Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
arkaları yenı degıstrdım 70 tl trw taktım orjinal 120. önlerde o fiyattı sanırım degıstırdım ama hatırlamıyorum.
ön balatalar 117 arka balatalar 120 tl orijinal.
aradıgın aksam yazlıktaydım. diger günde kız arkadasla bulustum unuttum gitti en kısa zamanda cıkarız :D
ben de bu sabah rc ile gökçeadaya yazlığıa gidiyorum
bi 10 15 gün yokum gelince bakarız o zaman
tamamdır kanka bende ıntercoolerı gaz kelebegini söktuk temizledik leş gibi cıktı. geldiginde haber verirsin. ;)
tamamdır kanka bende ıntercoolerı gaz kelebegini söktuk temizledik leş gibi cıktı. geldiginde haber verirsin. ;)
gelince alo derim tamamdır moruk
benim de gaz kelebeğiyle emme manifold temizliği ne zamandır aklımda
de sökmesi bir dert motorun soğumasını beklemek bir dert öyle kaldı
Antalyalogy
21-07-2011, 09:11
Ben de 23-30 arası Ailecek Ayvacık - Bademli de olacağım günübirlik Bozcadaya geçmeyi düşünüyorum..
Uygun olursa görüşelim
gelince alo derim tamamdır moruk
benim de gaz kelebeğiyle emme manifold temizliği ne zamandır aklımda
de sökmesi bir dert motorun soğumasını beklemek bir dert öyle kaldı
fuata getırıp bırak. halleder. rc suan bırcok kişiden daha iyi biliyor söküp takmasını :D :D benımkınde gelıstırdı kendını baya hehehe gözü kapalı yapıyor :D
arkadaslar 1 sorum var. orj. dv ve acık hava filtresi varken filtreden caf cuf sesi geliyor onu biliyorum. peki s3 dv ile acık hava filtresi varken. caf cuf sesi gelmiyor fakat aarac devirlenirken felaket bi emiş sesi cıkartıyor sizlerdede öylemi. :S kafam karıstı borularda fılanmı sıkıntı var şişince kacırıyor gözle birsey görünmüyor çünkü
katakunti
21-07-2011, 22:14
arkadaslar 1 sorum var. orj. dv ve acık hava filtresi varken filtreden caf cuf sesi geliyor onu biliyorum. peki s3 dv ile acık hava filtresi varken. caf cuf sesi gelmiyor fakat aarac devirlenirken felaket bi emiş sesi cıkartıyor sizlerdede öylemi. :S kafam karıstı borularda fılanmı sıkıntı var şişince kacırıyor gözle birsey görünmüyor çünkü
bunu bende merak ediyorum şu an gelen ses S3 DV taktığımızda aynı olmuyor galiba 1-2 yerde gördüm.
slowmotion
21-07-2011, 23:38
evet s3 dv kullananlar çaff çufff sesinin az geldiğini söylüyorlardı
araç kaç km deydi,nasıl temizlediniz ve neyle temizlediniz intercol ve gaz kelebeğini benimde aklımdaydı ne zamandır....tatilde bende bi el atiyim :)
temizle temizle iyi olur bro;)
temizle temizle iyi olur bro;)
erkan abiyi rahatsız ediyim o zaman tatilde biraz :D:D:D sanayi specc
araç kaç km deydi,nasıl temizlediniz ve neyle temizlediniz intercol ve gaz kelebeğini benimde aklımdaydı ne zamandır....tatilde bende bi el atiyim :)
72 bıne yaklastı. tampon boyanırken söküldü intercoolerde borularıda gaz kelebegide ilaçlarla temizlendi. özellikle gaz kelegi kurum içersindeydi. :o plastik malzeme hiç bir metal alısım yok bitarafında :rolleyes:
evet s3 dv kullananlar çaff çufff sesinin az geldiğini söylüyorlardı
ya normalde orjınal dv ile acık hava filtesinde caf cuf sesi geliyor gazı doldurup bıraktıghında yıne nefes cekıyor gazı doldururken. s3 dv de gazı doldurup bırakınca cafcuf sesı hiç bir sekilde gelmiyor. ama önceden gazı doldururuken nefes alış sesı ne sekıldeydı onu hatırlamıyorum. kacak göçekmi var çözemedim.
senin arabanın yürüdüğünü ne zaman görücez erkay :D :D :D
72 bıne yaklastı. tampon boyanırken söküldü intercoolerde borularıda gaz kelebegide ilaçlarla temizlendi. özellikle gaz kelegi kurum içersindeydi. :o plastik malzeme hiç bir metal alısım yok bitarafında :rolleyes:
gazkelebegini temizlemek farz oldu ve kesin fark etmiştir temizlikten sonra,peki intercolün durumu neydi ve fark ettimi temizlikten sonra?
60bin de başka bir kontrol amacıyla kelebeği sökmüştük. Pırıl pırıldı. İstanbul'un tampn tampona trafiğinden olabilir mi bu kurumlar?
Antalyalogy
22-07-2011, 18:20
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım internet yok (laptop ı almıyacağım özellikle)
Kendinize iyi bakın..
katakunti
22-07-2011, 18:56
Arkadaşlar bizim araçların kapılarının kapanırken çıkardığı sese çözüm bulan oldumu özellikle sağ kapıdan binenler kapıyı kapatırken dan dun ses geliyor..
Arkadaşlar bizim araçların kapılarının kapanırken çıkardığı sese çözüm bulan oldumu özellikle sağ kapıdan binenler kapıyı kapatırken dan dun ses geliyor..
usta buna bende deli oluyorum millet alışmış 4 kapı araca,bizde 3 metre kapı olunca dan dun kapatıyolar dikkatli olmaları dışında pek bi çare yok sanırım bu duruma :D:D:D
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım internet yok (laptop ı almıyacağım özellikle)
Kendinize iyi bakın..
Antalya'da tatile çıkmak zor olmasa gerek :D
İyi Tatiller :)
katakunti
23-07-2011, 09:16
usta buna bende deli oluyorum millet alışmış 4 kapı araca,bizde 3 metre kapı olunca dan dun kapatıyolar dikkatli olmaları dışında pek bi çare yok sanırım bu duruma :D:D:D
Ya içini görmedim ama acaba içinde yalıtım namına bir şey yok mu diye düşünüyorum teneke gibi ses geliyor deli oluyorum..
artık sesli uyarı sistemine geçecem mecbur kapıyı kapatmadan yavaş lütfen diye :)
Ben de 23-30 arası Ailecek Ayvacık - Bademli de olacağım günübirlik Bozcadaya geçmeyi düşünüyorum..
Uygun olursa görüşelim
uygundur ben gökçeada merkezdeyim abi
adaya geldiğinde müsait olduğunda ara görüşelim abi
0507 708 78 18
Cantürk'e coilover yaptırdım basabildiğim kadar bastım daha 5 cm payım varda bukadarına izin veriyor lastikler. Konforu orjinalinden daha iyi diyebilirim:)
Günlük kullanımda çok sert gelenler düşünmesin bence.. (Benim ön lastikler 40 yanak 45 yanakta çok çok daha konforlu olur..)
Kw nin coiloverları vardı bir başka 207mizde o bile daha sertti..
Ama yol tutuş anlamında pek anlamam ona birşey diyemem..
senin arabanın yürüdüğünü ne zaman görücez erkay :D :D :D
göremezsin... ama cok merak ediyorsun gel bu aksam saplayım :icon_tup:
gazkelebegini temizlemek farz oldu ve kesin fark etmiştir temizlikten sonra,peki intercolün durumu neydi ve fark ettimi temizlikten sonra?
baya baya farketti :)
60bin de başka bir kontrol amacıyla kelebeği sökmüştük. Pırıl pırıldı. İstanbul'un tampn tampona trafiğinden olabilir mi bu kurumlar?
hiç bir fikrim yok. :icon_tup:
Cantürk'e coilover yaptırdım basabildiğim kadar bastım daha 5 cm payım varda bukadarına izin veriyor lastikler. Konforu orjinalinden daha iyi diyebilirim:)
Günlük kullanımda çok sert gelenler düşünmesin bence.. (Benim ön lastikler 40 yanak 45 yanakta çok çok daha konforlu olur..)
Kw nin coiloverları vardı bir başka 207mizde o bile daha sertti..
Ama yol tutuş anlamında pek anlamam ona birşey diyemem..
biz o anı yasadık. 2 haftada arkadasımın arabasında ön takım namına birsey kalmadı. :o
Nasi ya bu heves buraya kadarmi:) eray kabus oldun geve gece:) dip basik degil vurma yok bisey yok pamuk gibiyim sert kullanmam cukura girmem yinede o hazin sonu bendemi yasicam:(
ANTALYALOGY Özgürün cep numarası olan varsa bana bir zahmet özel mesaj yoluyla ulaşabilirse sevinirim
Nasi ya bu heves buraya kadarmi:) eray kabus oldun geve gece:) dip basik degil vurma yok bisey yok pamuk gibiyim sert kullanmam cukura girmem yinede o hazin sonu bendemi yasicam:(
içini karartmak istememiştim. :o
öncelikle tüm 207gt-rc cilere selam olsun 1-2 sorum olucak
1-50-60 ıncı sayfadan sonra kör oldum bi kerede okumaya kalkınca yavaş yavaş inş:D
2-r56 mini nin bazı mod parçalarını kullanabiliyormuyuz ör:jcw egzoz manifoldu intercooler kiti vs gibi yani şu şu model ve parçaları kullabildiklerimiz neler onları öğrenebilirmym
3-şu egzoz olayı tam olarak nedir kat ı iptal edip downpipe yapamıyormuyuz bu araca ve egzoz devamında son susturucuda galiba sensör var bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
umarım soruları mazur görürsünüz çünkü 300 küsür sayfa gece gece okumak hakkaten zor tabiki daha detaylı okumaya devam edicem yakın bi zaman içersinde inş corsa yı satıp 207 gt yada rc almayı planlıyorum biraz bütçeye baglı tabi gt mi rc mi olacagı uygun fiyatlı temiz tavsiye edebilcekleriniz varsa açıgım tavsiyelere teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Mini parcalari vb uyarmi onlardan anlamam. Ama benim arabada kat iptal ve düz boru var. Sensorlere yaniltici takabilirsin veya yazilimla ariza isigini sondurebilirsin. Bende yaniltici var yanmiyor ariza isigim..
benımde arızza ısıgı yanınca araba bı baska gidiyor :D nasıl oluyor anlamıyorum :D aptal benımkı ya :D
yusufaltintepe
25-07-2011, 14:08
bende downpıpe kat iptali düz boru var ışık mışıkta yanmıyor belki benim şansıma belkide yanmayı bekliyor onu bilemiyorum
bende downpıpe kat iptali düz boru var ışık mışıkta yanmıyor belki benim şansıma belkide yanmayı bekliyor onu bilemiyorum
bazen yakmıyor ama beyne arıza olarak kaydediyor :D
Ben OBD-2 kablosuyla kat iptali arızasını siliyorum iki haftada bir felan yakıyo :)
leventrc
26-07-2011, 02:08
Arkadaşlar gün itibari ile aracım satılmıştır. Pek aktif olamadım ama yazdıklarınızı okurken büyük keyif aldım. Aynı şekilde aracımdanda. Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim:)
yusufaltintepe
26-07-2011, 09:37
bazen yakmıyor ama beyne arıza olarak kaydediyor :D
görsel olarak gözükmüyor ama ne yapalım ara ara gider sildiririz bizde :D
KemalCagri
26-07-2011, 11:40
Maşallah forumun en bereketli konusu olmuş.
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-07-2011, 15:39
arkadaşlar denemelik 207 rc arıyom isteyen olursa deneyelim:)
arkadaşlar denemelik 207 rc arıyom isteyen olursa deneyelim:)
keyfe keder basılır avrupa tarafı :)
Mehmet Gazihan
27-07-2011, 12:58
bende anadoluda deneyebilirim..
206-207 lerle..
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-07-2011, 13:03
avrupa anadolu :):)ortak bi nokta ayarlayalım:)::::)
Mehmet Gazihan
27-07-2011, 13:15
ileri saatlerde olabilir.. ama 22 den once ben avrupaya gecmem..
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-07-2011, 13:23
dün akşam 12 buçuık gbi bastık yollar iyiyidi ataşehir mcten çıktık kavacıga dogru bastık
mehmet ibizada neler var:):)
FULL diye yeni bir yakıt markası türemiş.. Dün İzmir'de ilk istasyonları şerefine %25 indirim vardı.. Bende de 3/8 PO97 vardı.. Üstünü tamamladım bunlardan.. 72 TL tuttu şaka gibi :D
Full 97 dedikleri yakıttan aldım. Yakıttan dolayı arıza yaşarsam arabamı satın alacaklarını belirten yazı verdiler..
Yakıttan sonra araba neredeyse sekmesiz yürümeye başladı.. 2 günde 200 km ye yakın yol yaptım 1 veya 2 dir sekmesi..
Depo boşaldıktan sonra bunlardan fulleyip denemeyi düşünüyorum.
FlyingFinish
27-07-2011, 19:18
Nerede ve indirim devam ediyor mu??? :)
YunusAydn
28-07-2011, 00:15
FULL diye yeni bir yakıt markası türemiş.. Dün İzmir'de ilk istasyonları şerefine %25 indirim vardı.. Bende de 3/8 PO97 vardı.. Üstünü tamamladım bunlardan.. 72 TL tuttu şaka gibi :D
Full 97 dedikleri yakıttan aldım. Yakıttan dolayı arıza yaşarsam arabamı satın alacaklarını belirten yazı verdiler..
Yakıttan sonra araba neredeyse sekmesiz yürümeye başladı.. 2 günde 200 km ye yakın yol yaptım 1 veya 2 dir sekmesi..
aman aman sakın ha yakıt almayın full istasyonlarından indirimli diye milleti kandırıyolar yakıtlar pis cıkıyo bizde 2 aracın enjektörlerini elimize aldık ordan aldığımız yakıtlar yüzünden.. uyarmış olıyım..
yusufaltintepe
29-07-2011, 09:43
arkadaşlar dün gece aracı biraz sıkıştırdım ama öyle abartılı değil tatlı tatlı ve kısa süre :D neyse birden ekranda esp & asr arızası verdi konsoldaki esp tuşu yandı ve kadranda esp uyarı ışığı yandı sonra bir yere uğradım araç 1-2 saat yattı park halinde tekrar bindim baktım uyarı yanan ışık filen yok yürümeye başladım 20-30 mt sonra cart gene yaktı esp yi şimdi bu neden olabilir tahminimce bu akşam aracı çıkarttığımda ışık mışık yanmayacak ve sistem düzelecek (mi) ?
karsiyakaliozi
29-07-2011, 09:49
bence arıza var sensorlerde veya beyınde servise uğra duzelmez jant ebatların orjınalmı
jackal_JAZZ
29-07-2011, 10:31
Deniz nerde bu istasyon?
yusufaltintepe
29-07-2011, 10:39
bence arıza var sensorlerde veya beyınde servise uğra duzelmez jant ebatların orjınalmı
jant ebatları orjınal 17'' 206 rc jantı var araç üzerinde
karsiyakaliozi
29-07-2011, 10:50
jant ebatları orjınal 17'' 206 rc jantı var araç üzerinde
ebat orjınalse sıkıntı yok jant agırlıgı etkılemez bence esp yı beyın sensor soket v.s gıbı bıseyler olmusdur kontrol etırmekde fayda var
Nerede ve indirim devam ediyor mu??? :)
Deniz nerde bu istasyon?
Valla Çınarlı'da doğum hastanesinin ordaymış. Benim işim vardı eleman gitti aldı benzini.
aman aman sakın ha yakıt almayın full istasyonlarından indirimli diye milleti kandırıyolar yakıtlar pis cıkıyo bizde 2 aracın enjektörlerini elimize aldık ordan aldığımız yakıtlar yüzünden.. uyarmış olıyım..
3/8 PO 5/8 Full oranlı kullandım tam depo.. Bir sıkıntı olmadı. Bir kere de salt depo alırım denerim sonra da bakarız enjektörlere nolmuş diye.
arkadaşlar dün gece aracı biraz sıkıştırdım ama öyle abartılı değil tatlı tatlı ve kısa süre :D neyse birden ekranda esp & asr arızası verdi konsoldaki esp tuşu yandı ve kadranda esp uyarı ışığı yandı sonra bir yere uğradım araç 1-2 saat yattı park halinde tekrar bindim baktım uyarı yanan ışık filen yok yürümeye başladım 20-30 mt sonra cart gene yaktı esp yi şimdi bu neden olabilir tahminimce bu akşam aracı çıkarttığımda ışık mışık yanmayacak ve sistem düzelecek (mi) ?
Ertesi gün filan tekrar dene.. ESP/ASR lambası sadece arıza olduğunda yanar, arıza geçtikten sonra söner.. Hala yanmaya devam ediyorsa, direksiyon açı sensörü en popüler sebeptir GT/RC'lerde.. direksiyonu hızla çevirirken sinyal silecek kollarının ordan göbeğin hemen arkasından hırıltı gibi sürtünme sesi geliyorsa muhtemel bir COM2000 arızasıdır.
yusufaltintepe
29-07-2011, 12:08
aynen bugun bir daha bakıcam geçici bir şeydir diye tahmin ediyorum bende umarımda öyledir gerçi açı sensörü hariç fren müşürü ve zayıf aküde sebep oluyomuş galiba
aynı arıza sanırıım zekkyde olmustu. zekiye sorabılırsın. :icon_tup:
yusufaltintepe
29-07-2011, 12:46
zeki neredesin yorum yap kardeşim :D
Aynen abi bende oldu fren müşüründenmiş değiştirdik geçti 14 15 milyon birşeydi inşallah seninde öyledir:)
yusufaltintepe
29-07-2011, 14:08
peki zeki sendeki arızada benimkisi gibiydi dimi yani devamlı yanıyormuydu esp ışığı birde fren müşürü arızalı ise fren lambalarınında devamlı yanması lazım değilmi ?
peki zeki sendeki arızada benimkisi gibiydi dimi yani devamlı yanıyormuydu esp ışığı birde fren müşürü arızalı ise fren lambalarınında devamlı yanması lazım değilmi ?
Yok abi benimde aralıklı yanıyordu. Fren lambası tam tersi frene bastığımdada yanmıyordu.
yusufaltintepe
29-07-2011, 14:51
bendeki sürekli yanıyor ama araç stop edilip biraz dinlenince sönüyor 30 mt yürüyosun tekrar yanıyor yani dün gece böyle oldu bakalım bu gece bakacam birdaha inşallah sönmüş olur :D
Sürekli yanan fren ışığımı esp ışığımı?
Abi moralini bozmak istememde kronik olan bi esp beyin sorunu varmış baya pahalı.
Eğer fren ışığında falan bir anormallik yoksa acil bi servise git.
yusufaltintepe
29-07-2011, 15:28
moralimi bozdun zeki :D
esp ışığı zeki fren ışığına dikkat etmedim açıkçası onada bakıcam akşam beyinden değildir heralde diye umuyorum bir arkadaştada gt var ona sordum dün gece abi normal dedi aracı sıkıştırdıysan yarın düzelir dert etme dedi :D
pugun eskısıde yenısıde aynı be :D gazlarsın sıkıstırsın bıyerden patlak verir ertesi gün sabaha söner :D ama o yıne ordadır :D
Ulan arabanın ağzına ediyorum bir tane arıza lambası bir sorun olsun yok arkadaş. 6 aydır arka frenler olmadan gazlıyorum gene bişi yok. Aauhauhhu :D
Arka fren lambaları pedala basmamanıza rağmen yanıyorsa pedal üstündeki pedal konumu sensöründendir. Bu süreklilik arz ediyorsa ESP arızasına da sebep olur. Daha da devam ederse(benim gibi umursuz adamlar mesela :D) gaz pedalı devre dışı kalıyor :) Bildiğin devre dışı :D
Michelin Pilot 3 aldım lastik.. Ve rahatladım.. Artık ses yok.. Ve de son viteste ESP'ye sokamıyorum arabayı :D
katakunti
30-07-2011, 23:31
daha önce çıtır bir yazılım attığımı söylemiştim bugün ölçme fırsatımız oldu ve sonuç 134.8 kw
araç dynodayken çiğ benzin attı ama nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
http://a1107.hizliresim.com/11/7/31/181.jpg
slowmotion
31-07-2011, 01:07
bende çiğ benzini buji zarar gördüğü zaman atıyordu, kontrol ettinizmi?
katakunti
31-07-2011, 08:26
bende çiğ benzini buji zarar gördüğü zaman atıyordu, kontrol ettinizmi?
Teşekkürler bugün ilk işim kontrol etmek olacak zaten elimde yeni bir takım buji var olmazsa değiştirecem.
slowmotion
31-07-2011, 11:59
Teşekkürler bugün ilk işim kontrol etmek olacak zaten elimde yeni bir takım buji var olmazsa değiştirecem.
çiğ benzin attı derken eksozdanne renk duman attı? kesicide siyah duman atması normal. hele yazılımdan sonra bayağı duman atar vites aralıklarında
Biraz beklemiş her motoru ilk çalıştırıp direk dynoluk devirlerseniz biraz ıslak atar ortalık batar, normaldir.
Aslında yolda da yapar. Yüksek süratte birine draft yaptığınızda da kaputa cama gelen partiküllerin sesini duyarsınız çıt pıt diye.. Olağandır.
Merhaba Arkadaşlar,
Arabamı istemeyerekte olsa satma kararı aldım. 5 aylık çocuğumun, araba koltuğu arka koltuğa zor sığıyor. Bagaja bebek arabası hiç sığmıyor. Daha büyük bir araba ihtiyacım doğdu.
Şöyle bir sorunum var. Aracın fiyatı konusunda çok değişken rakamlar var. Piyasayı pek bilmediğim için, gördüğüm ilanların ortalaması bir rakam koydum.
Sizce arabanın piyasa değeri ne kadardır?
Arabam Le Mans. İskender usta'da yaptırdığım, orjinal qtp cutout lu turbo back egzoz var. Bir de s3 dv var. Kalan herşey orjinal. Değişen veya boyanan parça yok.
Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu biraz böldüm kusura bakmayın.
yusufaltintepe
01-08-2011, 23:08
bugun aracı çıkarttık ve esp ışığı sönmüştü biraz sıkıştırdım ama tekrar yanmadı :D
Antalyalogy
02-08-2011, 12:19
etuners in forumunun adresini veriyorum.İngilizcesi olanlar orada da sorularına veya merak ettiklerine cevaplar bulabilir..
Etuners Tech Support • Index page (http://forum.etuners.gr/)
slowmotion
02-08-2011, 12:21
etuners in forumunun adresini veriyorum.İngilizcesi olanlar orada da sorularına veya merak ettiklerine cevaplar bulabilir..
abi açmadı site :(
Antalyalogy
02-08-2011, 12:38
r56 lar için turbo manifoldu çıkmış..
Turbo Exhaust Manifold R55 R56 R57 - Way Motor Works (http://www.waymotorworks.com/turbo-exhaust-manifold-r55-r56-r57.html)
Antalyalogy
02-08-2011, 12:43
abi açmadı site :(
Düzellti m..
Ohannnes ; :)
Peugeot 207 GT / Rallye 1.6T - Stage 4 (300 hp) - big turbo kit + upgraded pistons,rods - No 005
Performance results
Maximum power: 300 PS @ 5600 RPM (with constant power at 280 PS from 4500 RPM to 7000 RPM)
Maximum torque: 450 Nm @ 4500 RPM (with 260Nm @ 7000 RPM)
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=320
tatil bitti sanırsan özgürüm:D
slowmotion
03-08-2011, 00:23
r56 lar için turbo manifoldu çıkmış..
Turbo Exhaust Manifold R55 R56 R57 - Way Motor Works (http://www.waymotorworks.com/turbo-exhaust-manifold-r55-r56-r57.html)
bizim araçlara olurmu acaba? birde getirisi ne olur merak ettim abi. fiyat çok uygun geldi
Antalyalogy
03-08-2011, 17:00
tatil bitti sanırsan özgürüm:D
evet çok kötü oldu :(:(:(
Dün stelios Lionheart ün son versiyonu için link attı vuruntuyu kontrol et dön dedi.Ben nasıl yorumluyacağımı bilemedim söyledim ona o da anlatmaya başlamış..
Arkadaşlar ebayde satılan elm327 lerden 1.4 ve üstü bir versiyonu alın 15 dolar civarı ;
aracın abs sinden frenlerine lastik havalarınan knock sensore , wastegatein % kaç açık olduğuna , hedef turbo basınç ve aktüel turbo basınç a , gerçek wideband a varana kadar okadar ayrıntılı bir diagostanic bir program hazırlamış ağzım açık kaldı ;
bir örn programla var olan arıza kodlarını görüp silebiliyorsunuz bunun yanında ecu de kayıtlı bugüne kadar kaç kere silme işi yaptığınızı görebiliyorsunu -benim 23 müş :D:D:D
Buradan programık indirebilirsiniz;
Etuners Tech Support • View topic - Etuners Lionheart - version 0.7.1 (http://forum.etuners.gr/viewtopic.php?f=39&t=597)
Buradan da ilk derse bakabilirsiniz ; Using Lionheart to monitor ignition parameter
Etuners Tech Support • View topic - Using Lionheart to monitor ignition parameters (http://forum.etuners.gr/viewtopic.php?f=39&t=600)
örnek ;
If excessive knocking occurs, lionheart's dials will change colour to yellow, to draw your attention! Just as in the picture below, where Cylinder No 3 has clearly got a problem.
http://www.etuners.gr/salex/lionheart/tut1/Lionheart_tut1_ignition.jpg
http://www.etuners.gr/salex/lionheart/tut1/Lionheart_tut1_ignition_correction.jpg
To sum up:
Knock correction 0 = excellent
Knock correction down to -4 = good
Knock correction appearing symmetrically in all 4 cylinders = good
Knock correction down to -8 = BAD
Knock correction appearing in one cylinder = BAD -> There is something going wrong with that cylinder
Pinging noises from the engine while accellerating, audible with the window open = BAD, VERY BAD
slowmotion
03-08-2011, 17:18
abi bende elm327 var. bende dener bakarım
katakunti
03-08-2011, 19:30
Arkadaşlar orta susturucuyu iptal edip düz boru çeksek nasıl olur ya da cut out yaptırsam daha mı iyi olur fikir verirseniz sevinirim..Son susturucum orjinal kalacak..Araçta kat iptali vardır..
Orta susturucu+düz boru daha iyi olucaktır.
Cut out sesi çirkin ve abartı bir ses..
Antalyalogy
03-08-2011, 19:47
abi bende elm327 var. bende dener bakarım
Emrah bende de vardı ama eski versiyon olduğu için okumuyodu ben de yenisini aldımBu kullandığımız genel elm327 programları görüyor eski versiyonları ama etuners in programları için mutlaka version 1.4 ve yukarısı olacak..
Antalyalogy
03-08-2011, 19:51
Arkadaşlar orta susturucuyu iptal edip düz boru çeksek nasıl olur ya da cut out yaptırsam daha mı iyi olur fikir verirseniz sevinirim..Son susturucum orjinal kalacak..Araçta kat iptali vardır..
Cutout en verimli egzos taahliyesi ama Zeki nin de dediği gibi sesi pek iç açıcı değil.Ben sadece sıkıcağım zaman açıyorum..
Tech de sık sık videoları dönen ottoman type-r veya hulk da sistem hep böyle çünkü en performanslı tahliye bu oluyor..
katakunti
03-08-2011, 20:02
Teşekkürler. Kat iptalinden dolayı bir hırıltı oluyor zaten birde orta susturucuyu iptal edeyim bakalım o zaman..
slowmotion
03-08-2011, 20:18
Emrah bende de vardı ama eski versiyon olduğu için okumuyodu ben de yenisini aldımBu kullandığımız genel elm327 programları görüyor eski versiyonları ama etuners in programları için mutlaka version 1.4 ve yukarısı olacak..
abi ben alalı daha çok olmuyor. versiyonunu bilmiyorum. nerden bakılır onuda bilmiyorum. dener bakarım
slowmotion
03-08-2011, 22:16
abi ben alalı daha çok olmuyor. versiyonunu bilmiyorum. nerden bakılır onuda bilmiyorum. dener bakarım
programdan bağlantıyı kuramadım :( com port 3 yazıo. bağlanmıyor. com port pmcscan programından 10 da bağlanıyor. 10 yazyorum sonuç yok:(
Antalyalogy
04-08-2011, 01:05
programdan bağlantıyı kuramadım :( com port 3 yazıo. bağlanmıyor. com port pmcscan programından 10 da bağlanıyor. 10 yazyorum sonuç yok:(
aygıt yönetiinden bağlantı nokatalarını seç sonra yanında com 4-5-6 vb yazan birine sağ tıkla bağlantı noktası ayarlarından gelişmiş e tıkla çıkan kutuda ayarlardan com 3 ü seç tamam de (kullanılıyor falan derse de tamam de) tekrar bağlantılara baktığında aygıt yöneticisinde com 3 ü göreceksin şimdi sırayla usb portları dene birinde bağlantıyı tanıyacak..
bende aynen bu sistem var,kat iptal ve orta susturucu iptal düz boru cektim sondada orjinal susturucu var,ses biraz artıyor tabi ama çok tatlı polislerle uğraşmamak için bu yolu sectim,spor son susturucu varmıs gibi çokta güzel patlıyor tavsiye ederim....
karsiyakaliozi
04-08-2011, 13:24
özgür kuramadım stelyonun programı yardım et bro
Antalyalogy
04-08-2011, 14:56
özgür kuramadım stelyonun programı yardım et bro
Dostum eğer problem buysa ;
stelios, I tried to install lionhart but it keeps giving me an error about, my system files wich are out of date.
I found in Microsoft that this should be a visual basic 5 or 6 files problem. I downloaded some updates from Microsoft but no luck. Can you propose a solution, have you had the same problem in some installation?
Çözüm bu videodaymış.Ben de aynısı oldu ben güncelle dedim 2 kere açtı kapadı oldu ama bak burda eleman rar dosyasının içinden açıyor programı..
‪lionheart_0.7_SETUP‬‏ - YouTube (http://youtu.be/WtLuLMaXomw)
WtLuLMaXomw
katakunti
04-08-2011, 18:46
bende aynen bu sistem var,kat iptal ve orta susturucu iptal düz boru cektim sondada orjinal susturucu var,ses biraz artıyor tabi ama çok tatlı polislerle uğraşmamak için bu yolu sectim,spor son susturucu varmıs gibi çokta güzel patlıyor tavsiye ederim....
Bugün düz boruyu çektirdim ses olarak yeterli ama esasen sanki arabanın gidişi daha bir rahatladı mı bana mı psikolojik olarak öyle geldi bilmiyorum.Orta susturucunun tıkanma ihtimali nedir belkide ordan dolayı bir sıkıntı vardı.
yaw beyler vuruntuyu avansı düzeltmeleri herhangi bir elm327 ve std. obd2 okuyucu yazılım okur.. Extra ne varki lionheart ta?
Antalyalogy
04-08-2011, 21:36
yaw beyler vuruntuyu avansı düzeltmeleri herhangi bir elm327 ve std. obd2 okuyucu yazılım okur.. Extra ne varki lionheart ta?
Müdür aramızda en iyi sen yorumlarsın , lütfen yükle bir bak kurcala bakalım fark görecekmisin?
Bu arada yazılım henüz bitmiş değil geliştirmeye devam ediyolar...
Antalyalogy
05-08-2011, 23:43
Bu akşam yine 4. viteste missfire yaptı(5000 e yakın) 2 kere keyfim kaçtı..
Son denemede 4 de erken vites attım bu sefer de 5 de yaptı..
Şu ana kadar ,
1-Orj RC set (problem yoktu tedbir olarak değiştirdim)
2-JCW set (3.silindirinki porselen kırdı)
3-RCZ set (kesiklik yaptı gapleri düşürdük bir süre problem yoktu bu gece yine yaptı)
4-BRISK set denedim (bu hiç olmadı zaten takmamla çıkarmam bir oldu -0,60 & 0,40 denedik)
:soru::soru::soru::soru:
Ne yapacağız anlamadımki.Stelios her zaman sıfır set ile başlayın gap düşürme işleminde bu altın kural diyor.JCW sahiplerine mini her 10.000 de bir değiştirin diyormuş (stock araçlar için tabii bu) biz ne yapacağız her 2-3 binde bir mi değiştiriceğiz?
slowmotion
05-08-2011, 23:45
Şu ana kadar ,
3-RCZ set (kesiklik yaptı gapleri düşürdük bir süre problem yoktu bu gece yine yaptı)
4-BRISK set denedim (bu hiç olmadı zaten takmamla çıkarmam bir oldu -0,60 & 0,40 denedik)
Ne yapacağız anlamadımki.Stelios her zaman sıfır set ile başlayın gap düşürme işleminde bu altın kural diyor.JCW sahiplerine mini her 10.000 de bir değiştirin diyormuş (stock araçlar için tabii bu) biz ne yapacağız her 2-3 binde bir mi değiştiriceğiz?
abi bizim şu buji olayı bir türlü çözülemedi gitti:(
Antalyalogy
05-08-2011, 23:51
Avans vuruntusunu kontrol ettik bu gece max -2 ye düşüyor..Problem yok görünüyor nazar değmesin..
FlyingFinish
06-08-2011, 00:57
Şu ana kadar ,
Bu bana bir yerden tanıdık geldi :) 207oc de bnm açtığım konuda yazmış galiba :) Öncelikle oktanı yükseltmek lazım bir şekilde. Bizim benzinlerimiz yüksek basınç ve aynı anda bu motorların sahip olduğu yüksek sıkıştırma oranına (10.5) yeterli gelmiyor.
slowmotion
06-08-2011, 01:26
Bu bana bir yerden tanıdık geldi :) 207oc de bnm açtığım konuda yazmış galiba :) Öncelikle oktanı yükseltmek lazım bir şekilde. Bizim benzinlerimiz yüksek basınç ve aynı anda bu motorların sahip olduğu yüksek sıkıştırma oranına (10.5) yeterli gelmiyor.
würth de çalıştım kısa bir süre, oktan yükselticiyi öve öve bitiremiyorlardı. katılıyormusunuz?
FlyingFinish
06-08-2011, 01:40
Oktan yükselticilerin hangisine güveneceğimi açıkçası bilemiyorum. Çünkü içinde bir çok kimyasal var bunlar nasıl etki eder soru işareti. Denemek istediğim toluen aslında. Kullanılan bir kimyasal fakat kafamdaki soru işaret çok yüksek basınçla çalışan bir yakıt sistemimiz var direk enjeksiyon falan. Bizim arabalarda nasıl olur düşünüyorum. Yüksek basınç pompasına yada enjektorlere nasıl etki eder?? Sonucta toluen bir tür solvent.. Aynı zamanda çok bilindik bir oktan yükseltici. Düşünüyorum :)
FlyingFinish
06-08-2011, 01:42
Yuzde 10 oranında denenebilir. Bizim ihtiyacımız zaten fazladan bir kaç oktan..
Antalyalogy
06-08-2011, 10:20
Oktan yükseltme işinden başka kalıcı çözüm de olmalı..
k&n kutu içi filte ve katalizör iptalim var.düşünen arkadaşlar varsa yabancıya gitmesin malzemeler.
slowmotion
06-08-2011, 10:40
k&n kutu içi filte ve katalizör iptalim var.düşünen arkadaşlar varsa yabancıya gitmesin malzemeler.
katalizör iptalinimi satıyorsunuz? yani downpipe ,biraz bilgi ve fiyat verirseniz talip olabilirim
katalizör iptalinimi satıyorsunuz? yani downpipe ,biraz bilgi ve fiyat verirseniz talip olabilirim
downpipe'i 250 tl ye yaptırmıştık,207 gt,rc, RCZ ye birebir oluyo.zaten bizde RCZ'te kullanmıştık.aracı sattığımız için söktürüyorum bugün.sökülüncede fotoğraflarını eklerim buraya..
200 tl'ye verebilirim.
Antalyalogy
06-08-2011, 11:00
downpipe'i 250 tl ye yaptırmıştık,207 gt,rc, RCZ ye birebir oluyo.zaten bizde RCZ'te kullanmıştık.aracı sattığımız için söktürüyorum bugün.sökülüncede fotoğraflarını eklerim buraya..
Arkadaşlar ben kefilim malzemeye 10 numara işçilik var üzerinde..
slowmotion
06-08-2011, 13:43
200 tl'ye verebilirim.
kaçlık boru kullanıldı? fotoğraf bekliyorum :)
200 tl'ye verebilirim.
RC ve 200'lük RCZ'e nasıl uyuyor? Çaplar farklı?
GT ve 156'lık RCZ olmasın sadece?
DoDo_hamann
06-08-2011, 14:12
200 tl'ye verebilirim.
Kaçlık borudan yapıldı, krom paslanmaz borumu yoksa dkp borumu?
Antalyalogy
06-08-2011, 15:01
RC ve 200'lük RCZ'e nasıl uyuyor? Çaplar farklı?
GT ve 156'lık RCZ olmasın sadece?
Evet Deniz GT ve RCZ 156 lık olacak doğrusu..
Evet Deniz GT ve RCZ 156 lık olacak doğrusu..
atlamışım oruç bugün çarptı baya :) 156 lık rcz e oluyo.özgürüm sağolasın.
Antalyalogy
06-08-2011, 15:52
atlamışım oruç bugün çarptı baya :) 156 lık rcz e oluyo.özgürüm sağolasın.
Ben sorarken de Erkan Abi demişti GT için yaptım diye..
kaçlık boru kullanıldı? fotoğraf bekliyorum :)
60 lık paslanmaz boru,fotolar telefonumda akşama eklerim..
buyrun fotolar
http://i56.tinypic.com/2exy5a0.jpg
http://i55.tinypic.com/34i4xnt.jpg
http://i52.tinypic.com/2b302w.jpg
slowmotion
07-08-2011, 00:00
şimdi rc ye uymuyormu bu :(
slowmotion
07-08-2011, 00:39
ΆγÏαφος εγκÎ*φαλος EFI Euro-1 (http://eshop.kanteres.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=88&category_id=40&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=53)
şöyle bir ecu bulmuştum 1-2 ay önce iş yaparmı?
Arkadaşlar selam; uzun zamandır işlerden hiç forumda gezemiyorum, gece yarısı araçla eve dönerken gaza yüklendiğimde kesiklik yaptı, sonra da "depollution fault" verdi, 70-80km/s hıza kadar düştü, öyle eve geldik, gaz yemeden, genel olarak baktım forumda, birkaç nedeni var bunun, sanıyorum servise girip arıza kodu alınmadan anlaşılabilecek birşey değil??? Yarın da (pazar) tatile çıkacaktık, bu kadar denk gelir, pazar günü açık servis var mı istanbulda?
Arkadaşlar selam; uzun zamandır işlerden hiç forumda gezemiyorum, gece yarısı araçla eve dönerken gaza yüklendiğimde kesiklik yaptı, sonra da "depollution fault" verdi, 70-80km/s hıza kadar düştü, öyle eve geldik, gaz yemeden, genel olarak baktım forumda, birkaç nedeni var bunun, sanıyorum servise girip arıza kodu alınmadan anlaşılabilecek birşey değil??? Yarın da (pazar) tatile çıkacaktık, bu kadar denk gelir, pazar günü açık servis var mı istanbulda?
Acil servisi aramayin deyin, Peugeot yol yardim'i :icon_tup: onlarda seyyar ariza tespit ve silme cihazi olmasi gerek
Buyuk ihtimalle sabaha ariza kalmayabilir de, sansiniza :)
Acil servisi aramayin deyin, Peugeot yol yardim'i :icon_tup: onlarda seyyar ariza tespit ve silme cihazi olmasi gerek
Buyuk ihtimalle sabaha ariza kalmayabilir de, sansiniza :)
Uyari vermeye devam ediyor ama performans duzelmis, aninda fan calisiyor bu arada son seviyede... Ne yapsak?
hasan salar
07-08-2011, 10:43
Rc uyumlu ise ben düçünürüm kat iptalini fiyatıda uygundur.
Uyari vermeye devam ediyor ama performans duzelmis, aninda fan calisiyor bu arada son seviyede... Ne yapsak?
Pardon ben acil servisi aramayin yazmisim dalginlikla :D Pazar gunu tek care onlari aramaktir bence, arizayi silebilirler diye dusunuyorum
Peugeot Assistance 0212 292 26 26
DoDo_hamann
07-08-2011, 12:12
Downpipe için haber bekliyorum :)
BlackEmperor
07-08-2011, 12:18
Rc uyumlu ise ben düçünürüm kat iptalini fiyatıda uygundur.
abi alalım sana bunu ilaç niyetine sonrasında bi dyno ;)
hasan salar
07-08-2011, 12:53
uyumluysa alıcam haber bekliyorum.
uyumluysa alıcam haber bekliyorum.
Rc yede uyar.dodo ile gorusuyorum,anlasamazsak haber veririm:)
Selamlar arkadaslar bende 207rc'ci oldum..Su an dusundugum sadece guzel ses ve performans veren bi hava filtresi ve hangi tip kiti tercih etmeliyim.Teşekkurler şimdiden..
Antalyalogy
08-08-2011, 15:13
Selamlar arkadaslar bende 207rc'ci oldum..Su an dusundugum sadece guzel ses ve performans veren bi hava filtresi ve hangi tip kiti tercih etmeliyim.Teşekkurler şimdiden..
Aramıza hoşgeldiniz..Şu an için en performanslı ve ekonomik çözüm sol farın arkasına filtreyi yalıtımlı bir boru ile indirmek..
Yada uğraşamam derseniz K&N kutu içi filtre de takabilirsiniz..
arkadaşlar downpipe dodo hamann kardeşimize satılmıştır.
hayrını görsün inşallah..
DoDo_hamann
08-08-2011, 23:47
R56'da can bulacak inşallah bide yazılımla desteklicez, hayırlısı olsun teşekkür ediyorum :)
Aramıza hoşgeldiniz..Şu an için en performanslı ve ekonomik çözüm sol farın arkasına filtreyi yalıtımlı bir boru ile indirmek..
Yada uğraşamam derseniz K&N kutu içi filtre de takabilirsiniz..
Hosbulduk zaten yazıları takip ediyordum artık olayın icinde olduk bizde hayırlısı ile..
Sol farın oraya yalıtımlı boru ile getirmek icin bi kit mi almam gerek yada sadece filtre alıp(ozellikle tavsiye ettiginiz bi filtre modeli veya kit) yalıtımlı boruyuda koctas.bauhaus gibi yerlerden mi temin etmem gerek.
Kolay gelsin.Tşk..
İBRAHİM_MEY_GTİ
09-08-2011, 13:29
arkadaslar denemelik 207 rc arıyorum varmı aracın görmek ve denemk isteyen?:)
anadolu yakası öncelik:))
Antalyalogy
09-08-2011, 14:07
Hosbulduk zaten yazıları takip ediyordum artık olayın icinde olduk bizde hayırlısı ile..
Sol farın oraya yalıtımlı boru ile getirmek icin bi kit mi almam gerek yada sadece filtre alıp(ozellikle tavsiye ettiginiz bi filtre modeli veya kit) yalıtımlı boruyuda koctas.bauhaus gibi yerlerden mi temin etmem gerek.
Kolay gelsin.Tşk..
Bahsettiğim boru bu.Bunun aynısından yaptırırsanız filtre olarak da AEM dryflow tercih ederseniz oradaki boşluğa uygun yıllarca kullanırsınız..
http://i.ebayimg.com/11/!CCF2%29KgEWk~$%28KGrHqUOKo4E0WBDB9G2BNKD!QLoE!~~_ 35.JPG
FlyingFinish
09-08-2011, 15:25
arkadaslar denemelik 207 rc arıyorum varmı aracın görmek ve denemk isteyen?:)
anadolu yakası öncelik:))
denenir denenmesine bende anadolu yakasındayım da (izmir :) ) bizim denememiz azcık zor olur tabi. :) Yanlız tabi şöle bir durum var stock 207 mi olucak?? sizin arabanızda ne var hani yaklaşık denk olması lazım yoksa bi anlamı yok. Kilo farkı zaten var , hafifletme var mı bunları yazarsanız ona göre birileri çıkıp deneyelim der , çünkü sonuçta eğlence için denenir hani keyif alınamayacak bir durum varsa ( sizin arabanızın daha yüklü olması gibi yada tam tersi) ..
Antalyalogy
09-08-2011, 15:42
Denemelik bir wrx bulayım ben de kendime bari :D:D:D bujilerim gelmiş (RCZ 200 THP ) birazda remap :p:p:p
Bahsettiğim boru bu.Bunun aynısından yaptırırsanız filtre olarak da AEM dryflow tercih ederseniz oradaki boşluğa uygun yıllarca kullanırsınız..
http://i.ebayimg.com/11/!CCF2%29KgEWk~$%28KGrHqUOKo4E0WBDB9G2BNKD!QLoE!~~_ 35.JPG
ön tamponu sökmek gerekiyor sanırım :)
hasan salar
09-08-2011, 18:39
hayırlı olsun bende rcz 200 bujisi taktım gayet güzel.
Denemelik bir wrx bulayım ben de kendime bari :D:D:D bujilerim gelmiş (RCZ 200 THP ) birazda remap :p:p:p
USTAaa duy sesimizi :D perşembe akşamı ayarlıyorum o zaman :D
bujiler bendee:D versemmi acaba:soru:
bujiler bendee:D versemmi acaba:soru:
bir barbecü party e bakar bence...bilemiycem :D:D:D
bir barbecü party e bakar bence...bilemiycem :D:D:D
kanka ne zaman yapıyoruz:soru::D:D
kanka ne zaman yapıyoruz:soru::D:D
abi perşembe aksam müsaitsen yapalım organizasyonu,bujileri verme sakın barbecüyü yapsın bize sonra alsın taksın :D:D:D
abi perşembe aksam müsaitsen yapalım organizasyonu,bujileri verme sakın barbecüyü yapsın bize sonra alsın taksın :D:D:D
hahhahuhauaaaah:D:D
bro adam öldürür beni bujileri vermezsem:D:D:D
gerçi acelem yok dedi ama...
verme verme abii.....yapsın bize barbecüyü sonra alsın taksın bujilerini,zaten erkan abi takıcak o aksam bujileri sıkıntı yok erkan abide bizden hahahahahha :)
bakalım artık kardeşim.perşembe buluşabiliriz
bakalım artık kardeşim.perşembe buluşabiliriz
ayarla şimdiden gel abi,geçenkinide kaçırdın....ararım ben seni perşembe günü :)
ayarla şimdiden gel abi,geçenkinide kaçırdın....ararım ben seni perşembe günü :)
tamam kardeşim haberleşelim perşembeye.
Antalyalogy
09-08-2011, 21:21
ön tamponu sökmek gerekiyor sanırım :)
Denemek lazım..Ben bir ara forum sponsorlarından pause exhaust systems e yazmıştım kaynaksız kıvrımlı boru yapabiliyorlar , o fotoğrafı onlara bir pm atın isterseniz onlarda İstanbul da..
tamam,drag yaparız kaybeden full+full mangal yakar..... nasılım:soru::beuj::D
aha atar gider geldi......cvp alalım hemen????? hahahahahah
tamam,drag yaparız kaybeden full+full mangal yakar..... nasılım:soru::beuj::D
lem feymancı,hanı o arp saplama kutularından çıkan özel yağlar:heyoo: var ya,hani küçük küçük poşetlerde oluyo hani.............................................. .........................:D:soru:
lem feymancı,hanı o arp saplama kutularından çıkan özel yağlar:heyoo: var ya,hani küçük küçük poşetlerde oluyo hani.............................................. .........................:D:soru:
ahahaha koptum yerlerdeyimmm :D:D:D
bi drag yapında izleyelim mangal team olarak:D
büyük buluşmaya 2 gün kaldı:D:D:D
denenir denenmesine bende anadolu yakasındayım da (izmir :) ) bizim denememiz azcık zor olur tabi. :) Yanlız tabi şöle bir durum var stock 207 mi olucak?? sizin arabanızda ne var hani yaklaşık denk olması lazım yoksa bi anlamı yok. Kilo farkı zaten var , hafifletme var mı bunları yazarsanız ona göre birileri çıkıp deneyelim der , çünkü sonuçta eğlence için denenir hani keyif alınamayacak bir durum varsa ( sizin arabanızın daha yüklü olması gibi yada tam tersi) ..
Bana bi tane silindir bloğu içindeki yağlama check valve i lazım. Bizimkilerde hiç ülke girişi olmamış fiyatı bile yok sizde var mıdır?
perşembe akşamı mangal mı var???tamam tamam uykuluklar hazırrr :)
perşembe akşamı mangal mı var???tamam tamam uykuluklar hazırrr :)
bombasın kardeşim....çınladımı kulakların :D:D:D
Antalyalogy
10-08-2011, 08:22
Len geyik yapmayın konuda artisler :D:D:D Bugüne kadar mangalına mı yarıştık da bundan sonra mangalına yarışacağız :heyoo::heyoo:
Usta cım rolling i neden istiyoruz yeni setup ımız nasıl onu görmek için yoksa geçmek geçilmek bahane ..
Yoksa gidicem yine emre ye (son çare :D:D:D)
Gelmiyorum ben mangala ete alerjim var şişkinlik yapıyor :p:p:p
ha bundan alırsanız gelirim ,
http://www.joe-ks.com/archives_mar2006/JetBarbecue.jpg
Denemek lazım..Ben bir ara forum sponsorlarından pause exhaust systems e yazmıştım kaynaksız kıvrımlı boru yapabiliyorlar , o fotoğrafı onlara bir pm atın isterseniz onlarda İstanbul da..
Peki diger 207rc olan arkadaslar fıltreyi nasıl kullanıyorlar :)
FlyingFinish
10-08-2011, 08:52
Bana bi tane silindir bloğu içindeki yağlama check valve i lazım. Bizimkilerde hiç ülke girişi olmamış fiyatı bile yok sizde var mıdır?
Diagram falan varsa yolla, çünkü baktığımda check valve gibi birşey yok. Yağlama jeti ister misin?? :)
Ozgur mangal yapmıssın nefısss...bı aksılık olmazsa dukkanı kapatıp gelırım,uykuluk harıcı baska bırsey ısteyen cıger,kokorec,koc yumurta gıbı.
konuyu çip etmeyelım arkadaşlar...
slowmotion
10-08-2011, 11:36
Peki diger 207rc olan arkadaslar fıltreyi nasıl kullanıyorlar :)
ben kutu içi kn kullanıyorum, adana biraz tozlu açık filtre 1 haftada simsiyah oluyor
yusufaltintepe
10-08-2011, 12:28
bende bUna benzer bir filtre kullanıyorum tarık yaptırmış zamanında bendekide aem olması lazım şuan için sıkıntı yok ses güzel bakalım kışa kadar devam sonra orjinale dönüş :D
Powershop ile gorustum suan sadece aem kit oldugunu soyledı elınde.Cumartesi gidicem işallah..
Fiyat 130$
slowmotion
10-08-2011, 12:36
Powershop ile gorustum suan sadece aem kit oldugunu soyledı elınde.Cumartesi gidicem işallah..
Fiyat 130$
fotosu varmı bu ürünün?
bende bUna benzer bir filtre kullanıyorum tarık yaptırmış zamanında bendekide aem olması lazım şuan için sıkıntı yok ses güzel bakalım kışa kadar devam sonra orjinale dönüş :D
Sendeki en güzel sistem abi rahat ol :D Kışın da bir sıkıntı olmadı çok şükür, erimiş karda, sağanakta bile kullanmak durumunda kaldım, genelde dip gaz yapmamaya gayret ettim ama bazen mecbur kaldığım olmuştu tabi, o kadar da aşağıda değil, sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle :)
Fiyat 130$
Fiyat iyiymiş, 2 yıl önce AEM dryflow ve V2 borusundan bozma hazır kit yoktu özel yapmaya uğraşınca da maliyeti bunun gibi olmuştu yine
yusufaltintepe
10-08-2011, 13:10
Sıkıntı yok diyosan yoktur tarık ;)
fotosu varmı bu ürünün?
http://a1108.hizliresim.com/11/8/10/8535.jpg
Diagram falan varsa yolla, çünkü baktığımda check valve gibi birşey yok. Yağlama jeti ister misin?? :)
http://img838.imageshack.us/img838/6122/captureoxl.png (http://imageshack.us/photo/my-images/838/captureoxl.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
8 numaralı parça abi... Diagram 156'lık Euro5 e ait.. Ama parça Euro4'lerde de var..
1000 inci mesajımı bu konuya yaziyim dedim:)
Şu forge'ye hala kimse çözüm bulamadı sökmek isyitorum yerine takılıcak orjinal parça varmı yokmu varsa parça kodu ne:(
slowmotion
11-08-2011, 02:42
Peugeot 207 Coilover,Koilover.Koylover GittiGidiyor.com'da #38881672 (http://urun.gittigidiyor.com/Peugeot-207-Coilover-Koilover-Koylover_W0QQidZZ38881672)
yorumlarınız nedir?
Şu forge'ye hala kimse çözüm bulamadı sökmek isyitorum yerine takılıcak orjinal parça varmı yokmu varsa parça kodu ne:(
usta sök şu parçayı artık,basınç kaçırma,turbo üstüne yağ kusma hepsi bu parçada....
Peugeot 207 Coilover,Koilover.Koylover GittiGidiyor.com'da #38881672 (http://urun.gittigidiyor.com/Peugeot-207-Coilover-Koilover-Koylover_W0QQidZZ38881672)
yorumlarınız nedir?
vaaoovv mükemmel....gündüz bi arayıp sorayım fiyatı çok çok iyi.....:cool:
Antalyalogy
11-08-2011, 08:00
Zeki , peugeot o parçayı eskiden turbo ile beraber satıyordu.Bir ara Naman yazmıştı konuda artık ayrı satıyor diye ona bir pm at istersen yardımcı olacağına eminim..
yusufaltintepe
11-08-2011, 09:07
forge dv içinmi yazın zeki ne gibi bir sıkıntısı var onu merak ettim ?
FlyingFinish
11-08-2011, 09:44
http://img838.imageshack.us/img838/6122/captureoxl.png (http://imageshack.us/photo/my-images/838/captureoxl.png/)
8 numaralı parça abi... Diagram 156'lık Euro5 e ait.. Ama parça Euro4'lerde de var..
Ben göremiyorum parçayı.
http://img850.imageshack.us/img850/9609/miniblock.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/850/miniblock.jpg/)
Bir de sana zahmet 184'lük motora bakabilir misin?
arkadaşlar ıstanbulda 207 rc ye chıp yaptırabilecegım kım var yaptıran ark. varmı yaptırdıysanız kac hp guc vermıştır.
Antalyalogy
12-08-2011, 00:19
Deniz selam ,
Biz bu kesiklik (misfire) problemini bir türlü çözemiyoruz bu gece sıfır rcz 200 bujilerini taktık..
Ama 4 ve 5 de üst devirlerde kesiyor..Bunun sebebi yazılım mı , bobinler mi ateşleme sistemi mi ?
tam 3 farklı map denedim (zaman içersinde) basıncın arttığı son iki mapde ciddi şekilde arttı deneme bile yapamıyoruz çünkü tam 4 de 6000 e gelirken tııırttttt kesiyor.???
Anlamadığım bizden başka böyle avaz avaz kesiklik var diyen de yok yabancı forumlarda.Ha var sıfır buji seti alın gapleri 0.65 yapın problem çözülecek diyorlar öyle yapıp da problemi çözülen de çok.
Yani aldım yaptım ama hala devam ediyor diyen de duymadım bu da ilginç..
Hiç bobinden problem çıkartan (yazılımlı araç tecrübeniz oldu mu?)
Teşekkürler..
slowmotion
12-08-2011, 01:02
abi kesikliği bulan kahraman olacak zaten
Aracımı malesef satma durumum var kulağınız delik olsun sıfır hatasız GT var :(
Deniz selam ,
Biz bu kesiklik (misfire) problemini bir türlü çözemiyoruz bu gece sıfır rcz 200 bujilerini taktık..
Ama 4 ve 5 de üst devirlerde kesiyor..Bunun sebebi yazılım mı , bobinler mi ateşleme sistemi mi ?
tam 3 farklı map denedim (zaman içersinde) basıncın arttığı son iki mapde ciddi şekilde arttı deneme bile yapamıyoruz çünkü tam 4 de 6000 e gelirken tııırttttt kesiyor.???
Anlamadığım bizden başka böyle avaz avaz kesiklik var diyen de yok yabancı forumlarda.Ha var sıfır buji seti alın gapleri 0.65 yapın problem çözülecek diyorlar öyle yapıp da problemi çözülen de çok.
Teşekkürler..
Benim aracım standart ve ben kesiklik gormedım ama uzerınde chip yok.Cumartesi bende bujileri degistirmem gerekecek yine aynı standart buji ilemi degistirmem gerek yok farklı daha performanslı bi buji mi almalıyım?tsk..
Deniz selam ,
Teşekkürler..
Bizden başka kimse yoksa cidden bizim yakıtlar tırt :)
Oturup cihazla çıkmak lazım kesiklik anındaki değerler önemli.
karsiyakaliozi
12-08-2011, 11:58
denize katılıyorum bencede yakıtla dırek ılgılı 95 cakıyolar bıze 97 dıye belkı de 95 bıle deyıl
Antalyalogy
12-08-2011, 12:42
Bizden başka kimse yoksa cidden bizim yakıtlar tırt :)
Oturup cihazla çıkmak lazım kesiklik anındaki değerler önemli.
denize katılıyorum bencede yakıtla dırek ılgılı 95 cakıyolar bıze 97 dıye belkı de 95 bıle deyıl
Öncel ile konuştum ayarlayabilirse cihazla çıkacağız burada bakılması gereken parametreler neler ?
Yakıt benim de aklımda da dillendirmedim.Ben yazılımı 95 e göre ayarlatmıştım ama bizim 97 95 bile değilse yapacak bir şey yok..:soru::soru:
Methanol takan görmedim galiba hiç? Eğer yakıttansa kesikliği giderir.. Ama missfire diyorsunuz, onun da yakıtla alakası olmaz pek..
usta sök şu parçayı artık,basınç kaçırma,turbo üstüne yağ kusma hepsi bu parçada....
Yağ kusma falan yokta fışş fışş canımı sıkıyor basınç kaçırdığı kesin..
Zeki , peugeot o parçayı eskiden turbo ile beraber satıyordu.Bir ara Naman yazmıştı konuda artık ayrı satıyor diye ona bir pm at istersen yardımcı olacağına eminim..
Abi kaç kere yazdım konuya:( p.m atarım şimdi.
forge dv içinmi yazın zeki ne gibi bir sıkıntısı var onu merak ettim ?
Abi basınç kaçırıyor gibi geliyor birde sevmiyorum sesini fışş fışş..
Yağ kusma falan yokta fışş fışş canımı sıkıyor basınç kaçırdığı kesin..
Abi kaç kere yazdım konuya:( p.m atarım şimdi.
Abi basınç kaçırıyor gibi geliyor birde sevmiyorum sesini fışş fışş..
o parça artık ayrı da satılıyor
parça kodu 0379.77
fiyatı da 188TL
o parça artık ayrı da satılıyor
parça kodu 0379.77
fiyatı da 188TL
Ohh be. Allah razı olsun abi. Forgeyi söküp direk o parçayımı takıyoruz?
Ohh be. Allah razı olsun abi. Forgeyi söküp direk o parçayımı takıyoruz?
evet aynen öyle
Hiç bobin denediniz mi ?. Ayrıca misfire olayının yakıt ile direk alakasını çözemedim. Vuruntu görüyoruz deseniz anlıyacam ama olayın onunla alakası yok ki. RCZ 200'lüklerin bobinlerimi aynımı bakmadım servicebox'tan ama bir onu kontrol edin derim.
Bobinler aynı çok denedik bobinleri kesinti devam.. Kesinti sırasında gaz pedalında ısrarcı olunca buji gidiyor. Gitmezse yakıt egsozda patlıyor lambalar yanıyor.
95/97 ye göre yazılan maplerde ben sıkıntı yaşamadım hiç ama bir randıman da vermedi o map'ler..
Bu arada denemediklerimi de yazayım:
- Sert sübap yayları
- Daraltılmış gap li buji(şunu yapmam lazım ama şu forum sayfasını kapattıktan sonra aklımdan çıkıyor anasını satayım)
- başka marka buji ve/veya ateşleme tesisatı
- Su metanol kit
- orta ve son susturucu iptali/farklı markası
Şu anda tahminen 1.2 cont basan bir yazılım kullanıyorum aslında gayet te memnunum. Kesiklik yok değil ama yok'a yakın. Eski yazılımların hemen hepsinde kesinti ve çevirememeden dolayı 200-205 in üstüne çıkamıyordum düzde ki aynı yolda stock map 227 ye dayıyor direk.. Şu an bu derdim yok. Sendeleyecek gibi olursa ayağımı azcık hafifletip torku düzeldiğinde tekrar dipliyorum.
hasan salar
13-08-2011, 20:43
bende rcz 200 bujisi takmıştım akşam rollıng yaptım arda kesiyor yazılımsızda artık tat vermiyor bu dertten bizi kim kurtaracak bakalım.
Eger kesilme sıkıntısı sadece ulkemizde ise muhakkak benzindendirndiye dusunuyorum yorgolar yunanistanda ki hani iklimi cok farkli bi yer olsa belki sicak soguk iliskisinden gibi seyleri aklimdan gecirecegim ama alakasi yok bence benzinden ve cozumde metanolden geciyor gibi insallah bulursunuz sorunun kaynagini
Ufuk Durmaz
14-08-2011, 14:59
Selam arkadaşlar ben foruma yeni katıldım 207 Lemans Sahibiyim İsmim Ufuk Bazı sıkıntılar var Arabam 5.500 devirde gaz kesiyo daha da fazla zorlarsam depolations failed hatası veriyo. Ateşleme sorunu olduğunu düşünüyorum 2 tane orjinal buji kalmıştı serviste onu aldım 2 tanesi eski acaba bundan olabilirmi bide kat iptali orta susturucu iptali var Bide paşaoğlu yazılım yaptırdık ama sorunlar var acaba konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.
Arkadaslar gelın hep beraber orjınal yazılıma donelım :) bır gun herkes orjınal yazılımlı olacak :) hem mısfıre tekleme gaz yememe kesılme hepsı gececek :)
slowmotion
14-08-2011, 20:05
Arkadaslar gelın hep beraber orjınal yazılıma donelım :) bır gun herkes orjınal yazılımlı olacak :) hem mısfıre tekleme gaz yememe kesılme hepsı gececek :)
Ben donecegim ztn yazilimi yapan adanaya gelmiyor, gelince orj yazilima donecem
Ufuk Durmaz
14-08-2011, 22:39
Bu işin bir çözümü mutlaka olmalı (:
bir gün herkes doğru yolu bulacak :D:D:D
Su an ıcımızde en sanslı goktan ac klıma radyoyu devammm
r56 lar da kısmen aynı motor degılmı minilerde nasıl bı yazılım var onlar nasıl halledıyor yada sıkıntı cıkarıyor ?
Antalyalogy
15-08-2011, 11:06
Stelios mail atmış ,
Missfire problemine şöyle yaklaşıyor .
Bu problem bize aracın üstündeki malzemeler ile limitlerini aştığını gösteriyor .Yeni nesil 1.6thplerde bu problem valve float (=misfiring) yok !! Sebebi de son subap yaylarının daha farklı bir sertlikte olması.
Biz daha önce aftermarket ateşleme sistemi test ettik , farklı bujiler test ettik ama sonuç değişmedi .Tek çözümü subap yaylarının yeni olan seri ile değişmesi..
Bir diğer çözüm de büyük turbo .Büyük turbo iyidir egzoz gaz akışı ve bu tür problemlere yol açmaz demiş..
Şimdi yapılabilecek tek şey aramızda bunu zahmetsiz deneyebilcek ve test edecek kişinin yani Deniz in kendi aracında bunu denemesi..:o:o:D:D
Deniz eğer düşünürsen konu bu ; etuners : Technical File (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=305)
parça kodu da part code 0952 C6
Valla ben işçilik ücreti fazla olmasa hemen denerim ama kesin çözüm olduğunun testini görmem lazım.Yani sende aynı sıkıntı var o yüzden denersin diye düşündüm.
Yaparsan Allah razı olsun deriz.Yapmazsan da deriz :icon_tup: Zaten çok yardımcı oluyorsun..
Aracımdan 10 numara memnunum beni hiç üzmedi şimdiye kadar duruşu,gidişi 10 numara .:icon_tup:
İlk yazılımlı hali stock bir RC ye göre 7-8 boy hızlı.
Bu problemler hiç bir şekilde aşılamıyacak problemler değil - her aracın bu tür tuning aşamalrında kendine has dikkat edilmesi gereken , sıkıntı çıkarabilecek noktaları oluyor bu tüm marka ve modeller için geçerlidir sanırım..:cool:
Kimsenin aklına 1.6 THP ler problemli olgusu gelmesin..;););)
feyman,kaç paraymış bu sübab yayları,rcz mı yoksa yenı nesıl thp derken ?
Antalyalogy
15-08-2011, 11:14
feyman,kaç paraymış bu sübab yayları,rcz mı yoksa yenı nesıl thp derken ?
Müdürrr It is from the RCZ 1.6THP 200hp. Valve springs are part number 9 , part code 0952 C6.
Tekinin fiyatı da 8 TL ma üst kapak açılacak ,tining falan yapılacak vb ..
Okay man?:D:D
karsiyakaliozi
15-08-2011, 12:17
egzantrık gerıgıyi yeni değiştirdim aklıma gelseydı onuda yapardık acmısken
Haydaaaaa bi büyük turboyu denememiştik...arkadaşlar olmadı serdar abinin motoru bizim arabalara klonlayalım...
Antalyalogy
15-08-2011, 23:14
Haydaaaaa bi büyük turboyu denememiştik...arkadaşlar olmadı serdar abinin motoru bizim arabalara klonlayalım...
Sürücü koltuğunu arka koltuğun oraya koyarsak olabilir :D:D:D
Büyük turboyu soruna çözüm olarak söylemiyor.O bir seçenek sadece..:icon_tup:
207 GT sahibi olsam direk yapacağım iş (birilerinin kulağı çınlasın :D:D:D:D)
Arkadaşlar yaylar üst kapaktan değişemiyor silindir kapağı komple açılıyor.
Ki açılmışı var şu an.. Stelios'un Valve Floating dediği mevzuyu egsoz valflerinde bizzat gördük. Resmen valfler tam kapanamıyor ve nerdeyse 1 mm boşluk kalıyor+oynuyor.
Bu yüzden kapak kapakçıya gitti valf yuvaları taşlanacak. Valfler yamuk yumuk gide gele kapakta yer açmış. Onlar filan düzeltilecek.
Bu vesile ile 8 emiş(bir sorunları yok ama yine de söyledik ve bence aşırı kurum bağlamışlardı) 8 egsoz valfi 16 adet yay söyledik.
Aracın üstünde pembe kodlu yaylar vardı.. Gelenler renksiz ve pembelere göre elle hissedilir derecede sertler.. Yayların tamamı gelemedi o yüzden daha toplayamadık.
Toplayınca sonuçları yazarız.
Araçta kat iptali ve Paşaoğlu yazılım var. Şikayet ise süper vuruntu yanısıra belli devirlerde ciddi çekiş düşüklüğü..
Kendi arabamda 100bin km olmadan kapak açmayı düşünmüyorum. 100bin e kadar bende kalır mı onu da bilmiyorum.
Yay konusu Stelios un ilk tespitinden beridir aklımı kurcalayan bir mevzu ama değişimi de iş yani..
Sürücü koltuğunu arka koltuğun oraya koyarsak olabilir :D:D:D
Büyük turboyu soruna çözüm olarak söylemiyor.O bir seçenek sadece..:icon_tup:
207 GT sahibi olsam direk yapacağım iş (birilerinin kulağı çınlasın :D:D:D:D)
etkilemeye çalışmayın beni :D:D:D
Antalyalogy
16-08-2011, 08:45
Arkadaşlar yaylar üst kapaktan değişemiyor silindir kapağı komple açılıyor.
Ki açılmışı var şu an.. Stelios'un Valve Floating dediği mevzuyu egsoz valflerinde bizzat gördük. Resmen valfler tam kapanamıyor ve nerdeyse 1 mm boşluk kalıyor+oynuyor.
Bu yüzden kapak kapakçıya gitti valf yuvaları taşlanacak. Valfler yamuk yumuk gide gele kapakta yer açmış. Onlar filan düzeltilecek.
Bu vesile ile 8 emiş(bir sorunları yok ama yine de söyledik ve bence aşırı kurum bağlamışlardı) 8 egsoz valfi 16 adet yay söyledik.
Aracın üstünde pembe kodlu yaylar vardı.. Gelenler renksiz ve pembelere göre elle hissedilir derecede sertler.. Yayların tamamı gelemedi o yüzden daha toplayamadık.
Toplayınca sonuçları yazarız.
Araçta kat iptali ve Paşaoğlu yazılım var. Şikayet ise süper vuruntu yanısıra belli devirlerde ciddi çekiş düşüklüğü..
Kendi arabamda 100bin km olmadan kapak açmayı düşünmüyorum. 100bin e kadar bende kalır mı onu da bilmiyorum.
Yay konusu Stelios un ilk tespitinden beridir aklımı kurcalayan bir mevzu ama değişimi de iş yani..
Sonuçları merakla bekliyoruz..Yayların değişiminden sonra süper vuruntunun ve çekiş düşüklüğünün ortadan kalkması lazım..Renksiz yaylar son jenarasyon olması lazım..
Bu da valf yayının gezinmesi - valve float =missfire videosu ;
_REQ1PUM0rY
Valve Float - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_REQ1PUM0rY)
karsiyakaliozi
16-08-2011, 09:00
deniz bu olay yaylardansa işimiz var o zaman ayrıca minilerde niye bu sorunu yaşayan yok acaba yaylar farklımı
Müdürrr It is from the RCZ 1.6THP 200hp. Valve springs are part number 9 , part code 0952 C6.
Tekinin fiyatı da 8 TL ma üst kapak açılacak ,tining falan yapılacak vb ..
Okay man?:D:D
ota boka bı çuval para harcadın,bunumu büyütüyorsun gözünde ayıp sana Koca feymanın bölge müdürüsün.......:heyoo:bu arada olursa bende fazladan td 04 var
Antalyalogy
16-08-2011, 10:10
ota boka bı çuval para harcadın,bunumu büyütüyorsun gözünde ayıp sana......:heyoo:bu arada olursa bende fazladan td 04 var
konuyu çip etmeyelim lütfen :D:D:D bunu da üstüme alınmıyorum genç bir arkadaş var o alınsın üstüne..:cool:
106 gti'ımıda bir cinnet anı yüklemeye karar vermiştim...yine o duruma getiriceksiniz benii :D
bu konuya bı daha bişey yazmıyom,bırılerı rencıde oluyormuş
Antalyalogy
16-08-2011, 11:34
bu konuya bı daha bişey yazmıyom,bırılerı rencıde oluyormuş
Sensiz tadı olmaz USTAaa..Arada gir bir meaj at :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
USTAaa'sız asla :icon_tup:
katakunti
16-08-2011, 19:44
arkadaşlar aracın polen filtresi uzun zamandır değişmediği için servisten polen filtresini aldım bir tane büyük bir tanede küçük var..Bunlardan büyük olanı kaputun altından taktım ama ufak olan boşta kaldı torpidoyu söküp oralara baktım ama başka filtre göremedim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
2 si yan yanamı arka arkayamı ne geliyordu 2 side aynı yere takılıcak:)
arkadaşlar aracın polen filtresi uzun zamandır değişmediği için servisten polen filtresini aldım bir tane büyük bir tanede küçük var..Bunlardan büyük olanı kaputun altından taktım ama ufak olan boşta kaldı torpidoyu söküp oralara baktım ama başka filtre göremedim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
yanyana gelmesi gerekli :D sökerken 2 tane cıkmadımı :soru:
katakunti
18-08-2011, 20:31
yanyana gelmesi gerekli :D sökerken 2 tane cıkmadımı :soru:
Arkadaşlar ön tarafa sadece 1 filtre giriyor ne üst üste ne yan yana 2.bir filtre yeri yok..Teşekkürler.
http://img843.imageshack.us/img843/8376/00013043.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/00013043.jpg/)
polen filtreleri 10 numaralı parça 11 numaralı yere yanyana takılyor
rc camiası çok sessiz bu aralar:D
rc camiası çok sessiz bu aralar:D
aynen katılıyorum...ikimseden ses çıkmıyor...?
yusufaltintepe
20-08-2011, 13:34
ramazan rehavetindendir :D
Antalyalogy
20-08-2011, 13:40
Cut-out kapalı benim bu aralar ...
izindeyim ben de.. Beynin beslemesini kestim. Melun melun dolanıyorum ortalıkta :)
herkes rolantide bu ara anlaşıldı :)
threshold
21-08-2011, 21:03
naman naber ya senden ses soluk kesildi,bu aralar çok defa izmire geldim seni aramak aklıma geldi ama numaran yoktu bende.
tüm arkadaşlara da merhabalar forumu sürekli takip ediyorum...
Cut-out kapalı benim bu aralar ...
kanka cut out'u yaptıralım artık:D
Antalyalogy
21-08-2011, 23:16
kanka cut out'u yaptıralım artık:D
silence is a good start :D:D:D
silence is a good start :D:D:D
anladı ben:D:D:D:icon_tup:
fazla rc turbosu olan var mı arkadaşlar? ya da servis dışında nerde bulabileceğimi bilen?
naman naber ya senden ses soluk kesildi,bu aralar çok defa izmire geldim seni aramak aklıma geldi ama numaran yoktu bende.
tüm arkadaşlara da merhabalar forumu sürekli takip ediyorum...
İyilik, sen nasılsın? Abi kafamı kaldıramaz vaziyetteydim, geçen hafta tüm dünyayla iletişimi kestim kafa dinleyeyim diye ama olmadı bu sefer de aile rahat bırakmadı, koşturmaca devam yani :)
tigervts
23-08-2011, 12:23
Naman hani ist gelecektin Temmuz-Ağustos bitti yoksun
threshold
23-08-2011, 12:29
:) iidir kolay gelsin
threshold
23-08-2011, 12:30
vayy kardeşim sen misin:)
Eylül'e toplantı olacak dediler defa defa git gel olmasın diye bu ay geleyim dedim.. İstanbul'dan pek haz etmiyorum da :D
threshold
23-08-2011, 23:34
Eylül'e toplantı olacak dediler defa defa git gel olmasın diye bu ay geleyim dedim.. İstanbul'dan pek haz etmiyorum da :D
sevdiricez sana merak etme:icon_wack
bekliyoruz haber ver bize
Abi 25 senede sevemedim zannetmiyorum daha da seveyim :D
Tarih netleşsin haber edeyim. Arabayla gelicem 1-2 hafta öncesinden veya sonrasına eklerim.
diye tahmin ediyorum :D
threshold
24-08-2011, 14:26
Abi 25 senede sevemedim zannetmiyorum daha da seveyim :D
Tarih netleşsin haber edeyim. Arabayla gelicem 1-2 hafta öncesinden veya sonrasına eklerim.
diye tahmin ediyorum :D
:D:D sevgi anlaşmak değildir,belki nedensiz de seversin :D şaka bi yana görüşelim bahaneyle
Antalyalogy
24-08-2011, 15:46
Neden kimse bu yaz Antalya ya gelmedi -gelmiyor? :(
Abi ben gelicemde benim arabayla gelmem muhtemelen..
FlyingFinish
25-08-2011, 07:54
Siz izmire gelseniz, hem ortası olmuş olur.
Antalyalogy
25-08-2011, 09:03
Siz izmire gelseniz, hem ortası olmuş olur.
İzmir den geçtim bayram arifesi yine geçeceğim ama şirket aracı ile maalesef..
Çanakkaleye gidip geldiğim ve varış noktamız köy olduğu için RC olmuyor maalesef :(