Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
orhan_guney
31-03-2014, 12:09
çokmu yere yakın ? resmi varmı ? bende muaneye gidicem.
Biraz önce muayeneden çıktı araba ve geçirmediler, geçirmeme sebepleri ise arabanın üzerinde 18 inç jant olmasıymış. ettiğim küfürün haddi hesabı yok geçirmemek için herşeyi yapıyolar. arabanın orjinal jantları yok bende neyle değiştiricem nasıl olacak bilmiyorum elinde 17lik jant lastik olan varmı muayenelik söküp taksam?
birşey daha öğrendim bugün
arjantin'de ki 207gti'lar 6ileri şanzımanla çıkıyormuş
E-tuners :: Tuning :: Peugeot 207 RC 1.6T - Stage 5 - BiGTurbo + WAI Kit + 6TH GearBox by Etuners Argentina (http://www.e-tuners.com/index.php?s=13&t=432)
brocuğum,207 gt nin tr ye ithalatı durmasaydı onlarda 6 ileri gelecekti.
yurt dışında satılan 6 ileri şanzımanlı araçlar euro 5 motora ve 156 hp güce sahip.
güncel olarak satılan rcz 1.6 thp 156 hp manuel araçla aynı keza 208 allure 1.6 thp ilede aynı
Low-Rider
31-03-2014, 12:13
söküp hortumların içine bak benimkisi paran parça olmuşdu sıcakdan erimiş yırtılmış içden hep dışdan temiz gibi duruyor.
hafta sonu sanayide bakıcaz, can sıkıcı durum hakkaten
anasını satim 2bar basıyoruz sanki ne dayanıksız malzemelermiş
çokmu yere yakın ? resmi varmı ? bende muaneye gidicem.
yere yakın değil coilover var arabada yükseltip girdim ama orjinali 17 inç olan arabaya 18 inç jant taktığım için bıraktılar ilk defa böyle saçma bişey gördüm
orhan_guney
31-03-2014, 12:22
çok saçmalamış yanii nerde bu muane istasyonu ? daha önce ben farklı araba götürdüm jantarı oem 16 aracda 18 vardı pendıkden gecdi.
yere yakın değil coilover var arabada yükseltip girdim ama orjinali 17 inç olan arabaya 18 inç jant taktığım için bıraktılar ilk defa böyle saçma bişey gördüm
çok saçmalamış yanii nerde bu muane istasyonu ? daha önce ben farklı araba götürdüm jantarı oem 16 aracda 18 vardı pendıkden gecdi.
Bende daha once cok oyle gectim bu sefer tuzlaya gittim kılın birine denk geldim 2 kisi incelediler arabayı kusur bulmak icin herseyi yaptılar isin kotusu 17 inc jant lastigim yok
orhan_guney
31-03-2014, 14:15
bence her hangi bir yere gir kirala ben öyle yapmışdım vtec satarken lastıkler kötü dedi girdim lastikçiye 100 TL verdim muaneden geri geldim 2 saat sonra geri verdım .
Bende daha once cok oyle gectim bu sefer tuzlaya gittim kılın birine denk geldim 2 kisi incelediler arabayı kusur bulmak icin herseyi yaptılar isin kotusu 17 inc jant lastigim yok
bence her hangi bir yere gir kirala ben öyle yapmışdım vtec satarken lastıkler kötü dedi girdim lastikçiye 100 TL verdim muaneden geri geldim 2 saat sonra geri verdım .
abi o kadar para verdikten sonra muameleciye veririm çok masraflı oluyor
İstanbulStock
01-04-2014, 07:22
abi o kadar para verdikten sonra muameleciye veririm çok masraflı oluyor
ist pendık yakınlarındaysan eger gullubaglara randevu al tanıdık muamelecım var 150 lıraya halledıo
beyler naapıyosunuzz......kimseden ses yok hayırdırr???? gizli spec yok :) :)
orhan_guney
01-04-2014, 10:32
herkes yolunda :)
beyler naapıyosunuzz......kimseden ses yok hayırdırr???? gizli spec yok :) :)
işler güçler araba yatışta anca hafta sonları coolerlarda kargolanmış ekrem dün akşam foto gönderdi. bekliyoruz bakalım :)
ist pendık yakınlarındaysan eger gullubaglara randevu al tanıdık muamelecım var 150 lıraya halledıo
Simdi muayene tekrarı oldugu icin yine tuzlada girmem gerekiomus bu sekilde kusurlu hali ile gecirebilirmi?
Simdi muayene tekrarı oldugu icin yine tuzlada girmem gerekiomus bu sekilde kusurlu hali ile gecirebilirmi?
Geçirmemelerine üzüldüm Hakan ben o şekliyle geçtim çünkü enteresan işler yapıyorlar gerçekten.
Buarada geçmiş olsun az kalsın araba yanıyormuş galiba:eek:
İstanbulStock
01-04-2014, 11:05
onun bı suresı var o sureyı gecırırsen tekrar para odeyıp gırmen gerekır bılgın olsun
muayene tekrarının 1 ay süresi var tekrar gelip eksiğini giderdiğini göstermen gerekiyo farklı bi istasyona gidince kabul ederlermi tekrarı yoksa yine muayene ücreti alırlarmı bilmiyorum ama aynı yere gitmekte fayda var. tanıdık jant lastikçin varsa rica et kendi jantlarını oraya bırak 17 taksın emanet varsa elinde çıkma göster geri tak, sök tak parasına bitirirsin.
Geçirmemelerine üzüldüm Hakan ben o şekliyle geçtim çünkü enteresan işler yapıyorlar gerçekten.
Buarada geçmiş olsun az kalsın araba yanıyormuş galiba:eek:
Sorma ya sinemadaydım cıktım arabayı park ettigim yere geldim bnm arabanın yanındaki araba yanıp kül olmus Allahtan benim arabada hic bisey yoktu verilmis sadakam varmıs şok gecirdim resmen her zaman kadıkoye geldigimde oraya bırakırım arabayı
muayene tekrarının 1 ay süresi var tekrar gelip eksiğini giderdiğini göstermen gerekiyo farklı bi istasyona gidince kabul ederlermi tekrarı yoksa yine muayene ücreti alırlarmı bilmiyorum ama aynı yere gitmekte fayda var. tanıdık jant lastikçin varsa rica et kendi jantlarını oraya bırak 17 taksın emanet varsa elinde çıkma göster geri tak, sök tak parasına bitirirsin.
Farklı istasyon olmuyor isin kotusu muayene cıkısında teknisyenle tartıstım kufur edip cıktım artık nası gecerim bilmiorm
Farklı istasyon olmuyor isin kotusu muayene cıkısında teknisyenle tartıstım kufur edip cıktım artık nası gecerim bilmiorm
Başka bi arkadaşına ver arabanı tanımasın :) tekrar gittiğinde inşallah aynı kişi denk gelmez kıllık olsun diye muayeneni yakmasında uğraşıp durma. Bende ruhsatta kişi sayısından kaldım yasa değişmiş 4 kişi gözüken araba 2011'de ilk girdim aynı ruhsatla geçti. 2013'te ikinci muayenemde bana 2008'de yasa değişti diyo 5 olmuş sürücüyüde dahil etmişler bende tartışmıştım biraz ama bişey yapamıyosun işte ruhsatın yaprağı değişti halloldu çalıştığım için ben uğraşamıycam diye muameleci arkadaşıma verdim halletti sağolsun.
Ekrem cooler geldi eyvallah kardeşim aldığım gibi montaja götürüyorum sıkıldım artık yürütelim arabayı :)
Taze cooler
http://i62.tinypic.com/4shetz.jpg
Low-Rider
01-04-2014, 12:37
hadi hayırlı olsunn
bizde bekliyoruz bakalım
Ekrem cooler geldi eyvallah kardeşim aldığım gibi montaja götürüyorum sıkıldım artık yürütelim arabayı :)
Taze cooler
http://i62.tinypic.com/4shetz.jpg
ilk şanslı belli oldu :D
orhan_guney
01-04-2014, 12:44
hadi gözünüz aydın agalar :)
abi şimdi kargo geldi teslim aldım :D emeği için ekreme teşekkürlerimi sunuyorum sağolsun.
Bostancı sureyya ustanın telefonunu verebilcek birileri varmı?
abi şimdi kargo geldi teslim aldım :D emeği için ekreme teşekkürlerimi sunuyorum sağolsun.
2. şanslı da belli oldu :icon_tup:
http://i59.tinypic.com/2zg8e42.jpg
http://i57.tinypic.com/34ik75y.jpg
tekrar teşekkürler ekrem en kısa sürede montaja girişcez kısmetse artık :icon_tup:
Benimki geldi mi acaba. Bak merak sardi :)
Low-Rider
01-04-2014, 14:16
orj seat sport'ta çıkışlarn iç tarafı bu şekilde
flow'da ne kadar farkeder acaba :soru:
http://www.etuners.gr/gr/technical_presentations/seatibizacupraintercooler/intercoolerseatibizacupra-plainiphoto.JPG
onursoytam
01-04-2014, 15:16
güzelce benzin ile yıkanmadan takmayın sakın :))
hatta 5.enjektör gibi intercooler a benzin damlatılsa benzin kokulu buz gibi hava süper olur :)
sonra methanoller çöpe
güzelce benzin ile yıkanmadan takmayın sakın :))
direk takılmamasımı gerek başka yapmamız gereken bişey varmı acaba ?
orhan_guney
01-04-2014, 15:25
2 litre benzın alıcan guzelce tabanca ile yıkıycaksın içini dışını bol miktarda, daha sonra sessiz bir ortamda evde yani intercoolerı salla içinden kesinlikle ses gelmemesi lazım çapak somun filan hiç belli olmaz. garantili iş herzaman iyidir.
onursoytam
01-04-2014, 15:29
yarım şar litre benzin ile 5 tekrarda temizlik yapılması en mantılısı bence
kaçak göçek varmı kontrol edin
Eyup Duygun
01-04-2014, 15:30
Beyler ısınıze karısmak gıbı olmasın ama seat sport cooler bır ıse yaramıyor.
Kendı tecrübelerımden anladıgım bu sekılde.Seat sportlu 1.9 tdi dynoda 3-4 basmada 10hp kaybedıyor.
Kac kere patlak verdı ayrıca gercı bızım basınclar yuksek sıze gore bıraz ama soylemek istedım..
Kendı aracımda baska cooler var 3-4 basmada cok stabıl.
onursoytam
01-04-2014, 15:31
her roll denemesi öncesi coolar ı 50 gr benzin damlatılsa 4 denemede harika sonuçlar verir :)
2 litre benzın alıcan guzelce tabanca ile yıkıycaksın içini dışını bol miktarda, daha sonra sessiz bir ortamda evde yani intercoolerı salla içinden kesinlikle ses gelmemesi lazım çapak somun filan hiç belli olmaz. garantili iş herzaman iyidir.
bilgi için sağolun temizliğini kontrolünü yaparım koyarım kenara, dirsekleri bulursam bu cumartesi yaparım montajı yoksa haftaya artık bekliycez.
orhan_guney
01-04-2014, 15:38
ilk defa senden duydum eyüp, seat sport hakkında olumsuz yorum,gerek yurt içi gerekse yurt dışında çok fazla basınçlar uyguluyanlar var bu intercoolera, Özgür başkan görünce yazar büyük ihtimal o daha çok iyi biliyor bu intercoolerı daha deneyimli.
Kendı tecrübelerımden anladıgım bu sekılde.Seat sportlu 1.9 tdi dynoda 3-4 basmada 10hp kaybedıyor.
Kac kere patlak verdı ayrıca gercı bızım basınclar yuksek sıze gore bıraz ama soylemek istedım..
Mehmet Gazihan
01-04-2014, 15:44
Kendin söylüyorsun Eyüp,
Dynoda....
160kmh ile giderken aracın önünden giren havayı, Dynoda durduğu yerde ne kadar simüle edebilirsin ki..
Uğraştığın Ibiza 1.9 TDI ın Orjinal Coolerı ile yolda gazlarken 80C IAT lardan, SS Cooler ile 35leri geçmiyordu..
Valla ben bizzat kendim denedim.
Hava -1,0 derece de 4. vitesin sonunda 68-70 derece sıcak hava çekiyordu stock coolerla.
Seatsportla hava 11 dereceyken 4. vitesin sonunda max. 34 derece sıcak hava çektim.
Herhalde işe yaramıştır diye düşünüyorum. ;)
dragon07
01-04-2014, 16:01
bizim araçların intercoolerlarının dörtgen şeklindeki çikolatalar kadar oldugunu düşününce bunlar bize ilaç gibi geliyorr :))
onursoytam
01-04-2014, 16:03
bizim araçların intercoolerlarının dörtgen şeklindeki çikolatalar kadar oldugunu düşününce bunlar bize ilaç gibi geliyorr :))
Teklif im son 1 gün :cool:
dragon07
01-04-2014, 16:07
moruk dün verdigim fiyat dünde kaldı bugün hspladım üste 18 alırım ahaha :D
Eyup Duygun
01-04-2014, 16:09
Evet mevzu dynoda gerceklesıyor.Soylede bı durum var dynoda benım coolerım ısınmıyor otobanda demekkı seatsportdan ne kadar daha fazla verımlı ?
Bu arada seatsport yırtdan da bızzat gordum.Belkı tamırlıydı veya saglamdı bılemıcem.
@s7158 Dostum sen yanlıs anlamıssın benı ıse yaramamıstır demedımkı.Cok ıyı bır cooler degıl demek ıstedım.
onursoytam
01-04-2014, 16:10
moruk dün verdigim fiyat dünde kaldı bugün hspladım üste 18 alırım ahaha :D
18 den bile kağrım varda neyse ozaman moruk auhsuahsusah
@s7158 Dostum sen yanlıs anlamıssın benı ıse yaramamıstır demedımkı.Cok ıyı bır cooler degıl dedım.
Okey anlaşılmıştır. :icon_tup:
veeee montaj yarın başlarrrr......
Başka bi arkadaşına ver arabanı tanımasın :) tekrar gittiğinde inşallah aynı kişi denk gelmez kıllık olsun diye muayeneni yakmasında uğraşıp durma. Bende ruhsatta kişi sayısından kaldım yasa değişmiş 4 kişi gözüken araba 2011'de ilk girdim aynı ruhsatla geçti. 2013'te ikinci muayenemde bana 2008'de yasa değişti diyo 5 olmuş sürücüyüde dahil etmişler bende tartışmıştım biraz ama bişey yapamıyosun işte ruhsatın yaprağı değişti halloldu çalıştığım için ben uğraşamıycam diye muameleci arkadaşıma verdim halletti sağolsun.
Yani benim ruhsatta 4 kisilik yazdigi icin .iki tuttuk oyle mi ? Mantik mi bu 4 kisi binebiliyo toplamda 4 tane kemer yokmu.
Aksam aksam gerildim yine ak
Yani benim ruhsatta 4 kisilik yazdigi icin .iki tuttuk oyle mi ? Mantik mi bu 4 kisi binebiliyo toplamda 4 tane kemer yokmu.
günaydın :) serdar kemer sayısı sayılıyo bende 5 tane kemer var rc lerde arkada ortada koldayama gibi bişey vardı galiba kemer olmaması gerek oyüzden sizde sorun olmaz :icon_tup:
montajdan fotoğraf isterük:D
herkez coolerlarına kavuştu,ortam baya sessiz:)
yokmu activite yapan:D
Low-Rider
02-04-2014, 13:21
herkes değil :D
Ustaa forge filtre kiti yapiliyor,cooler borulari yapiliyor aksama biter umarim :) fotolar yarina :D
herkes değil :D
hımmm:soru::D
orhan_guney
02-04-2014, 13:53
forge filtre kitinin örneği varmı kanka ?
Ustaa forge filtre kiti yapiliyor,cooler borulari yapiliyor aksama biter umarim :) fotolar yarina :D
Low-Rider
02-04-2014, 14:15
göktan iban at o zaman abicim boru ücretini geçelim
Aynen Goktan ben de bi iban aliyim
ramazan ustaya söyleyiver montaj yaparken adım adım fotolasın:)
artık geçmez oldun benim evin oradan,yada denk gelmiyosun:D
forge filtre kitinin örneği varmı kanka ?
Kanka sen iste yeterki yaptırırız
göktan iban at o zaman abicim boru ücretini geçelim
yazıyorum kanka
Aynen Goktan ben de bi iban aliyim
:icon_tup:
ramazan ustaya söyleyiver montaj yaparken adım adım fotolasın:)
ok abiii
artık geçmez oldun benim evin oradan,yada denk gelmiyosun:D
abi rahatsız etmek istemiyorum ***** :o
iban : TR790011100000000045694234 / RAMAZAN ERSOY / FİNANSBANK
byspeedman
02-04-2014, 18:27
Ozgur,Hakan,Onur Dilaver,Emir yarin kargolariniz cikiyor mini sorun giderildi.
Doğum işlerinden dolayi uzak kaldım mazur görün. Minik Aslanla uğrasiyorum abileriii :) :)
byspeedman
02-04-2014, 18:28
Hadi bakalim Göktan sonuçlari bekliyoruz
Hadi bakalim Göktan sonuçlari bekliyoruz
bro bugün coolerı taktık yarında forge filtre kitini bitiricez nasipse...
Low-Rider
02-04-2014, 18:55
Ozgur,Hakan,Onur Dilaver,Emir yarin kargolariniz cikiyor mini sorun giderildi.
Doğum işlerinden dolayi uzak kaldım mazur görün. Minik Aslanla uğrasiyorum abileriii :) :)
bro ellerine emeğine sağlık
boşver bebiş iyi olsunda biz geç alalım
Daha bugun aynisi basima geldi ama tersi. Ruhsatta 5 koltuk sayisi yaziyor ama aracta 4 kemer bulunuyor. Muaynede sikinti oldu. Resmen sinir etmekten baska bise yapmiyorlar. Isimiz gucumuz yoksa bunla ugrascaz!!!
byspeedman
02-04-2014, 19:14
bro ellerine emeğine sağlık
boşver bebiş iyi olsunda biz geç alalım
:icon_tup::icon_tup:
millettt neler yapıyosunuzzz??? durgunuz bu aralar???
sen ne yapıyon asıl brom :D hani resimler?
resimleri bi dahaki ay ekler bizimki:D
kanka bitmek üzere
resimleri bi dahaki ay ekler bizimki:D
akşama bitecek abi,gece yüklerim gecikmem söz :D
beyler herşey bitmek üzere,boost boruları,cooler boruları,forge filtre kiti......akşama fotolar...bu arada wideband takıldı,boost saati takıldı :) yazılımıda güncellersek oldu bu iş :)
beyler herşey bitmek üzere,boost boruları,cooler boruları,forge filtre kiti......akşama fotolar...bu arada wideband takıldı,boost saati takıldı :) yazılımıda güncellersek oldu bu iş :)
bakalım nasıl bi gt çıkıcak ortaya:D
herkese selamlar...hazır ve al tak şekilden boost borularını nerden te kimden temin edebiliriz ?
birde açık hava filtresi takmak için ara boru lazım.
herkese selamlar...hazır ve al tak şekilden boost borularını nerden te kimden temin edebiliriz ?
Senin ilacin göktan ;)
Senin ilacin göktan ;)
şimdi pm attım.umarım elinde vardır
Low-Rider
03-04-2014, 18:51
ygt plaka kırmızı rc gördüm bugün buradan mı
FT plaka beyaz RC burda mı ?
bakalım nasıl bi gt çıkıcak ortaya:D
Ustaa merakla beklemedeyim bende.bu arada aksama bitiremedik son rutuslar yarina kaldi fotolar uarinn gelecek :)
Pm yi cvpladim
Senin ilacin göktan ;)
Aciyorum bi dukkan kanka kendim yapicamm ahahahah
Antalyalogy
03-04-2014, 22:51
Ustaa merakla beklemedeyim bende.bu arada aksama bitiremedik son rutuslar yarina kaldi fotolar uarinn gelecek :)
hımm bana tanıdık geldi bu durum :D:D:D:D
Ankarada'ki 34 RED plaka'lı GT nin kaza boya durumunu bilen varmı ?
banadaaa:D:D:D:D
günaydın 207 ahalisi :)
aracımda şöyle bir arıza lambası yaktı ve performans baya düştü.
http://i60.tinypic.com/fbw9s2.jpg
kitapçıkta " full engine power is not avaible " yazıyor.
araç sanki kendini kıstı, 2. viteste bile sarmıyor. sanki 0,5 bara sabitlemiş sürekli öyle gidiyor gibi.
bilgisi olan var mıdır acaba ?
Low-Rider
04-04-2014, 07:38
elektrovana geliyor direk aklıma, araba neredeyse atmosferiğe dönüyor çünkü
Özgür arkadaşımıza katılıyorum. Büyük ihtimal elektrovana.
Usta herhangi bir arıza ışıgı yaktığı zamanda araba otomatikman kendini korumaya alıyor zaten yani beyinden arızaların referanslarına bakmak lazım map sensörü vs vs hepsi olabilir.
aynen öyle, şuan araba atmosferik gibi. turbonun basıncının gelişi hiç hissedilmiyor. Lineer bir şekilde devirleniyor araba.
Usta herhangi bir arıza ışıgı yaktığı zamanda araba otomatikman kendini korumaya alıyor zaten yani beyinden arızaların referanslarına bakmak lazım map sensörü vs vs hepsi olabilir.
makineden arızaya baktık ama compressor pressure is low diyor.
makineden arızaya baktık ama compressor pressure is low diyor.
Tamamdır işte basınçla ilgili bir sıkıntı olduğunda korumaya alır direkt.
brolar gunaydin..
Elektrovana arizasinda arac isik yakmiyor! Sorun baska biseyde olabilir..
Bu arada herkez logolarini aldi ama hic resim yok ;)
araç sanki kendini kıstı, 2. viteste bile sarmıyor. sanki 0,5 bara sabitlemiş sürekli öyle gidiyor gibi.
Valla suan aynı muhabbet bndede var yanıyor. Gecen arıza okudugumda p2099 vrrmıstı düşük basınc sanırım. Sarmayı bırak Araba hıc gıtmıyor. :) bugun bakacagım sorunun ne olduguna haber verırım burdan.
Low-Rider
04-04-2014, 08:28
brolar gunaydin..
Bende ışık yaktı korumaya geçti ve atmosferiğe döndü neredeyse araç.
2 elektrovana var birinde yakmıyor olabilir
orhan_guney
04-04-2014, 08:28
http://i.hizliresim.com/nPVMmB.jpg (http://hizliresim.com/nPVMmB)
http://i.hizliresim.com/nPVMmB.jpg (http://hizliresim.com/nPVMmB)
Gonzi ters yapıstırmıssın :P
orhan_guney
04-04-2014, 08:34
farklı olmak güzeldir, gonzi.
Gonzi ters yapıstırmıssın :P
Low-Rider
04-04-2014, 08:37
http://i.imgur.com/0XwnKEi.jpg?1
http://i.imgur.com/tYp2ro3.jpg?1
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1970662_10152186099583241_1169012149_n.jpg
banadaaa:D:D:D:D
insanın adının çıkacağına.............. :D:D:D:D:D
arkadaşlar bu arada kim ne istiyorsa (boost boruları,forge filtre kiti,cooler boruları,egsoz boruları vs) liste yapalım,alta alta devam etsin...ramazan usta soruyor :) hepsi bir yapılıp bitsin.peşin para gönderen arkadaşlarda vardı yazarlarsa sevinirim...
Low-Rider
04-04-2014, 08:44
Göktan,
Ben cooler borusu istiyorum, parayı göndericem bugün ama bir foto göreydik :D
insanın adının çıkacağına.............. :D:D:D:D:D
atalarımız boşuna dememiş:D:D
takılıyoruz oğlum:)
Göktan,
Ben cooler borusu istiyorum, parayı göndericem bugün ama bir foto göreydik :D
kanka bugün parlatılıyolar akşama ayna gibi fotolar burada olacak...
atalarımız boşuna dememiş:D:D
takılıyoruz oğlum:)
ustaaaaa seviyorum siziiii :D:D:D
liste alt alta devam etsin dağılmasın liste arkadaşlar
1-LOW-RİDER ÖZGÜR- boost boruları boruları
1-LOW-RİDER ÖZGÜR- boost boruları boruları
2-Can_ank -boost ve cooler (odendi)
Devam........
arkadaşlar bu arada kim ne istiyorsa (boost boruları,forge filtre kiti,cooler boruları,egsoz boruları vs) liste yapalım,alta alta devam etsin...ramazan usta soruyor :) hepsi bir yapılıp bitsin.peşin para gönderen arkadaşlarda vardı yazarlarsa sevinirim...
Abi ben cooler boruları ve boost boruları istedim paralarını pesin gondermistim
Low-Rider
04-04-2014, 09:04
hacı benim ki cooler borusu, boost borusu yok
orhan_guney
04-04-2014, 09:07
forge filtre borusu parasını öğrenemedik kanka :D
[QUOTE=GOKTAN;7408384]liste alt alta devam etsin dağılmasın liste arkadaşlar
1- LowRider Özgür cooler borusu
2- Can_ank cooler ve boost ( ödendi)
3- Hakan-N cooler ve boost boruları ( ödendi)
Low-Rider
04-04-2014, 09:16
göktan 150TL gönderdim verdiğin iban'a
1- LowRider Özgür cooler borusu ( ödendi)
2- Can_ank cooler ve boost ( ödendi)
4- crpt cooler boruları
İstanbulStock
04-04-2014, 11:26
aynı sorun bende oldu sankı arac 100 beygır gıbı gitmıyor demı elektrovanalarını değiştinmi iş bitti oda işçilik dahil 500 550 lira gibi bi rakam tutuyor
İstanbulStock
04-04-2014, 11:27
brolar gunaydin..
elektrovana da yakıyor yenı geldı başıma
İstanbulStock
04-04-2014, 11:28
http://i.imgur.com/0XwnKEi.jpg?1
http://i.imgur.com/tYp2ro3.jpg?1
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1970662_10152186099583241_1169012149_n.jpg
maşallah çok yakışmış kimden ve nekadara temin edebiliriz
maşallah çok yakışmış kimden ve nekadara temin edebiliriz
antalyalogy özgürle irtibata geçebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam 1 yada 2 takım kalmıştı elinde
Low-Rider
04-04-2014, 11:57
aynı sorun bende oldu sankı arac 100 beygır gıbı gitmıyor demı elektrovanalarını değiştinmi iş bitti oda işçilik dahil 500 550 lira gibi bi rakam tutuyor
Servistemi yaptırdın?
Ne yaptın kardesım senya şuan elektrovana servis fıyatı 100 tl. 450 tl işçilikmi cerdin ?
Low-Rider
04-04-2014, 12:31
Ne yaptın kardesım senya şuan elektrovana servis fıyatı 100 tl. 450 tl işçilikmi cerdin ?
ikisini birden değiştirse maksimum 200 parça fiyatı, banada çok yüksek geldi o yüzden serviste mi yaptırdın diye sordum
peki makineye bağlayınca arıza açıklamasında ne yazıyordu ? çünkü bende
"full engine power not avaible" ve "turbo actuator failure" gibi birşey yazıyor.
ikisini birden değiştirse maksimum 200 parça fiyatı, banada çok yüksek geldi o yüzden serviste mi yaptırdın diye sordumdiğer vana dedıgın be brom 1922v6 diğeri v9 mu. Onunla alakalı bişi yokki o yag basıncı
Low-Rider
04-04-2014, 13:12
diğer vana dedıgın be brom 1922v6 diğeri v9 mu. Onunla alakalı bişi yokki o yag basıncı
etuners sitesinde bir elektrovanadan daha bahsediyor benzin geri dönüşü ile ilgiliydi sanırım basınç problemine yol açabilir diye ama asıl büyük arızayı yapan diğeri tabi
Low-Rider
04-04-2014, 13:13
ekrem kardeşim herşey için çok teşekkürler, kargom geldi
silikon borular gelsin montajdayım
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/p600x600/10009787_10152189675453241_1942483725_n.jpg
ekrem kardeşim herşey için çok teşekkürler, kargom geldi
silikon borular gelsin montajdayım
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/p600x600/10009787_10152189675453241_1942483725_n.jpg
Hayirli olsun brolar. Ozgur knka cooler takmadan deniyelim qtp icin. Sonra takariz
Low-Rider
04-04-2014, 14:05
şu kaçak problemini çözeyimde bir daha baktıramadım arabaya
cooler için silikon boruları nerden bulabilirim bilen varsa bi yardım etsin?
Ebay en kolayi :)
ne yazıpta arattıracam ölçüleri ney vs hiç bişey bilmiorm link falan varsa pas geçen olursa kral olur
İstanbulStock
04-04-2014, 15:16
Servistemi yaptırdın?
hayır servise gıttım salak salak şeyler soyledıler yok turbo tımerdan yapabılır soktur getır öyle bır bakalım dedım bu servısten cacık cıkmaz ozel bıryere gıttım
İstanbulStock
04-04-2014, 15:18
valla 2 adet var elektrovana 3 yere bırden fıyat sordum sadece parça fıyatı 220 lıra 400 lıraya sadece parçaları aldım 150 de işçilik verdım
orhan_guney
04-04-2014, 15:18
120 TL iki tanesi 2,8 barkadar dayanıyor. anadolu yakasında.
cooler için silikon boruları nerden bulabilirim bilen varsa bi yardım etsin?
İstanbulStock
04-04-2014, 15:20
ikisini birden değiştirse maksimum 200 parça fiyatı, banada çok yüksek geldi o yüzden serviste mi yaptırdın diye sordum
valla ben 3 yerden fıyat aldım hatta maslaktakı paris peugeot aradım ordan fıyat aldım sonra maslak berke oto aradım parça fıyatlarını tek tek sordum acaba yaptırdıgım yer fıyatı fazla mı soyluyor dıye elektrovana sadece 1 tanesıne 220 lıra dedı 190 bırakırım dedı
İstanbulStock
04-04-2014, 15:23
peki makineye bağlayınca arıza açıklamasında ne yazıyordu ? çünkü bende
"full engine power not avaible" ve "turbo actuator failure" gibi birşey yazıyor.
valla bana soyledıgı ıkı adet elektrovana mar bırı aşagıda ıkısıde degıstı bende valla arızada tam ne yazıyor hatırlamıorum ama basınç hatası verıodu arac 3 bın devırı geçınce motor kendını korumaya alıyordu ama bazende 3 bındevıre kadar hızlanıyor sonra kesıyor kendını
orhan_guney
04-04-2014, 15:37
usta şu aracını iyi bir ustaya götürsene bostancıda harun ustaya veya paşaoğluna çok çekdin vallaha hep bir ufak tefek problemlerle uğraşıyorsun ;)
valla bana soyledıgı ıkı adet elektrovana mar bırı aşagıda ıkısıde degıstı bende valla arızada tam ne yazıyor hatırlamıorum ama basınç hatası verıodu arac 3 bın devırı geçınce motor kendını korumaya alıyordu ama bazende 3 bındevıre kadar hızlanıyor sonra kesıyor kendını
Low-Rider
04-04-2014, 15:39
valla ben 3 yerden fıyat aldım hatta maslaktakı paris peugeot aradım ordan fıyat aldım sonra maslak berke oto aradım parça fıyatlarını tek tek sordum acaba yaptırdıgım yer fıyatı fazla mı soyluyor dıye elektrovana sadece 1 tanesıne 220 lıra dedı 190 bırakırım dedı
parçadan geçirmişler
http://i.imgur.com/MlwR3V3.jpg
valla 2 adet var elektrovana 3 yere bırden fıyat sordum sadece parça fıyatı 220 lıra 400 lıraya sadece parçaları aldım 150 de işçilik verdım
Valla krdesin bnde 5 dk once aldim elktrvana 1922v6 fiyat 90 tl.
190 liraya aldığım dediği elektrovana dumpvalve'dir
Low-Rider
04-04-2014, 15:52
fatura üzerinde ki ürün kodlarına baksın o zaman netleşir olay
GOKTAN´isimli üyeden Alıntı
1-LOW-RİDER ÖZGÜR- boost boruları boruları (ödendi )
4- crpt cooler boruları
5-Reeojen-Yunus- Cooler , boost ve filtre kiti tüm borular (ödendi)
190 liraya aldığım dediği elektrovana dumpvalve'dir
%90 odur. Ama 2 adet degismis ikiside ayni fiyattan
FT plaka beyaz RC burda mı ?
arkadaşım
Valla suan aynı muhabbet bndede var yanıyor. Gecen arıza okudugumda p2099 vrrmıstı düşük basınc sanırım. Sarmayı bırak Araba hıc gıtmıyor. :) bugun bakacagım sorunun ne olduguna haber verırım burdan.
P0299 hatası genelde 1922V6 kodlu elektrovanasından kaynaklanıyor
Antalyalogy
04-04-2014, 17:15
Sıcak sıcak :D
https://lh5.googleusercontent.com/sz-cfByj1ramwRylGsTW8c1B44RXIfXoUEZ_A-x98Ek=w700-h525-no
https://lh4.googleusercontent.com/-Hp5LgRIhRGA/Uz7Me_2ZWeI/AAAAAAAABFs/-bBG_OtFZvk/w394-h525-no/IMG-20140404-WA0005
https://lh6.googleusercontent.com/-JoVrq4KkLSo/Uz7MhoLc8ZI/AAAAAAAABF0/kGy-BjWDM3I/w394-h525-no/IMG-20140404-WA0004
https://lh5.googleusercontent.com/-fhwH3JQIgsA/Uz7MjQKQ-qI/AAAAAAAABF8/emiHvhUkyzk/w394-h525-no/IMG-20140404-WA0003
https://lh4.googleusercontent.com/-rSEVEuVRhvU/Uz7Ml81NAxI/AAAAAAAABGE/m_Dr2AmytCI/w394-h525-no/IMG-20140404-WA0002
Bir saat once ramazan ustanin yanindaydim canli canli gordum goktan brom masallah
Ordanda mehmet ustaya gittim birde ne goreyim benim araba orda:)
Low-Rider
04-04-2014, 18:09
mallar güzel
göktan'ın kafasını şişirdim baya :D
arkadaşım
P0299 hatası genelde 1922V6 kodlu elektrovanasından kaynaklanıyor
Suan 0299-2262-2603 var kayitli sildim bakacagim tekrar deneyip
şu hatalar adamı arabadan soğutuyor arkadaş :mad::mad:
Antalyalogy
04-04-2014, 19:43
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/180948-207-rc-big-turbo-mafia-team-leader.html#post7409443
Problemi çözdük arkadaşlar, hiç beklenmedik biryerden çıktı :)
dumpvalf için vakum aldığımız plastik T boru kırılmış, onu değiştirdik yılan gibi oldu :D
İstanbulStock
04-04-2014, 21:01
fatura üzerinde ki ürün kodlarına baksın o zaman netleşir olay
p.tesı bır gıdıp faturayı alıyım ozaman netleşir
Low-Rider
04-04-2014, 21:05
Problemi çözdük arkadaşlar, hiç beklenmedik biryerden çıktı :)
dumpvalf için vakum aldığımız plastik T boru kırılmış, onu değiştirdik yılan gibi oldu :D
iyi bari sevindim ucuz yırtmışsın :)
Rmw de egzantrik ,yay vs.. cikmiş .Tüm thplere olur kanimca birde egzantrik icin 9200 d/d okudum yanlis olabilir ,duzeltirim. Rmwmini facebook detaylar var.
emirarslan34
04-04-2014, 21:40
ugur gittinmi la eve olum şu örümcek olayına hala gülüyorum ya :D :D hahahahahha
ne göz varmış be kardeşim ya :D eşim diyor ben daha binmem o arabaya :D hahahah
kramp girdi ya karnıma :D
emirarslan34
04-04-2014, 21:42
özgür maşallah mallar boncuk hacı :D bana öyle geliyorkı sen alayımızın içinden geçiceksin aynı setup'da hacı :D
Low-Rider
04-04-2014, 21:50
özgür maşallah mallar boncuk hacı :D bana öyle geliyorkı sen alayımızın içinden geçiceksin aynı setup'da hacı :D
yok yauw onlar göktan'ın, ben cooler borusu alıyorum sadece
emirarslan34
04-04-2014, 21:57
yok yauw onlar göktan'ın, ben cooler borusu alıyorum sadece
biliyorum biliyorum hacı sana diyorum coolerin geldi , stock coolerle erkayın dibinde giden adam büyük intercooler ile neler yapar çooook merak ediyorum çook :D
öncesi sonrasını çok merak ediyorum kesinlikle yapın ya :o
biliyorum biliyorum hacı sana diyorum coolerin geldi , stock coolerle erkayın dibinde giden adam büyük intercooler ile neler yapar çooook merak ediyorum çook :D
öncesi sonrasını çok merak ediyorum kesinlikle yapın ya :o
Yapacigiz :D gecerse kankim gecsin ;)
detaylı fotolar sabaha detaylı yıkamadan sonra :)
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404173019.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404173201.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404221802.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404221919.jpg
Low-Rider
05-04-2014, 00:04
canımsın .
bro ramazan ustanın ellerine sağlık :)
detaylı bi temizlikten sonra bekliyorum fotoları
İstanbulStock
05-04-2014, 07:07
ugur gittinmi la eve olum şu örümcek olayına hala gülüyorum ya :D :D hahahahahha
ne göz varmış be kardeşim ya :D eşim diyor ben daha binmem o arabaya :D hahahah
kramp girdi ya karnıma :D
aynen kanka örümcek bile yatacagı yeri biliyor ama ben diyim arabayla en azından haftada bir 5 km yap çalışan demir paslanmaz misali fazla yatmasın ara sokaklarda gez en azından
emirarslan34
05-04-2014, 08:16
aynen yabancıya gitme :hahaha: merakla bekliyoruz :)
emirarslan34
05-04-2014, 08:22
aynen kanka örümcek bile yatacagı yeri biliyor ama ben diyim arabayla en azından haftada bir 5 km yap çalışan demir paslanmaz misali fazla yatmasın ara sokaklarda gez en azından
stage 3+ olmadan binmem :D paslansın sorun degil WD40 ile cila atarım :D :hahaha:
şaka maka zaman yok kanka işten geliyorum pertim..
konuyu bile zor takip ediyorum..
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404173019.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404173201.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404221802.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/04/04/20140404221919.jpg
Maşallah fevkaladenin fevkinde. :)
Gelsin basınçlar gelsin torklar.. :)
emirarslan34
05-04-2014, 09:24
GOKTAN'ım şu kırmızı çizgi ile belirtmş oldugum yer cok yüksek atmıs onu biraz daha motora yaklastırma şansınız varsa daha iyi olur diye düşünüyorum FORGE de bu kadar açık degil brom. onun dışında hepsi kitap..
http://i.hizliresim.com/rLBkvV.jpg (http://hizliresim.com/rLBkvV)
aynen yabancıya gitme :hahaha: merakla bekliyoruz :)kanka intercooler takipta ecu guncelleyim4-5 boy hizlanirim diye bakmayin olaya max 2 boy. Cunku bn yasadim bu sonucu sadece araban sicak ve sisme olayini ust seviyeden orta seviyeye cekiyorsun.
emirarslan34
05-04-2014, 09:36
Logo'lar için özgür abiye..
İntercooler için ekrem kardeşime sonsuz teşekkürler , o kadar işin gücün arasında birde bizle uğrastınız.. her emeyinizin karşılıgını bir borç biliriz. iyiki varsınız arkadaslar..
http://i.hizliresim.com/vzd2WD.jpg (http://hizliresim.com/vzd2WD)
http://i.hizliresim.com/b8AX7n.jpg (http://hizliresim.com/b8AX7n)
emirarslan34
05-04-2014, 09:41
kanka intercooler takipta ecu guncelleyim4-5 boy hizlanirim diye bakmayin olaya max 2 boy. Cunku bn yasadim bu sonucu sadece araban sicak ve sisme olayini ust seviyeden orta seviyeye cekiyorsun.
evet kanka haklısında stock coolerden ne kadar hava basınç geçebilirki yapısı boyutu belli sadece sıcak soguk ilişkisi degil.
2 boymu ?? TD05 ŞART :D :D ahh şu zamansızlık.........
İstanbulStock
05-04-2014, 09:51
stage 3+ olmadan binmem :D paslansın sorun degil WD40 ile cila atarım :D :hahaha:
şaka maka zaman yok kanka işten geliyorum pertim..
konuyu bile zor takip ediyorum..
valla gaza gelıorum borç fln dınlemıcem toplıyıp girişicem sonunda
emirarslan34
05-04-2014, 09:57
arkadaslar cooleri takmadan önce şu kırmızı ciygiyle belirttigim cemberi coolerin agzı aşşagı bakıcak şekilde polish leyin çünkü baya tırtık var orda havayı tutar orası. elinizle bakarsanız anlarsınız.
http://i.hizliresim.com/aqJQk5.jpg (http://hizliresim.com/aqJQk5)
http://i.hizliresim.com/QXE3bk.jpg (http://hizliresim.com/QXE3bk)
emirarslan34
05-04-2014, 10:07
valla gaza gelıorum borç fln dınlemıcem toplıyıp girişicem sonunda
sakin ol TYSON ım :D sen bunlara uyma :hahaha:
evet kanka haklısında stock coolerden ne kadar hava basınç geçebilirki yapısı boyutu belli sadece sıcak soguk ilişkisi degil.
2 boymu ?? TD05 ŞART :D :D ahh şu zamansızlık.........
Knka yazilim yapip ustune cooler ekleyip tekrar gunceleme ile cuprada 2 boy aldik.
Antalyalogy
05-04-2014, 10:32
Logolari alan arkadaslarim gule gule kullansin.Bugun denizliye bir takim daha gidecek volkan kardesime.uyeligi onaylanmadigi icin yazamiyor henuz.. :(
İstanbulStock
05-04-2014, 10:38
sakin ol TYSON ım :D sen bunlara uyma :hahaha:
kanka valla eylule kadar stoc gezıcez yapıcak bısey yok ama sen bana bır oz bulursan en hediyesınden alırım onu :d
GOKTAN´isimli üyeden Alıntı
4- crpt cooler boruları
4- crpt cooler boruları
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI..
Logolari alan arkadaslarim gule gule kullansin.Bugun denizliye bir takim daha gidecek volkan kardesime.uyeligi onaylanmadigi icin yazamiyor henuz.. :(
Denizli?
Volkan?
Hangi arac o, ANK le mans mi ?
Antalyalogy
05-04-2014, 17:20
Denizli?
Volkan?
Hangi arac o, ANK le mans mi ?
Ariyacakti seni, telefonunu Yalın dan alıp verdim ona..
Elektrovana 1922v6 bu parcanın baglantı şeması kimde var ? Mumkunse resımli. Hangsı nereye takıyoruz
aldatmaca
06-04-2014, 10:00
Gunaydin 3gundur istanbuldayim is dolayisiyla dun bagdat caddesinde yn lemans birde jb rc gordum selam olsun bu aksam donuyorum 2 hafta sonra aracla gelecem istanbullu arkadaslar cep birakirsa isterseniz musait olursanizgoruselim
Ariyacakti seni, telefonunu Yalın dan alıp verdim ona..
553 lu bi numara iki gun once aramis ama acmadim valla
Elektrovana 1922v6 bu parcanın baglantı şeması kimde var ? Mumkunse resımli. Hangsı nereye takıyoruz
BMW Teilekatalog ETK Online Mini Cooper S - Motor - Unterdrucksteuerung-Turbolader (http://bmwteilekatalog.info/Mini/P/R56N/Cou/Cooper%20S/ECE/L/N/2010/06/52162/11/11_4556)
4- crpt cooler boruları ve boost borulari (yeni eklendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI..
4- crpt cooler boruları ve boost borulari (yeni eklendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI
Boost borularının artı ve eksileri nelerdir arkadaşlar..
Birde bişe dikkatimi çekti..debriyaj pedalını ayağımla kendime doğru cektim gecen gün..pedal frenle aynı hızaya geldi..ve yukarlarda kavramaya başladı.. 1 ay önce baskı balata değiştiğinde de gene fren pedalının hizasındaydı..ama zamanla aşağı gitmiş.ve cok güzel olmuştu..debriyaj kendini otomatik olarak ayarlıyor o kesinde..pedal yüksekliğide bu ayarlamaya dahilmi ?
Antalyalogy
06-04-2014, 21:55
Boost borularının artı ve eksileri nelerdir arkadaşlar..
Birde bişe dikkatimi çekti..debriyaj pedalını ayağımla kendime doğru cektim gecen gün..pedal frenle aynı hızaya geldi..ve yukarlarda kavramaya başladı.. 1 ay önce baskı balata değiştiğinde de gene fren pedalının hizasındaydı..ama zamanla aşağı gitmiş.ve cok güzel olmuştu..debriyaj kendini otomatik olarak ayarlıyor o kesinde..pedal yüksekliğide bu ayarlamaya dahilmi ?
Boost borularının artısı orjinalinden daha iyi bir hava akışa sahip olması. Orjinalde turbo dan intercooler a giden boruda 3 adet hava cebi var (hava akış sesini kesmesi için yapılmış- kabin içi konfor için)
İntercooler dan emmeye giden boruda basık yapısı nedeni ile tamamen yuvarlak çaplı bir boruya göre daha kötü hava akışa sahip..
debriyaj konusunda bilgim yok maalesef..
Cevap icin tesekkurler..o zaman rahat hava akisi icin boost borusu degistirmek sart.
millletttttt neler yapıyoruuuzzzzzzzz ????????
:cool:
napalım ,senin temiz temiz fotoğraf eklemeni bekliyoruz,sonax saonrası:D
:cool:
napalım ,senin temiz temiz fotoğraf eklemeni bekliyoruz,sonax saonrası:D
ustaaa nazar değdi araba turhatta :(:(:( 1 hafta yokkk :(:(
abi nazarı değenin artık Allah nası biliyosa öle yapsın. Bitürlü başlayamadım coolera arabada oksijen sonda arızası veriyo üst sondayıda alt sondayıda değiştirdim bisüre düzgün çalışan araba tekrar korumaya alıyo kendini kafayı yedirtti :ofk::beuj::icon_wack
İstanbulStock
07-04-2014, 12:00
geçmiş olsun
Low-Rider
07-04-2014, 12:13
havalardanmmıdır nedir hepimizde ufak tefek sorunlar çıktı bu ara kezban spec oldu 207ler nazlanıyor :D
Sağolun ekremle kafa patlatıp duruyoz nedir nedendir diye yakın olsak yardımcı olacak belki ama çok uzağız yarın büyük ihtimal servise bırakıcam bakalım bulabilceklermi.
ustaaa nazar değdi araba turhatta :(:(:( 1 hafta yokkk :(:(
hayır olsun brom?
önemli birşey yoktur umarım:(
geçmiş olsun kardeşim..bi avuç civata her türlü düzelir..
ha bu arada seni bekliyoz borular geldiği gibi bişeler yapmaya başlıycaz :D
havalardanmmıdır nedir hepimizde ufak tefek sorunlar çıktı bu ara kezban spec oldu 207ler nazlanıyor :D
Haha hıc sorma. Bugun turbo su pompası degısıyor. Dp ciddi bi acıklık vardı 2-3 mm kadar. İnsallah ondardır araba lifte bklemede. Westegatede bakıyoruz. Bize forge eesgate uyuyormu ?
Kumara devam:)
İstanbulStock
08-04-2014, 10:15
araclarımız için en iyi egzos sıstemı nasıl mutluaka degıstırıp verım alan vardır 63 luk mu sona kadar duz boru ortaya warex mi nasıl bır sıstem daha mantıklı hem gucu kaybetmeden hemde tok bır ses
araclarımız için en iyi egzos sıstemı nasıl mutluaka degıstırıp verım alan vardır 63 luk mu sona kadar duz boru ortaya warex mi nasıl bır sıstem daha mantıklı hem gucu kaybetmeden hemde tok bır ses
bende krom 63 lük dp+krom 63 lük düz boru+son susturucu warex var. kapalıyken sessiz,açıkken subaru gibi sesi var,106 gibide patlıyor.tavsiye ederim memnunum çok.
Masterpiece
08-04-2014, 11:47
Stelios a ulaşabileceğimiz bi mail adresi varmıdır ? bir kaç bir şey soracağım
İstanbulStock
08-04-2014, 12:01
bende krom 63 lük dp+krom 63 lük düz boru+son susturucu warex var. kapalıyken sessiz,açıkken subaru gibi sesi var,106 gibide patlıyor.tavsiye ederim memnunum çok.
dp 70 lık yapsak nasıl olur
dp 70 lık yapsak nasıl olur
dp 300hp ye kadar 63mm yeterli der Stelios reiz ;)
Low-Rider
08-04-2014, 16:45
70 olsa ne zararı olur 300hp'e kadar ona birşey diyor mu reiz ?
ben memnunum 70ten
Masterpiece
08-04-2014, 16:50
Reiz e nereden ulacağız :D
Boost spike boost creep olaylari icin bro ;) dar olursa boost sabit kalamaz, yukselmeye devam eder ust devirlerde, cok genis olursada alt devirler ölmeye baslar.. ;)
Reiz e nereden ulacağız :D
Ben yardimci oliyim :D
Low-Rider
08-04-2014, 18:07
Boost spike boost creep olaylari icin bro ;) dar olursa boost sabit kalamaz, yukselmeye devam eder ust devirlerde, cok genis olursada alt devirler ölmeye baslar.. ;)
63lü araç hiç kullanmadım kullansam alt devir farkını anlarım en azından
şuan araçımda 70 lik dp mevcut.öncesi ve sonrasınıda denemiştim..dp den sonra orjinal egsoz boruları devam ettiği için sanırım ne alt devirde nede üst devirde bi fark olmamıştı.
Antalyalogy
08-04-2014, 18:38
Arkadaşlar 7mm bu kadar fark etmez bence 70 yapın gitsin, sonuç itibari ile 63 lük ile dyno ve yol, sonra 70 lik ile dyno ve yol testi gibi bir şansımız ve örneğimiz yok :)
ihtiyacı olan varsa aklınızda olsun
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-r56-jcw-ds3-thp-207-gt-207-rc-rcz-yuksek-basincli-benzin-pompasi-160228165/detay)
ihtiyacı olan varsa aklınızda olsun
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-r56-jcw-ds3-thp-207-gt-207-rc-rcz-yuksek-basincli-benzin-pompasi-160228165/detay)
Bi an coilover sandim ilan acilana kadar ahahahahaha :D
Low-Rider
08-04-2014, 22:37
Bi an coilover sandim ilan acilana kadar ahahahahaha :D
olm aynısını bende düşündüm lan
tufan'ın mesajı gördüm, bir an ellerimi ovuşturdum, kredi kartı limiti, hesapta ki parayı falan düşünerek ilana girince hastir dedim :D
haha her satılık ilanımda bir Coilover beklentisi oluşuyor :)
H&R Coillerden fazlasıyla memnunum :icon_tup:
satmam bir aksilik olmadığı sürece
İstanbulStock
09-04-2014, 06:40
ozaman 63 duk boru 70 lık dp sona warex sizce nasıl olur alt devırlerde düşüş olur mu nasıl bırşey yapmalı
byspeedman
09-04-2014, 09:24
Günaydın millet hayırlı işler izin bitti başlasın çalışma :(
ozaman 63 duk boru 70 lık dp sona warex sizce nasıl olur alt devırlerde düşüş olur mu nasıl bırşey yapmalı
Bence gayet güzel olur,benimkide o şekilde sadece varex yok.
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/181188-silikon-90-derece-dirsek-60mm-65mm.html
arkadaşlar fazladan kaldı elimde bizim intercollerlar için yaptırmıştım.
Haha hıc sorma. Bugun turbo su pompası degısıyor. Dp ciddi bi acıklık vardı 2-3 mm kadar. İnsallah ondardır araba lifte bklemede. Westegatede bakıyoruz. Bize forge eesgate uyuyormu ?
Elimde sıfır orjinal connect turbosu war güzel fiyat yapıcam kaçırmaa
5boy garanti :):):)
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/181188-silikon-90-derece-dirsek-60mm-65mm.html
komisyonumu isterim ;) onuru ben yönlendirdim :P :D hayırlı olsun dostum :D
komisyonumu isterim ;) onuru ben yönlendirdim :P :D hayırlı olsun dostum :D
ben senden önce davrandım hacı sabah sattım.:D:D:D:D
Low-Rider
09-04-2014, 12:33
silikon borularımda geldi geriye göktan'ı beklemek kaldı :D
207 Rc - Rc Lemans arıyorum satmayı düşünen varsa p.m atabilir..
Elimde sıfır orjinal connect turbosu war güzel fiyat yapıcam kaçırmaa
5boy garanti :):):)
taktıkyalann connet turbosu daha kac kere takacagız :D hem sendeki sıkıntılı 5 boy garantıymıs bendeki 6 boy verdi :D
4- crpt cooler boruları boost boruları ve kelepçeler (ödendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI
orhan güneyi gören oldumu kayıp adam :)
konuyada girmiyor :)
4- crpt cooler boruları boost boruları ve kelepçeler (ödendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI (ödendi)
3-Hakan-N cooler ve boost boruları ( ödendi)
4-crpt cooler boruları boost boruları ve kelepçeler (ödendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI (ödendi)
207 Rc - Rc Lemans arıyorum satmayı düşünen varsa p.m atabilir..
Ben düşünüyorum ama alabilirmisin :)
Ben düşünüyorum ama alabilirmisin :)
Olur anlaşırsak alırım dostum :)
Olur anlaşırsak alırım dostum :)
alıcılığın kuvvetlidir senin.alırsın:D:D:D
serkan senin araba ne alemde?
istediğin gibi oldu mu?
konuda 1000. sayfaya doğru :) Maşşallah
serkan senin araba ne alemde?
istediğin gibi oldu mu?
Öncel abi şuanda wideband eksik birde yazılım eksik gazlamıyorum rodaj gibi ama tatmin edici gidiyo böyle bile ;)
Antalyalogy
09-04-2014, 20:08
Öncel abi şuanda wideband eksik birde yazılım eksik gazlamıyorum rodaj gibi ama tatmin edici gidiyo böyle bile ;)
Dun konyaalti sahile doğru egzos patlatarak geziyordun, donustede kapali gectin :)
eksiklerden sonra çok zevkli olucak inşallah:)
Dun konyaalti sahile doğru egzos patlatarak geziyordun, donustede kapali gectin :)
Egsoz kapanmıyo abi :) sürekli açık varex değil hks hi power
Antalyalogy
09-04-2014, 23:07
Egsoz kapanmıyo abi :) sürekli açık varex değil hks hi power
çok güzel çatlıyor valla, ben cut-out zannettim :D:D:D
herkeze günaydın,hayırlı işler,iyi haftalar:))
emirarslan34
10-04-2014, 06:52
Gunaydin beyler , 1000. Sayfada Tum THP ciler soyle yakisikli bir fotografini paylassin , aylardir konusuyoruz kimin neye benzedigini bilmiyoruz. inmisiniz , cinmisiniz... :D
Günaydın hayırlı işler cümleten. Arızam tespit edildi aracımın genel olarak kontrolleri yapılmış bi sıkıntı yokmuş oksijen alt sondam değişiyo cumartesi parça gelicek kesiklik gidicek inşallah.
byspeedman
10-04-2014, 08:08
Günaydın millet hayırlı işler güzel günler
günaydınlar...hayırlı işlerrr....bugün arabama kavuşuyorum inşallah :)
Gunaydin beyler , 1000. Sayfada Tum THP ciler soyle yakisikli bir fotografini paylassin , aylardir konusuyoruz kimin neye benzedigini bilmiyoruz. inmisiniz , cinmisiniz... :D
aynen sayfa 1000 hatrına herkez birbirini görsün:D
http://i.hizliresim.com/MYllja.jpg (http://hizliresim.com/MYllja)
Listede adım yok ama buda benim işte. :)
Angara'dan Selçuk. :)
http://www.hizliresimyukle.net/u/23/47/4d664723_orginal.jpg
THP satıcısı:D
Antalyalogy
10-04-2014, 08:49
http://m.c.lnkd.licdn.com/media/p/4/005/04a/231/1494b49.jpg
Mehmet Gazihan
10-04-2014, 08:50
1000. sayfanızı kutlarım..
orhan_guney
10-04-2014, 08:51
wayy beee 1000 borumu :)
dragon07
10-04-2014, 09:00
http://i.hizliresim.com/YP5WPa.jpg (http://hizliresim.com/YP5WPa)
http://i.hizliresim.com/59R9oR.jpg (http://hizliresim.com/59R9oR)
THP 2.el satış danışmanı
http://i59.tinypic.com/dlt4yd.jpg
6 senelik THP kullanıcısı :rolleyes:
Nice 1000'lere inşallah :D
Maşallah bu grup çok iyi yaa Allah basarılarınızı daim etsin
http://i.hizliresim.com/vzoznr.jpg
Hayirli isler bol gunesler
Gununuz aydin olsun beyler ..
Emir olm biliyoz seni, boneli fotografin var kank :D
http://i.hizliresim.com/59R9oR.jpg (http://hizliresim.com/59R9oR)
THP 2.el satış danışmanı
:D:D:D:D
Ya delinin danismani yaaaa :D
Hahaha ne guldum lan :D
dragon07
10-04-2014, 09:29
lan serdar antalyaya gelmezsen aramazsan seninle ilişkimizi gözden geçircem olm.
byspeedman
10-04-2014, 09:46
http://i.hizliresim.com/ydn8r9.jpg (http://hizliresim.com/ydn8r9)
Selfie şekli olsun
http://i.hizliresim.com/8nEnzd.jpg (http://hizliresim.com/8nEnzd)
Pujocu
1000 hayırlı olsunnnn
http://i.hizliresim.com/djqjOQ.jpg
Mehmet turhata gelsin :)
650 gram levrek onun akyalari kadar olmasada
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/1421145_10153484883230277_215420017_o.jpg
Eski THP kullanıcısı ama hala takipte ve hardcore THP kullanıcısı @Lowrider
THP kullanıcısı olma yolunda ilerliyorum bende :) nice 1000 sayfalara..
İstanbulStock
10-04-2014, 11:23
yenı lemans çı nice 1000 sayfalara araçla ilgili daha öğrenicek çok şeyim var :)
Masterpiece
10-04-2014, 11:47
Rezerve olsun :)