PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

slowmotion
12-05-2010, 23:40
RC'lerin baskı balataları yenilenmiş.. fabrika çıkışlı üstünde gelenin aynısı takılmıyor..

Ben balatalardan kıllanıyordum baskı yanmış meğersem, o kaçırıyormuş.. Yine Valeo fakat farklı tasarımlı baskı balata takıldı..

ahhhhhh ahhhhhh yaktı beni bu peugeot... benimde baskının şemsiyeleri ölmüş. baskı yeni balata yeni volan yeni ama değişiyor set olarak :( garanti dışı bilginiz olsun aracım 10000km de.(2000km şehir dışı) nekadar kız gibi kullandığımı bütün çevrem çok iyi bilir. teşke basıpta bitirseydim. içim yanmazdı. size yemin olsun şehir içi çok düşük devirde kullanıyorum. sıfırdan ise 4kere kalktım. esp hiç off değil :( şehir içi 2000devirde sürüyorum.

2 BASKIYI YAN YANA KOYUNCA FARK BELLİ OLUYORMU? EĞER BELLİ OLACAK NOKTASI VARSA YENİ BALATA GELDİĞİ GİBİ ESKİYSE,GERİ GÖNDEREYİM

kavramada fark var mı peki iki ürün arasında?

aracımı aldıktan sonra tespitlerimi yazarım

arkadasimin stock RC'nin debriyaji 11binde bitmisti, benim GT'ninki de su an 21 binde bitmeye basliyormus..

aynen dostum bende baskı balata mağduruyum, bu yazıları önceden okusam ilk aldığım andan itibaren bitirirdim balatamı.
baskı yüzeyi temiz, balata yüzeyi volan yüzeyi tertemiz. anlamadım gitti şu olayı. yeri geliyor, rolle çıkıyoruz arkadaşlarla ama nadiren. asla üzmedim. 205 gti aracımın balatasını bitirememiştim hiç bir şekilde... servisin açıklaması eski balatalar daha sağlammış ki yayları sert olsun diye partner baskı balata takmıştım:(

kullanımdan kulllanıma fark göstermesi normaldir canım,olur o kadar...

bence normal değil, bu baskının bana en az 80.000 gitmesi lazımdı. her 10.000de baskımı beğişir:(

Emrah şimdi değiştiriyor serviste İnşAllah yeni tip takarlar 290 tl cik
aynen abi, ayrıca ek bilgi: şu anda peugeot türkiye'nin elinde yok 30gün beklemek zorundasınız. ben istanbul bayinin birinden getirtiyorum ellerinde varmış. inşallah eski seri değildir :(

22bin km'de debriyajı değiştirmiştim vuruntu yapıodu onun nedeni ise kalkıslarda turboyu doldurup kaldırmam. simdiki baskı 40bin km devirdi bir sorun gozukmuo bakalım ne zaman biticek:D değiştirdiğimde işçilik dahil 500 kusurlere denk gelmişti indirim vardı bilginiz olsun;)

baskı şemsiyesinin eğilmesi ayağı debriyajda tutmak, sıfırdan çok sert kalkış yapıp sürekli hızlı vites atmakmış ki hiç biri bende yok,yada tek tük var.... moralim bozuldu. yeni projelerim vardı hepsi yattı şimdilik...aracımı pazartesi alacağım.

ayrıca sağ ön amartisörde sorun çıktı. en son ona bakılacak. jantımda çizik yok, amartisöre kusur buldular. ses yapıyor bozuk yolda lık lık lık ses çıkartıyor...

2. KEZ ANLADIM Kİ PEUGEOT'TA GARANTİ DENEN OLAY YOK, YAPIN YAPACAĞINIZI BOŞVERİN GARANTİYİ

leventrc
13-05-2010, 00:39
kullanımdan kulllanıma fark göstermesi normaldir canım,olur o kadar...

valla inanın hor kullanmadım ama bir şekilde hazin son:)bende şok olmuştum 11.000 de bitermi diye ama bitti işte.şu an 25.000 deyim bir sıkıntı yok inş öyle devam eder:)

Naman
13-05-2010, 00:44
kavramada fark var mı peki iki ürün arasında?
Bende ilk günden beridir kavramada hafif titreme yapıyordu.. 43bin'deyim.. iyice arttı değiştirdim. Şimdi spor değilde lüks araçmış gibi kavrıyor ve 1 cm çeksen bile pedalı yürümeye başlıyor araç gazsız...

Zaten bnm sıkıntım aragazlı yürütme sıkıntısıydı.. gazsız sadece debriyajla çok zor yürüyordu..

arkadasimin stock RC'nin debriyaji 11binde bitmisti, benim GT'ninki de su an 21 binde bitmeye basliyormus..

43bin'de değiştirdim :) Kullanıma çok bağlı.. Ben 1 veya 2 kez belki patinajlı pavyon yapmışımdır. Tarzım olmadığı için 43bin e kadar gidebildim. He sahibi olduğum araçlar arasında '93 Astra GSi ile birlikte en erken bunun debriyajı tırtladı o da ayrı..

naman ne kadar bu işin maliyeti aklımızda olsun

281 TL (yp) + 396 TL (işçilik) + KDV.. Tabi tavsiye edilen tavan fiyat ;)
İşçilik yüksek Çünkü içersinin çok sıkışık olmasından dolayı ABS'yi bile söküyorsun şanzımanı açabilmek için.. 1 akşam yattı serviste.. Gerçekten çok kalabalık kaput altı.. Peugeot'nun el kitabı 7 saat süre vermiş bu iş için normalde 3-4 saat arası oluyor..

Emrah şimdi değiştiriyor serviste İnşAllah yeni tip takarlar 290 tl cik
Foto varsa eski mi yeni mi söyleyebilirim.. Referansları aslında farklı ama setin referansı aynı.. aşağıya fotoyu koyuyorum orda da görülebilir..

ahhhhhh ahhhhhh yaktı beni bu peugeot... benimde baskının şemsiyeleri ölmüş. baskı yeni balata yeni volan yeni ama değişiyor set olarak :( garanti dışı bilginiz olsun aracım 10000km de.(2000km şehir dışı) nekadar kız gibi kullandığımı bütün çevrem çok iyi bilir. teşke basıpta bitirseydim. içim yanmazdı. size yemin olsun şehir içi çok düşük devirde kullanıyorum. sıfırdan ise 4kere kalktım. esp hiç off değil :( şehir içi 2000devirde sürüyorum.

2 BASKIYI YAN YANA KOYUNCA FARK BELLİ OLUYORMU? EĞER BELLİ OLACAK NOKTASI VARSA YENİ BALATA GELDİĞİ GİBİ ESKİYSE,GERİ GÖNDEREYİM

aracımı aldıktan sonra tespitlerimi yazarım

aynen dostum bende baskı balata mağduruyum, bu yazıları önceden okusam ilk aldığım andan itibaren bitirirdim balatamı.
baskı yüzeyi temiz, balata yüzeyi volan yüzeyi tertemiz. anlamadım gitti şu olayı. yeri geliyor, rolle çıkıyoruz arkadaşlarla ama nadiren. asla üzmedim. 205 gti aracımın balatasını bitirememiştim hiç bir şekilde... servisin açıklaması eski balatalar daha sağlammış ki yayları sert olsun diye partner baskı balata takmıştım:(

bence normal değil, bu baskının bana en az 80.000 gitmesi lazımdı. her 10.000de baskımı beğişir:(

aynen abi, ayrıca ek bilgi: şu anda peugeot türkiye'nin elinde yok 30gün beklemek zorundasınız. ben istanbul bayinin birinden getirtiyorum ellerinde varmış. inşallah eski seri değildir :(

baskı şemsiyesinin eğilmesi ayağı debriyajda tutmak, sıfırdan çok sert kalkış yapıp sürekli hızlı vites atmakmış ki hiç biri bende yok,yada tek tük var.... moralim bozuldu. yeni projelerim vardı hepsi yattı şimdilik...aracımı pazartesi alacağım.

ayrıca sağ ön amartisörde sorun çıktı. en son ona bakılacak. jantımda çizik yok, amartisöre kusur buldular. ses yapıyor bozuk yolda lık lık lık ses çıkartıyor...

2. KEZ ANLADIM Kİ PEUGEOT'TA GARANTİ DENEN OLAY YOK, YAPIN YAPACAĞINIZI BOŞVERİN GARANTİYİ

Aslında set zorunluluğu yok ama tek parçanın da maliyete pozitif etkisi yok.. Sonuçta asıl maliyet işçilik..

Evet bariz görüntü farkı var ve en büyük fark şemsiyelerde :) stock olan daha düz şemsiyelere sahipti bunlar baya oval ve derin.. Ayrıca yayları da farklı.. alaşım malzemelerde de fark var..

80bin km RC gibi araçlarda bence hayal.. Yüksek ve ani çıkışlı tork, kısa diferansiyelli şanzıman ve düşük devirli rölanti kombinasyonlarında 50-60bin km'dir bence max debriyaj ömrü..

Evet parça bu mesajı yazdığım anda POPAŞ stoğunda görünmüyor ancak önümüzdeki hafta bol miktarda girecek stoğa.. Çünkü bakım kampanyası geliyor.. O zaman her türlü baskı balate, silecek, kayışlar vs %20'lere yakın indirime giriyor..İşçilikte de sanırım en az %10 indirim olacak.. Önümüzdeki hafta başlıyor bu kampanya değiştirecek olanlara bu haftaları beklemelerini tavsiye ederim.

Bende 2 set vardı.. Birini ben kullandım kaldı 1 set :) Bu da güncel revizeli parçalardan oluşan set..

Şemsiyeler hızlı vitesten ziyade debriyajdan çok hızlı ayağı çekmek ve o sırada gaza basmaktan olur. Baskıyla balata daha tam ayrılmamışken tahrik geliyor ve önce baskıyı yakıyor sonra da şemsiyeleri yamultmaya/kırmaya başlıyor.. Yalnız şemsiyelerin deforme olması çok zor bir mesele ve deforme olmaya başladığı an çok ciddi hasar riski doğurur..

Amortisörde garantilik bir arıza çıkarsa sol amortisöründe sağlam olmasına rağmen değişecek, bilgin olsun..

Peugeot daha doğrusu PSA 2007-2010 yılı arası garanti maliyetlerini %80 oranında kısma kararı aldı bundan dolayı hiç taviz vermiyorlar. Ancak 2007'ye kadar da maalesef bir çok bayii sahte arızalardan Peugeot'ya garanti kaktırıp duruyordu, bnm başıma bile geldi İstanbul'da.. bana sormadan arabanın yarısını değiştirmişlerdi..

Geç mi kaldım bilmiyorum ama mutlaka şanzıman haznesini tanzikliyle temizlesinler balata çok toz yapıyor baskı ve balata arasında gereksiz ısı artışı sağlıyor bu da baskıya zarar veriyor yakmasa bile tornalık hale gelebiliyor..

http://img22.imageshack.us/img22/7831/captureoy.jpg

Fotoda da görüldüğü üzere baskı ve rulman revize edilmiş(RP ile belirtilenler yeni..).. Set olanın referansı 8 numaraya tekabül eden 2052.k3.. Rulmanda görüntü farkı yok gibi ancak daha gevşek bilyeli yapmışlar bu da daha konforlu bir kavrama sağlıyor.. Eskisi 'tak' diye şiddetli bir kavrama yapıyordu. Bu rulman milin tansiyonunu absorbe ediyor.

Balata ve baskı aslında görüldüğü üzere ayrıca sipariş edilebilir ancak hem beklersiniz hem de dediğim gibi maliyeti 60-70 tl düşürürse düşürür..

Naman
13-05-2010, 00:53
Bu arada lastik havaları 36 da şu an.. Düşürme işlemine sensörü iptal etmeden haftaya başlayacam.. Bu sefer prosedür de çıkartıcam.. Buraya yazarım adım adım

UGR_16
13-05-2010, 08:07

2. KEZ ANLADIM Kİ PEUGEOT'TA GARANTİ DENEN OLAY YOK, YAPIN YAPACAĞINIZI BOŞVERİN GARANTİYİ[/QUOTE]

benimkindede lıkırtı vardı amortisorle ilgisi yoktur z rot kolunu değiştir banada amortısor demıslerdı. Amortısorlerın patlaması cok zor bizim araçlarda.

Antalyalogy
13-05-2010, 09:03
Bundan aldım bakalım.İnşAllah uyar...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200462228534

http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/43000424/Images/1/universaltriplepillar.jpg

Boost, Egt ve Widebandı yerleştireceğiz...

Antalyalogy
13-05-2010, 09:16
Tholl-ga nın gönderdiği ayna kapaklarını da dün boyaya verdik (orjinal RC kapaklarımızda folyo vardı çekme falan yapmıştı içimize sinmemişti)

Sis kapakları da ya siyaha boyanacak yada güzelce kaplanacak..

Aynı günde ızgaramızı siyaha boyatacağız...

Sonuç böyle olacak İnşAllah..

http://img35.imageshack.us/img35/5821/siyahn.jpg

Antalyalogy
13-05-2010, 12:19
Bu arada Naman kardeşimiz hala shiftligter ın rpm bilgisini beyinden hangi çıkıştan alacağını söyleyecek de biz de takacağız:D:D:D :(

Naman
13-05-2010, 12:24
Ben sana account ayarlamaya çalışayım hocam kendin bak :):) Oldukça karışık çünkü. Yani 30-40'a yakın screenshot koymam lazım aksi takdirde

Antalyalogy
13-05-2010, 12:27
Ben sana account ayarlamaya çalışayım hocam kendin bak :):) Oldukça karışık çünkü. Yani 30-40'a yakın screenshot koymam lazım aksi takdirde

var var account ama ben ona bakmaktan anlamıyorum sorun o :hahaha::hahaha::hahaha:

Naman
13-05-2010, 17:37
eheh ben de anlamıyorum POPAŞ'a sorayım o zaman kafalarına eserlerse(daha doğrusu biliyorlarsa;)) yanıtlarlar

RC'ON
13-05-2010, 17:42
özgürüm farlarla sislerin de içine bir el at,koyulaştır biraz,10 no olur görüşündeyim...

TarikS
13-05-2010, 18:39
Tholl-ga nın gönderdiği ayna kapaklarını da dün boyaya verdik (orjinal RC kapaklarımızda folyo vardı çekme falan yapmıştı içimize sinmemişti)

Sis kapakları da ya siyaha boyanacak yada güzelce kaplanacak..

Aynı günde ızgaramızı siyaha boyatacağız...

Sonuç böyle olacak İnşAllah..

http://img35.imageshack.us/img35/5821/siyahn.jpg

guzel olur, satmasaydim ben de sis kapaklarimi siyah yapacaktim :)

Antalyalogy
13-05-2010, 18:42
eheh ben de anlamıyorum POPAŞ'a sorayım o zaman kafalarına eserlerse(daha doğrusu biliyorlarsa;)) yanıtlarlar

Allah razı olsun ya shift lighter aldık yatıyor evde...Bir bilsek nerden alacağımızı deviri hemen takacağız ama :(:(:(

Antalyalogy
13-05-2010, 18:43
özgürüm farlarla sislerin de içine bir el at,koyulaştır biraz,10 no olur görüşündeyim...

Can , farları açtırmak istemem , sisler mesela olabilir ama onlarda da farlardaki siyah krom boyayı nereden bulacağız??

RC'ON
13-05-2010, 19:11
Can , farları açtırmak istemem , sisler mesela olabilir ama onlarda da farlardaki siyah krom boyayı nereden bulacağız??

ararştırırız,illaki buluruz...ilk bulan haber verir:D

Naman
13-05-2010, 22:11
İzmir'de Alev Kırmızı RC var RT plaka.. Aramızda mıdır sahibi? Serbest Bölge girişinde gördüm bugün. Sürücü koltuğunda servis kılıfı vardı yalnız..

Antalyalogy
14-05-2010, 07:21
Günaydın...

http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1394998&postcount=171

slowmotion
14-05-2010, 10:42
Günaydın...

http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1394998&postcount=171

izledim abi, güzel çekmiş bende istiyorum bundan:D

Antalyalogy
14-05-2010, 14:21
En son aldığımda shell 95 oktan 100 TL lik ibre kalan 30 yazısınında altına düşmüştü ..

Dün itibariyle yine aynı şekile düşünce 300 Km yapmış oldum kaba hesapla 0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .

KM nin %80 i sabah ve akşam bol ışıklı trafikte işe gelip giderken..:icon_tup:

GT
14-05-2010, 14:25
az yakıyo sizde yanılmıyorsam qtec vardı değil mi? eğer varsa işe yarıyor mu yani herhangi bir bozulma yapmadı demi elektronik kısımda?

Antalyalogy
14-05-2010, 14:43
az yakıyo sizde yanılmıyorsam qtec vardı değil mi? eğer varsa işe yarıyor mu yani herhangi bir bozulma yapmadı demi elektronik kısımda?

Bende sanayi işi cut-out var ..Kalan 5 20 lik kısımda öyle %80 kapalı konumda kullandık..

Bozulma yapması şöyle 1 sn de açılıyor yada kapanıyor buna 1 sn den fazla basmak sıkıştırmak ve zorlamak anlamında motorun düşlülerini bozuyor..

Bizdeki Mako markanın en iyi silecek motoru..

Emre D.
14-05-2010, 15:08
0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .

bu değerleri bende yakalıyorum ;)

Naman
14-05-2010, 15:10
Hep mi 95 oktan kullanıyorsun peki?

Antalyalogy
14-05-2010, 15:19
Hep mi 95 oktan kullanıyorsun peki?

Son 2 aydır Shell in 95 oktanının diğer markaların 97 sine eşdeğer olduğunu düşündüğüm için ona geçtim.Daha önce de araç alındığından beri yine aynı istasyondan 97 shell alıyordum..

ErK_aY
14-05-2010, 18:38
En son aldığımda shell 95 oktan 100 TL lik ibre kalan 30 yazısınında altına düşmüştü ..

Dün itibariyle yine aynı şekile düşünce 300 Km yapmış oldum kaba hesapla 0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .

KM nin %80 i sabah ve akşam bol ışıklı trafikte işe gelip giderken..:icon_tup:
iyimiş bro benımki 9,4 den dusmuyor :D

Antalyalogy
15-05-2010, 14:57
http://www.easy-share.com/1910238691/207RC PC.exe

slowmotion
15-05-2010, 15:52
http://www.easy-share.com/1910238691/207RC PC.exe

tamda benim renk sağolasın abi :)

Naman
15-05-2010, 16:40
Son 2 aydır Shell in 95 oktanının diğer markaların 97 sine eşdeğer olduğunu düşündüğüm için ona geçtim.Daha önce de araç alındığından beri yine aynı istasyondan 97 shell alıyordum..

Hiç fark yok mu peki shell 95 ile shell 97 arasında?

Antalyalogy
15-05-2010, 18:05
Hiç fark yok mu peki shell 95 ile shell 97 arasında?

Bence yok...Ama prof ölçmek lazım...

jackal_JAZZ
16-05-2010, 13:46
Dün uzun bi aradan sonra tekrar low-rider oldum :D Eibach prokitlerimi irde-peugeot'da sorunsuz taktırdım.(Naman'a ilgisinden dolayı bir kere daha teşekkürler) Hazır yaz gelmişken Simota carbon cai kitimi de taktım. Cai ile çufflamanın tadı paha biçilemez :D:D
Buarada lastiklerde 34psi'a düşürüldü, henüz bi uyarı gelmedi :)

slowmotion
16-05-2010, 15:35
Dün uzun bi aradan sonra tekrar low-rider oldum :D Eibach prokitlerimi irde-peugeot'da sorunsuz taktırdım.(Naman'a ilgisinden dolayı bir kere daha teşekkürler) Hazır yaz gelmişken Simota carbon cai kitimi de taktım. Cai ile çufflamanın tadı paha biçilemez :D:D

hayırlı olsun, foto isteriz :)

Antalyalogy
16-05-2010, 16:53

HAyırlı olsun bro , o 34 psi işini nasıl beceriyorsunuz hayret yani :D:D:D

karsiyakaliozi
17-05-2010, 09:54
inanç güle güle kullan gorüşelim çarşamba boş olursan haberleşelim

UMUT_79
17-05-2010, 16:47

Selamlar; hayırlı olsun, Prokit sadece yaydı ve 3.5cm düşürüyordu doğru mu? Ne kadara mal oldu sana ve memnunmusun ilk izlenimler olarak?

jackal_JAZZ
17-05-2010, 18:51
HAyırlı olsun bro , o 34 psi işini nasıl beceriyorsunuz hayret yani :D:D:D
Sağol kanka. Walla ben hep 38psi geziyordum, yayları takan ustaya ver ayarı 34 olsun dedim:D 2gündür bir ses uyarı yok ;)

jackal_JAZZ
17-05-2010, 18:52
inanç güle güle kullan gorüşelim çarşamba boş olursan haberleşelim

Özay h.içi cok yogun calısıyorum söz vermeyeyim ama cumartesi ögleden sonra yada pazar sabah neden olmasın ( sonaxı da bi görüselim ;) )

jackal_JAZZ
17-05-2010, 19:04
Selamlar; hayırlı olsun, Prokit sadece yaydı ve 3.5cm düşürüyordu doğru mu? Ne kadara mal oldu sana ve memnunmusun ilk izlenimler olarak?

Evet dostum prokit 35mm düsürüyor. yayları Dodo-hamann(Doğukan) vasıtasıyla ankaradan almıstım.Rakam vermeyeyim fakat gayet uygun aldım. 34psi &prokit kombinasyonu gayet konforlu, orjinal ile kıyaslarsak yoldaki dalgalanmalarda ortaya cıkan zıplama ortadan kalktı;), kasis,hız kesici tümsek vb.. üzerinden gecerken sertlik aynen devam(herhangi bir sertlik artışı yok) 1-2'de gaza yüklendigimde cok sarıyordu, artık nerdeyse hiç sarmıyor. En önemli hadise potenzalarla korkarak girdigim birkaç virajı(potenza gercekten cok igrenc bir lastik,cok cabuk bitiyor,tam ısınmadan neredeyse hiç yol tutmuyor) eibachlarla dün denedim.. Sonuc inanılmaz tatmin edici :D:D Prokiti şiddetle tavsiye ederim..

jackal_JAZZ
17-05-2010, 19:21
hayırlı olsun, foto isteriz :)

http://i40.tinypic.com/30tkhfb.jpg
http://i43.tinypic.com/b4uknl.jpg
http://i42.tinypic.com/14j3uit.jpg
http://i40.tinypic.com/23rtnxu.jpg
http://i40.tinypic.com/2l90h15.jpg
http://i43.tinypic.com/2zzn6mc.jpg
http://i39.tinypic.com/33a711e.jpg
http://i43.tinypic.com/28i413o.jpg

Elestar
17-05-2010, 20:41
Selam,

Arabam İskender'deydi. Bugün aldım. downpipe dahil, 70 lik yaptık egzozu. Ortada bir tane susturucu. Son susturucu orjinal kaldı. Son dan önce de qtp koyduk. Oldukça başarılı oldu.

Cutout açıkken ses biraz fazla çıkıyor ama daha yeni olduğu için bana şahane geldi tabi, 3-4 ay sonra bu ses yorar mı beni bilmem :) Yorarsa ortaya bir susturucu daha koyabilirim.

Oksijen sensörü de henüz arıza vermedi. 100 km yaptım bugün herhalde bundan sonra yanmaz diye tahmin ediyorum. Yanıltıcı var sensörde.

Haftasonu da eibach prokit 35 mm takıcam bir aksilik olmazsa.

RC'ON
17-05-2010, 22:04
Selam,

Arabam İskender'deydi. Bugün aldım. downpipe dahil, 70 lik yaptık egzozu. Ortada bir tane susturucu. Son susturucu orjinal kaldı. Son dan önce de qtp koyduk. Oldukça başarılı oldu.

Cutout açıkken ses biraz fazla çıkıyor ama daha yeni olduğu için bana şahane geldi tabi, 3-4 ay sonra bu ses yorar mı beni bilmem :) Yorarsa ortaya bir susturucu daha koyabilirim.

Oksijen sensörü de henüz arıza vermedi. 100 km yaptım bugün herhalde bundan sonra yanmaz diye tahmin ediyorum. Yanıltıcı var sensörde.

hayırlı olsun,ama 70 lik biraz fazla değil mi?;nasıl oldu,ilk izlenimleriniz nelerdir?

slowmotion
18-05-2010, 00:35
dostum fotolar ve yorumların üzerine bende 35 prokit alacağım teşekkürler:)

aracım bugün çıktı. eski baskı balatayla yeni gelen farklıymış arkadaşlar.Naman arkadaşımızda bahsetmişti...

ilk izlenimlerim debriyajım %40 daha yumuşak ve daha aşağıda kavradı. tam istediğim gibi oldu. yavaş vites atışlarda düşük devirlerde debriyajdan tak diye ses gelirdi. şu an gelmiyor. konforda arttı yani. baskı balatanın ve şemsiyelerin fotolarını yüklerim. sizde görürsünüz. 10.000km nin ortalaması 8.8 olan arabada bu oldu ki nadir zorladığımı zaten biliyorsunuz yazmıştım...

bu arada baskı balata için dava açyoruz. umarım sizlerede emsal olur.

sol ön taraftan gelen ses amartisörlerden geliyormuş ki jant(lar)ımda tırnak ucu kadar çizik yok. garanti için onay bekliyoruz. gelmezse onun içinde 2. dava açılacak. babam avukat olunca peşini bırakmayacağız sonuna kadar. AYRICA AMARTİSÖR ÇİFT DEĞİŞMİYORMUŞ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN. SADECE SOL TARAF DEĞİŞİYORMUŞ!!!!!

Naman
18-05-2010, 02:09

Her zaman bekleriz :D
Bu arada balans sıkıntın yoktur umarım? Yapamadık o gün çünkü.

aracım bugün çıktı. eski baskı balatayla yeni gelen farklıymış arkadaşlar.Naman arkadaşımızda bahsetmişti...

ilk izlenimlerim debriyajım %40 daha yumuşak ve daha aşağıda kavradı. tam istediğim gibi oldu. yavaş vites atışlarda düşük devirlerde debriyajdan tak diye ses gelirdi. şu an gelmiyor. konforda arttı yani. baskı balatanın ve şemsiyelerin fotolarını yüklerim. sizde görürsünüz. 10.000km nin ortalaması 8.8 olan arabada bu oldu ki nadir zorladığımı zaten biliyorsunuz yazmıştım...

bu arada baskı balata için dava açyoruz. umarım sizlerede emsal olur.

sol ön taraftan gelen ses amartisörlerden geliyormuş ki jant(lar)ımda tırnak ucu kadar çizik yok. garanti için onay bekliyoruz. gelmezse onun içinde 2. dava açılacak. babam avukat olunca peşini bırakmayacağız sonuna kadar. AYRICA AMARTİSÖR ÇİFT DEĞİŞMİYORMUŞ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN. SADECE SOL TARAF DEĞİŞİYORMUŞ!!!!!

Baskı Balata konusunda sıkıntı erken bitmesi miydi?

Debriyaj ilk 1000km oldukça erken kavrayıp ideal pozisyonuna bu km'den sonra oturacak.

Amortisör konusunda şöyle bir detaya ineyim;

Buna servis karar vermiyor, Peugeot karar veriyor. Ve herhangi bir sebepten ötürü bir amortisör değişiyorsa diğerinin de değişimini Peugeot istiyor, servis değil. Servisin garanti konularında herhangi bir yorum ve karar yetkisi yoktur. Servis arızalı amortisörü 'tek' olarak raporlamak durumunda merkeze. Merkezden onay geldiğinde sağlı sollu onay geliyor. Bizde hep böyle oldu.

Davalara üzüldüm, kolay gelsin. Ancak 1-1,5 seneyi bulabiliyor bu tip davaların sonuçlanması. Peugeot kaybetse bile Fransa'nın kesin talimatı sebebiyle mutlaka bir de temyize gidiyor dosyalar, süre yok yere daha da uzuyor.

slowmotion
18-05-2010, 02:50

Baskı Balata konusunda sıkıntı erken bitmesi miydi?

Debriyaj ilk 1000km oldukça erken kavrayıp ideal pozisyonuna bu km'den sonra oturacak.

Amortisör konusunda şöyle bir detaya ineyim;

Buna servis karar vermiyor, Peugeot karar veriyor. Ve herhangi bir sebepten ötürü bir amortisör değişiyorsa diğerinin de değişimini Peugeot istiyor, servis değil. Servisin garanti konularında herhangi bir yorum ve karar yetkisi yoktur. Servis arızalı amortisörü 'tek' olarak raporlamak durumunda merkeze. Merkezden onay geldiğinde sağlı sollu onay geliyor. Bizde hep böyle oldu.

Davalara üzüldüm, kolay gelsin. Ancak 1-1,5 seneyi bulabiliyor bu tip davaların sonuçlanması. Peugeot kaybetse bile Fransa'nın kesin talimatı sebebiyle mutlaka bir de temyize gidiyor dosyalar, süre yok yere daha da uzuyor.

baskı balatam sıfır gibi, şemsiyeleri yamulmuş :( dava sorun değil, hakem heyetine gidecek. 2 sene garantisi var. süre önemli değil, sonuç önemli. ben aracıma gözüm gibi bakayim 10.000de şemsiyeler yamulsun. olmaz böyle şey ama değilmi haksızmıyım:(

GT
18-05-2010, 08:41
bu tarz şeylerin peşini bırakmamak gerek ilerde örnek teşkil eder

Antalyalogy
18-05-2010, 08:50
Selam,

Hayırlı olsun .bence QTP takacağın için 70 lik boruya girmeden orta susturucunun hemen arkasından versen daha iyi olurdu..

Bu arada o arıza ışığı eninde sonunda yanacak (sıkıştırdığın bir anda) onun da çaresi bu aleti alacaksınız.

Laptoba usb den ve araca da obd2 den bağlayıp delete yapıcaksın..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260407224288&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

GT
18-05-2010, 08:55
bende yaptırmayı dusnuyorum yanarsa artık bizde bu aletten alırız

Elestar
18-05-2010, 09:37
hayırlı olsun,ama 70 lik biraz fazla değil mi?;nasıl oldu,ilk izlenimleriniz nelerdir?

Teşekkürler;
Performans ta hissedilir bir artış var, bu cat iptali sayesinde oldu tabi. Ne kadar bilemiyorum. Dyno ya çıkarıcam ama nerede çıkarsam onu bilmiyorum. En doğru veriyi hangisi veriyor onu araştırmam lazım.
Ses dediğim gibi biraz fazla şu an. Oldukça zevkli oldu ama. Dün uzun süre trafikte kaldığım için henüz net bilgi de vermiyorum. Haftasonuna doğru yeni izlenimlerim olursa onları da yazarım :)

Ya 63 lük yapacaktım ya da 70 lik. Fakat 70 liğin bir zararı olmadığı için, ilerleyen zamanlarda da ne yapacağım henüz belli olmadığından; yapıyorken 70 lik yapayım dedim. Daha sonra büyütmeye gerek olmasın.

Hayırlı olsun .bence QTP takacağın için 70 lik boruya girmeden orta susturucunun hemen arkasından versen daha iyi olurdu..

Bu arada o arıza cihazı eninde sonunda yanacak onun da çaresi bu aleti alacaksınız.

Laptoba usb den ve araca da obd2 den bağlayıp delete yapıcaksın..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260407224288&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

Teşekkürler;
Scangauge almayı planlıyorum. O da delete ediyor hatayı sanırım.
Boruyu zaten büyütecektim. Orjinalinde downpipe 57 sonrası 54. En azından 63 lük yapacaktım. İnsanın aklına bir kere girince yapmadan duramıyor :)

karsiyakaliozi
18-05-2010, 10:10
Özay h.içi cok yogun calısıyorum söz vermeyeyim ama cumartesi ögleden sonra yada pazar sabah neden olmasın ( sonaxı da bi görüselim ;) )

çarşamba bayram tatili bro :)

Antalyalogy
18-05-2010, 11:03
Teşekkürler;
Scangauge almayı planlıyorum. O da delete ediyor hatayı sanırım.
Boruyu zaten büyütecektim. Orjinalinde downpipe 57 sonrası 54. En azından 63 lük yapacaktım. İnsanın aklına bir kere girince yapmadan duramıyor :)

scangauge düşünenler için benim bulduğum en uygun fiyat burda ;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&&item=250634532434&ssPageName=ADME:B:WNARL:GB:1120

Yalnız dikkat eurodaki düşüşten sonra 150 euro gümrük sınırına takılabilir..Faturayı düşük göstertmek lazım...

slowmotion
18-05-2010, 11:33
scangauge düşünenler için benim bulduğum en uygun fiyat burda ;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&&item=250634532434&ssPageName=ADME:B:WNARL:GB:1120

Yalnız dikkat eurodaki düşüşten sonra 150 euro gümrük sınırına takılabilir..Faturayı düşük göstertmek lazım...

abi bu göstergeden neleri görebiliyoruz?

Naman
18-05-2010, 11:40
bu tarz şeylerin peşini bırakmamak gerek ilerde örnek teşkil eder
Örnekten kasıt emsal ise 10000km de kelebek yamulması lazım. Bu arızaya ben ilk defa şahit oluyorum.

baskı balatam sıfır gibi, şemsiyeleri yamulmuş :( dava sorun değil, hakem heyetine gidecek. 2 sene garantisi var. süre önemli değil, sonuç önemli. ben aracıma gözüm gibi bakayim 10.000de şemsiyeler yamulsun. olmaz böyle şey ama değilmi haksızmıyım:(

Çıkan parçaların atılmaması lazım o zaman, kolay gelsin.

TarikS
18-05-2010, 11:47
Teşekkürler;
Performans ta hissedilir bir artış var, bu cat iptali sayesinde oldu tabi. Ne kadar bilemiyorum. Dyno ya çıkarıcam ama nerede çıkarsam onu bilmiyorum. En doğru veriyi hangisi veriyor onu araştırmam lazım.

Dyno'ya Pasaoglu'nda cikin.. Cogu arac orada ciktigindan karsilastirmak icin kistas olur.

Ariza isigi da 6 ayda 2 kere yandi, en fazla 24 saat sureli yandi onlar da bende kat yokken.. Arizayi silmek icin cihaza gerek kalmayabilir.. Olmadi bi ozel servise ugrar 2 dakikada sildirirsiniz..

Antalyalogy
18-05-2010, 11:51
abi bu göstergeden neleri görebiliyoruz?

Fuel Economy
» Fuel Rate (afr görülüyor olması lazım tam emin değilim -Kıvanç yazar.)
» Battery Voltage
» Coolant Temperature
» Intake Air Temperature
» Engine Speed (RPM)
» Vehicle speed (MPH and KM/H)
» Manifold Pressure (bizim araçlarda görülüyor -Kıvanç kullanmıştı )
» Engine Load
» Throttle Position
» Ignition Timing
» Open/Closed Loop

Kıvanç aldı kullandı tam ayrıntı için tel açabilirsiniz...

Antalyalogy
18-05-2010, 12:34
Aslında istediğim lip tam işte bundaki gibi..

http://www.streetfire.net/video/uptv-willkommen-zum-29-gti-treffen-**-wrthersee-volkswagen-de_2011862.htm

http://www.zercustoms.com/news/images/Volkswagen/Volkswagen-Golf-GTI-Excessive-2.jpg

GT
18-05-2010, 13:00
Örnekten kasıt emsal ise 10000km de kelebek yamulması lazım. Bu arızaya ben ilk defa şahit oluyorum.

yanlış düşündüğü bir şeyin peşini b ırakmaması ki zaten haksızsa sonunda hiç birşey elde edemez ama haklıysa ve hakkını alabilirse bu bize örnek olur

GT
18-05-2010, 13:01
Aslında istediğim lip tam işte bundaki gibi..

http://www.streetfire.net/video/uptv-willkommen-zum-29-gti-treffen-**-wrthersee-volkswagen-de_2011862.htm

http://www.zercustoms.com/news/images/Volkswagen/Volkswagen-Golf-GTI-Excessive-2.jpg

o lip alttaki için konuşuyorum üsttekini goremiyorum cünkü camurlukla marşpiyelle falan birleşiyo ama güzel duruyo :icon_tup:

jackal_JAZZ
18-05-2010, 18:26

rica ederim ;)

jackal_JAZZ
18-05-2010, 18:27

Deniz cumartesi ugrayacagım yanına balans için. Hafif bi titreme var 130km/h'dan sonra

jackal_JAZZ
18-05-2010, 18:44
çarşamba bayram tatili bro :)

Bağkurluya hergün tatil patron:D:D Emekçiye 19mayıs,23nisan vs.. yalannn

ErK_aY
18-05-2010, 21:20
Arkadaslar FK 50 mm helezon yada eibach c2 50 mm helezon kullanan varmı suanda ??

Naman
19-05-2010, 00:29
yanlış düşündüğü bir şeyin peşini b ırakmaması ki zaten haksızsa sonunda hiç birşey elde edemez ama haklıysa ve hakkını alabilirse bu bize örnek olur
Anlıyorum. Ben 'emsal karar' ı kastediyorsun zannettim. Yoksa yetkili servislerde büyüdüm. ailem 20 senedir belli markaların yetkili servisi.

Herhangi bir hak hukuk sorunu varsa yardımcı olabilirim.

Deniz cumartesi ugrayacagım yanına balans için. Hafif bi titreme var 130km/h'dan sonra

Hmm 130'dan sonra olmasına sevindim.. Önlerde sıkıntı yok demekki..
Ben İstanbul'dayım orada olamayacağım, yarın randevu olarak yazıyorum ctesiye.

TarikS
19-05-2010, 02:29
Arkadaslar FK 50 mm helezon yada eibach c2 50 mm helezon kullanan varmı suanda ??

benim gt'dekiler c2'nin eibach 50mm yaylarindandi yardimci olabilirsem ?

Antalyalogy
19-05-2010, 09:20
benim gt'dekiler c2'nin eibach 50mm yaylarindandi yardimci olabilirsem ?

TArık seninki gayet güzeldi düşüklüğü falan da 35 ile 50 arasında konfor çok bozulur mu acaba?

TarikS
19-05-2010, 14:02
TArık seninki gayet güzeldi düşüklüğü falan da 35 ile 50 arasında konfor çok bozulur mu acaba?

orj GT, RC'den daha konforlu sanirim, benim yayli halimle stock RC arasinda hic fark yok konfor-sertlik olarak

yol tutusta da daha once yazdigim gibi, RC'den biraz daha gec birakiyor arkayi :) ama oyle aman aman bi fark yok

Elestar
19-05-2010, 14:41
Bende eibach 35 mm aldım. Cumartesi takıcam. C2 nin yayları bunlarda.
50 mm arabayı daha sert yapıyor denildiği için 35 aldım.
Sanırım bu kullanan kişinin yorumuna göre değişiyor.

Yayları takarken egzozun da resimlerini çeker koyarım merak edenler için.

Cutout un nerede olduğunu gösteren bir resim koyayim şimdi.

http://i45.tinypic.com/24msxty.jpg

GT
19-05-2010, 14:49
spiralden hemen sonra verilse daha ii olmas mı bu cut out denen olay son susturucuya gelmeden birde katalitik konvertoru iptal etmeden mi yapılıyor bu olay?

Elestar
19-05-2010, 15:09
Bu da cutout açıkken rölantideki sesi, biraz kısa 4 saniyelik bir video :)

http://www.streetfire.net/video/peugoet-207-rc-exhaust-with-qtp-cutout_2012905.htm

TarikS
19-05-2010, 15:09
cutout turbo arabada ne kadar erken olursa o kadar faydali bence, amac sadece ses degilse

Elestar
19-05-2010, 15:14
spiralden hemen sonra verilse daha ii olmas mı bu cut out denen olay son susturucuya gelmeden birde katalitik konvertoru iptal etmeden mi yapılıyor bu olay?

cutout turbo arabada ne kadar erken olursa o kadar faydali bence, amac sadece ses degilse

Sesin çok fazla olmasını istemiyorum. Araya bir susturucu koydum. Bir tane daha koyma ihtimalim var. Cutout u koymamdaki tek amaç, sesin az olması gereken yerlerde egzoz sesini kapatmak. Böyle bir seçenek olmasaydı zaten büyükçe bir son susturucu koyacaktım.
Son susturucudan önce koymak istediğimi söyledim İskender'e, o da tam dediğim yere koymuş.

onursoytam
19-05-2010, 16:39

özgür abi arabanın altına kedi kafasını sokamıcak yaptın mı öle yapıcan :) 50 35 boş ver bu hesapları :)

Antalyalogy
19-05-2010, 18:52
özgür abi arabanın altına kedi kafasını sokamıcak yaptın mı öle yapıcan :) 50 35 boş ver bu hesapları :)

ahahahhah Sen müsait zamanında Yengene anlatırsın kardeşin onu :hahaha::hahaha::hahaha:

Buna bile laf ediyor zaten...:(

Antalyalogy
19-05-2010, 18:54
Sesin çok fazla olmasını istemiyorum. Araya bir susturucu koydum. Bir tane daha koyma ihtimalim var. Cutout u koymamdaki tek amaç, sesin az olması gereken yerlerde egzoz sesini kapatmak. Böyle bir seçenek olmasaydı zaten büyükçe bir son susturucu koyacaktım.
Son susturucudan önce koymak istediğimi söyledim İskender'e, o da tam dediğim yere koymuş.

Bir de bassaydın şöle baksaydık yahu :D:D

http://www.streetfire.net/video/peugeot-207-rc-exhaust-cutout_2012902.htm

Elestar
19-05-2010, 19:01
Bir de bassaydın şöle baksaydık yahu :D:D

Bunu sabah traşa giderken çektim, motor ısınmamıştı daha :D

Yenisi geliyor; upload ediyorum şu an. Gerçi gene istediğim gibi değil ama bi fikir verir.

Antalyalogy
19-05-2010, 19:32
Bunu sabah traşa giderken çektim, motor ısınmamıştı daha :D

Yenisi geliyor; upload ediyorum şu an. Gerçi gene istediğim gibi değil ama bi fikir verir.

http://www.streetfire.net/video/peugeot-207-rc-exhaust-high-rev_2012930.htm

Elestar
19-05-2010, 19:35
Kısa yollarda ancak bu kadar oldu :) Kamera da dandik zaten kusura bakmayın. Videoyu kesme işiyle de uğraşamadım. O yüzden arada gereksiz yerlerde var.
Haftasonu daha başarılı videolar çekerim inşallah.

Cem.B
19-05-2010, 19:38
yazılım yok dimi arabada

Elestar
19-05-2010, 19:39
yazılım yok dimi arabada

Henüz yok. İlerleyen günlerde olacak bir aksilik olmazsa.

Antalyalogy
19-05-2010, 19:41
Henüz yok. İlerleyen günlerde olacak bir aksilik olmazsa.

Yazlım yaptırmadan önce görüşelim..

Video gayet güzel kamerayı oraya nasıl sabitledin onu anlamadım ben :rolleyes::rolleyes:

Elestar
19-05-2010, 19:48

Video gayet güzel kamerayı oraya nasıl sabitledin onu anlamadım ben :rolleyes::rolleyes:

Yazılımdan önce msn den haber veririm sana, konuşuruz.

Kamerayı da şu cep telefonu için kollar varya cama yapışanlardan. Ondan buldum bi tane ona koydum :)

Antalyalogy
20-05-2010, 00:35
http://www.autoimagen.es/file_upload/descargas_publico/Peugeot%20207%20con%20llantas%20OZ%20RACING%20Ultr aleggera%20Crystal%20Titanium%20en%2017.JPG

RC_MAN
20-05-2010, 18:51

yazılımla ilgili bir önerin mi var ki görüşelim dedin arkadaşa?
bende yazılım yaptırma arefesindeyim de...

-superchıps-tercihim

Antalyalogy
20-05-2010, 19:10

-superchıps-tercihim

Yazılım için Mehmet Gazihan diyecektim sadece her zamanki gibi...

Birde yazılımdan bazı setupları değiştirmeden çok ümitlenmeyin çünkü çok sıkıyor aracı

intercooler uptade

DV uptade

filtre

cat-off +egzost vb...

Antalyalogy
20-05-2010, 20:09
Kaputa scoop yapacağım sizce en uygun çıkma kaput havalandırması hangi aracınki olur?

Cem.B
20-05-2010, 20:32
Kaputa scoop yapacağım sizce en uygun çıkma kaput havalandırması hangi aracınki olur?

r56 için olan m7 filtre kitimi koycaksın ? scoop yapcağına göre

geçen bi minide gördüm r56 ım olsa direk alırdım çok ii bi kit :)

qwertynord
20-05-2010, 21:18

-superchıps-tercihim

Hazır almaktansa burda istekleriniz ve aracınızın istekleri doğrultusunda bişeyler yapmak bence en güzeli. şöyle bi durumda var ilerde yapıcagınız mod.. lar için tekrar bi müdahele şansınız olucaktır burda sonuçta yüz yüze bi alışveriş olucak

Antalyalogy
20-05-2010, 23:52
r56 için olan m7 filtre kitimi koycaksın ? scoop yapcağına göre

geçen bi minide gördüm r56 ım olsa direk alırdım çok ii bi kit :)

ddm

http://www.waymotorworks.com/images/P/ddm_r56_intake_race.jpg
veya

K&N

http://www.knfilters.com/images/press/69-2004TTK-EngineBays.jpg

veya yakında çıkacak olan simota

bu simota
http://search.simota.com/upload_files/pic/1244008370_1.JPG

http://www.simota.com/upload_files/test/12480712548.jpg

Antalyalogy
21-05-2010, 00:06
s7-OsHAzplg

http://www.youtube.com/watch?v=s7-OsHAzplg&feature=player_embedded#!

G.S.İ_07
21-05-2010, 00:18
antalyadan mı alıyorsunuz parçaları yoksa getirtiyormusnuz acaba?

RC_MAN
21-05-2010, 07:16
Megachips veya süperchips arasındaki fark ?
Neden... süperchipsin yazılımı bu kadar iyi değilmi ki ?

Antalyalogy
21-05-2010, 08:32

Superchips e okadar para vericem megachipsli araç yanımdan gelip geçecek..

Fark bu oluyor kısaca...

Cem.B
21-05-2010, 10:04
bu kitler kötü niye m7 düşünmüosun

ErK_aY
21-05-2010, 10:05

aynen kanka bende bu projedeyım suan motoru serin tutmak ıcın en iyi hangi scoop olacaksa onu yapacagım.
kafamda suan yuvarlak yapmak gecıyor eskı aracımda oldugu gibi.:soru:

Antalyalogy
21-05-2010, 10:11
bu kitler kötü niye m7 düşünmüosun

Haşırt dı bilekbord :D:D

qwertynord
21-05-2010, 10:17

cooper s kullanıcalarından superchips için ayar tutması kesin değil gibi yorumları görmüştüm burada yanlış hatırlamıyosam beyenende çıkıyodu elbetteki ama Türkiye,de ki yazılım yapanlara bakınca yurt dışından yazılım yapan markalara kişilere ihtiyaç duyucagımızı zannetmiyorum. gerek yok. Tercihini Mehmet Gazihandan yana kullan bence eminim memnun kalıcaksındır.

Cem.B
21-05-2010, 10:17
Haşırt dı bilekbord :D:D

öle ama şaheser yapmış adamlar :)

Naman
21-05-2010, 12:33
308GTi çıkmış yine EP6CDTX'li.. Şunu ne zaman 207 koycaklar :(

Bu arada dün İstanbul'da bir ABT'li Quattro olmayan otm. TT ile yürüdüm ben yürüdüm gittim. Beklemiyordum.. Eleman da beklemiyordu. İkimiz de standartken kafa kafaya gidiyorduk o 220'den sonra devam ediyordu.

Naman
21-05-2010, 12:36
Şu sticker kaplama olayı da hoşuma gitti çok.. Düşünmeye başladım.. Tek canım sıkan tavanın cam olması.. Mat birşeyler istiyorum ama tavan işi bozuyor. Herif tavanı da kapatırız dedi onu da ben istemedim.

GT
21-05-2010, 13:23
sticker derken folyo ile kaplamayı mı diyosun? eğer oyleyse bende niyetliyim aslında ama boyaya zarar veriyo diyolar

Naman
21-05-2010, 15:16
he ewt folyo sticker ı nerden uydurdum :D

Altındaki boyayla birlikte 7 sene garanti veriyormuş bostancı sanayide biri..

Elestar
21-05-2010, 16:34
he ewt folyo sticker ı nerden uydurdum :D

Altındaki boyayla birlikte 7 sene garanti veriyormuş bostancı sanayide biri..

Ne kadar tutuyormuş bu işlem bizim arabalar için bilgisi olan var mı?

Antalyalogy
21-05-2010, 16:45
http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt004.jpg

http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt002.jpg

http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt005.jpg

http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt003.jpg

http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt009.jpg

Spoileri hoşuma gitti ama..:icon_tup:

Naman
21-05-2010, 18:03
Ne kadar tutuyormuş bu işlem bizim arabalar için bilgisi olan var mı?

TT 1000TL tutmuş.. RC de 700-800olur heralde yarın gideceğim..

G.S.İ_07
21-05-2010, 18:49

Schumi
21-05-2010, 18:53
http://i707.photobucket.com/albums/ww77/stockarockdoc/207_gt004.jpg

Arka difüzörü güzelmiş.

Antalyalogy
21-05-2010, 21:39

Yok hepsini geitrtiyorum ben..Antalya da nerde öyleeee??

Antalyalogy
21-05-2010, 21:41
bu gauge pod u nasıl becermişler acaba?Sorayım bir ben 207oc foruma..

Elestar
21-05-2010, 21:50
bu gauge pod u nasıl becermişler acaba?Sorayım bir ben 207oc foruma..

207oc de Paul C nickli biri yapıyor onu.

Single A-Pillar Pod mounted - £65 if you post me your A-Pillar.
£71 if you want me to supply a new A-Pillar, so you replace yours.
£13 each to have it flocked. colour selection
(please specify if you want 52mm or 60mm gauge fitment)

Double A-Pillar Pod mounted - £75 if you post me your A-Pillar.
£81 if you want me to supply a new A-Pillar, so you replace yours.
£15 each to have it flocked. colour selection
(52mm gauge fitment only)

Tabi yapıpta buraya gönderir mi bilemem.

Antalyalogy
21-05-2010, 22:20
207oc de Paul C nickli biri yapıyor onu.

Single A-Pillar Pod mounted - £65 if you post me your A-Pillar.
£71 if you want me to supply a new A-Pillar, so you replace yours.
£13 each to have it flocked. colour selection
(please specify if you want 52mm or 60mm gauge fitment)

Double A-Pillar Pod mounted - £75 if you post me your A-Pillar.
£81 if you want me to supply a new A-Pillar, so you replace yours.
£15 each to have it flocked. colour selection
(52mm gauge fitment only)

Tabi yapıpta buraya gönderir mi bilemem.

Müdür ben ısmarladım glowshiftden 3 lü İnş monte edebiliriz..Olursa boyucaz giriye

ama paul ün işçilik bomba fiyatlar kazık..

ErK_aY
22-05-2010, 12:49
bro ben begenmedim bu bodykiti :S cok sıradan duruyor. bu arada kaput projesi baslıyor carbon fiber. :D

Antalyalogy
22-05-2010, 14:51
bro ben begenmedim bu bodykiti :S cok sıradan duruyor. bu arada kaput projesi baslıyor carbon fiber. :D

ayrıntı var mı kaput projeisnde..?:soru::soru:

RC'ON
22-05-2010, 15:08

beyler bizi de haberdar edin bu kaput olayı ile ilgili,foto varsa eğer o da olur:D

Elestar
22-05-2010, 21:22
Selam,

İskender'de yaptırdığım egzozun detaylı resimleri

Downpipe

http://i47.tinypic.com/rviter.jpg

http://i49.tinypic.com/etbo75.jpg

Orta susturucu

http://i48.tinypic.com/2vs19us.jpg

http://i46.tinypic.com/2vb8m8n.jpg

Cutout, diğer ucu son susturucuya gidiyor.

http://i49.tinypic.com/ak90mt.jpg

Bu da cutout un yakından çekimi

http://i49.tinypic.com/9ks57l.jpg

Elestar
22-05-2010, 21:28
Bu da Paşaoğlundan dyno sonuçları

http://i49.tinypic.com/21cxkjk.jpg

RC'ON
22-05-2010, 21:32

mümkünse dyno çıktısındaki eğriyi de görebilirmiyiz?

Elestar
22-05-2010, 21:44
mümkünse dyno çıktısındaki eğriyi de görebilirmiyiz?

Mümkün tabii ki...

http://i45.tinypic.com/fdht2r.jpg

TarikS
22-05-2010, 21:53
tork cok iyi masallah :)

arkadasimin stock RC'si 179hp vermisti pasaoglu'nda, iki araci da saglikli kabul edersek sadece egzozla 10 hp fena degil :) hayirli olsun

RC'ON
22-05-2010, 21:56
Mümkün tabii ki...

http://i45.tinypic.com/fdht2r.jpg

teşekkürler...bir sorum daha var,eksoz öncesinde kaç hp çıkmıştı araç?...çünkü paşaoğlundaki dynonun,katsayısından ötürü beygiri fazla çıkardığını biliyorum;ben de aradaki kazancın ne kadar olduğunu öğrenmek için soruyorum...

RC'ON
22-05-2010, 21:58
tork cok iyi masallah :)

arkadasimin stock RC'si 179hp vermisti pasaoglu'nda, iki araci da saglikli kabul edersek sadece egzozla 10 hp fena degil :) hayirli olsun

teşekkürler...bir sorum daha var,eksoz öncesinde kaç hp çıkmıştı araç?...çünkü paşaoğlundaki dynonun,katsayısından ötürü beygiri fazla çıkardığını biliyorum;ben de aradaki kazancın ne kadar olduğunu öğrenmek için soruyorum...

ok dir cevabımı aldım gibi:D;tabi bu aracın eksoz öncesi sonuçları varsa onları da görmek isterim:D

hasan salar
22-05-2010, 22:43
Ne kadara yaptırdın arkadaşım ve borular kaçlık ses abartılımı hayırlı olsun.

RC'ON
22-05-2010, 23:00
bu arada son susturucu olarak orjinali mi kaldı acaba üzerinde?

ErK_aY
23-05-2010, 01:59

sonuc cok iyi :icon_tup:

ErK_aY
23-05-2010, 02:01
olmamı :D loding...:icon_tup:

TarikS
23-05-2010, 02:15
kirmizi 207'ye binip de farlarin icini siyaha boyamayi dusunen varsa 1 dakika durmasin :) ustune sis cercevelerini de siyaha kaplasin..

dusunmeyenler de dusunsun bence harika olmus.. canli canli daha guzel..

http://i185.photobucket.com/albums/x188/TarikS/RED%202o7/IMGP0711.jpg

levent
23-05-2010, 02:38

Cut-out tam olarak nerde ? Son susturucudan önce gibi geldide bana:)

Antalyalogy
23-05-2010, 09:06
kirmizi 207'ye binip de farlarin icini siyaha boyamayi dusunen varsa 1 dakika durmasin :) ustune sis cercevelerini de siyaha kaplasin..

dusunmeyenler de dusunsun bence harika olmus.. canli canli daha guzel..

http://i185.photobucket.com/albums/x188/TarikS/RED%202o7/IMGP0711.jpg

O değilde ytampon kaldırıma dayanmışmı bana mı öyle geliyor...

RC lerde zaten siyah ama (çok koyu değil siyah krom diye geçiyormuş o renk) siyah sis farı çerçevesi ve filmli sis farları olacak bende..Az sonraaaaaa

Antalyalogy
23-05-2010, 09:09
Sonuçlar çok güzel zaten egzos+cat iptali+ filtre ile gerçek 188-190 Hp karank da alması gerekiyor...

Bence öncesi bir dynoda çok iyi olurdu...

Benim tahminim 900-100 tl den aşağıyayapmaz İskender ama kaynak işiçiliği herzamanki gibi konuşuyor..Bravo..

TarikS
23-05-2010, 11:59
O değilde ytampon kaldırıma dayanmışmı bana mı öyle geliyor...

RC lerde zaten siyah ama (çok koyu değil siyah krom diye geçiyormuş o renk) siyah sis farı çerçevesi ve filmli sis farları olacak bende..Az sonraaaaaa

hayir degmemis bana da oyle gelmisti ilk basta ama kontrol ettim :D RC'nin farlari GT'ninkinden birazcik dha iyi ama bunlari gordukten sonra en iyisi bu bence :)

Elestar
23-05-2010, 12:41
Ne kadara yaptırdın arkadaşım ve borular kaçlık ses abartılımı hayırlı olsun.

Burdan fiyat vermem doğru olmaz. Fakat İskender'in tahmin edilen fiyat aralığı içersinde. Borular 70 lik.

bu arada son susturucu olarak orjinali mi kaldı acaba üzerinde?

Son susturucu orjinali.

Cut-out tam olarak nerde ? Son susturucudan önce gibi geldide bana:)

Bu resimde sağdaki son susturucu

http://i49.tinypic.com/ak90mt.jpg

Sonuçlar çok güzel zaten egzos+cat iptali+ filtre ile gerçek 188-190 Hp karank da alması gerekiyor...

Bence öncesi bir dynoda çok iyi olurdu...

Benim tahminim 900-100 tl den aşağıyayapmaz İskender ama kaynak işiçiliği herzamanki gibi konuşuyor..Bravo..

Teşekkür ederim,
Ne yazıkki öncesinde dyno yok.

RC_MAN
23-05-2010, 12:51
peugeotmotorsa ait yazılım olduğunu duydum

bu yazılım hakkında bilgisi olan var mı?

Naman
23-05-2010, 15:33
Peugeot Motors?

Emre D.
23-05-2010, 15:52
Peugeot Motors?

sport galiba:confused::confused:

RC_MAN
23-05-2010, 17:18
Servisin 207 kullanicilarina verdigi hizmet modifiye amacli disaridan siparis uzerine yapilan yazilim arastirdim servisin verdigi verdigi cevap peugeot motors tarafindan uretiliyor.

Istanbul-yildirim oto

Juggernaut
23-05-2010, 17:24
Cut out takanların dışardan çekilmiş videosu yok mu acaba gazlarken?

UMUT_79
23-05-2010, 21:49
Servisin 207 kullanicilarina verdigi hizmet modifiye amacli disaridan siparis uzerine yapilan yazilim arastirdim servisin verdigi verdigi cevap peugeot motors tarafindan uretiliyor.

Istanbul-yildirim oto

Fiyat ve Güç artış oranını öğrenebildin mi peki?

RC'ON
23-05-2010, 23:41

Istanbul-yildirim oto

bunu size söyleyen kişi sanırım oradaki alper isimli şahıs,öncelikle şunu belirtmek isterim ki öyle bir yazılım modeli yok peugeot da...size yaptıracağı yazılım muhtemelen superchips...nereden biliyorsunuz diye soracak olursanız;söyleyeyim aynı senaryo arkadaşımın başından geçti :) ...

Antalyalogy
24-05-2010, 00:12
Superchips ise orjinaliğini kanıtlayan key vermeleri gerekiyor yoksa custom map dir o...

RC'ON
24-05-2010, 00:15

Istanbul-yildirim oto

Superchips ise orjinaliğini kanıtlayan key vermeleri gerekiyor yoksa custom map dir o...

valla brocum bizim elemana zamanında peugeot demişti,biraz sıkıştırınca da superchips e çevirmişti...belki biraz daha sıkıştırsaymışız adam evde yapıyorum bile diyebilirmiş:D:D

RC'ON
24-05-2010, 00:36
beyler bu gün 5 cm yay takmış olan bir 207 gördüm ve de görüntü olarak çok hoşuma gitti...sizce aracımın üzerindeki 35 mm vogtland leri çıkarıp 50 mm bir yay taksam,bir sıkıntı çıkar mı karşıma...çıkmaz derseniz bir de marka önerisi isterim en acilinden :D

slowmotion
24-05-2010, 00:47
beyler bu gün 5 cm yay takmış olan bir 207 gördüm ve de görüntü olarak çok hoşuma gitti...sizce aracımın üzerindeki 35 mm vogtland leri çıkarıp 50 mm bir yay taksam,bir sıkıntı çıkar mı karşıma...çıkmaz derseniz bir de marka önerisi isterim en acilinden :D

bence akislerde sorun olabilir amortisörlerde kolay patlar:(

RC'ON
24-05-2010, 00:55
bence akislerde sorun olabilir amortisörlerde kolay patlar:(

ben de onlardan korkuyorum ya :( ;tecrübeli olan biri varsa diye merak ediyorum...aslında sadece haftasonlarında biniyorum arabaya,ama birşey olmaz deriz,bir de olacağı tutarsa;amortisörleri geçtim,biz patlamayalım...

TarikS
24-05-2010, 01:03
ben de onlardan korkuyorum ya :( ;tecrübeli olan biri varsa diye merak ediyorum...aslında sadece haftasonlarında biniyorum arabaya,ama birşey olmaz deriz,bir de olacağı tutarsa;amortisörleri geçtim,biz patlamayalım...

kesik mesik dandik yay degil sonucta neden ucsun kirilsin patlasin :)

benim kulelerdeki vidalar gevserdi bazen, sonradan onlar da duzeldi..en son da en alttaki vidalar gevsemis, onlari da duzelttirmis yeni sahibi.. su an hic sorun yok diyor.. bendeki sorun da direksiyonu tam sag tam sol yaparken ses gelmesiydi..bir de bazen bozuk yolda lap lup ediyordu ama amortisorlerde saglamdi gosterdigimde..

RC'ON
24-05-2010, 01:10
kesik mesik dandik yay degil sonucta neden ucsun kirilsin patlasin :)

benim kulelerdeki vidalar gevserdi bazen, sonradan onlar da duzeldi..en son da en alttaki vidalar gevsemis, onlari da duzelttirmis yeni sahibi.. su an hic sorun yok diyor.. bendeki sorun da direksiyonu tam sag tam sol yaparken ses gelmesiydi..bir de bazen bozuk yolda lap lup ediyordu ama amortisorlerde saglamdi gosterdigimde..

teşekkürler yorum için :)... araştırmalardayım :D:D

slowmotion
24-05-2010, 02:00

ben gözüm gibi bakıyorum jantımda çizik yok, şehir içi 50-60 giderim aracım 10binde sol ön patlamış bence tekrar düşün ve garanti dışı kalacak gibi görünüyor...

Naman
24-05-2010, 02:03

Istanbul-yildirim oto

Bir yanlış var. Peugeot Motors adında bir oluşum yok. Peugeot Sport var ancak onlar da yazılım veya motor parçaları üretmiyorlar. Aksesuarlar üretiliyor ama bu da son 2 senedir Irmscher tarafından gerçekleştiriliyor.

Aracınızda yazılım öncesi ile sonrasında ne gibi farklar var?

Normal 207'lerde patlak/kitlenmiş amotisör sorunları oluyordu ama RC adet olarak az olduğundan İzmir'de yaylı RC vakasına ben şahit olmadım.

Öneri olarak birkaç sayfa önceki jackal_JAZZ'in BYE11'ine bakabilirsin bence oldukça tadında apaçi işi gibi durmayan bir yükseklikte araç..

------------

Öte yandan,

Bu gece(Pazarı Ptesi'ye bağlayan) Suadiye-Bostancı arasında gazlayan GT/RC var mı aramızda? :) Siyah veya Gri? :) içinde 2 kişilermiş.

Yarın yapmadığım bir hareketten ötürü yediğim cezalar(hız+trafiği tehlikeye atma+kırmızı ışık+görevdeki memura hakaret-bunu şöför değiştirdim düşüncesiyle yazdılar+aracımı kapatmak istemeleri ve arabamı vermememden ötürü düzenlenen tutanak) yüzünden C Bölgesine itirazda bulunucam ve muhtemelen mahkemelik olucam. Daha önce de o arkadaşlarla yine benzer eşgal sıkıntısı yüzünden olmuştum MOBESE sayesinde ben kazanmıştım. Önceden bir sorayım istedim..

Olay da özetle şu şekilde,

Siyah/Gri bir Pejo beyaz bir VW ile sahilde gazlaşıyorlar. Bendeniz de aynı sularda Üst Bostancı'dan sahil yoluna Bağdat Caddesini tren köprüsü üstündeki ışıklar üstünden kros geçerek İDO'nun oraya çıkan sokak üstünden sahile iniyorum. Tabi orada da her gece olduğu gibi çevirme ve durduruluyorum.
Ehliyet ruhsat üfleme rutini başladı. Sonra bir başka ekip otosu geldi ve bnm ehliyeti sorgulayan elemanlara birşeyler dedi. Ben araçta oturuyorum fırsattan istifade torpido dağınıktı toparlıyorum. Kafamı kaldırdığımda ehliyet bilgilerimin bir ceza makbuzuna yazıldığı gördm ve indim.

- ne oluyor?
- ihbar var ralli yapmışsınız.
- Öyle mi? tekrarlat bakayım ihbarı duyacam.
- Olmaz..
- Olur olur hadi..
- İhbar amirden geldi diyerek ekip otosunu gösteriyor. Gösterildiğini farkeden memurlar apar topar arabaya biniyoırlar..
- Onlar amir değil seninle aynı sınıfta memur.. Bu sırada ispiyonlayan ekip otosu arabayı çalıştırıyor.. Eleman bize ceza yaz dendi biz yazıyoruz onlara sorun diyor. onlara yöneldiğimde herifler kaçmayta başladı. Birsüre koşup bagajlarına vurabildim ama uzayıp gittiler.. Komik.. Polis kaçtı ben kovaladım gibi bir durum oldu.Geri döndüm. diğer elemanlar bembeyaz.. Ben peşlerinden koşunca tırstılar. Yazdıkları ceza makbuzunu vermek istemediler.
- Ya dedim gözümün önünde o makbuzu parçalarsınız dedim ya da bir kopyasını sizden ZORLA alırım dedim. Şarterler attı bende üstlerine yürüdüm. Islak yazılı kopyasını verdi..

Cezanın parasında değilim.. Ama yazılan cezaların puanı 50-60 ları buluyor.. Ve heriflerin ağzından aldığım kadarıyla ispiyoncu ekip plaka alamamış. 35 plakayım diye muhtemelen bana patladı olay. Ehliyetimi geri aldım ve şimdi yeniden kaptırmak üzereyim.
Eğer heriflerin dediği gibi bir Pejo gazlamışsa ve bu arkadaş aramızdaysa lütfen söylesin. Tüm maliyetini karşılamaya hazırım. Yoksa iş mahkemeye kalırsa geçen seferdeki gibi mobeseden zaten belli olacak herşey..

Nadiren sinirlenirim. Ama haksızlığa ve bana haksızca serseriymişim gibi davranılmasına tav oluyorum. Arkadaşımı kaybetmenin şokuyla zaten hayalet gibiydim bi de bu üstüne tuz biber oldu.

Kusura bakmayın.

slowmotion
24-05-2010, 02:34
Bir yanlış var. Peugeot Motors adında bir oluşum yok. Peugeot Sport var ancak onlar da yazılım veya motor parçaları üretmiyorlar. Aksesuarlar üretiliyor ama bu da son 2 senedir Irmscher tarafından gerçekleştiriliyor.

Normal 207'lerde patlak/kitlenmiş amotisör sorunları oluyordu ama RC adet olarak az olduğundan İzmir'de yaylı RC vakasına ben şahit olmadım.

Öneri olarak birkaç sayfa önceki jackal_JAZZ'in BYE11'ine bakabilirsin bence oldukça tadında apaçi işi gibi durmayan bir yükseklikte araç..

------------

Öte yandan,

Bu gece(Pazarı Ptesi'ye bağlayan) Suadiye-Bostancı arasında gazlayan GT/RC var mı aramızda? :) Siyah veya Gri? :) içinde 2 kişilermiş.

Yarın yapmadığım bir hareketten ötürü yediğim cezalar(hız+trafiği tehlikeye atma+kırmızı ışık+görevdeki memura hakaret-bunu şöför değiştirdim düşüncesiyle yazdılar+aracımı kapatmak istemeleri ve arabamı vermememden ötürü düzenlenen tutanak) yüzünden C Bölgesine itirazda bulunucam ve muhtemelen mahkemelik olucam. Daha önce de o arkadaşlarla yine benzer eşgal sıkıntısı yüzünden olmuştum MOBESE sayesinde ben kazanmıştım. Önceden bir sorayım istedim..

Siyah/Gri bir Pejo beyaz bir VW ile sahilde gazlaşıyorlar. Bendeniz de aynı sularda Üst Bostancı'dan sahil yoluna Bağdat Caddesini tren köprüsü üstündeki ışıklar üstünden kros geçerek İDO'nun oraya çıkan sokak üstünden sahile iniyorum. Tabi orada da her gece olduğu gibi çevirme ve durduruluyorum.
Ehliyet ruhsat üfleme rutini başladı. Sonra bir başka ekip otosu geldi ve bnm ehliyeti sorgulayan elemanlara birşeyler dedi. Ben araçta oturuyorum fırsattan istifade torpido dağınıktı toparlıyorum. Kafamı kaldırdığımda ehliyet bilgilerimin bir ceza makbuzuna yazıldığı gördm ve indim.

- ne oluyor?
- Olmaz..
- Olur olur hadi..
- İhbar amirden geldi diyerek ekip otosunu gösteriyor. Gösterildiğini farkeden memurlar apar topar arabaya biniyoırlar..
- Onlar amir değil seninle aynı sınıfta memur.. Bu sırada ispiyonlayan ekip otosu arabayı çalıştırıyor.. Eleman bize ceza yaz dendi biz yazıyoruz onlara sorun diyor. onlara yöneldiğimde herifler kaçmayta başladı. Birsüre koşup bagajlarına vurabildim ama uzayıp gittiler.. Komik.. Polis kaçtı ben kovaladım gibi bir durum oldu.Geri döndüm. diğer elemanlar bembeyaz.. Ben peşlerinden koşunca tırstılar. Yazdıkları ceza makbuzunu vermek istemediler.
- Ya dedim gözümün önünde o makbuzu parçalarsınız dedim ya da bir kopyasını sizden ZORLA alırım dedim. Şarterler attı bende üstlerine yürüdüm. Islak yazılı kopyasını verdi..

Cezanın parasında değilim.. Ama yazılan cezaların puanı 50-60 ları buluyor.. Ve heriflerin ağzından aldığım kadarıyla ispiyoncu ekip plaka alamamış. 35 plakayım diye muhtemelen bana patladı olay. Ehliyetimi geri aldım ve şimdi yeniden kaptırmak üzereyim.
Eğer heriflerin dediği gibi bir Pejo gazlamışsa ve bu arkadaş aramızdaysa lütfen söylesin. Tüm maliyetini karşılamaya hazırım. Yoksa iş mahkemeye kalırsa geçen seferdeki gibi mobeseden zaten belli olacak herşey..

Nadiren sinirlenirim. Ama haksızlığa ve bana haksızca serseriymişim gibi davranılmasına tav oluyorum. Arkadaşımı kaybetmenin şokuyla zaten hayalet gibiydim bi de bu üstüne tuz biber oldu.

Kusura bakmayın.
şu polisleri oldum olası sevmedim, sevemedim :( haksız yere birkaç kez ceza yedim. davranışları,açıklama yapmamaları çok kötü. üzülerek yazıyorum bunları, bir kere aracım ticariden dönme! diye ruhsat sorgusu yaptılar... umarım bulursunuz apaçileri. yavaş ilerleyen adalet sistemimizde Allah yardımcınız olsun.

slowmotion
24-05-2010, 02:34
http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-207/

artık rc tr ye gelmiyormu? fiyat listesinde yer almıyor artık?

TarikS
24-05-2010, 02:56
ben gözüm gibi bakıyorum jantımda çizik yok, şehir içi 50-60 giderim aracım 10binde sol ön patlamış bence tekrar düşün ve garanti dışı kalacak gibi görünüyor...

siz yazinca dusununce hatirladim da, benim de 6 bin km'de falan sol on amortisorum degismek zorunda kalmisti

aracim 500km'den itibaren falan yayli, once apex 35mm vardi 3bin km gibi eibach 50mm takilmisti

http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-207/

artık rc tr ye gelmiyormu? fiyat listesinde yer almıyor artık?

siparis uzerine geliyor diye duymustum birinden

RC'ON
24-05-2010, 03:25

okke;caydım gitti zaten :D

------------

Öte yandan,

- ne oluyor?
- Olmaz..
- Olur olur hadi..

Kusura bakmayın.

geçmiş olsun;ama sıkmayın canınızı derim ben;çünkü plaka alınamamışsa,bir sonuca varamazlar...

karsiyakaliozi
24-05-2010, 08:06
naman dostum geçmiş olsun umarın halledersin en kısa zamanda selamlar

GT
24-05-2010, 09:07
çok geçmiiş olsun naman plaka almadan nasıl boyle birşey yapıyolar anlamış deilim

depresif
24-05-2010, 09:53
naman durumuna gerçekten üzüldüm. geçenlerde benimde başıma geldi daha yeni 1 ay bile olmadı.

sigortamın bitmesi üzerine telefon geldi sigorta poliçemi yeniletmeye sigortacıya gittim. bana yeni ruhsat verdi falan derken muhabbet uzadı. aracım park edili şekilde duruyor. siren sesi geldi plakam anons edildi sahibi gelsin diyerekten.

gittim aracın başına. başkomiser ehliyet ruhsat istedi verdim. ben gitmeden çoktan motorlu ekipleri çağırmış. HİÇ SORGU SUAL OLMADAN, İHBAR OLMADAN, ÇEVİRMEYE GİRMEDEN. arabayı otoparka çekin diye emir verdi yanındaki memurlara ve 2 polis motoru eşliğinde otoparka çekildim. 3 maddeden ceza yememi özellikle sağlayan başkomiser üstlerinin onu araması nedeniyle sıkıştı otoparka gelerek senin hakkında zaten ihbar vardı dedi. ben güldüm geçtim zaten cezamı yemişim artık.

beni kızdıran nokta polislerle otoparka geliyoruz. motorlu polis plakasız mobilete selam veriyor gülerek :D bu nasıl bir çifte standarttır. sen benim aracımı hiç bir apaçilik yapmazken alıp çekiyosun. trafikte herkezin canını malını riske atan plakasız bir mobilete selam veriyorsun. yüzünede söledim polisin bunu hiç birşey diyemedi.

daha sonra 1 haftalık izin kağıdımı aldıktan sonra bu sinirle memur abilere egzos sesimi dinletmeye karar verdim. bu saate kadar düzgünce gezdim insanları rahatsız etmedimde noldu dedim kendimce. ama bunuda kendime yediremedim. ufak ufak geziyordum aynı gün içerisinde. kısa xenonlarımdan 1 tanesi kesik diye sislerim açıktı. tak hemen durduruldum. yol kenarında çevirme bile yapmadan trafik memuruna. aramızda geçen muhabbet,

- durdur dur aç camı
buyrun memur bey
- sislerin açık kapat hemen!
kısalarımın 1 tanesi kesik bakın ondan yaktım
- banane kardeşim farın bozuksa yaptır!
yaptırıcaktım zaten yarın olsun yaptırıcam.
- bu şekilde gezemezsin git çek arabanı evine otur!

artık sinirlerim kaldıramadı bu durumu. babanın arabasımı kardeşim istediğimi yaparım diyesim geldi yine kendimi tuttum. bende tepkimi daha güzel şekilde dile getirdim.

polise son cevabım.. hee öle mi peki dedim devir keser eşliğide 2 de sıkarak bastım gittim.

ertesi gün arkadaşımı durdurmuşlar. ki birbirine benzemeyen 2 araç biri vts diğeri 206 biri yeşil diğeri mavi :D bu yüzden polis arkadaşları tebrik ederim. arkadaşımı indirmişler arabadan sen ne gazlıyorsun patinaj çekiyorsun bizim önümüzde diye üstüne yürümüşler. arkadaşımda ben değilim şeklinde cevap vermiş bir sürü tartışmanın ardından kurtarabilmiş kendisini. öle olunca kendimi suçlu hissettim. ama benide bu duruma getiren çok sevdiğimiz memur abilerimiz.

slowmotion
24-05-2010, 12:58
bizim 207lerin beyni serviste sıfırlanıyormu acaba? acil cevap bekliyorum arkadaşlar. stock yazılıma dönmek için

RC_MAN
24-05-2010, 15:02
Hayir olsun insallah bende carsamba gunu chip yaptiriyodum icime kurt dusurdun onemli birsey yoktur umarim...

ErK_aY
24-05-2010, 16:44
bizim 207lerin beyni serviste sıfırlanıyormu acaba? acil cevap bekliyorum arkadaşlar. stock yazılıma dönmek için
servis yenı yazılım yukleyınce arac normal yazılıma dönuyor sıkıntı yok. ama neden böyle birseye gerek duyuyorsun acıklama yaparsan sevınırız :icon_tup:

ErK_aY
24-05-2010, 16:45
Hayir olsun insallah bende carsamba gunu chip yaptiriyodum icime kurt dusurdun onemli birsey yoktur umarim...
kıme yaptıracaksın. öncesi ve sonrası dyno yap ama farkkı görelim:icon_tup:

Emre D.
24-05-2010, 17:10

- ne oluyor?
- Olmaz..
- Olur olur hadi..

Kusura bakmayın.
umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur ;)

Naman
24-05-2010, 17:14
Serviste sıfır yazılım yüklenebilir.. Eskisi tamamen gider ve de mutasyonsuz olacağı için sıfırlanmış yazılım ilk 500 km kötü performansa sebep olabilir..

-----

207 RC sipariş üstüne geliyor, herhangi mevcut bir kampanyaya sokulmuyor, yaklaşık 46 milyar fiyatı var. Ve de yeni kasa.. Jantlar farklı, stoplar farklı, aynalar kasa rengi, içerde klima tuşları krom çerçeve, uzaktan camlar kapatılabiliyor(nihayet!), dokununca 3 kere çalışan sinyaller var.. Ama hala 175 bg:( koysalar şuna 200 lüğü de gidip alsak :(

---------

Teşekkür ederim arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Ama bunda 35 plaka olmamın etkisi büyük. Bugün gidemedim yarın C Bölge'ye gideceğim. Yine direk en tepeye çıkıp bağrınacağım biraz. Başka türlü olmuyor.

karsiyakaliozi
24-05-2010, 17:21
Serviste sıfır yazılım yüklenebilir.. Eskisi tamamen gider ve de mutasyonsuz olacağı için sıfırlanmış yazılım ilk 500 km kötü performansa sebep olabilir..

-----

207 RC sipariş üstüne geliyor, herhangi mevcut bir kampanyaya sokulmuyor, yaklaşık 46 milyar fiyatı var. Ve de yeni kasa.. Jantlar farklı, stoplar farklı, aynalar kasa rengi, içerde klima tuşları krom çerçeve, uzaktan camlar kapatılabiliyor(nihayet!), dokununca 3 kere çalışan sinyaller var.. Ama hala 175 bg:( koysalar şuna 200 lüğü de gidip alsak :(

---------

Teşekkür ederim arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Ama bunda 35 plaka olmamın etkisi büyük. Bugün gidemedim yarın C Bölge'ye gideceğim. Yine direk en tepeye çıkıp bağrınacağım biraz. Başka türlü olmuyor.

özellikle sınyal olayı cok işime yarıyor diğer aracımda kullanıyorum rc de elımle yapıyorum aynı işlemi:D bu uygulanamazmı deniz

RC'ON
24-05-2010, 21:58

servis yenı yazılım yukleyınce arac normal yazılıma dönuyor sıkıntı yok. ama neden böyle birseye gerek duyuyorsun acıklama yaparsan sevınırız :icon_tup:

aynen;meraklardayız...

slowmotion
25-05-2010, 00:57
arkadaşlar aracımı satıyorum. aklınızda bulunsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-2009-model-207-rc-12000-km-de-tertemiz/detay

kule gergimde satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-207-rc-kule-gergisi-orjinal-sparco/detay

UMUT_79
25-05-2010, 15:03

Uzaktan kapanan camları yapabilirler mi 2008'lere??

RC'ON
25-05-2010, 16:15
Uzaktan kapanan camları yapabilirler mi 2008'lere??

+2009 lara:D

Naman
26-05-2010, 14:19
Maalesef arkadaşlar.. BSI yazılımını(yol bilg. ekranı arkasındaki beyin) tabiri caizse hacklemek gerekiyor camlar için.. Sinyal kolu da COM2000 le alakalı sanırım onu araştırmamıştım..

karsiyakaliozi
27-05-2010, 08:02
Maalesef arkadaşlar.. BSI yazılımını(yol bilg. ekranı arkasındaki beyin) tabiri caizse hacklemek gerekiyor camlar için.. Sinyal kolu da COM2000 le alakalı sanırım onu araştırmamıştım..

fransızların bu huyuna kıl oluyom adam araba yapıyo alman kadar basit detayları atlıyo sinyal çok faydalı bişey mesala,yada park lambalarının saglı-sollu yakılması,ayna secimi sag-sol yapan dumede aydınlatma olmaması ... araştırırsan sevinirim namam selamlar

mcitir
27-05-2010, 10:40
bende rc almayı düşünüyorum arkadaşlar bir iki tane var 2009 model ama araclar bayadır ilanda..neden acep tutulmuyormu 207 rc ler..

karsiyakaliozi
27-05-2010, 11:15
bende rc almayı düşünüyorum arkadaşlar bir iki tane var 2009 model ama araclar bayadır ilanda..neden acep tutulmuyormu 207 rc ler..

bizim araçlarda sorun yok araştır alacağın araçları peugeot özel siparişe geçti rc lerde fiyatlar yukselmiş olabilir 2. elde, ötv pek çok kişi satmak için rc aldı satılık olan araçların coğu o şekilde tramer falan sorgula servisden baktır oyle al selamlar

Antalyalogy
27-05-2010, 11:35

Selamlar tigervts nick li Fatih kardeşimize kız gibi Rc LeMans sattık Antalya dan kendisi İstanbul da bir görüşün fikir alın derim..

Yeni Rc kullanıcısı olarak..

ilanlardaki WRC dizayn olan alınabilir..

Antalyalogy
27-05-2010, 11:50
Aklınızda olsun temiz , uygun fiyatlı bulabilirsem alabilirm..

17'' 4 x 108 ET 25 O.Z. Ultraleggera

http://www.skyroadster.com/forums/attachments/f25/21955d1201921042-rim-tire-recommendations-oz_ultraleggera_mblk_ci3_l.jpg

Naman
27-05-2010, 12:04
fransızların bu huyuna kıl oluyom adam araba yapıyo alman kadar basit detayları atlıyo sinyal çok faydalı bişey mesala,yada park lambalarının saglı-sollu yakılması,ayna secimi sag-sol yapan dumede aydınlatma olmaması ... araştırırsan sevinirim namam selamlar

İstanbul'dayım 1 aya yakın bir süre de burada kalacağım gibi gözüküyor dönünce araştıracağım bunları..

Naman
27-05-2010, 16:27
http://www.carsmagz.com/wp-content/uploads/2009/10/BWM-M6-Competition-Limited-Edition-2010-Front-Angle-570x402.jpg
sizce bunun rengi 207 de nasıl durur?

Antalyalogy
27-05-2010, 16:59
Güzel durur köpekbalığının açığı mı bu renk?

Naman
28-05-2010, 01:48
Az biraz açık ve mat.. Daha bir kurşuni bir renk.. Folyo numunesi geldi bu akşam elime ORACAL'dan ama akşam olduğu için salon avizesi altında buna benziyor mu pek anlamadım :D Yarın gün ışığında bakacağım.
Bu folyoyu direk bu foto ile istettim. Geldi, ancak normalden %30 daha pahalı.. Acaba boyasam mı diyorum..

Antalyalogy
28-05-2010, 16:33
rkadaşlar tanıdık peugeot çıkmacısı yada parçacısı olan yada bakabilecekler benim için

307 1.6 hdi 110 luğun 5. vites dişlisini sorabilir mi?

Peugeot code: 2344.E2

genelde servislerin hurdaya göndermek için ayırdığı şanzımanlardan bulunabiliyormuş..

teşekkürler..

ErK_aY
28-05-2010, 18:32
rkadaşlar tanıdık peugeot çıkmacısı yada parçacısı olan yada bakabilecekler benim için

307 1.6 hdi 110 luğun 5. vites dişlisini sorabilir mi?

Peugeot code: 2344.E2

genelde servislerin hurdaya göndermek için ayırdığı şanzımanlardan bulunabiliyormuş..

teşekkürler..

kanka fazla bi para cıkmıyordu sanırım ben baktırmıstım. ama tam hatırlamıyorum. erken görseydım fiyatı sordurabılırdım bizim kankaya. servis kapandi :o

Antalyalogy
28-05-2010, 19:00
kanka fazla bi para cıkmıyordu sanırım ben baktırmıstım. ama tam hatırlamıyorum. erken görseydım fiyatı sordurabılırdım bizim kankaya. servis kapandi :o

Yarına kanka İnşAllah..

sıfr da olmayabilir..

jackal_JAZZ
28-05-2010, 19:16
http://www.carsmagz.com/wp-content/uploads/2009/10/BWM-M6-Competition-Limited-Edition-2010-Front-Angle-570x402.jpg
sizce bunun rengi 207 de nasıl durur?

10 numara 5 yıldız :icon_tup::icon_tup:

Naman
29-05-2010, 02:33
Sanırım kaplatıyorum :) Numune geldi oracaldan güneşte kapalıda ıslakta gecede zifiride far ışığında sokak lambası altında baktım hepsnde hoşuma gitti mat ama simli çok güzel tek düşündüren kapı kollarının ön tamponun filan sökülecek olması..

Naman
29-05-2010, 02:36
dişlinin Sıfırı 225 liraymış..

Antalyalogy
29-05-2010, 07:16
dişlinin Sıfırı 225 liraymış..

Tşk.Bu peugeot servis fiyatı mıdır?

Naman
29-05-2010, 12:42
ewt sokaktaki adam fiyatı

ErK_aY
29-05-2010, 13:39
aynen kanka fiyat 225. :D

bu arada lastik alacağım bridgestone potenza re050 suan ustundekıler bunlara devammı edeyım yoksa. potenza adrenalin re001 mi alayım kararsız kaldım. birde ölçüler 205*40*17 bunu 205*45*17 yapayımmı ??? aciliyetinden bilgi :D

__FrK__
29-05-2010, 13:45

bu arada lastik alacağım bridgestone potenza re050 suan ustundekıler bunlara devammı edeyım yoksa. potenza adrenalin re001 mi alayım kararsız kaldım. birde ölçüler 205*40*17 bunu 205*45*17 yapayımmı ??? aciliyetinden bilgi :D

sadece yazlık olarak RE oo1 performansı çok iyi :icon_tup:

RC_MAN
29-05-2010, 14:17

sen sen ol bridgestone potenza sakın ama sakın şaşma idda ediyorum
ben lastikte diş bırakmadım ama lastik yolu bırakmıyor goodyear egle f1 aldım pırç bil hassa arkadaşlardan da duydum potenza farklı

ErK_aY
29-05-2010, 14:46
sadece yazlık olarak RE oo1 performansı çok iyi :icon_tup:

yaz kıs kullamırım ben onları :D aralarında 5-10 tl oynuyor 300 se 310 gibi. bıde adrenalin deneyelim :icon_tup: adrenalindede dişliler parcalanıyormu :soru:

__FrK__
29-05-2010, 14:51
Ben kısın mıchelın kullanıyorum çunku 001 soğukken facia allah muhafaza deneme derim ;) ben henuz 5000 yaptım 001 le dişlerde herhangi problem yok temiz o problem daha çok michelın de oluyo ;)

ErK_aY
29-05-2010, 15:12
Ben kısın mıchelın kullanıyorum çunku 001 soğukken facia allah muhafaza deneme derim ;) ben henuz 5000 yaptım 001 le dişlerde herhangi problem yok temiz o problem daha çok michelın de oluyo ;)
teşekkürler kuzen bilgiler için yagmurlu havada hiç test ettınmı nasıl peki.

Schumi
29-05-2010, 15:23
205 45 17 değil mi orjinal 207rc lastik ölçüsü. Senden önceki sahibi onu 40 yanağa düşürmüştür sanırım.

ErK_aY
29-05-2010, 15:30
205 45 17 değil mi orjinal 207rc lastik ölçüsü. Senden önceki sahibi onu 40 yanağa düşürmüştür sanırım.

hatırlamıyorum :D ilk sahibi benim :D bakmadım hiç 45 mi 40 biliyordum

__FrK__
29-05-2010, 15:42
teşekkürler kuzen bilgiler için yagmurlu havada hiç test ettınmı nasıl peki.

evet test ettim sanki lastik yokmuş gıbı ABS sesı eşliğinde durmak sızın gidiyor :D:D dikkatlı olmak lazım yanı ama yaz yağmurunda muhtemelen sıcaklıktan olsa gerek çok fazla bi kayıp olmuyor ama virajlarda sulamalarda falan suratte yanlıyorum ;)

ErK_aY
29-05-2010, 15:46
evet test ettim sanki lastik yokmuş gıbı ABS sesı eşliğinde durmak sızın gidiyor :D:D dikkatlı olmak lazım yanı ama yaz yağmurunda muhtemelen sıcaklıktan olsa gerek çok fazla bi kayıp olmuyor ama virajlarda sulamalarda falan suratte yanlıyorum ;)

okadarda olsun :D yoksa zevkki cıkmaz arabanın :D adrenalin son karar :icon_tup:

__FrK__
29-05-2010, 15:50
okadarda olsun :D yoksa zevkki cıkmaz arabanın :D adrenalin son karar :icon_tup:

iyi tercih pişman olmazsın :) fiyatında iyiymiş ben 450 ye almıştım tanesini :D:D

ErK_aY
29-05-2010, 15:54
iyi tercih pişman olmazsın :) fiyatında iyiymiş ben 450 ye almıştım tanesini :D:D
315 suan :D ya arastırıyorum re050 yi yagmurda da iyi sanki bu lastik. adrenalin kuru zemin gibi :rolleyes:

Naman
29-05-2010, 16:06
Ben Potenzadan memnun kalmadım Pzero dayım.. memnunum şimdi..

Schumi
29-05-2010, 17:19
315 suan :D ya arastırıyorum re050 yi yagmurda da iyi sanki bu lastik. adrenalin kuru zemin gibi :rolleyes:

RE050 var bende. Hayatımda hiçbirşeye harcadığım paraya bu kadar acımadım. Uzak dur diyorum. Ne yağmur da ne soğukta ne sıcakta ne kuruda güzel değil.

tuFAN
29-05-2010, 17:34
RE 050A ve adrenalini RC de kullandım ikiside vasat geldi gözüme
ikisini de adam gibi ısıtmak gerek o da o zaman anca birşeye benziyor
ikisi de soğukken taş gibi gereksiz sert hele RE50A lar ömürlerinin son demlerinde
rahatsız edici uğulduyordu ve zaten sert olan bir lastik iyicene sertleşmişti...

205 45 17 biraz kıl bir ebat... üst modellerin çoğunda bu ebat yok ama 300 lü rakamlara çıkılacaksa pirelli pzero nero düşünülebilir

Antalyalogy
29-05-2010, 18:16
44/35 in siparişini verdik İstanbul dan 100 TL (çıkma fiyatı)

JCW buji takımını da aldım bugün tane 23,82 Euro =toplam 183 TL tuttu...

Bu hafta ilk bakımda değiştiriyorum İnşAllah...

Schumi
29-05-2010, 19:11

Ben senin yerinde olsam sırf 5 i değil değil son dişli ile tüm oranları uzatırdım. Bir ayna mahrutiye bakardı.

Schumi
29-05-2010, 19:16
RE 050A ve adrenalini RC de kullandım ikiside vasat geldi gözüme

Vasat ki ne vasat hemde. Reklam ile şişirilmiş balon bence.

__FrK__
29-05-2010, 20:40
daha öncede bahsetmıştım ben re001 kullanıyorum , ben ve benım aracımı deneyenler lastiklerden çok memnun zaten bunların yaz lastiği olduğunu bılmeyen yok sıcakken tadına doyum olmuyo ;) bu arada arkadaslar pzero çok daha sert bı lastık 001 e gore ?

Antalyalogy
29-05-2010, 21:18
Ben senin yerinde olsam sırf 5 i değil değil son dişli ile tüm oranları uzatırdım. Bir ayna mahrutiye bakardı.

Ama o zaman aracın ara hızlanmaları geriye gelecek..Benim 1 den 4 sonuna problemim yok..

Amacım denemelerde 5 de kesilmey ibiraz ileri taşımak ve uzayan 5 den dolayı yakıt ekonomisi..100 de 3000 küsür de olmak iyi değil:D:D

slowmotion
29-05-2010, 23:35

abi sende zaten jcw bujisi yokmuydu?

Antalyalogy
29-05-2010, 23:45
abi sende zaten jcw bujisi yokmuydu?

Ahaha gandırdım sizi...:p:p:p

Yoktu ama haftaiçi takılı olarak olacak :D:D:D

Siparişim vardı almıyordum onu teslim aldım..

slowmotion
29-05-2010, 23:48
Ahaha gandırdım sizi...:p:p:p

Yoktu ama haftaiçi takılı olarak olacak :D:D:D

Siparişim vardı almıyordum onu teslim aldım..

:) hayırlı olsun ozaman abi, inş işe yarar. zaten servis 40.000de değişiyormuş uyuz ediyor beni:p

slowmotion
29-05-2010, 23:50
RE050 var bende. Hayatımda hiçbirşeye harcadığım paraya bu kadar acımadım. Uzak dur diyorum. Ne yağmur da ne soğukta ne sıcakta ne kuruda güzel değil.

bende sevmiyorum potenza re050 yi. bir dahaki lastiğim hankook v12 olacak. çok memnunum

__FrK__
30-05-2010, 12:57
:) hayırlı olsun ozaman abi, inş işe yarar. zaten servis 40.000de değişiyormuş uyuz ediyor beni:p

Peugeot sport 3+1 tırnak buji yapmış onları kullanıyorum hissedilir bi + performans var benden söylemesi ;)

ErK_aY
30-05-2010, 14:22
yokohamamın advan sportu yada st leri nasıl bilgisi olan varmı ? V550 modeli

Naman
30-05-2010, 15:04
Bu Peugeot Sport Peugeot Motors ürünlerine ben niye ulaşamıyorum?

Schumi
30-05-2010, 19:04
Bu Peugeot Sport Peugeot Motors ürünlerine ben niye ulaşamıyorum?

Aynen. :D Motor için pek ürünü olmaz ki PUG Sport'ta. Genelde yürüyen aksam aktarma organları vs.vs. olur.

Naman
31-05-2010, 01:36
Bu arada vinyl kaplamadan vazgeçtim.. Ben BMW'nin Frozen Grey Metallic'inden arıyorum Competition Edition M'lerinde kullandığından.. Bendeki sample onunla aynı gibiydi ancak şansa bugün DUD 34 plaka bir Civic'te gördüm.. Güneşi görünce hafif bir bronz oluyor araç hoşuma gitmedi vazgeçtim..

Vazgeçtiğim renk: ORACAL 970 Serisi 932 kodlu Metalik Gri olan renk idi..

Bir yandan boya koduna da ulaşmaya çalışıyorum..

Antalyalogy
01-06-2010, 17:33
Yaz geldi , herkez sustu.Asıl şimdi canlanma zamanı yahu..

Emre D.
01-06-2010, 20:06
Yaz geldi , herkez sustu.Asıl şimdi canlanma zamanı yahu..

RC satıldı:byebye: beni listeden kaldırabilirsin ;)

ErK_aY
01-06-2010, 20:48
RC satıldı:byebye: beni listeden kaldırabilirsin ;)vallahamııı :Deli::Deli::Deli:

Emre D.
01-06-2010, 20:52
vallahamııı :Deli::Deli::Deli:

sen gittin tadı kalmadı :D bende sattım...

ErK_aY
01-06-2010, 21:05
sen gittin tadı kalmadı :D bende sattım...

arada sırada gelecektim nıye sattın ya :D

slowmotion
01-06-2010, 21:10
kaça verdin dostum? hayırlısı olsun

tigervts
01-06-2010, 21:39
Selamlar tigervts nick li Fatih kardeşimize kız gibi Rc LeMans sattık Antalya dan kendisi İstanbul da bir görüşün fikir alın derim..

Yeni Rc kullanıcısı olarak..

ilanlardaki WRC dizayn olan alınabilir..

RC cilere selamlar uzun zamandır giremiyordum :rolleyes:...
Burdan Özgür kardeşime teşekkürler, baya araştırmalarımdan dolayı en son Özgür le(Antalyalogy) görüştüm ve kendimi Antalya da buldum.. RC mi aldım,Tabi araç sahibi Memiş e de bu kadar temiz baktığı için tanks ;)

Bu arada nickim hala vts kaldı :(

ErK_aY
01-06-2010, 21:51
RC cilere selamlar uzun zamandır giremiyordum :rolleyes:...
Burdan Özgür kardeşime teşekkürler, baya araştırmalarımdan dolayı en son Özgür le(Antalyalogy) görüştüm ve kendimi Antalya da buldum.. RC mi aldım,Tabi araç sahibi Memiş e de bu kadar temiz baktığı için tanks ;)

Bu arada nickim hala vts kaldı :(

hayırlı olsun allah kaa bela göstermesın. güzel arac aldınız :icon_tup:

tigervts
01-06-2010, 22:06
Amin teşekkürler :)

Antalyalogy
01-06-2010, 22:47

Hayırlısı olsun..Tamamdır işlem kardeşim...:(:(

__FrK__
01-06-2010, 23:16

hayırlısı olsun ;)

Antalyalogy
04-06-2010, 11:41
AMK nın düzenlediği
TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI
3.AYAK
ANTALYA TIRMANMA YARIŞI
5-6 Haziran 2010

da Allah tan bir mani olmaz ise 00 plakalı araç (keşif aracı) olarak ben çıkacağım.

Hayırlısı olsun..

Can teşekkürler bu arada -MotorSporlarına her zaman deste:icon_tup:k..

karsiyakaliozi
04-06-2010, 13:11
AMK nın düzenlediği
3.AYAK
ANTALYA TIRMANMA YARIŞI
5-6 Haziran 2010

da Allah tan bir mani olmaz ise 00 plakalı araç (keşif aracı) olarak ben çıkacağım.

Hayırlısı olsun..

Can teşekkürler bu arada -MotorSpolarına her zaman deste:icon_tup:k..

yakışır bro hadi hayırlısı

Antalyalogy
04-06-2010, 19:09
Coolingmist 150 psi water methanol injection kitimiz, de yarın kargoya verir artık vatandaş :D:D:D

Hayırlı olsun..

http://i.ebayimg.com/01/!BtpSKVQEWk~$%28KGrHqQH-CIEvoprPM73BL8zk7%292Z!~~_12.JPG

Naman
05-06-2010, 03:19
Tebrikler bence bir siren tak aracına

Antalyalogy
05-06-2010, 08:40
Tebrikler bence bir siren tak aracına

Teşekkürler..
Zaten tepe lambası açık ve sürekli bir şekilde siren çalarak geçeceğiz etabı 2 çıkış öncesi de

http://www.amk.gen.tr/dosya/Antalya_Tirmanma_Yarisi_Etap_Haritasi_.jpg

Kapı No Yarışmacı Sürücü Otomobil
KAT 6
61 TAN UYDAŞ TAN UYDAŞ OPEL KADETT GSI
KAT 5
51 CEM ACAR CEM ACAR MEGANE MAXI
52 TANER ŞENGEZENER TANER ŞENGEZENER SUBARU IMPREZA
53 EGEMEN ÇİVİCİOĞLU EGEMEN ÇİVİCİOĞLU PALIO KIT CAR
54 AŞUR DAĞDEVİREN AŞUR DAĞDEVİREN SAXO KIT CAR
KAT 4
41 ÜNAL ŞENBAHAR ÜNAL ŞENBAHAR LANCER EVO IX
42 ÖĞÜL ORHAN ÖĞÜL ORHAN LANCER EVO IX
43 VEDAT DİKER VEDAT DİKER PUNTO S2000
44 ST RACING HAKAN İPKİN IMPREZA GC8
KAT 3
31 MEHMET PINARBAŞI MEHMET PINARBAŞI PUNTO R3 DİZEL
32 RÜSTEM KESGİ RÜSTEM KESGİ RENAULT 19 16S
33 EMRAH ARTUNER EMRAH ARTUNER ASTRA GSI
34 HAKAN ÜNSAL HAKAN ÜNSAL PALIO KIT CAR
KAT 2
21 TUNÇ TUNCER TUNÇ TUNCER HONDA TYPE-R
22 MUSTAFA ÇAKAL MUSTAFA ÇAKAL FIESTA ST
23 TANER CANBOLAT TANER CANBOLAT FIAT PALIO
24 ST RACING HÜSEYİN DEMİR FIAT PALIO
KAT 1
11 ALPER AKGÜN ALPER AKGÜN CITROEN SAXO VTS
12 BURAK ÖZALTOLMAZ BURAK ÖZALTOLMAZ FIAT PALIO
13 SİNAN SAATÇİ SİNAN SAATÇİ FIAT PALIO
14 SALİH ÇAĞLAYAN SALİH ÇAĞLAYAN FIAT PALIO

Naman
05-06-2010, 14:41
Burası Korku Teli'nin oradaki etap değil mi?

Benim gönlüm Alper ve Vedat'tan yana :)

Etap uzun gibi tek çıkış olur herhalde?

Antalyalogy
05-06-2010, 22:46
Burası Korku Teli'nin oradaki etap değil mi?

Benim gönlüm Alper ve Vedat'tan yana :)

Etap uzun gibi tek çıkış olur herhalde?

Aynen eski korkuteli yolu.Etap 7 km 2 çıkış olacak..

Antalyalogy
06-06-2010, 23:12
AMK nın düzenlediği
3.AYAK
ANTALYA TIRMANMA YARIŞI
5-6 Haziran 2010

Hayırlısı olsun..

Can teşekkürler bu arada -MotorSporlarına her zaman deste:icon_tup:k..

1.Kalkışların başlangıcı ..

NECBpvz4KX8

http://www.youtube.com/watch?v=NECBpvz4KX8

karsiyakaliozi
07-06-2010, 06:42
ralli tozunun yutmaya basladın kardeşim arkası gelir bunun selamlar

öncel
07-06-2010, 07:32
ahh be bro nöbetim olmasaydı yanındaydım.etabı çekerdik senle beraber...

Antalyalogy
07-06-2010, 17:20
ralli tozunun yutmaya basladın kardeşim arkası gelir bunun selamlar

EyvAllah kardeşim..Hakıkaten çok zevkli bir spor..

ahh be bro nöbetim olmasaydı yanındaydım.etabı çekerdik senle beraber...

Bro etabı çektik biz.Sağolsun Memiş cart curt zoom yapmış :D:D:D:D yine ama fena değil akşam yüklerim..

Antalyalogy
08-06-2010, 10:22
Burak Çukurova

http://www.rallidergisi.com/news/data/2171248667a0b7e5700daace1ceef907burakege1.JPG

Bu da videosu ,

http://www.rallitv.com/video/1515/Burak-Cukurova--Turkiye-Rallisi-2010

Bu da ege rallisi videosu;

http://www.rallitv.com/video/1539/Burak-Cukurova--Ege-Rallisi-2010

öncel
08-06-2010, 16:30
bro video dedin ama hala eklemedin:(

Antalyalogy
08-06-2010, 20:03
bro video dedin ama hala eklemedin:(

Biraz uzunlar İnşAllah bu gece bitecek..

Antalyalogy
09-06-2010, 09:50
Antalya Tırmanma videoalr için ;

http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1466431&postcount=1

BlackEmperor
09-06-2010, 19:52
bişey merak ettim turbo büyütüp stock internallerle nereye kadar cıkabilir bu araç birde forgedledıkten sonra ( Allah ne verdiyse setup ) yapan var mı su ana kadar ?

Antalyalogy
09-06-2010, 20:30
bişey merak ettim turbo büyütüp stock internallerle nereye kadar cıkabilir bu araç birde forgedledıkten sonra ( Allah ne verdiyse setup ) yapan var mı su ana kadar ?

Şu an Yorgolardan bir adam 270 HP dyno ile dolaşıyor,,

Bu da link

http://etuners.gr/en/index.php?s=13&t=204

GT
10-06-2010, 08:32
güzel değeler almışlar

Antalyalogy
10-06-2010, 09:40
güzel değeler almışlar

Buna kısaca b.kunu çıkarmışlar diyelim biz :D:D:D:D

ErK_aY
10-06-2010, 10:22
adamlar yapıyor be bro :D

GT
10-06-2010, 10:31
Buna kısaca b.kunu çıkarmışlar diyelim biz :D:D:D:D

tam içeriğini okumadım fotolara baktım ama turbo büyültmek dışında bişeyler var mı arabada? yani filtre egzos yazılım intercoolerı pompayı kastetmiorum onlar zaten illaki olurda piston falan yapmışlar mı?

edit: girmemişler piston işine falan tek turbo ile güzel güc almışlar maşallah

__FrK__
10-06-2010, 10:51
207 rc ile gt arasındakı 25 hp fark tam olarak neden bılen varmı ?

GT
10-06-2010, 10:54

yazılım farkı herhalde turboda fark yok bildiğim kadarı ile

__FrK__
10-06-2010, 10:58
eyvallah ama net olarak bişeyler alırsam çok daha memnun olucam ona göre bi planım var da ;)

slowmotion
10-06-2010, 11:28

tek yazılım değil bence, eksoz enjektör turboyla ilgili ufak bir değişiklik vardır

GT
10-06-2010, 11:32
valla okuduğum kadarı ile intercooler farkı varmış rc intercoolerı daha büyükmüş filtreler farklıymış birde yazılım farkı varmış! egzantrik turbo falan aynı

__FrK__
10-06-2010, 11:40
ok teşekkürler sağolun :)

Naman
10-06-2010, 13:58
Yok Turbo da farklı..

__FrK__
10-06-2010, 14:35
Yok Turbo da farklı..

öyleyse olmadı kesin bi sonuç dostlar pls