Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
Brom hep konuştuğumuz gibi sen onu vazo yap :P :D şaka bir yana ne hevesle almıştık güzelim egzozu ;)
aynen yaaa.. ne heycanla gitmiştik almaya.. :D :D ingiliz malı el yapımı :D :D ilk taktığımız günü hatırlıyorumda.. ses fln çooook iyiydi :D :D
yeni sahibini bekliyor halen bro, big turboya destek ödeneği olarak satışa sunuldu :D
zaten dahada satılmazsa papatyaları topla gel brom, vazo yapalım benim odaya onu :D ahhaha
haftaya piste gelirim belki haberleşiriz
anlaşılmıştır. o günden sonra gitmedim hiç.
Antalyalogy
28-11-2013, 16:49
Efe senin tel 4484 le biten mi ?
Efe senin tel 4484 le biten mi ?
evet efenin teli 4484 le bitio bro:)
Antalyalogy
28-11-2013, 20:34
evet efenin teli 4484 le bitio bro:)
mersi :D:icon_tup:
Arkadaşlar p0299 arızası veriyo arabam bu arıza kodunu 2. Ve 3. Vitesin son devirlerinde yakıyor.sebebi ne olabilir.
yazılım downpipe filtre vs var arabada bilgi olarak
Low-Rider
28-11-2013, 22:10
Arkadaşlar p0299 arızası veriyo arabam bu arıza kodunu 2. Ve 3. Vitesin son devirlerinde yakıyor.sebebi ne olabilir.
yazılım downpipe filtre vs var arabada bilgi olarak
.............................
Selam,
Araçta standart yazılım haricinde başka bir yazılım var Ve de zaten öncelerden süregelen bir timing sıkıntısı vardı.
Sıkıntı overboost farkından ziyade gaz kesme ile alakalı, şöyle ki nefessiz hızlanmalarda dediğim sıfır rakım koşullarında araç 5500 den sonra gaz yememeye başlıyor yani anlık devir sabitlenmeleri vs. yaşanıyor. Üstüne gidip gaza asılmaya devam edersem de P0299 la beraber silindirlerde yanma hatası oluşuyor timing kayıyor.
Overboost'un yarattığı farkı bilirim, bu ondan çok çok öte bir fark.
Hoşgeldin, ben de İzmir'denim.
Selamlar,
Low-Rider
28-11-2013, 22:20
Güzelmiş baya
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-RCZ_R_2014_800x600_wallpaper_30.jpg
P0299 arıza kodu az basınç / basınç kaçağı anlamına geliyor
ilk etapta Dumpvalve'i bir sök bak herhangi bir yırtık deformasyon varmı yokmu diye
Dumpvalve'da herhangi bir sorun yoksa Turbo basınç kontrol valfi bozulmuştur
Güzelmiş baya
Hala gelmemiş ServiceBox'a alayım numarasını.
Low-Rider
28-11-2013, 23:16
Gelince haber et :D
orhan_guney
28-11-2013, 23:40
Vitesi 3 atdim girdi sonra vitrs kolu bosa cikdi sallaniyir arac 3 de kaldi nedenini bilen varmi debriyaj calisiyor arabada gidiyor ama vites kolu bombos .
Orhan abi vites kolu cikms olabilr icerden ufak dandik bir plastk parca burda gt ci bu arkadasimizin basina gelms o anlatiyodu
orhan_guney
29-11-2013, 00:01
Zar zor eve geldim bir jac parca resim cekdim sabah koyarim oralarla alakali birsey hizli atinca oldu.
Bzm gt ninkide oyle olmus abi detayli bilgi alip yarn haberdar ederim seni
orhan_guney
29-11-2013, 00:09
Hayirli geceler saol ati.
Orhan, şirket arabası lineade olmuştu aynı olay, vites teli kopmuştu onun :) geçmiş olsun umarım ciddi bisey degildir.
bu arada dün linelarda bisey farkettim :D
linea' larda "launch control" varmış. çok garibime gitti ama yaaa..
durur pozisyon araç boştayken dip gaz verin devirleniyo problem yok ama debriyaja sonuna kadar basıpta dip gaz verirseniz 2800-3000 devirde kalıyo arac üstünü geçmiyo, çokta güzel kalkıyo :D: D ne alakaysa 1.3 multijet arac :D
bir drag arabası olmasada o bir turbo ondan sanırım :D :D :D
agungoren
29-11-2013, 07:48
Zar zor eve geldim bir jac parca resim cekdim sabah koyarim oralarla alakali birsey hizli atinca oldu.
Abi hic dert etme benimde basima geldi sanzimani kirdim diye cok korktum:D 1 e takiyorum sanki 3 e giriyor karmakarisik olmustu yani geri vitesi bile bulmamamistim:) sanzimanin ust tarafinda vites gecislerini ayarlayan bi topuz gibi bi parca var onu kirmis yada dagitmissindir 117 tl olmasi lazim.antalyada o parcayi kiran ilk iboydu ikincide bendim baskada duymadim zaten serviste iki adet varmis 2 sinide satin alinca servis bidahada getirmicekti diye hatirliyorum sadece siparis olursa ancak diye soylemisti ustamiz turhat:)
orhan_guney
29-11-2013, 08:24
yol yardımı cagırdım gelicek birazdan bakıcak.
Low-Rider
29-11-2013, 08:59
Orhan dikkat et, rolling molling parçalama arabayı
orhan_guney
29-11-2013, 09:02
roll ile alakalı değil bro hastalıkmış bunlarda. geldi servis halat kopmuş dedi.değişicek.
Orhan dikkat et, rolling molling parçalama arabayı
Low-Rider
29-11-2013, 09:08
Olm insan gibi vites atarken mi koptu o :D
orhan_guney
29-11-2013, 09:11
parca kodu 2444CZ 372 Tl fiyatı :)
Boost borulari cok iyi fiyataaa ulasin
Low-Rider
29-11-2013, 10:29
atii nedir fiyat ?
Antalyalogy
29-11-2013, 10:30
parca kodu 2444CZ 372 Tl fiyatı :)
Kaput mandali telini kopartmistim set olarak geliyor 140 civari para vermistim :D:D
gecmis olsun bu arada ama sert vites atmaktan kopuyor onlar kronik diyen kimse sallamis biraz ben duymAdim öyle kronik bir sorun daha :)
Antalyalogy
29-11-2013, 10:32
Boost borulari cok iyi fiyataaa ulasin
Atalay sem bu cebini niye yazmiyorsun hic :D:D gizli mi ?
Abi hic dert etme benimde basima geldi sanzimani kirdim diye cok korktum:D 1 e takiyorum sanki 3 e giriyor karmakarisik olmustu yani geri vitesi bile bulmamamistim:) sanzimanin ust tarafinda vites gecislerini ayarlayan bi topuz gibi bi parca var onu kirmis yada dagitmissindir 117 tl olmasi lazim.antalyada o parcayi kiran ilk iboydu ikincide bendim baskada duymadim zaten serviste iki adet varmis 2 sinide satin alinca servis bidahada getirmicekti diye hatirliyorum sadece siparis olursa ancak diye soylemisti ustamiz turhat:)
:icon_tup: Ne korkmuştum beee :P Sana dedim gecesinde sende kırmıştın hahahahhaa
roll ile alakalı değil bro hastalıkmış bunlarda. geldi servis halat kopmuş dedi.değişicek.
Bnde gecen hafta kirmistim vites halatinin takildigi sanzimanin ustundeki parcayi degistirdim icine civata girmis zorlarkn plastigi kirdim. Cikma halat alip plastigi degistirdim. 30 tl hehe yoksa bnde halat aliyodum 350 tlye
orhan_guney
29-11-2013, 10:56
bunu dediğin iyi oldu. bende bakım ne yapıcam.servısden bırı geldi ama gözüm tutmadı adam akünün kapagının nasıl cıkdıgını bılmıyor.elini uzattı görmediğim bir yere dedi herlade halat kopmuş.acana yerinden cıkmış olabailir ?
Bnde gecen hafta kirmistim vites halatinin takildigi sanzimanin ustundeki parcayi degistirdim icine civata girmis zorlarkn plastigi kirdim. Cikma halat alip plastigi degistirdim. 30 tl hehe yoksa bnde halat aliyodum 350 tlye
byspeedman
29-11-2013, 11:22
geçmiş olsun
Satilik sprintbooster var arkadaslar. İlgilenen olursa pm atabilir.
Satilik sprintbooster var arkadaslar. İlgilenen olursa pm atabilir.
hayırdır brooo? :D
orhan_guney
29-11-2013, 12:34
iyiki hemen servise vermedim yoksa 420 giriyordu.klips yerinden cıkmış herhangi kırılan kopan bir şey yok çok şükür .10 tl masraf oda ustaya sigara :) erkay saol bu arada aydınlatma için :)
hayırdır brooo? :D
Trafikte iyi oluyordu broda artik trafik yapmiyorum. Bosa cikardim
iyiki hemen servise vermedim yoksa 420 giriyordu.klips yerinden cıkmış herhangi kırılan kopan bir şey yok çok şükür .10 tl masraf oda ustaya sigara :) erkay saol bu arada aydınlatma için :)
Sorun cozulduyse sorun yok devam. ;)
KW Variant 1 INOX Coilover var satılık !!!
tertemiz yalnızca 5400km kullanılmış
ön amortisörler haftaya Türkiye distribütörü FT Tuning tarafından garantiden sıfırlanacaktır
alacak olan kişi neredeyse sıfır bir coilover setine sahip olacak ama sıfır fiyatından çok altında bir fiyata :)
Sıfırı 3500 TL civarı
istediğim fiyat 2100 TL
Bugün KW Variant 1 Coilover'in ön amortisör kovanlarıyla ön amortisörler garantiden değişti
Coiller yabancıya gitmesin gidecekse buradan birini gitsin isterim ve sonradan da keşke haberim olsaydı ben alırdım gibi muhabbetler olmaması için son kez buraya da yazayım
Şu anki TR distribütörü FT Tuning fiyatı 1000 Euro- 2750 TL siparişle geliyor ve şuan TR'de yok
Kutusu, montaj ve TÜV belgeleri kullanılmamış olan ayar aparatlarıyla ve KW Stickerlarına kadar hepsi duruyor
İstediğim fiyatı da güncelleyim 1850 TL (Pazarlık sünnettir kökünden kesmemek kaydıyla...)
dragon07
30-11-2013, 00:09
çok güzel hızlı bi geceydi makinamız bizi utandırmadı gelen herkese tesekkürler özellikle antalyalogy özgür abime :))) ctm inanılmaz gidiyor gözlerime inanamadım
Antalyalogy
30-11-2013, 00:46
Evet guzel bir akşamdi.Katilimci araclar 2 GT, 3 RC , 1 DS3 ,1 RX8 , 1 Polo GTI .Tüm araçlara MaşAllah.
Efe cok yazana değil gözüne inan.:D:icon_tup:
Hepsine MaşAllah...
Ben gozumden bi kare anlatiyim ozaman... Ozgurun aracina log aliyoruz, bi ses geldi arkadan yanimizda bi s2k uzuyo, o arada log almak icin ozgur gaza abandi ve sonuc... Fatality :D ahahaha..
:D darisi basimiza diyelim.. :D
Antalyalogy
30-11-2013, 01:09
Layn ariza kodu manyağı oldum.Efe,Göktürk,Onur ... hehehehe
Ahahahahahaaa..... OBD ne saglik brooo :D
Antalyalogy
30-11-2013, 01:14
Ahahahahahaaa..... OBD ne saglik brooo :D
Bi Hakan gopro bi de ben laptop getirmem daha.
Hehehehehehe...
Şaka arkadaşlar her zaman yardimci olmaya çalışırım.
Bro sende benim gibi eve geldiginde hanimin kapinin onune koydugu valizle karsilastinmi :D :D..
Bu arada goktan yine satislardaydi ahahahah
Antalyalogy
30-11-2013, 01:30
Bro sende benim gibi eve geldiginde hanimin kapinin onune koydugu valizle karsilastinmi :D :D..
Bu arada goktan yine satislardaydi ahahahah
Adam gelirsem arıyacam dedi gelmedi aramadı ahahahahah :D:D:D
Antalyalogy
30-11-2013, 01:45
Trafikte iyi oluyordu broda artik trafik yapmiyorum. Bosa cikardim
Yazılımlı aracta sprintbooster farkediyomu bro ?
Yazılımlı aracta sprintbooster farkediyomu bro ?
Benim bildigim, etuners adina konusuyorum, yazilimla zaten gaz tepkileri standarta gore cooook coook daha iyi hale getiriliyor :) yani bence gerenk yok mikeee :D ama denemedim bilmiorum, pedalda bizim elektronik ortamda veri gonderdiginden yapilabilir. Haaa ne olur, sprintboosterda 3secenek var bizimki surekli sprintboosterin race versiyonu gibi sabit degistiremiosun o olur en fazla...
inşallah bi dahaki sefere,denemelerede gelirim.
özgür bu arada kadran videosunu beklemedeyim:)
dragon07
30-11-2013, 08:11
usta ctm okadar hızlıki 1.4tsi krallıı var ama bu araba eger yakıt koymaya felan baslarsa inanın çok farklı araçlarla dener cupra stage2 plus lar kadar gidiyor suanda gözlerimle gördüm .
bu arada özgür abi laptopunu getir arıza kodu silme çözme ve teshis koyma 50tl :D
dragon07
30-11-2013, 08:15
ben sizden sonra eye typerla bastım bide eye typer bni bi güzel eyeledi :D
usta ctm okadar hızlıki 1.4tsi krallıı var ama bu araba eger yakıt koymaya felan baslarsa inanın çok farklı araçlarla dener cupra stage2 plus lar kadar gidiyor suanda gözlerimle gördüm .
bu arada özgür abi laptopunu getir arıza kodu silme çözme ve teshis koyma 50tl :D
vercen tolien'i:D
agungoren
30-11-2013, 09:05
Masallah ctmye gercekten bi 207 den cok ote bi araba ozgur abi cok ugrasti ve onca emegin sonucu ortada gayet basarili ve hizli bi arac var.efecim senin arabanda hem kozmetik olarak hemde gidis olarak cok guzel insallah dahada guzel olacak ..
dragon07
30-11-2013, 09:28
Allah razı olsun kanka daha yolun basındayız ilerde daha hızlı olcaz :)) dbs zaten söylencek söz yok en güzel ve en hızlı gri gti :)
onursoytam
30-11-2013, 10:18
maşallah araçlara güzel denemeler oldu :) özgür abi ile yalın usta bizimle ilgilenmekten hahahaha kendilerine bişey yapamadılar :)
onursoytam
30-11-2013, 10:29
Özgür abinin aracını zaten biliyorduk nasıl gittiğini ama fazla kimse inanmıyordu gerçekten çok başarılı..
yakıt ve çıtır bi rejim ile hafifletilme yapılırsa Net 6 boy u daha var bnm gözümde ;)
bu arada THP lerde artık çözülmüş durumda :)
Antalyalogy
30-11-2013, 12:34
inşallah bi dahaki sefere,denemelerede gelirim.
özgür bu arada kadran videosunu beklemedeyim:)
Bizim bi dahaki deneme 6 ay sonra olur anca buluşabiliyoruz hehehehe :D:D:D:D
Gel tabi bro dün gece gelseydin sana verceektim arabayı ben video çekerken. Bir dahaki sefere İnşAlla:icon_tup:h..
Antalyalogy
30-11-2013, 12:35
ben sizden sonra eye typerla bastım bide eye typer bni bi güzel eyeledi :D
Efe haftaya varsa hızlı taypar deneyelim :D:D:D
Antalyalogy
30-11-2013, 12:37
Yok ya 50 kurtarmıyo çok elektirik harcıyor laptop :p:p:p:p . Ben aynı yazılımla toluen in farkettiğini de bilmiyordum - ***** deneme ortamlarında uzağız..
Kısmet bakalım..:icon_tup:
HBR de güzel gidiyor - daha çoook gideri var.(egzos,boost boruları,meth kit ,yazılım güncelleme)
maşallah araçlara güzel denemeler oldu :) özgür abi ile yalın usta bizimle ilgilenmekten hahahaha kendilerine bişey yapamadılar :)
Özgür abinin aracını zaten biliyorduk nasıl gittiğini ama fazla kimse inanmıyordu gerçekten çok başarılı..
yakıt ve çıtır bi rejim ile hafifletilme yapılırsa Net 6 boy u daha var bnm gözümde ;)
bu arada THP lerde artık çözülmüş durumda :)
Onur cum ben 2-3 boy hızlanacağım diye hayatta araçtan birşey sökmem.Sonra sök taktan gıcırtı falan yapar kıl olurum ben.:p:p:p
Bagajı gördünüz tesisatımız yerli yerinde.Aile aracı bizimkisi günlük hergün işe gidip geliniyor (Hanım kullanıyor ***** :D )
Masallah ctmye gercekten bi 207 den cok ote bi araba ozgur abi cok ugrasti ve onca emegin sonucu ortada gayet basarili ve hizli bi arac var.efecim senin arabanda hem kozmetik olarak hemde gidis olarak cok guzel insallah dahada guzel olacak ..
Apocum roll ortamlarına sen fazlasın kardeşim. Çağırdık sağolasın kırmadın geldin o saatte , deneyelim dedim kırmadın denedin.Sıfır kompleks.
Allah razı olsun.
Önümüzdeki günlerde sen yakıt koy yine deniyelim.
Allah DBS ye kaza bela vermesin , nazarlardan korusun kardeşim.:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
dragon07
30-11-2013, 12:40
typerla gerek yokmuş usta cupra stage2plus varsa onla dene sen gerek yok boş yere benzin yakma :D sen o arabayı biraz rejime soksan birazda toulenle aya çıkarsın :D bikere avans vurmaz senin araba
Bizim bi dahaki deneme 6 ay sonra olur anca buluşabiliyoruz hehehehe :D:D:D:D
Gel tabi bro dün gece gelseydin sana verceektim arabayı ben video çekerken. Bir dahaki sefere İnşAlla:icon_tup:h..
inşallah kardeşim:)
Günlük sürmek için birazcıkta gideri olan bir araç bakınıyorum uzun Cooper s arayışlarından sonra bütçeme göre temiz bir araç bulamadım sonra bu araçlar ilgimi çekti tecrübeli olan arkadaşlara kafamdaki iki ilanı sormak isterim nasıl sizce bunlar fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :)
1)Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2009-model-82-000-km-de-peugeot-207-rc-bu-temizikte-cok-zor-145628301/detay)
2)Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-207-rc-69000-km-standart-144956259/detay)
Arkadaşlr grip nedeniyle aranıZa katılamadım en kısa zamanda tekrarlayalım bende herkezle tanışmak isterim. Çok şanssız bir gnde buluşma oldu
Arkadaşlr grip nedeniyle aranıZa katılamadım en kısa zamanda tekrarlayalım bende herkezle tanışmak isterim. Çok şanssız bir gnde buluşma oldu
her zaman bekleriz:)
Yok ya 50 kurtarmıyo çok elektirik harcıyor laptop :p:p:p:p . Ben aynı yazılımla toluen in farkettiğini de bilmiyordum - ***** deneme ortamlarında uzağız..
Kısmet bakalım..:icon_tup:
HBR de güzel gidiyor - daha çoook gideri var.(egzos,boost boruları,meth kit ,yazılım güncelleme)
Onur cum ben 2-3 boy hızlanacağım diye hayatta araçtan birşey sökmem.Sonra sök taktan gıcırtı falan yapar kıl olurum ben.:p:p:p
Bagajı gördünüz tesisatımız yerli yerinde.Aile aracı bizimkisi günlük hergün işe gidip geliniyor (Hanım kullanıyor ***** :D )
Apocum roll ortamlarına sen fazlasın kardeşim. Çağırdık sağolasın kırmadın geldin o saatte , deneyelim dedim kırmadın denedin.Sıfır kompleks.
Allah razı olsun.
Önümüzdeki günlerde sen yakıt koy yine deniyelim.
Allah DBS ye kaza bela vermesin , nazarlardan korusun kardeşim.:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
abi sen ne yaptın jcw upgrade turbo mu taktın yada gt25-28 falanmı hiçbişi anlamadım muhabbetlerden merakımdan sorayım dedim :)
abi sen ne yaptın jcw upgrade turbo mu taktın yada gt25-28 falanmı hiçbişi anlamadım muhabbetlerden merakımdan sorayım dedim :)
16 g ayarında olması lazım turbosu :)
Boost borulari 225 liraaa son 2 set.komple krom
Antalyalogy
30-11-2013, 18:00
typerla gerek yokmuş usta cupra stage2plus varsa onla dene sen gerek yok boş yere benzin yakma :D sen o arabayı biraz rejime soksan birazda toulenle aya çıkarsın :D bikere avans vurmaz senin araba
imza yaptım heheheheh ..Dediğim gibi nasip kısmet iddaamız yok..:icon_tup:
Antalyalogy
30-11-2013, 18:16
Aşkolsun Cem sen uzak kalmışın bizim konudan :p:p:p...
Specler :
Stock engine block, pistons, connecting rods, camshafts, intake/exhaust manifolds, stock ECU (Bosch MED17.4)
Upgraded boost pipes
Mitsubishi TD05H-16G turbo
Boost Controller - AEM Tru Boost
Cold air intake - Pipercross
Custom Downpipe 60 mm
Custom Cut-out exhaust
Upgraded front-mounted intercooler - Seat Ibiza Cupra
Water/Methanol Injection Kit - Coolingmist Stage 1
Etuners Stage 4 ECU remap
yurt dışında 98-100 oktan benzinle bu setup 207 GT/RC lerde :
284-290 HP ile 375-402 NM arası veriyor MAHA dynoda..
Bizdeki çakma 97 oktan ile durum ne bilemiyorum şu anda :soru:
byspeedman
30-11-2013, 18:34
Basarili bi gece olmus belliki aksam aksamda golf gti nin biri ruzgar yapti ya du bakalim
Specler :
Stock engine block, pistons, connecting rods, camshafts, intake/exhaust manifolds, stock ECU (Bosch MED17.4)
Upgraded boost pipes
Custom Downpipe 60 mm
Custom Cut-out exhaust
bayağı güzel güçler hayırlı olsun güle güle kullan abi 100-200 11 saniyeli değerler yapar artık :)
byspeedman
30-11-2013, 18:40
Specler :
Upgraded boost pipes
Custom Downpipe 60 mm
Custom Cut-out exhaust
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
özgür bro dün akşamdan videolar nerede acaba:):soru::heyoo:
özgür bro dün akşamdan videolar nerede acaba:):soru::heyoo:
Bro videolar hakanda.. :D alicaz en kisa zamanda.. ama cam car ozgurdu paso herkezin onunden gittigi icin nasil cikmistir bilmiom :D
Dunki s2k geldi aklimada, log alalim derken arada oda yalan oldu ahahahaha...
Bro videolar hakanda.. :D alicaz en kisa zamanda.. ama cam car ozgurdu paso herkezin onunden gittigi icin nasil cikmistir bilmiom :D
iyiymiş valla:D
ekleyin en kısa zamanda bro
aldatmaca
30-11-2013, 22:31
maşallahınız var deneyin deneyin yaz başı antalyaya gelecem benide aranıza alırsınız dimi :==))) bu arada bu gun arkadaşla sanayıde arkadasın aracını kurcalarken polo gti vag comda gostergelerı demo yaptık kontağı cevırınce butun göstergeler açılıp kapanıyor sona dayanıp aşağı ınıyor bu bızım tomofıllerde de oluyor mu ???.....
Antalyalogy
30-11-2013, 23:37
bro hep arkadaydım :) hatta fazla geriden gelmişim demedinmiydi
bro hep arkadaydım :) hatta fazla geriden gelmişim demedinmiydi
Kadrani merak ediorum bro ben yaaaa :D nasil cikti acaba :D
Antalyalogy
30-11-2013, 23:53
maşallahınız var deneyin deneyin yaz başı antalyaya gelecem benide aranıza alırsınız dimi :==))) bu arada bu gun arkadaşla sanayıde arkadasın aracını kurcalarken polo gti vag comda gostergelerı demo yaptık kontağı cevırınce butun göstergeler açılıp kapanıyor sona dayanıp aşağı ınıyor bu bızım tomofıllerde de oluyor mu ???.....
Allah razı olsun.Bildiğim kadarı ile öyle bir detayımız yok maalesef ..
Low-Rider
30-11-2013, 23:56
Özgür abi çek artık güzel bir video da izleyelim yaw keyifle
Özgür abi çek artık güzel bir video da izleyelim yaw keyifle
herkeze gunaydin millet,
Kadran videosunu cektik Ozgur, ama arkadasin goprosunda kaldi, henuz alamadik :) en kisa zamanda yuklicez.. comming sooooonnnnn :D
dragon07
01-12-2013, 09:03
bnm hrbninde videosu olacak oralarda onuda bana bi gönderin yaw nası cıkmıs alet bi görüyüm. :D
bitane büyük buluşma yapalım diyoruz özgür abi photo day tarzında yapabilirmiyiz?
bnm hrbninde videosu olacak oralarda onuda bana bi gönderin yaw nası cıkmıs alet bi görüyüm. :D
bitane büyük buluşma yapalım diyoruz özgür abi photo day tarzında yapabilirmiyiz?
bence yapılır efe:)
Antalyalogy
01-12-2013, 12:31
Varmı güzel fotoğraf çeken arkadaşınız ? Cep tel ile güzel olmuyor..
efe bulur hertürlü
dragon07
01-12-2013, 16:14
fotocumuz var dört dörtlük çektiririz zaman ve mekan önemli :)
aldatmaca
01-12-2013, 17:57
bekar olsam kesın bende gelırdım ama evli olunca ben antalyaya toplantıya gıdıyom arkadaşlarla muhabbet edecez resım cektırecez arabaları denicez desem ANTALYA duyması yeter birde mimliyseniz reflekslerınızın kuvvetlı olması lazım uzerınıze gelen cısımlerı yakalamak ıcın antalyadada akraba yokkı......
Bende canon prof mak var tripod fln mekanda hava alanı kavşağı shell olabilir mesela
Antalyalogy
01-12-2013, 18:37
Beyazı güzel bizim araçların ya heleki siyah jant ile missss.. :)
http://bil.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513512-peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513522-peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513519-peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513515-peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513525-peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/371/1854886-peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/371/1854880-peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513518-peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513523-peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/fuldskaerm/503/2513552-peugeot-207-rc
Low-Rider
01-12-2013, 19:10
Valla çok güzel duruyor, bizim arabalara gunmetal jant yakıştırmıyorum nedense.Normalde siyah jant pek sevmem ama gm'den güzel duruyor.
byspeedman
01-12-2013, 20:02
Gunmetal guzel degilmi normalemi cevirsek acap????
Low-Rider
01-12-2013, 20:05
Gunmetal kötü demedim ki, siyah daha çok hoşuma gidiyor benim :)
Boost borulari icin som siparislerr
dragon07
01-12-2013, 20:37
bikaç yapıcagım işlem var kozmetik olarak plakayıda 07 yaptıkmı sıkıntıyı gidericez Allahın izniyle.
byspeedman
01-12-2013, 20:58
Gunmetal kötü demedim ki, siyah daha çok hoşuma gidiyor benim :)
:icon_tup::icon_tup:
Arkadaşlar herkese selamlar.Yeni araç alan aramıza katılan arkadaşlarda hoş geldiniz kazasız belasız binin araçlarınıza.
Uzun zamandır aktif olamıyordum,duyanlarınız vardır bir kaza geçirdim ve aracım pert oldu sigorta eksper uğraşmaktan anca fırsat buldum.
Olay ısparta cevre yolunda oldu ıspartadan antalyaya geliyordum sol şeritten 70 km hızla sabitlemiş gidiyordum sağ şerittede ısparta belediyesinin kamyonu vardı.Önümüzde ve arkamızda başka araça yok yol dümdüz birden kamyon yavaşladı ben ne oluyor diye bakarken kamyonu üstüme yani sağ şeride kırdı aracın sol arkasına vurdu ve vurur vurmaz aracımı önüne aldı 70-80 metre önünde sürükledi 3-4 kere döndüğümü hatırlıyorum bir refüjlere bir kamyona vurarak.en sonunda orta refüjlere vurarak durdum.
Sol ön cam tamamen kapalıydı kamyona ilk vurduğumda üstüme patladı yan ve perde hava yastıkları patladı aracın sol iki tekeri koptu.Ben şok halinde arabada oturuyorum çevredekiler koşarak kapıyı açtılar iyimisin ambulans çağıralımmı diye ben iyiyim polisi arayın dedim.
Kamyon şöförü geldi sen ne yapıyosun önüme kırdın diyince benim şalter attı araçtan fırlayarak adamın üstüne yürüdüm küfür ederek araya girdiler yoksa elimde kalıcaktı.Neyse polis geldi rapor tuttu hastaneye gittik bende bir iki çizik dışında birşey yok.
Polis tüm hatayı kamyon şöförüne verdi araç pert olarak satılacak ve kalan parayı karşı tarafın sigortasından alacağım önümüzdeki hafta herşey sonuçlanmış olur büyük ihtimalle.
Arabayı gören verilmiş sadakan varmış bu arabadan sağ salim çıkmışsın diyorlar.Kemerim takılıydı yoksa camdan fırlamış olabilirdim.Maddi olarakta bi zararım yok çok şükür.
Allah'ıma şükürler olsun bu yazıyı size sağ salim yazabiliyorum.
Araç sahibindende hasarlı olarak satılıyor ilan benim değildir.Sigorta şirketi aracı bu şekilde satılığa çıkarmış,müşteri bulmuş bu hafta aracın satışını vericem.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2007-peugot-207-gt-1-6-150-hp-plakali-ruhsatli-145681119/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
Low-Rider
01-12-2013, 21:10
oww çok geçmiş olsun Alllah korumuş, düz yolda araba süremeyen hayvanlarla yaşıyoruz malesef
Antalyalogy
01-12-2013, 21:22
Özgür çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Çok büyük geçmiş olsun özgür. :(
Ozgurum cooookk cooooookk gecmis olsun, canina bisey gelmediya gerisi fasa fiso.. ispartayi bilirim bi cogu saga sinyal verip sola doner, sola sinyal verip duz gider.. allah korumus.. cok gecmis olsun tekrardan...
Beyler, bunu aslinda en iyi oncel bilir ama en azindan o cevap verene kadar bilen arkadaslarimizda cvp yazabilir ufak bi sorum var.. rc lerin arka tamponda egsozun ciktigi yerde ufak kabartmali bi cerceve var, o parca ayri satiliyormi? Sanmiyorum komple tampon olarak ozel uretildigini ama.. eski c2 mdede on tamponda elker vardi mesela orjinal 1.4 tamponunda iceriden isaretlenmisti tirnaklarin girmesi icin kesilicek yerler.. bizim araclardada ayni sekildedir diye dusunuyorum :) bilen goren duyan en kotu ayri satilmiyorsa bile kendi illerinde cikmacilarda denk gelen arkadaslardan bu parcayi bulabilen benimle irtibata gecebilirmi? Kestirip orayi oyle bos bos gezmek istemiorum o parca cidden hosuma gidio :D
Ozgur kardesim büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasin sana bisey olmasin...
Low-Rider
01-12-2013, 22:21
Beyler, bunu aslinda en iyi oncel bilir ama en azindan o cevap verene kadar bilen arkadaslarimizda cvp yazabilir ufak bi sorum var.. rc lerin arka tamponda egsozun ciktigi yerde ufak kabartmali bi cerceve var, o parca ayri satiliyormi? Sanmiyorum komple tampon olarak ozel uretildigini ama.. eski c2 mdede on tamponda elker vardi mesela orjinal 1.4 tamponunda iceriden isaretlenmisti tirnaklarin girmesi icin kesilicek yerler.. bizim araclardada ayni sekildedir diye dusunuyorum :) bilen goren duyan en kotu ayri satilmiyorsa bile kendi illerinde cikmacilarda denk gelen arkadaslardan bu parcayi bulabilen benimle irtibata gecebilirmi? Kestirip orayi oyle bos bos gezmek istemiorum o parca cidden hosuma gidio :D
Ayrı satılıyor diye biliyorum, birinde görmüştüm normal 207'nin arka tamponuna alıp takmıştı
oww çok geçmiş olsun Alllah korumuş, düz yolda araba süremeyen hayvanlarla yaşıyoruz malesef
Saol kardeşim aynen öyle düz yolda 70 le giderken olana bak herzaman dikkat etmek lazım
Özgür çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Saol adaş amin hepimizi...
Çok büyük geçmiş olsun özgür. :(
Saol Erkay teşekkürler...
Ozgurum cooookk cooooookk gecmis olsun, canina bisey gelmediya gerisi fasa fiso.. ispartayi bilirim bi cogu saga sinyal verip sola doner, sola sinyal verip duz gider.. allah korumus.. cok gecmis olsun tekrardan...
Saol bro teşekkürler aynen araba felan umrumda değil zaten burdakiler cidden bakkaldan almış ehliyeti
Ozgur kardesim büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasin sana bisey olmasin...
Saol kardeşim teşekkürler amin hepimizi...
aldatmaca
01-12-2013, 23:24
çok geçmiş olsun kardeşim senin canın her seyden önce gelır sana bir şey olmamış yaaa gerisi hiç önemli değil Allah sevdiklerine bağışlamış............
threshold
02-12-2013, 02:12
Büyük geçmiş olsun Özgür,Allah korumuş şükür sapasağlamsın...
Çok teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar herkese selamlar.Yeni araç alan aramıza katılan arkadaşlarda hoş geldiniz kazasız belasız binin araçlarınıza.
Uzun zamandır aktif olamıyordum,duyanlarınız vardır bir kaza geçirdim ve aracım pert oldu sigorta eksper uğraşmaktan anca fırsat buldum.
Olay ısparta cevre yolunda oldu ıspartadan antalyaya geliyordum sol şeritten 70 km hızla sabitlemiş gidiyordum sağ şerittede ısparta belediyesinin kamyonu vardı.Önümüzde ve arkamızda başka araça yok yol dümdüz birden kamyon yavaşladı ben ne oluyor diye bakarken kamyonu üstüme yani sağ şeride kırdı aracın sol arkasına vurdu ve vurur vurmaz aracımı önüne aldı 70-80 metre önünde sürükledi 3-4 kere döndüğümü hatırlıyorum bir refüjlere bir kamyona vurarak.en sonunda orta refüjlere vurarak durdum.
Sol ön cam tamamen kapalıydı kamyona ilk vurduğumda üstüme patladı yan ve perde hava yastıkları patladı aracın sol iki tekeri koptu.Ben şok halinde arabada oturuyorum çevredekiler koşarak kapıyı açtılar iyimisin ambulans çağıralımmı diye ben iyiyim polisi arayın dedim.
Kamyon şöförü geldi sen ne yapıyosun önüme kırdın diyince benim şalter attı araçtan fırlayarak adamın üstüne yürüdüm küfür ederek araya girdiler yoksa elimde kalıcaktı.Neyse polis geldi rapor tuttu hastaneye gittik bende bir iki çizik dışında birşey yok.
Polis tüm hatayı kamyon şöförüne verdi araç pert olarak satılacak ve kalan parayı karşı tarafın sigortasından alacağım önümüzdeki hafta herşey sonuçlanmış olur büyük ihtimalle.
Arabayı gören verilmiş sadakan varmış bu arabadan sağ salim çıkmışsın diyorlar.Kemerim takılıydı yoksa camdan fırlamış olabilirdim.Maddi olarakta bi zararım yok çok şükür.
Araç sahibindende hasarlı olarak satılıyor ilan benim değildir.Sigorta şirketi aracı bu şekilde satılığa çıkarmış,müşteri bulmuş bu hafta aracın satışını vericem.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2007-peugot-207-gt-1-6-150-hp-plakali-ruhsatli-145681119/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Büyük geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..
Onun Allah .... Cok cok gecmis olsun , Allah moralini duzeltmek icin sana sabir versin. Yasadigin olayin aynisi basima geldi , 70 ile gidiyordum seridimde 106 ufak oldugu icin gormedi kirdi ve 106 nin kici kamyonun lastigine vurup daha sonra refuje carpmistim adam kacmisti. Verilmis sadakan varmis tekrar gecmis olsun
büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış kardeşim
kardeşim bugün araştırp net bi şekilde yazarım buraya:heyoo:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...Ne kadar kurallara uysan dikkat etsende illa böyle öküzler var bunu unutmamak lazım.Amin cümlemize kazasız belasız
kardeşim bugün araştırp net bi şekilde yazarım buraya:heyoo:
çok iyi olur bro, şimdiden çok thankyou..
Satılıyor bro. Parca kod. 7414 TF
çok iyi olur bro, şimdiden çok thankyou..
kanka parça ref. no:9417.TF
fiyat:95 TL (80 TL gibi alırız:D)
peugeot merkezde var.
isrtersek çarşamba günü gibi elimizde olur.
ayrıca boyatman gerekecek parçayı.
:):heyoo:
onursoytam
02-12-2013, 09:37
özgür geçemiş olsun dostum verilmiş sadakan varmış allah beterinden korusun
orhan_guney
02-12-2013, 09:48
çok geçmiş olsun, üzüldüm açıkcası biz ne kadar dikkatli olsakta başkalarının dikkatsizliğini biz çekiyoruz.
@free13 çok geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış. allah daha beterinden korusun.
benden de bir geçmiş olsun @free
Sağolun arkadaşlar teşekkürler
Haklısın Orhan sen ne kadar dikkat edersen et olacaksa oluyor.
Sağol Onur teşekkürler
Teşekkürler Tufan
Coilover ilanını satılıklara koydum orada tüm ayrıntıları yazıyor
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/171155-peugeot-207-kw-variant-1-inox-coilover.html
buraktelek
02-12-2013, 13:48
cok geçmiş olsun hocam, can'a geleceğine mala gelsin buna da şükür.
buraktelek
02-12-2013, 13:51
60 bin bakımı konusunda bilgilendirebilcek olan var mı acaba ? serviste mi yoksa dışarda mı yaptırayım ? ayrıca kayış vs değişmesi gerekiyor mu rc'lerde ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-sahibinden-hasar-kayitsiz-trameri-temiz-peugeot-207-gt-144507003/detay)
offff ne hale gelmiş...
dragon07
02-12-2013, 15:01
arabanın minimum15 liralık masrafı var nasıl 13 istiyorlar yürüyeni 25 zaten.
arabanın minimum15 liralık masrafı var nasıl 13 istiyorlar yürüyeni 25 zaten.
Her turlu alinir 10.000 e
Toplanirda .. Stoplari guzelmis
Özgür abi büyük geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin abi.
Antalyalogy olan Özgür abi muayne işleriyle ugrasıyorum şu aralar 622.10TL trafik cezalarım cıktı abeeey.Şunları atlattıktan sonra senin çevirici işini konusalım :D
volkan 207 gt
02-12-2013, 21:20
özgür cok gecmiş olsun cana geliceğine mala gelsin mal yerine gelir ama can asla rabbim seni sevdiklerine bağışlamış..
MELLBERG
02-12-2013, 21:56
slm arkadaşlar benimde 207 gt kırmızı vardı satmıştım bi arkadaşıma ama araba fabrikada çıkan yangında etkilendi önden yandı yazık oldu hatasız ve bukadar düşük km de olan gt yok oldu şimdi satılık araba makyajlı led stopları orjinal yayları 6lı cd jbl ses sistemi orjinal orta susturucusu satılık ilgilenen olursa yardımdı olabailirim.
slm arkadaşlar benimde 207 gt kırmızı vardı satmıştım bi arkadaşıma ama araba fabrikada çıkan yangında etkilendi önden yandı yazık oldu hatasız ve bukadar düşük km de olan gt yok oldu şimdi satılık araba makyajlı led stopları orjinal yayları 6lı cd jbl ses sistemi orjinal orta susturucusu satılık ilgilenen olursa yardımdı olabailirim.
Az once konusu gecmisti, cok uzlulduk senin icinde gecmis olsun kardesim..
threshold
03-12-2013, 03:08
60 bin bakımı konusunda bilgilendirebilcek olan var mı acaba ? serviste mi yoksa dışarda mı yaptırayım ? ayrıca kayış vs değişmesi gerekiyor mu rc'lerde ?
Burakcım bizde kayış yok zincir var normal şartlar altında değişmesi gerekmiyor,bakımda fren balataları diskler vs. genel baktırtırsın debriyajdan sıkıntın yoksa özel bir durum yok.Ben güvendiğim Peugeot ustama gidiyorum yağ filtresi vs. orijinaliyle değiştiriyor servise gitmene beklemene gerek kalmıyor...
Antalyalogy
03-12-2013, 07:39
Özgür abi büyük geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin abi.
Antalyalogy olan Özgür abi muayne işleriyle ugrasıyorum şu aralar 622.10TL trafik cezalarım cıktı abeeey.Şunları atlattıktan sonra senin çevirici işini konusalım :D
Geçmiş olsun Gökaycım..
volkan 207 gt
03-12-2013, 10:18
Arkadaslar ilk benden duyun istedim aracimi satiyorum sahibindene koydum ilana hanimi ikna edemedim illa otomatik ve daha az yakan bir araç alicaz:(
orhan_guney
03-12-2013, 10:29
Ya beyler bu cam rüzgarlığını nerden bulucam aramadıgım sormadıgım yer kalmadı, hep 4 kapı olanı var tek kapı yok.
Antalyalogy
03-12-2013, 10:45
Ya beyler bu cam rüzgarlığını nerden bulucam aramadıgım sormadıgım yer kalmadı, hep 4 kapı olanı var tek kapı yok.
Bende bir ara bakmıştım hep 4 kapı vardı.Sanırım ingiliz sitelerine bakmak lazım..:o
Orjinal Peugeot 207 3 kapı cam rüzgarlığının parça kodu 9621H0 takım olarak satılıyor indirimsiz liste fiyatı 80 TL
orhan_guney
03-12-2013, 11:15
parca kodu bır ise ben bır takım sipariş verim ozaman.
Orjinal Peugeot 207 3 kapı cam rüzgarlığının parça kodu 9621H0 takım olarak satılıyor indirimsiz liste fiyatı 80 TL
orhan_guney
03-12-2013, 11:19
servis ile görüşdüm 80 TL dedi 70 TL siparişini verdim ohh bee saol tufan :) cuma günü gelicekmiş.
hayırlı olsun orhan :icon_tup:
Antalyalogy
03-12-2013, 11:34
Tufan isviçre çakısı gii adamsın valla helal.. :)
çok sağol antalyalogy :) maksat yardımcı olabilmek
Low-Rider
03-12-2013, 12:48
atii'den aldığım boost boruları geldi, bakalım ne kadar fark edecek
sağol atii
dragon07
03-12-2013, 12:58
bro bende yaptırıyorum şimdi boost borularını ama beygir alıcagımı düşünmüyorum.
gaz tepkimesi iyileşir bence anlık tepkiler basınç basma kabiliyeti iyileşir bence.taktıktan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum özgür.
Low-Rider
03-12-2013, 13:00
sen benden önce takarsın bro :D haftasonunu bulur takmam benim
sağol atii
Gt 8, rc 11 hp miydi :D
dragon07
03-12-2013, 13:04
cumartesiye takılmıs vaziyette giricem kanka :D birde egzoz işini çözersem tamam olcak
Low-Rider
03-12-2013, 13:09
Gt 8, rc 11 hp miydi :D
gt 6 rc 11 :D
Low-Rider
03-12-2013, 13:13
servis ile görüşdüm 80 TL dedi 70 TL siparişini verdim ohh bee saol tufan :) cuma günü gelicekmiş.
Tak fotoğraf paylaş bakalım nasıl duracak
Antalyalogy
03-12-2013, 13:33
sağol atii
Özgür senin çevren var before after dyno yapsan da dünyada ilk dynolu inceleme bizden çıksa kardeşim..
dragon07
03-12-2013, 13:39
aynen özgür yapta bi görelim kankaa :))
Low-Rider
03-12-2013, 13:51
abi çevre varda dyno müsait olmayınca yapacak birşey yok :)
Antalyalogy
03-12-2013, 14:09
abi çevre varda dyno müsait olmayınca yapacak birşey yok :)
işte bakarsın ctesi müsait olursa çıkarsın 2 dk :D:D:D
Low-Rider
03-12-2013, 14:10
hahaha ctesi en na müsait gün abi, herkes sanayiye gidiyor o gün
cuma günü işten izin alma planım var, belki o gün olur
Antalyada nie yok adam gibi dyno yawwwww... :(
Son iki set krom boost borusu turbocular yuksek bar basanlara merhemmmmm :)))
Cumartesi sabah gel takalım boruları yerdenyardır :D
sağol atii
Gule gule kullan abimmmm hayirli ugurlu stage 3leree
Low-Rider
03-12-2013, 15:10
Cumartesi sabah gel takalım boruları yerdenyardır :D
Bro maslağa geçerim herhalde direk, cuma izin alırsam uğrarım olmadı takarız. Edit: cuma izin almam lazım her türlü ctesi müsait değilim :D cuma dükkanda mısın?
Gule gule kullan abimmmm hayirli ugurlu stage 3leree
Eyw kardeşim
orhan_guney
03-12-2013, 15:28
öncesi sonrası dyno al ne kadar fark ediyormuş görelim.
sağol atii
cumartesiye takılmıs vaziyette giricem kanka :D birde egzoz işini çözersem tamam olcak
Qtp yap geç bro:D
traktör misali:D
225 son iki set kromm boostlarr
Antalyalogy
03-12-2013, 16:29
Qtp yap geç bro:D
traktör misali:D
O sese bir fly by videosu gelecek önümüzdeki hafta.Yalın ın dediğine göre farlar uzaktan gözükürken ses yanında gii oluyormuş :D:D:D
Antalyalogy
03-12-2013, 16:32
İnşAllah bak istek listesi 3 kişi oldu.dynodynamicsde fark çıkarsa al çıktıları before after direk etuners e göndericem yayınlatırız technic bölümde söz (dynodayken plaka açık foto da çek ama şeklimiz olsun :D )
işte bakarsın ctesi müsait olursa çıkarsın 2 dk :D:D:D
Bro ctesi ora sabah 10 da millet gelmeye baslıyor ımkansız haha :D
Antalyalogy
03-12-2013, 17:36
Bro ctesi ora sabah 10 da millet gelmeye baslıyor ımkansız haha :D
Cuma gidecekmiş baksana :icon_tup::icon_tup:
Geçmiş olsun Özgür, çok can sıkıcı bir durum ama sana bişey olmamış en azından...
MELLBERG
03-12-2013, 18:06
arkadaşlar peugeot kırmızı silikon anahtar kılıfı war düşünen olursa satmayı düşünüyorum ilan no. 144926106 Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-anahtar-kilifi-kabi-207,307,407,408,308-144926106/detay/)
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4mgk.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4mjg.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4mk8.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4mkv.png (http://bit.ly/c25MCx)
O sese bir fly by videosu gelecek önümüzdeki hafta.Yalın ın dediğine göre farlar uzaktan gözükürken ses yanında gii oluyormuş :D:D:D
beni es geçme sakın buluşursanız brom;)
MELLBERG
03-12-2013, 18:41
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-sahibinden-hasar-kayitsiz-trameri-temiz-peugeot-207-gt-144507003/detay/) ledli stoplar satılıktır fiyat 250 tl irtibat no. 0533 211 64 78 sedat arslan
Antalyalogy
03-12-2013, 19:32
beni es geçme sakın buluşursanız brom;)
Ayıpsın bro...:icon_tup:
Ayıpsın bro...:icon_tup:
eyvallah brom
Geçmiş olsun Özgür, çok can sıkıcı bir durum ama sana bişey olmamış en azından...
Hakan teşekkürler Allah'tan bende bişey yok
Antalyalogy
03-12-2013, 20:01
270 beygirlik aslan 2. çeyrekte geliyor - Hürriyet EKONOMİ (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25256845.asp)
270 beygirlik aslan 2. çeyrekte geliyor - Hürriyet EKONOMİ (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25256845.asp)
bro yüksek ihtimalle tr ye siparişle gelecek RCZ R
Kilitli dif. Kulaga hoş geliyo brom arastırmk lazım bu parcayı :D
Konu altına yazan arkadasda 207 varmıs 9000 km segmn. 17000 km motor yapılmış.
Antalyalogy
04-12-2013, 10:10
Kilitli dif. Kulaga hoş geliyo brom arastırmk lazım bu parcayı :D
Konu altına yazan arkadasda 207 varmıs 9000 km segmn. 17000 km motor yapılmış.
Sebep ne acaba ?
Sebep ne acaba ?
Hmmm engine oil big problem
orhan_guney
04-12-2013, 10:38
bu arabadaki parçalar bizim çok önümüzü açıcak inanın :) ben bu turbokompresör ölçüleri ne acaba onu merak ettim.
slowmotion
04-12-2013, 10:44
bu arabadaki parçalar bizim çok önümüzü açıcak inanın :) ben bu turbokompresör ölçüleri ne acaba onu merak ettim.
banada öyle geliyor :D
yalnız RCZ R motorun alt yapısı çok sağlam
mahle motorsports tarafından üretilen pistonlar Formula 1'de ki gibi özel alüminyum alaşımdan üretiliyormuş bu da maliyeti 5 kat arttırıyormuş
Kol ve kol yatakları da mahle tarafından üretiliyor kol yatakları polimerkaplıymış ve bunun da patentini almış mahle
son olarak da her motor bloğu özel bir ısı işleminden geçiriliyormuş
byspeedman
04-12-2013, 11:38
Hmmm engine oil big problem
9000km de yağla ilgili ne problem olabiriki kronik dışında ilk defa 9000 de segman duyuyorum. düşündürücü??
Antalyalogy
04-12-2013, 11:47
9000km de yağla ilgili ne problem olabiriki kronik dışında ilk defa 9000 de segman duyuyorum. düşündürücü??
5-30 veya 0-30 yerine 10-40 10-60 yağ kullanan ustalar ı kastediyor.Motor kırmak için birebir :o:o
ince detaylar:)
http://imageshack.us/a/img826/3132/2yym.jpg
http://imageshack.us/a/img560/6138/77sv.jpg
http://imageshack.us/a/img855/5487/0u7i.jpg
Antalyalogy
04-12-2013, 12:21
Ya arkadaş markaya yeni imaj yapıyorsun güzel peki neden halen 208 ,2008 ,rcz aynı vites topuzu kullanıyorsun ve iç mekanı yenilemiyorsun ; 208 gibi çapı küçük direksiyon ve led çerçeveli gösterge koyup orta panele ekranı yerleştirmiyorsun ??? oDüğmlerin durduğue yerde ekran o kadar güzel durur ki ...
Ya arkadaş markaya yeni imaj yapıyorsun güzel peki neden halen 208 ,2008 ,rcz aynı vites topuzu kullanıyorsun ve iç mekanı yenilemiyorsun ; 208 gibi çapı küçük direksiyon ve led çerçeveli gösterge koyup orta panele ekranı yerleştirmiyorsun ??? oDüğmlerin durduğue yerde ekran o kadar güzel durur ki ...
kafaları basmıo amk fransızlarının:cool:
hep aynı hep aynı:)
uygula yeni 308 de çıkacak olan i cocpit'i,ekle ekrana boost v.s gibi bilgileri vur kırbacı:D
sanki cok acizler amk:D
byspeedman
04-12-2013, 12:32
abi sanki ortadan yukarı kalkıcak gibi duruyor ekren açılınca?
Antalyalogy
04-12-2013, 13:24
kafaları basmıo amk fransızlarının:cool:
hep aynı hep aynı:)
uygula yeni 308 de çıkacak olan i cocpit'i,ekle ekrana boost v.s gibi bilgileri vur kırbacı:D
sanki cok acizler amk:D
Aynen bro Bugüne kadar ürettiğin en güçlü araca özel birşeyler yap bari.Teknolojin var dediğin gibi koy GTR tarzı bilgi ekranı..Ha içi güzel mi, güzel ona lafımız yok ama yenilik zamanı geldi.ayrıca tüm peugeot modellerinde aynı silecek , crusie kollarını görmekten öghh geldi.
Ve 208 GTi a bir önceki modelde olduğu gibi modele özel koltuk koymaları şart.208 dizel allure ile gti in koltuğu aynı olur mu arakdaş ya :(:(:(
ps: iyi döktüm içimi heheheheh
Aynen bro Bugüne kadar ürettiğin en güçlü araca özel birşeyler yap bari.Teknolojin var dediğin gibi koy GTR tarzı bilgi ekranı..Ha içi güzel mi, güzel ona lafımız yok ama yenilik zamanı geldi.ayrıca tüm peugeot modellerinde aynı silecek , crusie kollarını görmekten öghh geldi.
Ve 208 GTi a bir önceki modelde olduğu gibi modele özel koltuk koymaları şart.208 dizel allure ile gti in koltuğu aynı olur mu arakdaş ya :(:(:(
ps: iyi döktüm içimi heheheheh
ayne katılıyorum bro:icon_tup:
rc koltuğu tarzı bi koltuk olmalıydı gti da:)
RCZ-R 270 ServiceBox'a düsmüs...
parçaların %90ı yok ama belli yayınlanan parçalarda mevcut ufak tefek.
RCZ 2 KAPILI COUPE 1.6 THP 16v 270 (EP6CDT R)
http://www.resimupload.net.tr/?di=1U0V
motorun ilk resimleride benden gelsin :D :D
Arkadaşlar..
Bir arkadaşım Varex tarzı egzoz taktırıyor. Egzoz ucu olarak benim arabanınkini beğendi. Hem güzel hemde dikkat çekmez düşüncesinde. Bu uç kısmı ayrı satılıyor mu? Eğer satılıyorsa fiyat yada numarası nedir?
Teşekkürler..
RCZ-R 270 ServiceBox'a düsmüs...
parçaların %90ı yok ama belli yayınlanan parçalarda mevcut ufak tefek.
RCZ 2 KAPILI COUPE 1.6 THP 16v 270 (EP6CDT R)
motorun ilk resimleride benden gelsin :D :D
hani bro resim:soru:
hani bro resim:soru:
bende çıkıyo bro :S
Antalyalogy
04-12-2013, 16:05
Uc ayri satilmiyor maalesef..
Uc ayri satilmiyor maalesef..
Teşekkürler Abicim..
orhan_guney
04-12-2013, 16:35
biz göremiyoz :)
bende çıkıyo bro :S
biz göremiyoz :)
aynen bizde bi numara yok:D
Link veriyim ozmn :D
Antalyalogy
04-12-2013, 16:55
Link veriyim ozmn :D
fatal error veriyo brooooooooooooooooooo :D:D:D:D:D
fatal error veriyo brooooooooooooooooooo :D:D:D:D:D
way aq :D :D
http://www.hizliresimyukle.net/u/82/17/c0341782_orginal.jpg
simdi?
Antalyalogy
04-12-2013, 17:02
way aq :D :D
http://www.hizliresimyukle.net/u/82/17/c0341782_orginal.jpg
simdi?
orrayt mannnnnnnn :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
orrayt mannnnnnnn :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
sonunda yaaaa :D :D
http://www.frontseatdriver.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Peugeot-RCZ-R-2013-Engine-Detail-Phil-Huff-FrontSeatDriver.co_.uk_.jpg
adamlar cayır cayır kullanmış kirletmişler bile motoru ahaha :D :D
ingiltere fiyatı :
£31,995
107.000 TL
Antalyalogy
04-12-2013, 20:09
ingiltere fiyatı :
£31,995
107.000 TL
gelmez ozaman Türkiye ye :D:D:D
Hakancekic
04-12-2013, 21:58
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ben hakan istanbulda ikamet ediyorum. Zahmetli araştırmalarımdan 207 rc almaya karar verdim ve geçen hafta temiz düşük km ve oynanmamış bir araç aldım. Öncelikle hks blow off ve mugen racing son susturucu taktım. Aslında varex kumandalı takıcaktım fakat elimde mevcut olduğundan bunu kullandım. Hafta sonu 4 lastik değiştirdim. Marka ve ölçü olarak Lassa phenoma 215 45 17 performans lastiğini tercih ettim tane fiyatı 235tl sökme takma balans dahil. Lastiklerden çok memnunum tavsiye ederim. Benim sormak istediğim bir iki şey vardı yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Benim aracımın rolanti 700 de normalmi. Çok hafif titreme oluyor. Debriyaj normalden çok yukarıda gibi geldi bana sanırım daha alışamadım. Kalkışlarda fazla gaz vermezsem stop ediyor. Rolantiyi 800 850 civarına almamız mümkün değil sanırım. Bide kalkışta ayağımı fazla debriyajda tuttuğumda acayip derecede titreme ve cekme anındada vuruntu yapıyor. Acaba sorun aracımda mı yoksa alışamadığımdan dolayı bende mi. Aracı sanayide bi ustaya gösterdim herhangi bi sorun yok dediler. İstanbul içi veya zeytinburnu civarlarında 207 rcnin dilinden anlayan bir usta mevcutmudur.
Low-Rider
04-12-2013, 22:12
Hayırlı olsun aracın, Topkapı sanayi'de Savaş Motorsport var. 207RC'den iyi anlar, ona gösterebilirsin.
Hakancekic
04-12-2013, 22:23
Hayırlı olsun aracın, Topkapı sanayi'de Savaş Motorsport var. 207RC'den iyi anlar, ona gösterebilirsin.
Teşekkürler cumartesi götüreyim bi baksınlar. Aracım 2008 model 55 000 de ikinci sahibiyim ilk sahibi fazla yormamış aracı sente atlama falan hiç yapmamış baskı balata zincir rulman değişimi yapsam bana bi faydası olurmu. Bir iki kez kastım aracı gidişinde falan hiç bir sılıntım yok tek problemim şehir içi trafiğinde dur kalk.
Low-Rider
04-12-2013, 22:31
İlk aldığımdba debriyaj ve dur kalk trafik ile ilgili bende senin gibi düşünüyordum, alışmayla alakalı biraz. Alıştınmı sıkıntı kalmaz
Antalyalogy
04-12-2013, 23:17
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ben hakan istanbulda ikamet ediyorum. Zahmetli araştırmalarımdan 207 rc almaya karar verdim ve geçen hafta temiz düşük km ve oynanmamış bir araç aldım. Öncelikle hks blow off ve mugen racing son susturucu taktım. Aslında varex kumandalı takıcaktım fakat elimde mevcut olduğundan bunu kullandım. Hafta sonu 4 lastik değiştirdim. Marka ve ölçü olarak Lassa phenoma 215 45 17 performans lastiğini tercih ettim tane fiyatı 235tl sökme takma balans dahil. Lastiklerden çok memnunum tavsiye ederim. Benim sormak istediğim bir iki şey vardı yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Benim aracımın rolanti 700 de normalmi. Çok hafif titreme oluyor. Debriyaj normalden çok yukarıda gibi geldi bana sanırım daha alışamadım. Kalkışlarda fazla gaz vermezsem stop ediyor. Rolantiyi 800 850 civarına almamız mümkün değil sanırım. Bide kalkışta ayağımı fazla debriyajda tuttuğumda acayip derecede titreme ve cekme anındada vuruntu yapıyor. Acaba sorun aracımda mı yoksa alışamadığımdan dolayı bende mi. Aracı sanayide bi ustaya gösterdim herhangi bi sorun yok dediler. İstanbul içi veya zeytinburnu civarlarında 207 rcnin dilinden anlayan bir usta mevcutmudur.
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Blow off basınç kaçırıyor performansdan ödün verirsiniz.
Aracın orjinal lastik ebatı 205/45/17 bilginiz olsun :icon_tup:
byspeedman
05-12-2013, 00:15
hayırlı olsun kazasız belasız
araç ilk kalkışlarda biraz besleme istiyor sonra alışıyorsun
orhan_guney
05-12-2013, 08:40
hayırlı olsun güzel bir secim. ilk başda bana öyle geldi zamanla alışıyorsun kalkışlara titremelere .
Teşekkürler cumartesi götüreyim bi baksınlar. Aracım 2008 model 55 000 de ikinci sahibiyim ilk sahibi fazla yormamış aracı sente atlama falan hiç yapmamış baskı balata zincir rulman değişimi yapsam bana bi faydası olurmu. Bir iki kez kastım aracı gidişinde falan hiç bir sılıntım yok tek problemim şehir içi trafiğinde dur kalk.
Hayırlı olsun dostum. Bu km boşuna acıp degıstırmene gerek yok. Boşuna 50 bn km önce masraf acmış olursun ;) aracında tahmını hiç bir problen oldugynu sanmıyorum. Alışana kadar tuaf gelir. Bizim araclar yenı debriaj taksanda orta sevıyeseninde kavrıyo. Gule gule kullan. :)
He rolantin olması gerektıgı gibi ;)
orhan_guney
05-12-2013, 10:07
beyler bu arada 2 el temiz Seat Ibiza Cupra 1.8T Intercooler arıyorum bilginiz olsun acalesi yok şimdi alıp ilk baharda takıcam.
beyler bu arada 2 el temiz Seat Ibiza Cupra 1.8T Intercooler arıyorum bilginiz olsun acalesi yok şimdi alıp ilk baharda takıcam.
Bndekini satayım :)seatınkinden 1 litre küçük aynısı.
orhan_guney
05-12-2013, 10:18
sen niye satıyorsun sen ne takıcaksın :)
Bndekini satayım :)seatınkinden 1 litre küçük aynısı.
@LowRider Özgür, youtube dan videoları izlerken sanırım senin videoyu gördüm aem wideband ile ilgili, egerki sensen kabloları kokpit içine nasıl aldığının bi resmini koyabilirmisin? yani direk deliniyormu kabloların gececegi kadar yoksa aralarındaki bosluktan sıkış tepiş geçebiliyormu?
sen niye satıyorsun sen ne takıcaksın :)
Bnde proje degısıklıgı olacak ;)
@LowRider Özgür, youtube dan videoları izlerken sanırım senin videoyu gördüm aem wideband ile ilgili, egerki sensen kabloları kokpit içine nasıl aldığının bi resmini koyabilirmisin? yani direk deliniyormu kabloların gececegi kadar yoksa aralarındaki bosluktan sıkış tepiş geçebiliyormu?
Knka sen ne kadar cok takıldınbbu kablolara :D delînen bîli yok rahat raht gecıyor sonuc olark 1 parmk kablo gecırmıyyorsun.
Antalyalogy
05-12-2013, 11:10
Bnde proje degısıklıgı olacak ;)
satıyorum RC yi de de tam olsun :(:(
satıyorum RC yi de de tam olsun :(:(
Hehe model yukseltıyorum dermişim :P
Low-Rider
05-12-2013, 12:05
edit:
direği delmelik bir işlem yok, oralardan geçiyor rahat rahat
dragon07
05-12-2013, 12:08
sol direk kaplaması 22 liraymıs delsen ne olur üzüldügüne değer mi :(
Low-Rider
05-12-2013, 12:14
6-10 Ocak arası Antalya Belekteyim, bayi toplantısı için geliyoruz.
Çalışmaktan fırsat olmuyacak muhtemelen ama yakın olanlar varsa görüşürüz
Antalyalogy
05-12-2013, 14:13
Hehe model yukseltıyorum dermişim :P
Hayırlısı olsun bro sen işini bilirsin valla..:icon_tup::icon_tup:
çoğumuz antalya merkezdeyiz.
kısmet diyelim:)
Hakancekic
05-12-2013, 17:00
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Blow off basınç kaçırıyor performansdan ödün verirsiniz.
Aracın orjinal lastik ebatı 205/45/17 bilginiz olsun :icon_tup:
Çok teşekkürler lastik ebatını bilerek büyüttüm zaten aşırı bi fark yok sadece kullandığım lastikten olsa gerek manevralar çok güzel oldu yol tutuşuda çok başarılı.
Aslında forge diverter valve istiyorum detaylı araştırma yapmadım ama performansa katkısı olduğunu duydum turbo içinde ömrünü uzatıyor diye duydum. Bulabilirsem deniyip görücem.
Ozgur abi (antology) yalin abim (mess) bana bi ulasirsaniz cok sevinirim
Biri forge dv mi aldi??hatta yarin taktiriyomu?? Yok canim şaka şaka. ..:D
Haaaadi caaaniiiiiimmmmmm..... :D hayirli olsun brooommm..
Ozgur abi (antology) yalin abim (mess) bana bi ulasirsaniz cok sevinirim
Hayirdir kardesim? Pm at bakiim bi :)
Antalyalogy
05-12-2013, 22:38
Yarin fotolar buradaaa
Kardeşim ne sleeper adamsın ya yazmıyosun yazmıyosun sonra şunu da aldım bunu da yaptım diye patlatıyorsun fotoğrafları.
ps: GT yi satarsan söle bana yabancıya gitmesin alıyım kenara koyayım zarar yazmaz :D:D:D.Daha geçen gün Efe senin zamanının meşhur marean dan bahsetti de ağzım açık kaldı araca yaptığın masrafları duyunca.:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
dragon07
05-12-2013, 22:41
onun mareaya ettigi masrafla bitane daha marea alınırdı :D
Antalyalogy
05-12-2013, 22:41
Akşamları da çalışmassın heral.:p:p:p Sana özel bir meeting yaparız thp mhp ortaya karışık :D:D:D
Kardeşim ne sleeper adamsın ya yazmıyosun yazmıyosun sonra şunu da aldım bunu da yaptım diye patlatıyorsun fotoğrafları.
ps: GT yi satarsan söle bana yabancıya gitmesin alıyım kenara koyayım zarar yazmaz :D:D:D.Daha geçen gün Efe senin zamanının meşhur marean dan bahsetti de ağzım açık kaldı araca yaptığın masrafları duyunca.:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ustaa sen daha duurrr...neler olucak daha yakindaaa..
Low-Rider
05-12-2013, 22:49
Akşamları da çalışmassın heral.:p:p:p Sana özel bir meeting yaparız thp mhp ortaya karışık :D:D:D
Valla ilk tecrübem olacak bu şirkette, anlatılanlara göre gece 1-2 ye kadar sürüyormuş sipariş faslı :D
Bro gelirim der onumuzden gecer aha geldi lan diye şok olurken biz bekleriz bi saat gelmez iminco şoku yasatir bize goktan ahahahaha...
Antalyalogy
06-12-2013, 00:19
Valla ilk tecrübem olacak bu şirkette, anlatılanlara göre gece 1-2 ye kadar sürüyormuş sipariş faslı :D
detayları alayım wazzap tan lütfen :p:p
Antalyalogy
06-12-2013, 00:20
Ustaa sen daha duurrr...neler olucak daha yakindaaa..
teaser please :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
orhan_guney
06-12-2013, 09:41
NanoleX-WashcoaT
http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v72sv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)