PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

agungoren
19-05-2013, 21:27
Turhat gercekten usta yaa:) hem adam hemde usta :) elektrovana arizasi olsa turbo hic basmazki yani bov yapmaz araba,onuda yasadigim icin:).kafaya takcak bisey yoktur yani.ben ayni seyi yasadigimda mehmet turhati arayip abi soyle boyle oldu diye anlatirken o gulmeye basladi hadi gel yapalim diyince rahatlamistim:)

gokayy
19-05-2013, 21:33
Göktan bro videoyu bekliyoruz hala:))

Aynen abi hadi ama :D

free13
19-05-2013, 21:43
Turhat gercekten usta yaa:) hem adam hemde usta :) elektrovana arizasi olsa turbo hic basmazki yani bov yapmaz araba,onuda yasadigim icin:).kafaya takcak bisey yoktur yani.ben ayni seyi yasadigimda mehmet turhati arayip abi soyle boyle oldu diye anlatirken o gulmeye basladi hadi gel yapalim diyince rahatlamistim:)

Turat harbiden adam gibi adam.Bende çok arıyodum heyecanla şöyle böyle diye daha anlatırken sorunu çözüyodu:)

tuFAN
19-05-2013, 21:43
Özgür konuştuğumuz gibi turbo basıncını ayarlayan elektrovana diye tahmin ediyorum
etuners : Technical File (http://etuners.gr/en/index.php?s=12&t=247)
parça kodu 1922V6 liste fiyatı da 93 TL

Low-Rider
19-05-2013, 21:55
Sağolun beyler Allah razı olsun bakalım salı gidicem servise ak koyun kara koyun belli olur.

Video koyucam sesi duyarsınız sizde arızadan önce ki

Antalyalogy
19-05-2013, 22:07
Göktan ses aynen subaru gibi çıkıyor dedi.açıkken yıkıyormuş.Kapalı iken de basmazsan ses yok ama güce binerse ses açıkkadar olmasa da var dedi...
Ama rolantide bas derse polis sıkıntı yok çıkmyor dedi..
Olay yerinden bildiriyorum :)

gokayy
19-05-2013, 22:26
Göktan ses aynen subaru gibi çıkıyor dedi.açıkken yıkıyormuş.Kapalı iken de basmazsan ses yok ama güce binerse ses açıkkadar olmasa da var dedi...
Ama rolantide bas derse polis sıkıntı yok çıkmyor dedi..
Olay yerinden bildiriyorum :)

Heyecan yaratıyosunuz abi :D

Low-Rider
19-05-2013, 22:26
Özgür konuştuğumuz gibi turbo basıncını ayarlayan elektrovana diye tahmin ediyorum
etuners : Technical File (http://etuners.gr/en/index.php?s=12&t=247)
parça kodu 1922V6 liste fiyatı da 93 TL

Tufan bu parça revize edildi değil mi ?

levent
19-05-2013, 22:34
edit: fransız KONU (http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-308/Questions-techniques-2/defaut-antipollution-retour-sujet_4260_1.htm)ya fransız kaldı, sonuç çıkmadı ama bence de o elektromanyetik vananın anlık tıkanma yaşamasıyla alakalı bir durum sanırım, ds3 forumlarında da benzer durum yaşayan olmuş kutup başını söküp 30dk bekledikten sonra düzelmiş, araba heralde panik yaptı diyor eleman :)

bir de bu tarz pist günlerinde yüksek viteste yüksek devirde araba yüke binince söz konusu oluyormuş (basınç kesme, aynı bahsettiğin olay) zaman zaman bu durum okuduğum kadarıyla, kolay gelsin valla.. kaçak göçek var mı diye baktırmayı ihmal etme turbo ve çevresinde :)

Low-Rider
19-05-2013, 22:42
Valla daha araştıramadım ya pistten geldiğimden beri evde oturamadım bir türlü :D tufan sağolsun bakıyor, bu konuyada bakim

tuFAN
19-05-2013, 22:46
Tufan bu parça revize edildi değil mi ?
Aynen revizyona uğramış
1922V6 güncel elektrovana

levent
19-05-2013, 22:50
bir de şöyle bir şey buldum LİNK (http://www.feline207.net/forum/viewtopic.php?p=1074039&highlight=durite+huile)

27/01/2011
La voiture va au garage Peugeot habituel. Elle passe au Diag, voilà le bilan :
Bilan du Diag
P2191 Défaut régulation richesse.
. défaut fugitif caractérisé par un mélange trop pauvre
P2262 Défaut de régulation de la pression de suralimentation
. Défaut fugitif caractérisé par une pression mesurée trop faible
P0299 Défaut de régulation de la pression de suralimentation
. Défaut permanent caractérisé par une pression mesurée trop faible

Recommandations Peugeot :
- Changement de l'électrovanne de déphasage Arbre à Cames Réf. 1922R7
- Remplacement du tuyau de graissage turbo
A noter qu’ils ne sont pas sur de l’origine du problème, et que pour être sur il faut réaliser un diagnostic approfondi. Soit une journée d’intervention, à 80€ de l’heure, le tout à ma charge. Je refuse.

Interventions réalisées à ma demande :
- Changement de l'électrovanne de déphasage Arbre à Cames Réf. 1922R7
- Changement du capteur de pression de suralimentation Réf. 1922R6
- Changement de l'électrovanne de régulation de pression de suralimentation Réf. 1922S2

Şeklinde belirtmiş eleman, İngilizce çevirisini de ekliyim, benim fransızca comment allez vous, comme ci comme ca olduğu için çeviriyorum :D

Peugeot recommendations:
- Changing the solenoid shift Camshaft Ref. 1922R7
- Replacement of lubrication pipe turbo
Note that they are not on the origin of the problem, and to be sure must make a thorough diagnosis. Is a day of action at 80 € per hour, all at my expense. I refuse.

Interventions at my request:
- Changing the solenoid shift Camshaft Ref. 1922R7
- Change boost pressure sensor Ref. 1922R6
- Changing the solenoid control boost pressure Ref. 1922S2

Kısaca olay elektrovana kaynaklı :icon_tup: Tekrar geçmiş olsun Özgür :)

free13
19-05-2013, 23:07
Benimde ilk aklıma gelen elektrovana oldu inşallah sorun budur da kolayca çözülür.Tekrar geçmiş olsun.

Low-Rider
20-05-2013, 06:27
Bahsettiğim ses 5.46-5.47 gibi başlıyor

Q8gMieN_IbM

Intercity İstanbul Park Track Day 19.05.2013 Peugeot 207 RC LeMans - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q8gMieN_IbM)

ErK_aY
20-05-2013, 09:46
Sağolun beyler Allah razı olsun bakalım salı gidicem servise ak koyun kara koyun belli olur.

Video koyucam sesi duyarsınız sizde arızadan önce kiservise gitmeden bi kontrol et istersen sagdakı soldakı boruları. kutup basını söküp tak. kaput acıkken boşta gaz vererek kontrol edin sesın geldıgı yeri. borulardan bırı patlak ise illaki sesi duyacaksınız.

:icon_tup:

Low-Rider
21-05-2013, 13:56
Bugün bıraktım servise arabayı, baktılar ama problem nedir tam olarak bilmiyoruz. Canım sıkkın baya o yüzden

Borularda elle ve gözle kontrol yapıldı sıkıntı yok gibi, bir boruyu söküp kontrol ettiler vakum var elektrovana olamaz dendi sonra arıza koduna baktık aşağıda ki gibi.

http://i.imgur.com/oMIdrhF.jpg?1

Sente atlamış olabilir dediler ama sanmıyorum ben, elektrovana sipariş ettik yarın gelicek deniyecekler.

s7158
21-05-2013, 14:19
Bugün bıraktım servise arabayı, baktılar ama problem nedir tam olarak bilmiyoruz. Canım sıkkın baya o yüzden

Borularda elle ve gözle kontrol yapıldı sıkıntı yok gibi, bir boruyu söküp kontrol ettiler vakum var elektrovana olamaz dendi sonra arıza koduna baktık aşağıda ki gibi.

Sente atlamış olabilir dediler ama sanmıyorum ben, elektrovana sipariş ettik yarın gelicek deniyecekler.

Umarım can sıkıcı birşey çıkmaz.. Bide limp moda mı geçti araç.? İlla basınçla alakalı olmayabilir diye düşünüyorum. Belki başka bir hatadan dolayı limp moda geçip basınç kapattı araç.. (Tabi sadece bir varsayım teknik detay fazla bilmiyorum)

meSs
22-05-2013, 10:09

geçmiş olsun kardesim, cidden umarım kötü bisey çıkmaz, zannetmiyorum çok sıkıntı bisey olacagını ama yinede can sıkıyor işte bilirim...

elektrovana fiyatını söyledilermi kardesim? benimde bu h.sonu değistirmem gerekicek sanırım. yazılım 1,40 bar peak benimki ıkına ıkına 1,20 peak yapıyo.. :S sanırım benimde gitmiş elektrovana.

bide surge sesi geliyo arkadaslar neden olabilirki :S s3 dv var.. ama intercooler takıldıgından beri var o ses. taaaaa ki arkadaslar "s3dv taktıktan sonra olmaması gerekiyordu bi sorun var bizde o ses gelmiyor (Göktan)" diyene kadar içim rahattıda, kurt düşürdünüz brolarım saolun :D :D

basınçla ilgilide olabilir diye düşündüm simdi, peak basınca ulaşmıyor sonuçta, diğer taraftan surge yapıyor mu acaba nedirki :S sacmalamısta olabilirim :D :D

aem dryflow var suanda epey eskidi bide... :S :S

Antalyalogy
22-05-2013, 10:24
http://imageshack.us/a/img833/3930/20130521155818.jpg

http://imageshack.us/a/img835/7896/20130521155606.jpg

http://imageshack.us/a/img811/2192/20130521155528.jpg

http://imageshack.us/a/img153/3170/20130521155520.jpg

http://imageshack.us/a/img41/1345/20130521155432.jpg

Low-Rider
22-05-2013, 10:29
97tl dediler

free13
22-05-2013, 10:30
208 gti galiba peugeot logosunu görmesem citroen derdim:)

meSs
22-05-2013, 10:54
97tl dediler

wayy sevindim bu işe... 160 gibi bi fiyat duymuştumda :D

free13
22-05-2013, 13:29
Dedim sana bro:)

Low-Rider
22-05-2013, 15:51
Servisten mutlu haber geldi :D Elektrovana değişmiş problem giderilmiş test etmişler kısa mesafe problem yokmuş.

Yardım eden fikir veren herkese teşekkürler

Ufuk
22-05-2013, 17:16
Özgür abi sevindim çok önemli birşey olmamasına.
Bu vana tam olarak ne görev görüyormuş ? Neden bozulmuş?
Yazılımın getirdiği basınçtan falan mı ?

208 ile ilgili yorumum; o oturuş pozisyonu GTİ'a yakışıyor mu ? koltukların yanal destekleri çok güzel gözüküyor ama o yükseklik ne öyle mpv gibi ?

agungoren
22-05-2013, 17:18
Servisten mutlu haber geldi :D Elektrovana değişmiş problem giderilmiş test etmişler kısa mesafe problem yokmuş.

Bende senin kadar merak ediyordum sonucu:)Sevindim senin adina insallah bir daha tekrarlamaz..

Low-Rider
22-05-2013, 17:21
Özgür abi sevindim çok önemli birşey olmamasına.
Bu vana tam olarak ne görev görüyormuş ? Neden bozulmuş?
Yazılımın getirdiği basınçtan falan mı ?

208 ile ilgili yorumum; o oturuş pozisyonu GTİ'a yakışıyor mu ? koltukların yanal destekleri çok güzel gözüküyor ama o yükseklik ne öyle mpv gibi ?

Kardeşim Tufan bir önce ki sayfada etuners linki vermişti ,orada anlatıyor.

208'in oturuş pozisyonu güzel fotoğraflar aldatmasın inceledim bayide

Bende senin kadar merak ediyordum sonucu:)Sevindim senin adina insallah bir daha tekrarlamaz..

Çok teşekkürler. İnşallah bakalım tekrarlamaz umarım, 2 Haziran'da piste çıkmak istiyorum ama tırsıyorumda inceden yine birşey olur diye.

Klima da çalışmıyordu müşürü bozulmuş onuda hallettiriyorum bugün.

agungoren
22-05-2013, 17:24

Çok teşekkürler. İnşallah bakalım tekrarlamaz umarım, 2 Haziran'da piste çıkmak istiyorum ama tırsıyorumda inceden yine birşey olur diye.

Hadi hayirlisi:)

threshold
22-05-2013, 23:50

Geçmiş olsun kardeş,boost control valve Stelios un yazılımdan sonra uyardığı bir konuydu ürünün fiyatı nedir değişimi ne kadar tuttu onu merak ettim :cool:

Arkadaşlar 208 ile deneme sürüşü yaptım hoşuma gitmeyen tek şey direksiyonun çok aşağıda olmasıydı koltuğu indirdim öyle yaptım böyle yaptım kurtaramadım - benim boyum 1.86 ben bu araçla güvenli sürüş pozisyonu alamayacağımdan emin oldum hangi yarış kategorisinde bu kadar alçak direksiyonla verimli sürüş olabilir? tek ihtimal 208 gti koltuklarının daha alçak olması:bu da kulağa komik geliyor :)

gokayy
23-05-2013, 00:52

Hadi abi hayırlısı olsun geçmiş olsun. :D

s7158
23-05-2013, 07:53

Valla kendi aracım gib sevindim.. :) Geçmiş olsun..

Low-Rider
23-05-2013, 07:57
Geçmiş olsun kardeş,boost control valve Stelios un yazılımdan sonra uyardığı bir konuydu ürünün fiyatı nedir değişimi ne kadar tuttu onu merak ettim :cool:

Arkadaşlar 208 ile deneme sürüşü yaptım hoşuma gitmeyen tek şey direksiyonun çok aşağıda olmasıydı koltuğu indirdim öyle yaptım böyle yaptım kurtaramadım - benim boyum 1.86 ben bu araçla güvenli sürüş pozisyonu alamayacağımdan emin oldum hangi yarış kategorisinde bu kadar alçak direksiyonla verimli sürüş olabilir? tek ihtimal 208 gti koltuklarının daha alçak olması:bu da kulağa komik geliyor :)

Teşekkürler, Tufan servicebox'tan bakıp 93TL demişti, servistede 97TL dendi galiba tam hatırlamıyorum, ctesi arabayı aldıktan sonra net yazabilirim.

threshold
23-05-2013, 12:56
Teşekkürler, Tufan servicebox'tan bakıp 93TL demişti, servistede 97TL dendi galiba tam hatırlamıyorum, ctesi arabayı aldıktan sonra net yazabilirim.

gayet uygunmuş fiyatı - gaz kesmeni gerektirecek bişey değil pistlere geri dönersin artık ;)

gokayy
23-05-2013, 18:14
Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.

Antalyalogy
23-05-2013, 20:55

Mehmet hocam dun 2 arkadasa aynisini soyledim aracin oturma pozisyonu cok yuksek ve direksyon gostergeleri perdelemesin diye mecbur en asagiya aliniyor o zaman da dizime degiyor benim boyum 1,78 ama bacaklarim uzun :D:mad::D

Low-Rider
23-05-2013, 22:30
Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.

Geçmiş olsun, tamiri falan yok mu?

Yazılım yaparken mi uçtu ne oldu?

tuFAN
23-05-2013, 22:33
evet nasıl uçtu beyin ?

inşallah tamir olur yahutta çıkma bir beyin bulursunuz sıfırı 1900 TL civarı

gsi_club
24-05-2013, 00:35

geçmis olsun ama ben genede aracin sentesini kontrol ettirirdim ne olur ne olmaz.bakmakta fayda vardir diye düsünüyorum.

208 gti benim hosuma gitti.fiyati uygun olursa bayagi bi satar diye düsünüyorum

gokayy
24-05-2013, 00:51
Geçmiş olsun, tamiri falan yok mu?

Yazılım yaparken mi uçtu ne oldu?

evet nasıl uçtu beyin ?

inşallah tamir olur yahutta çıkma bir beyin bulursunuz sıfırı 1900 TL civarı

Arıza ışığı yakmış araba sebebini bilmiyorum arabada cok uzun zamandır yazılım vardı zaten.Arkadaşımda akü kutuplarını söküp takmış arıza ışığı gitsin diye sonrasında araba marş falan almamaya başlamış zorlamış bizim arkadaş olmayınca cekiciyle sanayiye 1 haftadır ugrasıyolar arabayla tam olarak bilmiyorum ama diotlar yanmış sanırım baya ugrasıldı olmadı sonra beyin tamir oldu denildi araca bagladılar tekrardan yaktı yeni beyine gerek var dediler benim bilgim bu kadar

threshold
24-05-2013, 02:02
Mehmet hocam dun 2 arkadasa aynisini soyledim aracin oturma pozisyonu cok yuksek ve direksyon gostergeleri perdelemesin diye mecbur en asagiya aliniyor o zaman da dizime degiyor benim boyum 1,78 ama bacaklarim uzun :D:mad::D

Özgürüm sen bu olayların takipçisisin dikkat et ileride net bir şekilde görecez bu araçların rally versionlarında stock tüm modeller ile alakası olmayan makul direksiyon mesafeleri ile karşılaşacağız diye düşünüyorum bu bana hiç adil gelmiyor - bu hareket gti ruhuna aykırı değil mi?

threshold
24-05-2013, 02:13

Geçmiş olsun Gökay,inşallah en yakın zamanda hallolur...

Antalyalogy
24-05-2013, 02:56
Özgürüm sen bu olayların takipçisisin dikkat et ileride net bir şekilde görecez bu araçların rally versionlarında stock tüm modeller ile alakası olmayan makul direksiyon mesafeleri ile karşılaşacağız diye düşünüyorum bu bana hiç adil gelmiyor - bu hareket gti ruhuna aykırı değil mi?

Ya benim anlamadigim 2007 den buyana 6 sene gecmis , tamamen yeni bir arac cikariyorsun tum rakiplerin piyasada var ve en son sen cikariyorsun , isminde gti logosu var be arkadas hic mi bu konuda arastirmadin :( basiretsizlik var .benim bildigim bir arac ciktiktan sonra bu tarz bir degisiklik (direksiyon pozisyonu degisikligi)mumkun olmuyor ve satislara negatif etkisi cok olacaktir bence..

threshold
24-05-2013, 03:48
Ya benim anlamadigim 2007 den buyana 6 sene gecmis , tamamen yeni bir arac cikariyorsun tum rakiplerin piyasada var ve en son sen cikariyorsun , isminde gti logosu var be arkadas hic mi bu konuda arastirmadin :( basiretsizlik var .benim bildigim bir arac ciktiktan sonra bu tarz bir degisiklik (direksiyon pozisyonu degisikligi)mumkun olmuyor ve satislara negatif etkisi cok olacaktir bence..

söylediğin gibi ne yazık ki direksiyon konumu update edilebilecek birşey değil - tek bu sebeple araçtan soğudum.mitsubishi evo da eleştirilen bir yön vardı:direksiyonun pilota uzak olması - 208 açık farkla evoyu sollamış bulunuyor :o

s7158
24-05-2013, 08:21
Arkadaşlar downpipe aldım ama daha montajını yaptıramadım iş yoğunluğundan dolayı..
Montaj sırasında nelere dikkat etmek gerekir. Bide kesin 2. sensöre yanıltıcı kullanıyoruz değil mi??

Low-Rider
24-05-2013, 08:39
208 direksiyon olayını baya merak ettim ogün o kadar detaylı bakmamıştım ama oturuş pozisyonu kötü gelmemişti bana. Ctesi bakiyim tekrar.

Mehmet Gazihan
24-05-2013, 09:13

Beyinin üzerindeki 0 281 ile başlıyan 10 karakter numarayı benimle paylaşırsan size yardımcı olabilirim..

Antalyalogy
24-05-2013, 09:20
Arkadaşlar downpipe aldım ama daha montajını yaptıramadım iş yoğunluğundan dolayı..
Montaj sırasında nelere dikkat etmek gerekir. Bide kesin 2. sensöre yanıltıcı kullanıyoruz değil mi??

Downpipe ın üzerine sıcaklığı dışarı vermeyen , ısı kalkanı vazifesi gören egzost sargılarından sarmanız gerekir (çevresine aşırı ısı vermemesi için)

Yanıltıcı kullanın ama yazılımla arıza ışığı yakması engellenmediği sürece arıza yakacaktır ısınınca - önemli değildir performansa etkisi olmaz ama sinir bozar az :D

s7158
24-05-2013, 09:27
Downpipe ın üzerine sıcaklığı dışarı vermeyen , ısı kalkanı vazifesi gören egzost sargılarından sarmanız gerekir (çevresine aşırı ısı vermemesi için)

Yanıltıcı kullanın ama yazılımla arıza ışığı yakması engellenmediği sürece arıza yakacaktır ısınınca - önemli değildir performansa etkisi olmaz ama sinir bozar az :D

Tamamdır sargı var sararız.. Yazılım işini de çözerim. Ama yazılıma kadar arıza yaktığında kendi siler mi yoksa illa cihaza bağlamak gerekir mi?? Eğer gerekirse arıza silmek için bi program alalım.. :) :)

Cevap için teşekkürler..

gokayy
24-05-2013, 09:57

Hayırlı olsun dp öncesi ve sonrası arkadan video cekebilirmisin benim için ?

trky_GT
24-05-2013, 09:59
Bende iki gün oldu takalı DP'yi şimdilik arıza yok yazılımda yok.
Farklı bi soru bende sormak istiyorum gaza bastığım zaman (turbodan ben öle hissediyorum) üst devirlere gelmeye başlayınca ıslık sesi gibi bişey gelmeye başladı çekişte falan bi sıkıntı yok gibi iyi yani normalmi bu ses acaba ?

gokayy
24-05-2013, 09:59
Beyinin üzerindeki 0 281 ile başlıyan 10 karakter numarayı benimle paylaşırsan size yardımcı olabilirim..

Akadaşım göndermiş size cevap bekliyoruz

gokayy
24-05-2013, 10:00
Bende iki gün oldu takalı DP'yi şimdilik arıza yok yazılımda yok.
Farklı bi soru bende sormak istiyorum gaza bastığım zaman (turbodan ben öle hissediyorum) üst devirlere gelmeye başlayınca ıslık sesi gibi bişey gelmeye başladı çekişte falan bi sıkıntı yok gibi iyi yani normalmi bu ses acaba ?

Aynısı bana olmuştu geçen gece fazla sıkıstırınca sonradan hava filtresi turbonun oldugu yerden cıkmıs onu geri takınca düzelmişti bir bakın derim

s7158
24-05-2013, 10:03
Hayırlı olsun dp öncesi ve sonrası arkadan video cekebilirmisin benim için ?

Teşekkür ederim o zaman en kısa zamanda bi dpsiz video çekeyim akabinde dpli halinide çekerim..

gokayy
24-05-2013, 10:05
Teşekkür ederim o zaman en kısa zamanda bi dpsiz video çekeyim akabinde dpli halinide çekerim..

On numara olur gerçekten ses olarak baya fark ediyormu acaba merak ediyorum

trky_GT
24-05-2013, 10:07
Aynısı bana olmuştu geçen gece fazla sıkıstırınca sonradan hava filtresi turbonun oldugu yerden cıkmıs onu geri takınca düzelmişti bir bakın derim
benimde aklıma geldi baktım turbo ağzındaki biraz gevşekti silikonu oturtup sıktım sonra filtremi değiştirdim takarken acaba farın altında dirsek falan var göremediklerimdemi sıkıntı oldu farı alıp bakmak lazım bi.

ErK_aY
24-05-2013, 11:53
İstanbul Rc & Gt sahipleri 15 Haziranda bulusma yapalımmı ?

Low-Rider
24-05-2013, 12:12
Tamamdır sargı var sararız.. Yazılım işini de çözerim. Ama yazılıma kadar arıza yaktığında kendi siler mi yoksa illa cihaza bağlamak gerekir mi?? Eğer gerekirse arıza silmek için bi program alalım.. :) :)

Cevap için teşekkürler..

obd cihazı gerekir arıza silebilmeniz için

@gökay, benim dp videosunu izlemişmiydin ?

Ufuk
24-05-2013, 12:19
Özgür abi fotolardan 208'in pozisyon epey bi kötü duruyor.Yarın aktif iriyıl'a gideceğim yolumun üstü gitmişken otururum.Senin boyun kaç ? Uzun boyluysan sana kötü gelmemiştir belki.Ben kısayım bana göre sanırım kötü gelir (186cm)

Low-Rider
24-05-2013, 12:21
Ya ben öyle oturdum sağını solunu kurcaladım biraz aynalara falan baktım indim, boy 1.83 rahat geldi de yarın kurcalıcam iyice takıldı kafama :D

gokayy
24-05-2013, 12:54
obd cihazı gerekir arıza silebilmeniz için

@gökay, benim dp videosunu izlemişmiydin ?

Abi seninkini izledim ama araç içi oldugu için tam kestiremedim egzozun sesini motorla karısık geliyo videoya araç dısında olsa daha rahat anlasılır

threshold
24-05-2013, 14:24
Ya ben öyle oturdum sağını solunu kurcaladım biraz aynalara falan baktım indim, boy 1.83 rahat geldi de yarın kurcalıcam iyice takıldı kafama :D

Kardeş,deneme sürüşü yap :) o zaman anlıyorsun araca ne kadar hakimiyetsiz olduğunu - sürüşü çok zevkli bir araç ama hız yapacak pozisyonda hissedemiyorsun kendini...

Low-Rider
24-05-2013, 14:58
Bayide test aracı yok ama gelirse test sürüşü yapıcam.

Hafif ve 200hp olması çok güzel ama tip olarak hiç güzel değil

öncel
24-05-2013, 15:22
Bayide test aracı yok ama gelirse test sürüşü yapıcam.

Hafif ve 200hp olması çok güzel ama tip olarak hiç güzel değil

özgürün fotolarını koyduğu araç bizim test aracımız.plakalama işlemleri bittiğinde özgürümle teste çıkacağız.evet peugeot satmama rağmen gtı'ın diğer 208 lerden farklı bir oturuş pozisyonuna sahip olmaması baya bi gıcığıma gitti:D koltukların yan destekleri gayet başarılı.aracı ilk geldiğinde kullandım,performans fena değil.plaka olmadığı için çok uzun mesafe yapamadım.

threshold
24-05-2013, 15:32
özgürün fotolarını koyduğu araç bizim test aracımız.plakalama işlemleri bittiğinde özgürümle teste çıkacağız.evet peugeot satmama rağmen gtı'ın diğer 208 lerden farklı bir oturuş pozisyonuna sahip olmaması baya bi gıcığıma gitti:D koltukların yan destekleri gayet başarılı.aracı ilk geldiğinde kullandım,performans fena değil.plaka olmadığı için çok uzun mesafe yapamadım.

Bu test aracı Antalya da değil mi,yolum düşerse mutlaka test etmek isterim :)

öncel
24-05-2013, 15:43
Bu test aracı Antalya da değil mi,yolum düşerse mutlaka test etmek isterim :)

bekleriz herzaman,ayrıca bütün bayilere test aracı alabilirsiniz dedi popaş.istanbulda mutlaka test aracı alan bati mevcuttur.

Antalyalogy
24-05-2013, 16:06
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2013/03/peugeotpikespeak2013.jpg

0-100 1.8 sn
0-200 4.8 sn

max sürat 240 km/h

0-240 7 sn

875 HP 875 KG :D

167JRK50-Eo

Peugeot 208 T16 Pikes Peak : first drive by Sébastien Loeb - YouTube (http://youtu.be/167JRK50-Eo)

İşte bunun oturma pozisyonu güzel :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

XTxlYX-lJoc

Sébastien Loeb 208 T16 Pikes Peak TEST Mont-Ventoux 2013 hightlights HD - YouTube (http://youtu.be/XTxlYX-lJoc)

karsiyakaliozi
24-05-2013, 16:26
oturma pozisyonu ıyıde bunu neresi 208 :) 208 yazmıslar sadece

free13
24-05-2013, 19:01
Drag Race : Renault Clio RS VS Peugeot 208 GTi (Motorsport) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0DeQnryFgRM)

Antalyalogy
24-05-2013, 20:15
Ama pike pikes araçlarının hepsinin konsepti böyle Özay ım. Olayın özü bu homogole olmuş araçlardan tırmanma için optimize edilmiş turbonun dibine vurmuş downforce u evrendeki her araçtan daha kuvvetli araçlar yaratıyorlar..
Yapacak bir şey yok :)

Low-Rider
24-05-2013, 20:16
Yarın varex alıyorum inşallah, belki montaj yaptırırken orta susturucu iptali'de yapabilirim

Schumi
24-05-2013, 20:22
Ama pike pikes araçlarının hepsinin konsepti böyle Özay ım. Olayın özü bu homogole olmuş araçlardan tırmanma için optimize edilmiş turbonun dibine vurmuş downforce u evrendeki her araçtan daha kuvvetli araçlar yaratıyorlar..
Yapacak bir şey yok :)

O araç optimize edilmiş felan değil. Bildiğin sıfırdan Tubular Chassis yani Tüp Şase araç yapıp far stop ve tamponlarını 208'e benzetiyorlar. Motoru arkadan arkadan itişli felan.

Antalyalogy
24-05-2013, 20:27
O araç optimize edilmiş felan değil. Bildiğin sıfırdan Tubular Chassis yani Tüp Şase araç yapıp far stop ve tamponlarını 208'e benzetiyorlar. Motoru arkadan arkadan itişli felan.

Yahu lafın gelişi optimize yoksa sadece kasa 208 onda sıkıntı yok..
Olay sonuç itibari ile markaların imajını yükseltmek yani peugot 301 de olabilir di peugeot un pike peaks aracı :D

öncel
24-05-2013, 21:46
Yarın varex alıyorum inşallah, belki montaj yaptırırken orta susturucu iptali'de yapabilirim

orta susturucuyu mutlaka iptal et derim ben:)

ses çok iyi oluyo.varex varsa sıkıntısız binersin.

GOKTAN
24-05-2013, 22:37
orta susturucuyu mutlaka iptal et derim ben:)

ses çok iyi oluyo.varex varsa sıkıntısız binersin.

Ustaaa yarin 208 gti a bakmaya gelicem.arada bir egsozun sesini evden dinletiyorum sana ama bide yakindan duyy...yarin yanindayimmmm :)))))))

Antalyalogy
24-05-2013, 22:40
Ustaaa yarin 208 gti a bakmaya gelicem.arada bir egsozun sesini evden dinletiyorum sana ama bide yakindan duyy...yarin yanindayimmmm :)))))))

Beni de götür :icon_tup:

öncel
24-05-2013, 22:49

arıyacaktım seni ama bizimkiler vardı.çok :icon_tup:iyi geliyo ses süper olmuş

Antalyalogy
24-05-2013, 22:50
Bi biz duyamadık şu meşhur sesi.... :(

öncel
24-05-2013, 22:50
Beni de götür :icon_tup:

cümbür cemaat bekliom:D

öncel
24-05-2013, 22:51
Bi biz duyamadık şu meşhur sesi.... :(

valla özgür çatara çutara geziyo.aha göktan geliyo diyorum:D

Antalyalogy
24-05-2013, 22:53
valla özgür çatara çutara geziyo.aha göktan geliyo diyorum:D

sonunda yani :D:D:D

GOKTAN
24-05-2013, 23:44
Oncel abi egsoz sesinden taniyo beni artik ahahahaa:)))))

threshold
25-05-2013, 03:23
:D:D:D:D oturma pozisyonu direksiyon yüksekliğini çözmüşler de şimdi de geri viteste bi sıkıntı oluşmuş gibi :hahaha:

Antalyalogy
25-05-2013, 12:17
Müziği ve montajı çok güzel olmuş bence..

Peugeot Extreme Rally Experience - Zoncolan 2012 - Clip - YouTube (http://youtu.be/Xy-4uXJg5P4)

Xy-4uXJg5P4

Low-Rider
25-05-2013, 21:06
Sabah güle oynaya servise gittim hem klima hem elektrovana oldu diye ama klima düzelmemişti.

Klima müşürü değiştiği halde çalışmıyordu beyin korumaya almış kapatmış, ee napıcaz beyin değişmesi gerek haydaa :D yine bozuldu moralim sonra yazılımla alakalı olabilir dediler.

Ordan Bostancıya geçtim Varex'i aldım orta susturucu iptali ile birlikte taktırdım. Ses beklediğimden güzel oldu acaip keyifli çatara patara ve kapalı hali orjinalden sessiz. 2 tane tünele denk geldim Allah ne verdiyse sıktım :D

Sonra Ecufast'e gidip dp sonrası son ayarı yaptırdım klima işinide halletti Özgün sağolsun.

Allah'a şükür hiç bir sıkıntı kalmadı

Low-Rider
25-05-2013, 22:20
208'e de baktım tekrar hakkaten oturma pozisyonu rezalet acaip yüksekmiş, ds3'e baktım 208'e nazaran çok daha iyi.

Direksiyonu en aşağı alınca eblek bir durum çıkıyor ama yinede o direksiyon ve kadranlar çok güzel:D

RCZ'yi de makyajlayıp bitirmişler, resmen rent a car arabası üretmiş herifler krom merceksiz iğrenç farlar falan

Antalyalogy
25-05-2013, 23:37
Ozgur artik videoyu esirgemezsin bizden :)
Varex de hayirli olsun...Bu catara patara lafini goktan da kullandi miniler gibi catirtiyor mu yoksa ses var anlaminda mi yazdin ?

s7158
26-05-2013, 01:02
Gece gece aklıma takıldı.. Bugün uzun bi aradan sonraya arabaya uzun uzun bindim. Yanlız 2. Vites dip gaz yaptığımda bi 3000 devir civarı bide 5500 devir cıvarı kesiklik yapıyor. Araç tamamen stock.. Ne olabilir?? Konuya biraz baktım ama kafam karıştı buji olma ihtamali var herhalde. Bujiler yeni takıldı orijinal. Dv sıfır yeni.. Tecrübelerinize ihtiyacım var..

GOKTAN
26-05-2013, 10:40
Varex de hayirli olsun...Bu catara patara lafini goktan da kullandi miniler gibi catirtiyor mu yoksa ses var anlaminda mi yazdin ?

Abi dun oncel abiyle gorustuk bindik b3nim arabaya catara patara yorumunu o yapsin bence objektiff :)))) bendeki bu egsozla acikken tabi mininin sesi bile cikamazz :))))))) oyle boyle patlamiyo

Low-Rider
26-05-2013, 18:21

Abi çektim bugün video bagaja sabitleyip ama ses olduğundan kötü çıkıyor neden bilmiyorum yüklerim bir ara Videodakinden daha dolu tok bir ses var.Birde yolda çekelim 2.vites üzeri olsun dedikde kamera düşünce yarım kaldı o :D

tuFAN
26-05-2013, 20:32
Gece gece aklıma takıldı.. Bugün uzun bi aradan sonraya arabaya uzun uzun bindim. Yanlız 2. Vites dip gaz yaptığımda bi 3000 devir civarı bide 5500 devir cıvarı kesiklik yapıyor. Araç tamamen stock.. Ne olabilir?? Konuya biraz baktım ama kafam karıştı buji olma ihtamali var herhalde. Bujiler yeni takıldı orijinal. Dv sıfır yeni.. Tecrübelerinize ihtiyacım var..
araç kaç model ? sentesi hiç kontrol edildi mi ? elektrovanalardan biri bozulmuş olabilir birçok sebebi olabilir arıza ışığı yandımı kesiklik yaparken

s7158
26-05-2013, 20:48
araç kaç model ? sentesi hiç kontrol edildi mi ? elektrovanalardan biri bozulmuş olabilir birçok sebebi olabilir arıza ışığı yandımı kesiklik yaparken

Araç 2010 model makyajlı kasa.. Arıza ışığı yanmıyor.. :confused:
Sente hiç kontrol edilmedi..
Bu elektrovanaların kontrolünü nasıl yapacağız??

Low-Rider
26-05-2013, 21:04
Tadımlık gelsin bu diğer video yükleniyor.

İlk çektiğim video'da kurcalarken varex yarım açık kalmış o yüzden ses kötü çıkmış, sizler için üşenmedim :D birdaha çıktım bu sefer yolda çektim tabi yusuf yusuf kamera tekrar düşebilir diye:D Asfalt pattes olmuş 1-2komple esp yakıyor

Bunu Yavuz çekti

r_tye4zLqC8
http://www.youtube.com/watch?v=r_tye4zLqC8

Dragger
26-05-2013, 21:11
Rezil çıkmış :D

Öteki daha iyidir :)

Low-Rider
26-05-2013, 21:12
Öteki daha iyi evet yükleniyor bekliyorum :D Whatsapp'tan attığın için boyut düşürüyor o yüzden görüntü bozuluyor

tuFAN
26-05-2013, 21:12
Araç 2010 model makyajlı kasa.. Arıza ışığı yanmıyor.. :confused:
Sente hiç kontrol edilmedi..
Bu elektrovanaların kontrolünü nasıl yapacağız??
arıza ışığı yanmadıysa elektrovanalarda bir sorun olması düşük ihtimal

s7158
26-05-2013, 21:18
arıza ışığı yanmadıysa elektrovanalarda bir sorun olması düşük ihtimal

Sente olma ihtimali nedir? Bide sente kaçıksa nasıl anlaşılır??
Ankara'da bu araçlardan anlayan iyi usta yada yetkili servis var mıdır bilindik??

tuFAN
26-05-2013, 21:34
Sente olma ihtimali nedir? Bide sente kaçıksa nasıl anlaşılır??
Ankara'da bu araçlardan anlayan iyi usta yada yetkili servis var mıdır bilindik??

aracınız makyajlı model ve üstünde çok büyük ihtimal yeni tip zincir gergisi vardır ve senteyle ilgili tüm parçalar güncel parçlardır

sente kaçık olsa araç sabahları tekleyerek çalışır ve zincir sesini duyarsınız

CUB nickli arkadaşın 207 GT'si vardı kendisi de ankarada ve senteyle ilgili tüm işlemleri bir yetkili serviste yaptırmıştı istersen kendisiyle bir görüş

free13
26-05-2013, 21:38
Göktandan da video bekliyoruz.Bro egzoz sesini duymak için illa antalyayamı gelelim:)
Yalın sen ne yaptın turbo işini?

s7158
26-05-2013, 21:38
aracınız makyajlı model ve üstünde çok büyük ihtimal yeni tip zincir gergisi vardır ve senteyle ilgili tüm parçalar güncel parçlardır

sente kaçık olsa araç sabahları tekleyerek çalışır ve zincir sesini duyarsınız

CUB nickli arkadaşın 207 GT'si vardı kendisi de ankarada ve senteyle ilgili tüm işlemleri bir yetkili serviste yaptırmıştı istersen kendisiyle bir görüş

Teşekkürler..
Sabahları ilk çalıştığı zaman rölanti düşene kadar biraz sesli çalışıyor ama öle bariz bir sarsıntı ve tekleme yok..
Tamamdır kendisine en kısa zamanda ulaşacağım..

Low-Rider
26-05-2013, 21:51
RC'lerin standardı kaç bar basıyor turbo ?

tuFAN
26-05-2013, 22:05
normalde 0.8 Bar basıyor

Overboost ile 1.0 Bar'a çıkıyor ve RC'ye özeldir GT de yok

Overboost;

-Motorun sıcaklığı minimum 90 C ise
-araç 3.4.5. viteslerin birindeyse
-Pedala dibine kadar basıldığında
-Motor Devri 1600dd ile 4500dd aralığındaysa devreye girer

Low-Rider
26-05-2013, 22:08
1.dakikaya kadar pek birşey yok kapalı-yarım açık-tam açık modlarını deniyorum ondan sonrası önüm boş olduğu sürece sıktım.

1-2yerde radar olduğu için 70 ile sabit gittim oraları geçin direk :D 2de tünel geçişi var.
Kamera çok kaliteli birşey olmadığı için mikrofonu çok iyi değil o nedenle yinede güzel kaydetmiş sesi.

ilDx7T4p3oM&

207 RC Le Mans Exhaust Sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ilDx7T4p3oM&feature=youtu.be)

GOKTAN
27-05-2013, 12:58
Göktandan da video bekliyoruz.Bro egzoz sesini duymak için illa antalyayamı gelelim:)

bro inan bu note 2'den pc ye bi türlü atamıyorum videoyu,naaptıysam olmadı artık başka bir türlü halledicez ama özgür abiyle en kötü halledicez camcar olarak bi güzellik yapar artık :)

Low-Rider
27-05-2013, 13:01
Telefon kablosu yok mu yada direk telefon içinden youtube'a yükleyebilirsin videyu

Antalyalogy
27-05-2013, 13:43
bro inan bu note 2'den pc ye bi türlü atamıyorum videoyu,naaptıysam olmadı artık başka bir türlü halledicez ama özgür abiyle en kötü halledicez camcar olarak bi güzellik yapar artık :)

beni bul hallederiz a.ş. :D:D

meSs
27-05-2013, 13:43

projeyi iptal ettim bro... iptal ettim ama cok fena geliyorum haberiniz olsun :D

Antalyalogy
27-05-2013, 13:52
2 ye al da gel hehehehe

GOKTAN
27-05-2013, 13:52
valla naaptıysam olmadı telefonu bağlıyorum ( note 2 ) pc görmüyo telefonun içindeki dosyaları,cepten yükliyim diyorum bekletiyo yüklemiyo kafayı yedirdi bana,özgür abi buluşalımda halledelim video işini...bu arada yalın oolum valla merakla bekliyorum olacakları hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

Antalyalogy
27-05-2013, 13:59
Göktan ;

Ayarlar-Geliştirici seçenekleri -Usb Hata ayıklama işaretli olacak..

free13
27-05-2013, 14:46

Anlaşıldı bro haftasonu geliyorum canlı canlı dinleriz:)

free13
27-05-2013, 14:48
projeyi iptal ettim bro... iptal ettim ama cok fena geliyorum haberiniz olsun :D

Hayırlısı olsun bro.Bu projeyi iptal etmene rağmen fena gelicem diyosan bi marka model değişikliği var o zaman:) Yorgoya ulaşabildin mi?

meSs
27-05-2013, 15:27
2 ye al da gel hehehehe

senin güçlerde 1den 2ye taksam zaten powerflex olsada kulağı kırarım bro :D 2de gelirim yavaştan :D :D

zaten bu maddiyatla epey yavaş gelicem :D :D :D :D :D

meSs
27-05-2013, 15:28
Hayırlısı olsun bro.Bu projeyi iptal etmene rağmen fena gelicem diyosan bi marka model değişikliği var o zaman:) Yorgoya ulaşabildin mi?

yok yok bro marka değişmedi sadece turbonun marka değişti :D :D yorgoya ulaştım ama nasıl ulaştım adam cok acil dertler haricinde ıvır zıvır sorulara cevap vermio onu anladık :D :D

meSs
27-05-2013, 15:29
valla naaptıysam olmadı telefonu bağlıyorum ( note 2 ) pc görmüyo telefonun içindeki dosyaları,cepten yükliyim diyorum bekletiyo yüklemiyo kafayı yedirdi bana,özgür abi buluşalımda halledelim video işini...bu arada yalın oolum valla merakla bekliyorum olacakları hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

bro, sayısaldan para çıksada beklemesek :D ama epeeeeyce bi süre beklicez gibi gerçekten :D teşekkür ederim iyi dileklerin için, allah sanada k04'lü hyrid turbolar bigturbolar vb nasip etsin :D

free13
27-05-2013, 18:22
Hadi hayırlısı o zaman.
Haftasonu gelicem bi toplanalım stock turbolarla:)

yn_lemans
27-05-2013, 19:29
5. Uzun dişli takmıştım, 160 km sonra gaz pedalı iptal oluyo sanki ayağını çekmiş gibi, yorgolardan daha ilk aldığım yazılım bu,bugun log alıp avans kont. Yapıcam , vites aralarında kesiklilik yapıyo ilk gunden beri haftasonuna yetiştirip pazar istanbul parka giricem inşallah, istanbul da olan arkadaşları katılmaya veya izlemeye davet ediyorum gecenki gercekten süperdi çok eğlendik sınıfgüç kasıntısı hiç yoktu en guzel tarafı buydu bence ...

Low-Rider
27-05-2013, 20:28
Bu videoya bayılıyorum yaw:D

gq8hUxpDMn0

Peugeot 207 GTi (RC) - Engine and Turbo Noise - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gq8hUxpDMn0)

Antalyalogy
28-05-2013, 19:24
Ozgur ses gayet guzel tahminimce canli olarak daha da guzeldir..

Antalyalogy
28-05-2013, 19:25
208 T16 Pikes Peak | French dress rehearsal - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6sHlBX4KqBM&feature=youtube_gdata_player)

gokayy
28-05-2013, 20:14
208 T16 Pikes Peak | French dress rehearsal - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6sHlBX4KqBM&feature=youtube_gdata_player)

Mükemmel ötesi yapmışlar gerçekten

s7158
29-05-2013, 08:18

Son sahne can alıcı olmuş... :icon_tup:

Low-Rider
29-05-2013, 21:51
Şu buluşmayı organize edelim artık 15 Haziran Cumartesi ya da 16 Haziran Pazar yapalım, önümüzde 2 hafta var şimdiden belirlersek herkes işini gücünü ona göre ayarlar.

ErK_aY
30-05-2013, 11:51
Şu buluşmayı organize edelim artık 15 Haziran Cumartesi ya da 16 Haziran Pazar yapalım, önümüzde 2 hafta var şimdiden belirlersek herkes işini gücünü ona göre ayarlar.

15 haziran iyidir. tanısalım kaynasalım :D ufaktan denemelerde yaparız :o

Low-Rider
30-05-2013, 12:27
Erkay kaldırmış bekliyor :D

meSs
30-05-2013, 12:54
Erkay kaldırmış bekliyor :D

puhahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D

Antalyalogy
30-05-2013, 13:04
İStanbul dan bomba forolar ve videolar bekliyoruz ki biz Antalya da daha iyisini yapabilelim heheheheh (iki teker geçiş gösterisi , ateş çemberinden geçiş vs ) :)

Low-Rider
30-05-2013, 13:08
İStanbul dan bomba forolar ve videolar bekliyoruz ki biz Antalya da daha iyisini yapabilelim heheheheh (iki teker geçiş gösterisi , ateş çemberinden geçiş vs ) :)

ah bir girseler foruma tamam olur olmaz deseler yapacaz buluşmada hareket yok :D

dün kü ufak yıkama meeting

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/954686_319899904806934_166497385_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970324_319903808139877_1298300577_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577720_319903734806551_1186184243_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/248086_319903648139893_687837736_n.jpg

http://i.imgur.com/jdn4mRn.jpg?1

http://i.imgur.com/O2TaHDc.jpg?1

volkan 207 gt
30-05-2013, 13:45
15 haziran banada uyar yeterki yer ve saat belli olsun herkese uysun cayma olmasin:)))

Low-Rider
30-05-2013, 13:45
Mekan neresi olabilri benim aklımda yer yok

ErK_aY
30-05-2013, 14:21
Mekan neresi olabilri benim aklımda yer yok otobana yakın olsun :pP büyükçekmece sahil. beylikdüzü mcdonals(alan büyük).

free13
30-05-2013, 16:38

Biz o kadar beklemeyelim.Bu haftasonu antalyaya gelicem Göktan Yalın Onur (ds3) sen ben varsa başka gelecek olan toplanalım.Hem göktanın egzoz sesini başka türlü duyamıcaz:)

RC_Alper
30-05-2013, 16:46
bi aksilik olmazsa 15 haziranda gökayla geliriz

Antalyalogy
30-05-2013, 17:11
Genel bölüminde teşekkür butonu yokmuydu daha önce ?
Teşekkür etmek yada beğenmek çok zor olmuş..

s7158
30-05-2013, 17:14
Genel bölüminde teşekkür butonu yokmuydu daha önce ?
Teşekkür etmek yada beğenmek çok zor olmuş..

Aynen vardı, kaybolmuş.. Bildirmek lazım..

yn_lemans
30-05-2013, 18:59
otobana yakın olsun :pP büyükçekmece sahil. beylikdüzü mcdonals(alan büyük).

Erkay buluşma için istanbul dedik yanlış anladın heralde :) :) :) :) :)

Low-Rider
30-05-2013, 19:08
Bdzü naptın eko ya, karşıda oturan arkadaşlarda var. Herkes fikir belirtirse seçim yaparız.

gokayy
30-05-2013, 21:44
bi aksilik olmazsa 15 haziranda gökayla geliriz

Biz Alper'le Ataşehir taraflarındayız Kocaeli Bdüzünden daha yakındır sanırım :D

yn_lemans
30-05-2013, 22:04
Birazdan video geliyo :)

volkan 207 gt
30-05-2013, 22:48
merter mac dicem gecen bi dünya ceza yedi millet:((

Low-Rider
30-05-2013, 23:23
YN Lemans

BmRepmv1oK8

YN 207 RC Le Mans - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BmRepmv1oK8)

yn_lemans
30-05-2013, 23:32
YN Lemans

BmRepmv1oK8

YN 207 RC Le Mans - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BmRepmv1oK8)

Denedim acamadım ben telefondan rezillik :)

yn_lemans
30-05-2013, 23:37
Açtım şimdi canlı çok daha güzel :)

RC_Alper
30-05-2013, 23:52
bu nası bi sestir eridim bittim resmen maşallah maşallah :D

gokayy
31-05-2013, 00:38
Ses çok iyi abi sende nasıl bir sistem vardı :D

GOKTAN
31-05-2013, 00:44
Biz o kadar beklemeyelim.Bu haftasonu antalyaya gelicem Göktan Yalın Onur (ds3) sen ben varsa başka gelecek olan toplanalım.Hem göktanın egzoz sesini başka türlü duyamıcaz:)

gel bro ayarlayım bi meeting :) özgür abi yine video çekimiyle yardımcıda olur hem bana egsoz işinde :D

güneşbalkan
31-05-2013, 01:34
gel bro ayarlayım bi meeting :) özgür abi yine video çekimiyle yardımcıda olur hem bana egsoz işinde :D

Siz egzos işini nasıl hallettiniz temin vs tarzında

yn_lemans
31-05-2013, 03:16
bu nası bi sestir eridim bittim resmen maşallah maşallah :D

Eyvallah tskler ses gercekte cok daha guzel emin olabılırsın :)

yn_lemans
31-05-2013, 03:17
Ses çok iyi abi sende nasıl bir sistem vardı :D

70dp 70 araboru 90 varex

volkan 207 gt
31-05-2013, 10:43
ismailcim ses gercekten güzel olmuş güle güle cezasız kullanman dilegimle....:)))buluşma işini nasıl yapıyoruz beyler...

ErK_aY
31-05-2013, 11:56
Erkay buluşma için istanbul dedik yanlış anladın heralde :) :) :) :) :)

haha :D silivriye kadar istanbul ;) polisin olmadıgı yer olsun bende sizdeki gibi varex yok. özgür sesi biliyor sıkıntı kaçınılmaz. :o

yn_lemans
31-05-2013, 12:07
ismailcim ses gercekten güzel olmuş güle güle cezasız kullanman dilegimle....:)))buluşma işini nasıl yapıyoruz beyler...

Tesekkurler :))) karsıdanda gelicek arkadaslar sebebıyle daha orta bı yer dusunmelıyız yenibısna tarafında bulusup atakoy bakırkoy gıbı, deneme için basın ekspres yoluna cıkabılrız mesela

free13
31-05-2013, 13:44

Akşam geliyorum bro cts yada pazar için organize olalım.Videoya gerek yok ben canlı dinlerim:D

free13
31-05-2013, 13:45
70dp 70 araboru 90 varex

Maşallah ses gerçekten çok iyi eminim canlısı dahada güzeldir.

gokayy
31-05-2013, 17:01
Tesekkurler :))) karsıdanda gelicek arkadaslar sebebıyle daha orta bı yer dusunmelıyız yenibısna tarafında bulusup atakoy bakırkoy gıbı, deneme için basın ekspres yoluna cıkabılrız mesela

Deneme için kavacığa doğru tem otoyoluda olabilir abi

volkan 207 gt
31-05-2013, 18:17
Gencler benim evlatta stock ufaktan son susturucu var falsn filan maksat tanisip kaynasmak ilerde guzel organizasyonlarda hep beraber bulunmak soyle bi yan yana rc&gt kareografisi yapip diger markalari catlatmak;)) gorunur bir yerde toplanmak ve ismailinde dedigi gibi ortada toplanmak iyi olur.kendi araclarimiz hakkinda fijir paylasimi yapmak ortalikta bizim araclari anliyorum deyipte sonradan isi batiran usta ve bayi cok ben derimki birbirimizden ogrenecegimiz ve yonlendirebilecegimiz taleplerimiz dogrultusunda gidecegimiz cok yer olucaktir haydi millet istanbul tayfasi buyuk bulusmaya hazirmiyiz...

yn_lemans
31-05-2013, 18:23
Gencler benim evlatta stock ufaktan son susturucu var falsn filan maksat tanisip kaynasmak ilerde guzel organizasyonlarda hep beraber bulunmak soyle bi yan yana rc&gt kareografisi yapip diger markalari catlatmak;)) gorunur bir yerde toplanmak ve ismailinde dedigi gibi ortada toplanmak iyi olur.kendi araclarimiz hakkinda fijir paylasimi yapmak ortalikta bizim araclari anliyorum deyipte sonradan isi batiran usta ve bayi cok ben derimki birbirimizden ogrenecegimiz ve yonlendirebilecegimiz taleplerimiz dogrultusunda gidecegimiz cok yer olucaktir haydi millet istanbul tayfasi buyuk bulusmaya hazirmiyiz...

SIKINTI YOK ALLAH'ın İZNİYLE BULUŞURUZ... ORTADA BULUŞMAK DİĞER ARKADAŞLARIN MAĞDUR OLMAMISI İÇİN MANTIKLI OLUR :)

RC_Alper
31-05-2013, 21:03

aynen abicim katılıyorum :) hangi yakada toplansak? anadoluda diyosanız ataşehir olabilir ordanda deneme için direk teme baglanıp kavacıga basabiliriz.yanlış anlaşılmasın ataşehirde oturuyorum diye demiyorum öneri olarak söyledim.ortam mekan güzel teme yakın.avrupa yakasına yada daha farklı biyerede gelebilirim mekan güzel olsunda:)

Low-Rider
31-05-2013, 21:56
İlla deneme diye şartlandırmayın kendinizi, imkan oldumu basarızda yarışalım diye mekan seçersek ohooo :) ataşehir sıkıntı olmasın polislerden?

RC_Alper
31-05-2013, 22:00
valla her cumartesi akşamı gençler toplanıyo polisler 1-2 devriye atıyo o kadar.sürekli basıp ortalıgı apaçi gibi inletmedikçe sıkıntı olmuyo :D saat olarak ne düşünüyosunuz?

tuFAN
31-05-2013, 22:15
mimlenmemiş açık ve geniş otoparkı olan yer uygun olur

tuFAN
31-05-2013, 22:49
aklıma bayrampaşa forumdaki bauhaus - carrefour otoparkı

yada merter meydan avm real otoparkı geliyor

volkan 207 gt
01-06-2013, 00:06
Aynen bak orasida iyi olur tufan bauhaus sıkıntısı olmayan bir yer eskiden realin arkasinda metronun oldugu yerde 100 metre drag yapiyorlardi sonra bi dunya kasis koydular.aslinda olimpiyat stadinin orasida olabilir arasira drift yapiyorlar gunduzleri alanda genis.yada şoyle aksam uzeri 6-7 gibi bakirkoyde bulusup konvoy halinde istinyeye kadar gazlayabiliriz;))

GOKTAN
01-06-2013, 13:27
Akşam geliyorum bro cts yada pazar için organize olalım.Videoya gerek yok ben canlı dinlerim:D

Gel brooo beklemedeyimmm;)

Antalyalogy
02-06-2013, 00:17
Bugün Mehmet in yanına uğradım buji değişimi için. Chare (mustafa) RC ile oradaydı.Ardından FG GT Apo geldi ben yeter derken eğitimden çıkmış Göktan GT ile geldi. :D:D:D
Tabii Göktan ı bulmuşken egzost videosu çekmeden bırakmadım..:icon_tup: 1080p izleyebilirsiniz.Şu kadarcık video 175 mb ..

Videonun sonundaki dış çekimde mikrofonu rüzgardan korudun mu diye sormuştu Göktan , evet demiştim ama yalanmış ahahahahah :)

207 GT - loud exhaust sound.Antalya-Turkey - YouTube (http://youtu.be/lrByR_T-q1c)

lrByR_T-q1c

GOKTAN
02-06-2013, 12:29
Ustaa acayip eglendik yaa :) ellerine saglik super bi video olmuss ( ruzgar almasaydi telefon son duzluk cokk iyiydiii )

öncel
02-06-2013, 12:54
göktan gece gece dolaşıodun mahallede :)

bide ben,im evin alt sokağında ne işin wardı acaba:D

volkan 207 gt
02-06-2013, 14:33
vallahi cok fena olmuş göktancım egzost bide şu pıonner in dash oturturmuşsun ortaya kıyag olmuş catara patara bol cezasız gezmeler kardesim...

GOKTAN
03-06-2013, 16:55
göktan gece gece dolaşıodun mahallede :)

bide ben,im evin alt sokağında ne işin wardı acaba:D

ahaha abi valla senin evin yoluna bayılıyorum birde merhaba demeden geçmiyim diyorum :D

vallahi cok fena olmuş göktancım egzost bide şu pıonner in dash oturturmuşsun ortaya kıyag olmuş catara patara bol cezasız gezmeler kardesim...

sağol volkan daha detaylı video lazım,özellikle orta devirlerde vites değiştirirken wrc gibi patlıyo egsoz onu yakalamak lazım rüzgarsız bir zamanda :D:D:D

Low-Rider
03-06-2013, 23:11
Dün pistte gazlarken 2tur dip gaz gittikten sonra 3 yada 4.vitesti 5500devirlerde kesme yaptı biraz, sonra ki 1 turda patırdadı egzozdan da bariz duydum sesi ondan sonra 1 tur yapmadı 1 turda yine 1kere yaptı

bujiler el sallıyor herhalde

güneşbalkan
04-06-2013, 02:17
maksimum 28bin liralık bütçem var temiz gt arıyorum (mümkünse kırmızı:D) antalya ekibinden yardım pls

GOKTAN
04-06-2013, 18:00
:D:Dkırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:D:D

volkan 207 gt
04-06-2013, 18:54
Al bendende o kadar kardesim bizim araclari gosteren en guzel renk...

Antalyalogy
04-06-2013, 20:43
2 haziran İstanbul park etkinliğinden bir kare ; Lastiği kess.. :)

http://galeri.intercitypark.com/Cars/Pist-Gunleri-II-Etkinlik/i-SSjF3ss/0/L/GTI_8695-L.jpg

agungoren
04-06-2013, 22:39
2 haziran İstanbul park etkinliğinden bir kare ; Lastiği kess.. :)

http://galeri.intercitypark.com/Cars/Pist-Gunleri-II-Etkinlik/i-SSjF3ss/0/L/GTI_8695-L.jpg

Foto basarili..

uTku^
05-06-2013, 08:17
Benim araçla normal hızlarda giderken hararet göstergesi çeyreğe geliyor ancak dur kalkta veya ışıkta beklerken normal seviyesine çıkıyor.müşürü değiştirdim ama ondan değilmiş.sizce sebebi ne olabilir? Neye baktırayım

free13
05-06-2013, 08:24
Termostat olabilir.

meSs
05-06-2013, 10:11
Benim araçla normal hızlarda giderken hararet göstergesi çeyreğe geliyor ancak dur kalkta veya ışıkta beklerken normal seviyesine çıkıyor.müşürü değiştirdim ama ondan değilmiş.sizce sebebi ne olabilir? Neye baktırayım

bendede aynısı oluyor, bi ara hararet müşürü arıza yapmıştı onu değiştirdikten sonra bu şekilde oldu. Mehmet Turhat'a sordum yolda giderken rüzgar aldığından daha soğuk görünebilir diyo, normal bir durum sıkıntı yok demişti.

meSs
05-06-2013, 10:14
:D:Dkırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:D:D

Al bendende o kadar kardesim bizim araclari gosteren en guzel renk...

http://ifupload.net/images/ErE20034.jpg

JN 607 :) cepten dandik kalite bi foto

uTku^
05-06-2013, 16:13
Termostat olabilir.

Ustam gene kontrol etsin o zaman.müşür değişti ama sıkıntı devam.endişem kendi kendine soğuta soğuta veya ısıtarak daha fazla bozmasın

krscan
05-06-2013, 22:21
maksimum 28bin liralık bütçem var temiz gt arıyorum (mümkünse kırmızı:D) antalya ekibinden yardım pls

Merhabalar,
Dusunursen eger siteye uye arkadasimiz var FG plaka gt satma dusuncesi vardi. İrtibata gecebilirim. Bildigim kadariyla boyasiz ekstrali bir arac.

güneşbalkan
05-06-2013, 23:05
Merhabalar,
Dusunursen eger siteye uye arkadasimiz var FG plaka gt satma dusuncesi vardi. İrtibata gecebilirim. Bildigim kadariyla boyasiz ekstrali bir arac.

O işi hallettik gibi birşey.teşekkür ederim ilginiz için.olumsuz birşey olursa tekrar size döneceğim :)

Diesel
06-06-2013, 10:11
Bu videoya bayılıyorum yaw:D

gq8hUxpDMn0

Peugeot 207 GTi (RC) - Engine and Turbo Noise - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gq8hUxpDMn0)

o ne ya ışın kılıcı gibi ses çıkarıyor.

Diesel
06-06-2013, 10:17
Ustam gene kontrol etsin o zaman.müşür değişti ama sıkıntı devam.endişem kendi kendine soğuta soğuta veya ısıtarak daha fazla bozmasın

uTku bendede öyle sakin 90-100 gidim yada basim basim kompresyone bırakiyim aracı hararet çeyreğe kadar düşüyor. sonra düzeliyor. sıkıntı yok. devam.

Diesel
06-06-2013, 10:18
Bu arada buluşma için pazar gündüz mangal filan da yapabiliriz riva taraflarında. (İstanbul)

DS3 ile farklılık yaratiyim :)

volkan 207 gt
06-06-2013, 11:21
Hala istanbul tayfasi ortak noktada bulusamadik:) buyuksehir olunca derdide buyuk oluyor...

güneşbalkan
06-06-2013, 22:40
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-207-thp-gti-123327116/detay/

ilandaki araca bugün gittik baktık eksperden çıkan sonuç.cam tavanında çatlak var turboda 3 ayrı arıza görünüyor.sağ arka çamurlukta işlem var macun vs. niyetli olan varsa bilgisi olsun

Low-Rider
07-06-2013, 09:58
Bu arada buluşma için pazar gündüz mangal filan da yapabiliriz riva taraflarında. (İstanbul)

DS3 ile farklılık yaratiyim :)

bak bu fikir çok güzel ama ses yok kimseden

ben her yere gelirim..

karsiyakaliozi
07-06-2013, 11:56
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-207-thp-gti-123327116/detay/

ilandaki araca bugün gittik baktık eksperden çıkan sonuç.cam tavanında çatlak var turboda 3 ayrı arıza görünüyor.sağ arka çamurlukta işlem var macun vs. niyetli olan varsa bilgisi olsun

tavanı nasıl çatlatmış kapı kapatmakla cam tavanmı catlarmış :)

güneşbalkan
07-06-2013, 13:41
tavanı nasıl çatlatmış kapı kapatmakla cam tavanmı catlarmış :)

bizde anlamadık onu bizede kapı çarptı dedi ama kapıda bişey yok arka çamurlukta işlem var.serviste allah korkusu olan bi abi bize geldi ve "arkadaşlar bu muhabbet aramızda kalsın ama arka çamurlukta macun var motor çarpmıştı heralde yine burda düzelttik,bana az önce içerde çizikden dolayı boyalı yazmamı istediler üstümde kul hakkı kalsın istemem" dedi.cam tavandaki çatlaktan telefonda bahsetmediler.aracın yanına gittik taş çarpmış çizikten dolayı bizden önceki sahibi kaplatmış dedi.servise gittik,bize burası büyük ihtimal çatlak araç sahibi izin verirse folyoyu söker bakarız dediler.tabi araç sahibi folyoyu söktürtmedi.cam tavanın içten dıştan folyoyla kaplamışlar çatlak olan kısmını.turbodaki arızadan bahsetmiyorum bile.araç serp dyno'da 120 hp vermiş krankta,turbodaki arızadan dolayı

Ufuk
07-06-2013, 17:56
Benim komşumun tavanına 6.kattan toprak saksı düşmüştü o çatlatmıştı(tuz buz olmuştu) camı öyle bişey olabilir rüzgarlı günde çatıdan uçan kiremit vs.

xplod
07-06-2013, 18:18
benim c4ün tavanına küçük bir taş gelmişti, küçük bir nokta görünüyordu ilk baktığımda. sonra yürüyüp, boydan boya çatlağa dönüşmüştü.

pug207
07-06-2013, 18:51
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-intercooler-bulunmaz-firsat-127658933/detay/
Aracını Hızlandırmak güçlendirmek istiyene intercooler bedevadan biraz ucuz :)

Low-Rider
07-06-2013, 19:41
Orjinal turbolu araçta dezavantajı olur mu bunun daha geç dolma vs gibi ?

meSs
07-06-2013, 20:43
Orjinal turbolu araçta dezavantajı olur mu bunun daha geç dolma vs gibi ?

yazılım şart, stock map ile alt devirler ölür intercooler hacmi büyüdüğünden...

noldu ibrahim? naptın sen arabayı? ilanını görmüştüm son durum ne oldu? niye satiyosun?

Low-Rider
07-06-2013, 20:56
Seat coolerlar kac litre

yazilim var bende

Diesel
07-06-2013, 21:54
İbrahim İstanbul'daki hemşerine bir son pm atar mısın? Değerlendirelim hemen.

meSs
07-06-2013, 22:00
Seat coolerlar kac litre

yazilim var bende

369x376x50 = 7 lt

Ogedov
08-06-2013, 10:08
Orjinal coolerın yerini değiştirip tampon alt ızgarasının önüne alsak verim elde edebilirmiyiz?

pug207
08-06-2013, 11:40
yazılım şart, stock map ile alt devirler ölür intercooler hacmi büyüdüğünden...

noldu ibrahim? naptın sen arabayı? ilanını görmüştüm son durum ne oldu? niye satiyosun?

Araç duruyor kardeşim satmaktan vazgeçtim zaten 2.araç oldugu için çokta satasım gelmiyor proje değişkligi yaptık suanda daha iyi yürüyor araç .

agungoren
08-06-2013, 15:47
Araç duruyor kardeşim satmaktan vazgeçtim zaten 2.araç oldugu için çokta satasım gelmiyor proje değişkligi yaptık suanda daha iyi yürüyor araç .

Hazirim bekliyorum ibocan:) sende artik hazirsindir umarim:icon_tup:

meSs
08-06-2013, 16:19
Hazirim bekliyorum ibocan:) sende artik hazirsindir umarim:icon_tup:

Puhuhahahahaha hic gulecegim yoktu Apo :D :D

Antalyalogy
09-06-2013, 01:40
Peugeot 207 GT 1.6T - Stage 5 - big turbo kit (400+bhp)

etuners : Tuning (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=423)

xplod
09-06-2013, 10:51
208Gti 57,9k fiyatla Türkiye'de satışa sunulmuş. Jbl ses sistemi için 1500, navigasyon için 1328, cam tavan için ise 1328 lira ekstra ödemek gerekiyormuş. Vatana millete hayırlı olsun...

meSs
09-06-2013, 19:26
Peugeot 207 GT 1.6T - Stage 5 - big turbo kit (400+bhp)

etuners : Tuning (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=423)

way beaaaa... biz stage 4'e soyunduk adam 5i çıkarttı :D bu arada Stelios dükkanımı taşımış bro? değişik bi yer burası... :D

yusufsert
09-06-2013, 19:50
208Gti 57,9k fiyatla Türkiye'de satışa sunulmuş. Jbl ses sistemi için 1500, navigasyon için 1328, cam tavan için ise 1328 lira ekstra ödemek gerekiyormuş. Vatana millete hayırlı olsun...

1 sene sonra 2. eli 47-48 e düşer 2 sene sonrada 40 milyara iner alınır....Piyasada o kadar sağlam rakipler varkan şu 208 gti kasası hiç güzel olmadı... eminim kesinlikle tutulmayacak 207 rc kat ve kat daha güzel... gidişini bilmem ama bence en başarısız peugeot gti....

Low-Rider
09-06-2013, 21:21
1 sene sonra 2. eli 47-48 e düşer 2 sene sonrada 40 milyara iner alınır....Piyasada o kadar sağlam rakipler varkan şu 208 gti kasası hiç güzel olmadı... eminim kesinlikle tutulmayacak 207 rc kat ve kat daha güzel... gidişini bilmem ama bence en başarısız peugeot gti....

Kelimesi kelimesine katılıyorum

uTku^
09-06-2013, 22:22
60bin fena rakam değil ama o araca o tipe verilmez

meSs
09-06-2013, 22:56
60bin fena rakam değil ama o araca o tipe verilmez

Polo GTI 180 dsg 50.680TL anahtar teslim. elektrikli açılır cam tavan + metalik renk dahil. :D 60.000e 208 alınmaz gibi yaw... Clio RS geliyor ama vergi dilimine takılıyormuş oda, 1598cc olucağına 1618cc görünüyor, bir üst vergi diliminde :D o hiç satmaz Türkiye'de bence... :D

Low-Rider
10-06-2013, 20:12
buluşma yine yalan oldu herhalde :D

yn_lemans
10-06-2013, 20:33
buluşma yine yalan oldu herhalde :D

15 haziranda arkadaşımın düğünü var ben iptalim elimde olmuyan nedenden ötürü...:(

ErK_aY
10-06-2013, 22:31
Bu bulusma tarıhını 22 hazırana atalım gelen gelsın... Yer olarak: yenibosna koçtaş, bayrampaşa marmara forum yada bahouse olsun.

recep07
11-06-2013, 00:23
arkadaslar bu arac hakkında bılgısı olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-red-207-gt-125024719/detay

güneşbalkan
11-06-2013, 01:49
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-red-207-gt-125024719/detay

Sahibini aradım 5 parça boyası olduğunu söyledi :heyoo:

gokayy
11-06-2013, 03:23
Bu bulusma tarıhını 22 hazırana atalım gelen gelsın... Yer olarak: yenibosna koçtaş, bayrampaşa marmara forum yada bahouse olsun.

23 Haziran doğum günüm güzel olur doğrusu :D

meSs
11-06-2013, 07:10

Sürekli Antalya 5M'in otoparkında görüyorum aracı.. hatta her gittiğimde surda bir GT vardı yaw diyip bi bakıyorum haala orda :D temiz duruyor, alıcı gözüyle incelemedim ama her gördüğümde pırıl pırıl bakımlı görünüyordu arac. caddede gidişni hiç görmedim aracın..

GOKTAN
11-06-2013, 11:24
güzelim orjinal farları söküp angel takanları hiç anlamıyorum...

Diesel
11-06-2013, 13:06
Araçlarımız ne kadar fren hidroliği almaktadır? ve Dot5.1 kullanan var mı? Bu değişimler araca zarar verir mi?

volkan 207 gt
11-06-2013, 14:26

valla bencede artık buluşalım banada buralar uyar gelen gelsin illa herkes gelecek diye zorlamaya gerenk yok...:)))):heyoo:

güneşbalkan
11-06-2013, 15:43
Gt'lerin sıfır fiyatı neydi acaba 2007'de bilen var mı ?

öncel
11-06-2013, 15:50
45.000 tl idi kardeşim

tuFAN
11-06-2013, 16:10
2007 ağustosta opak renk cam tavansız jbl'siz RC 42.500 TL idi

GT 45.000 TL olamaz

güneşbalkan
11-06-2013, 16:18
Le mans'larında 35e falan satıldığını duymuştum

Low-Rider
11-06-2013, 16:36
Lemans'lar ötv indirimi ile birlikte baya uygun fiyatlara satıldı

karsiyakaliozi
11-06-2013, 17:35
otv den once rc almısdım full tum donanımlar mevcut 45k dı fıyat

ErK_aY
11-06-2013, 19:20
benım arac showroom aracıydı. 48bın tl fıyatı.

öncel
11-06-2013, 21:51
yanılıoda olabilirim,işlerin yoğunluğundan aklıma gelmedi.yarın daha önce satmış olduğum bir gt'nin sipariş formuna bakıp tam olarak yazarım.

meSs
11-06-2013, 22:22
yanılıoda olabilirim,işlerin yoğunluğundan aklıma gelmedi.yarın daha önce satmış olduğum bir gt'nin sipariş formuna bakıp tam olarak yazarım.

Kardesim dogru diosun.. 2007de showrooma ilk geldiinde GT incelemeye gelmistim 45k demislerdi. Sonra 38lere kadar dustu rc gelince, rc fiyatlari 45lere cikmisti tam emin diilim rc olayindan ama gt kesin...

slowmotion
12-06-2013, 00:21
Lemans'lar ötv indirimi ile birlikte baya uygun fiyatlara satıldı

Sadece lemans degil, benim rc son 2 taneden biriydi 38e aldim. Lemansi 32 ye alan var. Ben yetisemedim

güneşbalkan
12-06-2013, 01:52
Bugün teyzenin siyah gt'sinin sileceğine numaramı yazdım bıraktım umarım geri dönüş yapar :D

trky_GT
12-06-2013, 09:59
Gt'lerin sıfır fiyatı neydi acaba 2007'de bilen var mı ?

43.500tl 2008de aldım.

öncel
12-06-2013, 12:23
2007 yılında satmış olduğum ilk 207 gt'yi 38.000 tl ye vermişim :)

mtahakorkmaz
12-06-2013, 16:14
rcz e hangi buji kullanmalıyım ngk iridyummu yoksa servisden cooper s jcw bujisimi alayım yardım edermisiniz?

Low-Rider
12-06-2013, 16:25
jcw ile ngk'nın rcz için olan bujisinin ürün kodu aynı birebir

http://i.imgur.com/OjAGs79.jpg

mtahakorkmaz
12-06-2013, 16:27
jcw ile ngk'nın rcz için olan bujisinin ürün kodu aynı birebir

http://i.imgur.com/OjAGs79.jpg

ngk alalım o zaman dimi patron :) bide bobine ihitiyacım olacak eğer bujiyle sorun çözülmezse onu nası yaparız :)

Low-Rider
12-06-2013, 16:29
Bobin içinde 335 bobini öneriyorlardı galiba daha iyi bilgi verir daha önce değiştiren arkadaşlar.

Neler yaptın sen ekstra aracına bobin ihtiyacı doğdu?

mtahakorkmaz
12-06-2013, 16:37
Bobin içinde 335 bobini öneriyorlardı galiba daha iyi bilgi verir daha önce değiştiren arkadaşlar.

gülecen abi ama orjinale çevirdim :D

aracı çalıştırıyorum ısınmasını bekliyorum iyce ısındıkdan sonra 3. veya 4. vitesde yüklendiğim zaman 5000devirde araç tutuyor kendini her yüklendiğimde deil ilk yüklenmemde yapıyor bujilerde yada bobinde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

GOKTAN
12-06-2013, 17:00

özgünde söylemişti mini ve 207 lerin yazılımdan sonra 335 bobin alırsanız daha iyi olur diye,iletkenliği ve sargısı daha iyi ve güçlüymüş.bende alıcam 300 tl gibiydi fiyatıda.

efe_
12-06-2013, 17:07
Le mans'larında 35e falan satıldığını duymuştum

33 felandı sanırım.Aynı şekilde 308'lerde çok uyguna satıldı.3-5 ay sonraya sıra veriyorlardı tabi.

Low-Rider
12-06-2013, 21:41
Bayadır temizletmek istiyordum ama tırsıyordum biraz, bugün temizledik sonunda. Bobinleri söktük yıkamadan önce bir sıkıntı yok Allah'a şükür.

zıpzıp Harun kardeşime teşekkürler

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970552_10151569645703241_1545848079_n.jpg

zıpzıp
13-06-2013, 06:13
Misssler gibi oldu tertemiz tam istedigin gibi :) 41 kere maşallahh sıfır gibi :)

ErK_aY
13-06-2013, 07:37
Misssler gibi oldu tertemiz tam istedigin gibi :) 41 kere maşallahh sıfır gibi :)

hain kanka :D

uTku^
13-06-2013, 07:49
Maşallah motor temizliği harika olmuş.22hazirana arkadaşları ikna edersem izmirden katılmaya çalışırım.gelmişken yazılımıda yaptırır dönerim:)

Diesel
13-06-2013, 07:54
uTku^gelde bi sapliyim sana ağız tadıyla :) :)

uTku^
13-06-2013, 08:01
Sana yetişmek için koca fırın ekmek yemem lazım :))

mtahakorkmaz
13-06-2013, 08:10
Bayadır temizletmek istiyordum ama tırsıyordum biraz, bugün temizledik sonunda. Bobinleri söktük yıkamadan önce bir sıkıntı yok Allah'a şükür.

zıpzıp Harun kardeşime teşekkürler

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970552_10151569645703241_1545848079_n.jpg

maşallah çok temiz olmuş bu

Low-Rider
13-06-2013, 08:13
hain kanka :D

kıskanmayalım lütfen :D

zıpzıp
13-06-2013, 09:18

parayı veren düdüğü çalar :D saygılar ceylan

ErK_aY
13-06-2013, 12:39
parayı veren düdüğü çalar :D saygılar ceylanbu sözunu hıc unutma ceylan :icon_tup:

ErK_aY
13-06-2013, 12:40

yok yok kanka kıskanma degıl. o hibine varya o hibine.... bitti ya gözumde :D

Low-Rider
13-06-2013, 12:45
yok yok kanka kıskanma degıl. o hibine varya o hibine.... bitti ya gözumde :D

yıkamıyor mu senin motoru :D