Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
Ben çıkarmıştım. Yakıt arttı, orta devirlerde zırıldama var ve bi sure sonra rahatsız etti. Ama gaza basıp çekince arada tatlı tatlı patırdamalar oluyordu. 15 gun sonra geri taktım :)
2 hafta once cikarttim yakitimda artmadi arabada ki bariz rahatlama tartisilamaz. Sonada ss taktim guzel oldu
Senin bu yakit artma muhabbeti ses duymak icin biraz daha devirli kullandigindan olmasin?
Ben surekli yakita bakarim hep ayni
emirarslan34
31-10-2013, 13:24
Lov rider
pug
bilgiler için çok teşekkürler.
Istanbulda 18' oz jantli olan 32000 tl den 33000 e cikarmis ilani 3500 tl dolaylarinda tramer var onuda aradim oda arabanin on tampon harici boyanani ve sag farin cizikten dolayi cizilmesinden dolayi degisen parcasi yok diyor. Tramer olayinida 2009 da tek otadan alinan 2 ayri le mans oldugunu ruhsat duzenlenirken saselerinin karistigini ve aslinda 3500 tl tramerin diger arabanin oldugunu fakat bunu sildiremedikleri icin kendi araclarinda gorundugunu soyledi. İcime sinmedi inanamdim belki de dogruydu km az olmasina ragmen yanasmadim.
oz jantlı araç benim, arabyla ilgili herşey açık istenilem yere de gidilebilir zaten tek oto muhasebe muduru arkadasımın babasıydı onun vasıtasıyla aldım, bakım ve yaptığım hasarın kayıtları da zaten aktif-iriyıl da var herşey açık inanmak sana kalmış
oz jantlı araç benim, arabyla ilgili herşey açık istenilem yere de gidilebilir zaten tek oto muhasebe muduru arkadasımın babasıydı onun vasıtasıyla aldım, bakım ve yaptığım hasarın kayıtları da zaten aktif-iriyıl da var herşey açık inanmak sana kalmış
Ben farkindaysan b.k atmadim kendini alici yerine koy hak ver empati yap biraz. Sigortaci vs dahil olmak uzere 10 kisiye danistim icim rahat etmedi bu yani. Nasip meselesi , sagol
konuya yazdım pm bekliyorum.
abi sana mesaj atamıyoorum hata veriyor.
Ben farkindaysan b.k atmadim kendini alici yerine koy hak ver empati yap biraz. Sigortaci vs dahil olmak uzere 10 kisiye danistim icim rahat etmedi bu yani. Nasip meselesi , sagol
b.k atma meselesi değil zaten inanamadım demişsin de zaten arabada olanları söyledim yalan yanlış bişey demedim öyle bi derdim olsa plakayı kapar telefonda da araçta birşey yok derdim arabanın başına gelince a şuda varmış buda varmış derdim...Araçla ilgili herşeyi açık açık söylemişken kayıtları da varken anlamsız geldi bana sadece o kadar
orhan_guney
31-10-2013, 14:37
mesaj attım deneme için ulaştımı sana ?
abi sana mesaj atamıyoorum hata veriyor.
b.k atma meselesi değil zaten inanamadım demişsin de zaten arabada olanları söyledim yalan yanlış bişey demedim öyle bi derdim olsa plakayı kapar telefonda da araçta birşey yok derdim arabanın başına gelince a şuda varmış buda varmış derdim...Araçla ilgili herşeyi açık açık söylemişken kayıtları da varken anlamsız geldi bana sadece o kadar
Tamam canim kardesim ;)
Tamam canim kardesim ;)
tamam mı canım kardeşim:):)
mesaj attım deneme için ulaştımı sana ?
Oran sana özel araç aldım artık bol bol denetiz :)
aldatmaca
31-10-2013, 21:47
birşey sormak istiyorum orta susturucuyu cıkaran varmı öncesi ve sonrası ne gibi farklılklar yaşadınız ? paylaşırsanız sevinirim.
ben arabayı alır almaz hemen orta susturucuya baktım zaten bır karış bır seymıs hemen çıkarttım sesıde toklastı sonda orjınal kullanıyorum arabada bır rahatlama oldu kanımca devırlenme bırazdaha arttı gıbı.........tuketım değişmedi BMW yı cok ıyı tanıyan bır servıs ustası bu motorda gazın sıkışması lazım dedı yoksa cat ıptalıde yapacaktım o engel oldu bence doğruda soylemıs......
ben arabayı alır almaz hemen orta susturucuya baktım zaten bır karış bır seymıs hemen çıkarttım sesıde toklastı sonda orjınal kullanıyorum arabada bır rahatlama oldu kanımca devırlenme bırazdaha arttı gıbı.........tuketım değişmedi BMW yı cok ıyı tanıyan bır servıs ustası bu motorda gazın sıkışması lazım dedı yoksa cat ıptalıde yapacaktım o engel oldu bence doğruda soylemıs......
O halde ustanin soyledigini baz alacak olursak downpipe takip kati iptal etmenin bir faydasi yok, dogru mudur?
Enteresan geldi
Low-Rider
31-10-2013, 23:08
usta bmw'nin atmosferik motorlarıyla karıştırmış olmasın :D
threshold
01-11-2013, 03:40
merhaba arkadaslar ben emir arada bir yazılarınızı okuyordum. bende 7 binde dizel 207 urban move aldım ama aklım LEMANS ve RC de şu linklerdeki araclar hakkında bilginiz varmı ? bu fiyatlara mantıklımıdır. nasıp kısmetse alıcam rc veya lemans.
devamlı güncel olarak takipteyim.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-16-j-0207-le-mans-hatasiz-136081263/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-8200-km-de-cam-tavanli-139754240/detay)
buda benım aracım
http://u1310.hizliresim.com/1g/z/u34jt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Le Mans ın bir önceki sahibi yakın arkadaşımdır araca dehşet titiz baktı ikinci sahibi de en az onun kadar titizdir kendisiyle ara sıra netten görüşüyoruz.Semih in aracını çok bilmem ama kendisi sağlam adamdır :icon_tup:
aldatmaca
01-11-2013, 05:38
GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
usta BMW ustası motoruda cok ıyı tanıyor bende basta bıraz sasırdım ama sonra servisteki ıkıncı el cat ıptallerını görünce biraz ıkna oldum zaten konuda da eskı mesajlarda nekadar az engel okadar ıyı turbo motorlarda denıpte sonradan bızım bu motorlar ıcın bıraz sıkıştırma olması gerektığıne dair yazı okumuştum ben en azından cat dolana kadar ıptal etmıcem .......zaten çoğu arkadaşta cat ıptalını ses daha duzgun çıksın mantığı ıle yapıyor diğer arabalarda ve motorlarda performans olarak bakan kışı sayısı okadarda cok değil..........
usta bmw'nin atmosferik motorlarıyla karıştırmış olmasın :D
+1
ahahahahaha bu iyiydi işte :D
best exhaust no exhaust :D
bu arada cat ve orta iptali yapılıyorsa eger performans alınabilmesi için yazılımla desteklenmesi gerekmekte, yoksa bi ise yaramaz sesten baska hatta aracı bayabilirde. ama remap ile zaten önü açılıyor aracın.
bende downpipe + orta iptali, orta susturucu yerinde cutout ve stage3 yazılım var. cutout açıkken gelen güçle kapalıyken gelen güc gercekten cok farklı. alt devirleriniz için hafif bir geribasıncın etkisi olacaktır, cut out açıkken ölü oluyor alt devirler, ama cat ve orta ile üst devirlerinizde ciddi yıgılma olur ki cutout açıkken 3000 devrden sonra gelen güç çok farklı :D yani sözüm ona sadece son susturucu bile bayıyor aracı :D :D
+1
ahahahahaha bu iyiydi işte :D
best exhaust no exhaust :D
bu arada cat ve orta iptali yapılıyorsa eger performans alınabilmesi için yazılımla desteklenmesi gerekmekte, yoksa bi ise yaramaz sesten baska hatta aracı bayabilirde. ama remap ile zaten önü açılıyor aracın.
bende downpipe + orta iptali, orta susturucu yerinde cutout ve stage3 yazılım var. cutout açıkken gelen güçle kapalıyken gelen güc gercekten cok farklı. alt devirleriniz için hafif bir geribasıncın etkisi olacaktır, cut out açıkken ölü oluyor alt devirler, ama cat ve orta ile üst devirlerinizde ciddi yıgılma olur ki cutout açıkken 3000 devrden sonra gelen güç çok farklı :D yani sözüm ona sadece son susturucu bile bayıyor aracı :D :D
Yalin yapalim mi yapmayalim mi sadede gel bilmece gibi yazdin arkadas hahaha;)
Low-Rider
01-11-2013, 09:37
Ben yazılımı yaptırdım 2-3 gün sonra downpipe'ı takıp yazılımımı güncellettim, kesinlikle farkediyor.
GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
usta BMW ustası motoruda cok ıyı tanıyor bende basta bıraz sasırdım ama sonra servisteki ıkıncı el cat ıptallerını görünce biraz ıkna oldum zaten konuda da eskı mesajlarda nekadar az engel okadar ıyı turbo motorlarda denıpte sonradan bızım bu motorlar ıcın bıraz sıkıştırma olması gerektığıne dair yazı okumuştum ben en azından cat dolana kadar ıptal etmıcem .......zaten çoğu arkadaşta cat ıptalını ses daha duzgun çıksın mantığı ıle yapıyor diğer arabalarda ve motorlarda performans olarak bakan kışı sayısı okadarda cok değil..........
Senin aracta kat yokki gerimi taktirdin ?o ustalar yokmu off ;)
Yalin yapalim mi yapmayalim mi sadede gel bilmece gibi yazdin arkadas hahaha;)
kardes yazilim yaptırırsan söktür, yaptırmazsan söktürme kısacası :D
yazilim yaptırmazsan zaten herhalükarda yürümüyo araçlar cat olsun olmasın :D :D hahaha
Antalyalogy
01-11-2013, 12:53
kardes yazilim yaptırırsan söktür, yaptırmazsan söktürme kısacası :D
yazilim yaptırmazsan zaten herhalükarda yürümüyo araçlar cat olsun olmasın :D :D hahaha
aynen yazılımsız RC RC değildir :) Yaptırdıktan sonra stok bir RC bulup sürün derim :D:D:D:D
aynen yazılımsız RC RC değildir :) Yaptırdıktan sonra stok bir RC bulup sürün derim :D:D:D:D
Gt içinde gecirlimi acaba bu dedikleriniz arada zaten 25hp gibi bi fark var yazılımla bi stock RC kadar olurmu? (bi yazılım yaptıramadım :) ). Lemans kullandım 25hpyi hissettiriyodu bariz Gt ye göre daha çabuk bitiriyodu sarmaya çalışıyodu sadece forge blowoff ve orta iptaldi sanırım.
Gt içinde gecirlimi acaba bu dedikleriniz arada zaten 25hp gibi bi fark var yazılımla bi stock RC kadar olurmu? (bi yazılım yaptıramadım :) ). Lemans kullandım 25hpyi hissettiriyodu bariz Gt ye göre daha çabuk bitiriyodu sarmaya çalışıyodu sadece forge blowoff ve orta iptaldi sanırım.
rc birazdaha seri, sanzıman turbonun emme kısmının büyüklüğü, pistondaki hafif kalınlık, turbo pallerinin materyallerine kadar degisiklikler o 25hp yi olusturan sadece yazılım degil. ama stage 1 yazılımlı GT, sotck RC yi gecer kanısındayım :D
Ben yazılımı yaptırdım 2-3 gün sonra downpipe'ı takıp yazılımımı güncellettim, kesinlikle farkediyor.
downpipe iptalmi orjinalmı abi.
dp, orjinal boru sonda hks, mantar filtre kiti forge tarzı çamurluk içinde vardı cooler alıp yazılım yaptırcaktım aklımdaki buydu ama polise yakalanınca egsozdan hepsini söktüm şuan benzin koyup geziyorum :)
yagizisik
01-11-2013, 13:43
Herkese merhaba ;
Bugun servise gittim henüz 80bin bakımına 5 bin km var yalnız aklıma takılan bır sey var ağır bakımı.Konustum servisle ve bana soylenen sizin araclarınızda ağır bakım diye bir şey yok trigeriniz olmadıgından gerek duyulmuyor.Sadece zincir ses yaptıgında degıstırılmelıdır dediler. Ve 20 bin km önce sente atlama sorunum serviste çözüldü bu çözülürken butu aksamlar degısmıs bunu soyledır.Sizce ne yapmam gerek kararsız kaldım.
Herkese merhaba ;
Bugun servise gittim henüz 80bin bakımına 5 bin km var yalnız aklıma takılan bır sey var ağır bakımı.Konustum servisle ve bana soylenen sizin araclarınızda ağır bakım diye bir şey yok trigeriniz olmadıgından gerek duyulmuyor.Sadece zincir ses yaptıgında degıstırılmelıdır dediler. Ve 20 bin km önce sente atlama sorunum serviste çözüldü bu çözülürken butu aksamlar degısmıs bunu soyledır.Sizce ne yapmam gerek kararsız kaldım.
sente sorunu için zincir ve zincir gergi - kasnakları degisiyor.
tekrardan degismene gerek yok bence...
yag- yag filtresi, hava filtresi, benzin filtresi degistirip, baskı balata ve fren disk balata kontrol ettir yeter sanırım.
Arkadaşlar bi kaç parçam var. İsteyenler ulaşabilir..
***** site linki
K&N kutu içi filtre kiti
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kn-kutu-ici-filtre-temiz-ve-az-kullanilmis-1.6-thp-142552905/detay/)
DS3R "R" bagaj logosu
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-citroen-ds3-r-logo-fabrikasyon-orjinal-142514162/detay/)
Greddy 76'lık Eksoz
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-orjinal-greddy-76-lik-eksoz-subaru-uyumlu-flansli-142517101/detay/)
Toyo T1R 215/45R17
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-2.el-toyo-proxes-t1r-215-45r17-91w-az-kullanilmis-142331434/detay/)
yagizisik
01-11-2013, 14:26
tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın
bide arkadan vurdur tamamdır kardeşim. ahahah lan yagız lan yagızzz
Antalyalogy
01-11-2013, 17:21
Apo hayırlı olsun artık gelmezsin konuya :)
aldatmaca
01-11-2013, 19:50
Senin aracta kat yokki gerimi taktirdin ?o ustalar yokmu off ;)
Bende cat takili sokturmedim orta yok sadece.... sonda standart....
sportwagon
01-11-2013, 23:34
207 rc sente probleminin belirtileri nelerdir? geçmişe dönük konuya baktığımda net bir yazı göremedim sabah sesli çalışma olur deniyor thp motorlar zate ilk çalıştırmada sesli çalışıyor.... motor arıza ışığı yanmadan araç kendini güvenli moda alıp fakir-zengin hatası verirmi mesela ? hata kodu olarak ne görünüyor ?
Antalyalogy
02-11-2013, 00:00
207 rc sente probleminin belirtileri nelerdir? geçmişe dönük konuya baktığımda net bir yazı göremedim sabah sesli çalışma olur deniyor thp motorlar zate ilk çalıştırmada sesli çalışıyor.... motor arıza ışığı yanmadan araç kendini güvenli moda alıp fakir-zengin hatası verirmi mesela ? hata kodu olarak ne görünüyor ?
Aracı cihaza bağlıyıp hata kodu var mı ona bakmak lazım öncelikle...
P2191 hatası sentenin bozuk olduğunu belirtir.
Bunun dışında bujiler ve bobinler sağlamsa, stock yazılımda, araç rölantide ve klima kapalıyken motor üstüne elinizi koyun. Belli belirsiz teklemeler hissediyorsanız sente yine bozuk olabilir.
En temiz kontrol yöntemi üst kapağın açılıp sente kontrol prosedürünün uygulanmasıdır.
Sente problemi 2009 larda goruluyo mu ?
Sente problemi 2009 larda goruluyo mu ?
aracım 2009 bende zincir sesi var...
Antalyalogy
02-11-2013, 10:04
Zincir sesi sente atlamış anlamına gelmiyor ancak..
agungoren
02-11-2013, 10:31
Apo hayırlı olsun artık gelmezsin konuya :)
Tesekkur ederim ozgur abi :D yok gelirim yine konuya :D
yagizisik
02-11-2013, 10:40
Ben sana vuracam atim kardesim canim benim :D ahahah
Zincir sesi sente atlamış anlamına gelmiyor ancak..
elii kulagında demek oluyo benım bildigim.
ahahahah aslan kardişimmm benım hadi si go kirletme forumun guzelim post'larını.
orhan_guney
03-11-2013, 10:58
Dün gece için, erkay-tufan-selçuk ile özgüre teşekkürederim,tanışmak güzeldi.
http://img194.imageshack.us/img194/6513/zdzd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/zdzd.jpg/)
mehmetdemirtas
03-11-2013, 12:32
Ooo Yağız Kardeşim de buralardaymış :))
http://img194.imageshack.us/img194/6513/zdzd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/zdzd.jpg/)
Erkay, sileceklerin yinemi takili diil :D
bızde tesekkur ederız,memnun olduk guzel geceydı. FER yuzumuzu kara cıkarmadı cok sukur.
dün geceki denemeler noldu kim kimle denedi
Kim kiminle nerede nasil neyapiyo... :D sonuclari paylasalim arkadaslar, yokmu hic video?
Low-Rider
03-11-2013, 16:15
ben fer ile denedim, geçiyor beni 3-4boy baya güzel yürüyor ferhatın arabası
erkay ile 1kere 3te bastık onda geçti, sonra 2de bastık arabası kesince sapladım :D :p
sanırım s3dv almam gerekiyor artık, bir denicem.
geçildiğimi yazacak kadarda rahatım:D kendi aramızda güzel gazladık
aldatmaca
03-11-2013, 16:17
merhaba ben bu etuners foruma uye olamıyorum daha once böyle sorun yasıyan varmı ?.....
erkay ile 1kere 3te bastık onda geçti, sonra 2de bastık arabası kesince sapladım :D :p
gocuntusu olmayan adamsın olm nıye gecıldım dıye yazamayasınkı, dv yı degısıp yazılımı guncelleyınce yenıden denerız FER le ıyılesmenı gorursun :icon_tup:
aldatmaca
03-11-2013, 16:26
valla kıskanıyom sızı ızmırde yok kı rc lemans gt toplanalım varmı acaba? taşınacam bu sehırden .......
Antalyalogy
03-11-2013, 18:22
Deneyen araçlara MaşAllah..Hani videolar :)
valla kıskanıyom sızı ızmırde yok kı rc lemans gt toplanalım varmı acaba? taşınacam bu sehırden .......
Yokmu ardanin araclari izmirde deneyecek?
Antalyalogy
03-11-2013, 18:52
Ahahahahaha...
aldatmaca
03-11-2013, 21:00
Yokmu ardanin araclari izmirde deneyecek?
geçenlerde bır lemans lı ıle tanıştım ama ırtıbat kuramıyom telı falan yok otobanda bır 106 ıle karşılaştım yokuş yukarı 3 ten sonra asıldım ama baya arkada kaldı ya o asılmadı yada okadar gıdıyordu gercı yokuş aşağı ben sallanırken o bastı gectı ama bılemıyom ole denıcem dıye bır hevesım yok denk gelırse denıyom bırde tek kapı Volvo vardı onu gectım hemde baya baya cesmeden konağa kadar 230 ...........
Erkay, sileceklerin yinemi takili diil :D
yok brom takılı muayene ile ugrasıyoruz :D
haha aynen kanka. saglık olsun gectı gecıldı yok bızde yarası olan ınsnlar degılız bız ;)
arac kesmesıne ragmen Fer lede iyi yürüdük aman aman acması olmadı. Fer 2 boy ıyılesmiş öncekı denememe göre. bakalım benım farklı olaylar söz konusu yazılım beklemede. kontrol amaclı acacagız yıne üstü. stelio amca oglu öyle istedı :D
4 RC yede masallah dıyelım nazar degmesın. keyıflı gectı benım için. :icon_tup:
Antalyalogy
03-11-2013, 23:28
Erkay water injection kit almanın zamanı geldi bence bro.Yine de sen bilirsin ama ...
Erkay water injection kit almanın zamanı geldi bence bro.Yine de sen bilirsin ama ...
aynen bro alalım. 0.5-1 derece afr iyileşsin. haftaiçi baslıyoruz ne cıkacaz neymıs yurumemıze engel olan görecegız. almısız yurumeyen araba yurutmeye ugrasıyoruz hahahhaa :D
Antalyalogy
04-11-2013, 01:27
aynen bro alalım. 0.5-1 derece afr iyileşsin. haftaiçi baslıyoruz ne cıkacaz neymıs yurumemıze engel olan görecegız. almısız yurumeyen araba yurutmeye ugrasıyoruz hahahhaa :D
Senin RC de yürümüyorsa :D:D:D:D
rebeloghy
04-11-2013, 01:47
öğrenci spec dizel 307 var abi ? :) :D
aldatmaca
04-11-2013, 08:45
öğrenci spec dizel 307 var abi ? :) :D
olur olur ........:icon_tup:;)
Deneyen arkadaşlara maşallah.. Allah motorunuza zeval vermesin.
Bu arada artık bende yazılımlıyım.. Yazılımsız RC'ye binilmezmiş onu anladım. :D
Bide yazılımdan sonra bazen 5500 devir sonrası bir ufak kesiklik oldu. Sürekli yapmaması enteresan.. Yarın Innovate wideband ile log alıp tekrar yeni yazılım isteyeceğiz bakalım.
Ama ne olursa olsun kaderi değişti aracın.. :D
orhan_guney
04-11-2013, 09:23
tavsiyem kat kesinlik sök 2 nci kader değişikliği yaşıycan :)
Deneyen arkadaşlara maşallah.. Allah motorunuza zeval vermesin.
Bu arada artık bende yazılımlıyım.. Yazılımsız RC'ye binilmezmiş onu anladım. :D
Bide yazılımdan sonra bazen 5500 devir sonrası bir ufak kesiklik oldu. Sürekli yapmaması enteresan.. Yarın Innovate wideband ile log alıp tekrar yeni yazılım isteyeceğiz bakalım.
Ama ne olursa olsun kaderi değişti aracın.. :D
selamlar. :D ban'ım acıldı tekrar aranızdayım.satılıklar bolumune aracın ilanı koydum bütün karakterleri sahibindendeki gibi büyük yazdım.megersem yasakmış ofsayt a cıktık :D. double din kullanan varmı ne oneririsinz kontagın altındaki kısa yollar calısıyormu.
Low-Rider
04-11-2013, 12:23
Araca uyumlu takarsan tüm özelliklerini kullanabilirsin. Koldan kumanda, menü erişimi vs
Avgo marka olarak aratırsan bulursun.
Valla Allah nasip ederse bu ara ya Antalya yada İzmire gelecegim bi hafta sonu , kismet ise tanisiriz.
http://n1311.hizliresim.com/1h/4/u6tt1.jpg
Bu arada dun jantlarimida boyadim , guzel oldu sanki ..
Valla Allah nasip ederse bu ara ya Antalya yada İzmire gelecegim bi hafta sonu , kismet ise tanisiriz.
http://n1311.hizliresim.com/1h/4/u6tt1.jpg
Bu arada dun jantlarimida boyadim , guzel oldu sanki ..
Antalyaya gelirsen ellerinden oper canim :D oyle kuru kuruya olmaz :D
aldatmaca
04-11-2013, 16:35
Antalyaya gelirsen ellerinden oper canim :D oyle kuru kuruya olmaz :D
olmaz izmire gelsin Antalya bır suru rc gt lemanscı arkadaş var.........
Antalyalogy
04-11-2013, 17:21
Jantlaar çok güzel olmuş güle güle kullanın Antalya ya bekleriz. :)
olmaz izmire gelsin Antalya bır suru rc gt lemanscı arkadaş var.........
izmirdede cok olmasi lazim yaw, yoksa bosunami etuners kurdular :)
aldatmaca
04-11-2013, 18:55
bundan 4 sene once peugeotizmir.com vardı ozaman ortam cok güzeldi oda dağıldı evlendı askere gıttı yurdusuna gıttı göremez olduk bırbırımızı cok azımız gorusuyoz onlarda dızle yoneldıler ama pugtan sasmadılar sımdılerde evliyiz çocukluyuz he dendımı evden çıkması pek mumkun olmuyo şimdiki gençler he dedınmı 2-de 3te otobanda toplanıyolar bız o sattelerde sıcacık yatıyoz yahu artık ağırlaştık bıraz hafta sonu pıknık olur mangal olur onlara daha yakınuz ailecek.......
Selam beyler bir sorum olacak.
Aracımın yüksek basınç pompasında sıkıntı çıktı ve değişmesi gerekiyor.
araştırdığım kadarı ile şase numaramdan (156hp) ve DS3 R (200hp) modelinden baktığımda 1920.LL referansı çıkıyor. http://s1311.hizliresim.com/1h/4/u73m3.png
peugeot da RCZ (200hp lik) ve 208 Gti (200hp) da 1920.RT diye bir referans çıkıyor.
http://j1311.hizliresim.com/1h/4/u73ld.png
şimdi sorun şu olacak ben yine gidip benim ref den çıkanımı alayım basınç farklılığı daha yüksek güçleri destekleyebiliyorsa RCZ nin Yüksek Basınç Pompa sını alsam mı ?
aldatmaca
04-11-2013, 19:07
Selam beyler bir sorum olacak.
Aracımın yüksek basınç pompasında sıkıntı çıktı ve değişmesi gerekiyor.
araştırdığım kadarı ile şase numaramdan (156hp) ve DS3 R (200hp) modelinden baktığımda 1920.LL referansı çıkıyor. http://s1311.hizliresim.com/1h/4/u73m3.png
peugeot da RCZ (200hp lik) ve 208 Gti (200hp) da 1920.RT diye bir referans çıkıyor.
http://j1311.hizliresim.com/1h/4/u73ld.png
şimdi sorun şu olacak ben yine gidip benim ref den çıkanımı alayım basınç farklılığı daha yüksek güçleri destekleyebiliyorsa RCZ nin Yüksek Basınç Pompa sını alsam mı ?
sanki parçalar farklı gibi geldi bana .....
sanki parçalar farklı gibi geldi bana .....
Görselde öyle fakat bazı görseller daha önce yanılttığı için beni aynı görünen şeyi takamamıştım :)
o yüzden görseli pek dikkate almadım
Antalyalogy
04-11-2013, 20:18
Bir süredir sertleşmiş olan baskı balatamı 2052.p7 kodlu set ile değiştirdim ancak daha önce kullandığım mobil 1 LS 75W-90 ı bulamayınca şanzıman yağı arayışına girdik.
Antalya dan sonuç çıkmayınca ne varsa İstanbulda var dedik ve Adamın dibi Erkay Bromun güçlü ilişkileri sayesinde :) Motul 75-90 larımız kargoya verildi.Yarın gelecek İnşAllah.Sağol varol Brom :icon_tup::icon_tup:
Herzamanki misafirperliği ile beni ağırlayan ; gerçek usta ve esnaf kardeşimiz 07Yağmur Oto- Mehmet Turhat Ustamızın ellerine sağlık..
Bu arada EGT sensörü çalışmıyordu baktık kırık onu da sipariş geçtik AEM 30-2065.Yarın o da takılacak.Şu an için Allahım nazarlardan saklasın.Çalışmayan,içimize sinmeyen,şurası da olmadı diyebileceğim hiç bir şey yok Allah a şükürler olsun..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_NBhJVD3uCo1_RBd7HrkKD-N0OZphASokEFmqmTRCRd2GqGNgAQ
http://imageshack.us/a/img811/6782/euk1.jpg
http://imageshack.us/a/img854/7710/2xou.jpg
http://imageshack.us/a/img833/2421/q4tn.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/2103/72w1.jpg
ESKİ:
http://imageshack.us/a/img818/6854/v8ze.jpg
YENİ:
http://imageshack.us/a/img12/5962/b7f8.jpg
Allah kaza bela vermesin brom... Massallah...
Güle güle eskit Özgür :) Mehmet gerçekten iyi, dürüst ve başarılı.
aldatmaca
04-11-2013, 21:20
Bir süredir sertleşmiş olan baskı balatamı 2052.p7 kodlu set ile değiştirdim ancak daha önce kullandığım mobil 1 LS 75W-90 ı bulamayınca şanzıman yağı arayışına girdik.
Antalya dan sonuç çıkmayınca ne varsa İstanbulda var dedik ve Adamın dibi Erkay Bromun güçlü ilişkileri sayesinde :) Motul 75-90 larımız kargoya verildi.Yarın gelecek İnşAllah.Sağol varol Brom :icon_tup::icon_tup:
Herzamanki misafirperliği ile beni ağırlayan ; gerçek usta ve esnaf kardeşimiz 07Yağmur Oto- Mehmet Turhat Ustamızın ellerine sağlık..
Bu arada EGT sensörü çalışmıyordu baktık kırık onu da sipariş geçtik AEM 30-2065.Yarın o da takılacak.Şu an için Allahım nazarlardan saklasın.Çalışmayan,içimize sinmeyen,şurası da olmadı diyebileceğim hiç bir şey yok Allah a şükürler olsun..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_NBhJVD3uCo1_RBd7HrkKD-N0OZphASokEFmqmTRCRd2GqGNgAQ
http://imageshack.us/a/img811/6782/euk1.jpg
http://imageshack.us/a/img854/7710/2xou.jpg
http://imageshack.us/a/img833/2421/q4tn.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/2103/72w1.jpg
ESKİ:
http://imageshack.us/a/img818/6854/v8ze.jpg
YENİ:
http://imageshack.us/a/img12/5962/b7f8.jpg
hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah bır sey soracam baskı balata değiştikten sonra kalkışlarda bır tıtreme oldumu........?
Antalyalogy
04-11-2013, 21:26
Güle güle eskit Özgür :) Mehmet gerçekten iyi, dürüst ve başarılı.
Sağol Hakanim.
Senin drift videosunu izlettim ben bu arkadaşi taniyorum 307cc ile geliyorlar hep dedi :D:D
Antalyalogy
04-11-2013, 21:27
hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah bır sey soracam baskı balata değiştikten sonra kalkışlarda bır tıtreme oldumu........?
Tesekkurler.
Daha test etmedim sanziman yagi bekliyoruz ama oem oldugu icin zannetmiyorum.
Antalyalogy
04-11-2013, 21:30
Ha unutmadan Goktan cim usb den video oynatmayi da basardim bugun o da aradan cikti.
Telefonuna bakarsan sirrimi :) paylasabilirim seninle heheheheh
Plakaliklar,bagaj ici,ic lamba beyaz led oldu.Filtremi yikadim pakladim.
Yarin methanol deposunu plastidipliyeceğim.Benzin filtresini de değiştireceğiz.VAkit bol kargo bekliyeceğiz bütün gün nasılsa..Krank havalandirma iptalleri kargodan yetişirse o da olacak.
Low-Rider
04-11-2013, 21:54
Sende ne teyp var özgür abi ?
Antalyalogy
04-11-2013, 21:57
Sende ne teyp var özgür abi ?
Pioneer AVH-2450BT var Adaş..ben birturlu usb den video oynatamadim sonra muzik sistemleri bolumundeki konudaki gibi yaptim oldu.
Aslinda bi geri vites kamerasi baglatmakmistiyorum da nereye monte edilecek onu bilmiyorum ?
Low-Rider
04-11-2013, 22:08
Plaka aydınlatması yerine takılıyor abi, çok az bir kısmı gözüküyor oda belli belirsiz kötü durmuyor.Tavsiye ederim.
Low-Rider
04-11-2013, 22:10
Burada görebilirsin sol tarafta.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1269784_10151814015498241_818578844_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1275130_10151814016408241_2044904313_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1072083_10151626809688241_1442341718_o.jpg
tavsiyem kat kesinlik sök 2 nci kader değişikliği yaşıycan :)
Eyvallah.. Downpipe var araçta.. Ama bir yazılım değil.. :D
Herkese hayırlı haftalar..
İlgilenen olursa
Kutu içi filtrem satılıktır.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kn-kutu-ici-filtre-temiz-ve-az-kullanilmis-1.6-thp-142552905/detay/)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-peugeot-207-30mm-spor-yay-pro-kit-126652219/detay)
Bu linkteki yaylar ds3 yada 207 rc ye uyumlumudur bilen yada fikri olan varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-peugeot-207-30mm-spor-yay-pro-kit-126652219/detay)
Bu linkteki yaylar ds3 yada 207 rc ye uyumlumudur bilen yada fikri olan varmı?
bunlar yay, ama açıklamaya bakarsan bildiin coilover ahahaha :D yanlış ilan bence :D
ama sadece yay geliyosa 207ye uyumlu diyor.. ürün kodunu alabilirseniz sorgularız neymiş ne diilmiş..
30mm mi
Kral marka olsa yine takmam , 35 mm az geliyor bana , 50 mm anca ..
Ki bu ilanda muhtemelen yanlislik var benzer bir urunun ilan aciklamasini copy+paste yapmis olmalilar
İlanın açıklaması yanlış zaten :D Soruyu genele çeviriyim aftermarket 207-C3-DS3 yaylarının hepsi uyumlumudur acaba? ilk aldığım hr öyleydi ama eibach için durum nedir?
30mm mi
Kral marka olsa yine takmam , 35 mm az geliyor bana , 50 mm anca ..
Ki bu ilanda muhtemelen yanlislik var benzer bir urunun ilan aciklamasini copy+paste yapmis olmalilar
3.5 luk h&r kullanırken aşırı alçaktı araba bide 50mm lik alırsam vitrine koyarım ben arabayı :D
Low-Rider
05-11-2013, 14:04
3.5 luk h&r kullanırken aşırı alçaktı araba bide 50mm lik alırsam vitrine koyarım ben arabayı :D
dizel yayı takmışındır sen :p
dizel yayı takmışındır sen :p
H&R da herşey bir arada hacı dizel benzin elektrik :) hepsine aynı yay
İlanın açıklaması yanlış zaten :D Soruyu genele çeviriyim aftermarket 207-C3-DS3 yaylarının hepsi uyumlumudur acaba? ilk aldığım hr öyleydi ama eibach için durum nedir?
Merhabalar dostum
fabrika yayları yay tablalarını aynı ürettiyse marka model değişse bile yay tablası aynı olduktan sonra o yaylar sizin aracınıza olur.
Yani H&R olsun Eibach, KONI, Bilstein vb ürünlerde 207 C3 DS3 amortisör sistemleri aynıysa zaetn onların üretecekleride aynıdır.
Tabi motor modeline göre almalısınız.
yayınız hayırlı olsun
kazanız belasız sürüşler inşallah maşallah süpanallah
http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7rt7.png
http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7rtc.png
http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7rth.png
http://t1311.hizliresim.com/1h/5/u7rtl.png
eibach ın siyah olanları yani prokit olanları 35 mm olması lazım, bide prokit sportline ları var onlarda kırmızı 50mm
Evet bu arada DS in 1.4 VTi, 1.6 HDİ ile yayların referansları aynı birtek 1.2 VTi ile farklı
Mehmet gazihanın'
Peugeot 207RC Chiptuning + KAT Free ile aldıgı deger 232 hp hadi hayırlısı olsun aracın tam speclerini bilmiorm ama aldıgı deger baya ii gözüküyor allah kaza bela vvermesin
Yazılımsız :171.1
Yazılımla :232.5
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152370959284616&set=a.10150338077134616.426821.614334615&type=1
Mehmet gazihanın'
Peugeot 207RC Chiptuning + KAT Free ile aldıgı deger 232 hp hadi hayırlısı olsun aracın tam speclerini bilmiorm ama aldıgı deger baya ii gözüküyor allah kaza bela vvermesin
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152370959284616&set=a.10150338077134616.426821.614334615&type=1
orhan güney'in aracı
bir önceki ölçümünde 220 küsür çıkmıştı
yazılım bir daha güncellenecek dedi demek güncellenmiş tork da 350 lerde geziniyor
maşallah
aldatmaca
05-11-2013, 19:11
bu böyle olmayacak ıstanbulda yada antalyada denıze yakın park sorunu olmayan sessız sakın alısverıs merkezlerıne yakın olaysız ev arıyorum göç edecem izmirden ...........
orhan_guney
06-11-2013, 09:18
Kat Free
Downpipe
S3 dump valve
Yazılım.
RCZ buji ama oynamadık tırnak aralarıyla.
Mehmet gazihanın'
orhan_guney
06-11-2013, 09:31
İlk yazılımsız dyno
http://s1311.hizliresim.com/1h/6/u8gmg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yazılımlı dyno.
http://s1311.hizliresim.com/1h/6/u8gn9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
05/11/2013 Son güncel Dynom.
http://n1311.hizliresim.com/1h/6/u8gng.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
agungoren
06-11-2013, 10:39
Arkadaslar bugun itibariyle 207gt yi satmis bulunmaktayim,artik polo gti sahibiyim.bu sayfada emegi gecen herkeze tesekkur ederim cok faydasini gordum,umarim boylede dewam eder..
İyi forumlar..
Low-Rider
06-11-2013, 10:46
Hayırlı olsun kazasız belasız
agungoren
06-11-2013, 10:48
Hayırlı olsun kazasız belasız
Tesekkur ederim ozgur..
Arkadaslar bugun itibariyle 207gt yi satmis bulunmaktayim,artik polo gti sahibiyim.bu sayfada emegi gecen herkeze tesekkur ederim cok faydasini gordum,umarim boylede dewam eder..
İyi forumlar..
hayırlı olsun kardesim, veda ediyor gibi bir mesaj yazmışsın ama olmadı bu ;)
agungoren
06-11-2013, 11:01
Yok arada yine ugrarim sayfaya:)
İyi forumlar..
Apoo hayırlı olsun Çok kıskandım En grisinden yakında bende getirebilirim :))
İyi forumlar..
Hayırlı olsun Apo.
DBS hayırlı olsun.
1 saat önce Ali ile konuşmuştuk hemen gitmiş. :)
Antalyalogy
06-11-2013, 16:38
Orhan hayırlı olsun.Intercooler ı düşün derim..
Yağ maceramızda mutlu sona ulaştık :)
http://img856.imageshack.us/img856/5571/esx8.jpg
agungoren
06-11-2013, 18:40
hayırlı olsun ;)
Tesekkur ederim
agungoren
06-11-2013, 18:41
Apoo hayırlı olsun Çok kıskandım En grisinden yakında bende getirebilirim :))
Kiskanc muhtar :D
Sagol ibocan:) getir kardesim polo guzel arac..
agungoren
06-11-2013, 18:43
Hayırlı olsun Apo.
DBS hayırlı olsun.
1 saat önce Ali ile konuşmuştuk hemen gitmiş. :)
Ali işinin uzmani sagolsun destek verdi bana:) tesekkurler kardesim..
İlk yazılımsız dyno
Yazılımlı dyno.
Hayırlı olsun kazasiz belasiz :icon_tup:
Yağ maceramızda mutlu sona ulaştık :)
http://img856.imageshack.us/img856/5571/esx8.jpg
mustafadan aldım haberleri :)
baskı balatadan sonra nasıl oldu bro:soru:
İlk yazılımsız dyno
Yazılımlı dyno.
Maşallah...
Bu yazılımda basınç değerleri nedir? peak ve cont. ??? Bide yakıt var mı? Pompa benzini mi?
aldatmaca
07-11-2013, 09:21
overboost nasıl ölçeriz bizim araçlarda........
orhan_guney
07-11-2013, 09:43
saol özgür,İntercooler düşünüyorum bir yandanda intercooler araçların gidişine bakınca kafam karışıyor.
Teşekkürederim.
Hayırlı olsun kazasiz belasiz :icon_tup:
Benzin 97 oktan pompa,katkı yok. peak basıncımı bu hafta saat bağlatıcam ama şunu diyim basıncımçok açık değil çunkü istemiyorum, saolsun mehmette elinden geleni yapıyor. ısrarla metenol koymamı istiyor ama şu anlık düşünmüyorum.
Maşallah...
Bu yazılımda basınç değerleri nedir? peak ve cont. ??? Bide yakıt var mı? Pompa benzini mi?
intercooler cidden işe yaramaktadır.
stok ic ile 10lt ic arasında pistte ciddi fark hissettim.
ic nin yanında meth.kitinide mutlaka imkan varsa yap derim ben.antalyalogy özgür görünce yazar zaten
meth. kitte ekstra işlevsel fakat dikkat etmek lazım. şayet gözden kaçırdığınızda bir aksaklığı daha beter şeyler başınıza açılabilir.
Kat Free
Downpipe
S3 dump valve
Yazılım.
RCZ buji ama oynamadık tırnak aralarıyla.
guzel guc gelmıs guncellemeden sonra. 2 3 boy hızlanmıstır muhtemelen :icon_tup:
Antalyalogy
07-11-2013, 11:23
mustafadan aldım haberleri :)
baskı balatadan sonra nasıl oldu bro:soru:
Kuş gibi oldu bro .. Biraz titreme var ama az kullanınca geçiyormuş..
Antalyalogy
07-11-2013, 11:27
Araç yetmiyorsa size intercooler ve water/methanol injection + yazılım güncelleme şart..
Erkayın araç bitince onunla deneyin derim, ..(listede düz boru ve son susturucu göremedim ama :soru: ) bunlar varsa aranızdaki terk fark intercooler olacak çünkü Sizin ne güzel birbirine yakın araçlarınız var deneyecek :(
Antalyalogy
07-11-2013, 11:30
Bu arada Göktan kaldı muayenden ahahahah.. Öhöm öhöm ben götürdüm de övünmek gibi olmasın..
Bu arada Göktan kaldı muayenden ahahahah.. Öhöm öhöm ben götürdüm de övünmek gibi olmasın..
dün ne demiştim bro? :D :D :D :D senin kanal akmamış anlaşılan :D ahahahahaha
Araç yetmiyorsa size intercooler ve water/methanol injection + yazılım güncelleme şart..
Erkayın araç bitince onunla deneyin derim, ..(listede düz boru ve son susturucu göremedim ama :soru: ) bunlar varsa aranızdaki terk fark intercooler olacak çünkü Sizin ne güzel birbirine yakın araçlarınız var deneyecek :(
az kaldı brocum, seninkine yakın bi arac cıktı cıkıcak 3-5 aya :D
brooooooooo.. boost controller'ım geldi Türkiye'ye ama sanırım gümrüğe sevk etmişler :D
bu ne demek bro bi baksana?
Antalya'ya gelicek dimi yoksa İstanbul'da çakılımı kalıyo, bi ton sey geldi ilk takılan ürünüm :D
zatan kaçakçılık şube akında arar ne bu lan milyon şey gelmiş adresine diye :D
http://www.resimagaci.com/img/6l2d5f4.jpg
orhan_guney
07-11-2013, 12:30
Yakın takipdeyim, her an takabilirim.
intercooler cidden işe yaramaktadır.
stok ic ile 10lt ic arasında pistte ciddi fark hissettim.
meth. biraz korkuyorum cevrede bir kaç kez çok sıkıntı yaşayan arkadaşlara denk geldim.ciddi zararlar cıkabilirim.5-10 hp için düşünmüyorum şu an.
ic nin yanında meth.kitinide mutlaka imkan varsa yap derim ben.antalyalogy özgür görünce yazar zaten
Anlatmak istediğimi doğru anlatmışsın teşekkürler.
meth. kitte ekstra işlevsel fakat dikkat etmek lazım. şayet gözden kaçırdığınızda bir aksaklığı daha beter şeyler başınıza açılabilir.
saol kardeşim, şu an ciddi bir fark görüyorum. denemeden belli olmaz tabi.
guzel guc gelmıs guncellemeden sonra. 2 3 boy hızlanmıstır muhtemelen :icon_tup:
düz boru bende yok erkay da biliyor benim eksoz sistemim arap saçı gibi orta susturucu duruyor.yakında onuda düzelticem.
Hayırlısı ile cumartesi aracı sökme işlmine baslayacagız bakalım neler cıkacak. :) detaylı resımler paylasırım ;)
aldatmaca
07-11-2013, 13:34
Kuş gibi oldu bro .. Biraz titreme var ama az kullanınca geçiyormuş..
o tıtreme bende de oldu ıste baskı balata ıade edıldı titremeden bana yedek parça arızalı dendı resımler cekıldı ruhsat fotokopi fr ye gıttı yenı baskı balata geldı oda tıtredı bende eskı baskı sağlamdı kaldı yenı balatayı taktım kus gıbı ve sıfır tıtreme yok parça sorunlu bunu yedek parçacı kabul ettı ....inşallah geçer sende tıtreme bendeki arabayı kullanıyom sıkışık trafıkte asa ınıyom sol ayağım basmıyor gıbı tıtrıyordu.......
şöyle söliyim aynı setuplara yakın benim ds3 üm ve arkadaşın ds3ü vardı. onda meth. kit vardı.
2-3 boya yakın açıyordu. ama ben safe kullanmak istediğim için takmamıştım. zaten artık takamicamda.. :(
Antalyalogy
07-11-2013, 17:33
o tıtreme bende de oldu ıste baskı balata ıade edıldı titremeden bana yedek parça arızalı dendı resımler cekıldı ruhsat fotokopi fr ye gıttı yenı baskı balata geldı oda tıtredı bende eskı baskı sağlamdı kaldı yenı balatayı taktım kus gıbı ve sıfır tıtreme yok parça sorunlu bunu yedek parçacı kabul ettı ....inşallah geçer sende tıtreme bendeki arabayı kullanıyom sıkışık trafıkte asa ınıyom sol ayağım basmıyor gıbı tıtrıyordu.......
yok aşırı bir titreme ama cumartesi takan yere gidicem bir teste çıkarız varsa bir problem düzeltirler yabancı yer değil.:icon_tup:
Antalyalogy
07-11-2013, 17:35
Methanol kit ne zarar veriyormuş ben tam bilmiyorum?
Bana Mehmet Gazihan da , Stelios da güvenlik için methanol kit önerdiler.Detanosyona , vuruntuya karşı..
Antalyalogy
07-11-2013, 18:00
Eğer yaşanan sıkıntılar tam gazda iken depoda methanolün bitmesi yada pompanın bozulması sonucu ; oktanın düşük olması yada silindirlerde aşırı detanasyon ve aşırı vuruntu oluşması ise seviye kontrolü,uyarı ledi, gazlamdan önce fullemek vb ile risk minimize edilebilir. Ama zaten aracı trafiğe açık alanda süretli kullanarak , 200+ hızlara çıkarak vb zaten belirli bir risk alıyoruz :)
Başka bir konuda methanol kitin zararı varmıdır diye soranlara sevgili Oz' şu şekilde cevap vermiş ;
atmosferik arabada kullanamassın çünkü yeterl şekilde polarize edip içeriye sokamasssın aşırı besleme olması gerekiyor aracının ( supercharger yada turbo yada turbodizel)
F1 de benzine başka bişey katıp denemişlerdi extra püskürterek denemediler biliyorum
Meth/water injection da Su püskürtsen bile içerideki harareti alıyorsun polarize şekilde gelen su buharı turbo yada sc basıncında etkisiyle çok daha güzel polarize olan su silindirlere eşit olarak dağıldıığından dolayı içerideki yanma odasındaki sıcaklığı düşürmeye yarıyor doğal olarak EGT düşüyor şimdi ilk özelliği Egt yi safe e getiriyor ama bazı anlardan bazı arabalarda bunu değiişk şekilde kullanabiliyoruz Egt nin düşmesi ile detenasyon riskide azalıyor ondan dolayı yeni bir program yapabilmemizi sağlıyor üzerine methanol gibi bir sıvıyı kattığıjmızda ise methanol suyun 4 katı dahaçabuk buharlastığından dolayı su ile karıştırıldığında yanma riskinide %80 derecede kaybediyor hepsinden sonra
su ilede program yapabilrsiniz 3-5 beygir alabilirsiniz (arabasına ve turbo basıncına göre) değişir 3-5 ile methanolude koyarsanız 50-60 beygir arasında değişebilir
Ama sadece bağlayıp su basarsanızda sorunsuz Arabanıza zarar vermeden kullanabilirsiniz
Orhan , Sen Mehmet i dinle pişman olmazsın yada ayarını kıstır dostum :icon_tup::icon_tup:
Bende FERin egzoz sistemi ve yazilimiyla ugrasicam bi haftalarda. Bakalim nasil bi iyilesme alicaz
threshold
08-11-2013, 00:58
2052.P7 debriyaj kiti aracıma ilk takıldığında titreme yapmamıştı....
:D:D egsoz işi kaldı usta pazartesi yapılacak artık bi kere daha öper ellerinden :D
orhan_guney
08-11-2013, 11:45
Dün gece canım sıkıldı ve video çekmek istedim, araçta sökük hiç birşey yoktur istetme dahil artı bagajım 15 kilo civarı dolu.3 kere değişik devir ve viteslerde denedim videoda farketdim normelde vites aralığım, 5800 devirde atıyorum,Maşallahı eksik olmazsa sevinirim :) Video tarihine bakmayın kamera ayarımı yapamadım.
2 De 50-220Km
8J8Oz7s8wYQ
2.de 60-220KM
WQFibzvff9Y
3.de 70-220Km
Zq_epwrBAtU
Link:
207 RC 2 De 50-220Km - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8J8Oz7s8wYQ)
2.de 60-220KM - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WQFibzvff9Y)
3.de 70-220Km - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Zq_epwrBAtU)
Antalyalogy
08-11-2013, 12:08
Orhan MaşAllah.Kamera açısı da süper olmuş..Evet vitesler biraz erken atılımış.Allah kaza bela vemesin İnşAllah..
orhan_guney
08-11-2013, 12:30
Teşekkürederim.
maaşallah orhan
fazla sıkıştırmıyorum hem nazik hemde hırcın olmaya çalışıyorum :) bu arada sence nasıl bunca yıl takıpdesin rc lerde ? ayrıca şu an bende rcz bujileri var tırnak aralarıyla hiç oynamadım servisde takdırdım.
Orhan MaşAllah.Kamera açısı da süper olmuş..Evet vitesler biraz erken atılımış.Allah kaza bela vemesin İnşAllah..
Antalyalogy
08-11-2013, 12:56
Teşekkürederim.
fazla sıkıştırmıyorum hem nazik hemde hırcın olmaya çalışıyorum :) bu arada sence nasıl bunca yıl takıpdesin rc lerde ? ayrıca şu an bende rcz bujileri var tırnak aralarıyla hiç oynamadım servisde takdırdım.
Özellikler üst hızlardaki hızlanması gayet güzel..Egzos olarak komple krom boru 63,5-65 sona da varex düşünebilirsin yada spiralden sonrasına elektirikli kumandalı cut-out da olabilir (bu daha masrafsız ) ..
Orj egzos çok sıkıyor aracı.Şöyle örnek vereyim minilerde dp,orta iptali ve orj son ile sanki performans son varmış gibi ses çıkıyor ve çatırdıyor bizim RC lerde aynı setupla hiç ses yok neredeyse (bir tık ses kalınlaşıyor sadece )
orhan_guney
08-11-2013, 13:02
orta susturucu için ne düşünüyorsun ?
Özellikler üst hızlardaki hızlanması gayet güzel..Egzos olarak komple krom boru 63,5-65 sona da varex düşünebilirsin yada spiralden sonrasına elektirikli kumandalı cut-out da olabilir (bu daha masrafsız ) ..
Orj egzos çok sıkıyor aracı.Şöyle örnek vereyim minilerde dp,orta iptali ve orj son ile sanki performans son varmış gibi ses çıkıyor ve çatırdıyor bizim RC lerde aynı setupla hiç ses yok neredeyse (bir tık ses kalınlaşıyor sadece )
Hic dusunme sök!
YaZılımlı aracta gereksız bır parca sonda orj son bile gereksiz :)
bide sen çek bro,izliyelim:eek:
bide sen çek bro,izliyelim:eek:
kuru kuruya çekmez o :D illa güçlü bişeyler olucak yanında :D :D
Özgür bu arada scirocco naptiki yaw? satılık ilanlarına bi bakalım bro ahahahahah :D :D
:DRolling yapacak rc ariyorumm:D
Hayirdir pampa? Gt var istersen? :D :D
Ozgurle dene bi ama gecersen benle denersin :P puhahaha
emirarslan34
08-11-2013, 20:59
merhaba arkadaslar 207 lerin orj. fabrika çıkıslı radyatörlerindeki antifrizin rengi hangisi bilen varmı ? MAVİ miydi ?
Antalyalogy
08-11-2013, 21:49
Oooo çok sert :D:D:D:D
Allah nasip ederde duygusal anlamda beklentilerim gerceklesirse hafta cumartesi sabah 8 de cikarim yola Antalya'ya dogru 200 km yol topu topu ama deneme falan yok :)))
merhaba arkadaslar 207 lerin orj. fabrika çıkıslı radyatörlerindeki antifrizin rengi hangisi bilen varmı ? MAVİ miydi ?
evet fabrika çıkısı mavi
emirarslan34
09-11-2013, 09:29
evet fabrika çıkısı mavi
çok teşekkürler.
gençliiiiiiiiiiiiikkk napiosunuz yaaawwww...
gençliiiiiiiiiiiiikkk napiosunuz yaaawwww...
İyi brommmm sen neyapıyosun ;) bizim iş persembeye kaldı :(
Antalyalogy
09-11-2013, 21:17
Sensöründeki diyotları kopan egt sensörümü değiştirdim.Pztesi İstansbul'dan çıkan kargo önce Gaziantep dağıtım merkezine gitti oradan da Antalya ya. (cuma günü akşam üstü geldi) MNG kargo gibi lakayıt bir kargo firması görmedim.
Perşembe günü de Turbo dan intercooler a giden boruyu amyant sargı ile kaplamıştık (bu arada renk itibari ile gözüme hoş gelmiyor - elinde bakır yada gri amyant sargı olan arkadaşım 1 mt kadar bana verebilirse-satarsa çok memnun olurum..)
Aslında intercoolerdan emmeye giden boru bile gazlama esnasında kaput içi sıcaklıktan dolayı bayağı ısınıyor ona da sarmak lazım.. :)
http://img12.imageshack.us/img12/5748/orfh.jpg
http://imageshack.us/a/img534/5752/7iip.jpg
İyi brommmm sen neyapıyosun ;) bizim iş persembeye kaldı :(
üst kapağımı açıyorsun hayırdır?
üst kapağımı açıyorsun hayırdır?
Genel kontrol adı altında yaylar fıln degıstırecegım enj kontrol. Subablar kontrol. Bogaz temızlık.
maximize
10-11-2013, 10:27
Herkese merhaba adım onur bursa autokingde servis danışmanıyım aynı zamanda megachips bursa bayisiyiz 3 gün önce rc aldım km fazla olsada araç stock orjinal 125binde öncelikle tekleme sorununu ortadan kaldırmam lazım turboyu Kesiyor yüksek hızlarda tekliyor inşallah turbo değildir ateşleme sorunu var diye tahmin ediyorum buji yağ bobin önerisi istiyorum sizden yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba adım onur bursa autokingde servis danışmanıyım aynı zamanda megachips bursa bayisiyiz 3 gün önce rc aldım km fazla olsada araç stock orjinal 125binde öncelikle tekleme sorununu ortadan kaldırmam lazım turboyu Kesiyor yüksek hızlarda tekliyor inşallah turbo değildir ateşleme sorunu var diye tahmin ediyorum buji yağ bobin önerisi istiyorum sizden yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, hosgeldin..
Buji stock buji kullanmalisin digerlerinde hep sorunlar cikti, yazilim varsa gap lerini 0.65 yap yeterli
Yag antalyada mobil1 ve castrol kullaniyoruz, 5w-30 dan kesinlikle şaşma...
Bobin 208gti thp200 yada bmw335 bobini kullanabilirsin rahatlikla.
Umarim sorunlarin cozulur..
buji ve bobin oem kullanabilirsin
THP 200 lük makinenin bujilerini kullanan var fakat bujinin porselen kırma riski var
bujinin peugeot da parça kodu 5960 G4
bobin: 5970 91
yağ olarak da kesinlikle 0w30 yahutta 5w30 mümkünse MOTUL
farklı vizkozitedeki yağlar bu motor için faydadan çok zarar
maximize
10-11-2013, 10:42
Bilgiler için teşekkürler esp çalışmıyor makinaya bağladğımda abs basınç sensörü diye bir ibare çıkıyor esp abs beynine bağlı sanırım tamiri için bursada iyi bir usta var ona vericem eğer olmazsa çıkma bulabilirmiyim?
Bilgiler için teşekkürler esp çalışmıyor makinaya bağladğımda abs basınç sensörü diye bir ibare çıkıyor esp abs beynine bağlı sanırım tamiri için bursada iyi bir usta var ona vericem eğer olmazsa çıkma bulabilirmiyim?
Hayırlı olsun allah kaza bela gostermesın. Kırmızı olan aracımı aldınız
maximize
10-11-2013, 15:45
Hayırlı olsun allah kaza bela gostermesın. Kırmızı olan aracımı aldınız
Teşekkürler kırmızı olanı aldım.2005 dizel corsayla takas yaptım.Üzerine biraz para verdim.Sanırım yakıt biraz canımı yakacak :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-fiyat-dustu-pazarliksiz-141085125/detay)
bu konu hakkında ne düşünüyosunuz????????
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-09-207-1.6-rc-141321103/detay#)
bunu bilen var mı ?
Birde bunlara k04 koymanın maliyeti nedir ? Bobin,buji k04,manifolt,filtre egzoz ?
cam tavan kırmızı rc var mı tanıdık makul fiyatlı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-09-207-1.6-rc-141321103/detay#)
bunu bilen var mı ?
Birde bunlara k04 koymanın maliyeti nedir ? Bobin,buji k04,manifolt,filtre egzoz ?
Antalyadaki arkadaslarimiz mutlaka biliyorlardir.
Bir de ben 46.500 deyim Agustos 28 den beri 2000 km yapmisim 750 si alip gelirken oldu zaten
90000 km yapmis bu araba nasil biniyorlar ne yapiyorlar merak etmiyor degilim
Antalyalogy
11-11-2013, 07:55
Günaydın millet :)Hayırlı haftalar..
Günaydın millet :)Hayırlı haftalar..
Günaydın.. Üstad.. :)
Low-Rider
11-11-2013, 10:20
Selamlar herkese
Arkadaslar aranizda veya cevrenizde ilgilenen olur mu bilmiyorum ama , tamami nikon
- sb-900 flash
- mc-36 remote control
- fader light craft ultra mk II nd12 filtre
- 3 adet nikon ( orjinal ) lens kilifimi
Saticam , arabayla ilgili isime yarayacak seylerle takaslayabilirim
Antalyalogy
11-11-2013, 12:26
whats up grubu kurduk yalın a ulaşın katılmak için beşyüz 32 yediyüzseksendokuz 97 elli
Arkadaşlar konu açtım lakin burdan da yazmak istiyorum. 207 Gt aramaktayım abartı fiyat olmayan, hakkıyla satılan. Teşekkürler.
Low-Rider
11-11-2013, 18:41
watsap grubu güzel oldu
mezuro lazım bir tane boyları ölçemiyoz :D
Silvia17
11-11-2013, 18:46
Merhaba arkadaşlar 01 UC 300 Plakalı Le mans'ı bilen tanıyan varmı aranızda acaba ?
agungoren
11-11-2013, 19:14
whats up grubu kurduk yalın a ulaşın katılmak için beşyüz 32 yediyüzseksendokuz 97 elli
Tabi benim gitmemi beklediniz dimi:D ayip ayip:)
EserBodrum
11-11-2013, 19:14
Bodrumdaki Rc dışardan çok iyi duruyordu. Ama yürürü ,içini , sahibini falan bilmiyorum :)
Silvia17
11-11-2013, 19:22
Bodrumdaki Rc dışardan çok iyi duruyordu. Ama yürürü ,içini , sahibini falan bilmiyorum :)
Bu nu bana mı söyldiniz
Antalyalogy
11-11-2013, 19:33
Tabi benim gitmemi beklediniz dimi:D ayip ayip:)
Sen her zaman bizimlesin kardeşim.:icon_tup: ama çok hizlandinmbirden bire o ayrı :D
agungoren
11-11-2013, 19:35
Hep o erkayin yuzunden 207 den soguttu:)
Merhaba arkadaşlar 01 UC 300 Plakalı Le mans'ı bilen tanıyan varmı aranızda acaba ?
Aracın sahibi çok yakın arkadaşım aynı zamanda forumada üye :D
bunu bilen var mı ?
Antalya Galeri TT sahibinin eski arabası. Temizdi. şimdikini durumunu bilemeyiz
Silvia17
11-11-2013, 21:09
Aracın sahibi çok yakın arkadaşım aynı zamanda forumada üye :D
Araç hakkında bi fikir alabilir miyim ? Kaza durumu falan ?
Araç hakkında bi fikir alabilir miyim ? Kaza durumu falan ?
Araçta 3 parça ufak lokal boya var kazası yok 51k kmde
Silvia17
11-11-2013, 21:51
Anladım cok tesekkürler :) lokal boyalar nerelerde ? arabayı baya begendik takibe aldıkta :D
Hep o erkayin yuzunden 207 den soguttu:)
Aaa ben ne yaptım :D hayırlı olsun bro cumartesi istanbuldam olacaksın heh :))
Anladım cok tesekkürler :) lokal boyalar nerelerde ? arabayı baya begendik takibe aldıkta :D
Pardon sol çamurlukta ufak 2 parça lokal macun vardı ben lokal sandım konustum arkadasla sol arka camurlugu komple boyatmış fark olmasın diye sağ arka camurluktada 10 cm lokal var özelden numarasını gönderiyorum devamı için :D
Antalya Galeri TT sahibinin eski arabası. Temizdi. şimdikini durumunu bilemeyiz
Alinin plakası 07VM diilmiydi?
whatsapp gurubumuuuuuuuuu :heyoo::heyoo: :Deli:
maximize
12-11-2013, 12:46
Aracımdaki sorun çözüldü dediğiniz gibi bobin bujiler yağ polen benzin filitresi vs.. kadar değiştirdim.Jant yayda H&R 5CM 215/40/17 uygunmudur.Yayını 2.el yada sıfır nerden temin edebilirim?
Aracımdaki sorun çözüldü dediğiniz gibi bobin bujiler yağ polen benzin filitresi vs.. kadar değiştirdim.Jant yayda H&R 5CM 215/40/17 uygunmudur.Yayını 2.el yada sıfır nerden temin edebilirim?
205/40/17 lastikler, orjinal ebattan şaşma bence, 215de sürtme yapabiliyor tam turda..
maximize
12-11-2013, 16:16
yanakta düşüyor sürteceğini zannetmiyorum.
agungoren
12-11-2013, 17:04
205/40/17 lastikler, orjinal ebattan şaşma bence, 215de sürtme yapabiliyor tam turda..
Orjinali 205/45/17 dir:) hic kullanmadim ama stepneden biliyorum:)
Antalyalogy
12-11-2013, 17:56
Orhan Başkan seni roll king ilan ediyoruz.Ve başarılarının devamını diliyoruz...
Hiiiç polemiğe girme bi 1.4 tsi bi de honda tayfası ile uğraşılmaz :)
Low-Rider
12-11-2013, 18:04
tork orhan'ın başını döndürdü :D
Orhan Başkan seni roll king ilan ediyoruz.Ve başarılarının devamını diliyoruz...
:icon_tup:
boost controllerim geldi beyler :D :D
TD05'e birkaç adım kaldı :D :D :D
bana simdi 2 adet tekli 52mm pod lazım...
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mPtPCV8OP3NR66yjqFbafoQ.jpg
orhan_guney
13-11-2013, 10:56
tsi ve honda tayfasına inat gazlamaya devam durmak yok :) babam ile yanyana gitsem bile ona bile kamera cekicem :) kimse ile polemik yaşamam susmak herzaman en iyisiidir.
Seninde başını döndürcem :D
tork orhan'ın başını döndürdü :D
Way kardeşim bu arkadaş iyi arkadaşdır bilesiniz on numara bir adamdır :)
:icon_tup:
Slm beyler rc almayı düşünüyormm ankaradaki cam tavanlı kırmızı rc hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi
Low-Rider
13-11-2013, 12:17
tsi ve honda tayfasına inat gazlamaya devam durmak yok :) babam ile yanyana gitsem bile ona bile kamera cekicem :) kimse ile polemik yaşamam susmak herzaman en iyisiidir.
Seninde başını döndürcem :D
Çek çek boylar havada kalmasın :D
Antalyalogy
13-11-2013, 12:36
boost controllerim geldi beyler :D :D
TD05'e birkaç adım kaldı :D :D :D
bana simdi 2 adet tekli 52mm pod lazım...
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mPtPCV8OP3NR66yjqFbafoQ.jpg
Bende bir tane var böyle ama ayağı var mı bakayım :D:D:D
Bende bir tane var böyle ama ayağı var mı bakayım :D:D:D
bak brocum valla..
bide hazır bakmaya baslamısken su dv relocater vardıya td05 için onada baksana bi :D :D
siparişi verdinmi sen ALTA'ya bro????????
Way kardeşim bu arkadaş iyi arkadaşdır bilesiniz on numara bir adamdır :)
Orhan abi saolasın ben sadece tarafsız davranıyorum :) bu roll muhabbetleri icin kalp kırmaya gerek yok haksızlık yapıldıgı zaman kızıyorum sende fazla takılma.Araban cok güzel gidiyo masallah nazar degmesin.Tahminimce 1 2 boy cıkarsın önüme hic önemli degil deneyelim tekrar.En azından anlamıs oluruz bujilerden sonra ne kadar hızlandıgını.Video konusu hic sıkıntı degil benim icin rahat rahat paylasabilrsin :D
orhan_guney
13-11-2013, 15:23
adamın dibisin:) teşekkür ederim kardeşim,cumartesi bekliyorum caya.
Orhan abi saolasın ben sadece tarafsız davranıyorum :) bu roll muhabbetleri icin kalp kırmaya gerek yok haksızlık yapıldıgı zaman kızıyorum sende fazla takılma.Araban cok güzel gidiyo masallah nazar degmesin.Tahminimce 1 2 boy cıkarsın önüme hic önemli degil deneyelim tekrar.En azından anlamıs oluruz bujilerden sonra ne kadar hızlandıgını.Video konusu hic sıkıntı degil benim icin rahat rahat paylasabilrsin :D
orhan az bekle sana rakip çıktı :D bizim kel özgüre rc aldık hahahah sana bileyliyorum :D
Antalyalogy
13-11-2013, 15:34
bak brocum valla..
bide hazır bakmaya baslamısken su dv relocater vardıya td05 için onada baksana bi :D :D
siparişi verdinmi sen ALTA'ya bro????????
kes !!!
:D:D:D vermedim ahahahahah. DV relocation duruyor ona baktım.Ama olmayacak sana söyliyeyim.:p:p:p
Antalyalogy
13-11-2013, 15:35
orhan az bekle sana rakip çıktı :D bizim kel özgüre rc aldık hahahah sana bileyliyorum :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
orhan_guney
13-11-2013, 15:47
dört gözle bekliyorum saplamak için olum Lapps Lapss :D 7/24 telim açık .
kes !!!
:D:D:D vermedim ahahahahah. DV relocation duruyor ona baktım.Ama olmayacak sana söyliyeyim.:p:p:p
versene bro siparişi daha ne bekliyon, pazartesi dedin cuma oldu :D ahahahaha...
zaten 1.5 ayda gelio bro :D :D
dört gözle bekliyorum saplamak için olum Lapps Lapss :D 7/24 telim açık .
2 gün oldu işleri bitsin tecavüz etcem sana :D
KW Variant 1 INOX Coilover var satılık !!!
tertemiz yalnızca 5400km kullanılmış
ön amortisörler haftaya Türkiye distribütörü FT Tuning tarafından garantiden sıfırlanacaktır
alacak olan kişi neredeyse sıfır bir coilover setine sahip olacak ama sıfır fiyatından çok altında bir fiyata :)
Sıfırı 3500 TL civarı
istediğim fiyat 2100 TL
Low-Rider
13-11-2013, 15:59
Dikkat edin Orhan'a, lakabı 5 boy Orhan. Ceketini atsan 5 boy oluyor :D
hahahahahha hacı adamda benim gibi bahtsız amk :D bizim kelinde şansı balı ***** çok ağır düdükleyecem orhanı yaa :D
orhan_guney
13-11-2013, 16:10
video koydugum zaman hatırlatırım bu yazını unutma bunu cnm :)
Özgür sende musti ile bilikte gel tost yapalım 3 lü :D şu 5 boyu biz bir kamareya cekelim :)
Low-Rider
13-11-2013, 16:25
Ben her zaman gelirim arkadaşlarımla denemeye, hırs yapmayan yalan dolan konuşmayan adamla her zaman gazlarım canım :)
orhan_guney
13-11-2013, 16:26
öptüüm canım :)
Ben her zaman gelirim arkadaşlarımla denemeye, hırs yapmayan adamla her zaman gazlarım canım :)
Antalyalogy
13-11-2013, 21:50
Nasıl sizce devirlenmesi ?
Peugeot 207 RC Stage 2+ imiş..
DGS Peugeot 207 RC / GTI Stage 2+ - YouTube (http://youtu.be/D9ifetoyoZA)
D9ifetoyoZA
Peugeot 207 RC / GTI / 5.5 sec. 0 - 100 km/h / 13 sec. 402,33m (aynı kişinin)
Peugeot 207 RC / GTI / 5.5 sec. 0 - 100 km/h / 13 sec. 402,33m - YouTube (http://youtu.be/-lyXk06D1QA)
-lyXk06D1QA
Low-Rider
13-11-2013, 21:56
ilk koyduğun videoda bence öyle ahım şahım gitmiyor.stage2+ ne içeriyor ?
aldatmaca
13-11-2013, 21:59
güzelmiş bende benim 5. vıtes ağırmı kalıyo dıyodum aynı ben pimpiriklimişim steliosuda boşuna meşgul ettık .........ama hakketen cok yardımcı oldu gece 22-01 sabah 09-11 e kadar bir kere demedı saat kac oldu dıye halada benden dyno bekliyo tekrardan..... herkeze tavsiyem etuners ...........
Antalyalogy
13-11-2013, 22:10
ilk koyduğun videoda bence öyle ahım şahım gitmiyor.stage2+ ne içeriyor ?
stage2 yazılım ve intercooler var.(egsoz,cai,dp yok)
Low-Rider
13-11-2013, 22:11
hmm stage 2 diyince daha fazla parça varmış gibi algıladım ben, normal o zaman gidişi
Antalyalogy
13-11-2013, 22:48
Kaan paylaşim icin tesekkurler , yaptigin isleri yakindan goren biri olarak ve yurtdisina yaptigin isleride bildgim icin seni tebrik ediyorum
Porsche lere isledgin kapak R56 lara yaptgin emme manifoldu ( saka degil 0 dan kendi yapiyo normalde R56 minilerin emme plastiktir:D )ve bircok alanda ciddi basarilarin var e tabi bunun sebebi alayli olan degil bildgin okulunu okumus olman :D basarilarinin devamini dilerim kanka
İstanbulda olan arkadaşlar PPR Engineering Hakan a bu alıntıdaki R56 lara yapılan emme manifoldunu kaça yaptığını ve ne kadar verim aldıklarını sorabilir mi rica etsem ?
orhan_guney
13-11-2013, 23:34
Ozgur bu videoda dikkatimi topspeed cekdi 233 km kadar basiyor.bunu nasil yapabiliyor ?
Antalyalogy
13-11-2013, 23:41
Ozgur bu videoda dikkatimi topspeed cekdi 233 km kadar basiyor.bunu nasil yapabiliyor ?
Limitörü az yukarı almıştır :D
Limitörü az yukarı almıştır :D
şanzıman kaldırmıyoki bro :D
5.vites dişlisini uzatmışlar bence...
orhan_guney
14-11-2013, 08:23
Özgür bize öğrenirmisin bunu ?
Bro bn 235 gordum ıkına pıkına :)))
Antalyalogy
14-11-2013, 09:20
Aklınızda bulunsun..
GT:
1st Gear 3.454
2nd Gear 1.866
3rd Gear 1.366
4th Gear 1.054
5th Gear 0.860
Reverse 3.333
Final Drive Gear Ratio 3.789
RC:
1st Gear 2.923
2nd Gear 1.866
3rd Gear 1.366
4th Gear 1.054
5th Gear 0.860
Reverse 3.333
Final Drive Gear Ratio 3.947
Aklınızda bulunsun..
GT:
1st Gear 3.454
2nd Gear 1.866
3rd Gear 1.366
4th Gear 1.054
5th Gear 0.860
Reverse 3.333
Final Drive Gear Ratio 3.789
RC:
1st Gear 2.923
2nd Gear 1.866
3rd Gear 1.366
4th Gear 1.054
5th Gear 0.860
Reverse 3.333
Final Drive Gear Ratio 3.947
44X35 orta uzunlukta 2344.E2
47X35 en uzunu 2344.F2
5. vites için son hızı arttırmada kullanılıyor. RC'ler için 47/35 tavsiye ediliyor, GT için ikiside olabilir.
cruise control iptal oluyor bu dişliler takıldığında ama remaple adapte edilebiliyor tekrardan no problem..
Peugeot 207 GT stock 5inci vites, 120km @ 3.500rpm, max 225km @ 6.600rpm
Peugeot 207 GT 5inci vites 44x35, 130km @ 3.500rpm, max 244 @ 6.600rpm
Peugeot 207 GT 5inci vites 47x35, 140km @ 3.500rpm, max 262 @ 6.600rpm
orhan_guney
14-11-2013, 10:59
47X35 en uzunu 2344.F2
nerden temin edebilirizz ?
yasinkarahan
14-11-2013, 11:07
İstanbulda olan arkadaşlar PPR Engineering Hakan a bu alıntıdaki R56 lara yapılan emme manifoldunu kaça yaptığını ve ne kadar verim aldıklarını sorabilir mi rica etsem ?
PPR engineering Hakan değil :D Kaan gün içerisinde fiyatı buraya belirtirim
PPR engineering Hakan değil :D Kaan gün içerisinde fiyatı buraya belirtirim
iyi olur valla buraya belirtirsen seviniriz :D
bu arada toplu alımlara filanda bi fiyat alabilirmisiniz? 3-4-5 adet gibi?
47X35 en uzunu 2344.F2
nerden temin edebilirizz ?
peugeot servislerinden :D
orhan_guney
14-11-2013, 12:13
hangi araçda kullanıyor bu dişliyi ?
peugeot servislerinden :D
orhan_guney
14-11-2013, 12:16
POWERFLEX LOWER ENGINE MOUNT INSERT PEUGEOT 207 GTi RC | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/POWERFLEX-LOWER-ENGINE-MOUNT-INSERT-PEUGEOT-207-GTi-RC-/230493582560?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35aa7cf4e0)
POWERFLEX LOWER ENGINE MOUNT INSERT PEUGEOT 207 GTi RC | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/POWERFLEX-LOWER-ENGINE-MOUNT-INSERT-PEUGEOT-207-GTi-RC-/230493582560?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35aa7cf4e0)
çok fazla titreme yapıyor arac kalkışlarında, eziyet bişey, ama 3 kulak kırdıktan sonra kaçınılmazım oldu :D :D
etuners : Technical File (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=306)
Bir bakmanızı tavsiye ederim..
orhan_guney
14-11-2013, 12:54
bu tam benlik :)
etuners : Technical File (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=306)
Bir bakmanızı tavsiye ederim..
bu tam benlik :)
powerflexin aynısı işte :D powerflex daha sert bir silikondan yapılıyor. titreme acayip artıyo durur poziyonda ve kalkışlarda..
60lık iskender in komple tek parca çiziksiz borusu satılıktır(aracımda kullandıgım)
PPR engineeringden haber varmı? :D :D