Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
sıyah cok bogmus gıbı
arkadasımda vardı boyle yapmıstı cok guzel oluyor
http://image5.sahibinden.com/photos/68/45/17/15684517wra.jpg
Bu arabayı yada aynı bu sekilde boyanmıs jantlardan canlı olarak gormustum cok güzel duruyordu.
karsiyakaliozi
30-10-2009, 10:03
özgür sıyah şık olmus bence güle güle kullan kardeşim bende sarı yaptırmayı düşünüyorum ne kadar surede boyanıp taktılar jantı
beyaz jant bence bütün arabalarda çok traş duruo,en güzel rengi yapmışsın
artık mercedesin yeni S serileri,ML serilerinde bile koyu füme yada siyah jantlar orjianalinde artık moda bu,herkes anlamaz :)
siyah çok güzel olmuş
siyah jant özellikle yürürken çok güzel gözüküyor
Antalyalogy
30-10-2009, 15:53
özgürüm güzel kontrastlar yakalamışsın.
kırmızı ve siyahın güzel bütünlüğü sarsın arabayı.
son olarak ön ızgarayı da siyah yap bence. gri bozmasın
Teşekkürler kanka.Izgara işi hiç aklımda yoktu nerden soktun şimdi :D:D
3,5cm vogtland kullanıyor zaten:)
Aynen..:)
sıyah cok bogmus gıbı
arkadasımda vardı boyle yapmıstı cok guzel oluyor
http://image5.sahibinden.com/photos/68/45/17/15684517wra.jpg
Sağol yorum için ama o şekil çok apache bence...
Siyah jant sevmiyorum. Hele kırmızıda hiç. :) Beyaz olsaydı bari :)
Kanka canlı görmen lazım..Parlak siyah ezmiş diyo herkez..:icon_tup:
beyaz+1 :)
ön ızgarayı siyah yapmasanda sis çerçeveleri ve logoyu siyah kaplat aynı zamanda aynalarıda çok daha şık duracaktır... yani en azından denemekte fayda var ;)
Aynalar kaplanıcak diğerleri de ihtimaller arasında...;)
özgür cok basarılı olmus calışma ben kaliperde herzaman kırmızı diyorum impoda sarı hariç ;) jantlarda güzel ama parlak siyah değilde mat olsa dahamı iyi olurdu bilemedim... ama tahmin ediyorum boyama işlemlerinde mat yapılamıyo vernik atmadan olmuyo diye tahmin ediyorum .. güle güle bin masallah kazasız belasız.......
Yok yok Nedimcim mat oluyor da biz adam zır siyah olsun içine hiç bişiey katma ve parlak olsun dedik..Şimdi araç full parlıyor ya jantlar da parlayınce yansımalar güzel oluyor..
opel aracımın jantlarını mat siyaha boyadık. sprey boya ama en ufak bir atma söz konusu değil. 3 kat yapınca gerçekten iyi tutuyor. bencede mat siyah hoş dururdu, ama arabanın bütünlüğü bakımından parlak hoş durmuş. hayırlı olsun özgür abi
Teşekkürler...:rolleyes:
Parlak siyah mükemmel durmuş bence de. Beyaz jantlı kırmızı RC görmüştüm,bence siyah daha agresif durmuş,daha yırtıcı bir görünüm katmış :) renk iyi ki parlak yapmışsınız,mat bu kadar güzel durmazdı :)
Emre %100 katılıyorum.Burda gören biri çok pislik durmuş ..Dedi amacım da agresif pislik:D:D bir görüntü zaten..
özgür abi tek bir ricam var o yan aynaların rengine kıyma derim böle çok daha güzel duruyor....hadi jantları boyadında aynaları kurtaralım ...:D
Efe pislik yorumu Ustaa nın valla ben bilmem..:p:p
Bu arabayı yada aynı bu sekilde boyanmıs jantlardan canlı olarak gormustum cok güzel duruyordu.
Teşekkürler...
Antalyalogy
30-10-2009, 15:55
özgür sıyah şık olmus bence güle güle kullan kardeşim bende sarı yaptırmayı düşünüyorum ne kadar surede boyanıp taktılar jantı
Özay cm sabah 10-11 gibi boyaya girdi akşam 20.00 gibi taktık..Önemli olan lastikleri saldırıyorsun (jantdan çıkmıcak ama ) sonra lastikçi takarken tekrar bozmazsa işlem tamamdır..:icon_tup::icon_tup:
Antalyalogy
30-10-2009, 15:56
beyaz jant bence bütün arabalarda çok traş duruo,en güzel rengi yapmışsın
artık mercedesin yeni S serileri,ML serilerinde bile koyu füme yada siyah jantlar orjianalinde artık moda bu,herkes anlamaz :)
Cem beyaz yapsam tam RC araçları gibi olacaktı o yüzden yapmadım :p:p
Antalyalogy
30-10-2009, 15:57
siyah çok güzel olmuş
siyah jant özellikle yürürken çok güzel gözüküyor
Teşekkürler kardeşim...
onursoytam
30-10-2009, 16:10
hade yeni rengin hayırlı olsun +5 hp gelir mi sence özgür abi :)
207KITCAR
30-10-2009, 16:26
madem öle +10hp alır diyorum ben :) özgürcüm güleee güleee kullan allah nazarlardan saklasım...hepimizinkini,aminnnn ;);):):)
Antalyalogy
30-10-2009, 16:42
hade yeni rengin hayırlı olsun +5 hp gelir mi sence özgür abi :)
Çok gergin oldu çook :p:p:p:p
Gergin makine , pislik....
207KITCAR
30-10-2009, 19:34
aynen tam pislik... ;);) pislik style :):)
Antalyalogy
31-10-2009, 11:40
Hımm artık Antalya da deneme yapacak araba oldu benim için ..RC Lemans...
Kafa kafaya :D:D:D
Hımm artık Antalya da deneme yapacak araba oldu benim için ..RC Lemans...
Kafa kafaya :D:D:D
bro gerçektende başarılı olmuş le mans:)
kardeş kardeş sıka sıka gezersiniz artık:D
maaşallah diyelimde nazarımız değmesinn:icon_tup:
Antalyalogy
31-10-2009, 13:34
Arkadaşlar kat iptali ve filtre ile 7 Hp alıyor RC ler..Dyno sunu koyacağım buraya akşama...
jackal_JAZZ
31-10-2009, 13:37
maşallah kanka.. artık bize de yol göründü boş duranı allah sevmezmiş :D:D
maşallah kanka.. artık bize de yol göründü boş duranı allah sevmezmiş :D:D
şaka falan bir yana küçük dokunuşlarla çok keyifli hale geliyor araçlarınız.
özgürün arabayı kullandıktan sonra tüm rc kullanıcılarına tavsiye edrim:)
207KITCAR
31-10-2009, 14:21
küçük dokunuşlar,büyük eserler ;)
abi mrk etme denicek araba cok sana :D sen zaman ve tarih ver yeterki...
aynı sikletteki arabalardan bahsedio özgür efeciğim:)
jackal_JAZZ
31-10-2009, 16:22
özgür lemansa yaptıgınız setupla(cai+kat ipt+yazılım) kafa kafaya yürüyoruz demiştin.. Benim merak ettiğim 60-200km/h stok rc ile durum nasıl?? Senin koyduğun bi video vardı ama fark cok belli olmuyordu cekimden.. Yaklasık ne kadar bir fark oluyor?
özgür lemansa yaptıgınız setupla(cai+kat ipt+yazılım) kafa kafaya yürüyoruz demiştin.. Benim merak ettiğim 60-200km/h stok rc ile durum nasıl?? Senin koyduğun bi video vardı ama fark cok belli olmuyordu cekimden.. Yaklasık ne kadar bir fark oluyor?
200 e kadar baya bi fark oluyoodu.
ama o fark şimdi yok:D artık kafa kafaya gidiolar:)
su106GTI
31-10-2009, 17:48
yasin kardesım turbo vtec var valla ole bole degıl. onla deneyın ozgur.tabı (0.7) barda puahahaha
Antalyalogy
31-10-2009, 17:49
Şöyle oluyor..Yorumu siz yapın:p:p
http://videos.streetfire.net/video/207-RC-modded-vs-207-RC_708121.htm
http://videos.streetfire.net/video/207-RC-modded-vs-207-RC_708122.htm
dragon07
01-11-2009, 03:59
yasin kardesım turbo vtec var valla ole bole degıl. onla deneyın ozgur.tabı (0.7) barda puahahaha
+su106 :) msjlarıda sildirmeye başladı ;)
+su106 :) msjlarıda sildirmeye başladı ;)
efe şu tavrından vazgeçsen fenamı olur:soru:
Antalyalogy
03-11-2009, 00:44
6. saniyeye dikkat :P
f7KS7GxlKXY
Antalyalogy
05-11-2009, 23:48
Varmı viraj çubuğundan haber ?
http://www.strutbracer.co.uk/images/omp750px/ma1917.jpg
karsiyakaliozi
06-11-2009, 07:17
benım bıladere soyledım kıbrısda bakıcak bıraz ters kalıyo ona ılgılenememiş haber verecek selamlar
Antalyalogy
08-11-2009, 01:12
Straight Pipe - son susturucuz düz boru sesimiz :hahaha::hahaha::hahaha:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=962986#post962986
Antalyalogy
09-11-2009, 08:08
Arkadaşlar cumartesi günü RCkid arkadaşımızın tavsiyesi ile aracın şanzıman yağını ;
Mobil 1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90 ile değiştirdim.Kendisinin aracı turbo 206 RC biliyorsunuz.Bana 1-2 cırtlamasını büyük ölçüde kestiğini ve vites değişimlerini yumuşaklaştırdığını söylemişti.206 RC ve 207 RC lerin şanzımanları aynı.
Bende pazar günü test ettim cırtlama şu an çin yok 4 e kadar da denedim geçişler iyi..Denedikçe yazarım buraya..
http://www.mobil.com/USA-English/Lubes/PDS/GLXXENPVLMOMobil1_Synthetic_Gear_Lubricant_LS_75W-90.asp
Antalyalogy
09-11-2009, 21:29
yagin ucreti ne tuttu?
Benim mekaniki yapan yer zaten mobil 1 kullanıyordu.Sordurdu Adana da bir bayii de var mış.Getirttik litresi 28 TL * 2 Lt = 56 TL:icon_tup:
slowmotion
09-11-2009, 22:23
Benim mekaniki yapan yer zaten mobil 1 kullanıyordu.Sordurdu Adana da bir bayii de var mış.Getirttik litresi 28 TL * 2 Lt = 56 TL:icon_tup:
özgür abi adanadan parça lazım olursa bana ulaşabilirsin,hayırlı olsun sonucu bekliyorum
Antalyalogy
09-11-2009, 22:38
Emrah sağol kardeşim..Bir test edelim bakalım...
Antalyalogy
10-11-2009, 07:54
Nooldu yahu yine kimseden ses seda yok?
207KITCAR
10-11-2009, 10:11
özgür bi kullan bakalım memnun kalırsan bende yapıyım valla yorumlarının bekliyorum ;) ayrıca msn ye giremiyorum fazla kardeşim istersen baskı balata konusu hakkında burdan konusuruz.. ;)
Antalyalogy
10-11-2009, 10:21
Yazacağım da benim senin arabayı bir kullanmam lazım karar vermem için...
207KITCAR
10-11-2009, 10:27
olur tabiki fırsat olsa nedemek ama ***** :( bi buluşma sart oldu iyice yanlışmıyım ?? şöyle bi 10-15 rc - gt ofofoofo !! bide su var abi senin arabayı yengede kullanıyo değilmi??? eğer öleyse sadece o biraz sıkıntı yasıcaktır ilk etapta sen geçişler de iyiki yapmısım diceksin eminim.. ;);
Siz gelin bayramda Ankara'ya benim 2 aracı da görmem lazım :)
207KITCAR
10-11-2009, 10:42
:):):) olur can gelelim... ama daha öncede söyledim isterseniz esk te bi buluşma yapabiliriz bayramda hem aranızda esk.i bilmeyenler olabilir onları ağırlamış oluruz hem ank-ist gibi deil daha sakin ve polis sıkıntısız bi buluşma olur hemde öle işte rahat olur bunu düşünelim ben seve seve organize ederim arkadaslar ;);)
karsiyakaliozi
10-11-2009, 10:59
izmirden eskişehir ne kadar sürer kardeş
207KITCAR
10-11-2009, 14:34
2 alternatifli bi yol var balıkesir bursa üstünden gelirsen orta tempo 4-4bucuk ben 3 saattede geldim bi ara :) ama kasmadan 4 diyelim 450km.. yada afyon-kütahya üstündende olabilir ordan 410 km olması lazım ama oda virajlı biraz yine aynı saatleri bulur ama yol çok güzel keyifli ;);) buyur gel kardeşim ;)
karsiyakaliozi
10-11-2009, 15:29
2 alternatifli bi yol var balıkesir bursa üstünden gelirsen orta tempo 4-4bucuk ben 3 saattede geldim bi ara :) ama kasmadan 4 diyelim 450km.. yada afyon-kütahya üstündende olabilir ordan 410 km olması lazım ama oda virajlı biraz yine aynı saatleri bulur ama yol çok güzel keyifli ;);) buyur gel kardeşim ;)
eksik olma dostum bi eskişehir var planlarımızda ama bi turlu olmadı insallah gelecez musait zamanda cok uzak deyılmış bende izmire beklerim yolun duserse selamlar
Antalyalogy
10-11-2009, 16:27
Ah ah Eskişehir Antalya dan 4,5 saat ama kısmet bakalım..
207KITCAR
10-11-2009, 17:49
özgür cok derinden cektin abi :) sıkıntı olmaz sana yaw neolcak 450km 4 saatte rahat rahat gelirsin hem bayram tatili işte ;) bence süper olur ben iade ziyaretlerini geciktirmem kafanızı yormayın ;) izmir de pist günleri time trial e gelmiştim otokolik fest e geldim :) antalya da da akrabalar arkadaslar var zaten :) eskişehir den baslayalım derim ;)
jackal_JAZZ
10-11-2009, 23:29
bizim aracların sag-sol dikiz ayna ısıtması var mı? varsa nasıl calısıyor gece gece aklıma geldi :) gecen gün kurcaladım bitürlü bulamadım
slowmotion
10-11-2009, 23:47
bende merak ediyorum, bence yok olsada otomatik oluyor
KuBilaYY
10-11-2009, 23:52
arkadaşlar benim 307 ayna ısıtması arka jam residansıtyla beraber çalışıyoo sanırım sizinkide aynıdır
207KITCAR
10-11-2009, 23:53
bence klima panosundaki rezistans tuşlarından biri ayna için ben öle biliyorum ;)
karsiyakaliozi
11-11-2009, 06:58
ayna ısıtıcıları resıstanslarla beraber calısıyor ayrı ayrı calısmıyor
Antalyalogy
11-11-2009, 08:07
Arkadaşlar hurdacıdan çıkma tampon bulsak böyle bir scoop açsak ordan da direk filtreye soğuk hava gelse nasıl olur.Bir çoğumuzun filtresi akü önünde zaten...
http://img231.imageshack.us/img231/8986/dsc01413r.jpg
Logonun iptal edildiği yer , çatlama yapıyor ve yakından kötü duruyor Özgür
karsiyakaliozi
11-11-2009, 09:03
çok fantezi gördüm seni özgür
özgür macera arama kendine derim ben.
boşver orijinal kalsın;)
207KITCAR
11-11-2009, 11:32
bence olur özgür hava gelişi baya rahatlar da tampon yok işte ;);)
bence olur özgür hava gelişi baya rahatlar da tampon yok işte ;);)
tampon bulunabilir.207 dynamic lerin tamponları sizinkilerle aynı.
çıkmacıdan alırsın bi tane keser biçersin hertürlü:D
son haberler neler özgür?
varmı yakınlarda roll falan..
gerçi havalarda yağışlı ama yaparsınız bişeyler;)
Antalyalogy
11-11-2009, 16:18
Bakın bakalım ;benimle stock (filtreli ) S2000 ne olur ?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40570
Antalyalogy
11-11-2009, 16:22
Logonun iptal edildiği yer , çatlama yapıyor ve yakından kötü duruyor Özgür
Logo iptali yapmıcaz sadece scoop yada çıkma kaput alacağız (100 TL) ona scoop açıp vereceğiz filtreyi yukarı alıp K&N in kitindeki gibi 11 Hp alabiliriz belki..:p:p
nitrO_Oxide
11-11-2009, 16:23
o kısmı plastiği eriterek yaparsan biraz uğraş gosterikten sonra iyi bi işçilikle sorun olacagını sanmıyorum :)
207KITCAR
11-11-2009, 17:01
özgür ben ankara dan 2 tane kaput ayarlıyım cıkma ;)sonrada k&n in mcs 56 için yaptığı kitten alalım ;) sonra kaputu acalım scooptan filtre kabına kadarda huni şeklinde bi kanal yapalım hava direk filtreye calışsın ;) M7 MCS 56 kiti gibi ;) nediyosun ?? 11 hp alırmıyız bilmem ama baya zorlarız diyorum ;) ayrıca su s2k konusunuda dene ve kapatta anket sonuclarının hakkını verelim :):)
Arkadaşlar hurdacıdan çıkma tampon bulsak böyle bir scoop açsak ordan da direk filtreye soğuk hava gelse nasıl olur.Bir çoğumuzun filtresi akü önünde zaten...
ben o tamponu çok inceledim ama özgür snn beklediğin gibi bi hava girişi ordan çok zor en temizi nediminde sölediği gibi kaput ;) bu tampon deliğinden hava gelmiyo arkasında bişi vardı die hatırlıyorum ;)
bence hic gerek yok arabanin guzelligini bozmaya.. yerden hava aldirmaya devam :) yagmurda da bir sey olmuyor..
Antalyalogy
12-11-2009, 17:58
Cold air benim işim diyorsun Tarık :D:D:D
207KITCAR
12-11-2009, 22:02
abi yapalım diyorum ortak bi proje ama caı için ;);) hem ayrıca napıyoruz bakalım bayram buluşmasını esk te ??
Antalyalogy
12-11-2009, 22:13
Nedim kanka şu an her şey benim için bütçe ile alakalı sanırım ben bu aralar pek gidemem öyle yerlere ,anlayış lütfen...Dardayım aney:D:D:D
207KITCAR
12-11-2009, 22:35
anladım kardeşim.. sıkıntı yok ;) napalım baska bahara diyelim ;) ama bende dardayım offff offff :(:(:(
Su 06 Plaka 207'nin on tamponu oldukca guzel bence .. Logo iptali var ama kenarlardaki ve alt sag - sol kisimlarda ki hava girisleri cok sexi gostermis .. tek problem boyacinin rengi tutturamamasi :)
Plastikte olsa daha da yakin olabilirdi.
Cold air benim işim diyorsun Tarık :D:D:D
akunun onundeki pozisyon cok kotu bence hem performans olarak hem ses olarak.. ikisini de kullaninca begenmedim ben hic :) daha da degistirmem bu specte devam..
207KITCAR
13-11-2009, 00:57
akünün önündeki pozisyon iyi deil diyosun tarık kardeşim ama taktığın filtreyle alakalı bence ;) gecen aksam cıktım abi gece hava 2 derece baya gazladım tam max ısınmışken bianda durdum actım kaputu turbo tamamen turuncu filtre buz gibiydi ;)yani sesi neye göre belirliyosun ama performanstan çok memnunum ben ;) alttanda cok iyi ama devamlı bişi çeksek korkusuyla sıkıntı olur diyorum bana gelmez su görünce üstüne üstüne gitmem lazım :):)
tekrar filtre mevzusuna donduk :D
akünün önündeki pozisyon iyi deil diyosun tarık kardeşim ama taktığın filtreyle alakalı bence ;) gecen aksam cıktım abi gece hava 2 derece baya gazladım tam max ısınmışken bianda durdum actım kaputu turbo tamamen turuncu filtre buz gibiydi ;)yani sesi neye göre belirliyosun ama performanstan çok memnunum ben ;) alttanda cok iyi ama devamlı bişi çeksek korkusuyla sıkıntı olur diyorum bana gelmez su görünce üstüne üstüne gitmem lazım :):)
KN idi onceden, 0 takilmisti, 2-3 bin km'de baya ilginc sekillere girmisti filtre orada :) su an AEM var..
sudan, cukurdan kacmak reflex oldu zaten, alistim ben :)
207KITCAR
13-11-2009, 01:03
hakkaten yaa ne mevzuymus :):) ama en kalıcı çözümü yapıcaz yukarda dediğim son nokta olucak insallahhh :):) bendede aem var suanda ama büyük taktım ben giriş çapı 65cm ve aküyü küçülttüm tarık ;) bölelikle hiç biyere değmiyo ve sıkıntı olmuyo..
Antalyalogy
13-11-2009, 10:11
hakkaten yaa ne mevzuymus :):) ama en kalıcı çözümü yapıcaz yukarda dediğim son nokta olucak insallahhh :):) bendede aem var suanda ama büyük taktım ben giriş çapı 65cm ve aküyü küçülttüm tarık ;) bölelikle hiç biyere değmiyo ve sıkıntı olmuyo..
çıkma kaput ve K&N in R56S kiti bu işi çözecek yaza İnşAllah...:D:D:D
207KITCAR
13-11-2009, 11:40
aynen yaza ;);) anca...
ecthelion
13-11-2009, 12:49
ben o tamponu çok inceledim ama özgür snn beklediğin gibi bi hava girişi ordan çok zor en temizi nediminde sölediği gibi kaput ;) bu tampon deliğinden hava gelmiyo arkasında bişi vardı die hatırlıyorum ;)
kardeş sen keklikpınarındamı oturuyorsun?
VteC_MaNiaC
13-11-2009, 13:05
turbo turuncu olduğu zaman motor bölümünde dolaşan havayı ısıtır filtre isterse eksi 2 derecede olsun çektiği hava motor bölümündeki sıcak havadır. Filtre kitlerinde mevzu soğuk havayı en kısa yoldan emmeye iletebilmekle başarıya ulaşır ;)
207KITCAR
13-11-2009, 14:25
bilgiler için tesekkürler ;) ama zaten amaç o ve yapılabilicek en iyi sistem buydu o anda ;) ayrıca turbonun üstünde muhafaza var sıcaklık direk filtreye gelmiyo bu hava sartlarında bence gayet basarılı yazın denediğimde filtrede yanıyodu bu sonuca ordan vardım yani ;);)ama yinede saolasın ;)
kardeş sen keklikpınarındamı oturuyorsun?
evet :D :D
bizim 207'lere uretilen ledli stoplardan siyah camli smoked gibi duranlar haricinde, siyah ZEMINLI olan var mi?
cok acil, varsa ondan kovalayayim yoksa smoked olanlardan alacagim..
bir de onu acmasi kolay mi? acip dibindeki kromu kaziyip siyaha boyasak.. ?
ayrica bu smoked olanlarda parklar da led'li dimi? sadece frene basinca ledler yanmiyor ?
http://i37.tinypic.com/2nkt089.jpg
http://i35.tinypic.com/2qw0i88.jpg
207KITCAR
16-11-2009, 02:05
tarık sen bu fotodakilerdnmi istiyosun abi tam anlamadım ?? bende yukardakilerden var,parktayken ledli,frene basınca yine led 2.kademede coğalarak yanıyo.. gayette memnunum. ayrıca bunun haricinde sadece dış camı ve iç yapısı değişik olan OMSA marka görmüştüm ama güzel değil bence ;)
Smoke olmayıp kapkara olanları vardı. Ben gördüm. Çok güzel onlar.
smoke olmayip kapkara olanlari bir bulsam :) hicbir yerde bulamadim..
bu yukaridakilerden almaktan vazgectim.. egt gostergesi alacagim onun yerine..
207KITCAR
17-11-2009, 00:26
eiwallah ;)
slowmotion
17-11-2009, 01:05
2 sorum var, 1 bizim rc belli devirden sonra turbo devre dışı kalıyormu? 2.si toyota celica 192hp ile rc rollda ne olur?
Antalyalogy
17-11-2009, 09:36
2 sorum var, 1 bizim rc belli devirden sonra turbo devre dışı kalıyormu? 2.si toyota celica 192hp ile rc rollda ne olur?
Kalmıyor boost saati ile baktım ben o nerden çıktı ki Emrah?
Toyotanın WHP si kaç stock rc 165 Hp bilginiz olsun..WHP...:icon_tup:
karsiyakaliozi
17-11-2009, 14:47
özgür taktınmı boost saatini bi foto koyda görelim selamlar
Antalyalogy
18-11-2009, 11:17
İngilizcesi iyi olan biri bu konuyu okuyup bilgi verebilirmi son durum neymiş.Başarmışlar mı?
K03/04 Hyrid konusu MiniCooperS R56 için..
http://www.northamericanmotoring.com/forums/drivetrain-cooper-s/164112-hybrid-k03-turbocharger.html
TEşekkürler..
Antalyalogy
18-11-2009, 11:18
Şurada da bir kaç bilgi var..
http://www.minicooperspeed.com/mini-cooper-r56-jcw-turbocharger-info/
Tamponun rengi tutmasaymış :D:hahaha:
slowmotion
18-11-2009, 12:58
whp bilmiyorum abi,adanada dyno yok.arkaraşımın arkadaşı celicanın sahibi. rica edeceğiz kendisine.
belli devirden sonra turbonun çıkması bana sık sorulan sorulardan :D kaç devirde giriyor ve çıkıyor diye soruluyor. başka arabalarda çıkıyormu örneğin 6000dd de?
VteC_MaNiaC
18-11-2009, 14:21
Tamponun rengi tutmasaymış :D:hahaha:
rengi tutmasa bile güzel bi rc seviorum bu arabayı :) özellikle ön tampondaki logo iptali arabaya 5000 TL değer kazandırmış :) Peugeot yeni modellerde logo olayını abarttı biraz utanmasalar arka camı komple logo yapcaklar :D
slowmotion
19-11-2009, 20:33
http://www.blocket.se/goteborg/Unik_Peugeot_207_RC_23411481.htm?ca=23_14&w=3
sw rc :D
http://www.blocket.se/vasternorrland/Peugeot_207_gt_turbo_24470321.htm?ca=23_14&w=3
4kapılı gt
207KITCAR
20-11-2009, 10:44
sw rc süpermiş yaw :):) özgürrr aile rc si bak ;);)
2.0 thp motor mevcut, ama türkiyeye hangi araçta getirecekler bakalım...
giderler 408 de falan yada rc-z de kullanırlar büyük olasılıkla insanların hevesi kursağında kalır. halbuki o motoru 207 yada 308 e koysalardı yine hothatch ruhu geri gelirdi ama neyse
dertlendim :D
Antalyalogy
20-11-2009, 12:19
Ben bunu daha önce paylaşmıştım...
http://img225.imageshack.us/img225/1826/215041209468612306wp0.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/1323/215041209468674610dy5.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/686/215041209468707604yp9.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/9458/215041209468737356dl4.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/8817/215041209468752967ko8.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/1583/215041209468762119jx0.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/5813/215041209468860897zv1.jpg
http://img386.imageshack.us/img386/1987/215041209468869514gs8.jpg
slowmotion
20-11-2009, 22:58
2sini görünce birden paylaşayim dedim özgür abi :) yakın zamanda celica 192hp ile deneyeceğim. honda vti gibi vtec açıyormuş bu celica. kısa şanzıman ve hafifliği ile corolla t-sport tan ayrılıyor. bildiğiniz gibi arabam aynadaki koku hariç full+full stock :D
Ne zaman denıcen la 3 lü yapalım :)
Celica 1.8 2zzge motorlu ise, 170-176 civarı tekere verir, eğer sağlıklıysa.Ama RC nin kafa uzatacağı yerler çoklukla olucaktır, sonuçta turbo ve tork farkı var, 2zzge 192hp krankta, 180nm güce sahiptir. Lift (binevii vtec) e geçtikten sonra canlanır 6000d/d gibi 8200 döner 2003 sonrası, 2002*2003 olanlar 8400 çevirir.Yürütmekte iyi vites değişimi ve vites değişiminde aracı liftte tutabilmekten geçer ;)
Bilgileriniz yanlış olabilir, Corolla TSport ile Celica aynı şanzımanı taşır ve kg bazında 120kg civarı Celica daha hafiftir.
slowmotion
20-11-2009, 23:27
Celica 1.8 2zzge motorlu ise, 170-176 civarı tekere verir, eğer sağlıklıysa.Ama RC nin kafa uzatacağı yerler çoklukla olucaktır, sonuçta turbo ve tork farkı var, 2zzge 192hp krankta, 180nm güce sahiptir. Lift (binevii vtec) e geçtikten sonra canlanır 6000d/d gibi 8200 döner 2003 sonrası, 2002*2003 olanlar 8400 çevirir.Yürütmekte iyi vites değişimi ve vites değişiminde aracı liftte tutabilmekten geçer ;)
Bilgileriniz yanlış olabilir, Corolla TSport ile Celica aynı şanzımanı taşır ve kg bazında 120kg civarı Celica daha hafiftir.
kamer haber veririm sanada :) dostum yanlış hatırlamıyorsam şanzımanın kısa olduğunu arkadaş belirtmişti. benim japonlarla ilgili bilgim sınırlı...
kamer haber veririm sanada :) dostum yanlış hatırlamıyorsam şanzımanın kısa olduğunu arkadaş belirtmişti. benim japonlarla ilgili bilgim sınırlı...
C64 kodlu şanzımanı kullanıyor ikiside ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_C_transmission#C64
edit: bazılarında C60 çıkıyor olsada, oranları aynı yani sadece birisi diğerinden biraz daha dayanıklı :)
slowmotion
20-11-2009, 23:42
güzel bilgiler eline sağlık :)
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
207KITCAR
21-11-2009, 10:09
aynen bilgiler cok teknik eline sağlık dostum ;) bu arada sonucu bekliyoruz bakalım ;)
207KITCAR
21-11-2009, 10:10
özgür buarada kanka,sen gauge ları nereye koydun nasıl yaptın abi ??
Antalyalogy
21-11-2009, 10:58
Gelmediki koyayım sadece test amaçlı bir başka gauge takmıştım ilk yazılımda ordan biliyorum 1.3 peak 1 cont du
şimdi düştü
207KITCAR
22-11-2009, 02:20
hadi ya :( gelir insallah ;) da takarsın bi an önce.. bende düşünüyorum ama bakalım istediğim gibi bulamadım hem boost gauge hemde cok kibar büyük olmayan bi shift lightlı devir saati istiyorum ve bunları güzel bi cap le monte etmeliyim offf offf !!! :)
slowmotion
22-11-2009, 13:34
bizim rc nin koltukları 106ya olurmu?
207KITCAR
22-11-2009, 17:09
bence olmaz..
Antalyalogy
25-11-2009, 16:35
Hoop..Napıyorsunuz hiç ses seda yok yine?
Antalyalogy
25-11-2009, 19:11
rc de eskidi artık:D
Sus sen , fuarda kaç araba sattın ?:D:D:D:D
slowmotion
26-11-2009, 01:55
rc için k&n kutu içi filtre kullanan arkadaşlar vardı, fiyatını ve memnun olup olmadıklarını yazarmısınız? değermi?
özgür kış geldi kimse bişi yapmaz :D
rc için k&n kutu içi filtre kullanan arkadaşlar vardı, fiyatını ve memnun olup olmadıklarını yazarmısınız? değermi?
kutu içi kullanıyorum fiyatına değer mi bilmem ama güçte çok büyük bi artış meydana geldiğini söyleyemiyceğim ama fark ediyor:icon_tup:
Antalyalogy
26-11-2009, 10:24
özgür kış geldi kimse bişi yapmaz :D
Kanak kış sizn oraya geliyor buraya değil :hahaha::hahaha::hahaha:
sus olum millet kar kış kıyamet içinde:D
biz nerdeyse denize gircezz:D:D
fuarda cacıktı bro:)
:D:D:D ben onu hiç düşünemedim haklısın:icon_tup:
207KITCAR
27-11-2009, 00:03
vayyy demek öle kanka :) madem öle kışı biz getiririz oraya bi antalya turu farz oldu...
207KITCAR
27-11-2009, 00:04
tüm forumdaki ama özellikle burdaki 207 ve pejo kullanıcısı arkadasların bayramını en içten dileklerimle kutlarım.. eskişehir den saygılar sevgiler...
slowmotion
27-11-2009, 01:47
tüm forumdaki ama özellikle burdaki 207 ve pejo kullanıcısı arkadasların bayramını en içten dileklerimle kutlarım.. eskişehir den saygılar sevgiler...
teşekkürler, bende sizin ve bütün tt ailesinin mübarek bayramını kutlarım :)
Antalyalogy
27-11-2009, 08:48
Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlar ,büyüklerimin ellerinden küçüklerimiğn gözlerinden öperim..
karsiyakaliozi
28-11-2009, 18:38
herkeze iyi bayramlar arkadaslar
bende herkesin bayramını kutlarım ;)
Antalyalogy
30-11-2009, 22:27
Arkadaşlar Mehmet Gazihan ın yaptığı yazılım uptade ile olan Dynom yoktu.Bugün yaptık Allah ın izni le..
Bu yazılımın revize edilmemiş ilk hali..Gazihan 1
http://img442.imageshack.us/img442/2407/ctm91203.jpg
Bu da revize edilmiş (Cupra , Type-R ,VTS ile olan videolardaki hali) ;) Gazihan 2
Eğriler güzel mi çıkmış ne :):) :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
http://img442.imageshack.us/img442/512/ctm91213.jpg
Mehmet Gazihan
30-11-2009, 22:47
Güzel Görünüyor..
Hatalar küçülmüş..Birazdaha çalışalım üstünde bklm..
Antalyalogy
30-11-2009, 22:51
Güzel Görünüyor..
Hatalar küçülmüş..Birazdaha çalışalım üstünde bklm..
Eyvallah Mehmet çim..Ellerine sağlık. Çalışalım tabii..İşleyen demir paslanmaz :D:D
memişin arabayada bi konu açalım artık bro dimi?
Antalyalogy
01-12-2009, 12:46
memişin arabayada bi konu açalım artık bro dimi?
Fotoları yükleyeyim de açaym ona bir konu ben..:icon_tup:
Eğri daha güzel olmuş ama hala güç az yav bence :( Ya da doğru ölçmüyo bu meret
Fotoları yükleyeyim de açaym ona bir konu ben..:icon_tup:
hade bakalım bekliozzz.:)
Antalyalogy
01-12-2009, 13:48
Eğri daha güzel olmuş ama hala güç az yav bence :( Ya da doğru ölçmüyo bu meret
Kanka bence az değil max zaten 225-230 Krank alınıyorbu turbo ile .Bende max değerlerde dolaşmak yerine safe değerlerde dolaşmayı tercih ederim şahsen..Ha Mehmet Gazihan bakacağım üzerinde çalışacağım dedi yaparsa daha iyi bir setup (safe :)) onu da yüklerim..
Ama olacağı o yani o kadar diyim..;)
Yol gidişi daha iyi doğru söylüyorsun..
En güzeli daha önce denedigin araçlara bi daha denemek olacaktır. (Cupra, FAN) Hatta su s2000'le de bi dene artık. Araç içi çekimler bekliyoruz. Tekrardan maşallah Özgür
slowmotion
01-12-2009, 14:31
maşallah özgür abi, güç ve eğri çok iyi çıkmış.
Antalyalogy
01-12-2009, 14:41
En güzeli daha önce denedigin araçlara bi daha denemek olacaktır. (Cupra, FAN) Hatta su s2000'le de bi dene artık. Araç içi çekimler bekliyoruz. Tekrardan maşallah Özgür
Kanka sağol...Fan la deniyemiyorum Ustaa Kpro aldı aldı Oz u bekliyor diyorum gel şimdi bakımını yaptır birdaha deniyelim sonra kprodan sonra yine deniyelim yok diyor :D:D
Stock s2000 arasyışlarımız devam..Stock gc8 ve wrx de aynı şekilde;);)
İnanın koskaca Antalya da 2 adet Cupra var stock olanla olan video bu hali.
Benim sadece bu halinin dynosu yoktu onu yaptım sadece ...:p
Diğeri de 550 hp olma yolunda parçalar bekleniyor (şu an 340 zaten ) ikiside arkadaşım.
Gördüğüm 2-3 Golf TFSi var kimdir , denermi hiç bilmiyorum..
Burda varsa yoksa vtec falan filan..:eek::eek:
Efe yine kızacak ama maalesef durum bu.Tabii vardır belkide ama siteye üye değildir , hiç görmemişizdir..Ama sonuçta bizim arkadaş çeverimzde yok ..:icon13:
Hafta sonu bir kadran çekeyim artık vakti geldi...
Antalyalogy
01-12-2009, 14:42
maşallah özgür abi, güç ve eğri çok iyi çıkmış.
Emrah teşekkür ederm evet eğri düzgün çıktı sonunda...Mehmet in ellerine sağlık...:icon_tup:
eğriler gerçekten güzel ama daha iyilerini bekliyoruz;);):icon_tup::icon_tup:
jackal_JAZZ
01-12-2009, 16:59
Hafta sonu bir kadran çekeyim artık vakti geldi...
Kankacım çek artık şu kadranı görelim ama dimi ;)
özel istek alıyorsan senden 0-topspeed ve 2.vites 60-190 rica ediyorum :D:D
207KITCAR
01-12-2009, 17:13
özgür kardeşim masllah bencede eğri gercekten cok güzel ve basarılı;) daha fazla zorlamak belki problemler çıkarıcaktır o yüzden bu safe likte devam et ;) ayrıca gecen eskişehir de 1 adet olan s2k ile yan yana geldik adam basamadı gitti :):):) bence cekiniyolar :) özelliklede senden.. type r larla-cupralarla durum buyken zaten kaçınılmaz :);) ama bi kadran video su eklersen cok memnun olurum gercekten tekraradan masallahhhh !!!
Antalyalogy
01-12-2009, 18:26
Kankacım çek artık şu kadranı görelim ama dimi ;)
özel istek alıyorsan senden 0-topspeed ve 2.vites 60-190 rica ediyorum :D:D
Kanka senin parçalarını ilk önce okuyacağım...:hahaha::hahaha:
1- 0-230
2- 2 den 60 dam 190 a ..
Antalyalogy
01-12-2009, 18:28
özgür kardeşim masllah bencede eğri gercekten cok güzel ve basarılı;) daha fazla zorlamak belki problemler çıkarıcaktır o yüzden bu safe likte devam et ;) ayrıca gecen eskişehir de 1 adet olan s2k ile yan yana geldik adam basamadı gitti :):):) bence cekiniyolar :) özelliklede senden.. type r larla-cupralarla durum buyken zaten kaçınılmaz :);) ama bi kadran video su eklersen cok memnun olurum gercekten tekraradan masallahhhh !!!
Tamam seni de 2 ci sıraya yazıyorum kankacım..:p:p
slowmotion
01-12-2009, 18:42
özgür abi devir kesiciyi ileriye aldıramıyormusun?
Antalyalogy
01-12-2009, 19:36
özgür abi devir kesiciyi ileriye aldıramıyormusun?
Her türlü alınır da sonuçta vtec değilki bu .Bence 6800 kesici iyi ...Sizce ?:confused:
ermanlemans_tr
01-12-2009, 20:57
Beyler kusura bakmayın konuyla alakası yok ama 207 rc konuşulduğu için bu başlıkta sormak istedim bügün debraj pedalında bi titreme oldu basarken ve çekerken balatayle ilgili bi problem olabilirmi aracımın km si 12 bin bu kilometrede mümkünmü yada başka ne gibi bi problem olabilir önüzmüzdeki günlerde servise götüreceğim.Düşüncelerinizi almak isterim teşekkürler
M.Can Çimir
01-12-2009, 23:04
Her türlü alınır da sonuçta vtec değilki bu .Bence 6800 kesici iyi ...Sizce ?:confused:
İyidir iyidir ;) Uzatıp ne yapacaksın ki belli devirden sonra zaten güç üretmiyor alet :rolleyes:
207KITCAR
01-12-2009, 23:14
aynen zaten 6800d/d den sonrası gereksiz özgürüm ;) sana tekrar tekrar sölüyorum gel dinle beni yapalım su baskı balatayı ;);) keyfi bi gör tak tak :):) ağlıcaksın kanka performansa :) o speclerde kesin sart bence .. ayrıca dostum 12.000 de olabilir o titreme kullanıma bağlı çünkü tamamen ama tabi nasıl bi titreme görmek lazım! ama yinede eğer cok dolu dolu kaldırıyosan normaldir ;) sende gel bronz bronz balataya :) bu arabanın olmazsa olmazı bence ;)
aynen zaten 6800d/d den sonrası gereksiz özgürüm ;) sana tekrar tekrar sölüyorum gel dinle beni yapalım su baskı balatayı ;);) keyfi bi gör tak tak :):) ağlıcaksın kanka performansa :) o speclerde kesin sart bence .. ayrıca dostum 12.000 de olabilir o titreme kullanıma bağlı çünkü tamamen ama tabi nasıl bi titreme görmek lazım! ama yinede eğer cok dolu dolu kaldırıyosan normaldir ;) sende gel bronz bronz balataya :) bu arabanın olmazsa olmazı bence ;)
Bronz balata çaktırmamı hazırmı acaba ?
207KITCAR
01-12-2009, 23:31
çaktırma ;) ama işçilik çok kaliteli..
slowmotion
02-12-2009, 00:00
abi son hız 228 ya, devir kesiciyi ileriye alınca biraz daha hızlı gider. 6750 devirde sanırsam 247km gibi bir hızda gidiyordu. ayrıca sizin için ölçüm yaptım 60-207km/h
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1004541#post1004541
Mehmet Gazihan
02-12-2009, 00:03
http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/peugeot/207-wa_-wc_-0206/16-16v-rc-128-kw-022007/index.htm
bu iyidir.
jackal_JAZZ
02-12-2009, 00:48
6800dd kesici?? :confused: benim stok 6500de kesiyor???
slowmotion
02-12-2009, 00:57
6800dd kesici?? :confused: benim stok 6500de kesiyor???
benimkide, 6800e alırsak iyimi diye sormuş bence
Antalyalogy
02-12-2009, 10:44
Bakın arabayı ne hale getirmişler...Nasıllll ??? :D:D:D
Az bekleyin gif bu yüklenecek...
http://www.sonnemans.biz/images/p207.gif
207KITCAR
02-12-2009, 11:18
o baskı balata baya yorar bence stock alısan arkadasları ama bence tabi ;)
207KITCAR
02-12-2009, 11:19
özgür o siyahlaştırma çok güzel olur sana ama o ızgaralar cok pahalı biliyosun dimi geri dönmek istersen eskiye masraflı olur baya kardeşim :)
Antalyalogy
02-12-2009, 12:00
özgür o siyahlaştırma çok güzel olur sana ama o ızgaralar cok pahalı biliyosun dimi geri dönmek istersen eskiye masraflı olur baya kardeşim :)
Dynamiclerin tamponu da bundan ama..Onun çıkma ızgarasını şehrinde sanayi ye işi düşen arkadaşlar benim için sorarsa sevinirim...O siyah zaten bir de parlak siyaha boyatırız miss gibi olur bir de çıkma amblem lazım...
jackal_JAZZ
03-12-2009, 01:13
Bakın arabayı ne hale getirmişler...Nasıllll ??? :D:D:D
Az bekleyin gif bu yüklenecek...
http://www.sonnemans.biz/images/p207.gif
kurcalama artık su aracın dışını kanka.. eskişehirspor maskotu gibi oldu yaw :D:D
Antalyalogy
03-12-2009, 06:54
kurcalama artık su aracın dışını kanka.. eskişehirspor maskotu gibi oldu yaw :D:D
Peymancıyız kanka biz..Olsun...:p:p
207KITCAR
03-12-2009, 09:52
kardeşim devam devam :):) masrafları biz karsılarız gerekirse arkandayız :):)
Cıhat YAVAS
03-12-2009, 10:32
ben boya diye biliyorum hatta bana o boyanın kodu lazım orj daha şık duruyor
Antalyalogy
03-12-2009, 12:40
ben boya diye biliyorum hatta bana o boyanın kodu lazım orj daha şık duruyor
Boya değil aliminyum bizdekiler..Diğerleri siyah plastik...
207KITCAR
03-12-2009, 12:51
aynen alü. o malzeme ;) ondan pahalı zaten :(
hasan salar
03-12-2009, 15:49
arkadaşım siyah cuk oturmuş kafanı karıştırma en güzeli bence.
hasan salar
03-12-2009, 15:56
bu balatanın cezası nedir bilen varmı?
özgür bro hafta sonu geldi çattı,kadran videosunu bekliyorum.
canlısını biliyorum ama herkez görsün artık:D
Antalyalogy
04-12-2009, 14:13
özgür bro hafta sonu geldi çattı,kadran videosunu bekliyorum.
canlısını biliyorum ama herkez görsün artık:D
Pazar günü seni de sanayiye götürecez İnşAllah çalışmıyorsundur...Ordan da çekerik..
Ben bi söktüreyim de boruları open pipe şeklinde çekecem İnşAllah...:eek::eek:
tatatatata.......:hahaha::hahaha::hahaha:
iş güç yok pazar günü,hertürlü sanayideyizzz:D
Antalyalogy
04-12-2009, 17:22
Sanayi rulezz..
207KITCAR
04-12-2009, 17:45
:):):):) sanayi rulez ...
Antalyalogy
05-12-2009, 13:33
Roller için sac jant takıcam 15 mi 16 mı sığıyor RC nin önlerinie bilen var mı?
Antalyalogy
05-12-2009, 16:49
Nostaljiii
http://videos.streetfire.net/video/Antalya-Rolling-gidi_694879.htm
Antalyalogy
05-12-2009, 16:52
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs226.snc1/7320_145266741821_660446821_3107444_3924570_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs275.snc1/10228_154761662744_676282744_2684126_3942672_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs255.snc1/10228_154752002744_676282744_2683979_3890565_n.jpg
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs275.snc1/10228_154752007744_676282744_2683980_6658205_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs275.snc1/10228_154752142744_676282744_2684002_3684204_n.jpg
Beyaz gönlum sende =))))) beyaz kırmızı butunlesmesıde cok iyi ortaya cıkmısyaa :D
15 sigmaz sanirim :) 16 ideal olabilir
buyukluk olarak 20 takan vardi galiba.. 21 de olabilir tam hatirlamiyorum..sacmalik :D
Antalyalogy
05-12-2009, 20:35
Bu amcam GT konusunda aşmış durrumda aracın içindeki çerçeve olan her yer kırmızı.Hard modding dedikleri bu olsa gerek .Jantlar da 18 bu arada..
Dünya'da gt veya rc'den alınan en yüksek güç nedir acaba?
Antalyalogy
05-12-2009, 22:19
Dünya'da gt veya rc'den alınan en yüksek güç nedir acaba?
Stock Turbo ile krank da 230 ..Aynı motorlu R56S lerde GT28RS takıpta dolaşanlar var..Teorik olarak RC ye uygulanmaması için bir sebep yok.Sadece cesaret ve para lazım..:D:D:D
http://www.northamericanmotoring.com/forums/drivetrain-cooper-s/166315-gt-28-rs-all-parts-ready-to-go.html
Fotolar...
http://s437.photobucket.com/albums/qq94/coopman7/Car%20pics/
H2GYJjfGVoc
VfPImIw4XzQ
slowmotion
06-12-2009, 02:53
15 sigmaz sanirim :) 16 ideal olabilir
buyukluk olarak 20 takan vardi galiba.. 21 de olabilir tam hatirlamiyorum..sacmalik :D
tüh bende 205 deki 14" slick takmayı düşünüyordum :D şaka bir yana bencede 16 olur gibi, diskle jant arası mesafe az
qwertynord
06-12-2009, 11:32
stock motorun üstünden alınabilcek güçlerde turbo veya motor içinde sıkıntı çıkabiliyomu şu an için en yüksek güçleri alan antalyalogy galiba özellikle merak ettiklerim bu güçlerde arabayı ne zamandır kullandıgınız vede motorda sıkıntı olucagını sanmıyorum ama turboda bi sıkıntınız varmı bu güçlerlen
Antalyalogy
06-12-2009, 18:17
stock motorun üstünden alınabilcek güçlerde turbo veya motor içinde sıkıntı çıkabiliyomu şu an için en yüksek güçleri alan antalyalogy galiba özellikle merak ettiklerim bu güçlerde arabayı ne zamandır kullandıgınız vede motorda sıkıntı olucagını sanmıyorum ama turboda bi sıkıntınız varmı bu güçlerlen
Özgür ben ,
Safe mod takılıyoruz biz şu ana kadar bir sorunumuz yok...2 ayı geçti..:cool:
leventrc
06-12-2009, 23:52
Arkadaşlar orjinal 207RC jantının ağırlığı hakkında bir bilginiz varmı?
Antalyalogy
06-12-2009, 23:53
Kadranı çektik sonunda zar zor da olsa ama güncelliyeceğim en kısa zamanda İnşAllah..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=42084
Antalyalogy
06-12-2009, 23:54
Arkadaşlar orjinal 207RC jantının ağırlığı hakkında bir bilginiz varmı?
Emre Torlak lastikle GT jantı tartmıştı 20 KG cik geldiydi...:D:D:D
leventrc
06-12-2009, 23:57
Emre Torlak lastikle GT jantı tartmıştı 20 KG cik geldiydi...:D:D:D
Ohh iyi iyi hafifmiş:D:D:D
slowmotion
07-12-2009, 02:10
Ohh iyi iyi hafifmiş:D:D:D
bence ağır, 14kg ları duymuştum 17jantta
leventrc
07-12-2009, 02:42
bence ağır, 14kg ları duymuştum 17jantta
Yok ağır olduğu için şakayla karışık söyledim zaten:)
Antalyalogy
07-12-2009, 07:08
lNXnkb-jM3w
207KITCAR
07-12-2009, 10:03
valla mevcut pistonlarla kollarla 220-230 hp üstü sıkıntı bence.. ;) heee takarsın özgürün dediği kiti kol piston 300hp manyak olur ama anca o zaman olur suan yapılabilicek hem uzun ömürlü hem sağlıklı hem basarılı seviye özgür senin makine bence..
Antalyalogy
07-12-2009, 17:35
valla mevcut pistonlarla kollarla 220-230 hp üstü sıkıntı bence.. ;) heee takarsın özgürün dediği kiti kol piston 300hp manyak olur ama anca o zaman olur suan yapılabilicek hem uzun ömürlü hem sağlıklı hem basarılı seviye özgür senin makine bence..
Yahu uğraşan ben , kıvanç ve buradaki memiş arkadaşımız benim bildiğim başka uğraşanlar siteye üye olmadığı için bilemiyoruz..
Fikir alışverişi de olmuyor maalesef bu bağlamda..:(:(
207KITCAR
07-12-2009, 18:57
uğrasmanın dereceleri var tabi sadece arastırmak değil uygulamakta lazım ;) valla chip ve cooler kolay ama ben kiliti bekliyorum yapmısken tam yapmak lazım o 220-230 hp nin tam tutunarak hissedilmesi lazım bence ;);) ben onu bekliyorum acıkcası kanka.. ve aramızda yeni arkadaslar var sanırım onlarda dahil olsa paylasım olsa güzel olur kanka bencede..
Antalyalogy
08-12-2009, 14:46
RC yada GT sine spor amrtisör taktıran , taktıran tanıyan , bilen duyan burada bizimle izlenim ve fiyatlarını paylaşırsa sevinirim..
Teşekkürler...
karsiyakaliozi
08-12-2009, 14:48
RC yada GT sine spor amrtisör taktıran , taktıran tanıyan , bilen duyan burada bizimle izlenim ve fiyatlarını paylaşırsa sevinirim..
Teşekkürler...
en iyisi coil yapmak özgür benımde aklımda ama rc ıcın uygun bişey bulmak lazım gt ıcın var genelde
Antalyalogy
08-12-2009, 14:55
en iyisi coil yapmak özgür benımde aklımda ama rc ıcın uygun bişey bulmak lazım gt ıcın var genelde
Özay coiller deli para bende helezon 35 lik Vogtland var zaten işte buna uygun sağdaki soldaki vidalarımızı gevşetmeyecek bir amortisör peşindeyim..:confused:
karsiyakaliozi
08-12-2009, 14:57
yok dostum en ıyısı coıl yay amartısor verım alamazsın uyumlu olmuyo yay almayıp sabredıp coil alsaydın keske
207KITCAR
08-12-2009, 14:59
koni marka kullanıyorum ve gayet memnunum acıkcası.. fiyat ise 800ytl idi ama değişmiş suan 1200 gibi sanırım.. h&r yaylarla gayet uyumlu.. arkaları orta sertlikte ayarlayıp takmıstık önleri ise kullanım amacıma göre ayarlıyorum kule baslarından.. coil tabikli süper olur ama tam profesyonel pistte kullanmıyosan cok ta gerek yok bence 2500-3000ytl ama tabi tercih.. saygılar..
http://img23.imageshack.us/img23/4934/kzgnturbo.jpg
Özay coiller deli para bende helezon 35 lik Vogtland var zaten işte buna uygun sağdaki soldaki vidalarımızı gevşetmeyecek bir amortisör peşindeyim..:confused:
amortisörden önce yayları değiştirmen yararına olur...
FK yay 207 RC için en iyi seçim
vogtland ise olabilecek en kötü seçim
tecrübe ile sabittir..
Antalyalogy
08-12-2009, 22:22
http://img23.imageshack.us/img23/4934/kzgnturbo.jpg
Hımm profil resmi mi yapsak ne yapsak...:):)
Antalyalogy
08-12-2009, 22:23
amortisörden önce yayları değiştirmen yararına olur...
FK yay 207 RC için en iyi seçim
vogtland ise olabilecek en kötü seçim
tecrübe ile sabittir..
Niye ya :):) ben bundan önceki 207 hdi de de aynı yayı kullanıyordum memnundum var mı başka görüşü olan?
Antalyalogy
09-12-2009, 00:03
http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/5/569-fae6da.jpg
207 üzerinde lanse edilen SSP sistemi belirli fren koşullarında ESP fonksiyonu ve otomobilin hidrolik direksiyonu arasında eşlemeye izin vermektedir. Bu iki cihaz arasındaki iletişim değişik kavrama özellikli yüzeyler üzerinde fren yapma sırasında aracın sağ tekerlekler ve sol tekerlekler arasındaki stabilitesini ve düz yolda durma mesafesini iyileştirmektedir (örnek olarak bir tarafta “kuvvetli yapışan” asfalt ve diğer tarafta, buz, çamur, ıslak çim, vb. gibi “zayıf tutuş”).
Bu programlama otomobilin stabilitesini korumakta ancak fren yapma performansını etkilememektedir. Bu durumda, SSP yolun yapışan kısmında baştan daha fazla fren yapılmasını sağlayacak ve araç dengesini öngörerek sürücünün direksiyon için en uygun açıyı elde etmesine yardımcı olmak üzere direksiyon sistemine tork uygulayacaktır. Bu tork frenlemenin başlamasından itibaren en fazla 100 ms içinde gönderilmekte olup, tavsiye edilen açı 80 dereceye kadar olabilmektedir.
Bu otomatik bir direksiyon grubu değildir, çünkü sürücü direksiyon ayar değerine riayet etmemeyi seçebilir, bu durumda frenleme sistemi stabiliteye öncelik veren klasik stratejiye dönüş yapar. Sonuç olarak, bu sistem, aracın stabilitesi sağlanırken, koşullara bağlı olarak %4 ila %10 arasında değişen durma mesafesi kazanılmasına yol açmaktadır. Henüz çok yaygın kullanılmamaktadır ve bu segmentteki bir araçta ilk kez uygulanmıştır.
Antalyalogy
09-12-2009, 00:05
Peugeot modellerinde güvenlik ile ilgili öncelik örnek bir yol tutuşu sağlamaktır.
— ABS Sistemi: Ani fren sırasında, ABS sistemi tekerleklerin kilitlenme riskini önleyerek kavrama kaybını daha iyi kontrol etmenize yardımcı olmaktadır.
— Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım Sistemi (REF): Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım sistemi fren basıncını dört tekerleğe dağıtarak, aracın kavramasına ve yüke bağlı olarak, aracın durma mesafesini uygun hale getirmektedir.
— Fren Yardım Sistemi (AFU): Fren Yardım Sistemi (AFU) ani fren durumunda frenleme kuvvetini arttıran ve durma mesafesini minimuma düşüren ek yardım sağlamaktadır.
— ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü): ESC aracın stabilitesinin fizik kanunları sınırları içerisinde kontrolünü sağlamaktadır.
Ayrıca,
— Patinaj Önleyici Düzenleme (ASR): Patinaj Önleyici Düzenleme kavrama kaybı durumunda tekerlek patinajını sınırlamak için frenler ve motor kontrol sistemi üzerinde çalışmaktadır.
— Dinamik Stabilite Kontrolü (CDS): Bu sistem viraja giriş veya viraj içerisindeyken direksiyon sensörü ve yalpalama sensörü tarafından iletilen bilgileri sürekli karşılaştırmaktadır. Böyle durumlarda, fizik kanunu sınırları içerisinde, aracınızı başlangıçtaki rotasına yerleştirir.
Zor durumlarda belirli bir miktar çekme sağlamak için (207 RC gibi belirli modeller hariç) ESC devre dışı bırakılabilir ve 50 km/s üstünde otomatik olarak tekrar devreye alınır.
— Ani fren durumunda otomatik yanan flaşörler bu sistemi tamamlamaktadır.
Antalyalogy
09-12-2009, 00:07
http://www.peugeot-sport.com/ressource/animation/17/4af84935ca224.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1940/4af3f0474c520.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1974/4af406fd7a042.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1986/4af5850581188.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1953/4af3f4a881acc.jpg
bu var mi hakkaten benim hic dikkatimi cekmedi? yoksa sacma bir sekilde RC'de mi var sadece :D
yol tutus olarak cok tatmin edici sagolsun hic pisman etmedi :) bazen fazlasiyla sasirtiyor hatta beklemedigim sekilde izinden kopmayarak..
Antalyalogy
09-12-2009, 00:20
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/2060/4b0ae7d33ada8.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1818/4abf70fdc9f71.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/2059/4b0ae77e84b70.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1740/4aae340181e43.JPG
Antalyalogy
09-12-2009, 00:25
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1525/4a74110750e1f.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1512/4a740cbf29afd.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1601/4a9650d7d44ed.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1597/4a964ef231707.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1703/4aacda6925641.jpg
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/1490/4a72b25895465.jpg
Ve bu süpper ; :D:D:D
http://www.peugeot-sport.com/ressource/photo/747/4a094b469ab5f.jpg
Antalyalogy
09-12-2009, 00:27
bu var mi hakkaten benim hic dikkatimi cekmedi? yoksa sacma bir sekilde RC'de mi var sadece :D
yol tutus olarak cok tatmin edici sagolsun hic pisman etmedi :) bazen fazlasiyla sasirtiyor hatta beklemedigim sekilde izinden kopmayarak..
Bence genel bir yazı kuşkusuz olan modeli var ama o 207 değil....;);)
207KITCAR
09-12-2009, 00:46
öncelikle özgür konileri düşünmüyosun sanırım abi?? bişi dememişsin hayırlısı tabi..o özelliklerde cok basarılı buluyorum ben viraj içinde fren yapman gerekirse gercekten topluyo aracı ;) flaşörlerde hemen hemen her modelde ani frende yanıyo ;)
slowmotion
09-12-2009, 00:58
http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/5/569-fae6da.jpg
207 üzerinde lanse edilen SSP sistemi belirli fren koşullarında ESP fonksiyonu ve otomobilin hidrolik direksiyonu arasında eşlemeye izin vermektedir. Bu iki cihaz arasındaki iletişim değişik kavrama özellikli yüzeyler üzerinde fren yapma sırasında aracın sağ tekerlekler ve sol tekerlekler arasındaki stabilitesini ve düz yolda durma mesafesini iyileştirmektedir (örnek olarak bir tarafta “kuvvetli yapışan” asfalt ve diğer tarafta, buz, çamur, ıslak çim, vb. gibi “zayıf tutuş”).
Bu programlama otomobilin stabilitesini korumakta ancak fren yapma performansını etkilememektedir. Bu durumda, SSP yolun yapışan kısmında baştan daha fazla fren yapılmasını sağlayacak ve araç dengesini öngörerek sürücünün direksiyon için en uygun açıyı elde etmesine yardımcı olmak üzere direksiyon sistemine tork uygulayacaktır. Bu tork frenlemenin başlamasından itibaren en fazla 100 ms içinde gönderilmekte olup, tavsiye edilen açı 80 dereceye kadar olabilmektedir.
Bu otomatik bir direksiyon grubu değildir, çünkü sürücü direksiyon ayar değerine riayet etmemeyi seçebilir, bu durumda frenleme sistemi stabiliteye öncelik veren klasik stratejiye dönüş yapar. Sonuç olarak, bu sistem, aracın stabilitesi sağlanırken, koşullara bağlı olarak %4 ila %10 arasında değişen durma mesafesi kazanılmasına yol açmaktadır. Henüz çok yaygın kullanılmamaktadır ve bu segmentteki bir araçta ilk kez uygulanmıştır.
bu sistemin rcde olduğunu biliyordum ve virajlarda espnin devreye girdiği zamanlarda ssp nin direksiyona ufak müdahale ettiğini bir çok kez yaşadım ama bendeki müdahaleler büyük boyutta(%80) hiç olmadı. yol tutuşundan çok memnunum rc nin. ama üzerindeki lastikler 17derece ve altında hiç hiç tutmuyor. burda uzun bir viraj var yazın oraya gaz kesmeden giriyorum esp devreye bile girmiyor. hava 10 derece olunca esp lambası viraj sonuna kadar yanıp sönüyor ve araç gaz gesiyor. ayrıca yazın normal yolda 2. viteste 3000devirde sabit giderken gaza sonuna kadar basınca esp devreye girmiyor, şu an 17derece ve altındayken esp devreye sürekli giriyor :( brigstone lastiklerden hiç memnun değilim. diğer aracıma 15 hankook evo v12 aldım. geçen bir denedim yine soğuk ortamda inanın çok fark var, araç opel astra 96 model utanmasa rcden daha iyi viraja girecek :D
Peugeot modellerinde güvenlik ile ilgili öncelik örnek bir yol tutuşu sağlamaktır.
— ABS Sistemi: Ani fren sırasında, ABS sistemi tekerleklerin kilitlenme riskini önleyerek kavrama kaybını daha iyi kontrol etmenize yardımcı olmaktadır.
— Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım Sistemi (REF): Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım sistemi fren basıncını dört tekerleğe dağıtarak, aracın kavramasına ve yüke bağlı olarak, aracın durma mesafesini uygun hale getirmektedir.
— Fren Yardım Sistemi (AFU): Fren Yardım Sistemi (AFU) ani fren durumunda frenleme kuvvetini arttıran ve durma mesafesini minimuma düşüren ek yardım sağlamaktadır.
— ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü): ESC aracın stabilitesinin fizik kanunları sınırları içerisinde kontrolünü sağlamaktadır.
Ayrıca,
— Patinaj Önleyici Düzenleme (ASR): Patinaj Önleyici Düzenleme kavrama kaybı durumunda tekerlek patinajını sınırlamak için frenler ve motor kontrol sistemi üzerinde çalışmaktadır.
— Dinamik Stabilite Kontrolü (CDS): Bu sistem viraja giriş veya viraj içerisindeyken direksiyon sensörü ve yalpalama sensörü tarafından iletilen bilgileri sürekli karşılaştırmaktadır. Böyle durumlarda, fizik kanunu sınırları içerisinde, aracınızı başlangıçtaki rotasına yerleştirir.
Zor durumlarda belirli bir miktar çekme sağlamak için (207 RC gibi belirli modeller hariç) ESC devre dışı bırakılabilir ve 50 km/s üstünde otomatik olarak tekrar devreye alınır.
4lü flaşörlerin devreye girmesi için absnin devreye girmesine gerek yok, ayrıca abs devreye girincede hemen yanmıyor. uzun süre absli ilerlemek gerekli... özgür abinin dediği gibi rcde esp tamamen devreden çıkarılabiliyoruz,(gt ve alt modellerde mevcut değil) ama abs hariç diğer sistemler devreden çıkıyormu merak ediyorum
207KITCAR
09-12-2009, 01:09
abs yi devre dışı bırakman beyinden müdahale etmediğin sürece mümkün deil.. bende rc den önce gt vardı.onda tamamen devre dışı kalmayan esp yüzünden pert ettik :( çünkü devreye girdiğinde gazı kesmesi ve vermemesi toplama imkanı vermiyo özellikle süratte varsa yandın.. ayrıca yaklasık 10 yıldır pejo kullanıyorum bi çok modelde flaşörler gaza cok ani bastığında (ki buda abs nin devreye girmesi demek) anında yanıyo yani uzun süreye gerek yok amacıda ani olunca yanması zaten ;) ben sunu söyleyim arabaya biniyorum kontağı cevirdikten sonraki ilk işim esp yi kapatmak..eğer gt sahibi varsa ve virajlardada gazlıyosa lastiğede güveniyosa abs beyninden girip ne varsa kapatsın derim faydadan cok zararı var çünkü..
207KITCAR
09-12-2009, 01:11
artı ben bu potenzalar kadarda kötü lastik görmedim arkadas ;) resmen peynir kalıbı gibi paramparca oldu ve ısıtmak gercekten olay.. ben sunu gördüm sıcak için söylüyorum yani yaz ayları için 17 lassa racing 2 ;) normal kullanım ve her koşulda süper tutuş için pirelli p zero rosso ;)
slowmotion
09-12-2009, 01:32
abs yi devre dışı bırakman beyinden müdahale etmediğin sürece mümkün deil.. bende rc den önce gt vardı.onda tamamen devre dışı kalmayan esp yüzünden pert ettik :( çünkü devreye girdiğinde gazı kesmesi ve vermemesi toplama imkanı vermiyo özellikle süratte varsa yandın.. ayrıca yaklasık 10 yıldır pejo kullanıyorum bi çok modelde flaşörler gaza cok ani bastığında (ki buda abs nin devreye girmesi demek) anında yanıyo yani uzun süreye gerek yok amacıda ani olunca yanması zaten ;) ben sunu söyleyim arabaya biniyorum kontağı cevirdikten sonraki ilk işim esp yi kapatmak..eğer gt sahibi varsa ve virajlardada gazlıyosa lastiğede güveniyosa abs beyninden girip ne varsa kapatsın derim faydadan cok zararı var çünkü..
geçmiş olsun :( gt deki esp olayınızı çok iyi anladım.
zaten önceki yazımdada yazdım ve denemiştim esp off konumundayken abs çalışıyor. merak ettiğim esp dışında ssp vs diğer sistemler devre dışı kalıyormu?
abs ve flaşör için şunu söyleyim. hızım 150falandı önüme kedi atladı. o anlık reflexle hemen frene bastım ama abs devreye girmedi iyi tutundu lastikler ve dozunda bastım çok köklemedim ama flaşörler yandı.
mesela önüme aniden yüksek kasis çıkıyor hızım 50 falan. abs devreye girince flaşörler yanmıyor. bunu kastettim. ama abs 2-3 saniye ve yukarısında devrede olursa yanıyor galiba bilmem yanlışmıyım? benim gözlemlerim böyle.
kontağı açıp esp kapama taraftarı değilim, ben günlük kullanıyorum aracımı. herzaman yarış modunda değilim :D ***** kızlarda rahat bırakmıyor tlf vs derken :D her an tetikte olmuyorum. geçenlerde yolu sulamışlar çamur olmuş viraja girdim tlf konuşuyordum teyiple uğraşırken bizim çok iş yapan lastikler:D birden bırakı verdi ve kaldırıma yakındım. esp olmasa çıkardım kaldırıma. zaten yarışırken aynalar ve esp off :D espnin off oluşu tecrübesiz kişilerde kötüde sonuçlanabilir. en azından gaz kesiyor falan yavaşlıyor. ama virajlarda esp offken yanlama paha biçilemez:D:D
slowmotion
09-12-2009, 01:41
artı ben bu potenzalar kadarda kötü lastik görmedim arkadas ;) resmen peynir kalıbı gibi paramparca oldu ve ısıtmak gercekten olay.. ben sunu gördüm sıcak için söylüyorum yani yaz ayları için 17 lassa racing 2 ;) normal kullanım ve her koşulda süper tutuş için pirelli p zero rosso ;)
adana sıcak olduğu için ısıtma problemimiz pek yok. benim daha parçalanacak kadar km yapmadı aracım. ama soğukta rezalet. racing 2 modelini 205imde kullandım 2tur sarıyor ve hemen yapışıyor. zaten bu lastik yarı slick ama yinede en iyi slick değil. özellikle tam slick olarak michelin ve Mickey Thompson çok iyi tutuyor... lassa bunların yanında iyi değil, p zero rosso iyi güzelde bence gereksiz pahalı. yeni gözdem hankook evo v12 modeli. piyat/performans oranı çok iyi. lastik testlerine bakarak aldım pişman olmadım diğer aracıma.
edit : lassa racing 2 modeli konforu kötüleştiriyor. zaten sürekli şehir içi kullanımına uygun değil...
Antalyalogy
09-12-2009, 08:47
Nedim bende de o kötü alışkanlık var (esp-off mode) ama dün inaçla MSN den görüşürken aracı ilk aldığı aylarsa SSP nin hayatın kurtardığını anlattı da roller hariç kapatmamaya karar verdim artık :D
207KITCAR
09-12-2009, 09:24
aynen alışkanlık kötü ama bi yandanda lazım be özgür :) o olmasa bu arabaya binilmez ;) ben özellikle gt sahibi arkadaslar için söledim çünkü bnm ki pert olmasa kapatıcaktım ben,bildiğim kadarıyla gt lerde ssp yok o yğzden sorun olmaz :):) ama abs devre dışı kalıcak ama :):) artık ben kapatıp gezşcektşm bi fren yapıyosun mesela 4 teker cayır cayır kilit süper olucaktı olmadı.. ama dediğin gibi uzun yolda bende acıyorum esp yi (esp-on mode) :) yüksek süratte normal kullanımda istem dışı durumlarda basarılı ama gazlarken aslaaaaa ;)
esp 50 degil de 80 uzerinde devreye girse keske cok iyi olacak gt'de :) 100 uzeri hizlarda asla kapatmiyorum zaten diger arabada..
bu arada levent de rc'sindeki bridgestone potenza lastiklerden memnun degil, ben 2 yillik 13bindeki pirelli pzerolarimdan her turlu memnunum ama 10 derece civari soguklarda bile yeni yola ciktigimda hic sorun yaratmiyorlar..tabi ben hic olumcul zorlamam huyum degil ama bekledigimden iyi tuttu simdiye kadar hep otobanlarda hizli virajli yollarda vs..
M.Can Çimir
09-12-2009, 19:46
Bridgestone Potenza G III ilk çıktığında alıp kullanmıştım, gerçekten verilen paraya yazık, hiç iyi yol tutmuyor. 5000 km bile yapmadan değiştirmiştim...
Antalyalogy
11-12-2009, 00:07
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=1021394&postcount=1
esp 50 degil de 80 uzerinde devreye girse keske cok iyi olacak gt'de :) 100 uzeri hizlarda asla kapatmiyorum zaten diger arabada..
bu arada levent de rc'sindeki bridgestone potenza lastiklerden memnun degil, ben 2 yillik 13bindeki pirelli pzerolarimdan her turlu memnunum ama 10 derece civari soguklarda bile yeni yola ciktigimda hic sorun yaratmiyorlar..tabi ben hic olumcul zorlamam huyum degil ama bekledigimden iyi tuttu simdiye kadar hep otobanlarda hizli virajli yollarda vs..
pzero hangi seri seninkiler??
pzero hangi seri seninkiler??
p zero nero yaziyor lastigin uzerinde :)
207KITCAR
11-12-2009, 09:56
p zero nero dur doğru bende gt dede o vardı gercekten cok basarılıydı.. özellikle ısınınca performans süperdi ;) lanet olsun bu potenzalara :( bende baktım olmuyo bitirdim zaten bunları yan yan gide gide :):) bahara nasipse p zero rosso alıcam.. ;)
207KITCAR
11-12-2009, 10:00
adana sıcak olduğu için ısıtma problemimiz pek yok. benim daha parçalanacak kadar km yapmadı aracım. ama soğukta rezalet. racing 2 modelini 205imde kullandım 2tur sarıyor ve hemen yapışıyor. zaten bu lastik yarı slick ama yinede en iyi slick değil. özellikle tam slick olarak michelin ve Mickey Thompson çok iyi tutuyor... lassa bunların yanında iyi değil, p zero rosso iyi güzelde bence gereksiz pahalı. yeni gözdem hankook evo v12 modeli. piyat/performans oranı çok iyi. lastik testlerine bakarak aldım pişman olmadım diğer aracıma.
edit : lassa racing 2 modeli konforu kötüleştiriyor. zaten sürekli şehir içi kullanımına uygun değil...
valla eskişehir buz gibi olduğundan baya ısıtıyoruz biz.. zaten bu lastik eniyi slick değil orası kesin mickey thompson da n ziyade nitto kullanmak istiyorum ama bulmak almak olaylı ;) dediğin gibi michelin yada bf goodrich te olabilir. konfora gerek yok bana :) önemli olan tutsun:):) mevcut sartlarda gazlarken eniyisi lassa hem eko hem basarılı..caddede rosso alıcam pahalı ama alıacam nasipse içmde kalıcak yoksa :):)
jackal_JAZZ
14-12-2009, 15:16
dün aksam bi video da ben cekeyim dedim.. 15-170km/h arası tek kişi düz yolda aksam trafiginde cekilmiştir.. Trafikte risk almamak adına daha yüksek sürate çıkmadım..
15-170km/h yaklasık 19sn civarı. yorumlarınızı bekliyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=HmT0zYaLWZA
207KITCAR
14-12-2009, 16:27
streetfire.net te paylassak olmazmıydı :(
jackal_JAZZ
14-12-2009, 16:38
dün gece uğraştım ama streetfire sürekli hata verdiği için youtube' a yüklemek durumunda kaldım..
207KITCAR
14-12-2009, 16:52
eiwallah kardeşim.. ;)
Antalyalogy
14-12-2009, 19:03
+207 açamadım bende yaw..
slowmotion
15-12-2009, 00:16
video çektim tek kişi :D 0-210, 100-200 , 70-210 ne ararsanız var. yükleniyor şu anda başlık açacağım.
BlackEmperor
15-12-2009, 00:26
herkez potenzadan şikayetçi ama Adrenalin serisini denemenizi tavsiye ederim ben çok memnumum şaka gibi yol tutuşu var havalar soğudu biraz çaptan düştü yaz lastiği sonuçta :) videolarıda bekliyoruz :D
slowmotion
15-12-2009, 01:46
video çektim tek kişi :D 0-210, 100-200 , 70-210 ne ararsanız var. yükleniyor şu anda başlık açacağım.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=42621 videolar sıcak sıcak :D
Antalyalogy
16-12-2009, 11:51
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=42621 videolar sıcak sıcak :D
Emrah ellerine sağlık...
Videolarımızdan çıkan sonuç şu (bilgilendirme amaçlı Tüm araçlara MaşAllah :icon_tup:)
Stock RC 15 Km den 210 Km ye 45 sn civarı çıkıyor
CTM RC 15 Km den 210 Km ye 30 sn civarı çıkıyor...
Bu da yazılım , filtre , cat-off , DV + intercooler uptade ile ;)
Antalyalogy
16-12-2009, 11:57
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00539.jpg
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00558.jpg
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00566.jpg
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00539.jpg
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00558.jpg
http://i757.photobucket.com/albums/xx213/BART3142/PEUGEOT%20207GT/DSC00566.jpg
daha nelerrr:D
Antalyalogy
16-12-2009, 12:03
daha nelerrr:D
Benden bulup fikir vermesi bro..Gerisine karışmam :D:D:D
Benden bulup fikir vermesi bro..Gerisine karışmam :D:D:D
sen uygulucan yanee
Antalyalogy
16-12-2009, 12:26
Valla neden olmasın güzel yapıldıktan sonra ama ben Toyota Avensis tarzı istiyorum yada merso beyazı
avensisin optitron bro.
biraz zor anlıcağın.
3008 lerin gösterge panelleride fena değil.bembeyaz yanıyo valla.
Antalyalogy
16-12-2009, 14:44
avensisin optitron bro.
biraz zor anlıcağın.
3008 lerin gösterge panelleride fena değil.bembeyaz yanıyo valla.
3008 lerinki olabilir...
bana izlenimlerini biraz daha açarmısın ben de potenzalardan pek memnun değilim iyice sertleştip uğultu şeklinde gürültülü olmaya başladılar.. araba zaten çok sert lastiklerde zaten sertti şimdi ise iyicene odun gibi oldular rahatsız oluyorum artık
ilkbaharda yeni lastik almaya düşünüyorum pzero nero var alternatif olarak
pzero nerolar yorumlardan okuduğum kadarıyla başarılı ve test sonuçlarında da bunu kanıtlıyor bir tek fazlasıyla çabuk aşınıyormuşşş:soru:
gürültü seviyesi kuru ıslakta tepkileri nasıl genel yorumun nedir nerolar hakkında ?
arkadasin stock rc'si ile benim eibach 5cm yayli gt'm arasinda konfor farki yok sayilir.. sertlik olarak benimki de kutuk gibi geliyor su an.. lastikle giderilebilecek bir sertlik degil bence..
gurultu olarak 207 bekledigimden cok basarili cikti, bende egzoz da oldugundan dolayi surekli bir gurultu var zaten, $imdi lastik sesine ne desem yalan olur..
islakta bilerek direksiyonu sert kirdigimda direk arkayi birakiyor hatta cok ani birakiyor.. ama oyle tirsak bir surus gerektirmiyor tabi ani manevralar disinda sorun yaratan bir hali yok..
kuruda da yine arkayi kopartmak icin bilincli hareket edince arka kopuyor, ama tehlikeli sekilde olmadi hic; dusuk hizlarda (30-40 km) onden kayma var, yuksek hizlarda arka tarafim hafiften geziniyor ama hic tehlike yasamadim henuz..bu arada bende esp yuksek hizlarda kapanmiyor, size de tavsiyem kapatmayin.. belki onun da yardimi vardir :) bariz kesme hic hissetmedim..
Antalyalogy
20-12-2009, 00:41
http://eng.turbo3k.com/catalogue/d-10505/
Antalyalogy
20-12-2009, 00:42
http://www.gpopshop.com/kkkturbos.html
İngilizcem iyi değil bu adamlar hybrid yapıp oem olark satıyor mu tam anlamadınm ben?
özgür sen bunların bizim turbolar olduğuna emin misin çünkü bnm görebildiğim kadarıyla DV olayı yok:soru::soru:
207KITCAR
20-12-2009, 15:28
swictzer olan bizim turbo doğrudur ;)
Antalyalogy
20-12-2009, 17:58
http://eng.turbo3k.com/catalogue/m-Peugeot/
Burda hangisi bizim turbo?
207KITCAR
21-12-2009, 11:45
Peugeot 207 RC EP6 DTS 1.6 gasoline 128/175 5303 970 0117
5303 988 0117 K03-2074DCB304.98KXAXX
(BWTS DE) V756542380-01
k03muş demekki rc turbosu
Antalyalogy
21-12-2009, 17:55
k03muş demekki rc turbosu
Evet K03 ün olduğunu biliyordum da tam uzantısnı bilmiyordum...
Antalyalogy
22-12-2009, 21:46
Hakan Abiden aldığım shift light ımız da yolda...Dıdıdıdııııııııııııııııııt :p
Hakan Abiden aldığım shift light ımız da yolda...Dıdıdıdııııııııııııııııııt :p
hadi bakalim :) benim kat iptali ve egt montaji persembe'ye sarkti.. :o
Antalyalogy
22-12-2009, 21:56
hadi bakalim :) benim kat iptali ve egt montaji persembe'ye sarkti.. :o
Fiyat gönlünce oldu mu Tarık çım?