Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
Bursadaki beyaz için. sol ön çamurluk değişim, sağ ön çamurluk boyalı,ön kaput boyalı,sağ ön kapı boyalı,sağ arka çamurluk boyalı hasar kaydıda var, 32,000 TL Satılıyordu şimdi 30,000 TL kadar veriliyor. tramer kayıtları 3 adet toplamda 2154 TL dir, Diğerleri için pm atacam.
Teşekkür ederim bekliyorum pm nizi
Arabaya 4300k xenon taktırdım , parklarıda xenona uyumlu olsun diye değiştirdim fakat ışık kuvveti olarak sönük kaldı parklar.
Arıza ışığı yanmayan şuan üstündekiyle aynı renk veya yakın renk daha güçlü ampul önerebilecek var mı parklar için ?
http://i.hizliresim.com/yd0Xa0.jpgparkların ampullerini sök parkları sinyallere baglat :icon_tup:
Masterpiece
17-05-2014, 11:44
Amerikan park da yaptıracaktım fakat tamponun sökülmesi gerek dediler başka şekilde ulaşamıyolarmış bi çözümü varmıdır bunun ?
Piyasada o kadar yalan dolan soyleyıp birilerini s..kmek isteyen adam varki insan artık ister istemez herşeyde şüpheci oluyor adam ordan kısıyor burdan kısıyor borç harç araba almak istiyor diğeri kazalı pert arabayı 3 parça lokal boyalı diye satıyor.
Bu verdiğim örnek bildiklerim piyasayı bilmeyen adam da gidip temiz diye alıyor arabayı sonra uğraş dur.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.Yokmu doğruyu söyleyen adam gibi adam elbette var ama diğerleri o kadar çok ki kurunun yanında yaşda yanıyor.
Alın size örnek;
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orjinal-164406678/detay)
İlandaki araç benim eski arabam kaza yaptıktan sonra sigorta şirketi ihaleyle sattı.Arabadaki hasarlar sol taraf komple ezik kırık çizik göçük sağ iki teker kopuk sol ön cam patlak perde ve yolcu hava yastıkları patlak resimleri daha önceki sayfalarda paylaşmıştım.
Şimdi bu adam arabayı 3 parça lokal boyalı diye satıyor şunuda duydum ilk alan biraz toparlayıp ona o şekilde satıyor alan kişi durumunu bilmeden alıyor ama biz alan kişiye daha sonra hepsini söylüyoruz.
Gelde inan şimdi...
http://i57.tinypic.com/vfw7ed.jpg[/IMG]
Bursa Arkas otomotivdeki Le mans:
http://i62.tinypic.com/4qmv5i.jpg
Bence fotoğrafı olduğu sürece veya onarımda alınan yapılan işlemler faturaıysa uzun afın kısası düzgün onarıldıysa problem yok. Şasede sıkıntı olmasın yeter yoksa çamurluk değişmiş tampon boyanmış ne olacak :)
Amerikan park da yaptıracaktım fakat tamponun sökülmesi gerek dediler başka şekilde ulaşamıyolarmış bi çözümü varmıdır bunun ?
Alakası yok kardşim. İşi biln bi elkttıkcıye gıdıp hallet. Piyasada 15-20 tl amerıcan parl modulu satan yerlerden modulde al. Baglasın. Kesme bıcme yok.
Masterpiece
17-05-2014, 21:30
Alakası yok kardşim. İşi biln bi elkttıkcıye gıdıp hallet. Piyasada 15-20 tl amerıcan parl modulu satan yerlerden modulde al. Baglasın. Kesme bıcme yok.
Aynen dediğin gibi yaptım abi şimdi tamam oldu farlar.İlk sorduğum yer ya bilmiyodu ya uğraşmak istemiyodu.
Durgunluk var biraz nerde bu millet :)
byspeedman
19-05-2014, 07:25
Günaydın millet hayırlı işler hayırlı haftalar Canlanalım biraz bu hafta hadi bakalım
Günaydınlar..
Canlanalım ama zor be.. Kolay günler değil.
Ne okusam ne izlesem sinirlerim bozuluyor valla.
Antalyalogy
19-05-2014, 11:50
Hayırlı haftalar arkadaşlar...
İstanbulStock
19-05-2014, 12:56
hayırlı haftalar mıllet dp kadar 70 lık ve 70 lık dp sonrası 60 lık boru ve sona 60 lık warex yaptırdım alt devırlerde düşme oldu yazılımdan sonra düzelir mi sizce
hayırlı haftalar mıllet dp kadar 70 lık ve 70 lık dp sonrası 60 lık boru ve sona 60 lık warex yaptırdım alt devırlerde düşme oldu yazılımdan sonra düzelir mi sizce
araç fazla rahatladı :) yazılımda boost un biraz daha açılması ile alt devirler kendine gelir.. peugeot lar sıkıştırmayı severler fazla rahatlatmaya gelmez :icon_tup:
70 yada 63 dp den sonra orjinal ölcülerde düz boru ve sona warex daha sıkı olurdu.
araç fazla rahatladı :) yazılımda boost un biraz daha açılması ile alt devirler kendine gelir.. peugeot lar sıkıştırmayı severler fazla rahatlatmaya gelmez :icon_tup:
70 yada 63 dp den sonra orjinal ölcülerde düz boru ve sona warex daha sıkı olurdu.
106/206/306 GTI Dan bahsediyor olsak haklisinda turbo da ayni degil ki bu.
106da bende 48 mm kullaniyordum
106/206/306 GTI Dan bahsediyor olsak haklisinda turbo da ayni degil ki bu.
106da bende 48 mm kullaniyordum
peki sence alt devirlerin ölmesinin sebebi nedir ? yada üst devirlerin daha güzel olmasının sebebi ? iyi o zaman komple 70 lik cekelim olsun bitsin.ferah ferah taklalım :) demekki boru capının büyümesiyle alakalı bi sıkıntı var.basıncın artırılmasıyla da alt devir sorunu hallolur gibi.
İstanbulStock
20-05-2014, 08:44
üst devırlerde sorunum yok ama altlarım ölü ama warex kapatınca normal sıkıntı yok bakalım yazılımdan sonra neler olucak
Ersin YILDIZ
20-05-2014, 08:51
varmıdır bılgısı olan arkadas ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-1.6-thp-turbo-high-pressure-165171005/detay)
S.a arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben antalyada yaşıyorum 207 gt ve ya rc almayı düşünüyorum araba hakkında pek bilgim yok ama konuyu okuyarak azda olsa birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz herkeze teşekkür ederim bilgilerini paylaştıkları için sizce gt veya rc alırken nelere dikkat etmemiz gerek başımız ağrımaması için ve fiyatları ortalama nedir ne kadara kadar alınır piyasasını nedir bana yardımcı olursanız sevinirim :) herkeze iyi günler dilerim.
orhan_guney
20-05-2014, 12:43
konunun performansı düştü iyice :)
Tüm turbo arabalar sıkışmayı sever Pejo ile alakası yok.
Abi senin dediğin yöntem fazla sıkar ve riskli olur bence,supersprint ve milltek markalarının da önerdiği gibi 70mm dp 63mm borular en ideali bence.
Hele 63 dp devamı orjinal boru falan ölüm olur valla EGT tavan yapar çok riskli olur.
Tüm turbo arabalar sıkışmayı sever Pejo ile alakası yok.
Abi senin dediğin yöntem fazla sıkar ve riskli olur bence,supersprint ve milltek markalarının da önerdiği gibi 70mm dp 63mm borular en ideali bence.
Hele 63 dp devamı orjinal boru falan ölüm olur valla EGT tavan yapar çok riskli olur.
merthan kardeşim haklısında..araçta turbo büyütme vs yoksa egzoz çapınında fazla büyütmeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum.egsoza direnç gösteren kat ve susturucuların iptali yeterlidir bence.
arkadaş bu sorunu yaşadığını belirttiğinden beri nette baya araştırdım..çoğu kişi turbo araça egsoz bile fazla diyor..fakat çap büyütme yapanlarında alt devirleri hep ölüyor.belki istisnalar vardır bişe diyemem.
mantıken turbo dan çıkış ne kadar rahat olursa o kadar iyidir evet.bi kesim insanda çap büyüdükçe turbonun doldurması uzun sürer mantığında yorumlar yapıyor (ne alakaysa)..ama bana kalırsa arkadaşımız komple egsozdan sonra yazılımla bu işi halledecektir..extra olarak DV nin kontrolu ve kaçak kontrolude yapılırsa iyi olur.belki egsoz montajına denk gelen bi basınç kaybıda olabilir şansa :)
bakalım yazılımdan sonra hep birlikte görüceğiz sonucu.tecrübeli arkadaşlarda zaten fikirlerini sunarlar.
konuda basınç kaybı var diyorsun yani :D millet gizliden gizliye spec yükseltiyor duyumlar o yönde :)
S.a arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben antalyada yaşıyorum 207 gt ve ya rc almayı düşünüyorum araba hakkında pek bilgim yok ama konuyu okuyarak azda olsa birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz herkeze teşekkür ederim bilgilerini paylaştıkları için sizce gt veya rc alırken nelere dikkat etmemiz gerek başımız ağrımaması için ve fiyatları ortalama nedir ne kadara kadar alınır piyasasını nedir bana yardımcı olursanız sevinirim :) herkeze iyi günler dilerim.
1000 sayfalık dört dörtlük konu.araç için herşey tecrübe edilmiş nerdeyse.bıkmadan okursan 207 profu olursun :D
üst devırlerde sorunum yok ama altlarım ölü ama warex kapatınca normal sıkıntı yok bakalım yazılımdan sonra neler olucak
yazılım sonra güzel haberlerini bekliyoruz kardeşim..şahsen bende 70 lik dp devamında orjinal cap orta susturucu ve orji son susturucu mevcut..sadece orta susturucuyu sökmeyi planlıyorum.stage 3 de yeter diyip bırakıcam :icon_tup:
orhan_guney
20-05-2014, 14:27
bol detaylı pm attım. hayırlısı
varmıdır bılgısı olan arkadas ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-1.6-thp-turbo-high-pressure-165171005/detay)
Selam arkadaşlarr Le mans kullananlarda aracın üstündeki özellikle kaputtaki kırmızı şerit deforme oldumu sizde hiç? Olduysa nerden temin edebiliriz? Parça parça alma imkanımız varmı? Gerçi parça parça olsa bile renk farkı olcak. Servise sordum yüksek fiyat çekti servisten almaya değermi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlarr Le mans kullananlarda aracın üstündeki özellikle kaputtaki kırmızı şerit deforme oldumu sizde hiç? Olduysa nerden temin edebiliriz? Parça parça alma imkanımız varmı? Gerçi parça parça olsa bile renk farkı olcak. Servise sordum yüksek fiyat çekti servisten almaya değermi? Yardımcı olursanız sevinirim.
illaki tüm le mans larda bu deforme mevcut.bendede mevcut.servisten alınan şerit kalın ve kaliteli.parca parca fiyatlarını daha önceki mesajlarda net olarak yazmıştık.konu içi aratırsan gerekli bilgileri bulabilirsin.
Aynı pm den bende alabilirmiyim :)
Tum turbo araclar sikistirmayi seviyor ise camurluk kenarindan kaputtan cikan egzoz sistemi neden yapiliyor? Asiri besleme basligi altindaki makaleyi bir okuyun ne demek istedigimi anlayacaksiniz
Cihan valla ben servisten tavan stickerini alicam 380 tl iskontosuz fiyati idi tabelaci isi yas benimkide soluk tek deformasyon o ama kaput cok iyi
1000 sayfalık dört dörtlük konu.araç için herşey tecrübe edilmiş nerdeyse.bıkmadan okursan 207 profu olursun :D
evet gerçekten büyük emekler var konuda bizde birşeyler kapıcaz inş :)
illaki tüm le mans larda bu deforme mevcut.bendede mevcut.servisten alınan şerit kalın ve kaliteli.parca parca fiyatlarını daha önceki mesajlarda net olarak yazmıştık.konu içi aratırsan gerekli bilgileri bulabilirsin.
Tamamdir tesekkur ederim.
Cihan valla ben servisten tavan stickerini alicam 380 tl iskontosuz fiyati idi tabelaci isi yas benimkide soluk tek deformasyon o ama kaput cok iyi
Dostum senle irtibata gecerim gerekeni konusuruz..
hakanguclu
20-05-2014, 18:59
gonzim wutututu performance aktaralımmm :D
erkay :D
yasinkarahan
21-05-2014, 00:20
bi p.m de ben alabilirmiyim araç hakkında
TORQUE PRO dan alınan log ları hangi programdan görebiliyoruz ?
Low-Rider
21-05-2014, 12:11
Excel de görürsün
Excel de görürsün
evet excel uzantılı ama cok detaylı bi log değilmiş malesef.grafiksel bile olsaydı iyi olurdu..
sabah cıktım biraz yolada coller sıcaklığı KW değeri turbo basıncı vs gözden gecirdim..yola cıkmadan öncede start log yaptım..fakat log dediği kordinat ve zamanlardan ibaret.
Low-Rider
21-05-2014, 12:44
Log alması için log almak istediğin gostergelerin açık olması lazım
orhan_guney
21-05-2014, 14:34
Beyler bu DGK 96 Plakalı sıyah rc kimindi ?
eyvallah özgürüm kurcalıyım biraz
furkantekfidan
21-05-2014, 16:23
edit.......
Low-Rider
21-05-2014, 16:24
eyvallah özgürüm kurcalıyım biraz
bende log aldığımı zannedip eve gelince sadece gps verilerini göre göre öğrendim kullanmayı :D
Antalyalogy
21-05-2014, 23:31
2014 Peugeot RCZ-R 270 HP 0-250 km/h VERY FAST! Acceleration - YouTube (http://youtu.be/-HG7LJwHMw4) :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-HG7LJwHMw4
Beyler bu DGK 96 Plakalı sıyah rc kimindi ?
Furkanın aracı bişimi oldu gonzi?
Antalyalogy
22-05-2014, 00:53
Postları duzeltme tusu bende cıkmıyor sızde nasıl durum arkadaslar?
Stock rc vs stock rocco denemesi yapan var mı yada hafif dokunuşlar egzoz filtre gibi sonucu ne kadar etkiler
Hakancekic
22-05-2014, 20:54
Arkadaşlar aracımı ev alacağım için satıyorum ilgilenen olursa Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=165171005&rnd=5177)
İlandan ulaşabilir. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
onursoytam
22-05-2014, 21:30
Arkadaşlar aracımı ev alacağım için satıyorum ilgilenen olursa Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=165171005&rnd=5177)
ilanınız gözükmüyor sahibinden.com un ana sayfasına bağlanıyor..
ilanınız gözükmüyor sahibinden.com un ana sayfasına bağlanıyor..
Bende gorunuyor
Hakancekic
23-05-2014, 07:16
165171005 ilan numarası
byspeedman
23-05-2014, 09:50
Hayırlı cumalar hayırlı işler
cümleten hayırlı cumalar.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.sensör hatasız düşük basınçsız günler dilerim :D
Burak Bayar
23-05-2014, 12:32
herkese hayırlı işler hayırlı cumalar :)
aldatmaca
23-05-2014, 13:21
hayırlı işler hayırlı cumalar........
yasinkarahan
24-05-2014, 00:02
Antalyadaki EK plaka beyaz RC hakkında bilgisi olan var mı?
Boya ve değişini hakkında kesin bilgim yok ama motoru sağlıklı kozmetik olarak iyi.
Ek Plakalı beyaz Rc'miz Perşembe Günü Satıldı...
Yeni sahibine allah kaza bela vermesin
byspeedman
24-05-2014, 12:25
Asil in araba değilmi hayırlısı olsun
yasinkarahan
25-05-2014, 13:45
Ek Plakalı beyaz Rc'miz Perşembe Günü Satıldı...
Yeni sahibine allah kaza bela vermesin
bende niyetlenmiştim kısmet alan kişiye hayırlı olsun
BurakCengizhanoğlu
25-05-2014, 14:00
Arkadaşlar merhaba . Cam tavanlı düşük km li rc veya temiz lemans arıyorum.Önceliğim cam tavanlı rc füme veya kırmızı tercihimdir.Yardımcı olursanıza sevinirim :)
Le Mansların orjinal lastik taban genişliği ölçüsü ne kadar bilen varmı?
Low-Rider
25-05-2014, 16:04
lemans rc farketmiyor
orj ölçü 205 45 17
lemans rc farketmiyor
orj ölçü 205 45 17
bnmkiler 215-40 18 spacer yaptırıcam arkalarada ölçüleri tutturmaya çalışıorm abi ne kadarlık taksam ne kadar dışarı çıkar hesabı
P0139 O2 Sensör Devresi Yavaş Tepki (Bank1 Sensör2) lamda ıstma arızası-Tesisat- sensör
??? varmı başına gelen..bugün normal giderken verdi bu hatayı.elm den baktım ve sildim.
o2 sensörü bellide yavaş tepki ne alaka...
Hayırlı işler hayırlı haftalar..Önerebileceğiniz bir filitre kiti varmı ?
byspeedman
26-05-2014, 15:28
P0139 O2 Sensör Devresi Yavaş Tepki (Bank1 Sensör2) lamda ıstma arızası-Tesisat- sensör
??? varmı başına gelen..bugün normal giderken verdi bu hatayı.elm den baktım ve sildim.
o2 sensörü bellide yavaş tepki ne alaka...
arka mı önmü acaba bank1 sonda 2 demiş ama arka ise verecektir yazılım şart ön ise sıkıntı yavaş tepki demek yavaş çalışıyor hatalı ölçüm hesabı
orhan_guney
26-05-2014, 15:52
e-turnes, yalınmı bakıyor, genel olarak şimdi ?
bnmkiler 215-40 18 spacer yaptırıcam arkalarada ölçüleri tutturmaya çalışıorm abi ne kadarlık taksam ne kadar dışarı çıkar hesabı
sadece jant varsa elinde veya jant lastik, poryaya oturt bijonu sık, arabayı indir.. çamurlukla mesafeyi ölç..
5-10mm aralığında düşük değerlisini yaptır..
aldatmaca
27-05-2014, 23:21
Detaylı Ara (http://www.sahibinden.com/search.php?b)[language]=tr&b[c2]=200664&b[viewType]=List
208 ler başlamış 2. ele .......
İstanbulStock
28-05-2014, 06:56
arkadaşlar ıstanbulda bızım araçlardan anlayan en sağlam yer neresı var baskı balata şanzuman yağı ve genel bi gözden geçirme yaptırıcam
Hakancekic
28-05-2014, 12:43
arkadaşlar ıstanbulda bızım araçlardan anlayan en sağlam yer neresı var baskı balata şanzuman yağı ve genel bi gözden geçirme yaptırıcam
Topkapı savaşmotorsport
huseyinturk
28-05-2014, 17:45
Selamlar. RC ile Lemans arasında motor vs açısından bir fark varmi? Kullandigim cihaz konuyu incelemeye olanak tanimiyor o yüzden direk soruyorum mazur görün
Selamlar. RC ile Lemans arasında motor vs açısından bir fark varmi? Kullandigim cihaz konuyu incelemeye olanak tanimiyor o yüzden direk soruyorum mazur görün
Merhaba,
Bu tip sorular cok fazla geldiginden dolayi ilk postumuzu bu gibi sorularin cevaplari icin guncelledik. ilk postta tum sorularinin cevabini bulabilirsin.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-207-rc-175-bg-servis-bakimli-hatasiz-boyasiz-166114396/detay)
Sorgulamak değil amacım , fiyat performans anlamında iyi midir 207 RC'ler ? Alırken nelere dikkat etmeliyim nelere bakmalıyım ? Yakıt tüketimi performans ı tatmin edici olur mu ?
onursoytam
29-05-2014, 09:51
bu konu çok sakin geçmeye baladı :)
Herkez gizli spec yapıor demekki
Ersin YILDIZ
29-05-2014, 12:46
bi rc bulup konuya dahil olamadık arkadaş yaa :(
orhan_guney
29-05-2014, 12:51
az kaldı sabret :) bulacagız sana bır araba .
bi rc bulup konuya dahil olamadık arkadaş yaa :(
Ersin YILDIZ
29-05-2014, 13:12
az kaldı sabret :) bulacagız sana bır araba .
Eywallah beklıyorum haberlerini ilgin için şimdiden teşekkürler. :)
aldatmaca
29-05-2014, 13:30
Ersin de hAydi NE oldu istanbuldaki Ben bugun alirsin diyordum....alda deniyelim izmirde yok hareket sen le olsun...
DV+ GFB kullanan arkadaşlar.parçayı taktıktan sonra hiç surge sesi aldığınız oldumu acaba ?
orjinal dv taktığımda ses normal sıkıntı yok.fakat gfb yi taktığımda surge sesi oluşuyor.montajıda doğru yaptık.fikri olan varmı acaba ?
DV+ GFB kullanan arkadaşlar.parçayı taktıktan sonra hiç surge sesi aldığınız oldumu acaba ?
orjinal dv taktığımda ses normal sıkıntı yok.fakat gfb yi taktığımda surge sesi oluşuyor.montajıda doğru yaptık.fikri olan varmı acaba ?
DV+ bende de var ama orjinal filtre kutu olduğundan ben hiç ses duymuyorum. :(
Herkez gizli spec yapıor demekki ����
herkez senmi la? :D :D
DV+ bende de var ama orjinal filtre kutu olduğundan ben hiç ses duymuyorum. :(
bende açık hava filtresi mevcut. baya net şekilde surge sesi duyuluyor..ornial dv de ise çuff sesi oluyor.
bende açık hava filtresi mevcut. baya net şekilde surge sesi duyuluyor..ornial dv de ise çuff sesi oluyor.
Bu surge sesi dediğimiz turkey noise değil mi?
SR20DET Compressor Surge - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LZUbo_mNDZM)
ses bu
SR20DET Compressor Surge - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LZUbo_mNDZM)
ses bu
Aynen turkey noise denilen ses. :icon_tup:
Bildiğim kadarıyla bizim bu sesi duymamamız lazım. Eğer duyuyorsak dv çalışmıyor kapalı kalmış demektir. O seste turbonun paline çarpan havanın sesi.
Tabi benim bildiğim kadarıyla daha bilgili arkadaşlar daha detaylı açıklarlar.
Aynen turkey noise denilen ses. :icon_tup:
Bildiğim kadarıyla bizim bu sesi duymamamız lazım. Eğer duyuyorsak dv çalışmıyor kapalı kalmış demektir. O seste turbonun paline çarpan havanın sesi.
Tabi benim bildiğim kadarıyla daha bilgili arkadaşlar daha detaylı açıklarlar.
aynen öle.ama şöle bi durum mevcut.dv çalışmasa tek başına takıldığındada bu sesi duymamız lazım.sadece gfb yi takınca alıyorum bu sesi.
ama orjinal dv de sıkıntı yok.acaba diyorum montajımı yanlış yaptım..ama toplasan 2 yay 1 sibob bi gövde.istesende yanlış takılmaz.can sıkıcı bi durum
aynen öle.ama şöle bi durum mevcut.dv çalışmasa tek başına takıldığındada bu sesi duymamız lazım.sadece gfb yi takınca alıyorum bu sesi.
ama orjinal dv de sıkıntı yok.acaba diyorum montajımı yanlış yaptım..ama toplasan 2 yay 1 sibob bi gövde.istesende yanlış takılmaz.can sıkıcı bi durum
Aynen montajı yanlış yapma durumu zor. Acaba kalın olan yay fazla mı gerili diycem ama bilemedim. :beuj:
işin garibi sanırım gfb takanlardan bu sorunu tek yaşayan benim :D
Low-Rider
29-05-2014, 16:10
Bende gfb öncesi glu glu sesi vardı, gfb sonrası çuf sesi gelmeye başladı
Low-Rider
29-05-2014, 16:11
gfb'yi takarken parçalara yağ sürmek gerekiyordu kullanım kılavuzunda belirtiyor, bundan dolayı yapar mı bilemem
gfb'yi takarken parçalara yağ sürmek gerekiyordu kullanım kılavuzunda belirtiyor, bundan dolayı yapar mı bilemem
yağ sürmedim özgür.aldığım gibi taktım.bikaç videoda bende gördüm yağ sürüldüğünü.
sen sürdünmü ?
Low-Rider
29-05-2014, 16:38
yağ sürmedim özgür.aldığım gibi taktım.bikaç videoda bende gördüm yağ sürüldüğünü.
sen sürdünmü ?
Evet tarif ettiği şekilde sürdük monte ederken
Evet tarif ettiği şekilde sürdük monte ederken
normal bildiğin ince yağ sanırım.tamam bide yağlıyıp deniyelim bakalım..olmadı sökücem orjinale dönücem artık.
Low-Rider
29-05-2014, 16:41
normal bildiğin ince yağ sanırım.tamam bide yağlıyıp deniyelim bakalım..olmadı sökücem orjinale dönücem artık.
yok yaw, yağ çubuğunu çekip oradan parmak sürüp aldık
yok yaw, yağ çubuğunu çekip oradan parmak sürüp aldık
valla hiç aklıma gelmedi.baya baya aptallaştım bugün.sıcakta dolanmak fazla yaramıyor.saol kardeşim :D
belkide ileri geri oynaması gereken parça rahat oynayamıyordur.ve acılmıyordur mantıklı..
herkez senmi la? :D :D
Ne olsun istiyosun bro:D
Bn yapmam öyle şeyler ahaha
aldatmaca
29-05-2014, 18:58
intercooler takanlar sonuçlar ne oldu dynoya çıkan yokmu taktılar da bır sorun mu oldu acep...........
mannerboy
29-05-2014, 22:05
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-gt-degisensiz-kirmizi-166150007/detay) bileniniz varmı arkadaşlar değşen yok diyorda sıva usulu kalın macun boya vs olduktan sonra değişen olmasa ne çare
orhan_guney
30-05-2014, 09:29
macun olsa ne olur olmasa ne olur veya değişen parça 23,500 yazmışlar daha ne yapsınlar :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-gt-degisensiz-kirmizi-166150007/detay) bileniniz varmı arkadaşlar değşen yok diyorda sıva usulu kalın macun boya vs olduktan sonra değişen olmasa ne çare
mannerboy
30-05-2014, 16:27
macun olsa ne olur olmasa ne olur veya değişen parça 23,500 yazmışlar daha ne yapsınlar :)
komple boya varmış sunroof camı çatlakmış hırpalanmış sanırım biraz araç :) fiyat olarak yinede makul gibi
emirarslan34
30-05-2014, 16:32
intercooler e ihtiyacı olanlar.. buyrun.
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/184862-207-rc-gt-custom-seat-sport-intercooler.html
intercooler takanlar sonuçlar ne oldu dynoya çıkan yokmu taktılar da bır sorun mu oldu acep...........
Kimsenin bi sorunu olmadi bildigim kadariyla.antalyada saglikli bi dyno olmadigi icin kimse olcum yapmadi.takanlar gayet memnun.ozgurun aracinda yillardir var cooler.yalin zaten kullaniyo.goktan rc turbosuyla beraber cooler i takti etuners yazilimla cok keyifli oldu.fug rc (yeni plakasi dev) forget internaller ile birlikte big turbo 1,9 barlarda cok keyifli oldu.fug yeni sahibinde artik, sirada yeni proje var :))
orhan_guney
30-05-2014, 22:14
anlatmak istediğimde bu zaten, bu paralara gayet uygun motor şanzıman sorunsuz ise. proje aracıda olabilir :icon_tup:
komple boya varmış sunroof camı çatlakmış hırpalanmış sanırım biraz araç :) fiyat olarak yinede makul gibi
Coller montajından sonra dyno da araç 128 kw civarında cıktı.yani yazılım olmadan extra bi hp artışı olmadı.yanlız spool sesi yani coller dolma sesi çok iyi.fakat coller stoka göre gec doluyor.abartılacak bişe değil.
http://i.hizliresim.com/DXm6jo.jpg (http://hizliresim.com/DXm6jo)
yukardaki dyno cıktısındaki spec:
boost boruları 60mm
dp 70mm
coller
gfb dv+
bunun haricinde bişe yapılmadı.geri kalan heryer stok.
haftabaşı ecufast da yazılım yapıldı fakat dynoya cıkılmadı.coller montajı hem görüntü estetik acısından hem ses acısından gayet tatminkar oldu.araçın sıcaklıklarını ve değerlerini elm327+torque pro ile devamlı 2 hafta boyunca ölçtüm.velasın sorun yok :icon_tup:
aldatmaca
31-05-2014, 00:40
Coller montajından sonra dyno da araç 128 kw civarında cıktı.yani yazılım olmadan extra bi hp artışı olmadı.yanlız spool sesi yani coller dolma sesi çok iyi.fakat coller stoka göre gec doluyor.abartılacak bişe değil.
http://i.hizliresim.com/DXm6jo.jpg (http://hizliresim.com/DXm6jo)
yukardaki dyno cıktısındaki spec:
boost boruları 60mm
dp 70mm
coller
gfb dv+
bunun haricinde bişe yapılmadı.geri kalan heryer stok.
haftabaşı ecufast da yazılım yapıldı fakat dynoya cıkılmadı.coller montajı hem görüntü estetik acısından hem ses acısından gayet tatminkar oldu.araçın sıcaklıklarını ve değerlerini elm327+torque pro ile devamlı 2 hafta boyunca ölçtüm.velasın sorun yok :icon_tup:
çok iyi .........taktıracak arkadaşlara örnek olsun diye sordum yanlış anlaşılma olmasın çevremde taktırmak ısteyen arkadaşlar var burdan okuyup gonul rahatlığı ile taktıra bilirler .........
turgay.ozgur
31-05-2014, 15:59
Arkadaşlar merhaba. Bende artık aranıza katıldım. 07 FRR 35 plakalı Merthan kardeşimin le mans aracını aldım alalı 3 4 hafta oluyor. Musait olupta bir yazamadım. Artık birlikte paylasimlarda bulunur engin tecrubelerinizden yararlanırım... Yakında aracın resimlerinide paylaşırım.
emirarslan34
31-05-2014, 17:12
Arkadaşlar merhaba. Bende artık aranıza katıldım. 07 FRR 35 plakalı Merthan kardeşimin le mans aracını aldım alalı 3 4 hafta oluyor. Musait olupta bir yazamadım. Artık birlikte paylasimlarda bulunur engin tecrubelerinizden yararlanırım... Yakında aracın resimlerinide paylaşırım.
Kardesim hayirli olsun gule gule kullan , merthan , efe , efeden onceki sahipleri hepsi bilncli bu isi bilen kisiler guzel araba aldin. İyi formlar. :icon_tup:
emirarslan34
31-05-2014, 17:15
Sertacim en kisa surede bir mustang dyno yapiver sana zahmet :) merak ediyorum kanka..
emirarslan34
31-05-2014, 17:21
Kimsenin bi sorunu olmadi bildigim kadariyla.antalyada saglikli bi dyno olmadigi icin kimse olcum yapmadi.takanlar gayet memnun.ozgurun aracinda yillardir var cooler.yalin zaten kullaniyo.goktan rc turbosuyla beraber cooler i takti etuners yazilimla cok keyifli oldu.fug rc (yeni plakasi dev) forget internaller ile birlikte big turbo 1,9 barlarda cok keyifli oldu.fug yeni sahibinde artik, sirada yeni proje var :))
Her iki tarafada hayirli olsun oncel abi.. :) yeni proje nedir catlatmayin adami :D
İzmirdeki projeden bakalim neler cikacak merakla bekliyorum onu valla. O turboyla insallah sanzuman dayanir.
Sertacim en kisa surede bir mustang dyno yapiver sana zahmet :) merak ediyorum kanka..
kanka dyno yapsamda sana göstermem...sonra kıskanıp sattığın malzemeleri geri alırsın :D
:D:D:D:D:D arkadaşlar fug rc satılmıştır. alana hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanır inşallah.
Her iki tarafada hayirli olsun oncel abi.. :) yeni proje nedir catlatmayin adami :D
İzmirdeki projeden bakalim neler cikacak merakla bekliyorum onu valla. O turboyla insallah sanzuman dayanir.
emir daha araba yok ortada, kısmet bakalım araç bulursam, bide para bulursam:D belki yine tr nin en hızlı rc sini çıkartabilirim:D:D:D
aldatmaca
01-06-2014, 21:24
iyi akşamlar bugun motor temızlığı yaparken dv yı falan soktum fakat resım cekmeyı unutmuşum tekrar dv yı takarken boruların nereye gıreceğini unuttum forgeden takılma semasını buldum ama bır cok ayrı sekılde tarıf etmıs hangısı doğru bana yardımcı olurmusunuz
forgenin MODELİ: FMDVR56A
http://www.forgemotorsport.com/media/fmdvr56a.pdf
aldatmaca
01-06-2014, 23:05
birde kullandığınız hava filtrelerini yazarmısınız tecrübe ettıklerınızıde yağlı mı kuru tip mi daha cok tutuluyor.............
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır foruma üye olmaya çalışıyorum ancak bir türlü onay maili gelmediği için kısmet bugüneymiş.
Forum da öncelikle kendimi tanıtabileceğim bir başlık varmı diye baktım ancak bulamadım.Eğer öncesinde kendimi tanıtmam için yazmam gereken bir konu başlığı varsa bana iletirseniz sevinirim.
Kısaca tanıtmak gerekirse:
İsmim:Berker
Aracım:2009 Model 207 RC
Aracımdaki Aksesuarlar:PedalChip,aibach pro kit,forge blow off,Şirin baba oyuncağı :)
Mekanım:Avcılar/IST
Yaşım:30
Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve gerçekten çok yararlı bilgiler edindim.Benim kafama takılan bazı soru işaretleri var.Bu konuda bana fikir ve görüşlerinizi iletmenizi rica ediyorum.
Ben aracımda bir kaç sefer Gtech ile 0-100 denemesi yaptım ve 8.9 sn altına düşemedim.Sorunun benden mi yoksa aracımdan mı kaynaklandığını çözemiyorum.Obd cıhazı ile aldığım hp ve tork değerleri normal gibi bi keresinde 176bg - 220nm tork son ölçümde de 191bg - 247nm tork gördüm.
Aracımda dikkatimi çeken ve normal olup olmadığı konusunda karar veremediğim bir durum var.Aracımı 3200-3500 devire sabitleyip ayağımı debriyajdan çektiğimde aracım yaklaşık tahmini 1.5sn lik devir kaybı yaşıyor yani 3500 den 1000-1500 düşüyor ve buda kalkışta hızlanmamı etkiliyor diye düşünüyorum ancak bu normalmi yoksa anormal mi bilemedim.
Yaklaşık 2 ay önce Baskı balatamı,2 hafta öncede bujilerimi değiştirdim.Bujiler değiştikten sonra aracım daha atak oldu bunu hissettim ancak buji değişiminden sonra henüz 0-100 denemedim.
Bir keresinde baskı ve bujileri değiştirmeden önce stok polo gti ile role yapma fırsatım oldu 4.vites 4500 devire kadar kafa kafaya gittik sonrasında polo gıdım gıdım arayı açmaya başladı ve ben ayağımı gazdan çektim çünkü yolda biraz bozuktu.
Fırsat bulursam aracımın devirlenme videosunu da sizlerle paylaşıcam buradaki deneyimli arkadaşlar eminim bana bir görüşte bulunacaktır.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
mehmet yazmış zaten ortada araba yok ama bulursa bi araba fug'un birazcık daha güçlüsü olacak inşallah.:)
Arkadaşlar selamlar,
aracımı satıyorum bilgilerinize. Pazarlık payı vardır takas düşünmüyorum. Teşekkürler,
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2009-model-207-rc-130000-km-de-161758419/detay)
Edit: Sayfada işaretlememişler ama araçta orjinal olarak tüm opsiyonlar mevcuttur:
Bluetooth
Panaromik Cam Tavan
Alarm+Süperkilitleme
JBL HiFi System
Bunların yanısıra, yine Peugeot'dan alınma bagaj pandizot altı raf ve Apple ürünleriyle de uyumlu USB okuyucu demonte olarak mevcuttur.
İsteyene üzerinde yazılımla isteyene stock olarak verilecektir. S3 DV ve K&N Box vardır.
slowmotion
02-06-2014, 15:26
Arkadaşlar selamlar,
aracımı satıyorum bilgilerinize. Pazarlık payı vardır takas düşünmüyorum. Teşekkürler,
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2009-model-207-rc-130000-km-de-161758419/detay)
Edit: Sayfada işaretlememişler ama araçta orjinal olarak tüm opsiyonlar mevcuttur:
Bluetooth
Panaromik Cam Tavan
Alarm+Süperkilitleme
JBL HiFi System
Bunların yanısıra, yine Peugeot'dan alınma bagaj pandizot altı raf ve Apple ürünleriyle de uyumlu USB okuyucu demonte olarak mevcuttur.
İsteyene üzerinde yazılımla isteyene stock olarak verilecektir. S3 DV ve K&N Box vardır.
uzun zamandan beri yoktunuz, iyi satışlar
karsiyakaliozi
02-06-2014, 15:50
Arkadaşlar selamlar,
Bluetooth
Panaromik Cam Tavan
Alarm+Süperkilitleme
JBL HiFi System
Bilinçli kullanıcı aracı isteyene fiyat da uygun tutulmuş bence ,deniz kardeşimden araç alınır .
aldatmaca
02-06-2014, 16:08
Arkadaşlar selamlar,
Bluetooth
Panaromik Cam Tavan
Alarm+Süperkilitleme
JBL HiFi System
Ersin YILDIZ kaçırma ............
orhan_guney
02-06-2014, 16:18
ersin düşük km araç bakıyor 50-70 bin km arası.
Ersin YILDIZ kaçırma ............
Bi sayfada iki satış haberi :) bende satıyorum aracımı thp broslarım
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/185079-izmirin-farklisi-boyasiz-ekstrali-ds3-156-hp.html
aldatmaca
02-06-2014, 16:36
ersin düşük km araç bakıyor 50-70 bin km arası.
cuma akşam beraberdik turladık kulaklarını çınlattık bol bol arabayı verdım ona kullandı ılk gordumu alıyom dedi km farketmez :=))) az öncede konuştum bakmışın bir lemans........alsın artık ..........
Bi sayfada iki satış haberi :) bende satıyorum aracımı thp broslarım
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/185079-izmirin-farklisi-boyasiz-ekstrali-ds3-156-hp.html
Maşallah maşallah hakkaten bayıldım arabanıza.
İnşallah değerini bilecek birisine satılır.
orhan_guney
02-06-2014, 16:59
ersin çok araba bakdım, ama bu sefer olacak inşallah temiz birşey almak istiyor butun arabaları sordu bana nerdeyse :) bende sabret dedim bulacagız inşallah bu sefer olur. 2 gune belli olcak.
cuma akşam beraberdik turladık kulaklarını çınlattık bol bol arabayı verdım ona kullandı ılk gordumu alıyom dedi km farketmez :=))) az öncede konuştum bakmışın bir lemans........alsın artık ..........
Ersin YILDIZ
02-06-2014, 17:06
Az kaldı Onur abi gazlıcaz beraber Orhan sagolsun çok yardımcı oluyor almışken iyisi olsun kafamız rahat olsun haftaya cuma deneriz belki :D
Maşallah maşallah hakkaten bayıldım arabanıza.
İnşallah değerini bilecek birisine satılır.
Teşekkürler merthan :) senin aracındanda baktım ama sonradan bmw olsun bizim olsun dedim.güle güle bin sende
aldatmaca
02-06-2014, 18:09
Az kaldı Onur abi gazlıcaz beraber Orhan sagolsun çok yardımcı oluyor almışken iyisi olsun kafamız rahat olsun haftaya cuma deneriz belki :D
inşallah içine sineni aradığını bulursun cuma gunu hava acık pist iniş kalkışlara müsait ruzgar 0 sadece sen ve yeni aracın eksik......
aracımı denemek istiyorum varmı denemek isteyen antalyalı kardeslerım
aracımı denemek istiyorum varmı denemek isteyen antalyalı kardeslerım
Ne yaptın sendemi turbo buyuttun. Antalyada kaldımı stock turbolu rc ?
Ne yaptın sendemi turbo buyuttun. Antalyada kaldımı stock turbolu rc ?
Yoo aracım stock turbo.Bir kaç değişiklik yaptım görmek istiyorum.
Nerede bu hızlı gonziler :)
o değilde Çorumda cam tavanlı pert kayıtlı bir RC vardı o ne oldu ? en son 30 diyordu :D
o değilde Çorumda cam tavanlı pert kayıtlı bir RC vardı o ne oldu ? en son 30 diyordu :D
Almıştır birisi her malin bir alıcısı var elbet :)
çok niyetlendim o arabayı almaya az kalsın yakacaktık kendimizi :D
adam diyorki plaka değiştirdik önceki plakaya ait kayıt :D
Antalyalogy
04-06-2014, 16:04
Düşük KM li hatasız stage 4 RC satılık ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın lütfen..
0 532 364 onbeş altmışüç Özgür..
Düşük KM li hatasız stage 4 RC satılık ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın lütfen..
0 532 364 onbeş altmışüç Özgür..
Baskan ben ilgileniyorum nasil yapaciz bu isi bir care bul:D
GFB DV+ geldi. 6 adetten 1 adet satıldı. 1 adet bir arkadaşımız için ayrıldı cumartesi elden teslim alıcak. Geriye kaldı 4 tane. :) Fiyat 400 TL. Sanalpazardan %5 fark ile taksitli satış yapılır. :)
Serti hocam sende müsaitsen Cumartesi bekliyorum aynı yere.
GFB DV+ geldi. 6 adetten 1 adet satıldı. 1 adet bir arkadaşımız için ayrıldı cumartesi elden teslim alıcak. Geriye kaldı 4 tane. :) Fiyat 400 TL. Sanalpazardan %5 fark ile taksitli satış yapılır. :)
tamamdır cumartesi gene sabahtan aynı saatlerde yanındayım :) sıkıntı olursa haberleşiriz zaten.
emirarslan34
04-06-2014, 19:56
aramızdanmıdır arkadas ? :( çok büyük geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-peugeot-207-rc-1%2C6-thp-le-mans-175-ps-167209406/detay)
Low-Rider
04-06-2014, 20:21
hastir kötü patlamış
peki şimdi net olarak türkiyede kaç adet sağlam le mans var ? rivayete göre 50 adet vardı tr de.kaç tanesi patladı kaç tanesi sağlam ?
Low-Rider
04-06-2014, 20:44
sağ baştan say 1 :D
Burak Bayar
04-06-2014, 20:52
Bir tanede bende :d
Burak Bayar
04-06-2014, 20:56
Arkadaşlar selamlar,
Bluetooth
Panaromik Cam Tavan
Alarm+Süperkilitleme
JBL HiFi System
Ben bu aracı niye görmedim hiç bornovanın neresindensin hocam :)
Burak Bayar
04-06-2014, 20:59
İzmir'de 3 lemans var bir tane daha olması dileğiyle diyelim o zaman :D
orhan_guney
04-06-2014, 22:23
Geçmiş olsun, rakamı fena değil proje aracı yapılabilir, kaporta mekanik bence ortalama 8-9 gibi harcanır, üstüne 10-11, binde para koysan motor turbo stage 5 sekli eder 30 bin, bugun günümüzde kaç yaşında typerlar daha büyük hasar kayıtlı 50 bine satılıyor bu araba ilerde piyasa tam oturunca rahat 36-38 satılır, yanlız kaput başka arabanın kırmızı şerit sonrada amatörce yapılmış.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-peugeot-207-rc-1%2C6-thp-le-mans-175-ps-167209406/detay)
benim tahminim 40 sağlam rahat.
peki şimdi net olarak türkiyede kaç adet sağlam le mans var ? rivayete göre 50 adet vardı tr de.kaç tanesi patladı kaç tanesi sağlam ?
GFB DV+ alacaklar kaçırmasın. Ayrıca forge falan düşünen varsa direk bu ürüne dönsün bence. Fiyatına göre inanılmaz başarılı. Amaç basınç tutmaksa görevini sonuna kadar yapıyor. :icon_tup:
Bu aracı dısarda toplasan bile 15 i bulur adam etmek için hîç gerek yok. Projelikdende cıkmış. Anlamadıgım arka tampon demiri yok aracın üzerinde ?
[QUOTE=orhan_guney;7499972]Geçmiş olsun, rakamı fena değil proje aracı yapılabilir, kaporta mekanik bence ortalama 8-9 gibi harcanır, üstüne 10-11, binde para koysan motor turbo stage 5 sekli eder 30 bin, bugun günümüzde kaç yaşında typerlar daha büyük hasar kayıtlı 50 bine satılıyor bu araba ilerde piyasa tam oturunca rahat 36-38 satılır, yanlız kaput başka arabanın kırmızı şerit sonrada amatörce yapılmış.
Yok kanka stage 15 olur ahahahahsuushshhaa:D
Geçmiş olsun, rakamı fena değil proje aracı yapılabilir, kaporta mekanik bence ortalama 8-9 gibi harcanır, üstüne 10-11, binde para koysan motor turbo stage 5 sekli eder 30 bin, bugun günümüzde kaç yaşında typerlar daha büyük hasar kayıtlı 50 bine satılıyor bu araba ilerde piyasa tam oturunca rahat 36-38 satılır, yanlız kaput başka arabanın kırmızı şerit sonrada amatörce yapılmış.
sağlamı o paraya satılmıyor hasarlıyı nasıl satacaksın? :D
orhan_guney
05-06-2014, 09:41
stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
Yok kanka stage 15 olur ahahahahsuushshhaa:D
kaç yaşında vtecler 28 istenıyorsa bu araba haylı haylı o paralar eder uyanın bunu olum , kıskanmayın alın bir rc huzura erin.
sağlamı o paraya satılmıyor hasarlıyı nasıl satacaksın? :D
puhahahaah Gonzi kızdı :D
Rc alacaktık sayende az kalsın, allahtan almadık senin bu hallerini gördükçe bir kez daha dua ediyorum Gonzi :D
orhan_guney
05-06-2014, 09:50
birgun pişman olacan :) pangaaltında bayılıyordun kel alalım birtane bana ne olur dıye unuttun o gunleri :)
puhahahaah Gonzi kızdı :D
Rc alacaktık sayende az kalsın, allahtan almadık senin bu hallerini gördükçe bir kez daha dua ediyorum Gonzi :D
[QUOTE=orhan_guney;7500366]stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
Evet kanka stage 2 tutundu biraz sanzıman bozuk baskı bitik arabayı yeni almışken :)
Simdi stage 3-5-15 farketmez gelsin görelim hadı burayada atar :)
birgun pişman olacan :) pangaaltında bayılıyordun kel alalım birtane bana ne olur dıye unuttun o gunleri :)
o zaman perde inmişti gözümüze :D
orhan_guney
05-06-2014, 10:05
wuu atarı kess az kaldı 1 ay sabır kanka :)
Evet kanka stage 2 tutundu biraz sanzıman bozuk baskı bitik arabayı yeni almışken :)
O perdeyi kaldır artık güneş çıkdı uyan kel :)
o zaman perde inmişti gözümüze :D
Erken uyandık tercihi japondan yana kullandık, şimdi kendisi ile mutluyuz ciddi düşünüyoruz :D
günaydın arkadaşlar
elimdeki parçalara güncel çekim ilan açmadım ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum başka bi 207gt ye vermiştim ama arkadaş aracında yaşadığı sıkıntılardan dolayı kullanamadı aracınıda satıcak.
1-intercooler
2-raceland coilover (pug- serdara satılmıştır.)
3-60lık forge filtre kiti hks mantar filtre
4-51lik boost boruları
5-63lük dp
6-defi boost saati sıfır kutusunda (replika)
gÜncel Çekelİm arkadaŞlar İhtİyaci olanlara yardimci olucam
[QUOTE=orhan_guney;7500366]stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
Vaybe iyimiş abi okadar iddalıyum diyorsun :D
karsiyakaliozi
05-06-2014, 10:51
Deniz dostum iş yoğunluğundan giremiyor sanırım kendisi ksk de oturuyor sabah işe gidip aksam mesai saati bitişi eve döndüğünden ve pek piyasayı sevmediğinden pek aracı izmir de bilinmez deniz eski peugeot yetkili servis ve bayi irde otonun sahibiydi oldukça bilgili ve özenli araç kullanan arkadaşımızdır sanırım aracı satılması için halil öztürk servise bıraktı aracı orda görebilirsin mersinli shell istasyonu karşısında selamlar.
[QUOTE=Tuncay;7500413]
Vaybe iyimiş abi okadar iddalıyum diyorsun :D
Pas tutuyor araba 2 haftadır yatıyor uçan kuşa sıkıyoruz :)
[QUOTE=ErK_aY;7500496]
Pas tutuyor araba 2 haftadır yatıyor uçan kuşa sıkıyoruz :)
Tatmin ederse benımki ortada buluşalım abi havalar düzelince. :D
keşke antalyada olsaydın:)
[QUOTE=Tuncay;7500516]
Tatmin ederse benımki ortada buluşalım abi havalar düzelince. :D
Ortası yokki bu işin ya orası ya burası :)
Sizin oradaki yollar karanlık ve az şeritli yollar
Anadolu yakası tercihim :)
Bu tarafa yolun düştüğü zaman diyelim ozaman
öncel abi
bu ay içinde istanbulda olacağım dyno için hem gezmek istiyorum hemde arabamı görmek istiyorum 1 haftadır sanayide ugraşıyoruz daha iyi olsun diye birazda makyaj önemli ....gerek kalmayacak biz istanbulda olacagız isterlerse herkesle denerim
orhan_guney
05-06-2014, 11:24
keşke istanbulda olsan başkan :)
[QUOTE=Tuncay;7500413]
keşke antalyada olsaydın:)
[QUOTE=öncel;7500554]
bu ay içinde istanbulda olacağım dyno için hem gezmek istiyorum hemde arabamı görmek istiyorum 1 haftadır sanayide ugraşıyoruz daha iyi olsun diye birazda makyaj önemli ....gerek kalmayacak biz istanbulda olacagız isterlerse herkesle denerim
istanbullu arkadaşlar,bakın antalya ayagınıza geliyo :)
işte size fırsat;)
bu arada merhaba arkadaşlar ismim serdar 5 yıl önce 207 gt aracım vardı çok ciddi paralar döküp yürütemedim ve artık bıkmıştım 207 duymak bile istemiyordum ama çok yol kat edilmiş ve bence şuan gayet başarılı ve bende coğu şeyde tecrübe edindim ve mehmet in aracı fug 207 rc hoşuma çok gitti aldım...ilerleyen zamanlarda foto koyarım
La oran hepsi senin suçun :)
R yok arkadaşlar herkesle denemeye açığım ama sadece anadolu yakası
[QUOTE=ErK_aY;7500542]
Ortası yokki bu işin ya orası ya burası :)
Sizin oradaki yollar karanlık ve az şeritli yollar
Anadolu yakası tercihim :)
Bu tarafa yolun düştüğü zaman diyelim ozaman
Abi bn sizi anlamıyorum onbegenmedıgın yollarda gtr supra evolar subarular koşuya cıkıyor. Sen typrla yuruyeceksın kem küm ediyosun. Maslak tarafında buluşur basarz. 😉
Antalyalogy
05-06-2014, 11:34
bu arada merhaba arkadaşlar ismim serdar 5 yıl önce 207 gt aracım vardı çok ciddi paralar döküp yürütemedim ve artık bıkmıştım 207 duymak bile istemiyordum ama çok yol kat edilmiş ve bence şuan gayet başarılı ve bende coğu şeyde tecrübe edindim ve mehmet in aracı fug 207 rc hoşuma çok gitti aldım...
Serdar tekrardan hayırlı olsun, araç size geçtiği için artık bol bol denersiniz DBS ile ve diğer tsilar la :D:D:D:D:D:D Biz deneyemedik bir türlü çünkü..:D:D:D
Bir de istanbul a gitmeden bir DBN alırsan seviniriz, o aracın 100-200 unu herkez merak ediyor çünkü :icon_tup::icon_tup:
Allah nazardan korusun :icon_tup::icon_tup:
byspeedman
05-06-2014, 12:01
bu arada merhaba arkadaşlar ismim serdar 5 yıl önce 207 gt aracım vardı çok ciddi paralar döküp yürütemedim ve artık bıkmıştım 207 duymak bile istemiyordum ama çok yol kat edilmiş ve bence şuan gayet başarılı ve bende coğu şeyde tecrübe edindim ve mehmet in aracı fug 207 rc hoşuma çok gitti aldım...ilerleyen zamanlarda foto koyarım
Hayırlı olsun kazasız belasız THP iyidir.
orhan_guney
05-06-2014, 12:18
Erkay tamam bu cumartesi gecesi kankamla geliyoruz dediğin yerde deneme yapacagız 2 ye 2 videolu :) :icon_tup:
[QUOTE=ErK_aY;7500590]
Abi bn sizi anlamıyorum onbegenmedıgın yollarda gtr supra evolar subarular koşuya cıkıyor. Sen typrla yuruyeceksın kem küm ediyosun. Maslak tarafında buluşur basarz.
Alıntı yapımında sıkıntımı var, yazılanları okuyalım derken miyop olduk :D
kim kime ne demiş belli değil :D
Erkay tamam bu cumartesi gecesi kankamla geliyoruz dediğin yerde deneme yapacagız 2 ye 2 videolu :) :icon_tup:
[QUOTE=ErK_aY;7500590]
Abi bn sizi anlamıyorum onbegenmedıgın yollarda gtr supra evolar subarular koşuya cıkıyor. Sen typrla yuruyeceksın kem küm ediyosun. Maslak tarafında buluşur basarz.
Denerkn yanıma kimseyi almam gonzi. Araba komple takılı gelsin bnımki takılı :D
En dolu typerla yuruyelim bakalım.;)
[QUOTE=orhan_guney;7500675]Erkay tamam bu cumartesi gecesi kankamla geliyoruz dediğin yerde deneme yapacagız 2 ye 2 videolu :) :icon_tup:
Denerkn yanıma kimseyi almam gonzi. Araba komple takılı gelsin bnımki takılı :D
En dolu typerla yuruyelim bakalım.;)
En dolu değil ya sen bakma ona
kpro stage 1 egzantirik ve incik boncuk :)
[QUOTE=ErK_aY;7500734]
En dolu değil ya sen bakma ona
kpro stage 1 egzantirik ve incik boncuk :)
Cupra aksamındaki En hızlı rc muhabbetindeki gibimi abi :D
Gonzimya o aksamda 0.7 bastı ama hak yemeyelim :)
İstanbulda Erkay kadar RC ile istikrarlı deneme yapan adam ben görmedim,
Rc lerin istanbuldaki gururu resmen :)
İstanbulda Erkay kadar RC ile istikrarlı deneme yapan adam ben görmedim,
Rc lerin istanbuldaki gururu resmen :)
Knka eyvallah. Sorunduz yurudugum zaman daha gececek bi rc ile karsılasmadım. Ant göre yavas kaldım. stage4 yapacaktım vazgectim projeden. Bu şekilde devam. Agır bakım yapıp koşmaya devam. Allahın izniyle.
Knka eyvallah. Sorunduz yurudugum zaman daha gececek bi rc ile karsılasmadım. Ant göre yavas kaldım. stage4 yapacaktım vazgectim projeden. Bu şekilde devam. Agır bakım yapıp koşmaya devam. Allahın izniyle.
Valla ben her daim söylüyorum, Erkay kadar bu arabayla bir bütün olan herkesle her şekilde deneyen bir kişi istanbulda yok şu an.
Burak Bayar
05-06-2014, 13:31
Deniz dostum iş yoğunluğundan giremiyor sanırım kendisi ksk de oturuyor sabah işe gidip aksam mesai saati bitişi eve döndüğünden ve pek piyasayı sevmediğinden pek aracı izmir de bilinmez deniz eski peugeot yetkili servis ve bayi irde otonun sahibiydi oldukça bilgili ve özenli araç kullanan arkadaşımızdır sanırım aracı satılması için halil öztürk servise bıraktı aracı orda görebilirsin mersinli shell istasyonu karşısında selamlar.
eyvallah kardeşim bilgilendirdiğin için :) benim ihtiyacım yok bende 3-4 ay oldu lemans aldım aracı izmirde olduğunu duyunca merak ettim hayırlısı olsun arkadaş için :)
Hayırlı olsun serdar abi kazasız belasız
Low-Rider
05-06-2014, 13:52
hayırlı olsun kazasız belasız
dbs polo'daki performansı bekliyoruz :D
Hayirli olsun kazasiz belasiz
Araç Bornova'da satılıkta, ben Karşıyaka'danım. Üzerinde standart görüntünün haricinde ek yok(kısa anten hariç:)) dikkatini çekmemiştir :). İzmir'in 2. RC'sidir. İlki karsiyakaliozi'ninki idi.
Tr'ye ye resmi kanalla 50 araç geldi. Hepsi beyaz hepsi THP175. Başkaları siyah 150'lik filan da soktu grey'den. Bu 50 aracın 3 tanesi sıfır km olarak satılmadı.
Sadece ben İzmir'e 3 tane sattım 1 tane de İstanbul'a sattıydım. Ama fiyatı 48bin TL iken kampanya+ÖTV indirimiyle 32bin TL'ye inince çok kısa sürede manyak gibi sahip değiştirdi Le Mans'lar.
Eyvallah kardeşim, mesaiyle özel karışmış durumda zaten sözde rahat rahat çalışırım diye girmiştik yaşamadığım şey kalmadı :D Bi de düğün dernek işleri girdi iyice duman oldum :D
Yaptığım tek piyasa da Özgür kardeşimin bu konusuydu :)
uzun zamandan beri yoktunuz, iyi satışlar
Teşekkür ederim :)
Selamlar
http://i.hizliresim.com/9X7v9Z.jpg
http://i.hizliresim.com/qqD9mZ.jpg
Vizeden gecti hayirlisi ile
6-6-2016 a kadar kafa rahat
Xenonlari sokup parklari normale cevirdik yetti
Coiller icinde turkay'a tesekkurler yarin takacgiz nasipse
Antalyalogy
05-06-2014, 20:18
Deniz seni ozledik dostummmm..Allah gonlune gore versin bu konuya en cok katki yapan sensin bugune kadar..
Ellerine saglik tekrardan...
Güle güle kullan dostum.
emirarslan34
05-06-2014, 20:48
deniz abi efsanemsin... emeklerının karsılıgını nasıl öderiz bilmiyorum. çok emeklerın var şu konuyu bastan okuyanların ustunde. hakkın ödenmez valla. çok sasırdım yazını gorunce allah allah dedim lan 300. sayfalardamıyım dedim aşşagı indim baktım güncel zaman :D çok merak ediyoruz seni abi 1000. sayfa hatrına çogu kişi fotografını paylasmıstı sende şuraya bir fotografını koyarsan cok seviniriz ya valla. evlilik , iş degişikligi vs vs bagzı şeyler üst üste geldi tabi dogal olarak baya bir ara verdin.. herşey gönlünce olur insallah abi seni özgür abiyi THP yi çok seviyoruz hiç unutmicaz..
emirarslan34
05-06-2014, 21:12
şu yeni tip aslan'ın arkası piano black olan logo lar bizim tamponlara kesip biçmeden tırnakları tık diye oturuyormu takan oldumu aramızda ? çok şık duruyorlar.
http://i.hizliresim.com/A2bm1Q.jpg (http://hizliresim.com/A2bm1Q)
Bir tane daha gitti. Sonraki parti en az 2 ay sonra. :)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10153931_10154038963265344_944180869918255338_n.jp g
Yarında ben giriyorum.xenonları amerikan parkları orta susturucuyu degıstırdık bakalım ne olcak..
Serdar hadi gecmis olsun
Oglum ozledik laa konusamioz artik whatsapp ta
orhan_guney
06-06-2014, 08:57
Ersine güzel bir RC aldık köpek balığı 60,000 km de dün gece,alana satanada hayırlı olsun. Güle güle kullansın :)
karsiyakaliozi
06-06-2014, 09:07
Eyvallah kardeşim, mesaiyle özel karışmış durumda zaten sözde rahat rahat çalışırım diye girmiştik yaşamadığım şey kalmadı :D Bi de düğün dernek işleri girdi iyice duman oldum :D
Yaptığım tek piyasa da Özgür kardeşimin bu konusuydu :)
Evlilik hayırlı olsun yeni araç planları varmı :)
emirarslan34
06-06-2014, 09:36
Ersine güzel bir RC aldık köpek balığı 60,000 km de dün gece,alana satanada hayırlı olsun. Güle güle kullansın :)
66 bin km de 33 bin tl ye bedavaya aldınız o arabayı abi. zaten ilanlardaki 1 , 2 arabadan biriydi hayırlı olsun gule gule kullansın.
şu köpek balıgı olanlar jantlarını siyah yapsınlar ya çok pislik yırtık duruyor. standart görünümün çok dışında.
bana deniz abinin numarasını çok acil pm atarmısınız beyler onuda istanbula getirelim. gelir gelmez stage 3 olucak zaten.
66 bin km de 33 bin tl ye bedavaya aldınız o arabayı abi. zaten ilanlardaki 1 , 2 arabadan biriydi hayırlı olsun gule gule kullansın.
şu köpek balıgı olanlar jantlarını siyah yapsınlar ya çok pislik yırtık duruyor. standart görünümün çok dışında.
bana deniz abinin numarasını çok acil pm atarmısınız beyler onuda istanbula getirelim. gelir gelmez stage 3 olucak zaten.
O zAman ben almisim uste para vermisler gibi olmus :) :D
Hayirli olsun ersin arkadasima
emirarslan34
06-06-2014, 10:00
O zAman ben almisim uste para vermisler gibi olmus :) :D
sen piyasayı bu yaz sonu seyret şu stage 3 cüler bir döküldümü millet yana yana RC arıycak :D stage 4 e 5 e girmiyorum bile.. ama millette para bitti şimdi sinirler , sabırlar hat safhada :D stage 3 ü yaptılar ama benzin parası kalmadı millette :D ondandır herhalde biraz durgunluk :rolleyes: herkez birbirine bakıyor :D :D
aldatmaca
06-06-2014, 11:26
şimdi konuştum hayırlısı olsun sevindim valla yoksa benım arabaya şekerleniyordu sanada burdan teşekkür ederiz cok ılgılendın izmire gelirsen mutlaka haberleşelim........hayırlısı olsun kazasız belasız..........
orhan_guney
06-06-2014, 11:29
ben bakdım ustüme düşeni söyledim deniz gece aramış kapora vermiş.bizim diğer arkadaşlarda alcaklarmış, aracı ama , ersin erken davranmış.
şimdi konuştum hayırlısı olsun sevindim valla yoksa benım arabaya şekerleniyordu sanada burdan teşekkür ederiz cok ılgılendın izmire gelirsen mutlaka haberleşelim........hayırlısı olsun kazasız belasız..........
Ersin YILDIZ
06-06-2014, 11:36
onur abi sana guzel rakam verdım sen vermedın yapcak bişi yok bi araba bulmak lazımdı yaz geldi orhan sagolsun ılgılendı kısmetse kazasız belasız bınerız tesekkurler arkadaslar
aldatmaca
06-06-2014, 11:55
valla satmaya hiç niyetim yok gideri güzel konforu güzel yakıtı güzel satıp ta başıma bela mı alayım yoksa burda cok iyi fiyat verenler var dursun kazasız boyasız değişensiz camtavan full+full 40.000 km.....stage2...:=))...
Burak Bayar
06-06-2014, 12:33
cümleten herkese hayırlı işler hayırlı cumalar :)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10397240_10152448919501718_573473563850380553_o.jp g
Herkese Selam Bende 207 ci Oldum Hayırlısıyla :)
orhan_guney
06-06-2014, 12:46
Hayırlı olsun güzel araba aldı güle güle bin :)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10397240_10152448919501718_573473563850380553_o.jp g
Herkese Selam Bende 207 ci Oldum Hayırlısıyla :)
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın.
aldatmaca
06-06-2014, 12:53
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız .........
byspeedman
06-06-2014, 13:09
Hayırlı cumalar
hayırlı osun kazasız belasız yırtıcı duruyor masalllah
Allah Razi Olsun Saolun Tesekkur Ederim.
Orhan abi baş tacisin :)
Low-Rider
06-06-2014, 14:32
Hayırlı olsun herkese, kazasız belasız..
Tesekkur ederim saolun Allah Razi Olsun
emirarslan34
06-06-2014, 15:10
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan kazasız belasız.
Hakancekic
06-06-2014, 15:11
Aracım orhan abi aracılığıyla izmire ersin arkadaşımıza satılmıştır. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
"ARACIMIZ İZMİRE 32.750TLYE SAHİBİNDEN.COM ARACILIĞIYLA SATILMIŞTIR"
Hayırlı olsun. Bu yazıyı siz mi yazdınız?
orhan_guney
06-06-2014, 15:18
Eywallah kardeşim, gelicem yakında bursaya rodaja :)
Allah Razi Olsun Saolun Tesekkur Ederim.
Orhan abi baş tacisin :)
Hayırlı olsun ıkınız içinde kardeşim.
Aracım orhan abi aracılığıyla izmire ersin arkadaşımıza satılmıştır. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Up306Gti
06-06-2014, 15:27
Orhan dün gece bize motor sıkıntılı dediğin arabayı mı aldınız ?
orhan_guney
06-06-2014, 15:30
evet onu aldı,ersin sıkıntımı var ?
Orhan dün gece bize motor sıkıntılı dediğin arabayı mı aldınız ?
Up306Gti
06-06-2014, 15:37
Gece 23.30 da arabanın sahibiyle kardeşim anlaşmış, Sabah siz almışsınız sıkıntı biz değil senin dediğine göre arabanın motoruymuş.
[QUOTE=orhan_guney;7502616]Eywallah kardeşim, gelicem yakında bursaya rodaja :)
Herzaman beklerim Abi basimin ustunde yerin var ;)
Up306Gti
06-06-2014, 15:55
sıkıntı var!! bize arabayı kötüleyip başka arkadaşına mı aldırıyorsun?
emirarslan34
06-06-2014, 15:59
http://i.hizliresim.com/P3V73d.jpg (http://hizliresim.com/P3V73d)
Ersin YILDIZ
06-06-2014, 16:10
3 hafta once bakmıs oldugum ızmırlı bır arkadasımızın aracıydı ve hakanla okeylestıgımız bı aractı kaza boya durumu gıdemedıgımden soru ısaretıydı sonucta arac bakılarak alınıyo yada satılıyo alan kısıden cok arac hakkında yorum yapmak satan arkadası zor durumda bırakır gerek yok boyle seylere ben netlestırdıkten sonra orhanında bılgısı oldu
orhan_guney
06-06-2014, 16:19
emre ıkınız içinde arabaya bunu size gıtmeden öncede orda arac sahıbının yanındada söyledim iki kişi için bakıorum dedim,kendime alıyormuş gibi araba bakdım motor istediğim tepkiyi vermedi, motora bakılır gerek segman gerekse motor gerekse servisde komprösör ölçülür dedim, kaportası on numara dedım 3 parca lokal boya oldugunu soyledım,ersin daha 10 gun öncesinden hakan ile iletişime gecdi, burda herkes bılıyor bunu,ayrıca kardeşinin yanında arabayı test ederken resım video cekdim izmire attım,yanınızda ve söyledimde,kime kısmetse ersinde akşam arabaya kapora atmış bizden sonra, ona bakarsanda eve geldik sen adama ben yarın notere gelicem demişsin oda arabayı izmirli hemşerisine verdiğini dile getirdi, şimdi alan almış, ersine nasipmiş ersin almış sizde bursadaki araba nasipmiş, şimdi burda araba sizde olmadıgı diye araba laf atmak hoş değil, Hatta arabadan inerken sana sordum bizzat sana ne düşünüyorsun dedim sende bilmiyorum abi uygun olursa alırım dedin, şimdi herkezin aldıgı kendine hayırlı olsun. ersine veya sana satılması benim için ne artı nede eksi.sizinde aldıgınız araba size hayırlı olsun.
sıkıntı var!! bize arabayı kötüleyip başka arkadaşına mı aldırıyorsun?
Up306Gti
06-06-2014, 16:41
Akşam baktık gece telefonda okey dedik sabah başkasına satmışsın tebrikler:icon13::icon13:
emre ıkınız içinde arabaya bunu size gıtmeden öncede orda arac sahıbının yanındada söyledim iki kişi için bakıorum dedim,kendime alıyormuş gibi araba bakdım motor istediğim tepkiyi vermedi, motora bakılır gerek segman gerekse motor gerekse servisde komprösör ölçülür dedim, kaportası on numara dedım 3 parca lokal boya oldugunu soyledım,ersin daha 10 gun öncesinden hakan ile iletişime gecdi, burda herkes bılıyor bunu,ayrıca kardeşinin yanında arabayı test ederken resım video cekdim izmire attım,yanınızda ve söyledimde,kime kısmetse ersinde akşam arabaya kapora atmış bizden sonra, ona bakarsanda eve geldik sen adama ben yarın notere gelicem demişsin oda arabayı izmirli hemşerisine verdiğini dile getirdi, şimdi alan almış, ersine nasipmiş ersin almış sizde bursadaki araba nasipmiş, şimdi burda araba sizde olmadıgı diye araba laf atmak hoş değil, Hatta arabadan inerken sana sordum bizzat sana ne düşünüyorsun dedim sende bilmiyorum abi uygun olursa alırım dedin, şimdi herkezin aldıgı kendine hayırlı olsun. ersine veya sana satılması benim için ne artı nede eksi.sizinde aldıgınız araba size hayırlı olsun.
Motor için söylediklerin bunlarla sınırlı değil gereksiz yere buraya yazıp uzatmanın alemi yok alan almış artık arabaya laf eden ben değilim dün söylediklerini yazdım.
İzmir'e satıştan sabah haberimiz oldu, notere gelicem mesajı atılmadı.
orhan_guney
06-06-2014, 16:46
diyceklerim bu kadar emre sizede onlarada hayırlı olsun ast almışsınız güle güle binin.
Akşam baktık gece telefonda okey dedik sabah başkasına satmışsın tebrikler:icon13::icon13:
İzmir'e satıştan sabah haberimiz oldu, notere gelicem mesajı atılmadı.
Up306Gti
06-06-2014, 16:51
diyceklerim bu kadar emre sizede onlarada hayırlı olsun ast almışsınız güle güle binin.
Benim söyleyecek çok şeyim var ama Barboros' a soracağım hesabını..
BurakCengizhanoğlu
06-06-2014, 18:11
Yok mudur cam tavanlı düşük km li rc ? Araştırıyorum bayadır gönlüme göre rc bulamadım
orhan_guney
06-06-2014, 18:48
cok araba var diydugum ir bilgiye gore van da ir araç varmis 11000 km de 2009 cam tavan bir parca boyalı. Arkadaşım ayin 21 nde Vana gidecek iş icin ozaman kesinlesecek. Pm atarim.
Yok mudur cam tavanlı düşük km li rc ? Araştırıyorum bayadır gönlüme göre rc bulamadım
BurakCengizhanoğlu
06-06-2014, 18:55
cok araba var diydugum ir bilgiye gore van da ir araç varmis 11000 km de 2009 cam tavan bir parca boyalı. Arkadaşım ayin 21 nde Vana gidecek iş icin ozaman kesinlesecek. Pm atarim.
Bekliyorum abi..Van yolcusu oluruz olursa:)
emirarslan34
06-06-2014, 20:30
DOĞRUYSA KAÇIRMAYIN BEYLER. fiyat oldukça iyi.. 12 binde üstünde OZ larda varmış...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-rc-kacmaz-167456601/detay)
agungoren
06-06-2014, 20:50
Hayirli olsun serdar abi :)
mannerboy
06-06-2014, 20:55
aynı speclerde gt ve rc ne oluyor dp yazılım egzos vs vs ? gt cok geride kalıyomu aynımı yürüyolar
gt aynı speclerde rc ile aynı yürümez,geride mi kalır,bence baya kalır:)
Neler olmuş burda böyle.
Arac Alana satana hayırlı olsun arkadaslar. Bu ortamda bugune kadar tatlı gerginlikler dısında bir tartısma yaşanmadı yaşanmasında. Gerekirse pmleşerek hallederseniz seviniriz 207 ailesi olarak.
İyi forumlar :)
aynı speclerde gt ve rc ne oluyor dp yazılım egzos vs vs ? gt cok geride kalıyomu aynımı yürüyolar
Rc turbosuda takılı olda gt de zor gözukuyor aynı speclerde. ;)
Bulun su aracı cok merak ettim :)
orhan_guney
06-06-2014, 23:24
Senin bir füme binme zamanin geldi. :)
Bulun su aracı cok merak ettim :)
Senin bir füme binme zamanin geldi. :)
Benim satmaya niyetim yok gonzim :D beyaz candır havalar düzelsin detaylı temizlik yaptıracagım. Sıfırladımmı herseyi yola devam.
emirarslan34
07-06-2014, 09:45
ne rc ler varmıs maşallah maşallah :)