürler..

2 tane RC'nin kine yüzeysel baktım ve arada farklılıklar var.. Şase no. lazım son 8 hane olarak..
Bunun için peugeot'nun bir sitesi var Servicebox, duymuşsunuzdur.. Orada Vektörel dosyalar olarak sunuluyor ve çok karışık.
Yönlendirerek yapayım diyecem müthiş bir copy paste trafiği oluşacak..

Peugeot bunu abonelik ücretiyle herkese veriyor aslında :
http://public.servicebox.peugeot.com

bir bak istersen.. Olmazsa yine bakmaya çalışayım ben.. Kendi şifremi veremiyorum maalesef çünkü Peugeot nezdindeki en yetkili hesap:(

Naman
07-04-2010, 12:13
Bu arada orjinal yazılıma geri dönüp arabayı 1 hafta boyunca öttüre öttüre kullandım yazılım kendini mutasyona uğratsın diye.. Sonra orjinal yazılım tekrar okunup beyin numaralarıyla beraber şu all cars a yollandı.. ve modlanarak geri geldi.

2 gündür yazılım üstünde.. Motor sıcaklıkları, yakıt sarfiyatı, egsoz dumanı, vs herşey nominal aralıklarda ve performans yine çok iyi.. Bir süre daha kullanıp mutasyondan sonra dyno ya çıkartacağım.. Şu ana kadar en optimum yazılım bu..

karsiyakaliozi
07-04-2010, 12:22
Bu arada orjinal yazılıma geri dönüp arabayı 1 hafta boyunca öttüre öttüre kullandım yazılım kendini mutasyona uğratsın diye.. Sonra orjinal yazılım tekrar okunup beyin numaralarıyla beraber şu all cars a yollandı.. ve modlanarak geri geldi.

2 gündür yazılım üstünde.. Motor sıcaklıkları, yakıt sarfiyatı, egsoz dumanı, vs herşey nominal aralıklarda ve performans yine çok iyi.. Bir süre daha kullanıp mutasyondan sonra dyno ya çıkartacağım.. Şu ana kadar en optimum yazılım bu..

bendeki yazılımda 3200 devir gibi turbo boslugu var sende oyle bi şikayet varmı selamlar

Naman
07-04-2010, 15:36
Özellikle dikkat etmedim ama herhangi bir boşluk ta farketmedim; deneyeyim..

karsiyakaliozi
07-04-2010, 15:56
Özellikle dikkat etmedim ama herhangi bir boşluk ta farketmedim; deneyeyim..

bende barız bellı oluyo hatta devir saatınde bıle bellı oluyo nerdeyse ayagını gazdan cekmıssın gıbı anlık dusu oluyo devirde

ErK_aY
07-04-2010, 21:38
bende degıstırecegım. :D sonra bı deneyelim tufan. :icon_tup:

ErK_aY
07-04-2010, 21:40
Polislerle problem yaşamamak için bu da güzel bir sistem ;

http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri

FNlgw1COym8

sistem iyide cok para abi ya gerek yok yanı okadar para vermeye :soru:

ErK_aY
07-04-2010, 21:42

HKS 76mm titanyum da iyi... :icon_tup:

tuFAN
07-04-2010, 22:59
bende degıstırecegım. :D sonra bı deneyelim tufan. :icon_tup:
:D değiştir iyi oldu benimki valla motul 75-90 tam sentetik :icon_tup:
deneriz tabi :) daha önceki denemeler güzeldi 220ye kadar yanyana gitmiştik bi fark yoktu :D

Antalyalogy
07-04-2010, 23:02
özgür yag piyasada bulunan bi yagmı 5000 de servisde total koyduk mecburen ama pek memnun deyılım

Kanka biz gittiğimiz özel servise yağ satan bayiiden aldık Adana da satamayan bir bayiiden geldi (adam Akdeniz hattı çalışıyor yağ bayii ) fazla bulunmuyor ama bana öneren RCkid arkadaşımız o yüzden aldım..

Bu aralar araca binidirdiğim 3 farklı kişiye aracı göstermek için çok seri vites attığım anlar oldu en ufdak cırtlama yok (debriyaja tam bastığım sürece :D ))

Şiddetlr tavsiye edeiyorum..Para değil zaten ya..Şimdi unuttum ama :confused::confused:

Antalyalogy
07-04-2010, 23:05
denediğim tüm yazılımlarda turbo cut-off u da iptal veya daha yukarıda olduğundan
ben 'yazılımla halledilebilir' diyeceğim..
Elektrik bilgim o kadar iyi değil, bilenine ileteceğim sorunu. Ama şunu söyleyebilirim, yüksek basınçlarda ciddi ısı oluşuyor ceketle kurtarabilecğinden hala emin değilim. dv'in contayı erittim bir kez oluşan ısıdan ki bu da biliyorsun turboya yapışık çalışan bir malzeme..

10,5:1

2 tane RC'nin kine yüzeysel baktım ve arada farklılıklar var.. Şase no. lazım son 8 hane olarak..
Bunun için peugeot'nun bir sitesi var Servicebox, duymuşsunuzdur.. Orada Vektörel dosyalar olarak sunuluyor ve çok karışık.
Yönlendirerek yapayım diyecem müthiş bir copy paste trafiği oluşacak..

Peugeot bunu abonelik ücretiyle herkese veriyor aslında :
http://public.servicebox.peugeot.com

bir bak istersen.. Olmazsa yine bakmaya çalışayım ben.. Kendi şifremi veremiyorum maalesef çünkü Peugeot nezdindeki en yetkili hesap:(

Ona baktım ben ama beyin şemasını nereden çekmem gerektiğini bilemediğimden bulamadım..:confused::confused:

Naman
08-04-2010, 12:01
Tek bir şema olarak vermiyor da o yüzden sanırım.. Bir şema geliyor önüne çok ufak.. Bir tarafına tıklıyorsun tıkladığın alanın zoom'lu görüntüsü geliyor.. Sanıyorum çalma çırpma olmasın diye böyle birşey yapmışlar..

Naman
08-04-2010, 12:03
bende barız bellı oluyo hatta devir saatınde bıle bellı oluyo nerdeyse ayagını gazdan cekmıssın gıbı anlık dusu oluyo devirde

Dün tüm viteslerde denedim.. İlk 3 viteste ani torkla beraber yaptı.. ESP'yi kapattığımda ise geçti.. ESP kesti bende gazı yani ama ekranda ışık yakmadı..

Eğer yığılma gibi bir hareket oluşuyorsa vuruntu yapıyordur timing hatası yani bir yerde.. Kaç oktan yakıt var arabada? Katkı maddesi var mı?

karsiyakaliozi
08-04-2010, 12:21
Dün tüm viteslerde denedim.. İlk 3 viteste ani torkla beraber yaptı.. ESP'yi kapattığımda ise geçti.. ESP kesti bende gazı yani ama ekranda ışık yakmadı..

Eğer yığılma gibi bir hareket oluşuyorsa vuruntu yapıyordur timing hatası yani bir yerde.. Kaç oktan yakıt var arabada? Katkı maddesi var mı?

yok yıgılma deyıl tam ,anlık gaz kesme gıbı cok belırsız bı sure 97 koyuyom katkı yok

Antalyalogy
08-04-2010, 14:39
Devir çıkışu hankisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Allahım shiftlighter ı alalı 3 ay oldu hala takamadık :(:(:(

Naman
08-04-2010, 16:23
Tamam bakıyorum :) Ama uzun sürecek biraz :)

karsiyakaliozi
08-04-2010, 16:35
naman inanc la konusdum deneyelim arabaları dıyo c.tesi musait olursan senin arabayı gormek ısterim

Antalyalogy
08-04-2010, 19:25
Vay be İzmir de 3 RC ci hepsinin araçlar da Köpekbalığı Grisi. ahahahahha...

Antalyalogy
08-04-2010, 19:29
http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-pigeon.jpg?w=500&h=333

http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-rabbit.jpg?w=500&h=333

http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-cat.jpg?w=500&h=333

jackal_JAZZ
08-04-2010, 20:10
Vay be İzmir de 3 RC ci hepsinin araçlar da Köpekbalığı Grisi. ahahahahha...

Özay'ınki siyah kanka.. kapı altı damaları bile var :D

RC'ON
08-04-2010, 20:42
hımm faydalı bilgiler gelmiş:D

Antalyalogy
08-04-2010, 22:00

Abovv siyah mı?Hep gri biliyodum ben onu yahu...:p:p

karsiyakaliozi
09-04-2010, 07:44

bro damalar cıkalı cok oldu :D body kit taktık marşpiyellere

UMUT_79
09-04-2010, 10:13
http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-pigeon.jpg?w=500&h=333

http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-rabbit.jpg?w=500&h=333

http://avisoscampeones.files.wordpress.com/2009/01/euro-rscg-chile-peugeot-207-rc-cat.jpg?w=500&h=333

Mükemmel anlatmışlar yalnız hissiyatı, aynen budur :icon_tup: Ben sonbahara girilirken 215/40/17 Pirelli alacağım, bunlarla beraber muhakkak amortisör-yay olayına da girmem gerekiyor çünkü yanak biraz daha daralacak ve araç iyice leylek gibi kalacak. Coilover çok pahalı bu belli, peki yay-amortisör tavsiyeleriniz nedir? Koni amortisör ve eibach yay nasıl olur mesela? 3.5santimden de fazla yere basmak istemiyorum çünkü şimdi bile kaldırımlara yanaşınca kapılar zar zor açılıyor...

Antalyalogy
09-04-2010, 11:06
Yay da 2 207 imde de Vogtland 35 mm kullandım memnunum..Amortisörsüz 50 lik yay takılırsa çook sertleşir diyorum kendimce..

Ya da direk coil almal lazım o da dünya para gerek yok..

Şu an eksik listesi ;

coil , kilitli , kule gergisi ,big turbo :P Bunlar da dünya para olduğu için yalan oldular zaten...

Eworen
09-04-2010, 11:08
207 RC için en uygun yay FK nın 3 cm lik yayıdır tavsiye ederim
vogtland yayı biz 1 hafta içinde sökmek zorunda kaldık..

UMUT_79
09-04-2010, 12:28
FK marka yayı standart amortisörlerle mi kullandınız? Zıplama olayı artmadı mı? Aşağıdakiler nasıl? Fiyatları da coilover için gayet uygun gerçi sertlik ayarı yok ama:

http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Silverline---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d %7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk% 2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f10 %2d10216%2fmi%7d%7bpi%2f6404446%2fpi%7d%7btype%2fa bhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3 ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e207%20%28Typ%20W%29%3 c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f8a5cf8dac28bf81d81083b2f 4c4afdf3%2fp1%7d%7bmd5%2ffc3d329ecc72815e2edc3c484 8deee9c%2fmd5%7d

http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Highsport---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d %7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk% 2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f10 %2d10016%2fmi%7d%7bpi%2f6403077%2fpi%7d%7btype%2fa bhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3 ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e207%20%28Typ%20W%29%3 c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f8a5cf8dac28bf81d81083b2f 4c4afdf3%2fp1%7d%7bmd5%2f14c613a37b5e73cfe2239722f d3d819b%2fmd5%7d

RC'ON
09-04-2010, 12:48
Bence Vogtland yayı gönül rahatlığı ile alabilirsin,yay almaya gittiğim adamın elinde yoktu gerçi ama,bu yayın takılı olduğu 207 gt ye bindim,sıkıntı yoktu,görüntü de güzeldi,ki Özgür(Antalyalogy) de bunu tavsiye diyordu,çok mu örnek verdim ne:D

Eworen
09-04-2010, 12:55
FK marka yayı standart amortisörlerle mi kullandınız? Zıplama olayı artmadı mı? Aşağıdakiler nasıl? Fiyatları da coilover için gayet uygun gerçi sertlik ayarı yok ama:

http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Silverline---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d %7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk% 2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f10 %2d10216%2fmi%7d%7bpi%2f6404446%2fpi%7d%7btype%2fa bhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3 ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e207%20%28Typ%20W%29%3 c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f8a5cf8dac28bf81d81083b2f 4c4afdf3%2fp1%7d%7bmd5%2ffc3d329ecc72815e2edc3c484 8deee9c%2fmd5%7d

http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Coilover-Highsport---fit-for.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d %7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk% 2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fEnglish%2fl%7d%7bmi%2f10 %2d10016%2fmi%7d%7bpi%2f6403077%2fpi%7d%7btype%2fa bhsuche%2ftype%7d%7bpo%2f1%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs11%3 ePeugeot%3c%2fs11%3e%3cs12%3e207%20%28Typ%20W%29%3 c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2f8a5cf8dac28bf81d81083b2f 4c4afdf3%2fp1%7d%7bmd5%2f14c613a37b5e73cfe2239722f d3d819b%2fmd5%7d

şu an std amörtisör üstünde takılı durumda ben kendim taktırtmaya gittim
FK yı Bostancı daki BTG nin tavsiyesiyle çekinerek taktırttık çünkü vogtland ı mecburiyetten söktürmüştük zaten sert olan aracı resmen darma duman etmişti
FK yı taktıktan sonra dünya varmış modunda şu an sert olan aracı biraz yumuşattı ve alçalma seviyesi tam tadında
eibach ıda GT si olan arkadaştan biliyorum
iyidir FK..
sadece yay başlangıç için yeterli bence hard mod olayına girmiyor iseniz sadece yay gayet yeterli..

UMUT_79
09-04-2010, 15:30
şu an std amörtisör üstünde takılı durumda ben kendim taktırtmaya gittim
FK yı Bostancı daki BTG nin tavsiyesiyle çekinerek taktırttık çünkü vogtland ı mecburiyetten söktürmüştük zaten sert olan aracı resmen darma duman etmişti
FK yı taktıktan sonra dünya varmış modunda şu an sert olan aracı biraz yumuşattı ve alçalma seviyesi tam tadında
eibach ıda GT si olan arkadaştan biliyorum
iyidir FK..
sadece yay başlangıç için yeterli bence hard mod olayına girmiyor iseniz sadece yay gayet yeterli..

Sadece yay yapınca arkası önden daha az düşüyor genelde; FK'da bu sıkıntıyı yaşamadınız mı? Hard Mod. derken chip+air intake sadece...

Naman
10-04-2010, 12:56
naman inanc la konusdum deneyelim arabaları dıyo c.tesi musait olursan senin arabayı gormek ısterim

Benim debriyaj sıkıntım var değiştirmeye de vakit bulamıyorum 1 lifti kendim için 6 saat iptal edesim yok açıkçası.. İstiyorsanız buluşalım..

Eworen
10-04-2010, 13:26
Sadece yay yapınca arkası önden daha az düşüyor genelde; FK'da bu sıkıntıyı yaşamadınız mı? Hard Mod. derken chip+air intake sadece...

yok hayır öyle bir problem mevcut değil.
araç 1.4 hdi olsa idi amortisör değişimi mutlaka gerekli diyebilirdim ama mevzu bahis olan araç RC ve bildiğiniz gibi zaten spor amortisörle geliyor doğası gereği tepkileri falan sert aracın.. spor yay güvensizlik olarak geri dönüş yapmayacaktır RC ciddi olarak yüksek bir araç göze batıyor mecbur yay istiyor zaten..
Bu arada hiç bir std araç dümdüz değildir zaten ön taraf mutlaka az biraz daha alçak oluyor aerodinami gereği..

ErK_aY
11-04-2010, 00:27
207 RC için en uygun yay FK nın 3 cm lik yayıdır tavsiye ederim
vogtland yayı biz 1 hafta içinde sökmek zorunda kaldık..
bende vogtlandı 10 aydır kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yasamadım. cokta memnunu hatta vogtlant 5 lık yay cıkarsın alıp onu takacagım düşünmeden :D

ErK_aY
11-04-2010, 00:31
bugun araca bakım yaptırdım yetkili serviste. motor yag olarak motul 0-30 kullandım 5 ltre. sanzıman yagınıda motul 75w-90. iki yagda cok basarılı. her sekılde tavsiye edilir. sanzıman mobıl bulamadım motul kullanmak zorunda kaldım. :D onun dısında servis işçilikten harib iyi giydiriyor. parca 10 tl işcilik 30 :( benzın filtesi bu bahsettıgım. digerlerini siz düşünün :D

slowmotion
11-04-2010, 01:46
bugun araca bakım yaptırdım yetkili serviste. motor yag olarak motul 0-30 kullandım 5 ltre. sanzıman yagınıda motul 75w-90. iki yagda cok basarılı. her sekılde tavsiye edilir. sanzıman mobıl bulamadım motul kullanmak zorunda kaldım. :D onun dısında servis işçilikten harib iyi giydiriyor. parca 10 tl işcilik 30 :( benzın filtesi bu bahsettıgım. digerlerini siz düşünün :D

adanada servis total 5w30 kullanıyor... aracınızın km kaç ki şanzıman yağı değişti?

TarikS
11-04-2010, 01:48
adanada servis total 5w30 kullanıyor... aracınızın km kaç ki şanzıman yağı değişti?

arkadasinkiler ozel istek olsa gerek :) burada da serviste total 5-30 koyuyorlar, ben ozel serviste mobil tam sentetik 5-30 koydum..

sanziman yagini da vites gecislerindeki cirtlamalari gecirmesi icin degisti galiba

ErK_aY
11-04-2010, 01:50

36 bin. ben degişmek istedim. bazen 1-2 yapınca cartlıyordu bugun baya ugrastım cartlasın dıye hiç bir sekilde yapmadı :icon_tup:
bide ben totali yag olarak tutmuyorum. bundan oncede castrol edge 0-30 kullandım 2 sefer. castrolde fena degıldı bu sefer motul denedım. sonucu görecegiz.

ErK_aY
11-04-2010, 01:53
arkadasinkiler ozel istek olsa gerek :) burada da serviste total 5-30 koyuyorlar, ben ozel serviste mobil tam sentetik 5-30 koydum..

sanziman yagini da vites gecislerindeki cirtlamalari gecirmesi icin degisti galiba tabi tarık özel istek not bile dusuyorlar bilgsayarda arşiv seklinde :D su marka getırmıstır etmıstır kullanmıstır diye. peugeot bence artık garantıdede sıkıntı cıkartacaklarınna benzıyor. onun ıcın kendı ıstegımı yaptırıyorum. servıstekı arkadaslar öyle dedi. cok zorlasttı garantıden birseyler yaptırmak etmek.:icon13:

slowmotion
11-04-2010, 02:12
tabi tarık özel istek not bile dusuyorlar bilgsayarda arşiv seklinde :D su marka getırmıstır etmıstır kullanmıstır diye. peugeot bence artık garantıdede sıkıntı cıkartacaklarınna benzıyor. onun ıcın kendı ıstegımı yaptırıyorum. servıstekı arkadaslar öyle dedi. cok zorlasttı garantıden birseyler yaptırmak etmek.:icon13:

çok zorlaştı, 5000km deki aracımın soyulan plastik parçayı bile değişmediler.üstelik hafta sonu ve tek kişi biniyorum genelde.(soyulan cam açma tuşu çerçevesi sağ taraf) dava açacaktım. herşey hazırdı. bayi kendisi üstlendi anlaştık...

UGR_16
11-04-2010, 08:15
Not düşmeleri çok kötü motorla ılgılı problem olsun anında onu öne sürüyorlar ve garanti dışı bırakıolar! Arkadaşımın hava filtresini değiştirmek istemediğinden(performan kutu içi filtre okullandığından dolayı not düşmüşler) Turbosunu garantiye sokmadılar. Extra işlemleri dışarda iyibir serviste yaptırmak daha mantıklı.
tabi tarık özel istek not bile dusuyorlar bilgsayarda arşiv seklinde :D su marka getırmıstır etmıstır kullanmıstır diye. peugeot bence artık garantıdede sıkıntı cıkartacaklarınna benzıyor. onun ıcın kendı ıstegımı yaptırıyorum. servıstekı arkadaslar öyle dedi. cok zorlasttı garantıden birseyler yaptırmak etmek.:icon13:

ErK_aY
11-04-2010, 11:58
Not düşmeleri çok kötü motorla ılgılı problem olsun anında onu öne sürüyorlar ve garanti dışı bırakıolar! Arkadaşımın hava filtresini değiştirmek istemediğinden(performan kutu içi filtre okullandığından dolayı not düşmüşler) Turbosunu garantiye sokmadılar. Extra işlemleri dışarda iyibir serviste yaptırmak daha mantıklı.

istediği kadar not düşsünler. kullanılan markaların ne oldugu nekadar kalıtelı oldugu bellı. sorun oldumu sıkıntı yaratırlarsa bende yaratırım :icon_tup: bu yılın 10ncu ayında garanti bıtıyor. garantıyı uzatma yapıormusunuz dıye sordum öyle bırsey yok dedi direk. fark verırız birseyler yaparız dedım. onuda kabul etmıyolarmıs :D

Naman
11-04-2010, 15:07

Özel not garanti dışı bırakmak için değil, olası davalarda servisi kötü durumda bırakmamak için. Çünkü kanun yetkili servislere tam basiretli olacaksın diyor, yoksa 2-3 celsede davalar kaybediliyor, delil yetersizliği olsa bile.

çok zorlaştı, 5000km deki aracımın soyulan plastik parçayı bile değişmediler.üstelik hafta sonu ve tek kişi biniyorum genelde.(soyulan cam açma tuşu çerçevesi sağ taraf) dava açacaktım. herşey hazırdı. bayi kendisi üstlendi anlaştık...

Aracı ve parçayı görmedim tamamen yazdığını yorumlamam gerekirse burda servisin Peugeot ile arasında bir iletişim kopukluğu olmuş. Servis durumu Peugeot'ya prosedürlere uygun açıklayamadıysa garanti işlemi ret yemiştir.

Yetkili servisler bir aracı garanti dışı bırakmaya yetkili değiller. Zaten araçlar 'çok parçalı ürün' statüsüne girdiğinden %100'ü garanti dışında kalamaz hiçbir zaman.

Kaldı ki muadil ürün diye bir olay var. Kullanılan filtre muadil olsaydı(orjinal olması gerekmez) Turbo garantiye girerdi. Aynı durum her türlü diğer sarf malzemesinde de geçerli.

Turbo filtreden kaynaklanan bir sebepten ötürü arızalanmışsa, evet girmez, ancak bunun da tespiti oldukça zor.

istediği kadar not düşsünler. kullanılan markaların ne oldugu nekadar kalıtelı oldugu bellı. sorun oldumu sıkıntı yaratırlarsa bende yaratırım :icon_tup: bu yılın 10ncu ayında garanti bıtıyor. garantıyı uzatma yapıormusunuz dıye sordum öyle bırsey yok dedi direk. fark verırız birseyler yaparız dedım. onuda kabul etmıyolarmıs :D

Dediğin gibi not düşmek serbest en az eşdeğer kalitede parça kullanmak kadar..

Garanti Uzatma işlemi BMW hariç hiçbir markada fabrika garantisi olarak sunulmuyor. Kullanıcı kaynaklı olmayan arızalara karşı Ergo İsviçre(tüm markalarda aynı) sizi sigortalamış oluyor sadece. Arızanın kullanıcı kaynaklı olup olmadığına da Marsh adında bir Reasürans şirketi karar veriyor; üretici veya servisi değil.

Peugeot'da bu Avantaj Paketi olarak sunuldu. Ancak yapısı gereği ne kullanıcılarından ne de servislerinden rağbet gördü kaldırıldı. Türkiye'de bir tek Peugeot beceremedi işi çünkü taşın altına kendi ellerini koymadılar.

Yetkili Servislerin herşeyi not almalarına bu kadar takılmayın. Çünkü kanunlar gereği müşteri nezdinde dava açılması gereken taraflar servisler ve bir dava açılması sonucu ne olursa olsun dava başına 35bin TL kadar parayı ipoteklemek anlamına geliyor.. Bir türlü duyamadığımız 'tıkırtı' seslrinden dolayı dünya kadar araba değiştiriliyor her sene..
Çünkü mahkemenin adı 'tüketici' mahkemesi.. Adı zaten taraf :)

RC'ON
11-04-2010, 23:10
beyler bu tarz olaylarda,(bence) garanti kapsamını düşünmeden hareket etmek lazım,adamlar zaten garantiye sokmayacaklar,en azından yaparken düşünmeden yapın,kafanız rahat olsun:D

slowmotion
11-04-2010, 23:14
beyler bu tarz olaylarda,(bence) garanti kapsamını düşünmeden hareket etmek lazım,adamlar zaten gatantiye sokmayacaklar,en azından yaparken düşünmeden yapın,kafanız rahat olsun:D

aynen katılıyorum. çok basit bir parça için garantiye sokmayan zihniyet büyük masrafta ne yapar bilinmez...

slowmotion
11-04-2010, 23:18
Aracı ve parçayı görmedim tamamen yazdığını yorumlamam gerekirse burda servisin Peugeot ile arasında bir iletişim kopukluğu olmuş. Servis durumu Peugeot'ya prosedürlere uygun açıklayamadıysa garanti işlemi ret yemiştir.

iletişim kopukluğu umrumda olmaz.bunu servise ilettim. aracım 5000km de cam açma tuşu çerçevesi soyuldu. kullanıcı hatasıymış güya.ki o parçayı kullanan yok onu boşverin sağ koltuğuma bile nadiren birisi oturur!!! 130tl lik parça için tüketici hakem heyetine başvuruyordum. adana servis kendisi üstlendi.

RC'ON
11-04-2010, 23:22
iletişim kopukluğu umrumda olmaz.bunu servise ilettim. aracım 5000km de cam açma tuşu çerçevesi soyuldu. kullanıcı hatasıymış güya.ki o parçayı kullanan yok onu boşverin sağ koltuğuma bile nadiren birisi oturur!!! 130tl lik parça için tüketici hakem heyetine başvuruyordum. adana servis kendisi üstlendi.

enteresanmış,ulan mantıken o kusur nasıl olur da kullanıcı hatası olarak adlandırılabilir ki...

slowmotion
11-04-2010, 23:46
enteresanmış,ulan mantıken o kusur nasıl olur da kullanıcı hatası olarak adlandırılabilir ki...

zaten senede 10.000km yapıyorum seneye 2. bakıma gidip yağ yağ filtresi değişecek. sonra bir daha gitmeyeceğim servise...

karsiyakaliozi
12-04-2010, 08:41
Benim debriyaj sıkıntım var değiştirmeye de vakit bulamıyorum 1 lifti kendim için 6 saat iptal edesim yok açıkçası.. İstiyorsanız buluşalım..

hafta sonları musait oluyorum haberleşip goruşelım ınancda ıstanbuldaydı doner herhalde bu hafta selamlar

Antalyalogy
12-04-2010, 09:15
bende vogtlandı 10 aydır kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yasamadım. cokta memnunu hatta vogtlant 5 lık yay cıkarsın alıp onu takacagım düşünmeden :D

Erkay senin aracı o kadar düşüren Vogtland lın 35 mm lik 207 yayı mı yoksa C2 yayı falan mı taktınız 50 mm lik ???

Antalyalogy
12-04-2010, 09:27
FK coillerin nasıl yükseklik ayarı olmaz ya benim bildiğim coillerin hepsinde var yükseklik ayarı??

RC'ON
12-04-2010, 09:53
yükseklik var gözüküyor,sertlik ayarı yok diyor sitesinde

RC'ON
12-04-2010, 12:12
beyler forge un blow off valve ini kullanan var mıdır?, nasıldır?

Naman
12-04-2010, 15:36

Benimkisi sadece bir tahmin. Bir savunma veya açıklama değil. Kaldı ki olay zaten %100 garantilik. Böyle birşeyin yaşanması garip. Sonuçta nihai müşterisin, seni ilgilendirmez çok tabi ama böyle bir olayda hata servistedir. Dediğim gibi savunduğum bir durum yok.

Naman
12-04-2010, 15:37
hafta sonları musait oluyorum haberleşip goruşelım ınancda ıstanbuldaydı doner herhalde bu hafta selamlar

Tamam, ama bnm debriyajı halletmem şart vites geçişlerinde kaçırmaya başladı. Ama vakit te yok :S

karsiyakaliozi
12-04-2010, 16:02
Tamam, ama bnm debriyajı halletmem şart vites geçişlerinde kaçırmaya başladı. Ama vakit te yok :S

c.tesi muzaffer abiye ugrarım herhalde ayarlarsan gorüşürüz inancda gelebilirse oda gelir 3 aracı bir arada görmüş oluruz yada pazar olabilir haberleşiriz

Antalyalogy
12-04-2010, 18:42
beyler forge un blow off valve ini kullanan var mıdır?, nasıldır?

Kullanan yok ama sesi tırt çıkıyor..Hiç gerek yok bence ;);)

slowmotion
12-04-2010, 19:03
Benimkisi sadece bir tahmin. Bir savunma veya açıklama değil. Kaldı ki olay zaten %100 garantilik. Böyle birşeyin yaşanması garip. Sonuçta nihai müşterisin, seni ilgilendirmez çok tabi ama böyle bir olayda hata servistedir. Dediğim gibi savunduğum bir durum yok.

dostum yanlış anlama üstüne alınma seni tanımıyorum. sitemim garanti kısmındaki istanbul yetkilileri... bir bayan çıktı telefonda görüştüm. garanti kapsamına alamayız dedi. sizden daha yetkili kişiyle görüşmek istiyorum dedim. en yetkili benim dedi. sonradan araştırdım,konuştuğum bayanın üstünde kişilerde varmış. görüştürmemek için yalan konuşmuş... ben yeterli açıklamayı servise ve istanbula yaptım. olumsuz döndüler.

slowmotion
12-04-2010, 19:04

özgür abi msn den sana parça yolladım gördünmü? en güzel bov hks. orj olacak ama...

Emre D.
12-04-2010, 19:17
özgür abi msn den sana parça yolladım gördünmü? en güzel bov hks. orj olacak ama...

aaaa bu proje burda da paylaşılsın :D

slowmotion
12-04-2010, 19:22

büyütülcek birşey yok vf35 turbo arkadaşlar :D

ErK_aY
12-04-2010, 19:47
Erkay senin aracı o kadar düşüren Vogtland lın 35 mm lik 207 yayı mı yoksa C2 yayı falan mı taktınız 50 mm lik ???

kanka 35 mmlik vogtland 207 için. suan hemen hemen emrenın sattıgı gt kadar düşüklüğü var. 50 mm lik istiyorum yada yayı kesecegız 1 er bakla. özellik kalmayaccak ama olsun sıkıntı yaratmaz. :D

Emre D.
12-04-2010, 19:51
kanka 35 mmlik vogtland 207 için. suan hemen hemen emrenın sattıgı gt kadar düşüklüğü var. 50 mm lik istiyorum yada yayı kesecegız 1 er bakla. özellik kalmayaccak ama olsun sıkıntı yaratmaz. :D

ankaraya ne zaman geliyosun??

ErK_aY
12-04-2010, 19:58
ankaraya ne zaman geliyosun??

Ankaraya gelmem biraz zor gibi. hiç bi baglantı kalmadı dıye bilirim.Evide boşaltık satılacak sanırım.

Emre D.
12-04-2010, 20:04
Ankaraya gelmem biraz zor gibi. hiç bi baglantı kalmadı dıye bilirim.Evide boşaltık satılacak sanırım.

neise ben istanbula geldiğimde görüşürüz artık ;);)

RC'ON
12-04-2010, 20:11

okeydir,teşekkür ettim...:)

Emre D.
12-04-2010, 20:12

bnde bov var ama filtrenin zevkini alamadım forge belki verir :confused: :D:D

RC'ON
12-04-2010, 20:13
büyütülcek birşey yok vf35 turbo arkadaşlar :D

bu turbo bizim araç için mi yoksa başka arabaya mı ya,ve de bizim arabaya ise eğer, bizi de bilgilendirin:D

ErK_aY
12-04-2010, 20:13
neise ben istanbula geldiğimde görüşürüz artık ;);)

görüşürüz tabikiii yeterki sen gel ;)

Emre D.
12-04-2010, 20:21
bu turbo bizim araç için mi yoksa başka arabaya mı ya,ve de bizim arabaya ise eğer, bizi de bilgilendirin:D

herkes gizli projelerde :D

RC'ON
12-04-2010, 20:25
bu arada hks nin blow off valve inin orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?

ErK_aY
12-04-2010, 20:32

hehe dimi yaaa :D ben filtreyi öne alacagım sol farın arkassına oraya guzel bır proje hazırlıyorum :D:D:D

ErK_aY
12-04-2010, 20:33
bu arada hks nin blow off valve inin orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?

cai taktiktan sonra gerek yok blow off a ;)

RC'ON
12-04-2010, 20:36
ya ben kutu içinden yanayım,yaz kış değiştirmek istemiyorum,ama sesi gerçekte de güzel diyorsan eğer,marka konusunda öneri bekliyorum:D

Emre D.
12-04-2010, 20:36
cai taktiktan sonra gerek yok blow off a ;)

aynen bende blow-off taktım ama caiden gelen ses bi başkaydı be :D

ErK_aY
12-04-2010, 20:44
ya ben kutu içinden yanayım,yaz kış değiştirmek istemiyorum,ama sesi gerçekte de güzel diyorsan eğer,marka konusunda öneri bekliyorum:D

yaz kıs ben acık kullanıyorum. sorun yasamadım. hatta 7 ay oldu temızlemeyelı filtreyi :) HKS mantar kullanıyorum yeşil renk. :D

ErK_aY
12-04-2010, 20:45
aynen bende blow-off taktım ama caiden gelen ses bi başkaydı be :D

ee baska neler yaptın :D :rolleyes:

Emre D.
12-04-2010, 20:46
ee baska neler yaptın :D :rolleyes:

kutu içi var bi de :D biliyosun filtre konusunda her yeri denedim ama :confused::confused: olmadı kutu içi devam ;)

RC'ON
12-04-2010, 20:49
bu mantar dediğinze çap gerekli sanırım,yeşillerin ebatı sabit midir?

ErK_aY
12-04-2010, 20:54
bu mantar dediğinze çap gerekli sanırım,yeşillerin ebatı sabit midir?
sabit sahibinden gir bak hks mantar filtre cai diye cıkar karsına :icon_tup:

ErK_aY
12-04-2010, 20:55
kutu içi var bi de :D biliyosun filtre konusunda her yeri denedim ama :confused::confused: olmadı kutu içi devam ;)

ben yapınca fhoto yolların sana :icon_tup:

RC'ON
12-04-2010, 20:58
sabit sahibinden gir bak hks mantar filtre cai diye cıkar karsına :icon_tup:

oke,bakıyorum şimdi:icon_tup:

RC'ON
12-04-2010, 21:13
bu mantarda ısı sorunu yaşadınız mı hiç?

ErK_aY
12-04-2010, 21:21
bu mantarda ısı sorunu yaşadınız mı hiç?

kısın yasamadımda yazın yasadım. ama smdı yer bakıyoruz.:icon_tup: ısı sorunu olmayacak direk cekecek

RC'ON
12-04-2010, 21:30
ya bir de bu az önce sorduğum sorunun cevabını hala merak etmekteyim:D,hks nin orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?

ErK_aY
12-04-2010, 21:39
ya bir de bu az önce sorduğum sorunun cevabını hala merak etmekteyim:D,hks nin orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?

alacagın yer nereki ?

RC'ON
12-04-2010, 21:45
walla avrupa anadolu farketmez,sahibindendeki ilanlara bakınıyorum:D

Antalyalogy
12-04-2010, 22:01

Gördüm gördüm...

ErK_aY
12-04-2010, 22:23
walla avrupa anadolu farketmez,sahibindendeki ilanlara bakınıyorum:D

bence gerek yok. bendede var hks blof ama takmıyorum. fıltrenınkı fazlasıyla yetıyor. belki ilerde lazım olur diye duruyor. :D

Antalyalogy
12-04-2010, 22:32
open pipe dan dandik kamera ile ufak bir teaser ..Güzeli hafta sonu gelecek İNşAllah...

pAX3dQDi7cs

RC'ON
12-04-2010, 22:36
ses sağlam olmuş valla:D

TarikS
12-04-2010, 22:38
yaz kıs ben acık kullanıyorum. sorun yasamadım. hatta 7 ay oldu temızlemeyelı filtreyi :) HKS mantar kullanıyorum yeşil renk. :D

aynen ben de turbonun agzindan direk asagiya indirdim, 5 cm yay var bende, filtremin ucu sase hizasindan 3 cm kadar iceride.. AEM dryflow var.. butun kisi gecirdim hic sorun yasamadim..

filtrenin sesi bir baska :)

_cAgdAsH_
12-04-2010, 22:39
bence gerek yok. bendede var hks blof ama takmıyorum. fıltrenınkı fazlasıyla yetıyor. belki ilerde lazım olur diye duruyor. :D
şu sesleri de bide bana dinletirmisin abi :soru:

Emre D.
12-04-2010, 22:40
aynen ben de turbonun agzindan direk asagiya indirdim, 5 cm yay var bende, filtremin ucu sase hizasindan 3 cm kadar iceride.. AEM dryflow var.. butun kisi gecirdim hic sorun yasamadim..

kutu içinin parçaları sökünce çıkan alandan asagı di mi?? ;)

Antalyalogy
12-04-2010, 22:54
ses sağlam olmuş valla:D

Teşekkürler..
çekimden net çıkmıyor da aslında çok hırçın bir ses oldu daha prof bir çekim gelecek azza sonraaa:D:D:D

Antalyalogy
12-04-2010, 22:57

Bro senin egzost stcok mu şu an?

TarikS
12-04-2010, 23:14
kutu içinin parçaları sökünce çıkan alandan asagı di mi?? ;)

aynen turbonun agzindan direk asagiya sol sisin arkasina

Bro senin egzost stcok mu şu an?

spiralden sonra 60lik boru var, orta susturucu yok, sonda orijinal vardi dayanamadim cuma gunu magnex'i geri taktim :D harika oldu su an kafa da sisirmiyor, asiri tok bi ses var

Antalyalogy
13-04-2010, 00:14
aynen turbonun agzindan direk asagiya sol sisin arkasina

spiralden sonra 60lik boru var, orta susturucu yok, sonda orijinal vardi dayanamadim cuma gunu magnex'i geri taktim :D harika oldu su an kafa da sisirmiyor, asiri tok bi ses var

ahahah o sesi alan dayanır mı bir daha ya
orta susturucu çıkarsa çok zırıltı yapar deie burdakiler ben nalamadım o işi ya kime sorsam kalsın dedi..

Sen çıkartttım memnunum diyorsun..:(:(

TarikS
13-04-2010, 00:28
orta susturucu çıkarsa çok zırıltı yapar deie burdakiler ben nalamadım o işi ya kime sorsam kalsın dedi..

ben orta susturucuyla hiç kullanmadım

şu anki kombinasyonda zırıltının z'si yok, kat'ı iptal edince zırıltı vardı biraz ama tatlı bi sesti ve zaten gürültüde kayboluyordu sayılır, hem tok hem zırıltılı değişik güzel bi ses vardı önceden :) şu anda abartılı olmayan sadece tok bi ses var..

slowmotion
13-04-2010, 00:48

turbo işi şakaydı :D turbo için daha erken :) şakasına yazdım, özgür abi görsün diye :)

gizli değilde, yaptıktan sonra yazma taraftarıyım

bende k&n filtre kutu içi aldım özgür abinin tavsiyesiyle. bir sıkıntı yok.

aldığın yere bağlı tabiki. zaten arada fiyat farkı vardır. yanyana getirince belli olur. ama çinliler cidden çok iyi kopyalıyorlar. dikkat etmek lazım

Gördüm gördüm...
sağolasın abi, haber vereceğim sana :)

RC'ON
13-04-2010, 00:52
walla bakalım yarın ya da çarşamba filtre işine netlik getirmiş olmayı umuyorum...burada paylaşırım zaten sizlerle

Antalyalogy
13-04-2010, 01:29
http://www.streetandcircuit-shop.biz/ekmps/shops/intereuro/resources/Image/qtecanimation.gif

RC'ON
13-04-2010, 01:37
hoppaaa,bana dediğinden sanırsam:D,aklımda buna da bakcam haftaiçi

slowmotion
13-04-2010, 03:08
http://www.streetandcircuit-shop.biz/ekmps/shops/intereuro/resources/Image/qtecanimation.gif

son zamanlarda çok meşhur adanada

UMUT_79
13-04-2010, 08:25
yok hayır öyle bir problem mevcut değil.
araç 1.4 hdi olsa idi amortisör değişimi mutlaka gerekli diyebilirdim ama mevzu bahis olan araç RC ve bildiğiniz gibi zaten spor amortisörle geliyor doğası gereği tepkileri falan sert aracın.. spor yay güvensizlik olarak geri dönüş yapmayacaktır RC ciddi olarak yüksek bir araç göze batıyor mecbur yay istiyor zaten..
Bu arada hiç bir std araç dümdüz değildir zaten ön taraf mutlaka az biraz daha alçak oluyor aerodinami gereği..

Offf, haftasonu iyi mesaj göndermişsiniz, sayfalar ilerlemiş; yani FK yay ile işi çözersin diyorsun amortisörü patlatmadan öyle mi? o zaman 215/40/17 lastik ve FK yay olayına girecem büyük ihtimal...

RC'ON
13-04-2010, 10:09
sen yine de vogtland a da bi bak derim ben,gerçi sabah bir tane de 3 cm lik eibach olan arabaya bindim,ve o da gayet başarılı idi,burdan çıkcak sonuç şu ki,vogtland&eibach ikilisinden hangisini bulabiliyorsan ,al derim ben...

Eworen
13-04-2010, 10:35
Offf, haftasonu iyi mesaj göndermişsiniz, sayfalar ilerlemiş; yani FK yay ile işi çözersin diyorsun amortisörü patlatmadan öyle mi? o zaman 215/40/17 lastik ve FK yay olayına girecem büyük ihtimal...

amortisör ün kısa vadede (uzun vadede olabilir ) patladığına ben daha hiç şahit olamadım duyamadımda 5 sene sonra!! neden olmasın olabilir.. kaldıki tanesi 100 TL den az bi fiyata sahiptir..
daha çok alt takımı yorar ama buda kısa vadede değil uzun vadede etki eder..
ki 5 cm yapar bunu 3 cm etki bile edermi sanmam..
sizi etkilemek istemem bizde öneri ile vogtland almıştık o günden sonra denemeden görmeden almamaya çalışıyoruz ;)

UMUT_79
13-04-2010, 10:38
sen yine de vogtland a da bi bak derim ben,gerçi sabah bir tane de 3 cm lik eibach olan arabaya bindim,ve o da gayet başarılı idi,burdan çıkcak sonuç şu ki,vogtland&eibach ikilisinden hangisini bulabiliyorsan ,al derim ben...

Sonuç şu bence; RC'lerin amortisörleri zaten taş gibi sert olduğundan 3-3.5 santimlik yaylardan fazla etkilenmeden görevlerine devam edebiliyorlar, ne dersiniz?

UMUT_79
13-04-2010, 10:40
amortisör ün kısa vadede (uzun vadede olabilir ) patladığına ben daha hiç şahit olamadım duyamadımda 5 sene sonra!! neden olmasın olabilir.. kaldıki tanesi 100 TL den az bi fiyata sahiptir..
daha çok alt takımı yorar ama buda kısa vadede değil uzun vadede etki eder..
ki 5 cm yapar bunu 3 cm etki bile edermi sanmam..
sizi etkilemek istemem bizde öneri ile vogtland almıştık o günden sonra denemeden görmeden almamaya çalışıyoruz ;)

Nasıl deneyebiliriz ki? sizlerden yani denemiş arkadaşlardan destek alabiliriz ancak... eibach'a cidden güvenirim ben ama birebir kullanılmış ve de memnun kalınmış, arabayı da orantılı düşüren birşey almak mantıklı geliyor.

dragstar
13-04-2010, 12:56
bu qtec in fiyatı nedir

ErK_aY
13-04-2010, 13:39
şu sesleri de bide bana dinletirmisin abi :soru:

kanks ayıpsın dinletmek ne kelıme... doya doya :P egsoz değişim gelecegım. :icon_tup:

ErK_aY
13-04-2010, 13:43

Bendede orta yok ufaktan bı zırıltı var oda hareket ettımı gecıyor :D boruyu hala 63 luk yapamadık bı turlu bu hafta seytanın bacagını ınsallah kıracagım. trafık ceza arac bakım kasko su bu mu derken... anladınz. :o

GT
13-04-2010, 13:52
bu qtec in fiyatı nedir

official site'da fiyatı 200dolar civarı

kelebek
13-04-2010, 14:13
slm arkadaşlar benımde 207 gt var şanzumanı kompıle degıstırdım 16 60 yaptık 207 gt olanlar bılır 5 attıgımızda araba 5 dişli uzun oldugundan gıtmıyodu sagolsun mete usta hallettı ve araba sımdı super oldu yanılmıyosam tr ıl kısa şanzumanı bız yaptık su anda rodajdayım hayırlısı

karsiyakaliozi
13-04-2010, 15:02
slm arkadaşlar benımde 207 gt var şanzumanı kompıle degıstırdım 16 60 yaptık 207 gt olanlar bılır 5 attıgımızda araba 5 dişli uzun oldugundan gıtmıyodu sagolsun mete usta hallettı ve araba sımdı super oldu yanılmıyosam tr ıl kısa şanzumanı bız yaptık su anda rodajdayım hayırlısı

dostum hosgeldin bu konuda herkez muzdarip:o desek yeri var yapılan işlemi maliyeti sonucları paylasırsan seviniriz selamlar

UMUT_79
13-04-2010, 15:24
dostum hosgeldin bu konuda herkez muzdarip:o desek yeri var yapılan işlemi maliyeti sonucları paylasırsan seviniriz selamlar

Yalnız 5 uzun demiş arkadaş, ama RC'lerde GT'lere göre daha kısa, uzaması lazım 5'in biraz, RC zaten 5'te de çok iyi gidiyor hatta fazlasıyla iyi, kesiciye ulaşıyor hemen, çok yüksek devirlere çıkıyor son hızlara doğru ve potansiyelini tam kullanamıyor..

karsiyakaliozi
13-04-2010, 15:26
Yalnız 5 uzun demiş arkadaş, ama RC'lerde GT'lere göre daha kısa, uzaması lazım 5'in biraz, RC zaten 5'te de çok iyi gidiyor hatta fazlasıyla iyi, kesiciye ulaşıyor hemen, çok yüksek devirlere çıkıyor son hızlara doğru ve potansiyelini tam kullanamıyor..

ben cok mutlu deyılım 5 deki son suratden 200-225 aralığında bitmemesi alzım rc nın bence 250 civarları gormelı potansıyelıde var bence ama sanzuman izin vermiyor

UMUT_79
13-04-2010, 15:30
ben cok mutlu deyılım 5 deki son suratden 200-225 aralığında bitmemesi alzım rc nın bence 250 civarları gormelı potansıyelıde var bence ama sanzuman izin vermiyor

227'de cruise yapıyorum ben, 228olduğunda yakalanıyor çünkü; chiple bunu zaten çıkartıyorsun yukarılara ama nereye kadar? 7060dd'da 240km/s reel hıza ulaşır chiple, gerisi motoru riske atmaktır mevcut şanzımanla... (250için 7300dd çevirmesi gerekiyor mesela)

ErK_aY
13-04-2010, 17:14
227'de cruise yapıyorum ben, 228olduğunda yakalanıyor çünkü; chiple bunu zaten çıkartıyorsun yukarılara ama nereye kadar? 7060dd'da 240km/s reel hıza ulaşır chiple, gerisi motoru riske atmaktır mevcut şanzımanla... (250için 7300dd çevirmesi gerekiyor mesela)
cevırmesıne cevırırdır boş cevırır onun ıcın gerek yok gibi. bız en cabuk nasıl topspeede cıkmanın yollarını arıyoruz. bunada chiple dedıgı gibi 7000lerde 240 yeterlı olur. :icon_tup: daha fazlasını yapamayız gibi gelıyor. zaten fransızlar yapıyor biz düzeltiyoruz :p

ErK_aY
13-04-2010, 17:15
merhaba hoşgeldın. nezamandır gt ye sahipsiniz :soru:

UGR_16
13-04-2010, 20:01
http://eshop.kanteres.gr

Siteyi incelemenizde fayda var;)

Antalyalogy
13-04-2010, 20:18
http://eshop.kanteres.gr

Siteyi incelemenizde fayda var;)

Güzel site.teşekkürle ama bir şey anlayamıyoruz ki.Google çeviri de saçmalıyor..Yalnız o pistonların çıktığını biliyordum ben.Emin olamamıştım şimdi oldum da..Tane mi 800 euro set mi acaba?

Antalyalogy
13-04-2010, 20:43
Arkadaşlar stock takılanlar için güzel olur diyorum ;)

http://img.auctiva.com/imgdata/8/2/3/5/1/5/webimg/168566254_tp.jpg

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390141440547&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

RC'ON
13-04-2010, 20:54
sticker hoşmuş,bu arada site iyi güzelde ,bildiğimiz şeyler var sadece,büyük turbo olmadan o sitenin faydası yok:D,büyük turboya da kanımca gerek yok:D

kelebek
13-04-2010, 21:13
oncelıkle sunu soyleyım bız arabaya forcit piston taktık zaten arabada yazılım vardı bırazda barını aştık suan rodajdayım 1 bar basıyo buda bence gtye gore mukenmel sanzuman kısalınca daha guzel oldu malıyetı sormuslar 4 mılyarı buldu ınsallah ıyı denemeler yapıcaz vıdyoları paylasırım arkadslar bırde arkadas ne zamandan berı gt kullam-nıyosun dıye sormus 2008 aldım kullanıyorum

kelebek
13-04-2010, 21:16
bırde 207 gt ve 207 rc lerde itici sorunu var ınsallah basınıza gelmez yagınızı kesınlıkle degıstırmeyın 5 40 şaşmayın derım selamlar

RC'ON
13-04-2010, 21:17
piston taktık demişsiniz de,ilk çıkaran marka bu sayfadakiler diye biliyorum,kullandığınız marka nedir?

kelebek
13-04-2010, 21:24
wiseko taktık arkadasım

ErK_aY
13-04-2010, 21:25
oncelıkle sunu soyleyım bız arabaya forcit piston taktık zaten arabada yazılım vardı bırazda barını aştık suan rodajdayım 1 bar basıyo buda bence gtye gore mukenmel sanzuman kısalınca daha guzel oldu malıyetı sormuslar 4 mılyarı buldu ınsallah ıyı denemeler yapıcaz vıdyoları paylasırım arkadslar bırde arkadas ne zamandan berı gt kullam-nıyosun dıye sormus 2008 aldım kullanıyorum

arac modeli kaç? benım eski aracmı kı bu onu merak ettım :o iticilerden bence az yag oldugundan yada yag pompasından kaynaklanıyor. ben motul 0.30 kullanıyorum sıkıntı yok:icon_tup:

kelebek
13-04-2010, 21:25
ayrıca tr ilk forjitli ve şanzuman kısalan gt oldu bence yanılıyomuyum

RC'ON
13-04-2010, 21:26
sıkıştırmayı ne yaptınız?

kelebek
13-04-2010, 21:27
2008 arkadasım evet 0 30 guzel

RC'ON
13-04-2010, 21:27
bir de bu forjit in forged den bir farkı var mıdır,yoksa yazım hatası mıdır?

kelebek
13-04-2010, 21:28
sıkıstırma ıyı waytbant baktımızda 12 30 12 50 goruyo bence ıyı

TarikS
13-04-2010, 21:29

5'te 220'de (gostergede 220 yok zaten, tahmini, en dip yerde) bitiyor zaten nesi uzun bunun :) simdi 200'de mi biteceksiniz :soru:

kelebek
13-04-2010, 21:29
yazım hatası

RC'ON
13-04-2010, 21:30
sıkışırmadan kastım,pistonlarla alakalı olanlardı,afr chipi yapan adamın işi sonuçta,benim merak ettiğim konu piston kısmı:D

dragstar
13-04-2010, 21:30
yazım hatası forged olmalı

kelebek
13-04-2010, 21:32
5'te 220'de (gostergede 220 yok zaten, tahmini, en dip yerde) bitiyor zaten nesi uzun bunun :) simdi 200'de mi biteceksiniz :soru:

arkadasım sanzumanı astımızda bız sasırdık dort beseten uzun sen gt kullanıyosun 4 den 5 attıgında araba bayılmıyomu

Antalyalogy
13-04-2010, 21:35
piston kullanmanızın sebebi nedir acaba? Çünkü turbo değiştirmeden ,çok ciddi yğksek güçlere çıkmadan piston gereksiz ...

Ayrıca 1 bar çok değil GT için o kadar diyeyim...Şu anda 270 HP lik GT olduğunu düşünürsek..

RC'ON
13-04-2010, 21:38
piston kullanmanızın sebebi nedir acaba? Çünkü turbo değiştirmeden ,çok ciddi yğksek güçlere çıkmadan piston gereksiz ...

Ayrıca 1 bar çok değil GT için o kadar diyeyim...Şu anda 270 HP lik GT olduğunu düşünürsek..

aynen,benim de asıl merak ettiğim konu bu,ki 270 hp yapan adamlar bile 1 barı büyük turboyla aşmalarına rağmen internal değiştirmiyorlar,sizin kullanma nedeniniz nedr?

kelebek
13-04-2010, 21:39
nos basmak için ayrıca benım arkadasım yazılımla aracını kırdı aynı yazılımvardı ıkımızdede . bırde ıstanbula gelcem arkadaslar rodajı bıtımek amaclı gorusmek ısteyen arkadaslarla tanısalım

TarikS
13-04-2010, 21:39
arkadasım sanzumanı astımızda bız sasırdık dort beseten uzun sen gt kullanıyosun 4 den 5 attıgında araba bayılmıyomu

arada bi deneme yaparken 5'e attigimizda yanimdaki arabalarla denk giderken geri dusme durumu olmadi hic.. onun disinda kendim kullanirken 4'ten 5'e 2-3 kere tam gaz gitmisimdir onda da dikkatimi ceken bir sey olmadi, ust devirleri kullanmayi sevmiyorum pek :)

kelebek
13-04-2010, 21:40
alt zemını yaptık ınsallah turboyuda buyultecegız sabır

Dou
13-04-2010, 21:40
arada bi deneme yaparken 5'e attigimizda yanimdaki arabalarla denk giderken geri dusme durumu olmadi hic.. onun disinda kendim kullanirken 4'ten 5'e 2-3 kere tam gaz gitmisimdir onda da dikkatimi ceken bir sey olmadi, ust devirleri kullanmayi sevmiyorum pek :)

dizelcisin olm sen yanaş bana :D 147 q2 + remap ovvv çok fena

kelebek
13-04-2010, 21:42
tarık arkadasım ıst gelcem goruselım bır deneme yapalım olmazmı deneyelım araclarımızı

RC'ON
13-04-2010, 21:42
ilginç valla ne diyelim,yazılımla bu motoru kırmak bile başarı istiyen bir iş bence,şanssız bir durum olmuş sizin için

kelebek
13-04-2010, 21:45
arac modeli kaç? benım eski aracmı kı bu onu merak ettım :o iticilerden bence az yag oldugundan yada yag pompasından kaynaklanıyor. ben motul 0.30 kullanıyorum sıkıntı yok:icon_tup:

sen daha once ankarada degılmıydın kardesım yanlısmı hatırlıyorum

RC'ON
13-04-2010, 21:45
tarık arkadasım ıst gelcem goruselım bır deneme yapalım olmazmı deneyelım araclarımızı

rodajda denemeyin bence derim,bitirin öyle deneyin,ki başka sınıtılar çıkmasın sonra...

kelebek
13-04-2010, 21:46
ilginç valla ne diyelim,yazılımla bu motoru kırmak bile başarı istiyen bir iş bence,şanssız bir durum olmuş sizin için

evet bende cok uzuldum arkadasıma 6 mılyar masraf cıktı

kelebek
13-04-2010, 21:47
rodajda denemeyin bence derim,bitirin öyle deneyin,ki başka sınıtılar çıkmasın sonra...

yok az kaldı ıst bulda tamamlarım oyle denerız

RC'ON
13-04-2010, 21:50
bu pistonların linki var mıdır sizde,diğer sayfadakilerle karşılaştırmak istiyorum da sıkıştırmayı

can_ank
13-04-2010, 21:51
yok az kaldı ıst bulda tamamlarım oyle denerız

Mustafa deneyelim gene bi ara uygun olursan. Aradaki farkı görürsün. Rodaj bitince görüşürüz. Tekrar hayırlı olsun.

kelebek
13-04-2010, 21:51
bu pistonların linki var mıdır sizde,diğer sayfadakilerle karşılaştırmak istiyorum da sıkıştırmayı

su an yok arkadasım bır ara atarım

kelebek
13-04-2010, 21:52
Mustafa deneyelim gene bi ara uygun olursan. Aradaki farkı görürsün. Rodaj bitince görüşürüz. Tekrar hayırlı olsun.

sagol can rodaj bıtsın tabıkı seve seve denerız hıc yoktan farkı goruruz

RC'ON
13-04-2010, 21:53
su an yok arkadasım bır ara atarım

ok,sevinirim:icon_tup:

TarikS
13-04-2010, 21:54
dizelcisin olm sen yanaş bana :D 147 q2 + remap ovvv çok fena

aradaki fark fazla oluyo olm ya :) fiyatlari baya baya oldurursek anca olabilir :hahaha:

Dou
13-04-2010, 21:56
aradaki fark fazla oluyo olm ya :) fiyatlari baya baya oldurursek anca olabilir :hahaha:

sen beğen öldürürüz tarıkçım ayıp ettin

altından girer üstünden çıkar alırız :D

50 farklı numaradan arar, 25 vereyim nakit der psikolojisini bozar, sonra gidip yüzyüze 28 teklif edip alırız :hahaha:

UGR_16
13-04-2010, 23:23
sticker hoşmuş,bu arada site iyi güzelde ,bildiğimiz şeyler var sadece,büyük turbo olmadan o sitenin faydası yok:D,büyük turboya da kanımca gerek yok:D

dereceli egzantrikle pistonu valla ilk kez görüyorum büyük turbodalarda var bıraz karıstırmak gerek:)
aynen antalyalogy bıde inglizce olsa süper olucak:D
citroen c4 turbo da aynı motoru kullanıomus ilk defa duyuyorum. türkiyede satısı yok ama

RC'ON
13-04-2010, 23:56
egzantrik olayı trafikte dertolur ya,durmadan debriyaj,gereksiz bence,şuanda günlük kullanım için en ideal setup özgür'deki gözüküyor...

slowmotion
14-04-2010, 04:12
sıkıstırma ıyı waytbant baktımızda 12 30 12 50 goruyo bence ıyı

bence fakir gibi karışım gibi...

evet aynen, kırılan makine gtmi rc mi? kim yaptı yazılımı?

evet bende cok uzuldum arkadasıma 6 mılyar masraf cıktı

6miyar bence az tutmuş

egzantrik olayı trafikte dertolur ya,durmadan debriyaj,gereksiz bence,şuanda günlük kullanım için en ideal setup özgür'deki gözüküyor...

bizim araçlar için egz. tr ye gelmedimi daha?

ErK_aY
14-04-2010, 08:15

yazılımla motor kırmak :beuj: sente zinciri atlamıs olmasın cok sıkıstırmadan ?

ErK_aY
14-04-2010, 08:20
sen daha once ankarada degılmıydın kardesım yanlısmı hatırlıyorum

evet benım birader ordaydı üni için döndü tekrar. bide bu motoru kıran arkadasın 6 mılyarla iyi yırtmıs. bendekı gt ile motor kırdıgımızda 3 sefer 16 binlik fatura görmustum. :D servis dısı yapıldı sanırm ki parcalar turkiyede yok belkide gelmıstır :beuj:

Antalyalogy
14-04-2010, 10:53
Sente atlaması sadece 2007 GT lerde var..Sonraki yıllarda hallleti peugeot..

Şu anki masrafı da 150 tl gibi bir şey...

O da tüm 2007 lerde oluyor diye bir kaide yok...

RC'ON
14-04-2010, 10:57
bizim araçlar için egz. tr ye gelmedimi daha?

ı ıh,gelmedi henüz,en azından etrafta yok gözüküyor,ki yurtdışı fiyatı bile bin küsür euro gözüküyor,bence gelmez de o:D

slowmotion
14-04-2010, 12:57
ı ıh,gelmedi henüz,en azından etrafta yok gözüküyor,ki yurtdışı fiyatı bile bin küsür euro gözüküyor,bence gelmez de o:D

alakasız parçalar geliyor, bunuda getirirler. ama kim alır bilinmez...

ErK_aY
14-04-2010, 13:09
Sente atlaması sadece 2007 GT lerde var..Sonraki yıllarda hallleti peugeot..

Şu anki masrafı da 150 tl gibi bir şey...

O da tüm 2007 lerde oluyor diye bir kaide yok...
2007 Gt alanlardan bu sorunla karsılasmayanı görmedım daha. kii bizim gt kadar sorun cıkartanı yoktur herhalde. 40 50 ye yakın iş emri olusmustu. bu kelebek arkadasın arkadası nasıl kırmıskı yazılımla motoru :soru: bide 6 mılyarya bedavaya yaptırmıslar.

kelebek
14-04-2010, 13:19
2007 Gt alanlardan bu sorunla karsılasmayanı görmedım daha. kii bizim gt kadar sorun cıkartanı yoktur herhalde. 40 50 ye yakın iş emri olusmustu. bu kelebek arkadasın arkadası nasıl kırmıskı yazılımla motoru :soru: bide 6 mılyarya bedavaya yaptırmıslar.

senın arabayı bılıyorum sen uste 5 falan verıp rc almıstın görallardan degılmi senın motoru yapamamıslardı ayrıca sente atlamamıs anlıcanız kırdı

Naman
14-04-2010, 15:18
Yazılımla motor kırılması garip geldi bana da.. Bir de nasıl bir kırılım merak ettim.. Ateşleme arızasından dolayı silindirler devre dışı kalmış olmasın? Şase no alabilirsem görebilirim yapılanları gerçekten merak ettim.

Son sürat konusunda, 227 bence bu araç için ideal top-speed.. 228'de UMUT'un da dediği gibi cut-off a giriyor ve hop 210'lu süratlere indiriyor aracı. Ama bence de 5. vitesin oranı gayet yerinde.. 205'e kadar filan gayet iyi götürüyor aracı.

5. vitesı kısaltmak son sürati illaki düşürecek.. Uzatınca da 227'yi göstertecek deviri çevirmesi zorlaşacak, başka takviyeler gerekecek(yokuş aşağı yol, yazılım vs.)

227 ideal olmasına karşın bana da az geldiğinden yazılımla cutoff'u 7100 civarına çektik. 240 kms sürat te gördüm peak olarak bu bence kafi son sürat konusunda. Ancak başka bir noksanlık daha çıkıyor, özellik 235 ve sonrasında 205/40 lastikler ince kaldık biz demeye başlıyorlar (PZero Asym)..

Ha peak olarak değilde uzun sürekli yüksek sürat için bence dereceli egzantrik tek ve temiz çözüm..

Naman
14-04-2010, 15:19
dostum yanlış anlama üstüne alınma seni tanımıyorum. sitemim garanti kısmındaki istanbul yetkilileri... bir bayan çıktı telefonda görüştüm. garanti kapsamına alamayız dedi. sizden daha yetkili kişiyle görüşmek istiyorum dedim. en yetkili benim dedi. sonradan araştırdım,konuştuğum bayanın üstünde kişilerde varmış. görüştürmemek için yalan konuşmuş... ben yeterli açıklamayı servise ve istanbula yaptım. olumsuz döndüler.

hehe olay çok tanıdık geldi, bayanın kim olduğunu da çok rahat tahmin edebiliyorum :) Haklısın..

RC'ON
14-04-2010, 18:23
Yazılımla motor kırılması garip geldi bana da.. Bir de nasıl bir kırılım merak ettim.. Ateşleme arızasından dolayı silindirler devre dışı kalmış olmasın? Şase no alabilirsem görebilirim yapılanları gerçekten merak ettim.

Son sürat konusunda, 227 bence bu araç için ideal top-speed.. 228'de UMUT'un da dediği gibi cut-off a giriyor ve hop 210'lu süratlere indiriyor aracı. Ama bence de 5. vitesin oranı gayet yerinde.. 205'e kadar filan gayet iyi götürüyor aracı.

5. vitesı kısaltmak son sürati illaki düşürecek.. Uzatınca da 227'yi göstertecek deviri çevirmesi zorlaşacak, başka takviyeler gerekecek(yokuş aşağı yol, yazılım vs.)

227 ideal olmasına karşın bana da az geldiğinden yazılımla cutoff'u 7100 civarına çektik. 240 kms sürat te gördüm peak olarak bu bence kafi son sürat konusunda. Ancak başka bir noksanlık daha çıkıyor, özellik 235 ve sonrasında 205/40 lastikler ince kaldık biz demeye başlıyorlar (PZero Asym)..

Ha peak olarak değilde uzun sürekli yüksek sürat için bence dereceli egzantrik tek ve temiz çözüm..

valla dereceli de çekilecek eziyet değil günlük kullanımda,ki maliyeti göz inüne alındığında,değmez bence...

Emre D.
14-04-2010, 18:31

uzun yolda rahatlıkda önemli bence;)

ErK_aY
14-04-2010, 22:52
senın arabayı bılıyorum sen uste 5 falan verıp rc almıstın görallardan degılmi senın motoru yapamamıslardı ayrıca sente atlamamıs anlıcanız kırdı

evet en mantıklısını yaptım :D mutluyum yanı sandık motor gelıp konulacagına gt ye. 5 fazla verıp rc ye bındıgıme :icon_tup:

ErK_aY
14-04-2010, 22:59
bugun HKS 76mm cıkartıp yerıne eskı egsozumu taktım. arabanın perrformansı baya bi değişti. 76mm doldurmadıgından devırlerım baya ölmustu sımdı eskısı gibi canlandı.cai nda yerını degıstırırsem bu hafta bı roll denemesı yapacagız arkadaslarla kendı aramızda. farkı görmek ıcın.

Naman
15-04-2010, 01:55
valla dereceli de çekilecek eziyet değil günlük kullanımda,ki maliyeti göz inüne alındığında,değmez bence...

Rölantiden dolayı mı diyorsun?

uzun yolda rahatlıkda önemli bence;)

Ne açıdan?

RC'ON
15-04-2010, 02:05
Rölantiden dolayı mı diyorsun?

o da var tabi,sonuçta saçma bir ses eşliğinde çalışacak araba,ve rölantideki bütün düzeni bozulmuş olacak,ama sadece o değil,bunun trafik içerisinde günlük kullanımda getirdiği zorluklarde var,ayak durmadan debriyajda olacak sonuçta...bu kısa bir özet sadece;hadi bunları da geçtim;yurtdışı fiyatı bile bin küsür euro;buraya gelmesi çok daha fazlayı bulur ki,fiyat-performans ve de yaşatacağı sıkıntıları gözönünde bulunduracak olursak,gerek yok derim ben...

UMUT_79
15-04-2010, 13:28

205/45 diyecektin :) Evet o yüzden 215/40 ve yay iyidir... 227 tabiki çok iyi ama cruise yapmadın mı cutoff'a yakalanmak an meselesi ve çok can sıkıcı; eğer cutoff 228'de olmasaydı ben hiç chip düşünmezdim örneğin.

kelebek
15-04-2010, 14:02
[QUOTE=ErK_aY;1329262]evet en mantıklısını yaptım :D mutluyum yanı sandık motor gelıp konulacagına gt ye. 5 fazla verıp rc ye bındıgıme :icon_tup:[/QUOT herkez bırsey bıldigunı zannedıyor bu sıtede nden forged pıston taktınız dıye neden sıkıstırma daha fazla oldu ve makıne masallah cok ıyı yuruyo zaten sen mete ustayı tanıyosun daha fazk-lasına gerek yok pıstonların lınkını ıstemısler bız wisekodan ozel yaptırıp getıttırdık

kelebek
15-04-2010, 14:05

kardesım bız ozel ıstedık 207 gt gore sıparıs ettık yolladılar pistonları

Naman
15-04-2010, 18:03
205/45 diyecektin :) Evet o yüzden 215/40 ve yay iyidir... 227 tabiki çok iyi ama cruise yapmadın mı cutoff'a yakalanmak an meselesi ve çok can sıkıcı; eğer cutoff 228'de olmasaydı ben hiç chip düşünmezdim örneğin.

Evet, pardon 205/45 ve 215/40 :D

Aynen katılıyorum. Elektronik limiti tercih ederdim. Cut-off ta aracı yavaşlatmadan bırakmıyor çünkü.
Sadece bu yüzden yazılımlıyım ben de..

slowmotion
15-04-2010, 18:49
hehe olay çok tanıdık geldi, bayanın kim olduğunu da çok rahat tahmin edebiliyorum :) Haklısın..

olay tanıdık olabilir, siteyede yazmıştım zaten. gerek kalmadı, zaten şu saatten sonra garanti umrumda değil...

Elestar
15-04-2010, 20:26
Selamlar,
rc ye daha önce downpipe ile beraber 70 lik egzoz yapan var mı?
Remap olmadan boostcut yapma ihtimali var mı?
Bir bilen, yol gösteren çıkarsa şahane olur.
Remap yapmadan egzoz yapmayı düşünüyorum. 70 lik yaparsam sıkıntı yaşar mıyım onun peşindeyim.
Neden 70 lik diye sorarsanız, ileride ne olacağı belli olmaz, devamı gelir bu işin sonra; 70 lik yapsaydım keşke demek istemiyorum.

DoDo_hamann
15-04-2010, 20:30
Selamlar,
rc ye daha önce downpipe ile beraber 70 lik egzoz yapan var mı?
Remap olmadan boostcut yapma ihtimali var mı?
Bir bilen, yol gösteren çıkarsa şahane olur.
Remap yapmadan egzoz yapmayı düşünüyorum. 70 lik yaparsam sıkıntı yaşar mıyım onun peşindeyim.
Neden 70 lik diye sorarsanız, ileride ne olacağı belli olmaz, devamı gelir bu işin sonra; 70 lik yapsaydım keşke demek istemiyorum.
Sensör yanıltıcı kullandığın takdirde ilk yaptıgın hafta içinde 1 veya 2 kere arıza ışığı yanar, gazladıktan sonra. sonradan kendi sönüyor ve bir daha yanmıyor.
Ankara'da Ferhat arkadaşımızın Lemans'ına yaptırdık turboback eksoz, herhangi bir sıkıntı çıkmadı:icon_tup:

douu
15-04-2010, 21:34
rcnin 228te kesiciye kaldıgına eminmisiniz ?

slowmotion
15-04-2010, 23:32

rcnin 228te kesiciye kaldıgına eminmisiniz ?

doucum gps 233,7mi ne yazmıştı hatırlarsan. o konu netlik kazanmadı :D ama 3aşağı-5yukarı o civarda kesiyormuş...

douu
16-04-2010, 00:35
doucum gps 233,7mi ne yazmıştı hatırlarsan. o konu netlik kazanmadı :D ama 3aşağı-5yukarı o civarda kesiyormuş...

ben gpse inanırım arkadaş :D

Naman
16-04-2010, 00:41
Bnm gps 227 cruise için 223 diyor..

Arıza ışığı sadece söner ancak arıza aralıklı olarak gerçekleşmeye devam eder, devre kullanırken dikkat etmelisiniz derim..

BoostCut nedir? Turbo'nun kesicisi mi? Bende şu çok agresif olan yazılımda turbo tesisatında birkaç 'yerinden çıkma' oldu.. Stock malzeme tabi..

RC'ON
16-04-2010, 06:38
Bnm gps 227 cruise için 223 diyor..

Arıza ışığı sadece söner ancak arıza aralıklı olarak gerçekleşmeye devam eder, devre kullanırken dikkat etmelisiniz derim..

BoostCut nedir? Turbo'nun kesicisi mi? Bende şu çok agresif olan yazılımda turbo tesisatında birkaç 'yerinden çıkma' oldu.. Stock malzeme tabi..

tahmin edeyim;yüksek basınçtan ötürü hortumlar atmış olabilir? bu mudur,değilse nedir:D

Naman
16-04-2010, 08:49
odur aynen :D Tam olarak atma değil ama kaçak yaratmaktalar.. Zaten anında ses olarak ve çekiş olarak haber ediyor. Vakit bulabilirsem güçlendireceğiz tesisatı..

RC'ON
16-04-2010, 15:00
direk silikon hortumdan devam:D

karsiyakaliozi
16-04-2010, 15:17
direk silikon hortumdan devam:D

onlarda ateş pahası kardeş ya

Antalyalogy
16-04-2010, 16:13
Bir buluşma yapsak en merkezi neresi olur , kimler gelir - yada gelir mi kimse ? Ortalama maliyet ne olur sizce ?
Tabii zamanlama da önemli...

karsiyakaliozi
16-04-2010, 16:59
Bir buluşma yapsak en merkezi neresi olur , kimler gelir - yada gelir mi kimse ? Ortalama maliyet ne olur sizce ?

zor soru bro :)

RC'ON
16-04-2010, 23:22

vallahi zor soru,kafa yormak lazım bu işe,ki düzgün birşey çıksın ortaya...

Naman
16-04-2010, 23:34
Şafak 9 :)

1 senedir ehliyetim yok her yere çevre yolundan gidip gelmekten km si coştu arabanın.. Alır almaz bir Ankara yapmam gerekiyor sağlık sebebiyle. Sonra bir de İstanbul. Oralardaysanız ayarlanabilirse katılabilirim.

ErK_aY
16-04-2010, 23:39

en merkezi yer :D herkez sehirden cıkacaksa ortalama sehirler aramız 300 ile 500 km arası de. 150 git 150 geri. ye iç :D ortalama malıyette 400 u bulur benım kanımca sizin :soru:

RC'ON
16-04-2010, 23:45
Olabilir valla:),ama tarihe bağlı diyelim...her hangi bir aksaklık çıkaracak durum çıkmadığı sürece bana uyar...

RC'ON
16-04-2010, 23:46
düz 500 de ,kafan rahat olur:D

RC'ON
16-04-2010, 23:47
ki 500 ü bile aşabilir,gidilecek şehre göre bu rakam artadabilir:D

Antalyalogy
16-04-2010, 23:47
en merkezi yer :D herkez sehirden cıkacaksa ortalama sehirler aramız 300 ile 500 km arası de. 150 git 150 geri. ye iç :D ortalama malıyette 400 u bulur benım kanımca sizin :soru:

İşte merkezi yer neresi oluyor sizce , Erkay ın dediği gibi 400-500 ü bulur yana adam bulunsa düşer o maliyet de ;)

RC'ON
16-04-2010, 23:51
yana gelcek adam dert değil ki,asıl masraf benzin olur:D,gerisi tırt,ama herkes arabası ile gelmeyecek ise,orası kolay,gidiş geliş uçak biletleri artı yeme içme masrafı...:D

slowmotion
17-04-2010, 00:30

abi bizim 205 buluşması vardı, askerde olduğum için gidemedim. ankara olursa işsizim zaten ben gelirim :D 80le geldimmi yavru ceylan yakmaz bişi:D

yana gelcek adam dert değil ki,asıl masraf benzin olur:D,gerisi tırt,ama herkes arabası ile gelmeyecek ise,orası kolay,gidiş geliş uçak biletleri artı yeme içme masrafı...:D

benim akrabam var ben gelirim sadece yakıt masrafım olur, öğrenci spec :D

İşte merkezi yer neresi oluyor sizce , Erkay ın dediği gibi 400-500 ü bulur yana adam bulunsa düşer o maliyet de ;)

ankara olursa kabulüm abi...

Antalyalogy
17-04-2010, 08:26
Kule gergimiz de geldi.Takarız İnşAllah bugün...

Bitmiş hali böyle olacak;

http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00214.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00224.jpg

Antalyalogy
17-04-2010, 09:09
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00205.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00206.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00207.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00208.jpg

Then removed the brace so the holes could be drilled properly.
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00209.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00210.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00211.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00212.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00213.jpg

The drilling itself took about an hour and went through 4 drill pieces!

Then the brace was bolted in place with 4 bolts either side.
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00214.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00215.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00216.jpg

Then the plastic covers were put back and sections cut out so that it looks as factory as possible!
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00217.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00218.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00219.jpg

Then I put the wiper blades back on and the last section of plastic cut...
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00220.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00221.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00222.jpg

Tony using his sofisticated work surface to cut the areas out...
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00223.jpg

The final product!
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00224.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00225.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y264/x18jay/brace/DSC00226.jpg

Antalyalogy
17-04-2010, 10:43
Evet sonunda EP6TDS lar da 300+ oluyor artık..

http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=219

douu
17-04-2010, 10:53
benim akrabam var ben gelirim sadece yakıt masrafım olur, öğrenci spec :D

eşlik ederim emrah sana :D

Antalyalogy
17-04-2010, 12:20
Abi insanlar neden böyle fırsatçılık yapıyorlar anlamıyorum ya..

Dedim ki satıcıya başka arkadaşlar da alabilir var mı gerisi bir de alt kule gergisi de fiyat alalım diye ne yazmış? :(:(

üründen getirme imkanımız tabiki var ama siz şanslı olduğunuz için bu fiyata alabildiniz...bundan sonra bu gergiyi alacak arkadaşlar sizin kadar şanslı olmayacak malesef...size verdiğimiz kule gergisi istanbulu ayağa kaldırdı fiyat açısından...fiyatları yükseltmek zorunda kaldık...

ekteki ianınıza baktım araştırıp size bilgi vereceğim...

saygılar...